hits

mars 2015

3 Produkter jeg ikke kan leve uten

Vi har alle noen ting i sminkepungen som vi nesten ikke kunne levd uten. Jeg har mange slike produkter, og nå skal jeg vise dere tre av mine must-have favoritter! Fortell meg gjerne hvilke produkter som er dine must-have produkter i kommentarfeltet! 

Real Techniques - Duo fiber face brush

Denne er min nye favoritt foundation kost. Den påfører flytende foundation på en måte jeg aldri har opplevd før. Tidligere brukte jeg en pensel, men den etterlot alltid striper og gjorde at foundationen ikke dekket like bra. Men denne kosten her, den gjør jobben! Den gjør at foundationen legger seg helt perfekt på huden! Sett med duo fiber børster kan kjøpes HER Glo Minerals - Blotting paper

Disse papirene er helt geniale om du har fet og oljete hud. Min hud blir alltid litt oljete utover dagen, og ser man ofte litt svett ut i ansiktet. Hver gang jeg blir litt oljete i ansiktet tar jeg ut et blotting paper og tørker i ansiktet, og frisker opp med litt pudder på toppen. Papiret suger virkelig opp oljen, og man får en matt finish. Kan kjøpes HERArdell Natural lashes - Demi Wispies Black

Disse vippene er mine favoritt vipper. De passer perfekt til hverdags, og hvis man slenger på litt ekstra maskara passer de til fest også. Nesten hver gang jeg bruker vipper, så er det disse jeg bruker! Kan kjøpes HER.

 

Oppskrift: Papaya Smoothie

Siden jeg er i påskehjørnet i dag, ble det en smoothie i påskefarger som ble lunsjen. Selv om det kun er en smoothie, metter den veldig godt! Testet ut en helt ny oppskrift med papaya, og det ble så godt! Har ikke spise papaya noe mye før, så jeg ble veldig positivt overrasket. Denne oppskriften må dere teste ut i påsken. Skikkelig sunn guilty pleasure! 

Dette trenger du:

1 papaya

2 appelsiner

1-2 lime. Smak deg til

1 banan

 

Skjær papayaen i to og skrap ut frøene. Skrap ut innmaten og ha i blenderen. Skvis saften ut av limen og hell oppi blenderen. Skrell og skjær opp appelsiner og banan og ha i blenderen. Tips: legg appelsinene i fryseren litt før du skal lage smoothien så slipper du å ha oppi isbiter for at det skal bli kaldt. 
Yellow for easter

Siden det nærmer seg påske, var jeg i humør for litt gult i antrekket i dag. Så da ble det mine gule blazer som jeg kjøpte på Zara i London for nesten et år siden. Det begynner endelig å bli så varmt ute at man kan gå med litt mindre klær. Deilig å slippe og måtte pakke seg inn i fem lag med klær bare for å gå ut døra. 

Zara - Blazer

H&M - Skinnbukse 

Bik Bok - Genser og kjede

Ukjent - Armbånd og sko


Var oppe til ganske sent i natt, så ligger litt etter skjema nå. Så jeg får nesten løpe. Vi blogges senere ♥

Stina tester: Maskara

Å finne den perfekte maskara er veldig vanskelig. Noen maskaraer ser veldig bra ut på reklamene som går på tv, men da man tester de selv, er de ikke alltid like imponerende. For meg er det viktig at maskaraen gir både lengde og tykkelse på vippene. Også er det viktig at maskaraen heller ikke klumper seg, og at den legger seg jevnt over hele vippen. Jeg har nettopp testet ut tre forskjellige maskaraer, og her er resultatet!

 

- Artdeco, Angel Eyes Mascara - 

Denne gir fin lengde på vippene. Den etterlater en clean look, og er perfekt hvis man ønsker en er hverdagslig maskara. Stort pluss at den er tykkere innerst på kosten, sånn at man får lagt maskara helt i ytterkant av øyet.

 

- Urban Decay, Perversion - 

Denne er min absolutt favoritt! Den gir maksimal lengde og tykkelse, uten klumper! Den tar godt tak i alle vippene og sprer de godt, sånn at man får volum uten at det blir klumpete. Denne er perfekt til fest, men også hvis du vil være ekstra fin til hverdags!

 

- Loreal Paris, False Lash telescopic - 

Denne maskaraen skuffet. Den lover lengde så det skal se ut som om man har falske vipper, men den ga hverken lengde eller tykkelse. Den fordelte seg heller ikke jevnt. Det meste av maskaraen havnet innerst ved roten av vippene. Vippene føltes også veldig tørre etter at jeg hadde lagt den. 

Alle maskaraene er lagt med to lag, og er påført med samme teknikk for at det skal være lettest å sammenligne

Hvilken maskara er din must-have maskara?

Slik blir du aktiv i hverdagen!

Hvor aktiv er du i hverdagen? De aller fleste av oss er på trening et par ganger i uka. Men hva gjør vi de andre 5 dagene? Vi kjører buss/bil frem og tilbake til skole/jobb og sitter stille i 8 timer. Når vi endelig kommer hjem slapper vi av på sofaen resten av kvelden, fordi vi er slitne etter jobb. Kjente du deg igjen? Jeg har som mange andre en veldig stillestittende jobb. Derfor er det kjempe viktig å være aktiv så ofte man kan. Jeg merker det så fort i nakken hvis jeg har sittet stille altfor lenge, i tillegg blir jeg super trøtt! 

Men hvordan holder du deg aktiv i hverdagen? Her har du noen enkle tips! 

- Alltid ta trappa istedenfor heisen

- Hopp av bussen noen stopp før du egentlig skal av, så du kan gå resten av veien

- Hvis det ikke er altfor langt; gå frem og tilbake til butikken. Da får du litt trening i armene på vei hjem, med tunge matvarer også!

- Er det helg og fint vær ute? Ta med deg nistepakke og en venn ut på tur! 

- Bruk friminuttene og pausene på skolen/jobben til å strekke på deg. Strekk ut armer og ben skikkelig, så kroppen ikke stivner helt i løpet av dagen! Har du tid og mulighet bør du ta deg en tur ut og få frisk luft også! 

- Gå / sykle til og fra jobb/skole minst en gang i uken!

- Gjør noen enkle treningsøvelser som knebøy, planken, utfall, osv før morgendusjen!

- Få deg en hund. Da må du plutselig ut på tur tre ganger hver dag.

- Gjør husarbeid oftere. Å dra med seg en støvsuger i hele huset kan være god trim!

- Parker lengst borte på parkeringsplassen, så må du gå noen ekstra meter, og du får litt frisk luft! 

Klarer du det?

Har dere hatt en bra helg? Jeg har tatt det veldig med ro i helgen, og jeg er veldig klar for en ny uke. Den siste tiden har jeg vært skikkelig negativ og deppa, men nå er det virkelig på tide å komme seg ut av den tåken. Jeg må virkelig slutte å la andres handlinger gjøre meg trist. Hva andre mennesker gjør, har man ingen makt over. Det eneste man kan gjøre er å bestemme hvordan man selv vil håndtere det. Så denne uken skal jeg prøve å virkelig tenke positivt, og ikke klage så mye.Livet er så altfor kort, og hvorfor skal jeg bruke opp den tiden jeg har på å være trist?

Jeg tror vi mennesker er altfor glad i å klage. Det er så mye lettere å være sur og lei seg, enn å ta seg selv i nakkeskinnet og faktisk slutte å sutre. Vi må sette mer pris på hva vi har. Det jeg prøver på en litt rotete måte å si, er at vi må slutte å klage så mye! Hvis det er noe i livet ditt du ikke liker, gjør noe med det, eller lær å like det. 

Denne uken gir jeg dere en utfordring. Prøv å gå en hel uke der dere ikke klager over noe, og kun tenker positivt. Se hvordan det forandrer livet deres. Lykke til ♥ 

Tar du utfordringen?

Slik velger du antall repetisjoner!

Når det kommer til styrketrening er det mange av dere som har spurt meg, om hvor mange repetisjoner man burde gjøre. Hvor lang pause man bør ha mellom hvert sett, osv. Det skal jeg svare på nå!

For å velge antall repetisjoner må du først finne ut hva som er målet med styrketreningen. Hvis målet ditt er å løfte så tungt som mulig, må du løfte helt annerledes antall repetisjoner enn hvis du ønsker å ha utholdende muskler. For å gjøre det så enkelt som mulig har jeg delt inn i tre grupper:

- Økt Maksstyrke -
Dersom du vil øke din maksstyrke bør repetisjonene ligge på 1-5. Her tar du pauser så lenge du tror du trenger, og når du føler du er klar, venter du enda et minutt. 

