hits

mai 2012

Hvordan jeg skal farge håret mitt

Har ikke røpet hvilken farge jeg farger håret mitt til enda. Men nå skal jeg fortelle dere det! Jeg har tenkt til å farge det lysebrunt. Litt lysere enn jeg har på bildet under. Nå har jeg bleket håret to ganger, og har oransje hår. Haha, virkelig ikke pent! Men skal bleke det en gang til i morgen også skal jeg farge det brunt. Gleder meg utrolig til jeg er ferdig med å farge det. Skal selvfølgelig legge ut bilder med en gang det er ferdig. Love Stina <3

That's what bestfriends are for

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Drammen. Var der en tur med Isabella. Har ikke vært med Isabella på litt over en uke. Altfor lenge! Men vi tok en liten "pause" fra forholdet våres. Hender man må ta en liten pause, da blir det så mye bedre igjen etterpå. Kjente virkelig at jeg hadde savnet Isabella. Herregud, en uke er mye uten henne. Når jeg skrev forhold i stad var det fordi alle tuller litt med at vi er som kjærester. Bortsett fra det intime da, selvfølgelig. Vi er nok for hetero til å kunne hatt det intimt. Men vi er veldig avhengige av hverandre og må snakke om alt med hverandre. Ikke noe uærlighet her i gården! 

Vi stakk på Pigen en tur. Ble utrolig sjokkert over den dårlige servicen. Det tok hundre år før vi fikk en meny hver. Og når vi endelig fikk bestilt (etter å nærmest vinket en servitør til oss) tok det hundre år før vi fikk det vi skulle ha. Servitøren mistet lappen sin med hva jeg skulle ha, og det jeg skulle ha var de selvfølgelig tomme for. Så da måtte jeg bestille noe annet. Som ble sjokoladefondant, usunt. Men den var sykt god! Så der gjorde kokkene er god jobb. Virkelig! 

I kveld tenkte jeg med på trening en tur. Tenker å trene litt styrke. Må også rydde rommet mitt, for her ser det ikke ut. Uff uff! 

 

Love Stina <3

I love that summerfeeling

I dag har søsteren min Madeleine tatt litt bilder av meg. Vi tok en del bilder i hagen. Elsker lyset man får på bildene om sommeren! Vi tok bilder med to forskjellige kjoler. Viser dere bildene av den andre kjolen senere. ♥ Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3

Dagens treningsøkt er fullført!

Skulle egentlig på treningssenteret rett etter jobb. Men fant ut at det var stengt der. Så da dro jeg hjemom en tur, før jeg dro til Hoensmarken. Rakk å ta antrekksbilder før jeg skiftet til treningstøy. Så legger ut det etterpå. Var ganske ødelagt i bena i dag etter å ha nærmest løpt i hele dag. Men klarte å løpe mye av turen. Er ikke helt sikker på hvor lang runden i Hoensmarken er, men jeg klarte å gå fort/løpe den på 25 minutter. Må få sjekket ut lengden neste gang jeg tar den. Syns det er så gøy å se på lengder, tid og fart. Det er den beste motivasjonen min!
♥ Har du trent i dag?

 

Love Stina <3

Endelig ferdig!

Da var jeg endelg ferdig på jobb. Ble utrolig rush på jobben i dag. Vi trodde det skulle bli stille så vi var bare to servitører på jobben. Men der tok vi feil! Kjente jeg begynte å bli veldig stresset. Men heldigvis fik vi ringt inn en servitør til, så det ordnet seg.

Nå sitter jeg i bilen og spiser en kjapp yoghurt og noen nøtter før jeg skal på trening. Er helt ødelagt i bena. Så blir nok styrke på overkroppen. Blogges mer senere!

Love Stina <3

TBBT

I dag var jeg med søsteren min på Hoensvannet. Det er en badestrand 15 minutter unna der jeg bor. Planen var egentlig å bade. Men det skjedde virkelig ikke! Vannet var altfor kaldt. Stakk så vidt uti tærne før jeg krøp opp på håndklet mitt igjen. Men fikk solt meg litt. Ble litt brun faktisk. Må bare legge ved dette bildet hvor jeg holder Emmeline. Haha, sjekk håret og ansiktsuttrykket. Noen er litt sure for en bad hair day kanskje?Ble utrolig daff etter at jeg var på Hoensvannet. Så i kveld skal jeg bare slappe av med The Big Bang Theory (TBBT). Elsker virkelig det programmet. Har sett nesten alle episodene som finnes. Mangler kanskje 8 stk. Og 3 stk skal jeg se nå. Fan sa du? Ja..  

♥ Hva syns du om TBBT?

 

Love Stina <3

Hva vil dere lese om?

I den siste stunden har mange av dere leserne mine kanskje lagt merke til at jeg har vært litt fraværende. Jeg har ikke lagd like mange sminkevideoer, og gode innlegg som jeg gjorde før. Har prøvd det jeg kan å opprettholde bloggen, og fasaden. Men nå som jeg jobber såpass mye har jeg ikke like mye tid til å holde på med bloggen. Jeg prøver å sjonglere bloggen, jobben og det sosiale livet mitt så godt jeg kan. Men det er ikke alltid like lett. Inspirasjonen min til å blogge har heller ikke vært helt på topp den siste stunden. 

Det er også veldig vanskelig å vite hva dere ønsker å lese om på bloggen min. Og mange ganger som jeg er ute kan jeg mobilblogge, men da er det flere av dere som sier at dere ikke vil at jeg skal det. Men er mobilblogging bedre enn ingenting? Jeg sliter også med å vite akkurat hva dere vil lese på bloggen. Vil dere se antrekk, sminkevideoer, skjønnhetstips, treningstips, motivasjons innlegg, hverdagslige innlegg eller hva vil dere? Det hadde hjulpet meg utrolig mye om dere sa akkurat hva dere vil lese om. Da skal jeg skjerpe meg, og blogge mer igjen. Love Stina <3

Produktanbefaling - Negllakk

I en del måneder har jeg prøvd ut en negllakk. Den gjør at neglene dine blir sterkere, og dermed vokser de fortere. Mine negler har blitt så mye penere etter at jeg begynte å bruke denne. Neglelakken er helt blank og man kan ta på et lag 1-2 ganger i uken. Dersom man skal bruke neglelakker som har farger, bør man bruke denne under først. Siden jeg jobber som servitør er det veldig lett at neglene mine brekker og blir stygge. Men når jeg har på denne lakken holder de seg pene mye lengre. Jeg anbefaler også å file neglene litt til vanlig også. Slik at de får en fin form.

