hits

april 2014

Rosa morgen

God morgen ♥ Nå kommer snart June hit en tur. Hun holder på å skrive bachelor oppgaven sin, og trengte litt hjelp med et par ting. Så jeg skal hjelpe henne med det! Valgte en skikkelig rosablogger look på sminken, håret og klærne i dag. Syns det er så fint når man er skikkelig dollete, uten at det blir for mye. Er dere ikke enige?På mandag var jeg hos A Good Feeling i Drammen og fikset på neglene mine. Se så nydelige de er! Kan virkelig anbefale Cecilie fra A Good Feeling når det kommer til både negler og vipper. Hun er så fantastisk flink! Hvis du ønsker nydelige negler og/eller vipper til 17. mai bør du ringe og bestille time så fort som mulig. Det blir fort fullt! Tlf nr er: 32 22 10 21. Du kan også sjekke ut hjemmesiden dems på agoodfeeling.no.


Hvilken kjole til 17. Mai?

Nå er det ikke lenge igjen før det er 17. mai. Hvert år er pleier jeg alltid å bla kaotisk igjennom kjolene mine på 17. mai morgenen, uten den minste anelse om hva jeg skal ha på meg. Men i år skal jeg faktisk være tidlig ute, og jeg har allerede begynt å planlegge årets 17. mai antrekk. Men jeg har litt problem med å velge hvilken av kjolene mine jeg skal ha på meg. Så derfor trenger jeg deres hjelp. Hvilken bør jeg ha på meg? 

Rosa blonde- peplumkjole - HER

Kjole med sløyfe - HERBlondekjole - HER (kun 399,-) Hvit kjole med blomster - HER (kun 299,-) 
Kjole - HERadlinks

VIDEO: Hvordan lage blomsterkrone

Fikk spørsmål av en leser om jeg kunne vise hvordan jeg lagde blomsterkroner. Har lagt noen blomsterkroner selv, og syns de er veldig fine! Å lage en blomsterkrone selv er lett og billig. I tillegg får man den akkurat sånn som man vil ha den, og den blir helt unik! Jeg lagde en video i fjor da blomsterkroner begynte å bli "in" om hvordan jeg lager mine blomsterkroner.

Siden jeg publiserte den i juni i fjor er det sikkert mange av dere som er nye lesere som ikke har sett den, og noen av dere gamle leserne som trenger en oppfriskning i minnet. Så derfor publiserer jeg den på bloggen her igjen. 

Under kan du se tre forskjellige blomsterkroner jeg har laget selv. Hvis dere lager noen selv, legg gjerne ut bilde av de på instagram og #stinablogg, så jeg får sett de. Lykke til :-)
7 km løpetur

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en 7 km lang løpetur med Tessa. Har ikke løpt denne runden på en stund. Men den skal virkelig bli fast inventar fremover! Fikk litt panikk når jeg kom på at det kun er 3 uker på lørdag til jeg reiser til Portugal. Så nå må jeg gi en god siste innspurt med treningen før jeg drar ned.

Vil være sporty og klar for surfeskole! Planen min er å trene mandag-onsdag og fredag hver uke frem til jeg drar. Treningene blir både løping og styrke. Gleder meg! 

Topp - HER   //   Shorts - H&M

Har fått litt spørsmål ang. Tessa om hva slags rase hun er, og hvordan vi gjør det når hun er med på tur. Tessa er renraset Border Collie med skotsk mor. Hun er ekstremt lydig og veldig flink. Når vi er ute på løpetur langs veien har jeg henne alltid i tau som er på litt under 1 meter. De første 5 minuttene er hun alltid litt surrete og da er alle lukter veldig interessante.

Men etter de 5 minuttene er ikke båndet stramt en eneste gang. Hun går veldig fint og elsker å være med på tur! Når vi er i skogen pleier jeg alltid å ha med bånd til henne i tilfelle vi skulle møte på noen, eller hvis jeg ser det er mange som er ute på tur. Men fordi hun er så lydig får hun lov til å løpe en del fritt.Prøvde ut Nike Free Run 4.0 skoene mine på løpetur for første gang i dag. WOW. De var virkelig en fryd å løpe med! De kjentes så naturlige ut på foten at jeg ble helt sjokkert. Vanlige joggesko kan ofte kjennes litt klumpete og tunge, mens disse var lette som en fjær.

Er mange av dere som har spurt hvor man kan få tak i de, og de kan kjøpes HER til bare 959,-

Nelly sommerfavoritter

På Nelly.com bugner det over av nydelige vår- og sommerklær. Jeg har plukket ut mine favoritter blant kjoler, bikinier, shortser, sko, og enda mer. Kanskje noen av favorittene mine blir favoritter hos deg og? Linker til hvert plagg til under hvert enkelt bilde! I sommer har jeg lagt elsk på blomsterprint, highwaist shortser og høye hæler. La deg bli inspirert!


Blomstertopp: HER
Blomsterskjørt: HER

Shorts: HER

Jumpsuit: HER


Kjole: HER

Rayban solbriller: HER

Sko: HER. Finnes også i grønn, hvit, neongul, rød og svart.

 Lyserose topp: HER

Kimono: HER
Shorts: HER
Topp: HER
Sko: HER

Mørk blomstrete topp: HER

 


Rosa og hvit blomsterkjole: HER, finnes også i svart HER

Hvit jumpsuit: HER


Sko: HER

Mørk blomsterkjole: HER

Jumpsuit: HER


Blomster bikini: HER

Blå bikini: HER

Grønn bikini: HER


Blått skjørt: HER

Beige kjole: HER

Hæler: HER. Finnes også i Beige, gul og rød.

 

Sliter du med kviser?

God helg ♥ Etter at jeg skrev på bloggen at jeg hadde fått mye mindre kviser, var det mange av dere som spurte hvilke hudprodukter jeg brukte. Disse produktene har jeg brukt i noen måneder, og jeg syns de fungerer veldig bra på min hud. Jeg har slitt med kviser helt siden jeg var 16-17 år, og det er ikke så gøy å ha masse kviser i ansiktet når man må ta bilder av seg selv til en blogg som blir lest av flere tusen hver dag. 

