hits

mars 2014

20% hos Miinto

Hei dere! I dag er det 20% på ALT hos miinto.no. På miinto har de massevis av nydelige klær til kvinner og menn, tillegg har de masse sportklær og masse fine interiørting. Jeg har selv funnet mange godbiter jeg skal klikke hjem, og noen av favorittene mine vil jeg dele med dere! Bruk koden MIINTOSHOPPINGSPREE for å få 20% rabatt når du kommer til kassen! Rabatten varer til 12:00 i morgen!

Genser - HER // Topp - HER // Klokke - HER // Kjede - HER 
Kjole - HER // Armbånd - HER // Sko - HER // Lommebok - HER // Bokser - HER 

Peplumjakke - HER // Kjole - HER // Veske - HER // Sko - HER

Vinn gavekort på 2500,- kr fra Junkyard! AVSLUTTET

Hei! Håper dere har hatt en flott søndag og kost dere masse ute i finværet. Det har jeg! Tenkte det var på tide med en søndagskonkurranse igjen, og denne gangen kan du vinne et gavekort fra Junkyard.no på 2500,- kr! Butikken har masse tøffe klær for gutter og jenter. De har også masse fine sportsklær og sko. Selv har jeg flere klær derfra, og jeg er helt forelsket i flere av jeansene dems! De sitter utrolig bra! Ta gjerne en titt innom junkyard.no for å sjekke ut alle de fine klærne! 

 

For å delta i konkurransen må du:

- Like facebooksiden til Junkyard HER

- Like facebooksiden min HER.

- Dele dette innlegget på facebook ved å trykke på "Liker" knappen under. 

- Legg igjen mailen din i kommentarfeltet i dette innlegget. 

 

Lykke til alle sammen! Trekker en heldig vinner om 2 uker, altså den 13. april. 

VINNEREN BLE MATILDE BANG

Ukens spørsmål #39

Hvor lenge har du og Roger vært sammen? Og sover dere ofte sammen i ukedagene, eller treffes dere bare i helgene?
- I morgen har vi vært sammen i 7 måneder. WOW, det har gått fort! Siden Roger jobber offshore er han mye borte, og da passer vi på å være masse sammen når han er hjemme. Så jeg er veldig mye hjemme hos han da, og ikke bare i helgene. Tror ikke jeg hadde klart å se han så sjeldent, hehe!

Hvor kjøpte du shortsen du har på?
- Den er fra Bik Bok. Kjøpte den i sommer, så tviler på at de får de inn i år. Men håper de får inn noen i samme passform, for de var virkelig helt perfekt! Highwaist også satt de litt løst og fint!

Are you coming to Portugal?
- Yes! I am going to Portugal in May/June. I am going to a surfschool with Lapoint, and I am staying there for about two weeks. Really looking forward to staying there. I've heard it's really great there!

Hvor stor almanakk har du, og hvordan får du plass til flere bilder på coveret?
- Jeg har strl A5. Syns den passer mitt bruk midt i blinken! For å få så mange bilder på coveret lagde jeg bare en collage på picmonkey.com også lastet jeg den opp på personligalmanakk.no. Veldig enkelt egentlig!

Kan du lage flere treningsvideoer?
- Skal prøve å få gjort det snart! Nå er det altfor lenge siden jeg har lagt ut en treningsvideo. Før trente jeg mer hjemme, så da var det lettere å lage videoer til dere. Men nå trener jeg kun på treningssenter, så da blir det litt vanskeligere. Kan jo ikke akkurat stå å filme der med masse folk rundt meg. Det blir litt vanskelig. Men kan se om jeg får fikset noe etterhvert!

Hva bruker du å spise på fredag/lørdags kveldene?
- Jeg pleier å spise grønnsaker og dipp. Veldig glad i brokkoli, gulrøtter og agurk. Dippen lager jeg av Ekstra lett rømme med Holiday dipmix. Nam nam!

Hvor skal du i sommerferien?
- Først skal jeg til Portugal på surfeskole med Lapoint. Dit skal jeg i slutten av mai, også skal jeg være der i 2 uker. Så kommer jeg hjem en uke også drar jeg rett til Ios på partytur med Life is a beach party. Der skal jeg være i 12 dager. På begge reisene drar jeg med Victoria. Vi gleder oss sykt mye til å dra! Resten av sommeren har jeg ikke planlagt enda, så den tar jeg nok på sparket. Har reist en gang til Tenerife i år, i tillegg til at jeg skal til London til uken. Så jeg får reist utrolig mye i år, og det er så utrolig gøy!  

Hvor er toppen du har på deg fra?
- Den er fra Bik Bok. Det er en body, så den er skikkelig deilig å ha på seg!
 

Går du til frisør eller farger du håret selv? Hvis du farger det selv, hvilken farge bruker du da?
- Jeg har faktisk aldri farget håret mitt hos frisør. Pleier bare å farge det mørkere, så da syns jeg det er veldig bortkastede penger å bruke 2000,- kr på å farge håret, når man kan gjøre det hjemme for 150,- kr. Vanligvis bruker jeg Garnier Nutriss "dark brown". Men nå sist brukte jeg  Garnier Nutrisse Nourishing Foam "iced mocca". Pleier som regel å farge håret mitt hver gang jeg heiser hair extensionet, som er ca. hver 2. måned. 


- Noe du lurer på til neste uke?

Sushidate med Eveline

God kveld ♥

Nå er jeg nettopp ferdig på jobb - endelig! Kjenner kroppen trenger helg nå, og det skal den absolutt få! Skal ikke på jobb før på mandag, så det er deilig! Neste uke skal jeg noe utrolig kult og morsomt, som jeg gleder meg utrolig mye til! Kan fortelle dere litt mer om det når det nærmer seg! 

Før jeg begynte på jobb i dag stakk Eveline og jeg på Gulskogen senteret og spiste sushi. Prøvde ut en rett jeg aldri har turt å smake på før, men det var utrolig godt! Det var frityrt scampi, laks, avocado, ris, chillimajones og purre. Nam! Gjett om jeg skal spise det flere ganger!

Flowers in my hair

Hei strålende mennesker!

I dag har endelig finværet kommet tilbake, og det gjør meg så fantastisk glad! Været gjør virkelig noe med oss mennesker. Det er nesten helt merkelig! Nå skal kusinen min Eveline og jeg på Gulskogen senteret og spise litt sushi. Syns sushien der er så utrolig god! Dere som følger meg på instagram la kanskje merke til at jeg la ut bilde av sushi for noen dager siden? Det er fra samme sted som vi skal på nå, er helt hekta jeg! Begynner på jobb 17 i dag, så da slo vi to fluer i en smekk! Nå må jeg nesten stikke folkens. Vi blogges senere! Ha en fantastisk dag videre!


 

Nye kjoler fra Nelly

Hei dere! I dag fikk jeg kjolene fra Nelly som jeg bestilte for et par dager siden. Var litt usikker på hvordan de kom til å se ut i virkeligheten, men jeg ble veldig positivt overrasket. De satt som et skudd, og de var utrolig fine! Den hvite og rosa kjolen er perfekt til fest. Tror den kommer til å bli brukt mye på festligheter fremover! 

Kjolen er dessverre utsolgt i denne fargen, men de har den igjen i mint og hvit HER.

Blomsterkjolen hadde et nydelig 50 talls husmorpreg over seg, og det syns jeg faktisk var helt nydelig! I tillegg fremhever den virkelig midjen! Kjolen kan du kjøpe HER

 

Tidligere i dag var jeg innom A Good Feeling i Drammen og fikset på neglene mine. Er 4 uker siden jeg fikset på de sist, så det hadde vokst ut ganske mye. Men ingen av de hadde knekt, så kvaliteten var like god! Det er så deilig å være fresh på neglene, det gjør noe med hele holdningen min kjenner jeg.

Når jeg ikke har på gelenegler så knekker mine egne før jeg rekker å se på de, og jeg er virkelig ikke noe flink til å lakke de heller. Da er det helt genialt å alltid være helt fresh på neglene! Sjekk gjerne ut A Good Feeling på facebook HER hvis du er interessert i like fine negler!
Roses and curls

Hei dere! I dag har jeg vært på jobb en tur. Ble ikke så lenge vakten vakten i dag heller, men like greit det egentlig. Da har man liksom resten av dagen til å bruke til det man selv vil! I dag har endelig Roger kommet hjem fra offshore, så nå skal jeg hjem til han en tur. Har savnet han helt utrolig mye mens han har vært borte, så blir utrolig kos å se han igjen!
Styrketrening for jenter

Hei dere! I dag har jeg vært på jobb på WOW. Jobbet bare i tre timer, så ble ikke lange vakten. Men deilg å ikke jobbe så altfor lenge heller! Etter at jeg var ferdig på jobb stakk jeg innom postkontoret og hentet to store sponsorpakker fra X-Life og Fitnessguru. Fikk masse nytt treningstøy og proteinpulver, så nå skal det ikke stå på utstyret i alle fall! Nå skal jeg lage meg litt grønnsaker og dip, også skal jeg endelig starte å lese boken "styrketrening for jenter". Har lyst til å lære masse om trening, og slike bøker som dette er geniale! Må bare legge ved noen bilder jeg tok av pus mens jeg tok bilder i stad. Se så skjønn han er!
Verdens nydeligste lille skapning ♥Hvordan komme igang med treningen

Jeg får ofte spørsmål av dere som leser bloggen min, om hvordan dere skal komme igang med treningen. Her finnes det massevis av forskjellige svar. Men jeg kan fortelle dere de tingene som har fungert for meg, og som forhåpentligvis kan hjelpe dere igang! Selv begynte jeg å trene når jeg var 17 år. Før det hadde jeg aldri trent noe fast, og hatet egentlig all trening. Men nå elsker jeg å trene, og trening har blitt en stor del av livet mitt.

 

♥ Sett av tid
- Å tro at du plutselig skal få masse ledig tid i uken til trening skjer som regel aldri. Og derfor er det viktig å sette av tid til hver trening. Sett deg ned på søndag og skriv ned når og hva du skal trene den kommende uken. For de aller fleste holder det med 2-3 økter i uken, så det er ikke så altfor mye tid du må sette av. 

 

♥ Treningspartner
- I sommer løpte jeg 7 km minst to ganger i uken, og da ble det veldig kjedelig i lengden å løpe alene. Derfor tok jeg med meg hunden vi har hjemme og tok henne med på tur. Hun syns det bare var helt fantastisk å få være med og løpe litt, og jeg syns det var koselig å ha noen og løpe med. Hvis du ikke har en hund kan du godt spørre naboer om du kan bruke hunden dems. Det er så mange eiere som liker å få litt avlastning, så dette er en genial ide! Hvis du trener på studio kan du godt slenge deg sammen med en venninne og trene fast med henne. Lag avtale om at de og de dagene skal dere trene sammen, og da blir det vanskeligere å droppe en trening. 

