hits

mai 2015

Slik blir du sommerbrun!

// annonse

Nå som sommeren nærmer seg legger jeg selvbruningen på hylla, og er klar for å bli sommerbrun i sola. Men altfor ofte tar det veldig lang tid før jeg blir brun, og når jeg først blir brun går fargen vekk så fort jeg er ute av solen en uke eller to. Veldig kjipt! Men i år skal jeg bruke Betakaroten hele sommeren. Betakaroten gjør at man får maksimalt ut av solingstiden, og den gir også en dyp og varig brunfarge. 

Betakaroten er et helt naturlig kosttilskudd. Man tar en pille hver dag, gjerne hele året rundt for å beholde en gyllen brunfarge. Betakaroten kan også deg som ha soleksem, blir lett solbrent, eller som sliter med å bli brun.

Kjøper du Betakaroten nå, er du automatisk med i trekningen av et reisegavekort på 20'000,- kr og mange andre småpremier. Betakaroten kan du kjøpe HER

Restylane, Sharon Stone og Berlin!

Berlin var helt fantastisk! I går da jeg dere en liten smakebit av hva jeg gjorde. Men nå skal jeg fortelle dere grunnen til hvordan jeg dro til Berlin! Restylane skincare hadde bedt inn presse fra hele verden, for å snakke om Restylane. Sharon Stone har nettopp blitt frontfiguren for Restylane, og vi fikk møte henne. Jeg fikk til og med utvekslet et par ord med Hollywood skuespilleren. Kjente det kilte litt i magen da! Ble også kjent med et par svenske bloggere og en av mennene bak Finest.se. Så vi hoppet en tur inn i fotoboksen sammen og hadde det veldig gøy! 

// Turen er sponset

Et døgn i Berlin, Tyskland!

Da har jeg nettopp kommet hjem fra et hektisk, men utrolig morsomt døgn i Berlin! Selv om jeg bare var der et døgn fikk jeg oppleve veldig mye, shoppa helt ekstremt mye, og jeg fikk skravlet litt med Hollywood skuespiller Sharon Stone. Så det har vært litt av et døgn! Fikk vite om denne turen først på onsdag, så alt har skjedd veldig spontant. Men det er slike turer jeg koser meg mest på!

Grunnen til at jeg dro til Berlin, var for å være med på en pressekonferanse. Skal vise dere mer bilder, og fortelle dere mer om den i morgen. Men først litt om selve Berlin. Da jeg ankom hotellet i går hadde vi skandinavierne en kort brief og lunsj sammen. Med en gang jeg var ferdig med å spise hoppet jeg rett inn i en taxi, for å komme meg til bykjernen.Jeg hadde på forhånd sjekket opp at det var en Primark i Berlin. Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet jo at jeg ELSKER Primark. Så jeg shoppet ganske mye der! Shoppet faktisk så mye at jeg tenkte jeg kunne lage en haul video. Dere spør meg jo ofte om jeg kan lage slike videoer, så da skal jeg virkelig benytte sjansen nå! Har også filmet masse mens jeg har vært i Berlin, så det kommer også en egen video av det. 

Radiotårnet! Tysklands høyeste bygg! Var oppe i det sistgang jeg var i Berlin. Det er helt sinnsyk utsikt, så dit må du opp hvis du er i Berlin! 

Tradisjon tro - Alltid et shotteglass fra hvert sted jeg drar. Har allerede fra 7 andre land. Så denne glir rett inn i samlingen!Innlegg nr to fra Berlin kommer i morgen - Stay tuned!

På vei til Tyskland!

God morgen fra Gardermoen! Nå har jeg nettopp sjekket inn, og er klar for å spise litt frokost. Som jeg såvidt nevnte i gårsdagens innlegg, så skal jeg en tur til utlandet. Anne Victoria fra Nettavisen ringte meg i går, mens jeg var ute på joggetur og hadde et veldig spennende tilbud til meg! Som hun selv sa "Stina, du er jo ganske spontan er du ikke? Har du lyst til å dra til Berlin i morgen og møte Sharon Stone?". Og så spontan og #yolo jeg er, så sa jeg selvfølgelig ja! 

Så nå skal jeg snart ta flyet ned til Berlin i Tyskland, for å dra på pressekonferanse der Sharon Stone skal presentere et nytt skjønnhetsprodukt. Det kommer journalister og bloggere fra hele verden, så dette blir veldig spennende! 

Det er første gangen jeg noensinne drar helt alene til utlandet. Så kjenner jeg sprenger litt grenser i dag, og det er så gøy! Er merkelig nok ikke nervøs i det hele tatt!  Men det kan nok være fordi jeg reiste så mye i fjor. Så da ble jeg vandt til hele reiserutinen. 

Jeg skal tilbake til Norge allerede i morgen, så det blir bare en liten svipptur til Berlin. Helgen skal brukes til å pakke og flytte inn i den nye leiligheten, så her blir det ganske så hektisk de neste dagene!

Window-shopping på Michael Kors!

Skal knipse masse bilder, og filme på turen så dere får se alt! Tror ikke jeg rekker å oppdatere bloggen noe mer i dag. Men jeg skal prøve! Kommer i alle fall til å oppdatere i morgen! 


Som balsam for sjelen!

I morres var jeg veldig trøtt, og det var såvidt at øynene ville holde seg åpne. Heldigvis klarte jeg å komme meg opp av senga, og etter en god kaffekopp og en frokost var jeg klar for en powerwalk i Frognerparken. Litt frisk luft og morsjon hjalp veldig på trøttheten! Kjente meg så mye mer våken og frisk etter en tur på 3-4 km. Det kan virkelig anbefales! 

Tror jeg skal legge det inn som en fast rutine å gå flere turer. For det gjør virkelig godt for helse og sinn! Blir kanskje ikke noe veldig sommerkroppen 2015 av det, men den får vi heller jobbe med på gymmet. Haha! Men slike gåturer er helt perfekt hvis man har en kontorjobb. Frisk luft må man ha! 

Mens jeg var ute og gikk fikk jeg en veldig spennende telefonsamtale med Nettavisen. Jeg skal på tur i morgen! Skal ikke røpe så mye enda. Men oppdaterer dere fra Gardermoen i morgen. Hihi :-) PS: Til dere som lurte på hvorfor jeg tok så mye tog i dag. Så var det fordi jeg måtte til Hokksund og hente pass og koffert! Toget ble selvfølgelig stillstående i 40 minutter. Så det var jo greit kjipt! Men med tanke på hva jeg skal i morgen, er det ingenting som klarer å ødelegge humøret mitt!

Video: Råd til unge!

Å være ung er langt ifra lett. Det er så mange utfordringer man møter på, samtidig som man skal finne ut av hvem man er. Det er altfor lett å ta feil valg, som kan påvirke deg resten av livet. Derfor har jeg laget en video der jeg snakker med dere som en storesøster og gir dere litt råd. Råd som jeg selv skulle ønske at jeg hadde fått da jeg var yngre.  

 

10 Typiske jente-problemer!

Det er ikke alltid like lett å være jente. Spesielt ikke den tiden i måneden som tante rød kommer på tur, og alt blir helt feil! For ikke å snakke om hver gang man skal på fest, og man endevender hele klesskapet etter det perfekte antrekket. Og veldig ofte føler jeg at jeg er den eneste med disse jenteproblemene. Men det stemmer kanskje ikke helt? 

 

Aldri noe å ha på seg
- Et skap fullt av klær, men ingenting å ha på seg. Argh, noen dager får man bare ikke til å sette sammen et antrekk. Ingenting matcher, og man er drittlei av alle klærne man har! Så man ender opp med å bruke to timer på å kle på seg, halvparten av klærne ligger i en haug fordi du har prøvd de, og man får dårlig tid til å rekke de man skulle gjøre! 

Hår og negler
- Hvorfor må alltid neglene knekke? Og hvorfor vokser alltid håret så sykt treigt? Kunne det ikke bare vært noen magiske piller som man kunne ta, sånn at man hadde våknet opp dagen etter med langt og fint hår, og pene negler? Thank god for hair extensions og akrylnegler!

 

Det evige kroppsstellet
- Noen ganger blir jeg litt misunnelig på gutter. Vi jenter må barbere legger, under armene, nedentil, vi må nappe øyenbrynene, rense huden nøye morgen og kveld for å få vekk sminken og hvis vi glemmer det så mye som en dag popper det opp en haug nye kviser, hver morgen må vi sminke oss  og igjennom hele dagen må vi passe på at sminke er on-point, håret bruker vi alltid lang tid på å vaske, og når vi endelig er ferdig med å vaske det må vi føne, krølle/rette og putte en haug med produkter i det. Herregud, for et mas! 

 

Hvor pynta skal man være på fest?
- Hver gang jeg skal ut på byen eller på fest, har jeg alltid lyst til å pynte meg litt ekstra. Slenge på meg en kjole, et par høye sko, og ha på litt ekstra sminke. Men altså, det er så vanskelig å vite om man blir overpynta eller for lite pynta! Jeg må alltid sende melding til de venninnene jeg skal ut med og høre hva de skal ha på deg, og gjerne også sende et par snaps og spørre hvilket antrekk jeg burde velge!

Mensen på dårlig tidspunkt
- Selvfølgelig måtte mensen komme den ENE dagen man valgte å ha på hvite bukser. Eller nesten enda verre, mens man har sex! Ganske pinlig å se at det hvite lakenet er fylt med blod etter en liten økt. 

 

Kviser på dårlige tidspunkt
- Hvor standard er det ikke at man får tidenes største kvise midt på nesa den dagen man skal på en date? Det er nesten som at kroppen din vet at i dag må du se bra ut, så da kødder kroppen din det helt til!

Gutter
- Hvor skal jeg begynne? Er det èn ting vi jenter alltid stresser med, så er det gutter! Er gutten man er interessert i, interessert? Hva bør man sende på melding? Hva skal man tenke når han sier det ene og det andre? Aner ikke hvor mange samtaler jeg har hatt i telefonen med venninner, der vi har diskutert gutter. Det har ikke bare vært en gang for å si det sånn!

 

Regn
- Når man endelig har krøllet håret og det ser helt amazing ut, og sminken er helt perfekt, så må det selvfølgelig begynne å regne ute! Typisk er at det begynner å regne 5 minutter etter at du har forlatt hjemmet, så du har selvfølgelig ikke med paraply. Sminken begynner å renne og håret som engang så fantastisk ut, ligner mer på en våt katte. 

 

Alltid lang kø på do
- Enda en ting jeg misunner gutta. Når jeg er på byen er det alltid veldig lang kø på jentedoen. Alle jenter bruker sykt lang tid på å gå på do, og man må bruke nesten halve kvelden på å stå i kø. Er du gutt derimot, er det bare å stille seg ved siden av urinalet og sette igang.

