hits

juni 2015

Familie kommer først

Da jeg nettopp hadde stått opp i dag morres, ringte søsteren min meg og sa at tantebarnet mitt hadde veldig lyst til å komme på besøk. Etter gårsdagens, og egentlig dagens storm var det veldig godt å ha søsteren min og tantebarna mine der med meg. Den siste måneden har jeg virkelig fått se hvem mine ekte venner er, og hvem som ikke er så ekte. Og er det èn ting jeg setter nært så er det familie. Familien min og de ekte vennene er ikke der kun for å få bloggen sin linket. Men fordi de faktisk er glad i meg. Skal ikke gå så mye inn på akkurat dette nå, siden jeg føler det blir litt rart å skrive om. Men jeg hadde en veldig fin dag i Oslo sentrum med jentene i dag. Emmeline fikk se slottet, som hun var veldig interessert i å gå opp til for å besøke kongen. Hehe! Og vi spiste en god lunsj på Hard Rock Cafè. Må bare skryte av hvor barnevennlig de er der. Her kom de med barnemeny, fargeblyanter og eget glass som barna kunne ta med hjem. Så Emmeline var mildt sagt i godt humør! 

Kommer ikke over hvor søt diva Emmeline ser ut med solbrillene mine! 
Jeg redder liv på min måte

Well.. That escalated quickly. Hadde ikke regnet med at mitt forrige blogginnlegg skulle bli lest av over 35'000 personer, og få så mange kommentarer. Har ikke hatt sjangs til å lese og svare på alle kommentarer enda. Men skal svare på litt flere etterpå. Av kommentarene jeg har lest så langt, har innlegget skapt store reaksjoner hos mange. Mange har vært veldig enig med meg, og andre har vært veldig uenig og virkelig vist det. 

Vil bare oppklare en ting. Jeg mente ikke at man er overvektig selv om man har strekkmerker. Ble kanskje noe feil formulert i mitt blogginnlegg. Men det jeg mente var at hvis man ikke har strekkmerker blir man i dagens samfunn sett på som ikke ekte. Hvor ofte hører dere ikke modeller og skuespillere blir hyllet fordi de viser stolt frem strekkmerkene sine? Fordi de da viser at de er "ekte". 

Da jeg la ut innlegget visste jeg at det kom til å komme mye hatkommentarer. I was ready. Innlegget jeg skrev, skrev jeg veldig hardt fordi jeg ønsket å skape en debatt om dette temaet. Jeg syns det er viktig at vi slutter å glorifisere sykt overvektige mennesker og drittmat. For å gå inn på et lite sidespor. Ta en titt på Honey Bobo som har blitt sendt på tv. Der vises en overvektig unge, og hennes ekstremt overvektige mamma frem som underholdning. Moren viser hele tiden at det er helt ok å være så overvektig. Barnemishandling vil nå heller jeg kalle det. For å se at en mor gir barnet sitt så ekstremt usunne matvaner, er alt annet enn underholdning og ok. 

Jeg kunne kommet med så ekstremt mange eksempler på hvordan matindustrien og media gjør det "ok" å spise drittmat og være overvektig. Men jeg har allerede snakket om dette mange ganger på bloggen før. Blant annet i videoen: sannheten om maten du spiser. Og ja, jeg vet det kommer til å komme masse drittkommentarer fremover. Jeg er helt klar for det :-) For hver gang jeg ser alle menneskene jeg har inspirert til å starte en sunn livsstil med sunn mat og mosjon, da er det verdt det. Jeg er ikke noe lege, men jeg har min måte å redde liv på! 

Drittlei "ekte" kropper!

Er det èn ting jeg begynnner å bli drittlei av, så er det at samfunnet skal være så "ekte". Har du ikke strekkmerker, cellulitter eller en fettprosent som gjør deg overvektig, er du ikke ekte. Overskrifter som "Slik ser ekte kvinner ut i Victoria's secret bikinier" (ref) gjør meg sint. Samfunnet prøver hele tiden å normalisere og ufarliggjøre overvekt, mens vi burde få opp øynene og fatte konsekvensene av hvor farlig overvekt faktisk er. Å være sykelig overvektig begynner å bli normalt. Faktisk er hver femte person på gata her i Norge overvektig. 

Så det er kanskje ikke så rart at det normalisereres å være overvektig. Men å hylle folk som spiser seg til døde? Det er bare sykt. Å hylle folk som faktisk gjør noe for helsen sin, det er jeg helt med på. Men når man hele tiden skal mase om å få mer "ekte" kvinner på forsiden av magasiner, og det som kommer på forsiden er en sykelig overvektig kvinne, er det noe galt med verden.

Jeg har alltid fått slengt dritt etter meg, fordi jeg alltid har vært slank. Den gangen jeg bestemte meg for å sette igang med en 30 dager uten sukker utfordring fikk jeg motgang fra flere hold. Folk fortalte meg at jeg ikke kunne gjøre dette, for da kom jeg til å gå ned i vekt, og bli enda tynnere. Foreldre kjeftet på meg fordi jeg anbefalte barna deres å kutte ut sukkeret. 

Hvorfor?

Fordi det å spise sunt, er plutselig feil for mange. Å trene og passe på næringsinntaket er ekstremt. Det er sjukt. Folk vil ikke se deg gjøre det. Hvorfor ikke? Fordi de klarer det ikke selv, og da er det lettere å trykke ned andre som faktisk klarer det. Skjønner dere ikke hvor farlig det er å spise store mengder sukker? Skjønner dere ikke hvor farlig det er for kroppen å ikke trene? Skjønner dere ikke hvor mye dere ødelegger deres egen helse og fremtid, fordi dere spiser dritt og ikke trener? 

Jeg er drittlei av at det er ok å slenge dritt til folk som trener og spiser sunt. Men hvis jeg hadde gått bort til en overvektig person og sagt "spis litt mindre a tjukka", hadde jeg blitt sosialt drept. Men å slenge "spis litt mer a, skinny bitch" har alltid vært greit for folk å slenge etter meg. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har gått på stranden og tilfeldige folk har slengt kommentarer om at jeg er tynn, burde spise mer, er bulimiker, osv etter meg. Og løftet så mye som et øyenbryn. For det er jo helt ok å slenge dritt etter tynne, er det ikke?

Hvis jeg skriver innlegg om kosthold, føler jeg et press for å skrive "husk at det er lov å unne seg godteri iblant da dere". Hvis ikke kommer folk og slenger med leppa, og kaller meg et dårlig forbilde. Et dårlig forbilde fordi jeg viser leserne mine sunne alternativer til lørdagsgodisen. Et dårlig forbilde fordi jeg ikke slenger frem masse godteri og brus på lørdagskvelden. Jeg har hele livet mitt vært slank. Jeg har aldri vært hverken gravid eller overvektig. Derfor har jeg ingen strekkmerker, cellullitter eller slapp hud. Jeg har alltid tatt vare på kroppen min, og behandlet den med respekt. Det kommer sikkert en dag i fremtiden da jeg vil ha barn, og da kan det godt hende jeg ender opp med strekkmerker og slapp hud. Men ikke faen om jeg skal ødelegge kroppen min, fordi jeg er lat og spiser dritt. Hell noes! Og det burde ikke du heller! Husk at kroppen din er det eneste stedet du skal være så lenge du lever, så behandle kroppen din med respekt. 

Man kan hylle overvektige så mye man vil, men de kommer fortsatt til å få ekstreme helseproblemer. Så vennligst slutt å legitimiser det å være sykelig overvektig. Prøv heller å faktisk gjør noe godt for helsen din. 

Light weights baby!

Da var det mandag og ny uke! I helgen tok jeg litt halvveis fri fra bloggen, for å være med venner. Victoria var hos meg fra torsdag til lørdag, og vi hadde det så utrolig morsomt sammen. Ekte mini humor på sitt beste! Resten av helgen var jeg med et par kompiser fra Bergen, som var i Oslo i helgen. Festet ganske hardt med de på fredag, som dere som følger meg på snapchat kanskje så?

Så resten av helgen tok vi det helt med ro, og hadde det veldig gøy. Sjeldent jeg kan dra en Ronnie Coleman linje, og folk faktisk skjønner spøken. Så det ble mye "yeaaah buddy, light weights baby" i helgen. Haha, skjønner dere ikke hva jeg mener, får dere titte på Ronnie Coleman treningsøkt på youtube. 


Nå skal jeg straks dra på bursdag for Maria Kassandra. Hun er 24 år i dag, så gratulerer snuppa! Har litt dårlig tid nå, så jeg må runde av. Men kamera blir med på bursdagen! 

Ukens spørsmål #65

 Bor du på Oslos vestkant eller østkant?
- Jeg bor på vest. Akkurat hvor på vest ønsker jeg ikke å oppgi av sikkerthetsmessige årsaker.

 

Har ikke du en katt? Hvordan går det når du passer hund da?
- Jeg har egentlig katt. Men den er igjen i Hokksund. Hadde planer om å ta den med inn til Oslo. Men har ombestemt meg, da jeg syns det var litt slemt å gjøre det, i og med at den kan gå helt fritt ute i naturen hjemme hos foreldrene mine. Mens her i Oslo måtte den vært inne i leiligheten hele tiden. Har veldig lyst på et lite kjæledyr. Men det er et ekstremt stort ansvar å ha en hund, så da prøver jeg ut å være litt barnevakt imens! 

 

Har du silikon?
- Dette spørsmålet har jeg fått en god del ganger, og jeg begynner å bli lei av å svare på det. Men nei, jeg har ikke silikon. Hadde jeg hatt det, hadde jeg vært åpen om det og sagt det. 

