hits

juli 2017

7 Ting jeg hater å høre!

🙄 Når noen bare: "Åååå du hadde vært så mye finere hvis du ikke brukte så mye sminke, og hvis du klipte håret kortere". For det første så spurte jeg ikke om din mening, og for det andre så tar jeg ikke imot råd fra noen som ikke vet hva en highlighter er engang. 

🙄 Når du mister noe i gulvet og noen bare "Gjør det så billig som mulig". Okey. Som at jeg faktisk mistet noe i bakken med vilje. Argh..

🙄 "Blogging er ikke en jobb". Okey. Jobber bare 7 dager i uken og tjener mer enn nok til å leve av da såeh.

🙄 "Du kan ikke gjøre sånn med Chloe". Når noen tror de er hundehviskeren og skal gi meg hjelpende råd om hva jeg skal gjøre med Chloe her på bloggen. 

🙄 Når folk påpeker en bitteliten skrivefeil som "ett" istedenfor "et". Altså. Har du virkelig ingenting mer interessant å gjøre på fredagskvelden din enn å korrekturlese bloggen min? En skrivefeil her og der er bare menneskelig det :-)

🙄 Når folk kommenterer heeeeelt idiotiske ting sånn som at det er mer proteiner i brokkoli enn biff. Altså. Har du hoppet over livet sånn generelt, siden du tror det, eller?? Dere aner ikke hvor mange kommentarer som jeg faktisk bare sletter fordi de er så sinnsykt ute på jordet. 

🙄 "Det kan vel du betale, du som tjener så mye". Åja, så fordi jeg tjener penger, så skal jeg bruke det på alt mulig rart som du ønsker? Ehm. Nei takk. 

Heldigvis er det bare noen få av dere som skriver slike kommentarer. 95% av dere som kommenterer her på bloggen er skikkelig ålreite og hyggelige folk, som jeg digger! Kudos til dere!

 

Den dagen vi får barn..

Nå kommer straks taxi'en for å hente Per Fredrik og meg. Vi skal ha en liten date-night i kveld, og det gleder jeg meg skikkelig til! Vi skal ut og spise på en restaurant her i Sandefjord som vi var på for cirka et år siden. Husker vi var der rett før vi skulle få Chloe.

Om vi bare hadde visst hva vi hadde i vente. Haha, neida, joda. Chloe er faktisk mye lettere å ha med å gjøre enn vi ville trodd. Sånn hvis man ser bort fra de tre første månedene vi hadde henne. DA var det veldig stress. Nå derimot, nå er det null stress. Eneste som er "stress" nå er å skaffe barnevakt for henne, de gangene vi skal bort. Men det løser seg som regel alltid!

Okey, nå skravlet jeg meg veldig bort her. Uansett, nå skal vi straks ut og spise litt, og jeg gleder meg så mye! Elsker å gå ut og spise sammen med Per Fredrik, for da er det bare oss to, og vi trenger ikke tenke på alt mulig jobb og dill dall. Da blir det bare kjærestetid, og det er virkelig noe man ikke bør ta for gitt når man er i et forhold. 

 

Den dagen vi får barn kommer jeg nok til å savne da vi kunne dra ut og være masse sammen. Selv om vi kommer nok til å være flinke med å få barnevakt slik at vi fortsatt kan dra på dates. Det tror jeg er viktig for å beholde romansen i forholdet. Hvis ikke ser jeg for meg at man fort kan gli litt for godt inn i pappa- og mammarollene, og glemme at man også er kjærester. 

Men, det får vi ta når den tiden kommer. Nå er taxi'en her, så jeg får løpe. Ha en fin kveld dere!

Jeg ble så flau!!

// inneholder reklame

Heisann fra tidenes mest susete blogger som har hatt en skikkelig flause! La meg starte fra begynnelsen. De siste dagene har jeg vært utrolig slapp og sliten, og har måttet pushe meg skikkelig bare for å klare og komme meg opp av senga om morgenen. Vanligvis pleier jeg å hoppe opp av senga rett før 7 om morgenen, uansett om det er helg eller ukedag.

Jeg kommer meg alltid fort igang med alt jeg skal gjøre, og føler meg ikke noe spesielt trøtt. Vel, de siste dagene har ikke vært sånn akkurat. Etter å ha slumret med alarmen i sånn 30-40 minutter om morgenen har jeg klart å komme meg opp, men rett etter frokost har jeg rett og slett måttet legge meg til å sove igjen, fordi jeg har vært fryktelig trøtt.

I dag var det så ille at etter jeg hadde spist frokost la jeg meg til å sovne igjen, og jeg sov helt til 12! Altså. Vet dere hvor langt det er på dag i min verden? Det er jo helt krise!

Ikke nok med at jeg sov så lenge, men da jeg kom meg opp og igang med dagen var jeg helt ør i hodet. Hodet verket, og jeg klarte ikke følge med på noe som helst. Per Fredrik og jeg var ute på en del ærender og da vi snakket om ting i bilen måtte jeg rett og slett bare stoppe han, fordi jeg klarte ikke følge med. 

Jumpsuit - Bik Bok

 

Det hele toppet seg da vi skulle innom og hente sushi på vei hjem. Siden vi hadde bestilt sushi, løp jeg bare innom og hentet den mens Per Fredrik satt i bilen og ventet på parkeringsplassen. Da jeg hadde kjøpt sushien gikk jeg rett ut til der bilen til Per Fredrik stod. Jeg prøvde å åpne døren på bilen, men jeg skjønte ikke hvorfor håndtaket på døren var så annerledes. Det gikk ikke ann å ta tak i det. Hadde håndtakene på bilen hans endret seg, eller hva skjedde?

Plutselig hører jeg en bil alarm gå, men som fort bli skrudd av. Deretter roper en dame "jeg tror ikke det er bilen du skal inn i". Jeg tar en titt på bilen igjen; det var en Tesla, og det var IKKE Per Fredrik som satt inni!. Jeg innså først da at Per Fredrik hadde parkert bak denne bilen, og selv om PF hadde en Mercedes hadde jeg klart å forveksle de. Bilalarmen jeg trodde jeg hadde hørt fant jeg fort ut at var Per Fredrik som hadde tutet for å signalisere at jeg stod ved feil bil. 

Altså. Tror dere jeg ble flau når jeg innså at jeg hadde gått til FEIL bil eller?? Klarte å snuble ut noen ord om at jeg syns bilene var så like, til damen før jeg hoppet kjapt inn i bilen til PF og krøp sammen av flauhet. Hvor susete er man ikke når man går til FEIL bil? 

Aner ikke hva som er feil med hodet mitt om dagen, siden jeg er så surrete og sliten. Men det må jeg virkelig finne ut. Plutselig går jeg vel inn i feil hus snart. Hahahaah! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

 

15 Ting du kan kjøpe på eBay!

Er det ét sted jeg altfor ofte går litt bananas, så er det eBay! Alt er så ekstremt billig, og de har så utrolig mye større utvalg på enkelte ting enn andre steder. Jeg elsker å handle alt fra sminkekoster til sugerør og smykker derfra. Som regel er kvaliteten helt OK, og man kan faktisk få tak i mye kule ting derfra.

Det er bare et problem med eBay; hva skal man kjøpe derfra? Selv syns jeg det er litt vanskelig å finne ut hvilke kupp jeg kan gjøre der. Jeg vil tro at jeg ikke er alene om å tenke sånn, så derfor har jeg funnet 15 kupp dere kan gjøre på eBay! 

1 HER  /  2 HER  /  3 HER

4 HER  /  5 HER  /  6 HER
7 HER  /  8 HER  /  9 HER

10 HER  /  11 HER  /  12 HER

13 HER  /  14 HER  /  15 HER

 

 

Altså, sett så mye fint? Det sykeste er jo prisen. 8 kr for en beautyblender liksom.. Altså!

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke ting dere likte best!

💗💗💗

Uken som gikk #27 - Penger, Avskjed, Restylane før + etter, Shopping, Familie ++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- Tidlig denne uken gikk jeg igjennom hva jeg hadde brukt av penger helt siden januar, og jeg fikk mildt sagt sjokk. Det var så kjipt å se at jeg har kastet bort så mye penger på surrete ting. Men det positive er at jeg fikk meg en skikkelig eye-opener og nå har jeg satt opp skikkelig budsjett så jeg vet hva jeg faktisk kan bruke av penger.  


Topp - Bik Bok
 

Ukens tanke
- Denne uken har jeg tenkt mye på økonomi og hvilke ting jeg kan gjøre for å spare penger. Jeg skrev blant annet DETTE innlegg om hvordan jeg kan spare tusenvis hver måned på mat. For meg er det uaktuelt å fortsette og kaste bort store mengder penger på alt mulig. Jeg vil heller bruke pengene mine til reiser. 

 

Ukens høydepunkt
- Fredag da hele jentegjengen samlet seg hos Camilla for avskjedsfest for henne før hun flytter til Kristiansand. Vi sang singstar, spiste reker og hadde det så gøy ute på byen!

Ukens innkjøp
- Jeg har faktisk ikke shoppet noe særlig denne uken. Én ting jeg faktisk kjøpte, som jeg trengte var en ny eyeliner. Jeg elsker å lage winged eyeliner, men det er jo så vanskelig noen ganger! Fant en eyeliner fra NYX som er for nybegynnere som har veldig spesielt håndtak som jeg kjøpte, og den gleder jeg meg skikkelig til å teste ut! Du finner den forresten HER

 

Ukens mest leste innlegg
- Da jeg viste frem før - og etterbildene av Restylane injeksjonene jeg har gjort i leppene var det mange som var spente på å se det, og som klikket seg inn. Selv er jeg så fornøyd med leppene mine, og jeg kunne ikke vært med fornøyd med resultatet. Jeg har fått mye mer volum, samtidig som det fortsatt ser naturlig ut. Alle bildene kan du se i DETTE innlegget. 

Jakke - Zara  /  Topp - Gina Tricot 

 

 

Ukens sang
- Forbered dere på en merkelig sang. Jeg elsker jo musikk som er skikkelig pumped up, og denne uken favoritt sang er; "Speedo (Bombs away remix) - Neon Giants". Den er for de litt særere, men jeg elsker den! 


Genser - Gina Tricot

 

Ukens opptur
- Sånn bortsett fra at jeg endelig skal få skikkelig kontroll på økonomien min, har denne uken opptur vært lørdagen da jeg fikk tilbrakt masse tid sammen med familien min. Jeg rekker ikke å være hjemme hos foreldrene mine så ofte, så det er veldig koselig når jeg først er der! Lørdagen startet med brunch sammen med alle damene i familien, etterfulgt av besøk hos foreldrene mine, og til slutt en tur innom søsteren min og tantebarna mine.

 

Ukens spørsmål #170 - Spiseforstyrrelse, Hotel Cæsar, Walk in Closet +++

// inneholder reklame

Har du vært med i hotel Cæsar? Var en episode med Jens august og Goggen i en motorsykkelbutikk hvor en som lignet veldig på deg også var med, stemmer det?
- Ja, det stemmer! Jeg var med på den ene episoden da jeg gikk første året på videregående. Det var lenge før jeg hadde noe blogg, så det var så stas å få møte de fra Hotel Cæsar. Husker jeg til og med fikk fra skolen så jeg kunne være med. Hehe! 

 

Hvor er hårbøylen fra?
- Den kjøpte jeg på TopShop da jeg var i London for ikke så lenge siden.

Topp - Bik Bok

 

Hvordan reagerer venner og familie når noen kommer bort og vil ta et bilde med deg?
- For dem blir det skikkelig mindfuck, siden de ser på meg som "stina" og ikke "stinablogg". De er så vandt til å være med meg, at de ikke tenker over at jeg har en stor følgerskare på nett. Hehe! Men de syns det bare er hyggelig når folk kommer bort, så det er bare å komme bort og si hei og ta et bilde! 

 

Kommer du til å ha en fast dag for YouTube igjen?
- Det frister litt egentlig. Fordi jeg satser så mye på bloggen og oppdaterer dere her 3 ganger om dagen, og da blir YouTube fort litt glemt. Så jeg vurderer å ha en fast dag i uken igjen, sånn at jeg må legge ut noe den dagen. Men samtidig vet jeg at da kommer jeg ikke til å ha muligheten til å vlogge fritt, og det syns jeg er så gøy. Så jeg kommer nok ikke til å starte med fast dag igjen med det første


Sett - Nelly


 

Kan du begynne å lage pranks på pelle på YouTube kanalen din?
- Nei gud a meg! Det ville jeg aldri gjort. Jeg har sett når folk har gjort sånne pranks på hverandre for YouTube, og jeg har alltid tenkt; "det der, det skal aldri Per Fredrik få lov til å gjøre på meg". Tenk å få en melbombe på seg sånn helt ut av det blå, av den man er sammen med?! Nei, det ville jeg aldri gjort mot Per Fredrik.


Topp - Gina Tricot 
 

Har du spiseforstyrrelse?
- Nei. Jeg har aldri hatt og har heller ikke noen spiseforstyrrelse nå. Har hatt venninner som har hatt det, og jeg har sett hvor galt slike ting kan gå. Dersom du tror / vet at du har en spiseforstyrrelse er det ekstremt viktig at du får hjelp med det. Snakk med foreldrene dine, en venn eller en psykolog. 


Topp - Nelly  /  Jeans - Gina Tricot
 

Er det forskjell på dialekten fra Hokksund og Oslo, da..? Haha, hilsen Sunnmøringen :-)
- Haha, ja det er stor forskjell! I Oslo vil jeg si at folk snakker mye "renere" og bruker ord og formuleringer som er mye nærmere bokmål enn hva man gjør i for eksempel Hokksund. I Hokksund er det veldig mye a-endinger, annerledes oppdeling av ord, og generelt mye bredere "dialekt" enn i Oslo. 

 

Lurer veldig på hvordan du bygget ditt walk in fra ikea? Var du der og fikk det tregnet? Husker du pris for alt?
- Man kan tegne på online eller så kan man tegne det på IKEA. Jeg tegnet det først online for å planlegge det skikkelig, deretter gjorde jeg det igjen i butikken. Men da var det en ansatt som gjort det, og jeg tror kanskje det var hans første dag på jobben, for han rota til alt. Han hadde fjernet nesten all innmaten til skapene på bestillingen. Så pass på at du selv går nøye over bestillingen etter de har hjulpet deg. Mitt kostet mellom 10'000-15'000,- kr. Det er så lenge siden, så jeg husker ikke helt prisen.  

Er det slik at du kurer hele håret når du har extensiosn, inkl hodebunn? eller bare tuppene av extensions? Vil gjerne prøve ut tape-extensions fordi jeg har mistet så mye av håret mitt .. så lurer litt på om det er veldig slitsomt ?
- Festene skal ikke få hårkur, balsam eller andre ting på seg som kan løsne opp limet. Shampo er selvføgelig ok. Derfor tar jeg kun hårkur fra rett over skuldrene og ned. Tar man like mye og like langt hår som mitt hår er det en del stress, men det er det uansett om det er ekte eller ei. Så det kommer ann på hvor mye og hvor langt hår du skal ha.

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

5 Ting som ødelegger håret ditt

- Høy hestehale over tid - 
Om du alltid har høy hestehale blir håret ditt etterhvert gnagd rett av. Dette er fordi at strikken må være såpass stram at den kan klare å holde oppe en høy hestehale. Har du i tillegg håret i strikk samme sted hele tiden, blir håret gnagd av der strikken er.

Dette er noe som skjer over tid selvfølgelig, så man merker det ikke med en gang. Men om håret ditt blir tynnere og tynnere, kan dette være grunnen. 

- Du glemmer å kure håret ditt- 
Hår trenger ekstra pleie iblant, og derfor er det viktig å kure håret. Om du vasker håret hver dag, til annenhver dag, anbefaler jeg å kure håret 1 gang i uken. Selv kurer jeg nesten annenhver gang jeg vasker håret. Men dette er mye fordi jeg har hair extensions.
 

- Du retter / krøller håret hver eneste dag- 
Denne varmebehandlingen er helt drepen for håret ditt! Test ut flettekrøller, flettefrisyrer eller bare kjør på med naturlig hår. Eventuelt invester i en faktisk god hårspray som gjør at krøllene holder i et par dager av gangen, når du først krøller håret. 


- Du vasker håret hver eneste dag - 
Når du vasker håret strippes det for naturlige oljer, i tillegg til at hele runden med hårføner, å gni håret inn med shampo, og eventuelt rette / krølle skader håret mye. Så prøv å vask håret heller annenhver, eller hver 3 dag.

 

- Du bleker håret - 
Okey, den her sier seg jo selv. Men har du faktisk tenkt over hvor mye bleking skader på håret? Da jeg gikk fra svarthåret til brunette (som failet fordi frisøren ikke gjorde en god jobb), bleket hun håret mitt, og etter det ble håret mitt skikkelig skadet. Så da kan du jo tenke deg hvor mye håret ditt blir skadet hvis du hele tiden bleker det. 


 

Herregud for en dag!

Dagen i dag har virkelig bare sust unna! Etter at jeg blogget i stad, var jeg en del hjemme hos foreldrene mine med mamma, mens vi skravlet om alle mulige blomsterting. Fikk så mange idéer til ting jeg kan gjøre her hjemme. Så nå klør det i de grønne fingrene mine. Tihi!

Etter det gikk jeg en tur ned til søsteren min. Hun bor rett ved siden av foreldrene våre. Så da lekte jeg masse med tantebarna mine og var der en god stund! 

Nå har vi nettopp vært i bursdag til Rebecca. Hun ble 22 år for et par dager siden, så dere får stikke innom bloggen hennes HER og gratulerer henne på etterskudd. Hun hadde full tropisk bursdag, og det var veldig gøy!

Jeg har bare hatt en veldig slitsom uke, så jeg hadde ikke energi til å være der så altfor lenge. Men jeg ville jo innom siden hun hadde bursdag. Det syns jeg er et must! Når noen har bursdag drar man faktisk innom altså. Uansett hva! 


Det var i alle fall veldig gøy i bursdagen hennes, og jeg er så glad for at vi dro innom! Nå er jeg helt kjørt, så nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen og slappe av sammen med Per Fredrik! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Det er ikke mange som vet det..

// inneholder reklame

Nå er jeg tilbake i Hokksund en tur. Jeg har nettopp vært i brunch med alle jentene i familien, siden kusinen min fra Danmark var hjemme en tur. Nå er jeg oppe hos foreldrene mine en tur. De bor jo i Hokksund, som er stedet jeg er født og oppvokst. Det er nok ikke så mange av dere som visste. Hehe! "Dialekten" min er jo ganske utvasket, da jeg har bodd veldig lenge i både Oslo og Sandefjord. 

Blusen min er fra Gina Tricot, og du finner den HER.
Du finner den også i blå HER

 

Gårsdagen ble utrolig morsom! Dere har vel kanskje sett en del av det på Snapchat allerede? Vi sang singstar og spiste så mye reker hjemme hos Camilla! Senere på kvelden dro vi ned til Drammen sentrum, og var vel innom nesten alle utestedene i byen før vi til slutt endte opp på The Box, hvor hele jentegjengen danset sammen igjennom natten! Så alt i alt ble kvelden i går helt fantastisk! 


I kveld skal jeg ut igjen. Rebecca skal feire bursdagen sin med tropisk tema. Så det blir veldig gøy! Krysser fingrene for at været ute blir bedre. For nå har det regnet veldig i Sandefjord har jeg hørt. Kjipt! 

Men, nå skal jeg ut en tur i hagen. Mamma skal vise meg alle blomstene sine. Hun har jo enda mer dilla på blomster enn jeg har. Mon tro hvor jeg har arvet det fra! Tihi! 

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Reke-fest!

Her er det fullt rekeparty altså! Camilla er så morsom så hun hadde kjøpt inn masse rekepynt, blant annet rekehatter og rekesmekker. Så nå sitter vi med skikkelig utkledning her. Hahah!

Nå skal vi sette oss ned og spise. Vi har 4 kg med reker, så jeg har en følelse av at jeg kommer til å rulle ut derfra!

Hahaha. Dør av Vicky!

Nå får jeg komme meg tilbake til festen. Bloggnerden 🤓 ha en fin fredagskveld dere!

