hits

april 2015

Natt til 1. Mai, Antrekk

Er dere klare for natt til 1. mai feiring? Det er jeg! Selv om jeg har blitt litt glemsk på mine gamle dager. Er vel lov å si det når man er i tjueårene vel? Neida. Er ikke akkurat gammel. Men følte meg veldig gammel da June tidligere i dag spurte om jeg ville være med ut og feste i dag, og jeg bare tenkte, feste på en torsdag? Har ikke hun jobb i morgen da? 

Vet ikke om jeg skal skylde på at jeg jobber som blogger, og dermed har ikke helligdager noe å si for meg, eller om jeg bare skal si at jeg er litt distre? Anyways, fest blir det på meg i dag! 

Nå har June og jeg nettopp vært ute en tur og spist middag, og nå skal vi gjøre oss klare for kvelden! Er ikke helt sikker på hvor vi drar ut enda, men det regner jeg med at vi tar som det kommer! Kameraet blir med, så da blir det nok noen *tunga-ut-av-kjeften* bilder på bloggen i morgen. Hehe! 

Kveldens antrekk ble shorts og en enkel svart topp!
Siden det straks er mai, er det jo på tide å bruke shorts, eller hva? 

Hvordan skal du feire natt til 1. mai?

DIY Ukeplan

Da var det DIY-torsdag igjen! Denne torsdagen har jeg laget et ganske kult, og veldig enkelt prosjekt! Nemlig en DIY ukeplan. Dersom du går på skole er denne genial, for å holde styr på alle prøver, og ting så leveres inn. Du kan også bruke den til å holde oversikt over treninger, møter, ting du må gjøre, osv. Selv kommer jeg til å bruke den til å holde oversikt over møter og treninger!

Dette trenger du:

- Fotoramme

- Lim

- Ukedager printet ut. Jeg printet ut et ark med alle ukedagene.

- Stempler, og stempel pad. Mitt er fra søstrene grene

- Post it lapper

 

Dette gjør du:

1. Åpne opp fotorammen, og bruk baksiden av arken som allerede er i rammen.

2. Klipp ut alle ukedagene fra arket, og plasser de på arket fra rammen, der du vil at de skal være. 

3. Lim alle dagene fast i arket fra rammen.

4. Stemple de tingene du vil stemple på arket. 5. Til slutt legger du arket inn i rammen igjen. Post it lappene hang jeg på utsiden av rammen (på glasset) sånn at de enkelt kan byttes ut, mellom hver uke! 

Likte du dette prosjektet?

5 Grunner til å trene!

Når dere som leser bloggen min spør meg hvordan jeg alltid klarer å ha så god motivasjon til å trene, er svaret enkelt! Trening gir så mange gode og fordeler, at for meg er trening en bonus i hverdagen! Man blir kanskje litt støl og seig de første gangene man trener, men når man kommer inn i gode treningsvaner, så kjenner man godene! For å inspirere dere litt ekstra til å trene, skal jeg nå gi dere 5 gode grunner til å trene! Så neste gang du har lyst til å hoppe over treningsøkta, kan du tenke over disse 5 punktene! 

 

Mer energi
- Selv om man der og da blir sliten av å trene, så får man mer energi i hverdagen. Man bygger opp kroppen, så den orker mer, og plutselig klarer man å holde seg våken igjennom en hel mattetime!  

 

Bedre psyke
- Denne delen er så utrolig viktig, og er nok den største grunnen til at jeg trener. Trening er påvisst å forebygge depresjoner. Ikke bare gjør det det, men etterhvert som du klarer mer innen treningen får man en fantastisk mestringsfølelse! 

Muskler baby!
- Ikke bare er muskler veldig fint å se på! Men hvis du er flink med å løfte vekter på gymmet, blir du sterkere også! Og hvor gøy er det ikke å endelig klare og løfte ting selv, uten å måtte spørre andre om hjelp? Jeg syns det er ekstra gøy når jeg er på gymmet og endelig klarer å løfte like tungt som den svære og muskuløse gutten ved siden av meg!  

 

Lengre levetid, og bedre livskvalitet

-  Se på det sånn. Du kan velge mellom disse to. Nr 1: Du har null problem med å gå opp trapper, du har masse energi og er generelt glad, du har en kropp som er lett og som ikke kjennes ut som en byrde. Nr 2: Hver gang du må gå får du pusteproblemer, du er trøtt og hverdagen kjennes tung, bare det å gå på butikken kjennes tungt fordi du er helt tom for energi. 

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som velger alternativ nr 1? Alternativ nr 1 får du igjennom å trene regelmessig og spise sunt! 

 

Bedre matlyst
- Jeg merker fort at kostholdet skeier veldig utfor så fort jeg tar litt fri fra treningen. Mens når jeg er inne i gode treningsrutiner, mister jeg lysten på drittmat og godsaker. I tillegg får jeg større motivasjon til å spise sunnere, sånn at jeg får større utbytte av treningen. 

 

 

Hva er din største motivasjon for å trene?


Bildene som aldri kom på bloggen..

Når man knipser bilder til bloggen, er det ikke alltid at man ser like glamorøs ut på alle bildene. Plutselig tryner man, eller så får man en veldig morsom grimase! Jeg har tittet litt i bloggarkivet mitt, og funnet noen gullkorn som jeg er ganske sikker på at dere kan få en god latter av! 

* Når man har fått i seg et par drinker for mye, og tenker at det å ta tunga ut av munnen blir jævlig fint på bilder *

 "Nora du må stå sånn der.." 

* Skal bare pirke meg litt i øynene jeg *

 "June? Er jeg fin med Godzilla hånd?" 

* Ehm, what? *

* Bare en helt vanlig samtale mellom Vicky og meg *

* Skal bare posere inntil den kommoden her jeg *

* Når alle står oppstilt for kameraet, har på sitt beste fotofjes, og den ene personen virkelig ikke holder maska *

* Når noen går forbi og kommer med en merkelig kommentar, og man står igjen og bare "ehm, what?" *

10 Ting jenter elsker at gutter gjør

 Nå kan ikke jeg snakke på vegne av alle jenter, men etter å ha snakket med forskjellige venninner, og hørt litt hva deres favoritt ting er, og kombinert det med mine favoritt ting, har jeg klart å sette sammen en liste over 10 ting som vi jenter elsker at gutter gjør. Mange små og søte ting, og noen litt større ting, som vi jenter blir veldig sjarmert av! Gutter; la dere inspirere :-)

 

- Når de overrasker med frokost på senga eller blomter

- Når de uoppfordret gir deg massasje

- Når de lager middag

- Når de tar intiativ til å leie hender

- Når de sender koselige meldinger som "ha en fin dag på jobb kjære", det er så herlig!

- Når de gir komplimenter for personligheten din, og ikke bare slenger ut "så pen du er"

- Når de legger fremtidsplaner og sier "vi" istedenfor "jeg".

- Nå de har på seg dress (wall street stil)

- Når du er syk (fyllesyk) og de kommer hjem med mat til deg

- Når de svarer deg på meldinger, til tross for at de spiller FIFA med guttekompisene sine

 

Hvilke ting elsker du at gutter gjør?

 

Sunn og god fast food!

Etter at Nora og jeg hadde vært ute og tatt litt antrekksbilder, stakk vi ned på Joe and the juice for litt lunsj. Det stedet er et av de få "fast food" stedene jeg elsker. Maten er sunn, juicen er sunn, og det smaker fresht! Prisen er heller ikke ille! Og det er alltid like koselig å stikke innom for en lunsj.Siden det er altfor lenge siden jeg har vært med Nora, ble vi sittende en god stund og skravle om alt mellom himmel og jord. Hun begynte å jobbe som flyvertinne for ikke så altfor lenge siden, så hun hadde mange morsomme historier å fortelle! Ingen tvil om at man møter mye forskjellige mennesker når man jobber som flyvertinne altså! Haha :-)

Har du vært innom Joe and the juice før?

So call me maybe!

Nå har Nora og jeg nettopp vært ute i Frognerparken en tur sammen. Var så fint vær ute i dag så da Nora sendte meg melding tidlig i dag, om at hun var veldig hyper etter jobb, så måtte vi stikke ut sammen en tur! Alltid gøy å slippe og ta antrekksbilder alene. Da kan man plutselig bli mye mer oppfinnsom på bildene! Så i dag fikk jeg endelig tatt litt bilder i telefonkiosken som ligger i Frognerparken! 

Sheinside - Jakke

Junkyard - Bukse

WOW - Topp

Nelly - Sko

Ukjent - Smykke Tilslørte bondepiker, sunn versjon

For noen dager siden fikk jeg skikkelig cravings på tilslørte bondepiker. Det er så utrolig godt! Men ingrediensene i originalen er veldig usunne, med masse sukker og fløte. Så derfor lagde jeg en ny variant, som er mye sunnere. Det er null sukker i denne varianten, og den smaker enda bedre enn originalen! 

Dette trenger du: 

(til 2 porsjoner)

- 2 epler

- 0,5 ts Sukrin

- 2 dl havregryn

- Kanel

- 1-2 dl mager vanilje kesam

Dette gjør du:

- Skrell og kutt opp eplene i biter. Kok eplebitene med litt vann i en kjele, til de er møre. Ca 5 minutter.

- Hell av vannet, og mos eplebitene. Smak til med sukrin og avkjøl. 

- Rist havregrynene er i en stekepanne til de er gyldne. Dryss over litt kanel, og avkjøl. Obs: De blir fort brent, så følg godt med! 

- Legg eplemos, kesam og havregryn lagvis i glass. Håper det smaker ♥

Veldedighetsmiddag med CESEF!

I går var jeg på veldedighetsmiddag sammen med June. Middagen var arrangert av cesef, og alle inntektene gikk til gatebarn i Nairobi. Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) har vel allerede sett litt av gårsdagen? Prøver å alltid holde dere litt oppdatert på snapchat når jeg er på slike ting!

Underveis i middagen fikk vi se en film fra Nairobi, om hvordan de levde. Det får man til å virkelig sette pris på hvor godt man har det her hjemme i Norge, og hvor viktig det er å hjelpe andre som trenger det. Hvis du vil lese mer om cesef kan du gjøre det ved å trykke HER.

Da vi var ferdig med å spise middag ble det avholdt en auksjon, der alle inntektene gikk til cesef. Henrik Thodesen var auksjonsholder, og det var veldig morsomt å se på! 
Etter arrangementet var ferdig dro June og jeg videre på byen, og hadde der veldig gøy! Det kjennes i dag! For nå er jeg veldig sliten, og har skallebank herfra til månen. Uff uff, ikke like lett å dra ut lengre! Nå må jeg komme meg på matbutikken og få handlet inn litt godsaker som jeg kan spise i kveld! 

