hits

februar 2013

Sporty?

I dag har jeg faktisk vært litt sporty. Jeg og søsteren min, pluss datteren hennes har gått en ganske lang tur. Tror det ble en time til sammen. Var deilig å endelig gå litt ute. Nå er det ikke så iskaldt heller, så da går det ann uten å fryse seg halvt ihjel. Har vært altfor lat i det siste når det kommer til treningen. Men skal prøve å skjerpe meg nå! Sommerkroppen 2013 må jo ikke bli ødelagt - Tross alt. Haha. Har også latt huden min få helt fri i dag. Ingen sminke! Veldig deilig egentlig. Viktig å la huden få litt fri iblant. Da bilr den mye finere også. 

 

Nå skal jeg sette meg ned i sengen min og lese det nyeste bladet av Costume. Elsker virkelig det bladet, kan med handa på hjertet si at det er favoritten. De har alltid så mye bra motetips. Herlig avslapning er det også! Flere enn meg som har fått helt dilla på Snjo forresten? Det er så godt!Romvideo

Nå er endelig romvideoen ferdig. Mange av dere som har spurt etter en ny en ganske lenge. Når jeg endelig fikk den nye sengen kunne jeg lage ny video. Gleder meg til å høre hva dere syns! Husk å stille kvaliteten til 1080p!! 

Filmet med: Canon EOS 650D // Redigert i: Windows movie maker

I just rideAh, endelig ferdig med å filme. Har lagd to nye videoer i dag. En hvor jeg viser hvordan man setter på falske øyevipper, og en "room-tour". Er så kjekt nå som jeg har ferie. Da rekker jeg å gjøre litt ting jeg vanligvis aldri har tid til. Så nå skal jeg starte med redigeringen av den ene videoen. Skal prøve å få den ferdig til i kveld. Men lover ingenting! Samarbeider med verdens tregeste nett, så ting går ikke så kjapt. Men sånn er det å bo på landet. Happy - Happy! 

Har forresten filmet med det nye kameraet. Så det blir spennende å se resultatet! 

For dere som ikke kan få nokFor dere som ikke får nok av å følge meg via bloggen - kan også følge meg på instagram. Der legger jeg ut en del bilder av hva slags mat jeg spiser, ting jeg inspireres av, bilder av meg, osv. Masse jente-ting! Tar som regel alltid bildene selv, så dere slipper å se masse kopierte bilder som allerede har blitt reblogget 96843 ganger.

Heter stinablogg på instagram ♥

Trenger noen nye å følge, så skriv gjerne ned din instagram - Skriv også ned hva slags bilder du har på den.

Endelig er rommet klart!

Endelig er den nye sengen helt på plass. Jeg fikk hengt opp "himmelen" over sengen i stad. Syns det ble skikkelig fint og veldig jentete! Kanskje ikke så voksent. Men who cares? Skal prøve å lage en romvideo i morgen da lyset er litt bedre. Sengen og himmelen er forresten kjøpt på IKEA. Sengen er i modellen "Brimnes" i tilfelle noen skulle lure. 


Kurs med Ole Henriksen

I går var jeg på kurs med de andre jentene som var nominert til Vixen blog awards, innenfor "årets skjønnhetsblogg" kategorien. Vi fikk lære om hudpleieserien til Ole Henriksen, mens vi drakk musserende og spiste herlig tapas. I tillegg fikk vi noen produkter vi kan prøve ut. Syns det virket som at produktene fra O.H var veldig bra. De er helt rene, altså ikke tilsatt masse ekstra dill-dall man ikke trenger og de er parfymefrie. I tillegg er de ikke testet på dyr. Noe jeg syns er veldig viktig! Gleder meg veldig til å prøve ut produktene. Kommer med litt produkt anmeldelser etterhvert som jeg får prøvd de ut. 

Video - Fest sminke

Da er endelig videoen hvor jeg viser fest sminke ferdig opplastet. Lagde en look som passer perfekt til fest. Den passer til de fleste øye farger. Håper dere liker den!  Husk å stille kvaliteten (trykk på tannhjulet nederst til høyre) til 1080p!!

Sang i intro:  Chris Crocker - Second to none

 

Dagens antrekk

Nå skal jeg straks dra til Oslo. Skal på kurs hos Ole Henriksen i samarbeid med mybeauty.no. Jeg og de andre som ble nominert til årets skjønnhetsblogger er invitert, så dette blir gøy! Skal prøve å få tatt litt bilder, og skrivd ned noen tips fra kurset til dere! Fikk også beskjed om at det nye kameraet mitt mest sannsynlig kommer i morgen. Kunne ikke gledet meg mer! Er så sykt lei av det jeg har nå. Trenger virkelig nytt! 

Skjorte - Cubus // Tights - Bik Bok // Kjede - H&M // Solbriller - Ukjent // Sko - Nelly // Veske - Louis Vuitton // Shorts - Gina Tricot 

And the winner is...

Da har jeg endelig trukket en vinner av en lue fra beasty.no. Vinneren blir kontaktet fra beasty.no så fort som mulig. Vinneren er Carina (blogg HER) som valgte en "Grizzlybear" lue. Gratulerer til deg! 

15% rabatt på alle luer hos beasty ved å skrive inn rabattkoden "stinalove" i kassen! 

Endelig ferdig!