- Større muskler -
Dersom du vil at musklene skal bli større, og øke selve volumet i musklene bør antall repetisjoner ligge mellom 6-10. Mellom hvert sett tar du 1-2 minutters pause. 

- Økt utholdenhet i muskler -
Dersom du vil at musklene skal bli mer utholdende bør du ligge på mer enn 15 repetisjoner. Mellom hvert sett tar du 30 sekunders pause. 

 

Selv pleier jeg å ligge på 8 repetisjoner per øvelse og 3 sett. Da øker jeg både volumet i musklene, og jeg blir sterkere. Lykke til med treningen! Og husk jenter: ikke vær redd for å trene styrke. Det gjør under for kropp og helse ♥

Lots of Leather

Hvordan har lørdagen deres vært? Min har vært veldig koselig! Jeg har nettopp kommet hjem etter en liten jentedate med Maria. Vi gikk bort til Frognerparken og knipset litt antrekksbilder av hverandre. Kjekt å ha venninner som er bloggere, for da er det litt lettere å ta bilder av hverandre! Etter bildene var tatt stakk vi bort til Espresso House hvor vi satt i flere timer og snakket om alt mellom himmel og jord. Selv om vi møtes relativt ofte, er det alltid masse nytt som skjer mellom hver gang vi møtes. Dere vet jo sikkert hvordan det er? Viktig å catche up med jentevenninner! 

Nå skal jeg kaste i meg litt mat, også blir det full avslapping forran tv'en resten av kvelden. Fikk nok fest og morro på Side2 festen på torsdag. Hehe! :-)Sheinside - Jakke

H&M - Bukse

Michael Kors - Veske

Ukjent - Sko og kjede

Bik Bok - Topp 

CMYK - Klokke
Healthy food inspiration

Litt sunn mat inspirasjon skader vel aldri? I dag er det lørdag, og da er det godt å kose seg litt ekstra. La deg bli inspirert av all den sunne, og gode maten på bildene under. Kanskje du finner noe godt å spise i kveld? :-)
Truet med vold på åpen gate!

Jeg må bare begynne dette innlegget med å fortelle dere om noe som skjedde, da jeg hadde gått av tbanen og var på vei til side 2 vorset i går. Jeg hadde nettopp gått av tbanen, og var på vei opp mot grensen, der vorset var. Siden jeg skulle på fest hadde jeg allerede på meg kjole og høye hæler, og var i godt humør. Plutselig går det en jente forbi meg, som hadde på seg en knæsj rosa canada goose jakke, tynnslitt bleika hår, og ganske merkelige øyenbryn. Jeg ble veldig fascinert av jenta så jeg stirret antagelig et eller to sekunder mer enn hva som er sosialt akseptabelt. Idet hun går forbi meg skriker hun "hore" oppi ansiktet mitt.

Jeg ble helt satt ut og fortsatte å gå mot utgangen av tbanen. Plutselig hører jeg typen hennes rope navnet hennes og at hun ikke skulle løpe etter meg. Jeg snur meg rundt og ser at hun løper sint mot meg. Siden jeg hadde på meg 13 cm høye hæler hadde jeg ikke akkurat mulighet til å løpe vekk fra henne, men jeg begynte å gå fortere og fortere. Hun kom nærmere og nærmere, helt til hun stod rett forran meg og begynte å skrike "Hvorfor så du på typen min a, jævla hore?". Jeg hadde ikke engang lagt merke til at hun gikk med typen sin, før han ropte til henne, så jeg ble mildt sagt ganske satt ut. Jeg prøvde å ro meg unna ved å si at jeg hadde sett på hun, fordi jakken hennes var så fin og rosa, mens jeg viste frem at jeg hadde på meg rosa kjole, for at det skulle virke mer troverdig.

Hun fortsatte å skrike masse stygt til meg, og var helt ekstremt truende. Jeg var helt sikker på at jeg kom til å komme på festen med en blåveis og litt blod i ansiktet. Heldigvis klarte jeg å komme meg unna, ved å si at jeg virkelig ikke var ute etter bråk og at jeg ikke prøvde meg på typen hennes i det hele tatt. Jeg kom heldigvis unna hendelsen uten noen skader, men jeg ble ganske redd etterpå. Hun jenta må jo ha vært rusa på et eller annet, for å reagere sånn har jeg aldri sett et normalt menneske gjøre. Rett etter at jeg hadde unnslippet henne, var det et par eldre damer som hadde sett hendelsen som kom bort til meg, og spurte om det gikk bra, og som også mente at denne jenta ikke kunne være ved sine fulle fem. 

Så ja, det var en veldig ubehagelig opplevelse. Jeg håper virkelig hun jenta skammer seg over sin egen oppførsel. For sånt er virkelig ikke akseptabelt! Har dere opplevd noe sånt før? Og har dere noen råd til hva man skal gjøre i slike situasjoner? 

Da jeg kom frem til vorset var jeg ganske skjelven, og jeg ble veldig glad for at jeg fikk et glass champagne i hånda med en gang, og var rundt mennesker som var helskjønne! Både vorset og festen var veldig fabulous og det var fullstappet med alle mulige folk fra mote og blogg bransjen. Jeg tok ikke med meg kameraet mitt i går. Men på festen hadde de en photobooth, så jeg fikk knipset litt bilder der med Heidi og Chioma

Og et bilde som søteste Chioma sendte til meg, av meg og Heidi!

bilde tatt av Tommy Larsen 

Den perfekte fest neglelakk!

Er dere klare for helgen? Det er jeg! Egentlig føler jeg at helgen begynte i går, siden jeg var på side 2 fest. Men siden det straks er helg for de aller fleste. Tenkte jeg at jeg kunne vise dere denne neglelakken, som er perfekt til fest. Den gir virkelig et boost til antrekket. En svart kjole og negler lakkert med denne neglelakken, perfekt og klar for fest! 

Denne neglelakken er fra TL og du kan få tak i den HER (sponset).


Min favoritt parfyme!

For en god stund tilbake var jeg på et event med Kicks, og fikk en goodiebag med masse forskjellige produkter. Jeg har testet ut en del av produktene, og det er spesielt en parfyme som har blitt en storfavoritt hos meg. Viktor & Rolf sin Bonbon parfyme dufter helt fantastisk. Den dufter veldig feminint, og pakningen kunne ikke passet bedre.

Jeg har blitt skikkelig glad i parfymen, for den er skikkelig meg. Om dere skjønner hva jeg mener? Hehe, litt vanskelig å forklare! Men hvis dere er innom en kicks butikk bør dere absolutt teste den ut! 
Spring Fling Fabulous

Om en liten time skal jeg dra på Side 2 vors hos Nettavisen. Etter vorset blir det fest, og vi skal feire 10 års jubileet til side 2. Blir veldig hyggelig å få hilst på flere av de som jobber i Side 2. Både bloggerne, salgsteamet, journalistene, og redaksjonen. Temaet for festen i dag er Spring Fling Fabulous. Så da benytter jeg anledningen til å bruke den nye kjolen min, som jeg fikk fra lookit.no en stund tilbake! Er den ikke fin? Jeg elsker den! Oppskrift: Jordbær og Mango smoothie!

Har dere snødd bort? Da jeg så ut vinduet på morgenen i dag fikk jeg helt sjokk! Plutselig var det kommet masse snø. Jeg er kjempe glad for at snøen er tilbake, for jeg er ikke klar for å pakke skiene bort helt enda. Gjett om jeg skal stå masse på ski i påsken! Kjenner jeg gleder meg til snøen får lagt seg, og løypene blir preppet. Det blir gøy det! 

I dag fikk jeg lyst på en frisk og god smoothie til lunsj. Så da tok jeg litt frukt og bær fra kjøleskapet og fryseren, kastet det oppi blenderen, og resultatet ble en nydelig smoothie. Siden den ble så god må jeg dele den med dere! Har fått med meg at dere også er glade i sunne godsaker, så da burde dere teste ut denne godsaken!

Det jeg brukte var en halv mango, noen ferske jordbær jeg hadde liggende igjen, en halv appelsin og en neve frosne jordbær. Elsker å bruke mango i smoothier. Det gir en fylde og søthet som er helt fantastisk!

- Håper det smaker ♥ - 

Vinn solo-goodiebag!

