hits

juli 2014

Guide: Paris

Hei dere!

I forrige uke besøkte jeg Paris for første gang i mitt liv. I Paris er det veldig mye man burde få med seg. Men da må man være flink til å planlegge godt. Hvis man er der kun en weekend anbefaler jeg dere å skrive opp et program for hva man skal gjøre hver dag. Da får man med seg mest mulig. For tro meg, tiden går så altfor raskt i vakre Paris ♥

Paris er for meg en plass jeg kun kommer til å dra til den ene gangen jeg var der nå. Siden det er veldig mye å se på, men ikke så mye å gjøre. Hvis dere skjønner? Når jeg var i London tidligere i år var det masse ting man kunne gjøre, og en helt fantastisk shopping gate. Mens det å være i Paris er litt som å dra på et museum. Hehe! 

Men selv om Paris er litt som et museum, er det veldig koselig å være der med sin kjæreste, og ikke minst veldig romantisk! Anbefales virkelig til alle kjærestepar der ute!

Eiffeltårnet
Dette er must no. 1 å få med seg i Paris. Eiffeltårnet ble bygget i 1887 og siden det har det vært et symbol for Paris. Hvis du har tenkt deg opp i tårnet må du regne med å stå i kø i flere timer, med mindre du vil gå 1665 trappetrinn. Ved Eiffeltårnet er det mange små kiosker hvor man kan kjøpe Crepè som man kan kose seg med i parken forran tårnet. 

 


Notre Dame
Dette var et av de store høydepunktene på min reise. Notre Dame er så spektakulært og stort at det kan ikke beskrives. Det er helt merkelig å tenke på at dette ble bygget 1163 og de brukte 200 år på å bygge katedralen. Selv om jeg er langt ifra religiøs satt jeg veldig stor pris på denne katedralen. Anbefaler dere å gå en tur i parken som ligger inntil Notre Dame og bare se på alle de flotte utsmykningene som er rundt på bygningen. 

 

Triumfbuen
Triumfbuen ble bygger under Napoleon for å feire han selv og den franske armèen. Man kan gå på toppen av buen for å få god utsikt over shoppinggaten Champs Elysee. 

 

Spise på en fortauskafè
Litt av tingen med Paris er at man vil få litt følelsen av byen. En bra måte å få det på er å spise på en av de mange fortauskafeene som er rundt i hele byen.  

 

Konditori
Det franske kjøkkenet er veldig dominert av flotte konditori desserter og bakeri. Makroner, terter, croissanter og baguetter er noe man virkelig bør smake på når man er i Paris. 

 

Disneyland Paris
Uansett alder og kjønn er Disneyland veldig morsomt. Jeg fikk tilbake så mange gode barndomsminner når jeg gikk i selve hovedparken "Disneyland park". Hvis du vil lese mer utfyllende om Disneyland Paris har jeg laget en guide du kan lese HER. Der står alt du trenger å vite :-)  

 

Shopping: Champs Elysee og Rue de Rivoli
Hvis du ønsker å shoppe i Paris har de to gater du bør sjekke ut. I Champs Elysee ligger det mange dyre merkebutikker og noen vanlig butikker. Her finner du det meste du trenger. Er du mer sulten på shopping kan du sjekke ut Rue de Rivoli. Der har de mest rimelige butikker som passer for de aller fleste. Selv syntes jeg ikke shoppingen i Paris var noe spesielt bra. Jeg foretrekker London når det kommer til shopping.  

Pont de l'archevêché eller kjærlighetsbroen som den blir kalt på norsk.
På denne broen kan kjærestepar henge en lås med initialene sine for å erklære evig kjærlighet. Det henger tusenvis av låser på broen og det er et virkelig romantisk syn! Dessverre tenkte ikke vi på å kjøpe lås i Norge før vi dro ned, så vi fikk ikke hengt opp lås på broen. Det var nemlig helt umulig å få tak i låser i hele Paris.. Så hvis du og kjæresten din skal ned til Paris anbefaler jeg dere å kjøpe med lås på forhånd og henge den sammen på broen. 

 

Timhotel - Hotel i Paris
Når man skal booke hotell i Paris er det veldig viktig å booke et som ligger nærme metroen. Man tar alltid metroen overalt hvor man skal, så det er prioritet nummer 1. Vi bodde på Timhotel som hadde veldig fint soverom med alt man kunne trenge. Men hotellet var mest for de som kun trengte et rom. Det var mulighet til å spise frokost der, men det var ingen god frokost og den var veldig dyr. Men når man er i Paris anbefaler jeg dere å heller spise frokosten i en park eller på en fortauskafè. Så mye koseligere!

 

Noen tips: 

- Når dere er i Paris bør dere virkelig lære dere metroen godt. Skaff dere et kart hvor alt dere trenger å vite står. Disse finner dere på hotell og på metroen

- Det er ekstremt mye asiatere i Paris, ikke helt sikker hvorfor. Men 80% av turistene er asiatere. Så bli vandt til masse asiatere som flyr rundt og tar bilder av absolutt alt! Alle informasjonsting som blir sagt på høytalere blir sagt på fransk, engelsk, japansk og kinesisk. Så det sier vel sitt!

- Franskmenn er kjent for å ikke være så flinke i engelsk, og dette har jeg litt delte meninger om. Noen steder er de veldig flinke og lette å få hjelp av, mens andre steder ser de bare stygt på deg hvis du spør om hjelp. Så ikke regn med at du bare kan spørre noen på gaten etter hjelpe for å komme deg rundt.

 

Ellers håper jeg dere som skal til Paris i sommer eller senere koser dere masse. Paris er en by som har masse å by på!

Oppskrift: Hjemmelaget tomatsuppe

Hjemmelaget tomatsuppe smaker ti ganger bedre enn hva vanlig pose tomatsuppe gjør. Den er veldig lett og kjapp å lage, så dette går unna i en fei! Dette klarer til og med dere studenter som nettopp har flyttet hjemmefra å lage! 

Til 2 porsjoner trenger du:

- 1/2 løk

- 1 ss smør

- 1/2 ss hvetemel

- 1/2 boks tomater med basilikum og oregano

- 4 plommetomater. (Disse kan sløyfes)

- 5 dl vann

- 1 buljongterning (enten grønnsaks- eller kjøttbuljong)

- 1 dl matfløte. 

 

Sånn gjør du:

1. Skyll rens og finhakk løken.

2. Smelt smør i en kjele og tilsett løken. Stek til løken blir myk og blank. Rør inn hvetemelet.

3. Hakk plommetomatene og tilsett alle tomatene.

4. Spe med vann, litt om gangen. Rør til det er klumpfritt mellom hver gang du sper. Tilsett buljongterningen og matfløten.

5. La suppen småkoke i 5 minutter. Smak til med pepper og salt. PS: bruker du en stavmikser til å mose suppen blir den ekstra fin. 

Håper det smaker!

Vil du bli linket?

Nå er det kjempe siden jeg har hatt linke-konkurranse her på bloggen! Vet det er veldig mange flinke bloggere der ute som jeg stadig vekk får kommentarer fra, som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Så derfor tenkte jeg å kjøre igang en linkekonkurranse. Jeg velger ut ca 3 bloggere som jeg linker her på bloggen. Velger ut bloggerne neste helg. 

For å melde deg på må du:

- Legge igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.

- Like facebooksiden min HER


Lykke til! :-)

Dagens antrekk - Sweet pastel

Hei hei dere! 

I dag har jeg hatt litt av et prosjekt å holde på meg. Jeg må heise tape extensionet mitt. Er jo snart 2 måneder siden jeg heiste det sist. Så det har vokst ut rimelig mye! I tillegg måtte jeg farge extensionet siden solen bleker det så kraftig mye. Så i dag har jeg tatt av alt extensionet, tatt av den gamle teipen, farget extensionet og mitt eget hår, og i morgen setter jeg det på igjen. Blir deilig å få heist det nå! Føler meg alltid så fresh når håret er perfekt! 

