hits

april 2013

Klar for Tryvann!

Et veldig kjapt innlegg før jeg stikker på Tryvann. Med kveldens antrekk. Kommer garantert til å være synlig med denne genseren! Den er forresten fra Zipperall. Men nå må jeg løpe! Håper på en uforglemmelig bra kveld! Håper alle dere som skal feste i kveld, også får det!

Ser jeg noen av dere på Tryvann i kveld?


Siden sist @stinablogg

Instagram @stinablogg
Oppdaterer en del der også. Koselig om dere vil følge meg der! ♥ 


♥ Genseren jeg skal ha på meg på Tryvann i morgen. Kul eller hva? Blir en egen discokule! Kommer i alle fall til å synes. Haha!! ♥ Selvdigger ♥ Russedåpen! Duckface er det nye navnet mitt. Love it! ♥ Eveline (søskenbarnet mitt) og meg på vei til Eidsvoll. En kjedeligere skoletur på museum. En ting jeg hater her i verden; museèr. ♥ Dagen derpå. Hadde sovet over hos Vicky etter Drammenstreffet og skulle ta bussen hjem. Sjekk de møkkete skoene! ♥ Selvdigger igjen. Gud som jeg digger meg selv! ♥

Day 3: Noe eller noen du savner

Denne her var ganske lett. Men også vond å mimre tilbake på. Er det noe jeg savner så er det definitivt hunden min Rikke. Jeg fikk henne da jeg gikk på barneskolen. Når jeg fikk henne var hun allerede ganske gammel, siden jeg overtok henne fra en gammel dame som hadde fått kreft. Rikke var min aller første hund, som kun var min. Har vokst opp med at vi har hatt hunder hjemme. Men denne var min, og da var det helt spesielt. 

Hun pleide alltid å ligge i sengen min når jeg sov. Husker hvor koselig det var å kose med henne! Savner henne virkelig. Men hun ble veldig gammel, og jeg hadde mange fine år med henne. Hun vil alltid ha en stor plass i hjertet mitt. Selv om jeg har verdens søteste kattepus, vil hun fortsatt alltid være et savn!Day 2 - 10 ting ingen vet om deg

20 day challenge - Day 2  

1. Jeg er livredd for lastebiler. Når jeg kjører på motorveien med bil er jeg så sykt redd for å bli påkjørt av de. Store og skumle! I tillegg så er sjaførene som kjører lastebiler ofte fra Polen og Litauen, og det kjører de sikkert mer crazy enn i Norge. Så er ikke rart jeg blir redd når de kommer hit! 

2. Når jeg var liten ønsket jeg å bli en turner, akkurat slik moren min hadde vært. Så mamma kjøpte inn rosa turndrakt og utstyr til meg. Klar for å gjøre stor karriere dro jeg håpefullt på turntrening. Når jeg hadde vært der i 30 min gikk jeg bort til moren min og sa "Trukke dette var min greie jeg". Dermed var min turnkarriere over. 

3. Jeg er faktisk sykt handy. Man skulle ikke tro det. Men jeg har satt sammen senga, hyllene, sminkebordet og tv bordet helt på egenhånd. Jeg henger alltid opp sånne bilder og ting som det på egenhånd. Høres kanskje ikke vanskelig ut for en tjueåring. Men har vært sånn siden jeg var 10 år. Haha

4. Jeg foretrekker å snakke engelsk fremfor norsk. Tenker 80% prosent av tiden på engelsk istedet for norsk. Ganske merkelig engentlig. 

5. Når jeg blir flau eller syns at noe er kleint begynner jeg å gjespe. Aner ikke hvorfor jeg gjør det. Og det er ikke med vilje. Men det skjer liksom automatisk. Skikkelig teit egentlig.

6. Jeg kan sovne overalt. Bokstavelig talt overalt. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sovnet sittende i klasserommet eller på bussen. Her snakker vi hver eneste dag. 

7. Når jeg var liten trodde jeg at Elvis Presley døde fordi han spiste så mye iskrem. Først for et par uker skjønte jeg at det ikke var grunnen. Ice=meth=heroin. Altså dop var visst grunnen. Også jeg som har gått rundt hele livet og vært redd for å dø hvis jeg spiste for mye iskrem..

 8. Jeg er sykt utålmodig. Det klikker helt for meg hver gang folk bruker lang tid eller er forsinket. Derfor er jeg alltid 10 minutter for tidlig hvis jeg skal på noe. Nekter å være forsinket. 

9. Jeg hater å kaste bort tiden min. Derfor har jeg aldri lest en bok - sånn type fortelling bok. Siden jeg ikke får noe ut av å lese de. Hater også når jeg må sitte å vente på noen, fordi de er forsinket. Bortkastet tid!

10. Jeg hater kliss-romantiske-jentefilmer. Elsker action og grøssere. Men sånn klissegreier takler jeg ikke. Haha.. Sykt guttete når det kommer til valg av filmer. 

Endelig er sommeren her!

I dag har det vært så herlig vær. Har vært ute i flere timer. Først når jeg rakte plenen i noen timer. Også når jeg tok bilder og var ute med mamma. Var så deilig å gå i shorts uten å måtte fryse. Endelig!! Merket også på lyset på bildene at sommeren er her. Det blir så fint lys ♥ Er i skikkelig lykke-sommer modus nå. Enda bedre er det at jeg er russ nå, og da slipper jeg det kalde været, som ofte er i mai. Så da krysser jeg fingre og tær og håper på at været holder seg! Gjennom tidende!

Det er ofte dere spør meg om hvordan jeg så ut når jeg var yngre. Så derfor skal jeg vise dere litt bilder fra 8.klasse og oppover. Må nok si at jeg alltid har vært veldig jentete. Men om det har blitt bedre eller værre gjennom tidende er uvisst. Har i alle fall blitt flinkere med jenteting! Hehe

8. klasse 

Her hadde jeg nettopp begynt på ungdomsskolen. Følte meg som en skikkelig stor og voksen jente, siden jeg tross alt var ferdig med barneskolen. Jeg ble veldig bertete i 8. klasse. Jeg gikk og sa ting som "oh mye gaaaad" og "ewwww", til alt og alle. Mitt største idol på denne tiden husker jeg at var Paris Hilton. Her hadde jeg også hunden min Rikke. En søt og gammel Shih Tzu. 

10. klasse

Dette var slutten av ungdomsskolen. 10. klasse var fylt med mye rart. Altfor mye sminke; brunkrem og mascara spesielt. Husker vi var en jentegjeng på 6-7 stk, der flere av oss brukte altfor mye brunkrem. "Vandrende brunkrem flaske" var noe av det vi selv kalte oss. Haha. Spesielle sminkevaner på den tiden. Bortsett fra sminken husker jeg ikke så veldig mye fra 10.klasse. Bortsett fra at jeg skjerpet meg veldig på skolen, og ble faktisk ganske flink! 

1. Videregående

Endelig var jeg ferdig med ungdomsskolen, når stod videregående for tur. Jeg begynte på restaurant og matfag. Her fikk jeg mange nye og gode venner. Jeg begynte også som modell på videregående.

