hits

mars 2016

2 Kilo godteri!

Da vi var på vei hjem fra Gøteborg, måtte vi selvfølgelig stoppe en kjapp tur innom Nordby og handle med litt godteri. Selv om det har vært billigere i Norge en god stund, på grunn av priskrigen rundt påske, er utvalget på Nordby veldig mye bedre. I tillegg til at det er liksom litt lov å hamstre inn litt ekstra med godteri (les; 2  kilo, haha) siden man ikke er ved Nordby så ofte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dette kommer kanskje som et sjokk på mange av dere, men jeg elsker godteri! Ikke å spise det i hverdagen selvfølgelig, men jeg elsker å spise det på lørdager. Ah, det er jo så digg! Selv om det er langt ifra sunt, så er det greit iblant. Eller hva?

 

Shopping i Gøteborg!

I går brukte vi hele dagen i Gøteborg på shopping. De har en del andre butikker i Gøteborg, enn i Oslo, blant annet Sephora, så det var veldig spennende! Jeg kjøpte blant annet en ny veske fra DKNY (kan vise dere den senere!), litt sminke og en del velværeprodukter fra Lush. Så nå har jeg en del ting jeg gleder meg skikkelig til å teste ut! Spørs om ikke jeg skal ta en lite hjemmespa i kveld! 

- Lite bildedryss fra shoppingrunden - 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå er vi endelig hjemme igjen i Oslo, så nå er det bare å pakke ut bagen og begynne å jobbe igjen. Hehe!

 

Amerikansk feeling i Sverige

Nå er vi på vei hjem fra Sverige etter en utrolig fin tur i Gøteborg. I går brukte vi hele dagen på shopping og bare koblet helt ut. Veldig deilig å bare være oss litt, og ikke tenke så mye på jobb. I våre jobber er vi som regel på jobb 24/7 og da er det ekstra viktig å lære seg å koble ut iblant!Anyways, nå har vi nettopp spist en gigantisk frokost på hotellet, og er på vei hjem til Norge igjen. Forresten, på hotellet vi bodde på var det sånn "valet" sånn som de alltid har i usa. Husker ikke helt hva det heter på norsk, men det er sånne som kjører frem bilen din for deg. Var litt stas med litt amerikansk feeling i Sverige. Haha! 5 Retters på en tirsdag

I går kveld da vi nettopp hadde sjekket inn stakk vi rett inn på hotellrestauranten for å spise litt. De har en utrolig bra gourmet restaurant her, som vi bare måtte sjekke ut! Vi endte opp med en 5 retters med masse god rødvin ved siden av. Er så utrolig koselig når man spiser så mange retter, fordi da blir man sittende ved bordet i flere timer, så man kan snakke om alt mulig mellom himmel og jord samtidig som man spiser sykt god mat! 
Om dere noensinne er i Gøteborg vil jeg absolutt anbefale dere å stikke innom restauranten på Elite Plaza hotel. 
 

Hotellsuiten vår!

God morgen fra Gøteborg!

Vi endte opp på Elite plaza hotel siden det var det som så best ut på Tripadvisor. Kanskje ikke så rart, i og med at det er 5 stjerners. Hehe! Vi kom til Gøteborg ganske sent i går, så vi rakk egentlig bare å sjekke inn, spise en 5 retters også gå opp på hotellrommet. Som btw, var en gigantisk suite. Tror den er på rundt 50 kvm, så her koser vi oss skikkelig! 

Sykt hvor fint det er her! Nå skal vi straks ut for å sjekke ut Gøteborg litt. Viser dere bilder fra middagen etterpå! 

 

Spontantur til Gøteborg!

Nå er Per Fredrik og jeg på vei til Gøteborg. Vi fant ut i går kveld at vi skulle dra på en spontantur og gjøre noe helt annerledes og nytt. Siden det er såpass spontant har vi hverken booket hotell eller gjort noen forberedelser. Vi tar ting som det kommer, så dette kan bli interessant! Hvis dere har vært i Gøteborg og har noen anbefalinger om ting vi bør gjøre, er det bare å rope ut! 

SAMSUNG CAMERA PICTURESOppdaterer dere når vi er fremme i Gøteborg på snapchat (stinablogg)

 

Video: Tester japansk godteri med PelleK!

For litt siden dro jeg innom en butikk i Oslo som selger masse japanske ting, blant annet japansk godteri. Siden det er veldig annerledes enn norsk godteri, lagde vi en film der vi testet det ut!

Husk å abonnere på kanalen min HER 

 

PS; videoen blir publisert på youtube i morgen. Men ville gi dere som leser bloggen en liten bonus, så derfor la jeg den ut her en dag før!

 

Falske venninner + Folk som tar kokain = Oslo livet

Etter å ha bodd i Oslo i snart to år, har jeg noen tanker jeg vil dele med dere. Da jeg flyttet til Grunerløkka august 2014, trodde jeg at jeg visste hvordan Oslo-livet kom til å bli. Jeg tok så utrolig feil. Da jeg bodde på Grunerløkka ble jeg stoppet nesten hver eneste gang jeg var utenfor døren. Enten av menn som veldig aggresivt prøvde seg på meg, eller så var det noen som prøvde å selge meg dop, eller så var det en eller annen tigger som stakk koppen langt oppi ansiktet mitt og fulgte etter meg til de fikk penger eller jeg klarte å si "nei" nok ganger. 

Etter tre måneder flyttet jeg inn i kollektiv på Majorstua, med tre jenter jeg ikke kjente. Rommet mitt var på 9 kvm, og der jobbet, sov og levde jeg. Ganske nitrist eller hva? Tiden i kollektiv var ganske merkelig. Å bo med tre jenter jeg ikke kjente bød på mange rare situasjoner, selv om det aldri ble ordentlig ille. 


Etter 7 måneder fikk jeg nok av kollektiv og flyttet til en leilighet for meg selv, på Frogner. Jeg ble mye raskere kjent med nye mennesker, og begynte å feste mye mer. Det tok ikke lang tid før jeg så at de fleste jeg var rundt, tok kokain og andre type narkotiske stoffer hver gang de var på byen. Det er visse utesteder på Frogner man nærmest ser kokainen tyte ut av nesa på de som er der. Jeg ble kvalm. Jeg har alltid vært veldig imot narkotika, og har alltid holdt meg helt unna det. Det tok ikke lang tid før jeg sluttet å feste på byen. 

En gang i sommer kom søsteren min på besøk, og vi snakket ordentlig ut om hvordan jeg hadde hatt det i Oslo så langt. Det var først etter den samtalen at jeg forstod hvor mye dårlige mennesker jeg var med. Ikke nok med at jeg hadde venner som tok mye kokain på byen. Men av de nærme venninnene mine, begynte jeg å se at flere og flere av dem kun hang med meg fordi de ville fremme sin egen blogg. 

Dette var venninner som jeg trodde at var ekte venninner, og som jeg hadde åpnet meg skikkelig for. Men jeg innså etterhvert at de aldri var der for meg. Jeg ble alltid satt i siste rekke, og de stilte kun opp når vi kunne stikke på cafè fordi da var det høy sannsylighet for at jeg kom til å blogge om det. Jeg husker faktisk en gang som jeg skulle på shopping med et par venner som var bloggere, også hadde jeg ikke linket den ene bloggeren, og dere kan tro den bloggeren ble greit sur. Det fikk jeg høre for å si det sånn! 

Kall meg naiv, men jeg trodde ikke at man var nødt til å linke bloggene til hverandre, for å være venner? 

Nei vet du hva. Slike falske mennesker er det altfor mye av i Oslo. Men gud så vanskelig det er å se det selv, når man er midt oppe i det. Heldigvis at jeg har en søster som ikke var midt oppe i Oslo-kaoset, som klarte å gjennomskue hvordan disse "vennene" egentlig var. 

---------

Så nei, jeg visste virkelig ikke hvordan Oslo-livet kom til å bli før jeg flyttet dit. Jeg elsker fortsatt byen Oslo, og alle tingene man kan gjøre her. Men de fleste menneskene er så falske, og fulle av dop at du aner ikke engang. 

 

5 Beauty hacks!

Mer volum?
- Vil du ha mer volum i håret? Da bør du bøye deg fremover slik at håret er opp ned, også føne det slik. Da vender håret seg til å ligge slik, og når du reiser deg opp igjen med tørt hår har du mye mer volum i håret! 

 

Lite farge i øyenskyggen?
- Spray bittelitt vann på kosten før du påfører øyenskyggen. Da vil den påføre mer produkt, og fuktigheten gjør at pigmentene kommer bedre frem. 

Tom for eyeliner?
- Bruk maskaraen som produkt. Bruk en eyeliner kost og ta produkt fra maskara kosten, og påfør som vanlig våtliner. 

 

Tom for favoritt maskaraen din?
- Spar på kosten, og bruk den i en annen maskara! Veldig ofte er det kostene som er den store forskjellen på maskaraene. Så om du sparer på favorittkosten din, kan du heller kjøpe inn en billigere maskara og bruke den sammen med favorittkosten. 

 

Trøtte øyne?
- Bruk en hvit eyeliner på våtkanten nede (gjerne også oppe), for å få et mer våkent blikk. Bruk også en highlighter i øyekroken for ekstra effekt. 

 

Ting å gjøre når du kjeder deg!

Søndag, og du kjeder deg kanskje? Vel, da bør du ta en titt på denne listen med ting du kan gjøre!

 

- Oppdater spillelisten din. Legg til noen nye sanger i treningslisten, og chillelisten.

- Gå en tur. Få litt frisk luft og gå en tur!

- Ring en venn / slektning. Lenge siden du har snakket med venninnen din, eller bestemoren din? Da er det på tide å ringe og skravle litt!

- Lakker neglene dine- Rydd rommet ditt. Ærlig, det er kanskje på tide? Gå inn i den nye uken med et helt ryddig og rent rom. Ah, det er forfriskende det!

- Vask sminkekoster. Ok, hvor lenge er det siden du vasket sminkeskostene dine? Om det er mer enn en uke siden, er det på tide å gjøre det på nytt. Bland litt olivenolje og zalo og vask de!

- eBay. Browse igjennom eBay og se om du finner noen nye skatter. Kanskje du finner noen nye billige smykker? Les mine ebay tips HER

- Last ned noen morsomme spill på app store og spill i vei!

- Gjør lekser, eller studer til prøver som kommer. Hvor god følelse er det ikke når man ligger forran på skolearbeidet?

- Rydd mobilen din. Kanskje på tide å gå igjennom kamerarullen og slette 2524 selfies?

- Bak noe godt. Lag noen gode boller, og frys ned noen av de så du har til frokost senere

- Se en serie på Netflix. Noen av mine favoritter er Modern Family, New Girl, Blue Mountain State og Better Call Saul.

 

Hva pleier du å gjøre når du kjeder deg?

Ukens spørsmål #102

Har du og Per Fredrik tenkt å flytte sammen en dag? Isåfall hvor og når? Hus eller leilighet?
- Absolutt! Vi har planer om å flytte sammen i hus. Akkurat når er uvisst enda. Men, det skal bli veldig deilig å flytte sammen så vi slipper og savne hverandre så ekstremt mye. Selv om vi er med hverandre 3-4 dager i uka, er det aldri nok. Så det blir godt å slippe savning. For ikke å snakke om at det blir deilig å få større plass. Herrefred som jeg er lei av å kun ha 38 kvm bo og jobbe på. Det blir fort altfor liten plass. 

Er du opptatt av merkeklær? Og hvorfor?
- Nei, absolutt ikke. Om det står H&M eller Gucci på genseren gir jeg blanke i. Det viktigste for meg er hvordan den ser ut, og passformen. Trust me, jeg bor på vest og ser mange mennesker hver dag iført bare typiske merkeklær, og de ser ut som en gjeng kloninger som ikke har egen smak. Det er helt greit å bruke merkeklær dersom du gjør det fordi klærne er fine, men hvis du gjør det kun fordi du vil vise at du har penger, blir jeg ærlig ganske kvalm. 

 

Hvor har du kjøpt pulten du sminker deg og jobber på? Kan du linke den?
- Den er kjøpt på IKEA. Men jeg har gjort en DIY vri på den, så den har marmorfolie på toppen, så den ikke skulle være så kjedelig. Pulten får dere tak i HER, folie får dere tak i på Panduro, og hvordan man gjør det viser jeg HER.


 

Kunne du tenke deg å flytte til et annet land? Isåfall hvor?
- Hadde du spurt meg for 5 år siden, hadde jeg sagt ja uten å nøle. Men nå tror jeg faktisk jeg ville sagt nei. I Norge er det veldig trygt både når det kommer til sikkerhet med kriging, men også med økonomiske ting. Man forstår ikke hvor mye sånt betyr før man har blitt litt ordentlig voksen tror jeg. Da setter man plutselig mye mer pris på de tingene, enn man gjorde før. Men selvfølgelig så er det ting jeg ikke liker med Norge. Som for eksempel at det er iskaldt og mørkt 24/7 halve året, men da er det bedre å reise litt de månedene syns jeg. 

