hits

mai 2014

Endelig litt brunfarge!

Hei hei dere!

I dag har vi solt oss masse, og nå skal vi straks til butikken. Tenkte bare å titte innom og si hei til dere og vise dere den nye bikinien min. Er den ikke fin? Kjøpte den på Cubus rett før jeg dro fra Norge, og jeg elsker den! Den er så utrolig kul og fin! Syns gulldetaljene på den virkelig gjør den unik! Som dere ser på skulderen min begynner jeg endelig å få litt skille. Så når jeg kommer hjem til Norge er nok brunfargen nesten i boks! 

15 Kjoler fra Nelly til under 300,-

God morgen, og god  helg ♥

I dag er det utsjekking for nesten alle her på campen. Det er skikkelig trist at alle skal dra i dag. Man får litt den leierskole følelsen, da man akkurat rekker å bli kjent med mange nye mennesker, og når man har blitt litt kjent med alle drar man. Heldigvis skal vi være her i 2 uker, så vi har fortsatt god tid på å lære og surfe og sole oss masse. Siden det er utsjekking og innsjekking for mange i dag, er det ingen planer på agendaen. Så i dag har Victoria og jeg tenkt til å ta oss en liten joggetur og på butikken. Er kjekt å ha noen småting her på rommet. Også må vi prøve å få vasket klærne våres litt. Føler alle klærne mine lukter skikkelig rått etter å ha ligget her i Bungalowen.

Siden vi har masse fri i hele dag har jeg rukket å finne noen favoritter fra Nelly.com til dere. De har så utrolig mange nydelige sommerkjoler til salgs nå, og til en billig pris også! Alle kjolene i dette innlegget koster under 300,- kr. Så her er det noe for alle! 


HER   //   HER   //   HER

 


HER   //   HER   //   HER

 


HER   //   HER   //   HER


HER   //   HER   //   HERHER   //   HER   //   HER

 

Hvilken kjole er din favoritt?

Shopping i Lisboa

Hei fra solfulle Ericeira! ♥

I dag har vi endelig hatt masse sol. Så vi har ligget ute i et par timer og solt oss skikkelig. Endelig begynner jeg å få skille. *Lykke*. Syns det er så utrolig fint å være ordentlig brun. Ah, det gleder jeg meg til å bli! Er så heldig med at jeg har masse gultoner i huden, så når jeg blir brun blir jeg skikkelig gyllen og fin.

Men over til overskriften. I går dro hele gjengen inn til Lisboa for å shoppe og utforske byen. Victoria og jeg hadde egentlig tenkt oss til Colombo senteret og shoppe der. Men vi kom så sent til Lisboa, så vi rakk ikke bort dit. Ikke visste vi hvordan vi skulle komme oss dit heller. Så vi får se om vi får dratt dit neste uke. Men vi fikk shoppe i handlegata i Lisboa, der var det en del butikker som Mango, H&M, Zara, osv som det gikk ann å shoppe i. Fant med en lysegul olabukse, et par topper og en hvit blonde peplumgenser og litt smykker. Så fikk shoppet litt! Hehe. Senere på kvelden stakk vi til en restaurant oppe i høyden. Det var helt syk utsikt der, man så virkelig hele byen! Det var så utrolig koselig å spise middag sammen med hele gjengen fra campen. Restauranten vi var på lå i en gate hvor det var masse gamle bygg. Så man fikk følelsen av Lisboa! Maten var også veldig god. Tror det er den største biffen jeg noensinne har spist. Fikk i alle fall i meg dagens dose med proteiner for å si det sånn! 


Det som skjer i Ericeira, blir i Ericeira

Hei dere! 

Jeg begynner endelig å bli frisk, så jeg kunne være med ut i går. Har virkelig kjedet vettet av meg de siste dagene. Men i går hadde jeg det veldig gøy! Victoria og jeg startet med middag på stranda. Siden det er helligdag i dag var det stor fest på stranda. Det var sikkert over 100 telt og masse bål overalt. Mye tenåringer og mye weed overalt, så vi gikk derfra ganske så fort. På campen var det vorspiel så da ble vi med på det. Det er egen bar her på campen, så da ble det noen drinker før vi stakk videre ut på en bar i byen.

Når vi kom på baren i byen var det helt stappfullt med mennesker inne på baren, og man kunne høre festmusikken på lang avstand. Victoria var skikkelig trendsetter i går, og fikk alle til å drikke strawberry daiquiry. Så det ble noen drinker på oss for å si det sånn! Litt utpå kvelden ble vi vitner til noen skikkelige kanintendeser på den ene jentedoen. Trenger vel kanskje ikke si mer enn det? Haha! 
In my pink bikini

Hei hei dere! 

I dag har jeg tatt det helt med ro på campen. De andre gikk ut for å surfe i 9:30 tiden. Så da benyttet jeg anledningen til å gjøre litt "behind-the-scenes" bloggjobbing. Det er så morsomt å se hvor fort mail innboksen fyller seg opp. Og siden jeg skal være 2 uker på ferie i Portugal, og 12 dager i Ios kan jeg ikke ta helt ferie. Da tror jeg bloggen hadde blitt veldig kjedelig for dere! 


Noen snapshots fra gårsdagens solings ved bassengkanten. Det var så deilig!


Nå skal snart Victoria og jeg ned til byen og spise middag. Siden vi har fri fra surfe leksjonene i morgen skal alle ut og feste i kveld. Så da regner jeg med at Victoria og jeg henger oss på gjengen nede i byen etter at vi har spist middag. Gru-gleder meg til fylla i dag. Kjenner på kroppen at det ikke kommer til å bli så mye alkohol. Men litt må det jo bli! Når vi var ute for et par dager siden ville jeg ta kvelden allerede 21:30. Hehe, har blitt en skikkelig partypooper! Men i dag skal jeg holde ut lengre da! 

Trenger tips!

I dag har vi solt oss masse. Jeg ser endelig litt skille bak på rumpa, så det er nice! Satser på å bli skikkelig brun innen jeg kommer hjem igjen til Norge! Da vi var ferdige med å sole oss i dag stakk vi ned på stranden for å spise litt lunsj. Vi har fått helt dilla på røkelaks i wrap. Det er så godt! Det er meldt litt regn og overskyet vær i morgen, så må se ann om jeg stikker ut for å surfe eller hva jeg gjør. Har hørt med de ansatte her at det er et senter som ikke er så langt unna. Men vi skal inn til Lisboa allerede på torsdag, så kan hende jeg venter til da. Hvis dere har vært i Lisboa før, tar jeg gjerne imot tips om hvor man bør shoppe og hva man kan finne på i Lisboa.

Har sett at det er et senter som heter Colombo som har over 420 butikker. Blant annet Primark. Så dit skal jeg! Var innom Primark i London, og ble helt forelsket, så må innom der igjen! Har prøvd ut klærne og tingene jeg kjøpte derfra, og syns de har god kvalitet. Husker det var en del av dere som lurte på det siden prisene er så lave der. Men Primark kan virkelig anbefales!Husk at dere kan følge bloggen min på facebook HER. Der legger jeg alltid ut
link til nye innlegg, bilder fra instagram og mye mer! 

Ute på lokal bar!

