april 2017

7 Tips for treningsmotivasjon!

I morgen er det en ny uke, og hva er vel ikke bedre enn å starte uken med en god runde trening? Her er motivasjon på veien!

 

💪🏼 Alltid ha musikk som gir deg lyst til å trene. Oppdater listen jevnlig, så du ikke har musikk du er superlei av. Personlig elsker jeg å høre på skikkelig hard metal når jeg trener styrke, og partymusikk når jeg skal løpe. 

💪🏼 Tren med en venninne. Avtal gjerne faste tider så dere ikke kan droppe treningen. 💪🏼 Sett deg mål. Å ha et mål for treningen kan være veldig gunstig for at du skal klare å pushe deg selv hardt nok! Eksempler på mål kan være: løpe x antall km på x antall minutter, løfte x antall kilo i en styrkeøvelse, klare å løpe en fast treningsrunde på x antall minutter. Pass på at du setter mål du faktisk kan klare. Om du setter deg mål som er altfor vanskelige blir man veldig demotivert! 

💪🏼 Er du glad i se på tv? Da kan du bestemme deg for at du kun skal se på tv når du er på tredemølla. De fleste møller på gymmet har tv'er på mølla, så her kan du se på Paradise Hotel samtidig som du kommer i form! 

💪🏼 Tren på vei hjem fra skole / jobb. Om du drar hjem og legger deg ned på sofaen, er det nesten umulig å komme seg opp igjen, og man blir liggende i 4 timer klar for å dra på trening mens man ender med å droppe det og bli småsur på seg selv. Unngå dette ved å dra på gymmet rett fra jobb / skole.

💪🏼 Trening gjør deg lykkelig. Når du trener produserer kroppen endorfiner, som er kroppens naturlige lykkehormon. Hvem sier nei til å bli mer lykkelig?

💪🏼 Gi deg selv premier. Om du har hatt en periode der du har vært flink til å dra på gymmet, bør du gi deg selv en belønning i form av noe du ønsker deg. Obs; godteri er ikke en god premie. Hehe! Kjøp heller en ny fresh treningstights eller den vesken du har siklet på den siste tiden.  

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Dette betyr drømmene dine

Veldig ofte får jeg drømmer som virker skikkelig ekte. Ofte når jeg våkner tar det fort en halvtime før jeg klarer å plassere hva som er ekte, og hva som kun var en drøm. Ofte får jeg også drømmer som jeg føler prøver å si meg noe.

Før har jeg bare tenkt at det er litt tilfeldig hva man drømmer, men etter at jeg begynte å snakke med flere venner om det, så har jeg søkt litt rundt og det er veldig interessant hva drømmene prøver å fortelle meg. 

Det er faktisk en egen nettside som man kan søke opp hva drømmene betyr. For eksempel hvis jeg har drømt noe, må jeg tenke på det som satt meg stuck i meg fra drømmen. Så kan jeg søke opp det, og da får jeg vite hva det betyr.

Noen eksempler på drømmetyding:


Innbrudd: Et innbrudd kan være en advarsel om at du bør passe på å låse dørene, etc. Det kan også bety at noen utnytter deg, eller at du utnytter andre.
 

Drukne: Drukner du i en drøm kan du synes synd på deg selv eller så kan du få problemer. Drukner du noe vil du få en forandring i livet. Blir du reddet vil en god venn hjelpe deg. 


Gul: Fargen gul betyr tro, optimisme, fremgang, intellekt, klarsyn, intuisjon og godhet. Sennepsgul betyr svik, forræderi og griskhet.


Jaget: Hvis du ble jaget tyder det oftest på god helse. Det samme gjelder hvis du jaget noen. Å bli jaget kan også bety at du flykter fra noe i deg selv som du ikke vil se. 

Fremmed: Fremmede personer betyr oftest ønsker eller ukjente sider av deg selv. 

Som dere ser så kan et tegn bety forskjellige ting, så her kommer det veldig ann på hva man selv føler er riktig. Nå vet ikke jeg hvor nøyaktig drømmetyding er, for alt jeg vet kan det være humbug. Men jeg syns det er gøy å få litt innsikt i dette, og ofte forstår jeg meg selv og drømmene mine mye bedre når jeg har brukt drømmetyding. 

Om du vil teste ut drømmetyding finnes det flere nettsider du kan gjøre det via. Jeg bruker droemmetydning.com (ikke sponset btw). 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

 

Vlog-lørdag: Shopping, komikerkjæreste +++

I går filmet jeg igjennom hele dagen, så dere kan se hvordan en typisk lørdag i mitt liv er. Siden jeg tar litt mer "fri" fra bloggjobb på lørdagene, tenkte jeg det kunne være gøy å vise dere litt mer av hva jeg gjør på fritiden min er. Enjoy! 

Forresten; abonner gjerne på youtubekanalen min, for å få med deg alle videoer jeg legger ut. Det er nemlig ikke alle videoer som havner her på bloggen! Trykk HER for å abonnere helt gratis! 

8 Tips for en dårlig dag

Noen ganger får jeg en skikkelig dårlig dag. Ofte kan det komme helt uten grunn, mens andre ganger kan det komme av stress, bekymringer eller så er det bare den tiden i måneden. Når jeg får dårlige dager så har jeg noen triks som jeg alltid pleier å gjøre for å gjøre dagen bedre. Siden jeg vil anta at jeg ikke er den eneste som får en dårlig dag iblant, tenkte jeg å dele mine beste tips og triks med dere!💦🛁 Fyll opp badekaret med bobleskum, tenn telys rundt i rommet og bare hør på deilig avslappende musikk. Ro helt ned og slapp av. 

🍦😭 Sett på en skikkelig trist film, kjøp en Ben & Jerry´s is og bare sett deg ned og grin ut alt du har inne. Ofte kan følelser vi har inne i oss bli blokkert, og vi får ikke ut noe. Derfor er det genialt når man har en film som setter oss igang. Tro meg; etterpå kommer du til å føle deg så mye lettere til sinns. 

✍🏻 Skriv en liste med 10 ting som gjør deg glad og lykkelig her i livet. Ja - Du kan klare 10 punkter! 

💪🏼🌲 Spenn på deg treningsskoene, skru på favorittmusikken på headsett og ta deg en løpetur (gjerne ute i skogen). Når man trener får du endorfiner, som er kroppens naturlige lykkehormon. 

📱 Ta en pause fra alt av sosiale medier og meldingsmas. Skru mobilen på lydløs og jobb med et do-it-yourself prosjekt eller medc en hobby du har. 

😄 Se en skikkelig morsom komedie. Forhåpentligvis er den bra nok til å gi deg en god latterkule og få deg i bedre humør! 

👯📞 Ring en venninne og snakk om hvordan du føler deg. Ofte kan det hjelpe å snakke med en venninne for å få frem tankene sine, og få sortert de. 

🐶 Kos med et dyr. Om du har et dyr, kos masse med det. Å kose med dyr gjør de fleste i mye bedre humør!

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

7 Tips mot søtsug!

Altfor ofte får jeg skikkelig søtsug! Da er det dessverre altfor lett å bare proppe i seg noe godteri. Men er jo ikke akkurat veldig sunt i lengden. Så når søtsuget slår inn kan du heller følge disse tipsene! 

- Drikk vann. Ofte kan man føle et søtsug om man egentlig bare er tørst. Derfor er det viktig å drikke nok vann igjennom hele dagen. Drikk gjerne vann med et par isbiter, så det føles friskere å drikke det!

- Trening. Om du trener vil søtsuget bli mindre. Man har jo ikke lyst til å ødelegge treningsresultatene med sukker, eller hva?

- Mørk sjokolade. Om du føler et søtsug bør du spise veldig mørk sjokolade. Gjerne den som er 95%. Den fjerner søtsuget! 

- Ikke la det ligge godteri i huset. Da er det nesten umulig å holde seg unna når søtsuget kaller. Om du derimot må dra på butikken for å kjøpe godteri, er sjansen mindre for at du gidder å gjøre det.

- Smoothie. Lag deg en smoothie med favorittfrukten din og nyt! Det hjelper veldig når søtsuget kaller! - Bytt ut kveldskosen med et sunnere alternativ. Gulrot, agurk og brokkoli i stenger med holiday rømmedip er en klassiker som er perfekt når man har lyst på noe godt når kvelden kommer! Eller så kan du kutte opp en appelsin, litt honningmelon og noen jordbær og lage en herlig fruktsalat!

- Spis et måltid. Kanskje du egentlig bare er sulten? Pass på at du spiser et fullverdig måltid, hvis ikke kan søtsuget kalle!

 

Får du søtsug ofte?

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

I går var det 7 år siden..

Tenk.. I dag er det 7 år siden det hele startet. Det som har endret livet mitt og som har medbrakt så mye fantastiske ting. I går var det nemlig 7 år siden jeg startet å blogge. Det er helt sinnsykt å tenke tilbake på hvor lenge siden det er!

På disse årene har det skjedd så vanvittig mye i livet mitt, og mange av dere har vært med på reisen. Jeg har blogget om alt fra at jeg flyttet ut fra foreldrene mine som 18 åring, jobbet som kokkelærling, modell, servitør, ansatt i klesbutikk, til å bo i kollektiv i Oslo med 3 jenter jeg aldri hadde møtt før dagen jeg flyttet inn, til da jeg flyttet sammen med Per Fredrik og vi kjøpte hus og fikk hund.

Det har vært så gøy å dokumentere livet mitt, skrive om interessene mine, dele tanker med dere, og jeg sier bare en ting; tusen takk for at dere er her.

Tusen takk for alle de skjønne og snille kommentarene deres, og all støtten dere gir meg. Uten dere hadde jeg aldri vært der jeg er i dag, hvor jeg er så heldig at jeg kan jobbe med bloggen på heltid.

Det er veldig få i Norge som har muligheten til det, så jeg føler meg så vanvittig heldig som har dere som gjør det mulig for meg! 

Nå skal jeg poppe champagnen og skåle for 7 nye år. Om ikke enda flere! Gled dere til reisen fremover!

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

8 Triks for et mer organisert liv

// annonselink

Å leve et organisert og ryddig liv er viktig for mange ting. Har du orden i tingene dine stresser du mindre, og du glemmer ikke viktige avtaler. Man å få alle ting helt organisert kan noen ganger være vanskelig. Her er noen tips på veien!

 

⭐️ Kalender. Hold oversikt over alle avtaler, møter og ting du må gjøre i en kalender. På iPhone har de en helt fantastisk kalender, som også kobler seg sammen med alle apple ting man har. Selv er jeg helt avhengig av det! 