Etter 5 timer med skruing, hamring og en sliten jente ble jeg endelig ferdig med å sette opp sengen. Satt den opp helt på egenhånd - Stolt! Har aldri sovet så godt som i natt. Endelig stor sengeplass. Herlig! I dag har jeg tatt det helt med ro. Har tatt hårkur (bruker en fra Joico) og selvbruning. Skikkelig meg-dag. Det er første dagen på lenge jeg kan ta det helt med ro. Ingen prøver å lese på, ingen innleveringer som må gjøres, ingenting som må rekkes. Det er verdens beste følelse og jeg skal nyte det til det fulle! 


Endelig ny seng!

I kveld har jeg vært på IKEA med søsteren min, kjæresten hennes og mormoren min. Både jeg og søsteren min trengte en ny seng. Så derfor tok vi turen sammen. Fant ut hvordan seng jeg skulle ha for lenge siden, men har ikke hatt mulighet til å hente den før nå. Er så glad for å endelig få ny seng. Endelig dobbeltseng! Er så lei av å ha en liten og svart seng.. Når jeg har fått satt opp sengen og fått det nye kameraet mitt, lover jeg dere å lage en ny romvideo. Gled dere! Mye forandringer siden den siste videoen! Dagens antrekk

Jeg trodde aldri denne dagen ville komme. Det er ferie!!! Det er så deilig å tenke på at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil den neste uken. Jeg trenger ikke å stå opp tidlig, jeg kan sove de 8 timene et menneske burde sove hver natt og jeg skal lage masse nye videoer til dere. Har bestilt meg et nytt kamera som jeg får i posten om et par dager. Canon eos 650D heter det. Gleder meg helt sykt til å prøve det ut. Det går ann å filme med det også, så da blir det flere sminkevideoer fremover! 

Husk forresten å melde dere på konkurransen hvor du kan vinne en supersøt lue fra beasty.no i DETTE innlegget! 
Sko - Nelly.no // Genser - Madlady.se // Shorts - Gina Tricot // Tights - Bik Bok 

 

Affiliatelinks

My new addiction

Etter at jeg satt på vipper på salong har jeg sett viktigheten av fine vipper. Det gjør seg mye bedre på bilder og det åpner virkelig blikket! Har ikke lenger de vippene jeg satte på, på salong. Siden de falt av etterhvert. Derfor har jeg kjøpt meg nye. De jeg bruker nå er fra Cubus og koster 69,- Det er så mye kjappere å sette på vipper enn mascara på morgenen! 

Tenkte å lage en video der jeg viser hvordan man setter på vipper. Om dere vil det. Fikk ordentlig gjennomgang av det på Tone Lise akademiet. Så har endelig fått det bra til! 

Dagens antrekk - Camo


So much to do - and so little time

I dag må jeg rydde og fikse rommet mitt. Får nemlig besøk av noen helt spesielle i morgen. Kan ikke si hvem enda. Sier det så fort jeg har muligheten! Må også starte på en historie innlevering som skal være ferdig til fredag. Nå som jeg endelig håpet at jeg skulle få en rolig uke. Neida, det skjedde selvfølgelig ikke! Hater påbygg. Virkelig. Hadde det ikke vært for verdens søteste medelever hadde jeg slitt enda mer. Men nok klaging. Nå må jeg komme igang med ryddingen!
Skjorte - Cubus // Sko - Modekungen.se // Bukse - Gina Tricot // Solbriller - Ebay // Genser - Bik Bok

New pair of wedges

Nå om dagen har jeg helt skodilla. Har kjøpt meg inn 4 par sko på veldig kort tid, og jeg kjøper nesten aldri sko til vanlig. "With the right shoe, a girl can conquer the world", er mitt favorittsitat om sko. Det er så sant. Jeg føler meg så sykt mye bedre med hæler, enn i lave sko. Var inne på nelly.com for noen dager siden, og fant disse skoene. Falt helt pladask. Elsker skyhøye wedges. Disse er hele 15 cm høye. Perfekt! I tillegg er de på salg til 299,- kr også. Billig eller hva? Du kan få tak i de HER.  reklame

Vixen blog awards

Hadde en helt fantastisk dag i går. Først var jeg på Vixen pre-party på "Comfort hotel grand central", i en nydelig stor suite. Der drakk vi musserende, danset, minglet, spiste tapas og ble kjent. Hadde hilst på en del av bloggerene fra før, når det var Vixen meet and greet. Så kjente allerede noen bloggere. Men var koselig å bli enda mer kjent med flere. Det er så fantastisk å være med bloggere. De er likesinnede. Da trenger man ikke være redd for å ta frem kameraet, eller å snakke om blogging. Herlig.


Mira - meg - Halat Sophie Selve prisutdelingen var på Aker Brygge, på Latter. Møtte enda flere herlige mennesker der. Tok masse bilder forran presseveggene med Nora. Hun var min plus one til prisutdelingen. Møtte også søte June på Latter, så vi tre satt sammen under prisutdelingen. Syns at showet i år var mer profesjonelt i år, enn i fjor. I fjor ble den ene program verten drita på scenen, kleint. Vant dessverre ikke noe "årets skjønnhetsblogger" pris. Men syns at det er mer enn nok å være blant topp 5 i hele Norge innenfor skjønnhetsblogger. Så er mer enn stolt av meg selv! Det var myawesomebeauty.com som stakk av med seieren som årets skjønnhetsblogger. 

 

Voe - June - megAne - Kjæresten til Ane - megNora - megMeg - Camilla Pihl

 


Fikk også masse fine ting i goodiebagen. Kommer med innlegg om tingene som faller i smak!Vixen pre party!

