hits

mai 2013

Helt hekta!

I kveld skal jeg ta det helt med ro. Skal se på serien Bones på Netflix og bare slappe helt av. Trenger ekstra energi til i morgen. For da skal jeg ut! Men ikke bare på byen eller noe sånt. Skal på et stort event. Kan fortelle dere mer om det i morgen eller på søndag. Det kommer nok til å gå i ett i morgen. Så vet ikke hvor mye blogging jeg rekker. Men gleder meg til å fortelle dere om det og vise bilder! Men nå er det tilbake til Bones igjen. Er helt hekta! Flere enn meg som tar det rolig i kveld?Dagens antrekk

Da var endelig norsk og nynorsk eksamen unnagjort, og deilig er det! Hadde nynorsken i dag, og norsken på tirsdag. FIkk heldigvis ikke diktanalyse. Takk gud! Skjønner ikke hvorfor vi har måttet gå så sykt nøye igjennom noe vi ikke fikk på eksamen engang. Men men, da var det ikke så nøye at jeg ikke fulgte så godt med på det! Jeg følte at norsken gikk ganske greit. Der klarte jeg å reflektere godt, og dra inn en del fakta. Nynorsken gikk sånn helt passe. Men så lenge jeg får en 3 i hver av de er jeg mer enn fornøyd! 

Men nok skolesnakk! Bloggingen de siste dagene har ikke vært helt på topp. Har vært litt sliten kan man si. Sov i 12 (!) timer i går! Lenge siden jeg har gjort det. Men det var utrolig deilig! Nå føler jeg meg klar for sommer og bedre blogging. Så bare å følge med ♥

Skjorte - Cubus // Shorts - Bik Bok // Sko - HER 

Ukens spørsmål #19

Hvilken parfyme er din favoritt? Hvem bruker du mest?
- Min absolutte favoritt er Lady Million fra Paco Rabanne. Elsker gutteversjonen (one million) så derfor begynte jeg med jenteversjonen. Gutteversjonen lukter så godt at jeg nesten dåner hvis en gutt bruker den, haha! Jenteparfymen er veldig god også sånn forresten.
 

Hvilken tørrshampoo bruker du?
- Jeg bruker Define sin. Har brukt den lenge og er veldig fornøyd med den. Den er heller ikke så dyr, tror det koster sånn 60,- kr. Så det er et stort pluss!


Hva heter lepomaden/leppestiften du bruker på bildet?
- Leppestiften min er fra Maybelline New York i fargen 715 choco cream. Er den jeg alltid bruker, med mindre jeg har en veldig annerledes farge på leppene. Har brukt samme leppestiften i 3 år nå, så er rimelig avhengig! 

 

Trener du mye?
- Nå i det siste har jeg nettopp startet treningen igjen. Har hatt en litt for lang pause på grunn av russetiden og diverse. Men nå er jeg tilbake igjen! Pleier å trene sånn ca. hver 3. dag. For da kan jeg trene styrke i hele kroppen på en økt. Siden kroppen trenger 48 timer hvile i de musklene man har trent. Så det er grunnen til at det blir hver 3. dag.

 

Kan du ha 5 skjønnhetstips ukentlig?
- Det tar jo mye tid å skrive slike innlegg, hvis man skal gi gode tips. Men kan prøve å få det til! Er det noe stemning for det?? 
 

Kan du lage flere i innlegg om innredning av rom? Tips osv? 
- Nå er ikke jeg veldig flink med innredning. Liker som regel bare å ha ting lyst og minimalistisk. Er nok søsteren min som har fått det meste av innrednings skillz. Hun er veldig flink!

 

Får du extentions sponset? 
- Det gjør jeg. Har hatt samarbeid med Locks and Bonds i snart 2 år nå. Elsker håret dems, så er ikke uten grunn at jeg anbefaler de til alle. 
 

Hvor er blomsterkransen på bildet ditt fra? og hvor mye kostet den?
- Den er fra Bik Bok og kostet 100,- kr om jeg husker riktig. Men tror ikke Bik Bok har de lengre. De gikk unna ganske fort!

Hvorfor liker du ikke gå uten extentions?*
- Fordi jeg hater mitt naturlig hår. Syns ikke jeg er fin med kort hår i det hele tatt. Kjenner jeg faktisk blir kvalm bare tanken på å skulle hatt skulderkort hår. Er veldig mange som er fine med å ha det. Men jeg kunne aldri gått tilbake til å ha det. 

 

Hvilken rettetang og varmebeskyttende bruker du?
- Jeg bruker GHD eclipse styler. Dette er den nyeste rettetangen fra GHD. Er sykt fornyød med den!  Tror rettetangen koster sånn ca. 2700,- kr. Så er ganske dyrt. Men de varer lenge og er veldig bra, så det er jo en trøst! 
Bruker varmebeskyttende fra GHD også.

 

hvor er trenings BHen fra? 
- Den er kjøpt hos H&M. Det er ganske tykt stoff i den. Så man slipper sånn klein stiv nippel på treningsstudioet. Haha..

 

Hva er snittet ditt? Har du noen gode studieteknikker å lære bort?
- Er litt usikker på hva det blir i år. Ligger vel mellom 3 og 4. Ikke noe å hoppe i taket av glede for. Men påbygg er sykt vanskelig. Så er noenlunde fornøyd. Telte hvor mange prøver/fremføringer/innleveringer vi har hatt siden slutten av januar i år. Var 27 stykker!! Hvor sykt mange er ikke det? Er ikke rart karakterene blir så som så. Rekker nesten ikke øve til prøvene. Når det kommer til studietekninkker er jeg ikke noe flink. Pleier alltid å øve til prøven dagen før. Og fremføringer lager jeg som regel dagen før også. Rekker nesten ikke noe annet!  


Når du bruker fjernkontrollen, fokuserer kameraet på deg av seg selv da.. Eller må du stille inn fokuset?

