hits

august 2015

Vinn stilige plakater fra Desenio!

// annonse

Dere har kanskje fått med dere at jeg har sett etter noe kult å ha på veggene mine, helt siden jeg flyttet inn i leiligheten min? Vel, endelig en stor godnyhet! Jeg har endelig funnet en side som selger masse kule plakater til å ha på veggen. Siden heter desenio.no og har et stort utvalg med plakater. Selv har jeg bestilt 3 stykker hjem i posten, og kan nesten ikke vente med å henge de opp! De kommer til å passe perfekt inn i leiligheten min. Hvilke jeg har valgt ut får dere se når jeg har fått hengt de opp. Så det kommer et blogginnlegg om det senere! 

Men først en annen veldig god nyhet. I samarbeid med Desenio har jeg fått lov til å dele ut noen kule fashion plakater til en heldig leser. Alle plakatene ser du i kollasjen ovenfor. Fine, ikke sant? Jeg liker spesielt god den med Prada plakaten! 

For å vinne disse plakatene må du svare på spørsmålet "Hva het grunnleggeren av Prada?" i kommentarfeltet i dette blogginnlegget. Husk å legge ved mail addressen din, så jeg kan kontakte der dersom DU vinner! Lykke til dere! 

 

Her er noen flere av plakatene desenio selger. Utrolig kule eller hva?


Konkurransen avsluttes 7. september. 

 

 

 Ukens spørsmål #72

Hva er ditt forhold til dyreplageri eller dyretestete produkter?
- Jeg prøver så godt jeg kan og alltid bruke sminke og andre produkter som ikke er testet på dyr. Men jeg må ærlig si at jeg ikke er flink nok til å alltid sjekke dette da jeg kjøper produkter. I fremtiden er et av målene mine å bli enda flinkere til å sjekke opp slike ting. Jeg syns det er viktig at vi setter dyrevelferd høyt oppe på prioriteringslisten vår. Apropo akkurat dette. Jeg leste nylig at det nå har kommet dyrepoliti til Norge. Det gir jeg en stor tommel opp på! Håper virkelig at det kan hjelpe til å ordne opp, slik at det blir bedre dyrevelferd i Norge fremover. 

 

Var ikke Donna med på "ingen kjære mor" for noen år tilbake?
- Jo, det var hun! Så det er nok derfra mange av dere kjenner henne igjen. Pluss at hun har blogget i mange år, så dere har nok sett henne i bloggverdenen også. 

 

Har du noen tips å komme med til blogg som er nybegynnere og hvordan man kan forholde seg til tre-fem ting om det skulle være tema? Eks sånn som din: trening, mote og kosthold (tror jeg det var!) ehehe.
- Det jeg gjør er at jeg blogger om de tingene som interesserer meg. På den måten blir det lettere å varierer innholdet. Men skal man skrive om forskjellige temaer kan det være smart å sette opp en liten plan på innleggene, sånn at man ikke blogger altfor mye / lite om de forskjellige tingene. Også er det litt viktig at temaene passer sammen. Hvis man for eksempel blogger og mote og skjønnhet, tviler jeg på at fugletitting passer inn i bloggen. Hehe! 

 

Elsker sofaen din, hvor er den fra?
- Den er fra IKEA. Modellen heter  Kivik og jeg har den i fargen "isunda grå". Jeg er veldig fornøyd med den! Den er så utrolig fin, i tillegg til at den er super comfy å sitte i. Nesten litt minus at den er så komfortabel, for da har man lyst til å sitte i den hele tiden. Haha! 

 

 

Er du veldig negativ med deg selv og hvordan du ser ut? Er det mange ting du er ufornøyd me din kropp?
- Jeg er nok litt streng med meg selv, og ønsker alltid å se best ut som mulig. Men jeg har egentlig ingenting jeg ikke er fornøyd med på kroppen min. Men jeg tror nok at hvis jeg hadde sluttet å trene, ikke kunne brukt sminke og hair extensions, at jeg hadde blitt ganske misfornøyd med utseendet mitt. Men jeg er veldig for den tanken, at man selv bestemmer hvordan man skal se ut, så hvis man er misfornøyd med noe, så får man heller fikse det, enn å gå rundt og være misfornøyd. 

  

Hvilke cover bruker du på pcen din? Love it!
- Det er et DIY prosjekt jeg gjorde for noen måneder tilbake. Hele innlegget finner du HER.

 

Jeg lurte på hvilken redigering app du bruker til å redigere videoene dine?
- Jeg bruker ikke noe app. Men et program som heter adobe premiere pro. Jeg er veldig fornøyd med det programmet, og syns det gjør redigeringen mye raskere og lettere for meg. Vanligvis ville jeg kanskje brukt 2-3 timer på å redigere en liten video i windows movie maker. Men i premiere bruker jeg kanskje rundt en time, på den samme jobben. Det eneste minuset med programmet er at det koster rundt 200,- kr i måneden. Men hvis man lager mye videoer er det absolutt verdt pengene. 

 

 

Hvor er toppen fra? Utrolig fin, og sommerlig!
- Den er fra Bik Bok. Jeg kjøpte den for rundt en måned siden, og jeg har vært like forelsket i den siden. Den passer til så og si alt, og er så utrolig fin!

Hei jeg lurte på hva du syntes er morsomst med og være blogger?
- Hmm.. Vanskelig spørsmål! Det er så mange ting som er morsomt med å være blogger. Men det at dere stadig vekk stopper meg på gaten, spør om å ta bilde og forteller at dere liker bloggen min, er det jeg syns er aller morsomst. Ellers enn det syns jeg det er veldig gøy å ha en jobb der jeg har det veldig fritt. Jeg kan reise rundt i verden og fortsatt ha med jobben min, og jeg kan selv bestemme hva jeg skal gjøre på jobb. Har jobbet siden jeg var 15 år (altså i 7 år), så jeg har hatt flere sjefer og arbeidsstillinger, og jeg er så glad for at jeg slipper å måtte ha det lengre. Det å kunne bestemme over sin egen jobb er så utrolig viktig for meg.

 

Har du bare svart hår, eller er det litt rødbasert? Ser litt sånn ut! Men fint er det i alle fall! håper du får en fin dag videre!
- Mitt eget naturlige hår er nesten svart. Men hair extensionet har jeg valgt å ha i en litt lysere tone, siden det gir mer spill i håret. 

Har du tips til en bra concealer? Jeg har masse kviser rundt i hele ansiktet og vil gjerne dekke dem så bra som overhode mulig...
- Jeg sliter veldig med kviser selv. Men jeg bruker en veldig god foundation fra Maybelline "dream satin liquid" og foundation pudder fra bareminerals. Det dekker over kvisene veldig bra, så det anbefaler jeg deg å teste ut! 

 

Hvem er forbilde ditt?
- Hmm. Det var et vanskelig spørsmål! Jeg har ingen spesielle forbilder egentlig. Men jeg ser veldig opp til mennesker som tørr å følge drømmene sine, og som jobber hardt for å oppnå de. Og mennesker som tørr å gå imot strømmen og gjøre ting på sin egen måte. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Husk at du kan følge meg på facebook, og få alle bloggoppdateringer, ved å trykke HER
 

Video: Vlog dag 3!

God lørdag! Da var endelig vlog dag 3 ute her på bloggen og på youtube. Noen stikkord om hva dagens video handler om; shopping, sykling, champagne, og feiring! Enjoy! 

Trykk HER for å abonnere på youtube kanalen min! Eller søk på "stina blogg" på youtube for å finne kanalen min. 

Gå ut av komfortsonen!

I dag har jeg hatt en veldig effektiv og travel morgen! Jeg har vært hos kiropraktoren en tur, har syklet en lang tur, kjøpt nytt stativ til å bruke til vlogging, redigert gårsdagens video (som kommer ut senere i dag), filmet masse til morgendagens vlog, og gått igjennom en mildt sagt stappfull mail innboks. Phew, for en dag det har vært så langt!

Må si jeg syns det er veldig gøy å ha en vlog uke. Det er jo selvfølgelig en god del ekstra jobb, men det er veldig gøy med litt nye utfordringer! Det er viktig å gå ut av komfortsonen iblant, og tørre å gjøre noe helt nytt. Ta litt inspirasjon av dette, og prøv ut noe helt nytt i helgen du også! 

Nå er det back to more work igjen, så blogges vi senere i kveld. Da kommer gårsdagens vlog ut også. Så det blir gøy! Ha en fin start på helgen så lenge! 

DIY: Marmor på budsjett!

Som jeg såvidt nevnte i vlog'en jeg la ut tidligere i dag, handlet jeg inn ting til å gjøre en DIY i dag. Jeg har nettopp blitt ferdig med prosjektet, og det ble så fint! Marmor har jo blitt veldig populært den siste tiden, og det er å sees på de fleste blogger, instagram og pinterest. Men, marmor er ofte veldig dyrt og en slik plate som jeg nettopp har laget kan ofte koste 300-500,- kr. Og det syns jeg er altfor dyrt! Og jeg tipper jeg ikke er alene om å synes det? Derfor har jeg laget en billigere versjon, som ble minst like fin! 

Jeg valgte å lage platen til kjøkkenet og ha litt krydder og olje på den. Men du kan også bruke den til å ha en blomstervase på, eller ha en skål med noen smykker på toppen av platen, her er det bare fantasien som setter grenser. Så slå dere løs!

Til dette prosjektet trenger du:

- Selvklebende marmor designfolie. Jeg kjøpte en 2 meter lang rull for kun 79,- kr på Panduro.

- Tapetkniv

- En plate. Denne kjøpte jeg på Panduro for 29,- kr. 

- Et underlag du kan skjære på. Jeg brukte en fjøl. 

Begynn med å skjære ut et stykke av designfolien som er ca 1 cm større enn platen. 

Ta av beskyttelsesfilmen og legg platen i midten oppå det klebede området. Press vekk alle luftbobler. Skjær så i hvert hjørne. 

Brett folien over hvert hjørne, så folien også dekker sidene av platen. 

Voilà og du er ferdig!


 


 

Syns det passet så godt inn på kjøkkenet mitt. Er dere ikke enige?

20 Fun facts

På shopping er jeg... Som regel alltid alene. Elsker å gå rundt i min egen verden og titte på både klær og andre fine ting.

På byen er jeg... Nesten alltid danseløven. Jeg elsker å slå meg løs på dansegulvet og ha det gøy med venninner! 

På skolen er jeg... Ikke lengre! Og takk gud for det. Har enda mareritt om at jeg kommer for sent til skolen. 

Hjemme alene er jeg... Som regel alltid i jobbmodus. 

På jobb er jeg... alltid! Og jeg elsker det! Det å kunne ha en jobb der man selv velger hva man vil gjøre er helt fantastisk! 
 
I matbutikken er jeg... som regel helt i min egen verden, med hodet planta inn i handlelista på telefonen.
 
På facebook er jeg... innom hele tiden. Vet ikke hva det er med facebook som jeg syns er så interessant. Kanskje er det alle de virale videoene? Ikke godt å si. Men jeg t titter litt for ofte innom der.
 
På Mc Donalds er jeg... veldig sjelden! Tror kanskje det kan ha noe med at jeg var ekstremt mye på mc donalds da jeg var liten. Så derfor er jeg drittlei av all maten dems nå. 
 
På vorsspiel er jeg... den første som kommer! Jada, alltid tidlig ute. I det siste har jeg til og med prøvd å komme litt "for seint" sånn at jeg slipper å komme så kleint tidlig. Meeen, det går ikke bra enda. Så langt er det seneste jeg har kommet for sent vært 10 minutter.. 