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Valget falt på denne

Wow, så utrolig mange som kommenterte mitt forrige innlegg om hvilken kjole jeg skulle bruke i kveld! Jeg gikk for settet, da jeg følte det passer best for kvelden. Nå står jeg egentlig klar for å dra hjemmefra. Er som alltid for sent ute. Skjønner ikke hvordan jeg får det til! Haha! Det her er i alle fall kveldens antrekk. Håper virkelig ikke det blir for kaldt. Jeg er alltid livredd for at det skal bli for kaldt, så ekstra skift er alltid med. Hehe!


Nå må jeg nesten løpe om jeg ikke skal blir aaaaltfor forsinket. Håper dere får en fin fredagskveld! Skal prøve å oppdatere dere via snapchat (stinablogg) i løpet av kvelden! 
 

 

Hvilken kjole?

// inneholder reklame

I kveld skal jeg på skikkelig jentekveld med reker, singstar og masse morro! Jeg skal til Camilla, som er en venninne fra Drammen. Hun flytter til Kristiansand snart, så dette blir på en måte en slags avskjedsfest for henne. Så leit at hun skal flytte! Men forhåpentligvis får vi sett hverandre iblant fordet! 

Akkurat nå holder jeg på å velge ut antrekk for kvelden, og jeg har seriøst ingen anelse hva jeg skal ha på meg. Derfor spørs jeg like greit dere! Dere hjelper meg alltid når jeg lurer på noe, så nå trenger jeg deres hjelp igjen! Hvilke av disse kjolene skal jeg ha på meg?

 

Denne kjolen er jo så fin og jeg elsker alle broderiene på den!

Kjolen er fra Nelly, og du finner den HER
 

Dette settet digger jeg siden det er så blomstrete og fint, samtidig som det er skikkelig flowy!
Dette settet er fra Nelly

 

Dette er en litt mer basic kjole, men den er jo så fin! Også elsker jeg at den er rosa!
Kjolen er fra Nelly.

 

Denne jumpsuiten eller playsuiten som man kaller det er jo så fin og blomstrete! Den er også stretchy i stoffet, så det er superkjekt og digg!

Jumpsuiten er fra Nelly, og du finner den HER.

 

 

Hvilken syns du jeg skal bruke? 💗

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Dette har skjedd siden sist

Den siste tiden har jeg virkelig gått all-in på Snapchat, og nå har jeg virkelig blitt så mye mer aktiv. Jeg vet ikke om det er at det er sommer, eller hva det er for noe, men jeg har fått helt dilla! Jeg oppdaterer med alt mulig av bilder og videoer fra hverdagen, og det er så gøy! 

Her er bare noe av det jeg har lagt ut den siste tiden, så dere kan se! Legger forresten ut når jeg har blogget også, så dere enkelt kan følge med. Elsker at Snapchat endelig har gjort sånn at man bare kan swipe opp istedenfor å måtte gå ut av appen og inn i safari også skrive inn blogg-addressen min. Dette gjør det jo så mye lettere for dere å følge med! Heter forresten "stinablogg" på Snapchat, så det er bare å add'e meg om du vil følge med!

Nå skal jeg snart legge meg for å sove. Vi har nettopp sett en sykt spennende film som het "Kidnap" med Halle Berry i hovedrollen. Den anbefales! Spenningen holdt seg igjennom hele filmen, vi ble helt oppslukte i filmen! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Slik skal jeg spare tusenvis på mat!

// inneholder reklame

Etter at jeg gikk igjennom alle utgiftene mine i går (les innlegget jeg skrev HER), har jeg satt opp et nytt budsjett der jeg skal bruke mye mindre penger på mat. Tidligere har jeg brukt helt svimlende summer på mat, og det er jo virkelig helt tullete! Mat er jo noe man bare spiser opp, så det er ikke vits i å bruke ekstreme mengder penger på det.

Ja, jeg kommer fortsatt til å lage god og sunn mat, som jeg kommer til å kose meg med. Nekter å leve på nudler liksom. Men jeg skal gjøre en del triks som forhåpentligvis kommer til å spare meg tusenvis hver eneste måned. Jeg vil tro at jeg ikke er den eneste som liker å spare penger på mat, så derfor skal jeg dele de nye "reglene" / "triksene" med dere. Del gjerne deres beste pengesparingstips i kommentarfeltet. Elsker å høre deres tips! 


 

Topp fra Gina Tricot finner du HER, du finner den i blå HER, og i sort HER.
Buksen min er fra Bik Bok og du finner den HER.  

 

- Handle på Kiwi. Tidligere har vi kun handlet på Meny, og det er virkelig ingen hemmelighet at Meny er mye dyrere enn billigkjeder som Kiwi. Per Fredrik og jeg dro faktisk innom begge butikkene i dag for å sammenligne priser på ting vi kjøper ofte, og jeg fikk totalt sjokk. Handler man for 1000,- kr på Kiwi, blir det fort 1200,- kr på Meny. Selv om Meny har det beste utvalget, kommer jeg nok til å handle mest på kiwi, og Meny iblant, men Per Fredrik fortsetter nok å handle på Meny til tross for pris-forskjellene fordi han er så glad i utvalget der. 

- Handle First Price. De fleste produktene til First Price smaker nærmeste helt likt som dyrere merker, og her er det ekstremt mye penger å spare. Ofte koster First Price 1/3 eller 1/2 av hva det koster fra andre merker, så her er det ingen tvil at det blir mer First Price fremover.

- Handle sjeldnere. Vi er ofte sånn at vi stikker innom butikken nesten hver eneste dag. Da sier det seg selv at man ofte plukker med en del ekstra ting man faktisk ikke trenger. Derfor er det mye smartere å handle 1-2 ganger per uke.

- Gå igjennom kjøleskapet. Altfor ofte er det rotete og kaos i kjøleskapet, og det er helt umulig å se hva vi faktisk har. Det resulterer i at vi kaster mye mat, noe som bare er penger rett ut av vinduet. 

- Vakumpakke ting. Per Fredrik kjøpte en vakum-maskin til hjemmebruk i går, som er genial å bruke på for eksempel kjøtt. Da holder kjøttet seg noen dager lengre, og man unngår å kaste mat.

- Tenke meg om to ganger: Altfor ofte kjøper jeg inn godteri / snacks og ting jeg generelt ikke faktisk trenger. Det er lov å kose seg, men det er også smart å begrense hvor mye jeg faktisk kjøper, som jeg egentlig ikke trenger.- Bruke "mattilbud" appen. Den viser oversikt over alle tilbud på de forskjellige butikkene, og det er smart å følge med når det er salg på ting man bruker ofte. Da kan man bare kjøpe inn en del ekstra, så sparer man penger over tid. 

- Handle i Sverige. Det er så mange ting som er mye billigere i Sverige, og vi kommer nok til å dra dit iblant og storhandle en del ting. 

 

Har du noen tips til hvordan man kan spare penger på mat?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Jeg liker å ha det plettfritt

// inneholder reklame

Veldig ofte får jeg kommentarer på at huset vårt ser veldig upersonlig ut, og at det ser ut som det er klart for visning. Veldig mange henger seg opp i at jeg ikke har noen bilder på veggene, små nips i vinduene og at jeg ikke har teppe på gulvet. 

Topp fra Gina Tricot finner du HER, du finner den i blå HER, og i sort HER.

Buksen min er fra Bik Bok og du finner den HER.  

For noen ting å henge seg opp i, sier jeg bare! Men jeg kan jo gi dere en liten forklaring på hvorfor ting ser ut som det gjør. Jeg er veldig, og da mener jeg veldig glad i en clean look når det kommer til huset. Jeg syns det er mye finere når det ikke er dill dall overalt.

Det kan jo fort se veldig rotete ut med masse ting hengende på veggene og små nips liggende rundt overalt. 

Jeg hater virkelig rot, og jeg liker veldig godt når det er helt plettfritt. Da koser jeg meg skikkelig! Jeg må innrømme at det virkelig ikke alltid er helt plettfritt her. Jeg har jo blant annet en hund som elsker å dra med seg ting overalt. Men jeg unngår i alle fall mye rot ved å ikke ha 149174051 forskjellige pynteting overalt.

 Når det kommer til tepper på gulvene, er det noe jeg ikke kan fordra. Jeg får helt panikk av å tenke på hvor mye ekkelt som samler seg i ett teppe. Tenk alle matrester som faller ned på gulvet og opp i det teppet, eller alt mulig man drar man seg fra andre steder og på teppet. Ja, man kan støvsuge et teppe, men hvor ofte renser man det??

Her hjemme vasker vi for eksempel sofaen minst 1 gang i måneden, rett og slett fordi den er hvit, og fordi vi liker å ha en ren sofa. Men tenk så nasty veldig mange sofaer der ute er. Når vasket du sofaen din sist liksom?

Har man ikke hvit sofa er det fort gjort at man nærmest aldri vasker den, fordi man faktisk ikke ser hvor møkkete den er. Når jeg sier vaske, mener jeg vaske, ikke bare støvsuge. Mulig jeg er litt freak når det kommer til bakterier og sånt, men jeg bare takler ikke ting som er skitne. Det gjør meg skikkelig uvel! Haha! 

Så ja, det er en liten forklaring til hvorfor det kan se litt "tomt" ut her hjemme. Jeg liker veldig godt hvordan det ser ut, og det er jo det som er viktigst. Men tenkte bare å oppklare det siden så mange kommenterer på det hele tiden! 

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Jeg gir faen

// inneholder reklame

Etter gud vet hvor mange år som blogger har jeg lært meg veldig mange ting, og en av de tingene som er trist at jeg har lært meg, men samtidig også fantastisk; er å gi faen. Gi faen i hva folk måtte mene om alt mulig rart.

Før var jeg livredd for å skrive noe som familie, venner, bekjente og mest av alt; anonyme mennesker kunne mene noe om. Jeg turte ikke gjøre ting jeg egentlig ville, og si ting jeg faktisk mente, fordi jeg var redd for å få drittkommentarer.

Topp - Bik Bok


Men vet dere hva jeg har forstått? Folk kommer til å slenge dritt uansett hva, og da mener jeg uansett hva. Den søte hårbøylen jeg har på meg nå, som jeg selv syns er så fin, har jeg fått sååå mye dritt for. Jeg har brukt den flere ganger her på bloggen, og hver gang drøsser det inn med kommentarer om hvor dust og barnslig jeg ser ut med den.

Jeg er 24 år og da får jeg ikke lov til å bruke den tydeligvis. Altså, what!? At det skal klikkes så mye over en så liten ting er jo helt idiotisk, og sier mer enn nok om hvor lite som skal til før folk klikker helt.

Det var da jeg så det at jeg innså; bare gi faen. Folk kommer til å klikke uansett, så hvorfor ikke bare gjøre akkurat det jeg vil!? Da kan jeg i alle fall vite at jeg er ærlig mot meg selv og verden, istedenfor å hele tiden måtte gå på tåhev for å ikke tråkke noen som helst på tærne. For helt ærlig, vi lever i et samfunn der folk klikker over alt.

La oss si at jeg hadde skrevet på bloggen at jeg ikke var fornøyd med ørene mine, da kan jeg love dere at mange som hadde lignende ører hadde tatt seg nær av det. Man kan faktisk ikke spøke med sitt eget utseendet og vesen uten at folk klikker engang. 

Nei, folkens. Det beste er å bare gi blanke. Vi lever i Norge der folk tar seg nær av alt, og klager på alt, og legger skylden på at de føler seg dritt på alle andre enn seg selv. 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

5 ting jeg ikke takler

// inneholder reklame

😝 Når folk tar føttene sine i nærheten av bord. Slenger du bena på bordet her hjemme får man en dose kjeft for å si det sånn! Det siste jeg vil ha i nærheten av der jeg spiser er føtter. Ja, jeg har forresten angst for føtter. 

😝 Når folk skjærer osteskiver i midten av osten og gjør hele osten stygg. Why liksom? For ikke å snakke om folk som lager "hoppbakker" i smøret. Det er irriterende det! Jeg liker ikke masse hull rundt i smøret. Det skal være jevnt over, hvis ikke ser det bare nasty ut. Ok, jeg er sær. Jeg vet det.

Genser - Nelly HER (50% rabatt nå!)
 

😝 Jeg hater hvis jeg får "fuzzy slippers" på tennene. Altså, sånn belegg som kommer hvis man drikker / spiser noe med masse sukker for eksempel. Jeg får helt fnatt hvis jeg får det! Jeg må gå rett på badet og pusse tennene mine med den elektriske tannbørsten med en gang hvis jeg får det. Om jeg ikke er hjemme får jeg helt panikk. Burde ha med meg reisetannbørste i vesken egentlig. 

😝 Jeg takler ikke å åpne champagneflasker. Jeg er så livredd for at korken skal treffe meg i ansiktet, eller at jeg skal treffe noen andre. Det må jo gjøre helt grusomt vondt! Nei uffameg! Hver gang jeg skal åpne en flaske champagne gir jeg den rett til Per Fredrik!

😝 Når folk lager unødvendige lyder. Som for eksempel hvis de smatter eller smeller meg tyggisen. Jeg blir sprø jeg! Var på negletime for en stund tilbake og da var det en annen kunde der som bokstavelig talt smelte med tyggisen i over en time i strekk! Holdt på å bli gal!


😝 Hvilke ting er det du ikke takler? 😝

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Fullstendig sjokkert over pengebruket mitt!

// inneholder reklame

I dag har jeg gjort noe jeg burde gjort for en gooood stund siden. Jeg har gått igjennom alt jeg har brukt av penger siden januar, og jeg fikk helt ærlig totalt sjokk når jeg så hvor mye jeg hadde brukt. Jeg tørr faktisk ikke skrive hvor mye jeg har brukt på alt totalt, for det er rett og slett for drøyt. Men jeg kan røpe såpass at jeg har i gjennomsnitt brukt 25'000 i måneden på kun mat og bil. Altså! Er det seriøst mulig?? Jeg kjenner jeg blir helt kvalm innvending.

Det er så sinnsykt mye penger som jeg heller aldri ser. Det er ikke som en dyr veske som man kjøper, også har man den i åresvis. Neida, man spiser opp maten og det er bare en liten sum av pengene til bilen som går ned til å betale ned lån. Resten har gått til dyre parkeringer, bensin, forsikring, bompenger, osv. 

Jeg har jo brukt penger på så mye ting jeg faktisk ikke trenger. Jeg må virkelig lære meg å tenke meg om minst 2, om ikke 3 ganger før jeg kjøper noe; trenger jeg virkelig denne?

Det er så skummelt det med penger. For det er jo ingen hemmelighet at jeg tjener mye penger, men desto mer penger man tjener, desto mer bruker man. Har man lite utbetalt klarer man seg nesten alltid på det, på en eller annen måte. Mens hvis man har mye penger, og ikke er vandt med det, ja da bruker man fort 800,- på en Ladurée boks med en bok jeg aldri kommer til å lese, kun fordi boksen var rosa og fin. For å nevne et bittelite eksempel. Og et annet eksempel; nærmere 40'000,- kr på kun kamerautstyr.. 

Topp - Nelly

Fremover skal jeg virkelig passe på hvor mye penger jeg bruker på alt mulig. Det er jo så mye smartere å spare pengene til noe som virkelig er verdt å kjøpe, enn å kaste bort masse penger på småting. 

Nå har jeg satt opp et budsjett på hvor mye jeg skal bruke på alt mulig hver måned, og det skal jeg virkelig klare å holde. Resten skal spares! Hehe! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Norges beste sted å bo?

// inneholder reklame

Nå er det litt over et år siden jeg flyttet til Sandefjord. Før jeg flyttet hit visste jeg pent lite om stedet. Jeg hadde såvidt vært i sentrum et par ganger, og hørt litt forskjellige ting av Per Fredrik, men det var egentlig det. I løpet av det året har jeg lagt merke til flere ting med Sandefjord.

Topp - Bik Bok

Her er det veldig mange fine strender. Der vi bor i Sandefjord, som er rett ved vannet, ble det ikke vinter i år. Vi hadde uten å overdriver 1,5 døgn totalt der det lå snø på bakken. Resten av tiden var gresset grønt og gradestokken viste som regel 2-3 milde varmegrader. Perfekt om du er som meg og ikke er noe glad i kulde!

En annen ting jeg har lagt merke til er at det som oftest er finere vær her enn andre steder. Det er som regel varmere og solen skinner mer. Så langt har jeg bare tenkt at det kanskje var noe jeg innbilte meg.

Vel, for et par dager siden sendte Rebecca et skjermbilde av en artikkel om at Sandefjord har best vær i landet. I løpet av sommeren av de siste 30 årene har Sandefjord kommet best ut på sommersolen. Her skinner det mer enn noe annet sted i Norge. Ikke rart jeg trives her! Hehe! 
 

Så da er det avgjort. Sandefjord har faktisk det beste været. Her skinner solen mest, og det er jeg så glad for! Oooog, jeg forstår nå hvorfor så mange velger å ha feriehus / hytte her i Sandefjord. Sommerværet er jo amazing!

Artikkelen finner du her 
 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Har jeg operert nesen?

Den siste tiden har det ramlet inn en del kommentarer med spørsmål om jeg har operert nesen. Mange mener den har blitt betydelig smalere og lurer på hva som har skjedd.

Vel, i går la jeg jo ut bilder hvor dere kunne se før og etterbilder av leppene mine, men der vises også hvor mye konturering har å si. På før bildet hadde jeg glemt å konturere både nese og kinn, og derfor så nesen mye bredere ut enn den gjorde på bildet til høyre der jeg hadde konturert. 

Jeg har altså ikke lagt nesen under kniven. Det er ikke akkurat noe jeg føler for å gjøre, og er nok ikke noe jeg hadde turt å gjøre heller. Jeg har derimot lært meg å bli litt bedre på konturering. Jeg er fremdeles ikke noe proff enda, men gud for en forskjell det gjør for ansiktet! Når man tar på foundation blir jo alt av konturer borte, og da er det viktig å vite hvordan man får de frem igjen, og gjerne litt bedre enn originalen. Hehe! Noen av dere som er glade i å konturere ansiktet?
 

10 tips for en vellykket hjemmefest

I det siste har jeg fått helt dilla på å lage litt over-the-top hjemmefester. Jeg syns det er så gøy å pynte opp skikkelig, invitere en gjeng venner og bare ha det gøy! Det er allerede veldig mange ting jeg har lært, som kan gjøre festen mye bedre, og jeg har lært hvilke feller man også kan gå i.

Jeg vil tro at jeg ikke er den eneste der ute som liker å lage fester, så derfor skal jeg dele noen tips med dere om hvordan dere kan holde en bra hjemmefest. PS; en del av tingene på denne listen er forbeholdt de over 18 / 20 år, men de fleste av disse kan gjøres alkoholfrie om man vil, ved å bytte ut alkohol med brus. Facebook arrangement - Gjør det enkelt å invitere venner ved å lage et facebook arrangement. Her kan du legge til all informasjon du trenger, og du kan velge om arrangementet skal være privat, om venner kan invitere venner, osv. Her får du også full oversikt over hvem som kan / ikke kan komme, og facebook sender ut påminnelser til folk når festen begynner å nærme seg. Genialt opplegg!

 

Inviter folk i god tid - Det er smart å invitere folk i god tid. Da rekker folk å bytte om på jobbvakter, og forhåpentligvis har de ikke lagt planer enda. Skal du ha en bursdag eller fest innendørs er det smart å invitere folk 2-3 uker i forveien. Skal du derimot være utendørs og er avhengig av fint vær er det greit å invitere folk en uke i forveien så du kan sjekke været. 


 

Værmelding - Apropo sjekke været; gjør det både når du inviterer og dagen før festen. Plutselig endres værmeldingen og da er det greit å være forberedt på at man plutselig må ha festen innendørs.

Tema - Temafester er alltid morsomt! Her er det mye å velge mellom; tropical, mexican, halloween, kasino, hippie, osv. Velg et tema og oppfordre gjestene til å kle seg ut etter hvordan temaet på festen er. Bare vær obs på at dersom du kun holder et vors er det ikke sikkert folk vil kle seg ut dersom de skal videre ut på byen på kvelden. 

Pynt - Når du har valgt et tema for festen er det bare å dra ut og kjøpe inn masse pynt. Når man kommer til et sted der det er skikkelig pyntet opp får man fest stemning med en gang, og man skjønner at festen kommer til å bli bra, og er planlagt. Billig festpynt kan man få tak i på TGR, Nille, Europris, Rusta og søstrene grene. 


