hits

juni 2014

Nytt inn fra Lookbookstore

Hei dere! 

Så gøy å se at så mange av dere likte treningsinnlegget jeg la ut. Tenkte å legge ut mer om trening og kosthold fremover. Så følge med! Tidligere i dag fikk jeg en pakke på døren fra lookbookstore.co. Syns de har så utrolig mye fint og søtt på den butikken. I tillegg er alle klærne veldig rimelige, og frakten er kjempe rask. Tror det tok maks en uke før jeg fikk tingene i posten. 

Floral jewelry bikini set: HERCrochet plunge v back dress: HER
Mint faux leather bag: HER


Flower pendant necklace: HER


Sponset

5 Treningsøvelser du kan gjøre hjemme!

God morgen ♥

Siden jeg hatt treningsfri et par måneder, er jeg nødt til å starte rolig og pent nå som jeg skal begynne å trene igjen. Da er hjemmetrening helt genialt! Jeg trener kun med egenvekt, men man kan godt legge til litt vekter på disse øvelsene om man vil. Disse øvelsene er helt geniale, for man kan gjøre de hvor som helst, når som helst, og helt uten utstyr. Så hvis du vil trene mens du er i syden i sommer, kan du gjøre disse øvelsene

Jeg pleier å gjøre alle øvelsene et visst antall repetisjoner. Siden man trener med egenvekt er det veldig forskjellig hvor mange repetisjoner hver og enkelt klarer. Her kan du bare prøve deg frem  :-) Gjør alle øvelsene i 3 omganger og du har en flott treningsøkt!


Knebøy:
Stå med en skulderbreddes avstand på bena. Se rett frem og litt opp. Tenk at du skal sette deg på en stol som er litt bak deg. Press knærne utover og tenk at tærne dine og knærne skal gå i samme spor. Gå rolig og kontrollert på vei ned. Gå så dypt du klarer med riktig teknikk. Og gå opp igjen. 

Muskler man trener: Ben, rumpe og korsrygg.

 


Sideliggende benløft:
Ligg på siden og løft det øverste benet kontrollert opp, uten å vippe bekkenet for å hjelpe til. Pass på at du løfter benet rett til siden, og at du ikke bøyer i hoften samtidlig. Gjenta i det antall repetisjoner du ønsker, og bytt side.  

Muskler man trener: Rumpe og lår (spesielt innside lår).Planken:
Plasser albuene i gulvet og rett ut kroppen slik at den danner en rett linje. Knip rumpa og press albuene litt mot hverandre så du stabiliserer enda bedre. Unngå for mye svai i korsryggen.

Muskler man trener: KjernemuskulaturenSit ups:
Ligg på gulvet med hendene bak hodet eller forran på brystet. Løft deg opp i sittende stilling og returner tilbake. Pass på å senke deg kontrollert den siste biten ned på gulvet hvor du kjenner at du slipper hele ryggen ned på gulvet i en rullende bevegelse. 

Muskler man trener: Mage og korsrygg.Push ups:
Jeg gjør push ups på knærne, siden jeg ikke er så sterk enda. Men hvis du er sterk nok bør du gjøre det med strak kropp og føttene i bakken. Stå med armene plassert i skulderbredde. Start med å trekke skulderbladene sammen og tenk at du drar deg ned til gulvet i stedet for å falle ned. Hold spenn i kjernemuskler og setemuskler under hele øvelsen. Bunnposisjonen er når brystet treffer bakken. Trykk deg opp igjen og pass på at du presser deg så langt ifra gulvet du klarer, så du skyver frem skulderbladene på toppen av øvelsen.

Muskler man trener: Brystmuskler, triceps, skulder og kjernemuskulatur. 

Victoria's secret innkjøp!

Da jeg skulle ta flyet fra Athen og hjem til Norge var det er Victoria's secret butikk på flyplassen i Athen. Gjett om jeg ble overlykkelig når jeg så den? Jeg gikk til bananas og shoppet en del ting. Har allerede en del body shower og body lotion fra VS, siden jeg var innom en VS butikk på flyplassen i London tidligere i år. Men jeg fikk endelig kjøpt med et par toalettmapper. Syns de er så nydelige! Er dere ikke enige?For dere som ikke har mulighet til å shoppe på VS, kan dere sjekke ut blivakker.no sitt utvalg av Victoria's secret body lotions. De er på salg nå, og koster bare 104,- kr per stykk. 

Denne fragrance mist flasken lukter helt himmelsk. Den har blitt en storfavoritt!
Gårsdagens antrekk

God morgen ♥

Håper dere har hatt en flott helg! I går var jeg i familieselskap hos tanten og onkelen min. De fylte 45 år begge to, så de hadde et 90 årslag. Med masse familie og venner, pølser i brød og masse kaker. Ble hverken alkohol eller kaker på meg, siden jeg har begynt på et sunnere kosthold nå. Får veldig uren hud av så mye alkohol og sukker, så fremover holder jeg meg unna sånt! Hehe :-)

Her er antrekket jeg hadde på meg i går

H&M: Topp  //  WOW: Bukse  //  Jeffrey Campbell (her): Sko  //  Ukjent: Kjede  //  Sheinside (her): Veske

Oppskrift: Hjemmelaget jordbærsyltetøy

God helg ♥

Helt fra jeg var liten har jeg elsket hjemmelaget jordbærsyltetøy på grovt brød. Det smaker så friskt, godt og søtt. Til min store lykke kom pappa hjem med en stor eske med norske jordbær i går. Så i dag har jeg laget masse syltetøy så vi har resten av sommeren, og hele vinteren. Mmm, nam nam! Anbefaler dere virkelig å lage syltetøy av jordbærene, for det er jo så godt!

Dette syltetøyet kan fryses ned, så du kan lagre det igjennom vinteren. Når du tar det opp fra fryseren bør du la det tine på kjøkkenbenken, da smaker det best! Det holder seg bra i ca en uke fra man har tint det. 

Dette trenger du:

♥ 2 kg jordbær

♥ 1 Certo frysepose

♥ 400 gram sukker

♥ Begynn med å mose halvparten av bærene. Hell så oppi den andre halvdelen og mos den litt. Bland det godt sammen.

♥ Bland sukker og frysepulver sammen, og bland det godt inn i jordbærene. Pass på å røre godt så du ikke får noen klumper!

♥ Så har du ditt eget hjemmelagde jordbærsyltetøy. Dette er kjempegodt på grovt brød. Nam nam!

Håper det smaker! ♥ 

Endelig ny iPhone

Nå er det forever lenge siden jeg har kjøpt meg en ny telefon. Har brukt Samsung S3 telefonen min litt for lenge. Så nå var det på høy tid med en ny telefon. Som kameraet faktisk fungerer på, og som går fort. Valget falt veldig enkelt på iPhone 5S. Har hørt mye bra om den, og har hatt iPhone før selv, og vet jo hvor bra de er. Er helt forelsket i 5S'en min allerede. Den er så fin og utrolig bra! 

Kom gjerne med litt forslag til app'er jeg bør laste ned. Gjerne noen som har fine filter til bilder! Kommer sikkert til å sitte hele kvelden og laste ned masse rare app'er og ta 8769 stygge selfies til snapchat. Hehe! 

// Glitterdeksel fra H&M

Home, sweet home

Hei dere! Da er jeg endelig hjemme i lille søte Norge, på det enda søtere rommet mitt. Har kjøpt så mye rosa ting i det siste, så nå bobler det over av jenteting på rommet mitt. Love it! Gud så deilig det føles å være tilbake i Norge. Føler jeg endelig kan senke skuldrene og slappe av. Eller rettere sagt, spenne på meg treningsskoene for her skal det trenes mye fremover! 

I går gikk mesteparten av dagen til å rydde ut av kofferter, rydde rommet mitt og være med familien. Så da rakk jeg ikke å oppdatere dere noe mer etter at jeg gikk av flyet. Nå skal jeg henge opp to store klesvasker, og rydde ferdig rommet mitt. Siden pappa har bursdag i dag, skal vi feire den etterpå med tacokveld. Så det blir koselig ♥ Ønsker dere en riktig god fredag og ikke minst helg. Vet det har blitt veldig dårlig vær i mye av landet, så bruk det som en liten unnskyldning til å kose dere inne med film og kos!

Shopping på Victoria's secret!

Hei dere!

Nå sitter jeg ca 11'000 meter over bakken, og er på god vei hjem til Norge. I dag stod vi opp i 8-tiden for å rekke litt frokost før vi skulle på flyplassen. Har fått helt dilla på gresk yoghurt, så det kommer jeg nok til å fortsette og spise når jeg kommer hjem. Rundt 10 var vi på flyplassen. Vi rakk såvidt å gå inn døren før Victoria og jeg så en Victoria's secret butikk, og løp rimelig fort fra resten av gjengen. 