Jeg ble også veldig avhengig av solarium. Det ser dere sikkert på bildene under. Hvis jeg får hudkreft noengang, vet jeg hvilken periode i livet jeg skylde på i alle fall. Hehe. Jeg hadde også fått meg 2 forskjellige jobber. Første jobben var telefonselger, også ble jeg ferskvareassistent. Dette var også året jeg begynte å blogge whoop whoop!


2. Videregående

Her hadde jeg begynt på Kokk og servitør. Jeg hadde blitt veldig flink på skolen. Gikk ut derfra med 4,9 i snitt (må skryte litt da, hehe). Farget også håret mitt svart og satt i extensions utover året. Og solariums avhengigheten begynte endelig å dabbe av. Her begynte jeg endelig å "finne meg selv" også.  Når det kom til interesser og og venner, samt utseende. Eller.. ?

 

Forandret meg litt gjennom tidende?

Dag 1 - Ditt siste innkjøp

Mitt siste innkjøp er denne hårsprayen. Har brukt den før, og elsker den. Den legger seg utrolig lett i håret og gjør at hårsveisen holder så sykt mye lengre. Bruker alltid den her når jeg lager krøller. Da holder krøllene skikkelig godt! Har ikke hatt den på en stund. Så har merket at jeg har savnet den! Den er faktisk ikke så sinnsykt dyr heller. Pleier å koste ca 229,- for 250ml. Jeg hadde flaks når jeg kjøpte min. For da var 500ml til prisen av 250ml. Så fikk den billig! Tror de selger den i de fleste frisørbutikker. Den anbefales virkelig!Ble døpt duckface!

I går hadde vi dåp på skolen (åssiden). På forhånd hadde de i klassen sendt inn forslag til navn til russestyret, om hva folk skulle få på luene sine. Jeg fikk duckface for jeg lagde den leppe-tullevideoen holdt på å dø av latter når jeg så navnet! Selve døpingen var slik at man måtte drikke en 0,33 liter øl på 15 sekunder. Det man ikke rakk å drikke helte russepresten i håret. Også fikk man luen med navn og begrunnelse. Klarte nesten å drikke opp hele ølen, så fikk heldigvis ikke så mye i håret. Men var ikke alle som var like heldige, haha!
Takk til Line som var flink fotograf. Hehe! 

Etter at alle var døpt festet vi videre på Åssiden en stund, før jeg og Vicky pluss noen andre dro på Sundhaugen i Vestfossen. Der var det sykt mye russ. Så det ble ganske mye liv! Kjenner det veldig godt i dag, at jeg hadde det gøy i går. Våknet opp med et 5 cm langt kutt på rompa. Aner faktisk ikke hvor det kommer fra engang! Haha. Fyllaaaaaaa

 

Ferdig med de tre første russeknutene!

I dag tok jeg de tre alle første russeknutene. Vi var flere i klassen som tok de, så da gjorde vi det sammen. Var veldig gøy å gjøre drive-in på Mc'ern knuta. Døde helt av latter! Har filmet masse, så kommer nok en film med klipp fra russetiden etterhvert. Gled dere!

Russeknutene jeg tok i dag var:
Halve russekortet - Spise et halvt russekort (Anbefales ikke. Fikk sykt vondt i magen, og choka flere ganger. Hahaha). 
Happy meal leke - McDonalds drive-in med handlekurv
Bit av sitteunderlaget - Sitte under pulten en hel skoletime 


Meg og Vicky (Victoria) i handlevonga! Shorty one fourties får plass begge to! Camilla og Marita i bakgrunnen. Hehe! 


Nå skal mamma straks kjøre meg til skolen. For vi skal ha dåp og feste utenfor. Siden andre har sendt inn navn som skal stå på lua mi, så gru-gleder meg til å se hva navnet mitt på lua blir. Men blir nok gøy! Festing på en onsdag aka lillelørdag er aldri feil! 

20 day's challenge?

In lack of inspiration, tenkte jeg å ha en 20 day's challenge. Dette er en challenge for meg som blogger, hvor jeg skal gjøre hvert punkt på listen i 20 dager. Fant listen hos fotballfrue.no. Men syns noen av tingene var så kjedelige. Derfor tok jeg de vekk. Kvalitet før kvantitet, eller hva? Men tenkte å spørre dere først om dere er gira på at jeg skal gjøre en slik ting. For hvis dere er det, så gjør jeg det! ♥  day 1:  Ditt siste innkjøp
♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 3: Noe eller noen du savner
♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 5: Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
♥  day 7: Et 3 år gammelt bilde av deg
♥  day 8: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 9: Et bilde av håndskriften din
♥  day 10: 5 ting du ønsker deg
♥  day 11: Noe du er redd for
♥  day 12: En sang du er skikkelig lei av
♥  day 13: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 14: Et bilde av deg selv som barn
♥  day 15: Innholdet i vesken din
♥  day 16: Parfymen du bruker
♥  day 17: Din verste uvane
♥  day 18: Dine 5 yndlingsvesker
♥  day 19: En kjendis du ligner på
♥  day 20: Den rareste tingen du har

Det morsomste jeg noensinne har sett

Siden katten min lager så syke mjaue lyder, så filmet jeg han på snapchat i stad. Akkurat i det jeg filmer han lager han den sykeste choke lyden jeg har hørt. Haha, må sees og høres! 

Ikke bry dere om rotet forresten. Slang alt jeg hadde i vesken utover når jeg skulle finne nøklene mine. Haha, rotehue. 

Ukens spørsmål #15

Kan man trene seg til større rumpe? 
- JA! Det kan man absolutt. Squats, squats og mer squats er det beste for å få større rumpe. Men vær obs på at hvis du har mye fett på rumpa blir den mindre først, siden dette forbrennes. Også når du begynner å bygge muskler blir den jo selvfølgelig større igjen. Har laget en video hvor jeg viser noen av mine rumpeøvelser. Der kan man få en del gode tips! 

Hvilken sko strl. bruker du?
- Har ganske dukkeføtter så bruker faktisk strl. 37. Hehe. Er jo ganske liten i høyden også da. 

 

Burde man begynne å spise sunt og trene i en alder av 12-14 år?
- Når man er så ung burde man ikke bekymre seg over vekt og slike ting. Men selvfølgelig skader det aldri å trene og spise sunt. Så lenge man kan unne seg godteri på lørdagene, og ikke blir helt manisk :-)  

 

Jeg har kort hår og syns det er vanskelig å krølle det. Noen tips?
- Hmm. Nå vet ikke jeg hvor kort hår du har. Men jeg lagde en krøllevideo da jeg ikke hadde i extensions. Kanskje den hjelper deg? 

Hvilket kamera bruker du?
- Jeg har Canon EOS 650D. Elsker det! Tenker å skrive litt mer utfyllende innlegg om det etterhvert. Vil prøve det ordentlig ut før jeg anbefaler andre det, og skriver noe spesielt om det.

 

Hvor gammel bør man være for å starte å løfte vekter?
- Det kommer veldig ann på hvor tunge vekter du vil løfte. Hvis man vil løfte lettvekter er det ikke noen spesiell alder man må ha. Men hvis man skal løfte tyngre vekter bør man være over 16 år. Da er kroppen såpass utviklet at den tåler påkjenningen. Det er jo en grunn til at det er 16 års grense på treningsstudioer.

 

Kan du ha en DIY på tank toppen? Hva gjorde du?
- Jeg klipte egentlig bare sidene på den. Veldig enkelt. Tok det helt på øyemål. Men om jeg skal lage en tank top til kan jeg sikkert lage en DIY på den. 

