hits

juni 2013

Veldig redusert!

Når jeg og Susanne stod opp i dag var vi veldig slitne og reduserte etter helgens festligheter. Så da stakk vi like så godt på Friday's og spiste frokost der. ELSKER Jack Daniel's burgeren de har der. Kjøper den nesten hver eneste gang jeg er der. Nam! 

Nå er jeg endelig hjemme og i senga mi. Kjenner det skal bli godt å legge seg til å sove litt. Har jo lagt oss i 6-7 tiden på morgen begge dagene. Så det tar veldig på. Men det var så verdt det! Har ikke hatt det så gøy på lenge! Neste år er det "Europride" så da kommer hele Europa for å feire. Jeg og Susanne har allerede planlagt å dra dit. Tror det kommer til å bli sykt bra! 
Skeiv natt, tigerpus og G-girls!

I går var jeg og Susanne på Skeiv natt. Vi vorset hos oss og i pride park før vi stakk på Rockefeller. Til vår store skuffelse var det nesten bare gutter der. Så vi stakk heller på G-Girls som ligger rett ved Rådhusplassen. Der var det fullstappet, ikke så rart med tanke på at det er nytt utested. Men det var veldig gøy der. Møtte masse folk som vi ble kjent med.Vi danset, snakka og drakk. En helt perfekt kveld!  

Turen hjem til leiligheten tok ganske lang tid. Siden vi stoppet og snakket med masse random folk. Blant annet tigeren på bilde under. Haha, holdt på å dø av latter når vi tok bilde med han. 


Så også en fyr som tok med seg ei potteplante på fylla. Hahaha, hva skjer med det liksom?


Homseparaden - Skeive dager!

"Vi syns alle skal få være som de vil og ha åssen kjærste de vil" 
Da har jeg og Susanne gått i Homseparaden. Vi sto oppe på en trailer som Helseutvalget hadde. Det var sykt gøy å stå oppe på den! Var skikkelig party stemning. Syns det er så fantastisk bra å se alle i paraden kle seg på den måten de egentlig vil. I fjærboar og kjoler. Helt herlig! Forresten: er en del som lurte på om jeg også er skeiv. Nei, det er jeg ikke. Men jeg er på skeive dager for å støtte de som er det, også syns jeg det er utrolig gøy å feste med folk som er skeive. De er så mye mer fordomsfrie enn andre! 

Kvinnekveld - Skeive dager

I går var jeg og Susanne på kvinnekveld på Rockefeller. Vi hadde vors hos oss først med en gjeng med jenter. Hadde "jeg har aldri" drikkeleken. Der ble det mye pinlige men morsomme øyeblikk. På Rockefeller var det fire etasjer med jenter. Så det ble en stor jentefest. Var veldig annerledes å feste med nesten bare skeive jenter. Men var veldig gøy! Blogges senere! Nå skal jeg gå i paraden!Skeive dager!

Da er jeg og Susanne på plass i leiligheten vår i Oslo. Vi har leid en leilighet i Heimdalsgata. Så her skal vi bo hele helgen! Ble sykt fornøyd med leiligheten. Det var sykt fint her! Nå skal vi fikse oss litt før vi stikker ned på Rådhusplassen, på Pride Park. Så da blir det nok mye å se på der. Er en del boder med forskjellige ting i. Etterpå blir det vors i leiligheten før vi stikker på Kvinnekveld på Rockefeller. 

 

Noen lesere som skal på Skeive dager?

Salgsbloggen er oppdatert!

Nå har jeg nettopp oppdatert salgsbloggen! Har lagt ut en del klær der. Har også fjernet alt som er solgt. Så du trenger ikke være redd for at tingene du vil ha  allerede er utsolgt. Oppdaterer den etterhvert med flere ting også. Så bare å følge med!

Sjekk ut salgsbloggen på: stinasalg.blogg.no

Dagens antrekk - 27.06.13


Shorts og Topp - Bik Bok


Siden det er typisk norsk sommervær ute i dag (altså regn) har jeg en skikkelig "inne" dag. Skal føre regnskap, prøve å få lagt ut mer klær på salgsbloggen (stinasalg.blogg.no) og så må jeg jo selvfølgelig pakke litt. Skal nemlig være i Oslo i hele helgen. Jeg og Susanne har leid oss en leilighet som vi skal bo i. Grunnen til at vi skal dit er selvfølgelig fordi det er skeive dager. Syns det er like gøy å være der hvert år. Selv om jeg ikke er skeiv selv, så støtter jeg de som er det 110%. Så i morgen skal vi på kvinnekvelden, og på lørdag skal vi på skeiv natt og homseparaden. Gleder meg! 

En grusom historie

En av de mest grusomme tingene jeg vet om er voldtekt. Det skjer ofte. Altfor ofte. Mange forteller det aldri til noen. Fordi de skammer seg. I Norge er voldtektsstraffene helt latterlig lave. Jeg blir kvalm av rettssystemet. De fleste som blir dømt for voldtekt sitter kanskje inne i maks 3-4 år. Er det nok? Det syns ikke jeg. Når man har ødelagt et menneske sitt liv bør straffen være lengre. De fleste voldtekter blir heller aldri anmeldt. Det er få som står opp og kjemper for seg selv etter en voldtekt. Hvorfor er det sånn? 

