hits

juli 2016

Interiør wanties

Okey, etter at jeg flyttet for meg selv, og spesielt etter at jeg flyttet sammen med Per Fredrik inn i hus har jeg fått ganske dilla på interiør. Jeg drar nesten oftere for å se på ting til huset, enn klær. Altså, say whaaaat. Det hadde jeg aldri trodd at kom til å skje. Men den gang ei.

I dag tidlig ble jeg sittende å se på litt forskjellige interiørbutikker på nett, og tenkte jeg kunne vise dere noen av tingene jeg selv vil ha! Som dere sikkert kan se er det mye marmor, litt rosa og mange vaser. Hehe! 


1 - HER  /  2 - HER  /  3 - HER

4 - HER  /  5 - HER  /  6 - HER

7 - HER  /  8 - HER  /  9 - HER 


10 - HER  /  11 - HER  /  12 - HER

13 - HER  /  14 - HER  /  15 - HER

16 - HER  /  17 - HER  /  18 - HER 

 

 

Hva likte du best?

Hvorfor spise sunt?

Vi hører ofte at vi bør spise sunt. Men hva er det egentlig godt for? Hvorfor bør vi spise sunt? Og hvorfor bør vi holde oss unna godteri og junkfood? Det skal jeg fortelle dere litt om nå! 

- Spiser du sunt får du mer energi og du føler deg mer opplagt. Noe som er typisk når man spiser mat med raske karbohydrater (godteri for eksempel) er at blodsukkeret stiger til himmels, og daler enda fortere ned igjen. Dermed får man 15 min med masse energi, før man blir superslapp og trøtt. Hvis du spiser mat som er sunn derimot, som ikke gir noe spesiell blodsukkerstigning, og som holder deg mett over tid, vil energinivået være mye mer jevnt og du vil føle deg mer opplagt. 

- Spiser man sunt får man ofte bedre selvfølelse. Man gjør noe godt for kroppen sin, og det merker man på humøret. Om man bare spiser drittmat blir ofte kroppen seende sånn ut også, som gjør at mange ikke føler seg på topp.

- Med et sunt kosthold står man ikke i fare for livsstilsykdommer som man lett kan få ved å ha et usunt kosthold over tid. Hjerte- og karsykdommer og diabetes type 2 er blant noe av det man står i fare for å få om man har et usunt kosthold over tid. 

- Man unngår overvekt. Om man spiser sunt unngår man å bli overvektig og alle problemene det følger med seg. Selvfølgelig kan man fortsatt veie et par kilo mer enn "normalen" selv om man spiser sunt, men når jeg sier overvekt mener jeg helseskadelig overvekt som man kun får om man bare spiser usunt.

- Man får bedre utnytte av treningen. Er du flink til å få i deg nok proteiner får du mer utbytte av treningen, og klarer å bygge muskler fortere. Også skal det sies at når det kommer til trening er kosthold veldig viktig. Det hjelper lite å løpe en joggetur om man slenger seg rett ned på sofaen med handa langt nede i sjokoladeskåla. 

- God mat. Å spise sunt er så lett når man faktisk finner oppskrifter på gode matretter. Selv elsker jeg å gomle på frukt og bær mens jeg jobber, og velger det fremfor godteri any day of the week! 


 

Slik organiserer jeg smykkene mine i walk in closet

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer smykkene og solbrillene mine, og hvordan jeg organiserer de. På walk in closet rommet mitt har jeg brukt to veldig store hyller i det ene skapet til smykker og solbriller.

Har dere sett walk in closet tour videoen og house tour videoen min har dere nok sett en liten sneakpeak av hvordan jeg organiserer. Men, nå vil jeg vise dere steg-for-steg og forklare litt! 

Det første jeg gjør er at jeg begynner med de store smykkene som klokker, store armbånd og store kjeder, og fordeler der rundt i hver boks. 

På den nederste raden har jeg valgt ting som er i sølvfarge, og i den midterste har jeg valgt ting som er av gullfarge. Helt øverst har jeg annenhver med gull og sølv med store statement smykker. 

Deretter fyller jeg inn mellomstore ting som øredobber og store ringer. Til slutt fyller jeg inne med små kjeder, piercinger og ringer. 

Jeg prøver også å holde meg til et fargetema i hver boks. Da ser det mye ryddigere ut, og jeg finner lettere smykkene jeg leter etter. Under smykkene har jeg alle solbrillene mine. 

Solbrillene har jeg ikke noe "fast" system på, men de legger jeg etter hvordan jeg føler de passer sammen.Kult ikke sant? Jeg elsker å ha egne skuffer til å organisere i! 

Mitt ekte hår

I dag har jeg vært hos Susanne og satt på tape extensions. Før jeg reiste i dag tidlig knipset jeg et par bilder av hvordan håret mitt ser ut uten hair extensions, når det faktisk er stylet. Sist jeg viste dere var det bare rett, så vanskelig å se hvordan det faktisk ser ut.

Men nå fikk jeg stylet det, og jeg må virkelig si at det begynner endelig å bli skikkelig fint! Det er fortsatt leeeenge igjen før jeg kan gå uten tape extensions, siden jeg foretrekker veldig langt hår. Men, fortsatt veldig gøy å se at jeg egentlig faktisk kunne gått uten. Uansett, nå har jeg nettopp kommet hjem etter en ganske lang dag på farten. Tror vel at jeg har sittet i bilen i 5 timer i dag, så nå er jeg ganske kjørt! Tok et langt bad i det sekundet jeg kom hjem, og det var helt utrolig deilig! Forresten; legger ut en del videoer og bilder fra snapchat med ting jeg gjør i hverdagen, så om dere vil se litt mer hverdagsglimt som ikke kommer på bloggen er det bare å legge meg til! Heter stinablogg der! 

Aldri nok sko

Er det èn ting jeg tror jeg aldri kommer til å få nok av så er det klær, vesker og sko. Spesielt sko. Jeg elsker å ha sko i alle mulige farger, høyder og stiler. Alt ifra frynsete hippie sko, til boots med nagler og sko med glitter. Jeg vil ha alt! Jeg tror aldri jeg kunne klart meg med bare 2-3 par hæler. Da hadde jeg nok følt at jeg aldri hadde noe å matche klærne med.

Det er ganske morsomt, men flere av skoparene har jeg aldri brukt. Jeg bare har de i tilfelle jeg en dag skulle finne en anledning jeg vil bruke de. Men, det blir jo kanskje sånn når man har over 30 par høye hæler?

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg elsker å utvide skokolleksjonen min. Jeg klikket nettopp hjem enda et par, som jeg kan vise dere når de kommer. Herregud så fine de var! Men, jeg vil gjerne ha litt tips fra dere! Som regel ender jeg alltid opp med å kjøpe hæler på Nelly, da det er de som har størst utvalg av det jeg liker.

Men, jeg vil gjerne ha tips fra dere. Hvilke steder handler dere hæler? Kom gjerne med så mange tips til steder i kommentarfeltet som dere kan! 

Noe jeg nesten aldri gjør

I dag tok jeg meg tid til å gjøre noe jeg nesten aldri gjør. Nemlig, å sole meg! Herregud, jeg kan virkelig ikke huske sist jeg faktisk bare slappet av ute og solte meg, uten å gjøre masse samtidig. Ah, så deilig og avslappende det var! I dag passet jo perfekt siden det endelig var nok sol her til å få litt farge på kroppen. Kan ikke si at jeg er så supertæn enda akkurat. Men det kommer seg! Med unntak av å ta en dukkert i verdens kaldeste basseng i Roma, tror jeg dette er første gang i sommer som jeg har hatt på bikini. Ganske godt gjort med tanke på at det er slutten av juli..! Men, er det bare meg eller ble liksom sommeren over etter den ene varme uka i mai?Nei, nå må jeg komme igang med jobbing igjen. Har hundre ting jeg må gå unnagjort, så her er det bare å begynne! 

Derfor er Pokemon Go det beste som har skjedd vår generasjon

Pokemon Go har virkelig tatt verden med storm. Bare siden det ble lansert i starten av juli har det blitt lastet ned over 30 millioner ganger. Så man kan trygt si at dette spillet er populært. Det blir spilt av alt fra "svette" nerdegutter til sminkejenter. Dette spillet er uten tvil noe av det beste som har skjedd vår generasjon, og jeg vil nå forklare hvorfor. 

Det er jo ikke akkurat å stikke under en stol at vår generasjon har blitt ganske ødelagt av gaming. Veldig mange barn og ungdom + voksne, sitter inne forran pcen eller tven, mens de spiller dag ut og dag inn. Jeg kjenner flere personer som spiller så mye at de lett kan sitter 10-12 timer hver dag forran pcen, og det eneste de går vekk fra pcen er for å hente mat eller gå på do. 

Nå er jo det litt ekstreme tilfeller kanskje. Meeeen, det er ikke så langt vekk fra hvordan mange har det. Hvor ofte er det man ser barn faktisk gå ut for å leke lengre? De fleste sitter som regel inne og spiller Minecraft eller scroller igjennom instagram 13421 bilder. 

Men, nå har det kommet en stor forandring. For å kunne spille Pokemon Go er man nødt til å være ute og gå rundt. Desto mer man går desto flere Pokemon fanger man. I tillegg får man egg som klekker når man har gått x antall meter. Dette gjør at desto større spill "nerd" man er, desto mer aktiv blir man. Jeg har hørt om personer som vanligvis nesten aldri beveger seg, men som nå går 20'000-40'000 skritt hver eneste dag, fordi de spiller så mye.

Så dette er uten tvil et fantastisk spill, og fitness app. Men, det er ikke bare en fitness app. Dette spillet gjør at mange også får flere venner. Tidligere sosialiserte "gamere" ved at man snakket via spillet man spilte. Men sjelden møttes man in real life. Nå derimot, gjør Pokemon at mange samles. Dette er fordi de ofte blir satt opp "lures" som tiltrekker masse Pokemons, og dermed går flere spillere til det stedet. I tillegg til at det er forskjellige Pokestop i byene, som man kan få pokeballer og andre ting på. Poenget mitt er; når så mange mennesker trekker sammen til disse stedene er det ofte at man kommer i snakk, og blir venner. 

Selv har jeg ikke spilt spillet mer enn 3 minutter i Roma, da jeg personlig ikke vil bli hekta siden jeg alltid har så mye jobb jeg må gjøre. Men, for noen dager siden var jeg med Per Fredrik og noen kompiser av han ut for å fange Pokemon i Sandefjord. Synet som møtte meg var helt merkelig. Hele parken var stappfull av mennesker som prøvde å fange Pokemon, og fremmede kom lett i snakk fordi man kunne snakke om spillet.

Så ja, det er ingen tvil om at dette spillet kommer til å redde mye av vår generasjon. En generasjon som var truet med overvekt og kom til å få mange sykdommer på grunn av at de satt mye stille. Men nå som dette spillet har kommet blir det totalt endret, og vi får plutselig en generasjon som går ut og beveger seg masse. En stor tommel opp til Pokemon Go! 

Roma innkjøpsvideo!

Da jeg var i Roma shoppet jeg en god del klær og småting, og da jeg nevnte det på bloggen ble det stor forespørsel om jeg kunne lage en haul video, eller innkjøpsvideo da. Så nå har jeg endelig fått gjort det! 

Husk at du kan abonnere på YouTube kanalen min HER

12 Spørsmål og svar

// reklamelink

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?
- Jeg irriterer meg veldig når folk skal legge seg opp i alt man gjør. Som blogger merker jeg dette ekstremt mye, og jeg må ærlig si at jeg er så ekstremt drittlei av å høre alle mulige meninger om hvordan jeg skal se ut og oppføre meg. 

 

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?
- Jeg er ekstremt dårlig til å synge. Altså, herregud så jævlig der høres ut når jeg synger. Er så dårlig til å synge at jeg aldri synger med på bursdagssanger eller noenting. 

 

3. Har du noen rare fobier?
- Jeg er ekstremt redd for føtter og fugler. Til og med bittesmå fugler som 99% av mennesker syns er supersøte er jeg livredd. Og føtter, ja trenger ikke begynne å snakke om engang. Blusen jeg bruker på bildene finner du HER 

 

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører?
- Hmm.. Har som regel ingen faste sanger på hjernen eller som jeg elsker. Men akkurat nå om dagen har jeg både ghostbusters sangen og "sing me to sleep" på hjernen, så de nynner jeg mye på! 

 

5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?
- Nei egentlig ikke. Har så og si aldri hatt noen kallenavn. Navnet mitt er jo så kort og enkelt, så aldri blitt noe av, heldigvis. Hehe!​

 

6. Har du noen nervøse vaner / hva gjør du når du blir nervøs?
- Jeg begynner som oftest å skjelve en del, også gjesper jeg sjukt mye. Selv om gjespingen gjelder mest når jeg er i situasjoner der jeg er veldig ukomfortabel eller klein. Haha. 

7. Hvilken side av sengen sover du på?
- Når man ser mot sengen, så er det venstre side jeg alltid sover på. Uansett hvor jeg sover blir det alltid sånn. Både hjemme hos Per Fredrik og meg, og i leiligheten jeg bodde i, på alle hotell PF og jeg har vært på, og overalt egentlig. Må liksom bare sove på den siden. 

 

8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?
- Det var en lyserosa bamse som bare het bamse, om jeg ikke husker feil. Har den faktisk enda! Men den ligger i en eske på lagerrommet da. 

 

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?
- Hmm, nei tror faktisk ikke det. 

10. Hvilken vei står du i dusjen?
- Mot munnstykket. Hadde aldri klart å stå med vannet bak meg. Uæh, nei det går ikke! Hehe! 

 

11. Hva er din favoritt mat som er junkfood men som du elsker?
- Pizza. Herregud som jeg elsker pizza! Jeg elsker ristorante mozzarella frossenpizza. Ah, nam nam! 

 

12. Er du utadvendt eller sjenert?
- Definitivt utadvendt. Jeg var nok en del mer sjenert da jeg veldig ung, men det vokste jeg av meg. Livet er for kort til å ikke tørre og syns! 

 

Mine siste YouTube videoer

Siden jeg legger ut videoer så ofte, tenkte jeg å vise dere noen av videoen jeg har lagt ut den siste tiden, i tilfelle dere ikke har fått med dere de! Husk at dere kan abonnere på kanalen min ved å trykke HER. Veldig morsomt at videoen der jeg viser hele huset til Per Fredrik og meg har allerede blitt sett over 70'000 ganger! 

Slik fikser du etterveksten på sekunder!