♥ Kosthold
- Jeg syns det er mye lettere å komme inn i treningen hvis jeg er flink til å spise sunt. Man blir automatisk motivert til å være flink på treningen hvis man er flink hjemme. Merker også det hvis jeg har en dag der jeg spiser masse godteri, så får jeg null lyst til å trene. Derfor er det viktig at man kun har en dag i uken der man spiser godteri.  

 

♥ Skriv ned det du trener
- Dette har jeg skrivd litt om på bloggen før. Nemlig treningsdagbøker. Jeg loggfører alltid hver styrkeøkt, da skriver jeg antall kg, reps og sett jeg tok og selvfølgelig øvelsene. Jeg har en treningsdagbok som jeg skriver ned hvilke dager jeg skal trene, og hvilke dager jeg faktisk trente. Å logge treningene sine er en genial måte å måle fremgang. Hvis du du driver med løping, og pleier å løpe en fast runde kan du logge hvor lang tid du bruker for hver runde. Da ser du fort om du blir raskere!

♥ Når på dagen det passer deg best
- Denne her er faktisk viktigere enn man skulle tro. Jeg har aldri vært en morgenfugl, og derfor fungerer det ekstremt dårlig for meg å trene tidlig. Det tidligste jeg kan trene på dagen hvis jeg skal trene styrke er 15. Det som passer meg aller best er i 18-19 tiden. Dette er så utrolig forskjellig fra person til person, og her må man prøve og feile, og bli kjent med hva men selv liker.

 

♥ Belønning
- Når man har vært flink til å trene er det viktig å gi seg selv en belønning. Hvis det er et par sko du ønsker å kjøpe deg, så sett deg et treningsmål og vent med å kjøpe skoene før du har nådd det målet. Husk at godteri og snop er ikke en belønning. Å tenke at "i dag har jeg vært så flink til å trene, så derfor kan jeg spise litt potetgull" er noe så altfor mange tenker, og det blir helt feil! Da ender det ofte opp med at man spiser dobbelt av de kaloriene man har forbrent på trening. 

♥ Eksperimenter
- Når man skal starte å trene er det viktig og utforske litt forskjellige ting. Det er mange forskjellige ting du kan trene, og det er nesten bare fantasien som setter grenser. Selv er jeg veldig glad i styrketrening og løping. Mens fotball er noe jeg aldri kunne tenkt meg å trene, men det vet jeg fordi jeg har prøvd det. Meld deg på et treningskurs med noe du aldri har prøvd før, og gi det en real sjanse. Kanskje du finner din nye favoritt treningsmetode, hvis ikke, så er det bare å prøve noe annet! Og husk at bare fordi du hatet noe for noen år siden, betyr ikke at du enda hater det. Et godt eksempel er min erfaring med langrenn. For noen år siden hatet jeg det! Men i år kjøpte jeg meg nye ski, og woila så elsket jeg det!

♥ Mål fremgang
- Uansett hva målet ditt er bør du alltid måle fremgangen din. Hvis målet er å gå ned/opp i vekt kan du veie deg en gang i uken og skrive ned vekten i et skjema, så du får fulgt med på utviklingen. Hvis målet ditt er å løfte antall kilo i knebøy bør du logge treningsøktene dine, sånn at du får målt fremgangen.  Poenget mitt er: Bli bevisst på det du faktisk ønsker å få fremgang på.

Vippefin

I dag startet jeg dagen min hos A Good Feeling salongen i Drammen, med litt refill av vippe extensions. I dag var det Cecilie som satt på meg vippene, og jeg ble sykt fornøyd. Det er samme dama som fikser neglene mine også, og hun er virkelig dyktig! På vippene mine brukte hun masse 12mm vipper, og en del 10mm vipper som hun fylte inn med. Syns resultatet ble veldig pent, også ser det naturlig ut også, og det er et stort pluss. Har jo sett mange som har satt på vippe extensions andre steder, som ender med å se ut som drag queens, og det er ikke akkurat helt den looken jeg ønsker å ha! Hehe :-)

Kan absolutt anbefale vippe extensions hos A Good Feeling salongen. Jeg får behandlingen sponset, men er alltid ærlig med dere, og ville aldri anbefalt noe jeg ikke selv bruker. Og har satt på vippe extensions der i noen måneder nå, og er like fornøyd enda! Hvis du ønsker å bestille time for å sette på vippe extensions, fikse negler, trenger frisør, farge bryn, osv bør du sjekke ut agoodfeeling.no eller ringe og bestille time på: 32 22 10 21 For å holde vippene fine pleier jeg å bruke en mascarabørste (som er vasket og er fri for mascararester) og grer de morgen og kveld. Jeg bruker ikke noe mascara på de, siden det fort faller av mange vipper når man skal fjerne mascaraen. Ellers enn det prøver jeg å holde vippene unna vann, siden det etterhvert gjør noen vipper løsner. Man trenger selvfølgelig ikke være like flink med de som jeg er, men hvis man vil at vippene skal holde seg fine litt ekstra lenge bør man være flink med de!

Leopard and gold

Hei dere! I dag har jeg vært i Drammen og tatt påfyll på vippeextensions, det ble så sykt fint. Så viser dere resultatet etterpå. Men først litt antrekksbilder. Var så fint vær ute i dag, så stakk til parken i Hokksund og tok bildene der!
Treningsdagbok uke: 12

Nå har jeg nettopp våknet fra en to-timers powernap. Var visst litt optimist når jeg trodde at jeg kunne stå opp 9:30 i dag og ikke bli fyllesyk utover dagen. Når klokken nærmet seg tre sloknet jeg på sofaen, og våknet opp med tidenes sovemerke på armen, hehe! Nå er formen ganske fin igjen og jeg tenkte å bruke resten av søndagen på å lese favorittbloggene mine. Isteden for at jeg forteller dere om hvilke bloggere som er mine favoritter, så syns jeg dere kan fortelle meg om deres favoritter, og hva dere liker ved dem. Er alltid gøy å finne nye favorittblogger! 

Denne uken har jeg vært veldig flink på trening. Jeg har trent styrkeprogrammet mitt hele 3 ganger, og jeg fikk skvist inn en løpetur! Skal prøve å sette mandag, onsdag og fredag som faste treningsdager fremover. Da er det mye lettere å komme seg på trening. Selve treningsprogrammet mitt kan du finne HER
Vinkveld med jentene

God søndag ♥ Håper der har hatt en herlig helg, det har jeg! I går hadde jeg jentekveld med en gjeng av venninnene mine fra allmenn påbygg. Har ikke sett flere av de på altfor lenge, så syntes det var på tide at vi fant på noe igjen, og det var så utrolig koselig å være med alle igjen! Vi lagde oss taco sammen, og drakk masse vin med jordbær oppi (nam!). 


Renèe, Victoria og meg

Camilla, Trine og Marita

 

Utover kvelden ble det selvfølgelig litt drikkeleker. Min favoritt er "jeg har aldri". Som går ut på at en person sier en påstand, for eksempel "jeg har aldri hatt sex", og da skal alle som har hatt sex drikke.  Den leken slår virkelig aldri feil! Man får vite så utrolig mye morsomt om venninnene sine. 

But first, let me take a #selfie


Alt i alt var det en utrolig morsom og koselig kveld, som definitivt må gjentas flere ganger. Selv om det ble et par flasker vin for mye, hehe!

Lørdagsshopping på Nelly

Hei! Litt lørdagsshopping på nelly slår aldri feil, og nå har jeg nettopp klikket hjem to utrolig søte kjoler. Den ene er det 25% rabatt på, så da måtte jeg bare slå til! I tillegg får man 15% rabatt hvis man skriver inn SPRING15 når man kommer til kassen. Gleder meg skikkelig til sommeren kommer og jeg kan gå med disse kjolene ute! Ah, det blir deilig det!


Blomstrete kjole - HER   Denne er det 25 % rabatt på kun i dag!


Hvit og rosa kjole - HER (de har den også med turkis istedenfor rosa). 

Ny pysj + Favorittmagasiner

God helg ♥

Jeg sitter enda i pysjen og leser favorittmagasinene mine. Får så mye inspirasjon og kunnskap fra disse bladene. Shape up får jeg masse treningstips fra, og ikke minst motivasjon. Sjekk den flotte jenta på coveret! Hvis ikke det gir meg motivasjon til å trene mer og bedre, så er det ingenting som gjør det! Shape up har også en hel del sunne oppskrifter, så her er det masse å hente!

Syns både Det Nye og Stella har mye bra motereportasjer, skjønnhetstips, også er det en stor bonus at de intervjuer bloggere veldig ofte. I denne månedens Stella er det intervju av Camilla Pihl som var veldig interessant lese. Nå må jeg vel snart hoppe inn i litt vanlige klær og gjøre meg klar til i kveld. Skal ha en del venninner over på taco og film, så det blir skikkelig jentekveld. Flere av jentene har jeg ikke sett på altfor lenge, så da er det virkelig på høy tid med litt jentetid!

Ser dere at jeg har ny pysj forresten? Kjøpte den i går når jeg var på buskerud storsenter med Madeleine. Syns den er sååå søt! Elsker å bruke pysj bokser, de er så behagelige. Helt siden jeg var liten har jeg elsket å dasse rundt i silkeboksere og en baggy tskjorte på kvelden når jeg skal ta det med ro. Kanskje flere som er sånn?

Orange stillettos
 
I dag har jeg vært med søsteren min Madeleine på Buskerud Storsenter en tur. Madeleine skal i dåp på søndag så da måtte hun handle inn gave. Mens vi var innom Notabene kjøpte jeg meg en ny treningsbok "styrketrening for jenter". Har fått skikkelig treningsdilla, og jeg vil bare lære mer og mer! Så da er slike bøker som dette midt i blinken! Noen av dere som har lest denne? Hva syns dere om den?

Nå skal jeg straks på styrketrening. Må få skvist inn en treningsøkt til denne uken før jeg tar helgen. Ser jeg trenger en liten soltime også. Syns det er så fint når man har litt gyllen hud, spesielt nå som våren endelig er her! 

