hits

mai 2016

Nå har jeg ikke leilighet i Oslo lengre!

ENDELIG hjemme igjen, etter det som føles ut som verdens lengste dag. Vi har bokstavelig talt vært overalt i Oslo i hele dag. Først begynte vi dagen med at det var en reparatør her for å fikse nettet, deretter måtte vi kjappe oss inn til Oslo og hente nøkkelen min på jobben til søsteren min, så jeg kunne gå over leiligheten min og gi nøkkelen videre til leietager (som btw føles sykt rart, og fantastisk å ha endelig gitt fra meg).

For deretter å kjappe oss innom banken, for å få depositumet fra leiligheten. Deretter var det bare å kjappe oss ned på Aker Brygge og spille inn en video, før vi dro rett videre på IKEA med tidenes lengste liste over ting som måtte byttes og kjøpes. Tror vi var på IKEA i godt over 2-3 timer kun for å bytte alt mulig som de har sendt oss feil. Telte faktisk på det i stad, og tror vi har vært innom IKEA 10 ganger den siste måneden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå håper jeg at jeg slipper å dra dit på en goooood stund. For nå kjenner jeg at jeg begynner å bli greit lei. Det er utrolig deilig å endelig ha et så fint hus som vi har, men det har vært litt av en jobb å gjøre det klart! 

Nå skal jeg bare legge meg rett i sofaen og virkelig ta det med ro resten av kvelden. Haha, føler meg som tidenes zombie! 

Nå har vi endelig flyttet inn!

Nå har vi endelig flyttet helt inn i huset! Gud for en deilig følelse! I dag blir første dagen som vi skal sove i huset, lage middag og bare kose oss. Hele dagen har allerede gått med til å gjøre huset klart. Jeg stod blant annet i 3 timer i stad med høytrykksspyler for å vaske verandaen, og vi har enda masse igjen å gjøre. Men nå er det endelig mulig å bo her, og alle håndverkerne er så og si ferdig.

Så nå er det bare en tur på IKEA i morgen, også skal jeg gi fra meg nøkkelen til leiligheten, også begynner vi å nærme oss mål. Eller.. Det var litt tidlig kanskje! På onsdag blir det nok full blomstershopping, for herregud så tomt det er her, og på torsdag kommer endelig møblene til terrassen så da går det sikkert masse tid til å sette opp det.Men selv om det er et slit, og vi er så trøtte når kvelden kommer at vi nesten ikke vet hvor vi skal gjøre av oss, er det verdens deiligste følelse at vi endelig har hus sammen og skal bo sammen for alltid. Ååååh, for en følelse dere! Kan ikke beskrives engang! 

Nå skal vi lage litt taco, også skal vi feire at vi endelig har flyttet sammen! 

7 Sminke hacks!

- Har du røde kviser eller andre røde områder i ansiktet? Da bør du legge en lys grønn concealer på disse områdene, for at fargen skal jevnes ut.

- Unngå å bruke for mye produkter under øynene. Om dette skjer legger produktene seg i striper under øynene, og du vil ofte se mer trøtt og rynkete ut enn du egentlig er.

- Unngå å bruke for mørk foundation eller pudder, da sminken kan se skjoldete ut fordi det er for mørke farger.

- Unngå å farge brynene for mørke. Hvis de blir for mørke, spesielt inn mot nesen, vil man det ofte ende med at man får et hardt og sint uttrykk. Velg helst en farge som er et hakk lysere enn ditt eget hår, med mindre du har veldig lyst hår.

- Tørk av våtlinjen under øynene før du legger eyeliner. Da sitter produktet mye bedre. 

- Har du veldig lyse vipper eller bryn, kan det være smart å dra til en salong og farge de mørkere. Da vil det se bedre ut når du former brynene dine, da det ikke blir masse lyse hår som stikker frem.

- Vent med å legge concealer eller foundation til etter at du er ferdig med å legge øyenskyggen. Da slipper du å irritere deg over at skyggen drysset ned under øynene.  

 

 

Slik ser walk in closet ut så langt!

Wohooo! Nå begynner endelig huset å bli ferdig. I dag har vi gjort mye av den siste jobben før vi flytter inn i morgen. Gjett om jeg gleder meg! Føler jeg har bodd i en bag de siste 2 ukene (eller egentlig de siste 8 månedene), så det blir vanvittig deilig å endelig ha alle tingene mine på et sted.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte jeg kunne dele noen bilder med dere av hvordan walk in closet ser ut så langt. Nå har jeg endelig fått satt alle skoene riktig, og fargekordinert klærne så alt henger på riktig sted. Så nå mangler jeg bare 9 skuffer fra IKEA og en del hengere, som vi skal kjøpe på tirsdag, så er vi i mål! Det blir veldig, veldig deilig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi straks gi oss for dagen, og dra hjem til Per Fredrik før vi skal tilbake hit for godt i morgen. Wiii! Kunne jeg gledet meg mer?

Ukens spørsmål #111

Syntes du ikke det var litt tidlig å begynne å se etter hus i januar når dere møttes i oktober?
- Vi ble sammen i september, og hadde allerede kjent hverandre i nesten et år. I tillegg visste vi at vi kom til å være sammen for alltid allerede fra første øyeblikk. Så for oss var det ikke tidlig å se på hus i januar. Men hvis man er i et forhold der man kanskje ikke er så sikre på hverandre som vi var, så hadde det nok vært tidlig å se på hus etter så "kort" tid. 


 

Når hele huset til deg og PF er ferdig, kan du ha en house tour video da?
- Det kan jeg ha! Tenkte å ha en der jeg viser hele huset, en der jeg viser litt nærmere på sminke- og kontorrommet, og en der jeg viser hele walk in closet rommet. Høres ikke det bra ut?


Ser du på skam?
- Jeg gjorde det! Men det var altfor spennende. Så jeg måtte rett og slett slutte å se på det, fordi jeg ble altfor hekta. Ble sittende å se på det mens jeg egentlig skulle jobbe. Hehe! 

 

Føler du litt på at andre i samme kull som deg er ferdig med bachelorutdanning når du selv ikke har startet? Synes du det er et press å ha bachelorutdanning i dagens samfunn?
- Nope. Jeg valgte å gå min egen vei, og det syns jeg er helt i orden. Jeg syns alle bør tørre å gå den veien de selv vil, om det er å ta en doktorgrad eller ingenting, så er det opp til den enkelte.  

Hva syntes du om "klikkhorene" og dems måte å skaffe lesere gjennom å lure dem?
- Jeg syns det blir litt teit. Altså, det er en ting å bruke spennende overskrifter, for å gjøre innlegget spennede for leserne. Men da må innlegget handle om det overskriften sier. For eksempel om jeg skriver "Jeg skulle på trening, du vil ikke tro hva som skjedde på veien dit!". Da må det være at jeg så noe ekstremt, og ikke bare en søt hund liksom. Men personlig tror jeg de fleste begynner å gjennomskue de bloggerne som kun lurer leserne, og da kommer nok leserne til å gå lei og slutte å lese bloggene dems til slutt. Selv har jeg sluttet helt å lese blogger som kun driver med klikkhore overskrifter. 

 

Hei, jeg er ganske glad i langevipper og sminke har du noen vipper og anbefale?
- Jeg fikser vippene mine på Spa Miami som ligger i Oslo sentrum. De er veldig dyktige, så anbefaler deg å ta turen dit! 

Når var det du fant ut at det var blogger du ville bli? Hva trodde du at du ville bli når du gikk på ungdomsskolen?
- Hmm.. Godt spørsmål! Begynte egentlig bare å blogge for morro skyld for 6 år siden, og med tiden ble det mer og mer seriøst. Men det var vel i løpet av det året som jeg egentlig skulle ha som "friår" etter vgs at jeg skjønte at det var bloggen jeg ville satse på. 

 

Siden du har hair extensions, sover du med flette hver natt og hvordan klarer du å holde det så fint?
- Jeg prøver å alltid sove med flette. Men jeg er altfor dårlig til å huske det. Men har et par triks, som jeg tenkte å skrive i et innlegg, så bare å følge med til uken. Skal prøve å få skrevet det da!

Hvor mange rom er det i huset tiI deg og Per Fredrik?
- Oi, nå må jeg telle! Huset er bygget på en flate, men i 2 deler. Der den ene delen som er hoveddelen er den der jeg har walk in closet og kontor. Mens i den andre delen har Per Fredrik studio, også har vi treningsrom og et lagerrom. Så totalt er det 2 kjøkken, 2 studiorom, 1 soverom, 1 treningsrom, 2 bad, 1 kontorrom, 1 walk in closet rom, 1 og 1 lagerrom. Så totalt er det 12 rom fordelt på 200 kvm. Så det er litt av en villa vi har kjøpt. Hehe! 

 

Kommer det før og etter bilder av huset?
- Jepp! Skal legge ut masse før og etter bilder så fort huset er ferdig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Er det noe grunn for at dere har valgt å kjøpe tv i fra IKEA? mener å huske at jeg så på ett bilde av den at den var i fra IKEA. Ikke at det er noe i veien med det men bare nysgjerrig :) hadde vell sett for meg at dere kom til å kjøpe det beste og nyeste i fra type elkjøp/ expert... hehe Ellers så ser huset kjempe fint ut :-D lyst og fint :-)
- Syns tv'en var veldig bra, også passet den så godt inn i stua siden den var hvit, og høytaler systemet var integrert i benken. TVene fra IKEA er jo like bra som de på andre steder, er jo ikke sånn at man må punge ut 30'000,- for en tv lengre akkurat. Haha!

 

Har dere ikke byttet ut gulvet på treningsrommet?
- Nei, siden det er i den andre delen av huset, valgte vi å ikke gjøre noe med det rommet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Er absolutt ALLE møblene dine fra ikea? Syyyykt fint hus forresten. Er så glad på dine vegne. Et spm: ser du for deg at du kommer til å bo der resten av livet?
- Jepp. Syns det er så enkelt og greit å kjøpe alt på IKEA. Så kan vi heller kjøpe pynt på andre steder som har litt mer spesielle ting. Men basen av møblene skulle uansett være ganske plain, så derfor var det like greit å kjøpe på IKEA. Om vi kommer til å bo her hele livet aner jeg ikke. Men i alle fall de neste 5-7 årene. Etter det aner jeg virkelig ikke!

 

Noe du lurer på  til neste "ukens spørsmål"?

 

Nå har endelig tingene mine kommet!

Nå har endelig tingene mine kommet til huset! Fetteren min Magnus og vår felles kompis Alex, var nettopp innom med alle tingene som jeg hadde fra leiligheten. Og det var ikke bare litt for å si det sånn! Herregud, hele garderoberommet og kontoret er stappfullt! Nå er det egentlig ganske kaotisk i hele huset, siden vi har pusset opp så sykt mye. Så nå er det frem med vaskedama attituden, for nå skal det shines opp! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt klær sa du??
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt bedre bilde av kjøkkenet. Skal forresten bytte ut mikroovnen, da vi hadde fått den i feil farge. Men ellers begynner det endelig å bli ferdig. Wiiii! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten selfie på treningsrommet. Her skal vi ha tredemøllen, tv som vi kan se på mens vi jogger, og litt forskjellig treningsutstyr. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal prøve å pakke ut så mye som mulig av eskene og posene også. Så nå skal det drikkes kaffe, for det trengs! Ønsk meg lykke til! PS; Unnskyld hvis det blir litt lite oppdateringer og mye interiør snakk. Det er så sinnsykt mye å gjøre her, men så fort alt er ferdig blir det mer og mye bedre oppdateringer enn noensinne. Så det er bare å glede seg! 

Sneakpeak av walk in closet + stue!

Endelig kvelden! Phew, for noen dager dette er. Men nå er det heldigvis snart innflytting. I morgen kommer hele flyttelasset mitt fra Oslo til Sandefjord så da blir det fullt kjør hele dagen med å gjøre huset ferdig, og begynne å pakke opp tingene mine. Jeg hadde mildt sagt et helt lass med ting, så det kan nok ta litt tid å pakke ut. Men det gjør jeg med glede! For så fint som vi får det nå, er helt utrolig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kunne ikke vært med glad. Selv om jeg er fryktelig sliten, og har mest lyst til å stupe rett ned i senga. I går sovnet jeg med en gang vi kom hjem, så det sier jo sitt! Men, tenkte jeg kunne vise dere litt mer av hvor langt vi har kommet. Ikke bry dere om alt rotet forresten. Det har bokstavelig talt vært 3 snekkere, 1 maler, 2 elektrikere og 1 rørlegger innom bare i dag, så det har vært litt av et kaos, som må ryddes opp i morgen! 

Som dere ser er walk in closet straks ferdig, eneste som mangler er noen skuffer som ikke hadde kommet med i bestillingen. Så de kommer på tirsdag da vi skal innom Oslo. Ellers enn det har også peisen kommet, og den er så sykt fin! Elsker at den er hvit og svart, også så høy! Gjett om det blir koselig å fyre i den til vinteren!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har også kjøpt en sinnsykt fin hvit sofa. Altså, jeg bare elsker den! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og dere vet jo hvor glad jeg er i blomster. Så gjett om jeg ble ekstra glad da jeg så at vi hadde et stort syrintre i hagen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå står fredagstaco og full chillout for tur. Det skal bli deilig!

Å flytte inn i hus er ikke så lett!

Phew, for noen dager dette har vært! Å flytte inn i et stort hus er virkelig ingen spøk. Det er så mye som må gjøres hele tiden, så vi er helt begravd i møbler å sette opp og turer på IKEA for å bytte 53952729 som vi har fått feil. Altså, jeg tuller ikke når jeg sier at vi har fått feil på kjøkken, på garderoben hadde de gjort en feil så ingen av de 9 skuffene fulgte med, vi fikk kun 1 lenestol når vi skulle ha 2, kommoden jeg kjøpte kom uten bruksanvisning og listen fortsetter.

