hits

juli 2012

Den beste maten i hele Marmaris

I går var vi på en restaurant som heter Oyes. Den var kåret til den beste restauranten i hele Marmaris. Det var velfortjent! Det er den beste maten jeg har smakt i hele mitt liv. Jeg spiste kyllingsalat og den varhelt sykt god! Ordentlig ferske og deilige grønnsaker. Sånt får man ikke i Norge. Skal definitivt dit i kveld også.

 

Kyllingsalaten

Oyes sin signaturrett. Sykt god!

Dag 1 - Marmaris, Tyrkia

I dag har jeg kost meg mye. Vi begynte dagen tidlig med å spise frokost på hotellet. Den var virkelig ikke noe å skryte av. Klarte å få smakt på noe som smakte som geitost, ikke godt! Etter at vi hadde spist litt frokost dro vi på stranden og lå og sløvet der i noen timer. Varmen her nede er helt herlig. Når vi lå på stranden var det helt perfekt vær. Ikke sånn varmt at det ble panisk. Men varmt nok til at vi måtte ta oss noen svømmeturer. Skal passe på å svømme mye når jeg er her nede. Det er virkelig god trening med alle de bølgene.

I kveld har vi gått rundt og sett på alle båtene, restaurantene og livet som er her. Ligger endeløst med båter langs havnen. Noen som er helt sykt fine. Hadde ikke sagt nei til å få den båten som er på bildet under. Nå skal vi straks ut og spise litt sen middag. Blir nok noen drinker. Men orker ikke dra og feste. Er ikke her for å feste til klokken 5 om morgenen. Syns det er deilig og bruke tiden man har når man er i syden på litt annet enn å ligge fyllesyk på ett hotellrom. Hehe! 

10 fakta om meg

- Jeg er venstrehendt.

- Jeg har en stor pigmentflekk på halsen. Den syns som regel best når jeg er ordentlig brun.

- Jeg er minimalist. Liker ikke å ha farger på rommet mitt. Svart-hvitt-grått er "fargene" det går i. Desto mindre hjemmekoselig der er, jo bedre. 

- Jeg liker best å ta bilder til bloggen selv. Når jeg tar antrekksbilder tar jeg de alltid selv med selvutløseren. Er veldig pirkete på det jeg gjør, og da liker jeg ikke å plage andre med min perfeksjonisme.

- Favorittfargene mine er svart, hvit og rosa.

- Jeg elsker Jeffree Star. Han er en amerikansk transe som synger. Elsker stilen og musikken hans. 

- Jeg hater klissete romantiske filmer. 

- Toppen av kleinhet er hvis en gutt kommer i dress og med roser på første date. Da blir det ikke noe andre date for å si det sånn.

- Jeg er elendig på å twitre. Jeg kan komme på mange geniale statuser, men gidder ikke gå inn på twitter for å skrive de. Det eneste jeg bruker twitter til er å legge ut link når jeg har skrevet nytt inlegg. 

- Jeg føler meg ikke som meg selv uten extensions. Sånn går det når man har brukt det siden 10.klasse..

Bloggen min er ett år i dag!

I dag har er det ett år siden jeg startet å blogge på denne bloggen. Er helt utrolig hvor kjapt tiden har gått. Når jeg så igjennom arkivet mitt, så jeg at jeg hadde forandret meg utrolig mye. Både når det kommer til utseendet men også når det kommer til å blogge. Må ærlig si at jeg har blitt flinkere. Så det er jo bra! Hehe. Merker at jeg har lært utrolig mye det siste året.

For ett år siden hadde jeg nettopp flyttet inn i en liten hybel på Strand i Bærum. Jeg skulle begynne som kokkelærling 1 august. Heldigvis sluttet jeg som lærling tidlig. Likte ikke å jobbe med mat i det hele tatt. Nå hater jeg faktisk å lage mat. Helt sykt! Med tanke på at jeg likte det godt når jeg gikk på skolen. Men må si jeg liker mye bedre å jobbe som servitør og blogger. Det er litt mer min smak. 

Men nå som ett år har gått er det gøy å se tilbake på minner, bilder og videoer fra det siste året. Skal absolutt ikke slutte å blogge på lenge. Tror ikke det finnes noe bedre måte å bevare minner på, enn å blogge. 

 

Hvor lenge har du lest bloggen min?

Innkjøp av klær til Tyrkia

I dag har jeg vært på senteret en tur med Lisa. Jeg trengte noen shortser, bikini og litt andre småting til jeg skal til Tyrkia i morgen. Fant en shorts på Bik Bok jeg ble helt forelsket i! Elsker naglene på den. Og selv om den hadde nagler, ble den ikke så rocka. Tror det var mest fordi den var hvit. Fikk også tak i noen utrolig søte armbånd. Herlig! Gleder meg til å høre hva dere syns om innkjøpene!

