hits

mai 2017

Måneden som gikk - Mai - Restylane, Syden, Konsert +++

// reklamelink

Månedens tanke: Etter mange år med å være misfornøyd med leppene mine bestemte jeg meg tidligere denne måneden for at jeg skal ta Restylane. Det er noe jeg har unngått fordi jeg har prøvd å bli fornøyd med meg selv slik som jeg er. Men med tanke på at jeg har overlinet leppene mine nesten hver dag i et år, er det bare å innse det. Jeg blir ikke fornøyd. Derfor bestemte jeg meg, og jeg delte tankene mine med dere. Veldig mye delte meninger, mange som støtter meg og som er gode, og mange som ikke er like støttende. Men på slutten av dagen er det mine egne meninger som betyr noe, og jeg endelig innsett at jeg ikke kan bry meg så mye om hva andre måtte mene. Time for å ta Restylane er forresten booket.  

Månedens favoritt klesplagg:
Denne jakken er virkelig månedens favoritt klesplagg. Den er så fin og komfortabel, og den passer seriøst til alt. Har brukt den så mye siden jeg fikk den. Du finner den HER forresten! 


 

Månedens nedtur: Å være tilbake i Norge igjen. Gran Canaria var så amazing!
 

Månedens opplevelse: Å se Kiss live i Oslo var virkelig en opplevelse jeg har drømt om i mange år. Jeg elsker jo det bandet og har vært superfan av de siden jeg var 10 år gammel, så det var veldig gøy å se de live sammen med søsteren min!  

Månedens høydepunkt: Reisen til Gran Canaria var uten tvil månedens høydepunkt. Det var vanvittig deilig å dra tilbake til Meloneras, få noen dager i skikkelig sol og få noen dager sammen med Per Fredrik hvor det bare var oss og ikke masse jobb og mas fra alle kanter.  Månedens beste innkjøp: Den nye rosa skinnjakken min var uten tvil månedens beste innkjøp. Føler meg så fin i den og jeg blir så glad av å ha den på! 

 

Hvordan var deres måned?

 

Shopping og champagne, eller??

I dag har jeg vært på shopping med Rebecca! Vi var først innom Lexus i Tønsberg, sånn at de kunne skifte dekk for meg. Hater å skifte dekk, så da er det mye bedre å betale noen på et verksted for å gjøre det for meg. Kan jo tenke meg hvordan det hadde blitt om jeg skulle gjort det selv.

Tipper det hadde blitt 3 timer med frustrasjon og et dekk som hadde falt av midt på motorveien. Hahaha! Er ikke akkurat frøken handy når det kommer til bil! 

Vi dro i alle fall innom kjøpesenteret i Tønsberg. Jeg skulle egentlig bare ha marmor kontakt-papir til et lite prosjekt her hjemme. Meeeen, det skjedde jo ikke akkurat. Det ble noen nye klesplagg og litt beauty stæsj da. Tihi! Kan vise dere innkjøpene i morgen. Fant noen veldig fine sommerplagg jeg gleder meg til å vise dere! 


Etter litt (en god del) shopping var vi så sultne! Så da ble det en svipptur innom Joe & The Juice. De har jo helt sinnsykt gode juicer og sandwicher. Så jeg elsker å spise og drikke hos de! Må seriøst begynne å lage flere juicer selv. Det er jo så godt for kroppen med alle vitaminene fra juicen! 

Blogger-babe Rebecca! Er så gøy å ha en venninne som også blogger. Dere må forresten sjekke ut bloggen hennes; rebeccaengeli.blogg.noNå skal jeg sette igang med å lage en oppsummering av måneden som har gått. Så følg med etterpå, for da får dere se alle oppturene og nedturene fra denne måneden! 

In a Barbie world

God morgen! Eller, jeg har vært våken siden 06:30 så det er ikke akkurat morgen lengre! Men vet liksom ikke hva jeg skal si når det er midt på dagen. Haha!

 

Nå sitter jeg på Lexus i Tønsberg og venter på at de skal skifte dekkene på bilen min. Haha, har vært så sykt sent ute med å skifte de. Men det var jo snø rett før 17 mai, så er jo ikke sååå krise! Men digg å ha dekkhotell og noen som fikser det å skifte dekkene for meg. Visse ting funker bare ikke å gjøre med lange negler altså. Haha!

Føler meg skikkelig Barbie i dag med dem nye jakken min. Den er så søt og rosa! Elsker Barbie-looken den gir!

In a Barbie world!

Nå skal Rebecca og jeg videre inn til Tønsberg og shoppe litt!

5 tips for en bedre morgenrutine #2

- Sett deg noen mål for dagen. Bruk 5 minutter til å skrive en to-do liste med ting du vil ha gjort i løpet av dagen. Da vet du hva du må få gjort, og da er det mye lettere å få det unnagjort. 

- Kaffe. For meg er en kaffekopp etter frokosten et must. Det gjør at jeg får litt ekstra energi og kvikner til så jeg blir klar for en ny dag! 

- Bruk en ringetone som alarm som du faktisk liker. Men som også vekker deg opp. Om du bruker en tone du hater eller som irriterer deg, starter du dagen på en dårlig måte. Bruker du derimot en tone som du liker litt for godt er det fort gjort å høre litt vel lenge på den, og bare sovne igjen. Så her gjelder det å finne en sang som både vekker deg, og som gjør deg glad!

- Om du har en fridag; kle på deg og sminke deg. Sjansen for at du blir liggende på sofaen hele dagen er stor dersom du er i pysjen hele tiden. Bruk fridagen fra jobb til noe effektivt! 

- Mens du spiser frokost kan du holde deg oppdatert på nyheter og dine favorittblogger.

 

En favoritt denne sesongen!

affiliatelinkerPastellrosa og hvitt er uten tvil en av mine favoritter denne sesongen. Det er bare noe med det som er så klassisk samtidig som det gir en ekstra piff. Denne blusen kjøpte jeg for en liten stund tilbake, og jeg har allerede brukt den så mye. Den passer liksom til alt. Både til hverdag og til festligere anledninger.

I tillegg er den luftig og deilig å ha på, noe som er et must når vi går inn i de varme sommermånedene. Ingenting som er verre enn trange tskjorter som gjør du blir superklam bare du går ut døren. Hehe! 

Bluse - HER  //  Bukse - HER 

Sko - HER  // Veske - HERFRA 

Armbånd - Ukjent  //  Øredobber - GlitterNå skal jeg ut og gå på tur med Chloe. Den lille bærta er så gira på å ta seg en tur ut nå, at det må jeg nesten bare bli med. Hehe! 

12 Sommerkjoler til under 400,- kr

// reklamelinker

Nå som det er sommer og sol er det på tide å legge vekk de åletrange jeansene, og kaste på seg en sommerkjole! Jeg elsker å gå med kjoler om sommeren, da det er både super behagelig (tommel opp for det!) også er det så fint! Det eneste problemet mitt er at jeg altfor ofte kun finnes partykjoler i klesskapet mitt, og det blir litt overkill å bruke midt på dagen.


Jeg vil pynte meg opp med kjole, samtidig som jeg ikke liker å være for pynta. Om dere skjønner? Derfor har jeg virkelig søkt rundt på nettet i dag tidlig etter noen skikkelig fine hverdagskjoler. Blomsterprint og olastoff virkelig store i motebildet i sommer, så det går mye i det temaet. Selv elsker jeg spesielt blomsterprint, da jeg syns det er helt nydelig og det gir det lille ekstra til en hverdagskjole, uten at det blir for mye. 

Jeg har funnet 12 forskjellige kjoler - alle koster under 400,- kr - og jeg tenkte jeg kunne dele de med dere! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som syns det er vanskelig å finne en kjole som man kan bruke til skole, jobb, på stranda eller på kafé med venninner. Linker til kjoler er under hvert bildet! 


Rød-blomstrete kjole 349,- kr - HER  //  Blå kjole til 199,- kr HER  //  Hvit og blå kjole til 299,- kr HERBlå off-shoulder kjole til 349,- kr HER  //  Blå print kjole til 299,- kr HER  //  Blomstrete kjole til 299,- kr HER

 Blomstrete kjole til 329,- kr HER  // Hvit kjole med broderte detaljer til 399,- kr HER  // Svart og grønn-blomstrete kjole til 199,- kr HER Rød-blomstrete kjole til 199,- kr - HER  //  Olakjole til 199,- kr - HER //  Blå-blomstrete kjole til 399,- HER

 

🍍🌺☀️🍉

En fun fact om meg!

affiliatelinker
 

Skal jeg fortelle dere en liten fun fact om meg? Kanskje er den rar, eller så er det bare helt vanlig. Men jeg blir skikkelig glad av å ha fine ting rundt meg. Jeg elsker når huset er helt ryddig og det står nye friske roser og peoner på både kontor og i stua.

Det gir meg en skikkelig varm og god følelse. Kanskje det høres super overfladisk ut. I don´t know. Men det er i alle fall sånn jeg er. Hehe! Enjoy the little things in life, eller hva? 

Tunika - HER  //  Belte - HER 

Det syns virkelig jeg! Så tidligere i dag kjøpte jeg inn to store buketter med roser og peoner til å ha i stua, på sminkebordet, og på pulten jeg jobber fra. Det er jo ingen tvil om at jeg blir mye mer motivert og i bedre humør når det er ryddig og fint rundt meg, enn når det er helt kaos overalt i stua og 15 halvdøde blomster. Haha! 

Nå har det blitt skikkelig grønt ute, så når jeg ser ned til havet fra kontoret mitt er utsikten helt amazing!

Snart kommer det en gigantisk busk full av peoner som er kliss like de under, i hagen min. Det gleder jeg meg til! 

Ble det ikke fint med litt blomster? Jeg syns i alle fall det ga en frisk og fint look for uken! Nå skal jeg snart spise middag med Per Fredrik. I dag blir det tacokveld. Det blir så koselig. Siden vi har vært på ferie har det ikke vært taco på en stund, så det er virkelig etterlengtet!

 

PS: Husk at du kan se mer av hverdagen min på snapchat "stinablogg"

🌸

9 km løpetur!

affiliatelink


Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra en skikkelig heavy treningsøkt! Jeg tok med Chloe ut i skogen i dag, og vi løp hele 9 km. Eller, jeg gjorde det. Chloe satt på armen min store deler av turen, siden hun fortsatt er liten og ikke klar for så lange turer enda. Så da ble det virkelig kombinert løpe- og styrkeøkt. Hehe! 

Tights - HER  //  Sko - Nike  //  Jakke - Nike

Været nå er helt perfekt til å løpe i skogen. Bare været i seg selv er nok motivasjon til å komme seg ut og inn i skogen for å løpe. Syns det er så avslappende og befriende å være i skogen, og ikke ha noe som helst lyd annet enn litt vind og noen fugler rundt meg. Så når jeg løper i skogen hører jeg nesten aldri på musikk. Syns det ødelegger mye av gleden med å gå i skogen. Da får jeg ikke den samme roen og muligheten til å tenke. Om dere skjønner?

Mye av grunnen til at jeg elsker å være ute i skogen er jo fordi jeg får tenkt. Planlagt fremtidige ting jeg ønsker å gjøre, myldre litt idéer for meg selv, og bare ha skikkelig me-time. Det er virkelig å anbefale! Når man powerwalker / løper får man i tillegg opp pulsen og personlig merker jeg at hodet fungerer mye bedre til å komme opp med idéer. Det er en ting dere kan teste ut om dere trenger å være kreative!

Etter løpeturen dro jeg innom vaskehallen og vasket hele bilen utvendig. Har ikke vasket den på altfor lenge, så det var virkelig på tide. Fikk også ryddet vekk 23510 tomme vannflasker fra bilen. Haha! Utrolig hvor fort det blir rotete i bilen om man ikke er flink til å rydde etter hver gang man har brukt den.

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen. Det trengs, for 9 km merkes. Hahaha! 
 

💗
 

Innkjøp fra Gran Canaria!

affiliatelinker

Da jeg var på Gran Canaria ble det mye soling og seightseeing. Men jeg fikk tid til å shoppe litt også! Jeg fant meg blant annet en superfint rosa veske og lommebok sett, som jeg bare måtte kjøpe med hjem!

Jeg har lenge sett etter den perfekte rosa vesken jeg kan bruke til hverdag, og endelig fant jeg den! Så dere kan tro jeg ble glad! Vesken og lommeboken er forresten fra Guess.

Tunika - HER  //  Belte - HER

I tillegg til det fant jeg også to nye skinnjakker. Den ene er svart og skikkelig 70 tallsrocka. Jeg digger den! Den skriker festival, rock´n roll og sene sommerkvelder. Den kommer til å bli brukt mye! 

Den andre skinnjakken er en ny rosa skinnjakke. Haha, jeg har dilla på rosa. Det kan jeg lett innrømme! Den er fra Zara, og jeg elsker snittet og fargen på den. Snittet gjør at den slutter akkurat perfekt på hoftene og gir et veldig fint og feminint snitt, samtidig som den passer meg som er lav veldig bra.  

Som dere ser ble det ikke så mye shopping på Gran Canaria. Det ble heller kvalitetsshopping, og det er jo så mye bedre! Har jo et helt rom fullt av klær her hjemme (bokstavelig talt), så da er det mye smartere å kjøpe ting jeg faktisk kommer til å bruke mye versus ting som bare tar opp plass. Hehe! 

Klar for en ny uke! Mål + Planer!

 affiliatelinker

Endelig mandag! Jeg er så pumped up for en ny uke! Etter at jeg var i Gran Canaria har jeg en helt ny motivasjon til å gjøre ting. Plutselig føles alt så mye lettere å kunne klare.

Det er utrolig hvor mye det hjelper å ha en uke der jeg kobler helt av fra den vanlige hverdagen, får nye innspill og klarer å se klart på hva som er viktig for meg.

De siste månedene har jeg virkelig ikke gjort en veldig god jobb med å oppdatere denne bloggen så ofte. Vinteren tok virkelig knekken på alt av motivasjon og glede jeg hadde ved å blogge.

Men nå kjenner jeg virkelig at "vinter-deppingen" har gitt seg. Vil absolutt ikke si at jeg har vært deprimert fordi det har vært vinter, så derfor satt jeg det i ". Men av mangel på et bedre ord, ble det vinter-depping. Hehe! Tunika - HER  //  Belte - HER

 

Nå kjenner jeg meg så klar for å kunne gi alt igjen, og jeg bobler over av inspirasjon og stå-på-vilje! I dag tidlig satt jeg meg ned og skrev ned mål og planer for uken. Personlig syns jeg det er så viktig å ha en plan for alt jeg skal få til i løpet av uken.

Anbefaler virkelig alle dere å skrive ned en plan og noen mål for denne uken. Det gjør det så mye lettere å få ting unnagjort!

☀️

 

Ukens spørsmål #161

// reklamelinker

Kan du legge ut intervjuet fra God Kveld Norge her på bloggen?
- Det har jeg dessverre ikke lov til. Men det er tilgjengelig på TV2sumo så det er bare å se det der. 

Kan du ha NY housetour når soverommet er ferdig?
- Ja, det kan jeg ha! Soverommet er nesten ferdig. Eller, vi mangler ny seng da. Men det er sånt som vi aldri får somlet oss til å kjøpe! Hehe! Men jeg skal lage ny housetour snart uansett, siden det er så mye som er annerledes siden sist gang jeg lagde housetour!  

 

Hvor er badedrakten fra? Digger den!
- Det er vi to om! Elsker at den er så sporty og kul. Også er den sååå mye mer behagelig å bruke enn en bikini. Jeg har kjøpt den HER. Hvordan reagerte vennene dine når du begynte å blogge?
- Det er jo veldig lenge siden jeg begynte å blogge, så jeg husker ikke heeeelt. Men det jeg husker var at det var veldig mange som var skeptiske i starten, helt til de så hva jeg fikk til. Hehe! De vennene jeg har nå er så vandt med at jeg blogger at de gjør ikke noe ut av det når jeg drar opp kameraet for å ta bilder eller filme. Så det er veldig digg! 

 

Hvor kjøper du hundeutstyr til Chloe?
- Det meste av utstyret hennes har jeg kjøpt på "Førstadheimen for & utstyr". Der har de alt man trenger til den lille, inkludert masse kjoler og stæsj til små hunder. Elsker at man kan kjøpe alt fra bryllupskjole til regndress til den lille der. Har også kjøpt noe på eBay, men syns det er har en del dårligere kvalitet. Så det kommer helt ann på hva man skal kjøpe.  

Du har nevnt i flere innlegg at du har vondt i kroppen når det er kaldt, har du undersøkt dette eller evt dratt til legen for å se om det er noe galt?
- Nei, det har jeg ikke. Er så vandt med at leger ikke gidder å sjekke opp ting ordentlig når jeg har et problem, at jeg har gitt litt opp å spørre om noe som helst egentlig. Men nå har jeg en ny lege som faktisk er ganske flink, så jeg burde virkelig sjekke det opp nå! Er jo ikke helt vanlig å få skikkelig vondt i kroppen bare det er kaldt ute.. Tipper det er noe med leddene mine, siden det er flere i familien som sliter med vondt i leddene sine når det er kaldt. 

 

Hvordan funker treningsklokken din?
- Jeg kjøpte ny treningsklokke for en liten stund siden, og helt ærlig; jeg er så avhengig av den! Har prøvd flere apper og treningsklokker før, men ingenting har gitt meg så mye motivasjon til å trene og være aktiv som denne! Den er behagelig å bruke, så jeg har den på hele dagen og om natten. Jeg tar den kun av når jeg dusjer egentlig. I tillegg er den veldig fin, så den passer sammen med de fleste antrekk, og ser egentlig bare ut som et fint armbånd og ikke en giga treningsklokke!Den måler alt ifra pulsen din, hvor mange skritt og kilometer du går hver dag, til hvor mye du sover. Jeg syns det er skikkelig spennende å se hvor mye jeg faktisk har sovet, og hvor mange ganger jeg våknet opp i løpet av natten. Man kan også skrive inn hvilket mål man skal nå hver dag, og da kan det for eksempel være å gå 5 km eller 10'000 skritt. Alt ettersom hva du vil. Kan absolutt anbefale dere som vil bli mer sporty og faktisk se hvor flinke dere er til å kjøpe en slik klokke, for den er amazing!

Du finner klokken jeg bruker HER, og andre klokker fra samme merke HER


Genser - HER  // Bukse - HER  // Veske - HERFRA  
 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Hvordan trene gratis!

affiliatelink

Nå som det endelig er fantastisk vær ute, er det virkelig ikke noe vits i å betale for og stå inne på et svett treningsstudio. Selv liker jeg å ha valget mellom å dra på studio og kunne trene ute. Men når solen skinner er det ingenting som er bedre enn å trene ute.

Å trene ute kan bety så mangt. I dette innlegget tenkte jeg å gi dere noen tips til hvordan dere kan legge opp treningsøktene utendørs i sommer! 