⭐️ Ryddig hjem. A clean home, is a happy home er en quote som er veldig riktig. Har du det ryddig og rent hjemme, føler man automatisk at man har ting mer organisert og på stell her i livet. 

⭐️ Gå igjennom skap og skuffer og kast / gi bort alt du faktisk ikke bruker. Vi sparer på altfor mye ting vi faktisk ikke bruker. 

⭐️ Kast gammel sminke som har blitt dårlig. Maskaraer og foundations du har hatt lenge er smart å ta en liten luktetest på. Lukter det ikke friskt og nytt, men heller litt rart, er det best å kaste det. Det kan også være smart å gå igjennom alle de gamle impulskjøpene med sminke, og kaste det du faktisk aldri bruker. Hvor mange ganger har du brukt glitter eyeliner liksom?

-  Toppen min finner du HER

⭐️ Tøm alle vesker. Legg inn en tampong / bind i alle innerlommer, og fjern alle gamle ting. Vipps så finner du igjen leppestiften du har lett etter de siste 3 månedene og en hundrelapp. 

⭐️ Organiser telefonen din. Legg alt i mapper og gjør det oversiktlig. Har du en haug med apper kan det fort bli kaotisk og vanskelig å finne frem, om du ikke har alt i orden.⭐️ Rens opp pc'en / mac'en. Legg alle bilder i mapper, slett ting du ikke trenger, og rydd opp. En ryddig pc gjør at du får jobbet mye fortere og bedre med det. 

⭐️ Ødelagte ting. Enten fiks det, eller kast det. Har du hatt et toastjern som har manglet ledning i 5 år, er det på tide å innse at du aldri kommer til å fikse det.

Har du et organisert og ryddig liv?

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Behandle kroppen som et hus

I dag startet jeg dagen med en helt fantastisk 60 minutters massasje på spa! Har hatt så vondt i nakken de siste dagene, at dette trengtes virkelig! Profesjonell massasje er noe jeg uten tvil skal unne meg mye oftere. Aner egentlig ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere egentlig.

Da jeg bodde i Oslo brukte jeg jo veldig mye penger på kiropraktor, men slet fortsatt mye med nakkesmerter. Men jeg tenkte aldri over at det bare er å dra på massasjetime. Herregud! Det skal endres fremover i alle fall. Fremover har jeg bestemt meg for å bli mye flinkere til å ta vare på kroppen min. 

Det blir jo litt som et hus. Man skal bo i et "hus" hele livet sitt, så hvorfor ikke ta vare på det? Jeg ville jo aldri latt det ligge søppel rundt i hele huset, sånn som man ser på de programmene der folk har det skikkelig ekkelt hjemme. Hehe! Og med et hus så maler man, pynter og fikser opp.

Så hvorfor ikke tenke litt sånn på seg selv? Hvordan kroppen har det har så ekstremt mye å si for hvordan man har det. Så fremover skal jeg bli enda flinkere til skjemme meg selv bort med massasjer, skjønnhetsbehandlinger, trening og sunn mat. Det er jo det aller beste for meg, så hvorfor ikke liksom?

Ta for eksempel i dag. På vei hjem fra massasjetimen tok jeg turen innom matbutikken og kjøpte inn appelsiner, jordbær og honningmelon, sunt laksepålegg og grovt brød med masse korn. Perfekte ting til å spise til lunsj, og frukt + bær er perfekt som snacks. For helt ærlig. Når jeg sitter og jobber på mac'en liker jeg å spise noe god snacks mens jeg jobber.

Altfor ofte blir det litt sjokolade eller ost og kjeks. Det er jo ikke akkurat direkte sunt, og det smaker egentlig ikke så fresht og digg heller. Men det er ofte det som er tilgjengelig og lett å finne frem. Men det er jo mye sunnere å spise litt appelsinbåter og noen jordbær når jeg jobber isteden. Det er virkelig en ting jeg skal passe på å ha i kjøleskapet mitt hele tiden, så jeg alltid har noe sunt å spise når jeg får lyst på snacks! 

Oida, nå ble det plutselig mye skravling fra meg her. Plutselig hadde jeg så mye å fortelle dere. Men ta det gjerne som en inspirasjon til dere selv, om at dere må behandle kroppen deres bra! Det skal i alle fall jeg. Nå må jeg løpe, for nå skal jeg ut å gjøre noen ærender! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

12 vårlige bakgrunner til iPhone!

Nå som våren har kommet for fullt kjenner jeg det er på tide med en oppfriskning både i hjem og på digitale flater. For noen dager siden kjøpte jeg inn masse blomster og frisket opp i huset, og det gjorde virkelig en stor forskjell! Ute i hagen begynner det endelig å ligne på vår, og det er helt fantastisk å se!


Men, det er ikke kun der jeg vil ha vårfølelse. Jeg vil ha våren inn på iPhonen min også. Så derfor har jeg funnet 12 forskjellige bakgrunner jeg kan bruke til iPhonen min som gir skikkelig vårfølelse!

Hvis dere har lyst til å bruke noen av disse bakgrunnene, finner dere de i større format under Pinterest mappen min HER.Min favoritt er uten tvil de rosa blomstene helt nederst til venstre! Men skyene og jordbærene er også storfavoritter! Fortell meg gjerne hvilke som er dine favoritt i kommentarfeltet!

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Stjel stilen min #1

Noe jeg syns er så gøy er disse "stjel stilen" innleggene, som jeg har sett at andre bloggere har hatt! Jeg har litt lyst til å starte med det fremover! Da blir det til at jeg en gang iblant samler noen av de siste antrekksbildene, og lager til slike collager som den du kan se nedenfor.

Så dere kan bli inspirerte til å finne nye antrekk! Høres ikke det ut som en kul idè? Hvis du syns jeg skal fortsette med det, så si gjerne ifra i kommentarfeltet! 😊


1 - HER  //  2 - HER  //  3 - HER  //  4 - HER  //  5 - HER 

 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Ny must-have veske!

// reklamelink

Nå har jeg nettopp vært på spa sammen med søsteren min, og vi har virkelig kost oss! Skal fortelle litt mer om det i morgen, men først til det innlegget skal handle om!

For en uke siden var jeg på en liten shoppingrunde sammen med Rebekka, og der endte vi opp med å kjøpe matchende vesker. De var altså så fine at vi måtte bare ha en hver! 

Denne vesken lyser vår! Den er jo helt perfekt å matche sammen med lyse antrekk fremover. Gjett om jeg jeg gleder meg! Syns også den ser så fin og eksklusiv ut, selv om den egentlig er ganske billig. Vet jo at YSL har noen lignende vesker. Men altså, jeg er ikke heeelt der at jeg gidder å bruke typ 15'000,- for en veske akkurat. Hehe! 

Vesken finner du i alle fall HER om du syns den var fin! Jeg kommer i alle fall til å bruke den mye fremover! 


Nå skal jeg drikke masse vann. Kjenner jeg er helt detoxed akkurat nå. Haha! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

3 Rare ting dere ikke visste om meg

// reklamelink

Etter å ha blogget i 7 år vet dere mye om meg, men det er fortsatt en god del jeg ikke har fortalt! Nå skal jeg avsløre 3 rare ting dere ikke visste om meg!

 

- IKEA -

Når det kommer til å skru sammen ting fra butikker som IKEA, så har jeg en slags rar egenskap som gjør at jeg forstår hvordan jeg skal sette sammen tingene ekstremt kjapt. Jeg aner ikke hvordan det har blitt sånn, og jeg har heller aldri tenkt over det før da Per Fredrik og jeg skulle flytte sammen.

Da hadde vi en haug med møbler som måtte settes opp og snekkerne nærmest lo av meg fordi jeg var så effektiv. Per Fredrik er ekstremt flink til alt og er ganske kjapp, men da han hadde satt sammen en stol hadde jeg satt sammen 4 stoler og 1 bord liksom. Weird. 


- Toppen min finner du her

- SVETTER IKKE - 

Det skal faktisk ekstremt mye til for at jeg svetter. Det hender jeg blir bittelitt klam øverst på ryggen, men da er det kun hvis jeg tar i veldig hardt. Jeg blir aldri svett i ansiktet og heller ikke under armene. Før så trodde jeg at jeg ikke trente hardt nok, og at det var grunnen.

Så på løpetrening pushet jeg meg selv så hardt at jeg kastet opp 2-3 ganger på flere treninger. Men fortsatt da ble jeg nesten ikke svett. Veldig underlig egenskap egentlig. Men sykt nice også!

- LETT DISTRAHERT - 

Jeg blir ekstremt lett distrahert. Midt i dette innlegg for eksempel skulle jeg bare sette på en kjele med litt pasta. Plutselig før jeg visste ordet av det ryddet jeg og vasket hele kjøleskapet. Sånn er det hele tiden.

Jeg holder på med en ting, også skal jeg bare hente noe eller sjekke noe, og vips går det to timer og jeg husker ikke hva jeg holdt på med i starten. 

❤︎

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Uken som gikk #19 - Tanker, nedturer, innkjøp, irritasjoner ++

Ukens tanke
- At det er lov å outsource ting. Energi = penger. Tidligere har jeg tenkt at jeg skal gjøre alt selv, og at siden jeg er så kjapp og effektiv til å gjøre ting kan jeg bare gjøre ting selv. Men det jeg ikke tenker over er at fordi jeg er så kjapp til å gjøre ting, blir jeg ofte mye mer sliten enn jeg selv ser for meg.

Så når jeg bruker typ 2 timer på morgenen til å blåse vekk løv fra innkjørselen, bruker jeg ikke så mye tid. Men jeg blir så sliten at jeg ikke får jobbet sikkelig den dagen. Noe som er veldig dumt! Fremover må jeg virkelig bli flinkere til å ansette folk når det er ting som må gjøres som jeg ikke burde gjøre selv. 


 

Ukens nedtur
- At jeg ble syk. Ah, det er så kjipt å være syk! Spesielt når det var fordi jeg la meg til å sove når håret mitt var bittelitt fuktig. Kunne det ikke vært at jeg hadde blitt smittet eller vært ute i skikkelig kulde da?

 

Ukens høydepunkt
- At vi endelig har kommet igang med soverommet! Nå er gulvet skiftet og veggene er ferdigmalt. Så nå mangler kun lister langs gulvet, ny seng og et strøk til med maling rundt vinduet. Gleder meg så sinnsykt mye til det blir helt ferdig!  

Ukens opptur
- I går dro jeg innom tanten min egentlig bare for å ta B12 sprøyte, men da var fetterne mine og damene dems der, så vi ble sittende og skravle og spille kort i timesvis. Det var så koselig! Jeg har jo vokst opp med flere av de, så det var skikkelig gøy å mimre tilbake til "gamle-dager". 