 


Bikinitopp - Lindex // Shorts - Bik Bok 


Regnbue armbånd - Lindex // Resterende accesories - H&M 


Topp - Vero Moda


Topp og shorts - Bik Bok 

Skal til Tyrkia på fredag!

På fredag reiser jeg til Tyrkia. Gleder meg utrolig mye! Jeg skal til Marmaris som ligger ved egerhavskysten. Skal være der i en uke. Blir så deilig å ligge og sole meg på stranden og spise god tyrkisk mat. Ble veldig spontantur egentlig. Vi bestemte oss for å dra tirsdag forrige uke, og bestilte turen dagen etter.  
Hotellet vi skal være på heter Hotel Royal Maris. Det er utrolig fint! De har basseng; ute og inne, tyrkisk bad, restaurant, bar, boblebad og treningsrom. Så kommer nok til å kose meg veldig! Skal nok også teste ut det tyrkiske utelivet, så dette kan bli gøy!
Skal selvfølgelig ikke reise helt fra bloggen. Kommer til å blogge mens jeg er der. Så blir ikke stille her på bloggen i en uke. Har også lagd opp noen innlegg som jeg bare kan poste mens jeg er der. Gleder meg til å dele bilder og opplevelser derfra, med dere!
Her er noen bilder fra hotellet og rundt ved hotellet. 


♥ Skal noen av dere på sydentur i sommer? 

Kinotur med jentene!

I går var jeg på kino med Isabella og Lisa. Vi så "Abraham Lincoln: Vampire Hunter". Den var sykt bra! Ble positivt overrasket over filmen. Trodde den skulle være midt på treet, men det var den ikke. Noen flere som har sett den?

Etter filmen gikk vi på Pigen og tok en kaffe. Var utrolig koselig å sitte ute på kvelden, det var utrolig nok varmt ute. Herlig!
Hvitere tenner?

Noe av det fineste jeg vet om er hvite tenner. Det ser på pent og velstelt ut. Gule tenner med snusflekker er det ekleste jeg vet om. Mens hvite tenner er utrolig pent! Har ganske hvite tenner fra før av. Men syns ikke de er hvite nok. Så nå skal jeg prøve en ny tannbleking. Har hørt mye positivt om den, så har store forhåpninger nå. Tannblekingen er fra smilelab. Det er 14 behandlinger. Man kan velge om man vil ta en eller to behandlinger per dag. Jeg skal ta to behandlinger per dag. Rakk kun en i går og har tatt en i dag, ser allerede store forskjeller. Så dette lover bra!

Tannkremen er en som jeg har brukt lenge. Den hjelper virkelig til å gi med hvitere tenner. Jeg bruker alltid elektrisk tannbørste når jeg pusser tennene. Så det hjelper veldig, siden jeg lettere får vekk plakken. Elsker å ha helt glatte tenner. Behandlingen fra smilelab er kjøpt hos Vita for 499,- kr. 

Sminkefri dag

I dag har jeg virkLelig slappet av. Jeg har tatt sol med Isabella og Lisa. Prøver en ny solariumskrem som ser ut til å fungere utrolig bra! Er ikke så glad i å utsette huden min for sol, så når jeg først tar sol kan jeg bruke en krem for hjelper. Har også ordnet neglene mine i dag. Syns det er så vakkert å ha pene negler på hender og føtter. Det værste jeg ser er når jenter går med sandaler eller på stranden med helt ustelte negler. Usj. Jeg liker å legge fransk pedikyr. Det er min favoritt. Siden jeg tok sol har jeg gått helt sminkefri i dag. Tror huden min trengte det. Deilig med noen dager uten sminke! Hva pleier dere å gjøre på rolige dager?Ett år siden

For ett år siden skjedde det utenkelige. Norge ble utsatt for noe som kun psykopater kan gjøre. Terror. Jeg husker godt den dagen som det skulle vært i går. Jeg satt i leiligheten min på Strand i Bærum, og snakket med Isabella i telefonen. Plutselig hørte jeg ett smell som hørtes ut som ett tordenvær. Så jeg løp rundt i leiligheten og dro ut kontakter. Men det kom ikke noen flere smell etter det. Jeg gikk inn på Facebook og begynte å lese statusoppdateringer om at det hadde gått av en bombe i Oslo. Leste også mange statuser hvor det stod at man ikke måtte ringe de som var på utøya.