Vi hadde veldig flaks for dette var en stor VS butikk med stort utvalg. I tillegg feiret de 2 års jubileum på åpningen av denne eksakte butikken, så i dag var det 50% på mange varer. Så jeg gikk ganske bananas og kjøpte inn masse ting! *Materialistisk lykke*. Var helt i hundre når jeg var ferdig med å shoppe! Lager innlegg med alle tingene når jeg kommer hjem, så dere kan se! 
Victoria shoppet også ganske mye! Det ble 4 poser med ting på oss. Tihi!

Nå er det ca en time til vi lander, og gud som jeg gleder meg. Etter 5 uker på reise gleder jeg meg så sykt til å komme inn i gode gamle hverdagsvaner. Har hørt det er litt dårlig vær hjemme i Norge. Skikkelig typisk eller hva? 

Yummy for my tummy

(forhåndsskrevet innlegg)

Nå sitter vi forhåpentligvis på båten på vei til Athen. Kjenner jeg meg selv rett, så ligger jeg rett ut i en stol og har allerede sovnet. Hehe! I går var vi på Ciao Bella og spiste middag. Kan virkelig anbefale den restauranten hvis dere er i Ios. Har vært der 5 ganger nå, og maten er alltid like god! Etter middagen gikk vi innom en liten sjappe som solgte crepè og frozen yoghurt. Jeg spurte om de kunne lagde en crepè med jordbær og frozen yoghurt til meg.

Etter å ha klødd seg i hodet 5-6 ganger og spurt veldig godt om hva jeg mente, sa sjefen til slutt ja til å lage det. Var visst ikke så vanlig å kjøpe det tydeligvis! Hehe. Men godt var det virkelig! Selv om yoghurten smeltet litt vel fort, og jeg burde kanskje hatt den ved siden av. Var det sykt godt! Er dere noen sted som de lager det, burde dere definitivt prøve det ut. Nam nam!

En ny start!

God morgen♥

Nå er jeg nettopp ferdig med å pakke koffertene mine, og er klar for avreise. Det gikk veldig mye raskere å pakke enn jeg hadde trodd! Hadde dusjet og fikset meg, og pakket to store kofferter på 45 minutter. Så nå kan frøken effektiv slappe av i noen timer med frokost på hotellet, før vi skal ned til båten. I dag drar vi tilbake til Athen. Tror vi er i Athen i 20 tiden, så kommer nok bare til å spise litt middag før vi legger oss. I morgen går flyet allerede 12. Så da må vi være klare og opplagte! 


Det er helt rart at reisen er over allerede. Føles ut som jeg kom hit bare for noen få dager siden. Jeg har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker, gjort mye morsomt og opplevd en annerledes kultur enn hva vi har i Norge. Jeg føler meg rikere som menneske etter å ha reist så mye som jeg har gjort i år. 4 turer på 5 måneder gjør noe med et menneske. Det får en til å sette stor pris på de små tingene man har hjemme. Husk: Borte bra, men hjemme best!

Jeg har hatt mye hjemlengsel mens jeg har vært i Portugal og Ios. Mest fordi jeg har savnet Roger noe hinsides mye. Men også fordi man er på reise så lenge, at man nesten glemmer hvordan hverdagen er. Men det er deilig å komme litt unna alt, se ting litt fra avstand, og endelig kunne sette seg noen mål fremover. Jeg har satt meg ganske mange mål for tiden fremover.

Noen av målene er å bli mye sunnere og spise renere. Nå er det slutt på godteri og junkfood! Har tenkt til å lære meg og lage masse sunn mat. Så hvis dere vet om noen flinke og sunne matblogger, så skrik ut! Jeg har også satt meg som mål å trene styrke, yoga og løping hver uke. 

Å bli flinkere med pengeforbruket skal jeg også bli. Sløser bort altfor mye penger på ting jeg ikke trenger, og da er det bedre å spare pengene til noe skikkelig bra! Og sist men ikke minst; bli flinkere med bloggen. Planlegge bedre og alltid ha et par innlegg på lur i tilfelle noe skulle skje. Så dere alltid har noe nytt å lese! 

Føler det er nesten som nyttår når man kommer hjem fra over en måned i syden. Da kan man nullstille ting, og starte på nytt. Gleder meg skikkelig til å komme hjem og begynne på en mer sunn og god livsstil! 

Silkemyke legger i sommer

Hei dere! I dag vil jeg tipse dere om hvordan dere kan få silkemyke og glatte legger i sommer. På sommeren er det et stor must for meg å ha helt glatte legger hele tiden. Da blir det til at jeg ofte til at jeg barberer leggene minst hver 2. dag. Men med vanlige barberhøvler blir leggene mine ofte veldig tørre. 

Men det slipper jeg når jeg bruker Intuition Naturals barberhøvel. Den er verdens første alt i ett system. Her får man hudpleie og barbering i ett. Barberbladet er omgitt av en hudpleieenhet som skummer når det kommer i kontakt med vann. Så man slipper å bruke barberskum osv. Hudpleieenheten inneholder 100 prosent Aloe Vera og E-Vitamin. Som hindrer uttørking og etterlater huden glatt og silkemyk. 

Håndtaket er veldig deilig å holde i, og på grunn av hudpleieenheten kjennes det ikke ut som man barberer leggene. Den første gangen jeg prøvde høvelen trodde jeg ikke den barberte, siden det var så mykt og godt. Men det gjorde den, for leggene mine var helt glatte etterpå! 

Når man skal barbere leggene er det viktig at man gjør det rett før man skal gå ut av dusjen. Da er hårene på leggene myke og klare for barbering. Da trenger du ikke bruke like mye kraft på barberhøvelen, og barberingen går lett som en lek! PS: Aldri barber tørr hud. Det vil bare gjøre huden sår og enda tørrere. 

Når jeg barberer leggene mine pleier jeg alltid å barbere mot hårenes retning. Da får jeg tettest mulig resultat. Jeg eksfolierer også hele kroppen min jevnlig, så det ikke blir inngrodde hår på leggene fra barberingen. 

Kan absolutt anbefale denne barberhøvelen til alle dere jenter der ute som vil være freshe på leggene i sommer. Nå kan du få en gratis prøvepakke med en høvel og to ekstra barberblader. Det eneste du betaler for er frakten på 39,- kr. Gå inn HER for å bestille prøvepakken i dag! (Man forplikter seg ikke til noe når man bestiller prøvepakken). 

annonse

Bilder fra stranda

Hola bitches!

I dag har vi vært masse på stranden. Fikk endelig tatt litt ordentlig sommer-strand bilder! Det er et must når man er på sydenferie. For så fint vann som det er her, skal man lete langt etter i Norge. 

Nå skal vi snart ut og spise litt middag, før vi stikker på vors her på hotellet. Er det èn ting som er veldig bra når man reiser med Life is a beach party så er det at man alltid har noen å feste og vorse med. Man slipper de kleine hotellrom vorspielene. Så etterpå blir det vors ved bassenget, etterfulgt av en bytur. Gleder meg!

Sunn smoothie og yoghurt til frokost er et must!

sponset opphold

Vinn personlig almanakk! - AVSLUTTET!

I samarbeid med personligalmanakk.no har jeg fått lov til å dele ut en almanakk til en heldig leser. Jeg har selv brukt almanakkene fra personligalmanakk.no flittig de siste årene. De er geniale å bruke til både skole og jobb. Har også en jeg bruker til å føre oversikt over treningen min.

Det som er så bra med disse almanakkene er at du kan lage utseendet til den selv! Man kan bestemme forside og bakside, samt layout inne i boken. Det er også en del sider helt bakerst i boken som du kan bruke til hva du vil. Jeg pleier å velge linjerte sider og skriver notater på de. 

På treningsalmanakken min har jeg satt sammen mange inspirasjonsbilder fra weheartit.com på picmonkey.com og lagd en fin kollasj. Perfekt for motivasjonen! 

Nå kan du vinne en almanakk fra personligalmanakk.no. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER og legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

 

Vinneren ble: Hanne Remme

*Hjerte-smelt*

God morgen ♥ 

Hadde helt glemt disse bildene som vi tok på lørdag da vi skulle ned på Ciao Bella og spise middag. Prøvde å ta litt bilder av gatene, så dere kunne se de. Alle gatene i sentrum av byen er så trange, og skikkelig greske! Man føler man er inne i en labyrint når man går der. For man husker nesten aldri hvor man kom fra, og i alle fall ikke hvor man skal gå. Heldigvis har Victoria og jeg fått oss noen kompiser som alltid husker veien. Så da dilter vi bare etter de! 