- Hvis du har det på auto fokus fokuserer kameraet av seg selv.  Hadde vært umulig å tatt bilder på den måten jeg gjør uten at det var på auto fokus. Men husker jeg lurte på det samme før jeg kjøpe fjernkontroll. Så skjønner fortvilelsen! 

 

 

- Noe du lurer på til neste uke?

 

Det er alltid noen som vil hate deg

Uansett hva man gjør her i livet er det alltid noen som vil hate deg. Enten fordi de er misunnelig på noe du har eller er, eller så liker de deg rett og slett bare ikke. Men skal vi bry oss om disse menneskene? Disse menneskene som ikke vil at du skal ha det godt? De som kun vil trykke deg ned? Nei det skal vi ikke. Vi skal gjøre det vi selv vil. Vi skal leve ut de drømmene vi ønsker å leve ut. Vi skal tørre å være oss selv. Og om noen har et problem med det, så er det de som har et problem. Ikke du!

Som blogger får jeg en gang iblant frekke kommentarer, og selvfølgelig er de skrevet anonymt. De som skriver kommentarer som: "herregud du ser ut som en hore", "gå å spis a anorektier", "jævla dverg". Kan ikke ha det veldig godt med seg selv. Når prøver så hardt å trykke noen ned, kan man ikke være langt oppe selv. De personene som skriver slike slemme ting kan ikke eie et fnugg av selvtillit.

For hvis man faktisk har det bra med seg selv trenger man ikke å trykke andre ned. Man trenger ikke se stygt på jenta på bussen som kanskje veier litt mer enn hva andre gjør. Man trenger ikke å skule stygt bort på den populære og pene jenta. Men føler ikke behovet for å være slem.


Man blir ikke penere av å trykke andre ned. 

Og gud hvor sant er ikke det? Det er så sant som det går ann å bli. Hvis en hyggelig jente eller gutt begynner å baksnakke andre til deg, hvor utrolig lite sjarmerende blir ikke vedkommende da? Hvor lyst har du til å være venn med vedkommende da? Kanskje h*n snakker dritt bak ryggen din også? Jeg har selv hatt venniner som har baksnakket andre til den store gullmedaljen. Men de jentene har som regel hatt en hard oppvekst, og ikke hatt det så godt med seg selv. For selv om det ser ut som de har veldig høy selvtillit, sliter de også med noe. Som resulterte i at de snakka mye dritt om andre.

Poenget mitt er: hvis man faktisk klarer å forstå hvordan personen som snakker dritt til deg har det. Blir man ikke såret. For da skjønner man fort at offeret her er mobberen selv. Det er mobberen som har et dårlig liv. Det er mobberen som mister venner og blir upopulær. Bare vent å se. Ingen orker å henge med negative personer i lengden. 


Så istedet for å slenge dritt til hverandre. Kan vi ikke heller bare være snille mot hverandre? Derfor oppfordrer jeg alle som leser dette innlegget til å si en positiv ting til noen andre hver eneste dag. Så kjenner du fort at du selv vil føle deg mye bedre, enn hvis du skulle sagt noe slemt. 

 

Spread the love ♥

5 skjønnhetstips1. Et lag med blank neglelakk på toppen gir ikke bare ekstra glans, det styrker også manikyren slik at den holder seg lengre. 

2. Du kan lage din egen skrubbekrem med  vanlig bodylotion eller dusjsåpe som du blander med sukker eller salt.

3. Hvis du vil ha skinnende vakre legger som ikke er fettete, kan du blande inn litt babyolje i body lotionen din for ekstra glans.

4. Dersom du skulle komme utfor uhellet og få striper av selvbruningskremen, så kan du ta bakepulver på en svamp og skrubbe det vekk. Smør så inn med en god krem.

5. Ta bilder med mobilen din av forskjellige måter du kan sette sammen yndlingsplaggene din på, så slipper du å bruke tid på det hver morgen.

Hvorfor jeg ikke blogget i går

I går stod jeg opp 7:30. Veldig tidlig med tanke på at det var lørdag! Jeg og fetteren min Magnus skulle nemlig på ikea. Jeg kjøpte meg to store og hvite bokhyller og 36(!) bokser. Så når vi kom tilbake fra ikea satt jeg opp hyllene og boksene. Noe som tok en evighet. Tiden fløy og plutselig måtte jeg opp å fikse meg før Susanne og Christina kom for å vorse. Det ble fort mye stress. Men fikk roet meg ned igjen. Hehe!  

Vi stakk på klubbteatret i Drammen. Syns det alltid er bra der,  og mange fine mennesker. Jeg feilberegnet veldig på alkoholen så når klokken var 02:00 ble jeg hentet for å dra hjem. Skikkelig full! Våknet i dag og var rimelig sliten. Men nå må jeg bli ferdig med å ordne på rommet. Så da blogges vi senere!Endelig nytt design!

Da var headeren og bildet i sidemenyen endelig endret! Ble skikkelig fornøyd med den nye looken på bloggen. Mye mer sommerlig! Skulle egentlig ha et annet bilde i sidemenyen, men syns det bildet jeg endte opp med var finere. Det er jo tross alt brukt av Bik Bok på instagram. Så fint må det vel være! På headeren valgte jeg å holde den veldig enkel uten masse dill dall. Syns alt dill dallet fort kan bli litt barnslig. Så nå gleder jeg meg til å høre deres meninger! :-) 
Utkast til nytt design!

Nå har jeg netopp vært ute og tatt bilder til ny header og bilde til sidemenyen. Syns det ble veldig fint og sommerlig. Skal redigere bildene litt ordentlig nå og få satt på litt tekst. Gleder meg til det er ferdig! Er så lei headeren jeg har nå. Den skriker vinter. Og jeg kunne ikke vært mer ferdig mer vinteren! 

Hva syns dere om designet så langt?