// reklamelink

Når det kommer til det at jeg har farget håret svart, er det spesielt en ting som irriterer meg fryktelig mye. Etterveksten. Den jævla etterveksten. Siden jeg har tape extensions som jeg heiser hver 6.-8. uke kan ikke jeg bare slenge i hårfarge i hytt og pine. Så derfor ender jeg alltid opp med å måtte gå rundt med ettervekst. Spesielt de siste 2-3 ukene før jeg skal heise håret. 

Men, her om dagen leste jeg et genialt tips som jeg har lest hundre ganger før. Men faktisk aldri testet ut. Og det fikser etterveksten på 1-2-3! 

Toppen min finner du HER

 

Som dere ser på bildet under syns etterveksten ganske godt når jeg står i lyset. Ikke superlekkert akkurat. 

Men, takket være trikset jeg leste slipper jeg å tenke på dette lengre. Trikset er å bruke øyenskygge til å farge over etterveksten. Bruk en skygge som er så lik hårfargen din som overhodet mulig. Husk at den bør ikke ha noe shimmer, for da kan det se litt rart ut. Er litt usikker på hvordan dette fungerer om etterveksten er mørkere enn håret ditt, så her må dere prøve dere frem. Men om etterveksten er lysere enn håret ditt er dette trikset alfa omega! 

Bruk en kost til å påføre øyenskyggen på håret. Løft gjerne opp håret slik at det blir fylt godt med skygge langs hårskillen. Pass på at du står i lyset når du gjør dette, så du får dekt ordentlig. 

Og slik blir resultatet! Ganske kult ikke sant?

Sliter du med ettervekst? 
 

Oppskrift: Jordbærsalat med reker

I dag testet jeg ut en ny oppskrift på en salat, og den ble så god at jeg bare må dele den med dere! Denne salaten er så frisk og god, og er du smart lager du en ekstra stor porsjon så har du til frokost eller lunsj dagen etterpå.

Dette trenger du til 2 porsjoner:

- 1/4 honningmelon

- 150 gram reker uten skall

- 200 gram jordbær

- 2 stenger vårløk

- 1-2 lime

- 1/2 mango

- 1/4 korianderplanteKutt opp all frukten + grønnsakene og bland det sammen med rekene. Smak til med lime. 


Håper det smaker! 

7 Sminke-tabber jenter gjør!

Når det kommer til sminke er det ikke alltid like lett å få det til å bli riktig. Eller, det er forsåvidt egentlig ingenting som heter riktig og galt. Det kommer jo ann på øyet som ser. For meg er å gå med knæsj grønn øyenskygge og rød leppestift sammen heeeelt feil.

Men det er jo sikkert noen som liker det. Uansett, tenkte jeg kunne skrive om noen av de tingene jeg altfor ofte ser jenter gjør feil med når det kommer til sminke. Ps; har selv gjort halvparten av feilene selv da jeg var yngre. Man lærer av å feile er det jo noe som heter. Hehe!

 

- Veldig sterk øyenskygge og sterk leppestift til hverdags. Nei nei nei. Du skal ikke på fest, du skal på jobb. Og uansett er det alltid penest å kun velge enten sterk øyenskygge eller sterke lepper. Skal du kjøre rød leppestift bør øyenskyggen være veldig minimal.

- For tydelig lipliner. Jeg kjenner jeg grøsser når jeg ser jenter med mørk lipliner og lys leppestift. Altså, man kan gjerne ha liplineren et hakk mørkere enn leppestiftene. Men husk at en lipliner er for å ramme inn leppene, ikke for å se ut som en pornostjerne. 

- Fester ikke foundation. Når jenter ikke bruker et pudder for å feste foundationen, så den ender opp med å skli rundt og man ser svett ut i ansiktet. Auch.

- Mørk øyenskygge opp til brynet. Dette gjør at man i 99% av tilfeller ser ut som en drag queen, og ikke en bra en. La skyggen avsluttes rett under der du kan kjenne at øyet slutter. 

- Knæsj farget øyenskygge. Som jeg nevnte tidligere er ikke knæsj grønn øyenskygge helt heldig. Det samme gjelder så og si alle farger. Om du skal bruke farger til øyenskyggen bør det være minimalt, og blendes inn sammen med grått eller brunt. Knæsj rosa eller lille øyenskygge tilhører 5 klasse da ingen av oss visste hvordan vi skulle sminke oss.

- Glemt å fjerne maskara søl. Jenter. Altfor ofte ser jeg jenter som har tatt på maskara og sølt som ville helvete. Selv søler jeg alltid litt selv. Men det er jo bare å vente til det tørker, og enkelt fjerne det med en qtips. Ekke verre gitt.

- For tynne øyenbryn. Syltynne øyenbryn hører hjemme i 2005, ikke 2016. Ramm inn de vakre øynene dine med fyldige bryn. 

 

Hvilke sminketabber ser du oftest?
 

Min morgen i minutter

I dag tenkte jeg å fortelle dere om hvordan min morgenrutine er, minutt for minutt. Syns alltid det er så gøy å lese hva andre gjør om morgenen, og siden dere så ofte spør meg om jeg kan vise dere morgenrutinen min, så skal jeg vise den minutt for minutt! 

08:00 - Alarmen ringer og Per Fredrik og jeg våkner. 

08:22 - Etter en god del slumring kommer jeg meg endelig opp av senga og inn i pysjen 

08:31 - Kjøkkenet er nettopp ryddet og havregrøten er igang med å lages.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

08:41 - Maten er endelig ferdig og Per Fredrik finner noe vi kan se på tv. Vi ser som regel alltid på Discovery eller Animal Planet om morgenen, og i dag ble det "hus i tretoppene" på Animal Planet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

09:02 - Frokosten er ferdig spist opp, og jeg hopper inn i treningstøyet.

09:08 - På vei ut døren med Per Fredrik for en powerwalk ned til vannet

09:20 - Nede ved vannet og tar inn den fantastiske utsikten!

09:32 - Hjemme igjen og hopper rett inn i dusjen!

10:04 - Ferdig i dusjen og på vei inn i pysjen igjen. Herregud så lang tid jeg egentlig bruker i dusjen, haha! Sånn går det når man har langt hår som trenger hårkur. 

10:12 - På tide å lage morgenkaffen. Deretter er det rett inn på sminke / kontorrommet og begynne å sminke meg. Jeg ser alltid på Modern Family eller Family Guy på iPaden mens jeg fikser meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10:56 - Endelig ferdig med å sminke meg, og nå er det bare å begynne og føne håret 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11:15 - Endelig ferdig med å føne håret, og igang med å krølle det. 

11:21 - Ferdig med hår og sminke, og inn på walk in closet for å kle på meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11:33 - Da var dagens antrekk på, og jeg er klar for en ny dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, som dere ser har jeg en ganske rolig og lang morgenrutine. Selvfølgelig er det ikke alltid jeg bruker like lang tid, men i dag tok det litt ekstra tid siden jeg vasket håret. Uansett, håper dere syns det var morsomt å lese om min morgenrutine! 
 

En mandagsperson

reklamelink

Uæh, dagen i dag har bare sust unna! Plutselig før jeg visste ordet av det av er klokken over 21, og jeg sitter enda inne på kontoret og jobber. Her har jeg forsåvidt sittet siden 10:00 i dag. I dag har jeg virkelig fått unnagjort en haug ting, og har blant annet planlagt uken så jeg virkelig er klar for å ta fatt på en ny uke. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er en skikkelig mandagsperson.

Jeg gleder meg alltid til mandager, for da sitter jeg med en ny uke forran meg som jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil med. Så jeg har alltid en vane (eller hva heter det egentlig?) at jeg setter meg ned og gjør unna alt på søndager. Får unna alt av mail, rydder i huset, og bare gjør helt klart til uka som kommer. 

Uansett, tenkte jeg kunne vise dere dagens antrekk. Fikk knipset noen bilder i solnedgangen i stad, og herregud så fint lyset er! 

Lik kjole i svart finner du HER, og lik kjole i beige finner du HER

Sko - HER 

Nå skal jeg jobbe bittelitt til, også tar jeg kvelden! Håper dere har hatt en fin helg, og er klar for en ny uke i morgen! Selv om jeg vil tippe at flesteparten av dere har ferie, og ikke merker så mye til om det er mandag eller fredag. Hehe! 

Ukens spørsmål #119

Spiller du Pokemon Go? Og vist du gjør, hva synest du om det?
- Jeg testet det ut i Roma faktisk. Men jeg fanget bokstavelig talt en Pokemon også gadd jeg ikke mer. Jeg vil heller bruke tiden min på bloggen, enn på spill. Uansett så er jo ikke gaming helt for meg. Kan vel ikke huske sist jeg spilte noe annet enn Sudoku på flyet hjem fra Roma. Per Fredrik derimot. Han er helt hekta! Skal du og PelleK flere steder i Sommer?
- Det har vi ikke planlagt enda. Mulig vi tar en tur til et sted i Norge. Men utenlandsturer blir det ikke mer av i sommer. Det holdt i massevis med å reise til Roma! Hehe! 

 

Så gøy med Italia-tur, der var jeg også tidligere i sommer :) Det var helt sjukt masse mennesker rundt Trevi-Fontenen når vi var der, hvordan klarte du å ta et så "tomt" bilde? Hahha 
- Det var veldig vanskelig, men jeg gikk nederst og fant en ledig plass rett forran fontena så jeg slapp å få med 2562 turister. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er dine favoritt drinker ute på byen? Selv drikker ikke jeg så mye, og holder meg gjerne til en eller to faste drinker. Smaker som regel litt av kjæresten min hvis han tar en ny. Men har du noen drinker å anbefale?
- Min favoritt er definitivt strawberry daquiry. Den er så sinnsykt god! Eller så er også sex on the beach en god drink. Men som regel ender jeg opp med å drikke rusbrus eller øl, siden jeg kan drikke det av en flaske.  

Hvor mange TVer har dere i huset? Hahah
- Hehe, godt spørsmål! Vi har en i stua, en på soverommet, en på treningsrommet og en i studioet til Per Fredrik. Så 4 totalt. 
 

Deler du og per fredrik på husarbeidet? hvordan gjør dere det, og har dere faste dager i uka der dere vasker, støvsuger, vasker klær osv?
- Vi har hushjelp som vasker for oss, så vi trenger kun å støvsuge en gang iblant. Men klesvasken tar vi selv, så vi har hver vår skittentøyskurv så vi vasker våre egne klær. Når det kommer til sånne ting på hverdagen som å ta ut av oppvaskmaskinen og gå ut med søpla, gjør som regel den som har tid det.

Men jeg er veldig glad jeg har vaskehjelp, for herregud det hadde tatt altfor lang tid å vaske hele det huset her selv. De som vasker for oss bruker som regel 3-4 timer og de er 2 stykker. Haha! 

Tar Per Fredrik bildene av deg, eller tar du alle selv?
- De tar jeg som regel selv. Per Fredrik jobber ekstremt mye, også er jeg så vandt med å ta bildene selv fra før av, så da blir det mest naturlig at jeg tar de selv. Men, han er aldri vanskelig å be. Så han stiller alltid opp med en gang jeg spør om han kan ta bilder for meg. 
Syns du det er koselig når noen kommer bort til deg for å snakka, eller er det ubehagelig?
- Det kommer veldig ann på situasjonen. Er man ute på byen og noen fulle kommer bort er det i 99% av tilfellene veldig ukomfortabelt. Enten blir folk supersmiskete og skal være bestevenn, eller så skal de bable i hundre år om alle meningene de har om meg.

De gangene jeg er på byen er jeg der for å være med venninner, så det blir ikke så gøy da. Men til vanlig går det som regel alltid greit. Jeg kan vel ikke huske en eneste gang som noen har vært ufine når de er edru. Så om noen kommer bort for å si hei eller ta en selfie er bare hyggelig! 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

7 instagram kontoer du bør følge!

I jungelen av instagram kontoer så er det noen jeg syns er ekstra inspirerende, både når det kommer til reise, mat, sminke og klær. Nå har jeg samlet 7 av mine favoritt instagram kontoer som jeg vil anbefale til dere, som inspirerer litt ekstra! 
 

@pilotmadeleine - Her inspireres det med helt fantastiske reisebilder fra overalt i verden. Drømmer meg alltid bort i bildene hennes! 

@beyandall - Bey er en utrolig pen jente som bor i Beverly Hills og lever luksuslivet. Hun inspirerer med fine sminkeselfies og klær. 

@emilyanngemma - Dette er kvinnen bak bloggen the sweetest thing, som jeg har blitt helt hekta på! På instagram legger hun ut masse fra bloggen, og alle bildene er fargerike og inspirerende!


@wholesomedaily - Her snakker vi matinspo til de grader! Blir alltid inspirert til å teste ut noe nytt og sunt når jeg titter innom denne kontoen. ​

@janicejoostemaa - Her snakker vi sminke og hår inspo! Jeg elsker virkelig hvordan denne jenta sminker seg, og her får jeg alltid masse inspirasjon til nye måter å sminke og kle meg! 

@mariakassandra - Maria er en god venninne, og jeg må bare anbefale dere å sjekke ut instagrammen hennes! Maria reiser overalt i verden, og er skjønn som ingen andre!

@pamela_rf - Pamela er en tysk fitness instagrammer som inspirerer selv den lateste til å komme seg opp av sofaen og begynne å trene! Har du noen favoritt instagram kontoer?

 

Klare for bryllup

Da er vi klar for bryllup! I dag skal vi i bryllup til storesøsteren til Per Fredrik, og det blir så koselig! Det er litt morsomt, men dette er faktisk det 2. bryllupet som Per Fredrik og jeg har vært i mens vi har vært sammen. Plutselig er vi snart i vårt eget også. Hehe! Neida, det blir virkelig ikke enda! Men uansett, tenkte jeg kunne vise dere antrekkene våre for bryllupet. Per Fredrik er så fin i dress at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! 

 

12 Problemer jenter har når de skal kle på seg

Å være jente og skulle kle på seg er ikke alltid bare-bare. Selv kan jeg stå i altfor lange tider, kaste klærne rundt, og lage en svær haug med klær på gulvet mens jeg prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg. I og med at uttrykket "jeg har aldri noe å ha på meg" er rimelig kjent blant oss jenter, tenkte jeg å gå litt nærmere inn på akkurat hva som blir problemene når vi skal kle på oss.

 

- Været er akkurat sånn midt på treet. Så det er for kaldt med shorts, men jeans er for varmt. Så du må ta det vanskelige valget mellom å svette ihjel, eller fryse ihjel.

- Du lakkerte neglene rosa i går, og i dag vil du ha på en rød topp. Det ender opp med å bli så dårlig match at man til slutt må lakkere neglene på nytt, etter at man har testet ut med 15 andre plagg. Og du bare måtte ha den røde toppen på deg.

