hits

juni 2018

5 Beauty hacks

💗 Hoven under øynene? Legg en skje i fryseren, og hold den under øyet til du ikke er hoven lengre. Kulden fra skjeen gjør av hevelsen blir borte.

💗 Usikker på om leppestiften har riktig undertoner? Blir tennene hvitere er den riktig for deg, blir de gulere bør du styre unna. Dette kan du teste med å ta leppestift på håndbaken i butikken og holde den opp ved siden av tennene dine.

💗 Hvis du vil at leppestiften skal sitte ekstra lenge bør du legge pudder på leppene, før du legger på leppestift. 

💗 Aldri bruk limet som følger med til vipperemser. Det limet er i 99% av tilfellene altfor dårlig. Kjøp heller et DUO vippelim, som varer til mange påføringer, og som også gjør at vippene sitter på mye bedre.

💗 Beauty blender - Okey, de vanlige beauty blenderene er sykt dyre! Men det er nesten bare de som faktisk gjør jobben riktig. Jeg har testet ut mange forskjellige billigversjoner, og den eneste jeg syns at faktisk er bra nok er den fra H&M. Så den er absolutt å anbefale om du vil ha en billigere versjon!

 

PS; Jeg vet det har blitt litt mye lister i det siste, og det må jeg bare beklage. Vet de fleste av dere liker lister, men ikke sååå ofte som det har blitt. Timeplanen min har vært overfull, og jeg har ligget rett ut med feber fra fredag kveld til tirsdag. Så det har vært veldig vanskelig å lage annet innhold. Fremover er timeplanen litt mindre full, så da satser jeg på mer varierte innlegg igjen 😊💗

7 Ting jeg skulle ønske jeg visste tidligere

I løpet av livet er det så utrolig mange ting jeg har lært, som jeg ofte har tenkt "det skulle jeg visst tidligere". Hvorfor sa ingen disse tingene til meg? Nå har jeg tenkt til å dele 7 av disse tingene med dere, og kanskje dere lærer noe nytt?

5 nærmeste venner - Dette lærte jeg faktisk i en business bok. Man er et resultat av de 5 nærmeste menneskene i livet sitt. Derfor er det ekstremt viktig at disse menneskene passer inn i livet ditt. For meg er det viktig å ikke ha noen som er negative eller som jeg føler at drar meg ned. Jeg har tidligere hatt mennesker i livet mitt som har fått meg til å føle meg dum og at jeg ikke klarer noe. Og vet dere hva? Da begynner man å tenke det selv. Sånn skal det ikke være! Nå har jeg kun mennesker rundt meg som er positive og som løfter meg opp! 

Verden skylder deg ingenting - Denne er hard og brutal, men den er viktig å lære. Ofte kunne jeg sitte og vente på at noe skulle skje, og føle at det var urettferdig at andre fikk til ting. Men de fikk jo til ting fordi de jobbet ræva av seg. Det er dessverre ekstremt få ting her i livet som bare kommer av seg selv. Man må jobbe hardt for det. 

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves - Dette uttrykket syns jeg er helt dust, og det går litt hånd i hånd med punktet rett over. Man kan ikke bare sitte og vente på at ting skal skje. Uttrykket burde heller vært "den som jobber hardt og smart, jobber ikke forgjeves".

Ta vare på helsa - Dette er noe jeg virkelig lærte på den harde måten. Det er så ekstremt viktig å huske og ta vare på kroppen, spesielt i en travel hverdag hvor man fort glemmer den. Glemmer man det bort stopper hele livet opp fordi man blir syk. 

Ikke sammenlign - Å sammenligne seg selv med andre er verdens dårligste idé. Andre mennesker kan være på kapittel 12, mens du bare er på kapittel 1 og da blir det dumt å sammenligne. Om du skal sammenligne med noen, bør det kun være deg selv. 

Ikke diskuter med mennesker som ikke forstår - Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært i diskusjon med mennesker, og innsett at her kommer jeg ingen vei; de skjønner rett og slett ikke greia. Når man skjønner det er det best å bare avslutte diskusjonen og si "la oss være enige med å være uenige". Det er ikke vits i å prøve og forklare alt til alle. 

Ikke hør på alle meninger - Bare fordi noen kan snakke eller skrive betyr det ikke at det de sier er rett. Ofte blir jeg fortalt alle mulige ting "ikke sminke deg på den måten", "nå skrev du noe feil", "Du kan ikke gjøre sånn og sånn". Og vet dere hva? Tidligere tok jeg altfor mye til meg. Jeg hørte på hva folk sa, og jeg trodde på de. Vel. Det lærte jeg heldigvis at bare er dumt. Jeg går min egen vei, og gjør ting på min måte. Ferdig snakka. 

 

Har du noen gode lærdommer du vil dele?

Første gang siden jeg var 12 år..!Fra i går til i dag har jeg vært på hyttetur sammen med Rebecca, Chloe og United Screens. Vi har spilt inn en episode til et annonsesamarbeid, og det har vært så gøy! Vi dro på en hytte som ligger rett utenfor Sande i Vestfold. For å komme dit måtte vi bruke robåt.  Jeg har vel ikke vært i robåt siden jeg var 12 år, og da jeg fikk streng beskjed av bestefar "Ro finere så du ikke skremmer fisken". Haha! Hva betyr det liksom? 

Jeg fikk i alle fall testet ut roingen min, og det var ikke akkurat stort å skryte av. Jeg klarte å ro et stykke, også tok de andre over. Thank god! Vi kom oss omsider til en superkoselig hytte der vi hadde skikkelig hyttekos med taco og masse skravling. Alle sammen ble enda bedre kjent, og det var så koselig! 

Chloe storkoste seg på tur! Hun har aldri vært ute i båt før, så jeg var litt redd for hvordan hun til å takle det. Hun var sykt redd de første 10 sekundene, også elsket hun det. Hun stod og tittet rundt mens vinden blåste i håret hennes. Så fab! Hun elsket også å være på hyttetur med masse mennesker.

Hun fikk til og med rusle fritt rundt ute når vi var ute. Det får hun aldri til vanlig! Men her var det ikke noe biler eller farlige ting, så da fikk hun gå rundt på egenhånd. Ble overrasket over hvor lydig hun var. Det var bare å plystre på henne så kom hun med en gang!

Alt i alt ble hytteturen super koselig og det virkelig mersmak. Skal ikke se bort ifra at det blir flere hytteturer fremover! 

12 Fordeler med å være lav

Å være lav er ikke alltid bare-bare. Du rekker aldri opp til noe som helst som er i hyller, buksene du kjøper er alltid for lange, og du blir alltid spurt om legg når du skal kjøpe vin på polet. Men, det er også mange fordeler med å være lav, og her er noen av de! 

- Du får nesten alltid stå forrerst på skolebilder. Fordi du bare blir borte om du står bakerst med de høye kidsa.

- Du får alltid plass til å sove på sofaen. Veldig digg når man sover over hos venninner!

- Du kan alltid ha på så høye hæler du vil uten at du blir høyere enn kjæresten din. Score!

- Du kan komme unna med nesten alt fordi du er lav, så tenker folk at du er søt og uskyldig. Jepp, enkelt å lure seg unna ting når man er lav.

- Du kan sove veldig komfortabelt på busser, fly og tog. Fordi et sete er som en stor seng når man er lav. 

- Du trenger aldri å bøye deg når det er lave tak. Og du blir automatisk mye bedre enn alle andre i limbo.

- Du kan kjøpe klær i barneavdelingen hele livet. Veldig kjekt når man skal ha bukser, for da sparer man fort mye penger!

- Du har alltid god benplass når du sitter i biler og på busser. Deilig å kunne strekke seg ut, mens høye må sitte sammenkrøket. 

- Du ser yngre ut. Det er selvfølgelig litt kjipt å alltid måtte vise legg på polet, og man kan bare glemme å få kjøpt noe før man er gammel nok. Men, på den positive siden så ser vi ut som vi er 20 når vi er 30, så tommel opp for det!

- Du kan ligge alle veier i en dobbeltseng, og du har ekstremt god plass.

- Du tar mange flere skritt enn høye for å komme deg et sted, dermed forbrenner du mye mer, og holder deg alltid i form! 

- Du slipper at folk ser opp i nesa de. 

 

Er du høy eller lav?

 

Klar for hyttetur!

I dag skal jeg på hyttetur med Rebecca og United Screens. Rebecca og jeg skal ha girls night, så det blir skikkelig koselig! Vi skal lage taco og sove på en skikkelig fin hytte, så det blir spennende! Hytten ligger på en øy, så jeg tenkte å ta med enhjørningen og kjøre på den over. Er ikke det genialt?

Neida, jeg skal selvfølgelig ikke det. Vi skal bruke robåt over altså. Haha! Chloe skal forresten også være med så da blir det ekstra jentetur. Hun har aldri vært på båt, så det er jeg så spent på å se hvordan går. Vi krysser fingrene for at det går fint! 

Nå må jeg nesten runde av, for jeg skal hente Rebecca om en halvtime, og først må jeg kjøpe ny kosedress. Så nå begynner jeg å få litt dårlig tid. Det har blitt så standard meg i det siste. Før var jeg alltid tidlig ute, nå derimot; alltid sen. Haha!

 

🦄☀️🏝

Mitt liv om 10 år om jeg fikk bestemme

Jeg er en person som elsker å drømme og sette meg store mål. De siste årene har jeg jobbet hardt for å komme hit jeg er i dag, og de neste årene har jeg tenkt til å jobbe enda hardere for å komme enda lengre. Jeg elsker å tenke på livet i kortsiktige steg, men også de mer langsiktige. Nå skal jeg fortelle dere hvordan jeg vil at livet mitt skal være om 10 år, da jeg er 35 år.

- Gift med Per Fredrik. Vi skal gifte oss allerede neste år, så dette trenger jeg heldigvis ikke vente 10 år med. Hehe!

- Ha to barn. Når jeg blir rett før 30 har jeg lyst til å begynne og få barn. Er jeg heldig blir det to barn!

- Inntekt - Innen 10 år har jeg lyst til at min årlige inntekt skal være på 5 millioner

- Blogg - Om 10 år har jeg fortsatt planer om å blogge. Dere blir ikke kvitt meg med det første. Haha! Neida! Men jeg tenker å fortsatt blogge, og forhåpentligvis er jeg fortsatt en av Norges største. 

- Eget beauty merke. Jeg har så lyst til å designe min egen sminke, egne vipper, eget hair extension eller noe i den duren. Jeg har så mange idéer og tanker rundt det hele, og det er jo virkelig tiden for å kunne designe noe eget!

- At jeg er i toppform. Det å bli 10 år eldre betyr ikke at formen trenger å bli noe dårligere. Om 10 år satser jeg på at jeg er i toppform, og at kroppen ser super ut til tross for at jeg har fått to barn innen da. Caroline Berg Eriksen er det beste eksemplet på en super kropp etter to barn! Den dama er jo helt rå!

- Hus - Om 10 år er jeg veldig usikker på om vi kommer til å bo i dette huset eller et annet. Antagelig kommer vi til å kjøpe et som er enda større. Men det er super vanskelig å finne et som er skikkelig stort, rett ved vannet og som passer alle våre behov. Så vi får se! 

 

 

 

Mine skjønnhets-rutiner

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men det å pleie utseendet har nesten blitt som en terapi / meditasjon for meg. Jeg føler meg alltid ekstremt mye mer vel når jeg føler at jeg har pleid kroppen min, og gitt den det lille ekstra av skjønnhetsritualer jeg går igjennom.

Siden jeg syns det er veldig morsomt å lese hva andre gjør for utseendet sitt, og hvilke rutiner / ritualer de gjør, tenkte jeg i dag og fortelle om hvilke rutiner jeg har for mitt eget utseendet.

♥ Hver tredje gang jeg vasker håret har jeg alltid i hårkur, for at håret skal bli ekstra glansfullt, mykt og få ekstra mye pleie. Siden jeg bruker hair extensions og varmebehandler håret mye, er håret mitt en del mer avhengig av god pleie, så hårkur er et must for meg! 

♥ Jeg tar selvbruning minst en gang i uka. Siden det er veldig lite sol i Norge, er selvbruner et must om man ikke vil bli solariumsbrun. Føler meg alltid mye mer fresh når jeg har litt gyllen farge i huden.

♥ Tannbleking. Et par ganger i året tar jeg en tannblekingsrunde, der jeg gjør tennene mine ekstra hvite. Siden jeg drikker en del kaffe blir de dessverre litt misfarget, og jeg takler ikke å ha gule tenner. Så da må det litt tannbleking til iblant!

♥ Ca 1 gang i uka / hver 2. uke, tar jeg fotbad og fjerner all død hud og legger ny neglelakk. Siden jeg har helt angst for føtter, er jeg alltid veldig nøye med at mine egne føtter alltid er stelt. Hehe!

♥ Skjønnhetssøvn. Jeg er veldig nøye med at jeg alltid får 8 timer søvn. Søvnen er jo noe av det mest viktigste for kropp og utseendet, så den må alltid være på 8 timer. 

♥ Botox. Jeg tar botox hver 4-6 måned for å unngå spenningshodepine og vondt i nakken. Men det gjør jo også at jeg ikke får rynker i panna og mellom øyenbrynene, så det er jo supert. Forebygging er nøkkelen!

♥ Jeg passer på at jeg alltid får i meg nok vann i løpet av dagen, så huden får nok fuktighet innenifra. 

♥ Sminke. Jeg bruker sminke nesten hver eneste dag, og tar meg alltid god tid til å legge sminken  så jeg føler den blir helt on-point. Er det en ting jeg hater, så er det å ha lagt sminken dårlig. Ah! 

♥ Neglene mine fikser jeg faktisk selv. Før gjorde jeg det på salong og tok akrylnegler. Men jeg ble så lei av å måtte dra inn til Oslo hver gang for å fikse de. Nå setter jeg på sånne man limer på, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med det! 

♥ Ansiktsmasker - Cirka to ganger i uka bruker jeg to forskjellige ansiktsmasker. En som renser opp i porene og en som gir masse fuktighet.

♥ Restylane. Hver 2-3 måned drar jeg til klinikk og fyller Restylane i leppene for å gi de den fylden jeg liker at de skal være. 

♥ Body lotion. Hver eneste kveld smører jeg inn hele kroppen med masse body lotion. Jeg har naturlig ganske tørr hud, og er ekstra obs på å gi den masse fuktighet så den blir myk og smidig. 

♥ Jeg bruker tape extensions, og det er nok et av mine viktigste skjønnhetsritualer. Jeg elsker å ha langt hår, men har dessverre aldri klart å få det like langt og tykt naturlig, så derfor er tape extensions et must for meg! 

Så ja, som dere kan se så er det litt av en liste med ting jeg gjør for å pleie mitt eget utseendet. Kunne sikkert nevnt enda flere ting, men syns det holdt med dette, hehe! Nå skal det sies at fordi jeg lever av blogging og tar mye bilder av meg selv, er jeg ekstra påpasselig med utseendet. Meeen, så har jeg også vært en liten sminkebærte siden jeg var 10 år. Så jeg hadde nok vært sånn uansett. Haha! 
 

Kjapp og super-god lunsj!

For en måned siden lagde jeg en liten kjøkkenhage på verandaen min. Her plantet jeg cherry tomater, jordbær, bringebær, paprika, urter som basilikum, dill, oregano, mynte, sitronmelisse, sitronbasilikum og mye mer.

Det tok cirka en dag å sette alt sammen, og selv om det kostet litt å kjøpe alt er dette noe jeg kommer til å ha glede i mange år så da er ikke prisen så nøye. Så langt har jeg gjødslet litt her og der og vannet godt. Det bugner over der ute, og jeg må gi dere en skikkelig oppdatering på hele prosjektet snart. 

Det er så deilig å bare kunne gå rett ut døren og hente alt av urter jeg trenger. Jeg har allerede blitt mye mer kreativ i matveien, for jeg tenker hele tiden ut nye matretter jeg kan bruke urtene i. 

Da jeg skulle spise lunsj i dag fikk jeg virkelig smakt skikkelig på cherry tomatene jeg har plantet. Jeg har faktisk glemt de helt bort, hehe! Men fremover kommer jeg til å spise mye av de, for herregud så gode de har blitt. De første dagene syns jeg at de smakte litt kjedelig og veldig vannete. Men nå; omg. Det lukter så deilig av de, og de smaker utrolig godt!

Til lunsj lagde jeg min versjon av bruschetta. Dette er en kjapp og enkel versjon av den populære italienske retten. Jeg begynte med å ha et par skiver med grovt brød i brødristeren til de var skikkelig sprø. Så dryppet jeg litt olivenolje over brødskivene. Deretter skjærte jeg opp noen cherry tomater og litt basilikum, blandet det sammen og fordelte det utover brødskivene. Til slutt helte jeg over litt kremet balsamico.

Lunsjen spiste jeg ute sammen med Chloe på verandaen. Gjett om hun hadde lyst på. Hun vekslet mellom å late som at hun ikke ville ha, og stå helt oppi ansiktet mitt. Haha! 

Test gjerne ut denne versjonen av bruschetta selv, om du vil ha en kjapp og enkel lunsj som også er dødsgod! 😃

🍅🥪🌿

Hvem skaper kroppspresset?

Den siste tiden har det mildt sagt vært ekstremt mye snakk om kroppspress i media. Vi bloggere blir refset for at vi åpent snakker om kosmetiske operasjoner, og vi får skylda for alt kroppspresset som er i samfunnet. Men er det egentlig vår skyld? La oss gå litt ordentlig inn på temaet. 