I dag går Vixen blog awards av stabelen. Bloggere og kjendiser skal dit. Jeg gleder meg veldig! Men jeg har så syke sommerfugler i magen. Uæh, tenk at jeg kan bli årets skjønnhetsblogger. Helt sykt! Alle vi som er finalister er invitert på før fest. Så dette blir gøy!Noen lesere som skal på pris utdelingen i kveld?

 

Ny header!

Var ikke så fornøyd med den forrige jeg hadde, som jeg hadde laget selv. Så derfor la jeg ut et header ønske på headerplease.com for et par dager siden. Har fått inn mange fine headere. Men det var Emma (LINK) sin som var finest. Syntes den så mye mer profesjonell ut, i tillegg likte jeg bildene der bedre. Nå gleder meg til å høre hva dere syns! 

 

FØR
Ukens spørsmål #9


Hvordan får man fine og fyldige krøller? Lage video?

- Har lagd forskjellige videoer hvor jeg viser det:"skolekrøller", "hverdagskrøller", "festkrøller på 10 minutter" og "pyntekrøller".  

 

Hvor redigerer du videoene dine?
- I windows movie maker. Tregt og jævlig program. Men det funker greit.

 

Hvor får du blogg-inspo fra?
- Får det mye fra andre blogger. Liker veldig godt klesstilen til; NettenesteaExplodeHeidichic, osv. Får også inspirasjon til selve bloggen fra mye forskjellig. Alt fra andre blogger til tv-programmer. Alt egentlig! 

Kan du komme med tips til oss med kortere hår? Vet at du har hatt skulderkort hår før. 
- Syntes det var så sykt lite man kunne gjøre med håret når det var kort. Derfor jeg gjorde det lengre. Men lagde en video hvor jeg krøller håret mitt når det var kort. HER kan du se den. 

 

Bruker du selvbruningen ofte? 
- Pleier å ta den på hver søndag, altså en gang i uken.  

 

Hvordan får man flat mage?
- Nå er ikke jeg noe treningsekspert, men disse tipsene har hjulpet meg. Det hjelper mye med kondisjonstrening: løping, svømming, aerobic, osv. I tillegg MÅ du faktisk spise sunt. Hold deg unna godteriet og de store kaloriene (som nøtter). Bytt ut alt av brus og juice med vann. Drikk masse vann hele tiden. Gjør masse styrke øvelser på magen. Har laget video med mageøvelser HER

 

Hvordan får man sponsorer?
- Før og fremst må du ha en populær blogg med minst 500 unike lesere hver dag. Jo flere, jo bedre. Har skrevet litt om hvordan du kan tjene penger på bloggen HER.  

Har du prøvd zumba før? Syns du det var gøy?
- Har prøvd det på treningsstudio en gang. Hatet det. Klarte ikke å henge med i det hele tatt, så ble ikke varm en gang. Syns ikke at dansing er god nok trening for meg.

 

Går det ann å bade med tape extensions i saltvann?
- Anbefales ikke! Badet i saltvann i Tyrkia i sommer, da hadde jeg micro ringer og de ble ganske skadet av det. I tillegg til veldig tuggete. Hvis du absolutt skal bade med extensions anbefaler jeg deg å ha håret løst. Hvis du fletter det får du det aldri opp. Det skjedde med en venninde og hun måtte nesten klippe av håret.  

 

Hvor mye kostet tightsen? Er det tykt stoff i den? Hvor mange glidelåser er det på den?
- Den kostet 200 kr på Bik Bok. Det er ganske tykt stoff i den, så man kan bruke den ute på vinteren. Syns den varmet mer enn vanlig jeans. Det er tre glidelåser på den. 
 

Hva er påbygg? Det står at du går på VGS.
- Påbygg til generell studiekompetanse heter det egentlig (tror jeg). Siden jeg har gått yrkesfaglig skole de første to årene på VGS tar jeg påbygg nå, for å få generell studiekompetanse. Ganske likt som det som de som har tatt allmenn har. Gikk forresten kokkelinja de to første årene. 

 

Skader selvbruning?
- Av det jeg har funnet ut av på nett - Nei, det skader ikke. Selvbruning er ikke som solarium. Det gir deg ikke kreft, tørr hud og rynker. Selvbruning er veldig skånsomt for huden og etterlater ikke "arr" på huden. Dette er hovedgrunnen til at jeg byttet fra solarium til selvbruning. Når jeg er 40 år vil jeg ikke se ut som en sviske og ha kreft. Les mer om selvbruningen HER. 

 

Angrer du på at du sluttet som modell?
- Nå er det ikke veldig lenge siden jeg sluttet, så har ikke merket noe veldig forskjell enda. Men angrer ikke enda i alle fall. Er veldig fornøyd med beslutningen min. Det er noe jeg har tenkte på såpass lenge, så det var noe jeg ville.  

Morsom lørdag - Not

Ah, enda en jobb lørdag. Har så sykt mye innlevering og prøver om dagen, at jeg nesten blir gal. Må gjøre ferdig en norsk artikkel, øve på norsk prøve og har en god del filmer som må redigeres. Men skal prøve å slappe av litt også. Har ikke sett på vampire diaries på en stund, så har igjen noen episoder å ta igjen. Elsker det programmet. Og det er jo ikke å legge skjul på at Damon er drit deilig.. På den positive siden med at jeg tar det rolig i dag; jeg slipper å være fyllesjuk i morgen. Wihi! 

Laget sminkevideo - Sjekk ut looken!