 

Ukens film:
- "Why him?". Den er virkelig utrolig morsom! Tror nesten ikke det gikk mer enn et minutt mellom hver gang jeg fikk latterkrampe! Hovedrollene i filmen er Bryan Cranston (han som spiller hovedrollen i Breaking Bad) og James Franco. Sistnevnte er jo helt fantastisk morsom! Skal ikke røpe så mye om filmen, men det er virkelig en film dere må se om dere vil ha en god latterkrampe! Ukens irritasjonsmoment
- At alt er stengt på grunn av påske. Jeg hater virkelig helligdager, fordi alt stopper helt opp. Man får ikke handlet mat på butikken engang! Jeg hadde sikkert elsket helligdager hvis jeg hadde jobbet i en vanlig jobb, men når man jobber for seg selv og aldri har fri, er helligdager bare noe herk! Gud, nå føler jeg meg litt som påskegrinchen. Haha! 

 

Ukens innkjøp
- På fredag tok jeg turen på Plantasjen og kjøpte inn masse nye blomster til huset. Har også kjøpt litt forskjellige sminkeprodukter på nettet. Men fordi det er påske tar det hundre år før de kommer i posten... 

 

Hvordan har deres uke vært?

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

En ting jeg er hekta på!

Jeg har lenge vært helt hekta på snapchat! Det er jo den perfekte kanalen for å kommunisere med dere, på en litt mer casual måte. Der legger jeg ut både bilder og videoer fra hverdagen min, også sier jeg ifra når jeg har lagt ut nye blogginnlegg. Syns det er så kjapt og enkelt å bare poste en video mens jeg er midt i situasjoner.

Snapchat er jo også genialt for der trenger jeg ikke tenke så mye på kvaliteten. Der er det liksom innafor å slenge ut en video mens jeg er på vorspiel eller midt i kortspill med familien (hehe, gårsdagens snapchat!). Da kan jeg bare legge det ut der og da, og da blir jo terskelen for å legge ut ting mye lavere. Så på snapchat kommer det mye random. Men det er jo det som gjør snapchat så gøy! 

Noe som jeg også digger er at jeg kan kommunisere med dere! Er det noe jeg lurer på åpner jeg bare opp så dere kan sende meg snaps, og vipps så får jeg så mye feedback fra dere! Dere er jo helt herlige! 

Tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg legger ut på snapchatten min. Får bare vist bilder i dette innlegget. Men lover mye morsomme videoer fremover på snapchat. Hehe! Bare å legge meg til om du ikke allerede har gjort det; stinabloggDet er nesten 20'000 av dere som ser hver eneste mystory, så det gjør det jo ekstra gøy å dele med dere! Nå skal jeg ut en tur med Chloe. Lille bærta har så lyst til å gå på tur! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Ukens spørsmål #157 - Operasjoner, reiser, navnebytte +++

Kunne du tenke deg å gjøre noen operasjoner?
- Det er noen ting jeg ønsker å forandre på. Men jeg føler jeg burde gå en del runder med meg selv før jeg gjør noe som helst. Slike endringer er for alltid, så det er viktig at jeg er sikker før jeg gjør noe. Akkurat hva jeg ønsker å endre på, ønsker jeg ikke å gå inn på akkurat nå.


 

Hvis du kunne reist et sted og bodd der et år, hvor ville du ha dratt?
- Vanskelig å vite egentlig! Jeg kunne kanskje tenkt meg å bodd i Los Angeles et år. Der er det varmt hele året, og det er en by hvor det skjer veldig mye. Selv om jeg hadde nok fått mer enn nok etter bare en måned. Har hørt fra mange forskjellige at folk er ekstremt overfladiske der. Så det passer ikke helt meg.. 

 

Hvis du måtte ha hatt et annet navn enn Stina, hva ville navnet ditt vært da?
- Oi, det vet jeg virkelig ikke! Før så hadde jeg skikkelig lyst til å endre navnet mitt til Melanie Wellington. Haha, super cheesy egentlig. Wellington er jo det klokkemerket liksom. Haha! Men nå syns jeg mitt eget navn er såpass fint og veldig "meg" at jeg ikke ville endret det. Har du noen tips til å holde planter levende? Jeg elsker grønne planter, men alle bare dør. Har kanskje ikke grønne fingre. 
- Jeg har egentlig ikke så veldig grønne fingre selv. Eller, jeg hadde det i alle ikke før. Da var det kun kaktuser som overlevde hos meg. Men nå har jeg funnet noen triks som gjør at de lever litt lengre. Når det kommer til store grønne planter pleier jeg som regel å vanne de med ganske mye vann 2-3 ganger i uka.

Krydderurter jeg har på kjøkkenet løfter jeg bare opp og kjenner om de er lette. Er de lette trenger de vann. Da setter jeg de i en bolle med masse vann i 15-30 minutter, så all jorden og røttene får trukket til seg masse vann. Så løfter jeg de bare opp og lar de renne av seg, før jeg setter de tilbake i potten sin. Det er forresten veldig viktig at du lar de være i plastikkpotten de kommer i hele tiden. Krydderurter pleier jeg som regel å vanne 2-3 ganger i uken, alt ettersom hva de trenger. Kan gjerne lage et eget innlegg med enda flere tips om roser, orkidéer, osv om dere vil? Føler dette avsnittet begynner å bli litt vel langt, hehe! 

Er du lykkelig?
- Ja! Jeg er endelig på et punkt i livet der jeg har mer enn hva jeg noensinne har drømt om. Jeg har drømmemannen, vi har hus sammen, vi har lille Chloe, jeg har verdens beste jobb som jeg også tjener godt på, og jeg har egen bil. Så alt er veldig bra! 
Hvorfor har du begynt å blogge mindre? Ser det er dager der du ikke blogger, og mange dager hvor du bare blogger 1 gang.. 
- Den siste uken har det vært veldig lite blogging fordi jeg har vært syk og har måttet male hele soverommet. Annet enn det så har jeg hatt veldig lavt med B12 den siste måneden, uten at jeg har husket at jeg måtte ta sprøyte. Så da blir jeg veldig slapp, sliten og hodet mitt slutter å fungere.

Så da blir det litt dårlig på bloggfronten. Men, i går fikk jeg tatt ny sprøyte med B12, og nå har jeg nettopp planlagt masse nye spennende blogginnlegg for de neste to ukene, så fremover blir det forhåpentligvis mye bedre med oppdateringer!  

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

 

 FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Nye blomster til huset!

I går var jeg ute en tur og handlet inn masse nye blomster og krydderurter! Jeg elsker når det er masse blomster rundt i huset! Det gjør virkelig noe med det hverdagslige humøret. Jeg blir litt ekstra glad når det er massevis av vakre blomster og planter rundt i huset!

På kjøkkenet er det massevis av krydderurter nå. Så da jeg var ute i går for å handle blomster, trengte jeg egentlig ikke noen flere urter.

Meeen, det ble jo med noen nye hjem, hehe! Nå har jeg både sitronmelisse, oregano, basilikum, timian, sitrontimian, koriander, mynte, dill og gressløk. Så man kan mildt sagt si at jeg har litt dilla på krydderurter. Hehe! Men det er jo så kjekt å ha det på kjøkkenet. Da er man alltid forberedt på å kunne lage mat med urter, også blir man litt ekstra inspirert til å lage god mat når man har så mange gode urter å velge mellom!Syns det ble så lekkert med en hortensia i en champagne kjøler! 

Et lite utvalg av alle krydderurtene. Elsker å blande mynte, sitrontimian og oregano i samme champagnekjøler! Orkide er virkelig en av mine favorittblomster. Mye fordi den er så lett å stelle, og hvor fin er den ikke på walk in closet mitt?
Så det var litt nye blomster! Nå man jeg komme meg avgårde. Jeg skal en tur til tante og ta B12 sprøyte. Skjønte ikke selv hvorfor jeg hadde vært så ekstremt slapp og lettrørt den siste tiden, før jeg sjekket kalenderen. 3,5 måned siden sist sprøyte! Så da er det virkelig på tide med en ny! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Kvinner er mer enn bare troféer!

Når jeg tenker på likestiling blir jeg sint. Sint fordi vi lever i 2017 og likestillingen enda ikke finnes.

Det er så mange ting vi ikke tenker over før vi faktisk begynner å legge merke til det. Neste gang du ser en film som "passer" for begge kjønn, legg merke til hvem som er i hovedrollen. De fleste gangene er det en mann i hovedrollen. Oftest er dama bare en sidekick som en kjæreste eller noe annet.

Som oftest hvis en jente er i hovedrollen er det enten en film som er veldig jentete, og da er det jo ikke akkurat en film som passer begge kjønn, eller så er det en film der jenta skal være så boss som overhodet mulig. 

En annen ting jeg faktisk ikke var bevisst på før min kjære bloggkollega og venninne, Julianne / Pilotfrue skrev om det, var at kvinner i Norge har ikke lov til å donere egg, mens menn kan donere sed så mye de vil. Det vil si at hvis for eksempel Per Fredrik og jeg ikke kunne fått barn, fordi han hadde dårlig sed kunne vi fått en donor så vi i det minste hadde et barn som var halvparten av oss. Men hvis det er eggene som var problemet hos meg, så hadde vi ikke kommet noe vei.

Så da ville vi endt opp som ufrivillige barnløse. Hvor sinnsykt er ikke det? Å få barn er ikke en menneskerett, men vi bør ha like rettigheter når det kommer til muligheter her i livet. Det skal ikke være sånn at hos menn blir problemet løst, mens hos kvinner sier det stopp. Dette setter et ekstremt press hos kvinner på at vi er nødt til å kunne produsere egne egg. 

Bare ta en titt inn i hvem som styrer landet vårt. Ja, vi har en kvinnelig statsminister akkurat nå. Men siden 1945 har det vært 58 år der menn har vært statsministere og kun 14 år der kvinner har vært statsministere. Hvorav dette er 13 forskjellige menn og kun 2 kvinner. Altså, om ikke dette viser hvor skeiv likestillingen er så vet ikke jeg.. 

Noe jeg ofte ser gå igjen er mange jenter som har blitt opplært til at de skal gifte seg med en rik mann som kan ta seg av de, også skal de nærmest gå til pynt hjemme. Dette er jo helt på trynet! Vi jenter har så mye å komme med! Vi er mer enn et trofé som skal sitte hjemme og ta seg av ungene og stelle huset. Det er på tide at vi jenter får opp øynene og ser hvor kort vi egentlig har kommet med likestillingen, og gjør noe med det! Derfor oppfordrer jeg alle dere som leser dette innlegg til å bli ekstra oppmerksom i hverdagen, og begynne å legge merke til situasjoner der kvinner og menn ikke får like rettigheter. Det er først når vi ser problemene at vi kan gjøre noe med det! 