Neglelakken kan kjøpes hos Cubus for 70 kr ca.
 


♥ Har du prøvd lakken før?

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På tirsdag kårer jeg ukens blogg. Vinneren får stå i sidemenyen min i en hel uke. Men bilde og link til bloggen sin. Dette er en kjempe flott måte å få flere lesere på!

 

For å bli ukens blogg må du:
"Like" dette innlegget
"Like" facebook siden min HER.

Når du har gjort disse to tingene legger du igjen en kommentar med navn og bloggen din sitt navn. Lykke til!
 
 

Love Stina <3

Utrolig inspirerende

Jeg så denne videoen på bloggen til Caroline Maria, og måtte bare dele den med mine lesere. Denne videoen er trist, men den gjør også noe med deg. Den viser at alt er mulig. Uansett om en lege sier deg imot. Jeg ble veldig inspirert til å gjøre akkurat det jeg vil av denne filmen. Uansett hva andre måtte si. Aldri gi opp drømmene dine..

 
 
Love Stina <3

Sommertider

Koser meg så utrolig mye ute i solen. Er nesten så det er for varmt. Men deilig fordet! Har ventet på sommeren altfor lenge! Hører på sommartider. Stemning!

 

♥ Hvilke sommersanger er dine favoritter?

 

Love Stina <3

Jordbær og vaniljeis

I dag føler jeg meg så mye bedre. Halsen er fortsatt litt vond. Og jeg høres ut som Mira Craig. Men ellers er feberen nesten borte. Har funnet ut at det hjelper å dusje mye og sove enda mer når jeg er syk. Så det har jeg virkelig gjort.

Nå sitter jeg på terrassen og spiser is med jordbær på. Herlig! Bryter heller ikke 21 days prosjektet mitt. Fordi is er lov. Fikk ikke trent i går da. Men sykdom er virkelig god nok unnskyldning. Hehe!

- Koser du deg ute i solen i dag?

Love Stina <3

Syk..

I går ble det lite blogging siden jeg var hos søsteren min og dro til Drammen med Linda etter det. Kom hjem ganske sent, så orket ikke blogge. I natt ble jeg utrolig dårlig. Hadde feber og sykt vondt i hele kroppen. På morgenen i dag var jeg fortsatt ikke noe bedre, hadde bare blitt værre.. Så måtte være hjemme fra jobb. Hater å være hjemme fra jobben. Men hadde ikke sjans til å orke å dra på jobben. Håper jeg blir bedre til i morgen. Skal begynne å se gjennom ukens blogg deltakerne nå. Så legger ut vinneren i løpet av kvelden.

Vil bli frisk igjen..

(Bildet ble tatt for noen dager siden)

 

Love Stina <3

Naturlig

God morgen! I dag er det helt fantastisk vær ute. Endelig er sommeren her. Jippi! Kjører helt naturlig look i dag. Har kun på litt mascara. Orker ikke ta på masse sminke når jeg skal kose meg ute i solen bare. 

Love Stina <3

Dagens outfit - Converse and peace

Nå stikker jeg straks på jobben. Har senvakt i dag. Så jobber fra 17-23 ca. Håper det blir en rolig kveld. For kjenner at formen ikke er helt på topp. Hadde satt ned varmeovnen litt i natt, så våknet opp med vond hals og er utrolig slapp. Ikke bra! Føler meg som en ekte viking når jeg må sove i 26 grader for å ikke bli syk. Haha!
Sko - Converse // Vest - H&M // Kjede - Glitter // Ring, klokke, bukse - Ukjent // Genser - Bik Bok 

 

Love Stina <3

21 Day's challenge

På det ene inspirasjons bilde som jeg la ut i går sto det at det tar 21 dager å lage en vane. Så nå har jeg tenkt til å prøve ut dette. I 21 dager skal jeg trene hver dag. Jeg skal heller ikke spise godteri på 21 dager. Blir gøy å se om jeg klarer det. Jeg håper det! Det hadde vært utrolig deilig å miste det konstante søtsuget som jeg har. Og å ikke trenge å mase seg selv på gymmen. Men å ville det av seg selv. Herlig! Nå har jeg laget meg ett skjema som jeg må skrive på hver dag. Hvordan jeg har trent, og om jeg har klart å holde meg unna sukker. Skal oppdatere etterhvert om hvordan det går. Ønsk meg lykke til!

Love Stina <3

Dagens outfit - Shorts and pumps

Hei småpuser! Ble utrolig glad når jeg så all den positive responsen på forrige innlegg "haters gonna hate". Dere er best! I går var jeg ute med jentene fra Starlet. Vi var rundt 10 jenter fra byrået som var sammen. Vi vorcet først hos Stella. Og hadde litt forskjellige drikkeleker: Jeg har aldri, mimelek, på en øde øy, osv. Var utrolig gøy! Aldri ledd så mye før. Var koselig å bli mer kjent med jentene, var flere jeg ikke hadde møtt før.

Rundt 23 tiden dro vi fra vorcet til Luux. Skulle egentlig på Escape, men de har mistet skjenkebevilningen sin. Så da ble det Luux. Danset, drakk og koste meg utrolig mye med de andre jentene. Men det ble etterhvert så altfor varmt på dansegulvet. Så jeg måtte løpe inn og ut hele tiden. Døde av varme! Møtte også en kompis jeg ikke har sett på gud vet hvor lenge. Så det var gøy! 


Topp - Bik Bok // Shorts - Cubus // Accesories - H&M // Pumps - Ukjent

 

Love Stina <3

Haters gonna hateLeste for et par dager siden en blogg, der bloggeren skrev hvor stygt og flaut hun synes det å videoblogge er. Hun skrev også at familien hennes hadde skammet seg over henne hvis hun hadde videoblogget. Jeg har tidligere fått spørsmål om hvordan jeg klarer å videoblogge. Om jeg ikke synes at det er flaut. Jeg møter også på venner som har sett videobloggene mine, og som bare syns det er morsomt. 