 

Har du vært på Galdhøpiggen? Eller kunne du tenkt deg å gå dit? (Norges høyeste fjell) jeg har vært der og kan anbefale det veldig!
- Jeg har enda ikke vært der faktisk. Men jeg har veldig lyst til å gjøre det i sommer. Norsk natur er så fantastisk fin, og jeg vil oppleve mer av den! For ikke å snakke om hvor kult det hadde vært å gått til toppen av norges høyeste fjell! Gikk faktisk på Haglebu med skolen for noen år siden, og det var så gøy. Så jeg vil definitivt prøve å gjøre det mer i sommer! 


 

Kommer du til å ha flere girl talk-videoer?
- Absolutt! Har planer om å ha en god del av det fremover. Jeg må bare komme på noen flere temaer. Kanskje noen av dere har noen temaer i tankene?

 

Hva bruker du til å fylle inn brynene dine?
- Akkurat nå bruker jeg et nytt produkt. Filmet faktisk inn en video i går, der jeg viser hvordan jeg fikser brynene mine nå om dagen, så den kommer ut på onsdag eller lørdag. Bare å følge med! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilket navn fikk du i russetiden? Begynte å tenke på det da jeg så Bucketlist-innlegget ditt.
- Jeg fikk kallenavnet "duckface". Rett før russetiden hadde jeg laget en video der jeg gjorde det som nå er kjent som "kylie jenner lip challenge", bortsett fra at jeg gjorde det 2 år før det gikk viralt da, haha. Men videoen ble ganske populær, og dermed fikk jeg kallenavnet duckface. Videoen kan du se HER forresten.  

Vil du si at du er en skikkelig rosa jente, eller har du mer rocka stil? ( vet du liker rosa, men du kler deg ofte litt rocka)
- Jeg er veldig begge deler. Favorittfargene mine er rosa og svart (selv om svart tekninsk sett ikke er en farge). Hele livet mitt har jeg byttet litt på å være veldig rocka og sukkersøt. Så jeg vil nok si at jeg er litt begge deler. Det beste jeg vet er å blande de to stilene!


 

Hvordan fikk du sånne ørepropper med perler?
- Det er en DIY som du kan se HERHvor høy er du? Hva fikk deg til å akseptere/like høyden din? 
- Jeg er 160cm. Veldig lenge hatet jeg å være lav, fordi jeg alltid ble ertet av andre for det. Men etterhvert begynte jeg å få mer og mer komplimenter om at jeg var så liten og nett, og at det var så fint, så jeg begynte å like høyden min mer. I tillegg lærte jeg å se de positive sidene ved å være lav, og nå kunne jeg ikke vært mer fornøyd med høyden min!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Det er faktisk ikke greit!

Å være blogger har sine bakdeler. Man får konstant stygge kommentarer i kommentarfeltene. Kommentarer som går på deg som person og utseendet. Kommentarer fra anonyme mennesker, som sitter i hjemmene sine, og lirer av seg den ene drittkommentaren etter den andre. Jeg blir nesten ikke sjokkert lengre over hva enkelte finner på, for å trykke ned bloggere.

På klikk.no har de et forum som heter kvinneguiden "rampelys". Der skrives det så mye stygt om bloggere. Det finnes egne tråder for flere av norges største bloggere, og bare under "Fotballfrue kritikk" er det 21 536 personer som har kommentert negativt om henne. At klikk.no lar dette forumet ligge oppe, sånn at bloggere kan mobbes forstår jeg ikke. Burde ikke politiet gripe inn her? Klikk.no tjener bokstavelig talt penger på at bloggere blir mobbet. 

Men som om ikke det var nok, kunne jeg i går kveld lese om at Mamma til Michelle, hadde gjentatte ganger fått hatbrev hjem i sin egen postkasse. At enkelte personer kan gå så langt som å faktisk sende en blogger et brev fylt med hat, skremmer meg.

Har samfunnet virkelig kommet til dette punktet? Skal bloggere mobbes så kraftig? Se på nærmere på Anna (mamma til michelle). Hun er 19 år og har oppdratt 2 barn nærmest 100% på egenhånd, i tillegg driver hun norges største blogg, og faktisk klarer å være en god mor. Hatten av for henne. Det hadde de ferreste av oss andre klart å fått til. Men enda så skal folk slenge dritt om henne. 

Det at man som blogger må være en målskive for alt ekkelt andre mennesker har å gulpe opp, er ikke greit. Selv om vi har satt oss i det offentlige øye, betyr det faktisk ikke at det er greit å slenge dritt til oss. Vi er faktisk mennesker med følelser, selv om vi har valgt å være offentlig på nettet. 

 

5 Tips for en bedre selfie

Selv om vi kanskje ikke liker å innrømme det, tar vi selfies. Noen blir bra, og de kommer rett på instagram. Andre derimot.. De blir liggende på kamerarullen til den dagen mobilen er stappfull og man må slette en haug bilder. Men, for å unngå at man ender opp med mange mislykkede bilder, og heller får bilder som man kan legge rett på instagram, er det noen triks som er smarte å lære. Triks som jeg selv alltid følger når jeg skal legge ut selfies både på instagram og snapchat. 

Lys
- Stå forran et stort vindu midt på dagen, for å få det perfekte selfieslyset. Å ta bilder om kvelden med stuelys, blir nesten aldri pent. Ikke engang Ariana Grande kler det! 

Vinkel
- Tenk på hvilken vinkel du tar bildet fra. Tar du selfie nedenfra blir det ofte ganske ulekker vinkel, og man ender opp med en dobbelthake man egentlig ikke har. Tar du bilder fra en vinkel som er litt høyere enn deg selv derimot.. Da blir det mye bedre! 


Genser - HER (annonselenke)

 

Bakgrunn
- Kanskje smart å rydde vekk gårsdagens middag, eller skittentøy før du tar bilder? Prøv å ha en bakgrunn som er nøytral, uten for mange forstyrrende elementer. Husk; det er en selfie, det er deg det skal handle om. 
 

Selfiestick
- Vurder å gå til innkjøp av en selfiestick. Kanskje litt flaut å ta med ut i offentligheten. Men veldig kjekt om man er flere venner som skal ta bilder, så man får med alle. Pluss at man slipper at armen skal ta over halve bildet!


Selfie stick - HER

 

#NoFilter
- Når du først har funnet den perfekte selfien og skal legge den ut på instagram, anbefaler jeg deg å tenke deg om 4-5 ganger før du slenger på et filter. Det kan se heeelt greit ut der og da. Men en feed kan ofte se litt hjemmesnekra og lite fin ut, om man har 40 forskjellige filtre og ingenting passer sammen overhodet. Prøv å holde bildet så naturlig som mulig. Men endre gjerne kontrast og lysstyrke. 

 

 

Hvor ofte tar du selfies?

Koble mer av i hverdagen

Vi lever nå i et samfunn der vi er mer avhengig av å være "online" enn noensinne. Vi tar med oss telefonen overalt, til og med når vi bare skal kjapt på do, eller ligger på sengekanten og skal sove. Den er alltid med oss, og vi kobler aldri av. Men har du noensinne tenkt på hva dette gjør med hodene våre? Skaper alt dette mer stress i livene våre? Jeg tror det er veldig viktig å koble litt av iblant, for å ha litt alenetid, uten å måtte involvere hele verden. 

Men hvordan skal man egentlig koble av? Første ting man skal gjøre er å sette mobilen på lydløs, og legge den helt vekk. Deretter kan du gjøre noen av disse tingene; 

---

Gå en tur
- Gå en tur i skogen. Legg igjen telefonen hjemme, så du slipper å bli distrahert av den. Pust dypt inn den friske luften, og se på all den vakre naturen rundt deg. 

Mediter
- Sett deg ned og lukk igjen øynene. Pust dypt ut og inn, og prøv å fokusere kun på pusten din. Gjør dette noen minutter hver dag, og du vil kjenne at du slapper av mye mer. 

Hjemmespa
- Ha et lite hjemmespa for å slappe av og pleie kroppen. Ta en god kroppskrubb i dusjen sammen med en god hårkur. Når du kommer ut av dusjen kan du godt ta en ansiktsmaske, fikse neglene, og smøre inn kroppen med masse god body lotion.

Rydd
- Det høres kanskje litt rart ut. Men for meg kan det å rydde leiligheten være en skikkelig avkobling. Da går jeg rundt i mitt eget tempo, og er opptatt med å rydde, og slipper å tenke på alle 82945 tingene jeg egentlig har i tankene. 

Les magasiner  /  En bok
- Sett deg ned i godstolen og kos deg med noen av dine favorittmagasiner, eller en god bok. Drikk gjerne en god kopp te, eller en smoothie.

Bak
- Sett på noe koselig og rolig musikk, mens du baker noen gode boller eller enn annen favoritt. 

Se en film
- Sett på en fin film og kos deg med litt snacks. 

Trening
- For meg er det å ta en styrkeøkt hjemme, eller å dra en tur på gymmet den perfekte måten å koble ut på. Da må man konsentrere seg om treningen, i tillegg forebygger trening stress. 

 

Er du flink til å koble av i hverdagen?

 

Vil vi få kreft av å bruke tlf mye?

Hei dere! Det har i det siste vært mye prat om helse-effekten og farene ved å bruke mobilen for mye, og senest denne morgenen kunne vi lese at styleconnection skulle bytte ut sin smartphone med en gammel telefon, fordi telefon-bruket hennes bidro til at hun ble stresset og sliten. (Så flink som hun er til å få til så mye på egenhånd skjønner jeg avgjørelsen hennes veldig godt!) Jeg bruker selv tlf min veldig mye i løpet av dagen, så jeg har lest mange undersøkelser og artikler om dette, og tenkte jeg kunne fortelle dere litt om den største myten når det gjelder tlf din, nemlig: Stråling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mobiltelefonens elektromagnetiske stråling har en effekt på oss, på den måten at den varmer opp deler av hjernen din bitte-bittelitt. Usynlige bølger fra telefonen øker altså temperaturen i deler av hjernen din, men det er så lite at vi regner dette som u-farlig. Det er ikke gjort noen langtids-studier på dette, fordi mobiltelefoner har ikke eksistert lenge nok, så man kan ikke være helt sikker på skadene denne strålingen har før om mange år til, men nei: Du kan ikke få kreft av denne strålingen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Strålingen som kommer fra telefonen heter på engelsk "Radio Frequency Radiation", som er en ikke-ioniserende type stråling. Den kan rett og slett ikke gi deg kreft. Den kan bare varme opp. Siden blodet vårt hele tiden strømmer rundt i kroppen så blir varmen transportert vekk, så man kan konkludere med at stråling fra mobiltelefoner ikke er noe vi trenger å være redde for. Det skal sies at det er ikke engang 100 år siden vi trodde jorda var flat, så selvom det er de smarteste hjernene på jorda nå som har kommet frem til disse konklusjonene om ufarlig stråling så hadde jeg ikke ramlet av stolen i forbauselse om vi gjorde ytterligere framskritt på fysikk-fronten om noen år, som avdekket mangler i vår kunnskap om elektromagnetisk stråling.

Men, selv om telefonen ikke gir kreft via stråling, er det viktig å tenke over hvor mye den påvirker livene våre, og hvor mye stress den skaper. 
 


Kilde: her og her
 

Dette må jeg alltid ha i veska!

Er det èn ting som er sikkert, så er det at vi jenter alltid har mye ting i veskene våre. Ofte finner jeg nesten ikke det jeg trenger, fordi jeg har så mye annet dritt i veska. Altså, jeg trenger faktisk ikke å ha med 4 forskjellige leppestifter, hårspray og notatbok. Men joda, det blir som regel med i veska fordet. Men, selv om det er mye unødvendige ting jeg har i veska, er det noen ting jeg faktisk må ha med, og det er disse tingene: 

- Headsett: Hvis jeg skal ut og gjøre ærender eller ta trikken er det superkjipt om jeg glemmer headsettet. Så det må alltid bli med!

- Kamera: Som blogger er det helt nødvendig å alltid ha med et kamera, i tilfelle jeg finner noe kult å ta bilder av. 

- Nøkler: Sier seg vel selv?

- Vippelim + pinsett: Ok, om jeg glemmer å ta med dette, så er det faktisk litt krise. Iblant når jeg bruker vipperemser, og går ut når det er kaldt, begynner øynene mine å renne. Da er det ikke sjelden at vippene begynner å hoppe litt av, og jeg må fikse litt med vippelimet og pinsetten.

- Voldalarm: Oh yes, dette er tragisk nok et must have i Oslo.. Er man jente som går alene i Oslo, er det veldig enkelt for andre å angripe. Aner ikke hvor mange ubehagelige situasjoner jeg har havnet i når jeg har gått rundt i Oslo, men det er en god grunn til at jeg har med voldsalarm, for å si det sånn. 