Jakke - HER 


Fjelltur - Ta med deg kjæreste, hund, venn eller bare gå alene opp i fjellet og kjenn det brenner i lårene når du går oppover de bratte bakkene. Desto mer fantastisk blir det å nyte utsikten når du kommer til toppen.

 

Yoga - Selv skal jeg begynne å gjøre masse yoga fremover, og det kommer jeg til å gjøre bade i hagen og på verandaen. Ta deg gjerne en 15 minutters yogaøkt med en gang du har stått opp så du får en god start på dagen. Bonus; gjør det mens solen går opp. Ingenting er mer zen enn det! Stranda - Å løpe i sanda på stranda er virkelig en cardio som du kommer til å kjenne! Legg gjerne løpingen til dager hvor andre er på jobb, eller etter klokken 17-18 da det er litt færre folk på stranda.

 

Styrke - Ta med deg yogamatten ut på verandaen eller i hagen, og gjør styrkeøvelser der du bruker kroppen som vekt. Øvelser som er geniale til dette er; knebøy, push-ups, planke, sit-ups, leg-ups. 
 

Joggetur - Noen ganger kan det være så enkelt som å bare slenge på seg treningstøyet og løpe hjemmefra / eventuelt fra en skogsti. Ta gjerne med vannbelte så du ikke blir dehydrert når du løper ute i solen! 

 

Hvordan liker du å trene om sommeren?

På God Kveld Norge i kveld!

Husker dere da jeg tidligere i år fortalte at Per Fredrik og jeg hadde blitt intervjuet av God Kveld Norge? Vel, i dag kommer endelig intervjuet ut! Det har vært så mye Farmen og Paradise Hotel greier i mellomtiden, og fordi våres intervju var veldig tidløst kommer det ikke før nå.

Det ble jo filmet i januar / februar, om jeg ikke husker feil. Så det er såpass lenge at jeg nesten ikke husker noe av det! Men dere får i alle fall se en house tour også et intervju med oss begge! 

Nå har jeg nettopp blitt ferdig ute i hagen. Gud for en jobb det var! Men nå fikk jeg klippet alt gresset i hagen og i innkjørselen, og jeg fikk i tillegg spylt trappen på vei opp mot huset. Så jeg rakk virkelig å gjøre mye. Det ble litt av en workout for å si det sånn. For plenen våres har en veldig bratt bakke som jeg måtte dra gressklipperen opp og ned på.

Phew! Endelig ferdig og det føles fantastisk! Så var det bare 2 uker til neste gang da... Haha! Forhåpentligvis blir det ikke like mye som må taes neste gang! Nå skal jeg pakke ut resten av kofferten fra Gran Canaria. Jeg hadde med meg over 40 kg bagasje, så det blir litt av en jobb å pakke ut. Haha! Senere i kveld blir det grilling med Per Fredrik, så det blir koselig!

Jeg fikk helt sjokk!

Jeg fikk virkelig et sjokk da jeg gikk ut av taxien hjemme i går. Hagen vår hadde grodd helt igjen! Da vi reiste for en uke siden var det helt normalt. Men i løpet av den ene uken vi var borte har det blitt totalt kaos! Gresset har grodd typ 20-30 cm og alle blomsterbedene er helt igjen-grodd.

Jeg hadde jo egentlig planer om å ansette en gartner for å fikse alt sammen. Men siden dette kom mildt sagt veldig brått på har jeg ikke fikset noen som helst til å gjøre jobben. Så da får jeg bare brette opp rosablogger-ermene mine og gjøre jobben selv!

Jeg gjorde det jo i fjor, så da bør jeg klare det i år også. Hvem vet, kanskje jeg ender opp med å gjøre det skikkelig fint? Hey hey! Det hadde vært noe det! 

Jeg kom på noe i stad. Jeg har vel nesten ikke vist dere hagen våres! Jeg vet jeg har vist noen få sneakpeaks her og der. Men det er vel det? Så hvorfor ikke vise den nå som den er på sitt verste? Hahaha! Jeg elsker før - og etterbilder så da blir dette førbildene. Jeg har tenkt til å shine opp skikkelig her, plante en del nye blomster og kanskje noen busker / trær. Så nå får dere virkelig sett hele forvandlingen. Skal oppdatere underveis på hvordan prosjekt hage blir! Den store buksen til høyre er peoner. Gjett om den kommer til å bli fin når den blomstrer! Gleder meg virkelig til det! Her kommer det massevis av markjordbær. Det er jo så godt! 

Her er forresten hundegården til Chloe. Den er det flinke Per Fredrik som har laget til henne. Siden det sitter fast i verandaen, og vi ikke har noen åpninger på verandaen kan hun gå fritt ut dit hele tiden. Det var virkelig en lifesaver når hun var baby og skulle tisse 25 ganger om dagen.. Nå får jeg komme igang med dette hagekaoset. Ønsk meg lykke til! 

Tilbake til hverdagen!

Da er jeg endelig tilbake hjemme i Norge! Nå har jeg nettopp hentet Chloe hos Susanne, og det var virkelig gjensynsglede! Dere så kanskje snappen jeg la ut på mystory (@stinablogg)? Hun ble så glad når hun så meg, og jeg ble minst like glad av å se henne! Både Per Fredrik og jeg har savnet henne veldig mens vi har vært avgårde, så dere kan tro Per Fredrik ble glad da vi kom hjem nå! 

Kjenner det er så rart å være tilbake i Norge. Plutselig har det brått blitt sommer. Jeg fikk helt hakeslepp da jeg så hagen. Det gresset hadde vokst ekstremt langt for å si det mildt. Så jeg har litt av en jobb med å klippe det i morgen. Det sykeste er at det var ganske kort før vi reiste. Så i morgen må jeg shine opp skikkelig der ute!Etter denne turen kjenner jeg at jeg har en helt ny giv og inspirasjon når det kommer til jobben. Vinteren var veldig lang, og jeg mister ofte piffen når det er mørkt og trist ute hele tiden. Så da jeg kom tilbake til helt grønt Norge, og i skrivende stund (21:03) er det helt lyst ute ble jeg overlykkelig.

Fremover har jeg lyst til å oppdatere bloggen mye oftere. Tidligere har det vært 1-2 ganger hver dag, og noen ganger 3. Nå derimot, er jeg så inspirert og føler jeg vil legge om bloggingen så jeg heller kan blogge 3-4 ganger hver dag. Da blir det kanskje ikke 500 ord per innlegg, og noen blir sikkert ganske spontane. Men, det kommer forhåpentligvis til å bli morsommere for dere når jeg oppdaterer oftere og mer personlig! 

Derfor bruker jeg 12 timer på blogg hver dag

affiliatelinker

Nå har vi nettopp kommet tilbake på hotellet etter en helt fantastisk middag ute i byen. Det blir litt tidlig kveld i dag siden vi reiser i morgen tidlig. Nå skal jeg straks sette igang med å pakke kofferten aka slenge alt ned i kofferten. Ehehe!

Genser - HER  // Bukse - HER  // Veske - HERFRA // Treningsklokke armbånd - HER
 

Føler det er noe jeg må oppklare. Da jeg skrev i stad at jeg aldri tar ferie, og at jeg vanligvis jobber 9-12 timer hver dag, ordla jeg meg enten feil eller så var det en del som med vilje misforsto. Jeg elsker å blogge og bruker mer enn gjerne all min tid på bloggen og alt rundt den. Jeg er lidenskapelig opptatt av det jeg driver med, og bruker sikkert mye mer tid enn jeg egentlig behøver sånn på hverdagen til jobben.

Når jeg er på ferie sånn som nå bruker jeg mye av tiden til å hele tiden ta bilder, filme og oppdatere bloggen. Men, og dette er et stort men. Jeg elsker å gjøre det! Jeg elsker å dokumentere livet mitt og skrive til dere. Så for meg blir det ikke sånn jobbing som føles kjipt, som jeg har følt da jeg har hatt andre tidligere jobber som jeg ikke liker.

Men til dere som spurte hva jeg bruker mye tid på når jeg jobber hjemmefra så kan jeg gi dere et lite innblikk. Jeg bruker mye tid på å ta bilder, redigere de, skrive innlegg, filme videoer, redigere videoer, svare på mailer, svare kommentarer på blogg og YouTube, forhandle avtaler med annonsører, research, møter med kunder / side2/ United Screens, idémyldring og planlegging av fremtidige innlegg og videoer, bestilling / kjøping av ting jeg vil teste ut på bloggen, finne frem affiliate linker, og en rekke andre ting som jeg ikke kommer på i skrivende stund. Så til sammen er det en god del forskjellige ting. Men det er det som gjør det veldig gøy!

Jeg er et type menneske som elsker å jobbe med det jeg liker og derfor jobber jeg gjerne mer enn jeg sikkert må. Hører jo om andre bloggere som bruker 2 timer hver dag på bloggene sine, men da tviler jeg de regner med alt det andre + at de fleste lager ikke videoer til YouTube.

 

Phew. Dette ble mye bloggsnakk. Men nå har dere i alle fall fått en skikkelig forklaring på noe dere har spurt mye om! Håper dere har det fint i Norge. Gleder meg til å være tilbake i Norge i morgen!

Jeg tar aldri ferie

affiliatelinker
 

Nå er vi på siste dagen her på Gran Canaria. Det har vært noen helt fantastiske dager her nede, og det har vært så godt for kropp og sjel å ta en pause fra hverdagen. Selv tar jeg aldri helt ferie. Jeg jobber fortsatt 2-3 timer hver dag når jeg er på ferie. Men det er stor forskjell på det og når jeg jobber 9-12 timer hver dag hjemme. 

Bluse - HER  //  Belte - HER  // Sko - Converse

Hodet mitt har virkelig fått koblet ut og jeg kjenner meg mye mer klar for å komme hjem å gjøre mitt beste på jobbfronten fremover. Det er noe med å reise som gjør meg så inspirert her i livet og nå kjenner jeg at jeg virkelig har fylt opp mine "kreative lagre". Jeg har så mange ideer til blogginnlegg jeg vil skrive og jeg klør i fingrene etter å komme igang!

Det blir rart men også veldig deilig å komme hjem igjen. Jeg gleder meg mest til å se lille Chloe igjen. Både Per Fredrik og jeg har savnet henne veldig mens vi har vært på ferie. Heldigvis får vi masse bilder og videoer av henne hver dag fra Susanne (venninnen min) som passer henne, så det hjelper savnet veldig. 

Noe annet jeg gleder meg til når jeg kommer hjem er å pynte opp i hagen med massevis av blomster. Ble så inspirert av blomster-gatene i Puerto de Mogan. Så jeg må rett på Plantasjen en tur når jeg kommer hjem. Hehe!

Den siste dagen vi har her skal virkelig brukes til å slappe helt av. Vi skal sole oss ved bassenget, bade og få massasje. Det er virkelig den perfekte avslutningen på en fantastisk uke!

Mitt møte med en delfin!

affiliatelink

I dag føler jeg meg virkelig som super-woman! Jeg har trosset så mange frykter i dag at det nesten ikke er til å tro. Jeg har klappet en delfin og jeg har gått inn i et stort bur sammen med masse fugler som flydde fritt rundt. Så nå har jeg virkelig kommet et steg nærmere å overvinne frykten min mot fugler. 

Jumpsuit - HER

Jeg har som jeg nevnte litt tidligere i dag, vært i dyrehagen med Per Fredrik. Vi reiste inn til Palmitos Park som ligger midt i ødeland cirka et kvarter unna hotellet. I parken er det mest fugler, men de hadde også et veldig spennende delfinshow! Jeg syns jo at delfiner er så nydelige, og det er skummelt å tenke på hvor mye vi ødelegger de frie måtene deres å leve på.

Havet blir jo mer og mer forurenset og mange av delfinene blir drept for å gjøre om til delfinkjøtt. Så det er trist! Så derfor er det fint å se delfiner som blir tatt godt vare på, selv om de dessverre ikke får svømt så fritt som de gjerne skulle gjort.
Etter delfinshowet kunne man ta bilder sammen med delfinene. Det er jo en skikkelig bucket-list ting så det måtte jeg bare gjøre! Per Fredrik gjorde også det, og det var så gøy! Syns delfinene var mye mindre i virkeligheten enn jeg ville trodd. De var liksom så skjønne og fine! 

Hahaha. Måtte virkelig le da jeg så dette treet! Penis much?

Midt inne i parken kunne man gå opp til en topp og se på utsikten. Får skikkelig Gran-Canyon vibber av dette stedet! Her var jeg inne i et sommerfuglhus. Det er kanskje ikke så lett å se, siden de fløy så fort rundt. Men de var så nydelige! Her stod jeg virkelig nærme en svane. De er jo kjent for å være veldig farlige, så jeg føler meg litt tøff her altså. Hehe! 
 

Nå skal vi ut og spise også skal vi på moonlight cinema. Det er kino som er utendørs under stjernene. Det er så koselig og romantisk!

Dette trenger vi i Norge!

affiliatelinker

I går kveld var jeg på shopping rett utenfor sentrum med Per Fredrik hvor jeg blant annet kjøpt et par nye skinnjakker, en ny veske og en lommebok. Skal vise dere med av det når jeg kommer tilbake til Norge. Men da vi hadde shoppet en stund satt vi oss ned for å slappe av litt, og jeg så at de hadde frozen yoghurt.

Jeg elsker den frozen yoghurt'en som de selger i Hellas og Portugal. Den er seriøst helt amazing. Den de selger på Frozen Yoghurt sjapper i Norge derimot.. Not so much. Den smaker godt, men den er altfor søt, også har den ikke den greske yoghurt smaken som jeg elsker. Da jeg kjøpe yoghurt i går var jeg veldig spent; kom jeg til å få den greske og gode, eller den norske og kjipe?

Bukse - HER  //  Bluse - HER

Jeg fikk den greske! Jeg hopper nærmest av glede! Den er så god at dere vil ikke tro det, med mindre dere har smakt den. Vi trenger virkelig å få denne til Norge! Den er jo helt amazing. Vi har en frozen yoghurt i Norge som er på boks som er i nærheten av smaken. Men thats it.

Vi trenger skikkelig frozen yoghurt på små sjapper rundt i landet med amazing frukt topping. Det er noe vi virkelig bør få til! Er det en eller annen grunder som leser dette blogginnlegget; ta denne idéen og gjør noe med det. For det kommer til å bli suksess i Norge. Det er jeg sikker på! 

Jeg skal trosse frykten min!

affiliatelinker

I dag skal Per Fredrik og jeg i dyrehagen! Det er noen forskjellige dyrehager her på øya, men jeg har funnet en som ser skikkelig fin og spennende ut! Jeg er jo litt redd for det meste av dyr som er større enn en medium stor hund. Men jeg elsker å se på de!

Denne dyrehagen har de alle mulige kanarifugler, delfiner, fisker og en rekke andre dyr så det blir veldig spennende å se.

Jeg skal virkelig prøve å trosse frykten min mot fugler og tørre å være litt nærmere enn 40 meter unna de, som jeg alltid er med en gang jeg ser en eneste liten fugl. Haha! Har så angst for fugler at det er helt flaut. Men med unntak av hauker og duer er ikke de fleste fugler farlige. Så jeg må jo bare lære meg det!

Skrev forresten duer fordi de er som rotter, bare med vinger. Skikkelig smittebærere av alle mulige sykdommer. Skummelt! Men små og søte kanarifugler bør jeg virkelig lære meg å ikke være redd for! 

Uansett, her er dagens antrekk som jeg skal ha på meg i dyrehagen. Glemte å ta på solkrem da jeg var i ørkenen i går så har blitt skikkelig solbrent på armene og på brystet. Auch! Så da er jumpsuit med armer helt perfekt. Link til alle tingene jeg har på meg er lengre ned i innlegget. 
Solbriller - HER  //  Veske - HERFRA  //  Treningsklokke - HER

Jumpsuit - HER  //  Sko - HER
 

Nå må jeg nesten løpe, for nå skal vi avgårde til dyrehagen! Filmer forresten masse mens vi er her, så det blir vlog fra hele reisen så fort jeg kommer hjem til Norge og er ferdig med å redigere!

Plutselig kom det NAKNE menn!

// reklamelinker

I dag har vi vært i ørken en tur og dere kan tro vi fikk litt av et sjokk! La meg starte fra begynnelsen. Vi hadde pakket med oss litt mat og drikke for å ta en liten tur ut i ørkenen som er rett ved hotellet. Siden hotellet ligger såpass nærme ørkenen er det jo et must å få med seg! Så vi dro inn og gikk langt. Flere kilometer inn for å ta noen kule bilder. Må jo ta litt bilder når man først har en så kul mulighet!

Badedrakt - HER  //  Solbriller - HER

 

Etter vi hadde tatt noen bilder der det kun var ørken gikk vi litt lengre sånn at vi kunne ta noen bilder ved noen kaktuser som var like ved. Vi nærmet oss kaktusene og da vi var kanskje 5 meter unna, popper det plutselig frem en naken mann og den nakne kona hans. De bare gikk hånd i hånd bortover kliss nakne! Altså, hva er greia med det?? 

Vi hadde ikke sett et eneste skilt og noe nudist-greier inne i ørkenen så ingen av oss skjønte noe som helst. Vi gikk rimelig fort bort fra det stedet, men før vi rakk å snu oss var det enda flere nakne menn rundt oss. Altså, er det mulig eller? Har vi havnet mitt inn i ett nudist-treff eller hva skjer? De poppet frem fra buskene og poppet inn i andre busker, og det var ikke bare 2-3 stykker. Det var rundt 20 stykker som tuslet rundt kliss nakne. 

Personlig er jeg veldig lite for nudist greier der det ikke er nudist-strand. Jeg syns man skal ha på seg klærne sine, og dekke til sine deler. Tenk om vi hadde hatt med oss barn også plutselig hadde det kommet masse gamle nudister!? Nei uff. Det er virkelig ille altså! 

Det siste jeg er interessert i er å se masse nakne mennesker! Dere kan tenke dere jeg fikk tunnelsyn rett ned mot sanden for å si det sånn mens vi pilte avgårde og vekk fra de nudistene! 

Angrepet av fisker!

affiliatelinker

I går besøkte Per Fredrik og jeg nabobyen, Puerto de Mogan hvor vi gikk rundt på seightseeing og opplevde den nydelige byen! Etter en del timer i solsteiken ble vi begge veldig varme. Spontan som jeg ofte er foreslo jeg at vi skulle bade. Ingen av oss hadde med badetøy eller håndklær.

Så vi stakk innom den nærmeste sjappa og kjøpte shorts til Per Fredrik og håndklær til oss begge. Vannet var helt amazing, og det var så deilig å bade!

Bluse - HER  //  Belte - HER


Jeg hadde på meg toppen min så jeg bare vasset ute i vannet, til rett under shortsen. Men gud så fantastisk det var. Helt til... En gjeng med store fisker svømte rundt meg, og prøvde å angripe meg. Da kan dere tro jeg fikk panikk! Da snakker vi ikke sånne små søte fisker på 2-3 cm. Neida, da snakker vi store fisker som var 20-30 cm lange! Jeg har hørt et par rykter om at slike fisker biter ekstremt hardt, så dere kan tenke dere jeg løp fort ut av det vannet og kom meg inn på land igjen. 

