hits

juni 2017

5 Beauty hacks

reklame

💗 Alltid bruk en hårolje i lengdene av håret når det er nyvasket og håndkle-tørt. Det gir masse næring og glans til håret, i tillegg til at det får vekk frizz og etterlater håret silkemykt. Kan også brukes i tørt hår, men vær obs på å ikke bruke for mye, da det fort kan se fettete ut. 

💗 Alltid føn håret med kaldluft. Da blir håret mye mindre frizzy enn om du bruker varmluft, i tillegg til at du unngår varmeskadingen fra varmluft. Selv om det aller beste er å la håret lufttørke.

- Topp HER  //  Skjørt HER  - 

💗 Bruk en tynn concealer børste med litt foundation for å fjerne leppestift du har sølt rundt leppene. 

💗 For å gjøre brynene mer definerte og rammet inn, kan du gå over med en concealer børste med litt foundation rundt brynene når de er ferdig sminket. 
💗 Bruk en barberhøvel til å fjerne lo fra klær. Bare pass på at du er forsiktig så du ikke skjærer i plaggene. Men dette har jeg aldri opplevd å være uheldig med. Hehe! 

💗

6 Triks for en billigere sydentur 

Nå som sommerferien er rett rundt hjørnet, antar jeg at det er mange som vil reise på sydentur. En sydenreise kan fort bli dyr om du ikke er obs på en del ting. Her er 8 triks som kan gjøre din sydenreise billigere! 

 

Finn. no: Bruk finn. no for hva det er verdt. Der får du forslag over mange forskjellige hotell og flyturer fra diverse selskaper, og da blir det mye lettere å velge det billigste og beste alternativet. 

Tripadvisor: Last ned denne appen før du reiser, og lær deg å finne frem på den. Den gjør at du kan velge mellom billige - medium - dyre restauranter, og du kan se bilder av maten fra stedet før du drar dit. Genialt om du vil både styre unna de verste restaurantene, men fortsatt vil spise billig.
Minibar: Om du bestiller vann og snacks fra hotellet hele tiden, kan det fort bli dyrt. Stikk innom et lokalt supermarked og kjøp inn vann og snacks til en billig penge! 

Bo i sentrum: Når du bestiller hotell kan det fort være fristende å velge et som er billigere og litt unna sentrum. Her kan du fort gjøre deg selv en bjørnetjeneste. Tenk over hvor mye penger du må bruke på taxi frem og tilbake til sentrum hver gang du skal noe. For ikke å snakke om at litt av opplevelsen blir ødelagt når du hele tiden bor langt unna alt som skjer.

Prisforskjeller i land: Det er stor forskjell på prisene i forskjellige land. Da vi nettopp var i Meloneras på Gran Canaria var prisene nesten like som norske. Litt billigere enn i Norge selvfølgelig, men det var ikke mye. Så her er det smart å gjøre litt research før du booker turen din! Du kan jo bare tenke deg hvor dyrt det fort kan bli når man skal spise ute til lunsj og middag hver eneste dag på steder som har nesten norske priser. 
 

Når skal du booke? Skal du reise billig er det smart å booke god tid i forkant. Da kan du ofte velge hvilke uker som hotellet og flyturen er billigst. Et annet triks er å følge med på restplasser på finn. no og se om du finner noen kupp. Her kan du fort få en tur som originalt er ganske dyr til en ok penge!

 

Har du noen gode tips til hvordan sydenturen kan bli billigere?

For første gang på 2 år

I går var jeg i bursdag til Maria Kassandra. Jeg blogget jo kjapt om det i går, men nå vil jeg vise dere litt flere bilder og fortelle dere om resten av kvelden. Kvelden begynte hos Maria Kassandra med masse mat, kaker, åpning av presanger og jenteprat. Det er jo så koselig når man er i bursdager der det bare er jenter! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, må virkelig le av dette bildet! Når Maria Kassandra skulle blåse ut lysene på kaken satt bokstavelig talt alle og tok bilder av henne! Veldig gøy at det for en gangs skyld ikke bare er jeg som drar frem kameraet. Tihi! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utover kvelden dro Isabelle og jeg ned til sentrum i Oslo og ut på byen. Vi startet på Lawo der vi møtte en gjeng venner. Blant annet Martine Lunde og kjæresten hennes, Alan Walker, og noen flere. Så det ble veldig gøy! Mer fra gårsdagen kan dere se på snapchat (stinablogg). Jeg har jo ikke vært på Lawo terrasse på sånn 2 år, så det var så skikkelig rart, men gøy å feste der igjen. Selv om jeg var helt edru i går, kjenner jeg at jeg er så sliten i dag. Så dagen i dag har vært mildt sagt helt rolig. Haha! 

💗

Se hvem jeg møtte!

Nå er jeg i bursdagen til Maria Kassandra! Vi har nettopp spist så mye god mat og kaker. Nå er det skikkelig jenteparty her. Skal vise dere flere bilder fra bursdagen i morgen!

Tenkte bare å titte innom og si hei til dere! Se hvem jeg møtte i bursdagen forresten. Alltid gøy å møte andre bloggere! ✨✨

Nå er det tilbake til bursdagen her. Blogges mer i morgen 💗💗

Bursdager hele uken!

Da er jeg klar for å dra på denne uken 2. bursdagsfeiring. Dette blir virkelig litt av en bursdagsuke. På lørdag skal jeg i bursdag til bestemoren min, som da blir den 3. bursdagen denne uken. I dag skal jeg i bursdag til Maria Kassandra, som er en blogg-venninne fra Oslo, som jeg har kjent veldig lenge, så det blir så koselig!  Dagens antrekk ble favoritt olaskjørtet mitt med litt beige ved siden av. Det skjørtet kan jeg virkelig matche med nesten alt mulig! Det passer perfekt både til fest og hverdag, og dere har jo sett det mye på bloggen allerede, og det med god grunn! 
Øredobber - HERFRA  //  Skjørt - HER  //  Sko - HERFRA

Veske - HERFRA  //  Ring - Forever21  //  Genser - HER  //  Solbriller - HER  
Nå må jeg nesten runde av her, for nå er jeg snart fremme hos Maria Kassandra. Skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat (stinablogg) utover kvelden! 
 

Alt om: treningsklokken min!

reklame

Nå er det en god stund siden jeg klikket hjem en ny treningsklokke, som virkelig har forandret hverdagen min mye. Denne treningsklokken har gjort sånn at jeg har mye mer motivasjon til å gå 8000 skritt hver eneste dag, og den har hjulpet meg med å få oversikt på søvnen min.

Søvn og aktivitet er jo virkelig to av de største faktorene til hvordan man føler seg i løpet av en dag, og det er viktige faktorer på helsen. 

Sportsbh - HER  // Tights - HER  // Treningsklokke - HER

Det som er veldig spennende med denne klokken er at den forteller deg hvor mye du faktisk sover hver natt, og ikke bare hvor lenge du har vært i senga. For ofte kan vi bruke lang tid på å sovne og vi kan våkne i løpet av natten. Denne klokken gir deg full oversikt over alt dette, og ved å bruke disse hjelpemidlene kan du selv finne ut hvor mye søvn du trenger. 

Personlig har jeg funnet ut av at jeg kun bør sove mellom 6-6,5 timer hver natt for å fungere best. Klokken har også en vibrerende alam-funksjon man kan bruke for å bli vekket om morgenen. Det er genialt om man ikke vil ha på høye alarmer som vekker den du sover med, som kanskje skal opp til et annet tidspunkt enn deg. 

Når du har på deg klokken måler den hele tiden pulsen din, hvor mange skritt og meter du går, og hvor mange kalorier du forbrenner. Siden den hele tiden måler pulsen blir kaloriene mye mer korrekte, enn hva de ville vært om du ikke hadde pulsmåler på klokken. Så det er jo helt genialt! 

Du kan også gå inn på appen på telefonen din og se oversikt over hele treningsdagboken din. Jeg elsker å se hvor mye jeg har gått de forskjellige dagene, og jeg digger å konkurrere med meg selv om å gå mer og mer for hver dag som går. 

Fra appen kan du også skru på treningsøkt, så du kan tracke en økt mens du trener. Er du på joggetur viser den deg et kart over hvor du har løpt også. Så det er ekstra gøy! 

Håper dere fikk litt mer input på hvordan treningsklokken min fungerer. Du finner forresten treningsklokken min HER. Den finnes i enda flere farger HER. Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på! 

💪🏼💦

Jeg selger klærne mine!

Nå har jeg nettopp vært innom posten en tur og hentet litt pakker, og sendt noen pakker. Dere fikk kanskje med dere på snapchat at jeg har laget en konto på Tise der jeg selger klærne mine? Om ikke, kan dere sjekke ut profilen min på appen tise @stinablogg. Der har jeg allerede lagt ut en stor mengde klær, og jeg har fortsatt litt til som skal legges ut. 

Apropo snapchat, så tenkte jeg å vise dere litt fra snapchatten min den siste tiden. Jeg er jo mildt sagt veldig aktiv på snapchat, så til dere som ikke følger med der, eller ikke rekker å se alle snappene jeg legger ut, kan jeg jo vise dere litt av det jeg legger ut! 


Her går det mye i selfies, søte bilder av Chloe, morsomme videoer (som jeg dessverre ikke får lagt ut her), og bilder av Per Fredrik. Rett og slett en god blanding av hverdagen min! Legger også ut snap hver gang jeg har oppdatert bloggen, sånn at dere ser når jeg har blogget!

Om du ikke allerede har lagt meg til, så kan du jo gjøre det nå. Heter "stinablogg" der, haha, sjokk? Heter stinablogg seriøst overalt. Hahaha! 
 

Slik ble soverommet etter at vi pusset opp!

For en stund tilbake pusset vi opp soverommet og fikset skikkelig opp! Da vi flyttet inn var soverommet mørkebrunt på veggene og det var en oransj parkett. Siden vi ikke helt visste hva vi ville gjøre med soverommet gjorde vi ikke noe med det før nå for et par måneder siden. 

Vi bestemte oss for å gjøre veggene lysegrå og bruke samme gulv som i resten av denne delen av huset. Resultatet kan dere endelig få se nå! Jeg ble så fornøyd, og det er så deilig å gå inn på et soverom jeg faktisk liker. 

Hver morgen våkner vi til denne utsikten, og det er virkelig helt magisk! Føler meg så heldig som har et hus som er så nærme vannet. 

Som dere ser så har vi ikke gjort noe med sengen. Vi hadde jo tenkt til å bytte den ut med en som har hodegavl, men når vi fikk malt veggene og skiftet ut gulvet var plutselig ikke sengen noe "problem" lengre. Det kan godt hende vi bytter den ut i fremtiden, men akkurat nå syns jeg den er veldig fin og matchende til rommet. 

Her er det virkelig helt fantastisk å våkne hver morgen! Kan vise dere noen før- og etterbilder så dere kan se sammenligning litt senere. Forskjellen er ekstremt stor for å si det sånn! Men det husker vel kanskje de av dere som har sett bilder av soverommet før vi fikset det. Hehe! 

 

Bursdagsfeiring!

I går var jeg i bursdag til faren min. Han ble hele 58 år gammel, så det måtte vi virkelig feire! Mamma stilte istand med masse god grillmat, og jeg fikk sett igjen tantebarna mine, så det ble så koselig!

Hele den nærmeste familien min bor i Hokksund, og med tanke på at det fort blir 2,5 time med kjøring til og fra blir det ikke til at vi sees så ofte. Vi ble jo vandt med det da jeg bodde i Oslo, så det er jo ikke noe helt nytt, men da blir det jo ekstra koselig å sees igjen når jeg først er hjemme på tur! Nå skal jeg knipse en del bilder av soverommet. Jeg har jo ikke rukket å vise dere det etter at vi ble ferdige med å male det og skifte gulvet. Forskjellen er ekstremt stor! Gleder meg så mye til å vise dere. 

Kjapp og enkel sommersalat!

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på en salat som jeg fant på etter jeg ble litt Italia inspirert. Den er veldig kjapp og enkel å lage, og den er perfekt spesielt nå som det er sommer! I tillegg er den dødsgod! 

Det du trenger er:

✨ 50-70 gram ukokt fullkornspasta penne 

✨ En neve jordbær

✨ 1/2 honningmelon

✨ 3-4 skriver med parmaskinke

✨ 1/4 Basilikumplante 

✨ Cirka 20 gram parmesan 

✨ Cirka 20 gram pinjekjerner

✨ Balsamico krem

Gjør dette:

✨ Begynn med å koke pastaen.

✨ Mens pastaen koker skjærer du opp frukten og basilikumen (la et par topper med basilikum være igjen til pynt), og blander sammen i en bolle.

✨ Bruk et rivjern og riv litt parmesan og bland sammen med frukten. Ha oppi pinjekjerner og parmaskinke og bland sammen med resten.

✨ Når pastaen er ferdig med å koke skyller du den i kaldt vann til den er helt kald, deretter blander du den i salaten. 

✨ Anrett alt sammen på en tallerken og hell over tynne striper med balsamico krem og dander basilikumtoppene på toppen. 

Håper det smaker! 💗
 

Det beste stedet å trene

I går dro Per Fredrik og jeg ut på en liten gåtur i Sandefjord. Jeg har jo ikke utforsket så altfor mye rundt her i Sandefjord, så jeg ville dra til et nytt sted. Det er et sted som heter "Bugården" som jeg har sett på Instagram. Haha, den stedstjenesten på Instagram der du kan se hva andre i samme by har lagt ut på mystory er genial! Så vi tok turen dit!

Det er jeg så glad for, fordi der var det virkelig helt idyllisk! Det er en runde man kan gå rundt en gigantisk andedam som bare er så fin. Gjett om jeg skal dra dit flere ganger på joggeturer i sommer!   Hvor fint var det ikke her?

Naturlig er ikke finest

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra litt beauty behandlinger. I dag har jeg tatt refill på både vipper og negler. Dere så kanskje den super lekre snappen på mystory'en min, der jeg viste neglene mine all natural?

Vel slike negler er ikke sommeren hotteste trend (i hope) hahaha! Syns det er så morsomt når folk bare "naturlig er finest". Om man ser snappen min så ser man at naturlig virkelig ikke er finest, for å si det mildt. Haha! 

Skjørt - HER  //  Sko - HER  //  Solbriller - HER  //  Veske - HER  //  Genser - WOW  // Klokke - CMYKI dag gikk jeg for lyserosa negler med glitter, dette har blitt en favoritt! Jeg elsker når de er så jentete og rosa. Også har jeg fått fylt på vippene mine, så de er skikkelig fyldige og fine nå.

Gud så glad jeg er for å bruke vippe extensions. Der sparer jeg veldig mye tid hver dag. Brukte (uten å overdrive) minst 20 minutter hver morgen på å sette på vipperemser tidligere. Glad jeg slipper det nå! 

Nå skal jeg straks avgårde til Hokksund. Pappaen min blir 58 år i dag, så det skal vi feire med grilling hjemme hos foreldrene mine. Det blir veldig koselig! 

 

 

Snapchat: stinablogg for å se mer av hverdagen min! 

Hverdagsluksus

En ting jeg elsker med huset til Per Fredrik og meg er at vi har et sykt deilig bad, og spesielt badekar. Jeg har aldri vært sånn person som liker å bade masse i badekar. Mulig jeg har vært for rastløs tidligere. Nå derimot; nå elsker jeg det! Jeg elsker å tenne masse lys, ta et god glass rødvin, skru ned lyset på badet og heller skru på lysene på badekaret, skru på Kardashians, slenge en bath bomb ned i vannet og bare slappe helt av. Det er virkelig hverdagsluksus for meg! 

Så akkurat det gjorde jeg i kveld, og det var så deilig! Anbefaler alle dere som har badekar til å sette av en kveld i uka helt til dere selv for å bare slappe helt av. Det er så deilig spesielt nå som sommeren har startet, og de fleste av dere sikkert er ganske anspente etter alle skole- og jobbting som har vært! ✨

Slik tar du bedre sydenbilder! 8 triks!

Nå som sommeren endelige er her, tipper jeg mange av dere skal på sydenturer. Da er det smart å kunne noen gode foto-teknikker sånn at bildene fra sydenturen blir fine å se tilbake på, og poste på Instagram (hehe!). Da jeg var på Gran Canaria for en liten stund så jeg veldig mange som egentlig kunne tatt veldig fine sydenbilder, men som dessverre ikke hadde helt peiling på hvordan de skulle ta bilder, og derfor endte opp med mislykkede bilder. Det er jo ikke noe gøy! Derfor skal jeg gi dere noen gode tips for å ta best mulig bilder nå!

Utstyr;
Det beste kameraet er det du har med deg. Så om du har et stort speilreflekskamera, men du er livredd for å miste det og ikke tar det med noe som helst sted, hjelper det ikke hvor bra det er. Derfor er det viktig å kjenne seg selv når du kjøper kamera. 

 

Om du er superlazy og ikke gidder å lære deg noe som helst om kameraer, er kameraet på iPhone godt nok. Mye handler om lys, og kameraet på telefoner er ganske bra. Men om du vil ha litt bedre bilder anbefaler jeg deg å kjøpe et speilrekskamera eller et hybridkamera (dette er en del mindre enn speilrefleksen, men gir fortsatt gode bilder). 

Lær deg kameraet sine innstillinger -  altså manuelle innstillinger på forkant og du kommer til å få veldig mye bedre bilder enn du ville fått med en iPhone. Jeg har laget en video om manuelle innstillinger som du kan se under, for å enkelt lære deg det. 

 

Ikke stå i solen - Det er ingen i verden som er fin i sterk sol. Så når du skal ta bilder er det smart å stå et sted hvor det er skygge. Pass på at bakgrunnen også er i skygge, så du ikke blir super-mørk på bildet, eller bakgrunnen blir super-lys. 

 

Tenk over bakgrunnen - En rotete bakgrunn med massevis av mennesker er ikke akkurat noe fint på bilder. Prøv å beveg deg til sted der det er mindre mennesker og en mindre rotete bakgrunn. 

Ha det gøy - Lek deg frem med hvordan du tar bilder, og ha det gøy! Det er som regel da bildene blir best. 


Solnedgang - Om du har mulighet bør du absolutt ta bilder da det er solnedgang. Da blir bildene helt magiske og nydelige! Bade pass på at solen er bak deg, da det blir finest. 
Vær forberedt - Pass på at du alltid lader kamera så fort du har mulighet, og at du har mer enn nok plass på minnekortet. Det er ingenting som er kjipere enn å være et sted hvor det hadde vært fantastisk å ta bilder men så går kameraet tom for strøm.


Rediger - De fleste bilder ser som regel ganske kjipe ut når de kommer rett fra kamera. Derfor er det smart å redigere de litt for å få frem alle fargene og kontrastene som er i bildet. På desktop liker jeg å bruke lightroom til å redigere bildene. Det får virkelig frem fargene og kontrastene på en amazing måte. På iPhone liker jeg best å bruke Instagram sin app. Da publiserer jeg bildene i flymodus, og sletter de fra appen med en gang, så de blir lagret på telefonen min. 

 

 

Håper disse tipsene kan hjelpe dere å få litt bedre bilder fra sydenturen som er morsomme å mimre tilbake på! ☀️

Video: Pakk med meg til London!

reklame

I dag skal jeg vise dere hvordan jeg pakker når jeg skal på reise! Jeg var jo nettopp i London på tur, og før jeg reiste dit filmet jeg inn en liten snutt til dere der jeg viser frem hele pakkeprosessen min + en veldig kul ting (mer om det under videoen)

I videoen viste jeg dere Veet Sensitive Precision Beauty styler, den er jo et must spesielt i sommer. Den bruker jeg til både legger, under armer, bikinilinje og egentlig hvor som helst. Virkelig en alt-i-ett maskin! Ekstra genialt at den er såpass liten, for da er det bare å ha den med i vesken. Om du vil lese enda mer om den finner du mer informasjon HER, og hvis du vil kjøpe den finner du den HER til 349,- kr. 

 

#veet #beautifulprecision #beautystyler

Uken som gikk #23

Ukens høydepunkt
- Fredagens grillfest er uten tvil ukens høydepunkt. Vi hadde 25 venner på besøk her og feiret Sankthansaften med grillmat, jello shotter og mange drinker. Veldig morsom kveld! 

Ukens nedtur
- iPhonen min knuste! Super kjipt i og med at den er under 1 måned gammel. Heldigvis fikk jeg byttet skjermen på den, og det gikk bra. Men det ble 3000,- kr rett ut av vinduet.. Ukens tanke
- Denne uken skrev jeg om at jeg for noen år tilbake gikk til psykolog. Jeg syns det er så viktig at vi blir åpne om psykiske problemer, og fjerner det laget med tabu som overskygger så mange psykiske problemer. Det er helt grusomt å tenke på hvor mange der ute som sliter som ikke får hjelpe fordi psykiske problemer ikke blir tatt like seriøst som fysiske.. 

 

Ukens innkjøp
- Siden jeg var i London i forrige uke har jeg ikke shoppet så mye denne uken. Med unntak av alle tingene jeg kjøpte til fredagens fest da, hehe! Ukens sang
- "Need you - Dillon Francis ft Nghtmre". Den var det Rebecca og kjæresten hennes, Johan som tipset meg om, og herregud jeg har fått så dilla på den! Jeg har jo litt spesiell musikksmak, med tanke på at jeg liker best musikk som du nærmest må ha tatt amfetamin for å like, haha. Jeg tror vel aldri at jeg har funnet noen som har lik musikksmak som meg. Så det var så gøy å finne ut at både Rebecca og Johan har lik musikksmak som meg! 

Ukens film
"Chips". Per Fredrik og jeg så den i går kveld, og herregud så morsom den var! Den handler om to motorsykkel politimenn som jobber i Los Angeles, og det er  bare så mye bra humor at jeg kan ikke få sagt det engang! 

 


Hvordan har deres uke vært?

 

 

Ukens spørsmål #165 - Haters, fest, heliumballonger +++

Hva er greia med den hårbøyla? Du er 23 år.. det ser ekstremt spesielt og barnslig ut.. du kan jo ikke gå med en bøyle som passer en 5 åring når du skal ut og handle..
- Vet du hva? Jeg syns den hårbøylen er veldig fin, og om jeg vil bruke den så er det opp til meg. Helt ærlig kunne jeg ikke brydd meg mindre om hva en anonym hater med så lite å gjøre at man slenger dritt til andre på nettet har å si. 

 

Hvor finner du ideer til interiør av soverom? Skal pusse opp rommet til høsten, men vil se etter inspirasjon først
- PINTEREST! Det er seriøst det beste stedet for å finne inspirasjon til alt mulig. Hvis du skal søke etter inspirasjon for soverommet kan du skrive "bedroom" også noen av fargene du vil bruke i søkefeltet, for eksempel "bedroom white grey silver", også kommer det opp massevis av bilder som gir deg inspirasjon til akkurat dette. 

 

Hvor gjør du av hunden når dere har fest? Vi skal ha fest om en uke, grilling på verandaen og jeg er så redd for at noen av gjestene skal glemme å lukke porten eller døra slik at hunden stikker av, og vi kanskje ikke merker det med en gang.. vurderer å sette henne i bur i bilen i garasjen, men syntes det er litt slemt å stå i bur hele kvelden og halve natta. Noen tips?
- Vi lot Chloe være inne på studioet til Per Fredrik mens vi hadde fest. Der inne er det lydisolert, så hun kunne slappe av i ro uten å høre masse mennesker utenfor. Vi gikk inn til henne med hundegodt og koste med henne flere ganger i løpet av kvelden, så hun ikke skulle føle seg helt alene. Det gikk veldig bra egentlig. Hvor høy er du? Ville du egentlig vært høyere eller lavere?
- Jeg er 160 cm, så en god del under gjennomsnittet i Norge, hehe! Da jeg var yngre hatet jeg å være lav. Jeg fikk hele tiden kommentarer på det, og alle skulle alltid fortelle meg  "oi, så lav du er!". Ikke akkurat veldig gøy. Da jeg ble rundt 18 år lærte jeg meg endelig å godta høyden min, og nå i dag elsker jeg høyden min. Jeg ville hverken vært høyere / lavere. 

 

Hvordan fikk du tak i helium til ballongene? Kjøpte du helium, eller fylte du det på et sted? 
- Jeg kjøpte en heliumtank på teknikmagasinet. Den kostet rundt 400,- kr og det var nok helium til å fylle ca 40 ballonger. Syns det er litt dyrt med tanke på hvor få ballonger man får fylt opp, og man kan heller ikke fylle den igjen. Men hvis man skal ha det til en spesiell anledning er det etter min mening verdt det. Hvorfor har du ikke bilder eller noe på veggene, ser litt tomt ut
- Dette spørsmålet kommer seriøst hele tiden. Skjønner ikke hvorfor alle har oppheng i å måtte ha bilder på veggene..! Samme gjelder tepper på gulvene også egentlig. Vi har et bilde som henger i gangen, og det er en gigantisk kollasj med massevis av bilder av Per Fredrik, meg og Chloe. Ellers enn det har vi ikke noen bilder hengende oppe, da vi syns det er finere å ikke ha det. Det ser jo mye mer ryddig og fint ut uten, også tror jeg at jeg hadde fort blitt veldig lei av masse bilder hengende rundt i stua. 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Endelig bikini-vær!

reklame

I dag har det vært så digg vær ute! Solen har virkelig skint, det har vært blå himmel og super-varmt, så jeg benyttet virkelig anledningen til å få litt sol på kroppen. Jeg har jo nesten ikke solt meg siden jeg var på Gran Canaria, og det er jo over en måned siden! Ingen tvil om at jeg trenger litt sol. Hehe! 

Det er så deilig å bare slappe av i solen med noen magasiner og musikk. Jeg tar meg jo aldri tid til sånt til vanlig, men når det først er fint vær på en søndag - ja da er det helt innafor! 

 Lille Chloe er så kosesyk og løper rundt meg med lille bamsen sin. Den lager sånn tigerlyd når hun biter på den, så hun syns det er så gøy å leke med den. Begynner nesten å tro at hun tror den lever. For hun passer på den og leker med den seriøst 24/7.. 
Treningsklokke - HER  //  Bikinitopp - HER  //  Bikinitruse - HER 

Nå skal jeg komme igang med å skrive ukens spørsmål, så følg med på bloggen etterpå, for da kommer det! 
 

Grillkveld med kjæresten

Nå er Per Fredrik fullt igang med grilling. Jeg fikk ikke nok av grillmat i går, så i dag vil jeg ha det igjen. Hehe!

 

Grillmat er jo så digg at jeg tror faktisk jeg kunne spist det hver dag hele sommeren!

I kveld blir det flintstek, potetsalat, honningmelon, grillet mais og jordbær. Superdigg! Per Fredrik er alltid grillsjefen. Jeg er helt blank når det kommer til grilling, så der er jeg heldig med at Per Fredrik er superflink til det!

Hvor fine er ikke disse blomstene forresten? Fikk de som vertinnegave på festen i går. Syns det er så koselig når gjester tar med slike gaver!

I kveld blir det film, grilling og bare kos her hjemme. Kjenner jeg er små sliten etter gårsdagens festligheter så det skal bli deilig å bare ta det helt med ro. Hehe!

Slik lagde jeg jello shots! 3 forskjellige smaker

I går hadde vi grillfest her hjemme, og jeg lagde for første gang noensinne jello shots! Jeg har alltid tenkt at det er skikkelig vanskelig og tidkrevende å lage. Vel, der tok jeg så feil! Det gikk unna i en fei, også ble de dødsgode! Siden de ble så gode må jeg bare dele oppskriften med dere.

Jeg testet meg frem litt på hvor mye sprit og vann jeg skulle ha, og hvilke smaker som passet best, og jeg kom frem til 3 forskjellige smaker som ble så gode! Jeg brukte også Bacardi (20 år aldersgrense) som sprit, og da ble shottene veldig gode, og man kjente ikke spritsmaken. 

Jeg lagde 3 forskjellige smaker, og her er hva du trenger til hver av de:

Bringebær - jello shots: 1 pakke med gele i bringebærsmak, 4 dl vann, 1 dl bacardi razz. 

Sitron - jello shots: 1 pakke med gele i sitronsmak, 4 dl vann, 1 dl bacardi lemon.

Pasjonsfrukt - jello shots: 1 pakke med gele i pasjonsfruktsmak, 4 dl vann, 1 dl bacardi razz. 


Fremgangsmåten er veldig enkel. Kok opp så mye vann som du trenger og hell det i en bolle. Hell over gelepulveret og visp rundt til alt har løst seg opp. Sett hele bollen i et vannbad med kaldt vann, så den kjøler seg ned. Når geleblandingen er kald nok til at den bare er litt varmere enn din egen kroppstemperatur, er det bare å helle oppi spriten og røre det godt sammen. Fordel blandingen i shotteglass og sett i kjøleskapet i 2-4 timer. 
 

Hvor sykt digge ser ikke disse ut? Imponer venner neste gang du skal ha vorspiel! Disse er perfekte som en velkomst "drink", eller bare et morsom ekstra tilskudd til festen. 

 

Grillfest på St. Hans!

I går hadde Per Fredrik og jeg en skikkelig stor grillfest her hos oss, for å feire sankthansaften. Vi var vel rundt 25 stykker totalt i løpet av kvelden, så det ble ganske folksomt her hjemme, men utrolig koselig at så mange kunne komme! Hehe!

Jeg hadde pyntet opp med rosa og blå heliumballonger og små flamingoer rundt omkring, så det ble skikkelig sommer stemning. Heliumballonger er virkelig noe jeg skal gjøre igjen, for det ble jo så fint! 

Jeg er sånn som egentlig bare slenger en pose potetgull på bordet 5 minutter før gjestene kommer, og that´s it. Men i går ville jeg gjøre mye mer ut av festen, så jeg lagde både jelloshots, velkomstdrink og kake, også lagde Per Fredrik skikkelig god grillmat. Så det ble mer enn nok digg å spise på. Hehe! Skal legge ut oppskriften på jello shottene etterpå, fordi de ble så gode! 
 

Alt i alt ble det en veldig koselig kveld! Jeg glemte helt bort å knipse bilder utover kvelden, men heldigvis fikk jeg knipset noen sammen med Rebecca i starten av kvelden i alle fall. Hehe! Dere kan jo se noen videoer fra kvelden på snapchatten min om dere vil  @stinablogg 💗 

Dette suger!!

I går hadde jeg så uflaks som det virkelig går ann å ha! La meg starte fra begynnelsen. Jeg tok med Chloe ned på stranda en tur for å gå på tur og ta litt bilder. Det er jo så fint der, så det er det perfekte stedet å ta bilder! Siden jeg hadde med kameraet satt jeg det ned på brygga for å ta bilde av meg og Chloe.

Etter at jeg hadde tatt et par bilder skulle jeg kjapt sjekke kameraet og se på bildene. I det jeg bøyde meg ned skled iPhonen min ut av lomma mi og rett ned på steinene. Siden det bare var fra typ 20 cm høyde tenkte jeg at det var helt umulig at den hadde knust.

Vel... Da jeg plukket den opp fikk jeg mildt sagt ett sjokk. Skjermen hadde knust totalt og det var skikkelig vanskelig å se noe som helst på den. I tillegg fikk jeg glass på fingrene når jeg tok på den. KJIPT! 

Så i dag har jeg måttet dra innom et verksted her i Sandefjord og punge ut nesten 3000,- kr for ny skjerm. Sure penger! Har jo skadeforsikring hos DNB, men der fant jeg ut at egenandelen var 3000,- kr så eheee, da hjalp ikke det stort. 

Sure penger! Men sånn er dessverre livet noen ganger. Ulykker skjer, og det er i slike øyeblikk jeg er såå glad for at jeg er flink med penger og alltid har med enn nok penger på konto til å dekke uhell og ting som plutselig kan skje. 

Frem til iPhonen knuste var turen i alle fall veldig fin da, hehe! Chloe er jo så søt og rar at hjertet mitt smelter bare av å se på henne!Nå har jeg nettopp vært ute i sånn 4 timer for å fikse iPhonen min og kjøpe inn ting til i kveld. I kveld skal Per Fredrik og jeg nemlig ha en liten grillfest her med en del venner. Så jeg har kjøpt inn litt pynt og ting til å lage blant annet jello shots og velkomstdrink.

Har aldri lagd det før, men har fått oppskrift på en sykt god velkomstdrink av en venninne, og jello shots har jeg googlet meg frem til. Så dette skal jeg nok få til. Ønsk meg lykke til! 

Hva er deres planer for St. Hans-aften? ☀️

 

7 Must-haves til stranda!

Nå er strand-sesongen her og jeg gleder meg til å dra masse på stranda i sommer. Når jeg skal på stranda er det noen ting som jeg alltid pakker med meg for å få det beste ut av strandturen, og de tingene jeg skal tipse dere om nå!Solkrem - Pass på at du tar med solkrem som er for både ansikt og en som er til kropp, og som har riktig faktor. Ofte kan solkremer som er til kropp være for fete / oljete, og man kan få litt uren hud av de. Så jeg anbefaler dere som fort kan få kviser til å bruke en egen til ansikt.


Mat og drikke - Selv elsker jeg å handle inn rundstykker, godt pålegg, frukt og vann som jeg legger i en kjølebag. Da har jeg noe godt å spise hele dagen og jeg kan slappe helt av på stranda!Noe å lese på - En hel dag på stranda kan fort bli veldig lang og du ikke har med noe form for underholdning. Derfor vil jeg absolutt anbefale deg å ha med en god bok eller noen magasiner du kan lese på.

Teppe - Selv om det er greit å ligge på et håndkle. Vil jeg absolutt anbefale deg å ha med et stort teppe du kan ligge på. Det er jo ikke akkurat særlig digg å ligge på et vått håndkle som du nettopp har brukt til å tørke deg med etter at du kom opp fra vannet. 

Strand-bag - Gå til innkjøp av en stor bag du kan ha som strand-bag, så du slipper å få sand i den vanlige vesken din + at du endelig har en veske som er stor nok til å ha alt oppi. 


Kontanter - Ofte er det små kiosker i nærheten av badestrender hvor du kan kjøpe is, brus og vafler. Men ofte tar ikke disse kort, så det kan være smart å ha med kontanter! 


Oppblåsbar madrass - Det er så deilig å ligge ute på vannet på en oppblåsbar madrass, så ta med deg madrassen din på tur! Eventuelt noen av disse kule oppblåsbare tingene som du kan se på bildene under. Perfekte for å ta fine bilder på stranda!

 

Hva er dine must-haves på stranda?

 

Trendalarm - Silkebånd som skolisser!

reklame

For et par uker siden var søsteren min og jeg i Oslo, og da fikk vi øye på de søteste skoene noensinne. De var hvite og hadde silkebånd som skolisser.

Helt siden da har jeg vært fast bestemt på at jeg skulle gjøre et do-it-yourself prosjekt for å gjøre om noen av de gamle skoene mine. Men å finne skolisser som var i silkebånd var ikke enkelt for å si det sånn. I går fant jeg endelig i både rosa, hvit og svart så jeg kjøpte alle tre.

Det kommer vel kanskje ikke som noe sjokk at jeg gikk for de rosa silkeskolissene, og det er jeg så glad for! Se så sykt søte de ble! Med vanlige skolisser ser skoene bare helt simple og kjipe ut, men med rosa silkebånd ble de så søte! Fikk lyst til å kjøpe enda flere med rosa så jeg kan bruke de på flere av skoene mine. Dette ble jo så fint! 

Tror dette blir en stor trend i sommer, så var jeg dere ville jeg vært kjapt ute med å sikre dere noen silkeskolisser før det blir utsolgt!
 

Rosa finner du HER  //  Hvite finner du HER  //  Svarte finner du HER

Chloe var superspent på å se, og jeg tror virkelig hun likte hvordan skoene ble. Hehe!  

Hva syns dere? Ble de ikke fine? 💗
 

Video - London haul. Se alle innkjøpene!

Da jeg var i London forrige shoppet jeg veldig mye! Så derfor har jeg laget en haul / innkjøpsvideo der jeg viser dere alt jeg kjøpte, og det var ikke bare litt for å si det sånn. Haha! Håper du liker videoen!

Husk at du kan abonnere på YouTube kanalen min for å få med deg alle videoene jeg legger ut. Klikk HER for å abonnere!  

Jeg gikk til psykolog

reklame (link) 

Å gå til psykolog føler jeg er noe som er ganske tabubelagt her i Norge. Mulig det er sånn i andre deler av verden også, det vet jeg ikke. Men her i Norge blir det sjeldent snakket om at man går til psykolog.

Det syns jeg er trist. Jeg syns vi skal være mer åpne om at vi har gått til psykolog, og vi må fjerne den skammen som mange føler på fordi de har gått / går til psykolog. 

Å gå til psykolog er litt som å gå til legen. Når du har vondt i kroppen går du til legen, og når du har vondt i den psykiske helsen går du til psykolog. Rett og slett. Det skal ikke være sånn at man skal måtte gå inne med ting og ikke snakke med noen om det.

For mange av oss holder det å snakke med venner eller familie. Men å snakke med en psykolog er absolutt noe mange av oss kan ha nytte av.

- Jumpsuiten min er HERFRA


Personlig har jeg gått til psykolog, og jeg har alltid vært veldig åpen om det med både familie, venner og her på bloggen. Jeg slet med depresjoner som kom av at jeg hadde hatt kyssesyken og dermed ikke orket å gå ut av døren hjemme. Det gjorde at jeg ble veldig isolert, og når jeg ble friskere fortsatte jeg å holde meg isolert.

Dette kombinert med en rekke andre ting gjorde at jeg til slutt ble fryktelig deprimert, og til slutt oppsøkte jeg psykolog. For meg var terskelen for å dra til psykolog stor, og jeg turte ikke å dra med det første. Det var først etter at jeg hadde snakket med tanten min at jeg innså at jeg burde oppsøke en psykolog for å få hjelp.

Å gå til psykolog hjalp meg utrolig mye. Jeg ble kjent med meg selv på en helt annen måte, og ting som tidligere hadde vært vanskelig å takle ble mye lettere.


 

Den dag i dag er jeg så ekstremt glad for at jeg gikk til psykolog, og jeg vil absolutt oppfordre dere til å ta dere en tur til psykolog. Uansett om du har sliter med noe, eller bare trenger å snakke med noen, så kan det være nyttig for deg.

De fleste av oss har opplevd ting som er vanskelig å takle, og da er det veldig befriende å snakke med en psykolog som har taushetsplikt og som er profesjonell til det. Bare pass på at du går til en psykolog som du kommer overens med, og som du klarer å åpne deg opp for. 

 

Har du gått til psykolog? Hva var dine erfaringer med det?
(ps; her er det helt lov å være anonym om du ønsker det!)

Slik får du mest ut av sydenturen!

Nå er det reise-sesong for både syden- og storbyturer, og jeg tipper mange av dere skal på tur. Selv elsker jeg å reise og syns det alltid er gøy å dra på tur! Når jeg reiser til nye steder er jeg alltid veldig nøye med å gjøre en del research for jeg reiser.

Det er ingenting som er kjipere enn å måtte bruke lang tid hver eneste dag på å finne ut hva man skal gjøre. Og når man først er på et nytt sted er det gøy å få med seg litt mer enn hotellet og stranda. Derfor skal jeg dele noen av mine beste tips for å få mest mulig ut av turen deres! Tripadvisor: 

O hellige app. Denne er et must når du skal reise til et nytt sted. Her kan du finne restauranter, se bilder av maten og se omtaler fra andre som har vært på samme restaurant. Genialt for å slippe unna de standard dritt restaurantene som bare serverer noe halvveis gatekjøkkenmat. 

På denne appen er det også en funksjon som heter «ting å gjøre» hvor du kan se oversikt over de mest populære stedene på stedet du er. Her finner du alt ifra dyreparker, til hvor du kan bli med på båtturer, hvor det er best shopping, byer i nærheten som er verdt å besøke, og mye mer. 

Er du smart lagrer du alle restaurantene og «ting å gjøre» under en mappen på Tripadvisor som du enkelt kan bla i når du lurer på hva du skal finne på eller hvor du skal spise.Blogger: 
Skal du reise til et populær reisemål har en blogger garantert vært der. Skal du til Rhodos kan du for eksempel søke på google «Rhodos blogg guide reise». Også finner du bloggere som har vært der og skrevet om stedet. Da får du mye mer personlige tips og meninger om stedet du skal reise til, og her kan du plukke opp aktiviteter du kan gjøre og restauranten du bør besøke. 

Planlegg:
Skal du være på reise i 14 dager er planlegging alfa omega. Skriv ned en aktivitet dere kan gjøre hver dag, så du har planlagt nok å gjøre på forhånd. Om dere velger å heller slappe av noen av de dagene, er det bare å flytte rundt på timeplanen. Det viktigste er at du skal slippe å bruke massevis av sydentid på å finne noe og gjøre. 

 

 

Håper disse tipsene kan hjelpe dere! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om dere skal på noen sydenturer i sommer og hvor dere skal reise! ☀️⛱🐬

En sånn dag..

- inneholder reklame - 

I dag har vært en skikkelig rar dag. Jeg stod opp rett før 6 for å kjøre Per Fredrik til toget siden han skulle inn til Oslo for å jobbe i dag. Vi la oss veldig sent i går så jeg måtte sovne igjen med en gang jeg kom hjem igjen. Vel. Meg og søvn har aldri vært gode venner. Når jeg først sovner, ja da er det mye som må til for å vekke meg.

Jumpsuit - HERFRA

99% av gangene forstår ikke hodet mitt at det er en alarm som ringer, eller så tenker jeg bare 5 minutter til.. Ikke akkurat en god ting! Haha! Spesielt ikke med tanke på at jeg kan ikke sove mer enn 6,5 timer om natta. Om jeg sover mer enn det blir jeg helt zombie og må sove nesten resten av hele dagen. Ouch!

Så i dag har jeg vært helt zombie kan du si. Jeg har fått gjort en del fordet. Fikk blant annet endelig lagt ut vloggen fra London, og jeg livestreamet fra Instagram da jeg var ute på tur med Chloe. Noe som faktisk var veldig gøy. Det må jeg gjøre oftere! Fikk inn så mange søte og koselig kommentarer fra dere! Men ellers enn det har det mildt sagt vært en veldig lite produktiv dag. 

Men hey. Alle dager kan ikke være like produktive, eller hva? Vi får satse på at det blir en bedre dag i morgen. Nå skal jeg i alle fall sette meg ned og skrive en plan for morgendagen, så blir den forhåpentligvis litt bedre enn i dag. Haha! 

London vlog Oxford Street, Shopping, Sushi +++

Da vi var i London i forrige uke vlogget jeg en del på turen, og nå har jeg endelig fått satt sammen det til en video til dere. Vi var der bare 1,5 døgn, så jeg rakk ikke å filme så veldig mye, men litt fikk jeg filmet! Håper dere liker videoen. Husk at dere kan abonnere gratis på YouTube kanalen min HER.

Uken som gikk #22 - Påkjørt, London, Basseng +++

reklame

Ukens nedtur
- Å bli påkjørt var virkelig en nedtur. Du kan lese alt om det HER. Men kort fortalt ble jeg påkjørt av en 97 år gammel mann på onsdag da jeg kjørte hjem etter å ha levert Chloe. Krysser fingrene for at bilen kan fikses kjapt!Ukens beste treningsøkt
- Shopping i London var uten tvil ukens beste treningsøkt. Torsdag gikk jeg hele 14700 steg og 9,76 km, og dette var på shopping! Bringer frasen "shopping is my only cardio" til et helt nytt nivå. Sykeste er at jeg ble egentlig ikke så veldig sliten av det, og jeg tenkte ikke over hvor mye det var. Men ingen tvil om at shopping er god trening. Haha! 

Ukens høydepunkt
- Turen til London med Per Fredrik var uten tvil ukens høydepunkt. Jeg elsker å reise og dette er allerede den 4. gangen i år vi er utenlands på reise, så det var veldig gøy! Også fikk jeg shoppet masse så det var ekstra stas! Ukens innkjøp
- Siden vi var i London shoppet jeg masse på Topshop, Forever21 og Primark. Skal lage innkjøpsvideo så jeg kan vise dere alt! 

 

Ukens cravings
- Haha, denne tipper jeg dere som følger meg på snapchat vet allerede. Islatte! Det har jeg drukket hele uken og det er så digg! La ut oppskrift HER som du kan teste ut om du er glad i kaffe om sommeren! Ukens opptur
- Vi har endelig skaffet oss basseng! I går fikk vi endelig kjøpt det inn og satt det opp, og det kommer til å bli så sykt digg og bruke det i hele sommer når det er fint vær. Også er jo utsikten fra bassenget helt magisk, så det gjør det enda bedre!


Flamingo badering finner du HER
 

 

Hvordan har deres uke vært? 💗

Et stort basseng alle har råd til!

reklame

I går fikk endelig skaffet oss basseng! Vi har jo hatt lyst på basseng helt siden vi flyttet inn, og vi prøvde oss på det i fjor, men da fungerte det ikke så bra for å si det sånn. Vi kjøpte bare et lite basseng til typ 500 spenn men det ble det hull på innsiden av før vi i det hele tatt rakk å teste det ut. Kjipt!

Etter det ga vi litt opp frem til jeg fikk helt ånden over meg i går. Vi har jo snakket lenge om å fikse oss et basseng, men vi har liksom ikke fått ut finger´n helt før jeg plutselig fikk innfall i går.

Så da søkte jeg litt rundt og fant et veldig billig til 1500,- kr p Europris (ikke spons) som faktisk var stort og som faktisk er god kvalitet. Så da var det bare rett ut og kjøpe det, preppe plenen (aka klippe gresset som var typ 1 meter høyt, haha), sette det opp og fylle det opp med vann.

Det er jo et gigantisk basseng så det er hele 6500 liter med vann, så det tok en goood stund å fylle det, selv om vi var ganske smarte å hentet vann fra 3 forskjellige uttak. 

Flamingo badering finner du HER

I går kveld var det endelig fullt med vann, men det var jo iskaldt! Da vi målte det i går kveld var det bare 12 grader. Iiiik! Men det varmet seg litt opp over natten og Per Fredrik har også helt en god del bøtter med glovarmt vann oppi, så nå er det 20 grader allerede.

Fortsatt ganske kaldt, men nå nærmer det seg i alle fall en temperatur det kan bades i. Hehe! 

Gleder meg skikkelig til å begynne og bade i bassenget. Har tenkt til å kjøpe et par bassengfigurer til som jeg kan ha oppi, også et par solstoler til å ha ved siden av bassenget. Da blir det skikkelig feriestemning! Tihi!
 

Ble det ikke fint? Vet forresten veldig godt at det er litt skjevt. Vi gadd rett og slett ikke å bruke masse tid og penger på å bestille masse pukk eller sand hit med gravemaskiner og hele pakka. Føler ikke det er vits i å gjøre på et billig badebasseng.

Jeg syns det fungerer veldig godt slik som det er. Også har vi jo tidenes mest amazing utsikt rett fra bassenget, så det er vi veldig heldige!

☀️🐬⛱👙🍹

Ukens spørsmål #164 - Restylane, Terror, Piercing +++

reklame

Hva syns Per Fredrik om at du tok Restylane?
- Han syntes jeg var mer enn perfekt nok fra før av, så han syntes ikke at jeg trengte å fikse leppene mine. Men han ble veldig fornøyd med resultatet jeg fikk, og jeg tror han er veeeeldig glad for at de ser såpass naturlige ut. Hehe! Hvordan var det for deg å reise til London med tanke på alt som har hendt der den siste tiden?
- Jeg må ærlig si at jeg var veldig skeptisk til å reise ned dit. Det har jo vært mye terror i England og Frankrike den siste tiden, og når jeg da skulle til hovedstaden i England var jeg veldig usikker på hva som ventet meg. Men jeg ble veldig positivt overrasket. Det var ikke noe skummelt der i det hele tatt. Jeg følte ikke noe på at det hadde vært mye terror.

Jeg så for meg at det skulle være masse politi med svære maskingevær og en hel del gale terrorister og skumle mennesker overalt. Men under hele oppholdt så jeg nesten ikke politi, og de gangene jeg gjorde det hadde de ingen synlige våpen på seg. Jeg gikk også i Oxford street alene og shoppe til langt på kveld, og jeg følte meg ikke utrygg i det hele tatt. Nå kan det hende jeg bare hadde flaks, men det var i alle fall sånn min opplevelse av det var.Gjorde det vondt å ta Restylane? For jeg vet man får bedøvelse, men jeg er livredd for alt av nåler men har lyst til å fylle leppene
- Jeg fikk bedøvelseskrem på leppene som gjorde at de ble veldig numme, litt sånn som man blir når man får bedøvelse hos tannlegen. Så det hjalp veldig på smerten. Men det var fortsatt ganske ubehagelig. Det var vel 4-5 på smerteterskelen etter min mening. Men her er det veldig individuelt. Det kan hende jeg tåler mye mer / mindre enn andre gjør. Selv har jeg ikke så mye frykt for nåler. Men jeg holdt øynene lukket hele tiden mens hun stakk meg så jeg ikke skulle se sprøytespissen, også brukte jeg pusteteknikker på å distrahere meg selv fra smerten. Så det hjalp veldig! 

 

Hvilke løsvipper bruker du?
- Jeg bruker ikke løsvipper. Jeg gjorde det før, og da kjøpte jeg som regel bare på eBay. Men det tar for lang tid å sette de på hver dag, i tillegg til at jeg ofte renner fra øynene når jeg er ute i solen, og da kan det blir veldig problematisk. Så jeg setter på vippe extensions hos behandler der de setter på en og en extensions vipp også fyller jeg på hver 2 uke. 


Toppen min finner du HER, og chokeren finner du HER
 

Kan du ha en ny housetour? For huset ditt er så fint!
- Så koselig at du syns huset vårt er fint! Jeg skal ha en ny housetour, jeg vil bare innrede verandaen og gjøre den ferdig først, så jeg kan vise dere den også. Men ny video med house tour kommer så fort det er fikset! Hvor gammel var du når du tok navelpiercing? Og gjorde det veldig vondt?
- Jeg var 15-16 år gammel, og det var helt sinnsykt vondt. Venninnen min gjorde det rett før meg, og hun fikk ikke vondt i det hele tatt. Men på meg gjorde det helt grusomt vondt. Aner ikke hvorfor det var så stor forskjell på smerten på oss, men for min del var det veldig vondt i alle fall. 

 

Hvor er toppen og skjørtet fra?
- Skjørtet finner du HER og toppen finner du HER 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Blir det basseng denne gangen?

Nå kjører jeg igang med runde 2 av prosjekt: svømmebasseng. Per Fredrik og jeg prøvde å lage svømmebasseng hjemme i fjor, men det endte opp med at hele bassenget vi kjøpte fikk hull i seg og kapitulerte helt. Etter det ble det egentlig bare dårlig vær og vi ga helt opp.

Men i dag har vi vært ute og kjøpt nytt basseng. Så nå skal jeg sette igang med å klippe gresset på en liten plen vi har som er rett nedenfor verandaen også skal jeg sette opp bassenget. Krysser virkelig fingrene for at det går mye bedre denne gangen enn det gjort sist. Haha!

Utsikten fra bassenget blir i alle fall magisk. Så nå gleder jeg meg til å sette det opp!

Oppdaterer dere hvordan det går senere! Hehe!

5 interiør tips

🌟  Speil - for å få et rom til å se større ut. Sett det gjerne et sted der de speiler et vindu, for å gjøre rommet både større og lysere. 

🌟  Gjem unødvendig rot i bokser som ser fine ut. 

🌟  Less is more. Små nips pynteting rundt overalt kan fort få det til å se rotete og ikke så lekkert ut. Gå heller for litt større og færre ting som pynt.

🌟  Alltid gå for ekte planter. Fake planter ser sjelden fine ut. Dra heller en tur innom en blomsterbutikk og kjøp en plante som er lett å stelle, dersom du ikke er så flink til å ta vare på blomster og planter. 🌟 Når du skal kjøpe interiørdetaljer er det viktig å vite hvor i huset / leiligheten du skal ha tingen. Ofte er det lett å kjøpe altfor mange ting vi syns er fine der og da, men som egentlig ikke passer inn hjemme. 

 

Det geniale med å være lav på reise

Nå er vi snart hjemme i Norge! Mens jeg skriver sitter vi klare for landing på Torp rett utenfor Sandefjord. Er så kjekt med flyplass som et typ 15 min unna der vi bor.

Noe som også er kjekt er å være lav når man reiser. Jeg sitter seriøst alltid komfortabelt på fly, og på dette flyet kunne jeg til og med stå oppreist der setet mitt var. Shorty på tur. Hahaha! Endelig et skikkelig stort pluss med å være bitteliten. Tihi! 🙊 

Det har vært en veldig kjapt, men koselig og innholdsrik tur til London. Herregud som jeg shoppet i går! Skal prøve å filme inn en innkjøpsvideo i dag, og få lagt den ut på bloggen her i løpet av et par dager. 

Nå kjenner jeg at jeg savner Chloe veldig. Gleder meg så til å hente henne etterpå. Det blir kos det! 🐶💗

Shoppingdilla i Oxford street

Nå er jeg bare en kjapp tur tilbake på hotellet. Jeg shoppet så sinnsykt mye på Primark at jeg måtte bare innom hotellet for å legge fra meg alt. Takk gud for at Per Fredrik har gjort sånn at jeg kan ta med 20 kg ekstra bagasje for å si det sånn.. *shoppingdilla* Haha! 

Nå skal jeg bare freshe meg opp litt også skal jeg ut og shoppe litt mer igjen. Per Fredrik er fortsatt på jobbting så da blir det mer shopping på meg. 

Tidligere i dag var Per Fredrik og jeg, pluss et par venner av han, innom et sushi sted ved Oxford Street som var superclassy og fint. Men den menyen. Altså, ingen av oss skjønte noe som helst om hva ting var. Jeg endte til slutt opp med noe kind of innbakt kjøtt, som var veldig godt, og friterte grønnsaker som virkelig ikke var gode i det heeeele tatt. Haha! Men, kan ikke alltid ha flaks med maten vel!


Nå er det ut og shoppe mere. Følg med på snapchat, så skal jeg prøve å holde dere oppdaterte der! 

Shopping i London

Nå sitter jeg på Primark og nyter verdens mest digge gulrotkake og en karamell frappelatte. Har allerede shoppet en del i dag, og nå måtte jeg ha litt påfyll med kaffe og sukker før jeg fortsetter. Hehe!

Per Fredrik er på en premiere for noe filmjobb så nå har jeg shoppet meg igjennom hele Oxford street. Det er så sykt hvor mye fine ting de har i butikkene her. Alt er så instagrammete. Hehe! Jeg har plass til 40 kg bagasje på vei hjem. Så nå skal det virkelig shoppes!

Var innom Lush i stad og da var det så mange som bare "oh you like pink?" Hahaha. Må innrømme at jeg har litt dilla på rosa ja...

Blir uten tvil en liten haul video når jeg kommer hjem. For jeg har allerede kjøpt så mye fint jeg gleder meg til å vise dere! 🌸

Slapp nesten ikke igjennom passkontrollen

reklame

Hei hei dere fra London! I går kveld landet vi på flyplassen i London, og jeg fikk meg litt av en overraskelse da jeg skulle igjennom passkontrollen. Når man lander i England må man alltid vise pass. Vi gikk igjennom en elektronisk autopass kø, hvor vi måtte gjennom en automat der vi måtte scanne passet og se på en skjerm for at den skulle ta face recognition fra passbildet til deg. 

Vel.. Jeg ble stående der ganske lenge. Først måtte jeg ut og inn av automaten et par ganger. Så måtte jeg stå forran kameraet til face recognition i typ 3 min av gangen. Selv om Per Fredrik stod forran det i typ 5 sekunder en gang bare.. 

Toppen min finner du HER

Til slutt måtte vaktene føre meg til et annet sted der jeg måtte ta en manuell kontroll. Mannen stirret lenge opp og ned på passet mitt og meg før jeg til slutt slapp inn. Jeg har tydeligvis forandret meg så mye i ansiktet siden jeg var 16-17 år at hverken automaten eller mannen i passkontrollen skjønte at det var meg. Altså. Hvor sjukt er ikke det? 

Alle andre rundt meg ved automatene slapp igjennom med en gang, så det er tydeligvis ikke noe vanlig sak som skjedde med meg. Men rart å tenke på hvor mye jeg har forandret meg altså. Syns ikke jeg er sååå forskjellig. Men her er jo tydelig bevis på at det er veldig stor forskjell. Haha! Syns dere jeg har forandret meg mye siden passbildet mitt?

 

Jeg har blitt påkjørt!

I dag fikk jeg helt sjokk, det skjedde en helt syk ting jeg må fortelle dere om. La oss starte fra begynnelsen. Per Fredrik og jeg reiser til London i dag, og mens vi skal være borte skal Chloe være hos en venninne av oss. Da jeg hadde sluppet av Chloe og skulle ut i første krysset på vei hjem, ble jeg påkjørt.

Jeg skvatt noe veldig og bråstoppet bilen, gikk rett ut og til mitt store sjokk var hadde bilen fått en ganske stygg skade bak. Men, det var ikke noe i nærheten av hva som var verst. Da jeg går bort til føreren av bilen som hadde kjørt på meg skvatt jeg. Det satt en eld gammel mann som så helt fjern ut, inne i bilen.

Etter litt prating fikk jeg han til å kjøre inn på bensinstasjonen. Jeg tok førerkortet og vognkortet hans for å fylle ut all informasjon til skademelding da jeg så at han var født i 1920!! Mannen var nesten hundre år! Hvordan kan han ha et førerkort enda? Jeg syns skikkelig synd på ham. Ikke bare var han helt fjern og susete, med en reaksjonsevne som en snegle stakkar, men han klarte nesten ikke å gå og han måtte sette seg ned etter 2 minutter fordi bena sviktet. 

Etter at par minutter kom Marthe bort for å hjelpe meg med skademeldingen, og hun ble like overrasket over hvor dårlig tilstand den gamle mannen var i. Etter at hun og jeg hadde diskutert litt ble vi enige om å ringe politiet, så de kunne komme å ta en vurdering på han.

 

Etter min mening burde han virkelig ikke ha lappen lengre, da han i tillegg til å være i dårlig stand, fortalte at han hadde kjørt på en del ting i det siste. Grøsser bare av tanken på at barn plutselig løper ut i veiene. Han hadde ikke hatt reaksjonsevne til å stoppe da for å si det sånn.

Etter noen minutter kom politiet og de var enige om at han var ganske susete. Men det sykeste er at de lot han kjøre videre. Altså, what!!?? Både Marthe og jeg stod og måpte i flere minutter da de dro. Mannen var jo ekstremt tydelig ikke i stand til å kjøre bil, og var en fare for både seg selv og andre. Jeg tåler en liten skade på min bil. Det fikser uansett forsikringsselskapene opp i. Men han har førerkort frem til desember, og jeg vil ikke tenke på hvor mye som kan skje på den tiden. 

Dette beviser bare en ting; vær forsiktige i trafikken og aldri stol på at noen klarer å kjøre riktig. Du vet aldri hvilken tilstand folk faktisk er i. 

 

DIY: Hjemmelaget islatte!

I dag testet jeg meg frem litt på kjøkkenet og kom frem til en superenkel og ekstremt digg karamell islatte. For noen år tilbake jobbet jeg som servitør, og da var en av delene av jobben å være barista.

Så jeg brukte mine gamle skills og fant på en ny oppskrift for å lage islatte. Denne ble så god at den kommer nok til å bli min sommerdrink nr1 i år. Hehe! 

For å lage denne drikken trenger du en kapselmaskin. Om du ikke har det fra før av, kan de fåes tak i veldig billig på de fleste elektro butikker. 

Du trenger også;

- isbiter 

- kaffekapsel (jeg brukte nespresso karamell, men her er det helt opp til dere hva dere vil bruke)

- kaffesirup (jeg brukte S1 sin karamell kaffesirup, og den er supergod!)

- Melk

Begynn med å fylle isbiter opp i koppen du skal bruke. Anbefaler deg å bruke et stort glass. Koppen jeg brukte er kjøpt på Starbucks til typ 100 spenn. Deretter er det bare å lage en espressoshot og blande oppi litt kaffesirup. Hell dette over isbitene, og fyll opp glasset til det er fullt med melk. Rør godt rundt, og nyt i sommersolen! 

Håper dere liker den! Jeg er i alle fall helt hekta. Fortell meg gjerne om du tester den, og hva du syns! 💗 

☕️

Å fikse på utseendet tar mye tid!

reklame

Wow! Jeg kan ikke tro at klokken snart er 21! Denne dagen har virkelig vært hektisk, og det er derfor jeg ikke har rukket å oppdatere dere før nå. Jeg begynte dagen rett før 7 med litt frokost og full sminking. Klokken 8 bar det rett på beauty behandlinger.

Først ut var refill av vippe extensions, deretter refill av akrylnegler på hender, og til slutt ble det pedikyr. Var ikke ferdig før klokken var over 13, så jeg var der noen timer for å si det sånn! Tar tid å fikse utseendet altså. Haha! 

Topp - HER  // Skjørt - HER


På vei hjem dro jeg kjapt innom kjøpesenteret en tur og kjøpte med litt ting jeg virkelig trengte til London turen i morgen, og jeg var ikke hjemme før i 15-16 tiden. Tar litt tid å kjøre overalt si. Heheh!

Med en gang jeg kom hjem måtte jeg bare sette igang med å filme og redigere en video som jeg måtte gjøre klar. Å lage videoer tar virkelig tid altså! Det er så mye mer som er med enn man tror. Er en grunn til at jeg ikke lager videoer hver dag for å si det sånn. Da hadde det ikke blitt så mye blogging. Haha! 

Nå ble jeg nettopp ferdig med alt som måtte gjøres for i dag, og nå skal jeg bare en kjapp tur innom postkontoret og hente en ny krølltang som jeg er supergira på å teste. Også blir det kveldskos med Per Fredrik. Han skal lage middag i dag, så det gleder jeg meg til! 

Har jeg tatt silikon?

De siste dagene har det tikket inn en del spørsmål her på bloggen og Youtube om jeg har tatt silikon. For meg er det veldig viktig å være åpen og ærlig om alle ting, og derfor vil jeg svare på dette spørsmålene i et innlegg siden det er en del som lurer. Nei, jeg har ikke tatt silikon. Det eneste jeg har "gjort" med min kropp er å ta Restylane i leppene. 

Puppene min har blitt litt større i det siste, så jeg skjønner at det kommer inn spørsmål. Men jeg skiftet p-pille merke for en stund siden, og det har gjort at de har blitt en del større. Spesielt rundt den tiden i måneden. Haha! Men ja, det er bare hormoner som er greia her. Det er ikke noe operasjoner eller noe sånt noe, så vet dere det!
 

Sprek start på uken!

Tidligere i dag gikk jeg en skikkelig idyllisk powerwalk med Chloe og Per Fredrik. Vi har en strand som ikke er sånn superlangt unna der vi bor, som er så fin å gå ned til. Så vi gikk blant annet ned dit en tur.

Å være der er som balsam for sjelen. Det er så vakkert ved stranden, samtidig som at det aldri er noen der, så man er alltid i fred. 

Vi har flexibånd til Chloe som er 8 meter langt, som jeg dro helt ut og lot henge etter henne så hun kunne gå akkurat hvor hun ville på stranda. Gjett om hun koste seg! Hun løpte rundt og snuste overalt og syntes det var så spennende. Syns det er så deilig å starte uken (og egentlig dagen) med en slik tur. Jeg jobber jo mye forran pc'en og da er det så viktig å komme seg ut for litt frisk luft og bevegelse. Håper virkelig det blir fint vær fremover i sommer så vi kan ha mange flere slike turer! 

Rett etter turen gikk jeg over hele hagen. Jeg hadde egentlig tenkt til å bare luke litt i blomsterbedene. Veeeel. 2 timer etterpå så var alt gresset klipt, ugress fjernet og alle bedene renset. Whoops! Hehe! 

Håper dere får en fin uke, og husk å nye solen så fort den kommer. For plutselig er den jo borte igjen! ☀️

Denne uken reiser vi

Endelig mandag og ny uke! Nå er jeg veldig klar for en ny uke, og alt den kommer til å bringe med seg. Forrige uke var det mye savn fordi Per Fredrik var borte flere dager, da han var med på rekordforsøket for å reise jorda rundt på 61 timer. Selv om slutten på uken ble veldig sosial og koselig! Vi avsluttet uken i går kveld med middag på restaurant og kino.

Vi så "the mummy" som var skikkelig bra! Den handlet om en 5000 år gammel mummi som ble vekket opp og skulle ta over verden med ondskap. Ganske spennende egentlig! Selv om Per Fredrik sovnet ved siden av meg da. Hehe! Men det er nok mer fordi han har jetlag ut av en annen verden. 

Denne uken blir veldig spennende! På onsdag reiser Per Fredrik og jeg en tur til London og skal være der frem til fredag. Per Fredrik har en del møter han skal i på torsdag, så derfor måtte han til London. Og siden vi ikke orket å savne hverandre igjen blir jeg like greit med på turen. Tihi! 

Det blir nok en del shopping og titting rundt i London. Selv om jeg må innrømme at jeg syns det er litt uggent å dra til London nå. Det har jo skjedd så mange terror angrep der i det siste. Så vi kommer nok til å holde oss unna de mest populære stedene.

Jeg har jo ikke vært i London siden 2014, så det er jo på tide med en tur tilbake. Det er jo en utrolig fin by med mye bra shopping, så jeg gleder meg veldig til å dra! 

Nå skal jeg sette igang treningen for uken med en powerwalk med Chloe. Så da blogges vi mer senere! 

 

Uken som gikk #21

Ukens kommentar
- Da jeg var på vei inn på en restaurant i går kveld med Per Fredrik var det en dame som stoppet oss og skulle snakke, fordi hun hadde sett oss på tv og diverse. Hun var litt full, men veldig koselig, og kom med tidenes skjønneste kommentar "Du er så pen at du ser ut som en alv". Hørt noe så snilt? Hehe, det gjorde dagen min i alle fall! 

 

Ukens beste treningsøkt
- Da jeg gikk lang tur i skogen med Chloe. Det er alltid de beste treningsøktene! Frisk luft, koble ut fra all teknologi og bare være i ett med naturen mens jeg trener, er virkelig oppskriften på de beste treningsøktene og hverdagslykke!

Ukens cravings
- Da jeg var i Oslo på tirsdag med søsteren min fikk jeg tidenes beste alkoholfrie drink. Det var en mango mojito med masse digg oppi! Den må jeg lære meg å lage, for den var helt amazing! 

Er forresten drinken til venstre. Give meeeee!

 

Ukens innkjøp
- Har jeg shoppa noe denne uken? Det tror jeg faktisk ikke! Men jeg viste dere jo en del treningsklær tidligere i dag som jeg bestilte hjem for en god stund, så de kan dere se HER.Ukens favoritt antrekk
- Det er uten tvil dette antrekket. Elsker den rosa jakken! Og high waist jeans med søt hvit topp passet perfekt sammen med den! 

Ukens høydepunkt
- Tror ikke det kommer som noe sjokk; da jeg tok Restylane. La ut video på YouTube kanalen min som du kan se HER om hele behandlingen og tankene mine rundt det. Ganske sykt at videoen er sett nesten 50'000 ganger allerede! 


Ukens opptur
- Selv om Per Fredrik var borte flere dager denne uken har vi fått masse kjærestetid sammen, og det er så koselig! Vi har spist ute sammen flere dager, vært på kino og bowling, og i går var vi ute en tur på kvelden og drakk drinker sammen med Sebastian og Marthe Marie! Ukens nedtur
- At Per Fredrik var borte fra tirsdag morgen til fredag kveld. Savnet han så utrolig mye! 

 


Hvordan var deres uke?

New in: Treningsklær!

- reklame - 

Vet dere hva jeg kom til å tenke på i dag? Jeg har jo ikke vist dere de nye treningsklærne mine! Jeg fikk jo et gavekort fra Ellos for superlenge siden og bestilte hjem masse nytt treningstøy, men jeg har jo helt glemt å vise dere de. Så nå kan jeg endelig vise dere klærne. Jeg elsker når jeg har nye treningsklær. Det gir meg så mye motivasjon til å trene enda mere. Også føler jeg meg så mye mer fresh når jeg har fine og sporty nye klær å ha på meg! 

 

Denne treningsbh'en er helt amazing. Den er så komfortabel, fin og den føles mer ut som en komfortabel bh enn en supertrang sportbh. Du finner den HER


Superbillig, fin og komfortabel treningstopp til kun 149,- kr finner du HER


Sporty og fresh løpetopp finner du HER


Dette vannbeltet har jeg allerede rukket å teste en del ganger, og det er helt amazing. Tidligere når jeg har brukt vannbelte har de en uvane med å skli oppover når jeg løper. Men ikke dette! Dette beltet sitter som støpt og det har en stor lomme i midten med plass til både iPhone og nøkler. Vannbeltet finner du HER

Stor og fin drikkeflaske som er perfekt når man er på treningsstudio finner du HER. (finnes også i svart)

Løpetights som er superbehagelig og litt highwaist i livet finner du HER i både svart og grå! 

Treningsklokke som har blitt et must for meg og som jeg bruker 24/7, til å tracke alt fra skrittene jeg går hver dag, til hvor mye jeg sover om natten finner du HER


Disse løpeskoene er så behagelige og de kjennes ut som man går på to komfortable puter, samtidig som de støtter opp foten. Vurderer å kjøpe et ekstra par som jeg kan bruke utenfor treningsstudio. Hehe! Skoene finner du HER

Supersøt treningsbh finner du HERFRA

Sporty og rosa treningstopp finner du HER


Fant du noe du likte?

Ukens spørsmål #163

Hvilken klinikk tok du Restylane på?
- Jeg hadde egentlig ikke lyst til å fortelle noe om det, da jeg egentlig føler at man må finne en klinikk som passer en selv. Men det er ekstremt mange som har spurt om dette, og jeg har sett hvor galt det kan gå dersom man går til en dårlig / useriøs klinikk. Man kan jo ende opp med veldig mislykkede lepper, og det er fryktelig kjipt. 

Så derfor vil jeg heller si hvilken klinikk jeg gikk til, og det var Eger Skin Clinic, som ligger i Oslo, og Julie Horne som var behandler. Dette er ikke sponset, bare så det er sagt for 1000 gang, så det ikke er noen misforståelser om det. Jeg følte hun var veldig profesjonell, gjorde seg flid med jobben og på meg ble resultatet veldig bra.


Hvor gammel var du når du begynte med sminke og hva slags produkt brukte du?
- Jeg begynte med sminke på slutten av barneskolen. Tipper det var i 6-7 klasse. Da brukte jeg lipgloss og maskara. Da jeg begynte på ungdomsskolen ble det foundation, pudder, rouge og hele pakka hehe! 

 

Vi skal male stua og kjøkkenet, og jeg har lenge lett etter nøyaktig samme farge som du har på veggen på kontoret ditt (og/eller i stua?). Har du fargekoden på denne/disse fargen?
- Fargen vi har på veggene i nesten hele huset er grå og heter "skagen". Vi har den i en ganske matt blanding av den, og den er så fin! 

Hvor lang tid tok det fra du og Per Fredrik møttes for første gang, til dere ble sammen?
- Vi møttes for første gang i desember 2014 da vi var på innspilling av Gullsnutten promo. Da fikk vi en god connection og ble venner etter det. Men det var ikke før Per Fredrik begynte å være i Oslo på grunn av Skal vi Danse at vi begynte å date, og det var i september 2015. Så fort vi begynte å date ble vi egentlig bare sammen. Vi visste at vi var ment for hverandre og at vi kom til å være sammen for alltid. Hehe! 

Har du fått klumper i leppene etter at du tok Restylane? Har selv fillers og føler de er klumpete!
- Nei, jeg har vært veldig heldig og har ikke fått noen klumper. Tror det er mye fordi jeg hadde en god behandler som stakk typ 40 ganger så det fordelte seg veldig jevnt, og ikke bare 4 stikk 4 klumper i leppene. Hehe! Om du har klumper fra Restylane vet jeg at man kan injisere noe på klinikken for å fjerne klumpene. Men siden du skriver at du har fillers aner jeg ikke hva slags det er. Men anbefaler deg å dra til en klinikk og se om de kan fikse det, for det er jo kjipt å måtte gå rundt med klumper i leppene. 

Jeg lurte på hva du studerte på vgs og om du har studert noe etter det eller om du har lyst til å gjøre det en dag? Hva ville du jobbet med hvis du ikke blogget?
- På vgs gikk jeg de to første årene på mat og restaurantfag og tok 3 året med fordypning i medieinformasjonskunnskap. Jeg har ikke tatt noe mer utdanning etter det, og har per dags dato ikke tenkt til det heller. Vet ikke hva jeg ville jobbet med hvis jeg ikke var blogger. Men jeg ville virkelig hatt noe der jeg kunne jobbet for meg selv. Elsker friheten som kommer med å kunne styre sin egen arbeidsdag. 

Hvor er de grå stolene som tilhører spisebordet ditt fra?
- De er fra IKEA. Både stolene og bordet er kjøpt der. 

Møter familien din/søsteren din fans? Eller dine blogglesere for å si det sånn?
- Det hender blogglesere kommer bort og snakker med søsteren min, siden hun har vært en del på bloggen. Hehe! Også kommer det jo nesten alltid bort lesere når jeg er ute med både familie og venner, så de fleste i familien har møtt lesere på den måten. Men det er jo bare koselig! 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Dobbel-date

I dag har det virkelig vært sommervær utendørs og det er så deilig! Jeg er virkelig et sommermenneske, så jeg blir lykkelig langt inn i sjelen når solen virkelig skinner. Siden det var så fint vær utendørs i dag dro Per Fredrik og jeg ut sammen med broren hans Sebastian og kjæresten til Sebastian, Marthe Marie. De er så skjønne og koselige å være med! 

Vi dro på et sted i Sandefjord som heter Pir4 hvor de har tidenes beste pizza. Her snakker vi tynn italiensk bunn og sykt mye digg på toppen. Jeg er ganske kresen når det kommer til pizza, og de her er mer enn innafor. Hehe! 

  

Nå skal Per Fredrik og jeg ta kvelden snart. Jeg er litt rastløs og har lyst til å finne på noe. Men jeg er jo verdens dårligste til å komme opp med idéer til hva man kan gjøre! Kom gjerne med tips om dere har noe. Hehe! 

Fremover blir alt #reklame

- reklame - 

Jeg vet ikke om dere er opptatte av at blogginnlegg er merket eller ikke merket som reklame. De fleste der ute ved jo at vi bloggere må ha en del reklame på bloggene våre så vi kan leve av bloggene. En blogg er jo noe dere får som et gratisprodukt, altså; dere trenger ikke betale for å ha et abonnement eller betale for å se innlegg. Så vi må ha en del reklame på bloggene våre for å kunne tjene penger på dette. 

Tidligere har det vært sånn at vi faktisk kan skrive hvordan reklame det er. Om det er hele innlegg som er reklame skriver man jo / annonse / men om det bare er en liten link fordi jeg vil vise dere hvor genseren min er fra blir det / reklamelink /.

Vel, nå har forbrukerombudet virkelig bestemt seg for at absolutt alle innlegg som har til og med bare har en liten reklamelink, skal hele innlegget merkes som reklame. 

Personlig syns jeg det er bra at ting må merkes som reklame. Men jeg skulle ønske vi fikk lov å utdype det litt. Når jeg skriver et langt innlegg om noe som ikke har med reklame å gjøre, men jeg linker til genseren min (fordi dere nesten alltid spør hvor klærne mine er fra uansett), syns jeg det blir litt feil at jeg må markere hele innlegget som reklame. 

Men det er nå bare min mening. Forbrukerombudet blåser totalt i hva jeg mener uansett. Men jeg ville holde dere oppdatert på hvorfor nesten alle innleggene mine fremover kommer til å markeres - reklame - øverst i innlegget. Det er rett og slett fordi jeg nesten alltid linker hvor klærne jeg har på meg er fra. Så da er dere informert om det. Så dere ikke får helt bakoversveis og begynner å lure på om alle bloggerne kun skriver reklameinnlegg. Hehe! 
Jakke - Zara  //  Ring - Forever 21  // Caps og topp - H&M

( reklamelinker ) Sko - HER  // Veske - HER //  Choker - HERFRA  //  Shorts - HERFRA

Hva syns dere om de nye reklame-reglene?

Redd for å være alene

Se hvem som endelig er hjemme igjen! Per Fredrik har bokstavelig talt reist rundt hele jorda de siste dagene, for å være med på et verdensrekordforsøk. Han og en gjeng andre har reist fra Afrika til Asia, Australia (Oseania), Sør Amerika, Nord Amerika og Europa, på kun 61 timer. Dessverre rakk de ikke det helt siste flyet med 4 minutter margin, så det ble ikke noe verdensrekord.

Men han fikk landet på alle kontinentene, han kom seg bare ikke tilbake fra Europa til Afrika. Det er litt av et opplegg han har vært med på, og dere kan jo tenke dere selv hvor heftig mange timer han har sittet på fly. Jeg syns en flytur på 5 timer er lenge. Da kan dere tenke dere å sitte av og på fly i 3,5 døgn. Herregud!

I går kveld kom Per Fredrik tilbake og jeg hentet han sent på kvelden på Gardermoen. Det var så deilig å se han igjen at det ikke finnes ord for det! Den siste uken har vi nesten ikke rukket å være med hverandre. Men nå er han endelig helt tilbake igjen, og godt er det! 

Jeg har forresten ikke nevnt noe om at han var borte nå, siden jeg fikk litt noia etter helgen som var. Da var han jo i Arendal og jeg sa på bloggen at han var borte. Men etter å få fått en del creepy kommentarerer her på bloggen + at politiet kom på døren valgte jeg å ikke si at han var avgårde denne gangen. Av en eller annen grunn har jeg blitt så husredd, og jeg hater å være alene her i huset.

Heldigvis hjelper det å ha Chloe som sier ifra om det er noen lyder + at vi har veldig mye sikkerhetstiltak. Men fortsatt er det veldig uggent og ekkelt når kvelden kommer og jeg er alene i huset. Jeg er sikkert ikke alene om å ha det sånn. Hehe! 

Nå skal Per Fredrik og jeg ut på lunsj  sammen med broren hans og kjæresten til broren hans, og det blir så koselig! 

 

Oppskriften på katastrofe

Skal jeg gi dere oppskriften på en mislykka dag? Start dagen med å stå opp supersent etter at du har slumret med 5 minutters mellomrom i 1,5 time. Deretter er det viktig at du ikke kommer igang med det du faktisk skal gjøre før du har gjort alt det du egentlig ikke trenger å gjøre.

Aka; viktig at du ser et par episoder av Kongen av Queens og gjør uviktig jobb først. Så mens du først sitter i sofaen kan du like gjerne bli så trøtt og slapp at det eneste du orker er å scrolle igjennom Instagram.

Vel. Det var sånn dagen min startet. Helt krise. Jeg har virkelig blitt et sånt menneske som ikke tåler å sove mer enn 6 timer, og hvis jeg ikke står opp grytidlig og er strukturert fra første sekund blir hele dagen helt på trynet. Altså, jeg skjønner ikke hvordan det fungerer altså. Men jeg blir så slapp og tiltaksløs om jeg sover for mye.

Altså, det er jo egentlig et super stort pluss. For da kan jeg bruke mindre tid på å sove. Men å sove er jo så sykt digg. Så de dagene jeg sover litt for mye, vel da går alt skeis. Haha! 

Etter altfor mange timer på sofaen der jeg ikke fikk gjort en eneste nyttig ting fikk jeg til slutt dratt meg ut på en skogtur med Chloe. Det gjorde virkelig noe med humøret altså! Før jeg dro ut følte jeg meg slapp, uinspirert og veldig tiltaksløs. Men så fort jeg kom meg ut i frisk luft og fikk beveget kroppen, da ble det en helt annen sak. Plutselig kom det masse idéer inn i hodet mitt, og jeg følte meg så mye mer inspirert! Ingen tvil om at trening, spesielt utendørs, er helt fantastisk for humøret. Så til alle dere som har en slapp og tiltaksløs dag; tving dere ut på tur. Det hjelper ut av en annen verden! 

For første gang noensinne smiler jeg på ekte!

Det er helt utrolig. Men i dag smilte jeg for første gang på ekte på en selfie. Tidligere har jeg hatet mitt ekte smil siden overleppen min alltid ble "borte" når jeg smilte på ekte, og ikke bare poserte.

 

Det er ganske sykt å tenke på at Restylane som folk ser på som noe fake fikk frem noe ekte i meg. Nå elsker jeg det ekte smilet mitt og jeg digger å smile på bilder!

Dere: jeg må bare si wow! Da jeg la ut videoen om hele Restylane behandlingen og tankene mine rundt det, her på bloggen tidligere i dag, hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle få så mye ros og støtte fra dere.

 

Jeg trodde at jeg kom til å få masse hat, men det har det virkelig vært minimalt med. Dere altså. Dere er så fantastisk gode! Jeg setter så stor pris på alle de koselig kommentarene fra dere! Det er virkelig de som gjør blogging til verdens beste jobb!

Nå føler jeg nesten at jeg svever på en liten lykkesky. Været er strålende i dag; altså bare se når Chloe og jeg gikk tur tidligere i dag, og jeg føler meg endelig fornøyd med mitt eget smil. Det er stort for meg!

☀☀☀☀☀☀☀☀

Video - Jeg tar Restylane! Se hele prosessen!

Da kan jeg endelig avsløre hva behandlingen jeg tok på tirsdag var, og det var som mange av dere gjettet; Restylane lipfillers. Jeg ville ikke si noe om hva det var før hevelsen hadde gått helt ned, og jeg kunne vise dere videoen der dere kan se før + etter og selve behandlingen, også mine tanker og meninger om det hele.

Nå er i alle fall hele videoen ferdig, og jeg ønsker at dere vil se hele videoen og forstå min side før dere dømmer noe som helst. Håper dere liker videoen, og abonner gjerne på youtubekanalen min HER.

Mer enn bare søsken

Før jeg skulle på behandling i går tok søsteren min og jeg turen innom Tijuana for å spise litt middag. De har virkelig amazing taco og sykt gode drinker. Siden jeg skulle på behandling og i tillegg valgte å kjøre bil, gikk jeg for alkoholfri drink. Men den smakte like godt som med alkohol aka insane god!

Det er jo bare en liten måned siden sist vi var i Oslo. Da var vi jo på Kiss konsert og koste oss masse!

Det er helt rart. Men etter at vi begge ble voksne har vi blitt mye bedre venner enn da vi var små. Altså, vi hang jo mye sammen og var gode venner når vi var barn. Men nå har vi liksom blitt mer venninner enn bare søstre, om dere skjønner? Hehe, litt vanskelig å forklare!

Men det er så deilig å ha en søster som står meg så nærme, for vi kjenner hverandre så utrolig godt, samtidig som vi alltid har masse å snakke om fordi vi ikke vet absolutt alt om hverandre. Det er rart det med søsken altså. Noen som kjenner seg igjen kanskje?


Sjekk så mye digg taco. Ah lord! 


 

Nå skal jeg lage meg litt sen middag også rydde hele huset. Har typ 5 IKEA poser med klesvask som jeg må rydde på plass *tihi* så jeg har nok å gjøre. Ønsk meg lykke til!

12 Ting jeg vil gjøre i sommer

🇳🇴 Oppleve Norge. Vi bor i et så utrolig vakkert land, og jeg har sett så lite av det. Så denne sommeren har jeg virkelig lyst til å oppleve mer av Norge. Om du har noen tips til hva jeg bør besøke og se i Norge, setter jeg veldig stor pris på om dere deler tipsene deres i kommentarfeltet!

☀️ Sole meg masse utendørs. Jeg har blitt så ble i sommer, så det må jeg virkelig få gjort noe med! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

☀️ Utforske Sandefjord / Tønsberg og Larvik og bli kjent med stedene!

☀️ Grille på stranda under solnedgangen med Per Fredrik og / eller venner

☀️ Gjøre masse spennende sommer DIY prosjekter

🌸 Pynte verandaen skikkelig fin med masse blomster. Nå skal den snart males, og det gleder jeg meg veldig til!

🍹 Ha grillfester her hjemme med venner og familie.

💪🏼 Trene masse utendørs. Styrketrening i hagen / på verandaen og lange skogsturer er perfekt om sommeren!

🚴🏻 Sykkeltur. Jeg må virkelig få hentet sykkelen min som står hos foreldrene mine, så jeg kan begynne å sykle igjen. Det er så bra trening, samtidig som det er en perfekt måte å komme seg rundt og utforske Sandefjord på. Vurderer litt å kjøpe en ny sykkel så jeg kan ha en kurv til Chloe. Men det får vi se ann. Hehe! 

🌷 Fikse opp i hagen - Jeg har lyst til å gjøre det skikkelig fint ute i hagen og plante masse nydelige blomster. Det skal jeg virkelig begynne med asap!

✈️ Utenlandstur. Selv om jeg har lyst til å være mest i Norge i sommer skal vi ikke se bort ifra at det blir en liten tur til utlandet også. 

🐠 Besøke dyreparken i Kristiansand. Per Fredrik og jeg bor jo ikke mer en litt over 2 timer unna Kristiansand, så vi må virkelig få tatt turen til Kristiansand. Også må vi få sett den vakre sørlandsbyen mens vi først er der!

 

Litt kjærestetid

For et par dager siden tok Per Fredrik meg med på en skikkelig koselig date! Oppe i alt som skjer på privaten har det ikke blitt så mye kjærestetid de siste månedene, med unntak av Gran Canaria. Så da var det ekstra koselig at vi fikk vært sammen!

Vi dro på Farris Bad først og spise en utrolig god middag. De har virkelig helt fantastisk mat der, og man kan dra innom restauranten uten å bo på hotellet, hehe! Etter masse god mat dro vi videre på kino og så den nye Baywatch filmen. Den var virkelig hinsides morsom! Jeg elsker komedier der The Rock spiller, fordi han er så morsom, så dette var en film midt i blinken for meg, og selv om Per Fredrik er litt mer sånn at han liker filmer som blir nominert til Oscar priser, så likte han denne filmen også. Så det var veldig gøy! 

I dag har jeg skikkelig vondt etter gårsdagens behandling, så jeg bare tar det med ro innendørs og slapper av. Skal fortelle dere mer og vise bilder av det senere! Forhåpentligvis i morgen, men jeg kan ikke love noe enda. Hehe! 

Nervøs for behandling

// reklamelinker

Nå er jeg på vei inn mot Oslo. Jeg skal på en behandling som jeg er skikkelig nervøs for, skal fortelle dere mer om senere. Siden jeg er litt nervøs for behandlingen jeg skal gjøre skal søsteren min være med meg. Men før behandlingen skal vi ut og spise sammen, så det blir koselig! 

I går var jeg ute på date med Per Fredrik og jeg rakk akkurat å knipse noen bilder av antrekket før taxien kom. Men jeg rakk ikke å publisere de, så da kan jeg heller vise dere antrekket nå! Er så glad i den nye rosa jakken min. Føler meg virkelig som en barbie med den. Tihi!Jakke - Zara  // Bukse - Cheap Monday  // Solbriller - Ebay  

(reklamelinker)  // Topp - fra DENNE butikken  // Sko - Fra DENNE butikkenNå skal jeg straks møte Madeleine, så jeg må løpe! Skal vise dere mer fra date night etterpå!

Uken som gikk #20 - Politi, Innkjøp, Bursdag, Date +++

// reklamelinker

Ukens verste opplevelse
- Da politiet kom på døren her hjemme klokken 05:00 natt til søndag, fordi blogglesere hadde ringt de og sa at jeg hadde kjørt i fylla. Vel, det hadde jeg IKKE for å si det sånn. Du kan lese alt om hele dramaet HER
Ukens beste treningsøkt
- Det var på mandag da jeg powerwalket 9 km sammen med Chloe i skogen. Elsker å gå på skogturer så nå som det er sommer skal jeg virkelig gjøre det mye oftere!  

Ukens nedtur
- At Per Fredrik var borte fra torsdag til søndag. Selv om jeg dro og besøkte han på fredag savnet jeg han fryktelig mye. Kjipt å være borte fra han i så mange dager! 

Ukens høydepunkt
- Bursdagsfeiring for Camilla og Trine var uten tvil ukens høydepunkt. Det var så gøy å feire de og se igjen hele jentegjengen!B  

Ukens innkjøp
- Da jeg var på shopping med Rebecca på torsdag shoppet jeg noen nye klesplagg, som jeg er så fornøyd med! Jeg kommer uten tvil til å bruke olaskjørt mye i sommer, og de jeg fikk tak i var så fine!


Skjørtet finner du HER og toppen finner du HERSkjørtet finner du HER og toppen er fra DENNE butikken. 

Kjøpte også en supersøt playsuit og en ny caps. Capsen er fra H&M og playsuiten finner du HER.

 

Ukens tanke
- På torsdag var det akkurat et år siden vi flyttet inn i huset, og det har virkelig fått meg til å tenke mye på hvor lite av Sandefjord jeg faktisk har utforsket. Jeg har jo bodd her et helt år, men jeg føler meg fortsatt ikke som hjemme enda. Det kan ha noe med at alle vennene mine (med unntak av Rebecca) og all familie ikke bor her, men heller i Drammen og Hokksund.

Så fremover må jeg virkelig utforske denne byen. Det var først denne uken at jeg faktisk besøkte en av de fine strendene her i Sandefjord, så det sier jo litt. Hehe! Om dere har noen tips til ting jeg bør se eller steder jeg bør oppleve her, setter jeg veldig stor pris på om dere skriver det i kommentarfeltet. 

Akkurat nå
- Nå skal jeg straks ut med gutten min. Vi skal først på Farris Bad for å spise middag sammen, også skal vi på kino og se den nye Baywatch filmen. Har ikke rukket å se traileren til den enda, men av det jeg hørte fra Per Fredrik tror jeg den blir super lættis! 

 

Hvordan har deres uke vært?

DIY: Marmor stuebord!

// reklamelinker

I dag har jeg gjort et DIY (do-it-yourself) prosjekt, som jeg har tenkt på å gjøre veldig lenge! Helt siden vi flyttet inn har jeg syntes at spisestuebordet vårt er litt kjedelig. Men jeg har liksom ikke visste hva jeg skulle gjøre med det.

Jeg er virkelig ikke noe "duk-person" så duker var ikke noe jeg ville gå for i det hele tatt. Men for litt siden fant jeg det endelig ut; marmor! På bordet jeg hadde da jeg bodde i leiligheten min på Frogner i Oslo, hadde jeg marmortape på bordet, og det gjorde det så mye finere. Så hvorfor ikke gjøre det samme her? 

Jeg syns resultatet ble så fint, og jeg tenkte å dele noen tips med dere som kan hjelpe dere hvis det vil gjøre det samme selv!

Slik så bordet ut før. Fint, men litt kjedelig.

Jeg kjøpte 3 ruller marmortape på Panduro, og de holdt i massevis til hele bordet. Første jeg gjorde er å måle hvor mye marmortape jeg trenger. Det er viktig å ha nok ekstra på kantene så du kan brette marmortapen under bordet for å ikke få noen "søm". 

Deretter er det bare å begynne og rulle ut tapen. Jeg brukte en linjal for å unngå masse luftbobler og skrukker. Om du får luftbobler er det eventuelt bare å bruke en nål og trykke vekk luftboblen.

- Toppen min er fra DENNE butikken og skjørtet mitt finner du HER - 

Til slutt er det bare å feste tapen inn under bordet, og bruke en tapetkniv for å fjerne overflødig tape. 

Og slik ble resultatet. Fint eller hva?

Ganske stor forskjell, eller hva? Jeg syns det virkelig ga bordet det lille ekstra som det trengte! 

Hva syns du om resultatet? + Har du gjort noen slike prosjekter før?

Selv om bursdagen endte med politiet..

// reklamelink

Selv om kvelden i går endte med politibil på døren hos meg kl 05:00 om morgenen, var det fortsatt en veldig fin kveld! Vi startet kvelden hjemme hos Camilla der hun og Trine feiret bursdagene sine. De disket opp med massevis av fantastisk god mat, kaker og punsj. Selv om det ikke ble noe av sistnevnte på meg, siden jeg kjørte bil. Men det ble masse god mat og kaker.

Toppen min finner du HER

Siden temaet for kvelden var blomster hadde de pyntet opp med masse blomsterpynt overalt, og jeg syns det var så koselig at de faktisk hadde gjort skikkelig mye ut av feiringen. Det er så mye koseligere å komme på en bursdag når noen har virkelig tatt seg tiden til å lage masse tapas og pynte opp. Så det var virkelig koselig! Selv har jeg mye å lære her.

Jeg er virkelig den typen som bare bestiller noen pizzaer og slenger en pose potetgull på bordet. Uffameg! Så her må jeg la meg inspirere av jentene! 

Utover kvelden ble det bussturen, beerpong og masse andre morsomme leker og morro. Litt (les mye) dansing ble det og, og ekstra gøy var det når vi hørte på sanger som var inn da vi var fjortiser. Spice Girls, Shakira og Snoop Dogg er alltid slagere, hehe! 

Vannmelon geledrink! 

Senere utover kvelden dro vi ned til Drammen og ut på et av utestedene som heter Z. Eller er det Brask og Bramm nå? Jeg vet ikke helt jeg. Haha! Ekstra gøy var det at søsteren min var også ute sammen med venninnene hennes, så da ble vi en veldig stor jentegjeng sammen. Er jo så morsomt når man er en stor jentegjeng som kan dra ut sammen og feste, for da er det mye morsommere når man danser på utestedene. Hehe! Jeg kom hjem rimelig sent i går og bare litt etter at jeg hadde kommet hjem var politiet på døren. Skrev mer om det tidligere i dag, så du kan klikke deg inn HER og lese om det. 

Nå skal jeg spille litt Trivial Pursuit med skatten min, så da blogges vi mer i morgen! 

Ukens spørsmål #162

// reklamelink

Kunne du tenkt deg å være med i Paradise hotell hvis du ikke var sammen med Per Fredrik?
- Nei, absolutt ikke. Jeg så på Paradise da jeg var typ 18 år gammel og syntes var lættis. Men jeg kunne aldri i livet mitt tenkt å vært med. Det er virkelig ikke noe for meg i det hele tatt. 

 

Hvor er skjørtet fra? Sykt fint!
- I know, ikke sant?! Det er så fint! Har nettopp kjøpt det, og du finner det HER

Hvor mange måneder sammen tok det før du og PF fIyttet sammen?
- Vi ble sammen i september 2015, og i januar 2016 begynte vi å lete etter hus som vi kunne kjøpe. I mars fant vi drømmehuset og vi flyttet inn 1 juni 2016. Så det tok 9 måneder før vi flyttet sammen, men vi så på hus sammen allerede etter 4 måneder. Som egentlig er ganske tidlig i forholdet, men vi visste at vi skulle være sammen for alltid og at vi var rette for hverandre så det var helt perfekt tid for oss. 


Hvor mange måneder er Chloe?
- Hun er snart 11 måneder. 16 juli blir hun 1 år gammel. Lille bærta begynner virkelig å bli stor! 


Hva synes foreldrene dine om Per Fredrik?
- De digger han! Per Fredrik er jo veldig snill og morsom, og det er virkelig noe foreldrene mine har merket. Hehe! Hva er bedre og verre med livet ditt nå sammenlignet med for to år siden?
- Alt. Rett og slett. Hehe! Jeg har en fantastisk kjæreste (hadde ikke det for 2 år siden, heeehe), et stort og fint hus, en søt hund, jobben min går mye bedre, og alt er generelt mye bedre. Så kan virkelig ikke klage! 

 

Kan du ta før og etter bilde når du tar Restylane?
- Ja det kan jeg gjøre! Vurderer å lage en slags vlog om hele opplevelsen, mine tanker og meninger om det og resultatet. Vil ikke lage video for å promotere Restylane eller noe, for det syns jeg blir helt feil. Men jeg har rett og slett lyst til å dele mine opplevelser og tanker rundt det, på samme måte som jeg deler tanker og meninger om alt mulig annet her på bloggen.

Også vet jeg det er mange der ute som sikkert har mange spørsmål rundt akkurat dette temaet, som kanskje kan få litt hjelp av å se min video. Merket selv hvor vanskelig det var å finne fakta om dette via noen jeg faktisk stolte på, og ikke bare en Q&A på hjemmesidene til den enkelte klinikken. 


Toppen min finner du HER

 

Når kommer det fler hverdags vlogger? Det skulle jo bli mer vlogging
- Det kommer! Jeg har dessverre ikke rukket å gjøre det så mye som jeg vil, men jeg skal virkelig prøve å gjøre det mer fremover. Jeg vlogget jo 17 mai, og en lørdag + en oslo tur for en måneds tid siden, + en del andre vlogger, som du kan finne på youtube kanalen min "stinablogg". Så om du ikke har sett de, kan du jo sjekke ut de!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Politiet kom på døren min kl 5 i natt!

I går var jeg i bursdag til Camilla og Trine. Vi spiste masse god mat og koste oss masse sammen og hadde det veldig gøy. Skal vise dere masse bilder og fortelle dere mer om det senere i dag. Først vil jeg bare fortelle dere om en ganske sinnssyk ting som skjedde i natt. 

Jeg kom hjem rett før 05 og siden jeg hadde kjøpt med nattmat satt jeg meg i sofaen og spiste sammen med Chloe. 10 minutter inn i kongen av Queens ringer det plutselig på døren. Min første tanke var: dette er innbruddstyver som skal bryte seg inn fordi de har sett på bloggen at hverken jeg eller Per Fredrik er hjemme, og de ringer på først for å forsikre seg om at det ikke er noen hjemme. Jeg kjenner hele magen min vrenger seg og jeg blir skjelven av redsel. Jeg ser kjapt ut av vinduet og ser at det står en politibil utenfor. Jeg kjenner jeg får helt panikk. Hva er det som har skjedd??? Hvorfor er de her kl 5 om morgenen? Jeg trodde virkelig at det hadde vært noen her som prøvde å bryte seg inn, som politiet hadde pågrepet. Man vet jo aldri hvem som følger med på bloggen min, så man vet aldri hva som kan skje. 

Vel jeg ble ganske paff da jeg åpnet døren og begynte å snakke med de. Noen blogglesere hadde sett meg kjøre fra byen i Drammen etter å ha vært ute på et av utestedene, så de hadde skrevet ned skilt nr mitt og ringt politiet. Altså, what the actual fuck?? Hvem er det som gidder sånt liksom??

Altså for det første så er de rimelig driti ut med tanke på at jeg ikke drikker. Jeg tar et rødvinsglass på kvelden når jeg spiser god mat hjemme. Men på byen drikker jeg aldri. Jeg hater å ikke ha 100% kontroll over meg selv når jeg er i en utelivs-situasjon. Er ofte mye pågående mennesker så er greit å være edru så man har guarden sin godt oppe. I tillegg til at jeg syns det er like gøy å være edru. 

For det andre: tror dere virkelig at jeg er så dust i huet at jeg kjører med promille?? Jeg vet hvor lite alkohol som skal til før man setter både sitt eget liv og andre menneskers liv i fare. Så det er aldri noe jeg ville gjort. Jeg er heller ikke interessert i å miste førerkortet mitt så, ehee. 

Så til dere som ringte politiet; jeg hadde 0,00 i promille så dere kan gjerne gjøre andre ting med livene deres enn å sende politiet hjem til meg 05:00 om morgenen. Snakket også lenge med politiet og de er fullt klare over at jeg ikke drikker når jeg er ute, så det er ikke noe vits i å prøve og ringe de flere ganger, fordi da kommer de ikke til å rykke ut. 

Klar for bursdag!

// reklamelinker

Nå står jeg på farten her, og skal snart kjøre avgårde til Drammen. I kveld skal jeg i bursdag til Trine og Camilla som er to gode venninner fra Drammen. De feirer 23 årsdagene sine, og da skal vi feire det i kveld. Vi blir en god jentegjeng hjemme hos Camilla, så det blir veldig koselig!

Temaet for kvelden er blomster, så derfor gikk jeg for den nye blusen min med masse blomster på. Jeg vurderte å ta på blomsterkrans også, men den eneste jeg hadde som matchet antrekket var ikke noe fin på meg i det hele tatt. Jeg så rett og slett skikkelig flat og rar ut i toppen. Så den droppet jeg. Hehe! 
Bluse - HER  //  Skjørt - HER  //  Sko - HER  //  Veske - HERFRA  //  Klokke - Daniel Wellington  // Kjede - HER
 Nå må jeg nesten stikke før jeg blir for sent ute! Skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat utover kvelden. Så følg med der! @stinablogg forresten om du ikke allerede følger meg! 

 

Konstant dårlig samvittighet

// reklamelink

I går hadde jeg en litt underlig og interessant samtale med moren min. Den fikk mer virkelig til å tenke på noe veldig viktig. 

En av tingene jeg har merket veldig godt etter at jeg kom inn i voksenlivet, er denne "angstfølelsen" jeg ofte får når jeg tenker på alt jeg skulle ha gjort og alt jeg bekymrer meg over i fremtiden. Jeg får en slags ubehagelig og stressende følelse i kroppen, som jeg hater! Jeg stresser meg selv altfor mye opp og tenker veldig mye på ting jeg skulle ha gjort, men som jeg får dårlig samvittighet for at jeg ikke har rukket å gjøre enda.

Da kan det være alt ifra å svare visse mailer, ringe kjente og kjære, at jeg skulle ha ryddet ut av matskapet, at jeg skulle ha trent mer, at jeg ikke har rukket å blogge så mye som jeg hadde tenkt, osv. Jeg blir så stressa over alt mulig, og det er fryktelig teit og kjipt! 

Toppen min finner dere HER

 
Jeg blir også ofte bekymret over fremtiden. Jeg sitter jo egentlig veldig godt i det siden jeg har samboer, hus, bil og en bra jobb i en alder av 24 år. Men jeg blir fortsatt stressa og bekymret. Hva om noe går rett vest? Hva om jeg ikke tjener penger på bloggen på superlang tid? Sjansen er liten, men den er jo der fordet. Eller hva om det plutselig flytter inn noen skikkelig dritt naboer ved siden av oss, som gjør at vi må flytte? 

Gud så mye jeg tenker på hele tiden.

Men da jeg snakket med mamma innså jeg en ting. Vi er kliss like. Jeg tror generelt vi jenter er født med konstant dårlig samvittighet og stress for fremtiden. Det er jo så dumt! Mamma hadde fått et veldig godt råd av en venninne og det låt noe som dette; Det er ikke vits i å bekymre seg over noe før det skjer. 

Veldig enkelt råd, men gud så viktig det faktisk er når man tenker over det. Det er ikke vits i å bekymre seg over ting hele tiden, som man ikke engang vet om kommer til å hende. Det er jo bare helt teit! Også tror jeg det er viktig at jeg personlig klarer å innse at det bare er 24 timer i døgnet, og så lenge jeg gjør så godt jeg kan, får det holde. Da får det bare være greit om jeg kommer for sent til en avtale, lar oppvasken stå på benken en dag for mye, eller ikke klarer å blogge hundre ganger om dagen.

Vi har virkelig bare nuet, og da er det viktig å nyte det. "Don´t sweat the small stuff" som utsagnet sier. Det skal i alle fall jeg prøve å bli bedre på. 

 

Du vet det er ekte kjærlighet når..

På torsdag reiste Per Fredrik til Arendal på helgetur med faren sin. Allerede i går savnet Per Fredrik og jeg hverandre så mye at jeg bare måtte ta turen til Arendal for å se han igjen. Selv om det ble nesten 3 timer kjøretur hver vei var det så verdt det!

Vi fikk dratt på kino sammen og så den nye Pirates of the Carribean bare vi to, og vi spiste middag sammen med faren hans. Så det ble en veldig koselig kveld!

3D briller ftw ✌

Heldigvis kommer Per Fredrik hjem i morgen og dere kan tro jeg gleder meg. Det er helt rart hvor mye vi savner hverandre. Man skulle tro at siden vi nettopp har vært på Gran Canaria i en uke og vært med hverandre 24/7 og egentlig på hverdagen også, at vi ville likt litt tid fra hverandre.

Men nope! Det er stikk motsatt. Har lyst til å være med Per Fredrik hele tiden! Men det er vel da man vet at det er ekte kjærlighet!

Slik lagde jeg sminkebordet mitt!

// reklamelinker

Nesten hver dag får jeg spørsmål om sminkebordet mitt. Det er jo et veldig fint sminkebord, som jeg alltid har drømt om å ha. Så jeg skjønner godt at mange er nysgjerrige på hvor ting er fra, og hvordan man får laget et likt selv! Derfor skal jeg gå dere all informasjon dere måtte trenge for å lage et helt likt oppsett. 

- Skjørtet mitt er fra DENNE butikken, og toppen min er fra DENNE butikken - 

Nesten alt jeg har er fra IKEA. Selve bordet er "Malm sminkebord". Jeg har lagt på marmorfolie fra Panduro på toppen av bordet og inne i skuffen, for å gjøre det litt finere. 

Lysene er også fra IKEA og heter "Ledsjø LED vegglampe". De har jeg brukt to stykker av og hengt opp på hver sin side av speilet. Speilet er 60x60 stort, men jeg finner det dessverre ikke på IKEA lengre. Så det kan hende de er utsolgt, eller ikke selger det lengre. Jeg tipper andre butikker kan ha noe lignende. 

Jeg hyret inn en elektriker for å henge de opp og koble de sammen til en lysbryter. Sånn at de kan skrues av og på veldig enkelt. Aner ikke hvordan det er når man skal sette de opp selv, men tipper det er best å hyre inn en elektriker til dette for å få det helt riktig. Hehe! 

I skuffen har jeg all sminken jeg bruker til hverdags, fordelt opp i små kurver som er fra Europris. De er geniale så man slipper masse rot i skuffen!

Stolen og saueskinnet er også fra IKEA. Hyllen som er til høyre for sminkebordet heter "Alex skuffeseksjon" og er fra IKEA. Den er et must! Den har jeg resten av sminken min, alt av neglelakker, rettetenger, hårprodukter, osv oppi. Elsker at det er masse skuffer så jeg får full orden på alle tingene mine. 

Tror det var all informasjon det er å si om sminkebordet mitt. Jeg anbefaler alle som bruker mye tid på å sminke seg til og lage seg et sminkebord. Jeg har hatt sminkebord helt siden jeg fikk det da jeg var 15 år. Da gadd pappa ikke at jeg okkuperte badet hver eneste morgen for å sminke meg. Hehe! Så det kan være smart å ha et eget sted for å sminke seg om man bruker mye tid på det. 


Om det er noe jeg har glemt å ta med i dette innlegget er det bare å si ifra i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan! 

💗

Nye innkjøp!

// reklamelinker

For et par dager siden var jeg på shopping med Rebecca. Jeg skulle egentlig ikke ha så mye annet enn marmorfolie til et prosjekt jeg skal gjøre. Meeen, det er jo helt umulig å være på et kjøpesenter og ikke kjøpe mye mer enn man skulle ha. Hehe!

En trend som jeg virkelig har lagt min elsk på i sommer er olaskjørt. Det er så fint samtidig som det er classy og kan brukes til både fest og hverdag. Perfekt spør du meg! Jeg fant meg to nye som jeg bare måtte kjøpe med hjem! 

Lyst og superfint olaskjørt fra DENNE butikken!Okey, hvor fin er ikke denne kombinasjonen? Den kommer jeg uten tvil til å gjøre mye av fremover, for det var skikkelig fint! Jeg elsker sterke farger mot hverandre, og dette var uten tvil to plagg som passet superbra sammen. Skjørtet finner du HER og toppen finner du HER.Litt nye accesories ble det også. En ny drikkeflaske fra H&M som ser gorgeous ut! Et brilleetui med ananas fra H&M som er perfekt for meg som alltid ødelegger solbrillene mine i veska, masse håndkrem fra Rituals så jeg har små håndkremer til veska, bilen, kontoret og overalt i huset. Moisturise 24/7. Og til slutt en spray jeg kan spraye på senga for at det skal dufte blomster. Amazing! Du finner den HER.


En ny supersøt jumpsuit, som jeg tror jeg kommer til å leve i denne sommeren. Haha! Den er så comfy og søt, samtidig som at det er en jumpsuit så den passer perfekt til hverdags. Du finner den HER

Også en ny caps fra H&M. Digger at den er i suede og er så fin! 

Som dere kan se ble det noen innkjøp, men veldig gode kjøp da. Hehe! Fortell meg gjerne hvilket innkjøp du likte best i kommentarfeltet! 
 

Helt alene

// reklamelinker

I dag dro Per Fredrik avgårde på tur sammen med faren sin, og de blir borte noen dager. Så da blir det alenetid på meg og Chloe! Jeg har ganske fullt opplegg med ting jeg skal gjøre så tror nok ikke jeg kommer til å føle at jeg er så alene. Hehe

Jakken min finner dere HER og solbrillene mine finner du HER

I stad ble jeg litt rastløs, og siden det er 1 år siden jeg flyttet til Sandefjord i dag tok jeg meg en tur ut på en liten oppdagelsestur. Jeg har jo sett ekstremt lite av hva denne byen har å by på. Ganske rart i og med at jeg har bodd her et helt år egentlig.

Men jeg dro i alle fall en tur til en strand som er veldig populær her i Sandefjord og som var så fin! Lang hvit sandstrand med klart vann så man kunne se havbunnen. Sykt fint! Gjett om jeg skal få med Per Fredrik og noen venner hit for å grille på sene sommerkvelder og bade på varme sommerdager! Det blir kos det!

☀☀☀☀☀

Nå er det 1 år siden

// reklamelink

I dag er det akkurat 1 år siden jeg flyttet fra Oslo til Sandefjord, og inn i hus sammen med Per Fredrik. Det har skjedd mye på dette året, og forandringen fra Oslo til Sandefjord var stor. Jeg har lyst til å dele noen av mine tanker rundt dette med dere nå. Å flytte fra Oslo var rart men godt.

Da jeg bodde i Oslo syntes jeg ofte at det var skummelt der. Jeg var fryktelig uheldig med leiligheten jeg hadde det siste året jeg bodde der, fordi jeg hadde to psykopatiske narkomaner som bodde under meg, som truet meg med vold ved flere anledninger. Ikke akkurat noe hyggelig. 

- Genseren min er fra DENNE butikken - 

Oslo føltes også veldig overbefolka for meg. Jeg var vandt med å bo i Hokksund fra før av, så det ble stress for meg å være rundt så mange mennesker hele tiden. Aldri ha følelsen at man var alene. Til og med da jeg var alene i leiligheten var jeg ikke alene, fordi det alltid kom snakkelyder fra andre rundt i blokka. 

Men Oslo hadde mange positive sider også. En av de var at jeg hadde mange av vennene mine i Oslo, og fikk sett de mye oftere enn jeg gjør nå. I tillegg er det ikke å stikke under en stol at utvalget på ting å gjøre er en del større i Oslo enn i Sandefjord, hehe! 

En annen ting jeg likte med Oslo var at det var lett å få venner der. Bloggbransjen er mildt sagt en del større i Oslo enn i Sandefjord, så der merker jeg en stor forskjell med å bo her. Etter å ha bodd i Sandefjord i et år har jeg fortsatt de fleste vennene mine i Drammen og Oslo. Så det er en ting jeg har syntes at var vanskelig med å flytte. Plutselig bor jeg langt unna alt av familie og venner. Det er en kjip side med Sandefjord, selv om jeg begynner å bli vandt med det å måtte pendle en del.

Noe jeg liker veldig godt med Sandefjord er selvfølgelig naturen. Det er så fantastisk å ha det rolig rundt seg. Å kunne åpne døren / vinduet uten at det er masse folk som står og stirrer rett inn i vinduet, eller lyden av sirener er deilig. Her er det stille, fredelig og rolig, og det er så deilig!

Å flytte sammen med Per Fredrik var en stor forskjell. Vi pendlet frem og tilbake flere ganger i uken så vi kunne se hverandre, så lykken var ekstremt stor da vi endelig fikk flyttet sammen. Mange var skeptiske da de hørte at vi skulle jobbe hjemmefra begge to. Man skulle jo trodd at vi kom til å gå mye oppå hverandre og bli så lei av å se hverandre. Men det har virkelig ikke blitt sånn. Tvert imot! Jeg savner han så fort jeg ikke er med han, og det er så deilig at vi begge jobber hjemmefra og kan styre dagene våre som vi vil! 

En annen stor forskjell har jo vært å flytte fra en leilighet på 40 kvadratmeter til et hus på 200 kvm med hage og stor terrasse. Endelig føler jeg at jeg har plass rundt meg. Interessen for interiør har virkelig blitt mye større også etter at vi endelig eier et hus, og jeg ikke bare leier en leilighet. Det å ha en hage er også en amazing ting som jeg aldri ville trodd at jeg kom til å sette så stor pris på.

Alt i alt har det vært mange forandringer, og jeg syns fortsatt det er litt fremmed og rart å bo her. Men jeg liker Sandefjord veldig godt, og jeg tror nok at vi kommer til å bo her lenge!