Ja til like rettigheter hos menn og kvinner!

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Jeg var sykelig avhengig av godteri

For noen år tilbake var jeg det man virkelig kan kalle sykelig avhengig av godteri. Jeg droppet ofte vanlige måltider til fordel for godteri, jeg drakk kun brus og saft med sukker til alle måltider (aldri vann), og jeg var nødt til å spise mye godteri hver eneste dag, om ikke fikk jeg helt sinnsyke cravings. En gang i november for noen år tilbake da jeg bodde hos foreldrene mine fikk jeg tidenes cravings. Det var midt på natta og jeg lette rundt i hele huset etter noe å spise av godteri. Etter å ha lett i alle knirker og kroker fant jeg ingenting. Til slutt bestemte jeg med for at jeg måtte ut og handle godteri. Dette var som sagt i november, så det var iskaldt og det regnet. Dette var før jeg hadde noe bil, så jeg tok scooteren ned på bensinstasjonen som lå et stykke unna der jeg bodde.

Jeg måtte trille scooteren ut av innkjørselen hos foreldrene mine så jeg ikke skulle vekke de. Ned på bensinstasjonen jeg dro og jeg kan bare tenke meg hva de som jobbet der tenkte, når jeg kom kjørende inn på en scooter en regnfull tirsdagsnatt i november, for å kjøpe GODTERI! Altså... Hvor cravings kan man ha liksom? 

I denne perioden fikk jeg også beskjed av tannlegen min at jeg hadde 9 (!) hull i tennene samtidig. Fordi jeg drakk brus og saft, samt spiste godteri hele tiden. I tillegg hadde jeg fått store syreskader i tennene, så jeg var nødt til å kutte ut brusdrikkingen, og kun drikke vann. Skulle jeg drikke brus måtte dette være på sjeldne anledninger. 

Nå noen år etter har jeg fått et mye sunnere forhold til sukker. Nå drikker jeg kun brus en sjelden gang iblant, hvis jeg får skikkelig lyst på det. Godteri spiser jeg på lørdagene, men jeg holder meg som regel unna i ukedagene. Jeg kjører heller ikke på bensinstasjonen midt på natta. Haha!

Når man skal kutte ned på sukkerinntaket er det viktig å gjøre det gradvis. Kutt litt her og der, og gjør det over tid. Når jeg som var så avhengig av godteri klarer å kutte ned så drastisk, klarer du det og!

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Livet uten blogg

For snart 8 år siden trykket jeg på "opprett blogg". Helt siden den gang har blogging var en ekstremt stor del av livet mitt. Det har utviklet seg fra en liten hobby til en stor business som jeg lever godt av. Jeg tørr nesten ikke tenke på hvordan livet mitt ville vært uten bloggen.

Hva ville jeg gjort den dag i dag dersom jeg aldri hadde startet bloggen? Hmm...Det er så lenge siden jeg startet å blogge at jeg husker faktisk ikke hvordan det var å ikke blogge. Hva brukte jeg tiden min på? Nå bruker jeg jo alltid hvert minutt til å tenke ut nye blogginnlegg, svare mailer, ta bilder, filme, svare lesere, osv.

Men hva gjorde jeg da jeg ikke blogget? Hva brukte jeg tiden min på da jeg hadde lørdager og søndag fri? For ikke å snakke om da jeg hadde fri så fort jeg var ferdig på skolen. Hmm.. 

Jeg tror nok at dersom jeg noensinne skulle begynt med noe annet enn bloggen, hadde jeg kjedet meg fryktelig mye. Jeg er så lidenskapelig opptatt av blogging og youtube at jeg mer enn gjerne bruker nesten all tiden min på det. Hvis jeg plutselig skulle hatt fri i hverdagen fra kl 16, og fri hver lørdag og søndag + helligdager og ferie så tror jeg at jeg hadde kjedet meg ekstremt mye!

Jeg husker at jeg gjorde et eksperiment for noen år tilbake. Jeg skulle ta en lørdag hvor jeg ikke gjorde noe som helst bloggrelatert. Ikke noe skriving av blogginnlegg, ikke sjekke kommentarer, ikke oppdatere snapchat. Ingenting. Etter 6 timer kjedet jeg meg så mye at jeg holdt på å bli gal. Haha! 

Nei folkens, jeg tror nok at jeg kommer til å holde på med blogging til jeg blir gammel. Uansett om jeg tjener penger på det eller ikke, så klarer jeg ikke å legge det fra meg. Hehe! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Endelig er jeg fri!

Det er skikkelig rart egentlig. Men den siste måneden etter at jeg kjøpte meg bil, har jeg fått en helt ny frihetsfølelse. Nå kan jeg liksom kjøre rundt akkurat når jeg vil og hvor jeg vil. Altså, jeg fikk jo låne bilen til Per Fredrik før, så mye jeg bare ville. Men da måtte vi alltid passe på så det passet for begges timeplaner, og jeg ville ikke "bruke opp" bilen hans til lange kjøreturer jeg ikke måtte gjøre.

Som for eksempel å dra til Oslo bare for å shoppe og ta en kaffe med en venninne, eller dra til Drammen for å lunsje med søsteren min. Bare det å dra helt spontant ut å gjøre noe er så nytt og befriende for meg! Det føles virkelig ut som en helt ny frihetsfølelse, og det er så fantastisk!

Jeg er så glad jeg endelig fikk ut fingeren og fikk kjøpt bil. Det tok jo hundre år å finne den rette, siden jeg er så kresen og ikke hadde peiling på bil. Nå som sommeren kommer, og våren allerede er her er det så deilig med egen bil.

Det er jo ikke noen hemmelighet at man er mye mer sosial om våren og sommeren, enn man er om høsten og vinteren. Så nå er det så mye lettere å bare dra ut og lunsje med venninner, dra på shopping og bare ha det ekstra gøy! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Jeg kunne blitt blind!

I går var jeg innom salongen der jeg fikser vipper og negler, for å freshe opp vippene og legge nye negler. Vi begynte med vippene, og siden jeg ligger på en benk i 1,5 time sovner jeg alltid, og da mener jeg alltid. Det er nærmeste umulig å ikke sovne.

For de av dere som har vært på vippebehandling før, vet dere sikkert hvor vondt det er å få lim i øynene hvis man får åpnet de under behandling, og for ikke å snakke om at behandleren sitter også med pinsetter inntil vippene som er bare millimeter unna øynene. Plutselig da jeg hadde sovet en stund, bråvåkner jeg og nærmest hopper opp og sperrer opp øynene. Jeg aner ikke hvorfor jeg plutselig våknet! Men her kunne det gått så galt! Siden jeg nærmest hoppet opp og sperret opp øynene kunne jeg fått pinsettet rett inn i øyet og blitt blind! Det er så skummelt!

For ikke å snakke om lim i øynene! Heldigvis holdt behandleren på med å hente nye vipper, så hun hadde ikke pinsett over øynene mine, og hun brukte lim som tørket fort så jeg fikk ikke noe i øynene.

//  Topp - HER  //  Shorts - Ukjent  //

Men herregud, jeg fikk meg virkelig en stuck. Jeg hadde virkelig flaks i dette tilfellet! Tenk så ille det faktisk kunne gått.. Stort notat til meg selv; ikke sovne helt under vippetime. Haha! Er så jo klønete av meg å sovne så "hardt" at jeg bare bråvåkner. Uffameg! Jeg fikk meg i alle fall en liten lekse der!

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Nå pusser vi endelig opp soverommet!

// reklamelinker

Nå føles det ut som en evighet siden jeg har oppdatert dere her inn! Det har jo gått 2 døgn siden jeg oppdaterte bloggen, og i bloggverden er jo det en livsstid. Haha! Siden jeg oppdaterte sist har jeg vært i veldig dårlig form.

Jeg var så "smart" på søndag kveld at jeg la meg til å sove mens håret mitt fortsatt var fuktig. Det hadde tørket nesten helt, og var bare litt fuktig innerst ved hodebunnen. Så jeg tenkte ikke over at det kunne skje noe.

Vel, mandag morgen våknet jeg opp og hadde vondt i halsen og kroppen verket. Utover dagen ble egentlig bare formen verre, og den er fortsatt ikke helt bra. Hodepinen er den som henger igjen som verst nå. Men jeg kjenner at jeg heldigvis begynner å bli bedre igjen, så det er fantastisk! 

Hele mandag gikk bort til å slappe av og prøve å bli frisk. På kvelden fikk jeg beskjed om at det blir nytt gulv på onsdag (altså i dag), og vi hadde enda ikke fått tak i noen som kunne komme hit og male før neste uke.

Så jeg kastet i meg en god del ibux og slengte på meg maleklærne. Etter en times tid var halve rommet ferdigmalt med første strøk, og jeg var så sliten at jeg måtte bare gi meg. Å male mens man er syk er ikke akkurat å anbefale. Haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAI går rakk jeg å male første strøk ferdig på hele rommet, og jeg fikk tatt andre strøk der jeg hadde begynt på mandag. Så nå er rommet nesten ferdigmalt, og det begynner å bli så fint!

Nå er også snekkeren her så han legger det nye gulvet, og herreguuuuud det blir så fint! Kjenner det skal bli så fantastisk å endelig ha et fint soverom som jeg faktisk liker.

// Genser - HER  //  Sko - HER  // Shorts - Ukjent  //  

 

Skal oppdatere dere på hvordan det ser ut underveis. Det er fortsatt en god del som må gjøres. Jeg må også male hele vinduskarmen hvit, også mangler vi sengegavl og litt pynt på soverommet, lister nederst ved gulvet mangler også og det kommer om et par dager. Så "etter" bilder kommer ikke helt enda. Hehe!

Gud så deilig det blir med et soverom med lysgrå vegger og lysegrått gulv, versus de mørkebruke veggene og det oransje gulvet som var her fra før av. Det som var her fra før av var jo ikke akkurat min smak for å si det sånn. Så nå blir det endelig min stil over det! Gleder meg til det er helt ferdig! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Kjøpe Chanel veske?

// reklamelinker

Noe jeg ofte får spørsmål om er hvorfor jeg ikke kjøper dyre merkevesker, med det menes typ Chanel vesker til 50'000,- kroner per veske. Slike vesker står jo på ønskelisten min, så absolutt!

Men det er så mye annet som står forran på ønskelisten. Som å pusse opp soverommet, reise til New York / Tokyo / Los Angeles, og en hel rekke andre ting. 