Men fakta er at jeg syns det er gøy å videoblogge. Jeg ønsker at leserne mine skal bli kjent med meg. Og ikke bare med bilder av meg. Men også se hvordan jeg snakker, er og oppfører meg. Jeg får mye mer inntrykk av en person når personen videoblogger, enn når den ikke gjør det. Så det er mye av grunnen til at jeg videoblogger. I begynnelsen syntes jeg det var litt vanskelig å videoblogge. Siden man ikke alltid vet hvordan man skal starte og hva man skal si. 

Nå videoblogger jeg ganske variert, og jeg tror det hjelper veldig. Jeg har videoblogget om alt fra hårtips, spørsmålsrunder, sminke tutorials til hikken min. Foreldrene min har aldri "skammet" seg over at jeg driver på som blogger. De syns det er ganske morsomt  og litt spennende. Vennene mine er veldig varierte med hva de syns om blogging. Søsteren min har litt blandete følelser om bloggen min. Hun hjelper meg alltid mer enn gjerne med å ta bilder til bloggen. Men jeg tror at de på de som er på alderen hennes kanskje ikke er så "inn" i hele bloggverden. Så da er det litt vanskelig for de å forstå alt. For jeg tror at hvis en person (meg blandt annet) først kommer inn i "bloggverden" så vil man ikke ut igjen. Jeg kunne aldri stoppet å blogge i morgen. Det skal veldig mye til før jeg slutter å blogge og lese andres blogger. Jeg syns at blogging er såpass morsomt at det er noe jeg vil unne alle å begynne med. Men jeg tror at de som ikke er så "inn" i hele bloggverden kanskje misforstår hvordan bloggere er. De ser som regel kun videoer som enten er lagd på tull og som ender opp med å være utrolig fjortis eller innlegg som er lagd av dårlige bloggere. 

Det er så mange mennesker som sier "Herregud, hvorfor skal jeg lese om andres liv? Jeg har nok med mitt eget liv!". Disse menneskene er som regel de som ikke har lest noen blogger. De snakker om ting de ikke har peiling på. Jeg tror at alle kan finne en blogg som passer sine egne interesser. For det finnes også andre bloggere der ute, som skriver om annet enn hverdagen sin.Men tilbake til det jeg startet med. Skal jeg syns at det er flaut å blogge? Nei. Greit at jeg bretter ut om livet mitt, i det vide og det brede. Men det er også mye jeg ikke forteller om. Jeg syns heller ikke det er flaut når lesere kommer bort til meg og sier at de leser bloggen min. Det er bare utrolig søtt og koselig. Bottom line er; Jeg kommer ikke til å slutte å gjøre det jeg liker, fordi andre ikke liker det. Da kan man like så godt ta livet sitt. For det er alltid noen som kommer til å mislike det du holder på med, uansett hva det er. Og før man begynner å si til meg at jeg skal være flau for at jeg videoblogger, må man se seg godt i speilet, og se at man egentlig har mye å være flau over selv. 

 

♥ Hva syns du om blogging?

 

Love Stina <3

Hvordan få lengre hår

Det enkleste og kjappeste for å få langt hår er å sette på extensions. Men hvis man ikke ønsker det, kan man følge disse rådene. Håret mitt har vokst ca 10-11 cm siden slutten av november. Og det er mye grunnet tipsene jeg nå skal gi dere. 

- Få vekk det slitte. Det er viktig å klippe håret sitt regelmessig så man får vekk det slitte. Før jeg klipte meg i november var håret mitt veldig slitt nederst, og det "spiste" seg oppover. 

- Unngå farging og bleking. Det beste er å ha originalfargen sin. Bleking er noe av det værste du kan gjøre mot håret ditt. Jeg vet om mange jenter som har mistet store mengder av håret sitt, når de har bleket det. Mange har også fått "sukkerspinn hår". 

- Unngå varmebehandling. Krølling, retting og føning av håret er noe av det værste du kan gjøre mot håret. De fleste av oss gjør disse tingene hver dag, uten å tenke over hvor skadelig det er. Jeg pleier alltid å la håret mitt lufttørke så mye som mulig før jeg fikser det. På morgenen pleier jeg alltid å sminke meg før jeg fikser håret, da får håret litt ekstra tid på seg til å tørke. Hvis du absolutt skal varmebehandle håret ditt bør du alltid bruke en varmebeskyttende spray.

- Det er utrolig viktig å få i seg nok vitaminer. B-vitaminer er det som hjelper aller mest på hår, hud og negler. Men hvis du er som meg og ikke klarer å ta B - Vitamin pillene kan du ta Sanasol istedet. Jeg tar litt mer enn vanlig dose. Siden jeg ikke er barn. Da får du også i deg andre viktige vitaminer.- Ikke børst håret ditt når det er vått. Da håret er vått er det mye lettere å rive ut hårstrå. Hår brekker også veldig lett siden det skjørt når det er vått.

- Bruk hårkur. En venninde av meg bruker hårkur annen hver gang hun vasker håret sitt. Hun retter det ut hver dag og hun har langt sunt hår. Jeg bruker det ca hver tredje hårvask. Anbefaler alle som utsetter håret sitt for skade å bruke hårkur hver 2.-3. vask. Bruk også en hårkur som ikke inneholder sillikon. Da denne type hårkur gjør håret ditt pent først, men etterpå kan du miste det. Det enkleste er å gå til en frisørsalong og spørre de hvordan hårkur som passer deg best. På frisørsalonger har de nesten aldri hårkurer som innholder sillikon.

- Sov med håret i flette hver natt. Da slipper håret å tugge seg opp. Husk å bruke en tykk strikk som ikke har metall på seg, siden metallet sliter på håret.

- Ikke vask håret hver dag. Dette her er jeg dårlig på. Jeg vasker nesten alltid håret hver dag. Men prøv å unngå å gjøre det. Du kan gjerne bruke en tørrshampo hvis håret begynner å bli fett.Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

 

Kårer en ny ukens blogg på tirsdag. Legger ut ny påmelding igjen på fredag/lørdag. Den som blir ukens blogg får bilde og link til bloggen sin i sidemenyen min. Super måte å få flere lesere på!

For å bli ukens blogg må du:
- "Like" og "share" facebooksiden min HER
- Skriv navn og bloggadressen din som kommentar.

Love Stina <3

Min 17 mai feiring

I går hadde jeg kanskje en av mine kjipeste 17 mai feiringer, noensinne. Jeg måtte jobbe. Jeg kom på jobb 09:45. Og jobbet frem til 19:00. Da vi åpnet klokken 11 stormet det inn med folk. Hele restauranten (både inne og ute) var stappfull i løpet av to minutter. Helt sykt! Var så sykt mye å gjøre i går. Det virket som det aldri ville stoppe å strømme inn med folk. Jeg stod i baren for det meste de første par timene. Folk var helt gale etter å få en øl. Sykt! Etter det hjalp jeg de andre servitørene med å vaske, rydde og dekke opp border. Ekkelt hvor mange som kaster snusen sin rett på gulvet. Ufint. 

Når jeg endelig var ferdig på jobb var jeg helt gåen i bena. Var så sliten i bena at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var faktisk deilig å få på seg høye hæler. Siden de belaster bena helt forskjellig fra flate sko. Så i går ble det ikke akkurat noe "feiring" på meg. Dro hjem tidlig og sovnet tidlig. Var forresten derfor jeg ikke blogget i går. I dag kjennes det ut som jeg var på tidenes fyllekule i går, enda jeg kun var på jobb. Er så død i dag.  

♥ Hvordan var din 17 mai feiring?

 

Love Stina <3

Dagens outfit - Jeffreys and gold

I dag har jeg så lyst til å dra ut å feste. Dør nesten. Eller, er ikke såå ille da. Men fortsatt irriterende at jeg må jobbe i morgen. Må dra hjemmefra 09:10.. Skal jobbe i x-antall timer. Så umulig å legge planer også. Men skal nok være med Isabella og Linda etter jeg er ferdig på jobb. I kveld skal jeg bare slappe av siden jeg skal opp så tidlig i morgen. 

 
Sko - Jeffrey Campbell // Bukse - Vero Moda // Kjede og jakke - H&M

 

Love Stina <3

Vinnere av extensions og ukens blogg er trukket!

Da er vinnere av begge konkurransene kåret. Trakk vinneren av extensions helt tilfeldig. Skal prøve å få til flere slike konkurranser igjen. Gøy å se at så mange meldte seg på. Legger ut ny påmelding til ukens blogg på fredag/lørdag. 
 

Vinneren av extensions ble Tuss Jonassen. Du får mail av locks and bonds fortløpende. Gratulerer!

Vinneren av ukens blogg ble Madeleine Lisella. Med bloggen lisella.blogg.no. Elsker bloggen hennes! Har lest den selv en liten stund. Så valget falt veldig lett på Madeleine Lisella. Gratulerer!Love Stina <3

New in: Jeffrey Campbell Lita.

Har hatt lyst på Jeffrey Campbell Lite skoene siden jeg så Thea sine første gang. Som var for ett år siden. Har ikke fått somlet meg til å kjøpe de før i dag! Har ikke turt å kjøpe de på nett på grunn av størrelsene. Men de var utrolig nok veldig "vanlige" i størrelsene. I alle fall på meg. Kjøpte de på DNA. De kan også kjøpes på Nelly HER. De er så fine. Har lyst til å gå med de hele tiden!

 

 

♥ Hva syns du om skoene?

 

Love Stina <3


Vil du ha mer energi?

Etter at jeg hadde kyssesyken i høst, var energilagrene mine ganske så tomme. Jeg følte jeg var sliten, trøtt og slapp hele tiden. Så en dag når jeg var på butikken tenkte jeg at jeg skulle finne noe som kunne gi meg energi. Da så jeg "Gerimax extreme energy". Så fort jeg kom hjem prøvde jeg den. Det var helt utrolig! Jeg følte meg "normal" igjen. Med tanke på hvor lite energi jeg hadde fra før av, var det helt utrolig deilig å ha tilbake energien igjen. Jeg bruker Gerimax nesten hver dag. Spesielt de dagene jeg jobber eller skal noe jeg må ha litt ekstra energi til.

Anbefaler ingen å bruke den hver eneste dag. For da kan kroppen bli veldig avhengig av denne "falske" energien. Men dette kosttilskuddet er utrolig kjekt å bruke da man trenger det. For eksempel før treningsøkter, jobb, hvis man er veldig slapp i hverdagen, osv. Man bør være litt obs på at man klarer mer når man bruker dette kosttilskuddet. Dette merket jeg når jeg hadde vært på trening på Renessanse. Overtrente LITT kan man si.. 

Om Gerimax.
Man kan ta 1-2 piller per dag. På meg holder det nesten alltid med kun 1 pille på en hel dag. De virker innen 30 minutter. Man blir mer konsentrert og våken. De inneholder guarana, rosenrot og ginseng. Disse ingrediensene er de som gir deg energi. Man kan kjøpe Gerimax på butikker som Kiwi, til hundrelappen. Da får man 30 piller.  Bør ikke tas  før du skal legge deg. 

 

♥ Har du prøvd Gerimax før?

 

Love Stina <3

Ny uke, nye håp!

Mandag. Ny uke. Nye blanke ark. I dag jobber jeg fra 10-17. Har glemt å ta Gerimax pillen min, så er stuptrøtt. Får løpe innom Kiwi før jobb og kjøpe en ny pakke. Flere av dere har spurt om ett innlegg om Gerimax. Nå har jeg fått prøvd det ut en stund. Så kan prøve å få skrivd ett innlegg om det senere i dag. Husk å melde deg på extensions konkurransen og ukens blogg. Trekker en vinner av begge konkurransene i morgen. Blogger fra iPhone nå, så får ikke lagt ved linker til innleggene. Men bare scrolle nedover på hovedsiden på bloggen, så finner du de.

- Deltar du på konkurransene?

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!


Kårer en ny ukens blogg på tirsdag. Legger ut ny påmelding igjen på fredag/lørdag. Den som blir ukens blogg får bilde og link til bloggen sin i sidemenyen min. Super måte å få flere lesere på!

For å bli ukens blogg må du:
- "Like" og "share" facebooksiden min HER
- Skriv navn og bloggadressen din som kommentar.


 Love Stina <3 

10 ting du ikke vet om meg

1. Jeg har konstant "barbie-feets". Når jeg går rundt hjemme (uten sko selvfølgelig) går jeg alltid på tå. Det er ikke fordi jeg er lav eller noe. Men har gått så mye på høye hæler at jeg har blitt så vandt til å gå sånn. Samme er når jeg poserer. Klarer aldri å stå rett opp og ned. Men det kommer jo mye fra modell opplæringen da. 