- Du finner en topp du har lyst til å ha på deg, men så kommer du på at du brukte den sist gang du var ute med de samme venninnene. Så da står du der og velger mellom å prøve og finne en annen topp, selv om du allerede har prøvd alle klærne 4256 ganger, eller tåle at venninnene dine tror du kun har en topp i skapet.

- Når man ikke heeelt vet hva slags dresscode det er, så man ender opp med å bli for mye eller for lite pynta. Ikke veldig gøy å komme i kjole på et vorspiel der alle har jeans. 

- Du har nettopp kjøpt en ny veske, men finner ingen klær som matcher den. 

- Puppene blir altfor store i toppen. Aldri gøy når toppen man bruker er altfor liten for puppene, og det nærmest ser ut som de er på vei ut av toppen. Eller puppene blir borte i toppen, så det ender opp med å se ut som man har absolutt ingenting der. Jadda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Du finner en bukse og en genser du bare mååå ha på deg. Men de matcher overhodet ikke.

- Buksa som passet for bare en uke siden er plutselig altfor stram. Så da må man enten skvise seg inn i det, og nesten ikke klare å gå hele dagen. Eller prøve andre bukser som også har blitt for stramme. 

- Alle klærne blir for drøye. Plutselig skal man på familieselskap og da fungerer det virkelig ikke å komme med en dyp utringning eller en topp som er litt gjennomsiktig. Så da blar du igjennom alle toppene, for å til slutt finne en topp du kjøpte da du var 14 år. 

- Når du endelig har kledd på deg, og skoene er det eneste som mangler, og det ikke er noen av skoene som matcher antrekket.

- Når du ikke finner noen smykker som passer til antrekket, og antrekket blir altfor kjedelig uten smykker. 

- Når både skjørtet og toppen er ganske posete, så man ender opp med å se ut som man har gått opp 10 kg. 

Hvilke problemer pleier du å ha når du skal kle på deg? 

Et nytt fenomen jeg er hekta på!

Liquid to matte lipstick er et nytt fenomen på sminkemarkedet, og jeg må si at jeg er helt in love! Kjendiser som Kylie Jenner og Jeffree Star har gitt ut kolleksjoner med egne liquid to matte, og jeg vil tro at de fleste av dere har sett mange av disse florere rundt på nettet. Spesielt instagram.

Selv har jeg prøvd en del forskjellige fra diverse merker, og nå nylig kjøpte jeg et par stykker på Lime Crime, som jeg vil vise dere. Fargene er litt sterke, så jeg tror nok ikke jeg kommer til å bruke de 24/7. Men absolutt en kul ting å bruke en gang iblant! Lime Crime #fadedLime crime #cashmereKule ikke sant? Noen av dere som har testet liquid to matte trenden? Hva er deres anbefalinger, og dislikes? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet! 

Rørt til tårer

Endelig fredag og helg! Denne helgen blir virkelig sosial! I dag kommer hele familien min for å grille her, så det blir veldig koselig! Søsteren min tar også med tantebarna mine, som jeg ikke har sett på evigheter, så det blir ekstra koselig å se igjen de.

Syns det er så deilig at det endelig er ordentlig fint vær igjen her i Norge, for da kan man liksom grille og kose seg ute. Bluse - Cubus  //  Skjørt - Kjøpt i Italia  //  Sko - Nelly  //  Smykke - Kjøpt i Italia I morgen skal Per Fredrik og jeg i bryllup til storesøsteren hans. Så det blir også veldig koselig! Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å bli så rørt at jeg feller noen tårer. Aner ikke om det er fordi jeg har blitt voksen eller hva greia er, men jeg blir bare så utrolig rørt når jeg ser fine øyeblikk.

Nesten hver Modern Family episode blir jeg rørt til tårer, rett og slett fordi det er så fint og koselig! Veldig merkelig egentlig. Fordi jeg var aldri sånn før. Hmm, noen av dere som har blitt sånn også? 

Bildedryss fra Roma

Mens vi var i Roma opplevde vi så mye at jeg har ikke rukket å blogge om alt enda! Så derfor tenkte jeg å vise dere resten av hva vi så i et bildedryss. Har også laget en vlog du kan se HER, med masse øyeblikk fra turen! 


- Frokost på fortauskant i en av sidegatene- 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

- Da vi kjørte til Roma landet vi mens det var solnedgang. Sett noe så vakkert før? - 

- Per Fredrik fikk helt dilla på å kose med fugler som var i den ene gaten. Vi var bokstavelig talt innom hver dag for å kose med de. Eller PF var, jeg stod 5 meter unna og var redd for fuglene. Haha - OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Aner ikke hvorfor, men de solgt vanvittig mye masker overalt - - Inne på Pantheon - - Shopping på en liten Zara butikk. Bare 5 etasjer høy! - - Inne i en av kirkene vi var innom. Herregud så fint det var her! - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Spansketrappene, som var under reparasjon så vi fikk ikke gått i de dessverre! - 

- På middag på en ekstremt fint restaurant. Her snakker vi viner til 100k på vinkartet. Helt vanvittig restaurant. Føltes nesten ut som vi var på Titanic - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- På kveldsseightseeing. Er ikke heeelt sikker hvilket bygg dette var. Men storslagent var det! - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Her ble vi tegnet, og gud vet hva tegneren drev med, men vi endte opp med å se ut som et søskenpar på 12 år. Verste er at det er ikke karikatur tegning. Det er bare vanlig portrett.. - 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere syns det var gøy å se litt mer fra Roma! Nå føler jeg at jeg har landet litt etter turen. Kofferten er helt pakket ut, og to-do listen som hadde bygd seg opp mens vi var borte er nesten gjennomført. Whoop! 

New in til huset!

Phew, endelig har jeg fått satt meg ned etter en veldig lang dag på farten! Først dro jeg inn til Oslo for å ta vippe refill hos spa miami (sponset), deretter tok jeg turen innom både Bohus og Plantasjen for å kjøpe inn litt nytt til huset.

Syns det er så koselig å pynte rundt i huset og gjøre det litt ekstra fint. Er det en ting jeg ikke takler så er det å ha det rotete og ufresht rundt meg. Dessverre strekker ikke tiden alltid til, så noe rot her og der er det jo altfor ofte! Men pynten er i alle fall på plass. Haha!

Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte inn i dag! Først er denne vasen fra Bohus. Syns den er så lekker, og den passer jo perfekt inn hos oss siden vi har et veldig hvitt tema i hjemmet. 

Da jeg var på Plantasjen fikk jeg øye på denne planten, og den måtte jeg bare ha! Altså, sett noe så kult? En ananas plante! Kjøpte også ananas puten som er i bakgrunnen på Bohus. Fått helt ananasdilla jeg! 

Jeg syns det er så viktig å alltid ha friske urter på kjøkkenet, og siden alle urtene hadde dødd da vi var i Roma, måtte jeg handle inn noen nye. Det ble koriander, basilikum, gressløk og rosmarin. Nam nam! I tillegg så gjør de at kjøkkenet lukter ekstra godt! Også har man jo masse friske urter til matlaging! 

Noe jeg har lett så utrolig lenge etter er en stor champagne kjøler, og i dag fant jeg den perfekte! Den er jo utrolig fin med masse planter oppi! Også blir det ekstra stilrent med helgrønne planter i sølvkjøler. 

Nå skal jeg gå igjennom de siste bildene fra Roma, så dere kan få et lite bildedryss senere i kveld! 

7 Beauty hacks

- Syns du ikke sminken din blir like fin lengre, eller påfører sminkekostene produktene dårlig? Det kan være fordi sminkekostene dine er fulle av sminkerester. Vask sminkekostene minst en gang i uka, for å unngå at det samler seg opp sminkerester og bakterier i sminkekostene. Beauty blendere og foundation koster for eksempel klarer jeg kun å bruke 1-2 ganger før jeg må vaske de, da det samler seg opp massevis av sminkerester som gjør det umulig å legge sminken riktig. 

- Frys aloe vera i iskubebrett så det blir mye bedre å påføre på solbrent hud. 

- Bruk et pinsett for å dele opp vippene om de har klumpet seg sammen når du påførte maskara. 

- For å spare tid om morgenen bør du alltid legge sminken frem i den rekkefølgen du skal bruke den. Det går altfor mye tid på å lete igjennom halve sminkebagen hver gang man skal finne et produkt.

- Bruk en leppestift pensel for å få brukt det siste av produktet som er igjen i favoritt leppestiften din.

- Aldri pump maskara kosten opp og ned i beholderen, for å få ut mer produkt. Når du gjør dette ender du opp med å få masse luft i beholderen, og maskaraen vil tørke ut. Swirl heller kosten rundt i beholderen for å få ut siste rest av maskara. 

- Bruk papir mellom hårspennen og håret, når du bruker hårspenne for å få håret vekk fra ansiktet når du gjør sminken. Når du bruker papir mellom unngår du at det blir bulk i håret ditt. 

Utseendet tar mye tid

Hei hei dere!

Home sweet home, er det ikke det som det heter? Selv om det var helt fantastisk i Roma, er det veldig godt å være tilbake i Norge igjen. Selv om jeg har en milelang to-do liste forran meg med ting som har hopet seg opp, og som jeg må gjøre. Først på lista i dag var å endelig få tak i en gressklipper som virker. Altså, å få tak i en gressklipper som virker er lettere sagt enn gjort. Dette er den 3. gressklipperen våres siden vi flyttet inn for 1,5 måned siden. 

Men, nå fikk vi endelig tak i den, så nå kan vi gjøre det skikkelig fint her. Å ha et hus med ganske stor hage er virkelig ikke bare-bare. Det er så mye som må fikses på hele tiden. Tror faktisk jeg kunne holdt på 24/7 uten å bli ferdig noensinne. Det er nesten litt som med de som opererer trynet sitt, og bare fortsetter med hundre operasjoner til, fordi de stadig vekk finner noe nytt som må fikses på. Akkurat sånn er det å ha hage!

Men nok hagesnakk. Nå skal jeg sette meg ned å planlegge resten av uken, pluss uken som kommer. Jeg skal en tur til Oslo i morgen for å fikse på vippene mine, og det kjenner jeg at skal bli digg nå. Men først blir det selvbruning, litt tannbleking, fikse neglene og litt epilering her hjemme. Må ærlig si at det å være en dollejente tar mye tid og slit. Meeeen, det er jo verdt det da. Hehe! 

Video: Alle høydepunktene fra Roma!

Mens vi var i Roma filmet jeg en hel del så jeg kunne lage en vlog til dere. Nå har jeg nettopp redigert den ferdig, og i denne vloggen får dere følge oss rundt i hele Roma. Vi var innom Pantheon, Trevi fontenen, Colosseum, en haug restauranter, og mye mer! 

Abonner gjerne på Youtube kanalen min for å se alle nye videoer. PS; Det er helt gratis å abonnere. Trykk HER for å abonnere! 

Slik er maten i Italia

Da er vi tilbake hjemme i Sandefjord igjen! Og etter en liten livredding på alt av planter både ute og inne (alt var neeesten dødt, men tror jeg klarte å redde det!), tenkte jeg å oppdatere dere litt om hvordan maten i Italia var. Mye av grunnen man drar til Italia er for maten og vinen, og vi koste oss veldig med det! Men herregud, så utrolig stor forskjell det kan være på maten fra sted til sted. Generelt er det ganske god mat på de små restaurantene som ligger på fortauskanter i trange gågater.

Mens de restaurantene som ligger rett ved store turistattraksjoner er som regel maten ganske dårlig. Da snakker vi pizza som smaker dårligere enn en kjip frossenpizza. Vi testet også ut en michelin restaurant der hver av rettene kostet rundt 500-600,- kr. Der jeg var veldig heldig og fikk god mat, mens Per Fredrik sin mat smakte superkjipt. Så selv om man går på en utrolig fancy restaurant er man ikke sikret å få god mat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men, når man først får god mat er det veldig godt. Noen av mine favoritt retter å spise i Roma er definitivt Pizza margherita og lasagne. En annen ting som er litt rart for oss nordmenn er at maten er litt rustikk. Man får bokstavelig talt kun det man bestiller.

Om man for eksempel bestiller lasagne, får man kun en stor bit lasagne på tallerkenen. Ikke noe tomater, ruccola, rødløk, eller noe ved siden av, som man vanligvis ville fått om man bestilte i Norge. Så litt pussig det der! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det kommer til vinen drakk vi veldig mye forskjellig god rødvin. Men her også var det veldig forskjell. Bruker man 20,- euro på en flaske på en restaurant får man en helt god og grei rødvin. Ikke noe super spennende, men helt ok. Bruker man derimot 40,- euro får man som regel en veldig spennende rødvin med mye gode smaker. Våres favoritt er definitivt rødviner fra barbaresco og valpolicella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Italia er også veldig kjente for Gelato (is) så man bør definitivt teste ut dette. Selv prøvde jeg ut litt forskjellige smaker, på forskjellige steder. Og her igjen var det veldig dårlig kvalitet på isen som var ved turistattraksjonene, mens isen som var på steder som lå litt mer bortgjemt var veldig god. Mine favoritter her var definitivt jordbær og mango. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ja, litt mye matsnakk nå. Men håper dere syns det var gøy å lese, og at dere fikk noen tips til hvordan maten i Roma eller Italia er. 


 

Slik får du med kjæresten på shopping!

Nå sitter vi på flyplassen i Roma, og skal snart gå ombord i flyet. Dette har vært en helt fantastisk reise, og vi har virkelig sett så mye av det fantastiske Roma har å tilby. På denne turen har vi sett Colosseum, spanske trappene, Trevi fontenen, flere fantastiske kirker, og mye mer! Har fortsatt masse jeg ikke har rukket å blogge om. Så det kommer når jeg kommer tilbake til Norge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men først tenkte jeg å vise dere litt bilder fra shoppingrunden vi hadde i går. Jeg fikk dratt med Per Fredrik på en god del timer med shopping, og jeg sier bare en ting til dere jenter som skal gjøre det samme; pass på at kjæresten deres får spilt pokemon go. Da gjør det nemlig ingenting å shoppe i timesvis. Haha!

Jeg fikk kjøpt en del nye klær, veske og smykker, og i tillegg fikk jeg gjort en skikkelig handel på Lush for litt ansiktspleie. Som skal virkelig benyttes nå. Kjenner huden blir noe sliten etter så mye seightseeing!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var også innom Laduree en tur. Det er så fint der at jeg bare måtte knipse noen bilder for dere! Makroner i alle pastellfarger! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var også innom Disneystore og så på alle Disney tingene. Jeg hadde såå lyst på en søt kosebamse, men kom egentlig frem til at jeg er litt for gammel for det. Så det ble en veldig søt kaffekopp isteden! 