Nå skal jeg ut en liten tur med hundene, nå som endelig solen ikke steker like mye. Er så deilig å ta joggeøktene ute på sommeren. Ha en fin tirsdag videre!

Morning workout

God morgen ♥

Nå har jeg nettopp hatt en treningsøkt her hjemme. Gud så deilig det er å starte dagen med en treningsøkt! I dag ble det squats, sit ups og planken. De siste dagene har jeg også vært mye ute med begge hundene til pappa. To border collie hunder på tur er ikke bare bare. Men det er så koselig å gå med de i skogen. Gikk en tur på lørdag og i går opp til et vann i nærheten av der jeg bor. Det er 3 km med opp og nedover bakker. Helt perfekt løype! Har dere kommet igang med treningen denne uken? Eller blir det mye avslapping i solen?

I'm back!

Hei hei dere! 

Da var min mini sommerferie over. Selv om det har vært litt deilig å ha helt fri, har jeg savnet dere veldig! Har lagd en liten videoblogg til dere, der forklarer jeg hvorfor jeg trengte litt fri. 

Disneyland Paris - Guide

Hei hei dere!

Nå sitter jeg på flyplassen i Paris og er klar for flyavgang. Vi var veldig tidlig ute til flyet i dag, så da har jeg god tid til å skrive innlegg for dere. Fikk en del spørsmål om hvordan Disneyland var i går, så tenkte jeg kunne skrive en liten guide til dere. Når man skal reise rundt i verden er det veldig viktig å ha en plan på hva man skal gjøre, hvis ikke kaster man bort veldig mye tid på å surre rundt. Vi hadde lagt en plan på Disneyland, og klarte å få med oss ganske mye!

Jeg syntes Disneyland Paris var veldig koselig og jeg er veldig glad for at jeg dro. Dette er en park for familier, venner og kjærestepar i alle aldre. Man kan gjerne dra med barna sine. Men da anbefaler jeg dere å vente til de har blitt minst 3 år, siden man må stå veldig mye i køer og det kan fort bli litt vel overveldende for de små med så mye mennesker.

 

Hvordan kommer man seg til Disneyland?
- Fra Paris kan man velge forskjellige måter. Man kan ta taxi til Disneyland, men det er veldig dyrt. Det kan fort komme opp i 1200,- kr. Hvis man tar toget koster ca 15 euro (ca 120,- kr). Så her kan man spare mye penger! Vi tok toget fra "Chatèlet Les Halles" til "Marne-la-Vallè-Chessy". Toget vi tok var den røde A4 linjen. Det tok ca en time å ta toget dit, og 5 minutter gange. (Kjøp dagsbillett som gjelder for alle 5 soner uten flyplass)

 

Hva koster inngang?
- Hvis man kjøper billett på Disneyland koster det 88 euro (ca 750,- kr). Det er ganske dyrt, men det er virkelig verdt det! Tror man kan få rabatter og slippe køer hvis man kjøper billett på nettet. For å slippe mest mulig kø er det veldig viktig å være tidlig ute. Vi kom 09:50 og da var det allerede litt kø. Selve parken åpner 10:00. 

 

Hva er det i de forskjellige parkene?
Det er to parker på Disneyland Paris. "Disneyland park" og "Walt disney studios park". Førstnevnte er der det store rosa slottet ligger. Det er det veldig mye fint å se på. Det er også mange små temaparker inne i parken. Blant annet western park, en Star Wars park, en Pirates of the Carribean park, Pochahontas park, osv. Mye bra å se på! Det er også mange fine suvenir butikker der.

I "walt disney studios park" er det mest karuseller og noen veldig store mathaller. I tillegg er det også noen survenir butikker. Denne parken er ikke like "fin", men her er det mest morsomt for de som liker karuseller. 

Hvilke attraksjoner bør man ta / ikke ta?
Vi tok en del karuseller når vi var i Disneyland i begge parkene. Noen av de var veldig veldig skumle, mens noen var bare "koselige". Nå skal det taes med i betraktning at jeg er en stor pyse, så når jeg kategoriserer karusellene under er det ikke sikkert at dere syns de er like skumle.

 

Ikke så skumle:

"Star tours" - Dette er en 4D kino med en reise igjennom galaksen. Vær forbederedt på å bli veldig kvalm, for denne karusellen går opp og ned samtidig som man blir kvalm av "reisen". Denne passer nok best for Star Wars fans. Denne havner under "ikke så skumle" kategorien siden man ikke blir noe redd. Man blir bare ekstremt kvalm! (disneyland park)

"Phantom manor" - Dette er et spøkelseshus som passer for alle aldre. Man sitter i en vogn igjennom et hus med masse skumle "mennesker". Vil ikke røpe for mye! (disneyland park)

"Le Caroussel de Lancelot" - Dette er en "merry-go-round" karusell. Den passer veldig godt for de minste. Men den er så utrolig fin, så anbefaler alle å ta den! (disneyland park)

Veldig skumle:  

"Space mountain mission 2" - Denne karusellen kjører man veldig mye i mørket, og det går ekstremt fort. Man går 360 grader rundt. (disneyland park)

"Rock 'n' Roller Coaster starring Aerosmith" - Denne er helt forferdelig skummel. Denne karusellen slenger deg rundt opp og ned overalt. Jeg ble ekstremt redd når jeg tok den. Anbefaler ingen å ta den, for den er helt jævlig! (Walt disney studios park)

"The twilight zone, Tower of terror" - Dette er et spøkelseshus som man sitter i en stor heis. Heisen faller ned mange etasjer før den bråstopper. Veldig ekkel følelse! Men veldig bra karusell. (Walt disney studios park)

Ellers er det bare å nyte parken. Opplev det dere ønsker og husk å ta masse bilder. Det er så koselig å ha i albumet når man kommer hjem!

Sneakpeek fra Disneyland

Hei hei dere!

Nå har vi nettopp kommet tilbake fra hotellet etter en fantastisk tur i Disneyland. Vi har sett så utrolig mye fint i dag. Barndomsminnene blomstrer! Hadde på Endomondo app'en på mobilen min i dag, og vi har gått hele 13 km! Totalt på denne turen har vi gått over 50 km. Så nå gleder jeg meg til å komme hjem og slappe av. Det har vært 4 helt fantastiske dager i Paris med min kjæreste.

 I morgen drar vi hjem til Norge, med en liten mellomlanding i Danmark. Kommer til å legge ut mer bilder fra Disneyland i morgen. Nå skal jeg bare slappe av og kose meg den siste tiden i vakre Paris. 

Chilling in Paris

God morgen ♥

Hvordan er det hjemme i kjære Norge? Håper dere har det fint! Her har vi det veldig bra! I går var planen å ta en rolig dag. Været var ikke helt på vår side, så vi fikk ikke besøkt Luxembourghagen som planlagt. Men vi fikk gått masse rundt og sett mye. Vi fikk besøkt blant annet Beaugrenelle som er et nokså stort kjøpesenter. Hadde egentlig planlagt å ta turen opp i Eiffeltårnet, men når vi så køen droppet vi det. 

I dag skal vi på Disneyland. Gleder meg skikkelig til å se alle ting fra barndommen min i virkeligheten. Kom gjerne med masse tips til hvilke ting på Disney vi burde få med oss! Skal knipse masse bilder jeg kan dele med dere!

Spektakulære Notre Dame

På søndag besøkte vi spektakulære Notre Dame. Jeg hadde ingen anelse om hvor fantastisk dette bygget faktisk var før jeg så det selv. Notre Dame tok hele 200 år og bygge, og de startet i 1163. Tenk at for 850 år siden bygde de faktisk denne spektakulære bygningen! Det er så utrolig mye utsmykninger og statuer at det er helt sinnsykt. Jeg ble mye mer fascinert og imponert av denne bygningen enn hva jeg har blitt av noe annet i Paris, inkludert Eiffeltårnet og Triumfbuen. Notre Dame er rett og slett helt magisk. Man må se det ansikt til bygning før man kan forstå hvor fantastisk den er! 