- Leppestift: Viktig å alltid kunne freshe opp leppene!

- Lommebok: Må ha med alt mulig av kort. Selv om jeg oftest pleier å ta ut de to bankkortene mine + førerkortet og har de liggende i innerlomma på veska. Lommebøker tar for mye plass! 

- Sminkeveske: Viktig å ha all sminken i en egen veske, så man ikke får masse dritt på sminkekostene. Også er det jo evig kjipt hvis lokket på leppestiften faller av, og det blir leppestift i hele veska. Ja, det har skjedd før..

- Translucent pudder + pudderkost: Utover dagen pleier jeg veldig ofte å bli litt oljete i ansiktet, og da er translucent pudder en lifesaver!

- Tangle teezer: Har man hair extensions som er 65cm lange og veldig tykke, blir håret tuggete utover dagen. Så hårbørste må være med i veska!

 

 

Hva må du alltid ha i veska?

 

Slik trener jeg hjemme!

Er det èn ting jeg har blitt mer og mer glad i, så er det å trene hjemme. Da rekker jeg å gjøre det mye oftere, og jeg slipper å stå på gymmet med 30 andre svette mennesker. Jeg vil tippe på at jeg ikke er den eneste som liker å trene hjemme, og derfor vil jeg tipse dere om hvordan dere kan gjøre økten hjemme.

For at man ikke skal spore av å begynne med alt mulig av andre ting, er det viktig å ha et program man skal gjennomføre, og nå skal jeg dele mitt favoritt hjemmetreningsprogram. 

Alle øvelsene utføres i den rekkefølgen de står i. Ta gjerne 30 sekunder pause mellom hver av øvelsene.

- 20 Squats

- 25 Crunches

- 20 Squats 

- 45 sekunder planken

- 15 Push ups

- 10 Burpees

- 20 Crunches

- 45 sekunder planken

-  Avslutt med 5-10 minutters tøying. Trener du hjemme?

 

Video: Whisper Challenge med Victoria

For en liten stund tilbake spilte jeg og Victoria inn noen veldig morsomme videoer til dere. Venninnetaggen la jeg ut for to uker siden, og den kan dere se HER. Men i dag er det på tide med en ny video, så da kommer "whisper challenge". Det er et utrolig morsomt konsept, som går ut på at man må lese på leppene til den andre og prøve å finne ut hva den andre sier. Det var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd, og det ble mange morsomme misforståelser!

 

Hva vil du at vi skal lage videoer om?

 

Dette kan du gjøre i påsken!

Endelig påskeferie - og feriemodus har satt inn for fullt! Men kanskje har du allerede begynt å kjede deg litt? Eller kanskje du ikke aner hva du skal gjøre i ferien? Vel, tvil ikke. Jeg har laget en liten to-do liste med ting du kan gjøre i påskeferien!

 

Cafe med venninner
- Hvem sa at man må bevege seg utenfor byen bare fordi det er påske? Inviter venninnene dine på en lunsj og catch up. 

Vårrengjøring i klesskap
- Våren er endelig her, og det er på tide å legge vekk boblejakka og stilongsene. Gå igjennom hele garderoben og ta vekk alt av vinterklær. 

Gå på ski
- Spenn på deg skiene og ta en tur ut i skogen. Ta med litt kvikklunsj, appelsiner og kakao i sekken, og du har en skikkelig god tur forran deg!

Hyttetur
- Ta med deg noen venninner eller kjæresten og dra på hyttetur sammen.

Se en hel sesong på Netflix / Se på YouTubevideoer
- Det er ferie, og da har du lov til å sløve litt. Ta et Netflix / YouTube maraton, der du ser alle videoene og episodene du aldri rekker å se i hverdagen. 

Slumber party
- Inviter et par venninner og ha en skikkelig jentekveld, med masse skravling, et par chick flicks og masse snacks!

Bak
- Bak noe godt. Lag gjerne litt ekstra opp av det du lager, og frys det ned så du har til hverdagen kicker inn igjen. Noen oppskrifter dere kan teste ut; Grove rundstykker, kanelsnurrer, pizzasnurrer 

Les
- Har du enda ikke rukket å starte på den boken du kjøpte for lenge siden? Vel, da kan du begynne nå! Sett deg godt tilbake i sofaen med en god kopp te, og les boken.

 

Hva er dine planer for påskeferien?

Slik fjerner jeg hudormer!

// annonse

Er det en ting som alltid irriterer meg, og som jeg alltid sliter med å fjerne er det de små svarte prikkene man får rundt i ansiktet, spesielt på nesen. Eller hudormer som det faktisk heter. Jeg har prøvd dusinvis av produkter som skulle fjerne disse hudormene. Men så langt er det kun ett produkt som har fungert for meg, og det er dette produktet. Denne masken fra MayBeauty fjerner hudormer, motvirker akne og fjerner død hud. Genialt!

Slik gjør jeg det:

1. Bruk penselen til å påføre masken i hele ansiktet. 

2. La masken tørke i 30-45 minutter. 

3. Når masken er helt tørr, drar du den forsiktig av. Da kommer også alt av død hud og hudormer av. Det kan du forresten se på masken etterpå, at alt mulig som har ligget nede i huden har blitt dratt opp og av med masken. 

Resultatet blir utrolig bra! Føler huden får mye mer glød, siden død hud blir fjernet. I tillegg blir alle de små irriterende svarte prikkene borte. Jippi! For ikke å snakke om hvor smooth huden føles ut, fordi alt av hudormer og død hud har blitt fjernet. Anbefaler å bruke masken ca 1 gang i uken for best mulig resultat. Nå kan du forresten få 30% rabatt hvis du bruker DENNE linken, eller rabattkoden "stinaface30".  

Umulig å holde seg seriøs

Som jeg nevnte litt tidligere i dag, kom søsteren min en tur til meg på besøk i går. Vi spiste en litt sen lunsj på Delicatessen, og etterpå rakk vi å ta litt antrekksbilder. Kjenner jeg savner skikkelig å ha søsteren min i nærheten, så hun kan ta bilder av meg.

Uansett hvilke jeg noensinne har jobbet med av fotografer, er det kun hun som klarer å ta slike bilder jeg liker. Merkelig ikke sant? Men, hun er jo søsteren min så hun kjenner meg såpass godt at hun vet hvordan jeg liker at bildene er. Pluss at hun tørr å fortelle meg når jeg poserer helt teit. Haha!

Når vi stod på Aker Brygge og tok bilder var det selvfølgelig en del folk som gikk forbi. Og jeg må bare le av hvor mye enkelte jenter skal glane. Mon tro om de fikk nakkesleng fordi de skulle snu seg rundt så mange ganger?

Haha, anyways. Jeg og søsteren min fikk oss en god latter, og det ble en god del "bildene som aldri kom på bloggen" bilder for å si det sånn. Klarer aldri å holde meg seriøs når vi to først begynner å tulle! 


 


Jakke - Lovelyofsweden  /  Sko - DinSko  /  Bukse - Cheap Monday  
Veske - Michael Kors  /  Genser - H&M


5 Beauty hacks!

Kaffe = Misfargede tenner
- Hvis du drikker kaffe ofte blir tennene veldig misfarget over tid. Men dette kan du enkelt unngå. Legg til en vane at du alltid drikker kaffen med et sugører, så den ikke treffer fortennene. En annen ting som også kan være smart er å ha litt melk i kaffen, så den ikke blir så sterk rett mot tennene. 

 

Vaselin på vipper
- Påfør vaselin på vippene om kvelden når du har tatt av all sminken, for at de skal så ekstra pleie og vokse lengre og tykkere. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Matt leppestift?
- Er favoritt leppestiften litt vel glossy? Bruk en stor kost og litt translucent pudder på leppene, for å gjøre leppestiften matt. 

 

Pudder på vipper 
- Tilfør litt pudder på vippene dine før du tar på maskara. Da setter maskaraen seg bedre, og man får litt tykkere vipper. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ikke tid til å krølle håret?
- Har du medium langt hår, og vil krølle det, men ikke har tid, er dette løsningen. Når håret fortsatt er litt fuktig tar du en del hårskum i det, tvinner det til en rund ball i bakhodet, og setter det opp med noen klyper og en strikk. La det være sånn frem til du er ferdig med å sminke deg. Føn på hårballen til den er tørr, for så å ta ut strikken. Voila! Enkle og raske krøller!

 

Spontantur

I går kom søsteren min på spontantur til meg etter hun hadde vært på jobb. Så vi stakk ned til Aker Brygge og spiste litt tapas på Delicatessen. Jeg pendler så mye mellom Sandefjord og Oslo at jeg nesten ikke rekker å pakke ut av bagen min, eller, jeg rekker faktisk ikke pakke ut av bagen min. Så å møte venner og familie blir det dårlig med om dagen, så da er det ekstra koselig når jeg rekker å møte søsteren min! 

Vi rakk også å ta litt antrekksbilder. Legger de ut litt senere i dag! 

 

Fortell meg din hemmelighet

Vi alle har hemmeligheter som vi kun har for oss selv. Noen er kanskje litt pinlige, andre kan være hjerteskjærende. Felles med de fleste hemmeligheter, er at jo lengre man holder de for seg selv, desto verre blir det å håndtere de. Men, det er ikke alltid at man har noen man kan snakke med om disse hemmelighetene. Derfor vil jeg nå at dere skal fortelle meg deres hemmeligheter i kommentarfeltet. Dette kan selvfølgelig gjøres anonymt, sånn at dere ikke trenger å være redd for at noen finner ut av hemmelighetene deres.Så kommer jeg til å plukke ut noen av deres hemmeligheter, og svare på i et eget innlegg om noen dager. Siden jeg vet at det ikke alltid er lett å kunne snakke med noen, vil jeg at dere skal vite at dere kan snakke med meg. Se på meg som en søster eller venninne som dere kan snakke med om alt mulig, uten å bli dømt eller sett rart på. Jeg har selv også hatt mine problemer igjennom livet, og jeg tror jeg kan gi mange gode råd til dere ♥♥ 

 

Ukens spørsmål #101

Har du og Per Fredrik tenkt til å få barn?
- Akkurat nå er vi begge på et punkt i livet der vi begge er veldig opptatte, og ikke har tid til barn. Så det å få barn nå er helt uaktuelt. Om vi skal få det om noen år kan hende, men det tar vi veldig som det kommer egentlig. Vi har ingen hast! 

 

Hender det at du får bloggtørke? Hva gjør du da?
- Det hender altfor ofte. Det er vanskelig å finne på nye ideer, så jeg har alltid noen metoder som jeg bruker for å finne på nye ideer. Men disse metodene er en liten yrkeshemmelighet, hehe! 

Kan du plis legge ut flere videoblogger?
- Jeg har tenkt mye frem og tilbake på det å legge ut videoer oftere. Jeg vet jo at de fleste av dere elsker når jeg legger ut videoer, så jeg har lyst til å begynne å legge ut videoer fast 2 ganger i uken. Men akkurat når jeg kommer til å starte med det, er litt uvisst enda. Men det blir ikke så lenge til. Hehe! 

 

Hvilket sminkeprodukt hadde du ikke klart deg uten?
- Foundation. Det er absolutt det aller viktigste. Har til tider ganske mye urenheter i huden, og da er foundation en lifesaver! Ellers er jeg også veldig avhengig av leppestifter. Må alltid bruke det! 


 

3 Gode og dårlige egenskaper du har?
- 3 dårlige; Jeg er veldig glemsk, jeg blir veldig fort distrahert av sosiale medier som facebook og instagram, jeg får ofte jernteppe. 
- 3 gode: Jeg er veldig selvstendig, jeg er flink til å jobbe mye, jeg er alltid tidlig ute (litt kjedelig for meg som må vente, men bra for business). 


Blir du påvirket av alle andre bloggere som bytter bloggplatform til å gjøre det samme? Eller foretrekker du å være her på blogg.no?
- Nei, absolutt ikke. Jeg ble spurt for lenge siden om jeg ville bytte til en annen plattform, men jeg takket nei med en gang. Blogg.no er her jeg alltid har vært, det er her jeg trives, og det er her dere er vandt med å lese bloggen min. I tillegg så jobber jeg også nå for Side2 / Nettavisen, og de stortrives jeg hos. Så nei, jeg blir ikke påvirket til å bytte til noen andre plattformer. 


 

Hvor ville du reist akkurat nå, hvis du hadde ubegrenset med penger og tid osv?
- Til Maldivene. Gud så deilig det hadde vært å ligge på en hvit sandstrand og sløve i sola nå. Ah, det hadde vært så digg det!


 

Hvilken parfyme bruker du?
- Jeg bruker Versace bright crystal. Den lukter så sykt godt! Elsker den!


