hits

februar 2014

Jentekveld på Taj Mahal

Hei søtinger ♥

I kveld har jeg vært på Taj Mahal i Drammen med søskenbarnet mitt Eveline og søsteren min Madeleine. Har vært der en gang før, og det skuffet ikke denne gangen heller. Maten er alltid kjempegod, og man får alltid skikkelig indisk stemning av å være der. Jeg bestilte Mango Chicken, og det var sykt godt! Virkelig å anbefale! 


Video: Nye innkjøp

Da var videoen endelig ferdig lastet opp! Her er de nye innkjøpene jeg kjøpte når jeg var i Oslo i går. Ble veldig mange nye topper! Kjøpte inn masse nye bukser for veldig kort tid siden, så da ble det topper i går. Nå har jeg nettopp ryddet og vasket hele klesrommet, og lagt vekk en søplesekk med klær. Deilig å endelig ha litt mer plass i skapene! Det er mitt must nr 1 når det kommer til antrekksinspirasjon, RYDDIGE SKAP. Haha :-) 

Husk å stille inn kvaliteten til 1080p for best kvalitet

 

Utrolig god proteinshake

For et par dager siden mottok jeg en pakke med litt forskjellige smaksprøver på proteinpulver, en treningsdagbok og et par shakere fra fitnessguru.com. Jeg har tidligere prøvd ut noen forskjellige proteinshaker, og nesten alle smaker like ille. Husker når jeg begynte å trene så kjøpte jeg en boks med proteinpulver fra Protein Fabrikken i smaken jordbær, husker ikke helt hvilken det var, men gud så grusomt den smakte. Var såvidt jeg klarte å drikke det. Og da ble det til at den fortsatt var halvfull et år etter.. 

Etter det har jeg fått ganske skrekken for proteinpulver, helt til jeg fikk disse smaksprøvene fra Fitnessguru.com. Da endret alt seg.. Har prøvd ut litt forskjellige smaker: bringebær med hvit sjokolade, jordbær med hvit sjokolade, vanilije med hvit sjokolade og vanilje med skogsbær. Og jeg ble helt sjokkert da jeg smakte de. Proteinpulver som faktisk smaker godt! Hva skjer med verden? Min favoritt er desidert bringebær med hvit sjokolade. Nam! 

I en porsjon (30 gram) får man i seg 23,4 gram proteiner og bare 121 kcal. Så dette er perfekt som et mellommåltid, eller ved siden av måltider som ikke har så mye proteiner i seg. Jeg bruker det til frokosten min, siden jeg spiser havregrøt med smoothie ved siden av. Da er det bare å slenge proteinpulveret oppi smoothien, og vips så har jeg fått i meg en god dose proteiner! Hvis man trener er det veldig viktig at man får i seg nok proteiner, og proteinshake er en genial måte å få i seg nok proteiner på! En tommelfingerregel er at hvis man trener skal man ha ca 2 gram protein per kilo kroppvekt man har. Så hvis man veier 50 kg skal man ha i seg 100 gram proteiner hver dag. Proteinpulveret kan du kjøpe HER 

 

Fikk også med disse søte shakerne. Den rosa kan man skru på delene som er helt til venstre i bildet, så kan man ha proteinpulveret og kosttilskuddene i de to oppbevaringsrommene. Den lilla shakeren er veldig liten og nett, og er perfekt å ha med i veska hvis man er på tur, eller i treningsbagen. Den lilla shakeren kan man også designe fargene på selv, så hvis du vil ha en blå shaker med grønt lokk kan man velge det! Genialt eller hva? Den rosa shakeren kan du finne HER  (de har den i svart også) og den lilla kan du finne HER

En annen ting jeg fikk var denne kjempesøte og geniale treningsboken (ja, gutter. de har den i svart også!). Her får jeg skrivd opp hva jeg trener, hvilke øvelser, hvor mange reps og sett, og hvor mange kilo jeg løfter. Jeg får også skrivd opp litt notater om hvordan treningen var. Å bruke en treningsdagbok er utrolig viktig hvis man vil oppnå resultater og få god motivasjon. Man får sett svart på hvitt endringen i antall kilo man løfter fra uke til uke, og måned til måned. Og er det en ting som er viktig innen trening så er det fremgang! Treningsdagboken kan du finne HER
//sponset

Øvelse gjør mester

I dag skal jeg på fashion fotokurs med Nikon i Oslo. Har vært på veldig få fotokurs tidligere, men jeg syns slike kurs er utrolig lærerike! Har lyst til å bli flinkere til å ta bilder, sånn at bildene på bloggen kan bli enda bedre. Satt og så tilbake i antrekksarkivet mitt i stad, og jeg må gi meg selv en klapp på skulderen. For jeg har faktisk blitt mye flinkere til å ta bilder! Men enda flinkere skal jeg bli. Øvelse gjør mester, eller hva?Siden kurset begynner 18 har jeg dratt litt tidligere inn til Oslo i dag. Har lyst til å få shoppet litt, også er det så deilig å bare være i Oslo. Få den herlige Oslo luften langt ned i lungene. Det trenger jeg nå! Er så rart hvordan man kan være oppvokst på et sted som Hokksund, og aldri føle at det er "hjemme". Føler at Hokksund er way out there, mens Oslo er mye mer "meg". Hvis dere skjønner hva jeg mener?

Nydelige vipper og negler!

I dag har jeg vært hos A Good Feeling salongen i Drammen og fått refill på vippene mine. Neglene mine fikset jeg på mandag. Og det er så deilig å føle seg så fresh! Få ting som booster selvtilliten like godt som en refill på vipper og negler. Er en del av dere som har spurt litt hvordan det fungerer når man setter på vipper og negler.

