hits

mars 2013

Haters gonna hate

Smile to the haters, and let them know that they can't get to you.

Uansett hva man gjør her i livet så er det alltid noen som kommer til å mislike deg. Enten er de missunelig for at du har oppnådd noe de vil oppnå. Eller så liker de deg rett og slett ikke. Men hvorfor bryr vi oss om disse menneskene? Hvorfor gidder vi å la deres dritt smitte over på oss? Hvorfor skal vi slutte med det vi liker, bare fordi de snakker dritt? 

Som blogger får man alltid blandede tilbakemeldinger. I mitt tilfelle er de aller fleste hyggelige og snille. Men det er alltid den ene anonyme "tøffingen" som skal slenge dritt. Selvfølgelig tørr de aldri å skrive navnet sitt. For da måtte de faktisk stått for hva de mener. Også er det de menneskene (spesielt jenter) som går rundt og snakker dritt bak ryggen til hverandre. Og hvorfor? Jo for å følge seg bedre. For når man er nødt til å snakke dritt om andre, da kan man umulig ha det godt med seg selv.

Jeg har selv valgt å være et offentlig menneske. Og ja, jeg er fullt klar over at jeg selv setter meg i en veldig sårbar posisjon. Men jeg tåler drittslengingen. Rett og slett fordi jeg har vært gjennom mye hardt i livet mitt, og da er en stygg kommentar fra en anonym person ikke en dritt i forhold. Men tenk på de som faktisk ikke tåler å høre så mye dritt. Som kanskje ikke har verdens beste selvtillit. Som utvikler spiseforstyrrelser eller starter å kutte seg, fordi folk slenger dritt til de. Er det greit liksom? 

Jeg syns ikke det. 

Spørsmålsrunde - Søsteren svarer!

Nå skal jeg sette igang noe jeg aldri har hatt. Nemlig en spørsmålsrunde hvor søsteren min svarer. Dere kan spørre henne om hva som helst, og hun svarer ærlig. Siden hun er den som kjenner meg noenlunde alle best, så vet hun godt hva hun skal svare. Har også fått en del nye lesere siden sist jeg hadde spørsmålsrunde, så dere lurer sikkert på litt forskjellig! Så nå er det bare å spørre i vei! 

Tredagers fylla

I går skulle jeg egentlig ta det med ro. Men skjedde det? Nei, selvfølgelig ikke! Jeg og Victoria pluss et par gutter stakk på bowling. Begynte å vorse litt der med øl, bowling (hvilket jeg suger i!) og musikk. Når vi var ferdig med å bowle stakk vi tilbake til leiligheten til en av guttene og fortsatte morro'a der. Siden det var veldig spontant så ble vi ikke mer enn 10-15 personer. Men det var veldig gøy! Stod å danset frem til 06 på morningen i dag. Så er passe sliten nå. Men skal nok ut igjen i dag, så da blir det fylla fjerde dag på råd. Må jo passe på nå som jeg har ferie!

Haha, må le litt av meg selv. Klarte å ende opp på legevakten i natt. Magesåret kicket veldig inn, og da måtte jeg rett på sykehuset. Men etter en god tyggepille (smakte helt forferdelig!) så var jeg fin i formen igjen. Og da var det rett tilbake til festen og fortsette dansingen! 

 

Flere som har festet i påsken?

 

Motivasjon

Noen dager når jeg er umotivert går jeg inn på weheartit og ser på motiverende bilder. Da drømmer jeg meg litt bort, samtidlig som jeg får motivasjon til å stå på og oppnå noe. For man lever bare en gang, man er ung kun en gang. Og da er det viktig å få så mye ut av livet som mulig ♥ Å sitte på gamlehjemmet når man er 80 år og ikke ha noe å se tilbake på, det er verdens verste følelse.  

15. plass på topplista!

Ble så glad når jeg våknet i dag og så at jeg var på 15. plass på blogg.no sin toppliste. Så utrolig stas! Trengte en god opptur på en fyllesyk dag. Var på fest på Gulskogen i går. Var der med mange gamle bekjente, som jeg ikke hadde sett på noen år. Så det var jo veldig koselig. Danset og festet ganske lenge. Og merker det godt i dag. Var på fylla på onsdag også. Så i dag må jeg ta det med ro. Har enda ikke fått åpnet en eneste skolebok. Har egentlig vært veldig deilig. Men får prøve å gjøre et forsøk i dag. Wish me good luck! 

Har forresten klippet opp en gammel t-skjorte til en tank top. Syns det ble skikkelig kult! Rammstein på bildet og greier. Aner ikke hvor den er kjøpt, siden jeg fikk den for 100 år siden. Tenkte å gjøre det med flere t-skjorter. Siden det er ganske kult egentlig! 

Dagens antrekk

Vest - DIY // Genser - Bik Bok // Sko - Modekungen.se // Bukse - Gina Tricot 

 

Så gøy å se at jeg ligger på 22.plass på topplista i dag. Betyr mye ♥ Nettavisen.no linket jo innlegget mitt "Ikke OK å ha god selvtillit". Så det er veldig stas! Var ute på Onkel Thor i Vestfossen i går. Var konsert der, så da ble det liv! Ble ikke akkurat drita. Men kjenner det godt i dag at jeg drakk i går. Så nå skal jeg ta det litt med ro før jeg starter på lekser.. Lekser i ferie suger - Men da har jeg bedre tid når jeg kommer tilbake til skolen igjen, til å gjøre andre ting. 

     
Følg meg på Facebook // Følg meg på bloglovin

Har ikke tatt restylane

Først og fremst må jeg bare si at jeg ikke har tatt restylane. Videoen jeg lagde i går var bare tull. Mente absolutt ikke noe av det jeg sa i den. Det er ikke sånn at man er en skam for bloggsamfunnet hvis man ikke har restylane. Grunnen til at jeg lagde videoen var jo fordi det har vært så veldig mange som har tatt restylane i det siste. Og jeg ville sette det veldig på spissen og tulle litt med det. Underholdning i hverdagen er viktig. Veldig gøy å se at så mange skjønte spøken og syns det var morsomt. De som har lest bloggen min en stund og kjenner meg, vet at jeg ikke er sånn som jeg var i den videoen. Jeg gjorde meg selv veldig lite intelligent, og nedlatende for å sette det ordentlig på spissen.

Har heller ikke tatt restylane, gått på trynet eller noe som helst av de foreslåtte tingene. Jeg tok "fattigmanns-restylane" haha. Hvilket vil si at man suger på tuten til en flaske i 5 min. Så hovner overleppen opp. Hevelsen går som regel bort etter noen timer. Og takk gud for det! For fy **** så stygt det så ut på meg! Så jo ut som en gakk-gakk jo! Kan med trygghet fortelle dere at jeg ikke har noen planer om å ta hverken restylane eller silikon i leppene. Mange som kler å ha det, men jeg er fornøyd med meg selv akkurat som jeg er!

 

Tatt restylane i leppene - Se video!

Som jeg nevnte tidligere i dag, har jeg vært på klinikk. Sa ikke hva jeg skulle gjøre, siden jeg ville holde det hemmelig. Men nå kan jeg vise dere hva jeg gjorde! Jeg tok nemlig restylane. Ble det ikke fint?

 

Dette er en tullevideo - Har ikke tatt restylane. Bedre forklaring HER. 

Dagens antrekk

(Forhåndsskrevet innlegg, er på en klinikk nå. Viser dere bilder eller video av hva jeg har gjort, etterpå!)


 

Øredobber - Glitter // Bukse - Bik Bok // Sko - Nelly  // Bluse - Vero Moda // Jakke - Modekungen

Favoritt redigeringsprogram

Syns bildene som kommer rett fra kamera er så sinnsykt kjedelige. De er liksom så flate, helt uten liv. Derfor pleier jeg alltid å redigere de hos pixlr.com. Men i kveld har jeg prøvd ut en del nye ting hos picmonkey.com. Har brukt dette programmet en stund også. Men den har ikke blitt en så sterk favoritt før nå. Anbefales virkelig! 

 

Hvilke redigeringsprogram bruker dere?

 

Loving my new GHD styler


Ah, som jeg elsker den nye GHD eclipse styleren min. Den er så bra! Har ikke prøvd å krølle ordentlig med den før i dag. Og den var helt suveren! Var ganske vanskelig å krølle i starten. Men tanke på at dette er en rettetang. Men syns jeg fikk det til ganske bra etterhvert. Tenkte å lage en video om hvordan man lager krøllene etterhvert, når jeg har blitt litt flinkere. Hvis dere vil det!

PS: Sender mail til de av dere jeg skal sende russekort til. Så sjekk e-mailen deres i kveld! 

Sunt tips #2

Siden det nærmer seg sommer, og jordbærene allerede har kommet i butikkhyllene, vil jeg gi dere et tips. Mange pleier å spise loff med jordbær og sukker på. Kjempegodt, men veldig usunt! Istedet kan man heller bruke et veldig grovt brød. Gjerne et lavkarbobrød som jeg har brukt her. Jeg har ikke bakt det selv, det hadde jeg aldri giddet. Men kjøpte det på kiwi istedet. Siden jordbærene allerede er så søte brukte jeg ikke sukker. Men hvis du absolutt vil bruke sukker kan sukrin være et veldig godt alternativ. Det er helt uten kalorier, endrer ikke blodsukkeret og det skader ikke tennene. Men det smaker nesten helt likt som vanlig sukker! 