Hver morgen og kveld renser jeg ansiktet to ganger med Eau Thermale Cleanance gel. Grunnen til at jeg renser to ganger er for å vaske huden først, også renser jeg den ordentlig så det går i dybden. Jeg avslutter alltid med Eau Thermale Clean-Ac, for blemish-prone sensitive skin. Den regulerer talgproduksjonen og gir masse fuktighet. Perfekt for meg som har tørr og uren hud. Produktene kan kjøpes på apoteket.Har du noen kvisetips?

Folk er syke i hodet

Det er veldig sjelden jeg blir sjokkert når jeg ser en falsk profil av meg selv. Men nå er jeg helt satt ut! Folk er så syke i hodet sitt at jeg blir helt sjokkert! Jeg får stadig vekk meldinger på facebook med linker til falske profiler der folk bruker bildene mine. Men denne profilen er virkelig drøy! Den personen som står bak denne profilen må faktisk være helt syk i hodet sitt, og burde virkelig bures inn. 

Personen har lagt ut over 60 bilder av meg fra bloggen min, har over 1700 venner, og blir fulgt av over 1600 personer. Som om ikke det var nok har personen lagd masse andre falske profiler av norske og svenske bloggere, som h*n har lagt til som venner på den falske profilen av meg. Fant falske profiler til blant annet: Explode, Annais, Nettenestea, TCMN, Carolinecf, Carolineroxy, Angelica Blick, Maddepaddee, Lisa Olsson. Og som om det ikke var nok har personen også laget falsk profil av venninnen min Victoria. 


Ble helt sjokkert når jeg bladde igjennom vennelista til den falske profilen av meg og så alle disse falske profilene. Herregud, hvem er det som virkelig gidder å bruke tiden sin på sånne ting? Mange av profilene var det lagt ut bilder fra 2012. Så denne personen har holdt på lenge! Kjenner jeg får helt frysninger på ryggen av å tenke på hva denne personen kan ha snakket med folk om. Tenk om jeg plutselig møter på noen som har snakket masse med en falsk profil av meg? Som kanskje er forelsket eller hater "meg"? Det er en ekkel følelse! 

Håper dere kan gå inn på den falske profilen av meg og rapportere den, HER. Ønsker virkelig ikke at slike profiler skal finnes! Setter så utrolig stor pris på at dere sier ifra når dere ser falske profiler også. 
 Morgen smoothie, ny oppskrift!

I dag startet jeg morgenen min med hårkur og ansiktsmaske. Har vært veldig flink til å stelle huden min riktig de siste månedene, og den begynner endelig å bli ganske fin. Har bare noen bittesmå kviser igjen, og det er deilig! Så jeg passer på å ta ansiktsmaske ca 1. gang i uken. I tillegg renser jeg huden hver morgen og kveld, og avslutter med en krem som motvirker talgproduksjon. Noe som også hjelper på huden min er smoothies. De drikker jeg hver eneste morgen! I dag lagde jeg en ny variant jeg tenke jeg kunne dele med dere!

I smoothien hadde jeg 150 gram druer, 2 ss mager vanilje kesam, 200 gram frosne jordbær og en halv mango. Utrolig godt, og utrolig sunt! Gir en frisk og god start på morgenen og masse vitaminer! Vinn ghd rettetang!

For litt over et år siden fikk jeg min første ghd rettetang. Tidligere hadde jeg hatt en billig rettetang fra et tilfeldig merke. Den skadet håret mitt, og veldig rett ble det heller ikke. Etter å ha brukt ghd rettetang det siste året er jeg helt sikker på èn ting. Jeg skal aldri bruke noe annet enn ghd sine rettetanger. De er helt fantastiske, og jeg merker veldig at håret mitt endelig begynner å bli sunt og friskt. ghd rettetangene er kåret til verdens beste, og det er virkelig ikke uten grunn! 

Nå kan en heldig leser vinne en ghd rettetang fra ghd sin "Birds of paradise" kolleksjon. Dette er en limited kolleksjon og det er kun mulighet til å få tak i den noen steder. 

For å vinne rettetangen må du like facebooksiden min HER og dele dette innlegget på facebook (ved å trykke på "Del" knappen nederst i innlegget). Veldig enkelt! Husk også å skrive e-mail addressen din i kommentarfeltet, i tilfelle DU vinner :-)Den som gjettet riktig på hva premien i denne konkurransen var supportprettylittleliars.blogg.no

 

Trekker vinneren av konkurransen 13. mai. Lykke til :-)

*Lykke*

Hei dere! I dag har jeg vært med Eveline i Drammen og spist på Glass. Var så utrolig deilig å sitte ute i solen og spise. Er helt rusa på sommervær om dagen. Klarer ikke slutte å snakke om det! Er så fantastisk at jeg endelig kan gå med shorts. Det er lykke det! Når vi hadde vært på Glass gikk vi litt rundt i byen mens vi spiste litt is og koste oss i sommerværet. 

Mmmm, BBQ burger. Er lov å skeie ut en gang iblant, og dette var virkelig verdt utskeielsen! 
Shorts and coral colored heels

Hei dere! Nå skal kusinen min Eveline og jeg straks til Drammen og lunsje. Det er så fantastisk vær ute i dag, så vi bestemte oss for å lunsje litt ute i solen. Hadde egentlig tenkt til å spise sushi på Gulskogen. Men dette været her kan man bare ikke gå glipp av! Ah, det er så fantastisk at det endelig er sommervær. 


Belte - Gina Tricot   //   Shorts, topp og solbriller - Bik Bok   //   Klokke - Danielwellington.com   //   Sko - Nelly.com

 
 

Kjenner jeg ikke misunner de som er på jobb og skole i dag. Det er virkelig på dager som disse at jeg skjønner hvor heldig jeg er som kan leve av å være blogger og kan legge opp dagene mine akkurat som jeg vil. Men jeg hadde aldri vært her hvis det ikke var for dere. Setter så utrolig stor pris på at dere leser bloggen min hver eneste dag, det betyr virkelig alt for meg. Dere er fantastiske ♥ Siden dere er så fantastiske skal jeg ha en konkurranse senere på bloggen i dag, hvor en av dere kan vinne en utrolig bra premie. 

Noen som kan gjette hva det er? Jeg har en lik en, og har anbefalt den på bloggen mange ganger. Den som gjetter riktig linker jeg i konkurranse innlegget jeg legger ut senere i kveld :-) Lykke til! 