Lite visste noen om hva som faktisk skjedde der oppe. Men i dag vet vi hva som skjedde. Vi vet at mange unge mennesker ble brutalt drept. Vi vet at de som hadde båt ved utøya gjorde en heltejobb ved å redde mange av ungdommene. Vi vet også i dag hvor samlet Norge kan stå, og hvor mye kjærlighet vi kan vise til hverandre. Jeg husker at jeg gikk rundt i Oslo med Thea ett par dager etter angrepet. Det var ett hav av roser og byen var fyllt med sorg og kjærlighet. 

Orker ikke skrive noe mer om 22 juli. Dette er en dag jeg vil glemme. Men jeg vil alltid huske og minnes de som ble drept. Måtte de hvile i fred ♥ 

Bilde lånt av fotballfrue.no

Workaholic

Siste dag med jobb før ferie. Gleder meg utrolig til å ha et par uker med ferie nå. Det skal bli deilig! Har hatt noen fridager i det siste, så er ikke helt utslitt. Men skal bli deilig å kunne samle opp litt mer krefter igjen. Tok min andre B12 sprøyte i går. Så kjenner at energien er på god vei tilbake. Den første sprøyten gjorde så sykt vondt. Gikk å haltet i flere dager etterpå. Men i går tok tanten min (som er lege) sprøyten på meg, og jeg fikk ikke vondt i det hele tatt. Så ble utrolig glad for at tante var mye flinkere! Må tross alt ta tre sprøyter til i de neste ukene. Pluss en hver tredje måned. 

Fikk høre av en leser at det var visst veldig alvorlig med B12 mangel. Så hun rådet alle som hadde samme symptomer som meg (slapp, trøtt, mangel av energi, osv) til å dra til legen og teste seg. Hun hadde begynt å miste håret sitt og fikk skjelvinger i hendene. Skumle saker!Drammenstur med Isabella

I dag har jeg vært med Isabella. Har ikke vært med henne på noen dager. Så var deilig å være sammen igjen! Vi stakk først på Glass og spiste litt. Elsker blåskjellene de har der. Anbefales!
Stakk på Pigen en tur også. Har blitt helt forelsket i strawberry daquiry (uten alkohol selvfølgelig). Det er så sykt godt!
Nye innkjøp

Var på Buskerud storsenter en liten tur i stad. Skulle egentlig bare ha litt nytt undertøy. Men kjøpte en del annet også. Standard jenter. Gleder meg til å prøve ut Morocan Oil på håret mitt. Har hørt veldig mye bra om den. Så nå håper jeg at den lever opp til forventningene! Skal også prøve ut den nye magnet neglelakken til Isadora. Hvis jeg får til et fint resultat skal jeg prøve å legge ut noen bilder av det.
 


Topp - H&M


Genser - Bik BokNeglelakker - Lindex.

 

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på tirsdag eller onsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følge meg på bloglovin HER.
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 

Dagens outfit

Skal straks dra på jobb. Så legger ut ett kjapt antrekks innlegg før jeg drar. Har fått ordnet noe helt utrolig i dag. Skal ikke røpe hva det er enda. Men gleder meg utrolig til å fortelle dere det! 
Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Cubus // Skinnjakke - Bik Bok // Bluse - Vero Moda 

Bading i Norge?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sande. Har vært der på en liten båttur i dag. Var utrolig kos! Turte selvfølgelig ikke bade. Var 19 grader i vannet, altfor kaldt for meg. Glemte helt å ta bilder. Så dere får ikke sett noe dessverre.. Men nå må jeg komme igang med kveldens gjøremål. Må rydde rommet, ser ut som en bombe har gått av her inne. Skal prøve å få rukket en liten treningsøkt også. Frister å løpe ute i dag. Har vært ganske bra vær i dag (til Norge å være!). 

Tips for bedre trening!

Gjerne like dette innlegget hvis du liker tipsene, da kan enda flere bli inspirert til å trene!

Mange av dere spør meg ofte om tips til trening. Har laget en video HER som dere kan se. Men vil også skrive litt om det. Trening er noe som er utrolig viktig for deg. For helsen og fremtiden din. Før hatet jeg trening. Men nå elsker jeg det. Og nå skal jeg gi dere noen av tipsene jeg fulgte. 


Finn en treningsmetode du liker.
Alle har garantert en måte de liker å trene på. Noen har mange. Jeg liker å løpe, trene styrke, svømme og spille innebandy. Det viktigste er at du finner noe du liker å gjøre. Hvis du syns det er drittkjedelig å løpe på en tredemølle, skal det mye til for at du har lyst til å dra å trene på en tredemølle. Det finnes så endeløst med treningsmetoder der ute. Så finn en du liker. Jeg kan gi dere noen eksempler; dans (endeløst valg av dansesjanger), svømming, fotball, løping, styrke, yoga, strippestang (denne har utrolig god effekt på hele kroppen, og du trenger ikke strippe!), osv. 