Når de setter på vipper setter de på en og en enkeltvipp. Da får man et natulig resultat, som også holder seg fint i ca 3-4 uker. Etter 3-4 uker er det fortsatt mange vipper igjen, men da bør man ta en refill, for at det fortsatt skal se nydelig ut! Selve behandlingen tar ca 1-1,5 time, og når man tar refill tar det ca en halvtime - tre kvarter. Når de setter på vippene ligger man på en komfortabel "seng" med øynene igjen, og kjenner såvidt at vippene blir satt på.

Det gjør ikke noe vondt i det hele tatt, og man får ikke noe lim inn i øynene sine. Så ingen grunn til å være redd :-) Første påsetting koster 1800,- og refill koster fra 500,- kr. Jeg vet det er mange steder som er noe billigere, men de setter ofte på punktvipper, som er like fine som disse. Bare at de er fine i 3 dager, og disse er fine i 3 uker.. Man får faktisk det man betaler for, og her får man kvalitet! 

Når det kommer til neglene legger de på en gele oppå mine naturlige negler. Hvis mine egne negler er korte så setter de på en tipp så de blir i den lengden jeg ønsker. De legger på et perfekt lag med gele, sånn at de blir harde og slitesterke, men de blir ikke klumpete. De bruker heller ikke maskinfil når de filer på dine egne negler før de setter på geleen, så behandlingen skader dine egne negler veldig lite. Man kan også velge å ha en hvit fransk tipp på neglene, jeg syns det er veldig vakkert, så jeg tar alltid det. Da ser resultatet naturlig og nydelig ut! Denne behandlingen koster ca 700,- kr, og etterfyll koster fra 520,- og oppover. Ikke veldig dyrt akkurat! 

 

For å bestille time kan du ringe 32 22 10 21 eller sjekke ut hjemmesiden dems www.agoodfeeling.noBehandlingene er sponset :-)

Proppfull av C vitaminer og antioksidanter

God morgen! ♥

Nå har jeg nettopp spist en god frokost, og drukket en enda bedre smoothie. Ingen morgener er komplette uten en god smoothie. Det gir dagen en knallstart! I dag lagde jeg smoothien av frosne jordbær, frosne blåbær og appelsiner. Nam! Det er så utrolig godt! Og ikke minst sunt! I en slik smoothie får jeg i meg masse C vitaminer og antioksidanter. 

Senere i dag skal jeg til A Good Feeling salongen og få påfyll på vippene mine. Jentene der er så utrolig flinke, og jeg kan virkelig anbefale de hvis dere vil fikse på vipper og negler. Kan skrive mer om de og vise bilder når jeg kommer hjem i dag. I mellomtiden kan du sjekke ut hjemmesiden dems på www.agoodfeeling.no :-)Sunn og god kveldsmat

Hei dere! I kveld har jeg vært på Fitness One og trent styrke. Det er tredje gangen jeg prøver ut det nye styrkeprogrammet mitt, og jeg begynner endelig å komme inn i det. Øvelsene sitter bedre og bedre, og jeg regner med at jeg skal begynne å legge på tyngre vekter neste uke. Viktig at øvelsene sitter skikkelig godt før man begynner å legge på tunge vekter, hvis ikke kan man få mye skader, og det vil jeg ikke ha! 

Etter trening hadde jeg skikkelig cravings på noe friskt og godt, som også var sunt. Da endte jeg på reker med avokado og mango. Høres kanskje ut som en merkelig kombinasjon? Det var i alle fall sykt godt! Dressing og majones trengtes ikke siden det er ganske mye fruktjuice i mangoen. Denne retten er jo perfekt å spise på kvelden, når man ikke vil spise noe som er veldig mektig, men samtidig noe sunt. Her får man i seg masse proteiner fra rekene, sunt fett fra avokadoen og vitaminer og karbohydrater fra mangoen. Helt perfekt! Jeg brukte 500 gram frosne reker (ha de i iskaldt vann, så tiner de fortere), 1/2 mango og 1/2 avokado. Nam nam! 

 

Spørsmålsrunde

Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, der jeg svarer på video. Så derfor setter jeg igang en spørsmålsrunde nå. Skal prøve å få ut videoen med svarene innen søndag. Så spør spørsmålene deres innen da. Husk at dere kan spørre om hva dere vil. Men jeg svarer ikke på altfor private spørsmål. Hehe :-)1 plagg - 3 antrekk

En søt bluse er det perfekt must have plagget i enhver garderobe. Den kan matches til det meste, og brukes til hverdags og til fest! Under kan du se tre forskjellige måter man kan bruke den på. To som er til hverdags, og en som er til fest.

nelly.com har de også mange fantastiske bluser som er perfekte til å matche med forskjellige antrekk. Under kan du se noen av mine favoritter.

1 - her // 2 - her // 3 - her // 4 - her // 5 - her // 6 - her

adlinks

8 råd mot kviser

♥ Ikke klem eller plukk
- Dårlig håndhygiene og feil utklemmingsteknikk gjør at kvisene blir verre.

 

♥ Unngå klorvann
- Kvisetypen "klorakne" oppstår når huden kommer i kontakt med klorvann.

 

♥ Rens huden to ganger daglig
- Rens morgen og kveld, helst to ganger etter hverandre. Først for å fjerne makeup, forurensing og annen skitt som fester seg til huden i løpet av dagen. Deretter for å rense selve huden skikkelig.

 

♥ Ikke stress
- Stress trigger hypofysen til å stimulere binyrene, som øker produksjonen av testosteron hos kvinner, som igjen gir økt talgproduksjon. For høy talgproduksjon kan føre til kviser.♥ Begrens friksjon mot huden
- "Acne mechanica" forårsakes av varme, kontakt og friksjon mot huden, som kan skyldes f.eks mobilen, syntetiske klær, skulderputer, hjelmer og luer.

 

♥ Unngå produkter med parfyme og plast
- Parfyme kan forårsake reaksjoner som igjen fører til utvikling av akne, mens balsam, hårspray og hårgele nesten alltid inneholder plast som kan tette porene og forårsake kviseutbrudd.