 

Highwaist shorts and flowers in my hair

I dag har jeg grillet hjemme med familien. Vi spiste veldig god mat, og koste oss masse! Syns det er så herlig at det endelig går ann å grille ute. Det er sommer kos det! I dag har det vært så fantastisk vær ute. Når jeg trente sprint i Hoensmarka i stad var det så deilig å trene ute i solen. Vår ♥

Her er dagens antrekk 
 

Nytt treningstøy fra X-Life

Hei dere! For et par uker siden fikk jeg en pakke fra X-life.no med masse nytt treningstøy, og nå har jeg endelig fått testet ut alt! Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men er det èn ting som booster min treningsmotivasjon så er det nytt treningstøy. Det er så viktig med fresht tøy. Mitt motto er: If you feel good, you do good. Så hvis du har på deg gammelt og stygt tøy på trening, kommer du antagelig bare til å føle deg slapp og ufresh. 

Og jenter: treningsbh'er blir slitte over tid, så hvis du vil gi best mulig støtte til dine pupper, bør du kjøpe ny treningsbh regelmessig. Hvis man driver med løping eller andre kondisjonsaktiviteter er det veldig viktig å bruke treningsbh for å gi puppene maksimal støtte. For hvis man ikke gjør det ødelegger man elastisiteten i puppene, og de begynner å henge..  

Jeg har lagt min elsk på Kari Traa sportsbh'ene. Der er helt fantastiske og gir god støtte! Denne bh'en er helt genial, siden den har snøring i ryggen, og de finnes i så mange forskjellige størrelser så de passer til alle! Treningsbh'en kan du få tak i HERDenne tightsen bruker jeg både til løping og styrke. Den sitter godt og er i pustende polyamide materiale. Tightsen kan du kjøpe HER


Denne toppen fra Adidas passer til all type trening og er veldig behagelig. Den kan kjøpes HERKompresjons t-skjorte fra MXDC. Denne er genial til styrketrening. Den gjør at du får en god holdning mens du utfører forskjellige øvelser. Kompresjonsklær har blitt veldig hot innenfor fitnessmiljøet, og jeg skjønner virkelig hvorfor. Den er jo helt fantastisk. T-skjorten kan du kjøpe HER.

 

Kari Traa sin Butterfly kolleksjon har jeg lagt min elsk på for lengst. Jeg har denne toppen i langermet også, og de er godt brukt. Gleder meg til å bruke denne toppen masse i sommer på trening. Den sitter veldig godt, og puster enda bedre. Toppen kan du få tak i HER
Søt t-skjorte man kan bruke til forskjellig type trening. Kan kjøpes HER. 


Video: 4 år som blogger. Alle øyeblikkene

I dag er det 4 år siden jeg la ut mitt første blogginnlegg. Den gangen hadde jeg null peiling på det å blogge, for ikke å snakke om det og ta bilder. Siden den gang har jeg vokst så utrolig som et menneske. Jeg har vært igjennom gode og dårlige perioder, og alle har blitt dokumentert på denne bloggen. I 2753 innlegg har dere fått følge livet mitt og mine interesser. Kanskje noen av dere har fulgt meg helt siden starten? Hvis ikke kan du se videoen under, der har jeg satt sammen masse bilder fra blogginnlegg #1 til blogginnlegg #2753. Blogging har gjort så utrolig mye bra for meg, og det har virkelig hjulpet meg igjennom mye. Å skrive om sine egne tanker og følelser er så fantastisk.

Jeg gleder meg til å fortsette med blogging fremover, og nå kan jeg endelig satse 100% på å gjøre bloggen så bra som mulig. Håper dere ønsker å følge meg fremover! 

Ready to party

Et par kjappe bilder av kveldens antrekk, før jeg stikker på vors. Skal ut med Lisa og Isabella i dag. Har ikke vært med de på evigheter, så dette blir koselig! Skal på hjemmefest etter vorset, så vi får se om  vi ender opp på byen eller ikke. Det tar vi som det kommer! Noen av dere som skal ut i dag kanskje?Sparkly nailwrap

God påskeaften ♥

I dag har jeg testet ut nailwrap fra H&M. Kjøpte den for lenge siden, men har faktisk aldri prøvd den før i dag. Herregud, så genialt det var å bruke det! Hvis jeg skal ta på meg neglelakk bruker jeg sikkert 1 timer på å gjøre det, og da går det 5 minutter også er den ødelagt. Men med denne måten slipper man søl og gris, og det tar maks 10 minutter å sette de på. Anbefaler dere å ha litt lengde på neglene når dere skal sette på dette, da blir det finest! 

"Nailwrap" er et klistremerke som man legger over sine egne negler. Man tar det forsiktig av plasten som det ligger på, og fester det til sin egen negl. Vær nøye med å presse klistremerket ordentlig på, så det sitter bra og det ikke blir noen bulker. Bruk en saks til å klippe til lengden. Voilà, neglene dine er festklare!

 

Wedges with spikes

Hei dere! Hvordan har påsken deres vært så langt? Min har bestått av mye festing! I går var jeg ute med Frida på byen i Drammen. Dere som følger med på instagram @stinablogg så kanskje bildet jeg la ut av oss? Vi hadde det utrolig gøy på Z i Drammen. Selv om det er påske var det faktisk ganske mange mennesker der. I dag er planen å ta det helt med ro. Har ganske skallebank etter i går, så frister ikke veldig å dra ut i dag også. Men i morgen har jeg tenkt meg en tur ut igjen. Skal på byen med to venninner jeg ikke har vært med på år og dag. Så nå kan dere lure på hvem! Begge var masse på bloggen før :-)
Junkyard.no
Bukse   Bik Bok: Topp   Nelly.comSko   Primark: Hårbånd   Sheinside.comSkinnjakke   Ukjent: Armbånd 

Smoothie som kurerer fyllesyken

God morgen solstråler ♥

I går var jeg på hjemmefest i Skoger med Victoria. Vi var en stor jentegjeng som drakk sammen. Var masse nye jenter som jeg ikke har møtt før, så var veldig koselig å bli kjent med de! Senere på kvelden kom det en del gutter også. Så da ble det skikkelig fest! Kjenner i dag at jeg drakk ganske mye i går. Så da var det deilig med en lang dusj og en smoothie! I dag lagde jeg smoothien av 1 banan, 2 appelsiner, 200 gram jordbær og 50 gram blåbær. Skikkelig vitamin boost! Denne hjelper virkelig på fyllesyken! 

