hits

mars 2018

Vi skal få hjelp av henne..!

annonse - lenker - Gucci, nly, gina tricot, bubbleroom
 

Føler det går altfor lenge mellom hver gang jeg er innom her, nå for tiden. Siden jeg har vært syk så lenge prøver jeg å komme tilbake sakte men sikkert, men jeg tar det veldig rolig nå i starten. Jeg elsker jo å blogge, og syns det er så gøy at jeg blir helt oppslukt og glemmer alt annet.

Problemet er bare at da glemmer jeg mange viktige ting, så de holder jeg på å ta igjen nå som jeg endelig er frisk nok til det. Men heldigvis er jeg snart 100% tilbake, og det gleder jeg meg til!

I dag har jeg vært på hundetrening med Chloe og Per Fredrik. Vi har vært hos en hundetrener her i Sandefjord, som har vunnet NM i agility og har syv hunder som hun har stålkontroll på, så hun har mildt sagt veldig peiling på det hun driver med. Vi har slitt litt med en del ting med Chloe, som hun skal hjelpe oss med.

Sykt hvor fort vi fikk kontroll på mange av tingene, så fort vi lærte hvordan man faktisk skal håndtere situasjoner. Så det var veldig gøy! Skal på trening med henne flere ganger, og jeg gleder meg til å få stålkontroll på Chloe. 

 BUBBLEROOM KJOLE ⎮ GUCCI VESKE 

IDEAL OF SWEDEN IPHONE DEKSEL

 NLY SKO ⎮ GINA TRICOT BELTE⎮NLY JAKKE
----------------------------

Den siste tiden har jeg virkelig fått opp øynene for hverdagskjoler. Bestilte noen tidligere denne uken, som kom i posten i går og de er så fine! Den ene er den jeg har på meg i dag. Elsker fargene og snittet på den, og med kjoler blir man så feminin og fin! Også er det super behagelig å gå med. Jeg er så lei av stramme jeans som man blir sliten i bena av å ha på, haha. Det slipper man med kjole og tights for å si det sånn. SÅ digg! Perfekt på skole / jobb, og om man pynter opp kjolen litt er den perfekt på en date night. 

Apropo date night, nå skal straks Per Fredrik og jeg en tur på Farris bad for å spise middag. De har vanvittig god gourmet mat der, så nå gleder jeg meg til vi kan kose oss der med god mat og drikke. Det er lørdagen sin det! Haha, kjenner jeg begynner å bli så voksen.. Før var festing på lørdager et must for meg. Nå derimot, vil jeg heller kose meg med en god middag sammen med Per Fredrik. Men, det er jo bare bra at det går i den retningen. Hadde vært verre om det gikk i motsatt retning. Haha! 

Nå må jeg nesten runde av her, for vi skal straks dra avgårde. Må touche up sminken min før jeg drar, så vi får snakkes mer fra snapchat! (stinablogg)

Gå ned 8,5 kg i vekt på bare en uke

Når jeg ser slike overskrifter som den jeg har i innlegget blir jeg sint, og det håper jeg at du også blir. Altfor ofte popper slike overskrifter opp fra bloggere, vekt-klubber og magasiner. De lover at du skal gå kjapt ned i vekt, og ved å følge deres "mirakel-kur" kommer du til å klare det. 

Mirakel-kurene går ofte ut på at man skal spise en helt spesiell suppe, drikke kun juice, bruke deres vektreduseringsprodukter osv i et visst antall dager. De lover deg store resultater, og det beste av alt; etter disse dagene kan du gjøre akkurat hva du vil. 

Vel. Her er problemet med slike dietter. Selv hater jeg ordet diett, og mener det er noe kun de som er idrettsutøvere som må ha visse resultater innen en viss tid skal gå på. La oss si du følger en slik "mirakel-diett", og går ned 5 kg i løpet av en uke. Da går du ikke ned 5 kg i kun fett. Nei, du går kanskje ned 3 kg i vann, 1 kg i muskler og 1 kg i fett.

Etter endt diett går man tilbake til samme usunne vaner som man hadde før dietten, og fordi man har vært så "flink" i en uke, unner man seg ofte litt ekstra godt og fort ender man opp med å ha lagt på seg den ene kiloen med fett man gikk ned, og gjerne en del ekstra. Plutselig legger du merke til at du har lagt på deg igjen, og siden den forrige mirakel-dietten funket så bra hopper du på en ny diett. 

Dette kalles jojo-slanking og er noe som skader både kroppet og sinnet ditt. 

Over tid vil slike dietter gjør at du mister mange kg med muskelmasse, forbrenningen din vil gå ned, kroppen din vil slite fordi den altfor ofte kommer i "kaos-modus" og aldri får de riktige næringsstoffene den faktisk trenger, og verst av alt; psyken din blir helt jævlig. Kroppsbildet hos mange blir helt ræva, og man mister troen på seg selv. Om du vil utvikle en spiseforstyrrelse så er det bare å begynne på jojo-dietter, fordi de kan nesten garantere deg at du kommer til å slite med å spise riktig resten av livet ditt.

Skjønner dere hvor ille slike mirakelkurer er? Om dere gjør det, fortsett å les. Om ikke, les det som står over på nytt igjen, til du virkelig skjønner det.Det som er den faktisk løsningen hos alle, uansett om du veier 50kg eller 150kg er et sunt kosthold. Det er et kosthold der du gir kroppen den næringen den faktisk skal ha. Det er ikke en suppe du skal spise i 2 uker. Det er heller ikke en shake du skal drikke til hvert måltid. Det er god og sunn mat som gir deg den næringen du trenger for å takle hverdagen som en superhelt. Et sunt kosthold er også noe som varer i lang tid. Ikke bare en uke eller måned, men gjerne i flere år og helst livet ut. 

Et sunt kosthold er mange gode vaner som er bygget opp over tid, som gjør at man spiser sunt og riktig uten at man i det hele tatt trenger å tenke over det. Du har gjort så mange riktige valg så lenge, at det bare faller naturlig for deg.

Så hva inneholder et sunt kosthold?

- Proteiner via kjøtt, fisk, kylling, bønner, soya.

- Grønnsaker og frukt

- Grove kornprodukter; grovt brød, havregryn, fullkornspasta. 

- Meieriprodukter; lettmelk, kesam, gulost, skyr, cottage cheese. 

- Fett; avokado, ost, egg, mørk sjokolade, fet fisk som laks, nøtter, chiafrø. 

- Drikke; vann. Gjerne med noen isbiter og litt sitron så det smaker friskt og godt. 