// annonse

Her om dagen fikk jeg masse solo stæsj levert på døra. Gjett om jeg er klar for påsken nå! Nå håper jeg nesten på snø igjen, sånn at jeg kan stå på ski og ha på meg solo genseren min! Klar for påsken er jeg uansett :-)

Hvis du vil vinne masse solo stæsj bør du følge med nå! Solo har nettopp lansert en konkurranse der du kan visse masse solo stæsj, og få gratis solo. Hvordan? 

- Last ned solo-goodiebag appen på telefonen din (helt gratis selvfølgelig). Du finner den til iPhone HER og for android HER.

- Hver gang du ser solo reklamen på tv, bruker du appen til å konkurrere om å vinne de kule premiene! Du får beskjed med en gang om du vinner eller ikke. Vinner du blir produktene sendt ut til deg med en gang. Hvis du ikke vinner, får du solo cash. Solo cash kan du bruke til å få gratis solo. 1 solo koster 10 solo cash.

- Hvis du vil forbedre vinnersjansene dine kan du følge solo på facebook og på snapchat @solosoftdrink

Lurer du på hvilke premier du kan vinne? Ta en titt på videoen under, for å se alle de kule premiene! 

 Boyfriend jeans and Michael Kors

Før jeg stakk på møte i går, rakk jeg og ta litt antrekksbilder. Dere har jo etterspurt det en del i det siste. Så hver gang solen titter frem, prøver jeg å skynde meg ut meg kameraet. Må le litt av hvordan været er om dagen. Den ene dagen er det kjempe varmt og endelig vår, og dagen etter er det full snøstorm. Altså, hva skjer med det? Michael Kors - Veske

Sheinside - Jakke

Primark - Sko

Bik Bok - Topp og smykke

Rayban - Solbriller

Junkyard - BukseUansett, nå har jeg allerede fått unnagjort masse regnskapsjobb og mail svaring. Litt backstage jobb som ikke er like glamorøst akkurat. Men det må jo gjøres det også! Viktig å holde orden i sakene når det kommer til regnskapet på bloggen. Vil virkelig ikke ende opp som x antall andre bloggere som har fått skattesmell, og som har blitt tatt for skattesvindel. Det må jo være så kjipt, og ikke minst flaut!

Men men, nok om sånt. Nå skal jeg spise litt lunsj, også skal jeg begynne på litt innlegg som kommer senere i dag! Blogges senere ♥

Nelly Spring News

Nå har det kommet inn så mange nydelige nyheter hos Nelly. Jeg klarer nesten ikke vente før sommeren kommer, og så fort lønna kommer inn på konto, klikker jeg hjem et par av disse kjolene. En ting jeg elsker med Nelly er at de har så mange billige kjoler. Flere av disse kjolene får du for under 300 kroner. Billig eller hva? 

 

1 - HER  // 2 - HER  // 3- HER

4 - HER // 5 - HER // 6 - HER

7 - HER // 8 - HER // 9 - HER

(reklamelinker)Sunt etter-skolen måltid!

Når man kommer hjem fra skole eller jobb, så er det ikke alltid at man orker å sette igang med en stor middag med en gang. Noen ganger har man bare lyst på en liten matbit, gjerne rett før eller etter trening også. Jeg er veldig glad i røkelaks i wrap. Det er veldig sunt, proteinrikt og kjempe godt! 

Det er veldig raskt og lett å lage, og man trenger ikke mange ingredienser. Det jeg brukte var en halv avocado, grove tacolomper, noen skiver røkelaks og snøfrisk. Smør snøfrisk utover lompen. Skjær avocadoen i skiver, og fordel utover lompen, og avslutt med røkelaks på toppen. Rull sammen til en wrap og du har et sunt og godt måltid!Derfor bør du trene styrke!

Jeg får ofte spørsmål av dere, om hva som motiverer meg til å trene styrke. Hva er det som gjør at man drar på trening etter trening, og holder ut? For min del er det alle fordelene trening gir. Det gir meg så mye mer enn hva man skulle tro! For å motivere dere til å trene, vil jeg fortelle dere akkurat hvilke fordeler styrketrening har gitt meg.

♥ Jeg blir sterkere og får mer muskler, som gjør at hverdagen blir lettere.

♥ Det gir meg et avbrekk i hverdagen. Hvor jeg kun fokuseres på treningsøkten, og klarer å blokkere vekk alt annet.

♥ Fordøyelsen min blir bedre, og jeg blir ikke like oppblåst i magen.

♥ Jeg sover mye bedre, og det er lettere å ha en god døgnrytme.

♥ Fordi jeg trener produserer jeg mer endorfiner, som er kroppens egne lykkehormoner. Som gjør at jeg generelt er mye mer glad og fornøyd i hverdagen. 

♥ Treningen reduserer også risikoen for hjerte- og karsykdommer, ryggvondt og beinskjørhet.

♥ For meg som har ødelagt nakken min etter en bilulykke + mange år med stillesitting forran pc er trening ekstremt viktig, og jeg merker det fort i nakken hvis jeg hopper over treningen en uke. Etter at jeg startet med styrketrening regelmessig har nakken min blitt mye bedre.

♥ Trening motvirker depresjoner. (Les artikkel om det her )

♥ Jeg får mye mer overskudd og energi i hverdagen. 

♥ Jeg opplever ofte økt mestringsfølelse når jeg klarer å løfte tyngre vekter, eller klarer å løpe fortere. 

♥ Og sist men ikke minst, så har jeg fått en trent kropp som jeg er veldig fornøyd med. Husk at det er lov å være fornøyd når man har jobbet hardt for å få resultater. Hehe ;-)


Trener du styrke?

Trailer: Hyttetur med Nordic

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter noen veldig morsomme timer på Nordic Screens sine kontorer. Jeg har fått sett en del av den første av de fem episodene, av hytteturen. Dette blir så bra! Den første episoden kommer ut 1. april på Nordic sin kanal. Jeg kommer også til å legge ut en videoblogg neste onsdag, med klipp fra hytteturen. Så nå kan dere glede dere masse!

Nordic har lagt ut en liten trailer på hytteturen. Har du ikke sett den enda, kan du se den her nå!

PS: Legg merke til hvor gjennomført rosa jeg er på hytteturen. Haha! :-)

Sequin pants and leather jacket

Hvordan har deres mandag vært så langt? Jeg har fått unnagjort så utrolig mye allerede. Nå skal jeg straks opp til Nordic Screens sine kontorer, og jobbe litt med hytteturen vi var på, for noen helger siden. Husker dere den? Vi skal se litt klipp og filme et par ting. Så det blir gøy! Jeg er veldig forsinket nå, så jeg må løpe. 

Men her har dere dagens antrekk! 

Start uken med blanke ark!

God mandag dere ♥ Jeg er så glad for at det er en ny uke. Da får man en frisk start, og man kan begynne med blanke ark. I forrige uke var det en del dritt på det private, som gjorde at hjernen min var langt borte fra alt som het bloggjobb. Men nå er det mandag, og jeg er så klar for en ny uke, med mye morsomt på planen. Jeg har nettopp gått igjennom planen for uken, og har planlagt masse blogginnlegg til dere. Et av ukens mål er å blogge enda oftere. Så dere kommer til å se enda mer av meg fremover. Hehe! Ha en fin dag videre dere ♥

Hva heter du på instagram?

Som sikkert mange av dere vet, så elsker jeg instagram! Jeg syns det er så fantastisk mange inspirerende brukere der. Hver gang jeg går igjennom feeden min blir jeg alltid glad og inspirert. Jeg finner ofte idèer til nye antrekk, oppskrifter, sminke, og mye mer.

Siden jeg elsker å finne nye brukere å følge, tenkte jeg å spørre dere hva dere heter på instagram. Kanskje jeg begynner å følge akkurat DEG? Kommer til å sjekke ut så mange av deres instagramkontoer som jeg klarer. Så legg gjerne igjen en kommentar i dette innlegget, med hva du heter på instagram! 

Litt bilder fra min instagram fra den siste tiden. Heter @stinablogg der, så bare å følge ♥
Tilbake fra bloggpause!

Da er jeg tilbake igjen! Selv om jeg har savnet dere veldig, var det godt med en liten pause. Jeg har tenkt mye og blitt mer klar i hodet. Hendelsen som skjedde er noe som sikkert kommer til å være i bakhodet mitt en stund. Men jeg nekter å la den hendelsen komme i veien for meg. Sånn som jeg ser det kan man velge en av to.