Har forresten trukket ut vinneren av goodiebagen med masse sminke i. Vinneren ble Hanna Sofie. Gratulerer til deg! Har sendt deg en mail :-)

Ikke OK å ha god selvtillit.I Norge har vi alltid hatt en jantelov som har sagt til oss at vi skal føle oss verdiløse, vi skal føle at ingen elsker oss og vi skal føle at vi er stygge.  I Norge har vi på en måte ikke lov til å føle oss bra. Uansett hva vi gjør så er det alltid noen som skal stå bak ryggen våres og si at det vi gjør er feil. Dersom vi føler oss bra, og faktisk sier at vi liker vårt eget utseendet, vi liker den vi er, at vi liker dette vi har oppnådd så blir vi beskyldt for å skryte. Og i dagens samfunn er det verste du kan gjøre å skryte av deg selv. Alle har oppnådd noe, alle har noe man kan være stolt av. Enten det er om du ser bra ut, eller at du har fått en sekser på en prøve.

Så kanskje den jenta som legger ut bilde av seg selv i bikini på facebook, rett og slett er sykt stolt av kroppen sin. Endelig har hun klart å jobbe seg frem til drømmekroppen. Endelig kan hun vise seg frem til vennene sine. Men hva blir hun møtt med? En hel haug sjalue mennesker som slenger dritt og kaller henne hore, fordi hun "skryter" av sin egen kropp. Er det greit? Skal samfunnet vårt være sånn? 

Selv elsker jeg mitt eget utseende. Og jeg er ikke redd for å si det. Selvfølgelig kan jeg sitte å pirke på ting ved med selv som jeg ikke liker. Men jeg har lært meg å elske de tingene jeg pleide å hate, ved meg selv. Det syns jeg også at andre burde gjøre. 

Derfor utfordrer jeg alle som leser dette innlegget til å skrive tre (gjerne flere!) ting de liker ved seg selv i kommentarfeltet. 

Pretty Little Liars

Flere enn meg som har helt dilla på Pretty Little Liars? Har rukket å se 20 episoder (på hele 40 min per episode) på bare noen få dager. Har bare tatt det helt med ro i hele dag. Søndager er perfekte slapp-av dager. Har hverken trent eller tenkt på skole i dag. Og det, det er digg! I morgen skal jeg nok på treningssenteret en tur, og få startet på matteøvingen. Føler jeg ligger sykt langt etter i skolearbeidet. Så kommer nok til å øve mye nå i ferien. Men skal prøve å slappe av litt også, for en gangs skyld. Men nå er det tilbake til TV tittingen igjen. Håper dere har slappet av og kost dere masse i dag! Ser forresten sesong 1 av pll på Netflix. Mens resten ser jeg HER.


Ukens spørsmål #12


Hvordan tenker du at bloggen din blir i russetiden? Blir det ikke vanskelig å ha dagens outfit, når du har på russebuksen hver dag? I tillegg, hvordan skal du få tid til bloggen?

- I russetiden blir det nok en del "russeting" på bloggen. Men tenker at jeg heller bare skifter til et annet antrekk når jeg kommer hjem fra skolen. Så dere slipper å se dagens outfit med russebukse hver dag. Det er jo ikke så veldig inspirerende for dere! I tillegg kommer jeg nok til å lage opp noen innlegg jeg bare kan publisere når jeg er på farten. Ønsker ikke å komme med noen dårlige mobil innlegg. 

 

Er sykt tynn, og vil ikke trene siden jeg er redd for å bli enda tynnere. Har du noen tips?
- Hvis du trener styrke med så tunge vekter du klarer og 8 repetisjoner * 4 sett. Fremfor 12-13 repetisjoner * 3 sett. Da legger du på deg i form av muskler, noe som bare er bra! 
 

Digger skjorta. Hvor er den fra?
- Den er fra ONLY. Elsker den selv!

Hvilken sang brukte du i fanvideoen til Krisssy?
- 3 Lau - We found house 

 

Hvor høy er du?
- Føler jeg må svare på dette hele tiden. Og begynner å bli veldig lei det. Så da skriver jeg det for aller siste gang. Jeg er 160cm. 

 

Skal du i kongeparken på Ålgård i år?
- Nei har ikke tenkt til det. Skal på Tryvann, Drammenstreffet og Tusenfryd. 

 

Lenge siden du kjøpte genseren?
- Ja. Veldig lenge siden. Tviler på at de fortsatt har den i butikken.

 

Hvordan er det med toll fra modekungen.se?
- Regner med at det er vanlig toll. Men vet ikke helt sikkert, siden jeg får det sponset. Så da er det ikke jeg som betaler tollen.Hva heter den låten "she can kiss the way I kiss. She can rock that way I rock?"
- Hmm, tror du mener Second To None av Chris Crocker. Den har noe alà det samme i teksten. Det er den jeg har i introen til videoene mine i alle fall. 

 

Hvor er jakken fra?
- Den er både en hettegenser (fra Bik Bok) og en vest som er DIY (do it yourself).

 

 

Hva heter selvbruningsvideoen din? Finner den ikke på kanalen din.
- Har ikke lagd en sånn video, så skjønner ikke helt hva du mener nå..

 

Hvor lang tid tar det før man får resultater av å de treningsvideoene dine, hvis man trener 10 min på rumpe og 10 min på mage hver dag?
- Nå kommer det veldig ann på kostholdet ditt, og hvor hardt du pusher deg. I tillegg til hvordan formen din er fra før av. Så tørr ikke å si noe nøyaktig hvor lang tid det tar. 

 

I videoen "pyntekrøller", hvilken krølltang bruker du der? Hvor mye kostet den?
- Den er fra herstyler, og er i 3P kolleksjonen. Kan kjøpes HER for 250 dollar, som er ca 1450,- kr. Litt dyr krølltang, men den er så verdt pengene. Både fordi den har tre forskjellige størrelser, så det er på en måte tre krølltenger i en. Også fordi krøllene holder så godt når man bruker den. På meg pleier de å holde i 2-3 dager når jeg har krøllet håret. 

 

Hvilket kamera har du?
- Jeg har Canon EOS 650D. Har kjøpt den nå nylig, så det kommer et mer utfyllende innlegg om det snart!

 

Bruker du falske vipper fortsatt?
- Nei. Nå bruker jeg det kun på fester. Grunnen til at jeg brukte de hver dag en periode, var fordi jeg hadde satt på permanente vipper. Og da falt mange av mine egne vipper av. Så derfor brukte jeg sånne "remser" en stund. Men nå har mine egne vokst ut igjen, så da bruker jeg bare mascara. På bildet under har jeg kun mascara på.

 

Hvor god selvtillit har du på en skala fra 0-100?
- Hvis 100 er best så har jeg på gode dager ca 90. Og på veldig dårlige dager ligger den kanskje på 30-40. Vet mange sikkert reagerer på at jeg har såpass god selvtillit. For her i Norge er det visst ikke lov til å ha god selvtillit, for da er man selvgod og bitch. Men jeg sier bare -fuck janteloven. Er ikke noe vits i å gå rundt å føle seg jævlig, når man heller kan føle seg bra.

 

Hvilke blogger leser du som ikke er på topplisten?
- Hmm. Er litt usikker faktisk. Når går jo topplisten på blogg.no helt ned til 200. plass, så tror ikke jeg leser noen blogger som ikke er på den, eller blogglisten.

 

 

Fikk en del spørsmål angående extensions. Men hvis dere leser under kategorien "extensions" her på bloggen, finner dere alt dere lurer på!  

 

Fun facts om meg

- Jeg er brutalt ærlig. Hvis en venninde spør meg om en kjole ser bra ut på henne, og den ikke gjør det. Forteller jeg henne heller sannheten istedenfor å juge og si "den var såå fin på deg assa". Syns lyving er så sinnsykt falskt. Uansett om det er en hvit løgn eller ikke. Lyving er aldri greit - uansett.

 

- Jeg elsker å trene kun i undertøy. Pleier kun å gjøre det når jeg er alene hjemme, på rommet mitt. Litt kleint å stå kun i undertøyet på treningsstudio. Men det er så sinnsykt deilig og frigjørende å trene selv. Elsker det!

 

- Når jeg har skikkelig dårlige dager, og føler at alt suger. Pleier jeg å se filmer på youtube med dokumentarer av folk med lidelser. Da får jeg plutselig opp øynene og skjønner at livet mitt ikke er så ille allikevel. Og at jeg burde være takknemlig for at jeg er såpass frisk som jeg er. - Jeg fikler alltid med håret mitt.
Tror det er en av de mest irriterende vanene jeg har. Får alltid høre det av andre også. Haha. Men det er sykt tidsfordriv, også er håret mitt så sykt bløtt og godt å kjenne på. Så da blir det fort til at det sitter å fikler med det.

 

- Jeg er sykt rotete. Jeg har alltid ønsket å være skikkelig ryddig. Men klarer det aldri! Enten så ser soverommet mitt ut som et eneste kaos, eller så gjør klesrommet mitt det. En av rommene pleier alltid å se helt kaotisk ut. De av dere som har sett romvideoen jeg la ut nå nylig la sikkert merke til alle boksene i hyllene mine. Jeg er nødt til å ha alt helt sortert og i orden, hvis ikke blir det enda mer kaos. 