 

Hvis folk skriver til deg på Facebook, Bloggen etc, og spør om dere skal treffes.. Om de for eksempel ikke er fra Oslo området, men er på ferie der i sommer. Hva er svaret ditt da som regel?
- Jeg har tidligere hatt meet ups der dere kan komme og hilse på meg. Men jeg pleier aldri å møte blogglesere for å treffes utenom på meet ups. Så svaret hadde nok blitt nei. Men hvis dere ser meg når dere er i Oslo, er det bare å komme bort å si hei! 

 

Kan du anbefale et redigeringsprogram som man bare kjøper som en cd for eksempel og ikke trenger nett for ? Hvor man kan redigere alt fra lysstyrke, til hvitere tenner og hudfarge, alt liksom :) Men helst ikke svindyrt. Hadde blitt superglad for svar!
- Jeg bruker picmonkey.com. Men det er kun på nett. Tror man kan bruke adobe lightroom uten å ha nettverkstilkobling. Men det koster ca 150-200,- kr i måneden. Har aldri brukt lightroom før, så vet ikke om man får gjort alt der. Men jeg vil anbefale deg å heller ha netttilkobling og bruke picmonkey (som er gratis) siden det er veldig brukervennlig.

 

Hvor er genseren din fra? Den var kjempefin <3
- Den er fra Nelly! Kan kjøpes HER.Syntes du 50mm Linse 1,8 er bra, og syntes du den linsa som følger med til kameraet er bra (18-55mm)?
- Jeg hadde 50mm 1,8 linsen før jeg kjøpte 1,4 versjonen. 1,8 er laget av plastikk og er en del billigere. Men den gir dårligere kvalitet på bildene, og hos meg slet den alltid veldig med å finne fokus. Så vil anbefale deg å heller kjøpe 1,4 versjonen med en gang. 18-55 mm linsen som følger med til kameraet er en helt ok linse, som passer til det meste. Det eneste minuset med den er at den ikke gir noe dybde i bildene, og siden f tallet på den er 3,5 så slipper den ikke ganske dårlig med lys, noe som er dumt hvis du fotograferer på mørke steder.

 

Tips til treninsøvelser til å få trente og strammere lår? liksom innsiden av lårne... Og treningsøvelser til å få bort sidefett på magen så den blir mer stram?
- Jeg vil anbefale deg å oppsøke en flink personlig trener, og be han/hun sette opp et styrketreningsprogram til deg. Jeg har ikke kompetanse til å sette opp treningsprogram til andre, så jeg kan ikke gi deg noen andre råd enn det. Men de øvelsene jeg bruker for å trene rumpe og ben, som jeg syns at fungerer best er utfall og knebøy. Og ikke vær redd for å løfte litt vekter! 

 

Hvordan fant du ut at du ville begynne å blogge, og hvor gammel var du?
- Jeg begynte å blogge da jeg var 17 år, etter at kusinen min Eveline anbefalte meg å starte med det. Bam, 5 år etterpå og jeg jobber med det på fulltid! 

 

Hvilken treningstights er favoritten din? Ser etter ny og er så usikker på hvilken jeg skal kjøpe!
- Har ingen favoritter. Men jeg liker veldig godt Røhnisch sine tightser! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Jentedag med Vicky!

I dag har jeg hatt en skikkelig jentedag med Victoria. Hun kom til meg i går, også dro vi ut og spiste noe hinsides mye mat på Friday's. Her snakker vi svær burger, desseret og øl. Og på toppen av det ble det godteri når vi kom hjem. Haha, er det mulig å være så trøkketryner? 

I dag har vi virkelig fått gått av oss alt vi spiste i går. Ble en god shoppingrunde i Karl Johansgate. Fikk tak i litt forskjellige nye plagg. Blant annet en casual grå kjole som jeg har sett etter en stund. Og endelig fant jeg den! Nå skal vi sminke og fikse oss litt, før vi stikker på et vors med noen venner av meg. Blogges i morgen dere!

Siden sist @Snapchat

Må starte innlegget med å skryte litt av meg selv. Jeg har faktisk blitt flinkere til å oppdatere snapchat den siste tiden! Før la jeg kanskje noe ut en gang i uken, men nå prøver jeg å legge ut noe flere ganger om dagen. Har også begynt å legge ut mer matbilder, sånn at dere kan få et innblikk i kosholdet mitt. Dere spør meg jo så utrolig ofte om hva jeg spiser. Så hvorfor ikke bare vise det? 

Legg meg gjerne til på snaphat om du ikke allerede har det. Heter stinablogg der :-) Send meg en søt snap, så skal jeg prøve å svare! 

Hvordan komme over en ekskjæreste

I mitt liv har jeg vært i forskjellige forhold med gutter. Et som varte lenge og ble til et samboerskap, og noen litt kortere. Noen av gangene har jeg vært den som gjorde det slutt, og andre ganger har jeg blitt dumpa. Å gå igjennom et brudd kan ofte være veldig tungt. Man kan ligge inne i senga i flere dager, og føle at verden går under. Men, etterhvert blir ting faktisk bedre. Tro det eller ei! 

Nå er ikke jeg noe samlivsekspert, men jeg har litt erfaring når det kommer til forhold. Både min egen erfaring, og igjennom venninner som har snakket mye med meg når de har gått igjennom et brudd. Derfor vil jeg skrive et innlegg for å gjøre bruddet litt lettere for deg.

 

Ikke drøm deg bort i de positive minnene
- Veldig ofte husker man ting som bedre enn det de faktisk var. Spesielt hvis man er midt i en kjærlighetssorg. Da blar man gjerne igjennom alle bildene på telefonen, man har tatt med eksen, og mimrer på alle de gode stundene. Man blir enda mer trist, og tenker at man aldri kan ha det så bra med noen, som man hadde det med den personen. Men, var egentlig de stundene så bra som du husker de? Kanskje kranglet dere mye, kanskje han løy til deg, var utro, var respektløs mot deg? Prøv å komme deg ut av boblen der du husker alt som perfekt. For hvis du spør meg, så er det som regel alltid en grunn til at forhold tar slutt. Og hvis forholdet hadde vært så bra som du husker det, hvorfor ble det da slutt?

Skriv ned en liste med alle de negative tingene i forholdet deres og grunner til hvorfor det ble slutt. Hver gang du havner i den tankegangen om at forholdet deres var perfekt, ser du på den listen. 

 

Ikke send han meldinger på fylla
- Klokken nærmer seg tre på natten, du er på byen og er ganske full. Plutselig får du den gode idèen at du skal sende han en melding eller ringe han, for å enten prøve å få han tilbake, eller fordi du skal kjefte på han. Det er så kleint dagen derpå da du våkner opp og skjønner at du har ringt opp eksen 34 ganger på fylla, og han ikke har svart en eneste gang. Mitt tips til deg; slett nummeret hans før du drar ut på byen!

 

Få en hobby
- Når man er i et forhold bruker man gjerne veldig mye tid sammen, og man sender gjerne hverandre mye meldinger. Når det da blir slutt, har man plutselig masse ekstra tid i hverdagen. Derfor anbefaler jeg deg å finne en ny hobby, for å dekke denne tiden. Har du for mye tid til overs kan du fort kjede deg, og bruke mye tid på å savne eksen. Da det ble slutt mellom meg og ekssamboeren min i oktober, valgte jeg å legge all min tid i blogg, trening og venner. Og det er jeg så utrolig glad for i dag at jeg gjorde.  Det er ok å gråte!
- Når det har blitt slutt, er det helt ok å gråte. Desto tidligere du får all gråtingen ut av systemet, desto fortere går kjærlighetssorgen over. Dra på butikken og kjøp en svær boks med is, masse godteri, og sett på den tristeste kjærlighetsfilmen du kan finne. Gråt til du blir hes og tom for tårer. 

  

Vær med venner
- Denne går litt hånd i hånd med å få seg en hobby. Når det blir slutt i et forhold er det veldig viktig å være sosial, så du ikke føler deg veldig ensom. For desto mer ensom du føler deg, desto vanskeligere blir det å komme over eksen. Og ikke minst. Snakk med venninnene dine om hvordan du føler deg. Ring de, eller be de hjem til deg og virkelig snakk om følelsene dine. Det hjelper så utrolig mye å snakke om ting, og før du vet ordet av det føles ting så mye lettere. Det er ikke uten grunn at jeg nesten kaller Nora for psykologen min, haha! Hver gang det alltid har skjedd noe i livet mitt, er hun den jeg går til. Og gud så utrolig mye det hjelper å snakke med henne! 

 

Ikke stalk han på facebook
- Jenter.. Bare innrøm det. Vi har alle gjort det. Men det å søke han opp på facebook og instagram, ender aldri godt. Det er ikke noe gøy å se at han er ute med venner og har det bra, mens du fortsatt ligger hjemme og gråter. 

 

Ta deg en tur på byen, og se på "menyen"
- Når man har vært i et forhold en god stund, glemmer man fort de andre kjekkasene som finnes der ute. Man tenker ofte "ah, jeg kommer aldri til å finne en så bra gutt igjen". Men der tar du feil! Nå er kanskje ikke byen stedet å finne din neste kjæreste. Men du får i alle fall sett litt på hva som finnes der ute, og åpnet øynene for at det finnes noe bedre enn den dusten som dumpet deg! 

   

Hvem er du?
- Når man har vært i et forhold over lengre tid, er det viktig å finne ut av hvem man selv er. Hvem er du uten eksen din? Hva har du lyst til å gjøre med fremtiden din? Prøv å virkelig finn deg selv, før du kaster deg inn i et nytt forhold. 

