hits

april 2012

Party party!

I kveld skal jeg ut på byen i Oslo med Linda, Blerim og flere venner. Har ikke festet med Linda på lenge, så dette blir fun! Håper dere har en bra natt til 1.mai feiring!

Love Stina <3

S - Outfit 30.04.12

Ett kjapt outfit før jeg løper til bussen! Skal prøve å legge ut ett innlegg med hva jeg skal i kveld, litt senere. Blogges!

 


Bukse, Topp - Bik Bok // Sko - Skopunkten // Kjede - Glitter

 

Love Stina <3

 

Konkurranse - Vinn extensions!

Jeg har lenge brukt clip-on extensions fra Locks and Bonds. Jeg bruker ett sett med 7 piece clip-on + 2 quad clips. Jeg bruker fargen #1 jet black. Og nå kan endelig en heldig leser vinne ett sett med extensions! Du kan velge mellom clip-on 7 piece + Quad clip eller 150 micro ring extensions hvor det følger med ett micro ring kit. Jeg trekker ut en heldig vinner 15 mai. Vinneren får også porto den kjappeste portoen på håret (3 dager). 

 

Kort om håret:
Håret fra Locks and Bonds er europeisk. og det er 100% ekte menneskehår. Man kan krølle, rette og vaske håret. Jeg har brukt clip-on extensions siden i sommer og har virkelig fått prøvd de ut. Jeg liker veldig godt kvaliteten på håret og det varer lenge (dersom man behandler det riktig). Håret er også tykt helt ned, så man slipper at det skal se pistrete og få den "billig-extensions" looken som man fort kan få av andre extensions. 

For å vinne må du: 
- "Like" og "Share" facebook siden til Locks and Bonds HER.
- Gå inn på www.locksandbonds.com og velge ut extensionet, samt farge du ønsker og kopiere url'en inn i kommentarfeltet.
- "Like" facebook siden min HER

Husk å legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg dersom du vinner!  
Love Stina <3

Sommerkroppen 2012

Kjenner at treningen har gitt resultater. La ut ett par bilder for en stund siden av hvordan magen min var. Og nå har den blitt bedre. Woop woop! Kommer absolutt til å fortsette å trene løping og styrke fremover. Hvis jeg klarer å holde meg helt unna godteposen også, er det helt perfekt! Sommerkroppen 2012 skal være fit!
Love Stina <3

Powerplate

På tirsdag prøvde jeg ut powerplate hos Renessanse. Hadde aldri prøvd det ut, så var veldig spent! Poweplate er en type trening som gjør at man blir mye sterkere. Den er 3x så effektiv som styrketrening. Så denne type trening passer midt i blinken for de som har dårlig tid, eller for de som ikke ønsker å bruke 2 timer på treningssenteret. Man kan ta pushups, situps, planken og mye mer på powerplatene. Det som er unikt med powerplatene er at de vibrerer, så de blir sånn at kroppen blir "tyngre" på en måte. Da yter kroppen mer og man får maksimalt ut av treningsøkten sin. Med powerplate kan man trene; styrketrening, massasje, uttøyning og avspenning. Prøvde ut styrke på hele kroppen og massasje på bena. Massasjen gjør at man ikke blir så støl i bena. Og det er var utrolig deilig å slippe stølheten dagen etter trening.

Renessanse hjelper de deg med å komme igang med treningen på powerplate. Så du trenger ikke å vite hvordan du skal bruke de før du starter. Trenerne på Renessanse lærer deg det. Det er forskjellige treninger man kan melde seg på innenfor powerplate blant annet; sixfab, sixpack, expert, osv. Så hvis dette er noe du vil prøve ut kan du gå inn på Renessanse.no og melde deg på der! 

♥ Har du prøvd ut powerplate før?

 

Love Stina <3

Fuglerede, Isabella og Pigen

I dag lunsjet jeg med Isabella på Pigen. Ble overrasket av at de hadde så god mat der. Har lenge sett på Pigen som bare en cafè. Var så sunn at jeg spiste salat (fuglerede) og drakk vann. Stolt av meg selv! Prøver å spise enda sunnere om dagen. Selv om jeg har en dårlig vane med at jeg skeier ut med godteri på kveldene. Fyyyy. Men tilbake til Pigen. Var koselig å være gjest på en restaurant. Og ikke bare være servitøren. Det er litt merkelig når man jobber som servitør selv. Da legger man så utrolig godt merke til alle "feil" som servitøren ved bordet ditt gjør. Love Stina <3

Owl

Nå skal jeg til Drammen. Eller D-Town som det er så kult å si. Skal ta en lunsj med Isabella. Har ikke lunsjet med Isabella på lenge. Så blir kos! Har på meg favorittkjedet mitt fra mymakeup.no i dag. Elsker uglekjeder!

Den nye fjortisposen! Handa forran munnen.

Love Stina <3

Hvordan bli kvitt kviser

Utrolig mange av dere spør meg hvordan dere skal bli kvitt kviser. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg med mine tips. Jeg er ikke noe hudlege, så jeg er ikke noe ekspert. Men disse tipsene har hjulpet meg og mange andre. Det som er viktig å vite er at kviser går som regel ikke bort over natten. Det tar tid å behandle de og man må være tålmodig. 

 

1. Du er hva du spiser!
Hvis du spiser kebab, burger og godteri hele tiden er det ikke rart hvis du har mye kviser. Sukker og hvitt mel gjør at man kan få kviser. Kvisene man får i pannen kommer som regel fra hva man spiser. Så hvis man sliter mye med kviser i pannen, er dette på grunn av kostholdet. Prøv å hold deg hele unna hvitt mel og sukker i 2-3 uker. Hvis det blir bedre er mel og sukker grunnen til at du får kviser i pannen. 

2. Rens huden din!
Dette er noe jeg alltid har vært dårlig på. På kveldene satt jeg oppe veldig sent, og orket såvidt å gå opp for å pusse tennene. Når jeg var på fylla orket jeg heller aldri å ta vekk sminken. Men det er faktisk utrolig viktig å ta av seg sminken før du legger deg. Rens huden din både morgen og kveld. Da får du vekk alle bakterier, sminke og annet smuss som ligger på huden. Som ville gjort huden verre hvis det ikke hadde blitt renset vekk. 

3. Hold det rent!
Pcer, telefoner og sengetøy er ekstreme bakteriekilder. Huden din liker svært lite å få alle bakterier på seg. Når huden din får mye bakterier på seg kan du få kviser av det. Skift derfor sengetøy minst 1 gang i uken for å unngå at det blir for mye bakterier der. Ta litt antibac på en serviett og gni det over pc, telefon og andre ting du bruker mye. Vær også nøye med å vaske hendene ofte. 