 

- Jeg takler ikke å ta bussen. Spesielt ikke de bussene som kjører mellom Hokksund og Drammen. Gamle, ekle og støvete busser. Er så vidt man får puste. Blir også sykt kvalm av å ta de. Har faktisk kastet opp flere ganger når jeg har gått av bussen. Er ikke for ingenting at moren min er så snill at hun låner bort bilen sin til meg. 

Upublisert antrekk


Skjorte - ONLY // Genser - HER // Bukse - Bik Bok // Sko - HER

Har helt glemt å legge ut disse antrekksbildene, jeg tok for et par dager siden. Sluttet på skolen kl 10 i dag, så er helt i feriemodus allerede. Kan ikke få sagt hvor deilig det skal bli med noen dager fri fra skolen. Tanken på å ikke måtte stå opp 05:45 hver morgen er helt herlig! I kveld skal jeg bare slappe helt av, for en gangs skyld. Må få ryddet rommene mine også. Jisses så rotete de blir! På klesrommet ser det ut som det har vært en tornado og rivd ut alle klærne mine. Messy much? Yes. Håper alle dere får en fin start på påsken! 

Endelig er russeklærne kommet!

Da var endelig russeklærne her. Har gledet og gruet meg så til å prøve de. Var veldig redd for at buksen skulle være for stor. Men den passet akkurat når jeg har den på de strammeste hakkene. Så er veldig glad for det! Har ikke rukket å stryke på merkene enda, så dere får se enda flere bilder av den når jeg har gjort det. Har sett ut noen ting jeg skal ha på buksen allerede. Men det får bli hemmelig inntil videre! Buksen min kan du få tak i HER. Skoene var bittelitt store i strl. men likte de veldig godt. Du kan få tak i de HER. Alle tingene mine er fra russesiden.no  

Fikk også russekortene mine i dag. Gleder meg til å dele de ut i russeperioden. Kom også på at det er sikkert noen av dere som leser bloggen min som vil ha russekort. Så tenkte jeg skulle sende russekort i posten til noen lesere. Så om du vil ha russekort fra meg så legger du igjen mailen din og en søt kommentar. Så sender jeg ut til 10-15 lesere ♥

Jeg hatet trening før

For tre år siden hadde jeg aldri skrevet disse tre ordene; jeg elsker trening! Før hatet jeg virkelig å trene. Jeg var verdens største latsabb som kanskje trente en gang i måneden. Hatet gym før, som gjorde at jeg hadde dårlig karakter i gym.  I 9.klasse fikk jeg faktisk 2'er i gym. Det er ganske sykt egentlig! Med tanke på at jeg nå har 5 som karakter. Men da jeg startet å jobbe ordentlig som modell måtte jeg begynne å trene. Det holdt ikke å bare være tynn. Det fineste er å være trent. Nå jobber jeg ikke som modell lenger. Men jeg trener fortsatt. Fordi jeg faktisk elsker det. Det kicket man får når man har trent skikkelig hardt. Det er så digg! 

Fremover har jeg tenkt til å trene styrke enda mer. Skal trene opp hele kroppen. Vil ha større og hardere rumpe, og enda mer markert mage. Slapp av, skal ikke ha six-pack. Mange som er fine med det, spesielt gutter. Men tror ikke jeg hadde kledd det. Har tenkt til å ta litt bilder av hvordan kroppen min er nå. Og hvordan den er om 3 måneder. Alltid gøy å se progresjonsbilder. Wish me good luck! 

Dagens antrekk + Intervju med nettavisen

I dag ble endelig intervjuet med nettavisen/side2 publisert. Der viser jeg mine 10 siste motekjøp i en intervjuvideo, pluss en intervjutekst hvor det handler mer om skjønnhet. Hvis du vil lese innlegget og se videoen kan du trykke HER. Har også fått russeklærne mine i dag. Jippi! Skal vise det til dere etterpå. Fikk russekortene også. Nå får jeg den russ og fest stemningen. Kunne ikke gledet meg mer til russetiden. Har tenkt til å ta en del russeknuter - ikke altfor drøye da. Men man skal ha det gøy, og få en minnerik tid. Det er viktig! 
Vest - Bik Bok // Bukse - WOW // Sko - HER // Genser - Cubus // Kjede - HER 

 

Husk at du kan følge meg på facebook og bloglovin ♥

Makeover på storesøster

I dag har jeg gjort noe veldig morsomt. Jeg har nemlig gjort en makeover på søsteren min, Madeleine. Sminket, rettet ut håret og stylet det litt. Fikk helt frie tøyler, så la noe alà det jeg selv liker å ha på fest. Syns hun ble utrolig fin, og ikke minst enda penere! Hun hadde aldri prøvd vipper før. Så da måtte jeg bare legge det på henne. Var min første gang til å sette vipper på andre, så var litt vanskelig. Men syns det ble bra! Prøvde også ut GHD eclipse styleren min på henne. Syns den ga sykt rettt hår. Brukte også en volumteknikk på henne, som fungerte bra. Kan vise den til dere senere, da jeg har blitt litt flinkere på den! 

 

Hva syns du om makeoveren? 
 

New flatforms!

Var innom posten og hentet et par nye sko. Har sett på slike sko en stund. Men har liksom ikke funnet noen som har vært perfekte. Men fant et par hos modekungen.se. De var perfeksjon! Smart ting for oss jenter som er litt lave. Platå på joggeskoene. Da slipper jeg også å bruke høye hæler hele tiden også.  Kult eller hva? Jeg digger det! Skoene er laget av imitert skinn istedet for stoff. Så de holder seg fine mye lengre også. Smart! Skoene kan kjøpes HER

Hårkurs med GHD - Fikk ny rettetang!

I dag har jeg vært på kurs hos GHD. Siden de lanserer en ny rettetang (styler heter det egentlig, men lettere å si rettetang! hahah) så ønsket de at noen bloggere fikk et like kurs i å bruke den. Har aldri hatt GHD rettetang før, så ble veldig glad når jeg ble spurt. Var absolutt på tide at jeg fikk en ny en. Den jeg har fra før av er sykt dårlig. Men styleren fra GHD var veldig bra.

Hun som kurset oss viste først på ei som satt hårmodell. Hun hadde krøllete og frizzy hår fra før av. Når det var ferdig rettet var det glatt og helt rett. Helt sykt hvor forskjell det ble. Ikke mange rettetenger som kunne gjort den jobben! Vi fikk også lære hvordan vi krøller håret med styleren. Fikk det ikke til helt først, men klarte det veldig bra etterhvert. Skal skrive et mer utfyllende innlegg og vise litt teknikker i videoer, når jeg har fått prøvd den ut litt mer. Så stay tuned! 

Styleren vi fikk heter forresten GHD eclipse og er den helt nyeste (og beste) fra GHD. 
Sykt god og sunn lunsj fra Joe & The Juice. Det må besøkes oftere! Tror det var Steen og Strøm de holdt til på, i Oslo. 


Fine krøller, eller hva? Jeg syns de ble sykt fine! 

Over 3000 fans på facebook!

I går tippet antall fans på fansiden til bloggen min, over 3000. Hvor sykt er ikke det? Er så sykt glad. Det betyr så mye for meg ♥ Tenkte å vise dere litt bilder fra instagram i det siste. Legger ut en del matbilder der. Så om dere vil ha litt ekstra tips til sunn mat, kan dere følge meg der. Legger også ut en del bilder av meg selv, som ikke blir lagt ut på bloggen. Heter stinablogg der. Bare å søke meg opp! Gjerne skriv hva du heter også. Vil ha enda flere å følge!Få 10% rabatt på alt fra nelly! - Kun i dag!

Hvite og brune sko -  HER // Sølvsko - HER // Helsvarte sko - HER // Sølvsko med brun hæl - HER // Beige sko - HER // Spike sko - HER


HER // HER // HER // HER 


I dag er det et kjempe stort salg på nelly.com. Du får 10% på alle varer. Bra eller hva? Hadde det ikke vært for at jeg får lønning først neste uke, så hadde jeg nok shoppet som en gal. De har så sykt mye fine klær og sko der. Har valgt frem noen av mine favoritter (se over teksten). Har så lyst på den lange kjolen at jeg nesten dør. Nesten så fin at man kan gifte seg i den. Dam-dam-di-dam.. Haha. Nei nok fjas og surrebabling. For å få 10% rabatt må dere bruke koden: nellycom10p  når dere kommer til kassen. Gå til nelly.com HER

 

reklame

Lesernes beste skjønnhetstips!

Når jeg la ut innlegget "mine viktigste skjønnhetsvaner" spurte jeg dere som leser bloggen min, om hva som er deres beste skjønnhetstips. Spurte dere også på facebooksiden min (HER). Det kom inn veldig mange gode tips fra dere. Så det var vanskelig å velge ut noen. Men nå har jeg plukket ut 10 av de beste tipsene!


