hits

august 2013

Utrolig mange tilbakemeldinger

Må først og fremst bare si tusen takk, for alle de positive og gode kommentarene jeg fikk av dere i innlegget "Hore fordi man legger ut undertøysbilde?" . Hadde ikke forventet at jeg skulle få så mange kommentarer på innlegget, i skrivende stund har jeg fått hele 96 kommentarer på det. Men syns det er veldig gøy å høre andres meninger om temaet. Både fra de som er enige, men også de som er uenige. Setter pris på alle meningene, så lenge de er konstruktive. 

Men tror kanskje mange ikke helt skjønte hovedpoenget bak innlegget. Hovedpoenget var nemlig at man skal være stolt av kroppen sin, uansett hvordan den ser ut. Og at man ikke skal gjemme seg bak masse klær, men heller stolt vise frem kroppen sin. Uansett om man er høy, lav, overvektig, undervektig, brun, hvit eller fluffy (som noen skrev på facebook) er man vakker. For vi er alle laget forskjellige, og det er så utrolig viktig å huske på! Hvor kjedelig hadde ikke verden vært om alle hadde vært like? Det er en verden jeg ikke ville levd i. Det samme gjelder meninger. Alle har forskjellige meninger om ting, og det er helt greit. Så lenge man ikke slenger direkte usaklige og slemme ting til hverandre. 

Peace out ♥

Jordbær smoothie - Oppskrift

For et par uker siden la jeg ut en oppskrift på skogsbær smoothie, og da var det mange av dere som lurte på om jeg kunne legge ut en oppskrift på jordbær smoothie også. Selv elsker jeg jordbær smoothie, det er helt himmelsk godt! Og ikke minst friskt og sunt. Jeg liker å drikke å blande litt på om jeg drikker skogsbær eller jordbær smoothie. Og det er det sikkert flere enn meg som gjør!

Det er ikke veldig dyrt å lage en slik smoothie. En hel juiceboks koster ca 15 kr (og den varer til 8-9 ganger ca), en pose med frosne jordbær koster 10 kr (man bruker ca 2/3 av posen per gang), og mager vanilje kesam koster ca 18 kr. 

Det du trenger er:
- 0,5 liter frosne jordbær
-2,5 dl eplejuice. Ta i 2 dl først, og ta i 0,5dl til hvis du trenger det.
- 2,5 ss mager vanilje kesam.
- Man kan ha i en halv banan om man ønsker det. Men jeg hadde ikke bananer hjemme, så jeg sløyfet det.  

Hell alt oppi en blender og kjør til alle jordbærene er helt hakket opp, og man få en fin flytende smoothiemasse. Den oppskriften her gir ca 6dl med ferdig jordbær smoothie. 
Aner ikke hvor blenderen er kjøpt, siden den er foreldrene mine sin. Men tror man kan få tak i billige og gode blendere på Elkjøp, Expert, Europris, osv.

 

Kopp fra Starbucks

Hore fordi man legger ut undertøysbilde?

Er det en ting jeg er så sykt drittlei av, så er det at jenter skal få så sykt mye hate, hver gang de legger ut et bilde i bikini/undertøy. Mens hvis en gutt legger ut bilde i bar overs får han bare ros. Tenk på de jentene som har trent masse og vært flinke til å spise riktig, og når de stolt vil vise frem kroppen sin, er det bare drittslenging de får. Kanskje jenta endelig har fått drømmekroppen sin, eller er på vei mot den? Kanskje hun har gått litt ned eller opp i vekt, og er stolt av det. 

Men er det greit å være stolt av kroppen sin, her i lille jantelov Norge? Tydeligvis ikke. Hver gang bloggere som Sophie Elise og Fotballfrue legger ut bikini/undertøys bilde får de så sinnsykt mye hat, og drittslenging. Folk kaller dem alle mulige stygge ting. Når det eneste de burde kalle de er modige og vakre. For begge tørr faktisk å legge ut bilde av sin egen kropp, så tusenvis at mennesker kan se dem. Selv har jeg trent så mye for å få den kroppen jeg har. Jeg har spist grønnsaker som snacks, når andre har trykket i seg sjokolade. Jeg er stolt av kroppen min, og kommer aldri til å legge skjul på det. Det syns jeg ikke noen andre skal heller. Uansett hvordan du ser ut. Vær stolt. Ikke la noen slenge dritt til deg, og hvis noen gjør det, så er det dem sitt problem. Det er dem det er noe feil med, ikke deg! Husk det!

Jeg vedder på at jeg sikkert får masse hatkommentarer nå, siden jeg legger ut disse bildene. Men det driter jeg faktisk i. Det er ikke meg det er synd på. Det er de som slenger dritt. Det er de som har det så jævlig med seg selv, at de må tråkke ned andre for å føle seg bedre. 

- Hva er din mening om dette temaet?5 Skjønnhetstips

1. Har du poser under øynene kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det.

2. Bruk vanndamp til å rense ansiktet, dette er gratis og gjør huden utrolig godt. Man koker opp vann, og plasserer ansiktet over gryten i 10-15 min (uten at det brenner deg). Ha et håndkle over huden for å fange opp all dampen. Dette vil åpne porene, slik at eventuelle ansiktsmasker du bruker etterpå får en bedre virkning. Dampen vil også drepe en en god del bakterier og øke blodsirkulasjonen i ansiktet. PS. Alltid avslutt ansiktsvasken med kaldt vann slik at porene i ansiktet lukker seg mest mulig.

3. Bland én teskje sukker, og noen dråper olje til en tykk masse. Skrubb leppene godt med sukkerskrubben i ca. ett minutt. Sukkeret er eksfolierende, mens oljen gir fuktighet. Skyll av blandingen med lunkent vann og tørk med en ren klut. Følg opp med en god leppepomade! Det er alltid viktig å huske på at "The smile is the best make-up for any girl!".


4. Ta en spisesje olivenolje hver dag! Det er anbefalt over hele verden, grekere gjør det hver dag og det er virkelig vidunderlig. Det smører både kropp og sjel, det er bra for hår, man får det skinnende og glansfullt, det er mange gunstige fettsyrer som negler og hud har godt av. Det fukter, smører og pleier huden fra innsiden.

5. Et greit tips når du skal ut og har dårlig tid: Neglene dine ser ikke bra ut og du tar på deg et kjapt lag med neglelakk, men det tørker ikke fort nok! What to do? Vel, ta på deg neglelakken som vanlig, og ta fingrene ned i vasken fylt med kaldt vann i ca. 1 min. Neglene dine blir tørre på et blunk og de tørker helt strøkent!

 

Har du noen gode skjønnhetstips?

 

Sminkevideo med MaxFactor

Da har jeg endelig fått sminkevideoen fra Max Factor. Har gledet meg skikkelig til å se den! Ble utrolig fornøyd med resultatet. Var litt uheldig med at den dagen vi filmet, hadde jeg skikkelig kviseutbrudd. Pleier ikke å ha såååå mye kviser til vanlig. Men men, ingen er perfekte, og alle ungdommer har dager med mer kviser enn andre. Håper dere liker videoen og looken i alle fall!

Hvis du vil vinne sminke så du kan legge samme look kan du sjekke ut konkurransen i dette innlegget. 

Insta lately

Noen bilder fra instagram de siste par ukene. Heter stinablogg der, så er bare å følge meg. Skriv gjerne ned hva du heter også, så jeg kan sjekke ut din instagram profil (men ikke skriv ned om du har privat profil, for de får jeg ikke sjekket ut uansett, hehe!). 

Nye smykker fra 1929 galore

Reklame

I dag fikk jeg en pakke med fine smykker fra 1929galore.com. Fikk også et par kjeder som jeg skal vise dere litt senere. Men ville vise dere smykkene jeg brukte i dagens antrekk. Elsket sløyfe ringen, syns den er skikkelig søt! Har ikke hatt noen sånne ringer som man skal ha på midterste leddet på fingeren før. Så var litt merkelig å ha den der først. Men ble fort vant til det! 

Fant du noen nye favoritt smykker?

Sløyferingen kan kjøpes HER - Kjedet kan kjøpes HER - Armbåndene kan kjøpes HER - Den siste ringen er dessverre utsolgt :(  

Polhem pressevisning

Fine June og rocknrollballerina

  

I går var jeg på to forskjellige pressevisninger, Polhem og Beaute Pacifique. Kan fortelle dere litt mer om Beaute Pacifique senere. Polhem PR arrangerte pressevisning for julen 2013. Med produkter og ting fra blant annet Glitter, Bomb Cosmetics, Zalando, Din sko, Adax, The Body Shop, osv. Fikk med meg masse produkter hjem som jeg kan prøve, så blir nok noen anbefalinger på bloggen fremover! 

Søte Donna og meg (bildet er lånt av June)
 

Likte veldig godt ett spesielt merke, Bomb Cosmetics. Det er nettopp blitt lansert i Norge og finnes på alle Lucky Duck butikker. De selger søte og fargerike håndstøpte voksbrikker, som man kan smelte for å få en fantastisk duft i hjemmet. Det var utrolig mange forskjellige å velge mellom, og jeg likte veldig godt: Lime, Raspberry ripple, Lemon og Cinnamon (siden den duftet jul). Man kan sette sammen sin egen lille gaveeske med 25 stk til bare 129,- kr. Da får du opptil 132 timer med fantastisk duft i hjemmet.Kjenner jeg begynner å glede meg mer og mer frem til julen, og alt det fine som kommer i butikkene. Pynten, musikken, klærne, alt. Flere enn meg som gleder seg til juletingene kommer i butikkene?


Vinn sminke fra Max Factor! - AVSLUTTET

I forrige uke var jeg på innspilling med Max Factor, dere husker kanskje innlegget der jeg skrev litt om det? Hvis ikke kan dere lese det HER. I samarbeid med Max Factor skal jeg ha en instagram konkurranse. Der jeg skal velge ut 5 heldige vinnere som får et makeupsett fra Max Factor. Med sminken som ble brukt på meg for å legge looken "Natural Ivory". Altså de produktene som er på bildet under, pluss en øyeskygge til! 

For å delta må du:
- Legg ut et bilde av dine øyne på instagram og hashtagge: #lookatme #maxfactor og @stinablogg

Velger ut 5 heldige vinnere i begynnelsen av september! Kommer til å velge de som har lagt ut de fineste og beste bildene. Så nå er det bare å dra frem din indre makeup artist og fotograf! Legg gjerne ut flere konkurransebidrag! OBS: Får ikke sett bidrag som er lagt ut fra private instagramprofiler. Så vær obs på dette om du ønsker å delta!

Video: Store vakre krøller

(forhåndsskrevet innlegg - er i Oslo nå)

Da er endelig videoen klar! Husk å se den i 1080p. Så at fokusen ikke var 100% perfekt etterhvert. Så må virkelig huske på den neste gang jeg filmer! Håper dere liker looken ♥ 

Krølltangen er fra Herstyler, og ja den er sponset. Men ville aldri brukt den så mye som jeg gjør hvis jeg ikke var veldig fornøyd med den!

Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra til Oslo. Skal på noen pressevisninger i dag. Med blant annet Helena Christensen som foredragsholder på den ene visningen. Så jeg gleder meg veldig! Tar selvfølgelig med meg kamera, så skal knipse masse bilder som dere kan se! Hårvideoen greide selvfølgelig ikke å laste seg opp ferdig i går. Så publiserer den senere i dag. Stay tuned!

Vest - Cubus

Genser og shorts - Bik Bok

Sko - Jeffrey Campbell

Belte - Gina Tricot

Klokke - Daniel Wellington

Veske - Louis Vuitton

Dagens antrekk

Nå skal jeg begynne å redigere en hårvideo jeg spilte inn for dere på lørdag. I videoen viser jeg hvordan man kan lage fine løse bølger i håret, noe ala det jeg har på bildene under. Dere har jo spurt meg masse om jeg kan lage slike videoer. Skal prøve å lage enda flere, så da er det bare å komme med forslag til videoer! Håper på at nettet mitt er på min side i dag, for da kommer videoen opp i kveld! 

Mens videoen lastes opp skal jeg ta ukens første treningsøkt. Tenker å løpe rundt bygda, det er ca. 7,5 km. Så det er god trening. Masse oppoverbakker som er bra for rumpa og lårene!Shorts - Bik Bok

Topp - Gina Tricot

Sko - Nelly (adlink)

Armbånd - H&M

Dagen derpå..

Hei skjønninger ♥ Har ikke blogget på et par dager, fordi jeg trengte litt fri. På fredag var jeg hos Victoria og vi hadde skikkelig jentekveld. Med sushi, film og grønnsaker med dip. Utrolig koselig å ta det helt rolig på fredagskvelden. I går var jeg ute med Marius og Henrik. Siden det har vært elvefestival i Drammen i helgen, var det utrolig mye folk i hele byen.

Så vi dro på Klubbteatret siden det alltid pleier å være veldig bra der, og i går var intet unntak. Vi danset og drakk, og hadde det helt awesome, og det kjenner jeg veldig godt i dag. Men det var så verdt det! Hvordan har helgen deres vært? Håper dere har kost dere minst like mye som jeg har!

Følg meg gjerne på bloglovin eller facebook

10 fun facts om meg

- Jeg har 116 i iq. Tok test på mensa.no. Så er ikke så dum som de fleste skulle trodd! Tror gjennomsnittet i Norge ligger på 100 ca.

- Jeg er alltid for 10-15 min for tidlig til ting. Blir helt stressa hvis jeg kommer for sent til ting. For eksempel hvis jeg skal på et pressearrangement er jeg alltid for tidlig ute. Syns det er så uprofesjonelt å være "diva" og komme for sent.

- Jeg har sykt angst for føtter. Syns føtter er så ekle, selv om de kan være helt nydusjet. Får helt panikk hvis folk skal ha meg til å gi de fotmassasje. Det kommer nok aldri til å skje at jeg gir det!

- Jeg er sykt klønete. Klarte nettopp å søle masse negllakkfjerner over sminkebordet mitt. Standard meg! Våkner alltid opp dagen derpå med masse små blåmerker og kutt på ben og armer, fordi jeg skumper borti ting hele tiden!

- Har mange ganger blitt kalt "porselensdukke" av voksne mennesker. Spesielt foreldre til venner. Er ikke heeelt sikker på hvorfor akkurat. Men tar det som et kompliment, siden de er perfekte!- Jeg må alltid se på noe på netflix når jeg sminker meg. Syns det er så sykt kjedelig å sminke meg eller fikse håret, uten å se på noe. Tror jeg bruker iPad'en min 90% til kun det. 