4. Sminke 
Sminke er mye av grunnen til at man får kviser. Dersom man bruker en foundation som tetter igjen porene dine vil du få kviser. Hold deg også unna billig produktene. Jeg vet det frister veldig å spare penger når det kommer til sminke. Men jeg snakker av egen erfaring da jeg sier dette, hold deg unna H&M foundation og pudder. Jeg brukte pudderet fra H&M før og jeg fikk mye kviser fra det. 
Det er også utrolig viktig å holde sminkekoster rene. Koster/svamper man bruker til flytende sminke(foundation og concealer) bør man vaske hver gang man har brukt de. Pudderkoster bør man vaske 1 gang i uken. Trykk HER for å se hvordan du kan vaske sminkekostene dine. 

5. Finn ut hvordan hudtype du har. 
Jeg har alltid trodd at jeg har hatt fet hud. Og har derfor brukt sterke kvisekremer for å få ordnet opp i kvisene. Men egentlig hadde jeg blandingshud. Som betyr at jeg må bruke milde og skånsomme kvisemidler. Hadde jeg funnet ut dette tidligere hadde det spart huden min for mye kviser. Men nå er det på bedrigens vei! Thank god! Så dra til noen som kan hjelpe deg med huden din. Esthetique er veldig flinke! Gå dit uten noe sminke i ansiktet. De kan da se hvordan type hud du har, og hvilke produkter du trenger for å gjøre den bedre

6. Vitaminer
De færreste får i seg akkurat det de skal ha gjennom kostholdet sitt. Det er derfor kjekt å bruke vitamintilskudd. Ta B-Vitaminer hver eneste dag. B-Vitamin styrker hår, hud og negler. 

7. Er det for ille..
Hvis du har ekstremt mye kviser anbefaler jeg deg å gå til legen. Legen kan gi deg resept på midler som ordner opp i kvisene dine. 

8. Stress ned!
Hvis du har mye kviser på kinnene skyldes dette stress. Hvis du stresser for mye gjør dette at kroppen kommer i ubalanse og du får kviser. Pass også på at du får nok søvn. 

9. Hold deg unna alkoholen
En fyllekule kan gjøre så mangt når det kommer til utseendet. Ikke bare stopper alkoholen opp forbrenningen din. Men du spiser også mye drittmat når du er på fylla. Nattmunchen kan resultere i at det oppstår enda flere kviser. Selve alkholen er heller ikke bra for huden din. Så hvis du absolutt skal på fylla med jentegjengen; drikk minimalt med alkohol, hold deg unna fyllematen og rens huden din før du stuper i seng!

10. Drikk vann!
Dette er noe jeg har blitt veldig flink på. Jeg har alltid med meg en vannflaske når jeg skal ut. Så jeg lett kan drikke vann. Jeg har også minst 10 påfylte vannflasker på rommet mitt. Så jeg hele tiden kan drikke vann. Uten vann tørker huden din inn, og den sprekker opp. Når huden sprekker opp kommer det bakterier under huden og man får kviser.  

 

♥ Sliter du med kviser?

 

Love Stina <3

If you dream it, you can do it

Ordtaket i overskriften er noe jeg virkelig lever etter. Jeg tror at hvis man virkelig vil noe kan man klare det. Det handler bare om å stå på og gi alt! Tenk at hvis man skal gjøre noe, skal man gjøre det ordentlig. Ikke sluntre unna og gjør ting halvveis. Det kommer du ikke noe vei med. Tror du Lady Gaga, Rihanna og Tyra Banks ikke har hatt det hardt? Veien til drømmen din kan være lang og tøff. Men når du endelig er der, er det verdt det!

Legger ved noen av bildene som jeg tok når jeg skulle lage ny header i går. 
Love Stina <3

Ny header + endringer på bloggen

Nå har jeg endelig en ny header. Den jeg har hatt frem til nå var egentlig bare midlertidig. Siden jeg ville ha en som lys og sommerlig. Og for 2 måneder siden var det ikke akkurat sommer. Men i dag fikk jeg endelig tatt noen nye bilder. Byttet også ut profilteksten i sidemenyen til høyre, og bildet i sidemenyen. Gjerne kom med tilbakemeldinger på hva du syns om endringene!

Edit - Har laget headeren selv. Satt sammen 2 bilder i Gimp og redigerte resten hos picmonkey.com.  

FØR
ETTER

 

Love Stina <3

Anbefaling av redigeringsprogram

Jeg liker veldig godt å bruke redigeringsprogram som er på internett når jeg skal redigere bildene mine. Da slipper jeg å være avhengig av å være på en eksakt pc. Jeg har lenge brukt picnik.com. Men siden de har lagt ned, var jeg nødt til å finne ett nytt program. Så nå har jeg funnet 2 program jeg virkelig kan anbefale dere! Begge er helt gratis! Man trenger heller ikke å lage en konto for å bruke de. 

♥ Picmonkey.com
Dette programmet er veldig likt som picnik.com sitt. Her kan du redigere lys, farge, kontrast, osv. Du kan også redigere mørkere mascara (det er jeg veldig fan av!), hvitere tenner, brunere hud, finere hud, osv. Man kan ikke lage kollasjer i dette programmet (det kommer snart!) så det er litt minus. Men bortsett fra det er dette er veldig bra redigeringsprogram!

♥ Pixlr.com 
Dette programmet bruker jeg som et type tillegsprogram. Her kan du legge på rammer, filtre og mye annet fint. Rammen, effekten og stjernene på bildet under er fra pixlr.com. Veldig fint program når man ønsker det lille ekstra.
♥ Hvilket program bruker du til å redigere bildene dine?

 

Love Stina <3

Finally home

I kveld har jeg vært på jobb. Jobbet fra 17-22:30. Var ikke så lang vakt, men blir penger av det! Så da er det toppers. Var ganske stille i kveld. Men det er det alltid på mandagskvelder. Var noen av dere som gjerne ville se hvordan uniformen min så ut. Så tok et kjapt bilde i stad. For de som skulle lure så jobber jeg som servitør på Glass i Drammen.
♥ Har du en jobb?


Love Stina <3

 

PS: Tusen takk for så mye respons på det forrige innlegget mitt om selvtillit. Fantastisk å se at jeg får hjulpet dere ♥

Hvordan få bedre selvtillit

Utrolig mange av dere leserne mine kommer til meg og spør hvordan dere kan få bedre selvtillit. Så nå tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg med ting som har fungert for meg. Jeg har ikke alltid hatt selvtilliten på topp, men nå har jeg klart å bli så trygg på meg selv at jeg kan si at jeg har en god selvtillit. Å få en god selvtillit er som regel ikke noe som kommer over natten. Man må ta hardt tak i seg selv, siden det faktisk kun er du selv som kan gjøre selvtilliten din bedre.


♥ Aldri la negative mennesker ødelegge deg. 