På nachspiel er jeg... aldri.. Haha, tror jeg har vært på et nachspiel det siste året. Blir så altfor fort trøtt, og takler virkelig ikke å være våken til seks om morgenen. 
 
På flyet er jeg... den som sovner først. Og gjerne før flyet i det hele tatt har tatt av. Er det ikke internett på flyet kan jeg like så godt bruke tiden effektivt, og sove litt, så jeg slipper det senere. 
 
I diskusjoner er jeg... hun som alltid tørr å si sin egen mening, selv om alle andre er uenige. Og ja, det kan ofte bli ganske dårlig stemning. Men det får man bare tåle! 
 
På toget er jeg... livredd for å måtte sitte feil vei. Havner jeg feil vei på toget blir jeg "tog-syk" veldig fort. 


På tinder er jeg... hun som sveiper alle til venstre. Vet ikke om jeg er ekstremt kresen, eller om utvalget er dårlig. Men jeg finner så og si aldri noen jeg liker der! Hmm.. 
 
På biltur er jeg...  som regel den som kjører, og skrur på musikken på fullt! 
 
I telefonen er jeg... nesten hver dag. Enten om jeg snakker med familie eller venner, så syns jeg det er koselig å snakke i telefonen. En ekstra fun fact, hver gang det skjer noe spennende så er mamma den første jeg ringer. 
 
På melding er jeg... kort og care. Jeg hater å sende meldinger, så jeg pleier som regel bare å skrive "oh yes" "shit såpass ja!" når jeg skal svare. Ikke fordi det folk sier er sykt uinteressant, men rett og slett fordi jeg hater å skrive meldinger med andre. Føler at jeg skriver nok her på bloggen. Så hvis jeg skal snakke med venner får de heller ringe meg, eller møte meg. 


På ferie er jeg... frøken bloggturist. Her skal alt taes bilde av og blogges om! Er det noe spennende som skjer, eller noe jeg fint jeg ser, så skal det dokumenteres! 
 
Akkurat nå er jeg... hjemme og sitter forran arbeidspulten min. 
  
På date er jeg... som regel sjukt klein. Hater hvis det blir sånn date hvor man skal ut og spise på restaurant eller gjøre noe skikkelig romantisk. Usj, det blir så kleint og klissete. Sleng en big one pizza i ovnen mens vi ser på en action film hjemme hos deg, så blir daten så mye bedre! 

 


 
Foto - Kyle Meyr // kylemeyr.com 
Gjør det beste ut av situasjonen!

Her er noen flere av bildene jeg tok med Kyle i forrige uke. Syns det er så fint å ta bilder i slottsparken. Spesielt på en fin sommerdag. Da er det så nydelig der! Skulle ønske det var like fint vær i dag. For her pøser det ned. Men man må jo bare gjøre det beste ut av situasjonen. Så derfor har jeg fått gjort masse jobb i dag. Nå skal jeg snart på matbutikken og handle inn en god del mat, så jeg kan lage opp litt ekstra mat og fryse ned. Syns det er så mye kjekkere å heller lage en hel haug mat en gang i uken, enn å måtte handle inn og stresse med å lage middag hver eneste dag.

Det blir også billigere å gjøre det på den måten jeg gjør. For da slipper man å gjøre alle de unødvendige kjøpene som man alltid gjør når man drar på butikken hver eneste dag. Så det var et lite økonomi og mat tips til dere som nettopp har flyttet hjemmefra og blitt studenter, og som skjønner hvor dyrt mat er. Jeg husker jeg fikk ganske sjokk da jeg flyttet ut hjemmefra selv. Men så lenge man har tunga rett i munnen, og er litt streng med seg selv så er det ikke noe problem! Foto - Kyle Meyr  // kylemeyr.com 

Monday Moodboard

Litt mandagsinspirasjon for å gjøre oss klare for uken. Akkurat blir jeg inspirert av blomster, fargen rosa, valper, quotes, interiør og dyst fint lys. Blir alltid så inspirert når jeg scroller igjennom weheartit. Kan ligge våken til langt på natt og drømme om walk in closets, det perfekte kontorhjørnet og små søte valper. 

Prinsesse seng

Alle prinsesser må ha en prinsesseseng, eller hva? Etter å ha bodd her i nesten tre måneder, har jeg endelig hengt opp sengehimmelen min. Syns den gjør rommet så mye finere, og mye mer meg! Nå er soverommet mitt skikkelig prinsessete og rosa.

Hengte opp sengehimmelen i går kveld, og av en eller annen grunn sover jeg så mye bedre når jeg ligger under den. Hmm, merkelig! Men det gjør ikke meg noe. For en god natts søvn sier jeg aldri nei til! Det eneste problemet, er at det nesten er umulig å komme opp av sengen om morgenen, fordi det er så herlig å ligge der! 

Sengehimmelen er forresten fra IKEABle det ikke fint?

Ukens spørsmål #71

Hva mente du med at du har "angst med mat", at du derfor må lage mat alene?
- Etter at jeg jobbet som kokk utviklet jeg en veldig sterk angst for å lage mat for andre. Grunnen til det er fordi flere av de jeg jobbet med var veldig slemme mot meg, og fikk meg til å tenke at jeg er ekstremt dårlig til å lage mat, og at det er noe jeg burde skamme meg over. På en side vet jeg jo at jeg kan lage mat, i og med at jeg fikk veldig gode karakterer på skolen, ble buskerudmester og fikk 3. plass på østlandsmesterskap. Men når man jobber med noen i flere måneder, som går og rakker ned på deg hver eneste dag, er det vanskelig å ikke tro på dem. Derfor klarer jeg kun å lage mat til meg selv, når jeg er helt alene. 

 

Hei Stina, lurer bare på om du har tengt å farge håret ditt noen gang? Ikke det at du har stygg hårfarge eller noe, men bare for gøy, og for å se åssen set blir. Det hadde vært så gøy å se deg f.ek. Blond. 
- Tror nok aldri jeg kommer til å farge håret mitt blondt. Søsteren min prøvde å farge håret mitt blondt en gang da jeg var rundt 12 år. Det ble ikke så pent for å si det sånn. Når mamma kom hjem fra jobben, sa hun bare "Stina, du skal få slippe å dra på skolen i morgen. Jeg kjøper med farge på vei hjem fra jobben jeg...". Haha! Så dere kan jo tenke dere hvordan det så ut! I tillegg er jeg veldig glad i mørkt hår, og syns det rammer inn ansiktet mitt veldig bra. Jeg prøvde jo en blond parykk for ikke så lenge siden, og la ut en liten spøk på snapchat om at jeg hadde farget håret blondt. Vel, det var ikke så mange som syns det var pent for å si det sånn. De fleste bare "shit, hva har du gjort? Du var mye finere med brunt hår". Haha!
 

Det er: kunne du bodd på Oslo øst? Jeg skjønner at du bor på vestsiden, så bare lurte.
- Jeg bodde på Øst da jeg flyttet til Oslo. For da bodde jeg på Grunerløkka. Men jeg syns det var litt skummelt å bo der, siden jeg bodde veldig nærme Akerselva, og der er det veldig mange personer som selger dop 24/7. Men nå som jeg bor på vest syns jeg det er mye tryggere og mye mer rolig. Møter aldri på noen som hverken selger dop, tigger penger, eller er narkomane. Så det er veldig greit å få slippe. Det er jo selvfølgelig mer rolig lengre opp på Grunerløkka (don't get me wrong). Men jeg liker meg best på vest. 

 

Hvor får du inspirasjon til klærne du bruker, sette sammen osv.?
- Litt overalt. Pleier å finne inspirasjon fra bloggere, mennesker på gata, og i butikker når jeg er ute og handler. Som regel pleier jeg å handle de klærne jeg liker, også setter jeg det bare sammen sånn som jeg selv syns er fint. Hehe!

Hvordan takler du haters?
- Jeg får ikke så mange hatkommentarer, så jeg trenger sjelden å måtte takle de. Men det hender jo selvfølgelig at det tikker inn en drittkommentar eller to, men da bryr jeg meg som regel ikke om de. Det hender jeg banner litt tilbake til personen, i mitt eget hode, men utover det gjør jeg ingenting. Det er veldig sjelden det kommer noe godt ut av å svare tilbake. Da personen som regel gidder å holde samtalen, men jeg selv har sagt meg ferdig med det for lengst. Men jeg tenker jo litt sånn, at folk som slenger dritt på nett kan jo ikke ha et veldig godt liv. Så jeg gidder ikke å få et like bedritent liv som de har, ved å ta meg nær av den dritten de slenger. Tips til blomster som kan stå på gulvet? (klarer ikke å velge).
- Hmm.. Selv liker jeg veldig godt den grønne planten jeg har på gulvet. Husker ikke helt hva slags type plante det er. Men hvis du drar på Plantasjen, så finner du en hel haug forskjellige fine planter som du kan ha på gulvet. 

Kan du lage en morgen rutine siden du har siden du ikke bor i kollektiv lenger?
- Hmm. Har ikke endret morgenrutinene mine sånn ekstremt siden jeg flyttet ut derfra. Men kanskje det? Fortell meg gjerne om dere vil at jeg skal lage en ny versjon, så gjør jeg gjerne det!

 

Vurderer å gå til innkjøp av en slik sportsbh fra Nike som du har, bare lurte på om det er god støtte i dem? Har hørt de kan være litt dårlige om man skal springe osv.
- Selv syns jeg det er veldig få sportbh'er som er gode nok til å bruke når man løper. De fleste har jo bare en veldig stram strikk under puppene, og ikke noe over selve puppene. Så da ender man opp med at puppene flyr opp og ned når man løper. Noe som ikke er bra, da man ødelegger elastiteten i puppene. Den eneste sportsbhen jeg noensinne faktisk syns at har holdt bra nok, uten å kvele meg, er fra Pierre Robert. Den strammer over hele området, og fungerer veldig bra!  

 

  
Hva er dine tanker rundt veganisme?
- Personlig kunne jeg nok aldri blitt hverken veganer eller vegeterianer. Jeg elsker kjøtt altfor mye til å gi slipp på det. I tillegg vet jeg med meg selv at hvis jeg skulle blitt vegeterianer hadde jeg slitt veldig med å få i meg nok proteiner, uten å måtte hatt et veldig strengt kosthold. Jeg har vokst opp på bygda med masse bondegårder rundt meg, og har aldri sett at noen dyr har lidd. Hadde jeg derimot bodd i USA, der kjøttindustrien er ekstrem og ikke bra for dyrene, hadde jeg nok trappet ned på kjøttspisingen. Men dere må huske på at veldig mange ganger når dere ser videoer på facebook fra kjøttindustrier, viser det som regel ikke norske bondegårder. Og så lenge man holder seg til å spise norske merker som selger kun norsk kjøtt, så går det bra. Vet at det sikkert kommer en hel haug kommentarer fra vegeterianere nå om at dyr i Norge har det så grusomt. Men har dere faktisk vært rundt på gårder i Norge og sett selv? Eller hører dere bare på hva bloggere og videoer som blir delt på facebook sier?

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

En stor gjeng hvitkledde mennesker!