 

Avhengig av hvordan kostholdet ditt er fra før er det viktig at man legger om til et sunt kosthold litt etter litt. Start gjerne med å bytte ut brusen du drikker med vann. Bytt ut potetgullposen og sjokoladen som ofte smyger seg opp hver kveld ved tv tid, med noen oppskårne grønnsaker (gulrot, brokkoli, osv) og en god dipp. Gjør slike endringer gradvis, og før du vet ordet av det har du et sunt kosthold som kropper drar nytte av, og de ekstra kiloene med usunt fett som finnes på kroppen blir borte.

Du kommer også til å få noen bivirkninger; bedre søvn, jevnere energi og humør, generelt bedre humør, du kommer også til å få bedre selvfølelse, og om du trener ved siden av kommer du til å få mye mer ut av treningen nå som kostholdet er på plass. 

 

Håper dette innlegget kan hjelpe noen der ute til å styre unna Hollywood-dietter som lover deg "mirakel"-resultater, og heller legger over til et sunt kosthold som du kan dra nytte av resten av livet 💗💪🏼

Nye klær fra Nelly + 25% Rabattkode!

annonse - nelly

Nå har jeg en veldig kul nyhet å dele med dere. Jeg vet jo hvor mye dere elsker rabattkoder, så nå har jeg gjort et samarbeid med Nelly, som gjør at dere får 25% rabatt på nesten hele butikken! Rabattkoden er STINABLOGG25 og den varer frem til 15:00 i morgen, så dere må være kjappe om dere vil bruke den! Hele salget finner du HER

Jeg har også fått noen nye klær fra Nelly, som jeg bare må vise dere. De er så fine! 

Hvor søt er ikke denne kjolen? Sleng på et par med strømpebukser så er den perfekt som hverdagskjole om vinteren. Selv har jeg begynt å bruke skjørt og kjoler mer i hverdagen i det siste, og jeg elsker det. Ikke bare er det feminint og veldig fint, men det er sykt komfortabelt også. Hehe! 

Kjolen finner du HER til kun 224,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

Denne kjolen er veldig basic, og det er perfekt for å kombinere til mange forskjellige antrekk og anledninger!

Kjolen finner du HER til kun 149,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

Dette er den perfekte kjole til date nights og jenteturer på byen hvor man vil se ekstra fin ut. Jeg elsker blondene og de gir virkelig kjolen det lille ekstra.

Kjolen finner du HER til kun 299,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

Som jeg nevnte over har jeg begynte å bruke kjoler mye mer til hverdags, og denne er perfekt til akkurat det. Den er veldig vårlig, og jeg gleder meg til å bruke den utover våren og sommeren. 

Kjolen finner du HER til kun 261,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

Dette setter er bare så fint! Perfekt om du vil være komfortabel men være fabulous! Dette settet passer like bra på skolen / jobben som det gjør foran tv'en en rolig kveld med kjæresten. 

Settet finner du HER til kun 374,- kr med rabattkoden "STINABLOGG25"

Denne treningstightsen og toppen er bare så fine! De er så utrolig komfortable at jeg nesten ikke klarer å vente med å bruke det på trening. Også ser man jo ekstra fresh og fin ut! 

Toppen finner du HER til kun 224,- kr og tightsen finner du HER til kun 299,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

 

Hvilket plagg likte du best? 🌟

Dagens antrekk

annonse - Gucci, nly, Gina tricot

NLY JAKKE ⎮ GUCCI VESKE ⎮ NLY SKO ⎮ NLY GENSER ⎮ GINA TRICOT BELTE

-------------------

Rett før jeg dro hjemmefra i dag morres rakk jeg å knipse noen bilder av dagens antrekk. Her i Sandefjord skinte solen og det var rundt 10 varmegrader ute, så jeg var helt sikker på at jeg hadde kledd meg mer enn varmt nok. Haha.. Fikk meg litt av et sjokk da jeg kom til Oslo. Der var det iskaldt. Heldigvis hadde jeg tatt med meg en ekstra jakke, som er mer vinterjakke, så da byttet jeg til den.

Jakken jeg har på meg på bildene gleder jeg meg vilt til å bruke mer utover våren og sommeren. Den er så fin, og jeg får masse komplimenter for den hele tiden. Syns kombinasjonen med gul genser passer perfekt til den! 

Nå skal jeg gå igjennom og rydde på plass alt jeg har shoppet i dag. Herregud. Jeg har litt av en jobb foran meg. Hentet 11 pakker på posten og i postkassen i dag, og det er bare i tillegg til at jeg shoppet i Oslo.. Ønsk meg lykke til, for nå har jeg litt av en jobb foran meg. Haha. #shopaholic

Handlet for tusenvis..!

annonse - Gucci, Nly, Gina Tricot, Bubbleroom, Bik Bok

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en morsom og inspirerende dag i Oslo. Jeg startet dagen med litt shopping på Staples. Gikk mildt sagt bananas der inne, og kom ut med to svære bæreposer. Jeg elsker å ha ting visuelt foran meg, og ikke bare gjemt inne i et dokument på mac'en.

Fremover har jeg en del mål jeg skal jobbe mot, og da er det viktig for meg at jeg har de foran meg hver dag. Hver gang jeg går inn på kontoret for å sminke meg eller jobbe, kommer jeg til å se rett på målene mine, og da holder jeg meg fokusert. Det funker så utrolig bra for meg! Kjøpte også masse forskjellig kontorutstyr som gjør det litt ekstra gøy å jobbe foran mac'en på lange dager hvor det er grått ute. Kjøpte blant annet en rosa kalender som er så jentete som det går ann. Den er full av enhjørninger. Skal vise dere den senere! 

Deretter bar det rett videre til Majorstua hvor jeg fikset på håret mitt. Skal fortelle dere mer om det i morgen, i et eget innlegg. Har så mye bra å si om frisøren min, så det må det et eget innlegg til for å fortelle om. Hehe! 

Etter litt freshing up på håret tok jeg meg en tur i Bogstadveien. Da jeg bodde på Majorstua back in the days, pleide jeg å handle mye der. Nå går det lang tid mellom hver gang jeg er der, men det er jo så bra shopping der. Fant så mye fint som jeg gleder meg til å vise dere! Tuller ikke når jeg sier at jeg har handlet for tusenvis i dag og med de tingene jeg hentet på posten på vei hjem. La ut en video på snapchat (stinablogg) hvor dere kan se alt. Haha. Blir nesten flau. Men nå er jeg endelig frisk og kan shoppe igjen, så da blir det mye på en gang!