Dagens antrekk - American spike

Endelig helg! I dag hadde jeg fremføring i norsk. Og virkelig det seigeste og kjedeligste temaet: Poetisk realisme. Men klarte det veldig bra. Fikk 5- så er fornøyd. Siden vi har en del avspasering har jeg ikke skole før på tirsdag. Da skal jeg ha eksamen i norsk. Gruer meg! Men blir deilig å få ladet opp batteriene nå som jeg har noen dager fri. Kjenner jeg trenger det. Russetiden har virkelig satt sine spor og jeg har fortsatt utrolig vondt i halsen. Høres virkelig ikke sexy ut når jeg snakker! Men det går nok over snart. Sko - Jeffrey Campbell // Bukse og skjorte - Bik Bok // Øredobber - Cubus 

Nye Jeffrey Campbell sko!

Hvor sykt fine er ikke disse? Bestilte de fra nelly.com for et par uker siden, og i dag hentet jeg de på posten. Har hatt lyst på slike sko i evigheter nå. Og endelig fikk jeg ut finger'n og kjøpte de! Kunne ikke vært mer fornøyd med de. De er også veldig behagelige å gå på. Har hatt original skoene fra Jeffrey Campbell ganske lenge og de er prikk like i modellen som denne. Bare annet utseende. Og de er de mest behagelige høyhelte skoene jeg vet om, og de er jo 13 cm så de er nokså høye! Så til de som ønsker høye og behagelige sko kan jeg anbefale Jeffrey Campbell skoene! 

Kan kjøpes HER

Getting fit!

Får sikkert mye hatkommentarer når jeg legger ut bilder som dette. Men pytt pytt, sånt kan man ikke bry seg om! Legger ut disse bildene for å vise "før" bilder. Fremover skal jeg trene mye mer styrke enn hva jeg tidligere har gjort. Syns ikke at det å kun være slank er så veldig fint. Fit is the new skinny, right? Jeg syns i alle fall det. Så derfor er det gøy å se tilbake på hvordan man så ut, når man har trent en del.  I tillegg klarer jeg kanskje å motivere andre til å trene mer styrke?

Tok også en test i dag for å sjekke fettprosent, muskelmasse, osv. Og fikk veldig gode resultater. Sjokkerende med tanke på at jeg nettopp har hatt russetid, og ikke fått trent på en stund. Så gleder meg til å ta en ny test igjen når jeg har trent en stund. Her er resultatene fra testen jeg fikk i dag. 

Kilo totalvekt:  47,1
Fettprosent: 14,3 
Kilo muskler: 38,3
Metabolsk alder: 12 år (Helt sykt egentlig! Trodde jeg kom til å få 30 år eller noe!).
Fysisk gradering (9 er aller best): 8
Hvile forbrenning: 1250 kcal
Vannprosent: 62,9 
Og hvis noen skulle lure så er høyden min 160cm. 

Edit: Tok forresten testen på en maskin på en stand som Herbalife hadde i Hokksund. Men vet at man kan ta slike tester på forskjellige treningsstudioer. Så er bare å ringe litt rundt i nærheten av der du bor, så finner du det lett! Ukens spørsmål #18

Hvem tar bildene dine?
- De tar jeg selv! Pleier å bruke stativ og selvutløser fjernkontroll. Har Canon EOS 650D kamera så bruker bare kontrollen som passer til det kameraet. Hvis man ser litt nøye på bildene så ser man at jeg har en kontroll i handa. Da er det jeg selv som har tatt bildet. Syns det er veldig greit å ta bildene selv, for da får jeg det som jeg vil. Også er det litt kjipt å måtte mase på mamma eller søstra mi hver dag for å be de ta bilder av meg.


Skal du til syden/utlandet i friåret ditt?
- Ja, det er planen! Jeg og søsteren min skal antagelig på sydentur nå i sommer. Også drar jeg nok på noen helgeturer til Paris, London, Amsterdam osv. Har veldig lyst til å oppleve de største byene i Europa. Hvem vet, kanskje jeg tar turen til New York også?

 

Kan du legge ut Spotify profilen din?
- Vet ikke hvordan jeg deler selve profilen min. Men de beste spillelistene er: "Party nr. 2", "Chill" og "Poison". 

 

Hvor er shortsen fra?
- Den har jeg kjøpt på Gina Tricot. Er et par måneder siden. Men tror de kanskje har igjen noen flere!

 

 Hvilke russeknuter tok du i russetiden?
- Jeg tok ekstremt få. Hadde tenkt til å ta så mange. Men tiden strakk liksom ikke til :( 


Så fikk bare tatt:
Halve russekortet - Spise et halvt russekort (Anbefales ikke. Fikk sykt vondt i magen, og choka flere ganger. Hahaha). 
Happy meal leke - McDonalds drive-in med handlekurv
Bit av sitteunderlaget - Sitte under pulten en hel skoletime  

 

Var du løsruss?
- Det var jeg. Orket ikke å være på buss/van fordi jeg ikke klarte tanken på alt dramaet som skjer når 25 jenter må bli enige om ting. I tillegg er jeg et år eldre, så jeg kjente ikke så mange 94'modeller før jeg startet på påbygg. Men er veldig glad jeg ikke var på buss/van heller. Russetiden var altfor rølpete for meg. Så det hadde bare blitt ekstremt mye sløsing av penger!

  

Hvis du kunne spist middag med noen levende eller døde, hvem ville det vært?
- Argh, vanskelig! Hvis det skulle vært en dame hadde valget falt på Lana Del Rey. Men om det skulle vært en gutt hadde det blitt Jeffree Star. Lana Del Rey fordi hun er en sykt flink sanger og stor inspirasjon. Jeffree Star fordi han har sykt annerledes men bra stil, også elsker jeg musikken hans! 

 

 Er ikke du og hun Lisa venner lengre? Siden det er så sjeldent bilder av dere.
- Nei det er vi ikke. Er heller ikke venn med tvillingen hennes Isabella. Ønsker ikke skrive noe om hvorfor siden det er privat.