Workshop hos TV Norge

I dag har jeg vært hos TV Norge på en liten workshop, sammen med Joachim (Noobwork) og Kim (koste official). Vi har utvekslet masse idèer og metoder med hverandre, og har lært masse! Det er utrolig hvor mye man kan lære av disse tv folkene altså. Selv om jeg må innrømme at jeg ikke ser så mye på vanlig tv lengre, hehe! På slutten av dagen fikk vi også et eget team som hjalp oss med å lage promo til våres egen kanal. Teamet som hjalp meg lagde en vignett som jeg kunne bruke i begynnelsen av videoene mine. Den er ikke 100% ferdig enda, men jeg får den om noen dager, og det blir veldig gøy! Nå må jeg nesten komme meg igang med hår og makeup. Skal på et event senere i dag sammen med June, som jeg tror blir veldig interessant. Kamera blir selvfølgelig med, så vi blogges mer i morgen :-)

Min kleine Tinder date

Mens jeg var i forhold hørte jeg alltid utallige historier fra venninner om deres Tinder dater. Så da jeg hadde blitt singel, var jeg nysgjerrig på å teste det ut. Jeg sveipet igjennom en lang rekke med gutter. Det var spesielt en som jeg syntes at var så kjekk. Han var høy, hadde mørkt hår, veldig godt trent, veldig kjekk, og på meldinger virket han veldig hyggelig. Etter noen dager med meldinger spurte han meg om jeg ville bli med å ta en kaffe. Hvorfor ikke, tenkte jeg? 

Vi ble enige om at vi skulle møtes utenfor gymmet han jobbet på, på kvelden, sånn at vi kunne stikke og ta en kaffe eller noe å spise. Jeg stod utenfor og ventet i nesten 20 minutter, før han tuslet sakte ut av gymmet sammen med kompisen sin. Allerede da var jeg litt irritert, men tenkte at det fikk gå greit. Det første jeg la merke til var at han snakket ekstremt gebrokkent norsk. Det var såvidt jeg skjønte hva han sa.. Etterhvert fant jeg ut at han hadde bodd i Sør Amerika noen år, og hadde derfor glemt det meste av norsk han kunne. Ok tenkte jeg. Å snakke engelsk burde vel ikke være noe problem?

Vi stakk bort på en sushi restaurant, og kompisen var fortsatt med. Atlså, når du er 28 år. Trenger du virkelig å ta med din 35 år gamle kompis på date? Really? Det var èn ting å ta med en kompis på date da man gikk på ungdomsskolen, men når man er langt oppi tjueåra, da er det på tide å komme alene!

Vi satt oss ned og bestilte mat, og stemningen ble enda mer klein da de hele tiden snakket spansk med hverandre. Jeg prøvde å hinte litt ved å si "ja, eh, jeg skjønner ikke så mye spansk jeg, hehe". Meeen, de tok virkelig ikke hintet og fortsatte samtalen seg imellom på spansk. 

Etterhvert ble jeg mer og mer klein, og skjønte virkelig ikke greia. Altså, hvem drar med seg kompisen sin og snakker kun med han på et annet språk på en date? Haha.. Etter det som føltes ut som to timer, kom endelig sushien, og jeg kastet den i meg så fort som mulig, bare for å komme meg vekk fra den kleineste daten noensinne. 

Til slutt kom regningen, og her var det ikke snakk om at han skulle spandere nei. Det var bare å glemme! Servitøren rakk nesten ikke å spørre om vi skulle dele det, før han hadde sagt "vi betaler hver for oss". Hey, endelig snakket han norsk jo! Jaggu! Nå er kanskje jeg litt gammeldags av meg. Men når jeg er ute og spiser med en gutt, så syns jeg virkelig han skal spandere. Men med tanke på hvor lite gentleman han var under hele "daten" (klarer ikke å kalle det en date når man drar med seg kompisen, haha), regnet jeg egentlig ikke med at han skulle spandere akkurat.. Men det var jo lov å håpe på at han skulle overraske!

På vei ut av restauranten spurte han om jeg ville komme til han en annen dag og se på film. For å si det sånn, jeg fikk virkelig lirt ut av meg en fin liten hvit løgn om at jeg var såå busy fremover, og at jeg kunne sende han melding hvis jeg fikk tid. Mens jeg egentlig stod og trippet, og var ekstremt klar for å dra rett hjem til meg selv og fjerne han på tinder og slette nr hans! 

Etter den daten har det ikke akkurat blitt noe mer tinder dates på meg. Èn spansk kompis date holdt i massevis for meg! 

 

Har du vært på noen kleine tinder dater? Fortell meg i kommentarfeltet! 

 

 

Trening = Null depresjoner

Dere som har lest bloggen min en stund vet at jeg slet mye med depresjoner før. Jeg gikk til psykolog og fikk hjelp, og etter det har det gått ganske bra. En gang iblant får jeg tilbakefall, og da kommer jeg inn i et veldig feil tankemønster. Jeg kan sitte i flere timer og bare stirre i veggen, tenke på alle mulige scenarioer av ting, og alt går i surr. I dag har vært en sånn dag. Det begynte med ganske ille mareritt i natt, og det ble ikke noe bedre av at jeg slumret altfor lenge på morgenen i dag, og fikk en seig start på dagen. Det er rart hvor lite som skal til før jeg havner inni dårlige tankemønstre. 

Men heldigvis har jeg lært et ekstremt viktig triks for å snu dagen igjen. Det er et triks som min psykolog lærte meg, og som nesten alltid fungerer for meg. Trikset er å komme seg ut! Enten om man drar på trening, eller tar en kaffe med en venninne, eller stikker på matbutikken, så må man komme seg ut. Ut av rommet som man har sittet inne på hele dagen, og tenkt dårlige tanker. Grunnen til at dette hjelper er fordi at man bryter mønsteret man har fulgt den dagen, og man får hjernen på andre tanker. 

Så i dag da jeg hadde en dårlig dag, stakk jeg en tur på gymmet, og det hjalp så utrolig mye. Det å få tankene på noe annet i en times tid, hjalp veldig. Når jeg er på gymmet løfter jeg alltid tunge vekter, og det er veldig viktig å ha god teknikk, derfor må alt fokuset mitt ligge der. Det gjør at i en time får hjernen min helt fri, og når  jeg er ferdig på trening er jeg full av endorfiner og er glad igjen. Helt fantastisk eller hva? Så til deg som har en dårlig dag, eller en dårlig periode. Kom deg ut! Ikke sitt inne og grav deg inn i et dårlig tankemønster. Tro meg når jeg sier dette. Det blir bare verre jo lengre du stenger deg selv inne. Jeg vet det kan være vanskelig å komme seg ut, og der og da tenker man at det er ingenting i hele verden som hjelper. Men så fort man kommer seg ut og får gjort noe produktivt, hjelper det! ♥


♥ Hva pleier du å gjøre når du har dårlige dager?

DIY: Headsett

Hei hei dere!

I helgen kom jeg over et morsomt DIY prosjekt på Pinterest. Prosjektet var veldig enkelt, og resultatet ble veldig fint! Idèen er headsett med perler. Enkelt, og genialt! Det pynter opp headsettet så utrolig mye! I tillegg slipper man at det skal knyte seg sammen. Og jeg tipper jeg ikke er den eneste som står minst 10 minutter for å knyte opp headsettet, hver eneste gang jeg skal bruke det? Det slipper jeg nå! 

Det eneste du trenger for dette prosjektet er et headsett, en saks og perler. Jeg kjøpte mine perler på Clas Ohlson. Der kostet det 49,- kr for en nokså stor pakke, med pastellfargede perler.Slik gjør du:

- Begynn med å sortere perlene i forskjellige hauger etter farge. 

- Bruk saksen til å klippe langs perlen. 

- Deretter bruker du saksen til å få perlen til å sprike, også legger du headsettet over spriket, og tar vekk saksen slik at perlen nå er på headsettet. 

- Tips; det kan være smart å følge et mønster på perlene, slik at det ser fint og ryddig ut :-)Fikk du lyst til å gjøre dette med ditt headsett?

Norge = Syden?

Altså.. Hallo! Jeg er så lykkelig over at det  endelig er sommer-vibber! Det virker som om vi hoppet rett fra vinter til sommer på en uke. Shortsvær i april, det er ganske sjukt! Det er nesten så det frister å ikke dra på noe sydentur i år. Kun fordi det er så bra vær her hjemme i Norge. Det har i alle fall vært det de siste par årene, så da krysser vi fingrene for at det blir slik i år også! Syden kan jeg heller dra til på vinteren. Det er jo da man TRENGER å komme seg unna kalde Norge.. Er dere ikke enige? Men et par storby ferier blir det nok. Litt shopping ferie er jo aldri feil! Hehe :-)

Men over til noe helt annet. I dag var jeg innom en av TL's salonger på Ulven, i Oslo for å fikse neglene mine (sponset behandling). Har gått hos Elisabeth en stund nå, og jeg er så fornøyd! Hun legger akryl over mine egne negler, og det blir så fint! I tillegg holder akrylen mye bedre på neglelakk, enn hva mine vanlige negler gjør, så jeg har endelig fått litt neglelakk dilla! Nå er det bare godt over 100 lakker som må brukes opp.. Haha..

Hvis du ønsker like fine akrylnegler kan du gå inn på TLsalongene.no, og bestille time! Tlf nr, email og addresse ligger nederst på hjemmesiden dems :-)Video: Spørsmålsrunde

I denne onsdagsvideoen svarer jeg dere på flere populære spørsmål som; Er Joachim (Noobwork) og jeg sammen? Kommer jeg til å legge ut videoer oftere? Hvorfor banner jeg i videoer? Hvor gammel er jeg? Og enda flere spørsmål! 

 

It's official

Det er offisielt.. Jeg har blitt en hatte-jente! Haha.. Må le litt av meg selv mens jeg skriver dette. For det som er morsomt er at jeg pleide å hate hatter. Syntes det så sykt kleint ut, og bare var rart. Men ikke nå lengre! Nå elsker jeg hatten min! Den styler virkelig opp antrekk! Ingen tvil om at jeg skal gå til innkjøp av flere hatter. Gjerne en i lys brun en også. Det tror jeg blir bra! Hva syns du? Er du også en hattejente, eller syns du det ser rart ut?Junkyard - Bukse

WOW - Topp

Sheinside - Cardigan

Nelly - Sko

Ukjent - Smykke og hatt
Oppskrift: Cæsar salat

Da jeg var ute og spiste med Donna og June i forrige uke, fikk jeg helt dilla på Cæsar salat. Det er jo en helt fantastisk god salat, som jeg selv har undervurdert altfor lenge! Det er en enkel og god måte å få i seg masse proteiner, samtidig som det metter godt! Denne salaten passer seg like godt til hverdags, som til helgekos med et glass hvitvin ved siden av.

Det er veldig mange varianter av denne salaten. Men den som jeg lærte da jeg gikk på kokkeskolen, skal jeg dele med dere nå!