I går var jeg på innflytningsvors hos Donna, Lib og Sladja. De hadde valgt å ha "whiteparty" som dresskode. Elsker når man gjør litt ekstra ut av anledningen. Da blir det automatisk mye morsommere! Og, ekstra gøy var det at alle hadde fulgt dresskoden! De hadde bedt inn en god gjeng av sine venner, så vi endte opp med å bli en stor gruppe hvitkledde mennesker. Utover kvelden klarte Donna å få et skikkelig uhell. Hun skulle nemlig bære noen stoler ned en trapp, og falt skikkelig så hun måtte bli sendt med ambulanse til legevakta og sy rundt 13 sting. Auuu! Men, da vi dro for å hente henne etter hun hadde vært der i noen timer, var hun i like godt humør og ble med videre på byen. Den jenta der altså! Haha! Utover kvelden dro hele gjengen på Sollihagen / NOX. En av eierne til stedet var med på vorset, så det var deilig å slippe hele den lange køen som stod utenfor utestedet da vi ankom. Og det stedet skuffer virkelig aldri! Nede på NOX var det ellevilt bra stemning og mennesker som danset overalt. 

Siden jeg ikke drakk så altfor mye i går, er formen veldig fin i dag. Ah, herlig å slippe fyllesyken. Nå må jeg komme igang med resten av dagens gjøremål. For jeg har en lang liste med ting som må gjøres i dag. Håper dere hadde en fin lørdag! 

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

White party!

I kveld skal jeg på innflytningsfest hos søte venninne Donna. Hun flyttet sammen med to venninner (Sladja og Lib) for en liten stund tilbake, og i dag skal vi feire at de flyttet sammen. Leiligheten dems har blitt så fin! Så jeg er nesten litt små misunnelig. Men jeg er jo veldig fornøyd med min egen også da, hehe! Dresskoden i dag er "white party". Så i dag har jeg kledd meg i hvitt fra topp til tå. Til og med neglene er hvite. Viktig å følge dresskoden vet dere!Nå må jeg nesten komme meg avgårde. Er ganske deilig at jeg bare kan gå bort dit, så er jeg der! Litt annerledes enn da jeg bodde i Hokksund og måtte be folk kjøre meg rundt for å komme meg på fester. Så det er noe jeg virkelig setter pris på med å bo i byen. Uansett, ønsker dere en god lørdag! Kos dere masse og ikke gjør noe jeg ville gjort. Haha! 

Siden sist @Snapchat

God lørdag! I dag har jeg fulgt litt ekstra lørdagstradisjon, og sovet lenge! Jeg kom meg ikke opp av senga før klokken var nærmere halv tolv! Late morgenen er de beste. Når man kan sove så lenge man vil. Ligge i sengen og titte igjennom hele instagram og bloglovin, og bli super inspirert før man kommer seg opp av senga. Det er deilig det! 

Nå har jeg nettopp vært innom postkontoret og hentet en pakke med litt godsaker. Så nå skal jeg snart hoppe i dusjen, og ta både ansiktsmaske og hårkur. Ekstra pleie er aldri feil! I kveld skal jeg ut og feste litt med en god gjeng venninner, men mer om det senere. Nå vil jeg vise dere noen av de siste bildene fra snapchat. Har du ikke lagt meg til enda, er det bare å gjøre det. Heter stinablogg der, så bare å add'e meg! Alle som legger meg til kan se mystory og sende så mange snaps de vil til meg :-) Prøver alltid å se igjennom alle snaps dere sender, og svare de jeg rekker!

 

Nelly høstfavoritter

// annonselenker

Har dere sett så mange fine høstnyheter Nelly har fått inn? Altså, jeg vet at det fortsatt er sommervær rundt i landet. Så derfor har jeg valgt ut noen utrolig fine kjoler og toppet som passer perfekt nå. Sleng på et par sandaletter og du er  klar for både fest og hverdags! 
Lys grå topp - HER //  Sandaletter - HER  //  Mørk grønn kjole - HER  //  Rød kjole med spaghetti stropper - HER 

Lys grå kjole - HER  //  Burgunder kjole - HER  //  Lace Sko - HER  

Min favoritt frokost!

God helg! ♥ I dag har jeg allerede rukket å gjøre mye! Jeg begynte dagen med en time hos kiropraktoren. Nakken min har slått seg helt vrang igjen, så jeg må gå dit litt hyppigere igjen enn før. Men håper vi får fikset opp i den verste nakkesmerten nå! Etter at jeg hadde vært hos kiropraktoren spiste jeg en liten frokost på Kaffebrenneriet med Nora, før vi gikk oss en tur bort til dit hun skal flytte.

Nora har nettopp kjøpt seg leilighet, og jeg er så stolt av henne! Det skal mye til å kjøpe leilighet alene i en alder av 22 år, men den jenta har klart det! *stolt*. Så nå må dere gå inn på @noraminothi på instagram og gratulerer henne! Tihi :-)  Rett ved der hun skal flytte var det noen interiørbutikker som lå, så vi måtte jo titte innom og vi fant så mye fine ting og begge gikk ut derfra med stjerner i øynene, og 100 inspirerte tanker og idèer i hodet.

Men, nok hverdagsliv. Nå til det innlegget egentlig skal handle om. Nemlig min favoritt frokost for øyeblikket! Denne må dere lage i helgen, for den er så god! For ikke å snakke om enkel og kjapp, så denne kan du også lage før du skal på skole/jobb i ukedagene.

Det du trenger er:

♥ Gresk yoghurt naturell ♥ Musli ♥ Jordbær ♥ Blåbær ♥ Kiwi 

Ta 2-3 store spiseskjeer med gresk yoghurt og fordel i en bolle. Dryss et par spiseskjeer musli over. Skjær opp en halv kiwi, noen jordbær og litt blåbær og dryss over. Spis med et stort smil om munnen, og gjerne en kaffe ved siden av. Hehe! 

Håper frokosten faller i smak! - God helg ♥

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

5 Råd for bedre hud og mindre kviser!

Som mange av dere vet, har jeg lenge slitt med uren hud. Selv om tenårene er over, har ikke kviseutbruddene gått over. Det var først da jeg var 17 år at jeg begynte å få kviser, og jeg har siden da lært noen triks som gjør at jeg klarer å holde huden i sjakk. Og dere, selv om det er helt normalt å få kviser, så regner jeg med at jeg ikke er den eneste som prøver å få ren hud. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele 5 råd som alltid hjelper huden min. Noen av tingene er kanskje en selvfølgelig for noen av dere, men jeg kan nesten love deg at hvis du følger disse 5 tipsene vil du se forbedringer i din hud. 

 

Rens morgen og kveld
- Det er så utrolig viktig å rense huden hver morgen og kveld. Bruk en rens som er tilpasset din hudtype (dra innom en hudpleiesalong så hjelper de deg med produkter). Å rense om kvelden er veldig viktig for å få vekk sminkerester og alt smådritt som kommer på huden i løpet av dagen. Bare tenk på hvor mye huden er i kontakt med i løpet av èn dag. Du svetter, du tar på ting også tar du på ansiktet etterpå, bor du i by får du mye eksos på huden, og listen fortsetter. Derfor kan jeg ikke si det nok til dere, rens huden deres! Det er også viktig å rense huden om morgenen da du svetter mye i løpet av natten, i tillegg fornyes huden så død hud må vekk.

 

Skrubb 1-2 ganger hver uke
- Jeg merket stor forskjell på huden min da jeg begynte å skrubbe den jevnlig. Alle de småkvisene ble borte. Rett og slett fordi at porene ikke ble tilstoppet. Når du skrubber huden får du vekk all den døde huden som tetter igjen porer, og som kan gjøre at du kan få kviser.

Vask sminkekostene dine! 
- Å vaske sminkekoster er så ekstremt viktig. Du kan jo bare tenke deg selv hvor mye bakterier som lever i en møkkete sminkekost, også skal man påføre de bakteriene på huden og gå rundt med de dagen lang? Nei, usj! Det er ikke bra for huden. Foundationkoster bør vaskes annenhver dag, og pudderkoster bør vaskes en gang i uken. Har laget en video du kan se HER, der jeg viser hvordan jeg vasker mine sminkekoster for å få de helt rene og frie for bakterier. 

La huden få puste
- Huden trenger mye pleie, og den trenger å få "puste". Derfor bør du alltid fjerne sminken så fort du kommer hjem fra jobb/skole og kun skal være hjemme resten av kvelden. Du bør også ta en dag i uken der du går helt uten sminke, og gir litt ekstra pleie til huden. 

 

Skift putetrekk ofte 
- På puten din kommer det mye bakterier fra svette, døde hudceller, og har du ikke renset huden godt smitter dette av på puten. Alle disse bakteriene kommer på ansiktet ditt hver gang du legger hodet inntil puten. Så hvis du har en pute full av bakterier kan det forverre huden. Derfor bør du skifte på putetrekket 1-2 ganger i uken. Kjøp gjerne et ekstra putetrekk som du kan skifte litt oftere enn resten av sengetrekket. 

 

Likte du tipsene? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om du ønsker flere innlegg som dette! 

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

40 Spørsmål og svar

1. Tre ord om meg: Arbeidsnarkoman, surrete og ærlig. 

2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å ta en god dusj og hoppe rett inn i pysjen. Spise en god frokost mens jeg ser på youtubevideoer og drikke en stor kopp kaffe. 

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Alltid irritert over at de skal snakke så mye. Altså, jeg skrur kun på radioen for å høre om jeg finner noen nye kule sanger. Ikke for å høre dere bable om masse uinteressante ting. 

4. Jeg gleder meg til: Lønningen i september. Da skal ny pc kjøpes. Den jeg har nå synger på siste vers. Batteriet sluttet å fungere for noen måneder siden, skjermen er sprukket, hengslene til skjermen er ødelagt så den kan nesten ikke lukkes og åpnes, touch screenen er ødelagt, og hele greia er treig. 

5. Klesskapet mitt er fult av: Klær! Og da litt vel fullt også. Har allerede 2-3 IKEA poser med klær på loftet, fordi det ikke er plass i klesskapet. 

6. Når jeg skal pynte meg: Skrur jeg alltid på litt partymusikk, tar et glass vin eller en drink, og sminker meg litt ekstra, og tar på meg litt ekstra fine klær. 

7. Jeg har medlemskap: På EVO fitness. Nå som det er sommer er jeg der litt for sjeldent, da jeg heller like å trene ute. Men om vinteren er jeg der veldig mye! 8. En liten hemmelighet om meg: Hmm.. Etter 5 år som blogger tror jeg de fleste hemmeligheter om meg allerede er avslørt. 

9. Jeg føler meg best: Når sminken og klærne er on point, og jeg er på andre drinken ute med venninner. 

10. I kaffebaren bestiller jeg: Caffe latte, og hvis jeg skal kose meg litt ekstra bestiller jeg med karamell oppi. Yummy!

11. I baren bestiller jeg: Vodka med redbull, skinny bitch (vodka og farris), bulmers (cider), 1664 (øl) eller bacardi breezer watermelon. 

12. I vennegjengen er jeg: Hun litt for ærlige og gale. 

13. I familien er jeg: Hun som har veldig store drømmer og som tørr å gutse! Og "tante barbie" som tantebarnet mitt kaller meg. Haha! 

14. Jeg kan ikke leve uten: Familie, venner og teknologi. 

15. Barn er: Hyggelige så lenge de ikke skriker, gråter, har bæsj i bleia, eller er hypre. Sitter de pent og rolig ned og jeg kan snakke til de som et menneske er det ok. Babyer er jeg lite fan av. Tantebarna mine er vel de eneste barne jeg faktisk liker!

16. Om natten: Får jeg alltid de beste bloggidèene. Det er ikke sjelden jeg sitter oppe til 3-4 på natten og jobber med bloggen. 

17. I vesken har jeg: Begge bankkortene mine (firma- og privatkort), førerkort, nøkler, mobil, leppestift, pudderkost og pudder, iPad, paraply og solbriller. 

18. Trening er: Et must! Det gir meg energi og livsglede i hverdagen! 

19. Politikk er: Viktig. Men ikke noe jeg er så flink til å følge med på dessverre. 

20. Kjærlighet er: Helt fantastisk. 

21. I høst skal jeg unne meg: En ny macbook og kanskje en ny Michael Kors veske. Vi får se når lønningen kommer. Hehe! 

22. I nattbordskuffen har jeg: Jeg har utrolig nok ingen nattbordskuff. Er ikke noe plass til det på soverommet mitt.

23. På kjøkkenet er jeg: Som regel alene. Har ganske mat angst, så jeg hater å lage mat for andre. 

24. Jeg er dårligst til: Å være tålmodig. Hvorfor bruker folk så lang tid? Kan ikke alle bare være like kjappe som jeg er? 

25. Jeg er flinkest til:  Å være selvstendig. 

26. Jeg elsker: Jobben min, hunder og dumle.

27. Med livet mitt ønsker jeg: Å oppnå drømmene mine, oppleve verdenen og ha det godt med meg selv. 28. Jeg beundrer: Mennesker som står på og jobber hardt for å oppnå ting i livet. 

29. Når jeg jobber: Er jeg "in the zone". Dere som ser på The Big Bang Theory, har kanskje sett episoden der Sheldon er "in the zone"? Der han ikke får med seg hva som skjer rundt seg, og ikke snakker med andre. Vel, sånn er jeg når jeg skriver blogginnlegg. Da er det ikke snakk om at noen får lov til å avbryte meg. 

30. Min verste uvane: At jeg aldri klarer å ha en god døgnrytme. 

31. Jeg brenner for:  Jobben min. Bloggen, dere som leser, og generelt hele pakka. 

32: Jeg tror på: Det gode i mennesker. 

33. Du visste kanskje ikke at jeg: Har gått på privat adventist-skole? Vel, i dag er jeg ateist for å si det sånn. 

34: På kvelden er jeg: Som regel hjemme og sitter forran pc'en og jobber. 

35. Som venn er jeg: Veldig lojal. 

36. Når jeg har fri: Fri? Haha! Ingenting som heter fri når man er blogger! 

37. Det beste jeg vet: Hmm. Det er for vanskelig å velge bare en ting. Men noen av mine favorittting å gjøre er: å reise, gå turer i skogen, jobbe med bloggen, møte lesere og feste. 38. Det er lov å lyve hvis: Det er ikke lov å lyve. Uansett hva. 

39. Om fem år er jeg: 27 år og har forhåpentligvis har jeg kjøpt egen leilighet her i Oslo. Håper jeg fortsatt jobber som blogger og har skaffet meg en liten hund. 

40. Om ti år er jeg: 32 år og begynner å bli godt etablert inn i voksenlivet. 

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

Sneakpeak - Photoshoot

Hei hei dere!

I dag har jeg vært ute og tatt masse kule bilder med fotografen Kyle Meyr. Ble kjent med han da jeg gjorde et bloggoppdrag tidligere i sommer. Så i dag bestemte vi oss for å teame up sammen og knipse litt bilder. Jeg tok med flere forskjellige antrekk som vi knipset bilder av rundt i Oslo sentrum. Blant annet på Tjuvholmen. Elsker arkitekturen der! Det er så mye kule steder å ta bilder, som jeg vanligvis aldri kunne tatt bilder alene. Er jo litt vel kleint å stå midt på Tjuvholmen med et kamerastativ, haha! Har ikke tatt bilder på denne måten siden jeg jobbet som modell, men det var veldig gøy å være litt back in the game!


Foto - Kyle Meyr // Kylemeyr.com

Fikk nettopp en liten teaser fra photoshooten, som jeg kan vise dere! Dette bildet tok vi nede ved Aker Brygge. Syns det ble ganske kult med den fargerike bakgrunnen! Hva syns dere?

Video: Mitt eget produkt!

// i samarbeid med TLdesign

I denne ukens onsdagsvideo, snakker jeg om mitt eget produkt. Nemlig neglelakken jeg har laget i samarbeid med Tone Lise design. Viser dere også hele kolleksjonen, og forteller dere litt om de andre som er med i kolleksjonen. 

Neglelakken kan du kjøpe HER. Resten av kolleksjonen er HER. Husk å bruke koden "STINABLOGG" for å få 10% rabatt på alt du kjøper! 

Dette har jeg i kjøleskapet!

Tidligere i dag hadde jeg en liten storhandel på matbutikken. Så jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hva mine must-haves i kjøleskapet er, og noen mattips! En ting jeg alltid må ha masse av i kjøleskapet er grønnsaker og frukt. Frukt pleier jeg alltid å spise da cravingsen slår inn, og tro meg, det er ikke sjeldent. Hehe! Grønnsaker er viktig å ha til middager, og i salater til lunsjer. 

Ellers enn det har jeg alltid egg og melk i kjøleskapet. Som dere kanskje har fått med dere, er jeg over gjennomsnittet glad i kaffe, og da må jeg alltid ha melk i den, siden jeg lager den ganske sterk. Har jeg ikke melk i kjøleskapet, må jeg alltid løpe rett ned på den nærmeste matbutikken. Og ja, der har jeg vært i både pysj og uten sminke. Haha! 

Siden jeg skulle lage blomkålsuppe og pizzasnurrer i dag, kjøpte jeg inn både bacon og smårett skinke. Vanligvis pleier jeg alltid å ha en god del kylling i kjøleskapet, men har gått litt lei av det, så bytter det ut med tunfisk, skinke og bacon denne uken.

En ting som jeg har erfart etter at jeg flyttet for meg selv, er at man fort blir litt lat når det kommer til det å lage skikkelig middag. Derfor pleier jeg å bruke en times tid på kjøkkenet, også lager jeg opp en del mat som jeg heller putter i fryseren og i tupperware bokser i kjøleskapet. Sånn at jeg slipper å lage middag hver eneste dag. For hvis jeg ikke gjør dette, ender jeg ofte opp med litt for mye Fjordland. Siden jeg ofte hverken har tid eller ork til å lage middag. 

Derfor er det mye smartere å lage opp ekstra mat for noen dager! I dag lagde jeg en stor porsjon blomkålsuppe (oppskrift finner du HER) og en stor porsjon pizzasnurrer (oppskrift finner du HER). Veldig gode middager begge to, og siden jeg kan fryse pizzasnurrene har jeg middag/lunsj en liten stund fremover. Smart eller hva?
 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

Blir gal snart!

Heisann, fra frøken effektiv! I dag har jeg virkelig rukket unna veldig mye! Jeg startet dagen med å gå igjennom mail innboksen, deretter begynte jeg å sminke meg, mens jeg sminket meg fikk jeg en idè om hva jeg kunne lage en onsdagsvideo om, så da spilte jeg inn den med en gang sminken var på plass. Det er forresten ikke den videoen som kommer ute i morgen jeg filmet, men den som kommer ut neste uke. Liker å spille inn videoer i god tid, så jeg ikke trenger å stå og lage video på samme dag som den skal publiseres, og stresse meg halvt ihjel!

Å lage video i dag, var mildt sagt ikke bare-bare! Dere som følger med på snapchat (stinablogg) fikk kanskje se de litt oppgitte videoen jeg la ut? Her jeg bor holder de på å bygge noe greier, har ikke helt skjønt hva, men tror de fikser både garasjen og holder på å bygge noen leiligheten. Uansett, de borrer noe helt vanvittig her, så jeg holder på å bli gal snart! De holder på konstant fra klokken 08:00-18:00. Men jeg får håpe de snart blir ferdig med borringen, for nå er jeg lei av at det hele tiden rister i bygningen! Eller, så ille er det ikke. Men dere vet jo hvor dramaqueen jeg er da. Haha! 

Etter at jeg var ferdig med å lage video, knipset jeg et par bilder av dagens antrekk (som dere ser på bildene under), før jeg gikk ut og gjorde noen ærend. Har blant annet storhandlet på butikken i dag, så jeg holder på å lage et litt innlegg til dere med noen mat tips som kommer på bloggen senere i dag. Husk å  sjekke innom bloggen senere i kveld! 

Primark - Veske

Converse - Sko

Cheap Monday - Bukse

Ukjent - Genser

WOW - Topp

Hvordan har din tirsdag vært?

Neglelakken min er ute i butikk!

// i samarbeid med TL Design

Da var endelig neglelakken min ute i butikk! Jeg må bare si det en gang til, hvor kult er ikke det her? Er så stolt og glad jeg! Jeg tok noen bilder her hjemme i stad, så jeg kan vise dere litt flere bilder av hvordan neglelakken ser ut. Er den ikke fin? Gud som jeg elsker den! 

Jeg har vært så heldig og fått tak i en rabattkode til dere, sånn at dere får 10% rabatt på alt dere kjøper inne på nettbutikken der neglelakken selges. Bruk koden "STINABLOGG" når du kommer til kassen (under levering/betaling i boksen der det står "kampanjekode) , så får du 10% rabatt. Neglelakken min finner du HER.

PS; Handler du for over 200,- kr totalt, får du gratis frakt! 

Hva syns du om neglelakken?

Jeg har designet egen neglelakk!

// i samarbeid med TL design

Åååååh, nå har jeg en spennende nyhet til dere! Kjenner det kribler i magen bare å tenke på dette. Selv om dette er noe som har blitt jobbet med i flere måneder, har det ikke helt gått opp for meg enda. Jeg har nemlig designet min egen neglelakk! Hvor kult er ikke det? Jeg og 7 andre bloggere har i samarbeid med TL design laget en bloggkolleksjon, med hver vår neglelakk. Det er første gang i Norge at flere bloggere har gått sammen og laget en kolleksjon. Så dette er veldig spennende!

Hver av oss har valgt ut en neglelakk som gjenspeiler hver og en av oss, og vår egen stil og personlighet. Det kommer kanskje ikke som noe sjokk at min neglelakk derfor er rosa? Når jeg først skal designe en neglelakk, så skal den virkelig være meg! Og hva er vel mer meg enn en rosa neglelakk med glitter i? Jeg syns lakken er så utrolig fin, og den passer perfekt både til fest og når du vil se ekstra fin ut til hverdags. Siden dette er en høstkolleksjon, valgte jeg en mørkere tone, som passer med høstklærne. 

Kolleksjonen er til salgs i morgen på tlbeautystore.no, og siden dette er en veldig (og da mener jeg veldig) limited kolleksjon, bør du være rask hvis du vil kjøpe noen av lakkene! Du kan selv velge om du vil kjøpe kun min lakk, eller flere av lakkene. Kommer til å legge ut link her på bloggen i morgen, med en gang lakkene er til salgs, så dere kan klikke dere inn å kjøpe! Prisen på lakken er kun kr 99,- så her er det tatt hensyn, sånn at alle kan kjøpe lakken!  

kolleksjonwa2wo4

De andre bloggerne som har designet lakk ser du på gruppebilde! Fra venstre: Chioma, Celina Karine, Agnes Lovise, meg, Julia Nyland, June HolmWA2WO og Hao Vu.

Gruppebilder og fellesbilde av lakker er lånt av wa2wo

 

Hvor kult er ikke dette? Er dere like spente som meg?
Nå er jeg veldig interessert i hva dere syns om lakkene, og hvilken som er din favoritt! 

Ukens spørsmål #70

Du veier under 45 kg? Jeg får helt sjokk, var ikke klar over at det var mulig omtrent. Oi.. Hvor høy er du?
- Hehe, er fullt mulig det. Jeg er 160 cm høy. 

 

Hva gjør du når det er en dag du absolutt ikke vil trene? Hvordan får du deg selv til å trene da?
- Hmm. Det kommer litt ann på. Som regel drar jeg på trening fordet om, siden det er som regel det å komme seg opp av sofaen som er verst. Når jeg først kommer inn på gymmet pleier jeg å få veldig lyst til å trene. Men, det er selvfølgelig dager der jeg ikke klarer å motivere meg selv til å dra på gymmet. Et tips kan være å se på litt motivasjons videoer på youtube. Bare søk på "motivation video" på youtube, så kommer det opp mange gode som regel. Hvis ikke det fungerer kan det hjelpe å minne seg selv på hvorfor du trener og hvilke fordeler du får ved å trene. 

Jeg lurte på en ting, de vasene dine, vet ikke hva det heter, men håper du skjønner hvilke jeg mener. Hvor har du kjøpt de, og hvor mye kostet de? Elsker dem! Har så lyst på de. 

Regner med det er Kahler vasene du mener? (de på bildet under). De kjøpte jeg på Kahler butikken som ligger i Bogstadveien her i Oslo. Vasene selges også på forskjellige interiør butikker, men jeg kjøpte de like så godt på butikken dems. Den lille kostet 200,- kr og den store koster 449,- kr. 


Hvor er genseren din fra? Den var veldig fin!
- Den er fra choies.com, har dessverre ikke direktelinken. Men husker bare at den er derfra. 

Hvordan kamera filmer du med?
- Jeg pleier å filme med Canon EOS 650D når jeg lager vanlige videoer. Når jeg vlogger bruker jeg et fra Samsung, men for å være helt ærlig er jeg ikke litt fornøyd med det kamera, så vil ikke anbefale det. Men Canon kameraet er jeg veldig fornøyd med. Så det anbefaler jeg virkelig! 

 

Hvor kjøpte du boyfriend jeans? De er så utrolig fine! 
- De er fra junkyard.no. Har også sett at de har veldig mange fine på Cubus og Nelly. 

Hvem er dine favoritt-youtubere?
- Mine favoritter er Shane Dawson (amerikansk), Therese Lindgren (svensk), Trisha Paytas (amerikansk) og Brittney lee Saunders (australsk). Syns det er altfor få gode norske jente youtubere, så det må vi få flere av! Youtube er jo så gøy! 

 

Kunne du fortalt akkurat hvordan klesstativ du har? Vil virkelig ha et slikt.
- Akkurat nå har jeg en klesgarderobe, så regner jeg det er klesstativet jeg hadde da jeg bodde i kollektiv, du mener? Det er fra IKEA i stolmen serien. 

Har et spørsmål jeg har lurt på lenge, hvilken PC har du?
- Jeg har en pc fra lenovo. Men siden jeg har hatt den i 1,5 år har både batteriet, touch skjermen og hengslene skjermen henger blitt helt ødelagt. Hehe, skal litt til å for å overleve en blogger! Så jeg skal kjøpe meg en ny pc snart, og da tenker jeg å gå over til mac. Rettere sagt Mabook Pro. 

 

Hvor har du kjøpt den hvite toppen du har på første bilde?
- Det er en body fra Bik Bok. Elsker den! Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

Gjett hvem som kom på overraskelsebesøk?

// inneholder reklamelinker

Nå har jeg en veldig morsom ting å fortelle dere. På mandag sendte søsteren min meg melding, og lurte på om hun kunne komme hit og være her i helgen, og ha litt jentetid. Jeg sa selvfølgelig ja, og tenkte ikke noe mer over det. Vi ble enige om at hun skulle komme i 13-14 tiden, og at jeg måtte se fresh ut, sånn at vi skulle ta litt antrekksbilder. 

Da klokken var litt før 14 sender hun melding og sier at hun er her om 20 minutter. En liten stund etter ringer hun, og spør hvilken klokke hun skulle ringe på. Så ringer det på, og et minutt etter kommer plutselig Benjamin inn døra. Jeg ble helt satt ut, og skjønte virkelig ikke noenting! Han hadde bestemt seg for å komme på overraskelsebesøk, og hadde fått hjelp av søsteren min. Dere kan tro jeg ble ganske forvirret, og veldig glad for å se han igjen! Siden han bor i Bergen, må vi ta fly for å møte hverandre, og ingen av oss hadde egentlig mulighet før i slutten av måneden. Så ja, jeg ble ganske satt ut da det var han som kom inn døren, og ikke søsteren min. Haha, for en skjønning som overrasker meg sånn! Nelly - Sko

Ukjent - Shorts

NellyTopp 

Daniel Wellington - Klokke Nå skal vi straks dra til fetteren min. Han reiser snart til USA og skal være der i et halvt år for å studere (jeg er ikke misunnelig i det heeeele tatt altså, haha). Så vi skal grille hos han sammen med litt venner. Så det blir koselig! En "liten" neglelakk samling

// sponsede negler

Tenkte jeg kunne vise dere neglene som jeg fikk fikset i går. Jeg gikk for en nude akryl, uten noe shellack på. Vil bli litt flinkere til å variere neglefargen min, så derfor ville jeg ha noe jeg enkelt kunne lakkere over. Dere som følger meg på snapchat, så kanskje den litt store samlingen med neglelakker jeg har? Så du ikke bildet, må du titte innom "stinablogg" på snapchat. Og med over 150 neglelakker, har jeg jo stor mulighet til å bytte neglefarge så ofte jeg bare vil! 

En ting som er helt genialt med akrylnegler er at neglelakken holder seg så utrolig bra. Siden neglelakken suger seg fast til akrylen, sitter den sinnsykt godt! For ikke å snakke om hvor mye penere form man får på neglene når man har akrylnegler istedenfor helt naturlige. Mine naturlige knekker alltid uansett, så akryl er et must for meg! 

Hvis du vil få fine akrylnegler, kan jeg virkelig anbefale deg å gå til hun som fikser mine negler. Elisabeth som driver TL salong på Ulven i Oslo, er helt fantastisk flink, og er en helskjønn jente! For mer informasjon om timebestilling, åpningstider, priser og behandlinger kan du gå inn HER. Frisk sommersalat med reker og jordbær!

Endelig fredag! Siden det nå er helg, tenkte jeg å dele en matoppskrift med dere, som passer perfekt som helgekos. Denne salaten har masse sunne godsaker, og siden det smaker veldig friskt, passer den perfekt nå på sommeren. Ha den som en forrett eller hovedrett, og er du over 18 år kan et glass hvitvin være veldig godt ved siden av.

Det jeg brukte i denne salaten var: 

(Dette er for 1 hovedporsjon)

- 300 gram rensede reker (ca 500-600 gram før de er renset).

- En liten neve blåbær

- 1/2 mango

- 5-8 jordbær

- 1/2 avocado

- 1/4 ananas

 

Kutt opp alt av frukt, skrell reker og bland alt sammen. 

Håper det smaker! 

 

♥ Følg meg på FACEBOOK for oppdateringer ♥

Inspirasjon; skrivepult

Siden jeg flyttet inn i leiligheten min, har kontorhjørnet mitt vært litt vel kjedelig. Siden pulten er ganske liten, er det litt begrenset hva man kan gjøre for å pynte opp. Så derfor har jeg tittet litt rundt på pinterest etter inspirasjon. Det stedet der altså. Jeg aner ikke hvor mange gode idèer jeg har fått derfra. Men det er en god del! Fant ganske mange kule idèer til hva jeg kan gjøre for å pynte opp kontorhjørnet mitt.

Mens jeg googlet tenkte jeg, hmmm.. Jeg er kanskje ikke den eneste som kunne trengt litt inspirasjon til skrivepulten? Når man sitter og gjør lekser eller kontorarbeid, er det jo kjekt å ha det fresht rundt seg, så man ikke kjeder seg til døde. Så derfor har jeg plukket ut noen av mine favorittbilder, som dere kan se. Hvem vet? Kanskje du gjør om hele kontoret ditt, etter å ha sett disse bildene? Heng opp noen bilder på veggen, ha noen blomster i en vase på skrivepulten, en fin stol med et saueskinn i og en fin kopp til å ha penner i. Alt som trengs for å få det fint på ditt kontorhjørne. Lykke til dere!

Slik blir du en morgenfugl!

Nå er snart skoleferien/jobbferien over for de fleste av oss. Tiden da vi kunne sove lenge om morgenen er over, og vi må tilbake til gamle rutiner. Å stå opp grytidlig etter en lang ferie, er ofte veldig vanskelig. Derfor skal jeg gi dere noen tips, så dere kan bli morgenfugler. Å stå opp om morgenen er egentlig ikke noe problem, så lenge man gjør det riktig! 

Her er mine beste tips for å bli en morgenfugl:

 

Skru på lyset - Det første du bør gjøre når alarmen ringer, er å skru på lyset. Lyset vekker deg, og det blir ikke like fristende å legge seg til å sove igjen. 

Ikke snooze - Å slumre er aldri en god idè, selv om du sier det til deg selv i det alarmen ringer. Plutselig har du forsovet deg en halvtime, og er forsinket til jobb, og må stresse igjennom hele morgenstellet. I tillegg gjør slumringen at du blir enda mer trøtt. 

Gradvis tidligere - Ikke start med å stå opp tidlig første skoledag. Da jeg var liten maste mamma alltid på meg om at jeg måtte stå opp tidlig en uke før skolen startet. Da vender kroppen seg til å stå opp tidligere, og det blir lettere å legge seg om kvelden. 

Ha noe å glede deg til - Hvorfor tror du at det er så mye lettere å stå opp når man skal reise til syden, enn når man skal på skole/jobb? Fordi man har noe å glede seg til. Bruk 10 min hver kveld på å finne noe du kan glede deg til å gjøre, som gjør det lettere for deg å stå opp om morgenen. Det kan være alt fra å bruke en jakke man nettopp har kjøpt, til å se igjen den kjekke gutten som går i klassen din, til å skulle spise en god lunsj. Det trenger ikke å være en stor ting, det viktigste er at det får deg opp om morgenen. 

Ikke powernap på dagen - Det dummeste man kan gjøre er å sove midt på dagen. Da blir det så mye vanskeligere å sovne til rett tid på kvelden. 

Gå en tur - Gå en 10 minutters tur ute når du nettopp har stått opp. Kroppen får beveget seg, og du får frisk luft, som gjør at du føler deg mer våken og klar for en ny dag. 

Les - Les igjennom dine favorittblogger eller en avis på morgenen, mens du spiser frokosten. Å gjøre noe som krever litt konsentrasjon, gjør at hodet ditt våkner opp og blir klar for dagens oppgaver. 

Spis en god frokost, og drikk kaffe - Starter du morgenen med en god og sunn frokost, og gjerne en kaffekopp har du energi til å komme igang med dagen. 

Rydd på rommet / i leiligheten - Å stå opp i et kaos er aldri koselig. Derfor bør du ha som en liten regel at du alltid skal rydde rommet ditt / leiligheten din før du legger deg. Kjøp inn noen friske blomster også, så blir det ekstra koselig! 

Drikk vann - Sett en flaske med frossent vann ved siden av sengen din før du legger deg, så har du kaldt og friskt vann når du står opp. I løpet av natten svetter man som regel en god del, og kan bli litt dehydrert, som igjen gjør at man føler seg slapp og trøtt, og derfor er det viktig å få i seg vann. I tillegg gjør vann at du kvikner litt opp!

 

- Er du en morgenfugl? - 

Terapi for sjelen

I dag bestemte jeg meg for å gjøre noe helt nytt, som viste seg å være veldig terapeutisk for sjelen. Siden det var fint vær, gikk jeg en lang tur ute. Jeg la igjen mobil, klokke, iPod, og alt annet av distraksjoner hjemme. Jeg gadd ikke engang å sminke meg. Slengte bare på meg et par solbriller og noen gode gåsko, og spaserte rundt på Frogner en god stund. Tok turen opp til Frognerparken og ned til alle husene (eller, villaene kan man vel heller kalle det, haha), og var helt i mine egne tanker.

Jeg la igjen alt som het jobb, bekymringer og stress igjen hjemme, og fikk virkelig klarnet hodet. Det er merkelig, men jeg har lenge gått rundt med en dårlig følelse. At noe er galt, men jeg har ikke helt skjønt hva. Sånn har det vært i flere måneder.. Men endelig har jeg fått klarnet opp i tankene mine, og forstått hvilke tiltak jeg selv burde gjøre for å få en bedre hverdag for meg selv. 

Har ikke så lyst til å gå inn på akkurat hvilke tiltak jeg skal gjøre. Men vil heller oppfordre hver og en av dere, til å ta dere en lang gåtur ute, og klarne opp tankene deres. Vi mennesker går som regel rundt med så altfor mange tanker i hodene våres, og det er ikke godt for oss. Stress er en av de nye folkesykdommene, spesielt her i Norge, og stress er så utrolig skadelig for helsa. 

Stress kan gi deg hodepine, manglende matlyst, søvnproblemer, utmattelse, svingende humør, depresjoner, nedsatt immunforsvar, og så altfor mye mer. Stress er roten til veldig mye vondt. Men det positive er at du kan fjerne stresset. 

Så min oppfordring til deg er; senk skuldrene, gå en lang tur ute uten noen distraksjoner, og virkelig ta et dypsøk inn i sjela de, og finn ut hva som faktisk plager deg. Ofte blir du overrasket. 

Sannheten om Chiapudding og supermat!

I dag ønsker jeg å snakke om et tema, som burde vært snakket om for lengst her i bloggverdenen. Nemlig supermat. Og med supermat, mener jeg; Chiafrø, spirulina, gojibær, hampfrø, hvetefrø, inkabær, og hele sulamitten. Nesten daglig ser jeg bloggere som legger ut oppskrifter på chiapudding, eller shakes der de bruker spirulina, og selvfølgelig topper alt med litt gojibær. Du er ikke sunn før du gulper nedpå en stor shake med Spirulina og hvetegrøss. 

Eller?

Helt siden 2010 da den første supermat boken ble gitt ut av Trine Berge og Sara Chacko, har supermat vært veldig populært. Veldig mange hoppet rett på trenden, i håp om å få superhelse. De lovet anti aging, bedre sex, mer energi og lisvglede, rense giftstoffene ut av kroppen, leve lenger, og listen fortsetter. Dette høres jo fantastisk ut, eller hva? Hvem vil ikke ha superhelse?

Men holder supermaten det den lover, eller er alt bare en stor placebo effekt?  La oss gå igjenom to av de mest populære supermat produktene. 


Chiafrø
- Den hotte nye chiapuddingen. Rik på proteiner sier de. Men når det kun brukes 2-3 ss (ca 20-30 gram) tilsvarer dette kun 4-7 gram protein totalt. Det vil si ca 4% av en aktiv voksen dame sitt daglig behov for proteiner. Hadde hun isteden spist havregrøt til frokost (1 dl havregryn og 3 dl ekstra lettmelk) hadde hun fått i seg 18 gram protein. For ikke å snakke om prisen. For en kilo chiafrø må du punge ut med 650,- kr, mens for en kilo havregryn må du ut med ca 22,- kr. 

Spirulina - Spirulina lover å være rik på protein, betakaroten, vitamin a, jern, fosfor, osv. Listen fortsetter i det uendelige. På etiketten står det at man skal blande 1 måleskje (alà 3 gram) i et glass vann, juice eller smoothie og drikke det hver dag. Men problemet her, er at 3 gram er veldig lite. Til og med når det er i pulverform. Siden de skryter av at det er så mye protein, så kan vi jo snakke litt om det. En måleskje med 3 gram spirulina, inneholder 2 gram protein. Dette tilsvarer 1,44% av det daglige behovet av proteiner til en voksen aktiv kvinne. 

På programmet folkeopplysningen gjorde de om vanlig kål til pulver, for å sammenligne det med spirulina. Det som var morsomt var at kålen var mer rik på alfakaroten, betakaroten, vitamin a, vitamin c, fiber, fosfor og kalium enn spirulinaen. For å komme inn på pris igjen, så kan vi sammenligne hva spirulina og kål koster. 1 kg med spirulina koster 1600,- kr. På programmet sa de at 10 kg fersk kål, er det samme som 1 kg kål i pulverform. Per kilo kål på butikken koster ca 15 kr,- så for en kg i pulverform, ville det da kostet 150,- kr kiloen. Ganske stor forskjell? Spesielt med tanke på at kålen faktisk slår spirulinaen. 

Hmm.. Dette gjør at jeg sitter igjen med to tanker. Hvorfor fortsetter vi å velge supermat, fremfor maten vi finner på den vanlige matbutikken, og hvorfor er supermat så innmari dyrt? 

Disse to spørsmålene henger sammen. Det som er likheten mellom all supermat er at det er dyrt, kan kun fåes tak i i pulver/ekstrakt/tørket form, navnene høres mystiske og eksotiske ut, og alle produktene har en spennende historie. Ta for eksempel spirulina. Dette er hva som står på x-life.no sine sider om produktet; Spirulina forekommer naturlig i varme strøk i Afrika, Asia og Sør-Amerika. En av Cortes´soldater beskrev at både inkaene og aztekerne i Mexico brukte spirulina som en daglig matkilde. Også i andre deler av verden har spirulina blitt brukt som en kilde til mat. I dag brukes spirulina som et kosttilskudd over hele verden og med sitt høye innhold av proteiner kan det bli en viktig matkilde i fremtiden.

Spennende historie eller hva? Spesielt der de forteller at de høye innholdet av protein kan bli en viktig matkilde i fremtiden. Med tanke på at spirulina kun dekker 1,44% av det daglige behovet for protein, vil jeg ikke si meg enig med at de kan bli en viktig matkilde for fremtiden. 

La oss gå tilbake til det økonomiske igjen. En liten funfact som kanskje får deg til å tenke to ganger igjen på supermat, er at den ene av forfatterne til boken supermat (som introduserte norge til supermat) eide halvparten av firmaet Supernature, som solgte alt av supermat. Så det er ingen tvil om at hun satt igjen med en god dose penger, ved å gjøre supermat populært.

Men hvorfor er det så mange bloggere som skriver om supermat? En av tingene som er med supermat, er at det er så mystisk og helselovende, så når man skriver om supermat og legger ut oppskrifter om det, vil selvfølgelig folk lese om det. Folk blir lovet en superhelse hvis de spiser supermat. Og vi alle ser jo etter en quick fix, så dersom en blogger forteller deg at du kan få superhelse ved å følge hennes oppskrifter, gjør du jo selvfølgelig det, eller hva?

Men vet bloggerne at de selger en dyr løgn til leserne sine? Eller har de troen på produktene?

Personlig tror jeg det er en blanding. Bloggere (meg selv inkludert) lever av å få klikk inn på bloggen sin. Skriver man om noe som er populært, så går folk inn på bloggen. Så det er nok mange bloggere som skriver om det for å få klikk inn på sin blogg, og holde bloggen spennende. Jeg kunne godt starte å blogge om all denne supermaten selv, og fått mange flere klikk inn på bloggen, og fått mer penger inn på bankkontoen. Men selv syns jeg dette blir feil. Jeg ønsker å være ærlig mot dere som leser bloggen min, og det er også derfor jeg skriver dette innlegget. Rett og slett for å åpne øynene til mange av dere, når det kommer til supermat. 

Den "kjedelige" men veldig gode sannheten, er at et variert kosthold er det sunneste. En god blanding av grønnsaker, kjøtt, grovt kort, magre meieriprodukter, bønner og linser og fisk er det et sunt kosthold består av. Følg kostholdssirkelen du lærte da du gikk på skolen. Kanskje ikke så spennende og mystisk. Men det er rett og slett det som er sunt, både for deg, og lommeboka de. 


Håper dette innlegget hjalp dere ut av supermat jungelen, og inn på rett spor mot en sunt og godt kosthold. Vil også anbefale dere å se programmet "folkeopplysningen" på NRK (HER), for å lære mer om dette. 

 

Hva er dine tanker om supermat?

Meg som liten!

Da jeg var hjemme på fredag, tok jeg en titt igjennom litt gamle bilder fra da jeg var liten. Syns det er litt morsomt å mimre tilbake til 90 tallets glade dager, med midtskill, "barbie"-pannelugg (som jeg hatet), kanin ører, familie og så mye mer! Jeg tror ikke jeg har vist frem så mange bilder fra jeg var liten, så derfor tenkte jeg det kunne være litt morsomt å vise dere noen nå! Det er helt rart, for på de bildene der jeg er veldig liten, ser jeg ikke at det er meg selv engang. Men på bildene fra jeg har fylt 5 år, er jeg veldig lik meg selv. Tror det må være hårsveisen? Så jo ganske annerledes ut så fort tvers-over panneluggen var borte, hehe! Hva tror dere? 

Her var jeg i bryllup til min onkel og tante. Paraplydrink er selvfølgelig et must! 

 


Eveline, Magnus og meg. 17 mai bilde med søskenbarna mine. Vi tre har alltid vært en liten trio som har vært gode venner. Elsker hvor slåsskamp-klar jeg ser ut på dette bildet. "Ikke ypp med oss". Haha! 

Søsteren min og jeg på sydentur i Hersonissos, Kreta. Husker vi fikk oss noen guttevenner, og søsteren min var ikke så glad i å snakke engelsk, så jeg fikk ansvaret for å være tolk. Engelskkunnskapene har vært tilstede i mange år, for å si det sånn! 


Min gamle gode hund Rikke og jeg. Jeg fikk Rikke da jeg var rundt 9 år gammel. Hun var vel på samme alder som meg. Hun hadde tidligere vært hos en gammel dame, men damen ble syk og kunne ikke ha henne mer, så da overtok jeg hunden. Rikke har fortsatt en stor plass i hjerte mitt, selv om det er 6-7 år siden hun gikk bort. Hun var med meg overalt, overnattinger hos venninner, på butikken, og til og med på skolen. Hun hadde en egen bag som hun lå i, og siden hun var så rolig fikk jeg lov til å ha henne med på skolen flere ganger. Husker hele klassen syntes hun var så skjønn! Og det var jo ikke så rart, for det var hun virkelig. 


Tidlig bakemester?Fetteren min Magnus og meg på trappa hjemme hos besteforeldrene våre. Var vi ikke søte?


Søsteren min og jeg første gang vi var i Hersonissos, Kreta. Kaninørene var godt innøvd hos meg! Tror jeg viste de på 90% av alle bildene av meg fra den tiden. Hva syns du? Har jeg forandret meg mye siden jeg var barn?

Endelig mandag igjen!

Nå er det endelig mandag, og tilbake til rutiner! Kom meg ikke ordentlig tilbake til hverdagen etter at jeg kom hjem fra Kypros, siden jeg kom midt i uken. Så nå er det på tide å komme seg ut av feriemodusen, og komme igang igjen. For å gjøre det litt lettere for meg selv, tok jeg et skikkelig skippertak i går. Jeg planla hele uken, og gjorde klart mange bloggting.

I tillegg ryddet og vasket jeg leiligheten til den store gullmedaljen. Her snakker vi så støv på hjernen at jeg til og med vasket vinduene, og viftene over ovnen på kjøkkenet. Så nå dufter det nyvasket over hele leiligheten min, og det er så deilig at det endelig er skikkelig ryddig her. Får alltid helt kaos i hodet mitt, hvis det er kaos rundt meg. Hmm, begynner jeg å bli en ryddefreak?

I dag har jeg allerede rukket å spise litt frokost med Nora på Espresso House, Majorstuen. Den jenta der altså. Er det èn person i verden som leser meg som en åpen bok, ja da er det hun. Jeg rekker nesten ikke forklare hva jeg har av tanker, før hun allerede har løst alle problemene mine for meg. Ah, for en jente altså! Alle burde ha en Nora i livet sitt!

Michael Kors - Veske  //  Daniel Wellington - Klokke  //  H&M - Bukse  //  WOW - Topp

Zara - Blazer  //  Rayban - Solbriller  //  Nelly - Sko (dessverre utsolgt) Fikk knipset litt antrekksbilder da jeg kom hjem fra frokosten også. Deilig å kunne gå i noe annet enn bare shorts og bikini. Selv om jeg elsker shortser da. Gud som jeg elsker shortser. Kan aldri få nok highwaist shortser. Men akkurat nå var det faktisk bedre å kunne slenge på seg en bukse, uten å dø av varme! Hehe! 

 

Syns du jeg skal vinne?

Da er endelig nomineringen til årets vixen blog awards åpnet. Jeg syns det er like spennende hvert år, hvem som vinner de forskjellige prisene. Jeg var selv nominert til årets skjønnhetsblogg og kom til finalen for et par år tilbake. Husker hvor spennende og gøy det var! Jeg hadde blitt utrolig glad og takknemlig hvis dere vil nominere meg til årets prisutdeling. Å bli nominert til Vixen blog awards betyr veldig mye for meg, da det viser hvor mye man har jobbet og stått på for å ha en så bra blogg som mulig. Av de kategoriene som er i år, tror jeg disse passer best til min blogg;

"Årets livsstilsblogg er hverdagsbloggeren som lar leseren komme tett på livet ? på både godt og vondt. Bloggen har en personlig og uformell tone, og deler på en inspirerende og engasjerende måte både små og store øyeblikk. At bloggeren snakker både til og med leseren veier tungt her."

 

"Årets moteblogg er først ute med det siste, og er signert motebloggeren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender."

"Årets trenings- og helseblogg inspirerer og engasjerer innen helse, trening og fritid, og gir gjennom sporty tips og friske ideer leseren overskudd i hverdagen."

"Årets Instagram er Instagram-kontoen som er det første du sjekker når du står opp om morgenen og det siste før du legger deg om kvelden. Årets Instagramer er personen som gjennom sine bilder og sin feed inspirerer, overrasker og engasjerer en hel verden. Antall følgere vil også telle her.'"Årets blogger har i løpet av det siste året utmerket seg med sitt unike innhold, sterke personlighet og det lille ekstra som inspirerer og engasjerer leserne ? hver dag."

 

Håper du har lyst til å nominere meg. Trykk HER for å nominere meg ♥

 

Ukens spørsmål #69

Så langt håret ditt har blitt siden sist du viste bilder uten extensions. Hva gjør du for å få det så langt?
- I know, right? Det vokser så utrolig fort! Tror hovedgrunnen til at det vokser fort er fordi jeg er nøye med kostholdet mitt. Jeg har et proteinrikt kosthold, så det hjelper mye. Har hørt at folk bruker ølgjær og sånne ting også, men tror egentlig bare det er tull å bruke sånt. Spis proteiner og behandle håret ditt bra (så det ikke blir skadet), så vokser det nok fort! 


Kan du begynne med Gate Mote igjen? 
- For dere som ikke har lest bloggen min i mange år, så drev jeg litt med gatemote for noen år tilbake. Da gikk jeg rundt på gaten og spurte folk som jeg likte klesstilen til, om jeg kunne ta bilde av de og legge ut på bloggen. Men ofte var det veldig vanskelig, og ekstremt tidskrevende. Så jeg sluttet med det. Tror nok ikke jeg kommer til å starte med det igjen. Men kanskje en gang i fremtiden! 
 

Hvilken str i kahler omaggio vasene har du? Og hvilken str liker du best? De er kjempefine, skal kjøpe meg slike selv, selv om jeg bare dreper blomstene.
 - Den i sølv er medium, og den i rosa er liten. Syns medium størrelsen er finest, og passer best til blomsterbuketter. Mens den lille blir litt mer glemt bort. Men den passer jo fint på arbeidspulten min da, så sånn sett er den jo kjekk å ha!Men hvor har du kjøpt selvutløser fjernkontrollen din? Og hvor mye kosta den?
- Den kjøpte jeg på netonnet.no og kostet 149,- kr. Du finner den HER. Obs, den passer kun til Canon kameraer. Har du et annet merke må du kjøpe en annen fjernkontroll. De har flere fjernkontroller der, så de har sikkert noe som passer til ditt kamera. 

 

Den toppen du har på deg var nydelig! Hvor er den fra? 
- Den er fra Bik Bok. Ah, jeg elsker den! Syns det er helt perfekt på sommeren. Den gjør seg både til fest og hverdags syns jeg! 

Hvor mye tar du i knebøy? Kg? Og i bulgarskutfall?
 - I knebøy er rekorden min 45 kg, som er litt over egenvekt. Så litt stolt av det! Men jeg pleier som regel å trene med mellom 25-30 kg. I bulgarsk utfall har jeg ikke noe rekord, men der pleier jeg å ha 4 kg manualer i hver hånd. 

 

Ble helt forelsket i buksa! Hvor mye ga du for den? 
- Husker ikke helt hva jeg betalte for den, da det er en stund siden jeg kjøpte den. Men den er fra H&M, så den kan ikke ha kostet så altfor mye! 

Heia!! Jeg Elsker videoene og ikke minst bloggen din og jeg har veldig lyst til å sende deg fanpost men jeg har ikke noen adresse å sende til, Så jeg lurte bare på om du har et sted der hvor du tar imot sånt? Mhv Emely <3
- Hei Emely! Akkurat nå har jeg ikke det. Men jeg har tenkt en stund på å opprette en postboks hos posten, som dere kan sende post til. Men vet ikke helt om det er noe dere er gira på? Hva tenker dere? Koster jo litt å opprette en slik boks, så derfor jeg ikke har gjort det enda, men hvis dere ønsker det, kan jeg gjerne gjøre det! :-)

 

Så flink du er til å lage videoer. Hvilket program bruker du for å redigere videoene dine?
- Takk! Jeg bruker adobe premiere til å redigere alle videoene mine. Det koster rundt en hundrelapp i måneden å ha programmet, men i gjengjeld er det veldig bra program, og når du først har lært det, blir redigeringen veldig mye lettere enn hvis du skulle brukt windows movie maker. Brukte sistnevnte før, og jeg hadde aldri gått tilbake til det igjen. Da hadde jeg blitt helt gal! 

 

 

Hvor er shortsen og Crop toppen din var fra? Og hva kostet de?
- Toppen er fra wow, og shortsen er fra Runwaydreamz. Toppen kostet rundt en hundrelapp, og shortsen er det lenge siden jeg kjøpte, så den husker jeg ikke prisen på. Men tror det var mellom 800-1200 kr for den. 

 

Har du noen gang vært på språkreise? Og hvor har/ville du reiste?
- Det har jeg ikke! Har ingen planer om det heller. Men hvem vet, kanskje en gang i fremtiden?

 

Hei fineste Stina! I en video sa du at det Canon kameraet ditt er veldig bra og tar kjempe fine bilder. Jeg lurte på hvilken du Bruker?
- Jeg bruker Canon EOS 650D. På de fleste bilder bruker jeg standard linsen, men hvis jeg vil ha bilder med bokeh effekt (uklar bakgrunn) bruker jeg 50mm 1,4 linsen. Obs, bildene blir som regel bare fine hvis du stiller inn bildene manuelt. Så anbefaler deg å lære deg manuelle innstillinger dersom du går til innkjøp av et speilreflekskamera. Har laget en video der jeg forklarer hvordan du stiller inn kameraet ditt manuelt, dersom du ikke kan det :-) 

 

Hva er ditt tips når du er deprimert?
- Det kommer litt ann på hvor deprimert du er, og hvor lenge du har vært det. Har du en dårlig dag, kan det vært hjelpe å gå en tur ute, dra på trening eller ta en kaffe med en god venninne og skravle litt. Har du vært deprimert lenge og du sliter veldig med det, anbefaler jeg deg å oppsøke en psykolog. Da jeg hadde en depresjon for et par år siden, gikk jeg til psykolog og fikk hjelp til å komme meg ut av depresjonen. Jeg gikk til privat psykolog (ikke offentlig), og fikk time veldig fort, noe som hjalp slik at jeg ikke måtte gå lenge og vente på hjelp. Det koster ca 1000,- kr per time, men tro meg, det er det verdt.

Hvis du skal gå til offentlig må du som regel stå veldig lenge på venteliste, ofte opptil flere måneder, noe som ofte resulterer i at du utvikler depresjonen til en enda sterkere depresjon. I tillegg må du søke om å kunne gå til offentlig psykolog, og det er mange som får avslag. Offentlig er en del billigere enn privat, men for å være ærlig, er det ikke verdt å spare noen kroner, hvis det resulterer i mange måneders ventetid. Litt langt svar på dette. Men vil veldig gjerne hjelpe dere som sliter med psykiske problemer. Det er veldig viktig å ta psykiske problemer alvorlig. 

 

 

Hvordan klarer du å dekke over kviser og urenheter så bra?
- Jeg bruker en veldig god foundation og pudder over. Har laget en video der jeg viser hvordan jeg gjør sminken min, som du kan se rett under.

  

Hvordan er det og bo i Oslo?
- Veldig bra! Jeg storkoser meg, og kunne ikke tenkt meg å bodd noen andre steder. Oslo har alt en storby har å by på, samtidig som byen er veldig oversiktlig, og lett å finne frem i. Elsker Oslo!Er du ofte på starbucks?
- Før jeg flyttet til Oslo, tenkte jeg hele tiden at jeg kom til å bli stamkunde på Starbucks så fort jeg flyttet hit. Men for å være ærlig, er jeg veldig sjeldent på starbucks. Syns ikke kafeene er så koselig å sitte på. Liker mye bedre espresso house. Der er det veldig koselig å sette seg ned med venninner og skravle i flere timer. Hvis du måtte byttet navn hva ville du het?
- Hmm. Vanskelig spørsmål! Tror det ville blitt Melanie eller noe i den duren. Men samtidig er jo "stina" meg da. Så tror det hadde blitt vanskelig å skulle valgt et nytt navn.

 

Hva synes du om fan brukere på insagram og på andre sosiale medier?
- Jeg blir så glad og rørt, når jeg ser at noen lager fan brukere av meg. At noen tar seg tiden til å gjøre det, gleder meg så utrolig mye! 

Hvor gammel var du når du flyttet hjemmefra?
- Den første gangen jeg flyttet hjemmefra, var jeg 18 år. Da flyttet jeg til Stabekk i Bærum, for å jobbe som kokk. Men flyttet hjem igjen da jeg ikke jobbet som kokk lengre. Den andre gangen jeg flyttet hjemmefra var juli i fjor, da var jeg 21 år og jeg har bodd hjemmefra siden det. Liker veldig godt å bo for meg selv, og jeg er glad for at jeg flyttet ut hjemmefra. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

PS; Legger alltid ut link til nye innlegg på facebooksiden min. Trykk HER for å følge meg på facebook! 

Helt i min egen verden

God lørdagskveld! I dag har jeg gått en lang tur i Oslo sentrum, helt i min egen verden. Mobilen var på lydløs, ikke noe musikk på ørene, og tankene fikk bare flyte. Deilig å kunne gå litt i sin egen verden, samtidig som man kan gå rundt i byen og bare se på alle de forskjellige menneskene. Jeg gikk innom kongeparken, og der er det så koselig! Har du ikke vært der enda, må du ta turen asap! Det var fontener ute i store dammer, folk som grillet mens de spilte på gitar, gardister som gikk rundt, hunder som lekte med hverandre, og en avslappet stemning. 

Kjenner hodet mitt trengte litt alenetid, etter å ha vært litt for sosial den siste tiden. Jeg rekker liksom ikke å få alle tankene på plass, når jeg ikke er alene. Er det sånn med dere også? 

Nå skal jeg slappe av forran tv'en med en god film eller serie. Har ikke helt bestemt meg hva valget faller på enda. Så om dere har noen gode anbefalinger, så rop ut! Den faste lørdagsgodisen har jeg også kjøpt inn. Dugg frozen yoghurt, med litt mango og blåbær. Nam nam!

Hva bruker du lørdagen din til?

Så lenge har jeg brukt hair extensions!

God lørdag! Hvordan har deres helg vært så langt? Min har så langt vært fullstappet! I går var jeg hjemme hos Susanne, som er min faste frisør. Vi har vært gode venninner siden vi var 14 år gamle, og hun var den som fikk meg til å få dilla på hair extensions. Jeg husker da hun hadde nettopp fått det og vi var rundt 16 år, så tenkte jeg "æææ, så rart å ikke bare ha ekte hår". Men i det jeg selv fikk testet det ut, var jeg bitt av hair extensions basillen, og har brukt det siden det.

Så det er kanskje ikke så rart at jeg føler meg mer som meg selv når jeg har langt tykt hår, enn mitt naturlige hår, som ikke er like lekkert for å si det sånn, haha! Uansett, Susanne er den eneste som skjønner hvordan jeg vil ha håret mitt, og er den eneste som får lov til å fikse håret mitt. Jeg hadde fått helt panikk hvis hun hadde plutselig flyttet til utlandet, og jeg måtte funnet en ny frisør. Nei, uff, det hadde ikke gått bra!

Heldigvis bor Susanne i nærheten av foreldrene mine, så jeg tar alltid en tur innom de mens jeg først er i Hokksund. I går var det duket for tacofredag hos mamma og pappa, og søsteren min, samboeren hennes, og barna dems, pluss bestemor var der. Så dere kan tenke dere det lydnivået når 8 personer skravler i munnen på hverandre, og skal fortelle om alt mulig forskjellig! Men det er vel sånn det skal være? Helt kaos, masse taco og utrolig mye latter! 

Nå må jeg fortsette på den milelange to-do listen jeg har laget. Merker at jeg har vært på ferie en uke, for her har det hopet seg opp! Ha en fin dag, så blogges vi senere! 

 

Slik ser mitt ekte hår ut!

// Sponset

I dag skal jeg sette på helt nytt tape extensions. Det er sykt hvor god kvalitet håret fra Locks and bonds har. Jeg har sikkert sagt det hundre ganger før, men jeg sier det igjen. Kvaliteten er amazing! Jeg har hatt samme håret siden februar, altså 6 måneder. Og jeg har hatt det på døgnet rundt hele tiden, med unntak av da jeg har heist det opp selvfølgelig. Men håret har holdt seg utrolig bra. Det er først nå det begynner å bli litt slitt, og derfor bytter jeg det ut. Sykt at det har "overlevd" så lenge, i og med at jeg krøller og retter det hver eneste dag. 

Så ja folkens, som dere kanskje skjønner. Jeg elsker håret til Locks and bonds. Har skrevet masse om håret før, som du kan lese under kategorien "Hair extensions". Men tenkte bare å vise dere et par bilder av hvordan mitt eget hår ser ut, uten hair extensions. Jeg blir alltid litt sjokkert over hvor fort mitt eget hår har vokst det siste halvåret. Gøy å se at det også holder seg veldig sunt og fint også. Så tape extensionet er veldig lite skadelig for mitt hår. Whoop whoop! 

Men selv om mitt eget hår endelig begynner å få litt lengde, kommer jeg nok til å fortsette med extensions en god stund til. Det er noe med å ha veldig langt og tykt hår, som får meg til å føle meg ekstra fin. Og som tanteungen min hadde sagt til søsteren min i går "tante ser ut som en barbie", og jeg har nok håret å takke for det komplimentet. Hehe! 
Godt å være tilbake!

Jeg må bare si det. Det føles så godt å være tilbake! Nå har jeg fått pakket ut av kofferten, ryddet og vasket hele leiligheten, og satt opp en liten ukeplan. Deilig å være tilbake i egen leilighet. Det er først når man reiser, at man skjønner hvor godt man har det hjemme. Selv om Kypros var veldig bra da! Skal virkelig ikke legge skjul på det. Men det er litt deilig å kunne ta på en jeans uten å dø av varme. 50,2 grader i solen er litt vel mye for meg. Så selv om det er kjipt vær i Norge, er jeg bare glad for å ikke dø av varme. 

Nå skal jeg komme igang med litt bloggarbeid. Skrev ned masse idèer til blogginnlegg mens jeg var på ferie, så nå klør det i fingrene mine etter å komme igang! 

Video: Sånn er det å være Blogger & Youtuber!

Borte bra, men hjemme best! Endelig er jeg tilbake i leiligheten min i vakre Oslo. Kjenner det er så deilig å slippe den ekstreme varmebølgen vi var i på Kypros. Syden er fantastisk. Men det er få ting som slår det å være hjemme! Siden jeg har vært ute og reist, lagde jeg onsdagsvideoen før jeg reiste til Kypros. Sånn at den var klar til i dag. Endelig er den publisert, og i dagens video snakker jeg om hvordan det er å være blogger og youtuber. Hvordan folk behandler meg, hva jeg selv tenker om det, og mye mer! 

Husk å abonnere på youtubekanalen min HER 

Siste dag i Kypros feires med litt bikinibilder

Nå skal vi snart ta taxi til flyplassen, og reise hjem til Norge. Kjenner det skal bli godt å komme ut av varmeovnen nå. Det er så ekstremt varmt her nede, at vi nesten koker opp. Ironisk nok, er det å sole seg det som er "kaldest". For da kan vi hoppe opp i bassenget hele tiden. Så i dag har vi solt oss masse, badet i bassenget, og gått en lang tur langs stranda. 

Fikk knipset et par bikinibilder også. Haha! Selv om jeg merker på kroppen at det skal bli godt å komme tilbake til trening og gode spiserutiner igjen. Har blitt litt vel mye godteri og junkfood mens vi har vært her nede. Men er det ikke sånn det skal være i syden da? Viktig å skeie ut litt mens man kan! 

Gru-gleder meg

Hvordan er det hjemme i Norge? Dette er nest siste dagen her i Kypros, og jeg kjenner at jeg grugleder meg litt til å reise tilbake. Gleder meg til å komme hjem til litt kaldere strøk, rutiner, og leiligheten min. Men gruer meg til å reise hjem til hverdagen, også reiser jo Benjamin tilbake til Bergen på onsdag. Så det kan fort ta en uke eller to før vi sees igjen! 

Men nok om det. Nå har vi nettopp vært ute en tur og sett på solnedgangen. Endelig fikk vi knipset litt skikkelig solnedgang bilder også. Whoop whoop! Det er få ting som er finere enn en skikkelig solnedgang på en strand i syden. Ah, dette øyeblikket skal limes rett inn i minneboka! Senere i kveld skal vi faktisk se på Drag Queen show. Og gjett om jeg gleder meg! Benjamin og jeg gikk forbi en plakat der det stod at det var drag queen show for noen dager siden, og jeg sa at jeg alltid hadde lyst til å se det. Han kikket litt rart på meg, også tenkte vi ikke mer på det. Helt til i dag, da faren til Benjamin fortalte at han skulle fotografere et drag queen show i kveld, så da var Benjamin kjapp om å fortelle at jeg ville være med å se på! Så dette gleder jeg meg virkelig til! 

På stranda

I dag har vi virkelig fått solt oss! Vi dro på en strand som heter "Landa Beach". Der var det helt klart vann og utrolig fint. Skikkelig merkelig å kunne se igjennom vannet når man går langt ut. Det var helt ekstremt varmt da vi solte oss, så vi var veldig mye ute i vannet og badet. Begynner faktisk å få skikkelig skille nå. Så det er litt gøy! 

Da vi kom tilbake fra stranden slappet vi av litt før vi fikset oss og dro ut igjen. Rakk å knipse noen bilder nede på en av strendene før vi spiste middag. Apropo spise middag. Jisses, jeg har uten tvil spist den største middagen noensinne i dag. Kjenner jeg har så foodbaby at jeg nesten sprekker. Og selvfølgelig måtte vi ha litt dessert etter middagen. HaHa! Ere mulig?

Nå skal vi slappe av og legge oss inne på et rom på aircondition. Ah, der blir godt det! Kjenner jeg er så overopphetet at jeg nesten svimer! 

Seightseeing i Kypros

I dag har vi fått en skikkelig seigthseeing tur rundt Kypros. Vi har sett masse fine strender, høye fjell, og hatt allsang i bilen. En god gammeldags roadtrip! Vi stoppet flere steder og tok masse bilder og fikk badet litt. Det er jo helt grenseløst varmt her. Så varmt at jeg faktisk ble klam på ryggen, og JEG som nesten aldri svetter. Da er det varmt! Men skal vel ikke akkurat klage. Regner med at jeg kommer til å savne varmen veldig mye da jeg kommer tilbake til Norge igjen. 

- Et lite bildedryss fra turen - Benjamin bare "vis en skikkelig dobbel biceps nå". Så da var det bare å flexe gunsa! I kveld skal hele gjengen ut og spise middag og ha det gøy! Kameraet blir selvfølgelig med, så jeg skal prøve å knipse noen festlige bilder til dere! 

Kan ikke ta en fridag uten å få drittslenging!

I går tok jeg meg en liten fridag fra bloggen. Det er det virkelig sjelden jeg gjør. Men de ekstremt få gangene jeg gjør det, får jeg slengt kommentaren "Synes du er ganske dårlig til å oppdatere oss Stina" i trynet. Føles ganske kjipt når man gir 110% hver eneste dag året rundt, og så fort man tar EN liten fridag, får man den kommentaren.. De fleste som har en vanlig jobb jobber 8-16 i hverdagene, og har fri hver lørdag og søndag, og alle helligdager. I tillegg har de også 3-5 uker ferie hvert år. Så jeg kjente jeg ble ganske irritert når jeg som jobber 10-12 timer hver eneste dag, hele uken, alle helligdager, og i ferier, også får jeg slengt den kommentaren rett i trynet så fort jeg tar EN fridag. 

Argh, måtte bare få ut litt frustrasjon. Alle dere andre leserne mine, dere er bare skjønne. Og det er for dere jeg blogger, og fortsatt syns det er verdens beste jobb, selv om det er mye jobb. Men litt tilbake til hverdagen. I dag har Benjamin og jeg allerede vært på matbutikken og handlet inn en hel haug med mat. Siden vi bor i et hus, og ikke på hotell, har vi muligheten til å lage mat selv. Det kjenner jeg er godt. For syden mat til alle døgnets tidspunkter hadde blitt litt too-much i lengden. Da er det mye bedre med hjemmelaget og sunn mat! Whoop whoop!

Nå skal vi straks ut på litt seightseeing. Tar med kameraet, så kan jeg prøve å knipse litt kule bilder til dere!