Vi fikk lov til å gå inn i den gotiske katedralen. Det var veldig mørkt der, så fikk ikke tatt så mange bilder. Men det var veldig fint inne i katedralen. Ekstremt høyt under taket og mange statuer overalt. Deriblant Jesus som henger på et kors med en drage under seg.
Shopping i Paris

God morgen ♥

I går var vi på shopping i Paris. Vi dro først på Champs Elysees og tittet litt. Der kunne man finne Zara, H&M, Louis Vuitton, Adidas, Disney store, Sephora, osv. Jeg er ikke noe veldig fan av ekstremt dyre butikker så vi shoppet ikke så mye der. 
Frokost på Champs Elysees ♥

 

Du vet du er i Frankrike når Mc Donalds har et eget konditori!

Etter vi hadde sett igjennom hele Champs Elysees gikk vi ned til Rue de Rivoli. Der var det en del flere butikker som var litt mer for oss. Deriblant forever 21, Bershka, Pimkie, osv. Dessverre er det så få steder som har strl 34/xs i klær, så det ble ikke så mye shopping på meg. Syns ikke Paris sine shopping gater imponerte noe veldig. Hvis man skal dra til en storby for å shoppe bør man dra til London. Paris er mer en by hvor man kan oppleve og se ting, og bli enda mer forelsket i hverandre i de romantiske gatene. 

Pavillon Richelieu ♥

Totalt gikk vi over 15 kilometer i hele går. Så i dag er vi rimelig slitne. I dag kommer vi til å ta en rolig dag i Paris, med besøk av litt parker og spise masse makroner. I morgen blir det Disneyland!

 

Eiffeltårnet i Paris

Noe som er selve symbolet på Paris er Eiffeltårnet. Det 324 meter høye tårnet blir besøkt av over 5,5 millioner mennesker hvert år. Over 200 millioner mennesker har besøkt tårnet siden det ble bygget i 1887. Vi orket ikke å ta turen opp i Eiffeltårnet i går, men det har vi planlagt å gjøre litt senere på turen. Å gå trappene opp har vi i alle fall ikke tenkt til å gjøre. 1665 trappetrinn blir nok litt vel mye for oss!I parken ved Eiffeltårnet er det veldig mange mennesker som vil lure penger fra deg. Over kan du se et veldig godt eksempel på det. Mannen som har bøyd seg ned holder på med 3 kopper, målet for turister er å finne ut hvilken kopp ballen ligger under. Det står alltid 3-4 personer som samarbeider med mannen, og som later som de gambler pengene sine. De gir som regel 50 eller 100 euro sedler og hvis man klarer å finne ballen får man dobbelt av pengene tilbake. Men hver gang det kom et menneske som ikke samarbeidet med disse folkene, og prøvde å gamble ble de lurt trill rundt. Det var et par som gamblet vekk 250 euro i går. Stakkar mennesker sier jeg bare! 

Hvis man er ved Eiffeltårnet noen gang, burde man stå og se litt på disse. Folkene som samarbeider er ekstremt gode skuespillere og veldig flinke til å lure folk. Vi stod og så på sikkert i 20 minutter for å finne ut hvem som ekte spillere og hvem som var skuespillere.

Har du besøkt Eiffeltårnet noen gang?

Around Paris

God morgen ♥

Etter at jeg hadde lagt ut innlegget på bloggen i går, om at vi var fremme i Paris, dro vi ut for å utforske Paris litt. Vi kjøpte oss et 3 dagers kort på metroen og fartet rundt. Det er helt utrolig hvor mye vi klarte å se bare i går! Å bruke metroen er helt genialt, selv om det er litt vanskelig å komme inn i systemet i begynnelsen. Men heldigvis er metroen veldig lik som i London, så vi er kjent med systemet fra før! 

I går rakk vi å se og oppleve Triumfbuen, Eiffeltårnet, Notre Dame, Moulin Rouge, spise på en fortausrestaurant, se lokale dansere opptre, drikke kaffe fra Starbucks og mye mer! Har tatt ekstremt mye bilder, så må dele de opp i flere innlegg :-)


TriumfbuenMoulin Rouge Vel fremme i Paris

Hei hei fra Paris ♥

Nå er vi endelig fremme i Paris. Når vi landet hoppet vi rett på en buss inn til Operaen i Paris. Videre derfra gikk vi bort til hotellet. Vi velger alltid med vilje å finne frem til steder selv, i stedet for å bare hoppe inn i en taxi. På den måten blir man så utrolig mye flinkere til å reise! Selv om det kan være litt slitsomt, og føles litt skummelt ut lærer man veldig mye av det!

Paris er så utrolig vakkert. Det er høye, gamle og vakre bygninger overalt. Hele stedet er så majestetisk! Jeg er sikker på at vi kommer til å kose oss noe helt hinsides her! Nå har vi nettopp kommet inn på hotellet. Så tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av hotellrommet våres. Vi skal straks ut og spise litt middag og titte litt rundt i gatene. Ah, vakre Paris ♥Jentekveld hos Victoria

God morgen ♥

Nå har vi sjekket inn på Gardemoen, og venter på å boarde flyet. Nå er det ikke lenge til vi er i Paris *wiii*. Vi lander 13:30 på Chans de Gaulle og da bærer det rett av sted til hotellet. Kjenner det kribler skikkelig i magen. Gleder meg så utrolig mye nå! 

I går var jeg på jentekveld hos Victoria. Vi grillet masse god mat, og koste oss skikkelig mye! Til dessert ble det frukt med is og smeltet sjokolade. Ah, det var så godt! Kan virkelig anbefales!


Fine Trine ♥

Trine, Camilla og meg
Helena, Trine og Victoria!


Mmmm, det var så godt!
Nå skal jeg spise opp resten av frokosten min, før vi hopper på flyet. Blogges fra fantastisk vakre Paris! ♥

Klar for jentekveld (og Paris)!

Hei hei dere!

I dag har jeg pakket kofferten, og jeg er klar for Paris i morgen. Gud som jeg gleder meg! Tusen takk for alle tips dere har kommet med, ang. hva man bør oppleve og se i Paris. Hvis dere har enda flere tips tar jeg de imot med åpne armer. Vi tenkte oss kanskje en tur til Disneyland i Paris, men er litt usikre. Er det noen av dere som har vært der? Noen erfaringer? 

 

Dagens antrekk
Sko - Ellos.com  //  Jumpsuit - Bik Bok  //  Veske - Kjøpt i Portugal  //  Klokke - CMYK

 

Nå skal jeg straks dra på jentekveld hos Victoria. Vi skal grille og kose oss med en liten gjeng jenter. Det blir koselig! Må innom Gulskogen en liten tur først, og handle litt småting jeg trenger til Paris. Ønsker dere en fantastisk flott lørdag. Nyt det herlige været med gode mennesker ♥

Vi skal til Paris!

Gjett hva!? Roger og jeg skal til Paris på søndag! Har drømt om å dra til Paris så utrolig lenge, og nå skal jeg endelig dit. Det blir så romantisk å dra dit med kjæresten min. Ah, som jeg gleder meg! Dette blir så fantastisk! 

Gleder meg til å spise lunsj på fortauskafeer, se Eiffeltårnet og Mona Lisa, spise makroner i alle regnbuens farger og shoppe i vintage butikker. Kjenner det kribler i magen bare av å tenke på at vi reiser allerede på søndag. 

