hits

juni 2012

Meld deg på ukens blogg!

Når er det evigheter siden jeg har hatt ukens blogg. Jeg har rett og slett glemt det helt bort. Og det er mer jobb med det enn hva man skulle tro. Siden jeg må gå igjennom alle bloggene som melder seg på. Men siden mange av dere har spurt etter det, skal jeg ha det igjen. Den som blir ukens blogg får bilde av seg selv og link til bloggen sin, i sidemenyen min. Jeg trekker ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følge meg på bloglovin HER. 
- Skrive ned adressen til bloggen din som en kommentar

 

Love Stina <3

100'000 visninger på youtube

På morgenen i dag så jeg at youtube kontoen min har tikket over 100'000 visninger. Tenk at alle videoene mine har blitt sett over 100'000 ganger til sammen. Syk tanke! Lille meg liksom.. Det er kanskje ikke så mange visninger i forhold til andre store bloggere. Men det er veldig god start. Og jeg må ærlig si at jeg er ganske stolt av meg selv. Det skal litt til å få så mange visninger, uten å drite seg ut totalt eller lage pornofilm, haha! Og håper ikke jeg har gjort førstnevnte, sistnevnte vet jeg at jeg ikke har gjort i alle fall. 

Husk forresten å abonnere på kanalen min på youtube. Alle videoene jeg legger ut på bloggen min havner på youtube først. Så da får du er liten mail hver gang jeg laster opp en video der. Kjekt eller hva? Trykk HER eller på bildet for å abonnere. 


 

Love Stina <3

Dagens outfit - Vg listen topp 20

Nå skal jeg straks dra til Oslo med Lisa og Isabella. Vi skal på VG listen topp 20. Gleder meg til å høre artistene spille. Stemning! Har ikke vært på konserten på flere år, så dette blir gøy. Været har ikke vært helt bra i dag. Men det er meldt bedre i kveld. Så da får vi leve i håpet på fint vær. Jeg har forberedt meg på dårlig vær med regnjakke og gummistøvler. Ett par kjappe antrekksbilder før jeg må løpe ut døren! Flere som skal på konserten i kveld? 


Jakke - Helly Hansen // Sko - DNA // Bukse - Cubus // Genser - Gina Tricot

 

Love Stina <3

Ett nei er ett nei - Voldtekt

Kom over en video på facebook tidligere i dag, hvor Amnesty viste en video om voldtekt. I Norge er loven om voldtekt helt på trynet. Det er kun (i følge loven) voldtekt dersom gutten truer eller bruker vold. Så hvis en jenter prøver å si nei og gutter har sex med henne, er det i følge loven ikke en voldtekt. Jeg var ikke klar over dette selv før jeg så det i videoen. Ble rimelig sjokkert egentlig. Ett nei bør holde! Amnesty prøver i samarbeid med FN å endre den norske lov, til at hvis en jente sier nei, er dette ett nei. 

For at dette lovforslaget skal komme igjennom trenger de underskrifter. Se videoen HER og skriv under. Alle underskrifter hjelper. Del gjerne videoen på facebook så enda flere kan skrive under på kampanjen. Dette er en viktig sak, som alle bør ta seg 3 minutter til å være med å hjelpe til. 

 

Love Stina <3

Clean all day long

Siden jeg hadde kun en fridag forrige uke har det hopet seg opp med mye rot på rommet mitt. Både på soverommet og klesrommet ser det ut som det har vært en orkan! Så i dag skal jeg rydde, støvsuge og vaske rommene. For et slit det blir! Har unnagjort mye på soverommet. Men det ser fortsatt helt jævlig ut! #Uff.. Love Stina <3

Kveldstrening!

Har ikke fått trent på noen dager, så nå skal jeg på Rennesanse. Skal bli deilig å trene igjen! Kan faktisk si at jeg er glad i å trene nå. For 6 måneder siden hatet jeg trening, og trente nesten aldri. Mens nå får jeg dårlig samvittighet hvis jeg går noen dager uten trening, og jeg liker faktisk å trene. Sykt! 

 

♥ Er du glad i å trene?