Vi tok også en tur innom en av de mer eksklusive gatene der de hadde blant annet Prada, Bvlgari, Fendi, Louis Vuitton, og mange andre eksklusive merker. Ble ikke akkurat så mye shopping der, da jeg ikke helt er typen som bruker 30'000 på en veske. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Uansett, nå må vi straks gå til gaten. Oppdaterer dere med mer fra Roma da jeg kommer tilbake til Norge! 

Det vakreste bygget jeg har sett

I går da vi var på shopping så vi et utrolig vakkert bygg, som vi ble super nysgjerrige på hva var for noe. Bygget viste seg å være en kirke som var helt utrolig fin! Vi har vært innom noen forskjellige kirker mens vi har vært her, og denne tar virkelig kaka altså. Alt var så ekstremt forseggjort, og det var marmor og gull utskjæringer overalt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For et syn dette her er! Sett noe så ekstremt fint før?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirken vi var i het "Basilica dei ss ambrogio e carlo", og lå i en av shoppinggatene. Er du i Roma bør du absolutt ta turen innom!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå har vi nettopp vært ute og spist en veldig god middag. Kjente vi ble veldig oppgitt etter alt hotellkaoset i stad. Men heldigvis er Roma så vakkert, og vi har det så fint her at litt hotell helvete ødelegger ikke for oss! 

Hotell fra helvete

Per Fredrik har nettopp måttet stått nede i resepsjonen og krangle høylytt med de ansatte, for at de ikke skal kaste oss ut eller kontakte politiet. Vi har virkelig fått hotellet fra helvete på denne turen. Når vi bestilte turen gikk vi inn på enten momondo eller hotels.com for å bestille. Dette er jo sider som reklamerer herfra til månen overalt, og man regner jo med at sidene skal være trygge. Men der tok vi ekstremt feil. 

I tillegg fant vi et hotell som var såå fint, og med 5 stjerner, så vi regnet også med at hotellet skulle være fint. Feil tok vi jaggu igjen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det første vi merket er at da vi kom til hotellet, lå hotellet midt i en skikkelig shady gate. Det er jo Radisson blu, så man regner med at hotellet ligger et trygt sted, men der tok vi virkelig feil. Da vi kom inn på rommet ble vi enda mer satt ut. Som regel ligger jo badet inne på et eget rom. Men her er det helt motsatt. Det er et badekar som står helt åpent, så det er iskaldt å dusje, og doen er det bare en slags prøveromsdør på, så man får jo ikke akkurat så mye privatliv.

Men, som om ikke det var nok. Da vi kjøpte mat på kvelden på roomservice fikk vi tidenes tørreste og dårligste sandwicher. Nam nam.. Og toppen på kransekaka var svømmebassenget som liksom skulle være så flott og fint, fylt med iskaldt vann, så det var helt umulig å bade der. Man regner jo med å få det liiiiitt bedre når man punger ut masse penger for å bo på et 5 stjerners hotell. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men. Hotellet i seg selv er faktisk ikke det verste. Det sykeste er at vi nettopp fikk beskjed fra hotellet om at siden vi har bestilt på har gått konkurs, så det vi hadde betalt for hotellet, må vi betale igjen til hotellet. 

Så jadda, dobbelt opp for et ræva hotell. Nei folkens, nå kjenner jeg at jeg er rimelig oppgitt. Heldigvis har hele turen vært veldig koselig. Men det hotellgreiene kan virkelig kysse meg der solen aldri skinner. 


 

Ukens spørsmål #118

Hva synes Per Fredrik om at huset deres er så jentete i stilen?
- Det er egentlig mest på kontoret og walk in closet som det er noe spesielt jentete. I resten av huset er det mest hvitt og nøytralt når det kommer til kjønn, så vil ikke si at hele huset er så jentete.

Men da vi skulle innrede det ble vi veldig enige om hvordan vi ville ha det, sånn at vi begge har det akkurat sånn som vi vil. Men, selvfølgelig er det jo litt rosa her og der, men såpass tåler han når han er sammen med en rosablogger. Hehe!


 

Jeg bare lurte på om du viste hvem Pewdiepie(Felix) er? Og hva synest du om han?
- Jaja, han vet jeg hvem er! Kjæresten min har vist meg flere videoer av han, siden de følger hverandre på twitter. Jeg er jo ikke så interessert i gaming, så sjangeren hans er ikke akkurat min kopp te. Men han i seg selv er veldig morsom! 

 

Kastet du en mynt i Trevifontenen ??? Det bringer lykke og haha...
- Ja, både Per Fredrik og jeg kastet en mynt hver i fontenen og ønsket oss noe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du egentlig kviser? Har aldri sett noen kviser på deg før. Jeg har selv masse kviser og sliter veldig med det :/
- De siste månedene har jeg nesten ikke hatt kviser i det hele tatt. Veldig deilig egentlig! Men før slet jeg med det i mange år, og man kan se det i starten av sminkevideoer. Men, kviser er jo ikke verdens undergang. De aller fleste mennesker har det i noen år, så ikke la det ødelegge for deg :)Kan du lage vlog fra Roma?
- Det kan jeg! Har filmet masse fra Roma, så vlog blir det! 

 

Kan du ha litt flere oppskriftsinnlegg innimellom? Ikke hele tiden men av og til. Prøvde ut den vannmelon drikken som du skrev om og den var kjempegod!
- Ja, har lyst til å lage litt mer oppskriftsinnlegg fremover. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om dere vil at jeg skal gjøre det! Så gøy at du likte vannmelon drinken! Hvor er de sølvputene dine fra? De med glitter
- De er fra Kremmerhuset. 

Nå som du bor i Sandefjord - er det noen som har kommet bort for å ta bilder med deg eller slå av en prat. Eller er dette mer i Oslo at det skjedde?
- Ja en god del. Skjer egentlig så og si like ofte som i Oslo. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Colosseum var helt vilt!

Helt siden jeg var liten har jeg alltid hatt lyst til å se Colosseum, og i går fikk vi endelig dratt dit. Jeg skjønner ekstremt godt hvorfor dette er en av verdens mest spektakulære bygg fra gamle tiden, fordi det her var helt sinnsykt! Altså, jeg har aldri sett noe så ekstremt før i hele mitt liv.

Altså, alt det her ble bygget for 2000 år siden! Da fantes det hverken heisekran eller noe for å gjøre det lettere. I tillegg er det ganske surrealistisk å tenke på at her kjempet gladiatorer mot hverandre til døden, og ofte kjempet de mot tigre også. Helt sinnsykt!  

Å se den 48 meter høye bygningen var bare helt vilt. Jeg har sett den masse på bilder fra før av, men det er først i virkeligheten at man skjønner hvor stor bygningen er. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk; her satt det som regel 50'000 mennesker for å se på gladiator kampene! 

Før jeg dro hit fikk jeg forresten mange tips om at jeg måtte kjøpe billett på utsiden, fordi det var helt kaos å kjøpe billett der inne. Tvert imot om det var fakta. Her stod vi i kanskje 10 min i kø og det var null stress å komme inn! (på en lørdag i høysesong!)

For et syn det her er! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at vi hadde sett på Colosseum gikk vi over gaten på en av restaurantene som vi ble sittende å dele en flaske vin, spise masse pasta og kose oss mens vi så mot Colosseum i solnedgangen. Utrolig koselig! 
 

Seightseeing i Roma!

Heisann fra Roma! Nå har vi gått rundt og utforsket byen i hele dag, og er innom hotellet kjapt for at jeg kunne skifte til litt mer komfortable klær + at vi ville slappe av litt. Vi har rukket å se veldig mye allerede! Vi har blant annet sett Trevi fontenen, som var helt hinsides fin! Altså, jeg har sett massevis av bilder av den fra før av, men bildene viser ikke hvor stor fontenen egentlig er. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bygget rundt fontenen er så utrolig fint, og det er utsmykninger overalt! Vi måtte rett og slett bare sette oss ned litt for å se på hvor flott det er! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vi er på tur pleier vi alltid å spørre servitører og lignende om de kan ta bilde av oss. Men her i Roma er det så sinnsykt mye mennesker at det er helt umulig! Flaks at det var haugevis av mennesker som selger selfiestanger overalt, så det ble mye lettere å knipse litt bilder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Etter masse seightseeing satt vi oss ned på en fortausrestaurant som lå midt i en veldig befolket smal gate. Der fikk vi masse rødvin, som var helt sinnsykt god, og lasagne. Syns alltid det er så spennende å sitte et sted der det går forbi så mange mennesker. Altså, det finnes så mye forskjellige mennesker at man vet ikke hvor man skal gjøre av seg.

Alt fra afrikanere som kommer i skikkelige afrikanske kostymer og skal selge trefat til sigøyner damer som kommer bort og lar deg kose med fuglene hennes. Se bilde på Per Fredrik sin instagram @realpellek så skjønner dere hva jeg mener med fuglene. Haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett. Nå skal vi ut igjen, og se på Colosseum. Kjenner jeg gleder meg veldig til å se hvordan det ser ut, og bare oppleve Roma enda mer! 

Slapp såvidt forbi sikkerhetskontrollen!

Nå sitter Per Fredrik og jeg på Gardermoen, og venter på å gå ombord på flyet. Flyet våres går ikke før om 45 min, så vi har enda ganske god tid. Standard meg å alltid være ekstremt tidlig ute. Altså, vi var her nesten 3 timer før flyet gikk.. Jadda. Men det er jo det vanlige det. Jeg er alltid kleint tidlig ute. Men vi får i alle fall drukket et par øl, noen vinglass og spist masse god mat. Så et pluss er det i alle fall!

Men, enda morsommere er det når vi skulle igjennom sikkerhetskontrollen og Per Fredrik ble stoppet. Tror dere ikke han ropte høyt ut "Håper ikke de finner kokainen min!". Haha, holdt på å dø av latter. Samtidig som jeg ble litt redd for at vi ikke fikk dra. Heldigvis gikk det bra, og de skulle bare sjekke for sprengstoff. Så der gikk vi trygt igjennom! (PS; Ingen av oss hverken bruker eller smugler kokain, hahah). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men, vi gleder oss veldig til å reise til Roma. Kjenner det skal bli veldig deilig å se noe annet enn kun Norge. Nye inntrykk og opplevelser blir virkelig ikke feil nå! Skal lese ordentlig igjennom alle de spennende forslagene dere ga med, på flyet, så er jeg helt klar for noen fine dager med masse opplevelser! 

Pakketips til sydenturen!

I morgen reiser jeg til Roma, og derfor tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan dere kan pakke kofferten, enten om dere skal på sydentur eller langweekend i storby. Som dere kan se i dette innlegget har jeg massevis av tips å gi dere, etter at jeg selv har reist ganske mye. Så her er det drøssevis av tips for alle dere som skal reise i sommer!

 

♥  Ting du alltid må ha med: pass, reisepapirer, bankkort, valuta, osv

♥ Lag liste en uke i forveien. Da får du skrevet ned tingene du trenger og ha med meg. Og i løpet av uken kommer man alltid på flere ting man trenger å ha med seg. 

♥ Husk å sjekke i god tid at passet ditt ikke har gått ut på dato. Det må være minst 6 måneder til det går ut på dato fra avreisedato.

♥ Ta ut valuta på flyplassen i Norge. Det er mange land som det ikke er minibanker eller minibankene kan være på andre språk og vanskelig å forstå seg på. I tillegg er det ofte dyrere å ta ut valuta i andre land. 

♥ Ta med sovemaske og ørepropper så du kan sove på flyet på vei ned. I tilfelle du er uheldig å få et skrikende barn bak deg kan du være veldig glad for at du tok med deg øreproppene. 

♥ Alltid ha et ekstra skift i håndbagasjen, i tilfelle kofferten blir borte.

♥ Når man kommer ut av flyet og skal sitte i en buss/taxi frem til hotellet kan det være smart å ha på seg et par solbriller. Solen i syden er mye sterkere enn hva den er i Norge, og det er viktig å beskytte øynene. 

♥ Ha alle verdisaker i håndbagasjen. Hvor ofte hører man ikke om kofferter som blir borte eller stjålet? Det er så ufattelig kjipt å miste pc'en sin som man har masse ting man trenger på. Eller kameraet på vei hjem, som har alle feriebildene. Forsikringen dekker som regel materielle ting som blir borte, men den kan ikke hjelpe deg med å få tilbake feriebildene. 

♥ Ha en liten koffert til håndbagasjen. De fleste flyselskap tillater 10 kg håndbagasje med 55cm X 40cm X 23cm som mål. De fleste små trillekofferter har disse målene, og er helt geniale å bruke til håndbagasje. Når jeg er ute på tur må jeg alltid ha med meg mye data- og kamerautstyr. Så det tar jeg alltid i håndbagasjen. Da sparer jeg vekt og plass i den store kofferten, og jeg har selv kontroll på mine verdisaker. I tillegg er det så mye lettere å trille på en trillekoffert rundt på flyplassen enn en stor bag.

♥ Våtservietter i håndbagasjen eventuelt antibac. 

♥ Husk at man ikke kan ha noe flytende i håndbagasjen. Så alt av foundation, body lotion, hårspray, osv må legges i koffert. 


♥ Pakk mindre enn du tror du trenger. Du trenger ikke 10 kjoler. 

♥ Treningstøy: ta med joggesko, en sportsbh, en løpeshorts og en topp. Dette holder jeg alltid på å glemme! 

♥ Pakk med deg et par gode sko du kan gå mye med. Når man er ute og reiser vil man ofte oppleve stedet man er på, og da blir det fort mye gåing. 

♥ Man trenger maks 3 par sko: ballerina, høye hæler og noen gode joggesko. Min favoritt er Converse, da det er behagelig og fortsatt ser fint ut. 

♥ Ta med klær som kan kombineres flere måter. På den måten trenger du ikke å ha med deg så mye klær. Husk at du også kan vaske klær i syden (enten i håndvask eller på vaskeri).

♥ Ta alltid med deg minst 2 bikinier. Det er så utrolig kjipt å få revnet den eneste bikinien man har med seg til syden. Og tro meg: det er faktisk ikke så lett å få tak i en ny bikini som passer i syden. Når jeg var i Rhodos for noen år siden lette jeg rundt etter bikini i sikkert 20 butikker uten hell. Alle var altfor store. Så hvis du har litt spesiell størrelse i bikini bør du være obs på dette!

