hits

juni 2016

Turister i Stavanger!

I dag har vi hatt en skikkelig fin dag her i Stavanger. Vi har fått sett så utrolig mye, til tross for at vi hadde veldig lite med tid. Det første stedet vi dro til var fargegaten, som er en gate der alle byggene er malt i mange forskjellige farger. Utrolig morsomt og fint!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deretter tok vi en tur rundt i sentrum og shoppet litt, stakk innom sjokoladebutikk der de hadde chilli i sjokoladen, som btw var veldig godt og sterkt. Også fikk vi sett en del av Stavanger sentrum, og jeg må bare si det, herregud for en koselig by! Så utrolig idyllisk med brosteinsgater og gamle hus. 


Nå er vi helt utslitte etter masse seightseeing. Så nå skal vi slappe av på hotellet med litt mat og vin. Det blir veldig deilig nå kjenner jeg! I morgen reiser vi hjem igjen til Sandefjord. Har forresten noen flere bilder fra dagen i Stavanger jeg vil vise dere, men det får bli i morgen! 
 

Derfor har jeg skjult nr

Etter mailen jeg fikk i går, er jeg veldig glad for at jeg for noen år siden fikk gjort slik at jeg har skjult nr. Det er nemlig sånn at det er 2 jenter i hele Norge som heter Stina Marie Bakken, den ene er selvfølgelig meg, også er den en annen jente som heter det.

Det som er veldig kjipt for den andre jenta, er at mange av dere som leser bloggen min, følger meg på YouTube osv ringer henne til alle døgnets tider, fordi dere vil ha tak i meg, i følge kjæresten hennes som i går sendte mail til meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så folkens, kan dere vær så snill å slutte og ringe henne? Dere får ikke tak i meg uansett hvor mye dere prøver å ringe nr dere finner på gule sider og 1881, for mitt nr er skjult. Og det kjenner jeg at er godt at jeg har gjort, for herregud så ubehagelig og slitsomt å bli ringt midt på natta hver dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett, håper virkelig dere slutter å ringe henne, og uansett respekterer at det å kontakte noen på tlf på den måten er ikke ok. Nå skal vi ut i Stavanger og gå på litt seightseeing. Det er ikke tidenes beste vær, men det får bare gå! Kl 18:00 i dag spiller forresten Per Fredrik konsert på Digitality X på Stavanger Forum, så bare å komme innom om dere vil se på! 

 

I Stavanger!

Etter en roadtrip igjennom veldig mange fine steder, er vi endelig på plass i Stavanger! Ble helt sjokkert på veien bort hit over hvor fint det er i Norge. Altså, kunne det blitt mer idyllisk med høye fjell og fjorder? Er helt forelsket jeg! Kjenner jeg er så glad vi kjørte, fremfor å bare hoppe på et fly hit. Nå skal vi ned og spise litt middag på restauranten som er på hotellet. Holder dere oppdatert på snapchat. Skal forresten også prøve å vlogge litt mens vi er her, men er ganske "rusten" i vloggeskilsene så lover ingen amazing video til dere. Haha! 

Video: Housetour!

Endelig er huset til Per Fredrik og meg ferdig, og jeg har nå fått filmet inn en snutt til dere der jeg viser hele huset. Bare å spørre om det er noe dere lurer på hvor er kjøpt, så oppdaterer jeg innlegget ettersom spørsmålene deres kommer inn!

 

EIDT; her er svar på deres spørsmål:

- Per Fredrik har klærne i skapet som er bak speildørene på treningsrommet. 

- Huset har kun en etasje. Eller, det har et loft på toppen, men det blir ikke brukt.

- Vasene som er på stuebordet og skrivebordet er fra Kahler

- Bilder på kontoret er fra Desenio

- Kjøkken er fra IKEA

3 Ting jeg ikke skjønner

- Alle som skal klippe Nora-bobben. Altså, hva skjer med at ALLE skal klippe bobb? Halvparten av instafeeden min er jenter med nybleika hår, bobb og rød leppestift. Er greit å like Skam altså, men det får da være grenser. Dere får ikke se meg med noe skamklipp noensinne for å si det sånn. Her er det long hair all the way! - Når jeg får spørsmål som er helt merkelige. Som "Har du og Per Fredrik hvert deres soverom?". Ja altså, vi er jo kjærester og er samboere, såeeeh. Eller når jeg får spørsmål om ting som tydelig er skrevet i innlegget, og jeg sitter der og bare "leste du bare overskriften du eller?"

- Når bloggere skriver super lange innlegg om at ting er så vanskelig og kjipt, men de vil ikke skrive om hva det handler om. Altså, en ting å si at man har en dårlig dag. Men å skulle lage så mye ut av noe, og ikke fortelle hva det handler om syns jeg blir for dumt. Da er det bedre å ringe en venn, om du har så stort behov for å snakke med noen. Om ikke virker det som du ikke hadde noe å skrive om, men du ville ha litt oppmerksomhet :-)

 

I morgen drar vi!

Phew! Endelig hjemme! I dag dro jeg hjemmefra før 11 og kom hjem for bare litt over en halvtime siden. Grunnen til at jeg var i Oslo var rett og slett for å sette på nye negler, og kjøreturen tar jo evig lang tid. Så da går fort hele dagen med til å gjøre et ærend. Men, hva gjør man ikke for utseendet? 

Nå har jeg nettopp fått filmet inn en videosnutt til dere, der jeg viser hele huset til Per Fredrik og meg. Er så fornøyd med hvordan huset har blitt, og gleder meg til å vise dere! Så følg meg på bloggen i morgen, for da legger jeg ut videoen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg virkelig få i meg noe mat. Har bare spist sånn halvveis mat i hele dag, så gleder meg til å spise ordentlig middag. Også må jeg få pakket til Stavanger turen til PF og meg. Vi reiser i morgen tidlig, og det skal bli så kos! Gleder meg skikkelig til å se Stavanger, og oppleve den fine byen! Har allerede snakket med en bloggvenninne om noen tips til hva vi kan gjøre i Stavanger. Men om dere har noen flere tips, så tar jeg de gjerne imot med åpne armer! 

12 Ting du kan kjøpe på eBay!

Okey, jeg må bare si det; Jeg elsker eBay! Hver gang jeg begynner å titte rundt der, finner jeg alltid så mye fint, og til så sykt lave priser at det er helt utrolig. Siden dere har likt innleggene der jeg legger ut eBay innkjøp tidligere, tenkte jeg å vise dere noen av mine siste funn.

 Her er det flere ting som er bestilt rett hjem i posten for å si det sånn. Blant annet den blå jumpsuiten, den grå vesken nederst og den fluffy nøkkelringen er klikket hjem! Selfielyset har jeg kjøpt for en stund siden, og det er absolutt å anbefale! 


Jumpsuit - HER  /  Genser - HER  /  Putetrekk - HER 

Grå veske med fjær - HER  /  Sminkekost - HER  /  Sminkemappe - HER

Selfielys - HER  /  Telefondeksel - HER  /  Ballongbokstaver - HER 

Ananas deksel - HER  /  Veske med ring - HER  /  Fluffy nøkkelring - HER   

 

 

Hvilke ting likte du best?

Hvor lenge kommer jeg til å blogge?

Veldig ofte får jeg spørsmål av lesere og kjente, der de lurer på hvor lenge jeg skal jobbe som blogger. For hvor lenge kan man leve av noe som nesten ingen ser på som en jobb? Jo, det skal jeg si deg. Så lenge jeg vil. Å leve av blogging er noe kanskje 20 personer gjør i Norge, til tross for at det finnes over 300'000 aktive blogger. Jeg er en av de 20 heldige. Eller, heldige høres mer ut som jeg har vunnet i lotto. Å leve av blogging derimot, kommer av hard jobbing over mange år. 

Jeg har allerede blogget i over 6 år, og jeg gleder meg til å fortsette i mange år til. Hvordan bloggen min kommer til å være i løpet av tiden aner jeg ikke. Men jeg vet bare at det å blogge er noe jeg virkelig brenner for, og så lenge man brenner for det, er det alltid et hav av muligheter der ute. Jeg har lyst til å gjøre så mye med denne bloggen. Reise rundt i verden, skrive en bok, gi ut en egen hair extensions kolleksjon, og mye mer! 

Jeg tror at man må tørre å tenke litt nytt, og ta sjanser. Det gjelder uansett om man vil være blogger, eller åpne en restaurant. Selv har jeg alltid hatt en liten frykt for å ha en jobb jeg ikke liker. Man bruker tross alt minst 40 timer i uka på jobben, og i løpet av året bruker man ca 30-40% av tiden man er våken på jobben. Av tiden som er igjen går mye bort til å lage middag, kjøre til og fra jobb, osv. Derfor  har jeg alltid strebet etter å ha en jobb som jeg elsker, så jeg ikke bruker halve livet mitt på å ha det kjipt. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med det her, annet enn å gi dere et lite innblikk i mine tanker om fremtiden. Og kanskje også pushe noen av dere der ute, til å legge litt mer effort i å få en jobb dere elsker. For tro meg. Jeg har hatt mange forskjellige jobber i mitt liv, og det er så viktig å være i en jobb man elsker! 

Ukens spørsmål #115

/ inneholder spons

Hvor ser du deg selv om 20 år?
- Oi, vanskelig spørsmål! Om 20 år er jeg 43 år. Innen den tid har jeg nok et par barn, er gift med Per Fredrik og jobber med noe jeg elsker. Akkurat hva det blir er usikkert, men kanskje noe innen blogging?

Skal du ut på noen reiser i sommer? 
- Jeg skal en tur til Stavanger med Per Fredrik nå til uken. Annet enn det har vi ikke planlagt noe enda. Syns det er best å ta ting litt som det kommer, og ikke planlegge 3563 ting man må gjøre. Hehe! 

 

Når ble du blogger for nettavisen?
- Jeg ble blogger for de i februar 2015. Før det ordnet jeg alt av sponsorer og reklame på egenhånd. Men gud så deilig det er å være hos Nettavisen. De fikser alt av pengemessige ting for meg, og har virkelig gjort det mulig for meg å leve godt av blogging, så det samarbeidet er jeg veldig takknemlig for. 

 

Jeg så på snapp og da holt du en hund og da begynte jeg og lurte på om du skal ha hund?
- Det var en valp venninnen min Susanne hadde. Hun har Pomeranian hund, og den hadde hatt valper, så det var kun en av valpene til den. Så ingen hund her enda! 

Hva var det beste med å bo i Oslo? Og hva synest familien din om at du skulle flytte ilag med Per Fredrik?
- Det beste var nok at alt var rett i nærheten, og at mange av venninnene mine bodde der. Familien min syns det er veldig koselig at Per Fredrik og jeg har flyttet sammen. 