 

Kan du lage et innlegg om hvordan du fikser brynene dine?
- Jeg har laget en video. Videoen er nokså gammel. Men bruker fortsatt samme metode. Så da er det bare å se på den!

 

Har russetiden gått mye utover skolen? Når har dere eksamen?
- Nei ikke så mye. Nå var jo ikke jeg den russen som festet mest heller. Men jeg har klart meg ganske greit. Har eksamen 28 mai (norsk) og 31 mai (nynorsk). I tillegg har jeg muntlig eksamen 14 juni. Gruer meg veldig!

 

Du har utrolig blå øyne. Eller er de redigert i fotoprogram?
- De er så blå som de ser ut. Når jeg tar bilder inne pleier jeg å stå forran et vindu for å få best lys, og da trekker pupillene seg sammen. Så da blir det veldig blå. Det samme skjer når jeg er ute!

 

Syns du "sisteplass" gjør narr av dere "rosabloggere"?
-  For å være helt ærlig så har jeg ikke lest bloggen hennes nok til å svare på det. Leste den 2-3 ganger da den var helt ny. Men det er virkelig ikke min type blogg i det hele tatt. Så har ikke giddet å lese den noe mer. Liker mye bedre blogger som sophieelise og fotballfrue. De kan man faktisk lære noe av og få inspirasjon :-)

 

- Noe du lurer på til neste uke?

Dagens antrekk - Galaxy

Gud så deilig å tenke på at jeg ikke trenger å gå med russebuksa lengre. Fra nå av skal jeg prøve å få bra antrekksbilder mye oftere! I russetiden ble bloggingen min ganske ræva, for å være helt ærlig. Men fremover blir den mye bedre! Sol, sommer og at det er grønt ute hjelper mye på inspirasjonen. Så nå har jeg fått en god dose med inspirasjon til å blogge bra igjen. 

Men nå må jeg starte på norsk fremføringen jeg har på torsdag. Gruer meg helt sykt! Har om poetisk realisme. Høres ikke det morsomt ut? Ehe, kan love dere at det er like tørt som det høres ut! Men får bare gjøre det beste ut av det. Nå er det kun 30 dager igjen til sommerferien. Så da er det bare å holde ut. Gleder meg som et barn til å ha friår! 
Genser - Sheinside.com // Bukse - Gina Tricot // Sko - Modekungen.se // Smykker - lml.no

14 ting du kanskje ikke vet om meg

1. Jeg er venstrehendt

2. Mellomnavnet mitt er Marie

3. Jeg har alltid store pupiller. Noe som har gjort at jeg har fått litt kleine narkotika spørsmål av tidligere. Men til informasjon for alle: jeg har aldri prøvd narkotika og har ingen planer om det heller. Det bare ser sånn ut på øynene mine. Haha!

4. Jeg klarer aldri å være stille. Her snakker vi konstant munndiare! 

5. Jeg blir nesten aldri flau. De eneste som klarer å gjøre meg flau er vel foreldrene mine, hvis jeg tar med en gutt hjem. Har vært en del episoder hvor pappa virkelig har driti meg ut forran andre. Men er det ikke sånn alle foreldre er? Please si at jeg ikke er den eneste!


 

6. Jeg har ikke søkt på noe skoler som jeg kan begynne på til høsten. Skal ha et friår hvor jeg blogger og reiser masse! Blir sykt deilig å gjøre akkurat det jeg vil.

7. Min største svakhet er sjokolade. Jeg kunne fint klart meg uten smågodt, brus og potetgull i flere måneder. Men sjokolade klarer jeg aldri å si nei til! 

8. Jeg hater å se filmer/serier som er tekstet. Begynner å telle ordene og sånt. Skikkelig irriterende! 

9. Jeg hører på fest musikk hele tiden. Mulig det er grunnen til at jeg alltid er så gira?

 

10. Jeg er faktisk fornøyd med hvordan jeg selv ser ut. Selvfølgelig er det ting jeg ikke alltid har likt. Men de har jeg lært å like. Det værste jeg kan tenke meg er å ikke være fornøyd med seg selv. Å være usikker på seg selv er ikke noe morsomt. Love yourself for who you are ♥


11. Favorittartistene mine er: Lana Del Rey, Skrillex og Jeffree Star.

12. Jeg elsker blå øyne. Blir skikkelig fascinert av de som har det. Er så fint når gutter har mørkt hår og blå øyne!

13. Jeg kan growle (vet ikke om det skrives helt sånn). Regner med de fleste av dere ikke vet hva det er. Men det er den mørke skrikingen de gjør i heavy metal. Var det en god forklaring? Video HER for de som ikke skjønte helt. Haha, hvem skulle trodd at lille søte meg kunne growle?

14. Jeg har fotografisk hukommelse. Så når jeg skal ha prøver på skolen så leser jeg igjennom stoffet. Og på selve prøven husker jeg bildet av hva det stod i boken, så da "leser" jeg det fra bildet jeg husker bare da. Sykt kjekt å ha egentlig!

 

Noe du ikke visste fra før?

Back on track

Endelig er jeg tilbake i treningen igjen. Trente sprint både i går kveld og i dag morges. Var så sykt deilig og befriende. Jeg bor like ved en treningsbane (eiker kvikk) så det er helt perfekt å løpe der. Merker at russetiden har satt sine spor. Så fra nå av blir det kun alkohol og fest ved store anledninger. Og treningsskoene skal bli mine bestevenner. Nå som det er sommer så er det jo helt magisk å løpe ute. Spesielt på kvelden, da den sterkeste varmen er borte. Det er også mesteparten av grunnen til at jeg trener 10x mer på sommeren enn på vinteren. 
 

Nå sitter jeg å koser meg på verandaen med grønnsaker og dipp. Ingenting som er mer friskt og godt enn det! Smaker sååå mye bedre enn sjokolade og potetgull! Anbefales virkelig hvis man er som meg, og må ha noe å spise på. Og da slipper man å spise noe som er  usunt. Håper det er like bra vær hos dere som det er her! ♥ 

Min 17 mai!