 

Mat / appetizers - Om du inviterer venner som bor et godt stykke unna kan det være smart å lage mat, da mange rekker å bli sultne på veien til festen. Det trenger ikke være mer komplisert enn å grille noen burgere og pølser, lage taco eller bestille pizza. Du kan gjerne også lage en dessert som folk kan kose seg med utover kvelden. Toro brownies er genialt om man skal ha noe enkelt, kjapt og digg! 


 

Velkomstdrink og jelloshots - Om du vil sette igang stemningen på festen med en gang folk kommer er det smart å servere en velkomstdrink og gjerne noen jello shots. Jeg pleier å lage velkomstdrink av; 1 liter sprite, 0,5 liter bacardi razz, 1 liter ananas juice, 0,8 liter sweppers lemon, 0,8 liter tropisk juice. Jello shots har jeg laget et eget innlegg med oppskrifter som du finner HERDrikkeleker - Få opp stemningen på festen ved å kjøre igang noen drikkeleker. Beer pong er en genial som alle kan være med på! Eller så finnes det dusinvis av app'er med drikkeleker man enkelt kan laste ned. Min favoritt er "charades!". 

 

Basseng til drikke - De fleste som kommer på en fest har som regel med en god del drikke, som de gjerne vil legge et kaldt sted. Å fylle opp kjøleskapet med alle sin drikke er ikke alltid en mulighet, og det kan ofte gå surr i hvem som eier hva, i tillegg til at man gjerne ikke vil at folk skal gå inn og ut av huset hele tiden om man har fest utendørs. Det man kan gjøre da er å kjøpe inn et barnebasseng, fylle det med vann fra hageslangen (siden det er kaldt) og de gjestene legge drikken sin oppi der. Vi gjorde det på sist fest, og det var genialt! Så, det var mine beste tips til hvordan du kan arrangere en vellykket hjemmefest! Fortell meg gjerne om du har noen tips til en vellykket hjemmefest i kommentarfeltet! 

 

Liker du å arrangere hjemmefester?

Før og etter Restylane bilder!

// inneholder reklame

Nå er det godt over en måned siden jeg tok første injeksjon med Restylane, og et par uker siden jeg tok min siste injeksjon. Nå som leppene mine endelig har blitt den størrelsen jeg ønsket og all hevelse har gått over, kan jeg endelig vise dere litt før og etter bilder av resultatet.

Det er helt ærlig veldig rart å se på før bildene. Hele ansiktet blir jo forandret når man forandrer på en ting, siden proporsjonene blir annerledes.

Toppen min finner du HER

 

Jeg har jo veldig store øyne og jeg har alltid syntes at leppene var for små i forholdet til resten av meg. Nå derimot, kunne jeg ikke vært mer fornøyd. Jeg prøvde å bli fornøyd med mitt naturlig utseendet i så mange år, men til slutt tok jeg valget om å ta injeksjoner, og det er noe av det smarteste jeg har gjort for mitt eget utseendet. 

Nå elsker jeg leppene mine og hvordan de ser ut, og jeg bruker endelig farge på leppene. Med unntak på alle disse bildene da. For de ville jeg gå all natural så dere kan se resultatet best mulig. Men sånn til vanlig føler jeg endelig at jeg kan bruke noe annet enn matt og lys leppestift. Det var nemlig den eneste måten å gjøre de større på tidligere. Nå som de er store nok som jeg liker bruker jeg både farge og glans, og gud så fin som jeg føler meg!

Dette er ikke et innlegg for å pushe restylane på noen som helst. Gjør hva dere vil med livene deres. Det beste er å lære seg og like sine naturlige features. Dette er rett og slett bare et åpent og ærlig innlegg fra min side. Dere har jo også forespurt før og etter bilder av leppene så mye, så here we go! 
Ganske stor forskjell eller hva? Nå har ikke jeg fylt opp leppene til randen akkurat. Jeg føler leppene mine er akkurat der hvor de fortsatt kan se ekte ut, samtidig som de er fyldige og fine. Jeg er i alle fall veldig fornøyd, og føler meg så fin med de "nye" leppene mine. Hehe!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Barn før ekteskap?

// inneholder reklame

Veldig ofte får vi spørsmålet: når skal dere få barn da? Vel, for det første så er vi faktisk ikke sikre på om vi skal ha barn. På den ene siden er det deilig å ikke ha barn. Ingen av oss er noe spesielt interessert i å gi opp friheten vår for å få et barn, og siden vi begge jobber for oss selv, går det ikke akkurat ann å ta ut barnepermisjon.

Er jo ikke sånn at jeg kan droppe å blogge på et år bare fordi jeg får barn liksom. Så det alene er jo et stort problem. I tillegg liker vi veldig godt å reise, og når man får barn blir det ganske begrenset, og man må dra på mer barnevennlige steder. 

Toppen min finner du HER

Men på en annen siden tror jeg det blir koselig med barn den dagen det eventuelt skulle skje. Jeg tror det vil føles ganske trist å bikke 40 år og ikke ha barn. Da ser man alle rundt seg ha barn, og det er grenser hvor lenge man er gira på å reise rundt i verden. For ikke å snakke om hvor koselig det er med barn når man blir mer voksen, og for ikke å snakke om barnebarn.

Men, tilbake spørsmål om når vi skal ha barn. Der har jeg en ganske sterk mening. Jeg vil ikke ha barn før vi er gift. Det handler ikke om tradisjoner eller religiøse ting eller noe (jeg er forresten ikke religiøs). Det handler om at jeg vil at man skal være 110% sikker på at man faktisk kommer til å være sammen for alltid, før man fyrer løs og får barn. Når man har både bodd sammen en god stund, og har vært gift, har man gått igjennom mange faser av forholdet, og forhåpentligvis har man fått testet ut forholdet såpass godt til at man vet hvor man har hverandre. 

Det siste jeg vil er å få barn også bli alenemor. Det er ikke noe jeg unner hverken barna eller meg selv. Nå er jo jeg veldig sikker på at Per Fredrik og jeg kommer til å være sammen for alltid, og i løpet av de snart 2 årene vi har vært sammen har vi vært igjennom veldig mange utfordringer, som har gjort forholdet våres enda sterkere.

Men akkurat ekteskap vil jeg at skal være inngått før eventuelle barn kommer. Mulig jeg bare er super sær, og det kun er meg som tenker sånn i dagens samfunn. Det er i alle fall slik jeg ønsker at ting skal være i mitt liv. 

 

Må man gifte seg før man får barn?

Legg igjen dine tanker og meninger i kommentarfeltet!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Her får du tak i flamingoer og baderinger!

// reklame

Hver gang jeg legger ut bilder med badeflamingoen min eller andre badeleker får jeg så mange spørsmål av dere hvor man kan kjøpe de. Derfor har jeg søkt masse rundt på nettet og funnet et stort utvalg av flamingoer, baderinger, svaner og badeleker som dere finner en oversikt over i dette innlegget.

Jeg elsker denne trenden, og kunne gjerne tenkt meg å klikke hjem en gullfarget svane som kan matche min rosa! PS: Linker til produkter er under bildene. 

Gullfarget svane HER  /  Rosa flamingo HER  /  Flamingo og palme drikkeholder HER

Enhjørning HER  /  Donut HER
 

Rosegull flamingo HER  /  Flytende pizzastykke HER  /  Vannmelon HER

Gull svane HER  /  Hvit svane HER  /  Emoji poop HER

 

 

Hvilken av disse er din favoritt?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Uken som gikk #26 - Vekten min, 15'000,- & Matforgiftet, Festing +++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
- Da jeg skrev om vekten min i et innlegg for å snakke om det grusomme lyset på prøverom, ble det en del debatt rundt det at jeg nevnte vekten min, og det var mange som mente jeg økte kroppspresset. Det var jo ikke meningen i det hele tatt, og jeg skrev et nytt innlegg senere i uken for å oppklare ting. Det siste jeg vil her i verden er å øke kroppspresset. Jeg syns alle er vakre akkurat slik de er!  

Ukens høydepunkt
- Det er uten tvil gårsdagens fest her hjemme. Det kom masse fantastisk venner og det ble så god stemning! 

 

Ukens innkjøp
- Jeg kjøpte en god del nye klær tidligere denne uken, og du kan se alle plaggene i DETTE innlegget. Mest fornøyd var jeg med toppen på bildet under, som du finner HER, buksen finner du HER

Ukens cravings
- Sushi! Det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle skrive noensinne, for jeg har ikke klart å spise sushi på over et år siden jeg ble matforgiftet, og ikke takler smaken av tang lengre. Men det er en sushi restaurant i Sandefjord som lager sushi med rispapir istedenfor tang, og den sushien er virkelig helt nydelig! Jeg har faktisk kjøpt sushi der 4 (!) ganger denne uken. Hahah!

 
 

Ukens beste snapchat
- Jeg ler meg ihjel av dette bildet! Altså, hvor morsom er ikke Rebecca? Vi var ute og shoppet til lørdagens fest, og plutselig begynner hun å gå rundt i butikken med en delfin på hodet. Standard Rebecca å gjøre noe morsomt. Haha! Heter forresten stinablogg på snapchat. 

 

Ukens opptur
- Turen til Nordby senteret i Sverige på torsdag med Per Fredrik var en skikkelig opptur, for jeg innså hvor mye penger man kan spare på å handle inn ting derfra. På bare den turen sparte vi 15'000,- kr på det vi kjøpte. Altså, vi skulle kjøpt det i Norge måtte vi ha betalt 15'000,- kr mer. Det er vanvittig stor forskjell! Gjett om vi skal dit og handle flere ganger. 

Ukens fokus
- Denne uken har definitivt sosialt liv vært fokus. Jeg har vært med Rebecca flere ganger, Per Fredrik og jeg dro til Sverige, Victoria har sovet her hele helgen, og i går hadde vi masse venner på fest her hjemme. Elsker å være med venner. Det gjør meg så glad!Hvordan har uken deres vært? 💗

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Ukens spørsmål #169 - Føde barn, Kjøpe bobil, Flamingoer, Fans +++

// inneholder reklame

Hva gjør du med sminken når du skal bade og sånn? Dukker du ikke hodet under? Eller går du uten sminke?
- Jeg går som regel alltid med sminke. Når jeg bader så bare dukker jeg ikke under med hodet. Det er uansett superstress å få håret helt vått, da det tar så utrolig lang tid å style og vaske det,  i tillegg til at festene ikke tåler klor- og saltvann.

Bikini overdel - HER  /  Bikini underdel - HER

 

Det går aldri an og swipe opp og lese bloggen din fra snap, når du skriver "swipe" opp for og lese bloggen!
- Det er nok fordi du ikke har oppdatert snapchat. Etter deres nyeste oppdatering er det mulig å legge til linker på snapper, sånn at dere enklere kan lese blogginnleggene mine. Om du derimot har oppdatert, og det fortsatt ikke funker aner jeg ikke hva grunnen kan være.

 

Leste et sted på bloggen din en gang at søsteren din jobber på fødeavdelingen. Er hun jordmor, sykepleier eller barnepleier?
- Hun er barnepleier på Rikshospitalet og Drammen sykehus. Ingen tvil om at det er den perfekte jobben for henne, for man skal lete langt etter noen som er mer lidenskapelig opptatt av barn og fødsler. Om jeg noensinne skal få barn skal hun være med på fødselen min for å si det sånn. Hehe!


 

Har du noen gang tenkt å kjøpe deg bobil? Med tanken på at du er et reise menneske
- Det har jeg ikke tenkt så mye på. Men jeg tror nok ikke det er noe for meg. Jeg liker veldig godt å reise, men jeg er ikke så glad i å måtte kjøre superlangt overalt. Liker bedre å sette meg på et fly også er jeg der liksom. Hehe! 

Hvor skal Victoria sove i natt da? Dere har jo ikke gjesterom
- Vi gjør alltid om treningsrommet til et gjesterom når folk skal sove over. Vi har jo en oppblåsbar dobbeltseng som passer perfekt inn der, så den bruker vi alltid å sette opp når vi har overnattingsbesøk.

Hvor får man kjøpt sånne små og store flamingoer eller rosa svaner?(eller hva de er) Jeg bare elsker dem.
- Jeg har kjøpt noen av de på eBay og resten på Nille. 


 

Hvor er toppen og skjørtet fra?
- Glemte helt å legge til linker når jeg la ut dette innlegget. Haha, sånn går det når man skal blogge i siste liten. Toppen finner du HER, og skjørtet finner du HERGikk rett forbi deg på Hvaltorvet i går. Hadde dårlig tid, hvis ikke skulle jeg gjerne ha stoppet å snakket med deg. Er det forresten greit, eller liker du å gå alene uten å bli forstyrret?
- Jeg syns det er super koselig når dere kommer bort for å si hei eller ta et bilde, så det er bare å komme bort! Ofte kan jeg sikkert se litt busy ut hvis jeg er med venner eller bare shopper veldig, men det er bare å komme bort fordet altså. Elsker å møte dere som leser bloggen min. Det er jo så koselig å se dere, og ikke bare et tall på en skjerm.

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Selv om de fleste ikke kjente hverandre, så..

// inneholder reklame

Gårsdagens grillfest ble virkelig så utrolig bra! Alle som kom brakte med så god stemning, og selv om de fleste av jentene ikke kjente hverandre, ble alle skikkelig sammenspleiset og vi hadde det så gøy sammen! Det er virkelig ikke ofte at skjer når man lager fest. 

Med en gang gjestene kom serverte vi både velkomstdrink, jello shots og masse sushi. Vi hadde spesialbestilt sushi sånn at vi fikk det på våres egne tallerkner, og med sykt mye digg på toppen. Det falt virkelig i smak hos alle for å si det sånn. For den sushien var borte før vi rakk å snu oss. Hehe!

Ute hadde jeg satt opp eget basseng som folk kunne ha drikken sin i. Det er jo så genialt! Vanligvis blir man løpende frem og tilbake på begge kjøkkenene her hjemme for å finne alkohol, og ofte blir det ikke plass til alle engang.

Men i bassenget var det mer enn nok plass, og selv om vi kjøpte massevis av poser med isbiter så det skulle bli kaldt hadde det holdt å bare fylle det med vanlig kaldt vann. Party life hack altså!Per Fredrik var så flink kokk hele kvelden og lagde masse digge burgere og pølser som alle elsket!

Hvor søt er ikke denne stolen? Følte meg som en liten hav-prinsesse i den!


Toppen min finner du HER  /  Skjørtet mitt finner du HER


Victoria hadde også laget masse cup cakes som ble helt sinnsykt gode! Det er sjelden man faktisk får cup cakes som er skikkelig saftig og gode og som ikke bare smaker smør av kremen på toppen, de her var altså så digge og smakte helt perfekt! 


 

Utover kvelden spilte vi også beer pong og drikkespillet "rygg mot rygg", som ble utrolig morsomt! Enda mer fra kvelden kan du se på snapchatten min "stinablogg". Der kan dere også se hvordan det så ut når kvelden kom, for da ble det ganske annerledes med veldig spesielle lys!

Alt i alt ble det en utrolig koselig kveld og det er så koselig å ha slike grillfester her hjemme. Så det kommer vi uten tvil til å ha flere ganger! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Teaser: partypynt!

Før festen begynte rakk jeg å knipse noen bilder av kvelden pynteting. Det ble jo veldig feststemning her, så det må jeg bare vise dere! Det forandres mye når det blir mørkt. Så dette er en liten teaser. Skal vise dere mer i morgen! Men nå kan dere i alle fall se en liten teaser på hvordan det ser ut her! 

Topp - HER
Rebecca ga meg den geniale idéen om å kjøpe et eget lite barnebasseng til å ha drikke oppi. Det er jo genialt så gjester slipper å stappe kjøleskapet fullt med alkohol. Basseng er best altså!


Nå skal jeg feste videre,  så vi blogges mer i morgen! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Kveldens antrekk!

// inneholder reklame

Nå kommer straks gjestene, så jeg titter bare kjapt innom før de kommer for å vise dere kveldens antrekk! Victoria og jeg har nettopp stått i timesvis og laget så mye digg mat og pyntet opp hele verandaen! Nå har de nettopp kommet med masse sushi også. Så nå blir det masse digg mat her! 

Skjørt - HER  /  Topp - HER  /  Sko - HER 
Litt usikker på om jeg kommer til å ha på skjørt hele kvelden. Tipper jeg skifter til jeans utover kvelden hvis det blir kjølig. Men det er jo sommer og fint vær, så da krysser jeg fingrene! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Hun har aldri vært her

Nå har Victoria og jeg nettopp sminket oss, og vi er klare for å ta en tur ut til Sandefjord sentrum. Vi skal innom vinmonopolet og handle litt godsaker til i kveld, blant annet litt sprit til jello shottene og velkomstdrinken.

Også skal jeg vise Victoria litt rundt i sentrum. Hun har jo aldri vært noe rundt her i Sandefjord, siden hun bor i Drammen, så da skal jeg vise henne my town. Haha! 

Etter litt seightseeing skal vi tilbake hit og begynne å gjøre klart for kvelden. Vi skal nemlig ha full grillfest her i kveld med masse venner. Så da skal vi pynte opp med pynten jeg viste dere i går kveld, også skal vi lage litt cupcakes, kake, jello shotter, drinker og grillmat. Så det er mer enn nok som skal gjøres.

Oppdaterer dere og viser dere hvordan det blir til slutt! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

 

8 Tegn på at du er avhengig av sosiale medier!

// inneholder reklame

Sosiale medier kan være en stor inspirasjon til nye måter å sminke seg på, holde kontakten med venner eller bare for å se på litt morsomme videoer av katter. Selv bruker jeg både instagram og snapchat ekstremt mye, og syns det er veldig gøy å se hva andre legger ut.

Men selv om sosiale medier kan være mye morro, så er det veldig fort avhengighetsskapende. Plutselig før du vet ordet av det sitter du og scroller timesvis igjennom facebook feeden, til du har lest 15 artikler som starter med "du vil ikke tro hva..". Men hvordan vet du om du er avhengig av sosiale medier, eller bare er glad i å være oppdatert? 

Jumpsuit - HER

Vel, jeg har funnet noen tegn som kan vise om du er avhengig av sosiale medier. Desto flere av disse tegnene du kjenner deg igjen i, desto mer avhengig er du.

 

- Du er alltid oppdatert på hva alle de du følger har postet.

- Du skal bare sjekke noe kjapt på facebook / instagram og etter 2 timer scroller du enda

- Du klarer ikke å la en mystory på snapchat og instagram være usett.

- Du klarer ikke legge vekk telefonen når du er ute med venner- Det første du gjør når du våkner er å sjekke alle sosiale medier, og det siste du gjør før du legger deg er å sjekke alle sosiale medier 

- Du oppdaterer både instagram og snapchat mange ganger daglig.

- Du får høre av venner at du er altfor mye på telefonen

- 90% av bildene på telefonen din er selfiesSå folkens, om dere kjenner dere igjen i mange av punktene her kan det være smart å bli med obs på hvor mye dere bruker telefonen til sosiale medier. Det er helt innafor å sjekke sosiale medier, men å være avhengig kan fort bli veldig slitsomt for deg! Mitt tips; ha tider på dagen der du legger telefonen helt fra deg, og gjør noe aktivt som å ta en styrkeøkt eller en joggetur! 
 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Jeg har forandret meg

// inneholder reklame

Den siste tiden har jeg virkelig forandret meg totalt når det kommer til det å lage fester. Før i tiden var jeg en sånn type person som ikke gadd å gjøre noe big deal ut av en fest eller et vorspiel. Jeg gadd såvidt å støvsuge og slenge en potetgullpose på bordet. Det var det liksom. Nå derimot er jeg helt motsatt.

Jeg har virkelig fått opp øynene på hvor gøy det er å gjøre litt ekstra ut av en fest! Det skaper jo mye bedre stemning om man kommer på en fest, også er det skikkelig pyntet opp og man får både velkomstdrink og mat. Det er noe annet det! 

Topp - HERFRA

Så i dag har jeg vært ute og handlet masse pynt med Rebecca. Vi har vært innom både Nille, Europris, Jula, TGR og lekebutikken. Virkelig overalt. Haha! Så jeg har virkelig fått handlet inn så mye morsom partypynt! Jeg skal nemlig ha grillfest her hjemme i morgen med et godt knippe venner, så da er det jo gøy å gjøre litt ekstra ut av det! 

