hits

april 2018

Grunnen til at bloggen min er overfladisk

En ting jeg ofte får spørsmål om, og som det ofte spekuleres i, er hvorfor bloggen min er så overfladisk. Er livet mitt så rosa som jeg forteller at det er? Er jeg et overfladisk menneske som aldri tenker på dypere ting, og som bare vimser rundt?

SNAPCHAT STINABLOGG

Denne bloggen er en gjenspeiling av mitt liv og min hverdag, og mine tanker og meninger. Jeg deler veldig mye her på bloggen, men jeg deler absolutt ikke alt. Jeg har i alle år prøvd å bygge opp et rosa univers du kan gå inn i som en pause fra hverdagens stress og bekymringer. Her på bloggen deler jeg de positive tingene som gjør meg glad, og som forhåpentligvis gjør deg glad. 

Det er så mye dritt som skjer i verden med krig, folk som sulter, hunder som tortureres, familie som dør, sykdom, drama og mye mer. Jeg tror vi alle har problemer i livene våres, enten om det er et familiemedlem som er sykt eller man har en jobb man hater. Vi har alle noe i livene våres som bekymrer oss.

Jeg har de siste årene gått igjennom mye som jeg ikke har fortalt om her på bloggen. Mye av det som har angått meg har jeg fortalt om, men det som har angått andre rundt meg har jeg ikke sagt noe om for å skåne de og fordi jeg ikke ønsker å ha et slikt fokus her på bloggen.

Jeg er en person som liker å fokusere på de positive tingene i livet. Jeg har alltid vært sånn, og etter at jeg ble sammen med Per Fredrik har jeg blitt enda flinkere til å fokusere på de gode i livet og ikke det negative. Det å fokusere på de positive tingene har gjort meg mye mer lykkelig og lettere til sinns, og det er derfor fokuset her på bloggen er slik som det er. 

Om jeg skulle skrevet om alle negative ting som skjer både i livet mitt og i verden hadde denne bloggen blitt veldig mørk og trist, og det er ingen som ville følt seg noe bra av å lese den, og jeg ville følt meg trist over å skrive den.

Derfor har jeg heller ønsket å gjøre bloggen til en overfladisk rosaboble, hvor man kan bare lukke ute verden i noen minutter hver dag og bli inspirert til å fokusere på gode tingene livet har å by på 💗

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

80% Rabatt på Nelly!

Reklame | Nelly

I dag er det et gigantisk vårsalg hos Nelly med opptil 80% rabatt. Her snakker vi over 1000 plagg med sinnsyke rabatter! Her kan du virkelig fylle opp vårgarderoben til en utrolig billig penge! Jeg har plukket ut noen favoritter jeg vil dele med dere, noen av plaggene har dere sett mye her på bloggen og de er store favoritter som jeg elsker å bruke.

KJOLE | JAKKE | GENSER

Den burgunder fargede kjolen har jeg fått så mye komplimenter på og jeg skjønner virkelig hvorfor, for den er jo så fin! Den bruke jakken i midten er uten tvil min favoritt jakke, og den bruker jeg nesten hver dag. Haha! Den gule genseren får jeg alltid drøssevis av spørsmål hvor er fra, så now you know. Den er også på hele 60% rabatt nå, så det er helt vilt! 

 

GENSER | BLUSE | GENSER

JAKKE | KJOLE
 

BLUSE | SKO

 

TOPP | JUMPSUIT | BLUSE

5 Enkle triks for å spise sunt

Det å spise sunt er viktig uansett om du er 10 år gammel eller 80 år, om du veier 40 kg eller 120 kg. Det er rett og slett viktig for alle. Et sunt kosthold gir deg mye energi, livsglede og en sunnere kropp. Å spise sunt trenger ikke være super komplisert, og du trenger ikke å følge den nyeste og hippeste dietten. For å sende deg i riktig retning og gi deg en god start på den sunne livsstilen, vil jeg gi deg 5 enkle triks for å bli sunn.

SNAPCHAT STINABLOGG

Vann - Å drikke vann er livsviktig for kroppen vår. Store deler av kroppen vår er jo bare vann, og vi er helt avhengige av det for å holde kroppen igang. Veldig mange er dehydrerte uten av de vet om det, og det kan være smart å bruke en app eller notere seg hvor mye vann man drikker over et par uker så du får innblikk i hvor mye vann du faktisk drikker. Det er også smart å kutte ut nesten alt av drikke som ikke er vann da det ofte inneholder mye sukker. 

Ikke ha det i hjemmet - Om du har godteri og junkfood liggende i skapet er det veldig lett å spise det de gangene du er sulten, og vil ha noe kjapt å spise. Om du blir fysen på kvelden er det kort vei til godteriet om det ligger i skapet. Om du må reise helt til butikken derimot, blir det som regel til at man ikke gidder.

Planlegg - Ofte kan det være vanskelig å spise sunt når man er på jobb, skole eller biltur. Selv syns jeg alltid det er vanskelig å finne noe som er sunt og godt når jeg er innom bensinstasjonen, og ender altfor ofte opp med usunne matvalg. Det er jo ikke bra! Det beste er å lage seg en god salat eller knekkebrød med sunt pålegg, som man kan ha med som niste når man er avgårde. Da trenger man ikke å ende opp med en pizzabaguett eller toast som man altfor ofte får i kantiner.

Forrett istedenfor dessert - Om du spiser ute er det smart å heller velge en forrett istedenfor dessert. Desserter er som regel aldri særlig sunne, og man kan få i seg mye ekstra sukker fra de. Når jeg er ute med Per Fredrik pleier vi som regel alltid å velge både forrett og hovedrett, men sjelden dessert. 

 

Bytt ut godteri med frukt og grønnsaker - Er du småsulten eller bare fysen på noe godt? Ikke dra frem godteriskåla. Dra heller frem en skål med litt jordbær, en appelsin som er skåret opp, søte plommetomater (min favoritt atm) eller så kan du skjære opp noen grønnsaker og lage en god dipp. Bare fordi du skal spise sunt betyr det ikke at du må slutte å kose deg med noe godt på kvelden. Du må bare bytte ut det usunne med sunne ting.

Spiser du sunt?

----------

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

Stina tester: Dyrke min egen mat!

I dag har jeg testet noe jeg aldri har prøvd før, nemlig å så mine egne krydderurter. Dere som har lest bloggen min en god stund vet jo at jeg elsker å ha krydderurter stående på kjøkkenet, og jeg bruker mye ferske urter i maten jeg lager.

Det gir det lille ekstra til maten, også får jeg mye mer lyst til å lage spennende mat når det står spennende urter på benken.

SNAPCHAT STINABLOGG

I dag var jeg innom Plantasjen en tur og fikk lyst til å teste ut det å så egne krydderurter. Så jeg kjøpte inn en del forskjellige poser med noen av mine favoritter og noen som jeg syns var spennende som hvitløksgressløk. Frøposene var veldig billige, og de fleste kostet 19 og 29. Så om du får lyst til å teste dette ut selv kan du gjøre det for en billig penge!

Jeg kjøpte også såjord, stikketiketter og minidrivhus. Minidrivhus er genialt å sette i vinduskarmen på et rom som man ikke bruker. Vi bruker ikke lagerrommet til så mye så der blir vinduskarmen flittig brukt.

Jeg googlet meg frem til en del videoer som viste hvordan man skulle så. Det jeg lærte var at man skulle legge et godt lag med jord i beholderen, spraye over med vann så jorden blir veldig fuktig også strør man over frøene. 

Jeg strødde frøene i striper bortover og viste hvor stripen gikk ved å bruke stikketiketten. Da markerte jeg også hva det er som kommer opp på det enkelte stedet. Det er smart å gjøre, for det er mye som ser veldig likt ut i starten.

Det er smart å beholde posene med infoen til urtene på, så man vet når man kan plante de ute og hvor lang tid det tar før man kan høste inn urtene. På de urtene jeg valgte tok det alt fra 40-120 dager før man kunne høste. Så det blir ikke klart til middag for å si det sånn. Haha! Her må man smøre seg med tålmodighet. 

Gleder meg veldig til å se hvordan disse kommer til å vokse opp, og om det i det hele tatt blir en suksess. Har prøvd å si litt ting før, men har glemt å vanne og gitt opp halvveis, men nå går jeg all in med mange urter så nå får vi krysse fingrene for at det skal funke! Er jeg heldig har jeg flere av urtene i mange år. 

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

Video - Ser på bryllupslokaler

Tidligere denne uka var jeg rundt i Vestfold og så på bryllupslokaler sammen med bryllupsplanleggeren min. Vi så på fire forskjellige steder, og jeg ble helt forelsket i det ene stedet. Hvis du vil se hvor vi kanskje skal gifte oss må du sjekke ut videoen under! 

Husk å abonnere på YouTube kanalen min for å få med deg alle videoene jeg legger ut! 
Trygg også på bjellen for å få varsel hver gang jeg legger ut en ny video.

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

Bloggerne, Skole, Barne-navn ++ Ukens spørsmål #205

Reklame | Nelly, Cubus, Ellos

Er du den som gjør husarbeid eller deler dere på det?
- Vi har vaskehjelp som går over huset skikkelig og vasker alt hver 14. dag. Ellers enn det fordeler vi alt som må gjøres, og vi har faste oppgaver som vi gjør og som vi har fordelt så det blir rettferdig. 

KJOLE HER


Er det sant at du er tremeningen til Sophie Elise?
- Hehe, nei! Aner ikke helt hvor den der kommer fra, men har blitt spurt om det mye i det siste. Av det jeg vet er vi ikke i familie, men vi er venninner og hun er en skikkelig god jente! 
 

Øvde du mye til prøver da du gikk på skolen?
- Jeg var den type elev som nesten aldri øvde på prøver eller gjorde lekser. På ungdomsskolen gjorde jeg halvveis det jeg måtte, og på VGS gjorde jeg som regel innleveringene kvelden i forveien. Skulle vi ha en prøve øvde jeg bare i friminuttet før prøven. Men jeg fulgte veldig godt med i selve timen, og hørte godt etter hva læreren lærte bort, så det reddet jeg meg veldig inn på. Fikk som regel 4-5 i de fleste fag på VGS, men unntak av naturfag for der fikk jeg 2-3. Jeg skjønner virkelig ikke naturfag what so ever.. Haha!

KJOLE HER


Hvilket dyr liker du minst?
- Fugler. Jeg er livredd for nesten alle fugler, og jeg hater duer og måker. De er sykt skumle. Duer er jo rotter med vinger og bærer med seg så ekstremt mange sykdommer at jeg grøsser bare av å tenke på det. Syns sånne små fugler er søte da, men kun hvis det er et vindu mellom oss. Haha! 

 

Skal du være med på bloggerne?
- Ja! Det ble offentliggjort på fredag, så nå kan jeg endelig snakke om det. Vi holder på å filme den sesongen jeg er med i nå, også kommer den til høsten. 

TOPP | SKJØRT 


Når dere får barn, hva er topp 1 på guttenavn og jentenavn?
- Har faktisk ingen anelse. Har aldri tenkt noe særlig på barnenavn, så der har jeg en stor oppgave den dagen jeg blir gravid. 

 

Hvor mye penger blir du å bruke på hagen din?
- Det kommer veldig ann på hvor mange av prosjektene jeg kommer til å gjøre. Jeg har jo tenkt til å gjøre det mange bruker åresvis på, på en sesong. Hageting er jo veldig dyrt, så det er jo en grunn til at mange bruker åresvis på det, for å fordele utgiftene litt. Men sist jeg regnet på det ble det cirka 30'000-40'000,- kr. Så det er ekstremt mye. Men det er jo ikke sikkert jeg rekker å gjøre absolutt alt jeg tenker å gjøre, så vi får se hvor jeg ender. Heldigvis er det jo blomster, potter, møbler og utstyr jeg kommer til å ha i mange år, så det er ikke sååå ille om man tenker på det sånn. Hehe! 

Når begynner Bloggerne sesongen du skal være med på?
- Den begynner til høsten. Er ikke helt sikker på hvilken måned / dato det blir, men det får dere vite nærmere. Gleder meg så ekstremt mye til å la dere få se mer av hva som skjer "bak" bloggen og i livet mitt.

 

Bruker du å veie deg?
- Jeg veier meg en gang iblant bare for å se hvor jeg ligger ann. Den vekten jeg bruker viser også fettprosenten, så hvis jeg trener styrke og går opp i vekt ser jeg om det er fett / muskler jeg har lagt på meg. Egentlig veldig smart når man trener, for kg i seg selv gir ikke alltid et godt inntrykk av hva sannheten er. Vekten jeg bruker er forresten fra Fitbit så den kobler seg automatisk sammen med treningsklokken og appen så jeg får tallene inn der. Vekten finner du HER.

TOPP | TIGHTS 

Er det stor aldersforskjell på deg og Per Fredrik?
- Nei, det er bare 6,5 år. For min del er det perfekt aldersforskjell egentlig. Det viktigste er uansett at vi er på samme stadie i livet.