Er det bare hjemmetrening som har gjort dine resultater?
- Tja. Jeg trener en del på Fitness One treningsstudioe. Men liker meg best hjemme. Siden jeg liker å trene veeeeeldig sent på kvelden. Merkelig nok er det da jeg har mest energi. Så pleier som regel å gjøre en del øvelser forran TV'en. Mageøvelsene mine kan du se HER, legg og lårøvelsene mine kan du se HER, og rumpeøvelsene mine kan du se HER.

  

Hva er frakten og tollen på sheinside.com?
- Det er gratis frakt. De sender fra Kina så vær obs på at det tar et par uker før du får tingene dine. Alt som kjøpes til over 200,- kr er det toll på. Akkurat hvor mye kommer ann på totalsummen av tingene du kjøper. 

 

Hvilke russetreff skal du på?
- Jeg skal på Tryvann natt til 1 mai, russens dag på Tusenfryd 8 mai, også regner jeg med at jeg stikker på Drammenstreffet 16 mai. Var jo på Drammenstreffet på lørdag, og det var jo ganske gøy. Så gleder meg til resten av russetiden! Selv om jeg kjenner at det skal bli godt å bli "ferdig" med å feste også. Etter russetiden er det tilbake til trening, sunt kosthold og nesten null alkohol. 

 

Hvor er space genseren fra?
- Den er fra sheinside.com. Syns den er så kul! Begynner virkelig å digge den mer og mer! 

Har du kjæreste eller i det minste noen på lur?
- Hehe. Nå kan du lure nå!

 

Hva heter introen du har i videoene dine?
- Det er Chris Crocker med Second to none. Funfact: han er gutten som lagde "Leave Britney alone" videoen som var overalt på nettet for noen år siden. Han har virkelig talent når det kommer til musikk. Digger han!

 

- Noe du lurer på til neste gang? 

How cute?


Var innom en interiør butikk (Marmosa) i stad, og så disse søte bokstavene. Har vært på utkikk etter noen lignende veldig lenge. Men de jeg har funnet tidligere har enten vært for store, eller så har de vært utsolgt i de bokstavene jeg skulle ha. Så da ble jeg glad når jeg endelig fant disse! Små og søte. Blir nok fine på sminkebordet eller ved TV'en ♥

3 år som blogger!

I går er det akkurat 3 år siden jeg startet å blogge. Det er ufattelig å tenke at tiden har gått så fort. Bloggen har gått fra å være et sted hvor jeg postet bilder fra photoshoots, til å være en heltidsjobb hvor bloggen min er en av norges største. Helt sykt egentlig. Har lært så utrolig mye, utviklet meg, og blitt et mye bedre menneske. Kun på grunn av bloggen. Det er helt rart å se tilbake på bilder fra starten av bloggingen min, kontra nådagens. 

Kommer nok til å fortsette å blogge mye fremover. Spesielt siden jeg skal ta et friår fra skolen neste år. Selv om det blir litt lite blogging den neste måneden. Men med russetiden og eksamener så blir det mye å gjøre. Men det jeg har igjen av tid og energi blir lagt rett i bloggen! For den er tross alt veldig viktig for meg. Å høre deres koselige tilbakemeldinger er seriøst det som får meg til å fortsette å ville blogge. Dere er fantastiske. Har så lyst til å gi dere alle en stor klem ♥

Hvordan bli kvitt kviser

Utrolig mange av dere spør meg hvordan dere skal bli kvitt kviser. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg med mine tips. Jeg er ikke noe hudlege, så jeg er ikke noe ekspert. Men disse tipsene har hjulpet meg og mange andre. Det som er viktig å vite er at kviser går som regel ikke bort over natten. Det tar tid å behandle de og man må være tålmodig. 

 
1. Du er hva du spiser!
Hvis du spiser kebab, burger og godteri hele tiden er det ikke rart hvis du har mye kviser. Sukker og hvitt mel gjør at man kan få kviser. Kvisene man får i pannen kommer som regel fra hva man spiser. Så hvis man sliter mye med kviser i pannen, er dette på grunn av kostholdet. Prøv å hold deg hele unna hvitt mel og sukker i 2-3 uker. Hvis det blir bedre er mel og sukker grunnen til at du får kviser i pannen. 


2. Rens huden din!
Dette er noe jeg alltid har vært dårlig på. På kveldene satt jeg oppe veldig sent, og orket såvidt å gå opp for å pusse tennene. Når jeg var på fylla orket jeg heller aldri å ta vekk sminken. Men det er faktisk utrolig viktig å ta av seg sminken før du legger deg. Rens huden din både morgen og kveld. Da får du vekk alle bakterier, sminke og annet smuss som ligger på huden. Som ville gjort huden verre hvis det ikke hadde blitt renset vekk. 

3. Hold det rent!
Pcer, telefoner og sengetøy er ekstreme bakteriekilder. Huden din liker svært lite å få alle bakterier på seg. Når huden din får mye bakterier på seg kan du få kviser av det. Skift derfor sengetøy minst 1 gang i uken for å unngå at det blir for mye bakterier der. Ta litt antibac på en serviett og gni det over pc, telefon og andre ting du bruker mye. Vær også nøye med å vaske hendene ofte. 

4. Sminke 
Sminke er mye av grunnen til at man får kviser. Dersom man bruker en foundation som tetter igjen porene dine vil du få kviser. Hold deg også unna billig produktene. Jeg vet det frister veldig å spare penger når det kommer til sminke. Men jeg snakker av egen erfaring da jeg sier dette, hold deg unna H&M foundation og pudder. Jeg brukte pudderet fra H&M før og jeg fikk mye kviser fra det. 
Det er også utrolig viktig å holde sminkekoster rene. Koster/svamper man bruker til flytende sminke(foundation og concealer) bør man vaske hver gang man har brukt de. Pudderkoster bør man vaske 1 gang i uken. Trykk HER for å se hvordan du kan vaske sminkekostene dine. 

5. Finn ut hvordan hudtype du har. 
Jeg har alltid trodd at jeg har hatt fet hud. Og har derfor brukt sterke kvisekremer for å få ordnet opp i kvisene. Men egentlig hadde jeg blandingshud. Som betyr at jeg må bruke milde og skånsomme kvisemidler. Hadde jeg funnet ut dette tidligere hadde det spart huden min for mye kviser. Men nå er det på bedrigens vei! Thank god! Så dra til noen som kan hjelpe deg med huden din. Esthetique er veldig flinke! Gå dit uten noe sminke i ansiktet. De kan da se hvordan type hud du har, og hvilke produkter du trenger for å gjøre den bedre

6. Vitaminer
De færreste får i seg akkurat det de skal ha gjennom kostholdet sitt. Det er derfor kjekt å bruke vitamintilskudd. Ta B-Vitaminer hver eneste dag. B-Vitamin styrker hår, hud og negler. 

7. Er det for ille..
Hvis du har ekstremt mye kviser anbefaler jeg deg å gå til legen. Legen kan gi deg resept på midler som ordner opp i kvisene dine. 

8. Stress ned!
Hvis du har mye kviser på kinnene skyldes dette stress. Hvis du stresser for mye gjør dette at kroppen kommer i ubalanse og du får kviser. Pass også på at du får nok søvn. 