Per Fredrik syntes jeg var litt tåpelig som ble så redd av bare noen fisker. Mulig jeg er litt (veldig) redd for fisker. Men altså, jeg fikk full panikk jeg!  

Hvordan ville du reagert i samme situasjon?

Flytte til Gran Canaria?

affiliatelinker

I går besøkte vi en av nabobyene til stedet der vi er nå. Byen er en utrolig vakker havneby som heter Puerto de Mogan. Jeg viste dere jo litt bilder derfra i går, men jeg har mye mer jeg må vise dere fra dette fantastiske stedet! Å være på et slikt sted får meg til å virkelig ville flytte til Gran Canaria.

Det er varmt her året rundt, det er vakre strender, nydelige blomster overalt, og alt virker så idyllisk og fint. Skjønner virkelig hvorfor pensjonister flytter hit om vinteren, for å slippe kulden av Norge.

Bluse - HER  //  Belte - HER  //  Sko - Converse  // Veske - HER

 

Frister veldig å kjøpe feriehus her på Gran Canaria, som vi kan bo i når det er som kaldest hjemme i Norge. Men, det blir nok i fremtiden. Vi er litt for unge til å begynne og kjøpe feriehus allerede. Jeg føler vi må virkelig reise en god del mer før vi kan gjøre noe sånt som å kjøpe feriehus. Hehe! 

Frem til vi blir gamle nok til å kjøpe feriehus får jeg heller drømme meg bort i disse bildene. Her var det så krystallklart vann at vi kunne se fiskene som svømte rundt ved havna!Sett noe så idyllisk eller??Om dere skal til Gran Canaria er virkelig Puerto de Mogan er must-see som dere virkelig bør få med dere! 

Et paradis for bloggere!

affiliatelinker

I dag har jeg virkelig vært i blogger-paradis! Per Fredrik og jeg tok turen til en by som lå cirka 20 minutter unna der vi bor. Byen heter Puerto de la Mogan, og er virkelig den vakreste havnebyen jeg noensinne har vært i.

Det var krystallklart vann så man kunne se fisker på havna, det bugnet over av blomster overalt og det var mange gammel-spanske bygg overalt. Her fikk man virkelig følelsen av at man var i det ekte Gran Canaria. 
Bluse - HER  //  Belte - HER  // Sko - Converse

I gatene inne i byen var det blomster overalt og det var virkelig et paradis for oss som er glad i ta bilder, spesielt oss bloggere. Tenk å kunne tatt antrekksbilder her hver dag da? Det er jo så nydelig med alle blomstene som er i vakre farger og de gammel-spanske byggene.

Det hadde virkelig vært en drøm å hatt noe lignende hjemme i Norge! Tror virkelig jeg må pynte opp innkjørselen hjemme med noen lignende blomster. For dette var jo så vakkert! 

 

Siden det var så mye vakkert å se på og mye å gjør knipset jeg veldig mye bilder i dag, så jeg får heller dele opp dagsturen i litt flere innlegg sånn at det ikke kommer 40 bilder på et innlegg. Hehe! Så flere bilder fra turen kommer i morgen!

Middag under solnedgangen

affiliatelink

I går kveld spiste vi ute på en restaurant som ligger ned ved strandpromenaden i Meloneras. Vi var så heldige at vi fikk utsikt rett ut mot havet når det var solnedgang. Det var så koselig det! Det er et eller annet med det å se ut mot havet som er så beroligende og herlig for sjelen.

Bluse - HER

Vi ble sittende en god stund og bare skravle mens vi spiste hele 4 forskjellige retter hver av oss. Forrettene vi fikk var helt amazing. Jeg fikk hummersuppe og laksetartar. Men hovedretten var virkelig ikke noe å skryte av. Der ble det pepperbiff med både ris og pommes frites, og ikke noe grønnsaker eller noe sånt. Så det var en veldig rar kombinasjon. Hehe!

Rødvinen vi drakk var også helt fantastisk god! Mens vi har vært her har vi hatt veldig flaks med rødvinen mens vi har vært her. Det har vært nesten altfor godt. Hehe!Etter middagen sjekket vi ut shoppingen her i Meloneras. De har overraskende mange bra butikker med litt ordentlige merker som Guess, Lacoste, Michael Kors, Tommy Hilfiger, osv. Så det er mye bra her! Men det har ikke blitt så mye shopping på meg enda. Det kommer nok senere! 

Tidenes hår-krise!

// reklamelinker

I går fikk jeg tidenes hår-krise! Jeg hadde nettopp brukt hundre år på å vaske og føne håret mitt. Dere som har langt og tykt hår vet jo hvor lang tid sånt tar.. Så begynte jeg å rette ut håret mitt.

Halvveis inn i rettingen begynner plutselig den nye rettetangen min som jeg betalte typ 2500,- kr for, å pipe og lage masse rare lyder samtidig som den blinket rødt. Jeg dro ut ledningen med en gang, lot den bli en del kaldere og prøvde å sette den inn igjen. Samme pipingen og den røde blinkingen kom på nytt. Altså, hva er det som skjer? 

Jeg dro rettetangen ut igjen og lot den kjøle seg helt ned, før jeg testet den igjen. Samme problemet skjedde da. Til slutt måtte jeg innse at jeg ikke fikk rettet ut håret mitt.

Så da stod jeg der med tidenes mest ny-fønede hår som var like stort som en stor afro, og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Dere kan tro jeg fikk panikk! Til slutt klarte jeg å bruke krølltangen sånn at håret ble sånn halvveis greit. 

 

Bluse - HER  //  Bukse - HER  // Sko - Husker ikke  // Veske - Michael KorsMen det er jo så kjipt at rettetangen min er ødelagt! Prøvde den forresten i dag også, og det er samme problem enda. Så jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Tror det er en eller annen slags garanti på rettetenger fra ghd, men jeg aner ikke hvordan jeg skal gå frem der. Noen som har peiling og vet jeg skal gjøre?

Er jo så kjipt å måtte kaste bort så mye penger på en rettetang som blir ødelagt etter bare et par måneder. Jeg vet jo at ghd er mye bedre enn som så, for min forrige rettetang fra det samme merke hadde jeg i åresvis... 

Håper dere har noen gode råd til hva jeg skal gjøre! 
 

Dette skal vi i dag!

God morgen! Nå har vi nettopp vært nede i hotellrestauranten og spist litt frokost. Selv om vi er på ferie liker jeg veldig godt å stå opp tidlig. Så jeg spratt opp av sengen 06:30 i dag. Hehe!

Hadde jeg sagt det til meg selv for bare et par år siden hadde jeg vel fått sjokk. Standard meg på ferie før var å sove leeeenge, og da mener jeg til typ 11-12 hver dag. Det er jo helt krise! Dette er bare et av veldig mange fine steder på hotellområdet. Ikke rart jeg er så forelsket i dette stedet!

Tidenes største ananas??

Mens vi satt og spiste frokost planla vi uken våres her. Vi har fortsatt 4 hele dager igjen her (inkludert i dag) så vi har lyst til å få mest mulig ut av dagene. I dag er planen å reise inn til en by som heter "Playa de Mogan". Det er en utrolig vakker havneby som jeg fant på Tripadvisor, som jeg har så lyst til å besøke! 


Nå skal vi bare kle på oss og gjøre oss klare, så reiser vi inn til byen. Det er litt kjøligere i dag enn det har vært de andre dagene, så da passer det perfekt med reise inn til havnebyen. Hadde ikke vært veldig deilig å rusle rundt i gatene når det er helt tropevarme for å si det sånn. Hehe!

Slik er suiten vi bor på!

I går tok jeg så mange bilder av hele suiten her vi bor, men siden jeg sovnet helt bort i 13 timer rakk jeg ikke å vise dere bildene. Så da får jeg heller vise dere suiten vår nå! Per Fredrik er så snill at han spanderte en gigantisk suite på oss som er hele 70 kvadrameter. Så her har vi virkelig god plass! 

Fra balkongen er det utsikt utover hele hotellområdet, og det er helt magisk om kvelden når det lyser fra bassengene!For første gang som jeg kan huske har jeg faktisk hengt alle klærne mine inn i skap. Vi har jo gigantiske skap her, så hvorfor ikke liksom? Er så mye lettere å finne hva jeg skal ha på meg når det ligger klart i skapet versus i en kaotisk koffert. Hehe! 

Her er stuen hvor jeg jobber fra når jeg skal blogge

Her sover vi! Sjekk den utrolig kule hodegavlen! Så her bor vi nå og koser oss skikkelig! 

Et råd som forandrer livet mitt

//reklamelink

Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra en helt fantastisk massasje! Det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg sitter mye forran en iMac i jobben min, så dere kan jo tenke dere hvordan nakken og ryggen min blir. Jeg har mye vondt for å si det sånn. Hehe! Så da er det helt fantastisk å ta en massasje iblant for å løsne opp litt.

Tunika - HER
Etter massasjen fikk jeg et veldig godt tips av hun som masserte meg. Hun fortalte meg at nakken min så anspent at det nesten var som å kna på en stein, og at jeg burde begynne å ta massasje 2-3 ganger i måneden, og 1 gang i måneden når det har blitt løsnet opp. Hun fortalte meg også at jeg virkelig burde begynne med yoga / pilates for å få strukket ut hele kroppen, så jeg slipper å bli så anspent i nakke og skuldre.

#nomakeup

Det var jo helt fantastiske tips for meg som har så mye vondt. Visse dager er det så vondt at jeg ikke klarer å sitte forran iMac'en mer enn 15 minutter av gangen før jeg nesten svimer av. Så ingen tvil om at jeg skal følge rådene hennes, så jeg forhåpentligvis får mindre vondt fremover.

Jeg elsker jo å blogge og skrive for dere, og da er det jo genialt at jeg kanskje nå endelig har funnet en løsning som gjør at jeg kan bruke mer tid forran iMac'en! 

 

Etter 13 timer våknet jeg

// reklamelinker

Etter at vi hadde solt oss i går, tok vi turen inn til sentrum for å sjekke ut shoppingen og restaurantene. Det var overraskende mye bra shopping her. Da snakker jeg om faktiske bra butikker, og ikke bare sånne jalla butikker som selger fake Louis Vuitton vesker med selgere som skal mase hull i hodet ditt for å få deg inn i butikken.

Nope, her var det mer roligere selgere og en del bra butikker. Jeg rakk ikke å shoppe så mye, siden vi ble veldig sultne og dro for å spise. 

Tunika - HER  //  Solbriller - HER

Når jeg er på ukjente steder og skal spise syns jeg alltid at det er vanskelig å vite hvor det er bra mat, så da sjekker jeg alltid Tripadvisor så vi kommer på en bra restaurant. Etter en god del søking og en lang gåtur fant vi endelig frem til en liten italiensk restaurant som hadde tidenes beste mat, service og rødvin.

Rødvinen var så god at jeg som vanligvis bare drikker et halvt glass, drakk 4-5 glass så dere kan tenke dere jeg ble god brisen. Hehe!
På vei tilbake til hotellet gikk vi innom stranda, hvor vi filmet masse morsomme ting til vloggen som kommer fra denne turen. Vi gikk også forbi disse sandfigurene som Per Fredrik ikke klarte å skjønne at var laget av sand. Så jeg måtte virkelig overtale han til å skjønne at de var sand. De var jo så bra laget at man skulle trodd at de var laget av stein! 
Siden jeg hadde drukket så mye rødvin ble jeg av en eller annen rar grunn skikkelig trøtt. Så da vi kom tilbake til hotellet skulle jeg bare sove 15 minutter før vi skulle ut på moonlight cinema (kino utendørs under stjernene). Veeeel, 13 timer senere våknet jeg. Heeeeehe.

Tuller ikke når jeg sier at jeg har virkelig tidenes beste sovehjerte. Om jeg glemmer å skru på alarm for å vekke meg, klarer jeg lett å sove så mye hver natt. Hvilket virkelig ikke er bra, for herregud så trøtt og slapp jeg er i dag! Før sov jeg nesten så mye hver natt fordi jeg trodde jeg trengte det, og jeg skjønte aldri hvorfor jeg var så trøtt hele tiden. Helt til jeg eksperimenterte litt og fant ut at 6,5 timer med søvn er helt perfekt for meg. 

På stranda

// reklamelinker

Nå har vi nettopp vært på stranda her på hotellet. Eller, strand blir kanskje feil å kalle det. For det er jo sandstrand med basseng og masse palmer. Så et litt ekstra bra basseng kan vi heller gå for å kalle det. Hehe! Det er så vanvittig deilig å ligge og sole seg når det er så varmt som det er nå. Kjenner jeg bare får en helt ny livsgnist av at det er så varmt, vakkert og deilig her nede! 

Badedrakt - HER  //  Solbriller - HERPer Fredrik og jeg har blitt liggende en del timer bare for å sole oss og bade litt. Jeg var ute i vannet og svømte en god rundt på morgenen, så det var helt fantastisk. Svømming er noe jeg alltid har likt, men som jeg altfor sjeldent gjør. Men det er virkelig noe jeg har lyst til å gjøre mer, for det er jo en veldig bra treningsmetode! 

Det er ikke sydenferie uten litt drinker - så det ble en jordbær mojito på meg til lunsj. Nam nam! 

Nå skal vi ut og sjekke ut sentrum en tur. Vi var innom sentrum sist vi var her, men da var det bare en kjapp tur så vi rakk ikke å se veldig mye. Om dere har noen tips til ting å se mens vi er her setter jeg veldig stor pris på om dere skriver det i kommentarfeltet. Elsker når dere gir meg tips! Forresten; leser alle kommentarene deres mens jeg er her. Men jeg rekker ikke svare alt siden jeg vil bruke mest tid på å oppdatere bloggen og "ta ferie", men svarer alle så fort jeg rekker! 

 

 

Slik er hotellet vi bor på!

// reklamelinker

Nå har vi nettopp gått en tur rundt på hotellet, og herregud så fint det er her! Det er tre måneder siden vi var her sist, og jeg skjønner så godt hvorfor vi bestilte ny reise med en gang vi kom hjem sist. Det her er uten tvil det vakreste, største og mest eksklusive hotellet jeg noensinne har vært på.

Så om dere skal til Gran Canaria, bør dere virkelig bo her! Det er forresten Lopesan Baobab Resort vi bor på. Turen er ikke sponset, jeg bare liker hotellet veldig godt og vil anbefale det til dere! 

 

Tunika - HER

Sko - HER

Belte - HER

Solbriller - HER

 


 

Nå skal vi skifte inn i litt badetøy også er det rett ned til bassengområdet for å sole oss og bade litt. Det er jo 7 forskjellige basseng her, så vi har mildt sagt litt å velge i. Hehe! Været er forresten helt fantastisk i dag. Her er det bare sol og 25 grader i skyggen. Så her har vi det virkelig helt fantastisk!   


Frokost i syden-paradis!

// reklamelinker

God morgen fra solfylte og vakre Meloneras! Jeg spratt opp av sengen rett før 07 i dag, og var så klar for en helt ny dag! Dere så kanskje snappen jeg la ut på mystory ("stinablogg") med utsikten fra hotellrommet vårt? Den er jo helt magisk!

Vi ser utover hele hotellområdet og utover mot ørkenen. Må få tatt turen innom ørkenen mens vi først er her. Tenk så kule bilder jeg kan ta der da! Hehe!

Nå har vi nettopp spist litt frokost her på hotellet. De har jo en gigantisk frokostbuffet med alt man kunne ønske seg. Jeg gikk for brié, pannekaker, frukt og appelsinjuice. Perfekt start på morgenen! Når jeg er på ferie prøver jeg å ikke tenke bare på hva som er sunt, så da er det helt innafor med pannekaker til frokost. Tihi! 

Tunika - HER  //  Solbriller - HER
 

Nå skal vi ta oss en tur rundt på hotellet og titte litt, og ta litt antrekksbilder. Oppdaterer dere mer etterpå så dere kan se flere bilder av dette magiske hotellet! PS; vi ligger forresten en time bak dere, så klokken er 10:40 her nå, og ikke 11:40 som den er i Norge. Så det er heldigvis ikke så stor tidsforskjell fra Norge. 

Endelig fremme i syden paradis!

Nå har vi endelig kommet frem til hotellet. Her er det så magisk og nydelig at det ikke finnes ord for å forklare det! Hotellet er ekstra nydelig om kvelden og Per Fredrik har kjøpt tidenes suite til oss, så nå koser vi oss skikkelig! 

Liten funfact; bildene på headeren min er faktisk herfra. Så da kan dere jo bare tenke dere hvor fint det er her på dagen! 

Skal vise dere mer bilder av suiten senere når det er lyst ute. Ikke så lett å ta bilder nå akkurat. Hehe! Men i mellomtiden kan dere jo se utsikten fra balkongen vår, som er rimelig amazing!Flyturen tok 5,5 time så nå kjenner jeg det er deilig å være fremme i syden paradis! Nå skal vi bare bestille litt middag til rommet også blir det å sove etter det. Vi er rimelig slitne etter reisen begge to, så da er det best å sovne litt tidlig og heller være klare for en ny dag i morgen! 

Værmessig er det forresten veldig godt og varmt her på kvelden nå. Så det lover godt! Gleder meg til å kjenne hvor varmt det blir på dagen i morgen!

På flyplassen!

 

Nå sitter Per Fredrik og jeg på flyplassen og skal straks gå ombord på flyet. Vi reiser en tur tilbake til der vi var i februar. Nemlig til Gran Canaria! Jeg gleder meg så utrolig mye til å komme til varme igjen! Vi skal være der frem til fredag om en uke, så vi får god tid der nede. Vi likte hotellet vi var på sist så godt at vi skal tilbake til samme hotell. Det var jo ekstremt stort, fint og mye å gjøre der. Så hvorfor ikke?

Fineste kjæresten min! 


Nå har jeg nettopp lastet ned en skikkelig spennende dokumentar som jeg ble tipset om i går av hun som fikser neglene mine. Den heter "mommy dead and dearest" og er faktisk helt sjuk. Gru-gleder meg til å se den! Søk opp trailer så skjønner du hva jeg mener! 

Nå må jeg nesten løpe og ta ut litt euro, og jeg må kaste i meg resten av maten og ølen før jeg går ombord! Blogges fra Gran Canaria!

Kunne jeg hatt mer uflaks??

Gjett hvem som klarte å knuse hele iPhonen sin kvelden før jeg skulle til Gran Canaria? Joda, det var meg det! Dere kan jo bare tenke dere hvor stor panikken var i går kveld! Det teiteste er at den ble ikke knust fordi jeg mistet den i gulvet. Jeg hadde nettopp tatt på ansiktskrem, og satt krukken tilbake i hyllen.

