hits

februar 2017

Å leve av å bli hatet

I dag har jeg virkelig hatt tidenes to-do dag her hjemme. Da jeg stod opp 6:30 i dag, satt jeg igang med å skrive en lang liste på alt jeg måtte gjøre her hjemme. Alltid når jeg har vært på tur til utlandet bygger det seg opp så mye jeg må gjøre her hjemme. Tror uten å overdrive at jeg har kjørt 6 klesvasker, 4 oppvaskmaskiner, og ryddet inn 5 fulle IKEA poser med klær i klesskapet.

Altså, hvordan rekker det å bli så mye som må ryddes og vaskes? Fatter det virkelig ikke! Skulle egentlig prøve å catche opp med mailen også, men da jeg hadde holdt på med alt mulig av husarbeid og redigering av København vlog, tok jeg heller en liten time for meg selv på badet. 

Er det én ting jeg har lært, så er det hvor viktig det er å bare koble helt ut og ta tid til seg selv i en hektisk hverdag. Så jeg fylte opp badekaret med Bubbly fra Lush, tok på meg ansiktsmaske og bare slappet av i en time mens jeg leste en veldig god bok!

Boken jeg har begynt å lese er Kissie / Alexandra Nilsson sin "Hatad & Álskad". Den handler om hennes bloggkarriere, og hvordan det har vært å være en blogger som lever av å provosere. Det er jo ingen tvil om at denne jenta har provosert mye, og fått ufattelig mye hat. Det er veldig spennende å se hvordan blogglivet har vært fra hennes side. 

Selv kunne jeg aldri gjort det samme som hun. Jeg er ikke så veldig provoserende av meg, og det er sikkert en grunn til at jeg nesten aldri får hat her på bloggen. Jeg har jo sett hvordan det har gått med bloggkollegaer som er provoserende, og mange av de har måttet gå igjennom mye fælt. Det må jo være helt forjævlig å få drapstrusler titt og ofte, og vite at hver gang du går ute er det noen som kan prøve å skade deg.

 Nei grøss. Jeg er overlykkelig for at 99% av mine lesere er superhyggelige jenter som bare er gode! 
 

Nå er det full tacokveld på Per Fredrik og meg. Det blir så koselig! Også skal vi selvfølgelig se på Bloggerne. Haha, er alltid helt hekta på det programmet, og det er så gøy å se både venner og andre jeg ikke kjenner fra en helt annen situasjon!

Video: Reisen vår til København!

Mens jeg var i København i helgen filmet jeg en god del da vi rundt på restauranter, på hotellet og i dyreparken, og nå har jeg endelig satt det sammen til en vlog. Om du så på snapchat (stinablogg) fikk du sikkert med deg at jeg snakket om at det var 60 klipp å redigere. Så det har tatt sin tid!

Men jeg elsker virkelig å lage reisevlogger. Det er jo så gøy å kunne se tilbake på en reise via en video. Jeg har jo en vlog fra alle reiser jeg har reist på de siste årene, og det er så koselig! 

Hvis du vil se flere reisevlogger kan du se de HER.

Husk å abonnere på youtube kanalen min! Det er gratis, og da får du se videoer som jeg ikke alltid legger ut på bloggen! 

Etter 6 år er gleden endelig tilbake

Turen til København har virkelig inspirert meg i matveien. Vi har spist så utrolig mye spennende gourmet mat, og jeg kjenner at den gamle matgleden har kommet tilbake. Det er noe jeg aldri trodde at kom til å skje, etter at jeg fikk matlaging så til de grader oppe i halsen da jeg var kokkelærling.

Etter den perioden da jeg var 18 år, har jeg lenge hatet det å lage mat. Men den har gradvis kommet tilbake. Nå kjenner jeg at jeg får lyst til å faktisk bruke god tid på kjøkkenet til å lage skikkelig mat. Ofte bruker jeg bare 20 min på en middag, og da blir det som regel ganske bra. Men fremover har jeg lyst til å virkelig eksperimentere på kjøkkenet og bli skikkelig flink til å lage middager og desserter. 

På lørdag var Per Fredrik og jeg på en helt fantastisk restaurant, der vi fikk så god mat! All maten var så spennende, og forseggjort, og man kunne smake så mye forskjellig i hver rett. 

Noe som var litt ekstra gøy var at vi kunne se rett inn på kjøkkenet når vi spiste. Er ikke så mange steder som har den løsningen, men jeg digget det!

Nå skal jeg rydde ut av kofferten og shine opp her hjemme. Aner ikke hvordan jeg får det til, men det blir helt kaotisk hver gang jeg kommer hjem fra reise. Per Fredrik er alltid ferdig med å rydde ut av bagen sin på sånn 5 minutter. Jeg derimot.. Der tar det hundre år. Hahaha!

Dette kjøpte jeg i København!

Da jeg var i København i helgen satt jeg ikke akkurat shopping i første rekke. Jeg ville helst oppleve Køben før jeg begynte å shoppe. Men litt shopping fikk jeg sneket inn! Det ble blant annet en tur innom Victorias Secret og New Yorker. Og jeg fikk tidenes søteste gave fra Per Fredrik! 


Tee - New Yorker / Bukse - Husker ikke hva butikken het

Et av stedene vi stakk innom var Illum som er et gigantisk motehus med merker som Mulberry, Celiné, Marc Jacobs, Prada, osv. Det var så mye fint å se på der at jeg ble helt satt ut. Jeg syns jo at mote er som kunst, når det er bra gjort. En veske fra H&M er jo ikke akkurat kunst, for den blir lagd på 10 minutter i Kina.

Mens en veske fra for eksempel Prada blir det lagt så mye godt håndverk bak, designet skiller seg ofte veldig ut, og det blir som et lite kunstverk som kun noen få har. Det var veldig gøy egentlig, fordi de fleste ser ikke på mote på den måten, men Per Fredrik som er veldig glad i kunst, skjønte faktisk hva jeg mente og var helt enig; en skikkelig forseggjort designerveske er faktisk et kunstverk. 


Da vi var på flyplassen og jeg kjøpte mat på Joe & The juice, ventet Per Fredrik utenfor, og da jeg kom tilbake hadde han plutselig kjøpt nytt mobildeksel til meg fra Mulberry. Hvor søt er ikke han? Det designet på dekselet er akkurat det designet som gjorde at han faktisk skjønte at mote er kunst. Så det gjorde det ekstra spesielt og koselig!


Da vi var i dyreparken måtte jeg innom for å kjøpe litt suvenirer og fant blant annet denne supersøte kaninen til Chloe. Hun elsker når hun får leker av oss, så jeg måtte bare kjøpe den med til henne! Hun har allerede blitt så glad i den, og koser med den hele tiden!Fant endelig en skinnbukse som det går ann å bruke. Denne er i et stoff som er skikkelig behagelig, samtidig som den ser ut som en vanlig skinnbukse. Tommel opp for null klamhet. Hahaha! 

Ble også litt nye ansiktsprodukter, et par sko til å bare bruke når jeg skal kjapt ut på tur med Chloe og litt suvenirer! Så det ble litt innkjøp! Har et innlegg til fra København som jeg helt har glemt å dele med dere. Så det kommer på bloggen senere i kveld! 

Uken som gikk #13

Ukens nedtur. 
- Veien hjem fra København har virkelig vært lang. Flyet skulle egentlig fly til Sandefjord, men på grunn av tåke måtte det lande på Gardermoen og vi måtte ta toget hjem. Skulle egentlig vært hjemme 17:15 ca men isteden kommer vi hjem 22 ish. Kjipt! Hater å få slike forsinkelser og rot! Og turen hjem med tog ble en tusenlapp som jeg aldri ser igjen. Penger jeg heller kunne brukt på sminke.

 

Ukens innkjøp
- En ny rettetang, et par treningsbehåer og noen nye jeans fra København! Gleder meg til å vise dere sistnevnte! 

Ukens høydepunkt
- Denne helgen reiste Per Fredrik og jeg til København. Så det var uten tvil ukens høydepunkt! Det var så gøy med dyrehage, michelin restauranter, fancy sushi, shopping og bare oppleve København. Vi er forresten på vei hjem i skrivende stund. Nå sitter vi på toget fra Gardermoen hjem.
Ukens irritasjonsmoment
- Frokosten på morgenen i dag. Siden frokosten på hotellet er totalt shit, søkte jeg rundt på Tripadvisor etter steder å spise. Jeg fant et skikkelig bra sted, som lå 15 minutter unna med taxi. Da vi kom frem var det stappfullt, og en times ventetid. Vi hadde jo ikke akkurat regnet med at vi måtte bestille bord på en frokost. Men det skulle vi gjort! Sultne gikk vi 10 minutter i surt regn, for å finne et sted som vi ble anbefalt.

Da vi kom dit var det 45 minutter til det åpnet. Så vi måtte finne enda et nytt sted. Etter å ha søkt rundt på Tripadvisor fant vi til slutt en fransk liten restaurant som vi tok taxi i et nytt kvarter til. Da vi omsider kom frem og satt oss ned, så vi at vi bokstavelig talt kunne velge mellom egg med ost, eller tørr brødskive med tomatshit på. Ikke akkurat det vi forventet. Skulle vi hatt det kunne vi heller spist på hotellet liksom. Så vi tok taxi til et nytt sted hvor vi til slutt endelig fikk jeg helt ok mat. Ah, for et opplegg for å finne frokost. Herregud. Gøy å bruke 1,5 time for å finne frokost. 

Ukens matopplevelse
- U formel som vi var på fredagskveld var virkelig en matopplevelse! Her snakker vi skikkelig gourmet mat i Michelinklasse. Savner den maten allerede!


 

Akkurat nå
- Nå sitter jeg på toget på vei til Sandefjord. Er rimelig sliten og klar for å komme hjem. Gleder meg ikke sånn veldig til å måtte kjøre til Larvik i tillegg for å hente Chloe. Men det blir jo veldig koselig å se igjen den lille bærta!

 

Ukens opptur
- Å være sammen med Per Fredrik og bare være oss, uten å tenke på 100 ting vi må gjøre, jobbe eller Chloe i et par dager har virkelig vært helt fantastisk!

 

Hvordan har deres uke vært?

Ukens spørsmål #150

Lurer på hva du og kjæresten din gjør sammen? Jeg og kjæresten min snakker om å flytte sammen, men er redd at vi skal sitte oppå hverandre og se på TV hver ettermiddag når vi er ferdige på jobb..
- I hverdagen blir det som regel til at vi begynner å lage middag når vi er ferdige med å jobbe, sånn i 20-21 tiden. Også ser vi på noen serier og bare koser oss sammen. Vi er også veldig flinke med å gjøre ting utenfor huset, som å dra ut og spise eller reiser på ferier. Er viktig å gjøre ting utenfor huset sammen når man har flyttet sammen, så man ikke blir fastgrodd i sofaen. Hehe! Har du begynt som modell igjen siden det å ta slike bilder var en jobb?
- Nei, det har jeg ikke. Den photoshooten jeg var på i København var fordi jeg skulle gjøre noe bloggrelatert. Så da ble jeg ansatt som blogger og ikke modell.

 

Hvilket hotell bodde dere på i København? Er det å anbefale?
- Vi bodde på Radisson Royal Blue i Hemmerichsgade. Syns hotellet er helt ok, men Radisson hotellene er som regel ganske kjedelige. Interiøret er som regel ikke noe nytt og fancy, og frokosten suuuuger alltid. Men, de har 24/7 service og de er veldig hyggelige. Mulig jeg er litt kresen fordi jeg er vandt med 5 stjerners hoteller. Hehe! 

Lurer på om du noen ganger glemmer litt at du bruker hair extensions?
- Jeg går aldri og tenker sånn "oi shit, jeg har hair extensions på meg". Haha! Men jeg har blitt utrolig vandt med å ha det på, så jeg tenker ikke akkurat så mye over at jeg har det på. Er vel kun når det begynner å bli for lenge siden jeg har "heist" det opp, og det begynner å få veldig ettervekst så jeg merker at det er der, da kan jeg bli litt vel bevisst at jeg har det.  

Har du tenkt noe mer over hva slags bil du vil ha?
- Ja det har jeg! Jeg vil ha en hvit bil, haha, fargen er viktigst altså. Også liker jeg veldig godt hvordan Audi A4 og Audi A5 ser ut, men jeg må nesten dra og se på de før jeg klarer og bestemme meg. Plutselig finner jeg ut at jeg ikke liker de, så da må jeg se etter noe annet.

 

Hva bruker du på brynene dine?
- Anastasia dipbrow pomade. Den er seriøst amazing.Har du stressende dager med tanke på jobben din?
- Som regel legger jeg opp dagene slik jeg ønsker, og tilrettelegger så jeg ikke skal stresse meg halvt ihjel. Men i desember for eksempel, så var det ekstremt mange sponsede videoer og innlegg som jeg måtte gjøre i tillegg til den vanlige bloggingen, og da ble det ekstremt mye jobb. Så da var det ganske stressende. Men jeg jobber med noe jeg elsker og syns er gøy, så litt stress her og der går helt fint! 

 

Har du ikke faste dager på YouTube lengre?
- Nei. Jeg legger heller ut videoer når jeg har noe nytt å dele. Før så la jeg kun ut videoer på onsdager, og da ble det altfor ofte til at jeg la ut videoer jeg ikke var 100% fornøyd, fordi jeg var nødt til å legge ut noe. I tillegg er det mye lettere å lage vlogger, når jeg kan legge de ut dagen etterpå, og ikke må vente i flere dager da videoen egentlig har dødd ut.  

Er det vanskelig å drive med YouTube, hunden, bloggen og huset?
- Da vi nettopp hadde flyttet inn var det å ha hus veldig overveldende. Det var så veldig mye å gjøre, og det å ha hage var noe nytt for meg, så jeg brukte mye mer tid enn jeg egentlig trengte. Men etterhvert ble jeg vandt med det, og nå er det null stress. Litt samme var det med Chloe i starten. Da var hun liten baby og krevde veldig mye av oss, men nå som hun har blitt ganske stor er det null stress. Så alt i alt fungerer alle tingene ganske godt sammen, selv om det kan bli hektisk til tider.

 

Wow, det er så rart å tenke på at jeg har skrevet ukens spørsmål 150 uker på rad. Det er jo nesten i 3 år! Gleder meg til å svare på spørsmålene deres i 150 uker til (om ikke mer, hehehe!).

 

Noe dere lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Testet behandling som Kim Kardashian har gjort!

I går hadde vi skikkelig uflaks! Vi dro ut for å handle i Strøget og ta en tur innom tivoliet. Vel, da vi gikk ut av hotellet regnet det og blåste ut av en annen verden. Så vi ble rimelig klissvåte så fort vi stakk snuta ut! Så vi måtte nærmeste sprinte ned til Strøget og inn i den første butikken vi fant for å kjøpe paraplyer.

Vel, etter at vi hadde vært innom den første butikken begynte vi å rusle nedover og se etter flere butikker. Men tror dere ikke at vi var for sent ute da? Nesten alle butikkene var stengt, og ikke bare det, men vi fikk også vite at tivoliet åpner ikke før i april. Ah, snakk om uflaks! 

Heldigvis fant vi en litt koselig og morsom ting å gjøre nedover i Strøget. Nemlig; fish kiss! Det er noe jeg har sett så mange ganger i forskjellige land, og på Keeping up with the Kardashians (hahaha), men jeg har aldri testet det ut.

Første som man gjør er å gå ned i en garderobe og vaske føttene, ta på badesko og jeg som hadde jeans måtte låne skjørt.Deretter kommer man opp også er det bare å ta føttene nedi vannet. Her er det mange små Garra Rufa fisker som spiser døde hudceller fra føttene mine. Det gjør at huden blir myk og man øker blodstrømmen til føttene. Dette er visst en tyrkisk behandling som de har gjort i over 400 år. Så det er ganske kult! 

Jeg var redd for at det kom til å gjøre vondt. Men det bare kilte egentlig. Også var det skikkelig koselig fordi de var så små og søte. Også drakk vi hvert våres glass med rødvin, og koste oss skikkelig! 


 

 

Har du testet ut Kiss Fish?

Tidenes beste tips!

I dag har vi vært på seriøst den beste sushirestauranten som finnes. Vi ble tipset av Maria Kassandra, som er en god venninne som har bodd i København og å dra på en sushi restaurant som heter Sticks and sushi. Da vi kom dit skjønte vi med en gang at tipset fra Maria var amazing. Restauranten var superfin, hadde utsikt over hele byen, og det vi rakk å se av mat før vi bestilte var helt sinnsykt. 

Menyen var på typ 30 sider der man kunne bestille alt fra rå tunfisk salat, til biff tartar og østers. Så vi bestilte typ 25 forskjellige retter (jepp, leste kvitteringen at vi hadde bestilt ca så mange forskjellige, hahhaa). All maten var så sinnsyk god og spennende. Elsker å spise mat som er så spennende, for da blir jeg skikkelig inspirert til å bli flinkere til å lage mat selv. Til dessert bestilte jeg likegreit 6 forskjellige desserter. Hadde litt muchies kan du si! Haha! Per Fredrik er ikke så glad i desserter, så de var kun til meg for å si det sånn. Ble rimelig mett når jeg var ferdig. Haha! Nå skal vi ut og sjekke ut Strøget før vi drar en tur på tivoliet. Gleder meg skikkelig til å se tivoliet når det er mørkt, for da er det så fine lys! 