Siden vi ikke har vært i Paris før, trenger vi tips fra dere som har vært der! Hva bør man få med seg? Hvilke restauranter bør man spise på? Hva bør man gjøre mens man er der? Del alle erfaringer dere har fra Paris! Min sommersminke

Nå på sommeren liker jeg å sminke meg veldig naturlig. For meg er det viktig at sminken kjennes lett  ut på huden, og har en solfaktor. Tunge flytende foundations holder jeg meg langt unna i varmen, for de tynger huden og man blir fort klam i ansiktet av slike produkter. I jungelen av produkter er det altfor lett å gå seg vill. Derfor skal jeg gi dere noen tips til de produktene jeg selv bruker, som jeg liker veldig godt.


♥ Primer fra Smashbox 

♥ bareMinerals powder foundation "golden medium"

♥ bareMinerals concealer børste

♥ Isadora kabuki børste

♥ Når jeg skal legge sminke bruker jeg alltid en primer. Den jevner ut fine linjer og porer, og gjør at pudderet legger seg fint på huden. Jeg liker  denne primeren fra smashbox veldig godt. 

♥ Deretter bruker jeg concealer børsten min fra bareMinerals og pudder foundation fra bareMinerals til å dekke over kviser, mørke ringer under øyne, osv. Avslutter med å bruke Isadora kabuki børste til å påføre pudderet i hele ansiktet. Jeg bruker det samme pudderet til som concealer og til hele ansiktet. 

♥ bareMinerals powder brush

♥ bareMinerals powder foundation "golden tan"

♥ bareMinerals ready blush "the one"

 

♥ Som solpudder bruker jeg bare en mørkere pudder foundation fra bareMinerals i fargen golden tan. Den påfører jeg rett under kinnben, og lett rundt i hele ansiktet med bareMinerals powder brush.

♥ For å markere kinnbena mine bruker jeg en blush fra bareMinerals i fargen the one. 


♥ Til leppene mine bruker jeg H&M matte lipstick i fargen "bardot". Den gir en matt og nude farge på leppene. 

♥ Til brynene mine bruker jeg først et pinsett fra H&M til å forme øyenbrynene. Så bruker jeg en øyenbrynsblyant fra Smashbox "browtech to go" i fargen "light brown". Den bruker jeg til å markere øyenbrynene mine. Siden jeg har veldig markerte øyenbryn fra før er det ikke så mye som trengs å markeres, men litt perfeksjon må alltid til!

Turister i eget land?

Hei hei dere!

Da er vi endelig hjemme fra Oslo. Etter at vi hadde fikset det vi måtte fikse i Oslo i dag, tok vi oss en liten seightseeing tur rundt. Syns det er så koselig å gå rundt i Oslo's gater og bare kikke, snakke og ha det koselig sammen. 

Det er jo uttalige kafè'er, og de er så koselig å ta en liten lunsj på. Grove rundtstykker med brunost på Baker Hansen er så godt!Føler det er så tabu kultur å være litt turist i eget land i Norge. Men jeg syns vi må vende om på det! For hvis man bare drar ut og utforsker litt, så finner man så mye fint og morsomt. Man trenger ikke å dra til New York eller syden for å utforske. Norge er jo et av verdens beste land, så hvorfor ikke utforske det litt? 

Dagens antrekk

God morgen, eller skal jeg skrive god dag kanskje?

Nå er Roger og jeg på vei inn til Oslo. I dag er siste dagen på en liten stund, som vi må inn for å fikse ting. Det skal bli deilig å endelig kunne slappe av igjen, og slippe å dra frem og tilbake til Oslo hver dag. Dette er vel 4. gangen i løpet av en uke. Så jeg kan virkelig si at det har vært litt slitsomt, men det er så verdt det! 


H&M: Topp  //  Lycke, Bagorama: Veske  //  Bik Bok: Bukse  //  Jeffrey Campbell: Sko

Hemmeligheter

Hei hei dere!

Nå har vi nettopp kost oss med veldig god middag. Løksuppe til forrett, og reker med loff til hovedrett. Og nå snart vin og kjeks til dessert. Skikkelig sommerlig og godt. Kan virkelig anbefales! Tidligere i dag var vi i Oslo for å fikse litt ting til fremtiden. Åh, som jeg gleder meg! Klarer nesten ikke vente med å fortelle det til dere! 

Men men, noen ting må jo holdes hemmelig inntil videre. Hehe :-)


Ut på badetur, aldri sur!

Hei hei!

Nå har vi nettopp vært på Eiker'n og badet litt. Det var helt fantastisk vær ute i dag, så da måtte vi virkelig utnytte det! Kan jo ikke sitte inne når det er så flott vær! Nå skal vi straks dra til Oslo for å ordne litt ting. Har blitt veldig mye å gjøre nå i det siste, og mye hemmelig. Men ikke lenge til jeg kan avsløre det for dere. Gleder meg skikkelig! Vi har litt dårlig tid nå, så må løpe. Kos dere masse ute i det fine været i dag! ♥Typisk kjærestepar?

God kveld skjønne ♥

Nå har Roger og jeg nettopp kost oss med taco og Game of Thrones. Gjett om jeg har savnet det mens jeg har vært i utlandet! Har hørt så mange bable i vei om G.O.T, mens jeg ivrig har prøvd å ikke få med meg noen spoilere. Har nettopp startet på sesong 4, så vi har masse å ta igjen. Er det et program som jeg kun ser på med Roger, så er det G.O.T. Det er hellig for oss! 

Hehe, vet ikke hvorfor det er sånn. Men det er bare sånne rare småting man har i forhold. Kanskje noen som kjenner seg igjen? Ville bare titte innom og ønske dere god kveld. Mens mannen tar oppvasken *hihi*. Nå skal vi kose oss med litt mango med frozen yoghurt. Yummy yummy! 

Nytt kamera!

God morgen ♥ 

For et par dager siden mottok jeg et kamera fra Samsung i posten. I samarbeid med Samsung skal jeg prøve ut kameraet i noen måneder, for å se hva jeg syns om det. Så langt syns jeg det virker veldig bra! Kameraet er et type "selfie-kamera" og har en skjerm man kan vippe opp for å ta bilder av seg selv. Jeg kommer til å prøve ut dette kameraet for å lage litt videoblogger etterhvert, så det blir spennende! 

Kameraet har direct link som gjør at man kan dele bilder direkte til telefonen. Har ikke fått prøvd ut denne funksjonen enda, så er litt spent på om den er noe bra. Kameraet jeg skal prøve ut heter Samsung NX mini og koster ca 4000,- kr. For dere som skulle lure på det :-) 

Kommer nok til å bruke speilrefleksen til å ta vanlige bilder. Men hvis jeg er på farta så er NX mini kameraet genialt å bruke!Mine beste tips for treningsmotivasjon!

I perioder kan det være vanskelig å holde treningsmotivasjonen oppe. Kanskje frister det mer å ligge rett ut i sola, enn å ta seg en løpetur eller å dra på gymmet. Kanskje har man aldri fått startet ordentlig på treningen, og man aner ikke hvor man skal starte. Uansett hva din situasjon er, kan disse tipsene hjelpe deg! 

Først og fremst: Hvorfor bør man trene?

♥ Man får en strammere og sterkere kropp. 

♥ Selvtilliten øker fordi kroppen ser bedre ut, og man får en fantastisk mestringsfølelse når man ser hva sin egen kropp kan oppnå. 

♥ Det er også mange helsefordeler ved å trene: Man får mer energi, bedre kondisjon (hvis man trener kondisjonstrening), man blir mer produktiv og tenker kjappere, man blir bedre rustet til hverdagens stress, mas og frustrasjoner, økt livskvalitet, redusert angst og depresjoner og sist men ikke minst; man blir glad av å trene siden trening skiller ut endorfiner i hjernen som gir deg en lykkerus. 

Fantastiske grunner eller hva? Jeg blir super motivert bare av å tenke på disse grunnene! 

 

Men hvordan får man det til å bli en del av hverdagen?