Plutselig hører jeg et stort smell! Krukken hadde falt ned i vasken. Heldigvis hadde ikke krukken knust, tenkte jeg. Vel.. Etter et par minutter skulle jeg bruke iPhonen min, og til min store forskrekkelse hadde den knust! Hele skjermen var umulig å bruke og det verste av alt; selfiekameraet fungerte ikke lengre! Krise!

Så hele kvelden i går gikk meg til å prøve og finne en ny iPhone. Det var visst ikke så lett å få tak i en iPhone 7 256 gb i rosegull. Til slutt fant jeg endelig et sted som var 1,5 time unna som solgte den. Ikke akkurat så fristende å kjøre 3 timer for å kjøpe en ny iPhone samme dagen som jeg skulle til Gran Canaria (i dag). Men måtte jeg så måtte jeg!  

Til min store lykke fant jeg endelig en på morgenen i dag som kun var 20 minutter unna. Så da ble det ny iPhone på meg før Gran Canaria. Kan ikke dra til syden uten å ta selfies. Altsåååå..

Egentlig er jeg glad for at iPhonen min knuste. Selv om det kostet meg rundt 9000,- kr. Heheee. Men nå har jeg endelig plass på iPhonen min. Før hadde jeg bare 16 gb. Da ble iPhonen full fortere enn jeg rakk å ta en selfie. Kjipt! Nå kan jeg endelig filme masse med den også. Noe som er kjekt siden den har skikkelig bra kvalitet! 

Så alt i alt ble det flaks i uflaksen!

Savner henne allerede

// reklamelenker

Phew! Endelig hjemme igjen! Nå har jeg nettopp rundet av 4 timer med bilkjøring, så dere kan tenke dere at denne dagen har vært hektisk. Jeg var oppe 06:00 i dag, og da startet jeg med jobbing allerede da. Litt sliten etter 17 mai feiringen, men hey. Sånn er livet. Hehe!

Rett etter 09 bar det rett på vipperefill, refill av akrylnegler på hender, og fotpleie med gellack så jeg er helt klar for Gran Canaria i morgen. Å være jente i  2017 når alt skal fikses, tar tid altså. Var på salongen i nesten 5 timer.. Haha! Men det er jo absolutt verdt det da! 

Så var det bare å kjøre rett hjem og jobbe før vaskehjelpen kom hit, for da måtte jeg dra til Susanne så jeg kunne levere Chloe. Det er skikkelig rart å tenke på at jeg ikke skal se Chloe på en uke. Hun er jo sammen med meg 24/7 når jeg er hjemme, så nå er det skikkelig tomt her uten henne. Merker det veldig godt når jeg er hjemme at hun ikke er her.

Vet ikke hvordan det blir når vi kommer til Gran Canaria, men jeg tror nok jeg kommer til å savne henne mye da også. Hun er jo lille babyen min, så det er rart å være uten henne! Heldigvis vet jeg at hun har det veldig bra hos Susanne, så det hjelper veldig. Men det er mye savn fordet. Hehe!

Sko - Nelly (dessverre utsolgt)

Jakke - HER

Bukse - HER

Bluse - HER

Veske - Michael Kors 
 

 Nå skal jeg sette igang med å pakke kofferten også blir det middag etter det. Av en eller annen grunn blir det alltid sen middag på Per Fredrik og meg. Klokken blir som regel alltid over 22 før vi setter oss ned for å spise. Men sånn er det når begge er litt for ivrige etter å jobbe. Hehe! 

Vlog: Den beste 17. mai noensinne!

I går hadde jeg virkelig litt av en 17. mai feiring! Siden jeg vet hvor mye dere liker vlogger, filmet jeg igjennom hele dagen så dere kunne se 17 mai feiringen mer close up og personlig. Så nå er jeg endelig ferdig med å redigere vloggen, så dere kan se den!

 

Nå skal jeg til Susanne og levere Chloe. Susanne skal passe på Chloe mens Per Fredrik og jeg er på Gran Canaria. Susanne har også en liten hund, bare at det er Pomeranian så gjett om Chloe kommer til å kose seg! 

5 tips for en bedre morgenrutine

Dagen etter 17. mai og jeg tipper jeg ikke er den eneste som syntes det var vanskelig å stå opp 06:00 i dag. Heldigvis blir morgenene mine en god del bedre, fordi jeg har blitt veldig flink med morgenrutinen min. Jeg har en del triks som både gjør det lettere og raskere å komme igjennom morgenen. Nå skal jeg dele 5 av disse tipsene med dere. Flere tips kommer senere! 🌟💦 Drikk et stort glass vann med en gang du våkner. I løpet av natten mister vi en del væske, og da er det viktig å fylle opp med vann med en gang vi våkner for å kvikne til.

🍏 Ta deg tid til å lage en sunn og god frokost som gir dagen en god start.  

💪🏼 Ta deg gjerne en gåtur utendørs for du drar på jobb / skole. Da får du beveget kroppen og du får frisk luft, så du er mye mer klar for en ny dag! 

👗 Gjør klar antrekket du skal ha på deg kvelden i forveien, så du slipper å bruke tid på det om morgenen.

💤 Re opp sengen med en gang du står opp, og åpne opp vinduet for å få inn frisk luft. Da blir det ryddig og friskt på rommet. Det er også noe med det at man føler seg ekstra vel med soverommet om det ser ryddig ut. 

Tidenes morsomste 17. mai!

I dag har virkelig vært en utrolig morsom 17. mai feiring! Vi har vært overalt i Sandefjord både på restauranter, innom tivoli, i sentrum for å se borgertog og hjemme hos en kompis av Per Fredrik på grillfest. Så det har mildt sagt vært en travel og innholdsrik 17. mai feiring!

Siden jeg blogget sist har Per Fredrik og jeg sett på Borgertoget i sentrum og vi har vært på grillfest. Sistnevnte kom vi nettopp hjem fra, og der var det så gøy! Dere husker kanskje Rebecca? - sjekk bloggen hennes her -  

Hun tok med kjæresten og et par venner til og ble med på grillfest, så det ble ekstra festlig! Hun har jo eksamenstid så vi rekker ikke å se hverandre så ofte, så derfor var det ekstra gøy å sees igjen!

Jeg har forresten filmet masse fra dagen i dag, så jeg skal prøve å redigere det sammen til en vlog i morgen. Har ekstremt tettpakket opplegg i morgen med manikyr, pedikyr, vippe refill i tillegg til at jeg må kjøre Chloe til en venninne som skal passe henne mens Per Fredrik og jeg er på Gran Canaria, og jeg må pakke.

Så det kan hende den vloggen blir redigert på flyet på vei til Gran Canaria. Hehe! Men jeg skal prøve mitt beste å få den ut i morgen. Lover på mye morsomme klipp fra dagen i dag! 

Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat og legge meg rett ut på sofaen. En så morsom dag som i dag tar virkelig på! 

Pause i feiringen!

Hei hei dere!

Nå har vi nettopp tatt en liten pause i feiringen. Jeg valgte jo ikke akkurat de varmeste skoene i dag, heheeee. Så når det blir kombinert med å sitte utendørs, da ble det litt vel kaldt for meg. Så nå er vi hjemme en liten tur, så jeg får varmen i meg og får skiftet til noe som er litt varmere. Også lufter vi Chloe og koser med henne. Stakkar lille blir mye alene i dag, men sånn blir det bare på 17. mai. Heldigvis har vi mulighet til å komme hjem for å lufte henne, så det er ikke så ille.

 

Så langt i dag har vi vært rundt i Sandefjord. Vi har sittet en del timer på Kokeriet sammen med en gjeng med vennene til Per Fredrik og drukket litt alkohol og hatt det veldig gøy. Per Fredrik og jeg tok oss en tur rundt i sentrum, for å se på alt som skjer. Skal prøve å få med Per Fredrik inn på tivoliet en tur etterpå, selv om jeg tror at det er jeg som kommer til å bli pyse da. Hehe! Var veldig mange av dere som leser bloggen min som kom bort for å ta bilde, og det var så koselig å hilse på dere! Nå skal vi straks inn til sentrum igjen for å se på borgertoget, også blir det grilling hos en venn av Per Fredrik etter det. Så det blir veldig gøy! 

 

Kjæresten min gjør hva han vil!

Gratulerer med dagen Norge! Nå har vi nettopp kledd på oss festklærne og er klare for 17. mai feiring!

Som dere kan se ble det ikke noe kjole på meg i dag. Det er så kaldt nå! Jeg har virkelig ikke lyst til å bli syk. Reiser til Gran Canaria på fredag og jeg kan ikke tenke meg noe kjipere enn å være syk på ferie!

Per Fredrik gikk heller ikke for noe standard 17 mai antrekk. Men sånn er det når man er sammen med en rockestjerne. Han gjør alltid som han vil, men han kommer alltid unna med det da. Hehe! Så det ble litt alternativ look på oss i dag. Men tipper vi ikke er de eneste som kjører en litt annerledes look i dag siden det er så kaldt.

Nå skal vi spise frokost ute i sentrum også begynner feiringen! Håper dere får en fin feiring i dag!

17 Ting å gjøre på 17. mai!

I morgen er det 17. mai - nasjonaldagen vår! Det er en dag full av feiring hvor vi feirer det vakre landet vårt. Selv skal jeg feire med Per Fredrik her i Sandefjord, slik som i fjor, så det gleder jeg meg til! Jeg syns det er så digg når noen andre enn meg selv (altså Per Fredrik) planlegger dagen for meg. Som oftest syns jeg det er litt vanskelig å vite akkurat hva man skal gjøre på 17. mai, siden det er så mye å gjøre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste som syns det er vanskelig å planlegge en 17. mai feiring, så derfor tenkte jeg å komme med 17 forslag til ting du kan gjøre på den store dagen i morgen, så du får en best mulig dag!

🇳🇴Tivoli - Det er ikke 17. mai med mindre man får kjørt radiobilene eller pariserhjulet, eller hva?

👶🏻 Se på barnetoget - Det er alltid koselig å få med seg barnetoget!

🍦 Is - Spis masse is! Selv om det er dårlig vær. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

👗 Pynte seg med bunad

🇳🇴 Grille - Inviter venner på besøk hjem til deg selv og ha grillparty etter at dere har vært i byen.

🇳🇴 Russetoget - Alltid et must på 17. mai! 

🍻 Dagsfylla - Det er jo en kjent sak at det ofte blir dagsfylla på 17. mai. Selv skal jeg drikke litt, men det blir nok ikke så mye alkohol på meg. Hehe! Anbefaler alle som har barn å holde seg langt unna alkohol i morgen, da dette er en stor dag for barna, så ikke ødelegg dagen for de. 

🇳🇴 Spise på restaurant - Ta middagen eller lunsjen ute på restaurant på 17. mai! Det er jo så gøy! PS; mange steder bør man reservere bord en stund i forveien, så vær obs på det! 

🍾 Champagne frokost - Inviter venner på en champagnefrokost!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

👑 Kongens tale - Den er fin å se på tv!

🇳🇴 Potetsekkeløp - En lek jeg elsket å gjøre med familien da jeg var liten 

🌭 Spise pølser - et 17. mai must!

🇳🇴 Møte kjentfolk - Det er så mange man møter igjen på 17. mai når man er i byen man bor ved, som man nesten aldri ser til vanlig. Slå av en prat!

🇳🇴 Gå i tog - Uansett om du går i barnetog, russetog eller borgertog er det alltid like gøy! 

🇳🇴 Jobbe - Ikke det morsomste på 17. mai akkurat. Da jeg jobbet som servitør jobbet jeg 17. mai et år, og det er virkelig ikke å anbefale. Folkens; vær snille og tålmodige med servitører og bartendere i morgen. Det er 17. mai og ekstremt kaos! 

🎈 Heliumsballonger - En heliumsballong blandet med litt alkohol blir alltid verdens vakreste stemme! Hehe! 

🇳🇴 Spasertur - På 17. mai er det som regel mye å se på inne i byene, så her er det bare å ta på seg finstasen og spasere en tur! Hva er dine planer for 17. mai?

Hvilken kjole til 17. mai skal jeg velge?

16. mai og det er på tide å gjøre klart antrekket for den store dagen i morgen. Panikken sprer seg i millioner av hjem når man leter rundt etter mansjettknapper og man må stryke skjorter, og plutselig passer ikke bunaden som satt som et skudd i fjor. The panic is real. Selv har jeg faktisk ingen anelse om hva jeg skal ha på meg. 

Det er meldt overskyet vær og 10 grader, så det er ikke akkurat noe å hoppe i taket over. Det kommer til å bli kaldt. Jeg bruker ikke bunad, da jeg heller bruker en fin kjole. Men i år er jeg veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg vet at jeg må ha på jakke om jeg skal bruke kjole. Men blir det nok? Jeg hater å fryse, men samtidig føler jeg at jeg må ha på kjole siden det er nasjonaldagen. 

Så langt har jeg funnet tre forskjellige kjole+jakke kombinasjoner, og jeg aner ikke hvilken av de jeg skal bruke. Derfor tenkte jeg å spørre dere om hjelp. Hvilken syns dere er mest 17. mai, og hvilken kler jeg best? 

Jeg holder en knapp på den hvite kjolen og den lyserosa skinnjakken. Men som jeg nevnte tidligere er det meldt ganske kaldt vær i morgen, så det kan godt hende jeg går for jeans. Selv om jeg føler det er heeeelt krise på 17. mai. Hmm.. Hva skal dere gå i?
 

Skumle bivirkninger på p-piller

Etter at jeg la ut innlegget om hvor mye p-piller kan skade, fikk jeg inn mange forskjellige kommentarer fra dere om bivirkninger dere har fått av p-piller. Det er jo helt skummelt å se hvor mye som kan gå galt når man går på disse pillene. 

Jeg har nettopp lest igjennom pakningsvedlegget på en del forskjellige p-pille merker, og det er ganske sinnsyke bivirkninger man kan få av disse pillene. Hvis man bruker Loette (dette er den p-pillen de fleste unge jenter som starter på p-piller blir anbefalt)  er dette vanlige (mer enn 1 av 10) som får disse bivirkningene; migrene, akne, kvalme, angst og depresjon.

Noen andre vanlige bivirkninger av p-piller er nedsatt sexlyst, hodepine, humørsvingninger, migrene, ømme bryster og kvalme. 

Det er ganske skummelt å tenke på at du i verste fall kan bli deprimert, få angst og migrene, i tillegg til en rekke ting til. Derfor er det så ekstremt viktig å lytte til sin egen kropp for å se hvordan man reagerer på p-piller. Det er faktisk ikke alle som tåler å bruke p-piller, og da bør man heller prøve andre metoder.

Det kan også være at du bruker et merke som du ikke tåler i det hele tatt. Så om du kjenner noen av disse bivirkningene, da kan det være smart å bytte til et annet merke. 

Nå prøver ikke jeg å lese fullt kaos i p-pille verden. Jeg kan ikke få understreket nok hvor viktig det er å bruke prevensjon når man har sex, så man slipper å bli gravid når det ikke er meningen at man skal bli det der og da. Det jeg prøver å få frem her er hvor skumle visse p-piller kan være, og at det er viktig å utforske hvilke andre alternativer man har så man slipper å få kjipe bivirkninger. 

Jeg er heller ikke noen lege, (duh!) så jeg kan ikke nok om p-piller og andre hormonelle prevensjonsmetoder til å rådføre noen i kommentarfeltet til hva de bør bruke. Det er spørsmål du heller må spørre legen / gynekologen din om. 
 

P-piller kan ødelegge livet ditt

Helt siden jeg var 15 år gammel har jeg gått på p-piller. Jeg startet med de så tidlig fordi jeg fikk veldig ille kramper hver gang jeg fikk mensen. Krampene var så ille at hvis jeg var på jobb eller skole måtte jeg bare gå ut av timen / jobben og legge meg ned i en times tid, fordi jeg hadde så kraftige smerter. Jeg fikk p-pillene av helsesøster, og tenkte aldri over hvordan de kunne endre meg. 

Jeg visste at de fleste damene i familien min ikke tålte p-piller så godt, og at de fikk veldig sterkt temperament av det. Men hos meg var ikke det saken. Jeg har faktisk aldri merket noe til at jeg går på p-piller før nå. 

For 2 måneder siden byttet jeg til et annet p-pille merke, og det har forandret meg mye. Jeg har de siste årene slitt med at jeg har veldig lyst på noe søtt 24/7. Har jo fortalt det her på bloggen flere ganger, om ganske ekstreme søtsug tilfeller. Der et av de verste tilfellene var at jeg midt på natta kjørte ut i regnet på en scooter for å kjøpe godteri. Ganske ille. I know.

Siden jeg var 18-19 år gammel har jeg prøvd å spise sunt, og holde meg unna søtsaker. Lørdager er greit, men i uka er det ikke bra å spise det, da det fort kan bli for mye av det. I alle år har det vært ekstremt vanskelig til tider å holde meg unna godteri. Jenter; dere vet den dagen i måneden rundt mensentider når man får helt sinnsykt cravings? Vel, sånn var det nesten hver eneste dag for meg. Så dere kan tenke dere hvor vanskelig det var å holde seg unna godteri. 

Jeg har alltid tenkt at det bare er sånn jeg er. Ikke at det kommer av at jeg bruker p-piller. Det står jo på bruksanvisningen at man kan legge på seg av p-piller. Jeg har alltid tolket det som at man får litt lavere forbrenning. 

Vel, der tok jeg ekstremt feil. Etter at jeg begynte på p-piller fra et annet merke har jeg virkelig null søtsug. Da mener jeg null søtsug. Vanligvis var sjokolade det beste jeg visste å spise. Nå derimot, frister det nesten ikke. Jeg spiste godteri for første gang på et par måneder i går kveld da jeg var på kino, og for første gang på åresvis spiste jeg bare litt godteri. Jeg fikk ikke det søtsuget som gjør at jeg får lyst til å spise hele sjokoladeposen. 

Livet mitt har virkelig forandret seg etter at jeg byttet p-piller. Jeg får helt sykt cravings en gang i måneden (som er vanlig rundt mensentider). Men forskjellen er at det nå er én gang i måneden, og ikke hver eneste dag. Nå er det lett å holde seg unna godteri, og det gjør det mye lettere å spise sunt! 

Nå ønsker ikke jeg å gå inn på hvilke p-piller jeg gikk på før og hvilke jeg går på nå, fordi alle reagerer veldig forskjellig på de forskjellige merkene. Men om du har noen av bivirkningene som p-piller ofte kan gi deg som; ekstremt søtsug, angst, svimmelhet, kvalme, hodepine, kviser, smertefulle bryster, osv kan det være lurt å bytte merke.

Ganske sykt å tenke på at man kan få angst av p-piller og det er en vanlig bivirkning hos noen av p-pille merkene. Så det er viktig å være obs på hvordan man reagerer på p-pillene man bruker! Hvis ikke kan feil p-piller faktisk ødelegge livet ditt. 