 

Har du noen gang tenkt på å flytte fra der du bor til en stor by i Norge?
- Før jeg flyttet til Sandefjord bodde jeg to år i Oslo, og fikk virkelig kjent på storbyfølelsen. For meg som er glad i privatliv og natur ble det ikke helt optimalt å bo i Oslo. Men jeg pendler mye frem og tilbake siden jeg liker å være der iblant. Sandefjord er det beste stedet jeg kunne bodd. Her er det et helt medium stort sentrum med alt man trenger av utesteder, butikker og restauranter, også er det nydelig natur med skog og strender. Klimaet her vi bor er også amazing og det er som regel mye varmere her enn i Oslo. 

JAKKE | TIGHTS 

Kan du lage en what i eat in a day video?
- Ja, det kan jeg lage! Har begynt med et nytt kosthold nå, så kan gjerne filme en dag snart hvor jeg viser alt jeg spiser i løpet av en dag! 

 

Har du noengang vurdert å slutte med bloggen?
- Jeg kommer fra et lite sted der det er ekstremt mye jantelov og hvis man stikker seg ut får man virkelig høre det. Så i starten da jeg blogget fikk jeg mye dritt og ble veldig usikker. Den dag i dag er jeg ekstremt glad for at jeg tenkte; fuck it og gikk min egen vei. 

 

Hva syns Per Fredrik om at du skal være med på Bloggerne?
- Da jeg ble spurt om å være med gikk vi sammen om vi begge skulle være med, og vi ble enige om hva vi ønsket å dele. Per Fredrik er verdens mest støttende kjæreste, så han er bare glad på mine vegne.

Filmer dere fortsatt til Bloggerne? Ble dere filmet når dere reiste til Spania og?
- Ja vi filmer enda. Nei, da jeg dro til Gran Canaria tok jeg 100% ferie og jeg filmet ingenting til Bloggerne. I New York derimot var de med oss hele turen. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

------------

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

7 Grunner til å skaffe hund!

Reklame | Nelly

Jeg har vokst opp med å ha hund i huset, og har helt siden jeg ble født har jeg bodd med hund. Med unntak av tiden jeg bodde i Oslo og de første månedene her i Sandefjord. Så jeg har vært både med og uten hund, og jeg har ingen tvil; det er best å ha hund.

Det er ikke uten grunn at hunder er menneskets beste venn. Om du har lyst til å skaffe deg en hund bør du lese videre, for her er 7 gode grunner til at det å ha hund er helt awesome!

KJOLE HER

Alltid glad - En hund er nesten alltid glad. De eneste gangene den ikke er glad er når den passer på deg fordi nabohunden kom i nærheten. Haha! Å ha noen rundt seg som alltid er glad er viktig i mange situasjoner. Om du går igjennom noe som er tungt eller trist, eller du bare har hatt en tung dag på jobb er det så koselig å bli møtt av en superglad hund. Hver gang jeg kommer hjem etter å ha vært borte blir Chloe overlykkelig av at jeg er hjemme og hun løper rundt og koser meg halvt ihjel. Så koselig!
 

Sporty - Når man har hund er man nødt til å gå en del turer med den hver dag, og det er veldig bra for både helsen og psyken. Du kommer deg opp fra sofaen uansett årstid og klokkeslett, og du får beveget kroppen. Hunden er som en PT som sier; kom deg opp og ut! 

SNAPCHAT STINABLOGG

Klar for barn - Å ha en hund er vel det nærmeste man kommer til å ha barn, og det er veldig bra for da får du øvd deg litt. Man lærer å ha ansvaret for noen andre, man får en kjærlighet til den lille krabaten, og i valpetiden krever hunden mye kjærlighet og trening som gjør at du blir litt ekstra klar den dagen du selv skal ha barn.

Aldri alene - Nå er jeg veldig heldig med at jeg bor sammen med forloveden min og han jobber hjemmefra, men vi er mye inne på hvert vårt kontor siden vi jobber. Da er det veldig koselig at Chloe holder meg med selskap så jeg ikke skal være så mye alene. Om du er singel eller jobber hjemmefra er det koselig med en hund som kan holde deg med selskap.

Triks - Om du skaffer en hund av en smart rase kan du lære den masse triks, og til og med begynne med agility. Chloe er en papillon, og den rasen er superkjent for å være smarte og perfekte til agility. Selv har jeg ikke helt interessen for agility. Men jeg har lært henne massevis av kommandoer så hun skjønner mye av det jeg sier. Aner ikke hvor mange kommandoer vi er oppe i nå, for der har jeg mistet tellingen, men hun kan MYE. Hehe! 

KJOLE HER

Vakthund - En hund er alltid på vakt. Til og med når den sover er den på vakt for å passe på at eieren er trygg. Chloe er veldig vakthund, og jeg merker det ekstra godt de gangene Per Fredrik er på reise. Da passer hun på ekstra mye, hvilket er veldig deilig for da blir jeg ikke like redd. Nå er ikke Chloe noe farlig, men hun får sagt ifra til meg om noe er galt, og det er veldig bra.

Underholdning - En hund gjør mye rart som ofte kan være veldig underholdende. Aner ikke hvor mange ganger jeg har ledd så mye at jeg har ligget rett ut på gulvet. Hun er superlættis og hun gjør alltid et eller annet rart og morsomt! 

 

Har du hund? 🐶

--------------

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

Tanker om bryllupet

Reklame | Bubbleroom

Nå som vi har hyret en bryllupsplanlegger og vi har sett på noen lokaler, føler jeg vi virkelig endelig er igang med planleggingen av bryllupet. Frem til nå har jeg vært så usikker på hvor jeg skulle begynne og hva jeg skulle gjøre at jeg ikke har fått gjort noe som helst. Nå begynner jeg å få litt mer peiling på hvordan bryllupet kommer til å bli, og jeg kan endelig begynne å kose meg med planleggingen. 

I dag har jeg tittet litt på brudekjoler på Pinterest og jeg har funnet så mange fine. Vil ikke avsløre helt enda hva slags stil jeg tenker å gå for, men det får dere vite etterhvert! Det er også veldig gøy å kunne se på hva slags blomster det skal være rundt i lokalet og i buketten.

Nå har vi også fått satt gjestelisten sånn noenlunde og vi er veldig fornøyde med hvordan den har blitt. Noe vi har lagt stor vekt på er at vi vil ha mennesker der som faktisk er mye i livene våres. Folk man ikke har sett på åresvis og som vi ikke har kontakt med er det faktisk lite grunn i å invitere.

Man er jo uansett ikke i livene til hverandre. Gjestelisten er ikke så altfor stor og det er jeg glad for. Har fått høre av de jeg kjenner som har hatt 100 stykker at det faktisk ikke er noe vits i å invitere så mange. Man rekker ikke å snakke med halvparten engang. Hehe! 

Over til noe helt annet. Den siste tiden har jeg fått helt dilla på chai latte / chai te. Det er jo så sinnsykt godt! Aner ikke hvorfor, men det smaker skikkelig søtt og krydrete.

Så man trenger ikke putte oppi masse sukker eller ting som gjør den usunn. Mon tro om man kan lage chai islatte? Det må jeg sjekke ut for det hadde jo vært perfekt mot sommeren! 

Søteste dekselet noensinne! 🌸PS; du finner det HER.

Hvor koselig er ikke tekoppen min forresten? Føler den er litt sånn bestemor look, bare at fargene på den gjør den passende om man er ung. Det har blitt min favoritt kopp for tiden. Hehe! Fant den for en liten stund siden i en bitteliten kaffebutikk i Bogstadveien i Oslo.

Husker ikke hva butikken heter, men de som har vært mye i Bogstadveien vet sikkert hvilken jeg mener. Der har de alltid så mange søte kopper og bokser til kaffe og kaker. Supersøt butikk! 

Nå skal jeg ta meg en tur ut i hagen og shine opp litt. Det er jo mye som må gjøres nå som våren har kommet. Broren til Per Fredrik tømte nettopp garasjen for alle søppelsekkene med hageavfall som hadde samlet seg opp med løv og overflødig jord.

Aner ikke hvor mange sekker det ble totalt. Men vet at det var rundt 16 søppelsekker kun med løv. Altså, det sier jo litt om hvor mye løv det er her.. Helt sinnsykt. Så ja, her er det nok å gjøre! 🌸

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

Treningstur med Rebecca

Her om dagen gikk Rebecca og jeg en tur rundt Bugårdsdammen som ligger rett utenfor sentrum i Sandefjord. Jeg har vært der en del ganger før, og det er jo så fint der! I fjor sommer gikk jeg der mye, og det er ikke uten grunn.

Det er en gigantisk dam med masse ender, også er det lagt opp en skikkelig fin tursti rundt som det vokser masse trær og blomster. Kan faktisk ikke bli finere enn det. Det er helt magisk hvor fint det er der om sommeren. Til og med nå som det er vår og trærne er ganske bare, er det fortsatt helt nydelig der!For å si det sånn; det blir ikke siste gangen jeg tar noen runder der denne sesongen. Jeg har lyst til å ta med Chloe dit på turer ofte så hun kan bli mer vandt med dyr og mennesker, også er det jo god trening å løpe rundt dammen. Hehe!

Kroppen min begynner endelig å bli mye bedre i form igjen, og i dag var første gangen på lenge at jeg faktisk orket å jogge litt. Så her går det fremover med store skritt. Som jeg gleder meg til å bli i storform igjen! Det kommer til å bli helt fantastisk! 

Rebecca bare; "omg jeg vil kose med anden!" Tror ikke den ville kose med hun.. Haha!

Det ble en veldig koselig tur og vi gikk jo rundt og snakket i typ 1,5 time. Aner ikke hvordan det er mulig, men vi har alltid tusen ting å snakke om når vi møtes. Noe som er rart i og med at vi møtes veldig ofte. Hehe! Men det er vel sånn det er når man er gode venninner og begge elsker å skravle om alt mulig rart! Perfekt måte å trene litt på for man tenker ikke engang over at man trener. Haha! 

Nye kjoler fra Nelly!

Reklame | Nelly

I går fikk jeg en gigantisk pakke fra Nelly på døren med hele 16 nye plagg. Det har kommet inn så mange nydelige vårplagg nå, og jeg bare måtte ha noen av de! Fikk mange forespørsler om jeg kunne legge ut klærne, etter at jeg viste esken på snapchat, så here we go.

Siden det er såpass mange plagg må jeg dele opp innleggene, så de ikke blir altfor lange. Liker å vise plaggene skikkelig når jeg får noe nytt, så da blir det typ 40 bilder om det er 16 plagg. Haha! Litt vel mye for et innlegg! 

Denne kjolen.. Altså.. Helt amazing! Jeg føler meg litt som en gudinne i den! Den står virkelig på liste over kjoler jeg vil bruke på 17. mai. Om jeg ikke bruker den da, kommer jeg i alle fall til å bruke den masse i sommer. Den er jo helt sinnsykt fin! Perfekt for både sommerfester, grilling med venner og hverdags om du vil se litt ekstra fresh ut! 

KJOLE HER

Hvor sykt søt er ikke denne kjolen? Altså, I love it! Fargen og alt er bare helt perfekt sammen!

KJOLE HER 

Denne kjolen her er så søt! Tror nok jeg kommer til å bruke den mye til hverdags utover hele våren og sommeren. Gleder meg til det blir litt varmere ute så jeg kan bruke den!

KJOLE HER

Kan man bli mer vår / sommer en denne kjolen? Altså. Jeg blir helt forelsket når jeg ser denne kjolen. Den er jo helt nydelig! Perfekt til både 17. mai og sommerfester!

KJOLE HER

Litt morsomt, men denne kjolen har jeg hatt i body i typ et år eller noe. Har brukt den så mye, for den er jo helt nydelig! Når jeg så at den hadde blitt laget i kjole bare måtte jeg ha den! Elsker blomstene på den og volangen over brystet!

KJOLE HER

 

Hvilken kjole likte du best? 😃

Kan det bli mer idyllisk?

I dag er første dag på lenge at jeg føler meg som meg selv igjen. Jeg våknet av meg selv 06:30 i dag, og spratt rett opp av senga, klar for å komme igang med jobb. De siste månedene har vært veldig opp og ned med at jeg har vært utbrent, og jeg føler at jeg endelig begynner å komme meg skikkelig igjen.

I dag har i alle fall vært en veldig bra dag, og jeg har fått gjort ekstremt mye jobb med bloggen. Blogging er jo min store lidenskap, så det gjør meg veldig glad når jeg føler at jeg får til ting! 

I lunsjpausen min overrasket Per Fredrik med grilling på verandaen, og det var så koselig! Vi har grillet en del ganger på verandaen allerede, og det er helt fantastisk. Det å sitte ute i sola, spise god grillmat, høre fuglene kvitre og se ut mot vannet er virkelig balsam for sjelen. 