En veske til 50'000,- kroner gjør ikke så mye for meg sånn personlig. Det hadde sikkert vært veldig stas å ha den, og jeg hadde følt at jeg hadde gått rundt med en stykke kunst på armen. Men jeg vil mye heller bruke pengene mine på reiser hvor minner blir skapt, som man kan se tilbake på resten av livet. Personlig syns jeg at reiser gjør at jeg vokser mye mer som person, og får en større forståelse av verden. For ikke å snakke om hvor mye jeg blir inspirert av reiser!

Når det er sagt så kommer jeg sikkert til å kjøpe en skikkelig dyr veske en gang i fremtiden. Men akkurat nå er ikke interessen så stor for det, så da bruker jeg heller pengene mine på andre ting som er viktigere for meg. Tenkte uansett at jeg kunne vise dere antrekket fra fredag. Hadde helt glemt bort å vise det til dere! Er så deilig at jeg endelig kan gå i litt mindre klær, og ikke trenger å slenge på 100 lag med plagg. Det er digg det! 

Jakke - HER

Bukse - WOW

Sko - HER

Veske - Michael Kors

Kjede - HER

Topp - H&M

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Å være politisk ukorrekt

På fredag hadde Per Fredrik og jeg besøk av broren til Per Fredrik, Sebastian og kjæresten til Sebastian. Vi spiste taco og koste oss med masse kake! Jeg har forresten fått skikkelig dilla på å lage brownies kake fra sånn kakemiks pose man kjøper på butikken. Det er jo så kjapt og enkelt, også blir det så godt!

Sebastian hadde tatt med spillet "politisk ukorrekt" og det bringte virkelig frem mye latter! Jeg har aldri spilt det spillet før, så jeg visste ikke helt hva det gikk ut på. Men kort fortalt får man forskjellige kort med ord eller setninger, også skal man sette de sammen med et kort en i gjengen plukker.

Poenget er å lage de morsomste og ofte de drøyeste setningene. Det ble mye drøyt og politisk ukorrekt for å si det sånn. Hehe! Skal ikke gjenta noe av det her på bloggen, fordi visse av tingene var bare så sykt drøye! 
Alt i alt ble det en veldig morsom kveld, som virkelig må gjentas! Er det forresten noen av dere som leser dette som vet om andre morsomme spill å spille på slike kvelder? Det er jo så gøy med sånne type spill! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Ukens spørsmål #156

// reklamelink

Hva tenker du om at andre blogger tar plastiske operasjoner og blogger om det?
- Jeg syns på mange måter at det er bra at de er åpne om ting. At de faktisk sier at hey, jeg har tatt operasjoner for å se ut som jeg gjør. Det gjør jo at man skjønner at ikke alle får slike kropper eller neser for den saks skyld naturlig. Når det kommer til plastiske operasjoner så syns jeg at det er bra at det finnes verktøy som kan hjelpe de som sliter med ting.

Jeg vet jo at det er mange der ute som er veldig imot plastiske operasjoner, og syns det er så fælt at noen legger seg under kniven for da er man ikke "naturlig" lengre. Det syns jeg bare blir så teit! Vi mennesker kommer i forskjellige former, og hvis man vil endre den formen man er født i, er det virkelig opp til en selv, og det er faktisk ikke greit at andre skal dømme det. 


 

Wow, den badedrakten var så kul! Hvor kan jeg få tak i den?
- I know, right? Jeg elsker den badedrakten! Jeg var skikkelig skeptisk til den før jeg prøvde den på, men så fort jeg fikk den på ble jeg amazed! Du får tak i den HERNår du flyttet til Sandefjord med Per Fredrik til ett nytt hus, følte du ikke at du mistet kontakten med venner og familie i Oslo? 
- Da jeg bodde i Oslo bodde jeg like langt unna venner i Drammen og familie i Hokksund som jeg gjør nå i Sandefjord. Så det var jeg vandt med fra før av! Men da jeg flyttet til Sandefjord syntes jeg det var mye lettere å besøke venner i Drammen og familie i Hokksund fordi jeg hadde tilgang til bil, noe jeg ikke hadde i Oslo. Vennene i Oslo mistet jeg selvfølgelig litt mer kontakt med da jeg flyttet, men de som er de nærme og ekte vennene mine har jeg fortsatt god kontakt med.

 

Hvor gammel var du da du begynte med sminke?
- Jeg var veldig ung! Jeg hadde interessen for det allerede tidlig på barneskolen. Tror det var da jeg gikk i 6.-7. klasse at jeg begynte å bruke sminke. Men da var det jo bare litt pudder, mascara og lipgloss. Det var ikke akkurat full face of contour liksom. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ville du tatt med deg Chloe på en syden ferie?
- Nei. Syns det blir litt feil å dra henne igjennom masse flyturer, mennesker og vaksinekontroller og tollkontroller bare for å være med på en sydentur. Skulle jeg vært utenlands i en måned eller mer hadde jeg selvfølgelig tatt henne med. Men det er jo ikke akkurat noe vanlig sydentur akkurat.

 

Synes ikke du ser kort ut på bilder.. Hvor lang er du? 
- Jeg er 160 cm. Gjennomsnittet i Norge er jo 167 cm, så det er en del under gjennomsnittet. Hehe!  

Jeg må bare spørre, hvordan fant dere vaskehjelp? Vi kunne også tenke oss dette, men vet ikke helt hvor vi skal lete eller hvem vi skal kontakte?
- Per Fredrik kjente vaskehjelpene fra før av, og hadde blitt anbefalt de igjennom andre han kjente. Husker jeg var veldig skeptisk til vaskehjelp i starten. Men så fort jeg ble kjent med de skjønte jeg at de bare var hyggelig og flinke! Men det kan nok være smart å google litt rundt etter vaskefirmaer, selv om jeg hadde vært litt skeptisk til å la fremmede holde på rundt i mitt eget hus. 

 

Prøver du buksene på WOW? Er ikke det litt flaut? Jeg har samme problemet, så og si alle buksene jeg har må brettes opp. Og bussene på WOW er jo flotte, men synes det er litt spesielt om jeg i en alder av 24 skal valse inn dit å sette i gang med å prøve buksene som egentlig er ment for barn på barneskole og ungdomsskole. 
- Ja jeg prøver buksene der, og nei jeg syns ikke det er flaut. Herregud, om man skal synes det er flaut da kommer man ikke langt her i livet. De fleste som jobber på WOW er uansett veldig vandt med at lave jenter kjøper bukser der. Har jobbet for WOW selv og da var det ofte at jenter som var godt over 20 kom inn for å kjøpe bukser.  

Du kan jo prøve å skaffe en moderator for kommentarerene dine for å luke ut alt hat? På den måten ser du jo bare de positive og fine kommentarene:) Er veldig glad i bloggen din, fortsett med å blogge. Det er du god på!
- Koselig å høre at du er glad i bloggen min, det setter jeg pris på å høre! Har vurdert moderator før. Men nå føler jeg ikke det er noe behov for moderator. Men om det noensinne kommer til et punkt at jeg får så mye stygge kommentarer at det ødelegger gleden ved å blogge kommer jeg nok til å ansette noen til å være moderator. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Så galt kan det gå i solariumet

Herreguuuud! Jeg har virkelig gjort en solariums-krise! Det er gjør så vondt nå at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! På mandag dro jeg for å ta solarium for første gang på veldig lenge, og da snakker vi veldig lenge. Da tok jeg 17 minutter, og ble ikke solbrent i det hele tatt. Fikk litt brunfarge, men det var det.

Så jeg ble litt gira på å ta mer solarium. Onsdag dro jeg tilbake til solariumet og denne gangen tok jeg like mange minutter som jeg pleide å ta "back-in-the-days" da jeg tok en del solarium. Så jeg dro kortet og la meg inn i solariumet. 29 minutter etterpå kom jeg ut av solariumet, og så at jeg hadde fått litt skille. Men det var først da jeg kom hjem at jeg så at skillen min var ganske ekstrem. Først var jeg litt tøff i trynet og sa at jeg var helt mester i å bli brun. Hoho!Men etter en times tid begynte jeg å kjenne det. Jeg hadde blitt solbrent! Og ikke bare sånn mild solbrent. Neida, dette var så vondt at det gjorde ekstremt vondt bare jeg kom borti ryggen min. Av en eller annen grunn hadde jeg kun blitt solbrent på baksiden av kroppen. Mulig det er fordi den siden lå nærmest rørene og var klemt mot sengen. Så de siste to dagene har jeg vært så ekstremt solbrent at det å ta på en genser, klø på ryggen og spesielt ha på bh har vært ekstremt vondt! 

 

Det verste av alt er at jeg virkelig burde visste bedre. Er jo ikke for ingenting at det står anbefaling av solariumet at man skal ta bare noen få minutter av gangen i starten, og øke litt og litt. Men neida, jeg måtte dra på full sol og brenne meg jeg! Gud så klønete og surrete det går ann å bli! 

Vel, jeg har i alle fall lært en lekse. Fremover blir det noen få minutter av gangen, og jeg kommer til å øke sakte. Gud så flaut å bli så solbrent! Jeg har jo tatt solarium i over 10 år liksom. Jeg burde virkelig visste bedre. Haha! Noen av dere som har noen solariumstabber?

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Verdens beste pizza?

I dag var jeg på lunsj med Rebecca, og det var så koselig! Vi sjekket ut et sted som ingen av oss har vært på her i Sandefjord, som heter Pir4. Der lovet de pizza i verdensklasse, så vi som er så glade i pizza måtte jo selvfølgelig sjekke ut det! Det skuffet ikke for å si det sånn!

Den pizzaen var så fantastisk god! Om den var verdens beste er jeg litt usikker på, men den ble i alle fall en av mine personlige favoritter! Også var det så herlig at vi kunne sitte ute og spise! Det har vært så varmt ute i hele dag, så det var så fantastisk at vi fikk fullt utnytte av solen! Kjenner sjelen bare har så godt av at det endelig er masse sol ute! Etter masse pizza og skravling gikk vi rundt i sentrum og så på alt fra vesker til kaffekopper og rødvin. Det ble både en ny veske og en del rødvin på meg. Hehe! Plutselig så vi på klokken og den lille lunsjen vi skulle hadde plutselig blitt på nesten 4 timer! Haha! Du vet du har en god venninne å henge med og mye å snakke om når tiden suser så fort avgårde! 