2. Jeg regner alltid ut at jeg sover i 8 timer. Uansett når jeg legger meg. Er veldig nøye på å få akkurat 8 timers søvn hver natt. Med mindre jeg er nødt til å stå opp tidligere på grunn av jobb da, selvfølgelig.

3. Jeg hører alltid på awolnation med sangen sail når jeg skal sove.

4. På rommet mitt har jeg ca 30 vannflasker. Drikker ekstremt mye vann hver dag, så da har jeg alltid vann i flaske i nærheten. 

5. Jeg er venstrehendt6. Jeg syns det å være gravid er sykt ekkelt. Det at man faktisk går med ett menneske inne i seg i 9 måneder er helt bisarrt å tenke på. Også det å føde ungen er enda eklere. Hadde jeg kunnet velge ville jeg heller gitt litt DNA fra meg og avlet opp ett barn gjennom en maskin eller noe. 

7. Jeg ser heller action filmer fremfor romantiske klissefilmer.

8. Jeg liker bedre å snakke engelsk enn norsk.

9. Jeg er helt avhengig av parfyme. Jeg må bruke det hver dag. Elsker å lukte godt! Får helt panikk hvis jeg har glemt å ta på parfyme.

10. Jeg snakker og legger veldig godt merke til øyefargen til ett menneske. Var ikke klar over at jeg gjorde det før en venn fortalte meg det. Hehe!

 

Love Stina <3


Husk at du kan følge meg på bloglovin HER. Da blir jeg utrolig glad! ♥
 

Sunn frokost

I går ble det bare til å slappe av hjemme. Var ganske kjørt etter at jeg hadde vært på jobb. Det tar virkelig på å jobbe som servitør. I går var det utrolig fint vær. Så da var det veldig mye å gjøre også. Men det er gøy at det er mye å gjøre. Da går tiden utrolig fort! Jeg kom hjem fra jobb klokken 19:45! Måtte jobbe litt overtid, og en scooter går ikke så fort å kjøre akkurat.. Så da jeg endelig kom hjem var det å spise middag. Også dro jeg å leide hangover 2. Sovnet før tolv. Noe som nesten aldri skjer. Glemte helt å skru på vekkerklokken også. Så jeg våknet når klokken var 11:45 i dag. Uff, føler at hele dagen blir borte når man sover så lenge..

Nå har jeg nettopp dusjet og kledd på meg. Lagd meg en sunn og god frokost. Har fått helt dilla på egg! Så da ble det egg, cottage cheese og jordbær til frokost. Mye gode proteiner. Mmmm... Smart tips å spise dette til frokost for dere som går på lavkarbo. Love Stina <3

Hello world!

Nå skal jeg straks kjøre til jobben. Skal jobbe fra 12-17 i dag. Vet ikke helt hva jeg skal i kveld enda. Har litt lyst til å dra ut å feste. Men på den andre siden har jeg også lyst til å bare slappe av. Hmm. What to do?

Love Stina

S - Outfit 11.05.12

I dag har jeg vært i Drammen med Isabella. Vi spiste på Glass og koste oss. Ble anbefalt av ei jeg jobber med å se filmen Gia. Som handler om en av 80-tallets største modeller. Som ble narkoman. Skal være en utrolig bra film. Så i kveld skal jeg se på den. Skal kose meg med nøtter, druer og snack and jack. Skal bare slappe av siden jeg jobber tidlig i morgen. Er dumt å dra ut på fylla og komme fyllesjuk på jobben. Ikke populært eller smart!


Poncho - Kappahl // Sko - Converse - Bukse - Gina Tricot // Smykke - Glitter

 

Love Stina <3

Gårsdagens innkjøp

Som jeg lovte dere i går skulle jeg legge ut bilder av innkjøpene. Fikk endelig tak i en bikini jeg likte, to sommerkjoler (som jeg gleder meg som en gud til å bruke!), favorittparfymen min, noen søte kjeder og hvite Converse. 


Bikini - Kappahl


Kjole - Kappahl


Kjole - H&M


Kjeder - Kappahl // Paco Rabanne, Lady Million - Cubus♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Lunsj med Isabella

Nå skal jeg straks dra til Hokksund. Må innom et ærend før jeg stikker til Drammen med Isabella. Siden hun starter kl 15:00 i dag rekker vi en kjapp lunsj. Så det blir koselig. Har på meg en av tingene jeg kjøpte i går. Det hvite ponchoen som er fra Kappahl. Liker at den har hull til armene. Så den blir ikke som en vanlig poncho. Er litt usikker på hva det heter jeg. Tror jeg må ta med meg paraplyen. For ute er det drittvær. Kjører Converse i dag, til tross for været.  Klarer ikke å vente til det blir fint vær. Hihi!

Love Stina <3

Casting og shopping

I dag har jeg vært på to castinger. Begge var til forskjellige moteshow. Kan ikke si hvilke. Men håper jeg blir valgt ut! Møtte flere av jentene fra Starlet på den første castingen. Så vi dro sammen til den andre. Møtte noen nye fra byrået som jeg ikke hadde hilst på før. Så det var koselig! Etter at jeg hadde vært på castinger stakk jeg på Oslo City. Fikk lønning i går, så da måtte jeg shoppe litt i dag. Fant endelig en bikini som passet. Fant også ett par nydelige sommerkjoler, accesories og ett par nye sko. Det ble Converse. Men fargen avslører jeg ikke enda. Er litt sent nå, og jeg ser supersliten ut. Så viser dere innkjøpene i morgen. 

Bik Bok kan det med store gensere. Den her var faktisk i X Small. Sykt hvor store de er!

Love Stina <3

På vei til castinger!

Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo. Skal på et par modellcastinger. Castinger er på en måte ett jobbintervju. Bare litt annerledes. Skal møte Victoria på Oslo S. Så skal vi dra sammen. Elsker å være i Starlet. I Starlet kjenner nesten alle modellene hverandre. Og da er det ikke så skummelt å gå show eller på casting når man kan ha med seg noen man kjenner, som også jobber med det samme som man selv gjør.

Fikk lønning i går. Så blir nok litt shopping etterpå. Trenger desperat ett par svarte lave sko. Hater å måtte bruke 2 par sko hver gang jeg bruker bilen. Fungerer litt dårlig å bruke 14 cm høye hæler når man kjører bil. Da snakker vi kvelning av bil, på høyt nivå. Hehe!