Hvis du er usikker på hva du liker å trene. Kan du melde deg på ett treningssenter som har saltimer. Da kan du prøve ut akkurat så mye du vil, frem til du finner ut hva du vil trene.

 

Sett av tid til å trene
De fleste som ikke har trent fra før av, har mest sannsynligvis ikke satt av tid til å trene. Hvis du har en 8-16 jobb kan det være smart å dra på trening rett etter jobb. Da får du hele kvelden til å gjøre hva du vil, og du slipper å ha det hengende over deg at du må på trening. Hvis du er som meg og jobber litt kveld, litt tidlig og har noe fridager. Da kan du trene når det passer. De dagene jeg har kveldsvakt pleier jeg aldri å trene. Siden jeg elsker å trene på kvelden i 21-22 tiden. 

Ta før, underveis og etter bilder.
Sleng på deg bikinien og strike a pose forran kameraet. Det er ingenting som er mer motiverende enn å se at du har fremgang på treningen. Prøv å ta bilder ca hver 1-2 måned. 

Prøv en 21 day's challenge.
Denne går ut på at du trener hver dag i 21 dager. Det sies at det trengs 21 dager for å lage en vane. Så hvis du ikke har som vane å trene, kan denne passe midt i blinken for deg! Lag ett skjema hvor du skriver kort hva du har gjort av trening den dagen. Man trenger ikke dra to timer på gymmen og pumpe seg helt ut hver dag. Men en trening kan være å ta ett visst antall med situps og push ups. Man kan gå en lengre tur med hunden (hvis du har), jogge en tur, løpe opp og ned trapper, osv. Det trenger ikke være enn fullverdig treningsøkt hver dag, men hvis du gjør noe hver dag blir det til slutt en vane.


Se fresh ut på trening!
Jeg sminker og fikser meg alltid før jeg drar på trening. Da føler jeg meg så mye bedre når jeg kommer på trening. Og når du føler deg bra, presterer du bedre. Hvis man slenger på seg den gamle joggebuksen, en baggy stygg tskjorte og bruker de gamle joggeskoene man har hatt i flere år. Og drar på trening uten sminke og med morgensveisen kan jeg garantere at enhver person som bryr seg om hvordan man ser ut, kommer til å prestere dårlig. Fordi da går man bare rundt å tenker på hvor jævlig man ser ut. Da blir man også i dårlig humør, og trening blir bare dritt. Kjøp deg nytt treningstøy. Gjerne med litt knæsje farger. Da kjenner man fort at motivasjonen stiger fort!  

Hvorfor vil du trene?
Denne er viktig. Vil du trene for å slanke deg, bygge muskler, bli mer tonet, god helse eller for å klare hverdagen bedre? Det er utrolig viktig å spise etter hva man vil trene seg til. Mye av resultatene fra trening kommer fra kjøkkenet. Hvis du spiser riktig, er det mye lettere å klare å få det resultatet du ønsker å oppnå. Du trenger ikke kun å trene for en grunn. Jeg trener for å bli mer tonet, takle hverdagen bedre og for en god helse. 

Bruk fitness sider som inspirasjon. 
Hver gang jeg ikke har inspirasjon til å trene, går jeg inn på en fitness side for å se på motiverende bilder. Noen gode sider er; I want this body, stay fit og inspire fitness. Der kan du se mange tips til øvelser, mat du kan spise og motivasjons bilder. 

Ikke belønn deg med godteri etter trening 
Denne her er hard. De fleste som har vært på trening tenker at når de kommer hjem skal de unne seg noe godt, siden de har vært så flinke på trening. Men ikke gjør det! Unn deg heller litt frisk frukt/grønnsaker. Se på mat/godteri som "bensin" ikke kos. Hvis du føler at du må belønne deg etter trening, er det mye bedre å heller kjøpe en ny topp til deg selv. Eller noe annet du ønsker deg. Sett av litt penger til de du ønsker deg, og si til deg selv at du kun skal kjøpe den nye toppen hvis du klarer å trene 3 ganger denne uken.

Mål deg selv hver 2.uke. 
Bruk målebånd og mål; bryst, under bryst, midje, hofter, rumpe, lår, legger og armer. Lag opp ett skjema hvor du skriver inn disse tallene. Ta også med vekten din. Det er utrolig motiverende å se at man har gått ned/opp noen centimeter. Du kan også skrive opp hva som er drømmemålene. Hold deg fokusert og du vil klare å nå målene dine!  

 

Håper disse tipsene hjelper deg til å komme ordentlig i gang med treningen! 