I dag har jeg lagd hele tre videoer! En neglelakk video, en hverdagssminke video og med festsminke. Looken til festsminken kan du se på bildene under. Syns det ble skikkelig kult! Skal prøve å få lagt ut den ene til i morgen. Tar så sykt lang tid å redigere og laste de opp. Derfor det tar litt tid noen ganger. Hva syns dere om looken? 
New shoes

I går fikk jeg en pakke av Modekungen.se med et par sykt kule sko. Elsket de fra første øyeblikk! De er 12 cm høye, men sykt behagelige å gå med. Syns de skiller seg ut på en veldig bra måte. I tillegg så ser de ikke ut som en kopi av noe annet. Og det er veldig bra, med tanke på hvor mye sko som ser ut som en kopi av Jeffrey Campbell om dagen. Du kan få tak i de HER. 

Goodiebag fra Isadora

Var innom posten i stad og hentet to store bokser. I den ene var det masse sminke fra Isadora. Innholdet i den andre esken kan jeg vise dere i morgen. Gleder meg skikkelig til å prøve ut sminken som jeg fikk. Er det en ting en skjønnhetsblogger elsker, så er det sminke! Kanskje det blir noen sminketutorials også? Vil dere ha det? Kjenner jeg klør i fingrene etter å prøve ut den nye sminken. La elsk på palettet med sølv/grå farger! 

Konkurranse - Vinn lue fra Beasty.no

AVSLUTTET!!!!!


I samarbeid med beasty.no skal en heldig leser få en lue fra beasty. Luene er kjempesøte og har "votter" som du kan varme hendene i. Selv har jeg den i helhvit i modellen "Arctic fox". Syns den er kjempefin! Det har luer for både gutter og jenter, så her kan begge kjønn vinne! Trekker ut vinneren tilfeldig den 24. februar. Les konkurranse reglene under bildet! 

For å vinne må du:

- Like facebooksiden til beasty HER.

- Gå inn på beasty.no og velge hvilken lue du ønsker, legg igjen navnet på luen i kommentarfeltet.

- Like facebooksiden min HER. 

 

Husk å legge igjen navn og email i kommentarfeltet! 

 

Dagens outfit

Brrr, så kaldt det er ute nå! Dagens outfit er veldig inspirert av sommeren. Kunne ikke gledet meg mer til sommeren nå. Slippe kulden og gråfargene som er ute. Vil ha sol, sommer og fine blomster! Fikk forresten igjen karakteren på oppgaven jeg hadde i media; "For stort press i russetiden?" Fikk 5+. Sykt fornøyd. Bare noe småpirk og litt mer fagspråk i samtalen med læreren så hadde jeg fått karakter 6. 

PS: Det kommer en konkurranse senere i kveld. Så husk å følge med. Premien er super søt! 
Genser og tighsbukse - Bik Bok // Sko - Converse // Shorts - Gina Tricot 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Nye innkjøp

Har nettopp kommet hjem fra Gulskogen. Skulle egentlig finne en ny vinterjakke, siden jeg er så lei den jeg har. Men var selvfølgelig helt umulig å få tak i vinterjakker. Typisk! Så endte opp med en shorts og en tights bukse istedet. Meg i et nøtteskall: Drar for å kjøpe vinterjakke, kommer hjem med shorts.. 


Shorts - Gina TricotTightsbukse - Bik Bok 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

10 måter å spare penger på

Som ungdom og student er man ofte veldig blakk. Man har ikke tid til å jobbe, og ender opp med en dårlig inntekt. Derfor er det viktig å styre de pengene man har, riktig. 

 

1. Matboks
- Om man kjøper mat i kantinen hver dag går pengene fort. En bagett koster fort 30,- kr og hvis man kjøper en slik hver dag blir det 600,- kr i måneden. I tillegg er det lett at kjøper litt drikke og litt ekstra ting når man først er i kantinen. Lag litt ekstra middag (eller be foreldrene dine gjøre det) og ha det som lunsj på skolen dagen etter.

 

2. Streaming ikke kino/leie
- Når man drar på kino går pengene veldig fort. Først 100,- kr til filmen, også skal man ha godteri og brus. Da kan en kinotur pluselig koste deg 200,-. Men hvis du streamer på nett sparer du mye penger. Selv bruker jeg netflix som koster 79,- kr i måneden. Da ser jeg så mange filmer jeg ønsker og jeg sparer mye penger. Det er også mange steder man kan streame helt gratis på nett og se filmer. 

 

3. Kjøp ting på ebay
- På ebay florerer det av billige saker. Så her kan man spare sykt mye penger! Et iPhone deksel koster vanligvis 150-200,- på vanlige norske butikker. Men på ebay kan du få det for 20,- (inkludert frakt). Det er også mye annet fint å få tak i på ebay. Men vær obs på å kun kjøpe av selgere som har over 97% positiv tilbakemelding og bruk paypal, så du ikke blir lurt. Dersom du skal kjøpe kosmetikk bør du være veldig nøye med å sjekke opp hva du kjøper, siden ting kan være fake. Men i kosmetikk delen er det veldig mye å spare penger på for oss jenter. 

 

4. Selg ting du ikke bruker
- Har du en genser som du nesten ikke har brukt som ikke satt helt fint? Selg den da vel! Enten om du startet egen salgsblogg eller gjør det på finn.no er dette en smart måte å bli kvitt tingene du ikke bruker, i tillegg til at du får inn litt ekstra penger i kassa. 

 

5. Handle på salg
- Alle må ha nye klær i blant og da er det best og spare så mye penger som mulig. På butikker som H&M og Bik Bok er kanskje salgsavdelingen helt utplukket og det henger kun stygge klær igjen. Men på nelly.com, topshop.com, nastygal.com er det mye større utvalg i salgsavdelingen, i tillegg har de mange flere størrelser også. 