Her er all pynten jeg kjøpte. En god del kan du si. Hehe! Skal vise dere bilder i morgen når alt er satt opp. Skal også sette opp masse ballonger, men det må jeg vente med til i morgen så luften ikke går ut av de. Tihi! 

Nå skal jeg til Drammen og hente Victoria, vi skal ha jentekveld her i kveld. Så det blir veldig koselig!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Angående vekten min..

// inneholder reklame

For et par dager siden skrev jeg et innlegg om lyset på prøverom, som jeg virkelig hater! Jeg syntes lyset på visse av prøverommene på kjøpesenterne er så ille at til og meg jeg som vanligvis føler meg flott og fin, følte meg rett og slett ikke fin what so ever. I innlegget ville jeg frem til at de virkelig burde gjøre noe med lyset på prøverommene.

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt fortalt av venner at det har også følt seg forferdelig etter å ha vært i prøverom og testet ut bikini. Jeg vet jeg når ut til mange med bloggen min og jeg ville at det skulle skje en forandring, så ingen trenger å føle seg dritt etter å ha vært i prøverom.

Men innlegget ble dessverre tatt til en helt annen vending fordi jeg i en bisetning nevnte vekten min. Ja jeg veier 45 kg, MEN det er også viktig å huske på at jeg veldig lav (får alltid kommentarer fra lesere når de møter meg in real life at jeg er superlav!), jeg er også bygd veldig smal og jeg er heller ingen muskelbunt, så det er noe som gjør at vekten min blir veldig lav. 

Jeans - HER  /  Genser - HER  /  Solbriller - HER

Det er også ekstremt viktig å huske på at man ikke kan sammenligne seg selv man andre. Man er nydelig akkurat slik man er, og det vakreste i verden er en person som stråler av glede, selvtillit og lykke. DET er det man man kan hige etter. Ikke hig etter den ene kroppen eller den andre, for det ender aldri bra. Innse at du er vakker som du er, og nyt hver dag som går!

💗💗💗

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

10 Triks for å bli sunnere!

// inneholder reklame

♥ Bytt ut brus og energidrikker med vann. Kroppen trenger 1,5 - 2 liter vann hver dag, og derfor kan det være lurt å alltid ha med seg en vannflaske i veska og liggende på jobb pulten, så du har vann tilgjengelig. 

♥ Sov nok. En voksen person bør sove 7-8 timer hver natt, og en ungdom bør sove 8-9 timer hver natt. Dette er så ekstremt viktig for alle deler av kroppen din. Så pass på å få en god natts søvn, og husk å ha mobilen på lydløs så den ikke forstyrrer nattesøvnen.

♥ Lag din egen juice. Sliter du med å få i deg nok frukt og grønnsaker? Da kan løsningen være å lage en egen juice, fullstappet med alle vitaminer kroppen din trenger. PS; kommer til å legge ut oppskrifter på flere juice´r fremover, så bare følg med! 

Treningstights - HER  /  Sportsbh - HER

 

♥ Ikke ha godteri / junkfood i huset. Sjansen for at du begynner å spise godteri eller junkfood når søtsuget slår inn, øker ekstremt om du har godteri / junkfood i huset. Ha heller noen gode sunne alternativer liggende som du heller kan spise.  

♥ Sett deg som et mål at du skal gå et minimum antall skritt hver dag. De fleste nye mobiler har skritttellere, som gjør at du enkelt kan følge med på hvor mange skritt du tar. På iPhone er dette "helse" appen. Bare pass på at mobilen ligger i lomma, og ikke i veska da det gjør at den noen ganger ikke får med seg alle skrittene hvis den ikke ligger i lomma. Se gjerne på hvor mange skritt du vanligvis tar, og bestem deg for å øke det til et visst tall. 

♥ Hold godteri til en dag i uka. Å spise litt godteri på lørdagene er langt ifra noe skadelig. Men å spise godteri hver eneste dag derimot, det kan være skadelig for kroppen over tid. Derfor kan det være smart å bestemme seg for at du skal spise godteri kun en dag i uka. 

♥ Vær aktiv i pauser på jobben / skolen. Når man går på skole, eller har en kontorjobb kan det fort bli mye tid der man sitter stille. Derfor er det viktig at du får beveget deg når du har muligheten. Bruk alle jobbpauser til å gå ut og trekke inn masse frisk luft, og bevege kroppen. Spis gjerne lunsjen ute så du får ekstra mye frisk luft. Du kommer til å føle deg som et nytt menneske med masse mer energi om du gjør dette!♥ Alltid spis deg mett på mat før du skal spise godteri. Da er sjansen for at du overspiser deg på godteri mye lavere, siden du allerede er mett fra før av. 

♥ Noen enkle metoder for å øke aktiviteten er; gå til jobben / skolen (dersom det er for langt å gå hele veien kan du parkere eller hoppe av bussen et stykke før jobben). Gå tur med hunden din / naboens. Støvsug huset hver eneste dag, da må du bevege kroppen mye, og som en bonus får du det ekstra rent! Gå til og fra matbutikken. Her får du både kondisjon + styrke når du bærer tunge poser hjem. 

♥ Alltid tenk at du skal få i deg proteiner og grønnsaker i hvert måltid. Proteiner kan du få fra kjøtt, fisk, bønner, meieriprodukter, osv. 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

15'000,- på en dag!

// inneholder reklame

Nå har vi virkelig vært på tidenes harryhandel! Vi har shoppet ekstremt mye ramløsa til Per Fredrik. Altså, vi fylte opp to stappfulle handlevogner liksom..! Mon tro om folk tror vi kanskje var litt tørste? Hahaha!

Vi har også handlet masse godteri, redbull, Bacardi breezer, treningssupplies, kjøtt og av alle ting: vaskemiddel. Hele bilen er stappfull nå og det ble virkelig litt av en jobb å stable alt inn!

Jeans - HER  /  Veske - HER  /  Topp - FB sister  /  Solbriller - HER  

Noe som er helt sjukt er hvor billig ting er i Sverige. Jeg har jo visst at ting var billig. Men at det skulle være sååå billig, hadde jeg aldri trodd! Skal regne på hvor mye vi har spart etterpå. Men et cirka estimat er 15'000. Og det er på EN tur! Herregud så mye kan spare om man jevnlig storhandler i Sverige. Dette blir ikke siste gangen vi drar hit for å si det sånn!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Harrytur!

// inneholder reklame

Nå sitter vi på fergen på vei til Moss. Vi skal ned til Nordby senteret i Sverige en tur for litt harryhandel!

Siden Per Fredrik kun drikker Farris skal vi hamstre masse ramløsa så han har en goood stund! Hehe! Også skal vi handle en del godteri, kjøtt, rusbrus og diverse!

Vi er jo aldri på harryturer slik som dette. Men det er jo både gøy og smart! Man sparer jo så mye penger!

Jeans - HER  /  Veske - HER  /  Topp - FB sister 

Solbriller - HER  /  Jakke - Zara   /  Sko - Converse

Nå er vi straks fremme i Moss. Så jeg må runde av her. Det er jeg som er sjåfør i dag, så da må jeg kjøre avgårde nå. Hehe!

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Slik er hagen vår! Bildedryss!

// inneholder reklame

Nå har jeg nettopp shinet over hele hagen! Jeg la merke til at gresset plutselig hadde blitt litt langt, så da dro jeg frem gressklipperen og kantklipperen og satt til verks! 1 time senere og hagen + hele innkjørselen vår var strøken! Det er helt utrolig hvor mye større hagen føles når jeg klipper den. Da blir den plutselig dobbel så stor! 
 
Topp - HER  /  Jeans - HER

Nå som den nettopp ble klippet tenkte jeg å vise dere hagen vår! Dere har jo spurt så mange ganger om jeg kan vise dere bilder av den, men jeg har jo bare fått vist dere litt halvveis bilder og bilder før den ble fikset opp. Så da kan jeg gi dere et skikkelig bildedryss av hele hagen! 


I hagen vår har vi en del forskjellige spiselige ting som epletre, plommetre, ripsbusk, bringebær, markjordbær og solbær. Så vi har mye å velge mellom! Jeg elsker å gå rundt og momse på markjordbærene. De er så søte og gode!


Inne i den rosa innhegningen har Chloe sin egen plass hvor hun har luftehage. Her kan hun gå fra stuen via verandaen og ned for å gå på do og bare kose seg i gresset. Vi har valgt å la gresset gro fritt og langt så hun kan leke og ha det gøy der!

Kan ikke understreke hvor kjekt det er med en slik løsning. Det er så mange ganger hun må ut og tisse som det faktisk ikke passer å gå på tur; som når vi nettopp har satt oss ned for å spise eller hvis det regner ekstremt. Da er det bare å slippe henne ut, så går hun på do på egenhånd.
Så det var en haug med bilder av hagen vår. Vi har jo en veldig stor veranda så vi er mest på den. Er faktisk derfra jeg blogger nå. Hehe! Men det er jo koselig med en liten hage til å ha en del blomster og spiselige ting i, også er den jo fin å se på da! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Jeg følte meg stygg og feit

Da jeg var i prøverommet på shopping i dag følte jeg meg rett og slett skikkelig stygg og feit. Med mine 45 kg på kroppen er jeg jo egentlig klar over at jeg er langt ifra feit. Men lyset inne på prøverommet gjorde at jeg fikk lyst til å dra rett på treningssenteret og kun spise salat og drikke vann fremover.

Ansiktet fikk jeg lyst til å ta en skikkelig oppgradering på også, for dette lyset fikk meg virkelig til å se ut som jeg hadde verdens tykkeste nese, at sminken var shiny ut av en annen verden, og at jeg generelt bare så jævlig ut.

Det ble ikke noe bedre da jeg tok av både genser og bukse for å prøve klær. Hver minste lille hudfold så ut som en gigantisk fettvalk, og jeg kjente jeg ble dårlig bare av å stå der inne. Jeg som alltid egentlig føler jeg fin og fresh fikk virkelig selvtilliten snudd opp ned inne på det prøverommet. 

Da jeg derimot kom inn på prøverommet hos en annen butikk ble saken en helt annen. Plutselig følte jeg meg som meg selv igjen. Sminken var ikke superglinsete igjen, og nesa mi var plutselig av normal størrelse. Kroppen min var det heller ikke noe galt med heller, og når jeg skulle prøve klærne følte jeg meg rett og slett skikkelig flott og fin! 
At belysning i prøverom har så mye å si sjokkerer meg. Tenk at feil lys kan gjøre at jeg føler meg skikkelig dritt, mens riktig lys gjør det motsatte. Dette er virkelig noe de som driver butikker burde gjøre noe med, for å gi kundene sine en så stor selvtillits-knekk som man får av det grusomme lyset det er for jævlig. 

Ja til snillere lys i prøverom! For jeg kan umulig være den eneste som har gått ut av et prøverom og følt meg stygg og feit!!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Nye innkjøp!

// inneholder reklame

Da jeg våknet i dag og gikk inn på walk in closet mitt tenkte jeg bare blæh! Jeg måtte ha noe nytt! Så når jeg var ferdig med å dusje og sminke meg dro jeg rett ut på kjøpesenteret og handlet litt nye klær. Jeg fant blant annet et par nye jeans som var skikkelig fine og komfortable! Er sjelden man finner den kombinasjonen der for å si det sånn. Hehe! 

Denne toppen er nok favoritten blant innkjøpene! Den lyser sommer, og jeg føler den passer like godt til et finere hverdagsantrekk som den gjør til litt mer festligere anledninger! Du finner den HER. 


Hvor kul er ikke denne jeansen? Jeg elsker at den er så highwaist og hullene i buksen gir den den perfekte røffe looken! Du finner buksen HER.

Toppen er en superbasic topp i litt tykkere stoff som gjør at passformen blir så mye finere enn andre basic topper i tynt stoff. Du finner toppen HER

Hvor nydelig er ikke denne blusen? Jeg elsker de store volangene og fargen er bare helt nydelig! Denne er perfekt til anledninger hvor du vil være litt ekstra fin uten å være overpyntet. Jeg skal blant annet ha den på meg i dag i familiebursdag. Du finner blusen HER

Denne jeansen... Altså! Den er så utrolig komfortabel samtidig som den sitter skikkelig tight! Vanligvis føler jeg at nesten blir halvveis kvalt i stramme jeans, men denne er det perfekt stretch i, så den er bare digg å ha på! I tillegg så ser den jo så røff og fin ut! Du finner jeansen HER

Toppen er veldig søt samtidig som den er litt alt-mulig-topp. Den er perfekt både til hverdags og til fest, alt avhengig av hvordan du styler den! Du finner toppen HER.

 
Hvilket innkjøp likte du best? 💗

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

10 spørsmål og svar

// inneholder reklame

Hva er egenskapen du setter mest pris på ved deg selv? 
- Oi, vanskelig. Det må nok være at jeg har bein i nesa og tørr å gjøre det jeg selv vil. Det har jo gjort at jeg den dag i dag har klart å gjøre blogging om til et levebrød og kan leve drømmen! 

 

Bade i havet, eller plaske i basseng? 
- Det kommer helt ann på! Det aller beste jeg vet er nok å bade i havet i syden. Det er jo så digg når det er skikkelig varmt! Men samtidig er jeg jo også veldig glad i å bade i basseng når det er gjort om til skikkelig fine bassenger. Hmm.. Vanskelig å velge! Det må nok bli å bade i havet! 

Badedrakt - HER

 

Hvem snakket du med sist på tlf?
- Fetteren min da jeg sendte snap med han nå nettopp. 
 

Hvor mange puter har du i sengen? 
- 1. Eller, vi har egentlig 4 som vi bruker, og totalt 11 med pynteputer, men to av de bruker vi kun når vi ser på tv fra sengen, også har vi hver vår sovepute. Min er en skikkelig slitt pute som bomullet har lagt seg i klumper, men jeg elsker den! Den er virkelig den beste puten jeg kan bruke for å slippe og få vondt i nakken. 

Foretrekker du å ringe eller sende sms? 
- Ingen av delene. Jeg sender alltid talemeldinger via facebook til venner og det er så mye bedre enn noe annet. Hater virkelig å skrive lange sms'er til folk, og jeg takler ikke ringe noen bare for å snakke i sånn 2 minutter. Ringer jeg noen er det som regel søsteren eller moren min og da snakker vi i timesvis. 

Hvilken dessert er din favoritt?
- Brownieskake fra Toro med bringebær coulis ved siden av. Gud det er så digg! Gjett om jeg skal lage det snart!

Hva er planen din for dagen?
- Vel, nå er det jo kvelden, men planene for kvelden er å slappe av med Per Fredrik. Se på en fin film og spise noe digg mat! Kanskje grillmat? Det har jeg fått helt dilla på i det siste! 

 

Øl, vin eller drinker?
- Det kommer helt ann på anledningen! På kvelden i hverdagen elsker jeg å ta et glass rødvin og nyter det ved siden av god mat. Dersom det er skikkelig sol ute og jeg spiser burger må jeg ha en 1664 øl. Dersom jeg skal ut på byen og feste derimot, da er det drinker som gjelder! Jeg elsker strawberry daquiry, sex on the beach og mojito med pasjonsfrukt. Drinker er jo det jeg syns smaker aller best, men det er som regel ganske mye ork å lage det hjemme, så det blir som regel til at jeg kun drikker det på utesteder.

Bluse - HER 
 

Hvor sosial er du?
- Ganske sosial. Jeg elsker å være med venner og finne på ting! Samtidig som jeg trenger å være alene. Jeg vil nok si at jeg er en veldig sosial og utadvent introvert. Haha! Når jeg først er sosial elsker jeg å være med masse mennesker og syns det er så gøy! Men når jeg vil være alene liker jeg å gå lange turer i skogen og bare være helt i min egen verden.

Hva er ditt drømmereisemål? 
- Maldivene. Dit vil jeg virkelig reise! Det er jo ferieparadis ut av en annen verden! Det er sånn sted jeg sparer til bryllupsreisen med Per Fredrik, for det er ikke akkurat billig å reise dit (av hva jeg har hørt!). 

 

Ha en fin kveld dere 💗

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Jeg ble matforgiftet!

// inneholder reklame

I dag har jeg tatt meg litt "fri" fra bloggen. Jeg har jo tatt en del bilder ogsånt, men det er først nå jeg setter meg ned forran mac'en i dag. Jeg har nemlig hatt full sommerdag sammen med Rebecca! Hun kom hit i 12 tiden og vi har både badet i svømmebassenget her hjemme, solet oss på verandaen og spist sushi i sentrum. 

Å bade var virkelig kaldt! Vi måtte le begge to når vi satt på hver vår badering og hutret mens vi bare "ja nå kooooser vi oss". Hahaha! Tror det kun er i Norge sånt skjer. Men vi fikk i alle fall solt oss masse! Gradestokken viste 40 grader i solen, så når det ikke var skyer var det jo skikkelig varmt! 

Solbriller - HER  /  Topp - HER

Etter masse soling og litt bading ble det sushi. Jeg ble jo matforgiftet når jeg spiste sushi for et års tid siden, så jeg takler ikke smaken av tangen som er på mye av sushien, så sushi for meg har blitt veldig innsnevret. Men, det hadde noe jeg aldri har testet ut før, som jeg ble helt overlykkelig av! Nemlig sushimaki  med rispapir rundt. Det var så godt, og helt perfekt om man ikke liker den tangen! 


Se på baben uten sminke! Skulle ønske jeg var like babe uten sminke, men den gang ei. Haha! 
Nå skal jeg shine over huset før jeg jobber litt mer på mac'en. Så blogges vi senere! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

5 Beauty hacks

- Når du skal kjøpe foundation er det alltid 2 ting du bør sjekke. Først sjekke at fargen er lik som fargen på halsen din. Ikke sjekk på håndflata eller i ansiktet, da får du nemlig feil svar. Bruk halsen. Deretter bør du sjekke hvordan konsistensen er på foundationen. Dekker den godt, er den lett eller er den tung? Sjekk hvor godt den dekker årene på underarmen din, så vet du hvor godt dekke den gir. 

- Unngå å tegne harde og tydelige streker når du skal markere brynene. Bruk heller korte og lettere strøk, for en jevnere og mindre hardt resultat.

-Å legge neglelakk tar som regel 100 år fordi man alltid må vente så lenge på at neglelakken skal tørke. Vel, det trenger ikke å være sånn. Ha en bolle med isvann forran deg, som du kan dyppe neglene i når de er lakkerte, så tørker de på 1-2-3! 

- For at sminken skal sitte på plass lengre, bør du lett gå over med et translucent pudder når all sminken er lagt. Det matter ned sminken, og gjør det vanskeligere for den å "skli rundt". 

- Dersom du vil at eyelineren pennen din skal bli mer gele aktig, og ikke så hard, kan du varme den opp med å bruke en lighter på den i et par sekunder. OBS; sjekk på hånda at den ikke er for varm før du bruker den! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Bildene som aldri kom på bloggen!

// inneholder reklame

Når jeg skal ta bilder til bloggen er det virkelig ikke alltid at ting går som det skal. Chloe er veldig glad i å hoppe midt inn i selfiene, eller plutselig så nyser jeg akkurat når kameraet tar bildet. Dette havner jo aldri på bloggen, unntatt nå. Her kommer noen flaue øyeblikk som virkelig ikke havnet på bloggen (før nå!).

 

Da Chloe hoppet inn i min 25108 selfie på rad.. 

Topp - HER
 

Da jeg prøvde å ta bilder med Chloe, men hun bare "nooooo fucking way".. 
Jumpsuit - HER 

 

Da jeg så litt oppgitt ut.. 

Meg hver gang testbilder skal bli tatt. Klarer aldri å holde meg seriøs! 

Ikke prøv å lag kyssefjes når du har nettopp tatt Restylane. Det blir ikke bra for å si det sånn.. 

Aner ikke hva som skjedde her engang.. 
Topp - HERFRA 

 

Nå tror jeg at jeg går og gjemmer meg litt, for dette var flaut. Haha! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

15 sommerkjoler til enhver anledning!

reklame

Seriøst, Nelly har så altfor mange fine sommerkjoler at det frister å klikke hjem halve butikken! Det er virkelig stedet å handle inn kjole til en billig penge når man skal på grillfest, bryllup, ut på byen eller bare sommerfest hos venninner.