♥ Man vil gjerne shoppe i syden, og da bør man ha ekstra plass i bagasjen. Så pakk med så få klær som mulig, så slipper du overvekt på vei hjem. 

 

♥ Solkrem: 30 faktor til ansikt og 15 til kropp. Kjøp i Norge eller på taxfree på vei til utlandet. I syden er det ofte falske produkter, og man kan være uheldig å få solkrem som gir deg utslett eller uren hud. 

♥ Førstehjelpsskrin: plaster, ibux, paracet, reisesyketabletter, osv.

♥ Hvis du er avhengig av en spesiell sjampo og balsam, kan du helle de over i små reiseflasker. De tar mye mindre plass. 

♥ Ha alle toalettsaker i en toalettmappe. Da er det lettere å holde orden på sakene både når man pakker, og mens man er i syden. Ha en mappe til toalettsaker, en til smykker og en til sminke.

 

♥ Badehåndkle til stranda trenger man ikke å ta med. Det tar stor plass og er tungt. Kjøp heller et til en femtilapp nede i syden. Blir det plass i kofferten på vei hjem tar du den med som en suvernir.

♥ Murphy's law. Alltid vær beredt på at alt kan gå galt når du skal til syden. Solkremflasker kan lekke, bagasje kan bli borte, and it goes on. Husk å alltid ha alle flaske i poser i tilfelle de lekker. Og alle ting du er helt avhengig av må være i håndbagasjen. 

♥ Hvis du ikke har et kamera anbefaler jeg deg å investere i et kompaktkamera før du reiser til syden. Mobil bilder er faktisk ikke bra nok! Husk å ta med et ekstra minnekort til kameraet når det første blir fullt av fine feriebilder. 

♥ Husk ladere til alle duppeditter. Kameralader, pc lader, mobillader, osv.

 

 

Skal du reise i sommer?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg! Trykk HER for å følge!

Helt annerledes enn hva jeg så for meg

Det å flytte i hus og ha en egen hage, har blitt helt annerledes enn hva jeg så for meg. Jeg trodde det kom til å bli superstress, fordi man hele tiden må vanne blomster, klippe plenen, luke blomsterbedene osv. Men faktisk har jeg virkelig begynt å like det!

Det er liksom en egen måte å koble ut på, hvor jeg bare kan tusle rundt i hagen og gjøre det fint. Og fint har det virkelig blitt! Her har det vokst frem markjordbær, pærer, epler, rips, bringebær og en haug urter. Så dere kan tro om jeg går rundt og momser bær!

Markjordær er bare så sinnsykt godt!


Må innrømme at jeg virkelig ikke liker rips. Så de får søsteren min (som har helt dilla på de) ta med seg neste gang hun kommer på besøk. Hehe! 

Altså, sjekk den utsikten! Elsker å se ut mot vannet! 


Nå skal jeg pakke resten av kofferten. Ble sittende litt for lenge å se på keeping up with the kardashians mens jeg spiste lunsj. Så to-do listen min før jeg reiser i morgen, er milelang! 

Gjør meg klar til Roma!

Nå er jeg midt oppe i et pakkekaos! Holder på å pakke til Per Fredrik og jeg reiser til Roma i morgen. Så her må det pakkes masse klær! Syns alltid det er så vanskelig å pakke når man skal til et nytt sted. Spesielt nå som vi skal gå veldig mye rundt for å se på ting. Jeg vil jo ha fine klær, men samtidig må det jo også være praktisk siden vi skal gå så mye rundt. Så 15 par med høye hæler blir ikke akkurat pakket med. Men 15 kjoler blir det! Haha!

Klarer liksom aldri å pakke sånn at jeg har valgte antrekk til de forskjellige dagene. Slenger heller masse klær ned i kofferten, også setter jeg sammen antrekkene når jeg er der nede. Vet jo at alle anbefalinger er at man skal sette sammen antrekkene på forhånd. Men det får jeg helt panikk av jeg altså!Tenkte forresten jeg kunne lage et innlegg med noen pakketips til dere senere i dag. Hva tenker dere om det?

Date night + Pokemon Go!

I går hadde Per Fredrik og jeg 10 måneders dag, så da tok vi oss en tur til Tønsberg for å feire litt. Jeg har faktisk ikke vært i Tønsberg siden jeg var 15 år, så det var på høy tid å dra dit en tur. Vi gikk ned på kaia, for å finne den restauranten vi egentlig skulle på. Men vi endte opp på en tapas restaurant isteden, og det er jeg veldig glad vi gjorde! På den restauranten hadde de helt sinnsykt god tapas. "Tapa" heter forresten restauranten, om noen av dere vil teste den ut. 

Etter masse god tapas gikk vi en koselig tur nedover brygga. Selv om jeg måtte le litt av Per Fredrik som spilte Pokemon Go samtidig som vi gikk bortover. Den gutten der, har fått helt dilla på det spillet. Vi møtte til og med på random mennesker som også spilte det, og var helt hekta. Virker nesten som hele verden har blitt hekta, etter snapchat / instagram å bedømme. Haha!


 

Følg meg gjerne på snapchat "stinablogg" for oppdateringer fra hverdagen som ikke kommer på bloggen + at du får alltid vite når jeg har lagt ut nye blogginnlegg! 

Vi skal til Roma!

Wiii, på fredag reiser Per Fredrik og jeg til Roma! Jeg har hatt lyst til å oppleve Italia, og da spesielt Roma helt siden jeg var liten. Så dette gleder jeg meg skikkelig til! Vi reiser på fredag ettermiddag, og blir der over helgen, og reiser hjem igjen på tirsdag. Så vi får 3 hele dager til å oppleve alt Roma har å by på. Vi kommer til å spise gelato, drikke vin, spise pasta og pizza til vi sprekker. Som jeg gleder meg! 

Siden ingen av oss har vært i Roma før, er vi ikke helt sikre på hva vi bør se. Så derfor vil jeg ha tips av dere! Hva må man få med seg, hva bør man unngå, og hvilke andre Roma-tips har dere?

Vi vet at vi i alle fall skal se Colosseum og trevi fontenen. Utover det har vi ganske åpne planer. Så her er det bare å gi masse tips om dere har det!Herregud så vakkert det er i Roma!
 

Video: Min sommer sminke rutine!

Nå som det er sommer har jeg laget meg en egen rutine for hvordan jeg sminker meg. Så derfor har jeg laget en egen video, der jeg viser hele sminkerutinen min fra null sminke til ferdig sminket. Håper du liker videoen. Husk også å abonnere på youtubekanalen min HER.
 

Oppskrift: Virgin strawberry daquiry

Denne drinken har jeg hatt lyst til å lære meg å lage så altfor lenge. Den passer så utrolig godt til festligheter, men også til hverdags. Drinken er basert på en av mine favoritt drinker; strawberry daquiry. Forskjellen er at denne er uten alkohol. Så den passer for absolutt alle, uansett alder.

Denne drinken er veldig god å drikke når man koser seg i solen med et magasin eller en god bok. Men den passer også like godt som en velkomstdrink på en fest.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det du trenger for å lage 2 drinker er:

- 12 ferske jordbær

- 1 lime

- 8 isbiter


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper det smaker! 

Til dere jenter som blir behandlet dårlig

Uæææh! I dag er det 10 måneder siden Per Fredrik og jeg ble sammen! Det er så utrolig rart å tenke på hvor fort tiden har gått! Vi har opplevd og gjort så mye sammen på denne tiden. Vi har jo til og med kjøpt hus sammen! Det er ingen tvil om at vi begge to visste at det kom til å bli oss for alltid helt fra starten, så det å for eksempel kjøpe hus sammen, var null stress! 

Det er ingen tvil om at de siste 10 månedene har vært helt fantastiske, og jeg har det så utrolig bra sammen med Per Fredrik. Jeg vil se for meg at det å være sammen med en person som meg, som utleverer alt av privatliv på nett, og som blogger om hverdagen, kanskje ikke er det letteste å være sammen med. Men Per Fredrik har bare vært en fantastisk støttespiller for meg, og en bedre kjæreste finnes virkelig ikke! 

En ting jeg har innsett siden jeg ble sammen med Per Fredrik er hvor viktig det er at man har en kjæreste som behandler en bra. Det gjør en så ekstrem stor forskjell om man har en kjæreste som faktisk forstår hvordan man har det, og som klarer å se ting fra begge sine sider. I dagens samfunn finnes det så mange forhold der jenta blir behandlet som dritt, og det er faktisk ikke greit.

Altfor ofte ser jeg både venninner og bekjente bli behandlet dårlig i forholdet de er i, men av en eller annen grunn klarer de ikke å forlate det dårlige forholdet. Det er sikkert mange av dere som leser dette innlegget nå, som er i et dårlig forhold. Til dere har jeg bare en ting å si; det finnes faktisk fantastiske gutter der ute, som kommer til å behandle dere bra. Så ikke finn dere i å bli behandlet dårlig. 

Kjæresten min er uten tvil et bevis på at det faktisk finnes fantastiske mennesker der ute!

 

Mitt liv om 10 år om jeg fikk bestemme

Jeg får ofte spørsmål, om hvordan jeg tror livet mitt er om 5 eller 10 år. Å se inn i fremtiden er det ingen av oss som kan. Men om jeg fikk velge ville livet mitt vært slik;

- Lykkelig gift med Per Fredrik

- 2 barn sammen med Per Fredrik. Gjerne en gutt og en jente. Eller 2 jenter. Hehe! 

- Blogger fortsatt, og er en av norges største

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Har godt med penger. Selv om penger ikke er alt i verden, liker jeg å ha det fint rundt meg, og kunne ha en økonomisk fri hverdag.

- Være helt frisk. De siste årene har jeg slitt mye med å være syk, og endelig begynner jeg å bli frisk. Så håper det holder seg slik i fremtiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Designe noe eget. Enten noe innen sminke eller klær. Jeg elsker sminke, så det hadde vært veldig kult å hatt et eget sminkemerke!

- Har feriehus i Frankrike eller Italia. Gjerne et sted sør der det er varmt, og i nærheten av en vingård.

 

 

Hvordan vil ditt liv være om 10 år, om du fikk bestemme?

 

Følg meg gjerne på snapchat (stinablogg) for å se mer av hverdagen min + få med deg hver gang jeg legger ut nye blogginnlegg!

DIY: Marmor spisebrett

Okey, jeg kan være den første til å innrømme at jeg har fått veldig dilla på DIY marmor prosjekter. Av en eller annen grunn syns jeg bare at alt ser så mye finere ut når det er marmor på det. Så siden ikke alt finnes i marmor, syns jeg det er like greit å gjøre om vanlige ting til marmor look.

Den siste tingen jeg har gjort om nå, er dette serveringsbrettet. Og herregud så fint det ble! Måtte bare dele det med dere! Så har dere et lite tips til hvordan dere kan stæsje opp gamle og kjedelige serveringsbrett. Veldig passende, nå som det er sommer, og man gjerne bruker det en del når man har grilling og fester! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ganske kjedelig før, eller hva?
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Brukte kontaktplast fra Panduro og plasserte det enkelt oppe i serveringsbrettet. Siden plasten er selvklebende, sitter den godt uten at jeg må feste den fast! 
 

5 Beauty hacks!

- Når du skal kjøpe foundation er det alltid 2 ting du bør sjekke. Først sjekke at fargen er lik som fargen på halsen din. Ikke sjekk på håndflata eller i ansiktet, da får du nemlig feil svar. Bruk halsen. Deretter bør du sjekke hvordan konsistensen er på foundationen. Dekker den godt, er den lett eller er den tung? Sjekk hvor godt den dekker årene på underarmen din, så vet du hvor godt dekke den gir. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Unngå å tegne harde og tydelige streker når du skal markere brynene. Bruk heller korte og lettere strøk, for en jevnere og mindre hardt resultat.

-Å legge neglelakk tar som regel 100 år fordi man alltid må vente så lenge på at neglelakken skal tørke. Vel, det trenger ikke å være sånn. Ha en bolle med isvann forran deg, som du kan dyppe neglene i når de er lakkerte, så tørker de på 1-2-3!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- For at sminken skal sitte på plass lengre, bør du lett gå over med et translucent pudder når all sminken er lagt. Det matter ned sminken, og gjør det vanskeligere for den å "skli rundt". 

- Dersom du vil at eyelineren pennen din skal bli mer gele aktig, og ikke så hard, kan du varme den opp med å bruke en lighter på den i et par sekunder. OBS; sjekk på hånda at den ikke er for varm før du bruker den! 

Hvor mye skal man bry seg?

Er det en ting jeg som blogger sliter en del med, så er det at jeg alltid må forholde meg til tusenvis av mennesker. Bare prøv å se for dere at dere hver eneste dag skulle fått hundrevis av kommentarer spredd utover bloggen, facebook, instagram, youtube, mailer, osv. Kommentarer med lange spørsmål, negativ drittslenging, folk som prøver å tråkke på dere, og selvfølgelig en god dose positive. 

Slik har jeg det hver eneste dag. Og for å være ærlig, blir jeg litt sprø av det til tider. Det er ikke det at jeg tar meg så nær av drittslengingen. For den pleier jeg som regel bare å prelle av meg.

Det er heller det at det alltid er så mange mennesker som skal fortelle meg sine meninger om alt med meg. Håret mitt, personligheten min, forholdet mellom Per Fredrik og meg, kroppen min, hvordan jeg skriver, hvordan jeg sminker meg, osv. Det blir rett og slett litt mye noen ganger. 

Nå for tiden kjenner jeg at jeg føler veldig på dette trykket. Om det er det jeg skal kalle det. Et trykk av mennesker som skal bry seg. Alt fra 12 år gamle skjønne jenter som forteller meg at de ser opp til meg, til 40 år gamle drittkjerringer på side2 facebook kommentarfelt som skriver om meg "Overdreven bruk av sminke ser mer tragisk ut enn pent. ser jo ut som en brunhåret plastikkdukke...trodde først d bare var en oversminket utstillingsdukke hos brio". 

Jeg vet jeg har lagt opp til det selv, og at jeg må tåle at folk mener ting om meg siden jeg er en blogger. Men jeg prøver rett og slett bare å forklare litt hvordan jeg har det, og hva jeg tenker om det hele. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, annet enn å bare vise dere ting litt fra min side, og kanskje si litt til meg selv at jeg må gi mer faen i hva noen som helst måtte mene om meg, og kjøre mitt eget løp.

For hvis jeg fortsetter å bry meg om hva andre mener om meg, positivt eller negativt, kommer jeg bare til å bli helt skrullete til slutt! 