Kom også hjem med en stor pose med nye ting til Chloe, og hun ble så glad at hun nærmest hoppet oppi posen. Hun gadd nesten ikke si hei til meg engang. Hun hadde snuta rett oppi den posen. Haha! 

Midt i shoppingen tok jeg meg en liten pause innom Olivia. Fikk plutselig lyst på Pasta Carbonara, selv om jeg aldri har likt det. Det var en super rar ting å få cravings på. Men det var sinnsykt godt da. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har likt det før. Mulig jeg bare har smakt det på en eller annen pose fra matbutikken, og det er hvorfor jeg ikke har likt det. På Olivia smakte det i alle fall sinnsykt godt, så det blir ikke siste gangen jeg spiser det!

 
Favoritt iPhone dekselet mitt finner du forresten HER. Syns det er så fint, og det er en liten pynteting i seg selv. Hehe! 
 

BIK BOK JAKKE ⎮ GUCCI VESKE ⎮ NLY SKO ⎮ NLY GENSER ⎮ GINA TRICOT BELTE

Ah, dere. Det er så deilig å kunne snakke skikkelig med dere igjen. Dere merker sikkert at jeg skravler veldig nå, men jeg har liksom hatt veldig skrivestopp når jeg har vært syk, så nå har jeg en million ting jeg vil si og vise dere! Det er jo en hel haug med ting som har samlet seg opp, som det klør i fingrene mine etter å fortelle dere om!

Jeg har vært syk i 8 uker..

Nå har jeg vært syk av og på i 8 uker, og forhåpentligvis er jeg endelig frisk. Har blitt frisk for så å bli syk igjen så mange ganger nå, at jeg nesten ikke tørr å tro at jeg faktisk kan være frisk.

I løpet av disse 8 ukene har jeg hatt b12 mangel, jernmangel, influensa, 40 i feber, har vært totalt surrehue og motivasjonen min til å gi alt med jobben har vært helt på bunn. Kanskje ikke så rart at motivasjonen har vært dårlig med tanke på at jeg har vært sengeliggende store deler av denne perioden. Er jo ikke akkurat #inspo det for å si det sånn. Haha!

Men nå. Nå føler jeg meg endelig bra og det kan ikke beskrives hvor deilig det er. Nå er jeg helt klar i hodet og kroppen verker ikke. Fremover må jeg bli flinkere til å passe på helsen min både med medisiner og sette av nok tid i hverdagen til å lage sunn og næringsrik mat og trene. Det er viktig for meg!

Den siste tiden har det vært mye kaos og drama i livet mitt. Spesielt på jobbfronten. Det har vært vanskelig å vite hva jeg faktisk vil med bloggen min. Derfor tok jeg meg en lang kjøretur i går. Tenker alltid best når jeg kjører bil. Da setter jeg 80 talls rockemusikk på full guffe og da kommer alle løsninger rett til meg. Så nå har jeg virkelig funnet ut hva jeg ønsker å gjøre og hvilke ting / mennesker jeg vil holde meg langt unna. Negative mennesker som skaper drama kommer jeg til å holde meg 10 mil unna.

Livet er rett og slett for kort til å la hverdagen fylles med negativitet.

Per Fredrik skrev tidenes søteste og beste kort til meg her om dagen, der han minte meg på akkurat dette, og det var en viktig påminnelse for meg. Altfor ofte kan jeg henge meg opp i ting som egentlig faktisk ikke betyr alt, og la det tynge hverdagen min. Men det viktige å huske på at man ikke skal ta livet så seriøst, og ha det bra så lenge man lever💖

Give away, Barn, Skole-karakterer, Penger på shopping ++ Ukens spørsmål #200

annonse / lenker / nly, isadora, komorebi, gina tricot


Vil du at barnet skal være jente eller gutt? Og hvilken farge på håret og øynene ville du hatt på babyen?
- Den dagen jeg skal få barn er det viktigste for meg at barnet er friskt og har det bra. Hvilke farger de får på øynene bryr jeg meg ikke noe om. Hehe! Selv om jeg vil tippe barna til Per Fredrik og meg får blå øyne og brunt hår, i og med vi begge har det og nesten alle foreldrene våres har det. Når det kommer til kjønn vet jeg faktisk ikke hva jeg vil ha. Det beste er en av hver kanskje? Har ikke tenkt så altfor mye over det egentlig.

Vet du om et bra vippeserum?
- Jeg har testet en del forskjellige vippeserum. Alt ifra billige til dyre, og min favoritt er uten tvil Komorebi sitt. Det funker veldig bra! Etter at jeg hadde hatt vippe extensions var mine egne vipper superkorte og ikke veldig fine akkurat.. Så jeg begynte å bruke Komorebi vippeserumet flittig, og jeg fikk lange og fyldige vipper veldig fort.

Nå bruker jeg som regel løsvipper fordi jeg elsker en skikkelig dramatisk look. Men om jeg ville hatt en mer naturlig look, kunne jeg lett bare hatt på maskara fordi vippene mine har blitt så fine etter at jeg brukte det serumet. Det koster forresten 499,- til vanlig, men nå er det 60% rabatt på det, så det koster kun 199,- kr HER
 

KATTEØRER HÅRBØYLE HER

 

Hvordan var du på skolen? Var du flink? Karakterer?
- På ungdomsskolen ga jeg veldig blaffen, og i 8. og 9. klasse fikk jeg elendige karakterer. I 10. klasse skjerpet jeg meg og endte opp med 4 i snitt. På vgs hadde jeg fag som jeg likte mye bedre, og fikk som regel bare 4 og 5 i karakterer. Med unntak av naturfag. Omg, der var det såvidt jeg klarte å få 2. Haha! Jeg er elendig på det. Matte, engelsk og historie derimot, der fikk jeg veldig gode karakterer!

GENSER NLY


Pleier ikke du å legge ut 3 innlegg om dagen? Eller du har påstått at du gjør det husker jeg hvertfall :)
- Jo, det pleier jeg å gjøre. Den siste uken har jeg hatt 40 i feber, og har vært veldig syk. Derfor har det blitt veldig dårlig med oppdateringer. Jeg har jo vært syk av og på i 6-7 uker nå, og begynner helt ærlig å bli skikkelig lei. Vil bare bli helt frisk igjen så jeg kan gå tilbake til å jobbe skikkelig og ha det gøy. Nå har jeg i alle fall tatt det veldig med ro de siste dagene, så forhåpentligvis blir jeg helt frisk denne gangen.