 

Har sett noen av sangvideoene til kjæresten din og lurer på om han synger på japansk? eller et annent asiatisk språk? og kan han det flytende?
- Han synger på mange forskjellige språk. Har faktisk ikke telling på alle språkene, men vet han har sunget på japansk, kinesisk, russisk, svensk, engelsk, fransk og enda flere. Han kan kun norsk og engelsk, men av en eller annen grunn er han veldig flink til å synge på alle mulige språk. Akkurat hvordan han klarer det har jeg null peiling på. Haha!

 

Er du flink til å spare litt av lønna di?
- Ja. Jeg kunne lett ha brukt opp alt på dyre vesker og sjampis på byen, men jeg føler det blir veldig dumt. Jeg vil heller ha en del ekstra spart i tilfelle noe skulle skje. Plutselig får man uventede regninger, og da er viktig å ha spart opp en del ekstra kroner.Kan du linke de falske vippene som det var rosa pakning på?
- De finner du HER 

Hvor kjøpte du de øyenskygge paliettene i de store boksene nesten helt til sist der?
- Palettet til venstre tror jeg er fra sheinside. Men jeg finner det ikke igjen på siden dems. Palettet til høyre kan du finne HER. Men vet at blivakker har masse paletter dere kan se på HER


 

Hva ville du jobbet som hvis du ikke var blogger?
- Hmm.. Vanskelig å tenke på egentlig. Men det ville nok blitt noe ala det jeg driver med nå. Bare at da ville jeg nok jobbet i et magasin og skrevet som journalist. Men jeg trives så mye bedre med å være blogger, og jeg håper virkelig at jeg får mulighet til å jobbe som blogger i mange år til. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

// vinner av V.S give away jeg hadde i forrige ukens spørsmål, ble Amalie. Har sendt deg mail!

 

 

Sunne frokoster du bør teste ut!

God søndag dere ♥♥ Håper dere har hatt en fin helg så langt! De fleste av dere har vel allerede kommet i påskeferiemodus? Siden dere har en hel uke med ferie forran dere, tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om noen eksta gode frokoster, som i tillegg er sunne. Når man har ferie har man jo tid til å gjøre litt ekstra ut av frokosten, og derfor anbefaler jeg dere å teste ut disse oppskriftene i ferien. Kanskje du finner en ny favoritt som du fortsetter med når ferien er over også?

 

Proteinvafler - Oppskrift HER

Røkelaks i wrap - Oppskrift HER

Hjemmelaget jordbærsyltetøy, uten tilsatt sukker - Oppskrift HER

Papaya smoothie - Oppskrift HER

Avocado på grovbrød - Oppskrift HER

Yoghurt med topping - Oppskrift HER


 

Hva pleier du å spise til frokost?

 

8 Ting jeg hater

Noen ting her i livet, hater jeg mer enn andre. Jeg bare takler ikke visse ting. Kanskje jeg er litt sær, så derfor velger jeg å dele tingene jeg hater med dere, for å se om jeg er super-sær eller om dere hater det samme. Fortell meg i kommentarfeltet om du hater noen av de samme tingene! 
 

- Når jeg får vond mat på restaurant. For litt siden spiste jeg sushi på en restaurant, og den var så dårlig at jeg ble kvalm resten av dagen. Her snakker vi nesten matforgiftning. Har ikke klart å spise sushi etterpå, fordi det smakte så dritt sist. 

- Naboene som bygger et nytt bygg. Aldri noe morsomt å bli vekt 08:00 om morgenen av drilling i veggene, når man har jobbet til 04:00 på natten.. Det "morsomste" er at de har holdt på siden jeg flyttet inn i juni '15 og de skal holde på til september '16. Så da er det bare å bli enda mer sprø av at de borrer, hamrer og sager fra 08:00-18:00 hver eneste dag. Morsomt med hjemmekontor sa du?

- Fett hår. Hvorfor enkelte mennesker bare vasker håret sitt en gang i uka, eller enda sjeldnere er et stort mysterium for meg. Man blir jo svett og skitten i hodebunnen også. Så man må jo vaske seg! Det er jo ikke sånn at man vasker kroppen sin en gang i uka? Så hvorfor skal man vaske håret så sjeldent da? Greit å vaske håret hver 2. eller 3. dag, hvis man bruker tørrshampo. Men please spar de stakkars menneskene som må være rundt deg, og det fettete håret ditt...!

- Når jeg er altfor tidlig ute til ting. Noe som skjer nesten hver eneste gang jeg skal noe. Jeg har et helt elendig tidsperspektiv, og klarer aldri å regne ut hvor lang tid faktisk tar. Skal jeg ta bussen i 5 min, regner jeg alltid med at det tar 15-20 minutter, også ender jeg opp med å være en halvtime for tidlig ute til møtet. 

- Klovner. De er så sykt skumle! At de selv syns de er morsomme, skjønner jeg ikke. I tillegg er det så sykt irriterende! De leker seg så dumme at jeg har helt mark! 

- Slow-Motion stemme. Apropo skumle ting. Har dere noensinne hørt på deres egen stemme i slow-motion? Rimelig skummelt. Får helt grøsninger av tanken. 

- Nettet hjemme hos meg. Den siste måneden har nettet hjemme hos meg vært mer vinglete enn en 19 år gammel jente som skal hjem fra byen. Jeg har ringt til selskapet som fikser nettet hos meg sikkert 13 ganger, og det er fortsatt ikke fikset. Ere mulig? Rimelig irriterende når jeg jobber på nettet 24/7

- Når folk absolutt skal snyte seg i det offentlige rom. Det burde vært en lov om at man ikke kunne snyte seg når man står tett oppå noen på trikken. Gud, jeg grøsser bare av tanken på det. Hver gang noen snyter seg i nærheten av meg, klarer jeg ikke annet enn å nesten kaste opp og gi opp menneskeheten. Det er noe som heter å gå litt unna andre mennesker, eller inn på et toalett. Jesus tapdancing christ!Hva hater du?

 

Følg meg på facebook og snapchat (stinablogg) for oppdateringer! 

 

Mine favoritt YouTubere!

Nesten hver morgen starter jeg dagen med å spise frokost, mens jeg ser på YouTube videoer. Det har blitt en vane som jeg har hatt ganske lenge, og jeg syns det er så koselig. Opp igjennom tidende har jeg funnet mange forskjellige YouTube kanaler jeg selv liker veldig godt, og som jeg gjerne vil tipse dere om! Så kan du kose deg på fredagskvelden med noen fantastiske YouTubere!

 

Princess Joules

- Dette er en transgender kvinne, som legger ut masse kule sminketips, og historier om hvordan det er å være en transgender kvinne. Her får man både det glossy og den litt mer alvorlige siden i samfunnet. 

 

Shane Dawson

- Shane er etter min mening en av verdens morsomste komikere. Han legger ut en video hver dag på kanalen videoen under er linket til, og jeg ler alltid like godt av videoene hans. Har du en dårlig dag er dette absolutt kanalen du bør titte innom.

Brittney Lee Saunders

- Brittney er en australsk youtuber som legger ut alt fra morsomme "rants" videoer, til sminkevideoer, og storytimes. Absolutt verdt å sjekke ut! 

 

Casey Neistat

- Casey er en vlogger som bor i New York, men som reiser mye rundt i verden. Han gir mye gode business råd, og man blir veldig inspirert til å yte mer karrieremessig av å se på han. 

 

Gigi Gourgeous

- Gigi er også som Jules en transgender kvinne, og har litt den samme blandingen av videoer på sin kanal. 

 

Therese Lindgren

- Therese er en ekstremt stor svensktalende youtuber, med over 300´000 subscribers. Hun legger ut alt ifra sminkevideoer, til vlogs og storytimes. Mye morsomt!

 

Hvem er dine favoritt youtubere?

Min bucket list så langt!

Det er mange fordeler med å ha blogget i så mange år som jeg har gjort. Èn av de aller morsomste er at jeg kan mimre tilbake på alle tingene jeg har gjort og opplevd, som jeg har dokumentert her på bloggen. Denne bloggen har nesten vært en slags dagbok for meg i alle disse årene. Siden jeg elsker å oppleve ting, og alltid har masse ting jeg vil gjøre som er på min bucket list, vil jeg i dag heller se tilbake på alt jeg allerede har opplevd. Hvilke ting som jeg har kunnet krysse av på bucket listen min allerede. 

So here we go! 

 

- Se Eiffeltårnet - 

Dette er vel kanskje noe alle har på sin bucket list? Vel, det skjønner jeg godt. For Eiffeltårnet er sååå fint! Hele Paris er en helt skjønn by. Til tross for at man ikke skjønner hva noen sier, og det er umumlig å finne frem. Haha! 

- Reise alene til utlandet - 

I fjor sommer reiste jeg på tur til Berlin helt alene. Det var den aller første gangen jeg har reist til utlandet på egenhånd. Husker jeg var skikkelig spent, og også litt nervøs. Men gud så gøy det ble! Grunnen til at jeg dro dit var for å være med et bloggoppdrag jeg hadde fått av Nettavisen. Heldigvis var det flere svenske bloggere jeg ble kjent med, så det gjorde det litt mindre skummelt. Men, for en opplevelse av selvstendighet jeg fikk. Det har hjulpet meg i mange situasjoner etterpå. Spesielt siden jeg flyttet helt for meg selv bare noen dager etter at jeg kom hjem fra Berlin. 

 

- Dra på jentetur til utlandet - 

For snart 2 år siden reiste Victoria og jeg på to jenteturer til utlandet sammen. Vi reiste først til Portugal, så til Ios. Turene ble fylt med masse minner og morro. Pluss en hel haug med soling og alkohol. Hehe!

 

- Lære å surfe - 

Da Victoria og jeg var i Portugal lærte vi begge å surfe. Den herlige følelsen av å kunne leke seg i vannet med et surfebrett, glemmes aldri! 

- Besøke vingård - 

I Portugal reiste vi også på tur til en vingård som tidligere var eid av den kongelige familien. Herregud så fint det var der! Fikk nesten lyst til å gifte meg der!

- Besøke London -

Å dra til London har jeg alltid hatt lyst til å gjøre helt siden jeg var liten. Den store byen, all shoppingen og alle tingene man kunne oppleve. For en by!

- Besøke Madame Tussaud - 

Mens jeg var i London måtte jeg selvfølgelig innom og se på en av verdens morsomste attraksjoner, Madame Tussaud. Sykt creepy hvor ekte voksdukkene så ut. Ble faktisk litt usikker flere ganger, om det var ekte mennesker eller dukker. 

- Dra til Disneyland - 

Som en stor fan av hele Disney, og spesielt Disneyprinsessene var det å dra til Disneyland en stor opplevelse. Selv om jeg dro dit i voksen alder var det fortsatt like stas som om jeg skulle vært 10 år. Hehe! 

- Være russ -

Å være russ er kanskje ikke noe veldig uvanlig om man er norsk. Men jeg syns definitivt det fortjener en plass på bucket list fordet! Russetiden var så utrolig morsom, og jeg hadde de beste klassekameratene å feire den med! Vi ble en så spleiset gjeng at vi fortsatt stadig vekk har reunions og samles!

Jeg har fortsatt masse ting som jeg vil gjøre i fremtiden. Blant annet disse tingene;

- Besøke Japan og oppleve asiatisk kultur.

- Reise til India og besøke Taj Mahal og oppleve indisk kultur. Spesielt smake på all den fantastisk gode maten!

- Reise til NY og shoppe + besøke alle de kjente stedene. 

 

Nå vil jeg gjerne høre hva dere har gjort allerede, som er på deres bucket list! 

Mine favoritt spise-steder i Oslo - Guide

Før jeg flyttet til Oslo endte jeg alltid opp med å spise på Friday´s eller Egon, rett og slett fordi jeg ikke visste om andre steder å spise. Men etter å ha bodd i Oslo i nesten 2 år, har jeg vært innom mange forskjellige spisesteder, og har funnet mine favoritter. Det hender fortsatt at jeg besøker de standard turiststedene, men det blir sjeldnere og sjeldnere, da jeg vet om så mye annet bra. For å gjøre det litt lettere for dere når dere besøker Oslo og skal spise, skal jeg nå gi dere en liten guide på hvilke spisesteder som jeg liker best i Oslo.

 

- Villa Paradiso, Grunerløkka - 

Her finner du byens beste pizza. Den blir laget på en nydelig tynn italiensk bunn, og blir toppet med masse godsaker. Her er det like koselig å ta en lunsj med venninner på dagen, som det er dra ut på date på kvelden. 


 

- Creperie de Mari, Grunerløkka -

Skal du spise crepe i Oslo, er dette virkelig stedet! Her kan du få alt fra jordbær til snøfrisk og brunost som topping på crepen. Perfekt sted for en god lunsj!

- Olivia, Aker Brygge - 

Olivia er absolutt et av mine stamsteder. Det er det stedet jeg spiser oftest i Oslo, når jeg skal spise ute. De har restaurant både på Aker Brygge og i Hegdehaugsveien. Min favoritt er nok Aker Brygge, spesielt om sommeren. Her finner du alt av pizza og pastaretter, og dette er det perfekte stedet å spise middag med venninner.