 

Love Stina <3

Sminken jeg bruker

Etter at jeg la ut videoen med hverdagssminken min var det mange av dere som lurte på om jeg kunne lage ett innlegg med alle produktene. Hva de heter, hva de brukes til, osv. Alle produktene er fra bareMinerals. Gå inn HER for å se hvilke salonger i nærheten av der du bor, som selger bareMinerals. Etter at jeg begynte med sminke fra bareMinerals har jeg fått mye færre kviser. Huden min har blitt så mye bedre. Sminken er også veldig naturlig og deilig å bruke, man unngår også å få de brunkremsskillene man lett får med annen flytende sminke. bareMinerals tester ikke produktene sine på dyr, så det er strålende!

Alle produktene blir listet i den rekkefølgen jeg legger de på. Klikk HER for å se videoen.

Prime Time. 
Denne primeren gir deg et silkebløt hud. Den gjør at foundation klarer å legge seg bra, og man slipper å få "flekker" i foundationen sin. Jeg bruker alltid en primer før jeg legger noe sminke. Ett absolutt must!

Blemish remedy
Blemish remedy legger jeg på alle kviser. Den behandler kvisene mens du har på deg sminke. Den forhindrer også rødhet. Med en gang jeg startet med denne ble kvisene borte. Den fungerer helt utrolig bra!

Well rested 
Denne bruker jeg som en concealer på rødheter, under øynene og på kviser.  

 

Foundation; Golden medium
Denne bruker jeg i hele ansiktet. Den har solfaktor 15. God dekkevne. Den legger seg jevnt, og holder seg utover hele dagen. Man slipper å måtte "fylle på" utover dagen. Men hvis man svetter veldig mye kan det hende at man må fylle på. Men jeg har ikke erfart at jeg har måttet det. 

Foundation; Golden tan
Denne legger jeg i "3 tall" i ansiktet. Se på videoen hvis du lurer på hva jeg mener med 3 tall. Denne har samme egenskaper som golden medium. 

 


Pure radiance
Jeg legger denne i ett 3 tall.  Den gir en utrolig glød. Den har litt shimmer effekt.

Blush; Hint
Denne blushen har en naturlig farge. Legger den på kinnbena.

 

High shine eyecolor; bronze
Se video for hvordan jeg legger den.

Tigers eye, øyeskygge 
Se video for hvordan jeg legger den.

Flawless definition; curl and lengthen
Utrolig bra mascara. Den separerer og gir god lengde. Jeg får ikke klupmer på vippene av den.

 Blemish remedy
Brukes til å påføre blemish remedy produktet.

Max coverage concealer
Denne bruker jeg til å påføre concealer

Flawless face
Denne bruker jeg som konturkost til; pure radiance, golden tan og hint.

Full flawless face
Denne bruker jeg kun til produkter jeg har i hele ansiktet; golden medium.

 

 

♥ Bruker du sminke fra bareMinerals?

 

Love Stina <3

Livet som blogger

Det skjer veldig ofte at venner og bekjente/ukjente spør hva jeg tjener på bloggen min. Hva jeg får sponset, osv. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt om hva slags ting jeg har fått sponset. De fem beste tingene jeg har fått sponset er; Iphone 4, krølltang fra herstyler, Daniel Wellington klokke, treningsmedlemskap på Renessanse og extensions fra Locks and Bonds. 

På bildet under ser du noen av tingene jeg har fått sponset. Har blitt sponset med så mye sminke at jeg har sminke de neste 3-5 årene, haha. Har også blitt sponset med mye hår produkter. Hudprodukter er vel det jeg har blitt sponset mest med. Har ikke sjans til å få brukt opp alle kremene. 

 

Love Stina <3

I love curles

Det er helt utrolig hvor sliten jeg er i bena i dag. Orker ikke å gjøre noe som helst.. Etter 10 timersvakten i går er jeg helt ødelagt. Har heldigvis fri fra jobben i dag. Så da blir det å jobbe med bloggen istedet. Mye bedre! Skal prøve å få lagd innlegg om sminken jeg bruker til vanlig. Skrive hva produktene heter, hva de hjelper til, osv. Flere av dere som ønsket det, så må prøve å få det til! Mulig jeg også lager en liten film om kremene og rensen jeg bruker i hudrutinen min. Hvis det er noe ønske?Love Stina <3