Man kan enten la en dårlig hendelse ta over hverdagen sin, og bli helt ødelagt av det. Eller man kan velge å komme seg over det, og se fremover, og vri hendelsen til en positiv ting. 

Sistnevnte er det jeg skal gjøre. Jeg vet mange av dere lurer veldig på hva som skjedde lørdag for en uke siden. Men som jeg sa i mitt forrige innlegg, så kan jeg av sikkerhetsmessige årsaker ikke fortelle det. Jeg velger å legge det bak meg, og håper på at jeg aldri må gå igjennom noe sånt igjen.

Jeg setter så ufattelig stor pris på alle kommentarene og meldingene jeg har fått etter mitt forrige innlegg. Det betyr så mye for meg at dere virkelig er der for meg. Tusen takk dere. Dere er så fantastiske ♥

Når jeg hadde pause fra bloggen prøvde jeg å ta helt fri fra alt av bloggtanker. Litt ble det jo selvfølgelig. Klarer ikke å skru av helt! Hehe :-) Men jeg fikk gjort mye jeg vanligvis ikke gjør. Jeg så utallige filmer og serier, spiste sinnsykt mye godis og junkfood, og gikk en lang tur med June. En av filmene jeg så var "the fault in our stars", som var tidenes lengste klissfilm som jeg ble på gråten av utallige ganger. Jeg hater egentlig romantiske og klissete filmer. Men den var virkelig verdt å se! 

June hadde med seg kamera på lørdagsturen vår, så da ble det litt bilder ♥

Hvordan har din helg vært?

Trenger en pause..

På lørdagen skjedde det en hendelse, som rammet meg ganske hardt. Av sikkerhetsmessige årsaker tørr jeg faktisk ikke å skrive hva som skjedde. Men det har satt en stuck i meg, og jeg kjenner at det har gjort meg redd. Redd for å gå på gata, redd for å se på telefonen, redd for å være hjemme, redd for å forstå realiteten av hva som skjedde. 

Men på en syk måte er jeg glad for at det som skjedde, skjedde. For selv om det gjorde meg livredd, har jeg endelig fått opp øynene. De folkene man har rundt seg er ikke alltid som man tror. Det finnes så mange syke mennesker der ute, og ofte er de aller nærmest deg. Jeg har mest lyst til å sette meg på et fly og dra langt unna. Komme meg bort fra alt. Men det er ikke noe løsning. Akkurat nå vet jeg ikke hva som er løsningen. Men jeg trenger en time-out. Koble meg vekk fra verden et par dager. Se alle episodene av favorittserien min, spise altfor mye drittmat, og gi ganske faen. 

Så ja. Håper dere forstår at jeg trenger et par dager for meg selv, for å komme meg på beina igjen. Kommer til å blogge så fort jeg klarer igjen. Men akkurat nå trenger jeg å være litt for meg selv. 

Litt bilder av dagens antrekk ♥

En ny start..

Det siste året har vært kaotisk. Jeg ser sett så mye, jeg har gjort så mye, jeg har blitt kjent med så mange. Jeg har vokst så ekstremt mye som person. Det siste året har jeg vært i seks forskjellige land, bodd tre forskjellige steder, vært inn og ut av et langvarig forhold, jobbet ekstremt mye som har gjort at jeg har signert med både Nordic Screens og Nettavisen. 

Endelig begynner ting å roe seg ned. Jeg føler at jeg endelig kan slappe av i skuldrene mine, og konsentrere meg om hva som er viktigst for meg. Jobb, familie og venner. Men aller mest. Meg selv. Midt oppi all reisingen, flyttingen og kaoset i mitt privatliv, har jeg mistet meg selv. Jeg har måttet takle ting på det private som har vært tungt, og til tider ekstremt vanskelig å komme seg ut av. 

Nå er det på tide at jeg finner meg selv igjen. At jeg tar tid til å kun være meg. Ikke bry med om hva noen tenker hvis jeg gjør det ene eller det andre. Kun gjøre hva jeg vil gjøre. Rett og slett en liten egotrip. La andre sine problemer være dems problemer, og ikke mine.

Herregud, jeg er kun 22 år! Hvorfor stresser jeg så mye? Det er ikke akkurat sånn at jeg må finne meg en ektemann, få barn og en vanlig jobb med det første. Jeg har god tid på meg. Og den tiden skal jeg bruke til akkurat det jeg vil. Selv om det er slitsomt å reise mye, har jeg lyst til å se mer av verden. Jeg har kun fått en liten smakebit, og jeg vil ha mer. 

Mange av mine beste minner er fra utlandsreiser, og flere skal det bli!

Slik løper jeg intervaller!

Jeg får ofte spørsmål av dere om hvordan man løper intervaller. Personlig har jeg blitt mer og mer glad i intervalltrening, fremfor vanlig jogging. Da det tar kortere tid, er mer effektivt, og man bygger mer synlige muskler av det, i tillegg til at man forbedrer kondisjonen sin raskere. Når jeg løper intervaller pleier jeg som regel å gjøre det etter at jeg er ferdig med styrkeøkten.

Måten jeg gjør intervalløkten på er at jeg begynner med 1-2 minutter rolig gange. Deretter stiller jeg inn tredemøllen på 12 km i hastighet og 2,5 på incline. Jeg løper 30 sekunder på mølla, også 30 sekunder pause. Dette gjør jeg 4 runder, før jeg tar 1-2 minutters pause. Deretter gjør det 4 runder igjen og avslutter med 1-2 minutter rolig gange. Perfekt liten intervalløkt etter styrketreningen.

Det er selvfølgelig utallige måter å gjøre intervaller på, og man må velge en metode som passer til seg selv. Men denne passet meg veldig godt, og da passer den forhåpentligvis deg like godt :-)
Trener du intervaller?


Bytt ut godteposen med dette!

På kveldene er det ofte at jeg blir småsulten, og da kan usunn mat og godis fort bli en løsning. I lengden er jo ikke det helt bra. Men isteden prøver jeg heller å lage meg litt sunn og god mat, som metter godt og som demper søtsuget. I går kveld lagde jeg meg brødskiver med dansk rugbrød og most avocado med lime på toppen. Ved siden hadde jeg en smoothie med et eple, en appelsin, en neve frosne jordbær og en neve frosne bringebær. I tillegg hadde jeg litt ferske jordbær og blåbær ved siden av. Det var så godt og sunt! Man kjenner seg så mye friskere og lett etter at man har spist et slikt måltid, fremfor en godtepose. 

I denne retten får man i seg masse vitamin som er veldig bra for kroppen. Nå vet ikke jeg hvordan det er med dere, men det å få i seg nok frukt og grønt kan ofte være litt vanskelig. Da er retter som dette helt genialt. Spesielt smoothie, som du kan fylle med masse forskjellige frukter og grønnsaker. 

Slik er det å bo i bokollektiv!

I midten av oktober i fjor, flyttet jeg inn i et bokollektiv. Siden den gang har jeg fått mange spørsmål av dere, om hvordan det er å bo i kollektiv. Jeg må ærlig innrømme at jeg var veldig skeptisk til å flytte inn i kollektiv, og hadde jeg hatt en annen mulighet hadde jeg nok flyttet for meg selv. Men, det er jeg glad for at jeg ikke gjorde! Å bo i kollektiv har vært så mye bedre enn jeg noensinne trodde at det kom til å bli. 

Det er sikkert mange av dere som har tenkt til å flytte ut snart, for å studere eller jobbe. Kanskje er du drittlei av å bo hjemme hos mor og far? Jeg flyttet for meg selv for første gang da jeg var 18 år. Da bodde jeg i Bærum, i en hybel alene. Overgangen fra å bo med en familie, til å bo helt alene, var veldig stor. Ikke noe jeg var klar for. Det ble fort veldig ensomt, og ganske skummelt om kveldene.

Men å bo i kollektiv er helt annerledes. Her bor jeg med tre andre jenter, som er veldig hyggelig og oppegående. De er også veldig rolige, så det er ikke full fest hver helg. Nå er det jo veldig forskjellig hvordan det er fra kollektiv til kollektiv. Man kan være heldig sånn som jeg har vært, eller man kan være veldig uheldig og havne i et kollektiv hvor folk fester 24/7 og aldri rydder opp etter seg. 