 

- Tijuana, Grunerløkka - 

Her har jeg faktisk bare vært en gang med Lykke Sofie, men stedet er fortsatt en storfavoritt! Her finner du skikkelig meksikansk taco og drinker. Alle drinkene er laget ut av tequila, og er veldig gode! Maten er veldig god, og jeg kan absolutt anbefale quesadilla og churros. Ah, det er helt fantastisk! Interiøret og musikken gjør at du føler du er i Tijuana. 

 

- Delicatesen, Aker Brygge - 

Her finner du virkelig byens beste tapas. Her kan du bestille alt av godsaker fra menyen, og spise i timesvis mens du koser deg med masse drinker. Dette stedet er nok mer et middagssted som passer best til kvelden. Så jeg vil absolutt anbefale å dra med noen venninner eller ha date her. Per Fredrik og jeg var faktisk her for ikke så lenge siden, og det var veldig koselig!


Hvilke spisesteder i Oslo liker du best?

 

Fra hobby på jenterommet, til big business.

Det er helt merkelig å tenke på at det som startet som en hobby på jenterommet hjemme hos mamma og pappa, nå er en big business. Det hele startet med noen få tastetrykk uten så mye mål og mening, en vårdag da jeg var 17 år. I begynnelsen var det bare hobby og det var så og si ingen som forstod hvorfor jeg la så mye tid ned i bloggen. Ingen rundt meg forstod hvorfor jeg ville dele så mye på nett. 

Jeg fikk nesten hele tiden høre at det ikke var noe poeng i å bruke så mye tid på en blogg. Skulle dette liksom bli en fremtid? Vel. Nå sitter jeg her nesten 6 år senere og jeg har en blogg som 80'000 unike mennesker besøker hver eneste måned. Jeg tjener langt mer enn hva de fleste godt voksne gjør. Jeg er ansatt som blogger i en av norges mektigste nettaviser, og store firmaer kommer til meg for å reklamere på min blogg. Jeg har jobbet hardt for å være her jeg er i dag. Jeg tar aldri en eneste dag fri, og jobber nesten dobbelt så mye som det som er normalt. Så det her har ikke kommet gratis. Men det vanskeligste av alt på veien til hit jeg er i dag, har ikke vært alle timene jeg har måttet legge ned i bloggen. Jeg elsker å blogge, og da gjør det meg ingenting å sitte i timesvis hver eneste dag.

Det vanskelige har derimot vært menneskene rundt meg. De første årene bodde jeg i en liten by, der jeg fikk null støtte til det jeg drev med. Jeg var den eneste som drev skikkelig med blogging, og det var vanskelig å være helt alene om dette. Foreldrene mine har alltid støttet meg, men de er fra en annen generasjon, så de skjønte fint lite av hele bloggingen. Vennene mine var heller ikke så forstående til bloggingen. 

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har fått høre det fra familie, venner, ukjente og bekjente at "Skal du ikke få deg en ordentlig jobb? Eller ta litt mer utdanning? Men heldigvis er jeg en sta person. Om jeg vil noe, så gjør jeg det på min måte. Så jeg har hele tiden klart å gi blanke i hva alle andre har sagt, og gått min egen vei. I dagens samfunn er det så sterkt press på at man må ta en bachelor eller mastergrad for å passe inn i samfunnet. Og om man skulle prøve å være litt grunder og gå egne veier, stiller alle seg veldig skeptiske til det. 

Det som jeg prøver å si her, er at jeg oppfordrer dere alle til å gå den veien dere måtte ønske. Gi litt blaffen i hva foreldrene dine syns at du skal gjøre. Ikke bry deg hva vennene dine utdanner seg som. Gjør hva DU vil. Om du vil reise verden rundt, gjør det! Om du vil bli snekker, gjør det! Om du vil starte ditt eget firma, gjør det!

Våg å gå litt utenfor komfortsonen din, fordi der finner du ut hvem du virkelig er. Vi mennesker bruker altfor mye av tiden vår på jobbing, til å jobbe i en jobb vi ikke stortrives i. Derfor er det så ekstremt viktig at du ikke gjør som alle andre syns du skal gjøre. Husk; det er du som skal leve livet ditt. 

 

 

Video: Min sminke kolleksjon!

I dag skal jeg endelig vise dere noe som dere har spurt om lenge. Nemlig all sminken min! Nå har jeg endelig fått satt alt i system, og da tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan jeg organiserer min sminke. Selv elsker jeg å se slike videoer på nett, da jeg alltid får masse geniale ideer om hvordan jeg selv kan organisere sminken min. Så kanskje du får noen tips i denne videoen, til hvordan akkurat du kan organisere sminken din!

 

New in: Pelsvest

For en liten stund siden kjøpte jeg en liten fjærjakke (her) og denne pelsvesten. Nå har jeg endelig fått testet ut vesten litt, og jeg tenkte å dele noen tanker med dere. Denne vesten er av fake pels, altså ingen små søte dyr som har måttet lide for at jeg skal se fin ut. Det som er så rart er at den er like fin og varm som ekte pelser. I tillegg kjennes den like bløt ut som ekte pels. Så da begynner jeg å tenke.. Hvorfor bruker folk pels?

Det var en ting back in the days når den fake pelsen så ut som noe du hadde kjøpt for 10,- kr på H&M. Men når fake pels faktisk er så bra som dette her, så skjønner jeg ikke hva som er poenget med ekte pels. Det er så mange som bruker ekte pels som unnskylder det med at fake pels ikke er varmt eller fint. Men dette eksperimentet viser jo at de tar grundig feil. 

Så hvorfor støtter de denne grusomme industrien?

Jeg skjønner det virkelig ikke. Hvorfor skal man la små dyr som rever og minker, som egentlig tilhører i naturen, være innesperret i små bur hele livet sitt, så du skal få en pels, som er helt lik en fake pels? Er det virkelig så forbanna viktig for deg at det skal være ekte, at du lar dyr bli torturert? Hmm.. Nei folkens, jeg skjønner virkelig ikke greia. Uansett om man kjøper pels i Norge, eller en jævla Parajumper jakke fra USA så er det fortsatt mange dyr som har levd under grusomme forhold, sånn at du skulle få den jævla pelsen din, som du sprader så stolt rundt i. 

Nei folkens, om dere har en forklaring til hvorfor folk bruker ekte pels, når fake pels er like bra, kan dere gjerne dele den i kommentarfeltet. Jeg er i alle fall veldig spent på å høre hvorfor folk ønsker å støtte noe så grusomt. 

Pelsvesten min er forresten kjøpt her


Anbefaling av redigeringsprogram!

Veldig ofte blir jeg spurt om jeg kan anbefale er redigeringsprogram, når det kommer til bilder. Jeg vet jo at mange av dere blogger selv, og er glad i å oppdatere instagram hyppig, og da trenger man gjerne et bra redigeringsprogram! Jeg har i mange år sverget til picmonkey.com, og anbefaler det fortsatt til nybegynnere.

Men det programmet jeg virkelig elsker, og aldri ville byttet vekk fra er adobe Lightroom. Det gjør virkelig bildene til mesterverk! I tillegg er programmet velig lett å bruke, og man sparer en del tid på å bruke det versus andre programmer som for eksempel picmonkey. Jeg bruker fortsatt picmonkey til å lage kollasjer, legge på tekst og andre duppeditter. Men lightroom er der bilderedigeringen blir til magi!

For å vise dere hvordan man bruker programmet kan jeg vise dere hvilke ting jeg fikser på bildene mine! Her kan du først se før / etter for å se forskjellen på et bilde som kommer rett fra kameraet, og et bilde jeg har redigert i lightroom. 


Akkurat hvordan jeg redigerer hvert bilde er forskjellig fra gang til gang, på grunn av at bildene kan være forskjellig lyssatt. Men under kan du se noen av innstillingene jeg alltid endrer på. 

Først endrer jeg hvor lyst / mørkt bildet skal være, deretter legger jeg på kontraster, skarphet og skygger. Her pleier jeg å leke meg frem til jeg er fornøyd. 

Deretter endrer jeg på "saturation" manuelt på hver farge. Det gjør det lettere å gjøre noe mer / mindre synlig av en farge. Her pleier jeg for eksempel alltid å skru opp grønn så mye som mulig, og når jeg redigerer mennesker skrur jeg ned rødfargen litt. 

 

Under kan du også se flere før / etter bilder som jeg har redigert!Ganske stor forskjell, ikke sant? Anbefaler dere virkelig å teste ut lightroom. Det kan absolutt gjøre bildene deres mye bedre! PS; Lightroom koster ca 99,- kr måneden, og dette er ikke en sponset post. Hehe!

 

Hvilket program redigerer du bildene dine i?

 

Les også: 

"Mitt kamerautstyr"

"Video: Slik stiller du inn kameraet manuelt"

 

 

På innspilling til musikkvideo!

Hei folkens! I dag har jeg vært på innspilling til den ene sangen fra det nye musikkalbumet til Per Fredrik. Location er en nedbrent fabrikk, så det er sykt kult! Helt perfekt for skikkelig metal musikk. Mens guttene i bandet har spilt inn har jeg vært med kjæresten til gitaristen + rose som er skuespiller i musikkvideoen. Så vi har hatt skikkelig jenteparty i bobilen. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå holder de fortsatt på og filmer, mens noen av oss sitter i bobilen og slapper av. Gleder meg skikkelig til å se hvordan musikkvideoen blir. Dette er så spennende!

Ukens spørsmål #100 + Victoria´s Secret Giveaway!

Tenk at jeg har svart på spørsmålene deres hver søndag i 100 uker i strekk! Det er ganske vilt å tenke på! Og for å feire det har jeg bestemt meg for å ha en giveaway! Vinneren kan vinne en goodiebag fra Victoria´s Secret (premie på bildet under).

Det eneste dere trenger å gjøre for å vinne er og like facebooksiden min HER, og legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Husk også å legge igjen mailen deres, sånn at jeg får kontaktet deg om du vinner!Hva er det du liker best med å blogge?
- Dere! Uten tvil! Alle de positive kommentarene dere legger igjen hver dag, er virkelig helt fantastiske! Jeg setter så utrolig pris på at dere er så skjønne. Dere gjør virkelig blogging til drømmejobben!

 

Hvor stor er leiligheten din?
- Den er 38 kvm. Så den er ganske liten. Men heldigvis er det ganske bra planløsning, så det føles større. Men gud som jeg gleder meg til den dagen jeg flytter til noe større og får bedre plass til klær, og eget rom til kontor!

Du ser utrolig vakker ut uten extentions også, og like vakker med:) Jeg lurte på hvem som setter det på for deg?
- Tusen takk! Jeg har en venninne som setter på meg håret. Hun er så utrolig dyktig, og er den eneste som får lov til å sette på meg hår. Hehe! 

 

Hvordan ble du å pk kjærester? Hvem spurte? Liker bloggen din veldig godt!
- Ingen av oss spurte egentlig. Vi bare visste det nesten med en gang. Når man vet det er rett, så vet man det jo, ikke sant?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kunne du hatt flere eBay Hauler?
- Det kan jeg absolutt! Har ikke bestilt så veldig mye på en liten stund, men når jeg har en kveld der jeg bestiller en haug med ting kan jeg lage haul!

 

Hvilken neglelakk farge liker du best?
- Hvit. Uten tvil! Elsker å ha hvite negler! Det er så fint og passer til absolutt alt mulig! Har jeg for eksempel ganske knæsj rosa blir jeg så utrolig fort lei fargen. Så ender som regel alltid opp med å ha hvite. 


 

Tjener du noe på å ha en YouTube kanal?
- På selve reklameannonsene som vises før videoene, tjener jeg ikke så mye penger på. Siden youtube betaler ganske dårlig. Men på samarbeidsvideoer der annonnsører betaler meg for å lage video for dem, tjener jeg en del penger på. 

 

Hvor mye tåler egentlig extensions-håret ditt? Jeg tenker på blant annet føning, retting, dusjing o.l. Det ser jo så sunt og flott ut hele tiden!
- Det tåler veldig mye! Jeg har som regel på håret i 5-6 måneder av gangen, og da retter / krøller jeg det hver dag. Så det sier jo litt om hvor bra kvaliteten er! 


 

Du har jo sagt at du er veldig glad i hunder, så hvorfor har du ikke en liten en selv?
- Det er mest fordi det ikke har passet på grunn av at jeg pendler så mye siden jeg bor i Oslo, og Per Fredrik bor i Sandefjord. Men når vi flytter sammen og har bodd sammen en liten stund, skal vi ikke se bort ifra at vi kommer til å skaffe oss hund. 