'
I Hellas er det utrolig mye løskatter - og Ios er intet unntak. Får lyst til å ta de med hjem og gi de mat! Stakkar pusekatter :(


I går kveld kom det en liten pus på døren. Se så nydelig og skjønn den er! Tror ikke den var mer enn noen måneder gammel, for den var så liten og søt. Satt og lekte med den i over en time. Den var helt utrolig kosen! Prøvde å gå inn for og legge med flere ganger, og hver gang jeg åpnet døren satt den der og ventet på meg *hjerte-smelt*.

Lekebiting. Tnawww ♥

Nå skal vi snart ned på stranden for å sole oss noen timer. Vi tar ferjen til Athen på onsdag allerede, og flyet hjem på torsdag. Så nå har vi ikke mange dagene igjen. Det har gått så utrolig fort! Syns ikke det er lenge siden vi gikk på flyet i Oslo. De siste dagene må vi virkelig utnytte til det fulle. Her skal det virkelig grilles! Nekter å komme hjem noe annet enn kjempebrun! 

Kveldens antrekk

(forhåndsskrevet innlegg)

Nå skal vi straks ned til byen og spise litt middag. I dag har jeg sovet masse på dagen, så har ikke rukket å få gjort så altfor mye. Men er det ikke sånn ferie skal være da? Veldig avslappende og rolig? Eller full fest? En blanding av begge er min favoritt! Er litt usikre på om vi skal ut i kveld. Men det ser vi ann! 


Runwaydreamz: Shorts  //  Bik Bok: Topp  //  CMYK: Klokke  //  Jeffrey Campbell (her): Sko  //  Ukjent: Armbånd

Slått i hodet med en ølkasse!

I går var jeg ute med en gjeng fra Life is a beach party på utestedene i Ios. Dette er kun andre gang jeg drikker på hele turen. Så har tatt det veldig med ro! Men i går startet vi kvelden på bassenget på hotellet. Masse god musikk og en hel del nye mennesker som vi ble kjent med. Ble blant annet kjent med et dansk kjærestepar som bor i Kreta i hele sommer, men som var her en liten tur i helgen. De var utrolig morsomme å være med! 


Kjøpte masse selvlysende armbånd av en liten grekerdame!
Søteste drinken, med kjærlighet oppi!
--
Meg og danskedama som vi ble kjent med!


Mmmm, nattmat ♥ De har så mye god crepe her. Får helt vann i munnen bare av å tenke på det!

En liten film fra i går. Victoria tok slammer-shotten der hun blir slått i hodet med en ølkasse!

Ny favoritt restaurant!

Her på Ios har jeg virkelig funnet meg en favoritt restaurant. Vi har allerede vært der 3 kvelder på rad. Så det sier vel sitt? Restauranten ligger nede i sentrum, og heter Ciao Bella. Det er en italiensk restaurant med fantastisk god mat, og en like god atmosfære.

 I går spiste jeg blåskjell, og det er virkelig de beste blåskjellene jeg har smakt i hele mitt liv. Og jeg har spist mye blåskjell! De var så gode at jeg har ikke ord for det engang. Jeg satt bare og nøt hver eneste bit. Mmmm! Vurderer veldig sterkt å dra dit i kveld igjen, og spise mer blåskjell. Nam nam!

Se så koselig det er på Ciao Bella. Selv om serveringen er ute på kvelden, blir det lunt og godt fordet. Ah, er så forelsket i denne restauranten!
Dagens antrekk i Ios

Hei dere ♥

I dag har jeg kost meg masse ute i solen. Lå på stranden i 5,5 timer, så nå er brunfargen virkelig på god vei! Gleder meg til å se hvordan jeg ser ut innen jeg kommer til Norge. *ahh*. Men nok om brunfarge. Nå skal vi snart ut og spise middag nede i byen. Har blitt helt forelsket i et sted som Ciao Bella. Der har de helt fantastisk italiensk mat, og en nydelig atmosfære. Virkelig å anbefale dersom dere er i Ios noengang. Skal ta med kameraet og prøve å få tatt litt bilder. Men er litt vanskelig på kvelden. Så kan ikke love noe!

Gina Tricot: Shorts  //  Cubus: Topp  //  CMYK: Klokke  //  Jeffrey Campbell (her): Sko

 

Ønsker dere en fin lørdagskveld ♥

I need a break

Hei dere!

I dag skulle vi egentlig være med på swedish midsummer feiring i byen og på stranda. Vi gikk ned på frokosten i 9 tiden. Stuptrøtte og kjempefreshe. Alle andre var i kjempeform, og allerede ganske fulle. Både Victoria og jeg følte oss ganske så malplasserte der vi satt. Så etter frokosten stakk vi opp på hotellet igjen. Jeg sovnet med en gang, og Victoria gikk opp for å sole seg. Så i dag har vi egentlig bare tatt det helt med ro. Jeg ble ganske solbrent i går, så jeg har holdt meg inne i hele dag. Sånn at solbrentheten skal få gått over. 

Kjente jeg trengte en liten pause fra omverdenen i dag. Hvor jeg bare kunne koble helt ut. Har fått ordnet masse bloggting, så det var veldig deilig å få unnagjort! Nå sitter jeg å titter inne på Nelly.com for å se etter noen nye godbiter jeg kan klikke hjem.

Ønsker dere en god helg, og masse fint ♥

Få nydelige hvite tenner nå!

Jeg får stadig vekk spørsmål fra lesere om hvordan jeg får så hvite tenner, og nå skal jeg fortelle dere hemmeligheten! Helt fra jeg var liten drakk jeg aldri melk eller vann. Jeg drakk masse brus, saft og juice. Jeg spiste også veldig mye godteri. Noe som til slutt resulterte i veldig gule tenner. Før bloggen min ble noe som helst kjent tenkte jeg ikke over at jeg hadde gule tenner. Jeg var jo så vandt med å ha det. Men etter at bloggen min ble mer og mer kjent, fikk jeg stadig vekk kommentarer på at jeg hadde veldig gule tenner. 

Jeg prøvde ut forskjellige tannblekinger. Men ingen gjorde jobben! Helt til jeg prøvde ut et merke som heter "smilelab". Det gjorde tennene mine hvitere med en gang, og etter en hel behandling var tennene mine veldig hvite og fine. Det er snart 2 år siden jeg startet å bruke smilelab, og jeg elsker det! Nå er tennene mine så hvite at jeg kun ta en pakke med strips i ny og ne, for å vedlikeholde. 

Jeg vet at det er mange der ute som sliter med gule tenner, fordi de har røyket, snust, drukket mye brus, osv. Sånne ting som det her kan være en knekk på selvtilliten. Men husk at det finnes en løsning! Nemlig smilelab. Det fungerer! 

Smilelab er en hjemmebleking med strips. Det er enkelt og veldig effektivt! I hver pakke er det 14 sett med strips. Man kan velge om man vil ta to behandlinger hver dag i syv dager, eller en behandling hver dag i 14 dager. Stripsene er veldig lette å ta på, og man kan sminke seg, sitte i bilen eller snakke i telefonen mens man har de på. Har prøvd ut tannbleking der man må ha på store skinner, og da sikler man som en gris, og får ikke gjort noe som helst mens man bleker tennene. Men sånn er det heldigvis ikke med smilelab!

Når jeg bleker tennene med smilelab pleier jeg å pusse tennene godt, før jeg legger den lange stripsen inntil de øverste tennene, og den korte stripsen inntil de nederste tennene. Tannblekingen hverken lukter eller smaker noe. Så man slipper alt ubehag! 

Jeg kjøper alltid tannblekingen min hos blivakker.no (HER). De har rask og gratis frakt! Så man fort kan sette igang tannblekingen, og få hvite tenner i sommer :-)
innlegget inneholder affiliatelink

Party in Ios

I går var vi ute med hele gjengen fra Life is a beach party. Vi begynte kvelden på et sted som heter "Circus" der en jente fra Australia sang. Hun var helt fantastisk flink til å synge og spille gitar! Ble nesten litt rørt jeg. Etter hun hadde sunget en times tid hadde de et flammeshow i baren. Der sjonglerte den ene bartenderen flasker med flammer. Det var skikkelig nervepirrende å se på. Men utrolig gøy!

Etter flammeshowet gikk vi videre på en annen bar hvor vi ble malt i ansiktet. Victoria fikk en søt blomstertegning. Mens jeg sa til dama at hun skulle ta noe crazy, så hun ga med en avatar lignende look. Syns det var ganske kult egentlig! 

Renè som er av de som driver LIABP var med på runden, og viste oss alle barene. Var veldig morsomt å gå fra bar til bar, og bli kjent med masse nye mennesker!

Hadde bare med iPhone min ut i går, så kvaliteten på bildene ble ikke helt topp. Men håper det ikke gjør noe :-)

 

Sponset reise

Vakre Ios

God morgen ♥

Jeg er helt sikker på at Ios er den vakreste øya jeg noensinne har vært på. Har vært forskjellige steder i Hellas før, men dette er desidert det mest greske stedet! Selv om det er veldig mange som fester her, passer stedet for alle. Fikk en melding fra min søster i går som lurte på om det var et sted for hun og barna, og det er det definitivt! Det er så vakkert her! På stranden er det veldig lite folk på dagen også, siden alle er ved bassengene på fylla. 

På vei ned til stranda i går tok jeg noen bilder av hvordan det ser ut i selve Ios. Så dere kan se litt! 
Dette er her vi bor. Fine Skala hotellet ♥ Ios sentrum. Alle byggene ligger tett i tett, med trange gater. Veldig gresk og koselig!

Fine Mylopotas stranden.Sånne bygninger som dette er det overalt! Skjønner ikke helt hva det er. De er altfor små til å være kirker. Noen som vet hva det er?

Kveldens antrekk

Hei søtinger ♥

Nå er vi nettopp ferdige med å fikse oss og skal straks ut for å spise middag. Senere i kveld skal vi på et utested som heter Slammer Hammer. Det er det en shot her som heter Slammer Hammer som man skal ta på seg en hjelm, drikke en shot også blir man slått med et skatebrett i hodet. Haha, høres helt latterlig ut. Men det er sikkert morsomt å se på!


Bik Bok: Shorts og body  //  Jeffrey Campbell (her): Sko

En nydelig dag på stranden!

Nå har vi nettopp kommet opp fra stranden etter noen herlige timer i solen. Blir helt sjokkert over hvor fort vi blir brune her. Har fått helt sinnsyk skille nå, så gleder meg til å se hvor brun jeg blir etter en uke her. Noen som har tips til hvordan man kan beholde brunfargen når man kommer hjem igjen til Norge? Vil ikke bli blek igjen!

I dag spiste vi frokost på La Cantina Del Mar. Der har de en helt utrolig god smoothie. Vi drakk en som het "Sweet summer brekkie". Den inneholdt blåbær, jordbær, banan, yoghurt, fersken og eple. Dere kan tenke dere at smoothie elskeren meg likte det!? Dit skal vi flere ganger, for å si det sånn. Smoothien var skikkelig mektig, og mettet lenge etterpå. Så det var virkelig et stort pluss! 

Se den nydelige stranden! Og veldig tom for mennesker. Jippi!Måtte være litt barnslige og gå til innkjøp av bademadrass. Jeg har selvfølgelig rosa bademadrass og rosa strandveske *liker-bare-ting-hvis-de-er-rosa*. Hehe! Det var veldig deilig å sole seg på bademadrassene ute i vannet. Da fikk man masse sol, uten å bli overopphetet. Helt perfekt!

Breezer og frozen yoghurt breakie!

Litt lesestoff mens man soler seg må man ha!


Nå er vi helt utslitte etter all solingen. Så vi skal ta oss en liten powernap, før vi drar ut og spiser middag. Har ikke festet noe enda mens vi har vært her. Så kanskje vi tar en tur ut i kveld! Liker å ta det litt med ro også, så vi får se hva vi ender opp meg. Hvordan er det hjemme i Norge nå? Er været like fint fortsatt? :-)

I'm in Ios bitch!

God morgen ♥

Nå har vi tenkt oss til stranden en tur. Solen stråler og det er helt skyfritt. *helt fantastisk*. Ble veldig brun bare av å sole meg i går ved havet, så gleder meg til hvordan jeg blir etter en uke her. Var litt solbrent i ansiktet på slutten av dagen, så i dag blir det SPF 30 både i ansikt og på bryst. Tenkte vi skulle kjøpe oss bademadrass i dag, så vi kan ligge ute i vannet og sløve. Ah, dette blir så deilig! Kan ikke få sagt hvor fint og fantastisk det er her i Ios! 

I går var vi i byen en tur og spiste middag med noen av de andre fra hotellet. Spiste mat på en thai restaurant. Men er ikke så glad i thai-mai, så det falt ikke helt i smak for meg. Etter middagen gikk Victoria og jeg på en liten seightseeing i byen og kjøpte verdens beste yoghurtis. Dit skal vi definitivt igjen! Det er så koselig å gå i gatene i Ios sentrum. Alle gatene er kjempe smale og fulle av liv og folk. Ekstremt idyllisk, og veldig gresk! 

Noen snapshots fra kvelden

Black jumpsuit and ballerinas

Nå skal vi straks dra til sentrum for å spise litt middag. Har ikke spist siden vi var på stranda i 4 tiden, så det skal bli godt med litt mat nå! Er litt usikker på hvilket sted vi skal spise i dag. Men det tar vi som det kommer! Tar selvfølgelig med meg kamera, så dere får se bilder i morgen :-)

Her er kveldens antrekk. Avslappet og pyntet i ett - helt perfekt i syden. Syns det er veldig deilig å gå med ballerinaer mens jeg er her. Går i så mye opp- og nedoverbakker, og da blir det litt vanskelig å gå med høye hæler. Men men, er greit å ikke bare gå med høye hæler hele tiden!Bik Bok: Jumpsuit  //  Primark: Sko  //  Gina Tricot: Kjede  //  Ukjent: Armbånd

3 Favoritter til håret

Nå har vi nettopp kommet opp fra stranda etter noen timer i solen. Det var helt fantastisk fin sandstrand her. Og det var veldig deilig at det ikke var så mange på den. For da fikk vi god plass, og litt den følelsen av at vi var alene på stranden. Var innom stranden i Athen, og der måtte vi nesten tråkke på folk for å komme oss frem. Så dette var en stor forbedring! Tenkte å ta med meg kameraet ned på stranda i morgen, så jeg kan ta masse bilder og vise dere. 


Men over til noe helt annet. Jeg vil gjerne tipse dere om noen hårprodukter som har blitt helt "must" for meg. Disse produktene er helt fantastiske, og jeg kommer nok til å bruke de i lang tid fremover! ♥ Tigi catwalk sleek mystique 

Dette er en varmebeskyttende spray med nærende oljer som beskytter og pleier håret. Sprayen gjør også at man får mykt og blankt hår. Jeg som har teip extensions pleier ofte å få litt fluffy hår, men denne sprayen roer ned håret. Den beskytter håret fra varmetenger, hårfønere og krølltenger i opptil 230 grader. Kan kjøpes på frisørsalonger.♥ Batiste dry shampoo

Siden jeg vasker håret mitt annenhver dag er denne en stor redning de dagene jeg ikke vasker håret mitt. Tørrshampoen gjør at håret ikke blir fett, uten å bli tørt. Den smelter veldig godt inn i håret og siden de har forskjellige farger til forskjellige hårfarger blir det ikke bare et hvitt pulver i toppen av hodet. Jeg bruker "medium & brunette", og den passer veldig godt til mitt hår. De har også fargene "light & blonde" og "dark & deep brown".  (affiliatelinks)

 


♥ Wella stay styled.

Denne hårsprayen har jeg brukt i flere år, og jeg elsker den! Jeg bruker den alltid når jeg krøller håret mitt, og da sitter krøllene i flere dager. Den gir mye hold uten at håret blir stivt. Bruker den også når jeg tupperer håret for å få volum, og da holder den seg veldig lenge! Har sett rundt på nettet etter denne lenge, men finner den kun i vanlige frisørsalonger. 

 

Verdens vakreste solnedgang

God morgen ♥

I går var hele gjengen fra Life is a beach party på Seven Eleven og spist middag. Maten der var utrolig god, og ikke minst billig! Jeg spiste pasta napoli, og det var veldig godt! Det var pasta penne med tomatsaus og basilikum (om jeg ikke tar helt feil!). 

Etter vi hadde spist middag gikk vi opp i høyden der det la en kirke og så på solnedgangen. Den var så vakker! Kjente jeg savnet Roger ekstra hardt når jeg så den romantiske solnedgangen. Men heldigvis hadde jeg en kjempe kul gjeng med folk rundt meg. Møtte en jente fra New York som er her, og hun er så kul og skjønn! Tror ikke jeg har møtt noen som er så morsomme og søte før! 
Victoria - meg - Jenta fra New York - June fra Life is a beach party - En sanger fra Australia
Kveldens antrekk i Ios

Hei dere! 