I går var alle på campen ute og spiste i byen. Vi var på en pizza restaurant som het Pao D'alho. De hadde utrolig god pizza der! I tillegg var det ganske rimelig. Så vi kommer nok til å stikke dit flere ganger! Det er så koselig at det er så bra samhold her. Man blir så sykt fort kjent med de andre her. Når vi kom på restauranten i går havnet vi på et bord med bare ukjente, men etter 10 minutter var alle gode venner! Etter vi hadde spist stakk vi ned på en lokal bar der vi tok et par pils. De hadde veldig god, og ikke minst billig øl her! Betalte 1,25 euro (ca. 10,- kr) for 0,2 l med øl. Ble ikke så sen kveld på oss, siden mange skulle opp og surfe i morres. Siden jeg fortsatt er syk så avventer jeg surfingen litt til. Orker ikke å bli enda mer syk! Endelig sol på kroppen!

Hei hei! ♥

I dag har vi endelig fått solt oss masse. Siden vi ikke stakk ut for å surfe i dag rakk vi å få med oss den sterkeste solen. Har fått litt skille allerede, så nå gleder jeg meg til å se hvordan jeg ser ut når jeg kommer hjem igjen! For ikke å snakke om hvor brun jeg blir når jeg kommer tilbake fra Ios. Først 2 uker her med sol, så 12 dager i Ios. Ah, her snakker vi brun hud!
Kjekt å ta bilder med Vicky, siden vi er akkurat like høye. Slipper å se ut som en dverg. Haha! 


I dag har vi spist lunsj på stranda. Vi spiste wraps med røkelaks og avocado. Nam nam! Syns de hadde veldig bra lunsj her. Så spørs om vi ikke kommer til å spise her flere ganger!


God morgen fra Ericeira!

God morgen ♥

I går hadde vi vår første surfeleksjon. Jeg hadde og fortsatt har feber, så jeg fikk ikke vært med så lenge. Men det virker veldig gøy! Og sykt slitsomt! Vannet var sykt kaldt og det blåser en del her. Men bortsett fra det tror jeg dette blir en veldig koselig og morsom tur!

Da vi kom tilbake fra surfeleksjonen dro Victoria og jeg inn til byen en tur for å handle inn litt småting. Ericeira er en liten og veldig søt havneby. Det er veldig få turister her, så det er skikkelig portugisisk her. Senere i dag skal alle på campen ut og spise middag sammen i byen. Det tror jeg blir veldig koselig! 

Avventer surfingen et par dager pga. feberen. Så håper å komme sterkere tilbake når jeg blir frisk igjen. Skal være her i 2 uker, så har god tid på meg! Siden jeg ikke ble med på dagens surfeleksjon fikk jeg tatt litt bilder rundt på campen. Tenkte å fortelle dere litt om hvordan ting er her, siden så mange av dere har spurt om det! Her på campen er det ca 35 personer i alderen 18-35 ca. Alle her er veldig snille og åpne. Det er veldig lett å bli kjent med andre her på campen. Hvis man vil dra hit alene er det ikke noe problem! 


Her er bassenget på campen. Kommer nok til å sole meg her litt senere i dag! Her spiser vi frokost hver morgen (i 8- tiden) og middag 5 av 7 dager i uken (i 20 tiden). Syns det er veldig koselig at det er fellesfrokost og fellesmiddag, for da blir det mye samhold i gruppa! 


Her er Bungalowene som vi bor i. Man kan velge om man vil ha egen Bungalow eller om man vil bo sammen med de andre i hovedhuset. Jeg er veldig glad for at vi valgte å bo i Bungalow, for da får man litt mer privatliv. Men hvis man drar hit alene bør man bo i hovedhuset! 

Her står alt av dagens planer. Den blir oppdatert hver kveld, så man vet alltid hva som skjer dagen i forveien. Her kan man også melde seg på tur til Lisboa, tur til Vingård osv. 


¨

I hovedhuset er det to forskjellige stuer man kan slappe av i. En med tv og en vanlig stue. Man får litt hippie-følelse av å være her. Fordi alle bor sammen. Men det er faktisk veldig koselig! 


Campen jeg er på ligger i Ericeira i Portugal. Jeg er på level 1 som er for nybegynnere. Det er for de som aldri har surfet, eller kun har surfet et par ganger. Du kan lese mer om level 1 HER. Jeg reiser med Lapoint som har surfecamper rundt i hele verden. Vi er på camp Lizandro, som ligger i Ericeira i Portugal. Du kan lese enda mer om det HER. Der står alt av informasjon om campen; priser (som mange av dere har lurt på!), hva man gjør på campene, hvor man kan dra osv. Endelig fremme i Portugal

God morgen ♥

Nå har vi nettopp spist fellesfrokost her på campen. Vi skal ut og surfe om bare en liten halvtime, så jeg må være kjapp med å oppdatere dere! I dag skal vi ha første leksjon, og da får vi surfebrett og våtdrakt. Da vi kom i går gikk Victoria og jeg en tur ned på stranda. Den var helt sykt fin! Hvit sandstrand og nydelige bølger. Det blåser helt sykt her, så det kjennes ganske kaldt ut. Men solen er sterk, så det skal nok gå bra! Kjenner jeg gruer meg litt til å surfe, siden vannet er iskaldt.  Men har snakket med de andre her på campen, og de sier at surfedrakten varmer godt. Så da får jeg håpe på det!

Fikk ikke oppdatert dere i går, for når vi var ferdige med å se rundt i byen var vi helt utslitte. Jeg har jo selvfølgelig fått feber *heldiggrisen*. Så blir interessant å se hvor mye surfing jeg klarer i dag. Men får i alle fall bli med også tar jeg det derfra! Har heldigvis blitt litt bedre i dag, enn hva jeg var i går. Så her er det håp!

Hva heter du på instagram?

Noen bilder fra instagrammen min de siste ukene. Må skryte litt av meg selv. Har blitt veldig flink til å oppdatere ofte! Jeg heter stinablogg på insta, om dere ønsker å følge meg! Skriv gjerne ned hva du heter på instagram så sjekker jeg ut din profil (men ikke hvis du har privat!). Skriv gjerne ned dine instagram favoritter også. Trenger mer inspirasjon! Syns instagram er det perfekte stedet å finne masse inspirasjon til alt fra bilder til smarte ideer! 

Babyshower

Hei dere!

I dag har jeg vært på babyshower for min kjære søster Madeleine. Hun er allerede 34 uker på vei, så nå var det på høy tid å arrangere en babyshower for henne. Hennes søte venninne Linn Helen hadde arrangert hele babyshoweren, og vært så flink og lagd cupcakes. Som forresten var sykt gode! Lov å unne seg litt søtsaker iblant! :-) Vi hadde quiz der vi svarte på spørsmål om føding og babyer. Jeg hadde ikke så veldig peiling på de temaene for å si det sånn! Hehe. 

Etter quizen skulle vi gjette med målebånd hvor stor Madeleine var rundt magen. Det var ikke så lett for å si det sånn! Da jeg tippet 3 ganger så stor som meg (bokstavelig talt) stemte ikke det helt.. Var over en halvmeter for mye! Til slutt gjettet vi på når babyen blir født, hvor mye den kommer til å veie, lengden og kjønnet. Jeg tippet på at den blir født 26. juni, siden det er dagen jeg kommer hjem fra Ios. Ingen baby som skal komme uten at jeg er hjemme. Hehe! Gjettet også på at den kom til å veie 3,4 kg og være 48 cm lang, og være en jente. Så nå blir det spennende å se hva som kommer! 

Gaven fra meg. Søt liten dress og body (måtte ta ensfarget siden vi ikke vet kjønnet enda). Og selvfølgelig en liten prins- eller prinsessekrone til å ramme inn bilde av den lille! 


Noen av dere som har vært på babyshower før?

Vippe- og neglefin!

God morgen ♥

I går var jeg i Drammen og fikk fikset litt på vippene og neglene mine. Må jo være helt fresh når jeg skal til Portugal på lørdag. Har satt på vippe extensions og negler på A Good Feeling salongen i Drammen ganske lenge nå, og jeg er utrolig fornøyd med de. 