♥ Eksperimenter! 
Det er kjempe viktig å trene noe som man liker. Da blir det mye lettere å komme seg på trening, og man gleder seg istedenfor å grue seg. Hvis treningssenteret du trener på har saltimer anbefaler jeg deg å melde deg på de. Selv om styrketrening ikke er noe for deg, kan jo Zumba eller Body pump være det! Jeg elsker å løpe ute i marka med hunder og trene styrke hjemme. 

♥ Sett av tid
Sett opp en treningsplan hver søndag. Skriv når du skal trene, hvor og hva. Disse øktene er viktige for deg, så gjør de hellige! Husk at man skal ha kroppen og helsen sin resten av livet, og da er det viktig å sette den først!

 

♥ Lag en musikkliste til trening
Når jeg skal trene er musikk kjempe viktig. Hvis jeg skal ut og løpe liker jeg å høre på raske partysanger som får kroppen i gang. Hvis jeg skal trene styrke er jeg veldig glad i litt hardere sanger som pusher deg. Min musikk treningsliste på spotify kan du få tak i HER

 

♥ Endre kostholdet
Hvis du virkelig vil ha resultater med treningen, er kostholdet veldig viktig å passe på. Vær nøye med å få i deg nok proteiner og kalorier. Veldig mange jenter som trener spiser altfor lite kalorier, og bryter bare ned kroppen, uten å bygge muskler. Det er også viktig å spise nok hvis du skal kunne yte nok på trening. Hvis du spiser for lite, og dårlig mat får du lite energi. Hold deg unna godteri (er selvfølgelig lov å spise litt på lørdager), junkfood, brus, osv. Prøv å spise masse rent kjøtt og grønnsaker. Tenk over hva du faktisk spiser! For eksempel: Å spise en pølse i brød på bensinstasjonen er fy fy! I pølser er det ekstremt mye fett, og veldig lite kjøtt, og i brødet er det masse hvitt mel. 

 Man trenger ikke å bli helt ekstrem og telle kalorier osv. Men bruk sunn fornuft og hold deg unna all drittmat. I sunn mat er det også mye vitaminer og mineraler, som er bra for helsen din!

Sunne oppskrifter til smoothies, lunsjer og diverse kan du finne HER.

♥ Skriv treningsmål. 
Hvis du har et mål for treningen din, er det mye lettere å oppnå resultater. Man jobber mot målet og blir mye mer fokusert. Eksempler på mål er: Løpe 3 km på x antall minutter, ta x antall push ups, løfte x antall kilo i knebøy/markløft/benkpress, osv. Ha et mål du vet at du kan oppnå innen rimelig tid. Lag gjerne delmål: for eksempel at du skal løpe x antall kilometer denne uken. Og et hovedmål på at du skal klare å løpe 3 km på x antall minutter innen sommeren er omme, eller til våren.

 

♥ Skaff deg en treningspartner
For mange er det viktig å kunne trene med noen. Da kan man pushe hverandre, og det er lettere å dra med hverandre på trening. Lag planer om faste tider dere skal trene sammen, da er det ikke like lett å droppe treningen!

 

Dette var mine beste tips. Håper de kan hjelpe deg igang med treningen! Så hva venter du på? Begynn med treningen i dag! 

Ukens spørsmål #44

Trener du for å bygge muskler, eller for å gå ned? Isåfall har du gått ned/opp noe? Og hva veier du nå?
- Jeg trener for å styrke kroppen min og for å holde meg i form. Er egentlig fornøyd med kroppen min sånn som den er nå, så har ingen mål om å gå opp/ned. Da jeg veide meg for et par dager siden veide jeg 44,7 kg.  

Går du på skole/høyskole eller bare blogger du?
- Jeg blogger på heltid, så jeg går ikke på skole eller noe. Aner ikke hva jeg vil studere, så tar det litt rolig med skole. Sliter mye med utmattelse og sykdom, så tørr ikke helt å begynne på skole enda. Er redd det skal slite meg veldig ut. Blogging er helt perfekt for meg, for da kan jeg legge opp dagen min akkurat sånn som jeg vil. I tillegg slipper jeg å måtte stå opp 06.00 på morgenen og dra på en kjedelig jobb.  

 

Hvor ser du deg selv om 10 år?
- Om 10 år er jeg forhåpentligvis ferdig utdannet og jobbet et par år. Regner med at jeg bor i enten Oslo eller Drammen, gjerne med Roger :-) 

 

Er det sant at du har vært modell før?
- Det er det! Jobbet for et byrå som het Starlet. Holdt på med det på hobbybasis i noen år. Men sluttet i januar 2013. Følte jeg hadde gjort det jeg hadde lyst til. Jeg hadde fått gått på catwalk forran 15'000 mennesker, vært på utallige photoshooter og lært masse. Dere kan se bilder fra jeg var modell i kategorien "modellbilder".


Foto: Rodrigo Reyes

Når begynte du å blogge for alvor, og hvor gammel var du?
- Jeg begynte å blogge i april 2010, da var jeg 17 år gammel. Men jeg begynte ikke å blogge for "alvor" før jeg opprettet denne bloggen i slutten av juli 2011. Som snart er tre år siden. Men det er kun det siste året jeg har hatt bloggen som heltidsjobb uten å måtte gå på skole.  

Hvor høy er du?
- Jeg er 160 cm høy.  

 

Så et bilde av deg der du hadde svart hår. Det kledde du veldig bra! Tenkt til å farge det tilbake til det?
- Tusen takk :-) Tror nok ikke jeg har tenkt til det. Syntes det var veldig fint, men det ble litt for rocka for min smak.

 


Varmer du opp før du begynner å trene styrke eller går du rett på?
- Jeg pleier alltid å varme opp før jeg trener styrke. Enten ved å jogge eller gjøre oppvarmingsøvelser.  

 

Kan du legge ut spotify listen din?
- Jeg har litt forskjellige lister. En for rolig musikk (HER), en for trening (HER) og en med festmusikk (HER). 

 

Hvor er alle bikiniene dine fra? Ser noen er fra Cubus, men det er alltid tomt for de fine bikiniene når jeg er der. Tips til hvor man kan få tak i fine bikinier utenom å kjøpe på nett?
- De aller fleste er fra Cubus faktisk. Men man må vært tidlig ute hvis man skal ha riktige størrelser i de fine bikiniene. Jeg kjøpte mine veldig tidlig i år. Tror også H&M har noen fine.

 

Hvor får du kjøpt frozen yoghurt?
- På kiwi 

Har du gått på en sport før?
- Når jeg gikk i 6. og 7. klasse på barneskolen gikk jeg på freestyle dansing. Det var veldig morsomt! Eneste grunnen til at jeg sluttet var fordi lokalene ble flyttet til åmot, så det ble litt for lang reisevei. Men det er morsomt, og absolutt å anbefale! 

 

Når begynte du å trene?
- Begynte å trene da jeg var 17-18 år. Var ikke så glad i trening før det. Har alltid vært liten og tynn, så har aldri følt noe press på å begynne og trene. Men nå trener jeg regelmessig for å bedre helsen min. 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Oppskrift: Proteinpannekaker

Hei hei dere!

På fredags kveld begynte jeg å bli ganske dårlig. Nakken min strammet seg, kroppen verket, humøret var veldig dårlig og jeg var ekstremt slapp. I går var jeg ikke noe bedre, nærmere tvert imot. I går gikk hele dagen med til å sove og slappe av. Håpet på at jeg skulle bli bedre i dag. Men formen er fortsatt ganske dårlig! Det er grunnen til hvorfor jeg kun blogget en gang på fredag og ingenting i går. Hater å skuffe dere med null blogging, så i dag skal jeg i alle fall få oppdatert et par ganger. Skriver litt på ukens spørsmål nå, så hvis det er noe dere skulle lure på. Så må dere spørre nå :-)

For noen dager siden lagde jeg meg proteinpannekaker. Har lagt ut oppskrift på en annen variant tidligere på bloggen. Men den trenger man litt flere ingredienser i, og den tar litt mer tid. Denne oppskriften er kjempe enkel og rask. Man får i seg mye proteiner og den er veldig god!