Livredd i dyrehagen

I dag var vi i dyrehagen i København, og det var så gøy! Både Per Fredrik og jeg elsker å gå i dyreparker og se på alle mulige dyr. Det er jo så morsomt å se alle dyr man har sett på bilder og video i virkeligheten. Også er det jo litt småskummelt men også gøy å se på alle dyrene. Vi så blant annet en isbjørn, og jeg er jo livredd for de. Syns det var skikkelig skummelt å se den, selv om det stod bak et gjerde.

Oooog, dere vil aldri tro meg når jeg sier dette. Jeg er jo livredd for fugler, og nekter å gå i nærheten av de. Men inne på dyrehagen kunne man gå inn i et slags drivhus hvor det var som en regnskog, og det fløy fuglene fritt rundt i rommet. Gjett om jeg var redd da! Men det er så viktig å pushe sin egen frykt, så jeg turte å gå der inne en stund faktisk!
I et av byggene var det helt mørkt, så vi så nesten ikke hvor vi gikk, og der var det så mye forskjellige rare dyr. Blant annet disse supersøte snåle dyrene og flaggermus. Freaky!

Se den fine apen da! Stod så lenge og så på de, for de er jo så fine! Awww! Hahaha. Den her ser seriøst ut som en gammel engelsk herremann. Så snål ape!

Per Fredrik og fugler altså. Han er så glad i de! Mon tro om han her har droppet legday på gymmet??

Det ene stedet hvor det var sånn regnskog var det også masse sommerfugler overalt. Se så vakre! Hahaha. Den her er så rar! Kjenner dere igjen denne fra alle mulige memes?

Vi så også en kamel! Per Fredrik turte til og med å hilse på den. Jeg derimot, holdt meg 2 meter unna... Hahah!  

Har du vært i dyrehage før? Hva var det mest spennende du så?

Alle vet hvem kjæresten min er

I går spiste vi middag på en helt fantastisk michelin restaurant! Vi søkte litt rundt på Tripadvisor etter gode restauranter, og fant en som heter U Formel med Michelin stjerne. Per Fredrik og jeg elsker å spise gourmetmat. Sånn type mat er så spennende, samtidig som den er så god. Da blir det å spise ute en skikkelig opplevelse.


Er egentlig litt rart, for da jeg var 18 år jobbet jeg som lærling på gourmet restaurant, og hadde ikke sansen for gourmet mat i det hele tatt. Men nå som jeg har blitt voksen, og Per Fredrik har introdusert meg for det, er det virkelig det beste som finnes!

Etter restaurantbesøket dro vi videre på en cocktailbar vi ble anbefalt av hun som var servitøren våres. Da vi kom dit skjønte vi virkelig ingenting. Det lå i en snål bakgate blant masse boligblokker. Men da vi kom inn var det stappfullt av mennesker og skikkelig god stemning.Dessverre ble det litt for mye mennesker for oss, så vi dro heller på en rockebar som lå rett ved. Der ble vi kjent med en liten gjeng dansker og hadde det skikkelig gøy! Elsker å være på barer der de spiller skikkelig metal og rock musikk. Da føler jeg meg virkelig hjemme! Er alltid så morsomt når vi drar på spesielt sånne rockesteder, men også egentlig alle andre steder, så vet alltid alle hvem Per Fredrik er. Er så vandt med det i Norge, men er så mindfuck når det er utenfor Norge også. Haha! 

I dag har vi vært i dyrehagen og på en helt sinnsykt sushi restaurant. Mer om det etterpå!

Derfor er jeg i København

Da er vi fremme i København! Med en gang vi kom til hotellet tidlig i dag gikk vi rett ut for å spise lunsj. Vi visste ikke helt hvor vi skulle gå, siden vi ikke har vært her på veldig lenge. Så jeg søkte litt rundt på Tripadvisor, og fant en sykt bra restaurant. 

Etter å ha gått i iskulde i gud vet hvor lang tid, fordi jeg rotet meg bort på kartet, så fant vi endelig frem. Men da var det selvfølgelig stengt. Enda det stod på Tripadvisor at det var åpent. Teit! Men vi bestilte bord dit i kveld, for det så veldig bra ut, så nå skal vi dit straks!

Vi endte til slutt opp på en litt morsom café. Jeg er egentlig en person som syns quotes kan være litt cheesy. Men her hadde de så mange morsomme quotes om kaffe og vin at jeg bare elsket det! 

Jeg bestilte seriøst den mest munchies maten noensinne. Mexikansk burger og tortilla-chips med masse rømme og guacamole. Innen jeg drakk kaffen min var jeg så stappmett at jeg har faktisk vært stappmett helt siden da vi spiste, og det var i 12 tiden. Så det sier jo sitt. Hahah! 

Rett etter masse mat dro vi rett tilbake på hotellet så jeg kunne freshe opp sminken og håret litt. Rommet våres har seriøst den sykeste utsikten. Det er panoramautsikt utover hele byen! Rett etter litt sminking tok vi taxi til rett utenfor sentrumskjernen for å dra på photoshoot.

Jeg er jo her på jobb så da var det litt jobb med å bli tatt bilder av i 3-4 timer. Men jeg jobbet med et veldig morsomt og hyggelig team, så da var det bare gøy! Er forresten kun i dag jeg hadde jobb. Resten av helgen er bare kos med Per Fredrik! Nå skal vi avgårde på restaurant og kose oss masse med gourmet mat. Så i stad at restauranten hadde en michelin stjerne, så dette lover veldig godt!  

Skummel flytur!

Jeg fikk meg litt av et sjokk på morgenen i dag da vi skulle ta flyet til København. Siden vi kjørte med Widerøe var det propellfly. Jeg har bokstavelig talt aldri tatt noe mindre enn de vanlige boeing 737 flyene, så jeg ble ganske sjokkert!

Har jo hørt et par skrekkhistorier, blant annet fra min tante da hun skulle til København for noen år siden. Da hadde det skranglet og bråket, og hun hadde blitt så redd! Så når jeg innså at jeg skulle opp i samme fly fikk jeg ganske skrekk. 

Inn i flyet og vi satt oss ned, klare for take off. Propellene ble skrudd på. Nesten ingen lyd. Men så blir de skrudd skikkelig på, og herreguuud som det bråkte. Så begynte flyet å kjøre utover rullebanen og vi tok av. Det ristet en hel, bråkte ganske mye, og var faktisk ganske skummelt.

Til slutt var vi endelig oppe i luften og med unntak av at det bråkte skikkelig enda, så var det ikke skummelt lengre. Å ta propellfly for første gang er virkelig ikke bare-bare! Men heldigvis var jo helt trygge hele tiden, og resten av flyturen gikk veldig bra, og vi var nede i København på null komma niks! 

Vi landet i København i 11 tiden og dro rett på hotellet, før vi dro ut igjen for å spise også måtte jeg rett på photoshoot. Mer om det i neste innlegg, så følg med!

 

Noen av dere som har opplevelser med propellfly?

10 Ting dere ikke visste om Chloe

Nå har jeg nettopp levert Chloe hos en venninne som hun skal være hos et par dager, mens Per Fredrik og jeg er i København. Kjenner det er så tomt og rart å være hjemme i huset, når hun ikke er her. Hun er jo den lille gledessprederen våres, og hun er så god!

Siden jeg allerede savner henne, og jeg vet dere elsker innlegg om henne, sånn som "Chloes uke", tenkte jeg å lage et innlegg nå om ting dere ikke visste om den lille bærta! 

🐶 Hun er en liten ballerina. Hver gang vi skal gi henne godteri og må hente det opp fra hyllen, så står hun på 2 ben og danser rundt skikkelig lenge av gangen. Ingen tvil om at hun kunne blitt en sirkushund slik som hun klarer å gå på to ben.

🐶 Hun har veldig underbitt. Tror kanskje jeg har nevnt det på bloggen før, men husker ikke helt. Denne lille bærta har i alle fall skikkelig underbitt, så hun står alltid med underleppa litt på tørk. Haha!

🐶 Hun kan allerede så sinnsykt mange ord og kommandoer. Det rareste er at vi egentlig bare har gått inn for å lære henne "sitt" og "chill" (ligg). Resten har hun plukket opp av seg selv. Noen av ordene / kommandoene hun kan er; mamma, pappa, bunny, ballen, gå ta, gå på teppe, gå ta teppe, tisse ute, gå på tur, dra på biltur, kom hit, bli og en hel der som jeg ikke husker akkurat nå. 

🐶 Hun løper ut og inn av huset hele tiden. Da mener jeg hele tiden. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg slipper hun ut og inn på verandaen hver dag, men det er sikkert 70 ganger. Om ikke enda mer. En annen rar ting er at hver gang Per Fredrik setter seg ned for å spise skal hun ut for å tisse på plassen sin ute ved verandaen. Hun nekter å gå ut før han har satt seg ned. Men så fort han har sittet i 20 sekunder, da skal hun ut. Hun er så rar!

🐶 Hun skal alltid legge seg på fanget mitt. Hvis jeg sitter på stolen på kontoret, sitter på gulvet / i sofaen i stua, eller hvor som helst egentlig, så skal hun alltid sitte på fanget. Hun er så kosesyk at det er helt fantastisk! 

🐶 Nå har hun nettopp blitt 8 måneder gammel. Hun begynner å bli så stor! Nå veier hun rett over 4 kg, og er cirka den vekten hun kommer til å være som voksen. Bare at vekten kommer til å fordele seg litt på kroppen, og hun kommer til å få mye lengre hår. Gleder meg til hun får langt hår på ørene, da kommer hun til å se så bærtete ut! Tihi!

🐶 Hun har sin egen uteplass i hagen der hun kan gå og tisse, og hver gang hun skal ut på egenhånd (vi har gjerder rundt hele verandaen) må hun alltid ta med en leke. Det rareste er at hun legger den fra seg nesten med en gang hun har kommet ut. Men hun må liksom bare ha den med seg. Aner ikke hvorfor egentlig. 

🐶 Når jeg er på kontoret og hun ikke ligger på fanget mitt, ligger hun alltid under pulten. Til og med når jeg legger teppet et annet sted i rommet, så tar hun det med seg og legger seg under pulten. Aner ikke hvorfor hun gjør det. Men tipper det er fordi det er som en liten mørk hule som hun kan ligge i.

🐶 Hun har totalt oppheng i teppet sitt. Hun ligger og holder rundt det med potene, mens hun sutter på det. Når hun gjør det er hun helt i transe, og det er nesten umulig å få kontakt med henne. Hvor sært er ikke det?

🐶 Hun er tro det eller ei, en skikkelig flink vakthund. Hun står nesten alltid ved vinduet og ser ut og følger med på alt som skjer. Selv om hun noen ganger kan si ifra 10 ganger for mye. Jeg trenger å vite om det er noen skumle mennesker som kommer hit, ikke at en fugl 200 meter unna fløy 10 meter liksom.. 

🐶 Bonus; Hun er alltid glad. Tuller seriøst ikke når jeg sier at hun er full av energi og glede 24/7. Hun løper rundt og har det gøy, og bare er skikkelig gledesspreder. Umulig å ikke være glad rundt henne.

Så, det var noen rare punkter om lille Chloe! Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om du har en hund / kjæledyr som også gjør noen rare ting. Er så gøy å høre om! 🐶

 

 

New in from Nelly

//reklamelinker

For et par dager siden fikk jeg en pakke i posten fra Nelly. Jeg skulle egentlig bare ha en ny rettetang, men som alltid blir det jo noe ekstra. Hehe! Jeg har hatt den samme rettetangen fra ghd i 3-4 år nå, men etter å ha vært litt kløne og snublet i ledningen typ 10 ganger for mye (hvorfor lærer jeg aldri?) tok den kvelden.

Så jeg måtte virkelig ha en ny rettetang! Jeg søkte veldig mye rundt på nettet for å finne den beste. Når man skal ha en rettetang i flere år er det jo kjekt å google seg frem til en som faktisk er bra. Så etter å ha lest utallige anbefalinger endte jeg opp med en ny fra ghd, og jeg elsker den allerede!

Den gjør håret så silkemykt når jeg retter det, og den er overraskende lett å krølle håret med. Så det er jo en stor bonus! Dere finner forresten rettetangen HER.


 

Hvor sykt fin er ikke rettetangen å se på forresten? Elsker at den glitrer skikkelig! Til å med platene som varmes opp glitrer. *jentelykke*

Det ble også et par nye sportsbehåer. Elsker disse fordi de sitter skikkelig godt, samtidig som de passer perfekt når jeg trener styrke. Er det en type sportsbh jeg hater å bruke når jeg trener, så er det de som nærmeste føles som en tvangstrøye. Det takler jeg bare ikke å bruke. Men heldigvis er ikke disse sånne! Så det er jeg veldig glad for! 

Treningstopp finner du HER


Treningstopp finner du HER

 

Tenkte å kjøpe inn litt mer fresht treningstøy når jeg kommer mer inn i treningen på treningssenteret. Er jo så gøy med litt fargerike klær som gir et ekstra boost! Etter mandagen er jeg forresten heeelt kjørt. Er så støl i hele overkroppen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Verste er at jeg følte jeg tok skikkelig lite i på treningen. Jeg passet veldig på å ta veldig lette vekter sånn at jeg slapp å bli så støl. Men neida, det slapp jeg ikke unna gitt!

Forresten; tusen takk for masse tips til både steder i Europa jeg kan besøke og rundt i Sandefjord. Setter veldig stor pris på alle de fantastiske tipsene deres! Nå skal jeg sette meg ned og skrive en liste over alle stedene jeg vil besøke! 

 

2 Nye reiser er booket!

Noe av det aller beste jeg vet om er å reise. Jeg elsker å oppleve nye steder og se nye ting. Shoppe klær som er helt annerledes enn i Norge, spise mat fra det landet, og bare se hvordan andre mennesker lever. I år har jeg planer om å reise en god del.

Jeg vil blant annet en tur til New York og muligens også Los Angeles. Sistnevnte er jeg fortsatt litt usikker på. Men den tar jeg mer som det kommer! 

Jeg har også lyst til å besøke flere av hovedstadene rundt i Europa. Weekendturer rundt i Europa passer både meg perfekt. Da trenger vi ikke planlegge så mye, og vi kan bare dra og ha det gøy!

Nå har Per Fredrik og jeg booket 2 turer til utlandet. Den første er allerede denne helgen. Vi skal en tur til København i forbindelse med en jobb jeg skal gjøre. Egentlig skulle jeg bare ta flyet ned på morgenen, og hjem igjen på kvelden. Men vi gjorde det likegreit om til en weekendtur for oss begge! Da får vi opplevd København og kost oss masse der!

Vi har også booket en tur til et sted vi har vært før. Skal ikke avsløre så mye om det enda, siden vi ikke reiser før om et par måneder. Men jeg gleder meg allerede veldig mye, og det blir deilig å dra tilbake dit!

Har noen av dere forresten noen tips til hovedstader / eventuelt bare byer generelt rundt i Europa man bør besøke? Har allerede vært i Lisboa, London, Paris og et par storbyer til. Men vil virkelig oppleve flere! Legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet med dine tips!

Prosjekt; Bli kjent med..

Tenk, nå er det snart 10 måneder siden jeg flyttet ut fra Oslo og til Sandefjord. Før jeg flyttet hit hadde jeg kun vært innom byen noen få ganger sammen med Per Fredrik. Nå etter 10 måneder føler jeg at jeg vet sånn halvveis hvor ting ligger i sentrum. Jeg vet hvor kjøpesenteret og noen av de mest vanlige butikkene ligger.

Men jeg føler ikke at jeg kjenner byen i det hele tatt. Oslo for eksempel, der kunne jeg skrevet et kart med alle mulige rare butikker og caféer utifra hva jeg selv husker. Men i Sandefjord.. Vet jeg svært lite. Jeg har jo vært på flere av restaurantene.

Men høsten kom så altfor fort da vi flyttet hit, så jeg har virkelig ikke fått surret meg til å bli kjent med byen. Så derfor starter jeg et lite prosjekt "Bli kjent med Sandefjord by". Haha! Nå skal jeg virkelig finne ut hvor alt ligger, jeg vil finne skjulte skatter og føle at jeg hører hjemme i denne byen. 

I dag tok jeg første steget med å bli kjent med denne byen. Jeg tok meg en lang gåtur sammen med lille Chloe rundt i sentrumskjernen og ut på en av øyene (Granholmen). På Granholmen var det helt fantastisk fint og dit skal jeg virkelig dra igjen på tur. Gleder meg veldig til det blir sommer, så kan jeg ta med Per Fredrik også kan vi grille og kose oss på stranda sammen! 

I sentrum fant jeg også ut hvor ting ligger i forhold til hverandre. Jeg har jo vært mye i sentrum før, men da har det liksom bare vært litt her og der. Jeg liker å danne meg et slags kart oppe i hodet, hvor jeg vet hvor alt ligger i forhold til hverandre. Vel, etter i dag hjalp det veldig! Kjenner jeg gleder meg skikkelig til å utforske denne byen enda mer! Om du er fra Sandefjord, eller bare har vært her mye; gi meg gjerne tips i kommentarfeltet om ting jeg bør se / oppleve her!