Dette trenger du:

(for 1 porsjon. ps; lag gjerne litt ekstra av dressingen og brødkrutongene, så kan du raskere lage denne retten igjen et par dager etterpå)

 

- 1 Kyllingfilet

- 1-2 skiver loff

- 1 hjertesalat (du kan godt bruke andre salater. Men jeg foretrekker hjertesalat, siden den er minst bitter)

- 1 liten neve parmesan

- 3 skiver bacon

 

Til dressingen:

- 1 eggeplomme

- 2-3 ansjosfileter

- 1 ts dijon sennep

- 1 dl olje 

- 1/2 fedd hvitløk


Dette gjør du:

1. Begynn med å steke kyllingen på middels varme i en stekepanne. Den skal steke i ca 15 minutter.

2. Imens kyllingen steker skjærer du opp loffeskivene til små firkantede biter. Ta en ny stekepanne og stek bitene med loff med rikelig med smør og olje. Når de er gylne og crispy legger du de på håndklepapir, så de får kjølt seg ned.

3. Stek baconet, og legg det på håndklepapir når det er ferdigstekt. Når baconet har blitt kaldt, skjærer du det i så store biter du ønsker at det skal være i salaten.

4. Finhakk hvitløk og ansjos. Ha ansjosen, hvitløken, eggeplomme og dijon sennep i en bolle og bruk en mikser til å mikse det sammen. Hell i oljen bittelitt, og da mener jeg bittelitt av gangen, mens du hele tiden mikser det sammen. Hvis du heller oljen for raskt, skiller hele dressingen seg. Så det er veldig viktig å helle sakte.

5. Skyll og rens salaten, og kutt opp i røffe biter. Stilken kaster du. Bland salaten sammen med ønsket mengde dressing i en bolle. 

6. Skjær opp kyllingen i røffe biter.

7. Anrett salaten, krutongene, baconet og kyllingen på en dyp tallerken og riv litt parmesan over.

Håper det smaker!

5 års feiring på Aker Brygge!

Siden det var 5 år siden jeg startet å blogge i går, måtte jeg ut og feire litt! Så da sendte jeg melding til skjønneste Donna, og fikk henne med ned på Aker Brygge en tur. Nærmere sagt Olivia. Det har virkelig blitt en av mine favoritt restauranter her i Oslo! Testet ut en ny pastarett, som jeg absolutt ikke klarer å huske navnet på, sammen med et glass proseco. Herlig! 

Kan virkelig ikke få sagt det mange nok ganger hvor deilig det er å ha venninner som står meg så nære, som også har blogget lenge selv. Da kan man utveksle masse idèer med hverandre, lære hverandre litt bloggtriks og man forstår hverandre på en helt annen måte, enn hva "normale" gjør. Don't get me wrong, jeg er veldig glad i de venninnene mine som ikke blogger også, men det er ikke alltid de helt skjønner hva jeg snakker om.. Haha! 

Nå må jeg komme meg ut og få tatt litt antrekksbilder. Været er uslåelig, og det må virkelig utnyttes altså! Blogges senere :*

Derfor fungerer ikke dietten

Hvis du spør en overvektig person, om de har vært på slankekur/diett før, vil du mest sannsynligvis få et ja som svar. Det som skjer med veldig mange er at de fristes av dietter som lover at du skal gå ned et visst antall kilo på kort tid. Desto mer ekstrem dietten er, desto mer populær blir den som regel. Klarer man å holde seg på disse ekstreme diettene raser man som regel ned noen kilo, men så fort man sprekker, kommer kiloene rett tilbake, og de har gjerne med seg noen ekstra kilo. Hvorfor kom kiloene rett tilbake? Hva gikk galt?

Det som skjer når du kutter kaloriene, er at forbrenningen din går ned. La oss si at du går på diett i tre uker. I begynnelsen kommer du til å rase ned i vekt, du kommer til å bli veldig glad fordi du ser resultater så fort. Etterhvert kjenner du at du orker mindre, humøret blir dårligere og du blir stadig mer og mer sulten. Etter tre uker sprekker du, og du går rett tilbake til gamle spisevaner. Fordi du har vært ekstremt sulten i tre uker, og fordi du ofte føler et nederlag fordi ikke klarte å holde dietten, ender man gjerne opp med å trøstespise, og man spiser enda mer enn før dietten begynte. Vekten din blir enda høyere enn før du startet dietten, og etter en stund begynner du på en ny diett i håp om å gå ned i vekt igjen "fordi du gikk så mye ned sist". I denne runden går ikke dietten som du vil. Fordi forbrenningen din har blitt lavere, enn sist du gikk på diett. Derfor kutter du kaloriene ytterligere, og ender opp med å kjøre forbrenningen enda lavere ned. 

Noen som kjenner seg igjen i denne syklusen?

Enden på visa er at dietter kan gjøre deg slankere på kortsiktig plan. Men over tid, vil dietter gjøre at du legger på deg mer fett. Derfor bør du holde deg langt unna dietter. Alle endringer du gjør i kostholdet, bør alltid være endringer som DU klarer å leve med. 

Når lesere spør meg om hvordan de raskt kan gå ned i vekt, eller hvordan de kan få mindre lår på to uker, får jeg vondt inne i meg. Å gå på diett vil ikke bare ødelegge kroppen din, men det vil også ødelegge psyken din. Jeg ville aldri oppfordret noen av mine lesere til å gå på "juice detox, 900 kalori dietten, babymat dietten, osv". Hvorfor? Fordi jeg ikke vil ødelegge leserne mines fremtid. 

For min del handler sunnhet om å ha en god balanse mellom kosthold, trening og mental helse. Det handler ikke om å sulte seg, bli skuffet over at man ikke klarte slankekuren, og trøstespising. Det handler om å være aktiv i hverdagen, dra på trening et par dager i uka for å få en sterk kropp, spise proteinrik mat som hjelper kroppen å bygge muskler, spise en sjokolade eller to iblant, men holde seg unna den verste drittmaten i hverdagen.

Å legge til seg sunne vaner er ikke gjort over natta. Men hvis du bruker god tid på å komme inn i gode vaner, holder vanene seg over lengre tid også. Selv kuttet jeg ut alt av brus, juice og energidrikker da jeg var 17 år. Etterhvert kuttet jeg ut å kjøpe ting som boller, vafler og sjokolade i ukedagene. Da jeg hadde blitt vandt med dette, begynte jeg å jogge en til to ganger i uken. Senere byttet jeg gradvis ut joggingen med styrketrening. Da jeg begynte med styrke, ble jeg også mer bevisst på å spise mer proteiner og satt meg som tommelfinger regel at i hvert måltid måtte det alltid være en proteinkilde, gjerne i form av kjøtt (siden det har høyt innhold av proteiner). Alle disse endringene skjedde over en tidsperiode på 5 år. Men alle vanene, er kommet for å bli. Selvfølgelig tar jeg meg en sjokolade, eller hopper over en trening en gang iblant, men det hører sjeldenhetene til.

Grunnen til at jeg brukte så lang tid på å gjøre disse endringene, var fordi at jeg alltid ventet helt til jeg var komfortabel med en endring, før jeg gjorde en ny endring. Man trenger absolutt ikke å bruke like lang tid som jeg brukte på å gjøre slike endringer. Men ikke gjør den feilen hvor alt skal skje over natta. For da blir det altfor mye nye endringer, og man klarer ikke å holde ut over tid. Prøv alltid å tenk at de endringene du gjør, skal du klare å holde de neste 10 årene. Så det å kun spise babymat, eller trene 5 ganger i uka, er kanskje ikke noe du klarer å holde de neste 10 årene.

For å summere opp. Bruk den tiden DU trenger til å endre kostholdet ditt, og legge til deg sunnere vaner. 

 

Helt til slutt vil jeg bare si at jeg ønsker ikke å lage noe slankepress med dette innlegget. Tvert imot. Jeg ønsker at alle dere som leser dette innlegget, får gode og sunne vaner, og et liv der dere ikke trenger å sulte dere, eller trene dere halvt ihjel. 

 


Hvis du ønsker å lære mer om hvordan forbrenningen fungerer under dietter, og hvorfor forbrenningen blir ødelagt av dietter, har Layne Norton laget en veldig bra video du kan se HER. Layne Norton har en doktorgrad i ernæring. 

5 år som blogger..

5 år har gått siden jeg trykket på knappen "opprett blogg". Dette har vært en fantastisk reise! Bloggen har vært med på alle mine opp- og nedturer de siste 5 årene. Uansett hva jeg har gått igjennom de siste 5 årene, har bloggen vært med. Det er ganske sykt å tenke på at jeg har blogget 22% av hele livet mitt. Nesten hver eneste dag de siste 5 årene har jeg tittet innom bloggen og delt noe fra mitt liv. Det har vært alt fra et antrekk, et sminketips, en matoppskrift, til mer personlige innlegg.

Den dagen kusinen min Eveline og jeg satt på toget på vei hjem fra en photoshoot, og snakket om blogging, hadde jeg aldri trodd at det kom til å bli noe så stort. For ja, over årene har bloggen min blitt ganske så stor. Det er over 400'000 bloggere i Norge, kun et fåtall bloggere klarer å leve av det, og jeg er en av de få. Hver måned klikker over 70'000 mennesker seg innom bloggen min. Herregud, det er jo helt vanvittig! Jeg er så takknemlig over at så mange engasjerer seg i det jeg skriver, og at jeg har muligheten til å kunne leve av det som startet som en hobby. 

Ikke bare er jeg en av de få som kan leve av blogging, men jeg er en av de få som virkelig kan si at jeg elsker jobben min. Jeg elsker å ta bilder, skrive tekster, tipse dere, lage videoer og inspirere dere. Dette er min store passion, og jeg håper virkelig at jeg kan leve av dette i enda flere år. 

Det er ganske rart at det hele startet med et gammelt og dårlig kamera, på jenterommet på bygda i Hokksund. Jeg kunne ingenting om hverken det å ta bilder, eller hvordan man skulle skrive en god tekst. Men over årene har jeg lært mye, og det har kun vært på egenhånd. Jeg har aldri fått hjelp til noe som helst av noen. Dette har jeg klart helt på egenhånd, og det er jeg stolt over! 

De siste 5 årene har ikke alltid vært en dans på roser. Det har vært mange tidligere venner og kjærester, som ikke har likt at jeg blogget. Som syntes at jeg burde skamme meg over det jeg drev med, og som ikke skjønte hvorfor jeg holdt på med det jeg gjorde. Det har vært mange ganger som jeg har hatt lyst til å slette hele bloggen, da de stygge kommentarene ble for mange. Det har ikke vært lett å vite hvem som er ekte og falske venner. Hvem som kun henger med meg fordi de vil ha en shoutout på instagram, eller fordi de ville ha gratis ting av meg. Disse menneskene er jeg så glad for at er ute av livet mitt. Jeg har lært meg å skjønne hvem som er ekte venner, og hvem som kun vil utnytte meg. Og de stygge kommentarene.. Vel, de menneskene som slenger dritt har det som regel så jævlig med seg selv, at jeg heller syns synd på dem, enn meg selv.