 

Supersunn frokost

God morgen solstråler ♥ Hver morgen starter jeg med min superfrokost, den er proppfull av vitaminer og proteiner, og gir meg en god start på dagen! Blodsukkeret mitt holder seg stabilt og jeg er mett i flere timer etterpå. Frokosten min består av smoothie som er laget av 2 appelsiner og 200 gram jordbær, og havregrøt som jeg lager av 1 dl havregryn og 3 dl melk, som jeg koker i en kjele i noen minutter, og topper med sukrin og kanel. Jeg syns det er viktig at vi spiser naturlig mat for å få i oss nok vitaminer og mineraler, og ikke bare propper i oss masse kosttilskuddspiller. Derfor har jeg laget en liten oversikt til dere med de positive tingene ved å spise denne frokosten:

 

Appelsin
Sitrusfrukter som appelsin er med på å danne kollagen i huden, som gir en elastisk hud. Har man tørr hud er det ofte fordi man har mangel på kollagen i huden, og det å spise sitrusfrukt kan da hjelpe. Appelsiner er proppfulle av C vitaminer, fosfor, jern og kalium. 

 

Jordbær
God kilde til C vitaminer, folat og antioksidanter. Den forebygger kreft og hjertesykdommer, og styrker immunforsvaret. På vinteren bør man bruke frosne jordbær til smoothien, siden de er fryst med en gang de har blitt plukket og har derfor ikke mistet mye av næringen. På sommeren er norske jordbær å anbefale!

 

Havregryn
Havregryn gir en langsom blodsukkerstigning, som gir en langvarig metthetsfølelse og fordøyelse. Havregryn inneholder sink, jern, magnesium og kostfiber. Man bør velge de store grynene når man skal spise havregryn, siden fordøyelsen må jobbe mer for å hente ut næringen av kornene. 

 

Melk
Hvis man velger Tine Styrk melk, får man en fettfri melk som har 50% mer proteiner og 30% mer kalsium enn vanlig melk. Proteiner er viktig for å bygge og bevare muskler og skjelett. Kalsium styrker bein- og tannhelsen. Den har også et høyt innhold av vitamin D, som er viktig for immunforsvaret og muskler. I tillegg fremmer vitamin D opptaket av kalsium i kroppen. 
 


 

Hva skal jeg bli?

Jeg syns det er helt sinnsykt at man skal velge hva man må bli for resten av livet sitt, i en alder av 21 år. Hvordan kan jeg vite hva jeg skal bli? Jeg har lyst til å bli så mye forskjellig ting. Men samtidig så er det ingen av tingene som roper ut at det er det riktige valget for meg. Hva om jeg velger feil? Hva om jeg bruker de neste 3 årene mine på å studere noe som jeg ikke vil bli engang. Da sitter jeg med masse studielån og tre år som er bortkastet. 

Jeg har lyst til å reise verden rundt. Oppleve alt. Se alt. Jeg personlig har ikke noe hastverk med å sette meg ned på en skolebenk jeg må sitte på i minst 3 år, før jeg må inn i en jobb jeg skal være i resten av livet mitt. Jeg har ikke noe hastverk med å få en 8-16 jobb som jeg kommer hjem ifra og må lage middag til mannen og barna. Det er ikke det jeg har lyst til! Men hvorfor prøver alle å få meg til å få hastverk med å bli gammel? Hvorfor kan jeg ikke få lov til å leve i nuet? Jeg har det bra akkurat her jeg er. Jeg skal ut og reise minst 4 uker i sommer til Portugal og Ios. Jeg skal få en smakebit av noe annet enn gråe og kjedelige Norge. 

Jeg er en drømmer. Helt siden jeg var liten har jeg alltid sagt at jeg vil flytte til utlandet når jeg blir "stor". Å bo i Norge har mange fordeler, men det er også mange negative ting også. Drittvær 10 av 12 måneder i året, og nesten alle nordmenn er sure pessimister. Men hver gang jeg snakker med folk om å flytte til utlandet blir jeg alltid nedstemt. Folk skal alltid si til meg at det å flytte vekk fra Norge er feil, og jeg kommer ikke til å gjøre det uansett. Men hvem er de til å snakke? Hva vet de egentlig om meg? Kjenner de meg så godt at de kan si det? I don't think so.

Jeg ser venner rundt meg er snart ferdige med utdanningen sin. Det stresser meg. Jeg kunne egentlig gått 2. året på et eller annet nå. Men hva skulle jeg gått? Sitter jeg bare å kaster bort tiden min med å blogge? Føler alle rundt meg tenker det. Og det er ingen god følelse. Jeg tror det er veldig få som ikke blogger som skjønner hvor deilig og avhengighetsskapende det er å blogge. Blogging blir viktig i livet ditt, og det er ikke bare-bare å slutte og starte på en utdanning eller starte i en fulltidsjobb. 

 

Jeg vet ikke om det bare er jeg som er i en sånn "deppa" fase igjen, hvor alt egentlig bare er dritt. Eller hva det kan være. Men jeg føler at alt er så vanskelig om dagen. Jeg orker nesten ikke å være med andre mennesker, og jeg vil egentlig bare sitte inne på rommet mitt og se på episoder av Dexter. Når jeg er alene kan i alle fall ingen mase på meg om fremtiden min. Jeg føler meg så alene om å ikke være sikker på fremtiden min. Jeg føler at alle rundt meg vet akkurat hva de skal bli, og de har linet opp hele fremtiden sin. 

Sånn var jeg før. For tre år siden var jeg helt sikker på at jeg skulle bli kokk. Jeg skulle ta læretiden min i Norge, og flytte ned til Italia. Jeg begynte til og med å lære meg italiensk. Så sikker var jeg! Etter tre måneder som kokkelærling fant jeg ut at det virkelig ikke var noe for meg. Det skulle jeg ikke bli! Så begynte jeg på allmenn påbygg og var fast bestemt på at jeg skulle bli journalist. Jeg skulle ta utdanningen min ved Middlesex eller Kingston university i London. Jeg hadde til og med skrevet hele søknaden min, og var klar for å søke. Jeg skulle endelig flytte til London, fremtiden så veldig lys ut! Før jeg plutselig ombestemte meg. Etter det har jeg ikke klart å finne en ny plan for livet mitt. Hva skal jeg gjøre nå?
Dagens styrkeøkt

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. I dag har jeg kjørt styrkeprogrammet mitt. Det er så deilig å kjenne at jeg begynner å bli sterkere! For 5 uker siden ville jeg aldri klart å løfte like mye som jeg gjør nå, og det er en fantastisk følelse! Tenkte jeg kunne begynne å loggføre selve treningen her på bloggen. Det blir selvfølgelig ikke for hver trening. Men 1 gang i uken eller noe. Hva syns dere om det?

Slik så dagens styrkeøkt ut: 

 

Oppvarming:

- Utfall med rotasjon 5x per bein

- Strekk til bøy 5x

- Setehev 5x per bein

- Skulderbladarmhevinger 10x 


Styrkeøkten:

- Markløft   27,5kg x 12   ♥   27,5kg x 12   ♥   27,5kg x 12   = 990kg

- Knebøy   27,5kg x 12   ♥   30kg x 10   ♥   30kg x 10   = 930kg

- Hoftehev på matte   5kg x 12 x 4 = 240 kg

- Brystpress på skråbenk   7,5kg x 12   ♥   7,5kg x 12   ♥   7,5kg x 8   = 240 kg (per arm)

- Roing med manual   7,5kg x 12   ♥   10kg x 12   ♥   10kg x 8   = 290kg (per arm)

- Skuldrpress 5kg x 12 x 2 = 120 kg per arm. 

 

For mer forklaring på sett og repetisjoner kan du lese innlegget jeg har skrevet om selve styrkeprogrammet mitt, HER :-) 


 

- Har DU trent i dag? Hvis ja, hva har du trent?
 

Oppskrift: Amerikanske pannekaker

Til lunsj i dag lagde jeg meg amerikanske pannekaker. Disse pannekakene er utrolig gode, i tillegg er det lavkalori. Så det fungerer perfekt å spise til hverdags! Denne røren holder til 5 pannekaker, men jeg ble stappmett etter bare 2 stk. Så her har man litt ekstra til lunsj dagen etter. I hver pannekake er det ca 90 kcal, og i hele røren totalt er det 26 gram proteiner. 
Topp gjerne pannekakene med bær. Jeg bruker frosne blåbær som jeg tar ut av fryseren før jeg begynner matlagingen. Siden det ikke er sesong for norske bær akkurat nå anbefaler jeg deg å bruke frosne bær. De frosne bærene er fryst ned rett etter de ble plukket, og de har derfor beholdt mye mer av de viktige næringsstoffene sine.

Håper det smaker ♥

Mitt styrkeprogram + Underveis bilder

De siste 5 ukene har jeg trent et styrketreningsprogram som virkelig fungerer på meg! Jeg ser allerede at jeg begynner å få mer muskler, og jeg har mye mer overskudd i hverdagen. Når jeg var på løpetur i går kjente jeg virkelig at jeg hadde fått mer styrke i beina, og løpingen gikk mye lettere. Siden mange av dere har spurt om jeg kan dele styrkeprogrammet mitt med dere, har jeg endelig tenkt til å gjøre nettopp dette.

Jeg vet selv hvor vanskelig det er å komme på trening og ikke vite hva man skal gjøre, og det ender opp med at man bare surrer rundt og løfter noen tilfeldige ting. Det er også mye lettere å komme seg på gymmet når man har en klar plan på hva man faktisk skal gjøre. Da blir man mye mer fokusert, og det er mye lettere å få progresjon. 

Dette programmet kjører jeg minst 2 ganger i uken. Gjerne mandager og torsdager. Da får jeg god restitusjonstid mellom treningene. Har etterhvert tenkt til å øke til tre treninger i uken og da kommer jeg til å trene på mandag, onsdag og fredag. Selve programmet kan du se rett under. Jeg gjør øvelsene i den rekkefølgen de er satt opp, og anbefaler deg å gjøre det på samme måte, hvis du skal følge dette programmet. Hvis du lurer på hvordan øvelsene utføres kan du enten kjøpe boken "Styrkebibelen for jenter" (kan kjøpes HER) alle øvelsene er hentet fra den boken, og de er godt forklart der. Eller du kan google litt rundt.  

Disse ukene har jeg loggført hver eneste styrkeøkt. De første 2-4 treningene løftet jeg veldig lette vekter, sånn at jeg skulle lære meg øvelsene skikkelig godt. Når øvelsene satt begynte jeg å legge på mer vekter.  For hver trening prøver jeg å øke totalen av det jeg løfter. Et lite eksempel: Trening nr 1: jeg trener knebøy og løfter 20 kg x 12 repetisjoner x 3 sett. Da blir totalen: 20*12*3= 720 kg. Trening nr 2; jeg trener knebøy og denne gangen skal jeg øke antall kilo jeg løfter, da blir treningen slik: 21 kg x 12 repetisjoner x 3 sett. Da blir totalen: 21*12*3= 756kg.

Da har jeg økt totalen på denne øvelsen med 36 kg på en trening. Litt vanskelig å forstå med en gang kanskje. Men i mitt styrkeprogram er det viktig å øke totalen fra uke til uke, for å få best progresjon. Musklene vokser seg sterkere for hver gang du trener de, og da er det jo en selvfølge at man må trene de hardere for hver gang. 