Nå skal jeg sette igang med å redigere en video til YouTube kanalen min. Så blir det forhåpentligvis kvelden etter det. Har nettopp fått boken til "Kissie" i posten, og jeg er superspent på å lese den. Så den blir det nok litt lesing av i kveld og jeg rekker! 

Endelig nytt speilreflekskamera!

Nå har endelig det nye kameraet mitt kommet i posten! Gjett om jeg er glad! Etter gud vet hvor mye research valgte jeg å gå for Canon 80D og ikke Canon 760D. Tenkte rett og slett at det var på tide med et kamera som er hakket opp og mye bedre.

Har allerede rukket å teste det ut litt, og så langt er jeg veldig fornøyd med kameraet.

Nå skal ikke jeg supernerde her med alle mulige tekniske duppeditt ting som er bedre med dette kameraet, versus det andre. Men en ting som jeg er overlykkelig over, er at blitsen faktisk fungerer. I så mange år har jeg hatt speilreflekskamera hvor blitsen ikke fungerer.

Så det er jo helt umulig å ta bilder når det ikke er super bra lys. Men det er helt endret nå!

 Kjente virkelig at motivasjonen for å ta bilder skøyt i taket når dette kameraet kom i posten! 

Er jo så mye mer morsomt å ta bilder når bildene faktisk blir bra. De siste par årene har jeg ikke giddet å ta med speilrefleksen utenfor huset engang. Da har jeg kun hatt med små kompaktkameraer, og de gir jo ikke akkurat den samme kvaliteten, for å si det sånn. Så fremover blir speilrefleksen med ut hver gang jeg skal ut utenfor huset! Ingen flere iPhonebilder fremover. Hahaha! 

Nå har jeg nettopp skravlet med søsteren min en liten time i telefonen. Hun er like bloggnerd som jeg er, og har alltid masse gode tips å gi. Så når vi først ringes så blir vi alltid sittende og skravle lenge om alle mulige ting. Nå skal jeg ut en liten tur med Chloe og sjekke ut et par steder i Sandefjord! 

Store planer for hjemmet!

I dag har det vært helt fantastisk vårvær ute, og det gjør meg så glad! Det er helt merkelig men siden vi bor ved vannet så har vi nesten ikke hatt snø i hele vinter. Tror vi har hatt maks 10 dager med litt snø på bakken, så det er jo veldig deilig!

Kjører man 20 min unna her er det jo fullt opp med snø, så det er så merkelig! Jeg er jo vandt med at når man bor litt utenfor byen, så er det masse snø hele vinteren. Men det har vi virkelig sluppet her! 

I dag var det hele 10+ grader i solen (eller julivær som de sier i Trondheim) og jeg storkoste meg ute sammen med Chloe. Det er fortsatt litt kaldt, men gud så deilig å se at det begynner å bli varmere. Nå kjenner jeg det kribler i kroppen etter sommer og sol. I sommer har jeg store planer her hjemme!

Først og fremst må vi male hele rekkverket på verandaen, for det er virkelig slitt! Også tenker jeg på å kjøpe drivhus så jeg kan dyrke egne grønnsaker og urter. Hvor fresht og digg smaker ikke agurker, tomater og jordbær fra egen hage liksom? Også skal jeg plante masse fine blomster rundt i hagen. Skal kanskje også kjøpe en stor "daybed" til å ha ute på verandaen som vi kan sole oss på. Også skal vi sette opp et rundt basseng rett nedenfor verandaen. Åååå, kan ikke sommeren komme nå da? 

Gleder meg til det blir grønt og fint igjen her! Nå er det jo bare vår / vinter farger og de er jo ikke akkurat så lekre at det gjør noe. Haha!

Nå skal jeg på posten og hente litt pakker fra blant annet Nelly. Håper dere har kost dere ute i solen dag! 

Jeg bare gjorde det!

Rett før nyttår pusset jeg opp treningsrommet her i huset, og gjorde det skikkelig fint. Håpet var at jeg skulle begynne å trene masse hjemme, og få tilbake treningsmotivasjonen. Vel, det varte noen økter. Men så stoppet det litt. Jeg tror nok det var fordi at når man trener hjemme blir det liksom ikke det samme trykket. Man føler ikke at man drar et sted for å gjøre en spesiell ting.

Når man drar på gymmet må man trene. I tillegg så er det jo mye mer valgmuligheter på et treningsstudio. Her hjemme blir det mest tredemølla med litt styrke ved siden av. Og for meg er ikke det nok til å gidde. Så derfor meldte jeg meg rett og slett inn på treningssenter i dag. Jeg tok en Nike "Just do it" og bare gjorde det. Nå gidder jeg ikke å ha noen unnskyldning for meg selv til å half asse treningen lengre.

Så nå skal jeg virkelig begynne å trene skikkelig styrke igjen, slik som jeg gjorde før. Så kan jeg heller bruke treningsrommet hjemme til å trene de dagene jeg ikke har tid til å dra på gymmet, eller vil kun løpe på mølla. 

Når det kommer til fitness challengen kommer jeg virkelig til å fortsette med den på treningsstudioet. Nå har jeg enda mer giv til å fortsette med den, så det er jo bare et stort pluss! Genser - HER  //  Bukse - HER  //  Sko - HER  // Faux pelsvest - HER  //  Veske - HER

Nå skal jeg sette meg ned og lage et treningsprogram også blir det trening senere i kveld. Det blir gøy! 💪🏼

 

Trener du hjemmefra eller på treningsstudio?

Uken som gikk #12

Ukens throwback
- På denne tiden for 4 år siden gikk jeg siste året på videregående, var drittlei skolen, men tvingte meg opp 5:30 hver eneste dag. Jeg kom ofte på skolen ekstra tidlig så jeg kunne jobbe med bloggen. Med en gang jeg kom hjem fra skolen og i helgene var det full bloggjobbing, og på denne tiden skjønner jeg den dag i dag ikke hvordan jeg orket alt. 3. året på videregående er ille nok i seg selv, men å sjonglere det med både blogg og sosialt liv, forstår jeg ikke hvordan jeg klarte. 

 

Ukens mest leste innlegg
"Større rumpe + strammere mage på 30 dager!"

"7 tips for en bedre morgenrutine"

"Dårligste innkjøp noensinne"

 

Ukens høydepunkt
- Valentinesday med gutten min var uten tvil høydepunktet denne uken. Det var så koselig med middag på Farris Bad! Skikkelig datenight!

Ukens fokus
- Fitness challenge! På mandag startet jeg en fitness challenge der man skal gjøre et visst antall squats og et visst antall sekunder med planke hver dag. Jeg delte utfordringen på bloggen, og over 500 er med! 

Ukens matopplevelse
- Middagen på Farris Bad. Omg, for en matopplevelse. Den maten var så utrolig god, samtidig som den var spennende! Gourmet mat er virkelig noe i en egen klasse!Ukens innkjøp
- Denne uken fikk jeg endelig lipkitet fra Kylie Jenner i posten, så det er en av innkjøpene. Kjøpte også noen nye spennende bøker som jeg gleder meg til å lese. Kjøpte også en veldig stor ting til, men den får være en overraskelse frem til jeg får den i posten!Ukens opptur
- Kaffedate med Victoria i går var virkelig ukens opptur. Så gøy å se igjen den bærta der! Og virkelig får skravlet om jenteting! Hahaha, måtte bare bestille litt ny sminke etter vi diskuterte highlighters i går. #girls 

Hvordan har din uke vært?

 

PS; Dette innlegget skulle egentlig vært publisert i går kveld. Men jeg så først nå at jeg hadde glemt å publisere det! #susehue

7 Ting å gjøre på en søndag!

Søndag er den dagen i uka som man ofte kaster litt bort. Det meste er stengt, og de færreste jobber / studerer på søndager. Derfor blir søndagene ofte til at man kun ser på tv'en dagen lang, og egentlig kaster bort en dag. Men istedenfor å kaste bort dagen kan du heller gjøre noen av disse tingene!


 

✨ Planlegg uken. Skrive ned alt du må få gjort i løpet av uken, og gjerne hvilke dager du skal gjøre de forskjellige tingene. Om du har noen innleveringer og prøver, bør du sette av tid i kalenderen til å jobbe med disse. Skriv gjerne ned når du skal trene, så du har satt av tid til øktene.

✨ Familie. Om du har flyttet hjemmefra, kan det være ekstra koselig å dra på søndagsmiddag hos foreldrene dine. Eventuelt kan du jo be de hjem til deg og!

✨ Ut på tur. Spenn på deg skoene og gå en tur i skogen (eventuelt bare der du bor). Få litt frisk luft, roser i kinnene og bruk kroppen mens hodet slapper av. PS; skru telefonen på lydløs, og legg den vekk i lomma når du er ute og går.✨ Spis ute. Få med noen venninner eller kjæresten og dra ut på middag. Finn en koselig restaurant og nyt et herlig måltid!

✨ Make it shine. Rydd og vask hele huset / leiligheten din, sånn at du går inn i en ny uke med helt rent og ryddig hjem. Hvor deilig er det ikke å starte den nye uken, og slippe at det ligger klær og rot strødd rundt overalt?✨ Kino. Bestill kinobilletter og dra på kino med en venninne eller kjæreste. Kos deg mens du ser en av de nye filmene som har kommet ut!

✨ Plei deg selv. Kjør fullt hjemmespa med ansiktsmasker, hårkur, manikyr / pedikyr og et langt bad. Det gjør ekstra godt å starte en ny uke når man føler man nettopp har vært på spa. 


 

Hva liker du å gjøre på søndager?

Ukens spørsmål #149

Hvordan er det å bo sammen med Per Fredrik?
- Det er faktisk helt fantastisk! Jeg er så glad for at vi flyttet sammen, selv om vi kun hadde vært sammen i 3 måneder da vi begynte å se på hus. Hehe! Men det har vært helt amazing å bo sammen. Husker hvor mye vi savnet hverandre hele tiden før vi flyttet sammen. Det var helt fælt det!

Nå er det sånn at vi savner hverandre bare vi er borte fra hverandre noen timer. Haha, håpløst forelskede! Det å bo sammen når vi begge jobber hjemmefra, har faktisk gått veldig bra. Vi har jo hver vår del av huset, så vi sitter ikke oppå hverandre når vi jobber. Så det gjør at vi ikke føler vi er oppå hverandre 24/7. Noe som er veldig greit!

Jeg har jo også en litt vel rar jobb, og det samme har Per Fredrik, så det gjør at ting passer veldig godt sammen. Også skal det sies at Per Fredrik er veldig snill og forståelsesfull, så det gjør jo ting veldig mye bedre! 

 Hva bruker du til å redigere?
- Til bilder bruker jeg Adobe lightroom. Det har jeg brukt i litt over et år, og jeg elsker det! Bildene blir så vanvittig bra når man redigerer de der, versus andre redigeringsprogrammer jeg tidligere har brukt. Lightroom koster ca 180,- kr (om jeg husker rett) i måneden, så det er ikke gratis dessverre. Men for meg som bruker programmet så mye er det en liten sum å betale.

 

Hva er favoritt filteret ditt på Snapchat?
- Filteret på bildet under er uten tvil mitt favorittfilter. Det er perfekt når sminken er sliten og man fortsatt vil se fab ut! 

Er du flink til å spare pengene dine, eller bruker du opp alt? Du shopper jo veldig mye..
- Jeg er flink til å spare, men mye av pengene har også gått til investeringer. Sånn som når vi kjøpte huset vårt gikk det mye penger til å gjøre ting med huset, men det får jeg jo igjen om vi noensinne vil selge huset igjen. I tillegg sitter jeg jo med en stor fordel at jeg eier et hus i en alder av 24 år. Så jeg "sparer" på en måte ved å betale ned husleien hver måned, versus å leie hvor man betaler ned noen andres lån.

Men når det kommer til shopping så er det jo ikke akkurat noe hemmelighet at vi bloggere har et høyere forbruk enn hva som er vanlig. Det blir jo ganske kjedelig for dere å se de helt samme tingene i hundre år. Så da blir det jo litt shopping da. Hehe! Men det er også noe av det som gjør det mulig for meg å tjene penger, så det er jo firmautgifter. Okey, nå har dere sikkert falt av helt her, for nå begynner jeg å bable veldig komplisert. Men for å svare spørsmålet veldig enkelt; ja jeg sparer mye av pengene. 


 

Har du det bra? Er du fornøyd med livet ditt?
- Jeg har det veldig bra, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med livet mitt! Jeg har virkelig verdens best kjæreste, flott hus og en liten hund som er vår og drømmejobben. Så alt er faktisk genuint bra. Jeg har vært igjennom mange dårlige perioder i livet mitt med både dårlige livssituasjoner, usikker inntekt, dårlig sted å bo, depresjoner, osv. Så det gjør at jeg virkelig setter ekstra stor pris på og er takknemlig for hva jeg har nå. 

 

Hva er din beste treningsøkt?
- En økt hvor jeg helst er på treningsstudio og får trent hele kroppen skikkelig med hard styrke. Vurderer faktisk å begynne på treningsstudio igjen, selv om vi har treningsrom her hjemme. Det er liksom noe med det å dra på studioet og koble ut med trening som gjør noe med treningslysten altså! 


 

Hvilket sminkeprodukt kunne du aldri klart deg uten?
- Foundation. Det er virkelig mitt must-have produkt. Det dekker over alt av kviser, mørke ringer og jevner ut huden, og for meg som ikke har så veldig fin hud er det et must. Selv det skal sies at huden min faktisk begynner å bli mye bedre nå da. 

 

Ville du noen gang hatt en hund som er større enn den du har nå?
- Nei. Jeg elsker størrelsen Chloe har. Hun er ca 4 kg og det fin størrelse for meg. Jeg hadde ikke likt å ha en stor hund, da jeg ikke føler jeg kan kose med de og være like trygge på de. Da jeg bodde hos foreldrene mine hadde de Border Collie og de var jeg veldig mye med. Men de ble på en måte mer turhunder, enn kosehunder. For meg er det viktig med begge deler. Papillon rasen er jo en veldig sporty rase som man lett kan ta med på en tur, samtidig som de er kosete. Så det er perfekt kombinasjon for meg! Hvem er dine favorittblogger?
- Jeg har egentlig ikke noen favoritt-favoritter. Men jeg sjekker som regel alltid innom de fleste jeg liker som ligger på topplista, deriblant; Sophie Elise, Kristina Andersen, Pilotfrue, Andrea Badendyck og Pappahjerte. Kjenner jo alle sammen (med unntak av Andrea) og alle er helt fantastiske personer, som virkelig gjør en bra jobb og fortjener en applaus

 

Hei, er med på 30 dagers challengen, men har kommet litt ut av dagene... hvilken dag er vi på nå?
- Så gøy at du er med! I dag er vi på dag 7. Se alt om challengen HER

 

Hvor mye kaffe drikker du hver dag ca?
- Jeg er veldig glad i kaffe, og pleier som regel å drikke 2-4 kopper kaffe hver dag. Siden jeg har kaffemaskin så lager jeg enkelt bare kaffe latte hjemmefra ved bruk av den. Herregud kan ikke få sagt hvor glad jeg i den maskinen. Drakk instant coffee før, og det smaker ikke veldig godt for å si det sånn. Men med vanilje / karamell kapsler og skummet melk fra kaffemaskin er det en helt ny verden! 

Koster det penger å legge igjen kommentarer på bloggen? Sikkert et rart spørsmål, men bare lurer. Hehe! 
- Hehe, nei det er helt gratis. Du trenger heller ikke registrerer deg noe sted. Eneste du bør gjøre er å skrive navnet ditt i "Navn:" feltet, også kan du skrive kommentaren din. "Epost" og "URL" er ikke nødvendig å fylle ut. Det er kun om man vil legge igjen link til bloggen sin eller noe.

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål?"

New in: Khloe Kardashian sin bok!

Da jeg var i Drammen i dag tok jeg meg en tur innom bokbutikken og kjøpte hele 4 nye bøker! Haha, tuller ikke når jeg sier at det er sikkert mer enn hva jeg totalt har lest i mitt liv. Eller, nå må jeg tenke. Jeg kommer i alle fall på 3 bøker jeg faktisk har lest, og det er sikkert (kanskje) flere enn det også. Håpløs på bøker altså!

Men jeg elsker å lese deler av bøker og få med meg det som er interessant. Plukket blant annet opp boken til Khloe Kardashian som til min store overraskelse stod i bokhyllen. Hadde aldri forventet at den skulle være i Norge, men der tok jeg feil! Husker de viste frem at hun skrev på boken sin på Keeping up the Kardashians. Så det blir skikkelig spennende å endelig lese den!

Den er forresten på engelsk, og handler om trening, kosthold, mind & heart. Har såvidt rukket å bla litt igjennom den, men den ser så spennende ut. Skal begynne å lese den i morgen, så det blir spennende! 

Plukket også med en treningsbok, en motivasjonsboks fra Dag Otto Lauritsen og en boken til Katie Piper om selvtillit. Sistnevnte er en jente jeg har sett så mange dokumentarer om. Hun ble angrepet med syre i ansiktet for en del år tilbake, og jeg har ingen tvil om at denne boken blir sterk lesing. Den jenta der er virkelig noe å se opp til, for hun har gjort så mye positivt ut av en grusom situasjon!
Nå skal jeg runde av her og lage litt middag sammen med gutten min, også blir det full filmkveld. Det blir så koselig!