Etter grillingen gikk vi en tur ned til stranda som ligger rett i nærheten. Det er så koselig å gå ned dit, for det er helt magisk fint der. Sandefjord er jo så utrolig fint om våren og sommeren. Er så glad for at vi flyttet hit vi bor nå, for det er virkelig idyllisk her. I skrivende stund tusler det en bambi utenfor vinduet på kontoret mitt. Kan det bli mer idyllisk enn det?

Nå skal jeg begynne å gå igjennom bildene av de nye kjolene mine. Fikk veldig mange i går, og jeg gleder meg til å vise dere. Fikk så mange at jeg må dele opp i flere innlegg, men først delen kommer ut i kveld!

 

Endelig kan jeg avsløre hemmeligheten!

Helt siden januar har jeg holdt på en stor hemmelighet. Jeg har hatt så lyst til å fortelle dere alt om dette, men jeg har vært nødt til å holde det helt hemmelig. Det er mange av dere som har hatt noen mistanker og da har det vært ekstra vanskelig å ikke si noe. Det hele startet med et møte rett før jul. Per Fredrik og jeg var sammen på møtet om dette prosjektet. I januar fikk vi telefonen; dere er med!

SNAPCHAT STINABLOGG

Jeg ble helt målløs da jeg fikk vite at jeg skulle være med på Bloggerne! Jeg har jo alltid hatt sett på Bloggerne, og tenkt; en dag skal jeg være med. Nå var det endelig min tur!

Etter å ha filmet sammen med Anne Brith i høst fikk Bloggerne teamet øynene opp for meg, og de ville ha meg med på sesongen som filmes nå, og som kommer til å gå på tv i høst. Dette blir en vilt bra sesong og casten er virkelig helt amazing. Både Anne Brith og Julianne som er helt herlige er med, og det er så gøy å dele dette med de! Jeg er ikke den eneste nye i år. Fotballfrue / Caroline Berg Eriksen er også med for første gang. Så dette kommer uten tvil til å bli en sesong dere absolutt bør se!

Vi har allerede filmet mye, og nå kan jeg avsløre enda en hemmelighet. Bloggerne teamet var med til New York. Så det var de som filmet hele forlovelsen. Per Fredrik hadde planlagt alt sammen med Anja som jobber for Bloggerne, og de klarte å gjennomføre absolutt alt uten at jeg hadde noen som helst anelse. Så der har dere grunnen til at dere ikke har fått se videoen av forlovelsen. Den får dere vente med å se til høsten. Hehe! Har ikke sett den selv, så jeg er veldig spent. Jeg kommer jo til å se mildt sagt ekstremt sjokkert ut. Haha!

I tillegg til å filme forlovelsen har Bloggerne vært med meg på bursdagen min, bryllupsplanleggelsene og mye mer. Jeg kommer til å filme med de noen måneder til, og jeg gleder meg til å fortsette å jobbe med de. Teamet som filmer Bloggerne er helt fantastiske mennesker, og det føles alltid ut som man henger med venner når man filmer. Så gøy! 

 

💗🌟💗

Mine 4 favoritt iPhone deksler!

Reklame | Ideal of sweden

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg ELSKER iPhone deksler. Jeg syns de gjør iPhonen min så mye mer personlig og fin. Det er jo så gøy å matche dekselet med antrekket jeg har på meg. Har jeg for eksempel et antrekk med mye rosa eller hvitt liker jeg å bruke et rosa eller blått deksel. Om jeg har litt mer svarte klær med gull liker jeg å bruke et deksel som matcher det. 

Jeg har jo iPhonen min rundt meg hele tiden, så hvorfor ikke pynte den opp? Jeg er i alle fall stor fan av deksler og nå vil jeg vise dere mine 4 favoritter! 

FLORAL ROMANCE

Dette dekselet er så nydelig og det gir med skikkelig vårstemning. Jeg elsker blomster så det er ikke uten grunn at dette er en stor favoritt! Noe som er et stort pluss med disse dekslene er at de har veldig god kvalitet, også har alle den fine gullstripen nederst. Dekselet finner du HER.

CARRARA GOLD MARBLE

Dette dekselet elsker jeg! Det er så stilrent og passer perfekt sammen med nesten alle antrekk. Dette har jeg brukt ekstremt mye, og jeg kunne ikke vært med fornøyd med det! Dekselet finner du HER

ISLAND PARADISE MARBLE

Dette dekselet får meg alltid til å tenke på hav, deilige strender, varmere strøk og luksus. Blandingen av fargen og marmoren er bare helt fantastisk! Dekselet finner du HER

PILION PINK MARBLE

Dette dekselet er muligens så "meg" som det kan bli. Rosa, marmor og gullstripe. Altså, kunne det blitt finere? Jeg elsker dette dekselet! Fargen er bare helt nydelig, og jeg elsker å matche det med antrekk der jeg vil være litt ekstra girly. Dekselet finner du HER

ROSA MARMOR | BLÅ MARMOR BLOMSTRETE | GULL MARMOR

 

Altså, hvor nydelige er ikke disse dekslene? Nå skjønner dere kanskje hvorfor disse er mine favoritter!? Og en ting som jeg elsker med de; de gjør selfien i speilet litt ekstra fin. Hehe! 

 

Hvilken er din favoritt? 🌸

Flaue ting fra barndommen

Reklame | Nelly, Bik Bok, Glitter

Herregud som solen skinner her i Sandefjord i dag! Det er jo helt nydelig! Kjenner jeg bare får så mye energi og glede når solen titter frem så mye som den gjør i dag. I dag skal jeg en tur til foreldrene mine og besøke de.

Skal blant annet hente en del av de gamle tingene mine fra barndommen. Er jo så mye barndomsminner som ligger igjen på loftene der, så det hadde det vært koselig å hatt selv. Syns sånt er så koselig!

Noe som veldig få av dere vet er at jeg har alltid filmet meg selv veldig mye, helt siden jeg var ung. Pappa kjøpte et filmkamera da jeg var liten og jeg brukte det mye til å filme alt mulig rare og morsomme ting hjemme. Det er jo åresvis siden jeg så på de tingene sist, så jeg har tenkt til å ta med noen av kassettene og legge de over til pc så jeg kan se på de.

Per Fredrik har en sånn greie som gjør det mulig. Hehe! Tenk så mye rart og flaut jeg kommer til å finne. Altså, jeg tipper jeg gjorde super mye cringy ting som 10 åring. Så dette kan bli interessant! Haha! 

Hvor sykt fin er ikke denne vesken? Jeg klikket den hjem i forrige uke og jeg er allerede helt forelsket i den! Selv om den er liten er det overraskende mye plass. Fikk plass til iphone, kamera, sminke (pudder, leppestift, pudderkost++), bilnøkler og kortholder. Det hadde jeg aldri trodd at skulle gå. Men joda, det ble mer enn god nok plass! 

JAKKE ZARA | BUKSE BIK BOK | TOPP BIK BOK | SKO NELLY | VESKE GLITTER 

I dag gikk jeg for en super rosa klesstil. Jeg elsker rosa og jeg merker at det løfter humøret uansett hvor grå dagen er. Ikke at jeg trengte det i dag. Men det på andre dager kan det gi en boost!

Nå får jeg komme meg avgårde! Skal innom tante på veien og ta en ny dose med B12. Det er viktig for helsen min. Prøver å bli flink til å ta det jevnlig så jeg ikke skal merke noe til at jeg har mangler der. Hehe! 

 

7 Gode grunner til å trene!

Reklame | Nelly

Frem til jeg var nesten 17 år hatet jeg å trene. Jeg hadde alltid hatet gymtimene, og fant aldri noe glede med å sparke fotball eller volleyball. Det var først da jeg kom på videregående at jeg begynte å like trening. Da fikk vi velge hva vi ville gjøre i gymtimene, og plutselig fant jeg gleden med løping og styrketrening.

Siden den gang har treningsgleden blitt større og større, og den dag i dag er jeg så glad for at jeg ble glad i trening. Trening gjør livet bedre, og nå vil jeg inspirere dere til å komme igang med treningen. Her er 7 gode grunner til at du bør trene!

TRENINGSTOPP | TRENINGSTIGHTS | TRENINGSSKO
-------------------------

Bra kropp - La oss starte med det mest overfladiske. Når man trener blir man kvitt mye av det overflødige fettet, man får strammere kropp og mer muskler. Dette ser jo veldig bra ut, og for mange kan dette være en stor motivasjon til å trene. Selv syns jeg det er gøy å se hvordan rumpa blir større, og magemusklene blir mer definerte når jeg trener. Men for meg er det viktig at man ikke overfokuserer på dette med utseendet, for da kan man fort utvikler usunne vaner som gjør at man trener for mye og spiser for lite. Så pass på at du ikke havner i en ond sirkel her.

Mer energi - Man skulle tro at kroppen fungerte som et batteri. Desto mer man slapper av og lader batteriene, desto mer energi får man. Men nei, dette stemmer ikke. Vi mennesker trenger selvfølgelig søvnen våres. Men for å få mer energi er vi nødt til å bruke kroppene våre. Trener du jevnlig får du mer energi og du orker mer i hverdagen!

Endorfiner - Når du trener produserer kroppen et hormon som heter endorfin. Dette er et lykkehormon som gjør at man blir glad. Derfor gjør trening at man blir mye mer lykkelig og glad, og for mange har det hjulpet når det er moderate depresjoner. Selv har jeg slitt med depresjoner tidligere, og trening var uten tvil noe som hjalp meg å komme meg ut av det. En tur i skogen med telefonen på lydløs er virkelig å anbefale om man virkelig vil få klarnet hodet sitt. 

Lettere å spise sunt - Selv om appetitten ofte blir større når man trener, blir det i mange tilfeller lettere å spise sunt. Siden man legger så mye tid ned i treningen ønsker man å fullt utnytte av den, og ved å spise sunn mat blir resultatene på trening mye bedre. 

Lever lengre - Trening og et sunt kosthold motvirker mange livsstilssykdommer som gjør at man lever mye lengre. Sjansen for å få diabetes type 2, hjerteinfarkt, diverse krefttyper og en rekke andre sykdommer minimeres når du trener og spiser sunt. Selve livskvaliteten blir også mye større når du holder deg i aktivitet og spiser sunt.

Livet på stell - Nå kan ikke jeg snakke for alle andre, men selv føler jeg at livet er mye mer på stell og i orden når jeg er flink til å spise sunt og trene. Da føler jeg at jeg gjør en god jobb med å holde maskineriet igang, og det gir meg en følelse av at jeg kan få til ting. I de periodene jeg har hatt der jeg har spist usunt og ikke trent, har jeg følt meg som verdens største slabbedask som ikke klarer noe og det har virkelig ikke vært bra psykisk.

Unngår overvekt - Over halvparten av Norges befolkning er overvektige. Dette er en skummel statistikk, og dette må vi gjøre noe med. Overvekt fører med så mange sykdommer og dårlig livskvalitet. Ved å trene 30 minutter hver dag og spise sunt unngår man overvekt hos de aller fleste. Overvekt har blitt et stort problem, og jeg syns det er viktig at vi står sammen om dette for å hjelpe de som sliter med dette. Ofte kan personer bli overvektige fordi de sliter psykisk med diverse ting, og derfor er det viktig at vi ikke dømmer noen, men heller åpner hjertene våres og hjelper de som trenger det ❤️

 

Håper dette ga dere inspirasjon til å komme igang med trening. Husk at trening kan være så mangt, og du trenger ikke trene som en toppidrettsutøver for holde deg i form. Finn noe du syns er gøy og bruk det til å holde deg aktiv! 

 

 

 

 

 

 

Vi har hyret Bryllups-planlegger!

Gjett hva jeg har gjort i dag! 😃Jeg har sett på lokaler til bryllupet! I forrige uke var Per Fredrik og jeg i Oslo på boklanseringen til Julianne (pilotfrue), og før vi dro innom det var vi i møte med en bryllupsplanlegger.

Jeg er jo helt blank når det kommer til bryllup, og har slitt veldig med hvordan jeg skal komme igang med planlegging og jeg har jo ikke peiling på noe av dette. For litt siden var jeg hos frisøren min og hun anbefalte en venninne av seg som var en veldig flink bryllupsplanlegger, og vips så hadde vi et møte sammen.

I møtet ble vi godt kjent med hverandre, og vi skjønte at hun virkelig kom til å hjelpe oss masse i bryllupet. Så derfor har vi valgt å hyre henne. Hun kommer til å hjelpe meg med alle stegene på veien, og hun tar seg også av all mailingen med alle mulige forhandlere som vi skal ha i bryllupet. Både dagen før bryllupet og på selve bryllupsdagen kommer jeg til å være ekstremt glad for at hun er der. Hun fikser alt, så jeg og selvfølgelig Per Fredrik kan bare nyte bryllupet.