💗

5 Beauty hacks

💗 Alltid bruk en toner når du har renset huden, og før du tar på fuktighetskrem, for å gjøre at porene trekker seg sammen og ser mindre ut. 

💗 Bruk balsam når du barberer leggene for en smoothere shave som også gir fuktighet til huden.

💗 Bruk solkrem i ansiktet når du tar solarium, for å unngå og bli solbrent. 

💗 Alltid ha "after-sun" lotion i kjøleskapet. Dette er perfekt når du skal påføre hud som kanskje har blitt litt brent etter en dag på stranda. 

💗 Bruk neglebåndsolje dersom neglebåndene er tørre eller sprekker opp. Bruk det så ofte du kan. Helst hver kveld når du legger deg!  

Ser jeg dårlig?

Den siste stunden har jeg sett så blurry at jeg har blitt skikkelig bekymret. Ofte når jeg har sittet ved pc'en et par timer klarer jeg nesten ikke se klart etterpå. Det er jo så rart! Jeg aner ikke grunnen heller.

 

Så derfor bestilte jeg en synsundersøkelse som jeg var på i dag. Jeg har jo ikke sjekket synet mitt siden jeg var 12 år, så det var mildt sagt på tide å ta en sjekk

Da jeg som 12 årig sjekket sist trengte jeg egentlig briller for lesing. Men jeg skulle begynne på ungdomsskolen, så jeg nektet å bruke noe som ikke var "kult". Haha! Tenk så mye som har forandret seg siden den gang. Nå er det jo kult med briller, og mange bruker det selv om de egentlig ikke trenger det.

Siden jeg fikk litt feil på øynene mine da jeg var 12 tenkte jeg at det kom til å være ganske ille nå. Jeg har jo blitt mye eldre og det å sitte forran en Mac timesvis hver dag er jo ikke akkurat noe bra for synet

Optikeren gjorde sikkert 15 forskjellige tester hvor han sjekket øynene mine, til bilder av de og skannet de. Fikk se på skjermen etterpå hvordan øynene mine ser ut med laserbilde og vanlig bilde og det var så rart! Det grønne ser jo ut som et rart romvesen! Haha!

Til slutt kom resultatet: jeg trenger briller. Jeg har +0,5 på begge øyne og trenger å bruke lesebriller. Grunnen til at jeg har sett så blurry den siste tiden er fordi jeg overanstrenger øynene når jeg leser, så når jeg skal se på andre ting så blir det helt kluss og da ender jeg opp med å se blurry.

Så jada! Nå er det bare å gå til innkjøp av briller. Aner virkelig ikke hvilke jeg skal gå for. Testet sikkert 40 forskjellige i butikken uten hell. *kresen*. Så vi får se hva det blir! Gleder meg veldig til jeg får kjøpt de rette brillene, så jeg slipper å se blurry lengre. Hehe!

Ukens spørsmål #160

// reklamelink

Hva syntes Per Fredrik om at du skal ta Restylane?
- Han syns at jeg er fin akkurat som jeg er, og at jeg ikke trenger å endre noe som helst. Men han forstår selvfølgelig at det er noe som jeg vil fikse på, så han støtter meg. 


 

Hvem er kusinen din Eveline? Er det hun som vant skjønnhetskanalen-prisen på gullsnutten, som altså heter Eveline Karlsen, eller mener du en annen eveline?
- Hehe, nei det er ikke hun Eveline. Det hadde egentlig vært veldig morsomt om vi begge endte opp som YouTubere! Men nei, kusinen min Eveline holder ikke på med YouTube. Hun bor i England og tegner på profesjonelt basis. 

 

Har du bunad eller festdrakt eller har du ikke??
- Nei. Jeg har aldri hatt hverken bunad eller festdrakt. Hadde vel stakk eller hva det heter når jeg var typ 4 år gammel. Men så lenge jeg har kunnet bestemme selv, har jeg aldri brukt det. Jeg syns bunad kan være fint på veldig mange andre, men for meg føles det feil og rart å bruke bunad. Jeg vil heller ha en kjole som jeg selv velger ut hvert år, enn å måtte gå rundt i den svære bunaden år etter år. 

Hvor er den lyserosa skjorten din fra? Den er så fin!
- I know! Ikke sant? Den er så fin! Har nettopp bestilt samme skjorte i flere farger, fordi den er så nydelig. Den passer liksom perfekt til alle plagg, og den kan pyntes opp og ned til fest og hverdag. Mitt nye favorittplagg fremover! Du finner den HER 

Kunne du tenkt deg å bygge basseng i hagen? Eller en jacuzzi? Dere har jo et flott badekar, men har dere tenkt å ha noe ut?
- Vi har tenkt mye på det! Vi har dessverre ikke så gigantisk hage, da mye av hagen våres har gått med til veranda og innkjørsel til huset. Så vi har ikke plass til noe stort basseng. Men et jacuzzi hadde ikke vært feil! Vi har drodlet noen idéer om hvordan vi kan gjøre det. Så vi får se om det plutselig blir noe jacuzzi på oss! 

 

Hva er det beste med Chloe?
- At hun er så kosete og god! Hver gang jeg sitter og jobber på kontoret mitt kommer hun alltid inn og legger seg på fanget mitt for å kose. Det er så skjønt det! Også er hun jo litt rar med underbitt og de ørene (vanlig for rasen, bare ikke vanlig for hunder generelt) så hun blir liksom ganske spesiell å se på. Men det er det som gjør henne så god! Nå skal jeg på kino med Per Fredrik, så det var alle spørsmålene jeg rakk å svare på. Hvis det er noe dere lurer på som dere vil at jeg skal svare på i neste ukens spørsmål, er det bare å spørre i kommentarfeltet! 

Flytte til Los Angeles??

Her om dagen nevnte jeg på bloggen at jeg har lyst til å flytte ut av Norge og til et varmere land. Vel, jeg har søkt mye rundt de siste dagene og jeg tror nok at dersom jeg skulle flyttet ut av Norge måtte det blitt Los Angeles jeg skulle flyttet til. Det hadde vært det perfekte stedet for Per Fredrik og meg. Han har jo allerede hatt hovedrollen i "creators- the past" som kommer ut i år, og bare tenk på hvor mye kule skuespillerjobber han kunne gjort der. 

For min del hadde jeg uten tvil fortsatt med blogg og youtube, men bare tenk så mye bedre det hadde blitt. Da hadde dere fått sett innsiden av Hollywood igjennom mine øyne. Jeg kunne blogget om alt mulig man kan oppleve og gjøre i Los Angeles, og jeg hadde hatt liv av et annerledes liv å blogge om. Herregud, det hadde vært gøy det! 

Og dere; i L.A er det varmt året rundt. Tenk så digg for min del å kunne gått året rundt i varmen, og for en gangs skyld bare ikke hatt vondt i kroppen. Tørr nesten ikke tenke på hvor fantastisk det hadde vært! 

Har hørt at det er ganske mange i L.A som er veeeeldig overfladiske og at det er et stort minus med å bo i L.A. Der er det virkelig plastic fantastic til de grader, og alt handler om fasade. Men helt ærlig, så tror jeg ikke at det hadde gjort meg så mye.

Vel, vi får jo først og fremst se om jeg i det hele tatt liker L.A. Per Fredrik og jeg skal en tur dit i løpet av året, så da får vi se. For alt jeg vet kan L.A være helt feil for meg, men det kan også være akkurat det rette for meg. Det får tiden vise! 

Slik sparer jeg mye penger!

Er det én ting vi alle kan bli flinkere på, så er det å spare penger. Selv er jeg skyldig i å sløse bort penger på alle mulige ting jeg faktisk ikke trenger. Jeg tørr nesten ikke tenke på hvor mye penger jeg har kastet bort på unødvendige ting. Men fremover har jeg lyst til å bli mye flinkere med penger, og bli flinkere til å spare og ikke kaste bort penger på alt mulig surr.

Så for å bli flinkere til å spare penger har jeg satt opp noen regler for meg selv, som jeg må følge. Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har lyst til å spare en del ekstra penger, så derfor tenkte jeg å dele reglene mine med dere.

Hvorfor spare penger? + Bufferkonto
- Noe av det som er viktig for meg er å se på hvorfor jeg skal spare penger. Hos meg selv er noen av grunnen at om jeg har ekstra penger på kontoen kan jeg dra på flere reiser, og så jeg er bedre forberedt om jeg plutselig ikke tjener like mye som jeg vanligvis gjør noen måneder, og det er viktig å ha penger i tilfelle uforutsette utgifter kommer.

Om du knekker en tann og må til tannlegen koster det mye penger, om noe blir ødelagt på bilen koster det mye penger. Derfor er det viktig at man alltid har en bufferkonto med en "krisepenger" som man kan bruke dersom kriser skulle oppstå. I livet kan det oppstå mye uforutsette ting, og desto bedre rustet du er til å takle ting, desto lettere blir det for deg.

Hva bruker du penger på?
- For å spare penger er det viktig at du ser på hva du faktisk bruker pengene dine på. Gå igjennom kontoutskriftene dine og se hvor mye penger som går til klær, mat, bensin, osv. Jeg får alltid litt sjokk når jeg ser hvor mye penger som går til mat. Mat blir fort dyrt om du ikke følger med på prisene. 

 

Reduser disse utgiftene - Lite blir mye
- Det er mange små utgifter som fort blir store summer i løpet av et år. Har du for eksempel abonnement på tv2sumo, spotify premium, netflix, viaplay blir dette 400,- kr i måneden, og over 5000,- kr i året. Strøm, internett og tv er det også mye penger å spare om du bytter til en billigere leverandør. Kjøper du 3 flasker 0,5 liter brus per dag på koster dette deg 2046,- i måneden og hele 24550,- i året. Dette kun vært 0,- kr om du heller hadde tatt med deg en flaske med vann hjemmefra. 

Så som dere ser er det mye penger som går bort til småting som man kanskje ikke tenker over. Derfor er det smart å gå over alle utgiftene sine både på kontoutskrift og se på sine vaner når man handler. 

På shopping
- Når du er ute på shopping er det viktig at du kun shopper ting som du faktisk vil ha, og som du kommer til å bruke. Det er ikke noe galt i å kjøpe en ny genser om du kommer til å bruke den mye, men om den bare blir hengende i skapet ditt er det bortkastede penger. 

 

Sjekk på nett 
- Når du skal kjøpe noe som for eksempel sjampo, en ny foundation eller et nytt kamera er det smart å sjekke hva prisen er på nettet versus i butikk. I de fleste tilfeller er det mye billigere å handle på nettet enn i butikk, så det er mye å spare på og gjøre et lite søk på nettet før du handler. 

 

Bil 
- Å ha en bil koster ekstremt mye mer enn du ville trodd. Man må betale for billånet, forsikring, bensin, veiavgift, bompenger, parkering, reparasjoner, osv.  Listen er lang og veldig dyr. Om du ikke er nødt til å ha bil vil jeg heller anbefale deg å bruke kollektivtrafikk. Her kan du spare en del tusenlapper hver måned. 

Så det var noen av mine regler og triks for å spare en del penger. Den beste reglen for å spare penger er rett og slett å alltid tenke "trenger jeg egentlig det her?" når man kjøper noe, og faktisk være ærlig med seg selv om man trenger det eller ikke. Tenkte også å lage et innlegg om hvordan man kan tjene mer penger, så da er det bare å følge med til uken da det innlegget kommer! 
 

Min favoritt trenings-metode!

I går tok jeg treningsøkten utendørs sammen med Chloe, og det var virkelig helt fantastisk! Nå som våren endelig har kommet for fullt kjenner jeg meg mye mer motivert til å trene ute i skogen.

Hvitveis som dekker bakken, grønne trær, frisk luft, små bekker med vann og solen som skinner er akkurat hvordan det var i går, og det var idyllisk og fantastisk.

Når jeg går i skogen har jeg til og med ikke på headsett, fordi jeg elsker roen en skogstur gir meg. Det er en helt fantastisk måte å bare koble helt ut på, samtidig som det er en amazing metode å trene på.

Å gå i skogen der det er oppover og nedoverbakker, og "blødt" underlag (altså jord) er den perfekt kombinasjonen for powerwalk / løpeturer. Når jeg løper på asfalt skriker knærne mine "hell no" mens når jeg løper i skogen blir det bare "hell yeah". Skogturer er uten tvil min favorittmetode for trening, og dette er mye av grunnen!

Uansett, i går ble det en 7 km lang tur og det var så digg! Chloe elsket å løpe rundt og storkoste seg virkelig! Siden hun fortsatt er liten, og ikke et år enda, bærte jeg henne en god del av veien. Hun er jo ikke vandt med lange turer, så jeg ville ikke slite henne ut helt. Så da ble det litt styrketrening på meg. Hehe! 

Tips til alle dere som går med hunden på tur. Fest flexibåndet i drikkebeltet, så slipper du å holde båndet hele tiden. Testet det ut for første gang i går, og det var helt genialt!

Nå skal jeg slappe av sammen med Per Fredrik. Jeg har nettopp kommet ut av dusjen etter at jeg trente på gymmet i stad. Så nå er jeg klar for å starte lørdagskvelden!

 

Hva er din favoritt treningsmetode?

Hvorfor har jeg blitt så pysete?

Vet dere hva jeg er skikkelig drittlei? Av at jeg ikke eier baller. Altså, ikke i den fysiske meningen, men i den psykiske. Altfor ofte lar jeg meg stoppe av småting, og det irriterer meg grønn. Jeg aner ikke hvor mange ting jeg har hatt lyst til å gjøre, men som jeg stopper meg selv i å gjøre fordi jeg "føler det blir feil".

Da snakker vi alt fra å være åpen om ting her på bloggen, av hensyn til gud og hvermann. Hva jeg gjorde som ungdom kan jeg plutselig ikke snakke om, for da er jeg redd for at andre skal bli dratt inn i det, selv om det egentlig bare handler om meg. Helt til andre ting som kan være bittesmå som å ha på høye hæler når jeg er ute på shopping, fordi jeg ikke bor i Oslo lengre føler jeg at det blir feil å bruke høye hæler i Sandefjord. Hørt noe så dumt liksom? Jeg burde jo heller ha den innstillingen om at hvis jeg vil gjøre noe, så skal jeg gjøre det, uansett hva andre måtte mene og tenke om det.

Før i tiden hadde jeg mye mer baller (eller guts som jeg faktisk liker å kalle det). Da gjorde jeg akkurat hva jeg ville og jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva andre mente om det. Opp igjennom årene har dette gitt meg så mye dritt, at jeg til slutt bare har gitt etter. Jeg husker da jeg gikk på videregående og kom på skolen med 13 cm høye hæler, og folk snakket nærmest spurte om jeg var helt idiot i hodet fordi jeg gikk med noe sånt på skolen. Men jeg stod på mitt og ga blanke.

Da jeg hadde blogget en stund pleide jeg også alltid å ha med meg det svære speilreflekskameraet mitt rundt for å ta bilder. Jeg dro det opp midt på kaféer uten å bry meg et sekund om hva andre mente om det. Herregud, da jeg bodde i kollektiv i Oslo tok jeg til og med meg kameraet og stativet ut i Frognerparken pip alene for å ta bilder. Folk glante, men jeg ga blanke. Jeg ville ta bilder, og da fikk folk glane så mye de ville. 

Men nå? Nå tørr jeg såvidt å ta bilder ute i min egen innkjørsel fordi jeg er redd for at folk skal stirre på meg. Hvor teit er ikke det? Det verste er at jeg aner faktisk ikke hvorfor jeg plutselig har blitt så pysete. Jeg håper ikke det å bli pysete er en del av det å bli voksen, for da vil jeg virkelig ikke bli voksen.

Jeg stenger ned mine egne idéer hele tiden fordi jeg er så redd for å bli dømt eller at folk skal være ufine. Og jeg skjønner det ekstra godt når jeg skriver om det, at det er helt idiotisk å holde på sånn. Samtidig så klarer jeg ikke å kjøre hodet mitt inn på riktig spor sånn at jeg klarer å slutte å bry meg om hva andre mener. Mulig jeg bare er så drittlei av at alt fra venner, til familie og ukjente skal fortelle meg at jeg må skamme meg eller være flau eller føle meg dust fordi jeg gjør det jeg gjør.

Blæh, jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal fikse dette. Kanskje noen av dere har gode råd å komme med? Eller noen andre som også har det slik jeg har det? 💕

Tidenes dyreste stol!

Etter å ha vært uten kontorstol i hele 3 (!!!) år, har jeg endelig kjøpt ny kontorstol! Jeg har faktisk ikke tenkt over det før tidligere i dag, men jeg har ikke hatt kontorstol siden jeg bodde hos foreldrene mine for tre år siden. I mellomtiden har jeg hatt mye dårlige stoler.

Jeg hadde først en klappstol til 49,- kr fra IKEA som til og med var knekt! Brukte den kun fordi den var hvit og ok å se på. Mens de to siste årene har jeg brukt spisestuestoler, som jeg ikke kan lene hodet bakover på. Med tanke på at jeg har holdt på sånn i 3 år og har 2 nakkeskader, i tillegg til at jeg sitter typ 8-10 timer forran pc'en hver eneste dag, så kan dere jo bare tenke dere hvor vondt jeg har hatt i nakken min. 

Den eneste grunnen til at jeg ikke har hatt en skikkelig kontorstol er fordi jeg har prøvd i åresvis å finne den perfekte hvite skinnstolen som i tillegg var komfortabel å sitte i. Vel, i dag ga jeg opp. Etter å ha bare sittet forran pc'en i 15 minutter på morgenen så hadde jeg så vondt i nakken at jeg holdt på å svime av. Så da var det på tide å gjøre grep!

Fuck it - jeg bare kjøper en gaming-stol, om den så er oransje eller grønn bryr jeg meg ikke lengre, tenkte jeg. Etter å ha vært innom et par Elkjøp butikker fant jeg til slutt en gaming-stol som var helt fantastisk å sitte i, og selv om den for det meste er svart (ikke min favorittfarge når det kommer til interiør akkurat..), så kjøpte jeg den.

Den var ikke direkte billig. Betalte nesten 3000,- kr for den. Men hey. Det er den forhåpentligvis verdt! I og med at jeg har brukt rundt 50'000,- kr på kiropraktor så er den stolen billig i forhold..! Haha! Så her er stolen! Ikke akkurat verdens mest hvite og rosa stol, som er min stil. Men med tanke på at det er en gaming-stol er den ganske fin egentlig. *prøver jeg å si til meg selv. haha*
 

Sunn helgekos!

Nå har jeg nettopp vært ute og gått en lang tur i skogen sammen med Chloe. Siden solen tittet skikkelig frem måtte vi bare ut på tur! Det er jo helt fantastisk å gå ute i skogen når solen skinner skikkelig! Det ble helt 7 km lang tur i dag. Så det ble litt av en tur.

Chloe satt på armen min et godt stykke av veien, siden hun ikke har blitt 1 år enda. Så da ble det en liten styrkeøkt på meg i tillegg. Hehe! "Lille" frøkna har jo blitt 4,5 kg allerede! 