 

Ting man bare kan snakke med venninner om

I dag følte jeg meg bare så tom for inspirasjon, at jeg bare måtte ta meg en tur ut av huset. Å jobbe, trene, leve og bo samme sted kan jo noen ganger bli litt lite inspirerende. Så da er det gøy å dra ut en tur. Første stopp var rett innom bokbutikken, og finne noen spennende bøker. Skal vise dere hvilke bøker jeg kjøpte etterpå. Etter litt bokshopping ble det kaffedate med Victoria!

Eller, kaffe og kaffe. Ble heller en superstor og god pizza på Jonas B. Gunderson. Er en pizza der som jeg seriøst har hatt som favoritt pizza i sånn 10 år. Det er kyllingpizza med blant annet pestopasta. Altså, say what? Den er så god den! Herregud!  Det var veldig koselig å se igjen Vicky! Vi har jo ganske travle hverdager begge to, så da er det ekstra stas når vi først ser hverandre. Også er det jo veldig gøy å kunne snakke om jenteting, som det ikke er så gøy å snakke med Per Fredrik om.

Som at diverse sminkebutikker har salg på ditt og datt, og diskutere highlighters ned til den minste detalj. Haha! Dere vet sikkert hvordan det er?
 


Nå skal jeg knipse litt bilder av bøkene jeg kjøpte. Så dere kan se! Den ene tror jeg de fleste av dere kommer til å synes er veldig spennende!

 

Spørsmål: Hva gjør jeg om 10 år?

// reklamelink

Noe jeg veldig ofte får spørsmål om er; hva skal du gjøre når du ikke kan blogge lengre? Hvor lenge tror du at du kan leve av blogging?

Nå er det snart 7 år siden jeg begynte å blogge, og ca 3 år som jeg har levd av bloggen. Hele denne tiden har det vært så mange som har vært skeptiske til det jeg driver med. Nesten ingen har trodd på at jeg kom til å noensinne kunne leve godt av denne bloggen. Å leve av blogging er jo ikke akkurat lett. Det er så mye som skal være riktig for at man i det hele tatt tjener noe som helst på bloggen. Det er jo en grunn til at det er bare rundt 30 personer i hele Norge som faktisk kan leve av blogging. Hadde det vært så lett som veldig mange skal ha det til, er det nok mange som bare hadde sluttet i jobben sin og startet som blogger. Det jeg vil frem til er; siden jeg har fått til det jeg har fått til, har jeg ingen tvil om at jeg kommer til å klare meg veldig fint i fremtiden. Om det blir å jobbe som blogger, det jeg vet ikke. Herregud, for 10 år siden fantes ikke blogging engang. Så at jeg nå skal sitte og spå 10 år inn i fremtiden blir jo helt snålt. Mest sannsynlig kommer jeg til å jobbe med noe som ikke har blitt funnet opp engang. Eller, okei, det her høres sikkert veldig fjernt ut for de fleste av dere.

Men det jeg egentlig bare vil frem til er at det er så vanskelig å planlegge fremtiden i et yrke som jeg har. Jeg har lyst til å jobbe med blogg og holde på med det så lenge jeg kan, og jeg tror fremtiden definitivt kommer til å by på spennende ting. 

Genser - HER  //  Bukse - HER

Jeg syns det er så dumt at vi lever i en tid der vi kan gå ut og skape vår egen arbeidsplass, også er det ikke flere som gjør det. Internett har kommet for å bli, og det har skapt så mange nye muligheter som ikke fantes før. Tenk så gøy det faktisk er at man kan skape noe helt eget på nettet, og leve av det. Wow, det kaller jeg fantastisk! 

Så ja, håper dette ga alle dere skeptikere et svar. Til alle dere der ute som sitter med en grunderdrøm i magen; ta dette som hintet for å begynne! 

 

Stina tester: Kylie Jenner lipkit

Nå føler jeg meg skikkelig "basic white girl", fordi jeg nemlig har kjøpt Kylie Jenner lipkit. Haha! Jeg har jo hatt lyst til å kjøpe det en god stund, men hver gang jeg har sjekket nettbutikken, har det alltid vært utsolgt.

Men da jeg for et par uker siden sjekket innom ved en tilfeldighet, så jeg at det endelig var mange forskjellige til salgs. Så jeg klikket hjem et lipkit + 2 liquid to matte leppestifter. I går fikk jeg endelig pakken i posten, og nå har jeg rukket å prøve ut alle, og tenkte å vise de til dere! Først litt om kvaliteten på alle; liquid to matte leppestiftene lukter utrolig godt, akkurat som en blanding av vanilje og love hearts. Hehe! De er ganske tynne i konsistensen, så når man påfører må man være litt forsiktig så man ikke søler. Men de gikk veldig fint på syns nå jeg! De tar ca 1 minutt før de er helt tørre, og da sitter de supergodt. Om du ikke spiser / drikker sitter de i veldig mange timer, så det er jo helt genialt! 

I lipkitet fulgte det med en lipliner. Den var helt ok i kvalitet. Den ga fin farge og gikk på fint, men jeg syns den kunne skapt litt skarpere kanter om dere skjønner? Jeg liker å tegne litt utenfor leppene for å få det til å se ut som jeg har større lepper, og og da må jeg ha en lipliner som er superskarp. Så denne var ikke like mye å hoppe i taket over. Men helt midt på treet!

Kjolen min finner dere HER (reklamelink)


Når det kommer til frakten så tar den ca 3 uker. Jeg bestilte 23 januar, og fikk den i går, altså etter 26 dager. Så det tok sin tid! Men i og med at den blir sendt fra USA og igjennom tollsystemet så er det jo bare naturlig. Uansett, absolutt verdt å vente på. 

Lip kitet kostet forresten 29 dollar (241,- kr) og liquid to matte leppestiftene kostet 17 dollar (141,- kr)


Lipkit i fargen "KOKO K"

Dette er uten tvil min favorittfarge. Denne var perfekt nyanse rosa, samtidig som den var lys. Ingen tvil om at jeg kommer til å bruke den mye fremover!Liquid to matte i fargen "POSIE K"

Denne ble litt for mørk for min smak. Men den passer sikkert perfekt til litt mer festanledninger. 

Liquid to matte i fargen "MALIBOO"

Denne fargen likte jeg ganske godt, og er en perfekt nude farge. Jeg elsker jo liquid to matte leppestifter i nyanser av nude, så ingen tvil om at denne kommer til å bli brukt mye fremover!

Så til slutt; er leppestiftene verdt hypen? Jeg syns definitivt det! Liquid to matte leppestiftene var i veldig god kvalitet, og heller ikke så dyre, så de er absolutt å anbefale. Dere finner forresten alle produktene på kyliecosmetics.com

 

Har du testet ut leppestiftene fra Kylie Jenner?

Jeg har tatt over 70'000 selfies

Hvordan går det med dere som ble med på fitness challengen min? Over 500 har sagt at de skulle være med, enten på snapchat, bloggen eller instagram, og det er så gøy å se at så mange er med!

Selv er jeg rimelig støl etter de 3 første dagene, og håper på at dagene som kommer blir litt lettere. Haha, er jo lov å håpe eller hva? Forhåpentligvis er vi over den verste terskelen, så da får vi bare krysse fingrene for så lite stølhet som mulig! 

I dag har jeg jobbet en god del, før jeg stakk til Tønsberg en tur. Jeg fortalte det såvidt for et par dager siden at jeg tenker å kjøpe et nytt kamera. Det jeg har nå har jeg tatt over 70'000 bilder med. Eller nærmere sagt; selfies.. Du vet du er blogger når det skjer for å sirre sånn. Uansett, jeg har jo hatt kameraet i 4,5 år, så det virkelig på tide med et nytt. Jeg heller mellom Canon eos 80d og Canon eos 760d.

Så det var grunnen til at jeg dro til Tønsberg. Rett og slett fordi jeg ville se kameraene i virkeligheten og "føle" meg frem til hvilket jeg føler passer best for meg. Merker virkelig er 760d som er lik i formen som det jeg har hatt i de siste 4,5 årene føltes mer naturlig ut å holde. Men jeg tror nok bare at jeg har grodd litt inn i det kameraet for å si det sånn. Uansett, om det er noen fotogeeks der ute som har peiling på om det er vits i å oppgradere fra 650d til 80d og ikke bare 760d, rop ut! Tips og råd taes imot med åpne armer!

Genser - HER  //  Bukse - HER  // Jakke - HER  //  Veske - HER  // Sko - HER  // Øredobber - Glitter

 

Uansett, nok tech-talk. Tipper dere ikke er like oppslukt i kamerating som jeg er. Hehe! Nå skal jeg lage meg litt middag og se litt favorittserier. Per Fredrik er på besøk hos en kompis i kveld, så da blir det Keeping up with the Kardashians for alle penga. Whoop whoop!

 

12 Forskjeller på menn og kvinner

Etter at jeg flyttet sammen med Per Fredrik er det en god del ting jeg har lagt merke til at er veldig forskjellig fra mann til kvinne. Det er liksom bare enkelte ting som jeg ser går igjen som kun menn gjør (etter å ha sammenlignet med venninners kjærester, osv), mens det er visse ting kun kvinner gjør. Disse forskjellene er egentlig ganske morsomme, og derfor tenkte jeg å fortelle dere om de!

Om morgenen: Vi jenter bruker gjerne over 1,5 time på å dusje, barbere oss overalt, sminke oss, føne håret, rette håret, spise frokost, gjerne ta en kopp kaffe. Menn derimot; de bruker kanskje 10 minutter fra de står opp til de er ute av døra. En kjapp dusj etterfulgt av en rask barbering i ansiktet, så er det klare for dagen. 

Ryddighet: Kvinner er som regel veldig ryddig, og passer alltid på å ha det rent og pent rundt seg. Menn derimot, de er ikke så veldig nøye. Dette er noe jeg la godt merke til på nattbordene til Per Fredrik og meg for å si det sånn. Haha!

Pynte seg: Vi kvinner pynter oss gjerne uansett om vi skal på matbutikken, for å shoppe eller ut på kafe. Menn derimot; da gidder såvidt å dra på seg en fin skjorte om de skal i bryllup.. 

Pakking: Når vi kvinner skal på en 3 dagers tur til utlandet må hele trillekofferten pakkes stappfull og gjerne en stor bag som håndbagasje. Her må det med minst 8 forskjellige antrekk, rettetang, alle 25 hudpleieprodukter man bruker, en stor bag til sminken, og minst 5 forskjellige høye hæler. Menn derimot; de tar med en liten bag med noen boksere, t skjorter og en pc. (denne stemmer på en flekk med Per Fredrik og meg, haha!)

I bilen: Her er det litt omvendt ryddighet. Jenter slenger alt av ekstra sko, esker fra sminke de har hentet på posten, tomme vannflasker, poser det har vært mat i, osv rundt i bilen. Menn derimot; rydder alltid opp i bilen. 

På badet: Jenter fyller opp halve dusjen med en haug produkter. Alt ifra shampo, balsam, 3 forskjellige hårkurer, kroppsskrubb, leppeskrubb, 7 forskjellige dusjsåper, hårbørste, og en haug ting til. Gutter derimot; 3 in 1 dusjsåpe for menn.

På pc'en: Kvinner har oppe 14590814 faner med alt ifra facebook, blogg, pinterest, til email. Menn derimot; de har kun den fanen de er inne på åpen. 

Favorittrommet i huset: Kvinner er mest glad i garderoberommet sitt, mens menn liker best hobbyrommet de har i garasjen. Hos oss er det ingen tvil om at denne stemmer, jeg elsker walk in rommet mitt, og Per Fredrik er så glad i studioet sitt (selv om det ikke er i garasjen da, hehe!). 

I kjøleskapet: Kvinner fyller gjerne kjøleskapet opp med alt fra 20 forskjellige frukt og bær, yoghurt, aloe vera vann, kjølende ansiktsmaske, noen rusbrus og gjerne en kartong vin. Men derimot; de har noen øl, masse ketsjup og sennep og gjerne en boks ferdigmat. Dette passet Per Fredrik og meg veldig godt da vi bodde fra hverandre. I mitt kjøleskap var det alltid stappfullt med masse forskjellig mat, i Per Fredrik sitt kjøleskap derimot; 20 flasker farris, salmalaks og en grønnsak eller to. Haha! 

Sove: Når man skal sove sammen tar jenta alltid 2/3 av senga, selv om hun er mye mindre enn mannen. Det bare er sånn. 

Farger: Vi kvinner ser 289515 forskjellige farger; lime, fuchsia, turkis, babyblå, lavendel, osv. Menn derimot; blå, rød og grønn. 

Toalettet: Når vi jenter er ute på byen og skal gå på do er det som regel 214 jenter forran oss. På guttedoen derimot, der er det bare å rusle rett inn.

 

 

Noe du kjente deg igjen i?

6 triks for å bli kvitt kviser!

Igjennom nesten hele puberteten slapp jeg unna kviser. Men da jeg ble rundt 17 år kom plutselig kvisene. Hvorfor de kom så sent, og i det hele tatt begynte å komme vet jeg fortsatt ikke den dag i dag. Men helt siden jeg fikk kviser har jeg prøvd utallige metoder for å bli kvitt disse kvisene som popper frem rundt i hele ansiktet, som gjør både vondt fysisk og gir en liten knekk i selvtilliten (skal jeg være helt ærlig). Det positive med dette er at jeg lærte meg til å bli fink med sminke, så jeg kunne dekke over disse kvisene. Så hey hey, makeup! 

Men i løpet av disse årene har jeg ikke bare lært meg sminke, jeg har også lært en god del ting som gjør at jeg får mindre kviser, og i mange tilfeller har blitt kvitt de i perioder. Disse triksene tenkte jeg å dele med dere nå. Tipper jeg ikke er den eneste som er lei av kviser som popper frem i hele ansiktet!

- Hudtype - 

Det første du bør finne ut er; hva slags hudtype har du? Jeg har i mange år blitt fortalt at jeg har fet hud (siden jeg har mye kviser). Men etter at jeg har vært hos flere hudpleiere har de faktisk kommet frem til at jeg har tørr hud, som er så tørr at den overproduserer olje, som gjør at jeg får oljete hud med kviser.

Løsning; fukt, fukt, fukt. Så folkens; ikke bare hør på noen tilfeldige mennesker eller les fra et blad om hva slags hudtype du har. Gå til en hudpleier og få svar. Litt gratis reklame til Kicks her nå; dra på Kicks og spør de om hjelp. De kan hjelpe deg å finne ut hudtypen din og velge produkter for deg. 

- Kviser eller alvorlig akne? - 

Har du små og irriterende kviser, eller store akne kviser som dekker store deler av ansiktet? Ofte om man har veldig alvorlig akne kan man få behandling hos legen. Kjenner flere som har gått på piller mot kviser som de har fått av legen, og det har hjulpet de veldig. Bare vær obs på at det kan være bivirkninger av disse pillene. Har du derimot mindre kviser, kan du bli kvitt de eller i det minste minske antallet ved å følge rådene i dette innlegget. 

 

- Kosthold - 

Kviser kan ofte komme etter at man har spist mye sukker eller fet mat. Våkner du opp søndagsmorgen med et par nye kviser i pannen, er det nok fordi du spiste mye godteri dagen før. Mange kan også få kviser av meieriprodukter og andre matvarer. Dette er veldig forskjellig fra person til person, så her må du nesten følge med litt selv, og se om du får kviser etter at du har spist visse matvarer. 

- Billig foundation -

For bare en måned siden fikk jeg et tips av en god venninne, om at hun hadde begynt å bruke samme foundation som jeg hadde brukt i mange år. Etter bare noen dager hadde hun, som aldri får kviser, plutselig fått hele pannen full av kviser. Så da bestemte jeg meg for å bytte foundationen min med en mye dyrere foundation fra Estee Lauder.

Etter det har huden min tatt en omvending. Kvisene er nesten borte, og det er takket være at jeg ikke lengre bruker en billig foundation + at jeg bruker hudpleieprodukter som passer min hud. Grunnen til at man kan få kviser av billige foundations er at de inneholder mye alkohol, som tørker ut huden og kan gi kviser. 

- Rens og hudpleie - 

Jeg kan ikke få sagt hvor viktig det er å rense huden. Uansett hvor trøtt du er om kvelden, må du ta av sminken! Ta den gjerne av når du setter deg ned for å slappe av om kvelden, om du ofte blir for trøtt. Selv har jeg sovnet et par ganger med sminken på, og da har de kvisene som jeg har fått fra før av, blitt 10x verre i løpet av natten + at jeg har fått en god del nye. Om natten fornyer huden seg og leger kvisesår, og da er det så ekstremt viktig at du har renset huden og gitt den pleiende produkter.  Pass på at du også bruker riktige hudpleieprodukter som er av kvalitet, og som faktisk pleier huden din. Jepp, det er dritt å måtte bruke haugevis med penger på hudprodukter, men huden har du hele livet, og derfor er det så viktig at du tar vare på den. 