Da vi bestemte oss for å hyre henne kjente jeg allerede at 30 kg med stress hadde blitt løftet fra skuldrene mine. Jeg er jo veldig perfeksjonist og har lyst til at vi skal ha et amazing bryllup. Men siden jeg ikke har hatt noe som helst peiling på bryllup er det så deilig å få hjelp til alle de tingene jeg ikke er like flink på. Nå kan jeg bare nyte tiden fremover som vordende brud! 

Som jeg nevnte i starten av innlegget har vi brukt dagen til å se på bryllupslokaler her i Vestfold. Jeg har veldig klare tanker om hvordan jeg vil ha det, og for meg er det viktig at vi har det i nærheten av vannet siden vi er så glad i å se på vannet hjemmefra. Vestfold er jo kjent for å være vakkert når det kommer til strender og havutsikt, og det vil jeg virkelig ha med!

Jeg filmet masse i dag sånn at dere kan se litt mer av titting på lokaler. Jeg har allerede blitt helt forelsket i et av lokalene, så nå gjenstår det bare å se på priser og få med Per Fredrik dit så vi kan bestemme oss om vi vil gå for det! Dette er så spennende og gøy! 

 

Ukens mathandel

De siste tre månedene har jeg rett og slett vært utbrent, og dette har jeg snakket om en del tidligere så jeg skal ikke gå så mye inn på det nå. I den perioden var jeg i veldig dårlig form både psykisk og fysisk. Det ble mye junkfood og godteri, og jeg vet ikke om vi kan kalle det trøstespising.

Meeen, lets be honest. Når man ligger inne i ukesvis og er syk og ikke kan leve vanlig, blir det fort til at godteri og junkfood blir mye av gleden i hverdagen. Sunn mat er det siste man har lyst på, og trening er i alle fall helt borte i natta.

Nå begynner jeg endelig å komme meg på bena igjen, og jeg har fått tilbake appetitten og lysten på sunn mat. Det er veldig deilig å ikke være konstant kvalm for å si det sånn. Hehe! I går brukte jeg mye av dagen til å gå igjennom oppskrifter jeg har lagt ut tidligere på diverse sunne salater og middager. Jeg fant masse inspirasjon og skrev en liste med rett under 50 varer som jeg bør ha i mat / kjøleskapet hele tiden, så jeg alltid har de matvarene jeg trenger tilgjengelig.

På vei hjem fra Oslo i dag stakk jeg innom Kiwi og handlet alt jeg ikke hadde fra den lista. Her ble det mye grønnsaker, frukt, bær, meieriprodukter og en del kjøtt. Dette er ikke spons / reklame eller noe men en liten kudos til Kiwi, for de er virkelig billig når det kommer til sunn mat. Alt det jeg kjøpte betalte jeg bare 1000,- kr for. Dette er jo minst en uke med sunn mat, så det er jo veldig nice! Chloe var i alle fall veldig fornøyd med innkjøpene. Haha! 

Jeg gleder meg til å spise sunt og komme i form igjen. Kroppen min har virkelig blitt et stykke vekk fra det jeg selv liker, så det må jeg virkelig fikse på! Det blir så gøy å lage masse sunne matretter fremover, og om jeg finner på noen nye oppskrifter deler jeg de selvfølgelig her på bloggen! Om du trenger litt inspirasjon til sunn mat kan du sjekke ut kategorien min "Matoppskrifter".

Apropo mat, nå er det straks middag. Per Fredrik skal diske opp med biff i dag, og han er virkelig helt rå på å lage biff så dette blir digg! 

Jentefest hos Rebecca

I går hadde Rebecca jentefest, og det ble så gøy! Dere har kanskje sett en del derfra allerede på snapchat? (stinablogg). Rebecca hadde invitert 14 jenter til tapas, drikking og bytur, og det ble uten tvil en skikkelig morsom jentekveld!

Alle tok med seg hver sin tapas rett, og det ble så mye godt! Jeg elsker jo tapas så dette passet helt perfekt for meg! Det er så mange gode og friske smaker i tapas, og jeg skal virkelig begynne å lage noen av rettene oftere i hverdagen. Tapas er jo ikke bare for restaurantbesøk og fest! 

Utover kvelden ble det skikkelig jentestyle med litt drikkeleker. Vi spilte blant annet en som het "You're my mate" som var en sang som sangeren sang "You're my mate" mange ganger i sangen. Hver gang han sang den måtte man reise seg opp og drikke helt til han sa det igjen, og da var det personen ved siden av deg sin tur. Haha, det var noen som måtte drikke leeeenge for å si det sånn. Jeg slapp heldigvis billig unna!

True girl style ble det masse dansing, og vi hadde det så gøy med å danse etter gamle slagere som "candy shop" og masse nye sanger. Spice girls er standard på jentefester, og det snek seg inn en god del sanger fra de. Hehe! 

I går var første gang jeg dro skikkelig ut i Sandefjord uten Per Fredrik så det var veldig rart. Jeg hadde det jo veldig gøy med jentene, selv om jeg savnet han litt. Hehe! Bylivet i Sandefjord har virkelig tatt seg opp siden jeg flyttet hit, og det er jo så gøy. Jeg er jo ikke den som drar ut så veldig ofte at det gjør noe. Men det er jo gøy å vite at bylivet er bra om man først får lyst til å stikke ut! 

Okey, det her er så standard meg når jeg skal ta bilder med litt innabords. Haha! Namasta bitches!

I dag har jeg vært ganske slapp og sliten etter gårsdagens festligheter. Enda godt jeg ikke drikker så ofte for jeg hater virkelig å være fyllesyk. Back in the days ble jeg aldri det og var i storform hele dagen. Nå derimot syns jeg fryktelig synd på meg selv dagen derpå. Haha! 

Barn, Russ, Topplista, Hageprosjekt, Hus ++ Ukens spørsmål #204

Reklame | Bubbleroom

Får vi noen gang sett videoen av når PF frir til deg?
- Ja, men ikke enda. Dere kommer til å få sett den. Mer enn det kan jeg ikke si.

Kan du vær så snill lage en sminke video?
- Ja, har tenkt til å lage en sminkevideo asap der jeg viser hverdagssminken min. Bytter litt rutiner på sminken ofte, så er gøy å vise!

Hva tror du er grunnen til at du havnet på topplisten?
- Jeg har blogget i veldig mange år, og har alltid lagt ut flere innlegg hver dag og prøvd å gjøre en så god jobb jeg klarer, og etterhvert har det blitt så mange som liker å klikke seg inn her at jeg har havnet et godt stykke opp på topplisten. Det er skikkelig koselig og ekstremt flatterende å tenke på hvor mange som faktisk klikker seg inn her for å lese. Det varmer virkelig hjertet mitt og er uten tvil grunnen til at jeg har holdt på i så mange år.

 

Hva er de tre viktigste sminke stegene dine? Som du liksom alltid må ha?
- Foundation, pudder og maskara er de som jeg ikke hadde klart meg uten. Om jeg bare skal bruke 5 minutter på sminken bruker jeg kun det. Det er sjelden fordi det blir ikke så veldig fint. Er jo grenser hvor fint man kan gjøre det på kun 5 minutter. Hehe! Men det er i alle fall mine must haves!

 

Hvilket rom i huset kommer til å bli barnerom når dere får barn? 
- Vi har snakket en del om det, og det vi kommer til å gjøre er at vi gjør om kontoret mitt til barnerom. Da kommer jeg til å sette hele sminkestasjonen inn på soverommer. For let´s be honest, jeg måå ha et sminkebord å sminke meg ved. Hehe! Det har jeg hatt siden jeg var 15 og jeg har ingen planer om å slutte med det. Når vi får barn nummer to kommer vi til å gjøre om treningsrommet til barnerom, også setter vi treningsmølla og en del av utstyret på lagerrommet, og mye av tingene fra lagerrommet opp på loftet. Det er jo egentlig 5 soverom her i huset, så det burde jo ikke være noe problem. Hehe!

 

Har du vært russ?
- Jepp! Var det i 2013. Navnet jeg ble døpt til var duckface. Haha! Ironisk nok var dette før jeg tok restylane eller noe som helst sånt.

 Kan du lage en video der du filmer hele huset deres?
- Har laget noen housetourer før som ligger på youtube kanalen min. En hvor det var sommer og vi nettopp hadde flyttet inn, og en der det var vinter og vi hadde pyntet til jul. Har tenkt til å lage en ny i sommer når det er nesten ferdig ute, så jeg kan vise alt i ett. Det blir gøy! De tidligere videoene kan du forresten se HER

 

Hva er ditt favoritt iPhone cover?
- Det er uten tvil marmor gull dekselet mitt. Det er så sinnsykt fint! Classy og passer sammen med alt! Du finner det forresten HER.

Gleder meg masse til å se hvordan hagen din blir å se ut! Når tror du at du blir ferdig med hage- prosjektet ditt?
- Så gøy at du gleder deg! Veldig gøy at så mange av dere interesserer dere for prosjektet. Videoen jeg la ut der jeg fortalte om hele prosjektet har jo nesten bikket 30'000 visninger, som er helt vilt. Hadde aldri trodd at så mange interesserte seg for dette! Jeg aner virkelig ikke når jeg kommer til å være ferdig. For det jo veldig mye som skal gjøres. Men jeg tipper det er ferdig i juni / juli en gang. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

7 Problemer med sminke

Vi som bruker sminke har nok merket at det noen ganger kan oppstå en del problemer med det. Uansett om du er jente eller gutt som bruker sminke tror jeg du kan kjenne deg igjen i disse tingene!

Panda - Det er sååå gøy å innse at eyelineren ikke var vannfast når man er midt i byen på en solskinnsdag og øynene begynner å renne. Panda much.

Flekker - Å prøve en hvit genser uten å søle sminke på den er en egen jobb i seg selv. Ekstra fint med hvite genseren som stopper midt på halsen, så det kommer sånn fin brun ring øverst på de fra sminken. Ehe.

Vipper - Alltid gøy når man sitter på restaurant og innser at man ikke limte vippene godt nok på, så de popper plutselig rett av. Det har faktisk skjedd med meg.

Kyssing - Typ hver gang jeg har kysset Per Fredrik må jeg fylle på både leppestift og touche up sminken på nesa. Her blir alt overført til han. Woho.

Setting spray - Når man midt på dagen ser at sminken begynner å gli utover, og innser at man glemte setting spray. Auch.

Pudder - Når du nettopp har tatt på pudder for å sette foundation, men innser at du glemte å ta concealer under øynene. Det skjedde med meg her om dagen og jeg visste ikke om jeg skulle ta av all sminken eller bare fortsette. Jeg fortsatt og angret etterpå. Sminken ble shtøgg.

Leppestift - Om du har vanlig leppestift på deg må du ha den i nærheten hele dagen. Her må det fylles på hver gang du spiser, drikker, kysser kjæresten, eller bare når den begynner å fade vekk. 

 

Har du opplevd noen av disse tingene før?

Nye blomster til verandaen!

I går var jeg på hagemesse i Lillestrøm med Per Fredrik. Vi gikk rundt i timesvis og ble inspirert av blomster, og jeg klarte selvfølgelig ikke å dy meg; jeg bare måtte kjøpe noen blomster.

Jeg prøver å vente med den store blomstershoppingen til 1 mai, for da er det jo litt mildere ute, og da kan jeg plante plantene rett i jorda. Men de blomstene jeg kjøpte i går skal i krukker på verandaen, så da er det null stress så lenge jeg er flink med å avklimatisere de.Det er forresten en ting som er første gang jeg noensinne gjør. Jeg har alltid trodd at plantene var klare til å plantes med en gang man kjøpte de. Vel, der har jeg tatt feil. Ofte er ikke blomstene / plantene klare for å stå ute før de har blitt avklimatisert. Om man setter de rett ut kan de bli solbrente eller så kan de reagere på at det er kaldt, og i verste fall dø. For å avklimatisere de (slik jeg har lært) setter man de ut på verandaen der det er lunt på dagen, også setter man de inn om natta. Dette gjør man i en liten uke. De første dagene er det smart å sette blomstene i skyggen. Husk å vanne de. Hehe! 

Jeg skal i alle fall være superflink til å passe på blomstene mine, for herregud så dyrt blomster er. Bare det "lille" som er på bildene under koster sånn 3000,- kr.. Det er jo helt vilt! Nå skal det sies at dette er mange tresorter og stauder, som jeg kommer til å ha i mange år, så det er verdt det i lengden. Men det hadde jo vært så kjipt hvis de døde etter to uker fordi jeg ikke hadde tatt skikkelig vare på de! 

Rhododendron / Syrin / Fuschia / Fuschia / Rhododendron / Heemskerk
 

Blomstene jeg kjøpte er forresten blant annet et syrintre. Dette skal jeg ha i en svær krukke på verandaen i et par år, og når det begynner å bli veldig stort planter jeg det ute i hagen. Kjøpte også Rhododendron som jeg kommer til å gjøre det samme med. Disse er forresten grønne året rundt, som er genialt hvis man vil ha litt grønne planter ute om vinteren. De får store blomster i mai / juni måned. 