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og nyte fredagen sammen med Per Fredrik. Jeg har laget et skikkelig fruktfat som jeg kommer til å momse opp i løpet av kvelden. Det er jo så sunt og godt med frukt, og det er perfekt som snacks når kvelden kommer. På fatet har jeg appelsin, jordbær, bringebær, ananas, kiwi, mango, blåbær og 90% mørk sjokolade. Den perfekte kombinasjon! 

- Test det gjerne ut selv som sunn kveldsnacks! -

Ei som var litt nysgjerrig på frukten. Hehe! 

Håper dere får en fin fredagskveld! 
 

House tour: Walk in closet!

For en liten stund siden kjøpte jeg en ny linse til kameraet mitt. Dette var en vidvinkel linse som jeg egentlig bare skulle bruke til å vlogge. Helt til jeg innså at, hey! Jeg kan bruke den til så mye mer. Blant annet til å ta bilder av huset, sånn at hele rommet faktisk blir med.

Tidligere da jeg har tatt bilder av huset for å vise dere her på bloggen, har jeg brukt en vanlig standard-linse på kameraet, og den har jo nesten ikke fått med noe av rommet! 


Blusen min finner du HER
 

Derfor har jeg kommet på en smart idé. Siden det snart er et år siden jeg flyttet inn i huset med Per Fredrik, og vi endelig har "bodd oss litt til". Tenkte jeg å kjøre en runde med house tour i bilder! Nå får jeg endelig vist dere skikkelige bilder av alle rommene, også får dere se alle nye ting i huset. I tillegg får alle dere som er nye lesere sett hvordan hele huset ser ut! 

Først ut er walk in closet mitt. Dette er uten tvil favorittrommet i huset, så da ville jeg starte med det! Her har jeg alle klærne, skoene, smykkene, veskene og solbrillene mine. Dette er virkelig et rom jeg har drømt om i åresvis, og endelig har jeg det!

Forresten; Per Fredrik har ikke klærne sine her. De har han i klesskapet sitt som er på treningsrommet. Om noen skulle lure. Hehe! 


Hvor nydelig er ikke dette marmorfatet? Jeg elsker det! Du finner det forresten HER 

Så det var en liten titt inn på hvordan mitt walk in closet ser ut. Neste rom ut blir stuen. Så da er det bare å følge med! 

 

Gratis blomster hele sommeren!

// reklamelink

Fri-nallly er det fredag og helg! Nå skinner solen endelig ute igjen, og jeg er så klar for å starte helgen. Skvatt nesten da jeg så solen titte frem igjen! Hadde jo tittet opp og ned på værmeldingene i håp om litt fint vær, men det var ikke meldt noe fint i det hele tatt egentlig.

Der tok heldigvis værmeldingen feil! Det er jeg så glad for! Krysser virkelig fingrene for at finværet holder seg frem til 17 mai (haha, er lov å drømme!). 

Når helgen ringer inn liker jeg å kjøpe en stor bukett med blomster som er fin å ha på stuebordet over helgen og innover i uken. Da jeg skulle kjøpe blomster tidligere i dag ble lykken stor da jeg så at de endelig hadde fått inn peoner! Det er jo uten tvil min favorittblomst! Endelig er det sesong for disse blomstene. Gjett om jeg er glad for det.

Noe som er litt morsomt er at jeg har en gigantisk buske med peoner ute i hagen, som holder på å vokse opp nå. Den vokser veldig fort, og før jeg vet ordet av det har jeg massevis av gratis peoner til å pynte huset med igjennom hele sommeren. Det er fantastisk det! 
Blusen min finner du HER
 

Noen der ute som forresten har noen tips til hvordan man skal få peonene til å holde seg fine så lenge som mulig? Vet at de bør stå kjølig om natten, og at man burde fylle på mer blomsternæring etter et par dager.

Men ellers enn det er jeg rimelig blank! Om du har noen blomsterhacks er det bare rope ut i kommentarfeltet! 

 

Jeg gir meg ikke enda!

I dag har jeg virkelig tidenes idémyldringsdag! Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at kreativiteten svinger opp og ned fra dag til dag. Noen dager har jeg virkelig null peiling på hva jeg skal skrive om til dere, mens andre dager får jeg nesten ikke skrevet nok fordi jeg har så mye jeg vil si!

De dagene jeg ikke har peiling på hva jeg skal skrive om liker jeg å titte i boken min med idéer og se om jeg finner noe jeg vil skrive om. Denne boken trengte virkelig en oppdatering i dag, så i dag har jeg virkelig researchet idéer til fremtidige blogginnlegg.


- Blusen min finner du HER -
 


Jeg la ut en snap på mystory tidligere i dag, der jeg spurte etter input fra dere om hva dere ønsker å lese mer om.

Dere hadde virkelig en hel haug med fantastiske idéer! Så tusen takk til alle dere som sendte inn idéer. Dere er helt fantastiske, og jeg setter så stor pris på at dere hjelper meg! 

Så langt har jeg skrevet opp godt over 100 idéer til blogginnlegg, så jeg har mye å velge mellom! Men jeg gir meg ikke helt enda. Så det blir spennende å se hvor mange idéer jeg har når dagen er omme! Forresten; så er det bare å skyte ut med idéer i kommentarfeltet her på bloggen om det er noe dere vil at jeg skal skrive om!
 

 

5 tips for en bedre kvelds-rutine


- Luft på soverommet i 15 minutter før du skal legge deg. Det er veldig deilig og friskt å legge seg til å sove et sted der det er frisk luft!

- Alltid fjern sminken om kvelden. Uansett hvor trøtt du er. Gjør det til en vane at du fjerner sminken før du legger deg på sofaen om kvelden for å se på tv. Da slipper du å holde på med hudpleierutiner når du har blitt stuptrøtt.

- Tenk på hva du gleder deg til den kommende dagen. Det er mye lettere å stå opp dagen etter når du faktisk gleder deg til noe. Det trenger ikke være mer enn å møte en venninne på skolen, eller at du skal bruke en ny jeans.

- Bruk litt tid på å shine over huset / leiligheten hver kveld, sånn at du står opp til et ryddig hus dagen etter. Om du rydder hver kveld bygger det seg heller ikke opp masse rot over tid. 

- Om du sliter med å sovne kan du prøve en av disse tingene; hør på rolig musikk / lyder av sjø, torden, osv. Du kan også prøve å tenke på hva du har drømt en annen natt. Det får i alle fall meg til å sovne fort! 

 

 

 

Nettopp klikket hjem!

// affiliate linker

Nå har jeg nettopp klikket hjem en hel haug med nye treningsklær og noen andre spennende trenings-tilbehør. Jeg var så heldig at jeg fikk gavekort fra Ellos hvor jeg kunne klikke hjem akkurat hva jeg ville. Så da benyttet jeg anledningen til å virkelig fornye treningsgarderoben! For det var virkelig på tide!

Jeg har blant annet kjøpt en ny treningsklokke / pulsklokke som måler skritt, søvn, kalorier, den kan vekke meg ved at den vibrerer på håndleddet (perfekt om du og kjæresten ikke står opp samtidig, og du ikke vil vekke han med høy ringe-alarm), i tillegg kan du sette opp treningsmål og loggføre treningene dine. En allround veldig kul klokke! Jeg kjøpte jo en annen pulsklokke rett for jul, men jeg syns den er så klumpete og stor at jeg bruker den kun til trening. Denne derimot, kan jeg forhåpentligvis bruke hele tiden, så jeg kan finne ut hvor aktiv jeg faktisk er! Du finner klokken HER. 

Treningsklokke - HER   /   Puma vannflaske - HER   /   Treningstights - HER

Gul treningsbh - HER   /   Rosa treningssko - HER   /   Rosa treningsbh - HER 

 

Jeg kjøpte også nye sko som jeg skal bruke til styrketrening, som du finner HER. Nye treningstopper og tightser, og et nytt vannbelte. Det er virkelig et must når jeg er på løpetur utendørs! 


Svart treningstopp - HER   /   Rosa tanktopp - HER

Rosa treningstopp - HER   /   Vannbelte - HER   /   Svart treningsbh - HER 
 

 

Nå kjenner jeg at motivasjonen til å trene suste opp 10 hakk! Gleder meg skikkelig til jeg får alt sammen i posten. Treningsklokken kommer jeg forresten til å lage innlegg om dersom den faller i smak! 

 

Fant du noe du likte?

 

 

Får lyst til å flytte!

Okey, jeg må bare begynne dette innlegget med en ting som hele tiden sjokkerer meg. Norge er seriøst det landet hvor det den ene dagen er full sommer (fredag som var) og 5 dager etter er det vinter igjen. Altså. What the actual f***? På fredag da jeg tok disse antrekksbildene var det 31 grader i solen og det var amazing vær. 

I dag derimot våknet jeg opp til snapchats fra venner om at det hadde snødd hos de i Drammensområdet. Hallooo, vi er i mai jo! Det er faktisk ikke greit at det snør nå. Kjenner jeg bare mister helt håpet for Norge når det skjer sånt som nå. Frister å bare flytte til et annet land hvor det faktisk ikke er vinter i mai måned. Det er helt fair med vinter i november, desember, januar og februar. Men i MAI!!?? Nei vet du hva. Phew, ok nå fikk jeg litt frustrasjon ut her. Kjente jeg bare trengte det i dag. Haha! Jeg er sikkert ikke den eneste som har vært veldig frustrert over at det plutselig ble vinter igjen - spesielt etter de soldagene vi hadde i forrige uke. 

Men sånn helt seriøst. Hadde det ikke vært for at jeg har familie og venner her i Norge, og at mye av jobben min er avhengig av å være i Norge hadde jeg flyttet på flekken (såfremt jeg hadde fått med meg Per Fredrik da, haha!). Kjenner jeg blir så misunnelig når jeg ser bilder på instagram av jenter som bor i andre land som det er amazing vær året rundt. Det er goals det! 

Hva tenker dere om dette vær-kaoset?

 

Derfor har vi skjult adresse

Da Per Fredrik og jeg skulle kjøpe hus var det veldig viktig for oss at ingen fikk vite hvor vi bodde. Jeg skrev ikke om at vi skulle flytte sammen før annonsen for huset på finn.no var borte engang. Det er kun noen av våre venner og familie som vet hvor vi bor, og adressen vår er skjult fra både nett og andre steder. Grunnen til det tenkte jeg å fortelle dere litt om nå. Det er jo ingen hemmelighet at jeg som blogger får en del oppmerksomhet. I 99% av tilfellene er det bare positivt. Meeeen, en gang iblant kommer det ganske stygge kommentarer. Det som er så skummelt med å ha en blogg som alle og enhver kan lese er at man vet aldri hvem som leser bloggen. Plutselig før man vet ordet av det er det en eller annen psycho som leser bloggen, som bestemmer seg for at han vil oppsøke meg i virkeligheten og skade meg. Da er det viktig at adressen min ikke er lett å få tak i. 

Noe som også er veldig ubehagelig som skjedde nesten hver eneste dag da jeg bodde hos foreldrene mine, er at lesere kommer hjem til meg for å ta en selfie. Altså, det sier seg jo selv at det ikke er greit. Så når det kom haugevis av fans på døren nesten hver dag, ble det veldig slitsomt. Jeg elsker å si hei til dere når jeg møter dere på gata. Men da er jeg liksom klar for det. Når jeg er i mitt eget hjem er jeg ikke klar for at det skal komme folk for å ta selfies hele tiden. 

En annen veldig ubehagelig opplevelse som skjedde var at jeg gjentatte ganger fikk brev i postkassen fra en som var mildt sagt veldig forelsket i meg. Han skrev side på side der han fortalte hvor mye han elsket meg osv. Det verste var at det ikke var frimerke på brevene. Han hadde vært utenfor huset der jeg bodde hos foreldrene mine og lagt brevet i postkassen selv. Ugh. Tenk så ekkelt hvis han har stått og sett inn i vinduene om kvelden? Nei uff, det orker jeg ikke tenke på engang. 

Så for å unngå at jeg hele tiden skal gå rundt og være stresset og ha en klump i magen, har vi rett og slett vært ekstremt nøye med å holde adressen vår skjult. Skjønner ikke hvordan andre offentlige personer orker å ha adressen sin offentlig. Men det får jo være opp til dem. Hehe! 

5 Beauty hacks

Nå er det virkelig lenge siden jeg har delt beauty hacks med dere! Dette var jo en fast spalte jeg hadde før. Dere har jo spurt etter den så mange ganger, men jeg har bare ikke hatt noe å dele med dere, så derfor tok jeg en liten pause fra spalten. Men nå har jeg så mye å dele med dere, og er klar for å lage denne spalten oftere igjen! 

🌸 Alltid bruk en fuktighetskrem før du påfører sminke. På den måten unngår du at sminken blir "spist" opp av huden, i tillegg til at sminken legger seg finere på huden.

🌸 Bruk en kroppsskrubb før du barberer leggene for å unngå inngrodde hår.

🌸 Med mindre du har veldig mye produkter i håret, bør du ikke bruke sjampo i hele håret. Det holder å bruke sjampo inntil hodebunnen, og balsam i lengdene. 

🌸 Alltid gjør beauty blenderen fuktig før du bruker den. Da fungerer den som den skal!

🌸 Om leppene dine er tørre, bør du bruke en leppeskrubb før du påfører sminke. Dersom du tar på leppestift på tørre lepper, vises de tørre partiene veldig godt frem.

 


 

Dette har jeg drømt om siden jeg var 10 år!

Helt siden jeg var 10 år gammel har jeg hørt på 80 talls puddelrockere. Rockere med stort hår, crazy sminke og kostymer fra en annen verden. Kiss har alltid vært mitt favorittband, og jeg har alltid vært døds-misunnelig på faren min som hadde vært på Kiss konsert i sine yngre dager.

Det er jo ikke akkurat veldig ofte at Kiss har vært i Norge, så jeg har aldri sett de før. En gang holdt jeg til å med på å dra til Mexico alene for å se på de, så det sier jo hvor mye jeg hadde lyst til å se de.

Vel, i går var de endelig i Oslo og jeg tok med søsteren min for å se de. Altså.. WOW! For et band! Jeg har aldri vært på en konsert før som har hatt et så ekstremt bra sceneshow, og som har gitt så mye til publikummet. De eldste i bandet er jo 67 og 65 år gamle, så de er ikke akkurat noen ung-gutter.

Men herregud, det merket man virkelig ikke. Paul Stanley som er sangeren, er 65 år gammel og hadde six-pack og markerte musker på hele kroppen, og rocket rundt i magetopp og tights. Snakk om å være ekte rocker! Om jeg er halvparten så sporty når jeg er 50 er jeg overlykkelig! I går tidlig fant jeg ut at jeg hadde bestilt ståplasser, og ikke sitteplasser slik som jeg alltid gjør. Jeg er jo rimelig lav (160cm), og i tillegg er jeg livredd for å bli skvist ihjel på konsert. Så dere kan tenke dere jeg fikk panikk da jeg så hvilke billetter jeg hadde kjøpt! Jeg tok på meg de høyeste og mest komfortable skoene jeg har, som ble de gamle Jeffrey Campbell skoene mine, og dro på konserten i håp om å kunne se noe som helst.

Vel, det gikk veldig mye bedre enn jeg trodde! Madeleine og jeg fikk stå veldig langt foran, og alle på konserten var veldig høflige og ordentlige, så de lot alle få plass så man ikke stod som sild i tønne. Jeg fikk sett veldig godt mot scenen, og sto vel kanskje 3-4 meter unna scenen, så dere kan tenke dere jeg var fornøyd! 

Alt i alt var det en helt amazing konsert som jeg kommer til å huske for alltid. Syns det var utrolig sporty av søsteren min å bli med, til tross for at rockemusikk ikke er hennes smak i det hele tatt. Men jeg tror hun koste seg veldig fordet! 

PS: Om dere vil kan dere se massevis av videoer fra konserten på snapchatten min, men da må dere være raske. For de videoene blir snart borte! Heter forresten stinablogg på snapchat. 

  

Ukens spørsmål #159

Bruker ikke du og Per Fredrik samme bad?
- Hehe. Nei, vi har hvert vårt bad. Da vi skulle kjøpe hus syntes vi det var veldig viktig at vi kunne ha hvert vårt bad. Altså, hvor kjedelig er det ikke å måtte vente på at den andre skal bli ferdig i dusjen? For ikke å snakke om at do-rutiner kan man holde litt mer privat. Vi har jo økonomi til å ha et såpass stort hus at vi har hvert vårt bad, så hvorfor ikke? Tviler på at noen faktisk hadde villet ha felles bad sammen om de kunne velge å ha hvert sitt. Hvor mange soverom har huset deres?
- Det er originalt 5 soverom i huset. Men vi har bare beholdt 1 rom som soverom. De andre har vi gjort om til walk in closet, kontor til meg, treningsrom og lagerrom. 

 

Kunne du noen gang tenkt deg bli vegetarianer?
- Jeg har vurdert det mange ganger. Men jeg har kommet frem at det ikke er noe for meg. Jeg har kuttet ned kjøtt-inntaket drastisk, og spiser sjelden mye kjøtt. Men jeg spiser fortsatt litt da jeg hater alle slags bønner, og sliter med å få i meg nok proteiner. Også smaker mange retter mye bedre med kjøtt. Men som sagt; jeg har kuttet ned inntaket på kjøtt veldig.  

Skal du ta fillers i leppene?
- Ja. Jeg er dessverre veldig misfornøyd med overleppen min, da jeg syns den er veldig liten. Jeg har overtegnet leppene mine gud vet hvor lenge, fordi jeg er misfornøyd med de. Så nå syns jeg det er på tide at jeg gjør det for min egen del. Så for alle andre bare mene hva de vil om det. Hvilken jobb kunne du absolutt IKKE ha jobbet med , og hvorfor?
- Oi, det er jeg litt usikker på. Jeg har jo hatt en god del jobber før jeg begynte å blogge så jeg har testet ut litt hva jeg trives med og ikke. Noe jeg virkelig ikke ville jobbet som er håndverker som jobber utendørs. Det er ok om sommeren. Men tenk så grusomt kaldt om vinteren! For ikke å snakke om alle tunge materialer man må bære! Nei uff, det er ikke noe for meg!  

 

Helt random spørsmål egentlig, men hvordan klarer du å ta så perfekte bilder HELE tiden? Selv synes jeg det er utrolig vanskelig å få fine bilder av meg selv :( Tips?
- Koselig at du syns jeg tar fine bilder. Det setter jeg veldig stor pris på! Det viktigste trikset er egentlig lys. Jeg tar som regel alltid bilder på dagtid da det er masse sollys, også jobber jeg rundt det. Jeg har jo tatt bilder til denne bloggen i 7 år, så jeg har lært en del triks. Men det viktigste jeg har lært er å bruke naturlig dagslys. Stå gjerne foran et vindu når du skal ta bilder. Da får du finest lys! 

Hvordan utdanning har du?
- Jeg har fullført videregående. Gikk mat og restaurant-fag på 1 VGS, på 2. VGS gikk jeg kokk og servitør, og 3 VGS gikk jeg studie-kompentanse  (eller hva det heter) med fordypning i mediekunnskap. Har ingen planer om å utdanne meg noe videre, men det hadde vært veldig gøy å tatt en "mini" utdannelse som PT eller makeup artist. Men det er ikke noe jeg har lyst til å gjøre akkurat nå. Det må eventuelt bli i fremtiden. 

 

Hvem inspirerte deg til å bli blogger?
- Kusinen min Eveline. Det var hun som dyttet meg igang med blogging, og det er jeg veldig glad for den dag i dag! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy!

I går var jeg på den beste konserten jeg noensinne har vært på! KISS leverte råbra! Jeg skal fortelle dere mer om det senere i dag, og vise dere masse bilder! Men først vil jeg gi dere et fantastisk bra tips til hvor dere kan spise dritgod taco i Oslo. 

Før konserten i går tok jeg med søsteren min til Tijuana. Nei, vi dro heldigvis ikke til byen i Mexico med samme navn. Det er det visstnok ganske skummelt har jeg hørt. Ikke noe for pyser som meg! Men vi dro til Tijuana restauranten som ligger på Grunerløkka i Oslo. 

Jeg har vært der en gang før med en venninne, så jeg visste at stedet var bra. Madeleine hadde veldig lyst på taco´s så jeg visste dette var stedet å ta henne med til. 

Her fikk vi alt ifra hjemmelagde tortillachips som var både gule og svarte(!!!), altså whaat? Til seriøst den beste drinken jeg noensinne har smakt på. For ikke å nevne veldig god mat!

Forresten; dette er ikke noe sponset innlegg. Jeg bare digger stedet, og vil gi de litt gratis reklame. Selv om de gjerne kan sponse meg om de vil altså, freeee tacos sier jeg aldri nei til. Haha! 

Vi satt oss ute mens vi spiste, og det var så fantastisk å nyte solen mens vi spiste. Jeg digger at vi endelig kan spise ute. Det lover så godt for uteserverings-sesongen fremover! 

Fineste storesøsteren min. For en babe altså! 

Den drinken her. Altså, jeg har ikke ord engang. Den er jeg nødt til å lære meg og lage, for den var helt vill god. Har smakt mange forskjellige drinker i mitt liv, men denne var faktisk bedre enn strawberry daquiry, og den er god altså! I denne drinken var det; pampero rom, pasjonsfruktlikør, pasjonsfrukt, lime, sukker og mynte. Aka tidenes beste mojito!

Hvis jeg klarer å lage den selv, skal jeg definitivt legge ut oppskrift her på bloggen for både de som er over 20 og en uten alkohol til de under 20. For denne var amazing! 

Alt i alt var hele kvelden amazing. Kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy med søsteren min! Kiss innlegget kommer senere i dag. Ukens spørsmål rakk jeg ikke å skrive i går, så det kommer også senere i dag! 

 

En side av meg dere ikke har sett før

Nå står jeg med skoene på meg og er helt klar for å reise. Ville bare poppe innom her og si hei til dere før jeg drar avgårde!

Nå skal jeg dra inn til Oslo for å møte søsteren min. Vi skal på *trommevirvel* KISS konsert i kveld! Jeg har gledet meg så mye til denne konserten at dere vil ikke tro det!

Helt siden jeg var typ 10 år gammel har jeg vært stor fan av de, og har alltid hatt lyst til å se de live. En gang holdt jeg til og med på å dra til Mexico alene for å se de. Så det sier jo sitt!

Det kommer kanskje som er overraskelse for mange av dere at en rosablogger som er såpass rosa som jeg er, er fan av sånne band.

Jeg har jo snakket litt om det på bloggen før. Men det er jo en side av meg dere ikke har sett noe spesielt før!

Kiss, Twisted Sistee og Marilyn Manson er faktisk de største favorittene mine. Hehe! T.S møtte jeg faktisk i sommer og fikk tatt bilde med sangeren. Så det var veldig gøy!

Nå må jeg nesten hoppe inn i bilen. Men jeg skal prøve å holde dere oppdatert på Snapchat utover kvelden. Så det er bare å følge med der! @stinablogg :-)

 

10 Ting jeg vil gjøre i sommer

☀️ Oppleve Norge. Jeg vil se fjell, skoger og alt det vakre Norge har å by på!

☀️ Grille på stranda under solnedgangen med Per Fredrik eller venner.

☀️ Gå mange turer i skogen med Chloe. Er det én ting jeg virkelig elsker med sommeren, så er det at det er så deilig og varmt å gå ute i skogen. Jeg gleder meg til å være ute på joggeturer ute i skogen. Det er virkelig den beste time-out jeg kan få i hverdagen. 

☀️ Trene styrke ute på verandaen. Hvorfor ikke ta styrkeøkten ute? Det er jo ingenting som er bedre når man trener enn frisk luft, og i mitt tilfelle en helt amazing utsikt rett mot vannet. Kan det bli bedre?

☀️ Drikke hvitvin mens jeg spiser reker på brygga en sen sommerdag

☀️ Bestige et fjell. Som jeg nevnte tidligere; jeg vil oppleve Norge, og det er vel ingen bedre måte enn å bestige et fjell? Besseggen står øverst på ønskelisten her!

☀️ Teste ut vindtunnel på Voss. Det ser jo så spennende og kult ut! Jeg er jo altfor pyse til å hoppe i fallskjerm, men her får jeg i alle fall oppleve fritt fall! 

☀️ Reise mye. Jeg har veldig lyst til å ta korte spontane turer rundt i Europa, og jeg har lyst til å besøke New York og Los Angeles.

☀️ Ha grill-selskaper på verandaen med venner og familie. Vi har jo en veldig stor terrasse som det er plass til mange venner og familie på, så den skal virkelig brukes i år! 

☀️ Ordne i hagen. Jeg har store planer for hagen! Her skal det plantes massevis med blomster, urter og grønnsaker. Hele terrassen og hagen skal bugne over av blomster og spiselige vekster. Så fort vi kommer hjem fra Gran Canaria skal jeg sette igang med plantingen!

 

Hva vil du gjøre i sommer?

Videoer du kan se på i kveld!

Endelig lørdagskvelden, og nå er det endelig på tide å slappe av og kose seg med noe bra underholdning og noe digg snacks. Selv syns jeg det alltid er så vanskelig å finne noe å se på når kvelden kommer.

Aner seriøst ikke hvor mange ganger jeg har brukt en time på å finne noe å se på, for så å se på enda en Modern Family episode som jeg allerede har sett 15 ganger fra før av.Siden jeg tipper mange av dere ikke vet heeelt hva dere skal se på i kveld, tenkte jeg at jeg kunne gi dere en liten spilleliste på noen av mine YouTube videoer. Hadde Snapchat åpent i stad, og da fikk jeg så mange kommentarer av dere om at dere elsket å se mange av mine YouTube videoer på rad. Så til dere som liker å se på videoene mine når dere skal slappe av på en lørdagskveld; her er noen videoer til dere!
 

Husk forresten at dere kan abonnere gratis på YouTubekanalen min ved å trykke HER

Husk forresten at dere kan abonnere gratis på YouTubekanalen min ved å trykke HER

 

Håper dere fant noen videoer dere likte. Husk at du også finner mange flere videoer på YouTube kanalen min!

 

4 Ting du aldri skal si til en blogger

// reklamelink

Som blogger får jeg veldig mange koselig kommentarer fra lesere. Men det hender det kommer inn visse kommentarer både på bloggen og "in-real-life" der folk spør og graver i visse ting jeg bare ikke syns er greit. Nå skal ikke jeg snakke på vegne av alle bloggere der ute. Men dette er i alle fall 5 ting som jeg hater når folk sier til meg. 

- Blusen min finner du HER - 


 
"Hvor mye tjener du?"
- Alltid like gøy når egentlig hvem som helst skal grave i hva jeg tjener på bloggen min. Jeg skjønner at det kan være interessant å vite i og med at jeg har en litt annerledes jobb. Meeen, det er fortsatt litt vel privat å spørre noen om. 

 

"Må du seriøst ta bilder av alt hele tiden?" 
- Ja. Det er jo jobben min. Dessuten lever vi i 2017. Da bør man kunne ta en selfie uten at noen skal reagere på det.. 

"Å ta selfies og skrive litt på en blogg er ikke en jobb"
- Vel, når man tjener nok til å leve av, og egentlig mye mer enn det også, så vil jeg nå si at det er en jobb. Skal også sies at det å leve av blogging ikke bare er å ta selfies og skrive noen linjer på en blogg. Det er kanskje sånn man gjør det om man blogger på hobbybasis.

Men når man skal leve av det kommer ekstremt mye mer med i bildet. Mailer må svares, kommentarer må godkjennes, avtaler må gjøres med annonsører og man må skrive innlegg for de, snapchat / instagram / youtube / facebook må oppdateres ofte (gjerne flere ganger om dagen), og en rekke andre ting.

Dette kommer i tillegg til at man da helst skal skrive 2-3 innlegg hver eneste dag året rundt med innhold som faktisk er underholdende og interessant for leseren å lese. Så kort oppsummert; vil kalle blogging en jobb.

"Kan du legge ut bilde av meg på Instagram og be folk følge meg?"
- Denne er alltid like morsom. Heheeeee. Spesielt når mennesker jeg møter på som jeg har snakket med i sånn 5 minutter skal ha meg til å følge de i hue og ræva på alle sosiale medier, og gjerne poste bilder av dem på min instagram. Altså. Det skjer bare ikke. Du får finne noen andre du kan prøve å snylte noen Instagram-følgere av. 

 

Men sånn bortsett fra noe irriterende kommentarer her og der, er det virkelig en fryd å blogge og jeg ville ikke byttet det med noe annet i verden! 💕

Slik rydder du opp i sminken!

Uansett om du er lidenskapelig opptatt av sminke, eller bare liker å bruke litt pudder og maskara, er det viktig å holde orden i sminken. Om du gjør det til en vane at du går over all sminken din hver 6. måned slipper du å sitte med masse produkter som går ut på dato og som du må kaste før du i det hele tatt har brukt de, og du slipper at det samles opp masse smuss og bakterier i sminkeskuffene. 

Selv har jeg nok litt for mye sminke. Men jeg er veldig flink til å organisere det, så det ikke blir helt kaos. For å holde orden i sminken min gjør jeg følgene;


- DETOX -

✨ Begynn med å legge all sminken du har i en haug, før du begynner å fjerne ting.

🎀 Gå igjennom hvert sminkeprodukt. Kast de som har blitt dårlig og har gått ut på dato, legg det som er nytt / ubrukt i en haug, og legg det som du bruker hver dag i en haug, og resten i en annen haug. 

💅🏻 Kast alle produkter som du faktisk ikke bruker. Her er det viktig å være ærlig med deg selv. Har du ikke brukt en leppestift på flere måneder, er det på tide å kaste den ( med mindre den er fra en annen sesong ). 

💄 Test ut leppestifter, foundations og andre produkter som du ikke har brukt på lenge. Kanskje du finner en ny favoritt leppestift? Eller finner ut at du egentlig hater en leppestift? Kast og behold!

- RENS -  

💦 Bruk en sminkefjerner til å gå over sminkeprodukter som du har sølt sminke på. Ofte er det mye gris som setter seg utenpå produktene, og det kan være greit å få vekk.

⭐️ Vask alle sminkekostene dine. Tipper jeg rett er det lenge siden du vasket de sist.

💦 Vask og rens godt nede i sminkeskuffene. 

 

- ORGANISER - 


🌸- Legg all sminken du bruker til hverdags i en sminkeskuff der du vanligvis sminker de. 

👛 Sorter resten av sminken du ikke bruker til hverdags, og organiser den i skuffer. Jeg bruker skillevegger i skuffene fra IKEA, for å skille foundations, puddere, blush osv fra hverandre. 

🛍 Bruk ting som kopper og vaser til å oppbevare sminkekoster i. 

 

Har du orden i sminken din?

Nyt det, før det blir borte..

Wow, for en helt fantastisk solrik dag det har vært i dag. Kjenner livsgnisten bare suste opp når solen tittet frem i dag. Den siste tiden har jeg ikke hatt så mye motivasjon til ting. Tipper det er fordi vinteren varte litt vel lenge.. Men når solen og sommeren kom, kjente jeg at alt av motivasjon bare suste opp.

Det er virkelig noe med det at man kan bare slenge på seg skoene og gå ut av døren, uten å måtte ta på seg jakker, jeans og alt mulig stæsj. Sleng på en lett jumpsuit og et par ballerina sko så er man good-to-go. Det passer helt perfekt for meg!

Noe som også er helt amazing er at det er lyst til sent på kvelden. Da blir dagen så mye lengre. I vinter da det ble mørkt i 14-15 tiden, kjentes det ut som at dagen var omme da. Men nå derimot; nå er klokken 20:30 og jeg føler dagen er langt ifra omme.

Det er virkelig noe med lys og varme som gjør noe med sjelen. Selv blir jeg nok altfor påvirket av dette, på godt og vondt. Fremover blir det definitivt på godt. Hehe! 

Over til noe annet. Som jeg nevnte i går, bloggen er helt kaos nå. Så om dere syns den ser helt krise ut, med bannere overalt, så bare vit at jeg er enig. Jeg er jo blogger hos Nettavisen / Side2 og de holder på å legge om på bloggene sine, og frem til ting er helt ferdig ser det ganske kaos ut.

Så blæh. Får bare leve med det frem til det er i orden igjen!

Håper dere i alle fall får en nydelig fredagskveld, og har fått kost dere masse ute i solen i dag! Det har i alle fall jeg gjort. Husk at været i Norge snur fort om, så det gjelder å nyte de soldagene man får! 

 

Bli klar til 17. mai med disse kjolene!

// annonse

Nå er 17. mai rett rundt hjørnet, og jeg gleder meg skikkelig til å feire nasjonaldagen. I år skal jeg feire her i Sandefjord med Per Fredrik og venner, og det blir så koselig! Å finne kjole til den store dagen er ikke alltid bare-bare. Jeg er vel ikke den eneste som har vært i full panikk for å finne kjole, bare et par dager før 17. mai? Vel, i år er jeg godt beredt! Jeg har fått flere veldig fine kjoler fra ellos.no, som jeg vil vise dere nå. 

Jeg er litt usikker på hvilken kjole jeg skal gå for, men kanskje dere kan hjelpe meg? Fortell meg gjerne hvilken kjole DU syns er finest i kommentarfeltet! Før jeg viser dere kjolene vil jeg bare kort fortelle litt om Ellos. Det er en nettbutikk som virkelig er kjent for å ha et vanvittig stort utvalg. Der har de alt ifra kjoler, treningstøy, sminke, dekor til hjemmet, kjøkkenmaskiner til mobiler. Du finner så og si alt du enn måtte trenge der. I tillegg til et veldig stort utvalg har de kjapp levering, og jeg elsker at det er så lett å finne frem rundt på nettsiden dems. Det gjør virkelig shoppingen til en drøm! 

 

Den første kjolen er en rosa og veldig girly kjole. Den har en stor sløyfe bak som gjør den ekstra spesiell! Du finner den HER. PS; denne finnes også i svart.

Den andre kjolen er en mintgrønn kjole med blonder som gjør den ekstra fin. Jeg liker at den går helt ned til gulvet, men at den fortsatt er lett og luftig. Du finner kjolen HERDenne kjolen føler jeg meg virkelig som en prinsesse i! Jeg elsker at den har små diamantstener på brystet, og at den har tyllskjørt. Perfekt kombinasjon med den duse rosa fargen kjolen har. Du finner kjolen HER

Denne kjolen er så fin i den babyblå fargen, og jeg elsker blondene på brystet! Du finner kjolen HER. PS; denne finnes også i rosa og marineblå.

Denne kjolen føler jeg virkelig er så 17. mai man kan få det. Blåfargen er jo perfekt til flagget vårt, og blondene gir den det kongelige preget som er så norskt. Nydelig kombinasjon! Du finner kjolen HER. PS; den finnes også i; turkisblå, rød, rustrød, svart, mørk blå og rosa. 
Håper dere ble inspirerte til å finne en fin 17. mai kjole. Fortell meg gjerne hvilken du likte best i kommentarfeltet! 

Forandringer på bloggen

Som dere kan se så skjer det store og små forandringer på bloggen nå. De små er at teksten endres i skrift, ikke akkurat noe big deal. Men de store forandringene derimot, de føler jeg at jeg burde fortelle dere om så dere vet hva som skjer.

Flere steder popper det opp "kommersielt innhold" som linker inn mot side2. Disse popper opp automatisk midt inne i innlegg, og dette er ikke noe jeg får gjort noe med. Syns det er litt vanskelig å se når de starter og slutter, så skjønner godt om dere blir forvirret.

Nettavisen / Side2 som jeg er blogger hos holder på å gjøre en del endringer på alle partnerbloggene sine i dag, og helt ærlig så aner jeg ikke hvordan bloggen min kommer til å se ut fremover. Jeg vil ikke pøse ut med massevis av reklame overalt, av hensyn til dere. Men dette er dessverre ute av mine hender.

Jeg er veldig glad i å være hos Side2 da de har hjulpet meg mye siden jeg startet hos dem. Det er jo de som er med på å gjøre det mulig for meg å leve av denne bloggen. Men akkurat nå aner jeg ikke hva som skjer, så vi får alle bare smøre oss meg tålmodighet, også får vi se hvordan det ender opp med å bli.


Jeg vet i alle fall en ting, og det er at jeg elsker å blogge for dere, og jeg lar ikke litt forvirring og veldig mye reklame stoppe meg fra å holde på med det jeg elsker! ❤️

 

Eie eller leie? Mine erfaringer

Når det kommer til å leie leilighet og eie hus vet jeg en god del ting. Jeg leide leilighet da jeg bodde i Oslo, og da jeg flyttet til Sandefjord kjøpte jeg hus sammen med Per Fredrik.

Det er mye jeg har lært på veien, og som jeg gjerne skulle ønske at noen hadde fortalt meg i forkant. Disse erfaringene og tipsene vil jeg nå dele med dere, da jeg vet mange av dere er i den alderen der dere står mellom å leie og kjøpe.


 

 - Leie - 

Positivt:

- Fritt. Når du leier har du som regel 3 måneders oppsigelsesfrist. Det vil si at du på tre måneder bare kan flytte ut, uten å tenke på salg av leilighet osv. 

- Om du ikke helt vet hvor du ønsker å bosette deg kan det være smart å leie. Da jeg bodde i Oslo i 2 år, bodde jeg hele tre forskjellige steder. Skal du flytte til en storby eller til en ny by er det smart å leie en periode først, for å se hvor du føler deg mest hjemme. I Oslo for eksempel er det veldig stor forskjell på å bo på Grunerløkka og Frogner. Begge er flotte steder, men også veldig forskjellige.  
 