Det har vært veldig merkelig å titte igjennom arkivet på denne bloggen, og min gamle blogg. Jeg blir så nostalgisk når jeg går igjennom arkivene. Man hopper liksom rett inn i den situasjonen man var i når man skrev innlegget. Man husker hvordan man hadde det, man husker hvordan det føltes når man skrev innlegget.. Det er en av de tingene som er så fantastisk morsomt med å ha dokumentert livet sitt så lenge. Man har så mange minner å se tilbake på! 

Helt til slutt vil jeg bare si tusen takk! Takk for at dere klikker dere innom bloggen min, for at dere sender meg så koselige og støttende kommentarer. Dere er fantastiske ♥ Skål for 5 nye år som skal fylles med fantastiske minner og blogginnlegg!

 Veldig gøy å se at så mange av dere som tippet riktig på det forrige innlegget! Den første kommentaren som kom inn var fra "Marte", men du har ikke lagt igjen noe jeg kan linke deg på! Så da går pinnen videre til neste som kommenterte, som var Sara

 

Dette er en helt spesiell dag for meg..

I dag er en helt spesiell dag for meg.. En dag som jeg mange ganger aldri trodde at ville komme. Det føles både rart og godt ut på samme tid. Noen som har peiling på hva jeg snakker om? Skal avsløre hvorfor dette er en spesiell dag for meg, i neste innlegg! Men først vil jeg se hvem som har fulgt med på bloggen min, og som klarer å gjette hvorfor dette er en spesiell dag! Den første som gjetter riktig linker jeg bloggen/instagrammen til i neste innlegg! PS: Det er bloggrelatert! Sheinside - Jakke

Nelly (utsolgt) - Sko

Bik Bok - Bukse

Daniel Wellington - Klokke

H&M - Topp

Ukjent - Hatt

Klarer du å gjette riktig?

Spørsmålsrunde, svarer på video!

Istedenfor å ha ukens spørsmål i dag, tenkte jeg heller at jeg kunne sette igang en spørsmålsrunde. Siden det er en stund siden jeg har svart på spørsmål i video, kommer jeg til å svare på mange av spørsmålene deres i onsdagsvideoen! Så tar vi en god Q&A der! Spør meg om hva du enn måtte ønske! Hva lurer du på?

Tren magen på kun 10 minutter!

Hvordan har helgen deres vært? For noen dager siden fikk jeg spørsmål av en leser, om jeg kunne vise noen mage øvelser, som man kunne gjøre hjemme. Det kan jeg selvfølgelig! I dette innlegget skal jeg vise dere tre mageøvelser, som man kan gjøre både hjemme og på gymmet, man trenger ikke noe utstyr, og hele økten tar kun ti minutter. - Øvelser nr 1. Strake benløft - 

Ligg på rygg med strake ben. Løft bena opp mot taket og senk rolig ned igjen. La bena gå opp igjen når de er ca 10 cm over gulvet. Bøy knærne hvis strake ben blir for tungt. Hvis du vil gjøre det ekstra tungt holder du bena i 10-20 sekunder i bunnposisjonen.

15 repetisjoner * 3 sett- Øvelse nr 2. Planken -

Plasser albuene i gulvet og rett ut kroppen slik at den danner en rett linje. Knip rumpa og press albuene litt mot hverandre så du stabiliserer enda bedre. Unngå for mye svai i korsryggen.

45 sekunder * 3 sett

- Øvelser nr 3. Flutter kicks - 

I denne øvelsen velger du selv om du vil legge overkroppen helt ned på gulvet, eller lene deg på albuene slik jeg gjør. Kryss bena annenhver gang. Desto lavere du senker bena, desto hardere blir øvelsen. 

15 repetisjoner * 3 sett

Å ta vare på utseendet er mye jobb!

I dag har jeg virkelig hatt en pamper-day. Jeg har tatt hårkur, ansiktsmaske, under-eye treatment, nose pore strips, tannbleking, og listen fortsetter.. Mye jobb å ta vare på utseendet altså! De som sier at skjønnhet kommer av seg selv, vel, I WISH! Hahaha! Men jeg syns det er litt godt å ha slike dager en gang iblant. For da er man nødt til å koble litt ut, og det er for min del veldig deilig! 


Nå har jeg nettopp vært innom Clas Ohlson en liten tur, og handlet inn et par ting til et par DIY prosjekter jeg skal gjøre. Kom over noen veldig kule idèer på Pinterest i går kveld, så nå kribler det i fingrene mine etter å komme igang!
Casual Friday

Nyte en kopp kaffe i Frognerparken, på en varm vårdag, mens solen skinner, dette kan jeg virkelig leve med! Hehe! Som dere sikkert har skjønt ifra overskriften, har jeg en ganske så "casual Friday" i dag. Converse, varm kardigan og comfy jeans = dagens antrekk. 

Nelly (adlink) - Bukse

Converse - Sko

WOW - Cardigan

Bik Bok - Solbriller, smykker og genserNå skal jeg sette igang og skrive litt innlegg for helgen, og den kommende uken. Har et par veldig interessante idèer som jeg nesten ikke klarer å vente med og skrive ned! 

Nye innkjøp!

I dag skulle jeg egentlig bare kjøpe et glass til det forrige innlegget.. Men tror dere at jeg klarte å dy meg når det var salg på både Bik Bok og Cubus? Å neida! Så da ble det litt nye klær, og en del stæsj til bloggen! Stæsjet til bloggen gidder jeg ikke å vise. Siden det er litt mer "backstage" ting. Men klærne må jeg bare vise dere! 

Bustier - CubusTopp - H&MTopp - Bik Bok

Kjole - Cubus // Hatten husker jeg  dessverre ikke hvor er fra, men den er det lenge siden jeg kjøpte! 

Noen av innkjøpene du selv fikk lyst på? Kjenner jeg hopper av glede over at det snart er sommer. Da skal jeg leve i shorts og kjoler! Ser det for meg allerede! Sitte i Frognerparken med gode venniner, grille, ta en øl eller to, høre på Idyll. Folkens! Nå er jeg så klar for sommer! 

DIY: Leppeskrubb

Nå er det virkelig på tide med en DIY-torsdag igjen! Er dere ikke enige? Flere av dere har sendt meg masse snaps og kommentarer, og sagt at dere har savnet DIY torsdagene mine. Grunnen til at jeg ikke har hatt det på en stund, er fordi jeg ikke har vært helt inspirert. Og for å komme opp med DIY prosjekter, må man jo være ganske inspirert! 

I går kom jeg over en genial idè på Pinterest. Nemlig leppeskrubb! Så i dag testet jeg den ut, og jeg sier bare WOW! Den var helt amazing for tørre og sprukne lepper! For å lage den trenger du kun to ingredienser, som du mest sannsynligvis allerede har i matskapet; Olivenolje og brunt sukker. Olivenoljen gir masse fuktighet og mykhet til leppene, og kornene i sukkeret skrubber vekk all den døde huden.

For å lage skrubben tok jeg 4 ts brunt sukker og 1,5 ts olivenolje oppi en skål opp rørte det sammen. Når alt var blitt en litt seig masse hadde jeg det oppi en krukke jeg kjøpte på Clas Ohlson tidligere i dag, for 25,- kr. Ta litt og litt av skrubben og skrubb leppene. PS: Det kan være smart å stå over en vask når du gjør dette, for det er lett å søle med sukkeret! 

Tips: Lag litt ekstra leppeskrubb og ha jentekveld med venninnene dine! Test ut leppeskrubben, legg en ansiktsmaske, spis god snacks, og kos dere ♥

 

Typisk jenter..?

I går var jeg på Fru Hagen som ligger på Grunerløkka, sammen med June og Donna. Har ikke vært der før, men har gått forbi mange ganger og har alltid vært like spent på hvordan det er der. Jeg ble overrasket over hvor koselig interiøret var! Selv om det var litt fullstappet med folk, så jeg fikk ikke tatt så mange bilder av selve restauranten. Men den er absolutt å anbefale hvis du er i Grunerløkka området. 

Yummy cæsarsalat! 

Det er alltid så koselig å møte jentene mine! Vi tre har blitt en fin liten bloggertrio! Selv om det alltid går i guttesnakk hver gang vi møtes! Hvem har du vært på date med siden sist? Hvordan var han? Få se på bilde av han! Omg! Noen jenter som kjenner seg igjen? Sånn er vi alltid! Hehe :-)

Comfy heels and ripped jeans

God lillelørdag ♥ I går var jeg ute og spiste middag med June og Donna. Skal legge ut litt bilder fra det senere i dag. Men ville først vise dere antrekket jeg hadde på meg i går! Er så kjekt når man har blogge-venninner, for da kan man hjelpe hverandre å ta antrekksbilder. Hehe! Jeg fikk prøvd ut de nye skoene mine ordentlig for første gang i går, og de er så gode å gå på! Man skulle ikke tro det med tanke på at de er ganske høye. Men siden de er wedges og høye forran, så er de super comfy! 

Innlegget inneholder annonselenkerSheinside - Jakke

Nelly - Bukse

Michael Kors - Veske

Nelly - Sko

Bik Bok - Genser

CMYK - KlokkeTegnene en voldtektsmann ser etter

For litt siden leste jeg en artikkel med forskjellige tegn voldtektsmenn ser etter. Dette skremte meg veldig! I Norge er det veldig mange voldtekter, og det er kun under 1% av antatte voldtekter som blir dømt for voldtekt, og av de få som blir dømt, er ikke straffen på langt nær så lang som den burde vært. Det som er veldig skummelt er at flertallet av de som blir voldtatt, blir voldtatt av noen de kjenner. Men hva kan man gjøre for å unngå og bli voldtatt?

Først og fremst vil jeg understreke veldig sterkt, at det ikke er den som blir voldtatt, som er skyldig i å bli voldtatt. Det er kun overgriperen sin skyld. Det er noen forhåndsregler man kan følge, for å gjøre det vanskeligere for en overgriper å voldta deg. 

 

Ikke ta imot drinker - Og ikke bli full
- Når du er ute på byen eller på fest, er det mange ting du bør være forsiktig med. Nr 1, er å aldri ta imot en drink, uansett om du får den av en dritkjekk gutt som du har flørtet med den siste halvtimen. Skal du ta imot en drink bør du alltid være med til baren og se at bartenderen lager drinken, og gir den direkte til deg. Tar du imot en drink som en gutt kommer med, kan ha veldig enkelt ha puttet dop i den. 