Jeg husker godt mitt første møte med kroppspress. Jeg var 6 år gammel, gikk i første klasse på barneskolen og ble mobbet av en gutt som gikk i 7 klasse på grunn av nesen min. En nese som jeg aldri hadde tenkt over at var annerledes. Men plutselig fikk jeg høylydt høre foran hele skolen, av denne gutten, at det var noe galt med nesen min. Han begynte å slå meg og sparke meg, og banke meg opp. Heldigvis hadde jeg en storesøster som kom til redningen min, før det gikk for langt.

At denne gutten på 12 år kunne banke opp en jente på 6 år var ille nok i seg selv. Men det han gjorde med selvtillit min var mye verre. I mange år hatet jeg nesen min. Kommentarene om nesen min fortsatte til jeg ble ganske voksen, og for hver kommentar som kom hatet jeg nesen min mer og mer. Hadde jeg hatt muligheten til å operere nesen min da jeg var 14 hadde jeg garantert gjort det. Nå er jeg 25 år gammel, og jeg har lært meg å like nesen min akkurat som den er. Jeg syns den passer ansiktet mitt bra, og nå har jeg både penger og mulighet til å operere den, men jeg ønsker ikke å gjøre det. 

Dette komplekset med nesen min kom ikke fra media, det kom ikke fra en blogg, ei heller en popstjerne eller et magasin. Det kom fra helt vanlige mennesker, som var slemme mot meg. 

Etter at jeg begynte å blogge har jeg virkelig fått kjenne på kroppspresset. Før elsket jeg å legge ut sminkevideoer og jeg gjorde det ganske ofte. Nå derimot. Nesten aldri. Vil dere vite hvorfor? I starten av hver sminkevideo viser jeg meg selv helt uten sminke, og huden min er ikke plettfri. Huden min har i perioder en god del kviser. Det er noe jeg har vært usikker på i mange år. Da gjør det ganske vondt når det hagler inn kommentarer om hvor jævlig stygg jeg ser ut uten sminke.

Før i tiden turte jeg å gå ute sminke utendørs, og kunne lett dra i butikken uten sminke. Nå derimot, tørr jeg aldri å gjøre det. Etter å ha fått så mange stygge kommentarer om mitt eget utseendet tørr jeg ikke vise meg uten sminke lengre. Det er egentlig ganske trist. Men sånn har det blitt.

Her igjen er det et kompleks som har oppstått fordi andre helt vanlige mennesker er slemme. Det er ikke media som sier at kviser er stygt, eller at jeg er stygg uten kviser. Nei, det er alle menneskene på bloggen, youtube og jodel som skaper en usikkerhet. 

Nå kan ikke jeg snakke for alle mennesker. Men jeg kan snakke for de jeg har snakket med, og for meg selv. Jeg vil tørre å påstå at mange av usikkerhetene våre oppstår fordi andre helt vanlige mennesker påpeker de.

Jeg tror nok ikke media og blogger er det som skaper alle usikkerhetene folk har. MEN, og dette er et stort men; vi viser hvordan det kan fikses. Helt siden jeg var liten har det gått program på tv'en som viser folk som legger seg under kniven, og hvilken forvandling de får. Forsidene på VG og Dagbladet viser deg hvordan du kan gå fort ned i vekt. Bloggere viser deg at man kan reise til Istanbul for å få større rumpe.

Er man usikker på grunn av vekten sin eller puppene sine, kan veien til å gjøre noe med det bli kortere på grunn av media. Om de løser usikkerhetene eller ikke er forskjellig fra person til person, og hos mange kan det bli både mye bedre og mye verre. 

Hele dette har endte opp med å bli et stort samfunnsproblem. Men hva er løsningen?

Selv tror jeg at det er viktig at vi blir snillere med hverandre, og bygger hverandre opp. Gi hverandre komplimenter, og ikke hakk ned på hverandre. Vi mennesker, og jenter spesielt, må bli flinkere til å være gode med hverandre. Vi jenter kan være altfor harde med hverandre, og gi hverandre mye mer dritt enn vi burde. 

Husk dette fine ordtaket neste gang du ser en jente i klassen du ikke liker, eller er inne en blogg eller på jodel; om du ikke har noe fint å si, ikke si noe.

Meg 5 år siden vs nå!

Noe jeg syns er veldig gøy er når man har throwback og viser gamle bilder av seg selv. Ofte har personer forandret seg til det ugjenkjennelige. Spesielt hvis det har lagt seg under kniven eller tatt mye injeksjoner. Jeg selv derimot.. Vel, jeg lo godt når jeg så på bilder av meg selv som var 5 år gamle versus nå. Jeg har nesten ikke forandret meg! 

Den eneste forskjellen er at jeg sminker meg ganske annerledes, og har litt større lepper. Ellers enn det; nada. Haha! Krysser fingrene for at jeg kan si det samme når jeg er 30! Jeg eldres i alle fall ikke særlig mye, og det er jo deilig det. Kan virkelig ikke klage! 

De fleste er jo hakket mer eksperimentelle med utseendet sitt enn jeg er. Spesielt i min bransje. De bytter hårfarge og legger seg under kniven oftere enn jeg rekker å oppdatere bloggen. Haha! Neida. Men de fleste i min bransje forandrer utseendet sitt mye mer enn jeg gjør. Der er jeg sikkert litt kjedeligere enn andre. Men jeg føler at jeg har funnet ut hva som kler meg, og da har jeg ikke noe behov for å plutselig farge håret blondt. 

Noe som er litt pussig er at det ser ut som at jeg har forandret øyefarge fra blå til grønn. Altså? Her tror jeg det bare er litt mye refleksjon av grønne planter som treffer øynene. Hehe!

Har du forandret deg mye de siste 5 årene?

 

 

Bli bedre kjent med meg: 15 spørsmål og svar

1.Har du noen kallenavn?
Navnet mitt er så kort, og sjeldent i og med at jeg heter StinA og ikke StinE, så jeg har aldri hatt noe kallenavn. Hehe! Like greit egentlig. Nærmeste jeg kan komme kallenavn er vel "Stinablogg" men det er mer navnet jeg bruker i offentligheten da. 

 

2. Har du spart på gamle kort og brev? Eller kaster du alt?
- Jeg har en egen kasse med masse gamle minner, og der er det noen få kort fra bursdager og sånt. Alt fra ekser og sånn er kastet for lengst. Sånt er bare søppel i mine øyne.

3. Hva er det rareste du trodde som barn? 
- Jeg trodde veldig mye rart. En ting jeg var fast bestemt på var at jeg skulle bli popstjerne. Haha, jeg som ikke kan synge om det så gjaldt livet! Trodde også at Afrika var et land frem til jeg ble litt for stor til å tro det. 

 

4. Hvilke dyr/insekter skremmer deg mest og hvorfor?
- Jeg er som de fleste vet, livredd for fugler. Jeg er altså så redd for å bli angrepet av en fugl at dere aner ikke. Duer er smittebærere og jeg har lest at de kan ha opptil 80 forskjellige sykdommer de kan smitte over på mennesker. I og med at de går rundt og spiser søppel dagen lang, er de nok alltid ganske fulle av sykdommer. Tenk hvis den angriper og klorer deg opp, og du får en sykdom fra den rett i blodet!? Altså, det er jo døds skummelt. Skjønner ikke at ikke flere er redde for de. 

 

5. Hvor gammel er du?
- Jeg er 25 år. Nærmere 30 enn 20 og det er ærlig litt skummelt. Plutselig skal jeg være voksen. Haha!

 

6. Hvor gammel tror du at du er når du får ditt første barn?
- I og med at jeg vil være gift i minst 1 år før jeg får barn, blir det tidligst når jeg er 27-28. Syns det er en fin tid å starte, så det kan nok hende at vi begynner da. Selv om jeg virkelig ikke føler meg klar for det akkurat nå, og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal være klar da heller!

7. Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
- Snapchat, Instagram og Facebook. Nettsider er mest blogsoft / blogg.no som jeg blogger fra. Titter også innom noen av mine favorittblogger daglig. Leser ikke nyheter så vg, aftenposten og de der sjekker jeg aldri. 

 

8. Hvem ringer du når du er sint eller lei deg?
- Den første personen jeg snakker med om noe som helst er Per Fredrik. Han er virkelig min største og beste støttespiller når det kommer til alt her i livet. Foruten han er mamma og Victoria de to jeg kan snakke aller mest med. Mamma har jeg alltid snakket med om alt mulig siden jeg var bitteliten. Victoria og jeg snakker alltid om alle ting, og vi har vært igjennom så mye sammen at hun er nesten som en søster for meg ❤️

9. Har du lappen? 
- Jepp! Den tok jeg da jeg var 18 år gammel. Noe som er sykt tilfeldig og helt uplanlagt, er at moren min og jeg fikk billappen på akkurat samme dato med 30 års mellomrom. Tror det er i juni / juli en eller annen gang. Vi har bursdag i januar og februar, så det er sykt at vi begge tok den da vi tok den. 

 

10. Skriver du uten å se på tastaturet?
- Ja. Etter 8 år som blogger har jeg blitt ganske dreven på skrivingen. Må som regel se på mac'en når jeg skriver, men kan lett gjøre det i blinde også. Til og med på iPhone klarer jeg å skrive uten å se. Hehe!

11. Hva gjør deg skikkelig sinna?
- Oi shit, det er så mangt. Noe av det som gjør meg skikkelig sint er når barn blir behandlet dårlig enten i hjemmet eller på skolen. Barn er så små og uskyldige, og det er altfor mange voksne mennesker som tar utnytte av det. En annen ting som gjør meg skikkelig sinna er menn som mishandler damene sine. De hører til et spesielt sted i helvete, og helt ærlig burde de ikke hatt retten til å leve. Oooh, ok den var hard. Men jeg bare blir så sykt sint når jeg tenker på hvor mange menn som banker og psykisk mishandler kjærestene sine. 

 

12. Hva er din guilty pleasure?
- Jeg har egentlig ikke noe skam i ting jeg gjør, så jeg kan ikke akkurat si at jeg har noen guilty pleasures. Hehe!

 

13. Hva gjør man hvis man vil få deg med ut på date?
- Vel, da er man nødt til å være Per Fredrik. Hehe! 

14. Gir du noen ganger penger til tiggere?
- Det hender at jeg gir penger til unge jenter som tigger. Jeg prøver heller å slå av en prat med de, og kjøpe noe mat for de. Så de skjønner at mennesker bryr seg om de. Gir jeg penger vet jeg at det går som regel går rett til stoff, og da er det bedre å heller vise omtanke. 

 

15. Hvis du kunne valgt deg en egenskap du ikke har - hvilken?
- Forstå mennesker bedre. Ofte kan jeg bruke litt for mye av den logiske tankegangen min, og ikke helt forstå mennesker og følelser. Fascinerer meg alltid over de som forstår psykologi skikkelig godt. Det er jeg heeelt grønn. Hehe!

 

Takk for lån av listen Andrea 💗

 

Uken som gikk - Sykdom, Irritasjon, Bloggerne ++

Ukens høydepunkt
Photoshooten på mandag var veldig morsom, og det var så gøy å se møte igjen gode blogg-kollegaer og bli enda bedre kjent med resten av gjengen som er med på Bloggerne i samme sesong som meg. I august skal vi på tur sammen og det blir så gøy å bli enda bedre kjent med de!

Ukens nedtur
- På fredag kveld merket jeg det. Halsen verket som fy, og lørdag morgen våknet jeg opp med feber. Siden da har jeg ligget rett ut. Tror nok at det å kjøre 18 timer bil blandet med 5 timer søvn hver dag, en helt sinnssyk gåtur opp og ned et fjell, og en overnatting i skogen har tatt knekken på kroppen min. Er jo bare et par måneder siden jeg var helt utbrent, og kroppen min er ikke den sterkeste enda dessverre.

Ukens beste treningsøkt
- På onsdag gikk vi tidenes tur opp og ned bratt fjell i timesvis. Det var sykt tungt, men vi fikk se en helt nydelig utsikt! Turen ble på rett over en mil, så det var ganske heftig i de ekstreme bakkene vi gikk i!

Akkurat nå
Ligger jeg under teppet på sofaen med feber og jeg har så vondt i halsen at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Har vært syk siden fredag kveld, så er veldig klar for å bli frisk asap! 

 

Ukens mest leste innlegg

- 8 Matretter jeg hater

- Blogginntekt, Bryllupsdato, Skeive dager, Hatkommentarer - Ukens spørsmål #211

- 8 Problemer med mørkt hår 

Ukens irritasjonsmoment
- Bilkjøring. Denne uken har jeg sittet 18 timer i bilen, og jeg har nesten blitt gal. De som pendler til vanlig er virkelig noen helter, for jeg fatter ikke hvordan dere klarer det! Nakken min har gått totalt i vranglås og jeg er så lei av bilkjøring nå. På fredag toppet det seg virkelig da det var helt kaos rushtrafikk, og brukte 4,5 timer på veien hjem fra Oslo. Vanligvis tar det 1 time og 20 min. Så det var helt sykt. 

 

Hvordan var din uke?

 

Tingene som gjør hverdagen magisk!

Selv om de fleste av oss lever for helgene, er det ukene vi lever mest i. Det er der 5 av 7 dager er, og hvis vi skal telle med den ekstra tiden vi bruker på å studere i helgene, blir det fort enda mer. Selv har jeg egentlig aldri helg, siden jeg alltid jobber hver dag. Derfor har jeg lært meg å sette ekstra pris på de små tingene i hverdagen, som gjør den ekstra spesiell og fin. 

- Når man nettopp har handlet inn blomster, og hjemmet automatisk ser 15x mer freshere ut. For ikke å snakke om hvor godt roser dufter. Ah, helt fantastisk!

- Når man våkner 5 min før vekkerklokken. Det er hva jeg kaller en myk start!

- Den første kaffen om morgenen, som virkelig får deg til å våkne opp. 

- Joggeturer ute i solen. Jeg pleier ofte å jogge en tur midt på dagen, og da kjenner jeg at jeg virkelig er klar for å jobbe dagen lang. En joggetur er som 15 kopper kaffe. Hehe!

- Når man kommer hjem fra skole / møte / jobb og endelig kan slenge på seg kosebuksa og slappe av på sofaen. 

-  Når man har satt av litt ekstra god tid, så man kan nyte frokosten i ro mens man ser et par youtubevideoer. Personlig må jeg alltid se Shane Dawson sine videoer mens jeg spiser frokost. Han er så utrolig morsom, så da startes dagen med litt godt humør.

- Når sminken blir on-point og brynene blir on-fleek. Man bare føler seg sååå on top of the world når sminken er perfekt. 

- Når man nettopp har barbert leggene og vasket håret, og man legger seg i nyvasket sengetøy. 

- Søte meldinger fra kjæresten

- En lunsj med en venninne servert med en stor dose gossip

- Når man nettopp har vært hos frisøren eller tatt en manikyr, så man føler seg nesten som et nytt menneske på utsiden.

- Stearinlys om kvelden


Hva er hverdagslykke for deg?

7 Triks for mindre stress!

Visste du at stress kan ha mange negative konsekvenser på helsen din, som at du kan fort gå opp / ned i vekt, få kviser og du kan få en rekke psykiske problemer? Vel, nå vet du det. Stress er roten til mye vondt, og de aller fleste av oss har altfor mye stress i livene våre.

Enten det er at man har en stressende jobb, eller at man føler man aldri har det ryddig hjemme, er man nødt til å minimere stresset så mye som mulig.

Så i dag tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan dere kan stresse mindre. Selv var jeg altfor "flink" til å stresse før, og disse triksene har hjulpet meg ekstremt mye. 

♥ Ha det ryddig rundt deg. Hvis du har masse rot rundt deg er sjansen stor for at du begynner å stresse. Fordi det er kaotisk rundt deg, blir det ofte kaotisk oppe i hodet ditt. Selv har jeg laget meg en regel om at jeg alltid rydder hver morgen, så jeg slipper å gå rundt og se på rot hele dagen.

♥ Ikke utsett ting. Om jeg får vite at jeg skal lage en video, eller svare en mail, prøver jeg å gjøre det så fort som mulig, så jeg slipper å bruke masse tid på å tenke at jeg skal svare på den mailen, eller lage den videoen. Her sparer man både tid, samtidig som at man sparer krefter på at man ikke trenger å tenke på det.  

♥ Skriv opp alt du må gjøre på post-it lapper. Så har du full oversikt over absolutt alt du faktisk må gjøre. Ofte kan man bli veldig stressa fordi man tror man har mye mer man må gjøre, enn man egentlig har. Sett deg som mål at du skal gjøre unna x antall post-it lapper hver dag.

♥ Sett at nok tid når du skal rekke noe. Ikke gå på den smellen at du setter av altfor liten tid før du skal på skole / jobb, og du må løpe etter bussen. Stå heller opp 15-30 minutter tidligere og ha en rolig og fin start på dagen.

♥ Ikke drikk kaffe / te på kvelden. Da får kroppen i seg masse koffein om kvelden, noe som er veldig lite gunstig når du skal sove. 

♥ Tenk over situasjonen som gjør deg stressa. Er det faktisk god grunn til å være stresset, eller lager du situasjonen mye verre oppe i hodet ditt? Jeg kan ikke snakke for andre enn meg selv, men jeg hadde en veldig uvane med å gjøre ting mye verre oppe i hodet mitt, og da ble det mye mer stress enn nødvendig.