Har lagt ved noen bilder av hvordan kroppen min er nå. Satser på å ha mer muskler innen sommeren, så tenkte det var gøy å legge ut noen "underveis" bilder. Motivasjon både for meg og dere! 


For å loggføre treningen min bruker jeg en almanakk fra personligalmanakk.no. Den skriver jeg opp når jeg skal trene, og når jeg faktisk har utført treningen. Den skriver jeg også kroppsmåling i, sånn at jeg ser om jeg øker eller minsker i antall cm forskjellige steder på kroppen. Til hver enkelt økt bruker jeg "workout log" fra fitnessguru.com. Den skriver jeg ned hvor mye, hvor mange ganger og hva jeg løfter, og selvfølgelig når jeg løfter. 

Håper dette innlegget hjelper dere igang med treningen! Bare å spørre i kommentarfeltet hvis det er noe du skulle lure på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :-) 

Ukens spørsmål #38

Du er så fin! Men er helt ærlig en ting jeg lurer på altså, har du silikon? 
- Takk takk :-) Hehe, nei det har jeg ikke. Dette har jo vært tidenes diskusjon som har pågatt gud vet hvor lenge. Husker til og med toppsladring lagde eget innlegg om at jeg visstnok hadde det. Men nei, jeg har ikke silikon. Hvis jeg hadde hatt det hadde jeg vært helt åpen om at jeg hadde det. Er ikke blant de folkene som setter på hair extensions og tar silikon, og later som de er helt naturlige. Det blir for dumt! 

 

Superfine bilder, du er vakker! Hvor er blomsterkransen fra?
- Tusen takk :-)) Den er fra Cubus. Kjøpte den for ikke så lenge siden, så de har den sikkert i butikkene enda!


Hvor har du kjøpt den pysjen? Er den veldig stor i strl?

- Den har jeg kjøpt på Cubus. Syns ikke den er så stor i størrelsen. Men tskjorten er jo veldig stor, men siden det er pysj så skal den jo være så stor.

 

Når man bestiller på Sheinside, er det noe toll da? Pleier å være toll når man bestiller på over 200,- kr. Gjelder det for denne siden også?
- Sheinside er en utenlandsk side, og da gjelder samme regler som for alle utenlandske sider. Alt av bestillinger som er på over 200,- kr må man betale toll på. På sheinside har de alltid gratis frakt, og da kan det være smart å dele opp det du bestiller i flere ordrer. Sånn at det alltid koster under 200,- kr. Klærne hos Sheinside er veldig billige, så det burde ikke være noe problem!

Hvor er genseren fra? Sååå fin, spesielt på deg!
- Tusen takk :-) Den er fra WOW. Kjøpte den for et par måneder siden, så kan hende de har den inne i noen butikker enda!


Hvor finner du alle inspirasjonsbildene du har på bloggen?
- Den finner jeg nesten alltid på weheartit.com. Elsker virkelig den siden! Hver gang jeg mangler inspirasjon går jeg inn dit, og forlater siden proppfull av nye ideer. Har en egen bruker der dere gjerne kan følge meg på om dere vil HER.  

 

Where can I get the blue jacket?
- The jacket is bought at Bik Bok. I don't think they have it in stores anymore, since I bought it last summer.. 

 

Jeg har fått med meg at du har den der samsung galaxy zoom telefonen? Jeg driver og skal kjøpe meg ny mobil, så jeg lurer på hvordan den er i forhold til samsung galaxy s3 som du hadde før?
- Zoom telefonen har et veldig bra kamera. Så hvis du er blogger eller veldig ivrig instagrammer er denne telefonen genial! Den er litt stor og tung, så i hverdagen bruker jeg S3. Zoom telefonen er ikke akkurat en telefon man slenger i bhen når man er på fest for å si det sånn. Men selve programvaren på den er helt lik samsung galazy S4. Så sånt sett er den veldig bra!

Treningsøvelser for å få slankere mage og lår?
- Hvis du ønsker å få slankere og mer tonet kropp er tung styrkeløfting den beste måten å gjøre det på. Selv er jeg veldig fan av øvelser som trener flere store kroppsdeler samtidig. Skal legge ut treningsprogrammet mitt etterpå, så kan jeg gi et mer utfyllende svar da!

 

Hvordan lager du sånn treningsplan?
- Den lager jeg på picmonkey.com. Der legger jeg på tekst og andre småting. Det er ikke noe ting man bare fyller ut, men man må sette alle tingene på plass selv. Litt tungvint, men veldig gøy!

 

Elsker bloggen din, spesielt treningsinnleggene dine! Men jeg har et spørsmål; har du slitt med beinhinnebetennelse? Jeg elsker å løpe, men jeg sliter veldig med beinhinnebetennelse, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! 
- Så koselig å høre at du liker at jeg blogger om trening! :-) Er litt usikker på om det var det jeg hadde i sommer. Men det var en periode jeg ikke kunne løpe fordi jeg fikk så vondt i bena, og det virket som det var beinhinnebetennelse. Det jeg gjorde var at jeg tok litt fri fra løpingen, og tok mange "varm-kalde" dusjer. Det skal visstnok hjelpe for betennelser! Etter et par uker begynte jeg rolig igjen med løpingen, men da passet jeg på å kun løpe på løpebane og i marka. Altså ikke på asfalt! 

 

Hvor mye koster run free skoene? Og er det plass til løpebrikke i de?
- De kostet ca 999,- kr. Er faktisk ikke sikker på om det er plass til løpebrikke i de. Prøvde å sjekke litt på nike.com, men ble bare totalt forvirret av siden dems. Kanskje noen av dere som har et godt svar på dette? Skoene kan kjøpes HER.

 

- Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

 

Hvordan ta bedre bilder

Siden dere likte innlegget "Hvordan se bra ut på bilder" så godt, så har jeg nå laget et innlegg om hvordan du kan ta bedre bilder. Disse tipsene kan brukes av alle, og kan hjelpe mye hvis du er blogger akkurat som meg, eller vil bare bli flinkere til å ta bilder. Siden jeg er blogger selv, kommer disse tipsene til å bli rettet mest mot bloggere, men som jeg nettopp skrev så kan "vanlige" mennesker også bruke de. Husk at jeg ikke er en fotograf, men jeg har lært meg mye på egenhånd, i tillegg til at jeg har vært på et par fotokurs. 

 Når man bruker et speilreflekskamera er det viktig å lære seg manuelle innstillinger. Hvis ikke kunne man like så godt kjøpt seg et kompaktkamera. Husk at det er ikke kameraet som gjør fotografen bra, men fotografen som gjør kameraet bra. Jeg vet selv at det kan være veldig lett å bli forvirret når det kommer til manuelle innstillinger. Og man kan sitte å forklare alle mulige småting i det vide og det brede. Men de tre viktigste tingene du må kunn er: ISO, Lukkertid og Blender. Mestrer du disse tre tingene er du godt på vei!

Blender: Blenderen bestemmer dybdeskarpheten i bildet. Jo lavere blendertall jo mer uskarp bakgrunn får du. En uskarp bakgrunn er veldig fint på portrettbilder, antrekksbilder og detaljbilder. Blenderen heter som regel F på de fleste kameraer, så det er den du må stille inn. 

ISO og Lukkertid: Her stiller du inn selve lyset. Jeg pleier å ha lukkertiden så lav som mulig, og bruker ISO'en til å få bildene lyse. Når du ser inne i kameraet når du skal ta bilder kommer det opp en lysmåler som du får opp F (blender), ISO og lukkertid, den burde du alltid bruke. Jeg pleier å stille inn lyset slik at den pilen ligger mellom midten og 1 til høyre. Da blir bildene perfekt lyse! 

 Hvis du vil ta skikkelig gode bilder holder det ikke med et kompakt kamera til en tusenlapp. Man bør investere i et speilreflekskamera og en god portrettlinse. Jeg bruker Canon EOS 650D speilreflekskamera. Det koster rundt 5000,- kr og fungerer veldig bra. Det er lett å bruke, og enda lettere å lære. Det har også en flippskjerm som gjør at du kan se deg selv samtidig som du tar bilder, hvis du bruker stativ og fjernkontroll. Flippskjerm er virkelig et must når du er blogger. Med en flippskjerm får du sett om kameraet fokuserer på deg og du sparer masse tid. 

Portrettlinsen jeg bruker er også fra Canon og er en 50 mm 1,4 linse. Den koster ca 2500 ,- kr. Hvis du syns det blir for dyrt kan du kjøpe 50mm 1,8 linsen som koster rundt 800,- kr. Den er av plastikk og har ikke like god dybdeskarphet, men er en fin portrettlinse å starte med. Når man bruker en portrettlinse får man en veldig fin og blurry bakgrunn, og kameraet får veldig godt fokus på det du tar bilde av. Når man bruker en linse med lavt blendertall slipper det inn mye mer lys, og det er lettere å ta lyse og fine bilder. 

Hvis du ønsker å lese mer om selve fotoutstyret mitt kan du lese dette innlegget.


Ser dere hvordan bakgrunnen er blurry og hvordan jeg kommer godt frem i bildene? Dette er fordi jeg har brukt 50mm 1,4 linsen, og hatt blendertallet på 1,4 mens jeg har tatt bildene. 

 

På bildene under kan du også se forskjellen på en dybdeskarphet på 5,6 og 1,8. Se så mye bedre antrekket kommer frem på bildet til høyre. I tillegg er bakgrunnen mye mer harmonisk, og bladene blir fine og ikke rotete. Når man tar bilder av nye sko for eksempel, sånn som på bildet under. Er det best å gå ned på nivå med skoene. Legg deg på alle fire ned på bakken og ta et bilde som er på samme nivå som skoene. Da får man med mye detaljer, og bildet får en harmonisk og blurry bakgrunn. Se så godt detaljene og fargene på skoene kommer frem! 

På bildene under kan du se enda flere forslag på detaljbilder på antrekk. La deg selv inspirere!Når man tar antrekksbilder har det lett for å bli masse bilder med hele kroppen rett opp og ned. That's it! Og det blir veldig kjedelig! Ta bilder av kun overkroppen så man får frem ansiktet og sminken. Ta gjerne bilder av vesken, eller kanskje en kul detalj på jakken. Dette gjør at man får et mye bedre helhetlig syn på antrekket, og det blir morsommere å se på!

 

Jeg bruker alltid naturlig lys når jeg tar bilder. Når jeg tar bilder inne på rommet pleier jeg å stille meg forran vinduet så jeg får inn masse naturlig lys. Jeg skrur som regel alltid av alt av taklys og lamper inne på rommet, siden de bare lager gult og dårlig lys. På bildet under kan du se hvor klart, hvitt og fint lyset blir når jeg gjør det på denne måten. 

Når jeg tar bilder ute pleier jeg aldri å ta bilder i solen da det er sterkt sollys. Hvis man gjør det får man masse stygge skygger i ansiktet, og man har lett for å myse fryktelig. Hvis det er sterkt sollys ute er det best å ta bilder i skyggen. Da kan man enten gå ute i skogen der det er masse høye trær, eller man kan stille seg ved siden av en høy bygning. 

 


Når jeg har tatt bilder pleier jeg alltid å redigere de. Da stiller jeg på ting som: kontrast, utfyllingslys, skygger, osv. Hvis jeg syns bildene er litt fargeløse eller kjedelige pleier jeg også å legge på filter, dette gjør jeg som regel på pixlr.com/express. Det er en nettside som er gratis å bruke og man kan legge på mange kule effekter der.

Til vanlig redigering bruker jeg picmonkey.com. Den siden har jeg redigert bildene mine på de siste to årene, og jeg er storfan av den! Der kan man endre alle basic ting, legge på tekst, symboler, rammer, bokeh effekt, osv. Masse forskjellige ting man burde sjekke ut! Selve siden er gratis å bruke, men noen av effektene må man være premium medlem for å bruke. Er premium medlem der selv, og betaler 40,- kr i måneden for det. Ikke veldig dyrt akkurat! 

 

 

Håper du lærte noen nye nytt, og lykke til med fotograferingen videre. Gjerne "like" dette innlegget hvis du likte tipsene!

Ubeskrivelig god kvalitet!

I går var jeg hos Susanne og fikk heist opp tape extensionet mitt. Det er helt sykt hvor mye mer fresh man føler seg på håret når det nettopp er fikset på. Har hatt selve håret siden januar, og det føles og ser fortsatt helt nytt ut. Må virkelig si jeg er overrasket over hvor god kvaliteten er på virgin remy håret fra Locks and Bonds. Det er andre gangen jeg bruker det nå, og kvaliteten kan ikke sammenlignes med andre type extensions engang. Kvaliteten er så vilt bra at det ikke kan beskrives! 

På bildet under til venstre kan du se hvor godt håret glir inn i mitt eget hår. Man kan ikke se der mitt eget hår slutter engang. Er det èn ting som er viktig når man bruker hair extensions så er det at det skal ikke syns at man har extensions. Selv om jeg er 100% åpen om at jeg bruker extensions, betyr det virkelig ikke at jeg ønsker at det skal syns. Det er ofte folk kommer bort til meg og spør hvordan jeg har klart å få så langt og fint hår, og de blir like sjokkerte hver gang jeg sier det er extensions. Det sier vel sitt om hvor bra virgin remy tape extensions fra Locks and Bonds er! VIDEO:Min morgenrutine -Hår og sminke

Hei! Håper dere har hatt en fantastisk helg ♥ Nå skal jeg straks ned til Susanne og heise tape extensionet mitt. Gleder meg til å få heist det opp nå! Kjenner det trengs for å si det sånn. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men hvis jeg ikke føler meg helt fresh på håret, så klarer jeg liksom ikke å føle meg fresh i det hele tatt. 

For en ukes tid siden filmet jeg inn en liten video til dere, der jeg viser hvordan jeg gjør sminken og fikser håret mitt til hverdags. Nå er den endelig ferdig redigert og lastet opp. Husk å stille inn kvaliteten på videoen til 1080p. Da blir kvaliteten så mye bedre! Skal skrive ned hva alle produktene jeg bruker i ett eget innlegg, siden jeg ikke rekker det nå. Så får jeg skrivd litt mer utfyllende om produktene også!

3 blogger som fortjener oppmerksomhet

Syns det var utrolig gøy å lese igjennom bloggene deres. Og det var veldig vanskelig å bare velge ut 3 stykker. Dere er så flinke til å blogge alle sammen! Her er de tre bloggerne jeg valgte ut :-)


Linda Jensen - http://bylindajensen.blogg.no/

Nydelig jente, med minst like nydelige bilder! Her er det mye antrekksinspirasjon å hente! 

 


Iselinn Andersen - http://iselinnandersen.blogg.no/

Har aldri vært innom bloggen hennes før hun meldte seg på. Men jeg ble veldig positivt overrasket over alle de fine og gode bildene! Hun har også noen DIY prosjekter og oppskrifter på forskjellige ting. Så var mye interessant å se igjennom her! 

 


Victoria Venbakken - http://victoriavenbakken.blogg.no/

Utrolig søt jente, men like søt blogg! Har vært innom bloggen hennes noen ganger før, og det er alltid masse inspirasjon og hente! 

 

Anbefale din blogg?

God morgen ♥ I dag skal jeg på jobb på WOW Gulskogen. Har ikke jobbet på et par uker, men skal bli godt å jobbe litt igjen. Kom på i stad at nå er det år og dag siden jeg har hatt en blogg anbefaling her på bloggen. Setter så utrolig stor pris på at dere er så snille med meg. Så da fortjener dere litt ros tilbake! Legg igjen en link til bloggen din i kommentarfeltet, så sjekker jeg den ut i kveld. Den/de bloggene jeg liker best legger jeg ut en anbefaling av i morgen ♥ 

Siden sist @stinablogg

Noen bilder fra instagram den siste stunden. Sjekk gjerne ut instagrammen min på @stinablogg ♥ Da blir jeg veldig glad! Skriv gjerne ned hva din profil heter også, så sjekker den ut :-)GOSH - Makeup eventI går var jeg på makeup event med GOSH. Vi fikk lære om og se deres nye vår- og sommernyheter. GOSH sin internasjonale makeup artist Sidsel Marie Bøg ga oss mange tips og fortalte oss om alle nyhetene, og viste oss hvordan vi skulle bruke de.

GOSH har nå lansert en CC-cream som står for: Colour Correcting Cream. Det er en foundation som gir lett dekkevne, fuktighet og solbeskyttelse (SPF 10). Denne er helt perfekt på sommeren når man ikke vil ha en tung foundation, men man trenger for å dekke over urenheter. Denne har lysreflekterende pigmenter som skjuler alle ujevnheter, så man får en veldig glødende hud. Sidsel prøvde ut foundationen på en av bloggerne, og huden hennes glødet virkelig! 


Kiss kiss fra June og meg :* Hvor søte er ikke disse munnene? Helt perfekt å oppbevare småting i vesken. Eller ha de som søt pynt på hyllen hjemme! 

Vi fikk prøve ut de forskjellige nyhetene med masse god hjelp fra makeup artisten Sidsel. Jeg prøvde ut et smokey eye øyenskyggepalett som var i blåfarge. Har aldri prøvd ut blåfarge rundt øynene, siden jeg har veldig blå øyne. Men det ble faktisk utrolig kult! Blåfargen i øynene mine kom virkelig frem!

Gold sequin jacket

Hei søtinger ♥

Nå skal jeg straks på et event med GOSH. Jeg skal lære om makeup trendene dems, og møte igjen en del bloggere. Blant annet June og Donna ♥ Skal ta masse bilder så dere kan se. Skal se om jeg får med meg et par makeuptriks fra GOSH folkene som jeg kan videreføre til dere også! 
Jeffrey Campbell - Sko    WOW - Bukse    Wilde heart - Jakke    Cubus - Bluse    Lycke - Veske    Bik Bok - Solbriller

Hvordan se bra ut på bilder

Mange av dere spør meg alltid om tips til hvordan dere kan se bedre ut på bilder.  Å se bra ut på bilder er ikke så lett som man skulle tro. Det er mer enn å bare slenge ut en tilfeldig posering. Det handler om å gjøre seg selv penere og ikke styggere. Og siden jeg har jobbet som modell ganske lenge har jeg lært noen tips jeg skal lære dere nå. Disse tipsene kan dere bruke til alt av bilder. Om det er til familiebilder, nytt profilbilde på facebook eller bilder til bloggen.  Jeg er veldig lav selv, bare 160cm. Men på bilder ser jeg som regel mye høyere ut, og det er fordi jeg følger tipsene under.

Det er viktig å huske at dette er tips, og ikke regler som er skrevet inn i stenen. Følger ikke alle tipsene til punkt å prikke alltid selv. Men det er kjekt å vite om de og å kunne bruke de. Dette innlegget er fra i sommer. Men utrolig mange av dere har spurt om hjelp til disse tingene + at jeg har fått en del nye lesere siden da. Så derfor poster jeg det igjen :-)


Aldri stå på benet som er nærmest kameraet.
Når du blir tatt bilder av er det viktig å vite hvilken side av kroppen din som er nærmest kameraet. Den siden som er lengst vekk fra kameraet er den du kan legge vekten mot. Hvis du legger vekten på det benet som er nærmest kameraet kommer du til å se mye kortere ut enn det du er, du kommer også til å se større ut. Dette gjelder også når du sitter. Aldri ha benet som er nærmest kamera helt rett.Unngå dobbelthake
Det er veldig mange som får mer dobbelthake på bilder enn hva de egentlig har. Dette er fordi de presser hodet litt bakover. De aller fleste gjør dette helt uten å tenke over det. Hvis du stikker hodet litt fremover når man tar bilde kan man unngå/forminske dobbelthaken. Det ser kanskje litt rart ut når man ser på seg selv i speilet mens man gjør det, men på bilder syns det ikke (med mindre du overdriver da). 

Ikke oversmil
Som regel holder det med ett lite og beskjedent smil på bilder. Hvis man viser hele perleraden kan det ofte se litt falskt ut. Og man kan også få større bollekinn. 

Ikke ta bilder ovenifra hvis du vil se lengre ut
Hvis du er som meg og vil se høyere ut bilder bør du ta bildene nedenfra og oppover. Hvis personen som tar bilder av deg er høyere enn deg kan det være smart at han/hun står lavere i terrenget enn deg, eller at han/hun bøyer seg ned for å ta bildene av deg. 

Hvilken side ser du best ut fra?
Når jeg poserer med ansiktet fra siden, poserer jeg nesten alltid med den siden jeg ikke har hårskillen min med inn i kameraet. Rett og slett fordi det er ikke pent å få en tung sidelugg inn mot kamera. Og fordi jeg ser best ut fra den siden. Det er heller ikke alle som ser bra ut på bilder rett forfra. Så det å vri hodet litt til siden på bilder kan gjøre mesterverker! 


Smize - Smile with your eyes
Å se helt død ut i øynene er noe av det værste som finnes. Det er vanskelig å forklare hvordan man smiler med øynene. Men tenk glade tanker, da ser du fort mye mer glad ut også. Det samme gjelder hvis du vil se trist/sint/sjokkert ut på bilder også, tenk på følelsen. 