Nå har vi nettopp vært ute og spist middag på seven eleven nede i byen. Hele gjengen her er så snille og koselige! Etter at vi hadde spist middag gikk vi opp i høyden og så på solnedgangen. Det var så utrolig vakkert! Gled dere til å se bildene i morgen. De er så fine! Har litt dårlig tid nå, så rekker ikke skrive så mye til dere. Men legger ut bilder fra restauranten og solnedgangen i morgen, så dere kan se. Nå skal hele gjengen ut! 

Runwaydremz: Shorts  //  Primark: Sko  //  Ukjent: Topp 

Ios baby!

Hei dere! Da er vi endelig fremme i Ios. Her skinner solen og man hører musikken dundre i bakgrunnen. Nå har vi nettopp vært nede ved bassenget i noen timer. Der var det skikkelig dagsfylla, og alle var med! Bortsett fra Victoria og meg da. Orker ikke ta den helt ut den første dagen. Aner jo ikke hvor mye jeg tåler i den varmen her, spesielt etter all reisingen. Så tror vi tar det med ro med alkoholen i dag! 

Men nok om det. Ios er så utrolig vakkert! Det er skikkelig gresk stil på hele øya. Og man merker at det er en liten øy, for her hilser alle på hverandre og ting er skikkelig koselig. Utsikten fra hotellet er helt magisk. Man kan se utover hele byen og veldig mye av øya.

Klokken 19. skal alle sammen på en restaurant som heter seven eleven (ikke kiosken altså!), og spise middag og vorse sammen. Så skal vi videre ut på byen senere i kveld. Alle fra Life is a beach party virker så utrolig hyggelige! Og ikke minst lette å bli kjent med. Jeg kjenner jeg er veldig glad for at jeg dro med kun Victoria på jentetur, og ikke med en hel jentegjeng. Når man drar bare to stykker er det lettere å bestemme seg for hva man skal finne på, og man slipper så mye drama. For det er alltid en jente i gjengen som er sta og skal på de og de tingene. Eller hva? Da er det mye bedre å heller reise med LIABP og bli kjent med de andre i gruppa. 

Fine hotellet vårt

Se den utsikten fra hotellet! 


Bassenget på hotellet (Det er forresten ikke her man pleier å være på dagsfylla).


Hotellrommet vårt
 

I Athen

Hei dere! Nå har vi nettopp våknet etter en liten powernap. Kjenner det sliter veldig på kroppen å reise så mye som jeg har gjort i det siste. Men forhåpentligvis blir det verdt det når vi kommer til Ios. Akkurat nå er vi i Athen og skal sove her i natt. Ferjen ut til Ios går ikke før i morgen tidlig. Så vi har fått en hel dag her i Athen. Men på grunn av ekstremt mye regn og skummel torden og lyn har vi bare vært en kjapp tur på stranda så langt. 

Får håpe vi er mer heldige mer været i morgen. Krysser virkelig fingrene nå! Er veldig lei at det skal være kaldt i syden, og varmt hjemme. Haha. Føler det er så bortkastet å dra avgårde til syden når det er varmere hjemme. Kanskje flere som er enige? 

Skal oppdatere dere så fort vi er fremme i Ios og hvordan været er. Er skikkelig spent nå. Jeg reiser forresten med Lifeisabeachparty.com og jeg har fått turen sponset om noen skulle lure på det :-)

Hemmeligheten bak min kropp

De siste månedene har jeg blitt hekta på styrketrening. En bok som virkelig hjalp meg igang er "Styrkebibelen for jenter". Der står det alt man trenger å vite om styrketrening fra A til Å. Selv kunne jeg ikke så veldig mye om styrketrening fra før av. Så denne boken var veldig smart for å lære det grunnleggende. Når man skal trene styrke bør man kunne det grunnleggende, for å unngå skader og oppnå best mulig resultat. Man vil vel ikke trene i flere måneder uten resultat, vil man?

I denne boken lærer man om alt fra kosthold, til hvordan man kan sette opp sitt eget styrkeprogram. Det er også en stor guide som viser alle øvelsene trinn for trinn. Denne er en stor favoritt! For å oppnå best resultater er det veldig viktig å utføre alle øvelsene helt korrekt, og det lærer man virkelig i denne boken! 

Boken er skrevet på en måte som er veldig lett leselig og det er mange bilder i den. Så den er ikke tørr og kjedelig å lese, som andre styrkebøker fort kan bli. Hun som har skrevet boken er utdannet personlig trener ved Norges idrettshøgskole og er utdannet kostholdsveileder. Hun har også vært med på TV2 sporty og i God Morgen Norge. Så dette er ei jente som kan sakene sine!

Kan virkelig anbefale denne boken til alle dere jenter der ute som vil begynne å trene. Enten om det er for å gå ned eller opp i vekt eller for å bygge mer muskler. Dette er boken for dere! Den har lært meg utrolig mye. Og gitt med inspirasjon og boost til å trene styrke! Hadde det ikke vært for denne boken hadde jeg aldri hatt den kroppen jeg har i dag. Jeg kjøpte den HER for kun 349,- kr. 


affiliatelink

En god start på morgenen

God helg! I går badet jeg ute for første gang i år. Teller ikke akkurat med å surfe i våtdrakt som bading. Når klokken nærmet seg 18 dro Roger og jeg på et sted i Vestfossen som heter Sundhaugen en liten tur og badet. Det var så varmt og deilig ute helt til langt på kveld. Jeg klarte faktisk å løpe uti med en gang, og være uti litt. Vannet i Norge er sjokkerende mye varmere enn vannet i Portugal!

Er skikkelig spent på hvor varmt det er i Ios, Hellas nå. Jeg reiser dit med Victoria i morgen tidlig og blir borte i 11 dager. Bloggen blir selvfølgelig med på turen. Så ikke noe å bekymre seg over! Har også lagd opp masse innlegg om andre ting enn bare syden også. Så det ikke bare blir fest og soling  på bloggen mens jeg er der nede. Nå må jeg kjappe meg og starte på pakkingen. Er som alltid ute i siste liten og har nesten ikke pakket noe som helst. Heldigvis er det ikke mer enn 3 uker siden jeg pakket kofferten sist. Så dette burde gå fort! Det er så utrolig fint vær ute i dag, så har lyst til å dra ut og bade i dag også! 

 

I dag startet jeg morgenen med en deilig smoothie. Det har jeg virkelig savnet mens jeg har vært i Portugal. De er så sunne og friske, og gir en virkelig god start på morgenen. I dag lagde jeg mine av:

♥ 3 Mandariner

♥ 1 stor spiseskje mager vanilje kesam

♥ 200 gram frosne jordbær
Portugal innkjøp

Hei hei! 

Når jeg var i Portugal var ikke været helt på topp alle dagene. Så derfor dro Victoria og jeg på shopping flere ganger. Fikk kjøpt noen nye favoritt ting. Blant annet den store vesken fra Accesorize. Den kommer til å bli brukt mye fremover! Liker store vesker som jeg får plass til både pc og kameraet mitt. Har jo alltid med meg de tingene uansett hvor jeg går. Så da ble denne genial!Disse neglelakkene kjøpte jeg på en thai sjappe for 1 euro per stykk. Kjøpte de egentlig bare for moro skyld, siden de var så billige. Men de var faktisk utrolig bra! De sitter lenge og gir en sterk farge. På bildene har jeg på meg den rosa neglelakken. Syns den er så fin!Litt suvernirer fra Ericeira. Har fått meg en tradisjon at jeg kjøper et shotteglass fra hvert sted jeg drar til. Nå har jeg fra London, Tenerife og Portugal. Flere skal det bli!

 

Hva syns du om innkjøpene? 

Nelly sommerkjoler

Endelig er sommeren her og da er det på høy tide å kaste vekk jeansen, og ta på seg en fin sommerkjole. På Nelly.com har de utallige nydelige kjoler til en billig penge, frakten er også rask så man trenger ikke vente lenge på kjolen sin! Under kan du se noen av mine favoritter! 


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her


her  //  her  //  her

 

♥ Hvilken kjole er din favoritt?

Looking fresh!

sponset behandling

I dag har jeg vært i Drammen på A Good Feeling og fikset vipper og negler. Har gått til de siden nyttår, og jeg er like fornøyd hver gang! Nå på sommeren er det så deilig å slippe og bruke mascara. Kjedelig å gå opp av vannet med mascara fra øynene og ned til munnen *lekkert!* I tillegg er det jo alltid bra å være fin på neglene. Jeg liker veldig godt å lakke mine negler i forskjellige neonfarger på sommeren. Men når jeg har mine naturlig negler knekker de så lett, så derfor er det genialt med litt gele forsterking!

Kan virkelig anbefale A Good Feeling hvis dere vil bli freshe på negler og vipper i sommer! For å bestille time ringer dere bare: 32 22 10 21

Neonpink and Runwaydreamz

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lang runde med ærender. Har fått kjøpt inn masse småting som jeg trenger, hentet utallige pakker på posten og fikset på vipper og negler. Sistnevnte skal jeg legge ut bilder av i kveld, så da får dere se! 

I dag har det vært så fantastisk vær. Kan ikke tro at vi er så heldige her i Norge! Så da valgte jeg å gå for en søt shorts og en lett og luftig bluse cardigan. Og jeg elsker å blande søt og rocka, så da passet Jeffrey Campbell spike skoene helt perfekt inn! 

Shorts - Runwaydreamz  //  Topp - Ukjent  // Kjede - Lookbookstore.co (dessverre utsolgt) //  Sko - Jeffrey Campbell  //  Veske - Lycke, Bagorama (sponset)  //  Bluse cardigan - Sheinside.com (sponset) 

Siden sist @stinablogg

God morgen ♥ Nå er jeg nettopp ferdig med å sminke meg og fikse håret mitt. I dag skal jeg sette på refill av vipper og fikse litt på neglene. 2 uker i Portugal har virkelig slitt på begge deler. Så blir deilig å få freshet litt opp! Etter jeg har vært på salongen må jeg innom postkontoret en liten tur. Hadde 4 pakkelapper ventende hjemme på meg da jeg kom hjem på lørdag. Så nå er jeg spent på hva som kommer! Er nesten litt som julaften, for jeg husker aldri hva det er i pakkene. Da blir det alltid en liten overraskelse! 

En liten oppsummering fra instagram kontoen min den siste tiden. Heter stinablogg der, så det er bare å følge meg! ♥


1. Stranden i Ericeira. Den er så vakker!  //  2.Surfebrettet mitt!  //  3. Soling på campen!  //  4. Ute og tar en øl med resten av gjengen fra campen  //  5. På stranden og koser meg  //  6. Soling på badekanten  //  7. Hippiebil i Ericeira!  //  8. Veldig glad i Strawberry daquiry!  //  9. Shopping i Lisboa10. Vorsing på campen!  //  11. Soling og palmer  //  12. Endelig fått litt bikiniskille!  //  13. Spiser verdens beste sushi!  //  14. Mmm, frozen yoghurt med masse bær!  //  15. Handle litt på det lokale markedet i Ericeira  //  14. Fineste nøkkelringen. Den ble med hjem!  //  15. På vingård


16. Vingård ♥  //  17. Endelig trent litt intervaller på stranda  //  18. Kveldens antrekk  //  19. Fineste himmelen som jeg bare måtte ta bilde forran!  //  20. Coffee brekkie på vei hjem fra Gardermoen  //  21. Endelig farget håret mørkt. Love it!

Det Nye Jenta casting

I dag har jeg vært på casting til Det Nye jenta. Vi var 13 stk i dag som var på casting, og bare 2 som gikk videre. Kan ikke fortelle hvem som gikk videre! Men var koselig å bli kjent med de andre bloggerne. Syns det er så gøy å bli kjent med andre som har samme lidenskap som meg selv. Er dessverre ikke så mange av de fra Hokkund/Drammen dessverre. Er supersliten nå etter å ha ventet i 5,5 timer for å komme inn til intervju, så orker ikke skrive så mye til dere. Men håper dere har hatt en fantastisk dag i solen og kost dere masse!


 

Endelig langt hår igjen!

God morgen! Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo. I dag skal jeg på et event. Kan ikke fortelle dere noe om det enda! Men tror jeg kan fortelle dere om det i morgen. Gleder meg skikkelig til resultatet av eventet! Hehe, føler meg så hemmelighetsfull nå. Men vil jo ikke røpe noe som kan hende at må være hemmelig! 

Men over til noe helt annet. I går satt søsteren min på meg hair extensionet mitt. Syns det ble så utrolig fint! Mørkt, langt og tykt hår *lykke*. Syns selv jeg kler helt mørkt hår mye bedre enn lysebrunt. Er bare et eller annet med øynene mine og brynene mine som gjør det. Tror jeg.. Hva tenker dere? Glemte helt bort å ta bilder når vi satt det på. Men kan lage en liten video eller ta noen bilder som viser og forklarer hvordan festene sitter, hvis dere vil det! Dette er forresten det samme håret som ombre håret, jeg har kun farget alt håret en gang med Garnier Fructise hårfarge i fargen "dark brown". 

Hvis det er noe som helst dere lurer på om håret mitt så kan dere lese innleggene som ligger i kategorien "hair extensions". Der står alt fra hvordan jeg vasker håret mitt, hvor mye hair extensions jeg bruker, hvordan man behandler håret, hvor det er fra, osv. 

Black short hair

Hei dere! ♥

Nå har jeg endelig blitt ferdig med å farge håret mitt. Har farget alt extensionet også. Det ble faktisk veldig fint og jevnt, til tross for at det var 3 forskjellige farger pga ombre'en. For dere som måtte lure på om det går ann å farge hair extensions. Så er det er null problem å farge det. Jeg har gjort det på flere av hair extesionene jeg har hatt fåt L&B og det har aldri vært noe problem! Jeg bruker alltid Garnier Fructise når jeg farger håret. Den er billig og faktisk veldig bra! 

Men når det kommer til bleking av extensions ville jeg helst unngått det til enhver pris. Håret kan se veldig fint ut rett etterpå, og gjerne i et par uker etter det også. Men kvaliteten på det blir mye dårligere, og man får ikke har håret like lenge. Hvis dere er usikre på hvilken farge dere bør bestille når dere bestiller hair extensions, så er det bedre å bestille litt for lyst og heller farge det mørkere, enn omvendt. 


I morgen skal jeg sette på håret igjen *gleder meg*. Skal se om søsteren min får hjulpet meg med å ta litt bilder av hvordan det ser ut når jeg setter det på også. Er jo mange av dere som har lurt så nysgjerrig på det! Husker jeg var like nysgjerrig før jeg selv begynte med tape håret. 

Idiotiske bussjafører!

God morgen fra vakre Norge. Hjem kjære hjem! ♥

Det er når man kommer hjem etter en lang reise at man forstår hvor godt man har det hjemme. I dag skinner solen, gresset er grønt og det er blomster overalt. Norge er så vakkert! Og så utrolig varmt! Når vi gikk av flyet i går kjentes det ut som vi kom til syden. Varmen slo mot oss, og da var det rett av med hettegenserne. Reisingen i går kjentes ut som den virkelig aldri skulle ta slutt. Vi stod opp 06:30 og ble hentet med buss på campen 07:45. Så var det en liten time inn til flyplassen med buss, etterfulgt av 4 timer på fly.

Heldigvis hadde vi verdens skjønneste og søte flyvert. Han var så snill og god! Enda mer flaks var det at flyet hadde noen ledige seter, så Victoria og jeg kapret en treseter som vi la oss godt ned på og sov som to barn. Det er så deilig å være liten, for da får man plass overalt!Når vi landet på Gardermoen ble det en liten tur innom taxfree'en før vi stakk på Starbucks. Fikk kjøpt med en ny smoothie beger *lykke*. Dere kommer nok til å se det masse fremover! Jeg kom hjem til Roger først i 19 tiden i går, og da var jeg helt utkjørt. Var såvidt jeg klarte å stå på beina. Kjente jeg var på gråten fordi jeg var så sliten! I tillegg hadde jeg verdens verste busssjafør fra NSB som nektet meg å ha med håndbagasjen min inn på bussen. Er livredd for at noen skal stjele den, siden jeg har: pc, kamera, ekstra linse til kamera, lommebok, pass, ekstra mobil, og mye mer oppi den.

Bussene står jo alltid med lukene oppe i hundre år før de kjører videre. Og da kan jo hvem som helst bare gå å stjele en liten koffert. Skjønner meg ikke på sånne sjafører. Han virket helt tilbakestående, det eneste han klarte å si var "liten bagasje i bagasjerommet". Og når noen er så vanskelig med en stk. sliten Stina da blir det litt krangel! Heldigvis ble ikke tingene mine stjelt. Men tenk om de hadde blitt det! Da vet jeg ikke hva jeg skulle gjort! 

Men men, nok reisesnakk. I dag er Roger på jobb på dagen, så da rekker jeg å farge håret mitt. Gleder meg så sykt til å få helt mørkt hår igjen! Har sittet å sett på så altfor mange instagram bilder av mitt eget hår for fire uker tilbake, og gud som jeg savner det! Regner med jeg setter på håret i morgen. Så da får dere se resultatet! 

Antrekk fra sommer '13

(forhåndsskrevet innlegg)

Dersom alt har gått etter planen sitter jeg flere tusen meter over havet når dette innlegget blir publisert. Fant et innlegg på Marthe Borge sin blogg i går, der hun viste antrekk fra forrige sommer. Ble litt inspirert til å gå igjennom mine antrekk fra ifjor sommer. Ser virkelig at kameraferdighetene mine har forbedret seg. På sommeren er det jo en fryd å ta bilder, og fotograferingen går som regel som en lek. Men det er fortsatt veldig vanskelig å få det perfekte lyset, og skape det riktig øyeblikket. Hvis dere skjønner hva jeg mener?

Gleder meg til å komme hjem til vakre Norge og ta masse fine antrekksbilder til dere. Den kommende uken blir ekstremt hektisk, men jeg skal få skvist inn noen bilder fordet! Reiser til Ios allerede neste søndag, og jeg har masse morsomme ting jeg må få fikset før det. Skal blant annet farge håret mitt mørkebrunt igjen. Ombre'en min har blitt helt stygg og misfarget av sydensolen. Så da kjører jeg helt brunt hår igjen. Gleder meg til det blir helt brunt igjen! Ah, det skal bli så deilig! Har følt meg skikkelig stygg på håret de siste dagene. Og gud så vanskelig det er å matche klær med ombre farget hår. Her snakker vi kun svart og hvit som passer. Så på søndag starter fargingen, og jeg gleder meg som et lite barn! 

Håper dere har en fin lørdag, så blogges vi snart igjen fra Norge ♥

En kulinarisk opplevelse

Hei dere!

I dag pøser det ned, så vi har bare tatt det med ro på rommet vårt. Har fått sett utallige The Big Bang Theory episoder. Elsker virkelig det programmet. Det er så morsomt! Og karakterene er så søte og nerdete. Flere enn meg som er helt forelsket i tbbt? Jeg sitter ofte og ler av programmet når jeg sitter alene for meg selv til og med! 


Se det nydelig havet! Det var masse skyer over det, så fargene la seg utrolig vakkert!

I går var vi på Pedra Dura og spiste middag. Siden de andre var i Lisboa og spiste middag der, dro vi inn til Ericeira sentrum. Vi spiste lunsj på Pedra Dura for et par dager siden, og la merke til at de hadde biff middag. Så da ble det ikke noe diskusjon om hvor vi skulle spise i går. Vi bestilte noe som het "Steak on the stone". Som viste seg å bokstavelig talt være biff på en stein. Jeg skvatt veldig da servitøren kom med en rå biff på en varm stein. Men da han begynte å skjære den opp, og forklare konseptet ble jeg veldig lettet.Biffen ble stekt i skiver på stenen, og den ble helt nydelig! Den smakte virkelig ikke som vanlig biff. Men samtidig så gjorde den det. Hmm, vanskelig å forklare! Man må nok prøve det ut selv! Vi fikk også med pommes frites og spinatstuing. Syns ikke det var like godt. Men den ene sausen som fulgte med var veldig god, så da ble det med saus, biff og litt pommes frites på meg. Retten kan virkelig anbefales hvis man er i Ericeira og spiser på Pedra Dura. 

Til dessert bestilte vi oss strawberry cheesecake. Jeg vet ikke om det er min uflaks eller hva det er. Men hver gang jeg bestiller det i utlandet smaker det virkelig ikke noe godt! Not worth the calories, for å si det sånn. Men med litt vin innabords, og en veldig hyggelig kelner ble det fortsatt en veldig koselig kveld!Et sykt mareritt!

God morgen ♥

Håper dere har sovet godt. For det har virkelig ikke jeg! I går la vi oss nokså tidlig, så vi kunne få en god natts søvn. Men i 4 tiden våknet jeg først en gang av meg selv. Etter å ha prøvd å sove i 1,5 time sovnet jeg endelig i 20 minutter og hadde det verste marerittet noensinne. Jeg drømte at jeg gikk ute på Fjell i Drammen også kom det en ekkel gammel mann etter meg som skulle ta meg. Heldigvis fikk jeg tak i en stor gren som jeg slo til han med, og fikk trykt ned i halsen hans. Men han ville ikke gi seg og sto bare å smilte sånn ekkelt.

 

Når jeg våknet var heldigvis Victoria våken så hun fikk trøstet meg litt. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg var livredd når jeg våknet. Jeg turte ikke lukke øynene på et par timer, for da kom bare replay av den ekle mannen i hodet mitt. Gikk og kjente at døren var låst sikkert 5 ganger før jeg til slutt klarte å sovne. Uff, ikke en god start på dagen! 

Men over til noe helt annet. I går var vi ute i byen og spiste middag (viser dere bilder fra det senere). Men rakk faktisk å ta litt antrekksbilder før vi stakk ut. H&M: Topp   /   Sheinside: Jakke   /   CMYK: Klokke   /   Ukjent: Bukse og kjede   /   Jeffrey Campbell: Sko 

Intervall trening på stranda!

Hei hei!

Nå har jeg nettopp vært nede på stranda og trent intervaller. Gud så deilig det var å bevege seg litt ordentlig igjen! Siden jeg har vært halvveis syk, og prøvd å bli frisk de siste 2 månedene har det blitt altfor lite trening. Men formen hadde faktisk ikke tapt seg så altfor mye, så det var et stort pluss! 

I dag ble treningen slik:

Oppvarming 
Løpe ned til stranda (ca 1 km)

Intervall 
8 runder alà 100 meter. Sprinte 100 meter, og gå tilbake 100 meter.
10 min pause
4 runder alà 100 meter. 

Avslutning
Gå opp fra stranda. Ca 300 meter bratt oppoverbakke med trapper. Tilsammen ca 1 km gange.  
Har du trent i dag?

Tur til nydelig vingård

Hei dere! 

I dag har jeg endelig fått surfet masse. Vi prøvde oss helt på egenhånd, men litt tips og råd fra surfelærer som var ute i vannet. Og jeg klarte meg veldig bra! Jeg fikk til å stå helt på egenhånd flere ganger. Så jeg er ganske så stolt av meg selv siden dette var andre gang jeg noensinne har surfet. I morgen er det fridag fra surfeleksjonene, men det er meldt veldig bra vær. Så tror vi kanskje tar oss en tur uti! Må prøve å få tatt litt bilder så jeg kan vise dere litt. Det er så gøy når man først får det til!

Men over til overskriften. Etter surfingen i dag dro vi på en vingård som ligger en liten halvtime unna campen. Det var helt utrolig nydelig der! Ble så forelsket i stedet at jeg sendte melding til Roger med streng beskjed om at der skal vi gifte oss. Hehe! Vingården er tidligere eid av den portugisiske kongelige familien, og det var en veldig spesiell historie bak hele stedet. Det hadde også blitt eid av en tysk familie i flere år, før det ble lagt ned i 30 år. Men på 90'tallet ble vingården åpnet igjen, og nå lager de helt fantastisk vin der! Vi fikk smake på 5 forskjellige vintyper. Jeg falt virkelig for rosèvinen, og kjøpte den med meg hjem. Det var veldig billig for vin der, det kostet bare 5 euro for en rosèvin. Vi fikk også nydelig ost og kjeks ved siden av vinen. Jeg er vanligvis ikke den type jente som liker vin med kjeks og ost. Men tror jeg nettopp har blitt det! For dette var veldig godt! De hadde til og med et eget lite kapell på vingården. Ingen tvil om at det er kongefamilien som har eid det, når det er så fint!

Her må jeg bare gite meg! Se så nydelig. *drømme seg bort*
Klar for surfing!

God morgen ♥

Nå skal vi straks gå ned til stranda med surfebrettene våre, og kaste oss ut i vannet. I dag er det endelig bra vær så da frister det faktisk å surfe. Er bare to dager igjen med surfeleksjoner, så da må jeg gripe muligheten mens jeg fortsatt har den! Klarte å stå på brettet hver gang når jeg surfet sist. Så håper jeg er like flink i dag. Ønsk meg lykke til! :-)"Hvorfor surfer du ikke?"

I dag ble det ikke noe surfing på oss. *sjokk*. Fikk spørsmål av en leser i stad som lurte på hvorfor jeg ikke surfer mens jeg er her nede, siden det er grunnen til at vi dro hit. Jeg har faktisk surfet et par ganger allerede. Men vannet er iskaldt og det blåser ekstremt mye her. Så det er ikke akkurat veldig koselig å være ute i vannet. Er ganske sikker på at det er varmere å bade i Norge enn her. Så langt har jeg ikke sett en eneste person bade her. Så det sier vel sitt! 

Men vi prøver å gjøre det beste ut av turen fordet. Selv om det ikke akkurat er så altfor mye å finne på her. Kjenner jeg savner Roger noe helt sinnsykt nå. Teller ned dagene til jeg skal hjem til han igjen ♥ I dag tok vi en tur inn til byen og spiste lunsj, og handlet i jalla-sjapper. Fant masse forskjellig jalla sminke og neglelakker der. Prøvde faktisk den ene Victoria kjøpte for noen dager siden, og til å koste 1 euro var kvaliteten veldig bra! 
Var innom Pedra Dura som lå i sentrum av byen. Maten her har vært veldig varierende i smaken. Så vi var vedig spente når vi bestilte. Men maten var faktisk utrolig god! Jeg spiste spaghetti med scampi og bacon. Nam nam!Litt handling på den lokale matbutikken må til. Ble masse godsaker som vi skal på rommet!
YOLO trip

God morgen ♥

I går tok vi en YOLO og reiste med lokalbussen helt til Sintra, og tok taxi derfra til Cascais shopping mall. Tror lokalbussen tok sånn 45 minutter, så vi var veldig usikre på hvor i verden vi var mange ganger. Vi kjørte igjennom masse småveier og nabolag. Men heldigvis ble vi ikke bortført, og kom oss trygt på kjøpesenteret. Vi var på senteret i 4-5 tiden, så vi fikk ikke så altfor god tid til å shoppe, siden den siste bussen hjem til Ericeira gikk litt over 8. Men jeg fikk kjøpt meg en ny veske, lys skinnjakke og noen smykker. Kan vise dere alt jeg har handlet mens jeg har vært her i en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem!

Med en gang vi kom på senteret gikk vi forbi en frozen yoghurt butikk. Og vi måtte bare innom! Har ikke spist ekte frozen yoghurt med bær på før (bare sånn man kan kjøpe på narvesen og kiwi). Den var helt sykt god! Man kunne virkelig smake at de hadde brukt ekte yoghurt og ferske frukter! Mmm, kommer til å savne den yoghurten!
Et skikkelig Hans og Grete hus som lå i Sintra. Syns det var så fint, og skummelt!Tidenes blomsterbutikk som også lå i Sintra. Det var helt vilt mye falske blomster der!

Himmelsk god sushi!

God morgen! ♥ 

I går var Victoria og jeg på et sushi sted inne i sentrum av Ericeira. Jeg var litt skeptisk til å spise sushi i utlandet, på grunn av at man kan bli veldig syk hvis kvaliteten på maten ikke er bra. Men skepsisen min kunne jeg bare glemme. For dette er den beste sushien jeg noensinne har spist! Og jeg har spist sushi en god del, og på mange forskjellige steder. 

Med en gang vi satt oss ned fikk vi gulrøtter med dip. Dippen var faktisk rekesalat, så den var veldig annerledes. Men en god start på en god middag!


Selve stedet var så utrolig gjennomført og fint. Når man kom inn døra kunne man se med en gang at disse menneskene vet hvordan de lager sushi! Til forrett bestilte vi oss friterte grønnsaker og fritert scampi. Har ikke smakt friterte grønnsaker før, så det måtte vi jo prøve! Det var utrolig godt! Vi fikk fritert brokkoli, gulrøtter, løk, blomkål og squash. Det smakte veldig annerledes, men gud så godt det var! Tror jeg må lage det selv når jeg kommer hjem til Norge! 

Til hovedrett spist vi urumaki med philadelphia og laks. Man kunne virkelig kjenne at de hadde brukt helt ferske og kvalitetsråvarer. For dette var helt himmelsk! Under hele middagen satt vi bare og så mmm. Ingen tvil om at dette var godt! Til dessert valgte vi sjokolafondant med vaniljeis. Sjokoladefondaten var flytende inni og helt hinsides god! 

Vi prøvde også ut sushiroll med jordbær og nutella. Syns det ble litt rar smak, siden jeg er så vandt med å spise sushirisen til fisk. Men jordbær med nutella var veldig godt! 


Hvis du noengang er i Ericeira i Portugal kan jeg absolutt anbefale denne sushirestauranten. Den ligger i sentrum og fra minibanken er det skiltet opp til den. Restauranten het bare sushi restaurant, så det er litt vanskelig å søke den opp. Men den er lett å finne fra sentrum :-)

Ukens spørsmål #42

Hva slags jobber har du hatt?

- Jeg har hatt ganske mange forskjellige jobber faktisk! Har jobbet helt siden 10. klasse på ungdomsskolen, så det har blitt noen jobber opp igjennom tidende. Har jobbet som telefonselger 2 forskjellige steder, servitør på Glass, kokkelærling på Strand, deltid på Kiwi, ekstrahjelp på WOW, tapaskokk på La Vida, modell i Starlet, deltid i ferskvareavdelingen på spar. Hehe, et par jobber kan man si! 

Hvor er rosedynetrekket ditt fra?
- Det er fra IKEA. Men vet ikke om de selger det lengre. Sist jeg var på IKEA hadde de det ikke. Heldigvis har jeg hamstra inn sengetrekket, så jeg har 4 stk av det. Hehe! Syns det er så fint og sukkersøtt, så måtte jo ha så jeg alltid kan ha det på dobbeltsengen min.
Hvordan ser treningsplanen din ut?
- Akkurat nå for tiden har jeg ingen bestemt treningsplan. Er veldig dårlig til å holde meg til en bestemt plan. *skikkelig rebell!*. Nå på sommeren pleier jeg å trene mye løping og litt styrke. Har hatt en fast styrketreningsplan, som jeg tenkte å gå tilbake når jeg kommer hjem fra Ios. Den kan du lese om HER.

Er den siden du bestiller hair extensions fra trygg? Tenkte siden de ikke tar faktura.
- Den er 100% trygg å bestille fra. Tror ikke de tar faktura siden de sender til hele verden. Kjenner flere som har bestilt hår igjennom Locksandbonds uten noen problemer. Og har selv jobbet tett med de i 3 år, så jeg kan virkelig gå god for de! Kvaliteten på håret er også veldig bra, så ingenting vondt å si om de :-)

 

Åå, så fint! Er vannet virkelig så blått?
- Siden det er sandbunn så er det ikke like blått når man kommer nærme. Er nok bare på steder som Maldivene at det er helt klart og blått vann. Ah, har lyst til å reise dit og jeg!

 

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg  på morgenen?
- Det kommer veldig ann på om jeg har god eller dårlig tid. Hvis jeg har lite tid bruker jeg ikke så veldig lang tid. Men til vanlig bruker jeg ca 1-1,5 timer på å fikse sminke, hår og klær.  

Hva slags kamera bruker du til å ta antrekksbildene dine?
- Det kameraet jeg bruker til alle bildene mine er Canon EOS 650D. Men på antrekksbildene mine bruker jeg 50mm 1,4 linsen min. Den gjør at bildene får blurry bakgrunn og blir lyse og fine. De gjør også at fargene blir sterkere. Men dette er ting man selvfølgelig må stille inn manuelt. Men det kan man enkelt google seg frem til!

 

Hvor kjøper du jeans? Jeg er omtrent samme høyde og vekt som deg og jeg sliter med å finne jeans som er små nok og som sitter fint.
- Mine favorittbukser er fra WOW. Der bruker jeg som regel XS, og da får jeg perfekt lengde på benene. Det hender jeg finner bukser på Bik Bok som er små nok i størrelsen, men de er alltid for lange.  


Utrolig fin bikini, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?
- Den er kjøpt på Cubus. Kjøpte den i februar da jeg skulle dra til Tenerife. Så det kan hende at de fortsatt har den!


Du tar jo utrolig mange bilder. Beholder du alle på pc'en, eller sletter du de etterhvert?

- Jeg er altfor dårlig til å slette bilder. Så det blir fort til at pc'en min blir stappfull av bilder, og det ender med at jeg kjøper en ny pc fordi jeg ikke orker å gå igjennom alle bildene. Men må prøve å bli flinkere til å slette bilder fremover. Er kjedelig med treg pc pga altfor mye bilder!