Har også lyst på ett par Converse. Men aner virkelig ikke om jeg skal kjøpe hvite eller svarte. Hva syns dere?

Love Stina <3

Kisses to all my readers!

Det er helt utrolig hvor glad man kan bli av mennesker man ikke kan se eller vite hvem er. Men som gjør dagen din mye bedre, hver eneste dag. Menneskene jeg snakker om er dere som leser bloggen min. Jeg blir så glad når jeg får så positive og gode kommentarer fra dere. Tar virkelig inn alt dere sier til meg. Dere er best! Blir så glad over at lesertallene mine bare stiger. Blir helt sjokkert over at så mange vil lese bloggen min! ♥ Love Stina <3

Flokete extensions?

Det er lenge siden jeg har kommet med noen anbefalinger av hårprodukter. Og nå har jeg ett produkt jeg absolutt må anbefale til dere. Dette produktet gir deg glansfullt og bløtt hår. Produktet heter Argain Oil og er fra Proffs. Kan kjøpes hos H&M for 49,- kr. Denne oljen passer perfekt til de som bruker extensions. Da extensionet har lett for å floke seg, gjør oljen slik at det ikke floker seg like lett. Jeg pleier å ta noen dråper og gni det mellom hendene. Så gnir jeg det inn blant det nederste håret. Restene jeg har på hendene bruker jeg lengre opp på håret. 

 Når man har fått oljen i håret får man bløtt og skinnende hår. Som også lukter herlig! Siden man ikke skal bruke mye av gangen, varer denne oljen utrolig lenge. Den er også liten og hendig i størrelsen så man kan ta den med i vesken. Jeg anbefaler å bruke denne før man børster håret sitt. Da løser tuggene seg opp lettere. Og man drar ikke ut like mange hårstrå. ♥ Har du prøvd Argan Oil før?
 

Love Stina <3

S - Outfit 08.05.12

Glemte helt bort å legge ut outfit i går. Tok til og med bildene. Men glemte de helt bort i IKEA styret. I dag skal jeg på jobb klokken 17. Har ikke orket å trene på en liten stund nå. Selve jobben min er trening i seg selv. Hehe! Brukte skritteller på en lørdag jeg jobbet fra 12-17. Da gikk jeg over 11'000 skritt. Det er sykt mye! Man skal i hovedsak gå 10'000 skritt på en hel dag. Kjenner at jeg har blitt mer trent av jobben. Og det er jo bare bra! 


Bluse - Vero Moda // Shorts - Ukjent // Sko - Skopunkten // Belte - Gina Tricot // Klokke - Daniel Wellington // Hårpynt - Glitter

 

Love Stina <3

Dro på IKEA kun for å kjøpe sengetøy..

Etter at jeg hadde ryddet og støvsugd rommet mitt tidligere i dag, fikk jeg det for meg at jeg måtte ha nytt sengetøy. Var så sykt lei av alle jeg hadde. Så da tok jeg bilen og kjørte innom Hansen og Dysvik, Jysk og Sparkjøp. Ingen av de hadde noe som jeg likte. Og det eneste jeg likte kostet 800,- og det er litt for dyrt for sengetøy. Så da dro jeg likesågodt på IKEA. Tok bare 45 minutter hver vei. Hehe. Mamma syntes jeg var litt vel kresen siden jeg måtte dra helt på IKEA kun for å kjøpe sengetøy. Men skal det være, så skal det være! 

Fikk tak i tre forskjellige sengetøy. Det ene sengetøyet med blomster er så søtt! Noen kaktuser (det er den eneste som overlever på rommet mitt, dårlig til å vanne blomster, hehe!) og ett par oppbevaringsbokser. Gleder meg til å sove i det nye sengetøyet i natt. Wii!

  Love Stina <3

Video - Tabber

Det er ikke alltid at det går like fint for seg når jeg videoblogger. Enten om det er at håret ikke er perfekt, mamma kommer inn, jeg glemmer hva jeg skulle si eller noe annet,  så er det alltid noe som ikke kommer med på filmene jeg legger ut.  Så nå har jeg lagd en liten video med noen av tabbene som jeg har gjort på videoblogg fronten i det siste. Si ifra om dette er noe dere vil ha mer av. Så lager jeg det. PS: Hvis du ser den videoen her Madeleine så må du huske at jeg er glemsk. Spesielt når det kommer til bursdager. Tihi!

 
 
Love Stina <3

Hjemmekontor

I dag har jeg vært utrolig flink. Jeg har støvsugd og ryddet rommet. Det trengtes for å si mildt! Enda det bare er 3 dager siden jeg ryddet det.. Rotehue sa du? Ja! Stakker pus, ble livredd og gjemte seg på gangen når jeg støvsugde. Når jeg var ferdig og hadde tatt vekk støvsugeren kom det en småredd kattepus tuslende inn på rommet igjen. Og la seg rett på sin faste plass, i sofaen. Jeg har også fylt på vann i vannflaskene mine. Tror jeg snart har 30 flasker på rommet. Er helt avhengig av å ha vannflaske på rommet mitt. Rar vane, I know. Har også fått vasket klær i dag. Har vært veldig effektiv egentlig. Nå skal jeg ha litt hjemmekontor. Må lage opp noen blogginnlegg. Siden jeg skal jobbe en del denne uken. Skal jobbe både onsdag og lørdag. Og torsdag skal jeg på to castinger. Så da gjelder det å ha noen innlegg i bakhånden. Bildet er forresten redigert HER, hvis noen skulle lure. 

 

♥ Hva skal du i dag?

 

Love Stina <3

Ukens blogg

Da har jeg kåret ukens blogg. Det var utrolig vanskelig, siden det var så mange fine blogger som var meldt på. Den heldige som vant var Marte Nordberg. Jeg falt for de fantastiske antrekkene hennes. Og de fine bildene. Gratulerer!

 

♥ Har du besøkt bloggen til Marte før?

 

Love Stina <3

5 Skjønnhetstips

1. Hvis du sliter med korte og svake vipper kan du ta litt vaselin på de før du legger deg. Etter at du har tatt av øyesminken, selvfølgelig. Du vil merke forskjell etter ett par uker.

2. Når du er ferdig i dusjen skyller du håret med iskaldt vann. Da får skjellagene sjokk og de lukker seg. Når skjellagene er lukket blir ikke håret like fort skadet, som da de er åpne. 