Dette er vel noe av det viktigste som finnes. Hvis noen sier noe stygt til deg, aldri bry deg om det. Ikke bruk energien, tiden og kreftene dine på mennesker som ikke vil deg godt. Har du venner som ikke behandler deg bra og som snakker stygt om deg så fort du snur ryggen til, bør du kvitte deg med de.

 ♥ Vit at du er best
Dette er ett råd som de fleste syns er teit første gang de hører det. Men tro meg, dette virker! Still deg forran speilet 10 minutter hver dag, hvor du sier 10-15 positive ting om deg selv. Enten om det er at du er flink til å tegne, eller ser bra ut på håret, så er det viktig å si til deg selv at det er noe bra ved deg.

 ♥ Tren, tren, tren!
Trening vil ikke bare gjøre deg slankere/sterkere, men trening utløser endorfiner. Som gjør at du får en type "lykkerus". Dette gjør at du blir glad. Man vil også få bedre selvtillit når man mestrer ting. Så sett deg mål som for eksempel å løpe 3000 meter'n på ett visst anntall minutter. Når man klarer det, får man en herlig mestringsfølelse. Som gjør at man blir glad og føler at man kan klare ting. 

 ♥ Ikke la deg selv bli påvirket av media
Alltid tenk at det du ser i media aldri er ekte. Man bør ikke sammenligne seg selv med sylslanke forsidepiker som har en perfekt hud og kropp. Det er helt lov å synes at disse menneskene er utrolig vakre. Men aldri sammenlign deg selv med de. Husk at det er jobben dems å se bra ut, så de vier virkelig hele tiden sin til å se ut som de gjør. Hvis du blir påvirket av mediene er det bedre å kaste vekk bladene, skru av TV'en og kryss vekk internettsidene som viser disse menneskene. 

♥ Finn en jobb/hobby som gjør deg glad
Det er utrolig viktig å gjøre ting som gjør deg glad. Om du jobber som kokk, advokat eller lege er det viktig at jobben din gjør deg glad. Jobb med noe du trives godt med. Det er tross alt der du er 8 timer hver eneste dag i uken. Finn gjerne en hobby som også gjør deg glad. Personlig har jeg bloggen min som gjør meg glad. Jeg har verdens søteste lesere, og jeg føler at jeg kan hjelpe andre. Både med innlegg som dette og innlegg om hvordan dere for eksempel kan sminke dere. Bloggen min har også gjort at jeg ikke er redd for noe lenger. Jeg er ikke redd for å vise meg selv frem og er heller ikke reff for å drite meg ut lenger. 

♥ Bli komfortabel med deg selv
Noe som er utrolig viktig er å kunne være komfortabel med seg selv. Om det er når man dasser rundt i joggebukse eller når man kler seg i sine fineste klær er helt opp til deg. Ingen kan velge hva du liker, det er kun du selv som kan velge. Det er kanskje vanskelig å tørre å ha en klesstil som skiller seg litt ut, men så fort du har prøvd det noen ganger, føles det mye enklere å kle seg slik som du selv vil. Personlig legger jeg mye av min selvtillit i utseendet. Jeg føler meg som regel aldri bra hvis jeg ikke har på meg klær som jeg virkelig liker. Så uansett hva andre sier om klesstilen din, så er det din stil og det er kun du som får lov til å velge den.  

♥ Ikke klag over noe, fiks det.
Det værste jeg vet er når jenter/gutter sitter forran pc'en hele dagen og spiser godteri, og klager over at de er feite. Det blir virkelig for dumt. Hvis det er noe du ikke liker ved deg selv, så gjør noe med det. Ikke la det ødelegge deg og livet ditt. Har du kviser kan du alltids fikse det. Er du feit er det bare å starte å trene og spise sunt. Hvis du har for små pupper kan man trene opp brystmusklen eller ta silikon. Men tenk veldig nøye over det før du legger deg under kniven.

♥ Ta vare på deg selv.
Du vil føle deg så mye bedre om du bare setter av litt tid til deg selv. Så sett av en deg i uken som er meg-dag. Denne dagen kan man kose seg med ett varmt bad, ansiktsmaske, manikyr, pedikyr, en god middag, osv. Alle fortjener en dag i uken som man vier til seg selv. Det er også viktig å spise sunt. Når man spiser sunt får man god samvittighet og man føler seg mye bedre. Hvordan du spiser vil også reflektere på hvordan du ser ut. 

 

Så til slutt, tenk over dette; Vil du være en den personen ingen husker hvem er, som er en grå liten trist mus, og som aldri tørr å gjøre noe. Eller vil du være den personen som som har en utrolig fin utstrålig, som alltid er blid og positiv, og har en god selvtillit. Hvis du føler du er førstnevnte, ta i bruk rådene jeg ga ovenfor. De vil hjelpe deg!

 

Har du god selvtillit?

 

Love Stina <3

Ting jeg elsker

♥ Nybarberte legger som glir mot hverandre

♥ Sjokoladeterte

♥ Å være på photoshoot 

♥ Sol

♥ Drikke med venner på stranden

♥ Fri fra jobb og alt annet mas

♥ Iskrem

♥ Sommer♥ Gutter som lukter godt

♥ Kjekkaser

♥ Når du finner en sang du må høre om og om igjen, og du elsker den mer for hver gang du hører den

♥ Gode sminke- og hårdager

♥ Følelsen av å være betatt av noen

♥ Vennlige mennesker


♥ Når outfit bildene blir perfekte

♥ Solbrun hud

♥ Filmer som gjør at du ikke klarer å slutte å le

♥ Caffe latte med karamell

♥ Flinke bloggere

♥ Den første utepilsen 

♥ Shopping


♥ Skrillex

♥ Venner

♥ Når man finner den perfekte kjolen, toppen eller skoparet

♥ Trening

♥ Søte lesere

 

♥ Hva elsker du?

 

 

Love Stina <3

Over 1000 følgere på Facebook!

Wii! Er så glad nå! Så nettopp at jeg har over 1000 følgere på Facebook. Er så gøy å se at å mange mennesker vil følge bloggen min. Blir helt overveldet. 1000 mennesker er så utrolig mange! Hvis du vil følge meg kan du trykke HER eller på bildet. Setter utrolig pris på at folk følger meg på Facebook ♥
 

Love Stina <3

5 Skjønnhetstips


1. Alltid rens ansiktet morgen og kveld. Da får du vekk sminke og bakterier som kan skade huden din. Som kan ende i ett utbrudd av kviser eller tørr hud.

2. Lag en egen ansiktsmaske ut av: kaffegrut, yoghurt naturell og honning. Ha den på i 20 minutter. Den fungerer som scrub når du vasker den av. Den er billig og fungerer som bare det!

3. For å få en naturlig glød og utstråling anbefaler jeg å trene. Kanskje litt klisjè og åpenbart. Men trening gjør mye mer enn å bare gi deg en bra kropp. Det gjør så mye med hele holdningen din. 

4. Det aller viktigste er å få i deg nok søvn. Sov 7,5-8 timer hver natt. Ikke sov for lite eller for mye. Da får man ringer og poser under øynene og man ser trøtt ut. 

5. Man må alltid tenke "Less is more" når det kommer til sminke. Å kline på 5 lag med foundation etterfulgt av solpudder og ett tonn av mascara er aldri pent. En naturlig look er mye penere. 

 

♥ Har du prøvd noen av tipsene?
 

Love Stina <3

Barnevakt

I kveld gjør jeg noe jeg aldri har gjort i hele mitt liv. Det er å sitte barnevakt. Så i kveld passer jeg på lille Emmeline, tanteungen min altså. Heldigvis ligger hun bare å sover. Så jeg slipper alt styret med å mate henne, bytte på bleier, osv. Hadde aldri fått meg selv til å bytte på en bleie. Da hadde jeg heller gått til naboen og fått han til å gjøre det, haha. Så mens Emmeline sover skal jeg bare slappe av med godteri (ja, du leste riktig!) og TV. Blir kanskje litt blogg jobbing også. Men slappe av, det skal jeg!


Se så søt Pandora er!


Mmm, candy ♥

 

♥ Hva skal du i kveld?

 

Love Stina <3

Dagens treningsøkt er fullført!

I dag startet jeg dagen med en treningsøkt på Renessanse. Varmet opp med 3 km. Klarte å få ny rekord i dag. Nesten 13 min. Ble skikkelig stolt av meg selv! Etter at jeg hadde tatt 3 km trente jeg en del styrke. Så nå sitter jeg å fyller opp igjen med en god salat. Elsker å lage enkle og kjappe salater. Isbergsalat, paprika og cottage cheese . I dag har jeg hatt en veldig god start på dagen: Ny leserrekord, 51.plass på topplisten, ny rekord på 3 km og ble gjenkjent av en bloggleser i køen på kiwi. 

 

♥ Har du trent i dag?

 

Love Stina <3

Du vet du er blogger når..

- Du tar bilde av maten din før du i det hele tatt har rørt den.

- Du er på events kun for å blogge om de. 

- Det er helt vanlig for deg å ta bilde av skoene og øredobbene dine, selvfølgelig mens du har det på deg.

- Vennene dine sier "vent a, må bare fikse meg litt først, orker ikke se helt jævlig ut på bloggen din" hver eneste gang du drar frem kameraet. 

- Du har så mye sminke, hårprodukter, negllakker, ansiktsprodukter og kroppsprodukter at du ikke har sjans til å noensinne bruke det opp. 

- Du betaler aldri for sminke og andre produkter lenger.

- Du sminker og jåler deg opp i timesvis, selv om du ikke skal utenfor huset.

- Du har pc'en full av antrekksbilder.

- Du drar på shopping fordi du måå ha noe nytt å vise på bloggen.

- Det føles helt naturlig ut å sitte å snakke til ett kamera.

- Du ikke trenger å sjekke hvor klærne dine er fra, for dette kan du allerede i hodet.

- Vilt fremmede mennesker stopper deg i busskøen for å spørre deg hvor mye du tjener på bloggen din. 


- Du tar i gjennomsnitt minst 50 bilder av deg selv hver dag.

- Du har med deg kamera overalt, og knipser bilder av alt, uten å være turist.

- Du er mer enn gjennomsnittlig opptatt av mote. 

- Du møter venner og begynner å snakke om noe som har skjedd i livet ditt, og blir avbrutt av "ja, jeg vet, leste det på bloggen din".

- Du må konstant sjekke hotmailen din. 

- Du har en hel haug med venneforespørsler på Facebook, men du kjenner kanskje 5 av de. 

- Du har god kunnskap til det å ta bilder og redigere de, uten å ha gått på noe fotokurs. 

 

♥  Kjente du deg igjen i noen av punktene (hvis du er blogger, selvfølgelig) ?
 

Love Stina <3

S - Outfit 20.04.12

Hey folkens! I kveld skal jeg på kino og se Titanic i 3D. Jeg skal se den med Isabella og Jeanette. Selv om vi alle vet hvordan Titanic ender, er det fortsatt spennende. Og jeg kommer sikkert til å sitte å sippe da Jack dør. Jack er jo så kjekk! Jeg blir alltid trist når mennesker som er så pene, dør. Men det blir nok koselig fordet! Har ikke sett Jeanette på altfor lenge. Så det blir kos å se henne igjen. Tusen takk for alle søte gratulasjoner jeg har fått i dag, på min 2års dag som blogger. Dere er best!
Jakke og ring - Cubus // Bluse - Vero Moda // Sko - Skopunkten // Veske - Burberry // Øredobber - Glitter // Bukse - BikBok 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?
♥ Hva skal du i kveld?

 

Love Stina <3  

Helt sykt! Levende barbiedukke?

Var innom bloggen til sophieelise i går. Ble helt sjokkert over noen bilder hun har lagt ut. Bildene var at jenten under. Denne jenten har gjort en veldig ivrig innsats for å se ut som barbie. Bildene skal visstnok ikke være redigerte. Så hun har nok lagt seg under kniven mange ganger. Jeg syns hun var helt nydelig. Sykt vakker! Men det er også skummelt å se hvor lik en ekte barbie hun er. Hadde jeg møtt henne på gaten hadde jeg nok blitt litt skremt!

Skulle likt å sett før - og etter bilder av henne.  

♥ Hva syns du om henne?

 

Love Stina <3

2 år som blogger!

I dag er det akkurat 2 år siden jeg startet å blogge. Jeg blogget først på stinamariebakken.blogg.no. Men i juli byttet jeg over til stina.blogg.no. Det er helt sykt å tenke på at jeg har blogget i 2 år allerede. Utrolig gøy å se hvor mye jeg har forandret meg på de 2 årene. Både i utseendet mitt, men også personligheten. Må også si at bloggingen min har forbedret seg mye siden jeg begynte for 2 år siden. Er nesten litt flaut å se tilbake på hvor dårlig jeg var til å ta bilder og skrive for 2 år siden.

Den dag i dag kan jeg si at jeg er utrolig glad for at jeg startet å blogge. Jeg har opplevd så mye gjennom bloggen, og møtt noen utrolige mennesker. For å ikke nevne alle de gangene jeg har blitt gjenkjent på gaten av lesere, like gøy hver gang! Bloggen har gjort meg veldig sterk  som person. Det er den som har holdt meg oppe i stunder jeg ikke har følt meg så bra. Jeg kommer absolutt til å fortsette med bloggen. Men hvordan jeg gjør det fremover er fortsatt uvisst. Alt jeg kan si er at denne jenten her kommer du til å se mer til!


Det er litt dårlig kvalitet på noen av bildene. Men hadde bare et sykt dårlig kompaktkamera den gangen!

Er så rart å se meg selv med brunt hår igjen. Kan ikke si at jeg savner det ett sekund! Men brunfargen derimot.. Den savner jeg! 

 

♥ Når begynte du å lese bloggen min?

 

Love Stina <3

S - Outfit 19.04.12

I dag har jeg filmet inn en hårvideo til dere. I videoen viser jeg hvordan man kan lage en høy hestehale (lik som jeg har på outfit bildene) når man bruker clip-on extensions. Skal prøve å få den ut til i kveld. Den står på 26% på youtube nå. Så da får vi håpe nettet kicker inn med litt effektivitet! Nå skal jeg straks på Zumba på Renessanse med Isabella. Har aldri prøvd Zumba før, så dette kan bli interessant! Skriver mer om det senere. 
Jakke - Ukjent // Bukse -Only // Sko - Skopunkten // Genser - H&M // Kjede - Ukjent 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?
♥ Har du prøvd Zumba før?

 

Love Stina <3 

Min favorittmusikk

Mange av dere har spurt meg om jeg kan lage ett innlegg med favorittmusikken min. Så her er noen av de sangene jeg liker best. Jeg elsker dubstep og rolige sanger. Hvis du vil høre mer av favorittmusikken min kan du trykke HER, da kommer du inn på "party" listen min på spotify. Husk å høre på de nyeste sangene, ligger mye gammelt der også. 

   
   

  

   
   

   

   
  
 
♥ Hva er dine favorittsanger?
 
 
 
Love Stina <3

Konkurranse - Vinn negllakker

Nå syntes jeg at det var på tide med en ny konkurranse. I denne konkurransen kan du vinne en negllakk fra e.l.f i fargen #D17  Metal Madness, en negllakk fra Isadora i fargen #611 muddy water og en negllakk fra H&M i fargen #metallic grey. Trekker vinneren helt tilfeldig. Vinneren vil bli trukket 1 mai. 

For å vinne må du:
-  Følge meg på bloglovin, det gjør du ved å trykke HER.
- Skriv mailen din i kommentarfeltet

 

♥ Deltar du? (Husk å lese kriteriene før du deltar!!)

 

Love Stina <3

S - Outfit 18.04.12

Hey folkens! I dag våknet jeg opp til det triste synet av snø. Er sommeren over allerede? Skulle nesten tro det.. Får håpe det blir pent vær snart! Elsker sol og varme. I dag har jeg jobbet fra 11-17. Har fått ganske grepet på servitør jobben nå. Så ting går bra!

Føler at alt i livet mitt går veldig bra nå. Jeg har jobb jeg trives godt i, en bestevenninde som er den beste i hele verden, jeg bor hos foreldrene mine og trenger ikke bekymre meg for regninger og oppvask, jeg har en blogg hvor jeg har verdens søteste lesere, energien min begynner endelig å komme tilbake (mye takket være Gerimax piller, kan skrive om de senere) og en ting til jeg ikke vil avsløre på bloggen enda. Så alt i alt har jeg det veldig bra nå! Det eneste jeg vil endre på er været. Men det er bare en bagatell. Så jeg skal ikke klage på været når alt annet er great!
Hettegenser - Bik Bok // Bukse - Gina Tricot // Sko - Din Sko // Olavest - H&M 

 

♥ Hva syns du om dagens antrekk?

 

Love Stina <3

5 Skjønnhetstips


1. Har du poser under øynene kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det.

2. Bruk vanndamp til å rense ansiktet, dette er gratis og gjør huden utrolig godt. Man koker opp vann, og plasserer ansiktet over gryten i 10-15 min (uten at det brenner deg). Ha et håndkle over huden for å fange opp all dampen. Dette vil åpne porene, slik at eventuelle ansiktsmasker du bruker etterpå får en bedre virkning. Dampen vil også drepe en en god del bakterier og øke blodsirkulasjonen i ansiktet. PS. Alltid avslutt ansiktsvasken med kaldt vann slik at porene i ansiktet lukker seg mest mulig.

3. Bland én teskje sukker, og noen dråper olje til en tykk masse. Skrubb leppene godt med sukkerskrubben i ca. ett minutt. Sukkeret er eksfolierende, mens oljen gir fuktighet. Skyll av blandingen med lunkent vann og tørk med en ren klut. Følg opp med en god leppepomade! Det er alltid viktig å huske på at "The smile is the best make-up for any girl!".

4. Ta en spisesje olivenolje hver dag! Det er anbefalt over hele verden, grekere gjør det hver dag og det er virkelig vidunderlig. Det smører både kropp og sjel, det er bra for hår, man får det skinnende og glansfullt, det er mange gunstige fettsyrer som negler og hud har godt av. Det fukter, smører og pleier huden fra innsiden.

5. Et greit tips når du skal ut og har dårlig tid: Neglene dine ser ikke bra ut og du tar på deg et kjapt lag med neglelakk, men det tørker ikke fort nok! What to do? Vel, ta på deg neglelakken som vanlig, og ta fingrene ned i vasken fylt med kaldt vann i ca. 1 min. Neglene dine blir tørre på et blunk og de tørker helt strøkent!

 

 Har du prøvd noen av tipsene før?


Love Stina <3

American pie: Reunion med Isabella

I kveld har jeg vært på kino og cafè med Isabella. Vi stakk først på Pigen og tok en kaffe. Har fått helt dilla på Caffe latte med karamell, elsker det! Det er så sykt godt. 

Etter at vi hadde vært på Pigen så vi på American Pie: Reunion. Den var utrolig bra! Ledde fra starten av filmen til siste sekund! Var så gøy å se at alle personene hadde blitt så voksne. Og jeg og Isabella var helt enig om at "Oz" var sykt kjekk! Hehe! American Pie skuffer aldri. Sex, fyll og gode jokes. Elsker det! Anbefaler alle som ønsker en god latter å se den. 

 

♥ Har du sett American Pie: Reunion?

 

Love Stina <3

Hverdagsvideo

Skulle egentlig legge den videoen her ut i 18 tiden, men da var blogg.no nede. La den ut på Facebook siden min, men legger den ut her også. Sykt sexy startbilde på videoen forresten!