Dårlig blogger

Jeg har satt meg som regel at jeg skal blogge minst 2, helst 3 ganger hver eneste dag. Men det er ikke alle dager dette går. I går var jeg på shoot og kom ikke hjem før 7. Og da var jeg så sliten at jeg bare slappet av forran TV'en med Lisa resten av kvelden. Så da resulterte det i null blogging. I dag skal jeg jobbe fra 12-22. Drittvakt. Hater å ha mellomvakt. Men sånn går det noen ganger. Så kan ikke love at det blir noe bedre på bloggfronten i dag heller. Men håper dere forstår <3

Love Stina <3

Jobb, jobb, jobb

I natt drømte jeg at jeg faktisk spydde av å dra på jobb. Så lite lyst har jeg til å jobbe i dag. Er altfor sliten nå. Og kan ikke dra ut i kveld og feire st. Hans, siden jeg skal opp tidlig for å dra på shoot. Gleder meg til å være litt i studio igjen. Blir beauty shoot som vi skal gjøre.

Love Stina <3

Y.O.L.O

Noen ganger må man sette seg ned og tenke litt over det faktum at man faktisk bare lever en gang. Lever man livet slik man vil? Er det noe du bør endre på i livet ditt, for å bli mer lykkelig? Er det noen i livet ditt som ikke burde vært der? Jeg personlig ville aldri klart å leve på en måte jeg ikke var komfortabel med. Jeg hadde aldri klart å sitte stille som en grå mus og se på at livet paserte. Å bli gammel uten å oppnå drømmene mine er min største frykt. 

For da man sitter på gamlehjemmet og ser tilbake på ungdomstiden sin, husker man aldri de kveldene man ble hjemme og la seg tidlig. Man husker de kveldene man dro ut, hadde det gøy og gjorde crazy saker. Noen ganger må man faktisk tenke at en mulighet er ikke verdt å gi slipp på. Man må unngå å tenke "tar det til uken, orker ikke nå". Til uken skjer aldri. Grip dagen, og lev i nuet. Men også ha planer for resten av livet ditt. 

Ikke la drømmene dine bli bare bli drømmer. Ikke bare ønske deg noe, men gå ut og hent det! Ingen andre kan leve livet ditt for deg. Det er det kun du som kan. 

Love Stina <3

Gårsdagens innkjøp


Bluse - Vero Moda // Topp - Bik Bok // Topp til høyre - Cubus // Shorts - Bik BokGenser til venstre, bukse - Bik Bok // Genser til høyre - Cubus

 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Lunsj med Isabella

I dag tok jeg en liten lunsj med Isabella. Vi stakk på Jonas B og spiste litt. Jeg tok selvfølgelig cæsar salat, min favoritt salat! Har ikke fått vært med Isabella på noen dager, så du kan gjette om skravlen gikk. Vi er sånn at vi må fortelle alle, og da mener jeg alle detaljer som skjer. Litt sykt, men veldig herlig. Hver gang det skjer noe som helst må Isabella få vite det asap! Men er det ikke sånn alle bestevenner er? ♥ Hva har du gjort i dag?

 

Love Stina <3

Prøver meg som barnevakt

Siden søsteren min begynte på jobb før mamma kommer hjem fra jobb, måtte jeg være barnevakt. Skal bare være det i ett par timer. Men med mine barne ferdigheter vet man aldri hvordan det går!

Emmeline sin måte å spise kjeks på, Nice! Hehe!

Love Stina <3

Ny header!

Da var headeren og et bilde i sidemenyen på plass! Ble nokså fornøyd om jeg tør si det! Gleder meg til å høre hva dere syns!

How to, redigering: Først redigerte jeg bildene sammen i gimp. Så redigerte jeg lys, kontraster, farge og skarphet hos pixlr.com. Så la jeg til skrift fra picmonkey.com, skrifttype "quicksand". 

Før

 Leopard bukse

Etter at jeg hadde vært på sminkekurset hos bareMinerals tok jeg meg en tur til Oslo. Måtte absolutt innom Friday's og spise litt. Elsker Jack Daniel's burgeren de har der. Hver gang jeg er på Friday's må jeg ha den. Stakk også innom Zara en tur, hvor jeg fant en helt syk bukse. Den var ganske kul, men ikke noe jeg ville gått med til vanlig. Så den ble ikke med hjem! Fant også en supersøt jakke. Men den var akkurat litt for kort på ermene og de hadde den kun i xs og xl, så kjøpte ikke den heller. Men nå angrer jeg litt.. Den var så søt og fin!Love Stina <3

bareMinerals kurs

I dag har jeg vært på kurs hos bareMinerals. De lanserer nå noen helt nye fantastiske produkter. De har tidligere kun hatt øyeskygge, blush og rouge som løspudder. Men nå begynner de å selge disse produktene i hardform. De har blandet de originale produktene med kaldpressede oljer, så de skal bli harde. I bronzerene er det brukt kaldpresset gulrotolje. Det gir beskyttelse mot solen og tilfører huden antioksidanter. Hvor mange sminkeprodukter er det som faktisk hjelper huden din? Veldig få. Men her har du ett! Alle produktene er også frie for parabener og andre harde kjemikaler. Produktene er heller ikke testet på dyr, så det er utrolig bra!

Gå inn HER for å se hvor den nærmeste butikken som selger bareMinerals ligger.  

Etter å ha sett produktene bli brukt på modellen gleder jeg meg utrolig mye til å prøve ut produktene. Får de i posten denne eller neste uke. Så viser dere da. Gled dere!

♥ Bruker du bareMinerals?

 

Love Stina <3

På vei til Billingstad

I dag måtte jeg stå opp grytidlig. 05:45. Tidligste jeg har stått opp på lenge. Fikk ikke lagt meg før halv to siden jeg kom hjem fra jobb så sent. Så har en følelse av at jeg kommer til å være sykt trøtt i dag. Men så langt går det bra!

Grunnen til at jeg måtte stå opp så tidlig i dag er fordi at jeg skal på møte i Billingstad. Aner ikke hvor Billingstad er, men blir heldigvis kjørt med taxi fra Oslo s. Møtet jeg skal på er med Dermanor. De skal snakke om noen av de nye produktene til bareMinerals. Så dette blir gøy! Skal prøve å få tatt litt bilder så dere kan se.

Love Stina <3

Dagens outfit

Uff. I dag er jeg så utrolig sliten. Under familieselskapet måtte jeg gå og legge meg. Orket ikke all lyden fra barna, og var stuptrøtt. Er heldigvis ikke så dårlig i dag. Men trøtt, det er jeg! Men det var så verdt det. Hadde det helt utrolig gøy i går! Danset og koste meg mye. 


Kjole - H&M // Sko - DIn Sko // Øredobber - Glitter

 

Love Stina <3

På fylla knuser vi iphoner!

Jeg og Lisa skal på fest. Og når vi skulle gå ned klarte selvfølgelig jeg å miste telefonen ut av vesken så den knuste. FML! Stakkars babyen min. Den lever heldigvis fortsatt. Thank god. Men må nok bytte skjermen eller kjøpe ny. Men nå er der fylla. Så da driter vi i sånne ting. Og heller har det gøy!

Love Stina <3

Shoppeguri

I dag har jeg vært på Gulskogen senteret. Trengte litt shopping terapi. Er det en ting som får meg i bedre humør er det å shoppe. Da kan alle andre problemer i verden bare kysse seg bak. Fikk kjøpt meg noen nye bukser, en ny bluse, 50 (!) strikker og en del ting til. Skal vise dere innkjøpene senere.

Elsker at highwaiste shortsene aldri passer til meg. Den på bilde under til høyre er i strl 34. Fett å være tynn. Eller bare ikke.. 

Har fått helt dilla på pastellfarger. Kjøpte tre pastellfargede bukser. Viser dere etterpå!

 

Love Stina <3

#Instalove

Har helt dilla på Instagram. Må sjekke det hele tiden. Elsker når de jeg følger legger ut nye bilder. Er så gøy å se litt mer private bilder av de jeg er fan av. Legger også ut en del bilder der selv, som jeg ikke legger ut på bloggen. Så hvis du har lyst til å se flere bilder av meg, kan du gjerne følge meg på Instagram. Heter "stinablogg" på Instagram. Blir utrolig glad når jeg får flere følgere ♥ Gjerne skriv ned hva du heter på Instagram også, så kan jeg følge deg!

 

Love Stina <3

Hårvideo - Hvordan jeg gjør håret mitt til hverdags

Følte det var på tide med en ny hårvideo. Er mye mer glad i å lage hårvideo enn sminkevideo. Føler at jeg har gått litt tom for ideer innenfor sminke. Så hvis det er en sminkelook dere vil at jeg skal gjøre, så si ifra! Her er en video med hvordan jeg gjør håret mitt til hverdags. Hope you guys enjoy!

Husk å like bloggen min på Facebook HER

Love Stina <3

Unge mødre

I dag har jeg vært på Drammensbadet med søsteren min og datteren hennes Emmeline. Jeg turte å ta begge skliene som var der. Til tross for at jeg skrek så sikkert alle hørte meg, når jeg tok den værste av de to. Den var litt (veldig) skummel første gangen! Hehe, folk glante litt når jeg gikk alene med Emmeline. Føltes ut som jeg kunne vært med på unge mødre. 


Haha, det beste uttrykket noensinne!Love Stina <3

Drammensbadet

Nå skal jeg, søsteren min og Emmeline på Drammensbadet. Har aldri vært der før, så dette kan bli interessant! Elsker å bade. Men er ikke like glad i å gå uten sminke! Må også ha håret oppsatt hele tiden. Siden klor ikke er bra for extensionet.

Love Stina <3

Pakke i posten!

I dag fikk jeg en pakke med de nye produktene jeg skal bruke på huden min. Alle produktene er fra bareMinerals. Produktene er sponset. Legger ut sminkevideo med en gang jeg har lært å bruke de.♥ Bruker du produkter fra bareMinerals?

 

Love Stina <3

Bilder fra lunsj med Nora

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening med søsteren min. Vi trente litt forskjellig styrke. Var gøy å trene med søsteren. Lo utrolig mye av tiden, hehe! Tidligere i dag var jeg i Drammen med Nora. Vi gikk på Glass og spiste litt lunsj. Også gikk vi og shoppet etterpå. Fant veldig lite, så ble bare en ny bh på meg. Holdt på å le meg ihjel over kommentaren til Nora på alle push up bhene. "push up bh er som potetgullposer, åpner dem så er de halvtomme. Haha!

 


Søte antrekket til Nora: Topp - Victoria of Sweden // Sko - Don Donna // Veske - Marc Jacobs

 

Love Stina <3

 

Dagens outfit - Lunsjdate med Nora

Fohåndsskrevet innlegg

Nå er jeg i Drammen med Nora. Har ikke fått vært med henne på altfor lenge. Så dette er en etterlengtet lunsjdate. For dere som ikke husker Nora fra tidligere innlegg, så er Nora en venninde fra Starlet (modellbyrået jeg er i). Kjempesøt jente! Etter jeg har vært med Nora i Drammen skal jeg trene litt. Er ikke sikker på når. Men har ikke fått trent siden torsdag så nå man jeg på treningsstudioet igjen. Viktig med trening! 


Olajakke - H&M // Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Cubus // Topp - Bik Bok 

 

Love Stina <3

Sminket av bareMinerals

Har helt glemt å blogge om sminkebesøket var jeg på, på torsdag. Jeg dro på "look at me" på Skøyen. Jeg ble sminket av en kjempeflink makeup artist. Hun valgte ut sminke fra bareMinerals som jeg skal begynne å bruke. Jeg får sminken tilsendt denne uken. Så gleder meg masse til å begynne å bruke den! Legger ved noen bilder av hvordan sminken ble på meg og litt bilder fra "look at me" på skøyen. Legger ut video av hvordan jeg legger sminken så fort som mulig. 

Sminken er sponset av Dermanor. 

 

Love Stina <3 

Dagens innkjøp

Fant endelig den perfekte bikinien. Elsket mønsteret på den! Gleder meg til å bruke den på stranden i sommer. Blir herlig! Fant også ett par med pumps som var rimelig høye. Men sykt kule og deilige å gå på. 14 cm høye.. Hehe! Fant også ett par topper som fungerer på fest og til hverdags. Perfekt!


Bkini - Cubus // Topp - Bik Bok
 

Topp - Cubus


Sko - Din Sko

 

♥ Hva syns du om innkjøpene? 

 

Love Stina <3

Endelig ferdig!

Nå er jeg endelig på vei hjem. Har jobbet fra 11-17:30 i dag. Føltes ut som dagen aldri skulle ta slutt. Var sykt lite å gjøre frem til fire ca. Da sa det plutselig bang og det var masse gjester. Så ble litt stress.
Er utrolig trøtt i dag. La meg halv fire i natt og måtte opp i ni tiden. Så er ikke så rart. Når jeg stod opp kjentes det ut som om jeg var full. Så trøtt var jeg! Begynte å lete etter nøklene mine helt panisk og fant ut at de hadde ligget på sminkebordet. Som jeg hadde nettopp sittet å fikset meg på. Sløv sa du? Ja! Fikk kastet i meg ett par Gerimax. Så det hjalp utrolig mye heldigvis. Hadde ikke klart meg på jobb uten de i dag. Hehe!

Etter jeg var ferdig på jobb gikk jeg innom senteret en kjapp tur. Kjøpte ett par nye topper, ett par skyhøye pumps og en hvit søt bikini. Viser dere når jeg kommer hjem.

Love Stina <3

Kosetid!

I dag har jeg hatt så lyst på godteri at jeg ikke har visst hvor jeg skulle gjøre av meg. Så nå har jeg vært på bensinstasjonen og kjøpt masse godteri. Så nå skal jeg og søsteren min straks se på film og spise godteri.

Love Stina <3

Helt ødelagt..

I går dro jeg og Lisa ut på Onkel Thor. Vi kom dit ca 23:30. Det var ganske lite liv den første timen. Folk er så trege med å komme seg på byen altså! Men rundt 1 tiden ble det en del folk der. Fikk ikke danset i det hele tatt. Men møtte igjen mye kjentfolk. Så det var utrolig koselig! Møtte igjen barndomsbestevenninden min Pia, som jeg ikke har snakket ordentlig med på år og dag. Så det var veldig gøy å sitte å mimre med henne om ting fra barndommen. Møtte også igjen mye folk fra hokksund/vestfossen. Som jeg heller ikke har snakket med på lenge, siden jeg er så lite i det området. 

Kjenner at jeg fikk i meg litt for mye alkohol i går. Er helt ødelagt i dag. Er sliten, kvalm og slapp. Men det var så verdt det! Trodde at jeg hadde sluppet unna fyllesyken. For når jeg stod opp på morgen i dag, var jeg i helt fin form. Men var nok fortsatt litt full. Det gikk fort over, for å si det mildt. Er så sliten i dag at jeg ikke har orket å sminke meg engang. Hehe!♥ Var du ute i går?

 

Love Stina <3

Nytt design?

Siden jeg har fått ny hårfarge nå må jeg endre litt på designet. Og siden mange av dere sier at dere har problemer med designet, at dere ikke får lest hele innlegget osv. Tenker jeg nå at jeg kanskje skal lage ett nytt design. Hva tenker dere om det?

Legger ved litt bilder av tidligere design. Blir nok ikke rosa design igjen.. Love Stina <3

Dårlig service!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Vest for elven som jeg var på med noen av jentene i familien. Det var utrolig koselig å se igjen alle, og skravle litt sammen. Er sjelden det blir kafè besøk. Men dette må gjøres oftere. Bare ikke på samme sted. Vest for elven som ligger i Hokksund har desidert den værste servicen jeg noensinne har vært borti. Det begynte med at det tok 35 minutter før vi fikk maten våres som var tre salater og ett smørbrød. Noe som egentlig burde tatt 10-15 minutter bare. Selve maten var helt grei. Var ikke noe jeg ville kjøpt igjen, men grei nok. 

Søsteren min hadde med seg datteren sin inn. Og spurte servitørene veldig høflig om hun kunne ha med barnevognen hvis hun satt den i ett hjørne. Så barnet hennes kunne sove. Det var det ikke snakk om at hun kunne. Så hun måtte la vognen stå igjen utenfor. Hvor hvem som helst kunne stjålet den. Det er første gang jeg vet om at noen har blitt nektet å ta med barnevognen inn. Jeg kunne skjønt det hvis det var veldig trangt og man kom med 5-6 barnevogner. Men å nekte en person å ta med barnevognen inn er etter min mening helt idiotisk. 
Emmeline og tante kjerstin er så søte sammen!


Madeleine (søsteren min)

 

♥ Har du opplevd noe lignende med service før?

 

Love Stina <3

Dagens outfit

Nå skal jeg straks på kafè med en liten gjeng av jentene i familien. Vi skal ha en liten lunsj, og kjenner jeg oss rett blir det ikke ett sekund stillhet. Herlig! Siden det er så vakkert vær ute i dag skal jeg og søsteren min gå ned til Hokksund. Det er ikke ofte at skjer for å si det mildt!
Topp - Bik Bok // Shorts - Cubus // Jakke - H&M // Klokke - CMYK

 

Love Stina <3

Pakke i posten!

I dag fikk jeg hår fra Locks and bonds. Det er så tykt og fint! Fikk hår i to forskjellige nyanser. 150 stk av disse og 100 stk av disse. Gleder meg helt utrolig mye til å sette det på. Så i morgen skal søsteren min sette det på for meg. Har ikke følt meg som meg selv uten langt hår. Føler meg så stygg på håret når det er kort. Uansett hva andre sier.. Tror alle som har brukt extensions kjenner seg igjen i den. Det blir deilig å bruke micro rings igjen. Har brukt det for ett år siden. Og det er utrolig deilig å slippe å ta av og på håret hele tiden. Som jeg må når jeg bruker clip-on. 

Mange av dere har forresten spurt hva jeg skal gjøre med det svarte håret. Skal egentlig ikke gjøre noe med det. Vil ikke selge/gi det bort siden det er klipt og godt brukt. Så hvis jeg noensinne farger håret svart igjen (lite sansynlig) så har jeg extensions. Produktet er sponset

♥ Bruker du extensions?


Love Stina <3

Spørsmålsrunde!

Siden det er så utrolig mange som spør om jeg kan ha spørsmålsrunde, setter jeg igang en nå! Spør om hva dere vil og hvor mange ting dere vil (svarer ikke på spørsmål om sex og sånt). Velger ut de spørsmålene som jeg syns er viktigst for dere, og svarer på de på video. Avslutter spørsmålsrunden på torsdag. Hva lurer du på?Love Stina <3

Ukens siste treningsøkt er fullført!

Den uken her har jeg vært ganske flink med treningen. Kunne vært flinkere, men til meg å være har jeg vært flink. På mandag løp jeg en lang tur i Hoensmarken. På tirsdag trente jeg armer og ben, ble sykt støl i bena dagen etter. På torsdag tok jeg 100 crunches som en liten og kjapp økt. Og i dag har jeg hatt en litt lengre økt på Renessanse. Begynte med en god oppvarming på tredemøllen. Så ble det 13x3 på armer. Vet ikke hva øvelsen jeg gjorde het, og klarer ikke forklare den heller. Så tok jeg benpress 40 kg 13x10 ganger. Så gjorde jeg det samme med armene igjen. Så avsluttet jeg med 100 chrunches og tøying. 

Er rimelig sliten nå. Så blir deilig å slappe av forran TV'en i kveld. Elsker å se på The big theory / good christian bithces samtidig som jeg småjobber med bloggen eller leser andre blogger. Håper dere har hatt en fin helg. Det har jeg hatt! Har glemt helt å si at jeg var på kino på fredag. Dro egentlig sammen med en kompis, men Isabella og en venn av henne ble også med. Vi så The dictator. Sykt bra film. Holdt på å dø av latter gjennom hele filmen. Anbefales for de som vil ha en god latter! I går var jeg hjemme hos Isabella. Vi så "The Network" filmen om Facebook. Morsom og bra film det også. Spiste alt for mye godteri! Ikke bra!♥ Hva har du gjort i helgen?

 

Love Stina <3

48. Plass på blogg.no


I dag har jeg ny rekord på topplisten, 48. plass! Er skikkelig stolt over meg selv nå. På det siste halvåret har bloggen min vokst utrolig mye. Jeg har fått mange nye og koselige lesere. Dere er best! Har så lyst til å gi dere en stor klem alle sammen.
Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På tirsdag kårer jeg ukens blogg. Vinneren får stå i sidemenyen min i en hel uke. Men bilde og link til bloggen sin. Dette er en kjempe flott måte å få flere lesere på!


 For å bli ukens blogg må du:
"Like" dette innlegget 
"Like" facebook siden min HER.

Når du har gjort disse to tingene legger du igjen en kommentar med navn og bloggen din sitt navn. Lykke til!

 

Love Stina <3

Dagens outfit - New haircolor and Jeffrey Campbell

Nå fikk jeg endelig vist dere litt bedre bilde av den nye hårfargen min. Skal mest sannsynligvis farge det en gang til, men det må jeg vente med frem til jeg får extensionet i posten. Så jeg får helt riktig match. Gleder meg til å ha langt hår igjen. Føler meg nesten naken uten langt hår. Helt merkelig hvor avhengig man blir av langt hår. I kveld skal jeg til Isabella. Vi skal kose oss med film, og sikkert litt godis. 21 day's challengen min gikk rett vest i går. Var på kino, så spiste godteri. Men i helgen får det være lov. Kan ikke være helt avholds fra godteri heller.. 

Sko - Jeffrey Campbell // Genser - H&M // Kjede - Kappahl // Bukse - Bik Bok

 

♥ Hva skal du i kveld?

 

Love Stina <3

Silikonpupper?

Etter at jeg la ut bilde i bikini har jeg fått helt sykt mange spørsmål om jeg har tatt silikon. Og svaret på det er nei. Jeg har absolutt ikke gjort det. Jeg er såpass ærlig med leserne mine at jeg hadde sagt det hvis jeg hadde tatt silikon. Syns ikke det er noe å skamme seg over hvis man har tatt silikon. Men jeg altså ikke det. Syns egentlig ikke jeg har store pupper i det hele tatt. Så skjønner egentlig ikke hvorfor så mange tror at jeg har tatt silikon. Grunnen til at de har blitt større den siste tiden er fordi jeg har begynt på p-piller. Grunnen til at jeg begynte på p-piller var fordi jeg får mindre kviser når jeg bruker det. Brukte det mot mensen smerter fra jeg var 16-18 ca og hadde veldig lite kviser da. Så det er grunnen til at jeg begynte på p-piller igjen. Og jeg har mye mindre kviser nå, så det har absolutt hjulpet. Vet at jeg har mange unge lesere på bloggen, så oppfordrer forresten ingen til å begynne på p-piller for å få større pupper. 

Har også fått spørsmål om jeg har noen triks med bh'en for å få puppene til å se større ut. Og nei, det har jeg faktisk ikke. Det eneste tipset jeg kan gi dere er å bruke en bh som passer. Jeg gikk inn på butikken Change og fikk veldig god hjelp med å finne riktig bh størrelse. For som regel bruker de fleste jenter helt feil bh størrelse. Noe som kan gi mye ryggproblemer, og det er heller ikke pent når man får "dobbel pupp". Hehe. 

 

Love Stina <3

Fra svart til brunt hår - How to

Da er jeg endelig ferdig med å farge håret mitt. Har bleket det tre ganger og farget det til slutt en gang. Det gikk veldig bra å bleke håret mitt. Siden det var såpass sunt fra før av. Jeg hadde også vært flink til å kure håret mitt ofte før jeg bleket det. Hvis man skal gjøre dette hjemme er det viktig at håret ikke kan være slitt først. Hvis det er slitt er det en relativt stor sjanse for at man ødelegger hele håret sitt. Brunfargen er litt lysere i virkeligheten. Ble ganske fornøyd. Men det er veldig forskjellig, så må nok venne meg til fargen.. For dere som lurer på hva jeg skal gjøre med extensionet mitt; jeg får nytt til uken/neste uke. Det svarte extensionet skal jeg altså ikke bruke lenger. 
Dette er hvordan jeg gjorde det:
Til blekingene brukte jeg blekingsmiddelet under. Blekingen er i merket Depend og farge nivå 3. 

 
1. Bleking - Bleket håret som var ca 5 cm ut fra hodebunn. Lot det være i, i ca 30 minutter.

2. Bleking - Bleket absolutt hele håret og lot det være i, i ca 20 minutter.

3. Bleking - Bleket håret som var ca 5 cm ut fra hodebunn. Lot det være i, i ca 20 minutter.

 

Til fargingen brukte jeg fargen under. Fulgte vanlig anvisning på pakken. Fargen er fra Garnier, nr 5 i light brown. 

 

♥ Hva syns du om den nye fargen min? Spent på å høre hva dere syns!

 

Love Stina <3