hits

april 2016

En video dere har spurt om lenge!

Håper dere har hatt en fin helg så langt. Jeg har storkost meg så langt! Tidligere i dag kom både fetteren min og kjæresten hans innom en tur, og vi ble sittende og skravle et par timer om alt mellom himmel og jord. Eller alt fra Teslabiler til det nye huset til Per Fredrik og meg, til blogging og youtube. Så det var mye å snakke om. Etterhvert kom Per Fredrik også, så det ble ekstra koselig. 

Nå har P.f og jeg nettopp laget en video til dere, som jeg tror dere kommer til å få skikkelig latterkrampe av. Skal ikke avsløre noe enda, men dere har spurt om vi kan lage en slik video en stund, så nå kan dere glede dere! 

Anyways, nå skal vi straks ut og spise på Brasserie blanche. Har aldri vært der før, men PF googlet det frem, og det skulle visst være veldig bra. Så nå blir det skikkelig date-night! 

Video: Hverdagskrøller på KUN 5 minutter!

Den siste tiden har jeg begynt å krølle håret mitt med en helt ny teknikk, som gjør at det kun tar 5 minutter å krølle hele håret mitt. Og jeg har veldig tykt og langt hår, så det er ganske drøyt hvor effektiv denne metoden er. Siden jeg tipper det er flere enn meg som elsker å ha krøller, men hater å bruke lang tid, har jeg nå filmet inn denne metoden så dere kan se hvordan jeg gjør det! PS; disse krøllene passer også veldig godt til fest også. Så det er bare å teste de ut i kveld!

Husk å abonnere på kanalen min HER

 

Dette kan du gjøre i helgen!

Endelig fredag og det betyr helg. Men, hva skal du gjøre i helgen? Ofte om man ikke er så flink til å planlegge, ender det ofte opp med at man ikke får så mye ut av helgen, og når mandagen kommer føler man at helgen bare fløy forbi. Derfor har jeg laget en liste over ting du kan gjøre i helgen, for å få en morsom helg. 

- Ta bussen / trikken / toget til en helt ny stasjon du aldri har gått av på før. Utforsk stedet og få nye minner! 

- Ta deg en skikkelig spadag hjemme. Kjør på med hårkur, ansiktsmaske, manikyr, pedikyr, og alt mulig med velvære produkter du enn måtte ha. Er du så heldig at du har et badekar, kan et langt bad med pleiende oljer også være helt fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Test ut nye hårfrisyrer. Hvor ofte går du ikke for den samme hårfrisyren? Bruk helgen til å søke rundt på youtube og finne masse nye frisyrer. Jeg har forresten laget et par videoer som du kan få litt inspirasjon fra!

 

- Spenn på deg skoene og ta deg en joggetur ute i skogen. Få masse frisk luft, og koble ut fra hverdagens kjas og mas!

- Sett deg ned i godstolen med laptopen på fanget og les igjennom favorittbloggene dine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Fresh opp rommet ditt. Ta en skikkelig rengjøring der du går igjennom alle tingene dine, kaster det du ikke bruker/trenger og fresher opp med litt nye fine ting. PS; Et par grønne planter kan gjøre stor forskjell på et rom. Anbefaler å gå for ekte planter da det er mye finere, og gir et mye friskere utseendet. 

- Inviter med jentegjengen på middag, eller arranger en venninnekveld! 

 

Hva skal du i helgen?

 

Det jeg gleder meg mest til er

Nå er det ikke lenge igjen til sommeren er her, og jeg gleder meg ufattelig mye! Altså, sommeren er virkelig min favoritt årstid. Da kan man leve i shorts og kjoler, man kan kjenne den varme deilige solen, høre fuglene kvitre og ikke minst kan man endelig komme seg litt ut igjen. Vinteren er virkelig den årstiden der jeg tror de fleste av oss stenger oss altfor mye inne. Kanskje ikke så rart i og med at det blir iskaldt, og mørkt innen kl 16 hver dag.

Men, heldigvis er sommeren rett rundt hjørnet så nå er det bare å glede seg! Selv har jeg kjøpt inn et par sommerting som jeg gleder meg veldig til å bruke. Blant annet solbrillene og vesken på bildene. Også folkens, endelig har de begynt å selge pioner i blomsterbutikkene igjen. Bare det i seg selv er grunn til å juble. Jeg syns pioner er så utrolig fine, og de gir et skikkelig fint og sukkersøtt preg i rommet. Er dere ikke enige?Men, før jeg runder av innlegget vil jeg gjerne høre hva DU gleder deg mest til i sommer! Selv gleder jeg meg mest til at det blir varmt og man kan være mye mer ute! 

Endelig et sted som er vårt!

Da er jeg tilbake i Oslo igjen etter en lang dag med mye kjøring. Nå har vi fått kjøpt inn helt nye gulv til huset, og jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir med de nye gulvene. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til vi skal flytte inn, og jeg håper det blir så fort som mulig. Men, det er fortsatt en del som skal fikses. Hele kjøkkenet må byttes ut, og vi må kjøpe inn alt mulig av møbler. Men det er veldig gøy å planlegge og velge ut alt. Endelig har Per Fredrik og jeg et sted som er vårt, og det blir så godt! 

Siden jeg sitter på sofaen godt under pleddet, og virkelig ikke er klar for bilder, blir det heller noen antrekksbilder jeg tok for et par dager siden som jeg ikke har rukket å publisere enda. Hehe! 
Nå skal jeg rett inn på Pinterest og virkelig finne masse inspo til det huset. Kanskje jeg skal legge ut noe av det jeg finner og liker her så dere kan se? Forresten, veldig mange av dere har spurt om jeg kan lage flyttevlog og housetour. Og ja det skal jeg selvfølgelig lage! Vet ikke helt hvordan jeg kommer til å gjøre alt enda, og jeg skal lage en video for hvert av rommene, eller hvordan jeg gjør det. Men videoer blir det, det kan jeg love dere!

Sneakpeak av huset vårt!

Uææææh, i dag har vi hatt overtagelse av huset vårt. Så nå har vi fått nøklene og gått over hele huset. Siden vi vil gjøre huset litt mer sånn som vi vil ha det, har vi tatt masse mål av rommene, og nå er vi på vei til IKEA for å kjøpe nye gulv. Vi vil at huset skal ha lysegrått med hvite, svarte og sølv innspill. Så da må gulvene skiftes. Herregud, dette blir så utrolig fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett etter at vi hadde kommet til huset ringte jeg søsteren min Madeleine med videofunksjonen som er på snapchat, og ga henne er full house tour. Hun hjelper oss med interiør, siden hun er litt flinkere enn oss på det. Så hun hadde allerede masse gode tips å komme med! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her blir kontoret mitt. Gulvet skal skiftes ut så det blir lyst grått, også skal jeg sette inn både kontorpult og sminkebord. Blir nok ganske mange timer inne på dette rommet. Hehe! Ut fra vinduet er det også havutsikt, så det er ekstra bonus! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt vanskelig å ta bilde. Men her kan dere se hvordan badet ser ut. Sykt kult at det er så svart og hvitt. Gleder meg helt vilt til å få større bad også. Blir ganske stor forskjell fra badet jeg har nå, som er på 4 kvm som jeg nesten ikke kan snu meg rundt på. Ah, dette blir så bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere bilder av huset kommer etterhvert når ting blir mer klart. Så det er bare å følge med! 

Kylie Jenner-ish leppestift!

Den siste tiden har trenden "liquid to matte" blitt veldig hot! Kylie Jenner og Jeffree Star har blant annet gitt ut hver sine kolleksjoner med dette. Dette er altså en lipgloss man påfører, og etter et par minutter blir den matt. Personlig er jeg helt hekta, og har ventet på et slikt produkt evig lenge! Jeg har prøvd noen forskjellige varianter av disse, men min favoritt er definitivt Max Factor lipfinity.


Fargen holder bokstavelig talt hele dagen. Første gangen jeg skulle teste den var i butikken da jeg testet den på håndleddet. De sa den skulle holde i 24 timer, og det gjorde den faktisk. Jeg prøvde virkelig å gnikke den vekk fra håndleddet, men den gikk virkelig ikke av. Så den holder faktisk det den lover, med tanke på 24 timer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som jeg også liker er at jeg kan kysse Per Fredrik uten at han får masse leppestift på seg, og jeg mister all leppestiften fra leppene mine. Her holder all leppestiften seg på kun meg, og det er jeg veldig glad for! I pakken følger det også med en leppomade man kan bruke om man vil ha litt gloss, samtidig som man ha farge som varer hele dagen. 

Fargen jeg bruker på bildene heter forresten "160 iced" 

 

 

Hva syns du om "liquid to matte" leppestifter?

Den beste måten å fjerne død hud på!

// annonse

Helt siden jeg var 17 år har jeg slitt mye med kviser. Jeg har prøvd mange forskjellige produkter igjennom tidende, og har funnet ut at det er veldig viktig for meg å alltid bruke et produkt som fjerner død hud, slik at porene mine ikke blir tettet igjen, fordi da får jeg enda mer kviser. 

Nå har jeg testet ut et nytt produkt fra Maybeauty som virkelig hjelper meg med å fjerne død hud. Den renser porene mine godt, fjerner oljen i huden og gjør huden min glattere og finere. Produktet heter "the incredible face gel" og lever virkelig opp til navnet. Første gangen jeg testet ut produktet skvatt jeg litt fordi jeg så resultatene så fort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Det som man gjør med produktet er at man først fordeler geleen i hele ansiktet. 

Deretter masserer man geleen inn i ansiktet, og når man gjør det ser man den døde huden faller rett av. Skikkelig morsomt! Pluss at man ser resultatet så fort! PS; det gjør ikke vondt. Så ingen grunn til å tenke på det. Hehe! 

Når jeg er ferdig med å massere ansiktet godt skyller jeg av geleen og renser med den daglige ansiktsrensen min sånn at all geleen har blitt renset vekk. Deretter er det bare å nyte den smoothe nye freshe huden sin. Jeg tar forresten behandlingen ca 1 gang i uken for å holde døde hudceller borte. Som mange av dere sikkert vet gjør døde hudceller at porene tettes igjen, og man ofte kan få mer kviser. Derfor er det superviktig å alltid bruke et produkt som fjerner døde hudceller. 

Nå kan dere forresten få 30% rabatt på face gel om dere bestiller via DENNE linken eller skriver inn "stinagel" når dere kommer til kassen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Vi skal flytte sammen!

Endelig kan jeg avsløre noe jeg har holdt hemmelig helt siden i januar. Per Fredrik og jeg skal nemlig flytte sammen! Å finne drømmehuset har vært litt av en jobb. Vi begynte å se på hus og dra på visninger i januar, og først i midten av mars fant vi endelig drømmehuset. Grunnen til at vi ikke har sagt noe om dette før nå, er rett og slett fordi vi ikke ville si noe før vi hadde kjøpt huset, og rett før vi skulle flytte inn. Og gjett hva! Vi overtar huset allerede denne uken! Men, vi skal ikke flytte inn før i løpet av mai, siden det er noen ting som må fikses på så det ser ut sånn som vi vil ha det. 

Mange av dere lurer sikkert veldig på akkurat hvor vi skal flytte. Og vi skal flytte til Sandefjord! Så jeg blir ikke noe Oslo-girl lengre. Men det syns jeg er veldig deilig egentlig. Mye av grunnen til at vi flytter til Sandefjord er rett og slett fordi Per Fredrik kommer derfra, og fordi jeg ville flytte utenfor Oslo. Så da ble det mest naturlig å kjøpe hus der. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg elsker Oslo som by, og kommer til å pendle mye dit, for å dra i møter og være med venninner. Men å bo i Oslo syns jeg er altfor slitsomt. Jeg er hjemme veldig mye da jeg jobber hjemmefra, og da vil jeg heller ha et stort hus å bo i, fremfor en liten leilighet i byen. I tillegg syns jeg det er litt slitsomt å bo i byen, med tanke på at det alltid er naboer som bråker, det er skummelt å gå ut om kvelden, og mye mer. Rett og slett, er jeg veldig glad for at vi skal flytte et stykke unna Oslo, men fortsatt såpass nærme at det er null stress å pendle frem og tilbake en gang iblant. 

Men, tilbake til huset igjen. Vi har virkelig funnet drømmehuset, og jeg gleder meg skikkelig til å innrede det. Endelig skal jeg få meg skikkelig walk-in closet, eget kontorrom, havutsikt, og et hus som er 5x så stort som leiligheten jeg bor i nå. Det blir så fantastisk det! Også skal det virkelig ikke legges skjul på at jeg gleder meg veldig til å kunne være enda mer med kjæresten min. Vi savner hverandre veldig mye, siden vi må pendle så mye frem og tilbake får vi ikke vært med hverandre så mye som vi ønsker. Så det skal bli helt ekstremt deilig å slippe og savne hverandre! 

Vil ikke legge ut noen bilder av huset før vi har tatt over, og begynt å fikse litt ting. Så det får dere vente i spenning før dere kan se!