9. Hold deg unna alkoholen
En fyllekule kan gjøre så mangt når det kommer til utseendet. Ikke bare stopper alkoholen opp forbrenningen din. Men du spiser også mye drittmat når du er på fylla. Nattmunchen kan resultere i at det oppstår enda flere kviser. Selve alkholen er heller ikke bra for huden din. Så hvis du absolutt skal på fylla med jentegjengen; drikk minimalt med alkohol, hold deg unna fyllematen og rens huden din før du stuper i seng!

10. Drikk vann!
Dette er noe jeg har blitt veldig flink på. Jeg har alltid med meg en vannflaske når jeg skal ut. Så jeg lett kan drikke vann. Jeg har også minst 10 påfylte vannflasker på rommet mitt. Så jeg hele tiden kan drikke vann. Uten vann tørker huden din inn, og den sprekker opp. Når huden sprekker opp kommer det bakterier under huden og man får kviser.  

 

♥ Sliter du med kviser?

Mye forandringer på et år

Noe av det morsomste med å være blogger, det er å kunne se tilbake på minner. Kjenner det er mye jeg har glemt bort at jeg har gjort. Og da er det alltid gøy å sitte  og mimre gjennom gamle arkiver. La merke til at jeg har forandret meg en del siden april 2012. Har ikke svart hår lenger, har blitt brunere i huden, blitt flinkere til å sminke meg og har faktisk endret litt på klesstilen min. Husker sykt mange lesere ble helt fortvila når jeg farget håret fra svart til brunt. Siden det var så få jenter som meg som hadde svart hår. Hehe!
Noen fler som syns jeg har forandret meg? Gullkorn fra twitter

Siden mange av dere ikke har twitter tenkte jeg at jeg skulle legge ut noe av det jeg har skrevet der. Er mye random, sarkastisk, og personlig. Men håper dere syns det er gøy å lese! Om du vil kan du følge meg på twitter ved å trykke HER, eller så kan du søke opp @stinablogg ♥

 

- Du vet du er skvetten når du skvetter så fælt at du blir svimmel, bare noen gjesper i klasserommet. #typiskmeg

- Digger at læreren bruker et lekesverd til å peke på tavla.

- Første gang jeg tar buss på lenge, og det ender selvfølgelig med at jeg må løpe til bussen. #standard

- Dance like nobody's watching. Love like you never been hurt. And live like there's no tomorrow 

- Du vet du er perfeksjonist når du tar 108 bilder av deg selv med samme genseren. Selv om det første bildet egentlig var godt nok.

- Spooning. Det beste i hele verden 

- Å legge igjen en kommentar på 806 (!) ord på bloggen min - Det er ganske sjukt.

- De beste minnene man har, er de man ikke husker. Fordi man var for full.- Yes. Enda en mandag hvor vi har diktanalyse. #fuckmylife

- Hvis du ikke vil ha et sarkastisk svar, så ikke spør meg et dumt spørsmål. 

- Fuck me over. And I will fuck you up.

- Gutter: umulig å forstå seg på. Men vi prøver for det, selv om vi vet at det er et tapt slag.

- Alltid like gøy å høre foreldrene mine diskutere om Facebook. "Du må trykke på piltastene for å scrolle nedover". "Hva er piltastene?".

- "Ikke for å være frekk, men du er skikkelig stygg, no hate altså". Åja, neinei. Du er jo ikke frekk i det hele tatt. Drittunge.

- Du vet du har vært på fylla i 4 dager i strekk, når du har et 20 cm langt blåmerke på låret. Er ikke overdrivelse, har faktisk målt det med linjal!

-At du faktisk må si at du ikke er til salgs. Det sier for mye. 

- Du har to valg i livet; å se andre lykkes, eller å selv lykkes.

- Jeg hadde tydeligvis en veldig god dag på lørdag. Femte gutten som nettopp sendte meg melding og sa hvor pen han syns jeg var. Haha, søtt.. 

Ny trenings-BH fra Get inspired

For litt siden fikk jeg en ny trenings-BH fra getinspired.no. Har prøvd den ut noen ganger nå, og den er en ny favoritt! Elsker at den holder puppene ordentlig på plass. Det er få ting som er værre enn å jogge med en dårlig trenings-BH, som du bare får vondt i puppene av. I tillegg har jeg hørt av mange at man kan ødelegge elastiteten i puppene hvis man jogger med dårlig bh, som ikke holder de ordentlig på plass. Og vi vil vel ikke ha hengepupper, vil vi? Nope!

Trenings-BH'en kan kjøpes HER. De har den i sort, hvit og rosa også! 

Nye klær fra sheinside


Rosa korsgenser kan kjøpes HER


Blomstergenser kan kjøpes HER

Var innom posten og hentet to nye gensere i stad. Skikkelig sommerlige og søte. Begge er fra sheinside.com (sponset). Gleder meg til å kombinere de i antrekk! Forresten; har blitt mye flinkere til å twitre i det siste. Skriver mye mer personlige tanker, med litt humor over seg. Samt mye tilfeldig som popper inn i hodet mitt! Hadde vært så koselig om dere ville fulgt meg der ♥ Trykk HER eller søk opp brukernavnet mitt @stinablogg for å følge meg!

Dagens antrekk - 15.04.2013
Sko - HER // Bukse og skjorte - Cubus // Øredobber - Glitter // Topp - H&M 

Må le litt av meg selv i dag. Hadde virkelig en sykt dårlig 3000 meters test på skolen. Løp på 19:30. Kan skylde på at jeg var ute på lørdag og at magesåret mitt fortsatt er sykt vondt. Men her må noe gjøres. Fra nå av må jeg løpe flere turer, og ikke bare trene styrke. Har aldri hatt god kondisjon. Men dette var bare flaut! Var forresten innom posten og hentet et par gensere i stad. Skal vise dere de etterpå. De var sykt fine! Men nå må jeg starte på øving av matte og norsk. Har heldags i norsk på onsdag og på fredag har jeg matteprøve. Måååå gjøre det sykt bra på begge! Uæh.. Stress! 

10 aktiviteter som øker forbrennigen

Veldig ofte får jeg spørsmål om hva slags aktiviteter som øker forbrenningen. Disse aktivitetene er også gode å gjøre om du øke ønsker å kondisjonen din. Selv elsker jeg jogging og svømming. Gleder meg som en liten unge til det blir tørt i skogen og jeg kan løpe der. Klarer ikke på asfalten siden det blir for hardt for knærne mine. Men skogløping er helt perfekt! Flere som gleder seg til utetrening nå som våren er på god vei?


Sykling - Gjerne sykle i terreng eller på flatmark. Husk å bruke en sykkel som passer til deg så du ikke får noen ergonomiske feil. 

Gå tur - Turer på 1-2 timer i godt tempo er helt perfekt dersom du ønsker å gå ned i vekt. 

Stavgang - Her får man virkelig med hele kroppen. Så denne er supersmart! 

Jogging - Rolig jogging i 45-60 minutter er veldig greit dersom du ønsker en god økt, hvor du også får opp kondisjonen. 

Svømming - Svømming passer alle. Siden man blir lettere når man er i vannet er denne aktiviteten veldig fin for de som veier ganske mye, og har problemer med jogging. 