♥ Istedet for en dyr hårkur, tar jeg balsam i tørt hår og dusjer etter ca 2 timer. Funker minst like bra! - vannmann.blogg.no


♥ Leppeskrubb: Vaselin, sukker (gjerne brunt) og honnig, om du vil kan du ta i en lipsmaker. Ta det i en krukke og smør det på leppene. - idasolheeim.blogg.no

♥ Ta deg tid til og rense huden din ordentlig minst 1 gang i uka. Kok opp vann, hell vannet i en bolle med litt basilikum, legg et håndkle over bollen og hold hdet over i ca 10 min. - malinolarsen.blogg.no

♥ Vaselin. Perfekt til myke lepper (fra kjempe tørre) på et par timer. Og på øyevippene, merker at de blir tykkere på under en uke! - dreaah.blogg.no

♥ Søk opp inspirasjon på nettet, se på bloggere, eller se i blad. Klipp ut antrekkene og stilen du liker best. Heng de opp på veggen, eller lim de i en bok. Dette er et supert tips for å finne din stil og skaffe deg inspirasjon. - tinealice.blogg.no

 ♥ Ikke klem bort kviser, men ta en lunken klut og ta de forsiktig bort. - selmaosilie.blogg.no

 

♥ Legg ferske potetskiver på utenheter, kvisene tørker og forsvinner. - ingvildf0.blogg.no

 

♥ Dusj først med varmt vann, så dusj hele kroppen med iskaldt vann. Skal visst motvirke cellulitter og håret blir mye friskere og renere. - bloggaurora.blogg.no

 

♥ Vær ute i frisk luft. Du føler deg mye bedre, og får en fin glød i kinnene. 

 

♥ Når du ser deg i speilet, bare ta deg ti sekunder, og gi speilet det bredeste smiler du klarer! Ofte kan dette få deg til å føle deg finere over lengre tid (funker på meg, heheh). 

 

PS: Husk å melde deg på konkurransen på bloggen min, hvor du kan vinne en stor goodiebag med sminke. Meld deg på HER.

Ukens spørsmål #11


Hvor tar du inspirasjon til antrekkene dine fra?
- Overalt. Folk på gaten (spesielt i Oslo), moteblader og blogger. Mest sistnevnte. Da er explode, nettenestea og fanny lyckman favorittene!  

 

Hvilke extensions er best å bade med i saltvann?
- Anbefaler egentlig ingen å bade med extensions i saltvann. Saltvannet ødelegger håret så sinnsykt. Det blir tuggete og tørt som f**n av saltvannet. Så svaret mitt er ingen. Men hvis du skal til syden er clips best å bruke, for da kan du ta de av deg når du skal på strand. Da anbefaler jeg å kjøpe fra locksandbonds.com  

 

Hvordan redigerer du bildene i slik farge?
-  Da bruker jeg pixlr.com. På dette bildet brukte jeg effekten "janine" som ligger under "subtle". Pleier å bruke "merissa" og "ronny" mye også. De tre er favorittene. Syns bildene blir så sykt mye finere av litt effekter! De blir så flate og kjedelige uten. 

 

Hva heter sangen du har i introen på videoene dine?
- Second to none, Chris Crocker. Er den ikke awesome? Mange av dere kjenner sikkert igjen Chris Crocker fra "leave Britney alone" videoen han lagde for noen år siden. Den gikk jo verden over. Sykt lættis egentlig. Men gutten har talent innenfor musikk!

 

Er det vanskelig å ta av de falske vippene?
- Nei. Dra forsiktig i kanten fra ytterst og innover. Da skal de gå lett av. Du trenger ikke å bruke vann til dette. Da ødelegger du vippene dine også (de falske altså). Husk å ta de av hver kveld før du legger deg. 

 

Hvor mye kostet jakken?
- Åh gud. Det husker jeg virkelig ikke. Leeeenge siden jeg kjøpte den. Men den er fra Gina Tricot så den var ikke så dyr.

 

Hvor lenge varer de falske vippene? 
- De jeg kjøpte fra Depend varer i ca en uke. Da bruker jeg de hver dag fra morgen til kveld. Jeg bruker ikke mascara på de, for da blir de fort stygge.  

 

Ser at du ikke festet vippene inntil huden, er poenget å feste dem på dine egne vipper? Jeg har alltid trodd at man skulle feste dem ca der man legger våt eyeliner.
-  De skal ligge helt inntil huden. Men i videoen hadde jeg veldig dårlig speil, og da var det vanskelig vanskelig å sette de på. Men ja, de skal også festes på dine egne vipper. Men det er for at de skal sitte bedre. 

  

Kan du ha romvideo?
- Har nettopp hatt det. Sjekk under!

 
 
Hvilket program lagde du det skjemaet til 21 day's challenge i?
- Excell. Veldig enkelt og basic å lage et slikt.
  
Kan man krølle tape extensions? Hvor langt er det du har på?
- Det kan man. Siden det er ekte menneskehår kan man gjøre det. Mitt er  56 cm langt. Men jeg har klipt det litt, så nå er det sikkert bare 50 cm. Anbefaler å kjøpe fra locksandbonds.com hvis man skal ha tape extensions. 

Nye treningsklær

Reklame

Tusen takk for alle søte kommentarer på forrige innlegget jeg la ut. Der jeg viste hvordan håret mitt ser ut uten extensions. Dere er så søte♥ Men nå er håret mitt langt igjen. Og deilig er det! Men nok om det. For et par dager siden fikk jeg litt nye treningsklær i posten fra getinspired.no. Elsker å få nye treningsklær. Det hjelper så sykt på treningsmotivasjonen. Da føler man seg mye mer fresh på trening også. Kommer man på studioet i en gammel t skjorte og en sliten joggebukse, uten sminke og håret i en dott på huet blir motivasjonen veldig dårlig. Istedet pleier jeg alltid å sminke meg litt og ha på meg freshe klær. Da blir treningen mye lettere! "If you feel good, you do good", er favoritt uttrykket mitt når det kommer til trening. Og det er så sant! 

Tighsten er hold in, så den holder magen inn. Veldig smart, du kan i den HER. Genseren er fra Kari Traa og kan kjøpes HER. Hvor søt er ikke den? Elsker sommerfugler! 

Meg med kort hår

Siden jeg har tatt av extensioene, og ikke skal ta de på før senere i dag. Skal jeg å vise dere hvordan håret mitt ser ut uten extensions. Selv syns jeg at det er sykt stygt. Mange som har kort hår og kler det, men jeg er absolutt ikke blant de. Flatt, tynt og jævlig stygt er sånn jeg beskriver mitt eget hår. Og det er det det er også. Kjenner jeg gleder meg til å sette på håret igjen. Uæh, det gjør så stor forskjell på selvfølelsen. Helt vilt egentlig! Men sånn er det. 

Rivd av meg håret

Ah, endelig tid for å slappe av. Nå har jeg stått på badet i to timer og nesten revet av meg håret. Haha, det hørtes veldig sykt ut. Men har tatt extensionene av. Skal ta de på igjen i morgen. Siden mitt eget hår vokser en del må man ta det av og på en gang iblant. Så da var det å dra av limet på festene. Det ble skikkelig klinete. Æsj. Men det blir fint når det er tilbake på igjen! Nå skal jeg slappe av med jordbær (elsker å spise det på vinteren) og se på "Helt perfekt". Det er så sinnsykt morsomt. Elsker det programmet. Det er så kleint og bra. Thomas gjør virkelig en god rolle! Skal også få bladd igjennom Costume. Må få litt inspirasjon! 

Mine viktigste skjønnhetsvaner

Mange av dere spør meg ofte om mine skjønnhetsvaner. Så derfor skal jeg dele de 10 viktigste med dere. Husk at dette er ting som fungerer på meg, og alle mennesker har forskjellig hud, så derfor fungerer de ikke likt på alle. 

 

Drikk masse vann
- Jada. Jeg vet det blir mye sagt i mediene. Men det er så ekstremt viktig å få i seg nok vann. Helst 2,5 liter hver dag. Jeg drikker enda mer, men det er egentlig ikke helt bra. Hvis du ikke drikker nok vann får du tørr og sprø hud, du blir også trett og slapp.  

 

Vær renslig!
- Nå snakker ikke jeg bare om selvfølgelighetene; altså dusjing og skifting av klær. Men ting som mange ikke tenker over; skifte på sengen minst 1 gang i uken, rense mobiler/pc'er/fjernkontroller/osv jevnlig med alcogel, vaske sminkekoster ofte, osv. Hvis man konstant får bakterier på huden kan man fort få kviser. Og det er ikke så ønskelig! 

 

Hold deg unna solariumet
- Er det en ting som ødelegger huden din så er det solarium. UV strålene inne i et solarium er 3X sterkere enn vanlig sol. Man får kanskje ikke de styggeste "arrene" etter solariumet nå, men vent til du er 30-35 år. Da ser man fort rynkene. I tillegg brenner solariummet opp huden din og gjør at den kan bli veldig tørr. Jeg sluttet med solarium for ca 2 måneder siden og har allerede merket at jeg får mindre kviser, har mer "fuktig" hud, og rynkene jeg hadde fått er på vei bort. Men siden jeg ikke liker å være hvit bruker jeg selvbruning (innlegg HER).

 

Bruk hårkur
- Hver søndag har jeg en "spa-dag" hjemme. Da gjør jeg litt forskjellig ting. Men en av de viktigste tingene jeg gjør er å ta hårkur. Jeg bruker egentlig ingen fast hårkur. Men hvis du skal ha en hårkur som er bra anbefaler jeg deg å gå innom en frisørbutikk, og spørre hva de anbefaler deg. 

 

Body lotion, Body lotion og Body lotion
- Hver eneste kveld smører jeg inn hele kroppen min med body lotion. Det er sinnsykt viktig å gjøre så man ikke får tørr og sprø hud. Jeg får faktisk så tørr hud at det gjør vondt å ligge på ryggen hvis jeg ikke har brukt body lotion. Crazy eller hva?