 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Tanker om hatkommentarer

Etter snart 7 år som blogger har jeg hørt det meste av stygge ting som kan bli sagt til meg. Alt fra at jeg må begynne på voksepiller for hester fordi jeg er lav, til at jeg har anoreksia, til at jeg er helt hjernedød fordi jeg lever av blogging, til at jeg kler meg som en prostituert, og en hel rekke andre ting. Jepp, jeg har hørt det meste. 

Dette har gjort meg veldig tykkhudet og den dag i dag går det ikke inn på meg hvis jeg får hatkommentarer. Før så kunne det gjøre det. I høst stengte jeg til og med kommentarfeltet i en måned fordi jeg ble så lei av at alle skulle slenge dritt og stikke nesen sin ned i alt jeg gjorde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men etter den perioden innså jeg noe. 

Jeg innså flere ting. Den første var hvor mye jeg setter pris på de snille og gode kommentarene jeg får fra dere som leser bloggen min. Den måneden jeg hadde stengt kommentarfeltet fikk jeg heller ikke se de positive kommentarene, og det savnet jeg. Den daglige kommunikasjonen med dere betyr så mye for meg, at jeg klarer ikke beskrive det. 

Men jeg innså også en annen ting. Om folk slenger dritt er det fordi de kaster over sine problemer på deg. Enten så har de en dårlig dag, og trenger et sted å brøle ut noe dritt. Eller så er det så fryktelig misunnelige at de bare må slenge dritt for å håpe at de klarer å trykke ned personen de slenger dritt til, for å føle seg bedre med seg selv. 

Så det er faktisk ikke meg det er noe galt med. Det er den som slenger dritt. Samme opplegget er det i skolegården og på arbeidsplassen også. De som mobber andre har det som regel helt jævlig med seg selv. For hvis man faktisk har det bra med seg selv her i livet, så har man ikke noe behov for å slenge dritt til andre. Så enkelt er det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det er sagt, så godtar jeg aldri at folk slenger dritt til meg på min egen blogg. I de fleste tilfeller der folk slenger usaklige kommentarer blokkerer jeg de. Er det på bloggen min, så blokkerer jeg ip adressen dems, er det på instagram blokkerer jeg de der, samme gjelder youtube og facebook. Jeg gidder faktisk ikke å la folk få slenge dritt igjen og igjen til meg. Greit at du har noen problemer oppe i hodet ditt siden du føler et  behov for å slenge dritt, men du er nesten nødt til å finne en annen løsning på problemet enn å slenge dritt på nettet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til alle dere andre som bare er fantastiske mennesker og som er gode og snille på nettet, jeg digger dere! Dere gjør verden et bedre sted! Ved å spre den positiviteten dere gjør blir flere mennesker glade, og de sprer mer kjærlighet. Dere er fantastiske! ❤️

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Etter 8 år har jeg fjernet den

Etter 8 år med denne på meg, har jeg i dag fjernet den. Det er litt blandede følelser rundt det, men jeg føler det virkelig er på tide! I dag har jeg nemlig fjernet navelpiercingen min! Jeg tok den da jeg var 16 år (eller var jeg 15?) og jeg har hatt den på meg siden den gang. Jeg har byttet på forskjellige piercinger, og har alltid syntes det har vært fint å ha det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men nå føler jeg at navelpiercing er litt sånn 2000 and late. Om dere skjønner? Det var veldig kult da jeg var yngre, også ble den bare på som en vane. Men nå syntes jeg det var på høy tid å ta den ut! Jeg har faktisk aldri gått mer enn 24 timer uten den.

Den ene gangen jeg gjorde det, kjente jeg at den hadde begynt å gro litt. Så den kommer nok til å gro igjen ganske fort. Selv om det sikkert kommer til å ta mer enn bare 24 timer da, haha! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er så rart å se magen min uten piercing! Føler den nesten ser litt naken ut! Haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det er først nå når den ikke er der som jeg tenker over vaner jeg har rundt den. Noe jeg ofte gjør når jeg sitter og jobber er å fikle med den. Men jeg har aldri tenkt over det, før jeg på refleks prøvde å fikle med den tidligere i dag. Men da var den jo ikke der lengre, så da var det ingenting å fikle med. Uæh, det føles så rart! 

 

Noen av dere som har, eller har hatt navelpiercing?

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

New in: en choker som ikke kveler meg og barneklær

Da jeg var på shopping med søsteren min i går, fant jeg så mye fint! Målet for shoppingen var å finne noen bukser som satt høyt i livet og som ikke var superlange på bena.

Jeg er jo ganske lav, så det er jo ikke bare-bare for meg å finne bukser som ikke må brettes opp 15 ganger på bena. Litt oppbretting tåler jeg, men når det blir sånn tykk oppbretting nederst får jeg helt spader. Det takler jeg bare ikke. Haha! 

Et av plaggene jeg fant var en ny badedrakt. Jeg tror vel ikke jeg har hatt badedrakt siden jeg var 7 år gammel, og hadde rosa badedrakt med bilde av enhjørninger på. Hehe! *minner*. Så jeg var litt skeptisk til å kjøpe en badedrakt igjen. Men etter å ha sett masse Kardashian inspo + at jeg fikk et lite tupp i rumpa av søsteren min, kjøpte jeg den! 

Å få den på da jeg stod på prøverommet var virkelig en struggle. Tuller ikke når jeg sier at søsteren min og jeg stod i 15 minutter for å finne ut hvordan stroppene fungerte. De var jo altfor lange! Greit at jeg er litt lavere enn hva som er "normalt", men de lange ut av en annen verden. Så etter mye grubling skjønte vi det! Stroppene skulle knytes! Duh! De hadde sittet fast i sånn greie man drar de mellom, så vi hadde jo ikke skjønt noenting. Haha! 

- Badedrakten min finner du forresten HER -

Jeg fant også en skikkelig fin choker, som er laget i stretchy stoff. Så jeg blir faktisk ikke kvalt. Greit at det heter choker, men jeg har lyst til å puste fordet altså. Haha! Chokeren finner du forresten HER. Fant også en ny body på H&M som jeg bare elsker! Den kommer jeg nok til å bruke en god del for å si det sånn!

Topp H&M  /  Sko - HER


Fant også noen nye bukser, som jeg elsker! De sitter som støpt, er stretchy i stoffet og er superfine å se på. Vil dere høre noe lættis? Vel, jeg måtte innom barnebutikken for å finne de.. Altså butikken WOW, som er for 8 - 12 åringer om jeg husker rett. Så eh ja. Sånn går det når man er lav.. Haha!

Men jeg elsker buksene fra WOW, og det står jo ikke WOW all-over de så da er det ikke noe stress. Prøvde bukser på Carlings også blant annet, men da måtte jeg brette de opp ut av en annen verden, og passformen ble helt blæh. Vel, barnebutikker for the win! 

En ny topp ble det også. Jeg er litt usikker på om jeg elsker den, eller hater den. Syns den er så fresh, men samtidig er jeg litt usikker på om jeg liker den.Nå kommer snart vaskehjelpen hit, så nå tar jeg meg en tur ut i hagen for å gjøre klar hagen for vår. Iiii, gleder meg til det blir masse blomster ute!

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Full panikk i bilen!

På vei hjem fra Drammen fikk jeg mildt sagt full panikk i bilen! Jeg satt midt i rushen og det var massevis av biler både forran og bak meg, og det var fullt fokus på å kjøre sakte nok så jeg ikke kjører på bilen forran meg, og fort nok så bilen bak meg ikke begynner å tute. Så plutselig skjer det noe! Hele bilruten blir helt grå!

Jeg har aldri opplevd noe sånt, og skjønte ingenting. Min første tanke var at jeg hadde ligget for nærme bilen forran meg, så jeg hadde fått masse støv på ruta. Så jeg skrudde febrilsk på vindusviskerne mens jeg prøvde å se noe ut av ruta. Det funket ikke. Hva kunne dette være? Hvorfor kom det sånn plutselig, og hvorfor gikk det ikke vekk når jeg skrudde på vindusviskerne??

Etter noen sekunder, som nesten føltes ut som minutter, fikk jeg tanken om at jeg skulle skru på vifta opp mot ruta i tilfelle det kunne være dugg. Jeg skrudde på vifta på fullt opp mot vinduet, og ingenting skjedde. Så begynte jeg å gni handa på ruta for å se hva det var. 

Til min store lettelse ble det borte når jeg gnidde med handa. Det var bare dugg! Så gikk det opp et lys for meg. Man skal jo skru på kald luft for å fjerne dugg!

Veldig "smarte" meg hadde i full panikk ikke husket å skru vifta på kaldt, så det er jo ikke så rart at viften ikke fungerte selv om jeg skrudde den på fullt. Sakte men sikkert gikk duggen vekk, og panikken min roet seg ned. 

Men herregud så skummelt det var! Og det rareste var at det skjedde sånn helt plutselig og uten grunn. Jeg vet jo at det ofte kan skje om det setter seg mange varme mennesker inn i en bil, eller man kjører inn i en tunnel. Men dette var etter at jeg hadde sittet i bilen i en liten stund, og jeg var heller ikke i noen tunnel.

Hmm.. Gud vet hva grunnen er! Nå vet jeg i alle fall veldig godt hva jeg skal gjøre om det kommer et grått lag på bilen igjen. Haha! Dagens kinderegg øyeblikk. 

-

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Klovnebukse og rart uten bh!

Hei hei dere!

Da jeg våknet opp i dag kjente jeg at jeg bare måtte ut og kjøpe litt nye klær. Jeg har jo et helt rom fullt av klær hjemme, men noen ganger er det deilig med litt nytt og fresht! Så da fikk jeg med søsteren min Madeleine på shopping i Drammen, nærmere sagt Gulskogen senteret.Da vi ankom senteret var vi skrubbsultne begge to! Madeleine anbefalte et sted som er ganske nytt på Gulskogen, som var veldig urbant og hadde litt mer sånn sunn og urban mat. Chiapuddinger, mango salater, smoothies, osv. Dere skjønner tegninga?

Jeg elsket i alle fall stedet! Stor tommel opp for steder som følger med i tiden og kjører litt sunn og fresh mat. Det digger jeg! 
Etter masse god mat ble det mye shopping. Haha, måtte virkelig le av noen av de tingene jeg prøvde ut. Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) så kanskje buksen som egentlig var fin, men som så ut som en klovnebukse på meg? Å gud! 

Fant til slutt en haug med nye klær som ble med hjem. Så de kan jeg vise dere litt senere! Kjøpte også min første badedrakt. Vet ikke helt hva jeg syns om det enda. På den ene siden følte jeg mer fierce, men på den andre siden syns jeg det er så rart å gå null for bh. Hmm... Vi får se om jeg kanskje bruker den når jeg skal til Gran Canaria i mai! Hehe! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Det er ikke depresjoner, men..