 

Hvilken setting spray bruker du?
- Jeg har brukt en del forskjellige. Men min favoritt er nok billigvarianten fra Isadora. Det er en facemist, setting spray og primer. Jeg pleier å spray den rett etter at jeg har tatt på vanlig primer, for å gi ekstra fuktighet til huden. Når jeg er ferdig med å sminke meg sprayer jeg igjen, sånn at sminken holder ekstra lenge. I løpet av dagen liker jeg å spraye ansiktet hvis jeg sitter foran pc'en og trenger en liten oppkvikker. Sprayen finner du HER.

GENSER NLY
 

Du svarte ikke på mitt spørsmål, så jeg spør igjen; når du tjener så mye mer enn gjennomsnittet i mnd, hender det at du spanderer på andre da? Viss de ikke har penger eller råd. Feks mat, klær ol
- Det hender jeg spanderer lunsj og sånt på venninner hvis de har dårlig råd. Men jeg syns det er en uting og det hadde blitt veldig rart hvis jeg skulle kjøpt alt mulig for familie / venner hele tiden. Det er jo ikke sånn at jeg er forsørgeren dems. Hehe! Og de som er i min innerste sirkel klarer seg veldig fint på egenhånd uansett.

 

Hva gjør du om ditt framtidige barn er allergisk mot hund, kvitter du deg med chloe da?
- Uff, det håper jeg virkelig ikke. Per Fredrik er jo allergisk mot en del hunder, og det var mye av grunnen til at Papillon er perfekt for oss, fordi den er veldig allergivennlig. Så forhåpentligvis går nok det helt fint. I verste fall må vi adoptere henne bort til en familie vi stoler veldig på, så vi vet at hun får det bra. 

Tror du kommer til å blogge / YouTube når / vist du får barn ??
- Nå blir det mye spørsmål om barn her, men siden dere spør mye om det tar jeg det med! Den dagen jeg får barn kommer jeg absolutt til å fortsette med bloggingen og youtube kanalen. Jeg kommer nok til å blogge mer om barnet / barna siden de blir en naturlig del av hverdagen, men jeg kommer ikke til å bli noen "mammablogger" bare så det er sagt. Hehe! 

 

Hvor mye penger bruker du på shopping i måneden?
- Oi, det er forskjellige fra måned til måned. Men hvis jeg skal regne med alt av sminke, klær, ting jeg kjøper osv så blir det kanskje 10'000-15'000? Det er jo en del, men med tanke på at jeg tjener bra og trenger en del ting til jobben min syns jeg det er helt ok beløp.

GENSER GINA TRICOT HER

Hvor i Sandefjord bor du?
- Ønsker ikke å svare på akkurat hvor i Sandefjord jeg bor, da jeg ikke ønsker uanmeldte gjester hit. Men det jeg kan si er at jeg bor cirka 5 minutter med bil unna sentrumskjernen.

 

Hvorfor har du ikke signert sunn fornuft plakaten?
- Jeg syns selve initiativet er veldig bra, men jeg ønsker ikke å forplikte meg til den da den har en del regler som jeg ikke er enig i. For eksempel dette med porsjoner. Om jeg skal følge plakaten betyr det teknisk sett at jeg ikke kan legge ut oppskrifter på mat engang. Det er jo veldig sært. Jeg ønsker også å ha full ytringsfrihet her på bloggen, og om jeg skal følge plakaten får jeg ikke det.

KATTERØRER HER ⎮ KJOLE HER ⎮ JAKKE HER ⎮ BELTE HER

 

Har du planer for ny design snart på bloggen? Føler ingen bloggere bytter på det liksom
- Siden jeg er en del av Side2/Egmont People får jeg ikke velge designet til bloggen min selv. Veldig kjipt egentlig. Men sånn er det bare. Heldigvis er det designet de har valgt veldig tidløst og greit det. Header får jeg forresten velge helt fritt selv.

😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

VINN DETTE

Siden dette er ukens spørsmål nr 200 vil jeg ha en give away. En heldig vinner får all sminken på bildet under. Her snakker vi over 130 forskjellige øyenskygger, leppestifter, vipper og liplinere 😃🎉

Det eneste du trenger å gjøre for å delta er; 

- Lik facebooksiden min HER

- Følg meg på snapchat (stinablogg)

- Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet om at du deltar. Husk å legge igjen epost i epostfeltet så jeg kan kontakte deg om du vinner. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 💗

Meg for 9 år siden!

Da jeg var 16 år var jeg med i en modellkonkurranse i Mandal, der jeg fikk mitt første skikkelige dytt inn mot det som har blitt en bloggkarriere. Etter den konkurransen holdt jeg en del på som modell, og endte opp med å drive med blogging på heltid. For noen dager siden kom jeg over bildet som ble tatt av meg under konkurransen.

Dette var i august 2009, altså 9 år siden. Herregud det er lenge siden. Det er så rart å se hvor mye jeg har forandret meg siden den gang. Jeg var så liten den gangen, og nå ser jeg nesten ut som en annen person. Rart hvor mye man endrer seg i løpet av noen år. Mon tro hvordan jeg kommer til å se ut når jeg er 35. Hehe! 

4 Ting jeg angrer på

annonse - lenke, nelly

Kvinneguiden og Jodel - Jeg hater de menneskene som legger ut stygge ting om meg og mine kollegaer på steder som kvinneguiden og jodel. De har som regel bare onde ting å si, som de finner opp oppi hodet sitt og de vrir alt om til helt grusomme ting. Er det en ting jeg angrer på er det hver gang jeg går inn på slike steder for å lese.

Jeg sitter aldri igjen med en følelse av at "oi, dette var koselig" liksom. Derfor er jeg innom slike steder ekstremt sjeldent, og holder det så langt unna livet mitt som overhodet mulig. Menneskene på slike steder fortjener faktisk ikke å være en del av livet mitt.

KJOLE HER
BRUK RABATTKODEN "MADNESS" I KASSEN FOR 20% RABATT
 

Kaste bort penger - Ugh, jeg er altfor dårlig til å spare penger og det er så mange ting jeg ser tilbake på og bare tenker "herregud, hvorfor brukte jeg penger på det??". Jeg har uten tvil blitt mye flinkere til å bruke penger riktig, og ikke kaste bort penger på dritt jeg faktisk ikke trenger. Men kjenner jeg angrer skikkelig på at jeg har brukt store summer på bare surr. Skjerpings. Hehe!