 

Til slutt. Vær tålmodig, og la sårene gro. Forstå at ting kan ta tid. Men husk, det går alltid over til slutt :-) Håper disse tipsene kan hjelpe deg ut av kjærlighetssorgen. Del gjerne dine historier i kommentarfeltet hvis du vil, så kan jeg prøve å gi deg litt tips om du trenger! ♥

Video: Leiligheten min!

I dag blir det endelig omvisning i leiligheten min! Dette er en video dere har spurt etter veldig mye, og nå har jeg endelig fått laget den! Det har vært så gøy å innrede leiligheten, akkurat sånn som jeg ville ha den! Hvis det er noe du lurer på hvor er kjøpt, er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg der :-)Video: Slik lager du blomsterkrone!

Da har videoen NRK laget med meg kommet ut på deres nettsider. Der viser jeg dere hvordan jeg lager blomsterkrone med ekte blomster. Blomsterkranser er det perfekte hodeplagget i sommer, enten om du skal på sommerfest, bryllup eller bare vil pynte deg litt ekstra til hverdags! 

Trykk HER eller på bildet for å komme til videoen.NRK og Fotokurs!

I dag har jeg vært med på mye spennende. Begynte dagen hos NRK og spilte inn litt morsomme ting. Det kommer til å komme ut på nett senere i dag, på NRK sine sider. Så da får dere følge med! Etter jeg var ferdig på innspilling måtte jeg løpe rett videre til Grand Hotell, der Nikon holdt fotokurs for oss bloggerne som ligger under Nettavisen. Fikk lære utrolig mye bra, som jeg definitivt kommer til å bruke til bloggbilder. 

Nå er det på tide å skifte ut hælene med joggesko, og komme seg ut i finværet. I dag står styrke og løping utendørs på planen. Så da er det bare å sette igang!

Nytt til leiligheten!

Tidligere i dag dro jeg endelig en tur opp til Plantasjen. Har syntes at det har vært litt vel "nakent" i leiligheten, når det kommer til blomst og pynt. Så det var virkelig på tide å gjør noe med! Det er helt utrolig hvor mye litt blomster hjelper på friskheten i hjemmet. Som jeg alltid pleier å si "always have fresh flowers in your home". Og det er ikke uten grunn! Litt farger og godlukt er aldri feil! Ble det ikke fint?

Tenkte forresten å ha en apartment tour som onsdagsvideoen. Hva tenker dere om det? Er fortsatt et par småting jeg mangler. Men det går vel bra fordet?

Nå har nettopp Maria Kassandra vært innom en tur med lille Liam. Hun skal reise denne uken, så jeg skal passe den lille chihuahuaen hennes for henne frem til fredag. Det blir så koselig det! Og ikke minst smart å ha en liten prøve på om jeg skal kjøpe meg hund selv. Har jo så utrolig lyst på en liten hund selv, men for meg er det ekstremt viktig å vite at jeg er klar for det. Uansett, nå må jeg komme igang med å lage middag. Kjenner det rumler i magen!

Er du klar?

Mandag, og ny uke! Er dere klare? Det er virkelig jeg! Jeg har startet dagen med en god runde blomster shopping. Så nå er stuen og kjøkkenet freshet opp! Det er utrolig hvor mye litt blomster og planter pynter opp! Skal knipse litt bilder etterpå, så dere kan se. Først vil jeg bare vise dere gårsdagens antrekk. Siden søsteren min var på besøk knipset hun litt bilder av meg. 

Nå skal jeg straks ut en tur igjen. Har et par ærender jeg må gjøre. Også er jeg nødt til å få kjøpt inn litt bestikk. Altså, det er utrolig hvor vanskelig det er å få tak i fint bestikk. Jævla bestikk liksom?! Burde jo være lett som en plett, men neida! Wish me luck! 

Ukens spørsmål #64

Hva ser du etter i en gutt?
- Hmm. Vanskelig spørsmål! Gutten må være snill og omtenksom. Jeg syns også det er viktig at man har mange like interesser. Som for eksempel trening. Da kan man gi hverandre råd og tips, og man kan trene sammen. For meg er det også ekstremt viktig at man har tillit mellom hverandre, og at man kan stole på hverandre. Også skal jeg ikke legge skjul på at gutten må være litt kjekk. Hehe! :-)

 

Hvor er antrekket fra? Kjempefint!
- Shortsen er fra Runwaydreamz og toppen er fra Primark. 

Hva het hotellet du var på i Berlin?
- Det het Steigenberger hotel am kanzleramt. Selv om jeg kun sov der en natt, er jeg veldig fornøyd med hotellet. Det la litt utenfor selve bykjernen, så det er litt dumt. Men absolutt er bra hotell :-)

 

lurer på om du har noen anbeflaning på en plass i oslo hvor man kan få nappet og formet bryn til en innafor pris? Vet ikke om du gjør det selv eller hos en salong, men jeg viste ikke hvem andre jeg kunne spørre:) om du vet om en plass, kan du si hva adressen er og hva det heter?
- Jeg har aldri gått til en profesjonell for å fikse brynene mine, så jeg har dessverre ingen erfaring med dette. Jeg hadde aldri turt å latt noe fikse brynene mine. Siden mennesker har så forskjellig syn på hva som er fint. 

 

Er den nye leiligheten langt unna kollektivet du bodde i?
- Det er i en annen bydel :-)

 

Til ukens spm: På eselsparkene, har du 3 sett med hver fot?
- Med hver fot ja :-) Så jeg sparker 15 ganger med hver fot, også gjør jeg det i tre omganger (sett). 

Hvor kommer kameraet ditt ifra? Å hva type er det? Skulle gjerne visst, skal kjøpe kamera selv men hver ikke hvilket. Så kanskje jeg kan kjøpe det som du har! 
- Jeg tror jeg kjøpte det på netonnet.no. Kameraet mitt er Canon EOS 650D. Grunnen til at jeg liker det er fordi at det har en flipp skjerm, så man kan se seg selv når man tar bilde. Veldig kjekt for meg som tar mye bilder med stativ og selvutløser. Når det kommer til akkurat hvilket kamera du skal kjøpe, så anbefaler jeg å kjøpe et speilreflekskamera, og kjøpe en 50mm 1,4 linse. 

 

Kan du legge ut oppskriften på de grove rundstykkene? Liker å få flere oppskrifter og ideer på hva man kan spise - pluss at det er veldig gøy å bake!
- Har lagt ut oppskriften på de grove rundstykkene jeg skrev om i innlegget "Slik er mitt kosthold" HER. 

Hvilke planer har du for sommeren?
- Mine planer er å være i Oslo i sommer. Jeg reiste såpass mye i fjor, at jeg føler ikke noe behov for å reise i år. Syns uansett det er best å reise på vinteren, sånn at man heller får et avbrekk fra den kalde vinteren i Norge. Det er ikke mange månedene det er bra vær i Norge, så hvorfor reise bort når det endelig er bra?

 

Hvis du ikke kunne hatt bloggen din som jobb lengre, hva ville du jobbet med da?
- Da hadde jeg nok villet jobbe som journalist, personlig trener eller fotograf. Det er jo mye av det samme som jeg gjør nå! 

 

Hvilken størrelse har du på Kähler vasen din?
- Den som er i sølv og hvit er i medium størrelse. Den i rosa og hvitt er i liten størrelse.Hva syns du om at 12 åringer bruker spraytan og tar solarium?
- Solarium er det 18 års aldersgrense på. Så det er fy fy! I tillegg er solarium ekstremt skadelig, så det burde virkelig ikke 12 åringer eller 40 åringer for den saks skyld bruke. Spraytan derimot er helt innafor. Det er trygt og ikke skadelig, og det er en fin måte å bli brun på.

 

Du er aldri med Joachim (noobwork) lengre, er det en grunn til det?
- Vi har veldig mye å gjøre begge to, så vi får ikke vært like mye med hverandre som før. Men vi er fortsatt gode venner, og ringer hverandre iblant. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 

VG lista topp 20 med familie!

I går hadde jeg en veldig morsom kveld med storesøsteren min Madeleine, fetteren min Magnus og et par kompiser til. Vi startet kvelden hos meg med gode drinker. Har ikke drukket sprit på vors på noen år, så det var gøy å leke seg frem med blandevannet. Hehe!

Da vi hadde blitt i god form gikk vi ned til Rådhusplassen og så litt på konserten. Siden ingen av oss orket å stå inne i menneskemengden stakk vi heller bort til Lawo uteterrasse og drakk noen flere drinker. Møtte også på noen gamle klassevenninner av søsteren min. Skikkelig morsomt å se igjen jenter man ikke har sett på lenge. Plutselig var vi alle voksne! 

Etter noen drinker dro vi hjem igjen til meg og skiftet antrekk før Madeleine og jeg dro på Baroque. Der var det virkelig liv i går! Vi danset og drakk champagne helt til stengetid og hadde det så utrolig gøy sammen! Da utestedet stengte gikk vi hjem og lagde oss litt nattmat, før vi stupte ned i senga og sovnet med en gang!Selv om jeg ble i ganske god form i går, så er jeg utrolig nok ikke noe dårlig i dag. Stor tommel opp for det! Tror nattmaten og det å drikke masse vann før vi la oss hjalp. Har til og med tatt masse bilder til bloggen i dag. Kjekt å ha en store søster som er flink bloggfotograf! 

Møt meg på VG lista topp 20 i kveld!