 

Ukens spørsmål #117

Føler du, du har forandret deg etter å ha blitt sammen med Per Fredrik?
- Tja, hvis jeg har forandret meg så er det nok kun til det positive. Jeg merker at jeg har blitt mye mindre kald følelsesmessig etter at vi ble sammen. I tillegg har jeg fått mye mer empati for andre enn jeg hadde før. Også har jeg blitt mye flinkere med jobben min. Per Fredrik er jo så flink i jobben sin, så det er umulig å ikke bli smittet. Hehe! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg lurte på om du noen ganger savner Hokksund?
- Nei, egentlig ikke. Selvfølgelig er det koselig å dra dit, men det er kun fordi familien min bor der. Selve Hokksund by savner jeg ikke. Er så glad i å bo i Sandefjord! 

 

Har Per Fredrik tatovering?
- Nope. Ingen av oss har tatovering

 

Er du noen gang redd for å skade føttene dine siden du bruker så mye høyhælte sko?
- Hmm.. Nei egentlig ikke. Går ikke i høye hæler 24/7 så det går nok helt fint. Vil pellek ha barn?
- Vi har snakket om barn, og er veldig enige om at det er noe vi vil vente en del år med. Om vi i det hele tatt vil ha det. Vi begge er litt sånn at vi ikke ønsker det nå, men om vi ønsker det senere vet vi ikke enda. 

 

Ser du på noen serier?
- Ja! Jeg er veldig glad i Modern Family, Keeping up with the Kardashians, Blindspot og Real housewives of beverly hills. 

 

Jeg har veldig tørt hår og får fort slitte tupper har du noen råd til hva jeg kan bruke?
- Jeg vil anbefale deg å bruke en hårkur 1-2 ganger i uken, og unngå varmebehandling som rettetang og krølltang. Varmebehandling kan ofte trekke ut alt av fuktighet i håret, så om du varmebehandler håret ditt vil det fort føles tørt ut. Er det best å flytte ut med en gang man er 18 eller burde man vente?
- Flytt ut når du selv føler deg klar for det, og når du er økonomisk klar for det. Det å bo for seg selv koster veldig mye penger, så da er det viktig at man har en trygg jobb først. Også følger det med mye ansvar å flytte for seg selv, så man må være klar for det. Selv flyttet jeg for meg selv da jeg var 18, og jeg elsket det! 

 

 Om jeg ikke husker feil så hadde du et innlegg om et nettsted der man kan se hvordan man kommer til å se ut med andre hårfarger. Hva het denne nettsiden?
- Det stemmer! Den nettsiden er helt genial. Man kan teste ut både sminke og hårfrisyrer. Siden er taaz.com

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

PS; Om du følger meg på facebook, HER, får du vite når jeg legger ut nye innlegg! 

Må være slitsomt å være så kjent

Vet dere hva jeg elsker å gjøre når det regner og er grått ute? Da elsker jeg å catche up med alle favorittseriene mine. Spesielt de som Per Fredrik ikke liker som "Keeping up with the Kardashians" og "Housewives of Beverly Hills". Da kan jeg sitte i pysjen min med masse herlig frukt og bare kose meg! Så i dag er det akkurat det jeg har gjort. Perfekt søndag om du spør meg! 

Det som er litt morsomt er at jeg hatet Kardashians før. Jeg hadde nesten aldri sett på programmet, men jeg bare likte dem ikke. Men etter at jeg faktisk begynte å se på det, er jeg helt hekta! De virker som en så koselig og spennende familie! Også er det jo veldig gøy å se alle stedene de drar, og alle tingene de gjør.

Selv vil jeg tro at det må være ekstremt slitsomt å være så kjente som de er. Tenk så slitsomt det må være å aldri kunne gå noen steder uten å bli jaget av paparazzier og gale fans. Nei uff, selv om livene dems ser veldig spennende ut, er det nok veldig slitsomt! 

Anyways, nå skal jeg straks sette igang med et lite DIY prosjekt, som kommer på bloggen forhåpentligvis senere i dag. Så bare å følge med! 

New in from Nelly

For noen dager siden klikket jeg hjem noen nye klær fra Nelly, som jeg bare måtte ha! Eller, måtte og måtte. Ville ha, heter det vel. Jenter, dere vet hvordan det er. Right? Hehe! Uansett, i går kom pakken, så da tenkte jeg å vise dere det jeg fikk i posten! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvit topp som er perfekt til sommerfest - HER

Sko som er utrolig komfortable, og passer til alt - HER


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utrolig fin og søt sommerbluse! Men, dessverre utsolgt allerede!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole som passer like godt til jobb som fest - HER

Sko - HER


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg prøve å komme meg igjennom resten av to-do listen min for i dag. Den er lang for å si det sånn! Har allerede fikset en ny header på youtubekanalen min, sendt fakturaer og planlagt uken som kommer. Så nå er jeg klar for lørdagskvelden! 
 

Viktig med venner

På vei til Oslo i går tok jeg turen innom Drammen for å ta en liten lunsj med Victoria. Syns det er så koselig å kunne treffes litt oftere, siden jeg kjører forbi Drammen mye mer nå. Så da blir det mye mer girl time! I tillegg var det jo helt fantastisk vær ute, så da passet det perfekt å ta en lunsj på brygga i Drammen!

Er det en ting jeg syns er viktig så er det å ta vare på vennskap, selv om man har kjæreste og en travel hverdag. Spesielt de venninnene man har hatt i mange år. Har sett så mange tilfeller av venninner som har fått kjærester, og vips så ser man aldri noe mer til de. Og det er så kjipt! Selv syns jeg vennskap er altfor viktig til å holde på sånn selv! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Uansett, det ble en veldig fin lunsj på Glass. Nå er det full taco fredag her med gutten min. Har dere forresten noen gode filmer å anbefale? Syns alltid det er så vanskelig å finne nye filmer å se på! Selv om vi så en film i går som var veldig bra. "Interstellar" het den, og til tross for at den var 3 timer lang, var den utrolig spennende hele tiden! 

Trodde ikke det skjedde før man ble 30

Endelig fredag folkens! Ah, så deilig det skal bli med helg nå! Selv har jeg alltid en rutine på at hver fredag tar jeg en skikkelig opprydning i alt. Da snakker vi alt fra å rydde huset, vaske klær til å tømme emailen helt. For ja, i løpet av uka hoper ting seg opp veldig, og da er det veldig deilig å få det ute av verden før helgen kommer! 

I dag er det jo også så utrolig fint vær, så det kan nok hende jeg går over hagen også. Bare for å ha en liten unnskyldning for å være ute litt ekstra. Hehe! Det er rart å si det, men jeg syns faktisk det har blitt skikkelig deilig å holde på rundt i hagen. Jeg trodde liksom det var sånn som skjedde når man hadde bikket 30-40 år. Men neida, her skjedde det så fort jeg flyttet i hus. Plutselig fikk jeg skikkelig grønne fingre! 

Uansett, tenkte jeg kunne vise dere litt fra snapchatten min den siste tiden. Føler jeg har blitt så mye flinkere til å oppdatere der, enn hva jeg var før. Snapchat er jo så gøy, og jeg elsker å se hva andre også legger ut på snapchat! Heter forresten stinablogg der om dere vil følge! Pleier iblant å åpne så dere også kan sende meg snaps, så bare å følge med!

Uansett, nå skal jeg fortsette med fredagsryddingen. Håper dere får en fin helg! 

Dagens antrekk

I går fikk jeg denne utrolig fine jumpsuiten i posten fra eBay. Jeg har nesten aldri kjøpt noe klær derfra, fordi størrelsene er litt vanskelige, da de nesten aldri har xs. Men jeg tok en sjans på denne i small, og den passet veldig bra! Og herregud så fin den er! Så når endelig solen tittet frem i dag, måtte jeg slå til og bruke den når jeg skulle avgårde.

Jeg har nemlig vært en tur innom både Drammen og Oslo i dag. Siden jeg setter på vipper i Oslo, tok jeg en tur innom Drammen på veien så jeg fikk møtt Victoria en tur. Siden det er et stykke å kjøre til begge stedene, er det jo genialt å benytte sjansen når man først kjører forbi!

Uansett, lovte dere jo litt antrekksbilder på snapchat (stinablogg), så her kommer de! 

Michael Kors - Veske

eBay - Jumpsuit

Nelly - Sko

Gina Tricot - Solbriller

Daniel Wellington - Klokke

Bik Bok - Kjede 
 

Den beste sommersalaten!

Okey, nå har jeg en oppskrift jeg bare må dele med dere! Denne oppskriften er på en salat, som er helt perfekt nå som det er sommer. Den passer både som lunsj og middag. Server gjerne med et glass melon lemonade (oppskrift her) eller et glass vin (kun hvis du er over 18), og du har det perfekte måltidet til en fin sommerkveld. Og det beste av alt er at denne salaten inneholder masse proteiner, vitaminer og næringsstoffer som er gode for deg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til denne salaten trenger du:
(dette er til 2 porsjoner)

- 700 gram reker med skall. Unngå å bruke reker fra lake, da det ikke smaker like godt.

- 2 ss mager kesam

- 1 ss lett majones 

- 1 avocado

- 1/2 mango

- 1/5 ananas

- 1/2 paprika

- En bunt koriander 

- 2 vårløk


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper det smaker! 

Dette må jeg alltid ha i veska!

Okey jenter, jeg kan virkelig ikke være den eneste som alltid må ha med meg en veske stappfull av alt mulig ting som jeg virkelig "trenger"? Vel, jeg tror nok det er et fellestegn ved mange av oss jenter at vi alltid må ha med alt mulig i veska vår.

Derfor syns jeg alltid det er så gøy å se hva andre jenter har med seg i veskene sine. Da får man liksom litt tips til hva man alltid bør ha med selv! Jeg vil tippe at jeg ikke er den eneste som liker å se innholdet av andre jenters vesker, så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg pleier å ha i vesken min! 

Solbriller - Jeg er utrolig sensitiv til lys, så om jeg glemmer solbriller er det helt krise! 

Parfyme - Okey, er det bare meg, eller blir jenteparfymer borte utover dagen? Jeg må i alle fall alltid ha med min om jeg skal være borte en del timer, så jeg kan spraye på litt ekstra! 

Concealer - Jeg er dessverre ikke en av de som har perfekt hud. Så derfor har jeg alltid med concealer, i tilfelle foundationen begynner å gli utover, og jeg trenger en touch up!
 

Headsett - Om jeg skal et sted alene, spesielt om jeg skal ta kollektiv transport, er det helt krise å glemme headsett! Finnes det noe mer kjedelig enn å sitte på toget 2 timer uten musikk? Også skal det sies at jeg alltid må ha med headsett så jeg kan sende talemeldinger frem og tilbake med kjæresten min.

Kamera - Som blogger er det viktig at jeg alltid har med meg kameraet mitt. Plutselig skjer det noe jeg vil blogge om, og da må kameraet være der

iPhone - Den må alltid være med. Tror jeg er litt for avhengig av iPhonen min. Må ha den med om jeg bare skal hente vann på kjøkkenet hjemme.. 
 

Håndkrem - Jeg blir alltid så utrolig tørr på hendene, så håndkremen må alltid være med! 

Lader til iPhone - Jeg elsker å ha skjermen på full styrke, så iPhonen min blir alltid tom for strøm etter bare noen timer. Derfor er det genialt at jeg bruke portabel lader, så kan jeg bare legge iPhonen i veska mens den lader! 

Pudder - Av en eller annen grunn blir jeg ofte veldig shiny i huden utover dagen. Så da må jeg alltid med litt pudder og en pudderkost for å touche up! Lommebok - Sier seg vel selv. Men altså, se så fin den er! Elegant og stilren. Love it! 

Solkrem - Viktig nå som det er sommer! 

 

 

Hvilke ting må du alltid ha med i veska de?

Hverdagslykke for meg er

Ah, jeg har virkelig verdens skjønneste kjæreste. I går kveld kom Per Fredrik hjem fra butikken og hadde kjøpt inn masse forskjellige oster, jordbær og vin så vi kunne kose oss på kvelden ute på verandaen. Altså, det kaller vi hverdagsglede det! Er det en ting som jeg syns er så deilig så er det bare å ta et glass vin sammen når vi er ferdig med å jobbe. Ekstra koselig er det når vi kan spise litt forskjellige oster mens vi ser ut mot havet. Ah, herlig!

Vi prøvde litt forskjellige oster, men min favoritt ble definitvt Manchego. Den var litt mer mild i smaken, samtidig som den var spennende! Den passet også perfekt sammen med rødvinen. 

Nå skal jeg straks ta kvelden. Kjenner det skal bli deilig nå! Har dere forresten lagt merke til at jeg har begynt å blogge 3x ganger om dagen, istedenfor 2x om dagen? Nå som jeg endelig ikke trenger å pendle så mye, har jeg mye mer tid jeg kan bruke på bloggen. Så da har jeg som mål å legge ut innlegg 3x hver dag fremover. Bortsett fra på fredager og lørdager. Da blir det 2, siden det er "helg". Hehe! 
 

Slik slutter du å hate garderoben din!

Da jeg bodde i leiligheten på Frogner, hadde jeg et klesskap som var mørkt og altfor lite. Det gjorde at jeg altfor ofte slet med å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Alle klærne ble av en eller annen grunn automatisk stygge når de hang i det mørke skapet. I tillegg var det nesten umulig å finne noe som helst, fordi det var så stappfullt.

Men nå som jeg har walk in closet elsker jeg plutselig klærne mine igjen, og jeg har aldri problemer med å finne ut hva jeg skal ha på meg lengre. Det sykeste er at jeg har ikke kjøpt inn masse nye klær. Det er fortsatt de samme klærne, bare at nå henger de på en måte som gjør det mye lettere for meg å like de. Om dere skjønner? 

Uansett, jeg vil tippe at mange av dere der ute ser inn i klesskapet hver morgen, med et sukk mens dere forbanner dere over at dere har ingenting å ha på dere. Vel, det skal forandres nå! Nå skal jeg gi dere noen geniale tips for at dere skal like klærne i klesskapet deres igjen!

Hvitt - Begynn med å se på selve garderoben din. Hva slags klesskap har du? Jeg anbefaler deg å kjøpe ett i hvitt, og kun bruke hvite kleshengere. På den måten kommer klærne mer tydelig frem, og det blir også finere og mer inspirerende å se på. Et nytt klesskap behøver virkelig ikke å være dyrt. Du kan enkelt kjøpe et hos billigere kjeder.

Lys - Pass på at det er godt med lys på rommet der du har garderoben din. Da får du sett alle klærne skikkelig, og det blir mye lettere å velge klær. Sett gjerne en ekstra lampe inn i rommet om det er for mørkt der.