 

Hva gir deg inspirasjon til å blogge?
- Hmm.. Vanskelig å si! Jeg blir som regel inspirert av å lese andre blogger, magasiner, nettaviser og se andre mennesker i byen for eksempel. For at jeg skal skrive gode blogginnlegg så må jeg som regel gjøre en del research, så det er som regel rundt på internett jeg får inspirasjon. Men om jeg ikke får inspo fra nettet, pleier jeg å gå en tur i parken for å klarne tankene og bli inspirert!

 

Bruker Victoria hair extensions? Veldig morsom og bra video! 
- Nope! Det gjør hun ikke. Hun er så heldig at håret hennes er naturlig. Lucky girl!

Dette lurer jeg skikkelig på, så jeg håper du tar det med! Men jeg har hatt hair extention en stund, men jeg syns det er så UTROLIG vanskelig å feste det for at det skal se bra ut. Uansett hvor lenge jeg står og styrer med det, syns ALLTID noen av klipsene, ELLER så blir det for "tykt" lag med håret mitt og det ser derfor fake ut. Du får det til å se såååå naturlig ut og ekte, jeg skjønner ikke hvordan du klarer det? Er det fordi du har brunt hår og lettere å skjule det enn blondt? HJELP!
- For det første anbefaler jeg deg å bruke tape extensions, da de festene blander seg best med håret, og er flate så de er ikke så tykke ut fra hodebunnen. Også er det smart å tynne ut sitt eget hår. Mitt er tynt nederst for en grunn, for å si det sånn. Men det hjelper litt å ha mørkt hår, men man må ikke ha mørkt for at det skal fungere. 

 

Hvor gammel er du?
- Jeg er 23!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Les også: 

"Ukens spørsmål #99"

"Ukens spørsmål #98"

"Ukens spørsmål #97"

6 Måneder sammen allerede!

Gjett hva? I dag har Per Fredrik og jeg vært sammen i 6 måneder! Uæh, det har gått så utrolig fort! Samtidig som det kjennes ut som at vi har vært sammen for alltid allerede. Så i dag spiste vi en tidlig middag ute sammen i Sandefjord, på en italiensk restaurant som vi ikke har været på før. Så det var veldig koselig! I kveld skal vi mimre litt tilbake på de 6 månedene vi har vært sammen. Blir så fint å se tilbake på alle minnene! 

P3 morgen med kjæresten

Noen av dere som hører på radio? Da fikk dere kanskje hørt kjæresten min på P3 på morgenen i dag, hvor han viste frem en liten teaser fra den nye cd'en hans + en remix av The Fox. Dere så kanskje litt teasere jeg la ut på snapchat? Vel, jeg var nemlig med for å se på når Per Fredrik var i studio og ble intervjuet. Syns det er veldig koselig at vi tar med hverandre på sånne ting som det her. Et litt ekstra pluss med at vi begge jobber med mye av det samme!

Dere kan forresten høre sendingen HER

 

Anyways, nå skal vi straks dra på IKEA og handle inn et par ting vi trenger. Blogges senere!

 

Trend alarm: Strobing!

Den siste tiden har det dukket opp en makeup trend som jeg bare elsker! Nemlig "strobing". Det setter virkelig "high" in "highlighter". Strobing er at man legger highlighter på de stedene lyset treffer huden, sånn at man får en glødende look. Her er det viktig å ikke ta for mye highlighter, da man fort kan se svett ut. Men tar man akkurat den rette mengden, med riktig farge, kan resultatet bli helt nydelig! 

Under kan du enkelt se hvor highlighteren skal legges!


 

Har du testet ut "strobing" enda?

 

Les også: 

"Dette er mote trendene denne sesongen"
"Stina tester: Matte lipstick fra H&M"

 

På fest er jeg...

På internett er jeg... alltid. Kanskje litt yrkesskade? Kan ikke huske sist jeg faktisk logget meg av, eller la fra meg telefonen skikkelig. Gleder meg til det blir litt finere vær ute, fordi da skal mobilen legges vekk noen timer et par ganger i uka, til fordel for frisk luft og joggetur!

På kino er jeg... egentlig ganske ofte. Per Fredrik og jeg dro veldig ofte på kino de første månedene vi var sammen. Nå har det blitt litt mindre den siste tiden, men vi drar fortsatt på kino veldig ofte. Sist vi var på kino var vi på førpremieren av Deadpool, som var sykt morsom! Den må dere se folkens!

På stranden er jeg... lykkelig. Det er få ting som er mer beroligende og deilig enn å ligge på en strand i syden (uten 94294 turister) og bare slappe av med en deilig drink. DET er livet det! 

Hos tannlegen er jeg.. altfor sjelden. Har faktisk ikke vært der siden 21 årsdagen, da jeg måtte rotfylle en tann. Så jeg burde vel kanskje ta en liten sjekk igjen snart. Men etter å ha borret 14-15 ganger, kan det vel ikke være flere hull, eller hva? Haha

Akkurat nå er jeg.. hjemme i leiligheten min. 

 snapchat er jeg... veldig flink til å følge med på andres mystory, men ikke like flink til å oppdatere min egen. Selv om jeg har dager iblant da jeg spammer hele mystoryen da. 

På kjøkkenet er jeg... litt vel lat. Man skulle trodd at siden jeg har gått kokkelinja, så ville jeg i det minste lagd noe mer enn Fjordland? Men neida, her blir det mye halvfabrikatet mat. Kanskje ikke det aller beste. Men det er vel sånn det er for de fleste tror jeg!

Bak rattet er jeg... overraskende flink. Hvem skulle trodd det liksom? Tok lappen da jeg var 18 år. Men har ikke kjørt så altfor mye de siste 2 årene siden jeg har bodd i Oslo. Men da jeg var på Kypros i sommer og måtte kjøre automatgir og på venstre side av veien for første gang, gikk det helt problemfritt!

På treningsstudio er jeg... hun som er helt i sin egen verden. Da er jeg skikkelig "in the zone" og hører på høy rockemusikk med headsett mens jeg løfter vekter. 

I klesskapet har jeg... altfor mye klær. Det er så mye klær der at jeg har måttet lagt masse oppå loftet, fordi jeg ikke har plass i garderoben. Gleder meg til den dagen jeg har større plass til klærne mine. Ah, det skal bli deilig det!

På møter er jeg... ganske ofte på grunn av jobben min. 

På tivoli er jeg.. som regel livredd for at jeg må ta karuseller. Etter at jeg hadde en vedig dårlig opplevelse med en helt sykt skummel karusell i Disneyland for et par år siden, har jeg tatt skrekken. Ingen flere karuseller på meg! Sånn bortsett fra radiobiler og veldig lite skumle karuseller da. Haha!


 

På matbutikken er jeg... veldig effektiv. Jeg vet nesten alltid på forhånd hva jeg skal ha, og jeg bruker maks 10 minutter på å storhandle. Å tusle rundt på matbutikken bare for å se på ting gjør meg helt stressa. Altså, selvfølgelig hender det at jeg bruker litt ekstra lang tid på butikken om jeg ikke har skrevet liste fra før av. Men 99% av tiden har jeg skrevet liste, og får det hele unnagjort kjapt og effektivt. 

På skolen er jeg... heldigvis ikke lengre! Gud så glad jeg er for at jeg er ferdig med skolen. Det hender at jeg fortsatt har mareritt om å gå på skolen. Rett og slett fordi jeg er så utrolig lei av alle de kjedelige fagene. For ikke å snakke om hvor stressa jeg var hver dag for at jeg skulle komme for sent. Selv om jeg 99% av gangene var førstemann i klasserommet. 

På fest er jeg... hun som alltid er blid og som tør å ta litt plass. 

 

 

Vinneren av gavekort på 1000,- kr fra luxushair ble Anne Vadder. Gratulerer!

 

 

Les også:

"Den aller første gangen jeg.."

"8 Ting som er typisk meg"

 

10 Ting jeg hater med sminke

- Når hårstrå henger seg fast i lipglossen

- Når jeg klarer å søle med maskara på nesen. Hvordan går det ann liksom? Eller enda verre. Når jeg får maskara inn i øynene. Auch!

- Når jeg klarer å miste pudderet i bakken, og det knuser i 1000 biter. 

- Når jeg ikke klarer å blende ut "bakingen" under øynene, og ender opp med å se slik (se under) ut når noen tar bilde av meg med blitz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Når jeg endelig er helt fornøyd med sminken, men fordi jeg har dårlig tid må jeg løpe til trikken, for så å finne ut litt for sent at det regner så jeg rekker ikke å ta med paraply. Jada, det var den sminken.. 

- Når concelearen under øynene mine legger seg i striper og jeg ser supergammel ut.

- Når jeg må vaske sminkekostene mine. Ikke alltid gøy når jeg 43 stykker jeg må vaske hver gang.

- Når jeg får leppestift på tennene, og ikke merker det før etter at jeg har tatt 43 selfies.. 

- Når jeg prøver å jevne ut eyelineren, og ender opp med å se ut som Cleopatra..

- Når jeg har på løsvipper, og de begynner å sprette opp innerst ved øyet

 

Test ut Oreo sin nye smak, helt gratis!

// annonse

Noensinne lurt på hva som er i enden av regnbuen? En stor kiste med gull? Nope! Det er nemlig Oreo sin nye vanilje kjeks "Golden Oreo"! Denne uken har de en veldig kul ting på gang her i Oslo og København. Hver dag fra 16-21 frem til lørdag har de en regnbue som går fra Oslo og helt ned til København. Eller, nesten da. Regnbuen er i alle fall sykt fin, og det er så koselig å se den på kvelden i Oslo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er du i Oslo sentrum en av dagene frem til lørdag, anbefaler jeg deg virkelig å ta turen ned på jernbanetorget og se på den fine regnbuen. Og ikke noe med det, men Oreo har også to veldig skjønne jenter som deler ut masse gratis Oreo vaniljekjeks til alle som vil ha. Så om du vil teste ut den nye smaken, er det bare å stikke innom! Og om du vil ta en selfie forran Oreo veggen eller ta bilde av den vakre regnbuen, er det bare å #oreorainbow! 

Du kan forresten gå inn HER for å se mer informasjon om arrangementet!

 

Gleder du deg til å teste ut Oreo sin vaniljesmak?

Video: Venninne TAG

For en liten stund siden lagde Victoria og jeg noen morsomme videoer for dere, og i dag kan jeg endelig vise dere den første! Dette er en "friend-tag" som dere blir mer kjent med både Victoria og vårt vennskap. Dere får blant annet vite; Hvordan vi møttes, hvordan det er å være venninne med en blogger, våres interne spøker, favoritt minnet vårt sammen og mye mer!

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, om du vil at vi skal lage enda flere videoer sammen!

12 Ting alle jenter gjør

Vi jenter er ofte ganske like når det kommer til mange ting. En ting jeg syns er veldig gøy er å se igjennom sånne "white girl problems" på instagram, der det handler om uggs og starbucks frappe. Så i går begynte jeg å tenke litt. Hvilke ting er det som nesten alle jenter gjør? Jeg har kommet på en god del ting som nesten alle jenter jeg kjenner gjør, og som mest sannsynlig du også gjør! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke ting DU gjør!

- Går på do sammen. Vet ikke hvorfor, men det er så mye koseligere å gå på do når man gjør det sammen. Da kan man liksom skravle samtidig som man sitter og tisser. 

- Diskuterer andres jenters kropper "ååååh, hun har så fin rumpe! Vi må gjøre flere squats". 

- Ber andre føle på leggene våre, etter vi har barbert de. "Kjenn da! De er sååå myke". 

- Sender selfies til venninnen vår og spør hvilken vi skal legge ut på instagram. 

- Når vi skal på fest, legger vi mobilen, nøkler, bankkort, sminke og alt mulig i BHEN vår. Hvem sa vi trengte å ta med veske?

- Hver gang vi skal legge ut et bilde på instagram, må vi ta minst 15 selfies for å bli fornøyd med bildet. 

- Når vi vasker håret, henger vi alltid hårstråene som faller av, på veggen. Gud vet hvorfor, men vi gjør det alltid. 

- Alltid når vi skal rydde, ender vi opp med å finne gamle minnebokser eller andre ting som vi bare måå se igjennom. Skolebildene fra 8. klasse ble plutselig mye viktigere å se på enn og rydde opp den kaoset av et rom vi skulle rydde. 

- Prøver ut alle mulige ansiktsmasker, og glemmer som regel bort at vi har de på før vi ser oss selv i speilet 2 timer etterpå.. 

- Skifter til joggebukse og tar av bhen så fort vi kommer hjem. Ah, det finnes få ting i verden som er mer deilig enn når man kommer hjem og endelig kan ta av seg de stramme jeansene og den stramme bhen!

- Sender print screen av samtaler med gutter eller jenter vi ikke liker, til venninnene våre

- Tagger venninner under morsomme bilder om vår interne humor på instagram
 

Hvilke av disse tingene gjør du?

 

New in: Strutsejakke

I det siste har jeg blitt helt forelsket i den nye trenden med strutsejakker. De er så sykt fine! Nesten hver gang jeg er ute og går rundt på Frogner i Oslo ser jeg jenter med de, og jeg får bare mer og mer lyst på jakkene. Da jeg i forrige uke var på shopping med Nora stakk vi innom et par butikker i Oslo som hadde disse jakkene. Men fordi jeg ville ha faux fjær (altså, ikke ekte fjær) måtte jeg bestille på nettet. I dag kom jakken i posten, og den er så sykt fin! Siden den er i grå kan man bruke den til både hverdag og fest syns jeg. Viktig med litt hverdagsglam, eller hva?
Har sett litt forskjellige steder man kan kjøpe den, men jeg kjøpte min HER i alle fall. I størrelse medium, da de er ganske små i størrelsen.  

Hva syns du? Jeg elsker den!

 

Den aller første gangen jeg..

Fikk mensen
- Sommeren da jeg skulle begynne i 8. klasse var jeg 12 år, og fikk mensen for første gang. Jeg hadde fra tidligere vært gratismedlem i sånn libresseklubben eller hva enn det het. Så jeg var godt forberedt, og stresset ikke noe med det. Eneste som var kjipt er at den helgen jeg hadde mensen, måtte jeg på fisketur på hytta sammen med bestefaren min og fetteren min. Så thank god for at jeg var forberedt, og hadde med egne bind. Hvis ikke kunne det fort blitt rimelig kleint å måtte spurt bestefar om han kunne kjøpt bind til meg. Haha!


 

Var på konsert
- Da var jeg 12 år, og det var sommeren da jeg skulle begynne i 8. klasse. På den tiden var jeg skikkelig fan av rockebandet Wig Wam. Husker dere de? De vant norsk melodi grand prix, og kom ganske langt på verdensbasis. Anyways, jeg var utrolig stor fan av de, og hadde fått vite at de skulle ha konsert i Hokksund (der jeg bodde før). Det eneste problemet var at det var 18 årsgrense, og jeg var kun 12 år. Når kvelden kom og konserten begynte, dro moren min med meg og bestevenninnen min ned for å stå utenfor og se på. Vi så veldig lite, men fikk i alle fall høre de. Plutselig fikk moren min melding av tanten min som var på konserten, at hun ville snike meg inn dit. Så tanten min lånte en ekstra stor jakke, som jeg gjemte meg under mens vi snek oss inn igjen på konserten. Dere kan tro jeg var overlykkelig da jeg fikk kommet inn på konserten, stått nesten forrerst og hørt på mitt favorittband!

 

Sminket meg 
- Jeg vet ikke helt når den første gangen jeg prøvde sminke var, men jeg tror jeg var rundt 10-11 år gammel. Bestevenninnen min og jeg var en del tidligere ute enn de andre i klassen, så vi var de første som begynte med sminke. Og da snakker vi kke bare litt lipgloss. Neida, her kjørte vi både foundation, rouge, pudder, lipgloss og maskara. Jeg fikk så dilla på lipgloss at jeg fikk til slutt tvangstanker om at jeg alltid måtte ha minst 7-8 lipglosser i lomma. Jeg brukte til og med prisen på en lipglos som valuta. "Du vet at du kan få 3253 lipglosser om du ikke kjøper den bilen der ikke sant?". Omg... 

Tok piercing
- Da jeg var 14 år og gikk i 9. klasse var jeg veldig rocka. Her snakker vi skikkelig goth stil, og på toppen av det hele ville jeg ha piercing i leppa også. Men siden jeg ikke var gammel nok, kunne jeg ikke gjøre det på piercing studio. Så da fikk jeg heller en venninne til å hjelpe meg. Vi kjøpte inn nål og piercing, og satt oss utenfor skolen, mens hun satt piercingen på meg. Altså, gud så sykt vondt det var! For ikke å snakke om farlig. Her var det ingen sterile ting, og piercingen var bare en vi hadde kjøpt på tivoli uten å sterilisere den engang. Men joda, piercing fikk jeg meg i leppa. Pent var det ikke, men på den tiden syntes jeg at det var sååå kult å gå rundt med en svær ring i leppa.. Heldigvis tok jeg den ut etter 3 måneder, så jeg fikk heldigvis ingen stygge arr. 

Flyttet hjemmefra
- Da jeg var 18 år flyttet jeg hjemmefra for første gang. Jeg skulle begynne å jobbe i Stabekk, Bærum som kokkelærling, og hadde funnet meg en hybel 2 minutter unna jobben. Jeg husker den utrolig spennende følelsen av å flytte hjemmefra. Endelig kunne jeg gjøre akkurat som jeg ville. Jeg kunne dra ut midt i uka, og trengte ikke å si ifra til noen. Gud så deilig den følelsen var! Jeg er jo enda helt fri, siden jeg bor for meg selv, men nå har jeg blitt så vandt med det at jeg ikke tenker over det engang. Også var det så stas at jeg endelig kunne ha mitt eget sted. Lage min egen middag og være skikkelig voksen. Sånn bortsett fra at jeg var evig dårlig til å ta oppvasken, og den som regel stod der i 2 uker før den ble vasket opp... 

Brukte sosiale medier
- Da jeg gikk på ungdomsskolen og begynte med sosiale medier, var Nettby det alle brukte. Det var litt som en blanding av myspace og facebook. Alle ha åpen profil, og man kunne skrive på veggen til vennene sine. Husker alle pleide å legge ut bilder av vennene sine på album med "mine venner". Haha, kommer ikke over alle fjortis bildene jeg hadde på nettbyen min. Gud jeg er glad det er slettet for å si det sånn. Verste av alt var vel at jeg kalte profilen min "StinaBaben". Jaja, her skal vi være så høye på oss selv at vi kaller oss for Babe. 

 

Stina tester: Lipgloss fra H&M

For noen dager siden testet jeg ut en av H&M´s matte leppestifter. I dag har jeg testet ut noe jeg vanligvis aldri bruker, nemlig lipgloss. Jeg syns som regel at lipglosser er litt slitsomme, siden hårstrå alltid henger seg fast. Men med hjelp av litt translucent pudder over lipglossen, slapp jeg unna det problemet.

Den lipglossen jeg testet ut i dag er i fargen "heart of gold" fra H&M, og jeg elsker den! Fargen og konsistensen er så fin. Har fått mer og mer sansen for litt mørkere leppestifter, spesielt nå som det er vinter. Det passer jo perfekt om man har mørkt hår i tillegg!
Hva syns du? Ville du brukt denne?

 

Dette er mote trendene denne sesongen!

Motetrendene endrer seg raskere enn man klarer å oppdatere instagram, og noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som er "hot" akkurat nå. Derfor har jeg laget en liten oversikt over de trendene som er mest i vinden akkurat nå. Selv elsker jeg "laced up top" og "strutsejakke" trendene. Jeg har allerede en del laced up topper og jeg bare elsker de! Har også nettopp bestilt en strutsejakke, som jeg gleder meg til å hente på posten! 

Selv syns jeg ikke at man skal følge trender slavisk. Men man kan ta litt inspirasjon her og der, så man får litt ekstra hjelp i klesveien om man føler klesskapet er litt kjipt! 

Hvilke trender liker du best?

 

Ukens spørsmål #99

Jeg lurer på hvordan det er å bo sammen med noen igjen?
- Hmm.. Jeg og Per Fredrik bor ikke sammen enda. Så jeg bor ikke sammen med noen igjen. Men vi kommer til å flytte sammen etterhvert, så du var bare litt kjapp i svingene her. Hehe!


Har du og kjæresten din vært sammen lenge?
- Per Fredrik og jeg har snart vært sammen i 6 måneder. Uæh, det har gått fort!Jeg vet ikke hvor mye du tjener på bloggen, men syntes du, at du klarer deg fint med lønnen? Siden du jobber jo ikke utenom bloggen.
- Jeg tjener en del mer enn hva gjennomsnittet i Norge tjener, så jeg klarer meg veldig bra egentlig. 

 

Hvor ofte klipper du håret?
- Så og si aldri. Sist jeg klippet mitt naturlige hår var vel da mamma klippet det for 1,5 år siden. Det er ganske drøyt, men mitt naturlige hår spjærer aldri i tuppene, så jeg trenger ikke å klippe det. Ganske kjekt egentlig, for da kan det vokse ut fortere! Du kan jo tenke hvor sakte håret vokser om man alltid skal klippe det er par centimeter hver 6. uke. Da blir det jo aldri lengre!
Kan du ha et innlegg med en "tidslinje" fra da du ble født til i dag( mange bilder og minner osv...)?
- Hmm, ja kanskje det! Si ifra om det er noe dere vil at jeg skal lage folkens!


 

Kommer du til å slutte å bruke extensions når ditt eget hår blir like langt som du har blir like langt som med? Eller vil du fortsatt bruke det? 
- Mitt naturlige hår kommer nok aldri til å bli like tykt som det er når jeg har i hair extensions, så hvis jeg vil at det skal være like fint, må jeg bruke extensions alltid. Men når mitt eget hår blir langt nok, kommer jeg nok til å bruke en del mindre fester. Jeg tror at hvis man først har sett seg selv med så fint hår man har med hair extensions, er man hekta for alltid!

 

Hvor kjøpte du sofaen du har i stua? den er sååååååå kul. elsker bloggen din forresten.
- Så koselig å høre! Den er fra IKEA og heter Kivik, og er i fargen Isunda grå. Elsker den!


 

Jeg har sett at du kjøper en del ting på Ebay, jeg lurer på om du har kjøpt sminkekoster der? Om ja, har du en link? Om ikke hvor kjøper du de?
- Jeg kjøpte et sett for en stund siden som jeg elsker! Børstene er overraskende bra, og røyter ikke. Absolutt å anbefale. Du finner de HER. I tillegg koster de kun 35,- kr for 20 stk så det er helt genialt. Er ikke rart jeg elsker eBay!

Klipper du noen gang hair extension ditt?
- Jeg prøver å unngå det. Veldig ofte begynner håret å spjære om man klipper det, så jeg prøver å unngå det. Hvis du skal kjøpe hair extensions, så vil jeg anbefale å kjøpe i den lengden du ønsker å bruke det i. Men selvfølgelig, om du har hatt håret veldig lenge, og det begynner å bli ganske slitt, er det smart å stusse det litt nederst. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Jeg lurte på om du tar sol eller selvbruning isåfall hvilken selvbruning bruker du?
- Jeg bruker kun selvbruning. Har sluttet helt å ta sol faktisk. Solarium skader huden så sinnsykt mye at man kan ikke tro det engang. I tillegg er det jo veldig farlig å ta det, med tanke på kreft. Så da tar jeg heller selvbruning og holder meg ung og frisk!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Jeg gikk på barbiedop

Vi har alle gjort mye dumt når vi var unge, og det er en helt vanlig del av det å vokse opp. Men noen av tingene jeg selv gjorde kunne gått skikkelig galt, og jeg vil med dette innlegget advare alle der ute, så dere ikke havner i samme situasjon som jeg kunne havnet i. Helt fra jeg var rundt 12-13 år tok jeg mye solarium, men jeg følte aldri at jeg ble brun nok.

Så da jeg var 17 år og enda ikke hadde blitt skikkelig brun, og ble tipset av en venn om noe som het Melanotan eller "Barbiedop" som skulle gjøre at man ble veldig brun, ble jeg litt for fristet, og testet det ut. På den tiden visste jeg så og si ingenting om Melanotan, og det er et under at jeg ikke fikk alvorlige bivirkninger. Jeg vet at man unge jenter fortsatt bruker dette stoffet, uten helt å vite risikoen. Derfor vil jeg fortelle dere litt om hva som faktisk kan skje. 

 

Melanotan er et syntetisk stoff som man sprøyter inn i huden sin, gjerne på rumpa eller på magen, ved å bruke en liten sprøyte. Man må få en venn til å sette sprøyten på seg, og det i seg selv er egentlig ekstremt skummelt. Men det som er enda skumlere er at man aldri vet hvor rent stoffet man sprøyter inn er. Man vet heller aldri om det er et ekte stoff man får.

Jeg hadde to venninner som også brukte det samtidig som meg. De var allerede veldig brune fra før av, og endte opp med å bli likbleke av stoffet. Mest sannsynligvis fordi stoffet de fikk var falskt. Så dette er noe å tenke ekstra godt over. Ikke stol på en halvveis kompis som selger ting, bare fordi han har solgt "bra" ting til andre. Du vet aldri hva du får, så vær så snill og ikke kjøp dette.

Men det som er enda skumlere er alle bivirkningene av stoffet. Selv ble jeg alltid veldig kvalm og fikk nesten feber hver gang jeg tok en ny sprøyte. I tillegg er det veldig mange som mister appetitten, og det kan være skummelt da man på sikt kan utvikle spiseforstyrrelser. Andre skumle bivirkninger er at man kan få mange nye føflekker, og de gamle kan bli mørkere. Noe som både kan føre til føflekkkreft, i tillegg til at man kan få hele utseendet sitt endret med tanke på føflekkene. 

 

I tillegg kan man få mela-flekker. Sånn som du kan se jeg har på bildet til venstre. Altså, masse hvite flekker i ansiktet. Fordi man blir så fort brun, så rekker ikke huden helt å følge med, og hvis man får en kvise eller to, blir det hvite flekker der, som er der veldig lenge. I tillegg er det mange som opplever å få enda mer kviser av stoffet, så det er ekstra kjipt. Har lest en del historier om jenter som har fått sterk akne etter at de har brukt melanotan, så det er ganske ille.

Selv fikk jeg en del kviser øverst på ryggen, og når de ble borte fikk jeg ganske mørke arr etterpå, som ikke var fint i det hele tatt. Nå er det 6 år siden jeg brukte dette stoffet, så mange av arrene har blitt borte, men noen av de er der fortsatt. Nå skal det sies at jeg ikke gikk på kuren i mer enn 3 måneder. Så om jeg hadde fortsatt enda lengre, hadde jeg nok fått enda skumlere bivirkninger. Noe som også bør merkes, er at når man går på Melanotan må man også ta en del solarium, som gjør at sjansen for hudkreft øker betraktelig. 

 

Så ja, som dere skjønner er Melanotan et veldig farlig stoff, som dere bør holde dere langt unna. Det er ingenting galt i å ville være brun, men da bør man mye heller bruke selvbruning. Det kan faktisk redde livet deres. 

 

Har du noen erfaring med melanotan?
(ps: lov å være anonym)

 

 

8 Ting som er typisk meg

Selv om jeg har blogget i en god del år, er det fortsatt mye dere ikke vet om meg. Gjerne også ting som jeg selv ikke tenker over. Derfor har jeg spurte jeg Per Fredrik i går om hvilke ting som er typisk meg. Her er noen av tingene; 

 

Glemmer alt mulig
- Jeg har helt flaut dårlig korttidshukommelse. Hvis jeg for eksempel skal sende en mail til noen på mobilen min. Har jeg glemt hva jeg skulle gjøre før jeg i det hele tatt rekker å åpne mobilen.. 

 

Syremusikk
- Jeg elsker å høre på skikkelig syremusikk. Altså musikk som du må ha tatt syre for å klare og danse etter. Bare at jeg tar ikke syre, og danser ikke etter det, jeg bare elsker å høre på det mens jeg jobber. Prodigy for eksempel, de er en stor favoritt!

Sykt påståelig. 
- Som  regel hvis jeg tror jeg har rett i noe, er jeg helt 100% sikker på at jeg har rett i det. Uansett hva andre sier. Med mindre de faktisk beviser at jeg tar feil, da kan jeg innrømme det. Men som regel om jeg diskuterer med noen så tror jeg selv at jeg har rett, og de ender opp med å tro jeg har rett fordi jeg er så sikker i min sak.

 

Sykt glad i hunder.
- Nesten sånn at hunder er meningen med livet. Jeg klarer ikke å gå forbi en liten hund uten å kose med den. De er jo så sykt skjønne! Hver gang jeg er hos Susanne for eksempel, koser jeg nesten ihjel hundene hennes. De er så gode!

 

Får masse ideer på natten. 
- Veldig ofte når jeg sover alene får jeg helt sykt mye ideer om alt mulig. Da er det ikke bare sånn at "ah, ja nå skal jeg lage en video om trening", også sier jeg meg ferdig med det. Neida, her skal nærmest manus skrives oppe i hodet mitt, og alltid ned på et notat på mobilen før jeg er ferdig. Og hadde det bare vært èn ide jeg fikk i løpet av natten hadde det vært greit. Men som regel får jeg veldig mange ideer, og jeg klarer ikke å sovne før det har gått 3-4 timer. Ikke rart jeg har dårlig døgnrytme. 

In the zone når jeg skal blogge. 
- Alltid når jeg skal skrive innlegg på bloggen må jeg være "in the zone". Da krever det all min oppmerksomhet, og jeg klarer ikke å ense ting rundt meg. Per Fredrik skjønte fort at det var helt umulig å snakke til meg når jeg var "in the zone", siden jeg var helt borte. Om dere noensinne har sett The Big Bang Theory episoden der Sheldon får helt oppheng i å holde på med en ide, og klarer ikke å ense at vennene hans drar han med ut for å spise engang, så skjønner dere akkurat hva jeg snakker om. 

 

Alltid gir et sykt langt svar på et spørsmål. 
- Alltid når Per Fredrik spør et enkelt spørsmål, får han et laaaaangt svar av meg. Jeg begynner gjerne med å svare kjapt på spørmålet, også sporer jeg inn på helt andre ting og begynner å fortelle lange historier og meninger om temaet. Typisk jente kanskje? Vel, det blir i alle fall aldri noen kleine stunder hvor man ikke har noe å snakke om, når man er med meg. 


 

Powernapper når som helst.
- Fordi jeg veldig ofte bruker lang tid på å sovne, ender det opp med at jeg ikke får sovet nok. Det kjennes godt utover dagen for å si det sånn. Så da resulterer det i at jeg powernapper mye. Både på bussen, sofaen, toget, og overalt, og når som helst. 

 

 

Gjør du noen av disse tingene du også?

Siden sist..

Er det en ting jeg må sjekke flere ganger om dagen, så er det snapchat. Jeg bare elsker den appen! Det er så gøy å følge med på hva venner og kjente legger ut. Jeg prøver selv å oppdatere snapchat så ofte jeg kan, så dere får fulgt med på hva som skjer i livet mitt. Enda morsommere er at over 16'000 av dere følger meg der nå. Stas! Om du ikke allerede følger meg, er det bare å legge meg til. Heter stinablogg.


Siden jeg elsker å følge med på andre på snapchat, vil jeg gjerne at du forteller meg hvilke snapchattere som er dine favoritter. Er jo ikke akkurat så lett å finne nye kule kontoer, så jeg trenger masse tips fra dere!

 

Stina tester: Matte lipstick H&M

Tenkte jeg kunne vise dere et av produktene jeg kjøpte da jeg var på shopping med Nora. Nemlig en matte leppestift fra H&M. Jeg må bare si at jeg elsker den! Fargen er så fin, og passer perfekt om man har blå øyne. Pluss at den er litt kald i fargen, så den passer perfekt til meg som har gul undertone i huden.

Konsistensen på den er også veldig bra. Selv om det er matt, blir den ikke klumpete slik som andre matte leppestifter ofte kan bli. Den holder seg fint på leppene, og fargen sitter bra! Absolutt å anbefale. 

Fargen heter #202 Route 66
Fin farge, ikke sant?

I overkant mye sminke?

For et par dager siden dro jeg med meg Nora på en skikkelig shoppingrunde rundt halve Oslo. Jeg trengte nemlig alt mulig. Her snakker vi masse ny sminke, en ny jakke, nye topper og mye mer! Noe nye topper ble det, pluss kanskje litt i overkant mye sminke. Når Nora sier "Stina, ikke noe mer sminke nå! Du er den jeg kjenner med mest sminke fra før av, og nå skal du ha fylle opp kurven på H&M igjen!?" Da er det på tide å slow down på sminkeshoppingen.

Men litt (en del) ny sminke ble det da! Tenkte jeg skulle vise dere et par av sminkeproduktene jeg kjøpte, i innlegg senere, med full produkttesting!


 

DIY: Marmor boks

Som dere kanskje har fått med dere, så elsker jeg marmor. Det er så enkelt, pent og gir en luksuriøs fin følelse. Jeg har jo allerede gjort om både stuebordet og pulten min til marmor, se hvordan HER. Så hvorfor ikke gjøre om litt mindre ting også?  

Sånn som denne lille boksen fra IKEA. Den er ganske plain og kjedelig, og ikke akkurat noe pynt. Men så fort jeg la litt marmor plastiskkfolie rundt den, fikk den en veldig fin look! Plastikkfolien er forresten kjøpt på Panduro. De har også litt andre farger og mønster der, og du vil ha en annen slags look!

Fin, ikke sant?

 

Rosa hår!

Jeg har bestilt mye rart på eBay igjennom tidende, men dette tror jeg må være den mest morsomme tingen noensinne! Nemlig en rosa parykk! Jeg har jo hatt brunt hår hele livet litt, med unntakk av et døgn som søsteren min prøvde å gjøre meg blond og jeg endte opp som en gulrot. Så derfor ville jeg se hvordan jeg så ut med en helt ny farge. Jeg har jo prøvd blonde parykker før, og det ble virkelig ikke fint.. Rosa derimot. Hmm.. Ikke helt sikker på denne heller! Men litt bedre enn blondt i alle fall.

Det er så rart å se hvor mye en hårfarge har å si på hvordan man ser ut. Jeg ser jo nesten ut som en helt annet menneske jo! Ganske sprøttt egentlig! Det eneste jeg vet er at jeg definitvt kommer til å fortsette og ha mørkebrunt hår. Det er det som er mest "meg" og ser finest ut, syns nå jeg da. Syns forresten parykken var av sykt dårlig kvalitet, så gidder ikke linke den engang. Haha!

 

Hva syns du? Kledde jeg rosa hår? Eller så det helt rart ut?

 

Video: Kjæreste Q&A med PelleK

For to uker la jeg ut en boyfriend tag med Per Fredrik her på bloggen. Den har faktisk blitt sett over 90´000 ganger allerede. Så det er ingen tvil om at den falt i smak hos dere! Rett etter at vi hadde spilt inn forrige video, spurte vi dere på snapchat om spørsmål som vi kunne svare på i en ny video, og de spørsmålene får dere svar på i denne videoen!

Noen av spørsmålene er; Skal vi ha barn? Planlegger vi å flytte sammen? Hva er det rareste vi har opplevd sammen? Hvordan ville Per Fredrik beskrevet meg? Og mye mer! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om du vil at vi skal lage flere videoer sammen!

Sykt teknologisk triks for å bli tynnere og leve lenger

I går kveld før kjæresten min Per Fredrik og meg skulle legge oss, ble jeg sittende som jeg ofte gjør, å scrolle igjennom instagram-bilder og se på snapchat-stories. Når jeg gjør sånne ting sitter som regel Per Fredrik å jobber med noe, eller så leser han om vitenskap, teknologi eller ser på boksing og sånne gutte-ting. I går endte vi derimot begge opp med å lese samme artikkel, fordi den tok for seg en utrolig genial måte man kan spise den samme maten som før på, men allikevel redusere kalori-intaket betydelig.Enkelt og greit handler dette om hvordan du ved hjelp av temperatur, kan redusere kalori-innholdet i stivelses-rik mat som f.eks pasta og poteter, på en utrolig enkel måte. Det eneste du trenger å gjøre er å la maten avkjøle seg før du spiser den. Det høres kanskje rart ut, men her er forklaringen på hvorfor dette vil gjøre deg både sunnere og slankere:

Når du avkjøler spaghetti og poteter, så blir den vanlige stivelsen gjort om til noe som heter "resistent stivelse".
Vanlig stivelse blir til sukker i kroppen din etter du har spist den, men det blir IKKE resistent stivelse.
Istedet for at maten du spiser blir til sukker så blir den da faktisk gjort om til sunne fettstoffer som taes opp i blodet og er bra for helsen din.There you go! Dette trikset vil jeg si er det beste jeg noensinne har lært, for det koster så utrolig lite, og gjør utrolig store forandring for kroppen din. Jeg legger ved en kilde til all informasjonen som du kan lese her, om du ønsker å gå litt dypere inn i det.

 

Genialt, ikke sant?
 

Vinn gavekort på hair extensions!

// annonse

Endelig kan jeg fortelle dere om håret mitt! Som dere har kanskje fått med dere har jeg i noen måneder testet ut et nytt merke innenfor hair extensions. Merket er allerede veldig godt etablert i Norge, men siden jeg ikke har brukt det før ville jeg teste det ut skikkelig før jeg skrev noe om det. Merket er Luxushair, og det er helt fantastisk! Jeg elsker håret, og i videoen under kan du se masse mer informasjon + før / etter av håret. 

Kort info:

HER finner du håret jeg bruker. Jeg har 3 pakker ala 30 biter i hver pakke. Hver pakke koster kun 1500,- kr! De har også rask leveringstid, så det er et stort pluss!

Luxushair har også et stort fargekart, som gjør det enkelt for deg å finne ut hvilken farge som passer deg best. Fargekartet finner du HER. I tillegg kan du klikke inn på hver enkelt farge for å finne hvilke produkter fargen er tilgjengelig i. 

 

Nå kan du vinne et gavekort på 1000,- kr fra Luxushair. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget, med mailaddressen din, og du er med i trekningen! Ekstra stort pluss om du liker Luxushair på facebook HER, og følger de på instagram HER. Konkurransen avsluttes 8 mars.