Dårlige mennesker - Det er så mange mennesker jeg har hatt i livet mitt, men som jeg rett og slett har valgt å luke bort fordi de har vært regelrett stygge mot meg. Enten om de har vært falske, fått meg til å føle meg dårlig ovenfor meg selv, eller det ene og det andre, så er det faktisk ikke greit. Man skal ikke finne seg i dritt fra noen som helst, spesielt ikke nære venner. Det eneste jeg angrer på her er at jeg faktisk gadd å ha de i livet mitt, og høre på de.

Treningsvaner - Da jeg var liten var jeg virkelig ingen idrettsstjerne. Mitt lengste idrettskarriere var 30 minutter på turn der 6 år gamle meg konkluderte med "at dette ikke var noe for meg". Jeg begynte ikke med noe form for trening før jeg begynte på videregående, og det var først da jeg begynte å like trening. Men selv om jeg har likt trening i snart 8 år har jeg alltid slitt med å holde gode treningsvaner hvor jeg trener fast, og tro meg; det blir ikke lettere med årene.

Jeg har en busy hverdag og vil gjerne skvise inn masse trening, fordi jeg vet hvor bra det er for meg. Meeeen, så blir det liksom veldig opp og ned. I noen perioder er jeg flink, andre ikke. Så er det en ting jeg angrer på, så er det at jeg ikke formet gode treningsvaner tidligere. 

 

Hvilke ting angrer du på?

Nye innkjøp fra Nelly + Rabattkode!

annonse - nelly

Nå har jeg ligger rett ut i litt over en uke, og begynner endelig å bli friskere. Feberen som lå på 40 er endelig borte, og den verste verkingen er også helt borte. Det er skikkelig deilig! Jeg tar det enda litt med ro, så jeg ikke skal bli syk igjen med en gang, slik som jeg har blitt hver eneste gang de siste 6 ukene.. Haha. 

GENSER HER

 

Siden jeg bare slapper av hjemme fikk jeg litt tid til å gjøre litt shopping på nettet, og jeg har nettopp klikket hjem noen nydelige vårklær fra Nelly. De har 20% rabatt på alt nå, om du bruker rabattkoden "MADNESS". Så det er en supergod deal! Perfekt om du har hatt lyst på noe en stund, men det har akkurat vært litt for dyrt. 

RABATTKODE: "MADNESS" FOR 20% RABATT. RABATTEN TREKKES AV I KASSEN.

SHOP HER

TOPP HER  ⎮ KJOLE HER ⎮ TOPP HER

 

KJOLE HER  ⎮ KJOLE HER  
 

SUIT HER ⎮ KJOLE HER 

 

 

Ikke en morgen-person? Her er 10 triks for å bli en!

Her er mine beste tips for å bli en morgenperson:

Skru på lyset - Det første du bør gjøre når alarmen ringer, er å skru på lyset. Lyset vekker deg, og det blir ikke like fristende å legge seg til å sove igjen. 

Ikke snooze - Å slumre er aldri en god idè, selv om du sier det til deg selv i det alarmen ringer. Plutselig har du forsovet deg en halvtime, og er forsinket til jobb, og må stresse igjennom hele morgenstellet. I tillegg gjør slumringen at du blir enda mer trøtt. 

Ha noe å glede deg til - Hvorfor tror du at det er så mye lettere å stå opp når man skal reise til syden, enn når man skal på skole/jobb? Fordi man har noe å glede seg til. Bruk 10 min hver kveld på å finne noe du kan glede deg til å gjøre, som gjør det lettere for deg å stå opp om morgenen. Det kan være alt fra å bruke en jakke man nettopp har kjøpt, til å se igjen den kjekke gutten som går i klassen din, til å skulle spise en god lunsj. Det trenger ikke å være en stor ting, det viktigste er at det får deg opp om morgenen. 

Ikke powernap på dagen - Det dummeste man kan gjøre er å sove midt på dagen. Da blir det så mye vanskeligere å sovne til rett tid på kvelden. 

Gå en tur - Gå en 10 minutters tur ute når du nettopp har stått opp. Kroppen får beveget seg, og du får frisk luft, som gjør at du føler deg mer våken og klar for en ny dag. 

Les - Les igjennom dine favorittblogger eller en avis på morgenen, mens du spiser frokosten. Å gjøre noe som krever litt konsentrasjon, gjør at hodet ditt våkner opp og blir klar for dagens oppgaver. 

I helgen - Pass på at du ikke ødelegger den gode døgnrytmen i helgen, så pass på at du ikke står opp 12 når du i ukedagene må stå opp 06. 

Spis en god frokost, og drikk kaffe - Starter du morgenen med en god og sunn frokost, og gjerne en kaffekopp har du energi til å komme igang med dagen. 

Rydd på rommet / i leiligheten - Å stå opp i et kaos er aldri koselig. Derfor bør du ha som en liten regel at du alltid skal rydde rommet ditt / leiligheten din før du legger deg. Kjøp inn noen friske blomster også, så blir det ekstra koselig! 

Drikk vann - Sett en flaske med frossent vann ved siden av sengen din før du legger deg, så har du kaldt og friskt vann når du står opp. I løpet av natten svetter man som regel en god del, og kan bli litt dehydrert, som igjen gjør at man føler seg slapp og trøtt, og derfor er det viktig å få i seg vann. I tillegg gjør vann at du kvikner litt opp!

 

- Er du en morgen-person? - 

Hvilken kjole til bryllupet?

De siste to dagene har jeg vært i veldig dårlig form. Jeg har hatt feber oppe i 40 grader (overdriver faktisk ikke, la til og med ut snap om det fordi den var så høy). Så jeg har vært sengeliggende og har hatt sterke smerter i kroppen. Jeg skjønner virkelig ikke hva som skjer med kroppen min. De siste 6 ukene har jeg vært syk av og på, og hver gang jeg blir frisk føler jeg meg i storform i 2-5 dager, også blir jeg syk igjen.

Per Fredrik har et teori som jeg tror kan stemme, og det er at jeg kjører på litt for hardt igjen så fort jeg blir frisk. Så nå får jeg bare bli helt frisk, og slappe av litt lengre enn det også. Så får vi krysse fingrene om at jeg endelig blir 100% frisk. For nå er jeg så lei av å være syk.

I dag har dagen gått med til å planlegge hagen i the sims. Haha. Det spillet er perfekt for det. Har også tittet masse på Pinterest på brudekjoler. Har en slags følelse av hva jeg vil ha, men det er vanskelig å velge når jeg ikke vet hva slags lokale vi skal ha enda. Men jeg er i alle fall igang med tittingen. Har veldig lyst til å lage en vlog da jeg skal velge kjole, så dere kan være med på det. Kan ikke avsløre hvilken jeg går for da. Hehe! Hadde det vært gøy å sett?

bilder: pinterest

Bryllup, Mensen, Barn, The Sims ++ Ukens spørsmål #199

 reklame - bareMinerals

Hvor gammel var du når du fikk mensen?
- Jeg fikk mensen da jeg var 13 år gammel. Fikk det sommeren da jeg skulle begynne i 8 klasse. 