Siste dagen på jobben

God lillelørdag ♥ 

Er så trøtt nå at jeg nesten stuper ut av stolen. La meg tidlig i går, men brukte over en time på å sovne. Så da ble 8 timer brått til bare 7 timer. Er helt avhengig av å ha 8 timers søvn, hvis ikke blir jeg helt kake! Nå skal jeg i alle fall på jobb, og heldigvis er det bare 4 timer jeg må jobbe. Så jeg tror nok at jeg skal klare å komme meg igjennom det. Hjelper nok å få i meg litt Redbull og en frokost. Nå må jeg nesten stikke, så vi får blogges mer senere!

 

Sporty spice

Hei dere! Nå har jeg nettopp vært en tur i Hoensmarka med Tessa. Var deilig å jogge ute i frisk luft igjen. Det er så altfor lenge siden sist! Elsker virkelig å løpe ute i naturen. Det er så utrolig befriende, og friskt! Tror Tessa koste seg akkurat like mye som meg. Hun løp rundt meg hele tiden og var helt i hundre! I fjor sommer hadde jeg henne med på nesten hver eneste løpetur, og det må absolutt gjentas i år. Er så koselig å ta med en liten hund på tur, for da er man ikke alene, samtidig som man slipper å bli distrahert av skravling som man ofte blir når man er på tur med andre.

En glad og sølete hund ute på tur!

Det er så vakkert med all hvitveisen og hestehoven som har kommet!


Skal slutte

God morgen ♥ I dag våknet jeg 07:30 og var helt i koma etter å ha drømt alle mulige rare ting. Skjønner ikke hva det er med det hodet mitt, men hvorfor skal det alltid få meg til å drømme så mye rart, som virker så ekte? Kunne jeg ikke helt drømt om drager eller noe, så hadde jeg faktisk skjønt at det var en drøm da jeg våknet. Anyways. Nå skal jeg straks dra på jobb på WOW. Skal faktisk slutte der, så dette blir min nest siste vakt. Har hatt det veldig koselig på WOW. Men dessverre får jeg så korte jobbvakter og siden jeg bor et stykke unna, så passer det litt dårlig.

Har lyst til å satse 100% på bloggen og få den så bra som mulig for dere! Og det er litt vanskelig hvis jeg skal sjonglere mellom WOW jobben og bloggen. Har prøvd det er stund nå, og det har ikke fungert så bra. Har faktisk jobbet der i 6 måneder allerede. Shit, det har gått fort! I morgen blir siste vakten min. Det blir trist å forlate WOW, men samtidig blir det deilig å ha helt fri hverdag igjen, og det blir veldig deilig! 

WOW: Bukse   Jeffrey Campbell: Sko   Sheinside: Jakke   Cubus: Bluse   Daniel Wellington: Klokke


Nytt fra IKEA

Nå har jeg nettopp vært og tatt  sol. Det er så deilig å bli litt brun, og der jeg tar sol blir jeg veldig fort brun. Får sykt skille etter bare 1 gang med 25 minutter solarium. Skal være litt flink til å ta sol nå frem til jeg skal til Portugal, så jeg har opparbeidet meg litt brunfarge innen da. Da slipper jeg forhåpentligvis å flasse bort hele brunfargen når jeg kommer hjem igjen fra Ios. 

Men over til overskriften på dette innlegget. Da jeg var på IKEA i dag kjøpte jeg meg noen småting i tillegg til speilet til garderoberommet. Har for første gang noensinne kjøpt levende blomster til rommet mitt (bortsett fra en kaktus som faktisk ble over 1 meter lang). Er så lei av å bare ha falske blomster. Selv om det er veldig fint! Men de lukter ikke like godt.. Så i dag har jeg gått til innkjøp av gule tulipaner og en nydelig tulipanvase. Syns tulipaner er så nydelige, og gleder meg til mine blomstrer! 

Kjøpte også to nye rosa skåler, som den på bildet. Syntes de var så søte, så da havnet de rett i handlekurven! Kjøpte også tre hvite vaniljelys. Gud, så godt de dufter! Kjøpte også en orkide med en liten blomsterpotte til å ha den i. Kan bli interessant å se hvor lenge den overlever på rommet mitt. Har det ikke akkurat så kjølig på rommet mitt for å si det sånn, og vanne er jeg heller ikke noe flink til å huske på. Men det hadde vært gøy å fått den til å leve i minst 1 måned. Da er jeg mer enn fornøyd. Hehe!


Mitt walk in closet

Da er jeg tilbake fra IKEA, og nå er endelig mitt walk in closet ferdig. Det ble så mye bedre og finere enn jeg noensinne hadde forestilt meg. Søsteren min og jeg har delt dette garderoberommet siden vi var små og det har nesten alltid vært helt  kaos der inne. Stappfulle skap med masse klær og masse gammelt dritt oppå skapene. Men nå har jeg endelig fått ryddet vekk alt jeg ikke trenger, og nå er det endelig ryddig der inne. Skal virkelig være flink med å holde det ryddig. Nå har jeg i alle fall et utrolig godt utgangspunkt, og klesskap som ikke er overfulle. 

Skapene er fra vi var små så det er skrevet en del småting på hyllene som "bukser og tynne gensere". Så jeg har tenkt til å male over det (hvis jeg gidder, hehe!). Ellers enn det er mitt walk in closet helt ferdig. Har også tatt med alle sko og vesker som jeg hadde nede på rommet og satt skoene oppå skapene, og veskene inn i det ene skapet. Telte over hvor mange vesker jeg totalt har, og for å si det sånn. Jeg trenger ikke kjøpe vesker på en stund. 35 stk burde vel holde! 

Hvis du lurer på hvor ting er fra osv. er det bare å spørre i kommentarfeltet. Så skal jeg svare så godt jeg kan :-)

Yellow for easter

God morgen ♥

Nå skal søsteren min og jeg straks dra på IKEA, skal kjøpe speil til garderoberommet, og litt småting. Må innom en Fretex dunke på veien og lempe unna 3 svære søppelsekker med klær. Var veldig mye som jeg kunne gi bort av klærne mine. Så da går de rett til Fretex. Syns det er helt fantastisk at vi har Fretex i Norge, sånn at gamle klær kan gå til en god sak! 