 

Hvor mange timer sitter du med bloggen hver dag?
- Det er litt forskjellige fra dag til dag. Men som regel holder jeg på med bloggrelaterte ting fra morgen til kveld hver eneste dag, og jeg elsker det! 
Hvordan legger du opp dagen din når du skal jobbe? Er det sånn at du har blogginnlegg ferdig skrevet eller har du bare planlagt om hva du skal skrive om per dag?
- Jeg skriver som regel ned en sånn halvveis plan over hva jeg vil blogge om den kommende uken, hver søndag. Sånn at jeg lettere kan begynne rett på å jobbe med innleggene jeg skal skrive hver dag, på den dagen de skal ut. 

 

Er det ditt badekar på innlegget 12 ting du kan gjøre når det regner? Hvor er det fra?
- Ja! Det er badekaret inne på badet i huset. Aner faktisk ikke hvor det er kjøpt, siden det stod her fra før av. 

Har du restylane?
- Nei. Jeg har hverken restylane, botox, silikon, eller noe av det greiene der. 
 

Når ditt ekte hår blir like langt som langt som extentionet skal du slutte med det da?
- Om jeg er så heldig at jeg mitt eget hår blir 65cm langt, så er det ikke sikkert at det er tykt nok til å kunne gå uten hair extensions. Personlig syns jeg ikke at det er noe pent med langt pistrete tynt hår. Så om det ikke er tykt og fint, slutter jeg ikke med hair exensions. Hehe! Bruker forresten hår fra Luxushair, til dere som har lurt på det. Håret jeg bruker finner dere HERHar du noen gang hatt lyst hår? 
- For mange år siden fikk søsteren min og jeg en smart ide sammen om å bleke håret mitt. Den endte opp med at jeg så ut som en gulrot. Det så faktisk så ille ut at jeg fikk fri fra skolen av mamma, så jeg ikke trengte å gå på skolen sånn. Så ja, jeg har hatt lyst hår en gang. Pent var det ikke! Hehe! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Kortvarig sommerglede

Haha, er det mulig? Nå vet jeg ikke om jeg skal le eller bare være oppgitt. Da bassenget var nesten fylt opp begynte det å boble fra den ene siden, og gjett hva det var! Det var et hull det. 2 timer tok det før bassenget var ødelagt. Ble ikke akkurat den sommergleden vi hadde forventet oss. Men jaja, da er det bare å kjøpe et nytt ett da! Får håpe vi har bedre lykke når vi kjøper neste basseng..! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som vet om steder der de selger bassenger som varer minst 4 timer? Haha! 

Klar for sommeren!

Gjett hva vi nettopp har kjøpt oss? Basseng! Siden det er sommer, og solen titter frem, fant vi ut at vi måtte ha oss et basseng til huset. Så tidligere i dag dro vi ut og kjøpte et lite basseng som vi har på verandaen. Det er jo ikke akkurat noe gigantisk basseng, men det kommer garantert til å bli deilig og ligge i når varmen steker på.

Også er det jo veldig deilig utsikt å se ut mot også, så det er en ekstra bonus! Også skal det sies at for meg og Per Fredrik som jobber så mye hjemme, blir det jo veldig tiltak å dra på stranda i sommer. Så da er det genialt med et lite basseng hjemme! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå kan den ordentlige sommervarmen gjerne komme. For vi er klare! Må bare fylle bassenget helt fullt først. Hehe! Også må vannet i bassenget bli mye varmere. For nå er det veldig kaldt. Brrr! 

 

Tiden har gått så fort!

Nå står jeg på farten, på vei til kusinen min. Hun skal straks flytte til England, så i kveld skal hun ha et "going away party". Det er så rart å tenke på at hun skal flytte så langt unna! Hun er ett år yngre enn meg, så det er ekstra rart å tenke på at vi nå er så voksne at den ene av oss har hus, og den andre flytter sammen med kjæresten til utlandet. Uæh, tiden har gått fort! 

Uansett, tenkte jeg kunne vise dere kveldens antrekk før jeg drar! 

Håper dere får en fin fredagskveld! 

Skjønner ikke at andre orker det

Jaja, etter dagens "lille" kjøretur har jeg oppdatert meg på all popmusikk som finnes på radioen i alle fall. Jeg skulle bare en kjapp tur til Oslo i dag for å ta refill på vippene mine. Men så flaks som jeg hadde ble jeg sittende midt i rushtrafikken på vei, og vips tok turen 3,5 timer istedenfor litt over en time. Så det har blitt totalt over 5 timer med bilkjøring i dag. Er det lov å bli litt gal da eller? Skjønner virkelig ikke de som frivillig pendler frem og tilbake med den rushtrafikken hver eneste dag. Det hadde jeg virkelig aldri orket! 

Men, over til noe litt annet. Siden jeg ser mad sliten ut og har allerede hoppet inn i pysjen, tenkte jeg at jeg kunne vise dere litt fra instagrammen min den siste perioden. Der er det snart 60'000 av dere som følger meg! Noe som er ganske så vilt, spesielt med tanke på at 97% at dere er fra Norge. Så det er stas! Om du ikke følger meg allerede, er det bare å gjøre det. Heter @stinablogg der! Nå skal Per Fredrik og jeg se på litt film, og bare kose oss! Det er rart, men selv om vi bor sammen og er sammen 24/7 savner jeg han veldig bare jeg tar en liten tur avgårde som i dag. Vel, sånn er det kanskje når man elsker noen :-)

12 Løgner jeg forteller meg selv

Vi har alle noen løgner vi forteller oss selv. Enten om det er at vi skal slutte å røyke, eller at vi endelig skal bli skikkelig flinke til å trene, så har vi alle våre løgner vi forteller oss selv. Nå har jeg lyst til å fortelle dere noen av løgnene jeg forteller meg selv. Del gjerne de løgnene du forteller deg selv, i kommentarfeltet! 

 

"Gjør det senere. Først skal jeg bare..." Det er så standard meg å utsette ting og late som at jeg kommer til å gjøre det senere.

"I dag skal jeg ikke se så mye på serier". Også blir jeg som regel sittende halve arbeidsdagen å se Orange is the new black. Gleder meg nesten til jeg er ferdig med å se alle episodene, så jeg ikke blir helt oppslukt i det. 

"Når neste alarm ringer, skal jeg stå opp". 15 alarmer senere og jeg ligger fortsatt i senga.. 

"I dag skal jeg rekke å ta selvbruning og lakkere neglene". Yeah, er en grunn til at det er over 2 uker siden jeg var hos negleteknikkeren og jeg har fortsatt samme farge på neglene.. 

"Hvis jeg bare hatt den buksen og den vesken hadde jeg hatt det så mye lettere med å velge klær". Vel, jeg har et helt rom fullt av klær og det er nok ikke bare en bukse eller veske som kan gjøre noen endringer der.

"Til uka skal jeg klare å løpe hver eneste morgen". Hehe, noooope. Skjer aldri.

"Jeg bruker ikke så mye tid på å sminke meg". Tja, rekker som regel å se 2-3 episoder av Modern Family som er 20 min lange per stk. Så jeg kan nok ikke være såå kjapp.

"Nå skal jeg klare å holde det helt ryddig". En halvtime senere ligger det klær strødd utover fordi jeg måtte finne noe å ha på meg. 

"Skal bare sjekke instagram kjapt". 45 min senere og jeg ser på søte valpevideoer på YouTube.. 

"Det skal jeg huske å gjøre". Husker aldri det vettu! 

"I dag skal jeg være skikkelig produktiv og rekke alt jeg må gjøre". Tja, skjer jo aldri det. 

"Fra og med i morgen skal jeg få orden på den dårlige døgnrytmen min, og stå opp tidligere". Yeah, legger meg fortsatt i 1-2 tiden jeg vettuuu 

 

Kjole fra eBay - HER


Hvilke løgner forteller du deg selv?
 

8 Beauty hacks!

- Ha neglelakken i kjøleskapet i 15 min før du påfører den, for bedre og mer jevn påføring. 

- Spray litt vann på sminkekosten for sterkere farge i øyenskyggen.

- Vil du ha flettekrøller, men ikke har tid til å ha i flettene? Flett flettene slik du vanligvis ville gjort, og bruk en rettetang til å varme de opp. Når de har blitt kalde igjen, løsner du fletten og sprayer over med litt hårspray. 

- Bruk teip for å få en helt ren linje når du skal påføre eyeliner wing eller øyenskygge.

- Ha 2 foundations. En som er litt mørkere enn hudtonen din, og en som er litt lysere. Da kan du alltid blande frem en farge som er den tonen du er akkurat nå. Veldig smart nå som det er sommer og man blir litt brunere.

- Ikke påfør bronzer i hele ansiktet. Påfør det heller i et 3 tall på siden av ansiktet. Slik som på bildet under.

- Ha sminkefjerner servietter ved siden av senga. Da er det ingen unnskyldning for å ikke fjerne sminken om du er trøtt!

- Tørre føtter? Smør føttene godt inn med masse fuktighetskrem og ta en plastpose rundt, deretter tar du på sokker og sover med dette over natten. Dagen etter vil du våkne med myke føtter.

 

Video: Slik lager jeg blomsterkrans! DIY

Siden Sankthansaften er i morgen, og sommeren endelig har kommet, tenkte jeg det var perfekt tid til å vise dere hvordan jeg lager blomsterkrans med ekte blomster. Den metoden jeg bruker er veldig enkel, og gjør at kransen holder seg fin hele kvelden! 

Husk å abonnere på YouTubekanalen min HER, så får du med deg alle nye videoer! PS; Nå har jeg akkurat rundet 40'000 abonnenter. Så det er veldig gøy!

Mer eller mindre av dette?

Rett før jeg dro ut for å handle blomster tidligere i dag, fikk jeg Per Fredrik til å ta litt bilder av meg. Det er jo altfor lenge siden jeg har postet antrekksbilder, så det vil jeg bli litt flinkere til fremover! Eller, det kommer jo litt ann på om dere syns det er interessant eller ikke. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva dere tenker,  om jeg skal gjøre mer av det! Jeg er i alle fall supergira på at det er sommer og sol, og jeg kan endelig ta litt bilder ute uten å fryse av meg stumpen!

Også er jeg ekstra fornøyd med å endelig ha langt fint hår igjen. Føler meg 1000x mer fresh og fin nå som håret er farget, og mye lengre. Det er rart med det, men når jeg har litt kortere hår sånn som jeg hatt den siste måneden, så føler jeg meg ikke like som meg selv. Om dere skjønner? haha, håret mitt var jo egentlig ikke så kort da. Det var jo fortsatt langt, men ikke sånn superlangt som det er nå! 

H&M - Topp

Gina Tricot - Shorts og solbriller 

Ukjent  - Skinnjakke og kjede

Nelly - Sko (dessverre utsolgt)


 

Endelig begynner hagen å bli ferdig!

I dag har jeg virkelig fått testet ut mine grønne fingre! Jeg har nemlig plantet en haug med blomster i hagen, og freshet opp i alle blomsterbedene i hagen. Først begynte jeg dagen med å dra på Plantasjen, og der handlet jeg inn et par rosebusker, et par hortensiar, og et par georginer. Og en haug med krydderplanter. Altså her snakker vi basilikum, tomater, mynte, gressløk, sitronmelisse og oregano. Så nå har jeg urter til alt ifra eggehakk med gressløk til mojito

Deretter bar det rett hjem og plante alt sammen i bedene. Noe som jeg var veldig glad for at jeg ringte moren min på morgenen for, hvis ikke hadde jeg virkelig ikke hatt peiling på hvordan jeg skulle plante alt. Men det gikk overraskende bra, og nå har jeg fått plantet alt sammen! Og det har blitt så fint! 

Det stod en del planter og blomster fra før av, som hadde dødd i løpet av vinteren. Så det var litt av en jobb å få opp de også! Heldigvis har jeg en sterk kjæreste som gjorde mesteparten av den jobben. Hehe! 
Kjenner jeg gleder meg veldig til disse rosene begynner å blomstre. Da blir de så fine! Mamma hadde helt like hjemme hos seg, og det var favorittstedet mitt å ta bilder. Hehe! 

Er også så heldig at jeg har en gigantisk peonbusk i hagen, med super fine rosa blomster på! 


Ble det ikke fint? Jeg er i alle fall veldig fornøyd med hvordan hagen begynner å bli! 

Sommer idyll

I går tok Per Fredrik og jeg en joggetur ute langs vannet. Det er så sinnsykt fint langs vannet i Sandefjord, at jeg har virkelig ikke ord! Gleder meg skikkelig til det blir varmere, så vi kan stikke ut og bade også! Er så typisk i Norge at det er supervarmt i 3 dager også blir det drittvær de neste 2 ukene..! Men, vi får håpe det snur seg asap! 

Er det forresten noen av dere som bor i Sandefjord og som vet om noen fine turstier? Jeg har prøvd å google rundt, men finner bare ut hvor det er skiløyper. Haha! Så gjerne skriv i kommentarfeltet om noen av dere vet om fine steder å gå tur i Sandefjord. Gjerne i skogen eller langs vannet, der det ikke er stinn med folk. Jeg elsker jo å løpe ute, men er jo helt umulig å finne noen skikkelig steder! 

 

 Nå skal jeg legge meg i badekaret og se på litt serier, mens jeg bare slapper helt av! Det skal bli sinnsykt deilig! Kjenner jeg er helt støl etter styrketreningen jeg gjorde etter løpeturen i går. 

12 Ting du kan gjøre på en regnværsdag!

// inneholder reklamelinker

De siste dagene har det vært langt ifra noe sommervær. Regnet har bøttet ned, og solen har bare glimtet frem en sjelden gang iblant. Men, det positive med at det regner er jo at man får unnagjort masse ting man trenger å få gjort inne. Men om du ikke har en evig lang to-do liste eller rett og slett bare kjeder deg litt i regnværet, har jeg noen ting som du kan gjøre mens det regner!

 

Hjemmespa - På med ansiktsmaske og hårkur, og lakker neglene i noen freshe sommerfarger. Bruk dagen til å gi huden den ekstra næringen den trenger så den er klar for soling når solen kommer tilbake!

Les blogger - Har du ikke rukket å lese igjennom favorittbloggene dine den siste tiden? Da er tiden perfekt for å cathe opp igjen på alle de nye innleggene.

Sminke - Pleier du å ha en fast sminkerutine? Vel, bryt ut av den! Eksperimenter med nye farger og produkter, og prøv deg frem! Kanskje finner du en helt ny sminkelook som passer deg perfekt!

Serier - Legg deg under teppet i sofaen og se på favorittseriene dine. Nå har det forresten nettopp kommet ut en ny sesong av Orange is the new black på Netflix. Selv er jeg helt hekta og har allerede sett 7 timer på det de siste dagene! 

Rydd klesskapet - Bruk tiden til å rydde ordentlig opp i klesskapet. Brett og heng opp alt som ligger og slenger overalt, og få et ordentlig system!Bak - Bak noen gode boller eller kanelsnurrer som du kan kose deg med, er du lur baker du noen ekstra som du fryser ned og har til senere. HER finner du forresten min favorittoppskrift på kanelsnurrer. 

Bad - Ta et langt bad med masse badeskum eller en bath bomb og bare kos deg! Les gjerne en god bok eller skru på massasjebobler om du har det! 


(edit: var en del som spurte om badekaret er mitt, og ja det er det)

Nettshopp - Hvem sier du må ut i regnværet i handlegater for å shoppe? Sleng deg heller ned på sofaen med laptopen og kjøp nye fint til garderoben eller hjemmet. Mine favorittsteder å handle på nett er definitivt Nelly når det kommer til klær, og Ellos når det kommer til dekor til hjemmet. Også har jo eBay en haug med godsaker også!

Ommøbler rommet - Lei av hvordan rommet / huset / leiligheten din ser ut? Bruk tiden til å ommøblere! 

Café - Ta deg en tur på cafe med en venninne eller to, drikk kaffe sammen og snakk om hva som har skjedd siden sist dere så hverandre

Kakao - Det er få ting som varmer bedre enn litt kakao mens man ligger under pleddet på sofaen, og bare ser ut mot regnet. 

Ukens spørsmål #114

Hva syntes Per Fredrik om at du har silikon?
- Vel, det er ikke så mye å syntes om det i og med at jeg ikke har det. Skjønner ikke hvorfor folk tror jeg har det ass. 

 

Hvorfor legger du ikke ut videoer på lørdager lengre?
- Det ble altfor mye jobb å legge ut videoer 2 ganger i uka, når jeg allerede legger ut + / - 14 blogginnlegg. Så da prioriterte jeg bloggen først. I tillegg så var det vanskelig å lage 2 gode videoer hver uke. Så da legger jeg heller litt mer jobb i den ene jeg legger ut hver uke. 

Har du en fast tid på døgnet som du jobber med bloggen?
- Nei egentlig ikke. Jeg jobber som regel med bloggen jevnt igjennom hele dagen. Det er ikke sånn at jeg jobber 8-16 liksom. Hehe! Hvor er du oppvokst?
- Jeg er oppvokst i Hokksund, og bodde der frem til jeg var 21 år. 

 

Jeg synes huset er ganske kaldt og nakent. Dere mangler liksom tepper, gardiner, bilder og farger. Er det på grunn av at dere nettopp har flyttet og ikke har fått tid til å kjøpe det, eller er det fordi at du bare liker det sånn?
- Jeg er virkelig ikke glad i tepper og masse gardiner og bilder. Syns det blir så rotete av det. Men et bilde her og der, kommer nok opp etterhvert. Men det kommer nok ikke opp masse gardiner og tepper overalt her nei! Hehe! Hvordan får du så lyse og fine bilder? Generelt på alle bildene dine? Og hvis du bruker noe redigeringsprogram hvilke bruker du da? 
- Jeg tar bilder når det er lyst ute, eller så lyser jeg opp ved hjelp av studiolys. I tillegg redigerer jeg de lysere i Adobe Lightroom. 

 

Siden du har fått en ny mac, hva har du gjort med en andre du hadde når du bodde i leiligheten?
- Den bærbare macen min bruker jeg når jeg er på reise. I tillegg bruker jeg den hvis jeg vil sitte og skrive andre steder i huset enn forran kontorpulten min.  

Når kommer housetour?
- Den kommer neste onsdag. Hele huset er ikke helt ferdig enda, så rekker ikke å lage den før da!  

Hvor finner du så fine highwaist shortser?
- Bik Bok er der favorittene mine er fra. Men runwaydreamz har også mange fine, men de er en del dyrere da. Også har Gina Tricot også hatt noen fine. Men det er så vanskelig å finne noen som er fine nå for tiden, så nå er det lenge siden jeg har fått tak i noen nye. Om det er noen av dere som vet om steder hvor de har fine highwaist shortser er det bare å si ifra i kommentarfeltet! 


 

Kan du ha en vlog-week eller noe lignende igjen snart? Er utrolig gøy å se på, men skjønner om det er litt stress nå som dere holder på med huset!
- Hmm, ja kanskje det! Har veldig lyst til å ha det. Men da må jeg planlegge litt først bare. Eventuelt kan jeg prøve å lage litt mer vlogger fra forskjellige dager. Men er så sinnsykt vanskelig å ha en hel uke med vlogging. Men jeg kan absolutt prøve å ha litt mer vlogger i alle fall! 

 

Hvor er toppen din fra?
- Den er fra Bik Bok Jeg lurer litt på om du skal ha katten din i det nye huset(som forresten er dødspent!) eller skal katten din bo hjemme hos mammaen og pappaen din?
- Per Fredrik er dessverre allergisk mot katter, så jeg kan ikke ta med katten min i huset vårt. Uansett så har katten min vært hos mamma og pappa i mange år, så jeg tror nok den har det bedre der den er kjent. Men er jo litt trist å ikke kunne ha med katten min. Men heldigvis får jeg sett den hver gang jeg er hjemme hos mamma og pappa. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Sånn var det egentlig å bo i Oslo

Nå er det snart 3 uker siden jeg flyttet ut av Oslo og til Sandefjord. Etter å ha bodd i Oslo sentrum (Grunerløkka først, deretter Majorstua og til slutt Frogner) var det en stor forskjell å flytte til Sandefjord. Men, jeg kunne ikke vært mer glad for at jeg har flyttet. Det siste året jeg bodde i Oslo bodde jeg i en leilighet på Frogner på 38 kvm, som jeg betalte 12500,- kr i måneden i leie for. Helt hinsides mye penger, med tanke på at hver eneste dag i uka var ekstremt bråkete fordi de bygget ett nytt bygg ved siden av bygget jeg bodde i.

Altså, her snakker vi drilling, hamring og alle mulige lyder fra 08-18 hver eneste dag, hele uka, hele året jeg bodde der. Ikke veldig gøy om man jobber hjemme, og leiligheten er elendig isolert. Men, som om ikke det var ille nok. Så var jeg totalt uheldig med naboene som bodde under meg. Der bodde det et kjærestepar som ruset seg på gud vet hva, og høylytt skrek og kranglet veldig ofte, gjerne midt på natten til 5 om morgenen.

 En gang fikk jeg så nok av å høre på dem at jeg banket i gulvet. Da klikket det mildt sagt for jenta, og hun truet med å banke meg, stod utenfor leiligheten min og prøvde å komme seg inn for å ta meg. Ting ble faktisk så ille at de 2-3 siste ukene jeg bodde i leiligheten måtte jeg ha livvakt hver gang jeg skulle ut av døren. Så jeg kan trygt si at jeg var ekstremt uheldig med bostedet. 

Sånn bortsett fra det å ha vært super uheldig med bosted, var Oslo et fint sted å være. Legg merke til at jeg skrev å være, og ikke bo. Å være i Oslo syns jeg er veldig koselig, og jeg er fortsatt veldig glad i Oslo by. Men å bo der er fryktelig slitsomt. Det er så hinsides mye mennesker overalt hele tiden, at man orker nesten ikke å gå ut døren. Man får liksom aldri vært helt alene, ikke engang i hjemmet sitt, for det er alltid naboer overalt uansett hvor man bor. 

Så det å flytte til Sandefjord litt utenfor sentrum, uten naboer slik som jeg har gjort nå, kunne ikke vært mer fantastisk. Endelig har jeg ingen naboer å ta hensyn til, jeg kan se på tv'en etter kl 21 (som er ganske stor forskjell fra å bo i Oslo), og jeg har god plass rundt meg. I tillegg bor jeg med verdens beste kjæreste. Så nå har jeg det faktisk veldig bra! Og jeg føler virkelig at jeg endelig bor et sted jeg kan kalle "hjemme" og ikke bare et mellomstopp. Selv om det var det jeg trengte før. 

12 Life hacks du bør kunne!

- Telefonen lader fortere om du setter den på flymodus

- Hvis en venn låner noe av deg, ta et bilde av vennen med gjenstanden, så husker du hvem som har lånt hva.

- Bruk et sugerør igjennom et jordbær for å fjerne stilken.

- Ha klar neglelakk på innsiden av ringer for å unngå at den farger av på fingeren din.

- Tyggis i håret? Bruk en isbit for å lettere fjerne tyggisen

- Mal nøklene med neglelakk for å lettere se hvilke som er hvilke

- Snu hengerne i klesskapet feil vei. Etter noen måneder kaster du / gir bort de klærne som fortsatt henger feil vei. 

- Bruk en barberhøvel for å fjerne lo fra klær. - Bruk en zip lock pose til å oppbevare telefonen din mens du er på stranda, for å unngå at den skal bli full av sand.

- Bruk en hårføner til å varme opp lappen på produktet, for å unngå at den skal etterlate masse klister.

- Om du har poser under øynene kan du bruke isbiter for å fjerne posene.

- For best selfielys bør du ta bilder forran vinduer. 

Plutselig voksen!

I går var jeg på en skikkelig rundtur i både Hokksund, Drammen og Åmot. Først måtte jeg fikse alt dette med håret mitt, så da var det først innom mamma og pappa og gjøre klart håret, også rett ned til Susanne for å sette det på. Jeg fikk også hentet siste rest av tingene mine som stod igjen hos mamma og pappa, så nå har jeg faktisk flyttet 100% ut hjemmefra.

Litt rart å tenke på, men samtidig veldig deilig også! Plutselig er jeg helt voksen liksom. Mann og hus, og nå mangler det jo bare barn. Er det ikke det de sier? Er i alle fall det jeg har fått høre sikkert 3535 ganger siden vi kjøpte huset. "Når kommer barna a?". Vel, jeg kan love dere at det blir ikke før om en god del år. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På vei hjem til Sandefjord tok jeg en tur innom Drammen for å møte Victoria. Vi har ikke sett hverandre på altfor lenge, siden hun har hatt masse eksamener, og jeg har holdt masse på med flytting. Så det var veldig koselig å sees igjen! Vi tok turen innom både Pigen for å spise, også til Starbucks for litt kaffe. Der jeg fikk tidenes mest sjokoladefylte kaffe. Altså, den var så full av sjokolade at jeg ikke engang klarte å drikke den. Haha! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg sette meg ned å planlegge uken som kommer. Denne uken har jeg skikkelig lyst til å komme meg ordentlig tilbake på treningssenteret, etter at jeg har hatt en litt for lang pause derfra nå. I tillegg skjer det noe spennende på onsdag, som jeg kan fortelle dere litt mer om senere! 
 

Slik er mitt naturlige hår!

// sponset

I dag har jeg vært hos Susanne og satt på helt nye tape extensions, og herregud så sykt mye finere jeg føler meg nå! Håret jeg hadde frem til nå følte jeg at var alt for kort, så nå er det tilbake til 65cm, og deilig er det! Før jeg dro i dag morres knipset jeg litt bilder av hvordan håret mitt ser ut, uten hair extensions.

Så jeg kunne vise dere en update på det, pluss gi dere et lite tips. Mange av dere spør nemlig om hvordan jeg får extensions til å se så ekte ut, og trikset er rett og slett å tynne ut det naturlige håret. Så om du lurer på hvorfor mitt naturlige hår er så pistrete nederst, så har du grunnen der! 


Nå har jeg også farget håret mitt svart, siden jeg ville ha litt forandring. Syns det er så fint med svart hår nå som det er sommer, og man kan være litt brun. Hehe, nå må jeg virkelig ikke glemme selvbruneren, om ikke kommer jeg til å se veeeeldig blek ut! Håret mitt er forresten fra Luxushair. Har brukt tape extensions fra dem siden november, og kunne ikke vært mer fornøyd! Håret jeg bruker finner du HER. Jeg bruker forresten 3 pakker, i lengden 65cm og fargen #1 black.

Slik kan du trene i sommer!

Nå nærmer sommerferien seg med stormskritt. Mange av dere har kanskje allerede planlagt turer til både syden og innland. Uansett hvor du skal i sommer, har jeg laget et lite treningsprogram til deg som du kan gjøre mens du er på ferie! Dette programmet hjelper deg med å holde deg i form på ferie, så det ikke blir så vanskelig å komme tilbake på treningen igjen når sommeren er ferdig, i tillegg til at du også får beveget deg litt ekstra på ferie! 

For dette programmet trenger du ikke noe utstyr, annet enn et håndkle, teppe eller en matte. Du kan gjøre programmet på stranda, på hotellrommet, hjemme i stua, eller hvor enn du måtte være. Her trengs det ingen forberedelser, så nå er det ingen unnskyldning for å droppe treningen! 

Oppvarming: Jogging på stedet i 5 min (eventuelt jogging utenfor)

Økt: 

Squat: 15 repetisjoner x 3 sett
Still deg litt bredere enn hoftebredde med tærne. Sett så hoften bakover mens overkroppen lenes forover, og bøy ned så langt du kommer med nøytral rygg. 

Sideplanke med heving av hofte: 15 repetisjoner x 3 sett 
Stå på høyre albue med strake ben strekt ut kroppen slik at man står i sideplanke. Senk hoften ned mot gulvet og løft opp. Gjenta på motsatt side.  

Eselspark: 15 repetisjoner på hvert ben x 3 sett 
Stå på knær og hender. Strekk et ben av gangen opp bak kroppen, slik at helen og fotsålen kommer så langt vekk fra gulvet som mulig. Fokuser på å strekke baken. 

Planke: 30 sekunder x 3 sett
Stå med albuer og tær i bakken med strak kropp. 

Hipthrust: 10 rep x 3 sett
Ligg på rygg med knærne bøyd i 90 grader. Spenn så magen og rumpa samtidig, og løft hoften oppover. Gå kun så langt opp du klarer uten å spenne korsryggen. Senk så kontrollert ned. Skal du trene i sommer?

Ganske surrealistisk å tenke på

I går var vi på en råbra konsert! Vi fikk se både Ghost B.C og Iron Maiden. Jeg har vært fan av Ghost veldig lenge, så det var veldig stas å se de i virkeligheten! Men herregud, så sinnsykt mye mennesker det var i Telenor Arena. Tror de var ca 20'000 stk. Jeg fikk helt sjokk over hvor mange mennesker det faktisk er.

Vi satt på tribunen, så vi så ned mot alle som hadde ståplasser, og det var så mange mennesker at alle så ut som små maur. Enda mer mindfuck og surrealistisk å tenke på at det faktisk er så mange mennesker som ser hver eneste snap jeg legger ut på mystory. Haha, det setter virkelig et "ansikt" på alle tallene. 

Men nok om det, konsertene var sinnsykt bra. Selv må jeg si at jeg likte Ghost best, da jeg liker musikken dems best. Men Iron Maiden er jo veldig ikoniske, så det var veldig spesielt å se deg og! Dette er jo første gang jeg har vært på en skikkelig stor rockekonsert, med flammeshow og hele pakka. Så det gjorde det ekstra gøy! 

La forresten ut noen videosnaps som dere kan se på mystory'en min, der jeg viser litt fra før konserten, og fra selve konserten! Heter forresten stinablogg på snapchat.
 

Klare for konsert!

Gjett hva denne rosabloggeren skal i kveld? Jo, på heavy metal konsert! I kveld skal Per Fredrik og jeg se både Ghost B.C som er et av favoritt bandene våre, og vi skal se Iron Maiden. Så dette blir litt av en kveld! For de av dere som kanskje ikke visste det, så var jeg en veldig rocka person før, og hørte nesten bare på musikk som det her.

Men ettersom tidene gikk ble jeg jo mer rosa, men, jeg er fortsatt veldig glad i heavy metal musikk. Så det at Per Fredrik både driver med slik musikk selv, og liker å dra på slike konserter passer perfekt for meg! Kjedene vi har på oss er forresten Ghost B.C sin logo, i tilfelle noen skulle lure! 

Uansett, nå har vi vorset litt hos en kompis av Per Fredrik, og nå skal vi straks dra bort til konserten. Skal prøve å knipse litt bilder så dere kan se i morgen! 

Video: Sminke - og kontorrom TOUR!

Nå er endelig sminke - og kontorrommet mitt helt ferdig! Og derfor har jeg filmet en skikkelig tour til dere, hvor jeg viser hele rommet + hvordan jeg oppbevarer sminken min. Abonner gjerne på kanalen min HER, for å få med deg alle nye videoer jeg legger ut!

 

EDIT: Siden mange av dere spurte hvor ting var fra, ramser jeg de opp her:

Sortering til skuffer: IKEA, HER

Speil på veggen: IKEA, HER

Lys til speil: IKEA, HER 

Kopper til sminkekoster: Rosa fra IKEA, marmor fra Kremmerhuset

Ekstra speil: IKEA, HER 

Planter: Plantasjen 

Bilder på vegger: Desenio

Ananaslys: H&M

Sminkebord: IKEA, HER 

Beauty blendere: eBay

Kommode ved siden av sminkebord: IKEA, HER 

Topp jeg hadde på meg: Bik Bok

Hodeskalle: Husker ikke

Pult: IKEA 

Bildene som aldri kom på bloggen!

Når jeg skal ta bilder til bloggen, er det virkelig ikke alltid at ting går som det skal. Midt i den "perfekte" poseringa, må jeg plutselig nyse, eller så får jeg skikkelig latterkrampe. I løpet av tiden, blir det en god del bilder som aldri kommer inn på bloggen, helt til nå. Nå er det på tide å vise frem bildene som alltid ble plukket vekk! 

Altså.. Whaat?

Kunne jeg sett mer trøtt ut?

 

Altså, jeg lover deg, katten min er søt. Bare ikke på bilder. SAMSUNG CAMERA PICTURES

Etter ansiktet mitt å dømme hadde nettopp Per Fredrik sagt et eller annet morsomt og drøyt! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

øøøh?

Rett før nysen der ja!

Aner ikke hvorfor jeg følte for å gjøre dette 

Meg når jeg prøver å forklare noe til fotografen

Meg klein som f fordi folk glaner

Ehm, nei ikke sånn Per Fredrik

AAaaaah

Når jeg midt i bildetakingen føler for å skifte kanal på tven

Litt drittlei IKEA

 

Nå håper jeg dere fikk en god latter, av hvor lite glamorøs jeg kan være. Eller, skal ikke skryte på meg at jeg er så utrolig glamorøs til vanlig da eller. 

9 ting du kan kjøpe på eBay!

I går kveld ble det litt av en eBay shopping "tur" på meg! Jeg elsker jo eBay for alt er så billig, og man finner så mye forskjellig! Men i og med at det ofte er litt vanskelig å finne frem i jungelen av ting, tenkte jeg å vise dere noen av de mange tingene jeg fant mens jeg shoppet. Her er det en blanding av sommer godsaker og skjønnhetsprodukter! 


1 - HER  /  2 - HER  /  3 - HER

4 - HER  /  5 - HER  /  6 - HER

7 - HER  /  8 - HER  /  9 - HER
 

12 Tips for en bedre blogg!

Etter 6 år som blogger har jeg lært veldig mange ting. Ting som har forbedret bloggen min, og gjort den til en av norges største, og som jeg også klarer å leve av. Jeg vet at det i Norge er over 300'000 aktive blogger, med alt ifra sminkejenter til fiskegutter. Personlig elsker jeg at det finnes så utrolig mange blogger, og at det alltid finnes så mange å lese, uansett hva man vil lese om. 

Nesten hver dag får jeg spørsmål om hvordan jeg klarer å leve av bloggen, og hvordan jeg klarer å gjøre den så bra som dere syns den er. Og svaret er både enkelt og vanskelig. Jobb hardt, og lær alle triksene i boka. Eller, det er jo egentlig ingen bok med alle triksene. Ikke en bok jeg har funnet i alle fall. Man må prøve og feile selv, og se hva som fungerer og ikke fungerer. 

Jeg tenkte i alle fall at jeg kunne hjelpe dere et stykke på veien, med å gi dere noen av triksene som har fungert for meg. Så kanskje de fungerer for deg også!

Vær deg selv - Så klisje som det kanskje høres ut, så er det veldig viktig å være seg selv. Jeg hadde aldri klart å fake en personlighet over mange år, og det hadde heller ikke vært noe gøy å blogge om jeg var nødt til å være en annen enn meg selv. Også skal det sies at det er superlett for leserne å se om man prøver å være noen man ikke er. Så vær deg selv, for det er mer enn godt nok!

 

Oppdater jevnlig - Ingen gidder å klikke innom en blogg hver dag, som kun oppdateres 1 gang i uka. Derfor er det viktig å oppdatere helst et par ganger om dagen, så leserne alltid har noe å lese når de klikker innom!

 

Gjør det interessant - Husk at det å lese en blogg er underholdning for mange, så da blir det fryktelig kjedelig om du ikke gjør ting interessant. Skriv morsomme innlegg, og spice opp overskriftene. Men, for guds skyld, ikke begynn med clickbait innlegg. Det fungerer aldri i lengden, og leserne dine føler seg kun lurt. 

 

Invester i godt utstyr - iPhonebilder kan fungere en sjelden gang iblant, men det blir veldig lite inspirerende å lese en blogg som kun har bilder av dårlig kvalitet. Husk at på en blogg er bildene veldig viktig, så hvis du vil ha en blogg av god kvalitet holder det ikke med iPhone bilder. Selv har jeg en haug fotoutstyr som du kan lese om HER
 

Skriv om noe du interesserer deg for - For å holde en blogg gående over lang tid er det viktig at du skriver om noe du liker, og har stor interesse for. Kombiner gjerne flere kategorier, så når du ut til et enda bredere publikum.

 

Navn - Før du oppretter en blogg kan det vært smart å jobbe litt med bloggnavnet. Navnet bør være kort, fengende og noe folk husker. Selv har jeg bare kalt bloggen "stina" som navnet mitt, men bruker stinablogg overalt på sosiale medier, så det blir navnet mitt. 

 

Skriv ned ideer - Hvis målet ditt er å oppdatere bloggen 2 ganger hver dag, er det viktig å ha noen idèer i bakhanda. Hvis ikke kommer du til å slite de dagene kreativiteten ikke bobler over. Derfor bør du legge deg til som vane at hver gang du kommer på en idè til et innlegg, så skriver du det ned på telefonen din. 

 

Alltid ha med kamera - Du vet aldri når sjansen byr seg til å ta noen skikkelig fine bilder til bloggen, så derfor er det viktig å alltid ha med seg kamera. Selv pleier jeg alltid å ha med Olympus pen kameraet i vesken min, så jeg kan knipse bilder om det er noe jeg plutselig vil blogge om.

 

By på deg selv - Tørr å vis frem den du er, fortell noe som kanskje er litt utenfor komfortsonen å fortelle, og by på deg selv. Blogging er en personlig ting, og uten personligheten kunne man like greit skrevet for et magasin.
 Ingenting skjer over natten - Som jeg nevnte tidligere i innlegget, så tar det lang tid å bygge opp en god blogg med høye lesertall. Derfor er det viktig at du ikke setter deg som mål å bli toppblogger innen et par måneder. De fleste bloggerne som ligger på toppen, har brukt mange år på å bygge opp bloggen, og det er hard konkurranse. Derfor er det viktig at du heller fokuserer på å bli så flink som du selv klarer, uten å tenke så mye på lesertallene. 

 

Promoter - Når du endelig har bygget opp en bra blogg, kan du gjerne promotere den. Å kommentere andres blogger en en smart måte å få flere lesere på. Men ikke skriv random "les min blogg" kommentarer. Det blir bare sett på som spam, og blir slettet. Bruk også sosiale medier til å vise frem bloggen din på. Her er både facebook og instagram smarte verktøy. 

 

Ha det gøy - Det aller viktigste når det kommer til blogging er at det skal være gøy. Du trenger ikke følge alle "regler" du finner. Gjør det til hva som passer for deg. Om du vil følge disse tipsene, er helt opp til deg, men bare pass på at det ikke ødelegger gleden ved å blogge!

 

 

Blogger du?
Legg gjerne igjen linken til bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg en tur innom!

Slik får du bedre selvtillit!

Nesten hver dag får jeg meldinger på instagram, facebook eller via youtube kommentarer, med spørsmål fra dere om hvordan man kan få bedre selvtillit. Selv har jeg hatt mine perioder, spesielt da jeg var yngre, hvor selvtilliten virkelig ikke var på topp. Men ettersom årene har gått, har jeg jobbet med meg selv og bygget opp selvtilliten min. På veien til en bedre selvtillit har jeg lært mange triks, som jeg nå vil dele med dere.

Vi har alle ting vi ikke liker med oss selv. For meg var det lenge høyden min. Nesten overalt hvor jeg gikk fikk jeg alltid kommentarer der andre skulle rakke ned på meg på grunn av høyden min. Men jeg tror at mye av grunnen til at jeg følte at andre rakket ned på høyden min, var rett og slett fordi jeg selv ikke var fornøyd med høyden min. Nå som jeg faktisk har lært meg å elske det å være liten, og ser alle fordelene med det, får jeg nesten aldri noen negative kommentarer på at jeg er lav lengre.

Poenget mitt er at hvis vi har noe vi ikke liker med oss selv, så ser verden rundt oss det veldig godt. Og i tillegg blir man mye mer nærtagen på kommentarer som handler om akkurat de tingene man ikke liker. Men, om man lærer seg å like seg selv, så er det ingen som kan såre en med drittkommentarer. 

Uansett hva slags ting man ikke liker med seg selv, er det så vanvittig viktig å lære seg å like seg selv. Selv om det finnes drøssevis at plastiske operasjoner man kan ta, for å fikse det ene og det andre, er det som regel kun oppe i hodet sitt at man må fikse på ting. For om man for eksempel er misfornøyd med puppene sine, også tar man en operasjon for å gjøre de større, er det ikke sikkert at det er løsningen.

Ofte vil ikke det å ta en operasjon endre så mye ting som man hadde håpet på, også ender man opp med å ha tatt en farlig risiko uten at det gjorde noe positivt. Men, selvfølgelig, for mange så er dette løsningen. Så jeg feier ikke dette vekk. Men jeg råder deg til å prøve og like de sidene med deg selv, før du legger deg under kniven. 

Et av de triksene som hjalp meg mye, var at jeg nesten hver kveld satt meg ned og skrev minst 10 positive ting med meg selv. 5 ting om utseendet og 5 ting om personligheten min. Ved å gjøre dette lærte jeg meg å fokusere på de positive tingene ved meg selv, og se bort fra de negative. 

En annen ting som er veldig viktig, er at du slutter å sammenligne deg selv med andre mennesker. Du er et fantastisk individ, så vær så snill og ikke prøv å bli en klone av et annet menneske. Bli heller den beste utgaven av deg selv som du kan bli. For om du prøver å bli et annet menneske, kommer du dessverre aldri til å lykkes, også er det jo så mye bedre å heller være seg selv!

 

Til slutt vil jeg bare si til dere som er unge og sliter med dårlig selvtillit; det blir bedre! Ettersom årene går og man blir eldre løper ikke hormonene like løpsk lengre, og man får det mye bedre med seg selv, som resulterer i bedre selvtillit. Men uansett alder, er det viktig å jobbe for å ha det bra meg seg selv!

Ukens spørsmål #113

Hva jobber din kjære med?
- Per Fredrik jobber som metall vokalist og bruker YouTube til å covre sanger, i tillegg til egne originalsanger. Også er han skuespiller i blant annet en veldig stor film som kommer ut neste sommer. Men det er YouTube han driver mest med, og gjør hjemme, som er grunnen til at vi begge jobber hjemmefra. Dere kan forresten se kanalen hans HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva heter fargen dere har på veggene? Den er så sykt fin!
- Den heter "skagen". Elsker den fargen! Den er så utrolig fin og lysegrå.

 

Hvor er de glitrende putene fra, de er så fine
- De har jeg kjøpt på Kremmerhuset. 

Hvordan går det med håret ditt etter at du bestemte deg for å ta bedre vare på det? Har du sett noe forskjell, og isåfall hva har funket? Har selv veldig kort hår som aaaldri vokser, og trenger gjerne tips!
- Mitt hår har begynt å vokse mye mer. Tenkte jeg kunne vise dere hvor langt det har blitt, neste gang jeg skal skifte extensions. Men ja, det har virkelig fungert å bli flinkere med håret! Hårkur annenhver gang jeg vasker håret + kaldluft når jeg føner det hjelper mye!


Hvor kjøpte du hengerene som du hang shortsene dine på?
- De er fra IKEA. 

Ser du på skam?
- Jeg gjorde det, men problemet er at man blir helt hekta. Så for meg som jobber hjemmefra, og må være streng med meg selv så jeg får jobbet, ble det vanskelig å følge med siden jeg ble sittende å se på nye episoder da jeg egentlig skulle jobbe. Så jeg måtte rett og slett kutte det ut!

 

Hvor er salongbordet fra? Utrolig pent!
- Det er fra IKEA 

Hvilken foundation bruker du? sitter den bra selv om man har hår i ansiktet?
- Akkurat nå bruker jeg Maybelline dream satin liquid. Den dekker veldig bra! Har du skjedd eller hva mener du? Om du har skjegg ville jeg nok unngått å bruke foundation der skjegget er. Men hvis du bare mener sånne små dunhår sånn som alle mennesker har, er det null problem å bruke den over hele ansiktet. 

 

Spørsmål til ukens spørsmål: Kanskje litt intimt, men hvordan får du så spretne pupper i alle topper?! Eller hva bruker du til denne toppen, der man ikke kan ha vanlig bh?
- Haha, det kommer rett og slett av at jeg har lav fettprosent, så jeg har veldig lite fett i puppene. I tillegg har jeg aldri gått masse opp eller ned i vekt, også har de heller aldri vokst fort, så jeg har ikke fått hengepupper. Også har jeg alltid vært flink til å bruke bh, så det hjelper mye! I den toppen på bildet du lurte på, bruker jeg rett og slett ingen bh under toppen. Så ikke noe hokus og pokus der, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Dette er sikkert et skikkelig teit spørsmål...men hvordan abonnerer man her?
- Ikke noe teit spørsmål i det hele tatt! Det går dessverre ikke ann å abonnere på blogger, slik som man gjør på youtube. Men, det du kan gjøre er å følge meg på facebooksiden min HER. Og under liker knappen går det ann å skru på varsler, sånn at hver gang jeg legger ut noe på facebook får du varsel om det. Jeg legger alltid ut linker til nye innlegg på facebook. Eller så kan du også skru på varsler på instagram @stinablogg, siden jeg alltid legger ut bilder når jeg har lagt ut nytt innlegg. 

 

Hei! Vil først bare si jeg elsker blogger din og hele deg :D jeg lurer på noe som kanskje en privat, men lurer på hvorfor du har sånne røde streker tvers over magen? Ser de på omtrent alle magebildene. Kanskje du har operert noe og ikke vil si det. Men lurt på dette veldig lenge. 
- Det er rett og slett sittemerker. Jeg sitter veldig ofte og jobber, og da blir jeg sittende litt slapp i holdningen, og da ender man opp med å få sittemerker. Enkelt og greit. Ikke noe operasjoner eller noe sånt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor stort er huset?
- Det er 200 kvm. Så det er god plass! 

 

Hva har du gjort med møblene du hadde i den andre huset?
- Sofaen og sofabordet ga jeg til en venninne som nettopp hadde kjøpt egen leilighet, og trengte litt møbler. Resten av møblene kastet jeg rett og slett på dynga. De var jo fra IKEA så det er veldig begrenset hva jeg kunne solgt de for uansett. 

 

Jogger du på tredemølla? Er det en grunn til at du ikke jogger ute?
- Siden vi har tredemølle med tv forran, syns jeg det er like greit å bruke den. Men jeg er også glad i å løpe ute, men da trenger man som regel litt mer planlegging i forveien. Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Snart 20'000!

Tusen takk for alle koselige tilbakemeldingene på det forrige innlegget jeg la ut, med bildedrysset fra stuen vår. Var en del av dere som spurte om vi skulle henge opp litt bilder og gardiner etterhvert, og ja det skal vi. Vi skal ha gardiner på vinduene bak sofaen, men på de andre vinduene tror jeg ikke at vi kommer til å ha gardiner. Når det kommer til bilder er dette noe jeg føler at man må ta etterhvert, når man har fått "bodd seg litt til" som min mor så fint kalte det. Da finner man bedre ut hva slags bilder man vil ha, og hvor man vil ha de. Men, det er sånt som kommer etterhvert!

Nå har jeg nettopp vært innom Plantasjen og hvaltorvet (kjøpesenteret i Sandefjord) og har fylt opp kontor / sminkerommet mitt med litt pynt, så nå begynner det endelig å bli ferdig også. Det er rart, men så fort jeg fikk opp bildene på veggen her inne, ble rommet mye større. Enda jeg har satt inn både en svær plante og noen små blomster. Tydeligvis en rar harmoni ting som gjør at det blir sånn. Tenkte uansett å vise dere rommet i video på onsdag, så da kan dere jo se det da!

Uansett, nå skal Per Fredrik og jeg snart begynne på lørdagskosen. Med godteri, tv og full avslapping. DET skal bli digg det! Spesielt etter at jeg som dere kanskje så på snapchat, løp 5 km på morgenen i dag, og har holdt på rundt i huset i hele dag. Apropo snapchat, nå er det snart 20'000 av dere som følger meg der. Så det er veldig stas!

Elsker også at jeg kan spørre dere om forslag til innlegg dere vil lese, også kommer dere med massevis av fantastiske forslag. Tenkte forresten også at jeg kunne vise litt bilder fra snapchat den siste tiden. Prøver å legge ut litt selfies + hverdagsinnlegg, så det er bare å følge meg om du vil! Heter "stinablogg" der forresten! 

Nå er endelig stuen ferdig! Bildedryss!

Wiii! Nå er endelig stua vår ferdig! Jeg må bare si det jeg, herreguuuuud så fin stua har blitt! Den ble akkurat slik jeg ville at den skulle være. Hvitt, lyst grå, med hint av rosa i form av blomster, i tillegg til at alt er veldig stilrent og uten masse småting overalt (som gjør det ekstra lett å holde det ryddig).

Så nå er jeg skikkelig fornøyd! Endelig begynner huset å bli helt ferdig. Nå er det eneste som gjenstår å handle inn litt blomster og småting til kontor / sminkerommet så er hele huset ferdig!  

Disse stolene er helt perfekte å sitte i når jeg skal skrive og trenger litt inspirasjon.
Den utsikten her er bare så deilig!


Stor og comfy sofa, som i tillegg er så fin! 
Med lavt bord forran, så vi kan ha blomster uten at de står i veien for tv'en


Ny peisovn fra Contura, som blir veldig deilig når vinteren kommer!


Kikkerter hvis vi vil se på alle båtene som kjører forbi. Hehe! 


Spisestue med plass til 6 personer, og enda flere om man drar ut bordet.
Perfekt når vi har gjester på besøk og vil sitte inne!


Hva syns du? Fint eller hva?

En dag igjennom iPhonen!

I går var Per Fredrik og jeg i Oslo for første gang siden jeg flyttet derfra. Det var veldig rart å være tilbake i byen uten å bo der. Jeg har jo bodd i Oslo i 2 år, så det er jo ganske lenge. Men selv om det var rart, var det helt ekstremt deilig å komme hjem til huset i Sandefjord på kvelden, fremfor en liten leilighet på Frogner. Siden vi var rundt i hele Oslo i går, knipset jeg masse bilder med iPhonen så jeg kunne lage en sånn "a day through my iPhone" innlegg nå. Så da kan vi jo bare starte!

07:52 - Klar for å dra til Oslo, men en kjapp selfie i speilet av dagens antrekk først. Casual klær, og min favoritt veske + skinnjakke. 

09:48 - Innom Espresso house en kjapp tur for å kjøpe litt kaffe, før vi skulle inn på VG huset. 

10:26 - Per Fredrik har nettopp blitt sminket og er klar for å sitte i Panelet (se episoden HER). 

10:34 - Kameraene er straks igang og de skal lage episode. Jeg er så heldig at jeg sitter på kontrollrommet sammen med de som lager serien, så jeg får sett alt live. Pluss alt det morsomme de klipper ut senere. Hehe!


11:56 - Per Fredrik er ferdig på VG og vi stikker en tur innom Friday's i Karl Johan for å spise litt lunsj. 

Karamell popkorn med parmesan måtte prøves, og det var utrolig merkelig, men også veldig godt!

Enchiladas med kylling var også veldig godt, men mye mindre rart. Hehe! 

14:04 - Ut på tur igjen, og her var jeg nesten ferdig hos negleteknikkeren. Deilig med freshe negler etter alt flyttekaoset

16:46 - Per Fredrik kom innom mens jeg fikk vippene mine fikset. Gud så deilig det er å bruke vipper! Fikser de forresten hos Spa Miami. Har fått en del spørsmål om det! (sponset behandling)

17:55 - Innom IKEA for 273284 gang. Vi måtte ha en del småting så da dro vi innom på veien hjem!

18:33 - Endelig på vei hjem igjen etter en lang dag med mye ærender! 

 

Kjenner jeg er glad for at så lange dager som dette kun er en sjelden gang iblant. For det blir man jaggu trøtt av! Men, jeg skal ikke klage når en stor del av dagen gikk med på skjønnhetsbehandlinger. Hehe! 

Forresten; fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvis dere vil at jeg skal lage flere av disse type innleggene. Jeg syns det var veldig gøy å ta dere med igjennom dagen min i alle fall!

Slik løper jeg intervaller - På tredemølle!

I dag tenkte jeg å tipse dere om hvordan jeg løper på tredemølle. Dette er en metode jeg selv bruker, for å øke kondisjonen fortere og for å få mest ut av treningen. Her trener jeg eksplosiv styrke, som bygger opp kroppen min på den måten jeg liker best. Måten jeg trener på tredemølle er ved å kjøre intervaller. Det tar mye kortere tid enn hvis jeg skal kun jogge. I tillegg får jeg mye mer ut av treningen. Jeg legger som regel opp økten slik: 

Oppvarming: Rolig gange i 5-7 minutter. 

Økt: Deretter løper jeg intervaller med 30 sekunders løping med veldig høy hastighet, og 15 sekunder helt stopp. Jeg pleier som regel å hoppe opp på sidene av tredemølla mens jeg har stopp, så jeg slipper å bruke tid på å skru opp og ned hastigheten på mølla. Dette gjør jeg i 4 runder.

Deretter tar jeg en pause på 2 minutter hvor jeg går rolig på mølla. Deretter kjører jeg sammen runde igjen med 30 sekunder løping og 15 sekunders stopp x 4 runder. Deretter en pause på 2 minutter. Så en runde igjen med 30 sekunders løping og 15 sekunder stopp x 4. 

Avslutning: Deretter avslutter jeg med 3 minutter rolig gange. Har jeg ekstra tid bruker jeg 5-10 min på å tøye ut. 

Trener du intervaller?

5 Sminke hacks!

- En matte leppestift i en nude farge som er noen toner mørkere enn huden kan forstørre leppene. Lyse farger popper alltid mye mer frem enn mørke, i tillegg gjør matte leppestifter at leppene ser større ut.

- Velg hvor du vil ha fokus. Enten øyne eller lepper. Dette er viktig når du skal gjøre festsminke og vil gjøre litt ekstra ut av sminken. Da er det viktig å enten gå for mye rundt øynene, eller sterke farger på leppene. Om du velger begge blir det fort altfor mye, og man kan se litt klovnete ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Om du har vært litt uheldig med at du har fått sminke i hårfestet, kan du enkelt fjerne det med en sminkefjerner serviett når du er ferdig med å sminke deg.

- Putt fingeren inn i munnen og ta leppene rundt og dra ut, for å fjerne overflødig leppestift. Så det ikke havner på tennene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Når det kommer til hudsminke  er «Less is more» et smart utgangspunkt for å slipper «cake face» altså at sminken blir kakete. Prøv å legge på litt og litt, istedenfor å legge på masse foundation fra starten av. Bruker du mindre produkter kommer også ansiktet til å føles mye lettere ut. Bare pass på å bruke en bra concealer før du legger foundation så du får maksimalt dekke på problemområde.

12 Ting jenter gjør!

- Vi sender stygge selfies til nærme venniner, men til kjæresten gjør vi oss alltid litt ekstra fine.

- Vi sammenligner oss selv med andre jenter, selv om vi burde være fornøyd med oss selv akkurat sånn som vi er.

- Vi går alltid på do sammen. Selv om kun en av oss må på do.

- Vi tar med altfor mye ting i veska. Solkrem, paraply, speil, sminke, sysaker, hårbørste, solbriller, og lista fortsetter. Men trenger vi egentlig noe av det? Sjeldent bruker vi noe annet enn bankkortet, og kanskje solbrillene. Men kjekt å ha med resten, bare sånn i tilfelle..! 

- Vi shopper fordi vi ikke har noe å ha på oss. Til tross for at skapet hjemme er stappfullt med klær.

- Om vi har på oss langermet genser på en varm dag. Er det fordi vi enten ikke gadd å barbere oss under armene, eller så glemte vi det. 

- Selv om vi har 25 bh'er i klesskapet, er det kun 2-3 som blir brukt fordi de er enten super comfy eller så får du puppene til å se ekstra smashing ut!

- Vi kan sitte på do i 20 min, selv om vu var ferdige etter 1 min. Rett og slett fordi vi begynte å scrolle igjennom instagram, også måtte selvfølgelig snapchat og facebook også sjekkes mens vi først var igang. Og før vi vet ordet av det sitter vi å ser DIY videoer på YouTube..

- Vi tar av oss bh'en det sekundet vi kommer hjem.

- Når vi kjeder oss sjekker vi kjøleskapet, men vi finner aldri noe godt. 15 minutter etterpå sjekker vi kjøleskapet igjen, selv om det fortsatt ikke er noe godt der.

- Om vi har en dårlig hår / sminkedag blir vi veldig frustrerte og i dårlig humør.

- Ser vi jenter vi egentlig syns er pene, finner vi alltid på en eller annen drittkommentar. 

 

 

Gjør du også noe av dette?

Video: Walk in closet - Tour!

Nå kan jeg endelig vise dere hele walk in closet mitt! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan det ble, og er så overlykkelig over å endelig ha eget rom til klærne mine. Alt av interiør er så hvitt og fint, og jeg har endelig begynt å elske klærne mine igjen. Dette hjalp virkelig på gleden over å sette sammen antrekk. Har laget en video til dere der jeg viser hele rommet og hvordan jeg organiserer alt.

 

PS; Husk å abonner på kanalen min for å få med deg alle nye videoer jeg legger ut! Abonner HER 
(det er forresten helt gratis å abonnere)

Slik sminker jeg øyenbrynene mine! Steg-for-steg!

Nesten daglig får jeg spørsmål om hvordan jeg sminker øyenbrynene mine. Derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere enkelt step for steg, hvordan jeg gjør det fra start til slutt. Jeg har også laget en video du kan se HER. Men vil også vise med bilder, da det er lettere å se litt nærmere. 

For å sminke brynene mine trenger jeg litt produkter. De produktene jeg bruker er en dipbrow pomade fra Anastacia Beverly Hills. Den er lett å jobbe med, og gir et fint resultat. Det går fint ann å bruke andre pomader også, så lenge det er en pomade. Deretter bruker jeg også en øyenbrynspensel, og en øyenbrynskost. For min del er det veldig viktig at penselen gir skarpe og tynne linjer, så det ikke blir rotete tykke linjer. 

1. Start med å fjerne alt av sminke fra brynet, og børst deretter igjennom brynet slik at alle hårene ligger riktig vei. Napp eventuelle overflødige hår.

2. Deretter tegner jeg et omriss rundt halve brynet som er innerst mot øyet.

3. Den andre halvparten av brynet fyller jeg inn godt. 

4. Deretter blender jeg ut linjene, ved å pushe linjene inn mot midten av brynet. Når jeg gjør det på denne måten blir brynet lysere og ikke like påsminket innerst, som gir en pen faded effekt. 

5. Deretter børster jeg igjennom brynet igjen.

6. Så går jeg til slutt over hele brynet og ser om det er noen steder som trenger litt mer påfyll med farge. 


 

Og slik blir da resultatet! 


Sminker du brynene dine?

 

12 Ting du kan gjøre i solen!

Nå er endelig sommeren her, og mange av dere har enten nettopp tatt sommerferie, eller får ferie nå straks. Men, selv om solen har kommet, har kanskje ikke fantasien til å gjøre andre ting enn å kun sløve i solen kommet. Derfor tenkte jeg å gi dere noen tips til hva dere kan gjøre ute i solen, for å få mest ut av sommeren!
 

- Dra på badetur. Ta deg en tur på stranda og kjøl deg ned i vannet. Personlig kommer jeg nok til å vente bittelitt lengre før jeg hopper ut i vannet. Men det er bare å prøve seg allerede!

- Ta bilder. Nå som det er sommer og sol er det den perfekte anledningen til å ta masse bilder. Lyset er finest når det er solnedgang. Så sleng med deg kameraet på tur, og knips i vei!

- Dra på cafè med venninne. Ta dere en iskaffe sammen mens dere sitter ute i solen.

- Ta en tur ut i parken med venner. Ta gjerne med noen spill dere kan spille, og litt god mat!

- Grill. Ta med deg en engangsgrill i parken sammen med venner og god mat, og vipps så har du en fin ettermiddag! Er du så heldig at du har grill hjemme kan du godt invitere noen venner på besøk og grille med de!- Flytt treningen utendørs. Om du liker å trene styrke kan du like gjerne gjøre det utendørs. Da får du masse frisk luft og du får nyte solen samtidig som du trener. Personlig elsker jeg å jogge utendørs om sommeren!

- Dra på shopping. Ta en tur inn til byen og gå rundt i handlegatene og kjøp noen nye klær. 

- Les. Jeg elsker å lese i blader og på blogger. Så fort jeg får litt ekstra tid i hverdagen legger jeg meg ut i solen og leser et blad eller to!

- Dra på fjelltur. Du kan enten stikke en tur i skogen i nærheten av der du bor, og ta en dag med litt god mat og noen timers gåtur. Eller så kan du ta med deg telt og virkelig oppleve naturen for en natt. 

- Handle inn blomster. Bruk tiden i solen til å pynte opp i hagen. Klipp gresset, luk ugresset vekk, og pynt opp med masse fine planter. Har du ikke hage kan du godt pynte opp litt ekstra med blomster innendørs. Plantasjen er forresten et genialt sted å dra hvis du vil ha masse å velge mellom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Spis is. Altså, det er ikke sol og sommer uten is. Stikk til nærmeste kiosk og kjøp en stor softis med masse strø, og nyt den i solen!

- Drikk vin på verandaen om kvelden. Min favoritt. Hehe! Gjerne med litt ost og kjeks ved siden av. 
 

Hva liker du å gjøre i solen?

Nå er walk in closet ferdig!

Wiiiii! Nå er endelig walk in closet helt ferdig! For en drøm det er å ha så god plass til klærne mine! Endelig har jeg full oversikt over hvor alt er, noe som gjør det super enkelt å velge ut hvilke klær jeg skal bruke. Alt av interiør er helt hvitt, så alt av klær kommer veldig godt frem, også blir hele rommet så lyst og inspirerende. Noe annet enn den mørke brune garderobeløsningen jeg hadde i leiligheten, som i tillegg hadde skyvedører så jeg fikk aldri noe oversikt. 

Nei folkens, det er utrolig hvor mye materialistiske ting kan skape lykke! Kjenner det bobler inne i meg av lykke hver gang jeg går inn på rommet. Ah, endelig elsker jeg klærne mine igjen. Det er deilig det! Har også filmet inn masse fra walk in closet som jeg skal redigere sammen, og legge ut her på onsdag. Da viser jeg litt mer hva jeg har oppe i skuffene, hvordan jeg organiserer ting, og en full oversikt over klærne mine. Her er det garantert noen organiseringstips å plukke med seg, så nå er det bare å glede seg til videoen kommer ut! 

Ukens spørsmål #112

Hvor mye penger kostet huset?
- Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å skrive så mye om det på bloggen. Men siden både Drammens Tidende og Sandefjordsbladet allerede har skrevet om det, kan jeg like greit skrive det her. Selve huset kostet 5,7 mill og med all oppussingen vi har gjort + omkostninger har det kommet på rett over 6 millioner totalt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg har svarte hår på armene mine, og har veldig lyst til å ta dem vekk, siden jeg ikke syns det er noe fint. Har du tips til hvordan jeg kan barbere dem vekk, og om det er noe spesielt jeg må tenke på?
- Selv fjerner jeg håret på armene mine, fordi jeg slet med samme problem. I begynnelsen barberte jeg de, men det er veldig stress da det vokser veldig fort tilbake. Så etter en stund begynte jeg heller å epilere de. Det tar litt lengre tid, og gjør litt vondt, men da trenger man kun å gå over armene hver 2. - 3. uke. Så jeg vil definitivt anbefale å investere i en epilator. 

 

Kan du lage en ny morgen rutine eller en kvelds/natt rutine i det nye huset?
- Det kan jeg gjøre! Må bare komme igang med å bo litt her først. Hehe!

 

Kan du legge ut bilde av uteplassen osv når det er ferdig?
- Hmmm.. Må se ann hvordan det blir, fordi jeg ønsker ikke at noen skal kjenne igjen hvordan det ser ut her, da vi ikke ønsker at uvedkommende skal komme hit. Men jeg har lagt ut innlegg med bilder av terrassen, som du kan se HER 

Har dere ikke gjesterom, hvis dere får overnattingsbesøk av familie osv?
- Vi hadde egentlig tenkt til å ha det. Men vi droppet det, og brukte heller det rommet som treningsrom. Det er begrenset hvor ofte man har overnattingsbesøk av familie, da de kun bor litt over en time unna, og heller kjører hjem om kvelden. Men vi tenker å kjøpe inn sånn oppblåsbar seng i tilfelle vi skal ha overnattingsbesøk noengang. 

 

Har dere kjøpt det sammen?
- Ja. Kan du ha sånn at du leier et lokale i Oslo, eller noe sånt og selger noen av klærne dine?? Da kunne vi jo møte deg!
- Oi det var smart! Men nå ga jeg bort veldig mye klær til Fretex da jeg flyttet, så det blir nok ikke med det første at det blir noe "kles-salg". Men kanskje etterhvert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Visst ikke du hadde vært sammen med PelleK, hadde du fortsatt bodd i den leiligheten i Oslo eller hadde du flyttet uansett?
- Jeg hadde nok flyttet ut derfra etterhvert uansett. Naboene i den blokka var helt ærlig helt grusomme å bo rundt. Da mange av de bråkte, ruset seg og var ekstremt truende. Ville aldri trodd at det skulle være så skummelt å bo på Frogner, men den gang ei. 

 

Jeg bare lurer på hvordan livet ditt var når du var ung? Var det fart og spenning hele tiden, eller skjedde det mer når du ble voksen? Har du de samme gamle vennene dine fra videregående eller er du med de "nye" vennene dine? 
- Jeg var veldig sosial da jeg var yngre, og var stadig vekk ute og hadde det gøy. Festet også mye mer før, enn hva jeg gjør nå. Nå foretrekker jeg å ta et par glass vin og sitte i armkroken til Per Fredrik, fremfor å dra ut på byen. Det er rart å si det, men jeg føler nesten jeg har vokst fra det å ville dra ut å feste. Når det kommer til venner er jeg både med de jeg ble kjent med på videregående, men også de jeg ble kjent med da jeg bodde i Oslo.

 

Utrolig fin jumpsuit! Hvor er den fra?
- Ja, er den ikke fin? Jeg elsker den! Du finner den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om det ikke hadde vert for kroppspresset, hadde du trent så mye som du gjør idag?
- Helt ærlig så kjenner jeg ikke på så mye kroppspress. Vet ikke om det er fordi jeg begynner å bli voksen, og ikke går på skole eller whatever. Men jeg trener rett og slett fordi det er bra for kroppen, og da føler jeg meg sunn og frisk!


Hvor er speilet og lysene fra?
- Begge er fra IKEA. Speilet finner du HER, og lysene finner du HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jobber Per Fredrik hjemmefra?
- Jepp! Vi begge jobber hjemmefra. Han har studio i den ene delen av huset, og jeg har kontor i den andre delen. Veldig deilig at vi endelig bor sammen, så vi kan være med hverandre når vi ikke jobber. 

 

Siden dere har to kjøkken osv. skal dere liksom ha en del av huset vær på dagtid, og å kjærestekos sammen på kvelden?
- Nei. Det ene kjøkkenet tilhører studiodelen, og er bare sånn lite ekstrakjøkken som Per Fredrik bruker litt på dagen. Men det kjøkkenet vi faktisk bruker er i hoveddelen av huset. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

PS; give away på facebooksiden min HER, der du kan vinne alt på bildet under!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

B-day party!

I går var jeg i bursdagsselskap til en god venninne fra Drammen, Camilla. Hun fylte 22 år for ikke så lenge siden, så da feiret vi det i går, med et skikkelig grillparty. Eller.. Det var jo ikke så mye grillmat da. Det var heller mer sommermat! Men vi satt ute og koste oss i alle fall! Herregud, jeg kommer ikke over hvor deilig det er at det endelig er skikkelig sommer og bra vær her i Norge. Vi satt ute til langt over 23 i går, og det var fortsatt varmt! 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla hadde laget masse god mat til oss. Og jeg som vanligvis ikke klarer å spise så veldig mye, spiste plutselig to store porsjoner fordi det var så godt! Gjett om jeg skal ta litt inspo herfra til sommermat! Ovnsbakt kylling med pesto og parma var definitivt en vinner!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor kul er ikke kaken? Skikkelig regnbuekake!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt ble det en utrolig koselig kveld, og det var veldig koselig å se igjen litt venninner. Det har blitt så mye flyttekaos den siste tiden, så jeg har nesten ikke rukket å se venninner i det hele tatt. Så det gjorde det ekstra koselig!

En fin overraskelse!

inneholder reklamelink

Har dere hatt en fin helg så langt? Det har virkelig jeg! I går hadde vi grilling i huset, sammen med litt familie. Det ble masse grillmat, vin og marshmallows så alle ble i godt humør for å si det mildt! Hehe! Mamma tok en runde i hagen og viste meg alle hva slags forskjellige blomster jeg har i hagen, og det var ikke få for å si det sånn! Fant også ut at jeg har en gigantisk pion busk, som btw er verdens fineste blomster. Så det var en fin overraskelse! I tillegg hadde vi masse rosebusker, et syrintre, og en haug jordbærplanter. Så nå kommer jeg til å spise jordbær til jeg triller bortover! 

Jeg har jo nesten ikke rukket å utforske hagen enda, fordi gresset har rukket å bli så utrolig langt. I tillegg til at vi nesten ikke har hatt tid til noe annet enn å sette opp møbler og jobbe. Så det var gøy å endelig ta en ordentlig tur rundt i hagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit - HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg straks avgårde for å kjøpe gresstrimmer, poste litt pakker på posten. Også skal jeg rett videre til Drammen siden venninnen min Camilla skal feire bursdagen sin. Så da blir det grillparty i dag også! Selv om jeg skal hjem i kveld, så da blir det kun redbull på meg. Hehe! 

Enkelt og genialt hårtriks!

Okey folkens, nå har jeg et genialt tips jeg vil dele med dere! Dette er noe jeg gjorde for lenge siden, men av en eller annen grunn har glemt bort. Men nå forleden begynte jeg å gjøre det igjen, og jeg plutselig husket jeg hvor genialt trikset er! 

Trikset er nemlig å føne håret med kaldluft. Da blir håret helt sinnsykt mye mykere, og det floker seg ikke like lett. Det tar selvfølgelig litt ekstra tid, siden du bruker kaldluft fremfor varmluft på hårføneren. Men til gjengjeld får du silkemykt hår, som ikke har blitt frizzy av føningen. I tillegg sparer du håret for varmeslitasjen som kommer fra føningen. Genialt ikke sant?

PS; Det er ikke alle hårfønere som føner kaldluft. Så jeg anbefaler dere å sjekke dette nøye før dere går til innkjøp av en ny hårføner. 

New in from Michael Kors!

Endelig har jeg fått kjøpt en veske fra Michael Kors som jeg har hatt lyst på lenge! Nemlig i "selma" modellen. Problemet har bare vært at jeg ikke har visst hvilken farge jeg skulle kjøpe den i. Jeg har allerede nok svarte vesker, så det var helt uaktuelt, og de andre fargene jeg hadde sett var heller ikke så fine.

Men når jeg var innom Michael Kors butikken på Karl Johan i forrige uke, fant jeg den endelig i en kald gråtone, som jeg elsket! Så da måtte jeg bare kjøpe den med en gang! Og det kunne jeg ikke vært mer fornøyd med. Den er så utrolig fin og den passer til så mye forskjellige antrekk.

Kjøpte også lommebok i nesten lik farge, så det ble et sett. Vil dere høre noe rart? Jeg har ikke brukt lommebok på flere år! Altså, jeg har sikkert 10-15 forskjellige lommebøker. Men jeg bruker de aldri. Som regel tar jeg alltid bankkortene i lomma på jakka, eller i innerlomma på veska.

Men etter at jeg kjøpte dette settet har jeg endelig skjønte hvorfor det er smart å bruke lommebok. Alt ligger jo så smart på plass. I tillegg til at jeg ikke mister kvitteringer som jeg må ha til regnskapet mitt! 


 

Fine ikke sant?

Endelig er terrassen klar!

Woho! Nå er endelig verandaen klar for årets grillinger, sene kvelder med vin + ost og kjeks, og late sommerdager. Vi fikk alle terrassemøblene levert i går kveld, og holdt på med å skru de sammen til nærmere midnatt. Litt slit, men så verdt det! Kan nesten ikke forstå hvor fint hele huset har blitt nå! Og terrassemøblene var virkelig kronen på verket! 

Siden vi bor rett ved havet, er det ekstra koselig å sitte ute på verandaen og se utover mot havet. Det er virkelig ingen tvil om at vi kommer til å kose oss mye her ute i sommer! I tillegg er vi så heldige at nesten hele verandaen er under tak, og vi har varmelampe, så her kan vi kose oss utover de sene sommerkveldene!I kveld kommer foreldrene mine, søsteren min og kjæresten hennes på besøk hit, så nå skal terrassen innvies med grilling og noe godt i glasset! Eller, det ble et par glass vin med litt ost og kjeks i går kveld da vi endelig var ferdige. Så litt innviet er terrassen allerede! Hehe! 

Blomster shopping til huset!

Herregud som tiden flyr i det nye huset. Altså, klokken er snart halv 9 og jeg føler jeg ikke har rukket over halvparten av tingene jeg må gjøre. Men det er kanskje sånn når man nettopp har flyttet? Vi holder enda på å gjøre siste finish på å pakke ut av ting, og i dag har vi fått handlet inn både blomster og litt pynteputer for å pynte opp her. Det er helt drøyt hvor stor forskjell litt blomster kan gjøre. Plutselig ser stuen og walk in closet mye mer "levende" ut, om dere skjønner?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble to av den grønne planten her, som vi har satt på hver sin side av tv'en. Den rosa står midt på spisestuebordet. Kan vise dere litt mer bilder av stua så fort vi har fått fikset opp ferdig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi rydde enda mer i huset, og forhåpentligvis kommer straks IKEA med hagemøblene våres. De skulle levere de mellom 16 og 22 i dag, så vi venter enda i spenning. Mon tro om IKEA har gjort enda en feil, så vi ikke får de i dag? Håper for en gangs skyld at alt går som det skal, fordi jeg begynner å bli veldig klar for å få alt ferdig og klart! 

Endelig er sminkebordet ferdig!

ENDELIG er sminkebordet nesten helt ferdig! Nå har elektrikeren nettopp satt opp lysene, og med unntak av at ting må ryddes på plass inne i skuffene, er sminkebordet mitt ferdig. Sminket meg nettopp forran det, og herregud så deilig det var å ha et eget hjørne for sminkingen. Det er så deilig å ikke ha all hverdagssminken min i en sminkebag, men heller i en skuff så jeg lett kan finne det jeg trenger. Også er det jo genialt med lys, fordi da er jeg ikke avhengig av lyset utenfor. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjenner at det å ha et eget bord som sminkebord virkelig kommer til å gjøre hverdagen mye lettere. For ikke å snakke om når jeg skal fikse håret mitt. Nå trenger jeg ikke å stå på en stol inne på badet lengre, fordi jeg er for lav for å nå opp til speilet (haha, short girl problems). Nå kan jeg bare sitte og chille forran speilet. Gjett om jeg kommer til å sitte her i mange timer. Hehe, sminkedukke sa du?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Uansett, nå skal vi straks ut for å kjøpe inn litt blomster til huset. Det trengs virkelig litt farge inne i alt det hvite i stuen, walk in og kontoret mitt. Så når vi kommer hjem igjen kommer endelig terrassemøblene våre, så da skal vi sette opp de og gjøre siste finish på ting her, så blir det endelig ferdig! 

Video: Flyttevlog!

Mens vi flyttet inn i huset, filmet vi en del under flyttedagene. Det har jeg satt sammen til en viddeo nå, så dere kan følge med på prosessen. Housetour kommer etterhvert så fort vi får flyttet ordentlig inn!