hits

mars 2012

Ny videoblogg intro!

Som jeg snakket om på Facebook siden min har jeg laget en ny intro til videobloggene mine. Den jeg hadde før har blitt litt gammel. Har filmet mye nytt siden den ble lagd. Så nå har jeg lagd en ny intro, men med samme musikk. Aner fortsatt ikke hva sangen heter, siden jeg fant den i en video på youtube. Håper dere liker den!

 

♥ Hva syns du om den nye introen?

 

Love Stina <3

Ukens blogg er trukket!

I alt malestyret på rommet mitt, hadde jeg helt glemt bort  å kåre ukens blogg! Men nå har jeg funnet en blogg som er ukens blogg. Det var veldig vanskelig denne uken. Siden det var så mange gode blogger som var påmeldt. Det stod tett mellom tre blogger. Men denne bloggen vant. 

Ukens blogg er reneemw.blogg.no. Denne jenta er 18 år og kommer fra Askim. Hun har en sønn som hun blogger om, samt også hverdagen hennes, og treningsmote. Hun legger også ut utrolig fine antrekksbilder. Dette er en blogg verdt å sjekke ut!

 

♥ Har du vært innom bloggen hennes før?

 

Love Stina <3

Vaskedame!

Nå begynner vasken av veggene på rommet. Begynner å male i morgen. Wii! Måtte ha litt påfyll med energi. Så da er burn veldig kjekt når man ikke er kaffe-elsker!

Love Stina <3

Spørsmålsrunde! - AVSLUTTET!

Siden mange har forespurt en spørsmålsrunde, setter jeg i gang en nå! Spør om hva du vil, bortsett fra sånne ting som er åpenbare at man ikke spør om (sex, osv). Jeg skal prøve å svare dere så godt jeg kan. Svarer mest sannsynligvis i en videoblogg. 

♥ Hva lurer du på?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk

Hei småpuser! I dag har jeg hatt en ganske slitsom dag på jobb. Hodet mitt har ikke hengt med i det hele tatt. Men sånn går det når det er litt for mye å tenke på, på en gang. Men det er noe som er kjempe positivt. Og det er at jeg skal male rommet mitt. Det har tidligere vært grått og trehvitt (er det, det som det heter?). Men føler at det blir så innestengt og rotete. Så nå skal jeg male det helt hvitt. Wii! Gleder meg! 

Man kan trygt si at jeg er veldig minimalistisk av meg. Så jeg skal kaste ut pulten min også (den har feil farge! haha), mens jeg først er i gang.. Så i kveld skal jeg sitte å tegne hvordan møblene skal stå på rommet. Skal vaske i morgen. Og begynne å male på lørdag. Kjenner jeg gleder meg enda litt mer. Nå som jeg får delt det med dere! Og selvfølgelig skal jeg legge ut bilder mens jeg holder på! Hvis du vil se hvordan rommet mitt ser ut nå kan du trykke HER. Har gjort noen endringer på rommet, men da ser du i alle fall hvordan malingen er. 


Skjorte og bukse - Vero Moda // Sko - Din Sko // Veske - H&M // Kjede - Bik Bok // Klokke - Daniel Wellington // Trenchcoat - VIC

 

Love Stina <3

Alli Simpson

Har blitt helt forelsket i en tumblr side. Det er allisimpson.tumblr.com. Det er så utrolig mye fine bilder der. Anbefaler alle å ta turen innom tumblr siden hennes. Absolutt verdt å sjekke ut! Under kan du se noen av bildene fra hennes tumblr. Love Stina <3

Jobb jente!

Tenkte bare å gi dere en kjapp update. Er på vei til jobben. Skal jobbe frem til 17-18 ca. Håper alle dere søte leserene mine får en fantastisk dag! Blogges senere!

Love Stina <3

Sminkevideo på vei!

I dag har jeg lagd to videoer til dere. Den ene er en anbefaling av en krølltang, denne videoen kommer senere denne uken. Den andre er en sminkevideo. Der viser jeg hvordan du kan gjøre øyesminken på bildet under. Den kommer senere i dag (forhåpentligvis!).Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du:
"like" denne siden og legge igjen bloggadressen din og navnet ditt i kommentarfeltet. ♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Fullt kjør!

Hei søte! I dag skal jeg jobbe fra 11-17. Etter været å se er jeg rimelig sikker på at det blir veldig hektisk! Siden alle vil ut å spise (og drikke) når det er fint vær ute. Men er alltid gøy når det er litt hektisk. Da går dagen mye kjappere!

Legger ut påmelding til ukens blogg når jeg er ferdig på jobb. Så husk å titte innom for å melde deg på!

Love Stina <3

Møte med Dermanor

Var på ett møte med presse ansvarlig for Dermanor i dag. Jeg skal prøve ut noen produkter for de, som jeg skal skrive om her på bloggen. Fikk noen produkter i dag som jeg skal begynne med nå. Også får jeg flere i posten litt senere. De skal sette opp ett program jeg skal følge sånn at huden min blir bedre. Begynte på ProActiv (som ikke har noe med Dermanor å gjøre) for ikke så lenge siden, men huden min ble bare værre når jeg brukte det. Så da håper jeg at Dermanor får hjulpet meg litt. 

Kommer til å skrive mer om hvert enkelt produkt etterhvert som jeg får prøvd de ut. 


Produktene i innlegget er sponset

 

Love Stina <3

Bloggmøte!

Nå skal jeg straks i ett lite møte med en sponsor. Skal snakke litt om forskjellige skjønnhetprodukter. Kan fortelle dere mer om det senere.

Love Stina <3

Hva vil dere lese om?

Fikk en kommentar tidligere i dag av en leser. 

"Før elsket jeg bloggen din, og kommenterte hvert eneste innlegg. Nå har den blitt så kjedelig! Eneste du legger ut er "dagens antrekk" og "dagens antrekk, detaljer". Kan du ikke videoblogge litt, ha vanlige hverdagsinnlegg eller finne på noe kult i stede for å bare legge ut outfits? :-)"

Så begynte jeg å tenke litt. Hva vil dere egentlig lese mest om på bloggen min? Antrekk, sminkevideoer, hverdagsvideoer, sminketips, trening, modelljobber, hverdagsinnlegg eller noe annet? Det hjelper meg utrolig mye hvis dere sier hva dere liker å lese på bloggen min. Så skal jeg blogge mer om det dere vil se. Love Stina <3

Tegnet på at sommeren er på vei..

Siden det er så strålende vær ute i dag, måtte jeg ta treningen ute. Det fristet ikke stort å stå på møllen på ett treningssenter når det var så fint vær ute. Så da tok jeg bilen opp til Hoensmarken for å jogge en tur. Var så utrolig deilig og fredelig å jogge ute i naturen. Det eneste jeg kunne høre var fuglene som kvitret. Herlig!Hehe, jogging uten sminke!


Love Stina <3

Bytt ut godteriet med dette!

Siden jeg er verdens mest snack-elskende menneske, så prøver jeg hele tiden å finne nye måter å bytte ut godteriet, med sunnere snacks. Noe som er kjempe godt er å dele opp ett eple i båter og drysse kanel over. Jeg drysser også på litt sukker (vet sukker ikke er sunt), men du trenger ikke å bruke sukker. Sunn kveldssnacks lagd på under 2 minutter. Smart eller hva?

Love Stina <3

Instagram

Har blitt helt forelsket i Instagram den siste stunden nå. Legger ut en del bilder der, som jeg ikke legger ut på bloggen. Så hvis du vil se mer bilder fra hverdagen min kan du følge meg der (stinablogg)! 

Love Stina <3

Good morning!

Har ikke vært så trøtt på lenge, som det jeg er nå. Når mamma kom inn på rommet mitt 7:30 var jeg helt i koma. Og ville egentlig bare sove videre. Meeen. Det går ikke! I dag skal jeg på jobb fra 10-17. Så må kanskje ty til litt kaffe for å våkne litt!

Love Stina <3

Ferdig på photoshoot!

Nå er jeg nettopp ferdig på shooten. Jeg tror det gikk veldig bra! Vi tok først bilder med håret opp og en veldig puffy og spesiell kjole. Men tror det ble ganske fashion. Etter det tok vi bilder med den kjolen jeg har på meg på bildet under. Fikk snappet ett par backstagebilder til dere. Det siste antrekket var en body og shorts. Da hadde jeg håret ned igjen.

Så nå gleder jeg meg utrolig mye til jeg mottar bildene. Og selvfølgelig skal jeg legge de ut på bloggen!

Love Stina <3

På vei til photoshoot!

I dag skal jeg ta bilder med Ann Helene. Gleder meg utrolig mye, hun er så flink! Har ikke fått tatt så mye bilder det siste halvåret. Siden jeg jobbet mye først. Også ble jeg syk. Men nå som det er vår og energien min er tilbake, vil jeg ta mye bilder!

I dag skal vi ta bilder i studio. Planen er å ta ganske klassiske bilder. Men vi får se hvordan det blir. Gleder meg!

Love Stina <3

Noe alle burde være enig i..

Hvorfor kan ikke alle anses som vakre? Stor, liten, høy, svart, hvit, ginger, blond, brunette. Alle er vakre. Slutt å døm andres utseende, og heller bli kjent med de. Elsk deg selv, og elsk andre. Ikke kall de som er tynne syke. Ikke kall de som har former for stygge. Man er like vakker uansett om man er tynn eller formfull. 

Love Stina <3

Primer anbefaling!

Nå er det lenge siden jeg har anbefalt ett produkt. Så da kan jeg anbefale dere ett produkt nå. Jeg får ikke penger for å skrive dette, og har kjøpt produktet selv. Så dette er kun mine egne meninger. For en uke siden kjøpte jeg en primer fra Maybelline. Jeg er forelsket allerede!

Den gjør sånn at alle linjer i huden blir jevnet ut. Og foundation glir mye bedre, og sitter bedre på huden. Den er allerede et must i sminkepungen. Siden den er gjennomsiktig, trenger du ikke være redd for at den skal lage skjolder. Eller glinse, for den saks skyld. Denne er veldig matt. Passer perfekt for de med litt glinsende hud, siden den matter ned den glinsende huden.

Primeren kan kjøpes på butikker som H&M, Lindex, Cubus, osv. Den koster ca 150,-

 

Love Stina <3
 

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Jobb jente!

God morgen! Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb. I dag skal jeg jobbe fra 10-17. Så dette blir bra! Ser ut som det blir bra vær i dag, og da blir det alltid mye å gjøre på jobb. Det liker jeg!

Love Stina <3

10 Rare vaner

1. Jeg liker å gjøre rent rommet midt på natten. Helst klokken 2 eller 3 på natten.

2. Jeg er veldig perfeksjonist. Hvis jeg selv føler at noe jeg skal publisere på bloggen ikke er perfekt, dropper jeg det. Hvis jeg publiserer det går jeg rundt å tenker på det i flere dager.

3. Jeg elsker 80'talls rock. Da snakker vi Twisted Sister, Kiss, Alice Cooper, Queen, Guns N' Roses, Aerosmith, osv.

4. Jeg sier kleint altfor mye. Bruker det til aaaalt. Litt for mye egentlig.

5. Jeg elsker matte. Er egentlig litt mattenerd. 

6. Jeg er livredd for fugler. Er så sykt redd for at de skal bæsje på meg.

7. Jeg hater å lage mat. Jeg er flink til det, men hater det.  

8. Jeg elsker å synge. Jeg synger kjempe mye, overalt. Men jeg er dessverre kjempe dårlig tli å synge.

9. Jeg foretrekker å snakke engelsk, fremfor norsk. Jeg føler jeg klarer å uttrykke meg bedre på engelsk.

10. Jeg hater å lese bøker. Har aldri klart å lese ut en eneste bok i hele mitt liv. Den eneste boken jeg har klart å nesten fullføre en "Jan Thomas, stylingbibel".  Love Stina <3

Flink jente!

Nå er jeg skikkelig stolt av meg selv. I dag har jeg ryddet og vasket rommet, skiftet på sengen, ryddet og støvsugd klesrommet, vasket ett par klesvasker og ryddet kjøkkenet. Har vært skikkelig effektiv, rett og slett. Kjente at energien min har kommet litt tilbake i dag, så da slo jeg til å gjorde så mye som mulig, mens jeg hadde energi. 


Love Stina <3

Kleeeeein.

I går hadde jeg en utrolig bra kveld på byen! Var på Glass med Lisa, Karina og Helene. Jeg drakk og koste meg masse. Møtte mye kjentfolk der, så var utrolig koselig. Men merker veldig godt i dag at jeg var ute i går. Vondt i hodet og småskjelven. Men det er da man merker at man har hatt det gøy! Håper dere også hadde en fantastisk kveld i går!

Lagde en hårvideo til dere i går. Der viste jeg hvordan man lager en fiskebensflette. Lik som jeg hadde på gårsdagens antrekk. Så den kommer ut senere i dag. 

 

Love Stina <3

Over 50'000 visninger på youtube!

Er så glad nå! Videoene jeg har på youtube har blitt sett over 50'000 ganger, til sammen. Er ikke lenge siden den lå på 20'000. Så her går det oppover! Forresten: Legger alltid ut videoene mine på youtube, før de havner på bloggen. Så hvis du vil få med deg videoene med en gang de kommer ut, kan du abonnere/subscribe på meg HER

 

Love Stina <3

Ut i helgen?

Det er sikkert mange av dere søte leserne mine som skal ut i helgen. Enten om dere skal på fest, kino, eller date med en kjekkas må man jo pynte seg litt! Så da tenkte jeg at jeg kunne dele ett par videoer med tips om hvordan man kan fikse hår og sminke for helgekosen. 

Sminke

 
 
Hår
 
 
Love Stina <3

5 Skjønnhets tips1. For å få bedre hud, hår og negler er det smart å spise B-Vitamin kosttilskudd. Ta gjerne 2 tabletter hver dag, selv om det står at du kun skal ta en. Det som i værste fall skjer da er at du tisser ut igjen vitaminene. Det er ikke skadelig. 

2. Hvis du har uren hud kan du ta kosttilskuddene A-Vitamin og Sink. Vitamin A er bakteriedrepende og er effektiv mot akne og andre urenheter. I tillegg er det positivt på celledelingen, som normaliserer huden. Sink forsterker virkningen av A- vitamin.

3. Har du sensitiv hud kan du bruke omega 3 kosttilskudd, eller få det i deg naturlig. Omega-fettsyrene virker betennelsesdempende og smørende på huden. 

4. For å minske kviser kan det være smart å kutte ut sukkeret. Mange studier viser at du får kviser ved å spise sukker.

5. Husk å bruke en peeling både i ansiktet og på kroppen. Når du peeler huden blir du kvitt døde hudceller, så alt av kremer fungerer bedre etter en peeling, siden det da trenger bedre inn. Hvor ofte du skal peele kommer ann på peelingen du bruker. Jo mindre kornene er, jo oftere kan du bruke de. 

 

♥ Har du prøvd noen av tipsene?

 

Love Stina <3 

Dagens antrekk

Nå sitter jeg og koser meg forran TV'en. Skal bare slappe av med litt druer resten av kvelden. I dag har jeg lagd en hårvideo til dere. Der viser jeg hvordan dere kan få festkrøller, slik som jeg har på bildene under. Legger ut videoen på bloggen i morgen. I morgen skal jeg også på jobb fra 10-17. Er gøy å jobbe litt igjen!


Olajakke - H&M // Veske - Burberry // Kjede - Bik Bok // Pumps - Ukjent // Topp - H&M // Bukse - Only 

 

♥ Hva syns du om dagen antrekk?

 

Love Stina <3

Nye innkjøp!

I går var jeg innom senteret en kjapp tur etter jobb. Fikk tak i noen ting som jeg har trengt lenge. Som heat protector til håret mitt. Stakkars håret mitt har ikke blitt beskyttet når jeg har varmebehandlet det. Men nå skal jeg bli flink jente å bruke den hver gang. Fikk også tak i en primer. Prøvde den på morgenen i dag. Den var ganske bra faktisk. Foundationen satt mye bedre når jeg brukte primer først. Selv om det står at den er for rynker, passet den godt til kviser. 

Er så utrolig fantastisk vær ute i dag! Så tok likesågodt bildene utenfor. Syns alle bilder blir mye finere ute, enn inne.


Nytt kjede fra Bik Bok 


Primer fra Maybelline, kjøpt hos H&M


Ny olavest fra H&M


Heat protect fra Syoss, kjøpt hos H&M

 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Hva heter du på Instagram?

Har fått helt dilla på Instagram. Er så mye fine bilder der! Men trenger å følge litt flere der. Så skriv gjerne opp hva du heter på Instagram. Jeg legger forresten ut bilder der oftere enn jeg oppdaterer bloggen. Så hvis du vil følge meg er det bare å søke på "stinablogg" på Instagram.

 

♥ Følger du meg på Instagram?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk

Hey sweethearts! I dag dro jeg hjemmefra 9 og kom hjem 19. Har jobbet og shoppet (litt) i dag. Kan vise dere innkjøpene i morgen. Er helt utslitt nå, så orker ingenting! Så langt går det veldig bra på jobben. Føler at jeg klarer meg ganske godt! For dere som ikke har fått det med dere, har jeg begynt som servitør på glass. 
Fikk krølltang i posten i går, så skal vise dere den i morgen. Gled dere! Den er å anbefale. Elsker den allerede! 

♥ Hva syns du om dagens antrekk?

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 


♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Dagens antrekk


Topp - Bik Bok // Olajakke - H&M // Bukse - Vero Moda // Sko - Skopunkten (tror jeg) // Veske - Morris 

 

♥ Hva syns du om dagens antrekk?

 

Love Stina <3

Personlig almanakk

På fredag plumpet denne ned i postkassen min. En personlig almanakk. Er forelsket i den allerede! Den er så utrolig oversiktlig. Siden man kan se en uke av gangen. Kan kjøpe hos personligalmanakk.no.Fotograf på forsidebilde - Remi Salievski
Annonse 

 

♥ Har du personlig almanakk?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk, detaljer

Resten av antrekket kommer senere i kveld
Ring - Cubus // Skinnjakke - Bik Bok // Genser - Gina Tricot // Skinntights - Cubus // Shorts - Cubus // Klokke - QMAX

 

♥ Hva syns du?

 

Love Stina <3

5 Skjønnhetstips1. Usikker på hvor rougen skal legges? Smil godt og legg rougen på eplekinnene, men ikke nærmere nesen enn to fingerbredder (sjekk med pekefinger og langfinger). 

2. Får du ikke bort all leppestiften? Ta litt olje (babyolje, olivenolje, matolje, eller hva du enn har i huset) på en bomullsdott og gni bort restene.

3. For å få en fin og bulkfri hestehale, må du se opp i taket samtidig som du setter i strikken.

4. Sitter ikke lipglossen lenge nok? Da kan du bruke en lipliner for å få den til å holde lengre. Bruk liplineren over begge leppene (ikke bare kanten rundt), pass på å finne en farge som matcher lipglosen. På denne måten skaper du er matt bare for lipglossen.

5. Hårtips. Kur håret før du farger det, da setter fargen seg finere og jevnere.  

 

♥ Har du prøvd noen av disse tipsene før?

 

Love Stina <3

Syk..

Beklager litt dårlig oppdatering i dag. Begynte så smått å bli syk på onsdags kvelden. Og er bare blitt værre nå. Kjenner at jeg immunforsvaret mitt ikke er helt bra! Så i dag har jeg bare slappet av og holdt meg unna all jobbing. Skal på jobb på Glass i morgen. Så håper virkelig at jeg er bedre da! Det er helt forferdelig å jobbe under sånt stress når man er syk! 

Har også kåret vinneren av en klokke fra Daniel Wellington. Vinneren ble Lovely Liller. Du får snart en mail fra Daniel Wellington selskapet. Bilde av klokken jeg fikk fra Daniel Wellington. Love it! Hvis du kjøper en klokke fra Daniel Wellington og bruker denne koden: tdq3267 får du 15 % rabatt! 


Deler av innlegget er reklame

Love Stina <3

Ny jobb!

Har en god nyhet jeg ville meddele til dere. Jeg har fått meg jobb! Er så glad nå. Har ikke jobbet siden i oktober. På grunn av at jeg har vært syk. Men har blitt friskere nå, så da kunne jeg endelig begynne å jobbe igjen. Nå lurer sikkert noen av dere på hvor jeg har begynt å jobbe. Og det er på Glass - Brasserie & Bar i Drammen. Samme sted som Isabella er kokkelærling. Jeg har begynt som servitør, og så langt syns jeg det går veldig bra. Skal kun jobbe der 2-3 ganger i uken. Siden jeg må jobbe meg opp igjen etter jeg har vært syk. Skal prøve alt jeg kan å ikke la jobbingen gå utover bloggen min. Har lyst til å fortsette å blogge like mye nå, selv m jeg jobber. Forresten, ukens blogg blir kåret senere i kveld, forhåpentligvis. Var over 140 påmeldinger, noe som er helt sykt mange! Så har en del blogger å gå igjennom. Men er bare bra at det er godt å velge i. 

 

♥ Har du jobb? Hvis ja, hva da?

 

Love Stina <3

Hvordan jeg får motivasjon til å trene!

Mange av dere har spurt meg om hvor jeg får motivasjon til å trene. Hvordan jeg klarer å trene såpass ofte, og hvordan jeg trener. Og om jeg har noen tips til dere. Så da tenkte jeg at kunne lage ett innlegg om dette, og gi dere noen tips.

- Finn ut hvorfor du vil trene. Enten om det for å bli tynnere, mer muskuløs, få bedre kondisjon, ta vare på kroppen, bedre gymkarakter eller hva enn du måtte ha som grunn. 

- I begynnelsen er det smart å trene hver dag i 2 uker ca. Da kommer du deg inn i treningen og kroppen din vil ha mer. 

- Hvis målet ditt er å bli slankere/mer muskuløs burde du veie og måle deg 1 gang i uken ca. Jeg måler der det er bredest på overarmer, lår, legger, hofter, rumpe, pupper, under pupper og midje. Da får man fulgt med på forandringene, og det er utrolig motiverende å se at kroppen din blir slik du vil ha den. 

- Finn mange bilder rundt på nettet av hvordan din drømmekropp er. Ikke la kroppen bli ved drømmene, men dra på treningsstudio og gjør noe ut av det.

- Alltid når jeg trener trenger jeg å høre på bra musikk. Da får jeg ett ekstra boost til å trene. 

- Jeg liker å trene alene, for da får jeg konsentrert meg ordentlig om å gjøre alt riktig. Selv om det er koselig å trene med venninder også.

- Gjør det lett for deg selv å dra på trening. Hvis du må ta bussen i 45 minutter til treningen, er dette altfor mye stress, og det går ikke i lengden. Er treningsstudioet altfor langt unna der du bor, kan du jogge ute hjemme. Du kan også gjøre mye trening hjemme, som er gratis!

- Husk å spise sunt. Halvparten av treningen er spisingen. 

Legger ved en video til dere om kostholdet og treningen min

 
 
♥ Trener du? 
 
Love Stina <3

Hvem er leserne mine?

Siden jeg har blogget en god stund nå, tenkte jeg at jeg kunne ha en liten spørrerunde. Hvor dere svarer på noen kjappe spørsmål. Dette er bare sånn at jeg får litt styring på hva målgruppen min er. Så jeg kan skrive innlegg som passer enda bedre til dere søte leserne mine! Det tar maks 2 minutter, og det hjelper bloggen min veldig!Så tingene jeg lurer på er: 

Kjønn:
Sted du bor:
Alder:  
Har du blogg selv? 
Hva liker du best å lese på bloggen min?

 

Love Stina <3

 

5 Skjønnhets tips1. Du kan bruke en vanlig hårfarge når du skal farge brynene dine. Det ser som regel mer naturlig ut, siden utvalget av farger er større. 

2. Allerede glattet håret, men du må sette det opp for å ta på sminke? Hvis du skal bruke hårspenner er det smart å bruke et ansiktspapir som beskyttelse under spennen, da unngår du kjipe merker i håret.

3. Syns du at øyeskyggen ikke blir sterk nok i fargen? Da kan det være smart å legge den med ett fuktig redskap. Da blir fargen sterkere, og du slipper at det skal drysse øyeskygge ved påføring. Du kan også bruke øyeskyggen som eyeliner, hvis du fukter en tynn pensel og tegner en strek langs vippekanten.

4. Statisk hår? Dette tipset lærte jeg av min søster, siden jeg alltid hår statisk hår. Spray litt hårspray i handen, og fordel det i begge hender, gni det lett over håret. Så slipper du statisk hår!

5. Ikke tid til å vaske håret? Spray med tørrshampo i håret, da blir håret friskt. Og det ser nydusjet ut. Bare pass på å ikke bruke for mye.

 

♥ Har du prøvd noen av tipsene før?

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 


♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Ut på tur, aldri sur!

De siste dagene har jeg vært barnevakt, eller hundevakt for hunden til søsteren min. Siden babyen hennes kanskje er allergisk mot hunder, passer jeg på den inntil de finner ut om den er det. Så nå går jeg en lang tur hver dag med Pandora (hunden). Skikkelig deilig å gå ute i den friske luften. Og litt ekstra trening er aldri feil!


Hoho, trutmunn på gang ja!

Bad ass Pandora! 

♥ Har du hund eller andre dyr?

 

Love Stina <3

Treningsbabe!

I dag fant jeg ut noe utrolig morsomt, og motiverende! På treningsmøllen har jeg hatt som mål å klare 3000 meteren på 16 minutter. Klarte den på 20 på torsdag. Men så fant jeg ut at 3 km egentlig var miles. Så jeg skulle egentlig bare løpe 1,86 miles istedet for 3. Så i dag gjorde jeg det riktig, og da klarte jeg 3000 meteren på 12 min og 30 sek. Wii! Så nytt mål blir å klare den på 11  minutter. 

♥ Setter du deg mål innenfor trening?

 

Love Stina <3

Hemmeligheten bak de røde leppene!

Noe mange av dere spør meg om, er hvordan jeg får de røde leppene mine. Hemmeligheten bak de er E.L.F sin lipstainer. Som du kan kjøpe her til bare 31 kroner, jeg bruker fargen #Red Carpet. Den sitter på i flere timer av gangen. Så den er mye bedre enn en leppestift eller en vanlig lipgloss. Det eneste som er ett minus med lipstaineren er at man må være veldig forsiktig når man påfører den. Hvis man søler kan det være vanskelig å få det vekk. 
♥ Hva syns du om røde lepper?

 

Love Stina <3

 

5 Skjønnhets tips

1. Parfyme behøver fuktighet og fett for å holde seg bra, så hvis du har tørr hun bør du bruke mer parfyme enn vanlig. Du kan også påføre en luktfri fet krem for at duften skal sitte lenger. Du bør alltid ta på parfyme når du er nydusjet. Da er huden din varm og porene er åpne, så parfymen vil sitte bedre. 

2. Etter barbering ved bikinilinjen er det vanlig å få røde nupper. Bruk ett strøk med deodorant for å unngå de røde nuppene.

3. Hvis du har sovnet med sminke på, eller bare har tørre øyevipper, kan du bruke litt balsam på de når du står i dusjen. Husk å fjerne sminken før du gjør dette.

4. For å beskytte håret i solen kan du blande 1 del solkrem og 2 deler vann, i en sprayflaske. Spray jevnt over håret.

5. Mitt beste skjønnhetstips er å drikke masse vann. Gjerne 2-3 liter vann hver dag. Da får huden din nok fuktighet.


 

♥ Har du prøvd noen av tipsene før?

 

Love Stina <3

Hundefrisøren Stina!

Siden babyen til søsteren min kanskje er allergisk mot hunder, har jeg fått ansvaret for hunden til søsteren min. Hadde helt glemt bort hvor mye hunder røyter, og hvor mye dritt de tar med seg utenfra. Måtte støvsuge rommet mitt 3-4 ganger de to siste dagene. Så i dag har hunden (Pandora heter hun) fått litt frisørbehandling. Jeg har klipt henne, dusjet, fønet og børstet henne. Så nå er hun ren og pen! 
Klipte av litt hår kan du si!

Jeg kom hjem ganske sent i går, og la meg deretter. Så må ærlig si at jeg sengen frister i dag. Så da blir det å redigere mange videoblogger, rydde pc'en, og lage opp noen innlegg. Hvis jeg ikke blir helt tiltaksløs da.. Spiser godteri i dag og, huff. Skjerpings fra og med i morgen!

 

♥ Hva skal du i dag?

 

Love Stina <3

Februar 2012

Har en del gode minner fra februar måned. Jeg ble 19 år, feiret bursdagen min med venner og familie. Var VIP blogger for Isadora. Kom ordentlig igang med treningen, og spiste sunt. Med noen unntak, hehe! Fikk extensions i posten fra Locks and Bonds. Festet i Vikersund under VM. Var på Vixen awards med Thea Margrethe. Og hadde utallige koselige kvelder med venninder. 

♥ Har du noen gode minner fra februar?

 

Love Stina <3

Safe house og drinker!

I går var jeg på kino med Lisa Marie. Vi så på "Safe house". Filmen var veldig bra. Selv om det var litt for mye action. Men kult konsept og scener. Men jeg syns den varte altfor lenge. 2 timer er for mye. Hva skjer med at de fleste filmer er så lange for tiden? Satt å proppet i med pringles og smågodt, til jeg ble veldig mett og kvalm! Men det er var verdt det. 


Etter at vi hadde vært på kino stakk vi innom jobben til Isabella, siden hun sluttet ganske likt med filmen våres. Vi satt oss i baren og snakket kjempe lenge. Tvillingene drakk noen urolig gode drinker. Men siden jeg kjørte kunne jeg ikke drikke. Satt der med vannglasset mitt, og furteleppa..

Lisa, Isabella og meg. 

♥ Hva gjorde du i går?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk

I dag har jeg vært litt rundt omkring. Var i ett jobbintervju på Glass Brasserie og Bar. Skal forhåpentligvis begynne å jobbe der. Hadde vært utrolig gøy å fått fast jobb der! Har også vært innom posten og hentet en pakke jeg fikk fra Proactiv. Det er ansiktbehandling, som ordner opp i kvisene mine. Skal skrive litt om det når jeg har fått prøvd det ordentlig ut. Nå skal jeg straks på kino med Lisa Marie og se på Safe house. Gleder meg!
Jakke - Vero Moda // Wedges - Din Sko // Bluse - Bik Bok // Ørepynt - H&M

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

Ny header!

I dag fikk jeg endelig tatt nytt bilde til header. Syntes det ble litt upersonlig med den skrift-headeren jeg hadde. 

 

♥ Hva syns du om den nye headeren?

 

Love Stina <3

Vinn klokke fra Daniel Wellington!


I går fikk jeg en pakke i posten. Det var ingen som gjettet klokke. Men den første som gjettet smykker var Becca Alexandra. Hintet jeg ga til dere var at det som lå i pakken inneholdt noe til en konkurranse. Den som vinner kan velge helt fritt mellom klokke-kolleksjonen. Klokkene passer til både jenter og gutter. Så alle kan delta!

 Trekker en vinner på fredag!

For å vinne må du gå inn her og her, og trykke like. Når du har gjort det legger du igjen navn og mail adressen din i kommentarfeltet (ikke i mailfeltet). 

 

Lykke til!

 

Love Stina <3

Sminkevideo - Festsminke

Da var videoen ferdig. Følte kvaliteten på denne ble ganske bra. Siden jeg filmet i naturlig lys, og brukte nytt kamera, og ikke bare iphonen. Dette er en look som mange av dere har spurt om, så derfor lagde jeg min versjon av festsminke. Enjoy!

 
♥ Hva syns du om sminken?
 
Love Stina <3

Dagens antrekk

I dag har jeg tatt årets første outfit bilder ute. Har vært helt fantastisk vær ute i hele dag. Kjennes ut som våren virkelig er på vei nå! Så i dag benyttet jeg det vakre været til å ta litt bilder ute. 
Bluse - Zara // Bukse - Cubus // Wedges - DinSko // Klokke - Daniel Wellington // Ring - H&M

 

♥ Hva syns du om dagens antrekk?

 

Love Stina <3

Pakke i posten - Gjett hva det er!

Fikk en søt liten pakke i posten i dag. Gjett hva det er! Den som gjetter riktig får linking til sin blogg. Så husk å skrive bloggen din (om du har). Kan gi dere ett hint, det som er i pakken er i forbindelse med konkurranse jeg skal ha på bloggen min. Viser dere hva det er i morgen. Lykke til ;*

♥ Hva tror du det er?

 

Love Stina <3

Sminkevideo - Sneakpeak

Siden det har vært stor etterspørsel etter en sminkevideo med festsminke, har jeg laget en i dag. Håper å få den ferdig og lagt ut til i kveld. Så dere kan bruke den hvis dere skal ut i helgen. Her er en liten sneakpeak på hvordan selve sminken ser ut. 

 

♥ Hva syns du om sminken?

 

Love Stina <3