I går var det 17 mai og jeg hadde en veldig bra feiring! Jeg startet dagen med å gå i barnetoget sammen med Madeleine (søsteren min) og Emmeline (tanteungen min). Det var det første barnetoget til Emmeline. Så det var koselig å se henne så fin i bunaden. 


Paljettjakken min er forresten HERFRA. 
 

Etter barnetoget dro jeg videre til Marius for å vorse før russetoget. De fleste av oss var ganske slitne etter Drammenstreffet. Men vi holdt koken oppe fordet! 

Så samlet vi opp gjengen og dro på Drammens VGS. Vi kledde oss i millitær klær siden vi hadde temaet "Verdens undergang er nær". 


Kristine - Steffen - Kevin - Line - Kristine - meg - Marius

 

Så var det selve russetoget. Syns at det var det morsomste i hele russetiden. Jeg og Marius var vel blant de som lagde mest liv. Vi danset og hoppet rundt! Hadde også med meg pisk, så lagde litt show med den! På dt.no ligger det en film fra russetoget. Er med fra 1:29 ca. Sykt morsomt å se på! 


Møtte også masse herlige blogglesere. Satt veldig stor pris på at dere kom bort og sa hei! Og flere av dere som spurte om å ta bilde. Så det var veldig koselig! 

Martinebf.blogg.no - @martine_fladaas

 

Hadde dere en fin feiring i går?

Nest siste dag som russ!

Hvem skulle tro at russetiden gikk så fort? Syns ikke det er lenge siden vi alle stod å vrengte russebuksene våre i kantinen på skolen. Har ikke rukket å få gjort så mange russeknuter. Kun tre! Uæææh. Og jeg som var fast bestemt på at jeg skulle ta sykt mange russeknuter. Men har fått festet mye med gode venner, så har hatt en ganske god russetid. Føler vi i klassen har blitt enda tettere venner nå i russetiden. Så i dag skal en del av oss som er russ i klassen + noen til ha vors hos en fra klassen. Så drar vi alle opp på Drammenstreffet. Det er meldt regn, men litt må man tåle hvis man er russ. Right?

Skal forresten gå i russetoget i Drammen i morgen kl 13:00. Så bare å komme å se på! Gullkorn fra twitter

Twitter: stedet hvor jeg skriver mye rart. Mest når jeg er full, men også når jeg er edru. Ting kommer usensurert og rett fra levra. Love it or hate it. Følg meg @stinablogg

 


Det hjelper ikke å være sykt koselig mot meg, hvis du bare er ute etter at jeg skal gi deg en shoutout på instagram. Rævsleiker.


Jeg blir så dyp når jeg er full. Ikke vaginalt. Men tankemessig.


Jeg elsker å shoppe klær. Men jeg elsker mest å gå naken.


Blir så sur når folk sier jeg bruker for store klær. Bitch: prøv å finn xxxs i klesbutikker du. Mission impossible!
Kompisen min våkner opp med en halv øl i skapet sitt i morgen. Tror han setter stor pris på den når han er fyllesyk :-) jeg er snill jeg!


Jeg velger å tro at grunnen til at jeg alltid svarer fortest på sms er fordi jeg er smartest.


Ifølge en 40 år gammel mann på kiwi så jeg ut som jeg var 14 år. Veldig koselig. Asshole.


Misunner katten min som kan ligge i sengen hele dagen, uten en eneste bekymring.


Argh. Hvorfor må jeg alltid bli fyllesyk midt på dagen? Tror alltid at jeg slipper unna. Men neida. Så heldig er jeg ikke.

 

Jeg er heller falsk på utsiden, enn på innsiden.


Make it or break it. Rule of life
Søtt når et par på 70 år fortsatt holder hender.


Det kleine øyeblikket når man ved et uhell slår seg selv så hardt i leppa at man sylblør. #eremulig


Er få ting som er mer kleint og morsomt enn Thomas Giertsen i helt perfekt.


Det som er smart med å ha blogg er at hvis du havner i avhør. Har du bevis for hva du gjorde på den dagen hendelsen skjedde. Frikjent ftw!


Russetid = drite i kosthold og trening.

 

Kleint å bli sjekka opp på mc'ern.


Hovedproblemet mitt er at jeg ikke er en søt liten nikkedukke.
 

Lurer litt på hvordan jeg har fått et 5cm langt kutt på rompa. Dagen derpå..


Bare fordi en jente er tynn så er det ikke dermed sagt at hun har anoreksia vet du. Idiot.


Det kleine øyeblikket når du virrer desperat rundt på parkeringsplassen og absolutt ikke husker hvor du parkerte bilen. #kleint


Kleint å være på senter i russebukse, når man ikke har med russekort. 12 unger som har gitt meg det triste blikket.


Det er få ting som er mer desperat enn å skrive #tagsforlikes på instagram.

 

Brukte 10 min på å få opp døren. Før jeg innså at den var låst. #eremulig #megpåfylla

 

En enkel regel i livet. Om du ikke har noe snilt å si, så hold kjeft.

 

Hvor er jakka fra Only kjøpt a? Nei jeg vet ikke jeg, kanskje på only? #eremuligjævlaidiot

Siden sist @stinablogg

♥ Klar for Tryvann natt til 1. mai ♥ Forberedning til historie prøve eksamen. Kjiiiipe saker. ♥ På toget med Vicky og Elise på vei til Tryvann og klare for å feste! ♥

♥ Fineste tilbehøret ♥ Smask :* Antrekk ♥ True words ♥

♥ Søteste kattepusen min. Den følger nesten alltid etter meg når jeg skal ta bilder til bloggen ute. Er den ikke søt? ♥ Antreeeekk ♥ Me again. Dette er bildet som @bikbokofficiell la ut på sin instagram. Sykt gøy og stas. I skrivende øyeblikk er bildet blitt likt over 10'000 ganger. Hvor sykt er ikke det? ♥

 

Husk at du kan følge meg på instagram @stinablogg 

Russebuksa

Det er mange av dere som har spurt om jeg kan vise litt ordentlige bilder av russebuksa. Så derfor har jeg tatt litt bedre bilder så dere kan se merkene. Nå har jeg brukt den en stund. Så merkene er helt ødelagte. Eller det var de jo fra starten av. Drittmerker. Men slik ser den i alle fall ut! Syns russebuksene skal se litt jævlige ut jeg da. Enige?