Hair extensions
- Vel, denne gjelder ikke for alle jenter såklart. Men for oss som bruker hair extensions. Det er alltid stress for å skjule festene. Selv om man bruker hair extensions, så er man jo ikke interessert i å reklamere det veldig med å vise festene. Så man går hele tiden og sjekker om festene synes. Og skulle det komme litt vind, er det rett inn på en butikk og sjekke håret i speilet!  

 

Kjente du deg igjen i noen av problemene?

 

Ikke akkurat verdens undergang!

Her har dere gårsdagens antrekk! Valgte et litt mer sommerlig antrekk for middagsdaten med June! Syns denne genseren er så fin. Den passer liksom til alt! Uansett om det er sommer, vinter eller høst passer den inn. Og siden den er hvit matcher den nesten alle klær også. Så denne skal jeg begynne å bruke mer fremover! I dag har jeg en skikkelig to-do dag. Siden det blir litt mye å gjøre i helgen med flytting, så vil jeg lage opp et par innlegg til dere, sånn at bloggen ikke står uoppdatert. Det går  jo ikke! Verden går jo under dersom jeg ikke oppdaterer bloggen liksom. Altså, hallo! Neida, haha! Verden går vel ikke under akkurat, men jeg liker ikke å føle at jeg skuffer dere, og det gjør jeg jo hvis jeg ikke oppdaterer bloggen på flere dager! 

Genser - HER  //  Bukse - HER  //  Sko - HER
 Nå skal jeg straks begynne på et ganske morsomt innlegg, som kommer ut i kveld. Forbered dere på en god latter! 

Tidenes sterkeste..!

Nå har June og jeg nettopp vært en tur på Sudøst og spist utrolig god middag. Har hørt litt om stedet før, men jeg har av en eller annen grunn alltid trodd at det lå langt nede på Grønland, så jeg har ikke turt å dratt dit på grunn av det. Skal ikke forhåndsdømme noen, men har vært på Grønland en gang og det var skummelt i massevis! Men da June fortalte meg at det lå på Grunerløkka, måtte vi dra og sjekke det ut! Selv om jeg fikk tidenes sterkeste salat (her snakker vi brann i munnen) så var maten veldig god! Nå skal det sies at jeg er av den typen som alltid kjøpte kebab med ekstra mild dressing. Så jeg tåler ikke så veldig sterk mat akkurat. Hehe! 

Så om du vil spise god asiatisk mat i Oslo bør du ta turen innom Sudøst. De hadde også veldig god sushi (som ikke var sterk, hihi).For dere som måtte stusse over at jeg har på meg andre klær på bildet under enn på antrekksbildene, så er det fordi jeg skiftet før vi stakk ut for å spise. Rakk og ta litt antrekksbilder av det jeg har på meg nå, så det kommer på bloggen i morgen. Hihi :-)

En bloggers verste fiende!

Mandag, men fortsatt ferie, eller hva? Vet ikke med dere, men jeg er i skikkelig feriemodus! Samtidig som jeg er skikkelig i flyttemodus. Kjenner det kribler i fingrene etter å starte flyttingen. Nå er det bare en uke igjen til jeg flytter, og det blir så gøy! Men først må jeg pakke alt som er i kollektivet, også må jeg hjem en tur til Hokksund i helgen, og pakke alle tingene jeg har der. 

Siden jeg har hatt veldig lite plass i kollektivet, har jeg ikke kunnet hatt med meg alle tingene mine. Så det er masse som står igjen hos mamma og pappa. Haha, det ser nesten ut som om jeg ikke har flyttet ut engang, så ille er det! Gru-gleder meg til å gå igjennom alle tingene. For nå er det virkelig på tide å organisere hva som skal med inn til Oslo, hva som skal lagres og hva som skal kastes. Kommer sikkert til å komme over noen gamle minner på det rommet. Jeg er en skikkelig hoarder, så alt mulig rart skal alltid samles på. Haha! Her snakker vi alt fra gamle kinobilletter til inngangsarmbånd fra fester. Men det er vel kanskje flere enn meg som er sånn? (håper jeg!). 

Akkurat nå er jeg hos June en tur, og vi har nettopp tatt litt antrekksbilder. Fikk litt panikk da jeg dro hjem til henne i stad, og det plutselig begynte å REGNE. Altså, er det noe som er verre enn vind for en blogger, så er det regn! Regn ødelegger alltid når man skal ta bilder. Sminker renner, og håret som tidligere var fint og krøllete ser plutselig ut som en våt katte. Men heldigvis ble det bedre vær, så vi fikk knipset litt bilder! Nå må jeg slutte å bable om alt mulig rart, og være litt sosial med June. Blogges senere :-*

Ukens spørsmål #61

Har du noen i "kikkerten"?
- Nei, faktisk ikke. For første gang på gud vet hvor mange år, er jeg helt singel. Og herregud, så deilig det er! Det har vært så mye opp - og nedturer for meg de siste årene på det private planet, og jeg har lyst til å virkelig finne ut hvem jeg selv er, før jeg finner meg en kjæreste. I tillegg, har jeg ikke noe tid til kjæreste heller. De tar opp altfor mye tid!  

 

 Hvor er den beige/hvite skinnjakken du hadde over den blå kjolen på 17. mai fra? Den var så fin!
- Den er kjøpt på Pimkie i Portugal. Vet de har Pimkie i Frankrike også. Men de har den ikke i Norge dessverre :/ 

Du er så fin! Har du forresten på deg falske øyevipper her? De så ekstra lange ut! I så fall, hva slags bruker du?
- Takk :-) Det har jeg! På disse bildene bruker jeg disse vippene. Elsker de! Jeg bruker de gjerne 7-10 ganger før jeg kaster de. Det er veldig kjekt når man er helt avhengig av de, slik som jeg har blitt. Hehe! 

 

Hvordan fungerte Philips Lumea? Er spent på din mening! Håper den fungerer, hadde vært så deilig å slippe alt barberingsstresset.
- Nå har ikke jeg testet den ut så veldig lenge enda. Men jeg merker allerede at hårene på leggene vokser mye saktere! Kommer til å skrive et innlegg til om maskinen når jeg har fått testet den ut skikkelig!

 

Hvilken garderobe har du? Vet den er fra IKEA, men hvilken har du? Og hvor mye kostet den? Hadde vært veldig fint hvis du kunne linket til den :-)
- Garderobe opphenget mitt er fra Stolmen systemet. Det er et system som man setter sammen selv, og velger om man vil ha hyller eller stenger til å henge klær på. Veldig smart egentlig!  Alt fra Stolmen systemet finner du HER.

 

Hvordan får du sånn meny som du har under headeren? Hvilke koder og sånn?
- Det vet jeg ikke.. Nå som jeg ligger under Nettavisen/Side2 fikser de det for meg. Men før jeg lå under de fikset andre designere det for meg. Så jeg har ikke noe godt svar til deg der! Det smarteste er nok å google seg frem.

  

Hvor er den sorte hatten din fra?
- Det husker jeg dessverre ikke! Men jeg har funnet en ganske lik HER.  Pleier du å ha faste klokkeslett når du spiser? I så fall når? 
- Nei egentlig ikke. Det eneste "faste" måltidet jeg spiser er frokost. Jeg er helt avhengig av frokost for å komme igang med dagen, hvis ikke blir jeg sur og trøtt! Når det kommer til  resten av måltidene for dagen, har jeg ingen faste tidspunkter for de. Men jeg prøver å ikke la det gå for lang tid mellom hvert måltid, for å holde energien og humøret stabilt!   

 

Har du noen tips til hva man kan spise istedenfor godteri, men som smaker like godt?
- Det kommer veldig ann på smaken din! Men jeg har laget en liten video der jeg viser 5 forskjellige retter, du kan bytte ut godteriet med :-)

 Du har synlige magemuskler, men på treningsvideoen din gjør du ingen direkte mageøvelser. Gjør du noe for å få synlige magemuskler?
- I mange av øvelsene jeg gjør når jeg trener, får jeg også trent magen, så det hjelper mye. I tillegg må man jo ned i en viss fettprosent for at magemusklene i det hele tatt skal synes. Men ikke stress med dette.. Tren og spis sunt fordi du vil ha en god helse, ikke fordi noen magemuskler skal synes :-)

 

Hva kan jeg gjøre for å gi livet mer spenning? Jeg har en kjæreste, men jeg har ingen venner.. Savner å ha venner, og vet ikke hvordan jeg kan få nye venner.. 
- Uff, så trist å høre at du ikke har noen venner.. :( Det er mange forskjellige ting man kan gjøre for å få nye venner. Dersom du jobber eller går på skole, kan du prøve å bli bedre kjent med de du går i klasse med eller jobber med. Hvis det ikke går ann, så kan du begynne med hobbyer som gjør at du kommer i kontakt med nye mennesker. Meld deg på saltimer på Elixia, begynn på et fotball lag, meld deg inn i en bok klubb, ta et matkurs, mulighetene er mange, så her må du finne noe du liker, og prøve det ut. Tørr å være litt utadvent, og vær snill så kommer du langt. Lykke til :-)

 

- Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"

Jeg skal flytte!

Oh yes, dere leste riktig! Dere som leser bloggen min fast husker kanskje innlegget jeg skrev for et par uker siden, om at jeg vurderte å flytte ut fra kollektivet jeg bor i? Vel.. Nå skjer det! Ettersom jeg tenkte mer og mer på tanken om å endelig bo alene, og bestemme alt selv, ble jeg mer og mer bestemt. For et par uker siden var jeg på visning på drømmeleiligheten. Den hadde helt perfekt størrelse, lå riktig sted, hadde et helt nydelig kjøkken, jeg kan innrede den akkurat slik jeg vil, det er lov med dyr der, og det beste av alt, jeg trenger ikke å dele den med noen andre! Dagen etter visningen fikk jeg gladnyheten om at leiligheten var min! 

Og nå lurer dere sikkert veldig.. Hvor ligger den? Når skal jeg flytte? Hvordan ser den ut? Ææææh! Vel, leiligheten ligger i Oslo. Så jeg skal fortsatt være Oslo-Girl! Elsker å bo i Oslo, så her kommer jeg nok til å bo lenge! Akkurat hvor i Oslo leiligheten ligger, velger jeg å holde hemmelig. Man vet jo aldri hvem som klikker seg innom denne bloggen, så litt forsiktig må man være! Og nå kommer det morsomste! Jeg flytter om EN UKE. Oh yes! Her skjer ting fort! Jeg har allerede visst det et par uker. Men siden jeg måtte få inn noen nye til å leie rommet i kollektivet der jeg bor, og fikse litt småting ville jeg vente til alt var klart med å fortelle dere noe som helst. Når det kommer til selve leiligheten, må dere vente litt til før dere får se hvordan den ser ut. Kommer nok til å gi dere noen sneakpeaks når jeg flytter inn. Men jeg har lyst til å innrede den helt, før jeg gir dere en skikkelig "apartment tour". Hehe! 