I går satte Vibeke fra A Good Feeling på vippe extensions på meg. Vanligvis bruker hun 12mm og 10 mm på vippene mine. Men siden jeg skal ut og surfe i 2 uker blir det litt for lange vipper. Så i går brukte hun 10 mm og 8 mm. Syns det ble veldig fint med litt kortere vipper. Det ble et helt annerledes uttrykk, men det var veldig fint! 

Cecilie på A Good Feeling fikset neglene mine. Er de ikke fine? Jeg syns de er så utrolig nydelige! De ble litt kortere denne gangen pga. jeg skal surfe. Ikke veldig gøy å ha kjempe lange negler når man skal holde på med ekstremsport. Men fin på neglene må man fortsatt være! Hvis du ønsker å bestille time for å fikse negler eller vipper på A Good Feeling kan du bestille time ved å ringe: 32 22 10 21. De har også mange andre behandlinger på A Good Feeling, så jeg anbefaler dere å sjekke ut hjemmesiden dems på www.agoodfeeling.no.

Etter at jeg hadde vært og fikset vippene og neglene min møtte jeg Victoria og spiste litt lunsj på Z bar & cafè. Har faktisk aldri spist der før, men de hadde veldig god mat! Da jeg kom hjem var jeg så sliten og hodet verket herfra til månen. Så orket dessverre ikke å blogge i går. Hadde så utrolig lyst til å oppdatere dere, men noen dager må man lytte til kroppen sin. Heldigvis har jeg en snill kjæreste som ga meg en lang massasje, så fikk heldigvis ordnet det verste av hodepinen. Takk gud for snille kjærester! 

Shoppe stopp?

Hei dere! ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en liten lunsj med min søster Madeleine. I dag var vi på Jordbærpikene på Gulskogen senteret. Syns de har så utrolig god Bruschetta der. Hvis dere bor i nærheten burde dere virkelig prøve den ut! Når vi er inne på temaet burde dere også prøve ut sjokoladekaken de har. Søsteren min kjøpte den, så jeg smakte på en bit, og den var helt fantastisk! Etter vi hadde lunsjet ble det litt shopping. Har egentlig lovt meg selv å ikke shoppe så mye før jeg reiser til Portugal og Ios. Siden jeg kommer til å shoppe masse der nede! Meeen, dere kjenner jo  meg. Jeg klarte selvfølgelig ikke holde meg! Så ble noen småting. Blant annet sånne små begere, man kan lage sin egen is på pinne i. Tenkte å prøve og lage en god smoothie is. Det tror jeg kan bli godt i solen, og er perfekt alternativ til vanlig is, som altfor ofte er veldig usunn. 

Helt panikk

God morgen ♥ Nå har jeg nettopp spist litt frokost og sminket meg for dagen. Skal snart sette igang med dagens gjøremål. Har en del småting jeg må få gjort, og blogg innlegg som må skrives. For ikke å snakke om mailer som må svares på. Prøver å få unnagjort disse tingene før jeg reiser, så jeg slipper å tenke på det mens jeg er i Portugal.

Tusen takk for alle de geniale rådene deres til pakking til Portugal! De kommer virkelig godt i brukt. Begynte å skrive pakkeliste i går, og jeg har allerede 42 punkter på den. Er jo livredd for å glemme noe som helst! Tror jeg hadde fått helt panikk om jeg hadde glemt laderen til kameraet mitt! Kjenner jeg begynner å bli litt stressa for å reise. Har jo alltid reist med noen som har reist masse før. Og både Victoria og jeg er to surrehuer, så det kan jo bli interessant å se hvor mye vi kommer til å rote oss bort! Hadde ikke sjokkert meg om vi plutselig havnet på en øde øy! 

Konkurranse: Vinn selvbruning!

Nå er snart sommeren her, og da er det fint å være litt gyllenbrun når man skal gå i skjørt eller shorts. Selv føler jeg meg altfor blek om dagen, og da er selvbruning en lifesaver! For noen dager siden fikk jeg en pakke fra Kicks med to forskjellige selvbrunere. En mousse som gir umiddelbart farge og bygger samtidig opp en varig brunfarge. Den andre selvbruneren er genial hvis man bare vil være brun for en kveld. Kjekt hvis man vil være ekstra fin på fest. Man blir brun med en gang og fargen vaskes lett vekk. 

Nå kan en heldig vinner vinne disse to selvbrunerene ved å legge en kommentar i dette innlegget med e-mailen sin og like facebooksiden min HER

Trekker den heldige vinneren 1. juniOppskrift: Tunfisksalat

I dag lagde jeg meg en tunfisksalat til lunsj. Det ble utrolig godt, og derfor må jeg bare dele oppskriften med dere! Er vanligvis ikke så glad i tunfisk selv. Men når jeg blandet den med de andre ingrediensene ble det veldig godt! Denne lunsjen er perfekt å ha med som nistepakke på skolen/jobb. Lag den kvelden i forveien og ha den med i en tupperware boks. Det beste av alt er at denne salaten er veldig sunn, og full av proteiner. 

Dette trenger du: 

♥ 1 boks med tunfisk i olje.

♥ 50 g. (ca. 2 ss) mager kesam 

♥ 35 g. (ca. 1 ss) lett majones. 

♥ 30 g. (ca. 1/5 ) rødløk 

♥ 150 g. (1 hel) paprika

♥ 180 g (1/2) mango

 

Hell av oljen fra tunfisken. Bland tunfisk, majones og kesam i en bolle. Kutt rødløken i små biter og bland den inn. Kutt paprika og mango i medium store biter og bland inn. Du kan også ha i tomater om du ønsker. Jeg byttet ut tomatene med agurk.

 

Næringsinnhold: 535 kalorier  /  45 gram proteiner  /  21 gram fett  /  38 gram karbohydrater

High heels and Runwaydreamz

God mandag skjønninger ♥

Jeg syns mandager er helt fantastiske. Da kan man starte uken med helt blanke ark. All is spisingen og junkfooden fra 17. mai er for lengst glemt. Denne uken kommer til å gå med til mye pakking og kjærestekos. Reiser med Victoria til Portugal allerede på lørdag *glede seg*. Skal være borte i 2 uker, så da må jeg være flink til å pakke riktig. Har ikke pakket for å være borte så lenge siden jeg var liten. Og da var det ikke noe som het krølltang, pc, 14 par sko og ekstremt mye klær. Så hvis dere har noen gode pakketips, tar jeg de imot med åpne armer! 

Kjenner det er skikkelig bittersøtt å skulle reise. På den ene siden gleder jeg meg til å surfe og ligge på stranda. Men på den andre siden gruer jeg meg skikkelig til å være så lenge bort fra Roger. Rekker såvidt å være hjemme en uke etter Portugal før jeg reiser til Ios. Så dette kan bli hardt! Men heldigvis har vi blitt vandt med å være fra hverandre noen uker av gangen. Siden han er så mye offshore. Så vi skal nok klare oss! Hehe :-)

Runwaydreamz: Shorts   /   Primark: Sko   /   Bik Bok: Body   /   Gina Tricot: Belte

 

Ønsker dere alle en fantastisk mandag og start på uken ♥

Ukens spørsmål #41

♥ Hvordan klarer du å være så tynn? Kjempe pent! Kan jeg spørre om hva du spiser på en dag og hvor aktiv du er, helt ærlig, samme om det er usunt du spiser.
- Takk takk :-) Hele livet mitt har jeg alltid vært slank. Jeg kommer fra en familie som generelt spiser ganske så sunt. I tillegg pleier jeg å trene ganske så mye, og holder meg aktiv i det daglige livet. Selv om jeg har høy forbrenning er jeg flink til å passe på at jeg ikke spiser ekstremt mye kalorier.