Ikke bruk klær som gjør at du ser større ut

Denne her er det MANGE som gjør store feil på. Det dummeste man kan gjøre når man skal bli tatt bilder av er å kle seg feil for sin egen figur. Man bør heller ikke bruke posete klær på bilder. Topper som ikke sitter inntil i midjen gjør at man kan se større ut enn man er. Det er smartest å bruke klær som sitter noenlunde helt etter. Men alle har hver sin kroppsfigur så det er forskjellig fra person til person. 

Bruk hæler
Hvis man vil se høyere ut på bilder er det smart å bruke hæler. Mange glemmer det bort, rett og slett fordi de kanskje ikke bruker hæler til vanlig. Men på bilder er det kjekt å bruke det. Selv bruker jeg som regel hæler som er minst 13 cm høye. Så da sier det seg selv at det hjelper mye på høyden.

 

Gjerne "like" dette innlegget hvis du likte tipsene! 

Styrketrening

Nå skal jeg straks dra på styrketrening på Fitness One. Begynte endelig å legge på mer vekter forrige uke, og det er deilig å kjenne musklene pumpe skikkelig. Tenkte jeg skulle legge ut treningsprogrammet mitt, med forklaring til utførelser osv nå snart. Er det noe dere kunne likt? Da får dere litt hjelp og tips!

Kjøpte meg iPod nano for noen dager siden, og den kom i posten i går, så i dag skal den få være med på trening. Syns det er så slitsomt å bruke mobilen som musikkkilde når jeg trener. For da må jeg ha den oppi bhen hele tiden, og det blir bare ubehagelig! Mye smartere å heller bruke en iPod shuffle som jeg kan klipse fast i tskjorten! 


Favorittkjoler fra Nelly

Nå har det kommet inn mange nye og utrolig nydelige vårnyheter på nelly. Jeg har allerede plukket meg ut noen favoritter, og jeg kommer nok til å bestille et knippe med kjoler med en gang lønningen er på konto. Den hvite og rosa kjolen som er nr 3 på første rad er absolutt en av favorittene. Den lyser vår og sommer, og jeg kan kjenne sand mellom tærne bare av å se på den! 


HER   //   HER //   HER  

 


HER   //   HER 

 


HER   //   HER //   HER

 


HER   //   HER //   HER

 


HER   //   HER //   HER

 

Hvilken kjole ble din favoritt?

Min mening om barn som slanker seg

På torsdag forrige uke ble jeg intervjuet av NRK om en sak om unge barn, som trener fordi de ønsker å gå ned i vekt. Hele 43% av 16 år gamle jenter føler de er overvektige. Jeg syns dette er veldig skremmende! Jeg syns at man burde trene og ha en sunn livsstil fordi man elsker kroppen sin, og ønsker å ta vare på den, ikke fordi man hater den. Se hele saken og intervjuet i videoen under! 

Hva er din mening om denne saken?

Nye Nike jogge- og gymsko

I dag har jeg endelig kjøpt meg nye løpesko, og sko jeg skal bruke når jeg skal trene styrke. De skoene jeg hadde fra før av begynte å bli ganske så utgåtte, etter å ha vært trofaste igjennom masse løping de siste 1,5 årene. Kommer sikkert til å fortsette å bruke de litt, men da blir det hvis det er veldig sølete ute eller hvis jeg skal løpe i skogen.

Jeg kjøpte meg i alle fall to par nye sko i dag på Trisport på Gulskogen. De har 20% på alle joggesko nå, så da måtte jeg slå til! Selvfølgelig endte jeg opp med fargen rosa  på begge skoene ♥ Er man rosablogger så må man jo ha rosa sko, eller hva? Hehe! 

Nike free run 4.0

Disse kommer jeg til å bruke mest til styrketrening. De passer godt å bruke til dette på grunn av den tynne sålen som er uten demping. Kommer til å skrive mer om hvordan disse er når jeg har prøvd de en stund!

Nike air

Disse skoene kommer jeg til å bruke mest til løping på asfalt og på grusveier. I den løperunden jeg har er det veksling mellom asfalt og grusvei, så disse passer perfekt! Valgte et skopar som ikke har helt ekstremt med demping, siden jeg er ganske lett og liten og ikke har like mye behov for demping, som tyngre mennesker har. Prøvde de ut på løperunden min i dag, og de var helt fantastiske!

WOW, 12'000

WOW! Så utrolig fantastisk å se at så utrolig mange av dere har meldt dere på goodiebag konkurransen. Får helt hakeslep av at over 2700 mennesker har meldt seg på. Det er sykt det! På grunn av konkurransen fikk jeg veldig høy statistikk i går - hele 12281 unike norske lesere. Så i dag ligger jeg på 13. plass på blogg.no. Utrolig gøy! Håper mange av dere ønsker å fortsette å lese bloggen min ♥

Nå skal jeg straks ut og kjøpe meg nye joggesko. Er jo helt fantastisk vær ute i dag, så da blir de nok prøvd ut på en god runde. Er veldig støl etter lørdagens trening, men litt jogging hjelper alltid! Ønsker dere en fantastisk start på uken! Stay fresh! 

Mmm, frokost. Jordbær og appelsinsmoothie og havregrøt med masse kanel og sukrin på. Nam! 


Vinn goodiebag verdi 4000,- kr - AVSLUTTET

VINNEREN ER TRUKKET OG KONTAKTET PÅ MAIL :-)

Siden jeg er skjønnhetsblogger får jeg mye produkter i posten, og ofte får jeg dobbelt opp av produktene. I tillegg er det mange av produktene jeg aldri tester eller bruker, så da blir de bare liggende på hylla. Og da er det mye bedre å gi de til en heldig leser! I tillegg er det snart sommer, og da er det genialt med noen produkter som man kan bli sommerklar med! Jeg har valgt ut en del forskjellige produkter, blant annet: 6 neglelakker fra Ciatè, hårkur fra Bjørn Axen, smoothie oppskriftsbok, body lotion fra The Body Shop, tannbleking fra smilelab, hår olje fra Bjørn Axen, tørrshampo, 4 øyenskygger, mascara fra bareMinerals, ansiktsmaske, 4 lipglosser og mye mer! Alt som er på bildene under går til en heldig leser! 

For å vinne goodiebagen må du like facebooksiden min HER og dele dette innlegget på facebook (ved å trykke på "Del" knappen nederst i innlegget). Veldig enkelt! Husk også å skrive e-mail addressen din i kommentarfeltet, i tilfelle DU vinner :-)Trekker en heldig vinner 23 mars! 


Anbefaling av sportsbh

God helg ♥

Nå skal jeg straks på Fitness One treningssenter og trene styrke. Syns det nye treningsprogrammet mitt fungerer utrolig bra så langt! Øvelsene begynner endelig og sitte, og jeg har begynt å legge på litt mer vekter i øvelsene. Før jeg stikker vil jeg anbefale en utrolig bra treningsbh for dere! Når man trener er det ekstremt viktig å bruke en treningsbh. Hvis man ikke bruker det, eller bruker en som er veldig slitt, kan man ødelegge elastiteten i puppene sine, som kan gi deg hengepupper. 

Denne treningsbhen bruker jeg mye til styrketrening, siden den hjelper deg å holde en god holdning. Også bruker jeg den til lett jogging. Den puster utrolig godt, og holder puppene godt på plass! Virkelig å anbefale :-) Sportsbhen kan du kjøpe HER.
//affiliatelink

Girly outfit

Nå har jeg nettopp våknet opp etter en liten powernap. WOW, jeg tåler virkelig ikke å stå opp kl 7 på morgenen. Fatter ikke hvordan jeg klarte det da jeg gikk på VGS, og da stod jeg jo opp enda tidligere også. Hmm.. Tror jeg burde blir flinkere til å stå opp tidligere igjen. Står aldri opp før 9 til vanlig, og det er jo egentlig veldig deilig. Men føler jeg mister så mye av dagen!

Intervjuet i dag gikk i alle fall veldig bra! Det var ikke et jobbintervju, til dere som trodde det, haha. Kan ikke fortelle dere noe enda! Men sier ifra når og hvor det skal publiseres rett før det skjer. Er heldigvis ikke så lenge til, så bare å fortsette å følge med! :-)
H&M: Jakke og veske   Bik Bok: Body    Cubus: Bluse    Jeffrey Campbell: Sko    CMYK: Klokke 

Oslo <3

God morgen søtinger ♥

Nå er jeg på vei til Oslo. I dag skal jeg på intervju. Kan ikke fortelle hvor og i hvilken sammenheng enda. Men jeg gleder meg skikkelig! Tror det her kommer til å bli bra! Fikk ikke oppdatert dere noe i går, men enn bare antrekksbildene. Fordi jeg var så sliten og dårlig når jeg kom hjem fra Drammen. Orket ikke dra på trening engang. Var helt utkjørt! Så den økten får jeg ta igjen i dag når jeg kommer hjem fra Oslo. Viktig å høre på dagsformen, og ikke pushe seg selv for hardt! 

 

Skeleton on my shirt

Hei dere! 

Nå er det år og dag siden jeg har lagt ut dagens antrekk. I dag var det endelig bra nok vær til å ta litt bilder ute, så da benyttet jeg anledningen. Pleier alltid å se masse på antrekksbildene fra andre bloggere, så da kan jeg ikke være noe dårligere selv! I dag skal jeg på møte på jobben. Også tenker jeg med en tur til Drammen etter det. I dag har det jo vært skisprint, så da er det masse kjentfolk i byen! Kanskje noen av dere Drammensere som er i Drammen i dag og ser på skirennet? Vinn en uke på Lapoint surfcamp Bali for 2 i sommer

I sommer skal jeg på surfecamp med Lapoint til Portugal, og i den forbindelse kan DU vinne en tur for to til vakre Bali på Lapoints surfecamp. Pakken har en verdi på hele 10'000 kroner, og dette er inkludert:

 

Full pakke level 1:

7 frokoster
5 middager
7 overnattinger
5 dager med surfeinstruksjon
Fri bruk av surfeutstyr
Transport til surfespots
Transfer fra flyplass
2 yoga pass
Fri disponering av campens fasiliteter som pool, wifi, stor hage, sol terasse mm.

 

 

For å delta må du: 

1. Skriv i kommentarfeltet hvorfor akkurat du og din venn fortjener å vinne denne fantastiske opplevelsen.
2. Svare på spørsmålet: Hvor på Bali Lapoint campen ligger, og sende svaret til konkurranse@lapoint.no Tips! Svaret står på Lapoints Bali sider, som du kan sjekke ut HER
3. Lik www.facebook.com/lapointcamps på facebook, den 15 april kåres vinneren her.

 

Konkurransen er for alle men for de som er under 18 år så vinner du en uke på våres Ungdoms Surfsommerleir på Stad i Norge, som du kan lese mer om HER

 Bare 81 dager igjen

Noen dager er virkelig bare ment til å ligge under dyna mens man ser på tv-serier. Og i dag er er en av de dagene! Utenfor er været så utrolig grått og trist at jeg mister all motivasjon til å gjøre noe som helst bare jeg ser ut vinduet. Flere som har det sånn om dagen? 

Kunne ikke gledet meg mer til våren nå. Syns hele vinteren bare har vært grå og trist. Ikke bra! Fikk heldigvis en pause fra alt drittværet, når jeg var på Tenerife. Ah, det var deilig det! Teller ned dagene til jeg skal ut av Norge igjen. Og nå er det bare 81 dager til jeg og Victoria reiser på surfecamp i Portugal. Wii, som jeg gleder meg! 

Deres hemmeligheter

Jeg har nå lest igjennom alle hemelighetene dere har delt med meg i innlegget: "Tell me your secrets". Deres hemmeligheter har virkelig rørt meg. Tårene mine har trillet nedover kinnene, og jeg har helt vondt i hjertet mitt. Jeg føler smerten deres! Å se at så mange mennesker blir mobbet, ikke tørr å stå frem med legningen sin, sliter med depresjon, er selvskadere og er usikre på seg selv er helt forferdelig trist å lese om. 

Jeg har valgt ut noen forskjellige av hemmelighetene deres, som jeg skal svare på. Husk at jeg er ingen psykolog. Men jeg er en vanlig jente, som også har slitt med depresjoner, og som har gått til psykolog og fått hjelp. Anbefaler alle som sliter psykisk å gå til en psykolog. Det kan hjelpe så utrolig mye å få råd fra noen som faktisk har som jobb å hjelpe deg. Bare det at noen hører på problemene dine hjelper så sykt mye. Man kan også ringe hjelpetelefon dersom man ønsker å snakke med noen. Den er gratis og åpen for alle, den er også døgnåpen, så du kan ringe når som helst. Nr dit er: 116 123.Jeg tenker ofte på å ta mitt eget liv.. Det slenges kommentarer til meg hver dag, men det er ingen som vet noe. Alle tror jeg er en glad og lykkelig person som har mange venner og har det enkelt, men på innsiden er jeg utrolig deprimert. Jeg er selvskader, og det er bare noen få som vet det. De som vet det dømmer meg altfor fort uten å vite grunnen bak kuttene. Jeg er lei av at alle mener at jeg er så glad og lykkelig da jeg egentlig skader meg selv og har lyst til å dø. - 14 år. 

♥ Jeg blir veldig bekymret når du sier at du vil ta ditt eget liv. Men som min mor alltid har sagt "ingenting er for galt til at det ikke kan fikses". Og tro det eller ei, så stemmer det uttrykket. Ting kjennes kanskje ekstremt tung og jævlig ut nå, og det skjønner jeg. Å få kommentarer slengt etter seg hver dag er helt jævlig. Ord sårer så sykt mye. Det er noen ting du kan prøve ut for å få folk til å slutte å slenge ting etter deg. Hvis de gjør det på en mobbete måte (altså; de er klare over at dette sårer deg, og det er grunnen til at de gjør det) så kan du komme de i forkjøpet. Sånn som jeg har alltid fått kommentarer slengt etter meg om høyden min. Vet du hva jeg svarte de? Jeg svarte "ja vet du hva jeg liker å være lav jeg. Jeg er i alle fall liten og snill, kan ikke si det samme om deg ;-) " Å vise personene som slenger dritt etter deg at du ikke tar deg nær av det gjør mobbingen kjedelig for dem, og de slutter etterhvert. Men hvis de som slenger kommentarer etter deg ikke gjør det for å mobbe, men sier ting uten å tenke på hva de sier. Så kan du ta det opp med de ansikt til ansikt, bare dere to, og fortelle vedkommende at tingene de sier til deg faktisk sårer deg. 

Håper virkelig du klarer å slutte og kutte deg. Det er farlig, og du kommer garantert til å angre deg om noen år, hvis du ikke allerede gjør det. Husk at det er folkene som slenger kommentarer etter deg som har et problem, IKKE du. De skal ikke ødelegge deg så mye at du kutter deg. Dette er ditt liv og ingen skal få ødelegge det. Husk det! 

 

 Kjæresten min har vært utfro, flere ganger, om det er seksuell kontakt med en annen jente, eller om det er når han snakker med jenter på fb og spør etter nakenbilder, så er det å være utro. Jeg har ikke sagt det til min nærmeste venninne engang. Men kan heller ikke gå ifra han fordi jeg er altfor glad i han. Vi har vært sammen i snart 3 år. Også er jeg helt knust innvendig. Har ingen venner i klassen og går vg2 nå. 

♥ Er det en ting som er sikkert så er det at utroskap ikke er akseptabelt. Og jeg er helt enig med deg at det er utroskap at han spør andre jenter etter nakenbilder på facebook. Sånt er ikke greit! Og sånt burde du ikke finne deg i! Det er tydelig at du ikke betyr nok for han, og da burde han ikke være en del av livet ditt. Jeg vet det er jævlig vanskelig å dumpe en gutt man er glad i, spesielt når dere har vært sammen så lenge. Men tenk deg litt om, vil du virkelig være sammen med en gutt som er utro mot deg, og som behandler deg som dritt? Svaret ditt burde være NEI. Ingen jenter (eller gutter) fortjener å være sammen med noen som er utro mot dem, alle fortjener så sykt mye bedre enn det. Jeg vet det er skummelt å dumpe han, siden du føler du ikke har noen andre å være med. Men det er nå du er ung, og det er nå det er lett å få nye venner. Bli kjent med de du går i klasse med, og bli venn med de. Kanskje du ikke har gitt de en reel sjanse, fordi du har vært for opptatt med kjæresten din som er utro mot deg?

 

 13 av mine 20 år ble jeg seksuelt misbrukt av min far. Jeg sa aldri noe til noen, men selv følte jeg at det var galt, samtidig som man vokste opp med det og det på måte "skulle være sånn." For sånn er det med barn. Når man vokser opp med noe, tror man det er den normale hverdagen. Dagen før jeg fylte 13, fortalte jeg til mamma at jeg aldri ville dit igjen. Sakte men sikkert kom mange av de forferdelige historiene ut. Jeg husker så godt hvordan mamma hadde det etter det. Hver natt når jeg skulle sove, satt hun i tlf. og gråt, kan ikke beskrives. Det ble snakk om anmeldelse, men jeg turte ikke. Det var dessverre ikke bare jeg som var innblandet, men jeg var dattera, og kom ikke ut av det før 13 år. Etter en tid tenkte jeg mye og kom frem til at om jeg ikke gjør noe, kan andre bli skadet. Derfor anmeldte jeg og måtte møte i retten to år på rad. Det å sitte i en rettsal og prate om alt det din egen far har gjort, var helt jævlig. Men sånne mennesker fortjener ikke annet, og jeg klarte å dømme han, selv uten beviser! Tiden etter har vært ekstremt tung. Jeg har prøvd å ta livet mitt flere ganger, for jeg har aldri følt at jeg betyr noe. Han brøyt meg også ned verbalt og psykisk. Han ringe meg for å fortelle at han skulle selge firehjulingen min for en kr. og at den skulle jeg få for jeg var ikke verdt mer. Det var så mye slike ting, så synet på meg selv døde ut. Når jeg møtte en gutt jeg kanskje likte litt, ville jeg gjerne si hva som hadde skjedd slik at han visste det og kunne respektere meg, men det skjedde aldri. Jeg ble avvist for jeg var "ekkel." Alt har ført til at det å stole på andre, sjeldent har vært lurt. Så mange som har snudd meg ryggen i alle disse år og alle som har sviktet meg. Oppi all dritten, er det noen som viser at de er ok. Man kan stole på noen, og det vil man finne ut etter hvert, gjerne når man blir litt eldre og mer moden. Nå i dag er jeg 20, snart 21. Jeg har verdens beste kjæreste som passer på meg og har det delvis bra! Men alt i hverdagen er en utfordring. Bare det å skulle ta bussen er fælt for meg, og redselen om å ende opp alene. Uansett hva som skjer, så skal jeg klare meg. Jeg kommer ikke til å gi opp, aldri! Jeg er en fighter og det vil ikke endres.

Hvis noen av dere leser denne historien og har en liknende, men bærer den alene, del den med andre. Snakk med folk som står deg nær! Er de dine ekte venner, snur de ikke ryggen til deg. Dette var en kort historie av mitt liv. Det er så MYE mer oppi alt dette, men det tar for lang tid. Og det viktigste er vel fortalt. - Jente 20 år.

♥ Å lese dette var virkelig hjerteskjærende. At en far har seksuelt misbrukt sitt eget barn i så mange år er helt grusomt. Jeg er glad for at du kom deg ut av det, og at du fikk dømt han til fengsel. Men jeg klarer ikke sette meg inn i hvor tungt det må være for deg å leve med dette. Men jeg er glad for at du har funnet deg en kjæreste som gjør at du har det bra! Jeg vet ikke hva slags råd jeg kan gi deg, siden dette er noe jeg aldri har opplevd selv. Men husk en ting; Du betyr så utrolig mye! Ikke la en grusom mann ødelegge ditt liv. Som du selv sier, så er du en fighter. Og jeg håper virkelig du klarer å kjempe deg igjennom dette! 

Mitt råd til alle unge barn der ute: Det er aldri deres egen feil at noen misbruker dere. Hvis dere har blitt/blir misbrukt av familie, venner eller en ukjent så gå til politiet med dette. Da får dere hjelp!

 

 Jeg er redd jeg kommer ikke til å bli noe mer enn hva jeg er i dag. Jeg er redd jeg ikke kommer til å oppleve det jeg vil oppleve og ikke kommer til å nå mine mål. At jeg kommer til å være stuck akkurat der jeg er nå. For det har jeg allerede vært i nesten ett helt år nå..

♥ Jeg kjenner til denne følelsen så altfor godt. Det er så stort press på at vi skal oppleve alt, vi skal ha den lengste og beste utdannelsen, og vi skal klare å nå alle målene våre. Men realiteten er ikke sånn! Selv kjenner jeg veldig på det at vennene mine har kommet godt i gang med utdanningen sin, og vet hva de skal bli. Mens jeg aner ikke hva jeg skal bli, og jeg føler at livet mitt bare suser forbi, og at jeg allerede er for gammel for å nå mine mål. Det er jo helt sykt med tanke på at jeg bare er 21 år. Men husk at du har god tid til å nå målene dine og oppleve ting du vil oppleve. Skriv en konkret liste med ting du vil oppleve og oppnå, en slags bucket list. Og finn ut måter som gjør at du kan gjøre tingene på denne listen. Hvis en av tingene er å oppleve forskjellige land, men du har ikke penger og ingen å reise med. Kan det være smart å få seg en jobb som du jobber på til du har fått spart opp nok penger. Kanskje du har en venninne som er i samme situasjon? Som har lyst til å reise men er blakk. Lag en avtale om at dere skal jobbe og spare penger, så drar dere på reise sammen :-) 

 

 Er en jente på 16 år, er 170cm høy og vekten min er altså 47 kg. Jeg reduserte inntaket mitt av mat veldig stort, i forhold til det jeg spiste tidligere. Veide altså 59 kg før alt marerittet begynte. Jeg liker ikke mat lenger, utenom SUNNE snacks (som f.eks. Questbars) og kylling. Spiser rundt 500 kalorier daglig, jeg tvinger meg selv til å spise såpass mye bare for å holde meg i livet. Jeg orker ikke mer, jeg blir bare tynnere og tynnere.. Jeg vil en vakker dag avslutte dette, men jeg vet ikke helt enda om jeg vil klare det. Føler meg egentlig ganske så rart, da før var det helt normalt for meg å spise en hel freia- melkesjokolade (150 g) daglig, eller chips og alt annet usunt. Jeg gidder ikke lenger å være med folk, stenger meg gjerne på rommet mitt etter skolen og føler livet mitt er verdt ingen ting. Har ingen ting å se fram til, vi flyttet ganske så langt fra andre familiemedlemmene, så jeg ser ikke besteforeldrene mer enn sånn maks. 2 ganger i året. Føler meg ensom, og dersom jeg en dag spiser mer enn de teite kaloriene jeg spiser normalt, enten spyr jeg ut alt, eller tar andre piller for å bli kvitt maten. Dette er ikke ofte altså, 3-4 ganger i mnd. Jeg er syk akkurat nå, men tør ikke gå til legen etter helsesøsteren fant utav at vekten min (siterer henne nå) er gått ned DRAMATISK. Jeg... Har ingen høye mål, men er veldig opptatt av å gjøre det bra på skolen. Satser på et snitt på ca. 5,0, minst 4,5. Er så lei av alt.

 ♥ I dagens samfunn så er det så altfor stort press på oss at vi skal være så ekstremt tynne. Vi ser Victoria Secret fashionshow på tv'en og tenker at vi må se ut som de jentene for at noen som helst skal like oss. Men slik er ikke virkeligheten, fordi vi er helt perfekte akkurat som vi er. Og jeg håper du en dag kan føle at du er bra nok for verden, og at du da klarer å spise igjen. Kanskje du burde ha som mål å høyne kalori inntaket med 50-100 kalorier hver uke? Da går det gradvis oppover igjen, og du slipper noen brå overganger. For å ha et så lavt kaloriinntak som du har nå er veldig skadelig for kroppen din i lengden. 

 

Håper det hjalp dere å fortelle meg om hemmelighetene deres, og at det lettet litt på trykket. Ønsker dere alle et fantastisk liv, og all lykke dere kan få ♥ Husk å snakk med noen hvis du sliter med psykiske problemer. Enten det er en venninne, lærer, psykolog eller forelder. Det finnes alltid en løsning på alle problemer. Husk det! 

Min skosamling

Hei og hopp! Ny uke, og nye mål og ting som må gjøres! Kanskje du har satt deg noen mål for uken? Det har jeg! Det første tingen på min to-do liste denne uken er å vise dere skosamlingen min. Det er noe dere har spurt om lenge, og som har gått rett i glemmeboken min. Men i dag husket jeg det endelig! Har kjøpt mye nye høye hæler det siste året, så da var det virkelig på tide å vise dere min skosamling med høye hæler. 

De fleste skoene mine er fra Nelly.com. Syns de har så sykt mye fine sko! I tillegg er det veldig billig der også. Det er flere ganger jeg har fått kjøpt et skopar til under 200-lappen. Tror jeg skal ta meg en tur innom og se om de har fått noe nytt igjen asap! 
Sko til venstre - HER // Sko i midten - HER // Sko til høyre - Utsolgt

 


Sko til venstre - HER // Sko i midten - HER // Sko til høyre - HER

 


Sko til venstre - HER // Sko i midten - HER // Sko til høyre - Din Sko 
 


Sko til venstre - Utsolgt // Sko i midten - Utsolgt // Sko til høyre - HER


Til vanlig pleier jeg alltid å ha favorittene stående på hyllene. De er så fine, så hvorfor ikke bruke de som pynt? Da holder de seg mye finere også, enn hvis jeg skulle latt de slenge i gangen. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til våren, for da kan jeg begynne å bruke flere av skoene som jeg ikke kan bruke på vinteren! 

// affiliate links

Fashion fotokurs med Nikon

På torsdag var jeg på fashion fotokurs med Nikon. Jeg har vært på fotokurs med Nikon en gang før, og denne gangen lærte jeg masse nye tips også. Først fikk vi et lite lynkurs om de nyeste kameraene til Nikon. Deretter fikk vi lære masse nyttige tips fra fashion fotograf Solveig Selj. Hun har fotografert for Costume, Det Nye!, KK, Vanity Teen, osv. Hun lærte oss mye om lys, komposisjon og innstillinger på kamera. Tenkte jeg kunne dele noen av tipsene hennes videre med dere.

♥ Bruk naturlig lys som lyskilde.

♥ Hvis det regner kan du ta bilder inne, men gjør det forran et stort vindu så du får inn masse naturlig lys.

♥ Hvis det er veldig sterkt lys ute er det best å fotografere i skyggen. Det sterke lyset fra sola kan gi tunge skygger i ansiktet og mysende øyne, så ved å fotografere i skyggen unngår du disse problemene. Stå i skyggen med ansiktet mot solen, da får du fint spill i øynene!

♥ Ved å fotografere igjennom viduer kan man begrense lyset, og glassflaten gir et blurry lag mellom kamera og modellen.

♥ Når solen står lavt på himmelen, morgen eller ettermiddag kan det være veldig fint å ta bilder i motlys. 

♥ Når man skal ta antrekksbilder ute i gata bør man stå midt i gata, fordi da får man dybde i bildet, og færre rotete elementer. 

♥ Vinkler og utsnitt: Når man tar antrekksbilder er det kjedelig å se det rett forfra rett opp og ned. Ta bilder i forskjellige utsnitt (noen nærme, noen veldig nærme og noen på litt avstand) og fra forskjellige vinkler (fra siden, forfra, bakfra). Kanskje antrekket har en veldig fin krage som du kan ta et nærbilde av?

♥ Bruk manuelle innstillinger, da får du bildene sånn som du vil ha de. Alltid bruk så lavt blendertall som mulig, da blir bildene skarpere og lysere, og de får en fin blurry bakgrunn. 

♥ ISO: For å få skarpe bilder i dårlig lysforhold kan man høyne ISOen ganske mye før det går utover bilde kvaliteten. Og når man har høy ISO kan man skru lukkertiden ned, og da blir bildene skarpere. 

Etter kurset var ferdig tok vi bilder ved hjelp av en app som Nikon har laget. Appen gjør at du kan ta bilder med mobilen via Nikon kameraet. Så mobilen blir som en slags selvutløser fjernkontroll, bare at det som er så kjekt er at man ser hva som blir tatt bilde av på mobilen også. I tillegg kan man laste bildene direkte rett over på mobilen. Hvor smart er ikke det? Dette er jo helt perfekt hvis man skal ta bilder til instagram eller mobilblogge. Genialt!


Goodiebags ♥ Vi fikk med oss en goodiebag hver som var proppfull med Nikon produkter. Blant annet verdens skjønneste minnepenn som er formet som et Nikon speilreflekskamera. Den må jeg bare vise dere en gang! 

Video: Spørsmålsrunde

Da var endelig videoen med svarene fra spørsmålsrundet ferdig lastet opp. Håper dere liker den og fikk svar på det dere lurte på :-) Nå skal jeg begynne på innlegget om Nikon fotokurset jeg var på på torsdag, men litt fototips til dere. Så husk å følge med på bloggen i kveld! 

Portrait practise

Hei dere! I dag har jeg øvd meg masse på å ta portrett bilder. Tar veldig mange "selfies" til bloggen hver dag, men de blir som regel ikke i portrett-stil. Men i dag prøvde jeg meg på det, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Til bildene brukte jeg Canon 50 mm 1,4 linse og stod forran et vindu, for å få naturlig lys. Syns naturlig lys er penest på bilder, så når jeg skal ta bilder på rommet mitt, pleier jeg å skru av taklampen og alle lys på rommet, og stille meg forran vinduet. Hvis jeg bruker taklampen inne som lys er det så fort at bildene får et stygt gulskjær og at alle konturer i ansiktet blir helt forvrengt, med skygger som faller helt feil. 

Siden jeg ble så fornøyd med resultatet av dagens portrettbilder tenkte jeg at jeg kunne dele de med dere. Gjerne kom med innspill og konstruktiv kritikk. Sånt liker jeg! :-)Sunn lørdagssnacks + Smoothie oppskrift

Nå har jeg nettopp laget litt sunn lørdagssnacks, og jeg skal snart sette på en episode av Dexter. Tenkte å tipse dere kjapt om den smoothie oppskriften jeg prøvde ut i dag. Det ble helt sykt godt! Og med litt grønnsaker og dip ved siden av ble det masse god snacks! Mye bedre og ikke minst sunnere enn Coca Cola og potetgull, som veldig mange spiser og drikker på lørdagskveldene. D Jeg er veldig glad i å bruke gulrot, agurk og brokkoli til å dippe med. Dippen lager jeg at ekstra lett - lettrømme som jeg blander med holiday dipmix. Veldig enkelt - veldig godt! 

I denne smoothien brukte jeg 1/2 mango, 2 små appelsiner og 200 gram jordbær. Resultatet ble helt fantastisk! Anbefaler dere virkelig å prøve den ut! 

 

Sporty favoritter

God morgen! ♥

Nå er jeg nettopp ferdig med å sminke og fikse meg. Jeg skal straks dra på jobb, men før jeg drar på jobb vil jeg dele noen av mine sporty favoritter med dere. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg bare må ha freshe klær for å få motivasjon til å trene. Knæsje farger gir et skikkelig boost på trening! Min favorittfarge er rosa, så ble en del rosa favoritter. Men har lagt ved noen litt andre farger også, gjerne kombiner flere knæsje farger for en sporty look! 


1 - her // 2 - her // 3 - her // 4 - her // 5 - her // 6 - her // 7- her // 8 - her // 9 - her // 10 - her

affiliatelinks