Fuschia minner meg skikkelig om barndommen min, da bestemor alltid pleide å ha sånne blomster i hagen. De er jo helt nydelige og jeg gleder meg til å ha de på verandaen! Heemskerk er en plante jeg aldri har vært borti, og jeg er veldig usikker på hva den heter på norsk. På lappen stod det bare "Heemskerk plant", så gud vet. Hehe! Fin er den i alle fall! 

Kjøpte også tidenes kuleste flamingo som jeg føler at passer perfekt inn på verandaen min! Jeg elsker jo rosa og flamingoer, så den traff midt i blinken hos meg! 

Gleder meg til å plante verandaen full av blomster og planter. Det er jo på verandaen vi har mest sol og som vi er mest om sommeren, så jeg kommer uten tvil til å legge hovedvekten min der når det kommer til blomster. Der skal det være fint. Hehe! 

Tålmodig kjæreste på hagemesse

Denne dagen har virkelig bare sust avgårde, og det er først nå jeg har fått satt meg ned ved mac'en. I dag har jeg vært i Lillestrøm på hagemesse. Per Fredrik var virkelig tidenes beste kjæreste og ble med, og det setter jeg så stor pris på. Det er jo en ganske lang kjøretur, i tillegg til en del timer hvor jeg gikk og tittet på blomster, så jeg er uten tvil heldig som har en så snill og tålmodig kjæreste som ble med!

Jeg fikk massevis av inspirasjon og jeg lærte masse av foredragene de hadde. Et av hageprosjektene mine er å lage en kjøkkenhage, og der var gøy å lære om hvilke helsegevinster det har. Det er jo litt derfor jeg skal gjøre det også. Får jo så mye mer lyst til å spise grønnsaker og frukt når det henger klart rett utenfor døra. Da blir det mye salater for å si det sånn. Hehe! 

Jeg endte selvfølgelig opp med å handle litt blomster. Sjokk? Haha! Kjøpte blant annet et tre og noen nydelige rosa blomster jeg skal ha på verandaen. Skal vise dere de i neste innlegg! 

Midt i hagetittingen stakk vi ut en tur og spiste litt sushi. Jeg elsker nigiri, og det er uten tvil min favoritt sushi. Meeeen, når de putter wasabi mellom laksen og risen på nigirien smaker det helt pyton. Jeg hater, og da mener jeg hater wasabi. Jeg blir skikkelig dårlig i kroppen av det og jeg vet ikke om jeg er allergisk, men jeg blir i alle fall skikkelig dårlig bare jeg får en liten smak av det. Så da ble det pølse i brød når vi kom tilbake til hagemessa. Haha! Er det mulig..

Nå må jeg prøve å drikke litt vann eller noe for jeg hikker som en annen tulling. Har hikket av og på i hele dag, og jeg har virkelig de sykeste hikkene. Får nesten ikke puste når jeg hikker engang! 

5 Beauty hacks!

💗 Om du er glad i å bruke translucent setting pudder kan det være smart å ta en selfie med blitz før du går ut døra på vei til fest. Ofte kan translucent pudder gi masse flashback som man ikke ser før dagen derpå når man ser bilder der man bokstavelig talt lyser opp under øynene. 

💗Alltid ha med pudder og en liten (og en stor) pudderkost i veska når du er på farta. Nå som det er vår bruker vi solbriller, og da kan det fort bli ganske stygge merker der solbrillene har vært. Det fikses veldig lett med en liten pudderkost, typ sånn som man bruker til øyenskygge. 

💗 For at leppestiften skal holde lengre, og ikke være så veldig glossy kan du børste over med litt pudder (helt translucent) på leppene. 

💗 Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men nå som det er masse sol ute renner øynene mine helt vilt mye. Spesielt når jeg ikke har på solbriller. Aner ikke hvorfor de gjør det, men de gjør det. Uansett. Jeg elsker winged eyeliner, men når øynene mine renner blir jeg svart rundt hele øyet. For å slippe det har jeg begynt å bruke vannfast eyeliner. Det funker veldig bra, og jeg slipper å se ut som en panda midt på dagen. 

💗 Parfymer som er laget for jenter / kvinner mister fort lukten sin, og da er det smart å ha med en liten flaske på farta. Parfymeflakonger koster rundt en hundrelapp, og de er små og enkle å ha med rundt. Man fyller den enkelt med sin egen favoritt parfyme også slenger man den i veska. Blivakker har en fin HER

 

Håper dere likte triksene 🌟💗

Video - Hage Tour - Slik ser hagen ut nå!

Nå er det endelig vår og jeg er igang med hageprosjektet. Før jeg startet filmet jeg hele hagen og verandaen så dere kan se skikkelig førvideo, av hvordan alt ser ut. Jeg forteller også om hvilke planer jeg har for hagen, og hva som skal forandres. Her er det mye som skal skje, og hagen kommer til å se helt annerledes ut innen jeg er ferdig! 

SE HELE VIDEOEN HER - Husk å abonnere på kanalen min for å få med deg alle videoene jeg legger ut! 

17 Kjoler til 17. mai

Reklame | Nelly

17 april, og bare en måned igjen til 17. mai. Jeg gleder meg til å feire nasjonaldaldagen med fest og morro! Jeg har allerede begynt å se på kjole til den store dagen. Jeg liker å være tidlig ute, for da har jeg god tid til å finne den rette kjolen i den rette størrelsen. I

ngenting som er kjipere enn å kjøpe en kjole 3 dager før 17 mai, og stresse seg halvt ihjel igjennom alle mulige butikker der man hverken finner den kjolen man vil ha eller i den rette størrelsen. Rett før 17 mai pleier det å bli ganske utplukket, så det er smart å være tidlig ute om man vil sikre seg en nydelig kjole! 

Jeg har tittet mye rundt på Nelly og funnet 17 kjoler som jeg vet dere vil like. Her er det virkelig noe for alle, så jeg er sikker på at akkurat du finner noe du elsker!

LANG GUL KJOLE | LYS BLÅ KJOLE | KORT GUL KJOLE
 

GRØNN KJOLE | HVIT KJOLE | BLÅ KJOLE

 

BLUSH KJOLE | BABYBLÅ KJOLE | LYS ROSA KJOLE

 

NUDE KJOLE | LYS BLÅ KJOLE | MØRK BLÅ KJOLE

 

GUL KJOLE | RØD KJOLE | BLÅ KJOLE 

 

LYS BLÅ KJOLE | MØRK BLÅ KJOLE

 

 

Hvilken kjole ble din favoritt?

 

Drømmen om en baby

I går var Per Fredrik og jeg i Oslo i både et spennende møte, som jeg skal fortelle dere mer om litt senere, og vi var på boklanseringen til Julianne (Pilotfrue). Hun har som mange av dere vet slitt lenge med å bli gravid, og har bruke blant annet prøverør som hjelp.

Nå har hun skrevet en bok om hele prosessen, henne tanker og følelser rundt det, og i boken er det også en del info om prøverør. Vi kjøpte hver vår bok i går, og begynte å lese den allerede på toget på vei hjem. Wow, for en emosjonell reise hun har vært på. Kan bare tenke meg hvordan det føles!

Selv har jeg bestemt meg for å dra til legen for å sjekke AMH verdiene mine. Det var faktisk Ulrik (mannen til Julianne) som tipset meg om at det er det man skal sjekke for å se hvor fertil man er. AMH verdiene sier noe om hvor mange egg som er igjen, og hvor fertil man er. Jeg er jo bare 25 år nå, men man vet jo faktisk aldri. Det er bedre å sjekke nå og vite hvor man ligger ann og ta det derfra. Typisk meg ville blitt å vente med å få barn til jeg er rundt 29-30 år, og hvor ekstremt trist hadde det ikke vært om jeg da fant ut at det var for sent? 

Om jeg finner ut at jeg kun har noen få egg igjen nå, vil jeg heller begynne å prøve på å bli gravid nå, enn å vente. Jeg er jo virkelig ikke klar for barn, men det er bedre å få barn før man er klar enn å aldri få det. Jeg skal i alle fall sjekke ut hvordan ståa ligger ann, også får jeg ta det derfra. Har du bikket 25 selv, anbefaler jeg deg å sjekke AMH verdiene. Det er veldig mange som blir ufrivillig barnløse fordi de begynner for sent, og det er jo fryktelig trist. Så det er bedre å sjekke heller for tidlig enn for sent! 

Lanseringsfesten ble i alle fall veldig koselig, og jeg ønsker virkelig Julianne og Ulrik alt det beste med både babyen i magen og boken. Gleder meg til å lese resten av boken! 

Klar for det store hage-prosjektet!

Endelig er vinteren over, og våren har kommet for fullt! Nå er det allerede noen uker siden snøen ble helt borte her hos oss, og nå har endelig finværet kommet på plass også. Dere kan jo tenke dere hvor hagedilla jeg har om dagen!? Jeg er så gira på å komme igang med hagen i år, at jeg i går kveld gravde ut og gjorde klart et helt blomsterbed. Hehe!

I år skal jeg gjøre så utrolig mye i hagen, og jeg skal endelig gjøre den "min". Den har jo en veldig god base som de som bodde her før oss har laget. Så det gjør jobben mye lettere! I år skal jeg fylle opp alle blomsterbedene til randen, fylle opp verandaen med møbler og planter, og virkelig gjøre hele eiendommen om så den føles ut som den er vår.

Jeg filmet litt her om dagen der jeg viste hele hagen, og fortalte masse om planene mine. Jeg må bare få filmet litt med drone og redigert den, så skal jeg få vist dere hvordan ting skal bli og hvordan det ser ut nå. 

Wii som jeg gleder meg altså. Jeg har i løpet av vinteren fått helt hagedilla. Jeg har aldri vært helt sånn før, men jeg tipper det er noe som har kommet fordi vi endelig har et hus og et sted vi vet at vi kommer til å bo i mange år. 

I dag får jeg ikke gjort så mye hagearbeid, for vi skal inn til Oslo en tur for et møte også skal vi på boklanseringen til Julianne (pilotfrue). Hun har gitt ut en bok om hennes vei til å bli gravid, som virkelig ikke har vært bare-bare. Gleder meg til å se igjen bloggkollegaer og sjekke ut boken! 

Sunn og inspirerende salat!

I går var det virkelig vår-vær her i Sandefjord. I skyggen var det helt oppi 19 grader! Så det var mildt sagt helt amazing vær! Rebecca inviterte meg med på lunsj til Tønsberg, og vi dro på The Sense. Det ligger idyllisk til på brygga. Jeg har aldri vært der før, men jeg digget stedet og det blir nok ikke siste gang jeg drar dit! 

Jeg ble skikkelig inspirert av salaten jeg fikk. Spiraliserte grønnsaker smaker av en eller annen grunn mye bedre enn helt vanlige skiver. Jeg kjøpte en spiralizer tidligere i vinter, men jeg har nesten ikke brukt den. Vel, den skal draes frem fra skapet og brukes asap! Gleder meg til å lage masse sunne salater fremover! Salater er virkelig perfekt for meg som liker å spise masse sunne grønnsaker og kjøtt. Nam nam! 

Da jeg kom hjem i går var jeg egentlig ganske sliten, men jeg snek meg en tur ut i hagen og vips hadde jeg fjernet masse løv. Har vært litt av et prosjekt å fjerne alt løvet som er her. Det er jo en hel haug med trær i innkjørselen, så det blir mildt sagt litt løv. Tuller ikke når jeg sier at jeg har fjernet 14 søppelsekker stappfulle med løv..! Det er jo helt vilt! Takk gud for at jeg har løvblåser! Hehe! 

Frieri, Kroppspress, Bloggdrama, Hemmelig prosjekt ++ Ukens spørsmål #203

Reklame | nelly & bubbleroom

Hvor ser du deg selv om 5 år?
- Om 5 år er jeg 30 år. Jeg tipper vi fortsatt bor her i huset og jeg blogger. Innen den tid er vi gift og kanskje har det kommet et barn eller to? Slik livet mitt har utviklet seg de siste årene har det bare blitt bedre og bedre, så jeg gleder meg til å se hvordan livet mitt er om 5 år!

Da du var liten, så du for deg at du skulle bli en av Norges største bloggere?
- Da jeg var liten fantes ikke blogging. Haha! Nå følte jeg meg gammel! Blogging ble en greie i 2008 og da var jeg 15 år gammel. Jeg begynte å blogge i 2010, men jeg trodde aldri at jeg skulle få en så stor blogg som jeg har i dag. Det er så surrealistisk å tenke på at tusenvis av mennesker klikker seg inn her hver eneste dag for å lese noe jeg har skrevet. Det er virkelig helt vilt å tenke på, og jeg er så takknemlig for at dere følger meg 💗

 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært kjærester?
- Vi ble sammen 12 september 2015, så vi har vært sammen i 2,5 år. Snart 3! Sykt hvor fort tiden har gått! Uten tvil de lykkeligste årene i mitt liv ❤️

Bloggerne fest Stina Marie bakken
Pelle K Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer

JAKKE - HER

 

 

Hva syns du om alt bloggdramaet som skjer for tiden?
- Helt ærlig så følger jeg ikke med på det. Folk får gjøre hva de vil, jeg gidder ikke bry meg om det eller blande meg inn i det. Det siste jeg trenger i livet mitt er drama.