 

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

 

Trend alarm: 70's

Denne sesongen er virkelig 70 tallet med Coachella vibber inn. Slengbukser, tshirts med rockeband logoer og frynser nederst på gensere er noen av tingene som er å se i motebildet. Selv elsker jeg denne trenden, og gikk til innkjøp av mine første 70 talls slengbukser på HM for et par dager siden.

Må ærlig si at jeg var litt skeptisk på vei inn i prøverommet, men jeg ble helt overbevist og in-love når jeg prøvde på buksene. Herregud så kule de er! Og jeg elsker at det er noe helt nytt, som skiller seg skikkelig ut!Hva syns du om at 70 tallet er inn?

Klarer du å gjette?

I går var det virkelig alle de 4 årstidene på en dag. Først var det surt og kaldt, deretter begynte det å hagle enormt mye, faktisk så mye at det ble helt hvitt på bakken, også ble det plutselig skikkelig sol. Veldig spesielt! Men, når det ble skikkelig sol tok Per Fredrik og jeg turen til et tapas sted som ligger her på Frogner. Vi begge har fått litt dilla på tapas, så da ble det en veldig god lunsj og en flaske rødvin på Schillers tapas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mens vi satt og spiste fikk jeg et skikkelig superwoman øyeblikk. Jeg satt og fiklet med noe til høyre, også klarte Per Fredrik å skumpe borti rødvinsglasset mitt som var til venstre for meg, og før jeg registrerte hva som hadde skjedd hadde jeg tatt tak i glasset rett før det traff gulvet. Rimelig sykt! Èn god ting med at jeg er så skvetten i alle fall. Reaksjonsevnen er virkelig på topp! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter masse god mat tok vi oss en tur i Frognerparken. Pf hadde faktisk aldri vært der, så da måtte jeg ta han med dit en tur og vise alle de merkelig statuene av nakne mennesker. Blir alltid like latterpint når jeg ser haugevis med asiatiske turister som poserer forran statuene, gjerne mens de holder på visse deler av statuene, om dere skjønner hva jeg mener..! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett, en veldig koselig søndag ble det. Forresten folkens. I morgen har jeg en stor nyhet om oss å avsløre. Noen som klarer å gjette hva det kan være? Hihi! 
 

Slik får du tid til alt!

Velkommen til 2016. Her har vi det mer travelt enn noensinne. Er du ung må du være på skolen mange timer hver dag, deretter må du jobbe med lekser, så er det trening, så er det å dra på deltidsjobben sin, og midt oppe i alt dette skal man også ha tid til venner, og ikke minst seg selv. Når man blir voksen er det heller ikke noe lettere. Dagene går med til å jobbe og bygge en karriere, handle inn mat, lage middag, gjøre rent der man bor, trene, være sosial og prøve å skvise inn litt tid til seg selv. 

Tidsklemma kan man rett og slett kalle det. Vi har bare 24 timer i døgnet, og 8 av de skal vi helst sove på. Derfor er det så utrolig viktig at man bruker timene riktig, så man ikke ender opp med å havne helt i tidsklemma og føle at man aldri rekker over noe. For at du skal få bedre tid i din hverdag, har jeg samlet noen av mine beste tips som jeg nå skal dele med deg. 

- Planlegging er nøkkelen til alt - 

Sett deg ned hver søndag og planlegg uken din. Lag en oversikt over når du skal trene, når du skal gjøre lekser, være med venner, osv. Er du flink til å planlegge kommer ikke en innlevering som et sjokk dagen før den skal leveres, og du slipper et veldig stort stresselement. 

 

- Prioriter riktig - 

Hvor er du i livet ditt akkurat nå? Er du i det stadiet der du nærmer deg eksamener og innleveringer, er det viktig å prioritere det. Er du derimot der hvor du er i starten av å bygge karrieren din, kan det være smart å prioritere den. Men har du derimot klart å bygge karrieren, eller ikke bryr deg så mye om skolen, kan du heller prioritere andre ting som kjæreste og venner. Det beste er nok å prioritere alle tingene litt, og noen mer enn andre. Selv prioriterer jeg jobben og kjæresten, men jeg prøver også å prioritere venner og familie. 

- Mise en place - 

Da jeg jobbet som kokk lærte jeg dette uttrykket, og det betyr at man skal ha alt er helt klart for å sette igang. For eksempel om du skal på skolen, så kan du gjøre en mise en place med antrekket og legge det klart dagen før. Altså, gjøre ting klart. Her kan man spare mye tid. På søndag kveld kan det være smart å legge frem antrekk for hele uken, så du sparer masse tid hver morgen. Ps; husk å sjekke værmeldingene. Bor du for deg selv, og må lage middagene selv, kan det også være smart å planlegge middager for hele uken og handle inn på mandag. Da sparer du masse tid på å slippe og dra innom matbutikken flere ganger i uka. 

 

- Trening og kosthold - 

Dersom du legger litt av tiden din i trening får du så utrolig mye igjen for det. Trener du får du mer energi, og du orker å gjøre mer. Ergo, du rekker også mer. Sleng på et sunt kosthold på toppen, og du er godt igang med å komme deg ut av tidsklemma. 

- Det er greit å si nei - 

Man kan ikke rekke alt. Derfor er det helt innafor å si nei til å dra ut på cafe med venninner om du ikke har tid, eller rett og slett ikke vil. Noen ganger trenger man å bruke den tiden man har til overs på seg selv, og da er det noen ting man må si nei til.

 

- Chill - 

Det er viktig å huske på at du er et menneske, og ikke en robot. Du er nødt til å få nok søvn og slappe av. Får du ikke slappet av nok blir du umotivert, trøtt og slapp hele tiden. Derfor bør du prøve å ha minst en time hver kveld som du slapper av uten å gjøre noe annet enn å bare daffe forran tv'en.  

 

Sliter du med å rekke alt?

Skal undertøy være sånn!?

Etter at jeg hadde vært i møte på fredag, stakk jeg innom et par klesbutikker for å handle inn litt nye solbriller og undertøy. Etter å ha handlet inn en god del nytt undertøy ble jeg ganske forundret da jeg kom hjem. I det jeg skulle prøve på undertøyet fikk jeg en god latter, og tidenes største spørsmål når jeg testet den ene g-stringen.Altså, se på bildene? Skal undertøy være sånn!? Haha, det ser jo ut som tidenes feilproduksjon. Det kan umulig være sånn at g-stringer skal gå så høyt opp, og i tillegg være to "stringer"? Er jeg helt på jordet og ikke har fått med meg den nyeste trenden? Eller har butikkene gjort en skikkelig bom med denne her?


 

Hva tror du? Ny trend eller tidenes flause fra butikkens del?

Ukens spørsmål #106

Hvis du kunne ha forandret en ting på kroppen din, hva ville det ha vært?
- Håret. Jeg skulle virkelig ønske at mitt naturlige hår var like fint som hair extensionet. Det hadde spart meg for så mye tid og penger. Hehe! 

Hei jeg lurer på hvor du har kjøpt den "Get organized" boksen som er i skapet ditt?
- Den tror jeg at er fra kremmerhuset eller nille. Er faktisk ikke sikker. Men jeg vet nille pleier å ha slike bokser, så jeg vil anbefale deg å sjekke ut der.  

Har du noen planer for sommeren?
- Har tenkt til å reise litt sammen med Per Fredrik. Men akkurat hvor har vi ikke planlagt så mye enda. Også er det en ting til som vi skal, men det vil jeg ikke røpe helt ennå! 

Hvilke restauranter anbefaler du i Oslo?
- Har laget et innlegg om det som du kan lese HERKunne du hatt en room Tour eller house tour?
- Jeg har hatt en apartment tour. Du kan se den i videoen under! 


Hvor liker du å jogge?
- Liker best å jogge i frognerparken i Oslo. Men aller helst i skogen. Sognsvann er nok favoritten!

 

Kan du turne? I så fall hva kan du?
- Hehe! Nope! Det er jeg veldig dårlig på. Kan ikke stupe kråke. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Så mye sukker er det i lørdags-godteriet ditt!

For noen dager siden begynte Per Fredrik og jeg å snakke om sukker i godteri. Vi alle vet at det er mye sukker i godteri. Men samtidig syntes vi begge at det er vanskelig å forstå hvor mye sukker det faktisk er i godteri, og hvor mye man kan spise om man vil unne seg litt ekstra på lørdagen. 

Derfor kjøpte jeg i dag inn noen forskjellige typer godteri, som jeg regnet ut hvor mye sukker og hvor mange sukkerbiter det var i. Resultatet var sjokkerende. I følge helsedirektoratet bør ikke kvinner få i seg mer enn 50 gram tilsatt sukker hver dag (ref). Mye av dette får vi i oss i form av maten vi spiser. Men det aller verste er godteriet. Der får vi i oss mye mer sukker enn hva man skulle trodd. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La oss ta en lørdagskveld. Man kjøper inn en 1,5 liter brus, en sjokoladeplate og en pose smågodt som man kanskje deler med kjæresten. 

La oss starte med brusen. Dersom du drikker kun et glass coca cola får du i deg hele 20 sukkerbiter (42 g. sukker). Dersom du drikker hele brusen alene derimot får du i deg 75 sukkerbiter eller 159 gram sukker. Det er over 3 ganger så mye sukker som er maksgrensen for en dag. Og nå har vi kun startet med drikken. 


La oss gå videre til sjokoladen. La oss si at du har kjøpt inn en plate med stratos (de fleste store plater med sjokolade uten nøtter har forresten nesten likt sukkerinnhold). Dersom du kun spiser 3 små biter av den får du i deg hele 3,5 sukkerbiter. Mens hvis du og kjæresten deler sjokoladeplata og du spiser en halv plate, får du i deg 39 gram sukker, og fordi sjokolade har mye fett, får du i deg hele 405 kcal. Som tilsvarer en hel time med intensiv roing eller spinning. 

Så er det på tide med litt smågodt. Hvis du og kjæresten deler en pose godt og blanda blir det hele 80 gram sukker på hver av dere. Spiser du den alene derimot får du i deg 75 sukkerbiter eller 160 gram sukker og 934 kcal. Som tilsvarer 2 timer med sykling utendørs. Og det er kun for den ene posen med godt og blandet. Resultatet av hele lørdagskvelden er enda verre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dersom du har barn er kanskje seigmenn en ting du gir barna dine. Men å gi barnet ditt en hel pose seigmenn er faktisk for drøyt. I en liten håndfull med 10 seigmenn er det hele 15 sukkerbiter (33 g sukker). I en hel pose er det hele 82 sukkerbiter (174 g sukker). For et barn i alderen 9-13 skal man kun få i seg maks 40 gram sukker i løpet av dagen. Da vil dette gjøre at barnet får i seg nesten 5 ganger så mye sukker som det skal ha. Derfor kan det faktisk være en ide å veie opp godteriet til barna dine, så de ikke får for mye godteri. 
 

Men, tilbake til kjæresteparet som spiser lørdagskosen. Resultatet av hvor mye sukker de får i seg er overraskende. La oss si den vanlige dosen lørdagsgodt er 2 glass brus, en halv sjokoladeplate og halve posen godt & blanda. Dette tilsvarer faktisk hele 202 gram sukker! Noe som er 4x ganger så mye som maksgrensen for sukkerinntaket er. Kaloriene er også ganske ekstreme. Totalen der ble hele 1208 kalorier. Som tilsvarer en 6 timers lang gåtur eller 3 timer intensiv roing. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Så for å oppsummere. Må jeg først og fremst bare si jeg er sjokkert. Den dosen lørdagskos som jeg nettopp brukte som eksempel er til og med ingen ekstrem dose. Det vil jeg si at er en normal dose, hvor man skal unne seg litt ekstra, men ikke helt ekstremt. Og at det skulle være så mye sukker og kalorier i det, hadde jeg aldri trodd. Selv har jeg alltid likt å unne meg litt ekstra på lørdagene. Men heretter kommer jeg nok til å være litt ekstra obs på hvor mye sukker jeg faktisk får i meg. For så mye som det var i denne blandingen, er langt ifra godt for kroppen. 

 

Hvor mye godteri spiser du?

 

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Det har blitt en vane

Er det en ting jeg alltid må få med deg så er det mystory'ene til de jeg følger på snapchat. Det har liksom blitt en vane å alltid se igjennom de når jeg har et par minutter til overs. Selv om jeg har mest venner på snapchat følger jeg også en del bloggere og amerikanske kjendiser som Kim Kardashian.

Prøver også å legge ut en del på mystory. Blant annet en del videoer, som jeg ikke får repostet her. Men bildene kan dere jo se! Det er et ekstra innblikk i hverdagen og litt "behind the scenes" blandet med diverse oppdateringer. Følg meg gjerne om du vil. Heter stinablogg der!
 

Hvem følger du på snapchat?

Svar på spørsmålsrunde med kjæresten min!

Hei hei, nå er det Per Fredrik (kjæresten til Stina) som skriver. Dere kjenner meg sikkert bedre som PelleK som jeg kaller meg på YouTube og på TV. I dag skal jeg svare på spørsmål dere har stilt meg om Stina i dette innlegget som hun la ut for 2 dager siden. Det er utrolig mange som har stillt meg spørsmål, så jeg får ikke svart på alt, men skal prøve å svare på en god del. Here we go!#1 Hvordan er det å ha en kjæreste som deler såpass mye av privatlivet sitt på nett?