 

6. Spar penger på BSU.
- Hvis du sparer 20'000 kroner på BSU sparingen din i året, sparer du 4000 kr i skatt det året. BSU er boligsparing for ungdom. Det kan være smart å ha når du skal kjøpe egen leilighet/hus. Det er viktig å ha spart opp mye penger før du kjøper hus/leilighet siden man kun får lånt 80% av det huset/leiligheten koster. Eks: For å kjøpe et hus til 1 million må man ha 200'000 kr selv, og får da lånt 800'000 av banken. Dette er bestemt av myndighetene, så det gjelder alle banker. 

 

 7. Tren gratis
- Et treningsmedlemskap koster som regel 300-500 kr i måneden. De pengene kan du spare ved å jogge ute og trene styrke hjemme. Har laget noen videoer om hvordan man kan trene hjemme:mageøvelserrumpeøvelsebasic øvelser.  

 

8. Lag et månedsbudsjett
- Dersom du vet hvordan du skal fordele pengene i løpet av måneden er det lettere å spare pengene. Dersom du ikke har oversikt over pengene er det lett å glemme bort hvor mye man faktisk bruker.  

 

9. Ta bussen - Dropp bilen
- Bensin (kan fort bli 2000 kr i måneden), vei avgift (ca 3000 kr i året), eu godkjenning, forsikring, bom avgifter, parkeringsavgifter, osv. Altså MYE utgifter. Så det er ekstremt mye dyrere å ha en bil i forhold til å ha busskort som koster 300 kr i måneden (i buskerud). Så ta heller en kjip buss og spar pengene. 

 

10. Bruk studentrabatter
- Det fnnes mange forskjellige studenrabatter. På: trening, frisør, lege, tog, buss, utesteder, osv. Sett deg inn i hvilke tilbud som gjelder der du bor, og du kan spare mye penger.  

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

5 Skjønnhetstips

  

1. Fungerer ikke hårkuren? Da er dette kanskje fordi det er sillikon i den. I mange billige hårkurer er det faktisk tilsatt sillikon. Det gjør at håret blir speilblankt og utrolig fint etter at du har brukt den ett par ganger. Men etterhvert blir håret ditt mer ødelagt av å bruke kuren. Gå heller til en frisør og få de til å velge ut en hårkur som passer ditt hår. Det er bedre å betale enn hundrelapp eller to ekstra for en god hårkur, enn å få håret ødelagt av noe du kjøpte på kiwi. 

2.  Unngå hvitt mel
Det mange ikke vet med hvitt med er at det omdannes til sukker i blodet. Derfor legger man på seg og får kviser av hvitt mel. Noe man bør unngå.  

3. Bruk mineralpudder
Jeg hadde alltid kviser før, helt til jeg begynte med mineralsminke fra bareMinerals. Da får huden pustet og du tilfører ikke masse dritt på huden din hver dag.

4. Finn din hudtype
Jeg gikk rundt i flere år og trodde at jeg hadde fet hud. Men jeg fikk fet hud av å bruke sterke kvisemidler. Så jeg gikk til noen som kunne finne ut hvilken hudtype jeg hadde. Og nå får jeg behandlet huden riktig. Man kan finne ut hudtypen sin på parfymerier som kicks.

5.  Skyll håret med kaldt vann på slutten av en dusj.
Da lukkes skjelllagene i håret, det pleier håret og får det til å vokse fortere. Håret blir også blankere og mykere.

 

Fest favoritter


Svart kjole med paljetter -HER // Øredobber - HER // Grønn kjole med paljetter - HER 

Svart kjole til venstre - HER // Gullsko - HER // Svart kjole til høyre - HER 

 


Hvit kjole med paljetter - HER // Nude farget kjole - HER // Hvit kjole til høyre - HER 
 


Spike BH - HER // Rød og svart kjole - HER // Spike sko - HER

 

- Noen favoritter? 

Vil du bli linket?

Det er ofte jeg får spørsmål av lesere om jeg kan linke bloggen dems. Og for å gjøre det rettferdig for alle setter jeg igang en linkerunde iblant. Jeg satt igang en du kan melde deg på HER for en måned siden. Har helt glemt den bort, så derfor jeg lager en liten "påminnelse" nå. Velger ut de tre beste bloggene som melder seg på.

Meld deg på HER. Det går ikke ann å melde seg på i dette innlegget. 

Anbefaling av selvbruning

For ca tre uker siden fikk jeg en ny selvbruner fra mybeauty.no. Har prøvd en del selvbrunere i mitt liv, og har aldri vært fornøyd. Men når jeg prøvde St. Tropez selvbruning ble jeg veldig positivt overrasket. Jeg fikk en fin brunfarge, og den luktet ikke skikkelig ekkelt, slik andre selvbrunere gjør. I tillegg var den veldig drøy i bruk, og man så resultatet med en gang.Litt om selvbruneren:

Selvbruneren jeg bruker heter "St. Tropez Bronzing Mousse". Jeg bruker en "Tan applicator mit" (en vott altså) til å gni produktet utover huden. Det som er veldig viktig å gjøre før man bruker selvbruning er å skrubbe huden skikkelig godt. Jeg bruker som regel en ansikts og kroppsskrubb fra md formulations til dette. Bruk også litt body lotion på de stedene av kroppen som er veldig tørre. 

