hits

august 2012

Dagens outfit

(forhåndsskrevet innlegg, er hos søsteren min at the moment)Jakke - Gina Tricot // Sko - Vans // Bukse og genser - H&M // Klokke - Daniel Wellington

Mattenerd

Nå som jeg er tilbake på skolebenken kjenner jeg at min indre nerd er tilbake. Hadde en liten prøve i går om journalistikk og jeg fikk 86% riktig. Var 2. best i hele klassen. 1. plassen gikk til søte Jannike som fikk 87%. Er nesten litt stolt over meg selv at jeg fikk 2. best i klassen! Noe som jeg ikke har nevnt for dere tidligere er at jeg er veldig glad i mattematikk. De fleste jeg vet om hater matte over alt på jorden, men jeg er veldig fan faktisk! 

Så i år skal jeg bli skikkelig mattenerd og prøve så hardt jeg kan for å få en sekser. Blir fornøyd med en femmer også. Men sekseren er målet! Wish me luck! De gode sommerminnene

Det som er så utrolig herlig med å ha en blogg er at man kan se tilbake på minner og gjenskape de. Det er så mye som har skjedd i sommer som jeg har glemt helt bort. Men som jeg husket etter at jeg bladde litt i arkivet. Minner fra herlige lunsjer med gode venninder, vg lista topp 20, tur til Tyrkia, turer på fylla med de beste jentene, shoppingturer, barnevakt sitting, joggeturer ute i Hoensmarken og soling på terrassen. Egentlig en veldig bra sommer! Selv om slutten på sommeren ble litt kjip da jeg ble syk. Gleder meg veldig til å gå høsten i møte. Alle nye utfordringer og mennesker jeg kommer til å møte på. Selvfølgelig kommer jeg til å savne sommeren. Det å kunne ta antrekksbilder ute, slippe vottene og luen, slippe å stå opp tidlig for skolen, å kunne være ute til 4 på morgenen uten å fryse og friheten man har i sommerferien! Blir merkelig å starte på skole igjen etter ett friår. Men så langt har det gått veldig bra! Kjenner at det er deilig å få litt struktur i hverdagen igjen. 
Hva er ditt beste sommerminne?

Dagens outfit

I dag har jeg vært på skolen og i byen med Isabella. På skolen holder vi på med intervjuer nå. Utrolig inspirerende å lære om journalistikk. Merker at jeg får mer og mer lyst til å velge journalist som yrke. Jeg har også kommet godt igang med skolearbeidet. Begynner å venne meg til å stå opp grytidlig hver morgen. Etter skolen dro jeg til byen med Isabella. Tok en liten lunsj på Glass. Nå som jeg går på skolen har jeg ikke like mye tid til å være med venner. Så da er det viktig å slå til når man kan!
Pus ville også være med!
 

 

Film fra Isadora - mote med mening

Var blogger for Isadora når mote med mening arrangementet var i februar. Når jeg var innom Cubus i går så jeg i Isadora magasinet at filmen fra mote med mening hadde kommet ut. Jeg er med i filmen i flere scener. Herre, så sur jeg så ut! Ble sminket av Isadora så hadde veldig annerledes sminke på meg enn jeg bruker til vanlig. Kos dere med filmen!

Dagens innkjøp

Stakk innom en tur på Buskerud Storsenter i stad. Fant endelig bukser som passet ordentlig! De var ikke for lange på bena og de satt stramt. Wii! Er så glad nå! Fant også en highwaist shorts som er svart. Har lett etter en slik en stund. Men har ikke funnet noen i min strl. Men i dag fant jeg endelig en. Lykke! Alle klærne er fra Cubus, bortsett fra buksen på første bildet. Den er fra H&M. Den svarte toppen på andre bildet er fra Bik Bok, men kjøpt for lenge siden.Sleeping beauty

I dag har jeg hatt verdens mest kjedelige-blogg dag. Begynte dagen med å dra på skolen. Hadde en del teori der og fikk bøker. Fikk også vite at vi skal på tur til Haglebu 10-11 september. Gleder meg veldig til den turen! Kom hjem rundt halv fem og spiste egentlig bare middag før jeg gikk for å legge meg. Har sovet i 3-4 timer nå. Så har endelig tatt igjen litt savnet søvn. Er helt ødelagt etter jeg jobbet på lørdag. Var nok altfor hardt for kroppen min. Heldigvis skal jeg ikke jobbe igjen på en stund. Så da rekker jeg å hente meg inn igjen.

Har også funnet ut en merkelig ting. Jeg får helt sykt vondt i halsen etter jeg har spist melkesjokolade non stop. Det gjør vondt i flere dager etterpå. Noen som vet hvorfor dette skjer? Er ikke allergisk mot noe (som jeg vet om).

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på onsdag eller torsdag.

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 

Hva vil dere lese om?

Stadig vekk kommer dere med ønsker om ting dere vil at jeg skal skrive om. Og jeg elsker når dere kommer med slike ønsker! Det er ikke alltid lett å vite hva dere vil lese om. Sånn som innlegget mitt om "Hvordan se bra ut på bilder", det hadde jeg ingen anelse om at dere ville lese om. Men en venninde tipset meg og sa at dette var noe som kunne være aktuelt. Og mange av dere likte innlegget. Så derfor har jeg lyst til å gjøre noe slikt igjen. Så kom med alle forslag du har om hva jeg kan skrive om! 
Ciate caviar manicure

I det siste har caviar manicure blitt skikkelig inn blandt bloggere. Bloggere som nettenestea og cathinthecity er tilhengere av Ciate sin caviar manicure. Selv ble jeg helt forelsket i den og måtte bare bestille den. Negler er virkelig noe som kan sette stemningen på ett helt antrekk. Og denne er umulig å ikke like! Supersøt. Den er heller ikke vanskelig å ta på. Kan kjøpes HER for 199,-

Drammenstur med herlige jenter!

(forhåndsskrevet innlegg, nå er jeg enten på jobb eller nettopp ferdig!)

I går var jeg med Isabella og Jeanette i Drammen. Var utrolig kos å være med begge! Vi stakk først bort på tivoliet og tittet litt der. Vi tok jokeren, som jeg ikke har tatt på år og dag. Hadde helt glemt hvor gøy det var med karuseller! Så sikkert ut som vi var drita når vi gikk ut av jokeren. Ble så sykt svimmel!

 

Etter at vi hadde vært på tivoliet stakk vi en tur på Jonas B. Gundersen. Er så sykt god pizza der! Elsker Louis Pasta pizza (?). Er med kylling og pasta i alle fall. Sykt god! Satt ganske lenge på Jonas B. og koste oss med pizza og kaffe. Jentesnakk er det beste!


Dagens outfit

I dag var første dagen vi startet så tidlig som 8. Var helt rart å stå opp så tidlig som 6. Sovnet litt for sent i går, så når jeg kom hjem fra skolen var jeg helt død. Klarte å sovne flere ganger uten at jeg hadde husket at jeg sovnet. Så når jeg våknet husket jeg ikke hva som hadde skjedd. Skikkelig rar følelse! Men har fått tatt igjen det jeg manglet av søvn fra i går. Så er ikke trøtt lenger. Nå skal jeg straks dra til Drammen med Isabella og Jeanette. Siden det er elvefestivalen i Drammen i helgen er det mye som skjer rundt i gatene. Har ikke sett Jeanette på en stund, så det blir koselig å se henne igjen!
Jakke - H&M // Bukse - ONLY // Bluse - Bik Bok // Sko - Converse

Skal bli maskin!

I stad var jeg og kjøpte proteinshake. Nå skal jeg bli svær! Skikkelig broilerbabe! Haha, neida. Skal ikke bli stor, tror ikke jeg hadde kledd det. Men skal begynne på proteinshake. Skal ta en shake hver dag, pluss en etter hver trening. Vil gjerne at musklene mine skal bli mer tonet så da kan protein shaken hjelpe. Viktig med litt proteiner! Proteiner hjelper også på hud, hår og negler. Så det er jo fantastisk! Er forresten  helt ødelagt etter treningen i går. Klarer såvidt å gå på rett gulv, trapper er det bare å glemme å gå i. Så her skal det fortsettes å trenes!

Shaken jeg skal prøve ut er fra proteinfabrikken. Og heter diet protein. Smaken er jordbær. Syns det smakte ganske dritt egentlig. Men skal lære meg å bli vandt til det!

Haha, er sykt maskin allerede! Eller hva? 

Første treningsøkt på en måned!

I dag hadde jeg den første ordentlige treningsøkten på en måned. Deilig å trene ordentlig igjen! Grunnen til at jeg ikke har trent på såpass lenge er fordi jeg dro til syden og etter det ble jeg syk. Trente ikke noe spesielt uken før jeg dro til syden heller. Men nå er det på tide å komme seg inn i rutiner igjen og bytte ut godteriet med trening. I dag trente jeg styrke sammen med Isabella. Trente på fitness one, som het Renessanse før. Sjekk ut nettsiden dems HER. Siden de nettopp har byttet navn og pusset opp treningsstudioet har de en del tilbud på medlemskap. Studenter får blant annet 15% rabatt på alle medlemskap. 

Trener du? Hvis ja, hva trener du?

Dagens outfit

Et kjapt antrekk før jeg stikker på trening med Isabella! Blir deilig å komme igang med treningen igjen. Hva syns dere om dagens outfit forresten?


Jakke - Gina Tricot // Pumps - Din sko // Jeans - Cubus // Singlet - H&M 

Sitater

♥ Love the future, fuck the past

♥ What happens in your life are only up to yourself, no one else can live your life. 

♥ Be the change

♥ Love yourself for who you are, not for who everybody else thinks you are. 

♥ Get busy living or get busy duying. ♥ You only live once, but if you do it right, once is enough. 

♥ Life is what happens to you while you're busy making other plans

♥ Everything you can imagine is real. 

♥ Life isn't about finding yourself. It's about creating yourself. 

2. Skoledag og shoppingtur!

I dag delte vi inn i klasser på skolen. Fikk det valgfaget jeg ønsket, MIK altså om medier. Husker fortsatt ikke hva det står for, haha! Ble litt kjent med noen av de jeg kom i klasse med. Virker som veldig hyggelige mennesker. Fikk også timeplanen i dag. Begynner sent to dager i uken. Halleluja! Det blir deilig! Etter at vi var ferdige på skolen dro jeg og Eveline på gulskogen senteret en tur. Kjøpte meg litt forskjellige ting. Viser det senere i dag! Er en del av dere som har reagert veldig på innlegget mitt "Hvorfor være singel". Og som syntes at en del av argumentene var litt teite. Hele innlegget er satt veldig på spissen. Jeg mener ikke at alle forhold er slike som jeg skrev i det innlegget. Men det jeg mente var at man ikke skal finne seg i alle de negative tingene jeg nevnte i innlegget. Selvfølgelig er det superkos å ha en kjæreste. Ikke noe tvil om det. Men når man ikke har en kjæreste kan det være kjekt å minne seg selv på de tingene jeg skrev i innlegget. 
 

Hvordan se bra ut på bilder

Mange av dere spør meg alltid om tips til hvordan dere kan se bedre ut på bilder.  Å se bra ut på bilder er ikke så lett som man skulle tro. Det er mer enn å bare slenge ut en tilfeldig posering. Det handler om å gjøre seg selv penere og ikke styggere. Og siden jeg har jobbet som modell ganske lenge har jeg lært noen tips jeg skal lære dere nå. Disse tipsene kan dere bruke til alt av bilder. Om det er til familiebilder, nytt profilbilde på facebook eller bilder til bloggen.

Det er viktig å huske at dette er tips, og ikke regler som er skrevet inn i stenen. Følger ikke alle tipsene til punkt å prikke alltid selv. Men det er kjekt å vite om de og å kunne bruke de. 

 

Aldri stå på benet som er nærmest kameraet.
Når du blir tatt bilder av er det viktig å vite hvilken side av kroppen din som er nærmest kameraet. Den siden som er lengst vekk fra kameraet er den du kan legge vekten mot. Hvis du legger vekten på det benet som er nærmest kameraet kommer du til å se mye kortere ut enn det du er, du kommer også til å se større ut. Dette gjelder også når du sitter. Aldri ha benet som er nærmest kamera helt rett.Unngå dobbelthake
Det er veldig mange som får mer dobbelthake på bilder enn hva de egentlig har. Dette er fordi de presser hodet litt bakover. De aller fleste gjør dette helt uten å tenke over det. Hvis du stikker hodet litt fremover når man tar bilde kan man unngå/forminske dobbelthaken. Det ser kanskje litt rart ut når man ser på seg selv i speilet mens man gjør det, men på bilder syns det ikke (med mindre du overdriver da). 

Ikke oversmil
Som regel holder det med ett lite og beskjedent smil på bilder. Hvis man viser hele perleraden kan det ofte se litt falskt ut. Og man kan også få større bollekinn. 

Ikke ta bilder ovenifra hvis du vil se lengre ut
Hvis du er som meg og vil se høyere ut bilder bør du ta bildene nedenfra og oppover. Hvis personen som tar bilder av deg er høyere enn deg kan det være smart at han/hun står lavere i terrenget enn deg, eller at han/hun bøyer seg ned for å ta bildene av deg. 

Hvilken side ser du best ut fra?
Når jeg poserer med ansiktet fra siden, poserer jeg nesten alltid med den siden jeg ikke har hårskillen min med inn i kameraet. Rett og slett fordi det er ikke pent å få en tung sidelugg inn mot kamera. Og fordi jeg ser best ut fra den siden. Det er heller ikke alle som ser bra ut på bilder rett forfra. Så det å vri hodet litt til siden på bilder kan gjøre mesterverker! 

Smize - Smile with your eyes
Å se helt død ut i øynene er noe av det værste som finnes. Det er vanskelig å forklare hvordan man smiler med øynene. Men tenk glade tanker, da ser du fort mye mer glad ut også. Det samme gjelder hvis du vil se trist/sint/sjokkert ut på bilder også, tenk på følelsen. 


Ikke bruk klær som gjør at du ser større ut

Denne her er det MANGE som gjør store feil på. Det dummeste man kan gjøre når man skal bli tatt bilder av er å kle seg feil for sin egen figur. Man bør heller ikke bruke posete klær på bilder. Topper som ikke sitter inntil i midjen gjør at man kan se større ut enn man er. Det er smartest å bruke klær som sitter noenlunde helt etter. Men alle har hver sin kroppsfigur så det er forskjellig fra person til person. 

 

Gjerne like dette innlegget for å dele det med andre som også ønsker å lære disse tipsene.  

Dagens outfit

Hei og hopp!

Da var første skoledag gjennomført. Vi gikk egentlig bare gjennom litt info på skolen i dag. Vi blir delt inn i klasser i morgen etter hvilket valgfag vi valgte. Jeg valgte mik, men er ikke 100% sikkert at jeg får det. Husker ikke hva det stod for, men det handlet om medier. Så det blir perfekt for meg! Kjenner jeg gleder meg til å komme igang med skolearbeidet nå. Skal være ordentlig strukturert i år. Masse lekser hjemme. Skal rett og slett bli skikkelig nerd. Oh yes!
Jakke - Bik Bok // Bukse og bluse - Vero Moda // Sko - Jeffrey Campbell // Klokke - Daniel Wellington

5 skjønnhetstips

1. Unngå flassing etter soling
Når man har kommet hjem fra solen begynner man ofte å flasse vekk fargen. Da er olivenolje perfekt å bruke. Hell ett par dråper i hendene og gni det rundt på hele kroppen, spesielt på de stedene du har blitt solbrent. Du kan også ta litt solarium for å opprettholde fargen.

2.  Unngå hvitt mel
Det mange ikke vet med hvitt med er at det omdannes til sukker i blodet. Derfor legger man på seg og får kviser av hvitt mel. Noe man bør unngå.  

3. Bruk mineralpudder
Jeg hadde alltid kviser før, helt til jeg begynte med mineralsminke fra bareMinerals. Da får huden pustet og du tilfører ikke masse dritt på huden din hver dag.

4. Finn din hudtype
Jeg gikk rundt i flere år og trodde at jeg hadde fet hud. Men jeg fikk fet hud av å bruke sterke kvisemidler. Så jeg gikk til noen som kunne finne ut hvilken hudtype jeg hadde. Og nå får jeg behandlet huden riktig. Man kan finne ut hudtypen sin på parfymerier som kicks.

5.  Skyll håret med kaldt vann på slutten av en dusj.
Da lukkes skjelllagene i håret, det pleier håret og får det til å vokse fortere. Håret blir også blankere og mykere.

 

Første skoledag!

I dag gikk det forbløffende lett å stå opp. Mye mulig det er fordi jeg var så fast bestemt på å ikke forsove meg. Klarte å legge meg ganske tidlig også. La meg tolv men våknet utallige ganger i natt. Har slitet skikkelig den siste stunden med å sove hele natten. Våkner minst ti ganger hver natt. Rare saker!

Nå kjenner jeg at jeg grugleder meg skikkelig til å starte på skolen. Klarte ikke å få ned frokosten heller, så hodepinen er på god vei frem. Men slutt på sytingen. Lille frøken Stina må alltid klage litt. Hehe!

Forteller dere om hvordan det gikk på skolen når jeg kommer hjem. Håper alle som starter på skolen i dag får en fin første dag!
Ja, jeg vet at jeg er lav!

Det værste jeg ser er når noen mobber andre. Som blogger merker jeg hvor stygge og slemme folk kan være. Bare fordi man kan kommentere anonymt betyr det ikke at man er konge av verden. Det betyr ikke at man kan skrive slemme ting til andre. Selv har jeg fått noen stygge kommentarer på bloggen. Men har aldri brydd meg om de, siden de kommer fra mennesker som ikke engang tørr å stå for det de sier. Å kommentere anonymt er det feigeste jeg vet om. Jeg har ingenting imot at andre sier ting som er negative hvis de er konstruktive og sier hvem de er. 

Jeg har alltid fått høre at jeg er lav, i negativ sammenheng. Og ja, jeg vet at jeg er lav. Herregud, hvor mange ganger må folk fortelle meg det åpenbare? Folk tror at det ikke er slemt å kalle andre lav eller liten. Men hvis man får høre det ofte i negativ sammenheng, blir det veldig lite gøy å bli kalt lav. Men jeg har lært å like at jeg er lav. Jeg liker å være liten og søt. Og det at jeg er lav har dratt sine fordeler. En gang var det en gal crackhore som ble forbanna på meg, fordi jeg døde av latter når jeg så at hun gikk rett på trynet når hun gikk bortover. Så hun holdt på å slå meg, men siden jeg var så liten og søt slo hun ikke meg, men heller venninden min. Stakkar venninden min. Men poenget er; når man er liten ser man mer uskyldig ut. Derfor liker jeg å være liten. Pluss at jeg alltid har en god unnskyldning til å bruke høye hæler.

Hver gang folk får høre at jeg er modell spør de meg alltid om jeg er for lav til det. Ja, jeg er for lav til å gjøre catwalk (selv om jeg har gjort det noen ganger). Men det er ikke det jeg ønsker å gjøre uansett. Jeg driver for det meste kun med bilder. Og så lenge man klarer å se lang ut på bilder, betyr ikke den egentlige lengden din noe. Nå følte jeg at jeg fikk svart mange av dere på det spørsmålet. Har blitt spurt om det så mye at jeg begynner å bli så lei nå!

 Gjerne del dette innlegget hvis du er enig med meg!

Dagens outfit

Tenk at det er siste dag av sommerferien i dag!? Uæh. Begynner på skolen i morgen. På påbygg på Åssiden (mye på'er, haha). Har veldig blandede følelser om å gå tilbake til skolen. Mest fordi jeg har hatt ett friår, og da har jeg falt ganske godt ut av studie teknikkene. Men også fordi jeg lurer på hvem jeg kommer i klasse med og hvilke lærere jeg får. Kjenner ikke så mange 94 modeller så blir rart å gå på skolen uten å kjenne så mange. Heldigvis skal kusinen min Eveline begynne på akkurat samme linje som meg, så det er jo ett pluss.

Jeg håper virkelig at dette året ikke blir like hardt som det året som har vært nå. Har lyst til å skrive litt om det siste året, for det er mye som ikke har kommet ut på bloggen. Men ting ser lysere ut nå i alle fall. Så det er veldig bra! Håper jeg klarer å stå opp tidlig i morgen. Haha, kleint å komme for sent første skoledag. Skal dere begynne på skole i morgen?
Sko - Converse // Genser - Gina Tricot // Shorts - Bik Bok // Armbånd - H&M 

Happiness is not a destination, it's a way of life.

Uansett hvor mye dumt man gjør her i livet. Hvor mange ganger du feiler. Hvor mange ganger du opplever noe du kunne vært foruten. Er det viktig å være positiv. Livet går alltid videre. Det er aldri noe som er for galt til at det ikke kan fikses. Husk at ting ikke alltid er så galt som det ser ut til å være. Og alltid elsk deg selv, folkene rundt deg og det du gjør. Ikke bruk livet ditt til å hate deg selv, være med folk som gjør livet ditt surt og holde på med ting du ikke selv liker. Gjør det du vil og som er viktig for deg. Peace and love ♥

Hvorfor være singel

De aller fleste jenter drømmer om å møte drømmeprinse. Gutten som har det sjarmerende smilet og det pene ansiktet. Noen (les: nesten alle) jenter kan bli litt desperate og blinde mens de leter etter den rette gutten. Og da kan man ende opp med en gutt som setter mange grener og regler for en. Så derfor er det viktig å tenke på friheten man har fordi man er singel. 


Hæla i taket, nå fester vi!
Når man er singel kan man feste så mye man vil. Man kan flørte med hvem man vil. Og danse med hvem man vil. Hvor morsomt er det egentlig å dra på byen når man er i ett forhold og kun danse med vennindene sine?  

Highwaste; dislike blant gutta
Hvor ofte hører man en gutt si at highwaste er fint? Jeg har aldri hørt det, og jeg tviler på at det er mange andre der ute som har hørt det. Alt gutter tenker på er å se en fin rumpe i en tight jeans. Highwaste er som regel ikke veldig flatterende på rumpa, da det ser ut som man har en lang rumpe. Men på den positive siden; man ser høyere ut og det gir ett fint fashion utseende. Hovedpoenget er; når man er singel trenger man ikke bry seg om en kjæreste som ikke liker klærne. Man kan gå med akkurat det man selv vil, uten å tenke på en gutt sine tanker. Herlig! 

Man slipper å miste vennindene sine.
Hvor mange ganger har det ikke skjedd at man blir hodestups forelsket, og alle bortsett fra den gutten man liker, blir helt ubetydelig? Jeg har ikke telling på hvor mange av vennindene mine som har fått seg kjæreste og gitt blaffen i vennindene sine. Ganske trist egentlig siden det blir slutt mellom jenta og gutten en dag. Og da sitter jenta igjen uten noen venner.

Me, myself and i time!
Siden du ikke bruker all den dyrebare tiden din på en gutt kan du heller bruke den på en hobby, trening og litt ekstra tid til å ha spadager hjemme. Om man vil ha en hel dag hvor man bare sitter å sminker og fikser seg uten at man skal noe, kan man det. Man får også god tid til å være med venninder. Så en lunsjdate med en venninde er aldri noe problem.

  


Ingen grunn til å ha kjæreste for å ha sex!
Hvor kjedelig er det ikke å bli vekt klokken 3 på morgenen av en gutt som maser på deg om sex? I alle forhold er det nærmeste obligatorisk å ha sex. Men når gutten maser konstant om å ha sex blir det ikke like gøy lenger. Derfor er det mye bedre å ha enten en "friend with benefits" eller bli med tilfeldige hjem fra fylla. Vil ikke anbefale den siste da man kan få sterke ølbriller og våkne opp ved siden av noe som kunne blitt forvekslett med en gris. Kleint. 

Du slipper å ha en konstant opp- og nedtur i følelsene dine. 
Hvorfor han ikke svart på meldingen? Er han utro? Så fine blomster jeg fikk av han, gir han de til meg for å skjule at han gjør noe galt? Og tankene fortsetter.. Selv er jeg en nokså sjalu person, og har ikke lett for å stole på gutter. Så derfor kommer alltid disse tankene inn i hodet mitt. Hvor kjedelig er det ikke å ha hodet fullt av slike tanker, til alle døgnets tider? 

Du slipper å forfalle 
Da de fleste jenter har fanget drømmegutten lar de som regel fasaden falle litt. Det er vel ikke så viktig om man bruker sminke, er det? Joggebukse er deilig å bruke, da er det vel det samme om det ikke er så fint? Fy! Ikke tenk slike tanker når man er i ett forhold. Det værste man kan gjøre er å slutte å trene, begynne å spise drittmat, droppe jeansen og begynne med joggebuksen fordi man er i et forhold. Og plutselig trenger man ikke å imponere verden lenger. 

Gutter som klør seg på balla. Æsj!
Når man har blitt komfortable med hverandre i forholdet kommer som regel de ekle vanene til gutta frem. Å snyte seg mens man spiser, klø seg på balla, prompe, pille på kviser, lukter svett, er hårete og listen på ekle gutteting fortsetter.. Selv takler jeg virkelig ikke de tingene jeg nettopp listet opp. Er så glad for at jeg slipper å ha en kjæreste som gjør slike ekle ting. 

Ikke noe gossip girl med kjæresten 
Det er jo ikke noe å skjule bak en busk at gutter helst vil se på fotball og bilprogrammer. Mens vi jenter helst vil se på gossip girl, top model og sex and the city. Disse programmene kan man bare glemme å se når man er med kjæresten.  

 

Gjerne del dette innlegget hvis du er singel og liker det! 

Dagens outfit

Etter at jeg kom hjem fra syden har jeg blitt veldig glad i å gå uten sminke. Mye mulig det er fordi jeg har blitt litt brun, så da syns ikke urenheter i huden så godt lengre. Pluss at jeg har naturlig veldig mørke øyevipper og bryn, og det er jo kjekt! Så i dag har jeg gått helt sminkeløs. Og det er så deilig! Trenger ikke å bry seg om at man ikke kan klø seg i øyet eller på kinnet, for da går sminken rett vest. Lurer på om jeg skal begynne å gå uten sminke til vanlig også. Hva tenker dere?
Skjorte og bukse - Cubus // Genser - Gina Tricot // Sko - Converse


Meld deg på ukens blogg! AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på tirsdag eller onsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 

Hår produkter jeg bruker

Mange av dere har spurt meg om hva slags produkter jeg bruker til håret mitt. Siden jeg har extensions trenger håret ekstra pleie. Men selv om man ikke har extensions kan det være smart å gi håret litt ekstra pleie. De fleste produktene jeg bruker er ikke dyre. Så de aller fleste har mer enn råd til å kjøpe de. 

 

Shampo og balsam fra Sunsilk. Vasker håret mitt ca annenhver dag. Viktig å alltid la balsamen være i håret i minst 2 minutter. 

Varmebeskyttende fra Syoss. Kan kjøpes på H&M. Bruker den alltid når jeg føner, retter og krøller håret. Viktig å beskytte håret! Morrocanoil kan kjøpes på frisørsalonger. Bruker ett pump i håret hver gang det er nydusjet og fortsatt vått. Den gjør håret silkemykt og gir pleie. 

Hårspray fra Proffs. Kan kjøpes på H&M. Bruker ikke mye hårspray, men når jeg gjør det bruker jeg litt av denne. Gir god hold når man har krøllet håret. Define dry shampoo kan kjøpes på butikker som H&M og kiwi. Perfekt å bruke den når man ikke har tid til å vaske håret. Den gjør ikke at man blir grå i håret heller, som man gjør av mange andre tørr shampoer. 

Jeg har fått tumblr!

I natt bestemte jeg meg endelig for å lage min egen tumblr side. Har hatt lyst en stund til å lage en tumblr side, så jeg kan ha ett sted å poste alt som inspirerer meg. Pluss mine egne bilder. Kommer nok til å oppdatere der ofte. Håper du vil følge meg ♥ Trykk HER for å komme til siden. Gjerne skriv ned din tumblr, hvis du har. 
I love pink!

I det siste har jeg fått helt dilla på rosa. Elsker å bruke den rosa kosebuksen min. Den er så søt! Og super comfy. Er så glad i rosa nå at jeg har lakkert neglene mine rosa også. Og jeg pleier nesten aldri å gå med neglalakk (siden jeg alltid ødelegger den), så det sier litt om hvor dilla jeg har fått på rosa. Mange syns sikkert at rosa er litt barnslig/bimbo. Men jeg syns det er utrolig fint og søtt.Slappe av onsdag - trenger blogger å lese!

I kveld har jeg bare ligget og slappet av med masse godteri. Advarsel; aldri dra på kiwi når du har cravings på godteri. Er så stappmett på godteri nå at jeg kunne rullet ut av senga. Haha.. Deilig å få ladet opp batteriene med litt tv titting, blogg lesing og godterispising. Har gått helt tom for blogger å lese nå. Så gjerne skriv ned din egen blogg eller en blogg du liker. Helst mote og hverdagsblogger. 
Sooool

De siste dagene har det vært forbløffende bra vær. Blir helt sjokkert jeg! Så siden jeg følte meg litt bedre i dag, gikk jeg ut og solte meg litt. Orket ikke ligger mer enn 45 min ca, før det ble for varmt. Varmt sa du? Jepp! Kjenner at jeg begynner å bli bedre i formen. Men har fortsatt veldig lite energi. Så det eneste jeg orker å gjøre er å ligge og slappe av. Men feberen er i alle fall borte. Og bra er det! Har dere kost dere ute i solen i dag?

Brukerne mine

FACEBOOK - Trykk HER. Her poster jeg alltid link til nye innlegg. Skriver også en del statuser her. Her kan dere også spørre meg om hva dere måtte lure på enten på innboksen eller veggen.

INSTAGRAM - Trykk HER eller søk opp stinablogg. Elsker instagram! Følger alle mine største idoler og venner der inne. Legger ut bilder der ganske ofte. Så der kan dere se bilder som ikke havner på bloggen.

TWITTER -  Trykk HER. Legger ut link til hvert nye innlegg der. Bildene jeg legger ut på instagram havner også på twitteren min. 

WEHEARTIT - Trykk HER. Legger ut bilder som inspirerer meg.   

BLOGLOVIN - Trykk HER. Super måte å følge bloggen min på. Da ser du hver gang jeg har lagt ut ett nytt innlegg. 
Farget håret!

I dag har formen min blitt litt bedre. Har ikke feber lenger, jippi! Men er fortsatt veldig sliten. Klarer nesten ikke gå.. I natt surret og drømte jeg hele tiden. Våknet hver 20. minutt for å drikke vann. Lenge siden jeg har vært så tørst! Jeg drømte til og med at folk gikk for å hente vann for meg. Så til slutt gikk jeg opp og fylte en liter i vannflasker. Klarte å drikke opp alt før jeg stod opp. Aner fortsatt ikke hvorfor jeg var så tørst. Rare saker.. 

Men jeg har klart å ta litt solarium og farge håret i dag. Brunfargen fra syden hadde begynt å flasse, så da måtte solariumet hjelpe meg litt. Men tilbake til overskriften. Etter at jeg kom hjem fra syden syntes jeg at håret mitt hadde blitt altfor lyst. Og fargen gjorde at det begynte å se slitt ut. Så nå farget jeg det med "Garnier fructise" sin "light brown". Syntes håret ble nokså mørkt. Men jeg likte det! Hudfargen min så bedre ut, og de ble øynene mine syntes bedre. 

 

♥ Hva syns du om den nye hårfargen?

Svar på spørsmålsrunden

Hvor ofte spiser du godteri?
Hmm, noen ganger hver dag. Men som oftest  bare en gang i uken. Prøver å la være å spise godteri. 

Hva liker du best ved deg selv?
Utseendet; Øynene mine. Personlighet; at jeg har sterk viljestyrke.

Hva er din mening om bitching?
Get lost bitches. Det værste jeg vet er bitching. Hater når jenter skal lage så mye drama og snakke dritt bak ryggen til hverandre. Grow up.  

Hvor høy er du?
Ca 160-163 cm. Short as fuck..Hvor mye veier du?
Veide meg sist på morgenen i dag. Da veide jeg 45,2 kg.  

Hva ser du etter i en blogg?
Fint design, gode og inspirerende innlegg, personlighet, osv.  

Hvor kjøper du det fleste klærne dine?
Bik Bok, Cubus, Vero Moda, H&M, osv. Liker godt "billig kjedene". Spesielt når man ikke har verdens høyeste inntekt.  

Hva heter du på instagram?
stinablogg 

Hvilken hårfarge har du på håret ditt? 
HER er innlegget om hvordan jeg farget det, HER er innlegget om det selve håret mitt.  

Har du noe bra treningstips til folk som er nybegynnere når det gjelder trening? 
Har skrevet noen tips HER.  

Liker du Justin Bieber? 
OMG, JB lizzom. Løv him so much! Neida.. Er ikke en belieber. Men syns han er veldig flink og en talentfull gutt.  

Fester du mye?
Jepp! Hæla i taket hver helg! Må bare drikke hele tiden. Kan ikke annet enn å feste hver helg. Festing er livet. Også trener jeg ikke, så da kan jeg drikke så mye jeg bare vil! 

Hvor lenge har du spart for å få så langt hår?
Hmm.. Ca 3-4 timer. Gikk veldig fort! 

Tre ting du liker og tre ting du ikke liker med deg selv?
Liker; utseendet mitt er jeg fornøyd med, at jeg er blogger og at jeg er flink i matte.
Liker ikke; immunforsvaret mitt, at jeg er utålmodig og kresen. Hva inspirerer deg mest når du velger klær?
Som regel velger jeg klær etter hva som er "in" for øyeblikket. Men blender det inn med min egen stil også. Jeg syns det er viktig å alltid gjøre moten om til noe du selv liker. Og ikke bare gå med noe fordi det er "in".  

Har du kjæereste?
Nei. Hvis jeg får det kommer jeg nok til å si det på bloggen. Kommer litt ann på hvor komfortabel gutten er med bloggen.

Hvilke blogger leser du?
Fotballfrue, sophieelise, carolinecf, cathinthecity, nettenestea, imfancy

Hvor ofte trener du?
Ah, verdens vanskeligste spørsmål! Jeg er veldig periode person når det kommer til trening. Noen uker kan jeg trene 5 ganger per uke, men andre ganger kan det gå en måned uten at jeg trener. Så umulig å svare på!  

Topp tre artister/band du liker?
Skrillex, Lana Del Rey og Jeffree Star.  

Dagens outfit

Ah, endelig litt antrekksbilder! Var gøy å ta litt bilder igjen. Å ta antrekksbilder er det jeg syns er morsomt med å blogge. I love to pose! 
 

   


Sko - Jeffrey Campbell // Vest og armbånd - H&M // Bukse - Gina Tricot

Nytt kamera!

For ett par dager siden bestilte jeg med ett nytt kamera fra netonnet.no. Var innom posten i stad, og da hadde de fått det. Wii! Kjøpte meg ett lite digitalkamera fra Nikon. "Coolpix" heter det, ikke at det sier meg noe da. Men går ann å filme med det også. Så det er bra! Kjekt å ha ett lite digitalkamera når man skal på fest og sånt. Er litt kjedelig å miste eller få helt en øl over speilrefleksen. Pluss at det ser litt harry ut å komme på fest med ett stort speilreflekskamera. Så nå blir det kanskje litt flere (og bedre) bilder fra festligheter! Har funnet ut at iphone ikke er så flink til å ta bilder, hverken i edru eller full tilstand. Rart det der.. 

Skal også få prøvd ut det nye kameraet til å lage videoblogger. Er veldig spent på kvaliteten. Det står at det filmer i 720 px HD. Så håpet ligger der nå!Noen som har noe erfaring med dette kameraet?


Årets sommersveis

Got2b har nå en konkurranse hvor man kan bli årets sommersveis, den som vinner tittelen får produkter fra got2b og festivalpass til Hove i 2013. For å delta i konkurransen kan du gå inn HER

som12sv

Vinn personlig almanakk!

I samarbeid med personligalmanakk.no kan du vinne din helt egne almanakk! Nå som skolen nærmer seg med stormskritt er det helt perfekt å ha en egen almanakk du kan holde orden på lekser, prøver, dater med gutter og alt mulig annet du kunne trenge å holde orden på. Det som er utrolig smart med disse almanakkene er at man kan velge hvilken måned den skal starte med. Det som også er kult er at man kan designe almanakken som man vil. Man kan velge forside, bakside, layout, farger, osv. Så du kan få den til å se ut akkurat som du vil at den skal! 

Jeg trekker ut en heldig vinner den 14 august. Vinneren får en personlig almanakk i valgfri størrelse. Lykke til!

For å vinne må du:
- Skriv navn og epost i kommentarfeltet
- Lik personligalmanakk på facebook HER.
- Lik min side på facebook HER.

 

Romvideo

Lagde en liten romvideo til dere før jeg dro til syden. Men har ikke rukket å redigere og legge den ut før nå. Håper dere liker den! ♥ 

Flom, legebesøk og amish folk.

I natt har det regnet helt vilt. Mange steder rundt i Buskerud har blitt rammet av regnet og det har blitt flom. Jeg merket det selv i går kveld da jeg skulle se ut av vinduet. Plutselig var det en elv nedover der det egentlig er en vei. Hadde jeg ikke vært så syk som jeg var hadde jeg tatt gummibåten ut og kjørt nedover veien med den. Det hadde gått unna! Hele veien ble rivd fra hverandre og det var helt umulig for bilder å kjøre forbi. Det var noen som prøvde å komme forbi, men de måtte parkere nedi veien og kom seg ikke noen vei. 