Det er veldig fint for meg, for jeg er selv en offentlig person som får mye oppmerksomhet. At Stina også er kjent, og at folk følger med på hva hun gjør er veldig bra for forholdet vårt, fordi da forstår hun hvordan jeg har det også. Jeg har 1,5 millioner følgere på youtube, så det blir en del tusen kommentarer hver dag, og hvis Stina ikke hadde hatt denne bloggen tror jeg ikke hun kunne forstått hvordan jeg har det med jobben min, og hvordan det er å leve med at folk konstant har en mening om meg og forventer noe av meg. Det er jo akkurat sånn Stina har det også. Dessuten syns jeg det er fint at hun skriver om alt vi gjør, fordi da kan familien og vennene hennes se at jeg er snill og god mot henne og behandler henne bra. Det finnes ikke noe viktigere enn å behandle jenta si bra. Take notes gutta.#2 Per Fredrik: Visste du hvem Stina var før du møtte henne på Gullsnutten? Og leste du bloggen hennes osv?

Jeg visste ikke hvem Stina var før jeg møtte henne på gullsnutten, men det er kanskje ikke så rart siden jeg da var en rockesanger på 27 år som turnerte rundt i Europa og U.S.A med bandet mitt. Er vel ikke akkurat sånne som meg som leser mest rosablogger! (Nå leser jeg bloggen hennes mer eller mindre hver eneste dag :-P)
 

#3 Når og hvor var deres første kyss?

Vårt første kyss har jeg faktisk datoen på! 12.09.2015 Det var en veldig spesiell dag, og Stina la ut sitt første bilde av oss på hennes instagram konto denne dagen hvis dere vil scrolle tilbake i tid og se. Jeg var en av kjendisene som danset på TV2 sitt TV-program "Skal Vi Danse" i fjor, og denne dagen, spurte jeg om Stina ville være med å se på sendingen. Vi hadde nemlig begynt å snakke med hverandre på facebook messenger noen dager før og hadde masse spennende å snakke om, så jeg tenkte det hadde vært koselig å møttes. Vi falt pladask for hverandre begge to denne dagen, så etter vi hadde sitti sammen med mange andre kjente mennesker og TV-folk utover natta på et hotell i Nydalen, gikk vi opp på hotell rommet mitt og snakket om dagen, og det var på det hotell rommet at vi kysset vi for første gang.  

#4 Synes du Stina er jålete?

Ja, veldig! Men det er ikke negativt å ha en kjæreste som alltid ser ut som en million dollar, så det er jeg bare glad for. Noen ganger når vi bare skal være oss to alene, så kan hun gå å sminke seg og gjøre seg fin, selvom hun vet at jeg syns hun er veldig vakker når hun ikke har sminke eller noe som helst. Det viser meg jo bare at hun bryr seg veldig mye, for hun vil alltid være pen for meg. Så ja, hun er veldig jålete, og det er jeg skikkelig glad for

 

#5 Hva er de 3 beste tingene med Stina og hva gjør hun som gjør deg glad?

De 3 beste tingene med Stina er at hun først og fremst har veldig god selvinnsikt, og at det derfor er veldig lett å diskutere ting med henne. Hun forsvarer seg ikke blindt fordi hun skal tøffe seg om vi har en diskusjon, men kanskje hun heller ser ting litt fra utsiden. Mennesker som er sånn er det utrolig behagelig å være rundt, for da kan man være ærlig, og om man er uenig i noe så kommer man til enighet med en gang.

En annen ting som er spesielt med henne er at hun ikke er stressa og hele tiden må ut å gjøre noe. Hun vil ikke på byen hele tiden f.eks, og det er jeg glad for, fordi det er ekstra slitsomt for oss som begge er kjente, å dra ut. Det er som regel alltid veldig mye stress forbundet med å være rundt fulle mennesker når man er kjent så selvom vi har vært ute på byen i Oslo noen ganger så foretrekker vi begge å heller dra på fine restauranter og hoteller og gjør spennende ting i hverdagen. Jeg elsker å ta med Stina på de fineste stedene, fordi hun blir så glad og gira når vi f.eks sjekker inn på den fineste suiten på et 5 stjerners hotell, eller når vi spiser på en av landets beste restauranter. Da er hun ekstra søt og gira, og det er veldig koselig å se.

Den tredje beste tingen med Stina er at hun er like avhengig av jobb som meg. Vi jobber begge hjemmefra (som regel), og selvom vi begge har lyst til å være sammen med hverandre så mye som mulig hver dag, så er vi så målrettet når det kommer til jobbene våre, at vi begge to kan ha plass til både hverandre og jobb i livet vårt. Hva Stina gjør som gjør meg glad er så mye! Hun gir meg sikkert 100 komplimenter hver dag som det lyser ærlighet og oppriktighet bak, så det er umulig å ikke være glad rundt henne, og når jeg sitter midt i en skikkelig dyp artikkel om vitenskap kan hun plutselig skyte inn med noe informasjon om f.eks golfstrømmen som jeg aldri hadde hørt om. Hun har veldig mange spesielle og gode egenskaper.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

#6 Hva er favoritt tingen deres å gjøre sammen?

Det tror jeg ikke Stina lar meg skrive om på bloggen hennes for å si det sånn

 

Okay alle sammen, da sier jeg meg ferdig for denne gang. Kanskje det blir en runde til en annen gang, men nå skal Stina og meg lage noe mat, så da takker jeg for meg. Takk til alle dere som legger igjen kommentarer og støtter bloggen til Stina. Det fortjener hun virkelig, for hun jobber enormt hardt hver dag med bloggen sin, og hun er verdens nydeligste jente. 

-Per Fredrik / PelleK

Slik booster jeg treningsmotivasjonen!

Den siste tiden har ikke treningsmotivasjonen vært helt på topp. Derfor bestilte jeg litt nytt treningstøy i håp om at treningsmotivasjonen skulle boostes litt. Og det hjalp! Kjenner det kribler i kroppen etter å komme skikkelig igang med treningen igjen. Nå er jeg fullt igang med squat challenge, og tidligere i dag fikk jeg unnagjort årets første joggetur utendørs. Blå himmel, sol og frisk luft, ingenting som slår det!

Anyways, tenkte jeg kunne vise dere de nye tightsene mine. Den fargede er definitivt min favoritt. Den er skikkelig knæsj og full av farger. Får lyst til å trene bare av å se på den! Den grå er litt mer all-round, og passer både til de dagene jeg vil føle meg fin, men også de dagene jeg ikke vil være for knæsj i fargene på gymmet. 
Farget tights - HER (reklamelink)Grå tights - HER   (reklamelink)

Slik gjør du garderoben klar for våren!

Nå er våren endelig her, og sommeren er rett rundt hjørnet. Det vil si at det er på god tid å legge vekk vinterklærne og dra frem sommerklærne. Jeg liker best å legge vekk vinterklærne helt, sånn at jeg ikke trenger å bli lei av å se de igjennom sommeren. Da føles de nesten som nye når jeg henter de opp igjen da vinteren kommer. 

Men, siden du først skal legge vekk vinterklærne, kan du like gjerne gå godt over garderoben din, og gjøre den skikkelig klar til våren. Her er mine tips for hvordan jeg gjør klar min garderobe! 

- Tøm garderoben - 

Ta ut absolutt alt av garderoben (og da mener jeg alt) og legg det på sengen. Deretter gjør du ordentlig rent i skuffer og overalt der det måtte være støv og skitt. Det blir ofte mye støv fra klær, så her er det viktig å gå over skikkelig så du får en ren og fresh garderobe.

 

- Prøv på og kast - 

Prøv på alle klærne, og kast / gi til veldedighet de klærne du ikke lengre liker. Kanskje har du noen plagg du kan selge på finn.no, og tjene noen ekstra kroner?

- Selfie - 

Siden du allerede prøver på klærne, kan du like så godt ta noen selfier med hvert av plaggene. Jeg glemmer ofte hvordan klær ser ut på, og siden jeg ikke alltid orker å prøve de på, er det smart å ha bilder liggende på telefonen eller pcen. Er du ekstra smart kan du godt sette sammen noen antrekk som du kan ha i tilfelle du har dårlig tid en morgen, eller ikke aner hva du skal ha på deg. 

- Organiser - 

Da er det på tide å legge klærne inn i skapet igjen. Her er jeg supernøye på at klærne henger riktig. Alle klær skal henge etter farge, der det går fra lysest til mørkest. Jeg henger også sånn at det starter med enkle singletter deretter tynne gensere og til slutt tykke gensere. Alle kjoler henger sammen i skapet, så jeg enkelt kan velge når jeg trenger en kjole. Buksene har jeg et lite "hack" på hvordan jeg gjør som dere kan se på bildet under. Det er smart så man ser hvordan alle buksene ser ut, og man slipper å grave i buksehaugen. Har spart meg for mye, og da mener jeg mye rot. 

Sånn, da er vi klare for vår og sommer! Herlig med skikkelig organisert garderobe! 

 

Har du gjort klar garderoben for våren?

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

 

Video: How to: Hestehale med tape extensions

Ofte får jeg spørsmål om det er problematisk å ha håret mitt i hestehale fordi jeg har tape extensions. Derfor har jeg laget en video der jeg viser hvordan jeg setter håret mitt i hestehale + hvordan jeg fikser håret når jeg skal trene. 

Husk å abonnere på kanalen min HER

Playsuit HER (reklamelink)

Spørsmålsrunde - Per Fredrik svarer

Nå er det over 7 måneder siden Per Fredrik og jeg ble sammen, og i løpet av den tiden har vi blitt veldig godt kjent med hverandre. Kanskje ikke så rart i og med at vi har vært med hverandre nesten hver eneste dag i løpet av disse månedene. Og med tanke på hvor mye vi snakker med hverandre er det ingen tvil om at vi kjenner hverandre veldig godt.

Derfor tenkte jeg det kunne være litt morsomt om vi kjørte igang en spørsmålsrunde der Per Fredrik svarer på ting dere måtte lure på om meg og oss. Tror det kan bli interessant for dere å se hvordan jeg er fra et kjæresteperspektiv. Så nå er det bare å spørre i vei! 

Slik sparer du penger

Uansett hvor mye penger du tjener, kan det alltid være smart å ha oversikt over økonomien og spare litt ekstra. Det er mange ting man bruker penger på som man selv ikke tenker over, og mange metoder å spare penger på som man kanskje ikke vet om. I dette innlegget skal du få noen av mine beste tips til hvordan du kan spare penger! 

 

- Få oversikt - 
Det aller første du bør gjøre, er å se på utgiftene dine. Gå igjennom kontoutskriftene dine, og regn ut hvor mye du bruker på forskjellige ting som mat, klær og andre ting. Deretter når du vet hva du bruker penger på, kan du begynne å se hvor du kan kutte ned.

 

- Ikke sløs bort på disse tingene -
Veldig ofte bruker man mye mer penger på småting enn man tror. En liten tur innom Narvesen et par ganger i uka, for å kjøpe en brus, tyggis og en liten yoghurt kan fort bli mye penger i lengden. Prøv å unngå og bruke penger på unødvendige ting som brus, godteri, snus/røyk, osv. - Nistepakke - 
Å handle mat på matbutikken eller i kantina hver eneste dag, kan blir veldig mye i lengden. La oss si at du kjøpe en baguett til 35,- og en drikke til 25,- hver dag. Da blir det faktisk 1200,- kr i måneden. I tillegg ender man ofte opp med å kjøpe noe i de andre pausene man har også, så ofte kan totalen blir enda høyere. 

 

- Sparekonto - 
Opprett en sparekonto og sett inn et fast beløp hver måned. Gjør en avtale med deg selv om at du alltid skal sette inn det faste beløpet så fort lønninga kommer, og at du aldri skal ta penger ut av sparekontoen. 

- Bytt klær - 
Om du vil spare litt penger, bør du gå sammen med et par venninner om å byttelåne klær av hverandre. Lag en kveld ut av det, og ha med alle klærne dere ikke bruker lengre, og bytt i vei. 

 

- Sett mål - 
Å spare penger til noe spesifikt kan være veldig smart. Enten om man sparer til depositum på leilighet, et nytt kamera eller et par nye sko er det alltid viktig å ha et mål med sparingen. 

 

Er du flink til å spare penger?

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

12 Ting du alltid bør ha i veska

Når det kommer til veska mi, er det noen ting jeg bare alltid må ha i den, og om jeg skulle være så uheldig å glemme noen av tingene er det full krise. Eller nesten i alle fall da. Lettere panikk kan man vel kalle det, hehe! Anyways, jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om noen av tingene jeg alltid må ha i veska mi. Kanskje du får noen tips om ting du bør ha med deg i veska de også! 

 

Parfyme - Jenteparfymer har en tendens til å gå bort etter bare noen timer. Så da kan det være smart å ha med parfymen i vesken, så du kan spraye etter noen timer. PS; anbefaler å bruke en reiseflaske til å ha parfymen i, da de er veldig små og sparer både vekt og plass. 