Aerobic - Step up and go nuts!

Sex - Oh yes. Den beste treningen av de alle. Men husk at det er ikke en god treningsøkt dersom man ligger nederst! Haha

Å gå på ski - Nå er vinteren snart ferdig (gudskjelov). Men dersom du er på fjellet eller bor der det fortsatt er snø, kan denne aktiviteten være fin.

Dansing - Enten om du skrur på musikken hjemme og danser som om ingen skulle sett deg, eller om du danser profesjonelt er dansing alltid en morsom og fin treningsmåte! 

Roing - Denne er nok lettest om man har en ro maskin. De aller fleste treningsstudioer har dette, så det bør ikke være et problem å få trent. Det trener opp styrken i armene dine også. Så to fluer i en smekk! 

 

- Hvilken aktivitet er din favoritt?

Ukens spørsmål #14

 

What? Liker du Rammstein?
- Jepp. Hehe, var nok ikke mange som så den komme! Men liker faktisk å høre på sånn type musikk når jeg er på skolen og når jeg gjør lekser. Mye lettere å konsentrere seg! 

Hvor får man tak i naturbørste?
- Litt forskjellige steder. Frisørsalonger pleier å ha det. Men der er det sykt dyrt. Kjøpte en på frisørsalong for 400,- kr. Ikke verdt det! Fungerer sykt dårlig. Anbefaler dere å heller kjøpe tangle teezer. Den er også mye billigere, og tar mer tak i hårstråene uten at den skader håret. Tangle teezer kan kjøpes HER for kun 129,- kr.  

 

Kan du vise hvordan du lager krøller med rettetang?
Har ikke fått helt teken på det enda. Så må bli litt flinkere før jeg kan lære det bort til andre. Men så fort jeg har blitt flink blir det video!

 

Hvilket redigeringsprogram brukte du?
- På dette bildet brukte jeg picmonkey.com. Pleier som regel alltid å bruke det programmet. Hvis jeg skal legge på filter og sånt gjør jeg det på pixlr.com

 

Wow, for ett fantastisk fint hår du har. Hvordan får du det så fint og glansfullt?
- Tusen takk! Jeg bruker tape extensions fra locksandbonds.com så det hjelper mye. I tillegg bruker jeg også morronoil iblant. Men det hjelper også mye at jeg bruker varmebeskyttende fra GHD, den gjør håret veldig bløtt og glansfullt.  

 

Kan du lage et innlegg med topp 10 sanger du hører på?
- Hmm.. Tror det blir litt "off topic" her på bloggen. Men dere kan gjerne følge spotify listen min. Hører som regel på listen "Party nr 2". Sjekk den ut HER.

 

Har du noe bilde fra da du hadde piercing i underleppa? Hadde vært gøy å se!
- Måtte faktisk lete litt nå. Men fant et der man tydelig ser piercingen. Hadde den ikke i mer enn 3-4 måneder så rakk ikke å ta så mye bilder. Hehe, verste fjortisstrynet da.. 

 

Hvor har du kjøpt krølltangen din?
- Den er fra herstyler i 3P collection. Kan kjøpes HER. Anbefaler den på det sterkeste. Den er veldig bra og blir sykt fort varm. I tillegg blir håret glansfullt og bløtt når man bruker den.

 

 

Hvilket kamera bruker du til blogg bilder?
- Jeg bruker Canon EOS 650D. Elsker det! Skal lage en liten "tutorial" på det snart. Må bare bli enda flinkere på det først!  


Hvilken størrelse har du i "fuck" genseren? 
- Den er one size. Så den er ganske stor på meg. Vil si at den er ca small/medium i strl.

 

Hvilken farge er håret ditt i?
- Hmm. Nå er det i min naturlige farge faktisk. Har ikke farget det siden i høst, og har faktisk ikke ettervekst! Men fargen jeg bruker på extensionene er i fargen #2 dark brown.  

 

Hvorfor er du russ i år hvis du er 20 år?
- Jeg har bursdag veldig tidlig på året (5. februar) så derfor har jeg allerede fylt 20. De jeg går i klasse med er 1994 - modeller. Så de er bare et år yngre enn meg. Hadde et "friår" i fjor. Var egentlig et år hvor jeg var kokkelærling i 3 mnd og etter det ble jeg veldig syk. Så var ikke akkurat noe fett friår. Men det er grunnen til at jeg er russ i år, og ikke i fjor.

 

- Noe du lurer på til neste gang?

Hva heter du på instagram?

Føler jeg følger alt for få på instagram. Og det er så veldig vanskelig å finne nye å følge! Så gjerne skriv opp hva du heter på instagram, og hva slags bilder du legger ut. Så kanskje jeg følger akkurat deg!

En liten "siden sist" runde fra instagrammen min. Oppdaterer litt oftere der, så hvis dere syns det blir litt lite oppdateringer på bloggen. Så er det bare å følge meg der! Heter "stinablogg". Veldig lett navn å huske. Heter det samme på twitter også. Følg meg der også! Skriver masse rare tanker der. Haha ♥

♥ Ny space genser fra sheinside.com. Hvor fin er ikke den liksom? Jeg digger den bare mer og mer! ♥ Ventet på mamma når jeg skulle hente henne på jobb. Så da måtte jo kameraet opp selvfølgelig! ♥ Meg og Vicky ble spurt av Høgskolen i Buskerud om vi kunne ta bilde hvor vi lagde en lærer posering. Kleint, men morsomt! Kunne visst vinne en ipad mini. Får håpe jeg vinner den da ♥

♥ Gjorde meg klar for klubbteatret med Madeleine, Tina og Hilde Kristin. Utrolig morsom tur! ♥ Ny fuck genser fra sheinside.com. Loooove it! ♥ Trente litt da! Begynner å få resultater. ♥

♥ Mmmm, is og jordbær. Finnes ikke noe bedre enn det! ♥ Pose-pose with my lipstick :* ♥ Nydeligste pusen min som sover. Slik sover han nesten alltid. Ser ut som en liten kanin. Hjertet mitt smelter helt! ♥ 

♥ Outfit detaljer ♥ På shopping og var usikker på om jeg skulle kjøpe jakken. Så da var det bare å spørre dere på instagram. Fikk masse ja fra dere, så da kjøpte jeg den! ♥ Søsteren min og jeg på vors ♥

 

 

Bowling med gode venner!


Meg og Eveline

 

I går var egentlig planen å dra på kino. Men det ble litt endringer i planene. Så da ble det bowling med kusinen min, og noen til istedet. Var veldig koselig, og ikke minst veldig gøy. Holdt på å dø av latter når sangene "Basshunter - Dota" og "Village people - YMCA" kom på. Da ble det mye sing-a-long. Haha! Jeg var som alltid ikke veeeldig flink til å bowle. Men skylder på at det er fjerde gangen i hele mitt liv jeg bowler. Men gøy var det fordet!

Lana Del Rey var fantastisk!