3. La huden din av og til få et fuktighetsbad. Det gjør du ved å koke opp vann i en kjele (med litt esterisk oljei vannet). Len deretter hodet over dampen, og hold et håndkle over hodet. Dette vil blant annet gjøre at porene åpner seg og kvitter seg med avfallsstoffer.

4. Hold leppene unna produkter som inneholder bensin, fordi disse stjeler fuktighet. Og du vil ende opp med lepper som er knusktørre.

5. For å unngå appelsinhud er det best å holde seg unna karbohydrater og fett,  og spise mye proteiner. Mosjoner også regelmessig. 

 

♥ Har du prøvd noen av tipsene før?

 

Love Stina <3

Ofte stilte spørsmål

Hver dag får jeg inn mange spørsmål fra dere. Jeg prøver å alltid svare dere, og så godt jeg kan. Men siden det er mange spørsmål som ofte blir spurt, lager jeg ett innlegg om disse nå, så jeg ikke trenger å svare på samme spørsmål 50 ganger. Hehe!

Q: Har du laget headeren og designet ditt selv?
- Headeren har jeg laget helt selv. Designet er et gratis design. Jeg har endret en del på det selv. Hvis du ønsker ett selv; søk på "gratis design" på google så finner du mange fine.  

Q: Hvordan har du laget headeren din?
- Jeg satt sammen to bilder i Gimp (må lastes ned), og redigerte de på picmonkey.com etterpå. Jeg fulgte DENNE tutorialen for å sette sammen bildene i Gimp. Q: Hvordan setter jeg inn film fra youtube på bloggen min?
- Gå inn på filmen du vil legge ut på youtube. Trykk på "del" og "innbygg". Kopier teksten som er markert i blått, og lim den inn ett nytt innlegg under "kode". 

Q: Hvor jobber du?
- På Glass i Drammen. Som servitør. 

Q:  Hva heter sangen i introen på videoene dine?
- Aner faktisk ikke. Fant den i en tilfeldig video på youtube. Har prøvd å sjekke hva den heter med app'en "shazam" og det var ikke noe som kom frem.  

Q: Kan du lage header til meg?
- Beklager men det har jeg ikke tid til. Skulle gjerne lagd header til alle som spurte. Men tiden strekker ikke helt til..  

 

Søndagsjobbing!

I dag blir det jobbing fra 13-17. Tror det blir mye å gjøre siden det er så fint vær. Elsker når det er mye å gjøre. Får skikkelig adrenalin kick og tiden flyr utrolig fort! Har lagd opp ett innlegg til dere som kommer etterpå. Men nå må jeg løpe! Blogges senere! Hehe!

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!


Nå kjører jeg igang ukens blogg igjen. Har ikke gjort det på noen uker. Men nå blir det snart ny kåring. Kårer en ny ukens blogg på mandag. Legger ut ny påmelding igjen på fredag/lørdag. Den som blir ukens blogg får bilde og link til bloggen sin i sidemenyen min. Super måte å få flere lesere på!

For å bli ukens blogg må du:
- "Like" og "share" facebooksiden min HER.
- Skriv navn og bloggadressen din som kommentar.
 Love Stina <3

Mine favorittblogger

Jeg leser veldig mange blogger. De fleste norske, men også noen svenske. I Sverige er bloggmarkedet enda større. Og de har utrolig mange flotte bloggere! Jeg syns bloggerne i Sverige blogger veldig annerledes enn de norske. I Sverige er det mange av bloggerne som legger ut korte innlegg, men veldig ofte. Sånn type 5-6 innlegg hver dag. Med ett bilde og litt tekst. Mens i Norge er det veldig sånn at man legger ut 2-3 innlegg hver dag. Og heller litt lengre innlegg. Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg foretrekker. Men jeg liker begge veldig godt!

Under kan du se en oversikt over de norske og svenske bloggene jeg leser hver dag. Følger alle på bloglovin, syns det er så genialt! Da slipper man å sjekke etter om noen av bloggerne har skrevet et innlegg. Da kan man bare få en notification. Følg gjerne meg på bloglovin HER, setter utrolig stor pris på de som følger meg ♥

Norske bloggere: Fotballfrue, TCMN, Sophieelise, Carolinemaria og Nettenestea.

Svenske bloggereKenzaAngelicablickImfancy og Isabelles


Love Stina <3

Farge håret brunt igjen?

Nå som sommeren kommer savner jeg det brune håret mitt. Syns det er så fint med brunt hår. Og det matcher mye mer enn hva svart hår gjør. Liker svart hår også, det skiller seg litt ut. Men syns det er for rocka. Og jeg begynner å bli lei av å farge etterveksten min hele tiden. Ikke er det bra for håret heller. Men jeg ser for meg at det tar utrolig lang tid å få håret brunt igjen.. Noen som har tips om dette?

♥ Hva syns du jeg kler best? Svart eller brunt?

 

Love Stina <3

Stor endring i motebransjen! Slutt på syltynne modeller!

Leste nettopp en artikkel på fashionista.com hvor de skriver at Vogue skal slutte å bruke syltynne modeller og modeller under 16 år. Dette er en utrolig bra nyhet! De 19 internasjonale redaktørene i Vogue har gått sammen og skrevet ett manifest. I manifestet er det skrevet at det ikke skal brukes modeller under alderen 16. De vil være strenge på å sjekke ID under castinger, kampanjer og show. Dette vil gjøre det mye bedre for modeller å starte i bransjen og å holde ut i bransjen. Hvis man begynner som modell ekstremt tidlig er man ikke moden og har heller ikke fullført skolen. Så man har lite å falle tilbake på.De har også skrevet at de kun kommer til å bruke modeller som de mener at ser sunne og friske ut. De kommer ikke til å bruke modeller som ser ut som de har spiseforstyrrelser. 

Selv om Vogue kun er et blad og ikke er hele bransjen, har de mye å si på bransjen. Vogue er det bladet som er mest kjent i verden, innenfor mote. De har også skrevet i manifestet at de ønsker å oppfordre designere til å lage klær i større størrelser. For øyeblikket lages mange av klærne i latterlig små størrelser og da er modellene fint nødt til å passe klærne. Uansett hvor mye de må slanke seg. 
Legger ved manifestet under. Det er skrevet på engelsk, så hvis du ikke forstår de helt kan du bruke google translate for å oversette det til norsk.

Vogue?s Health Initiative Manifesto
1. We will not knowingly work with models under the age of 16 or who appear to have an eating disorder. We will work with models who, in our view, are healthy and help to promote a healthy body image.2. We will ask agents not to knowingly send us underage girls and casting directors to check IDs when casting shoots, shows and campaigns.3. We will help to structure mentoring programmes where more mature models are able to give advice and guidance to younger girls, and we will help to raise industry-wide awareness through education, as has been integral to the Council of Fashion Designers of America Health Initiative.

4. We will encourage producers to create healthy backstage working conditions, including healthy food options and a respect for privacy. We will encourage casting agents not to keep models unreasonably late.5. We encourage designers to consider the consequences of unrealistically small sample sizes of their clothing, which limits the range of women who can be photographed in their clothes, and encourages the use of extremely thin models.6. We will be ambassadors for the message of healthy body image.

Jeg håper at dette kan hjelpe til å få en positiv endring i modellbransjen. Jeg håper at designere, magasiner og reklamer vil bruke sunnere modeller fremover. At de vil bruke modeller som ser ut som mennesker. Og ikke se ut som de er utenomjordiske og er sykelig tynne. Slik som mange av de gjør nå. 

 

♥ Hva syns du om endringen Vogue har gjort?

 

Love Stina <3

Dagens innkjøp

Kjøpte meg endelig en hårdonut. Skal prøve å lage "donut-sveisen" med clip-on extensions. Tror det kan bli en utfordring! Lager en videotutorial på det hvis jeg klarer det. Kjøpt hos H&M.

Hvor ELSK er ikke vesken!? Gleder meg utrolig til å bruke den Kjøpt hos Morris. 

Hårpynt fra H&M.


Ikke ett nytt kjøp. Men fikk ett tips fra den søte damen som jobbet hos Morris at jeg kunne bruke denne clutchen til å ha ipad'en i. Smart eller hva? I think so! Også matcher den vesken. Wii! Clutchen er fra Morris.

 

Love Stina <3

 

PS: Vinneren av negllakker ble f0tohverdag.blogg.no. Sender deg en mail nå :-)

Lunchdate

Hadde en lunchdate med Isabella i dag. Siden vi jobber en del er det viktig å utnytte de gangene begge har fri, samtidig. Så i dag rakk vi en kjapp lunchdate før Isabella startet på jobb. Var nesten like fantastisk vær i dag, som i går. Så jeg storkoste med ute i solen. Selv om jeg gjerne skulle hatt på meg jakke. Frysen sa du? Jeg er så ille når det kommer til det å fryse at jeg måtte gå med tykk jakke når jeg var i syden. Hehe! Men uansett, back to lunchdate. Vi stakk på Glass for å spise lunsj. Hadde helt mucnh på burger, så rullet nesten ut derfra. Porsjonen var "litt" for stor for meg. Men det var så godt at jeg måtte ha hele! 

Etterhvert kom Lisa (tvillingen til Isabella) til Drammen en tur. Vi gikk litt rundt i finværet og koste oss! Fikk også kjøpt meg en herlig ny veske i dag. Ble helt forelsket i den! Fant også ut at den ene clutchen min matcher perfekt til vesken, så da kan jeg ha med meg ipad'en min også. Wii! Viser dere bilder senere i kveld.  


Mmmm, BBQ burger <3 


 

♥ Har du også kost deg ute i solen i dag?

 

Love Stina <3

S - Outfit 02.05.12

Hei folkens! I dag har det vært helt fantastisk vær! Når jeg dro hjemmefra på morgenen i dag var det 22 grader ute. Helt sykt! Jeg hadde en kort jobbvakt i dag. Jobbet fra 11-15. Skulle egentlig jobbe til 17 men vi var for mange på jobb, så da fikk jeg gå tidligere. Rakk en kjapp lunsj med Isabella også. Har fått helt dilla på cæsarsalaten som vi selger på Glass. Den er så god! Har forresten fri helt til mandag. Deilig! Det er helt rart hvor mye man setter pris på at man har fri, da man jobber. Før jeg hadde jobb klarte jeg ikke å utnyte dagenen i det hele tatt. Gikk bare å somlet hele tiden!
Topp, solbriller - Bik Bok // Sko - Skopunkten // Shorts - Cubus 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

 

I april..

Det er så gøy å se tilbake på alt man har gjort og opplevd den siste måneden. Det er så mye man glemmer at man har gjort. Det er en av de bra tingene med å ha blogg er at man kan se tilbake og se alt man har gjort. I april gjorde jeg mye forskjellig. Blant annet; Shopping i Oslo me Isabella, jobbet mye, festet i Oslo med Linda, spiste på Pigen med Isabella, malte rommet mitt, var på kino med Isabella og så American Pie,  satt barnevakt for tanteungen min for første gang, var på kino med Isabella og Jeanette og så Titanic, trente en del, fikset på designet, lagde ny header, tok mange outfit bilder, og mye mer!♥ Hva er dine beste minner fra april?

 

Love Stina <3

S - Outfit 01.05.12

Søsteren min Madeleine som tok outfit bilder i dag. Er hun ikke flink? 


Genser - Gina Tricot // Shorts - Ukjent // Sko - Din Sko // Øredobber - H&M // Klokke - QMAX // Ring - H&M

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

Dagen derpå..

I går var jeg ute på byen i Oslo med Linda og flere venner. Vi dro på Escape. Jeg tror det var det eneste stedet med 18 årsgrense som var åpent i går. Så det ble temmelig fullt der inne etterhvert. Jeg danset og hadde det kjempegøy! Det eneste minuset var musikken på Escape. De spilte nesten bare lounge musikk. Ikke noe ordentlig take-off musikk. Så det var litt dumt. Møtte igjen Cecilia, Jørgen og flere venner. Ble også kjent med noen utrolig koselige venninder av typen til Linda. 

Når vi dro fra Escape dro vi innom Bislett kebab, må jo ha fyllebaben! Spiste rullekebab, som jeg ikke har spist siden jeg gikk i 10.klasse. Så det var litt spesielt. Men utrolig godt! Kom hjem klokken kvart på 5 på morgenen i dag. Så stupte ganske fort i seng. Nå er jeg up and ready igjen. Så nå skal jeg svare på en del kommentarer og mailer. Har også lyst til å ta meg en joggetur ute i det fine været i dag også.


Meg og Linda

 

♥ Var du ute å festet i går?

 

Love Stina <3