 

♥ Unngå sol
- For mye sol er ikke bra for huden, uren eller ei. Selv om kviser forsvinner i sola, er det en såkalt "quick-fix" som man får betale for senere.

 

♥ Bruk riktig makeup
- Har man uren hud, vil man gjerne dekke den til. Men mye makeup inneholder poretilstoppede ingredinenser som bare gjør vondt verre. Bruk gjerne mineralsminke.  

Sommer inspirasjon

Jeg drømmer om; sommer ♥ hvite sandstrender ♥ ferske jordbær ♥ sene kvelder ♥ drinker i alle regnbuens farger ♥ blomster i håret ♥ highwaist shorts ♥ sydenturer ♥ langt bølgete hår ♥ solbrun hud ♥ surfing ♥ solnedganger ♥ roadtrips ♥ bade med delfiner ♥ grilling med venner ♥ blomsterenger ♥ 

Ut i dag

Hei dere! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt! Nå har jeg og Roger nettopp blitt ferdige med å fikse oss. Vi skal ut en tur i Drammen i dag. Har jo ikke vært ute på altfor lenge. Eller, er jo bare en måned siden sist da, hehe. Men føles i alle fall ut som evigheter! Så nå er det på tide med en tur ut! Kanskje noen av dere som skal ut i dag også? Eller tar dere det rolig i dag?

Sushidate

I går var jeg og Victoria i Drammen på no.1 og spiste masse god sushi. Har ikke vært der før, så var litt usikker på hvordan maten var der. Er jo ganske kresen av meg, så ikke alltid lett å finne matsteder som faller i smak. Men de hadde veldig god sushi! Jeg spiste maki med fritert laks, purre, chillimajones og sesamfrø. Det var sykt godt! Etter at vi hadde spist sushi stakk vi på Pigen en tur. Syns det er så koselig å sitte der og ta en kaffe, og bare skravle time etter time. Spesielt med Vicky! Siden vi ikke har sett hverandre på en stund så hadde vi mye å ta igjen, så vi satt der til ganske sent! 

Mmmm, skogsbærpai med vanilje is og bær

Grey scale

Hei søtinger ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem til Roger. Har vært med Victoria i Drammen i dag. Har ikke sett hverandre på altfor lenge, så var utrolig koselig å igjen hverandre! Skal legge ut litt bilder i morgen :-) Men først litt antrekksbilder som jeg rakk å ta rett før jeg dro hjemmefra! Mitt fotoutstyr

Fikk spørsmål av en leser om jeg kunne lage et innlegg med mitt fotoustyr. Har jo aldri skrevet om fotoutstyret mitt før, så syns det er på tide at jeg gjør det nå! Er jo ingen fotograf, men jeg tar masse bilder til bloggen hver dag, så har jo lært meg noen triks her og der. I august 2010 fikk jeg mitt første speilreflekskamera, og siden den gang har jeg lært masse, og da mener jeg MASSE. Blir ikke så mye fotograferingstips i dette innlegget, men heller litt utstyrstips. Spør i kommentarfeltet hvis det er noe du lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan :-)

Canon EOS 650D

- Dette er det kameraet jeg bruker til å ta bilder og filme med. Har hatt det i over et år, og jeg elsker det! Kameraet er lett å lære og det er perfekt for bloggere. Det har mange forskjellige innstillinger som; Portrett, Landskap, Nærbilde, Sport, Nattportrett, HDR baklyskontroll, osv. Disse innstillingene er veldig kjekke hvis man ikke er flink til å stille inn kameraet manuelt, eller hvis man har dårlig tid til å ta bilder.

Den innstillingen jeg bruker for det meste er "Manuell eksponering". Der stiller jeg inn blender (har den alltid på det laveste tallet som er mulig. 1,2 på 50mm linsen, og 3,5 på originallinsen som følger med kameraet). Jeg stiller også inn ISO-hastigheten (her prøver jeg å alltid ha den på 800. Men 1600 hvis det er inne og dårlig lys). Lukkerhastigheten stiller jeg alltid inn forskjellig hver gang jeg tar bilder, alt ettersom hvordan lyset der jeg tar bildene er. 

- Dette kameraet funker veldig bra til å filme med til videoblogger, der man står stille ett sted. Når jeg lager videoblogger pleier jeg alltid å stille inn fokuset manuelt, siden den lager mye bråk hvis den står på auto. Å bruke dette kameraet til vanlig filming har jeg gjort veldig lite, så kan ikke si hvordan det er.  

- Kameraet har en skjerm som man kan vende mot seg selv, hvis man skal ta bilder på egenhånd med selvutløser. Denne funksjonen er helt genial, og er grunn #1 til at jeg kjøpte akkurat dette kameraet. Dere som er bloggere og tar mye bilder av dere selv, kan nok kjenner dere godt igjen med at det er vanskelig å vite akkurat hva kameraet tar bilde av. Plutselig er ikke hodet ditt med, osv. Men det problemet slipper man her! Canon 50mm 1,4 linse 
- Denne linsen  bruker jeg som regel til å ta antrekksbilder, og når jeg skal ta bilder av ting til bloggen. Den har lavt blendertall, og da kan man få en "bokeh" effekt (uskarp bakgunn), som er veldig pent på bilder! På bildet under kan dere se den typiske bokeh effekten som en 50mm 1,2 linse lager. Jeg har også prøvd 1,8 linsen, som er en del billigere. Den billige koser 700-800 kr og 1,2 linsen koster ca 2500,- kr. Den billige tåler veldig lite, og har vanskelig for å fokusere. I tillegg blir ikke bildene like klare som den  dyrere versjonen. 