I går var jeg på Lana Del Rey konsert med søsteren min, Madeleine. Hadde hørt at Lana var dårlig i virkeligheten. Men det var hun absolutt ikke. En flinkere, søtere og mer jordnær jente skal man lete lenge etter! Det første hun gjorde når hun kom på scenen var å gå ned til publikum og hilse på de. Har aldri sett en eneste artist gjøre det før. Man kommer i så veldig merkelig humør av musikken hennes. Rett og slett fordi den er så utrolig vakker og fordi den er så annerledes. Kjente jeg gråt litt mens hun sang "Video games". Virkelig en konsert verdt pengene! Vi var sykt heldige med hvor vi hadde fått billetter. Vi fikk i felt 108 som er det beste felttet. I tillegg satt vi ganske langt nede, så vi så rett mot Lana. Helt fantastisk! 

En ting som var litt morsomt som jeg har lurt på lenge. Er om Lana bruker extensions, og ja det gjør hun. Det kunne man se veldig tydelig! Uff, litt kjipt for henne å ha en så dårlig hårdag. Men syngingen gjorde så absolutt opp for det! Heheh

Bildene av Lana er hentet fra vg.noGlemte helt bort å ta bilder i går. Så tok kun et når jeg var på Friday's. Jaja, får skjerpe meg til neste gang jeg er ute og gjør noe. Har forresten gått fullstendig i koma. Har sovet altfor lite den siste tiden, så har blitt helt surrete i hodet. Så da må jeg prøve å få igjen litt søvn nå. Det er også grunnen til at bloggingen ikke har vært helt på topp de siste par ukene. Men skal prøve å skjerpe meg på det! 

 

Flere som var på konserten til Lana Del Rey?

Linkerunde - Velger 3 blogger - AVSLUTTET

Nå er det altfor lenge siden jeg har hatt linkerunde. Så derfor setter jeg igang en ny en nå! Velger ut tre bloggere som jeg linker på bloggen min. Skal prøve å få valgt ut de tre bloggene neste søndag. Siden jeg har litt bedre tid da. Velger ut de tre bloggene som jeg liker best, og som er flinkest. Går igjennom alle bloggene - Så meld deg på kun en gang. 

For å være med må du:
- Like facebooksiden til bloggen min HER

 

Dagens antrekk


Jakke - ONLY // Veske - Michael Kors // Bukse - WOW // Genser - sheinside.com // Sko - Converse // Deksel til S3 - Ebay

 

I dag var jeg så trøtt at jeg faktisk dro hjem klokken 11 fra skolen. Da hadde vi hatt tre timer med seig norsk, hvor vi satt å analyserte en artikkel. Føler det er det eneste vi gjør om dagen er å analysere alt mulig rart. I går hadde vi enda en diktanalyse. Holder på å klikke på de j***a diktanalysene snart. Når kommer jeg til å noensinne trenge å analysere et dikt fra 1800-tallet? NEVER! Argh, måtte bare få ut litt frustrasjon! 

Videre i kveld skal jeg bare slappe av. Må prøve å få igjen litt energi igjen. Trenger det til i morgen. Da er det Lana Del Rey konsert. Gud som jeg gleder meg! Skal dit med søsteren min, så det blir veldig koselig. Har også sjekket på salkartet hvor vi skal sitte, og vi har fått veldig gode plasser. Så dette lover godt!

New clothesHentet også genseren på bildene over på posten i stad. Den er også fra sheinside.com. Syns den er skikkelig kul, og har sykt bløtt stoff. Ja, vet at det har blitt skikkelig typisk hos bloggere å ha den genseren. Men er det rart a? Den er jo sykt fin! 

Sponset genserVar ferdig tidligere enn forventet på skolen i dag. Så da tok jeg turen innom buskerud storsenter. Trengte en vårjakke. Og det fant jeg også! Var litt i tvil om jeg skulle kjøpe den, så jeg la ut bilde på instagram (heter stinablogg på insta forresten), for å høre hva dere syntes. Ble enda mer overbevist på å kjøpe den da alle så at jeg burde det. Den er veldig classic i looken, så den kan nok brukes en stund! Den er forresten fra ONLY om noen skulle lure!  

Space sweater - Hate it, or love it?

Vet ikke om jeg skal elske eller hate den nye genseren min fra sheinside.com. Den er jo veldig much. Men samtidlig er den også kul! Må innrømme at jeg ble skeptisk når jeg åpnet pakken på posten. Men nå liker jeg den bare bedre, og bedre! Tror galaxy genserene er litt sånn hat/elsk greie. Enten blir du helt hekta, eller så syns man at det er stygt som juling.  Tror jeg er blant førstnevnte!

Hva syns dere om den? Elsker eller hater dere den?

 

Sponset

Ukens spørsmål #13

Hvordan er det å gå med de "converse" hælene fra modekungen.se? Er det som å gå på høye hæler eller er det som vanlige sko?
- Nå er jeg veldig vandt med å gå med høye hæler. Så jeg merker ikke noe til at de har hæler på 5 cm. I tillegg så er 5 cm veldig lite når de er plattformer. Så jeg vil si at det er som å gå med vanlige Converse sko.  

Jeg har ganske kort hår, og vurderer tape extensions. Men har hørt det floker seg lett. Vet heller ikke om det ser fint ut hvis man har ganske kort hår?
- Nå vet ikke jeg hvor kort håret ditt er, når du sier det er kort. Men mitt egentlige hår er like langt som på bildet under. Hvis man bruker morrocanoil og balsam i håret, og kurer det en gang i uken blir det ikke så lett flokete. Har man langt hår fremfor kort hår, vil det jo alltid floke seg lettere, uavhengig om det er ekte eller ikke. Men jeg syns at locks and bonds sitt tape extension holder seg veldig bra i alle fall!

 

Hva synes du om sisteplass.blogg.no? "Fortjener" hun 1. plassen osv?
- Hmm. Med tanke på at hun nettopp har startet å blogge så syns jeg ikke hun fortjener plassen sin. Men det er jo morsomt å se en annen blogger på topplisten. Selv om jeg ikke kommer til å lese bloggen hennes noe særlig. Med tanke på at jeg foretrekker "rosa-bloggere" bedre. 

 

Hvor er shortsen på bilde 3 og 5 fra?
- Den er fra Gina Tricot. Tror det er et par måneder siden jeg kjøpte den. Men kan hende de fortsatt har den i butikkene!
 

Hvor er toppen fra, og har du kjøpt den nå nylig?
- Den er fra Bik Bok. Kjøpte den for leeeenge siden. Tviler sterkt på om de fortsatt har den i butikkene.

 

Hvor gammel var du da du tok piercing i navelen?
- 16 år. Sykt å tenke på at jeg har hatt den i 4 år! Hadde også piercing i underleppen før også. Men den er borte for lengst!

 

Hvor kan man kjøpe GHD eclipse styleren (rettetangen)?
- Er ikke 100% sikker på dette. Men regner med at den er å få tak i på gode frisørsalonger.  

 

Siden du ville bli journalist, har du gått media og kommunikasjon da? Eller studiespesialiserende?
- Jeg skulle egentlig bli kokk. Så jeg gikk 2 år på kokkelinja før jeg ble lærling. Men jeg var bare lærling i 3 måneder fordi jeg hatet kokkejobbingen. Sene kvelder, dårlig betalt og ikke en jobb jeg likte. Så derfor begynte jeg på påbygg til generell studiekompetanse. Der har jeg MIK (medie informasjonskunnskap?) som valgfag. 