Gå igjennom - Dra ut alt av garderoben og gå igjennom klærne dine. Prøv på plagg og se hva som passer. Legg vekk eller gi bort det som har blitt for smått / stort. 

Fargekordiner - Heng alle klærne dine etter farge og form. Selv henger jeg de sånn; små topper, større topper, gensere, tynne jakker, ytterjakker. I farger: hvit, beige, rosa, gul, grønn, blå, rød, grå, svart. Tro meg når jeg sier det her; å fargekordinere gjør en ekstrem stor forandring. Da får du er mye bedre overblikk over hva du har, og det er mye lettere å velge ut. 

Bilder - Sett gjerne sammen noen antrekk og ta bilde i speilet mens du har på antrekket. Lagre alle disse bildene i en mappe på telefonen din, så har du noen antrekk å velge imellom når du har dårlig tid og ikke aner hva du skal ha på deg.


 

Hold det ryddig - Om halvparten av klærne dine ligger på gulvet, så blir det veldig vanskelig å se hva man faktisk har. Derfor er det viktig at du alltid holder det ryddig, for at du lettest skal se hva du har å velge mellom. Sett deg gjerne som en regel at du skal rydde hver kveld. Så slipper du at det skal hope seg opp store hauger med klær, også er det ryddig når du skal kle på deg om morgenen. 

Ekstra tips - Hvis du ikke er sikker på hva du vil gi bort, og hva du vil beholde. Kan du gjøre et lite eksperiment. Snu kleshengeren feil vei, og hver gang du bruker et plagg henger du det inn riktig vei. Etterhvert vil du se veldig tydelig hvilke klær du faktisk aldri bruker, som du kan kvitte deg med. 

 

Er du fornøyd med garderoben din?

 

Følg meg gjerne på facebook for å se når jeg legger ut nye innlegg! Trykk HER for å følge! 

Video: Stavanger vlog!

Da vi var i Stavanger i forrige uke, filmet vi en del mens vi var der. Dere spør meg veldig ofte om jeg kan lage mer vlogger, så da passet det jo perfekt å lage en mens vi var på tur. Vi var der kun et par dager, så rakk ikke å filme så mye. Men håper dere syns videoen ble bra fordet!

 

Husk at du kan abonnere gratis på YouTubekanalen min, for å se alle nye videoer som blir lagt ut. Trykk HER for å abonnere! 

Umulig å finne riktig

Vet dere hva som er baksiden med å jobbe som blogger? Vel, en av de er at jeg ofte blir sittende å se igjennom haugevis av nettsider for å finne inspirasjon, og altfor ofte ender jeg av en eller annen grunn opp på shoppingsider. Så nå har jeg nettopp brukt den siste halvtimen på å klikke hjem et par nye sko, litt sminke og noen nye topper.

Altså, man skulle tro at jeg hadde nok av klær, i og med at jeg har et helt rom fullt av de. Men neida, får tydeligvis aldri nok jeg! Og når det kommer til sminke. Altså, jeg har sikkert 200 leppestifter (uten å overdrive) men av en eller annen grunn finner jeg aldri den rette. En som er perfekt matte, i den perfekte nude nyansen, som er hverken for lys eller for mørk. Den er mission impossible å finne. Tro meg, jeg har prøvd 200 ganger. Meeen, for håpe jeg klarte å finne en nå da! 

Uansett, tenkte jeg kunne vise dere antrekket jeg hadde på meg i dag! Det er litt business men samtidig litt casual. Akkurat en perfekt kombinasjon for meg! 

Inneholder reklamelink

Blazer - Zara

Bukse - Cheap Monday

Genser - Nelly

Veske - Michael Kors

Sko - Primark 

 

Noen flere som har samme problemet som meg forresten, når det kommer til leppestifter? Haha! 
 

8 Triks for bedre bilder på instagram!

Uansett om du vil lære deg å ta bedre bilder for å spare på de fine ferieminnene, eller om du bare vil ta bedre selfies til instagram, har jeg 8 triks som kan hjelpe deg! Selv tar jeg drøssevis av bilder hver eneste dag, og har i løpet av min bloggkarriere lært en god del triks for å ta bedre bilder. Noen av disse triksene skal jeg hjelpe deg med nå!

Solnedgang - Den aller beste tiden å ta bilder på er definitivt når det er solnedgang. Da er lyset med flatterende, og har du det bak deg blir det i tillegg veldig fine farger. 

Skygge - Dersom du skal ta bilder midt på dagen, og det er masse sol anbefaler jeg deg å ta bilder i skyggen. Da slipper du alle de skarpe strålene fra solen, som vasker ut ansiktet ditt, og gjør at du sitter igjen med et bilde der du myser og ser helt flat ut i ansiktet. Tar du bildene i skyggen derimot, da blir bildene veldig fine!

Redigering - Ingen bilder er perfekte når det kommer til lys, kontrast, varmebalanse, fargetoner, osv. Derfor kan det være smart å redigere lyset litt i et redigeringsprogram. Her kan du bruke alt fra instagram sin egen app, til mer avanserte programmer som lightroom. Eller, lightroom er faktisk enklere enn man tror, men det koster litt penger. Picmonkey.com er en gratis løsning som fungerer helt fint!

Lys - Dersom du skal ta bilder innendørs anbefaler jeg deg å stå forran et vindu. Da får du masse naturlig lys på deg og bakgrunnen, som gjør bildet fint. Det er veldig få ganger bilder blir noe som helst fine om du kun ta bilder med innendørs belysning. Så prøv å bruk så mye dagslys som mulig!

Blitz - Kunstig belysning som blitz blir nesten aldri fint. Du kan være heldig og få fine bilder med det. Men da får du aldri de fine og lyse bildene som man gjerne vil ha. Om du skal bruke kunstig belysning anbefaler jeg heller å gå til innkjøp av en diva ring eller et par soft bokser.

Forstå kameraet - Er det en ting du bør gjøre før du drar på sydentur, så er det å lære deg hvordan kameraet fungerer. Sett deg inn i de manuelle innstillingene, så kan jeg garantere deg at bildene bli 10x mer fine!

Vinkel - Uansett om du skal ta en selfie, eller bare et bilde av lunsjen din, bør du prøve forskjellige vinkler. Prøv deg frem og se hvilke vinkler du passer best! 

Bakgrunn - Når du skal ta bilder kan det være smart å sjekke bakgrunnen din først. Har du en bakgrunn der de ligger en haug rotete klær, eller du har en dass bak deg, vil jeg anbefale å fikse opp litt. Gå et sted i huset der du får en fin bakgrunn, eventuelt rydd opp og gjør det greit i bakgrunnen. Ingen er interessert i å se møkkete sokker, på en fin selfie. Hehe! 

 

Lykke til med fotograferingen i sommer! 

 

Koble av

I går tok Per Fredrik og jeg en tur ut for å spise på et av våre favorittsteder her i Sandefjord, nemlig La Scala. Siden vi begge jobber veldig mye, hjemmefra, er det deilig å ta en tur ut for å bare være oss og litt borte fra jobb. Eller, vi klarer jo å koble av hjemme også. Men det blir ekstra lett når man drar ut en tur. Også er det jo ekstra morsomt å spise ute, for da får man testet ut mat man vanligvis ikke ville laget selv.

Så i går testet vi begge ut tapastallerken, og det var utrolig godt! Jeg elsker spesielt godt jalapeno osteballene. Herregud så gode de var! Fritert ost med jalapeno, NAM! 

Nå skal jeg ta meg en liten joggeøkt på tredemølla. Det skal bli veldig deilig nå kjenner jeg! Elsker å løpe samtidig som jeg hører på musikk eller ser serier! 
 

Den perfekte sunne sommerdrikken!

Har dere hatt en fin start på uken? Det har virkelig jeg hatt! I går kveld satt jeg meg ned og planla uken, og mens jeg søkte litt rundt på nettet etter inspirasjon fant jeg en oppskrift på Pinterest som jeg bare måtte teste ut i dag. Den ble så bra, at jeg bare må dele den med dere!

Oppskriften er på vannmelon lemonade. Det smaker litt som vannmelon brus, bare at denne er helt naturlig, uten tilsatt sukker eller aspartan eller noe sånn surr. Her er det bare frukt og boblevann! Og det er så godt! Denne passer perfekt til grillfester, jentekvelder, eller bare til hverdags om du vil ha noe sunt og godt å drikke! 

Det du trenger er: 

- 1/2 vannmelon

- 1 sitron

- 5 dl sprudlevann. Har du ikke dispenser selv hjemme, fungerer farris perfekt!

- IsbiterOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hell lemonaden oppi et glass sammen med noen isbiter, og pynt gjerne med fine sugerør! Tips; Bruk gjerne vannmelon skallet som punsjbolle, hvis du skal servere til flere! 
 

Håper det smaker!

5 Beauty hacks!

- Dere vet de små fliseklemmene eller bobby pins som de heter på engelsk? De sitter 100x bedre om du setter de fast med taggene ned. I tillegg blender de mye bedre med håret.

- Unngå å bruke svart eyeliner på selve våtlinjen under øyet. Bruk heller en hvit eyeliner på våtkanten, og den svarte rett under. Da vil øynene dine se mer våkne og større ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Skal du bruke en beauty blender er det viktig at du fukter den godt. Hold den gjerne under rennende vann mens du pumper den til den har blitt helt stor, også trykker du den lett sammen for å skvise ut alt overflødig vann. Hvis du gjør dette blender foundationen mye bedre, enn hvis du ikke gjør det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Dersom du har sølt litt med leppestiften, eller du bare vil gjøre at kantene blir skarpere kan du gå over med en concealer. 

- Når du skal legge winged eyeliner kan det være smart å lage en prikk på hver side av øynene, for at vingen på eyelineren blir symmetrisk.

 

Slik tjener jeg penger på blogging

Et spørsmål jeg får nesten daglig er; Hvordan tjener du penger på blogging? Så i dag tenkte jeg å forklare litt om hvordan jeg tjener penger, i denne ganske annerledes jobben jeg har. Akkurat hvor mye jeg tjener ønsker jeg ikke å gå inn på, da jeg føler det er privat. Men hey, om du selv har en blogg som du ønsker å tjene penger på, eller du bare er nysgjerrig på hvordan vi bloggere tjener penger, bør du følge med nå!

Det er flere forskjellige måter vi bloggere tjener penger på. Den metoden alle kan bruke er affiliatelenker. Da må man være medlem av bloggklubben på blogg.no, eller tradedoubler, eller andre affiliate nettverk. Måten man gjør det da er at man linker til forskjellige ting, og hver gang noen går inn via den linken og kjøper produktet får du en prosentandel av kjøpet. Prosenten er som regel forskjellig fra butikk til butikk, men som regel mellom 7-15%. 

Den metoden som jeg selv bruker mest, er å ha annonseinnlegg. Da er det som regel en annonsør som tar kontakt med bloggeren (i mitt tilfelle er det side2 som fikser dette for meg), også bestemmer man en sum penger man får for å skrive et helt innlegg for produktet annonsøren vil reklamere for.

Denne metoden er nok der man tjener mest penger, men da er man nødt til å ha bygd opp jevne lesertall for å kunne selge slike innlegg. Som regel bør man ha minst 2000 unike hver dag over en lengre periode for at noen skal være interessert i slike innlegg. 

En ting jeg også må presisere er at det alltid er viktig å vite hva man reklamerer for. Selv er jeg veldig nøye med å teste ut produkter før jeg reklamerer for de. Jeg vet selv hvor kjipt jeg hadde følt det, om jeg hadde lest en anbefaling av en blogger, for så å brukt masse penger på et drittprodukt. Derfor er det viktig å aldri lure leserne sine. 

Den tredje metoden er når man får betalt for antall sidevisninger. Akkurat som på YouTube vises det et reklamebanner på bloggen min, og hver gang noen går inn på bloggen min tjener jeg en liten sum penger. Akkurat på dette punktet er man nødt til å ha veldig mange sidevisninger per måned, for at det i det hele tatt skal være noe penger i det.

Men om man har en blogg med mange lesere har man mulighet til å tjene en del penger her. Er man i et bloggnettverk, legger de inn disse bannerne for deg, men om du ikke er i et nettverk finnes det flere sider som lar deg legge inn bannere du kan tjene penger på. 

Så ja, som dere kan se er det flere måter å tjene penger på bloggen sin. Selv om penger aldri bør være fokuset når det kommer til blogging, for da kommer man virkelig ikke langt. Blogging bør alltid være noe man gjør fordi man syns det er morsomt. Selv blogget jeg i flere år uten å tjene en eneste krone på det. Men nå er jeg endelig så heldig at jeg kan holde på med det på fulltid fordi jeg tjener nok på det! 

Uansett, håper dere syns det var litt gøy å få et større innblikk i hvordan vi bloggere tjener penger. Er det noe som helst du lurer på angående dette er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan! 

 

Slik ble sminkeskuffen 10x finere!

I dag kom jeg på en liten do-it-yourself idè for å gjøre sminkebordet mitt litt finere. Som dere vet kjøpte jeg et nytt for en måned siden. Og det er jo utrolig fint å se på! Eneste som har vært litt kjipt er at skuffen inne i er brun, så da kan det fort se litt mørkt og skittent ut. Men i dag kom jeg på en idè for å fikse det! Nemlig, å legge marmor plastfilm i bunnen av skuffen, og det ble så fint! 

Slik så det ut før. Ikke veldig fint med brunt underlag i skuffene! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så da var det bare å tømme skuffen, måle opp plastfilmen og skjære den til. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og til slutt plassere den fint nede i skuffen. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og slik ble resultatet! Stor forskjell ikke sant? Det gir liksom den lille ekstra detaljen sminkebordet mitt trengte for å bli perfekt! Sminkebordet, fordelerne og lysene er forresten fra IKEA. Plastfilmen er fra Panduro
 

Hva syns du? Fint ikke sant?

 

Følg meg gjerne på snapchat "stinablogg" for å se når jeg legger ut nye blogginlegg + glimt av hverdagen! 

Ukens spørsmål #116

Kan du skrive et innlegg om "triksene" eller "hemmeligheten" til et godt og trygt forhold? Hva du syntes er viktig, og hva du mener man kan forvente av hverandre. Vet at det ikke er noen hemmelighet, hva er det som gjør at du og Per Fredrik har det så fint sammen?
- Hmm. Kan vel kanskje skrive et innlegg om det. Men jeg tror det aller viktigste er at man er snill og forståelsesfull mot hverandre, også at man er ærlige med hverandre. Da får man det så utrolig bra sammen. Fortell meg gjerne om dere vil at jeg skal lage et innlegg om dette, så skal jeg prøve å få til det!