 

Hva er ditt beste triks for å skjule kviser?
- Jeg har slitt mye med kviser siden jeg var 16-17 år, og i løpet av den tiden har jeg prøvd typ alt mulig som finnes for å dekke over. Det som jeg syns fungerer best er å bruke en lys grønn concealer på kvisene og alle steder jeg er rød, rett etter at jeg har tatt på primer og før foundation. Det dekker over kvisene helt vilt mye, og det gjør at rødfargen på kvisene blir jevnet ut og de syns ikke når man tar på foundation. Helt sykt hvor bra det funker! Min favoritt concealer til å gjøre dette er faktisk en til kun 79,- kr som du finner HER

Bruker du vippeserum?
- Ja! Jeg bruker vanligvis løsvipper, og det kan slite litt på mine egne vipper så da er et vippeserum viktig. Det er viktig om man kun bruker mascara og vippetang, for maskaraen kan fort gjøre at vippene kan bli tørre og etterhvert knekke av. Et vippeserum gir masse næring og pleie til vippene.

Jeg fikk helt sjokk da jeg var på Gran Canaria for da brukte jeg kun maskara for første gang på lenge. Vippeserumet hadde gjort at vippene mine hadde blitt ekstremt mye lengre enn hva de var før! Det er vilt liksom. Vippeserumet jeg bruker er veldig populært, og det forstår jeg virkelig for det er jo helt amazing! Nå er det forresten på 60% rabatt, så det koster kun 199,- kr. Serumet finner du HER

BLUSE  - HER 

 

Hvor stort er huset deres?
- Det er 220 kvm. Hele hoveddelen av huset er på en flate, men vi har et stort loft i andre etasje også har vi garasje med stort siderom i underetasjen. Da jeg bodde i Oslo hadde jeg kun 38 kvm leilighet, så å gå fra liten leilighet til stort hus var virkelig en stor forskjell for meg. Jeg elsker det! Det er mye jobb med et stort hus, men det vender man seg til etterhvert. Hehe! 

 

Hva liker du best av creamy contour og tørr contour?
- Jeg har prøvd mange creamy og det eneste jeg liker å gjøre i creamy er den lyse delen. Den mørke delen liker jeg å kun gjøre med pudder. Med cream kan det ofte se litt møkkete og grått ut, og jeg får det ikke helt til.

 

Koster det mye å ha hund?
- Det koster en del å kjøpe selve hunden, avhengig av hvilken rase man har. Det kommer også en del utgifter med mat, dyrlege, forsikring, dyreutstyr, osv. Så det er ikke akkurat gratis å ha hund. Men så lenge du har forsikring på hunden er det ingen gigantiske utgifter. Om det skjer noe uforutsett og hunder trenger en operasjon dekker forsikringen det. Når man skal kjøpe hund er det viktig å vite at man har god nok råd til en hund. Men det viktigste er at man har nok tid og kjærlighet. En hund fortjener mye kjærlighet og tid, og til gjengjeld får man virkelig menneskets beste venn. 

Når får vi vite om det hemmelige prosjektet?
- Det blir avslørt i starten av mai. Gleder meg så ekstremt til å fortelle dere om det og jeg gleder meg til å se deres reaksjoner!  

Hva gjør at du liker blomster så mye?
- Oi, godt spørsmål! Jeg har alltid vært veldig glad i natur, og jeg har vokst opp med en mamma som elsker blomster. Hun hadde alltid massevis av blomster på verandaen og i hagen, og det er jo så koselig og fint å se på. Det har uten tvil gjort at jeg har fått en stor kjærlighet for blomster. Det pynter opp veldig og skaper god stemning. Også er det å holde på i hagen en perfekt måte å koble ut på i en travel hverdag.

JAKKE - HER

 

Hvordan syns du det er når folk skylder på bloggere for kroppspress?
- Jeg føler det er lett å skylde på bloggere, men jeg syns man kan ta seg en kikk rundt seg og se at det faktisk er mange andre faktorer som stiller sterkere. Bare i går var jeg i butikken med Rebecca, og hva slo meg rett i trynet når jeg stod i kassa? "Derfor går du ikke ned i vekt" og "Flat mage" som overskrifter på forsidene av flere aviser og blader.

La ut en snap på mystory av det (stinablogg) fordi jeg syns det er drøyt at vi bloggere får skylda ene og alene for kroppspress, når man ikke engang kan dra i butikken uten å få de overskriftene rett i ansiktet. Si hva du vil om bloggere og at vi snakker åpent og operasjoner og fillers, men jeg har i alle fall aldri sett en stor blogger skrive åpenlyst om slankekurer på den måten. 

JAKKE | KJOLE | VESKE

 

Hva følte du da Per Fredrik fridde til deg?
- Jeg ble jo fridd til midt på Times Square og det var virkelig ikke forventet, så min første følelse var sjokk. Deretter ekstrem lykke! Jeg har aldri vært så lykkelig som da han fridde til meg! 

 

Hva liker du å gjøre på sommeren?
- Om sommeren elsker jeg å være ute! Jeg er veldig glad i å gå på turer i skogen, bade, grille, sole meg og dra på morsomme ting. Siden jeg har mulighet til å reise året rundt, liker jeg å ta sydenturene utenom sommeren sånn at jeg kan nyte den norske sommeren så mye som mulig.

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Sunt lørdags-godis!

Woho, endelig lørdag! På lørdager pleier jeg vanligvis å skeie ut med masse godteri. Men siden jeg har vært på Gran Canaria en liten uke, og spist masse godteri og junkfood frister det ikke så veldig med godteri i dag. Derfor kjører jeg heller frukt! Jeg elsker å momse på frukt og grønnsaker. Det smaker friskt og godt, også er det sunt og!

Når det kommer til frukt er jeg veldig glad i kombinasjonen med jordbær, honningmelon og appelsin. Det er kjempe godt å momse sammen og det tar bare et par minutter å gjøre klart. Selv pleier jeg alltid å gjøre det klart sammen med middagen, sånn at jeg enkelt kan hente det frem etter jeg har spist middag.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg blir alltid super fysen på noe godt etter at jeg har spist middag. Da er det jo perfekt å ha litt frukt eller grønnsaker klare for momsing! Hehe! 🍓🍏🍍

Jeg skal i alle fall kose med skikkelig med frukt i kveld! Om du er veldig glad i potetgull og dipp anbefaler jeg å teste ut grønnsaker med dipp. Skjær opp noen gulrøtter i staver, noen buketter med brokkoli, noen staver med agurk og lag dipp med lettrømme og den dipmixen du liker. Det smaker seriøst 100x bedre enn potetgulll, også er det veldig bra for kroppen din! 

7 Ting dere ikke vet om meg

Jeg tror ikke på ulykke - Å knuse et speil eller drepe en edderkopp betyr jo egentlig ulykke, men ikke for meg. Jeg tror rett og slett ikke på ting som betyr ulykke. Hvorfor skal jeg gidde å tro på det liksom? Lykke derimot tror jeg på. Men ulykke er så negativt så det nekter jeg å tro på. Jeg tenker at ulykke skjer om man sier til seg selv at det kommer til å skje. 

Hvitt papir - Dette kommer til å høres super sært ut, men jeg takler ikke brunt / beige papir. Slik har jeg vært helt siden jeg var liten. Dere vet de notat arkene man fikk til å kladde på under prøver på skolen? De nektet jeg å ta i. Jeg hater de så hardt. Haha! Jeg hadde alltid med egne hvite ark som jeg kunne bruke, fordi jeg rett og slett ikke takler å ta på de brun-beige arkene.

Pocket bøker er virkelig noe jeg ikke liker, da de alltid har det bruke arket. Jeg har lest noen få pocket bøker, men det er virkelig ikke mange. Når bøker har hvitt og tykt ark derimot, da blir jeg glad helt inn til hjerterota. Fun fact; tok buss og trikk i 2,5 timer en gang bare for å kjøpe en notatbok som hadde riktig type papir. Jepp, jeg vet det; helt weirdo shit. 

Hater å sende meldinger - Jeg hater å sende sms med folk hvis det er over lengre tid, altså over 15-20 minutter. Lange samtaler på sms frem og tilbake får jeg helt hetta av. Både fordi det tar lang tid og fordi jeg hater å skrive meldinger. Jeg plukker heller opp telefonen og ringer et menneske i 5 minutter, så begge får sagt alt de trenger enn å sende 100 sms frem og tilbake. Haha! De få gangene jeg må sende sms til folk ender jeg oftest opp med å sende talemeldinger. Skrivingen min sparer jeg heller til bloggen. 

Mister aldri ting - Jeg har aldri mistet en lommebok, telefon, sykkel, eller noe som helst viktig. Jeg er alltid veldig påpasselig på å sjekke at jeg har husket alle tingene mine når jeg for eksempel skal gå av et tog eller er ferdig på en restaurant. Jeg er den som sjekker oppå stoler, under bord og overalt for å trippelsjekke at alt alltid er husket. Veldig kjekt både for meg og venner. Aner ikke hvor mange telefoner jeg har reddet venninner fra å miste.. 

Perfeksjonist - Når jeg først skal gjøre noe, gjør jeg det helt til perfeksjon. Noe i midten klarer jeg ikke. Det er positivt at ting blir fint, meeen det ender ofte opp med at man ikke får gjort så mye siden alt alltid skal bli helt perfekt.. 

Jeg fryser alltid - Uansett om det er vinter eller sommer; jeg fryser. Jeg tror alltid at jeg kler meg varmt nok, også tar jeg nesten alltid feil. Jeg hater å ha på altfor mye klær, så det er nok en grunn til at jeg feilberegner en del, hvilket er veldig kjipt. 

Ekstremt fort rørt - Jeg blir veldig fort rørt av ting og senest i dag tidlig var jeg på gråten da jeg så en video av Shane Dawson der han lærte en blind jente å kjøre bil (på en parkeringsplass). Jeg blir så rørt når jeg ser slike gode og søte ting. Modern family er vel den serien jeg nesten alltid blir på gråten av, fordi det alltid skjer noe helt herlig. 

 

Noe vi har til felles? 😊💗

Nye planer fremover!

Wow det føles rart og deilig å være skikkelig tilbake igjen både her på bloggen og i Norge. Noe som er sykt digg er at det er bra vær her hjemme. Nesten all snøen har smeltet, det er sol og blå himmel og hele 14 grader. Da kan man virkelig ikke klage! Hadde vært så nedtur om jeg kom hjem fra syden til -10 grader og mer snø.. Hahah! Takk gud for at jeg slapp det!

Mens vi har vært på ferie har en venninne av oss passet Chloe. Hun har også en Papillon og en annen hund så Chloe har lekt masse med de. Det merkes, fornå ligger hun rett ut på stuegulvet. Hehe!

Da jeg hentet henne i stad var vi innom Plantasjen på vei hjem. Jeg bare måtte innom og handle inn en del nye krydderurter og noen blomster. Rett før vi reiste kastet vi alle krydder urtene vi hadde, siden alle var så og si spist opp. Så i dag handlet jeg inn mange forskjellige. Merker det er så mye lettere å lage sunn og god mat når man har urter stående klare på benken. Jeg blir mye mer inspirert i matveien av det! Et lite tips om du kanskje ikke er så glad i å lage mat fra bunnen av.

Må le litt av meg selv. Jeg fant et par busker på shopping og siden de var så fine bare måtte jeg plukke de med meg. Aner ikke hvor jeg skal putte de eller hva jeg skal gjøre med de. Meeeen, det finner jeg sikkert ut av. Nå står de i garasjen frem til jeg finner ut om jeg skal plante de i bakken eller i krukker på verandaen. Kanskje litt tidlig å plante ting ute i bakken enda? Jeg må nok google litt rundt først. 

På flyet på vei hjem fra Gran Canaria lagde jeg enda flere nye planer for hageprosjektet i år. Skal lage et hjørne på verandaen der det skal bli "lounge" hjørne. Det skal være en ligge stol (omg, hva er det riktige ordet for det igjen?) også skal jeg ha et lite bord til drikke, også skal det være masse blomster rundt. Et perfekt lite kontorhjørne jeg skal bruke når det er fint vær. Gjett om det blir deilig å ligge der med mac'en og jobbe. Omg, som jeg gleder meg! 