 

Hvor er toppen fra? Har de den fortsatt i butikken?
- Den kjøpte jeg for mange år siden. Men fant den igjen i skapet nå nylig. Egentlig ganske kul topp. Men har syntes at den var for rocka frem til nå. Kjøpte den på Urban som ligger på Sandvika storsenter.

 

Hvis man er 1.59 høy og veier 60 kg er man overvektig da?
- Nei, det vil jeg absolutt ikke si! Jeg syns ikke vekt har så veldig mye å si. Med tanke på at man kan veie 100 kilo og være veldig godt trent, eller man kan være overvektig fordi man lever en usunn livsstil. Det viktigste er ikke hvor mye du veier, men at du har en sunn livsstil og trener regelmessig. 

 

Jeg trodde du hadde iPhone 4, har du Samsung galaxy s3 også?
- Har begge. Men bruker S3 til vanlig. Også bruker jeg iPhone 4 på fylla, siden den allerede er knust. Er så redd for å ødelegge S3'en min. Syns S3 er mye bedre enn iPhone, iPhone suger i forhold. Merket det når jeg byttet over til S3.

 

- Noe dere lurer på til neste gang?

 

Søskenfylla!

Da var "pausen" min over. Har ikke blogget siden torsdag, rett og slett fordi jeg trengte en pause fra det hele. Har vært litt lei bloggen i det siste. Og da trengte jeg en pause så jeg kunne savne det å blogge. Men nå er jeg back in business igjen! Håper dere ikke har savnet meg alt for mye da ♥

I går var jeg på byen med søsteren min, for første gang. Faktisk første gang vi fester ordentlig sammen. Var også med to venniner av Madeleiene; Hilde Kristin og Tina. Har kjent begge jentene i mange år, så var ikke noe stress å dra med de på byen. Vi dro på klubbteatret i Drammen. Har aldri vært der før, men ble positivt overrasket. Var mye mennesker, god stemning, bra musikk, pene lokaler og de hadde et bra konsept. Til og med bartenderne var kledd ut med flosshatter og kostymer. Veldig morsomt! 

Siden jeg hadde litt fri fra bloggjobben tok jeg ikke så mye bilder. Men har noen bilder fra vorsingen og sånt da! 


Meg og MadeleineTina


MadeleineTreningsvideo: Lår og legger

Siden så mange av dere har forespurt en ny treningsvideo, der jeg viser ben øvelser. Så har jeg laget det til dere. Håper dere liker videoen. Si gjerne ifra om dere vil ha noen flere treningsvideoer, og hva dere vil at jeg skal vise av øvelser! Har laget mage og rumpe video før også. Trykk HER for å se magevideoen, og HER for å se rumpevideoen. 

Husk å stille kvaliteten (trykk på tannhjulet nederst til høyre) til 1080p!

 

StuDying

Tenkte bare å titte innom og si hei før jeg kaster hodet mitt inn i historie boken. Har prøve om den kalde krigen i morgen. Og jeg har som vanlig ikke pugget på forhånd. Så da må jeg legge meg i sælen og starte nå. Har gått igjennom stoffet ganske godt. Så kan en del fra før av. Men må ha litt repetisjon! Så da er det bare å lese. Skulle ønske det fantes èn bra dokumentar som virkelig forklarte alt innenfor den kalde krigen. Hadde gjort ting så mye lettere! 

Skikkelig bling deksel

For en uke siden bestilte jeg meg et deksel fra ebay, og i dag fikk jeg det hjem i posten. Ble helt forelsket når jeg så det. Materialistisk lykke ♥ Ble overrasket at det kun tok en uke før jeg fikk det. Er vant til at det tar 3-4 uker når man bestiller på ebay. Syns dekselet er veldig over-the-top. Men det er kult også! Skikkelig bling-bling! Kjøpte det her

Hemmeligheten bak min hud

Stadig vekk får jeg spørsmål om hvordan jeg får så fin hud. Selvfølgelig får jeg (som alle andre ungdommer) en kvise en gang iblant. Før hadde jeg veldig mye. Men etter at jeg begynte med disse produktene her har jeg klart å holde det i sjakk. Det er viktig å vite hva slags hud man har før man selv setter sammen masse produkter man tror vil hjelpe. Selv fikk jeg hjelp på Ole Henriksen kurs til å finne ut hudtypen min og produkter som passer til den. Man kan ta hudanalyse på mybeauty.no dersom man ikke har råd eller mulighet til å ta en hudanalyse hos en hudpleier. 

OLE HENRIKSEN - ON THE GO CLEANSER
- Denne bruker jeg hver morgen og kveld. Man trenger kun å bruke en liten "dært" så har man nok til hele ansiktet. Denne lukter veldig deilig og friskt og er skånsom for huden. Den inneholder vitamin C som stimulerer kollagensyntesen og beskytter mot miljøskader. Ingen av Ole Henriksen produktene er testet på dyr, så det er veldig bra. Kan kjøpes her


OLE HENRIKSEN - BODY SLEEK HYDRATING LOTION
- Denne bodylotionen bruker jeg hver eneste kveld. Jeg liker at den trekker seg inn i huden, og ikke bare legger seg som et fettete lag utenpå. I tillegg gir den godt med fuktighet! Den inneholder avokadoolje som trenger dypt inn i huden og er rik på vitaminer og næringsstoffer. Den har reddet meg gjennom de siste vintermånedene, da huden har blitt veldig tørr. Kan kjøpes her


REN - CLEARCALM 3 CLARITY RESTORING MASK
- Denne ansiktsmasken bruker jeg ca 1-2 ganger i uken, i 15 minutter per gang. Den hjelper veldig på kvisene mine, og er virkelig å anbefale. Den absorberer talget som er i huden din, og eksfolierer skånsomt for å fjerne fortetninger i porene. Den reduserer synligheten av porer og pigmenterte arr, samt at den har en positiv innvirkning på porestørrelsen. Kan kjøpes her
OLE HENRIKSEN - NURTURE ME

- Denne kremen bruker jeg etter jeg har renset ansiktet og latt "truth serum collagen booster" virke i et par minutter. Den bruker jeg hver morgen og kveld. Den gir veldig mye og riktig fuktighet til huden. Siden min hud er veldig tørr og sensitiv passer den bra til meg. I tillegg er den laget av roseblader, og det kan man virkelig lukte. Den lukter helt himmelsk! Kan kjøpes her


OLE HENRIKSEN - TRUTH SERUM COLLAGEN BOOSTER
-
Denne bruker jeg etter at jeg har renset ansiktet mitt hver morgen og kveld. Dette serumet er fylt med antioksidanter som danner et skjold mot forurensing, og fuktbindede ingredienser som sørger for at huden er næret og beskyttet. Det er rart å si det. Men jeg har fått mindre rynker etter at jeg begynte med denne, i tillegg er ikke huden min så slapp og trøtt lenger heller. Siden jeg har tatt en del solarium så hadde jeg fått et par veldig små rynker i pannen - Men disse er nesten helt borte nå. Kan kjøpes her. 

 

Jeg har ikke fått noe betalt for å skrive om disse produktene, men skriver om de fordi de har hjulpet meg. Produktene fikk jeg som en premie fordi jeg var med i vixen blog awards i skjønnhetsblogger kategorien. 

 

Liker dere at jeg skriver slike innlegg?

Søsteren svarer på spørsmålsrunden!