Har du noen tips å komme med til hvordan å spare til hus? Bor i leilighet nå, og tjener ikke veldig mye på jobben jeg jobber på nå, men er det noe som er smartere å gjøre innenfor sparing til hus (dvs. store summer)?
- Å spare opp egenkapital til hus er supervanskelig og det tar lang tid, for man må jo ha 15% av summen man skal kjøpe for. Du kan enten prøve å finne et sted å bo som er billigere, og spare det du kan. Eller så kan du spørre foreldrene dine om de vil stille som kausjonister når du skal kjøpe hus. 

Kan du lage flere sminkevideoer snart?
- Ja, jeg har veldig lyst til å lage flere sminkevideoer igjen. Syns det er så gøy! Kommer til å lage en oppdatert hverdagssminke veldig snart. Litt usikker på hvilke andre sminkelooks jeg kan lage. Så kom gjerne med forslag til temaer dere ønsker å se :-)

Syns du det er ok at jenter frir?
- Jeg er såpass gammeldags at jeg ikke syns det er ok. Jeg syns det er så romantisk at mannen gjør det, og det er aldri noe jeg ville tatt fra mannen jeg elsker.

 

Gleder du deg til å gifte deg?
- Jeg gleder meg veldig! Akkurat nå er jeg veldig i planleggingsfasen enda, og har egentlig ikke peiling på hva jeg holder på med. Så det er ganske kaotisk. Men så fort lokale er booket og vi har bestemt oss for et tema tror jeg det blir mye lettere og gøy å planlegge. 

Hvor bor du?
- Jeg bor i Sandefjord cirka 5 minutter fra sentrum. Elsker å bo i Sandefjord. Her er det så fint og det er så mange nydelige strender her!

Hvordan får du sminken til å se så fin ut? Når jeg bruker sminke så ser det veldig pudrete ut selv om jeg bruker flytende foundation.
- Hva slags pudder du bruker har mye å si. Om du bruker et pudder som er matt kan man ofte se veldig pudrete ut. Selv bruker jeg bareMinerals pudderet, da det gir en del fukt og gjør at man får en flawless finish som ser naturlig og fin ut. Pudderet jeg bruker finner du HER

 

Hvorfor vil du ikke ha barn nå?
- Jeg vil først og fremst være gift før jeg får barn. Det er noe som er veldig viktig for meg, da jeg syns at man skal ha forpliktet seg til hverandre såpass mye først. Å få barn er en big deal, og jeg syns at om man først skal få barn sammen må man vite at man skal være sammen resten av livet. Jeg har også lyst til å reise mye mer rundt i verden, og det er fortsatt en del ting jeg vil gjøre før jeg slår meg helt ned og får barn.

 

Når begynner du med hageprosjektet?
- Det startet jeg med så fort snøen har blitt borte og våren har kommet for fullt. Har så sinnsykt mange planer som jeg gleder meg til å gjennomføre! Drømte faktisk om hvordan alt kom til å se ut i natt, og omg; it was gorgeous. 

Spiller du mye the sims?
- Jeg har spilt det mye mer i det siste etter at jeg gjorde en jobb for the sims. Nå bruker jeg det mest for å planlegge hvordan hageprosjektet skal se ut. Designet hele huset mitt i the sims så nøye at jeg satt med plantegningen, haha. Det var veldig gøy! 

 

Hvilken rase er Chloe?
- Hun er en Papillon. Den enkleste måten å forklare den rasen er; bland en border collie med en langhåret chihuahua så har man er papillon. De er ekstremt smart, kjappe, sporty og utrolig små og bærtete. 

Er du ikke redd for kreftfaren som oppstår ved bruk av solarium?
- Jo, og derfor tar jeg solarium veldig sjeldent. Tok det to ganger nå nylig fordi jeg var så blek at selvbruningen ikke ville feste seg lengre. Hehe! Men ellers enn det tar jeg nesten aldri sol, og når jeg først tar sol er jeg veldig nøye med å bruke solkrem i ansiktet og ikke ta sol så lenge at jeg blir solbrent. Det er når man blir solbrent at det blir farlig.

 

Hva lurer du på til neste "ukens spørsmål"?

Navnet mitt når jeg blir gift

Helt siden jeg ble forlovet med Per Fredrik har spørsmålene tikket inn, og nå skal jeg svare dere på et av de spørsmålene som har blitt stilt mest. "Hva skal du hete når du gifter deg med Per Fredrik?". 

Nå heter jeg jo som de fleste av dere vet; Stina Marie Bakken. Mellomnavnet mitt har jeg nesten aldri brukt og selv om det er et fint navn, føles det ikke ut som meg. Det er et så fremmed navn for meg. Det har liksom aldri føltes "meg" å hete Marie. Det kan også hende det har noe å gjøre med at da jeg vokste opp var det ekstremt mange som het Marie. Da jeg gikk på ungdomsskolen var vi 15 jenter i klassen, og 5 av de het enten Marie til fornavn eller mellomnavn. Så det ble ikke akkurat et veldig personlig navn.

Derfor har jeg alltid tenkt at den dagen jeg gifter meg skal jeg fjerne det navnet. 

Bakken er familienavnet mitt og er en veldig stor del av meg og min identitet. Derfor har jeg bestemt meg for å beholde det navnet. Det føles riktig. 

Når det kommer til å ta etternavnet til Per Fredrik er det noe jeg kommer til å gjøre. Han heter jo Åsly til etternavn, og det er et utrolig fint navn.

Men så kommer jo spørsmål; hvilket av etternavnene skal komme først? 

For meg føles det naturlig at det bli Stina Bakken Åsly. Da har jeg fortsatt det navnet jeg alltid har hatt, og som er meg, men samtidig legger jeg til en fantastisk del på slutten. Det føles både riktig og naturlig for meg. Selv om det fortsatt føles litt rart å si; Stina Bakken Åsly. Jeg tror nok bare at jeg må vende meg til tanken. 

Men hvem vet; plutselig fjerner jeg Bakken etternavnet og beholder Marie, så blir det heller Stina Marie Åsly. Uæh, det føles i alle fall veldig rart og unaturlig. Selv om da blir initialene mine "små" og det er jo veldig søtt. Hehe! 