 

♥ Har du noen planer for neste år? 
- Planene mine for neste år er å fortsette og jobbe med bloggen. Er fortsatt ikke sikker hva jeg skal studere videre, og bloggen er den jeg ønsker å jobbe med nå. Ser ikke noe galt med at man ikke starter studeringen med en gang. Virker som samfunnet i dag tvinger folk videre på skolebenken. Men jeg syns det er veldig vanskelig å kunne vite hva man skal jobbe med resten av livet i en alder av 21 år.
 

♥ Hva koster det blå skjørtet egentlig? Har siklet på det lenge men aldri turt å sjekke prisen, hehe. 
- Husker ikke prisen helt nøyaktig. Men tror det kostet 149,- kr. Ikke så veldig dyrt :-)

♥ Bruker du linser, eller det din ekte øyenfarge? De er så sykt nydelige!
- Nei, jeg bruker ikke linser. Når jeg tar bilder pleier jeg oftest å ta bildene forran et vindu, og da krymper pupillene og øyenfargen syns bedre. Så kan hende det er grunnen til at det ser ut som jeg har linser noen ganger. Brukte linser for kjempe lenge siden, men det var brune linser bare.

 
♥ Hvordan er den naturlig fargen på håret ditt? Kan du vise gammelt bilde av det?
- Min naturlige farge er lysebrun. Har farget håret mitt i mange år, men dette bildet er nærmest min hårfarge.

 

♥  Du sa på en video at du ikke hadde lyst på barn, måtte i alle fall bli når du hadde blitt ferdig utdannet. Har du forandret mening nå?
- Har nok lyst på barn, siden det er så koselig med familie, spesielt når man blir eldre. Jeg tenker at den dagen jeg bikker 40 år kommer jeg nok til å savne det å ha barn dersom jeg ikke får det. Men har lyst til å vente med barn til jeg er i slutten av 20-årene. Også er det veldig viktig for meg at jeg er i et stabilt og langvarig forhold, og helst gift. Føler det er så ekstremt mange unge jenter i dag som får barn med 4 forskjellige menn og ender opp som alenemødre. Hvorfor haster det så mye å få barn at dere ikke klarer å vente til dere vet godt om forholdet dere er i kommer til å holde?  

 

♥ Hvilke blogger leser du?
- Jeg leser mange forskjellige. Blant annet: Fotballfrue, Sophie Elise, June Holm (Hun er en venninne som er en utrolig flink blogger. Anbefaler dere å sjekke ut bloggen hennes!) og Kristina Andersen
  

♥ Hvor mye koster shortsen fra Runwaydreamz? Hvilken størrelse har du i den? Og hvordan er det i størrelsen?
- Den koster 1400,- kr. Jeg fikk et gavekort av Miinto på 2000,- kr så derfor kjøpte jeg shortsen. Syns den er veldig dyr, så hadde nok ikke kjøpt den hvis jeg skulle betalt den selv. Jeg har den i størrelse XS. Syns de er ganske store i størrelsen, så skulle egentlig hatt XXS. Men det hadde de dessverre ikke. Så vil anbefale dere å kjøpe en størrelse mindre enn det dere vanligvis kjøper.

♥ Hvilket språk valgte du på ungdomsskolen eller hvilket språk anbefaler du?
- På skolen våres kunne vi velge mellom fransk, tysk og engelsk. Jeg valgte først fransk, og hadde det i et halvt år. Men syntes det var forferdelig vanskelig å lære. Så jeg byttet til engelsk. Er veldig glad for at jeg byttet til engelsk, for nå kan jeg snakke og skrive engelsk helt flytende. Nesten som mitt eget morsmål. Skulle ønsker de hadde hatt spansk på skolen da jeg gikk der. Er veldig mange i verden som snakker spansk, og det er et språk jeg ønsker å lære meg. Hvem vet, kanskje jeg skal lære det på egenhånd?


♥ Hvor et toppen fra?

- Den er fra Cubus. Er ikke så altfor lenge siden jeg kjøpte den, så de har den kanskje i butikkene enda!

 

♥ Setter du på tape extensionet selv?
- Nei det klarer man ikke selv. Siden man må være ganske nøye, og man klarer ikke se så godt selv. Men man trenger bare å få  en venninne til å gjøre det for seg. Søsteren min har satt på håret for meg noen ganger, og hun har ikke utdannelse som frisør. Men hun setter det på utrolig bra! 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Min 17. mai feiring

I går feiret jeg 17. mai med hele familien min. Roger og jeg startet dagen i Hokksund og så på barnetoget. Måtte jo få med oss lille tanteungen min Emmeline som gikk i barnetoget. Etter toget stakk vi innom Molle (mormor) en tur og spiste is og drakk kaffe, før vi dro videre til Drammen. Der var det helt ekstremt mye folk så vi gikk bare innom tivoliet en liten tur før vi stakk til Åssiden og spiste is. Er det èn ting som er obligatorisk på 17. mai så er det is spising! 


Etter litt obligatorisk is spising dro vi tilbake til Hokksund og så på russetoget. Syns ikke det var like bra i år som det pleier å være. Men kan hende det er fordi at jeg tidligere har kjent de som har vært med i toget, kanskje? I alle fall så dro vi på grilling hos tante etter russetoget. Kan oppsummere kvelden med noen få ord: god grillmat, himmelsk god kake, mye latter og morsomme historier, og mye alkohol. Haha, vi kom hjem i 23 tiden og da var vi helt utslitte etter en lang 17. mai feiring.Hadde så mye å gjøre og få med meg i går, at jeg glemte helt bort at jeg er blogger og skulle tatt bilder. Så dere må nesten nøye dere med disse bildene! Hehe :-) Var forresten veldig koselig å møte alle dere leserne som kom bort i går og ville ta bilder. Gjerne send meg bildene på mailen min: stina_blogg@hotmail.com ♥

Hvordan var deres feiring i går?

17. Mai antrekket

Nå er jeg nettopp ferdig med å sminke meg og krølle håret. Krøllene måtte fikses litt på i dag. Men heldigvis sparte jeg mye tid siden jeg fikset de i går! Nå skal vi snart ta toget til Hokksund for å se barnetoget. Tanteungen min Emmeline går i barnetoget med barnehagen i år. Så da må jo tante Stina komme og se på! Flere av dere som skal se på barnetoget i år? Eller kanskje russetoget også? Jeg syns det er så koselig og morsomt å se begge delene. 

Husker selv når jeg var liten og gikk i barnetoget. Gjerne iført leopardkjole og musefletter. Var LITT glad i leopard print når jeg var liten for å si det sånn! Hehe :-) Ønsker dere alle en fantastisk 17. mai feiring! Skal prøve å holde dere oppdatert på instagram utover dagen så godt jeg kan :-)
Kjole - HER // Blazer - Vero Moda // Sko - Primark  // Veske - Ukjent // Klokke - CMYK

Coral 'n green

Hei dere! I dag har mesteparten av dagen gått med til å lage en video. Kan ikke fortelle dere hva videoen er til enda. Men håper på det beste! *tvi-tvi*. Har også valgt ut en vinner av ghd rettetang konkurransen. Den heldige vinneren ble Ida Johanne. Sjekk emailen din!

Nå skal jeg straks til svigers med Roger. Vet det er veldig mange som skal ut og feste i kveld. Hadde vanligvis gjort det selv. Men skal feste så mye i sommer både i Portugal og Hellas (ios) så vil ikke bli lei festingen nå! Drar allerede neste lørdag til Portugal. Uææh, ikke lenge igjen!  


Nelly.com: Sko   //  Bik Bok: Topp og bukse   //   Zack: Veske   //   Rayban, junkyard.no: Solbriller


Ombre krøller

I dag prøvde jeg ut å krølle håret mitt, for første gang etter jeg satt på det nye hair extensionet. Det ble helt sykt fint når jeg krøllet det! Da så man spillet i fargene på en helt ny måte. Ingen tvil om at jeg kommer til å gå mye med krøller fremover! Syns fargene gled enda mer inn i hverandre når det ble krøllet. Er endelig så utrolig fornøyd med håret mitt! Hva syns dere? Er dere enige?

Et lite 17. mai tips til dere alle! Krøll håret deres i dag med et krølljern som gir tette krøller. Da får dere nydelige bølger i morgen, og slipper å stå opp grytidlig. På 17. mai er det nok av ting man må rekke, og det å krølle håret sitt i 30-45 min på morgenen er noe man ikke har tid til da! Husk å spraye med en god hårspray så ikke krøller faller ut med en gang :-)

Happy lunch + Ny smoothie oppskrift

Hei dere! Nå har jeg nettopp spist en utrolig god lunsj. Jordbær på lavkarbo brød og smoothie er skikkelig sommerlig, og ikke minst sunt! Husker jeg hadde skikkelig dilla på jordbær på lavkarbobrød i fjor. Det er så godt! I dag prøvde jeg ut en ny smoothie variant. I dag blandet jeg sammen en mandarin, en halv mango, 2 ss mager vanilje kesam og 150 gram frosne jordbær. Det ble utrolig godt! Skikkelig vitaminbombe. Nam nam!

Dere som følger meg på insta (@stinablogg) eller på facebook (her), har kanskje sett sneakpeaken av det nye ombre håret mitt? Tidligere i dag var søsteren min Madeleine her og satt på ombre extensionet. Var skikkelig spent på å se resultatet. Var veldig nervøs for at det skulle bli stygt. Var faktisk så nervøs at jeg hadde mareritt om det i natt! Men resultatet ble veldig bra! Skal fikse meg litt nå, og ta bilder så dere kan se! 

Uten hair extensions

Hei dere! Nå har jeg nettopp tatt av hair extensionet, farget mitt eget hår og stusset det. Det begynner endelig å bli litt lengde på mitt eget hår. Men det er fortsatt altfor kort, så i morgen skal jeg sette på extensions! Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av hvordan mitt "egentlige" hår ser ut, siden så mange av dere har lurt på det! Så her får dere tre bilder med helt naturlig hår. Uææh, føler meg helt naken! Rart å se meg selv så naturlig på håret. Kanskje like rart for dere å se det sånn?Ombre hår i posten

Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe helt nytt med håret. Noe veldig annerledes. Noe jeg aldri har prøvd ut! Men det slo meg ikke før en uke siden hva jeg ville gjøre med håret mitt. Da "Nevernaked" la ut bilde av at de hadde shoot med den nydelige jenta "xoxotsumi" på instagram. Jeg falt for håret hennes fra første øyeblikk. Det nydelige lange ombre håret ble jeg helt forelsket i! 

Dagen etter sendte jeg mail frem og tilbake med LocksandBonds.com for å høre med de om de hadde ombre tape extensions. Og det hadde de! Gjett om jeg ble glad! Å lage ombre med hair extensions på egenhånd er ganske risky. Siden man helst ikke skal bleke hair extensions. Og det er utrolig nok ekstremt få frisører som klarer å lage en bra ombre. Så derfor bestilte jeg virgin tape extensions i ombre fargen: #ombre 2/6/8. 

Jeg ville gjerne ha håret før 17. mai. Så jeg fikk litt panikk da jeg snakket med de på mandag, da jeg ba de sende det ut. Men LocksandBonds.com sin FedEx leveranse skuffer virkelig aldri! Håret ble sendt sent på mandagskveld og på morgenen i dag dukket det opp en mann på døren fra FedEx med pakken min. Der snakker vi kjapp leveranse! 1,5 døgn fra Seattle i Washington USA til lille Hokksund. Så er det èn ting dere ikke trenger å tenke på når dere bestiller hår fra LocksandBonds.com er det leveransetiden. De slår alle norske butikker som jeg noensinne har bestilt fra!

Nå skal jeg sette på supertape på alle extensions festene. Også håper jeg å få satt de på enten i dag eller i morgen. Skal selvfølgelig vise dere før- og etter bilder. Wii, som jeg gleder meg til å sette det på!

Ny shorts fra Runwaydreamz

Hei dere! For et par uker siden fikk jeg en Runwaydreamz shorts i posten, fra Miinto.no. Har lenge siklet på shortser fra Runwaydreamz. De er jo så fine! Så da jeg fikk gavekort av Miinto.no klikket jeg denne skjønnheten rett hjem. Syns shortsen er utrolig kul, og den skiller seg veldig ut fra mange andre shortser! Denne kommer garantert til å være med når jeg skal til Portugal. Som bare er 11 dager igjen til!! *gleder meg*. 

Denne shortsen har originalt frynser som er ganske lange bak, og middels lange forran. Men jeg syns shortsen ble så stor og klumpete med de, så de klipte jeg vekk! 
Er den ikke fin?

Dagens antrekk

Hei dere! Nå skal Roger og jeg straks dra til Drammen på kino. Har ikke vært på kino på en liten stund. Så da er det på høy tid med en liten kinodate! I dag skal vi se The Other Woman. Har sett traileren på den, og den ser utrolig morsom ut! Elsker Cameron Diaz som skuespiller. Hun er så søt og kul! Noen av dere som har sett den enda? Ikke lov å komme med noen spoiler alerts! Er forresten Roger som fikk jobben som kameramann i dag. Er han ikke flink?


Vero Moda - Blazer   //   WOW - Topp og bukse   //   CMYK - Klokke   //   Jeffrey Campbell - Sko

Et helt år siden

Det er helt merkelig å tenke på at det er et helt år siden jeg var russ. 17. mai i fjor hoppet og spratt jeg rundt i russetoget i Drammen, med mine klassekamerater.

Husker at helt fra jeg var liten hadde jeg gledet meg skikkelig til å bli russ. Da skulle jeg ta alle russeknutene! Var noe helt annerledes å være russ, enn det jeg hadde forestilt meg. Alle hadde snakket om hvor sykt bra det var på Tryvann, og at det var dems livs beste opplevelse. Jeg derimot hadde nok fått litt for mye smaken av utestedslivet, før russetiden. Så da russetiden kom syntes jeg festene hjemme hos Marius som gikk i klassen min, var mye bedre enn hva Tryvann var. Russeknuter var noe jeg også glemte bort. Så de tok jeg bare noen få av. 

Når jeg satt og så igjennom russearkivet her på bloggen, fikk jeg skikkelig mange flashbacks. Og derfor tenkte jeg at jeg kunne dele minnene på nytt igjen med dere! 

 

Nettopp fått ny russedress og russekort.  Så glad!

 

Her tok jeg den første russeknuta. Sitt under en pult en hel skoletime!

 

Russeknute nr 2. Drive in på Mc Dondalds med handlevogn. Nesten hele klassen gjorde det sammen. Var så koselig ♥

 

Russedåpen! Her måtte vi styrte en øl på 15 sekunder. Det vi ikke klarte å styrte fikk vi i håret. Heldigvis elsker jeg øl, og klarte å styrte nesten hele. Men fikk selvfølgelig litt øl i håret. Hehe!

...og dåpsnavnet mitt ble Duckface. Haha, noen som hadde sett tullevideoen jeg la ut rett før russetiden. Har du ikke sett den kan du se den HER. 

Getting ready for russetoget. Litt alkohol måtte selvfølgelig til!

Hele klassen klare for russetoget. 

 

På photoshoot med Russedress. Dette var kjempe lenge før russetiden, så var gøy å få prøvd ut klærne. Og få litt følelsen av å ha de på!

Min favoritt leppestift

God morgen solstråler ♥

Har dere hatt en fin helg? Det har jeg! Full avslapning og kvalitetstid med kjæresten. Det er det så fester som slå! Så gøy å se at så mange av dere likte innlegget han skrev! Tenkte det var en genial måte for dere å bli litt kjent med meg "utenfor" bloggen. 

Fikk forresten et spørsmål av en leser her forleden. Spørsmålet var: Hvilken leppestift bruker du? Opp igjennom tidende har jeg hatt en favoritt leppestift som jeg har brukt. Og den har vært min favoritt siden tidenes morgen. Men! Da jeg var ute på shopping for et par måneder siden, ble den danket ut av en H&M leppestift (av alle ting i hele verden!). Jeg elsker matte nude lepper. Rett og slett fordi jeg ser skikkelig slem ut med naturlig røde lepper. Haha! 

Så jeg har alltid lett etter den perfekte leppestiften. Min forrige favoritt var ikke veldig matt, så jeg måtte alltid matte den ned med litt pudder. Men nå slipper jeg det! Fordi denne leppestiften fra H&M er så utrolig perfekt! I tillegg koster den sånn 40,- kr så det blir ikke akkurat noen stor utgift. Og til dere som mener at billige ting er dårlige. Jeg kjøpte faktisk med en YSL leppestift i taxfree butikken når jeg kom fra Tenerife sist, og gud den ble ikke akkurat noen favoritt. Brukte den et par ganger, men virkelig ingen favoritt! 


//H&M  matte lipstick #bardot


 

Oppskrift: Chocolate chip cookiesDu trenger:

♥ 225 g smør

♥ 150 g sukker

♥ 150 g brunt sukker

♥ 2 store egg

♥  1 ts vaniljeessens

♥ 1 ts natron

♥ 320 g hvetemel

♥ 300 g kokesjokolade 

♥ Pisk romtemperert smør luftig sammen med hvitt og brunt sukker. 

♥ Tilsett eggene mens du fortsetter å piske blandingen.

♥ Rør inn natron, vaniljeessens og hvetemel.

♥ Hakk opp sjokoladen i middels store biter, og rør de inn i blandingen.

♥ Form store kuler av deigen, ca en toppet spiseskje. Ha de på en bakeplate, og trykk de litt flate med en skje. Siden de flyter ut en del når de stekes, bør du ikke ha mer enn 9 stk. på hvert brett.

♥ Stek i 11-13 minutter på 180 grader. La cookiesene avkjøles på en rist. 


Oppskriften er hentet fra detsoteliv.no

Vippe extensions - Anbefaling

God helg ♥ 

I går var jeg i Drammen og satte på et helt nytt sett med Vippe extensions. Har hatt vippe extensions en god stund allerede (helt siden nyttår!), så nå var det på tide å sette på et helt nytt sett. Var der på onsdag og tok av alle vippene. Så for meg at det skulle gjøre kjempevondt, og  at det skulle skade mine egne vipper. Men tvert imot! Det gjorde ikke det minste vondt, og mine egne vipper er fortsatt tykke og fine.

 Ble positivt overrasket når jeg så hvor tykke mine egne vipper fortsatt var. Har hørt mange skrekkhistorier fra jenter som får sine egne vipper helt ødelagt, fordi de går til salonger som er dårlige. Så det er veldig godt å vite at salongen jeg går til (A Good Feeling) faktisk er dyktige, og vippe extensionet ikke ødelegger mine egne vipper! I går satt som sagt Vibeke på et helt nytt sett med vipper, og jeg er så utrolig fornøyd. Når jeg gikk uten vipper i hele 2 dager (uæææh!) så følte jeg meg dødsnaken! Men med vippe extensionene på føler jeg meg veldig fresh igjen, og det er en fantastisk følelse! 
 

Hvis du vil ha like fine vipper som jeg har kan du ringe til A Good Feeling salongen og bestille time på tlf: 32 22 10 21 eller mobil: 90966970 / 46943458. Du kan også sjekke ut hjemmesiden på agoodfeeling.no for priser og mer informasjon. Sponset behandling

Bli klar for sommeren med Nelly

Sommeren er fullstappet av begivenheter man bare må elske. Alt fra Hovefestivalen til en herlig sommerfest i godt selskap. Jeg har plukket ut mine favoritter til tre forskjellige anledninger: Festival, Sommerfesten og på stranda. Alle tingene er fra Nelly.com, de har fri og rask frakt. Link til klærne ligger under hvert enkelt bilde :-)

 Antrekk til venstre: Kimono - HER   //   Tee - HER   //   Shorts - HER   //   Sko - HER

Fjærøredobb - HER   //   Converse - HER   // Antrekk til høyre: Topp - HER   //   Shorts - HERAntrekk til venstre: Kimono - HER   //   Topp - HER   //   Shorts - utsolgt   //   Sko - HER

Blomsterkrans - HER  //   Antrekk nr 2: Topp - HER   //   Shorts - HER   // Kjole - HER

Mintfarget kjole - HER   //   Øredobber - HER   //   Sko - HER   //   Lyserosa kjole - HERLyserosa playsuit - HER   //   Hvit blondekjole - HER   //   Blomsterkrans - HER   //   Rosa kjole - HER

 

Hvit og blå bikini - HER   //   Solbriller - HER   //   Hvit hatt - HER   //   Sko - HER   //   Veske - HER   //   Hvit bikini - HERHvit badedrakt - HER  //   Turkis bikini - HER   //   Blomstrete bikini - HER

 

Affiliatelinks

 

Fant du noen favoritter?

Mine beste råd mot kviser

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg med skjønnhetstips. Mange av dere har spurt meg om råd kviser. Derfor skal jeg skrive ned mine beste råd for å bekjempe akkurat dette. Jeg har slitt med kviser i mange år selv, og har prøvd ut mange forskjellige metoder. Noen har fungert, og noen har feilet. Nå skal jeg gi dere de tipsene som har fungert for meg, og som forhåpentligvis fungerer for dere!

♥ Sukker kan gjøre at du får flere kviser. Sukkeret øker insulin-nivået i kroppen. Økt insulin-nivå kan gi flere aknebakterier og høyere nivå av mannlige kjønnshormoner. Som kan føre til økt talgproduksjon og mer uren hud.

♥ Stress både psykisk og fysisk kan gjøre at man får kviser og uren hud. Stresshormonet kortisol øker sukkernivået i kroppen, noe som kan medføre økt risiko for betennelser. Kortisol kan også øke talgdannelsen i talgkjertlene.

♥ Dårlig personlig hygiene og feil sminke kan gi mer kviser. Du bør også unngå såper som tørker ut huden, overdreven skrubbing og kvise-skvising. Når du velger kosmetikk bør du holde deg unna oljebasert sminke. Du bør også unngå overdreven bruk av hårprodukter som hårspray.

♥ Hvis du har vært i et miljø med mye eksos, som for eksempel en by bør du rense huden. Det samme gjelder hvis du har vært på trening og svettet mye. 

♥ Å smøre tannkrem på en kvise er ikke en god idè. Dette er et gammelt kjerringråd som mange bruker. Men tannkrem har flere ingredienser som kan irritere huden, og problemet kan derfor bli enda verre.

♥ Hårvoks kan tette igjen porene i huden. Så hvis du har mye kviser oppe ved hårfestet kan voks være grunnen til kvisene. Prøv å gå uten voks en periode, for å teste om voksen er grunnen til kvisene.

♥ Vask sminkekoster minst 1 gang i uken. I sminkekoster vokser det veldig mye bakterier (spesielt i foundation koster!), og hvis man gnir disse mot ansiktet hver dag kan man få kviser av det.

♥ Unngå klorvann. Kvisetypen "klorakne" kan oppstå hvis huden kommer i kontakt med klorvann. Klorvann tørker i tillegg ut huden. 

♥ "Acne mechanica" forårsakes av varme, kontakt og friksjon mot huden som kan skyldes f.eks mobilen, syntetiske klær, skulderputer, hjelmer og luer. 

♥ Det er ingen ukjent sak at det er mye bakterier som florerer i sengetøyet, og for å unngå kviser bør man skifte på sengetøyet minst en gang i uken. Skift gjerne putetrekket oftere. 

♥ Unngå for mye sol. Selv om sol tørker ut kvisene er det en "quick fix" som du må betale for senere. Mye sol gjør også at man får rynker, tørr hud og i verste fall kan få hudkreft.

♥ Bruk mineralsminke. De fleste jenter (..og mange gutter) vil gjerne bruke sminke for å dekke over kvisene. Men mange havner ofte i en ond sirkel der de får mer kviser av sminken, men klarer ikke å slutte med sminke fordi de ikke liker kvisene sine. Jeg har selv havnet i denne onde sirkelen mange ganger! Men det som har hjulpet meg utrolig mye er å bruke mineralpudder. Jeg bruker pudder fra bareMinerals, det dekker utrolig bra og tetter ikke igjen porene dine. Pudderet kan du få tak i på blivakker.no 

♥ Hold deg unna alkohol. Hver eneste gang jeg har drukket våkner jeg alltid opp med flere kviser i panna. Alkoholen tørker ut huden din og da sprekker den lettere opp, og gjør at du får kviser. Det er også mye sukker i alkohol som jeg nevnte øverst i innlegget at kan forårsake kviser. 

♥ Dersom du sliter med sterk akne. Ikke bare noen småkviser, men ordentlig store og plagsomme aknekviser, bør du oppsøke en hudlege. De kan gi de piller som kan hjelpe akne problemene.

♥ Trening hjelper på kviser. Da blir blodomstrømmingen i kroppen bedre, og det kan gjøre at man får mindre kviser. Når du trener er det viktig at du ikke bruker sminke som blokkerer porene, også er det veldig viktig å rense huden etter trening. 

 

Sushidate

I dag har jeg vært på Maitree i Hokksund med søsteren min og spist sushi. Er det bare meg, eller er sushi helt sykt godt? Får helt vann i munnen bare jeg ser på bildet under. Min favoritt innenfor sushi er maki med fritert scampi. Nam nam! 

Måtte selvfølgelig ha en liten dessert etter sushien. Så da ble det softis med non stop strø.


PS: Nå er det ikke lenge igjen til 17. mai (bare 9 dager igjen!) Så hvis du ikke har kjøpt inn kjole enda, vil jeg anbefale deg å bestille fra Nelly.com så fort som mulig. De har fått inn masse nydelige og ikke minst billige kjoler, som er helt perfekte til 17. mai. 

Masse nye innkjøp

Hei dere!

I dag har jeg vært på Gulskogen senteret med Eveline. Nå har jeg fått shoppet inn masse nye klær! Nå er det bare 17 dager igjen til Victoria og jeg reiser til Portugal *wiii*. Så da ble det en ny bikini og et par jumpsuiter som jeg kan bruke der nede. Har fått helt dilla på jumpsuit den siste tiden.

Syns det er så mye bedre å gå med det enn kjole når jeg er på utesteder. Føler meg så veldig overpynta med kjole, men jumpsuit blir akkurat perfekt! Flere som kjenner seg igjen i den kanskje?


//H&M: Bikini//H&M: Kjole//Vero Moda: Jakke//H&M: Jumpsuit//Bik Bok: Jumpsuit//Vero Moda: Blazer// Bik Bok: Topp// Bik Bok: Skjørt

First world problems

God morgen ♥ 

Nå skal jeg straks til Drammen en tur. I dag skal jeg ta vippe refill på A Good Feeling. Elsker når vippene mine er nettopp fikset på. Da er de så fine! Får skikkelig dådyrøyne! Kan legge ut bilder etterpå av refillen, så kan dere se. Etter jeg har vært der tenkte jeg å shoppe litt. Føler at alt jeg har i klesskapet bare er helt feil om dagen. Et helt walk in closet, men ingenting å ha på seg. Må le litt av meg selv noen ganger. Men sånn er det vel med alle oss jenter, eller hva?Sjukling

Hei søtnoser ♥

De siste dagene har formen min vært skikkelig dårlig. Har konstant hodepine, alle ledd i kroppen verker noe helt forferdelig, halsen er ekstremt sår og matlysten er helt på bånn. Har ikke fått noe ordentlig feber eller noe, så har klart meg noenlunde greit. Men gud så lenge jeg skal være dårlig da! Har vært sånn her av og på i sikkert 2 uker nå. Veldig merkelig!

Så i dag skal jeg bare ta det helt med ro under dyna, mens jeg ser på TV-serier og leser blogger. Heldigvis har jeg lille pusekatten min som holder meg med selskap, og som ligger i armkroken min og koser med meg. Får håpe det hjelper på formen å ta det litt med ro!

Se så nydelig!Leserspørsmål: Krøllene mine

Jeg får ofte spørsmål av lesere om hvordan jeg krøller håret mitt, og hvilke krølltenger/staver jeg bruker. Hemmeligheten bak mine krøller ligger i en fantastisk krøllstav fra Herstyler. Jeg har brukt den i ca. 2 år og jeg ELSKER den. Den er virkelig helt fantastisk! Når man bruker denne krøllstaven til å lage bølger eller krøller med, sitter de faktisk i flere dager. Jeg har prøvd den ut masse på mitt hår som er extensions, og på søsteren min sitt hår som er ekte, og det blir alltid like fantastisk fine krøller. 

Måten jeg gjør det på når jeg skal krølle håret mitt er at jeg alltid sprayer over det med varmebeskyttende. Da sliter ikke krøllingen like mye på håret, og etter min erfaring sitter krøllene enda bedre. Jeg bruker en fra Syoss, den er veldig god, i tillegg til at den er billig. Når jeg skal krølle selve håret pleier jeg alltid å ta masse små seksjoner, og holde staven der i 20 sekunder.

Man kan holde kortere tid, men da holder ikke krøllene like lenge. Når hele håret er ferdig krøllet venter jeg til det er kaldt, også sprayer jeg over med en god hårspray. Min favoritthårspray er Wella Professionals stay styled hairspray. Den er helt fantastisk, og kan anbefales på det sterkeste! Om krøllstaven: Denne krøllstaven er i 3P kolleksjonen fra Herstyler. Den kommer i 3 forskjellige størrelser, så man kan variere mellom krøller og bølger. Jeg bruker den aller største til bølgene jeg har i håret nå, og den i midten hvis jeg vil ha veldig tette krøller. Den aller minste er best å bruke på kort hår, så den har jeg nesten aldri brukt. Krøllstaven kan du få tak i HER

Hvis du ønsker å se video av hvordan jeg krøller håret mitt kan du se det HER

I Beauty Vita magasinet

 For en stund tilbake var jeg på et makeup event med GOSH Cosmetics og mange andre bloggere. Der fikk vi prøve ut de nye produktene fra GOSH, blant annet CC kremen, som jeg likte veldig godt! Etter eventet la jeg ut et blogginnlegg og noen bilder fra kvelden, og gjett hva!? Jeg ble kontaktet av de som skriver Beauty bladet fordi de ville låne bildene mine, og litt av teksten min. Så da jeg var innom Vita for noen dager siden fant jeg Beauty bladet der jeg er med! Dere bør definitivt sjekke det ut. Det er fullpakket med masse sminke- og beautytips! Bladet er forresten gratis, og kan fåes tak i alle Vita butikker. 