Selve produktet er en mousse som blir som en slags krem når du tar det på huden. Det er allerede mørkt når du tar det på, så du ser godt hvor du har fordelt produktet. Jeg syns at votten er veldig greit til å få det utover hele kroppen. Den gjør det kjapt og enkelt. I tillegg slipper du å få masse selvbruning på hendene. Den står at den kun er til å bruke på kropp, men jeg syns den fungerer veldig fint å bruke i ansikt også. Jeg prøvde å bruke "Everyday moisturise for face" som skal gjøre at ansiktet blir brunere. Syns ikke den fungerte i det hele tatt. Så det er derfor jeg bruker moussen i ansiktet også.

PS: Viktig å vente minst 4 timer før du dusjer etter at du har påført produktet. 

Det er to forskjellige størrelser man kan kjøpe. 240 ml til 726,- kr som kan kjøpes HER og 120 ml til 435,- kr HER.  
Det ligger også en video under "se video" på begge produktene som viser hvordan man påfører produktet. Anbefaler alle å se den dersom man er usikker på hvordan man påfører produktet, da det er viktig å påføre det helt riktig for å få et fint resultat.

 

Hvorfor velge selvbruner?

- Du blir brun uten å måtte ligge inne i en boks som 1000 andre svette mennesker har ligget i. 
- Du slipper risikoen for kreft, som man får ved solarium.
- Det er kjapt og bli brun.
- I lengden er selvbruning billigere å bruke enn solarium. 

 

- Har du prøvd selvbruning før?

Siste sjanse!! - AVSLUTTET

STEMMINGEN ER AVSLUTTET

 

I dag er siste sjanse til å stemme på meg som "Årets skjønnhetsblogg" i Vixen blog awards. Denne prisen betyr så utrolig mye for meg. Hadde satt så utrolig stor pris på om alle kunne tatt seg 2 minutter og stemt på meg. 

Hvordan stemme:
- Gå inn på DENNE siden.
- Trykk på "gi din stemme" som står ved siden av bildet av meg.
- Skriv inn mail adressen din og trykk stem. 

Uten selvtillit er du intet

 

"Hvis ikke du tror på deg selv, hvordan kan du forvente at andre skal ha troen på deg da?"

 

Det mest triste jeg ser er mennesker med dårlig selvtillit. Kanskje de har blitt mobbet. Eller føler at de ikke er gode nok. Det at vi bor her i Norge, hvor janteloven fortsatt finnes, gjør ikke saken bedre. Vi blir rett og slett redde for å ha god selvtillit. For hvis vi har god selvtillit blir vi sett på som "cocky" og arrogante. 

Selv hadde jeg ikke verdens beste selvtillit før. Men jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. De tingene jeg ikke likte ved meg selv; de fikset jeg. De tingene jeg ikke kunne endre, de lærte jeg meg å leve med. Jeg har alltid blitt ertet fordi jeg er lav. Høyden min er faktisk ikke noe jeg kan gjøre noe med. Tro meg, jeg har prøvd. Jeg gikk til legen for å få piller som gjorde at jeg kunne bli høyere. Men innen jeg kom til legen var jeg ferdig med å vokse, og pillene hadde ikke fungert på meg, enda jeg fortsatt var ganske ung da. Istedet for å sette meg ned å grine over det, bestemte jeg meg for å like høyden min. Det var vanskelig, men jeg klarte det. Den dag i dag elsker jeg faktisk å være lav. 

Utseendet er viktig for meg og så mange andre. Selv om man kanskje ikke vil innrømme det i all offentlighet så betyr utseendet mye. Det er det første man blir dømt etter. Det er trist, men det er realiteten. Det er mange venner som har fortalt meg at første gangen de møtte meg, trodde de at jeg var dum som et brød, og at jeg ikke brydde meg om andre. Men da de ble kjent med meg fant de ut at det ikke stemte. Utseendet kan dømme deg i alle forskjellige retninger. Men det viktigste er at du er deg selv. Om du vil kle deg i svarte rocka klær, gjør det. Om du vil se ut som en barbie, se ut som barbie da vel. Det er ditt valg, og ingen kan ta det vekk fra deg.

Men for å tørre å være seg selv, må man ha selvtillit.Selvtillit er ikke noe som kommer av seg selv. Det er ikke en fe som pluselig kommer og strør tryllestøv over deg mens du sover, også våkner du opp dagen etterpå med god selvtilit. Så absolutt ikke. Det er noe man må bygge opp helt på egenhånd. Man kan bruke årevis på å bygge opp en god selvtillit, men den kan fort bli rivd ned igjen. Derfor er det viktig å virkelig jobbe hardt med seg selv. Jeg gjorde det. Derfor ønsker jeg å dele noen av tipsene mine til dere. Så dere kan få bedre selvtillit. Disse tipsene hjalp veldig på meg, og derfor håper jeg at de hjelper på dere også.

 

Tren mer! 
- Når man trener får man en følelse av suksess. Kanskje ikke i starten, men etterhvert. Husk å sette deg mål og når du klarer de, vil du føle deg veldig bra. Men konkurrer mot deg selv, ingen andre.

 

Ikke sammenlign deg selv med kjendiser
- Jentene som jobber i Victorias secret har det som jobb å være pen. Det er det de lever og ånder for. De trener utallige timer i uken kun for å se ut som de gjør. Derfor er det dumt å sammenligne seg selv med andre som lever for utseendet sitt.  

 

Gi komplimenter til andre
- Det høres kanskje rart ut at man skal få bedre selvtillit av å gi andre komplimenter. Men det hjelper faktisk. Man blir glad på andres vegne, og kanskje får man et snilt kompliment tilbake? Men pass på å ikke "jakt" på komplimenter fra de du komplimenterer. Det kan fort bli kleint og ubehagelig. 