For noen år tilbake slet jeg med depresjoner. Jeg har snakket litt om det før her på bloggen, men for dere som kanskje ikke har fått det med dere, så var dette over en lang periode for noen år tilbake, der jeg til slutt endte opp hos psykolog. Etterhvert klarte jeg å komme meg ut av depresjonen som et mye sterkere menneske.Men det hender at jeg får dager hvor jeg er rett tilbake. Dager hvor bokstavelig talt alt føles helt håpløst, og hvor jeg mister motivasjonen til å gjøre noe som helst. Jeg vet ikke helt hva disse dagene kommer av. Men de kommer ofte hvis jeg har hatt en treg start på dagen. I dag har vært en sånn dag.

Jeg stod opp relativt tidlig, men etter at jeg hadde spist frokost var jeg så trøtt at jeg måtte gå og legge meg igjen. Så da endte jeg opp med å sove altfor lenge, som resulterte at jeg egentlig aldri kom skikkelig igang med dagen. Det er slike dager som det her som ofte får meg til å miste skikkelig motivasjonen og gnisten.

Jeg sier ikke at jeg er deprimert de dagene, for depresjon er mye mer heavy. Depresjon er så tungt og jævlig at man aldri ser lyset i tunnelen, og man har lyst til å bare legge seg ned og bure seg inne på rommet sitt for alltid. Eller, nå skal ikke jeg snakke for alle andre som har vært deprimert, eller er deprimerte. For jeg vet ikke hvordan dere har det. Men sånn var det i alle fall for meg. 

Depresjoner er heavy shit. Men når man har en dårlig dag, uansett hva som er grunnen, føles det så tungt der og da. Heldigvis kan man trøste seg med at man har en dårlig dag, og at dagen i morgen kommer til å bli mye bedre. Så i dag når jeg hadde en ganske shitty dag, så prøvde jeg heller å bare tenke; det er en dårlig dag, og det går over. 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Et middagstips!

I dag kom jeg i det litt oppfinnsomme hjørnet da jeg skulle lage lunsj! Jeg hadde - uten å tulle - lyst på nesten alt jeg kunne lage. Så det ble en tallerken med både bruschetta, søtpotetfries, lime og guacamole. Det passet overraskende godt sammen! Ingen tvil om at jeg kommer til å lage dette flere ganger!

Bruschettaen var veldig enkel å lage. Jeg brukte to vanlige brødskiver, helt over litt olje og satt de i ovnen på 220 grader i noen minutter til de var crispy. Så kuttet jeg en tomat og litt basilikum, blandet det sammen, og la på et papir så det skulle tørke litt av seg. Så var det bare å legge blandingen oppå brødskivene og toppe med litt balsamicokrem. Enkelt og kjapt! 

Guacamolen var bare en avocado, en kvart lime og litt rømme skvist sammen! 

Søtpotetfriesen var også veldig enkel. Jeg bruker alltid sånne ferdigposer som er frosne, også har jeg de bare i ovnen i ca 20 minutter (til de er helt crispy). 

Selv om jeg spiste denne retten, tror jeg den er veldig fin å bruke som middag også. Så der har dere et lite middagstips fra meg! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Fettprosenten min + antall kg muskler jeg har

Etter dagens treningsøkt kjenner jeg at motivasjonen for å trene styrke og spise skikkelig sunt er skyhøy! Da jeg kom på studioet la jeg merke til at det gikk ann å ta en "Tanita" test, hvor man sjekker fettprosent, BMI, antall kg muskler man har, hvor på kroppen fettet ligger, osv.

Siden jeg nettopp har begynt å trene skikkelig igjen, tok jeg testen. Rett og slett for å se hvordan jeg ligger ann før jeg kommer i skikkelig form. Tenk så gøy å se tilbake på denne testen om 6 måneder, og se hvor store forandringene har blitt!

Noe av grunnen til at jeg tok testen var også fordi jeg ville se hvordan kroppen min lå ann. Den vekten man har på badet hjemme sier jo nesten ingenting om hvordan helsen er, eller hvor mye fett / muskler man har. Det jeg fikk beskjed av treneren om var at fettprosenten min var allerede ganske lav, så den burde jeg ikke gjøre noe lavere. Jeg har også mer enn nok kg med muskler, men om jeg ønsker å jobbe med noe er det å øke musklene noe jeg kan jobbe med.

Da er det også viktig at jeg spiser riktig, altså får i meg nok proteiner, fiber, riktige karbohydrater og sunt fett. Så fremover blir det sunt kosthold med nok kalorier. Ikke noe pannekaker på en tirsdag, hehe! Kommer fortsatt til å spise godteri og litt junkfood, men da blir det kun på lørdager! 
De sjekket også fettet på innsiden av magen. Mange har fett som legger seg rundt organer og det kan være veldig farlig. Heldigvis fikk jeg beste score der, så der er jeg trygg! Litt gøy å se at jeg faktisk er sunn på innsiden, og ikke bare ser sunn ut på utsiden. Hehe! 

 

Dette kjenner jeg var veldig motiverende! Fremover har jeg lyst til å komme i skikkelig form igjen. Jeg savner å kunne løfte skikkelig tungt på gymmet, ha masse energi og føle meg fab! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

8 Triks for å få lengre hår

I løpet av tidene har jeg fått erfare noen ting som virkelig har skadet håret mitt, og noen ting som jeg har merket at virkelig har hjulpet håret til å vokse lengre og bli sunnere og sterkere. Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste som ønsker langt, sunt og vakkert hår, så derfor vil jeg dele noen av mine beste tips med dere!

 

- Bleking - 
Det var ikke før i høst da jeg bleket håret mitt hos frisør at jeg så hvor ekstremt ille det kan gå. Håret mitt har blitt 17 cm (!!!!) kortere på grunn av blekingen. Det er jo helt krise og grusomt! Så jeg vil anbefale dere å holde dere 10 mil unna bleking. 

 

- Klipping - 

Ikke klipp håret ditt med mindre du trenger det. Om du hele tiden klipper det rekker aldri håret å bli langt. Om du derimot har slitte tupper som virkelig trenger en klipp, bør du klippe de så ikke tuppene spjærer oppover. 
- Silikon - 

Når det kommer til hårpleie får man det man betaler for. Om du bruker billig sjampo og balsam, er det ofte veldig mye silikon i den. Silikon gjør at håret blir veldig fint der og da, men over tid blir ikke håret styrket, og det kan knekke. Derfor er det smart å investere i en god sjampo og balsam. 

 

- Hårkur - 

Det er veldig viktig at du gir håret ekstra mye pleie, om du vil at det skal bli sunt og langt. Derfor kan det være smart å ta hårkur 1-2 ganger i uken, avhengig av hvor ofte du vasker håret.

- Varmebehandling - 

Å bruke rettetang, krølltang og hårføner med varme, er virkelig ikke bra for håret. Du kan jo bare tenke deg hvor mye fuktighet som blir strippet ut av håret, og hvor svidd vekk håret blir til slutt. Derfor kan det være smart å kutte ned bruken av varmebehandling. 

 

- Kosthold - 

Håret ditt gir ofte en refleksjon av hvordan kostholdet ditt er. Om du spiser veldig usunt blir håret påvirket av dette. Hår trenger proteiner og vitaminer for å vokse, så det er viktig at du får i deg et variert kosthold med mye proteiner og vitaminer. 

- Vått hår -

Når håret ditt er vått er det ekstra skjørt. Derfor er det viktig at du ikke børster det når du kommer ut av dusjen mens det fortsatt er vått. Gjør du det kan håret knekke. Når du skal få vann ut av håret mens det er klissvått, anbefaler jeg deg å klemme det ut, versus å dra det ut. Om dere skjønner hva jeg mener?

 

- Flette -

Om du har langt hår kan det være smart å gå med flette så mye som mulig. Legg deg til en vane at du alltid sover med flette. Da slipper du at håret skal bli flokete over natten.

 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Store planer for hagen!

Den siste tiden har jeg fundert på en skikkelig god ide, som jeg har lyst til å gjøre når våren kommer for fullt. Nemlig å lage en grønnsakshage, med masse forskjellige grønnsaker, bær og frukter.

Jeg elsker jo å spise sunt, men ofte blir det til at jeg ikke får spist sunt fordi jeg ikke har kjøpt inn akkurat det jeg har lyst på. Men tenk å ha en hage der man kan bare forsyne seg med alle grønnsaker, frukter og bær man vil! Om ikke det er inspirasjon til å spise sunt så vet ikke jeg!

For ikke å snakke om hvor mye bedre grønnsaker og frukt smaker når man har dyrket det i egen hage! Da får man det helt ferskt, og det er så tilfredstillende å lage sine egne grønnsaker istedenfor å bare kjøpe de.I går gjorde jeg en haug med research for å se hvordan jeg kan gjøre hagen best mulig. Jeg har ikke en veldig stor hage, men terrassen er gigantisk. Så noe jeg skal gjøre er å ha tomat-, agurk-, jordbær-, og paprikaplanter i svære krukker rundt på verandaen. Det pynter opp veldig, i tillegg til at jeg får maks utbytte av plassen min! 

Jeg skal også kjøpe svære kasser som jeg kan gro enda flere grønnsaker og krydderuter i. Det er så mye fantastiske urter å velge mellom! Jeg har lyst på: basilikum, koriander, dill, persille, mynte, oregano, sitronmelisse og timian. Tenk det kommer til å dufte fantastisk! Og så deilig det blir å bare kunne forsyne meg med urter når jeg vil! Jeg har jo allerede masse urter på kjøkkenet, men det er jo begrenset hvor mye jeg kan ha der, i tillegg får ikke de så mye solskinn som de skal ha, så de gror ikke så bra som hvis man planter ute. 

I hagen min har jeg allerede epletre, ripsbusk, plommetre og markjordbær. Men jeg vil plante enda flere trær! Har skikkelig lyst på en stor bringebærbusk og et morelltre. 
 

Når det kommer til å lage sine egne grønnsaker så er det nesten bare fantasien som setter grenser på hvordan man kan gjøre det, for å utnytte plassen sin. Om du har en balkong der du bor, kan du for eksempel ha verandakasser med forskjellige grønnsaker og krydderurter, også kan du ha noen store potter til et sitrontre eller et appelsintre.


Jeg har allerede søkt masse rundt på Pinterest, og mye av inspirasjonen jeg fant er fra bildene i dette innlegget. Men det finnes masse mer som du kan sjekke ut om du ble inspirert til å lage din egen grønnsakshage! 

Jeg er i alle fall supergira til å lage egen grønnsakshage! Noen av dere som også fikk lyst til å lage egen grønnsakshage?