Hvordan få lengre hår - tips!

Alle jenter drømmer om langt og vakkert hår. Men de aller færreste av oss får det. Derfor har jeg søkt litt rundt på forskjellige blogger og youtube kanaler, for tips om hvordan man kan få lengre hår. Det er mange av tipsene som går igjen. Så tenkte jeg at jeg kunne dele de med dere. Del gjerne deres egne tips i kommentarfeltet. 
 

For å få selve håret ditt til å vokse kan man gjøre følgende ting: 
Drikk masse vann. Alle cellene i kroppen våres trenger vann for å fungere. Hvis ikke cellene dine får nok vann vokser heller ikke håret ditt. 

-  Varme klimaer gjør at håret ditt vokser fortere. Du har sikkert merket at på sommeren vokser håret mye raskere enn det gjør på vinteren. Dette er på grunn av varmen. Om vinteren da det er iskaldt kan man bruke badstuer for å få håret til å vokse fortere. Jeg sier ikke at håret ditt vokser fortere dersom du bruker en varm rettetang på det, eller setter deg ute i solsteken, for det vil bare skade håret ditt. Men selve kroppen din reagerer på varme klimaer og gjør sånn at håret ditt vil vokse fortere. 

- Gi deg selv en hodemassasje hver dag. Når man masserer hodet blir det blodet stimulert og håret ditt vil vokse fortere. Så få enten en vennine eller kjæresten din til å gi deg en hodemassasje hver dag, du kan også gjøre det selv selvfølgelig. Gjør det i 5-10 minutter mens du for eksempel ser på tv. 

- Få i deg nok B - vitaminer. De aller fleste av oss får ikke i seg nok b - vitaminer gjennom kosten. Så derfor kan det være lurt å bruke vitamintilskudd. B - kompleks kan man kjøpe på apoteket, og den hjelper på hår, hud og negler

- Hår og negler er lagd av proteiner. Derfor er det viktig at du får i deg nok av proteiner. Du må selvfølgelig gjøre det gjennom et balansert kosthold. Spis grønnsaker, kylling og fisk. Så får du i deg protein og fiber, som gjør at du vil få lengre hår, og sterkere negler. For å få et sunt og vakkert hår kan man gjøre følgende ting (dette vil ikke gjøre at selve håret ditt vokser, men det forhindrer at det blir skadet): 

- Miks sjampoen i hendene før du tar den i håret.  Når håret ditt er vått brekker det mye lettere, enn da det er tørt. Derfor bør man ikke ta sjampoen i håret og gni den rundt. Men heller få sjampoen til å skumme i hendene og forsiktig tilføre den i håret. Da slipper du også at det blir masse tugger på toppen av hodet ditt. Man trenger heller ikke bruke sjampo i hårtuppene, siden de nesten aldri blir fettete/møkkete. Bruk sjampo i tuppene kun når håret er møkkete der. 

- Klipp håret regelmessig. Det som er med slitte tupper er at de gnager seg oppover. Derfor er det viktig å klippe vekk de slitte tuppene før de skader resten av håret ditt. Hvor ofte du klipper håret ditt kommer ann på hvor flink du er til å ta vare på tuppene. Men ca hver 8-12 uke. Litt forskjellig fra person til person selvfølgelig. 

 - Ikke vask håret for ofte. Å vaske håret er veldig skadelig. Bruk heller en tørrsjampo da du har fett hår. Prøv å vaske håret kun hver tredje dag. Selv om det er vanskelig å vende seg til i starten. 

- Bruk naturbørste. Vanlige hårbørster kan ofte skade håret ditt. Mens en naturbørste er veldig skånsom, og vil ikke skade håret ditt like mye.

- Ikke bruk for varme rettetenger / krølltenger. I en lang stund brukte jeg en rettetang man selv kunne stille varmen på. Så jeg kjørte den opp på 210 grader. Noe som skader håret helt sinnsykt! Heldigvis bruker jeg GHD rettetang nå, og den har maks varme på 185 grader. Som er det optimale når man skal rette håret sitt.

 

♥ Del gjerne dette innlegget hvis du likte tipsene! ♥

Ukens spørsmål #17

Woow, den kroppen! Tips til hvordan du har strammet opp magen din?
- Hehe, takk takk :-) Har alltid vært slank så har ikke trengt å trene så veldig mye. Men jeg prøver å spise sunt, også gjør jeg mageøvelser (se video HER).

Liker du Avenged Sevenfold? Hva er favorittsangen din av dem?
- Hører ikke veldig mye på de. Men jeg liker veldig godt sangen: Nightmare. Den er sykt bra!  Ellers hører jeg på: Alexisonfire, bullet for my valentine og Marilyn Manson som er noe ala samme sjanger. Har ikke sykt peiling på sånn type musikk. Men liker godt å høre på det når jeg skal sove og gjøre lekser. Men av den rocke musikken jeg liker best er 80'talls musikken vinneren. Da snakker vi: Bon Jovi, Kiss, Twisted Sister, Alice Cooper og Guns N' Roses. 

 

Hvor skal du gå i russetog?
- Jeg skal gå i Drammen, siden Åssiden VGS tilhører Drammen. Tror det er fra 13:00 eller noe. Ikke 100% sikker. Men skal gå i det i alle fall! Uæh, tenk at det bare er en uke igjen av russetiden. Det har gått så sykt fort! 

 

Hvor er toppen fra? 
- Den er fra Bik Bok. Men kjøpte den i fjor. Så de har den nok ikke i butkkene lengre..

Hva syns du om at folk spør om å ta bilde med deg?
- Jeg syns det er sykt koselig! Elsker når lesere kommer bort å hilser. Er så stas å se dere i virkeligheten. Da får man liksom et fjes på statistikken man ser hver dag. Sier aldri nei til å ta bilde med lesere eller å skrive autograf. Så er bare å komme bort å si hei! :-)

 

Klarer du å kjøre i Jeffrey Campbell skoene? Prøvde å øvelseskjøre med de, men endte med å måtte kjøre uten..
- Rent generelt anbefaler jeg ikke å kjøre med høye hæler. Hvis jeg skal ha på meg høye hæler pleier jeg å ha med uggs eller joggesko til å kjøre med. Blir mye kenguru-hoppe kjøring hvis man har på hæler. Haha!

 

Hvor kjøpte du den taggete bh'en i sølvfarge?
- Regner med at du mener spike bh'en min? Den er fra madlady.se. Elsker den!

 

Hvordan kan man best unngå å få fett hår?
- De tingene jeg gjør er å kun vaske håret hver 2. til 3. dag. Det er ikke bra å vaske håret for ofte. Så det er mesteparten av grunnen til å jeg vasker det så "sjeldent". Det er viktig å ikke ta så mye i håret sitt heller, spesielt ikke hvis man har mye olje og dritt på hendene. Det er også smart å bruke en tørrshampo når håret begynner å bli fett. Jeg liker veldig godt define sin tørrshampo.  

 

Kan du skrive et innlegg om påbygg?
- Tror ikke det passer heeelt inn her på bloggen. Med tanke på at jeg blogger om mote og skjønnhet. Men kan kort si at påbygg er haaaardt og hælvete. Prøver hver uke og seige fag. Må gå gjennom veldig mye pensum på kort tid. Men har vært veldig heldig med å komme i en klasse hvor miljøet er bra, så det har hjulpet mye. Men kjenner det skal bli deilig å få et friår neste år. Da blir det bloggår. Gled dere! 

 

 Leser du mange blogger? Og hva skal til for at du blir fast leser hos en?
- De jeg leser fast er: sophielise, fotballfrue, krisssy, andreabadendyck og thejune. Syns det er flotte og flinke jenter! Jeg liker veldig godt rosabloggere som blogger om mote, trening og skjønnhet. Det er viktig med store fine bilder, av god kvalitet. Interessante innlegg og et bra design. 

 

 

- Har du noen spørsmål til neste gang?

 

Bik Bok brukte bildet mitt!

Husker dere bildet jeg tok med shorts og blomsterkransen rundt hodet for noen dager siden? Bik Bok likte det så godt at de har lagt det ut på sin instagram @bikbokofficiell. Hvor kult er ikke det? Ble så sykt glad! Helt sykt gøy at over 9500 har likt bildet allerede. Det er jo et godt tegn på at jeg begynner å bli flinkere til å ta bilder. Så det er jo bra! Husk at dere kan følge meg på @stinablogg på instagram om dere vil. Alltid koselig med nye følgere ♥

Dagens outfit - Klassefest på Jonas.B
Bluse og jakke - ONLY // Bukse - Gina Tricot // Sko - modekungen.se // Smykker - lml.no


Nå skal jeg straks dra til Drammen på vors hos en kompis i klassen. Hele klassen skal samles på Jonas B. i Drammen i dag. Vi har fått et eget rom som vi kan spise og feste på. Tror det blir veldig koselig og gøy! Første gang hele klassen samles utenfor klasserommet. Forresten; mange av dere som spurte hvorfor jeg ikke brukte russebukse lørdag som var. Og sikkert mange som kommer til å spørre nå også. Grunnen til det er at vi heller liker å gå i vanlige festklær, fremfor en baggy og ikke så veldig fin russebukse. I dag er det mye fordi man ikke går med russebukse når man skal på restaurant.

Peace out!

Nye innkjøp - Flower power

I dag fikk jeg endelig tak i en bikini overdel som jeg har lett lenge etter. Vanligvis finner jeg alltid mange fine. Men de passer aldri. Siden midjen min er såpass smal må jeg ha XS i bikinier. Men da velver puppene ut, og det er ikke pent! Men i dag fant jeg endelig en som passet perfekt! Tror jeg hadde med meg sånn ca. 20 bikini overdeler inn i prøverommet før jeg fant en som passet. Men denne satt! Fant også en nydelig highwaist shorts. Er den ikke fin? Blir mer og mer forelsket i slike type shortser for hver dag som går! Kommer nok til å gå til innkjøp av flere slike shortser fremover. 

I tillegg fikk jeg tak i en sykt søt blomsterkrans. Har hatt lyst på en slik helt siden jeg så Lana Del Rey bruke det for første gang. Syns det er så søtt og yndig. Materialistisk lykke ♥


Alt er fra Bik Bok 

Picture perfect

Jeg føler meg tom. Tom for følelser. Tom for ambisjoner. Tom for mål i livet. Jeg har faket et smil for lenge. Det har blitt en vane. Når jeg er alene kommer følelsene frem. Da tørr jeg å vise de. Men når jeg er blant andre mennesker skrur jeg de av. For hvis jeg viser følelser er jeg svak. 

De siste to-tre årene har jeg gått igjennom altfor mye. De fysiske plagene jeg har fått er nakkeplager/skade, magesår, B12 mangel som gjør at jeg fort blir sliten og deprimert, og jeg har fortsatt mye ettervirkninger etter kyssesyken. Men det er bare de fysiske plagene. Jeg har dager hvor jeg er i kjempegodt humør og alt virker bra. Men de dagene er det få av. Man ser kanskje en blogger med et smil på bildet. Men hvor ekte er egentlig smilet?