Hvordan er det å jobbe hjemmefra?
- Det er for det meste helt fantastisk. Jeg bestemmer når jeg skal jobbe, og jeg trenger ikke å sitte i bilkø for å komme på jobb. I tillegg er det ekstra koselig at Per Fredrik også jobber hjemmefra, for da får vi sett hverandre enda mer! Men, det har selvfølgelig en downside. Og det er at man må være veldig streng med seg selv, så man ikke ender opp med å sove til 13 og jobbe 2 timer. 

 

Har du noen gang tenkt på hvor mange barn du vil ha?
- Tja. Hvis jeg i det hele tatt skal ha barn, tror jeg 2 barn er midt i blinken. Da blir det ikke for mange barn, pluss at de kan leke med hverandre. Selv har jeg en storesøster, og er veldig glad for at jeg hadde henne da vi vokste opp. Hadde nok kjedet meg veldig mye uten henne!


 

Hvor gammel var du da du startet med blogging?
- Jeg var 17 år. Så har holdt på en god stund! (er 23 år nå)

 

Bruker du enda redigeringsprogrammene som du tipset om for en stund siden pixl.com osv? Eller har du ett annet du bruker eller noen andre du anbefaler til å fikse bildene?
- Jeg bruker nesten kun adobe lightroom. Det fungerer så utrolig bra, og gjør bildene så fine! Bruker picmonkey når jeg skal lage thumbnails for å legge på tekst og ikoner.

 

Har du normalt svart hår? Eller har du farget det ekte, er det sånn at familien din har svart hårfarge?
- Mitt naturlige hår er medium brunt. Både moren og faren min har medium brunt, så har arvet det fra dem.Besøker du ofte familien din i Hokksund? Og hvor lang tid bruker du fra Sandefjord og til Hokksund?
- Jeg prøver å besøke de så ofte jeg kan. Men rekker dessverre ikke så ofte. Men drar alltid innom når jeg er i Hokksund for å fikse håret mitt, hehe! Det tar forresten ca 1,5 time fra Sandefjord til Hokksund.

 

For en god stund siden så jeg at du var med i musikkvideoen til pf, har den kommet ut og hvor kan man se den?
- Jeg var kun med på innspillingen og hjalp til backstage. Så er ikke med i selve videoen. Men den har kommet ut, og du kan se den HER. Flinke kjæresten min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan fikk du dine første sponsorer? Hadde du da mange lesere per dag?
- De kontaktet meg. Jeg hadde vel 1000 unike lesere om dagen på den tiden, om jeg ikke husker feil.

 

Hvor mye kosta den store grå Michal Kors veska?? Og vet du forskjellen på ekte og fake??
- Den kostet 3400,- kr om jeg ikke husker feil. Det lureste er å kjøpe på en Michael Kors butikk, da vet man at man får ekte vare. Anbefaler dere å holde dere unna shady nettsider som gir dere merkevesker til en billig penge. Da er de som regel fake. Alt som selges i typiske jalla-sydenbutikker er også fake. Av nettsider som jeg vet selger ekte er nelly og zalando.Hvordan er det å bo i Sandefjord? Liker du byen? Lurer fordi jeg nemlig vurderer å starte på folkehøgskole litt utenfor Sandefjord sentrum om et år når jeg er ferdig på vgs, men er litt skeptisk til å flytte ut av hjembyen min som ligger litt lenger nord i Vestfold. Viktig at jeg trives der jeg eventuelt skal bo et helt år, synes jeg. 
- Jeg syns Sandefjord er veldig koselig! Nå har jo jeg bare bodd her litt over en måned, så jeg føler ikke jeg kan uttale meg helt enda. Men så langt storkoser jeg meg her, og syns absolutt byen har alt man trenger både innen restauranter og shopping. Også er det jo superfint langs vannet!

Har du noen gang prøvd snus eller prøvd å røyke?
- Jepp. Da jeg gikk på ungdomsskolen begynte jeg å røyke og snuse. Heldigvis skjønte jeg hvor idiotisk og farlig det var, så jeg sluttet fort. Men mange av venninnene mine som startet samtidig, snuser / røyker enda. Så mitt tips er; aldri test det. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Jeg var sykelig brun

Å se hvordan jeg så ut da jeg var 17 år, gjør at jeg får helt sjokk. At det gikk ann å være så brun? Altså, hva var det jeg egentlig tenkte med? Greit at dette var på en tid hvor alle gikk rundt og var supertæne og fulle av melanotan (meg selv inkludert), men fordet da. Når jeg ser hvordan jeg ser ut nå ved siden av hvordan jeg så ut før, ser jeg jo utrolig blek ut. Men samtidig vet jeg jo at jeg har litt farge, og er gyllen i huden. Jeg syns det er så mye finere å heller være litt naturlig i hudfargen. For så brun som jeg var før, det var ikke mye lekkert!

Det er noe helt annet å være brun hvis det er hva du naturlig er. Men når er hvit jente blir så brun som jeg var, så ser det bare dumt ut! Og for ikke å snakke om hvor farlig det var! Herregud, jeg tok jo solarium flere ganger i uka, og svidde huden. Helt til den dagen i dag får jeg fortsatt svi for dette. Jeg har nesten alltid tørr hud over hele kroppen, og gjett om de rynkene kommer til å komme tidlig på meg!

Nei folkens, nå som det er sommer vil jeg anbefale dere å moderere litt med solingen. Det er helt i orden å ville være litt brun, men husk å gjør det gradvis og bruk solkrem som har både UVA og UVB og høy SPF, så dere beskytter huden. Tro meg, det er ikke gøy å ende opp med dårlig hud som konsekvens av soling. 

12 Problemer jenter har om sommeren

Ah, endelig sommer og sol. Nå skal vi kose oss på stranda, og grille hele kvelden. Men, det er ikke alt som er så idyllisk om sommeren. Jeg tror de fleste jenter kan kjenne seg godt igjen i disse problemene!

Toalett + jumpsuit. Jumpsuit er et utrolig fint plagg, og passer perfekt når man vil pynte seg uten å få et skjørt som flagrer opp. Men når du skal på do må du nærmest kle av deg alt for å bare tisse kjapt, for ikke å snakke om the struggle å få alt på igjen. Veldig kjipt om man er ute på byen og drikker, og gjerne må på do 15 ganger i løpet av kvelden. 

Varmt hår - Om du har langt, tykt og mørkt hår om sommeren er det som å gå med en varmeovn på hodet. Det blir så varmt at du blir helt kokt i hodet, og ikke kan du kjøle ned med vann heller, for da blir sveisen du brukte 45 min på ødelagt..Skifte bikini - Å skifte ut av bikini og til tørre klær på stranda er virkelig ikke bare-bare. Å holde badehåndkleet oppe uten å miste det, eller gå rett på trynet er en liten kunst i seg selv. Og det er jo umulig å hoppe rett i vanlige klær med våt bikini, for da ser man ut som man har både har hatt melkespreng og tissa på seg..

Umulig å finne bikini - Altså. Hvor skal jeg starte? Det å finne en bikini overdel som både ser fin ut, gjør at puppene ser fine ut og ikke som en lang pølse, og som passer under puppene er umulig. Hvorfor lager de ikke bikiniene i størrelser slik som man gjør på bh'er? Det er jo helt umulig å finne en bikini som har riktig størrelse i skålen og på båndet under puppene.. 

Shorts + skinnseter = auuu! Det er få ting som er verre enn å sette seg inn i bilen når man har på shorts, og varmen har stått på bilen. Da svir det ekstremt i lårene. Enda mindre digg er det når man skal reise seg opp igjen, og lårene henger klistret fast i setet..

Lik strl på bikini - Altså, hvem kom på den idiotiske ideen at bikinier skal selges som sett? Det er vel nesten ingen jenter som er samme størrelse i underdel som i overdel?

Alt må barberes - Om vinteren kan man gjerne la det gå noen dager mellom barberingen. Men om sommeren syns alt i bikini, så da er det bare å dra frem høvelen hver eneste dag..

Sminken smelter - Når solen steker blir man klam i ansiktet, og da begynner foundation å spre seg rundt i ansiktet, så man ser ut som en dårlig selvbruningstabbe. For ikke å snakke om hvor lekkert det er når maskaraen begynner å renne..

Bikiniskille - Etter 2 uker i syden ser man superfin og brun ut, helt til man skal gå i en topp som er stroppløs og man har et fint lite bikiniskille som gjør at det ser ut som du har på bh med hvite stropper. 

Shortsen sklir opp - Jeg elsker å gå med shorts, og det er et summer must for meg. Men jeg hater virkelig når jeg går bortover, og hver 15. meter må justere den fordi den har sklidd langt oppi ratata. 

Gress + høye hæler. Dette er aldri en god kombo. Har du på deg stiletthæler og skal på hagefest er løpet kjørt. Da blir du stående fast med hælene planta nede i gresset.

Sand overalt - En liten dukkert ute i vannet, og vips så har du sand i bikinien som er helt umulig å få vekk. Til og med 3 år etter ligger det sandkorn igjen fra sydenturen. 

 

Noen problemer du kjenner deg igjen i?

 

Følg meg gjerne på facebook, HER, for å se når jeg legger ut nye blogginlegg. 

En bok jeg har fått dilla på

Det er sjelden at jeg får skikkelig dilla på en bok. Jeg tror vel kanskje at jeg har lest maks 3 bøker i hele mitt liv, rett og slett fordi de fleste bøker jeg finner er altfor kjedelige. Romantiske klissete bøker er liksom ikke noe for meg. Så da er jo nesten halve jenteseksjonen borte. Men bøker om business derimot. Det elsker jeg! For et par dager siden kjøpte jeg boken til Petter Stordalen "Jeg skal lære deg min hemmelighet".

Han er jo en av norges aller rikeste og mest suksessfulle businessmenn, så han er definitivt mannen å lære av når det kommer til akkurat dette. Nå vet ikke jeg hvor interessant dette er for alle, men jeg vil tippe det er mange av dere det ute som har en liten grunder i magen, og da bør dere virkelig ta en titt på denne boken. Jeg begynte å lese den i dag, og er allerede helt oppslukt! Er allerede på side 87, så kommer nok til å lese igjennom denne ganske fort! 

Ekstra morsomt er det at han har skrevet ett stykke om bloggere, og den makten vi har. Noe mange kanskje tar for gitt, men som de virkelig burde se verdien i! 

Så folkens, om dere kjeder dere i helgen / ferien er dette absolutt en bok jeg vil anbefale dere! Om du har noen gode bøker å anbefale, er det bare å dele de i kommentarfeltet! Tar gjerne imot boktips! 

 

PS; Følg meg gjerne på facebook for daglige oppdateringer, HER. Og på snapchat "stinablogg" for glimt av hverdagen min!  

 

12 Ting du kan gjøre i helgen!

Enten om du har sommerferie, eller du kun har fri i helgen, er du nok ikke alene med å ikke ha lagt planer for de kommende dagene. Så for å gjøre planleggingen deres litt lettere, og forhåpentligvis hjelpe dere med å få en morsommere helg, har jeg funnet 12 ting dere kan gjøre i helgen! 

Lag hjemmelaget is. Test ut noen oppskrifter på hjemmelaget is, og nyt de i varmen!

Shopping. Om været ikke er helt på din side, er alltid en oppfriskning i garderoben kjekt!

Jentekveld. Inviter noen venninner på jentekveld. Disk opp med god mat, noen jentefilmer og masse snacks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les en bok. Selv har jeg nettopp kjøpt boken til Petter Stordalen, og jeg gleder meg til å lese den!

Dra på telttur. Dra på telttur med noen venner, og opplev skogen, samtidig som dere spiser grillmat og skravler til sent på natt.

Dra på konsert. Sjekk ut hvilke band som spiller i helgen, og ta en tur på konsert! Rihanna har blant annet konsert i morgen på Telenor Arena.


Sykkeltur. Dra på sykkeltur til et nytt sted. Pakk gjerne med telt i sekken, og gjør turen til en 2 dagerstur.

Slapp av på stranda. Endelig fri fra jobb og skole. Hva er vel bedre enn å ligge på stranda og slappe av i solen?Yoga. Test ut yoga og la musklene få jobbe samtidig som hodet får slappe av!

Spis ute. Ta med kjæresten ut på restaurant, og lag en koselig date ut av det.

Rydd opp. Er det dårlig vær i helgen, kan du gjerne bruke tiden på å rydde skikkelig opp i hjemmet ditt. Fjern alt du ikke lengre trenger og bruker, og få det fint! 

Dra til en park. Tusenfryd, sommerland i Bø, dyreparken. Valgene er mange! 

 

Hva skal du i helgen?

Slik var Stavanger!

Da er vi endelig hjemme i Sandefjord, etter et par veldig fine dager i Stavanger. Til tross for at været ikke var helt med oss, fikk vi kost oss masse, og sett mye fordet! I går var vi som jeg nevnte tidligere, på litt seightseeing rundt i Stavanger. Vi fikk sett både fargegaten, sentrum og vi tok en tur innom oljemuseet.

Kvelden da vi kom tok vi oss en tur innom restauranten som var på hotellet (radisson blu royal), der vi spiste veldig god mat! Jeg testet blant annet ut vafler med spekeskinke, geiteost og multecoulis. Herregud så godt det var! Jeg er jo skikkelig vaffel person, så for meg var det helt perfekt! I går dro vi som sagt innom oljemuseet, følte det passet bra da vi først var i Stavanger. Det jeg ble mest fascinert over, var denne globusen som viste antall mennesker på jorda akkurat nå. Det er utrolig hvor fort de tallene gikk oppover. Ble nesten litt skremt over hvor fort befolkningen vokser. 

Etter en god runde på museumet måtte vi selvfølelig innom suvernirsjappa, der kjøpte jeg masse forskjellige kule steiner. Kanskje litt weirdo, men de var sykt fine! 

I 15 tiden dro vi til Stavanger forum for å gjøre klart for opptredenen Per Fredrik skulle ha med bandet. Så da ble det litt intervjuer, slappe av backstage også show! Er så stolt over hvor flink kjæresten min er til å synge! 

På kvelden i går skulle vi egentlig ut og spise. Men etter den lange dagen vi hadde hatt, ble det bare roomservice og tv titting hele kvelden. Hehe! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Har forresten rukket å filme en del mens vi har vært i Stavanger, så det kommer på onsdag! Nå er det snart tid for litt tacofredag og chillout her hjemme, med en god film. Men først, må mailen tømmes og kofferten pakkes ut av! 

 

Følg meg gjerne på Facebook for daglige oppdateringer, HER

Følg meg også på snapchat (@stinablogg) for glimt av hverdagen min!