 

- Hygiene - 

Kviser elsker bakterier, så det er viktig å være nøye med hygienen. Rens huden morgen + kveld. Pass på at du ikke tar deg i ansiktet når du ikke har helt rene hender. Vask sminkekoster minst 1 gang i uka, og skift på putetrekket minst 2 ganger i uka. Håper virkelig disse triksene kan hjelpe dere som sliter med kviser. Jeg vet så altfor godt hvor kjipt det er å ha kviser, og hvor alene man kan føle seg om å ha det (spesielt i voksen alder) når alle andre går rundt og nærmeste ser photoshoppet ut in real life, mens man selv har masse kviser. Husk; kvise eller ei, du er fin akkurat som du er!

 

Oppskrift: Min favoritt smoothie!

De siste par ukene har jeg fått helt dilla på smoothie laget av frukt. Det er perfekt kveldskos, når jeg har lyst på noe søtt, men også sunt. Jeg har fått så dilla på denne smoothien at jeg også har begynt å drikke den til frokost. For et par dager siden la jeg ut en snap fra en litt flau (men morsom) hendelse fra morgenen. Jeg skulle lage meg smoothie, men var så trøtt at jeg prøvde å sette blenderbegeret rett på vannkokeren. Altså... Er det mulig liksom? Herregud så utrolig trøtt jeg må ha vært! 

Uansett, etter at jeg la ut den snappen har jeg fått en del spørsmål fra dere om jeg kan dele oppskriften til smoothien her på bloggen. Så da tenkte jeg å gjøre det nå!

Denne smoothien er så rask og enkel å lage + at den er billig. Så denne passer perfekt å ha ved siden av frokosten eller til kvelds når du er fysen.

 

Det du trenger er:

🍊 2 appelsiner

🍓 1-2 håndfuller med frosne jordbær

🍑 1-2 håndfuller med frossen mango 


✨ Skjær vekk skallet på appelsinene, og del opp appelsinene i store biter. 

Genseren min finner du HER, jeansen HER

 

✨ Ha alt i en blender og miks sammen til det er en smooth blanding. Håper smoothien faller i smak! 

 

7 Måter å gjenbruke gammel sminke på!

// reklamelinker

Har du mye sminke liggende hjemme, som enten er brukt opp eller har gått ut på dato? Da bør du lese disse metodene for å gjenbruke den gamle sminken, før den går i søpla!

Jeg har ingen tvil om at jeg ikke er den eneste som har litt for mye gammel sminke liggende rundt hjemme, og nå skal jeg gi dere noen triks til hvordan dere kan gjenbruke den gamle sminken!

 

Før vi starter: visste dere at sminke kan gå ut på dato? Vel, det kan den! Her er cirka hvor lang holdbarhetstid sminke har: 

Mascara: 3-6 mnd

Leppestift, lipgloss, rouge, øyenskygge, solpudder: 2-3 år.

Foundation: 6-12 mnd.


Øyenskygge + klarlakk
- Har du en gammel øyenskygge som kanskje er knust, gått ut på dato eller liker du rett og slett ikke fargen sammen med øynene dine? Knus opp skyggen og bland den sammen med en klar neglelakk, og vips; du har din egendesignede neglelakk!

 

Parfyme
- Har du mange parfymeprøver eller nesten tomme parfymer liggende rundt? Bland litt parfyme sammen med en krem som ikke har lukt, og vips så har du en egen krem med parfyme!


Genseren min finner du HER, jeansen HER

 

Nesten tom leppestift
- Er favoritt leppestiften din nesten tom? Vel, ofte er det mye mer leppestift igjen, som man faktisk ikke får tak i. Det du kan gjøre da er rett og slett å bruke enden på en skje eller gall, og skrape ut resten av leppestiften, og putte det i en liten boks (gjerne et etui til linser). Bruk en leppepensel til å påføre produktet.  

 

Gammel maskara
- Har du brukt opp maskaraen din, eller har den gått ut på dato? Før du kaster den bør du ta vare på kosten. Kosten kan du nemlig bruke til å temme babyhår, børste øyenbryn på plass, eller til vippe extensions. Bare pass på å rense kosten godt med varmt vann + maskarafjerner. 

 

Utbrukt sminkekost
- Har du en foundationkost som ikke lenger gjør jobben så bra? Vel, istedenfor å kaste den kan du bruke den neste gang du skal påføre ansiktsmaske. 

Altfor mørk foundation
- Nå som det er vinter tror jeg nok de fleste av oss har en foundation eller to liggende i skuffen, som er altfor mørk. Istedenfor å kaste den, kan du heller bruke den til konturering. 

 

Gammel blush?
- Om du har en gammel blush som enten er knust eller bare brukt opp har du flere valg. Om den er helt brukt opp kan du bruke den som et ekstra speil som du lar ligge i vesken din (det er alltid kjekt å ha!). Men om den er knust kan du blande den med litt klar lipgloss, og plutselig har du en ny leppeglans!
Håper disse triksene var nyttige for dere! Si gjerne ifra i kommentarfeltet om dere vil ha flere slike blogginnlegg, så skal jeg lage det

 

Vår valentinesfeiring!

I går var det kjærlighetens dag; Valentinesday. Jeg feiret selvfølgelig med Per Fredrik og vi spiste middag ute sammen. Siden vi ville spise litt ekstra god gourmetmat dro vi på Farris bad sin restaurant, og det er jeg så glad for at vi gjorde. Der var det helt fantastisk gode matretter og vi fikk virkelig kost oss. 

Selv om nettopp har kommet hjem fra ferie der vi var sammen hele tiden, var det gøy å få litt alenetid sammen utenfor huset. Når vi er hjemme blir det fort mye jobb og Chloe. Så det gjorde virkelig ekstra koselig å dra ut sammen og feire! Her er litt bilder av 3 retters middagen vi spiste. Haha, Per Fredrik fikk så dilla på forretten sin at han spiste to av den før middagen, og tok den som dessert også. Han er så skjønn! ❤️Haha, på vei hjem hadde jeg tabbet meg skikkelig ut! Jeg skulle jo kjøre hjem, siden Per Fredrik hadde tatt noen glass vin til middagen. Men det jeg ikke tenkte på var at jeg kunne jo ikke kjøre i 13 cm stilletthæler. Så da var det bare å kjøre uten sko. Det var ikke bare-bare for å si det sånn. Haha! Og som om jeg ikke satt helt oppe i rattet fra før av, siden jeg er så kort, så måtte jeg sitte enda lengre frem når jeg ikke hadde sko. Så jeg så nesten ut som en 5 åring som skulle leke at den kjørte bil. Må ha vært litt av et syn. Hehe! 

 

Vlog fra Gran Canaria!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en veldig koselig valentinesdate med gutten min. Skal vise dere flere bilder fra den i morgen. Men først vil jeg vise dere videoen jeg redigerte ferdig i stad, som er vlog fra Gran Canaria.

Når vi var der nede filmet jeg en del når vi var rundt på de forskjelligene stedene og rundt på hotellet, så dere kan se! Rakk å redigere videoen akkurat ferdig i stad før vi skulle dra på date, men rakk ikke å poste den før nå. Så derfor den kommer litt sent på kvelden, hehe!

 

Dårligste innkjøp noensinne

Da jeg var på Gran Canaria gikk jeg på en skikkelig smell. Som mange av dere sikkert har fått med dere, så elsker jeg å kjøpe suvenirer når jeg reiser til andre land. Da kjøper jeg alltid et shotteglass (classy bitch) og en ting som viser noe fra stedet. Da det var siste kvelden på Gran Canaria hadde jeg enda ikke fått tak i noen suvenirer og måtte løpe innom hotellets suvenir butikk i småpanikk.

Butikken hadde stengt for 20 min siden, men heldigvis var hun som jobbet der enda, så jeg fikk kommet inn for å handle. Vel, etter et par kjappe minutter hadde jeg verken funnet noe shotteglass eller suvenir.

Så i et småpanisk øyeblikk tok jeg med et random rosa armbånd til kassen, bare fordi jeg egentlig følte jeg måtte kjøpe noe siden vi var der etter stengetid. Jeg rakk ikke se noe spesielt på det, og fant heller ikke ut prisen. Siden det bare var et random sydenarmbånd tippet jeg at det kom til å koste rundt 50,- kr. 

Vel, der fikk jeg meg et sjokk. 500,- spenn skulle de ha for et lite armbånd! Siden jeg var så superklein over å komme dit etter stengetid følte jeg at jeg bare måtte kjøpe det. Vel, det var 500 kroner kastet ned i do for å si det sånn. Armbåndet er noenlunde fint det, men jeg kunne sikkert kjøpt et likt for typ 12 kr på eBay. Hahaa! Nei uffameg! For et vanvittig dårlig kjøp. Per Fredrik og jeg fikk oss i alle fall en veldig god latter da! 

 

Noen av dere som har gjort noen skikkelig dårlige innkjøp før?

 

 

Dobbeldate!

På lørdag var Per Fredrik og jeg med på noe veldig koselig. Vi ble nemlig invitert av broren til Per Fredrik og kjæresten til broren, med på middag her i Sandefjord. Vi har jo nesten bare vært med hverandre på familiemiddager, så det var så gøy å være på dobbeldate sammen!

Vi dro på "Alan Kitchen" som er en asiatisk restaurant, med både sushi og kinamat. Og herreguuud, det jeg spiste så mye godt! Kunne nesten rullet ut derfra. Friterte reker er så munchies og jeg siden det ikke akkurat er så sunt, så spiser jeg det nesten aldri, men når jeg først spiser det; omg. Det er så godt det! 


 Marthe Marie og Sebastian

 

Vi ble sittende å skravle i timesvis om alt mulig rart, og det var så gøy! Tuller ikke når jeg sier at vi bokstavelig snakket om alt fra at vi mente at jenter er som katter; de ser koselig ut også plutselig klikker de, mens menn er litt mer som hunder; ser de blide ut, er de det, til blogging. Haha, alt mulig altså. Men veldig gøy! 

 

7 Triks for en bedre morgen rutine!

Nå som det snart er kveld, tenkte jeg å gi dere noen gode tips for en bedre morgen rutine, så du får en fantastisk start på dagen i morgen. Selv bruker jeg mange av disse tipsene, og de gjør virkelig at jeg får en god start på dagen, og er klar for en ny dag! 

- Frokost - 

Er det én ting som er alfa omega om morgenen, så er det å spise frokost. Lag deg gjerne en sunn og god frokost som du spiser mens du ser på tv, sminker deg, eller leser blogger. Selv elsker jeg å spise 3-4 ss gresk yoghurt med litt nøtter, bær og frukt på toppen. Det er både sunt, godt og enkelt å lage om morgenen. Også tar det heller ikke lang tid. Noe som er genialt når man har dårlig tid om morgenen! 

- Kaffe - 

En god kopp kaffe om morgenen setter virkelig igang hodet og kroppen, og gir meg virkelig det kicket som jeg trenger. Personlig pleier jeg alltid å drikke kaffen etter at jeg både har dusjet og spist frokost. Da syns jeg den smaker best.

I tillegg hørte jeg på radioen for en stund siden at koffeinet i kaffen fungerer mye bedre om man drikker kaffen 45-60 minutter etter at man har stått opp. Mens hvis man drikker den med en gang man har stått opp virker ikke koffeinet som det skal. Så det kan være smart å ta med kaffekoppen i handa på vei til jobb om du bruker liten tid om morgenen på å bli klar!

- Aktivitet - 

Når vi har sovet har kroppen ligget stille i veldig mange timer, derfor er det viktig å bevege seg litt før man drar på jobb / skole hvor man ofte blir sittende i timesvis.

Gå gjerne en tur med hunden eller gjør unna dagens øvelser om du er med på 30 dagers utfordringen min (se hele innlegget om utfordringen HER). Når du får beveget deg om morgenen kan jeg love deg at du kommer til å føle deg så mye mer klar for en ny dag!

- Rydd - 

Pass på at du rydder huset / leiligheten din kvelden i forveien. Det er ingenting som er mer kjipt enn å måtte bruke en evighet på morgenen på å rydde opp gårsdagens middag, mens du egentlig har dårlig tid. Nei, rydd heller opp om kvelden, og stå opp til et ryddig hjem. Det gjør også underverker for hodet! 

 

- Vann - 

Når du står opp om morgenen er det veldig mange timer siden du har drukket vann, og derfor er det viktig å drikke rikelig med vann for å bli hydrert. Ha gjerne en flaske med vann stående på nattbordet, som du kan drikke med en gang du våkner. Det frisker deg opp veldig, og gjør det så mye lettere å stå opp! 

- Tid - 

Pass på at du alltid setter av nok tid til alt du må rekke i løpet av morgenen. Å stresse deg halvt ihjel mens du løper kaotisk rundt i huset, fordi du har altfor dårlig tid, er virkelig ingen god start på dagen. Derfor er det så viktig at du setter av god nok tid til alt du skal rekke.

Husker da jeg gikk på vgs og måtte ta bussen hjemmefra 06:30. Da stod jeg alltid opp 05:15 for å rekke alt. Det var seigt i begynnelsen, men etterhvert gikk det som en lek! 

- Dusj - 

Selv om du kanskje dusjet kvelden i forveien, anbefaler jeg en kjapp dusj om morgenen. Det frisker deg opp og gjør at du blir ekstra våken. I tillegg skiller huden ut gud vet hvor mye døde hudceller i løpet av natten. Så det er jo greit å dusje av det. Hehe! 

 

Hvordan pleier dine morgener å være?

 

 

Større rumpe + strammere mage på 30 dager!

I dag kom jeg på en veldig god idé! Jeg har jo ikke klart å komme helt igang med styrketreningen, som jeg skulle komme igang med etter nyttår. Hver gang jeg starter går jeg på samme smellen, jeg tar i altfor hardt, kjenner ikke mine egne grenser, og blir støl i dagesvis etterpå. Så støl at motivasjonen til å trene styrke blir totalt drept. Det er jo så kjipt!

For styrketrening er så utrolig viktig for kroppen. Ja jeg jogger og går mye på tredemølla, og det er jo bra det. Men styrke er etter min mening (og mange andres) minst (om ikke mer) viktigere. Siden styrketrening styrker opp kroppen og gjør hverdagen mye lettere å takle. I tillegg gjør jo styrketrening at kroppen får mer former, i form av muskler. Magen blir mer muskuløs og rumpa blir større, og det er jo ikke akkurat noe å takke nei til. Hehe! 

Så for å komme igang med styrketreningen igjen har jeg tenkt til å gjøre en fitness challenge. Her er det to forskjellige øvelser jeg skal gjøre; squat (knebøy) og planke. Jeg har satt opp et skjema på 30 dager som viser hva jeg skal gjøre de forskjellige dagene.

For hver dag øker antall squats og antall sekunder med planke, sånn at det jeg pusher meg selv mer og mer hver dag, men uten at jeg starter altfor hardt. 

Jeg vil tippe jeg er ikke er den eneste som har slitt med å komme igang med styrketreningen, så derfor vil jeg dele skjemaet med dere. Lagre det gjerne på telefonen din, og følg det hver dag. Gjør det enten alene, eller ved siden av kondisjonstrening for å styrke kroppen. 
Nå kjenner jeg virkelig at jeg er så gira på å komme igang med styrketrening igjen! Ja til en sterk kropp som kan klare alt! Dette blir så gøy, og jeg håper dere tar utfordringen og blir med! 

Edit: Jeg starter challengen i dag, så dette blir dag 1 på skjemaet. Så det var en del som spurte i kommentarfeltet, så da sier jeg ifra her og :-)

 

Uken som gikk #11

Ukens tanke
- Denne uken har jeg virkelig tenkt på hvilke ting jeg kan gjøre for å forbedre bloggen min. Jeg vil jo så gjerne at bloggen min skal være best mulig for dere, på alle mulige måter. Så for en uke siden kjøpte jeg en ny linse til kameraet mitt, og bare den alene gjorde jo en gigantisk forskjell.

Har også tenkt til å kjøpe meg nytt kamera, siden blitzen på kameraet mitt er ødelagt og jeg har hatt det i over 4 år. Det kameraet har jeg tatt over 70'000 bilder med, så det er virkelig på tide å bytte ut. Men først må jeg bare bestemme meg hvilket kamera jeg kommer til å kjøpe, og det er jo ingen enkel jobb. Hvis dere forresten har noe input på ting dere syns jeg bør forbedre meg på, er det bare å rope ut i kommentarfeltet. Elsker feedback fra dere! 


 

Ukens sang
- "Rivers (Conki xRAMI Remix) - Conki, RAMI, Allmann Brown, Robyn Sherwell". Den har jeg fått helt dilla på! Den er så sykt behagelig og fin å høre på, samtidig som den ikke gjør at jeg blir søvnig. Perfekt å høre på når jeg skriver blogginnlegg, akkurat nå hører jeg på den faktisk, hehe! 

 

Ukens høydepunkt
- Turen til Gran Canaria var uten tvil ukens høydepunkt. Det var virkelig en helt fantastisk reise, og det var så deilig å få vært så mye med Per Fredrik hvor vi ikke trengte å jobbe hele tiden. Også var det jo så fint der vi var, så det gjorde det ekstra gøy! Ukens mest leste innlegg
"Kjærestespa i Meloneras"

"Er det kaldt her? + Bildedryss"

"Bildedryss fra hotellet" 

 

Ukens nedtur
- Å dra fra Gran Canaria og hjem til kalde Norge. Det var rimelig nedtur! Selv om jeg er veldig glad for at det er snø her nå. Det er jo så fint!


 

Akkurat nå
- Sitter jeg på kontoret med fuktighetsmaske, Chloe sovende under pulten og musikk på fult volum.

 

Ukens favoritt antrekk

- Å kunne gå i highwaist short igjen, herreguuuuud, det var så fantastisk det! Selv om det ble bittelitt kjølig da vi satt i skyggen, så var det gøy fordet. Om sommeren bor jeg nesten i slike shortser, og med en rosa genser kunne ikke antrekket blitt mer meg! 

Shorts - HER  // Genser - HER
 

 

Ukens opptur
- Gran Canaria turen var jo virkelig en opptur, og det var så gøy å få noen dager hvor jeg fikk opplevd noe annet og nytt. Det er så opptur fordi nå sitter jeg igjen med så mye inspirasjon, og er klar for å jobbe hardt og bra med bloggen!

 

 

Hvordan har din uke vært?

 

Endelig ny header på bloggen!

Da var endelig den nye headeren på plass på bloggen, og jeg er så spent på å høre hva dere syns om den! Personlig føler jeg den er så mye mer meg da den er mye mer rosa, girly, barbie og blomstrete.

Syns den viser frem hvem jeg er på en mye bedre måte enn den forrige, da den forrige headeren ble litt kjedelig og upersonlig. Dette er jo bloggen min, og da skal det jo være så personlig som overhodet mulig! 

 

- Ny header - 

- Gammel header - 


 

Hva syns dere om den nye headeren?

 

 

Ukens spørsmål #148

Hvor lenge tror du at du og Per Fredrik kommer til å være sammen?
- Selv om vi bare har vært sammen i 1,5 år så vet jeg at Per Fredrik er den rette for meg, og at vi alltid kommer til å være sammen. 

Får du mensensmerter? Hva gjør du hvis du får det?
- Da jeg var yngre fikk jeg mye av det, men så ble jeg anbefalt av legen min å starte på p-piller for å unngå mensenkrampene, og det fjernet alt av kramper. Nå skal ikke jeg sitte å oppfordre noen til å begynne med p-piller for å fjerne mensensmerter, men det var i alle fall noe som virket for meg. En annen ting som også fungerer veldig bra er å legge seg i fosterstilling med en varmeflaske inntil magen når krampene er som verst. Vet det hjelper en del i alle fall. 

 

Hvorfor var dere bare 3 dager på Gran Canaria?
- Vi var borte i totalt 5 dager, og det var egentlig mer enn nok for oss. Vi har jo veldig travle jobber, og når vi er på ferie får ikke Per Fredrik jobbet i det hele tatt, og jeg får kun jobbet sånn halvveis. Så derfor passer det oss best å dra på reiser hvor vi er borte ca 5 dager. Vi reiser jo heller litt oftere, og kortere turer enn å dra til syden 2 uker i strekk en gang i året. Hadde jeg skullet vært et sted 2 uker hadde jeg nok blitt fryktelig rastløs, haha! Får du mye post fra fansen i postboksen?
- Ja. Jeg får veldig ofte veldig koselige brev fra dere. Har en egen boks hjemme i huset der jeg sparer på alt jeg får fra dere, for det er så koselig å se igjennom. Dere er jo så skjønne at jeg ikke får sagt det engang! 
 

Er det slitsomt å bruke vippe extensions? Når jeg går med falske vipper blir jeg så sliten i øynene. 
- Jeg brukte vipperemser før, og herregud det er så slitsomt å gå med. De er veldig tunge, i tillegg til at man hele tiden må passe på at vippene ikke spretter av. Vippe extensions derimot, føles egentlig mer ut som man har på maskara på naturlige vipper. Man kjenner at det er noe der, men det er ikke i veien, og er heller ikke tungt og ubehagelig. 

Går du mye på fjellet?
- Nei, dessverre. Jeg elsker å gå på fjellet og skulle gjerne gjort det mer. Men det blir liksom litt glemt bort i hverdagen. Men nå som det er snø har jeg veldig lyst til å komme meg ut på skitur!
 

Hvordan får du krydderurtene til å holde seg? Når jeg kjøpe de på matbutikken dør de etter bare et par dager. 
- Jeg passer på at de alltid er fuktige i jorden. Som regel setter jeg hele potten i vann i en halvtime, så jorden trekker til seg masse vann, også tar jeg de opp igjen og lar vannet trekke av. For å gjøre dette må man selvfølgelig la den plastikkpotten som de kommer i, sitte på. Om ikke funker det dårlig å la de renne av seg, hehe! Dette gjør jeg som regel hver 3. dag. Da holder de seg i flere uker. Det viktigste er å aldri la de tørke helt ut. Da dør de! Hvordan kom du deg til topplista og ble kjent? Har ikke fulgt med deg så lenge så jeg vet ikke om du ble kjent via noen tv serier, medier eller noen av handlingene dine som gjorde deg til såå kjent! Så derfor lurer jeg.
- Jeg har egentlig bare blogget i 6 år og vokst veldig gradvis. Har aldri vært med på noe som har gitt meg "gratis" vei opp, slik som mange som har vært med på Paradise hotel, unge mødre osv har. 

 

Hvor gammel var du da du flyttet hjemmefra?
- Da jeg flyttet hjemmefra for første gang var jeg 18 år. Da var jeg så vanvittig lei av å bo hjemme med foreldrene mine, så da flyttet jeg rett ut. Men dessverre fikk jeg kyssesyken og måtte flytte hjem igjen en periode for å gjøre ferdig vgs. Men jeg flyttet helt ut igjen da jeg var 21 år, og siden har jeg bodd for meg selv og sammen med Per Fredrik. 


Genseren min finner du HER
 

Hvorfor har du ikke snapchat åpent hele tiden?
- Jeg hadde snapchat åpent før. Men problemet er at jeg fikk så vanvittig mange snaps hver dag, at det var helt umulig å følge med og sjekke / svare alle når det kom 200-400 snaps hver dag. Så til slutt valgte jeg å stenge den slik at jeg kun fikk snaps fra venner, også åpner jeg heller snapchat en gang iblant når jeg vil ha feedback fra dere. 

 

Hva heter hotellet dere bodde på, på Gran Canaria?
- Lopesan Baobab het hotellet, og det lå i Meloneras.  

Var hotellet du og Per Fredrik var på barnevennlig? Hvilken målgruppe vil du si det var ment for?
- Vil si at det var et voksenhotell, med noen få barnefamilier. Det var et eget svømmebasseng til små barn. Men jeg så egentlig ikke så mange som var under 18 år. Det er jo et 5 stjerners luksushotell, så det er liksom ikke noe typisk familiehotell. Hehe! 

 

Kunne du tenkt deg å ha en papillon til?
- Nope! Det holder i massevis med lille Chloe. Syns det er mer enn nok jobb med å ha henne alene, så en til hadde blitt altfor mye!  

Hvor mange ser mystory'ene dine?
- Ca 18'000 ser hver mystory. Hvor mange som jeg har på snapchat totalt, men som ikke sjekker mystory hver dag aner jeg ikke! Hehe 

 

Hvordan tror du livet ditt ville vært om du ikke startet med blogg / YouTube?
- Oi, det tørr jeg nesten ikke tenke på. Jeg hadde sikkert fortsatt lærlingtiden min som kokk og jobbet som det. Men herregud så kjipt det hadde vært å gått glipp av alt jeg har fått og opplevd på grunn av at jeg begynte å blogge og drive med YouTube. Ville sikkert aldri møtte Per Fredrik hvis det ikke var for at vi hadde YouTube til felles, og det ville jo vært helt grusomt. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Bildene som aldri kom på bloggen

Når jeg tar bilder til bloggen er det ikke alltid at ting går som det skal. Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at det må knipses litt mer enn et par bilder for å få bildene jeg trenger til et blogginnlegg. Så hvordan ser egentlig resten av bildene ut?

Vel, det skal du få se nå. Eller, rettere sagt, du skal få se de verste og flaueste bildene som virkelig ikke havnet på bloggen (før nå). 

 

Tjaaa. Føler jeg så ganske full ut til å være edru..?

Servitørrrrrr

Sovner her litt jeg

Når jeg snakker midt i bildetakingen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bitchhh please

Dypt konsentrert

Når Per Fredrik kommer diltende inn med Chloe på armen mens jeg tar bilder og Chloe ikke akkurat blir med på bildet...

Her fokuserte kameraet bare helt perfekt altså. 

Når Per Fredrik plutselig bestemmer seg for å gå ut med søpla, mens jeg tar bilder. Altså!??

Chloe er veldig søt hun altså. Bare ikke på alle bilder

Se dit Chloe sa jeg mens jeg lukka øynene sjøl

Jadda, mye lekre og photofabulous bilder må jeg si altså.. 
 

 

En ting jeg har helt dilla på!

Er det en ting jeg virkelig har helt dilla på, som jeg alltid må ha i huset, så er det krydderurter. Jeg må ha hele kjøkkenbenken full av de, hvis ikke føler jeg det blir helt kjipt og tomt. Det lukter jo så godt av de, i tillegg til at det gjør det enkelt å bruke i matlaging. Er jo så stress å måtte kjøpe inn hver gang jeg skal bruke krydderurter i maten, så da er det bedre å ha det lett tilgjengelig hele tiden.

Også skal jeg ikke stikke under en stol at det ser så fint ut når kjøkkenbenken er pyntet opp med alt fra sitronmelisse til koriander og basilikum til mynte. Da stiger virkelig motivasjonen til å lage litt ekstra god mat! 

Mens vi var på Gran Canaria døde egentlig alt av urter vi hadde på kjøkkenbenken. Så når vaskehjelpene var her i går for å shine opp huset, stakk jeg innom matbutikken og handlet inn masse krydderurter, og det ble en god del urter for å si det sånn. Hehe! 
Haha, må nesten le litt av de sitronmelissene her. Nå vet ikke jeg helt hva som har skjedd med de, men skulle trodd at de hadde tatt steroider eller noe? For de er jo gigantisk og mye kraftigere enn vanlige! Nå skal jeg gå og lage meg en skikkelig frisk juice med masse mynte og sitronmelisse i. Ah, det blir godt det! 

 

Dette gjør jeg hver morgen! - Morgenrutine!

Når står du opp?
- Jeg elsker å stå opp tidlig, selv om jeg egentlig kan sove lenge. Men det kommer veldig ann på om Per Fredrik og jeg har sett på Homeland kvelden før. Om vi har gjort det klarer vi aldri å legge oss tidlig. Det programmet der er så spennende at jeg blir helt gal! Vi ser alltid 5 episoder på rappen. Haha! Men tilbake til spørsmål; jeg står som regel opp litt før 7. Det er så deilig å stå opp tidlig, for da får jeg ekstra mye ut av dagen + jeg får sett soloppgangen over vannet. 

Hva er det første du gjør hver morgen?
- Det første jeg gjør når alarmen ringer er å slumre sikkert 15 ganger til Per Fredrik?s oppgitthet. Siden jeg står opp ganske tidlig er jeg sjelden helt våken når alarmen ringer. Altså, halvparten av tiden tror jeg det er en sang i søvne, så ja, haha! Men etter sånn 20 minutter med slumring klarer jeg å komme meg opp av senga og snike meg inn i dusjen før Chloe våkner og vil ut av buret og si hei! 

 

Hvor lang tid bruker du på badet hver morgen?
- Oi, det kommer veldig ann på! Om jeg skal vaske håret, barbere legger + under armer +++, så bruker jeg fort 45 minutter på selve badet. Sminken og styling av håret kommer i tillegg. Haha! Men som regel pleier jeg å vaske håret om kvelden, så da bruker jeg kanskje 15 min på badet. 

Er frokost viktig?
- Ja! Det er så ekstremt viktig for meg. Jeg klarer ikke starte dagen uten frokost. Mamma?en min lærte meg viktigheten av å alltid spise frokost, så det har jeg ikke gitt meg med! 

 

Hva spiser du til frokost?
- Jeg spiser som regel havregrøt som jeg koker i kjele. Da bruker jeg melk og lettkokte havregryn, topper det med litt smør + kanel + gjerne noen bær. Det er så godt det! I tillegg til at det ikke smaker så mye. Jeg har som regel ikke tidenes matlyst om morgenen, så da er havregrøt perfekt. 

 

Er du morgentrøtt?
- Ja! Eller, frem til jeg har kommet meg ut av senga er jeg supertrøtt. Jeg våkner litt i dusjen, men det er først når kaffen er inntatt at jeg virkelig klarer å våkne. Hehe! 


Hva bruker du som alarm?
- iPhonen min.  Jeg bruker alltid "oppstigning" ringetonen for å våkne. Selv om jeg skifter ganske ofte, da jeg blir så vandt med den at jeg til slutt ikke skjønner at det er vekkerklokke. 

 

Hva er det beste med morgenen?
- Å se soloppgangen er helt magisk. Vi har gigantiske vinduer i stua som jeg kan se på solen komme opp over vannet, og det er virkelig litt av et syn! Også syns jeg det er så gøy å vite at jeg har en hel dag forran meg hvor jeg kan gjøre mange spennende ting! 

 

Hvordan går du kledd på morgenen?
- Jeg går som regel i kosedressen frem til jeg har sminket meg ferdig. Elsker kosedress. Tror seriøst det er det beste plagget som er funnet opp noensinne. 

Dette fikk jeg på bursdagen min!

På lørdag feiret jeg bursdagen min sammen med en gjeng venninner på restaurant i Drammen. Det var så koselig å se igjen alle jentene og feire med de! Hvis du vil se alle bildene fra feiringen kan du trykke her. Mens jeg pakket opp gavene hjalp Camilla meg med å livestreame det hele på instagram, og da var det så mange av dere som spurte om jeg kunne vise alt jeg fikk i et blogginnlegg, noe som jeg selvfølgelig sa ja til.

Så nå skal jeg vise dere det jeg fikk av jentene. Av Per Fredrik fikk jeg forresten hele Gran Canaria reisen + et utrolig fint kjede, som lå i kofferten da jeg knipset disse bildene, så det glemte jeg å ta med. Fillern! 

Uansett, her er de tingene jeg fikk. Herregud så mye fint og så snille venninner jeg har! Og ingen tvil om at kjenner meg godt. Hehe! Jeg elsker rødvin og beauty produkter, så det fikk jeg fullt opp med!

Legg merke til det utrolig morsomme kortet helt til høyre som jeg fikk av søsteren min. Hun syntes det var så meg! Jeg kunne ikke vært mer enig. Kaffen i handa mens jeg kjører, trutmunnen på og hårrullene i håret! Hahaha! 


 

10 Irriterende flypassasjerer!

Da er jeg tilbake i kalde Norge igjen. Borte fra den sydenvarmen og rett inn i snøkaoset! Skulle gjerne vært tilbake på Gran Canaria igjen, men jeg vender meg nok fort til kulden i Norge. Hehe!

Uansett, når jeg satt på flyet på vei frem og tilbake til Gran Canaria la jeg veldig godt merke til visse stereotypiske irriterende flypassasjerer, og tenkte det kunne vært morsomt å dele disse med dere. Kanskje du kjenner igjen noen irriterende stereotyper du har møtt på flyet, eller kanskje er du en av disse menneskene selv?

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke stereotyper du kjenner deg igjen i! - Han som skal snyte seg for full hals hvert 3. minutt. En ting at folk er forkjølet, men det finnes et toalett man kan snyte seg på. Få ting som gjør meg så kvalm som å høre at noen snyter seg. 

- Drittungen som spiller på gameboy'en sin med full lyd når det er 23:30 og man prøver å sove. Eller enda verre; forelderen som lar drittungen spille høyt. 

- De som bruker hundre år på do. Altså, det er typ 200 mennesker på et fly og bare noen få doer. Da sier det seg selv at dette ikke er tiden for å ta med hele jævla sminkebagen inn på do for å sminke seg. 

Genseren min finner du HER

- De som burde tatt seg en dusj i dag. At du dusja for 5 dager siden er ikke veldig gøy når du skal sitte ved siden av andre på et fly. Deodorant etter dusj er heller aldri feil. 

- De som skravler hull i hodet på deg. Nei, jeg vil ikke høre om at du skal på sydentur og røyke 56 prince mild mens du dunker ned på øl dagen lang, og nei jeg bryr meg heller ikke om at du skal handle ditt og datt i tax free'en. Jeg vil sove og helt ærlig; ikke interessert i å høre på våset til en fremmed person i 5 timer. 

- Babyen som konstant griner. Ikke gøy med en baby som gråter fra take off til landing. Vet ikke hvor jeg får mest vondt: ørene etter å ha hørt på skrikingen, eller hjertet fordi jeg syns så fryktelig synd på den lille. 

- De som kjefter og maser hull i hodet på flyvertinnen. Ja, hun kommer med trallen bort til deg snart. Nei, det er ikke livsviktig at du får deg en Snickers akkurat nå. Ikke kjeft på flyvertinner uten grunn. Det er totalt uakseptabelt. 

- De som tar litt for mye plass. Nei, du har kun ett sete, ikke to. Mitt sete er ikke din plass, så vennligst ikke sleng jakka og maten din på min side erru grei.

- Drittungen som dunker i seteryggen din. Gidder du å ikke sparke meg i ryggen konstant i 4 timer eller?

- De som stopper opp alle i midtgangen inn i flyet. Det er enkelte som bare legge tingene sine opp i hyllene med en gang de kommer inn på flyet. Altså, det er lov å ta et steg inn til siden, slippe folk forbi, sånn at ikke det å gå ombord flyet tar 40 minutter. 

 

 

Ny header??

Disse bildene har jeg helt glemt bort å vise dere! Jeg har jo som sagt prøvd å ta bilder til en ny header mens jeg var på Gran Canaria, og i går knipset Per Fredrik noen skikkelig fine bilder av meg. Syns lyset, blomstene, feelingen og alt ble så meg på disse bildene.

Så nå gleder jeg meg veldig til å lage ny header. Det trengs for å si det sånn. Den jeg har nå viser nesten ikke hvordan jeg er i det hele tatt, og det er jo så kjipt! Men det skal det bli slutt på nå. 


 

Nå er det bare for meg å redigere, og for meg som ikke har laget skikkelig "header-header" på åresvis, blir ikke dette noen enkel sak. Men vi får se hva jeg får til. Jeg skulle gjerne betalt noen for å gjøre det for meg, men jeg er så utrolig sær på hvordan jeg vil ha ting, så jeg nekter jo helt å gi kontrollen over til noen andre. Haha! 

 

Se så fin Per Fredrik er da. Fineste kjæresten i hele verden? Jepp! 


Nå har vi nettopp kommet hjem til huset, og har vært innom foreldrene til Per Fredrik for å hente Chloe. Det var gjensynsglede det! Har savna den lille bærta så mye! Nå løper hun rundt i huset med kosebamsen sin og koser seg så mye! Men nå får jeg nesten runde av her og begynne å rydde ut av kofferten og rundt i huset. Her er det heeeelt kaotisk nå, så tror nok at dette kommer til å ta en god stund. Wish me good luck. Haha! 

Suiten vår på Gran Canaria

Da er vi på vei hjem til Norge. I skrivende stund sitter jeg tusenvis av meter over havet, har nettopp lest igjennom favorittbloggene mine, spist masse malteser og toast. Mens vi var på Gran Canaria rakk jeg aldri å vise dere hvordan hotellrommet så ut, så det passer jo perfekt å vise dere nå! Per Fredrik hadde kjøpt en gigantisk suite til oss, og det var helt amazing! 

Utsikten var jo virkelig upåklagelig, og selv om det blåste litt oppe på balkongen, var det veldig deilig å nyte noen glass rødvin her. Hehe! 
Her er selve soverommet i suiten. Legg merke til den dødskule hodegavelen. Har så lyst på en slik! Bare i hvitt skinn med masse diamanter. Det må kjøpes når Per Fredrik og jeg skal pusse opp soverommet! Eget blogghjørne der ja! Selv om jeg må innrømme at jeg blogget for det meste fra senga og sofaen. Deilig å ta litt ferie fra skrivebordet! 

Her er stuen i suiten. Legg merke til alle de fine afrikanske detaljene! Blir så inspirert jeg! Liten titt inn mot badet der vi hadde både gigantisk dusj og badekar. Det var så deilig det! Hjemme har vi jo gigantisk dusj, så tror jeg hadde fått ganske klaustrofobi av å dusje i en liten vanlig dusj. Hehe! Legg merke til frøken selfie i speilet forresten, og den svære haugen ansiktsprodukter til venstre på benken. Hahaha! Sånn, det var hele suiten vår. Kjenner jeg kommer til å savne Gran Canaria veldig mye. Skal ikke se bort ifra at Per Fredrik og jeg kommer til å reise hit en gang i fremtiden. Tihi! Men nå er det hjem til kalde Norge. Har hørt mye rykter om snø hjemme, så nå håper jeg at det er nok snø til å kunne gå på ski. Det har jeg så lyst til å gjøre. Også gleder jeg meg veldig til å komme hjem til lille Chloe. Både Per Fredrik og jeg har savnet henne helt vanvittig mye. Lille babyen vår jo!  

Romantisk kino utendørs + vi vant!

I går var vi på utendørskino, og det var så romantisk og fint! Som den nerden jeg er hadde jeg funnet frem på Tripadvisor at det var noe som het moonlight cinema her i Meloneras, så dit måtte vi! Moonlight cinema var rett og slett kino ute under stjernehimmelen, rett etter solnedgang og i koselige sofaer. Det var også mulighet for å bestille mat, vin og snacks, så vi koste oss virkelig! 

Å se på kino på denne måten gjorde kinoopplevelsen 100x mer koselig og romantisk, og er absolutt noe som man bør teste ut om man har mulighet! 

Siden jeg er så sykt frysepinne var jeg veldig skeptisk til hvor kaldt det kom til å være, så jeg hadde kledd på meg veldig mye klær. Heldigvis hadde de både dyner og pledd, så da holdt vi oss skikkelig varme!Filmen vi så het forresten «passengers» og handler om 5000 personer som reiser i rommet for å befolke en annen planet, men etter kun 30 år inn i en 120 års lang sovereise vekkes to av passasjerene opp, og må finne ut hva som gikk galt. Spennende eller hva? Jeg elsket i alle fall filmen! 

 

Etter filmen dro vi på kasino og spilte roulette. Har aldri vært på kasino, men det var så spennende! Vi veddet litt på tilfeldige tall, før vi til slutt veddet på rød 12 (siden vi ble sammen 12. september) og gjett hva!? Vi vant! Sjansen for å vinne på kun et tall er typ 1/60 så det var jo veldig liten sjanse for å vinne, og ekstra gøy å vinne på tallet som er vårt. Og ikke bare vant vi litt penger, vi vant hele 2000,- kr. Herregud så gøy det var! Var dessverre ikke lov å ta bilder inne på kasinoet så har ikke noen bilder derfra! 

Massasje + stranda!

I dag har vi virkelig hatt en avslappende dag, og det har virkelig vært helt fantastisk! Vi begynte dagen egentlig ganske tidlig, gikk ned og spiste frokost, men da vi kom opp fra frokosten var vi så trøtte at vi sovnet i 2 timer. Haha! Med en gang vi våknet stod jeg opp og begynte å sminke meg så vi kunne knipse noen bilder før vi skulle inn og få massasje.

Jeg har jo virkelig lyst på en ny header til bloggen, og i dag fikk jeg knipset det perfekte bildet. Så nå gleder jeg meg skikkelig til å få ny header. Den jeg har nå føler jeg er så kjedelig atte fy! 

Etter en times massasje, som forresten var helt sinnsykt digg, gikk vi rett ut og spiste lunsj før vi la oss på stranda på hotellet for å sole oss + bade litt.

Det er jo ikke akkurat supervarmt her, så det ble såvidt en tå som var uti, men nå kan jeg i alle fall skryte på meg at jeg har badet litt. Haha! Neida, joda, neida. I går fikk vi badet en god del mer, men da var vi litt tidligere ute også. 

Uæh, tenk at vi reiser hjem i morgen. Det blir veldig rart. Har sett på en del snapchats at det er mye snø i Norge, og det er så rart når det er skikkelig sommer her.

Men det blir jo helt fantastisk å se igjen lille Chloe babyen vår! Vi har savnet henne så vanvittig mye, og får heldigvis masse bilder av henne av foreldrene til Per Fredrik som passer på henne. Så det hjelper jo litt på savnet da! 

Kjæreste spa i Meloneras!

I dag var vi på spa! Det var så deilig og avslappende. Siden Per Fredrik hadde kjøpt suite til oss her på hotellet fikk vi gratis inngang på spaet til nabohotellet, der de hadde 12 forskjellige spa rom. Her var det alt fra tyrkisk bad, ishule, afrikansk sauna til et basseng med så mye salt at man fløyt.

Jeg var jo så smart at jeg hadde barbert leggene rett før vi dro, så når jeg hoppe opp i det bassenget med masse salt svidde det helt sinnsykt. Så der ble det en kort tur for min del, haha! Siden det egentlig ikke var lov med kamera på spaet fikk jeg bare tatt bilder inne på det første sparommet. Alle rommene var så vanvittig fine, avslappende og inspirerende! Siden vi ikke hadde booket noe i forveien ble det ikke noen behandlinger. Men det blir det i morgen. Da blir det full massasje på oss begge, på hotellet vi bor på. Det blir deilig det! Er det en ting jeg elsker så er det massasje. Heldigvis har jeg en veldig snill kjæreste som masserer meg nesten hver kveld, men det blir jo gøy å få profesjonell massasje også! 

Her er forresten inngangen til hotellet vi var på spa på, se den sinnsykt fine fontenen da! Fikk lyst på fontene hjemme nå jeg! 
Nå skal vi ut en tur og spise litt mat, også skal vi prøve å få dratt på utendørskino i kveld. Det blir veldig koselig! 

Er det kaldt her? + bildedryss!

På morgenen i dag rakk vi innom frokosten en tur, og herregud for et utvalg de hadde der! Her snakker vi virkelig gigantisk buffet, med alt fra donuts og pannekaker til spesiallaget eggerøre. Nam! 

Etter frokosten tok vi oss en liten tur rundt på hotellområdet for å titte litt. Det er så fint her at jeg blir helt målløs! Tror det er 7 forskjellige bassenger her, og vi har bare rukket å se halvparten, så det sier jo litt om hvor stort det er her! 

I går badet vi faktisk i dette bassenget. Er en del av dere som har spurt om det er kaldt her, siden vi har på bukser og jakker. I skyggen er det ganske kjølig, da er det typ 20 grader. I tillegg blåser det en del så det gjør det litt kaldt.

Men når man ligger i solen der det er litt ly, og ikke blåser, er det veldig deilig og varmt. Så når vi går rundt har vi på oss litt ekstra klær, men vi lå og solet oss + badet uten at det var noe kaldt, så ja, varmen avhenger veldig av hva man gjør.

Se så fine basseng da! 
Her er et av bassengområdene. Vi prøvde å bade der, men der var vannet så kaldt! I det andre derimot, der var det helt fantastisk! 
 

Ah, skjønner dere hva jeg mener med sykt fint eller? Hit kommer vi nok til å dra igjen, for det er jo så vanvittig fint her! 

 

Middag i Meloneras ❤︎

God morgen! Nå har vi nettopp vært nede og spist litt frokost, knipset masse bilder av frokosten og rundt på hotellet, så det skal jeg vise dere senere. Men først tenkte jeg å fortelle dere om steder Per Fredrik og jeg spiste middag i går. Jeg er jo supernerd på å alltid sjekke Tripadvisor før jeg skal spise ute et sted, så jeg hadde funnet frem til en restaurant som het "El Churasco" som la nede ved vannet. 

Så på kvelden tok vi turen ned dit, og herregud dere. Maten var helt amazing, og det var så fint å gå langs vannet! 


I går kveld var første gangen vi var utenfor hotellet og det var så mye fint å se på. Merker veldig godt at det her er blant de finere strøkene på øya, for her var det kun godt voksne mennesker man så at hadde penger, og alt var helt striglet og pent. Men det passer meg helt perfekt. Er så mye bedre å være på et slikt sted, enn å være midt i et partysted med fulle mennesker overalt. Hehe !


Herregud, se så fint det er langs vannet da! Nå skal vi ut en tur på spa. Kameraet blir med, så jeg skal prøve å knipse litt bilder for dere! 

Bildedryss fra hotellet!

Det hotellet her er så stort og fint at jeg virkelig ikke kan få sagt det engang! Her ser vi noe nytt hele tiden, og det er så mye å ta bilder av at jeg aner ikke om jeg i det hele tatt får tatt bilder av alt her. Haha! Skikkelig luksusproblem!

Tidligere i dag knipset jeg i alle fall mange bilder så dere kan se en del av hotellet. Hele hotellet er afrikansk interiør og utseendet, og det så kult og inspirerende! Er forresten Lopesan Baobab vi bor på i Meloneras, så en del av dere lurte på det! 

Fine gutten min! ❤️

Her er det masse sitrontrær, blomster og det lukter så godt! Siden det er afrikansk inspirert er det masse statuer av zebraer, krokodiller, sjiraffer, elefanter og mye mer rundt på området! 

Se så søt liten pusekatt! Kjente jeg savnet Chloe litt ekstra mye når jeg så den!

Per Fredrik er helt crazy som tørr å stå så nærme duer. Jeg er jo livredd fugler så jeg stod langt unna. Hehe! 

Skal prøve å knipse enda flere bilder av hotellet senere. Nå skal vi ut og spise litt middag og kose oss! 

Lunsj på Gran Canaria

Nå har vi nettopp kommet inn på hotellrommet etter masse soling og bading. Været her nede er helt fantastisk! Det er egentlig akkurat som en varm sommer i Norge. Luften er ikke klam eller tørr, slik den ofte kan være i andre land, og det er sånn varmt at man kan bade og sole seg, samtidig som det er greit å ha på bukse om man skal være i skyggen. Helt perfekt for oss begge egentlig!

Så det var en god del av dere som lurte på hvilket hotell vi bor på, og det er Lopesan Baobab som ligger i Meloneras her på Gran Canaria. Hotellet er helt vanvittig, og jeg skal vise dere et stort bildedryss etterpå! 

Men først; i stad spiste vi lunsj her, og herregud så god mat det er her. Jeg skjønner veldig godt hvorfor hotellet har 5 stjerner, for her er alt gjennomført. Maten var amazing, servicen er helt fantastisk, og det er generelt veldig bra her! 

Til lunsj gikk jeg for hamburger med geitost og karamelisert løk, og omg, det var så muchies! Herreguuuud. Får helt vann i munnen av å tenke på det! Spiste også litt caprese som jeg har fått helt dilla på den siste tiden. Per Fredrik gikk for fisk og kanaripoteter og han syntes det var så godt!

Må også bare si det; sjekk kvaliteten på bildene mine. Den nye kameralinsen som jeg kjøpte i forrige uke er helt amazing. Bildene blir så skarpe, får så blurry bakgrunn og den bringer frem fargene på en helt magisk måte. Ah, det var et fantastisk godt kjøp! 

 

Nå har vi nettopp bestilt litt roomservice med kaffe og mat til Per Fredrik. Kjenner virkelig jeg trenger kaffe nå. Har seriøst gått rundt i hele dag med småvondt i hodet og har ikke skjønt hvorfor jeg hadde det, før det gikk opp et lys for meg; kaffe abstinenser. Hahahaa! Nesten litt flaut å være så avhengig av kaffe. Men sånn går det gitt! 

Endelig fremme på Gran Canaria!

God morgen fra Gran Canaria! Her har vi nettopp stått opp og gjort oss klare for litt frokost. Flyet ble et par timer forsinket i går, så vi landet ikke før 01 lokaltid. Så det var ganske sent! Heldigvis hadde Norwegian sagt ifra i god tid at flyet kom til å bli forsinket, så vi slapp å sitte 4 timer på Gardermoen. Er vel ingenting som er kjedeligere enn å vente på et fly. Hehe! Så det er jeg veldig glad for at vi slapp! 

Da vi kom hit i går kveld ble vi vanvittig lange i maska når vi så hvor stort hotellet var. Det er helt enormt her! Vi har kun sett det på kvelden og bare litt fra lobbyen, med unntak av utsikten fra balkongen, så nå gleder vi oss veldig til å utforske hele hotellet! Det er jo massevis av forskjellige bassenger her, og siden Per Fredrik hadde kjøpt suite har vi også fått tilgang på spa avdelingen, som vi så bilder fra i går, og herregud så fin den så ut! Der skal vi kose oss masse! 

Her kan dere se utsikten fra hotellbalkongen. Ganske sinnsykt eller hva? Se så fint det er her om kvelden da! Er jo helt magisk! Siden vi landet ganske sent i går så sovnet vi ikke før i 3-4 tiden, så det ble litt sen start på dagen i dag. Så nå blir det frokost! Skal knipse masse bilder, og vlogge her nede, så jeg gleder meg til å dele med dere! 

Ukens spørsmål #147

Hva feiler det deg!? Syns alltid det virker som at du er syk på en eller annen måte. Er det ikke B12, så er det leddproblemer, eller så er det magesår. 
- Helt ærlig; aner ikke. Magesåret har jeg heldigvis blitt kvitt. B12 mangelen er under kontroll. Men jeg har mye helseproblemer, som jeg ikke aner hva kan være grunnen til. Den ene dagen kan jeg plutselig få ekstremt vondt i leggene, dagen etter er nakken vond, og dagen etter der igjen er jeg plutselig så svimmel at jeg såvidt kan stå oppreist. Det er fryktelig frustrerende, fordi det er aldri noe som varer over lengre tid, det er bare den generelle helsen som er dårlig, så det er jo veldig vanskelig å finne ut av hva som kan være galt. 

Hva er din favorittdrikke på Starbucks?
- Caramell frappuccino. Det er så sinnsykt godt! Aaaaaah! Fikk lyst på en nå. Men det skal sies at jeg sjeldent drikker de da, for det er jo helt vanvittig mye fløte og sukker i de. Men en sjelden gang iblant er helt innafor! 

 

Kan du vlogge turen i Gran Canaria?
- Ja det tenkte jeg å gjøre! Prøver alltid å lage en video når jeg er på reise, så denne turen er intet unntak!

Hvor gammel er Chloe?
- Hun er litt over 6 måneder, den 16. februar blir hun 7 måneder. Lille bærta som har blitt så fort stor! Rart å tenke på hvor liten hun var når vi fikk henne, versus hvordan hun er nå! Selv om hun veier bare 4 kg så hun er jo fortsatt veldig liten!  

Hva liker du best å gjøre når du har fri?
- Nå er det jo veldig vanskelig å skille mellom når jeg har fri og ikke, i og med at jeg lever av å blogge om hverdagen min. Men hvis jeg skal koble totalt ut, så elsker jeg å bare være med Per Fredrik og Chloe og se på en film, gå en tur i skogen, eller bare gjøre noe der vi er sammen. 

 

Ønsker dere at Chloe parrer seg, og får valper?
- Det hadde vært så vanvittig koselig med valper. Men jeg tror nok at jeg hadde blitt altfor glad i dem, og endt opp med å ha 5 hunder selv, haha! Har en venninne som har hatt noen kull på sin egen Pomeranian, og har jo sett via henne hvor utrolig mye jobb det er med valper, så tror nok ikke det hadde vært noe i en hektisk hverdag for min del. Men man vet jo aldri! 

 

Rareste en fan har gjort?
- Hvor skal jeg begynne? Jeg har fått ganske mange forskjellige creepy og rare henvendelser opp igjennom årene. 99% av de som sender med meldinger, kommentarer og kommer bort og sier hei er bare koselig jenter. Men det hender jo iblant at creepy ting skjer. Husker for lenge siden at en mann i 50 årene sendte masse creepy meldinger, og plutselig sendte han et snikbilde han hadde fotografert av meg på et presseevent. Ganske creepy å tenke på at han var i nærheten av der jeg var. Men heldigvis har det aldri skjedd noe som virkelig har gjort meg redd. Hadde det gjort det hadde jeg ikke nølt et sekund med å gå til politiet. Visse ting skal jeg faktisk ikke finne meg i, selv om jeg er blogger.  

Har du noen andre jobber i tillegg til denne?
- Nope! Jeg lever kun av bloggen og youtubekanalen min + de sosiale mediene mine. Så det er jo veldig gøy! Føler meg veldig heldig som er i en situasjon der jeg i så ung alder kan tjene godt på å ha drømmejobben. Selv om heldig blir feil ord å bruke, da jeg har jobbet hardt for å komme hit jeg har kommet. 

 

Har det påvirket familien din at du blogger?
- Til en viss grad så har det jo det. Nå har jo jeg holdt foreldrene mine helt utenfor bloggen, da jeg ønsker å skåne de siden de er så nære, og er i en generasjon der blogging ikke er vanlig. Men sånn som søsteren min har jo vært på bloggen siden den startet, og da vi bodde hjemme hos foreldrene mine hjalp hun meg masse med å ta bilder til bloggen. Hun hjelper meg stadig vekk ennå med råd og tips om alt mulig, så hun er nok den som har blitt "påvirket" mest. Men jeg syns hun takler det å ha en offentlig person som søster veldig godt. Så det setter jeg veldig stor pris på! 


Søsteren min Madeleine, meg og venninnen min Pia
 

Hva er planene dine videre nå?
- Planen min er å gjøre bloggen enda bedre. I forrige uke kjøpte jeg litt nytt kamerautstyr, som jeg har troen på at kan hjelpe meg å ta bildene til bloggen til et nytt nivå. I tillegg skal jeg prøve å oppdatere oftere enn jeg har gjort den siste tiden. Jeg har jo så mye jeg vil dele med dere, men ofte så rekker jeg ikke å dele alt, så det skal bli annerledes fremover. Annet enn det har jeg og Per Fredrik tenkt til å reise en del i år. Jeg har vanvittig lyst til å reise til New York, så det blir nok en tur både dit og andre steder i år.

Hvilken stil har du på søndager?
- Nå er søndager og andre dager i uken veldig like for min del, da jeg aldri har fri fra bloggen. Men jeg regner med du tenker på hva min stil på en veldig chill dag er? I såfall er den rosa kosedress, null sminke, håret i flette og skikkelig fuzzy sokker. Det er så deilig antrekk! 

 

Har du prøvd classywalk før?
- Nei, det har jeg aldri prøvd ut. Jeg har ikke akkurat tidenes balanse, så jeg hadde nok falt av veldig fort. Hehe! 

Favoritt drugstore pudder som holder hele dagen til oljete hud?
- H&M translucent powder er amazing. Det matter ned huden veldig, og er perfekt til oljete hud. Selv bruker jeg det kun rundt øyeområdet, da jeg syns at det kan bli litt vel matt å ha det i hele ansiktet. Men om man har veldig oljete hud kan man blande det inn i sitt vanlige pudder.  

Kan du vise bilder av hotellet og hotellrommet dere skal på, på Gran Canaria?
- Ja, det kan jeg gjøre! Kommer til å dele masse bilder derfra, så det er bare å følge med! 

 

Hva er det beste med å blogge?
- Dere! Tilbakemeldingene deres og den kontakten jeg har med dere er så fantastisk. Selv om jeg ikke alltid rekker å svare alle kommentarer, så leser jeg alle og setter veldig stor pris på alt det skjønne dere sier! 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Min bursdagsfeiring!

Wow, for en fantastisk bursdagsfeiring jeg hadde i går! Det er så rart å tenke på at nå er jeg faktisk 24 år. 22-23 har liksom fortsatt vært ungt, og nærmest 20 år. Men nå føler jeg plutselig at alderen er voksen. Det er rart det! Voksen har jeg jo forsåvidt følt meg lenge i og med at jeg har samboer, hus og hund. Men altså, alderen, den kom først nå!

I går feiret jeg i alle fall med en gjeng av venninnene mine i Drammen. De fleste bor jo enten i Drammen, Hokksund eller Oslo, så da var det lettest å ta det i midten av alle stedene. Min favorittrestaurant i Drammen er definitivt Anchas Bodega som har vanvittig god tapas! Så der hadde jeg reservert bord til hele gjengen.
 

 

Fine jentene mine! ​Victoria, Reneé, søsteren min Madeleine, meg, Pia, Susanne, Marita, Camilla og Trine

Det ble en god del tapas på oss. Jeg spiste både Carpaccio, Manchego, Serrano og brød med aioli, og det var så godt! 

Mens vi ventet på middagen åpnet jeg alle pakkene, og herregud så mye fint jeg fikk! Mens jeg pakket opp presangene livestreamet jeg det på instagram, som sikkert mange av dere rakk å se, så jeg fikk ikke tatt så mye bilder akkurat da. Men jeg skal lage et eget innlegg der jeg kan vise dere hva jeg fikk. Det var jo veldig mange av dere som spurte på instagram om jeg kunne vise det på bloggen eller video! Det kommer når jeg kommer tilbake fra Gran Canaria.

Haha, må le litt av søsteren min som hadde kjøpt prinsessekrone til meg. Den måtte jeg pent gå med hele kvelden. Følte meg litt teit, men var veldig gøy da! 

Genseren min finner dere HER  (reklamelink)
 

Etter masse tapas dro vi en tur på en bar / cafe (Pigen) hvor vi tok noen drinker. På meg ble det virgin strawberry daquiry siden jeg ikke drakk. Med unntak av 1/4 rødvinsglas til maten. Hehe! Men for de andre ble det fullt opp med tequila og tyrkershots, før vi dro ut en liten tur på byen. Siden jeg måtte opp ganske tidlig i dag, dro jeg derfra i 01 tiden, så ble ikke full rave på meg. Men det kjenner jeg at er godt i dag! 

Det ble i alle fall en helt fantastisk feiring med de beste jentene som finnes! Nå skal jeg pakke siste rest av kofferten, skrive ferdig ukens spørsmål også kjører Per Fredrik og jeg innover til Gardermoen. Chloe skal forresten være hos foreldrene til Per Fredrik mens vi er på reise. Og ja, jeg skal lage vlog mens jeg er avgårde. Så at mange av dere hadde spurt om det i kommentarfeltet! 

 

Klar for utlandet og bursdag

Nå har jeg nettopp pakket kofferten, og er nesten klar for å reise i morgen. Er noen ting til som jeg må pakke oppi kofferten, som sminke og rettetang osv, men det tar jeg i morgen! Siden vi reiser noenlunde tidlig i morgen, syns jeg det er greit å gjøre pakkingen nå. Er det en ting jeg hater så er det å ha dårlig tid til å pakke. Det er så stress det! 

Image and video hosting by TinyPic

Tenkte forresten å vise dere hvordan jeg pakker kofferten. Her bruker jeg en veldig genial teknikk, som gjør at jeg ser absolutt alle plaggene hele tiden. Det sparer meg for totalt kaos i kofferten hver gang jeg skal finne en genser. Haha! Så det var et lite tips til dere som alltid får kaotiske kofferter på reise! 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Nå skal jeg fikse meg litt og gjøre meg helt klar for kvelden. I kveld skal jeg nemlig ut og feire bursdagen min sammen med en gjeng gode venninner på restaurant i Drammen. Så det blir veldig koselig! Herregud, det er så rart å tenke på at jeg blir 24 år i morgen..  Men før jeg drar til Drammen må jeg innom kjøpesenteret en kjapp tur og handle inn litt ting jeg fant ut at jeg manglet i kofferten. Det er virkelig bonusen med å pakke dagen før, for da ser man hva man har glemt og må kjøpe inn. Hehe! 

Skjønner ikke hva som feiler kroppen min

Wow, dette ble en veldig sen oppdatering fra meg! I dag har dagen bare gått helt fra meg. Jeg endte opp med å legge meg veldig veldig sent i natt, og stod ikke opp før 10:00 i dag, og når jeg stod opp var det rett avgårde på vippe- og negletime, som jeg ikke kom hjem fra før i 17 tiden.

Så der gikk jo veldig mye tid plutselig bort, og når jeg først kom hjem var jeg i så utrolig dårlig form, så jeg måtte legge meg ned og sove vekk smertene.

Skjønner ikke hva som skjer med den kroppen min. Bare jeg gjør litt utenfor huset blir jeg så vanvittig sliten. Har sittet den siste timen og prøvd å søke rundt på nettet etter ting som kan gjøre at jeg blir i så dårlig form. Det er jo hver eneste gang jeg anstrenger meg bittelitt, så bare sier kroppen totalt stopp.

Jeg hadde skjønt greia hvis jeg hadde en jobb som var skikkelig fysisk krevende, men altså, å ta selfies og skrive om livet sitt er ikke sååå slitsomt. 

 

Eneste jeg vet nå er at det skal bli fantastisk deilig å ta noen avslappende dager i varmen i utlandet. Det kjenner jeg at virkelig skal bli godt for kropp og sinn. Så får jeg fortsette søkingen etter grunner til hvorfor kroppen er som den er i morgen tidlig. 

Nå skal jeg i alle fall spise litt taco og bare slappe av sammen med gutten min og lille babyen vår. Føler meg så klissete når jeg skriver det sånn. Men hallo, jeg er jo litt klissete av meg da, hehe! 

Nytt kamerautstyr!

// reklamelink

I dag har jeg gjort en stor oppgradering for kamerautstyret mitt. For 4 år siden kjøpte jeg mitt speilreflekskamera, som er Canon eos 650d. Det har jeg brukt veldig flittig de siste 4 årene, men det siste året har jeg nesten aldri brukt det utenfor huset. Jeg vet ikke helt om det er fordi jeg ble lei av at gjøre de rundt meg "brydd" når jeg tok opp kameraet, eller hva det var for noe.

Men jeg sluttet i alle fall sakte men sikkert å ha med speilrefleksen, og begynte heller å bruke kompaktkamera, og i mange tilfeller iPhonen. Det har jo virkelig ikke gjort noen pluss for kvaliteten på bloggen, for å så det mildt. Bilder med kompaktkameraer og spesielt iPhone blir aldri like bra som speilrefleks dessverre.

- Genseren min finner du  HER  -

Så i går fikk jeg en liten åpenbaring, jeg må virkelig begynne å bruke speilrefleksen enda mer igjen. Den skal være med overalt slik som før, og jeg må slutte å bry meg om noen skulle glane hvis jeg tar frem kameraet. Så da begynte jeg å søke litt rundt på nettet etter måter å oppgradere kameraet mitt på. Jeg har jo et 50mm F1,4 objektiv fra før av, men det er jo totalt ubrukelig til noe som helst annet enn kun antrekksbilder, til og med der er den vanskelig å jobbe med.

Originalobjektivet som følger med på kameraet er jo superslitt, og er jo ikke noe god kvalitet. Så først kom jeg inn på tanken om å kjøpe et helt nytt kamera. Gjerne et fullformatskamera, men de er megatunge å bære rundt på, og ingen av de har flippskjerm, så det gjør det umulig å ta bilder på egenhånd.

Så etter mer søking rundt på nettet fant jeg endelig et objektiv som faktisk var helt perfekt. Det er 17-50 mm, så det er veldig all-round, i tillegg er det F2,8 hvilket vil si at jeg kan enkelt få blurry bakgrunn på bilder. Det er jo amazing! Så det første jeg gjorde i dag var å dra rett på fotobutikken i Tønsberg, og kjøpe nytt objektiv. 

Har allerede lekt litt rundt med objektivet, og jeg elsker det! Bildene med det nye objektivet blir så vanvittig mye skarpere og finere enn med det gamle. Det nye er en del tyngre enn originalobjektivet, så akkurat det er litt minus. Men det vender jeg meg nok til ganske fort. Men altså, bildene; fantastiske! Det er så perfekt objektiv for meg, og jeg har virkelig fått igjen fotognisten! Gleder meg skikkelig til å ta ordentlige fine bilder til alle innlegg for dere, og ikke bare de hjemmefra. Dette blir så gøy! 

Passet jo også perfekt å kjøpe det nå, rett før reise, for da kan jeg knipse masse bra bilder på Gran Canaria. Wiii!

Mens jeg var ute måtte jeg jo selvfølgelig shoppe litt andre ting også, haha, klarer jo aldri å styre meg! Fant et fantastisk godt duftlys! Det lukter altså så godt, at jeg har ikke ord for det engang. Kjøpte også en ny kakao, som jeg gleder meg veldig til å smake på i kveld. Tyvluktet litt på den i stad, og tror den kommer til å bli sinnsykt god. Luktet i alle fall helt himmelsk! 
Nå skal jeg sette igang med å filme inn en video som kommer ut om en god stund. Men som jeg lager nå siden jeg skal reise. Vet jeg har vært litt stille på videofronten etter nyttår, men det blir bedre asap. Lover! 

12 Favoritter fra eBay!

Jeg elsker å shoppe på eBay, både fordi det er vanvittig billig, men også fordi jeg ofte finner ting som jeg ikke finner i vanlige norske nettbutikker. Selv om det ofte kan være veldig vanskelig å finne de fine kjøpene, i jungelen av rare ting.

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som syns det er vanskelig å finne fine ting, så derfor tenkte jeg å vise dere noen av mine siste favoritter fra eBay! Del gjerne dine favoritter fra eBay i kommentarfeltet :-)


1 - HER  //  2 - HER  //  3 - HER

4 - HER  //  5 - HER  //  6 - HER

7 - HER  //  8 - HER  //  9 - HER

10 - HER  //  11 - HER  //  12 - HER 

 

 

Fant du noe du likte?
 

Venninnedate på ny favoritt kafé!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en skikkelig sosial rundtur! Først dro jeg til Susanne for å sette på litt hair extensions. Ah, herregud så deilig det er når hun nettopp har satt på meg hår. Da sitter alt håret helt inntil hodet, og det føles bare så mye mer on fleek ut!

Også var det jo veldig koselig å se igjen Susanne! Det er litt rart egentlig, men hun er vel den eneste venninnen jeg har som jeg har kjent siden ungdomsskolen. Tenk, vi har kjent hverandre i over 10 år. Wow, det er lenge det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På vei hjem inviterte Rebecca meg med på kaffe i Sandefjord. Hun reiser til Nicaragua på fredag, og skal være der i en måned, så da var det kjekt å få tatt en liten kaffe før hun drar. Herregud, tenk så spennende å skulle være der i en måned! Uæh, skikkelig misunnelig nå jeg! Selv om jeg må innrømme at jeg hadde slitt litt med og skulle vært avgårde så lenge. Om jeg måtte dratt så lenge bort fra Per Fredrik og Chloe hadde jeg blitt helt gal. Nei uff, det hadde aldri gått! 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men, herregud, jeg sporer alltid av jeg. Vi dro på en kafé i Sandefjord som jeg aldri har vært på, som var skikkelig kul! Den var full retro med skikkelig kaffevibber, og jeg elsket det! Syns det er så gøy når kaféer kjører skikkelig tema! Også hadde de seriøst den beste cupcaken der noensinne.. Den var skummelt god! Eple og kanel med ostekrem. Nam! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjønneste Rebecca 💕

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud, se så mye godt da! Får helt vann i munnen jeg nå. Tihi! 


 

Nå skal jeg sette igang med litt planlegging av måneden, og gå over ting jeg vil få gjort. Det er jo en helt ny måned, og jeg så stoked! Denne måneden blir det både bursdagsfeiring med venninner, Gran Canaria tur, også fyller jeg 24 år. Så dette blir en spennende måned!