Jeg elsker IKEA og møblene dems, og hvor billig ting er. Men gud så mye surr det har vært i bestillingene våre. Så i hele går var vi overalt i Oslo og mange timer på IKEA for å bytte alt mulig rart. Som også var grunnen til at jeg ikke rakk å blogge i går, sorry!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men, nå begynner heldigvis kaoset å ta slutt. Snart ser vi lyset i tunnelen av kaos med ting her, og gud så deilig det skal bli. Vi har virkelig kjøpt drømmehuset, og alt blir så utrolig fint! Under kan dere se noen sneakpeaks av sminke / kontor-rommet mitt og kjøkkenet. Alt ser litt nakent ut nå fordi vi ikke har satt inn planter og pynt enda. Men gud så fint det blir! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå skal jeg fortsette å sette opp kommoden til garderoberommet. Wish me good luck! Skal prøve å ta litt flere bilder av huset så dere kan se etterpå!

12 Tips til deg som skal reise i sommer!

Skal du reise i sommer? Da bør du lese disse tipsene! Selv har jeg reist en god del, og har plukket med en god del smarte erfaringer og tips på veien, som jeg nå vil dele med dere. 

- Alltid ha absolutt alt som er av væske i poser i kofferten. Da snakker vi alt ifra hårspray, til rødvinsflasker, til sjampo. Det kjipeste som finnes er å åpne bagasjen på Gardermoen når du kommer hjem fra sydentur, også har rødvinsflasken du kjøpte, knust i kofferten så alle klærne er fulle av rødvin, og halvparten må kastes. Og ja, det skjedde faktisk venninnen min da vi kom hjem fra Portugal. Måtte lære det den harde måten for å si det sånn. 

- Når du reiser bør du alltid skrive en pakkeliste med alt du må ha med. Ladere til iPhone og kamera er sånn man fort glemmer, og som er superkjipt å glemme. Derfor er det smart å alltid ha en pakkeliste med ting du må ha med deg. Ta med pakkelisten så du kan bruke den på vei hjem, for å sjekke at du har fått med alt hjem også.

- Film at du låser døren hjemme, så slipper du å være halvveis til flyplassen før du må snu for å sjekke at du låste døra. Film også at du har slått av alt av lys, og sjekket kokeplata. Haha, standard å få full panikk når man er på vei inn i flyet, og man blir usikker på om man husket alt. 

- Kjøp en koffert i en veldig sprek farge som skiller seg ut, eller bruk et spesielt bånd så du lettere kjenner den igjen på rullebåndet. Husker da jeg reiste mye for et par år siden, og brukte en mørkeblå koffert som jeg aldri husket hvordan så ut, fordi den var så "normal", så jeg ble alltid superstressa fordi jeg aldri fant igjen kofferten. Nå derimot, har jeg en knæsj rosa koffert med dødningshoder på. Umulig å ikke kjenne igjen!

- Trenger du gratis nett? Da bør du dra på Mc Donalds eller Starbucks.

- Gjør research på forhånd. Finn ut minst 10-15 ting du vil se eller oppleve før du reiser. Da slipper du å sitte på hotellet i timesvis for å finne ut hva du skal. Ekstra tips er å skrive ned addressen og t-bane / bussstoppet det ligger ved. 

- Vær forsiktig med alkoholen. Ofte blander de mye sterkere drinker, eller enda verre, de bruker hjemmebrent. Derfor kan det være smart å kjøpe glassflasker med rusbrus eller øl. 

- Sjekk hvor lenge det er til passet ditt går ut. Det må være minst 6 måneder til passet går ut, fra avreisedato.

- Ha alt av verdisaker i håndbagasjen. Det er så altfor lett for noen å ta feil koffert, eller rett og slett bare stjele kofferten din. Og hvor kjipt er det ikke å få frastjålet både pc, kamera og andre dyre ting? Det hender også at hvis du må mellomlande steder blir kofferten borte på veien, og du får den ikke før et par dager etter du har kommet frem. Derfor kan det være smart å ha et ekstra klesskift og mobillader i håndbagasje.

- Ta ut valuta i Norge. Ofte koster det mye å bruke bankkort i utlandet, i tillegg til at enkelt steder enten ikke tar kort eller er litt shady så du ikke burde bruke kort. Veldig ofte tar de heller ikke visa electron, som man bruker når man er under 18 år.

- Har også skrevet et detaljert innlegg om selve pakkingen HER

- Ta med en suvenir fra alle land / byer du besøker. Selv kjøper jeg alltid et shotteglass fra hvert sted jeg besøker. Det er veldig koselig å ha det i etterkant! 

 

Skal du reise i sommer?

Video: 10 Ting jeg syns er kleint!

Veldig ofte kan jeg syns at ting er superkleint. For ikke å snakke om hvor ofte jeg havner i utrolig kleine situasjoner. Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere topp 10 ting jeg syns er kleint. Fortell meg gjerne hva du syns er kleint i kommentarfeltet!

Husk å abonnere på kanalen min! Du finner den HER.

Sneakpeaks av huset!

Nå er vi fullt igang med å sette opp møblene i huset. Vi har holdt på siden 13 så vi har holdt på veldig lenge nå. Har allerede rukket å sette opp sofaen, nattbordene, stolene, sofabordet og noen småting til. Så nå mangler vi bare sengen, tv benken, spisestuebordet og tingene på kontoret mitt. Så vi har fortsatt en god del igjen! Men herrregud, så fint det begynner å bli! 

Under kan dere se en del sneakpeaks på hvordan møblene ser ut, og hvordan huset ser ut. Gleder meg til å vise dere mer så fort vi får opp flere ting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi fortsette her, så jeg må nesten runde av. Blir nok en lang kveld. Men skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat!

DIY: Kroppsskrubb med lime og kokos!

Visste du at hvis huden din er gråaktig og gusten, er det mest sannsynlig fordi du ikke er flink nok til å skrubbe den? Dersom man ikke bruker en skrubb blir ikke huden kvitt døde hudceller like lett, og da kan man ofte blir tørr og grålig i huden. Skal du i tillegg sole deg i sommer, kan det være ekstra smart å skrubbe seg slik at brunfargen holder lengre. 

Men, skrubber kan ofte være litt dyre, da man må bruke ganske mye produkt til hele kroppen. Derfor vil jeg dele en av mine oppskrifter på kropsskrubb som man kan lage hjemme, med ingredienser man allerede har i matskapet.

Dette trenger du:

-2 ss kokosolje

- 3 dl sukker

- 1 lime

Dette gjør du:

- Bland sukker og kokosolje. Om kokosoljen er hard fra før av, kan du godt ta den i mikroen i 10 sekunder så den blir flytende.

- Rasp skallet på limen, og skvis ut all saften. Bland inn sammen med sukkeret og kokosoljen.

- Oppbevar gjerne i en lufttett boks i kjøleskap. 

-Bruk 1 - 2 ganger i uka. 

 

Pleier du å skrubbe huden?

Disse møblene har vi kjøpt til huset!

På lørdag gjorde Per Fredrik og jeg storhandel på IKEA, og kjøpte inn absolutt alt av møbler til huset vårt. Eller, med unntak av garderobeskap og ting til kontoret mitt, fordi det kjøpte vi tidligere forrige uke. Men ja, vi fikk kjøpt inn alt av møbler til hele huset, og jeg er så spent på å se hvordan alt blir når det blir ferdig. Gleder meg som et lite barn gleder seg til julaften, med å flytte inn. 

Som jeg lovet i går skal jeg vise dere et par snekpeaks av tingene vi kjøpte! Vi kjøpte likt bord, bare i hvitt. Med grå stoler til. Ah, blir så fint! 


Kjøpte også to av stolene som er bak den Per Fredrik sitter i, som vi skal ha forran utsikten mot havet. Blir så deilig å sitte i de stolene mens jeg blogger og ser ut mot havet. Kjøpte lik sofa som denne, bare i hvit med svarte ben og litt større. Stuen vi har en ganske stor, så vi må virkelig ha stor sofa! 

Etter 5 timer på IKEA stod vi da med 9 stappfulle traller med møbler, som nå er blitt sendt hjem til oss, og blir levert i morgen. Så i morgen skal jeg til Sandefjord i huset vårt, også skal vi sette opp alt av møbler. Kommer til å bruke hele morgendagen + onsdag og fredag på å sette sammen møbler. For jesus christ, vi har kjøpt sykt mye møbler! Husk å følge meg på snapchat "stinablogg". Der legger jeg ut en del videoer fra hele flytteprosessen, så da er det bare å følge med! La forresten ut noen videoer i stad der jeg viste hvor kaotisk det er i leiligheten nå som jeg pakker. Apropo pakking, nå må jeg fortsette å pakke ned tingene mine! 

Slik får jeg gyllen brunfarge som varer!

// annonse

Nå som sommeren er rett rundt hjørnet, tenkte jeg å gi dere et godt tips, til hvordan dere kan få en fin brunfarge. Selv fulgte jeg dette tipset i fjor, og det ga veldig bra resultater! Tipset mitt er å bruke Betakaroten. De fleste av dere har nok hørt om Betakaroten før, men for å gi dere en liten oppfriskning så er det et kosttilskudd som hjelper deg med å få en jevnere, dypere, langvarig og mer gyllen brunfarge. I tillegg beskytter den mot soleksem og solbrenthet (ps; du må fortsatt bruke solfaktor, men betakaroten hjelper huden å ta imot solen bedre så man ikke blir like fort solbrent). 

Selv er jeg ikke så glad i å ligge i solen i timesvis, fordi jeg blir altfor rastløs. Så da er Betakaroten genialt, da det gjør at man får maks utbytte av solingstiden. Også ganske kjekt i og med at vi bor i Norge, der solen kun titter frem en sjelden gang iblant.. Jeg bruker den Betakarotenen som er på bildene, da det er den kraftigste på markedet, og den er i tillegg originalen. Siden sommeren er rett rundt hjørnet, anbefaler jeg dere å starte på Betakaroten så fort som mulig. Det er fordi at man må bruke den i 2 uker før man begynner solingsperioden. Deretter kan du gjerne bruke det hele sommeren, selv om det er best å bruke det hele året for å beholde brunfargen lengst mulig, og fortsatt ha en fin gyllen tone i huden.

Et lite ekstratips er å skrubbe huden jevnlig mens du soler deg, sånn at fargen legger seg på "ny" hud, og ikke døde hudceller. Da holder brunfargen ekstra lenge!

Nå kan du få et 2 måneders forbruk til kun 149,- om du bruker DENNE linken. De har forresten også gratis frakt, så tommel opp for det!

Konsert + Klar for flytting!

Wow, for en helg dette har vært! I går startet Per Fredrik og jeg dagen med 5 (!!!) timer på IKEA. Og da var det ikke sånn chille og spise litt mat, og se på møbler. Neida, her snakker vi velge ut møbler til hele huset, plukke 3 fulle traller med varer rundt på varehuset, og så sitte og vente på 7 traller til med møbler.

Så yes, det var litt av et opplegg. Men veldig deilig å være ferdig med å plukke ut alt av møbler, og omg det blir så fint! Vi fant så utrolig mye fine møbler til hele huset. Tok en del bilder på IKEA, så kan vise dere noen sneakpeaks i morgen!

Etter vi var ferdige på IKEA, og hadde levert alt til hjemlevering dro vi rett til musikkflekken i Sandvika. Per Fredrik skulle spille sammen med Amaranthe på en av sangene deres under konserten deres, så vi var en del med de backstage før de gikk på, og når de hadde gått på fikk vi sett en del av konserten, før Per Fredrik gikk på sammen med de og sang.

Utrolig gøy å se Per Fredrik synge live, det er helt sykt, men vi har vært sammen i over 8 måneder, og jeg hadde ikke hørt han live før i går. Whaaaat! Men han var utrolig flink. Skikkelig stolt av kjæresten min! Filmet mens han sang, så hvis du vil se hvordan det var kan du se det HER på den ene kanalen til PF. Etter konserten hang vi en del med bandet i bussen dems, og ble ganske godt kjent. Alle i Amaranthe var så hyggelige, og flinke musikere. Så spennende å bli kjent med! 


Tror vi sovnet rundt 4 i natt, så det ble ganske sent, og da vi våknet i dag måtte PF rett hjem og jobbe. Så jeg begynte på hele pakkingen av leiligheten. Uæh, folkens vi flytter nå til helgen! Herregud som jeg gleder meg! Men fy for en jobb det har vært i dag å pakke ned alle tingene. Jeg hadde sykt mye ting oppe på loftet, som jeg måtte bære ned 5 etasjer, uten heis. I tillegg måtte jeg gå igjennom alt det, og pakke ned nesten hele leiligheten min, så det har vært litt av en jobb i dag.


Nå er det haugevis av IKEA poser i leiligheten og det ser rimelig kaotisk ut her! Kjenner jeg er så sliten at jeg nesten ikke vet hva jeg skal gjøre. Så nå tar jeg kvelden, og legger meg godt ned i sofaen. Hehe! Håper dere har hatt en fin helg også! 

 

Forresten! Nå har jeg nettopp lagt ut en giveaway på facebooksiden min, der DU kan vinne alt på bildet under. Delta HER. 

Ukens spørsmål #110

Hvorfor er du så overlegen når du er ute? Har flere ganger sett deg, men du bare går forbi og overser meg hver gang jeg er på vei bort for og si hei :(
- Uæææh, det er ikke meningen! Som regel når jeg går ute går jeg helt i min egen verden, så da får jeg ikke alltid med meg alt rundt meg. Tror man blir litt sånn av å bo i Oslo, haha. Da blir man så vandt med at så mye skjer rundt seg, så da får jeg ikke med meg alt. Men så skal det sies at jeg er veldig vandt med at unge jenter stirrer på meg, men siden veldig mange kun stirrer og ikke kommer bort, føler jeg det blir kleint å gå bort og bare "halla skal du ha en selfie eller?". Haha! 