En annen ting du også burde gjøre som vane er å alltid kjøpe flasker, istedenfor drinker. Hvis du drikker fra en flaske er det mye lettere å holde tommelen over toppen av flasken når du ikke drikker, sånn at ingen får puttet noe oppi drinken din mens du ser en annen vei. Aldri la drinken din stå igjen på bordet mens du henter noe eller skal på do. Det å putte dop i drinken til noen er ekstremt mye mer vanlig enn man tror, så man må faktisk være litt paranoid når det kommer til dette.

Hvis en gutt får dopet deg ned, er det ekstremt lett for han å få deg med inn i en taxi, hjem til seg selv og voldta deg. Eller han kan dra deg med inn på doen på utestedet, eller i en bakgate rett ved utestedet. Mulighetene er mange, og derfor er det viktig å heller ikke bli for full på byen, sånn at man har full kontroll over seg selv. 

 

 

Alltid dra på byen / fest med venninner som du stoler på
- Hvis du skulle være så uheldig at du blir litt for full, eller noen putter noe i drinken din. Er det viktig at du har venninner rundt deg som passer på deg. Jeg har selv blitt full på fest før, og jeg har alltid hatt veldig gode venninner som har passet på meg, og fått meg trygt hjem til meg selv. Men tenk om jeg hadde dratt på byen med venninner som hadde stukket så fort de fant seg en kjekk gutt? Så står du der helt alene, full eller dopa. Da er det veldig enkelt for en gutt å dra deg med inn på doen eller ut i en bakgate. 

 

 

Ikke gå på do alene!
- Når du er på fest eller på byen, bør du aldri gå på do alene. Vi som er jenter er heldigvis veldig flinke til å gå sammen. Men vær veldig obs på dette! Det er veldig enkelt for en gutt å dra deg med inn på doen og voldta deg.

 

Ikke bli med på nach
- Etter en god kveld på byen er det alltid mange som drar på nach, for å fortsette festen. Guttene som har nachspielet kommer med drinker, og det er god stemning. Plutselig føler du deg veldig trøtt, og det neste som skjer er at du våkner opp naken i senga til en gutt dagen derpå. Hva har skjedd? Mest sannsynlig har guttene puttet voldtektsdop i drinkene de kom med, og det har gjort at du har blitt bevisstløs, og de har kunnet gjort akkurat hva de vil med deg. Plutselig var ikke de hyggelige og ordentlige guttene, så "good guys" allikevel.

 

 

Aldri gå alene!
- Dette punktet gjelder uansett om du har vært på byen eller ikke. Når det kommer til overfallsvoldtekter, har mesteparten av dem skjedd når en jente har gått alene. Går du alene på kvelden, gjerne mens du fikler med mobilen eller leter nede i vesken for å finne nøklene, er det veldig lett for en overgriper å overfalle deg. 

 

 

Alltid ha med voldtekstspray og alarm.
- Uansett om du har vært på byen, eller om du skal på et møte, bør du alltid ha en overfallsalarm og spray i vesken. Gjør det til en vane at du alltid har den lett tilgjengelig, med at du enten holder den i hånda eller har den i jakkelomma. Du vet aldri når noen angriper deg. Det er ikke lengre enn et par uker siden en jente holdt på å angripe meg midt på lyse dagen i Oslo sentrum. Da skulle jeg ønske at jeg hadde hatt sprayen, i tilfelle hun hadde begynt å slå meg. 

Clas Ohlson har en to-i-en alarm, som både sprayer og piper. Så hvis noen angriper deg og du får sprayet de i øynene, piper alarmen også sånn at andre rundt deg kan høre det, og hjelpe deg. Alarmen finner du HER

 

Med kjole og fletter er man mer utsatt
- En annen ting som voldtektsmenn ser etter er hvordan man er kledd. Har man på seg skjørt eller kjole, er det lettere for voldtektsmannen å voldta. Har man på seg en stram lang jeans, må voldtektsmannen jobbe mer for å få av buksa, og det blir større sjanse for at du klarer å komme deg unna. Har du i tillegg håret i en hestehale eller fletter,  som er lettere å ta tak i, enn hva løst eller kort hår er, blir det lettere for overgriperen å holde tak i deg. Selvfølgelig burde det ikke være slik at man ikke kan gå med kjole og hestehale, fordi man er redd for å bli voldtatt. Men det er noe som man burde huske på. 

 

 

Til slutt. Hva gjør du hvis du blir voldtatt? Det viktigste du kan gjøre er å dra rett til politiet for å legge inn en anmeldelse, og til en helsestasjon/legesenter for å sikre bevis. Der kan de samle viktige bevis, for at personen som har voldtatt deg kan bli dømt. Det at en person blir dømt for voldtekt, er ekstremt viktig for å forebygge at personen gjør det flere ganger. Har denne personen blitt beskyldt for voldtekt av flere personer, er det også større sjanse for at han blir dømt. 

 

 

 

Håper disse rådene kan hjelpe deg! Har du noen flere råd, eller erfaringer du vil dele, er du hjertelig velkommen til å dele det i kommentarfeltet. 

Bytt ut Coca Cola'en med dette!

I forrige uke skrev jeg et innlegg der jeg viste dere hvor mye sukker det faktisk er i forskjellige drikkevarer. Har du ikke lest innlegget kan du lese det HER. Da jeg hadde lagt ut innlegget var det mange av dere som lurte på hva man kunne bytte ut brusen med. Det aller beste er å drikke helt rent vann, uten kullsyre eller noe som helst. Men det kan jo bli litt kjedelig i lengden!

Derfor har jeg laget 5 varianter av vann med frukt, helt uten sukker! Tips: Lag en stor mugge og la den stå i kjøleskapet en halvtime før du drikker. Da smaker det ekstra godt! Lager du en stor mugge har du hele dagen! Lager du det i en flaske kan du ta det meg deg på farta også! 


- Jordbær, lime og mynte - 

Dette er min favoritt! Det smaker som en virgin strawberry daquiry. Yummy! 

 


- Jordbær og appelsin - - Bringebær og lime - 
- Sitron, agurk og mynte - 
- Bringebær og kiwi - 

 

Fortell meg gjerne hvilken som ble din favoritt! 

Stina tester: Neglelakk

Selv om jeg er veldig glad i den klassiske franske manikyren som jeg alltid har på akryl neglene mine. Så syns jeg det er gøy å iblant bruke neglelakker for litt variasjon. Etter noen år som blogger har det fylt seg opp med ekstremt mange neglelakker hos meg, og jeg har vel ikke testet ut halvparten av dem engang. Så i dag testet jeg ut en ny neglelakk! Denne er fra Max Factor i fargen intense plum. Jeg syns den ble utrolig lekker! Mørke og intense farger blir så fint når man har litt lengde på neglene! Er dere ikke enige?10 Geniale måter å spare penger på!

Uansett om du bor hjemme, studerer eller har fulltidsjobb bør du tenke over økonomien din. Det er mange ting man sløser bort penger på, som man burde tenke over. I dette innlegget skal jeg gi deg noen tips til hvilke grep du kan ta i hverdagen for å spare opp noen ekstra kroner. 

 

Unngå småkjøp
- For å sitere Kiwi "Hver krone teller". Alle de småtingene man kjøper med på butikken hver gang man er innom, blir fort dyrt. Kjøper du en liten brus hver dag, blir dette 600,- kr i måneden. Varer som brus, godteri, tyggis, osv er varer man egentlig ikke trenger, og som man altfor ofte bruker mye penger på. 

 

Se på kg pris
- Gjør det til en vane at du alltid ser på kg/stk pris på varer du kjøper. Ofte kan en vare virke billigere fordi totalprisen på den er lavere enn et annet produkt, men hvis du ser på kg prisen er den fort ikke den billigste allikevel. Typiske varer du bør se på dette på er: kjøtt, ost, frukt og grønt, egg, godteri, yoghurt, osv. 

 

Kollektiv eller leilighet?
- Dersom du skal studere og må flytte hjemmefra, bør du se etter kollektiv. Det er som regel mye billigere enn å bo alene i leilighet. Selv bor jeg i kollektiv, og jeg sparer veldig mye på det, som gjør at jeg har muligheten til å spare opp penger til boliglån.  

 

Ha med niste
- Uansett om du jobber eller går på skole, bør du alltid ha med niste. Da jeg gikk på både ungdomsskolen og videregående var jeg altfor dårlig på dette, og sløste bort altfor mye av pengene mine på dette. Kjøper man lunsj i kantina koster det fort 35 kr,- for en baguett, og 20,- kr for drikke. Det blir 1100,- kr i måneden. I tillegg kjøper man ofte litt ekstra mat i de andre friminuttene. 

 

Ikke kjøp på kreditt
- Å bruke kredittkort blir som regel mye dyrere enn man forventer. Plutselig kjøper man mye mer enn man egentlig har råd til å betale, og man må betale mye for renter. 

 

Ha oversikt over utgifter
- Veldig ofte bruker man mye mer penger enn man tror. Ha som en vane at du den 1. hver måned går igjennom hele den forrige måneden på nettbanken, og ser over hva pengene faktisk har gått til. Kanskje du får et sjokk over hvor mye du bruker på røyk eller sminke?

Stump røyken og kast snusen
- At det å røyke og snuse er et pengesluk er ingen nyhet. Men det overrasker meg at så mange mennesker bruker så ufattelig mye penger på røyk og snus. Hvis du kjøper en snusboks hver 3. dag blir dette for 900,- kr i måneden. og ca 11'000 i året. Det er penger du kunne spart til boliglån eller brukt til en fin sydentur.   

 

Sett deg mål ved sparingen
- For å spare penger er det viktig å ha et mål for hva du sparer pengene til. Sett deg gjerne mål som at du skal spare opp x antall kroner i løpet av et år til boliglån, studier, sydenturer, bil, osv.  

 

Lag maten selv
- Å stikke innom Mc Donald's eller sushi sjappa blir fort dyrt. En middag middag kommer fort på en hundrelapp eller mer per person, og det blir 3000,- kr i måneden kun på middag. Lager du maten selv blir det mye billigere.  

 

Deltidsjobb
- Er du ung og går på skole har du kun stipend og foreldrene dine som er din "inntekt". Så det kan være lurt å søke etter en deltidsstilling. Jobber du etter skolen og noen helger i måneden, får du fort mye mer penger å bruke og spare. Nå er det snart også sommer, så det kan være lurt å søke etter en sommerjobb, så du kan tjene opp litt penger i sommer. 

 

Hvor flink er du til å spare penger?

Slutt å syns synd på deg selv!

I dag våknet jeg opp enda mer støl enn jeg var i går. Altså, i går trodde jeg virkelig at jeg ikke kunne bli mer støl. Men der tok jeg dessverre feil.. I dag har jeg vært så støl at jeg såvidt har klart å stå oppreist. Kombinasjonen av boksing på fredag og intervaller på lørdag har virkelig tatt kverken på denne kroppen! Men istedenfor å sitte inne å syns synd på meg selv, tok jeg heller og gikk en tur ut i Frognerparken. Gikk i en liten time, og det hjalp virkelig på stølheten! Det verker fortsatt i hele kroppen, men nå verker det mye mindre. Hehe! Sol og frisk luft var heller ikke vondt for sjelen! 

Dagens tips: Gå en tur ute i solen! Det gjør godt for kropp og sjel! Og her i Norge vet man aldri når den titter frem igjen ;-) 

Tips: Sunn frokost på 1-2-3!

I dag skal jeg gi dere et lite frokost tips! Denne retten har jeg fått helt dilla på den siste tiden, både fordi den er sunn, men også fordi den er så god! Most avokado på grovbrød! Det tar kjempe kort tid å lage, og er genialt til frokost. Den metter også ganske lenge, så det er veldig bra hvis man skal på skolen eller jobben.

Det jeg gjør er at jeg deler en avokado i to, og tar ut steinen. Bruker en kniv til å skjære avokadoen i små biter, mens den fortsatt er i skallet, og skviser den ut oppå en brødskive. Så bruker jeg en gaffel til å mose den oppå brødskiven, og avslutter med å skvise en kvart lime over hver brødskive. Brødet jeg bruker er dansk grovbrød, som jeg kjøper på Rema 1000. Ha gjerne et par jordbær og en halv apppelsin ved siden av, så får du i deg ekstra mye vitaminer! 

Håper det smaker ♥

Dette inspirerer meg

Hvordan har helgen deres vært? I dag har jeg hatt planleggingsdag og planlagt hele den kommende uken. Jeg liker å bruke søndager til å samle alle ideer jeg har, og lage en oversikt over de, så det blir lettere for meg da uken kommer og innlegg må skrives. Noen bloggere som alltid gir meg inspirasjon til innlegg og bilder er kenza ogangelica blick. De er så utrolig dyktige bloggere! Har lest bloggene dems av og på i flere år, og jeg blir alltid like inspirert når jeg klikker innom bloggene dems!

 

Ukens spørsmål #59

Nå er det altfor lenge siden jeg har hatt "ukens spørsmål". Den siste tiden har jeg prøvd å svare best mulig i kommentarfeltet, sånn at dere får svar med en gang. Men siden jeg ikke har rukket å svare så mye på spørsmål den siste uken, tenkte jeg at jeg heller kunne lage et "ukens spørsmål" innlegg igjen. Liker dere forresten best at jeg svarer på spørsmålene deres i innlegg sånn som dette her, eller at jeg svarer i kommentarfeltet?

 

Hvordan trener du?
- Jeg følger et bestemt styrkeprogram som du kan finne HER. I tillegg prøver jeg å legge inn noen intervalløkter en gang iblant for å forbedre kondisjonen. 

Hva slags kamera bruker du?
- Jeg bruker Canon EOS 650D. På de bildene der jeg har bokeh effekt (uklar bakgrunn) så bruker jeg 50mm 1,4 linse.

 

Var alt bare skuespill når dere spilte inn "hytteturen"?
- Nope! De eneste som spilte skuespill var Kim og Karin. Resten var helt ekte! Så når folk ble redde, så var de faktisk redde. Hehe! Har du ikke sett episodene kan du se dem HER

 

Hvor er sengetrekket ditt fra?
-  IKEA. Er en god stund siden jeg kjøpe det. Så vet ikke det fortsatt selges :/ 

 

Samler ikke klærne opp veldig mye støv når de henger sånn?
- Det kommer litt ann på. For min del gjør de ikke det. Jeg har døren til balkongen rett ved siden av klærne, og jeg lufter nokså ofte. Så da går det bra. I tillegg beveger jeg på klærne hver dag, når jeg skal kle på meg, så det rekker nok ikke å samle seg så mye støv. Det er verre med høye skap som man aldri vasker på toppen av, haha! 

Hvor høyt er det under taket ditt? Har lyst på slikt klesstativ selv!
- Her er det ca 250cm. Det må minst være 210cm og maks 330cm for å ha dette stativet. Desto høyere det er under taket, desto mer får du plass til :-) Det er forresten fra IKEA sitt stolmen sett, som du finner her. 

Hvor høy er du?
- Jeg er 160cm 

 

Hva heter du på snapchat?
- Der heter jeg stinablogg 

 

Hvor er buksa fra?
Den er fra Junkyard. Du finner den her

Regner med det er noen som tar bildene av deg? Noen tips til hvordan jeg kan gjøre det når jeg ikke akkurat har noen som kan stille som fotograf?
- Jeg tar som regel alltid bildene til bloggen helt selv. Det er av flere grunner. Når jeg tar de selv får jeg bildene akkurat slik jeg vil ha de, jeg trenger ikke være avhengig av noen, og jeg kan ta bilder når jeg selv vil. Mitt tips til deg er å lære deg å bruke stativ og fjernkontroll. Det er så ufattelig kjipt å bli avhengig av at noen skal ta bildene for deg. For da er det veldig ofte at du ikke får tatt bilder.

Det er jo selvfølgelig litt kjipt å alltid måtte ta bildene selv, spesielt da jeg skal ta antrekksbilder. For da må jeg ta med stativ og kamera ut i parken og stå der alene og knipse bilder. Litt kleint iblant. Men man vender seg til det. Og det som er så kjekt med å bo i Oslo er at folk er veldig opptatt med sitt eget liv, så de bryr seg som regel ikke om du står og tar bilder av deg selv.

 

 Er det lenge siden du kjøpte vesten?
- Ja.. Det er en god stund siden. Så de selger den nok ikke lengre :(

 

Har du noen tips til å trene lår og legger slik at de skal bli tynnere og strammere?
- Uff. Jeg liker ikke når dere spør meg om tips til hvordan man skal bli tynnere. Spør meg gjerne hvordan man kan bli sterkere og få en sunnere livsstil. Men å pushe på leserne mine slanketips, det ønsker jeg ikke.  

 

Hva slags tannbleking tok du? Var den dyr, og var det 18 års grense?
- Jeg har skrevet et innlegg om tannblekingen som du kan lese HER.  

 

Hvor er jakken fra?
- Den er fra Gina Tricot 

 

 

New in from Nelly

I stad var jeg innom posten og hentet en pakke fra Nelly, med litt klær jeg bestilte for noen dager siden. Er alltid like spent på å se om tingene passer, når jeg bestiller. Men Nelly er alltid veldig flink til å ha klærne i "riktige" størrelser. Sånn at de ikke er en stor eller liten small, men en faktisk small. Hvis du skjønner? Så klærne passet helt perfekt, og jeg er så fornøyd med de! 

Denne kjolen hadde jeg i svart fra før av, og jeg har brukt den så mye. Så da måtte jeg ha den i en farge til! Kjolen har veldig god stretch, så den sitter veldig fint på kroppen, også koster den kun 299,- kr! Kjolen kan du kjøpe HER

Ny topp og bukse. Toppen finner du HER og buksen finner du HER


Nye sko! Til tross for at de er nokså høye var de veldig behagelig å gå på! Skoene finner du HER.

Klærne er ikke sponset. Så de har jeg kjøpt fordi jeg selv ville bruke de :-)

Men linkene er reklamelinker!

 

Enkel og sunn fredagskos

God helg dere ♥ Denne fredagen har jeg bestemt meg for å ta det helt med ro med gode serier og sunn snacks. Jeg blir alltid så fysen når jeg skal slappe av med serier, så derfor har jeg laget meg litt sunn og god snacks. Vann med lime, gulrøtter, guacamole (laget av 1 avocado, 1/2 lime og 1-2 ss mager kesam), jordbær og 86% kakao sjokolade. Nam nam!

Til dere som lurte på hva man kan drikke istedenfor brus, energidrikker, og andre sukkerholdige drikker så er vann med frukt genialt. Ha i en skive eller to av lime eller sitron, eller sleng oppi noen biter av jordbær. Så får du drikke helt fri for sukker, som også er god!

Hvordan tilbringer du din fredagskveld?

Stina tester: Flash tattoes

Den siste tiden har det blitt veldig trendy med "flash tattoes". Jeg har lenge siklet på disse tatoveringene, for de er så fine! Og da jeg endelig kom over en selger på ebay som solgte slike veldig billig, klikket jeg de hjem med en gang. Pakken kom i posten for noen dager siden, og i dag har jeg endelig testet de ut! Jeg er helt forelsket! Skulle egentlig bare prøve et par stykker, men plutselig hadde jeg de over hele kroppen, hehe! Tydelig at jeg aldri kan ta ordentlige tatoveringer, for da hadde jeg endt opp med tatoveringer over hele meg! 
Det var veldig enkelt å sette på tatoveringene. Man klipper ut den biten man skal ha, tar av plastikken, legger tatoveringen over det området på kroppen du vil at den skal på, fukter med en våt klut, venter 20 sekunder, og til slutt tar av papiret. Så har man en veldig fin og dekorativ tatovering. For å ta de av bruker man litt olje og gnir det vekk med en klut. 

Jeg skal definitivt bestille flere flash tattoes så jeg kan bruke de hele våren og sommeren. Hos den selgeren jeg kjøpte hos, kostet det kun 8,- kr per ark med flash tattoes. Du finner hele utvalget der jeg kjøpte HER. Det tok ca. 2 uker fra jeg bestilte til jeg fikk de i posten. Hva syns du om flash tattoes?

Vår-Lykke!

Wow, så sinnsykt fint vær det har vært i Oslo i dag. Da jeg var ute og tok antrekksbildene tidligere i dag, ble jeg helt overfylt av vår-lykke! Dette kan jeg virkelig leve med! Akkurat nå er jeg hjemme hos foreldrene mine en tur. Måtte kjøre hjem bilen jeg lånte i går. Det var så deilig å kjøre bil i solen og med god musikk på. Det får meg nesten til å savne det å kjøre bil. Men jeg liker kollektivt bedre, spesielt siden det er så kort mellom steder i Oslo. 

Nå skal jeg snart ta toget hjem igjen, men først vil jeg vise dere dagens antrekk! Følte meg så mye mer inspirert til å sette sammen antrekk i dag, etter at jeg fikk den nye garderoben min. Stor tommel opp for det! Bik Bok - Vest, øredobber og genser

H&M - Tightsbukse

Ukjent - Armbånd og sko

CMYK - KlokkeEndelig perfekt garderobe!

Etter at jeg hadde fikset håret mitt hos Susanne, tok jeg turen hjem til foreldrene mine. Har lenge hatt lyst til å hente det speilet jeg hadde i mitt gamle walk-in-closet. Siden det er stort, så da kan jeg faktisk se hele meg. Litt vanskelig å sette sammen antrekk uten det. Hehe! Men da jeg kom hjem fikk jeg et lite sjokk over hvor stort speilet faktisk var.. Kunne jo ikke akkurat ta det med på toget. Så jeg lånte bilen til mamma og kjørte inn til Oslo med det. Siden jeg først hadde bil tok jeg turen innom IKEA for å kjøpe med et garderobe oppheng som jeg lenge har siklet på! Må jo benytte muligheten når man har den, eller hva?