Du trenger:

♥ 1 scoop proteinpulver. Jeg brukte onebake fra Fitnessguru. Kan kjøpes HER.

♥ 3 eggehvitter

♥ 1/3 ts kanel

♥ 1 dl melk

♥ 1/2 ts bakepulver

 

Bland alle ingrediensene sammen og stek pannekakene på middels varme. Oppskriften er til 3 pannekaker. 

På toppen av pannekakene brukte jeg blåbær og gresk yoghurt. Sunt og godt! 


Håper det smaker!

Sunn kveldskos

Når kvelden kommer blir jeg alltid så utrolig fysen. Jeg bare må ha noe godt å spise på! Det er så altfor lett at det blir en pose potetgull eller en sjokolade. Flere som kjenner seg igjen? Hvis man skal spise godteri hver kveld blir det fort altfor mye sukker og dritt, og man ender med verdens dårligste samvittighet. 

Jeg prøver å holde meg unna godteri, siden det er så mye annet godt å spise! En av mine favoritter den siste tiden har vært frozen yoghurt med frukt og bær. I kveld valgte jeg jordbær, og det var veldig godt! Mango har jeg også prøvd ut, og det var veldig godt!

Denne frozen yoghurt er min absolutt favoritt! Den finnes i mange forskjellige smaker, alt fra kiwi til jordbær. Så her er det noe for alle! Hemmelighetsfull

Hei hei dere!

Nå skal straks Roger og jeg til Oslo en tur, for å kikke på litt ting vi trenger til fremtiden. Er mye spennende som skjer fremover. Gleder meg skikkelig! Men vil ikke røpe noe enda. Føler meg alltid litt hemmelighetsfull når jeg skriver sånt, men vil jo ikke skrive noe før alt er 100% i boks! 


Runwaydreamz: Shorts  //  Cubus: Bluse  //  Nelly.com: Sko  //  Bik Bok: Solbriller

 

Ønsker dere en flott dag. Her skinner solen og det er helt fantastisk! Kos dere masse ♥

Dagens antrekk

Nå har Roger og jeg nettopp vært ute på en tur med Bruno i skogen. Var skikkelig koselig å gå på tur i skogen sammen. Er så deilig at Roger endelig er hjemme igjen. Å være uten hverandre i 3,5 uke er veldig hardt og tungt! Så er veldig lykkelig over at han er hjemme igjen! Blir så godt å være masse med hverandre fremover! Runwaydreamz: Shorts  //  WOW: Topp  //  ONLY: Jakke  

 Flower pendant necklace (HER): Kjede  //  Ios, ukjent: Sko
Jeg har blitt tante!

Hei hei dere!

Sent på mandagskvelden kom lille Cornelia til verden. 52 cm lang og 3885 gram stor. Lille vakre skapningen som jeg er så heldig å være tante til! I dag var jeg og bestemor på sykehuset for å besøke søsteren min Madeleine og kjæresten hennes Daniel, og selvfølgelig lille Cornelia. 

Ble helt satt ut av hvor liten hun er! Selv om hun er jo egentlig ganske stor baby, men hun var bare så liten. Hånden min var like stor som hele magen hennes! I morgen kommer de hjem fra sykehuset, så da får jeg nok sett henne enda mer. Er så merkelig hvordan jeg virkelig ikke likte små barn for noen år siden, og nå blir jeg helt forelsket bare jeg ser lille Cornelia og store søsteren hennes Emmeline. 

Er hun ikke nydelig?

Fruit it up!

Hvor godt ser ikke dette ut? Syns det er så godt å spise frukt som snacks på kveldene mens jeg koser meg forran tv'en. Akkurat nå ser jeg på Castle mens jeg gomler i meg frukt. Mmm, det er så godt! Sunt er det og! Så dette kan man spise med god samvittighet! Billigere, sunnere og mye bedre enn godteri. Ikke vanskelig å holde seg unna junk når det finnes så mye god frukt! 
Workout - Complete!

Hei dere! 

Nå er jeg nettopp ferdig med en liten hjemme workout. I dag ble det styrke på hele kroppen, og gud så deilig det var! Siden jeg trener styrke kun to ganger i uken, pleier jeg alltid å trene hele kroppen på en trening. Skjønner meg ikke på de som trener 5 ganger i uken men kun trener armer en dag, og ben en dag, osv. Da blir det til slutt bare til at man får trent hver kroppsdel maks 2 ganger i løpet av uken, og da kunne man heller trent hele kroppen 3 ganger, og fått større utbytte, og spart tid. Men men, folk som holder på med sånt har sikkert sine grunner til hvorfor de gjør det!  

I dag ble hjemmetreningen slik:

Knebøy x 20
Situps x 20
Push ups x 10
Leg up x 20

2 minutters pause

Knebøy x 25
Situps x 25
Push ups x 15
Leg up x 25

2 minutter pause

Knebøy x 25
Situps x 20
Push ups x 15
Leg up x 30 

Sportsbh - H&M // Tights - HER (affiliatelink)
 

Ukens treningsplan

God mandag ♥

Mandag: Ny uke og nye muligheter. Denne uken skal jeg være enda flinkere til å trene enn hva jeg var i forrige uke. Jeg har satt meg som mål å trene basic fullkropsstyrke hjemme to ganger, og ta tre løpeturer på 2,5 km. Hver økt tar ikke så altfor lang tid eller for mye energi, og da er det lettere å få de til! Syns dørterskelen blir så veldig hard hvis jeg setter opp at jeg skal løpe 7 km eller dra ned på treningsstudioet. Så for meg fungerer dette best! Og det er jo det trening handler mye om - å finne noe som fungerer for akkurat deg!

Ukens treningsplan

Nå pøser det ned utenfor, så da er det godt å kunne sitte inne og nyte en smoothie. Heldigvis er det meldt litt mer sommerlig vær utover uken, så da får jeg kommet meg ut og gjort litt ting igjen! Nå skal jeg hoppe inn i treningsklærne og få unnagjort ukens første treningsøkt med styrke. Ønsker dere en fantastisk uke ♥

Mine favoritt instagrammere

Når jeg skal se etter inspirasjon til trening, mat, interiør, fotografi og mote ser jeg på instagram. Det finnes tusenvis av fantastiske profiler der ute! Det er veldig vanskelig å finne akkurat de profilene man ser etter. Derfor skal jeg tipse dere om noen veldig bra instagrammere nå. Skriv gjerne ned dine favoritter i kommentarfeltet, så kanskje jeg finner enda flere favoritter! 


@Rawintentions - Her er det utallige bilder av masse sunn frukt. Kjenner jeg blir sulten og får lyst til å løpe ned på kiwi og hamstre inn en kasse med frukt, bare av å se på disse bildene! @marenviks - Maren er en kjempe søt jente på 19 år som er helt fantastisk flink til å ta bilder. Alle bildene har et sart og nydelig preg over seg. 
@fitspoforallgirls - Her er det masse treningsinspirasjons og motivasjonsbilder. Kjenner det kribler i løpeskoene etter å ha sett disse bildene!@insspiratiion - Masse fine, søte og lyse inspirasjonsbilder. @muradossmann - En fotograf som reiser med en modell over hele verden, og tar helt fantastiske bilder. #followmeto er hashtaggen de bruker for disse fantastiske bildene. Får lyst til å ta et #followmeto bilde selv! @pamela_rf - Pamela er en 17 år gammel jente fra Tyskland. Hun legger ut mye treningsbilder. Og herregud, så nydelig hun er! Blir så misunnelig jeg! 
@olgaibragimova - Olga er en russisk klesdesigner. Men jeg følger henne mest fordi hun er så utrolig flink til å posere i tillegg til at hun er veldig pen! Hun får det til å se ut som hun har verdens lengste ben på alle bildene sine. Vi jenter har noe å lære av henne! 