 

Spis sunt
- Man får aldri en smashing kropp og en fin hud av å spise kebab og godteri. Det er viktig å huske på når kvelden kommer og man blir fysen på noe digg. Da pleier jeg å spise litt frukt eller grønnsaker med dip (lett rømme og holiday dipmix). I tillegg er det viktig å holde seg unna brus, juice, kaffe, saft, energidrikker, osv. Disse tingene inneholder mye sukker og syre som ødelegger tennene. Kaffe gjør ikke akkurat tenenne dine velfargede, så hold deg unna den! Selv drakk jeg kun saft og juice fra jeg var liten til jeg var 16-17 år. Noe som resulterte i at jeg fikk 9 hull i tennene samtidlig. Derfor holder jeg meg helt unna disse tingene med mindre det er "nød-situasjoner". 

 

Stump røyken - kast snusen
- Det ekleste jeg vet om er tenner som har blitt flekkete og gule av snus og røyk. Ikke bare lukter det ekkelt, men det skader deg også. Du kan få kreft av røykingen og snusingen, og det er så uønskelig som overhodet mulig. Derfor er det best å aldri starte med det. For jo lengre du snuser/røyker jo vanskeligere blir det å slutte. Selv smårøyket og snuset jeg litt på ungdomsskolen. Men jeg tok min siste røyk for over 4 år siden, og har ikke brukt noen av delene siden. Ikke på fest heller. Rett og slett fordi det bare fører ondt med seg.  

 

 Vær glad!
- Er man positiv og glad blir man så fortere mer vakker. Da får man mye bedre utstråling, og de rundt deg merker det godt. Er man sur og bitter vil som regel ikke andre snakke like lett med meg.  "Et smil er det vakreste en kvinne kan ha". Det er så utrolig sant! 

 

Riktig sminke
- Jeg har brukt sminke i mange år nå (haha, nå hørtes jeg gammel ut!). Og har eksperimentert med mye forskjellig innenfor sminken. Men selv syns jeg det er viktig å finne ut hvordan man selv vil sminke seg. Jeg pleier å ha en litt naturlig sminke. Ikke altfor mye rouge og mascara. Men hvis jeg skal på fest går jeg "all in". Da kan man heller ta på en del mer sminke. Jeg bruker også puddersminke fra bareMinerals som gjør at huden min ikke blir stygg og kvisete. Den hjelper veldig. Men det er viktig å finne en foundation som passer til din hud, og gjør den bedre.

 

Ta av sminke hver kveld.
- Denne her er viktig for huden din. Jeg kan ikke få sagt det nok, hvor viktig det er å rense huden sin når man har hatt på sminke. Spesielt hvis du har vært på fest. Da sminken bort. Et tips: ha sminkefjerner servietter liggende ved siden av sengen din. Så når du kommer hjem er det enklere å fjerne sminken. Det er også viktig å rense huden på morgen også. Mange som ikke tenker så mye over dette. Men tenk på alle de bakteriene som legger seg på ansiktet ditt i løpet av natten. Det er mange det! 

 

 

Håper dere likte tipsene. Gjerne skriv ned dine viktigste skjønnhetstips. Da kan jeg lage et innlegg med "lesernes beste skjønnhetstips". Høres ikke det morsomt ut? 

Video - Hvordan sette på falske vipper

Da var endelig vippefilmen ferdig lastet opp. Var første gang jeg brukte det nye kameraet til å filme med, i tillegg til at jeg hadde verdens dårligste speil. Så var litt vanskelig å lage filmen. Men syns det ble ganske bra resultat! Husk å stille kvaliteten (trykk på tannhjulet nederst til høyre) til 1080p. Da blir kvaliteten mye bedre! 

¨
Husk å delta i konkurransen på bloggen min, hvor du kan vinne en stor goodiebag med sminke. Delta HER

Laget ny hårvideo

Nå har jeg endelig fått laget en ny hårvideo. Det er så mange av dere som har mast om en ny en, since forever. Så da var det på tide. Skal prøve å få redigert den og lagt den ut innen neste uke. Men først kommer en vippefilm. Der jeg viser hvordan man setter på falske øyevipper. Den er faktisk satt til opplasting nå. Så da kan dere glede dere! Måtte forresten bytte genseren jeg hadde på meg. Mørk genser funker så sykt dårlig til hårvideo! 

Elsker dager som disse

I dag starter vi ikke før 11:30 og vi slutter allerede 13:00. Deilig eller hva? Det letter litt på dritt-lei-skolen feelingen jeg har for tiden. Men prøver å holde humøret oppe. Bare 56 skoledager igjen. Og 98 dager til sommerferien. Jepp, jeg teller ned. Må jo ha litt å glede seg til! Skal prøve å få tatt litt antrekks bilder på vei hjem fra skolen også. Men nå må jeg løpe ellers rekker jeg ikke skolen! 

Ukens spørsmål #10


Er det en jakke med skinnermer, eller er det genseren som har skinnermer? 

- Der har jeg en vest over hettegenseren. På hettegenseren er det skinnermer. Den er forresten fra Bik Bok om noen skulle lure :-) 

Er micro ringer sånn du brenner på?
- Nå vet ikke jeg hva slags gærne historier du har hørt om extensions. Man man brenner ikke på noe slags extensions. Det finnes extensions som man limer på med en smeltetang. Kanskje det du tenker på? Det heter keratin fester. Anbefaler ikke å bruke det. Det skader sykt mye på håret. Micro ringer derimot skader nesten ikke håret. Det er mange punktfester som man fester ved hjelp av ringer som klemmes sammen på håret. Rotete forklart. Bedre forklart på locksandbonds.com under "how to install".  

 

Hvilke ringer brukte du da du brukte micro ringer?
- "Silicone copper micro rings" heter det. Kan kjøpes hos locksandbonds.com

 

Hvor har du kjøpt sengehimmelen din? Lenge siden du kjøpte den? Hvor mye kostet den?
- Kjøpte den på IKEA for ikke så lenge siden. Tror den kostet rundt 100,- lappen. Ikke veldig dyrt!

 

 

På det siste bildet, hvor er genseren fra?
- Den er fra Bik Bok. Lånte den av Victoria så aner ikke når hun kjøpte den. Den svarte hun har på seg er også fra Bik Bok forresten. 

 

 

Hvem har laget headeren din? 
- Den ble laget av Emma (link). Den ble laget gjennom headerplease.com

 

Lenge siden du kjøpte jakken? Den var stilig!
- Fikk den i en goodiebag på Vixen blog awards. Så er ikke lenge siden jeg fikk den. Er ikke 100% sikker på om den har kommet i butikk enda, men regner med det. Den er forresten fra ONLY.

 

Jeg lurte på om påbygg er veldig vanskelig. Er ikke spesielt skoleflink, ligge vell omtrent på midt på treet med tre i snitt. 
- Nå vet ikke jeg hvilken skole du skal inn på. Men for å komme inn på Åssiden måtte han ha minst 4 i snitt. Snittet lå veldig høyt i år. Det pleier å være litt lavere. Selv hadde jeg masse femmere i standpunktkarakterer fra tidligere. Men har gått sånn helt greit i år. Ting er mye vanskeligere på påbygg. 1. og 2. året er barnemat i forhold. Vi pleier å ha 2 prøver i uka og innleveringer ganske ofte. Går gjennom pensumet fort, siden vi må lære så sykt mye. Det er et år man ikke kan være veldig sosial, for det har man hverken energi eller tid til, hvis man skal ha gode karakterer. Men har vært heldig å kommet i en klasse hvor miljøet er helt supert. Så det hjelper veldig ♥

 

- Noe du lurer på til neste ukes "ukens spørsmål"?

Lettlurte pengerNesten hver dag får jeg mail fra alle mulige sponsorer. Der de vil at jeg skal reklamere for alt mulig rart fra dårlig kosmetikk til pokernettsider. Og som regel får man heller ikke godt betalt. Kanskje et mobildeksel, 300 kr eller en mascara. Det er lett å takke ja til alt mulig - bare for å få gratis ting. Men hvis man takker ja til dårlig kosmetikk for eksempel, og reklamerer om det på bloggen, og selvfølgelig skriver hvor "bra" det er, så kan man ende med verdens minste tillit hos leserne sine, og de leserne som kjøper produktet får ikke et bra produkt som de trodde at de skulle få. 

For meg er det viktig at leserne kan stole på meg. At de kan vite at de tingene jeg anbefaler, faktisk er å anbefale. Jeg er blogger - men jeg lar meg ikke kjøpe. Å skrive et innlegg på bloggen koster som regel ikke noe annet enn tid og energi. Derfor syns sponsorer at 300 kr er mer enn nok for at man skal skrive et innlegg om produktet dems. Selvfølgelig; hvis du har veldig lite lesere er dette markedsverdien som er på bloggen din. Men hvis du har 2000-10'000 lesere hver dag bør du absolutt få mer i betaling. 

For det er noe som er viktig å vite. Nemlig markedsverdien på din egen blogg. Hvis du har veldig mange lesere kan du selvfølgelig sette kravene høyere, og be om mer penger for å reklamere for produktet. Men det er fortsatt viktig at du ikke "selger bloggsjelen din". For ja, det er veldig fristende å takke ja til 2000 kr bare for å skrive om et innlegg om en pokerside. Men passer det inn på bloggen din? Bryr leserne dine seg om teite pokernettsider? Nei. De vil lese innlegg som har god kvalitet, og er ærlige. 