♥ Finn ut hvilke ting som gjør deg stressa. Er du i en jobb som konstant gjør deg stressa, kan det være smart å se etter andre jobber, eventuelt endre det som gjør deg stressa på jobben. Har du for eksempel venner som gjør at du får mye stress i livet, kan det være smart å finne nye venner.

Så ja, en god del triks for å gjøre livene deres litt mindre stressende. Husk; du lever kun en gang, så da er det viktig å ha det så bra som mulig så lenge du lever! 

 

Blogg-Inntekt, Bryllupsdato, Skeive dager, Hatkommentarer ++ Ukens spørsmål #211

Når skal dere ha bryllupet ?
- Bryllupet skal være 3 august 2019. Uæh, bare litt over et år til! Som jeg gleder meg!

Drømmer du om å reise verden rundt?
- Ja, det er så ekstremt mange land jeg ønsker å oppleve som jeg ikke har opplevd enda. Av de stedene som står øverst på listen har vi Los Angeles, Tokyo, Maldivene, Barcelona, Egypt, Australia, og en rekke flere. Vi får se om jeg får krysset av noen av stedene til vinteren. Da blir det mye reising!

 

Får du masse fregner om sommeren? Isåfall, hva synes du om det? Og om du kunne ta dem bort på en naturlig måte, ville du gjort det?
- Jeg får en del fregner på kinnbena når jeg soler meg, men de går ganske fort bort igjen. Syns det er så fint med fregner, og jeg har flere venninner med masse fregner som kler det skikkelig godt. Selv er jeg litt for glad i masse sminke til at fregnene mine kunne syntes, så for meg er det ikke så nøye om jeg har det eller ei.

Skal du ha en ny ring når du blir gift? Og hva gjør du evt med forlovelsesringen?
- Ja, da skal jeg ha en ring i hvitt gull som har diamanter på seg. Skal ikke avsløre helt enda hvordan den skal se ut. Forlovelsesringen kommer jeg til å fortsette å bruke sammen med gifteringen. Så jeg må passe på at det matcher.

 

Siden du ikke er kristen.. skal du gifte deg i kirken? Kommer du til å døpe barna dine?
- Vi skal ikke gifte oss i kirken. Helt siden vi ble sammen sa jeg til Per Fredrik "om vi noensinne gifter oss, skal det ikke være i en kirke". Så han visste det helt fra starten, og han har alltid syntes at det var helt i orden. Døping er jeg litt usikker på. Jeg vil foretrekke navnfest, men det får vi bare ta når den dagen kommer.

Hva er det beste og det verste med å være blogger? Skulle du noengang ønske at du hadde en 8-16 jobb?
- Det aller verste er at folk skal ta meg på ting hele tiden. Det er så mange der ute som hele tiden prøver å ta meg for noe, og det kan være ekstremt slitsomt. Jeg blir jo ganske paranoid til slutt, når jeg ikke engang kan dra edru på byen uten å få politiet på døren klokken 5 om morgenen, for blogglesere skal ta meg for å ha fyllekjørt. Hadde btw 0,00 i promille. Går jeg opp 1-2 kg får jeg kommentarer om at jeg har blitt feit og folk lurer på om jeg er gravid. Så ja, nett-trollene kunne jeg gjerne vært foruten. Er så glad for at jeg ikke har tilgang til jodel her i Sandefjord, for herregud så mye stygt folk klarer å gulpe opp der inne. 

Men til tross for alt av dritt folk klarer å si, prøver jeg alltid å fokusere på dere som er koselige og gode her på bloggen. Dere gjør virkelig all den harde jobbingen verdt det! Jeg elsker å kunne skape en plass på nett som folk kan bruke som en avkobling fra hverdagens mas og kjas.

Jeg ville aldri hatt en vanlig 8-16 jobb. Det hadde ikke passet meg! Selv om jeg misunner de som har det, og som kan ta ut sykedager. Akkurat nå sitter jeg med feber og en hals som er så sår at jeg ikke engang klarer å svelge vann. Er ikke noe sykemelding når man er blogger. Hehe!

Er du opptatt av å se bra ut?
- Absolutt. Jeg har alltid vært opptatt av å se bra ut, og være den beste versjonen av meg selv som jeg kan være. Presset blir jo enda større når jeg har 70'000 mennesker som dømmer meg hver eneste uke, så da blir jeg jo ekstra obs på hvordan jeg ser ut. 

Hva syns du om skeive dager som er i Oslo denne måneden?
- Jeg elsker skeive dager, og spesielt pride parade! Jeg syns det er så bra og viktig at vi setter skikkelig fokus på alle problemene homofilie / lesbiske / transskjønnede møter på, også er det supert at vi feirer åpenheten. Selv er jeg heterofil, men jeg har flere venner som er lesbiske og homofile, så jeg vet godt hvilke problemer de møter på. Selv om vi har kommet langt med homo-kampen er det fortsatt en lang vei å gå for å passe på at de har samme rettigheter som heterofile par har. Det viktigste vi som enkeltindivider kan gjøre er å godta folk for den de er og være støttende 🌈❤️Hvor mye tjener du?
- I fjor tjente jeg akkurat over 1 million. I år er jeg ikke helt sikker på hva jeg kommer til å tjene, men jeg tipper det blir 1,5 millioner cirka. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

5 Ting som ødelegger håret ditt

- Høy hestehale over tid - 
Om du alltid har høy hestehale blir håret ditt etterhvert gnagd rett av. Dette er fordi at strikken må være såpass stram at den kan klare å holde oppe en høy hestehale. Har du i tillegg håret i strikk samme sted hele tiden, blir håret gnagd av der strikken er.

Dette er noe som skjer over tid selvfølgelig, så man merker det ikke med en gang. Men om håret ditt blir tynnere og tynnere, kan dette være grunnen.

- Du glemmer å kure håret ditt- 
Hår trenger ekstra pleie iblant, og derfor er det viktig å kure håret. Om du vasker håret hver dag, til annenhver dag, anbefaler jeg å kure håret 1 gang i uken.
 

- Du retter / krøller håret hver eneste dag-
Denne varmebehandlingen er helt drepen for håret ditt! Test ut flettekrøller, flettefrisyrer eller bare kjør på med naturlig hår. Eventuelt invester i en skikkelig god hårspray som gjør at krøllene holder i et par dager av gangen, når du først krøller håret. 


- Du vasker håret hver eneste dag - 
Når du vasker håret strippes det for naturlige oljer, i tillegg til at hele runden med hårføner, å gni håret inn med shampo, og eventuelt rette / krølle skader håret mye. Så prøv å vask håret heller annenhver, eller hver 3 dag.

 

- Du bleker håret - 
Okey, den her sier seg jo selv. Men har du faktisk tenkt over hvor mye bleking skader på håret? Bleking er uten tvil en versting for håret, og mitt hår knakk av 30 cm over et par måneder etter at jeg for et par år siden bleket mitt.

8 Life hacks!

♥ Bor du alene? Da kan du bruke en binders neste gang du skal ta på deg armbånd, og ikke får det til alene. 

♥ Invester i et elektrisk varmeteppe i senga. For det første så slipper du å fryse når høsten og vinteren kommer. Og for det andre er det fantastisk å ligge på det på magen når man har mensen. 

♥ Bruk tomme ketchup flasker til å fordele ut pannekakerøre, for å slippe søl.

♥ Spis marshmallow om du har sår hals. (dette gjør jeg alltid når jeg er småforkjølet!)

♥ Klipp opp en svamp og legg den i et glass / beger. Hell oppi neglelakkfjerner og swirl fingeren nedi for enkelt å fjerne neglelakkrester.

♥ Alltid ha frosne druer i fryseren. De passer perfekt til å ha i vinglasset så vinen blir kjølig og ikke vannet ut. Dette fungerer også like bra på brus!

♥ Kjøpt skap på IKEA, men vil at det skal se mer luksuriøst ut? Da kan du enkelt skifte ut knottene med noen finere. Kremmerhuset pleier alltid å ha stort utvalg av knotter! 

♥ Legg tampong / bind i innerlomma på alle veskene dine, i tilfelle du mensen skulle komme litt for tidlig. 


Har du noen smart life hacks? Del de i kommentarfeltet! 

Slik fikk jeg bedre selvtillit!

Nesten hver dag får jeg meldinger på instagram, facebook eller via youtube kommentarer, med spørsmål fra dere om hvordan man kan få bedre selvtillit. Selv har jeg hatt mine perioder, spesielt da jeg var yngre, hvor selvtilliten virkelig ikke var på topp. Men ettersom årene har gått, har jeg jobbet med meg selv og bygget opp selvtilliten min. På veien til en bedre selvtillit har jeg lært mange triks, som jeg nå vil dele med dere.

Vi har alle ting vi ikke liker med oss selv. For meg var det lenge høyden min. Nesten overalt hvor jeg gikk fikk jeg alltid kommentarer der andre skulle rakke ned på meg på grunn av høyden min. Men jeg tror at mye av grunnen til at jeg følte at andre rakket ned på høyden min, var rett og slett fordi jeg selv ikke var fornøyd med høyden min. Nå som jeg faktisk har lært meg å elske det å være liten, og ser alle fordelene med det, får jeg nesten aldri noen negative kommentarer på at jeg er lav lengre.

Poenget mitt er at hvis vi har noe vi ikke liker med oss selv, så ser verden rundt oss det veldig godt. Og i tillegg blir man mye mer nærtagen på kommentarer som handler om akkurat de tingene man ikke liker. Men, om man lærer seg å like seg selv, så er det ingen som kan såre en med drittkommentarer. 

Uansett hva slags ting man ikke liker med seg selv, er det så vanvittig viktig å lære seg å like seg selv. Selv om det finnes drøssevis at plastiske operasjoner man kan ta, for å fikse det ene og det andre, er det som regel kun oppe i hodet sitt at man må fikse på ting. For om man for eksempel er misfornøyd med puppene sine, også tar man en operasjon for å gjøre de større, er det ikke sikkert at det er løsningen.

Ofte vil ikke det å ta en operasjon endre så mye ting som man hadde håpet på, også ender man opp med å ha tatt en farlig risiko uten at det gjorde noe positivt. Men, selvfølgelig, for mange så er dette løsningen. Så jeg feier ikke dette vekk. Men jeg råder deg til å prøve og like de sidene med deg selv, før du legger deg under kniven. 

Et av de triksene som hjalp meg mye, var at jeg nesten hver kveld satt meg ned og skrev minst 10 positive ting med meg selv. 5 ting om utseendet og 5 ting om personligheten min. Ved å gjøre dette lærte jeg meg å fokusere på de positive tingene ved meg selv, og se bort fra de negative. 

En annen ting som er veldig viktig, er at du slutter å sammenligne deg selv med andre mennesker. Du er et fantastisk individ, så vær så snill og ikke prøv å bli en klone av et annet menneske. Bli heller den beste utgaven av deg selv som du kan bli. For om du prøver å bli et annet menneske, kommer du dessverre aldri til å lykkes, også er det jo så mye bedre å heller være seg selv!

 

Til slutt vil jeg bare si til dere som er unge og sliter med dårlig selvtillit; det blir bedre! Ettersom årene går og man blir eldre løper ikke hormonene like løpsk lengre, og man får det mye bedre med seg selv, som resulterer i bedre selvtillit. Men uansett alder, er det viktig å jobbe for å ha det bra meg seg selv!

8 Jente problemer

Å være jente er virkelig ikke bare-bare, og vi støter på mange problemer gutta slipper. Selv om vi slipper millitæret (trodde jenter hadde plikt til å stille opp på sesjon, men ikke verneplikt, så litt misforståelse her) og stå å tisse, så har vi virkelig våre problemer vi og, og noen av de tenkte jeg å fortelle dere om nå. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke av disse problemene du kjente deg igjen i!

- Å ta på en tynn strømpebukse er mission impossible. Spesielt om man har lange negler. Da river man hull i strømpebuksen før den i det hele tatt er over knærne. Og det å få den til å sitte riktig, er ikke akkurat noen enkel sak heller.

- Det er helt umulig å dra ut på byen med venninner, uten at en eller annen ekkel fyr skal komme bort og slenge noen smålig ufine kommentarer i håp om å sjekke deg opp. 


- Man må alltid huske på å ta med en tampong overalt. Man vet jo aldri heeeelt når man får mensen. Selv om man går på p-piller kan man plutselig få en mellomblødning fordi man glemte en pille. Og hvis man ikke har med en tampong er man kjørt. 

- Det er ikke å legge skjul på at vi jenter har mye hormoner. Spesielt rundt den tiden i måneden. Da er det nærmest umulig å kontrollere følelsene. I det ene øyeblikket er vi sååå glade, i det neste gråter vi over en reklame på tv'en og plutselig klikker vi fordi fjernkontrollen ikke vil fungere når man styrer den feil vei. Sorry gutter, vi kan ikke noe for at vi blir el diablo en gang i måneden.

- Sminke er ikke akkurat lett heller. Å lage en winged eyeliner som blir lik på begge sider, uten at den blir for tykk / tynn er virkelig helt umulig. Ja, instagram har ekstremt mange jenter som klarer det perfekt. Men dessverre er det instagram. I virkeligheten er alle winged eyelinere ganske skjeve, med mindre man hadde 20 min ekstra om morgenen.

- Og når vi snakker om sminke. Jenter; ikke kjøp dere en hvit sofa med hvite puter. Jeg gjorde det. Hvis jeg er litt sliten og glemmer å fjerne sminken før jeg legger meg ned på sofaen om kvelden, kan du banne på at den blir full av sminke. Aner ikke hvor mange ganger jeg har vasket putetrekkene på sofaen..

- Neglelakk er heller ikke noen enkel sak. Om man er høyrehendt, blir alltid venstrehanda helt on fleek. Der er liksom bare neglelakken perfekt. På høyrehanda derimot, ser det mer ut som en 5 åring har lekt. 

- Å ha på bh er som å ha på en tvangstrøye. Uansett hvor riktig størrelse man bruker, og hvor "komfortabel" den var når du tok den på om morgenen, blir den helt jævlig utover dagen. Spilene gnager seg inn i puppene, og stroppene strammer. Man teller til slutt ned timene til man kommer hjem og kan ta av seg bh'en / tvangstrøya.

 

5 Enkle steg for å bli sunnere

Reklame | Stronger

Å spise sunt er viktig både for kropp og mental helse. Om man bare spiser usunn mat kan få humørsvinger, oppleve slapphet og generelt føle seg dårlig. Når man spiser sunt gir man kroppen det drivstoffet den trenger for å fungere optimalt og det får du igjen så mye for! Å spise sunnere trenger ikke være super komplisert og vanskelig. Her er 5 enkle triks for å bli litt sunnere.

TOPP - HER  /  TIGHTS - HER


- Mer grønnsaker. Grønnsaker er fulle av vitaminer og fiber. De har lite kalorier, men metter mye. Derfor er det gunstig å legge til mer grønnsaker i kostholdet. Prøv å ta med mer grønnsaker på middagstallerkenen, og knask grønnsaker når du er småsulten. 

- Mindre raffinert sukker. Godteri er noe som du gjerne bør spise på lørdagskvelden, men i uken kan det være smart å holde godteriet til et minimum. Legg vekk godteriet og brusen i uken, så smaker det ekstra godt når lørdagen kommer! 

- Drikk mer vann. Legg deg til som vane at du alltid drikker vann, når du skal drikke noe. Det er så viktig at du får i deg nok vann for at du ikke skal bli dehydrert. Om du drikker for liten kan du bli slapp og du kan få hodepine. 

- Spis når du er sulten, ikke når du kjeder deg. Altfor ofte spiser vi kun fordi vi kjeder oss, eller fordi vi egentlig er tørste. Drikk et stort glass vann og se om du fortsatt er sulten.

- Spis mer proteiner. Proteiner er kroppens byggeklosser, og er så viktig for kroppen, spesielt om du trener. Proteiner holder deg også mett lengre, så det er en bonus. Matprodukter med mye proteiner er; kjøtt, fisk, fugl, bønner, meieriprodukter, noen soyaprodukter. 

TOPP - HER  /  TIGHTS - HER

 

 

Har du en sunn livsstil? 💪🏼💦

Holder på å bli gal!!

Annonse / Hendrix & Nelly

Akkurat nå holder jeg på å bli gal..!! La oss starte fra begynnelsen.

I dag har jeg vært hos frisøren min Carina på Hendrix Majorstua. Hun farget etterveksten min og heiste opp hair extensionet mitt. Det er sykt hvor fort håret mitt vokser for tiden. Etterveksten blir mildt sagt godt synlig etter noen få uker 😅

Blir alltid sykt fornøyd når jeg har vært hos Carina. Håret ser alltid sykt bra ut, og Carina er tidenes solstråle!

Etter frisørtimen var jeg innom et par butikker i Bogstadveien og kjøpte litt sminke. Har nesten gått tom for setting sprayen min. Hadde vært krise om jeg gikk helt tom! 😱

Etter litt shopping stakk jeg innom Olivia og spiste en god salat. Skulle egentlig møte en kollega blogger, men det rakk vi dessverre ikke. Så da ble det solo lunsj. Så strong and independent woman jeg er så er jo det null stress 😎👊

KJOLE - HER

På veien til bilen stakk jeg innom Starbucks for en liten kaffe. Var super fornøyd frem til jeg så at de hadde skrevet «stinE» og ikke «stinA». Er så standard at alle kaller meg Stine at jeg nesten ikke reagerer lengre engang. Er jo ikke så i Norge som heter Stina, så jeg skjønner at det ikke er bare-bare!