Nå er jeg klar for VG lista topp 20! Har fått med meg noen gode venner som snart kommer hit for å vorse litt. Så drar vi nedover til rådhusplassen etterhvert! Tenkte bare å si ifra til dere at jeg skal dit i kveld, i tilfelle noen av dere vil møte meg og si hei! Hadde vært veldig koselig å sett noen av dere der i kveld! Regner ikke med at jeg kommer til å stå helt innerst ved scenen, men heller litt lengre bak. Sånn at dere vet det :-) 


Skal du på VG lista topp 20 i kveld?

Feste på en torsdag?

I går ble det en tur ut på byen, med min gode venn Kristoffer, og noen venner av han. Vi startet kvelden hjemme hos meg med litt drinker og musikk. Etterhvert dro vi til Baroque og tok et par glass Champagne, før vi endte opp på Sollihagen. Syns det er så morsomt å dra ut på torsdager, for da er ikke utestedene overfylt med mennesker. Deilig å faktisk kunne sette seg ned og skravle med venner mens man drikker, og ikke bare stå som sild i tønne! 

Dere som følger meg på snapchat har kanskje sett noen av videoene jeg la ut i går? Herregud, så mye rare ansiktsgrimaser jeg lager når jeg har drukket et glass eller to. Så hvis du vil ha en god latter, bør du legge meg til på snapchat! Heter stinablogg der :-)5 Styrkeøvelser du kan gjøre hjemme!

Etter at jeg flyttet inn i den nye leiligheten, har jeg blitt helt hekta på hjemmetrening. Rulle frem yogamatten mens jeg gjør noen øvelser med musikk på full guffe passer meg helt perfekt! Og det som er enda bedre, jeg sparer masse tid! Siden jeg slipper å dra helt til gymmet, og jeg slipper å måtte vente på at andre skal bli ferdige med maskinene. 

Har kommet frem til et lite styrkeprogram som tar ca 20 minutter å gjennomføre, og siden det snart er sommer og de fleste skal på ferie der det ikke er noe gym, tenkte jeg at jeg kunne dele dette programmet med dere. Du trenger ikke noe utstyr for denne økten. Har du ikke yogamatte kan du heller legge et par håndklær oppå hverandre. 

For å vise dere øvelsene har jeg testet ut en ny måte. Istedenfor å filme eller legge mange bilder etter hverandre, har jeg heller lagt bildene sammen til GIF bilder, slik at dere kan se hvordan øvelsene gjøres. Smart eller hva? Fortell meg gjerne om du liker denne metoden, så gjør jeg det gjerne igjen! 

 

Men tilbake til treningen. Slik ser programmet ut:

Leg raises - 15 repetisjoner * 3 sett

Planke - 30 sekunder * 3 settKnebøy - 15 repetisjoner * 3 sett 

Eselspark - 15 repetisjoner * 3 sett 

Dips på stol - 15 repetisjoner * 3 sett 

Gjør gjerne øvelsene rett etter hverandre, i tre omganger for en mer effektiv økt.

Lykke til :-) 

10 Ting du kan gjøre på en regnværsdag!

Det er ikke alle dager i sommerferien, som er like solfylte. Noen dager regner det og bare tanken på å kle på deg og gå ut av døren, gjør at du grøsser! Men, det kan fort bli kjedelig å sitte inne hele dagen. Derfor har jeg kommet opp med en liste med 10 forskjellige ting du kan gjøre de dagene i sommerferien da det regner. Kle på deg den mest komfortable pysjen og slapp av hele dagen mens du gjør disse tingene: 

1. Les blogger. Mine favorittblogger er Sophie Elise, Kenza, Kissies og Angelica Blick

2. Se en film, eller to. Noen av mine favoritter er: "The Duff", "The wedding ringer" og "The interview". Eller så kan du se på serier. Mine favoritter er; "The big bang theory", "Modern family", "Drop dead diva", "RuPauls drag race", "Orange is the new black" og "New girl". 

3. Organiser garderoben din. Gi alt du ikke bruker lengre til Fretex, pakk alt av vinterklær i esker og legg det vekk. Så du får god plass til klærne du bruker for denne sesongen!

4. Handle på Ebay! Jeg finner alltid så mye fint og billig på ebay. Men det tar litt tid å finne de beste kuppene, så du må ha god tid. Så denne passer ekstra godt på en lat regnværsdag!

5. Lag hjemmelagde rundstykker. Har lagt ut en oppskrift HER som du bare må prøve ut! 

6. Ring noen du ikke har snakket med på lenge. Enten om det er en venninne, bestemor eller onkel er det alltid koselig å catche up med venner og familie! 

7. Pamper yourself! Ta en ansiktsmaske, kroppsskrubb, hårkur og et langt bad. 8. Les en bok! Har du en bok du har hatt lyst til å lese altfor lenge, men som du aldri har rukket å lese? Bruk dagen til å lese boken! 

9. Organiser bildene dine! Gå igjennom bildene du har på kameraet og pc'en din. Skriv ut favorittene og sett de i et album. Husk; alt elektronisk blir ødelagt en eller annen gang. Så det er viktig å bevare bildene godt! Legg gjerne en kopi av alle bildene i en dropbox mappe, så du har en ekstrakopi i tilfelle noe skulle skje! 

10. Skriv en liste med 5 mål du vil nå. Dette er jeg veldig nøye på å alltid gjøre. Dersom du setter deg klare mål for hva du vil oppnå, er det så mye lettere å oppnå det du vil klare!

 

Hva liker du å gjøre på regnværsdager?

Video: Primark Haul!

Da var det på tide med en ny ondagsvideo igjen! Var i Berlin for et par uke siden, og handlet veldig mye nytt og fint på Primark. Dere har spurt meg masse om jeg kunne lage en innkjøpsvideo / haul av tingene jeg kjøpte. Selvfølgelig kan jeg det! Så i dagens video viser jeg dere alle innkjøpene jeg gjorde på Primak! 

 

Slik er mitt kosthold!

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg spiser, hvor mye jeg spiser, om jeg spiser godteri, om jeg teller kalorier, osv. Så istedenfor å svare en og en i kommentarfeltet, vil jeg heller skrive et litt utdypende innlegg om det hele. Det med kosthold er noe som opptar oss alle, og jeg er opptatt av å ha et sunt kosthold, som er sunt både for sinn og kropp. 

Mat kan gjøre store underverker for kropp og helse. Det er ikke for ingenting at folk pleier å si "du er hva du spiser". Spiser du sunt og riktig, føler du deg bra. Men hvis du kun spiser drittmat, føler du deg ofte som dritt også! 

Når det kommer til mitt eget kosthold har jeg veldig få regler. Jeg teller hverken kalorier eller karbohydrater. Og når det kommer til hippe mat trender, holder jeg meg langt unna. Jeg spiser god gammaldags sunn mat. Ikke noe spirulina, sjøgress, eller noe annet dritt som mediene elsker å skrive om. Men ordentlig mat, med proteiner!

For jenter, er det èn ting som vi faktisk burde bli flinkere til, så er det å spise mer proteiner. Når jeg lager mat, prøver jeg alltid å ha en matvare som er rik på protein. Kjøtt, fisk, ost, kylling, melk, bønner, osv er rikt på protein, så jeg prøver alltid å ha minst èn av de tingene dominant på mattallerken. Bortsett fra det er jeg veldig glad i frukt og grønnsaker. 

På bildet under kan du se hva jeg handlet da jeg var innom matbutikken sist. Dette er mat for noen dager. Her er det frukt til smoothies, og bær til frozen yoghurt. Disse tingene pleier jeg alltid å drikke/spise da søtsuget kikker inn. Begge deler er perfekt på sommeren. Videre er det grønnsaker, kylling, ris, og tikka masala blanding til lunsj og middag. Sammalt hvete og gjær er til grove rundstykker som jeg pleier å lage for å spise til frokost, som jeg har kjøttpålegg på. 

Som dere ser er det ikke noe frossen pizza, brus eller godteri her. Men det betyr ikke at jeg holder meg 100% unna det. Får jeg veldig lyst på litt godteri så spiser jeg det. Men da spiser jeg ikke 5 sjokoladeplater, og et par potetgullposer. Da spiser jeg heller en liten mengde og koser meg med det. Man trenger ikke å være livredd for slike matvarer. Men man burde være obs på inntaket. Drikker man for mye brus, spiser for mye godteri og ferdigmat, ødelegger man kropp og helse over tid. Jeg har et lite motto her i livet "kroppen din er det eneste du må bo i hele livet, hvorfor ikke gjøre det til et sted du trives, fremfor et sted du hater?". Med det, betyr det at man skal behandle kroppen sin med respekt. Ikke sult deg, og ikke overspis. Lær deg å finne en balanse som passer til deg. 

Den perfekte frynsejakke!

 

Hvor kul er ikke denne jakken? Jeg har fått helt dilla på frynser den siste stunden. Da moren min var på besøk hos meg i Oslo på fredag, nevnte jeg det til hun. Og tror dere ikke hun hadde tidenes kuleste frynsejakke liggende hjemme i klesskapet da? Å joda! Så da jeg var på besøk hos familien på søndag, ble jakken med hjem til meg! Jeg holdt faktisk på å kjøpe en lignende i svart for ikke så lenge siden. Men det er jeg glad jeg ikke gjorde. Beige er mye finere, og passer best når det er sommer! 

Nå skal jeg sette igang med å skrive et kostholdsinnlegg som kommer på bloggen senere i dag. Dere spør meg veldig mye om hva jeg spiser, så da tenkte jeg å lage en liten oversikt! Så følg med på bloggen etterpå! 

10 Ting som er Typisk meg!

Jeg tror vi alle har noen ting som er veldig typisk oss selv. Som vennene våre alltid sier "det er så typisk deg!", og som er ting som kjennetegner deg.  Jeg syns alltid det er så gøy å lese hva som er typisk folk, for da kan jeg lære mer om de som person! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som liker å vite hva som er typisk andre? Så derfor skal jeg si noen ting som er veldig typisk meg! Fortell meg gjerne hvilke ting som er typisk deg! 

Barbie dilla - Helt siden jeg var veldig ung har jeg hatt helt barbie dilla. Jeg lekte med Barbie helt til jeg var tenåring, og hadde rommet fullt av barbie dukker og hus! Er ikke for ingenting at jeg var den første som kjøpte Barbie til tanteungen min. Hehe! 

 

Alltid tidlig ute - Når jeg skal på avtaler, rekke tog, og lignende er jeg alltid veldig tidlig ute. Hvis jeg ikke er minst ti minutter for tidlig ute, blir jeg superstressa! Hater alltid når andre er for sene til møter og avtaler, så da nekter jeg å være det selv! 

 

Skal alltid gjøre ting med en gang - Hvis det er noe jeg gleder meg til å gjøre, så gjør jeg det alltid med en gang. Til og med da jeg var på IKEA og handlet inn klesskap, og kom hjem godt over 23 på kvelden. Da var det ikke snakk om at den garderoben skal settes opp dagen etterpå! Da holdt jeg heller på til halv fire på natta med å sette det opp. 

 

Liker å være alene - Helt siden jeg var liten har jeg alltid likt å være alene. Jeg er ikke den type person som er nødt til å være sosial hver eneste dag. Jeg syns selvfølgelig det er veldig koselig å være med venner. Men bare ikke hele tiden. Da hadde jeg blitt gal. Haha! 

Banner mye - Er det èn ting jeg alltid får kjeft for i videoene mine, så er det fordi jeg banner. Men altså, når man har bannet siden man var 3 år, er det vanskelig å slutte. Det har blitt som en del av talemåten min. Så dere får nok bare bli vandt med det! 

 

Rotete - Jeg elsker når det er helt ryddig og rent. Men av en eller annen grunn blir det så fort rotete! Jeg pleier alltid å rydde det helt plettfritt hver kveld. Men da jeg våkner dagen etter er det plutselig rotete igjen! Hmm, må være noen som bryter seg inn her eller noe, haha! Hvis noen har gode råd til hvordan man kan bli mer ryddig, taes de imot med åpne armer!

 

Litt for ærlig - Når jeg skal si meningen min, så sier jeg den. Da gidder jeg som regel ikke å legge på et filter og dytte noe under en stol. Da sier jeg det rett ut! Tror de fleste venninene mine vet at hvis de spør meg om de kan gå med en kjole, og jeg sier ja. Så er det fordi jeg faktisk mener det, og ikke bare jatter med. Hvis jeg derimot syns at hun ikke burde gått med kjolen, trust me, jeg hadde sagt ifra! Heller være en ærlig person, enn en som jatter med! Danseløven - Når jeg er ute på byen hater jeg å sitte rundt et bord hele kvelden. Jeg vil danse og ha det gøy! Så jeg drar som regel med alle venninnene ut på dansegulvet og danser til de ikke orker lengre! 

 

Frøken Liste - Når det kommer til å skrive lister på ting, er jeg litt ekstrem. Jeg skriver lister på nesten alt mulig, for å få best mulig oversikt. Aner ikke hvor mange kladdebøker jeg har liggende rundt, med haugevis av lister. 

 

Utålmodig - Jeg er helt ekstremt utålmodig. Det verste jeg vet er å havne bak trege mennesker når man gå på gata, uten mulighet for å gå forbi. Jeg vil at ting skal skje fort og effektivt. Tar ting for lang tid blir jeg gal! 

 

Hvilke ting er typisk deg?

Klar for sommeren?

Flere enn meg som begynner å bli i skikkelig sommer humør? Nå vet ikke jeg hvordan det er rundt i landet, men her i Oslo har solen tittet godt frem, og sommeren er virkelig igang. Sommeren er uten tvil min favoritt årstid. Det er som at man våkner opp fra en dvale. Man kan endelig gå i kjoler og shorts. Spise en is mens man sløver i skyggen. Spise blåskjell mens man drikker vin på Aker Brygge. Sole seg i parken med venner mens man hører på musikk og drikker en kald øl. Dra på badetur. Se en konsert eller to. Ah, dere, sommeren er så bra!Ukens spørsmål #63

Syns det er greit at 12 åringer bruker sminke?
- Ja, hvorfor skal ikke det være greit? Husker selv jeg hadde helt lipgoss dilla da jeg var i den alderen, og måtte alltid ha minst 7-8 lipglosser i lomma så jeg alltid hadde noe å velge i, haha!   

 

Hva er forskjellen på å bo i et kollektiv og å bo i leilighet?
- Bokollektiv er når man bor med flere personer i en leilighet eller et hus. Bokollektiv er en del billigere, siden man er flere som bor sammen. Det er mest vanlig at studenter bor i bokollektiv, siden det er billigere enn å bo alene. Da jeg bodde i bokollektiv bodde jeg med tre andre. Men nå bor jeg i leilighet alene. 

 

Hvor er den nydelige blondetoppen fra "Å være et bilde" - innlegget fra?
- Det er en body fra Bik Bok. Det er ikke så lenge siden jeg kjøpte den, så tror den fortsatt er i butikk.

 

Fungerer fjernkontrollen du bruker på kamera, på telefoner og andre kameraer også? Drar til syden med kjæresten om et par uker, så hadde vært kjekt å hatt en sånn da!
- Den fungerer kun på noen Canon kameraer. Er litt usikker på om man kan få tak i fjernkontroller til telefoner. Men i verste fall er det bare å bruke tidsutløser som allerede er på de fleste mobiler.  
 

Jeg får oransje bryn av øyenbrynspudderet, og lurer på hvordan det ser ut på deg? Har samme farge osv som du har. 
- Hmm. Jeg får ikke det, så det er litt vanskelig å si hvorfor du får det. Men èn ting som er viktig å gjøre, er å børste vekk foundation og pudder fra bryna, før du tegner de på. Er dine egne bryn oransje eller veldig lyse, kan også det være grunnen. Så ville anbefalt deg å farge brynene, hvis de er grunnen til at du blir oransje.  

 

Hvor kjøpte du toppen du har på deg på bilde?
- Den er HERFRA.

 

For en stund siden spurte du og vi hadde noen råd om hvordan en kunne komme seg opp på morgenen, når alarmen ringte. Har du funnet en løsning? Tar gjerne imot tips!
- Har begynt å bruke alarmtonen "presto" på telefonen. Den er helt grusom å høre på, så den får meg opp på morgenen! Ellers hjelper det også å ha et glass vann ved siden av senga, som jeg kan drikke med en gang jeg våkner. Har også merket at hvis jeg begynner ser igjennom ting på mobilen, og legger meg under dyna igjen, sovner jeg med en gang. Så det prøver jeg å slutte med, hehe!  

 

Hvor er det du liker best å gå småturer i Oslo? 
- Hvis jeg skal gå i sentrum av Oslo, liker jeg å gå i Frognerparken og langs Akerselva. Hvis jeg vil litt utenfor bykjernen, er jeg veldig glad i å gå en tur langs Sognsvann. Hvordan tjener du penger på blogg når kun de 20 mest leste får betalt?
- Jeg ligger under Nettavisen/Side2 så mine avtaler er litt annerledes. Ønsker ikke å gå så mye inn på det finansielle med blogging, da jeg syns det er et tema mediene har dekket nok. 

 

Hva heter du på snapchat?
- Der heter jeg stinablogg :-) 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 

Tiden går for fort!

Nå skal jeg straks dra hjem til Hokksund en tur. Tantebarnet mitt skal feire 4 års dagen sin i dag, så da drar jeg hjem en tur for å feire med henne. Rart at den lille jenta har blitt så stor allerede! Syns ikke det er lenge siden hun var en liten baby, som jeg nesten ikke turte å holde i armene mine. Syns fortsatt det er rart at jeg er tante. Det høres så voksent ut! Enda merkeligere er det at søsteren min har to barn. Søsteren min liksom! Som jeg føler jeg nettopp lekte med Barbie med! Men det er allerede 10-15 år siden. Sykt hvor fort tiden går! Men, nå får jeg slutte å mimre her. Ville bare innom og ønske dere en god søndag, og vise dere dagens antrekk. Gikk for en ganske casual kjole i dag. Sammen med et par øredobber og krøllete hår ble det den perfekte kombinasjonen, så det ble pyntet, men ikke overpyntet. Kjolen kan forresten kjøpes HER 

(innlegget inneholder affiliatelink)

Kähler vase = Materialistisk lykke!

Da jeg var ute i stad, fikk jeg endelig tak i en Kähler vase. Har siklet på en slik vase veldig lenge! Så da jeg var i Bogstadveien i stad, og så at de hadde en Kähler butikk, måtte jeg innom og kjøpe med vasen! Syns den passet perfekt inn i sofakroken min. Er dere ikke enige? Nå mangler jeg bare litt mer pynt, og et bilde på veggen, så begynner leiligheten å bli ferdig! Er så fornøyd med den, for her er det skikkelig "meg". Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk det er å endelig ha sitt eget sted. Et sted der jeg kan bestemme hvordan det skal se ut, og hvor jeg er helt fri fra regler. Ah, lykke ♥

Nå skal jeg se flere episoder av Orange is the new black. Har fått helt dilla jeg! Hihi :-)

Skummelt like!