 

Hvor er bikinien fra? Og solbrillene!!
- Bikinien er fra Cubus, og solbrillene er fra eBay. Du finner de HER. Sykt at de kun koster 31,- kr..! eBay for life ♥♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har et spørsmål angående hudsminke, og du virker så dyktig. Har du en foundation å anbefale? En som har veldig god dekkevne, men som samtidig ikke føles "kakete" ut, og som sitter hele dagen? 
- Koselig å høre! Mine favoritter er "Lava art compact cushion" og "Maybelline dream satin liquid". Begge dekker veldig bra, og sitter godt utover dagen. Et lite tips er hvis du føler foundation sklir av i løpet av dagen, kan det være fordi du ikke har brukt nok pudder til å "sette fast" foundationen. I tillegg er det viktig å velge en farge som gjerne er litt lysere enn din egen hud, så man ikke får "brunkrem skiller". Kan godt lage et mer utfyllende innlegg med noen flere tips, om dere vil det?
 

Er det din naturlige hårfarge, eller farger du håret?
- Min naturlige hårfarge er en del lysere enn den jeg har nå. Som regel farger jeg håret mitt hver 6. uke med garnier fructise dark brown. Men det er ikke sånn veldig stor forskjell når jeg farger det. Men man ser det litt når man er ute i solen bare.Hva er det beste du vet med sommeren?
- At det er varmt. Gud som jeg elsker å kunne gå i shorts, bikini og bare kose meg ute i sola. Føler alltid for å bli mye mer sosial når det er sommer. Da kommer man på en måte ut av den hula man har vært i hele vinteren, hehe! Har du og Per Fredrik planer om å gifte dere i fremtiden?
- Absolutt! Men det blir nok en stund til. Men vi har snakket om det flere ganger, og vi vet at vi kommer til å være sammen for alltid, så da kommer vi såklart til å gifte oss etterhvert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hva syntes du om fan brukere på Instagram? Har en som heter stinablogg__fan😀 Jeg ble kjempe glad når du likte bilde jeg la ut❤
- Jeg syns det er utrolig koselig, og jeg setter veldig stor pris på at flere av dere bruker masse tid på å legge ut bilder og lage fine redigeringer. Ah, dere er så skjønne! 

 

Hva synes Per Fredrik om at du bruker hair exstensions?
- Jeg tror egentlig han liker at jeg bruker både hair extensions, vippe extensions og masse sminke. Det betyr jo bare at jeg vil pynte meg og være fin. I tillegg så er han glad i når jeg har langt hår, så det er ekstra koselig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Hva tenker du om plastikk operasjoner? Har du tenkt på å legge deg under kniven selv, eller har du gjort det?
- Jeg har litt blandede tanker om det egentlig. Selv har jeg aldri lagt meg under kniven, eller gjort noen sprøyte inngrep. Tror nok heller aldri at jeg kommer til å gjøre noe for å forandre utseendet mitt, da jeg liker hvordan jeg ser ut. Men jeg kommer sikkert til å ta litt botox når jeg blir eldre, for å unngå rynker. 

Flaut, men skal gå kveldsskole i Oslo (hudpleieakademiet) neste år, men jeg kommer fra et lite sted og blir paranoid når det kommer til overfall og slik. Hvordan bør jeg unngå det? Tips siden du bor der? Steder det er mye mer enn andre? Tar imot alle tips!
- Hehe, skjønner godt at du er litt paranoid. Oslo kan være veldig skummelt om man havner i visse situasjoner. Selv om det 99% av tiden bare er koselig! Jeg vil anbefale deg å alltid ha med selvforsvarsspray. Det kan du enkelt kjøpe på Clas Ohlson. Den både sprayer en spray som svir sinnsykt i øynene, gir farge og piper ekstremt høyt i 10 min i strekk. Så den kan være kjekk å ha. Selv har jeg bodd i Oslo i 2 år og har aldri brukt den. Men den er smart å ha med så man føler at man har sjanse til å forsvare seg i tilfelle noe skulle skje.

Ellers vil jeg anbefale deg å aldri gå alene om kvelden, men det er jo ganske åpenbart. Når det kommer til steder som er verre enn andre er nok utenfor Oslo S og Brugata av de mer belastede områdene, der det ofte er mer narkomane. De er som regel ikke farlige, men det er ofte folk som står og venter så de kan rane noen der. Ganske guffent egentlig! 


 

Hvor kjøpte du genseren på det siste bildet? Den var så utrolig fin!!
- Den er fra Bik Bok!  

 Jeg lurte på om du hadde tannregulering når du var liten? Du har så fine tenner😊
- Takk! Selv syns jeg de er litt små egentlig. Men passer kanskje greit i og med at jeg er litt liten. Haha! Men nei, har aldri brukt tannregulering. Var så heldig å få veldig rette tenner naturlig. 


 

Lurer på hvilke av YouTube eller bloggen din du liker best? Hvis du måtte velge. Hva hadde du valgt da? PS. Elsker bloggen din men syntes det er litt gøyere med videoer❤
- Vanskelig! Men jeg tror nok det ville vært bloggen. Det er den jeg har holdt på med mest, og der jeg føler jeg får uttrykt meg best på forskjellige måter. Men selvfølgelig, elsker jeg YouTube også. Er jo en grunn til at jeg legger ut såpass mye videoer, hehe! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Nye kjoler fra Nelly!

For noen dager siden klikket jeg hjem noen nye sommerkjoler fra Nelly. De har alltid så mye fine kjoler, så jeg blir ofte sittende og titte igjennom kjoleseksjonen om kvelden. I tillegg er kjolene også sykt billige. Den dyreste av disse kostet 360,- og den billigste koster kun 149. Whaaaat! Er ikke det billig så vet ikke jeg!

 

- Ok, la meg bare fortelle hvor mye jeg elsker fargen på denne kjolen. Pastell rosa med nude toner, LOVE IT! Denne passer perfekt til sommerfester. - 


Kjole - HER 


- Blonder er så sommerlig og nydelig! Denne kjolen passer like godt på fest, som på date. -

Kjole - HER

- Denne kjolen her er bare så fin! Den passer like godt til hverdags som til fest. Personlig kommer jeg nok til å bruke den til litt finere hverdags og fest anledninger. Gleder meg allerede til å bruke den! - 

Kjole - HER 

- Denne kjolen er perfekt til hverdags. Den passer både til lave og høye sko, og kan styles opp til fest og ned til hverdags. - 

Kjole - HER


Hvilken kjole likte du best?

Nå er det bare 1 uke igjen!

Oppskriften på en rolig lørdagsmorgen for meg er en kopp kaffe, denne spillelisten, den søteste pysjen noensinne som jeg kjøpte på Cubus i går, og en god dose sminke! Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å sminke meg og fikse håret, og skal straks til å hoppe ut av pysjen og inn i jeans. For nå kommer straks Per Fredrik hit, så skal vi på IKEA og velge ut møbler til huset. Gjett om jeg gleder meg! 

Huset begynner endelig å bli ferdig, og det er så gøy å tenke på at vi flytter inn om en uke! Uææææh, endelig! Det føles ut som om vi har ventet en evighet for å kunne flytte inn, og vi har så og si satt livene våres litt på vent helt siden vi begynte å se på hus i januar. Så det skal bli så godt å endelig flytte sammen og kunne slappe av litt mer.

Sånn som ting har vært den siste tiden, er at vi må pendle veldig mye frem og tilbake. Stakkars Per Fredrik kjører flere hundre kilometer i uka, så dere kan tenke han begynner å bli lei av å kjøre bil! Og vi begge begynner å bli greit klare for å flytte sammen, så vi slipper å savne hverandre så ufattelig mye hele tiden!

I tillegg skal det bli så godt å endelig få litt bedre tid til å jobbe, trene og bare være med Per Fredrik. Ååååh, dere nå gleder jeg meg så mye!

Men, nå må jeg rydde litt i leiligheten og skifte ut av pysjen. Herregud så sykt fort det blir helt kaos her i leiligheten. Men, det blir vel sånn når man bor på 38 kvm og har aaaaltfor mye ting. Kjenner jeg gruer meg til å pakke for å si det sånn...! Skal prøve å knipse litt bilder på IKEA så dere kan få se litt av hva vi kjøper!

5 Sminke hacks!

♥ Gjør eyelineren om til gel liner ved å varme den med en lighter i et par sekunder. La den kjøle seg i 10-15 sekunder før du bruker den 

♥  Bruk hårføneren til å varme opp Vippetangen for å gi en bøy som varer ekstra lenge. PS: kjenn på Vippetangen med fingeren først så den ikke er så varm at du brenner deg. 

♥ Legg concealeren i en trekant under øyet, istedenfor den vanlig "kun rett under øyet" sminkingen. Det vil resultere i at du lyser opp øyet mer mye på en bedre måte. 

♥ Smink deg foran et vindu for å få riktig lys når du sminker deg. Om du sminker deg i litt mørkt lys eller i kunstig lys kan det fort se veldig rart ut når du kommer ut i vanlig lys. 

♥ Bruk en hvit neglelakk istedenfor base coat. Denne vil fortsatt gjøre at du ikke får fargeflekker på neglene. Den hvite neglelakken gjør at fargelakken du legger over blir mye finere, og får mer pop i fargen. 

 

Har du testet noen av disse tipsene før?
 

12 Ting du kan gjøre med kjæresten i helgen!

Endelig helg! Men har du ikke lagt noen planer for helgen? For å unngå at det blir en kjedelig helg, som forsvinner før den i det hele tatt har startet, bør du lese disse tipsene om hva du kan gjøre i helgen!
 

- Reis til storby. Om du har litt større budsjett kan en weekend i London, Paris, København eller Barcelona være spennende. 

- Sjekk inn på hotell. Ta en tur på hotell og bare nyt det å være borte hjemmefra. Ekstra bonus er om det er spa på hotellet, så dere kan få en massasje sammen. Eller så er det også koselig å utforske byen dere er i.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Ta en tur i skogen. Spenn på dere turskoene og ta med noe god turmat i sekken, og gå noen timer sammen i skogen. Det gjør godt for både kropp og forhold. Man kommer seg unna alt av mobilmas, og man får noen timer sammen hvor man bare kan være med hverandre. PS; Sett mobilen på flymodus, så kan dere heller bruke den til å ta noen koselige turbilder sammen. 

- Dra på restaurant. Besøk en helt ny eller en av deres favoritt restauranter sammen, og kos dere med en tre retters middag. 


 

- Filmkveld. Sett igang en skikkelig filmkveld, der dere kjøper inn masse godt å spise, ser noen koselige filmer, tenner litt stearinlys, og bare har det koselig! 

- Grill i parken. Om dere bor i nærheten av en by, er det veldig koselig å ta med seg litt grillmat og en grill, og grille i parken. I Oslo er det veldig god stemning i Frognerparken på solfylte dager. 

- Road trip. Sett dere inn i bilen og kjør til et helt nytt sted. Ikke bare får dere mange timer i bilen til å virkelig skravle om alt mulig, men dere får også oppleve et nytt sted.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

- Lag mat sammen. Gjør litt ekstra ut av matlagingen, og lag noe godt som dere lager sammen. 

- Dra på Plantasjen eller et annet planteutsalg og kjøp inn planter til huset / leiligheten sammen. 

- Vær turister i eget land. Ta en tur inn til den nærmeste byen, og vær litt turist. Er du i Oslo kan du se på slottet, gå en tur i Vigelandsparken, se på Operaen, og mye mer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Double date. Har dere et vennepar? Da kan dere dra ut på en dobbeldate sammen. 

- Har dere et rom som virkelig trenger en oppussing? Bruk helgen til å fikse det opp! 

 

Hva skal du i helgen?

12 Gleder i hverdagen!

Selv om de fleste av oss lever for helgene, er det ukene vi lever mest i. Det er der 5 av 7 dager er, og hvis vi skal telle med den ekstra tiden vi bruker på å studere i helgene, blir det fort enda mer. Selv har jeg egentlig aldri helg, siden jeg alltid jobber hver dag. Derfor har jeg lært meg å sette ekstra pris på de små tingene i hverdagen, som gjør den ekstra spesiell og fin. 

- Når man nettopp har handlet inn blomster, og hjemmet automatisk ser 15x mer freshere ut. For ikke å snakke om hvor godt roser dufter. Ah, helt fantastisk!

- Når man våkner 5 min før vekkerklokken. Det er hva jeg kaller en myk start!

- Den første kaffen om morgenen, som virkelig får deg til å våkne opp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Når man kommer hjem fra skole / møte / jobb og endelig kan slenge på seg kosebuksa og slappe av på sofaen. 

-  Når man har satt av litt ekstra god tid, så man kan nyte frokosten i ro mens man ser et par youtubevideoer. Personlig må jeg alltid se Shane Dawson sine videoer mens jeg spiser frokost. Han er så utrolig morsom, så da startes dagen med litt godt humør.

- Når sminken blir on-point og brynene blir on-fleek. Man bare føler seg sååå on top of the world når sminken er perfekt. 

- Når man nettopp har barbert leggene og vasket håret, og man legger seg i nyvasket sengetøy. 

- Joggeturer ute i solen. Jeg pleier ofte å jogge en tur midt på dagen, og da kjenner jeg at jeg virkelig er klar for å jobbe dagen lang. En joggetur er som 15 kopper kaffe. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Søte meldinger fra kjæresten

- En lunsj med en venninne servert med en stor dose gossip

- Når man nettopp har vært hos frisøren eller tatt en manikyr, så man føler seg nesten som et nytt menneske på utsiden.

- Stearinlys om kvelden


Hva er hverdagslykke for deg?

Summer must haves!

Nå som sommeren er rett rundt hjørnet, tenkte jeg å vise dere noen av mine "summer must haves". Altså ting jeg alltid er helt avhengig av om sommeren! Forhåpentligvis får du noen tips til ting du bør alltid ha med i vesken eller strandbagen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Bikini. Gjerne 15 forskjellige i diverse farger og mønster. Jeg elsker å bruke bikini både på stranden, i parken når jeg skal sole meg, eller rett og slett under en halvveis gjennomsiktig genser med en highwaist shorts til. Den perfekte sommer looken!

- Solkrem. Etter å ha vært litt vel glad i solen fra ung alder, har jeg allerede ødelagt huden min ganske mye. Derfor er det ekstremt viktig for meg å bruke solkrem med veldig høy faktor både i ansikt og på kroppen. Anbefaler dere å gå for en litt dyrere og bedre variant i ansiktet, så den ikke tetter igjen porene og gir dere kviser. På kroppen kan du bruke en litt billigere variant. Selv bruker jeg SPF 30-50 i ansiktet, og SPF 20-30 på kroppen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Face mist. Ok, den her er bare helt himmelsk. Jeg bruker alltid face mist i løpet av dagen når jeg jobber, og trenger litt fuktighet og en forfriskende dusj mot ansiktet. Ekstra tips er å sette den i kjøleskapet, så den blir ekstra kjølig og forfriskende. Om sommeren er det genialt om du begynner å bli veldig varm i ansiktet. Denne kan du forresten fint spraye over sminken. 

- Solbriller. For meg er det ekstremt viktig å passe på både hud og øyne når den sterke solen kommer frem. Helt ærlig bruker jeg solbriller om vinteren også, fordi jeg er så lyssensitiv. Men om sommeren er det ekstra viktig. Om jeg glemmer å ta på solbrillene, eller bruker noen som ikke blokkerer solen godt nok, sitter jeg og myser og stramer sinnarynka hele dagen, og da får jeg så utrolig vondt i hodet, i tillegg til tidenes rynke over tid. Så nei takk til rynker og hodepine, og ja takk til solbriller. 

- Spreke neglelakker. Er det noe som er mer lekkert enn solbrun hud (*spraytanbrun hud*) og spreke farger på neglene? Jeg elsker det, og må alltid ha veldig spreke farger på neglene om sommeren. En helt hvit farge er også perfekt når du vil gå for en litt mer nedtonet, men også veldig stylish look. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- High waist shorts. Ok, for de av dere som har lest bloggen min en stund, har dere nok fått med dere at jeg har en stor kjærlighet for disse shortsene. Det er så deilig og komfortabelt å bruke de, versus en stram jeans. I tillegg kan man style de opp og ned, så de passer til både hverdag og fest. 

- Høye hæler. På tide å dra frem sandalettene og pumpsa, og legge uggs'a og støvlettene på loftet. Endelig kan man bruke høye hæler uten å være redd for å gå rett på trynet på glattisen. Selv elsker jeg å bruke hæler både til hverdag og fest. Selv om jeg kjenner at jeg trenger å bli litt mer vandt med å bruke hæler igjen. For det siste året har jeg nesten ikke brukt det. Men det er nok fordi jeg bor i Oslo, og her går man ekstremt mye overalt.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Vann, vann, vann. Om sommeren er det så viktig å få i seg nok væske. Ofte er man ute i solen i mange timer av gangen, og da er det fort gjort å glemme og drikke. Men vær obs på at du må drikke ekstra med vann når du er ute i solen, og generelt der det er varmt. 

- Body lotion. Det er få ting som er mer ulekkert enn tørre legger i shorts eller skjørt. Derfor er det viktig å slenge på litt body lotion når du kommer ut av dusjen, så holder kroppen seg myk og fin.

 

Hva er dine must haves om sommeren?

Slik var min 17. mai feiring!

I går hadde jeg litt av en feiring! Som mange av dere fikk med dere, feiret jeg nasjonaldagen i Sandefjord, for første gang. Det ble veldig koselig! Vi startet dagen på kokeriet som ligger på brygge i sentrum, sammen med en gjeng av vennene til PF. Der ble det ganske mange glass vin, et par "sex on the beach" drinker, og veldig god stemning! Fikk også møtt flere fra familien til PF, så det gjorde det ekstra koselig! Etter noen timer dro vi videre på Peppes en liten tur, før PF og jeg tok turen rundt i sentrum. Fikk til og med PF med inn på tivoliet, der jeg selv var helt overbevist om at jeg skulle tørre å ta minst en karusell. Vel... Da vi kom frem til at barnekarusellene var de eneste jeg turte å ta, droppet vi det like så greit og stakk videre, for å kjøpe den tradisjonelle 17 mai soft isen. Altså, helt siden jeg var liten, har jeg alltid måttet spise softis på 17 mai. Så i år kom vi ikke unna, selv om vi begge var godt brisne! Hehe! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi rakk også å halvveis få med oss borgertoget, og en tur innom La Scala, før klokken plutselig var halv 8 og jeg var supersliten. Så da tok vi kvelden der! Morsomste er at vi sovnet det minuttet vi kom hjem, og våknet opp super sultne i halv ett tiden midt på natten. Siden planen originalt var at vi skulle grille da vi kom hjem, ble heller grillingen midt på natten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt var det en veldig koselig dag, som merkes godt i dag. Har supervondt i føttene etter at jeg gikk på 13 cm høye sko i hele går, og litt mange glass vin! 

 

Hvordan var din feiring?

Video: Slik trener jeg rumpa!

Hadde dere en fin feiring i går? Det hadde jeg! Tenkte jeg kunne fortelle litt mer, og vise dere noen bilder fra i går etterpå. Men først er det på tide med onsdagsvideo! I dag ble videoen en god del forsinket fordi hele dagen til Per Fredrik og meg ble snudd helt på hodet, så vi måtte innom både bilbutikk for å skifte dekk, innom huset, og innom IKEA før jeg rakk å legge ut videoen. Men, nå har jeg endelig fått lagt den opp! 

I denne videoen viser jeg dere et genialt treningsprogram som er skreddersydd for å trene rumpe og lår. Lykke til!

Husk å abonnere på kanalen min HER.

Klare for feiring!

Hei hei dere!

Gratulerer med dagen dere! Nå er Per Fredrik og jeg klare for 17 mai feiring! Vi skal straks en tur innom foreldrene hans og si hei, før vi tar turen til Sandefjord for å være med vennnene til PF. Vi skal feire i Sandefjord i dag, så det blir veldig koselig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er taxien her, så jeg må løpe. Kos dere masse i dag, og spis masse is og pølser! :-)

Denne restauranten bør dere teste!

Oisann, hadde visst helt glemt bort å poste disse bildene. Haha, sånn kan det gå noen ganger når man skal blogge om hverdagen. Men uansett, for en liten stund siden var Per Fredrik og jeg ute sammen og tok en litt indisk aften, om man kan kalle det for det. På Frogner ligger det en veldig bra indisk restaurant.

Når man kommer inn i restauranten så føler man nesten at man er i India, fordi alt er så indisk innredet. Maten var sinnsykt god også, så om dere vil teste ut indisk mat i Oslo, bør dere ta en tur på Village tandori på Frogner. Jeg har testet ut sikker 10-15 forskjellige indiske restauranter i Oslo, og denne er desidert favoritten!

Prøvde også ut litt indisk øl, som var overraskende veldig godt! Vanligvis syns jeg øl kan være litt enten eller. Enten smaker det skikkelig ekkelt, eller så smaker det veldig godt! 

Litt morsom egentlig, men fikk faktisk spørsmål av en leser om vi får spons av restauranter i og med at vi spiser ute så ofte. Men nei det er ikke noe spons. Haha, det tror jeg hadde blitt litt av en jobb for salgsteamet på nettavisen, i og med at vi tester ut nye restauranter hele tiden. Uansett, nå må jeg løpe! Per Fredrik kommer straks for å hente meg, så skal vi kjøre hjem til han i Sandefjord. Vi skal feire nasjonaldagen i Sandefjord i morgen så det blir veldig koselig! Er ekstra stas siden vi snart skal flytte sammen dit, så da blir det spennende å se hvordan det er på slike dager i Sandefjord! 

Har bunaden blitt et symbol på penger?

Nå som 17 mai er i morgen, vil jeg ta opp et tema med dere, og det er om denne bunaden. Norges stolthet. Du finner vel ikke noe mer norsk enn bunaden. Men bruker vi den for tradisjon, eller har det å bruke bunad blitt et symbol på at man har penger?

Selv har jeg alltid lagt merke til at de litt mer fisefine jentene alltid skulle ha på seg bunaden, og ta gruppebilde sammen med hele gjengen de gjerne var på russebil med. Var det noen av jentene som ikke hadde på bunad, ble de stilt ytterst i bildet, og klippet vekk innen bildet havnet på facebook og instagram. Hadde man ikke på seg bunad på 17. mai var man ikke en "gjengen" eller "en av de rike". Som de aller fleste vet koster en bunad alt ifra 20'000 til 80'000 kr. Noe jeg syns er helt hinsides mye penger å bruke på et plagg man kun bruker en gang i året. Greit at man har bunaden i mange år, men jeg syns fortsatt det er en hinsides høy sum av penger å bruke på et plagg. 

Enda verre er det når unge mennesker på 14-15 blir presset til å få bunad i konfirmasjonsgave, fordi alle vennene får det. Da må foreldrene pent stille opp med bunaden, hvis ikke får barnet dems høre det på 17. mai. Altså, hvor sykt er ikke det? Det er så langt ifra alle familier som har råd til å kjøpe bunad til barna sine. I tillegg vokser de fleste 14 åringer ut av bunaden sin, og ender til slutt opp med å måtte kjøpe en ny igjen når de blir voksne. 

Selv har jeg aldri eid en bunad, og har ingen planer om å eie en. Selv om hele familien min alltid har brukt bunad, har det rett og slett ikke vært noe for meg. Jeg syns bunaden er en fin ting, og den er et vakkert symbol på Norge. Men jeg føler at våres generasjon har feilet litt, og kun bruker den for å vise frem at man har penger. 

EDIT; dette innlegget er ikke ment for å sette et negativt syn på bunaden. Som jeg skrev rett ovenfor syns jeg den er et vakkert symbol på Norge, og jeg syns det er fantastisk at man bruker bunad. Men poenget med innlegget, er å ta vekk noe av presset mange føler med at man "må" ha bunad. 

 

Hva er dine tanker rundt bunaden?

Slik kuttet jeg ut søtsaker!

Etter at jeg skrev innlegget "så mye sukker er det i lørdagsgodteriet ditt" har jeg virkelig fått opp øynene. Sukker er gift for kroppen, og jeg har ikke innsett akkurat hvor mye sukker det var i de forskjellige søtsakene før jeg skrev innlegget, og så med mine egne øyne akkurat hvor mye sukker det fantes i de forskjellige produktene. 

Selv har jeg de siste månedene ikke vært så flink til å holde meg unna søtsakene, og har gjerne spist en del i uka også. Slike vaner merkes. Humøret blir veldig svingende, jeg går hele tiden rundt og føler meg slapp, jeg følte meg oppblåst 24/7, og ja, jeg begynte å se det på kroppen at det satt sine spor. Selv om jeg fortsatt er slank, ville jeg virkelig ikke ha alle sideeffektene med å spise godteri. 

Derfor har jeg gjort en del tiltak for å minimere inntaket av søtsaker. Siden jeg vil anta at jeg ikke er den eneste som sliter med å kutte ut søtsakene, vil jeg dele det som har fungert for meg, og som forhåpentligvis kan fungere for deg.

En dag i uka
- Jeg gir meg selv lov til å spise alt av søtsaker på lørdager. Da er det mye lettere når jeg går igjennom uka uten søtsaker, siden jeg vet at jeg kan snart kose meg meg søtsaker. Hver søndagsmorgen kaster jeg alltid alt av godteriet som er igjen fra lørdagen, slik at jeg ikke begynner å spise det dagene etter. 

 

Sunn snacks 
- Jeg elsker å spise bær, nøtter og frukt. Så det passer jeg på å alltid ha tilgjengelig så jeg kan spise det når jeg er småsulten eller kjenner at søtsuget kommer. Hvis jeg skal se på film eller bare tv om kvelden, og vil kose meg med litt ekstra godt pleier jeg å mikse holiday dipmix med rømme, og spise litt grønnsaker som gulrot og brokkoli ved siden av. Det er faktisk veldig godt! 

 

Vann
- Selv drikker jeg nesten ikke brus, så for min del har jeg ikke trengt å kutte ut det. Men om du er en brusdrikker, bør du holde brusdrikkingen til den ene dagen i uka. Prøv å få i deg nok vann igjennom dagen, så du holder deg hydrert. Da minsker du søtsuget og du blir ikke like lett slapp. Et lite triks kan være å alltid ha en flaske med vann stående på arbeidsbordet der du jobber, og en i veska, så du alltid har vann tilgjengelig. 

Havregrøt
- Ok, denne er kanskje litt sær. Men jeg spiser havregrøt til frokost hver eneste dag. Da blander jeg 1 dl lettkokt havregryn med 3 dl melk, og koker det i et par minutter. Havregryn er en av "de gode karbohydratene" så denne gir deg ingen blodsukkerstigning, som gjør at energien holdes jevn, i tillegg til at du holder deg mett mye lengre enn hvis du spiser loff med nugatti til frokost. Jeg har også merket at jeg får mye mindre søtsug når jeg har spist havregrøt til frokost. 

 

Spis nok mat
- Noe som jeg merker veldig fort, er at hvis jeg har slurvet litt med måltidene, og ikke spist nok mat, blir jeg ekstremt søtsugen. Men så fort jeg har spist en god middag går søtsuget over igjen. Så mitt tips er; spis en god porsjon sunn middag før du rekker etter godteposen. 

 

 

Holder du deg unna søtsaker?Forresten; akkurat nå har jeg nettopp lagt ut en konkurranse på min facebookside, der dere kan vinne alt på bildet under! HER finner du konkurransen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ukens spørsmål #109

Blir du ofte gjenkjent på gata når du er ute i Oslo? Og hvis du blir det, hva syntes du om det?
- Ja. Som regel hver gang jeg går igjennom Karl Johan eller Bogstadveien er det en del som stopper meg og vil ta selfie, eller så bare stirrer de veldig. Jeg syns det alltid er like koselig hver gang noen av dere kommer bort for å si hei, eller spør om en selfie! Så ikke vær redd for å gjøre det :-)

 

Når du og perfedrik fytter sammen skal du få deg bil da?
- Det er jeg ikke sikker på enda. Per Fredrik har allerede bil, så vi kommer nok til å bruke den for det meste begge to. Men jeg ser ann litt, og jeg trenger bil eller ikke. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Klippet du extensionene dine når du hadde Clip On Extensions?
- Når det kommer til extensions generelt bør man aldri klippe de før de trenger å bli klippet. Selv har jeg merket at de blir mye fortere slitt om man klipper de med en gang man får de. Så jeg anbefaler å vente til du har brukt de i 1-2 måneder, og stusse de litt da. 


Hvor kjøpte du kokosoljen du brukte i hårkur innlegget?
- Den kjøpte jeg på en helsekost butikk på Frogner. Husker ikke helt hva den heter. Men tror du kan få tak i kokosoljen i de aller fleste helsekost butikker. Eller så har de sikkert mange andre gode kokosoljer, om de ikke har akkurat den typen jeg kjøpte.

Hei! Jeg leser at man skal vaske kokosoljen ut med sjampo. Jeg bruker ikke sjampo lenger, men er stor tilhenger av balsammetoden. Kan man vaske ut oljen med balsam, eller MÅ man ha sjampo for å få den ordentlig ut?
- Jeg vil tro at du må bruke sjampo. Men jeg er faktisk ikke sikker på om det holder med kun balsam. Du får nesten bare teste ut, og si gjerne ifra hvordan det gikk! 

 

Hvor har du kjøpt arbeidsbordet som dataen står på?
- Det er kjøpt på IKEA. Selve bordet heter "linnmon" og skuffeseksjonen heter "alex". Marmoren på toppen har jeg limt på selv, som et lite DIY prosjekt for å piffe opp bordet. Se hvordan jeg gjorde det HER


 

Hvilken telefon har du?
- Jeg har nettopp kjøpt iPhone 6s i rosegull farge, og elsker den! 


 

Så flott du er! Lurer på om du har løsvipper på her? Det så i i hvert fall naturlig ut.
- Tusen takk! Jeg har nettopp satt på 3D vippe extensions hos Spa Miami i Oslo, så det er de vippene jeg har på meg på bildene. Hvilken frisør har du? Har hun en frisørsalong, eller jobber på noe sted i oslo?
- De siste årene er det kun venninnen min Susanne som fikser håret mitt. Hun setter alltid på hair extensionet mitt, fordi det er kun hun som virkelig forstår hvordan jeg vil ha det, og som gjør at det ser smashing ut hver gang! Hun har dessverre ingen salong eller jobber i noen frisørsalong, så dere får ikke bestilt time hos henne. 


 

Lurer på om du har noen planer til sommeren?
- Jeg er litt sånn at jeg liker å gjøre ting spontant, så jeg har faktisk ikke lagt noen spesielle planer for sommeren. Per Fredrik og jeg flytter snart inn i huset vårt sammen, så jeg tror nok vi har en god del å holde på med der, i tillegg til at vi kommer nok til å være en del hjemme i Sandefjord og bare nyte sommeren. Men noen utenlandsturer skal vi ikke se bort ifra at plutselig skjer! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

PS: Følg meg gjerne på facebook for å få oppdateringer hver gang jeg legger ut nye blogginnlegg.
Trykk HER for å følge!

Null privatliv!

Wow, for en lang dag dette har vært! Per Fredrik og jeg har kjørt Sandefjord rundt, og valgt ut peis, fliser, og ting til studioet til pf i hele dag. I tillegg har vi vært innom huset vårt en tur, og sett litt. Snekkeren har kommet veldig langt med å legge gulvet, og herregud så fint det blir! Vi har gått for lys grå laminat og lysegrå panelvegger. Hvis du vil se en sneakpeak, kan du se bildet jeg la ut på facebooksiden min HER. Hele kjøkkenet er også rivd, og nytt kjøkken har nettopp kommet fra IKEA. Så det er fortsatt mye som må fikses. I tillegg må hele studioet til PF bli ferdig, også må vi jo kjøpe møbler, og sette inn walk in closet til meg. Så vi er virkelig ikke i mål enda. Men nå nærmer det seg heldigvis! Jeg kan ikke forklare hvor deilig det skal bli å flytte.

Altså, Oslo er fint, men jeg er så lei crazy naboer og bitte liten leilighet. Så ja, nei, jeg har virkelig ikke ord for hvor deilig det skal bli å få litt mer privatliv. Altså, om jeg ikke har lukket igjen gardinene føler jeg meg så overvåket. Senest her om dagen hadde jeg glemt å lukke igjen gardinene fordi jeg hadde luftet, og før jeg vet ordet av det står det en gammel mann og stirrer inn i leiligheten min. Ææææ, creepy!

I tillegg er det så utrolig dårlig isolert her at jeg hører alt naboene gjør og sier, og visa versa for å si det sånn. Kan ikke snakke i telefonen uten at de hører meg engang.. Så litt privatliv blir ikke feil nå kjenner jeg!


Ah, nå kjenner jeg at jeg er så utrolig klar for litt lørdagschill, og full avslapping. Her snakker vi candy, blindspot på streaming, gulrot og dipp, ligge under pleddet i sofaen, og bare ta det helt med ro!

BTW; Bildene er forresten ikke tatt nå. De tok jeg for et par dager siden, da jeg så litt mer fresh ut enn nå. For akkurat nå sitter jeg nydusja med vått hår, i rosa kosedress og har null sminke på. Hehe! Kjolen (two piecen) er forresten fra Nelly, men jeg finner den dessverre ikke igjen, så er redd den er utsolgt! 

DIY: Slik kan du lage din egen highlighter!

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på å bruke highlighter. Det får virkelig kinnene og under brynene til å poppe frem litt ekstra. Men ofte syns jeg det er vanskelig å finne en highlighter som virkelig popper frem, og gir den ekstra gløden. Derfor har jeg prøvd meg litt frem på egenhånd, og funnet ut en veldig enkel og genial måte for å akkurat den fargen og shimmeren jeg ønsker. 


 

Det eneste du trenger er litt fuktighetskrem og en øyenskygge i den fargen du ønsker å ha highlighteren. Skal du på fest eller bare vil at det skal poppe ekstra frem, er hvit med shimmer i, perfekt. Hvis du vil ha en litt mer tonet ned kan du ta en lys nude med shimmer i. 


Slik gjør du: Skrap av litt øyenskygge og lett det på en plate. Deretter tar du bittelitt krem som du blander sammen med øyenskyggen du har skrapt av. Bland dette godt til det ikke er noen klumper igjen. 


Deretter er det bare å påføre der du ønsker å bruke. Jeg highlighter som regel på nesetippen, under ytterste delen av øyenbrynet og på toppen av kinnbena. 
 ...og slik blir resultatet! Nice and glowy! 

Bruker du highlighter?

 

PS: Følg meg gjerne på facebook for å få oppdateringer hver gang jeg legger ut nye blogginnlegg.
Trykk HER for å følge!

Skjønner ikke hvorfor jeg har ventet så lenge!

Nå har jeg endelig kjøpt noe, som jeg virkelig ikke aner hvorfor jeg har ventet med. Nemlig, en ny iPhone! Den gamle iPhonen min sang virkelig på siste vers, selv om jeg kun hadde hatt den i 9-10 måneder.. Men gud så deilig det var å endelig kjøpe ny tlf. Denne kan jeg faktisk ta bilder med, og den henger seg ikke opp 24/7. Ah, for en fryd! Også er den jo også rosa! Min favorittfarge. Så det er et ekstra stort pluss! 

Mens jeg var ute og shoppet ny tlf, og en haug andre viktigheter, fant jeg denne skinnjakken på Zara. Altså, den er litt knæsj. Men jeg bare elsker den! Syns den er den perfekte kombinasjon av rocka siden det er skinnjakke, og søt siden den er blå, men fordi den er blå blir den liksom ikke for søt. Om dere skjønner? Jeg elsker den i alle fall! Snittet på den er også helt fantastisk!

Nå skal Per Fredrik og jeg snart en tur til det nye huset vårt og se hvordan det ligger ann. Vi har snekker som har revet hele det gamle kjøkkenet og gulvet, og som skal snart sette inn det nye fine kjøkkenet. Åååååh, som jeg gleder meg til å flytte inn i det nye huset! Ca 2 uker igjen nå, så flytter vi! Wiiii!

12 Ting som irriterer meg

Det nye Instagram ikonet. Aldri sett noe så jalla og billig før. Savner det gamle koselige ikonet allerede 

Når sokkene sklir ned i skoene. Altså, finnes det noe mer irriterende?

Naboer som snakker veldig høyt midt på natten så man ikke får sove. Velkommen til #oslolife eller #fml

Byggingsarbeider som vekker med 8:00 hver morgen. Girl, jeg jobber for meg selv. Hvilket betyr at jeg vil sove til 10:00...

Folk som tar bilder av maten sin på Instagram, pynter det skikkelig opp også bruker de frosne jævla bringebær 

Folk som snakker om seg selv i 3. Person. Det er så cringe! "Så fornøyd hu da" på en selfie av seg selv. Altså hva faen..

Jenter som mener at de kun kan være feminister hvis de barberer seg på hodet eller har 50 talls rett pannelugg, lar niplene henge løs, bruker rød leppestift og aldri barberer hverken leggene eller under armene. Girls; det går helt fint ann å være feminist selv om du bruker sminke og pynter deg. 
EDIT: Det jeg mente med dette punktet er at man kan være feminist, selv om man faktisk liker å bruke sminke og liker å pynte seg ekstra. Er så lei av at mange har den oppfatningen at man kun kan være feminist om man ser ut som det jeg skrev ovenfor. Poenget mitt er rett og slett at man kan være feminist uansett hvordan man ser ut. Hår på hodet eller ei ;-)

Når frisører på TV ikke klarer å sette på hair extensions så man ser så utrolig tydelig der det naturlige håret slutter. Modern family er et prakt eksemplar på jævla dårlige frisører 

Når folk putter melis på alt mulig. Nei, jeg vil ikke ha melis på kanelsnurrer min takk.

Når folk prøver å leke verdenskjent så de skriver "studert på Harvard universitet" og "bor i los Angeles" når de egentlig bare har gått på Drammen VGs og fortsatt bor hos morra si 

Når folk skal skrive "first", "1", "2" osv i kommentarfeltet. Altså for faen da. Hvorfor ikke faktisk gidde å skrive noe hyggelig isteden? Neida, sleng på en meningsløs kommentar som jeg kan love deg at jeg sletter før du rekker å si "first" :-))

Når man går inn i en butikk, og de ikke spiller av noe som helst musikk, og man gjerne er den eneste kunden. Kleint. 

 

Så utrolig mye har forandret seg på 1 år..

Har du noengang sett tilbake på livet ditt, og sett hvor mye ting er forandret? I mitt tilfelle har alt forandret seg helt ekstremt på litt over ett år. For ett år siden bodde jeg i kollektiv med 3 andre jenter, der jeg hadde et rom på 9 kvm. Jeg hadde kommet ut av et ganske shitty forhold, der jeg helt ærlig ble behandlet ekstremt dårlig. Inntekten min var veldig ustabil, og enkelte måneder slet jeg med å få endene til å møtes.  

Nå derimot, er livet mye bedre enn jeg noensinne kunne drømt om. Jeg har en så utrolig fantastisk kjæreste, som er støttende, snill og kjærlig. Vi skal snart flytte sammen i et veldig stort og fint hus. Og fordi jeg er med i Nettavisen, tjener jeg veldig godt, og sliter aldri med å få endene til å møtes. Det er så utrolig hvor mye ting kan forandres på kun ett år. Man kan gå fra å ha et liv der man har det ganske tungt, og sliter på mange fronter, til å ha et helt fantastisk liv. Hvis du er i en dårlig livssituasjon, så husk på at ting kan endres, og bli mye bedre enn du noensinne tørr å drømme om. Men for at ting skal bli bedre, må du jobbe for det. Og du må aldri slå deg til ro med å leve i en dårlig situasjon.

Uansett, tenkte jeg kunne dele noen koselige bilder fra her om dagen, da Per Fredrik og jeg dro på Feinschmecker i Oslo, og spiste en veldig god 5 retters. Skal du besøke en restaurant med michelin stjerne i Oslo, bør du ta en tur innom denne! 

 

Hvordan var livet ditt for ett år siden, vs nå?

Video: Snapchat Q&A!

Nå syntes jeg det virkelig var på tide med en ny snapchat Q&A, der jeg åpner videoer dere har sendt inn med spørsmål, og svarer på de. I videoen svarer jeg blant annet på; Beste minne fra 2015, Hvor lenge det er til Per Fredrik og jeg flytter sammen, Om jeg gruer meg til å flytte vekk fra leiligheten min, om jeg noensinne blir lei av youtube og mye mer! 

Setter veldig stor pris på om du har lyst til å abonnere på kanalen min, HER

Effektiv hjemmetrening på kun 20 min!

Enten om du er en student som er midt i eksamensperiode, har en hektisk hverdag, eller rett og slett ikke vil bruke så mye tid på trening, er dette programmet perfekt for deg. Hele programmet tar kun 20 minutter fra start til slutt, og du trenger ikke noe utstyr, annet enn en stol / sofa og et pledd / matte å ligge på.

Programmet tar for seg hele kroppen, og det er høy intensivitet så her trener du både kondisjon og styrke. Gjør du dette programmet 2-3 ganger i uka er du på veldig god vei mot å få en sprekere og sterkere kropp!

Start

Oppvarming: 3 min hoppetau / 3 min jogging på stedet

Øvelser: 

Squats (som vist på bildet under): 15 repetisjoner. Her trenes både rumpe og lår

Dips: (som vist på bildet under): 15 repetisjoner. Her trenes triceps og bryst

Pause: 30 sekunder


Leg down (som vist på bildet under): 10 repetisjoner. Her trenes mage


Push ups (som vist på bildet under): 10 repetisjoner. Her trenes armer og bryst

Pause: 30 sekunder

Glute bridge (som vist på bildet under): 15 repetisjoner. Her trenes rumpe og lår

Planken (som vist på bildet under): 30 sekunder x 2, med 15 sekunder pause mellom sett. Her trenes kjernemuskulaturen

Pause: 30 sekunder

Leg down (som vist på bildet under): 10 repetisjoner. Her trenes mage

Squats (som vist på bildet under): 15 repetisjoner. Her trenes både rumpe og lår

Avslutt med 3 minutter tøying.

Lykke til!

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

17 Kjoler til 17. Mai!

Nå er 17. mai rett rundt hjørnet, og jeg er i full gang med å velge ut kjole for den store dagen. Selv har jeg ikke rukket å bestille en kjole enda, men ser nå at jeg burde gjøre det asap, siden det kun er en uke igjen, og det er mange helgedager i mellom. Så her må det bestilles hvis jeg skal rekke å få kjolen før nasjonaldagen.

Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste som ikke har valgt ut kjole enda, så derfor vil jeg hjelpe dere å gjøre det litt lettere med å velge ut kjole. Her har jeg plukket ut 17 forskjellige favoritter, der alle koster fra 149,- til 719,-. Flere av kjolene er også på salg, og de er rabattert opptil 60%. Så her kan du gjøre et kupp!

// reklamelinker


HER  /  HER  /  HER
HER  /  HER  /  HERHER  /  HER  

HER  /  HER  /  HER

 

HER  /  HER  /  HER


HER  /  HER  /  HER

 

Hvilken kjole likte du best?

Skulle ønske jeg visste det tidligere

Som ung voksen er det mange ting jeg har måttet feile og lære av. Det er så mange ting som jeg skulle ønske at noen fortalte meg da var jeg yngre, som kunne spart meg for så mye stress og problemer. I dag har jeg litt lyst til å være den personen for dere. Jeg vet det er mange av dere som leser bloggen min som er unge, og er på et sted i livet der mye er nytt. Derfor kan et par gode råd komme godt med.

- Solarium. Men unntak av det siste halvåret, har jeg tatt solarium jevnlig siden jeg var 12 år. Jeg tenkte alltid at det ikke kom til å være noe stress, eller problemer med huden før jeg var typ 40 år. Problemet for min del er derimot at mye av huden min har på en måte blitt brent bort, som har gitt meg en hud som er veldig tynn og som fort får kviser. Ikke kult å slite masse med kviser, i en alder av 23 år. Thank god for gode hudpleieprodukter sier jeg bare..

- Selv om det var ganske kjedelig og noe slit, er jeg glad jeg har jobbet helt siden jeg var 15 år. Det har lært meg så utrolig mye, og hjulpet meg å komme igang med å drive et eget firma. I tillegg har det lært meg at man må jobbe for å få ting.

- De vennene man har på ungdomsskolen og videregående, blir sakte men sikkert borte. Man vokser fra hverandre, og man flytter ofte til forskjellige steder. Derimot er det de vennene man får når man har bikket 20 man oftere beholder. 

- Tren fra du er ung, så det blir en naturlig del av hverdagen. Jeg sliter veldig med å få trening til å bli en del av hverdagen, fordi det aldri har vært det. Hele barndommen og tenårene hatet jeg alt av trening, og begynte ikke med trening før jeg var 17/18.

- Alt ordner seg, om du ordner opp i det. Er det en ting jeg har lært, så er det at hvis man vil at noe skal skje, må man gjøre det selv. Det er ingen som magisk kommer for å sette opp IKEA hylla de, og det er ingen som magisk vet at du vil ut og feste i kveld. Let the world know. Lær deg å sette opp IKEA hylle selv, og tørr å ringe en venninne eller 5 for å dra ut. 

- Ikke bry deg om hva andre tenker om deg. På ungdomsskolen skilte jeg meg til tider ut i klesstilen. Den ene dagen kunne jeg kle meg som tidenes mest rocka person, og etter det kunne jeg være en brunkrem med jente på. Jeg fikk ofte høre det av andre at de alltid skulle rakke ned på hvordan jeg kledde meg og så ut. Heldigvis lærte jeg meg etterhvert å ikke bry meg om andres meninger, men det var noen perioder der jeg var mye sinna på andre mennesker. 

- Ikke ta imot dritt fra andre. Denne henger på en måte sammen med det forrige avsnittet. Men denne går mer på andre ting. Tidligere har jeg hatt jobber der jeg har tatt imot aaaaalt for mye dritt fra sjefer og andre ansatte. Rett og slett fordi jeg ikke turte å si ifra, fordi jeg var redd for å få sparken. Senere har jeg funnet ut at det er noe som heter arbeidstilsynet, som faktisk kunne hjulpet meg. Men den gang ei. Nå som jeg jobber for meg selv trenger jeg ikke å ta imot dritt fra noen som helst, uten å kunne si ifra tilbake. Det samme gjelder for dere, si ifra om noen behandler deg urettferdig. Det er faktisk ikke OK!

- Ikke overnapp brynene dine. Det har seg nemlig slik, at de vokser aldri tilbake like tykke som de en gang var. Så ikke overnapp de så de blir 2007 pornostjerne tynne. Det er ikke pent! 

- Tenk over hvilke mennesker du har rundt deg. Selv har jeg hatt altfor mye dritt mennesker rundt meg, som ikke har ønsket meg noe godt. Slike mennesker sliter på psyken, og man blir bare sliten av de. Mitt tips; om en venninne eller kjæreste ikke behandler deg bra, kutt de rett ut av livet ditt. Det finnes millioner av andre mennesker der ute, som faktisk kommer til å behandle deg bra. 

 

Hva skulle du ønske at du visste tidligere?

 

Er så utrolig overlykkelig over at

Mandag, og endelig en ny uke! Jeg har nettopp blitt ferdig med å planlegge uken, og er klar for en ny uke med masse morsomt på planen! Denne uken har jeg satt opp masse morsomme blogginnlegg, som jeg kribler i fingrene etter å skrive! I tillegg har jeg et spennende møte i morgen med United Screens der vi skal gå igjennom kanalen min, og finne ut hva jeg kan gjøre bedre. Så det gleder jeg meg til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men uansett, i går var en skikkelig busy dag. Jeg rakk å gjøre så uendelig mye, og på toppen av det hele rakk jeg å avslutte dagen med en god middag på Olivia Aker Brygge med Donna. Vi hadde ikke sett hverandre på et par måneder, så vi hadde mildt sagt en god del å catche up med. Så vi ble sittende og spise og skravle i noen timer. Og jeg er bare så utrolig overlykkelig over at vi kunne faktisk sitte UTE til langt utpå kvelden.

Altså, jeg kan ikke få sagt det nok ganger, men jeg er så glad for at sommeren endelig er her! Det er bare et eller annet med sommeren som gjør meg skikkelig glad, og gjør at jeg vil finne på mye mer ting. For ikke å snakke om å trene ute. Det er så deilig det! Og jeg gleder meg til å gjøre det enda mer! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bare knipse noen bilder til et innlegg som kommer i kveld, også bærer turen ut i Bogstaveien eller i Karl Johan for litt shopping. Trenger virkelig litt nye klær, og en haug andre ting. Eller, trenger er vel å dra på litt, men at jeg vil ha litt nye klær, er vel mer riktig. Hehe! 

 

Slik trener jeg intervaller!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en veldig deilig treningstur. Været er så fantastisk at jeg kunne virkelig ikke kun sitte inne i dag, så derfor tok jeg på joggeskoene og hoppet inn i treningsklærne og stakk ut. I dag ble det 8x2 intervaller. Der jeg løp 30m så fort jeg kunne i oppoverbakke, gikk sakte tilbake, og løp opp igjen.

Dette gjorde jeg 8 ganger på rad, tok en 3 minutterspause også kjørte jeg 8 runder igjen. Deretter ble det noen dips og push ups inntil benken, før jeg gikk 3 km hjem igjen. Altså, en veldig deilig treningsøkt! 


Nå skal jeg ned til Aker Brygge og spise middag med Donna. Føler jeg ikke har sett henne på evigheter, så det blir veldig koselig å catche up på alt som har skjedd. Hun har blant annet blitt forlovet, så det er veldig stas! Uansett, håper dere har kost dere masse ute i finværet i helgen. Det har i alle fall jeg gjort! 


 

Ukens spørsmål #108

Jeg lurte på når skal dere begynne å innrede, og når dere flytter inn?
- Vi har allerede begynt med å rive vekk det gamle gulvet, og legge nytt. Snart får vi også kjøkken, så det blir også satt inn. Regner med at vi flytter inn om et par uker. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Når flyttet du fra Hokksund?
- Jeg flyttet derfra før første gang juli 2011 da jeg var 18 år. Men da bodde jeg i Bærum i kun 3-4 måneder, også flyttet jeg tilbake igjen. Men når jeg flyttet ordentlig vekk fra Hokksund var august 2014. Da flyttet jeg til Oslo. 

 

Hvorfor har du en negl som er annerledes farge enn de andre neglene? :) (har sett flere har det)
- Fordi jeg syns det er fint. Rett og slett! Hva var din første jobb, og hvordan var det og hvor gammel var du da?
- Min første jobb fikk jeg da jeg var 15 år. Det var telefonselger. Ganske kjedelig jobb, men fordi jeg fikk jobbe med venninnen min ble det ganske gøy! 

 

For noen innlegg tilbake hadde du et beige bukse med høyt liv fra bikbok, lurte på når du kjøpte dem? Lurer på om de fortsatt er ute i butikk, de var superfine!
- I know, de er så fine! Og ikke minst comfy. Du finner de HER (reklamelink)Hei Stina! Tenker du på å ha et eget filme rom? Hvor kameraet og lyset++ står klart? Eller vil du filme rundt om i huset? 
- Jeg skal ha et eget rom der jeg har pc og sminkebord. Men skal nok filme litt rundt i huset. Syns det er bedre fordi da kan jeg variere mer hvor jeg filmer. 

 

Jeg vet dette ikke handler om innlegget men når kommer den nye lørdags videoen?
- Jeg har faktisk bestemt meg for å ikke lage flere lørdagsvideoer. Dere har spurt lenge om jeg kunne lage flere videoer, men nå som jeg har begynt å legge ut videoer får hver video mindre visninger, enn før. Derfor vil jeg heller legge ut en video hver onsdag + eventuelle annonsørvideoer. Slik at dere rekker å se alle videoene jeg legger ut. Det tar også ekstremt mye tid å lage hver enkelt video, og derfor vil jeg heller legge ut færre så hver og en blir i god kvalitet og morsom for dere å se. 

 

Etter de 30 dagene med squat challenge. Hva da? Skal vi fortsette og gjøre det? og hvor mange da i så fall.
- Squat challenge er en smart måte å komme igang med treningen på, eller lære seg å legge mer vekt på styrketreningen. Etter challengen er ferdig bestemmer man selv hva man vil gjøre. Men jeg anbefaler dere å begynne med "vanlige" squats der man gjør det med vektstang på treningsstudio. Når du tar bilder av deg selv, tar du bilder offentlig steder, eller gjemmer du deg et sted der ingen ser deg liksom hehe. Og hvis du tar bilder offentlig foran alle, synes du det er litt kleint? 
- Jeg prøver som regel å ta bilder på steder det ikke er så mange tilskuere. Rett og slett fordi det er så kjedelig å vente på at folk skal gå forbi sånn at jeg kan knipse bilder. Men det går som regel greit, og jeg syns ikke det er noe kleint. Det hender selvfølgelig noen ganger at folk skal glane så mye at de nesten vrir av seg nakken, men da syns jeg det er mer kleint for dem sin del. 

 

Hvilket leppestift brukte du på disse bildene ?
- På dette bildet, og flere bilder der dere har spurt om hvilken leppestift jeg bruker er det "INGLOT hd lip tint #17" jeg har brukt. Den sitter utrolig bra, og matter ned leppene på en helt fantastisk måte!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du operert ut mandlene? Vet dette er et teit spørsmål
- Det har jeg faktisk. Gjorde det da jeg var 3-4 år gammel fordi mandlene var så store at jeg nesten ikke fikk spise. Jeg gjorde det på Kongsberg sykehus, hvor de som gjorde det gjorde en så ekstremt dårlig jobb at jeg holdt på å dø. Hadde det ikke vært for at mamma fulgte med ekstremt mye og fikk legene til å åpne øynene på hva som skjedde, hadde jeg ikke vært her i dag. Så ja, å fjerne mandlene er ikke bare-bare. Spesielt ikke hvis visse inkompetente mennesker gjør det. 
 

Kommer leiligheten din ut på finn?
- Den har allerede vært ute på finn, og er allerede solgt. 

Min hudrutine!

// Sponset

De siste 3 månedene har jeg testet ut en ny hudpleieserie, som virkelig har hjulpet huden min til å bli mye finere. I videoen under forteller jeg om hele hudpleierutinen min, hvilke produkter jeg bruker, og hva de gjør, i tillegg forteller jeg også hvordan jeg bruker de og hvor ofte.

Produkter kan du kjøpe her

Rabattkode: "STMRC" for 15% rabatt, gjelder også allerede rabatterte varer. 

Mail: post@hudeksperten.no for hjelp til å sette sammen din hudrutine.

Denne hårkuren må dere teste ut!

Tidligere denne uken skrev jeg et innlegg med masse tips til hvordan man kunne få lengre hår (innlegg kan du lese HER). Nederst i innlegget skrev jeg om viktigheten av hårkurer, og at jeg skulle skrive om en ny metode som er billig og genial. Selv har jeg testet dette ut et par ganger, og jeg er forelsket! 

Hårkuren er nemlig kokosolje! Whaaaat! Kokosolje har blitt veldig hot på markedet det siste året, og mange bruker det både i maten og til skjønnhet. Selv har jeg testet ut å bruke kokosolje i håret, og det er ga virkelig håret en helt ny glans og mykhet. 

Måten jeg gjør dette på er at jeg tar ca 1 spiseskje med kokosolje, tar det i en bolle, og varmer det i mikroen i ca 10-15 sekunder. Deretter rører jeg rundt før å sjekke at alt er smeltet. Kokosoljen blir veldig flytende så jeg tar som regel bare litt og litt i hånda, og påfører det i håret. Jeg påfører det fra skulderlengde og nedover. Deretter lar jeg oljen være i håret i minst en time, men man kan godt også la det være i over natten. 

Siden oljen er ganske rennende pleier jeg å flette håret i en slak flette, og ta en plastpose over slik at det ikke drypper olje på møblene mine. 

Når oljen har sittet i den tiden jeg ønsker, skyller jeg den ut i dusjen. Deretter vasker jeg hele håret med shampo, og avslutter med balsam i lengdene. Du kan forresten velge hva slags kokosolje du ønsker, men det er viktig at den er kaldpresset og helst økologisk. 
 


Har du testet ut kokosolje hårkur?

Kanskje det er en del av å bli voksen?

Helt siden jeg flyttet for meg selv, har jeg virkelig fått opp øynene for de små gledene i livet. Kanskje det er en del av å bli voksen? Midt oppi alt kaoset av voksenting som å jobbe heltid, betale regninger, handle inn mat og vaske leiligheten er det noen gleder jeg setter ekstra stor pris på. Som det å kjøpe inn blomster, og pynte i den nyvaskede leiligheten med blomster. Det gir en slags glede som ikke kan beskrives. Men det er som en liten varm følelse. 

Siden jeg jobber for meg selv har jeg egentlig aldri hverken helg eller ferie. Men fordi jeg liker å gjøre litt forskjell på helg og hverdag, gjør jeg noen småting. Som at jeg kun spiser godteri på lørdager. Da er det bare å gomle i meg litt smågodt. I tillegg pleier jeg alltid å rydde og vaske leiligheten skikkelig så den er helt shinet for helgen.

Men den ene tingen jeg alltid prøver å gjøre, er at jeg handler inn blomster for helgen. Gjerne en bukett med lyserosa roser, eller en bukett pioner. Det gir liksom den ekstra piffen på at det er helg. Er dere ikke enige? Kanskje noen av dere som har samme "tradisjon"?Foto:
Line


 

Uansett, håper dere får en helt fantastisk helg. Husk å nyte det fantastiske været som er ute nå! For plutselige begynner det å regne igjen!

Virituell virkelighet og fredagschill!

Endelig fredagskveld, og pizzaen står i ovnen. Per Fredrik og jeg er mildt sagt klare for en chill kveld etter å ha vært rundt i Oslo i hele dag. Dagen har vært full av bildeknipsing, møter, lunsj på oslos beste burito sted som jeg ikke husker hva heter, filming, dra innom huset vårt og se hvor langt snekkerne har kommet, og nå er vi endelig hjemme hos Per Fredrik. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I kveld står crash bandicoot og HTC vive på planen. Vi har litt fast tradisjon at vi alltid spiller crash bandicoot på de fredagene vi er hos PF, og for å gjøre det litt ekstra morsomt har vi gjort det om til en drikkelek, der vi må drikke hver gang vi dør i spillet. I og med at vi har kommet til over 70% fullført, er det sykt vanskelig nå, så vi blir alltid ganske godt brisne innen den første halvtimen. Haha! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

PF har også kjøpt et nytt spill, eller en spillkonsol som er virituell virkelighet. Der man tar på seg briller, holder en konsoll i hver hånd, også lever man seg inn i en annen verden. Jeg skal teste ut spillet for første gang i kveld, så jeg gleder meg veldig. Tror jeg kommer til å freake ut ganske mye! PF skal forresten filme meg, så kanskje det kommer på bloggen. Hehe!  

Hva er dine planer for kvelden?

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

 

Must have i Oslo

Ååååå, endelig er sommerværet kommet til Oslo, og jeg kunne ikke vært mer overlykkelig! Jeg er en skikkelig "vær-person" og jeg blir så glad når det endelig er fint vær. Da er det så mye lettere å gå ut og være sosial, og man kan endelig få litt frisk luft også. I går tok jeg turen ut her på Frogner sammen med Line. Vi knipset litt antrekksbilder av hverandre, handlet blomster, og stakk innom forskjellige butikker. Kjøpte blant annet en ting som jeg skal vise dere i morgen. Genial for håret! 

Uansett, her er antrekksbildene Line knipset av meg i går. Gikk for en casual city look. Med converse som er et must her i Oslo, og en hatt for å gi antrekket et lite hverdagsløft! 


Okey, hvor kult er ikke lyset på bildet over? Vurderer nesten å bruke det som header! Hva tenker dere?


Sheinside - Jakke og tee

Cheap Monday - Bukse

Converse - Sko

Ukjent - HattHar sommerværet kommet dit du bor også?

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Trend alarm: Hair tattoes

Har dere sett den nyeste trenden på instagram? Hair tattoes! Personlig elsker jeg trenden, og syns den er perfekt om man vil pynte seg litt ekstra på sommerfesten eller festivalen. Trenden ligner litt på fjorårets trend som var gull og sølv flash tattoes på kroppen. Men i år gjelder den for håret! Selv testet jeg ut dette i går, og jeg må ærlig si at jeg syns det er dritkult! Det er forresten også veldig enkelt å påføre, og fjerne igjen. Påfør på samme måte som du ville gjort det på kroppen. Altså legg på tatoveringen, legg en våt klut over så den blir fuktig, vent 15 sekunder, og forsiktig fjern papiret. Når du skal fjerne de er det bare å bruke en kam og forsiktig børste de ut. 

Tatoveringen finner du mange forskjellige steder, og du kan bruke de som er til kroppen også. Personlig liker jeg best å kjøpe de på eBay siden det er så vanvittig billig. HER finner du et 12 brett med tatoveringer til 25,- kr. 

 

Hva syns du om denne trenden?
Er dette noe du kommer til å teste ut?

 

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Inspirasjon; Sminkebord!

I natt satt jeg våken til halv fire og planla hvordan jeg skulle innrede kontoret mitt. Jeg bladde igjennom sikkert hundrevis av bilder på Pinterest, i håp om å finne litt inspirasjon, og det fant jeg! På kontoret skal jeg ha både kontorhjørne, og også sminkebord. Så i første omgang planla jeg hvordan jeg ville at sminkebordet skulle se ut. For min del er det viktig at det blir girly, har noe rosa, litt marmor og hvite linjer.

Aller viktigst er at jeg får plass til all sminken og hårproduktene mine. Så jeg slipper å måtte løpe frem og tilbake til badet for å hente ting, slik som jeg må nå. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det blir å få et eget hjørne til å sminke meg på. Akkurat nå bruker jeg bare vinduskarmen i leiligheten min. Så dette blir stor forandring! 

Uansett, her er noen av bildene jeg fant på Pinterest av hvordan jeg vil ha sminkebordet mitt. Hvem vet, kanskje du får noe inspirasjon til å gjøre om på sminkebordet ditt?

Så her er noen bilder ala hva jeg ser for meg når det kommer til pynt og innredning. Herregud, som jeg gleder meg til å innrede kontoret mitt. Det er jo her jeg kommer til å være mest, så her må alt gjøres perfekt! 

Prosjekt: Hvordan få lengre hår!

Helt siden jeg var veldig ung, har jeg alltid hatt lyst på langt hår. Ønsket var så stort at da jeg var 15 år begynte jeg med hair extensions, og med unntak av et par måneders pause, har jeg brukt hair extensions siden den gang. Å få langt, sunt og fyldig hår er nok en drøm for veldig mange jenter, meg selv inkludert. 

Derfor har jeg bestemt meg for å starte et lite prosjekt, der jeg virkelig går all-in for å få lengre hår. Drømmen er virkelig å få like langt og tykt hår som hair extensionet mitt. Mitt naturlige hår er ca 40-45 cm langt, avhengig om man måler fra toppen av hodet (45cm) eller nederst ved nakkken (40 cm). Og med tanke på at hair extensionet er 60 cm langt har jeg en lang vei å gå. Men det er absolutt ikke umulig. Jeg må bare bruke en hel haug smarte triks!

Jeg har gjort en del research på hvordan andre jenter har fått langt hår, og siden jeg vil tippe at jeg ikke er den eneste som vil ha langt hår, vil jeg dele tipsene jeg har funnet med dere. Dette er forresten ingen reklame for noe kosttilskudd eller noe sånt. Bare så dere er klar over at jeg skriver dette innlegget, fordi jeg vil dele de tipsene jeg har funnet, med dere! 

Når det kommer til å få langt og sunt hår, er det to aspekter man må tenke over. Å få håret til og vokse, og ta vare på håret. Det er nemlig ikke sånn at man får langt hår av å kun kure det, man må pleie seg fra innsiden også. 

Så først; Hvordan får man selve håret til å vokse?

- Spis nok proteiner. Selv merket jeg ekstremt stor forskjell når jeg begynte å spise mer proteiner. Da kunne jeg nærmest se forandringene i speilet. Anbefaler dere å spise ca 1-1,5 gram protein per kilo kroppsvekt. Så om du veier 50 kg bør du spise mellom 50-75 gram proteiner i løpet av en dag.


- Drikk nok vann. For at håret skal få nok fuktighet og vokse riktig, må kroppen få nok vann. Hvis ikke håret får nok vann ender man også opp med veldig tørt og pistrete hår. Anbefaling for vann man skal drikke i løpet av en dag er 1,5 - 2 liter. Avhengig av om du trener, er ute i varmen, osv. 


- Pass på kostholdet. Det er ikke bare proteiner som er viktig. Men det er også viktig å få i seg nok vitamin B og omega 3. B vitamin finner du blant annet i; fisk, egg, ost, melk, oksekjøtt og grove kornprodukter. Omega 3 finner du i fet fisk som ørret, laks og makrell. 

Så, nå har vi funnet ut hvordan selve håret kan vokse fortere. Men vi er jo nødt til å pleie håret vi har, slik at det ikke blir slitt og knekker av. 
 

- Hold deg unna sprayer som inneholder alkohol. Dette tørker ut håret helt ekstremt, og kan føre til at håret knekker rett av. Hårspray er nok den største verstingen her. Men vær flink til å lese på ingredienslista på de andre sprayene dine også. 


- Apropo hårspray. Så er dette noe du må være forsiktig med. Det mange hårsprayer gjør, er at de nærmeste limer små hårstrå sammen, så når du går over med en hårbørste og børster over håret ditt, vil hårene bli revet fra hverandre, og ofte ødelagt. 


- Stay clear off heat. Alt av varmebehandling er veldig skadelig for håret. Hårføneren er veldig ille i og med at den gjør håret frizzy så man blir nødt til å rette / krølle håret for at det skal se fint ut. I tillegg gjør hårføneren også at håret tugger seg. Min anbefaling er; vask håret et par timer før du legger deg, sånn at håret kan lufttørke. Flett gjerne håret slik at du får fine krøller dagen etterpå. Ikke bare sparer du masse tid her, men du sparer også håret ditt for ekstremt mye varmebehandling. Om du derimot må bruke rettetang eller krølltang, anbefaler jeg deg å ha varmen på maks 175 grader, og føneren på kaldluft. - Vask håret hver 3. dag. Når du vasker håret må det igjennom mange prosesser som ofte gjør at håret kan skades, i tillegg til at det blir strippet for sin naturlige olje. Derfor anbefaler jeg å vaske håret hver 3. dag. Det kan være litt vanskelig i begynnelsen, siden man kan få fett hår, men da er det bare å bruke litt tørrshampo.

 

- Ikke klipp det. Ok, la meg være litt logisk nå. La oss si at du klipper håret ditt hver 6. uke. Da klipper frisøren av ca 2-3 cm kun for å stusse det. Men problemet er at håret ditt vokser ca 1-2 cm i måneden. Det vil si at hvis du klipper det så ofte som frisøren din ønsker, vil håret over tid kun bli kortere. Og har du noengang hørt om jenter med ekstremt langt hår, som snakker om at de drar til frisøren ofte? Nei. Det er en grunn til det. Derfor anbefaler jeg deg å kun gå til frisøren når håret ditt faktisk er slitt. Selv går jeg aldri til frisøren. Men klipper håret mitt bittelitt selv en sjelden gang iblant, om det skulle komme splittende ender. 


- Ikke bruk shampo i lengdene av håret. Når du vasker håret med shampo stripper den vekk mye fuktighet fra håret. Derfor anbefaler jeg deg å bruke shampo i hodebunnen. Håret nederst blir som regel rent nok av at det skylles med shampo fra hodebunnen, og man bruker balsam etterpå. Om du har hatt ekstremt mye produkter i lengdene på håret, bør du selvfølgelig gå over med litt shampo. 


- Be natural. Å farge eller bleke håret er helt ekstremt skadelig. Å bleke håret er som å be om å knekke håret. Så jeg anbefaler deg virkelig til å farge håret ditt til din naturlige hårfarge, så du slipper å bleke det. Er du som meg og liker å farge håret litt mørkere, anbefaler jeg deg å farge det så sjeldent som overhodet mulig.

- Alltid sov med flette. Dette vil gjøre at du unngår at håret skal floke seg i løpet av natten, i tillegg til at det ikke blir gnidd på samme måte mot puten som gjør at det knekker av. Pass på at fletten er løs, og at du bruker en strikk som ikke skader håret. Strikker med metall på er fy-fy! 


- Unngå sveiser som river i håret. Å gå med hestehale eller bun er veldig fy-fy! Ikke bare river det av hårstrå, men der man har strikken, slites håret og knekkes ofte rett av. Vil du ha håret vekk fra ansiktet på dagen, anbefaler jeg deg å heller ha det i en løs flette. 


- Kur håret. Det er viktig å gi håret litt ekstra pleie. Bruk gjerne en kur hver eller annenhver gang du vasker håret. Det vil gi det masse styrke og fuktighet, som det trenger for å holde seg sunt. Har forresten en genial kur som er både billig, og som gir håret masse glans og fukt. Skal lage innlegg der jeg forteller hele den metoden senere denne uken! Drømmer du også om langt hår?

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Kjæresten min PelleK sminker meg! Video!

I helgen var Per Fredrik hos meg, og vi testet ut en veldig morsom challenge, som en del av dere har spurt om vi kunne gjøre. Challengen er at Per Fredrik skulle sminke meg! Så vi filmet hele sminkingen, og nå er det på tide å vise dere resultatet. Til alle jenter der ute som har kjærester som ikke skjønner hvorfor det tar lang tid med sminken, vis de denne videoen. Hehe! 

 

Setter veldig stor pris på om du vil abonnere på kanalen min HER  ♥♥♥

Mine beste tips for å studere / jobbe hjemmefra!

Er du student, elev eller jobber hjemmefra? Da bør du lese dette innlegget! Selv har jeg jobbet hjemmefra i et par år, og har funnet ut en god del tips og triks for å holde konsentrasjonen oppe mens jeg jobber. Jeg husker selv veldig godt da jeg gikk på skole og prøvde å gjøre lekser. Det var som regel ekstremt lett å bli distrahert av andre ting, og ofte endte det med at jeg satt med mobilen i 40 minutter hver gang jeg hadde gjort lekser i 5 minutter.. 

Men, etter å ha jobbet hjemmefra et par år har ting forandret seg veldig. I begynnelsen var det veldig vanskelig å konsentrere seg, og man må ha litt selvdisiplin. Men ting blir enklere om du følger disse tipsene! 

- Ha en egen plass på rommet/leiligheten der du gjør lekser eller jobber. Da er du i en egen sone som kun er ment til å brukes til jobb. Selv merket jeg veldig stor forskjell når jeg bodde i kollektiv og ikke hadde en egen pult de første månedene. Det var umulig å få ting gjort. Nå som jeg bor i leilighet for meg selv har jeg et eget hjørne i stuen. Men gud som jeg gleder meg til å flytte inn i hus der jeg får eget rom som kontor. Da er det bare å lukke igjen døren og work-work-work! 

- Ha blomster på bordet. Kjøp noen roser eller en fin plante og ha den på bordet. Ofte blir vi mennesker i bedre humør av å ha blomster rundt oss, spesielt om det er roser som dufter godt, og er vi i godt humør er det lettere å jobbe. 

- Hold det ryddig og rent. Ha som regel at du alltid rydder vekk skitne kaffekopper og tallerkener. Dra gjerne over pulten med en klut så det holder seg rent rundt deg.

- Når du jobber og sitter stille daler som regel energien etterhvert, og da kan det være smart å drikke en kopp kaffe, og gjerne ha litt sunn snacks på pulten. Selv elsker jeg å gomle på bær mens jeg jobber. 

- Skru mobilen på lydløs i x antall minutter. Dette pleier alltid å hjelpe meg når jeg må "in the zone". Da sender jeg først en liten melding til Per Fredrik om at jeg er in the zone et par timer, og deretter skrur jeg av alle distraksjoner. Det pleier å hjelpe så utrolig mye! Det er få ting som er mer distraherende enn facebook, snapchat og instagram når man skal jobbe. 

- Ta pauser. Sett opp slik at du skal jobbe i 45 minutter, også tar du 10 minutters pause. Gå gjerne litt rundt og få litt frisk luft, og bruk pausen på å svare alt som kan være en distraksjon senere. 

- Pynt. Akkurat som med blomster, blir vi glade av å ha det fint rundt oss. Kjøp inn noen fine og inspirerende bilder du kan ha på veggen. Studerer du og ser frem til å reise i sommer, anbefaler jeg deg å henge opp et bilde av en fin strand på veggen. Da blir du ekstra inspirert til å jobbe deg ferdig, så du kan reise fortere! Sleng gjerne opp et par telys som lukter godt også.

- Nå kommer det litt ann på hva du skal gjøre. Men når jeg jobber med andre ting enn å skrive, pleier jeg alltid å høre på musikk på spotify. Jeg har spesielt en liste som jeg elsker å høre, og den finner du HER

- Change it up. En gang iblant blir jeg litt lei av å sitte hjemme og jobbe, og da tar jeg som regel med laptopen opp på en cafe og jobber derfra. Å endre på jobbsted iblant kan hjelpe mye. 

 

Håper disse tipsene kan hjelpe deg!

Studerer / jobber du hjemmefra?

5 Beauty hacks!

- Bruker du mørk neglelakk? Da bør du påføre 2 lag base coat for å unngå at det blir mørke flekker fra neglelakken på neglene dine.

- Alltid bruk fuktighetskrem og solkrem på halsen og hender. Det er de 2 stedene som viser aldring først.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

- Usikker på om leppestiften har riktig undertoner? Blir tennene hvitere er den riktig for deg, blir de gulere bør du styre unna. Dette kan du teste med å ta leppestift på håndbaken i butikken og holde den opp ved siden av tennene dine.

- Alltid ha kun sterk øyenskygge eller sterke lepper. Aldri begge samtidig, da det fort kan se veldig too much ut.

- Påfør foundation i nedover bevegelser,  så ansiktshårene legger seg ned.

Kall meg gjerne paranoid, men..

I helgen var det som mange av dere har fått med dere, terrorvarsel i Stockholm. Ekstremt skummelt å tenke på at nabolandet våres kan være et mål for terrorister. Per Fredrik og jeg skulle egentlig til Stockholm, siden United Screens hadde sommerfest. Men på grunn av terrorvarselen turte jeg rett og slett ikke å dra. Kall meg gjerne paranoid, men jeg tar heller litt for mange forhåndsregler enn for få. 

Men, uansett over til noe mer koselig. Siden vi ikke fikk dratt til Stockholm, dro vi heller ut og spiste litt god mat her i Oslo. Vi testet en helt ny restaurant som ingen av oss har vært på før. Men den hadde visst Michelin stjerne og var fransk, så det lød jo bra! 

Til forrett ble det fransk løksuppe og biff tartar. Jeg elsker jo tartar både når det kommer til biff og laks, så den passet meg veldig bra! Til middag ble det and på meg, og piggvar på Per Fredrik. Der fikk jeg flaks, men pf hadde ikke like flaks. Det er faktisk første gang det har skjedd når vi har spist ute, men den piggvar fisken var virkelig ikke god. Sausen smakte som sjø, haha! Men, resten var veldig bra! Og med en flaske rødvin og litt god desserter i tillegg, så ble det en veldig koselig lørdagskveld! 


 

Har du testet ut fransk mat før?
 

Ukens spørsmål #107

Hvis du ikke kunnet jobbet med blogg og youtube, hva ville du jobbet som da?
- Oi, det er vanskelig å vite. Men jeg tror nok jeg ville jobbet som journalist i et mote- skjønnhet- eller treningsmagasin. Jeg elsker å skrive, så det jeg jobber med nå er jo det som er drømmen. Men jeg ville nok skrevet noe uansett om jeg var blogger eller ikke. 


Hvor ser du deg selv om 5 år?
- Ok, den her var enda vanskeligere! Men jeg ser for meg selv fortsatt være sammen med Per Fredrik og at vi bor sammen. Kanskje er vi gift, og har barn? Jobbmessig håper jeg på at jeg fortsatt holder på med blogging og forhåpentligvis har gitt ut min egen kolleksjon innenfor sminke- eller hårprodukter. 

 

Sett du har hatt VLOG-videoer tidligere, er det noe du kunne hatt igjen?
- Absolutt! Kommer til å lage flere vlogger fremover. Både når PF og jeg skal flytte sammen, og også når vi reiser og gjør forskjellige ting. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Om du kunne endret en ting i hele verda, hva ville det være?
- Endt alle kriger. Krig ødelegger og dreper så mange mennesker at det er helt utenkelig. Så om jeg kunne endret en ting, ville jeg gjort så det virkelig ikke var en eneste krig i verden. Jeg forstår ikke hvordan det er mulig at vi i 2016 fortsatt kriger med hverandre. 

 

Jeg bare lurer på om du pleier å få besøk av foreldrene dine. Liksom, hjemme hos deg. Elsker bloggen din!
- Hehe, nei egentlig ikke. Det er som regel jeg som drar hjem til dem. Men mamma har kommet på besøk noen ganger, der vi har hatt skikkelig mor-datter dager og stukket ut og spist, shoppet og hatt det koselig sammen. 

 

Hva slags negler bruker du, og hvor ofte får du dem fikset?
- Jeg har akrylnegler. De fyller jeg på hver 3. uke på TL salongene som ligger ved Ulvenkrysset i Oslo. Der fikser flinkeste Elisabeth neglene mine. Har også prøvd gele forresten, men det ble alltid ganske fort stygt på neglene mine. Så jeg vil anbefale dere å bruke akryl.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kjøper du klær fra wow?
- Oh yes! Det er det eneste stedet de har bukser som er korte nok på beina. Jeg er ikke så veldig høy (er 160cm) så jeg sliter alltid med å finne bukser som passer på vanlige butikker. Derfor pleier jeg heller å handle bukser og noen topper, så lenge alt er veldig basic i utseendet, på wow. 

 

Hvordan anbefalinger har du for å slutte å spise godteri?
- Bytt ut godteriet med noe annet. Som regel spiser man godteri fordi man vil kose seg med noe. Så da kan du bytte ut godteriet med mye forskjellig. Men om du ser videoen under, kan du se 5 forskjellige godsaker du kan bytte ut godteriet med. Jeg vil også anbefale deg til å passe på at du drikker nok vann. Ofte om man er tørst kan det forveksles med søtsug. Så før du går til godterihylla, ta et glass vann først. 

Jeg lurer på, hvor kjøper du de fleste klærne dine?
- Det varierer veldig. Men jeg tror nok Nelly, Bik Bok, Cubus, H&M og WOW er der jeg handler oftest.
 

Hva slags vippe lim bruker du på vippene dine?
- Jeg bruker duo eyelash adhesive. Det er absolutt favoritten. Syns det limet som følger med vippene man kjøper i butikker, er som regel sjukt dårlig. Så vil anbefale dere å gå til innkjøp av duo limet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Har det noen gang hendt at blogglesere finner adressen din og kommer på døra?
- Det hendte en del ganger da jeg bodde hjemme hos mamma og pappa. Det er faktisk ekstremt ubehagelig. Når jeg er hjemme er jeg i mitt eget hjem, og det er privat. At folk tar seg den frekke friheten med at de kommer hjem til meg, er så langt ifra ok som det går ann. Uansett om man er en jente på 12 år eller en mann på 40 år, er det noe veldig galt med de som tror det er greit å dra hjem til meg fordi jeg er en blogger. 

 

Nå som du og Per Fredrik flytter sammen, og du ikke skal bo i leilighet lenger, kommer du til å få deg et kjæledyr, da? Siden du har jo sagt flere ganger før at etterhvert, når du flytter inn i et hus, så skulle du nok få deg kjæledyr.
- Vi har snakket litt om det, og tenker å kanskje få oss et kjæledyr etterhvert. Men det tar vi veldig som det kommer. Vi har ingen stress med å få oss dyr enda. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Har spurt om dette før, fikk ikke noe svar så prøver igjen siden jeg ser at du svarer her! Hvilke fouandation bruker du i "Get ready with me" videoen du la ut for noen uker siden?
- I den videoen bruker jeg "Maybelline dream satin liquid" i fargen #21 nude

 

Hvor er brillene fra?
- Er faktisk fra eBay. Link HERHvor gammel er du nå?
- Jeg er 23 år. 
 

Har dere kjøpt huset sammen, eller er det kun en av dere som eier det, eller leier dere?
- Vi har kjøpt det sammen. Vi valgte å kjøpe da det å leie blir å kaste penger litt rett ut av vinduet. Jeg har leid leiligheten jeg bor i nå i snart et år, og det er så utrolig bortkastede penger. Det er helt innafor en periode. Men når man finner et sted sammen slik som vi har, er det best å kjøpe og at vi eier det begge to. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Større rumpe på 30 dager! Squat challenge!

For en liten stund siden nevnte jeg såvidt i et innlegg at jeg har begynt med squat challenge. Det er en challenge jeg kom over på pinterest, som virkelig har gitt resultater. Selv har jeg vært litt på latsiden i vinter når det kommer til trening, så en squat challenge var helt perfekt for meg så jeg kom meg godt igang med treningen igjen. Nå er det ca 2 uker siden jeg begynte challengen, og jeg ser allerede at rumpa mi begynner å få mer volum og bli fastere. Så det er et stort pluss. Men det beste er definitivt at jeg får mer muskler, og takler gå/joggeturer mye bedre. Helsa først vet dere! 

Anyways, i og med at challenge varer i 30 dager, tenkte jeg at siden det er 1. mai i dag kan dere enkelt følge datoene i måneden, med challengen. Slik er challengen! Anbefaler dere å lagre bildet på mobilen deres, så dere enkelt kan ha oversikt over hvor mange squats dere skal gjøre hver dag! PS; Til dere som ikke vet hva en squat er. Det er det samme som knebøy. Vist på bildet under!

 

 

 

 

Er du med på challenge?