Brown eyes

Har ikke prøvd de brune linsene mine etter at jeg har farget håret. Jeg syns det ble utrolig fint faktisk! Det er helt utrolig hvor stor forskjell det er på blå og brune øyne. Blir helt sjokkert jeg! Tenkte jeg skulle tipse dere om at det nå koster 89,- per stk for de linsene jeg har. De kan kjøpes HER, jeg har fargen "brown". Ny header og profilbilde!

Nå har jeg laget en helt ny header. Har også skiftet ut profilbilde, så det matcher headeren. Syns ikke det var så god kvalitet på den forrige headeren. Også var den litt kjedelig siden den var tatt inne. Så nå har jeg byttet til en som jeg syns at er mye finere. Syns den her ser mer profesjonell ut også. Nå gleder jeg meg til å høre hva dere syns! Likte dere den nye bedre/dårligere? 

Før

Dagens outfit

I dag har det vært utrolig skiftende vær. Først var det sol og strålende vær. Så plutselig høljet det ned. Mens jeg tok bilder regnet det fortsatt, heldigvis ikke så mye da. Men nok til å ta med paraply. Nekter å ta antrekksbilder inne. Med mindre det er storm ute. Syns det er 1000 ganger mer morsomt å se på antrekksbilder som er tatt ute, enn inne. Kommer en liten hårvideo etterpå. Der viser jeg hvordan man lager flettekrøller. De som jeg pleier å ha på en del bilder. Gled dere!

 

 
Shorts - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell // Genser - H&M // Kjede - Cubus // Øredobber, hårpynt - Glitter

Min største inspirasjon

Gjerne lik innlegget hvis du er fan av Lana Del Rey

Er det en person som er en stor inspirasjon for meg er det Lana Del Rey. Hun har en fantastisk stemme og utseendet. Jeg elsker å se på musikkvideoene hennes. Får skikkelig 70 talls freespirit følelse av videoene hennes. Jeg rett og slett elsker videoene. Se selv og bli inspirert. 

40. Plass på blogg.no!

Ble utrolig glad da jeg våknet i dag og så at jeg lå på 40. plass på blogg.no sin toppliste. Hadde helt utrolige 2608 unike lesere innom i går. Er så glad for at så mange vil lese bloggen min ♥ Love you all!
Fredagskos

Først må jeg bare si at jeg har så lyst til å gi dere alle en stor klem ♥ Dere skriver så mye fint til meg hver eneste dag. Dere gjør at dagen min blir enda bedre. Skulle ønske alle kunne vært like heldige som meg og hatt så søte lesere. Blir så glad hver gang jeg ser at jeg har fått en ny søt kommentar. 

I kveld skal jeg bare slappe av. Har en utrolig søt hund som holder meg med selskap. Så da gjør det meg ingenting å være hjemme på en fredagskveld. Skal prøve å få lagd opp noen innlegg så jeg har noen i tilfelle jeg ikke har tid andre dager. Misliker å skuffe dere med dårlige bloggdager..

Tilbake fra legen!

Wow! For en respons på forrige innlegg. Var mange som kjente seg igjen og var helt enige. Men også noen som var veldig uenige og mente at jeg ordla meg på en feil måte. Jeg syns at man må ordlegge seg på en litt brutal måte enkelte ganger for å få frem ett poeng. Så det var mye av grunnen til at jeg ordla meg slik jeg gjorde. Men nok om det. 

Har nettopp kommet hjem fra legen. Skrev litt om det forrige uke da jeg hadde vært der sist. Siden jeg følte meg så slapp og uvel hele tiden etter at jeg hadde hatt kyssesyken, dro jeg for å finne ut hva som var galt. Det kom frem på prøvene at jeg manglet vitamin B12. Takk Gud at det ikke var noe mer alvorlig. Hadde ikke visst hva jeg skulle gjort hvis jeg hadde fått ME. Ble litt redd for at jeg skulle ha det siden jeg hadde mange av symptomene. Men heldigvis hadde jeg ikke det. 
Så nå har jeg begynt på B12 sprøyter. Skal ta en sprøyte hver uke i den neste fem ukene. Etter det skal jeg ta en hver tredje måned. Gleder meg til å bli frisk igjen! Den første sprøyten var sykt vond å ta. Har aldri bannet så mye på en gang. Var så vondt at jeg måtte bite meg i armen for å komme meg gjennom det. Håper ikke det blir like vondt neste gang..

Feite mobbere

Dette innlegget er ment til alle feite som har mobbet tynne mennesker. Jeg har ikke noe som helst imot mennesker som er feite. Men de som mobber, har jeg noe imot. Del gjerne dette innlegget hvis du er enig med meg, og imot mobbing. 

Hele oppveksten min har jeg opplevd å blitt bli snakket stygt til av feite mennesker. Jeg har blitt bedt om å spise mer og gå opp i vekt. Jeg har fått kommentarer slengt etter meg som; jævla syke anoreksia vrak, spis litt mer eller så knekker du, og listen fortsetter.. Andre som er feite tror det er greit å slenge ut med hva som helst til andre som er tynne. Fordi det er moralsk sett på som slemt å kalle noen for feit, men å kalle noen tynn er ikke slemt. Hvorfor er det slik?

Etter gymtimene når man var i garderoben, var det alltid noen jenter som glante veldig. Mange lagde type "sjokk-lyder" og sa; Herregud du er så tynn. Og slang med et dømmende stygt blikk. Det de fleste ikke tenker over er at det å bli kalt tynn er like sårende som å bli kalt feit. Å bli kalt syk er aldri gøy. Spesielt når man faktisk ikke er syk. Å være tynn av natur er ingen sykdom. 

Bare fordi man spiser sunt og trener er man ikke ett sykt menneske. Man er heller ikke noe dårlig forbilde. Se på Caroline Berg Eriksen AKA Fotballfrue, hun er en nydelig jente som stråler sunnhet. Hun trener og spiser sunt. Men hun blir kalt ett dårlig forbilde. Hvorfor blir hun det? Er det fordi hun ikke sitter på sofaen og stapper i seg potetgull etter en middag på Mc Donalds? Er det en jente som ikke fremmer anoreksia vil jeg si at det er Fotballfrue. Hun forteller jenter gang på gang, at det er lov å spise. Men det er også lov å trene. 

Det er en spesiell kommentar som har satt seg fast i hjernen min. Det var når jeg gikk i 7 klasse jeg fikk den kommentaren. Jeg hadde blitt med en venninde hjem, og når jeg skulle hilse på faren (som var nokså overvektig) gadd han nesten ikke hilse på meg, før han sa; Herregud å tynn du er a, får du ikke mat hjemme eller? At ett voksent menneske kan si noe sånt til en tolvåring er i mine øyne helt sykt. Hadde jeg vært like slem tilbake og sagt "Herregud å feit du er a, du burde slutte å spise", hadde jeg nok fått en kjeftesmelle ut en av en annen verden. Men hvis man ser på de to setningene, så ser man at begge tingene er like slemt å si. Ingen av setningene er ok å slenge i ansiktet til en tolvåring. 

Det har alltid vært fokus på at man ikke skal mobbe andre som er feite. At det å bli kalt feit er helt grusomt. Men hvis jeg hadde gått til en lærer på barne/ungdoms skolen og sagt at jeg hadde blitt kalt tynn. Hadde nok læreren sett dumt på meg og sagt "Ja, hva er problemet med det? Du er jo tynn.." Jeg har heldigvis ikke fått så mange stygge kommentarer på bloggen. Men de gangene jeg har fått det, har det vært kommentarer om at jeg er for tynn. At jeg burde begynner å spise, osv. Det er selvfølgelig ingen som tør å skrive sitt eget navn. Alle gjemmer seg bak ett anonymt alias. Men det er mange andre bloggere som har fått gjennomgå. Fotballfrue er den som har måttet gjennomgå mest (av det jeg vet) med anonyme kommentarer som sier at hun er sykelig tynn. Hva får ett menneske til å skulle hakke ned på andre på den måten? 

Man får ikke noe bedre selvtillit, utseendet eller flere venner av å være slem mot andre. Uansett om man kaller noen stygg, feit, tynn eller hore er det ikke noe man vinner på. Har du som mobber noensinne satt deg ned og tenkt litt på hva du får ut av å mobbe? Vil du virkelig kaste bort tiden din å gjøre andres liv dårlig? Vil du være ett så dårlig menneske? 

 

5 skjønnhetstips

Nå er det år og dag siden jeg har hatt skjønnhetstips til dere. Har vært en del lesere som har spurt etter det. Så nå skal jeg begynne med det igjen. Skal prøve å få til minst ett slikt innlegg i uken. Hvis jeg glemmer det må dere minne meg på det. Er ganske gullfisk til tider! Hehe

 

1. Hvitere tenner? Jeg er veldig fan av å ha hvite tenner. Men er ikke like fan av å bruke 500-1000 kroner på en vond tannbleking behandling. Derfor bruker jeg heller tannkremen fra pepsodent. Man får ikke resultater over natten. Men hvis man bruker den fast hjelper det utrolig mye. Det hjelper også å bruke en elektrisk tannbørste, siden den får vekk plakken bedre. Husk å børste tennene frem til de er helt glatte, hver eneste gang. 

2. Bikiniskille? Hvis du har vært i syden og solet deg, får du mest sannsynligvis noen bikiniskiller. Det er ikke alltid like pent. Det du kan gjøre for at de ikke skal synes er å bruke en selvbrumer (helst krem) på de hvite skillene. Pass på å kun ta selvbruner der du har hatt bikinien. 

3. Fungerer ikke hårkuren? Da er dette kanskje fordi det er sillikon i den. I mange billige hårkurer er det faktisk tilsatt sillikon. Det gjør at håret blir speilblankt og utrolig fint etter at du har brukt den ett par ganger. Men etterhvert blir håret ditt mer ødelagt av å bruke kuren. Gå heller til en frisør og få de til å velge ut en hårkur som passer ditt hår. Det er bedre å betale enn hundrelapp eller to ekstra for en god hårkur, enn å få håret ødelagt av noe du kjøpte på kiwi. 

4. Dårlig hud etter bruk av sminke? Jeg har lenge hatt en del kviser på grunn av at jeg har brukt sminke. Men etter at jeg begynte med mineralsminke fra bareMinerals har huden min blitt mye bedre. Huden får puste, og jeg putter heller ikke mye kjemikalier på den. Genialt!

5. Stump røyken og kast snusen! Hvor usexy er det ikke med gule tenner, ekkel ånde, grå og slapp hud, mørke ringer under øynene og dårlig kondis? Hvis du vil bli så usexy kan du begynner å røyke eller snuse. Men hvis du heller vil ha det motsatte kan du stumpe røyken og kaste snusen. Det redder bokstavelig talt livet ditt! I tillegg til at det sparer deg for mye penger.

Dagens outfit

I dag har vært en veldig avslappende dag. Har lagd tre nye videoer i dag; to sminkevideoer og en hårvideo. Skal laste opp en sminkevideo i morgen regner jeg med. Ellers en det har jeg gått en tur med hunden til søsteren min; Pandora. Men den var ikke på lengre enn 15 minutter. Så har hatt det veldig avslappet i dag. Men det er utrolig deilig med noen sånne dager iblant. 

PS: Hvis du vil se når jeg legger ut innlegg på bloggen først; kan du følge meg på facebook HER. Setter utrolig stor pris på alle som følger meg der ♥ Legger også ut en del statusoppdateringer der som ikke havner på bloggen.  


Sko - Jeffrey Campbell // Shorts - Cubus // Jakke og topp - Bik Bok

Meld deg på ukens blogg!

Da er det på tide med en ny ukes blogg påmelding. Den som blir ukens blogg får bilde av seg selv og link til bloggen sin, i sidemenyen min. Jeg trekker ukens blogg på søndag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følge meg på bloglovin HER. 
- Skrive ned adressen til bloggen din som en kommentar
Slumber party!

Hei folkens! Beklager at det har vært veldig stille på bloggen de siste dagene. Men har ikke helt hatt tid eller energi ekstra til bloggen. Var på trening på Renessanse i dag med Isabella, da kjente jeg at jeg trenger sterkt en liten pause fra trening. Heldigvis har jeg fri fra jobb frem til mandag. Så da skal jeg slappe av helt frem til det. Så får jeg se om jeg blir noe bedre. Håper det! 

I kveld skal jeg til Isabella. Vi skal ha en liten jentekveld. Vi skal leie film og spise litt godteri. Får prøve å ikke gjøre samme feil som sist, å leie en film hvor de kun snakket spansk. Haha, var helt umulig å få med seg noe som helst. Er så uvandt å lese teksten. Skal også sove over hos Isabella. Er ca en million år siden vi sov over hos hverandre sist. Håper dere koser dere i kveld ♥Nye innkjøp

Etter at jeg var ferdig på jobb i dag stakk jeg innom magasinet en tur. Fant noen nydelige øredobber og et utrolig kult kjede. Trengte også litt påfyll med leppestift og varmebeskyttende til håret. Flere enn meg som sliter med å laste opp flere bilder på bloggen samtidlig? Må sitte å laste opp ett og ett bilde her..Kveldstrening!

I dag har jeg vært skikkelig trett og uggen. Men klarte å komme meg opp av sofaen og ut i Hoensmarken, på en liten joggetur. Kjente at jeg ikke klarte å gi alt i dag. Brukte 29 minutter på løypen som er 3,5 km. Det skal også sies at det er mye oppover og nedoverbakker i løypen. Så den tar mer tid enn hvis det hadde vært på tredemøllen. Når jeg endelig kom til parkeringsplassen og var ferdig, var jeg utrolig kvalm, og kastet faktisk opp. Uff, ikke bra! Men var deilig å løpe for det da. Er så friskt og deilig å løpe ute i skogen. Elsker det!Jobblørdag

I dag er jeg ganske sikker på at det blir en utrolig kjedelig lørdag. Jeg må jobbe fra 12-19 i dag. I morgen skal jeg på photoshoot så det betyr tidlig i sengen i dag, og null alkohol. Fillern! Men så svimmel jeg har vært i går og i dag, tror jeg det er like så greit. Har holdt på å besvime når jeg har skullet bøye meg ned. Litt skummelt egentlig! Men håper det går bedre på jobb i dag.
Trenings inspirasjon

Det hender at lysten til å trene er helt borte. At jeg heller vil se på tv og spise godteri. Men i slike øyeblikk pleier jeg å se rundt på forskjellige "fitspo" tumblr sider. Får så mye god inspirasjon og tips derfra. Da kjenner jeg at lysten til å trene kommer tilbake med en gang. Fikk du lyst til å trene nå?

Drar til legen!

Nå skal jeg straks dra til legen. Skal prøve å finne ut hva som er grunnen til at jeg er så trøtt hele tiden. Som jeg sa i går hadde jeg kyssesyken i høst. Og har aldri blitt meg selv igjen etter det. Så håper virkelig legen har noe bra å komme med. Vedder på at han sier at jeg mangler jern eller noe. Hørt den siden jeg gikk i 7 klasse. I aller værste fall sier han at jeg har ME. Men det er jeg 99% sikker på at jeg ikke har. En venninde av meg har det, og hun er mye dårligere.. Wish me luck!


 

Lillelørdag

Nå skal jeg straks dra på jobb. Jobber bare fra 12-17 i dag. Deilig med en kort vakt! Skulle egentlig jobbe fra 17-00 ca. Men det ble byttet. Thank god! Har så lite energi om dagen at det er helt latterlig. Må nok en tur til legen og spørre om det er noe som kan gjøres med det. Så jeg slipper å gå rundt og være så trøtt hele tiden. Etter at jeg hadde kyssesyken i høst har jeg ikke blitt meg selv igjen. Før gikk jeg på skole hver dag, jobbet 2-3 ganger i uken, festet ofte i helgene, var ute mye med venner og var full av energi. Men nå klarer jeg såvidt å jobbe 2-3 dager i uken. Helt jævlig følelse egentlig. Men håper legene kan klare å finne ut hva som er feil! 

 

Inspirasjon

Noen dager er jeg helt tom for inspirasjon. De dagene som jeg er det liker jeg å besøke Alli Simpsons tumblr. Hun har utrolig mye fine og inspirerende bilder. Elsker siden hennes! allisimpson.tumblr.com

Hvor liker du å se etter inspirasjon?

Sitater

Jeg elsker virkelig å lese sitater. Det er så mange gode og motiverende sitater jeg nermest lever etter. Det jeg virkelig lever etter er "rave to the grave". Jeg har også en god del favoritter som er skrevet under. Gjerne skriv ned dine favoritter!

♥ A dream without action, is a wish.

♥ Every day is a new opportunity to reach that goal.

♥ You learn more in failure, than you ever do in success. 

♥ So take a chance, and don't ever look back.

♥ You have to believe in you natural superpower.♥ Never give up on the things that make you smile.

♥ Age is just a number, maturity is a choice

♥ Pay no attention to haters, attentions is what they crave.

♥ I may be young, but i'm ready. 

Hønefossfylla

I går var jeg i Hønefoss med fetteren min og noen kompiser. Vi vorcet hjemme hos Silje før vi ble hentet og kjørt til Hønefoss. Når vi kom til Hønesfoss dro vi først på Alfred. Men der var det sykt dårlig. Var null liv der. Og vi fikk ikke legge fra oss jakkene engang. Så der gadd vi ikke å være lenge. Så vi stakk heller til et sted som het Taffes. Men vi gikk dit var vi innom en frisørsalong som frisørene vorcet på. Så fetteren min og en kompis fikk fikset håret litt. Haha! 

På Taffes ble det veldig liv etterhvert. Var ganske harry egentlig, men gøy fordet. Kjente jeg ikke følte meg helt hjemme. Men det var gøy fordet! 


Magnus (fetteren min) var litt mer blid enn Daniel da!


Frisørbesøk på fylla. Stabilt!


Hehe, søskenbarn!

 

Love Stina <3

Vg listen topp 20 - Bilder

På fredag var jeg på vg listen med Lisa og Isabella. Vi skulle egentlig se den hjemme, siden det regnet. Men i siste liten dro vi på konserten. Angrer ikke ett sekund! Konserten var utrolig bra! Mye gode artister og bra med liv blant publikum. Vi stod rett ved der ølserveringen var, så det var mildt sagt mye fulle folk der. Men det var bare kos! Har ikke rukket å legge ut bildene nå siden jeg var ute på byen i går. Var på byen i Hønefoss for første gang, haha! Legger ut bilder av det senere i dag.. 

 

Love Stina <3