Har hun tatt silikon eller noe lignende?
- Nei, hun har absolutt ikke tatt silikon, men husker jeg begynte å lure litt en gang jeg å, da hadde hun begynt på ett nytt p-pille merke som gjorde at ting hadde vokst en del! hehe! 

 

Har Stina noen gang hatt dårlig stil?
-  Hehe, vel, hun hadde en kåpe når hun var liten som vi i familien kalte "harry kåpa", den var veldig hippi aktig med fake pelskrage og glorete litt spyaktige farger! Hehe!! Den var egentlig ikke mye fin, men denne skulle hun ha på seg overalt hvor vi skulle! Hun hadde en periode hvor hun bruke mye svarte klær og svart sminke, hun så vel ikke så veldig fresh ut da, men tror alle ungdommer har en perode i livet hvor man tester ut litt forskjellige stiler, som ikke alltid nødvendigvis er like fine! :) 

 

Hvordan er Stina på fest?
- Jeg har vel egentlig aldri vært på fest med henne, men har jo sett henne full! Hun er utrolig fnisete, fjåsete og veldig blid, vil helst bare danse!! 

 

Skryter Stina mye over bloggen sin?
- Jeg har enda ikke opplevd at hun har skrytt, men hun forteller selvfølgelig hvis det skjer noe spennende eller noe som betyr mye for henne! :)

 

Er Stina glad i dyr?
- Hun er ikke spesielt glad i dyr, men hun har en katt, som nesten ikke jeg skjønner at hun holder ut med. Han er så stressa og masete, står bare midt på gulvet og majuer med verdens høyeste lyd som skjærer i ørene! 

 

Har hun masse klær?
-  Hun har mer enn normalt, men er veldig flink til å sette sammen forskjellige antrekk. og kombinasjoner.

 

Har hun tatt med mange kjærester hjem til familien?
- Nei, hun har ikke tatt med så mange gutter hjem, men husker spesielt en hendelse med en gutt hun hadde med seg hjem, det er ikke så lenge siden!!  Vi har en pappa som syntes det er veldig gøy å erte å tulle med oss, å spesielt Stina blir fort pinlig berørt og litt sinna på han! Derfor er jo hun ekstra stressa når hun skal ha med seg gutter hjem, nettopp fordi hun er redd for at han skal erte å tulle noe med hun blir flau over. I det Stina og denne gutten kom gående opp trappa så har pappa nettopp kommet ut av dusjen og står i bare badehåndkle, men så mister han en pose med nøtter på gulvet, bøyer seg ned i bare badehåndkle å sier: Jeg bare mista nøttene mine jeg!! Å alt dette foregikk da i ett nesten for kort badehåndkle mens søstra mi og han gutten kom gående opp trappa! hehehe!! Kanskje noe som må oppleves for å skjønne hvor gøy det var, men kanskje noe av det flaueste Stina har opplevd! 

 

Var dere gode venner når dere var små, og er dere gode venner nå?
- Vi var vel som alle andre søsken når vi var små, krangla og sloss, men nå har vi egentlig ett veldig bra forhold, kan snakke om så og si alt! 

 

Hvilken bh-størrelse bruker Stina?
- Det vet jeg faktisk ikke, men vet at de er store nok til at hun kan få skikkelig kløft hvis hun vil, men samtidig små nok til at hun kan bruke hva slags topper og bluser hun vil uten at de kommer i veien! ;) 

 

1 funfact om henne, som du tror vi ikke vet?
- Hun ELSKER å skremme andre folk,men HATER å blir skremt selv, blir så sinna atte fy! hehe! Derfor elsker jeg å skremme hu! hihi!! :)

 

Hvordan er det å være søsteren til en kjent blogger?
- Jeg merker ikke så veldig mye til det, men husker en gang jeg var på jobb å leste avisa i pausa, så var det plutselig dobbeltside bilde av henne i avisa! Da skvatt jeg! hehe! Er også noen ganger at jeg har lest bloggen hennes å fått med meg noe hun har fortalt, så skal hun fortelle meg om det selv etterpå, så svarer jeg bare; ja, jeg har lest det på bloggen din! hehe! Har jo selvfølgelig vært noen ganger hvor hun står å tar dagens outfit bilder at jeg ler litt for meg selv der hun står å poserer å smiler så pent hun kan til kameraet skikkelig dollet opp! hehe! Hun har også spilt inn en video mens jeg og datteren min var på rommet hennes engang, det var morro å høre og se hvordan hun styrer i vei! :P Den havnet faktisk på tabber og flauser videoer!! hehe! :)

 

Syns du Stina er en verdig kandidat til topplisten, syns du hun fortjener plassen sin der?
- Ja, det syntes jeg!! Hun bruker veldig mye tid og energi på å blogge og gi leserene sine tips og råd om alt mulig forskjelig. Tror ikke folk som ikke er aktive bloggere vet hvor tidkrevende dette er hvis du skal gjøre det seriøst! :) 

 

Har du sett restylane videoen? Hva syns du om det?
- Ja, den så jeg faktisk i senga en morgen når jeg våknet, skjønte jo selvfølgelig at det var tull, men lurte fælt på hvordan hun hadde fått til den leppa! Fikk meg en god latter og syntes virkelig hun fikk frem ett godt poeng, for er veldig mange bloggere som virker veldig falske og selvsentrerte!! 

 

Hva syns du om at hun får mye oppmerksomhet i sosiale medier?
- Litt rart å se søsteren min overalt i medier, men som sagt, hun fortjener det, hun jobber så mye med dette at det er jo bare gøy at hun får litt creeds! ;)

 

Spiste hun mye som barn, eller var hun ikke så "sulten"? 
-  Hun hadde hvertfall en episode som ganske liten som jeg husker godt! Mamma spurte henne om hva hun ville ha til middag, å da svarte hun veldig bestemt: Fjellørret fra Peru! Da var hun vel 5-6 år gammel! hehe!! Ellers var hun veldig glad i skikkelig grovt brød med makrell i tomat. Hun spiste helt normalt som liten. Hun spiser normalt nå å, men har fokus på å prøve å ha ett sunt og bra kosthold! :)

 

Håper dere likte svarene, å føler at dere har blitt litt bedre kjent med henne! ;)  - Madeleine

Siden sist @stinablogg

Nå har jeg nettopp laget en liten hårvideo til dere. Holder på å vente til den er klar for å redigeres. Skal prøve å få den ut til i kveld. Men har tregt nett her, så kan ikke love noe! Skal straks ut og ta litt antrekksbilder. I mellomtiden får dere litt bilder fra instagram siden sist!  

1. Russeklær. Gleder meg til russetiden! 2. Jordbær og lavkarbo brød. Ny favoritt ♥ Har fått helt dilla på jordbær i det siste. Bruker det til alt! 3. Nye treningsklær fra getinspired.no, love them! 4. Mer frokost bilder. Sunt og godt. Det er viktig! 5. Best joke ever! For dere som ikke har fått med dere restylane vitsen min (og videoen) kan dere trykke HER. Da får dere en god latter! 6. Lagde en tanktop ut av en gammel Rammstein tskjorte. Elsker tank topper. 7. Meg - Simen - Victoria på bowling i Drammen. Vors før fylla ♥ 8. Madelen - meg - Victoria på fylla dagen etterpå. 9. Dagens look ♥