Nå sitter jeg i bilen på en bensinstasjon rett ved Stabekk/Strand. Holder på å bli gal av rushtrafikken. Overdriver ikke når jeg sier at jeg har brukt 1,5 time fra Majorstua og hit. Det tar vanligvis maks 15 min. Det stod så stille i stad at jeg faktisk satt bilen i «park» flere ganger😫

Så da stoppet jeg heller innom en bensinstasjon. Kjøpt noe digg å spise og fikk blogget. Orker seriøst ikke mer rushtrafikk, så da kan jeg heller gjøre noe produktivt 😅

10 Tips til deg som skal reise i sommer!

Skal du reise i sommer? Da bør du lese disse tipsene! Selv har jeg reist en god del, og har plukket med en god del smarte erfaringer og tips på veien, som jeg nå vil dele med dere. 

- Alltid ha absolutt alt som er av væske i poser i kofferten. Da snakker vi alt ifra hårspray, til rødvinsflasker, til sjampo. Det kjipeste som finnes er å åpne bagasjen på Gardermoen når du kommer hjem fra sydentur, også har rødvinsflasken du kjøpte, knust i kofferten så alle klærne er fulle av rødvin, og halvparten må kastes. Og ja, det skjedde faktisk venninnen min da vi kom hjem fra Portugal. Måtte lære det den harde måten for å si det sånn. 

- Når du reiser bør du alltid skrive en pakkeliste med alt du må ha med. Ladere til iPhone og kamera er sånn man fort glemmer, og som er superkjipt å glemme. Derfor er det smart å alltid ha en pakkeliste med ting du må ha med deg. Ta med pakkelisten så du kan bruke den på vei hjem, for å sjekke at du har fått med alt hjem også.

- Film at du låser døren hjemme, så slipper du å være halvveis til flyplassen før du må snu for å sjekke at du låste døra. Film også at du har slått av alt av lys, og sjekket kokeplata. Haha, standard å få full panikk når man er på vei inn i flyet, og man blir usikker på om man husket alt. 

- Trenger du gratis nett? Da bør du dra på Mc Donalds eller Starbucks.

- Gjør research på forhånd. Finn ut minst 10-15 ting du vil se eller oppleve før du reiser. Da slipper du å sitte på hotellet i timesvis for å finne ut hva du skal. Ekstra tips er å skrive ned addressen og t-bane / bussstoppet det ligger ved. 

- Vær forsiktig med alkoholen. Ofte blander de mye sterkere drinker, eller enda verre, de bruker hjemmebrent. Derfor kan det være smart å kjøpe glassflasker med rusbrus eller øl. 

- Sjekk hvor lenge det er til passet ditt går ut. Det må være minst 6 måneder til passet går ut, fra avreisedato.

- Ha alt av verdisaker i håndbagasjen. Det er så altfor lett for noen å ta feil koffert, eller rett og slett bare stjele kofferten din. Og hvor kjipt er det ikke å få frastjålet både pc, kamera og andre dyre ting? Det hender også at hvis du må mellomlande steder blir kofferten borte på veien, og du får den ikke før et par dager etter du har kommet frem. Derfor kan det være smart å ha et ekstra klesskift og mobillader i håndbagasje.

- Ta ut valuta i Norge. Ofte koster det mye å bruke bankkort i utlandet, i tillegg til at enkelt steder enten ikke tar kort eller er litt shady så du ikke burde bruke kort. Veldig ofte tar de heller ikke visa electron, som man bruker når man er under 18 år.

- Kjøp en koffert i en veldig sprek farge som skiller seg ut, eller bruk et spesielt bånd så du lettere kjenner den igjen på rullebåndet. Husker da jeg reiste mye for et par år siden, og brukte en mørkeblå koffert som jeg aldri husket hvordan så ut, fordi den var så "normal", så jeg ble alltid superstressa fordi jeg aldri fant igjen kofferten. Nå derimot, har jeg en knæsj rosa koffert med dødningshoder på. Umulig å ikke kjenne igjen!

 

Skal du reise i sommer? ☀️✈️

8 Matretter jeg hater

Jeg er ganske sær i matveien. Det er mange matretter og matvarer som jeg bare ikke klarer å spise uansett hva. Jeg har en supersensitiv smakssans så jeg hater å spise ting som smaker skikkelig mye. Da krasjer det helt for meg.

Det er ikke uten grunn at jeg spiste havregrynsgrøt til frokost hver dag i åresvis, og syntes at det var supergodt. Altså, det smaker jo nesten ingenting. Men for meg derimot smakte det masse! For å gi dere et lite innblikk i mine sære matveier kan jeg fortelle dere om noen matretter og matvarer jeg hater å spise! 

🥗 Isbergsalat - Jeg elsker salater, men jeg er ikke noe særlig glad i salat. Isbergsalat er noe av de aller verste jeg vet om, og det smaker bare som dårlig vann med kjip smak. Hjertesalat og spinat er vel de eneste salatene jeg klarer å spise. 

🍆 Moussaka - Jeg elsker gresk mat, men moussaka; det hater jeg. Jeg takler ikke hverken lammekjøtt eller aubergine, så denne retten orker jeg bare ikke.

🍣 Tang - Dere vet den tangen som er rundt sushi? Etter at jeg ble matforgiftet etter å ha kjøpt sushi i Hokksund, takler jeg ikke den tangen lengre. Om jeg bare får lukten av den blir jeg fysisk dårlig.

🐷 Sterk kebab - Da jeg var yngre syntes jeg at kebab smakte supergodt. Nå kan jeg like rullekebab om den er med kylling og i mild sterkhetsgrad. Om jeg derimot får en sterk kebab med svinekjøtt vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er for det første verdens største pyse når det kommer til sterk mat, og svinekjøtt i kebab takler jeg bare ikke. 

🐑 Lammekjøtt - Jeg syns lammekjøtt smaker som det lukter av en gammel sau. Sykt ekkelt. Jeg spiser aldri lammekjøtt uansett hva. Det har vært mange ganger jeg har kommet i selskaper der folk spiser lam, og jeg må nesten snu i døren fordi det lukter så ekkelt. Pinnekjøtt er vel faktisk det verste du kan gi meg. 

🐟 Lutefisk - Dette er vel faktisk noe av det verste jeg vet om. Lutefisk lukter og smaker så utrolig ekkelt at jeg har ikke ord. Da jeg var 18 år jobbet jeg i ferskvaredisk og jeg måtte skjære opp en lutefisk for en kunde. Tuller faktisk ikke når jeg sier at jeg måtte løpe inn på doen og kaste opp. Så ille er det. 

🌱 Wasabi - Hver gang jeg kjøper sushi skal de alltid legge med wasabi, og gjerne helt inntil sushien så den smitter over på 2-3 biter. Jeg hater wasabi helt ekstremt mye, og om jeg får bare en bitteliten del i munnen blir jeg fysisk ille. Skulle nesten tro at jeg er sykelig allergisk eller noe. Klarer ikke engang lukten av det. 

🦌 Joikakaker - Helt siden jeg var typ 3 år gammel har jeg hatet joikakaer. Nå aner jeg ikke engang hva det smaker, eller om jeg liker det. Men etter 22 år har jeg ingen planer om å begynne og spise det igjen.

 

Hvilke matretter hater du? 😄

Nerverpirrende telt-tur i skogen!

I går sov jeg i telt for første gang på 13 år, og det var veldig nervepirrende! Men før jeg forteller dere mer om det, la oss starte ved begynnelsen av turen. I går var jeg på innspilling med United Screens for et annonsesamarbeid. Vi filmet en episode der jeg hadde med Per Fredrik og Chloe på skogstur. Det ble mildt sagt skogstur, for vi endte opp med å gå hele 10 km rundt i skogen! 

Vi startet turen med å gå opp til et sted som het "Bjønnåsen". Det har den villeste utsikten jeg noensinne har sett! Vi kunne bokstavelig talt se Galdhøpiggen derfra! Så det var ganske vilt, og helt magisk. Utsikt over norsk skog er vel noe av det vakreste jeg vet om! Den norske skogen er min favoritt for å gå turer, og det er balsam for sjelen å se slike syn.

Gjengen på tur!

Etter at vi hadde gått opp til Bjønnåsen gikk vi ned en helt sinnsykt bratt bakke som var superlang. Vi måtte nesten holde oss fast for å ikke falle. Var helt shaky i leggene etterpå, for jeg måtte holde igjen så mye!

Etter en lang gåtur på hele 10 km fant vi endelig et sted der vi slo opp teltet. Eller, jeg slo opp teltet og Per Fredrik gikk og fisket. Jeg var veldig spent på å se om jeg kom til å klare og sette opp teltet, siden det er er 13 år siden sist. Men det var jo superlett, og tok maks 10 minutter. Så det var jo supert! 

Gutta fra United Screens slo opp teltet sitt rett ved en strand, så vi lå en liten km fra hverandre. Men vi hang jo sammen til sent på kvelden, og spiste middag sammen, så det var kos! Det var helt sykt, men når vi spiste middag svermet det rundt oss med ekstremt mye mygg. Vi hadde sprayet oss masse med myggspray, men det va så mye mygg at du kunne ta ut i lufta og ha 20 mygg på handa. Heeelt sinnsykt.

Heldigvis var det ikke noe mygg inne i teltet, så det var deilig. Det var jo egentlig snakk om at vi skulle sove under åpen himmel. Noe jeg insisterte på at vi ikke kunne gjøre, og det er jeg glad for at jeg insisterte på, for herregud vi hadde bokstavelig talt blitt spist opp, om vi hadde sovet under åpen himmel!

Å sove i telt gikk overraskende bra, og det var til og med ganske koselig. Var faktisk mye mindre redd enn jeg trodde at jeg skulle bli. Heldigvis hadde jeg både Per Fredrik og Chloe som passet på, så det hjalp mye. Uten de hadde jeg aldri turt å sove i skogen!

Da vi la oss i teltet lå Per Fredrik og jeg og skravlet om alt mulig ganske lenge. Chloe derimot, hun sovnet som en stein. Vanligvis nekter hun å legge seg til å sove på armen min, men i går; hun sloknet rett på den. Hehe! Så søt! Hun sov mellom oss i natt, og koste seg så mye. 

Alt i alt ble det en skikkelig koselig tur, og det er nok ikke siste gangen vi telter ute i skogen!

🌲☀️🛶🏕

New in from Nelly

Reklame | Nelly

I går fikk jeg en gigantisk pakke i posten fra Nelly med massevis av nye klær og sko. Jeg fikk rundt 18 forskjellige ting, så jeg må dele opp innleggene jeg viser alt frem i, så det ikke blir for mye på en gang. Er litt too much å ha et innlegg med sånn 30 bilder. Haha! 


KJOLE - HERJAKKE - HER

KJOLE - HER

Denne kjolen er så søt! Gleder meg så mye til å bruke den i sommer! 

KJOLE - HER

Denne kjolen elsket jeg! Så utrolig fin og perfekt til lange sommerdager. Føler den egentlig passer til både fest og hverdag! 

Dette innlegget er forhåndsskrevet, for nå er jeg langt inne på skogen på skogstur. Forhåpentligvis har jeg klart å komme meg innover og når dette innlegget blir publisert holder jeg nok på å sette opp telt. Jeg aner ikke om det er 4G så langt inne i skogen. Hvis det er det har dere nok sett noen oppdateringer på snapchat innen nå. Lover å ta masse bilder og dele med dere i morgen! 

En stor utfordring for meg!

I dag skal jeg virkelig få utfordret meg selv. Vi skal på telttur ute i skogen! Jeg har jo ikke ligget i telt siden jeg var 12 år gammel, og da var det bare i hagen til foreldrene mine. Så gru-gleder jeg meg veldig til. Jeg er jo vandt med å gå tur i skogen. Men å sove der.. Det har jeg aldri gjort før! Er mildt sagt veldig nervøs. Selv om jeg håper og tror at det bare blir gøy! 

Per Fredrik og Chloe skal være med, og jeg er ikke helt sikker hvem som gleder seg mest. Per Fredrik har hatt lyst til å dra på skikkelig skogstur lenge, så han gleder seg veldig mye! Men jeg tror nok Chloe gleder seg enda mer når hun skjønner at vi skal på skogstur. Hun elsker jo å gå på turer i skogen!

Vi reiser sammen med United Screens for å spille inn en episode til en serie vi lager. Så skogsturen er ikke noe jeg plutselig har funnet på selv altså. Men jeg har lenge hatt lyst til det, og jeg tror det kan blir gøy og interessant å teste ut mine egne grenser!

Nå får jeg runde av, for nå må vi komme oss avgårde. Jeg må pakke ferdig, og slenge oppi siste rest av sminke og kamera utstyr!

 

Nytt basseng!

Reklame | Coolstuff & Nelly

I går satt vi endelig opp det nye bassenget! Jeg kjøpte det for en ukes tid siden da jeg var ute og shoppet med Rebecca, men jeg har ikke hatt tid til å sette det opp før i går.

I fjor hadde vi et ganske stort basseng på hele 6500 liter, men det rakk aldri å bli varmt siden det var så stort. Så vi endte opp med å bare bruke det 2-3 ganger i løpet av hele sesongen.


KJOLE - HER

Den smellen ville jeg ikke gå på i år, så jeg kjøpte et basseng som er nesten halvparten av det. Det er en god del mindre, men forhåpentligvis rekker det å varme seg opp mye mer så vi faktisk kan bruke det. Er jo lite vits i å ha et svært basseng om det ikke blir brukt. Hehe! Dette bassenget er jo en midlertidig løsning frem til vi skaffer noe skikkelig. Men det funker sikkert helt greit i mellomtiden! Det viktigste for meg er at det er plass nok til en bademadrass jeg kan ligge oppå og sole meg på ☀️🦄🌈

UNICORN HER  /  FLAMINGO HER (KUN150,- KR) 

Jeg har kjøpt inn litt nye pool floats i år. En unicorn måtte jeg selvfølgelig ha! Jeg kjøpte også en ny flamingo siden jeg klarte å ødelegge den gamle. Hehe! Kjøpte også en glitterring som var sykt fin. Den har løs konfetti inni seg, som danser rundt. Så fint! Fikk også helt dilla på små pool floats til å ha drikke i, så det ble en god del nye der! 


KJOLE - HER

Gleder meg til å bade masse i bassenget i år! Krysser fingrene for at det blir mer fint vær fremover ☀️💦

Norges fineste..?

Etter at jeg var ferdig med innspilling i dag, tok jeg en tur ned på stranda med Rebecca. Jeg har nesten ikke vært på noen av strendene som ligger i Sandefjord, så det var gøy å utforske litt. Jeg har såvidt vært innom denne stranden en gang før med Chloe i fjor sommer. Den var minst like fin som jeg husket!

Så utrolig nydelig sandstrand, også var den gigantisk! Skal mye til for å fylle opp den for å  si det sånn. Selv om Rebecca sa at den pleier å være ganske full på varme dager da folk har fri. Stranda heter forresten Vøra stranden om dere har lyst til å sjekke ut. Anbefales på det varmeste. Finere strand skal du lete lenge etter. Skikkelig syden følelse blandet med norsk natur. Så herlig! Av de strendene jeg har sett vil jeg absolutt si at den er Norges fineste!  

Nå skal jeg komme igang med å pakke til i morgen. Per Fredrik og jeg skal på skogstur med United Screens. Dere kommer ikke til å tro meg når jeg sier det, men JEG skal faktisk sove ute i telt. Hvor sykt er ikke det? Sist jeg sov i telt var da jeg var 12 år gammel, og det var i hagen til mamma med barndomsbestevenninnen min Pia. Vi snek oss ut midt på natten og fant på mye sprell. Hehe! 

Jeg tror faktisk ikke at jeg noensinne har sovet i telt utenfor en privat hage. Så dette er litt skummelt. Planen var egentlig at vi skulle sove i hengekøye under åpen himmel, men det skjeeer ikke for min del. Det er så langt utenfor min komfortsone at jeg dro med meg Per Fredrik rett opp på XXL for å kjøpe telt. Hehe! 

5 Beauty hacks

Reklame | Boozt, Ellos, Nelly

Eurax - Dere som ikke har hørt om dette før; dette er en stor game changer. Helt siden jeg var liten har jeg alltid blitt spist opp av mygg. Store myggstikk som klødde verre en du kan tenke deg. Mamma hadde redningen. Eurax. Det er et middel du får kjøpt reseptfritt på apoteket, og er et middel som gjør at man ikke klør. Jeg har det alltid med meg i veska, sånn at jeg kan smøre inn myggstikket så fort jeg får det, og unngår store arr etter myggen. 


KJOLE - HER

Død hud på føttene - Nå er det virkelig sesong for å vise frem føttene. Meeen, det er ikke særlig elegant og pent å komme med føtter som har sprukket opp på hælene fordi det er så mye død hud der. Selv er jeg nøye med å file føttene mine flere ganger i uken, så jeg bare kan ta litt og litt. Men om du ikke er like nerd på det som meg har jeg løsningen for deg. Fotmaske. Du tar på masken på føttene og lar den være på en time eller to (følg bruksanvisningen), og etter cirka en uke faller all den døde huden av. Jeg har prøvd det selv flere ganger i perioder der jeg har latt det blir litt for mye død hud, og det er helt sinnsykt hvor bra det funker. All den døde huden blir borte, og man får helt babyhud på føttene. Så deilig! En superbra fotmaske finner du HER fra Skin Republic.

Plaster i veska - Nå som det er sommer bruker jeg mye høye hæler og sandaler. Da kan det fort bli gnagsår. Det er jeg alltid forberedt på. I sminkeposen min som ligger i veska har jeg alltid gnagsårplaster og vanlig plaster. 