 

 

Love Stina <3

Dagens antrekk

Hei puser! I dag tok jeg turen opp til skogen for å ta litt antrekksbilder. Syns det blir så finere bilder når man tar ute i litt fine omgivelser. Slapp også at naboene skulle stå å glane mens jeg tok bilder (wii!). Var å stille og fredelig i skogen. Det eneste jeg kunne høre var fuglene som kvitret. Idyllisk. I dag skal jeg jobbe med bloggen. Tenkte meg en tur på Renessanse senere i dag. Endelig begynner stølheten å gå bort. Klarer endelig å gå opp og ned i trapper uten å bruke 10 minutter, hehe!  
Jakke, Bukse, Kjede - Bik Bok // Sko - Skopunkten // Klokke - Daniel Wellington

 ♥ Hva syns du om dagens antrekk?
 

Love Stina <3

Dagens innkjøp

Etter at jeg var ferdig på jobb stakk jeg innom kjøpesenteret i Drammen. Jeg fikk ikke tak i noen gensere da jeg var i Oslo sist uke, så da måtte jeg kjøpe noen nå. Til min store lykke fant jeg endelig en bluse som jeg har sett lenge etter. Hver gang jeg har sett etter en slik bluse har de alltid vært utsolgt i min strl eller så har de ikke vært slik som jeg vil ha de. Fikk også tak i en svart blazer, som er mer til hverdags. Har en annen svart blazer fra før, men syns den blir litt for stiv og pyntet til hverdags. 

Må bare si at jeg er fullt klar over at bloggingen min ikke har vært helt allverden i det siste. Etter at jeg begynte å jobbe (rundt 10 mars) har mye av energien min gått til det, og dagene mine også. Når jeg har hatt tidligvakt har jeg ikke kommet hjem før 18-19 tiden. Og da har tiden vært litt knapp på å lage videoblogger, gode antrekksbilder, råd og tips og alt det andre jeg gjerne vil blogge om. Men skal skjerpe meg fremover, bloggen er tross alt utrolig viktig for meg. Og jeg vil absolutt ikke skuffe dere søte leserne mine ♥

Genserene og blazeren er fra H&M, blusen er fra Vero Moda 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

5 Skjønnhetstips1. La en pose med grønn te trekke i en kopp for så å avkjøle den. Så klapper du posen på hudens irriterte områder (grønn te inneholder antioksidanter).

2. Maten påvirker huden. Drikk grønn te, spise rikelig med frukt og bær, og vær nøye på å få i deg gode fettsyrer fra nøtter, olje og fisk. Det vil gjøre huden myk og klar. Små, men sunne endringer i kostholdet kan faktisk gi huden mer glød enn alle produktene på baderomshylla.

3. Har du trett eller irritert hud? Da kan du legge på eggehvite (inneholder proteiner som gir fuktighet) som en ansiktsmakse, ha den på i 5 min.  

4. Får du en kvise, ikke klem på den! Ta heller en ren klut under varmt vann og hold den på kvisen i minst et minutt. Varmen vil åpne poren og etterpå er det bare og forsiktig tørke bort kvisen (det hvite) med kluten. Denne metoden er super, og er mye bedre enn å klemme, ettersom man ikke irriterer huden. Eller så kan du gjøre det etter en varm dusj.

5. Vask bort sminken hver dag, men ikke bruk wipes! Noen av de er gode, men uten at du ser det kan de fjerne bare det øverste laget av foundationen eller pudderet, mens det nederste ligger igjen i porene. Og med klutene som du gnir inn i huden trekkes bare sminken lengre inn og gjør det dermed vanskeligere å få alt bort.

 

♥ Har du prøvd noen av tipsene før?

 

Love Stina <3

Jobb jente!

God morgen alle søte leserene mine! Nå sitter jeg på bussen, på vei til jobb. Skal jobbe fra 10-17 i dag. Så tenkte jeg meg på senteret en liten tur etter jobb. Trenger desperat noen gensere nå. Er så lei alle de jeg har..
Håper dere får en fantastisk dag! Blogges senere!

Love Stina <3

Dagens antrekk

I dag våknet jeg opp med syke smerter i bena. Når jeg strakk meg begynte jeg nesten å gråte. Har aldri vært så støl i hele mitt liv. Var så vidt jeg klarte å komme meg opp og ned trappene. Skal aldri trene så hardt igjen. Ødela lørdagen min.. Men, nok sipping! I kveld skal jeg bare slappe av hjemme. Skal svare på litt mailer, og jobbe litt. Har sovet over i Gjerdrum i natt, så har litt jobbing å ta igjen. Og hvis jeg virkelig skal være flink kan jeg øve litt på samfunnsfags eksamen jeg har om en måned. Har lest alfor lite. Hehe!
Kjede, Bukse - Bik Bok // Sko - Skopunkten // Genser - H&M 

 

Love Stina <3

 

Leserspørsmål: Hvem tar bilder av deg?

Nesten hver dag får jeg spørsmål om hvem som tar bilde av meg, til antrekksbildene mine og lignende. Svaret er at jeg gjør det selv. Jeg bruker ett stativ og selvutløser fjernkontroll. Man ser det på bildene at jeg holder en kontroll i hånden. Det er selvutløseren. Utrolig smart løsning egentlig! Siden jeg er såpass perfeksjonist at jeg ikke vil spørre noen andre om å ta antrekksbilder for meg, hver dag, gjør jeg det selv. 

På bildene under kan du legge merke til at jeg holder fjernkotrollen. Slik ser fjernkontrollen ut. Den jeg har er fra Sony. Siden jeg har Sony a330 kamera. Min er kjøpt på en Sony butikk langs Karl Johan i Oslo. Prisen ligger rundt 400,-Dette er stativet jeg bruker. Det er enkelt å lett. Det kan klappes sammen så man kan ha det med i en middels stor veske. Mitt stativ er kjøpt på Siba til 250,- ca. Det første jeg kjøpte (som var helt likt) ble ødelagt. Men siden jeg var så fornøyd med selve stativet kjøpte et helt likt ett. 


 

Love Stina <3 

Instakos

Er det flere enn meg som elsker Instagram? Jeg oppdaterer oftere der enn på bloggen. Der legger jeg også ut mer hverdagslige bilder. Så hvis du vil se mer til meg kan du følge meg. Jeg heter "stinablogg". Skriv gjerne opp hva du heter, så jeg kan følge deg ;*

Love Stina <3

Dagens trening

I dag klarte jeg å trene ganske tidlig. Dro på treningssenteret rundt 12 tiden. Klarte faktisk å yte ganske bra også, til tross for at det er altfor tidlig på dagen for meg. Jogget først i 20 minutter på tredemøllen, for så å trene styrke. Trente squats og pull-ups til den store gullmedaljen. Var så vidt jeg klarte å gå opp trappen når jeg kom hjem. Har en veldig dårlig følelse at jeg blir støl i morgen. Haha, uff!


♥ Hva liker du å trene?

 

Love Stina <3

Ferdig på trening!

I dag gikk treningen mye lettere! Elsker å trene på kvelden. Det er da energien min er på topp. Så i dag tok jeg 3km på 12 min. Wii! Tok også styrke på bena og litt mage. Tøyde ut i 10-15 min. Målet er å komme ned i spagaten før sommeren. 40 cm igjen. Haha!

Men nå skal jeg fylle på med litt mat igjen. Blogges i morgen!

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg! - AVSLUTTET!

På lørdag/søndag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke. Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du:
"Like" denne siden og legge igjen bloggadressen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Gårsdagens innkjøp

I går var jeg på shopping med Isabella i Oslo. Jeg fikk endelig tak i en skinnbukse. Har sett etter den perfekte skinnbuksen i over ett år nå! Men har ikke funnet noen som har vært i min strl, som har hatt lommer, og som ikke så ut som en tights. Men i går fant jeg den endelig på BikBok. I <3 BikBok. Haha, nei skal ikke ta helt av her. Men skal ikke legge skjul på at jeg endelig kan dø lykkelig.. 
Topppen er fra Bik Bok 

 

Ble helt sjokkert da jeg kom inn på Gina Tricot og fant meg 2 bukser, som passet! Det er første gang i hele mitt liv at jeg har kunnet kjøpe bukse på Gina Tricot. De har alltid vært 15 strl for store. Blir litt sur på sånne type kjedebutikker som ikke har bukser til oss som er petite. Men det ser ut som Gina Tricot har forstått det (endelig!!).


Bukse og genser er fra Gina Tricot
Buksen er fra Gina Tricot

 

Her er skoene jeg nevnte litt om i går. Som både jeg og Isabella hadde falt pladask for. Hot or what?

Skoene er fra Skopunkten

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Nytt treningstøy!

I går mottok jeg en pakke fra buyhelse.no. Der fikk en treningstights som er herfra og en trenings tskjorte som er herfra. Fikk prøvd ut klærne på trening i dag. Utrolig komfortable og deilige å bruke! De klærne jeg har hatt før kan ikke måle seg med klærne fra buyhelse. Tightsen er hold in, så når du jogger slipper du at det skal riste. Enda ett pluss er at det er kjempe fint! Kjente at lysten til å trene kom tilbake med en gang jeg tok på klærne. Har ikke trent ordentlig (bare litt hjemme) på en måned. Så dette ga meg lysten tilbake! Mye av grunnen til at jeg ikke har trent er fordi jeg ble syk også begynte jeg å jobbe som servitør. Så nå blir det hard kjør fremover. 

Tightsen er herfra // Toppen er herfra

 

Love Stina <3

 

Reklame

Shopping med Isabella

I dag skulle jeg egentlig til Gulskogen senter med Isabella. Men det ble litt endret på. Akkurat da vi skulle til å gå av toget sa Isabella "stikke til Oslo istedet?", og jeg sier aldri nei til å dra til Oslo. Fikk sitte på toget gratis til Oslo også. Haha. Det første vi gjorde når vi kom til Oslo var å dra på Friday's. Elsker den restauranten! 10 poeng til den amerikanske servitøren som satt ned med oss mens vi bestilte. Første gang jeg har opplevd at en servitør gjør det. God service er noe nytt for Norge!Var innom skopunkten en tur. Der jeg og Isabella ble helt forelsket i ett par sko. Så vi kjøpte likesågodt helt like! Var innom litt forskjellige andre butikker og shoppet også. Isabella fant seg en bukse. Den passet bokstavelig talt til henne, siden den het Isabella, haha! Viser dere innkjøpene i morgen. Håper dere har hatt en fin dag!

Love Stina <3

Over 60'000 visninger på youtube!

Wii. Blir så glad når jeg ser hvor mange som har sett videoene mine! 60'000 er kanskje ikke mye i forhold til Lady Gaga sine videoer. Men for lille meg er det utrolig mye! Husk at du forresten kan abonnerekanalen min på youtube. Det er der jeg legger ut alle videoen til bloggen. Legger de ut der før de kommer på bloggen. Abonner ved å trykke HER!

 

Love Stina <3

Linser i posten!

For ett par dager siden fikk jeg en pakke i posten. Det var 2 par herlig fargelinser fra lenson.no. Jeg fikk ett par i fargen #brown og #violet. Må si at jeg er veldig fornøyd med linsene. Mest fornøyd var jeg med de brune linsene. Syns de ga utrolig fin farge og det så naturlig ut. De andre linsene som jeg fikk i fargen #violet ga ikke veldig mye farge. Litt ga de. Men jeg tror at grunnen til det var pga mine naturlige øyne er så mørke. Så hvis du vil ha linser som er bra og billige på nett, kan du sjekke ut lenson.no. 

Produktene er sponset

 

Love Stina <3

Bilder av rommet mitt!

I forrige uke malte jeg rommet mitt hvitt. Det var en utrolig slitsom jobb. Siden jeg måtte male 5 dager i strekk. Men nå er jeg ferdig med alt på rommet! Endelig! Jeg har kjøpt nye persienner. Skal faktisk ikke ha gardiner. Vil ha det minimalistisk. Kjøpt ny kontorstol og noen andre småting. Er så deilig å ha rommet mitt akkurat slik jeg vil ha det! Mange av dere spurte om jeg kunne legge ut bilder av hvordan rommet mitt ble. Og det skal dere få nå. Enjoy!

 

Love Stina <3

 

5 Sminketips!1. Alltid bruk en foundation kost til å påføre foundation. Når man bruker svamp er det mye av foundationen som går ned i svampen, og derfor mister du mye der. Pluss at en svamp gjør at dekkevnen på foundationen blir dårligere.

2. Alltid ha foundation, rouge, pudder og concealer i riktig farge. Ikke gå i fellen ved å kjøpe for mørk foundation for å se brunere ut. Da er det lett for at det blir "brunkrem-skiller" som man kan kalle det. Det samme skjer også hvis man bruker for mørkt pudder. Hvis du er usikker på hvilken farge du skal bruke, så gå i en sminkebutikk uten å ha på deg sminke. Og få personalet til å hjelpe deg. De hjelper deg mer enn gjerne!

3. Vask sminkekoster jevnlig. Både på grunn av hygienen, men også for at de skal fungere optimalt. Jeg vasker foundationkosten min minst 1 gang i uken. Hvis jeg ikke gjør dette, fungerer de mye dårligere. Her kan du se hvordan du kan vaske kostene dine riktig. 

4. Smink deg etter øyefargen din. Hvis man har blå øyne skal man ikke bruke blå øyeskygge. Da skal man heller bruke brun øyeskygge. Dette får frem blåfargen i øynene dine. Siden blå er en kald farge, frembringes den best ved å bruke varme farger. 

5. Bruk en primer. Dette er noe jeg ikke gjorde før. Men har begynt med primer den siste måneden. Primeren legger man i hele ansiktet før man tar på foundation. En primer gjør at huden blir jevnet ut, og foundationen dekker enda bedre.

 

♥ Har du prøvd noen av tipsene før?

 

Love Stina <3

Whatever makes you happy

Det viktigste her i livet er å holde på med noe som gjør deg lykkelig. Enten det er en kjæreste, en jobb, en hobby eller noe annet, så er det viktig å gjøre det som gjør deg lykkelig. Hvis man mistrives med noe i sitt eget liv, er det kun din egen oppgave å endre det. Ingen kan gjøre deg mer lykkelig enn hva du selv kan. 

 

Love Stina <3


 

Blogglisten

Going out!

Stikker til Drammen en tur. Skal ha en lunsj, hehe. Legger ved et bilde av litt av dagens antrekk. Beklager litt korte innlegg om dagen. Men har ikke så mye tid ti overs!

Love Stina

Drar på fest!

I kveld skal jeg på fest sammen med en kompis. Popper flasken jeg fikk av Nora. Den skal nytes i kveld! Håper dere får en fantastisk kveld! ;*

Love Stina <3

Når bør man få barn?

Nå for tiden er det mange jenter som blir såkalte "unge mødre". Jenter får barn helt ned i 13 års alderen. På TV vises det jenter som er unge mødre. Både på FEM i "unge mødre" og MTV i "teen mom". Det hele har utviklet seg til å bli en trend. På TV viser de at der helt greit å få barn når man er ung. Det er plutselig greit at jenter på 14 år har ubeskyttet sex og får barn. Jeg ser at flere og flere av vennindene mine får barn, og det i tidlig alder. Jeg får også høre om jenter som ikke har begynt på VGS, som er gravide. Som har blitt gravide med vilje. Som ønsker å stifte familie i en alder av 16 år.

Tenker de ikke på at de faktisk har ansvaret for barnet resten av sitt liv? At man kan ikke bare legge barnet sitt oppi en eske, slik som man kunne med dukkene sine når man var ferdig med å leke med de. Man må faktisk ta vare på barnet. Det å ta utdanning mens man er ung mor er veldig vanskelig, nesten umulig. Det er ikke sånn at når TV kameraene skrus av, slipper man alt ansvaret for barnet. Det er heller ikke gøy å ende opp med en jobb man hater, fordi man fikk barn i tidlig alder.

Jeg fikk høre om ei som hadde tenkt til å få barn  når hun var 16 år. Planen hennes var å la moren være hjemme med ungen, mens hun selv gikk på skole. Er det kun jeg som synes at dette blir for dumt? Er det kun jeg somsyns  at hun burde ta ansvar, og heller få barn da hun er gammel nok til å ta vare på det selv? Jeg håper i alle fall at jeg ikke er alene om å synes dette.

Jeg personlig syns at man skal få barn når man kan ta ansvar selv. Det holder ikke at man er flink til å sitte barnevakt for nabobarna. Man må være voksen, og være økonomisk sikret. Jeg syns at utdanningen skal være fullført og man skal ha funnet en man vil være sammen med resten av livet, før man får barn. Om dette skjer når man er 23 eller 33 er opp til enhver. Bottom line er: Skal man ha barn, kan man ikke være ett barn selv.

 

♥ Når syns du at man skal få barn?

 

Love Stina <3

På latsiden?

God morgen solstråler! I dag blir det litt jobbing. Skal jobbe fra 11-17. Også tenkte jeg meg på trening etter det. Har vært altfor sløv med treningen den siste måneden. Har rett og slett ikke orket siden jeg først ble syk, også begynte jeg å jobbe etter det. Men i dag må jeg bare tvinge meg på trening. Jeg nekter å ligge på latsiden!

Blogges senere i dag!

Love Stina <3

Endelig ferdig!

Nå er jeg endelig helt ferdig med å male rommet. Har blitt så fint nå! Endelig er jeg ordentlig fornøyd med rommet mitt. Har fått satt alle møblene på plass. Det eneste jeg mangler når er å henge opp ett par bilder og persiener.  Skal ta bilder med en gang det er helt ferdig her! 

Må bare si tusen takk til alle dere søte leserne mine! Dere er så gode ♥  Blir så glad av alle de søte kommentarene dere skriver til meg. Love Stina <3

Linser i posten!

Fikk noen kjempe fine linser i posten i dag, fra lenson.no. Viser dere mer og bedre bilder senere, pluss litt info. Nå er jeg nettopp ferdig med å male rommet! Wiii! Tok 5 dager å få det ferdig. Så nå gleder jeg meg til å sette møblene på plass. Men først må jeg ta meg en tur å kjøpe ny kontorstol og litt småting. 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du:
"Like" denne siden og legge igjen bloggadressen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Drar på jobben!

Hei og hopp! Nå skal jeg straks dra på jobb. Begynte en time senere enn jeg trodde, så fikk veldig god tid på morgenen. Har fått redigert svarene til spørsmålsrunden del 1 (endelig!), del 2 av runden kommer senere denne uken. Så den kommer ut senere i dag.. Treg opplasting, jippi!! Har planer om å male ferdig rommet mitt i kveld. Så hvis jeg klarer det, får jeg endelig litt mer tid til bloggen i morgen. Føler jeg har vært litt dårlig på bloggingen nå som jeg har malt.. 

Love Stina <3

Den lille hvite!

Nå som sommeren er på full vei føler jeg det er på tide å shoppe inn litt nye sommerklær. En av tingene på listen over ting jeg bare må ha, er en søt hvit kjole. Jeg ble helt forelsket i disse tre. Er ganske sikker på at jeg skal gå til innkjøp av kjolen til venstre. Gleder meg til lønningsdag! 


Kjole til venstre - Herfra // Kjole i midten - Herfra // Kjole til høyre - Herfra

 

♥ Hvilken kjole er din favoritt?

 

Love Stina <3

 


Hva jeg har gjort i helgen!

Siden hele blogg.no ble hacket i går, uteble bloggingen. Prøvde å logge meg på flere ganger, til intet hell. I helgen har jeg malt rommet mitt. Er enda ikke ferdig, for det er litt av en jobb! Først måtte jeg stable alle møblene midt i rommet, vasket veggene, sparklet alle småhull som var i veggen, vasket over igjen, maskerte alt som skulle maskeres, også begynte jeg å male. Nå har jeg malt ett strøk i hele rommet, pluss ett til der det gråe var. Så da har jeg forhåpentligvis kun ett strøk igjen på rommet. 

Skal prøve å få redigert videoen med svarene fra spørsmålsrunden etterpå. Men må se hvor langt jeg kommer med malingen! Hehe, legg merke til Kiwi genseren. Måtte bruke en genser som jeg aldri bruker, som malingsgenser, så da ble det genseren fra jeg jobbet på Kiwi. 

♥ Hva har du gjort i helgen?

 

Love Stina <3