Men jeg kan jo fortelle litt om hvordan det er i det kollektivet jeg bor i. Dette er det som er det mest "vanlige" blant kollektiv, og er likt med de fleste kollektiv der ute. Vi har hvert vårt eget soverom. Det blir litt alà jenterommet hjemme hos mor og far. Der man har både soverom, garderobe, kontor, osv i ett. Vi har bad, gang, kjøkken og stue sammen som vi deler. Det kan bli litt folksomt til tider på kjøkkenet, men heldigvis er vi flinke til å ta hensyn til hverandre. Så man trenger aldri å vente lenge før man kan lage seg mat. Det samme gjelder på badet. 

Vi har også vaskeliste. Så hver helg bytter vi på å vaske i hele leiligheten (med unntak av privatrommene). Ellers er alle veldig flinke til å rydde og vaske opp etter seg. Noe som er ekstremt viktig når man bor i kollektiv. For da bor man veldig tett sammen, og det kan fort bli rotete og møkkete hvis folk ikke rydder opp etter seg.

Når det kommer til den sosiale delen er kollektiv veldig greit. Da kan man velge selv om man vil være med de andre, ute i fellesområdene, eller om man vil være alene på sitt eget rom. Man får jo selvfølgelig veldig lite privatliv, og man er sjeldent alene hjemme. Men man slipper også å føle seg ensom, og man føler seg mer trygg når man har mennesker rundt seg.

Grunnen til at veldig mange flytter inn i kollektiv er fordi at det er billig. Er man student, eller man sparer til å kjøpe en egen leilighet, kan kollektiv være en god løsning. Selv sparer jeg til å kjøpe leilighet, og da er det å bo billig i kollektiv veldig kjekt, da man er nødt til å ha veldig mye i egenkapital for å kjøpe leilighet. 

 

Til slutt vil jeg gi deg som tenker på å flytte inn i kollektiv noen tips, til hva du bør tenke på når du flytter inn i kollektiv. Og et par ting du bør bli enig med de du bor med når dere flytter sammen.

- Møt alle som bor i kollektivet og snakk ordentlig med de, før du bestemmer deg for å flytte inn. Det er viktig å vite at man kommer overens med menneskene man skal bo med.

- Pass på at kollektivet bruker "vaskelista". Altså at folk har faste helger/ukedager der man vasker leiligheten.

- Forhør deg med de du flytter inn med hvor ofte de fester og har venner på besøk. Liker du ikke å feste, er det kanskje ikke optimalt å flytte inn i et kollektiv der folk fester hver helg.

- Bo med folk på din egen alder, og gjerne også som er av samme kjønn. Da kommer man lettere overens, og man slipper å være redd for at det skal oppstår noe uønsket romantikk, hehe!

- Bli enige om hvilke ting som man kjøper inn felles, og hvilke ting man kjøper inn kun til seg selv. For eksempel zalo, håndsåpe, oppvaskebørste, sukker, mel, osv. 

Ellers ønsker jeg deg lykke til med å flytte ut hjemmefra. Kollektiv er virkelig en genial løsning når man flytter hjemmefra. Da bor man billig og overgangen blir ikke så stor. Bare å spørre om du skulle ha noen spørsmål som jeg ikke har svart på i innlegget, så skal jeg svare så godt jeg kan i kommentarfeltet :-)

 

Neglefin og klar for våren!

//sponset behandling

På onsdag i forrige uke var jeg innom en av TL salongene, og fikk fikset neglene mine. Jeg ble så fornyød, og nå føler jeg meg enda mer klar for våren! Jeg er helt avgengig av fine lange negler, med fransk manikyr. Det er så lekkert, og gjør seg så bra på bilder. Det er ikke noe som er mindre lekkert enn korte, flisete og dårliglakkerte negler. Spesielt på bilder. Dette er tredje gangen jeg går til Elisabeth som har TL salong på Ulven, og jeg er like fornøyd hver gang. 

Hun legger akrylnegler, med gelish på toppen. Syns faktisk at akryl holder seg mye bedre enn hva kun gelenegler gjorde. Nå er dert sikkert forskjellig fra person til person. Men for min del sprekker ikke akrylen opp, slik som gelen ofte kunne gjøre rett før jeg skulle ta refill. Hvis du vil ha like fine negler som meg, kan du gå inn på tlsalongene.no, der finner du kontaktinformasjon til salongen på Ulven, og flere salonger TL har rundt i landet. 

New in from EBAY

I går kveld gikk jeg helt bananas på Ebay! Jeg bruker den siden altfor sjeldent. Men fremover kommer jeg nok til å bli en flittig ebay shopper. Det var så ekstremt mye fint og billig der, at jeg fylte handlekurven helt full. Det eneste som er litt kjipt med å handle på ebay er at leveringstiden er evig lang. Det tar som regel 2-3 uker. Men da får man gledet seg til tingene kommer i alle fall! Hehe!

Når jeg ser etter ting på ebay pleier jeg alltid å huke av "buy it now" og "free international shipping". Grunnen til det er at da kan man kjøpe tingene med en gang, og frakt er inkludert i prisen. Siden det er så billig på ebay tenkte jeg at jeg kunne legge ut mine innkjøp. Her er det alt fra mobildeksler til 8 kroner, til musematter og smykker. Enjoy!1 - HER // 2- HER // 3 - HER

4 - HER // 5 - HER // 6 - HER

7- HER // 8 - HER // 9 - HER

10 - HER // 11 - HER // 12 - HER

13 - HER // 14- HER // 15 - HER

Edru på byen? Tar du utfordringen?

I går var jeg ute på byen sammen med Maria. Det var første gang jeg noensinne var helt edru på byen. Eller.. Nesten da! Drakk kun en drink i løpet av hele kvelden. Tommel opp for det! Orket rett og slett ikke hele stresset med å drikke masse alkohol, og være fyllesyk dagen derpå. Jeg hadde det veldig morsomt selv om jeg ikke drakk, og jeg anbefaler dere å teste ut det en gang dere drar på byen. Da utfordrer man sine egne grenser litt. For da må man plutselig snakke med masse mennesker og danse. Helt edru. Med litt innabords så er det aldri noe problem. Men edru er det ikke like lett! 

Vi startet kvelden på hotellrommet til Maria på The Thief med hver vår gode burger, den søte chihuahuaen hennes og for min del; masse burn. I 01 tiden tok vi en taxi til Nox på Solli Plass og festet der. Maria kjente eieren av Nox, så da ble det VIP bord og champagne i bøtter og spann! Hehe! Alt i alt ble det en veldig koselig kveld. Dere må forresten sjekke ut bloggen til maria HER. Hun er også blogger! Nå skal jeg ut og kose meg i det fine været!

Utetrening i Frognerparken!

I går var jeg i Frognerparken en tur med en kompis. Vi hadde en skikkelig bra utetrening. Vi trente både utfall i oppoverbakke og intervaller i oppovertrapp. Kjenner jeg er ganske støl i kroppen i dag. Har ikke trent sånn type trening på lenge, så det var godt å gjøre det! Elsker å trene ute, og gjør det så fort jeg har muligheten til det. Viktig å få litt frisk luft også. Spesielt når man sitter inne nesten hele dagen. Lagde en liten video fra økten som jeg la ut på instagram. Legger den ved her :-) Måten vi gjorde økten var at vi sprintet opp alle trappetrinnene, og gikk sakte ned igjen. Dette gjorde vi 8 ganger. Etter det gikk vi gående utfall oppover hele bakken et par ganger. Fin liten uteøkt :-)

Har du trent i dag?DIY - Hjerter på silkesnor

Da var det DIY-torsdag igjen! I dag skal jeg vise dere hvordan dere enkelt kan lage en søt dekor, til å ha på veggen. På hvert av disse hjertene kan du skrive ned ting du er lykkelig over, små hverdagsgleder og quotes som betyr noe for deg. 

De du trenger er:

- Tusj

- Hjerteformede post-it lapper. Mine er fra Clas Ohlson

- Små klyper. Mine er fra søstrene grene.

- Silkebånd

- Selvklebende knagg. Mine er fra Europris

Begynn med å dra silkebåndet igjennom hullene på alle klypene. 

Knyt en knute rundt knaggene for å feste silkebåndet. Fest knaggene på veggen, og fest post-it lappene på hver av klypene. Hva syns du om denne DIY-idèen?

 

#StinabloggDIY

Ellevilt mye mennesker!

I går var jeg på skisprinten sammen med Victoria og et par kompiser. Fikk melding av Victoria om at det var skisprint i Drammen, rett etter at jeg var ferdig på negletime. Så da var det bare å skynde seg til Drammen og være med å se på! Det var ellevilt mye mennesker i Drammen, og nesten umulig å se noe som helst. Så syns ikke selve skisprinten var noe morsomt. Men gøy å se igjen Vicky! 

Nå skal jeg ut i det fine været, og ta meg en skikkelig joggetur. Det skal bli godt for kropp og sjel! Lenge siden jeg har jogget ute, så da må man slå til når det først er fint vær! 

#Blogglife

I går var jeg på Villa Paradiso med to av mine skjønneste jenter. Er så godt å ha venninner som også blogger, for da er det no shame å dra frem kameraet til enhver tid. Fordi de har allerede dratt frem sitt kamera. Hihi! Ikke så rart sidemannen spurte om vi var bloggere, når hun så tre jenter dra frem hvert sitt speilreflekskamera!

Pizzaen på Villa Paradiso var så utrolig god! Absolutt å anbefale. Dit skal jeg flere ganger for å si det sånn. Restauranten ligger på Grunerløkka, hvis noen vil ta turen dit. Etter at vi hadde spist oss veldig mette på pizza, stakk vi ut og tok noen bilder sammen. Jeg hadde tilfeldigvis med meg fjernkontrollen til selvutløseren. Så da fikk vi tatt litt bilder av alle tre. Er jo alltid sånn at man aldri får tatt bilder av hele gjengen samlet når man ikke har selvutløser.

Smoothie on the go'

I forrige uke fikk jeg en ny smoothieblender, fra Europris (obh nordica). Denne er jeg så fornøyd med! Fra før av har jeg en veldig stor blender, som ikke er så praktisk. Siden det blir mye oppvask og det er litt stress å måtte ta den ned fra toppen av kjøkkenskapet hver gang. Men denne blenderen er lekende lett! Man har alle ingrediensene i blenderkoppen, setter på toppen som har et kutteblad på seg, og setter den på toppen av maskinen. Smoothie på 2 minutter. Og det beste av alt? Koppen man blendet ingrediensene i, kan man bruke som smoothiekopp! Hvor genialt er ikke det? Det er jo så kjekt når man skal ha med seg smoothie på farta. Lag deg smoothie til frokost før skolen, og drikk den på vei til skolen. 
 
Siden jeg testet ut denne nye blenderen, tenkte jeg å gi dere en ny oppskrift på smoothie. I denne smoothien får man i seg masse vitaminer! Alle ingrediensene er billige forresten. Så denne er god for lommeboken også!
Du trenger:
- 1 neve frosne bringebær
- 1 neve frosne jordbær
- 1 appelsin
- 1 eple
- 2 ss mager kesam (jeg brukte mager siden den er rikere på proteiner)

Skrell og kutt opp appelsinen og eplet. Ha de frosne bærene i koppen først, deretter kesamen, og til slutt appelsinen og eplet.

Blend det sammen og du har et godt og sunt mellommåltid klart!

Resultat av leserundersøkelse + Antrekk

Nå skal jeg straks ut og møte jentene mine, June og Donna. Vi skal ta en liten kaffe sammen og skravle litt. Syns tiden går så altfor fort om dagen, og jeg føler jeg nesten aldri rekker å være med venner. Så når jeg først kan må jeg gripe muligheten! Og dere! Er det like fint vær hos dere? I dag har det vært strålende sol her, og jeg kjenner det kribler inne i meg. Våren er her! Håper ikke jeg jinxer det nå, og det plutselig begynner å snø igjen. Haha!

Jeg er så glad for at våren er her. For da kan jeg endelig ta antrekksbilder igjen! Var en del av dere som skrev at dere savnet deg i leserundersøkelsen jeg hadde på søndag. Vet du ikke hva jeg snakker om, kan du lese DETTE innlegget. Ta gjerne undersøkelsen, dersom du ikke har gjort det enda!

Tenkte jeg kunne fortelle litt hvordan undersøkelsen gikk. Så langt har det kommet inn over 2200 svar! Uæh! Det er helt crazy at så mange av dere har tatt undersøkelsen. Det hjelper meg så vanvittig mye ♥ Kan gi dere et lite sammendrag av resultatene som har kommet inn så langt.

- 96 % jenter

- 70% er i alderen 13-19 år

- 43% leser bloggen min hver dag, og 37% leser bloggen min 3-5 ganger i uken.

- Av kategoriene dere liker best på min blogg var disse mest populære: skjønnhet, trening og videoblogg.

- 51 % av dere har lest bloggen min i under et år.

Det som er så kjekt med en slik undersøkelse, er at jeg kan rette innleggene mer mot dere som leser bloggen min. Et eksempel er å legge ut oppskrifter på skolelunsj og snacks, istedenfor middager. Siden de fleste av dere er under 19 år, og bor mest sannsynligvis hjemme, der foreldrene deres lager maten for dere. Siden hele 96% av dere som tok undersøkelsen er jenter, vet jeg også at jeg kan skrive innlegg som passer til oss jenter. 

Siden det var såpass mange som tok undersøkelsen er den mer korrekt, og viser hva majoriteten av dere mener. Men det skal også sies at jeg har ca 60'000 unike som er innom bloggen hver måned. Så undersøkelsen kan ikke stoles 100% på. Men den gir i alle fall en pekepinn på hvem som leser bloggen min. Nå ble det veldig mye snakk om statistikk. Men tenker dere kanskje også syns det er litt interessant å lese?
Slik skriver du treningslogg!

En av de viktigste tingene man gjør for å få progresjon i treningen sin er å skrive logg. Man trenger ikke noe fancy loggbok. Bruk gjerne en vanlig notatbok. Det viktigste er at du skriver opp hvordan hver eneste økt gikk. Det jeg pleier å skrive når jeg trener styrke er; øvelse, antall kilo, antall reps, antall runder/sett, når jeg trente (dato og klokkeslett), om jeg drakk kaffe/preworkout og hvis jeg føler for det slenger jeg på en kommentar om dagens form (trøtt, glad, trist, osv). 

Måten jeg skriver opp disse tingene kan du se enkelt på bildene under.Selv om du ikke trener styrke kan det være smart å skrive logg. Før når jeg pleide å løpe skrev jeg alltid logg. Da skrev jeg hvor jeg hadde løpt, hvor langt jeg løp, hvor lang tid jeg brukte, dagsform, klokkeslett og dato. For å se om jeg løp raskere pleide jeg alltid å løpe samme runde (dersom jeg løp ute). Siden løyper kan være veldig forskjellig, på grunn av opp- og nedoverbakker. 

Håper du ble mer inspirert til å føre logg på treningen og fikk litt tips! Fortell meg gjerne om du fører logg på treningen allerede! :-)

Anbefaling av leppestift!

For en ukes tid siden kjøpte jeg noen nye leppestifter, som jeg har blitt helt forelsket i. Jeg har lenge sett etter noen matte leppestifter, som også gir mykhet til leppene. Da jeg var innom VITA fant jeg tre forskjellige leppestifter fra elf, som jeg bare måtte ta med hjem og prøve. Tror jeg har funnet en ny favoritt nude leppestift. Denne er helt perfekt nyanse, og selv om den er matt, så smuldrer den ikke opp sånn som mange andre leppestifter gjør. Perfekt! Kjøpte også med et par andre farger. Den mørke passer bra til fest og hvis jeg skal ha en rocka look. Lilla nyansen passer godt til hverdags og til fest! Har du testet ut elf sin "matte lip color" før?

Videoblogg: MC Messa

I dag stakk jeg og en kompis til Lillestrøm på Mc messen. Andrè Villa hadde show der han og flere viste mange kule triks, og det var stilt ut utallige motorsykler. Se utklipp fra dagen i videoen!

Hvem er du?

Veldig ofte undrer jeg på hvem dere er. Hvem er dere som leser bloggen min? Hvor gamle er dere? Hva er deres interesser? Jeg ønsker at bloggen min skal være så bra som overhodet mulig, og at dere skal synes at den er interessant! Men for at den skal være det, vil jeg vite hvem dere er! Derfor har jeg laget en spørreundersøkelse, som jeg vil at dere skal svare på. Det tar dere maks 2 minutter, og det hjelper meg veldig ♥ Undersøkelsen ligger rett under, og du krysser enkelt av på alternativene, og trykker send. Husk at du kun skal svare 1 gang. Det er helt gratis og informasjonen blir ikke gitt ut til noen andre enn meg. 

Håper så mange av dere kan svare. Det ville jeg satt så utrolig stor pris på ♥

Hyttetur med Nordic Screens!

Fra fredag til lørdag var jeg på hyttetur med Nordic Screens og 7 andre youtubere. Det har vært slitsomt, nervepirrende, spennende, lærerikt og veldig morsomt! Jeg har blitt godt kjent med mange fantastiske mennesker! Grunnen til at vi var på hytteturen var fordi vi skulle filme inn episoder til Nordic sin Youtubekanal. Episodene blir sendt i påsken. Jeg gru-gleder meg skikkelig til å se episodene. Vi hadde 4 kameraer hengende over oss hele tiden, igjennom mange challenges, og jeg tror dere kan bli kjent med en ny side av meg. Det hele  er reality, så det dere ser er ekte. Gled dere!

Jeg filmet en del fra hytteturen, så videoblogg fra turen kommer ut uken før påske. Altså onsdag 25 mars. Dette har vært så gøy å filme inn, og jeg tror det blir enda mer morsomt å se det på YouTube! Siden jeg for det meste filmet, tok jeg ikke like mange bilder. Men litt bilder fikk jeg tatt!

Frokost med de andre Youtuberne!

Ikke lett å ta en selfie i speilet når man har filmkameraet på seg. Hehe!Hvordan har din helg vært?
 

Lately @ Snapchat

God lørdag ♥ Nå er jeg på hyttetur, og rekker ikke å blogge så mye. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne vise dere litt bilder fra snapchat fra den siste tiden. Jeg bruker nesten bare den offentlige snapchatten min nå. Så jeg får oppdatert dere så mye som mulig. Veldig gøy å se at over 5000 av dere følger med der allerede! Har du ikke lagt meg til allerede, kan du godt gjøre det. Heter stinablogg der, og jeg godtar alle ♥ Prøver å alltid åpne snappene deres og iblant svare dere. Så bare å fortsette med å sende snaps til meg. Det er så koselig. Blir så glad av alle de søte og koselige snappene jeg får av dere!
24 Timer uten mobil!

Nå har vi nettopp kommet til hytta, og er klare for en helg med mye morsomheter. Jeg skrev litt kort om denne hytteturen tidligere denne uken. Men jeg kan jo fortelle dere litt mer nå! Denne helgen har Nordic Screens arrangert en hyttetur for noen av youtuberne i nettverket. Vi skal filme inn noen episoder som skal vises på Nordic sin YT kanal i påskeuken. Har ikke fått så altfor mye informasjon om hva vi skal enda. Men jeg skal filme og ta masse bilder, så dere kan følge med.

Akkurat nå har vi fått en challenge der vi må gå 24 timer uten nett. Så vi må snart levere inn alle telefoner. Kjenner dette kan bli litt vanskelig. Men det blir sikkert gøy også! Har skrevet et lite innlegg som blir auto-publisert i morgen, så bloggen ikke står helt tom. Grunnen til at vi skal være 24 timer uten telefon er på grunn av innspillingen, og fordi vi er på et veldig gammelt sted. Ønsk meg lykke til!Sees om 24 timer folkens. Hehe!

6 Filmer du bør se i helgen!

Nå holder jeg  på å pakke litt til helgens hyttetur. Kan fortelle dere mer om det senere i dag. Men først vil jeg tipse dere om 6 forskjellige filmer, som dere kan se i helgen. Selv syns jeg alltid at det er så vanskelig å finne gode filmer, og da er litt tips godt å ha med seg når helgen er her. Lag deg litt sunn snacks (5 forslag HER), og kos deg med en av disse filmene.

- Horrible bosses 2 - 

Da guttegjengen bestemmer seg for å slutte i jobbene sine, for å satse på sin egen bedrift, går det ikke helt som planlagt. De blir lurt av en sleip rikmann, og bestemmer seg for å kidnappe sønnen hans. 

 

- Tammy - 

Da Tammy får sparken av jobben sin, og finner ut av mannen hun er gift med er utro mot henne, bestemmer hun seg for å ta bilen og dra på road trip. Siden hun er blakk blir bestemoren med, og det blir litt av et eventyr. 


- Pain & Gain - 

Denne filmen er basert på en sann historie, om 3 bodybuildere som ønsker å leve den amerikanske drømmen. De ønsker å bli rike, og bestemmer seg for å kidnappe en rik mann og stjele alle pengene hans. Det går ikke helt etter planen ettersom bodybuilderne har muskler istedenfor hjerner. 

 

- This is the end - 

Denne filmer er så morsom at jeg fikk total latterkrampe flere ganger. Den har ingen rød tråd, og alt som skjer er veldig tilfeldig. Men flere av scenene er så morsomme at det er til å dø av. Hvis du liker Family Guy kommer du til å elske denne filmen!


- Bad neighbors - 

Da det flytter inn en gjeng festglade studenter i nabohuset til den nybakte småbarnsfamilien, blir det full krasj. Det blir krig mellom studentene og småbarnsfamilien og vi får se mye festing, kule hevnplaner og Zac Efron i bar overs. 

- Sex tape -

For å sprite opp sexlivet bestemmer det gifte paret seg for å spille inn en sexfilm. De får sjokk dagen etter da filmet plutselig har blitt lekket til vennene og familien dems. De får et kappløp med tiden for å slette filmen før deres nærmeste ser den. 

 

- Har du noen gode filmer å anbefale? - 

DIY - Smykke henger

Da var det på tide med litt DIY torsdag igjen! Denne torsdagen skal jeg vise dere et prosjekt som er like genialt, som det er enkelt. Prosjektet jeg skal vise dere i dag er en DIY smykkehenger. Jeg husker ikke helt hvor jeg fikk idèen fra. Men siden det ble så fint må jeg bare dele det med dere!

Det du trenger er en barne kleshenger. Jeg kjøpte en trepakk hos Clas Ohlson for kun 29,- kr. Du trenger også 9 kroker til hver kleshenger. Krokene kjøpte jeg også på Clas Ohlson, for 26,- kr per pakke (5 stk i hver pakke). 

For å feste skruene begynte jeg med å sette inn skruen som er i midten først. Etter det skrudde jeg inn hver skrue med 4 cm mellomrom. Du kan bruke en drill eller lignende for å skru inn skruene, men jeg brukte ikke det. 

Voilà! Og du har en smykkehenger! 
 

Husk å bruke #StinabloggDIY hvis du tester ut en av mine DIY prosjekter. Jeg vil gjerne se din versjon av prosjektet!

I min gymbag! + Spilleliste!

For en stund siden la jeg ut et "what's in my purse" innlegg her på bloggen. Siden så mange av dere likte det, tenkte jeg at jeg kunne lage en treningsversjon av dette. Med de tingene jeg alltid har i min gymbag. Dette er de tingene jeg alltid har med når jeg skal på gymmet og trene styrke. Skal jeg på skitur eller ut og jogge har jeg med litt andre ting. 

En ting som jeg alltid prøver å gjøre er og legge igjen mobilen hjemme. Eventuelt skru den helt på lydløs, og kun bruke den til musikk. Når jeg er på trening ønsker jeg at alt av fokus skal ligge på selve økten. Trening er min "time-off", som jeg bruker til å koble helt ut, og da er det viktig å kunne legge vekk mobilen helt. 

I min gymbag finner du alltid et par sko som jeg bruker til styrketrening. Jeg liker veldig godt Nike air 4.0, siden de har lite demping og følger fotens naturlige bevegelser. Når man gjør øvelser som knebøy burde man egentlig gjøre det uten sko, men det er jo ikke tillatt på de fleste treningssentre. Så derfor bruker jeg sko som er så nærme som barfot som overhodet mulig. 

I gymbaggen min finner du også en treningsloggbok. Jeg skriver alltid opp hvilke øvelser jeg gjør, hvor mye jeg løfter, osv i boken min. Jeg syns det er veldig viktig å føre logg på styrketreningen, for å se at man faktisk har progresjon, og ikke bare løfter det samme hver gang. Min bok er fra fitnessguru.com, men jeg vet også at andre treningsbutikker selger forskjellige varianter! Jeg har også med meg vannflaske. Det er virkelig et must for meg! Å holde seg hydrert igjennom økten er så utrolig viktig! Dersom man ikke drikker nok vann kan man fort bli slapp og ukonsentrert, og det vil man selvfølgelig ikke bli på trening. Så drikk vann!

Jeg har også alltid med meg headset og en iPod / iPhone som jeg har mine favorittsanger på. For at jeg skal komme "in-the-zone" før løft må jeg ha helt riktig musikk. Det er veldig viktig for at jeg skal ha fullt fokus og klare å prestere best mulig. Jeg har en spilleliste på Spotify som jeg pleier å høre på mens jeg trener, som du kan finneHER. Kanskje du finner noen nye sanger til neste treningsøkt?

Det var alt som var i min gymbag. Fortell meg gjerne hva du alltid må ha med i gymbaggen! ♥

Dagens antrekk

I dag har jeg virkelig gjort mye forskjellig! Jeg begynte dagen på Europris med Nordic Screens og Kim Køste. Til helgen skal jeg på en hyttetur med en liten gjeng youtubere og et film crew fra Nordic, og vi skal filme inn litt påskefilmer til Nordic sin YT kanal. Så i dag handlet vi inn masse ting til hytteturen. Det var helt sinnsykt hvor mye vi handlet. Her snakker vi tre fullstappede handlevogner. Haha! 

 Da jeg kom hjem fra filming stakk jeg rett ut med en kompis og tok litt bilder i Frognerparken. Må passe på og ta litt bilder, når det først er fint vær ute. Så da ble det endelig litt antrekksbilder. Flere av dere har spurt om litt antrekksbilder den siste tiden, og jeg prøver alltid å ta bilder så fort jeg har mulighet. Men lyset er ikke alltid så samarbeidsvillig. Men i dag var det mer enn samarbeidsvillig, så da fikk jeg endelig tatt litt bilder!

Lookbookstore.co - Jakke  

WOW - Bukse

Jeffrey Campebell - Sko

H&M - Genser

Rayban - SolbrillerVideo: Basic makeup tutorial

Da var det video-onsdag igjen! Denne onsdagen lærer jeg bort mine beste tips og triks til vanlig basic makeup. Denne videoen er genial å se dersom du er helt nybegynner innenfor sminke, eller hvis du ønsker litt tips. Jeg viser blant annet hvordan man legger maskara for å få maksimal lengde på vippene, hvordan jeg tegner på brynene mine, og hvordan jeg konturerer mitt ansikt. 

Oppskrift; Forfriskende smårett!

I helgen testet jeg og en kompis ut en veldig god forrett. Den ble så god at jeg bare må dele den med dere! Denne retten kan du bruke som forrett, tapas eller noe godt og forfriskende å snackse på. Det var veldig enkelt å lage retten! Hvis du skal lage retten anbefaler jeg deg å spise den rett etter den er lagd (på grunn av guacamolen). 

Dette trenger du:

- 1 agurk

- 1/2 honningmelon

- 1 avocado

- 1/2 lime

- Parmaskinke

- 1-2 ss lettrømme

- Tannpirkere

 

Dette gjør du:

1. Skyll agurken. Bruk en ostehøvel til å skjære lange strimler. 

2. Fjern stein og skall fra avocadoen, og mos avocadoen med en gaffel i en skål. Skvis over limen og ha i rømmen.

3. Skjær honnigmelonen i to, og skjær ut strimler med en ostehøvel, på samme måte som du gjorde med agurken.

4. Anrett retten ved å legge agurk -> parmaskinke -> guacamole -> honningmelon. Rull sammen og fest med en tannpirker.

Håper det smaker!

Genialt organiserings triks!

I går kveld kom jeg over noen geniale videoer på YouTube, med masse organiseringsidèer. En av idèene var hvordan man enkelt og genialt kunne organisere bukseskuffen sin. Jeg har jo alle buksene mine i en skuff i en kommode, og da kan det fort bli rotete og kaos. Jeg ender som regel alltid opp med å velge buksene som ligger på toppen, fordi jeg ikke orker å lete lengre ned og rote rundt i hele skuffen. Men med denne måten kan man se alle buksene man har samtidig, og man unngår en rotete skuff! 

For å få maksimalt utbytte av skuffen har jeg også litt undertøy i skuffen. Brett buksene som anvist på bildet under, og legg de i skuffen. Jeg valgte å sortere mine etter farger, så det er lettere å finne den man skal bruke. Jeg elsker denne metoden å organisere bukseskuffen sin på. Den er så genial!Hva gjør deg glad?

Man hører ofte at det er de små gledene i hverdagen som betyr mest. Men altfor sjelden er vi flinke til å sette pris på disse øyeblikkene. Selv prøver jeg alltid å ta skikkelig godt vare på små øyeblikk som gjør meg glad. Det kan være en koselig tekstmelding, et kompliment fra noen på instagram, at jeg hadde en god treningsøkt, at jeg fikk roser fra en jeg er glad i eller at en ny episode av The Big Bang Theory er lagt ut på nett.

Jeg syns det er viktig å kunne leve i nuet. Ikke tenke på hva man skal gjøre om fem år. Hvem vet om man lever om fem år? For alt jeg vet kan jeg gå over veien i morgen og bli påkjørt av en lastebil. Hva hadde mine fremtidsplaner hatt å si da? Jeg sier ikke at man skal kaste vekk alle fremtidsplaner man har. For å ha en viss plan er greit, så man ikke blir helt koko. Men lær deg å lev i nuet. Legg fra deg mobilen når du er ute og tar en kaffe med en venninne, spis middag sammen uten å måtte se på tv, ta vare på de du har rundt deg. For de er det kjæreste du har. Det er et ordtak som heter "Stakkars de som er rike, alt de har er penger". 

Ikke jobb deg halvt ihjel for å få råd til en ny veske fra Marc Jacobs, når du heller kunne brukt tiden din sammen med venner og familie. Og ja, jeg føler litt på denne selv. For jeg er så altfor flink til å sette jobben (bloggen) min forran alt annet. Men i helgen prøvde jeg å faktisk legge bloggen litt til side, og være med en god venn. Og vet du hva? En så fin helg har jeg ikke hatt på lenge. Jeg har ledd, jeg har hatt det morsomt, jeg har delt erfaringer, lært noe og ikke minst storkost meg.

Jeg ønsker at du skal skrive 5 (gjerne flere)  ting som gjør deg glad i kommentarfeltet. Det trenger ikke å være store ting, men gjerne små hverdagsgleder. Se på dette som en utfordring til å lære deg selv å sette mer pris på hverdagsgleder.

Ny uke - Ny start

Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! Jeg har nettopp planlagt hele uken, og er så klar for å komme igang. Denne uken er det mye spennende som skjer. Jeg skal blant annet på hyttetur med en god gjeng youtubere fra Nordic Screens, og vi skal filme inn masse morsomt. Tror det blir veldig gøy og koselig!

I dag skal jeg ta en Tanita "sunnhetstest" på Evo. Den forteller fettprosent, bmi, muskelmassens andel av kroppsvekten, forholdet mellom muskler og fett, bukfett, hvileforbrenning og et par ting til. Jeg har hørt mye forskjellig om disse testene, og er alltid veldig skeptisk til sånne tester.

Men har lyst til å ta testen for å få et cirka estimat på hvordan kroppen min er. Tenker å ta samme testen igjen om noen måneder, for å se om det er en forskjell. Syns det er greit å vite hvordan kroppen faktisk er, ikke bare hvordan den ser ut. For en slank kropp, betyr ikke at man har en sunn kropp. Man kan ha masse fett, og lite muskler, og fortsatt se slank ut. Litt usikker på om jeg kommer til å dele resultatene her på bloggen, da det fort kan bli ekstremt mye diskusjoner om alt mulig rart. Men vi får se hva jeg gjør!

Det lille ekstra

Er det èn ting som jeg syns at kan gi det lille ekstra til ethvert antrekk, så er det en lekker neglelakk. Jeg er veldig glad i røde neglelakker. Spesielt hvis jeg matcher den med en et hvitt eller svart antrekk. Min favoritt er fra OPI i fargen Big Apple Red. Den gir mye farge, samtidig som den sitter godt og er enkel å påføre!Hva syns du om rød neglelakk?

Updated room tour!

Tidligere denne uken ommøblerte jeg en del på rommet mitt. Endelig fant jeg en løsning som gjør at jeg kan ha to klesstativer, og ikke bare ett. I tillegg fikk jeg satt pulten sånn at jeg kan se ut vinduet når jeg jobber. Kjenner det har boostet inspirasjonen min skikkelig! Mye mer inspirerende å se utover byen enn å se rett inn i en murvegg. Hehe! Siden det er en stund siden jeg har vist dere bilder av rommet mitt, skal jeg vise dere noen skikkelige bilder av hvordan hele rommet ser ut nå. Er så utrolig fornøyd med hvordan det ser ut, og hvor "meg" det er i interiørstilen. Jentete, rosa, hvitt, perfekt!

Inspo veggen min som henger over klærne!