Nå har jeg nettopp funnet 15 forskjellige kjoler som jeg tror dere vil like! Jeg vet jo hvor mye dere liker når jeg legger ut tips til kjoler, så here you go! Fortell meg gjerne hvilken du likte best i kommentarfeltet! 

HER  /  HER  /  HER

 


HER  /  HER  /  HER

 

HER  /  HER  /  HER

 


HER  /  HER  /  HER

 


HER  /  HER  /  HER
 

 

Hvilken likte du best?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Uken som gikk #25 - Opptur, tanker, flauser +++

Ukens fokus
- Denne uken har virkelig utseendet vært i fokus. På mandag farget jeg håret, klipte mitt naturlige hår, og satt på nytt tape extensions. På tirsdag fikset jeg både vipper og negler, og på torsdag fylte jeg på mer Restylane i leppene og tok Botox i sinnarynka (selv om den siste ikke har noe med utseendet å gjøre sånn egentlig). Det er jo veldig overfladisk og forfengelig å holde på så mye med utseendet, men jeg syns det er helt innafor. Det er greit å pleie utsiden sin litt også! Det er jo tross alt den man presenterer for verden hver eneste dag.
Ukens beste snapchat
- Eller verste flause? Jeg klarte å legge ut en snap som egentlig skulle sendes til Per Fredrik på mystory. Heldigvis var den helt uskyldig og det var bare litt mye "skatten min" og kyssetrut, så det var ikke noe ille. Meeeeen, det ble litt av en lærepenge, for tenk om det hadde vært noe hemmelig!

 

Ukens høydepunkt
- Denne uken har jeg virkelig vært overalt. Jeg har vært på roadtrip rundt i Vestfold, på shopping med Rebecca, lang gåtur i skogen med foreldrene mine og tur i Oslo med søsteren min. Så det er vanskelig å velge et høydepunkt! Men å oppleve nye ting må nok bli ukens høydepunkt, så da blir det en kombinasjon av alle! Ukens tanke
- Nye impulser er så viktig for meg! Jeg elsker å oppleve nye ting, og må virkelig bli flinkere til å komme meg ut på nye eventyr. Det er så viktig for å holde meg inspirert og føle at jeg virkelig lever!

 

Akkurat nå
- Nå har vi nettopp hatt en liten feiring her hjemme av Chloe. Lille bærta er 1 år gammel i dag. Tenk at hun er så stor allerede! Per Fredrik lagde en liten hundekake til henne, som dere kanskje så på snapchat? Om ikke kan dere sjekke det ut der! (stinablogg) 

Ukens innkjøp
- På tirsdag var jeg på blomstershopping med Rebecca, og handlet inn så mange blomster til verandaen! Endelig er verandaen ferdig malt og pusset opp, så nå var det skikkelig gøy å pynte den med blomster og gjøre den skikkelig fin!

Ukens opptur
- Å endelig kunne bade litt i bassenget! Vi kjøpte det jo i starten av sommeren, men det har jo ikke vært så fint vær ute, så vi har nesten ikke brukt det. Men denne uken fikk vi badet litt, og vi gjorde til og med Chloe vandt med å være ute i vannet!

 

Hvordan har deres uke vært?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Trenger tips fra dere!

I går var jeg på roadtrip med Chloe, og vi var virkelig overalt nedover mot Stavern! Vi reiste først til Ula-strand, deretter til Kjerringvik, så til Larvik og til slutt ned til Stavern. Jeg har jo vist dere masse fra de andre stedene, men det siste stedet vi var på har jeg ikke rukket å vise dere bilder fra! Stavern er virkelig et sted jeg har hørt mye fint om, men som jeg aldri har besøkt. 

Stavern er uten tvil en utrolig nydelig havneby med både strender og gammel historie. Vi gikk igjennom hele byen, og fikk sett så mye av den i går! 


Vi stakk til og med inn på en restaurant som var veldig hundevennlige. Det er noe jeg setter så utrolig stor pris på. For det er ofte restauranter ikke lar hundeeiere ha med hunden på uteserveringen engang.

Her derimot ble Chloe behandlet som en prinsesse, hun fikk sitte på egen stol, de kom med egen vannskål til henne, og de gjorde om en av barnemenyene sånn at den ble hundevennlig. Så hun fikk en hel boks med kyllingfilet som var skjært opp i små biter til henne. Her snakker vi virkelig hundeservice! 

Etter hun var ferdig med å spise lå hun rett ut på fanget mitt og koste hele tiden mens jeg spiste. Kjente jeg ble helt varm i hjertet! Chloe er jo så kosete og god! 


 

Stavern er uten tvil et sted jeg skal tilbake til flere ganger i sommer, for her var det virkelig fint! Jeg kommer nok til å ta enda flere roadtripper der jeg utforsker nye steder. Bare i går gikk vi nesten en hel mil til sammen, og var innom så mange steder, så jeg kan jo bare tenke meg hvor mye vi kan oppleve i løpet av sommeren!

Om dere har noen tips til steder jeg bør besøke, gjerne i Vestfold området, setter jeg så stor pris på om dere vil skrive det i kommentarfeltet. Dere har jo ofte så mange geniale tips, så nå trenger jeg virkelig deres tips!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Ukens spørsmål #168 - Legge ned bloggen? Restylane-hat, Hva jeg tjener penger på+++

inneholder reklame

Hva tenker familien din om Restylane?
- De er så vandt med at jeg gjør ting for utseendet at det kom ikke akkurat som noe sjokk for dem at jeg tok Restylane nå. Jeg har jo alltid vært opptatt av utseendet, så det skal nok litt mer til enn litt fillers i leppene for at de skal bli helt sjokkerte. Hehe! Søsteren min er jo veldig støttende med ting jeg gjør, og har jo vært med begge gangene jeg har tatt Restylane. 

Har du noen gang tenkt på å legge ned bloggen og heller drive med YouTube på heltid?
- Ja, jeg har vært innom tanken et par ganger. Det hadde jo vært digg å bare lage videoer. Men samtidig så liker jeg veldig godt å oppdatere dere med litt mindre og oftere innlegg her. I tillegg så elsker jeg å skrive, og det hadde jeg nok savnet fryktelig! Syns det fungerer best slik som nå, der bloggen er hovedfokus, også legger jeg ut en video på kanalen når det passer.

 

Hvilket dyr ville du hatt hvis det ikke ble hund?
- Det måtte nok blitt katt. Per Fredrik og jeg var inne på tanken om å kjøpe katt før vi bestemte oss for å kjøpe hund. Men katter er ikke like sosiale som hunder, og man kan ikke akkurat gå tur med de, så jeg er veldig glad for at vi gikk for hund og ikke katt som kjæledyr. Chloe er jo med meg overalt, og er den perfekte lille følgesvennen, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd med at vi valgte akkurat henne. Hva synes du om folk som tror dere rosabloggere bare er noen dumme porselensdukker uten hjerne?
- Vel, de som tenker det bør vel kanskje få seg en reality sjekk og få opp øynene sine. Tviler veldig på at noen fremgangsrike og oppegående mennesker faktisk tenker slikt.

 

Blir du fort inspirert av noe?
- Jeg blir alltid veldig inspirert av å oppleve nye ting. Derfor elsker jeg å reise og utforske nye steder! Hva jobber du med utenom bloggen?
- Bloggen og youtubekanalen min er det eneste jeg jobber med. Eller, jeg jobber jo med snapchat og instagram også, men det er mer som bonuser på lasset. Jeg regner med du egentlig lurte på hva jeg jobber med utenom blogging og sosiale medier generelt, og det er ikke noe. Jeg er veldig heldig med at jeg tjener mer enn nok til at jeg kan leve godt av bloggen. 

 

Hvilken leppestift er din favoritt?
- DENNE fra Isadora er uten tvil min favoritt. Den er creamy samtidig som den er litt matt, fargen er nydelig og den ser veldig naturlig og fin ut på leppene.  

Hvor kjøpte dere bassenget deres, og hvor mye kostet det?
- Vi kjøpte det på Europris. Tror det kostet rundt 1500,- kr, så det var veldig billig, spesielt med tanke på bra kvalitet det har, og hvor stort det er. 

Har du fått mye hat pga Restylane?
- Jeg har fått en del hat fordi jeg har vært åpen om det. Men for meg var det aldri et spørsmål om jeg skulle være åpen om det eller ikke. Jeg har alltid blogget veldig åpent og ærlig, og jeg føler at jeg hadde ledet leserne mine bak lyset om jeg ikke var åpen om både Restylane og Botox injeksjonene. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

 

Verste Snapchat tabben!

Nå er det et par timer siden jeg kom hjem fra dagens roadtrip med Chloe. Dere som følger meg på snapchat fikk jo kanskje med dere at jeg var på vei hjem fra Stavern? Jeg sendte nemlig en søt liten snap til Per Fredrik og sa at jeg var på vei hjem fra Stavern, med litt "skatten min" og kyssetrut innblandet.

Vel, etter at jeg kom hjem og hadde tatt en powernap sjekket jeg iPhonen min egentlig kun for å se om det hadde skjedd noe på den. Victoria hadde sendt meg en snap av snappen jeg hadde sendt til Per Fredrik. Jeg hadde på en eller annen veldig merkelig måte klart å legge den ut på MYSTORY! Altså... Er det mulig?

Nå river jeg snart av det ekstra glasset som er på utsiden av iPhonen min, fordi det gjør at jeg hele tiden skumper borti ting på tlf.. Nå var jo dette en veldig uskyldig snap da, thank god, men altså.. Her kunne det blitt skikkelig flaut! Uffameg. Note to self; ikke vær for kjapp på iPhonen når snapper skal sendes. Hahahaha! 

Men, over til noe litt mindre flaut for meg, og mer morsomt, nemlig roadtrippen! Etter at vi hadde vært på Ulastrand dro vi rett til Kjerringvik. Det var virkelig tidenes minste, koseligste og søte lille havneby! Her var vannet helt krystallklart og stranden var så nydelig! 
Etter at vi hadde vært i Kjerringvik bar turen videre til Stavern. Men på veien stoppet jeg innom Larvik for å kjøpe en iskaffe, og på vei tilbake til bilen fant vi et sted som heter "Bøkeskogen", jeg som er eventyrlysten måtte jo selvfølgelig sjekke ut det stedet!

Vi gikk et godt stykke opp i skogen, og fant plutselig tidenes fineste utkikkspost over hele Larvik! Det var virkelig helt magisk!Etter dette dro vi videre til Stavern, men det får jeg vise dere flere bilder av i morgen. Nå er det straks grilling og kveldskos med Per Fredrik. Så får jeg synke langt ned i sofaen av flauhet over snapchat. Hahaahahah! 

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Norges fineste strand?

Nå har vi virkelig vært litt overalt! Vi har allerede rukket å besøke Ulastrand, Kjerringvik, Larvik og Stavern. Sistnevnte er her vi er nå. Men jeg tenkte å begynne med førstnevnte siden det var dit vi dro først. Tenker forresten jeg lager et innlegg for hvert av stedene. Så det kommer en del innlegg fra denne turen 😄

Ulastrand var helt fantastisk nydelig! Jeg har aldri vært der før, men jeg leste på nettet at det den skulle være en av Norges fineste, og jeg forstår virkelig hvorfor!

 

Her var det en lang hvit sandstrand, ikke overfylt med mennesker, nydelige svaberg og sydenlignende siv øverst på stranda. Helt amazing!

Etter en liten tur rundt på stranda gikk vi opp til cafe'en som lå rett ved stranda. De hadde uten å overdrive de beste vaflene noensinne! Chloe fikk smake litt også, og hun storkoste seg!

Nå sitter vi i Stavern på brygga og venter på maten vår. Flere innlegg fra denne turen kommer fortløpende! ✌

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Klare for roadtrip!

Da jeg våknet i dag følte jeg meg skikkelig eventyrlysten! Solen skinte, og jeg hadde ingenting jeg var nødt til å gjøre i dag. Så da bestemte jeg meg: i dag var det på høy tide med en roadtrip!

Jeg har jo lenge sagt at jeg vil utforske Vestfold mer. Jeg føler jeg nesten ikke har opplevd Sandefjord og alt Vestfold har å tilby. Så nå tok jeg med meg Chloe, masse vann og gode tursko og Google Maps ut på tur! Jeg søkte litt rundt på nettet etter hvilke steder jeg bør besøke og jeg har skrevet ned en lang liste over steder jeg skal se i dag. Først ut er "ulastranda" som skal visstnok være en av Norges fineste strender. Så nå er jeg spent!

Oppdaterer dere masse her på bloggen utover roadtrippen, så dere kan følge med! 😃

Chloe sitter foresten ikke løst i bilen altså. Hun sitter i bur i bagasjen med leker og vann. Så hun er helt trygg. Hehe!

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Plutselig lå det en slange midt i veien!

Nå har vi nettopp kommet hjem etter en lang gåtur ned til stranda. Jeg fant jo ut for bare et par dager siden at vi har en superfin strand et par kilometer unna der vi bor.

I tillegg ligger den på et sted du må gå til, så det er jo ikke akkurat veldig mange mennesker der. Noe som er et stort pluss for oss som liker å ha litt privatliv når vi er ute. Hit skal vi mange ganger i sommer, det er i alle fall helt sikkert! 

På veien ned til stranda fikk jeg tidenes skrekk-sjokk! Jeg holdt på å gå rett på en slange! Eller, jeg trodde det var en slange. Jeg har jo ikke akkurat peiling på reptiler liksom. Men i følge fetteren til Per Fredrik var det et stålorm. Aner ikke om de er farlige eller ikke.

Men jeg fikk virkelig en stuck i meg! Vet jo at hunder kan dø hvis de blir bitt av huggorm, så jeg grøsser bare tanken av at det kunne skjedd med Chloe hvis det var en huggorm. Brr...! 


Per Fredrik var ikke redd den i det hele tatt. Altså. Jeg vet ikke om den er farlig eller ikke. Men når jeg ser slike dyr holder jeg meg laaangt unna! 
Vi gikk i alle fall først ned til en veldig fin bro på øya, og der er det så idyllisk. Her er det hav omringet av skog så langt øye kan se! For et sted vi bor i nærheten av!Til slutt kom vi oss ned til stranden, og der koste vi oss så mye! Jeg plukket til og med et skjell som jeg skal ha som pynt på verandaen. 

Chloe koste seg veldig, og etter at vi badet i bassenget tidligere i dag har hun fått helt dilla på å bade! Hun løp rett uti og snuste rundt på alt mulig! Brennmanetene var hun veldig skeptisk til (med god grunn), så de holdt hun seg unna!Lille bærta ute på langtur. Hehe!

På vei hjem gikk vi forbi massevis av hester, og Chloe var så nysgjerrig! Tror ikke hun skjønner hva det store dyret er. Haha! 

Nå har Per Fredrik laget grillmat, og det lukter så godt her at jeg nesten ikke klarer å skrive. Så jeg avslutter like så godt her. Hehe! Ha en fin fredagskveld da dere!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Oslo vlog - Jeg tar Botox og Restylane

Da jeg var i Oslo med søsteren min i går, filmet jeg igjennom hele dagen, så dere kan få en liten hverdagsvlog fra meg. Jeg syns det er så gøy å lage slike vlogger, for da gir jeg dere et bedre innblikk i livet mitt, også er jo prosessen i å lage de morsom også! Så flere slike vlogger kommer fremover!  

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Livredd i bassenget!

I dag har vi virkelig fått testet ut badebassenget her hjemme! Vi tok til og med Chloe med ut en tur, og hun padlet rundt. Hun er jo ikke vandt med å bade ute, så hun var livredd og likte det ikke så veldig i starten, men etterhvert tror jeg hun syntes det var litt gøy! Hun padlet i alle fall rundt og det så ut som hun koste seg skikkelig!Chloe ser ut som en liten sel når hun svømmer. Hehe!

Det er jo ganske kaldt i Norge nå, så vi badet ikke så lenge. Det er jo grenser for hvor digg det er å være ute i vannet når det ikke er så varmt enda. Etter vi badet dro vi rett ut og handlet et par flytemadrasser så vi kan ligge å sole oss ute på vannet. Det er så digg det! 

 

Vi har jo veldig stort basseng, så her kan vi ha det veldig morro med badeleker, Chloe og alt sammen! Krysser fingrene for at det kommer skikkelig varme til Norge snart, for da kan vi ha det så gøy ute i bassenget! 

🐠☀️⛱

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Det har blitt en tradisjon

Èn ting som har blitt skikkelig tradisjon for Madeleine og meg er å dra på Tijuana hver gang vi er i Oslo. Det har vi gjort de siste 3 gangene vi har vært i Oslo, og det stedet skuffer virkelig aldri! Tijuana er en mexikansk restaurant som ligger på Grunerløkka, og de har virkelig tidenes beste mexicanske mat! Vi spiste så mye mat at vi klarte nesten ikke å gå på bena når vi gikk ut derfra. Haha! 

Altså - Se så mye digg da! Hjemmelaget nachochips, guacamole, 3 forskjellige salsaer, flautas og en rett jeg ikke husker navnet på, hehe! Får helt vann i munnen av å se på det! Etter middagen ble det et par behandlinger som jeg blogget om i stad. Så dere vet jo hva det handlet om. Og etter det igjen ble det litt shopping rundt i Oslos gater. Merker jeg ikke er vandt med å gå superlangt på 11 cm høye hæler, så jeg er så sliten i føttene nå. Neste gang jeg skal til Oslo blir det flate sko. Haha!

Det minner meg om jeg virkelig må få kjøpt noen skikkelig fine flate sko som jeg kan bruke og fortsatt føle meg pyntet. Hmm.. Det får jeg se etter i morgen. Nå har Per Fredrik vært så snill og grillet masse mat til oss, så nå må jeg runde av her og spise. Blogges mer i morgen! 
 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Resultat av Restylane og Botox

Nå er jeg på vei hjem fra Oslo etter å ha vært på et par behandlinger. Jeg har fylt på litt mer Restylane i leppene i dag, siden jeg følte de ikke fikk nok volum etter første gang. De fikk jo superfin form etter første gangen. Men jeg har syntes at de fikk veldig lite volum, da spesielt i overleppen. Så det fikset jeg opp i nå i dag.

Som dere ser på bildene er jeg jo litt hoven etter behandlingen, så leppene går ned noe i størrelsen. Men jeg tror virkelig at jeg kommer til å bli veldig fornøyd med hvordan de blir når hevelsen går ned. Så det blir spennende å se! 

En annen ting jeg også gjorde i dag mens jeg var i Oslo, var å ta Botox. Det er faktisk ikke for utseendet sin del. Tro det eller ei. Jeg hadde jo sagt det hvis det var for utseendet sin del, hahaha. Men det er rett og slett sinnarynka jeg har fikset på i dag. Jeg er jo ekstremt lyssky, da snakker vi sånn at jeg nesten måtte sittet med solbriller forran mac'en. Så jeg sitter og anspenner og myser hele tiden, og får så sinnsykt vondt i hodet av det.

Virkningen av det kicker ikke inn før om 7-14 dager, så jeg hverken ser eller merker noe forskjell nå. Men jeg gleder meg veldig til å se om det kan hjelpe på all hodepinen jeg sliter med. Det hadde jo vært helt amazing om det hjalp mot det! Botox i "sinnarynka" er jo noe veldig mange med blant annet migrene bruker, så det er jo faktisk ikke bare for å unngå rynker. Hehe! 

Uansett så ville jeg være åpen om det her på bloggen. Jeg vet at det sikkert kommer en del mennesker som syns jeg er helt teit som fikser på mitt eget utseendet. Men folk får mene det de vil. Så gjør jeg det jeg vil. Jeg vil i alle fall være ærlig om ting jeg gjør, også får reaksjonene bare være som de er. Hehe! 

 

💗💗💗
 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

I dag: Mer Restylane!

// inneholder reklame

I dag skal jeg til Oslo sammen med søsteren min. Jeg skal på et par behandlinger, og hun skal rett og slett være litt moralsk støtte. Hehe! I dag skal jeg nemlig ta refill på Restylane.

Nå har all hevelsen fra første runde gått helt over, og jeg er rett og slett ikke helt fornøyd med størrelsen på leppene mine. Jeg syns ikke de ble store nok, så derfor skal jeg inn til Oslo i dag og fylle på mer for å bygge mer volum. Jeg skal også gjøre en ting til, men det vil jeg snakke litt mer om i morgen, da jeg har gjort det. Vil ikke snakke om noe som jeg ikke allerede har gjort, for da har jeg ikke så mye erfaring å snakke til. Haha, nå føler jeg at jeg snakker veldig i koder her, så det skal jeg slutte med. Men jeg skal i alle fall fortelle dere mer om det i morgen! 

Jakke - Zara  /  Sko - HER  /  Jumpsuit - Topshop  /  Solbriller - HER  /  Kjede - HERFRA


Nå må jeg nesten hoppe inn i bilen og kjøre, for jeg skal møte søsteren min om en liten time i Drammen! Blogges mer senere! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Mine 7 siste antrekk

Reklame

Jeg elsker å pynte meg i hverdagen. Det er jo den det er flest dager av, så hvorfor ikke gjøre det meste ut av den? Det er utrolig hvor mye bedre og klar for dagen jeg føler meg når jeg har fått på sminken, krøllet håret og pyntet meg med fine klær. Da kan jeg virkelig ta verden med storm. Eller, det føles i alle fall sånn ut, hehe! 

Jeg prøver å legge ut antrekksbilder så ofte som mulig, for å gi dere litt inspirasjon. Så hvorfor ikke gjøre en liten oppsummering på noen av mine siste antrekk?

Jakke - Zara  //  Ring - Forever 21  // Caps og topp - H&M  //  Sko - HER  // Veske - HER //  Choker - HERFRA  //  Shorts - HERFRA

 


Topp - HER  // Skjørt - HER

 


Skjørt - HER  //  Sko - HER  //  Solbriller - HER  //  Veske - HER  //  Genser - WOW  // Klokke - CMYK
 

Øredobber - HERFRA  //  Skjørt - HER  //  Sko - HERFRA  // Veske - HERFRA  //  Ring - Forever21  //  Genser - HER  //  Solbriller - HER  

 

Jumpsuit - Topshop  //  Sko - HER  //  Ring - Forever21  //  Solbriller - eBay  //  Veske - HER  

 

Jakke Zara, lignende HER  //  Genser HER  //   Shorts HERFRA  //  Solbriller Primark  //  Veske HER  //   Sko HER  //  Ring Forever21  //   Kjede TOPSHOP, lignende HER 

 

Jakke - Zara  //  Bukse og genser - WOW

Hvilket antrekk likte du best?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

På tide å utforske mulighetene

I dag fikk jeg spontant besøk av foreldrene mine. De tok seg en tur til Sandefjord for litt seightseeing, og dro innom her egentlig bare for å si hei. Vi ble sittende ute på verandaen et par timer og spise is med jordbær mens vi skravlet. Plutselig kom vi på idéen at jeg skulle vise de et sted rett i nærheten, og det ene førte til det andre, og plutselig var vi ute på langtur.

Jeg har utforsket noe rundt her, men virkelig ikke mye. Så det var skikkelig gøy å gå på en langtur rundt her og virkelig se hvordan det ser ut på øyen vi bor like ved. Det er jo så idyllisk her at det nesten er uvirkelig! Føler meg så heldig som bor på et sted med massevis av nydelige strender, steder med havutsikt og nydelige skoger. Det er virkelig ikke noe man skal ta for gitt! 

Et stykke unna der jeg bor fant vi faktisk en superfin strand. Man kunne ikke kjøre dit med bil, men kun gå dit. Så jeg tipper det ikke er så mange der når solen først titter skikkelig frem. Gjett om jeg skal dra dit for å bade i sommer! 


En ting er i alle fall sikkert, det er så mye av Sandefjord jeg enda ikke har sett, som jeg absolutt må få sett og opplevd. Jeg er jo virkelig nødt til å lære meg å kjenne stedet jeg bor på, for nå føler jeg meg ikke helt hjemme her enda. Men det er jo ikke så rart med tanke på at jeg ikke vet hvor ting er i det hele tatt. Om du har noen tips om steder jeg bør besøke i Sandefjord setter jeg veldig stor pris på om du vil dele de i kommentarfeltet!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

House tour: Endelig er verandaen ferdig!

I dag har jeg endelig pyntet opp verandaen skikkelig! Jeg kjøpte jo inn en god del planter i går da jeg var ute med Rebecca. De startet jeg dagen i dag med å pynte opp med. Så langt har jeg satt alle rundt ved selve sofaen, så det er ikke så mye blomster rundt på selve verandaen.

Vi har jo tidenes største veranda på ca 70-80 kvm totalt, så det er jo litt av en jobb med å fylle den opp med blomster og planter. Tror ikke jeg kommer til å ha det som noe mål med det første for å si det sånn. Heheh!Men det ble i alle fall en helt "ny" veranda så fort jeg fikk pyntet opp med blomster og noen telys. Nå ble det virkelig koselig! Jeg kommer sikkert til å kjøpe et blomster til utover sommeren. Men det får bli etterhvert. Nå nyter jeg synet av disse vakre blomstene! 

Rett etter at jeg var ferdig med blomstene på verandaen kom foreldrene mine på besøk, og det er bare en knapp halvtime siden de dro. Var så koselig å ha de på besøk, men det kan jeg fortelle dere mer om etterpå. Vi fant nemlig et superfint sted jeg bare må vise dere noen bilder fra! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

7 Ting du ikke visste om bloggen

Det er mange ting dere kanskje ikke vet om denne bloggen, og nå vil jeg avsløre litt "behind the scenes" ting med dere. Her er 8 ting dere mest sannsynlig ikke vet om denne bloggen! 

💗 De siste 365 dager har denne bloggen blitt sett 3'900'000 ganger av 650'000 unike ip.adresser (altså forskjellige mennesker). 

💗Jeg har publisert over 4000 innlegg på denne bloggen siden jeg startet den i august 2011.  

💗 Jeg har lagt ut 14394 bilder i de 4000 forskjellige innleggene. 

💗 125490 kommentarer har jeg godkjent her på bloggen. Hvor mange jeg har mottatt vet jeg ikke, da maaaange drittkommentarer har blitt slettet opp igjennom tidende. 

💗 20 april var det 7 år siden jeg begynte å blogge. Gud det er lenge siden jeg startet med dette! Gøy at jeg elsker å holde på med det enda mer i dag enn da jeg startet, og lidenskapen for blogging bare vokser mer og mer for hver dag som går! 

💗 Jeg skriver alltid "Hei hei dere!" for å komme igang med å skrive innlegg. Klarer ikke starte innlegg uten det. Men når jeg skal publisere innlegget fjerner jeg alltid "Hei hei dere!" delen. 

💗 Jeg skriver alltid innleggene mine oppe i hodet mitt mens jeg redigerer bildene til innlegget. Okey, det høres kanskje litt rart ut at jeg skriver de ned i hodet mitt. Men jeg lager liksom hele innlegget der først på en måte. Haha, litt rart og vanskelig å forklare. Men håper dere skjønner hva jeg mener! 
Noe du virkelig ikke visste og ble sjokkert over?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Ikke alltid like lett å handle blomster!

reklame (linker til klær)

Nå har jeg virkelig vært på litt av en shoppingrunde med Rebecca! Vi startet først på kjøpesenteret her i Sandefjord hvor vi handlet litt forskjellige småting og spiste litt mat, også dro vi rett til Plantasjen for litt blomstershopping. Verandaen her hjemme er jo endelig ferdig, så nå er det jo på høy tide å pynte med litt blomster der ute. 

Jeg fant en type blomst som jeg syntes var så fin! Så jeg kjøpe like så godt inn 7 (!!) stykker av den. Hahaha! Potter var ikke like lett. Gikk rundt i seriøst hundre år for å finne en potte som jeg likte og som faktisk fungerer å ha ute. Dere kan jo se en liten del av det på snapchatten til Rebecca ( rebengeli ). Haha, stod og diskuterte i hundre år med både Rebecca og pottene. Fant endelig noen til slutt i stål som er veldig fine!

Hahaha. Dør av latter av Rebeca altså!Sko - HER  /  Jakke - Lignende HER  /  Bukse - HER  /  Genser - HER

 

Som dere kan se så shoppet jeg bittelitt. Haha. Ender alltid opp med så utrolig mye når jeg handler blomster. Skal pynte opp i morgen og sette alt på verandaen da, så da kan dere se resultatet! 
 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Alt handler om utseendet

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra litt skjønnhetsbehandlinger. I dag ble det refill av vippe extensions og refill på akrylneglene. Denne uken er virkelig all about the looks, altså alt handler virkelig om utseendet (enda godt det bare er denne uken, tihi!). I går var det jo både farging av hår, og nytt tape extensions.

På torsdag skal jeg til Oslo med søsteren min og gjøre enda mer. Men det kommer jeg tilbake til! Så da får dere vente i spenning på å se hva som skjer da. Hoho! 

Nå har jeg nettopp laget meg min andre islatte etter at jeg kom hjem. Jeg klarte å sovne i over en time mens vippene mine ble fikset på, så jeg har vært litt i ørska siden da. Haha! Så nå er det virkelig påfyll med kaffe!

Har forresten også nettopp lagt ut en give away på snapchatten min, der dere kan vinne et helt gavesett fra The Body Shop. Kommer til å legge ut enda flere give awayer fremover, så følg med om du vil vinne litt beauty stæsj! Heter forresten stinablogg på snapchat, om du ikke allerede har lagt meg til! 

Nå skal jeg gjøre litt research på noen ting, også må jeg få ryddet walk in closet mitt. Overdriver faktisk ikke når jeg sier at jeg har 3 stappfulle IKEA poser med klær som har blitt vasket, som jeg må henge opp. Det kommer til å ta sin tid for å si det sånn. Ønsk meg lykke til! 

💙💙💙

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

5 Ting jeg gjør når ingen ser

reklame (link)

Vi alle har noen ting vi kun gjør når vi er alene og ingen følger med på oss. Nå tenkte jeg å avsløre 5 ting jeg gjør når jeg er helt alene, som det aldri blogges om. 


Raper - Altså, når jeg er helt alene raper jeg så mye bare jeg bare vil! Den hender jeg raper forran Per Fredrik, men da er det som regel kun fordi jeg drikker brus. Er jo så flaut!

Sitter i pysj klær - Når jeg er hjemme og jobber kun forran pc'en elsker jeg å sitte i pysjklær. Heldigvis har jeg bare fine pysjklær, så det er ikke krise om Per Fredrik ser meg i det liksom. Men det er ikke akkurat sånn jeg går hvis vi får gjester da, for å si det sånn. 

Genser - HER


Mumler for meg selv - Jeg elsker å mumle / snakke med meg selv for å gå igjennom tanker og idéer. Mulig det er derfor jeg er så komfortabel med å snakke til et kamera når jeg lager videoer. For når jeg lager videoer er det jo ikke sånn at jeg snakker til noen. Det er jo et kamera der, men that´s it liksom. Haha! 

 

Spiser godteri - Når jeg er helt alene elsker jeg å slenge meg ned på sofaen og se på Keeping up with the Kardashians mens jeg spiser masse potetgull og smågodt. Dette blogges det ikke om, for å si det sånn. Tihiii! 

 


Hører på veldig rar musikk, høyt. Jeg har en ganske rar smak når det kommer til musikk. Bland sammen noe folkesang fra sør Amerika med skikkelig trance syre dubstep musikk, så har du min favoritt musikk. Yeah. Ikke veldig normalt akkurat, og de fleste jeg kjenner blir helt satt ut og grøsser når de hører musikken jeg liker. Kanskje ikke så rart egentlig. Haha! Også har jeg som regel musikken spillende fra stereoannlegget på fullt volum. Per Fredrik skvetter like mye hver gang han kommer inn og tror at stua har blitt gjort om til et trance party... Hvilke ting gjør du når du er alene?
(er helt lov å være anonym her, hehe!)

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Tvinges til å klippe håret kortere

reklame

Da var jeg hjemme igjen, og nå er håret langt igjen. Deilig å føles ut som meg selv igjen! Det er et eller annet med det lange og tykke håret som får meg til å føles ut som meg selv. Det er vanskelig å forklare det, men sånn har det vært utrolig lenge. Så det var veldig mange av dere som kommenterte på mitt forrige innlegg at mitt naturlig hår var så fint, og at jeg heller burde gå med det siden det ser mer voksent ut. 

Bukse - HER  /  Genser - HER

Helt ærlig, så bryr jeg meg ikke så mye om at man skal ha hårlengder etter alder. Syns det er så rart at det nesten er påtvunget at man skal klippe håret sitt kort når man blir eldre. Nesten alle som bikker 30 klipper håret skulderkort, og alle som bikker 40 klipper det enda kortere.

Det hadde vært en ting om det var slik de faktisk ville, for det respekterer jeg. Men jeg syns det er så press i samfunnet at man skal ha kortere hår når man blir eldre. Hva er det for noe bullshit liksom?

Jeg kommer til å ha langt hår til jeg blir gammel, og slik er det med den saken. Jeg elsker å ha superlangt og tykt hår og få den Barbie-looken på håret. Det er jo det jeg syns er fint!

Så får andre gjøre akkurat det de selv vil. Bare ikke forvent at jeg kommer til å klippe meg kortere for å se eldre ut, for helt ærlig, det syns jeg er totalt unødvendig, og det syns jeg bare blir for dumt. 

Peace out ✌🏼

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Slik er mitt naturlige hår

reklame

Nå skal jeg snart til Susanne for å sette på nytt tape extensions. Er seriøst år og dag siden jeg har fikset på håret mitt hos henne, så det er på høy tid at det blir gjort noe med. Jeg skulle egentlig vært hos henne for sånn 3-4 uker siden, men så var jeg litt treg med diverse ting, også reiste hun på roadtrip til USA (lucky girl!!), så da har vi ikke rukket før nå. 

Dere kan jo tenke dere hvor mye festene hadde vokst ut, med tanke på at jeg gikk 3-4 uker over tiden. Omg, har virkelig blitt gal av håret mitt den siste tiden. Blæh! Så i dag gleder jeg meg utrolig til å få helt mørkt, langt, tykt og fresht hår igjen. Det skal bli digg!!

Snakker vi photobomb??

Genser - HER

 

Tenkte å vise dere hvordan mitt naturlige hår ser ut nå. Susanne skal stusse det litt etterpå, så de tynne fjonene nederst blir fjernet. Forhåpentligvis vokser det litt fortere fremover siden vi fjerner det slitte. Selv om det kommer aldri til å bli så langt at jeg går all natural. Det er grenser for hva man kan ønske seg her i livet. Hahaha! Har en venninne som har seriøst like langt hår som mitt når mitt er fake, bare at hennes er naturlig. Må innrømme at jeg er rimelig misunnelig på det håret for å si det sånn! Vippene hennes er også sykt lange! Er noen som bare har det altså! Jeg derimot. Jeg har hverken vipper, negler eller hår. Enda godt jeg har mulighet til å fikse på det da. Hahaha! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

8 Ting du alltid bør ha med på flyet

Når du skal ute og reise er det noen ting du alltid bør ha med på carry-on inne på flyet. Selv har jeg en liste over visse ting jeg alltid må ha med, som jeg ikke kunne klart meg uten, og de skal jeg nå dele med dere!

 

Øreplugger - Dette er et must om du trenger ro rundt deg for å sove. Jeg er litt sånn at jeg sovner overalt, men for de fleste er det smart å ha med øreplugger for å dempe støyen fra både flymotorer og skrikete unger. 
 

Nødsminke og klær - Du vet aldri hva som kan skje med bagasjen din. Plutselig kommer den ikke frem før dagen etterpå, eller så blir ting superforsinket. Da er det greit å ha med litt sminke så du kan freshe opp ansiktet etter en lang flytur, og en shorts å skifte til når du kommer ned til varmere strøk. 
 

Tampong - Hvor kjipt er det ikke å få mensen når du sitter på en flytur som varer i 5 timer, og du ikke har tatt med tampong / bind? Det er ikke særlig smart å satse på at det er noe de selger på flyet. Så her er det mye bedre å være føre var! Nakkepute - Da jeg reiste til Gran Canaria i februar kjøpte Per Fredrik en veldig søt og rosa nakkepute til meg, og den har blitt fast inventar på carry-on. Det er ikke særlig behagelige å sove på fly, men denne gjør det veldig mye mer behagelig for ikke å snakke om lettere å sovne. 

 

Fulladet Macbook - Jeg takler ikke å ta fly uten å ha med meg en macbook som er fulladet og som har strøm til hele flyturen. En vanlig pc går ofte tom for strøm etter bare et par timer, så om du reiser veldig mye er det smart å kjøpe en pc / macbook som har et batteri som tåler en lang flytur.

 

Noe å se på - Mens vi er inne på MacBook bør du fylle den med filmer som du kan se på under flyturen. Selv liker jeg å laste mine favoritt bloggere på forhånd, og bli oppdatert på de mens jeg sitter på flyet. Anbefaler også å gjøre spillelistene dine på Spotify tilgjengelige for offline bruk, så du har musikk til turen.

Face-mist - Det er ingenting som er tørrere enn fly-luft. Derfor er det smart å ta med en face-mist (i reisestørrelse) som du kan spraye i ansiktet når du har sittet på flyet et par timer, for å friske opp huden. En god hand lotion slår heller aldri feil.

Joggebukse - Om du ikke liker å ha på full joggedress eller veldig komfortable klær når du går rundt på flyplasser og reiser til og fra den, kan det være smart å ha med en joggebukse i carry on baggen, og ta den på rett før du går ombord på flyet. Det er så mye mer komfortabelt å sitte i en digg joggebukse versus en stram jeans når du skal sitte på fly i timesvis. 

 

 

                      Hva er det du alltid må ha med i carry-on inn på flyet?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Uken som gikk #24 - Skal vi ha barn? Tabber, Opptur +++

Ukens tanke
- Jeg har virkelig innsett at jeg har et helt merkelig tidsperspektiv. Merket det ekstra godt når jeg skulle gå igjennom denne uken. Da tenkte jeg bare; er ikke dette sånn 3 uker siden?? Når jeg gjør noe føler jeg at det er så langt unna med en gang det er gjort, og det er skikkelig rart. Vet ikke helt hvordan jeg kan fikse så jeg får et mer normalt tidsperspektiv. For det er jo ikke helt sunt å tenke at man ikke har funnet på noe på sånn 3 uker, også har man egentlig gjort masse for bare noen dager siden. Hmm.. Merkelige greier egentlig! Godt jeg har en blogg som gjør at jeg i det minste skriver en dagbok, så jeg ikke blir helt surrete. Haha! 

Ukens innkjøp
- Denne uken kjøpte jeg meg et nytt kamera. Så langt er jeg veldig fornøyd med det! Syns det tar veldig fine bilder, og filmer veldig bra. Men har ikke fått testet det ut godt nok til å vite 100% om jeg liker det eller ikke. Hehe! Kameraet er forresten Canon G7X.

Ukens mest leste innlegg
- Innlegget om vi skal ha barn og at jeg godt kunne tenke meg å ta ut egg for å fryse ned da jeg blir 27 år ble ukens mest leste innlegg. Det ble en del kommentarer for og imot mine meninger, og det syns jeg er helt greit. Man skal få lov å ha sine egne meninger om dette med barn og reproduksjon. Hehe! 

 

Ukens tabbe 
- Dere så kanskje hvordan det gikk da Per Fredrik fikset grinder på verandaen? Chloe løp rett igjennom. Stakkars Per Fredrik som hadde brukt så lang tid på de! Hele videoen om det kan du se under. Heldigvis ble det lettere å fikse enn vi hadde trodd, så det var jo veldig bra! Hehe! 

 

Ukens matopplevelse
- 50 talls café blandet med superkoselig bakgård ble virkelig denne ukens matopplevelse. Maten var faktisk supergod, og dit skal jeg uten tvil tilbake!
Akkurat nå
- Nå sitter jeg med masse hårkur i håret, og prøver å gi det så mye som mulig pleie før jeg skal farge det, og sette på nytt tape extensions i morgen. Jeg tar hårkur veldig ofte, men da er det kun i endene på håret, på grunn av tape festene så kan jeg ikke ta i hodebunnen. Så da må jeg virkelig bruke hårkur mens jeg kan! 

 

Ukens opptur 
- På mandag var jeg på grilling hos tanten min, og der var kusinen min. Hun var hjemme fra England en tur, og jeg har ikke sett henne på et helt år, så det var utrolig koselig å være med henne igjen. Så det var uten tvil ukens opptur! 