 

Hvem er dine instagram favoritter?

Ukens spørsmål #43

Er ikke du og Roger sammen lengre?
- Jeg har vært på ferie både i Portugal og i Ios i sommer, så da tok han seg en liten ferietur også. Det er grunnen til at han ikke har vært på bloggen den siste stunden. Men selvfølgelig er vi fortsatt sammen! Han kommer hjem til uken. Så da kommer vi til å være masse sammen fremover. Savner helt sykt mye! Hverdagen blir liksom ikke den samme uten han. Men heldigvis er det ikke mange dagene igjen nå! 

 

Jobber du fortsatt på wow?
- Har fått en del kommentarer fra lesere som lurer på hvorfor jeg aldri jobber på WOW lengre. Jeg sa opp og jobbet min siste dag der i april. Følte den jobben tok opp for mye av tiden min. Siden jeg kun fikk 4 timers vakter. Og det fungerer veldig dårlig når man bruker to timer på å komme seg frem og tilbake til senteret, parkere osv. Så derfor valgte jeg å heller ha bloggen på heltid. Var jo uansett det som var planen å gjøre med dette året og neste år.

 

Hvor er neglelakken fra?
- Den er kjøpt på en billig jalla sjappe i Portugal. Betalte bare 1 euro for den. Den er sykt bra og holder lenge, så skulle ønske de solgte den i Norge og!

 

Gjorde det vondt å ta piercing i navlen? Har lyst til å ta det, men er så redd det skal gjøre veldig vondt.
- Det er veldig forskjellige fra person til person. Jeg har veldig lav smerteterskell når det kommer til sånne ting. Så for meg gjorde det sykt vondt. Klarte nesten ikke bevege på meg etterpå og de neste dagene. Men venninnen min som tok det samtidig som meg fikk ikke noe som helst vondt.

 

Hvor er "get real"- toppen fra? 
Den er kjøpt på Cubus. Men kjøpte den i fjor, så tviler på at de fortsatt har den!

 

Hvor redigerer du bildene dine?
- Jeg redigerer bildene som jeg legger ut på bloggen på picmonkey.com. Hvis jeg skal legge på noe filter eller lignende gjør jeg det på pixlr.com/express. Hvis jeg skal legge ut bilder på instagram redigerer jeg de enten i "Pixlr express+", "afterlight" eller på instagram. 

 

Åå, så fint rom! Men hvor har du klærne dine?
- Takk :-) Jeg er så heldig at jeg har et eget klesrom hvor jeg har alle klærne mine. Har laget et innlegg med bilder HER.  

 

Du tar alltid så fine bilder! Har du noen tips til hvordan man tar så fine bilder av seg selv?
- Tusen takk :-) Jeg har skrevet to innlegg med noen tips; "Hvordan se bra ut på bilder" og "Hvordan ta bedre bilder". 

 

 

Hva heter det programmet der du skriver inn slik?
Jeg lager en tom kollasj på picmonkey.com og legger inn skrift osv. Tar ikke så lang tid :-)

 

Selger de ikke bikinier på de butikkene?
- På flyplass butikkene til Victoria's secret pleier de som regel å selge mest body lotion, parfyme, g-stringer og lipglosser. Hvis man skal kjøpe bikini må man nok i en VS butikk som ligger i en by, for eksempel London. 

 

Har du noen bloggtips?
- Jeg har skrevet et innlegg om akkurat dette med noen gode tips. Innlegget kan du lese HER.  

 

Hvor er cardiganen på bilde 1 fra?
Den er fra Cubus. Kjøpte den for ikke så altfor lenge siden. Så er stor mulighet for at de fortsatt har den inne!

 

Hvordan er din naturlige hårfarge? Ser ikke ut som du får ettervekst, og fargen din holder seg så jevn!
- Den fargen jeg har på håret nå er så lik min naturlige farge som jeg kan komme. Det er ca denne fargen jeg har på håret på bilder fra jeg var liten og før jeg farget håret mitt for første gang. Grunnen til at jeg nesten aldri får ettervekst uansett hvor mørkt eller lyst håret mitt er, er fordi det vokser helt sinnsykt sakte. Er ikke for ingenting at jeg har brukt hair extensions siden jeg gikk i 10 klasse på ungdomsskolen. Hvis det er noen som har tips til hvordan håret mitt kan vokse raskere tar jeg imot de tipsene med åpne armer! :-)

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Lag ditt eget verdenskart!

Da jeg for noen dager siden la ut bilder av rommet mitt, var det mange av dere som lurte på hvordan jeg hadde laget verdenskartet jeg hadde på veggen. Tenkte jeg kunne fortelle dere det i et innlegg, istedenfor å svare på alle kommentarene en og en. Det er jo en veldig dekorativ og personlig ting, som mange kanskje syns er kult å ha på sin egen vegg! Hvis man har reist en del er det jo veldig gøy å se på et kart hvor man faktisk har vært. 

Jeg brukte amcharts.com for å lage kartet mitt. Der krysset jeg av landene jeg har vært i. Lengre ned på siden valgte jeg hvilke farger jeg ville at kartet skulle være i. Hele prosessen er kjempe lett, og går veldig fort! Til slutt print screenet jeg kartet og skrev det ut på skriveren min hjemme i A4 format. Kjenner jeg blir reiselysten av å se på kartet. Får lyst til å se mer av verden! 

Endelig litt alenetid!

Hei hei! Hvordan har helgen deres vært så langt? Jeg har tatt det veldig med ro og sett på masse filmer og serier. Kjenner jeg trenger litt "me-time" etter 4 uker i syden, med folk konstant rundt meg. Tusen takk for alle de gode tipsene deres på filmer og serier. Har allerede sjekket ut flere av forslagene deres! Kanskje jeg skal komme med et lite film eller serie tips innlegg etterhvert? Vet jo selv hvor irriterende det er når man skal se på film på jentekvelden eller med kjæresten, og man sitter i minst 30 minutter bare for å finne en film! 

Crochet plunge V back dress - HER          (affiliatelink)

Er ikke den kjolen her fin? Jeg syns den er så søt! Den er perfekt til både fest og hverdags. En litt kul veske og et par høye hæler så er den festklar. Eller et par ballerinaer så kan du bruke den til hverdags. Jeg er sikker på at denne kommer til å bli brukt mye i sommer (så lenge været tillater det da, hehe!). 

Endelig helg!

God helg ♥

I dag startet jeg dagen med en løperunde på 2,5 km med Bruno. Har funnet en runde som passer perfekt å løpe hver morgen. Så fremover skal jeg bli flink til å løpe den hver morgen. Jeg er veldig for det å trene litt hver eneste dag. Ta en 30 minutters økt som virkelig setter igang kroppen. Da blir man frisk og rask! Jeg syns det kan bli veldig slit hvis jeg skal løpe 7 km to ganger i uken. Pleide å gjøre det før. Men da måtte jeg sette av mye mer tid, og jeg ble veldig sliten etter hver økt. Så for meg fungerer det mye bedre med en liten tur hver dag eller annenhver dag! Prøv det selv, og se hvordan det fungerer på deg! 

Nå skal jeg straks opp og lage meg litt lunsj. Har snust på et par oppskrifter jeg fant i en kokebok, som jeg bare må prøve ut! Hvis det blir godt så deler jeg oppskriften med dere! Ønsker dere en riktig god helg ♥

Dagens antrekk + Negle refill

Hei hei! 