Etter litt shopping på IKEA var jeg endelig hjemme i 23 tiden. Og da var det ikke snakk om å legge seg med en gang, og montere garderobe opphenget dagen etter. Neida, jeg stod til klokken 02:30 i natt og fikset opphenget, hang alle klærne på de nye kleshengerne, og ryddet rommet mitt. Når jeg begynner på slike prosjekter som dette blir jeg som en unge som nettopp har fått et nytt pc spill, og må rett hjem og prøve det ut. Var ikke sjangs til å vente til dagen etter! Ble så sinnsykt fornøyd med opphenget. Hallo, hvor genialt er det ikke? Også får jeg utnyttet hele takhøyden på rommet mitt, sånn at jeg får mer gulvplass. Wii! Glad for det! Så det er et godt tips til dere med små rom. Bruk HELE høyden på rommet! 

Selve opphenget er fra Stolmen serien til IKEA. Tror det kostet 900,- kr for alle delene, og 1300 med kleshengerne totalt. Så det var ikke så dyrt. Det som er genialt med det, er at det ikke trenger å skrues inn, så hvis man bor et sted der man ikke har lov til å skru opp noe, er dette en genial løsning. Også er det superlett å demontere, og ta med seg hvis man flytter. 

Speilet er også fra IKEA, og du kan finne det HER


Hva syns du? 

Slik blir trendene denne våren og sommeren!

Nå begynner endelig våren å snike seg frem, og motebildet endres. Hver vår kommer det nye trender for våren og sommeren, og nå skal jeg vise dere noen av trendene som er sterkest i motebildet. La deg inspirere, og kombiner gjerne nøkkelplagg fra trender med basis klær fra din egen garderobe.

Nøkkelord for vårens og sommerens trender:

Frynser - Semsket - Bar mage - Hvite blonder - Boho chic - 70 tallet - Slengbukser - Blomstret - Denimher  //  her  // her  // her

 her  //  her  // her 

 


her  //  her  // her  // herher  //  her  // her 

 

// affiliate linker

 

Hva syns du om vårens og sommerens trender?

 

Midt i et hår-kaos!

I går var jeg på jentekveld hjemme hos June. Vi lagde taco, så på paradise hotell, blogget, og skravlet om alle mulige jenteting. Det var veldig koselig å få sett igjen June igjen. Selv om vi bor i samme by rekker vi ikke å se hverandre så ofte, og siden hun var hjemme hos foreldrene sine i påsken, fikk jeg ikke sett henne da heller. Så det var virkelig på tide å få catchet opp litt! 

Her er gårsdagens antrekk

Nå er jeg i midten av et hair extensions prosjekt. Har nettopp tatt av alle festene og tatt av limet. Så nå skal jeg sette på ny teip og farge etterveksten på mitt eget hår, før jeg drar hjem til Susanne sånn at hun kan sette på håret igjen. Shit.. For en jobb altså! Det er mye slit for å ha fint hår. Men det er jo så verdt det! Ikke bare blir håret mitt superfint når jeg har på extensions, men mitt eget naturlige hår vokser veldig bra under det, og det holder seg sunt og glansfullt. Skal prøve å rekke og ta litt bilder av mitt naturlige hår etterpå, så dere kan se! 

Forresten. Onsdagsvideoen kommer kanskje i morgen. Har en veldig kul video som skal ut på kanalen min, og den skulle egentlig være klar til i dag. Men det er litt forsinkelser, så den kommer ut enten sent i kveld eller i morgen. Husk å sjekke innom youtube kanalen min, så ser dere når den kommer :-)

Så mye sukker er det i drikken din!

Da jeg var 17 år fikk jeg beskjed av tannlegen min at jeg hadde 9 hull i tennene (samtidig). Tidligere hadde jeg hatt en del hull, og nå var det enda flere. Han ga meg en streng beskjed om at jeg måtte slutte med brus, juice og saft med en gang. Tennene mine var helt ødelagte, og det endte med at jeg måtte borre alle hullene, sette på forlengelse på fortennene mine fordi all brusen og juicen hadde etset igjennom og gjort de kortere, på min 21 årsdag måtte jeg rotfylle en tann jeg allerede hadde borret i 3 ganger. Tennene mine ble også veldig gule, som gjorde at jeg måtte bleke de gjentatte ganger, og jeg kan nesten ikke drikke et glass brus eller spise knekkebrød uten å gråte av smerte fra tennene mine. Hvorfor skjedde alt dette? Jo, fordi jeg kun drakk brus, juice og saft fra jeg var veldig ung og frem til jeg var 17. 

Det er èn ting å drikke en brus en gang iblant. Men når man drikker dette hver eneste dag, og gjerne igjennom hele dagen, ødelegger det tennene så sinnsykt mye. Det er ikke bare tennene som må gjennomgå. Man får hodepine, humørsvingninger, man klarer ikke å konsentrere seg, osv. Listen er lang, og det er på tide å få opp øynene sine. Da jeg var yngre tenkte jeg ikke over hvor mye skade alt dette gjorde med kroppen min. Jeg var heller ikke klar over hvor mye sukker og dritt som er puttet oppi drikken din, for at den skal smake godt. For å faktisk se hvor mye sukker det er i forskjellige drikkevarer, skal jeg nå vise dere hvor mange sukkerbiter det er i de forskjellige drikkene. Dere kommer til å bli sjokkert!  

(hver sukkerbit er 2,1 g sukker)

At det er mye sukker i Coca Cola og Redbull er jeg virkelig ikke sjokkert over. Det er en grunn til at Coca Cola alltid blir satt i et dårlig lys når det kommer til helse. Men at det var 25 (!!!) sukkerbiter en halvliter Cola er helt absurd!

 


At det skulle være hele 13 sukkerbiter i en "Proteinrik drikkeyoghurt" ble jeg ganske sjokkert av. Man tenker jo at denne drikken skal være ganske sunn, siden det står at den både er proteinrik, og den skal drikkes før trening. Men neida, bare et salgstriks fra Tine, så de kan selge enda mer drikke til deg!

 


Ble du også lurt av den grønne fargen, bildet av en lime, og håpet om at den skulle være sunn? Der tok du feil! Med hele 21 sukkerbiter i en halvliter, er plutselig denne grønne teen ikke så sunn. 

Når man se vitamin vann, tenker man ikke akkurat på sukker. Gjør man? Selv om denne har mye mindre sukker enn de andre drikkevarene, er det forsatt hele 10 sukkerbiter i den. Altfor mye når de reklamerer på en måte som får deg til å tro at dette vannet er sunt, og bra for deg!

Redd du ikke skal få i deg nok melk, og derfor er litago en god løsning? Tvert imot! Med hele 20 sukkerbiter i en halvliter, er denne nesten like ille som en Coca Cola.. 

14 Sukkerbiter i barnedrikken Solrik. Det er jo helt vilt! Noe å tenke på neste gang du er ute med barna dine, og har lyst til å kjøpe drikke til dem!

 

Frister det fortsatt med en brus?

Lately @ Snapchat

Nå er det en stund siden jeg har lagt ut bilder fra snapchat her på bloggen. Som mange av dere vet, så elsker jeg snapchat! Det er så morsomt! Jeg liker at det er så uhøytidelig, og man kan legge ut så mye forskjellig! Også er det alltid gøy å få snaps av dere. Dere sender meg så mye koselige snapper! Har du ikke lagt meg til på snapchat enda, kan du gjøre det nå! Heter stinablogg der :-)
Sommerkroppen 2015?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en god økt på gymmet. Var i ganske dårlig humør tidligere i dag, men det endret seg fort etter at jeg hadde løftet litt vekter. Det er helt utrolig hvor mye det hjelper å trene. Det gjør meg alltid i godt humør! Nå som det snart er sommer kommer jeg til å bli ekstra nøye med treningen og kostholdet. Viktig at sommerkroppen 2015 blir bra, eller hva? Haha! 

Neida, jeg gidder ikke å henge meg så altfor mye opp i det. Å være sterk og ha en  god helse er like viktig på sommeren som på vinteren. Så til dere som begynner å få helt krisetanker om at det kun er to måneder igjen til juni. Slapp av! Tren og spis sunt hele året, og kos deg litt ekstra når du selv måtte ønske det! 

Uansett, slik ble dagens økt:

Brystpress på skråbenk:
8 kg * 8 reps  ->  10 kg * 8 reps  ->  10 kg * 8 reps

 

Roing med manual:
14 kg * 8 reps  ->  16 kg * 8 reps  ->  16 kg * 8 reps

 

Bicepscurl med manual:
8 kg * 8 reps  ->  8 kg * 8 reps  ->  8 kg * 8 reps

 

Arnold press:
6 kg * 10 reps  ->  6 kg * 10 reps  ->  6 kg * 10 reps

 

Strake benløft:
25 reps

 

5 min på tredemølle, med 12 incline og 6 speed. Har du trent i dag?

Ny uke, men fortsatt i feriemodus?

Mandag morgen, og ny uke! Men flere enn meg som fortsatt er veldig i feriemodus? Regner med at de fleste av dere begynner igjen på skolen eller jobben i morgen? For min del starter egentlig hverdagen igjen i dag. Så i går brukte jeg hele dagen til å rydde og vaske rommet. Det trengtes for å si det sånn! Rommet mitt er jo ikke all verden stort, så det blir fort rotete her inne! Fikk så støv på hjernen at jeg til slutt støvsugde balkongen. Haha! 

Nå har jeg nettopp skrevet ned en plan for uken. Hvilke ting jeg må gjøre, hvilke ting jeg skal lage innlegg om, og hva målene for uken er. Jeg syns det er så mye lettere å blogge hvis jeg har en noenlunde plan på hva jeg skal skrive om. Hvis ikke sitter jeg hele dagen og ser igjennom pinterest litt for mange ganger.

Nå må jeg komme igang med ukens gjøremål, så får vi blogges mer senere! ♥Alle episodene av Hytteturen!

Nå er endelig alle episodene av hytteturen lagt ut! Det var veldig morsomt å se igjennom alle, og jeg fikk en god latter! Legger ved alle videoene i dette innlegget, så dere kan se de :-) Fortell meg gjerne hva du syns om de!

Derfor bør du minimere alkoholinntaket!

God morgen ♥ Nå sitter jeg i kosedressen min, trøtt i trynet, og har enda ikke fått i meg frokost. På tide å få ut fingern snart? Kjenner jeg er ganske sliten etter gårsdagen! I går var jeg ute med noen venninner på et sted som heter seeds. Har aldri vært der før, eller hørt noe om det. Men det var overraskende bra! Liker steder hvor det er en god blanding av mennesker, og ikke bare en stereotype. Eneste jeg ikke likte med stedet var at det var litt for rolig lounge musikk. Så da jeg og Donna prøvde å slå oss løs på dansegulvet, var det nesten umulig, for musikken var for rolig! 