Det som er negativt med dette objektivet er at det alltid er helt "zommet inn". Så man må alltid stå langt unna det man skal ta bilde av.  Derfor passer det ikke så godt til alle anledninger og situasjoner. Men det er absolutt en bra linse! Canon fjernutløser 
- Denne er alle bloggeres must! Denne kontrollen bruker hver eneste dag når jeg skal ta bilder. Jeg stiller inn kameraet på "driverinnstilling" og "selvutløser" og da er det bare å knipse i vei. Kameraet fokuserer på egenhånd, så det er ikke noe problem! Fjernkontrollen fungerer maks 5 meter unna kameraet. Men det er som regel aldri noe problem! 


Hama tripod
- Dette er et veldig basic kamerastativ, men det er lett å ha med rundt og faktisk ganske solid. Tror jeg betalte rundt 200 kr for det på Siba på Sandvika senteret. Stativet har en makshøyde på 130/140 cm. Så det passer veldig bra til min bruk. 

 

Masse nye innkjøp

Hei søtinger ♥

I dag begynte jeg dagen min hos tannlegen. Hadde drømmer om det i hele natt, og gjett om jeg gruet meg. Sistgang jeg var hos tannlegen (5 februar, bursdagen min..) gjorde det helt sinnsykt vondt. Jeg lå bokstavelig talt på tannlegestolen og gråt av smerte. Og i dag kom jeg tilbake for å gjøre ferdig rotfyllingen som tannlegen begynte på den gangen. I dag gjorde det heldigvis ikke like vondt, men har ganske vondt i munnen nå. Men det går forhåpentligvis fort over! 


Topp fra Cubus, bukse fra WOW

 

Siden jeg var så flink hos tannlegen syntes jeg at jeg fortjente litt shopping for meg selv. Så det passet midt i blinken at Varner kortet mitt hadde kommet på jobben for noen dager siden. Så i dag har jeg shoppet masse på WOW, Cubus og Bik Bok. Alle som jobber i Varner kjeden for jo 40% avslag i de butikkene, pluss noen butikker til. Så det er jo helt genialt! Ble mye nytt på meg, og det trengtes! Hadde nesten ingen jeans igjen som passet til meg, så deilig med hele 4 nye. Også sitter de som et skudd og! 


Topp og blomsterkrone fra Cubus, bukse fra Bik BokTopp fra Bik Bok, bukse fra WOW


Bluse fra Cubus, bukse fra WOW


Kosedress fra Cubus
 

Min hverdagssminke

Hei søtinger ♥

Mange av dere har spurt meg i det siste om jeg kunne lage et lite innlegg, med sminken jeg bruker. Så da tenkte jeg å gi dere en kjapp gjennomgang av sminken min, pluss noen tips! ♥ bareMinerals blush, farge "The one"  Kan kjøpes HER


♥ bareMinerals prime time foundation primer, original. 
Kan kjøpes HER
- Denne er absolutt et must før man legger pudderfoundation. Den jevner ut huden og fine linjer, og gjør at pudderet sitter bedre og lengre. 


♥ bareMinerals original foundation, farge "Medium beige" 
Kan kjøpes HER
Denne foundationen er min absolutte favoritt! Har brukt den i over 2 år, og den er helt fantastisk! Den dekker godt, og man får et naturlig resultat. I tillegg har den naturlige mineraler som pleier huden, og er fri for parabener. PS: Ingen bareMinerals produkter blir testet på dyr!  
 

♥ bareMinerals maximum coverage concealer brush  Kan kjøpes HER
- Denne bruker jeg rett etter primeren for å dekke over kviser og mørke ringer under øynene.  


♥ Isadora kabuki brush  

- Denne bruker jeg til å påføre pudderet i hele ansiktet. Grunnen til at jeg bruker en kabuki børste er fordi den gir tettere dekke. 

♥ Yves Saint Laurent lipstick, farge 1. 
- Denne har jeg nettopp begynt å bruke. Men jeg er allerede forelsket i den!  


♥ Eyeshadow by H&M, farge "Smoky brown". 

- Denne bruker jeg alltid til fest, og noen ganger til hverdags. Har ikke brukt den på de bildene her, riktignok.Tell me your secret

Jeg vet selv hvor vondt og vanskelig det kan være å måtte holde inne en hemmelighet. Noe man vil si til andre, men uansett hva man gjør tørr man ikke. Kanskje er man redd de nærmeste skal dømme deg. Eller kanskje har man ingen å fortelle hemmelighetene sine til. Men er det èn ting som er viktig, så er det å fortelle hemmeligheten sin til noen, så man ikke holder det inne. Holder man det inne blir det bare værre og værre for hver dag som går. 

Så nå vil jeg gi dere muligheten til å fortelle hemmelighetene deres i dette innlegget. Dere kan velge helt selv om dere vil være anonyme. Fortell meg gjerne om det er noe som bekymrer deg, deres innerste hemmeligheter, en tilståelse eller noe dere føler for å dele. Hva som helst :-) ♥ Kommer til å velge ut noen av kommentarene deres og legge de ut i et eget innlegg. Dere forblir selvfølgelig helt anonyme.

Hva er din hemmelighet?Videoblogge?

Hei søtinger ♥

I dag har jeg fått unnagjort masse bloggarbeid. Helt utrolig hvor mye mail o.l som hoper seg opp når man er på ferie. Hele 52 mail! Så var litt av en jobb å svare på alle, men nå er det endelig gjort. Deilig! Nå skal vi snart spise middag, også må jeg få ryddet ferdig soverommet og klesrommet mitt.

Tenkte jeg skulle begynne med litt flere videoblogger igjen. Har jo helt glemt det bort den siste tiden, hehe, er vel sånn det ofte blir når man har kjæreste? Så derfor trenger jeg litt forslag fra dere! Hva slags videoblogger vil dere ha? Hverdag, trening, sminke, hårvideoer, eller kanskje noe annet? Kom gjerne med så utfyllende og mange forslag du har. Tar de imot med åpne armer :-)

Back in Norway

Hei dere!