Å ta en liten bakgrunnssjekk på nettsidene du reklamerer for er også smart. Det er utallige nettsider som svindler andre, og bruker bloggere til å reklamere for de. Nå nylig har det blitt avdekket at nettsiden so next year (link) driver med svindel. Folk bestiller klær derfra uten å motta de, de svarer ikke på mail, og betaler ikke bloggere det de skylder de. So next year er en side med veldig mye kule klær, og derfor er det veldig lett å falle for fristelsen. Men vil du sitte igjen med det på samvittigheten, at du har anbefalt en svindler side til dine blogglesere? De som leser bloggen din hver dag, og er snille mot deg? Nei, selvfølgelig ikke. 

 

In the end: Jeg håper virkelig alle de som leser bloggen min vet at jeg er ærlig. Jeg skriver aldri om produkter jeg ikke kan gå god for. Det bør heller ikke dere! Jeg velger heller en god samvittighet - Fremfor en full lommebok. 

Dagens antrekkPus måtte også være med på bildet. Lille linselusa! Sko - HER // Genser - HER // Tights og shorts - Bik Bok

 

Uff, i dag hadde vi hvitløks forsøk i naturfagen. Blir så dårlig av hvitløk, ikke bare av å spise det, men også av å være i samme rom som det. Får skikkelig vondt i hodet og ledd. Ikke bra! Men heldigvis hjalp Camilla meg, så jeg slapp å holde på meg hvitløken så mye. Så ble ikke kjempe dårlig. Blogges senere i kveld!

Getting better

I dag er nakken min mye bedre. Klarte til og med å gå på skolen i dag. Var hos fysioterapauten i går så fikk hjelp med nakken. Må gjøre sånne øvelser hvor jeg trekker hodet bakover og lager den dobbelthaka. Ser skikkelig teit ut, men det hjelper veldig. Tror det skal bli bra innen et par dager. Så i mellomtiden blir det ikke akkurat hard trening på meg.

Så da benyttet jeg anledningen i dag og tok litt hjemmespa. Skrubbet huden skikkelig, den er så sykt bløt nå, tok hårkur og selvbruning. Har blitt helt hekta på selvbruning. Syns det er så mye bedre enn solarium, også slipper man risikoen ved hudkreft senere i livet også. Og for å ikke glemme rynker. Uæh, kommer sikkert til å ende opp som den dama på gamlehjemmet med hair extensions og botox i halve trynet. Lekkert! Har forresten skrevet innlegg om selvbruneren HER.

Today's details

Jeg syns at detaljene i et antrekk et det som gjør antrekket bra. En liten rift i shortsen, noen nagler, pelsdetaljer (falsk pels ofcourse) eller noen spesielt fine øredobber kan gjøre et antrekk så utrolig mye bedre. Alltid når jeg setter sammen et antrekk tenker jeg mye på detaljene. De skal flyte godt sammen, men også skille seg ut. Elsker å bruke klær som skiller seg litt ut. Da føler jeg meg fort mye bedre. Det trenger ikke å være en helt freaka stil, men noen statement klær er alltid bra!

Viser dere resten av antrekket senere i dag. Skriver og linker også til hvor klærne er fra da. 

Alle er like vakre

Jeg er så drittlei av at folk ikke kan godtas for den de er. Om du er brun, hvit, gul, høy, lav, ginger, bimbo, emo, tynn, tykk, osv så er du fortsatt et menneske. Hvordan du ser ut definerer ikke hvem du er. Hvis en tykk jente kommer inn på bussen blir hun nedglodd av tynne jenter som ser stygt på henne og tenker "æsj, så feit". Hvis en tynn jente kommer inn på bussen blir hun nedglodd av en gjeng med tykke jenter som tenker "æsj, hun knekker snart". Men hvorfor kan vi ikke bare godta hverandre? 

Hvorfor må vi konstant dømme hverandre? Trenger vi virkelig å dømme andre for å få vår egen selvfølelse bedre? Må vi slenge så mye dritt til hverandre, bare fordi vi er forskjellige? Nei. Selv om en person har et visst utseende kan det fortsatt være verdens snilleste menneske. 
 

Som blogger får man ofte høre mye rart. Senest i går fikk jeg inn en kommentar på bloggen hvor leseren ville få meg til å føle meg dårlig, fordi jeg ser ut som jeg gjør. "Herregud, du er altfor tynn. Spis litt mer a. Du kan ikke ha noe 21 day's challenge så tynn som du er!". Jeg slettet kommentaren, rett og slett fordi jeg syns det var veldig usaklig og slem. Hele livet mitt har jeg vært tynn. Gjennom livet mitt har jeg har fått utallige slengmerkninger etter meg, og folk som direkte går inn for å få meg til å føle meg mindre verdt. Men slik bør ikke samfunnet være. 


"Det er ikke du som er stygg, det er samfunnet som er stygt", uttalte Marilyn Monroe.

Den dama kunne ikke hatt mer rett. Vi mennesker kommer i alle mulige forskjellige fasonger og farger. Og det er bra. Det gjør at vi er forskjellige. Det gjør at hver og en av oss er unike. Tenk så kjedelig og "stygt" samfunnet hadde vært hvis alle var like. Jeg er glad for at folk er ulike. Men jeg er ikke glad for at vi ikke kan akseptere det. Vi burde alle ta oss selv i nakkeskinnet og skjerpe oss. For selv om vi ikke vil innrømme det har vi alle enten sagt, eller tenkt at noen andre er stygge. 

Men slik bør det ikke være. For alle er vakre, på hver sin måte. Om du er høy eller tynn så er du ikke noe mindre vakker enn den andre. Om du er tykk eller tynn er du heller ikke noe mindre vakker enn den andre. Det er det viktigste man må huske. Alle er like vakre ♥ Jeg oppfordrer alle til å være stolt av sin egen kropp!

Fuck my life

På morgenen i dag klarte jeg å ødelegge nakken min totalt. Jeg hadde lent meg fremover i sengen for å hente mobilen min, og slengte meg bakover. I det jeg slengte meg bakover hørte jeg at det revnet i hele nakken min. Det var som om en scene ble enten strekt eller rivd av. Det gjorde så ekstremt vondt. Har ikke ord. Det gjør fortsatt sykt vondt. Har måttet sitte stille helt siden i morres. Har ikke kunnet stått opp engang. 

Jeg ringte ned til legevakten ti minutter etter det skjedde og fikk råd fra de. Mest sannsynligvis kommer dette til å vare noen dager. Fuck, sånt har jeg ikke tid til. Jeg kan ikke sitte helt stille i flere dager. I tillegg får jeg fravær på skolen, noe som absolutt ikke er bra. Har også halvdags i norsk på onsdag, pluss prøve i naturfag så må øve. Men klarer ikke når nakken er ødelagt. Argh, fuck my life. 

Har ikke fått ordnet meg eller noe, så slenger med et bilde jeg tok for noen dager siden. 

 

Klipt håret

Siden jeg ikke klipte extensionet med en gang jeg satt det på, har det blitt litt pistrete i endene. Men det fikset min kjære storesøster (madeleine). Hun klippet vekk det slitte og lagde en buet V. Syns det ble veldig bra. Med tanke på hvor lite som ble tatt, ble det stor forskjell. Håret kjentes tykkere og mye sunnere ut. Herlig!
Konkurranse - Vinn stor goodiebag! - AVSLUTTET

I denne konkurransen kan du vinne 3 negllakker, 2 parfymer, 1 øyeskyggepallett og 1 mascara. Altså; en skikkelig goodiebag for jenter! Siden det er altfor lenge siden jeg har hatt en konkurranse hvor man kan vinne skjønnhetsting, er det på tide å ha det nå! Alle tingene passer godt nå som det snart er sol og sommer. Så denne konkurransen passer perfekt å ha nå. Gutter kan også delta om de vil vinne en goodiebag til søsteren eller kjæresten sin. Alle produktene er fra Isadora, og det er et stort pluss siden de ikke tester sminken sin på dyr! 

Jeg trekker ut en tilfeldig vinner den 21. mars. 

 

For å vinne må du:

- Legg igjen e-mail så jeg kan kontakte deg om du vinner, samt fullt navn.
- Like facebooksiden min HER (sjekker om du har gjort det).  

Du vet du er blogger når..

- Du tar bilde av maten din før du i det hele tatt har rørt den.

- Du er på events kun for å blogge om de. 

- Det er helt vanlig for deg å ta bilde av skoene og øredobbene dine, selvfølgelig mens du har det på deg.

- Vennene dine sier "vent a, må bare fikse meg litt først, orker ikke se helt jævlig ut på bloggen din" hver eneste gang du drar frem kameraet. 

- Du har så mye sminke, hårprodukter, negllakker, ansiktsprodukter og kroppsprodukter at du ikke har sjans til å noensinne bruke det opp. 

- Du betaler aldri for sminke og andre produkter lenger.- Du drar på shopping fordi du måå ha noe nytt å vise på bloggen.

- Det føles helt naturlig ut å sitte å snakke til ett kamera.

- Du kan mye om sminke og skjønnet, men du har ingen utdanning i det. 

- Du ikke trenger å sjekke hvor klærne dine er fra, for dette kan du allerede i hodet.

- Vilt fremmede mennesker stopper deg i busskøen for å spørre deg hvor mye du tjener på bloggen din. 

- Du sminker og jåler deg opp i timesvis, selv om du ikke skal utenfor huset.

- Du har pc'en full av antrekksbilder. 


- Du tar i gjennomsnitt minst 50 bilder av deg selv hver dag.