Men ellers hadde jeg det veldig gøy. Prøvde virkelig å minimere alkoholinntaket, så jeg slapp å bli så fryktelig fyllesyk i dag. Det er få ting som er bedre enn å våkne opp fresh og ikke fyllesyk dagen derpå! I tillegg er det ikke fullt så kult å være den fulleste på festen. Haha! Slenger ved et par antrekksbilder jeg tok for noen dager siden, som jeg har glemt helt bort. Det passet egentlig ganske bra nå! Hvordan var din lørdag?

Kveldens antrekk

God påskeaften ♥ Har dere kost dere med påskeegg i dag? Det har jeg! Kjenner jeg har spist litt for mye godteri også, haha! De siste dagene har jeg tatt det veldig med ro, så da Donna spurte meg tidligere i dag om jeg ville bli med på byen i kveld, sa jeg ja med en gang! Jeg skal straks ta banen ned til henne, men først tenkte jeg at jeg kunne vise dere kveldens antrekk. 


Kjole - HER (finnes også i flere farger) 

På min ønskeliste!

Nå teller jeg ned dagene til jeg får lønning, for da skal jeg bestille masse fine ting hjem fra Nelly. Kjenner garderoben min skriker etter en oppfriskning, og det skal den få! De har jo så sinnsykt mye fint på nelly, og til mye billigere priser enn i vanlige butikker, så da er det best å kjøpe der! Spesielt når jeg skal handle inn en god del nye ting. Utvalget på nelly er også til å dø av. Altså, her snakker vi noe nytt hele tiden! Hundrevis av kjoler, topper, sko, treningsklær. Hva mer kan en jente spørre om?

 

// reklamelinker


Kjole - HER  //  Bukse - HER

 


Tights til venstre - HER  //  Tights til høyre - HER Sko - HER  // Veske - HER  // Blomstertopp - HER, Blomsterskjørt - HER  //  Hvit kjole - HERRød kjole - HER  //  Topp - HER  //  Sko - HER 

 

Fant du noe du likte?

Dette er jo helt sykt!

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter noen timer med filming i Drammen. Jeg har filmet inn en film sammen med et crew, og den filmen kommer på youtubekanalen min til uken. Skal ikke avsløre så altfor mye enda! Så dere får heller følge med til uken. Ble så sinnssykt kald av å stå ute i så mange timer, så nå er jeg godt plassert under dyna, og her blir jeg i dag! Smarte meg klarte også å legge meg 02:30 i natt, når jeg måtte stå opp 06:30, så da ble det ikke allverdens med søvn heller. En god unnskyldning til å slappe av litt ekstra i dag. Tihi!

Veldig gøy å se at jeg ligger på 1. plass i hele bloggnorge i dag. Det er helt sykt å tenke på! Over 53'000 mennesker var innom bloggen min i går. Får nesten sceneskrekk jeg! Men for min del er det helt umulig å forestille meg hvor mange 53'000 mennesker er. Så for min del så ser jeg kun de som kommenterer, og den andre statistikken forstår ikke hjernen min helt. Haha! Må bare si tusen takk til alle dere skjønne som har gratulert meg med 1. plassen i dag. Det er så koselig, og jeg setter så stor pris på det ♥

4. Plass på blogg.no!

WOW! Innlegget jeg skrev i går "10 tegn på at han er en player" falt virkelig i smak hos dere, og ikke minst tusenvis av andre mennesker. Jeg hadde virkelig ikke trodd at så mange ville lese det. Men med over 20'000 innom i går, og over 33'000 innom så langt i dag, er det ingen tvil om at dette er noe dere er interessert i. Som jeg skrev i innlegget har jeg brent med selv noen ganger på playere, og jeg tipper jeg ikke er alene. Jeg skulle ønske jeg hadde lest disse rådene for noen år siden, før jeg falt for et par drittsekker for mye, hehe! 

Sheinside - Jakke // WOW - Bukse

Rayban - Solbriller // H&M - Genser

Choies - Kjede // New Look - Veske

Primark - Sko // CMYK - Klokke
Nå skal jeg fortsette på et par spennende bloggprosjekter. Ha en fin dag videre, så blogges vi senere ♥

10 Tegn på at han er en player!

I dagens samfunn er det veldig vanskelig å finne en bra gutt. Det er veldig mange ulv i fåreklær der ute, og vi jenter faller for det gang på gang. Jeg har selv datet gutter som jeg har blitt kjempe forelsket i, og etter en stund forstått at de kun er playere som vil bruke meg. Etter å ha brent meg et par ganger for mye, har jeg lært noen ting man alltid burde se etter når man dater en gutt. Ting som avslører at han er en player. Nå skal man selvfølgelig ikke dra alle gutter under en kam, men hvis du kjenner deg igjen i flere av punktene under bør du se på det som et varselstegn! 
Han har mange jentevenninner
- Hvis en gutt har jentevenninner er det to grunner til det. Han har enten hatt sex med de, eller han ønsker å ha sex med de. Gutter er som regel aldri interessert i å kun være venner, så vær obs på det hvis gutten du dater har mange jentevenninner! 

 

 Han er sykelig opptatt av seg selv
- Hvis han ikke kan gå forbi et speil uten å flexe eller fikse på håret sitt, eller han tar 100 selfier hver dag, er han mest sannsynligvis mer opptatt av seg selv, enn deg. 

 

Han bruker lang tid på å svare på meldinger
- Dette er player tegn nr 1. Hvis en gutt bruker lang tid på å svare deg på meldinger, er det fordi han vil at du skal bli mer interessert i han. Bruker han lang tid på å svare på en melding, går du rundt og tenker "hvorfor svarer han meg ikke?", "er han ikke interessert?", "er han med en annen jente?", osv. Og når han endelig svarer blir du overlykkelig, for da er han som regel superkoselig. Grunnen til at de vil at du skal gå rundt og tenke på de, er fordi at da blir du mye mer interessert i de, uten at de trenger å jobbe for det. Så jenter, hvis du sender en melding til gutten du er interessert i på facebook, og han logger på, men ikke svarer. Da er han en player. Nesten ingen er så opptatte til at de må bruke 5 timer på å svare på en enkel melding. 

 

Han ber deg komme til han etter kl 23
- Hvis en gutt ber deg komme hjem til han etter klokken 23, er han mest sannsynligvis ute etter kun en ting. Det er greit å komme hjem til han sent på kvelden en eller to ganger, men hvis dette blir til en typisk ting han gjør, så er han bare ute etter sex.

 

Han nekter å bli facebook official
Dere har datet en stund, og ting er ganske seriøst mellom dere. Du har lyst til å ta ting til det neste nivået. Men hver gang du prøver å snakke om forhold så gjør han alt for å komme inn på et nytt samtaleemne. Hvis du skulle være så "heldig"  å bli sammen med han, så kommer han alltid med unnskyldninger for å unngå og bli sammen på facebook. "Jeg skjønner ikke vitsen med å skrive det på facebook", "er ikke så fan av facebook egentlig", osv. Grunnen til at han nekter å bli sammen med deg på facebook er fordi at han vil holde mulighetene sine åpne. Hvis jenter ser at han er sammen med noen på facebook, så holder de seg som regel unna. Ergo, vil han ikke bli facebook official, er det fordi han liker å flørte med andre jenter. 

 

Han lyver om småting
Hvis en gutt lyver til deg om masse småting som "jeg er halvt finsk", "jeg er allergisk mot pærer", osv, så er det mest sannsynlig for å lære seg å kunne lyve til deg. Hvis han vet hvordan han skal lyve til deg om småting, er det lettere når de store tingene kommer.  Og ikke tro på han når han sier at han kun jugde om småting for å virke mer interessant, fordi han ville være like interessant som deg. Det er bare piss! En løgn er en løgn, og hvis en gutt bryter tilliten din, bør du virkelig overveie om du fortsatt vil være sammen med han. 

 

Han maser om sex fra dag 1.
- Hvis en gutt ikke er villig til å vente med å ha sex, til du er klar, så er han mest sannsynligvis en player, og egentlig ikke interessert i deg. 

 

Han har fortsatt Tinder
- Dere har holdt på i noen måneder, og ting begynner å bli mer seriøst. Men han har fortsatt Tinder. Hvorfor? Mest sannsynligvis er ikke du den eneste han dater. Hvis en gutt fortsatt har Tinder etter dere har holdt på i flere måneder, er det fordi han flørter med andre jenter. Han liker å holde mulighetene sine åpne, og så fort han finner noen som er "bedre" enn deg, dumper han deg. 

 

Han kommer aldri hjem til deg
-  Playere er late. De gidder som regel aldri å komme hjem til deg, for da må de faktisk gjøre noe selv. Som regel spør de alltid om du kan komme hjem til de. Og kommer alltid med unnskyldninger hvis du spør om de kan komme hjem til deg. 

 

Han blir hysterisk hvis du ser på telefonen hans
Man skal selvfølgelig ikke snoke på hverandres telefoner, fordi det er veldig privat. Men hvis han ikke engang tørr å google en ting på telefonen sin forran deg, er det mest sannsynligvis fordi han er redd for å få melding av en jente mens du ser på.  

 

 

Så jenter! Hva gjør man hvis han er en player? Man sier snakkes! Og finner seg en ekte mann, som faktisk kommer til å behandle deg med respekt, og som fortjener deg!

VLOG: Hyttetur med Nordic

Da var det onsdag igjen, og det betyr video. Denne onsdagen er det en vlog fra da jeg var på hyttetur med Nordic Screens for noen helger siden. Den første episoden av serien kommer ut på Nordic Screens youtubekanal i dag, så da må dere følge med HER

Disse sangene gir meg treningsboost!

Er det èn ting som er super viktig for meg når jeg er på trening, så er det riktig musikk. Jeg må ha musikk som gir meg et boost, og får meg til å klare og løfte tung løft, og løpe ekstra langt. Jeg liker å ha ny musikk for hver gang jeg er på trening, og har etterhvert funnet mange sanger som gir meg motivasjon på trening! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som er avhengig av musikk til treningsøkta, så derfor vil jeg dele noen av mine favoritter! 

- For løping - 

FML - Deadmau5

The nights - Avicii

UFO - Vigiland

Sì - Martin Jensen

Ugly Heart - G.R.L 

 

- For styrke - 

A cut above  - Avery Watts

Bring it on - Dawkins Nathaniel

Black Skinhead - Kanye West

Eye of the tiger - Survivor

Till I collapse - Eminem 

Fortell meg gjerne dine favoritter i kommentarfeltet, så har jeg noe nytt å høre på under neste treningsøkt!