Tenkte å lage en video der dere kan få se hele hagen nå, også kan jeg fortelle dere alle planene jeg har. Høres ikke det kult ut? Hagen ser virkelig skikkelig tidlig vår ut nå, så den er ikke på sitt fineste for å si det mildt. Men det er jo gøy med en skikkelig før video, eller hva?

 

Hotel Tour - Slik bodde vi!

Nå sitter vi på toget på vei hjem til Sandefjord. Ble nesten litt sjokkert over hvor kaldt det er her. 5 dager i solen gjør virkelig at man glemmer. Hehe! Når jeg var på Gran Canaria tok jeg veldig lite bilder. Men jeg knipset noen bilder rundt på hotellet før frokosten den ene dagen, og jeg kjenner jeg savner sol og varme allerede..! 

Altså, hvor amazing er ikke dette stedet da? Er ikke for ingenting at vi har vært her tre ganger på et år. Det hotellet her er virkelig magisk. Er veldig mange som har spurt hvilket hotell det er, og hotellet heter "Lopesan Baobab". Det er 5 stjerners hotell og jeg leste et eller annet sted at det er det beste hotellet på hele Gran Canaria. Så det er rimelig amazing! 

Det blir nok ikke siste gang vi reiser hit! Nå derimot ser jeg frem til fint vær her i Norge og endelig komme igang med jobbing. Har savnet å kunne jobbe 100% og lage bra innhold for dere. Tiden fremover blir helt gull, og jeg gleder meg til å ta dere med på det! 

5 Dager uten telefon

Nå er jeg endelig tilbake! Nå har det gått 5 døgn siden jeg skrudde av telefonen og mac'en min. Jeg har ikke vært innom bloggen, mailen, sms, sosiale medier, eller noe som helst på disse 5 døgnene. Per Fredrik har sjekket iPhonen min for meg i tilfelle det var hastemeldinger på jobb, men ellers enn de 5 minuttene hver dag har telefonen og mac'en vært helt skrudd av.

Det har vært rart å være helt logget av. Jeg har aldri vært logget av så lenge i hele min bloggkarriere på 8 år, og så dette var en challenge. De første dagene føltes det veldig tomt og rart, og det er så mange småting som jeg bruker telefonen til som jeg aldri tenker på. Bare det å sjekke klokken var noe Per Fredrik måtte gjøre for meg. Hehe!

Med vilje har jeg latt kamera ligge i vesken nesten hele turen, og det er veldig uvant. Jeg er vant med å dokumentere absolutt alt, og det føles rart å ikke ha massevis av bilder å se tilbake på. Å dokumentere via bilder, tekst og video er noe jeg virkelig har savnet å gjøre, og det er jo akkurat derfor jeg alltid har elsket å blogge. Midt oppi alt av jobbkaos ble det glemt, og derfor er jeg ekstra glad for at jeg har påmint meg selv om det igjen.

Det har vært rart å være helt uten dere, og jeg har savnet den daglige praten vi har. Det å få kommentarer fra dere, dele små hverdagsgleder på snapchat, og de større tingene her på bloggen er noe jeg virkelig har savnet, som jeg gleder meg til å gjøre igjen. 

Selv om det har vært kjipt å være borte fra dere, merker jeg at jeg virkelig har trengt denne pausen. Jeg har virkelig fått nullstilt hodet mitt, reflektert over hvilke ting som er viktige for mitt liv og min lykke, og hvilke mål jeg vil jobbe mot i fremtiden. Jeg gleder meg til å komme ordentlig igang igjen, og starte med nye og blanke ark. Tusen takk for alle de støttende kommentarene jeg har fått fra dere i denne perioden jeg har vært syk. De har virkelig betydd mye for meg, og dere har hjulpet meg igjennom dette. Å vite at så mange gode mennesker støtter meg er virkelig helt fantastisk. Dere er gull! ❤️❤️❤️

Jeg logger av..

I løpet av de 8 årene som jeg har blogget har jeg aldri koblet helt av. Uansett om jeg har vært på reise, det har vært julaften eller jeg har vært syk med 40 i feber har jeg jobbet enten med å blogge, lage videoer, filme til diverse ting, svare mailer og generelt bare være "på". Alltid logget på og i jobbmodus.

Nå som jeg har blitt utbrent (skrev om det i går HER) har jeg bestemt meg for å logge av mens jeg er på ferie, frem til fredag. Jeg kommer til å skru av telefonen min og kommer kun til å skru den på en gang om dagen, og da er det Per Fredrik som kommer til å sjekke den for meg. Er det noe som haster ekstremt på jobb viser han det til meg, om ikke så sjekker jeg ikke telefonen. Jeg kommer ikke til å blogge, oppdatere / sjekke sosiale medier eller noe som helst. Jeg logger helt av.

Jeg har lyst til å bli frisk så fort som mulig, og jeg kjenner at jeg må ta helsen min på alvor. For meg er det et stort steg å ta, når jeg faktisk skal logge helt av, men jeg vet det er nødvendig for at jeg skal komme inn på rett spor mot å bli frisk. 

Å være utbrent er noe jeg aldri har opplevd før, og jeg håper at jeg lærer såpass mye av dette til at jeg aldri blir det igjen. For min del har utbrentheten resultert i mange angstanfall, og det er virkelig ingen god følelse.

Jeg hater å bare logge av og ikke oppdatere bloggen. Men jeg håper dere er her når jeg kommer tilbake. Alle de støttende kommentarene og meldingene jeg har fått fra dere mens jeg har vært syk har virkelig holdt motet mitt oppe, og jeg håper å komme tilbake til å gi dere hyppigere oppdateringer igjen. Jeg elsker jo å dele livet mitt med dere! 

Jeg er tilbake igjen torsdag 12 april ❤️

Bloggerne - Lansering!

I går var Per Fredrik og jeg på lanseringsfesten for Bloggerne. Den nye sesongen har nettopp begynt å rulle på tv, og i går var vi med for å feire det. Anne Brith er med på denne sesongen, og inviterte oss som gjester.

Vi er jo gode venner, jeg tuller ikke når jeg sier at vi snakker i telefon med hverandre nesten hver dag om alt mulig. Det er så koselig å ha en så god bloggvenninne i denne litt smågale bloggverdenen. Hehe!

Bloggerne fest Stina Marie bakken. Anne Brith Davidsen. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer

Bloggerne fest Stina Marie bakken. Anne Brith Davidsen. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer

Uansett. Vi hadde det utrolig gøy i går og det var så koselig å se igjen kjentfolk og bli enda bedre kjent med så mange utrolig flotte mennesker! Bloggerne er jo et tv-program som jeg har sett på helt siden første episode, og jeg har alltid syns at det har vært så gøy og utrolig bra laget. Så jeg kommer selvfølgelig til å følge nøye med på den nye sesongen! 

Gleder meg veldig til å se på hva som kommer til å skje, og jeg har allerede typ grått til hver eneste episode Julianne (pilotfrue) er med i. Blir så rørt av å følge babyreisen til hun og Ulrik, og jeg er så glad på deres vegne med at de er gravide. Utrolig tøft gjort å være åpne om en så sårbar situasjon. Elsker hvor åpne de som er med på Bloggerne er om livene sine. Det krever mye! 

Bloggerne fest Stina Marie bakken
Pelle K Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer

Bloggerne fest Stina Marie bakken
Pelle K Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer

Bloggerne fest Stina Marie bakken
Pelle K Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer

Jeg glemte helt å ta bilder selv i går, men TV2 tok massevis av bilder. Så bildene i dette innlegget er lånt fra de 😊
Bloggerne fest Stina Marie Bakken og Pelle K. Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer

Bloggerne festAnne Brith Davidsen
Stina Marie Bakken Bildene kan kun brukes av media i forbindelse med omtale av TV 2 eller TV 2s programmer

Jeg koste meg i alle fall veldig i går, og i dag skal jeg bare pakke til Gran Canaria, ta meg en lang tur med Chloe ute i sola og bare kose meg! 

Jeg er utbrent...

De siste to-tre månedene har jeg slitt veldig. Jeg har vært mye syk og har hatt B12 mangel, jernmangel, feber, mye kvalm, influensa, og generelt vært sliten. På den psykiske fronten har jeg hatt mange angstanfall. Jeg har lenge slitt med å se hvorfor jeg har hatt det slik jeg har det. Livet mitt er jo egentlig helt perfekt på alle mulige måter. 

Jeg har etterhvert innsett at jeg rett og slett er utbrent. Jeg har gått altfor lenge på høygir og gitt alt her på bloggen og youtube. Jeg har brukt mye tid og energi på jobbet med flere prosjekter jeg ikke kan snakke om, bloggnorge og kollegaer, vært i mange møter med både Egmont, Ad Sales og United Screens som jeg jobber med for å kunne leve av alt dette. Alt i alt har det nok blitt altfor mye for meg, og jeg har ikke helt innsett selv at jeg faktisk ikke er supermann. Jeg kan ikke få til alt.

For noen dager regnet jeg ut hvor mye jeg faktisk hadde satt på timeplanen min i løpet av en uke (mandag-søndag) der jeg jobbet hver eneste dag, hadde kun effektive dager der jeg holdt på med ting fra morgen til kveld. Vet dere hva jeg fant ut? I løpet av en uke manglet jeg 49 timer for å i det hele tatt komme a-jour. Så uansett hvor flink jeg var hver eneste dag, og hvor mye jeg gjorde, var det aldri i nærheten av nok. Ingen tvil om at det har slitt meg ut mye. 

Midt oppi alt dette har jeg glemt å ta vare på meg selv, og jeg har ikke trent så mye og spist så sunt som jeg både vil og som kroppen min trenger. Det har ikke akkurat gjort ting bedre. 

På utsiden vil jeg tippe at det er ganske vanskelig å se for seg at en blogger kan bli utbrent. Vi tar jo bare noen selfies og slenger ut noen ord, eller hva?

Sånn er det ikke akkurat. Men jeg har forklart dette så mange ganger at de som ikke har skjønt det innen nå, kommer aldri til å skjønne det uansett, så de gidder jeg ikke å bry meg om.

Det jeg uansett skal frem til i dette innlegget er rett og slett å åpne meg om at jeg har gått på veggen. Det har tatt tid for meg selv å innse at kroppen sendte meg signaler om at jeg faktisk måtte slappe av, de gangene jeg ble syk. Tidligere når jeg har hatt 40 i feber har jeg til og meg blogget 3 ganger om dagen...

For meg vet jeg at selve bloggingen ikke er problemet. Jeg tror problemet for meg, og grunnen til at jeg har blitt utbrent er at jeg har brukt altfor mye tid og krefter på ting som jeg ikke brenner for og som in the end of the day ikke er viktige for meg. 

Fremover er jeg nødt til å jobbe hardt med meg selv så jeg kan bli frisk igjen. Da er det viktig for meg at jeg blogger så mye jeg selv føler for. Legger vekk press om alle mulige ting, og kutter ned på mange av tingene som gjorde at jeg stresset mye. Jeg må også bli flinkere til å logge av, trene, spise sunt og generelt bare ta vare på meg selv.

Første steg tar jeg i morgen. Forteller alt i morgen.. 

Slik pyntet jeg påskebordet!

På lørdag hadde vi besøk av Sebastian og Marthe Marie, det er broren til Per Fredrik og forloveden hans. Vi hadde full spillkveld med mye morro, og Per Fredrik disket opp med både jordskokksuppe og indrefilet til middag. Så godt! Det var virkelig en koselig kveld! 

Før de kom hadde jeg litt tid til rådighet så jeg pyntet opp bordet litt ekstra så det ble koselig. Syns det er så koselig når det er masse telys og blomster, og jeg gikk virkelig for påsketema. Masse gult og påskekyllinger. Nå hadde ikke jeg så mye tid, så det ble en kjapp og enkel pynting av bordet.

Men, det er vel kanskje sånn det er for de fleste? Man blir ofte opptatt med å lage maten og pynte seg, så glemmer man kanskje bordet? Om du gjør det har jeg noen kjappe tips for at det skal bli fint i en fei;

🐣 Telys. Bruk gjerne telys i farger og kjøp de som er i plastikkbegre for da kan du fordele de utover bordet i begrene sine. 

🐣 Pynt opp med noen fine servietter. Om du har noen minutter ekstra kan du brette de så de gjør litt mer ut av seg enn det mine gjorde, hehe!

🐣 Sett frem vinglass og vannglass, samt også bestikk. Da ser det mye mer klart ut og man føler seg mer velkommen. 

🐣 Blomster er alltid en sikker vinner. Ha gjerne en vase stående på bordet med ferske blomster. Om du vil gjøre litt mer ut av det kan du fordele vasene i mindre vaser utover bordet. 

Håper dere likte tipsene. Om dere har noen gode tips å dele, er det bare å dele de i kommentarfeltet. Elsker å høre tipsene deres! 💛🐣

Ting var ikke slik der jeg vokste opp

I dag har moren min vært på besøk hos meg og vi har hatt en skikkelig mor og datter dag, som fikk meg til å tenke tilbake på hvordan det var å vokse opp i Hokksund, men mer om det utover i innlegget. 

Uansett, vi bor jo et stykke unna hverandre, og har veldig travle liv så vi rekker ikke å se hverandre så veldig ofte. Så da er det ekstra koselig når vi får gjort det! Vi startet dagen med å gå en tur ned til stranda som er ved der vi bor. Mamma hadde gått på ski på morgenen i dag der hun bor, og der var det jo typ 30-50 cm med snø i skogen.

Hos oss derimot er det nesten ikke snø, og da vi var midt i skogen var det flere steder med null snø i det hele tatt. Hun fikk mildt sagt litt sjokk! Det er jo tidenes forskjell. Veldig merkelig med tanke på at vi ikke bor såå langt unna hverandre! Her har det virkelig blitt vår mens i resten av landet er det jo fortsatt vinter!  

Nede ved stranda er det helt magisk. Solen glitrer i vannet, det er fine skjell å plukke med seg og man hører vannet forsiktig bølge innover. Så herlig! For meg som ikke er oppvokst med strender ved sjøen er det å kunne gå ned til stranda veldig spesielt, og jeg setter nok mye mer pris på det enn om jeg hadde vokst opp med det. Så for meg blir det helt magisk! 

Etter gåturen stakk vi ned til Sandefjord sentrum og spiste ute og koste oss. Gåturen vi gikk er jo litt under en time, så vi fikk litt av en appetitt. Hehe! 

Nå er det en liten time siden mamma dro. Vi ble sittende lenge og skravle om alt ifra bryllupet til karriere. Å planlegge bryllup er virkelig en del hodebry, og det er vanskelig å gjøre så det blir riktig på alle mulige måter. Så her var det kjekt med litt innspill!

Nå skal jeg snart slappe av også har jeg sykt cravings på kanelsnurrer, så jeg vurderer å lage det. Hehe! Det er så sykt godt..! Bloggerne har sesongpremiere i dag og jeg gleder meg til å se første episode av ny sesong. Kjenner jo flere av bloggerne som er med, og det er så gøy å se på! 

10 Ting jeg vil gjøre i April

Reklame | fitbit

Reise til Gran Canaria - Dette har jeg helt glemt å fortelle dere! På lørdag reiser Per Fredrik og jeg til Gran Canaria. Vi skal være der i 6 dager, nye solen, senke skuldrene og slappe helt av. Vi reiser tilbake til det samme hotellet vi har vært på før. Det er jo et helt magisk hotell, som vi har falt her for, så da falt valget naturlig på det. Det er jo Gran Canarias beste hotell, så det sier jo sitt. Hehe! 

Boklansering - Denne måneden gir Julianne (pilotfrue) som er blogg-kollega ut bok om prøverørsperioden hun og Ulrik har gått igjennom. Jeg syns det er så tøft av henne å være så åpen om dette som hun har vært, og jeg gleder meg til å være med på boklanseringen og støtte henne! 
 

Grille ute - Vi hadde allerede første grilling for året hos Rebecca i påsken, og jeg gleder meg til å fortsette! Jeg vil kicke igang grillsesongen skikkelig og på verandaen har all snøen smeltet og jeg er klar for grillsesong. Nå er det bare å ta frem sofaputene og komme igang! 

Blogge ordentlig igjen - De siste to månedene har psyken og helsen min vært veldig opp og ned, og jeg har virkelig ikke fått blogget så mye som jeg har lyst til. Målet mitt er å komme skikkelig tilbake til bloggen igjen når jeg kommer tilbake fra Gran Canaria. Det gleder jeg meg til! Savner å ta dere med på alle store og små ting i hverdagen. 

Gå turer ute - For noen dager siden gikk jeg ned til stranda som er i nærheten, med Chloe. Det var helt magisk. Trærne i skogen var helt grønne, og det var nesten ikke noe snø igjen. Solen skinte og jeg kjente hvor godt det var for sjelen min. Så det skal jeg uten tvil fortsette med! Mamma kommer en tur på besøk til meg i dag, og da skal jeg ta henne med ut på gåtur, og det blir så koselig! 

Treningsklokka - Nå som det er både fint vær, snøen er helt borte fra veien og helsen min er god igjen er det bare å slenge på treningsklokka igjen og gå 10'000 skritt hver dag. Get sporty! Bruker forresten DENNE treningsklokken fra Fitbit. Den er så fin og utrolig bra. Absolutt å anbefale! 

Spa - Jeg elsker å dra på spa, og når jeg skal til Gran Canaria skal jeg virkelig dra innom både spaet og massasjesenteret. Der er det helt amazing. Jeg bor jo også bare 20 min unna Farris bad, så jeg har jo all mulighet til å dra på spa oftere. Ah, det er så deilig å ta et steambad og være i en sauna. Blir alltid så avslappet og inspirert når jeg har vært på spa, så det er noe jeg uten tvil bør gjøre oftere! 

Reise til Oslo mer - Jeg må virkelig få stumpen inn til hovedstaden oftere. Jeg blir jo alltid så inspirert når jeg har vært der! Og er det en ting man trenger som blogger så er det inspirasjon! 
 

Utseendet - Denne måneden skal jeg sette på enda lengre hår, og det gleder jeg meg så mye til. Jeg elsker jo å ha så langt hår som mulig, så det blir gøy! Skal også fylle på litt Restylane i leppene, og få de litt plumpet opp igjen. Er helt rart hvor fort Restylanen går ut fra leppene mine.. Men er visst fordi jeg har høy forbrenning. Uansett, det blir deilig å friske litt opp! Blir forhåpentligvis litt brun når jeg er på Gran Canaria også, så da kommer jeg til å se fab ut. Hehe! 

Eksperimentere på kjøkkenet - Et av målene mine for tiden er å spise skikkelig og sunn mat. Ikke noe mikro-ovn mat som jeg lager på 3 minutter. Men heller mat som jeg lager fra bunnen av, og som har sunne næringsrike ingredienser. Har nettopp fått helt dilla på en lakserett som jeg viste dere en liten smakebit av i går. Den gleder jeg meg til å dele med dere. Det er så gøy når jeg kommer over slike retter. For jeg har i flere år hatet tilberedt fisk, men når jeg lagde laks på denne måten ble det dødsgodt! 

 

🌷 Hva er dine planer for april? 🌷

Slik har jeg pyntet huset til påske!

Påsken kom litt brått på meg i år, så jeg var ikke like tidlig ute med å pynte i huset som jeg vanligvis er til høytider. Begynte jo å pynte til jul i slutten av november, og satt til og med opp juletreet da. Haha!

Uansett, i år har jeg pyntet til påske litt senere enn hva jeg tenkte, og jeg har jo ikke rukket å vise dere nesten noe av pynten. Det er jo så koselig med påskefarger og det lyser skikkelig opp i stua. 

Her pleier jeg å sitte og jobbe. Har jo kontor jeg kan jobbe på, men jeg liker å ha det veldig åpent og fritt rundt meg, så jeg ender som regel opp på stuebordet. 

Dette var et DIY prosjekt som jeg tok masse bilder til, men som jeg klarte å slette bildene til. Det var så surt! Tok jo flere timer å male alle eggene for hånd og hente kvist ute i skogen.. Men det ble i alle fall veldig fint! Litt morsomt egentlig for jeg fylte opp vann i vasen bare for at den skulle bli tung nok til at den ikke skulle falle over.

I løpet av noen dager begynte det plutselig å komme små blader på grenen! Skjønte virkelig ingenting jeg! Trodde grenen kom til å dø når jeg skjærte den av treet. Men der tok jeg feil! Er jo tidenes vårfølelse av å ha dette midt i stua! 

Har vist dere noen bilder av hvordan pynten utendørs ble, men jeg har hengt opp litt mer pynt siden da så da slenger jeg på noen bilder av det nå. Er så deilig å ha blomster ute på trappa igjen. Det er så koselig når jeg kommer hjem og ser alle blomstene! 

Tenkte kanskje å lage en video og vise dere skikkelig all pynten, for det er jo litt vanskelig å få med alt og hvordan det ser ut i stua på bilder. Rop ut i kommentarfeltet om det er noe dere vil ha! 🐣🌷😃

Bryllup, Botox, Blogging ++ Ukens spørsmål #202

Reklame | Dior, Gucci, Michael Kors, Nelly, Gina Tricot, Bubbleroom

Vil du ta botox andre steder enn der du har tatt det? Hvor?
- Første gangen jeg tok botox tok jeg det kun mellom øyenbrynene. Dette hjalp meg ekstremt mye, da jeg slet mye med spenningshodepine og nakkesmerter som følge at jeg hele tiden strammet brynene sammen. Siden den gang har jeg også begynt å ta det i panna, da det også hjelper mot hodepinen og nakkesmertene.

Jeg har også tatt det rett over overleppa for å unngå "gummysmile", da overleppen min naturlig trekker seg veldig opp når jeg smiler og fordi jeg har små tenner ser man bare tannkjøtt. Hehe! Så det ble fikset med botox. Har ingen planer om å ta botox noen flere steder enn det da jeg ikke trenger det for øyeblikket. 

Hvordan fikk du håret sunt igjen etter det knakk av etter blekingen? Har du noen tips til å få det til å slutte å spise seg oppover, falle av og heller få det til å gro igjen? 
- Det knakk av ganske lenge, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Det som jeg har merket at har fungert er å kure det med gode kurer ganske ofte, bruke olje og varmebeskyttende, og ikke minst; minimer varmen så mye du kan. Nå for tiden bruker jeg veldig gode hårprodukter som jeg har fått og blitt anbefalt av frisøren min på Hendrix Majorstua, og jeg merker at håret mitt har blitt mye bedre i kvaliteten etter det. 

GUCCI SOLBRILLER | MICHAEL KORS VESKE 

NLY JAKKE | BUBBLEROOM KJOLE | GINA TRICOT BELTE

------------------

Hvor lenge har du drevet med bloggen?
- Den 20. april har jeg blogget i 8 år. Herregud, det er lenge! Haha! 

 

Hvor vil du ha bryllupet ditt?
- Jeg har faktisk ingen anelse! Det eneste jeg vet er at jeg gjerne vil at det skal være vann og fin natur i nærheten. Men ellers enn det har jeg ikke peiling. Burde kanskje bestemme meg snart for vi skal jo gifte oss neste sommer, og lokaler begynner å bli booket allerede..! 

Hvordan traff du Per Fredrik?
- Vi møttes under innspillingen til Gullsnutten i desember 2014. Husker jeg ble helt betatt av han. Altså, har var jo bare helt amazing og virkelig drømmemannen! 

 

Jeg lurer på om det er noe lurt å kjøpe sånn svart ansiktsmaske for å få bort hudormer på ebay? Har hørt at mange kjøper de der. Men samtidig vet jeg at det ikke er noe lurt å kjøpe sminke og hudbehandliger der osv... Gidder liksom ikke å bruke flere hundre kroner på de.
- Jeg har kjøpt litt forskjellige hudprodukter fra eBay selv, og har ikke hatt noen dårlige opplevelser. MEN, jeg har hørt helt ekstremt mange skrekkhistorier, og produktene fra Kina som selges på eBay er ofte falske eller så er de laget på utrolig uhygieniske steder. Etter at jeg fant ut dette sluttet jeg å bruke produktene jeg kjøpte på ebay, og jeg vil mye heller anbefale deg å kjøpe fra norske nettsteder som selger trygg sminke. Det er sykt kjedelig å utvikle hudproblemer fordi man skulle spare noen kroner på eBay sminke / hudpleie..! 

Hva skjer med at bloggingen din er blitt så ekstremt periodisk?!?
- De siste to-tre månedene har jeg slitt veldig mye psykisk og på en måte gått litt på veggen, og derfor har jeg ikke klart å blogge så mye som jeg har ønsket. Jeg jobber veldig hardt med meg selv og prøver hele tiden å finne ut hvorfor det har blitt som det har blitt, og hvordan jeg kan komme tilbake til normalt igjen. Har så ekstremt lyst til å blogge tre ganger hver dag igjen, og bare ha det gøy med det slik jeg hadde før.

 

Hvilken foundation bruker du ?
- Jeg har en god stund nå brukt en fra Dior. Den er perfekt nå på vinteren / våren der huden er tørr, og man trenger en foundation som ikke matter helt ned. Den dekker sykt bra, og gir skikkelig sånn photoshop hud. Hehe! Har også fått sykt mye bedre hud etter at jeg begynte med denne foundation. Har praktisk talt ingen kviser lengre, og omg jeg hadde mange før.. Selve huden min har også blitt mye mindre tørr, og ja, den er bare amazing! Foundation jeg bruker finner du HER

 

VINNER AV FACEBOOK-KONKURRANSE - På facebook har jeg den siste uken hatt konkurranse der man kunne vinne et stort påskeegg med sminke og godteri. Vinneren ble Hanne Fjellandsbø, gratulerer!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?