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Ukens spørsmål #167

Savner du å bo i Oslo?
- Ja og nei. Jeg savner veldig det at det skjer ting og utvalget av ting å gjøre. I Oslo er det jo veldig mange steder man kan shoppe, spise ute, besøke osv. Mens i Sandefjord er det veldig begrenset utvalg av ting å gjøre og oppleve. Her er det store plusset at vi har et veldig stort og fint hus da. 

 

Når ble du og Per Fredrik kjærester?
- 12 september 2015. Så vi har snart vært sammen i 2 fantastiske år. 

Har du tenkt til å begynne med engelske videoer og engelsk blogg?
- Nei. Jeg testet ut det å lage videoer på engelsk et par ganger, men fant fort ut at det ikke var noe for meg eller seerne mine. Jeg liker veldig godt å holde meg til det norske publikummet, og det er jo derfor jeg til og med kun skriver på norsk på Instagram.

Har du noen fremtidige mål innenfor bloggen fremover?
- Blogge mer, og alltid blogge hver dag. Også vil jeg begynne å legge ut flere videoer på YouTube igjen. Rett og slett; produsere mer innhold. Hehe! Apropo; om dere har noen ønsker / ideer til ting dere vil at jeg skal blogge / lage video om, er det bare å skrive det i kommentarfeltet.  

Har du noen gang tenkt til å klippe håret ditt kortere?
- Ja, jeg har jo tenkt på det. I morgen skal jeg sette på nytt hair extensions, så for morro skyld klippet jeg håret jeg har på nå mye kortere. Helt ærlig; jeg fikk panikk. Jeg hadde aldri klart å hatt det noe kortere enn jeg har det nå. Langt hår er en stor del av meg, og jeg føler meg finest med langt hår. Vet jo at veldig mange liker å prakke på meg sine meninger om at håret mitt er for langt, men de er jeg bare så lei av å høre på! La folk få gjøre som de vil :-)Jeg prøvde å følge deg på instagram, men det står at du har blokkert meg? 
- Da er det nok fordi du enten har slengt dritt i kommentarfeltet eller så har du lagt igjen spamkommentarer. Jeg godtar ikke slikt, så jeg blokkerer alltid folk som slenger dritt eller legger igjen typ "first" kommentarer. Kanskje litt strengt, men sånn passer det best for min del.

 

Røyter Chloe mye?
- JA! Jeg blir helt gal jeg! Vet ikke om det er sesongen som gjør det, eller hva det er, men hun røyter ut av en annen verden. Om jeg klemmer henne når jeg har på en svart tskjorte, er den helt hvit etterpå for å si det sånn! 

Hvor gammel er du?
- Jeg er 24, altså 1993 modell. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Summer wanties

reklame

Siden været har vært litt blæh i dag, har jeg rett og slett sittet inne de siste timene for å finne litt sommer inspirasjon. Det trengs nå for å si det sånn. Hehe! Jeg fant massevis av sommer-inspirerte ting, som jeg bare må dele med dere! Får lyst til å klikke hjem alt sammen! Iiiii! 


1  HER  / 2  HER  / 3  HER  / 4  HER /  5  HER  /  6  HER  /  7  HER  /  8  HER  /  9  HER
 

 

Hvilken ting syns du var finest?
 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Skal vi ha barn?? + Surrogati og prøverør

Noe jeg får spørsmål om veldig ofte både her på bloggen, av venner, familie og bekjente er; skal dere ha barn snart? Svaret mitt er alltid det samme; nei. Det er vi ikke klare for. Det er så mye vi har lyst til å gjøre før vi slår oss ned og får barn. Når man får barn blir hverdagen så utrolig forandret, enten man vil eller ikke. Man har ikke de samme mulighetene lengre, og derfor vil vi rett og slett vente. Jeg har bestemt meg for at når jeg blir 27 år, kommer jeg til å ta et valg. Enten får jeg barn der og da, eller så fryser jeg ned noen egg. Når man bikker 30 år faller sjansene for å få barn veldig drastisk. Derfor vil jeg heller sikre meg og fryse ned noen egg, enn å miste sjansen for å få barn.

Om jeg da må bruke surrogati for å få barn, fordi jeg selv har blitt for gammel får det heller være sånn. Det beste hadde vært om jeg kunne få barn helt naturlig på egenhånd, uten prøverør og surrogati, men det er man aldri garantert. 

Det er sikkert mange som tenker at dette er en helt idiotisk tankegang, og som syns at surrogati nærmeste er prostitusjon og menneskehandel. Men der er jeg stikk motsatt i tankegangen.

Å være surrogat for noen er jo noe av det vakreste, minst egoistiske og fine man kan gjøre for et annet menneske, så at noen stiller seg til disposisjon for andre som ikke kan bære frem barn selv er bare magisk. 

Nå kan det godt hende at jeg aldri faktisk får lyst til å få barn. Men det får bare fremtiden vise. Det eneste jeg vet er at vi er virkelig ikke klare for barn enda, men det er bedre å være godt forberedt enn å miste sjansene for å få barn. Vi lever jo i 2017, ikke 1817, så da kan man faktisk bruke alle de hjelpemidlene som han blitt skapt.

 

Hva er deres tanker rundt barn og surrogati?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Det er så typisk Norge!!

I dag er det så typisk Norge som det går ann å få det utendørs. Det er kaldt, det regner og det er grått på himmelen. Sommeren i Norge er en spøk. Enda godt vi har skikkelig vinter med masse snø, og mange sommerdager med skikkelig sol så man kan bade. Eller, vent litt. Det har vi jo ikke lengre. Uæh! 

Okey, sorry for dårlig start på innlegget. Jeg måtte bare få ut litt frustrasjon. Noen dager får jeg så nok av været i Norge at halvparten hadde vært nok! Men da tar jeg heller regnværet som en unnskyldning for å dra og shoppe litt. Jeg har en del sminke jeg må kjøpe inn, og en del andre småting. Så da drar jeg like greit til Tønsberg en tur og handler litt!

Liker veldig godt kjøpesenteret de har der. Der er det skikkelig godt utvalg og man får tak i alt man enn måtte virkelig trenge. Altså, det er jo en del ting jeg skulle ønske de hadde, som de ikke har. Men det er nesten bare Oslo som har alt, tror jeg. Så jeg kan ikke klage. Hehe!

I dag er det supercomfy klesstil på meg. Jeans, converse og en god genser er perfekt når jeg skal ut og handle litt! Solbrillene er forresten kun fordi jeg liker å bruke de for å holde håret unna ansiktet mitt. Det er jo lov å håpe at det blir sol. Meeeen. Det tror jeg vi skal se langt etter! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Øverst på ønskelisten

Vet dere hva som står øverst på ønskelisten min akkurat nå? Et ganske vanvittig kjøp.. Nemlig en veske til 17'000,- kr. Jeg har blitt helt forelsket i Gucci sin Marmont skulderveske som er lysrosa med gulldetaljer. Altså. Den er bare så utrolig fin! For meg som elsker rosa er den jo helt perfekt!Altså, hvor sykt fin er den ikke?? Men å kjøpe en veske til 17'000,- kr er jo ganske vanvittig. Jeg kan godt kjøpe en til rundt 5000,- kr, uten å tenke så veldig mye over det. Men å kjøpe en til 3x så mye, er noe jeg er usikker på om jeg vil gjøre. Hmm... Jeg tenker å sette meg et skikkelig stort jobbmål som er vanskelig å nå, også kan jeg ha vesken som belønning. Det syns jeg selv er veldig innafor i alle fall!

Jeg syns jo det blir litt for dumt å bare kjøpe en så dyr veske, kun for å kjøpe den. Selv syns jeg det er greit hvis den er en belønning for noe. Sånn som en venninne av meg fikk en veldig dyr veske etter at hun hadde fullført utdanningen sin, og da syns jeg egentlig det bare var innafor. Hadde hun fått den ut av det blå derimot, hadde jeg syntes at det var litt rart. Men det er nå bare meg!

 

Hva er deres tanker rundt dyre vesker? 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Hva tenker jeg om hatkommentarer?

En ting som burde stått som en advarsel når jeg opprettet bloggen min er "du kommer til å få mye hat, uansett hva du skriver". Det er så sinnsykt sant. For uansett hva jeg skriver, om det går den ene eller andre veien, får jeg alltid en god dose drittkommentarer. Jeg har jo promotert en sunn livsstil i åresvis, og guuud så mye hat jeg har fått for det.

Men da jeg skrev for noen dager siden at jeg kom til å spise akkurat hva jeg ville i sommer, tenkte jeg at jeg faktisk ikke kom til å få noen kommentarer som var imot det. Men hva skjedde? Joda, folk slang med leppa om at jeg var tynn, så det var lett for meg å si at jeg ikke trengte å bry meg om hva jeg spiste. Så jeg hadde egentlig ikke en dritt jeg skulle sagt. 

Dette er bare et lite av mange eksempler. På bloggen får jeg en del hat, men på youtube. Ouff, der er det sykt mye hat. Det er en egen funksjon hvor jeg kan blokkere visse ord som ofte folk bruker når de slenger dritt, og man kan gå inn på en egen side for å se alle kommentarene som havner der. Der er det mørkt for å si det mildt. Der er det alle mulige kommentarer fra at jeg er helt blåst i huet, at jeg er fake, at jeg er stygg, til at de skal gjøre voldelige ting mot meg. 

Men hva gjør dette med meg?

Det er grusomt å si det. Men etter så mange år med å få dritt slengt i trynet på nettet har jeg fått veldig tykk hud. I de fleste tilfeller går det ikke inn på meg, og jeg bare lar dagen min gå videre. Det hender en gang iblant at folk treffer en nerve og da kan det faktisk gå inn på meg. Å slenge dritt til folk på nettet er så feigt, lavmål og idiotisk som det kan bli, og det er virkelig på tide at vi får strengere straffer mot netthat her i Norge.

Hjertet mitt går ut til alle de som får hat på nettet. Det er ikke en lett sak å leve med, og det er virkelig på tide at Norge gjør noe med dette! Alle som legger igjen kommentarer på nettet legger også igjen en ip-adresse, som absolutt er mulig for politiet å spore. Så det burde virkelig ikke være noe problem å straffe vedkommende. 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

40'000,- kr for kamera!

Så langt i år har jeg virkelig hatt et "kamera-år". Jeg har lett igjennom så mange kameraer i jakten etter det perfekte kameraet. Gud vet hvor mange forskjellige youtube filmer, blogginnlegg og alt jeg har sett igjennom for å finne et kamera som er riktig for meg. 

Det har mildt sagt vært vanskelig. Å finne et kamera som jeg faktisk gidder å ta med meg rundt, men som også gir god kvalitet er ikke bare-bare. Jeg har jo kjøpt 3 forskjellige kameraer i år, en drone, noen linser og en del ekstra utstyr til kameraene. Til den nette sum av 40'000,- kr. Uæh, får nesten litt småpanikk når jeg ser den svimlende summen. 

Det siste kameraet kjøpte jeg for bare noen dager siden. Jeg har hørt så mye bra om det. Store vloggere og bloggere rundt i verden bruker det, men hver gang jeg har prøvd å kjøpe det har det vært utsolgt. Har lett etter det helt siden desember!! Men jeg har ikke fått tak i det før nå. Kameraet er forresten Canon G7X Mark2. 

Gjett om jeg gleder meg helt vilt til å virkelig teste det ut, og se om det er verdt all "hypen", eller om det er like blæh som alle andre kameraer. Om det er bra, kommer jeg i alle fall til å selge en del av de andre kameraene mine.

For nå har jeg 11 kameraer.. Så det er jo ikke helt nødvendig akkurat.. Hehe! Godt jeg kan skylde på at det er jobben min, som er grunnen til at jeg har så mange kameraer. Omg. 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

12 favoritt sommer-sanger!

Nå er det sommer, og hva er vel ikke bedre med litt sommermusikk? Musikk som du kan høre på før du drar ut med venninner, på fest, eller bare mens du tar deg en drink ved bassenget. Her er 12 av mine favoritt sommersanger denne sesongen! 

Så dette var noen av mine favoritter denne sommeren. Alle har litt fest stemning over seg, og det er jo virkelig det jeg liker. Jeg elsker musikk man kan danse til, og bli i godt humør av! Har også laget en hel spilleliste HER med enda flere sommersanger om dere vil høre på Spotify. 

Hvilken er din favoritt sommersang?

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

5 Beauty hacks!

Mer volum?
- Vil du ha mer volum i håret? Da bør du bøye deg fremover slik at håret er opp ned, også føne det slik. Da vender håret seg til å ligge slik, og når du reiser deg opp igjen med tørt hår har du mye mer volum i håret! 

 

Lite farge i øyenskyggen?
- Spray bittelitt vann på kosten før du påfører øyenskyggen. Da vil den påføre mer produkt, og fuktigheten gjør at pigmentene kommer bedre frem. Tom for eyeliner?
- Bruk maskaraen som produkt. Bruk en eyeliner kost og ta produkt fra maskara kosten, og påfør som vanlig våtliner. 

 

Tom for favoritt maskaraen din?
- Spar på kosten, og bruk den i en annen maskara! Veldig ofte er det kostene som er den store forskjellen på maskaraene. Så om du sparer på favorittkosten din, kan du heller kjøpe inn en billigere maskara og bruke den sammen med favorittkosten. 

Trøtte øyne?
- Bruk en hvit eyeliner på våtkanten nede (gjerne også oppe), for å få et mer våkent blikk. Bruk også en highlighter i øyekroken for ekstra effekt. 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

 

Video - Min hverdagssminke om sommeren!

/ reklame (noen av linkene er annonselenker)

Nå er det altfor lenge siden jeg lagde en sminkevideo sist, så i dag fikk jeg endelig ånden over meg og fikk filmet hverdagssminken min som jeg bruker om sommeren. Dette er uten tvil min go-to look som passer til alt! Alle produkter finner du under videoen! 

PS; Husk at du kan abonnere gratis på YouTube kanalen min HER

HUD - Primer  / Grønn concealer fra NYX /  Estee Lauder foundation / Foundation jeg brukte nå  /  Pudder fra bareMinerals / Concealer fra Estee Lauder

KONTUR - Konturpalett fra Anastasia B.H /    Blush palett fra Makeuprevolution /  Highlighter fra theBalm

ØYNE - Mascara /   Øyenskygge palett fra Maybelline /  Øyenbryn pomade fra Anastasia B.H / Eyeliner fra theBalm

ANNET -  Lipliner /  Liquid to matte lipstick  /  Setting spray 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Stina tester - Akvarellmaling

I kveld har jeg gjort noe jeg aldri har gjort før. Jeg har testet ut å male med akvarellmaling, eller vannmaling som det også heter. Jeg kjøpte inn et kit for en god stund siden med pastellfargede akvarellfarger, en blokk man kunne male i og noen pensler. Det har ligget bakerst på lageret vårt helt til i kveld, da jeg plutselig fikk superlyst til å teste det ut! Jeg skjønte ikke stort da jeg åpnet palettet. For alle fargene var jo så mørke! Etter litt maling skjønte jeg veldig godt at sykt mye av fargen blir borte, så alle bildene ble veldig lyse til slutt. Hehe! 


 

Chloe er alltid så nysgjerrig på hva jeg driver på med. Tuller ikke når jeg sier at hun lå på teppet sitt og suttet hele tiden mens jeg malte. Altså, hvor skjønn er ikke hun da??

Her prøvde jeg meg på en liten regnbue. Vet ikke heeeelt hva jeg syns. Med tanke på at det er mitt første forsøk noensinne syns jeg den ble ganske bra egentlig!Etterhvert fikk jeg litt mer dreisen på det. Måtte rett og slett bare prøve meg frem en del for å skjønne hvordan malingen, lerretet og vannet fungerte sammen. På de lerretene jeg kjøpte var det allerede noen gulldetaljer og innprintet skrift / mønster, som man kunne stryke av fargen fra, så ble det helt hvitt. Kult, ikke sant?
Det ble til slutt ganske mange fine! Selv om jeg syns quotes kan være litt cheesy, så syns jeg det var akkurat innafor med disse. Vurderer å henge de opp på veggen på kontoret mitt. Om jeg gjør det kan jeg i så fall vise dere resultatet her på bloggen! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

12 ting du kan gjøre i sommerferien

Ingen planer for sommerferien? Da bør du lese disse 12 tingene du kan bruke ferien din til! Her er det ting du kan gjøre som er for en dag og flere dager, både i Norge og utland. 

 

Tusenfryd - Er du tøff nok til å ta karuseller er dette mekka for deg! Ta med et par venner og se hvem som tørr å ta flest karuseller. 

Arrangere sommerfest med en gjeng venner. Fyr opp grillen, lag morsomme drinker og pynt opp med tropisk tema.

Wekendtur til disse europeiske byene - London, Amsterdam, København, Berlin, Vienna, Barcelona eller Roma.Kristiansand dyrepark - Besøk parken og se alle mulige dyr!

Sommarland i Bø - Er du glad i å bade er dette plassen for deg! Selv var jeg der for noen år tilbake med fetteren min, og vi tok alle mulige vannsklier. Har aldri vært så redd, men også hatt det så gøy før! 

Roadtrip i Norge - Norge har så mye vakker natur, fine byer og mye nydelig å se på. Kjør gjerne fra Oslo til Bergen via Kristiansand, så får du meg deg så mye av det Norge har å by på! I fjor sommer kjørte Per Fredrik og jeg fra Sandefjord og opp til Stavanger, og det var helt utrolig hvor mye vakkert vi så på veien!  

Jentetur til syden - Ta med deg en venninne eller to og dra på jentetur til syden. Selv dro jeg til både Portugal og Ios med Victoria for noen år tilbake, og vi hadde det så gøy! 

Dra på hagesenter - og pynt opp hele verandaen og hagen med masse nye fine blomster! 

Festivaler - Det er så mange forskjellige festivaler i sommer, så det er noe for enhver smak! 

Besøk hovedstaden - I Oslo er det så mye å finne på! Du kan besøke Vigelandsparken og slottsparken, shoppe i Karl Johan og Bogstadveien, spise på Aker Brygge eller Mathallen på Grunerløkka, og du kan ta ferjer over til andre øyer i nærheten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piknik på stranda - Ta med engangsgrillen, noe god mat og drikke, og se solnedgangen mens dere nyter maten.

Telttur - Ta med vennegjengen og telt på en trygg plass i skogen og ha en skikkelig camping sammen!

 

Hva er dine planer for sommeren?

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Tilbake til 1950 tallet!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en liten lunsj med Rebecca. Hun har nettopp vært i Barcelona (heldig!), så vi har ikke rukket å se hverandre på en liten stund. Så nå var det virkelig på tide med en liten lunsj så vi kunne catche opp på alt som har skjedd siden sist.

Er jo så koselig å ha en venninne her i Sandefjord, for da slipper jeg å kjøre 2 timer hver gang man skal se hverandre. Hehe! 

Vi besøkte et sted som heter "Håndverkeren", som ligger midt i Sandefjord sentrum. Der har de en bakgård og en iskrembar som kun er åpen om sommeren, og jeg har jo faktisk aldri vært der. Gjett om jeg ble positivt overrasket! Det var jo så fint der! Elsker virkelig når steder gjør litt ekstra ut av innredningen. Her var det full 50 talls stil, og det digger jeg! Følte vi var tilbake på 50 tallet, hehe! 


Fikk litt småpanikk når Rebecca prøvde å lokke fuglene med mat. Men den var bitteliten og søt, så jeg fikk ikke helt noia. Haha! Inne var det skikkelig 50 talls iskrembar. Så sykt sjarmerende!

Hahha, altså, hva er tilfeldigheten for å matche interiøret da?? I love it!

Noen som har besøkt lignende steder før? 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Sommerkroppen går rett vest

reklame

Nå som det er sommer har jeg virkelig bestemt meg for å spise akkurat hva jeg vil, trene hvor lite / mye jeg vil, og bare være så sunn / usunn jeg føler for akkurat der og da. Vanligvis holder jeg meg til godteri kun på lørdagene, og jeg trener selv om jeg heller ville ligget på sofaen.

Vel. Nå er det sommer og jeg gir blanke! Når man bor i Norge er det kun noen veldig få måneder i året der det ikke er kaldt, surt, mørkt og kjipt. Så hvorfor ikke bare få fullt utbytte av de månedene?