- Du har med deg kamera overalt, og knipser bilder av alt, uten å være turist.

- Du er mer enn gjennomsnittlig opptatt av mote. 

- Du møter venner og begynner å snakke om noe som har skjedd i livet ditt, og blir avbrutt av "ja, jeg vet, leste det på bloggen din".

- Du må konstant sjekke hotmailen din. 

- Du har en hel haug med venneforespørsler på Facebook, men du kjenner kanskje 5 av de. 

- Du har god kunnskap til det å ta bilder og redigere de, uten å ha gått på noe fotokurs. 

- Du er vant til at folk stopper på gaten og niglaner på deg, og muligens også peker. 

 

- Kjente du deg igjen i noen av punktene (hvis du er blogger, selvfølgelig) ?
 

 

PS: Det kommer en konkurranse senere i dag. Hvor du kan vinne en goodiebag full av jenteting. Følg med! 

Sunt tips #1

For en stund siden tipset en venninde meg om en sunn, kjapp og enkel dessert/snack. Det er mye billigere å lage dette enn å kjøpe inn godteri, som fort kan bli dyrt. Det eneste du trenger er et eple, kanel og sukker (kan sløyfes, jeg gjorde det pga. 21 day's challenge). Skrell eplet og kutt det opp i tynne båter. Strø kanel og sukker over. Enkelt og greit! Men et tips man kanskje ikke tenker over selv! Tenkte å starte med slike tips en gang iblant. Høres det bra ut?

Hvor søt er ikke denne bollen? Fikk den i gave av søsteren min i dag, hun er så god ♥

Usikker

Det siste året har jeg vært fast bestemt på at det er journalist jeg skal bli. Jeg har ikke engang sett på andre yrker, fordi jeg var så bestemt på at var dette som jeg ville bli. Men nå i det siste har jeg blitt så usikker. Jeg er så drittlei av skolen at jeg nesten  spyr. Påbygg er hardt, og det suger enda hardere. Kjedelige fag, mye prøver og altfor mye å lære har gjort at jeg er sykt skolelei.

Jeg har lyst til å starte på skolen til høsten. Få livet mitt igang. Komme igang med utdanning så jeg etterhvert kan få meg et hus og en jobb, og bli voken. Selv om jeg mest føler for å ha et friår hvor jeg gjør noe jeg vil. Det forrige friåret jeg hadde var 3 måneder som kokkelærling og 5 måneder hvor jeg lå syk i senga. Ikke akkurat yolo og reising. Jeg har vært gjennom altfor mye dritt de siste to årene; bestefaren min døde, jeg fikk kyssesyken og måtte holde senga i 5 måneder, jeg gikk gjennom et hardt forhold hvor gutten var verdens største drittsekk, jeg fant ut at drømmejobben min absolutt ikke var drømmejobben, jeg flyttet for meg selv men måtte flytte hjem igjen siden det var mugg i leiligheten og jeg ble syk av det, jeg fant ut at bestevenninden min absolutt ikke var den jeg trodde hun var, og mye mer. Jeg sitter med en tung klump i halsen mens jeg tenker over alt jeg har gått gjennom de siste to årene.  Jeg trenger å føle meg bra igjen. Jeg vil at livet mitt skal være litt lett igjen. Ikke så forbanna hardt hele tiden

 

Jeg har rett og slett lyst til å ha et år hvor jeg slapper av, og gjør det jeg elsker, nemlig å blogge. Det er den eneste jobben jeg faktisk har lyst til å ha. Da kan jeg styre hva jeg selv  gjør. Hvordan jeg gjør det. Og når jeg gjør det. I tillegg til at jeg får verdens beste respons fra nydelige lesere. Rett og slett et år  hvor jeg kan konsentrere meg om bloggen, og bygge opp den. Jeg elsker å skrive, formidle følelser, gi ut tips og leve i en rosa boble. Det er derfor blogging er perfekt for meg. 

 

Men jeg vil ikke ha enda et år hvor jeg bor hjemme. Hokksund har aldri vært, og kommer aldri til å bli stedet for meg. Folkene som bor i Hokksund er helt annerledes enn hva jeg er. I tillegg til at de fleste vennene mine bor i Oslo og Drammen. Jeg vil ut og utforske verdenen. Se hva den har å tilby. Ikke sitte hjemme i Hokksund og råtne. Det er kanskje det jeg kan bruke et friår på? Reise rundt og utforske verden? Og når det året har gått så er jeg kanskje klar for skolebenken igjen? Og kanskje jeg har funnet ut yrket jeg vil ha, innen da?Russeball - Bilder

I går var jeg på russeball. Var der med flere av jentene fra klassen. Vi vorset først hos Camilla. Drakk champagne og spiste god frukt. Så tok vi en maxitaxi til Børsen i Drammen. Det var helt sykt fint lokale. Skikkelig gammel ballsall. Vi spiste en veldig god 2-retters. Vi danset, drakk og koste oss. Ble også kjent med noen nye folk. Så det var veldig gøy. Elsker å bli kjent med nye mennesker! 


Marita - Trine - Victoria - meg - Camilla

Haha, jeg ser ut som en dverg i forhold til resten av jentene. Men alle de andre hadde rukket å ta på seg hæler, mens jeg enda hadde på meg uggs. 
Trine - meg  - Victoria - ReneCamilla - VictoriaRene - Victoria - meg

Gårsdagens antrekk - Russeball

I går var jeg på ball i børsen i Drammen. Hadde det veldig gøy. Kan legge ut bilder senere i dag. Her er antrekket jeg hadde pøå meg i går. Valgte å ikke gå for sånn kjempestor kjole siden jeg er såpass liten. Da hadde jeg druknet helt! Haha. 

Kjole - Husker ikke // Sko - Nelly.com 

Getting ready for prom!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. Kom hjem litt sent i dag. Til tross for at vi sluttet 11. Men satt igjen med noen fra klassen, også var jeg innom polet. Alkohol må være med i dag! Fikk kjærlighet på pinne på polet, siden jeg viste legg uoppfordret (flinke meg, hehe). Men klarte ikke å spise den. Fikk så dårlig samvittighet. 21 day's challenge skal gjennomføres!

Men nå man jeg starte med å fikse meg. Uæh, begynner å få dårlig tid! Hater å stresse! Kan prøve å oppdatere dere utover kvelden ♥ På bildet under kan dere i alle fall se hva jeg skal ha på meg. Fant det ut først i stad. Så er veldig i siste liten. Haha, typisk meg! 


Aner ikke hvor kjolen er fra // Skoene er fra nelly, men er utsolgt. 

Nye innkjøp!

I dag var jeg på Gulskogen senteret en tur med Victoria. Skulle egentlig finne kjole til meg, siden vi har russeball i morgen. Standard meg å være i siste liten. Dessverre fant jeg ikke noe kjole. Så må ta en fra klesskapet. Men fant masse annet fine ting på senteret. Blant annet en skjorte, en shorts, en søt peplum topp og en bukse som for en gangs skyld satt perfekt.

Ikke lett å finne bukser som passer. Måtte faktisk på wow for å finne noe som passet. Hahah, jeg og Victoria var rimelig kleine når vi så på klær der. Siden det er barnebutikk. Men fant mye fint. Både buksen og peplum toppen er derfra. Måtte ha XXXSmall i størrelse på den. Haha, liten sa du?
Skjorte og shorts - Bik Bok // Bukse og topp - wow

Har du extensions?

Siden jeg har så langt hår får jeg ofte spørsmål om jeg har extensions. Og ja, det har jeg. Jeg bruker tape extensions fra LocksandBonds.com. Der har jeg brukt hår fra i 1,5 år. Jeg kunne ikke elsket håret mer. Det er ekstremt god kvalitet, og det er heller ikke så dyrt. Jeg har prøvd ut både clips, micro ringer og tape derfra. Like fornøyd med alle. Men liker best tape hår siden det ser og kjennes mest naturlig ut. Har skrevet ganske utfyllende innlegg med alt du trenger å vite om; tape (her), clips (her), micro ringer (her).

Har prøvd hår fra andre steder (luxushair, ebay, ++) og locks and bonds er absolutt, uten tvil favoritten. Blir sponset selve håret. Men hadde kjøpt det fordet om jeg ikke hadde fått det sponset, rett og slett fordi det er så bra! Hver gang venninder spør meg om hva slags extensions som er best, er locks and bonds svaret. Sverger til det håret ♥ 

Du kan kjøpe håret HER

21 day's challenge

Fra og med i dag starter jeg på en 21 day's challenge. Har prøvd det en gang før, og det fungerte veldig bra. Challengen går ut på at man går 21 dager hvor man ikke spiser noe som helst godteri, og man trener hver dag. Siden man skal trene hver dag er det best å ha kanskje 2-3 harde økter per uke. Også har man noen lettere hvor man: går en lang tur, svømmer, tar 100 situps forran tv'en, osv. Poenget med denne challengen er at det tar 21 dager å lage en vane. Og siden jeg har skeiet helt ut med både godteri og trening, er det på sin plass å komme tilbake til gamle vaner! 

For hver dag som går skriver man hva man har trent i treningsfeltet, og om man har klart å holde seg unna godteri i godterifeltet. 

Kickstartet challengen i dag med å trene 8 på morgenen. Har aldri trent så tidlig før, så var veldig uvant. Men gikk veldig bra! Begynner ikke på skolen før 13 i dag. Så da er det smart å få gjort seg ferdig med ting tidlig! Prøvde ut et nytt treningsprogram i dag. Likte det veldig godt. Kan legge det ut når jeg har prøvd det over en periode! 

 

Flere som blir med på challengen?

Svar på spørsmålsrunden

Hva motiverer deg til å blogge?
- Hmm. Får mye positive kommentarer fra dere. Så det gjør absolutt at jeg vil fortsette. Det at lesertallet mitt går oppover er også en stor bonus. Veldig gøy å se at folk faktisk liker å lese det jeg skriver!

 

Hvor mye veier du?
- Sist jeg veide meg veide jeg 45,2 kg. Det var for et par dager siden bare. Jeg er forresten ca. 160 cm høy.

 

Spiser du godteri for tiden, eller holder du deg fortsatt unna?
- Hehehe. Holder meg nok ikke unna. Elsker godteri for mye! I tillegg så har jeg spist mye dritt og ikke trent så mye de siste par månedene. Og jeg har blitt tynnere. Det suger. Mister motivasjonen til å være sunn og trene, ganske heftig da! Men har selvfølgelig mistet en del muskler. Så må nok ta opp treningen igjen! Tenker å starte en 21 dager challenge i morgen, hvor jeg ikke spiser godteri. Noen som blir med?

Vil bli så trent igjen..

Når begynte du å blogge?
- For snart 3 år siden. Sykt hvor fort tiden har gått. Blogget på en annen blogg før, derfor ikke arkivet går så langt bak på denne bloggen. Satt å så gjennom den gamle bloggen i stad. Gud jeg har blitt flinkere. Før sugde jeg big time til å ta bilder. Må si jeg har forbedret meg!

 

Hva syns du om andre toppbloggere?
- Av de jeg har møtt er det mange koselige; Voe, Camilla Pihl, June Sundet (som har blitt en god venninde), The Giant, osv. Men er jo også noen bloggere som er helt på trynet, og ikke burde blogget. Rett og slett fordi de ødelegger for sin egen fremtid.

 

Har du kjæreste?
- Nope. Rocking the single life!

 

Hvor mange søsken har du? Hvor gamle er de?
- Jeg har en storesøster som blir 24 i år. Hun er moren til Emmeline forresten, som er tanteungen min!
 

 Hva syns du om jenter som snuser?
- ÆSJ!!!! Det er få ting som er mer ekkelt enn en svart klump som gjør at ansiktet ser deformert ut, i tillegg til at tennene blir flekkete og stygge. Det gjelder også for gutter!

 

Noen bloggtips?
- Ryddig og fint design. Store fine bilder, av god kvalitet. Personlige innlegg (trenger ikke å skrive om sine dypeste hemmeligheter, men kjekt å "bli kjent" med bloggeren). Vær morsom. Oppdater bloggen minst 2 ganger daglig.

 

Hva syns du om TCMN sin tatovering på magen?
- Jeg er generelt ikke noe fan av store tatoveringer på kroppen. Ville aldri tatt den hun har, rett og slett fordi jeg syns den var sykt stygg. Men hun skal ha credz for at hun tørr å gjøre det til tross for hva andre syns. 

 

Hvilke blogger leser du?
- Leser mange forskjellige. Men de "faste" er: Fotballfrue, SophieElise, NetteNestea,  Krisssy og Toppsladring (haha, må jo følge med!). Jeg ble faktisk hyllet på toppsladring før. Tusen takk til verdens søteste leser som sendte inn hyllesten ♥ Du kan lese den HER. Ble sykt rørt av de søte ordene!

 

Fester du mye?
- Hver dag er en fest! Pleier å variere veldig. I helgen festet jeg både fredag og lørdag. Men pleier som regel å feste kanskje 1-2 ganger i måneden. Helt greit når man er i den alderen jeg er i.


Victoria og meg før vi skulle ut på fest i Geilo på lørdag! 
 

 

Er du jomfru?
- Jaja, selvfølgelig. Virgin for the win! Neida. Jeg er 20 år så da kan du gjette selv ;-)

 

Bor du for deg selv, eller med familien?
- Jeg bor med mamma og pappa. De er ikke skilt, forresten. Mange som har lurt på det. 

 

Finally done!

Ah, nettopp kommet hjem fra skolen. Sluttet egentig 14, men stoppet for å ta litt antrekksbilder. Syns det er så kjekt å gjøre det på vei hjem fra skolen. Legger de ut senere i dag! Var også innom Expert og kjøpte ny minnepenn. Pc'en min er sykt full av bilder og videoer, så den går ekstremt sakte. Det må fikses! Haaaater virkelig trege pc'er. Satt forresten igang en spørsmålsrunde i stad. Svarer i kveld! Du kan spørre spørsmål HER

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Spørsmålsrunde

Siden jeg ofte får så mye spørsmål av dere, setter jeg igang en spørsmålsrunde. Svarer på ca. 20 spørsmål i kveld. Så her må dere være raske til å spørre! Dere kan spørre om hva dere vil, og hvor mye dere vil! Svarer skriftlig siden det er lettere å få med seg spørsmålene og svarene, fremfor video der man bare babler i vei. I tillegg til at jeg får vist bilder da! Spør i vei! 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK 

Wopsi

Har nettopp våknet etter det som skulle bli en fem minutters lang powernap, men som ble på over to timer. Merker jeg er sliten etter helgen ja! Men får håpe at jeg får igjen litt mer energi nå. Ble hverken noe matte øving eller trening. Men det tar jeg igjen senere! Søvn er viktigst. Elsker å sove midt på dagen. Selv om man blir skikkelig mindfucked av det. Klarer ikke å skille på hva jeg har drømt og hva som har skjedd. Sære greier! Flere som har det sånn?

Elsker avocado og druer. Sunt og godt. Viktig med litt frukt og grønt! 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK 

Anbefaling av app

Tenkte bare å tipse dere om en app fra Schweppes som heter "Your moments". Den er helt genial! Vi brukte den til å laste opp små klipp fra snowboardshowet (tacky invitational). App'en fungerer på en måte som instagram, bare at dette er med video istedet for bilder. Anbefaler folk å laste ned app'en fra App Store eller Google Play. Kan fort bli mye morsomme klipp man kan dele med venner og bekjente!Endelig hjemme!

Snowboardshowet var helt sykt. De hadde hentet inn kjørere fra norges eliten for å hoppe over en riksvei. Jeg skjønner ikke at de turte. Det så sykt skummelt ut! Men de var sykt flinke. Så det gikk bra med de fleste av kjørerene. Med unntak av en som fikk et skikkelig stygt fall og knakk skulderen. Ellers har jeg endelig kommet hjem. Eller kom hjem for over en time siden, men det er først nå jeg har fått satt meg ordentlig ned.

June (blogg) - Victoria - meg
Til tross for at jeg drakk to dager på rad finnes jeg ikke fyllesyk. Ganske deilig egentlig! Kjenner jeg er litt sliten bare. Men det er en kombinasjon av lite søvn og mye ting som har skjedd i helgen! Filmet en del småsnutter i helgen. Så skal sette igang med å redigere de nå. Håper det blir en bra film, så dere kan se! 

 

Gårsdagens antrekk - Fest på Geilo

Nå sitter jeg småklein i resepsjonsområdet på hotellet. Har nettopp sjekket ut og er klar for å se på snowboardshow. Tacky invitational heter selve showet. Tror det blir ganske bra. Skal prøve å filme og ta bilder så dere kan se! Gårsdagen var veldig bra. På kvelden vorset vi på hotellrommet, filmet en del der. Så skal se om jeg får lagt ut en film fra det også! Videre ut på kvelden hadde hotellet arrangert en fest. Men den var ikke så sykt bra. Så vi suste egentlig mest rundt på hotellet og hadde det gøy! 

Topp - Bik Bok // Shorts - Gina Tricot // Studded bh - HER // Sko - HER

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Peppes pizza på Geilo

Akkurat nå har jeg og Victoria nettopp våknet fra en powernap. Klare for kveldens festligheter! I stad var hele gjengen på Peppes og spiste sammen. Vi bestilte Stars or Stripes og Big Shot. Sykt gode begge to. Har ikke vært på Peppes så mye før. Men de overrasker positivt! Forresten; er litt flinkere til å oppdatere på instagram. Så følg meg gjerne der. Heter "stinablogg".  


Aleksander - Meg - Daniel - Victoria
 

Her er litt bilder fra vi var og badet tidligere i dag. Herlige boblebadet! 

Bilde lånt av June

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Gårsdagens antrekk - Geilo

I går kveld kom vi endelig frem til Geilo. Jeg er her med Victoria fra klassen, June Sundet (blogg) og kjæresten hennes, samt Daniel som er med på arrangementet jeg skal dekke i morgen. I går stakk jeg og Victoria på en rimelig bra tur på et av utestedene. Off pist het det. Mye "innfødte", men ganske bra sted. Endte opp med at vi ble fulgt hjem av en haug med gutter fra London. Good times!

I dag har vi for det meste vært på hotellet. Vi badet ganske lenge i stad, sammen med noen av de som er i norges eliten av snowboard kjørere. Så det var ganske gøy! Nå har vi nettopp vært på Peppes (kommer innlegg om det senere i dag!). I kveld skal vi også feste. Hotellet vi sover på har arrangert er stor fest, så dette blir gøy! 

Topp og kjede - Bik Bok // Bukse - Gina Tricot // Sko - HER // Spike bh - HER 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK