hits

august 2014

Oppskrift: Dessert pannekaker

Til lunsj i dag lagde jeg dessertpannekaker. Det er helt perfekt når man har lyst på noe søtt og godt. De blir sprø og gode, og de blir enda bedre med litt bær på toppen. 

Du trenger:

♥ 3 dl hvetemel

♥ 1 ts bakepulver

♥ 2 ss sukker

♥ 1/2 ts malt kardemomme

♥ 3,5 dl melk

♥ 1 egg

♥ 2 ss smeltet smør

Slik gjør du:

♥ Smelt smøret på middels varme i en kjele

♥ Bland alt det tørre i en bolle og ha oppi melk, egg og smør

♥ La røren svelle i 15 minutter

♥ Stek pannekakene på middels varme til de er gjennomstekte.

♥ Server gjerne pannekakene med bær ved siden av. 
Håper det smaker ♥ 

Frøken busy

I dag har jeg virkelig vært på farta! Jeg dro hjemmefra halv åtte(!!) på morgenen i dag, og jeg har nettopp kommet inn døren igjen. Først gikk turen til Drammen for å fikse på neglene mine. Viser dere bilder etterpå. De ble så fine! Etter negletimen var det bare å løpe til bussen som gikk til Hokksund. Når jeg kom hjem til foreldrene mine i Hokksund var det bare å begynne å pakke ned ting. Er en god del ting jeg ikke har fått rukket å ta med til leiligheten enda.Trooo meg, de tingene har vært savnet!

Etter en kjapp time med pakking var det bare å kaste alle tingene inn i bilen og kjøre rett inn til Oslo. Jeg hadde heldigvis flaks i dag og slapp unna veldig mye av trafikken. Så turen inn til Oslo gikk veldig bra! Fikk til og med stoppet i Bærum og kjøpt meg en vaffel på vei inn. Må jo ha litt niste på veien, hehe! Når jeg endelig kom frem var det bare å bære alt opp 3 etasjer (heisen funker ikke, æææh!), så da ble det dagens workout. Foråsidetsånn. Nå skal jeg pakke ut alt og henge opp klærne mine. Gleder meg til å ha litt mer klær å velge mellom igjen. Det har vært savnet! 
 

Kicks presseevent

I dag startet jeg dagen hos Kicks på Glasmagasinet i Oslo. De hadde invitert inn mange bloggere og journalister for å lansere sine høstnyheter. Det var veldig mange spennende nye produkter som kommer på markedet. Mange av de ligger allerede på kicks.no. Jeg fikk med meg en stor goodiebag med forskjellige produkter, så det blir gøy å prøve de ut fremover!  


Fine June, Emilie og Marthe


Kicks lanserer nå en "Colour ID". Det er en foundationanalysator som hjelper deg å velge korrekt foundation til din hudfarge. Til og meg jeg som har en så stor interesse for makeup sliter med å finne riktig fargetone til foundation, og da er denne analysatoren helt genial! Man sparer seg også for mye tid (og  penger), da man slipper å måtte lete igjennom mange forskjellige foundations for å finne den rette. Analysatoren gjør jobben for deg! 

Måten de analyserer huden på er at de holder analysatoren inntil huden på tre forskjellige steder i ansiktet, så regner analysatoren ut hvilken foundation du bør bruke. Man får som regel opp en del forskjellige valg og da kan du få hjelp av de ansatte hos Kicks til å velge en foundation type som passer deg best. Colour ID lanseres 4. september i alle Kicks butikker i Norge og Sverige. Anbefaler dere å ta turen innom en Kicks butikk for å få din hud analysert!Her er foundationen som skal passe min hud. Gleder meg til å teste den ut! Hvis den ikke passer kan jeg stikke innom Kicks og få den byttet. De har nemlig fargegaranti, så hvis du ikke er fornøyd med fargen på din foundation, kan du bytte den innen 14 dager. Must have: SkinnjakkenEr det èn ting jeg alltid må ha i garderoben min og som kan brukes til alt, så er det en skinnjakke. Den kan brukes til hverdags og til fest. Og det finnes utallige fine skinnjakker ute på markedet! Den røffe svarte, den søte lyserosa og den beige som passer til alt. Skinnjakker er perfekt å bruke nå som høsten er på god vei. De er ikke for varme, men ei heller for kalde. Under kan du se noen av mine favoritter!
her  // her

 


her  //  her  //  her

 


her  // her 

affiliatelinks

Boyfriend jeans and small rings

I skrivende stund sitter jeg på Espresso house og nyter en caffe latte med karamell. Det er rolig musikk i bakgrunnen og det yrer av liv. Det er så mye mer inspirerende og deilig å komme seg ut av leiligheten iblant for å skrive litt. Det er så fantastisk og endelig bo i Oslo. Ting er så mye lettere her! Hvis jeg vil på cafè kan jeg gå i 2 minutter. Hvis jeg skal på pr-eventer kan jeg bare slenge meg på trikken eller gå ned til sentrum. Å møte venninner er også mye lettere her. Hvis jeg vil shoppe kan jeg bare tusle bortover Grunerløkka eller ta turen bort til Karl Johan. Alt er så mye bedre og mer tilgjengelig her i Oslo. Jeg kjenner det klør i bloggfingrene mine om dagen. Ideer til innlegg hopper inn i hodet mitt en etter en. Jeg er inspirert! Og til de grader også! På notater på iPhonen min har jeg massevis av ideer til nye innlegg. Jeg føler at jeg endelig klarer å blogge slik som jeg vil! Gud så fantastisk følelse!Jeg er endelig der jeg vil være i livet mitt. 

Oppskrift: Biff med gratinert brokkoli

På mandag lagde jeg biff med gratinert brokkoli og mais ved siden av. Det ble så godt at jeg må dele oppskriften med dere! Det er veldig enkelt å lage retten og det tar heller ikke lang tid. Overrask gjerne kjæresten din med en romantisk middag for dere to! 

Du trenger: 

♥ Mørbradbiff

♥ En hel brokkoli

♥ 3 ss smør 

♥ 4 ss hvetemel

♥ 6 dl melk

♥ 4 dl revet ost

♥ 1 boks mais

♥ Smør til steking (ekte smør fra Tine passer perfekt).

 

Sånn gjør du: 

1. Rens og skjær brokkolien opp i buketter. Kok opp vann i en kjele, og ha oppi all brokkolien. La det få et oppkok. Deretter heller du av alt vannet.

2. Smelt smøret i en kjele og rør inn hvetemelet. La det surre under omrøring i et par minutter. Senk varmen på platen og tilsett melk litt av gangen. Husk å røre melken godt inn i blandingen før du heller i mer melk.

3. La sausen koke i 5 minutter under omrøring. Tilsett halvparten av osten og rør til den har smeltet. 

4. Mens sausen koker skjærer du vekk alt av fett og slintrer på kjøttet og begynner å steke det. Når jeg steker biff bruner jeg den på høy varme på alle sider. Deretter skrur jeg ned varmen på svak/medium og lar den surre under lokk til den er medium stekt. For å kjenne at den er medium bruker jeg et triks jeg lærte på kokkeskolen. Ha tommelen inntil langefingeren og kjenn på tommelmuskelen. Hvis tommelmuskelen og biffen har samme hardhet er den medium stekt. Hvis du vil ha den gjennomstekt har du tommelen inntil lillefingeren. 

5. Ha brokkolien og sausen i en ildfast form og dryss resten av osten på toppen. Ha den i ovnen på 250 grader i 5-10 minutter til osten på toppen er gyllen. 

6. Smelt ca en spiseskje med smør i en kjele med en boks mais (husk å helle av vannet i maisboksen før du har maisen oppi kjelen!). La det surre i ca 5. minutter til all maisen er gjennomvarm.

7. Anrett maten på en tallerken og server. Håper det smaker!

Grunerløkkas beste crèpe!

God morgen ♥ I går var jeg på lunsj med fineste June. Vi prøvde ut et sted ingen av oss har vært på før, her på Grunerløkka. Nemlig en crèpe cafè. Helt siden jeg dro til Ios tidligere i sommer har jeg hatt skikkelig cravings på crèpe. Det er så himmelsk godt! 

Så i går tok vi turen til Crèperie de Mari, og det skuffet virkelig ikke! Vi prøvde ut crèpe med blåbær, brunost og snøfrisk. Mmm, perfekt lunsj og veldig, veldig godt! Her kommer jeg til å spise flere ganger. For å si det sånn! Yummy ♥

Bildene er lånt av June

Rock'n roll outfit

Stor gladnyhet: I dag fikk jeg endelig tak i den perfekt boyfriendjeansen! Wii, er så glad! Har lett i x antall butikker etter den type bukse, men de har enten ikke hatt størrelsen min eller så har de ikke vært akkurat det jeg har lett etter. Men endelig fant jeg en på Cubus. Gjett om jeg er glad  a! 

Etter å ha lett litt rundt i sentrum møtte jeg June for en sen lunsj på Crèperie de Mari. Mmm, de hadde sykt god crèpe der! Kommer nok til å dra dit flere ganger. For-å-si-det-sånn. Bilder fra stedet kommer i morgen. Michael Kors - Veske  //  Jeffrey Campbell - Sko  

WOW - Bukse  //  Sheinside (HER) - Skinnjakke  //  Bik Bok - Topp

Nå skal jeg slappe av og nyte resten av dagen. Ha en god kveld alle sammen ♥

Siden sist @stinablogg

1. Hjemmelaget frukt is. Mmmm, supergodt! Oppskrift HER // 2. Antrekk // 3. Personlig almanakk. Ah, som jeg elsker de! // 4. Posering sammen med tidenes rareste figur på Blå // 5. Klar for Moods of Norway visning // 6. Ny Michael Kors veske!

 


1. Flyttet til Oslo. Wiii! // 2. Kaffe date på Epsresso House med Roger // 3. Antrekk // 4. Middag på TGI Friday's // 5. Styrketrening på Evo // 6. Epsresso house1. På Zalando moteshow // 2. Antrekk // 3. Polhem PR med Donna // 4. Antrekk // 5. Frokost og Det Nye. To favoritter! // 6. Ferdig med rumpetrening! 

Jeg var på TV2 Bliss i går! Det Nye Jenta

Så dere på Det Nye Jenta i går? Jeg var nemlig med i episoden! For et par måneder tilbake ble jeg oppringt av de som har casting for det nye jenta, og fikk den morsomme nyheten at jeg hadde kommet videre til tv castingen. Så noen dager etter at jeg hadde fått telefonen dro jeg inn til Oslo for å være med på tv innspillingen av castingen. Det var veldig gøy å være med, og jeg ble kjent med mange herlige jenter! 

Dessverre gikk jeg ikke videre til neste runde. Men det går helt fint for min del! Jeg syns det er gøy å bare være blant de topp 40 som ble valgt ut i samme runde som meg. 

Hvis du ikke fikk med deg programmet går det i reprise på søndag 00:20. Du kan også se episoden på tv2 bliss. PS: det er episode 3. 

 

Rumpetrening hjemme

Siden formen ikke er helt på topp i dag, tok jeg en rolig hjemmeøkt istedenfor styrke på gymmet. I dag ble det to runder med øvelsene jeg viste dere for litt siden på video. Har du ikke sett videoen kan du se den HER. Den er helt genial for å trene rumpa og lårene.Nå skal jeg lage middag til Roger og meg. I dag står biff med gratinert brokkoli på menyen. Mmm, det er så godt! Tenkte å legge ut oppskriften her på bloggen. Høres det bra ut? PS: Husk å se på Det Nye jenta i kveld :-)

Frøken curly

Det er mange av dere som har spurt meg den siste tiden om hvordan jeg krøller håret for å få bølger. Så da tenkte jeg "hvorfor ikke vise det i en video?". Så nå er en ny hårvideo laget. Skal prøve å få den ut i løpet av et par dager. Det tar jo litt tid å redigere og laste opp, men skal være så kjapp som mulig! Syns det er så fint med sånne bølger som jeg har på bildene (det er forresten de jeg viser hvordan man lager i videoen). De holder seg utrolig nok veldig godt!

Dagen etter at man har krøllet håret er krøllene litt mer bølgeaktig, og på dag 3 må man ta en bitteliten oppfriskning av krøllene. Er ikke sikker på om det er hårsprayen jeg bruker, eller om det er krølltangen, eller kombinasjonen for den saks skyld som gjør at det får så mye hold. Men noe er det! Hehe :-)


Ut av feriemodus

I dag er det mandag, og dere vet hva det betyr? Ny uke og nye muligheter! Denne mandagen er litt spesiell for meg siden Roger er ferdig med sin ferie. Så da er jeg også ferdig med min "ferie". Nå er det tilbake til gode gamle rutiner, og stå opp 08:00 hver morgen. Gleder meg veldig til å komme inn i rutiner igjen. Den siste tiden har jeg gått helt i feriemodus, og da har det blitt veldig sene kvelder og altfor mye usunt. 

Kjenner at kroppen er veldig lei alt det usunne. For sent på lørdag ble jeg skikkelig dårlig, og jeg har vært i ganske dårlig form siden det. Det har gått litt opp og litt ned, og i natt var jeg virkelig ikke i toppform. Rennende og tett nese, vondt i hodet og alle ledd i kroppen og sår hals. I natt slet jeg skikkelig med å sovne, og jeg våknet sikkert 5-6 ganger. Så jeg sov litt ekstra lenge på morgenen i dag for å ta igjen det tapte. Ikke noe vits i å sluntre med søvnen hvis man vil bli frisk! Hadde tenkt meg på trening i dag. Er skikkelig gira på å starte ukas treningsøkter. Men tror jeg burde vente et par dager før jeg kommer meg på gymmet. Helsa kommer først! 

Håper dere har hatt en fin helg, og jeg ønsker dere en flott uke! Dere må se på Det Nye jenta på TV2 bliss i kveld 21:00. Jeg trooor det er denne episoden jeg er med på. Vet ikke hvor mye dere får se av meg fra castingen, men gøy om dere får se meg litt da. Blir sikkert superkleint og rart å se meg selv på tv. Får alltid litt angst for sånt, men man må huske at tv er tv, og ikke virkelighet. Hehe :-)

Kaffe med jentene

I stad var jeg på Espresso House med Roger. Vi har virkelig falt for stedet, det er så koselig der. Og de har virkelig byens beste kaffe og gulrotmuffins! Mens vi stod i køen møtte vi tilfeldigvis på June og Donna. Har ikke sett June siden i juni så det var veldig koselig å se henne igjen. Så vi slo oss ned sammen med jentene og skravlet i flere timer. Kooos ♥

Syns ikke det er så mange koselige cafèer i Oslo sentrum, men på Grunerløkka er det veldig mange! Det er et sted oppe i gata der de selger crepè som jeg bare måå sjekke ut. Har lagt min elsk på crepè etter at jeg var i Ios i sommer. Mmm, det er så godt! På utkikk etter den perfekte..

I går var jeg og Roger på Bislett en tur med mamma, søsteren min og tantebarna mine. De hadde tatt turen inn til Oslo for å se på utstyr til barnevognen til lille Cornelia. Er ikke hver dag de er i Oslo, så da måtte vi ta en liten kaffe sammen! Når familien dro hjem igjen stakk Roger og jeg i Bogstadveien og shoppet litt. Hehe, er så shoppeguri om dagen! Prøver å finne den perfekte "boyfriend" jeansen, men uten hell så langt. Tenkte å stikke en tur ned til sentrum og se i morgen. Jeg gir meg ikke før jeg finner den perfekte jeansen! 

Mens vi lette etter en boyfriend jeans fant jeg noen søte topper. Blant annet denne jeg har på meg på bildene. Syns det er så fint med peplum topper, siden de fremhever midjen og er så søte! I tillegg er de superbehagelige å ha på, så det er et stort pluss! Denne har jeg forresten kjøpt på Bik Bok. 

Fikk tatt noen bilder av toppen før Roger og jeg stakk på Espresso house i stad. Mer om det senere i kveld! :-) 

Kusine date på kino!

I går var jeg på Colosseum kino her i Oslo med min kusine Eveline. Vi så Guardians of the galaxy. Jeg syns den var veldig bra! Har fått mye mer sansen for sånne type filmer de siste månedene. Spesielt etter at jeg så alle Star Wars filmene *nerd*. Filmen var veldig morsom, samtidig som den var spennende når det var action. Anbefaler dere å se den, for den var veldig bra!Etter filmen stakk vi på en cocktail bar på Grunerløkka. De har så sykt gode cocktail's der. Har vært der et par ganger allerede, og jeg blir med og mer fan av stedet! Nye innkjøp

Hei hei dere! Hvordan har dagen deres vært så langt? Lovte dere å vise dere innkjøpene fra i går. Kjøpte ikke så mye nytt, men litt ble det! Fikk utrolig nok tak i en bukse på Bik Bok som passet veldig bra. Bortsett fra at den er litt for lang på bena da. Men det går helt fint! Denne genseren syns jeg var så søt og pusete. Helt perfekt nå som høsten kommer og det blir litt kaldere!


// Gina Tricot// Gina Tricot


Nå skal jeg fikse meg litt, også skal jeg ut på kino med kusinen min Eveline etterpå. Vi skal se Guardians of the galaxy. Håper den er bra! Har hørt mye positivt om den, så nå gleder jeg meg!

 

Ønsker dere en fin helg ♥

The Body Shop lansering

I går var jeg på The Body Shop lansering av dems nye serie Wild Argan Oil. Det er en serie hudpleieprodukter som er laget av argan olje fra Atlasfjellene i Marokko. Argan nøttene er håndplukket av lokale kvinner i Atlasfjellene. Arganolje er veldig rik på essensielle fettsyrer, blant annet Omega 6. Så det er ikke rart at arganoljen har blitt brukt av kvinner i århundrer for å beskytte huden og håret mot den tørre ørkenvinden og den sterke solen. 

Arganoljen kom sterkt inn på markedet for noen år siden da håroljen "Moroccanoil" ble lansert. Jeg har selv vært stor fan av oljen, og vet hvor bra den er for håret mitt. Det er veldig bra at det endelig har kommet ut en serie fra The Body Shop med hudpleieprodukter fra arganoljen. Spesielt nå som høsten og vinteren kommer er det superviktig å ta vare på huden. Ikke bare i ansiktet, men også hele kroppen. 

Det jeg liker så godt med The Body Shop er at man kan kjøpe produktene med veldig god samvittighet. De tester ikke på dyr, og har heller aldri gjort det. I tillegg er fair trade veldig viktig for The Body Shop. Altså alle som jobber for the body shop får gode jobbvilkår og penger nok til å leve av, og at det ikke er noe barnearbeid. Dette er kanskje ikke noe vi i Norge tenker så mye over, men jeg syns det er en veldig viktig ting å tenke over. Targanine som leverer arganolje til The Body Shop er en av 26 fair trade leverandører verden over som The Body Shop samarbeider med. Er ikke det helt fantastisk? Jeg syns det! 

I går fikk vi et lite innblikk av Marokko. Vi fikk veldig god marokkansk mat og håndmassasje som vi fikk prøve ut noen av produktene. Det var helt utrolig hvor mye glød huden fikk av produktene! Kjenner det klør i fingrene mine etter å prøve produktene jeg fikk med meg hjem!


Stephen,  Donna og meg
Daikai wellness retreat

På fredag var Roger og jeg på Daikai wellness retreat i Oslo. Vi var så heldige at vi fikk sponset behandling av de. Både ansiktsmassasje og fullkroppsmassasje. Det var helt fantastisk deilig! Har aldri prøvd kinesisk massasje før, men dette var veldig godt! Det var så deilig og avslappende.
Behandlingen vi fikk var på 90 minutter. Først 60 minutter med kinesisk aroma massasje, etterfulgt av 30 minutter ansiktsmassasje. Gud så fantastisk det var! Kan ikke forklares engang! Jeg syntes ansiktsmassasjen var aller best. Da fikk jeg slappet av og løst opp alle knuter i ansiktet. Man får en helt utrolig fin glød i ansiktet etter en slik behandling. Etter behandlingen klarte jeg ikke å lage "sinna-rynke" fordi ansiktet mitt var så avslappet! 

Når man kommer til Daikai er det som å komme ned til Kina. Rolig og avslappende musikk overalt. Det er så sykt stor forskjell på en behandling på et sted som dette, hvor omgivelsene tar deg til et annet sted. Enn en behandling som er på noe som ligner på et legekontor. Jeg ble nesten sjokkert når jeg var ferdig med behandlingen og kom ut i Oslo igjen. Hadde helt glemt at jeg var i Oslo!Hvis du syntes dette hørtes spennende ut vil jeg anbefale deg å sjekke ut hjemmesiden til daikai for å lese om flere behandlinger, og for å bestille time. Jeg kan virkelig anbefale Daikai wellness retreat.  Polhem julevisning

I dag har jeg vært på julevisning hos Polhem pr. Der fikk jeg se julekolleksjonen til blant annet The Body Shop. Vi fikk gløgg, champagne og makroner. Hehe, for en kombo! Men det var veldig godt. Selv om jeg kun spiste litt makroner. Gløgg blir litt for tidlig for min del. Men koselig med en jul i august. 

Meg og fine DonnaVideo: Trening av rumpe og lår

Nå er det på tide med en ny treningsvideo. Denne gangen viser jeg dere hvordan jeg trener rumpa og lårene mine. Disse øvelsene er helt geniale, og du trenger ikke noe utstyr for å utføre de. Det tar heller ikke lang tid å gjøre treningsøkten. Så dette går unna i en fei! Sleng på deg treninsklærne og bli med på en økt :-) 

Husk å varme opp før du begynner, for å unngå skader. Oppvarmingsvideo finner du HER

Skal lage enda flere treningsvideoer fremover. Så følg meg gjerne på youtube eller facebook for å få med dere hver gang jeg legger ut en video! 

Bli klar for trening med disse favorittene!

Gledelig mandag! Dere vet hva mandag betyr? Ny uke, og nye muligheter! Mange av dere starter kanskje på skolen igjen i dag? Håper dere har fått en god start på skolen, og at dere er klare for et nytt skoleår. Er det èn ting jeg er klar for, så er det å begynne og trene mer igjen! Jeg klikket hjem noen nye treningsklær i går, og jeg føler meg supermotivert! Det er få ting som får meg så motivert til å trene som nye treningsklær. Og spesielt i fargen rosa!

Jeg elsker å bruke rosa på gymmet. Det stråler av femininitet og girl power! Når jeg skulle bestille litt nytt treningstøy til meg selv kom jeg over så mye kult tøy, så jeg må bare dele det med dere! De fleste tingene kommer i flere farger, så hvis du ikke er like glad i rosa som jeg er, er det bare å trykke på linkene så finner du nok den i en farge! 


her  //  her  //  herher  //  her  //  her

 


her  //  her  //  herher  //  her  //  herher  //  her  //  her


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her  //  her

Ukens spørsmål #46

Jeg så deg nettop i en reklame for den nye jenta eller noe sånt?kan du forklare hvorfor? eller er det hemmelig?
- Jeg var på casting for det nye jenta starten av juni. Men jeg gikk dessverre ikke videre. Jeg tror de skal vise alle castingene på tv, så det er nok derfor jeg er på reklamen. Kjenner jeg gruer meg litt til å se intervjuet hvis det kommer på tv. Jeg blir alltid så tullete og får plutselig veldig god selvtillit på sånne ting. Haha, så blir gøy å se hvordan jeg blir fremstilt. Men man må jo huske at tv er tv og ikke virkeligheten. 

Hvilken linse bruker du?
- Jeg bruker 50mm 1,4 linse. Den koster ca 2700,- kr. Men den er absolutt verdt det hvis man tar mye bilder og ønsker å ha god kvalitet på bildene! 


har du noen gang tenkt på å slette bloggen? 
- Har aldri tenkt på å slette bloggen. Det ligger masse minner og bilder som jeg kun har på bloggen. I tillegg elsker jeg å blogge fordi det gir meg så mye. Men har selvfølgelig hatt dager som jeg har hatt lyst til å slutte å blogge. Men det går fort over :)


Kunne du tenkt deg å være personlig trener for en leser av bloggen din for en uke? Hatt det som konkurranse eller no?
- Jeg har ingen utdannelse som personlig trener, så det ville jeg ikke gjort. Jeg kjenner min egen kropp godt og mange treningsprinsipper, så jeg klarer godt å trene min egen kropp og gi andre tips. Men å gi pt time til noen er nok litt utenfor min sone :) Hehe!


Et spørsmål til neste gang: Hva heter hundene? Du bruker uttrykket "hundene", men jeg har vel egentlig bare sett en av dem.
- De heter Bruno og Tessa. Tessa har vi hatt siden jeg gikk i 8. Klasse og Bruno har vi nettopp fått. 

Tessa


Bruno

 

Hva gjorde sånn at du fikk lyst til å blogge? 
- Jeg begynte å blogge fordi jeg holdt på som modell på hobby basis, og ville ha et sted som jeg kunne legge ut bilder fra photoshoots osv. Men jeg ble fort bitt av bloggbasillen og nå elsker jeg å blogge om mote, fritid og trening. 


Hvordan møttes du og Roger?
- Vi møttes først på jazz festivalen i Kongsberg. Men rakk ikke å snakke så mye. Men vi holdt kontakten og noen få uker etterpå var det tivoli i Vestfossen der Roger bodde før. Jeg stakk på tivoliet sammen med fetteren min også møtte vi på Roger og var med han på tivoliet. Jeg var betatt av Roger helt fra starten av, og vi fant på noe med hverandre hver dag fra den dagen. Siden har vi holdt sammen :)


Har lest at du spiser en del frozen yogurt, lager du den selv og hvis det er tilfelle hvilken oppskrift bruker du?
- Jeg lager den ikke selv. Den jeg kjøper er fra Dugg og kan blant annet kjøpes på Kiwi. 


Hva er favorittmaten din?
- Hmm. Det blir vanskelig å velge bare en rett! Men jeg er veldig glad i sushi, taco, rakfisk med tilbehør, tikka masala og indrefilet av reinsdyr. 

Hvor er den fantastiske gule blazeren din fra og er den fremdeles i butikk? 
- Jeg kjøpte den på Zara når jeg var i London i vår. Men har ikke sett den på noen Zara butikker i Norge. Så tviler på at de har den lengre.

 

Hvor pleier du å kjøpe treningstøyet ditt, og hvor/hvordan får du inspirasjon til å trene?
- Jeg syns H&M har mye bra treningstøy til en billig penge. Ellers har Ellos.no og X-life.no også veldig mye bra treningsklær. Når det kommer til inspirasjon til å trene får jeg det mest fra hverdagen. Det er ofte at jeg kjenner meg svak og at jeg ikke klarer så mye, og da er trening en god hjelper. Kjenner på kroppen min at jeg har blitt mye sterkere og jeg orker mye mer etter at jeg startet å trene. 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Miinto fashion visning

God lørdag ♥

På torsdag kveld var jeg på Oslo Trend på Miinto visning. De viste frem mange nydelige og noen veldig merkelige kreasjoner. Ble helt bergtatt av den røde kjolen som er litt lengre ned i innlegget. Dumt de kun viser sånt på catwalken, og ikke selger det. Den hadde vært morsom å troppet opp med på fest. Haha, kan tenke meg at jeg hadde fått noen blikk da!

Ny favoritt cafè

God morgen ♥

I går var Roger og jeg på favoritt cafèen våres, Espresso House. Har rukket å vært der et par ganger allerede, og det er så koselig der. For ikke å nevne den sykt gode kaffen og muffinsene. Nam nam! Det er så koselig å sitte der og skravle i timesvis, om alt og ingenting. Koble helt ut fra alt som heter mobiltelefoner og mas. Helt fantastisk!

Smakte en ny muffins i går, med eple og karamell. Mmm, sykt god! Men ingen slår gulrotmuffinsen. Den er helt fantastisk!

Nå skal vi straks avgårde på spa og få massasje. Vi skal få ansiktmassasje og kinesisk aromamassasje. Gjett om jeg gleder meg! Det skal bli godt å få nå som helgen endelig er her. Ønsker dere en flott fredag, og helg ♥

Oppskrift: Hjemmelagde pizzasnurrer

Håper dere har hatt en flott dag så langt! Det har jeg :-) I dag har jeg lagd kjempegode pizzasnurrer. Har ikke lagd det så mange ganger før. Så jeg må bare dele oppskriften med dere! Disse er ganske sunne også, så de passer til vanlig middag. Disse kan man fryse ned og spise senere også. Perfekt for studenter som bor alene, og for dere som ikke har tid til å lage middag hver dag

For å lage 16-18 pizzasnurrer trenger du:

Til deigen:

1/2 pakke gjær

3 dl lunken melk (varm melken på ovnen så den blir lunken!)

1/2 ts salt

1 ss olje eller flytende margarin

3 sammalt hvete finmalt

ca. 4 dl hvetemel

Til fyll:

1/2 - 1 boks tomatpure

1 pakke smårett skinke

2 dl revet ost

1/2 plante basilikum

1 ts oregano krydder

 


Slik gjør du: 

1. Smuldre gjæren i en bakebolle. Ha i litt melk og rør ut gjæren. 

2. Hell i resten av melken, salt og olje.

3. Rør inn sammalt hvete. 

4. Tilsett hvetemel og elt deigen så den slipper redskap og bolle.

5. Dekk bakebollen med et håndkle og sett den til å heve på badegulvet. La deigen heve til dobbel størrelse.

6. Elt deigen og trill den til en pølse på ca. 30 cm. Kjevle den ut til et rektangel på ca 30*35 cm.

7. Smør tomatpurren utover pizzadeigen, og ha på alt fyllet. 

8. Rull deigen sammen til en fast pølse og del den i ca. 16 like store biter. 

9. Fordel pizzasnurrene på to stekeplater og sett de til heving med et håndkle over. De skal heve til ca. dobbel størrelse.

10. Stek pizzasnurrene i ca. 12-15 minutter på 220 grader. 


 

Håper det smaker!

 

Oslo tips?

Hei hei dere!

Nå skal Roger og jeg ut en tur i Oslo. Har et par ting vi trenger til leiligheten som vi må få kjøpt. Regner med at vi stikker på cafè en tur etterpå. Det er så mange koselige cafèer her i Oslo. Finner stadig vekk nye som jeg liker! Hvis dere har noen Oslo tips så er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Tar imot alle tips med en stor takk :-)

Endelig små nok bukser!

Håper dere har hatt en flott dag! Det har jeg hatt! Her har det regnet av og på hele dagen. Men deilig med litt unnskyldninger til å kose seg inne. Nå skal jeg straks rydde litt i leiligheten også blir det tv kos resten av kvelden, og en sen middag. 

Buksen jeg har på meg i dag kjøpte jeg forresten på WOW i går. Selv om det er butikk for litt ganske unge jenter, syns jeg de har veldig mye fint der. Også er det et stort pluss at de har små størrelser. Tommel opp for at jeg slipper å brette buksen opp en halvmeter, og at buksen faktisk sitter etter. Woop woop!

Lookbookstore.co (plunging v back top) - Genser  //  Ukjent - Kjede  

WOW - Bukse  //  Jeffrey Campbell - Sko  // Michael Kors - VeskeVi har flyttet til Oslo!

Husker dere den hemmeligheten jeg snakket om for et par uker siden? Den der Roger og jeg måtte en del inn til Oslo. Det var nemlig for å se på leilighet! Etter at vi hadde vært på x antall visninger fant vi til slutt den perfekt leiligheten, med den perfekte beliggenheten. Vi bor i Oslo sentrum, akkurat hvor kan jo være det samme. Vil ikke ha noen creepy stalkers luskende utenfor vinduet! Neida, joda, neida, hehe..

Vi flyttet inn i forrige uke og har allerede rukket å få alt på plass. Syns det har blitt kjempe koselig her! Selv om vi ikke har fått opp så mye pynteting enda. Men det er sånt som kommer etterhvert. Det er så deilig å endelig bo sentralt. Hvor det yrer av liv og mennesker. Her er det bokstavelig talt maks 2 minutter til cafèer, matbutikker, shopping, sushi, masse restauranter, osv. Helt fantastisk! Merket på morgenen i dag hvor deilig det var å kunne bare sette seg på trikken når jeg skulle på pressefrokost bare 15 minutter før det startet. Fremfor 1,5 time som det hadde vært fra Hokksund. *lykke*

 

Her bor vi ♥

Siden leiligheten er litt liten, har jeg ikke tatt med så mange klær hjemmefra. Blir kanskje mer etterhvert, men det tar jeg som det kommer!Ny Michael Kors veske + Dagens Antrekk

Nå har jeg nettopp vært på trening og spist litt middag. Var skikkelig deilig å trene styrke igjen i dag. Selv om det var ekstremt seigt å komme igang. Foråsidetsånn.. Men det er så verdt det! Kjente jeg hadde blitt veldig mye svakere siden sist jeg trente ordentlig styrke. Så fremover blir det skjerpings og full satsing! Skal selvfølgelig oppdatere dere underveis med tips og informasjon. 

Etter at jeg hadde vært på pressefrokosten med Moods of Norway på morningen i dag, stakk jeg en tur innom Steen & Strøm for å se på en Michael Kors veske. Har hatt lyst på den sykt lenge nå. Har prøvd å finne noe lignende i en litt billigere variant, men uten hell. Så jeg gikk til slutt for denne!

Men når det er en svart veske kan den brukes lenge, og til alt, så da er det jo greit å kjøpe en som koster litt. Man betaler jo for kvalitet. Syns vesken er så fin! Den er ikke så stor, så den passer perfekt til lille meg. Også er den samtidig så stor at jeg får med meg de tingene jeg trenger. Helt perfekt!

Michael Kors - Veske  //  WOW - Skjørt  //  Zara - Bluse  //  Primark - Sko  //  Daniel Wellington - Klokke

Moods of Norway pressefrokost

I dag morres var jeg på pressefrokost hos Moods of Norway. Der de viste frem vår- og sommerkolleksjonen for neste år. Neste sesong blir klærne mer sofistikerte, og print er en tydelig rød tråd. Jeg syns Moods og Norway klærne kan bli litt for mye hvis man har masse forskjellige plagg fra merket på seg. Men jeg liker veldig godt hvis man bruker et statement plagg og basic plagg ved siden av. Husk: less is more. Og da holder det i massevis med en råkul genser fra Moods!
Flinke designerne!


Nydelig småretter servert av Bølgen & Moi. Helt fantastisk godt!
Dagens antrekk

Nå har Roger og jeg nettopp vært ute og gått en liten tur rundt i byen. Fikk tatt en del fine antrekksbilder også. Selv om det var vanskelig å ta bilder. Noen dager har man bare sånne dager hvor lyset, poseringen og alt blir bare helt feil.. Men fikk til noen noenlunde fine til slutt i alle fall. 

Nå skal vi kose oss med litt middag og Star Wars. Yes, dere leste korrekt. Star freaking Wars. Hehe, jeg har blitt helt hekta! Har alltid trodd at disse filmene var superdårlige. Men de er faktisk sykt bra! Den siste uken har vi sett sånn 5 filmer, og nå skal vi se den siste. Gleder meg!

H&M: Genser  //  Bik Bok: Jeans  //  Ukjent: Veske og kjedeUkens spørsmål #45

Synes du ikke selv at du er med på å skape et kroppspress når du ukentlig poster bilder av den flate, fine magen din?
- Jeg syns personlig ikke det. Jeg har en sunn kropp, sunne idealer, sunt kosthold og trener regelmessig. Hvis jeg hadde for eksempel hadde oppfordret alle til å gå på syke slankekurer, så hadde jeg syntes at det var med på å skape et kroppspress. Men jeg syns personlig at alle skal være stolte av kroppen sin, og vise den frem så mye de vil! Uansett om du veier 40 kg eller 200 kg :-) Vær stolt av den du er!

Har du tenkt noe mer på hva du vil studere?
- Ja og nei. Jeg kjenner veldig godt at jeg ikke er klar for skolebenken ennå. Så jeg tar det egentlig bare med ro og nå har jeg kun lyst til å holde på med blogging. Vi får se hva som skjer etterhvert :-)

 

Er påbygging en linje alle klarer så lenge man har motivasjon til å klare det? Eller må man være veldig skoleflink for å klare året på påbygg?
- Jeg syntes påbygg var veldig hardt. Det er ekstremt mye pensum som man går igjennom på veldig kort tid. Det er dessverre sånn at man må være ganske flink på skolen for å få gode karakterer. Å rekke opp hånda i timen og følge med har ingenting å si. Lærerne ser kun på resultatet man får på prøver.. Dessverre. Jeg gikk ut fra påbygg med et ganske greit snitt. Husker faktisk ikke helt hva snittet mitt ble. Men husker det var ekstremt mange som strøk, og som måtte ta opp fag på egenhånd i ettertid. 

 

Får du aldri skikkelig søtsug og bare må ha godteri?
- Selvfølgelig! Jeg spiser godteri en gang iblant. Men da passer jeg på å ikke spise så store mengder. Det er ikke noe farlig å spise litt godteri iblant, men det er hvis man spiser kjempe store mengder at det fort kan bli usunt. Men som regel hvis jeg får søtsug (som er nesten hver eneste kveld), så spiser jeg litt frozen yoghurt med frukt oppå. Eller så har jeg fått en ny favoritt frukt is, som jeg lager selv. Den passer perfekt når søtsuget er som verst!

 

Har du lyst på tatovering?
- Nei så absolutt ikke! Jeg tror jeg hadde fått helt panikk hvis jeg hadde tatt en tatovering på kroppen min. Det merket måtte vært der resten av livet mitt. Tenk om jeg ikke synes den stjerna eller sleeven ikke er så kul når jeg er 35 og prøver å lage en seriøs karriere? 

 

Så fin jumpsuit! Lenge siden du kjøpte den?
- Den kjøpte jeg på H&M rett før jeg dro til Portugal. Så det begynner å bli en liten stund siden. Kjøpte den i begynnelsen av mai hvis jeg husker rett. 

Hva er ditt favoritt produkt av alt du har?
- Mitt favoritt produkt er nok bareMinerals foundation pudderet mitt. Det har jeg brukt fast i over 3 år, og jeg sverger til det. Det er helt fantastisk bra!

 

Har du fått noen av egenskapene til Roger? (som han vanligvis gjør som du ikke pleide å gjøre før dere ble sammen)
- Hmm. Kanskje ikke noen spesielle egenskaper. Men jeg har lært veldig mye om trening og kosthold av Roger. Han har holdt på med trening i over 10 år, så han kan jo ganske mye.

 

Hvor er extensionene dine fra?
- De er fra locksandbonds.com. Har brukt hår derfra i 3 år og er storfornøyd! Bruker tape extensions derfra. Dere kan lese mer om håret mitt på kategorien "hair extensions".  

Jogger du kun for utseendets skyld for å bli tynn eller noe annet?
- Jeg jogger mest fordi jeg vil ha en god helse, og fordi det er litt terapi for meg. Når jeg jogger kobler jeg helt ut av alt som heter teknologi, jobb og mas. Da er det kun løpingen som står i fokus. Det er virkelig verdens mest herlige følelse. Når det kommer til utseendet har jeg alltid vært veldig heldig og hatt en slank kropp. Men selvfølgelig skal jeg ikke legge skjul på at jeg trener for å se fit ut. Det gjør jo alle som trener!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

3 Blogger - Anbefaling

Fot et par uker siden la jeg ut et innlegg her på bloggen, hvor dere kunne melde dere på å bli linket. Jeg har endelig rukket å gå igjennom alle. Må bare si WOW, det er så mye flinke bloggere der ute! Var helt ekstremt vanskelig å velge bare tre stykker som jeg ville anbefale. Syns dere alle skal gi dere selv en stor applaus, for dere har veldig gode blogger!

Haovu - En gutteblogger som er ekstremt dyktig. Med god motesans, og et godt fotografi talent. Absolutt verdt å ta turen innom bloggen hans! Til dere gutter: her kan dere finne mye inspirasjon.

 

hannnnne

Hannesaestad - En utrolig flink fotoblogg. Jeg ble veldig inspirert når jeg så igjennom bildene. Her er det lagt masse tid, kreativitet og talent bak bildene!

 

jlb - En utrolig søt og flink jente! Masse antrekk, hverdag, mat oppskrifter, osv. Hun skriver også om mye morsomme ting. Så anbefaler dere å ta turen innom :-)

 

En "lifesaver"

For et par uker siden fikk jeg denne helt geniale almanakken i posten. Dere som har fulgt bloggen min en stund, har nok fått med dere hvor mye jeg elsker disse almanakkene. De er jo helt geniale! Jeg er helt avhengig av å skrive ned avtaler, ting jeg må gjøre og huske på, osv i denne boken for å ha oversikt. Jeg er jo tidenes surrehue så en bok som denne har reddet meg så utrolig mye!

Husker når jeg gikk på VGS for et par år siden. Da var denne min store lifesaver. Da husket jeg alltid å skrive ned prøver og lignende i boken. Så da var det bare å sjekke boka hver dag for å se om det var noen prøver eller innleveringer jeg måtte huske på. 

Nå bruker jeg den mest til å huske at jeg skal på eventer, negle timer, cafè avtaler med venninner, osv. Jeg har en egen almanakk til å skrive opp treninger i, og det kan virkelig anbefales. Det er så motiverende og gøy å se tilbake på hva jeg har trent tidligere, og hvor mye flinkere jeg har blitt! 

Boken min er fra personligalmanakk.no. Selv om jeg alltid har fått de sponset, har nødvendigheten for de vært like stor. Kommer nok aldri til å slutte med denne geniale boken! 

Runwaydreamz 'n coral heels

Hei hei dere!

Hadde så mye jeg måtte gjøre i går, så rakk rett og slett ikke å blogge. Det er jo fortsatt sommerferie i mitt hodet så bloggen blir ikke like mye oppdatert nå om dagen, som den blir til vanlig. Men regner med å gi fullt igjen til uken. Da er sommerferien forsåvidt over for min del.

I dag startet jeg dagen med en god joggetur på 3 km. Helt perfekt for min del! Stod opp rundt 09:30 og spente på meg joggeskoene etter at jeg hadde spist et par knekkebrød. Det var så deilig å løpe ute i dag. Tror nok jeg skal ha noen faste joggeturer hver uke. Det er så godt for kropp og sjel! 

Nelly.com: Heels  //  Runwaydremz: Shorts

 Bik Bok: Topp  //  CMYK: Klokke  //  Glitter: Øredobb

 

Nå skal Roger og jeg ta oss en tur ut og finne på litt ting. Ikke minst kose oss i det fine været. Viktig å nyte det til det fulle, for plutselig er høsten og vinteren her. Ønsker dere skjønninger en fin fredag! 

Video: Oppvarming før styrketrening

Nå er det altfor lenge siden jeg har lagt ut treningsvideoer her på bloggen. Dere har spurt meg om det sikkert 100 ganger, men jeg har bare aldri rukket å lage en. De forrige videoene jeg har lagt ut har blitt utrolig populære, og flere av de har blitt sett over 60'000 ganger per video. Så siden dette er så etterspurt skal jeg legge ut flere videoer fremover. Vil ikke avsløre så mye enda. Men dere som liker å trene bør glede dere!

De fleste videoene jeg kommer til å legge ut fremover, passer perfekt til dere som vil trene hjemme. Men også til dere som trener på gymmet! Husk å abonner på youtube kanalen min, så får dere med dere hver gang jeg legger ut en ny treningsvideo! I dag lagde jeg en video som viser hvordan jeg pleier å varme opp før jeg trener styrke. Det er ekstremt viktig å alltid varme opp før man trener styrke, for å unngå skader. Denne videoen blir derfor viktig for dere å følge i de neste videoene jeg kommer til å legge ut!

Hjemmelaget frukt-is!

Jeg har lenge savnet en is i butikkene som er laget av kun frukt, uten tilsatt sukker. Så i går kveld fikk jeg lyst til å prøve og lage noe helt nytt. Nemlig å lage en frukt-is. Jeg slang oppi en halv appelsin, en halv mango og 200 gram frosne jordbær i en blender, og fordelte blandingen i en ispinneform som jeg kjøpte på Europris i begynnelsen av sommeren. Jeg lot formen stå i fryseren over natten, og når jeg smakte på resultatet i stad ble jeg helt overlykkelig! 

Frukt isen smakte fersk, fruktig og fresh! Den var helt sinnsyk god! Så derfor måtte jeg bare dele den med dere. Denne isen er jo helt perfekt i sommervarmen! Og vet du hva? Denne kan du spise med veldig god samvittighet. For denne er sunn og god, og helt uten tilsatt sukker og andre kjemikalier. Hver is inneholder ca 45 kalorier, mens en vanlig kroneis inneholder over 200 kalorier. Så disse frukt isene kan du trygt kose deg med i sommervarmen!


Antrekk #360

Det er helt merkelig å tenke på at dette er antrekkspost nr 360. Tenk så mange forskjellige antrekk jeg har delt med dere her på bloggen de siste 3 årene! Satt og så igjennom stilen min fra den dagen jeg startet å blogge på denne bloggen og frem til nå. Forskjellene er store! Jeg vil si jeg har fått en del mer peiling, og blitt mer bevisst på hva som passer meg. For eksempel: en lang cardigan ser jeg skikkelig liten og rar ut i. Mens en highwaist bukse ser jeg lang ut i. 

Det å lære og kle seg etter sin egen kropp er en stor utfordring. Man vil så gjerne vise sine beste sider til verden rundt seg. Men hvordan? Hva kler jeg? Og hva kler du? Det er litt som når man er med en venninne på shopping. Hun prøver et plagg og ser råflott ut i det, og når man selv prøver det ser det bare helt feil ut. Og visa versa. Er det ikke rart hvor forskjellige vi mennesker er laget? Er det ikke fantastisk? Jeg syns det er helt fantastisk! Jeg syns vi må slutte å sammenligne oss selv med andre, fordi det blir bare så vondt og feil. Lær å fremhev dine gode sider, og elsk din egen kropp. Du har den resten av livet, så vær snill mot den :-)Primark: Sko og topp  //  Ukjent: Shorts  //  Gina Tricot: Belte

Negle-fresh!

sponset behandling

Hei hei dere!

I dag har jeg vært hos Cecilie på A Good Feeling i Drammen. Nå var det hele 5 uker siden sist jeg var der, for å fikse neglene mine. Så det var virkelig på tide med en refill på de. Cecilie er utrolig flink med negler og jeg kan absolutt anbefale henne. Har fått fikset neglene mine hos henne de siste 8 månedene, og jeg er alltid like fornøyd!

Jeg har aldri vært noe flink til å ta vare på mine egne negler. Så da har de alltid knekt og blitt korte, og neglelakk er det bare å glemme. For det har jeg ikke tålmodighet til! Da er det helt genialt å fikse neglene mine på salong, som gjør at de er freshe hele tiden.

For å bestille time hos Cecilie kan dere ringe: 32 22 10 21. Du kan også sjekke ut hjemmesiden dems på agoodfeeling.no

Bli klar for skolestart med Nelly!

Nå er det ikke lenge igjen før ferien er ferdig for alle studenter og mange som jobber. Når man skal starte på en ny skole, eller i en ny jobb kan det være veldig greit å ha  noen nye klær. Da føler man seg fresh og klar for en ny start! Nå som høsten kommer med stormskritt kommer det inn så vanvittig mye kule klær i butikker. Nelly.com har allerede fått inn mange fine klær, og jeg har plukket ut mine favoritter. Her er det masse til hverdags, men også noen småting til fest. Miks og kombiner slik du selv vil for å få den beste looken!


her  //  her  //  her

 her  //  her  //  herher  //  her  //  her
her  //  her  //  her
her  //  her  //  her
her  //  her  //  her
her  //  her  //  her

 

Noen favoritter?

 

affiliatelinker

Casual Moday

Hei hei dere!

Første mandagen i august, og det regner. Er sommeren over? Jeg håper virkelig ikke det! Selv om høsten nærmer seg med stormskritt, tviholder jeg på det lille av sommer som er igjen. I dag skal Roger og fikse noen småting, så da ble det en casual look på meg. Orker ikke løpe rundt i 13 cm høye hæler når vi skal på masse steder. 

H&M - Jupsuit  //  Converse - Sko

 

Ønsker dere en god start på uken! Et lite tips: Sett dere noen mål i dag på hva dere vil få gjort i løpet av uken. Hvis du fortsatt har ferie er dette virkelig tiden for å få gjort de siste tingene man har på listen sin før man skal tilbake på jobb eller skole!

Bursdagsfest for Roberta

God søndag ♥

Nå har Roger og jeg nettopp våknet fra en liten powernap. Er så deilig og kunne slappe helt av på søndager. Virkelig lade opp batteriene til den kommende uken. Ah, fantastisk! I går var jeg på bursdagsfest for en venninne av meg som heter Roberta. Vi har ikke sett hverandre på evigheter, så ble så glad når hun spurte om jeg ville komme. 

Det ble en kjempe koselig kveld med grilling, musikk og drikking i en koselig bakgård på Majorstua. Skikkelig sommerfest! Ble også kjent med masse nye koselige mennesker. Syns det er så koselig å bli kjent med folk fra alle mulige steder. For da får man alltid så mye nye innspill. Eller hva?

Håper dere hadde en like flott kveld i går som jeg hadde. Ønsker dere en flott søndag. Kos dere masse og slapp helt av, så dere er klare til en ny uke!

Ukens spørsmål #44

Tjener du penger på å blogge? I så fall hvor mye?
- Syns du ikke at det er ganske frekt å spørre om sånt? Hva er det som får folk til å tenke at det er greit og grave i andres økonomi? Har opplevd at mennesker som leser bloggen min, men som jeg ikke vet hvem er, kommer bort til meg i busskøen og spør om sånt. Skjønner jeg blir helt oppgitt og overrasket over hvor lite grenser og sosiale antenner folk har! Er det liksom ok å gå bort til hvem som helst og spørre om hva de tjener?   

 

Hva er hemmeligheten din for  og få smal midje og stram mage? 
- Har egentlig ingen hemmelighet.En smal midje er dessverre ikke noe man kan trene opp. Enten så har man det, eller så har man det ikke.  Man må selvfølgelig ned i en viss fettprosent og ha nokså flat mage, før noen som helst midje synes. Men syns ikke en midje eller en flat mage er noe folk burde tenke noe over. Vær glad for at du er deg! Den rosa treningsmatten som du bruker, hvor har du kjøpt den, og kostet den mye? Går det an og bruke en tykk yogamatte?
- Den har jeg kjøpt på XXL for ca et halvt år siden. Tror den kostet mellom 200-400 kr. Man kan godt bruke en tykk yogamatte.  

 
 

Åh, den var kjempekul! Hvor er den kjøpt? Vet du om de har den i andre farger?
- Jeg har det på lån fra Samsung. Men det selges sikkert hos butikker som Elkjøp og Expert. Det kostet ca 3500,- kr. De har det i forskjellige farger. Men husker ikke heeelt hvilke akkurat nå!

 Har du noen tips til hvordan en kan bli en bedre blogger?
-  Det er veldig forskjellige ting som kan gjøre at man er en bra blogger. Men ting som jeg liker hos andre bloggere er at de oppdaterer ofte, legger kvalitet i bloggen sin, og faktisk skriver om noe interessant (eller gjør ting interessant). Har skrevet et litt mer utfyllende innlegg om det HER

 

Lenge siden du kjøpte den på Bik Bok, eller tror du de har den enda?
- Det begynner å bli veldig lenge siden jeg kjøpte jumpsuiten min fra Bik Bok. Så tviler ekstremt på at de fortsatt har den inne!

 

Hvor er den rosa jakken fra?
- Den kjøpte jeg hos Vero Moda rett før 17 mai. Så kan hende de fortsatt har den inne!

Har du noen søsken?
- Jeg har en storesøster som heter Madeleine. Hun er 3,5 år eldre enn meg så hun blir 25 år i oktober. Vi har et veldig godt forhold og kan snakke om det meste. 

 

Hvor har du kjøpt den hvite jakken fra? Syns den var utrolig fin!
- Den er fra choies.com. Syns den er veldig fin selv! Passer perfekt på sommerkvelder :-)

Liker du å reise? Hvor vil du helst reise neste gang du skal reise?
- Jeg elsker å reise! Det er ikke for ingenting at jeg har vært på 5 forskjellige utenlandsreiser i år. Jeg vil gjerne reise til Italia eller øst Europa (hørt det er veldig bra og billig shopping der *knis*). Men akkurat nå kommer jeg nok til å være hjemme en god stund. Kjenner jeg er ganske så mett på reising for en god stund. Nå vil jeg bare sitte og tenke på alt jeg har opplevd, sett og lært mens jeg har reist. Det er helt merkelig hvor mye man vokser som menneske når man reiser så mye. Man får et helt annerledes perspektiv på så utrolig mye.  

 

For litt siden så tok du bilde av et kart hvor du hadde markert alle stedene du hadde reist til, så det jeg egentlig lurte på er hvordan du gjorde det?
- Har laget innlegg om det HER

Hva sliter mest på extensions? Har hørt det er sex, men vet ikke om det stemmer. 
- At sex er det som sliter mest på extensions er noe bloggeren Sophie Elise har sagt. Nå vet ikke jeg noe om sexlivet hennes eller om hun skrev det bare for morro skyld. Men det som jeg har erfart at sliter mest på extensionet er varmebehandling. Å rette ut håret, føne det og krølle det sliter på all slags hår uansett.  

 

Når du tar bilder slik, bruker du stativ eller har du noen til å ta bilder for deg? Eventuelt hvilket stativ har du?
- Disse bildene har jeg tatt selv med stativ og fjernkontroll. Det gjør jeg med 95% av alle bildene som er på bloggen. Men det hender Roger må hjelpe til litt :-)

Hvordan får du extensionene dine til å se så ekte ut hele tiden? Når jeg har satt på nye extensions er de fine og glatte, men etter en vask virker de så mye mer annerledes.
- Når man vasker extensions blir det som regel litt volum i de, og de får du glattet ut ved å bruke en rettetang. Jeg retter alltid håret mitt etter at jeg har vasket det!  

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

 

Kveldens fest-antrekk

Hei hei dere!

Nå skal Roger og jeg straks på bursdag til en venninne av meg i Oslo. Vi skal grille og kose oss ute i finværet. *sommer-kos*. Det er så deilig at man kan være ute til sent uten å måtte pakke seg inn i en gigantisk boblejakke. Sommer; I love you! Men nå er vi litt sent ute, så jeg må løpe. Tar med meg telefonen, så skal prøve å få knipset litt bilder i kveld! Ønsker dere en flott lørdagskveld ♥

Jeffrey Campbell: Sko  //  Gina Tricot: Kjede  //  Bik Bok: Jumpsuit  // Ukjent: Veske

Lately at instagram

God morgen ♥ 

Nå har jeg nettopp inntatt litt frokost. Havregrøt og smoothie er et must til frokost for meg! Nå er det en stund siden jeg har lagt ut litt bilder fra instagram her på bloggen. Syns det er så mye fine mennesker å følge der, som legger ut så mye fine bilder. Er dere ikke enige? Jeg har i alle fall mange storfavoritter! Hvis dere vil følge meg blir jeg veldig glad. Følg meg på @stinablogg :-)

Mitt kosthold

Hei dere!

Jeg får ofte spørsmål om slanking, kosthold, dietter osv fra dere som leser blogger min. Jeg er veldig for å ha et sunt kosthold og et sunt syn på mat. Det er så altfor mange der ute som har et veldig usunt kroppsfokus, som kaster seg på så mye rare dietter. Dietter er ting man kun går på over en kortere periode, og som man sjeldent klarer å holde seg til resten av livet. For meg handler mat og trening om å gjøre noe jeg kan holde på med resten av livet. Å gå på 900 calorie diet, steinalderkost, lavkarbo, 5:2 dietten er ikke dietter som jeg hadde klart å holde meg på i flere år, og for meg blir disse helt utelukket.

For meg handler kosthold om å spise mat som er sunn. Men hva er egentlig sunt? Alle mennesker har så forskjellige meninger om hva som er sunt, og det er egentlig ingen fasit på hva som er sunt og ikke. Men for meg handler det om å spise ting jeg kategoriserer som sunt, og i riktige mengder. For ting som kan sees på som sunt er ikke sunt hvis man får for mye av det. Henger dere med?

Hva jeg spiser varierer veldig fra dag til dag. Jeg har et veldig avslappet forhold til mat, så et strengt regime med kylling med ris og brokkoli til middag hver eneste dag er ikke noe for meg. Jeg har noen matvarer som jeg prøver å holde meg til, som passer meg veldig godt. Jeg prøver å få i meg mye proteiner og en god mengde med karbohydrater og fett. Når det kommer til mat er det noe man må føle seg frem til. Hva passer best for deg? Hvilke matvarer liker du best? 

 

Matprodukter jeg baserer kostholdet mitt på:

Kornprodukter: Havregryn, grovt rugbrød, rugsprø. 

Melkeprodukter: Melk, yoghurt, ost, mager kesam, ekstra lettrømme.

Kjøtt: Kylling, reker, fisk, svin og okse. 

Frukt og grønt: Brokkoli, gulrøtter, appelsiner, mango, jordbær, blåbær, osv. 


Dette er sånn ca de matvarene jeg spiser. Men selvfølgelig er det enda flere enn disse. Men dette er bare for å gi dere en ca oversikt. 

 

Under kan dere se noen eksempler på forskjellige matretter jeg ofte spiser. 

Eksempler på frokost / lunsj:  
Til frokost spiser jeg nesten alltid havregrøt med jordbærsmoothie. Til lunsj pleier jeg å spise grovt brød, havrepannekaker (perfekt å ha med i nistepakken!), reke/tunfisk salat, rugsprø med kjøttpålegg.Eksempler på middag
Til middag prøver jeg å få i meg mest mulig proteiner igjennom kjøtt. Det går ofte i kjøtt med grønnsaker. Jeg er veldig glad i tunfisksalat, og selv om det er en lunsjrett kan man gjerne lage en større porsjon som man har til middag. Proteinpannekaker er også en stovrfavoritt!

 

Eksempler på snacks:
På kvelden blir jeg alltid så fysen og får lyst på noe godt. Da pleier jeg som regel å spise frukt, grønnsaker med dipp, frozen yoghurt eller drikke en smoothie. Når det kommer til kosthold er det viktig å ha et sunt forhold til mat. Ikke få dårlig samvittighet hvis du spiser litt godteri på kvelden :-) Spis sunn mat fordi du elsker kroppen din, og fordi du vil gi den det beste, ikke fordi du hater den. 

Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet :-)