Ørepropper - Dette er absolutt et must! Plutselig må du ta bussen alene eller så er venninnen for sen til kaffeavtalen, så du blir sittende alene en stund. Da er headsett en redning fra å kjede vettet av seg. 

Tyggis - Hvis du føler du har dårlig ånde, eller nettopp har spist mat, er det smart å tygge litt tyggis! 

Penger - Det kommer alltid situasjoner der man trenger penger. Det kan også være smart å ha litt cash i lommeboka, i tilfelle du plutselig må kjøpe noe der man ikke kan bruke kort. Offentlige toaletter og busser for eksempel tar sjelden bankkort. 

Bind / tamponger - Det er smart å alltid ha med i tilfelle mensen kommer for tidlig, eller du får en mellomblødning. 

Leppestift og pudder - Viktig å ha med så du kan gjøre en touch up på sminken i løpet av dagen.

Antibac - Her i Oslo er det et must å ha med antibac. Det er så mye mennesker overalt, og så mye bakterier, så her må man bruke antibac for å holde seg ren på hendene. 

Strikk - Det er noen situasjoner der det er deilig å ha håret opp i strikk. For eksempel om du skal spise ute, og vil slippe at håret henger ned i maten.

Paraply - Nå som det er vår vet du aldri når det begynner å regne, og da er det viktig å ha med paraplyen.

Solbriller - Beskytt øynene dine og alltid ta med deg solbriller.

Telefonlader - Jeg elsker iPhone, men jeg hater batteriet til iPhone. De går tom for strøm for du i det hele tatt rekker å så igjennom instagram feeden. Derfor har jeg alltid med en portabellader, som jeg kan lade mobilen med uten å måtte koble den i strømuttak. 

Voldsalarm - I tilfelle noen uheldige situasjoner skulle oppstå er det viktig at man kan beskytte seg selv. 

 

Har du noe du alltid må ha i veska de?

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

 

 

Mine mål for uken!

Whoop whoop! Da var det endelig mandag igjen. Kall meg weirdo, men jeg elsker mandager! Det gir meg en skikkelig god følelse, av at jeg har en helt nye uke forran meg, og jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil med den. Det er nesten som nyttår, bare i miniversjon. I går kveld satt jeg meg ned og skrev ned noen mål for hva jeg vil få til denne uken.

Selv syns jeg det er så viktig at man setter seg mål for hva man vil for uken, så man får maksimalt ut av tiden sin. Det trenger ikke være så gigantiske mål. Siden det kun er en uke, er det jo litt begrenset hva man rekker. Så derfor elsker jeg å sette små mål, som jeg vet at jeg kan klare om jeg setter inn litt ekstra effort! 

Mine mål for uken er;

- Kun spise godteri (sukker) på lørdag
- Gjennomføre ukens squat challenge (kan godt fortelle dere litt mer om det hvis dere vil! 
- Ta en skikkelig vårrengjøring i garderoben. 
- Jogge minst 2 turer ute i solaHar du noen mål for uken?

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Skikkelig kjæreste-dag!

Har dere hatt en fin helg? Det har jeg! Denne helgen har Per Fredrik og jeg vært masse sammen med hverandre. Vanligvis rekker vi nesten aldri å gjøre noe på dagen, siden vi alltid jobber så mye begge to. Men i går fikk vi litt ledig tid på dagen, så da dro vi en tur på Mathallen. Vi er jo begge over middels interessert i mat, så da er det litt ekstra gøy å besøke sånne steder.

Jeg har vært på Mathallen noen ganger før, men Per Fredrik hadde aldri vært der, så da benyttet vi fridagen i går til å utforske det litt. Vi så på litt forskjellige steder å spise mat inne på Mathallen. De har jo alt ifra fransk, spansk og til asiatisk mat der, så det er mye å velge i! Vi gikk for asiatisk tapas på "atelier asian tapas", og det var veldig godt! Har aldri testet det ut før, men det var mange spennende retter. Blant annet hjort med tamarindsaus som ble min favoritt!  

Etter masse god mat tok vi oss en tur i Bogstadveien for å shoppe litt. Jeg fikk handlet litt nye klær og noen leppestifter. Altså, jeg tørr faktisk ikke telle hvor mange leppestifter jeg har. Men jeg tror det begynner å bli en del nå... Får liksom aldri nok, og finner alltid nye jeg vil teste ut! Noen sminkejenter som kjenner seg igjen? Uansett, en koselig lørdag ble det, med masse mat og shopping. 

Hva har du gjort i helgen?

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Ukens spørsmål #105

Kan du fortelle litt om sponsorer hva de ser etter osv? og hvordan du gikk frem for og få sponsorer?
- Det viktigste er at man har gode tall å vise til. Man bør ha over 2000 unike norske lesere i snitt over tid for at det i hele tatt skal være vits for en sponsor å sponse deg eller kjøpe annonse på din blogg. Det er også viktig at du har en blogg som noen vil bli assosiert med. Har du en blogg som er totalt uprofesjonell og som bare har masse slutty bilder eller bullshit clickbait er det ingen som ønsker å reklamere på din blogg. For min del er det Nettavisen og United Screens som fikser reklame/spons for meg, så det trenger jeg ikke å gjøre selv. 

 

Trener du mest hjemme eller på treningssenter?
- Hjemme! Etter at jeg ble sammen med Per Fredrik prøver jeg å bruke mesteparten av fritiden min med han. Så da blir det å dra på gymmet ganske nedprioritert. Men hjemmetrening blir det plenty av! 

Er det mulig å sende post og pakker hjem til deg? I så fall hvilken adresse?
- Nei, det er det ikke. Har ingen postboks som dere kan sende til. Men om dere ønsker at jeg skal opprette postboks som dere kan sende pakker og brev til, kan jeg godt det! 
 

Random spørsmål men har du operert nesen din? Den er liksom bare så perfekt...
- Hehe, koselig at du syns den er det! Men nei, den er ikke operert. 

 

Hei Stina. Jeg har ett spørsmål. Hvis du er syk og ikke orker/klarer å jobbe (blogge i dette tilfellet). Er det bare du som bestemmer om du trenger å jobbe da. Eller må du spørre noen om du kan få fri?
- Det er ingen som bestemmer når jeg skal blogge. Så det er opp til meg selv. Men jeg hater å skuffe dere som leser bloggen min, og venter på nye innlegg. Så derfor prøver jeg å alltid oppdatere selv om jeg er syk.


 

Kan du lage video eller vise oss hvordan du farger bryna dine? Gjør du det hjemme eller gjør du det et annet sted?
- De farger jeg ikke. Hvis dere har sett videoene mine så ser dere at de er ganske mørke, og det er naturlig. Men jeg pleier selvfølgelig å sminke over de så de får litt finere form og blir litt tykkere. 

 

Ååååå! Hvor er toppen din fra? Den var så fin! 
- Fillern, det husker jeg ikke! Tror det er choies.com eller noe sånt. Men har hatt den veldig lenge, så tviler på at den i det hele tatt er til salgs lengre. 

 

Har du noen ganger angret på noe du publiserte på bloggen og hvorfor?
- Hmm.. Nei, det tror jeg faktisk ikke. Selv om jeg har skrevet en del provoserende ting i min tid, er det ingenting jeg angrer på. Alt jeg har skrevet er ting jeg står for, og som har gjort at jeg har kommet dit jeg er den dag i dag. 

 

Hva er grunnen til at du bruker et speilreflekskamera til å filme video, istedenfor å bruke et videokamera?
- Rett og slett fordi jeg har et speilreflekskamera. Enkelt og greit! Har ikke prøvd noen spesielle videokameraer, siden jeg liker speilrefleks så godt. Den får jeg så god kvalitet med, pluss at jeg enkelt kan stille inn manuelle innstillinger. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål?"

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Kommer til å satse mer på YouTube!

Som jeg nevnte litt i videoen som jeg la ut i stad, var jeg i middag med United Screens i går. For dere som ikke har sett videoen jeg la ut i stad. Kan jeg kjapt fortelle hvorfor vi dro ut sammen. Jeg har nemlig sluttet i Nordic Screens etter 1,5 år da jeg følte at jeg ikke fikk nok ut av de som nettverk, og har nå gått over til United Screens som jeg har troa på at kan hjelpe meg mye mer.

Jeg har som dere sikkert har merket, lyst til å satse mer på YouTube og gjøre kanalen min bedre (bloggen kommer forresten fortsatt til å være førsteprioritet), og da er det viktig å være i et nettverk som kan hjelpe meg med nettopp dette. Det er også forresten grunnen til at jeg har begynt å legge ut videoer 2 ganger i uken, versus 1 gang som det var tidligere. Rett og slett fordi jeg elsker YouTube og har lyst til å gjøre det enda mer!Men anyways, i går var vi en gjeng fra United Screens og et par av vi youtuberne ute for å spise litt sammen, og bli bedre kjent. Så vi dro ut på Pinerolo som ligger ved Hegdehaugsveien. Italiensk restaurant med veldig gode forretter, altså omg, absolutt verdt å ta turen innom! Hovedrettene var ganske gode også, men forrettene var best. 


Helle (t.h) alltid like seriøs :-D 
Men herregud, nå skravler jeg meg bort her. Uansett, det var veldig koselig å bli kjent med de som jobber i United Screens. Ekstra hyggelig å bli litt bedre kjent når man skal jobbe sammen. Selv om jeg er blogger og jobber 99% av tiden alene, så er det veldig koselig når man har litt kollegaer. Så nå har jeg både Nettavisen og United Screens å støtte meg på, og det er veldig godt i min jobb! 

 

- Følg meg gjerne! - 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER 

Video: Get ready with me!

Endelig lørdag og helg! Da var det på tide med en ny video. I denne lørdagsvideoen gjør jeg en "get ready with me" video, der jeg viser hvordan jeg sminker meg, mens jeg snakker litt om hvordan det går med meg om dagen, og litt forskjellige ting! 

18 Spørsmål og svar

1. Hvilket mål jobber du mot nå? 
- Jeg jobber med litt forskjellige mål egentlig. Det ene er å komme ordentlig inn i treningsrutiner igjen. De har vært helt elendige den siste tiden, så må det bli skjerpings på det! Jeg jobber også med å bli flinkere med bloggen og youtubekanalen min. Youtube er et sted jeg satser mer og mer på, og det er veldig gøy å se at kanalen min virkelig begynner å bli stor. Rundet nettopp 37´000 abonnenter i går, og med tanke på at alle de er kun norske, er det ganske nice! 2. Aldri få ta ett glass vin igjen eller aldri få ta en drink igjen? 
- Hmm. Vanskelig! Jeg tror nok jeg ville valgt å aldri ta en drink igjen. Siden jeg drikker mest vin, og det passer til både middag, avslapping og fest, kunne jeg nok ikke klart meg uten det. Men strawberry daquiry er veldig godt da! Hehe! 
 


3. Du må kle deg i en eneste farge resten av livet. Hvilken? 
- Svart. Det er enkelt å bruke, og passer til alt. Selv om jeg hadde nok blitt lei av å alltid gå i kun svarte klær. Men det er liksom ingen andre farger som jeg kunne holdt ut med å gå med. Kunne for eksempel ikke brukt kun grønt resten av livet. Da hadde jeg blitt gal! 
 


4. Hva er den beste, nye oppfinnelsen?
- Tror nok jeg må gå for smarttelefon. Det er den jeg bruker mest og er mest glad i av nye oppfinnelser. Den gjør hverdagen så enkel. Skal jeg et sted kan jeg bare brukt maps også viser den hvor jeg skal. Hvis jeg lurer på noe som helst kan jeg bare google det. Og i tillegg gjør den jobbingen min mulig og enda bedre. Så ja, smarttelefon in my heart! 

5. Hvilken egenskap savner du hos deg selv?
- Jeg skulle ønske jeg var et a-menneske, som stod opp tidlig og fikk ting unnagjort før andre i det hele tatt hadde rukket å drikke kaffekoppen. Å hatt bedre døgnrytme hadde vært veldig deilig. Ender alltid opp med å legge meg i 2-3 tiden på natten, og sove til 10-11 på dagen. Det funker til en viss grad, men noen ganger føler jeg at jeg går glipp av hele dagen når jeg står opp 11 liksom..


6. Hva skal barna dine hete?
- Haha, oida! Det aner jeg faktisk ikke. Har alltid vært veldig på gjerdet om jeg skal ha barn eller ikke, så det å tenke på navn har ikke streifet tankene mine engang. 7. Dersom du fikk velge et land / sted du fikk bo i for resten av livet ditt, hvor ville du valgt?
- Norge. Etter at jeg ble voksen har jeg blitt mer og mer glad i Norge, og tror nok at jeg vil bo her resten av livet mitt. Norge er veldig trygt og koselig land, og vi har det veldig fritt og bra her. Det er så mye politisk og økonomisk som er dårlig i andre land, men som Norge er bra på, så jeg tror nok Norge er best å ha som sted å bo. Men nå skal det sies at jeg elsker å reise, så å kun være i Norge blir for kjedelig! 


8. Aldri mer se på TV eller aldri høre på musikk igjen?
- Uæææh. Vanskelig! Jeg regner med at det å streame serier på nett blir det samme som å se på tv? I så fall aner jeg faktisk ikke. Jeg elsker å høre på musikk, men samtidig så elsker jeg å slappe av med å se serier. Hmm... Jeg tror nok jeg hadde valgt vekk serier, og beholdt musikk.


9. Hvilket selskapsspill er du best på? 
- Det aner jeg faktisk ikke. Kan ikke huske sist jeg spilte et selskapsspill. 

10. Hvilket yrke ville du aldri hatt?
- Politi eller brannmann. Det er veldig farlige yrker og de setter virkelig livet i fare nesten hver gang de er på jobb. Credz til de som gjør jobben, men selv er jeg nok litt for pysete! 


11. Hvem kjenner deg best og hvorfor? 
- Oi, det er jeg faktisk ikke sikker på. Jeg tror det må bli enten Per Fredrik (kjæresten min), søsteren min eller moren min. Søsteren og moren har jo kjent meg hele livet, men Per Fredrik er jeg med hele tiden så han kjenner meg nok best sånn som jeg er nå, vil jeg tippe! 


12. Hva står på shoppinglisten denne våren?
- Sommerklær. Gud som jeg gleder meg til å shoppe nye highwaist shortser og magetopper. Våren (sommeren) er ikke den samme uten! Må også få kjøpt meg litt nye freshe treningsklær og også nye treningssko! 


13. Om du trenger å være ensom og tenke, hvor går du?
- Vel, siden jeg bor alene trenger jeg ikke akkurat å gå noe sted. Da kan jeg bare være hjemme. Men hvis jeg skal virkelig "tenke" går jeg meg en tur i parken. 


14. Beste frokosten? 
- Akkurat nå for tiden er favoritten eggehakk, bacon og frukt.  

15. Hva ville du bli når du var liten? 
- Hmm.. Det husker jeg ikke helt. Tror ikke jeg tenkte så mye på det før jeg var sånn 14-15 år. Da ville jeg bli både modell og kokk. Litt senere ville jeg bli journalist så jeg kunne skrive i jentemagasiner. Litt gøy å tenke på at det på en måte er det jeg gjør i dag. Bare at jeg har mitt eget slags magasin, og jeg kan selv velge hva jeg skal skrive om. 


16. Hvis du skulle velge deg en hobby, hvilken skulle det vært? 
- Jeg vet faktisk ikke. Kanskje noe innen trening? Har alltid hatt lyst til å polefitness, så det kunne jo blitt en morsom ny hobby!


17. Om du kunne gi et tips til den yngre deg, hva ville du sagt? 
- Ikke bry deg om negative mennesker som slenger dritt. 


18. Kaker, chips eller godteri? 
- Godteri. Uten tvil. Kaker spiser jeg nesten aldri, og chips er sånn helt midt på treet godt. Men smågodt derimot. Uff, det er altfor godt. 

 

 

Nå har det gått for langt!

Okey jenter, nå har konturering gått for langt. Den siste tiden har jeg sett legg- og puppekonturering poppe frem overalt på instagram, og helt ærlig så er det for drøyt. Ansiktet kan jeg virkelig forstå at man vil konturere. Fordi der sminker man seg, så for at ansiktet ikke skal se flatt ut etter foundation er påført er man nødt til å konturere. Men LEGGER og PUPPER? Altså, what the actual fuck? Hva er greia?

Som om ikke sminken tar lang nok tid allerede, så skal man plutselig begynne å sminke leggene og puppene sine også?! Nei vettu hva. Det er på tide å sette en strek over dette. Å konturere leggene og puppene er helt tullball. Hvis du vil at leggene dine skal se slanke og muskuløse ut, bør du legge ned sminkekosten og heller ta deg en tur på gymmet. Og hvis du er så ivrig på at det skal se ut som du har store pupper, sleng heller på en god push up bh. Men for guds skyld, å begynne med konturering på kroppen blir å dra den for langt. 

 

Hva syns du om å konturere leggene og puppene?


Helt forelsket!

I går var jeg innom Susanne for å fikse håret mitt. Som mange av dere kanskje har fått med dere, så er Susanne den eneste som jeg stoler nok på til å fikse håret mitt. Haha, har helt noia for å gå til vanlige frisører da de av en eller annen grunn aldri skjønner hva jeg vil ha. Mens Susanne har kjent meg siden jeg var 12 år, så hun skjønner veldig godt hvordan jeg vil at hair extensionet skal sitte. Anyways, Susanne sin Pomeranian hund hadde nettopp fått valper for 2 uker siden, så jeg bare måtte innom og se på de. Herregud så skjønne valpene var! De ser ut som små kosebamser, og de er fortsatt så små at de kun ligger og chiller´n enda. Så de er skikkelig rolige og søte. Og de små lydene de lagde var helt hjertesmelt! Herregud så lyst jeg får på en liten hund når jeg koste med de! 
 

Sett noe så nydelig før? Er helt forelsket jeg!

 

Kanskje på tide?

I dag har dagen kommet. Jeg har endelig ryddet skikkelig ut av jenterommet mitt som er hos mamma og pappa. Var vel kanskje på tide? Med tanke på at jeg flyttet ut for 2 år siden.. Men, i dag fikk jeg endelig gått igjennom alt som er på det gamle jenterommet, og resultatet ble 17 sekker med søppel og 1,5 IKEA pose med ting jeg faktisk skal beholde. Så var ikke akkurat så mye å beholde akkurat.
 SAMSUNG CAMERA PICTURESMen gøy å gå igjennom alle de gamle tingene. Fant blant annet igjen en del morsomme ting. Som den gamle Marilyn Manson plakaten min, fra perioden der jeg var skikkelig svart i klesstilen og kun hørte på rocka musikk. Fant også igjen samlingen min med veldig gamle telefoner. Her snakker vi Nokia og Sony Ericsson liksom. Fins de merkene i det hele tatt lengre?

Fant også igjen et hilarious bilde fra Vicky og jeg var på Tusenfryd for noen år siden. Kan si hun var litt mer glad i karuseller enn jeg var.. Husker jeg gikk rundt småsvimmel fra å bli skremt så mye. Til tross for at jeg er tidenes pyse klarer jeg alltid å lure meg opp i en karusell eller 10.
 

Fikk endelig koset litt med pus også. Gud det var veldig godt! Har ikke fått kost med katten min siden i desember, så dere kan tro jeg har savnet han! Han er jo så søt og kosen! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå sitter jeg på toget på vei hjem igjen til Oslo. Har nettopp vært hos Susanne og fikset håret (grunnen til at jeg ikke har hair extensions på bildet). Hunden hennes har fått de søteste valpene, som jeg bare mååå vise dere bilder av i morgen!

Heldigvis går det bedre nå

Er så glad for at jeg sjelden er syk. For dette er skikkelig kjipt! I natt sovnet jeg ikke før i 3 tiden fordi jeg var så utrolig dårlig. Heldigvis er jeg mye bedre i dag, og forhåpentligvis frisk i morgen. Frem til da skal jeg bare slappe av på sofaen under dyna med serier. Eneste som hjelper når jeg er syk er å slappe av. Anyways, tenkte jeg kunne fortelle litt om hva jeg gjorde i helgen. Flere av dere har spurt om jeg kan begynne å blogge mer om hverdagen min. Så jeg skal prøve å bli litt flinkere på det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På fredag kom Per Fredrik til meg med tidenes overraskelsesgave, som jeg blogget om for et par dager siden. Så spilte vi inn en liten video sammen, og mens vi spilte inn video kom søsteren min på besøk for å hente et par ting hun skulle få av meg. Så hun ble tilskuer mens vi spilte inn video til dere. Kom et par fnis fra hun for å si det sånn, haha! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På lørdag stakk vi innom IKEA en tur for å sjekke ut et par ting. Deretter dro vi rett til Skien siden Per Fredrik skulle i møte med noen andre artister. Så da sjekket vi inn på et rosa hotell. Haha, fillern at jeg glemte å ta bilde av hotellet på utsiden! Men det ble en veldig koselig og morsom tur og vi fikk også testet ut den indiske restauranten som er i Skien. Herrregud så god mat de hadde der! Kan absolutt anbefales!
Nå skal jeg legge med ned på sofaen igjen og prøve å bli frisk. Håper dere får en fin dag! 

Lærer aldri!

Gjett hvem som våknet opp syk i dag? Det var meg det! Våknet opp med sykt vondt i halsen og hode. Har prøvd å slappe av i hele dag, sånn at jeg kan bli frisk som en fisk så fort som mulig. Det verste jeg vet er å være syk. Men har en anelse om at jeg ble syk nå etter at jeg satt på kafe og jobbet altfor mange timer etter at jeg hadde gått i regnet og blitt våt på beina. Når skal jeg lære av mammaen min? Aldri bli våt på beina. Vel, jeg lærer aldri tydeligvis. Et par selfies fra tidligere denne uka der jeg så greit mye freshere ut enn nå. Aint nobody got time for makeup når man er syk. Haha! 

Ukens spørsmål #104

Hva synes du om mobbing? Har du blitt mobbet før?
- Mobbing er helt grusomt. Men jeg tror det viktigste å tenke på er at de som mobber (og ikke bare slenger bittelitt dritt) faktisk har det jævlig med seg selv, siden de er nødt til å slenge dritt til andre. Har man det bra med seg selv, har man ingen behov for å mobbe noen. Jeg har aldri blitt noe mobbet før. Men i jobben min får jeg mye netthat, men jeg har lært meg å gi blanke i det og ikke bry meg om det. Folk som slenger dritt til meg anonymt på nett sitter som regel hjemme alene og har det jævlig med seg selv. 


 

Er du venstrehendt? Eller høyrehendt?
- Jeg er venstrehendt. Knakk armen da jeg hoppet ned fra en sklie i barnehagen, og knakk høyrearmen, så han er liten følelse at det er derfor jeg er venstrehendt. Klarer faktisk å gjøre veldig mye, og skrive litt mer høyre. Hehe! 

 

Har du noen gang vurdert å bli popstjerne eller noe lignende?
- Hehehe, er ikke det alle 10 åringers drøm? Det var i alle fall min. Eller stjerne var vel min drøm. Sangstjerne visste jeg at jeg aldri kom til å bli. For herregud så sykt stygt jeg synger. 

 

Hvordan er din egentlige hårfarge?
- På bildet under har jeg ca min naturlige hårfarge. Så den er en del lysere enn det jeg har nå.  

Du har ikke fortalt så mye om hvilken sport du liker. Er du interessert i fotball, basket, håndball eller noe annet?
- Jeg er ikke noe sportsperson. Har faktisk aldri gått på noe som helst idrett. Eller, om man skal telle turn i en halvtime så kanskje. Dans telles kanskje som idrett? Gikk i alle fall på streetstyle dans i 7. og 8. klasse. Ellers enn det har jeg kun drevet med styrke og løping. Idrett er jeg ikke noe fan av da det er så ekstremt mye skader rundt det. Pluss at jeg hatet trening frem til jeg var 17-18 år, så det hjalp ikke saken akkurat.  

Lurer veldig på hvilken linje du gikk på vidregående skole, yrkesfag eller studiespesialisering?
- Første året gikk jeg mat og restaurant fag, andre året gikk jeg kokk og servitør, og tredje året gikk jeg allmenn påbygg med medieinformasjonskunnskap som fordypningsfag. Syns det var veldig gøy på kokkelinja, og lærte masse om mat som jeg fortsatt bruker. Påbygg var ganske hardt, da man må lære ekstremt mye på et år, pluss at jeg jobbet mye med bloggen. Men heldigvis gikk jeg i en klasse som var helt fantastisk, så det hjalp mye! 

 

Har du hatt en jobb utenom blogginga? Isåfall hva?
- Jeg har hatt mange andre blogger tidligere. Men de siste 2 årene har jeg kun jobbet med bloggen. Det å blogge på det nivået jeg gjør, der jeg oppdaterer så ofte + lager youtube videoer + må jobbe med sponsorer tar veldig mye tid og derfor har jeg kun tid til å jobbe med det. Men, jeg tjener såpass godt at jeg absolutt ikke trenger en jobb til, hehe!  

Hvor gammel var du da du flyttet hjemme fra?
- Første gangen jeg flyttet hjemmefra var jeg 18 år. Da flyttet jeg inn i en liten leilighet i Bærum for å jobbe som kokkelærling. Men da jeg ombestemte meg og ikke ville være kokk + at jeg fikk kyssesyken var jeg nødt til å flytte hjem igjen. Men da jeg var 21 flyttet jeg til Oslo, og har bodd her siden. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Tidenes snilleste kjæreste!

Herregud, i går kveld fikk jeg tidenes overraskelse. Per Fredrik sendte meg melding da har var på vei til meg, om at han hadde kjøpt med en liten gave. Vel, da han kom bærende på en svær pappeske idet han gikk inn døren ble jeg veldig forundret. Liten gave sa du? Da jeg åpnet gaven ble jeg enda mer sjokkert for å si det sånn. Han hadde kjøpt en 27" iMac til meg! Uæææh, den gutten der altså. Så sykt snilt! 