Sneakpeak: Walk in closet

Hei dere! WOW, jeg må virkelig skryte av meg selv. Så effektiv og flink som jeg har vært i dag, har jeg virkelig ikke vært på lenge. Jeg har gjort om garderoberommet mitt fra å være et roterom med 5 skap, til et walk in closet. Det ble så utrolig fint! Får tonnevis av inspirasjon bare av å gå inn der. Nå har jeg alt av klær, vesker, sko og smykker der inne. Sånn at alt er samlet på ett sted og jeg kan enkelt sette sammen antrekket mens jeg er der. 

Skal dra og kjøpe et stort speil jeg skal henge på veggen i morgen. Dere! Dette blir så utrolig bra :D Å sette sammen antrekk fremover blir en fryd. Har ønsket meg et walk in closet siden gud vet hvor lenge. Og nå har jeg det endelig. Wiii. er så glad nå! Gleder meg til å vise dere flere bilder i morgen. 
Wild flower

I dag har det vært så varmt og godt ute! Har kost meg masse ute i det fine solværet. Nå skal jeg rydde på garderoberommet mitt. Søsteren min har nettopp vært innom og ryddet ut av sine gamle skap. Så nå har jeg hele rommet for meg selv og mine ting. Har masse ting som må ryddes og kastes, også har jeg lyst til å ha alle veskene mine i det ene skapet.

Nå ligger de sammentrykt i en skuff under sengen min, og det blir totalt kaos på rommet mitt hver gang jeg skal ta ut en liten veske. Så det er et problem som må løses! Hvis det blir litt fint inne på garderoberommet mitt skal jeg vise dere bilder! Er egentlig ganske stort rom, men er 5 svære skap, så blir litt trangt. Men skal se hva jeg får til! Wish me luck :-)   

Cubus: Topp   Bik Bok: Blomsterkrans   Primark: Shorts og sko

Partytur til Ios

Nå er det ikke lenge igjen til Victoria og jeg reiser til Ios i Hellas, med Life is a Beach Party. Etter å ha sett videoene fra tidligere reiser kunne jeg ikke gledet meg mer! Jeg er sikker på at dette kommer til å bli en fantastisk morsom tur som jeg vil huske resten av livet mitt. Må bare dele den siste videoen LIABP har lagt ut fra Ios. WOW, den gjør at det kribler i magen min! 

Hvis du vil lese mer om turene med LIABP kan du lese innlegget jeg har skrevet om de HER. Der finner du all info du måtte trenge :-)Herlig hjemmespa

Nå føler jeg meg så utrolig fresh! I kveld har jeg hatt et skikkelig hjemmespa, og det har virkelig vært etterlengtet. I kveld har jeg pleid huden og håret mitt skikkelig godt. Ah, så deilig det var! Den følelsen når man har hatt hjemmespa og legger seg ned i sengen med grønnsaker og dip mens man leser favorittbloggene sine, i nyvasket sengetøy, den er helt magisk! Livet har mange små og fantastiske gleder, og dette er virkelig en av de! 


Har prøvd ut den nye body lotionen og dusjsåpen fra Victoria Secret som jeg kjøpte i London. Virkelig å anbefale! Huden blir silkemyk og lukter frisk og godt!Har tatt en ordentlig skrubb på hele huden. Skal prøve å få tatt sol i morgen, og da er en kroppsskrubb genialt i forkant! Håret har blitt kuret ordentlig godt med Redken hårkuren min. Den er så fantastisk. Hair extensionet mitt holder seg så fint takket være denne hårkuren!Ansiktet har fått en ordentlig god ansiktsmaske. Syns faktisk maskene fra H&M er utrolig gode. Nå er det sikkert mange "skjønnhets-eksperter" som kommer til å si imot, siden det er H&M og ikke en maske til 67890 kr. Men jeg har virkelig falt for disse maskene. De etterlater huden helt frisk og fin. Jeg får en helt annen glød i ansiktet etter jeg har brukt denne. 

Føttene har også blitt stelt med, så nå er de myke som babyføtter. Pleier å bruke en fot fil som denne mens jeg står i dusjen, for da er huden varm og lett å jobbe med. 

 

♥ Anbefaler alle jenter og kvinner der ute å ha en fast dag i uken der man tar et hjemmespa. Det trenger ikke være mer fancy og vanskelig enn jeg har gjort. Jeg brukte i underkant av en time på alt sammen. Og det har alle tid til en gang i uken!
Snufs, snufs

Hei dere! Nå sitter jeg hjemme og neste nyser meg ihjel. Gud så forkjøla det er mulig å bli. Er skikkelig snufsete i dag! Men kroppen verker heldigvis ikke lengre, så er absolutt på bedringens vegne.

Hadde egentlig lyst til å stikke ut på byen i kveld, men tror jeg dropper det så jeg ikke blir mer syk igjen. Drakk jo litt på jentekveld, hehe, som egentlig ble gutte- og jentekveld i går. Så har fått min "dose" morro for denne helgen! Så i dag tar jeg det nok bare rolig hjemme!

Litt bilder fra før jeg startet på jobb i dag. Var litt tidlig ute, så rakk å ta bilder før jeg startet! Yellow blazer

God helg ♥ Endelig helg og nydelig vær. Nå skal jeg straks dra på jentekveld hos kusinen min Eveline. Vi skal ha skikkelig jentekveld med litt vin og rusbrus i kveld. Så det blir veldig koselig! Skal opp tidlig på jobb på WOW i morgen, så blir nok ikke så altfor sent på meg i kveld. Hehe!

Jeg vet ikke om det er været eller at jeg begynner å bli frisk igjen. Men i dag føler jeg meg helt fantastisk. Endelig er alt back on track, og fra nå av kan jeg endelig begynne å fokusere skikkelig på bloggingen igjen. Har dessverre ikke hatt så mye tid og energi til den i det siste, men fremover skal jeg gi 100% 


Blazer - Zara // Jeans - Bik Bok // Smykke - Sheinside.com // Topp - Bik Bok // Sko - Modekungen.se     

Mine blomsterkranser

Som kanskje mange av dere har fått med dere har jeg ganske blomsterkrans dilla. Jeg ble til og med intervjuet i fjor av klikk.no forrige jeg er så glad i blomsterkranser. I fjor lagde jeg 3 kranser selv, og kommer sikkert til å lage enda flere i år. Har også kjøpt 3 stykker som er utrolig fine. Syns et hvert antrekk blir så nydelig hvis man har på en blomsterkrans. Ah, som jeg gleder meg til sommeren!