Da var jeg endelig tilbake i Norge igjen! Har veldig blandede følelser om å være tilbake. Den ene delen av meg vil hoppe på neste fly ned til Tenerife igjen, mens en del av meg vil komme tilbake i rutiner og være i Norge igjen. Men men, nå er det knappe 3 måneder til jeg reiser til Portugal med Victoria på surfecamp med lapoint.no og uken etter vi har kommet hjem igjen drar vi rett til Ios for å feste i 12 dager med life is a beach party. Gud som jeg gleder meg! Dette kommer til å bli en helt fantastisk sommer! 

Men back to reality igjen. I dag har jeg fått trent litt styrke. Har laget et nytt styrkeprogram, så i dag testet jeg ut øvelsene osv. Kjenner det er siste, og da mener jeg siste gang jeg noensinne trener så tidlig på dagen igjen. Når man nesten sovner på treningsstudioet, da er det ille! Jeg er vel tidenes nattemenneske, så fremover blir det kun trening på kveldene. 

Nå skal jeg på kino med Roger og broren hans og se på "Anchorman the legend continues". Så den første filmen for et par måneder siden, og lo meg halvt ihjel. Så gleder meg skikkelig til å se denne! Kanskje noen av dere som har rukket å se den enda, eller skal se den snart?Hjemreise

Hei dere! Håper dere fikk en fin valentinseiring i går ♥

Nå sitter vi i lobbyen og er klare for avreise. Kjenner jeg gruer meg skikkelig til å komme tilbake til kalde Norge. Den uken her har vært helt fantastisk! Og jeg vil ikke at den skal være ferdig! Heldigvis er det ikke like bra vær i dag, så det gjør det litt lettere å dra hjemover. Har rukket å fått trent og badet litt tidligere i dag også, så nå er vi gode og slitne til reisen. På flyet hjem skal jeg prøve å sove så mye som mulig sånn at turen går fort.

Og da jeg ikke sover skal jeg prøve å lese ferdig styrkebibelen for jenter. Har kommet til side 94 av 247 så er allerede et godt stykke på vei. Når jeg kommer hjem er målet mitt å virkelig komme igang med styrketreningen, og da er litt kunnskap veldig kjekt å ha i bakhanda! Det er jo altfor mange som trener styrke uten å vite noe som helst om trening, og da er det vanskelig å få resultater og lett å få skader. Så anbefaler dere jenter som vil trene styrke å lese denne boken! 

Fantastisk besøk i dyreparken

Happy valentinesday ♥

Nå er vi endelig tilbake på hotellet etter en lang, men utrolig fantastisk dag i dyrehagen. Vi har sett så mange forskjellige dyr; papegøyer, krokodiller, haier, jaguarer, gorillaer, delfiner, surrikatter og mange flere! Syns det er så morsomt å se hvor mange forskjellige dyr som faktisk finnes. Og mange av de er så annerledes i virkeligheten enn hva de er på bilder og videoer! Vi fikk også sett på delfin, spekkhogger og sjøløveshow. Det var sykt morsomt, og helt fantastisk fascinerende å se dyrene i showene.

De hadde skikkelig god kontakt med trenerne sine, og i sjøløveshowet kysset den ene sjøløven treneren sin! Har også filmet masse fra showene, så kan lage en video når jeg kommer hjem og legge den ut :-) Hvis dere skal besøke Tenerife i sommer, bør dere absolutt stikke innom dyreparken "Loro parque" en tur. Det anbefales virkelig! 


Se den lille søte surrikatten! Hjertet mitt smeltet helt! Og de var så mye mindre og søtere i virkeligheten, enn hva jeg hadde sett på tv!  *all i want for christmas...*Jaguar ♥ Herregud så fine!
Har hatt skikkelig lyst på berlinerbolle med jordbærsyltetøy i flere dager nå, og gjett om jeg ble overlykkelig når jeg endelig fant en a? Nam!Dere som har lest bloggen min en stund vet jo at jeg er livredd, og da mener jeg livredd for fugler. Så følte meg ekstremt tøff når jeg turte å gå så nærme de!Nå skal vi ned i innebassengene og ta oss en dukkert, før vi gjør oss klare for å spise middag. Det er jo valentinesdag i dag, så det er sikkert mange av dere som skal på date? Hele den reisen her har jo vært en lang valentinsdag, men vi skal selvfølgelig spise på restaurant i kveld. På hotellet er det skikkelig valentine pyntet med blomsterkranser på flere av statuene. Og når vi kom tilbake fra dyrehagen nå var det roseblader formet som et hjerte på sengen vår. *romantisk*

 

Tur i gamlebyen

Happy valentine ♥

I går var vi på rundtur i gamlebyen i Puerto de la Cruz. Gamlebyen er veldig annerledes enn hva turiststedene er. Her fikk vi se masse fine spanske hus og vi fikk sett solnedgangen på en utrolig vakker lavastrand. *romantisk* På den stranden var det nesten bare lokale beboere, så vi fikk skikkelig følelsen av Tenerife! 
Se så koselig!

Litt tidligere på dagen spiste vi lunsj inne i byen på en fransk restaurant. Der hadde de virkelig masse forskjellig! Restaurant, bar, bakeri, konditori, uteservering, osv. 


Nå skal vi dra på en utrolig stor og fantastisk dyrepark: Loro Parque. Har blitt anbefalt av mange turister om at vi må dra dit. Der har de masse forskjellige kanarifugler, delfinshow, jaguarer, alligatorer, flamingoer, gorillaer, pingviner, tigre, osv. Gud som jeg gleder meg! 

Beste restauranten på Tenerife

I går var vi på en sykt bra restaurant og spiste middag. Vi hadde blitt anbefalt denne restauranten av en hyggelig taxi sjafør. Restauranten ligger i gamlebyen i Puerto De La Cruz og heter Regulo. Selve restauranten var veldig spansk dekorert, med fontener, blomster og fine veggmalerier. Sitteplassene var delt i flere deler, så selv om hele restauranten var stappfull fikk man ikke den følelsen at det var stappfullt. Hvis dere skjønner hva jeg mener?

Vi bestilte oss biff med mangosaus, nam! Det var så sykt godt! Det er sjelden jeg liker biff noe spesielt, men dette var utrolig godt! Så hvis dere er i Puerto de la Cruz en gang og skal spise middag, er denne restauranten og maten å anbefale! 


Etter vi hadde spist oss gode og mette stakk vi på et annet sted som vi hadde vært innom tidligere på dagen. Et must når man er i syden er å drikke paraplydrinker som smaker helt grusomt. Og yes, det smakte helt grusomt også! Altfor mye sprit og kunstige tilsetningstoffer. Hehe! 


High heels and a black dress

God morgen søtinger ♥

Nå skal vi straks ut og sole oss. I dag er det helt fantastisk vær! Solen skinner og det er skyfri himmel og det er over 20 grader ute. Deilig! Kjenner jeg gruer meg skikkelig til å komme tilbake til Norge. Men jeg kommer heldigvis brunere tilbake enn det jeg var når jeg dro ned! Begynner endelig å få litt bikiniskille! 

I går var vi ute og spiste på en veldig bra restaurant, kan vise dere litt mer bilder fra det etterpå. Men først litt antrekksbilder fra i går :-)


Sko - HER // Kjole - Nelly.com 

Mine 10 beste skjønnhetstips

Hei søtinger ♥ Siden det blir mye syden snakk om dagen, tenkte jeg å gi dere litt skjønnhetstips. Så bloggen ikke blir for ensformig. Dette er mine 10 beste skjønnhetstips. Gjerne skriv ned dine, så kanskje jeg får noen nye gode tips!Vann
- Dette er mitt viktigste tips som overgår alt av sminke og hudproduktstips. Drikk vann! Ikke brus, juice, saft, kaffe, osv. Men vann! Hvis man ikke får i seg nok vann vil huden bære tydelige preg av det. Hvis du syns det er vanskelig å huske på å drikke vann, så kan det være smart å ha med seg en vannflaske i vesken. 
 

♥ bareMinerals
- Når man bruker vanlig foundation har den lett for å tette porene dine, og gjøre at du får kviser. Men bareMinerals legger seg lett oppå huden og tetter ikke porene, i tillegg har den mineraler som er gode for huden. Så man får mye bedre hud! Selv har jeg brukt bareMinerals foundation powder i snart 3 år og jeg elsker det! Hvis dere ønsker å kjøpe pudderet på nett kan jeg anbefale å kjøpe det hos blivakker.no

 

♥ Rens morgen og kveld
- Hver morgen og kveld renser jeg huden to ganger. Først en gang for å fjerne overflødige bakterier, sminke, osv som legger seg på huden. Så renser jeg en gang til for å dyptrense huden, så alt som ligger nede i porene kommer ut. Denne metoden kan man få en del kviser av i starten, siden man får ut alt som ligger nede i porene. Men etter ca 6 uker har det stabilisert seg, og huden begynner å bli ren og fin. Husk å avslutte med en god fuktighetskrem som er tilpasset din hud. Husk at det er like viktig å rense huden på morgenen som på kvelden, dette er fordi at huden skiller ut avfallstoffer i løpet av natten, og de må renses vekk. 

 

♥ Gå uten sminke
- Jo mer du går uten sminke, jo bedre! Da får huden pustet og reparert seg. Ha gjerne en fast dag i uken der du går helt uten sminke, og gjerne tar en ansiktsmaske. Det har huden din godt av! 
 

♥ Trening
- Trening øker blodsirkulasjonen i kroppen, og gir en god og fin glød i ansiktet.

 

♥ Sjokolade
- Jeg får veldig mye kviser hvis jeg spiser sjokolade. Dette har jeg funnet ut etter at jeg har prøvd å kutte ut enkelte matvarer i ca 3 uker av gangen, for å se hva som gir meg kviser. Og dessverre viste det seg at det er sjokolade som gir meg kviser. Dette er selvfølgelig veldig individuelt, men hvis du sliter med masse kviser i pannen så er det kostholdet ditt som gir deg disse kvisene, og da kan det være smart å prøve å kutte ut enkelte matvarer i små perioder. For å se om dert er de som gir deg kviser. 

 

♥ Flette om natten
- Jeg sover alltid med håret i en flette om natten. Da unngår jeg unødvendige floker og slitasje på håret. Pass på så du ikke knyter strikken for stramt! 


♥ Sølt med mascaraen?
- Før jeg satt på vippeextensions brukte jeg mascara hver dag, og det er så altfor lett å søle med den! For å lett fjerne mascara rester fra ansiktet bruker jeg en q-tips som jeg dupper i litt body lotion. 

 

♥ Statisk hår?
- Jeg får ofte statisk hår på vinteren. For å få håret til å legge seg pent ned igjen pleier jeg å spraye litt hårpray inne i hånden, og stryke det lett over de partiene av håret som er statisk.

 

♥ Tørrshampo
-
Jeg elsker tørrshampo! Siden jeg kun vasker håret annenhver dag hender det at håret blir litt fettete i hodebunnen, da er det genialt å bruke en tørrshampo for at håret skal bli friskt og vakkert igjen! Min favoritt tørrshampo er batiste sin som kan kjøpes HER

Dagens antrekk

Hei søtinger ♥

Nå har vi nettopp vært ute og spist litt lunsj, og tatt 221 (!!!) bilder. Haha, alle bildene er faktisk ikke av meg da. Roger er jo like glad i å ta bilder, og blir tatt bilder av som jeg er. Så da blir det fort masse bilder! Titter innom egentlig bare for å vise dere dagens antrekk. Nå skal vi ned og bade litt i boblebassenget før vi stikker på middag senere i kveld. Håper dere har det fint hjemme i Norge, og at dere ikke har regnet helt bort. Eller har det kanskje begynt å snø der hjemme? 
Topp - Gina Tricot // Shorts - Bik Bok // Sko - Jeffrey Campbell lita // Klokke - CMYK

Rundtur i byen

Hei dere! Håper dere har hatt en fin søndag ♥ 

I dag har Roger og jeg vært på tidenes rundtur i byen. Vi fikk virkelig sett så utrolig mye av byen! Og den er så fin! Blir helt målløs! Det er så grønt og frodig her, og massevis av blomster overalt. Kjenner det er skikkelig forskjell på å dra hit og til andre land som for eksempel hellas, der det er mye tørrere. Luften og klimaet her er så fantastisk! Det er virkelig et stort pluss når man vil jogge rundt. Rundt i byen er det masse fine (og ordentlige) butikker som vi tittet innom. Så de må vi innom igjen og shoppe i! Der var også masse fine restauranter, så nå skal vi ned og sjekke de ut! 
 

Tok dagens antrekksbilder litt rundt på hotellet så dere kunne få litt mer av hotellet. Er det ikke fint her? Jeg er helt i paradis jeg! :-)

Botanisk hage

God morgen! ♥

Nå har vi nettopp spist en veldig god frokost på det vakre hotellet vi bor på. Til frokost hadde de en stor buffet med et bredt utvalg av frukt, brød, pålegg og masse søtsaker. Før vi satt oss ned for å spise frokost fikk vi sett litt utenfor i den andre hagen. Og der var det faktisk 2 basseng til! Så det er totalt 5 basseng her på hotellet. Mer enn nok å velge mellom altså! De har også en botanisk hage med urtehage, broer, små fossefall, fiskedam og noen flotte statuer!  Nå skal vi legge oss ved bassenget et par timer for å sole oss litt. Etter litt soling og bading er planen å ta en joggetur rundt byen, for å bli litt kjent. Det er forresten et veldig godt tips til dere som skal på ferie. Spenn på dere løpeskoene og ta dere en joggetur rundt for å bli kjent rundt på det stedet man bor. Ha en fin søndag ♥

Endelig fremme på 5 stjerners hotell

Hei dere! Nå er vi endelig fremme på hotell Botanico, som ligger på Tenerife. Vi har allerede rukket å sjekke ut spaavdelingen og svømmebassengene, og litt rundt på hotellet. WOW! Det er så sinnsykt fint her at det ikke er til å tro. Kan med handa på hjertet si at dette er det fineste hotellet jeg noensinne har sett! Med en blanding av spansk, indisk, orientalsk og britisk interiør er dette hotellet helt nydelig! 

I kveld har vi vært innom de 5 forskjellige badstuene; tyrkisk bad, kulderom, damprom, sauna og aromaterapi rom. Sistnevnte var så sykt deilig! Spesielt etter en 6 timers lang flytur. De har også to forskjellige boblebad, der det ene er inne i et fjell. Så det er sykt romantisk! Hele hotellet er egentlig sykt romantisk. Helt perfekt å dra på tur med kjæresten hit. 

spahagenReady for vacation

Nå er jeg så utrolig klar for å reise vekk fra kalde Norge og ned til varmere steder! Jeg fikk endelig tak i en ny bikini til turen på Cubus på Gulskogen senteret i dag. Er det ett sted som er flinke med bikinier året rundt så er det Cubus. I tillegg har de også veldig gode størrelser! Alle, og da mener jeg alle bikinioverdeler blir alltid altfor store under puppene, og altfor små på selve puppene. Så jeg har jo litt av en jobb med å finne "bh" bikinier.

Takler virkelig ikke sånne knyte bikinier lengre. Har litt småangst for det etter at søsteren min dro opp knytingen til bikiniunderdelen min i sommer. Var mildt sagt et par mennesker på stranda som fikk sett litt av hvert da! Kleint med masse gamle mannfolk som gliste slibrig bort til meg etterpå. Haha, men må jo bare le av det! Noen flauser må man oppleve her i livet :-) Fikk også tak i reiseflasker til shampoen og balsamen min. Kan tenke meg det hadde blitt kaos i bagasjen hvis jeg skulle hatt to litersflasker med shampo og balsam i kofferten, og ikke klart å lukket de helt! 

 

Hemmelig tur

Hei søtinger ♥

Nå skal jeg straks dra på Gulskogen senteret med Roger. Vi drar avgårde på en tur nå på lørdag, så vi har masse ting vi må kjøpe inn før det. Hvor vi skal er hemmelig enn så lenge. Har ikke engang fortalt det til mine nærmeste engang. Hehe! Men kommer selvfølgelig til å ta med kameraet og pc'en på tur. Så oppdaterer dere masse underveis! Kjenner jeg gleder meg mer og mer til å dra avgårde nå! 

Endelig 21 år!

Hei dere! Nå har jeg nettopp våknet fra en totimers powernap som egentlig ikke skulle bli noe soving i det hele tatt. Så ble litt (veldig) stresset når jeg så så hva klokken var! I dag har jeg fylt 21 år som mange av dere har fått med dere på instagram. Tusen takk for bursdagshilsene, dere er så søte ♥ Ellers fikk jeg ekstrem tannverk i går kveld, så endte i tannlegestolen i dag. Hadde fått betennelse langt nede i røttene på en tann, så måtte begynne på rotfylling i dag. Gud så sykt vondt det var! Er sikker på at hvis jeg hadde husket at jeg ble født, hadde det her vært vondere. Så det sier vel sitt!

Så jada, min flaks å havne i tannlegestolen med samme tanna 2. året på råd. Whoop whoop! Men men, ellers enn det lagde mamma og søsteren min cupcakes til meg når jeg var hjemme en tur i stad. Mmmm, de kan å lage cupcakes! Ikke ofte jeg liker sånne ting, men disse ble veldig gode!

Oslo Trend - Fashionshow

Hey sweeties ♥

I går var jeg på to visninger til Oslo Trend med June. Har ikke vært ordentlig med henne på altfor lenge, så vi gjorde kvelden til en skikkelig jentekveld! Først startet vi med visningen til Miinto.no som viste nyhetene sine fra Malene Birger, Moo, Su Misura og Kristine Vikse. Fant mange favoritter, og vet definitivt hvilke stiler jeg skal gå for til sommeren! Etter at moteshowet var over stakk vi til Mathallen og spiste nydelige blåskjell på "Vulkan fisk". Etterfulgt med masse jentesnakking. June er så god jente, så henne kan jeg virkelig snakke med om alt! Kl 21:00 var det tid for moteshow nr to som var Julian Reed sin kolleksjon. Fant ikke like mange favoritter der, siden det var mer hverdagslige klær, og mye mer høstmote. 

Alt i alt ble det en utrolig koselig venninnekveld i går Håper dere får en flott onsdag, og en fin uke videre!Leather and Zebra

Hei dere! Skulle egentlig poste disse bildene mye tidligere i dag. Men ble så mye surr med toget når jeg skulle innover til Oslo, at jeg ikke fikk gjort det. Stort smil til NSB som gjorde at jeg ble 45 minutter forsinket. Tusen takk! Men over til mer gledelige nyheter, i kveld har jeg og June vært på to forskjellige fashionshow for blant annet miinto. Skal vise dere masse bilder i morgen, men ville bare poste disse antrekksbildene først! 

Genser - WOW // Klokke - CMYK // Jakke - Bik Bok // Bukse - Junkyard.no // Sko - Bubbleroom.no

Forresten: Husker dere at jeg skrev for litt siden at jeg skal til Ios til sommeren? Hvis ikke kan dere lese om det HER. Life is a beach party har nå en konkurranse på sin facebookside hvor en heldig vinner kan vinne en gratis tur til Ios. Det eneste du må gjøre for å delta er å gå inn på life is a beach party sin facebookside HER og dele bildet som ligger aller først i albummet dems (med skriften: ATTENTION NORWAY! Del og vinn GRATIS tur til Ios med Life is a BeachpartyVinneren trekkes 10. Februar). 

Nydelige vipper og negler!

Hei dere! I dag har jeg virkelig fått gjort masse! Jeg begynte dagen hos "A good feeling" klinikken i Drammen, der jeg fikk påfyll på vipper og negler. Tenk at det er allerede tre uker siden jeg var der sist. Tiden går så altfor fort! Ble like fornøyd (les: Sykt fornøyd) med både vipper og negler som sist gang. Både Cecilie (som fikser negler) og Vibeke (som fikser vipper) er utrolig dyktige innenfor sitt felt! Kan virkelig anbefale den klinikken til dere som ønsker å fikse på negler og vipper, som ønsker et vakkert resultat. 

Hvis du ønsker å lese mer om behandlingene som gjøres hos klinikken kan du sjekke ut agoodfeeling.no eller ringe de på tlf: 32 22 10 21 for å bestille time! PS: Ut februar er det tilbud på vippe extensions til kun 1200,- (1100,- hvis du nevner bloggen min når du bestiller time!), originalt koster det 1800,- Så her er det penger å spare! Etter at nelger og vipper var fikset dro jeg innom Gulskogen og fikset et par ting - Før jeg stakk på Buskerud Storsenter og fikset noen ting der. Fikk endelig tak i noen gode treningsbøker, så skal se om jeg finner noen gode tips til dere! Håper dere har hatt en fantastisk start på uken, det har i alle fall jeg! Føler meg så fresh når både vipper, negler og hair extensionet (fikset det på lørdag) er fikset. *Feeling fresh!*

Treningsinspirasjon

Hei dere! Da er det mandag, og dere vet hva det betyr? Ny uke - og nye muligheter! Denne uken skal jeg starte med styrketreningen igjen. Har ikke fått trent styrke på altfor lenge nå, siden jeg hadde fri i desember og var syk i januar. Og da jeg begynte å trene igjen ble det kun langrenn. Men nå er det tilbake til treningsstudioet igjen! Denne uken har jeg som mål å trene styrke 3 ganger i løpet av uken, og hvis det blir minusgrader ute skal jeg få skvist inn en tur på langrenn også! 

Jeg vet at dørstokkmila kan bli veldig hard hvis man ikke har nok treningsinspirasjon. Så derfor har jeg samlet noen bilder for inspirasjon til dere! Selv syns jeg de hjelper så utrolig mye på inspirasjonen, og jeg kjenner at jeg får et skikkelig boost for å komme meg på trening nå! Nå som jeg skal begynne å trene igjen syns jeg det er veldig viktig å skrive opp plan for treningen. Hvilke øvelser jeg skal trene de forskjelllige dagene, og hvor mange økter jeg skal få til i løpet av en uke. 

Når jeg har fullført en treningsøkt er det veldig viktig og også skrive ned hva jeg gjorde, hvor mye jeg løftet, osv i treningsdagboken min. Da er det så mye lettere å se progresjonen! Det er virkelig å anbefale! Flere enn meg som er gira på å trene nå? Kom igjen og bli med! Favoritter fra Nelly

God søndagskveld ♥ Nå er det altfor lenge siden sist jeg la ut noen favorittklær fra Nelly, så da var det virkelig på tide med noen favoritter nå! Hvis du skal ut til helgen er det masse godbiter du kan velge mellom her! Hvis du  bestiller i dag, så rekker du å få det til helgen! 


her // her // her

 


her // her // her

 


her // her // her
 


her // her // her

 


her // her // her

adlinker