Det morsomme er at jeg hadde nevnt forleden at jeg skulle kjøpe med iMac etterhvert når vi flytter sammen, sånn at jeg kan ha en mer "kontor" pc. Som det er litt lettere å jobbe på. Vel, ikke hadde jeg trodd at han skulle helt plutselig kjøpe den til meg. Gud så sykt snill kjæreste jeg har! Er så heldig!

 

Video: How to: Fiskebensflette

Fiskebensflette er absolutt min favoritt fletteteknikk. Det blir så utrolig fint, og det passer like godt til hverdags som til fest. Teknikken kan være litt tricky, så derfor har jeg laget en tutorial der jeg viser hvordan jeg fletter fiskebensflette! 

New in: DKNY

Da Per Fredrik og jeg var i Gøteborg forrige uke, ble jeg helt forelsket i denne vesken! Har sett etter en ny veske en stund nå, men har liksom ikke funnet den rette. Prøver å kun kjøpe litt ordentlige vesker, som jeg heller kan ha lenge og som er god kvalitet, men det er jo umulig å finne en som ikke "alle" har. Har hatt lyst på en ny en fra Michael Kors, men føler alle har vesker fra det merket, spesielt multi toten dems.

Så derfor prøver jeg å styre litt unna de. Så da jeg fant denne vesken i Gøteborg ble jeg veldig glad! Hadde først tenkt til å gå for en i svart med gulldetaljer, men det er jeg glad for at jeg ikke gjorde. Føler den hadde blitt altfor lik den jeg har fra M.K. Så derfor gikk jeg heller for en i marineblå med gulldetaljer. Sykt fin ikke sant? 

Siden jeg ikke hadde med mac'en min da jeg kjøpte den var jeg veldig spent på om den kom til å passe. Men heldigvis gjorde den det! Har forresten 13 tommer skjerm om noen skulle ønske seg lik veske. Vesken kan du forresten kjøpe HER (annonselenke)
 

7 Problemer med å bo alene

Å bo alene er ikke alltid bare-bare. Selv har jeg bodd alene i snart et år, og i løpet av den tiden har jeg møtt på mange overraskende problemer. Så om du skal flytte for deg selv, eller allerede bor alene, bør du lese denne listen. Fortell meg gjerne hvilke punkter du kjente deg igjen i!

 

- Man må vaske og rydde alt selv. Etter noen måneder gir man opp og man må måke seg igjennom leiligheten. Hver gang du får besøk, må du lyn-rydde for at de ikke skal få sjokk når de kommer inn døra. Glemmer ikke den gangen jeg ikke rakk å rydde når søsteren min kom på besøk. Hun fikk så sjokk, at hun begynte å rydde hele leiligheten min. Upsiii

- Ingen tar vare på deg når du er syk. Så da er det bare å lage middagen sin selv, uansett om man har 40 i feber.

- Man ender ofte opp med å binge en hel tv-serie fordi ingen kan stoppe deg. 13 episoder av Modern family på rad ja.. 

- Når du bestiller take-away mat må du alltid bestille 7 ekstra nanbrød fordi bestillingen må være på minst 250,- for at de skal levere.

- Halvparten av maten man kjøper, ender med å gå rett i søpla, fordi du spiser mindre enn du trodde. 

- Man må håndtere naboene selv. Ikke veldig gøy å banke på hos naboene klokken 02:30 på natten, fordi de høylytt fester. 

- Man kan ikke se skumle filmer. Gjør man det er løpet kjørt når kvelden kommer og man sover alene. Plutselig er alle små-lyder superskumle. 

 

Bor du alene?

Hvordan tjene penger når man er ung!

Helt fra jeg var 15 år har jeg jobbet. Det har vært alt ifra å sitte i kassa på Kiwi til å jobbe som telefonselger, og servitør. Jeg har alltid vært opptatt av å kunne tjene egne penger, og all den jobberfaringen jeg har fått fra ung alder har hjulpet meg veldig på veien til å starte mitt eget firma. Man må selvfølgelig ikke begynne å jobbe når man er 15 år. Men, det kan være smart å få litt jobberfaring sånn at du både får mer penger som du kan bruke på kino med venner og nye klær, og når dagen kommer at du faktisk må få deg en jobb har du allerede masse jobberfaring. 

Men, å få seg en jobb er ikke bare-bare når man er ung. Derfor har jeg kommet opp med en liten liste om hvordan du kan tjene penger, og få litt jobberfaring.


Bilde fra jeg jobbet i klesbutikken wow

 

- Sitt barnevakt. Fortell venner av foreldrene dine at du gjerne kan sitte barnevakt om de skulle trenge det. 

- Gjør ærender for eldre personer. De trenger ofte hjelp med å handle inn mat, måke snø om vinteren, og klippe gresset om sommeren. Da jeg var rundt 12 år pleide jeg å handle inn mat for en eldre dame som bodde nede i gata, og så fikk jeg som regel 50 eller 100 kroner for å hjelpe henne. 

- Vær lærer. Er du veldig flink i matte, eller til å spille gitar? Heng opp lapper på skolen din, der du forteller at du kan gi private timer for å lære bort. 


Bilde fra jeg jobbet som servitør
 

- Kontakt butikker / cafeer og prøv å få en jobb som ryddehjelp. Telefonsalg er også noe som er ganske lett å få en jobb på. 

- Lag vaskeavtale med foreldrene dine. Helt fra jeg var 7-8 år gammel hadde jeg vaskeavtale med mamma, der jeg fikk x antall kroner for å støvsuge, vaske klær, osv. Vinn-vinn situasjon for både deg, og foreldrene dine som kan komme hjem til et rent og ryddig hus. 

- Dette punktet gir kanskje ikke så mye jobberfaring. Men her kan du tjene noen letttjente kroner. Selg ting du ikke trenger lengre på finn.no. Bonus; hjelpe foreldrene dine med å selge ting de ikke trenger lengre, imot at du får en del av pengene. 

 

Jobber du?

7 Tips for en bedre blogg!

Etter å ha blogget i snart 6 (!!!) år, har jeg lært en god del om blogging. Jeg vet hva som fungerer, og hva som ikke fungerer. I og med at det er over 300´000 bloggere i Norge, ville jeg tippe at mange av dere som leser bloggen min, blogger selv eller sitter med en liten blogger i magen. Å blogge er utrolig gøy, og er genial måte å uttrykke seg på. Selv om det kun er de to siste årene jeg virkelig har levd av bloggingen, var det en veldig viktig hobby for meg før det. 

Siden mange av dere ofte spør meg om tips til hvordan dere kan bli flinkere til å blogge, skal jeg nå gi dere noen av mine beste tips. 

 

- Design - 
- Å hå et fint design på bloggen er alfa omega. Da får leserne dine et fint inntrykk når de går inn på bloggen, og de vil begynne å lese. Personlig går jeg ut av en blogg før den har rukket å laste ferdig hvis personen har valgt svart bakgrunn med farget skrift. Fy fy! Gjør det komfortabelt og pent for leserne å lese bloggen. For å fikse på designet er det bare å google seg frem på gratis design, og legge det inn. Veldig enkelt, og i de fleste tilfellene har de som laget designet skrevet veldig tydelige instrukser på hvordan du legger inn designet.

- Utstyr - 

- Blogger handler veldig mye om bilder, og derfor er det viktig at du legger ut bilder av høy kvalitet. Bilder med mobilkamera fungerer til nød en sjelden gang iblant. Men langt ifra på hvert innlegg. Invester i et speilreflekskamera og lær deg manuelle innstillinger, så er du langt på vei. Hvis du vil lese mer om kamerautstyret mitt kan du klikke HER

 

- Passion - 
- Når du skal blogge om noe er det viktig at du blogger om noe du liker. Ikke blogg om sminke hvis du egentlig ikke er så interessert i sminke. Det skinner veldig fort igjennom, og det er vanskelig å holde motivasjonen over tid. Finn ut 3-4 interesser du har som kan gå hånd i hånd og blogg om de. På min blogg for eksempel har jeg en god blanding av hverdag, morsomme artikler, trening, videoer, sminke og mote. 

 

- Tålmodighet - 
- Å bygge opp en bra blogg som har kvalitet og lesere, tar tid. Trust me, jeg har holdt på med det her i 6 år, så jeg vet hva jeg snakker om. Det tar tid å lære seg alle triks og vaner man må ha. For ikke å snakke om at man må lære opp hodet sitt til at man ikke skal få helt skrivesperre. Det er fortsatt noe jeg selv sliter med. Men heldigvis har jeg noen triks for å løsne opp sperren.

Når det kommer til faste lesere, er det også noe som tar lang tid å bygge opp. Så om det ikke har skjedd noe spesielt etter 3 måneder, ikke vær lei deg. Det er helt vanlig. Husk; det er 300´000 aktive blogger på blogg.no, så du må virkelig stå på for at noen skal lese akkurat din blogg. 

- Kontinuitet - 
- Å blogge tar mye tid og krefter. Derfor er det viktig at du setter opp en plan for mye du skal blogge, og la leserne dine få vite det. Jeg for eksempel pleier alltid å blogge 2 ganger om dagen og legge ut videoer hver onsdag + lørdag. Hvis du vil at bloggen din skal leses av mange mennesker, er du nødt til å oppdatere ofte. Å bloggen 15 ganger den ene uka, og 2 ganger uka etter er ikke bra. Prøv heller å ha som mål at du skal oppdatere minst 1 gang om dagen. 

 

- Navn - 
Hva har du kalt bloggen din? Da jeg startet å blogge kalte jeg bloggen for stinamariebakken.blogg.no. Tidenes lengste navn, som ingen husket, og heller ikke gadd å skrive. Derfor byttet jeg til noe veldig mye enklere, nemlig stina.blogg.no. Kanskje litt for enkelt, og ikke så catchy. Men da igjen, er det snart 5 år siden jeg lagde navnet, så ekstremt gjennomtenkt var det ikke.

Men, det som er viktig er at du tar et enkelt og catchy navn. Et navn som forklarer bloggen din, og som gjør folk interesserte. Fotballfrue kom langt med navnet sitt, fordi hun var den første til å bruke frue, man ble nysgjerrig når man så navnet, og det er veldig lett å huske, pluss at det er veldig lett å vite at det er hun man snakker om.  

- Money -

Cash money. Grunnen til at mange begynner å blogge er fordi de vil tjene penger. Ikke vær en av de. Om du kun blogger for pengene sin del, kan jeg love at du aldri kommer til å tjene en eneste krone. Å blogge er hardt både psykisk og fysisk, da det er en 10 timer om dagen 7 dager i uka jobb. Men, selvfølgelig kan man tjene penger på blogging, men da må man være smart. Om du har kommet deg til toppen ved å sjokkere til 1000 uten å ha noe kvalitet å backe opp med, er det ingen annonsør som er interessert i at du skal annonsere for de. Har du derimot kommet deg langt opp ved å skrive kvalitet, og ha et navn folk respekterer vil annonsørene hoppe på deg som gale.

Det er også viktig at man ikke selger seg gratis. Her gjorde jeg en smell før, og lot visse pr byråer få gratis innlegg imot at jeg fikk litt produkter. Det er veldig dumt! De kom selvfølgelig med sånn tulleprat om at "Hvis du lager et innlegg gratis nå, så skal vi få til betalte i fremtiden". Ikke tro på de. Det er bare bullshit. Om de ikke vil betale for innlegg nr 1 kommer de ikke til å betale for innlegg nr 2. Det er vanskelig å si nei til gratis sminke. Men husk at alt du får sponset må skattes av, og det er ingen sminke i verden som betaler husleia.

Husk også at det er veldig viktig at du kun reklamerer for ting du faktisk liker. Det er ingen ting som er verre enn bloggere som skriver om dritt produkter, og anbefaler de for leserne sine. Resultatet blir da at noen kanskje har spart opp mye av pengene sine på å kjøpe noe favorittbloggeren har skrevet om, og skuffelsen blir stor når de finner ut hvor dårlig produktet er. Derfor er jeg selv alltid veldig nøye med å teste ut produkter godt før jeg anbefaler de. 

 

Blogger du?

Video: Would you rather?

For en liten stund siden var Victoria hos meg, og vi filmet inn denne videoen, der vi gjorde en challenge. Nemlig would you rather. Har du ikke hørt om det før, så er det sånn at man får to ting å velge mellom for eksempel "Måtte rope alt man sier, eller måtte hviske alt man sier", også må man velge en av tingene. Ganske gøy challenge egentlig! 

Svar på deres hemmeligheter

Jeg sitter nå med tårer i øynene, og vondt i hjertet etter å ha lest alle hemmelighetene deres. At så mange av dere går igjennom så mange vonde ting, er helt grusomt vondt å høre. Jeg har valgt ut noen av hemmelighetene som jeg har svart på, og håper det kan hjelpe dere. Jeg er ingen psykolog, men jeg føler jeg kan hjelpe mange av dere på veien til å få hjelp med problemene deres. Jeg vil også nevne det at jeg selv har gått til psykolog da jeg slet med depresjoner, og det er absolutt noe jeg vil anbefale dere å gjøre dersom dere sliter psykisk. Det er også flere hjelpetelefoner du kan ringe gratis og anonymt til, og oversikt over de finner du HER

--------------

Min hemmelighet er at jeg har veldig lite venner. Det er vel ikke noen hemmelighet i seg selv, men måten jeg takler det på er. Jeg later som det ikke plager meg og sier ofte at det er bedre med én fugl i hånda, enn ti på taket. Og så videre. Men egentlig, sitter jeg ofte å gråter, nettopp fordi jeg ikke har noen nære venner og prate med, være med osv. Jeg er like gammel som deg, og med unntak av trening og kosthold er vi veldig like. Har du noen gang hatt problemer med det samme? Har du noen tips eller råd til hvordan jeg skal klare å få meg nye ekte venner i en såkalt voksen alder? Jeg sliter veldig med det, og det går jo veldig ut over selvbildet mitt også, siden jeg er flink til å fortelle meg selv at det må jo være meg det er noe galt med..? På dager hvor jeg føler meg ekstra venneløs, leser jeg alltid bloggen din, og det er liksom som å prate med en venninne. For guds skyld, aldri stopp med blogging! :))

♥ Vondt å høre at du har det slik. Jeg vet selv hvor vanskelig det er å få nye venner i voksen alder. Man går ikke lengre på skolen, og derfor er det ikke like lett å bli kjent med nye mennesker. Men, det er forskjellige måter du kan bli kjent med nye mennesker. Det aller viktigste er at du tørr å være litt utadvent og tørr å bli kjent med andre. Selv om det kan føles litt skummelt! Måter du kan bli kjent med nye mennesker er igjennom jobb, eller så kan du prøve å dra på saltimer for eksempel yoga eller zumba. Vet Elixia og Sats har saltimer, så du kan jo melde deg på de, og kanskje blir du kjent med nye mennesker? Ellers går det også ann å bli kjent med nye venninner igjennom venninner man allerede har. For å få ekte venner som man virkelig kan stole på er det viktig å velge venner etter personlighet, og ikke bare popularitet / utseendet. Prøv også å være med venninnene dine ofte, sånn at dere får virkelig blitt godt kjent med hverandre! Forresten; veldig hyggelig at du føler at det å lese bloggen min er som å prate med en venninne. Det var veldig koselig å høre <3 

--------------

Jeg har tenkt mer og mer på det etter jeg kom i puberteten (7.klasse, går nå i 9) at jeg er bifil. Jeg vil både offentliggjøre det, men vil også ikke. Er kjemperedd for folk skal mobbe meg for den jeg er. Er en veldig jentetype, derfor tror jeg folk får "sjokk" vis jeg sier det og de vil plage meg. Mamma vet de, hun er min bestevenn og hun støtter meg, hun sier det hver dag, at hun er stolt over meg uansett hva. Bør jeg, eller ikke offentliggjøre det?


♥ Først om fremst, veldig godt å høre at moren din støtter deg og er så god! Det å "komme ut av skapet" er nok vanskelig for alle som gjør det, da mange er redd for å bli dømt. Jeg har dessverre ikke så mange råd og komme med når det kommer til det å offentliggjøre noe sånt. Men anbefaler deg å lese litt rundt på gaysir.no da det kan hende de har noen gode artikler. I juni er det også skeive dager i Oslo, og der vet jeg at de har mange mennesker du kan snakke med for å få råd og tips. Du kan lese mer om skeive dager HER.

--------------

--------------

Hei, Stina☺️ Jeg har et problem, jeg fikk mensen får første gang i sommerferien å har ikke hatt det siden, er det farlig? Er det noe galt med meg? Problemet er.. Jeg tørr ikke å si noe til mamma, synest det er litt kleint å snakke om, håper du kan svare meg, hilsen bekymret jente (14)

♥ De første årene man har mensen, er det veldig vanlig at man har det uregelmessig. Men, siden det er såpass lenge siden, vil jeg anbefale deg å ta en tur innom helsesøster og se om hun kan hjelpe deg. Skjønner godt du syns dette er kleint å snakke med moren din om, så derfor kan det kanskje være lettere å gå til helsesøster? Vet de aller fleste skoler skal ha en helsesøster man kan gå til. 

--------------

Hei Stina! Jeg er en gutt som elsker jenteting for eks: sminke, mote, klær å sånt. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal vise det, jeg blir redd for at folk skal mobbe meg.. Har du noen tips til hva jeg skal gjøre?

- Ikke vær redd for å være deg selv. Om noen har noe imot det, så syns jeg det sier så mye mer om dem, enn om deg. Mennesker som mobber gjør det som regel fordi de har sine egne problemer. Så jeg syns du skal tørre å være deg selv, og om det er med sminke og høye hæler, do it! Ingen skal måtte skjule hvem de er. Anbefaler deg også å sjekke ut youtubere som "Gigi Gorgeous" og "PrincessJoules", begge de er transseksuelle og har mye å si om temaet. Vil også anbefale deg å se "RuPauls dragrace", da det er en feelgood serie om drag queens. 

--------------

Det jeg forteller nå er og har vært og er en tung byrde å bære på. Jeg er kun 15 år, men har opplevd mye vondt. Kort fortalt har jeg blitt mobbet og utestengt helt siden 1.klasse, men jeg har aldri skjønt helt hva som skjedde og hva det var før høsten da jeg begynte i 9.klasse. Jeg hadde ingen jeg kunne snakke med og følte meg helt alene. Og det er jeg fortsatt og klandrer meg selv for det, selv om jeg vet at jeg ikke har gjort noe galt. Jeg er den snille, hjelpsomme og stille jenta i klassen, hun som alltid øver til prøver og gjør leksene. Lærernes "englebarn". Men sannheten er at jeg har slitt og siter fortsatt. Jeg sprekker nesten, men jeg vet at jeg ikke kan si det til noen og må bare holde ut. Jeg har slitt med spiseforstyrrelse og selvskading i omtrent 2 år, men det som er verst er at jeg ikke kan fortelle det til noen. Ikke lærere, ingen venner siden jeg ikke har noen, ingen foreldre fordi jeg er redd for å skuffe dem og siden jeg ikke har et så godt forhold til dem at jeg kan fortelle alt til dem og heller ingen på skolen. Spiseforstyrrelsene har gått over, men sliter fortsatt ned selvskading. Jeg prøver å slutte med det, men det er lettere sagt enn gjort. Hvert friminutt prøver jeg å gjemme meg på toalettet, i gangen, ved skapet eller i trappen fordi jeg ikke vill ut. Hva skal jeg ut for? Jeg har jo ingenting å gjøre der ute. Det er omtrent 3 måneder igjen til jeg går ut av 10.klasse og håper at jeg kan få meg noen venner på videregående, selv om jeg tviler. Jeg vil gjerne fortelle det til mine foreldre, men jeg vill ikke skuffe dem.

♥ Vondt å høre at du sliter så mye, og blir mobbet. Jeg vil virkelig anbefale deg å snakke med noen. Selv om du tenker at du ikke vil skuffe foreldrene dine, vil jeg fortsatt anbefale deg å snakke med de. Ofte tenker man at man ikke vil skuffe foreldrene sine, men oftest vil foreldre mer enn gjerne hjelpe barna sine med å ha det bra. Dersom du er veldig redd for å åpne deg, kan det å ringe en hjelpesentral være et første steg inn i riktig retning. Oversikt over forskjellige hjelpesentraler finner du HER. Ellers kan du trøste deg med at du snart begynner på videregående, og der kommer du i klasse med mange nye mennesker, som du forhåpentligvis får gode vennskap med. Masse lykke til ♥

--------------

--------------

Jeg har en hemmelighet: helt siden jeg mistet en nær slekting for litt over tre år siden har jeg slitt mye med drikking. (BTW jeg er gutt, leser bloggen din men er overhodet ikke homo!) Mange kvelder, uansett om jeg skal på jobb eller ikke, drikker jeg meg helt ut av sans og samling. En gang sa sjefen at hvis jeg ikke kom meg på "rett kjøl" igjen måtte han sparke meg. Så jeg tok i et tak, gikk opp i lønn, men så kom det et tilbakeslag da en kompis tok livet av seg for snart to år siden. Jeg var helt på bunnen, drakk som en alke og stinket gammel fyll i mange dager. Har vært edru i nesten en uke, men er ganske langt nede (av grunner jeg ikke vil si), men holder motet oppe!

♥ Vondt å høre at du har opplevd å miste så mange nære. Jeg vil anbefale deg å virkelig snakke ut med noen om det du føler. Jeg vet at gutter vanligvis ikke snakker så mye om følelser, og derfor stenger de inne. Men tro meg, det er veldig viktig å få snakket ut med noen om det du sitter inne med av tanker. Alkohol kan for mange bli en måte å glemme at man har det vondt på, men i lengden blir det mye verre, og hele livet kan ende opp med å gå rett i vasken fordi man drikker det bort. Anbefaler deg å snakke med en psykolog, for å virkelig få snakket ut om det å miste noen som står deg så nærme. Har forresten selv gått til psykolog, og det hjalp meg veldig. Så det er ingen skam å be om litt hjelp! 

--------------

--------------

Hei Stina! Min hemmelighet er at jeg "lider" av perfeksjonisme. ALT jeg foretar meg må være perfekt. Her snakker vi om alt fra å brette en skjorte til matteprøver. Jeg får av og til også tvangstanker, noe som er meget så plagsomt. I tillegg får jeg ikke sove godt på natten. Våkner ofte brått og tror det er morgen og at jeg har forsovet meg selv om klokka er typ 2. Dette kommer nok av at jeg stresser noe sykt med alt egentlig. Har høye forventninger til meg selv. Forventer å få 6 i alt jeg gjør, noe annet er dårlig. Jeg går realfag på vg.3, og har søkt medisin til våren. Jeg vet jeg kommer inn med bare femmere fra nå av, men likevel jobber jeg rævva av meg. Og ikke nok med det, jeg trener himla mye. her snakker vi om 6 ganger i uka ofte. Har holdt på slik i 2 år. Trener masse styrke, men også litt kondis, og jeg spiser rett. Jeg synes det er moro, men noen ganger så trener jeg fordi jeg føler jeg må. Dette er vel eeegentlig ikke noe hemmelighet, men følte bare for å skrive ned litt tanker. Du rocker, Stina! Stå på videre. Smask

♥ Det høres litt ut som du har "snill pike" syndromet. Dette er noe som flere og flere jenter får, og det handler om higet etter å være perfekt. Slike tanker kan gjøre at driver seg selv altfor hardt, og ofte ender man opp med å gå på veggen. Jeg vil absolutt anbefale deg til å prøve og slappe av litt mer, og ikke fokusere på at alt skal være perfekt. Livet handler ikke om å være perfekt, eller å gjøre alt perfekt. Det å skulle gjøre noe perfekt er helt umulig. Prøv heller å tenk at du skal gjøre så godt du kan og orker, også får utfallet bli deretter. Vi jenter er nødt til å sette mindre press på oss selv, og lære oss å ha det mer gøy. Husk at du er ung nå, og ikke kast bort ungdomstiden din på å drive deg selv til vanvidd over å prøve og bli perfekt. 

--------------

Håper dette innlegget hjelper dere, og at det hjalp å fortelle meg hemmelighetene deres. Husk at det er så utrolig viktig å snakke med noen om man har problemer, enten om det er en psykolog, hjelpetelefon, lærer eller venninner er det viktig å ikke stenge det inne i seg. Ønsker dere all lykke i livene deres, og at dere får det bedre i fremtiden ♥

8 Problemer på trening

Å dra på treningssenteret kan by på noen veldig spesielle utfordringer, og hvis du er ofte på gymmet, kan du nesten garantert kjenne deg igjen i disse probleme!

 

- Når apparatet du skal bruke er opptatt, og du må vente i 20 minutter..

- Når menn stirrer creepy. Ikke veldig gøy å gjøre squats når en gammel creepy mann står og stirrer. - Når man jogger på tredemølla, og noen stiller seg på mølla helt inntil deg, selv om alle de andre er ledige, og vedkommende stinker verre enn en søppeldynge. Det er lov å slenge på seg litt deodorant før du drar på gymmet. 

- Når folk ikke rydder vekk vektene etter de har brukt squat stativet, så du må bruke halve økten din på å fjerne 20 kilos vekter, og innen du er ferdig, er du så sliten at du ikke orker å gjøre den øvelsen du egentlig skulle gjøre.

- Folk (gutter) som grynter superhøyt under sett, så du blir helt satt ut og klein, og ikke aner hvor du skal gjøre av deg fordi du blir så latterpint. 

- Å gå ned trapper etter leg day.

- Når man glemmer headsettet hjemme, og ikke får hørt på spillelista som man alltid må høre på når man skal løfte vekter. Så man ender opp med å måtte høre på den kjipe musikken som er på gymmet.

- Når man kommer ut av telling på hvor mange repetisjoner man har tatt. Ah, var det 3 eller 7 jeg har tatt nå?

 

Noen problemer du kjente deg igjen i?

5 Beauty hacks!

- Blant litt av pudderet du bruker med ansiktskremen din, og du får en foundation med lett dekkevne. Perfekt om sommeren og på trening.

- Føn vippetangen så den blir varm, før du bruker den. Da holder vippene seg vippet lengre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Hoven under øynene? Legg en skje i fryseren, og hold den under øyet til du ikke er hoven lengre. Kulden fra skjeen gjør av hevelsen blir borte.

- Bruk lyse leppestifer for å få leppene til å se større ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Påfør concealeren under øynene i et triangel, istedenfor bare rett under, da man ofte er mørk lengre ned enn man tror. 

 

Klissete kjærestepar!

I går hadde jeg det veldig gøy på reunion med de jeg gikk i klasse med på 3. vgs. En god gjeng av oss var hjemme hos Kristine, der vi drakk og catchet up med hverandre. Vi hadde blant annet en drikkelek som var veldig morsom, som het spørsmålsleken.

Der skulle man stille et spørmål til noen, og den man stilte spørsmål til, skulle ikke svare, men heller stille et nytt spørsmål til noen andre. Dersom man begynte å svare på spørsmålet, eller brukte lang tid på å spørre nytt spørsmål, måtte man drikke. Fordi man må være så rask, så må man bare si det første som faller inn i hodet, og da blir spørsmålene ofte veldig morsomme! Så vi fikk en del latterkramper, og alle måtte drikke greit mye. Haha! 
 

Utover kvelden dro vi ned til Drammen sentrum på et sted som heter "Rekord". Det er visst et sted som har vært i Drammen veldig lenge, men jeg har aldri hørt om det før i går. Der var det veldig sånn sitt og drikk mens man skravler og hører på musikk. Ikke helt syre-hæla-i-taket altså, men det likte jeg veldig godt.

Er av en eller annen grunn ikke like glad i å dra ut og danse lengre. Liker bedre når man kan sitte ned og ta ned glass sammen, mens man hører på musikk. Selvfølgelig som alltid, glemte jeg helt bort å ta bilder i går, siden jeg hadde det veldig koselig. Så da får dere nøye dere med et par veldig klissete kjæreste selfies. Som vi fikk bemerket flere ganger at vi var, men mest at vi var veldig søte sammen da. Hehe! 

 

Var du ute i går?

Ukens spørsmål #103

Barberer du armene og/eller lårene?
- Jepp. Lårene har jeg barbert like lenge som jeg har barbert leggene. Men armene har jeg vel barbert i 5-6 måneder ca. Har naturlig veldig mørkt hår. Bare å se brynene mine på sminkevideoer, så ser dere at de nærmest er svarte. Så jeg har alltid mislikt å ha svarte hår på armene, så for noen måneder siden var jeg så drittlei av å ha hår på armene, at jeg begynte å barbere. Jeg vil tro at det er bedre å vokse, men det er jeg altfor pyse til å gjøre. Haha! Men så langt har det ikke vært noe som helst problem å barbere armene, og det går veldig raskt og enkelt, så det er null stress! 

 

Kan du ha en "my boyfriend does my makeup" video?
- Hmm, ja kanskje jeg skal prøve å få med Per Fredrik på det. Blir gøy å se om han skjønner noe som helst av sminke! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hvis du noen gang for barn, skal du fortsette bloggen? Eller blir det en mammablogg? (Super stor fan og elsker deg og bloggen!)
- Jeg kommer nok ikke til å få barn før jeg nærmer meg 30 årene, og siden jeg er 23 nå, er det fortsatt en god stund til. Så det er no worries yet. Men jeg tror nok at jeg kommer til å blogge om barnet / barna, selvfølgelig. Men det blir ikke en typisk mammablogg i så fall. Da blir det heller bare at barna blir en naturlig del av bloggen, og man får se de iblant. 

 

Kan du fortelle litt mer om den voldsalarmen som du viste i "dette må jeg ha i veska" innlegget?
- Det er en alarm jeg har kjøpt på Clas Ohlson. Når man trykker ned knappen sprayer den en spray som både farger, og svir i øynene, og den piper ekstremt høyt. Jeg har heldigvis aldri fått bruk for den, men den er veldig smart å ha med i tilfelle noe skulle skje. Jeg bor jo i Oslo sentrum, så man vet aldri liksom. 


 

Jeg lurte på hvor du ordner neglene dine?
- De fikser jeg på TL salongene Ulven. Har gått dit i over et år nå, og er veldig fornøyd! Får det sponset forresten, bare så det ikke blir noen misforståelser om det. 

 

Jeg lurte på hvis du skulle hatt en hund hvilken rase ville du helst hatt? Og når tror du at du får deg en hund, hvis du skal ha en da?
- Jeg har veldig lyst på en Papillon. Det er uten tvil min favorittrase, både fordi de er så utrolig fine, men også fordi de er veldig smarte. Selv om de er små, og man kan ha de i veska, er de ikke en typisk dum veskebikkje som bare er helt dum. I tillegg så er det en rase som man faktisk kan ta med seg på en joggetur, uten at man må bære den halve veien, hehe! Jeg kommer ikke til å kjøpe hund før etter at jeg og Per Fredrik har flyttet sammen, så det blir ikke helt enda! 


 

Hei, så vidt jeg husker har du snakket om en app som lager avslappningslyder, jeg tror den blandet annet hadde en knapp du kunne trykke på også kom det sånn "regn lyd." Hvis det stemmer at du har den appen hva heter den?
- White noise heter den. Anbefaler dere absolutt å teste den ut! 

 

Blogget du da du var russ? Kan du linke noen av de innleggene du skrev da du var russ og som handler om russetida di?
- Det gjorde jeg! Alle innleggene om russetida ligger under kategorien "russetiden 

Du skriver om at det på verdensbasis er flere som dør av overvekt enn sult. Hvor har du denne statistikken fra?? Det bør du ha om på bloggen.
- Du kan lese om det HER og HER. Mye av problemet er at mange som er fattige spiser du junkfood da det er billigere, og derfor blir verden mer og mer overvektig og det begynner å bli et ekstremt stor globalt problem. Syns det er viktig at man faktisk får med seg dette, og forstår hvor ille verden har blitt. Inkludert Norge, hvor hvert 6 barn er overvektig, og hver 5 voksen er overvektig (ref).

 

Jeg lurte litt på åssen hårfarge du har farget håret ditt med? 
- Jeg bruker garnier nutrisse dark brown. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det hemmelighets innlegget, er det lagt ut? Muligens jeg ikke har fått det med meg
- Nei, har ikke fått kommet så langt enda. Det kom inn ekstremt mange lange svar, og derfor er det viktig for meg at jeg setter meg godt inn i dette før jeg svarer på spørsmålene. Men innlegget kommer i løpet av uken som kommer. Psykisk helse er noe jeg tar veldig seriøst, og derfor vil jeg ikke bare rable ned noen svar, men heller bruke god tid på hvert av de, og da tar det litt lengre tid før svarene kommer ut. 

 

Hei! Hvor har du kjøpt speilet som du har på skrivebordet?
- Det er fra IKEA. 


 

Tjener du penger på at folk abonnerer på deg på youtube?
- Nei. Når dere abonnerer på meg er det gratis for dere, og jeg tjener ikke noe på det. Det jeg tjener penger på derimot, er annonsene som vises før videoene. Jeg tjener også penger når jeg har videoer som jeg lager for annonsører der jeg snakker om produktet dems, på min kanal. 

 

Litt nyskjerrig på hvordan du får orkidé til å stå i den kahler vasen ? Bygger du opp noe under den ? Har helt lik vase selv å har lyst på orkidé i den. 
- Det er en stund siden jeg gjorde det. Men om jeg husker rett, satt jeg en kopp under så den skulle bli bygget opp litt. 

Når du bestiller noe på eBay kossen lang tid tar det før det kommer i posten?
- Det kommer veldig ann på. Noen ganger kan det ta en uke, og andre ganger kan de ta tre uker. Men når man bestiller en vare, står det alltid når den er forventet i posten, for eksempel mellom 10 april - 23 april. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Klare for Drammensparty!

I dag skal jeg på reunion med de jeg gikk i klasse med 3. året på videregående. Tror dette er den 3 eller 4 reunionen vi har hatt siden vi sluttet på skolen, haha! Vi hadde veldig godt samhold i klassen, så vi liker å møtes ofte for å feste litt sammen. I kveld skal vi ha en fest sammen i Drammen, så det blir veldig gøy! Per Fredrik skal også være med, så det blir ekstra koselig! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Siden vi ikke bor i Drammen, sjekket vi like gjerne inn på hotell for natten. Måtte le godt da Per Fredrik sa han hadde booka "Las Vegas suiten". Las Vegas i Drammen, er jo ganske spacet! Men det var veldig fin suite, og vi koser oss masse!
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Nå skal vi bare ta et par drinker, siden vi nettopp har vært ute og spist middag, også drar vi opp på festen! ​

Video: How to: Instagram øyenbryn!

For en stund siden kom jeg over en ny brynsteknikk som gjør at brynene begynner soft innerst og blir mørkere ytterst. Dette er en teknikk som jeg ofte ser på populære beauty instagramprofiler. Selv har jeg brukt denne teknikken en måneds tid og har fått mange komplimenter av dere, og mange av dere har spurt om jeg kan vise hvordan jeg får brynene mine til å se slik ut, så derfor skal jeg vise det i videoen under. 

Brynspomade finner du HER

Min mening om slankekurer

Når jeg sto i køen på matbutikken for noen dager siden, begynte jeg å se litt på forsider av magasiner som var til salgs rett ved kassen. Det sjokkerer meg at så mange oppfordrer med den ene og den andre slankekuren. Altså, jeg vet at dette er salgstriks magasiner bruker for å selge flere blader. Men, burde de ikke heller lært bort noen faktisk gode prinsipper om kosthold, istedenfor å slenge frem den ene ekstreme slankekuren etter den andre?

På verdensbasis er det flere som dør av overvekt, enn av sult. Så noe bør gjøres. Men å slenge frem ekstreme dietter er ikke det jeg ser på som en god løsning. Ekstreme dietter gjør som regel at de fleste går fort ned i vekt. Men, det som er den grusomme baksiden med dette er at mange unge mennesker utvikler spiseforstyrrelser etter å ha gått på dietter. 


 

Noe som mange kanskje ikke tenker over. Er at når man kutter kaloriene brått går forbrenningen veldig fort ned, og når man er ferdig med slankekuren eller sprekker, og begynner å spise mer igjen, klarer ikke forbrenningen å følge med, og man ender opp med å gå enda høyere opp i vekt enn man var fra før av. Jeg har snakket med mange overvektige, og de klager over at de nesten ikke kan se på mat uten å legge på seg. Vel, her fikk du nettopp forklaringen til hvorfor dette skjer.

Men hvordan skal man da gå ned i vekt? Vel, å gå ned i vekt bør ikke være hovedfokuset. Fokuset bør være at man vil få en sunn livsstil med en aktiv hverdag. Ikke stress så mye med å telle kalorier, eller å måtte klare så og så mange treningsøkter i uka. Tenk heller at du skal gjøre så godt du kan, og at det er lov å skeie ut iblant. 

Så fort du klarer å legge om til en sunnere livsstil, med mer trening og mindre stillesitting kommer du til å se resultater. Prøv å tenk på dette som en endring du skal klare å opprettholde over de neste 5 årene av livet ditt. Tenk langsiktig, fordi det er der resultatene faktisk sitter. Ikke i en 30 days slankekur.

 

10 Problemer bloggere har

Å være blogger er ikke alltid lett, og ofte er ikke ting like glamorøst som det ser ut til. For at dere skal få et lite innblikk i hverdagen min, tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere noen av problemene de fleste bloggere som lever av blogging, har. 

 

- Når man endelig har satt sammen det perfekte antrekket, er klar til å gå ut for å ta bilder, også begynner det å regne..

- Når man spør venner om at å ta bilder, og de ikke skjønner at det er 40-50 bilder man vil ha. Ikke bare 3..

- Ingen respekterer arbeidstidene. "Kan du ikke bare blogge senere?" Nei, det kan jeg ikke!

- Når lesere spør spørsmål som åpenlyst er besvart i innlegget. Ikke spør hvor toppen er fra, når innlegget heter "New in from Nelly"..

- PR  byråer spør om du kan reklamere i bytte mot gratis sminke. Bitch, i don't work for free!

- Når man har dratt ut for å ta bilder, og glemmer minnekortet.

- Når man endelig har funnet det perfekte stedet å ta bilder, også kommer det 100 folk som går forbi og glaner. Eller man får total latterkrampe.

- Når man møter på venninner og prøver å cathce up, men de har allerede lest alt på bloggen. 

- Når den populære jenta fra ungomsskolen plutselig vil bli bestevennen din, selv om hun ikke engang enset deg på ungdomsskolen.

- Når man skal spille inn en video, har satt alt helt klart, og finner ut av kameraet er tomt for batteri. Alltid like gøy å sitte der i 20 minutter å vente på at det skal lades.