Men vi får se; så langt føles det i alle fall mest naturlig med Stina Bakken Åsly. 

Snapchat endringer + Blogg kick off

reklame - egmont + klær

Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra en lang og skikkelig innholdsrik dag i Oslo. I dag har det vært kick-off for Egmont PEOPLE. Det er da jeg er en del av nå. Vi hadde masse spennende innslag om diverse ting og lærte mye mer om bransjen. Snapchat var også innom med noen skikkelig gode nyheter.

GENSER NLY HER ⎮ JAKKE NLY HER ⎮ BELTE GINA TRICOT HER 

VESKE GUCCI HER ⎮ SKJØRT BIK BOK 
 

Jeg har jo hatet den nye oppdateringen på Snapchat. Den er så rotete, og jeg får ikke sett halvparten av snappene jeg vil se engang. Jeg vet jeg ikke er alene om å hate den nye oppdateringen.. Dessverre blir det ikke borte. MEN, den skal gjøre sånn at man får en oversikt ala den gamle der man kan se stories fra alle man følger. Åh, jeg ble så glad da jeg fikk høre det! Jeg er snapchat addict og det varmer virkelig i hjertet mitt! ❤️

 

Vi hadde en dag full av masse bransjesnakk og jeg holdt et mini foredrag om YouTube. Jeg har jo holdt på med YouTube veldig lenge, og det er noe jeg virkelig brenner for, så det var gøy å kunne snakke foran alle sammen om hvordan jeg tenker når jeg skal lage innhold.

En person som jeg alltid snakker mye blogg med er Anne-Brith. Vi ringes hele tiden og motiverer hverandre til å nå nye høyder, og vi snakker alltid om alt mulig med hverandre og er veldig like på så mange måter. Sånne venner er virkelig gull å ha! 

Jeg kjenner at motivasjonen på bloggfronten virkelig er tilbake, og nå er jeg bare klar for å gi 100% sånn at jeg kan levere gode innlegg til dere. Gleder meg til tiden fremover!

Slik ser jeg ut i dag

Reklame - linker - Gucci, Bik bok, nly, Gina tricot, ideal of sweden

Nå har jeg nettopp kommet på Egmont huset i Nydalen. I dag skal alle bloggerne i Side2 møtes og vi skal ha kick-off. Vi skal få vite masse spennende om Egmont, videoer, Snapchat, branded content og mye mer.

Utover dagen skal vi alle på middag sammen og ha det gøy. Syns det er så koselig å se alle blogg-kollegaene mine. Er så morsomt å være med mennesker som har samme lidenskap!

GENSER NLY HER ⎮ JAKKE NLY HER ⎮ BELTE GINA TRICOT HER 

VESKE GUCCI HER ⎮ SKJØRT BIK BOK ⎮ SKO NLY HER 

IPHONE DEKSEL IDEAL OF SWEDEN HER

 

Før jeg dro hjemmefra rakk jeg å knipse noen kjappe antrekksbilder. Gikk for en skikkelig girly look i dag med skjørt. Elsker å være skikkelig feminin i looken! Blogger fra tlf så får ikke lagt til linker på klærne. Men oppdaterer så fort jeg kommer hjem 🌟

Nå får jeg være litt sosial med de andre her. Så vi får oppdateres mer senere!

5 ting du aldri må gjøre med utseendet

Jeg kan være såpass ærlig og si at jeg er veldig opptatt av utseendet. Alt ifra kroppen og hvordan den ser ut, til sminke til hudpleie og hår. Jeg elsker å eksperimentere med utseendet og syns det er gøy å se hvordan man kan gjøre seg selv om til den man føler at man er på innsiden.

Jeg har vært opptatt av utseendet siden jeg var veldig ung, og i løpet av årene har jeg lært en god del ting jeg vil dele med dere. Dette er ting man bør styre langt unna for å unngå skikkelig skjønnhetstabber. 

Ikke operer rumpa - Rumpeoperasjon der man legger inn silikon proteser er veldig nytt på markedet og det oppstår ofte veldig mange komplikasjoner rundt dette. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett på "botched" at kvinner har kommet inn med helt ødelagte rumper etter å ha operert. Det er absolutt mange som får gode resultater av slike operasjoner, men dette er altfor nytt på markedet til at det er smart å gjøre det enda. Om du vil ha større rumpe er den beste måten å trene.
 

Råd fra folk som ikke vet hva de snakker om - EDIT:  Ordla meg veldig feil og krasst når jeg skrev dette innlegget i går kveld, og fikk raskt beskjed av Per Fredrik når jeg kom hjem i kveld om at det hørtes veldig nedlatende og feil ut, så det beklager jeg, og endrer derfor dette punktet. Jeg ser jo det selv nå som jeg har kommet hjem og lest igjennom selv. Det jeg skulle frem til her var rett og slett at om en person som gir deg råd / kritikk om utseendet ditt ikke klarer å sminke eller kle seg selv engang, så; ikke hør på de.

Dette temaet "hits close to home" for meg, for jeg har blitt såret av folk før, og tatt deres råd til meg, for kun å innse senere at de har gitt råd bare for rådgivningens egen skyld, for å vise at de "vet bedre enn meg" og sette meg på plass, og i retrospekt har jeg innsett at de ikke vet hva de snakker om selv engang. I korte trekk: De som ser ut som en million dollar gir råd til den verdien. De som ser ut som de har sminka seg i fylla gir nok råd fordi de har issues med seg selv, eller fordi de ikke har beina planta på jorda.

Jeg har snakket om dette et titalls ganger på bloggen før, men jeg gjentar det igjen siden jeg ordla meg så feil når jeg skrev dette innlegget i går kveld: Jeg er ikke noe social justice warrior, men jeg håper dere alle vet at alle kan være så vakre de bare vil på utsiden ved hjelp av riktig sminke, klær, trening og kosthold, og når alt kommer til alt er det viktigste hvordan man er som menneske. Jeg er langt over gjennomsnittet opptatt av utseende, men hadde Per Fredrik gått rundt å vært en selvopptatt utro tulling eller i verste fall vært voldelig eller noe hadde det ikke hjulpet en dritt hvor pen han er. Smink og kle deg on fleak, og vær snill mot de rundt deg.

Bleke håret - For 1,5 år siden tok jeg avfarging hos frisøren for å gå fra svart hår til medium brunt. Det angrer jeg grusomt mye på. Håret mitt endte opp med å bli oransj, selv etter flere behandlinger hos frisøren. Det verste er at de også knakk av 30 cm over de neste to månedene.

Det er så jævlig å tenke på at jeg blir sint på frisøren og meg selv fordi jeg faktisk bleket håret mitt. Aldri blek håret. Om du gjør det kan det knekke av til den store sølvmedaljen, og plutselig må du bruke parykk i flere år. 

Dårlig lepper - Da jeg bestemte meg for å fikse på leppene mine var jeg veldig nøye med å gjøre research på hvilke steder det var smart å dra til. Jeg ville dra til den beste, og det gjorde jeg også. Jeg drar til Julie på eger skin clinic og hun får leppene mine til å se veldig naturlige men samtidig mye større ut enn hva de var før jeg fikset de.

Da jeg hadde fikset de første gangen la jeg ut en video der jeg fikset leppene mine, og det begynte å tikke inn kommentarer fra jenter som hadde gått til forskjellige steder der de fikk klumper i leppene, de hadde tatt andre fillers enn restylane og det gjorde at fillermassen hadde siget oppover forbi leppekanten, og det var generelt mange som hadde hatt dårlige erfaringer. Felles med alle var at de hadde gått til steder som var billige og få av de hadde tatt riktig fillers. Om du skal fikse på leppene er det mye bedre å bruke noen ekstra kroner for å få et godt resultat enn å ende opp med dårlige lepper. Gjør god research og ikke vær redd for å spørre om bilder av behandlinger de har gjort tidligere. 

Selvbruning på hendene - Hvor ofte ser man ikke folk som har tatt selvbruning og er super brune på hendene? Jeg har selv gjort den feilen mange ganger. Nå derimot har jeg funnet et triks som funker perfekt. Når jeg skal ta selvbruning påfører jeg den på hele kroppen, med unntak av hendene. Selvbruningen skal være på i 3 timer, og 45 minutter før jeg skal vaske den av påfører jeg den på hendene. Da blir de lik farge som resten av kroppen. 

 

Har du gjort noen skjønnhetstabber?

Bryllup, Trening, Hageprosjekt++ Dette skjer fremover!

annonse  - linker  - nly

Endelig er vi i en ny måned. Februar var en veldig opp og ned måned for meg. Jeg reiste til New York med Per Fredrik der han fridde til meg midt på Times Square med svær billboard.

Jeg ble 25 år og feiret med masse venner her hjemme. Jeg har kommet igang med et stort prosjekt for dette halvåret som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Det var også en måned der jeg var mye syk, og som jeg ikke klarte å levere så godt på jobbfronten som jeg gjerne ville gjort.

GENSER - NLY, HER

Nå som vi er inne i en ny måned har jeg klart å nullstille meg selv, og jeg er veldig motivert for å jobbe mye med bloggen og YouTube. På YouTube har jeg blant annet lært et nytt redigeringsprogram som gjør det mye morsommere å redigere, og videoene blir også mye bedre.

Jeg kommer også til å tyvlåne mikrofonen til Per Fredrik fremover, så jeg får skikkelig bra lyd. Dere hørte kanskje at lyden i videoen jeg la ut i går var veldig mye bedre enn den pleier å være? Vel, mikrofonen til Per Fredrik er grunnen. Så teknisk sett kommer videoene mine til å bli mye bedre fremover, og det er så gøy. Elsker å levere så god kvalitet til dere som jeg kan.

På bloggen skal jeg også begynne å oppdatere mye oftere igjen, og jeg har mange spennende prosjekter som dere kan få følge med på. Jeg holder jo på å planlegge bryllup, og dere får selvfølgelig være med på veien.

Jeg skal også begynne å trene skikkelig igjen, og har kjøpt inn en del hjemme-treningsutstyr som jeg skal bruke. Så det blir mye mer om trening og sunn mat fremover. Så fort snøen blir borte begynner jeg på hageprosjektet mitt, og der får dere også være med på alt sammen. 

Så ja, fremover skjer det mye kult og jeg gleder meg til å dele alt sammen med dere! Jeg har brukt morgenen til å sette opp en del mål for mars, og jeg er så motivert til å kicke igang igjen.

Apropos "kick" så skal jeg på kick-off med hele Egmont gjengen i morgen. Ved nyttår tok Egmont over hele Side2 og bloggerne, og i morgen skal alle sammen møtes og bli mye bedre kjent og kicke igang året. Jeg gleder meg! 

Er jeg gravid??

Den siste tiden har det tikket inn en del kommentarer fra lesere som lurer på om jeg er gravid. Jeg har jo vært ganske dårlig en stund nå, på grunn av jern og b12 mangel. Men jeg har hatt en del ekstra symptomer som ikke kommer fra det. Å være ekstremt kvalm er en av de. Jeg har drukket coca cola og spist marie kjeks en god del den siste tiden, for å dempe kvalmen. Så det sier jo litt om hvor kvalm jeg har vært.

Mange har lurt på om alle disse symptomene jeg har hatt kanskje har grunnet seg i at jeg har vært gravid. Noen var også så koselig at de mente at jeg hadde lagt på meg en del, og derfor måtte være gravid. Takk for den liksom🤓

Jeg går på p-piller så jeg har ikke regnet med at jeg skulle være gravid akkurat. Men jeg ble helt ærlig veldig usikker når så mange snakket om dette. Så i går kjøpte jeg test, og på morgenen i dag tok jeg den. Tankene gikk igjennom hodet mitt mens jeg ventet på å få resultatet. Hva gjør jeg hvis jeg faktisk er gravid? På den ene siden er jeg ikke klar for barn i det hele tatt. Men på den andre siden føler jeg at abort hadde blitt litt feil når jeg har et så trygt forhold hvor vi vet at vi skal være sammen for alltid, i tillegg til at vi allerede har stabil og god økonomi og et hus. Så abort ville blitt mye mer vanskelig nå som faktisk alt er på plass i livet.

Etter noen få minutter (som kjentes ut som timer) kom resultatet. En strek på "c" siden. Ikke gravid. Thank god. Jeg vil ha barn en gang i fremtiden. Men akkurat nå er jeg virkelig ikke klar for det. Jeg har så mye jeg vil gjøre før den tid, for ikke å snakke om at jeg faktisk vil være gift før vi får barn. Det er viktig for meg. 

Forresten; veide meg på morgenen i dag og har gått opp hele 300 GRAM. Omg. Krise. Nå har jeg virkelig lagt på meg altså. Bare å kontakte kvinneguiden, jodel og bloggomtoppbloggere og la nett-trollene gå bananas 🤓

 

 

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT