hits

februar 2018

Dette har jeg i min veske - VIDEO

annonse ⎮ affiliate linker

I dag skal jeg avsløre hvilke ting jeg alltid har i vesken min. Det er mange gode tips om produkter, og noen morsomme ting! Husk at du kan abonnere gratis på YouTubekanalen min HER

Michael kors grå veske HER 
Gucci veske HER 
iPhone deksel HER
Portabel ladestasjon HER
Gucci solbriller HER
Gucci kortholder HER
bareMinerals pudder HER
 Lip liner NYX HER
Leppestift Isadora HER
Ardell vippelim HER
Fitbit treningsklokke HER

 

 

5 Beauty hacks

annonse ⎮ lenker ⎮ bangerhead

 

Tørr og dårlig eyeliner? Ofte kan tuppen på en eyeliner tørke ut og miste formen. På mange eyelinere kan du bruke et pinsett til å ta ut selve tippen, også er den lik på begge sider, og da er det bare å sette den inn igjen med den gode siden der du skal bruke den. Genialt om man vil slippe å kaste bort unødvendige penger på sminke.

Deodoc - Denne deodoranten har jeg anbefalt noen ganger tidligere, men jeg vil tipse om den igjen. Den er så genial, men siden den er til underlivet er det ikke så mange som snakker høyt om den. Det finnes nemlig deodoranter som man bruker til underlivet, så man slipper å bli klam mellom benene.

Ofte om man går i stramme jeans, eller shorts om sommeren kan man bli ganske klam på innsiden av lårene og ved underlivet. Det slipper man om man bruker denne deodoranten. Dette er en deo spray som man sprayer på området rundt underlivet (ikke direkte opp i underlivet), og da slipper man å bli klam. GENIALT. Deodoranten finner du HER.

Alltid bruk en fuktighetskrem som gir mye fukt før du legger sminken. Dette gjør at sminken holder seg lengre, og ikke blir "spist opp" av huden din.


Dunhår - Vi har alle små dunhår rundt i ansiktet, og ofte kan dette dunet ødelegge sminken, sånn at sminken ikke legger seg like smooth som den ville gjort om man ikke hadde dunhår. Jeg lærte faktisk dette trikset av en del forskjellige instagram makeup guruer, og de fjerner alltid disse små dunhårene med en brynsskjærer slik som DENNE fra makeupstore. Den er veldig skånsom mot huden, og hårene vokser ikke tykkere / mørkere tilbake. Om du velger å la de vokse ut igjen, blir de bare slik som de var før du fjernet hårene. Dette er også en veldig fin eksfoliering for huden som er en kjent metode i asiatiske land.  

Krisehjelp for tørre lepper - Om vinteren får jeg ekstremt tørre lepper, og ofte kan de sprekke opp. Ikke særlig fint eller behagelig. Det jeg gjør for å gi leppene mine litt krisehjelp er at jeg bruker en leppeskrubb på kvelden, så jeg får vekk død hud. Leppeskrubbene fra Lush er som regel amazing. Deretter smører jeg inn et tykt lag med en god leppepomade som gir mye fukt, på leppene og litt rundt leppene der huden ofte sprekker opp. Dette sover jeg med over natten, og neste dag våkner jeg opp med lepper som er myke og hydrerte.

 

💗🌟💗

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Klikket dette hjem

annonse - lenker - DM

I dag har det vært så kaldt og vindfullt at jeg trodde faktisk Chloe skulle blåse avgårde når hun gikk ut for å tisse. Har aldri sett henne være så rask på å gå ut. Hehe!

Nå er det jo helt ekstremt mye vind her, og i morgen ved 08 tiden er det meldt -13 med på grunn av vinden kommer det til å føles ut som -23. Altså, det er jo helt sinnsykt! Jeg som håpet våren var på vei. Hehe. Der tok jeg altfor feil.

LUE HER  ⎮ JAKKE HER

Så for å trøste meg selv med at det er vinter litt lengre, bestilte jeg hjem en sykt fin lue som er såå meg. Duskene på hodet er bare så søte, så jeg måtte bare ha den!

Klikket også hjem er jakke i faux (falsk) pels, som bare var helt amazing. Kommer til å føle meg som tidenes fab rich bitch med den, and I love it. Har lignende som den bare i vest, og den varmer ekstremt godt. Perfekt når det er -23 grader ute.. Omg. Vil ikke tenke på hvor kaldt det er nå. Det er faktisk ikke greit. Haha! 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Grunnen til lite blogging..

annonse - lenke - gina tricot

Den siste tiden har jeg vært både syk og manglet veldig motivasjon til å blogge. Det har dere vel merket her på bloggen, for jeg har ikke oppdatert så ofte som jeg pleier å gjøre. Livet mitt er helt fantastisk om dagen, og jeg har jo nettopp blitt forlovet.

GENSER GINA TRICOT  ⎮CHOKER GINA TRICOT


Men jeg har veldig lenge jobbet ekstremt hardt med å legge ut 3 innlegg hver eneste dag, og ikke vært nøye nok med å fylle på inspirasjon til meg selv, og nå har jeg rett og slett gått helt tom. Jeg føler jeg ikke har noe å dele med dere. Noe som egentlig er helt absurd, for jeg har jo mye å dele.

Det er bare hodet mitt som har gått på fullt kjør litt for lenge uten at jeg har tatt vare på det. Jeg har altfor lett å glemme meg selv oppi alt som skjer, og da skjer slike ting som dette. Ikke gøy akkurat. For jeg elsker å blogge, og jeg vil jo lage masse bra innhold for dere. 

De siste dagene har jeg prøvd å ta skikkelig tak i ting, og jeg har hatt mange lange motivasjonsamtaler med Per Fredrik og senest i går snakket jeg lenge med managementet mitt om planer fremover. For å koble helt ut og restarte hele "systemet" mitt dro jeg på spa i dag med Per Fredrik og vi koste oss så mye. Vi var der i flere timer, og jeg fikk slappet av så mye og bare nullstilt hele hodet mitt. Det trengtes. 

Nå har jeg satt meg nye mål og jeg er så klar for å komme igang igjen. 2018 skal uten tvil bli mitt år på så mange måter, og jeg har jo fått en fantastisk start på året med både forlovelse, reise til New York og en utrolig fin bursdagsfeiring, og fremover er det masse som kommer til å skje, og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen! 💗🌟

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Trusselbrev, Paradise Hotel, Restylane, Psykolog ++ Ukens spørsmål #198

annonse - lenker - nly, bik bok, ellos, bangerhead

Er det sånn med Restylane at når du har tatt det mange nok ganger, så trenger du ikke gjøre det lenger (resultatet blir permanent)?
- Nei, resultatet blir aldri permanent. Men det varer lengre for hver gang man tar det. Hvor lenge det varer er veldig forskjellige fra person til person og kommer veldig ann på blant annet hvor høy forbrenning man har. 

Hvilke videoer liker du best å lage, og hvilke liker du minst? Liksom på YouTube?
- Jeg elsker å lage vlogger og sminkevideoer. Sminkevideoer er veldig tidskrevende å redigere, og derfor gjør jeg det ikke så ofte som jeg gjerne vil. Men vlog syns jeg uten tvil er morsomst. Da får jeg tatt dere med på dagen min og det blir veldig morsomt! 

 

Hva slags lim bruker du til å sette på vippene med? 
- Jeg bruker først og fremst aldri det limet som følger med til vippene. Det er som regel alltid ekstremt dårlig, og gjør at det blir klumpete og at vippene spretter av før du rekker å gå ut døren. Limet jeg bruker gjør at vippene sitter som støpt hele dagen, og det er lett å fjerne vippene på kvelden. Det er hvitt når du fester vippene, men så fort det tørker blir det transparent så det syns ikke. Uten tvil et must om man skal bruke løsvipper! Vippelimet jeg bruker er fra Ardell og du finner det HER

GENSER NLY

Hva syns du om Paradise Hotell og kunne du tenkt deg å være med om du ikke var sammen med Per Fredrik?
- Hehe, nei. Paradise er et program jeg aldri kunne vært med på av så ekstremt mange grunner. Å bli filmet 24/7 mens man er på et party-sted med masse folk man ikke kjenner, og hele Norge kan se hva man gjør; no thanks.

 

Har du noen gang fått trussel brev eller at du har følt deg truet over noen hatere?
- Jeg har aldri fått noen trusselbrev, men jeg har fått en del creepy stalkerbrev. Heldigvis er det veldig lenge siden, og det har sluttet. Så det er jeg glad for. Men det var skikkelig ekkelt da det pågikk. Har fått en del stygge kommentarer opp igjennom årene, og en del som har sagt at de vil gjøre voldelige ting mot meg, og det er ikke akkurat særlig hyggelig. Disse har vært enkelthendelser, og dersom de hadde blitt mer alvorlige eller gjentatt seg hadde jeg ikke tvilt på å til politiet med en gang. 

JAKKE BIK BOK HER

Hvordan var primeren du kjøpte tidligere denne uken?
- Nå har jeg fått testet den ut en del, og jeg er helt amazed. Den gjør at huden får mye fukt, og gir et bra startpunkt sånn at foundationen legger seg mye finere på huden. Merker også at sminken holdt seg en del bedre og lengre når jeg brukte den versus andre primere. Det sykeste er at den er fra et billigmerke som Max Factor, så man får mye for pengene. Den er virkelig absolutt å anbefale! Du finner den HER

 

Jeg skal ta toget til mange land i sommer(i Europa). Har du noen tips til land jeg kan besøke? Vurderer allerede Frankrike, Italia, Spania og Portugal.
- Oi det høres gøy ut! Jeg syns Roma er en nydelig by absolutt må få med deg, der er det helt utrolig vakkert og man kan gå rundt og titte i dagesvis uten å bli lei. Paris er også fint, men vær obs på at folkene som bor der er utrolig uhøflige og nekter å snakke med turister. Berlin i Tyskland er absolutt noe å få med seg også! De andre landene jeg har vært i, i Europa tror jeg du må ta en del båt og ferjer for å komme over til, så de dropper jeg å ta med her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA- trevi fontenen i Roma - 

 

Hva sa Per Fredrik når han skulle dra å kjøpe forlovelsesring til deg i New York for at du ikke skulle spørre om å bli med, og for at han ikke skulle bli avslørt?
- Jeg måtte jobbe en del med bloggen, så han lurte seg ut med å si at han skulle bare gå en tur mens jeg jobbet. 

Har du noen tips til mennesker (som meg) som sliter med sosial angst?
- Kanskje gå til en psykolog? Jeg slet med depresjoner for noen år tilbake og fikk mye hjelp av psykolog. Hadde nok ikke klart å komme meg så bra ut av det hvis jeg ikke hadde fått hjelp. 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Bryllup - Dette er min forlover!

annonse ⎮ lenker ⎮ glitter, nly

Da jeg skulle velge forlover til bryllupet var det mange ting som var viktig for meg å tenke på. Personen jeg skulle velge måtte være noen som står meg nær, som syns det er gøy å hjelpe meg og som jeg vet at stiller opp når jeg trenger hjelp.

Det måtte også være noen jeg stoler på at kan være der for meg igjennom hele bryllupsprosessen, og som jeg vet at ønsker meg det aller beste. 

KJOLE HER  HÅRBØYLE HER

Da jeg tenkte på alle disse tingene ble jeg bare enda mer sikker på at personen jeg hadde tenkt på at skulle være min forlover, var rett hele tiden. Da jeg så reaksjonen personen hadde når jeg spurte, ble jeg enda mer sikker på at jeg hadde tatt helt riktig valg.

Personen jeg valgte å ha som min forlover er Rebecca. Det er den venninnen som står meg aller nærmest, hun stiller alltid opp uansett hva, og elsker å hjelpe meg med alt fra å pynte opp til fester til å velge ut planter på Plantasjen. Hehe! 

Dere husker kanskje for en liten stund siden da vi gikk på ski sammen? Det var da jeg spurt Rebecca om hun ville være forloveren min. Jeg hadde allerede bestemt meg for at jeg skulle spørre henne, men det skjedde litt mer plutselig enn jeg planla.

Vi stod midt i løypa da hun spurte "Jeg vet jeg ikke er familie, og kanskje ikke invitert i bryllupet hvis dere ikke skal ha venner og sånt, men kan jeg være med da du skal prøve bryllupskjole?". Jeg lo litt for meg selv. Rebecca tar virkelig ikke noe som en selvfølge, og det er det som gjør henne så ekstra god. 

Jeg svarte bare med "Selvfølgelig skal du få være med når jeg skal velge kjole! Men jeg har et spørsmål til deg; vil du være forloveren min?". Rebecca ble så rørt at hun begynte å gråte, og hun svarte ja! Ingen tvil om at jeg valgte rette person. Hehe! 

På skituren skravlet vi masse om bryllup, og Rebecca hadde allerede mange gode idéer om både plasser å ha bryllupet og ting til selve bryllupet.

Da vi tok kaffe på fredag var det første gang vi fikk vært med hverandre etter skituren, så dere kan jo tenke dere hvor mye snakket om bryllup. Rebecca er mildt sagt en bryllupsperson, og har blant annet sett alle de 14 sesongene av "kjolen som sier ja", så hun har mange gode tips jeg kommer til å trenge. 

 

Hvem ville du valgt som forlover i ditt bryllup?

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Dårlig dag? Her er hva du bør gjøre!

annonse - lenke - nly

 

Noen ganger kan jeg ha en skikkelig dritt-dag, og føle at alt er galt. Når jeg har slik dager pleier jeg alltid å skrive en liste over ting som faktisk er bra i livet mitt. Det hjelper meg til å se at jeg faktisk har et bra liv, og at det ikke er vits i å henge med hodet.

I dag har jeg en skikkelig bra dag, men det er kanskje ikke alle der ute som har det, og derfor vil jeg tipse dere om å skrive en slik liste. Det hjelper alltid og man får et nytt perspektiv på ting. 

GENSER NLY HER

Jeg kan jo dele noen av tingene jeg pleier å skrive på min liste, dette er store og små ting, som gjør hverdagen min bedre. Del gjerne din liste i kommentarfeltet 💗

🌟Jeg bor i et land der det ikke er krig, sultkatastrofer eller noe som helst slikt. I Norge er man veldig trygg, og hvis man faller på trynet er det systemer som kan hjelpe deg opp igjen.

🌟Jeg har en fantastisk kjæreste som behandler meg som en prinsesse. 

🌟Jeg har en god hund som alltid holder meg med selskap, og alltid er blid.

🌟Jeg har en jobb med mye frihet og jeg tjener mer enn nok til å leve godt. 

🌟Jeg har faktisk skikkelig fin hud nå. Hehe! 

🌟Jeg har gode venninner som alltid er der for meg

🌟Endelig er jeg nesten helt frisk igjen, og nå gleder jeg meg til å komme igang med trening igjen! 

 

Hvilke ting setter du pris på? 💗

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

På min ønskeliste nå

reklame

Nå har jeg nettopp browset litt rundt på nettet, og funnet så mange fine ting jeg bare vil klikke rett hjem. Jeg merker veldig godt at det begynner å dra seg mot vår, for endelig har det kommet inn så friske og fine farger i butikkene. Jeg elsker det! Farger gjør meg så glad, og spesielt rosa. Hehe! Her er noen av tingene som er på ønskelisten min akkurat nå! 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE

 

Magnolia stripes / Geo floral scarf / Springtime whimsy

 


1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

 

1. Contouring Gel-cream / 2. Hårsnoddar / 3. Energy Yellow / 4. Parfym / 5. Nagellack / 6. Color.Bug

 

Fant du noe du likte?

Problemer med bryllupsplanlegging

annonse - lenker - nly, gucci, idealofsweden, bikbok

I dag hadde Rebecca og jeg en etterlengtet lunsj. Vi har jo bare hengt skikkelig sammen en gang siden New York, så nå var det på tide med en lunsj. Hun har jo nettopp vært i Polen så hun hadde mye spennende å fortelle om den turen. Selv om det gikk for det meste i bryllupssnakk.

Rebecca er "litt" mer bryllupsfrelst enn hva jeg har vært tidligere, så hun har bokstavelig talt sett alle episodene av "say yes to the dress". Jeg tror kanskje jeg har sett 20 minutter totalt.. Haha. 

Jeg har liksom alltid vært den som heller setter på Family Guy eller en krimserie. Det får jeg virkelig igjen for nå. For jeg aner virkelig ingenting om bryllupsting, og er helt lost i bryllupsplanleggingen. Kjenner jeg har skikkelig problemer med å planlegge bryllupet. For jeg aner jo ingenting om dette.. 


DEKSEL HER  ⎮  GENSER HER

 

Etter at vi hadde spist lunsj sjekket vi alle bokhandlene etter en bryllupsguide. Jeg trenger virkelig en bok som kan gi meg alt jeg trenger å vite, og som er en skikkelig guide på bryllup. Vi fant dessverre ikke en eneste bok. Altså, jeg ville jo trodd at det skulle fantes massevis av bøker om temaet. Men ikke en eneste en! Heldigvis googlet Rebecca når vi kom hjem, så hun fant en guide for meg. Thank god. Det trenger jeg for å si det sånn. Haha! 

GUCCI VESKE HER

 

Uansett, vi koste oss masse og jeg får alltid så mye energi av å være med Rebecca for hun er en skikkelig solstråle! Jeg shoppet også en god del nye klær som jeg gleder meg til å vise dere. BikBok hadde nettopp fått inn nye vårplagg og jeg gikk litt bananas. Hehe! 

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Typisk jenter..!

reklame ⎮ annonselenker nly, bikbok, gucci

BIK BOK JAKKE HER ⎮ GUCCI VESKE HER ⎮ SKO HER ⎮ GENSER HER

I dag har jeg vært på en etterlengtet lunsj med Rebecca. Hun har nettopp vært i Polen, og før hun dro var jeg syk så vi har bare hengt skikkelig med hverandre en gang siden før New York. Vi hadde mye spennende å snakke om, og det skal jeg fortelle dere om etterpå. For å si det sånn, den lunsjen vi skulle ta ble 3,5 timer lang fordi vi hadde så mye å snakke om. Typisk jenter. Hehe! 

Først litt antrekksbilder. Den genseren jeg hadde på meg i dag er så fin at jeg nesten ikke har ord. Dumt at jeg ikke tok av meg jakken min på bildene, men jeg skal vise dere flere bilder av genseren i neste innlegg. Så da kan dere se da! 

Har dere forresten lyst til å se flere antrekksbilder? Jeg legger jo ut antrekksbilder veldig sjeldent, men selv syns jeg at det er veldig gøy. Så om dere vil ha mer av det er det bare å rope ut! 

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Gjestelisten til bryllupet

annonse - lenker - nly

Nå for tiden holder Per Fredrik og jeg på å lage gjestelisten til bryllupet vårt. Vi vil ha en blanding av familie og nære venner. Det er så vanskelig å vite hvem man skal be, og hvem man ikke skal be. Trenger man å be alle i familien?

BLUSE HER

Selv har jeg ikke kontakt med alle i familien, og derfor er jeg veldig usikker på om jeg faktisk bør be d  e. Det er jo ikke sånn at et bryllup er et slektstreff heller. Samtidig så er det sikkert mange som kanskje forventer å bli bedt, siden man er i familie. Hva gjør man da? Jeg trenger virkelig litt råd fra dere, for jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre med det. 

Når det kommer til venner syns jeg nesten det blir enda mer vanskelig. Hvilke skal man be? Trenger man å be gamle venner? Bør man be de? Skal man la folk ha +1? Jeg syns det er så vanskelig å vite. På den ene siden er jo +1 naturlig for mange, men samtidig ender man fort opp med et bryllup med en god del +1 man faktisk ikke kjenner så godt.. 

Det aller vanskeligste er å vite hvor mange man skal sette som maks. Hvor mange er et stort bryllup, og hvor mange er et lite bryllup? Vi har satt opp en god del av gjestelisten allerede, og så langt er vi oppe i 85 personer. Så det er jo en god del, men heldigvis ikke krise mange. Nå er det allerede en del personer fra familie osv som vi ikke har tatt med, og en del bekjente vi ikke tar med fordi vi ikke føler de står oss nærme nok. Men jeg er litt redd for at den listen plutselig blir en del større. Det er jo så mange man plutselig husker at man har glemt.. 

Hva tenker dere om det hele? Trenger virkelig litt råd og tips fra dere, for jeg står helt fast! 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Jeg slapp billig unna

reklame

I dag skinte solen, og det var virkelig vårstemning her i Sandefjord. Føler jeg har sluppet så billig unna med snø i år at det er helt vilt. Vi bor rett ved vannet, og siden det er sjø ligger det mye salt i luften som bryter ned snøen.

I tilegg er det generelt varmere her i Sandefjord, så vi har nesten ikke hatt snø i vinter. Nå er det bare litt snø på plenen, og litt is i innkjørselen. Ser på snappene til venner at de har typ 1,5 meter med snø i hagen sin, og jeg er ikke misunnelig for å si det sånn. Hehe! 

Kjole - HER  //  Sko - HER

Belte - Gina Tricot, HER  //  Jakke - HER

-----------------------

Siden jeg fikk så vårstemning i dag gikk jeg for den nye kjolen min. Den roper jo vår! Fargen er så nydelig, og det at den er lang gjør at den varmer faktisk en god del. I love it! Det er litt kjølig å bruke den ute enda. Men utover våren og sommeren kommer jeg til å bruke den flittig! Den siste tiden har jeg virkelig lagt min elsk på gule topper. Det passer så godt sammen med hårfargen min, og jeg får så mye komplimenter for det hele tiden. Så koselig! 

Jeg har aldri brukt noe særlig med gulfarger, men det skal jeg uten tvil fortsette med. Det er jo så friskt og fint! Jeg elsker farger som pynter opp hverdagen! 

 

Nå sitter jeg bare og teller ned dagene til all snøen er borte, og jeg kan starte på hageprosjektet mitt. Det blir så gøy! Jeg har så mange planer som jeg har delt med dere, og det blir så gøy å bygge terrasse, bygge nye blomsterbed, lage fiskedam og plante blomster overalt. Det kribler i fingrene mine av å tenke på det! 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

7 Rare fakta om meg

annonse - lenker - bik bok

Jeg elsker tall - Helt siden jeg var liten har jeg elsket tall. Allerede da jeg var 12 år gammel stjal jeg mattebøkene til søsteren min som gikk 1 året på videregående, bare fordi jeg syntes det var så gøy å løse mattestykker. Den dag i dag elsker jeg tall, og jeg fører statistikk på nesten alt mulig. 

Jeg snakker flytende svensk - Jeg jobber ofte med svenske aktører, og har i løpet av årene blitt så flink til å snakke svensk at jeg ofte blir spurt om jeg er fra Sverige. I følge flere svensker har jeg tydeligvis stockholms dialekt. Hehe! Ser veldig ofte på svenske YouTuber og hører på svenske podcaster, så kanskje ikke så rart at jeg har tatt til meg språket så mye. 

BLUSE BIK BOK HER

 

Opptatt av håret til Per Fredrik - Nå kommer jeg sikkert til å høres ut som en kontrollfreak, men jeg lar ikke Per Fredrik dra til frisøren alene. Jeg må alltid være med og passe på at de ikke klipper han for kort / feil. Jeg elsker hvor fin han er med håret sitt, og da nekter jeg å la noen ødelegge det. Hehe! 

Skravler med Chloe - Jeg tuller ofte med at Chloe er bloggassistenten min. Men sannheten er; det er hun faktisk. Hun sitter alltid på stolen ved siden av meg når jeg jobber, og jeg skravler alltid litt med henne. Får ikke så mye svar akkurat. Men hun har i alle fall lært helt ekstremt mange kommandoer utifra det. Om jeg skravler med henne og babler ut noe random i en setning skjønner hun kommandoene. Helt snålt. Tror hun faktisk er skikkelig smart, for hun plukker opp mye. 

Angst for føtter - Det at jeg har helt angst for føtter er ikke akkurat noe nytt. Men hvor angst jeg har for føtter er kanskje ukjent for de fleste av dere. Det er så ille at jeg faktisk ikke kan huske sist jeg prøvde sko i en skobutikk, og jeg klarer aldri å rydde vekk skoene til Per Fredrik (uansett hvor rene de er). Jeg får bare helt angst av at føtter har vært oppi skoene. Er en grunn til at 99% av skoene mine er fra Nelly. Haha

Livredd for nesten alle dyr - Jeg er livredd for fugler - det vet vi alle. Men det er ikke bare fugler jeg er redd for. Alt som er mindre enn en Chihuahua og større enn en border collie er jeg livredd for. Jeg hadde aldri overlevd på Farmen.. 

Nesten vegetarianer - Jeg spiser nesten aldri kjøtt. Det er ikke fordi jeg har noe standpunkt rundt det. Men jeg er ikke så glad i smaken av det. Når jeg skal spise kjøtt blir det som regel via karbonadedeig hvor jeg maskerer smaken med taco krydder, tar den i lasagne, eller i en pastasaus osv. Det er jo ikke helt bra sånn proteinmessig å droppe å spise kjøtt, for jeg spiser ikke bønner ogsånt. Men det er i alle fall bra for miljøet, så det er jo bra. 

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Video - Nelly Haul - Vårens fineste plagg!

reklame

Endelig ny video! Denne gangen viser jeg dere vårens fineste plagg fra Nelly. Link til alle plaggene er rett under videoen 😊

1: Gul kjole // 2: Blåmønstret genser med knyting foran  // 3: Blush body med blonder

4: Genser med roser //  5: Sort lang kjole   //  6: Blå genser 

7: Lyserosa høye hæler  //  8: Blomsterkjole  //   9: Gul strikkengenser med åpen rygg

10: Rød genser med knyting foran  //  11: Rosa lang kjole  //  12: Brun semsket jakke

13: Thigh high boots  //  14: Treningstights  //  15: Gul genser med knyting foran

16: Sandaler med faux pels  //  17: Bikini overdel  //  17: Bikini underdel

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Nye sminke-favoritter!

reklame

Endelig føler jeg meg i fin form igjen. Den siste uken har vært skikkelig røff, og jeg har vært i så dårlig form! Det har jo gått så mye utover både bloggen og youtube. Det er såvidt jeg har klart å legge ut noen få oppdateringer her på bloggen. Heldigvis er dere så gode og forståelsesfulle, så dere har bare vært støttende på at jeg har vært en del borte. 

Mens jeg har vært syk har sminken virkelig ikke vært on fleek for å si det sånn. Jeg har bare ikke orket å sette meg ned i 45 minutter for å sminke meg. Så jeg har ikke akkurat følt meg sååå fresh i sminkeveien den siste uken. Derfor tok jeg meg en tur ut til sentrum i går og kjøpte inn masse ny sminke jeg har hatt lyst til å teste ut lenge. Det var så gøy å gjøre sminken min i dag, når jeg endelig både var i form og jeg hadde så mye nytt å teste! 

🌟 Her er hva jeg kjøpte! 🌟

Glow kit fra Anastasia Beverly Hills - Dette kitet har amazing fine highlighters, og jeg elsker at de kommer i forskjellige nude toner. Noen av de er litt mer naturlige, men om du vil ha skikkelig highlight er "snow" amazing!

Kitet finner du HER 30% rabatt NÅ

Max Factor primer - Denne primeren gjør at huden føles som silke, og man får et godt og fuktig lag på huden før man skal legge foundation. Denne er amazing om du har normal / tørr hud. Den gjør også at foundation sitter ekstra lenge, og det er aldri feil. Hehe! Ekstra bonus at den har SPF 20, så huden får beskyttelse fra solen. Når vårsolen kommer er dette er must!

Primeren finner du HER. 

Guerlain Lingerie - Jeg er veldig tørr i huden nå om dagen, og jeg trengte en foundation som kunne passe det ekstra godt. Denne foundationen la seg veldig naturlig på huden, ga mye fukt, og hadde høy dekkevne. Perfekt for meg som har litt rødheter, kviser og mørke ringer under øynene. 

Foundation finner du HER

Maybelline fit me - Dette pudderet bruker jeg under øynene for å sette concealeren. Dette er ikke en vanlig setting pudder, da det ikke blir supertørt. Dette gir en del fuktighet til huden og gjør at man får en finere finish. Jeg har den i den lyseste fargen med gultone, og det passer perfekt til meg! 

Pudderet finner du HER

Anastasia Beverly Hills cream contour - Dette kitet har jeg hatt lyst til å teste ut veldig lenge. Jeg har bare ikke fått somlet meg til det! Jeg har sett så mange beauty guruer bruke det, og nå skjønner jeg virkelig hvorfor. Tidligere når jeg har testet cream contour har det ikke blitt så vellykket, og det har nesten sett litt grumsete ut etterpå. Det er IKKE saken med dette kitet. Fargene blender seg så fint inn i resten av sminken, og det var så lett å jobbe med. Uten tvil en ny favoritt!

Kitet finner du HER

På dagens sminke jeg har brukt alle produktene, og jeg er så fornøyd med de! Elsker når jeg finner nye produkter som faller i smak 😃

 

Har du testet noen av disse produktene?

7 Tegn på at han er den rette

annonse - lenker - bik bok

Jeg har levd i 25 år nå, og før jeg møtte Per Fredrik har jeg opplevd å være i veldig dårlige forhold. Nå som jeg er i et så ekstremt fantastisk forhold med Per Fredrik føler jeg at jeg kan uttale meg litt om kjærlighet.

Jeg har også lært mye av venninner som har vært i gode og dårlige forhold. Så nå vil jeg gi dere som leser denne posten noen tips og tegn, som kan hjelpe dere med å se om den dere er sammen med er den rette.  

JAKKE BIK BOK HER

Du ser for deg en fremtid med han - Om du klarer å se for deg en fremtid hvor dere er sammen resten av livet er det en veldig positiv og viktig ting. 

Han får deg til å ha bedre selvtillit - Den du er sammen med skal alltid få deg til å føle deg bedre. Typisk varselsignal for et dårlig forhold er at den ene parten alltid får den andre parten til å føle seg stygg, lite verdt, lite smart, osv. Sånt er ikke ok. En kjæreste skal bygge deg opp, og ikke rive deg ned. 

Dere kan snakke om ting, også de vanskelige - Skal man være sammen for alltid er det ekstremt viktig å ha god kommunikasjon. Det er viktig at man kan snakke med hverandre når om ting man opplever i livet, både vonde og gode ting. Per Fredrik og jeg kan ofte ligge i timesvis på kvelden og bare skravle om alt mulig mellom himmel og jord, og det er så koselig! 

Dere er også venner - Et forhold er mer enn bare to personer som har sex med hverandre. Man bør også være veldig gode venner som kan ha det gøy sammen, og som liker å være med hverandre. 

Dere vil bruke tid sammen - Om den du er sammen med alltid har mer lyst til å spille fifa med guttene enn å henge med deg, bør det lyse en varsellampe. Da er antageligvis ikke forholdet helt riktig. I et godt forhold har man lyst til å bruke mye tid sammen. Selv om det er viktig med vennetid iblant, bør alltid kjæresten komme i første rekke. 
 

Dere har mye kjærlighet for hverandre - Selv etter at man har vært sammen lenge bør man få den kriblende følelsen i magen når man se hverandre. Man bør føle mye kjærlighet for hverandre, og enda bedre er det om man klarer å vise det for hverandre. Både ved å si det til hverandre, men også ved å gjøre små og store romantiske ting for hverandre. Her er Per Fredrik helt amazing for å si det sånn. 

Dere er trygge på hverandre - I et godt forhold skal man være trygge på hverandre. Man skal vite at den andre parten faktisk er der i morgen. Man skal også være såpass trygge på hverandre at sjalusi ikke skal være et problem. Både fordi begge parter oppfører seg respektfullt mot hverandre, og fordi man stoler på hverandre. 

 

Er du i et forhold?

 

 

Jeg gikk til spåkone - Dette skjedde..!

Da Per Fredrik og jeg var i New York gikk vi innom en spåkone. Hele livet mitt har jeg vært veldig nysgjerrig på det å bli spådd, både om det er ekte og om hva de kan si. Derfor var jeg ekstra spent på å se hvordan dette kom til å gå.

Dere som har sett New York vloggen jeg la ut så jo noen små klipp fra vi var inne hos spåkonen. De var veldig nøye på at vi ikke fikk lov til å filme fordi "det blokkerte spåingen". Men hvordan gikk det egentlig? Fant jeg ut hvordan fremtiden min kom til å bli? Var det hele bare tull?

De begynte å spå meg med tarotkort. Hun spurte litt om hva jeg jobbet med, og når jeg fortalte at jeg var blogger, kom hun med en del ting om det. Hun sa blant annet at folk rundt med er sjalue og at jeg burde passe meg. Dette er jo veldig typisk for folk i slike jobber som jeg har, så den føler jeg at man ikke trenger å være synsk for å skjønne. 

Deretter fortalte hun meg at jeg kom til å få to barn om 3-4 år. Det er jo det som er planen min når det kommer til barn. Så den tok hun på en måte rett på. 

Hun spurte / gjettet videre på masse forskjellige ting om både kjærlighetsliv, fortid, fremtid, osv og tok for det meste feil. Det hendte hun tok riktig. Men det var som regel bare på ting som er veldig typisk for mennesker. 

Utover i samtalen sa hun at hun merket at jeg var et menneske som stresset mye, og anbefalte meg å meditere. Det er jo faktisk veldig sant, og meditasjon er absolutt noe jeg burde begynne med. Det jeg derimot syns var litt rart var at jeg absolutt måtte ha en krystall fra dem for å kunne meditere. Den skulle visstnok gjøre at meditasjonen skulle roe ned stressingen min. Flaut å innrømme det, men i øyeblikket ble jeg overtalt og jeg sa ja til å kjøpe krystallen. Jeg tenkte jo at det kom til å være en litt stor og fin krystall i det minste, siden jeg måtte ut med nesten 500,- kr. Vel, der tok jeg feil. Det var en helt vanlig bitteliten stein som var farget rosa. Ere mulig. 

Per Fredrik ble også spådd og de gjorde samme opplegget der de egentlig gjettet seg frem til ting og drev med hinsides mersalg. De ville til og med at han skulle komme tilbake dagen etterpå for større behandling som kostet den nette sum av 4000,- kr. 

Jeg kan oppsummere hele turen til spåkone med et ord; svindel. Jeg tror så absolutt at det finnes mennesker der ute som kan spå og se mer enn hva "vanlige" mennesker kan. Men de vi gikk til var kun ute etter å tjene penger på å gjette og si helt åpenbare ting til kunder.

Jeg tviler på at jeg noensinne kommer til å gå til en spåkone igjen. Men om jeg gjør det må det typ være Lilli Bendriss fra Åndenes Makt før jeg stoler på at noen faktisk klarer å spå noe som helst. Hehe! 

Har du blitt spådd? 🔮

BH tips, Bryllup, 1 million i inntekt, Farmen Kjendis ++Ukens spørsmål #197

inneholder reklame

Fra 1-10 hvor vondt gjør det å fylle leppene dine med det du gjorde på vloggen?
- Den aller første gangen jeg tok Restylane var det vondest. Da måtte hun også stikke mange ganger (typ 60 stikk totalt) for å fylle ordentlig opp. Den gangen var nok smerten mellom 5-7. Mens de gangene jeg har gjort det etter det har det ligget på mellom 3-6. Nå begynner jeg å bli vandt med at det kommer en del stikk, og jeg vet at smerten går over med en gang hun er ferdig, så nå er det null stress. 

Liker Per Fredrik å være med på bilder og bloggen, eller synes det er kjedelig?
- Han syns bare det er koselig å være med på bilder til bloggen. Å ta bilder av meg derimot.. Hehe. Det gjør han kun når vi er ute eller på reise. Så jeg kjører kamerastativ og selvutløser på 99% av bildene. Men det syns jeg er helt ok, for det er sånn jeg har gjort siden jeg startet bloggen og det er sånn jeg liker å gjøre det.

Hvordan deler dere økonomien?
- Vi har en felleskonto til alle utgifter som gjelder huset som strøm, tv, vann og renovasjon+++. Der går alt på autotrekk også setter vi inn like mye penger når det begynner å bli tomt. Felleskonto var noe vi begynte med, med en gang vi flyttet sammen og fikk fellesutgifter.

Vi har valgt å ha hver vår økonomi utenom det rett og slett fordi det er rettferdig. Det er jo ikke rettferdig at Per Fredrik skal betale for all sminken og klærne jeg kjøper, og det er ikke rettferdig at jeg skal betale for tingene hans. 

 

Har du lyst på flere dyr?
- Nei, absolutt ikke. Det holder i massevis med Chloe. 


Hvilken bh bruker du til stroppløse topper?
- Jeg bruker en sånn stick-on bh. Den dekker kun selve puppen, og ikke oppover skuldrene eller noe bak, så den er genial til topper der man har bare skuldre eller åpen rygg. Vanligvis når man bruker en bh som er uten stropper får man null kløft, uansett hvor store pupper man har. Det er jo så kjedelig! Denne stick-on bhen derimot. Omg, man får sjukt bra kløft av den. Stick-on bh'en sitter forresten sinnsykt godt, så man trenger ikke bekymre seg noe som helst for det. Den jeg bruker er på 25% rabatt nå og du finner den HER hos Cubus. 

Hvordan er det å tenke på at Per Fredrik har over 2,5 millioner abonenter på YouTube?
- Jeg tenker nesten aldri over det, for jeg merker det ikke så godt i hverdagen. Men da vi var i New York skjønte jeg virkelig at mange ser videoene hans, for da var det stadig vekk fans som stoppet han. Det er jo sjukt å tenke på at han har like mange mennesker som halve Norge som følger han på YouTube. Jeg er utrolig stolt av hva han har fått til, han er jo så flink! 

 

Hva ville du gjort hvis du fikk 1mill?
- Vel, det var jo det jeg tjente i fjor, så jeg burde jo egentlig ha et godt svar på det. Pengene jeg tjente i fjor ble fordelt utover et helt år, så jeg merket ikke så mye til at jeg hadde en million. Mye gikk også til skatt. Men om jeg fikk en million ferdig skattede penger rett i handa nå, ville jeg nok investert det i forskjellige prosjekter som gjorde at jeg kunne gjøre den millionen om til 10 millioner. 

Jakke - HER  /  Genser - HER

------------------------

Hadde du sagt ja om du hadde blitt spurt til å være med på farmen kjendis?
- Nei, absolutt ikke. Først og fremst ville jeg aldri vært borte fra Per Fredrik så lenge. Jeg måtte da også i verste fall gått 6 uker uten å blogge, og det hadde vært helt krise. For ikke å snakke om at jeg er livredd for nesten alle type dyr som er på gårder. Så nei, det hadde ikke vært noe for meg. Det er mange andre programmer jeg heller ville vært med på enn det for å si det sånn.

Strikkegenser - Gina Tricot, HER

--------------------

Hvilke treningsklokke bruker du? 
- Jeg har testet litt forskjellige treningsklokker, og det siste året har jeg brukt favoritten min. Den er så liten og elegant, så jeg bruker den hele tiden. Uansett om jeg skal på fest, middag eller trening. Den måler pulsen hele tiden, hvor mange skritt og km jeg går hver dag, hvor mye jeg forbrenner, hvor mye jeg faktisk sover (den viser god og dårlig søvn, sykt gøy å følge med på!), og mye mer.

Den fungerer også som en smart klokke, så om jeg får meldinger eller noen ringer meg får jeg opp notifications på klokken. Så genialt! Jeg har den alltid på, og den måler alt helt automatisk. Både søvn og treningsøkter og alt generelt. Klokken jeg bruker finner du HER og den er fra Fitbit. 

 

Hva vil du helst ha vinter bryllup eller sommer bryllup?
- Jeg elsker sommeren så jeg vil uten tvil ha sommerbryllup. Det er jo da det er finest ute og mest koselig også! Om vinteren kan det fort bli så grått og trist, og det passer virkelig ikke til et bryllup.

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

Snapchat stinablogg  //  Instagram stinablogg

Derfor er ikke foreldrene mine på bloggen

Veldig ofte får jeg spørsmål om hvorfor foreldrene mine ikke er på bloggen. Jeg har jo svart kort på dette før, men siden det fortsatt dukker opp mange spørsmål om dette vil jeg lage et eget innlegg for å forklare.

Helt siden jeg startet bloggen min har jeg vært veldig nøye med at jeg ikke skal ha bilder av foreldrene mine her på bloggen, og jeg skal heller ikke si navnene dems. Det er for å skjule identiteten dems så godt som mulig. 

Jeg har sett andre bloggere som har vært åpne om hvem foreldrene dems er, og foreldrene har som regel fått en stor med drittkommentarer hvis bloggeren har gjort det ene eller andre på bloggen sin. Det siste jeg ønsker i verden er at moren eller faren min skal få stygge meldinger sendt til seg, fordi jeg har for eksempel tatt restylane eller viser bikinibilder her på bloggen. Blogging kan til tider være et jævla sirkus av galskap, og det siste jeg ønsker er å dra foreldrene mine inn i dette. 

Håper dere skjønner dette, og at dere ikke spekulerer noe mer i hvem foreldrene mine er.

Jeg sliter med hemmeligheter

Helt siden jeg startet denne bloggen har jeg vært ekstremt åpen og ærlig med dere om det som skjer i livet mitt. Jeg er den type person som aldri klarer å holde mine egne hemmeligheter hemmelige. Andres hemmeligheter holder jeg selvfølgelig. Men mine egne. Pfft. De sliter jeg så mye med å være stille om.

Nå for tiden har jeg en del forskjellige prosjekter på gang som jeg ikke kan fortelle dere om av diverse grunner, og jeg syns det er så vanskelig. Jeg vil jo fortelle dere om alt. Heldigvis vet jeg at jeg kan fortelle dere om tingene etterhvert. Så det hjelper litt. Men det er så vanskelig når det er spekulasjoner om hva jeg holder på med, også kan jeg ikke svare på det ene eller det andre. 

Syns det er så rart med andre bloggere som klarer å holde ting skjult i månedsvis, uten at det er noen grunn til at de må holde det skjult. Det hadde virkelig ikke jeg klart. Jeg taper sikkert så mye på at jeg ikke er sånn hemmelighetsfull og mystisk blogger som folk kan diskutere på Jodel. Men det er virkelig ikke min greie. Derfor sliter jeg ekstra mye med at jeg ikke kan fortelle dere om prosjektene mine nå. Vil liksom ikke være sånn blogger som skjuler ting for leserne sine bare for å skjule det. 

Haha, okey dette ble litt rotete. Men håper dere i alle fall forstår at jeg kommer til å fortelle dere hva som skjer så fort jeg kan. Det gleder meg jeg til! 

 

En skikkelig bloggete dag

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en lang og morsom dag i Oslo. Før jeg dro i dag tidlig var jeg litt stressa på hvordan det kom til å gå, siden jeg er i dårlig form. Men jeg har tatt ting i mitt eget tempo, og det er først nå når jeg kom hjem at jeg kjente at jeg var skikkelig sliten. Så det gikk veldig bra!

Jeg startet dagen hos tanten min med en B12 sprøyte. Det er kun hun som setter de sprøytene på meg, for hun er så flink til det. De er sinnsykt vonde å ta om legen setter det for kjapt. Da har man vondt i 2 uker etterpå.. Det lærte jeg på den vonde måten for å si det sånn. Når tante tar det derimot, da gjør det ikke vondt i det hele tatt. Vi ble sittende og skravle masse om bryllupet til Per Fredrik og meg, og jeg fikk så mange gode tips om ting jeg ikke engang har tenkt på. 

Deretter bar turen rett inn til Oslo hvor jeg var på møte med United Screens. Vi spiste en liten lunsj sammen før møtet med annonsøren, og det var så koselig. Alle i united screens er så hyggelige og jeg elsker å jobbe med de! Det er alltid så god stemning på kontoret. Så det digger jeg! 

Etter møtet med annonsøren tok jeg en sen lunsj / tidlig middag med Sofie. Vi har jo blitt kjent med hverandre igjennom Side2, siden vi begge jobber der. Har ikke møtt henne så mye alene før, så det var veldig koselig å bli skikkelig godt kjent med henne. Litt morsomt, men jeg fant ut at vi har mye til felles.

Vi er veldig målbevisste personer som ofte kan være litt harde, og som virkelig vil oppnå ting i livet. Slike mennesker digger jeg! Syns det er så inspirerende og gøy å være med mennesker som setter seg mål her i livet, og ikke dalter rundt uten mål og mening.

Nå skal jeg sette meg ned og se på noen tutorials på redigeringsprogrammer til YouTube. Det jeg bruker nå er så vanskelig med tanke på effekter og gjøre litt ekstra ut av videoene. Det funker helt fint til å redigere rett frem, men thats it. Jeg skal jeg legge ut videoer mye oftere på YouTube fremover, og da er det viktig for meg at kvaliteten er skikkelig bra! 

Føler virkelig dagen i dag har vært så bloggete som den kan bli med både business møter og lunsj med kollegablogger, men er det ikke sånn det skal være da? Jeg syns i alle fall det. Hehe! 

Kroppen min svikter

Happy valentinesday! Håper dere har hatt en fin dag og fått masse koselige ting fra deres kjærester eller mennesker som er rundt dere ❤️ Jeg fikk en stor bukett med røde roser av Per Fredrik, og det var så koselig! Vi har jo virkelig hatt noen utrolig romantiske uker allerede i februar, med både forlovelse og reise til New York. Så vi har virkelig kost oss!

I dag har jeg tatt det helt med ro. Kroppen min spiller virkelig ikke på lag med meg, og jeg føler meg flaut svak. Siden jeg har både B12 og jernmangel er jeg veldig trøtt, kvalm og slapp hele tiden, og jernmangelen gjør at kroppens muskler nærmest svikter. For å gi dere et eksempel. Før kunne jeg lett ta 12 repetisjoner x 3 sett med 30-40 kg i knebøy. Det var det jeg trente med, og det gikk helt fint for meg.

Nå derimot.. Nå er det ille. På morgenen i dag klarte jeg såvidt å ta 2 repetisjoner med knebøy UTEN vekter. Altså, skjønner dere hvor ekstremt lite kraft det er igjen i kroppen min eller? Det er jo helt skummelt og rart. Heldigvis har jeg en flink lege som har gitt meg de medisinene jeg trenger, og i løpet av en uke er jeg nok mye bedre. Det gleder jeg meg til!

Nå skal jeg bare slappe av og se på de fine rosene som er på bordet foran meg, mens jeg ser på litt bryllupsinspirasjon. Tusen takk for alle tipsene jeg får fra dere, dere hjelper meg så mye!

En bærepose full av medisiner fra legen

I dag våknet jeg til det mest fantastiske været på lenge. Solen skinte, det var skyfri himmel og snøen hadde lagt seg nydelig på trærne etter gårsdagens snøfall. Helt nydelig! Jeg klarte selvfølgelig ikke å sitte inne i dette været, så jeg fikk med meg Rebecca ut på skitur og vi koste oss så mye! 

Før vi stakk ut på tur dro vi innom en sportsbutikk og jeg kjøpte nye solbriller. Hadde bare vanlige solbriller, og siden Rebecca var så sporty med sine, bare måtte jeg ha like. Hehe! Kjøpte også ny lue siden jeg klarte å miste min da jeg var i New York. Nye hansker og en fleecegenser slang jeg også med i handlekurven. Så det ble en del nytt utstyr i dag. Men så sinnsykt deilig med skikkelig utstyr når man skal gå på skitur!

En ting som jeg fikk totalt sjokk over var formen min. Forrige gang jeg gikk på skitur følte jeg at jeg var i litt halvveis form, men i dag. Omg. I dag var det krise. Sist klarte jeg å komme meg igjennom flere runder av løypa uten problem, og jeg ble ikke andpusten engang. I dag måtte vi stoppe opp mange ganger bare så jeg kunne få igjen pusten. Det er ekstremt tydelig at jeg er i mye dårligere form enn jeg trodde.

Jeg har glemt å si det til dere, men jeg var hos legen på mandag og fikk med en hel bærepose med medisiner. Nye B12 sprøyte-injeksjoner, flasker med flytende jerntilskudd og piller mot spiserørsykdom.

Grunnen til at jeg er i så dårlig form nå er fordi jeg har veldig lave verdier med både B12 og jern i kroppen. Så det gjør jo at jeg blir slapp, i dårlig humør og generelt i dårlig form. Ikke akkurat gøy når jeg egentlig har et sykt bra liv og så mye å gjøre. Heldigvis er det så mye fantastiske ting som skjer rundt meg, så det holder meg veldig oppe.

Nå skal jeg bare fortsette med medisinene mine, og innen en ukes tid er jernnivåene mine normale, og jeg kommer nok til å føle meg mye bedre. B12 vet jeg ikke hvor lang tid det tar, for jeg må nok ta en del injeksjoner til. Men det får vi bare se ann.

Jeg gleder meg i alle fall til å bli i bedre form igjen, og neste gang Rebecca og jeg skal på ski klarer jeg nok å holde følge med henne. Hehe! Er så glad for at Rebecca er en tålmodig venninne som ikke klagde eller noe som helst når jeg var supertreg. Så der er jeg heldig! 

Når jeg kom hjem fra skituren var jeg så sliten at jeg sovnet på sofaen, og der lå jeg rett ut i et par timer. Haha. Gleder meg til å bli i bedre form for å si det sånn, for dette er jo helt krise! Jeg er jo egentlig sporty og frisk, så for meg er dette ganske så kjipt!

 

5 Metoder for mindre stress i hverdagen

Uansett om du har en stressende jobb, barn som stresser deg, eksamener som stresser deg, eller bare en altfor hektisk og stressende hverdag, er det en ting som er viktig, nemlig å senke skuldrene og slappe av iblant.

Det er så viktig å sette av litt tid iblant til å nullstille seg selv og kunne bare slappe helt av. Da blir det også mye lettere å komme igang igjen med hverdagen, og de tingene som stresset deg før, stresser deg ikke like mye lengre. 

Man kan stresse ned via mange forskjellige metoder, og nå vil jeg dele mine favoritt metoder. 

Gåtur - Skru telefonen på flymodus og hopp inn i treningstøyet og ta deg en god gåtur ute i frisk luft. Ekstra avslappende er det om du går i skogen. Da får du fjernet alt av støy som er rundt deg både psykisk og fysisk, og du lar hodet ditt få slappe av og komme med nye friske tanker.

Magasiner - Kjøp favoritt magasinet ditt og noe godt å spise på, og drikk gjerne litt god te, og slapp av i godstolen mens du blir inspirert.

Bad - Fyll opp badekaret med deilig badeskum, skru på litt spa musikk (som jeg liker å kalle det), ta på en god ansiktsmaske, tenn telys og bare slapp helt av. Nyt alenetiden og la alle stress og bekymringer flyte avgårde.

Spa - Om du vil være litt mer fancy kan du ta deg en dag på spa. Dra alene eller med en venninne, og nyt dagen mens dere får behandlinger og nyter de forskjellige saunaene.

Rydd - Å rydde kan være terapeutisk. Det gjør at du både beveger kroppen, føler deg bra over at du gjør huset finere og får ting i orden, også er det deilig når du er ferdig og har det ryddig rundt deg. Jeg merker selv at stressnivået mitt stiger om jeg har det rotete rundt meg. Da går jeg bare og irriterer meg over alt rotet som er rundt meg. 

 

Hvordan slapper du av i hverdagen?

Bryllup - Hvor skal jeg begynne?

Nå som Per Fredrik og jeg har blitt forlovet må vi begynne å planlegge bryllupet. Jeg har jo aldri sett på noe som helst av bryllupsting og har virkelig null peiling på hvor jeg skal starte. Skal jeg starte med å skrive gjesteliste? Skal vi starte med invitasjoner? Kjolen? Lokasjon?

Når jeg skal skrive gjesteliste, hvem skal jeg ta med? Skal jeg invitere alle i familien, eller kun de jeg faktisk har kontakt med? Hvilke venner skal jeg invitere? Det er så vanskelig å vite hvem jeg skal invitere, for jeg vil jo ha alle jeg er glad i, i bryllupet mitt. Men samtidig kan det jo ende opp med å bli altfor mange mennesker, og da må man kutte ned på noen. Hvilke skal jeg kutte ned på uten at det blir sure miner? Det er jo lite poeng å invitere 200 mennesker i et bryllup, for man får jo garantert ikke rukket å hilse skikkelig på mer enn halvparten.. 

En annen ting som er vanskelig er; hvem skal jeg ha som forlover? Skal jeg ha en forlover, eller to? Det må være en person jeg stoler 100% at bare vil mitt beste, samtidig som det må være noen som er flinke til å organisere og hjelpe meg med ting. Og den jeg spør må jo være villig til å hjelpe meg.. Gud det er vanskelig å velge..! 

Når det kommer til lokasjon, kjole, tema osv er jeg også helt blank. Jeg har virkelig ingen peiling på hva jeg vil eller hvordan jeg vil gjøre ting. Det eneste jeg vet er at jeg ikke vil ha bryllup i kirke. Religion har aldri vært noe for meg, og da føles det helt feil å skulle gifte seg i kirke. 

Så ja, jeg måtte bare få ut noen tanker til dere. Kanskje det er noen av dere som har noen tips om hvor jeg skal starte? For jeg har virkelig ingen anelse. Det eneste jeg vet, er at jeg gleder meg til jeg har kommet igang med planleggingen og den dagen vi faktisk skal gifte oss. Det er jo helt vilt amazing å tenke på at vi en dag skal bli gift ❤️ En ting jeg merker godt er at desto mer jeg begynner å se på bryllupsting og planlegger, desto mer forstår jeg at vi faktisk kommer til å gifte oss. Så på bryllupsbilder i stad og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg faktisk ble så rørt at jeg var på gråten ❤️

5 Penge-tabber jeg har gjort

Som blogger er jeg i en posisjon der jeg tjener mye penger, men jeg prøver alltid å være forsiktig med pengene mine og ikke sløse de bort. Det hender dog at jeg gjør noen skikkelige penge-tabber og de skal jeg røpe for dere nå. Kanskje du lærer noe av det, og ikke gjør disse tabbene selv?

Kameraer - Å herregud, jeg blir nesten flau av å skrive det. Men i fjor brukte jeg typ 40'000-50'000 på kameraer. Jeg ville virkelig ha et nytt og bra kamera, men endte opp med å kjøpe et par ekstra kameraer jeg virkelig aldri bruker. Hadde jeg bare visst at jeg kunne kjøpe på Elkjøp, teste i 30 dager og levere tilbake om jeg ikke likte hadde jeg spart sinnsykt mye penger.. 

Parkering - De første månedene etter at jeg hadde kjøpt bil ga jeg litt blaffen i hvor jeg parkerte, og jeg tørr nesten ikke tenke på hvor mye penger jeg har brukt på parkering til sammen. Hver gang jeg var i Drammen for å møte venninner pleide jeg å parkere et sted der det kostet typ 800,- kr per gang. Omg. 

iPhone - 2017 var virkelig året der jeg kastet bort altfor mye penger på iPhonene mine. Tuller ikke når jeg sier at jeg hadde 3 forskjellige iPhones i løpet av året, i tillegg til at jeg også sendte de gjentatte ganger på reparasjon. Når jeg kjøpte den siste iPhonen min for noen måneder siden satt de på en skjerm som gjør at det kun er ekstraskjermen som knuser om jeg mister tlf i bakken. Jeg har jo prøvd dette før, men skjermene har aldri sittet bra. Da de satt på for meg nå sist derimot, da var de ekstremt nøye og de fikk ekstraskjermen til å sitte perfekt!

Mat - En ting som uten tvil er et pengesluk for alle voksne mennesker som bor for seg selv er mat. Å herregud så mye penger som flyr avgårde på mat. Det som er ekstra kjipt er når man rydder i kjøleskapet og må kaste mat for flere tusen fordi den har blitt dårlig. Det er surt det! Jeg er veldig obs på at jeg ikke skal ha altfor mye mat i kjøleskapet av gangen, for da mister jeg helt oversikten over hva jeg faktisk har. Også prøver jeg å holde det helt ryddig og oversiktlig. Det er jo heller ikke bra for miljøet å kaste så mye mat som mange gjør, så det er absolutt noe jeg hele tiden prøver å bli bedre på. 

De "små" summene - Altfor ofte kjøper jeg småting her og der. En ny leppestift til 250 kr, en pynteting til 300 kr, en ny genser til 400, en ny jeans til 300 kr kr og en ansiktsmaske til 300 kr. Det føles ikke ut som at jeg har brukt mer enn kanskje 500 kr til sammen, for alle summene var relativt små. Men på en slik tur hadde jeg brukt 1550 kr. Dette er bare et eksempel på en typisk min shoppingtur som jeg tidligere ofte kunne dra på, og kjøpe småting jeg ikke alltid trengte, og over tid ble det store summer. Nå har jeg veldig god oversikt over hva jeg faktisk har i skapene hjemme, og jeg spør meg selv alltid to ganger om jeg skal kjøpe tingen. 

 

Som dere kanskje skjønner er det ingen store summer som er blant pengetabbene mine. Hver gang jeg bruker store summer på en ting, som for eksempel en gucci veske til 12'000 er det veldig gjennomtenkt og ikke en tabbe. Men det er alle de "små" summene i hverdagen som blir veldig store som er tabbene man må være obs på. 

 

Hvilke penge-tabber har du gjort?

Forlovelse, gravid med tvillinger, pelsdyroppdrett, utdannelse ++ Ukens spørsmål #196

Kommer du til å blogge om bryllupsforberedelsene?
- Ja selvfølgelig! Jeg kommer til å blogge om hvert eneste steg på veien. Det er jo en utrolig morsom og spennende ting å planlegge, og jeg gleder meg til å ta med dere. Jeg har heller ikke peiling i det hele tatt på bryllup, så jeg kommer til å trenge rådene deres på veien. Hehe!

Om du ikke kan få barn naturlig hvor mye er du villig til å betale for å få det? Og er det viktig for deg å få barn eller er det går det helt fint å adoptere/ha i fosterhjem?
- Om jeg ikke klarer å få barn naturlig kommer jeg til å gå veien via prøverør. Jeg syns jo det beste er å få et barn som er at mitt og Per Fredrik sitt DNA for da får vi jo kombinasjonen av oss to. Men om det blir helt umulig er jo adopsjon en vei å gå. Men det må vi nesten ta når vi står der. 

 

Er det bare å komme bort til deg å spørre om å ta bilde med deg selv om du sitter å spiser middag med Per Fredrik eller noen andre du nyter å være med?
- Jaja. bare å komme bort anytime. Elsker å møte dere, og dere er alltid så gode så det syns jeg bare at er koselig!

Hvorfor utdanner du deg ikke ved siden av bloggen?
- Det er av mange grunner. Den største grunnen er at jeg strengt tatt ikke trenger utdanning til det jeg ønsker å drive med. Om jeg en dag ikke vil blogge lengre kommer jeg heller til å starte opp andre firmaer og få det opp og frem. Utdanning er ikke noe jeg trakter etter og det er ikke noe jeg vil bruke tiden min på. Skal man bli lege for eksempel er man jo nødt til å ta utdanning. Men for min del blir ikke utdanning noe jeg kommer til å ta med det første. Kurs derimot kan det godt hende jeg tar etterhvert om jeg vil lære enda mer om diverse ting.

 

Hva mener du om pelsdyroppdrett?
- Det syns jeg er en grusom ting som jeg er utrolig glad for at regjeringen har bestemt seg for å gjøre ulovlig. Å behandle dyr på den måten kun for å få pels blir så groteskt og kvalmt som det faktisk går ann. 

 

Hadde du Chloe før du og Per Fredrik ble sammen?
- Nei, men det som er litt morsomt er at jeg faktisk hadde bestemt meg for å kjøpe hund, og hadde til og med betalt depositum på en papillon valp rett før vi ble sammen. Da vi ble sammen bestemte jeg meg for å avlyse planene om hund og heller vente til den dagen vi var klare for å skaffe oss hund sammen. Det er jo så mye mer koselig å ha en hund som man har sammen, og jeg kunne ikke vært mer glad for at jeg ventet. Nå er vi tre en liten familie og Chloe er virkelig lille babyen vår!

Liten throwback til familiebildet vi tar hvert år til jul


Kommer du til å bytte vekk forlovelsringen din når du gifter deg?
- Når vi gifter oss kommer jeg til å velge en giftering som er i samme stil som forlovelsesringen, bare at den er mer flat, sånn at jeg kan bruke begge to sammen. Forlovelsesringen er jo helt nydelig så den vil jeg bruke hver dag resten av livet! 

 

Kan du ha innkjøpsvideo fra New York turen?
- Det er nesten litt flaut å si det, siden jeg er blogger, men jeg shoppet nesten ingenting mens jeg var i New York. Jeg var helt opptatt med å bli fridd til, fylle 25 år og oppleve byen at jeg ikke gadd å bruke masse tid på shopping. Var innom noen få butikker og tittet, men det var mest for inspirasjon egentlig. 

Om dere kunne velge, ville dere hatt tvillinger?
- Nei. Å få to barn på en og samme gang er utrolig krevende og det er vanskelig å ta vare på begge så mye som man gjerne vil. Så det er ikke akkurat en ønskelig situasjon. Men om jeg ble gravid og det var tvillinger ville jeg aldri ha fjernet den ene, slik som man kan nå. Det syns jeg bare blir feil. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

 

 

Slik feiret jeg 25 årsdagen min!

I går hadde jeg en helt fantastisk bursdagsfeiring sammen med både familie og venner. Jeg storkoste meg så mye, og det er så gøy å være omgitt av så mange fantastiske mennesker!

Jeg ble jo ferdig med å pynte bokstavelig talt i det de første gjestene kom, så jeg var bittelitt stressa i starten av festen. Men etter et par drinker var danseskoene rett på. Hehe! 

Jeg fikk så utrolig mye fint, og det er ingen tvil om at vennene mine kjenner meg. Blomster, kahler vase, skjønnhetsprodukter, alkohol, pynt, rødvinsglass og tacosett. Altså, kunne det vært mer meg?? 

Jeg ble helt rørt når jeg åpnet kortene som folk hadde skrevet. Det var så mange gode og herlige ord, og jeg visste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg!

Hver gang vi har fest her hjemme lar vi Chloe være inne på studioet til Per Fredrik. For der er det helt lydisolert, så hun får det helt rolig rundt seg. Men midt i festen ville hun ut og hilse på alle, så da lot vi henne hilse kjapt på alle sammen. Hun er så skjønn!

Alt i alt ble det en utrolig koselig feiring og det var så koselig at så mange venner kunne komme. Vi var jo godt over 20 stykker her hjemme, så det ble mildt sagt folksomt. Hehe! Men det var jo så gøy!

Vi danset og festet til langt på natt, og det kjenner jeg virkelig i dag. For nå er formen ganske seig. Men, det er vel sånn det skal være dagen derpå, eller hva? Heldigvis tok jeg den ikke heeelt ut i går, så jeg er ikke i krisedårlig form i dag. Thank god! 

Video - Tester meksikansk godteri!

For en liten stund siden fikk jeg en pose med meksikansk godteri av mannen til kusinen min. Per Fredrik og jeg elsker jo å teste ut nye ting, så vi ville smaksteste dette meksikanske godteriet, og i videoen under kan du se hvordan det gikk! 

Slik pyntet jeg til bursdagsfesten!

spons; festkompaniet

I går hadde jeg tidenes bursdagsfeiring her hjemme. Jeg skal vise dere masse bilder og fortelle dere alt om selve festen senere i dag. Først vil jeg vise dere pynten. Jeg gikk virkelig all-in med pynten, og det ble så bra!

Jeg hadde skikkelig lyst til å lage en ballongbue som jeg har sett på Pinterest. Så jeg sjekket ut et par youtube tutorials og fant ut hvordan jeg enkelt kunne gjøre det.

Jeg begynte allerede på fredag med å blåse opp alle ballongene. Det var bokstavelig talt 300 ballonger, så det tok litt tid. Men med en elektrisk pumpe for å blåse de opp og litt real housewives of beverly hills ble det null stress! Hehe! 

Søsteren min og kjæresten hennes kom i 16 tiden i går og de hjalp med og Per Fredrik med å gjøre alt klart. Vi jentene lagde ballongbuer, satte opp "happy birthday" ballonger rundt i stua og pyntet opp. Søsteren min hjalp meg så mye med å pynte opp, og jeg hadde faktisk ikke klart å gjort alt uten henne! 

Anne Brith hadde vært så snill og lagd både makroner og cup cakes, som var helt amazing gode. Hun er virkelig en god venn som står hele kvelden i forveien og baker for min bursdag. Det er så snilt! 

Noe som kanskje ikke så mange av dere vet er at vi er veldig nære venner. Vi møtes ikke så ofte som vi gjerne vil, men vi snakkes som regel på telefonen hver eneste dag. Nesten hver morgen har vi "morgenmøte" hvor vi forteller hverandre ting som har skjedd, tipser hverandre om ting og gir hverandre et boost med motivasjon. Slik venner som henne er så gull!

I år gikk jeg for et skikkelig rosa fargetema med mye gull, hvitt og noe sølv. Syns den kombinasjonen ble så fin! All pynten er forresten fra festkompaniet.no og de har virkelig alt man trenger for å pynte opp til fest.

De har også kategorier man kan velge pynt utifra. Så jeg gikk mye på "rosa" og "gull" fargetema kategoriene. Der var det virkelig så mye fint! Så de anbefaler jeg virkelig å sjekke ut om dere skal ha pynt og utstyr til fest!

 

Liker du å pynte til fest?

Datoen for bryllupet

Skal jeg fortelle dere en morsom ting? Jeg har aldri sett på bryllupsprogrammer, i bryllupsmagasiner eller søkt "wedding ideas" på Pinterest. Før jeg møtte Per Fredrik var jeg egentlig ikke så gira på å gifte meg, for jeg hadde jo ikke møtt den rette enda.

Da jeg møtte Per Fredrik endret det seg; jeg visste at vi en dag kom til å gifte oss. Men jeg ville vente med å se på bryllupsting til etter at vi hadde blitt forlovet. For da kunne jeg virkelig begynne å planlegge. 

Nå er vi endelig forlovet, så fremover kommer jeg til å starte planleggingen. Jeg har jo virkelig ingen anelse hvordan man planlegger et bryllup, så jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Så jeg trenger god tid.

Så vi kommer ikke til å gifte oss til sommeren. Det er altfor kort tid til. I tillegg til at broren til Per Fredrik skal gifte seg med sin forloved denne sommeren, og vi vil virkelig at de skal få all glansen denne sommeren. Det fortjener de, så gode som de er 💗

Neste sommer derimot. Da blir det nok bryllup! Vi har ikke satt en dato eller noe som helst enda, men vi vet bare at det er da vi vil gifte oss. En ting er veldig sikkert; jeg gleder meg så mye til å gifte meg med Per Fredrik. Det blir helt fantastisk ❤️ Uæh, det føles helt surrealistisk at vi endelig faktisk skal planlegge bryllupet vårt! 

Alt om forlovelsesringen min

Den 3. februar var en ekstremt stor dag i livet til Per Fredrik og meg. Det var dagen da han fridde til meg midt på times square i New York. Det var et ekstremt romantisk og nydelig frieri, som jeg tror de fleste av dere har fått med dere innen nå.

Da han fridde fikk jeg en utrolig vakker ring som jeg gleder meg til å bruke hver dag resten av livet mitt. 

Nå har dere rukket å se ringen litt allerede, men jeg vil lage et eget innlegg om den og vise den skikkelig frem. Den er jo helt nydelig, og jeg elsker hvordan den ser ut. Den er så elegant og vakker, og jeg kan bruke den til alt mulig, uten at jeg blir lei av hvordan den ser ut. Det er utrolig bra siden jeg skal ha den på resten av livet. Omg, det kribler skikkelig i magen når jeg skriver at jeg skal ha den på resten av livet. Hihi!

Det som er litt crazy er at Per Fredrik hadde egentlig bestilt spesialbestilt en annen ring en god stund før vi skulle til New York, men det firmaet surret rundt og klarte aldri å levere ringen hverken i Norge som originalt avtalt, ei heller i New York som senere avtalt. De brukte lang tid på å lage den, og den siste nødplanen var at den skulle leveres til Per Fredrik dagen før han skulle fri, men det skjedde aldri. Så Per Fredrik ble mildt sagt ganske stresset.

Bare en time før frieriet skjedde kjøpte han en ny ring på Tiffany´s, som er den ringen jeg nå har. De på Tiffany´s har nok ikke opplevd at folk kommer inn bare en time før et så stort frieri skal skje, for da jeg kom tilbake senere på dagen for å justere størrelsen visste alle om frieriet. Hehe! 

Jeg har jo ikke helt peiling på forlovelsringer, så jeg ante ikke hvorfor ringer fra Tiffanys er så spesielle annet enn at det er et utrolig kjent merke. På Tiffany´s blir diamentene slipt på en helt spesiell måte sånn at den glitrer helt vilt mye, og det kan jeg virkelig skrive under på. Diamanten min kan virkelig blende enhver person. Hehe! Den er virkelig helt utrolig vakker!

Den er også 1 karat, så den er ganske stor. Jeg hadde aldri forventet en slik ring, for hvem er det som bruker nesten 100'000 på en ring? Jeg ble jo helt sjokkert da Per Fredrik fortalte meg mer om den. Han behandler meg virkelig som en prinsesse, og jeg blir så bortskjemt av han. Selv om jeg behandler han som en prins tilbake og da. Hehe! 

Gleder meg så mye til å bruke denne ringen resten av livet ❤️

Avslører prisen på forlovelsesringen

Vi var på VGTV i går og ble intervjuet av Morten Hegseth om hele frieriet, og nå er endelig intervjuet ute. Per Fredrik ble spurt om blant annet prisen på ringen og hvordan han klarte å stelle i stand frieriet på times square. Sjekk ut hele intervjuet HER.

Da jeg kom hjem, hadde alt dødd

Da jeg kom hjem fra New York innså jeg at jeg glemte helt å vanne før jeg reiste. Så alle orkidéene og blomstene rundt i huset hadde dødd helt. Heldigvis hadde de fleste store plantene overlevd. Takk gud! For de er kjipe å kaste!

Men jeg måtte jo ha noe rosa her i hjemmet. Kan  jo ikke bare ha grønt vel? Så i dag har jeg handlet blomster til den store gullmedaljen. Handlet så mange buketter med roser at jeg til og med fikk med en egen bøtte med vann til de. Haha! Hva kan jeg si? Jeg er glad i roser! 

I morgen skal jeg feire 25 års dagen min med en god gjeng venner, og jeg skal lage en svær ballongbue som jeg trenger en hel haug med ballonger til. Så i kveld skal jeg blåse opp sånn 300 ballonger. Det blir litt av en jobb. Takk gud for at jeg har elektrisk pumpe, om ikke hadde jeg havnet på sykehuset med oksygenmangel. Uffameg!

Å kjøpe en elektrisk pumpe for å blåse opp ting er kanskje noe av de beste 300 kronene jeg noensinne har brukt. Bruker den alltid til ballonger og badedyr, og den sparer meg for SÅ mye tid og energi! Om dere er halvparten så glad i ballonger og badedyr som jeg er, bør dere virkelig kjøpe en sånn en. Det er såå genialt! 

Nå skal jeg plante om noen av de og gjøre det skikkelig fint her hjemme. Senere i kveld kommer vaskehjelpen, så da blir det ekstra fint her! Elsker når de har vært her, for da er det helt rent og pent overalt. Hadde aldri klart meg uten vaskehjelp i det huset vi har. Haha! 

Jeg var livredd!

Nå har jeg nettopp redigert ferdig New York vloggen, og nå står den til eksportering også skal den lastes opp. Den kommer en dag senere fordi jetlaget tok over for meg i går, og jeg hverken rakk eller hadde energi til å redigere den. I dag med 4 timer søvn var derimot energien på topp igjen. Haha! 

Mens jeg redigerte vloggen kom jeg på at jeg hadde helt glemt å vlogge om turen til zoo'en. Vi var innom dyreparken som ligger i Central Park. Det er en liten dyrepark, men det er utrolig koselig der.

Siden vi dro nå som det ikke er høysesong var det skikkelig rolig og koselig å gå der, og vi fikk til og med kost med søte ekorn. Ble helt forelsket i ekornene, og nå skal jeg virkelig begynne å sette ut masse mat til ekornene her hjemme så jeg kan se de oftere. De er jo så små og nydelige skapninger! 

Midt i dyreparken er det en egen tropisk bygning for fugler. Jeg er virkelig livredd for fugler, så jeg hadde sikkert 150 i puls hele tiden mens vi var der inne. I vloggen kan dere forresten se hvordan det gikk. Lover dere en god latter! Haha!

Nå skal jeg rydde ut av kjøleskapet mens jeg venter på at vloggen skal bli ferdig. Det lukter litt som at noe har dødd der inne, så det må jeg fikse opp i. Sånn går det når man er borte en uke! 

Intervju med VGTV og nytt hemmelig prosjekt!

Nå er vi på vei hjem fra Oslo. Vi har nettopp vært på intervju med VGTV om forlovelsen. Per Fredrik fridde jo på litt av en måte, så det er jo ekstra gøy å fortelle om!

I intervjuet røpet også Per Fredrik hvor mye ringen og ting kostet, og hvordan han planla alt. Så om du vil vite det bør du sjekke ut intervjuet når det kommer ut i morgen.

Gleder meg til å se det! Syns alltid det er så gøy å bli intervjuet av Morten, og vi sitter alltid og tuller masse mellom intervju spørsmålene. Hehe!

 

Nå er vi innom Skøyen for et kjapt møte også skal vi hjem igjen. I natt fikk vi ikke sove før klokken var 03:30 på grunn av jetlag. Så jeg er bittelitt trøtt i dag. Men det er jo bra, for da får jeg forhåpentligvis sovne tidligere i dag også får vi stilt oss tilbake til normalen. Det blir deilig det!

De siste dagene har jeg begynt med et nytt prosjekt som jeg er så gira på. Litt usikker på når jeg skal avsløre det for dere. Dette er et prosjekt jeg gjør helt på egenhånd, og det blir en stor satsing for meg.

 

Jeg er litt nervøs for om dere kommer til å like det, samtidig som at jeg er så gira på å fortelle det til dere. Er 99% sikker på at dere kommer til å ELSKE det! Heldigvis er det ikke superlenge til jeg kan avsløre litt av det i alle fall!

5 Ting som gir deg kviser

Kviser. Jeg hater de, de gjør vondt, og en midt i panna kan senke selvtilliten med 15 hakk. Selv har jeg nesten aldri kviser lengre, og det er jeg så ekstremt glad for. Jeg slet med kratige kviser i 6-7 år og det var veldig kjipt. Jeg lærte meg halvveis å leve med det, via å bruke sminke som dekket godt over.

Jeg lette hele tiden etter ting som kunne hjelpe så jeg fikk mindre kviser. På disse årene lærte jeg en god del ting som faktisk gjør at man får flere kviser, og de vil jeg dele med dere. Jeg er sikkert ikke den eneste som har slitt med kviser og syns det er kjipt, så til dere som sliter med kviser; her er litt hjelp på veien ❤️

Dårlig / feil rens - Det er veldig viktig å rense huden godt. Sminkeservietter dytter ofte sminken enda lengre ned i huden, og de klarer ikke fjerne alt. Selv bruker jeg en rens med mye olje i først, for å løsne opp og fjerne selve sminken. Deretter bruker jeg en vanlig rens for å fjerne resten av smuss og ting som er på huden. Sånn at huden blir helt ren. Det er også ekstremt viktig at du alltid fjerner sminken før du legger deg. Det hender jeg dropper det om jeg er veldig trøtt, og da får jeg en haug nye kviser et par dager etterpå. Ikke særlig gøy.

For lite fuktighet til huden - Jeg hadde så tørr hud at huden min overproduserte olje og tettet igjen porene, som gjorde at jeg fikk massevis av kviser. Derfor er det viktig for meg at jeg bruker gode hudkremer som gir mye fuktighet, og tar ansiktsmasker som gir fukt et par ganger i uka. Det at jeg fikk oljete hud fordi jeg egentlig var tørr er noe som skjer med mange, og da er det ofte at man bruker kremer som tørker ut huden enda mer fordi den lager olje. Problemet blir da mye verre, og man ender opp med enda flere kviser. Jeg fikk god hjelp på Kicks med å finne ut hudtypen min, så det er absolutt noe jeg kan anbefale.

 

Billig foundation - Selv brukte jeg en foundation til cirka 150,- kr i mange år. Den dekket godt over huden og jeg elsket den. Helt til jeg lærte at billige foundations tørker ut huden og kan gi mye kviser. Jeg byttet fort over til en dyr foundation fra Lancome, og antall kviser forminsket seg drastisk. 

God hudpleie - Når du skal velge hudpleie er det viktig at du velger gode produkter. Selv om jeg selv skulle ønske at hudkremen til 30 kr på matbutikken er like god som hudkremene til 500 kr må jeg nok ønske lengre. Det er (til en viss grad) slik at desto dyrere produktene er, desto mer effekt får du ut av de. Er du opptatt av utseendet er det smart å investere noen ekstra kroner i hudpleie. Det er også viktig at disse produktene er spesielt tilpasset din hud.

 

Stress - Stress er ekstremt ødeleggende for kroppen. Det gjør at man kan gå mye opp / ned i vekt, og det gir deg også kviser. Prøv å stresse ned i hverdagen ved å sette av god nok tid til tingene du skal, og ta en kveld eller to i uka der du slapper av med en god bok og et bad for å slappe helt av. 

 

Sliter du med kviser?

7 Forskjeller på USA og Norge

Etter å ha tilbragt noen dager i New York er det en god del ting jeg har merket at er helt forskjellig fra USA og Norge. Ting som ikke kommer frem når man ser på tv, men som merkes godt når man er der. Siden jeg syns det var spennende og interessant å oppleve disse forskjellene, vil jeg dele de med dere. 

Flerkulturelt - Jeg har reist mye rundt i Europa, men ingen av de stedene er like flerkulturelle som i USA. Det var nesten like mange afro-amerikanere som hvite og asiatiske. Utrolig forfriskende og herlig med mennesker fra så mange forskjellige bakgrunner. 
 

Søppel - New York (muligens også USA) har et ekstremt rart søppelopplegg. Hver kveld setter butikker alle søppelsekkene fra den dagen rett ut på fortauet der folk går. Utover kvelden blir som regel dette dratt litt utover, og det ser sykt ekkelt og rotete ut. Søppelen blir fjernet tidlig på morgenen. Men vær obs på at hvis du skal gå tur på kvelden, bør du gå tidlig så du slipper å brøyte deg frem mellom tonnevis med søppel.

Hey, how are you? - Uansett hvor du går i hilser man på hverandre og spør hvordan det går. Her snakker vi alt ifra å sette seg inn i taxier, til å gå forbi folk i butikker, til å stå i heisen med noen, til å kjøpe en pølse i en butikk. For oss nordmenn som nesten ikke vil hilse på de vi kjenner engang så føles dette rart. Men etterhvert syns jeg egentlig bare at det var hyggelig, og det er utrolig hvor lett det er å komme i snakk med andre mennesker og bli kjent med de. 

 

Toalett - Skal du gå på offentlig toalett i USA kan du nesten regne med at folk ser rett inn i avlukket. Det er alltid store åpninger på sidene av døren, og ofte er det stor åpning på toppen av døren. Dette er så rart, og jeg skjønner ikke hvorfor de ikke kan ha vanlige dører som er tette?

Kvinner forventer - Kvinner i USA forventer mye mer enn norske kvinner. Et godt eksempel på dette var da Per Fredrik var på Tiffanys og skulle kjøpe ring. Da spurte de mye om hva slags ring jeg hadde sagt at jeg skulle ha, hvilken form og hvor mange karat. Per Fredrik ble helt overrasket over at kvinner nesten legger inn en bestilling hos mannen om forlovesring. Det er jo helt sjukt!

Selv har jeg kun sagt en ting til Per Fredrik, og det er at jeg gjerne ville ha en i hvitt gull, fordi den matcher min stil bedre. Antall karat, pris og form har jeg ikke engang tenkt på. Det er jo 100% opp til den som kjøper, og selv hadde jeg blitt fornøyd med en billig ring med liten diamant. Selv om Per Fredrik er helt sykt god, så han kjøpte en gigantisk diamant. Hehe! Men ja, kvinner forventer mye av mannen. Blir man skilt for eksempel så må mannen betale "underholdningsbidrag" til ekskona helt til hun blir gift på nytt. Helt sinnsykt.

Åpningstider - Her i Norge stenger de fleste kjøpesentre 20:00 i hverdagen, og 18:00 på lørdager. Søndag er det helt stengt. I New York derimot kunne vi shoppe på Forever 21 til 02:00 på en søndagsnatt. Helt sinnsykt. Jeg er absolutt for søndagsåpent og lengre åpningstider, men kanskje ikke sååå ekstremt. 

 

Biler - Søppelbiler, brannbiler, ambulanser, osv er sinnsykt svære i New York. Det ser nesten ut som at de har tatt anabole steroider, for de er liksom så svære og kraftige. Våres ambulansebiler ser ut som tynne modeller i forhold. Haha! 

 

Har du vært i USA? Hvilke forskjeller merket du?

Jeg våknet i full panikk!

I dag våknet jeg virkelig i full panikk. Dette var første natten vi har sovet hjemme med norsk tid etter New York. Vi var ganske trøtte etter reisen, men på grunn av tidsforskjellen la vi oss ikke før i 2 tiden i natt. Som er 20 på kvelden i New York.

Jeg satt på alarm slik jeg alltid gjør hver natt. Jeg funker best om jeg sover 6,5 timer, så for meg er det viktig med alarm. Hvis ikke blir jeg helt kake i hodet og ingenting funker. 

Jeg våknet av at Per Fredrik kom inn på soverommet med Chloe for å si god morgen. Jeg tenkte "Har han virkelig stått opp før alarmen har ringt? Jeg står jo alltid opp en god stund før Per Fredrik".

Vel, jeg fikk mildt sagt ekstremt sjokk og panikk når Per Fredrik sa "Klokka er halv tre, vi har visst vært litt jetlagged og sovet en god stund lengre enn vi skulle". Jeg så kjapt på telefonen min. 15 nye meldinger, 21 nye mailer, og ja; klokken var 14:55. 

Halve dagen var borte, og jeg har tusen ting jeg skulle gjøre i dag. Jeg må redigere New York vloggen, lage tre blogginnlegg for dere, svare på alle gratulasjonene som har kommet inn fra både forlovelsen og bursdagen min, rydde ut av kjøleskapet for der lukter det som at et eller annet har dødd inni, og for ikke å snakke om at vi må rydde hele huset. Jeg rakk / orket ikke å rydde før vi reiste, så hele huset er jo helt bomba med bagasje og rot nå. 

Stressnivå på 10304 etter å ha funnet at halve dagen er borte. Eheee. Nei, nå må jeg få i meg noe frokost og komme igang. Jeg har mye som må gjøres..!

5 Geniale reise-triks

inneholder reklame

Som dere vet så reiser jeg ofte. Jeg drar som regel ut av landet med fly 4-8 ganger hvert år for jobbreiser og ferier. Etter å ha reist en god del har jeg lært meg noen triks for å gjøre en kjedelig og lang flyreise litt mer morsom, og mye mer behagelig. Her er mine beste triks!

Kosedress - Pakk med deg en kosedress i håndbagasjen som du skifter til rett før du skal gå på flyet. Da kan du sitte i komfortable klær, som i tillegg er mye lettere å sovne i, og du trenger ikke se dassete ut når du drar til og fra flyplassen. 

Teppe og pute - En nakkepute og et tynt fleecepledd er must haves i håndbagasjen. Da blir det mye mer komfortabelt å sove. Før du vet ordet av det har det gått 7 timer på fly, og du har sovet deg komfortabelt igjennom de. 

Vann - Før du går ombord på flyet bør du alltid kjøpe med en flaske vann. Det tar alltid en god stund fra du setter deg inn i flyet til serveringen har startet og det er din tur. På fly er det supertørr luft og man blir alltid tørst, og da er det kjipt å være tørst over lengre tid mens man venter på servering. 

Ledig rad - Når boardingen er fullført er det alltid smart å se seg rundt om det er noen ledige plasser. Er det ledige plasser er det som regel alltid helt i orden at du flytter deg dit, så du heller får tre seter for deg selv, enn å sitte stappet mellom to fremmede mennesker. På vei hjem fra New York gjorde Per Fredrik og jeg dette og vi fikk et rad med tre seter hver. Ble faktisk sjokkert over at ikke flere flyttet seg så de kunne få flere seter, for det var jo masse ledig! Vi sov i alle fall ekstremt godt!

Face mist - På fly blir det alltid sinnsykt tørr luft, og da er det genialt å ha en face mist med seg i håndbagasjen. Jeg hadde med meg en på turen til New York nå, og det er jeg så glad for. I den tørre luften er det som å gå inn i en regnskog av herlige dufter når man sprayer seg. Til og med Per Fredrik syntes det var deilig! Facemisten jeg bruker funker også som en setting spray og primer for sminken, så sminken holder seg fin mye lengre. Du finner den forresten HER fra Isadora. 

 

Reiser du ofte? ✈️

Tusenvis av mennesker døde her

I går var vi på et veldig spesielt sted, som uten tvil sitter som en stuck i hjertet til millioner av mennesker. Vi besøkte "ground zero" som er stedet der fly kjørte inn i  twin towers i 2001.

På begge stedene hadde de bygget to gigantiske fontener med navnene til ofrene rundt. Det var veldig sterkt og trist å være der, og ting ble mye mer "ekte" om man kan si det sånn. Jeg har jo alltid bare hørt om det og sett hva som skjedde på tv. Men å faktisk være der og se navnene til alle som døde er veldig spesielt.

Terror og krig er virkelig en grusom ting, som verden skulle vært foruten. Er så glad for at jeg bor her i Norge hvor det er veldig fredelig. Skulle ønske alle i verden kunne ha det slik. Håper vi mennesker en dag kan se på hverandre som likestilte og likeverdige mennesker, for det er vi virkelig ❤️

Liker egentlig ikke å snakke om slike ting som dette her på bloggen, fordi jeg vil at bloggen skal være et fristed for alt det grusomme som skjer i verden. Men noen ganger syns jeg det er ok å gjøre et unntak, for dette traff meg virkelig rett i hjertet 💔

Livet mitt forandret seg i New York

Nå sitter vi på flyet på vei hjem til Norge. Fulle av opplevelser, inntrykk og følelser. På disse 6 dagene har jeg besøkt et nytt kontinent, blitt fridd til midt på Times Square og jeg har fylt 25 år. Livet smiler virkelig og jeg nyter det! På denne turen har livet mitt virkelig forandret seg, og jeg elsker det!

I går hadde vi siste dagen med seightseeing så vi dro på litt forskjellige steder vi hadde blitt anbefalt. Det aller beste stedet vi dro til var World Trade Center. Jeg hadde blitt tipset av min gode venninne Nora som har jobbet som flyvertinne, at det var et must-see sted. 

Så vi tok turen og det er jeg så glad for! Vi tok heisen opp til 100. etasje hvor vi fikk full tour av hele opplegget, og fikk se utover HELE New York. Utsikten var helt amazing. Kanskje ikke så rart med tanke på at vi var 550 meter over bakken. En ting vi merket skikkelig godt når vi gikk ut av heisen, var at det kjentes ut som at hele bygget svaiet frem og tilbake. Jeg tenkte jo at det var helt umulig at et bygg kunne svaie. Men det tok jeg feil! På dager med ekstremt mye vind svaier det nesten 15 cm frem og tilbake. Det er jo helt sykt!

Vi ble værende på trade Center en god del timer, bare for å virkelig ta innover oss den fantastiske utsikten. Så vi satt og ned på restauranten og spiste en tre retters middag og drakk drinker mens vi så solen gå ned over New York. For et syn det var! 

Nå lander vi straks på Gardermoen så jeg får runde av. Har mer spennende å vise dere fra New York senere i dag, og vloggen fra reisen kommer i morgen. Så følg med! :-)

Kourtney Kardashian bor på samme hotell som oss

Gjett hva jeg har klart å finne ut via litt cyber-stalking? Kourtney Kardashian bor på samme hotell som oss! Altså, hvor sykt er ikke det? Jeg er jo tidenes Kardashian fan, og elsker å se på Keeping up with the Kardashians. Så dere kan jo tenke dere hvor gira jeg er nå!

Det sykeste er at jeg fant det ut ved en tilfeldighet. Jeg scrollet igjennom instagram og helt tilfeldigvis så jeg et bilde av Kourtney der hun spiste frokost på Tiffany´s i New York. Det sykeste er at Per Fredrik hadde vært på Tiffany´s helt samtidig, men de var i forskjellige etasjer. Han var jo i den avdelingen der de fikset ringen til meg, og Kourtney hadde vært i den etasjen hvor man spiser lunsj. Det som er enda sykere er at Per Fredrik hadde først gått i feil etasje, og sett at det stod flere kamerateam der, uten at han skjønte hvorfor. 

Senere på dagen så jo jeg bildet om at hun hadde vært der, så jeg sjekket mystoryen hennes med en gang. Dette var da rett før frokosttider i går, og gjett hva jeg så. På frokostbildet var det eksakt samme pynt, bestikk og alt som er her vi bor. Men jeg var fortsatt litt usikker på om hun var på samme hotell. Så jeg fortsatte å titte utover dagen. Plutselig la hun ut et bilde av pynt på hotellet, og det var da jeg virkelig skjønte at hun faktisk bor på samme hotell som oss. "Honey, i'm home" stod det på bildet der man ser pynten som er veldig særegen for hotellet. 

Så jada, da fikk jeg virkelig bekreftet det. Hun bor her nå! Jeg har så lyst til å møte henne, og det hadde virkelig vært så stas! Men sjansen for å tilfeldig møte på henne er jo liten. Men jeg krysser fingrene. Så får vi se om jeg får tatt en selfie med henne. Hehe! 

Jeg skjønner i alle fall veldig godt hvorfor hun bor på dette hotellet, for det er jo helt sinnsykt fint her. Snek meg en tur rundt på spa området i går, og jeg ble helt målløs over hvor fint det er her! Altså, bare se på bildene under så skjønner dere hva jeg mener! 

Kjenner jeg kommer til å savne dette nydelige hotellet! Vi reiser jo hjemover til Norge i natt, så innen dette innlegget er publisert har vi allerede sjekket ut!  

Jeg har bursdag!

Gjett hvem som er 25 år i dag? That's me! Det føles så rart å være 25 år. De siste to dagene føler jeg at alderen min virkelig har skutt i været, nå er jeg både forlovet, og jeg er 25 år som vil si at jeg er nærmere 30 enn 20. Som igjen vil si at jeg nå må være skikkelig voksen.

Uæh. Kjenner jeg får litt panikk av det hele. Samtidig som jeg digger at jeg er 25 år. Herregud. Jeg hadde aldri forventet at livet mitt skulle være så amazing innen jeg var 25 år. Det er jo faktisk helt uvirkelig å tenke på hvordan livet mitt er nå. 

Jeg ville i alle fall aldri byttet ut det å være 25 med hverken 18 eller 20. Haha! Når livet går så oppover som det har gjort med meg, er det å bli eldre bare en sykt kul og morsom ting. Selv om jeg nå føler at jeg er hakket mer voksen enn når jeg var 24... Men, jeg kommer bare til å fortsette å være meg selv 100% uansett om folk syns jeg er barnslig eller ei. Hehe!

Jeg har i alle fall kost meg med skikkelig frokost i senga, og nå skal vi straks ut og utforske New York. Vi reiser hjem i kveld, så vi må få så mye ut av dagen som vi kan! 

Slik feiret vi forlovelsen!

Herregud folkens. Tenk at vi endelig er forlovet! For meg er det fortsatt helt surrealistisk å tenke på at vi faktisk er forlovet. Nå har vi lagt løftet om at vi skal gifte oss, og at vi skal  være sammen for evig og alltid.

Etter frieriet i går var jeg så sjokkert og overlykkelig at det tok flere timer før det faktisk gikk opp for meg at vi er forlova og hvordan alt hadde skjedd. Om du ikke har lest hvordan hele frieriet skjedde, kan du lese innlegget HER

På kvelden ville vi feire litt så jeg fant et sted via Tripadvisor som så veldig bra ut, og det var det også! Jeg elsket det stedet! Det var en stor marmor bardisk og flere av bordene var i marmor. Overalt var det store og flotte blomsteroppsatser, og stemningen på hele stedet var så fresh og deilig. I loved it! 

Maten var utrolig god, og vi spiste både brokkolisuppe og hummer med champagne saus. Så spennende og utrolig deilig! 

Vi fikk virkelig feiret frieriet på en helt fantastisk måte, og vi koste oss utover hele kvelden. Nå går jeg bare rundt og titter på ringen hele tiden, og er helt forelsket og sjokkert. Den er jo helt nydelig, og jeg gleder meg til å vise dere skikkelige bilder av den. La ut en liten teaser av den på snapchat så dere kan se der! (stinablogg på snapchat)

Vi er forlovet!

Nå har jeg en ekstremt stor nyhet å dele med dere. Dette er uten tvil den største nyheten jeg noensinne har delt med dere. 

I går var Per Fredrik og jeg på Times Square. Vi hadde tittet innom et par butikker og gikk nedover gaten. Plutselig pekte Per Fredrik opp mot billboardsene og sa "se der skatten min".

Plutselig var det et gigantisk bilde av oss på bilboardsene. Jeg skjønte virkelig ingenting. Hvorfor er det et bilde av oss der? Det føltes ut som at jeg bare drømte, for det var så ulogisk at det plutselig skulle være et bilde av oss på en svær billboard midt på Times Square i New York. 

Etter noen få sekunder og tusen forskjellige tanker la jeg merke til tavlen under "vil du gifte deg med meg skatten min?". 

Jeg ble helt målløs. Han fridde! Jeg så helt sjokkert på Per Fredrik og ropte "JAAAA!". Mens jeg omfavnet han og kysset mer enn jeg noensinne har kysset han.

Per Fredrik tok frem en turkis eske og åpnet den. Inni esken var det en ring med en gigantisk diamant, som glitret mer enn jeg noensinne har sett en diamant glitre.  

Mens hele dette pågikk poppet det frem kamerateam som filmet og tok bilder av oss, så vi kunne fange øyeblikket. Jeg skjønte virkelig ingenting og jeg var så sjokkert at jeg i flere minutter etterpå var helt satt ut og målløs. 

Per Fredrik har holdt på i månedsvis med å planlegge dette og snakket med flere team her i New York for å planlegge både billboard plakaten av oss, og sånn at det var fotografer som filmet og tok bilder. 

Etter frieriet gikk vi rett på Hard Rock Café så jeg kunne samle meg litt. Jeg var jo så sjokkert, og hadde virkelig ingen anelse om at han skulle fri, så jeg var jo helt shaky. 

Jeg er så målløs og lykkelig over hvor fantastisk Per Fredrik er. At han skulle fri på denne måten hadde jeg aldri forventet. Det er jo helt sinnsykt. Altså, hvem frir MIDT på Times Square med en billboard? Det er jo helt sinnsykt! Og det er akkurat er slik forloved jeg har. En forloved som virkelig gjør alt for å behandle meg som en prinsesse ❤️

 

Min opplevelse av Central Park

I går var vi i Central Park, og det var virkelig en ikonisk opplevelse. Vi har jo aldri vært i New York før, så alt her er nytt for oss. Central Park er virkelig et av de stedene som jeg har hørt mye om helt siden jeg var veldig ung.

Husker allerede da jeg var 10 år og engelsklæreren min lærte meg om New York og jeg drømte at jeg en dag skulle flytte dit og jogge i den parken hver morgen.

Jeg er utrolig glad for at jeg ikke har flyttet til USA, for det er ikke helt noe sted for meg med tanke på all den crazy politikken og hvor mye bedre Norge er på mange måter.

Men på grunn av akkurat det faktum at jeg så lengte drømte om å flytte hit, og Central Park var så viktig del av det var det veldig spesielt å gå i den parken i går. 

Parken er virkelig gigantisk og vi gikk rundt der lenge, og klarte bare å komme oss igjennom 1/4 av hele parken. Hehe! I parken er det skøyteanlegg hvor vi leide skøyter og gikk på isen. Jeg har ikke stått på skøyter siden jeg var bitteliten, så jeg var ikke særlig flink. Per Fredrik derimot var veldig flink, og holdt meg hele tiden i hånden så vi kunne skøyte sammen. Det var så koselig og romantisk!

Etter skøytingen gikk vi litt mer rundt i parken og fikk se solnedgangen fra parken. Det var helt magisk! Å se opp mot alle de høye og kjente bygningene som jeg kjenner igjen fra filmer var helt surrealistisk. Å være i parken og se mot byen er så rart. For parken er så stor at man føler at man er inne i en skog, og når byen ligger inntil blir det bare så rart! 

Vi koste oss i alle fall veldig i parken, og det er uten tvil et sted man burde gå innom om man er i New York!

De skremte livet av oss!

I går var vi på tidenes temarestauraunt, og det var så gøy! Per Fredrik hadde fått tips av en følger på twitter om at vi burde sjekke ut ninja restauranten i New York, og etter litt googling fant vi ut at vi bare måtte dit. Det lå cirka en halvtime unna hotellet med taxi, i Tribeca bydelen.

Når man kom inn på restauranten måtte man gå igjennom en lang gang, der ninjaer hoppet frem og skremte livet av oss. Jeg er jo så sinnsykt skvetten av meg, så jeg fikk nesten hjerteinfarkt flere ganger der. Hah! Var helt shaky innen jeg satt meg ved bordet. Men det var gøy da! 

Maten var veldig bra, og hver gang servitøren kom bort til oss lagde han masse ninja lyder og bevegelser. De hadde også forskjellige retter som ble servert med ninja stil hvor de tryllet frem maten. Utrolig morsomt! Mens vi spiste dessert kom til og med en magiker bort til oss og hadde trylleshow foran bordet vårt. Det var helt mindfuck å se på når han holdt på, for jeg skjønte virkelig ikke hvordan han klarte triksene. 

Filmer forresten masse til en vlog mens jeg er her, så husk å følge med på Youtube til uka, for da kommer video fra hele oppholdet! 

Shopping på Victoria´s secret

I går var vi på 5ft avenue og gikk innom alle de store og kjente butikkene. En av de første butikkene vi var innom var Gucci. Der var det inspirasjon til det fulle. 3 etasjer med vesker, herreklær, dameklær og interiør.

Det er så sinnsykt mye kule plagg der at Per Fredrik og jeg gikk rundt med stjerner i øynene. Det ble ikke akkurat så mye shopping der inne, da de fleste plaggene vi likte kostet rundt 70'000,- kr. Men inspirasjon, det fikk vi! 

Vi var innom en del av de forskjellige butikkene, og Victorias secret var virkelig en amazing butikk. Det var tre etasjer med undertøy, treningsklær og plagg fra Balmain x Victoria´s Secret. Det var så mye fint, men jeg fikk ikke helt roen på meg til å shoppe noe særlig. Så det uteble.

Det er jo så mye å se på her i New York at jeg virkelig ikke gidder å bruke hundre år på å prøve klær. Men vi skal innom TopShop senere på turen, og kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å gå ganske bananas der inne. Haha!

Etter shoppingen tok vi turen til Central Park, og der gjorde vi noe som var skikkelig koselig og magisk. Viser dere bilder etterpå! 

Suiten vår i New York

Nå har vi nettopp kommet inn på hotellet etter en lang dag med seightseeing og shopping. Vi har allerede sett så mye av New York, og opplevd mye av det fine her!

Før jeg begynner å vise dere noe av det, vil jeg vise dere rommet vi bor på. Per Fredrik har kjøpt en helt sinnsyk juniorsuite på The Plaza. Jeg ble seriøst helt satt ut når jeg kom inn her i går, for det er en skikkelig prinsesse suite. Det er så fint overalt her at hodet mitt går helt rundt. Hehe! 

Utsikten fra rommet er rett mot alle de høye bygningene, og det er så rart å se på de. Vi bor i 17. etasje, så vi er allerede høyt oppe, men når vi ser rett opp på byggene blir vi nesten svimle. De er så sinnsykt høyt oppe! Aner ikke hvor høye de er, men det er rimelig sinnsykt. Og nesten alle byggene her er er sånn. SÅ rart! 

Det er forresten 6 timer tidsforskjell her, så nå er klokken 17:30, mens i Norge er den 23:30, så det er en god det tidsforskjell. Så langt merker jeg det ikke noe på kroppen.

Men det er litt vanskelig å blogge før det er veldig sent i Norge, så de dagene som jeg er her blir ting litt halvveis. Kommer til å oppdatere dere så ofte jeg kan, men det kan hende ting kommer ut litt sent, så dere vet om det. Hehe! 

Hvor mye penger skal jeg bruke i dag?

Nå er vi i New York. Sykt å faktisk kunne skrive det! Da vi kom i går ble vi allerede ganske overveldet over hvordan det ser ut her. Byggene er så høye at jeg forstår hvorfor de heter skyskrapere. Hotellet vi bor på er helt sinnsykt fint, og det er virkelig tidenes luksushotell.

Nå har vi nettopp vært nede og spist litt frokost. I dag ble det amerikanske panenekaker med maple syrup og blåbær på meg, og det var så godt! Så amerikansk som det kan bli! 

Restauranten der vi spiste frokost er helt sinnssyk. Det er så fint der at jeg ble helt målløs! 

Nå skal vi snart ut en tur og shoppe litt. Vi bor rett ved siden av Central Park og 5th avenue, og det er etter min googling tydeligvis det beste stedet å shoppe på. Så nå er jeg spent på å se! Victorias secret ligger der, så det gleder jeg meg så mye til! Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å brenne av altfor mye penger i dag, så vi får jo se hvordan dette ender. Hehe! 

Nye innkjøp på vei til New York

Gjett hvem som kjøpte seg ny koffert helt i siste øyeblikk? Det var meg det! Nå har jeg hatt samme koffert i 3 år, og den har blitt så slitt på hjulene. Kanskje ikke så rart siden jeg alltid har overvekt. Hehe! Så den har ikke akkurat vært en fryd å dra med seg de siste gangene jeg har reist. 

Så nå syntes jeg at det virkelig var på høy tid med en ny koffert! Jeg har sett en på Rusta som jeg har hatt lyst på veldig lenge, så den måte jeg bare ha! Marmorkoffert er jo så meg! Så langt virker det som at kvaliteten er veldig bra. Hjulene er i alle fall en fryd å trille med.

Siden vi skal til New York og det er en 8 timer lang flytur er det greit å ha med en kabinekoffert inn på flyet. Det hadde jeg jo ikke fra før av, så den ble også med hjem fra shopping! Syns koffertene matcher så fint sammen, og jeg kunne ikke vært med fornøyd over at jeg valgte å oppgradere!

Når jeg publiserer dette innlegget er vi på god vei inn til Gardermoen, og forhåpentligvis fremme. Flyet våres går rett før 18 så det er greit å være tidlig ute. Spesielt på flyvninger til USA. Kjenner jeg er så spent på hvordan det blir å reise så langt med fly.

Det lengste jeg har vært på fly er vel 5,5 timer eller noe, så dette blir jo litt lengre. Mest av alt er jeg bare supergira på å komme meg avgårde til New York. Det blir amazing!