I går hadde jeg en skikkelig jente dag med moren min. Vi shoppet og gikk på restauranter sammen, og hadde det skikkelig koselig sammen! Etter at jeg flyttet til Oslo har jeg ikke fått vært så mye med familien min, så det er alltid koselig når noen av de kommer på besøk. Så i går tok jeg fridag fra bloggen, så jeg fikk vært skikkelig mye sammen med mamma. Noe som er helt merkelig, er hvor like vi egentlig er i personligheten. Har aldri merket det før nå, siden vi har bodd sammen. Men når man får ting litt på avstand, skjønner man hvor like man er! En av tingene vi begge lo veldig av, er hvor tidlig ute vi alltid er. Vi skal alltid være ute i god tid til alt, og er vi ikke 10 min for tidlig ute, blir vi helt stressa! 

Da moren min hadde dratt hjem, hoppet jeg rett i pysjen mens jeg slappet av med litt frukt og godt mens jeg så på "Orange is the new black". Jeg er vel ikke den eneste som er helt hekta på det? Det er helt skummelt hvor fort tiden går når man ser på det. Vips så var klokken halv tre på natten! Jeg stod opp for kun et par timer, så nå er døgnet mitt helt snudd! Får prøve å snu det tilbake i kveld, for det å stå opp klokken 13 på dagen er ikke aktuelt for denne frøkna! 

Nå må jeg nesten løpe. Har noen ærend jeg må ordne i dag! Så vi får blogges mer senere :-) Ha en fin lørdag dere!

Ok å snikfotografere fordi jeg er blogger?

På vei til kiropraktoren i dag, hendte det en litt morsom/klein/rar opplevelse. Jeg satt alene på trikken, og merket at et par jenter som satt med moren sin stirret veldig på meg. De hvisket imellom seg, og begynte å peke på meg. Litt ubehagelig, og kleint. Men jeg begynner å bli vandt med det at blogglesere stirrer, fordi de kjenner meg igjen fra bloggen. 

Men da de skulle til å gå av bussen, så jeg at den ene jenta fiklet veldig med mobilen sin. Plutselig gikk kameralyden av, og hun tok bilder av meg. Siden jeg satt rett ved utgangen der de stod sa jeg bare til henne "unnskyld, hvis du leser bloggen min kan jeg godt ta et bilde med deg, men å snikfotografere meg, syns jeg at er litt ubehagelig". Mens jeg snakket merket jeg er kameralampen på mobilen hennes lyste, så hun filmet sikkert mens jeg snakket også. Istedenfor å svare meg, snudde hun seg bare til moren sin og begynte å snakke et språk jeg virkelig ikke skjønte, før de til slutt gikk av bussen.

Vet ikke helt hva jeg skal tenke om hele situasjonen.. Vet ikke om jeg skal le, eller blir irritert. For det er jo ganske frekt å snikfotografere noen. Og ikke minst kleint for min del. Er det ikke bedre å komme bort og si hei isteden? Jeg syns i alle fall det er så mye hyggeligere når dere kommer bort og sier hei, og heller spør om å få ta bilde med meg, istedenfor å snikfotografere meg..

Hmm. Merkelig og klein situasjon! Hva tenker dere? Syns dere det er greit å snikfotografere noen?Sheinside  - Jakke

Nelly - Body og sko  (affiliatelinks) 

Bik Bok - Shorts og solbriller
Slik fungerte IPL hårfjerningen!

// annonse

For en måned siden skrev jeg et innlegg om Lumea Precision Plus. Det er en maskin som fjerner hår på legger, under armer, underliv, ansikt og hvor enn du måtte ønske, i opptil 8 uker! Etter at jeg skrev om maskinen, kom det inn mange spørsmål fra dere, om hvordan den fungerer, om den faktisk holder det den lover, hvor ofte man må bruke den, osv. Nå som jeg har brukt den i litt over en måned, tenkte jeg at jeg kunne skrive et oppfølgingsinnlegg, der jeg svarer på spørsmålene deres! 

Hvordan fungerer den?
- Maskinen sender varmeimpulser til hårrøttene, som gjør at håret løsner, og hindrer nytt hår i å vokse ut.  

 

Hvor ofte må man bruke den?
- I starten må man bruke den annenhver uke, de første fire eller fem behandlingene (obs; hyppigere behandlinger fører ikke til raskere eller bedre resultater). Etter det må man bruke den hver fjerde - åttende uke, avhengig av hvor raskt håret kommer tilbake. 

Hva ble resultatet ditt? Fjernet den alt håret?
-  Nå har jeg gjort 3 behandlinger, og jeg merker stor forskjell allerede! Håret vokser ut mye saktere, og nå trenger jeg kun å barbere leggene og under armene en gang i uken. På underlivet syns jeg ikke den har gitt like sterke resultater. Men jeg merker også stor forskjell der! PS; det er først etter 4-5 behandlinger at resultatet virkelig merkes. 

 

Hvordan bruker man maskinen?

1. Når du skal bruke maskinen første gang er det viktig at du tester på et lite hudområde, og venter 24 timer for å kontrollere at du ikke har fått noen hudreaksjoner. 

2. Før du bruker maskinen må du barbere området du vil bruke maskinen på.

3. Skru på apparat, og velg intensitet (hvilken intensitet finner du i brukermanualen). 

4. Plasser apparatet mot huden slik at hele sikkerhetsringen er i kontakt med huden, og trykk ned. Når lampen lyser grønt, trykker du på knappen for å sende ut et lysblink.

5. Repeter denne prosessen på hele det ønskede hudområdet. OBS; det kan være smart å bruke en hvit øyeblyant for å markere hvilke steder du har behandlet.

OBS; Dette er bare en kortversjon av hvordan man bruker apparatet. Jeg anbefaler deg å lese hele bruksanvisningen godt før du bruker apparatet :-)

 

Kan jeg bruke maskinen?
- Under finner du en oversikt over hvilke hudtoner, og hårfarger som maskinen passer til. 

 

Gjør det vondt å bruke maskinen?
- Jeg syns ikke at det gjør vondt i det hele tatt! Man kjenner det blir litt varmt, og det kan stikke bittelitt. Men langt ifra noe smerte! 

 

Hva gjør jeg om jeg ikke er fornøyd med den? 
- Hvis maskinen ikke virker innen 120 dager, får du pengene tilbake! 

 

Interessert i å teste ut maskinen? Da kan du trykke HER for å kjøpe den. Der finner du også mer informasjon om produktet, og en film som viser deg hvordan du bruker produktet :-)

Dagens antrekk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra et event med Nelly. De skal lansere en egen side for oss som samarbeider med de, hvor det kommer til å skje mye spennende ting. Mest spennende blir det selvfølgelig for oss som samarbeider da, hehe! Så det blir mye backstage ting! 

På eventet fikk vi også en god introduksjon i Adobe Lightroom, som er et bilde bilderedigeringprogram. Jeg har jo brukt picmonkey veldig lenge, og det fungerer jo egentlig veldig bra. Men jeg elsker å finne måter som gjør at jeg kan forbedre bildene mine på. Så lightroom skal jeg absolutt gå til anskaffelse av, og teste ut! Vi var også heldige og fikk plukket med oss noen nye plagg og sko, så de kommer i antrekksbilder fremover, hehe! Hadde med meg skjønneste Maria på Nelly eventet. Etter eventet rakk vi og få tatt litt antrekksbilder! Video: Berlin Vlog!

For et par uker siden var jeg i Berlin. På turen filmet jeg en vlog til dere, så dere kan se hva jeg gjorde der! PS; Det kommer en haul video neste onsdag der jeg viser dere alt jeg kjøpte på Primark! 

 

Å være et forbilde

I går fikk jeg en melding av en ung leser, som virkelig gjorde et inntrykk på meg. Meldingen kom fra en jente på 14 år, som ville takke meg. Hvorfor? For noen måneder siden la jeg ut en video der jeg snakket om farene ved overvekt og høyt innhold av sukker. Jeg oppfordret alle til å teste ut 30 dager uten sukker, hvor man kuttet ut godteri og brus. Det var på ingen måte en ekstrem slankekur, men heller en wake up call som gjorde at mange forstod hvor mye alt dette sukkeret ødela helsen dems. 

Denne jenta som kontaktet meg hadde lenge vært misfornøyd med sin egen kropp, og "glemte" ofte badetøyet hjemme så hun ikke trengte å være med på svømming. Hun og mange av leserne mine, var med på 30 dager uten sukker utfordringen min, og hun har allerede gått ned 8 kilo siden utfordringen startet. Hun er endelig fornøyd med sin egen kropp, blir mer enn gjerne med på svømming med venninnene sine fordi hun nå tørr å vise seg i bikini, og har ikke lengre et sug etter søtsaker. 

Jeg har fått utallige meldinger fra andre lesere, som også har vært med på utfordringen. Som er evig takknemlige for at jeg inspirerte de til å bli med. Ikke bare fordi de har gått ned i vekt, men også fordi at det å kutte ut alt det unødvendige sukkeret har gitt dem mye mer energi og overskudd i hverdagen.

Det er når man får slike meldinger, at man skjønner virkeligheten av ordet "forbilde". 

For ja, tro det eller ei. Men for mange av de som leser bloggen min, er jeg et forbilde. Ikke bare innen trening og kosthold, men også fordi jeg tørr å åpne meg og skrive om andre ting. Selv om det har til tider vært vanskelig for meg å være åpen om mine egne psykiske problemer, har jeg alltid tenkt at det å være åpen om slikt kan hjelpe andre som sliter med det samme. 

Jeg ønsker at bloggen min skal være et fristed for alle mennesker. Et sted hvor man føler seg godtatt for den man er, og et sted man finner inspirasjon. Et sted man kan klikke seg inn og lese blogginnlegg, drømme seg bort i sminketips og treningsvideoer, mens man glemmer alt det vonde som skjer i verden. Glemme at man blir mobbet på skolen, glemme at foreldrene går igjennom en skilsmisse, glemme at man har kranglet med bestevenninna si, glemme at man ikke har råd til like dyr veske som de andre jentene på skolen, glemme at gutten man liker nettopp dumpet deg, glemme at man er syk. Glemme alle problemer man har. 

Så når jeg får spørsmål om hvorfor jeg elsker å jobbe som blogger. Er svaret enkelt, fordi jeg elsker å gi leserne mine et fristed. 

Slik blir du aktiv i hverdagen!

God morgen, fra ei som har kommet seg ut av zombie-mode! I dag spratt jeg opp av sengen kl 07:00, og inn i treningstøy. Fylte opp et par vannflasker til vannbeltet mitt, skrudde på favoritt sangene på mobilen og plugget inn headsettet, tok på et par gode joggesko, og kom meg ut av døra før klokken hadde blitt halv åtte.

Superklar for en god powerwalk! Gikk en runde som er ved vannet og igjennom en park, og fikk virkelig dratt inn litt masse frisk luft! Gjespet et par ganger på veien for å si det sånn, men da jeg var hjemme etter en halvtime med power-walk var jeg så mye mer våken og klar for en ny dag! Å gå en slik tur på morgenen er virkelig godt for både kropp og sjel! Har man en kontorjobb der man sitter inne hele dagen, blir man fort trøtt og sliten. Vi mennesker må ha mosjon og frisk luft! Så er halvtimes gåtur om morgenen er helt perfekt! Man trenger ikke kjøre på med gerilja intervaller eller noe ekstremt så tidlig på morgenen. Så lenge du får beveget kroppen og får frisk luft er det mer enn nok!

Mens jeg gikk på tur møtte jeg på mange syklister som var på jobb. Stor tommel opp til dere! Å sykle til jobb er både miljøvennlig, og godt for helsa. Tips; har du mulighet til å sykle/gå til jobben. Gjør det! Begynn med å gjøre det en gang i uken, også kan du legge til flere dager etterhvert! 

Hvordan holder du deg aktiv i hverdagen?

Casual Monday

Dere vet de dagene, hvor man sliter skikkelig med å stå opp av senga? Uansett hvor mye man sover, så føler man seg fortsatt som en zombie. Vel, i dag har jeg hatt en slik dag. Pleier egentlig å stå opp 7 hver morgen. Da får jeg en tidlig start på dagen, og rekker å få med meg ting. Men i dag kom jeg meg ikke ut av senga før klokka var nærmere 11.. Er det mulig? Jeg hadde til og med på en hel haug med grusomme sjokk ringetoner på telefonen, for å vekke meg. Men neida, ingenting fungerte! Etter et par store kopper kaffe fikk jeg til slutt kommet meg ut og fikk gjort noen ærender, og tatt litt antrekksbilder! Antrekket i dag er like avslappet som jeg er! Haha! 

Nå står selvbruning, tannbleking, hjemme pedikyr og ukeplanlegging på planen. Så vi får blogges mer senere når jeg har kommet ut av zombie-mode!

Ukens spørsmål #62

Hvordan har du råd til å bo for deg selv?
- Jeg jobber som blogger og tjener nok penger på det :-) 

 

Hvor er sofaen fra? Var den dyr?
- Den er fra IKEA, i modellen Kivik 3-seters sofa. Fargen er Isunda Grå. Direktelenk HER. Jeg er veldig fornøyd med den! Super behagelig og veldig fin :-)Bor du i blokk eller hus?
- Bygård. 

 

Hvor bor du?
- Jeg bor i Oslo. Akkurat hvor i Oslo jeg bor, ønsker jeg ikke å oppgi da jeg det er mange som ikke har like gode hensikter alltid. Har hatt noen ekle opplevelser der "fans" har blitt vel ivrige.  

 

Har du kjøpt leiligheten du bor i nå?
- Nei, jeg leier. Føler jeg er for ung til å kjøpe, i og med at jeg ikke vet helt hvor jeg vil ende opp med å bo osv.  


Hvor mye betaler du i måneden der du bor?
- Det syns jeg at er privat.  

 

Hvor stor er leiligheten?
- Den er 38 kvadratmeter.  

 

Har du tenkt til å ha dyr i leiligheten?
- Ja. Akkurat nå er katten min hjemme hos foreldrene mine, men jeg ønsker å ha han her. Men jeg er veldig usikker på om han kommer til å trives her, i og med at han ikke kan gå fritt ute, slik som han kan hjemme hos foreldrene mine. Her må han gå i bånd hvis han skal ut. Men jeg er veldig glad i han, og savner han sykt mye. Så jeg håper inderlig at han klarer overgangen! 

Hva syns du om å bo for deg selv?
- Nå har jeg kun bodd for meg selv i en uke, så det er litt vel tidlig å svare på det egentlig. Men merker veldig stor forskjell! Trenger ikke lengre å ta hensyn til andre, og jeg velger selv når det skal være stille i leiligheten. Det å kunne lage mat midt på natten, mens man hører på musikk er noe helt nytt for å si det sånn! Skikkelig befriende følelse å bo helt alene!  

 

Kan du linke den episoden hvor du er med i hotel cæsar?
- Hahaha, uff den episoden er litt klein! Jeg var bare statist, og hadde ikke akkurat noe rolle. Men var jo morsomt å bli kjent med både "Jens August" og "Goggen". Utrolig at det er 6 år siden! Men fant igjen episoden, det er sesong 26 og episode 171. Kan sees på tv2sumo! 
Kunne du tenkt deg og hatt en slik blogg leser sammenkomst slik som styleconnection hadde hvor hun tok med seg bloggleserne på peppes?
- Jeg har ikke fått med meg at hun gjorde det, så er litt usikker på hvordan hun gjorde det! Men har veldig lyst til å møte dere, for dere er så herlige! Så vil absolutt få til meet ups fremover! 

 

Hvor har du kjøpt pysjen med ananaser på? Fineste pysjen jeg har sett!
- Den kjøpte jeg på Primark da jeg var i Berlin i forrige uke!
Er du alltid deg selv blant andre mennesker og på videoer?
- Som regel ja! Det er jo selvfølgelig noen ganger jeg må tone meg selv ned litt, for eksempel på møter osv. Er ikke akkurat der jeg pleier å dra en drøy spøk akkurat, haha! Men på videoer og med venner/familie er jeg alltid meg selv!

 

Har sett på snapchat at du drikker en del kaffe, gjør ikke det tennene dine veldig gule?
- Jeg pleier alltid å pusse tennene etter morgenkaffen, og hvis jeg drikker kaffe senere på dagen tar jeg alltid en tyggis rett etter jeg er ferdig med å drikke opp kaffen. I tillegg drikker jeg alltid kaffe med melk, så den ikke blir så sterk mot tennene, og jeg prøver å alltid drikke med sugerør. Men selvfølgelig, det er ikke å legge under en stol at kaffe dessverre misfarger tennene.. Men jeg har blitt så avhengig av kaffe, så jeg får heller overleve det!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 

Noe du lurer på? Spør nå!

Klokken 09:00 spratt jeg opp av sengen, og følte meg så mye bedre enn jeg gjorde i går! Selv om jeg fortsatt har den supersexy forkjøla-stemmen, der jeg høres litt ut som en mann, føler jeg meg mye friskere i dag! Da jeg hadde stått opp vasket og ryddet jeg hele leiligheten, og shinet opp skikkelig. Liker å gjøre det ekstra rent og pent på søndager, sånn at jeg kan starte mandagen fresh! 

Etterhvert byttet jeg ut vaskekosten med kameraet, og filmet inn en liten video til dere. Eller, liten er den ikke! Jeg filmet nemlig inn en haul video til dere, der jeg viser alt jeg kjøpte på Primark. Og det var ikke bare litt, for å si det sånn! Skal snart sette igang med å redigere både den, og Berlin vlog videoen. Sistnevnte kommer på bloggen allerede nå på onsdag! 

Skal også svare på ukens spørsmål etterpå. Så husk å legge igjen en kommentar, hvis det er noe du lurer på! Sunn lørdagssnacks!

Long time no see, eller hva? All flyttingen og reisingen den siste 1,5 uken har virkelig takk knekken på meg. Så de to siste dagene har jeg vært veldig syk, og sovet helt ekstremt mye. Jeg er fortsatt ganske syk, men håper inderlig at jeg blir bedre fort nå! Regner med at jeg blir bedre bare jeg får slappet av litt. Så i kveld blir det en veldig rolig kveld forran tven under en dyne med litt snacks. Jordbær, appelsinjuice, blåbær og mørk sjokolade er den perfekte lørdagssnacksen spør du meg! 

Nå skal jeg tilbake under dyna igjen, så vi får blogges mer i morgen. Ha en fin lørdag dere ♥

Endelig sofa!

Da var jeg endelig ferdig med å sette opp sofa, tv bord, seng og stuebord! Herregud så lang tid det tar når alt er helt flatpakket! Til og med sofaen kom flatpakket. Da jeg sa til søsteren min i går, at sofaen garantert kom til å komme flatpakket lo hun bare av meg. Men jeg hadde (uheldigvis) rett! Kjenner jeg er litt stolt av meg selv som klarte å sette opp alt på egenhånd. Både sofaen og senga måtte man egentlig være to personer til å sette opp (i følge instruksjonene). Men jeg er sta og utålmodig, så da gjorde jeg det like så godt selv! Man kan hvis man bare vil! Girl power på høyt nivå her! 

Leiligheten begynner å bli skikkelig fin nå! Selv om jeg fortsatt mangler litt pynt, blomster, og må ut med tre tonn papp. Haha! Men ting begynner virkelig å falle på plass! Et stort hurra for det! Er ikke sofaen fin? Jeg elsker den!

Lengre vipper på kun 3 uker!

// annonse

Som dere vet, er jeg veldig glad i å bruke vipperemser. Grunnen til det er fordi at mine egne vipper er nokså korte. Men når man skal på badestranda, eller ut og sole seg vil man jo være nokså naturlig, og da er det best med naturlige vipper, gjerne med et lite strøk maskara. Så da jeg fikk mail av Swiss, om jeg ville teste ut serumet dems, ble jeg veldig interessert! Tykkere og lengre vipper, sier jeg aldri nei til! Har også sett at andre bloggere som Kristina Andersen, Lene Orvik og Ulrikke Lund har anbefalt det. Så da ble jeg enda mer interessert i å teste det ut! Nå har jeg testet ut serumet i 2-3 uker, og jeg ser allerede stor forskjell. Vippene mine er mye lengre og fyldigere!

Jeg bruker serumet hver morgen og kveld. Da bruker jeg penselen til å påføre et lag langs vipperoten, både på vippene oppe og nede. Serumet inneholder mye vitaminer, mineraler og proteiner som gjør at vippene lever lengre, og vokser kraftigere. Swiss anbefaler å bruke serumet to ganger daglig i 3-5 uker for maksimalt effekt. 

Vanligvis koster vippeserumet 795,- kr. Men hvis du bruker koden LASH300 får du 300,- kr i avslag når du kjøper vippeserum HER

PS; Produktet er ikke testet på dyr ♥
Festival antrekk!

Dagen i  dag har mildt sagt, vært ekstremt hektisk! Jeg begynte dagen på IKEA sammen med min storesøster, og en av døtrene hennes. Vi plukket ut sofa, seng, ny skrivepult, tv bord, sofa bord, kjøkkenting, håndklær, litt pynt og enda flere ting! Så vi fikk virkelig ordnet nesten alt jeg trenger! Bestilte hjemmebestilling, så alt kommer i morgen. Gjett om jeg gleder meg! Det blir så utrolig bra å få inn alt i leiligheten! 

Vi rakk såvidt å dra innom leiligheten en tur, før jeg måtte dra videre på et event med Tone Lise akademiet. Der vi fikk sushi og spabehandling på hendene. Var ikke feil det, for å si det sånn, spesielt etter all bæringen av flyttekasser de siste dagene! Men før jeg dro rakk vi å ta litt antrekksbilder. Kjenner det er skikkelig kjipt at søsteren min Madeleine ikke bor her i Oslo, for da skulle hun vært min faste antrekksfotograf, hihi! :-)

Dagens antrekk ble en blanding av festival og hippie. Elsker denne type stil! Primark - Singlet og genser  //  Gina Tricot - Bukse  //  H&M - Veske  //  Nelly - Sko Video: Flyttevlog!

 Da er det tid for onsdagvideo igjen! Denne gangen er det flyttevlog, som står på planen! Her får dere se akkurat hvor kaotisk det er å flytte, og en liten sneakpeak på leiligheten jeg har flyttet inn i! Fortell meg gjerne dersom du vil at jeg skal lage flere vlog's fremover. Har ikke laget slike før, så vil gjerne ha litt tilbakemelding fra dere om det er noe dere syns er gøy å se på! 

 

Helt glemt bort!

Oppi alt dette flyttekaoset, har jeg helt glemt bort å poste antrekksbildene jeg tok sammen med June i forrige uke. Men det passet egentlig veldig bra å poste de nå! For å ta noe antrekksbilder i dag, har vært helt umulig. Det har regnet så ille at jeg nesten ble skylt vekk bare jeg gikk ut døren, haha! 

Uansett, nå er jeg nettopp ferdig med å redigere flyttevlogen, som kommer på bloggen i morgen. Var veldig morsomt å lage en litt annerledes video, og ta dere med på en liten tur. Gleder meg til å høre om hva dere syns om videoen i morgen!Skjørt og topp - WOW //  Jakke - Sheinside  //  Kjede - Ukjent  // Sko - Nelly


 

 

 

Prinsesse negler!

Tidligere i dag tok jeg en liten pause fra flyttekaoset, og fikk fikset neglene mine. Vanligvis pleier jeg alltid å gå for fransk manikyr, men i dag ville jeg ha noe litt annerledes. Så vi endte opp med en beige/rosa farge på neglene, og på begge ringfingrene har jeg små diamanter.

Ble utrolig fornøyd med resultatet! Neglene var skikkelig min stil også. Pink and sparkly, oh yes :-)

Det var flinke Elisabeth som jobber på TL ulven i Oslo, som fikset neglene mine. Hun har fikset de en god stund nå, og jeg er alltid like fornøyd! Hvis du bor i Oslo området, vil jeg absolutt anbefale å ta turen innom henne for å fikse neglene dine! Mer informasjon om TL salongen på Ulven finner du HER. Der finner du både priser, og en oversikt over behandlinger.

// sponsetNå har jeg en laaaang to-do liste forran meg, som jeg virkelig må starte på. Først skal jeg lage meg en stor kopp kaffe, så er det bare å starte! 

 

 

Sneakpeak av leiligheten min!

Da har jeg endelig fått flyttet ordentlig inn i leiligheten! Gud så godt det er og endelig bo her! Leiligheten er så fin og lys, og jeg gleder meg til å innrede den! Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) har kanskje fått med dere sneakpeaken jeg la ut i går?

I går tok jeg nemlig over leiligheten, og kjørte fullt flyttelass med fetteren min. Det var ikke bare et par ting denne frøkna skulle ha med seg, for å si det sånn. Haha! Men vi var veldig effektive og fikk alt unnagjort veldig raskt. Så raskt at jeg til og med rakk å pakke opp en god del av flyttelasset i går. Det er fortsatt en god del som må pakkes opp, og noen ting som må opp på loftet. 

Men jeg vil vise dere en liten sneakpeak på leiligheten. Siden kjøkkenet er det eneste som så og si er ferdig, får dere se det! Skal ha et par pynteting på benkene. Men det får komme etterhvert. PS: til dere som har spurt, ja, jeg kommer til å lage en apartment tour video. Men først må jeg få på plass alt, også er det et par morsomme videoer som kommer først, blant annet flyttevlog! 

Nå skal jeg fortsette å pakke ut ting, så vi får blogges mer senere! Ha en fin kveld dere ♥

Sommerfavoritter fra Blivakker!

// annonse

For noen dager siden kom det en pakke i posten fra Blivakker, med masse herlige sminkeprodukter. Jeg har endelig testet alle, og funnet mange nye favoritter! Det passer jo ypperlig å lage dette innlegg nå, siden Blivakker har 20-70% rabatt på HELE butikken sin, og med over 8500 merkevarer, er det mange ting du kan få tak i billig nå! Men du må være kjapp! Tilbudet gjelder kun ut morgendagen! 

Mine favoritter:


Billion dollar brows brow powder, light brown 
- Dette er et brynspudder som fyller ut brynene på en fin og naturlig måte, og man får fyldige og fine bryn, som ikke ser påtegnet ut.

 

Billion dollar brows brow gel, clear
- Denne gelèen bruker jeg alltid etter at jeg er har fylt ut brynene med brynspudderet. Den gjør at hårene holder seg på plass hele dagen.

 

glòMinerals, gloLip plumper, clear
- Denne lipglossen gjør leppene dine mer fyldige på bare 10 minutter. Perfekt hvis du vil har naturlig større lepper.

 

glòMinerals, gloConcealer, Under eye, Natural
- Sliter du med mørke ringer under øynene? Da er dette produktet for deg! Påfør litt under øynene, for å dekke over.

 

glòMinerals, face primer
- Denne primeren gjør at sminken holder seg hele dagen! Den jevner ut fine linjer, porer og små arr slik at foundationen får et jevnt lag, og du får et godt resultat.

 

glòMinerals, glolash leghtening mascara, black
- På sommeren er det ikke alltid jeg orker å bruke vipperemser, og da er det viktig å ha en god mascara liggende. Denne mascaraen gjør vippene lange og fyldige!

 

The balm hot mama 
- En rouge som passer like godt til hverdags, som til fest!

 

The balm bahama mama
- En bronzer som fungerer veldig bra til å konturere kinnbena. 

 

The balm girls lipsticks ima good kisser, korall
- Naturlig og fin leppestift, som har en sommerlig fresh farge!

 

The balm nude'tude eyeshadow palette i 12 farger
- Dette palettet har 12 forskjellige nudefarger fra lyst til mørkt. Perfekt til hverdags som til fest!

 

Eco tools fresh & flawless face set 5 deler
- I dette settet er det to concealer børster, en presisjonsbørste for foundation, en blendingbørste og en pudderkost. Alle børstene er av beste syntetiske kvalitet, og de er økologiske.

HER finner du alle mine favorittprodukter :-)