Jaja, så går kanskje sommerkroppen 2017 litt rett vest. Men so what? Helt ærlig, når man er på stranda er man egentlig bare fiksert på hvordan man selv ser ut, og man legger ikke engang merke til hvordan andre mennesker rundt seg ser ut.

Topp - HER (på 75% salg nå!)  /   Skjørt - HER

Når høsten kommer igjen får jeg heller komme inn i sunne vaner. For; let´s face it. Å spise akkurat hva man vil hele tiden, og ikke trene ordentlig er virkelig ikke bra over tid. Men om sommeren får det bare være helt lov. 

Det syns i alle fall jeg. Så får alle andre syns akkurat hva de vil!

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

7 fun facts om oss!

Nå er det snart 2 år siden Per Fredrik og jeg ble sammen. Vi har gjort veldig mye på den tiden, og har kjøpt både hus og hund sammen. Vi er med hverandre nesten hele tiden, og har fått en del vaner som par, som jeg nå skal avsløre for dere!
Liker å reise mye - Vi har allerede reist til Stavanger, Østerrike, Tyskland, England, Roma, Gran Canaria x2, Gøteborg og København på den tiden vi har vært sammen. Så det er ingen tvil om at vi er glade i å reise! 

 

Snakker med Chloe stemme - Haha, denne er litt rar og veldig søt. Chloe er jo bare en hund, så hun kan jo ikke snakke, men ofte later vi som vi har stemmen hennes og snakker til den andre. Jeg kan for eksempel late som at jeg er Chloe også snakker "chloe" til pappen sin. Haha, veldig rart, men også morsomt! 

 

Vi har hvert vårt bad - Da vi bestemte oss for å kjøpe hus sammen var vi veldig nøye på at vi skulle ha hvert vårt bad. Det er jo så kjipt å måtte vente på at den andre skal dusje. Også er det veldig greit å kunne gå på hver sin do. Heheee! 

Lydisolert - Siden vi begge jobber hjemmefra var vi veldig nøye med å lage hver vår sone, og ha lydisolering mellom disse to. Tror vi begge hadde blitt litt gale om vi skulle jobbet oppå hverandre hele tiden. Det hadde ikke fungert i lengden. 

 

Jeg elsker sol, og PF elsker regn. Så en av oss er alltid fornøyd! Per Fredrik er så glad i regn at hver gang jeg ser det regner ute sier jeg ifra til han med en eneste gang. Haha! 

Spiser middag sent - Vi begge elsker å jobbe mye, og derfor blir det som regel til at vi starter med å lage middag i 21 tiden, så det blir ofte veldig sen middag. Men det passer veldig bra for oss begge! Tror aldri jeg kunne spist middag kl 17 og sagt meg ferdig med jobb og sånt for dagen ved den tiden. 

 

Vi har det utrolig morsomt sammen - Man skulle nesten trodd at Per Fredrik var komiker for han er alltid så morsom! Han kommer med den ene morsomme glosen etter den andre! Vi tuller virkelig med alt hele tiden, og jeg tror aldri har hatt en eneste dag sammen der ingen av oss har fått latterkrampe!

 

❤️

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

3 TV-program jeg aldri ville vært med på!

Ofte får jeg spørsmål av dere som leser bloggen min, om jeg kunne tenkt meg å være med på diverse tv-programmer. Det er jo noen programmer jeg gjerne kunne tenkt meg å være med på, også er det de jeg virkelig ikke kunne tenkt meg å være med på. Førstnevnte kan vi snakke om en annen gang, men sistnevnte vil jeg snakke om nå! 

For det er jo noen tv program som jeg virkelig ikke kunne tenkt meg å være med på, nesten uansett hva jeg fikk betalt for det. Flere av programmene hadde jeg måttet være borte fra Per Fredrik, Chloe og bloggen lenge, og det er jo helt uaktuelt. Men hvis man ser bort ifra de tingene, er det jo enda mer som gjør at jeg ville sagt nei, og her er de grunnene! 

 

Paradise Hotel - Å være på en ferie der man ligger og soler seg hele dagen mens man fester med folk man blir kjent med høres jo egentlig veldig gøy ut. Meeeen, å skulle bli filmet 24/7 er ikke noe for meg. Tenk så mye rart de filmer! For ikke å snakke om at folk gjør så mye sjuke ting inne på hotellet der at halvparten hadde vært nok. For ikke å snakke om dramaet. Nei, uffameg. Det hadde ikke vært noe for meg! 

Farmen - Å leve på en bondegård som man var på 1800 tallet hadde jeg aldri taklet. Jeg er jo livredd for alle dyr som er større enn en medium hund. Så alt av hester, kuer, griser, sauer er jeg livredd for! Også får man jo ikke sminke seg eller noe som helst der inne. Usj! Det er ikke noe for meg altså! 

Skal vi danse - Denne kommer kanskje som en liten overraskelse for dere, siden Per Fredrik har vært med på det programmet. Men det er egentlig akkurat derfor jeg ikke ville vært med. Rett og slett fordi jeg fikk se hvor ekstremt mye hard trening som ligger bak hver sending. Jeg er jo veldig glad i å trene, men å danse 5-10 timer hver eneste dag i flere uker i strekk hadde aldri kroppen min taklet. For ikke å snakke om alle dansene man måtte lært seg. Uff, jeg hadde sikkert tabbet meg ut totalt hele tiden, og røket ut etter første episode. Haha! Hvilke tv program kunne du aldri tenkt deg å være med på?

💗

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Soverommet før og etter - Se forskjellen!

Nå er det en liten stund siden vi ble ferdig med å pusse opp soverommet. Vi skiftet ut gulvet og malte veggene, og det har virkelig gjort en ekstremt stor forskjell. Jeg viste dere jo litt etter-bilder for noen dager siden, og nå skal jeg vise dere både før- og etterbilder. Forskjellen er enorm, for å si det mildt! Det ser jo nesten ut som et nytt rom! 

Kunne ikke vært mer glad for at vi pusset opp soverommet. Før hatet jeg fargene så utrolig mye. Det var så langt fra min smak som det overhodet kunne bli. Hos andre er det helt ok, og jeg har full respekt for at andre kan like hvordan det så ut før. Men for min egen del, kunne jeg ikke vært mer glad for forandringene vi gjorde! 
Hahaha, Chloe var så liten på før-bildene! 

 

Stor forskjell, ikke sant??

💗

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Hun er alltid med meg

Den siste uken har virkelig vært hektisk på den sosiale fronten. Jeg har jo vært i 3 forskjellige bursdager, og i dag skal jeg ut igjen. I dag er det nemlig grilling hos kusinen min Eveline. Hun er hjemme fra England noen få dager bare, så da er det koselig at vi rakk en bursdag sammen på lørdag, og grilling i dag! 


Jakke Zara, lignende HER  ✨  Genser HER  ✨   Shorts HERFRA  ✨   Solbriller Primark 

Veske HER  ✨   Sko HER  ✨   Ring Forever21  ✨   Kjede TOPSHOP, lignende HER 

 

Hahaha, må virkelig le av Chloe. Den lille bærta er virkelig med meg overalt! Hver gang jeg er ute for å ta antrekksbilder står hun i bånd ved siden av meg, sånn at hun kan være med meg og snuse rundt på gresset. Heldigvis er hun ikke superklengete når vi er ute. Da hadde det virkelig blitt vanskelig å knipse bilder. Men hun er jo så god som alltid skal være med meg! I skrivende stund ligger hun under stolen jeg sitter og jobber fra, så det sier jo sitt. Hehe! 
 

Hvordan trene gratis utendørs!

Nå som det endelig er fantastisk vær ute, er det virkelig ikke noe vits i å betale for og stå inne på et svett treningsstudio. Selv liker jeg å ha valget mellom å dra på studio og kunne trene ute. Men når solen skinner er det ingenting som er bedre enn å trene ute.
 

Å trene ute kan bety så mangt. I dette innlegget tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan dere kan legge opp treningsøktene utendørs i sommer!


Fjelltur - Ta med deg kjæreste, hund, venn eller bare gå alene opp i fjellet og kjenn det brenner i lårene når du går oppover de bratte bakkene. Desto mer fantastisk blir det å nyte utsikten når du kommer til toppen.

Yoga - Selv skal jeg begynne å gjøre masse yoga fremover, og det kommer jeg til å gjøre bade i hagen og på verandaen. Ta deg gjerne en 15 minutters yogaøkt med en gang du har stått opp så du får en god start på dagen. Bonus; gjør det mens solen går opp. Ingenting er mer zen enn det! 
 

Stranda - Å løpe i sanda på stranda er virkelig en cardio som du kommer til å kjenne! Legg gjerne løpingen til dager hvor andre er på jobb, eller etter klokken 17-18 da det er litt færre folk på stranda.
 

Styrke - Ta med deg yogamatten ut på verandaen eller i hagen, og gjør styrkeøvelser der du bruker kroppen som vekt. Øvelser som er geniale til dette er; knebøy, push-ups, planke, sit-ups, leg-ups. 
 

Joggetur - Noen ganger kan det være så enkelt som å bare slenge på seg treningstøyet og løpe hjemmefra / eventuelt fra en skogsti. Ta gjerne med vannbelte så du ikke blir dehydrert når du løper ute i solen! 

 

Hvordan liker du å trene?

Vi er ikke like, men..

I går var jeg i skikkelig jentebursdag til bestemoren min. Hun ble hele 80 år gammel i går, så det måtte vi virkelig feire! Vi er jo en gjeng med jenter i familien, så vi var en god del jenter kan du si. Hehe! Det er litt morsomt egentlig, men på 3 generasjoner, altså fra bestemoren min til min generasjon er det hele 10 jenter og bare 1 gutt. Hvordan er det mulig liksom? Tipper det er stor sjans for at det blir jenter den dagen jeg får barn med Per Fredrik, hehe! 

 Molle (bestemor) hadde dekket på skikkelig fint med rosa jente-tema og vi fikk så mye god mat og kaker, så vi koste oss så mye!Hvor fin er ikke søsteren min forresten? Vi er kanskje ikke så like på noen som helst måter. Hverken utseendet, livene våre eller personlighetene. Men en bedre søster skal man virkelig lete langt etter! Er så glad jeg har en så god søster som Madeleine! 💗Nå skal jeg ut i hagen og holde på litt med blomstene. De trenger virkelig litt stell, vanning og luking. Haha, er så mye jobb med en hage. Men gud så koselig det er også! 
 

Ukens spørsmål #166 - Sjalusi, Penger, YouTube, Restylane +++

Er du en sjalu type i forholdet?
- Per Fredrik har aldri gitt meg noe som helst grunn til at jeg ikke kan stole på han, så jeg vet at det ikke er noen grunn til å være sjalu. Så nei, jeg er overhodet ikke sjalu. Er man i et trygt og bra forhold er ikke sjalusi noe problem. 

Hvor lang tid bruker du på å ordne deg hver dag (hverdagssminke)? 
- Det kommer litt ann på hva jeg skal. Men sånn til vanlig bruker jeg 30-45 minutter på selve sminken. Håret bruker jeg 15-45 minutter på, avhengig om det er vasket den dagen eller ikke. 


 

Har Chloe sin egen mobil?
- Hehe, nei det har hun ikke! Det skulle tatt seg ut! Hun har derimot en Instagram konto da. Hehe! Der heter hun @chloe_thepapillon. Hun legger ut masse selfies så det er bare å følge henne!Hvor mange abonnenter må man ha på Youtube for å tjene penger?
- Man tjener ikke noe på selve abonnentene. Det handler kun om hvor mange visninger man får på videoene sine, og om man har noen samarbeidspartnere. Eneste grunnen til å ha mange abonnenter er egentlig bare sånn at flere ser når du legger ut en ny video, og da er det større sannsynlighet for at videoene blir sett flere ganger. 

 

Har du tenkt til å trene agility med Chloe? Hun er jo veldig rett rase for det!
- Ja, det har jeg virkelig lyst til! Vi har jo testet det litt ut på et sted der de har en hinderløype hvor man går over vippe og over forskjellige ting. Det syntes hun var veldig gøy! Når det kommer til ting der hun må hoppe så har vi ventet med det, siden hun ikke er 1 år enda. Hun er jo så utrolig lettlært og elsker å bli litt utfordret så jeg tror hun kommer til å storkose seg med det! Har du noen gang brukket noe/skadet deg veldig?
- Da jeg gikk i barnehagen lekte jeg litt Jackass og hoppet ned fra en sklie som var noen meter høy. Jeg landet rett på høyrearmen min og den brakk, så jeg måtte gå med gips ganske lenge. Mon tro om det er grunnen til at jeg ble venstrehendt? Husker i alle fall at jeg syntes det var så kjipt å gå med gips, for dette skjedde på sommeren, så jeg kunne ikke bade ute med de andre. Haha! Uffameg! Ellers enn det har jeg blitt påkjørt en gang for noen år siden der jeg fikk nakkeskade, som jeg fortsatt sliter med den dag i dag. Så det er kjipt! Men det går bedre for hver dag som går, så det er jo bra!

 

Hva heter bloggen til Rebecca?
- Den heter rebeccaengeli.blogg.no, anbefaler dere å sjekke den ut, for Rebecca er så flink til å blogge!


 

Hvordan tar du så fine bilder av deg selv?
- Så koselig at du syns jeg tar fine bilder! Jeg har jo tatt bilder til denne bloggen i 7 år, så jeg har lært mye triks opp igjennom årene. Det aller viktigste er å ha bra lys. Tar man bilder i "the golden hour" altså da det er nesten solnedgang, får man magisk lys og bildene blir bra nesten uansett hva slags kamera man har. Så det er mitt beste triks. Er selvfølgelig mye mer enn det man kan gjøre for å få bra bilder, men det blir for mye å gå inn på nå.

Hvor lenge var leppene dine såre å hadde merker etter stikkene? Har kun sett deg med leppestift siden, så jeg lurte.
- Jeg hadde sår på leppene fra alle nålestikkene i cirka en uke. Kanskje litt mindre. Jeg husker ikke helt. Men de var hovne ganske lenge egentlig. Er først den siste uken nå jeg kan plystre hehe! Det er forresten nesten en måned siden jeg tok det. 

 

 

Noe  du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

8 Ting dere ikke visste om Chloe!

🐶 Chloe er ekstremt kosete. Faktisk så kosete at hun alltid skal kose med meg uansett hvilken situasjon det er. Skal jeg inn på do bare for å tisse, følger hun etter meg og setter seg på fanget mitt for å kose. Altså..!

🐶 Hun sitter alltid på sin egen stol ved siden av meg når jeg jobber. Kaller henne bare blogg-assistenten min, haha! 

🐶 Hun er ekstremt glad i teppet sitt. Helt siden dag 1 da hun fikk det har hun alltid ligget og suttet på det, og kost med det. Hun er så avhengig av det, at hvis jeg tar det med ut bare for å riste det holder det på å klikke for henne fordi hun vil kose med det. Haha! 

🐶  Det er utrolig lett å lære henne kommandoer, og hun forstår til og med hvis vi legger kommandoer sammen til en setning. Noen av kommandoene hun kan er; sitt, ligg, bli, pappa, mamma, hente teppet / ballen / leken (hun forstår forskjell på de forskjellige tingene), gå på tur, kom hit, dra på biltur, godteri, legg seg i buret, osv. Den eneste kommandoen vi faktisk har gått inn for å lære henne er faktisk sitt og ligg. Resten har hun lært på egenhånd. Ikke uten grunn at hennes rase er den smarteste av små hunder.

🐶  Hun er alltid glad. Det er så koselig hvis vi kommer hjem, selv om vi bare har vært ute i to minutter, fordi hun blir så utrolig glad. Hun er virkelig en solstråle i hverdagen!

🐶  Hun har sin egen skuff på walk in closet mitt, til alle kjolene, dressene og lekene sine. Hun har en del for å si det sånn! Per Fredrik og jeg er alltid så glad i å kjøpe med leker til henne, så hun har leker liggende rundt i hele huset. 

🐶  Hun er alltid i nærheten. Uansett om jeg går ut for å ta antrekksbilder, drar på shopping på Plantasjen, eller rydder på walk in closet så er hun med. Hun elsker å være med overalt, og blir supergira bare av å dra ut en liten tur med bilen. Hehe! 

🐶  Hun har skikkelig underbitt. Vi syns jo bare hun blir så skjønn med det, og det er sykt morsomt å se på. Dere husker kanskje julekortet vi lagde i år? Der man så underbittet hennes skikkelig godt. Haha, dør av latter av det bildet! Har du et kjæledyr? 🐶

Kveldens antrekk

reklame

Nå skal jeg straks i denne ukens 3. bursdag. Haha, dette har virkelig blitt litt av en bursdagsuke! I kveld skal bestemoren min feire 80 årsdagen sin med alle damene i familien. Det blir så koselig!

Det er helt rart å tenke at bestemor har blitt 80 år allerede. Hun er jo mer aktiv og på farta enn de fleste av oss som er unge. Det er en dame som holder seg ekstremt godt det! Hvis jeg er halvparten så sporty innen jeg er 70 år er jeg mer enn fornøyd. Hehe! Jumpsuit - Topshop  //  Sko - HER  //  Ring - Forever21  //  Solbriller - eBay  //  Veske - HER  

En annen ting som er veldig koselig er at kusinen min kommer hjem fra England på besøk i dag. Hun flyttet til England for et år siden, og jeg har ikke fått sett henne siden det.

Vi har jo alltid stått hverandre veldig nærme helt siden vi var bittesmå, og hun er alltid den jeg kan ringe uansett hva det er for noe. Så dere kan tenke dere hvor mye jeg har savnet henne det siste året! Gjett om jeg gleder meg til å se henne igjen!Nå må jeg nesten runde av her, for nå skal jeg inn i bursdagen. Skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat utover kvelden. Etterpå kommer forresten et morsomt innlegg om Chloe. Så det kan dere glede dere til!

💗

Måneden som gikk - Juni - Restylane, Politi, London, Bilkrasj +++

Månedens drama: Denne måneden har vært veldig dramatisk. Jeg ble både påkjørt av en mann på 97 år, politiet kom på døren min klokken 05 på morgenen etter falske anklagelser om at jeg hadde kjørte i fylla (hadde 0,00% i promille), og jeg lagde video da jeg tok Restylane behandling og den var det ganske mange som hadde sterke meninger om.

Månedens opplevelse: Turen til London med Per Fredrik var uten tvil månedens opplevelse. Jeg elsker jo å reise, så det var gøy med en liten tur dit sammen 

Månedens opptur: At jeg endelig tok Restylane. Jeg har jo hatt lyst til det i åresvis, men har ikke turt før nå fordi jeg var redd for et dårlig resultat, og jeg ville egentlig lære meg å like leppene mine. Men etter så mange år tok jeg det like greit, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

 

Månedens oppussing: Da vi flyttet inn i huset var det mye som måtte fikses, og det meste ble fikset med en gang. Men én ting vi ikke rakk å gjøre, var å fikse på verandaen. Den var helt sinnsykt slitt, og malingen hadde bare falt av på nesten hele rekkverket. Så de to siste ukene har vi hatt en maler her som har malt hele verandaen og fikset den skikkelig. Nå er den så fin! Skal kjøpe noen blomster og litt pynt, så den blir skikkelig stæsjet opp, også skal jeg vise dere hvor fint det har blitt! 

Månedens høydepunkt: På St. Hans aften hadde vi grillfest her hjemme med 25 venner og masse god stemning. Det var så gøy å ha så mange venner her hjemme, og det er virkelig noe vi må få til igjen! 

Månedens beste innkjøp: Svømmebasseng. Tidligere denne måneden kjøpte Per Fredrik og jeg oss et nytt basseng til å ha i hagen, og det er jeg så glad for. Nå har vi bare badet i det noen få ganger, siden det har vært litt kaldt ute. Men i juli blir det nok flittig brukt. Hehe! 

 

Månedens cravings: Denne kommer kanskje ikke som noe sjokk. ISLATTE! Yassss. Jeg har seriøst hatt helt dilla på det hele måneden og drukket det hver eneste dag. Det er uten tvil et must i sommersesongen.

Månedens tanke: Livet er så altfor skjørt, så ta vare på de du har rundt deg, og gjør noe hver eneste dag som gjør livet ditt bra. 

 

Hvordan har deres måned vært? 💗