Før kunne jeg alltid se veien forran meg. Jeg visste hvor jeg kom til å være om 5 og 10 år. Jeg hadde planer. Men nå? Ingenting. Jeg klarer såvidt å se en uke forran meg. Jeg prøver å ta hver dag som det går. Men det er ikke lett. Å stå opp om morgenen og gå på en skole hvor jeg faker et smil er hardt. Jeg later som om alt er greit, selv om det ikke er det. Jeg har noen av verdens beste klassevenner som støtter meg. Så ikke tro at det er de som gjør det hardt for meg. For det er det fortiden min som gjør. 

Hver gang jeg åpner hjertet mitt og lar meg selv få forhåpninger blir jeg skuffet. Jeg er lei av å bli skuffet. Jeg tørr ikke få forhåpninger lengre. For hvorfor skulle jeg håpe noe som helst? 

Det er så mye jeg vil skrive om. Så mye jeg må holde inne. Så mye jeg ikke orker å tenke på engang. 

Skriver egentlig dette innlegget for å få ut følelsene mine, noe som ikke er lett for meg. Men noen ganger må man få ting ut for å kunne kjempe videre.
Om du har noe negativt å skrive til meg, dropp det. 

Fest hos Marius


Vicky (Victoria) og megMeg og Natalie


I går var jeg på fest hos en som går i klassen, Marius. Vi var flere fra klassen som var der, pluss noen som ikke gikk i klassen også. Var veldig gøy å feste ordentlig med de klassekamerater. Man får liksom ikke blitt så sykt godt kjent på skolen. Selv om vi har et veldig godt klassemiljø. Men det var veldig gøy i går. Danset og drakk masse gjennom kvelden! Har laget en liten film til dere som dere kan se (btw: ikke en oppfordring for de mindreårige til å starte å drikke. Her var vi alle over 18).

Kveldens antrekk! Party Party

Et veldig kjapt innlegg før jeg stikker på fest. I kveld skal jeg på hjemmefest til en kompis. Tror det blir koselig og morsomt. Siden det er mange kjentfolk som kommer! Skal prøve å få tatt litt bilder til dere! Oppdaterer sikkert på instagram. Så bare å titte der utover kvelden! @stinablogg ♥ Rundet 6000 followers i stad. Ble så glad! 


Bluse - Cubus // Shorts - Gina Tricot // Sko - HER

Ukens spørsmål #16

Syns niplene gjennom på sportsbh'en?
- Nei heldigvis ikke. Den har ganske tykt stoff så man skal slippe det, også holder den puppene godt på plass også. Veldig kjekt egentlig, da slipper man sånne kleine-stive-nippler på treningsstudioet. Ehehe.

Hvor gammel var du første gangen du drakk alkohol (da mener jeg drakk, ikke bare smakte).
- Hehehe. Det er maaaange år siden det. Tror ikke jeg skal gå så veldig i detalj på dette her..
 

Hvordan ser russekortet ditt ut?
- Sliiiiik

 

Hvor ofte trener du?
- Nå som det er russetid trener jeg ikke. Rett og slett fordi jeg ikke har energi til skole, prøver, festing 2-3 ganger i uka og bloggen. Så derfor gleder jeg meg til russetiden er ferdig så jeg kan starte treningen igjen. Er litt lei av å feste nå kjenner jeg.. 

 

Har dere begynt på russeknutene allerede? Er det ikke meningen at de skal gjøres i russetiden (1-17 mai)?
- I Drammen starter man russetiden 17 april. Da starter man med russebukse, russefester og russeknuter. Love it!

 

Tar du solarium eller bruker du selvnbruning?
- I vinter brukte jeg selvbruning, for å skåne huden min mot solen. Les innlegget om selvbruningen min HER. Men nå som det er vår har jeg tatt litt solarium for å få litt farge før sommeren. Selvbruning og sommer funker veldig dårlig sammen. 

 

Hvor har du kjøpt den beige peplumkjolen din?
- Den er fra Nelly. Men den er dessverre utsolgt :( 

Hva heter sangen du har i introen i videoene dine?
- Argh. 92975239875 gangen jeg svarer på dette. Chris Crocker - Second to none. Sånn, har alle fått det med seg nå????

 

- Noe du lurer på til neste gang?

Day 5: Favorittproduktet ditt akkurat nå

Mitt favorittprodukt er et produkt jeg aldri forlater huset uten. Og hvis jeg skulle være så uheldig å glemme det får jeg helt panikk. Har brukt dette produktet i 3-4 år nå. Så har hatt et lang og trofast forhold til dette produktet (haha, eneste forholdet jeg har klart å ha i så mange år!). Produktet jeg snakker om er selvfølgelig leppestiften min. Den er fra Maybelline i fargen 715 choco cream. Elsker at den har en nude fargetone. Har opprinnelig sykt røde lepper. Så denne leppestiften demper det ned veldig bra. Håper Maybelline aldri slutter å selge den ♥ 
Day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Er så utrolig fornøyd nå. Hadde prøve eksamen i MIK (medie informasjons kunnskap) i dag. Og den gikk sykt bra! Det var også grunnen til at jeg ikke blogget i går. Ville konsentrere meg om oppgaven. Temaet jeg trakk var mediepåvirkning. Så da ble problemstillingen min enkel: "Hvordan påvirker rosabloggere unge jenter?" Gjorde det så bra at jeg faktisk fikk 5/6 på den! Sykt stolt nå. Håpet på en firer siden jeg ikke var så sykt forberedt. Men klarte meg mye bedre enn det! 

Men over til det jeg faktisk skal skrive om. Nemlig mine 3 yndlingssanger akkurat nå. De er selvfølgelig festsanger alle tre. Sjokk eller hva? Hehe, nei. Men elsker å høre på festmusikk til alle døgnets tider. Blir så gira!

TJR - Ode To Oi

 
Will.I.Am ft Justin Bieber - That power 
 
  
Contiez - Trumpsta djuro remix