Så istedet for å stå ute i regnet lot vi de komme inn til oss en tur. Senere kom også ett par som så ut som de var dratt rett ut av en amish bygd. Snakket ikke så mye med de så vet ikke om de var amish. Men han mannen hadde langt skjegg og kona hadde sånn hodetørkle på seg. Og de skulle egentlig opp til en kristen gjestegård her oppe. Men siden det var farlig å gå ute og de hadde med en baby på 5 måneder fikk de sove her. 

I dag våknet jeg opp og var enda sykere enn i går. Så dro rett til legen og var der ett par timer. Stakkars Helen som måtte sitte og vente, men var deilig å ha med noen til legen. Klarte nesten ikke snakke. Har tatt med en ibux og paracet, så det har hjulpet litt nå. Legen sa jeg kom til å bli bedre i løpet av en uke, så nå gleder jeg meg til å bli frisk igjen! Vil gjerne være frisk igjen til skolen begynner. Ah, det minner meg på at jeg må sjekke ut hvilken dato det var. Glemsk, hehe! Kom inn på påbygg på Åssiden. Noen flere som skal gå på Åssiden til høsten?

Min bestevenninde

Den personen jeg står nærest i hele verden er nok Isabella. Hun har vært min bestevenninde siden jeg gikk på 1. vgs. Jeg har kjent både henne og tvillingen hennes Lisa siden 8. klasse. Og har vært gode venner av og på siden det. Jeg og Isabella har ett veldig spesielt vennskap. Mange tuller og sier at vi er som kjærester, uten det seksuelle selvfølgelig da. Siden vi er så sykt avhengig av hverandre og må snakke om alt. Hvis vi ikke får vært sammen på noen dager blir det helt krise. Heldigvis jobber vi sammen, så da får vi sett hverandre enda mer. Isabella er kokkelærling, så man kan bare tenke seg de vaktene hun har. 

Er så utrolig deilig å ha en bestevenn man kan snakke med om alt. Absolutt alt. Det er aldri en eneste detalj som blir holdt hemmelig når vi begynner å skravle. Hvis noen forteller meg en hemmelighet er det som regel sånn at jeg må si til de at jeg må fortelle Isabella om det, haha. Aner ikke hvor mange kafèlunsjer, kinoturer, shoppingturer, jentekvelder, osv vi har hatt. Men de har alle vært like koselige. Love you! ♥

Båttur i Marmaris, Tyrkia

På fredag var vi ute på båttur rundt øyene som ligger ved Marmaris. De stoppet på flere steder slik at vi kunne bade og snorkle litt. Jeg snorklet ganske så mye, syntes det var litt rart å bruke snorkel først. Men etterhvert ble jeg vandt til det. Jeg så utrolig mye fin fisk. Alle mulige farger og de svømte rett ved siden av meg. Vakkert! Vi stoppet også på ett sted hvor vi kunne gå litt rundt og titte. Det lå noen helt sinnsyke hoteller der, men klarte ikke å få tatt bilder av de. Men fikk tatt bilder av de søte fuglene da. 

Et lite bildedryss fra båtturen. 

Fortsatt syk..

Hei folkens! I dag har jeg blitt enda værre. Halsen min verker, leddene mine verker, jeg kaldsvetter hele tiden, er sløv, huden min gjør vondt, jeg har kramper i magen osv. Har det ikke helt bra nå. Jeg har ligget under dyna på sofaen i stuen i hele dag, og bare prøvd å slappe av. Mamma har vært veldig snill og lagd mat til meg og hentet vann når jeg har trengt det. Jeg passer på å drikke masse vann så jeg ikke blir dehydrert. Men vet ikke hva annet jeg kan gjøre for å bli bedre. Kom gjerne med tips hvis dere har noen!

Skal prøve å få lagd innlegg med bilder fra turen til Marmaris men har ikke helt energien til det nå. Men lover at det skal komme! 


Vil bli frisk igjen..

Glitter negler

Har prøvd ut den nye "diamond strength" negllakken min. Den var utrolig bra! Neglene mine har veldig lett for å bøye seg. Men nå er det veldig harde. La først ett tynt lag på alle neglene. Så la jeg på glitter negllakken fra H&M ytterst på neglspissene. Når det hadde tørket la jeg ett tynt lag til over med diamont strength. Syns det ble utrolig søtt og fint! Ble pyntet samtidlig som det ikke ble for mye. Diamond strength kan forresten kjøpes hos Lindex. Er ikke helt sikker på prisen, dessverre. Men man får mye for pengene!
Outfits of July

Siden jeg fortsatt er syk blir det en liten oppsummering av antrekkene fra juli måneden. Kjenner jeg gleder meg til å bli frisk så jeg kan ta flere bilder igjen! Fortell meg gjerne hvilket antrekk som er din favoritt!

Tilbake fra Kos

På mandag dro vi til Kos en tur. Tok taxi og båten over, gud så lang tid det tok! Vi dro på noe som heter "scandinavian house party". Var masse svensker, nordmenn og dansker der. Utrolig gøy å feste nede i Kos! Var helt sykt liv der. Selve Kos var veldig fest sted. Høy musikk på stranden og fulle folk til alle døgnets tider. Hadde vært gøy å dratt ned med en venninde senere. Var sykt mye nordmenn der. Møtte på flere jeg kjenner.

Har kommet tilbake til hotellet i Marmaris nå. Deilig! Men har dessverre blitt syk. Har feber og det verker i kroppen. Ikke godt! Men får håpe at det går over fort.