En jente som sto opp og kjempet for seg selv er Monika Korra. Hun er fra Norge og flyttet til Dallas, Texas for å gå på skole. Hun ble gjengvoldtatt på vei hjem fra en fest. I videoen under kan du se hennes sterke historie. Anbefaler alle å se den. Jeg begynner nesten aldri å gråte når jeg ser filmer. Men denne fikk tårene til å komme fort. 

Kilde til video: nettavisen.no

Hva heter du på instagram?

Noen bilder fra Instagrammen min siden sist jeg la ut bilder derfra. Heter stinablogg der, så det er bare å følge meg. Blir alltid glad for nye følgere! ♥ Gjerne skriv ned hva du heter på instagram. Så sjekker jeg ut profilen din! Lag din egen blomsterkrone! - Se video!

Etter at jeg så Lana Del Rey bruke blomsterkroner i musikkvideoene sine, har jeg blitt helt forelsket. Men fine blomsterkroner er veldig dyre, og nesten umulig å få tak i. Derfor lagde jeg en selv, og det ble mye billigere enn å kjøpe også! Regner med at det er flere enn meg som elsker blomsterkroner. Så derfor har jeg laget en video der jeg viser hvordan man kan lage sin helt egen blomsterkrone. Håper dere liker den!

Sang #1 - Chris Crocker - Second to none
Sang #2 - 3LAU - We found house

Dagens antrekk - 25.06.13

I dag har jeg endelig laget en video til dere. Det var på tide det! Er jo lange tider siden sist jeg lagde video. For dere som følger meg på instagram (@stinablogg) så har dere kanskje sett bildet jeg la ut der? Hvor jeg viste en av de to blomsterkronene jeg lagde i dag. Det var faktisk veldig enkelt å lage de. Og blomsterkroner til en billig penge er nærmest umulig å få tak i. Så derfor har jeg lagd en DIY video i dag, der jeg viser hvordan man kan lage den blomsterkrona jeg har på meg på bildene under. Ble den ikke fin? Det syns jeg! - Videoen kommer ut på bloggen i morgen!

Blomsterkrone - DIY

Shorts - Gina Tricot 

Topp - Cubus

Sko - Nelly.comNye innkjøp

Lovte dere å vise hva jeg kjøpte når jeg var på Buskerud Storsenter med søsteren min i går. Så her er innkjøpene. Treningsklærne kjøpte jeg på fredag. Men har helt glemt å vise de til dere. Så da tar jeg to fluer i en smekk! Kjenner det er digg med litt nytt treningstøy. Spesielt shortsene jeg kjøpte. De trengtes! Tights på sommeren er altfor varmt. Holder på å koke ihjel hver gang jeg bruker det. Gjett om jeg skal ut å løpe i kveld a!

Treningstøy - H&M

BH/Topp - Bik Bok 

Grå topp - Cubus Dagens antrekk - 24.06.13

I dag har jeg vært på Buskerud Storsenter med søsteren min. Shoppet et par ny klesplagg og noen ting til. De tingene skal jeg bruke til et DIY prosjekt som skal på bloggen. Så røper ikke hva det er enda. Men det blir bra! Gleder meg veldig. Elsker å gjøre DIY prosjekter. Da får man liksom ting som ingen andre har, og som man selv har laget. Kan vise dere tingene jeg kjøpte i morgen. Nå skal jeg på IKEA med mamma. Blogges senere! 

Vest - Cubus

Topp og shorts - Bik Bok

Kjede - Kjøpt i bod 

Sko - Herfra

Barnebursdag

Forrige helg ble tanteungen min Emmeline hele 2 år. Det er helt merkelig å tenke på at det er hele to år siden jeg ble tante. Før taklet jeg virkelig ikke barn i det hele tatt. Kjente jeg fikk grøsninger hvis det var unger i nærheten av meg. Men nå har jeg faktisk blitt veldig glad i Emmeline. Har jo sittet barnevakt for henne mange ganger. Så har tatt tanterollen ganske godt! Mye bedre enn jeg trodde i alle fall! Hehe

I dag feiret vi bursdagen hennes hos søsteren min, Madeleine. Med pølser i brød, muffins, kake, gaver og selvfølgelig prinsesse asjetter. En god gammeldags barnebursdag!


Bursdagsbarnet!

Søte Lily


Offisielt ferdig med VGS - Endelig!

Nå kan jeg endelig si at jeg er helt ferdig med videregående. Det er så deilig å tenke at jeg aldri mer i mitt liv skal gjøre en diktanalyse, skrive en naturfagsrapport eller XXX. Det har vært et hardt år. Men sånn er jo påbygg, men jeg er stolt over at jeg har kommet meg gjennom det. Fikk karakterene mine i går og er veldig fornøyd. Kan legge de ut når jeg har fått det ordentlige vitnemålet i posten (var et par eksamenskarakterer som manglet). 

Selv om det har vært et hardt år, har jeg hatt mange gode stunder også, med de i klassen. Alle festene som vi har hatt hos Marius, klassefesten på Jonas B, russetida og turen på fjellet i begynnelsen av året, er noen av de beste stundene vi har hatt. Jeg kan med handa på hjertet si at jeg har gått i klasse med verdens beste gjeng. Vi har støttet hverandre gjennom tykt og tynt. Et slikt klassemiljø er det ikke alle som er heldige å få. Men jeg er evig takknemlig for at jeg fikk det. Etter avslutningsseremonien dro vi på Lizzy's og spiste god mat. Fikk tatt et par bilder av godgjengen. Men brukte iPone så kvaliteten er jo helt forferdelig. Men alt er bedre enn ingenting! 


Etter Lizzy's dro vi på vors hos Marius siden han bor rett ved Union brygge. Alltid masse liv og dans når det er vors/fest hos Marius. Og i går var intet unntak! Etter vorset dro på Union, der var det Graduation Party. Møtte på en del kjentfolk jeg ikke har sett på år og dag. Så det var veldig koselig! Kjenner jeg hadde det gøy i går, for i dag er jeg helt utslitt!

Forresten: Tenkte meg på VG lista Topp 20 i morgen, hvis det er greit vær (kjenner jeg Norge rett er det masse regn). Kanskje jeg møter på noen av dere lesere?

Gårsdagens antrekk - Avslutning på VGS

I går var jeg på avslutning for VGS i teatret i Drammen. Det var helt merkelig og utrolig herlig å endelig bli ferdig med VGS. Skal skrive og vise mer bilder fra det senere i dag. Først litt bilder av antrekkene jeg hadde på meg i går. Yes you read right. En diva må jo ha flere antrekk, eller hva? Haha, neida. Grunnen til at jeg hadde to antrekk var fordi jeg ville ha en lang og fin kjole på selve sermonien. Mens på Lizzys og etterfesten var det greit å ha en kortere kjole.

Turkis kjole - Floyd by smith
Svart kjole - Nelly.com

Bh - Madlady.se

Sko - Jeffrey Campbell 

Veske - Morris  

Dagens antrekk - 19.06.13

Nå skal jeg straks ned på postkontoret. Skal sende et par pakker med ting fra salgsbloggen. Etter det må jeg kjapt innom polet. Oh yes, skal drikke i dag. I dag er det avslutning i teatret for skolen. Gleder meg til å bli offisielt ferdig med VGS. Det skal bli deilig det! Etter teateravslutningen skal hele klassen på Lizzys og spise pizza. Har ikke vært på Lizzys på noen år. Siden det var så sykt dårlig service der sist. Men krysser fingrene på at det blir en koselig kveld! Etter Lizzys skal jeg mest sannsynlig på Graduation Party i Drammen. Gleder meg! Skal prøve å rekke og vise dere kveldens antrekk senere i dag! 


Inspirert!

I dag har jeg virkelig fått jobbet med brunfargen. Har ligget ute i ca to timer nå. Og gud så digg! Har fått lest Shape Up og ble litt inspirert, så tok en liten treningsøkt også. Hvor jeg vekslet mellom å hoppe med hoppetau og bruke rockering. Syns det fungerte veldig bra. Så kan absolutt anbefale dere å bruke de to tingene hvis dere vil trene ute. Bare husk å bruke en rockering som er kjøpt på en treningsbutikk. De veier som regel mye mer enn vanlige. Og dermed får man bra magemuskler!

I det siste har mange av dere som leser bloggen min kommet bort og spurt om å ta bilde med meg. Jeg setter så stor pris på det ♥ Det er så stas og koselig at dere gjør det. Da får jeg liksom sett dere i virkeligheten, ikke bare som statistikk og kommentarer. Det varmer hjertet mitt å se at så mange av dere følger med på bloggen min ♥Bikinien er forresten fra Cubus 

Dagens antrekk - 17.06.13

Nydelig vær, ferie og frihet. Kan livet bli bedre? Leverte inn skolebøkene i dag, så nå skal jeg ikke noe mer på skolen igjen. Skal faktisk ikke på skole på over et år. Gud så deilig det føles! Å slippe å stå opp grytidlig for å sitte på skolen og lære masse kjedelig ting er bare helt herlig. Den frihetsfølelsen jeg har akkurat nå kan ikke engang beskrives.

Kjenner at jeg har hatt et tungt år. Påbygg i seg selv er jo kaldt "helvetes året", og jeg skjønner hvorfor. Da hjelper ikke akkurat magesår, nakkeskade og B12 mangel. Men har heldigvis klart meg gjennom året uten masse fravær, og karakterene er ikke så aller verst de heller! 

Topp - H&M

Shorts - Bik Bok

Sko - Converse

Armbånd - H&M PS: Du kan følge meg på blogvin HER! ♥

Ny salgsblogg!

Da er endelig salgsbloggen oppe. Har lagt ut en del klær der allerede. Kommer nok til å legge ut flere etterhvert når jeg rekker! Det veldig billige priser. Så bare å shoppe i vei! Jeg sender forresten i posten. Så det er ikke noe problem om du ikke bor i nærheten. Håper det er klær som faller dere i smak :) Sjekk ut salgsbloggen på stinasalg.blogg.no ♥

5 skjønnhetstips


1. Tomt for blush? 
Bruk leppestift og gni den utover med fingrene dine. Pass på å ta en som har lik farge som blushen din.

2. Kviser på den ene siden av ansiktet? 
Gni litt antibac på telefonen din. Eller bruk høytaler/headsett. Bytt også putevaret på sengetrekket. 

3. Mørke ringer under øynene? 
Kutt 2 skiver med kiwi og la de ligge over øynene dine i 10 minutter. Dette hjelper også mot hovne øyne. 

4. Sterkere og penere negler? 
Hell litt olivenolje i en bolle og la neglene dine være der i 10 minutter.

5. Sprukne lepper? 
Bruk en gammel tannbørste med litt vaselin på, og skrubb leppene dine til alt det sprukne er borte. Husk å bruke en god leppomade til slutt. 

 

PS: Lyst til å vinne en stor goodiebag med sminke? Meld på deg på HER.

Ukens spørsmål #20

Hva er forskjellen på en naturbørste og vanlig hårbørste?? (hva er en naturbørste)
- Vanlige hårbørster har ganske tykke plastikktagger. Mens naturbørster har veldig tette og mye mer skånsomme tagger. Naturbørster er veldig bra å bruke på håret. Selv liker jeg å bruke tangle teezer. Det er en plastikkbørste. Men den er utrolig skånsom, og løser opp floker uten å rive i håret. 

Går du med jc på skolen?
- Ja, det hender jeg bruker Jeffrey Campbell sko på skolen. Mest nå på sommeren. Men liker best å bruke det til vanlig når jeg ikke er på skolen.

Den nye rettetanga du hadde kjøpt, finnes den på noen nettsider - isåfall hvem? 
- Jeg fikk den når jeg var på kurs med GHD. Så er veldig usikker hvor man får kjøpt den. Er ikke helt sikker på om den har kommet ut på markedet enda. Har i alle fall ikke sett den noen av de stedene jeg har sett etter den.


Hva heter de hyllene og boksene du har kjøpt?
- Bokhyllene og boksene er kjøpt på IKEA. Selve hyllene heter "Billy" og boksene heter "kassett" og finnes i forskjellige størrelser. Synes du ikke det er kleint å stå midt uti gata og ta masse bilder. Bare deg og kamerastativet liksom?
- Som regel pleier jeg å ta bildene rundt på tomta der jeg bor. Så da er det ikke akkurat så mange som kan stå å se på. Men hvis jeg tar bilder der det er folk, pleier jeg ikke akkurat å stille meg midt i folkemassen. Men det har vært en del ganger hvor folk stiller seg å ser på. Det er sykt kleint! Men man må jo prøve så hardt man kan å ikke bry seg om det, selv om det er vanskelig der og da. 

Synes du det er lurt å kjøpe sminke på ebay?
- Nei absolutt ikke. Ebay er veldig usikkert sted å kjøpe ting. Og da kan man plutselig få falsk sminke med masse lugubre ting i. Det er sikkert noen selgere på ebay det er trygt å kjøpe fra. Men personlig ville jeg aldri kjøpt sminke på ebay. 

Wow, snuser du?!! Eller er det kanskje bare linsebeskyttelsen til kameraet? Haha :) kan ikke se for meg deg snuse (positivt ment hvis det kunne oppfattes negativt)
- Nei jeg snuser absolutt ikke! Det kan jeg love dere. Syns at snus er drit ekkelt. Det er dekselet til kameralinsen som er i baklomma mi. Haha


Et spørsmål vet det er jævlig kleint men har du tatt silikon for eksempel. i leppa eller andre steder? (dumt spørsmål)
- Hehe, er nok all natural. Det eneste som er "fake" på meg er håret mitt. Alt annet er helt ekte :-) 

Hvor er det fint å ta seg en kaffe eller noe og spise i Drammen? Hvor burde jeg ta med venninene mine for et par pils? Og er det noe utested for de under 20 her? Blir ikke 20 før i november så må leve med det fram til da, haha :) Men hadde ihvertfall satt utrolig stor pris på litt hjelp, føler meg litt lost her :p Vet jeg kunne søkt det opp andre steder også, men hadde satt utrolig stor pris på litt tips på hva som er bra og ikke :)
- Liker best å drikke kaffe på Pigen eller Glass. Maten er absolutt best på Glass. Men det er veldig koselig stemning på Pigen også. For å ta et par pils kan du sitte på Glass på bryggen der, eller så er det koselig å sitte ute på Jonas B Gundersen, Z eller Pigen. Det er dessverre ikke noe utested for de under 20 år. Det er 23 års grense på både Z og Klubbteatret. Så du må nok vente en del år du må vente før du kan gå ut i Drammen :( 

Hva kostet kjolen du hadde på gardeballet?
- Den kostet 1500,- kr.


Passer klær fra "wow" til deg? :) Isåfall er det kult!
- Det gjør de! Pleier å bruke XXS i topper derfra, og XS i bukser. Syns klærne derfra er veldig like i stil med klærne fra Bik Bok. Også er det et stort pluss at de har så små størrelser der :D 


Bor du nært skogen når du tar så mange bilder av deg der?
- Vi har en ganske stor "skog" bak huset der jeg bor. Også har vi også en "skog" vei på andre siden av gaten. Sier "skog" fordi det er ikke sånn ordentlig tettskog.  

Hvilket stjernetegn er du?
- Vannmannen. Har bursdag 5. februar. 

 

- Noe du lurer på til neste uke "ukens spørsmål"?

Dagens antrekk - 15.06.13

Klarer nesten ikke å forstå at jeg er ferdig med VGS! Har kun å levere inn bøker på mandag, og avslutning på onsdag. Så er jeg helt ferdig. Tenk så deilig! Har ferie i over et år. Skal jobbe masse med bloggen på det året. Vil gjøre den så bra som overhodet mulig. Gleder meg! 

Tenkte forresten å starte en salgsblogg. Siden jeg har så mye klær, sko, smykker og vesker jeg ikke bruker. Så da er det bedre å selge de, enn at de bare ligger i skapet og tar opp plass. Hva tenker dere om salgsblogg? Er det en smart idè? Skjorte - Bik Bok 

Bukse - Gina Tricot

Topp -
Cubus 

Sko - Jeffrey Campbell (kan kjøpes HER). 

Nye innkjøp


Lovte dere å vise dere innkjøpene jeg kjøpte i stad. Har fått helt dilla på highwaist shortser i det siste. Så i dag kjøpte jeg en til. Syns denne var veldig annerledes, og sykt kul. Likte også veldig godt skjorten. Er ikke veldig typisk meg å bruke sånne type skjorter. Men denne falt i smak! Begge tingene er forresten kjøpt på Bik Bok. 

Sushi med Vicky

I dag kunne jeg ikke vært lykkeligere. Jeg ble endelig ferdig med eksamen i historie. Hadde den kalde krigen som tema, så det påsset meg midt i blinken. Naila en karakter 5. Så kunne ikke vært mer fornøyd. Læreren og sensor skulle egentlig bare spørre meg om spørsmål i 15 minutter, men det ble fort 30 minutter istedet. Men klarte meg veldig bra! Rett etter jeg var ferdig med eksamen dro jeg og Victoria til Drammen og spiste sushi. Spiste på et sted som ligger på Strømsø siden. Var sykt godt! Typisk blogger å spise sushi eller hva? 

Gikk også å shoppet litt etter vi hadde spist. Kan vise dere innkjøpene etterpå! 


Så sykt lykkelig akkurat nå!

Jeg er så glad nå. Karmaen er så sykt på min side at det nesten ikke er til å tro! Vi fikk nemlig vite hva vi kom opp i på muntlig eksamen i dag. Jeg har gått rundt og vært livredd for å komme opp i matte eller naturfag. Men heldigvis kom jeg opp i historie! Ikke nok med det så fikk jeg den kalde krigen som emne også. Og det hadde jeg om på prøve eksamen, og da fikk jeg 5! Så er sykt fornøyd nå. Men for at jeg skal klare å gjøre det best mulig på eksamen som er allerede på fredag, må jeg ta en pause fra bloggen og egentlig alt annet. Så frem til fredag blir det ikke noe bloggjobbing, facebook eller å se på bones. Må rett og slett låse meg inn på rommet og nipugge på alt av fakta om den kalde krigen. Wish me luck!Hvordan se bra ut på bilder!

Mange av dere spør meg alltid om tips til hvordan dere kan se bedre ut på bilder.  Å se bra ut på bilder er ikke så lett som man skulle tro. Det er mer enn å bare slenge ut en tilfeldig posering. Det handler om å gjøre seg selv penere og ikke styggere. Og siden jeg har jobbet som modell ganske lenge har jeg lært noen tips jeg skal lære dere nå. Disse tipsene kan dere bruke til alt av bilder. Om det er til familiebilder, nytt profilbilde på facebook eller bilder til bloggen.  Jeg er veldig lav selv, bare 160cm. Men på bilder ser jeg som regel mye høyere ut, og det er fordi jeg følger tipsene under.

Det er viktig å huske at dette er tips, og ikke regler som er skrevet inn i stenen. Følger ikke alle tipsene til punkt å prikke alltid selv. Men det er kjekt å vite om de og å kunne bruke de. 


Aldri stå på benet som er nærmest kameraet.
Når du blir tatt bilder av er det viktig å vite hvilken side av kroppen din som er nærmest kameraet. Den siden som er lengst vekk fra kameraet er den du kan legge vekten mot. Hvis du legger vekten på det benet som er nærmest kameraet kommer du til å se mye kortere ut enn det du er, du kommer også til å se større ut. Dette gjelder også når du sitter. Aldri ha benet som er nærmest kamera helt rett.Unngå dobbelthake
Det er veldig mange som får mer dobbelthake på bilder enn hva de egentlig har. Dette er fordi de presser hodet litt bakover. De aller fleste gjør dette helt uten å tenke over det. Hvis du stikker hodet litt fremover når man tar bilde kan man unngå/forminske dobbelthaken. Det ser kanskje litt rart ut når man ser på seg selv i speilet mens man gjør det, men på bilder syns det ikke (med mindre du overdriver da). 

Ikke oversmil
Som regel holder det med ett lite og beskjedent smil på bilder. Hvis man viser hele perleraden kan det ofte se litt falskt ut. Og man kan også få større bollekinn. 

Ikke ta bilder ovenifra hvis du vil se lengre ut
Hvis du er som meg og vil se høyere ut bilder bør du ta bildene nedenfra og oppover. Hvis personen som tar bilder av deg er høyere enn deg kan det være smart at han/hun står lavere i terrenget enn deg, eller at han/hun bøyer seg ned for å ta bildene av deg. 

Hvilken side ser du best ut fra?
Når jeg poserer med ansiktet fra siden, poserer jeg nesten alltid med den siden jeg ikke har hårskillen min med inn i kameraet. Rett og slett fordi det er ikke pent å få en tung sidelugg inn mot kamera. Og fordi jeg ser best ut fra den siden. Det er heller ikke alle som ser bra ut på bilder rett forfra. Så det å vri hodet litt til siden på bilder kan gjøre mesterverker! 


Smize - Smile with your eyes
Å se helt død ut i øynene er noe av det værste som finnes. Det er vanskelig å forklare hvordan man smiler med øynene. Men tenk glade tanker, da ser du fort mye mer glad ut også. Det samme gjelder hvis du vil se trist/sint/sjokkert ut på bilder også, tenk på følelsen. 


Ikke bruk klær som gjør at du ser større ut

Denne her er det MANGE som gjør store feil på. Det dummeste man kan gjøre når man skal bli tatt bilder av er å kle seg feil for sin egen figur. Man bør heller ikke bruke posete klær på bilder. Topper som ikke sitter inntil i midjen gjør at man kan se større ut enn man er. Det er smartest å bruke klær som sitter noenlunde helt etter. Men alle har hver sin kroppsfigur så det er forskjellig fra person til person. 

Bruk hæler
Hvis man vil se høyere ut på bilder er det smart å bruke hæler. Mange glemmer det bort, rett og slett fordi de kanskje ikke bruker hæler til vanlig. Men på bilder er det kjekt å bruke det. Selv bruker jeg som regel hæler som er minst 13 cm høye. Så da sier det seg selv at det hjelper mye på høyden.

 

Gjerne like dette innlegget for å dele det med andre som også ønsker å lære disse tipsene.  

Golfing med klassen!I dag hadde vi en lit annerledes gymtime. Vi dro nemlig til Sylling og spilte golf. Har aldri spilt ordentlig golf før, så det var veldig gøy. Klarte å slå over 100 meter et par ganger. Selv om de fleste gangene ble det bare 40-50 meter. Men syns det var ganske bra til å være helt nybegynner! Når vi var ferdige med å golfe, tok vi et stort gruppebilde sammen. Kjenner virkelig at jeg kommer til å savne de i klassen når vi er ferdige på skolen. Kunne ikke fått et bedre klassemiljø ♥

 

Dagens antrekk

Ny uke - nye muligheter! Er det ikke det man sier? Kan ikke si at jeg kjenner meg så klar for nye muligheter, etter å ha kun sovet 3,5 time i natt. Kjenner det blir deilig å komme hjem fra skolen etterpå og ta igjen den tapte nattesøvnen. Siden jeg har hatt fri i noen dager nå, så har søvnrutinene blitt helt på trynet. Var så våken halv 2 i natt, at jeg ryddet hele klesrommet. Da snakker vi ødelagt døgnrytme! Den uken her er det heldigvis ikke så mye skole. Er kun i dag og i morgen det er fulle dager. Ah, på onsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i på muntlig eksamen. Kjenner jeg gruer meg veldig. Jaja, nok skole snakk. Håper dere har en fin start på uken! :-) Bukse
- Bik Bok

Sko - Herfra

Tank hoodie - Bik Bok 

"Date" med Vicky

I dag har jeg og Victoria (Vicky) hatt en liten bytur i Drammen. Først stakk vi på Glass og spiste utrolig god mat. Jeg bestilte blåskjell, og Victoria bestilte Cæsar salat. Kan ikke få sagt hvor høyt jeg elsker blåskjell. Spesielt de som de har på Glass. Nam! Mens vi satt og ventet på maten, kom det bort en sykt creepy fyr. Han var sikkert dritstein. Prøvde å sette seg ned med oss og sånt. Men heldigvis tok han hintet om å gå vekk, etter at jeg hadde sagt "get lost" sånn type 5-6 ganger. Kleeeint! 

Etter at vi hadde vært på Glass gikk vi rundt i byen en stund. Gikk også en tur til parken for å ta en litt bilder. Blir så fine bilder der ♥


Konkurranse - Vinn sminke goodiebag! AVSLUTTET!

For en uke siden fikk jeg en goodiebag med sminke av Viva La Diva. Og siden jeg allerede har mer enn nok sminke, så vil jeg gi goodiebagen til en heldig leser. Plukker ut en vinner om ca to uker. Så da er det bare å melde seg på! Lykke til! :) Obs: meld deg på kun en gang! 

Dette kan du vinne: 
- 2 stk. "Brush my lips", lipglosser. Farge #5Delano og #1Dream  

- 2 stk. "Absolutely fabulous lips!", leppestifter. Farge #Pink Flamingo og #Miami Heat
- Duo bronzing powder
- Make up kit eyes-face & cheek
- 2 stk. "Absolutely faboulous nails!", negllakker. Farge #156 Love Shot og #153 Ocean Drive
- Dream sleep mask 

 

For å vinne må du:
- Skrive mailen og navnet ditt i kommentarfeltet 
- Like facebooksiden min HER

Dagens antrekk

Noen kjappe antrekksbilder før jeg stikker til Drammen. Skal på cafè med Victoria. En liten jente "date" er aldri feil! Håper dere får en fin dag ute i solen! Er så glad for at det endelig er ordentlig sommer! Følg forresten med på bloggen senere i kveld. Legger ut en konkurranse der dere kan vinne en goodiebag med sminke! 


Tee - Cubus

Sko - modekungen.se

Shorts - Cubus 

Vest - DIY

Nye klær!

Var på Gulskogen senteret i stad og kjøpte en del nye klær. Fikk tak i en del nye og fine ting. Haha, standard meg at jeg måtte i barneavdelingen og på WOW for å få tak i riktige størrelser. Anyways. Har min første edru helg siden.. ja altfor lenge siden! Så er veldig uvant å ta det så rolig. I går hadde jeg besøk hjemme og satt bare å skravlet til 4 på morningen. Og i dag skal jeg prøve å få lest litt til eksamen (les: se på Bones). 


Kjøpt hos H&MKjøpt på Bik Bok Kjøpt på Cubus 


Kjøpt på Cubus


Kjøpt på CubusKjøpt på WOW 

Dagens antrekk

Noen kjappe antrekksbilder før jeg fyker ut døren. Nå skal jeg straks dra på postkontoret og hente en pakke. Aner ikke hva det er i den. Alltid spennende å se, hehe! Etter det skal jeg på Gulskogen senteret og kjøpe litt nye klær. Nå som jeg har farget håret nesten svart, kan jeg ikke bruke så mye svarte klær lenger. Blir litt for rocka for min stil. Så må kjøpe noen nye topper, og sikkert masse annet fint også! Viser dere innkjøpene etterpå! Topp - H&M

Shorts - Gina Tricot (har satt på naglene selv, de er kjøpt på ebay)

Sko - Converse

Smykker - lml.no

Ikke den dere tror jeg er

Det er en ting jeg er så lei av. Folk som tror de kjenner meg, uten å ha møtt meg. Folk som danner seg en sterk og negativ mening om hvordan jeg er som person. Bare fordi man har lest bloggen min betyr det ikke at man kjenner meg. For jeg utleverer ikke alt på bloggen. På bloggen utleverer jeg kun den overfladiske siden min. Den siden av meg som kun handler om sminke, hår og mote. Men det er så mange andre sider av meg enn bare den.

Det er sikkert mange av dere som tenker at jeg er en overdolla bærte, som tror at verden kun dreier seg om meg. Men der tar dere feil. Jeg kunne skrevet masse om nyheter og vitenskap. Men hvem ungdommer vil lese om det når de kommer hjem fra skolen? Ungdommer vil lese om overfladiske ting som de kan få lett underholdning av. For det er det bloggen min er til. Nemlig å underholde andre. Ikke ved å være en stand up komiker. Men ved å legge ut antrekk så andre kan få inspirasjon, og ved skrive om sminke og hår så andre kan få tips.

Greia er at på bloggen min utleverer jeg kanskje 10% av meg selv. Og da sier det seg selv at det er mye som ikke blir lagt ut. Jeg skriver for eksempel aldri om ting i livet mitt som er hardt. Krangler med venner og familie er ikke ting som hører hjemme på en offentlig blogg. Jeg skriver heller aldri om ting jeg snakker med venniner om. Fordi de tingene er som regel private. Poenget mitt er: den delen man ser av meg på bloggen, er ikke hele meg. Det er kun en del av meg. 

Noe som irriterer meg er at folk tror at jeg er den type jente som puler rundt. Bare fordi jeg kanskje legger ut bilder i bikini, betyr det ikke at jeg åpner beina for hvilken som helst gutt. Tvert imot. Selv om mange har hardt for å tro det, så er jeg faktisk en ordentlig jente. Jeg er ikke den svake jenta som puler alle gutter som smiler til henne. Fordi den jenta der, hun vil ikke jeg være. Jeg er heller ikke den jenta som kan skrive en lang liste full med navn på guttene hun har pult. 

En ting jeg ofte får høre av folk som jeg har blitt godt kjent med, er at de trodde jeg var bitch første gangen de møtte meg. På grunn av hvordan jeg ser ut. Men da tenker jeg egentlig bare: Hvorfor dømme folk etter utseendet? Er det en ting jeg har lært, så er det at man ikke skal dømme andre etter utseendet dems. Uansett om de er pene eller stygge. For er det en ting jeg ikke er så er det bitch. Jeg er som regel alltid hyggelig mot alle, uansett hvordan de ser ut. 

 

Ble kanskje litt langt innlegg det her. Men følte jeg trengte å skrive det her for å si min side av saken. Love and peace ♥

5 skjønnhetstips1. Sølt med mascaraen? Dypp en q-tips i en fuktighetskrem. Og tørk vekk der du har sølt med q-tipsen.

2. Tomt for foundation? Bland litt av pudderet ditt (må være løspudder) med fuktighetskremen du bruker til ansiktet. 

3. Eggehvitte ansiktsmaske. Visp eggehvitte og fordèl skummet i ansiktet. La det være på i 15 minutter eller til hele ansiktet ditt er helt stivt. Dette gjør at du får mindre porer og kjempe bløt hud i ansiktet. Kan gjerne brukes 2 ganger i uken. 

4. Om morgenen: Plask iskaldt vann i ansiktet i 10 sekunder. Dette gjør at blodtilførselen til ansiktet starter. Gjør så det samme med varmt vann. Ta så på den kremen du bruker i ansiktet på dagen. Dette gjør at porene i ansiktet ditt åpnes og de trekker til seg maksimum av kremen du tilfører.

5. Eksfoliering. Skrubb huden din 2 ganger i uken. Dette gjør at kremer fungerer mye bedre på huden.

 

- Har du noen skjønnhetstips du vil dele?

Dagens antrekk


Bluse - Bik Bok 

Sko - Herfra

Kjede - Glitter 

Shorts - Gina Tricot (har satt på naglene selv, kjøpte de på ebay).

 

Ah, i dag var det kort dag på skolen. Begynte 11:30 og sluttet 14:00, så det var sykt digg. Kjenner jeg er i skikkelig feriemodus nå om dagen. Jeg og en vennine satt og planlagte sommeren i går. Vi skal først på "skeive dager" som er i oslo i slutten av juni. Da er det homseparade, kvinnekveld og skeiv natt. Det hele skjer over en helg, så i går booket vi hotell så vi kan bo i Oslo hele helgen. Btw: jeg er ikke skeiv. Men jeg støtter de som er det veldig sterkt. I tillegg syns jeg det er gøy å dra på noe annerledes.

Vi sjekket også turer til utlandet. Vi har veldig lyst til å dra på noe annet enn en standard syden tur, hvor det eneste man opplever er fylla og soling. Vi så litt på Italia. Men det er så fryktelig dyrt å dra dit! Så om noen har tips til steder man kan dra for å oppleve og se ting, så speak out! Tar imot tips med åpne armer ♥

Bestilt ny kjole!

Litt nettshopping på kvelden er aldri feil, spesielt når man kommer over slike kjoler. Pleier alltid å sjekke ut salgs seksjonen på nelly. Siden de faktisk har godt utvalg der. Og hadde skikkelig flaks. De hadde den i min strl og for kun 200 kr. Røverkjøp eller hva? Gleder meg til jeg får den i posten. Det eneste jeg er veldig usikker på er hvordan bh jeg skal bruke under. Går jo ikke ann å bruke vanlig bh, for de blir sykt synlig. Så om noen har noen tips tar jeg de gjerne imot! 

Kjolen kan kjøpes HER.

Siden sist @stinablogg


           ♥ Vors før russetoget med klassen                   ♥ Tanteungen min i barnetoget!                              ♥ GIRA i russetoget! 


                  ♥ Dro på gardeball                                           ♥  Tok antrekksbilder                                          ♥ Antrekk


        ♥ Elsker blomstene til Mamma                        ♥ Fikk nytt hår fra L&B i posten.                            ♥ Mer blomster


               ♥ Russedåp                                                 ♥ Russebuksa                                          ♥ Favorittpizzaen

 

Husk å følge meg på instagram: stinablogg 

Legg gjerne igjen hva dere heter på instagram, har så lyst til å sjekke ut instagrammen deres!

Kino med Vicky

I kveld har jeg vært på kino med Victoria og sett Hangover part 3. Syns den var veldig morsom. Men ikke like bra som eneren og toeren. Men sånn er det vel alltid når det er oppfølgere. De blir liksom aldri like bra som de første. Men syntes den her var absolutt verdt å se. Slutten var vel aller morsomst. Da var det veldig "hangover" øyeblikk! 

Etter kinoen stakk jeg og Vicky (Victoria) pluss noen venniner vi møtte på etter kino, på Glass for å ta en kaffe. Så da ble det en del jente skravling om alt mellom himmel og jord! Alltid like koselig! Meg og Victoria 

Normale sa du? 


Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra på kino med Victoria. Vi skal se på Hangover part 3. Gleder meg veldig til å se den! De to andre filmene var jo sinnsykt bra. Så da håper jeg denne er minst like bra! Rekker ikke å skrive så veldig mye. Siden jeg må dra nå! Men kan fortelle dere om filmen etterpå! :)

Skinnjakke, shorts og genser - Bik Bok // Kjede - Husker ikke! // Sko - HER 

Gardeball - AntrekketI går var jeg på Gardeball på Plaza hotell i Oslo. Jeg ble bedt med av en jeg gikk på skole med for mange år siden. Så var en stund siden vi hadde snakket. Men var koselig fordet! Selve ballet var veldig høytidelig. Alle guttene hadde på seg garde uniformen sin, og vi jentene hadde på oss lange flotte kjoler. Det ble holdt taler og vi fikk nydelig mat. Vi gikk polynese og danset vals. Jeg slapp heldigvis å danse vals da,siden jeg aldri har danset det før.

Når ballet var ferdig stakk vi inn på hotellrommene våre og skiftet, til litt mer casual klær. Eller, guttene hadde på seg dress og vi jentene var fint pyntet. Siden garden hadde leid et lokale på Majorstuen dro vi dit og festet videre. Alt i alt var det en veldig fin kveld, og veldig annerledes enn hva jeg er vant med! Kan vise dere flere bilder fra selve gardeballet senere. Men har ikke fått tak i alle bildene enda! 
Kjole - Floyd by Smith  // Pumps - Din sko