Negativt:

- Veldig ofte har du ikke lov til å gjøre noen som helst endringer der du bor. I leiligheten jeg eide fikk jeg ikke engang lov til å slå inn en spiker til et bilde i veggen. Skap som også står i leie leiligheter må som regel stå der hele tiden, så om det er et stygt skap i leiligheten må du bare leve med det. 

- Du føler aldri noe eierskap til leiligheten du bor i. Eller, jeg gjorde i alle fall aldri det. Jeg følte aldri at stedet jeg bodde var mitt, og det er en litt kjip følelse. 

- Eie - 

Positivt: 

- Man kan bestemme alt selv. Om du vil male hele stuen en annen farge, gjør det! Det er ingen som bestemmer om hvordan du skal gjøre det med ting. 

- Man betaler ned på sitt eget lån, versus på leie der man betaler ned noen andre sitt huslån. 

- Du får som regel mer for penga, i og med at du betaler for ting selv. Når du leier tar som regel leietager en del av pengene til seg selv, og ikke bare nedbetaling av utgifter. 

Negativt: 

- Man har hele ansvaret selv. Om vaskemaskinen ryker, må man bruke egne penger på å fikse den. Når man leier så fikser den som eier leiligheten den, med mindre man har med egen vaskemaskin.

- Om du ikke liker stedet du bor, må du gå igjennom mye stress med å selge. Selger du før det første året har gått taper du også en del penger. 

- Du må enten ha 15% av kjøpssummen spart opp, eller så må du ha foreldre som kausjonister. Å spare opp selv til et stort boliglån tar veldig lang tid. Om du finner noen å kjøpe sammen med; kjæreste eller søsken kan det derimot være mye lettere å komme inn på boligmarkedet, da man er to om å spare opp nok til lånet.  

Håper disse tipsene hjelper dere som skal flytte ut hjemmefra, og leie / kjøpe et sted å bo! Bare å spørre i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan ☺️

 

Vlog: Spontantur til Oslo!

Da jeg dro på spontantur til Oslo i går vlogget jeg igjennom hele dagen. Liker skikkelig godt vlogger, da jeg gir dere et større innblikk i livet mitt! Husk forresten at du kan abonnere gratis på YouTube kanalen min ved å trykke HER. Da får du med deg alle videoene jeg legger ut! 

 

Mister respekten for meg pga Restylane?

Etter at jeg fortalte her på bloggen at jeg har planer om å ta Restylane i leppene mine, kom det en del delte meninger. Mange syntes leppene mine var fine fra før av, men viste forståelse for at jeg ønsket å gjøre det skal jeg gjøre. Andre derimot ble jeg ganske sjokkerte over. Det var en god del som uttrykte veldig sterkt at de skulle slutte å lese bloggen min, og mistet helt respekten for meg fordi jeg har lyst til å ta leppe-fillers.

Altså. Jeg blir ganske paff. Jeg hadde forstått at folk mistet respekten for meg og sluttet å lese bloggen min dersom jeg hadde gjort noe grusomt som skadet andre. Men å ville fikse opp i noe som har plaget meg i åresvis, som kun gjelder meg selv, og ingen andre. Nei, det forstår jeg meg ikke på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har i åresvis skrevet innlegg der jeg har inspirert dere med sunt kosthold og trening, og jeg har åpnet meg opp og snakket om vanskelig ting, blant annet om at jeg hadde depresjoner før. Senest i dag møtte jeg en jente som var så glad for at jeg hadde inspirert henne. Hun sa selv at hun hadde slitt med overvekt, men fordi hun hadde lest bloggen min hadde hun blitt så inspirert og klarte å snu ting rundt, og nå trener hun masse og lever et sunt liv.

Dette er bare en av veldig mange historier der jeg får høre at jeg har hjulpet andre jenter der ute med livet dems. Enten det er å spise sunt, komme seg ut av en depresjon, eller andre jenteting (dere husker kanskje girl talk yt serien jeg lagde?).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så når jeg får slengt i trynet at visse lesere mister respekten for meg fordi jeg ønsker å gjøre noe for min egen del, da vet jeg ikke helt hva jeg skal tenke. Altså, dette er forhåpentligvis tankene til noen få mennesker som er utrolig trangsynte og som absolutt må uttrykke meningene sine.

Men jeg håper virkelig ikke dere andre, som alltid er snille og gode her på bloggen skal dømme meg fordi jeg ønsker å fikse litt på en overleppe som har plaget meg i åresvis. 

 

Derfor blir du aldri mett av sjokolade

Har du noensinne tenkt over hvorfor du blir mye mettere når du spiser havregryn enn lyst brød? Og at du nesten kan spise sjokolade endeløst uten å bli mett? Vel, det er en grunn til det! Mat har faktisk forskjellige metthetsgrader. Dette er noe jeg lærte om nylig, og desto mer jeg lærer om det, desto mer interessant blir det!

Ofte så hører vi at en kalori er en kalori. Men i helheten så er det mye mer komplisert enn det, og det er faktisk veldig bra. Spiser du for eksempel smør så metter det kun 0,5 som en grad, men om du spiser gulrot har den en metthetsgrad på 3,8. Dette er litt komplisert kanskje. Men enkelt fortalt; om du spiser like mye kalorier fra gulrøtter som smør, så blir du veldig mye mettere av gulrøttene enn smøret. Nå er jeg ikke jeg sånn at jeg henger meg opp i tall, i og med at jeg ikke teller kalorier. Men jeg syns det er veldig interessant å se hvilke matvarer som man blir mest mett av, og hvilke man blir minst mett av. Selv syns jeg det er litt lettere å få meg selv til å spise skikkelig mat før jeg spiser godteri og andre søtsaker, fordi jeg vet at jeg faktisk ikke blir mett av søtsaker. 

Av de tingene som ligger øverst på listen over matvarer som metter mest per kalori er; Vannmelon, grapefrukt, stekt fisk, appelsin, bakt kyllingbryst, epler, havregryn. Mens matvarene som metter minst per kalori er; potetgull, sukker, honning, smør, rosiner, hvitt brød. 

Så neste gang du er skrubbsulten er det smart å ligge unna potetgullet og sjokoladen, fordi de metter nesten ingenting uansett. Skal man bli mett av de må man spise veldig mye! Dette er kjekt å huske på når man er på farta og skal spise noe kjapt og enkelt når man er sulten.

Det er også smart å huske på om man har lett for å kaste i seg lyst brød med sjokoladepålegg til frokost for eksempel. Om du heller spiser grovt brød med litt kylling på toppen, og litt grapefrukt ved siden kommer du til å føle deg mye mettere, på mye mindre kalorier. 

Som jeg sa i begynnelsen av innlegget så er ikke dette noe å henge seg sånn ekstremt mye opp i. Det er aldri sunt. Men det kan være en smart pekepinn å se på for de av dere som ønsker å spise litt sunnere, men også føle dere mette. For det er ingenting som er kjipere enn å være skrubbsulten når man prøver å spise sunt. Hehe! 

 

Om du vil lese mer om metthetsgrader og finne en oversikt over flere matvarer kan du lese det HER

 

Spontan-tur

Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo. Det blir en ganske spontan tur som jeg egentlig bare bestemte meg for mens jeg sminket meg i dag tidlig. Jeg tar toget innover sånn at jeg kan jobbe på mac'en mens jeg drar inn. Er jo så deilig å kunne bruke tiden på vei til og fra Oslo til noe effektivt, istedenfor å bare sitte i bilen og se på trafikken liksom. Selv om jeg fikk mildt sagt fullt panikk når de ropte på høyttalerne at toget var innstilt mellom Tønsberg og Drammen, og at det var buss isteden.

Er det én ting jeg ikke gjør her i livet, med mindre jeg virkelig må, så er det å ta buss. Jeg blir virkelig bil (eller buss) sjuk ut av en annen verden. Heldigvis fikk de ordnet opp i feilen, og det blir tog hele veien. Thank god! Tuller ikke når jeg sier at jeg faktisk hadde hoppet av i Tønsberg og heller vært der, hvis det hadde blitt buss.. Haha! 

I Oslo skal jeg i alle fall få unnagjort noen ærend som jeg har utsatt altfor lenge. Så det blir veldig deilig å få unnagjort. Er også en god del ting jeg trenger som jeg kun kan få tak i, i Oslo. Så litt shopping blir det også! Hehe! 

Jeg har også tenkt meg en tur innom United Screens. Det er YouTube nettverket jeg er i, så det er de som hjelper meg å tjene penger på YouTube kanalen min. De har fått nye lokaler, så jeg gleder meg skikkelig til å stikke innom og se hvordan de har fått det!

 

Veske-hund på shopping!

Wow, den dagen her har bare flydd avgårde! Jeg begynte dagen med en del kontorjobb. Liker å få det unnagjort først på dagen, da jeg har mest energi og føler meg kreativ! Etter en god del timer med kontor-jobbing tok jeg med Per Fredrik og Chloe ut en tur for å kjøpe is.

Hadde så lyst på softis at jeg klarer ikke beskrive det engang. Det er virkelig ingenting som gir meg mer sommerfølelse enn softis på en soldag. Fantastisk! 

Etter masse is-spising måtte Per Fredrik en tur til foreldrene sine for å hjelpe faren sin med noen ting. Så jeg dro med meg Chloe på Plantasjen en tur. Hun elsker å være med rundt, så jeg har alltid vesken hennes i bilen i tilfelle jeg vil ta henne med inn noen steder. Selv om hun har blitt stor jente nå, så er hun heldigvis såpass liten at jeg bare kan ta henne i en stor veske og ha henne med rundt. Det er jeg (og spesielt hun) veldig glade for! 

I dag var hun mye mer rolig og ikke så sint som hun var i går. Tror vi bare må være flinkere til å ta henne med ut der det er en del mennesker, så hun blir vandt med det. Skjønner godt at hun blir nervøs og usikker når hun blir plassert på et nytt sted med masse mennesker. Men i dag var hun i alle fall veldig mye mer rolig, og når vi så etter blomster luktet hun bare rundt på de og koste seg. Så det var veldig koselig å se!

Haha, skjønner virkelig ingenting av planten på bildet under. Den ser så fake og rar ut. Måtte til og med kjenne på den om den var ekte. Og ja, det var den! 

Den rosa blomsten her må jeg bare ha massevis av på verandaen til sommeren. Så fort vi kommer tilbake fra Gran Canaria skal det hamstres!

Siden jeg egentlig skulle bare ut for å spise is i dag, brukte jeg bokstavelig talt under 2 minutter på sminken i dag. Litt pudder og litt pomade på brynene, and that's it. Ikke akkurat en look jeg kommer til å fortsette med. Men herregud det må være deilig å være så fort ferdig på badet om morgenen! 

Valgte å skjemme bort lille bærta ekstra mye, så Chloe fikk velge ut sitt eget godteri. Gjett om hun ble glad! I skrivende stund sitter hun og gomler på det ene tyggebenet hun fikk! 


Det ble en noen nye orkideer, en bukett roser og noen andre blomster. Så det gleder jeg meg til å pynte opp rundt i huset med! 

 

Måneden som gikk - April

Istedenfor å gjøre "uken som gikk" hver eneste uke, vil jeg heller begynne med "måneden som gikk" der jeg oppsummerer måneden som gikk. Hva jeg opplevde, hva mine opp- og nedturer var, og hvordan jeg følte måneden gikk. Let´s go! 

 

Månedens tabbe: 
- Uten tvil da jeg gikk all-in og tok solarium i 28 minutter. Det hadde vært en ting hvis jeg tok mye sol til vanlig. Men dette er 2 gang jeg tok sol på typ 1,5 år. Så det gikk ikke så bra. Tidenes mest solbrente rygg og rumpe! 

Månedens nedtur:
- Igjennom hele måneden hadde jeg nesten ikke motivasjon til å blogge, og de gjorde at det gikk mange dager der jeg ikke blogget i det hele tatt. Jeg vet ikke helt hvorfor motivasjonen falt så mye. Men jeg tror kanskje det var fordi jeg fikk litt panikk over at jeg har blogget i 7 år. Det er jo en lang tid, og jeg aner ikke hvordan livet mitt ville vært uten bloggen.

Men etter å ha gått mange runder med meg selv, satt opp nye mål og virkelig gått inn i dybden av hva jeg liker med blogging har motivasjonen sust opp og jeg er så pumped up på å blogge bra for dere. 


 

Månedens høydepunkt:
- I måneden som gikk fikk jeg endelig skiftet ut gulvet og malt veggene inne på soverommet. Det har jeg hatt lyst til så lenge vi har bodd her, men jeg har ikke kommet igang før nå. Det er så fantastisk å se inn der og se hvor lyst og fint det er der, og ikke de mørkebrune veggene og det oransje tregulvet som jeg grøsser av bare å tenke på. For en følelse altså! Gleder meg veldig til resten av soverommet blir ferdig! Månedens tanke:
- Siden bloggmotivasjonen har vært skikkelig på bunn denne måneden, har jeg brukt mye tid på å tenke ut hvordan jeg kan bli flinkere til å blogge og lage videoer til dere. For meg er det mye mer morsomt og motiverende å blogge når jeg vet at jeg leverer godt innhold, og ikke bare noe som er halvveis. 

 

Månedens beste innkjøp:
- Vidvinkel linse! Gud som jeg elsker den nye linsen min. Jeg har tenkt til å bruke den mest til når jeg skal lage vlogger. Men den passer jo perfekt til så mye annet også. Som for eksempel når jeg skal ta bilder av rom. Med vanlig linse så ser jo alle rom så små ut, mens med vidvinkel linsen får man endelig sett hele rommet. Så det gjør det så gøy å kunne ta flere interiørbilder for dere! Også er linsen perfekt for håndholdte selfies. Haha! Det er forresten 10-18mm linse fra Canon jeg har kjøpt.  

Månedens opptur:
- Spadag med søsteren min. Gud det var så fantastisk! Vi dra sammen på Farris Bad og slappet av i timesvis mens vi var innom en haug forskjellige saunaer. Det var så deilig for kropp og sjel. Sjukt at jeg ikke har gjort det før egentlig. Det ligger jo bare 20 min unna der jeg bor! Eneste som var kjipt var at det ikke var lov med kamera, så jeg fikk ikke tatt noen bilder #bloggproblems

 

Tanker om den kommende måneden:
- Mai måned tror jeg at kommer til å bli helt amazing. Det er så mye morsomt som kommer til å skje; Gran Canaria reise, Kiss konsert og 17. mai feiring. I tillegg blir det varmere ute fremover og sommeren er på vei, og om ikke det er stor nok grunn til å juble så vet ikke jeg! 

 

Hvordan var april for dere?

 

Ukens spørsmål #158

Hvorfor har du sluttet med ukens spørsmål?
- Det har gått et par søndager nå der jeg ikke har hatt ukens spørsmål. Mye av grunnen til det er at jeg har gjort ukens spørsmål over 150 ganger. Dette er jo 158 gang jeg gjør det. Så jeg har rett og slett tenkt at dere kanskje begynner å bli litt lei ukens spørsmål. Men etter å ha sett hvor mange kommentarer som har kommet inn der dere har lurt på hvor det blir av ukens spørsmål, ser jeg at jeg tok helt feil. Så jeg skal ikke slutte med ukens spørsmål allikevel!

 

Kunne du tenke deg å bytte navn sånn at du ikke heter Stina Marie Bakken men bare Stina bakken?
- Oi det vet jeg ikke. Jeg kommer til å endre navnet mitt når Per Fredrik og jeg gifter oss. Da kommer jeg til å fjerne enten Marie eller Bakken. Tipper det blir Marie jeg kommer til å fjerne, da jeg aldri har følt at det navnet passer til meg. Hehe! Hvor sover du og Per Fredrik nå som dere pusser opp soverommet?
- Når vi pusset opp soverommet lå vi inne på oppblåsbar seng inne på treningsrommet. Var ikke akkurat veldig komfortabelt. Spesielt med tanke på at Per Fredrik er ganske høy og stor i forhold til meg, og dette var jo en oppblåsbar madrass, så jeg rullet mot han nesten hele tiden. Haha! Heldigvis sov vi ikke der mange netter. Men det var jo litt gøy å føle at vi var ute på camping!
 

 

Hva gjorde du for å få kjæresten din til å like interiørstilen du har i hjemmet? Har skjønt at dere har en veldig "jentete" stil.
- Huset våres er delt opp i 2 deler. Når man kommer inn hoveddøren i huset kan man enten gå inn i en egen del til venstre, eller en egen del til høyre. Delen til høyre er den delen der jeg alltid er, og der er det min stil. Hvitt og rosa, og alt er veldig lyst og min stil.

Mens i den andre delen er det Per Fredrik som bestemmer, siden han har studioet og badet sitt der. Vi har også treningsrom, ekstra kjøkken og lagerrom der. Men jeg bruker bare treningsrommet en gang iblant, da jeg liker treningsstudio best. Så i den delen av huset er det Per Fredrik som har innredet, og der er det veldig mye svart og mørkt som er han sin stil. Vi har endret mye på hvordan det ser ut i den delen, siden jeg lagde housetour. Så jeg kommer til å lage en ny housetour etterhvert for å vise dere hvordan det ser ut! 
 

Hvordan hadde du reagert hvis noen kom hjem til deg for å møte deg? For liksom de skal jo ikke være der for lenge.. men skjønner at det er skremmende. Stå på, du er kjempe flink! 
- Koselig å høre at du syns jeg er flink. Når det kommer til hvordan jeg hadde reagert dersom noen kom hit, så hadde jeg blitt ganske oppgitt og irritert. Hjemmet til Per Fredrik og meg er privat, og vi ønsker ikke at noen fremmede skal komme hit til oss. Det er jo ikke uten grunn at vi bor på skjult adresse, og at de ikke engang står navnene våre på postkassen. Vi er offentlige personer begge to, og når vi er ute syns jeg det er veldig koselig når dere kommer bort og sier hei. Men akkurat hjemme ønsker jeg å holde det privat, og det håper jeg at dere respekterer.  

Leser du andre blogger? Hvilke i så fall?
- Ja det gjør jeg! Jeg syns det er veldig gøy å lese andre blogger. Leser som regel en god del av de som er på blogg.no topplisten, og en god del utenlandske. Av de utenlandske jeg leser er disse favorittene mine: Kenzas, Southern curls and pearls, Gal meets glam, Pink peonies og The sweetest thing.  

Kommer det noe nytt på salgskonto instagrammen din snart tror du? er det vits å holde øynene oppe? 
- Jeg har en hel haug med klær som jeg skal legge ut på salgskontoen. Jeg må bare vente til jeg har litt ekstra tid ledig, da det tar opp veldig mye tid med å ta bilder av plaggene, legge de ut og svare på salgsmeldinger. Men så fort jeg får ledig tid blir den oppdatert! Anbefaler deg å gjøre sånn at du får varsler om jeg legger ut noe nytt på kontoen @stinabloggsalg istedenfor å måtte sjekke den :-)

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?