 

Ikke bry deg om andres negative meninger
- Om folk har et problem med deg, så er det de som har et problem, ikke du. Kanskje personen kaller deg stygge ting for å føle seg bedre? Kanskje personen egentlig er sykt missunelig fordi du har oppnådd noe den personen aldri vil oppnå? 

 

Bruk sminke og dra på shopping
- Når man bruker sminke føler man seg så utrolig mye bedre. Hvis man i tillegg drar på shopping iblant og kjøper seg noen nye klær, føler man seg ekstra fin. Man trenger ikke har den nyeste Gucci vesken for å føle seg fin. Men en søt ny topp fram H&M kan kanskje gjøre susen? Personlig er shopping som terapi for meg. Jeg elsker virkelig klær, men jeg bryr meg ikke om prisen eller merke. En topp fra Cubus kan være finere enn en topp fra Versace. 

 

Håper virkelig disse tipsene hjelper flere enn meg. Gjerne kom med dine egne tips til hvordan man kan få bedre selvtilit.

 

Husk; livet er for kort til å ha det kjipt. YOLO ♥ 

 

 

- Har du god selvtillit?

 

Søskenbarn på byen

I går var jeg på Z i Drammen med fetteren min, og et par kompiser. Vi vorset først litt hos meg. Før vi stakk til Drammen. Glemte selvfølgelig å ta bilder i Drammen. Så blir bare bilder fra vorset. Hadde det veldig gøy på Z i går. Møtte også på en del lesere. Setter så stor pris på når dere kommer bort og sier hei ♥ Var et par jenter som stod lenge å glante før de kom bort og sa hei. Jeg biter aldri, så det er ikke noe vits å være redd for å si hei, hehe! 


Fetteren min Magnus og meg


Magnus og Magnus

 

♥ Var du ute i går?

Ukens spørsmål #8

Har du noen faste plasser som du tar bilder på, ute? Eller bryr du deg ikke om folk går forbi og glaner?
- Når jeg har dårlig tid pleier jeg å ta bilder i gårdsplassen min. Vi har ganske stor plass så der fungerer det å ta bilder. Har egentlig ingen faste steder utenom det. Bryr meg som regel ikke om folk går forbi og glaner. Det får være dem sitt problem.

 

Hvor er skoene på bildet fra?
- De er fra nelly.no. Men de er utsolgt i fargen svart. Det er kun gull og sølv igjen.  

 

Har du noen tips mot kviser?
- Har skrevet et innlegg om kviser HER. 

 

Hvor mye av morrocan oil bruker du per gang? Bruker du det i extensionet ditt?
- Bruker som regel et "pump". Pleier å bruke det mest i extensioet mitt.

 

Har du noen tips til å ta antrekksbilder ute?
- Velg et sted hvor det er fint. Prøv å velge et sted hvor bakgrunnen ikke er så rotete. Hvis bakgrunnen er rotete blir oppmerksomheten ført kun til bakgrunnen, og ikke deg. Ta litt testbilder rundt og se hvor lyset ser best ut. Helst still deg i skyggen, i alle fall ikke i sterk sol. Da dette gjør at du får altfor sterkt lys på deg.

 

Har lyst til å skille meg litt ut i skolestilen. Har du noen tips?
- Jeg pleier å bruke kun basisplass, og matche det med et plagg som skiller seg litt ut. Pleier som regel å ta noe som har en sterk farge, eller et spesielt stoff. Under kan du se noen eksempler: 

I love my job!

Noe av det som er mest stas med å være blogger er å få pakker i posten. I dag fikk jeg en gigantisk pakke fra folkiform.no og en pakke med favorittsminken min fra bareMinerals (se dermanor.no for å kjøpe bareMinerals). Fikk også sminke fra Pure Colors når jeg var på kurs der for et par dager siden. Stas! Gleder meg veldig til å prøve ut godsakene fra folk i form. Spesielt protein shaken. Siden den jeg har fra før av (fra protein fabrikken) smaker skikkelig dritt! Det kommer selvfølgelig innlegg om det etterhvert, dersom det faller i smak. Drittlei alt og alle


"It's a bad day, not a bad life" er mitt favoritt motto for tiden. 
 

Siden termin 2. begynte har det gått i ett sett. Har hatt sykt mye prøver, innleveringer og lekser på skolen. Føler jeg ikke gjør noe annet enn å jobbe med skolen og bloggen for tiden. Har ikke tid eller energi til noe annet. Har liksom aldri fri. Ikke engang da jeg har "fri", har jeg fri. For når helgen kommer er det fortsatt en blogg som må oppdateres. 

På skolen er jeg så trøtt at jeg ikke klarer å holde meg våken gjennom en hel skoletime. Jeg prøver virkelig hardt å være våken. Men kroppen svikter. Jeg visste fra før av at dette året kom til å bli hardt. Ekstra hardt for meg, med tanke på kyssesyken som jeg enda ikke har blitt helt frisk fra. Det eneste jeg har lyst til nå er å gi finger'n til alt og stikke avgårde til Bahamas. Å ligge på en strand og slappe totalt av, hadde vært deilig nå. Slippe kulda, fæle og stinkene busser, slippe å stå opp 05:30 hver morgen, slippe alt av jobb. Rett og slett tatt livet sykt med ro. 