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Uken som gikk #18

Ukens høydepunkt
- Denne ukens høydepunkt er uten tvil fjellturen jeg hadde med jentene på mandag. Det var virkelig en helt fantastisk tur! Ingen tvil om at jeg skal på flere fjellturer utover våren og sommeren!

 

Ukens innkjøp
- På torsdag måtte jeg inn til Oslo på en spontan jobbtur, og på veien hjem dro jeg innom IKEA og fikk endelig kjøpt inn gulv til soverommet. Gleder meg til å gjøre soverommet fint!

Ukens sang
- "Lana Del Rey - Love". Den sangen er så vakker, harmonisk og nydelig! Jeg har vært stor fan av Lana Del Rey siden 2012, og hennes musikk er virkelig magi. Noe så nydelig skal man lete lenge etter! Var faktisk på konserten hennes når hun hadde konsert i Oslo Spektrum for en del år tilbake. Ble helt rørt av hvor nydelig hun sang! 

 

Ukens opptur
- På fredag kom familien hit på tacokveld, og det var så koselig! Siden de bor i Hokksund så får de ikke kommet hit så ofte. Så da er det ekstra koselig når de kommer på besøk!


 

Ukens matopplevelse
- På tirsdag dro jeg en tur til Tønsberg for å jobbe litt fra en kafe. Det hjelper meg veldig om jeg trenger å jobbe litt på en annen måte. Jeg hadde ikke helt peiling på hvor i Tønsberg det var fine kafeer, men etter litt søking på Tripadvisor fant jeg et sted som heter "Verftet" hvor de hadde veldig god mat, og stedet var perfekt å jobbe fra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens gullkorn
- Vet ikke om jeg kan kalle det gullkorn, eller hva jeg skal kalle det. Men (som mange av dere har fått med dere) dro jeg tidenes aprilsnarr i går og sa jeg skulle slutte å blogge fordi jeg var så lei av alt hatet. Haha, det selvfølgelig en stor tull! Jeg får noen hatkommentarer her og der, men det er ikke sjans i havet for at de skal klare gjøre så jeg slutter å blogge!

 

 

Hvordan har deres uke vært?

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Vi skal tilbake!

I februar dro Per Fredrik og jeg på en helt magisk tur til Meloneras på Gran Canaria. Vi bodde på hotellet Lopesan Baobab, som er helt nydelig! Vi ble så forelsket i stedet at vi har bestilt ny tur dit! I slutten av mai reiser vi tilbake dit!

Denne gangen skal vi være der i 7 dager, istedenfor 5. Også reiser vi fra Sandefjord istedenfor Gardermoen. Så det gjør reisen så mye kortere og mer behagelig!Herregud som vi gleder oss til å reise tilbake igjen. Jeg har faktisk aldri besøkt et sted to ganger, eller jeg har vært på Kreta i Hersonisos flere ganger. Men da jeg var bitteliten, og vi bodde litt rundt i byen. Men Per Fredrik og jeg elsket det hotellet så mye at vi ville rett tilbake igjen. Hehe! 

Siden vi reiser i mai er det jo enda varmere der enn sist, så denne gangen kommer vi til å bade mye mer, og vi kan bare slappe av og kose oss skikkelig igjen! Det gleder jeg meg veldig til!  

Kjenner jeg savner dette stedet ekstra mye når jeg ser på bildene. Ah, det skal bli så deilig å dra tilbake! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Ukens spørsmål #155

Skal dere bo der dere nå resten av livet, eller skal dere flytte en gang til?
- Oi, det vet vi ikke. Vi tar det litt som det kommer egentlig. Vi liker oss veldig godt her vi bor nå i alle fall. Så får vi se hva som skjer med tiden.

 

Er det vanskelig å gå offentlig når det kan komme "fans" til deg? Elsker å lese om bloggen, og har alltid lurt på dette!
- Nei, jeg syns det er så koselig når dere som leser bloggen min kommer bort til meg. Dere er jo alltid så skjønne! Har faktisk aldri opplevd noe ubehagelig rundt dette, så føler meg veldig heldig. Hvor lenge har du tenkt til å drive med bloggen?
- Så lenge jeg kan og vil egentlig. Om jeg en dag mister lidenskapen for blogging og youtube, slutter jeg. Det er jo en jobb som krever mye, og som må være lidenskapelig opptatt av for å klare. Men jeg tviler på at den dagen noensinne kommer. Hehe!

 

Hvor gammel er kjæresten din?
- Han ble 30,  21 desember. Så det er 6,5 år mellom oss. Det syns jeg er veldig fin aldersforskjell i og med at jeg er litt lengre frem i livet enn de fleste på min alder. De fleste som er 24 har jo ikke et eget firma på fulltid og eget hus. Det er sånt som kommer når man er en del eldre, hehe! Trives du best i Sandefjord eller i Oslo?
- Sandefjord, uten tvil! Oslo er en fantastisk by å besøke, men for min del hatet jeg å bo der. Jeg liker ikke at det er mennesker tett oppå meg 24/7 sånn som det er i Oslo. Også er jeg glad i å ha natur rundt meg, og det er jo ikke akkurat så mye av det hvis man bor i bykjernen. Så ja, Sandefjord er virkelig stedet for meg. Her er det så fint! Også ligger det jo ikke mer enn en liten biltur unna både Drammen og Oslo. 

Hvor mange etasjer er det i huset til deg og Per Fredrik?
- Det er 3 etasjer. Men i første etasje er det garasje, ekstra lagringsrom også en krypkjeller. Krypkjelleren er bare sånn til å ha planker og diverse i. Har helt ærlig aldri gått inn i den engang. Haha! Men lagringsrommet bruker vi veldig mye, og der har vi mye ting. Garasjen er også kjekk å ha til bilene våre!

Ellers enn det så er det 2 etasje som selve huset er i. Her er alt på en flate. I 3 etasje er det bare et loft som vi ikke bruker. Jeg har vært der oppe et par ganger, men det er jo bare til å lagre ting så vi bruker ikke det. Selve 2 etasjen er jo på 200 kvm så det er jo mer enn nok plass til det vi trenger. 

 

Hva er det du bruker aller mest penger til deg selv på?
- Mat kanskje? Det går det veldig mye penger til. Men bortsett fra det bruker jeg en del penger på sminke, klær og andre skjønnhetsprodukter. Ellers går det jo en del penger til bilen. Den tror jeg nesten det går mer penger til enn sminke og klær egentlig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syns du det er pinlig å vlogge i gata når folk ser på? 
- Jeg har nesten bare vlogget i utlandet, og der bryr jeg meg ikke et sekund, siden ingen vet hvem jeg er. Men i Norge syns jeg det er litt mer kleint. Både fordi det er så ekstremt mye jantelov i Norge, så om du skiller deg ut stirrer folk veldig, men også fordi det er jo en god del som vet hvem jeg er her i Norge. Men jeg bryr meg ikke sånn veldig mye om noen stirrer om jeg vlogger. Vi lever i 2017, så folk får bare bli vandt med det altså. 

 

Er det mye ekstra jobb å ha hund?
- Ja, det er en god del jobb med å ha hund. Vi må jo gå mye turer med Chloe, også passe på at hun har det bra. Men i begynnelsen da vi fikk henne var det ekstremt stress siden vi måtte sove ute i stuen med henne, og hun tisset inne hele tiden. Nå derimot tisser hun nesten aldri inne. Det er kun hvis vi har besøk og hun blir litt for ivrig. Da hender det hun tisser på seg stakkar. Det er som et mest "jobb" er det å ha barnevakt for henne når vi skal steder. Når startet du med hair extensions?
- Jeg begynte med det da jeg gikk i 10. klasse, så jeg var vel 15-16 år. Siden den gang har jeg brukt det nesten hele tiden. Ganske sykt å tenke på hvor lenge jeg har brukt det. Haha! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

PS; Nå har jeg forresten en konkurranse på min facebookside der du kan vinne alt på bildet under! For å delta må du gå inn HER

 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Nye kjoler og livestream!

// annonselinker

I dag hadde jeg min første livestream på facebook, og den skulle egentlig bare vare i 15-20 minutter. Men plutselig hadde en time gått, fordi det var så morsomt! Det var en god del innom og så på og stilte spørsmål, så det var en morsom ting!

Tenker å gjøre flere livestream fremover, så følg meg gjerne på facebook, HER, om du ikke allerede gjør det.

Jeg nevnte i streamen at jeg skulle vise dere et par kjoler som jeg nettopp har fått i posten. Eller jeg fikk de for noen dager siden, men jeg har helt glemt å vise dere de! Syns de er så fine, og kommer til å bruke de veldig mye når det blir varmt i luften.

Begge er ganske casual, så de kan liksom brukes til hverdags, og ikke bare til fest. Selv om de kan brukes til fest, hvis du pynter opp med litt accesories også da. Hehe! 


Rosa kjole finner du HER, finnes også i beige, burgunder, brun, grå +++
Print dress finner du HER. 

Nå skal jeg endelig begynne lørdagskvelden. Per Fredrik og jeg har funnet opp en liten morsom drikkelek, med mye intern humor så vi kommer til å ha det veldig morsomt sammen. Hehe! Håper dere får en fin kveld! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Legge ned bloggen?

Etter 7 år som blogger, der jeg har mottatt så mye hat og jobbet så hardt, orker jeg rett og slett ikke mer. Jeg har kommet til det punktet hvor det sier stopp for meg. Jeg legger ned bloggen. 

Neida! 1. april spøk! Haha! Jeg elsker å blogge, og kommer til å fortsette i mange år fremover! Når det kommer til hatkommentarer er det noe jeg har blitt så vandt med at det bryr meg ikke noe spesielt lengre. Så jeg kommer ikke til å la det stoppe meg fra å jobbe med min store lidenskap!

Uff, nå får jeg nesten litt dårlig samvittighet for å ha dratt en skikkelig spøk med dere. Men hey, det er jo 1. april. Så da er det vel lov? Hadde vært verre om jeg gjorde dette hver eneste dag. Tenk om at jeg skulle skrevet sånne sinnsyke ting som; "Per Fredrik har forlatt meg" eller "Han løy til meg hele tiden", også hadde det bare handlet om at Per Fredrik skulle i butikken, og ikke hadde sagt at han skulle kjøpe gulost.

Nei vettu hva. Sånn blogger er ikke jeg altså. Greit å krydre opp overskrifter litt så ting blir spennende. Men å vri noe 360 grader for å tjene penger på klikk er ikke helt min stil. Det får andre bloggere ta seg av. Hehe!  

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

hits