KJOLE - HER

Selvbruning - Jeg liker å få litt ekstra farge ved å bruke selvbruning. Da slipper jeg å utsette huden for farlige solstråler og det er kjapt og enkelt. Men, hvor ofte blir man ikke superbrun på hendene og i ansiktet, også er resten av kroppen helt medium brun? Selv har jeg gått på den smellen at hendene er så brune at det ser helt teit ut. Løsningen; ta på selvbruning på hender og ansikt de siste 30-45 minuttene av tiden selvbruningen er på. Da blir det cirka samme farge som resten av kroppen. Min favoritt selvbruner har jeg brukt lenge, både fordi den er dødsbra men også fordi den er sykt billig. Du finner den HER og den er fra Cocoa Brown.

Solkrem - Nå som det er veldig varmt ute er det viktig å huske solkrem. Selv husker jeg det alltid når jeg har satt meg inn i bilen og gjerne kjørt i 10 min. Den er så kjip! Ofte har jeg ikke tid til å snu rundt, så da må jeg gå uten solkrem. Vel, jeg har en løsning. Jeg la en i bilen her om dagen, og jeg er sååå glad for det!

☀️❤️☀️

Vi har kjøpt nytt basseng!

Wow, denne dagen har bare sust avgårde! Dette er første gangen jeg setter meg ned siden frokost. I dag har jeg vært fullt opptatt med å filme inn en annonsevideo og gjøre masse ting på den.

Også har vi kjøpt nytt basseng, så det gikk plutselig litt for mye tid til å sette det opp. Der vi satt det opp er det jo virkelig ikke rett, så det er en stor challenge å få bassenget til å bli noenlunde greit der. Tror ikke det blir noe særlig bra, meeen vi får bare krysse fingrene! Hehe! 

Dagen i dag startet jeg i alle fall med en gåtur med Chloe ned til stranda som er like ved. Der er det virkelig nydelig og jeg elsker å gå ned dit. Det er ikke sånn superlange turen, så den er perfekt om morgenen før energien kicker inn for fullt. Også er det jo helt magisk å starte dagen med dette synet. Da blir man i litt ekstra godt humør! 

Nå skal jeg spise litt, også skal jeg ut og dra litt rundt i bassengkantene og prøve å få det til å bli så bra det kan bli. Skal prøve å lage en oppdatering i morgen på hvordan det blir!

 

8 Problemer med mørkt hår

Jeg elsker å ha mørkt hår, og jeg er så glad for at jeg har naturlig mørkebrunt hår. Jeg er så glad i mørkt hår at jeg til og med har farget det hakket mørkere enn mitt naturlige hår. Men. Enkelte ting ved det å ha mørkt hår er en skikkelig struggle. Du som har mørkt hår kommer garantert til å kjenne deg igjen i dette, og du som har lyst hår får endelig vite hvordan det er å ha mørkt hår. 

Barbering - Jeg har en venninne med lyst hår, og hun kan gå tre uker uten å barbere leggene fordi det ikke syns. Jeg derimot.. Maks 2 dager. 

Varmt - Når jeg sitter i solen kan du nesten steke et egg på toppen av hodet mitt. Mørkt hår er glovarmt. Sleng på 65 cm med hair extensions som også gir mye fylde, så er det bare å være en vandrende varmeovn hele sommeren.

Svarte klær - Det er lite som er kjipere enn å bruke hundre år på å krølle håret, også ta på seg en helsvart kjole. Håret syns ikke. Det er en grunn til at det er sjeldent dere ser meg i sorte kjoler.. 

Skurken - På Disney filmer har som regel skurkene svart hår. Ikke akkurat gøy når man har sort hår, og ender opp med å sympatisere med skurkene. Haha! La oss alle også huske da Disney Rapunzel fikk brunt hår fordi det mistet magien sin. Den svei. 

Blek - Når man har mørkt hår ser man alltid 10x blekere ut enn om man hadde hatt lyst hår. Selv kan jeg se ned på kroppen min og tenke; wow i dag var jeg brun. Også tar jeg bilde der håret er veldig synlig, og da endrer den meningen seg kjapt. Haha! 

Fletter - Om du har svart hår er det nesten ikke vits i å ha fletter for at det skal se fint ut. Man ser ikke konturene på fletten, og det ser ut som en lang svart rar hestehale. 

Snapchat - Nesten hver eneste gang jeg filmer med snapchat blir hele med plutselig superlys. Å mikse mørkt hår og ansikt på snapchat krasjer veldig ofte, og jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har måttet filme 15x for å få det riktig.

Farger - For et par år siden var det veldig inn med dip dye nederst i håret. Da hadde man som regel en sterk rosa eller blåfarge nederst i håret. Vel. Det er en grunn til at det nesten bare var blondiner som hadde det. På mørkt hår syntes det ikke litt engang. Tro meg; jeg prøvde.. 

 

Hvilken farge har du på håret? 👩🏻💗

Uken som gikk! Ungdomstid, Konsert, Nye prøvelser ++

reklame kicks

Ukens throwback 
- På mandag var jeg i Hokksund og filmet med Bloggerne, sammen med to barndomsvenninner. Vi hadde skikkelig mimredag og snakket om ungdomstiden. Så koselig!

Ukens høydepunkt
Det var uten tvil Marilyn Manson konserten. Jeg har vært stor fan av han siden jeg var 10 år gammel, og det var helt magisk å se han live. Han var helt ekstremt flink live, og det er et minne jeg kommer til å huske hele livet. Er så glad for at Per Fredrik var med, så vi kan huske den konserten sammen!

Ukens beste treningsøkt
- På torsdag padlet jeg rundt i Oslo fjorden med Maria Kassandra og United Screens. Jeg hadde aldri prøvd kajakk før, så jeg veldig nervøs. Men det var supergøy og det kan absolutt anbefales. Ble rimelig støl i armene dagen etterpå da. Det var veldig god trening!


 

Ukens mest leste innlegg
"5 Ting som ødelegger utseendet"
"Hatkommentarer, Familie, Religion, Forlovelsesring ++ Ukens spørsmål #210"
"Jeg begynte å gråte"

Ukens innkjøp
I går bestilte jeg hjem en stor pakke med favoritter som jeg var tom for! Hva jeg bestilte kan du se rett under. 

Toner, dette er min favoritt og de er helt amazing. Du finner den HER.

Beauty blender rens, for å rense beauty blendere og sminkekoster. Du finner den HER.

Favoritt ansiktsskrubb, Brukt den i mange år og den er super! Du finner den HER

I tillegg til dette kjøpte jeg inn en hel haug med blomster på mandag og fredag. Har ikke rukket å plante alt enda, for det er så mye! 😅

Ukens matopplevelse
- På onsdag morgen spiste Per Fredrik og jeg frokost på Olivia i Bogstadveien. Jeg spiste pasta carbonara, og den er seriøst heeeelt sinnsykt god. Skal lage det selv i dag for nå fikk jeg altfor lyst på det. Haha! 

 

Hvordan var din uke? 😃💗

 

Photoshoot med Bloggerne!

I dag har jeg vært på photoshoot med Bloggerne. Vi har tatt pressebilder til den nye sesongen, og det var veldig gøy! Jeg kjente at jeg var litt rusten i photoshoot gamet, men jeg ble fort vandt med det. Hehe!

Alle Bloggerne fra sesongen (med unntak av Annijor) var der, og vi tok masse bilder sammen. Det er jo en utrolig koselig og kul gjeng med bloggere jeg er med!

Julianne og Anne Brith kjenner jeg jo godt fra før, så det var koselig å se igjen de! Caroline og Jørgine har jeg møtt et par ganger før, og det var skikkelig hyggelig å bli enda bedre kjent.

Kristine er den eneste bloggeren jeg ikke har møtt før av gjengen, så jeg var spent på å se hvordan hun var. Eneste jeg har å si er; super koselig jente! Så herlig!

Vi tok massevis av bilder sammen som skal bli brukt da Bloggerne lanseres til høsten. Gleder meg så utrolig mye til å se hvordan denne sesongen blir. Vi er jo 7 veldig forskjellige mennesker, så jeg er sikker på at det blir en interessant sesong. Jeg er ikke helt sikker på hva de andre har filmet til sesongen, men jeg har jo delt både forlovelse, bursdagsfest, bryllupsplanlegging, mimring med barndomsvenner, litt grining og mye mer.

Gleder meg til det kommer på skjermen! Dere kommer til å få se en helt ny side av meg, og bli mye bedre kjent med "Stina" og ikke bare "Stinablogg". 

Per Fredrik var med på photoshoot i dag, og vi tok både parbilder sammen og ble filmet sammen. Vi startet hele shooten med å ta parbilder med Anne Brith og Erik, og de skal settes sammen med alle de andre Bloggerne til et gruppebilde. Superspent på å se hvordan det blir, for alle må jo photoshoppes sammen. Hehe!

Nå er det ikke mange gangene igjen som vi skal filme med Bloggerne crewet. Gruer meg til sesongen er ferdig med å filme for jeg kommer til å savne den gjengen så mye! Jeg aner forresten ikke om det blir noe sesong 2 på meg, så jeg nyter det så lenge jeg kan! Vi får bare krysse fingrene! 

Ukens planer!

Den uken som starter i morgen, og egentlig hele måneden er så travel at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Dette er uten tvil den mest travle måneden i året. Heldigvis er det mye spennende og gøy som skjer denne måneden, så det går greit at det er travelt! Det blir mye Redbull og lite avslapning denne måneden. Fra første juli blir det mye mer rolig, så da får jeg heller slappe av da 😅☀️🌈

Noe som jeg syns er gøy å lese på andre sine blogger, og som jeg har lyst til å begynne med en gang iblant er å fortelle dere ukens planer, hver søndag. Da forteller jeg alt jeg skal gjøre i uken som kommer, så kan dere jo se om det er noe gøy dere vil følge med på. Høres ikke det bra ut?

Planer uken som kommer (i tillegg til at jeg tar bilder til 3 blogginnlegg og skriver 3 blogginnlegg hver eneste dag, og lager 1-2 YouTube videoer hver uke):

☀️🌸☀️🌸☀️
Mandag: Photoshoot med Bloggerne for pressebilder i Oslo. Dette begynner 09:00 så Per Fredrik og jeg må reise hjemmefra rett før 07:00.
Så da må jeg opp 05:00 i morgen tidlig. Gleder meg ikke til å stå opp tidlig😴Men det blir gøy å se igjen bloggerkollegaer! 😃

Tirsdag: Spille inn annonsevideo i Drammen - Møte Victoria - Styrketrening eller treningstur 💪🏼

Onsdag: Filme annonsevideo med United Screens - overnatting til torsdag 

Torsdag: Filme ferdig med United Screens - Styrketrening 💪🏼

Fredag: Frisørtime i Oslo 💇🏻‍♀️ Lunsj med venninne i Oslo?  

Lørdag: Bursdag hos Maria Kassandra i Oslo 🎉🎁👯‍♀️

Søndag: Gjøre ferdig prosjekter jeg er midt i, i hagen 🌸
Planlegge uken, gå igjennom mailen, sende inn kvitteringer ++ - Styrketrening 💪🏼

☀️🌸☀️🌸☀️

Hva er dine planer for uken som kommer? 💗

Avslører Bryllups-datoen!

Helt siden vi ble forlovet har spørsmål vært "Når skal dere gifte dere?". Vi bestemte oss fort for at vi skulle gifte oss sommeren 2019. Når på sommeren var vi ikke sikre på. Det var ingen spesiell dato som var viktig for oss, så vi tenkte heller å gå utifra når det var ledig på lokalet vi kom til å velge. For nesten to uker siden booket vi endelig lokale, og da valgte vi dato for bryllupet. 

Datoen ble 3 august 2019.

Det er egentlig en litt tilfeldig dato for oss. Men når jeg har begynt å tenke på det er det jo perfekt at vi valgte den datoen. Vi ble forlovet 3 februar 2018, og 3 august er jo akkurat 6 måneder etterpå. Så vi kommer til å ha bryllupsdag og forlovelsesdag samme datoen med 6 måneders mellomrom. Hvor perfekt er ikke det? Noe som er ekstra koselig er at begge foreldrene våre også ble gift i august måned, så da har vi alle bryllupsdag samme måned ❤️

 

Hat-kommentarer, Familie, Religion, Forlovelses-ring++ Ukens spørsmål #210

Reklame | Ellos, Nelly, Bik Bok

Er du religiøs og tror du på noe overnaturlig?
- Jeg er langt ifra noe religiøs, og det har jeg heller aldri vært. Til og med da jeg var bare 3 år gikk jeg til bestemoren min og fortalte at jeg ikke var kristen. Så det sier jo sitt. Når det kommer til overnaturlige ting så tror jeg at det finnes ting der ute som vi mennesker ikke er smarte nok til å forstå. Om det er gjenferd, en gud eller whatever, det skal ikke jeg uttale meg om. Men jeg er helt sikker på at det finnes "noe" der ute. 

KJOLE - HER

Hvorfor bruker du hair extensions? Du er nydelig med det håret du har! Det er jo mote med passe langt hår!
- Takk for at du syns mitt naturlig hår er fint! Selv syns jeg superlangt hår er det fineste som finnes, og jeg føler meg mye mer "meg" med veldig langt hår. Jeg liker det litt ekstreme når det kommer til utseendet, og håret er intet unntak. Hva som er "in" blåser jeg i.

 

Har du alltid vært glad i sminke og mote?
- Ja! Helt siden jeg var rundt 10-11 år har jeg elsket sminke og mote. Da jeg var liten hadde jeg en tante som jobbet for et sminkemerke og hun hadde alltid med sminke vi kunne leke med. Det elsket jeg! Jeg syntes alltid at det var gøy å eksperimentere med sminke og mote, og helt siden jeg var 11-12 har jeg brukt sminke fast.

TOPP - HER

Når kommer Bloggerne ut?
- Den sesongen jeg er med på starter til høsten. Tror det er i september den begynner. Herregud som jeg gleder meg!

 

Med tanke på at forlovelsesringen din har en stor diamant. Fungerer det greit å "bare" ta på seg hansker når du holder på ute eller er den i veien? Er det noen settinger du tar den av f.eks om natta?
- Som du sier så er jo diamanten veldig stor, og ringen er ekstremt dyr. Så derfor pleier jeg ikke å ha den på når jeg holder på i hagen, trener styrke eller sover. Jeg har ikke akkurat lyst til å ødelegge en ring til 100'000,- kr, så jeg er veldig forsiktig med den. Men jeg har den som regel alltid på meg, og den er jo så fin!

Hvor høy er du og PelleK?
- Jeg er 160cm og han er 183. Perfekt høydeforskjell for min del, for da kan jeg ha på høye hæler også er han fortsatt høyere enn meg. 

 

Hva er det beste badestedet i Sandefjord?
- Oi, det er jeg faktisk ikke sikker på. Har ikke utforsket så mange av strendene i selve Sandefjord. Men Ulastranda som ligger rett utenfor Sandefjord, mot Larvik er utrolig fin, og det er min favoritt av de jeg har sett så langt! Om dere vet om noen fine strender i Sandefjord som jeg bør sjekke ut, er det bare å si ifra i kommentarfeltet 😃🏖

 

Hva slags forhold har du familien din? Er dere åpne og kan snakke om alt?
- I vår familie er vi ekstremt åpne om alt mulig, og vi har ikke mange hemmelighetene for hverandre. Mamma har jeg alltid hatt et nært forhold til, og vi har snakket om alt i alle år. Er det noe som helst jeg trenger å snakke om vet jeg at jeg kan gå til henne, uten å være redd for å bli dømt. Da jeg var tenåring var det utrolig godt å ha en mor jeg kunne spørre og snakke med om alt mulig rart.

 

Hvordan vil du anbefale å ha håret om natta?
- For å unngå tugger og for å skåne håret mest mulig burde du har et i en løs flette. 

Hvordan går det med hageprosjektet?
- Det går sakte men sikkert fremover. Det er så mye her og der som skal fikses, så det tar jo litt tid. Jeg skal plante en del nye blomster etter at jeg er ferdig med dette innlegget. Så dere får en oppdatering senere i dag. Kjøpte noen kule planter på fredag, jeg gleder meg til å dele med dere!

 

Hvilke produkter bruker du på leppene for tiden?
- Nå for tiden bruker jeg egentlig bare en leppestift, siden den ser så naturlig og fin ut. Den er i tillegg veldig myk på leppene, samtidig som den er perfekt i balansen mellom matt og shiny. Leppestiften jeg bruker finner du HER og den er fra Isadora i farge 50.

TOPP - HER

Får du mye hate?
- Til å være blogger og ha det antallet med lesere jeg har hver dag, så syns jeg ikke at jeg får mye hate. Nå kan det jo hende at det er en del hate jeg ikke får med meg, i og med at jeg aldri sjekker hverken jodel eller kvinneguiden. Men på bloggen og youtube hender det at det tikker inn litt dritt her og der, men det er ikke noe jeg bryr meg særlig om. Jeg ser veldig fort om det er en hatkommentar eller ikke, og så fort jeg ser at det er det sletter jeg den uten å lese videre. Som oftest kopierer jeg ip.adressen og legger den til blokkering, sånn at personen ikke kan slenge mer dritt. Drittslenging er noe folk med et dårlig liv gjør, og det siste jeg er interessert i er å få dritten dems inn i mitt liv.

 

Hva lurer du på til neste "ukens spørsmål"?

Skal snart gifte seg..!

Nå har hele bachelor party’et flyttet seg til et ganske så spesielt sted i Larvik. Her er det basically reodor felgen In real life 😄 Stedet heter «Gunnars verksted» og er super spesielt.

Det er masse rare og morsomme ting her. Hinderløyper og masse morsomme aktiviteter. Senkveld har blant annet vært her og har hatt «camp senkveld» så det er gøy!

Nå har vi fått testet ut ferdigheter på å henge på stang, kaste ringer på mål, skyte tennisball med sprettert og mye annet morsomt. Jeg er ikke akkurat særlig flink, men det er ikke så nøye 😅🙈

Nå skal vi grille litt og drikke, så det blir kos. Sjekk forresten ut snappen min: stinablogg om du vil se en Miley Cyrus remake😃

Gleder meg bare enda mer til bryllupet til Marthe Marie nå som vi har utdrikningslag. Hun skal jo gifte seg om en måned, og det blir så kos 👰🥂💕

Hvorfor spise sunt?

Vi hører ofte at vi bør spise sunt. Men hva er det egentlig godt for? Hvorfor bør vi spise sunt? Og hvorfor bør vi holde oss unna godteri og junkfood? Det skal jeg fortelle dere litt om nå! 

- Spiser du sunt får du mer energi og du føler deg mer opplagt. Noe som er typisk når man spiser mat med raske karbohydrater (godteri for eksempel) er at blodsukkeret stiger til himmels, og daler enda fortere ned igjen. Dermed får man 15 min med masse energi, før man blir superslapp og trøtt. Hvis du spiser mat som er sunn derimot, som ikke gir noe spesiell blodsukkerstigning, og som holder deg mett over tid, vil energinivået være mye mer jevnt og du vil føle deg mer opplagt. 

- Spiser man sunt får man ofte bedre selvfølelse. Man gjør noe godt for kroppen sin, og det merker man på humøret. Om man bare spiser drittmat blir ofte kroppen seende sånn ut også, som gjør at mange ikke føler seg på topp.

- Med et sunt kosthold står man ikke i fare for livsstilsykdommer som man lett kan få ved å ha et usunt kosthold over tid. Hjerte- og karsykdommer og diabetes type 2 er blant noe av det man står i fare for å få om man har et usunt kosthold over tid. 

- Man unngår overvekt. Om man spiser sunt unngår man å bli overvektig og alle problemene det følger med seg. Selvfølgelig kan man fortsatt veie et par kilo mer enn "normalen" selv om man spiser sunt, men når jeg sier overvekt mener jeg helseskadelig overvekt som man kun får om man bare spiser usunt.

- Man får bedre utnytte av treningen. Er du flink til å få i deg nok proteiner får du mer utbytte av treningen, og klarer å bygge muskler fortere. Også skal det sies at når det kommer til trening er kosthold veldig viktig. Det hjelper lite å løpe en joggetur om man slenger seg rett ned på sofaen med handa langt nede i sjokoladeskåla. 

- God mat. Å spise sunt er så lett når man faktisk finner oppskrifter på gode matretter. Selv elsker jeg å gomle på frukt og bær mens jeg jobber, og velger det fremfor godteri any day of the week! 

Spiser du sunt?

Bachelor-party!

I dag er jeg på bachelor party hos svigerinnen min. Hun skal gifte seg med broren til Per Fredrik i sommer, og i dag skal vi feire henne!

Dette har vi holdt hemmelig for henne i månedsvis. Så hun ble skikkelig overrasket da alle sammen sto klare hos venninnen hennes!

Nå har vi nettopp drukket velkomstdrink og nå skal vi se på en film som kjæresten og forloveren hennes har lagd!

8 Ting jeg hater

Snerk - Den følelsen når man lager tomatsuppe eller en kopp kakao, og glemmer å røre på et par minutter, også blir det snerk på toppen. Æsj. Kjenner jeg grøsser bare av tanken. Snerk er så ekkelt at jeg har ikke ord for det. 

Ikke for å være frekk - Når folk sier det så vet du at alt de kommer til å si er frekt, og de prøver å komme unna med det ved å si "ikke for å være frekk". Spar deg. 

- Enten om det er kø i kassen, bilkø eller hva som helst; jeg hater det. Køer er så bortkastet tid og jeg blir skikkelig irritert hvis det er unødvendig kø. Det er forståelig at det er kø når klokka er 4 og du er på vei ut fra Oslo og til Sandefjord. Men når det er 20 stykker som står i en kø i en butikk, og man nekter å åpne en kasse til, enda det er sånn 5 ansatte som bare surrer rundt, ja da blir jeg greit irritert. 

Mygg - Vi bor rett ved vannet og derfor er det ekstremt mye mygg her. Jeg blir alltid spist opp av mygg, og det ender opp med svære myggstikk som blir store sår og som blir lekre arr. Tuller ikke når jeg sier at jeg hadde 30 myggstikk samtidig for sånn 2 uker siden. Det blir pene arr det 🙃

Facebook - Jeg har et hat / elsk forhold til facebook. Det var bra de første årene, og derfor håper jeg at det skal komme noe bra igjen. Nå er det bare overfylt med katter som blir pint ihjel, politikere som skriker ut om alt mulig rart, aviser som har clickbait titler, og bekjente som deler ting fra livet jeg virkelig ikke trenger å se. 

Snyting - Folk som snyter seg rundt middagsbordet er noe av det verste jeg vet om. Det er så sykt ekkelt, uhøflig og bare så langt ifra greit som det går ann. Hvis folk snyter seg i nærheten av meg går jeg faktisk vekk fra de. Takler ikke slike ting. 

😉 - Jeg hater den emojien. Det er kun to type settinger man bruker den. 1; du er en halvcreepy mann som prøver å sjekke opp en dame. 2; jenter som manipulerer inn en krangel. Bruker noen den emojien mot meg tar jeg avstand på flekken. 

Snik-kommentarer - Jeg hater når folk slenger ut stygge kommentarer du ikke kan ta de på. For eksempel om noen sier til meg "Du er så tøff som bruker en slik kjole, er ikke mange som ville vist frem så mye kropp". Her sier egentlig personen "herregud du ser ut som en hore i den kjolen", men så sniker de det inn i en annen kommentar også kan du ikke si noe på det. Hater sånt, og det sekundet jeg merker at folk gjør sånt mot meg kutter jeg de ut på sekundet. Livet er for kort til å ha mennesker i livet som snakker dritt om deg. 

Kan jeg blogge for alltid?

annonse - nelly

Da jeg i 2014 bestemte meg for å satse 100% på blogging og prøve å gjøre det til en heltidsjobb, ble jeg møtt av mange skeptiske mennesker. Ingen hadde noe særlig troa på at jeg noensinne kunne leve av blogging,

og enda færre trodde at det kunne være noe som jeg kunne holde på med livet ut. Jeg hadde allerede brukt 4 år på å bygge bloggen der den var, og da jeg gikk 100% inn for bloggen tok det ikke lange tiden før jeg levde 100% av den. 

Det spørsmål som jeg har blitt stilt mest i min bloggkarriere er "Hva gjør du når bloggen tar slutt?". 

KJOLE - HER

----------------------
Hvem har sagt at bloggen tar slutt? 

Jeg er en person som tror på fremtiden. Bare se tilbake da internett kom. Folk trodde at det kom til å floppe. Internett var ikke kommet for å bli. Nå tenker vi tilbake til det og ler godt. Internett har kommet for å bli, og hele verden er styrt av det. 

Blogging er litt som internett. Det er veldig mange skeptikere som har sagt i åresvis at blogging kommer til å ta slutt, og at det blir snart borte. Det er nok ikke helt saken. Det som man må huske på er at mennesker er fundamentalt nysgjerrige. Vi jenter / kvinner er nok mest nysgjerrige, og spesielt på andres liv. Vi elsker å snakke om andre mennesker, følge med på livene dems, og bare når vi er ute og går tur ser vi inn i hagene til andre mennesker fordi vi lurer på hvordan det ser ut der. Vi er nysgjerrige. 

Det som er så unikt med blogging er at vi er noen mennesker som lar hver og en der ute komme helt nært på livene våre. Vi åpner oss opp om hverdagene våre, forhold vi er i, opp- og nedturer i livet. Vi inviterer dere til å være en del av våres univers. Er man et nysgjerrig mennesker (hvilket de fleste er) er blogging spennende. Dette er grunnen til at hundretusenvis av mennesker leser blogger hver dag. Blogging gir folk noe som ingen andre medier gir. 

Instagram er ofte korte tekster og overfladiske bilder, aviser og magasiner er totalt upersonlige. YouTube er litt som blogging men der må du se en video for blir et helt annet format. 

KJOLE - HER

Så ja, blogging er kommet for å bli. Selv kommer jeg til å blogge til jeg gammel og grå, og jeg gleder meg til å dele bryllup, fødsler, barneoppdragelse, hage, oppskrifter, voksen mote og sminke, og mye mer med dere. Er jeg heldig følger dere meg til jeg blir gammel, og da får jeg muligheten til å leve av det lenge. Jeg skal i alle fall jobbe så hardt jeg kan for å gi dere en blogg som er spennende å lese!

 

Derfor er blomster viktig for meg!

I dag har jeg virkelig vært på oppdagelsestur her i Sandefjord. Jeg ender altfor ofte med å kun dra på Plantasjen, og i dag ville jeg finne noe nytt. Så jeg googlet rundt og besøkte først et lite gartneri. Der var det masse fine blomster, men det var ikke noe WOW liksom.

Deretter dro jeg på et annet stek som heter "Ek plantesalg". Altså, når jeg kom inn der fikk jeg helt sjokk. Det var enormt! Hvordan har jeg ikke visst om dette stedet?? Det var en svær hall til blomster, og ute var det et sinnsykt stort område hvor de hadde blomster, trær, busker og mye fint. 

Så fort jeg hadde tittet litt rundt, sendte jeg melding til Rebecca om hun ville være med på shopping. Hun bor jo rett i nærheten så det passet perfekt! Så da ble det blomstershopping og skravling!

De hadde til og med flere små dammer som den på bildet under. Det var altså så fint å gå rundt der at jeg nesten ikke kan få sagt det!

Utvalget var virkelig helt utrolig, og det så ut som at plantene var av god kvalitet også. Jeg skulle egentlig bare ha noen småting i dag. Meeen, dere kjenner jo meg. Når har jeg noensinne klart å bare kjøpe noen småting? Jeg endte opp med å fylle bilen til randen med nye planter.

Kjøpte blant annet drueranker, så nå skal jeg plante druer på verandaen. Gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir! Mannen som jobbet der sa at de vokste superkjapt og at druene smaker skikkelig søtt og godt. Tenk så deilig å kunne spise ost og kjeks med druer fra egen hage!? Altså 😍

De hvite rosene som er på bildet under luktet helt utrolig godt. De luktet på en måte som markjordbær, bare enda mer intenst og digg. De kan visstnok bli opptil 9 meter høye. Tenk det blir sykt fint da!

Hvor fine var ikke de rosa og hvite blomstene også forresten? Er helt forelsket i de! Nå gleder jeg meg til å plante alle blomstene rundt i hagen og på verandaen. Tror ikke jeg rekker så mye i kveld. Men på søndag har jeg tid så da får jeg gjøre det da. Det blir gøy! 

Noe som jeg kom til å tenke på er; hvorfor er egentlig blomster så viktig for meg? Jeg har jo mildt sagt blomsterdilla.. Hehe! Jeg har jo vokst opp med en farmor og farfar som drev et gartneri hvor de solgte grønnsaker og blomster, og jeg var mye i gartneriene dems når jeg vokste opp. Jeg har også en mormor som alltid har hatt mye blomster i hagen.

Moren min er vel den som har påvirket meg aller mest. Hun har alltid hatt massevis av blomster overalt i hagen og på verandaen, og hun hadde til og med eget drivhus der hun dyrket massevis av digge grønnsaker. Så ja, jeg kommer mildt sagt fra en blomster-familie. Så da er det kanskje ikke så rart at jeg fikk helt blomsterdilla så fort jeg fikk egen hage og hus!

10 Ting du ikke vet om bloggen min

Nå skal jeg avsløre noen ting som du ikke vet om bloggen min. Etter å ha blogget i 8 år så er det mange ting dere vet, og ikke vet om meg. Men disse tingene vet dere mest sannsynlig ikke. Eller, om du har lest alle innleggene mine siden starten kaaan det hende at du vet noen av disse punktene! Men de fleste har jeg aldri røpet før!

💗 En av mine første spons var en krølltang som jeg fikk fra et merke i USA. Husker veldig godt at jeg syntes det var så stas at de hadde funnet bloggen min, i og med at de holdt til i Los Angeles. 

💗 På bloggen min er det 136'028 kommentarer. Det har sikkert kommet inn en rekke flere, men jeg har slettet veldig mange fordi de var veldig stygge.

💗 Jeg har publisert 4831 innlegg. 502 i antrekk, 1858 i hverdag og 440 i skjønnhet. 

💗 Jeg begynte å blogge fordi kusinen min overtalte meg til det. Jeg hadde holdt på en stund som hobbymodell, og ville ha et sted å poste bildene, men følte ikke akkurat at en blogg var noe for meg. Men etter en laaang samtale med kusinen min Eveline på toget hjem fra en photoshoot var jeg overbevist; jeg måtte begynne å blogge. Det har jeg gjort siden den gang! Rart å tenke på at det var starten på min bloggkarriere. 

💗Det siste året har 2'5 millioner forskjellige personer besøkt bloggen min. Noe som har resultert i over 15 millioner sidevisninger.

💗 Jeg begynte å blogge da jeg var 17 år. 

💗 Jeg har kun hatt bloggen som jobb siden mai 2014. 

💗 Jeg har lagt ut 306 videoer på youtubekanalen min

💗 Jeg har fått tilbud om å flytte til andre bloggportaler og nettverk utallige ganger, (til og med før jeg var i Side2) men jeg har alltid takket nei. Det er på blogg.no jeg hører hjemme, og nå er jeg så heldig at jeg er hos Side2 på blogg.no

💗 Videoen "ting vi jenter lyver om" er den mest sette youtubevideoen min, med 340'000 visninger. Det var en sketsj jeg lagde på det gamle jenterommet mitt med helt amatørutstyr, men med mye morro!

 

 

 

5 ting som ødelegger utseendet ditt

Visste du at kroppens aller største organ er huden vår? Faktisk består 1/6 av kroppsvekten vår av hud. Å passe på huden og hele kroppen er utrolig viktig. Dette er det "huset" vi skal bo i hele livet vårt, og her er det viktig at ikke huset faller fra hverandre og at det er et bra hus å bo i.

Huden vår skal vi (selvfølgelig) ha hele livet, og derfor er det viktig å ikke ødelegge den. Nå skal jeg fortelle dere om 5 måter mange av oss ødelegger både hud og hele kroppen. Noen ting vet vi alle om, men det er viktig med en påminnelse og andre ting kan komme som et sjokk for deg. 

Røyking - Røyking kan drepe deg, og den tar vekk altfor mange av leveårene dine. Faktisk dør nesten halvparten av storrøykere før de har fylt 70 år. Om ikke dette er ille nok kan jeg jo fortelle deg hva som skjer med huden din om du røyker. Røyking ødelegger huden ved at mye av vevet blir borte, så huden blir slappere og man får dypere rynker. Jeg ser allerede på venner som begynte å røyke tidlig at det før de har fylt 30 år har satt spor. De fleste av de har allerede ganske dype rynker og huden ser ikke så fresh ut som den burde. Da kan du jo tenke deg hvordan huden blir innen du er 40, 50 eller 60. Hos mange røykere får de også en grålig tone i huden, og man mister den gløden mange ikke-røykere har. Gjør deg selv verdens største tjeneste; aldri begynn å røyk, og om du røyker; SLUTT. 

Søvn - Dersom du sover for lite kan dette gå utover helsen din og også utseendet. Ved for lite søvn eldres huden raskere og den får ikke reparert seg skikkelig. Mye løses med en god natt søvn, og for å bevare skjønnheten din må du passe på å få nok søvn. For ungdom er 8-10 timer anbefalt, og for voksne er 7-9 timer anbefalt. 

Stress - Stress er ekstremt dårlig for både kropp og utseendet. Det kan rett og slett gjøre deg veldig syk. Når du stresser produserer kroppen hormonet Kortisol som gjør at man kan gå opp i vekt. Mange opplever at de går opp i vekt i stressende perioder, og dette er noe av grunnen. Stress kan også gi deg kviser, og det kan gjøre at man mister elastiteten i huden og man kan til og med oppleve å miste mye av håret sitt. Derfor er det viktig at du stresser ned i hverdagen, og gir deg selv tid hver dag til å få roen i sjelen. 

Dårlig kosthold - Det å spise usunn mat kan ødelegge alt for deg. Det ødelegger kroppen din ved å legge på seg i form av fett, man klarer ikke å prestere bra, og man blir i dårlig humør. Et kosthold som mangler viktige vitaminer, mineraler, proteiner og fiber kan gå hardt utover både kropp og utseendet ditt. Man kan få kviser, svake negler, håret får ikke næring og kan bli tørt og sprøtt, man mister gløden i huden, og generelt blir kroppen ødelagt. Derfor er det viktig å spise mye proteiner, grønnsaker, grove kornprodukter, frukt og bær. 

Kilder: røyking, hud, stress


Ikke ta vare på huden - Huden blir utsatt for ekstremt mye og det er viktig at vi tar godt vare på den. Bare tenk alt den blir utsatt for av både solstråler, gnissing mot klær, sminke, forurensing, og mye mer. Ansiktet er det som er aller viktigst å ta vare på, da det ikke tåler like mye som resten av kroppen, og det er også ansiktet man utsetter for mest ting. Rens huden godt hver morgen og kveld, alltid bruk solkrem og en fuktighetskrem som gir mye fukt. Bruk gjerne fuktighetsmasker 2-3 ganger i uken, for ekstra mye fuktighet. 

 

Tar du vare på huden din?
 

🧖🏻‍♀️💅🏻👄

 

Pushet mine egne grenser!

I dag har jeg virkelig fått testet ut mine egne grenser og gjort noe jeg trodde at kom til å bli ekstremt skummelt. Jeg har testet ut kajakk! Jeg har aldri prøvd meg på noe sånt før, og jeg var super nervøs. Jeg hadde med meg Maria Kassandra og et filmteam så vi fikk virkelig dokumentert det hele! 

Jeg er så overrasket over hvor bra det gikk. Det overgikk alle mine forventninger! Det var så gøy at jeg har lyst til å gjøre det igjen! Maria Kassandra ble også helt hekta og vi ble enige om at neste dobbeldate måtte være med kajakk! 😃

Rett etter innspillingen dro jeg videre til Nydalen. Per Fredrik spiller inn 4 musikkvideoer her i dag, så da måtte jeg komme og se! Det er så gøy å se på at de lager videoer! Har filmet noen snutter dere kan se på snapchat (stinablogg). Bloggerne er også med, så dere får se enda mer til høsten!

☀️🌸☀️

5 Beauty hacks

♥ Hvis du vil at leppestiften skal sitte ekstra lenge bør du legge pudder på leppene, før du legger på leppestift. 

♥ Sliter du med tørr hud kan det være huden mangler olje. Spis nøtter, avokado og omega 3 tilskudd (om du ikke får i deg nok via kosten) for å gi huden nok olje innenifra. 

♥ Sitter ikke leppestiften like godt som den pleide å gjøre? Eller blir den litt smuldrete? Da kan det hende du trenger en leppeskrubb. Bland sammen brunt sukker, olivenolje og honning for å lage en fantastisk leppeskrubb.  

♥ Er du lav, og vil se høyere ut, kan high waist bukser gjøre at du ser lengre ut.

♥ Jenteparfymer har en tendens til å bli borte igjennom dagen. Så for at du enkelt skal kunne påføre ekstra parfyme, bør du kjøpe en liten parfymeflakong. Det er en liten reisesprayflaske som man kan putte sin egen parfyme i, og som bruker 1/5 av plassen til en vanlig parfyme.

Bildene som aldri kom på bloggen - Chloe versjon!

Nå skal jeg fortelle dere en liten hemmelighet. Chloe er ikke like flink til å posere som det ser ut som her på bloggen. Her på bloggen er hun alltid fin på hvert eneste bilde, men en hemmelighet; det trengs som regel 20-50 bilder til for at den lille bærta skal få riktig posering. Hun er ikke den som sitter mest rolig, og noen ganger ser hun virkelig snål ut på bildene. Nå skal dere få lov til å se noen av bildene som ikke kom på bloggen! 

 

- Når du har så lyst på is at du snurrer tunga - 

 

- Når du har tatt bilder i 20 min og et drittlei - 

- Når du prøver å være fin, men ender opp med å se ut som en rotte - 

 

- Mmmm, kosestund med bamsen - 

- Når ballen er livet og alt annet er dødskjedelig - 

 

- Når du plutselig blir super skeptisk til kameraet og mammaen din blir oppgitt - 

- Yassss - 

- Når du prøver å fange nammenam og mammaen din tar bilder av deg - 

- Fyyyy den nammenammen var god - 

- Når pappaen din klapper deg og du vil ut av bassenget - 

 

Som dere ser er det ikke alle bildene av Chloe som blir så bra. Men hun er i det minste sykt morsom, hahaa! 😂

Planer for Juni måned!

Akkurat nå holder jeg på med å planlegge juni måned. Dette er typ den mest hektiske måneden på lenge, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få alt ting å gå opp. Haha!

Jeg har 12 dager med innspillinger og møter, en grillfest jeg selv skal arrangere, bursdager som skal feires, og det er på toppen av at jeg allerede blogger tre ganger om dagen og lager en til to videoer hver uke. Altså.. Jeg kjenner jeg blir susete i hodet allerede. Haha! 

Nå sitter jeg og planlegger både blogginnlegg og videoer for måneden. For meg er det viktig at jeg leverer mye innhold til dere. Dere kommer i første rekke, og er jo grunnen til at jeg får leve det livet jeg lever, så dere er selvfølgelig alltid førsteprioritet.

Jeg la ut en snap på mystory i stad, der jeg spurte dere hva dere vil lese om denne måneden. Så det skal jeg gå igjennom nå. Har kommet inn helt sinnsykt mange snaps fra dere, så det gleder jeg meg til å se igjennom. Elsker å få ønsker på innlegg fra dere, for da kan jeg skrive om ting jeg vet at dere vil lese om! 

Fra og med 1 juli er det ikke booket noe som helst på kalenderen, så da skal vi reise på litt Norges ferier. Forhåpentligvis holder været seg like fint som det har vært, og da kommer vi til å få det så fint! Selv vil jeg holde meg i Norge (muligens noe i Europa) i sommer, også heller ta de lengre turene til vinteren. Da er det jo så kjipt vær, og det er jo da det faktisk er viktig for meg å reise så jeg får varme på kroppen. 

Hva er dine planer for juni? 🌸☀️

 

Jeg begynte å gråte

Nå har vi nettopp vært på Marilyn Manson konserten. Altså. Det er den sykeste konserten jeg noensinne har vært på. Å høre alle sangene jeg har hørt på i åresvis live, var virkelig helt surrealistisk. Begynte å gråte litt når jeg hørte «sweet dreams» 🙈😄

Sceneshowet var virkelig helt sykt, og det er så kult at han opptrådte så bra! Har jo hørt at han tar mye stoff, så jeg var litt usikker på om han kom til å være noe bra på scenen. Men det var han virkelig

Nå skal Per Fredrik og jeg spise litt mat i Karl Johan også skal vi opp til hotellet og Chloe igjen. Lille bærta er på hotellet er alene, men med alle tingene sine. Om jeg kjenner henne rett ligger hun og suttet på teppet sitt og halvsover 😂

7 Ting som irriterer meg 

Chloe hår overalt - Jeg aner ikke hvordan Chloe får det til, men det er seriøst alltid Chloe hår overalt. Det setter seg alltid fast på de mest irriterende steder som på vippene mine. Så da går jeg rundt halve dagen og prøver å få vekk hårene hennes fra øynene mine. Haha!

Folk som ligger sakte i venstrefeltet - Når jeg er ute og kjører bil så hater jeg når de som ligger under fartsgrensen skal ligge i venstrefeltet på motorveien, og de nekter å flytte seg. Argh. Hold dere hjemme liksom.
 

Solseng i syden - Da Per Fredrik og jeg var på Gran Canaria sist gang lette vi lenge etter solseng hver eneste dag. Det var umulig å finne noen som var ledige. Til og med når vi var der 09 for å legge håndkle på sengene var det opptatt. Er det mulig?


Når jeg er tom for redbull - Da funker hverken hodet eller livet generelt. Haha. Jeg er altfor avhengig og jeg bare klarer ikke å fungere uten.

Dårlig service - Jeg har jobbet som servitør selv så jeg har mer enn nok forståelse for at det ofte er mye å gjøre og man blir stressa. Men da jeg var innom en restaurant i Oslo forleden ble jeg helt satt ut. Jeg måtte spørre 4 forskjellige servitører om jeg kunne bestille, og 5 forskjellige for å betale. Jeg holdt på å bli gal til slutt. 

Når folk bruker hundre år i kassa - Dette er også noe jeg har jobbet med så jeg skjønner at ting kan ta tid. Men når den som står i kassa holder på i sneglefart holder det på å klikke for meg. Når man jobber i klesbutikk skal man være kjapp. Ferdig snakka.

Filmer som bruker hundre år på å loade - Hver kveld ser Per Fredrik og jeg på tv serier eller filmer med streamingtjenester. Enkelte ganger klikker det nesten for meg. For halve tiden vi sitter der blir brukt opp til å vente på at filmen skal loade. Den stopper jo hundre ganger midt i filmen. Argh, så irriterende!

Dere vil aldri tro hvem jeg skal se live!

I dag skal jeg på en konsert jeg har hatt lyst til å dra på siden jeg var 10 år gammel. Dette er en artist som jeg har vært fan av siden første gangen jeg hørte musikken, og siden den gang har jeg alltid digget musikken. Artisten jeg snakker om er sikkert ukjent for mange av dere, selv om han er kjent i hele verden. 

Artisten jeg snakker om er Marilyn Manson. Han har sjokkert verden med sin musikk og musikkvideoer siden 90 tallet, og i dag får jeg endelig se han live. Gjett om jeg gleder meg! Dette er jo en artist som de færreste av dere ville trodd at jeg var fan av, i og med at jeg er såpass rosa som jeg er. Men jeg har jo også en side av meg selv som er veldig rocka, der jeg hører på slik musikk. Den kommer ikke så godt frem på bloggen akkurat, men tro meg; det er en stor del av meg. Uansett, i dag skal Per Fredrik og jeg på konsert og se Marilyn Manson live i Oslo. Er så spent på å se hvordan han er live! 

Fun fact; han var i Norge da jeg gikk i 9 klasse, og jeg hadde skikkelig lyst til å se han. Men da syntes foreldrene mine at han var for ekstrem, så jeg fikk ikke lov til å dra på konserten. Gjett om jeg syntes det var kjipt! Heldigvis får jeg endelig sett han live i dag!

Vi skal sove på hotell i natt, og skal ha med oss Chloe. Syns det er så koselig å ha med den lille bærta på tur! Hehe! Vi skal straks reise, for vi må jo sjekke inn på hotellet også skal vi ut og spise litt før vi drar på konserten! 

Jeg gikk bananas på hagesenteret!

Da jeg var hos foreldrene mine tidligere i dag, tipset moren min meg om et gartneri i Solbergelva hvor de hadde masse fine og billige blomster. Det er en faktisk en ting jeg har stusset på med dette blomsterprosjektet. Alt er seriøst helt skremmende dyrt. Så jeg var spent på dette gartneriet. 

Da jeg kom inn skjønte jeg ingenting. Blomster som vanligvis koster 80-120,- kr kostet bare 45,- kr, og kvaliteten på dem var også bra. Altså, what is this sorcery?? Jeg kom rett før stengetid så jeg hadde ikke supermye tid på meg, så jeg løp litt crazy rundt og plukket med meg hele 30 nye blomster. Haha! Mon tro hva de på gartneriet tenkte da jeg stappet bilen full med blomster? 

Nå har jeg i alle fall massevis av nye blomster til verandaen og til hagekasser. Tror nok jeg kommer til å ta meg enda en tur dit og handle mer til blomsterkasser jeg skal ha på rekkverkene rundt huset. Men vi får først se hvor langt disse blomstene rekker. Tror nok de rekker til ganske mye. Hehe! 

Akkurat nå er jeg supersliten etter en lang dag med masse sosiale og jobbting, og det på høye hæler midt i solsteken. La noen forresten merke til hvor solbrent jeg var på skuldrene? Gjett hvem som glemte å smøre seg på morgenen i dag 🙈😅Nå er det aftersun rett fra kjøleskapet for alt det er verdt!

 

5 Ting som motiverer meg til å trene og spise sunt

annonse - stronger

Ikke svak - I den perioden som jeg har vært syk har jeg følt meg så svak. Det er flaut hvor svak jeg var. Hver gang jeg hadde vært og handlet, om det bare var en liten pose, måtte han bære den opp fra bilen og inn i huset for meg. Så det å trene styrke og kjenne at jeg blir sterkere er ekstremt motiverende, og det gir meg en skikkelig empowering følelse.


PROTEINSHAKER - HER
TIGHTS - HER
TOPP - HER

 

Stygt bilde - Dette er ikke noe for sarte sjeler. Ta et bilde av deg selv fra den verste vinkelen, og i det verste lyset hvor du sitter ned og alt ser så jævlig ut som det kan bli. Ha dette bildet på favoritter på telefonen, og hver gang du får lyst til å dra og spise junkfood, se på bildet og spør deg selv; er det verdt det? For meg var dette en game changer. Det føltes ikke bra å se et så fælt bilde av meg selv, men herregud det hjalp virkelig på motivasjonen. 

Stabil energi - Da jeg i vinter spiste usunt merket jeg hvor store energi-svingninger jeg fikk av det. Det var faktisk litt skummelt. Jeg kunne være helt vanlig våken, også spise en frokost også kunne det gå 20 minutter etter frokosten også var jeg stuptrøtt. Helt utrolig hvor kort energien holder når man spiser raske karbohydrater. 

Utseendet - Da jeg var på mitt mest utrente og usunne i vinter følte jeg meg så langt ifra fin som overhodet er mulig. Hele ansiktet mitt føltes fremmed, for ikke å snakke om kroppen. Uff.. Nå som jeg har kommet igang igjen ser jeg at det sakte men sikkert går den rette veien og det er så gøy å se at jeg blir mer og mer fit!

PROTEINSHAKER - HER
TIGHTS - HER
TOPP - HER


Bedre humør - Jeg merker stor forskjell på humøret mitt etter at jeg la om kostholdet og kom igang med treningen igjen. Nå er jeg mye mer glad, og jeg lettere til sinns. Har lest flere steder at trening kan hjelpe de som har mild depresjon, og i mitt tilfelle stemte dette på en prikk. Det er virkelig noe med de endorfinene man får av trening!

 

Trener du? 💪🏼💙

 

Filming med Bloggerne

I dag har vi hatt filmdag til Bloggerne! Vi har vært en tur i Hokksund, og filmet mye rundt der jeg vokste opp. Vi dro ned til Stryken, som er rett ved en campingplass i Hokksund og møtte Susanne og Pia. Det er to venninner som jeg har kjent siden jeg var 2 og 12 år. Så det er mildt sagt veldig lenge.

Jeg har jo vokst opp med de, så vi snakket mye om barndommen og ungdomstiden. Det kommer en del avsløringer på Bloggerne for å si det sånn, hehe! Dere blir mye bedre kjent med meg. Så det gleder jeg meg veldig til! 

Etter filmingen stakk vi bort på en restaurant i Hokksund og tok en liten lunsj. Det er så deilig vær nå om dagen, og det har blitt så fint i Hokksund. Så vi satt på bryggekanten og koste oss skikkelig med lunsj!

Nå er jeg hos foreldrene mine på besøk. Mamma har så mye fine blomster i hagen, så jeg må virkelig ta en skikkelig titt etterpå! 

 

Hagejobb på en søndag

Dette har vært en skikkelig effektiv dag! Jeg har fått unnagjort et helt tonn med jobb til bloggen, og jeg har fått shinet opp hele hagen. Altså, how bout that? Midt på dagen i dag tok Per Fredrik og jeg turen ut i hagen for å pusle litt.

Jeg ville gå over rosene og fjerne blomster som hadde blitt ferdig med å blomstre, også måtte jeg begynne på den svære syrinbusken som har avblomstret. Fikk faktisk tatt av mange av de døde blomstene på den. Men de som sitter høyest får nok bare være der, for dit rekker ikke jeg opp. Haha! 

Fikk endelig fjernet tulipanene som var ferdige med å blomstre. Hadde egentlig tenkt til å bevare blomsterløkene på de. Meeeen, jeg var ikke sånn superfan av lillafargen på de, og det er ganske billig å kjøpe nye til høsten, så da rev jeg de like greit opp. Hadde uansett plantet de litt all over the place, så da er det bedre å plante litt finere til høsten så de kommer opp nydelig igjen til våren. Tulipaner er jo så fint når det blomstrer om våren, så det skal jeg uten tvil ha flere ganger!

Fun fact; ingen av rådyrene spiste noen av de. Så der hadde jeg skikkelig flaks. Da vi plantet tulipanene fikk jeg masse meldinger om at de kom til å bli spist opp av rådyrene som går rundt her, men det skjedde heldigvis ikke!

Sist jeg var på Plantasjen fikk Per Fredrik øynene opp for noen gresskarfrø. Rekorden på den sorten hadde blitt hele 910 kg! Det er jo helt vanvittig! Så gjett hvem som bestemte seg for å plante egne? Det var Per Fredrik det.. Hehe! Den første runden for sånn 2 uker siden plantet han i skyggen, og det gikk virkelig ikke helt veien.

Nå derimot plantet han de i solen, så får vi bare krysse fingrene for at det kommer opp gresskar etterhvert. Hadde vært så kult å lage pumpkin spice latte til høsten med eget gresskar. Haha! 

Til slutt gikk jeg over hele plenen og klipte den med gressklipperen. Jeg innser aldri hvor mye gresset har vokst før jeg klipper det, og ser forskjellen der det er klipt og ikke. Blir nesten litt flau over hvor langt gresset var nå. Haha! Heldigvis var det ikke så langt at det ble stress å klippe det, og jeg tar det som en liten treningsøkt, så får jeg to fluer i en smekk! 

Rumpe operasjon? Trening? Flytte til Hokksund? Bunad? ++ Ukens spørsmål #209

annonse | Cubus, Gucci, Nelly, Bik Bok

Hvor ofte trener du?
- I vinter har jeg vært syk så da har jeg nesten ikke trent noe som helst. Nå trener jeg opp igjen kroppen og prøver å få gått 3-4 turer i uka som er 5 km lange, også cirka 2 styrkeøkter. Så det er en del trening, men det er ikke så hardt økter at jeg kjører meg ut totalt, så det går fint å trene såpass mye nå. Jeg skal gå en ekstrem tur i slutten av juni og den må jeg virkelig trene meg opp til. Skal ikke røpe hva det er helt enda, men dere kommer nok til å få sjokk når dere hører hva det er. Hehe!


TOPP - HER  |  TIGHTS HER
 

Jeg lurer på om du og forloveden din har bestemt dere om dere skal ha barn eller ikke. Hvis du skal ha barn, kommer du til å gå ut med det på bloggen tidlig da?
- Vi har lyst på barn, men vi vil være gift og klare for det først. Så det er ikke akkurat rett rundt svingen for å si det sånn, hehe! Jeg tipper at jeg kommer til å fortelle om det når jeg er over 12 uker på vei, for da er man liksom "trygg" for spontanabort. 
 

Hvilken redigeringsprogram bruker du?
- Til bilder bruker jeg lightroom. Jeg brukte picmonkey før, men det er virkelig ikke god kvalitet i forhold til lightroom. Til video har jeg begynt å bruke final cut pro. Brukte adobe premiere i mange år, men jeg syns så langt at final cut pro er ekstremt mye bedre og mye raskere å bruke. 


TOPP - BIK BOK, HER | SKJØRT - HER

 

Hvor sunt spiser du? Skeier du noen ganger ut?
- Da jeg var syk i vinter spiste jeg forferdelig usunt og det gjorde ikke akkurat det å være syk noe lettere. Nå har jeg gått over til et mye sunnere kosthold, og jeg merker store forskjeller. Humøret mitt er mye bedre, jeg orker mye mer og jeg får ikke de energi svingningene jeg fikk før. Jeg kan lage et mer utfyllende innlegg om hva jeg spiser, og hvilke ting jeg prøver å holde meg unna. Det er litt vel mye å gå i detalj på akkurat her og nå. Når det kommer til å skeie ut, så gjør jeg det iblant, men da prøver jeg å spise bare en liten dessert istedenfor hele desserten, om dere skjønner?


GENSER - HER  /  SKJØRT - BIK BOK HER  /  VESKE - HER 
 

Hva synes du er best av jente hund og gutte hund? Vurderer å kjøpe meg en golden retriever og lurer på om jeg skal ha gutt eller jente.
- Jeg liker best jentehund. De er av erfaring mer rolige og lettere å ha med og gjøre. Også kan man jo få valper på de om man ønsker det. Har vurdert det flere ganger med Chloe, og jeg er så usikker på om jeg vil at hun skal få valper. På den ene siden er det jo dødskoselig med små valper løpende rundt i huset, men det er jo også ganske hektisk å ha valper, i tillegg er det så utrolig trist når man skal selge de. 

Kommer du til å gi barna dine bunad når den tid kommer?
- Om de virkelig vil ha bunad kan de selvfølgelig få det. Syns bunad er et vakkert plagg, og selv om det ikke er noe for meg, betyr ikke det at jeg har noe imot det. 
 

Kan du tenke deg og flytte tilbake til Hokksund? 
- Nei, absolutt ikke. Jeg følte meg aldri hjemme der, så det er ikke noe sted jeg ønsker å flytte tilbake til. 


Hvor mye kostet de kassene du plantet urter og sånt i? Hvor mye kostet urtene og det? Hva kostet det til sammen?
- Oi, husker ikke hva hver og en ting kostet hver for seg. Det er bare å gå inn på Plantasjen for priser på alle de forskjellige tingene. Men totalt kostet det 7000-8000,- kr. Ble litt dyrere enn jeg hadde sett for meg, men jeg kommer til å ha det i mange år så da blir det jo verdt det!

Hva tenker du om rumpe-operasjon? Er det noe du kunne gjort selv? Hva syns du om at så mange bloggere og kjendiser har gjort det?
- Jeg tenker litt som jeg gjør med alle kosmetiske operasjoner. Folk får gjøre hva de vil, så lenge de er voksne nok til å vite hva de driver med. Selv er ikke rumpe operasjon noe jeg har vurdert, da jeg er fornøyd med rumpa mi, og om jeg vil at den skal bli større kan jeg trene squats (til en viss grad selvfølgelig). 


Hvilken bh bruker du til topper der du har bare skuldre? Du får alltid skikkelig kløft i de!
- Hehe, jeg bruker stick-on BH som du finner HER hos Cubus. De er seriøst helt geniale da man bare klistrer de rett på puppene og de sitter på som et skudd og gir deg kløft i stroppløse kjoler / topper. Perfekt om du skal ha en kjole med bar rygg, da disse kun syns foran. 

Hvilken bil har du?
- Jeg har en Lexus CT200H fra 2011. Det sier ikke meg stort. Men det er hvit og veldig fin, nett og liten. Også er den hybrid så den bruker mye mindre bensin på bykjøring enn vanlige biler, og det er jo bra for miljøet!
 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

Date night med forloveden

annonse | Gucci, Nelly, Bik Bok

I går hadde Per Fredrik og jeg date night, så vi dro på en restaurant som ligger på brygga i Sandefjord. Det er så koselig å sitte der og bare se ut mot havet og alle båtene som ligger på brygga. Det er jo helt vilt fint vær ute nå, så jeg hadde bare på meg skjørt og en liten topp til sent på kveld. Det er så deilig det!

Haha, jeg har nesten ingenting å ha på meg om dagen for alt jeg har er for varmt..! Heldigvis får jeg en pakke med massevis av nye (og kaldere) klær til uka, så da løser det problemet seg. Hehe!

TOPP - BIK BOK, HER 
GUCCI VESKE - HER
SKJØRT - HER

GUCCI SOLBRILLER - HER

Vi koste oss med masse god mat og rødvin. Jeg drikker som regel bare rødvin sammen med kjøtt, for det passer så utrolig godt sammen. Da vi kom hjem hadde vi spillkveld med både Mario Kart og et Tekken lignende spill. Jeg er så dårlig på Mario kart at det er helt flaut! Haha! Slossespillet derimot. Der var jeg hakket flinkere! TOPP - BIK BOK, HER 
GUCCI VESKE - HER
SKJØRT - HER
GUCCI SOLBRILLER - HER

 

I dag skal jeg shine over hagen. Syrintreet har sluttet å blomstre, så det må jeg klippe vekk alle de døde blomstene fra. Har aldri gjort det før, men så på noen YouTube videoer at man burde gjøre det for at treet skal blomstre ekstra mye neste år. Også slipper man å se på alle de avblomstrede blomstene rundt på treet også, hehe! Per Fredrik har kjøpt noen gresskarfrø som han er superspent på å plante, så da blir det skikkelig hagejobb på oss begge etterpå! 

10 Ting jeg har lært på 25 år - Skjønnhet

annonse | Boozt, Nelly, Kicks

Alltid bruk bh - Å bruke bh med god hold er ekstremt viktig. Selv begynte jeg med bh veldig tidlig, og jeg har alltid vært flink til å bruke det. På trening er det spesielt viktig å bruke en bh. Det som skjer om du ikke bruker en god bh er at elastiteten i puppene blir ødelagt, og man ender opp med hengepupper. Desto større pupper man har, desto viktigere er det med bh, siden de blir tyngre. PS; ikke sov med bh. Da får du bare vondt i nakke og rygg.

Foundation og ansiktskrem er to ting det er verdt å bruke mye penger på. Huden min forbedret seg drastisk etter at jeg begynte med en dyr foundation og en dyr ansiktskrem. Kvisene avtok og den tørre huden i ansiktet ble myk og smidig. Jeg bruker DENNE ansiktskremen fra Lancome og DENNE foundation fra Dior.


TOPP - BIK BOK, HER | SKJØRT - HER
 

Alltid bruk solkrem i ansiktet - Til og med når jeg tar solarium bruker jeg solkrem i ansiktet. Det er så viktig for å bevare huden i ansiktet og slippe at du ødelegger huden. Bruk helst en solkrem som er spesielt laget for ansikt (for å slippe kviseutbrudd), og som har UVB og UVA i seg. 

Sminke - Bruk så mye sminke du vil bruke, og aldri la noen gi deg noe dritt for det. Om du vil se fab ut så gjør det. 

Alltid kjøp hæler som har tykk hæl - De kan du gå på i timesvis uten at det er noe stress. De med tynn hæl derimot, aka stiletthæler, de er helt jævlige og man orker ikke gå rundt i byen med de. 

Fuktighet - Fuktighet er det beste du kan gi huden din. Selv merket jeg stor forskjell når jeg begynte med fuktmaske to ganger i uka, og en skikkelig god nattkrem. Det er også viktig å bruke fuktighetskrem på hele kroppen. Jeg merker fort de periodene jeg er dårlig på det. Da blir huden min nesten grå og den mister all glød. Haha! Min favoritt fuktighetskrem til kroppen er DENNE fra Biotherm. Den er tynn i konsistensen, og gir mye fuktighet. 

Høyde - Med mine 160 cm over bakken er jeg ikke akkurat den høyeste, og da jeg var yngre fikk jeg høre det hele tiden. Jeg gikk lenge og hatet høyden min, men til slutt lærte jeg meg å se de positive sidene med høyden min som at jeg kan bruke så høye hæler jeg vil uten å være høyere enn kjæresten min, jeg er liten og nett, også ser man yngre ut når man er lav, hvilket er kjekt når man blir eldre. Nå elsker jeg høyden min, og syns den er perfekt akkurat som den er. Uansett hvilken høyde du har; fokuser på de positive sidene, og godta høyden din. Det er den ene tingen du faktisk ikke får gjort noe med. 

Sovne med sminke - Å sovne med sminke er det verste man kan gjøre mot huden sin. Det hender jeg er for trøtt for å ta av sminken og ikke har renseservietter i nærheten, og da angrer jeg i flere dager etterpå. Kvisene popper frem som aldri før og huden ser ikke bra ut. 

TOPP - BIK BOK, HER | SKJØRT - HER

Setting spray - Det tok lang tid før jeg fikk opp øynene for setting spray, men jeg er så glad for at jeg endelig oppdaget det. Det er seriøst superviktig for sminken, og man slipper at sminken skal se kjip ut etter kort tid. Selv bruker jeg DENNE fra urban decay, og den gjør at sminken sitter som støpt hele dagen. Det skal litt til med så mye sminke jeg bruker. Haha!

Hudtype - Det er veldig viktig å finne ut hva slags hudtype man har, og her trenger man noen som kan sakene sine for å hjelpe deg. Selv fikk jeg god hjelp på Kicks, og jeg som alltid har trodd at jeg hadde oljete hud fant ut at det var feil. Jeg har så tørr hud at den blir oljete. Hey hey, hvem skulle trodd det? Å vite hudtypen sin er viktig for å behandle huden, og det er viktig når du velger ut foundation. 

 

Nytt treningstøy!

annonse | stronger

I dag fikk jeg en pakke i posten med nye treningsklær. Altså, jeg falt helt pladask for designet på disse klærne! Det er sjelden treningsklær er så fine og så spesielle. Motivene dems får meg til å bare ville ta en joggetur eller løfte noen vekter med en gang. Hehe! 

Det var også utrolig behagelig, noe som er superviktig for meg. Takler ikke å bruke ukomfortabelt treningstøy. Hehe! Bh'en satt veldig godt, og den hadde god hold, som er superviktig når jeg løper for å ikke ødelegge elastiteten i puppene. Gleder meg til å bruke disse settene fremover!

Dette settet er så kult! Elsker at det har blomstermotiv, og at man kan kjøpe matchende topp og tights. Så fint! 

TOPP - HER  |  TIGHTS - HER

Dette settet gir meg skikkelig Fiji vibes, og jeg får lyst til å dra til med en gang. Hehe! Syns settet har så fine farger, og elsker at det er både blått og rosa. 

TOPP - HER  |  TIGHTS - HER

 

 

Chloes første basseng!

I dag fikk jeg en skikkelig morsom idé når jeg tittet rundt på snapchat. Julianne (pilotfrue) hadde kjøpt badebasseng til hundene sine. Jeg har aldri sett noen ha basseng til hundene før, men herregud så genialt! Chloe elsker å bade når vi er på gåtur, og hun løper alltid rett ut i vannet så fort sjansen byr seg. Så dette måtte vi jo skaffe til henne også!

Jeg kom på at vi hadde et lite barnebasseng liggende oppe på loftet som vi brukte til å ha som kjølebasseng på en fest i fjor. Det var jo helt perfekt til Chloe! Så jeg dro med meg Per Fredrik rett opp på loftet, og 10 minutter etter hadde Chloe basseng på verandaen. Når vi blåste det opp var hun supergira på å hoppe oppi bassenget. Men så fort vi fylte det med litt vann ble hun veldig skeptisk. Heldigvis er hun lett å lære og et par godbiter etterpå var hun oppi bassenget og plasket rundt. 

Nå har hun kost seg masse i bassenget mens jeg har spist frokost. Jeg har kastet oppi et par av lekene hennes og hun løper rundt og leker masse oppi bassenget. Det er jo så genialt med et slikt basseng, for da kan hun kjøle seg ned om hun blir varm, også er det noe gøy hun kan gjøre også! 
 

🐶💦☀️

Dette pleide jeg å gjøre hver dag!

annonse - Gucci, Nelly, Bik Bok

Den siste tiden har jeg endelig kommet igang med å ta antrekksbilder igjen. Jeg var jo superflink til å gjøre det før, men så har det vært vinter / grå vår og ikke særlig fint ute, og da har det vært litt vanskelig å ta slike bilder. Nå har det endelig blitt fint ute, og jeg syns det er så gøy å knipse slike bilder.

Før i tiden hadde jeg antrekksbilder nesten hver dag. Tror ikke jeg skal bli så ekstrem igjen, men kanskje annenhver dag? Syns alltid et er så gøy å se antrekksbilder på andre blogger, og håper dere også syns det er gøy! Om du ikke har fått med deg de siste antrekkene kan du scrolle nedover for å se de 5 siste! 


KJOLE - HER 

 


TOPP | SKO | SKJØRT | SOLBRILLER

 


SKJØRT  | TOPP | GUCCI VESKE | SKO | GUCCI SOLBRILLER 

 


GENSER - HER  /  SKJØRT - BIK BOK HER  /  VESKE - HER  /  SKO HER  /  SOLBRILLER - UKJENT

 


TOPP HER | VESKE H&M | SKJØRT HER | SKO HER | SOLBRILLER GUCCI HER

 

Nå skal jeg jobbe med forskjellige jobbting før jeg tar kvelden med Per Fredrik. Det blir kos å slappe av og se på tv snart 💗

Video - Hage tour - Juni!

For litt siden spurte jeg dere på snapchat om jeg skulle ha en hage tour den første juni, og etter mega respons har jeg valgt å ha en hage tour cirka den første hver måned resten av sesongen. Nå er det første juni og da er det på tide med en ny! Jeg viser dere hele hagen og hvor langt jeg har kommet med alle prosjektene. 

5 Beauty hacks

annonse - Nelly

Fotfil i dusjen - Ha en fotfill (i rustfritt stål) liggende i dusjen. Da kan du gå over den døde huden som er under føttene, mens balsamen er i håret. Selv går jeg alltid over litt og litt hver gang jeg dusjer, og da holder alltid føttene mine seg silkemyke og jeg slipper å ta skippertak på det. Grunnen til at du alltid bør file føttene i dusjen, er fordi at da er huden myket opp og det er mye lettere å fjerne den døde huden. HER finner du er bra fotfil til kun 40,- kr. 

Barbering - Når det kommer til barbering av leggene, føler jeg ofte at de har rukket å gro ut igjen før jeg har rukket å komme meg ut av dusjen. Altså, barberingen varer så kort at det er helt latterlig. For noen år siden fant jeg på et triks som gjør at den nybarberte følelsen varer mye lengre. Når du har barbert leggene bør du skylle over de med kaldt vann, og barbere kjapt over igjen. Da kommer resten av hårene ut og du får barbert mye bedre

.Aftersun - Nå som det er sterk sol ute er det veldig viktig med aftersun. Den beroliger huden etter solingen, gir fuktighet og gjør at brunfargen bevares bedre. Men for å få den til å funke best bør du la den ligge i kjøleskapet. Da får den virkelig kjølt den huden, og det er superdeilig etter soling. HER finner du en god aftersun fra Clarins.

Babyhår - Alle mennekser har hår i ansiktet. Det er helt naturlig. Vi jenter har det også. Noen jenter har mer enn andre, og noen har mørkere hår enn andre. Om du sliter med mye dunhår / babyhår i ansiktet kan du bruke en øyenbrynskniv for å fjerne det. De er veldig skånsomme og du får også eksfoliert huden i samme slengen. Mange asiatere har hatt dette som en del av deres skjønnhetsrutine i lange stunder, og det er først de siste årene det har blitt populært i vesten. Hårene kommer forresten ikke mørkere / sterkere tilbake. Øyenbrynsskjærere finner du fra fra Depend HER.

Gnissing mellom lårene - Når det er varmt blir lårene fort klamme, og de begynner å gnisse sammen. Dette er ikke særlig behagelig. Men jeg har en løsning! Jeg har lenge brukt en deo som er for underlivet, som gjør at man alltid dufter friskt der nede, og man slipper å bli klam. Den sprayer jeg også mellom lårene, og det funker utrolig bra! Deodoranten jeg bruker finner du HER