Ukens spørsmål #40

Er det slutt mellom deg og Roger?
- Skjønner ikke hvorfor så mange av dere har spurt om det i det siste. Vi er fortsatt sammen, og har det helt fantastisk med hverandre.  Vet han ikke er like mye på bloggen om dagen, men det er fordi vi er mest hjemme hos han og slapper av og koser oss. Så da blir det litt kjedelig å blogge om at vi har sett på Game of thrones og slappet av :-)

 

Kjempe fine :-) Hvilke innstillinger brukte du på kameraet?
- Tusen takk :-) Blenderen stod på 1,4. Prøver alltid å ha den på lavest mulig tall. ISO var på 200, og lukkertiden varierte mellom bildene.  

Skal du på Bergenfest 14 juni? Når Lana Del Rey skal ha konsert?
- Dessverre så skal jeg ikke det. Den dagen drar jeg til Ios med Life is a Beach Party. 

 

Hva spiser du i løpet av en dag? Teller du kalorier? Tenker på med tanke på om du skal bygge muskler, stramme opp, gå ned i vekt elns. 
- Jeg prøver å spise så sunt som mulig. Kostholdet mitt består av mye kjøtt, grønnsaker og frukt, kornprodukter, osv. Har selvfølgelig mer i kostholdet mitt men det var bare en kjapp oppsummering! Pleier ikke å telle kalorier. Men det hender at jeg har perioder som jeg gjør det for å bli bevisst på kalori inntaket mitt, da det hender at det noen ganger blir litt for lavt. Men for tiden er jeg veldig fornøyd med hvordan min egen kropp ser ut og er, så legger ikke noe vekt på å endre den. Men heller holde den stabil. 

 

Bruker du kun bareMinerals produkter på huden din?
- Jeg har skrevet et innlegg HER som du kan lese om min sminkerutine. Der står det alt om produktene jeg bruker.  

 

Liker du å møte fans som spør om autograf og om bilder på gata?
- Jeg syns det er helt fantastisk hyggelig når dere stopper med på gaten, og spør om bilde osv. Det er så koselig å bli litt kjent med dere! Dere er så snille og søte alle sammen. Og selvfølgelig sier jeg alltid ja til å ta bilder med dere :-) 

 

Hvilken modell er Daniel Wellington klokken din?
- Jeg har Classic Sheffield, som du kan få tak i HER. Jeg elsker denne klokken fordi den er utrolig tidløs, og kan matches med det meste!

 

Har du noen tips til hvordan man kan holde seg unna søtsaker?
- Vanligvis når man ser på film og tv på kvelden er det lett at godteriskåla sniker seg opp i fanget. Og når man ser på film skal man jo kose seg med litt godt. Men godt betyr nødvendigvis ikke usunt. Man kan heller bytte ut sjokoladen og potetgullet med grønnsaker som: gulrot, brokkoli, stangselleri, agurk, osv og ha litt ekstra lett lettrømme ved siden av. Jeg blander alltid rømmen med holiday dipmix, og det blir utrolig godt! Man kan også lage seg et fruktfat med sine favorittfrukter og spise det mens man ser på film.

Så faktisk på "Hellstrøm rydder opp hjemme" at sukker er 7 ganger mer avhengighetsskapende enn heroin. Man får faktisk abstinenser hvis man er vant til å spise sukker, og kutter det brått ut. Derfor kan det være lurt å kutte godteriet litt etter litt, og til slutt kutte det helt ut. For et par måneder siden klarte jeg å kutte ut godteri 100% og da mistet jeg helt søtsuget. Men etter at jeg sprakk en gang, og spiste litt godteri, kom søtsuget rett tilbake. Sukker i store mengder er skadelig for kropp og sinn, og jeg er rimelig sikker på at det hadde blitt ulovlig hvis det hadde kommet på markedet den dag i dag. 

 

 

Hvor er toppen fra? Så kul!
- Den har jeg kjøpt på Cubus for lenge siden. Så tviler på at de har den lengre dessverre! Det er faktisk en body så den er veldig deilig å ha på!

 

Hvordan er buksene på WOW? Jeg er tynn og har veldig tynne legger, så sliter veldig når jeg skal kjøpe meg bukser. Finner ingen som passer meg slik som din sitter på deg her, har du tips til hvordan buksene på WOW kan passe meg?
- Når jeg kjøper bukser pleier jeg alltid å kjøpe bukser som har mye stretch. Da blir det mye mer tettsittende og de holder seg bedre. Når jeg skal kjøpe bukser på WOW kjøper jeg som regel i strl XS. Som er ganske smått, men det er det som passer meg. Vil også anbefale å kjøpe bukser som er litt små når man kjøper de, siden de fleste bukser blir litt større når man har brukt de noen ganger. 

 

Hvilket objekt bruker til å ta portrett- og antrekksbilder?
- Jeg bruker som regel alltid 50mm 1,4 objektivet mitt. Da stiller jeg inn blenderen på 1,4 sånn at bakgrunnen blir blurry, og bildene blir lyse og fine. Elsker det objektivet, og det er virkelig å anbefale!

 

Fikk en del spørsmål og håret mitt også. Men har allerede skrevet veldig mye om det i kategorien "Hair-Extensions". Så vil anbefale dere å lese der :-)


♥ Noe du lurer på til neste uke? 

Hvilken header?

Da var jeg endelig ferdig med å lage headerene. Gleder meg skikkelig til å skifte litt utseendet på bloggen. Har hatt det jeg har nå litt for lenge føler jeg. Så da er det på høy tid med noe nytt! Syns det ble mange fine, og da blir det nesten umulig å velge. Nå trenger jeg deres hjelp. Hvilken liker DU best?

1.2.


3.


4.


5.


6.


7.
 

In the forest - Photoshoot

Da har jeg endelig gått igjennom alle bildene som søsteren min tok av meg i dag, må si det var vanskelig å bare velge ut noen få bilder. Har ikke blitt så fornøyd med bilder før i hele mitt liv. Syns disse ble så fantastisk fine! Måten lyset skinte på og den sarte blondekjolen inne i en grønn og nydelig skog. En hel eng dekket av nydelig hvitveis. *Magisk*. Skal velge ut et av bildene og bruke som header, og et til profilbilde i sidemenyen som er til høyre. Men hvilke burde jeg velge? 

1

2. // 3.

4.

5.


6. // 7.


8. 


9.


10.


11. // 12.


13.


14.


15.

//Nelly.com - Kjole   //Bik Bok - Blomsterkrone

En liten sneakpeak

I dag har søsteren min Madeleine tatt masse bilder av meg i skogen. Bildene ble helt magiske! Lyset som skinte i håret mitt og på blomstene, og blondekjolen som passet perfekt inn i skogen var helt magisk! Det er i sånne øyeblikk som dette at jobben min er den beste i hele verden! Det kribler i hendene mine etter å redigere resten av bildene, og vise de til dere. Gjett om jeg skal lage ny header nå. Den kommer til å bli så fin!