Siden det snart er sommer og blomsterkransene er på full vei inn i butikkene, tenkte jeg å vise dere mine blomsterkranser, så dere kan få inspirasjon!


//Bik Bok


// Glitter
// DIY


// DIY
// Cubus


// DIY

 

Hvilken ble fin favoritt?

17 Mai kjoler fra Nelly

Nå er det ikke lenge igjen til 17. Mai, og i år har Norges grunnlov 200 års jubileum. Og det må virkelig feires! Derfor har jeg funnet frem 12 nydelige kjoler fra Nelly. Elsker virkelig å handle kjoler fra Nelly, siden det er så billig (de fleste kjoler koster bare 200-500 kr) og fordi de har et enormt utvalg. Har bestilt masse kjoler derfra tidligere, blant annet kjole nr 4 og de ser like smashing ut i virkeligheten, i tillegg til at kvaliteten er veldig god!

Anbefaler dere virkelig å bestille 17. mai kjolen så fort som mulig, siden det fort blir utsolgt for kjoler før 17. mai. Skal selv bestille kjole fra Nelly til 17. mai, og jeg faller nok på kjole nr 3. Den er fra Leighton Meester kolleksjonen, og den er helt nydelig! Lyserosa kort kjole - HER // Lang blomstrete kjole - HER // Hvit Leigthon Meester kjole - HER 

 

 


Hvit og ferskenfarget kjole - HER // Lang blomstrete kjole - HER // Hvit blondekjole - HER

 
Kort hvit blondekjole - HER // Lang kremfarget kjole - HER // Chiffonkjole med paljetter - HER

 

 Blomstrete kjole til venstre - HER // Blomstrete kjole i midten - HER // Ferskenfarget kjole - HER 

 

Hvilken kjole likte du best?

Bare 45 dager igjen!

Hei dere!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Drammen etter å ha lunsjet med Victoria på Pigen. Nå er det ikke lenge til vi drar på jenteturene våre. Først surfecamp i Portugal med Lapoint, så partytur med Life is a Beach party til Ios. Det kommer til å bli helt sykt gøy! Vi begge gleder oss helt vilt mye! Nå er det faktisk bare 45 dager igjen til vi reiser, så dere kan tenke dere at vi gleder oss! 


Mmm, muligatawny suppe!
Stakk innom Cubus en tur også. Trengte litt nye bh'er i friske sommerfarger. Elsker virkelig bh'ene de har på Cubus. Der har de faktisk litt forskjellige størrelser som man ikke får tak i andre steder. Har litt tricky strl. selv så handler alltid inn bh'er der! 

Nå må jeg rydde hele rommet mitt, for her ser det virkelig bomba ut. Skjønner ikke hvordan jeg klarer å være så sinnsykt rotete. Noen som vet om en kur for dette? Hehe! Etter jeg er ferdig med å rydde drar jeg nok til Roger. Kos dere masse i kveld!

Video: London innkjøp

Da jeg var i London forrige uke shoppet jeg en hel del nye ting. Mange av dere har spurt om jeg kan vise innkjøpene i en video. Så derfor har jeg laget en video med alle tingene, hvor de er kjøpt og hva de kostet. Håper dere får litt inspirasjon enten om dere skal til London eller ikke. 

Husk å stille inn kvaliteten til 1080p

Guide: London

Fra tirsdag til fredag denne uken har jeg vært i London. Jeg har shoppet og opplevd utrolig mye! Før jeg skulle dra til London sjekket jeg opp hvilke ting jeg burde få med meg når jeg var der. Siden vi bare hadde 3 dager, måtte vi være effektive og flinke til å planlegge for å få med oss mest mulig av byen. 

Siden vi fikk opplevd så mye skal dere få en oppsummering med masse tips i dette innlegget. Dette var første gang jeg var i London, så hvis du har noen flere London tips kan du gjerne skrive de i innlegget. Elsket virkelig London, så jeg skal nok tilbake igjen! 

 
 

Hard rock cafè
Når man er i London bør man absolutt ta turen innom Hard Rock Cafè. Dette er den første av de mange Hard Rock Cafèene. Her har de masse god amerikansk mat. Jeg spiste "Hickory barbeque bacon cheeseburger", den var virkelig helt himmelsk! Junkfood på sitt beste! 

I sidebygningen har de en Hard Rock butikk der de selger masse Hard Rock suvenirer, og i kjelleren der har de et hvelv med masse gitarer og ting fra kjente artister. Blant annet bassen til Gene Simmons fra Kiss, gitaren til Kurt Cobain, drakten til Madonna og mye mer! 


 

♥ London Eye
Dette er Europas største pariserhjul og er hele 135 meter høyt. I denne ser man utover hele London, og det er absolutt verdt turen. Hvis man er med kjæresten sin kan man ta den på kvelden, da er det masse romantiske lys over hele byen. 

Madame Tussaud
Her må dere innom! De fleste av dere kjenner nok til Madame Tussaud og alle voksfigurene. Det er helt merkelig hvor ekte de ser ut. Den voksdukken som er bak med når jeg står med Beckham paret var vi faktisk usikre på om var en dukke eller ikke. Tror vi stod i 5 minutter og stirret på den før vi skjønte at det var en dukke. På Madame Tussaud har de også en 4D show med Marvel Heltene, en spøkelsestur med ekte skuespillere og en tur igjennom Londons historie. Dette bør virkelig oppleves! 

Buckingham Palace
En tur igjennom parken til slottet bør man absolutt ta. Slottet er gigantisk og utrolig nydelig. Nå på våren kryr det også av masse nydelige påskeliljer i parken, så det er utrolig nydelig! 


Hotellet
Vi bodde på Novotel hotel London city south. Hotellet ligger rett ved London Bridge og det tar 5 minutter å gå til undergrunden (tube) fra hotellet. Hotellet var veldig lyst og fint, og de hadde gode soverom. Vi var nesten ikke på hotellet, siden vi var så mye ute. 

Westfield kjøpesenter
Westfield har to forskjellige kjøpesentre. Et med masse dyre merkebutikker som ligger på Shepherds Bush og et med masse rimelige butikker som ligger på Stratford. Hvis du drar i en ferie eller en helg bør du dra på kjøpesenteret, istedenfor Oxfordstreet da det er helt kaotisk der i ferier og helger. 

 

♥ Oxfordstreet
Her ligger alle favorittbutikkene mine: Primark, Forever 21, ALDO, American Appeal, Miss Selfridge, New Look, River Island, The Body Shop, Topshop og Zara. Gikk helt bananas på Primark og kjøpte masse nytt. Skal selvfølgelig lage en innkjøpsvideo så dere kan se alle tingene! En ting dere bør være obs på: de har ekstremt lite små størrelser i Oxfordstreet. I kvinnesko hadde de nesten bare 40-42 i sko og strl 38-44 i klær. Så det var veldig kjipt for meg som bruker 32 i klær og 37 i sko.. Men hadde flaks et par steder! 

Big Ben
Når man er i London er Big Ben er must å få med seg. Det var utrolig vakkert på nært hold både på kvelden og på dagen. På kvelden skinte det fint grønt lys fra tårnet. 

 

Engelsk brun pub
Uansett hvor i England man er må man innom en skikkelig engelsk brun pub og ta seg en øl. De hadde utrolig mye godt øl og velge mellom, og ikke bare Corona og Aass. Vi stakk innom en som la i en sidegate fra Oxfordstreet. Husker dessverre ikke navnet på puben, men de ligger overalt. Så det er ikke vanskelig å finne en koselig en! 

Underground - Tube
 
For å komme seg raskt og enkelt rundt i London burde man bruke tube (t-bane). Et dagskort koster ca 90,- kr og da kan du dra rundt i hele London sentrum. Det er veldig enkelt å sette seg inn i systemet, vi brukte bare en dag for å sette oss inn i systemet. Hvis du har Android telefon kan du bruke "Maps" appen for å finne ut hvilken tube man skal ta for å komme seg til de forskjellige stedene. 

Tripadvisor
For å finne restauranter bør man bruke appen "Tripadvisor". Den viser restauranter i nærheten av der du er, og den viser hva slags kritikk restauranten har fått. Veldig smart hvis man trenger anbefalinger av restauranter.

 

Håper dere likte tipsene og får bruk for de neste gang dere er i London! 

Ny hårguide fra Glitter

Nå har Glitter nettopp lansert sin kolleksjon med forskjellige blomsterdekorasjoner til håret. Jeg har lenge vært helt forelsket i blomsterkroner, og nå har Glitter kommet med sommerens kolleksjon med masse blomsterkroner, blomsterspenner, og mye mer! I dag var jeg innom Glitter på Buskerud Storsenter og fikk fikset håret mitt med blomsterdekorering. Syns det ble så utrolig fint! De andre jentene på Glitter ble også stylet. Se så fine sommersveiser! 

London dag 3

Da er jeg endelig tilbake i Norge! Selv om det er helt fantastisk å reise og oppleve masse nytt, så er det veldig godt å slenge seg ned på sofaen igjen og slappe helt av.

De siste tre dagene har jeg sett og opplevd så sykt mye! Jeg har vært på Madame Tussaud, London eye, en ekte engelsk brun pub, shoppet masse i Oxfordstreet, tatt undergrunden x antall ganger, sett slottet, spist på Hard Rock cafe og Planet Hollywood, shoppet på Victoria's secret, gått helt bananas på Primark (shoppet rimelig mye!), drukket masse kaffe på Starbucks, vært på Westfield kjøpesenter, vært ved Big Ben og mye mer!

Har tenkt til å lage en London guide til dere med ting man bør oppleve når man er i London. Merket selv at det var veldig viktig å planlegge dagene veldig godt, hvis ikke gikk man bare og surret rundt! Hvis det er noe dere lurer på som jeg bør ha med i guiden kan dere gjerne spørre meg i dette innlegget, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!


I går startet vi mye roligere enn hva vi gjorde de første to dagene. Det eneste vi hadde planlagt i går var å ta London Eye. Så vi tok en rolig frokost på Subway og en kaffe på Starbucks før vi stakk bort på London eye.

London eye er europas største pariserhjul og det er hele 135 meter høyt. Utsikten derfra var helt vill! Vi så virkelig utover hele London! Det er ca. 25 personer som er i hver vogn, så man har god plass til å ta bilder. Siden det er ganske så tåkete på morgenen bør man ta pariserhjulet litt utpå dagen. Vi tok den i 2-tiden og da hadde det meste av tåken forsvunnet. Den er også veldig romantisk å ta på kvelden, for da ser man alle de fine lysene i London!


Sjekk den utsikten!


Vi har blitt anbefalt av mange å dra på Westfield London kjøpesenter, men jeg må helt ærlig talt si at jeg ble veldig skuffet. Hadde jeg hatt 10 millioner på bankkontoen hadde sikkert Westfield vært utrolig bra! Men når det kun var butikker som: Gucci, Dior, DKNY, Prada, osv blir det litt kjedelig i lengden. Fant ut først når vi var kommet på senteret at det lå et annet Westfield senter i Stratford (ca. 20 min unna London) som de hadde en del mer normale priser og fine butikker. Men klokken var dessverre litt for mye når vi fant det ut, så der rakk vi ikke å dra!

Når vi kom tilbake fra Westfield fant vi oss en ordentlig fin og brun pub i en sidegate fra Oxfordstreet. Der var det masse engelskmenn så da fikk vi endelig den litt engelske følelsen. Det meste av London er veldig fullt av turister, spesielt i helger og ferier. Men er man heldig finner man noen ordentlige engelske steder! 


Alt i alt syntes jeg at London var en helt fantastisk by, og et sted jeg absolutt kommer til å dra tilbake til! London er et sted med veldig mye unikt, så det er absolutt et sted som bør oppleves! Som sagt så kommer jeg til å skrive en London guide til dere, så hvis det er noe dere lurer på så spør i dette innlegget :-)

 

Rundtur i London

I går tok vi en ordentlig rundtur i London. Etter at vi hadde vært på Madame Tussaud dro vi ned på Hard Rock Cafè. Mens vi ventet på bord stakk vi ned i hvelvet som ligger i sidebygningen. Der er det masse gitarerer og diverse utstyr fra forskjellige musikklegender. Min favoritt var bassen til Gene Simmons fra KISS. Er veldig KISS-fan så det var stort å få se bassen hans så nærme! Maten på Hard Rock var sykt god! Vi spiste "Hickory barbeque bacon cheeseburger". Den var virkelig himmelsk god! Etter det tok vi oss en rundtur i London til blant annet Buckingham Palace. Der var det fint der! Ble helt sjokkert over hvor fint det faktisk var! Gullstatuer overalt og store flotte bygningen. Syns det er så fint at det er store flotte historiske og gammeldagse bygninger i hele London. Da føler man virkelig at man er så er herskapelig sted!  
Så så utrolig fint London er på våren!

På kvelden stakk vi ned til Big Ben og så den på nært hold. WOW, den er svær! Og så utrolig fin den var! Nydelige utskjæringen overalt og det fine grønne lyset fra Big Ben som lyste opp. Helt fantastisk å se på! 

Vi gikk hele turen fra Big Ben og ned til Planet Hollywood. Det var så utrolig mange flotte høye bygninger at jeg virkelig kan anbefale dere å gå litt rundt i denne byen, bare for å se de! Planet Hollywood er en skikkelig Hollywood restaurant med masse film rekvisitter overalt. Blant annet jakken som Arnold Schwarzneger brukte i Terminator, og håndavtrykkene til flere filmstjerner. 


 

Madame Tussaud - London

God morgen ♥ I går var vi på Madame Tussaud. Har sett utallige bilder av folk som har vært der før, så vi måtte jo ta turen innom! Vi har vært utrolig heldige hele turen når det kommer til køer, fordi vi har stått maks 10 min i hver kø. Når vi skulle inn på Madame Tussaud kunne vi bare gå rett inn. Så anbefaler dere som skal til London å dra "off-peak", altså ikke i helger og ferie. For da er det visstnok helt kaos her!

Men tilbake til Madame Tussaud. Det var faktisk utrolig morsomt å se alle figurene og ta bilde med de. Ble sjokkert over hvordan mange av kjendisene så ut i "virkeligheten". Når man kom inn var det først en etasje med masse forskjellige Hollywoodstjerner. Blant annet Victoria og David Beckham (mitt favorittpar i verden!), Jim Carrey, Orlando Bloom og Johnny Depp.

Deretter kom man videre til "film" som det var blant annet; Shrek, Terminator, James Bond, Breakfast at Tiffanys, Sherlock Holmes, osv. Mye morsomt å se på!


Så kom man til Sport, Kongelige og Kultur. Med hele den engelske kongefamilien, Albert Einstein og mange idrettsfolk. 

Etter det kom man til artister med blant annet: Lady Gaga, Britney Spears, Michael Jackson, Bob Marley, Rihanna og Madonna. 
I helt nederste etasje ligger "scream". Det var en ganske så skummel tur igjennom et fengsel med masse levende seriemordere. De kom helt opp i ansiktet ditt, og skremte deg! Utrolig creepy! Var masse voksfigurer av mordere og drepte mennesker der, ganske ekkelt egentlig. Men interessant å se på! 

Deretter tok vi små taxier rundt bygget for å se Londons historie. Filmet en del derfra, så det kommer nok på bloggen etterhvert! 

Helt på slutten av turen var Marvel Super Heroes. Det var sykt kult! Der fikk man se en 4D film med alle Marvel Super heltene. 4D var utrolig bra, man fikk vann i ansiktet, man ble blåst i nakken, det kom knyttnever i ryggen, osv.

 

Anbefaler virkelig å gå innom alle tingene som var på hele Madame Tussaud. Det var en utrolig flott tur som jeg aldri kommer til å glemme!

Shopping i Oxfordstreet

God morgen fra London ♥ Nå er vi nettopp ferdige med å fikse oss, og er klare for å dra på Madame Tussaud. Har alltid sett så mye bilder fra det stedet, så dit må vi jo dra! 

I går var vi på shopping i Oxfordstreet. Det var faktisk ikke så kaotisk der. Vi har valgt en veldig smart tid å reise på, siden det hverken er ferie eller salg. Så da florerer det ikke av like mye turister her som de vanligvis gjør. Fikk vært innom veldig mange av butikkene. Blant annet: Primark, Topshop, New Look, River island og mange flere. Den eneste butikken jeg virkelig handlet i var Primark. Der var det sykt mye fine klær! Og helt latterlig billig! Kjøpte 3 highwaist shortser, 1 bikini, 1 topp, 2 kjeder, 1 sminkepung, 2 par sko og litt småting til for bare 700,- kr. Det er billig det! Etter vi var ferdige med shoppingen stakk vi på en italiensk restaurant "Bella Italia" som lå i en sidegate i Oxfordstreet. Der var det skikkelig god mat! Vi bestilte oss pasta bolognese begge to, og det smakte veldig godt! Restauranten var veldig koselig, og kan absolutt anbefales! London at night  ♥

Vi har allerede tatt masse tube (t-bane) i London. Der var faktisk mye lettere å finne frem enn det jeg hadde trodd. Tenkte at det kom til å bli utrolig vanskelig. Men så fort man skjønte litt av systemet var det null problem!Vel fremme i London

Nå har vi nettopp kommet inn på hotellrommet vårt. Hotellet her er sykt fint! Skikkelig storbyhotell med designer møbler overalt. Soverommet våres er utrolig stort og romslig. Er helt sikker på at vi kommer til å kose oss masse her! Været her er utrolig bra. Solen skinner og man kan lett gå uten jakke. Vi hadde egentlig tenkt oss på kjøpesenteret i dag, men vi tar heller en tur i gatene og shopper istedet, siden det er så fint vær. Da får vi med oss litt av London i tillegg!

 
Vi reiser egentlig på et genialt tidspunkt. Det er ikke helg, om 2 uker er det påskeferie så alle venter med å dra hit til da, og det store januar/februar salget er for lengst over. Så det forhåpentligvis ikke like kaos i gatene. Men nå må vi stikke ut folkens, håper dere har det bra i Norge!

Neste stopp - London

God morgen! Nå har jeg nettopp inntatt en liten frokost her på Gardermoen. Det er litt over en time til flyet går, så vi har slått oss ned på et lite spisested. I dag er planen å dra en tur på Westfield kjøpesenteret og shoppe masse. Har lyst til masse nye shortser, høye hæler, og alle mulige sommerting en jente kan trenge! I morgen tenker vi oss en tur på Madame Tussauds og på London Eye. Skal oppdatere dere massevis underveis, og med en gang vi kommer frem til hotellet!