- Jeg syns det er mer behagelig å gå på høye hæler enn lave sko. Spesielt hvis jeg skal ut med venner og drikke. Får helt panikk hvis jeg må hå på meg lave sko!

- Jeg er venstrehendt

- Hver morgen når jeg våkner har jeg en fast rutine for å våkne ordenltig. Jeg sjekker instagram, bloggen, twitter, facebbok og vine. Innen jeg er ferdig med å sjekke alt er jeg såpass våken at det ikke er noe problem å stå opp.

- Når jeg var yngre (13-15 år) hadde jeg sykt lyst til å ta silikon. Heldigvis endret jeg meningen min når jeg ble eldre. Altså, det er absolutt ikke noe feil med å operere seg hvis man ønsker det. Men er veldig glad jeg ikke har noe ønske om å gjøre det. Tenk all den smerten man må gå igjennom. Det hadde ikke den lave smerteterskelen min klart! 

 

Hvordan få bedre selvtillit

Utrolig mange av dere leserne mine kommer til meg og spør hvordan dere kan få bedre selvtillit. Så nå tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg med ting som har fungert for meg. Jeg har ikke alltid hatt selvtilliten på topp, men nå har jeg klart å bli så trygg på meg selv at jeg kan si at jeg har en god selvtillit. Å få en god selvtillit er som regel ikke noe som kommer over natten. Man må ta hardt tak i seg selv, siden det faktisk kun er du selv som kan gjøre selvtilliten din bedre.


♥ Aldri la negative mennesker ødelegge deg. 

Dette er vel noe av det viktigste som finnes. Hvis noen sier noe stygt til deg, aldri bry deg om det. Ikke bruk energien, tiden og kreftene dine på mennesker som ikke vil deg godt. Har du venner som ikke behandler deg bra og som snakker stygt om deg så fort du snur ryggen til, bør du kvitte deg med de.

 ♥ Vit at du er best
Dette er ett råd som de fleste syns er teit første gang de hører det. Men tro meg, dette virker! Still deg forran speilet 10 minutter hver dag, hvor du sier 10-15 positive ting om deg selv. Enten om det er at du er flink til å tegne, eller ser bra ut på håret, så er det viktig å si til deg selv at det er noe bra ved deg.

♥ Bli komfortabel med deg selv
Noe som er utrolig viktig er å kunne være komfortabel med seg selv. Om det er når man dasser rundt i joggebukse eller når man kler seg i sine fineste klær er helt opp til deg. Ingen kan velge hva du liker, det er kun du selv som kan velge. Det er kanskje vanskelig å tørre å ha en klesstil som skiller seg litt ut, men så fort du har prøvd det noen ganger, føles det mye enklere å kle seg slik som du selv vil. Personlig legger jeg mye av min selvtillit i utseendet. Jeg føler meg som regel aldri bra hvis jeg ikke har på meg klær som jeg virkelig liker. Så uansett hva andre sier om klesstilen din, så er det din stil og det er kun du som får lov til å velge den.  

♥ Ikke la deg selv bli påvirket av media
Alltid tenk at det du ser i media aldri er ekte. Man bør ikke sammenligne seg selv med sylslanke forsidepiker som har en perfekt hud og kropp. Det er helt lov å synes at disse menneskene er utrolig vakre. Men aldri sammenlign deg selv med de. Husk at det er jobben dems å se bra ut, så de vier virkelig hele tiden sin til å se ut som de gjør. Hvis du blir påvirket av mediene er det bedre å kaste vekk bladene, skru av TV'en og kryss vekk internettsidene som viser disse menneskene. 

♥ Finn en jobb/hobby som gjør deg glad
Det er utrolig viktig å gjøre ting som gjør deg glad. Om du jobber som kokk, advokat eller lege er det viktig at jobben din gjør deg glad. Jobb med noe du trives godt med. Det er tross alt der du er 8 timer hver eneste dag i uken. Finn gjerne en hobby som også gjør deg glad. Personlig har jeg bloggen min som gjør meg glad. Jeg har verdens søteste lesere, og jeg føler at jeg kan hjelpe andre. Både med innlegg som dette og innlegg om hvordan dere for eksempel kan sminke dere. Bloggen min har også gjort at jeg ikke er redd for noe lenger. Jeg er ikke redd for å vise meg selv frem og er heller ikke reff for å drite meg ut lenger. 

 ♥ Tren, tren, tren!
Trening vil ikke bare gjøre deg slankere/sterkere, men trening utløser endorfiner. Som gjør at du får en type "lykkerus". Dette gjør at du blir glad. Man vil også få bedre selvtillit når man mestrer ting. Så sett deg mål som for eksempel å løpe 3000 meter'n på ett visst anntall minutter. Når man klarer det, får man en herlig mestringsfølelse. Som gjør at man blir glad og føler at man kan klare ting. 

♥ Ikke klag over noe, fiks det.
Det værste jeg vet er når jenter/gutter sitter forran pc'en hele dagen og spiser godteri, og klager over at de er feite. Det blir virkelig for dumt. Hvis det er noe du ikke liker ved deg selv, så gjør noe med det. Ikke la det ødelegge deg og livet ditt. Har du kviser kan du alltids fikse det. Er du feit er det bare å starte å trene og spise sunt. Hvis du har for små pupper kan man trene opp brystmusklen eller ta silikon. Men tenk veldig nøye over det før du legger deg under kniven.

♥ Ta vare på deg selv.
Du vil føle deg så mye bedre om du bare setter av litt tid til deg selv. Så sett av en deg i uken som er meg-dag. Denne dagen kan man kose seg med ett varmt bad, ansiktsmaske, manikyr, pedikyr, en god middag, osv. Alle fortjener en dag i uken som man vier til seg selv. Det er også viktig å spise sunt. Når man spiser sunt får man god samvittighet og man føler seg mye bedre. Hvordan du spiser vil også reflektere på hvordan du ser ut. 

 

Så til slutt, tenk over dette; Vil du være en den personen ingen husker hvem er, som er en grå liten trist mus, og som aldri tørr å gjøre noe. Eller vil du være den personen som som har en utrolig fin utstrålig, som alltid er blid og positiv, og har en god selvtillit. Hvis du føler du er førstnevnte, ta i bruk rådene jeg ga ovenfor. De vil hjelpe deg!

 

♥ Har du god selvtillit?

Helt sjokkert

Når jeg kledde på meg på morgenen i dag, telte jeg for morro skyld over alle klærne mine. Må si jeg ble sjokkert. Hadde aldri trodd at jeg hadde såå mye klær. Hadde over 180 topper, 70 bukser og 25 kjoler. Så tror det er på høyest tide å rydde litt (les: sykt mye) opp i skapene mine. Så i dag skal jeg bruke dagen på å rydde i skapene mine, og legge alt jeg ikke bruker lengre/eller som ikke passer, inn på salgsbloggen. Har lagt ut en del ting der allerede, men kan absolutt legge ut mer! Sjekk ut salgsbloggen min på: www.stinasalg.blogg.no

Oppdaterer den utover dagen! 

Max Factor sminkevideo innspilling

For et par uker siden fikk jeg en email fra Max Factor, der de lurte på om jeg ville være med å spille inn en sminkevideo. Og selvfølgelig sa jeg ja til det! Så i dag har jeg vært på Max Factor (Norge) sitt hovedkontor, og filmet inn sminkevideo. I videoen viser jeg og Ronja hvordan man legger sminkelooken Natural Ivory. Personlig syns jeg looken var helt nydelig. Den passer helt perfekt til hverdags og til fest. Gleder meg helt vilt til videoen kommer ut, og det er ikke mange dager igjen til. Ca 6 dager bare, så nå er det bare å telle ned dagene! Nydelige Lea ble også filmet i dag til sin sminkevideo. 


Under kan du se produktene som ble brukt på øynene mine. Heldige meg fikk de med hjem!


Oppskrift på hjemmelaget smoothieEtter at jeg la ut innlegg der jeg hadde laget meg smoothie, er det mange av dere som har spurt om jeg kan legge ut oppskrift. Har alltid tenkt at det tar lang tid, og koster mye å lage smoothie hjemme. Men tvert imot! Pakken med skogsbær koster ca 15 kr og pakken med blåbær koster 6 kr. Så det er veldig billig å lage det selv! I tillegg smaker det mye bedre enn de smoothiene man kjøper på butikken. I den smoothien her får man i seg masse vitaminer, og det gir deg en god boost på morgenen. Den tar absolutt ikke lang tid å lage, maks 5 minutter. Sleng oppi alle ingrediensene og kjør blenderen på fullt! 

Anbefaler alle å kjøpe en ordentlig smoothie kopp dersom man vil lage smoothie litt ofte. De er så kjekke å ta med seg, og det er plass til mye mer enn hva det er i vanlige kjøkkenglass. Perfekte å ha med når man kjører buss/bil til skole/jobb! Koppen som er vist i dette innlegget er fra Starbucks (oslo city), men jeg har også en rosa fra Clas Ohlson. 

 

Det du trenger er:
- 3 dl frosne skogsbær
- 0,5 dl blåbær
- 2-3 dl eplejuice. Hell i litt og litt. Hvor mye du trenger kan varierere fra gang til gang.
- 3 ss mager vanlije Kesam.  Håper det smaker!

Lunsj med NoraEtter at jeg hadde vært på pressevisningen for Georg Jensen i dag, dro jeg for å møte Nora. Får jo ikke møtt Nora så veldig ofte, siden hun bor i Oslo. Men alltid koselig å se henne igjen. Har alltid masse å snakke om! Er så godt med venner man kan snakke med om absolutt alt, og da mener jeg ALT. Haha! 

Pressevisning for Georg Jensen

Grunnen til at jeg har vært i Oslo i dag er fordi jeg har vært på pressefrokost/visning for den nye kolleksjonen til det danske merket Georg Jensen. Det er et merke som har 110 års jubileum neste år, så det er et veletablert merke her i Skandinavia. Tanken bak kolleksjonen er at "hver dag er en anledning". Altså at man kan bruke fine ting, og ha fine ting rundt seg, til hverdags. Ikke bare dra frem sølvbestikket til jul, men faktisk bruke det i hverdagen. Selv syns jeg at kolleksjonen var veldig fin. Likte veldig godt mye av interiør tingene! 

For å lese mer om merket Georg Jensen, eller se mer av kolleksjonen kan du gå inn på georgjensen.comDagens antrekk

Har nettopp kommet hjem fra en veldig fin dag i Oslo. Har vært på pressevisning for det danske merket Georg Jensen. Skal vise dere masse bilder og skrive om det i morgen/i kveld! Har også møtt Nora i dag (skriver mer om det etterpå!). Først vil jeg bare vise dere noen kjappe antrekksbilder Nora tok av meg i stad!Genser - Bik Bok

Bukse - WOW

Sko - Jeffrey Campbell

Veske - Michael Kors

 

Sunt og godtLitt kveldssnacks!


Søndag=chille dag. I dag har jeg tatt det helt rolig, og det skal jeg videre utover kvelden også. Skal straks se litt på nup/tuck på Netflix. Har fått helt dilla på det! Syns det er så gøy siden det handler om plastisk kirurgi. Vil absolutt ikke ta noen operasjoner etter å ha sett på nip/tuck. Æsj så ekkelt og sykt det er! Skjønner selvfølgelig folk som opereres fordi de er syke eller noe. Men skjønner ikke folk som frivillig går gjennom operasjoner etter operasjoner ass. Tenk all den smerten. Nei uff, håper aldri jeg trenger å operere meg! 

Men over til noe annet. I det siste har jeg fått heeeelt dilla på hjemmelagd smoothie. Syns det er så godt! I tillegg er det utrolig sunt. Får i meg masse vitaminer gjennom å drikke det. Pleier å drikke det hver morgen, men siden jeg ikke rakk å lage det i morres, ble det en nå. Kan gjerne legge ut oppskrift hvis dere vil. Det er kjempe enkelt å lage!

Min hverdagssminke

Nå er det år og dag siden jeg har skrevet et utfyllende innlegg om sminken jeg bruker. Har bare lagd video der jeg viser hvordan jeg tar den på. Men på video rekker man dessverre ikke å si så mye om produktene. Så derfor skal jeg skrive litt mer om de nå. Skal ikke skrive altfor mye om hver av de, for det kan bli veldig kjedelig å lese! 1. bareMinerals - Prime time - Foundation primer 
- Denne primeren bruker jeg alltid helt først. Den jevner ut huden, og gjør at sminken holder seg lengre. Veldig viktig å alltid bruke en primer før man legger på sminke. Spesielt hvis man kun skal bruke pudder, for da har pudderet noe å feste seg fast i. (kan kjøpes hos Esthetique)

2. Maybelline - Dream satin liquid #nude021
- Siden jeg har en del kviser bruker jeg en ganske tykk foundation for å dekke over de. Denne foundationen fungerer nesten som photoshop i virkeligheten. Det er helt vilt hvor bra den dekker! Selv om den er veldig tykk syns jeg ikke at den kjennes tykk ut på huden, og min erfaring er at den ikke tetter porene noe mer enn vanlig pudder. Men det er selvfølgelig forskjellig fra hud til hud. (kan kjøpes HER)

3. Foundationkost fra Lindex
- For å påføre foundationen bruker jeg alltid en foundation kost. Denne kosten fra Lindex til rundt 40,- kr er min absolutte favoritt! Jeg har hatt den i et par år, og vasker den ca 1 gang i uken. Den holder seg utrolig bra, og gir en god dekkevne.  

4. bareMinerals - Matte #golden medium
- Når man bruker foundation er det viktig å ha et godt pudder over. Selv om pudderet jeg bruker faktisk er en foundation, velger jeg å bruke det som pudder. Dette er på grunn av kvisene mine. Hadde jeg ikke hatt de, hadde det holdt med å kun bruke pudderet (kaller det pudder, selv om det egentlig er foundation!). Dette er et mineralpudder så det er veldig bra for huden. I tillegg gir det en veldig god dekkevne og det holder seg lenge. Når jeg gikk på skolen holdt pudderet seg fint gjennom hele skoledagen! (kan kjøpes hos Esthetique)

5. Isadora - Kabukibørste
- Kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker denne børsten! Den gir så god dekkevne i forholdt til vanlige pudderbørster, at det er helt vilt! Tror ikke jeg betalte mer enn 150,- kr for den, og den har holdt utrolig lenge, spesielt med tanke på at jeg vasker den 1 gang i uken.  (kan kjøpes på Cubus++)

6. bareMinerals - Coverage concealer
- Denne bruker jeg alltid når jeg er ferdig med å ta på pudderet. Da bruker jeg den til å legge et tynt lag med foundation over kviser og under øynene (for å få vekk eventuelle mørke ringer som er under øynene).  Denne er en av de bedre concealer kostene jeg har brukt, og fungerer både til pudder og foundation. (kan kjøpes på esthetique)

7. Giordani gold - Bronzing pearls - Natural radiance
- Grunnen til at jeg liker denne rougen er fordi den er veldig naturlig. Andre rouger jeg har prøvd pleier ofte å bli veldig røde eller rosa, og syns ikke det er så pent! 

8. Rougekost fra MakeupMekka
- Liker denne kosten veldig godt. Syns den dekker bra. Har hatt den i 2-3 år så den er av god kvalitet! (kan kjøpes på MakeupMekka)

9. Vippetang - The body shop
- Er det èn ting som er viktig for å få maskaraen til å gi deg lange vipper, så er det å bruke en god vippetang. Jeg har tidligere brukt en fra H&M, men syns ikke den var så bra. Men denne fra The Body Shop er veldig bra!

10.  Loreal - Telescopic Mascara - Carbon black
- Har vært fan av denne maskaraen i flere år. Syns den gir veldig lange og fine naturlig vipper, i tillegg klumper den veldig lite. Så slipper man å få edderkopp lignende vipper!  (kan kjøpes i butikker som H&M, Cubus, Lindex)

11. Light brown eyebrow liner by H&M
-  På bildet over har jeg kun brukt kammen til å børste ut foundation og pudderrester fra øyenbrynene. Men til vanlig pleier jeg å tegne de på også. Syns det var greit å ikke tegne de på nå, så dere kunne se hvordan de så ut naturlig. 

12. Eyebrow fix by H&M
- Denne har jeg heller ikke brukt på bildet, men bruker den alltid til vanlig. Den gjør at hårene i brynene holder seg på plass akkurat der de skal være. Helt genial liten ting. Bare husk å ikke bruke for mye gele, for da kan brynene bli veldig stive!

13. Lip pen by H&M #natural beauty
- Dette er en helt ny favoritt. Har i mange år brukt en annen leppestift, men syns den ble for mørk. Så derfor prøvde jeg ut denne, mest for morro skyld. Og jeg falt pladask for den! Den gjør leppene lyse og naturlige, i tillegg kjennes det ut som du har på deg en deilig leppomade.  

 

- Har du prøvd noen av disse produktene før?

Over 15'000 nye følgere på en dag!

I dag har noe helt fantastisk skjedd. Er så glad nå at jeg smiler fra øre til øre! På Instagram har bildet mitt vært på "popular page" i flere timer, og dermed har jeg fått over 15'000 nye følgere. Er helt sykt å tenke på. Selve bildet har blitt likt over 38'000 ganger. Sykt eller hva? Aner ikke hvorfor akkurat mitt bilde har vært der i flere timer, men klager virkelig ikke! Skal prøve å ikke lage et skryte innlegg. Men er bare så glad nå at jeg måtte dele det med dere! I skrivende øyeblikk har jeg nettopp rundet 25'000 følgere totalt. Uæææææh, er så glad nå!
5 Skjønnhetstips1
. Alltid bruk en foundation kost til å påføre foundation. Når man bruker svamp er det mye av foundationen som går ned i svampen, og derfor mister du mye der. Pluss at en svamp gjør at dekkevnen på foundationen blir dårligere.

2. Får du ikke bort all leppestiften? Ta litt olje (babyolje, olivenolje, matolje, eller hva du enn har i huset) på en bomullsdott og gni bort restene.

3. For å få en fin og bulkfri hestehale, må du se opp i taket samtidig som du setter i strikken.

4. Sitter ikke lipglossen lenge nok? Da kan du bruke en lipliner for å få den til å holde lengre. Bruk liplineren over begge leppene (ikke bare kanten rundt), pass på å finne en farge som matcher lipglosen. På denne måten skaper du er matt bare for lipglossen.

5. Hårtips. Kur håret før du farger det, da setter fargen seg finere og jevnere. 

Ukens spørsmål #25

Har du vurdert å flytte til Oslo?
- Absolutt! Har faktisk bestemt meg for å flytte dit snart. Skal søke på litt jobber og så fort jeg får en jobb, skal jeg flytte dit. Har aldri likt å bo i Hokksund, siden det er så sykt utpå landet. Så gleder meg til å flytte til Oslo! 

 

Angrer du på at du gikk allmenn påbygg?
- Nei absolutt ikke! Det var et tøft år, men jeg er glad for at jeg er ferdig med det. Man kommer jo ikke inn på videre utdanning uten å ha fullført vgs. Så måtte jo ta det uansett.  
 

Hvor langt hår har du egentlig?  
-
Lenge siden jeg har tatt et bra bilde av håret mitt. Men sånn ca. som på bilde under. Bare litt lengre

 

Tips for å få lengre hår?
- For at selve håret skal vokse er det viktig at du spiser sunt og får i deg nok B-vitaminer. Det er også viktig å behandle det håret du allerede har, og det håret som vokser ut veldig bra. Prøv å alltid la håret lufttørke, krøll og rett håret så lite som mulig. Alltid bruk varmebeskyttende på håret når du skal varmebehandle det. I tillegg er det viktig å kure håret ofte, og bruke en god shampo og balsam. Hvis du lurer på hva slags shampo/balsam/hårkur som passer håret ditt best anbefaler jeg deg å dra til en frisør. Da får de sett håret ditt og kan gi deg gode råd.  

 

Hva er din "guilty pleasure"?
- DUMLE. Elsker Dumle over alt på jord. Hehe, neida. Men hvis jeg kunne velge en ting jeg kunne spise resten av livet uten å gå opp i vekt, hadde det lett vært Dumle. Gud så godt det smaker! Blir helt avhengig av det!

 

Selger de fortsatt den blomstertoppen på Bik Bok?
- Nei, dessverre. Kjøpte den for år og dager siden..

 

Er du fortsatt modell? Eller jobber du med det når for tiden?
- Jeg begynte som modell når jeg var 16 og holdt på til i januar i år. Grunnen til at jeg sluttet kan du lese i dette innlegget.  


Får du mye spørsmål om du kan linke til bloggen til lesere?
- Ja. Får veldig mye spørsmål fra lesere og andre random firmaer, og mye annet. Men sier alltid nei. Det hender jeg har linkerunder iblant, så da kan jo de som vil at jeg skal linke til bloggen dems melde seg på. Men velger å si nei til sånne ting fordi det er så mange som spør. Og hvis jeg skulle sagt ja til alle hadde bloggen min kun vært linking av andre blogger.

 

Skjønn hund! Hvilken rase er det?
- Tessa er en Border Collie. Moren hennes var fra Skotland så hun har fått veldig bra gemytt. Hun er så lydig at jeg blir sjokkert hver gang jeg går tur med henne!

 

Hva slags limfjerner bruker du når du fjerner tape extensions?
- Det jeg gjør når jeg skal fjerne tape extensionet er at jeg dusjer håret med varmt vann og tar i masse balsam i hodebunnen. Da pleier limet å løsne veldig fort, og de fleste tapene "faller" av i dusjen. De som ikke faller av pleier jeg å bruke limfjerner på. Da bruker jeg denne limfjerneren. 

 

Vet du om noen øvelser som gjør at man får smalere midje og finere former rundt magen?
- I videoen under kan du se forskjellige øvelser for å trene hele magen. Når det kommer til å få smalere midje er dette veldig individuelt. Det er mange jenter som er veldig slanke og flotte, men som ikke får midje, og det er helt vanlig. Selv har jeg alltid hatt veldig smal midje, og har ikke trengt å trene meg til det. Så tror det kommer veldig på hvordan kroppen er bygd. 

 

  

 

- Noe du lurer på til neste uke?

New in: Veske fra Zack

Fikk en pakke i posten i stad fra merket Zack. Det er et merke som blant annet Bagorama selger. Syns vesken og lommeboken var så utrolig søt. Gleder meg til å matche vesken til antrekk. På grunn av fargen blir den en skikkelig statement veske. Syns det var veldig genialt at det er litt "vanskelig" å få opp vesken. Har hatt vesker tidligere som har hatt magnet som åpne-lukke metode. Og klarte å knuse iPhone4 min på grunn av det. Har også klart å miste masse sminke ut av de type veskene. Så denne er veldig sikker å legge tingene sine oppi. Det er jo alltid kjekt når man skal ut og farte! 


Syns lommeboken heller litt mellom søt og barnslig, men velger å se på den som søt. Elsker jo babyrosa. Det er så fint! Gleder meg til å bruke denne fremover også!

// sponset

Dagens antrekk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra tante. Har tatt B12 sprøyten min. Har sykt mangel på B12 vitamin, så må ta en sprøyte hver måned. Så fikk tatt den nå. Heldigvis er tanten min kjempe flink til å sette sprøyter, så det gjør ikke noe vondt. Ellers har jeg egentlig bare tatt det rolig i dag. Skulle være flink å stå opp litt tidlig 9:30 ca (haha, syns synd på de som går på skolen!). Men klarte ikke å dra meg ut av senga før klokka var 12:15. Snakker vi syvsover eller? Fikk i alle fall nok skjønnhetssøvn. Haha! 

 

Shorts og bustier - Bik Bok 

Sko - Nelly - (Skoene er på 50% salg og koster bare 200 kr nå!)

Ring og armbånd - H&M

Belte - Gina Tricot

Gullkorn fra Twitter

Hadde et "gullkorn fra twitter" for en stund siden, og det virket som dere likte det! Derfor har jeg valgt ut noen av mine siste tweets. Vet ikke om man skal kalle det gullkorn eller ei. Men av mangel på et bedre ord, så kaller jeg det for det. Husk at jeg er mye mer sarkastisk der enn her på bloggen. Så ikke tru at jeg er bitch eller noe :-)

Trykk HER eller søk opp stinablogg for å følge meg ♥

 

- Det er få ting som irriterer meg mer enn en treg telefon.

- Skjønner meg ikke på mennesker noen ganger. I hvilken verden trodde du at det å sende bilde av en betent tå til meg var greit? #ÆSJSKAMDEG

- Når jeg var liten spilte jeg et spill som het "Game of life". Hvem ville trodd at livet bare ble til en lek?

- #Hater #når #folk #skriver #sånn #på #instagram

- Når folk skriver en dritt lang mld til deg uten å bruke punktum. #iwannakillyounow

- Menn med bart er så sykt creepy!

- Har lyst til å lære meg russisk. Syns det høres så skummelt bra ut.

- Elsker gutter som har mye tatoveringer ♥- Hvordan oppnå suksess: 1. Gi faen i haters. 2. Ha trua på deg selv. 3.Gi alt!

- Skjønner meg ikke på jenter som drar til Aya Napa og skaffer seg trampstamp.

- Når en du var sammen med for 4 år siden og har kranglet masse med, begynner å følge på insta. #wtf

- Hater når folk skriver at de "spiser en BEDRE middag". Bare for å vise at de er bedre enn alle andre, selv om de egentlig ikke er det. 

- Det er få ting som er mindre sexy enn geiteskjegg på gutter. Æsj!

- Kjære hodepine. Er veldig lei deg. Kan du ikke bare slutte å plage meg?

- Åja. Du har 15k followers på insta, men får bare maks 60 liker per bilde. Seems legit. 

- Skulle egentlig rydde rommer i dag. Men candy crush var viktigere. 

- Savner topsladring :( 

- To achieve success, you have to turn fun into work, and work into fun.

- Åja. Så du spiser is ja. Skikkelig interessant videosnap altså..

- Being different is what makes you beautiful. So be different. Be yourself. Be that girl that no one will forget. 

- Hvis man ikke gir opp, så får man det som man vil.

- Elsker når naboen synger opera for hele nabolaget. #sommeridyll #fml

- I'd rather look fake, then be fake. 

- Åja, så du slenger på en "no hate" bak den frekke kommentaren din ja. Så da ble det plutselig greit å slenge dritt da eller?

- The soup doens't taste as good the second time you warm it up. The same goes with guys.

 

- Noen favoritt tweets?

Siden sist @stinabloggDet er helt sykt å tenke på at jeg har over 9000 følgere på instagram. Blir helt satt ut, og veldig rørt. Helt sykt å tenke på hvor mange mennesker det egentlig er. I Hokksund bor det ca 12000 mennesker. Får litt små panikk når jeg setter det i perspektiv. Men setter veldig stor pris på alle dere som følger meg, liker bildene og legger igjen søte kommentarer. Tusen takk ♥ For dere som ikke allerede følger meg, så heter jeg stinablogg på insta. Blir alltid glad når jeg får nye følgere ♥

Anbefaling av hårkur

For et par måneder siden fikk jeg en pakke fra Aussie i posten. I pakken var det forskjellige hårkurer fra Aussie. Har aldri prøvd produkter fra dette merket, så var litt skeptisk i starten. Men etter at jeg hadde prøvd det et par ganger var jeg helt forelsket! Siden man kun trenger å ha i hårkuren i 3 minutter (!) så er det mye lettere å huske å bruke de også. Jeg vet ikke med dere. Men jeg syns det er litt slit med hårkurer som må sitte i håret i 15-20 minutter. Hvem vanlig person har tid til å stå i dusjen i 20 min + tiden det tar å bruke shampoo og balsam også? Ikke jeg! 

Så derfor syns jeg disse er helt geniale. I tillegg kan man bruke de oftere og pleie håret ordentlig, siden tiden man har de i er så kort!  Men nok om tiden. Av hårkurene jeg fikk ble "Frizz remedy" og "Reconstructor" mine favoritter. "Frizz remedy" gjør at håret blir glatt og silkeaktig. Og ikke elektrisk og tuggete. Denne er min absolutte favoritt, og jeg bruker den annenhver gang jeg vasker håret (vasker håret mitt ca annenhver dag). "Reconstructor" er veldig bra å bruke dersom man har slitt og ødelagt hår. Dersom man varmebehandler håret sitt mye, eller har hair extensions er denne helt perfekt å bruke.  

Til tross for den billige prisen (ca. 135,- kr per flaske) er det ikke sillikon i hårkurene. Regner med at de fleste av dere ikke vet hva det har å si. Men det er faktisk veldig viktig å alltid sjekke når man kjøper hårkur! Hvis man kjøper billige hårkurer fra matbutikker og lignende er det ofte tilsatt sillikon i produktene. Det gjør at håret blir kjempe glansfullt og pent de første 5-10 gangene man bruker produktet. Men etterhvert blir håret helt jævlig (unnskyld språket, men det er det eneste riktige ordet!) og slitt. Så derfor er det veldig bra at Aussie ikke har sillikon i sine hårkurer!

Hårkurer fra Aussie selges hos: Boots apotek, Cubus, Vita og Kicks!

Sponsede produkter, men helt ærlige meninger. 

Føler meg mye bedre

Nå som jeg har hatt fri fra bloggen noen dager, har jeg hatt mulighet til å tenke over hva jeg egentlig vil. Hva som er best for meg. Hva jeg burde gjøre fremover. Har snakket masse med familien om de problemene jeg har hatt, og ting er mye bedre nå. Føler meg ikke så trist lenger, og gud det er deilig! Det har hjulpet så mye å snakke om problemene mine med andre. Ikke bare la problemene vokse inni meg og bli en stor klump i halsen. Men faktisk få det ut!

I helgen har jeg vært masse med familien. På fredag var jeg med søsteren min på vors hos en barndomsvennine. Som var utrolig koselig å se igjen! På lørdag satt jeg barnevakt for Emmeline på kvelden. Så Eveline (kusina mi) kom på besøk til meg og holdt meg med selskap mens jeg satt barnevakt. Så vi satt og så på en skikkelig søt og morsom zombiefilm. I know, søt og morsom zombiefilm høres ikke heeeelt normalt ut til å være zombiefilm. Men den her var helt annerledes!

På søndag tok jeg med Tessa (hunden til faren min) ut på en 7,5 km lang joggetur. Elsker å jogge med henne. Hun er så god og søt! Senere på dagen dro jeg i familieselskap hos tanten min. Siden kusinen min er gift med en meksikaner ble det masse god meksikansk mat. Spiste så mye mat at det kjentes ut som at magen min skulle sprekke! Enda senere på kvelden dro jeg på kino med søskenbarna mine pluss et par venner, på kino og så "Kyss meg for faen i hælvete". Skikkelig søt og klissete film, men på en måte som ikke ble for klisje. Anbefales til jenter!

Så som dere kanskje skjønner har jeg vært veldig sosial i helgen. Har ikke tatt et eneste bilde, siden jeg har prøvd å ikke tenke på bloggen. Men det har vært veldig rart, og selv om det bare har vært noen få dager uten bloggen. Så har jeg savnet den, og dere. Har vært inne og lest alle kommentarene jeg fikk i forrige innlegg. Tusen takk for støttende ord ♥ Dere er så gode. Har så lyst til å gi alle dere en stor klem! For snillere lesere skal man lete veldig langt etter! Nå er jeg i alle fall "back in business" som de kaller det. Og gleder meg til å skrive innlegg igjen!

 

Slutte å blogge?

Er så sinnsykt umotivert om dagen. Har mest lyst til å sperre meg inne på rommet og spise is, men jeg ser på serier på tv'en. Føler meg ikke helt bra for tiden. Vet ikke hva som er galt. Klarer bare ikke å bli glad. Føler bare at alt er galt. I tillegg ser jeg at lesertallene mine går nedover. Og kan ikke si at jeg blir motivert til å fortsette å blogge da. Ikke at jeg blogger for å kun ha lesere. Men er ikke så gøy å legge masse jobb ned i en blogg uten å få respons. 

Jeg er ung, fri og singel, i tillegg er det sommer. Jeg har masse venner som er verdens beste. Men hvorfor klarer jeg ikke bare å være lykkelig da? Føler meg stygg og jævlig om dagen. Selvtilliten har ikke vært så lav på åresvis. Kjenner jeg er på gråten nesten hele tiden. Alt er så jævla vanskelig. Kan jeg ikke bare smile til livet, siden det smiler til meg? Har en del problemer fra fortiden som jeg endelig ser i øynene. Så kanskje det er derfor jeg føler meg som shit hele tiden? Det er ingen god følelse i alle fall. 

Uansett. Vil ikke slutte å blogge. Vil ikke skuffe alle dere som har fulgt bloggen min, og støttet meg. Men jeg trenger en liten pause. Om det blir 2 dager eller 2 uker det vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg vil ha en pause så jeg kan savne bloggingen. Så jeg kan få tilbake inspirasjonen og push kraften min igjen. 

Håper dere forstår ♥Shoppingrunde

I dag har jeg vært på en skikkelig shoppingrunde med moren min. Hun har nettopp malt kjøkkenet mintgrønt. Så hun trengte en del nytt til det, siden det var hvitt før. I tillegg ville jeg ha noen nye pynteting til rommet mitt. Så da ble jeg likesågodt med! Vi stakk først på IKEA og handlet en del der. Men var noen ting vi manglet, så vi stakk innom Skeidar og Bohus også. Fant et skikkelig søtt smykketre (heter det smykketre?) og litt andre fine ting. Kan vise dere flere bilder når jeg har satt opp tingene ordentlig!

Sushi med Vicky

I dag har jeg vært i Drammen på Sushi Delight med Victoria. Har fått helt dilla på sushi. Det er så godt! I tillegg er en det smart måte å få i seg fisk på også. Takler ikke stekt og kokt fisk. Æsj! Men rå er helt perfekt! Har ikke fått vært med Victoria på altfor lenge nå. Hun har vært to uker i syden. Lucky her! Misunner brunfargen hennes nå. Føler meg som den eneste bleike nordmannen igjen i Norge! Men back to business. Siden vi ikke har fått sett hverandre på en stund var det virkelig på tide med en liten get together!Var en liten tur innom Bik Bok også og kjøpte den toppen her. Fin eller hva? Liker passformen veldig godt. Det er samme passform som den toppen jeg har på headeren min. Love it!


Dagens antrekk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Drammen. Viser dere bilder og sånt fra det etterpå! Skal prøve å få skrevet litt skjønnhetsinnlegg til dere i kveld. Har prøvd ut en del produkter i det siste, og jeg har en del godbiter som jeg kan anbefale til dere! Blant annet en hårkur og litt sminke. Tenker jeg også skal skrive litt om kameraet mitt også. Haha, har lovt dere det lenge nå. Frøken treg. That's me!

Flinke søsteren min Madeleine som tok bildene under før jeg dro til Drammen. 


Shorts - Bik Bok

Sko - Jeffrey Campbell

Belte - Gina Tricot

Topp - Cubus 

Back to school outfits

adlinks

Nå er sommerferien snart ferdig, og mange starter på skolen igjen. Enten om man starter på ungomsskolen, videregående eller et universitet er det alltid greit å se fresh ut første skoledag. Derfor har jeg satt sammen fire antrekk som er perfekt til akkurat denne anledningen. De er litt pyntet. man vil jo gjøre et godt førsteinntrykk, men ikke altfor overpyntet. Jeg har brukt mye av elementene som blir in denne høsten, så disse klærne slår ikke feil! Alle linker til hvor du kan få tak i klærne er linket under bildene. 


Iconic lue - Herfra 

Bluse - Herfra

Sko - Herfra    

Jakke med glidelåser - Herfra

Burgunger rød bukse - Herfra

Svarte øredobber - Herfra 

 Burgunder rød genser - Herfra 

Svarte wedges - Herfra  

Svart og gullkjede - Herfra

Svart shorts - Herfra Neongult kjede - Herfra   

Olaskjorte - Herfra

Svart og hvit genser - Herfra

American Converse - Herfra  

Svart veske - Herfra  

Svart skjørt - Herfra
Gullkjede - Herfra   

Svart og gull tiger genser - Herfra

Lue med nagler - Herfra

Tigermønstret skjørt - Herfra 

Svart og gull hæler - Herfra 

 

 

Hvilket antrekk likte du best?

DOPE

Var innom posten i dag og hentet et par pakker. Den ene pakken var fra Choies og den andre var fra Nelly. Dere husker kanskje dette innlegget? Det er tingene jeg fikk fra nelly. Kan vise dere tingene på litt senere. Men først kan jeg vise dere toppen og capsen jeg fikk fra Choies siden det ble dagens antrekk. Elsker virkelig toppen. Selv om det er skikkelig "sommer" topp. Men kommer nok til å bruke den helt til det blir for kaldt. Var det ikke uvant å se meg med caps? Har ikke brukt det på mange år. Siden jeg aldri finner noen som jeg kler. Men syns denne passet ganske godt. Hva tenker dere?

Toppen kan kjøpes HER // Capsen kan kjøpes HER

Reklame

Middagsdate på Mathallen

I dag spiste jeg og Susanne middag på Mathallen. Har faktisk aldri vært der før, så ble positivt overrasket når jeg kom inn dit. Var utrolig mye fristende mat der. Kjente jeg ble utrolig sulten! Det var alt mulig av mat fra alle mulige land; Frankrike, Italia, Spania, Japan, osv. Vi endte opp med å spise på Vulkanfisk siden de hadde uteservering. Var utrolig godt med blåskjell! 


 

Dagens antrekk

Er ikke Susanne flink til å ta bilder? Det syns jeg! Nesten så jeg må hyre henne til å ta antrekksbilder av meg fremover. Ellers har dere kanskje lagt merke til at jeg har fått nytt design? Syns det nye designet ble så utrolig fint! Det ble akkurat slik jeg ville ha det. Skikkelig jentete og søtt. I tillegg mye mer gjennomført og profesjonelt enn mitt forrige design.

Det er laget av Soft webdesign. Anbefaler virkelig de! Jeg var så utrolig heldig at jeg fikk designet gratis. Men om du vil at de skal fikse fullt design og header til deg så kan du få det til 800,- kr. For å bestille kan du gå inn på softdesign.blogg.no eller facebooksiden dems. 

 

Topp - Ebay (lånt av Susanne)

Shorts - Gina Tricot

Sko - Converse

Oslos beste utsikt

Susanne hadde sett på nettet at det var takterrasse i blokka hun bor i. Så derfor stakk vi opp 11 etasjer og sjekket den ut. Det var helt utrolig utsikt derfra. Bildene sier vel sitt om utsikten! Er sikkert utrolig koselig å sitte der på kvelden og vorse før man stikker ut. Må prøves engang! Frøken spontan

Ble en spontantur ut i går også. Var bare ute et par timer. Hadde tenkt til å dra ut mye tidligere. Men Susanne fikk brent fingrene sine på ovnen. Det var helt sykt hvor brente de ble! Fikk så vondt på hennes vegne. Så hun måtte sitte med handa i vann i flere timer. Men fant til slutt et kjerringråd som fikk smerten hennes til å gå over med en gang.

Kjerringrådet var at man skulle ta tannkrem der man hadde brent seg (med mindre brannsåret er altfor ille og man må til lege!), og det var utrolig hvor bra det fungerte! Så da slang vi oss rundt og smelte på oss litt sminke, og kastet i oss litt drikke før vi stakk ut. Siden vi dro ut så sent rakk vi bare å ta et par øl på en bar. Men det ble veldig koselig fordet!Fylleangst?

I går var jeg ute med Susanne på "SO" i Oslo. Hadde det utrolig gøy! Ble kjent med et homsepar og venninen dems. Så det var koselig! Danset utrolig mye i går. Til og med på strippestang. Men strippa heldigvis ikke da. Haha, hadde hatt ganske fylleangst i dag om jeg hadde gjort det! Det endte med at vi stakk hjem på nach hos Susanne. Jeg og begge guttene satt oss ute på fortauet og fortsatte å drikke til 7 på morgenen i dag. Har aldri snakka om så mye random med folk jeg nesten ikke kjenner før! La visst ut et par "vines" i går også. Så bare å sjekke ut de. Heter stinablogg der! Flere som var ute i går?

@Oslo

Nå sitter jeg og spiser middag i leiligheten til Susanne. Vi har nettopp vært på Oslo City og shoppet litt. Siden Susanne nettopp har flyttet inn var det en del ting hun måtte kjøpe. Så derfor stakk vi innom der en tur. Nå skal vi snart ned på Kiwi for å kjøpe inn middag til i morgen. Etter det må vi ta på oss festklærne og gjøre oss klare for kvelden. Skal ut i Oslo i kveld. Gleder meg! 
Caramell Frappuchino. Love it!
Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra til tannlegen. Skal fikse på fortennene mine siden de er ruglete. Skal fikse så de blir helt rette og fine. Etter det drar jeg rett til Oslo. Susanne flyttet dit på tirsdag. Så skal bo hos henne hele helgen. Blir nok en helg med mye morro. Skal ut både i dag og i morgen. Så kommer nok til å være veldig klein og sliten innen søndag. Men det er alltid gøy å være med Susanne på fylla. Så det er så verdt hangoveren! 

Bluse - Vero Moda

Shorts - Bik Bok

Sko - Converse

Kjede - Glitter11,5 km lang tur

I dag har jeg vært på skikkelig langtur med Tessa, som er hunden til faren min. Har faktisk ikke gått så lang tur før (bortsett fra skoleturer). Men det gikk veldig bra! Vi gikk oppom et sted som heter Himsjø. Der vassa vi uti litt. Tessa var veldig pysete med å gå uti. Men hun var så utrolig varm, så måtte få henne til å vasse litt! Har heller ikke gått med Tessa på veldig lenge. Men var veldig koselig å ha med en liten turkamerat. Så kommer nok til å ta henne med på flere turer! 

Oppsummering av juli

I juli skjedde det utrolig mye. Selv om jeg ikke dro ut av landet, fikk jeg gjort mye morsomt. Og jeg fikk vært mye med venner. Noe som er helt utrolig herlig etter året jeg har hatt på allmenn påbygg, der sosialt liv kom i siste rekke! Siden det skjedde så mye er det gøy med en liten oppsummering av måneden som gikk. 

I juli.. 

Var jeg på bursdag hos tanten og kusinen min. Utrolig koselig å være med hele familien i finværet! 

 

Var jeg på Pigen med Victoria. Mmm, sjokoladefondant og makroner! 

 

Festet jeg mye.. 

 

Var jeg med jentene fra kokkelinja VGS1. Hadde ikke sett de på lenge. Så var utrolig koselig å møte de igjen! 


Shoppet jeg en del..

 

Var jeg på Sommarland i Bø med Magnus

Var med Nora i Sandvika. Always crazy ♥

 

Var på cafè med søsteren min Madeleine


Var på Tusenfryd med Victoria. Var redd og glad hele dagen. Haha! Jeg er så pysete når det kommer til karuseller! 


Var på Gulskogen senteret med Eveline