I dag kjenner jeg at energien ikke er helt på topp. Tror virkelig kroppen min trenger litt hvile i dag. Så da er det en god unnskyldning til å slappe av etterpå med litt serier og snacks. Tenkte å lage et lite innlegg etterpå eller i morgen, med mine favoritter. Hvis dere vil det! Er det forresten noen av dere som har noen serier eller filmer å anbefale? Gjerne noen som går på Netflix. Føler jeg har sett alt som er å se der nå. Så trenger litt tips!Bik Bok: Skjørt og topp  //  Ukjent: Smykker  //  Nelly.com: SkoI dag startet jeg morgenen hos A Good Feeling i Drammen. Etter to uker i Hellas var det på høy tide å ordne litt på neglene. Så i dag ble jeg skikkelig neglefin! Hvis du vil bli like fin på neglene i sommer anbefaler jeg deg å bestille time hos Cecilie på A Good Feeling. Ring 32 22 10 21 for å bestille time :-)  

(sponset behandling)

Oppskrift: Rekesalat til lunsj

Hei hei!

I dag har jeg vært i Drammen og fikset litt på neglene mine. Viser dere bilder etterpå! På vei hjem fra Drammen dro jeg innom matbutikken og handlet med noen godbiter. Jeg elsker å snackse på ting, så da må jeg alltid kjøpe med noen sunne alternativer. Nå på sommeren er det så mye godt av frukt å velge mellom, at jeg fatter ikke hvorfor folk gidder å kjøpe godteri. Det er jo mye mer forfriskende med litt frukt i solen, enn en sjokolade. Eller hva?

I dag kjøpte jeg inn litt ekstra med matvarer så jeg kunne lage en god lunsj. Rekesalat med mango og en jordbærsmoothie. Har ikke prøvd denne versjonen av rekesalat før, men den ble helt fantastisk god. Så da deler jeg oppskriften med dere!

Rekesalat - Du trenger:

♥ 250 gram ferdig skrellede reker. Jeg brukte ferske siden de er best på smak. 

♥ 1/2 mango

♥ 1-2 ss mager kesam

♥ 1/2 ss mager majones

♥ 1/4 lime

Bland alle ingrediensene og skvis limen over. 


Jordbærsmoothie - Du trenger:

♥ 300 gram frosne jordbær

♥ 1 appelsin

♥ 1 ss mager vanilje kesam. 

Kjør alt sammen i en blender.

 

Håper det smaker!

En oppfordring til dere alle!

I dag har jeg vært på en forfriskende skogstur med Bruno. Ikke så altfor langt unna der jeg bor er det en skogsløype som går til et vann man kan bade i. Så i dag tok jeg med meg Bruno opp på tur dit. Han er så søt og god, og det er null problem å gå med han i bånd. Så dette var en fryd! Syns det er så deilig å gå på tur ute i skogen. 


Hverdagsmaset flyter vekk, og man havner litt i sin egen verden. I tillegg er det jo helt fantastisk med frisk og god luft! Oppfordrer dere alle til å ta dere en tur ut i skogen, enten med en liten turkamerat eller alene. Det føles så fantastisk! Det var masse blåbær ute i skogen. Perfekt snacks på turen!En som koser seg på tur!Se så nydelig! Er ikke for ingenting at jeg velger dette fremfor enhver tredemølle i verden!

 

Siden sist @stinablogg

God morgen ♥

Wow, så fantastisk vær det ute i dag! Elsker virkelig norsk sommer. Har ikke vært noe spesielt fint vær siden jeg kom hjem fra Ios. Så gjett om jeg ble glad da jeg våknet i dag morres? Tenkte å ta med meg Bruno på en liten skogstur etterpå i finværet. Han er jo så lydig og flink til å gå i bånd, at det er null stress å ta han med på sånne turer. Han er fortsatt litt for redd til å kunne gå langs veien. Store skumle biler. Hehe :-) Men det passer jo skogsglade meg perfekt!

En liten oppdatering på hva jeg har lagt ut på instagram den siste tiden. Følg meg gjerne der hvis du vil. Heter @stinablogg Sjekker forresten alltid profilene til de som legger igjen kommentarer. Så bare å skrive i vei, så sjekker jeg ut din profil! :-)

1. Endelig hjemme fra Ios  //  2. Ny iPhone 5S. Elsker den!  //  3. Lite antrekksbilde fra Ios  //  4. Hjemmelaget jordbærsyltetøy in the making!  //  5. Antrekksdetaljer  //  6. Sommer i Norge. Et av de fine trærne vi har her hjemme.  //  7. Alltid smoothie til frokost!  //  8. Litt innkjøp fra Victoria's secret  //  9. Squat squat!  //  10. Ny bikini fra Lookbookstore  //  11. Litt av rommet mitt. (Dere kan se mer lengre ned på bloggen!)  //  12. Fineste Bruno!

Feel good places

Hei dere! Siden jeg elsker Starbucks, tenkte jeg å tipse dere om to konkurranser som Starbucks har akkurat nå. Den første går ut på å finne sitt eget feel good place. Mitt har i det siste vært på Starbucks på Gardermoen. Der er jeg alltid innom hver gang jeg reiser, og det har blitt noen ganger i det siste, for å si det sånn! Hver gang jeg er der må jeg alltid ha en Frappucino med karamell og masse krem på toppen. Det smaker helt himmelsk! 

Men tilbake til den første konkurransen. Der har du mulighet til å vinne et reisegavekort på 3000 euro (ca 25'000 kr!). Det kan du bruke på å reise hvor du vil i hele verden. Kanskje en shoppingtur til New York eller en ferie med kjæresten til et idyllisk sydenland? Det du må gjøre for å delta i den konkurransen er å legge ut et bilde på instagram av ditt "Urban feel good place" og hashtagge #starbucksNorway. Noen av mine favoritt urbane steder er i Oslo, spesielt på Grunerløkka. Der er det skikkelig mye grafitti på veggene, studenter i parken og mye mer som gjør stedet skikkelig urbant!

Vinneren av dette gavekortet blir trukket i midten av august.

Starbucks har også en annen konkurranse der du kan vinne et reisegavekort på 750 euro (ca 6000,- kr). Her trekkes det en vinner hver uke, så her er sjansene for å vinne en god del større! For å delta må man samle inn ulike koder som man finner på de ulike drikkene fra Starbucks, bannere, flyers, events osv. Når dere har funnet en kode er det bare å skrive den inn på www.starbucksonthego.com/no.

Du kan trykke HER for å få en kode. Prøv flere ganger, hvis det ikke fungerer første gangen :-)annonse

Vi har fått ny hund!

Hei dere! I går dro pappa og jeg for å hente verdens søteste lille godklump. Nemlig en border collie valp. Siden Tessa begynner å bli ganske gammel, bestemte pappa seg for at han ville ha en ny hund som Tessa kunne lære opp. Så det betyr: en ny turkameraet på meg! Vi var ute og gikk tur sammen i stad, og det var så koselig! Siden vi har vært litt trege med å hente valpen har han allerede blitt godt lært opp til å gå i bånd.

Valpen heter Bruno, siden han er brun, hvit og svart. Det er veldig sjeldent at man finne tricolor border collie hunder. Så det er litt gøy at vi har en nå! Bruno er skikkelig kosen og elsker alle mennesker, og han er superlydig. Han kan allerede "kom hit" og "sitt" kommandoene. Gleder meg til å ha med han her på tur fremover!


Haha, bilde tatt akkurat i det han satt og klødde seg. Men syns han så så morsom ut! :-)

Er han ikke skjønn?

Rommet mitt

Hei dere! Nå er det lenge siden jeg har hatt en room tour. Så nå er det på høy tid med en ny! Har fått en del nye småting siden sist. Blant annet masse rosa ting og englevinger. Bare å spørre hvis dere lurer på hvor ting er kjøpt, så skal jeg svare så godt jeg kan :-)

Er helt sjokkert over at jeg faktisk har klart å holde liv i orkidè blomsten min. Har hatt den siden før jeg dro til Portugal. Fått litt hjelp av mamma såklart! Litt lesestoff må man ha!

Her har jeg markert alle land jeg har vært i hele verden. Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England, Portugal, Hellas, Kypros, Tyrkia, Spania. Og flere skal det bli!Hva syns du?