Kjenner det skal bli så ufattelig fantastisk å bo alene. Selv om kollektiv har vært koselig, og akkurat det jeg trengte de siste månedene. Så er jeg veldig klar for et nytt kapittel i livet mitt. Jeg er klar for jentekvelder og vorspiel, endelig kunne lage litt mer mat igjen, innrede leiligheten slik jeg vil ha den, slippe å sove-jobbe-leve og ha alle tingene mine på et bittelite rom, for ikke å snakke om å gå rundt i bare undertøyet mens jeg hører på musikk midt og natten, og rett og slett kunne konsentrere meg mer om jobben min, bloggen ♥ 

De siste dagene har jeg scrollet igjennom så mange interiør bilder på Pinterest, for å se etter inspirasjon. Har funnet noen bilder som viser litt alà hvordan jeg tenker å innrede. Fargepalettet jeg tenker er hvitt, sølv, grått og et hint av rosa. Fortsatt meg, men mer voksent. Hva tenker dere? 
En film som booster din motivasjon!

Flere enn meg som har kost seg ute i finværet i dag? Jeg tok turen rett ut i Frognerparken så fort jeg kom hjem fra IKEA. Det er få ting som er mer terapeutisk for meg enn å ta seg enn joggetur i naturen. Frognerparken en fin soldag er virkelig magisk. Folk sitter og griller på plenene, solen skinner og varmer, det er proppfullt med nydelige blomster overalt, og parken er så stor at man får tatt seg en skikkelig joggetur. Helt perfekt! Kan ikke annet enn å bli i godt humør av det!

Kjenner jeg ble litt ekstra inspirert til å komme tilbake i treningsvaner igjen, da jeg så "Generation Iron" i går. Er du glad i å trene, eller bare trenger litt motivasjon generelt i livet, er dette filmen å se! Filmen handler om bodybuilder miljøet i USA, og man får følge noen av de alle største bodybuilderne før Mr Olympia. Det er så inspirerende å se mennesker som virkelig gir alt for å nå målene sine, og som har en stå på vilje herfra til månen. De gir virkelig ordtaket "no excuses" en ny mening. Og forresten, selv om du kanskje ikke er helt inn i bodybuilder verden, er dette fortsatt en film som garantert fanger deg og gir deg mer stå på vilje!Når man glemmer hvilken dag det er..

God lørdag ♥ Så at det tydeligvis var en eller annen helligdag i dag, siden ting stenger litt tidlig. Må ærlig innrømme at sånt går litt i surr hos meg. Men sånn er det når man er blogger, da mister man helt oversikt over hvilken dag det er, og når vanlige mennesker har ferie. Hehe! Blir alltid like klein hver gang noen spør meg hvilken dag det er, og jeg bare "ehm.. er det ikke onsdag a?" også er det en helt annen dag! 

Nå skal jeg straks dra på IKEA en tur med June. Hun flyttet inn med en kompis for en liten stund siden, og mangler fortsatt noen ting til leiligheten, så da skal vi få tak i det. Jeg skal også se etter litt ting, men mer om det i morgen. Tihi :-)

Gjør hatten ny på 1-2-3!

I dag vil jeg tipse dere om et veldig enkelt triks. Dere vet jo hvor dilla jeg har fått på å bruke hatt den siste stunden. En hatt kan gi det lille ekstra til ethvert antrekk, og er det perfekte tilbehør.

Men det er jo litt kjedelig at hatten ser helt lik ut hele tiden. Så for å gi den en ny look, kjøpte jeg inn en sølvlenke på Panduro, som jeg tilpasset hatten, og festet på. Smart eller hva? Man kan godt sy fast lenken, men jeg valgte å ikke gjøre det, sånn at jeg kan velge om jeg vil ha den på eller ikke.

PS: Har du et gammelt kjede med lenke som er lang nok, kan du godt bruke det :-)

All black everything - Outfit

I dag ble jeg skikkelig inspirert av 70-80 talls poprock i klesstilen. Jeg er veldig glad i band som Kiss, Twisted Sister, ACDC, Guns 'n roses og i dag lot jeg meg virkelig inspirere av de. Det er sjelden jeg går med kun svarte og rocka klær, så i dag tok jeg det helt ut! Er det èn ting som jeg elsker å gjøre, så er det å bruke klær til å formidle hvordan jeg føler meg.

Så i dag når jeg følte meg rocka, kledde jeg meg rocka. Andre dager kan jeg føle meg helt annerledes, og da blir også klærne helt annerledes. Det er det jeg syns at er så fantastisk med klær, man kan variere de i alle mulige forskjellige måter, så har man en ny look. Nå skal jeg fortsette på et lite DIY prosjekt som skal ut på bloggen senere i dag. Blogges senere ♥

5 Enkle steg til drømmegarderobe!

 Er det èn ting vi jenter kan kjenne oss igjen i så er det tanken "jeg har aldri noe å ha på meg", selv om man gjerne har skapet fullt av klær. Det å sette sammen et antrekk er en liten kunst i seg selv, og kan til tider være veldig vanskelig. For å gjøre ting litt lettere for dere, skal jeg nå gi dere noen av mine beste råd for hvordan dere kan skape deres egen drømmegarderobe! 

 

Finn ut hva du har

- Det første du bør begynne med er å tømme klesskapet helt. Ta ut absolutt alt, og da mener jeg alt! Finn deg et sted i huset der du har et fullfigur speil. Prøv alle klærne, og doner bort det som har blitt altfor stort/smått. Klær er en forbruksvare, så hvis jeansen har blitt veldig slitt eller toppen har blitt utvasket kaster du de. Legg vekk alle vinterklærne på loftet, så de ikke bruker opp plass i garderoben. Og siden du ikke ser de på en hel sesong føles klærne som nye da du pakker de opp igjen til vinteren.

 

Basic

- Å ha en god basis garderobe er viktig. Er det ett sted du bør spytte inn litt ekstra penger, så er det her. Basis garderoben inneholder de plaggene du kan matche med sesongens trender.

En god basis garderobe bør inneholde; svart jeans, mørk blå jeans, et par svarte pumps eventuelt sandaletter, en svart skinnjakke, den lille sorte (altså en sort enkel kjole), en hvit og en svart singlet til å ha under topper som er gjennomsiktige, en enkel svart blazer, en hvit enkel bluse, en svart veske i medium størrelse som det er plass nok til det du trenger, men som ikke er for stor til å ha med rundt. 

Èn skinnjakke - 6 antrekk. Fordi skinnjakken er svart og har et enkelt design, kan den matches med mange forskjellige antrekk, og den gir ikke noe statement, så man kan bruke den flere ganger uten at den blir "oppbrukt".
Trender

- Jeg er veldig glad i å følge med på trender. Men, det er virkelig ikke noe poeng i å handle inn en hel garderobe full av trendy plagg. Da går det èn sesong, så må du skifte ut hele garderoben, fordi det kommer nye trender. Jeg pleier heller å kjøpe noen billige nøkkelplagg og accesories fra denne sesongens trender. For eksempel: denne sesongen er 70 tallet tilbake. Da kan du kjøpe et par 70 talls topper, som du kan kombinere med uendelig av jeans og skjørt i enkle farger. Dermed ser det ut som du har en ny topp, mens du egentlig bare har kombinert den med en annen bukse og jakke. 

 

Orden i garderoben

- Det hjelper ikke å ha verdens fineste klær hvis de ligger i en haug på gulvet, og man ikke aner hva som er hvor. Derfor er det viktig å ha et godt system på klærne, sånn at man lett kan sette sammen antrekk. Nå er det sikkert litt forskjellige på hvordan man liker å organisere garderoben. Men dette er slik jeg gjør det. Alle bukser har jeg lagt i en skuff, på den måten du kan se på bildet under. Da ser jeg alle buksene samtidig, og slipper å rote rundt for å finne den riktige buksen. 

Alle topper, jakker og kjoler henger sammen på stativ. Jeg har sortert etter farge og hva plagget er. Sånn går min rekkefølge; topper under ermer, tynne gensere, tykke gensere, inne-jakker, ute-jakker, kjoler. Fargene er sortert slik; hvit, beige, rosa,  rød, gul, grønn, blå, grå, svart. Når jeg har sortert så nøye er det veldig enkelt for meg å finne det riktig plagget. Og siden alle hvite topper henger sammen, er det lett å velge hvilken hvit topp jeg skal matche med den gule blazeren, for eksempel. 

 Det kan også være smart å gå til innkjøp av et fullfigur speil som du kan ha der du kler på deg. Da får du sett hele antrekket, og hvordan det ser ut på deg.

Passform

Når det kommer til klær er det viktig at de har riktig passform, for din kropp. Det som en venninne kler, er det ikke sikkert at du kler, og omvendt. Derfor er det viktig å tenke nøye over hvilke kroppsdeler du vil fremheve, og ikke fremheve. For eksempel; hvis du har en fin rumpe, bør du alltid bruke jeans som fremhever rumpa, og holde deg unna topper som er så lange at de dekker over rumpa. Er du som meg, og ikke er så altfor høy, kan det være smart å bruke kjoler som kun går ned til midten av låret, eller som går helt ned til bakken. Kjoler som går rett nedenfor knærne gjør at man ofte ser enda lavere ut enn man er. Man bør også holde seg unna tunikaer som går ned til knærne, da de gjør at bena ser veldig korte ut, og man ender opp med å se lav og uproporsjonert ut. Har du veldig lange ben, kan bukser med lavt liv hjelpe til å kompensere, og har du veldig korte ben hjelper en highwaist bukse til å kompensere. 

Jeg kunne skrivd om dette i det vide og det breie, men jeg regner med dere skjønner hva jeg mener nå? Det viktigste er at du finner klær som fremhever kroppen din på en bra måte. 

 

Ekstra tips

- Hver gang du har på deg et antrekk som du liker, og er fornøyd med. Ta en selfie i et fullfigurspeil, og lagre den i en mappe på telefonen. Hver gang du har det travelt, eller du ikke har peiling på hva du skal ha på deg, kan du titte i den mappen for inspirasjon. Det er ikke bare èn gang jeg har tittet tilbake i antrekksarkivet på bloggen, for å lete etter hva jeg skal ha på meg.

Lykke til med å skape din drømmegarderobe. Husk at en god garderobe blir ikke lagd på en dag. Og ikke vær en trendslave. Bruk de klærne du liker å gå i, og ha det gøy. Klær er så mye mer enn bare noe man har på seg. Klær er en fantastisk måte å uttrykke sin egen personlighet på! 
Video: What's on my iPhone!

Da var det onsdag igjen! Og det betyr som alltid video! I dag kommer en video dere har spurt meg mye om på snapchat og instagram! Nemlig, en "what's in my iPhone" video. Eller på godt norsk, hva som er på min telefon. Jeg tipser dere om noen kule apper, som jeg elsker å bruke. Hvem vet, kanskje du blir helt hekta på en ny app?
 


 
 
PS; Avspilleren her på bloggen er fra Side2/Nettavisen. Siden jeg ligger under de skal vi prøve ut en ny avspiller her på bloggen. Jeg kommer fortsatt til å laste opp videoene på youtube, men de kommer noen timer senere enn på bloggen :-)

Plutselig var man voksen

Da jeg scrollet igjennom instagram i går kom jeg over et bilde med teksten "I still think 1990 was ten years ago". Min første tanke var, var det ikke ti år siden da? Men da jeg innså at det var 25 år siden ble jeg litt satt ut. De siste årene har tiden gått så utrolig fort. For meg føles det ut som at jeg gikk på ungdomsskolen og gjorde pøbelstreker for bare noen måneder siden. Men, det er jo faktisk 7 år siden jeg ble ferdig med ungdomsskolen. Da jeg var yngre turte jeg mye mer. Alt var så nytt og spennende, og jeg var sulten på å utforske verden. Jeg begynte å feste ganske tidlig. Faktisk helt i begynnelsen av tenårene. For meg føltes det helt naturlig å dra ut med venninner på fester og drikke, og ha det gøy fra ung alder. 

I vennegjengen min pleide vi alltid å feste hver helg. Vi hadde det så mye gøy sammen! Hele delen rundt festingen var så spennende. På skolen mandagen etter en fest satt vi alltid sammen og skravlet om hva som hadde skjedd på festene i helgen, og hvor kult vi hadde hatt det. Jeg levde etter utsagnet "det er ikke kveldene du sitter hjemme og ser på film alene du husker, det er kveldene du drar ut og gjør noe gøy med venner". Jeg festet mye, var mye sosial i ukedagene, og ble kjent med mange mennesker. Jeg har så mange gode minner fra ungdomsårene. Jeg får litt panikk av at jeg plutselig skal være voksen. Plutselig skal man ta helt ansvar for seg selv. Husleie skal betales, strømmen skal betales, man må kjøpe maten man har hjemme selv, man må jobbe og tjene nok penger til å betale alt dette. Man kommer ikke lengre hjem til ferdig middag, og klesvasken må man vaske selv. Jeg ser venninner som jeg var god venn med på ungdomsskolen, begynner å få barn. Og det verste av alt, det er at de ikke kategoriseres som unge mødre lengre. De er faktisk "gamle nok" til å få barn, uten at noen blir sjokkert. De får ikke barn bare fordi en kondom sprakk. Men faktisk fordi de er på et sted i livet, der det passer å få barn.

Når ble jeg plutselig voksen? Hver gang noen spør meg om alderen min svarer jeg nesten alltid feil. Pleier alltid å svare 19 eller 20, før jeg rekker å tenke meg om. Har tiden gått så fort at jeg ikke har rukket å forstå hvor gammel jeg faktisk er? Jeg er forresten 22 år til dere som måtte lure. På en måte så føler jeg at livet mitt såvidt har begynt, jeg har åpnet det første kapittelet i boka, og det er så mye igjen. Men på en annen side, er jeg så redd for at jeg brukte opp så mange av sidene til å skrive om det som har skjedd til nå, at det ikke er plass igjen til å oppleve mer. 

Fra nå av er det plutselig masse jobb og voksenting man må gjøre. Så må jeg skaffe meg en mann som jeg kan få barn med. For det er snart på tide? Og når man får barn er det bare å glemme og tenke på seg selv. Da er det fullt kjør med bleieskift og babygråt om nettene. 18 år etter og man sitter der veldig godt voksen, med barn som flytter ut, og da man endelig er "fri" til å gjøre hva man vil igjen, så er man plutselig så gammel at man såvidt orker å løfte ræva ut av sofaen for å lage middag. Det er bare å glemme det å dra på festetur til aya napa.

Så.. What now? Skal jeg bare bli voksen, eller skal jeg ta et ordentlig godt tak i meg selv og skrive noen nye sider i livets bok? Jeg stemmer for siste! Fra nå av vil jeg bli mer #yolo. Jeg vil ut og oppleve så mye mer. Feste på en onsdag. Dra på spontantur til utlandet. Være mer med venner. Rett og slett bli mer sulten på livet. Jeg har fått nok av å bruke opp kveldene mine forran Netflix alene. Jeg må tenke som jeg gjorde før; "det er ikke kveldene du sitter hjemme og ser på film alene du husker, det er kveldene du drar ut og gjør noe gøy med venner". Jeg må bekymre meg mindre. So what om noen slenger dritt om meg, eller om jeg ikke har en plan for hele livet. Jeg må lære meg å leve mer i nuet, for ingen av oss er lovet morgendagen.

 

Er det mulig?

Noen dager blir jeg bare så oppgitt over meg selv. Altså, er det mulig? Til vanlig pleier jeg å stå opp kl 07:00. Da får jeg mest mulig ut av dagen, og selv om jeg drikker en stor kaffekopp om morgenen for å våkne, føler jeg meg så mye bedre utover dagen. Da føler jeg at jeg ikke kaster bort dagen, og jeg blir så mye mer effektiv. Men noen dager, som i dag, er det som om hjernen min skrur seg helt av. Da alarmen ringte skjønte jeg ikke engang at det var en alarm.

Jeg skrur alltid på 40 alarmer med 5 minutters mellomrom. Og i dag klarte jeg å være så diva, at jeg halvveis i søvne tenkte "nei, den sangen der står jeg virkelig ikke opp til". Haha, er det mulig? Tydeligvis hadde jeg helt lik ringetone på alle alarmene mine, så jeg sov meg godt igjennom de, og våknet HALV TOLV! Det merkelige var at jeg la meg ganske tidlig i går, så jeg forsov meg ikke fordi jeg hadde lagt meg for sent. Men rett og slett fordi det var feil alarm ringetone. Tror jeg da. For alt jeg vet kan det hende at kroppen min virkelig trengte noen ekstra timer..

Men siden dette skjer ganske ofte, vil jeg spørre dere om litt råd. Dere har alltid så mange gode råd å gi meg, så derfor elsker jeg å spørre dere. Har dere noen gode råd for å stå opp tidligere? Noen ekstreme ringetoner som man bråvåkner av? Noen lure triks som dere bruker? Jeg husker en gutt jeg var sammen med for noen år tilbake, alltid hadde koblet alarmen sin til musikk anlegget, med en helt insane ringetone, så man våknet med et brak og helt sinnsyk høy puls. Første gangen det skjedde husker jeg at jeg hoppet opp og trodde at det var brannalarmen. Haha! Men det fungerer jo litt dårlig å gjøre når man bor i kollektiv. Kan ikke vekke hele kollektivet akkurat! Så derfor tar jeg heller imot deres råd og tips! :-)
Blåmandag? Her er et tips!

Tidligere i dag følte jeg meg litt tung til sinns, og veldig uinspirert. Så istedenfor å legge meg i senga og se på serier på Netflix (som jeg har en litt vane med å gjøre), så tok jeg meg på treningstøy og et par veldig gode joggesko, og gikk ut. Jeg hadde lagt igjen både mobil og kamera hjemme, så jeg kunne koble helt ut og kun være i mine egne tanker. Jeg gikk en lang tur imellom Frognerparken ned til Frogner og til båthavnen, og opp igjen tilbake til Majorstua.

Jeg gikk på veier jeg aldri engang har sett, jeg så mange nye steder, kule steder å ta antrekksbilder (må alltid tenke på bloggen vet du.. tihi!), butikker jeg vil besøke, restauranter jeg vil spise hos, parker jeg vil grille i med venner, gamle bygninger som minte meg om Paris. Det var så deilig og gå i min egen lille boble mens jeg drømte meg bort, og glemte alle bekymringer, mas og kjas. Dersom du har en litt dårlig dag, eller føler deg litt uinspirert anbefaler jeg deg å ta deg en tur ut. Gå en tur et sted du aldri har gått før. Tørr å gå nye veier, og vær litt eventyrlysten. Tro meg, du kommer til å føle deg så mye bedre etterpå :-) 


Siden kameraet ikke ble med på turen, slenger jeg inn et antrekksbilde fra en liten stund tilbake. Må jo alltid ha et bilde, eller hva? Haha! 

 

Hva pleier du å gjøre på "blåmandager"?

Spennende tid fremover!

I går hadde jeg en veldig koselig 17. mai feiring med familien min. Jeg var først en tur i Drammen med kusinen min Eveline, og så på russetoget. Husker selv da jeg gikk i russetoget for et par år siden. Det var så utrolig morsomt! Hoppe og danse rundt i toget, mens man er godt brisen og man feirer at man er ferdig med videregående. Det føltes bra det. Og jeg er sikker på at de som gikk i russetoget i går, var like glade!

Etter russetoget dro vi hjem til foreldrene mine en tur. Nå som jeg bor i Oslo får jeg ikke sett de så ofte lengre. Så da prøver jeg å alltid komme innom en tur når jeg har mulighet. Var jaggu på besøk helt til kl 23. Det tror jeg er det seneste jeg har vært hjemme i Hokksund på nesten et år (med unntak av julen da jeg var hjemme et par dager, hehe). Så jeg og søsteren min fikk skravlet skikkelig sammen igjen, om alt fra gutter til bloggjobb til fremtidsplaner. Deilig å snakke med noen som kjenner meg så godt som søsteren min om slike ting. Det er noe veldig spennende som skjer nå snart, men jeg vil ikke avsløre det helt enda. Men det var veldig godt å få luftet litt tanker med søsteren min om det som skal skje. 

Nå skal jeg sette igang med å planlegge ukens blogginnlegg, avtaler og møter. Så hvis det er noe du vil at jeg skal skrive om her på bloggen, er det bare å rope ut. Eller, skrive i kommentarfeltet. Haha :-)

To pyser på tur!

Gratulerer med dagen herlige Nordmenn ♥

Nå skal jeg straks ta toget til Drammen for å feire 17. mai med min kusine, Eveline. Vi skal se på russetoget og være litt rundt i byen. Og spise is. Masse is! Og hvis vi er tøffe nok, ta en karusell. Men vi er ganske så pysete begge to, så vi får se ann hvordan det går. Hehe! Hvis du er i Drammen og feirer 17. mai i dag er det bare å komme bort og si hei :-)

I dag hadde jeg egentlig tenkt til å ha på den hvite kjolen med diamanter, som jeg viste på et innlegg for en liten stund siden. Men, det er så kaldt ute i dag, så da ble det en lengre kjole. Vil ikke ha noe gjentagelse av natt til 1. mai.. Haha! 
Sminkefritt blad gir meg dårlig selvtillit

Helt siden jeg var 16-17 år har jeg slitt med dårlig hud. Jeg har hatt mye kviser, og når man i en alder av 22 år fortsatt sliter med kviser, blir sminke en fantastisk løsning. For meg har alltid sminke gjort at huden min kunne se normal ut. Og på grunn av sminke har aldri den dårlige huden gått utover selvtilliten min. Når jeg ser igjennom magasiner og blogger, der mennesker har perfekt hud, vet jeg at det ligger mye sminke og retusjering bak bildene. For ingen har vel helt perfekt hud, har de?

Vel.. Da jeg så den nye utgaven av Det Nye, der Jenny Skavlan poserer så fint og sminkefritt, med plettfri hud og nydelige fyldige bryn, kjente jeg at selvtilliten fikk en dump. Det at Det Nye går for et sminkefritt blad er en fin tanke i seg selv. Jeg er for at man skal være komfortabel i egen kropp. Jeg skulle selv ønske at jeg var mer komfortabel med min dårlige hud. Men når Det Nye bruker Jenny Skavlan som ser like smashing ut uten sminke, for å fronte en sminkefri kampanje, blir jeg sint. 

Jeg blir sint fordi de viser en perfekt jente på forsiden av et magasin. Som viser at man skal se like smashing ut uten sminke. Og jeg blir sint fordi at vi jentene som føler oss bedre med sminke, enn uten sminke, blir tråkket på. Plutselig skal alt være så naturlig og fresht. Men hva med oss med masse kviser da? Som ikke har like fin hud som jentene i Det Nye bladet. Som ikke har fyldige og fine øyenbryn som Jenny Skavlan. Skal ikke vi føle oss fine med sminke? 

Det jeg føler at den nyeste utgaven av Det Nye sier, er at man ikke er pen dersom man bruker sminke. Det Nye har lagt ut en video av Gitte Witt der hun tar av seg sminken, og forteller at hun aldri har syntes at jenter med mye sminke er vakre. Så for oss som sitter her med dårlig hud, og som liker å sminke oss sånn at den dårlige huden ser normal ut, kan ikke føle oss vakre. 

Jeg syns at man skal føle seg vakker uten sminke. Men man skal også kunne føle seg vakker med sminke, og ikke føle at det er en skam å bruke sminke. Å bruke sminke handler om å tørre og vise seg frem, uten å måtte bli usikker på seg selv fordi man har litt dårligere hud enn de andre jentene i klassen. 

Jeg stemmer nei til usminket magasin. Det gir hverken meg eller unge jenter noe bedre selvtillit, av å se usminkede kjendiser med plettfri hud  på forsiden av et magasin. 

Den perfekte hverdagskjolen!

Jeg elsker å bruke kjoler, men jeg bruker det nesten aldri ti hverdags. Hvorfor ikke? Fordi nesten alle kjolene jeg eier passer kun til fest, og virkelig ikke til hverdags.. Så da blir de alltid hengende i klesskapet, og blir brukt en sjelden gang iblant. Jeg har lenge hatt lyst på noen kjoler jeg kan bruke til hverdags. Nå som sommeren er på vei, er det jo mye bedre å bruke en fin hverdagskjole, enn jeans. For jeans kan man jo bruke hele året!

For en ukes tid siden klikket jeg meg innom Nelly, og fant den perfekte hverdagskjolen, og klikket den hjem med en gang! Jeg ble helt forelsket i den da jeg endelig fikk prøve den. Altså, det er nesten så jeg får litt Kim Kardashian rumpe jo! Eller.. Kanskje ikke helt så stor. Men den fremhever formene mine på en helt fantastisk måte, uten at det blir for avslørende. Helt perfekt! I tillegg er den stretchy i stoffet, så den er kjempe behagelig å ha på. Noe som er viktig når man skal bruke den til hverdags. På bildene under har jeg brettet den litt opp, siden jeg er så lav. Så den er egentlig litt lengre, enn på bildene. Så hvis du er høy, så passer den til deg og :-)

Kjolen finner du HER, og skoene finner du HER (affiliatelinker)Gå tilbake til en eks?

Når det kommer til forhold har jeg prøvd og feilet veldig mye. Det er et ordtak som sier "man skal kysse mange frosker, før man finner sin prins", og jeg har møtt mange frosker. Etter at man har kysset mange frosker mister man til slutt håpet på å finne seg en prins, og mange ganger går man tilbake til en gammel frosk. Jeg har selv gått tilbake til ekser mange ganger. Gjerne lenge etter det ble slutt. Men til slutt har jeg alltid måttet bittert innse, at han var fortsatt en frosk. 

I dette innlegget har jeg lyst til å dele erfaringer jeg har ved å gå tilbake til ekser, og snakke med dere om hvorfor så mange går tilbake til sine ekser. 

Slik som det ofte har vært i min situasjon er at når det blir slutt med noen, så har man som regel kjærlighetssorg en stund etter bruddet. Man vil bare sitte inne hele tiden og gråte, og man ser ikke noe lys i tunnelen. Når man endelig kommer over den verste "gråte-fasen", og man prøver å komme seg videre ved enten å lage en Tinder profil eller dra på byen og se etter kjekke gutter. Etter å ha sveipet til venstre på 329 gutter, og bare noen få til høyre der man fikk match, der samtalene var så utrolig kleine og man hadde null kjemi.Til slutt finner du en gutt som du får litt kjemi med, som du drar på en date med. Men daten blir superklein, fordi man har ingenting å snakke om, og hele tiden sitter man bare å tenker "hvorfor kunne ikke du bare hatt de gode sidene til eksen min?". Etter et par kleine dater med gutter blir man ganske drittlei.

Man revurderer veldig fort om man vil gå tilbake til eksen, fordi det var så enkelt å snakke sammen, og man hadde så god kjemi. Så da glemmer man alle kranglene man hadde i forholdet, og grunnene til hvorfor det ble slutt.  Man begynner å mimre tilbake til alle de gode stundene man hadde med eksen. Og vips før du vet ordet av det har du begynt å treffe eksen igjen. Dere har det godt den første stunden, og man er overbevist om at det skal bli bedre denne gangen. Man tenker hele tiden at det er så deilig å slippe hele den kleine bli kjent fasen, man må igjennom på dater, og at man kan gå rett tilbake til kveldskos forran tv'en i armkroken hans.

Etter et par uker begynner de gamle problemene man hadde i forholdet, å komme tilbake. Man begynner ofte å krangle om samme ting som man gjorde før. Slet en av dere med sjalu? Da kan du banne på at den personen fortsatt sliter med sjalusi. Så de samme kranglene om hvem man har vært sammen med før, eller hvem man har på snapchat kommer tilbake. Var den ene i forholdet utro? Da er allerede tilliten brutt, og man kommer alltid til å være redd for at personen skal være utro igjen. Ble det slutt fordi han ikke ga deg nok oppmerksomhet? Hvorfor skal man tro at fordi man blir sammen igjen, så kommer han til å droppe kompisene sine og sende deg søte sms'er hele tiden? Etterhvert skjønner man at selv om man hadde en pause fra hverandre, så har man for store problemer til å bli sammen igjen.

Så, hvordan skal man unngå å gå tilbake til en frosk? 

Vi kvinner har en innebygd ting som gjør at vi glemmer hvor vondt ting egentlig var. Det er en grunn til at man klarer å gå igjennom fødsler. Derfor glemmer man ofte hvor vondt det var når det ble slutt, og hvor vondt man hadde det når man kranglet. 

Dette kommer sikkert til å høres litt rart ut for mange, men det har hjulpet meg veldig. Hver gang det har blitt slutt mellom meg og ekser, har jeg alltid skrevet ned hvorfor i en dagbok. Noen ganger har jeg også laget en video der jeg snakker til min fremtidige selv, om hvordan bruddet/kranglene føltes, mens det fortsatt var ferskt i minnet. Hver gang jeg har vurdert å gå tilbake til ekser, har jeg sett igjennom hva jeg skrev og videoen, og da har jeg alltid endret mening fort igjen, ikke f*** om jeg skal tilbake til han igjen! Man får en sterk wake up call som drar deg ganske fort ut av mimre-fasen, når man ser en video av seg selv der man gråter og snakker om alle de vonde tingene man har blitt utsatt for.

Så da sitter man der midt i mellom det ene og det andre. Man vil ikke gå tilbake til eksen, men samtidig vil man ikke være alene, og siden man allerede har vært på et par litt for kleine tinder dater, får man litt panikk om hva man skal gjøre. Man begynner å se for seg alle kveldene man må sitte alene og se på Netflix. Man blir usikker på seg selv, fordi man ikke lengre får høre av sin eks av man er nydelig og fantastisk. 

Hvordan unngår man å føle seg alene? Og hvordan føler man seg nydelig og fantastisk igjen? 

Etter et brudd er man nødt til å jobbe hardt med seg selv. Man må virkelig ta seg selv i nakkeskinnet og bygge selv opp igjen. La deg selv få virkelig gråte ut når du selv vil. Kjøp deg en svær bøtte med iskrem, se en trist kjærlighetsfilm, og gråt. Gråt til du er helt tom, og har fått det helt ute av systemet. Når du er ferdig med gråte-fasen bør du finne en ny hobby, som kan fylle tiden din. Begynn å treff venninner oftere, så du slipper å føle deg ensom. Og det som er sykt, er at før du vet ordet av det, er du helt over eksen din, og man klarer å ha det bra med seg selv på egenhånd.

Til slutt vil jeg bare si at om du fortsatt å vurderer og gå tilbake til eksen. Tenk noen flere dager, før du gjør det. Det kan i noen få tilfeller ordne seg mellom to personer, og man kan komme over alle problemene man hadde. Men av egen erfaring, og hva venninner har opplevd, så er det som alltid en grunn til at det ble slutt.

 -

Har du gått tilbake til en eks noengang? 

Slik trener jeg!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en styrkeøkt. Det er så deilig å endelig være ordentlig tilbake på gymmet, etter at jeg måtte ta en pause etter natt til 1 mai. Da jeg var så smart å gå med shorts og sandaler, og endte opp med feber. Haha, jeg har mine øyeblikk! Siden noen av dere har spurt meg om hva jeg gjør når jeg er på gymmet, så tenkte jeg at jeg kunne dele styrkeprogrammet mitt med dere. 

Oppvarming

Utfall med rotasjon - 5 reps per ben

Strekk til bøy - 5 reps

Setehev - 5 reps per ben

Skulderbladarmhevinger - 10 reps

 

Styrkeøkt 

Knebøy - 8 reps * 3 sett

Brystpress på skråbenk - 8 reps * 3 sett 

Roing med manual - 8 reps * 3 sett 

Bicepscurl - 8 reps * 3 sett

Arnold press - 8 reps * 3 sett

-

Programmet mitt er ganske kort, og har ikke så mange øvelser. Men det er rett og slett fordi jeg løfter veldig tungt i hver øvelse, og dermed trenger jeg ikke å stå på gymmet i 3 timer og løfte vekter.  Hvis du lurer på hvordan de forskjellige øvelsene utføres har jeg laget en video der jeg viser alle øvelsene. 

 

Hva trener du?

ROSA trær - Det kan jeg like!

I dag har jeg vært på kurs hos Nettavisen. De skal begynne å satse mer på video hos bloggerne sine, og dermed fikk vi et kurs fra noen veldig flinke gutter fra klikk monster. Vi fikk lære mye om hele aspekteret med å lage en video. Alt fra hvordan man planlegger en video til hvordan man klipper den, til hvordan man formidler en historie. Nå klør det i fingrene mine etter å komme igang med å lage flere videoer, med den nye kunnskapen jeg har fått i dag. Har lyst til å best mulig filmer til dere, så den nye kunnskapen kommer så utrolig godt med!

Etter kurset stakk jeg ut en tur med Marie Wolla, og tok masse antrekksbilder. Det er så kjekt når man kjenner andre bloggere som man kan samarbeide litt med. Vi dro ned på Aker Brygge en tur, og jeg kommer nesten ikke over hvor fine de rosa trærne i bakgrunnen på bildene er! Altså, hallo. ROSA trær! Det kan jeg like :-)

-

Video: Slik stiller du inn kameraet manuelt!

Veldig ofte får jeg spørsmål av dere, der dere spør om hvordan jeg stiller inn mitt kamera. Men selv syns jeg det er veldig vanskelig å lese seg frem til dette. Derfor har jeg laget en liten video der jeg kort forklarer om blender, lukkerhastighet, ISO og hvordan jeg bruker fjernkontroll til selvutløser. 

Selvutløser kan kjøpes her

 

Forskjellen på å bo på Bygda og i Byen

Nå er det snart et år siden jeg flyttet fra bygda i Hokksund til Oslo. Da jeg flyttet hit var jeg veldig klar for alle de fantastiske mulighetene som storbyer har å tilby. Før jeg flyttet til Oslo hadde pendlet mye frem og tilbake på jobber i Oslo. Så jeg var allerede godt kjent i byen. Forskjellen fra å bo på bygda til å bo i byen, er veldig stor. Jeg vet at det er mange som har lyst til å flytte til Oslo i sommer/høst for å studere, og det er sikkert mange ting som dere lurer på. Er det veldig farlig å bo i byen? Er folk mer dømmende i byen? Får man sett vennene sine oftere når man bor i byen? Spørsmålene dere har, er nok mange, og jeg skal svare på mange av de nå. 

Så.. Hvordan er det egentlig å bo i byen? For å gjøre det lettere for dere har jeg delt opp i noen punkter, med positive og negative sider med å bo i byen.

 

Lettere å møte venner

- Da jeg bodde i Hokksund så bodde de fleste vennene mine enten i Drammen eller i Oslo. Så det betydde at jeg alltid måtte bruke minst 30-60 minutter en vei for å møte en venninne. Siden man ikke har tid til det så ofte, og fordi det fort blir dyrt med togbilletter, ble det til at jeg ikke møtte venner så ofte. Derimot, nå som jeg bor i byen er det mye lettere å møte venninner, siden man bor mye nærmere hverandre. Da kan man enkelt møtes og ta en kaffe, eller spise middag sammen, eller møtes for å ta litt antrekksbilder sammen. Derimot blir man litt lat når man bor i Oslo, så de vennene som bor utenfor Oslo, får man ikke møtt like ofte..

Shopping

- Når man flytter til Oslo er det veldig lett å bli overveldet av alle butikkene. Det er så mye å velge i, og det er veldig lett tilgjengelig. Så det kan fort ende i at man shopper helt ekstremt i starten når man flytter hit. Så det er viktig å være obs på pengebruken før du flytter inn til Oslo. Men hvis man ser bort ifra at lommeboken svir litt mer i Oslo, så er det veldig behagelig å ikke måtte sette seg inn i en bil, kjøre en halvtime, for så å lete etter parkering, også shoppe et sted der det er veldig få butikker å velge mellom. 

 

Uteliv

- Å dra på byen i Oslo, er en helt annen verden enn å dra på byen i mindre byer/bygder. I Oslo er det veldig mange utesteder å velge mellom, og det er som regel alltid mange ute, så det blir som regel alltid bra med liv. Det som er litt kjipt med at det er en så stor by, er at man nesten aldri møter på bekjente og venner på byen, sånn som man ofte gjør i mindre byer.  Å komme seg til og fra utesteder er også veldig enkelt da det går både nattbusser, og siden det ikke er så store avstander blir som regel taxiregningene billige. Støy

- Skal man bo i blokk / bygård er man nødt til å finne seg i at det er mye bråk. I helgene er det alltid en nabo eller to som har fest, og gjerne også nachspiel. Nå som det er mai, og russen ruller rundt, er det ekstra mye bråk, siden de står utenfor blokka hver eneste natt og spiller høy musikk.. Haha! Ellers enn festbråk, blir man også veldig vant til å høre politisirener.. Men man kan trøste seg med at man blir vant med støyen etterhvert. 

Natur 

- Èn ting jeg savner i Oslo er naturen. Selv om det er masse parker, og man kan ta tbanen til sognsvann. Er det noe helt annet å gå en tur ute i skogen, uten å måtte møte på en hel haug med folk hele tiden, sånn som man kan på bygda. 
Aldri alene

- Dette punktet gjelder mest for oss som bor i kollektiv. For om man bor i kollektiv er man aldri alene. Det er alltid noen hjemme, og hvis man stikker ut er det alltid noen ute. For meg som er litt vell glad i å være alene, er det ganske slitsomt. Men dersom man bor alene, slipper man selvfølgelig dette problemet.

 

Mindre jantelov

- Å herregud så deilig det er å bo i Oslo når det kommer til janteloven. Dette kjenner man veldig på når man har en litt uvanlig jobb, der man tørr å stikke nesa si litt frem, og hvis jeg går med høye hæler på en tirsdag, slipper jeg å få stygge blikk fra fremmede på gata. Her i Oslo er folk mest opptatt av sitt eget, og bryr seg ikke så mye opp i andres saker. Et tydelig bevis på det er at jeg kan stå midt i Frognerparken og ta antrekksbilder helt alene med et stativ, og ingen bryr seg. Ingen stygge blikk, ingen som spør frekt hva jeg driver med, og ingen som setter seg ned på en campingstol for å se på. I Hokksund derimot.. Der er det ganske så motsatt. 

Trygghet

- Det er ingen hemmelighet at det er ganske skummelt å gå på Grønland midt på natten alene. Mellom Akerselva og Oslo S er det som regel alltid en hel haug med narkomane og doplangere. Men så lenge man ikke stirrer på de, og holder seg for seg selv går det som regel alltid greit. Jeg har bodd her i snart et år, og jeg har gått veldig mye alene og det er kun èn gang at det en narkoman har prøvd å lage bråk med meg, eller enn det har jeg ikke opplevd noe utrygt med Oslo. Man må huske på at det er ca 600'000 mennesker som bor i Oslo, så selv om det skjer mye skummelt her, så skjer det ikke så mye skummelt per innbygger, i forhold til andre steder.

Men alt i alt er jeg mest glad i Oslo. Det er her jeg virkelig føler meg hjemme! Kommer nok til å bo her i mange år fremover. Citygirl, oh yes! 

- Er du en by - eller bygdeperson?

5 Fantastiske instagram kontoer!

Når det kommer til instagram er jeg alltid veldig kresen med hvilke kontoer jeg følger. Jeg følger kun kontoer som virkelig gir meg inspirasjon. Å finne nye instagramkontoer som inspirerer kan være vanskelig noen ganger, og tipper jeg rett er ikke jeg den eneste som alltid er på utkikk etter nye kontoer jeg kan følge. Derfor vil jeg tipse dere om 5 forskjellige instagrammere som du kan følge! 

 

@marinamcavoy - Her snakker vi flette inspirasjon!
Masse bilder og videoer der hun viser forskjellige nydelig hårfletter. 

@fullyrawkristina - Hvis du trenger inspirasjon til sunn snacks, er dette stedet!
Her bugner det over av fristende frukt og grønnsaker. 


@camilla_akerberg - Denne jenta er fitspo til de grader! 

@ekaterinakoba - Denne dukkelignende skjønnheten fra Belarus, er selfie inspo til tusen! 

@janni - Denne svenske bloggeren poster mange inspirerende antrekk, treningsbilder og glimt av hverdagen hennes. Absolutt verdt å følge!

Har du noen gode instagramkontoer å anbefale?

Dress like me!

I det siste har jeg sett noen bloggere legge ut "dress like me" innlegg, og jeg har hele tiden tenkt, så utrolig genialt og morsomt! Veldig ofte når jeg legger ut antrekksbilder er det ikke alle plaggene som man kan klikke hjem, eller som i det hele tatt er til salgs lengre, og det er jo ganske kjipt!

Derfor har jeg valgt ut tre antrekk som jeg har funnet enten helt like plagg, eller lignende plagg, som dere kan klikke rett hjem :-) Smart eller hva? Fortell meg gjerne om du liker slike innlegg, så skal jeg prøve å lage det oftere fremover! 


Jeans - HER  // Solbriller - HER  //  Sko - HER  //  Body - HER  //  Cardigan - HER

 


Jeans - HER  //  Veske - HER  //  Blazer - HER  // Sko - HER  //  Hatt - HER  //  Topp - HER

 


Skinnjakke - HER  //  Topp - HER  // Jeans - HER  //  Smykke - HER  //  Sko - HER

 

Hvilket antrekk liker du best?


Backstage - Photoshoot

I går var jeg på photoshoot med en gjeng med herlige bloggere. Kan ikke avsløre så mye om hvorfor vi var samlet enda. Men dette blir et veldig spennende prosjekt, i samarbeid med Tone Lise akademiet. Det er ikke lenge igjen til jeg kan avsløre hva denne hemmeligheten er for noe. Men akkurat nå må dere nesten undre litt! I mellomtiden kan jeg vise dere litt backstage bilder fra photoshooten som vi var på i går. Andreas fra wa2wo.com var flink backstage fotograf i går, så da har jeg lånt litt bilder av han :-)

Hele gjengen ♥

Ukens spørsmål #60

Hvilket objektiv bruker du når du filmer, og bruker du noen ekstra lys?
- Det er litt forskjellig. Hvis jeg skal filme sånn at jeg må ha med veldig mye av meg, bruker jeg standardlinsen som fulgte med til kameraet (18-55mm). Men hvis jeg kan filme litt nærmere bruker jeg 50mm 1,4 linse. Den gir best lys, og en fin uskarp bakgrunn. Jeg bruker forresten Canon EOS 650D som kamera. 
Når det kommer til lys bruker jeg kun naturlig lys. Så jeg filmer alltid inn på dagen mellom 11:00-14:00. På vinteren er dette litt mer stress, i og med at det er så veldig mørkt hele tiden. Men regner med at jeg kommer til å kjøpe noe ekstralys innen vinteren kommer. Men så langt har jeg kun brukt naturlig lys. Da står jeg som regel forran et stort vindu, for å få best mulig lys. 

 

Hvor er shortsen og toppen fra?
- Toppen er fra WOW, og shortsen er fra Gina Tricot

Hvordan var din opplevelse med nettsiden Sheinside? Er de raske på levering, er klærne store/små i størrelsene? 
- De fleste klærne er i one-size, som er small/medium. Men de klærne som man kan velge størrelse har jeg syntes at har vært ganske vanlige i størrelsen. Siden de sender fra Kina er leveringstiden på et par uker. 

 

Startet du med personlig trener? Og hvilke øvelser tok du i starten når du begynte med styrketrening?
- For noen år siden hjalp en venn av meg, som er utdannet personlig trener, med å sette opp et styrkeprogram. Så det var det jeg startet med. Husker ikke helt hva slags øvelser det var i det programmet. Men etterhvert har jeg lest meg opp veldig mye på styrketrening, og har kommet frem til et program som gir meg mye resultater, både på å øke styrke og muskelmasse.  

 

Hvor er toppen din fra?
- Det er en body fra H&M. Men det er veldig lenge siden jeg kjøpte den, så de selger den nok ikke nå lengre :/

 

Hvor lenge har du trent?
- Jeg begynte å trene da jeg var rundt 17-18 år gammel. Funfact; da jeg gikk på ungdomsskolen hatet jeg både gym på skolen, og skulket alltid. Endte opp med 2 i karakter i gym i 9. klasse. Haha! Men 5 i karakter på vgs. Jeg har hele tiden holdt meg til løping og styrke, siden det er de aktivitetene jeg har fått best resultater av, og som er lettest å passe inn i timeplanen. 

 

Genialt tips! Hvor stor er rammen?
- Ja, ikke sant? Rammen er 40cm x 30 cm  

Hvilke størrelser bruker du på wow? Og hvordan er størrelsene der i forhold til andre butikker som Bik Bok, osv?
- Størrelsene på wow er hakket mindre enn på Bik Bok. Både i lengdene på buksene, og hvor store de er. Jeg pleier å bruke xs-s i bukser, og xxs-xs i topper. På vanlige butikker bruker jeg alltid xs, som veldig ofte blir for stort. PS; jeg er ganske lav og smal i benbygningen, så det er mye av grunnen til at jeg må bruke såpass små størrelser.  

 

Jeg lurer på å bestille hair extensions, men jeg er usikker på hva som føles og ser mest naturlig ut. Tape eller mikroringer? Jeg ønsker tykkere og litt lengre hår. Fargen på håret mitt er mørkeblondt med striper, så jeg synes det er så vanskelig å finne noe som passer og ser naturlig ut. Har du noen ideer?
- Jeg ville valgt micro ringer fra locksandbonds, og kjøpt pakker i 2-3 forskjellige farger. Da jeg brukte micro ringer hadde jeg to forskjellige farger, slik at det ble ganske mye spill i håret og det ble veldig fint. Resultatet ser du under.  

Jeg lurer bare på en ting om selvbruneren. Lukter den veldig selvbruner? Har prøvd noen andre selvbrunere før, men syntes de lukter så selvbruner og da går jeg og lukter det hele dagen, noe jeg ikke er så fan av.. 
- Når du nettopp har tatt den på, og du ikke har dusjet av det første laget lukter den litt selvbruning. Men ikke noe ekstremt. Etter den første dusjen lukter den så og si ingenting. 

 

 

- Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Lei av å barbere og vokse? Her er løsningen!

// annonse

Nå som sommeren snart er her, er vel ikke jeg den eneste som gru-gleder til å gå i shorts. Jeg gleder meg veldig fordi det er verdens beste plagg. Ah, som jeg elsker å gå i shorts! Men, den kjipe delen er at man må barbere leggene så utrolig ofte. Nå vet ikke jeg hvordan det er med dere, men jeg har helt panikk hvis jeg har hår på leggene eller under armene. Spesielt på sommeren da man går med kjoler, shortser og singleter. For ikke å snakke om "der nede". Ikke veldig delikat med masse stubber stikkende ut av bikinitrusen. Men for at man skal unngå dette må man barbere hver eneste dag, og det blir i lengden ganske så slitsomt! 

For litt siden ble jeg introdusert til et nytt produkt som fikser dette problemet. Og her snakker vi ikke om voksing som gjør så vondt at du ikke klarer tanken på det. Nei, her snakker vi om IPL hårfjerning. IPL står for intensivt pulserende lys, og som skånsomt fjerner hår på legger, underliv, armhuler, ansikt, armer, you name it! Lei av å vokse overleppa? Denne fikser problemet! 

Men, hvordan fungerer denne IPL greia? Jo, når man bruker Philips Lumea (som er en IPL maskin) sendes det ut varmeinpulser til hårrøttene som gjør at håret løsner, og hindrer nytt hår i å vokse ut. Høres det spennende ut? Da kan du lese mer om produktet HER

Jeg skal nå teste ut denne maskinen. Gjett om jeg gleder meg! Hvis denne fungerer som den lover, så er det hejdå til barberhøvelen, og halla til glatte legger i sommer! 

Vil du også teste ut Philips Lumea? Da kan du kjøpe den HER. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake! 
Bytt ut vinterjakken med dette!

Nå som våren endelig har kommet for fullt er det på tide å bytte ut vinterjakken med en tynnere jakke. Min store favorittjakke er skinnjakke. De passer til nesten alt, og holder seg fine lenge. Jeg har skinnjakker i tre forskjellige farger, så jeg alltid har en skinnjakke til enhver look. Jeg syns skinnjakke passer like godt til hverdags som på en kveld ute på byen. Er dere ikke enige?Liker du skinnjakker?

Klar for voksenlivet!

Endelig fredag! Nå har jeg nettopp handlet inn til helgen, og her snakker vi masse junkfood og godteri! I kveld skal jeg virkelig slappe helt av forran pc'en med noen gode filmer. Har dere noen gode filmer å anbefale, tar jeg gjerne imot forslag :-) Kjenner at jeg er ikke den flinkeste til å velge filmer akkurat. Hehe!

Ellers enn å titte på filmer skal jeg nok innom finn.no og se på litt leiligheter. Har bestemt meg nesten helt nå for å flytte ut av kollektivet, og inn i en leilighet for meg selv. Kjenner virkelig at jeg trenger å gå videre i livet mitt, og det å flytte inn i en ny leilighet hjelper mye på det. Når jeg flyttet inn i kollektivet hadde det nettopp blitt slutt med eksen, og det er mange vonde minner fra kollektivet der han er involvert. Så, for å virkelig komme meg videre og hoppe enda lengre inn i voksenlivet skal jeg flytte helt for meg selv. Litt skummelt.. Men jeg tror det blir veldig gøy! 


Tidligere i dag tok jeg en lunsj med Nora, etterfulgt av en liten photoshoot der hun var så snill og tok antrekksbilder av meg. Here's the pictures!

Nelly (reklamelink)- Sko  //  Bik Bok - Bukse og smykke  //  Zara - Blazer

Ukjent - Hatt  //  Michael Kors - Veske

Flytte ut fra kollektiv?

De siste timene har jeg tittet igjennom pinterest, mens tankene har svirret rundt i hodet mitt. Det er snart 7 måneder siden jeg flyttet inn i kollektiv. Den tiden har gått så utrolig fort! Så langt har jeg likt veldig godt å bo i kollektiv, siden det er veldig sosialt. Men jeg har lyst til å finne meg en liten leilighet for meg selv. Når man bor i kollektiv så føler man at det er en mellom stasjon fra å flytte hjemmefra til å flytte helt for seg selv. Man har liksom ikke flyttet helt ut hjemmefra, samtidig som man har det. Om dere skjønner? 

Jeg liker stedet i Oslo som jeg bor på, både fordi det er sentralt og fordi at det er billig der jeg bor. Men samtidig kjenner jeg at jeg begynner å bli ganske lei av å sove på en madrass på gulvet. Ikke kunne ha overnatting av venninner, veldig lite privatliv, og man kan ikke bestemme alt i hjemmet selv. Jeg har lyst til å kunne bestemme alt selv, og føle at jeg faktisk har flyttet ut hjemmefra. Samtidig er jeg litt redd for at det blir veldig ensomt å bo alene. Hmm.. Noen av dere som har vært i lignende situasjon, som har noen gode råd å gi?


 

Litt interiør inspirasjon - Perfekt for små leiligheter.
Argh, som jeg fikk lyst til å flytte helt for meg selv og innrede det så fint nå!Siden sist @Snapchat

Først og fremst må jeg bare si wow! Det er så gøy at 7000 av dere følger meg på snapchat! Blir så glad når jeg får søte snapchats av dere. Dere er så gode ♥ Har så lyst til å gi dere en stor klem! Siden jeg har to kontoer på snapchat, en privat og en offentlig blir det litt hulter til bulter med hvor jeg får publisert bilder. Så derfor syns jeg det er gøy å lage en liten "siden sist @snapchat" oppsummering en gang i måneden. 

På den offentlige snapchaten min prøver jeg å oppdatere med litt uhøytidelige bilder, som er litt in-the-moment. Legger også ut litt videoer, gjerne hvis jeg er på eventer! I tillegg prøver jeg å legge ut et lite bilde hver gang bloggen er oppdatert, så dere lettere får med dere når jeg har blogget! Legg meg gjerne til på snapchat @stinablogg, og send meg en søt snap så blir jeg veldig glad ♥


Litt fra snapchat den siste tiden!

Hva syns du er morsomst å se på snapchat?

Hvilken kjole til 17. mai?

Nå er det ikke lenge igjen til 17. mai! Jeg begynner å bli i skikkelig festhumør! Tidligere i dag viste jeg dere en frisyre som passer til 17.mai. Men når det kommer til antrekket for selve dagen trenger jeg deres hjelp! Jeg har kjøpt tre kjoler hos nelly, og jeg elsker alle tre! Så jeg aner ikke hvilken jeg skal bruke på selve nasjonaldagen. Nå vet ikke jeg hvordan det er med dere, men jeg liker å være godt forberedt på dager som disse. PS: Hvis du vil bestille en av disse kjolene bør du være kjapp! De blir fort utsolgt før den store dagen :-)

// reklamelinker


 Nr 1 - Søt blondekjole med nydelige utsmykninger! Kan kjøpes HERNr 2 - Blå og sommerfrisk kjole! Kan kjøpes HERNr 3 - Nydelig hvit blondekjole, som kan kjøpes HER.

 

Hvilken kjole likte du best?

10 Grunner til å dumpe han!

Når man nettopp har begynt å date noen så er det alltid noen ting som gjør at man tenker "this is the one" eller "han her må dumpes!". Det kan være at dere har helt like meninger om et tema, og det gjør at man blir skikkelig interessert i personen. Eller personen det kan være at personen skryter så mye av sin egen lønning, at man blir helt kvalm. Jeg tror vi alle har noen dealbreakers som gjør at en gutt blir helt uinteressant, uansett hvor kjekk eller hyggelig han er.

Personlig har jeg en del dealbreakers, og de skal jeg dele med dere nå! Fortell meg gjerne dine dealbreakers i kommentarfeltet. PS; Alle eksemplene er hentet fra tidligere erfaringer, å herregud.Dårlig hygiene / Han barberer seg ikke
- Hvis en gutt lukter skikkelig svett, eller har fett hår, så blir jeg skikkelig kvalm. Er det så vanskelig å ta en dusj? Og mens man er i dusjen, så er det lov å slenge over med en barberhøvel. Dere gutter forventer jo at vi jenter skal være helt nybarberte. Men dere kommer gjerne med lange og svette hår under armene, som man gjerne får pisket klamt inntil skulderen når man holder rundt deg.. For ikke å snakke om hvor udelikat det er med en hel skog nedentil. Altså, hallo..!?

 

Han skryter av hva han tjener
- Det er en ting å snakke om hva man jobber med, eller diskutere økonomi når man har vært sammen en god stund. Men når han sitter på første date og skryter over hvor sjukt mye shpenn han tjener, så blir det litt vel much. Hvis man må bruker penger for å få en jente til å bli forelsket, har man enten en veldig liten en, eller så har man veldig dårlig selvtillit. Og de jentene som kun faller for pengene, er vel ikke akkurat noe keepers de heller.

 

Han bruker lang tid på å svare på meldinger.
- Hvis han alltid er superrask med å svare på meldinger fra andre, når du er med han, og han aldri svarer på dine meldinger, da er det noe som ikke er helt bra. Det er ok å bruke litt tid på å svare på meldinger hvis man er på jobb. Men hvis man gjør det til en vane å alltid svare sent på meldinger, er det nok fordi han følger et av de eldste (og dummeste) sjekketriksene i boka.

 

Joggis
- Å ha på seg joggebukse er noe som tilhører forhold der man har vært sammen en god stund, og man skal slappe av forran tven en fredagskveld. Det tilhører ikke på andre date når man kommer hjem til personen for å spise en middag.

 

Han vil bare feste
- Jeg har selv datet en gutt som alltid kun ville feste. Hver gang vi skulle finne på noe, måtte vi dra på fest. Vi fikk aldri være alene. Det ble så ille at kompisene hans sov over på sofaen hver gang jeg sov over hos han. Sånt fungerer når man er 18 og ikke vil ha noe seriøst, men når man er moden for noe mer, er sånt kjempe turn-off!

 

Han vil ikke bli eksklusiv
- Når man har datet en stund syns jeg at man skal bli eksklusive. Altså, man skal ikke date/rote/flørte med andre. Dette burde vel kanskje være en selvfølge? Vel, tydeligvis ikke for alle. Noen gutter nekter å gitt slipp på singellivet, selv om de gjerne takker ja til en "kjæreste" i ukedagene!

 

Han snakker nedlatende om andre
- Hvis han er "for god" til å handle på H&M fordi det er kun der arbeiderklassen kjøper klær, eller han slenger ut "å herregud for ei dundre" når er jente som er litt over middels stor går forbi, er han helt uinteressant for meg. Det er veldig bra å ha god selvtillit, men når den selvtilliten er bygget opp på å være nedlatende mot andre, da kan ha finne seg en annen jente!

 

Null ambisjoner
- Jeg syns det er veldig bra hvis en gutt har skikkelige ambisjoner for livet sitt, og at han faktisk vil bli noe. Når en gutt gir blanke i livet sitt, og bare tenker #yolo blir det litt for lite ambisiøst for min del!

 

Han snakker om ekser
- At han hele tiden drar opp hvor flink eksen var i senga, eller hvor flink hun var til å lage mat, er ikke akkurat veldig gøy å høre på. Hvis du er så glad i eksen din, kan du ikke være sammen med henne da?

 

Han maser om sex fra første date
- Hvis en gutt maser om sex fra første date, blir han helt uinteressant for meg. Det går vel ann å bli kjent først, eller hva? Og masing er ikke akkurat veldig turn-on heller!

 

 

- Hva er dine dealbreakers?

 

 

Hemmeligheten bak min brunfarge

I det siste har jeg fått en del spørsmål angående brunfargen min. Om jeg tar solarium eller bruker selvbruning. Helt siden jeg var veldig ung har jeg vært veldig stor fan av solariumet, men å brune seg i solariumet er virkelig ikke bra for hverken hud eller helse. Rynker og kreft er noe jeg vil holde meg langt unna. Derfor bruker jeg heller selvbruning. Kommer nok til å fortsette med selvbruning frem til solen i Norge er sterk nok til å bli brun av, og så fort solen blir borte igjen, er det frem med selvbruningen!

Den selvbruneren jeg bruker har jeg vært storfan av i flere år. Jeg skrev faktisk en anbefaling av den her på bloggen for et par år siden. Så denne er testet ut veldig nøye! Hehe! Det jeg liker med selvbruneren er at den blir veldig jevn, og man blir ikke ekstremt mye brunere av den. Man får en fin glød, og litt brunfarge. Bildene under er tatt med dagslys, så på kveldene ser jeg noe brunere ut. 

Selvbruneren jeg bruker er fra St. Tropez. Dette er en mousse som man påfører på hele kroppen (jeg bruker den også i ansikt). Det er veldig viktig å bruke en hanske når man påfører selvbruneren, så man ikke blir oransje inne i hendene.

Når det kommer til selvbruning er forarbeidet veldig viktig. Jeg pleier alltid å skrubbe huden, barbere legger/under armer/nedentil og påføre bodylotion på veldig tørre områder som albuer og knær. 

Det er veldig viktig å riste flasken veldig godt mellom hver gang du tar ut produkt, for at skummet skal ha en jevn farge. Jeg pleier alltid å begynne med leggene også jobber jeg meg oppover. Det er superviktig å fordele selvbruneren godt, og hele tiden sjekke om man får noen skjolder. Det kan være smart å gjøre det i dagslys, så du ser godt hvordan resultatet blir. 

Når jeg er ferdig med å påføre selvbruneren på hele kroppen venter jeg minst 15 minutter før jeg tar på noe som helst klær. Det er for at produktet skal tørke godt inn. Jeg pleier alltid å vente minst 4-5 timer før jeg dusjer, sånn at fargen får satt seg skikkelig. Jeg pleier å påføre selvbruneren 1-2 ganger i uken. 

Selvbruneren får du kjøpt HER, og votten til å påføre får du kjøpe HER (reklamelinker).

Bruker du selvbruning eller solarium?

Syk blogger..

Å ha på seg shorts og sandaler natt til 1 mai var visst ikke like smart allikevel. Nå skal det sies at jeg trodde at vi kom til å være inne, og ikke på et ute-utested. Så da gikk det litt galt! Allerede på fredag var jeg ganske dårlig, og formen har bare blitt verre siden da. På lørdag og søndag var det aller verst, og jeg var helt i febertåka. De siste dagene har jeg tatt det så knusende med ro, for å prøve og bli frisk så fort som mulig. Så da har jeg sovet helt ekstremt mye. 

Det som er så "morsomt" når jeg sover et par timer av gangen, er at jeg tror at det jeg drømmer faktisk har skjedd når jeg våkner. Så veldig mange ganger har jeg måttet minne meg på at "nei, det kommer ikke svære dinosauruser og tramper utenfor leiligheten din". Utenom å sove helt ekstremt mye, har jeg prøvd å spise litt ekstra med mat. Selv om det er ganske vanskelig når man har den febersmaken i munnen, og nesten uansett hva du spiser, så smaker alt dritt. Urgh, ikke lett å være syk! Fremover skal jeg bli flinkere til å passe på helsen min igjen! Blir full vinterdress på meg neste gang jeg drar ut på byen. Haha! 

 

Kylie Jenner lip challenge? Advarsel!

Den siste tiden har Kylie Jenner lip challenge florert veldig mye på facebook. Videoer der jenter suger på en flaske/glass og ender opp med gigantiske lepper! Det som er veldig morsomt er at for 2 år siden lagde jeg en video der jeg latet som jeg hadde tatt restylane. Da var det så mange av dere som lurte på hvordan jeg hadde fått leppene mine så store, naturlig. Vel, her har dere svaret. Jeg gjorde akkurat det samme som alle de andre som har gjort Kylie Jenner lip challenge!

Men jenter, jeg må advare dere! Ikke gjør dette hjemme. Fordi det gjør veldig vondt, og man kan få blåmerker og sprengte blodkarr av det. I tillegg så sitter man der med svære gåselepper, som ikke går ned på flere dager. Ikke veldig lekkert! Jeg hadde flaks da jeg gjorde dette, så for meg gikk hevelsen over samme dag, og jeg fikk ingen varige men. Men det var kun flaks! Vil dere ha større lepper finnes det mange andre måter å gjøre det på. Som også er trygge!

Vil du ha en god latter, og se meg med veldig lekre lepper er det bare å titte på videoen under!

Ville tilstander på byen!

I går dro jeg ut på Sollihagen med en god gjeng jentevenninner! Har ikke vært der før, men har jo hørt veldig mye bra om stedet, så da måtte det virkelig sjekkes ut. Det var ikke bare jeg som var der for å si det sånn, for det var så stappfullt der at man stod som sild i tønne.

Men det var mye bra mennesker, bra dj og veldig bra liv, så dit skal jeg igjen for å si det sånn! Fikk danset masse med jentene, og jeg hadde det veldig gøy. Og det beste av alt, jeg drakk nesten ikke. Så formen i dag er veldig bra! Selv om jeg kjenner at jeg begynner å bli småsyk da. Kanskje ikke heeelt smart å slenge på seg shorts enda?Nå har June og jeg nettopp våknet etter en lang powernap, og magene våre rumler helt hinsides. Så nå blir det ut og spise litt dagen derpå burger! Håper dere fikk en like fin natt til 1. mai feiring som jeg hadde! ♥