Problemet med meg er at jeg er sta. Det er en fordel, men det sliter meg ut. For eksempel; uansett hvor trøtt jeg er på morgenen, drar jeg på skolen. Jeg nekter å få fravær. Det er så sinnsykt mange som gir opp så altfor lett, og lar fraværet renne inn. Jeg burde heller ikke brukt så mye tid på bloggen min. Tid som jeg egentlig ikke har. Men det gjør jeg. For jeg vil bli god. Jeg vil at bloggen min skal bety noe. At den skal gi meg noe. Ikke bare være en blogg som blandes inn i mengden med andre blogger.

Det jeg prøver å få frem er; selv om alt i livet ditt kjennes tungt. Så er det som regel bare for en periode. Når man først har klart å komme seg gjennom den perioden, så ser man fort at brikkene faller på plass. 

 

Vippe extensions

Info om vippene
Magic eyes er øyevippe extensions som kommer i både flerhår og singelhår, begge er punktvipper som settes på enkeltvis. Behandlingen tar 25-90 minutter avhengig av hvilken metode som brukes. Vippene må etterfylles etter ca 2 uker. Etter dette påfylles vipper etter behov. Dette fordi vi jevnlig mister egne vipper. De påsatte vippene følger da naturligvis med. Dersom det utføres og vedlikeholdes riktig, kan en behandling vare i 6-8 uker. Satt på vippene på salongen: på håret.

Pris
Pris på førstegangs påsettelse inkludert etterfyll innen 2 uker er 1500kr, uten etterfyll er det 1300.
Etter det koster det 450kr pr etterfylling.
 
Personlig
Selv syns jeg det er veldig viktig å ha lange fine vipper. Siden man får et mer åpent og vakkert blikk med lange vipper. Når jeg satt de på første gangen ble resultatet veldig fint. Men det begynte å falle av noen vipper etterhvert. Men siden jeg brukte mascara og måtte ta av mascaraen med sminkeservietter, datt vippene lettere av. Når jeg tok påfylling ble ikke resultatet like fint som første gangen da jeg satt de på. Men det ble fortsatt et greit resultat.  
 
Om du trenger info om salongen finner du alt her: www.paharet.no
    
Slik så vippene ut etter første gang, her har jeg på mascara på vippene. 


Sponset behandling. 100% ærlige meninger.
  
Har du prøvd vippe extensions før?
 
 
 
 Håper alle kan stemme på meg som årets skjønnhetsblogger i Vixen blog awards. Fristen for å stemme går ut 10 februar. Stem HER ♥

Jente-Dag

I dag har jeg hatt en veldig "jente-dag". Veldig deilig med slike dager iblant. Når jeg var ferdig på skolen dro jeg til Oslo for å møte June. Vi dro innom på Tone Lisa akademiet for å se på løsvipper. Så god service som jeg fikk der har jeg aldri fått. De fortalte oss masse om bruk av løsvippene, i tillegg viste de hvordan man satt de på, og vi ble invitert på et event de skal ha hvor de viser forskjellige behandlinger.

Millitær skjorten min er forresten kjøpt i barneavdelingen på Cubus i går, for 200 kr. Veldig mange som spurte om det i forrige innlegg! 


Lånte bilder av June sin blogg, siden jeg ikke orket å dra frem kameraet selv!


Dro innom "på håret" og fikset litt på vippene mine. Skal lage et mer utfyllende innlegg om de nye vippene mine. Har bare ikke rukket enda! Var også på sminkekurs med de andre som er nominert i kategorien skjønnhetsblogg til Vixen blog awards. Skal legge ut litt mer bilder derfra i morgen. Rekker ikke å begynne å redigere bildene nå.  

Military shirt

Yes, endelig ferdig med artikkelen min i media. Syns den ble ganske bra. Skrev om presset rundt russetiden. Viktig tema! Skal rett til Oslo for å møte June etter skolen. Deretter blir pure color sminkekurs, for oss som ble nominert til Vixen blog awards, i skjønnhetskategorien. Husk å stemme på meg. Fristen for å stemme går ut om bare 3 dager. Så er veldig kort tid å stemme på. Stemmer som ble gitt i forrige runde, teller ikke i denne runden. Så her er det bare å stemme! På forhånd: Tusen takk ♥

Stem på meg som årets skjønnhetsblogger HER ♥  Kjole i strl. 9 år!

Ble litt sen oppdatering i dag. Jeg kom ikke hjem fra skolen før fire, også spiste jeg middag og fikset TV'en. Er IT-eksperten i huset. Hvem ville gjettet det? Deretter dro på Buskerud Storsenter med kusinen min, Eveline. Skulle prøve å få tak i noen nye jeans. Endte selvfølgelig opp med mer enn det. Fant en sykt fin kjole, som satt helt perfekt. Både Eveline og jeg lo godt når jeg valgte den ut i barneavdelingen i strl. 134, altså for 9. åringer. Fint å være 20 år og bruke klær som er i strl. for 9 åringer. Er ikke rart jeg aldri finner klær som passer i voksen butikker! Haha! 


Kjole: Cubus Millitærskjorte: Cubus

Bukse: Bik Bok 

Over 500 gratulasjoner!

Er helt overveldet over hvor mange som har gratulert meg med dagen. Både her på bloggen og på facebook fikk jeg over 500 gratulasjoner. Helt sykt å tenke på hvor mange det er! Fikk også flere gratulasjonsbilder fra blogglesere. Var spesielt en som skilte seg skikkelig ut. Så søtt skrevet! 

Bursdag i dag!

I dag er jeg endelig 20 år! Er så rart å tenke at lille meg har blitt 20 allerede. Det første jeg sjekket når jeg stod opp var om jeg hadde fått noen rynker. Thank god hadde jeg ikke fått det! Er jo tross alt ikke ungdom lenger.. Hadde ikke noe god start på morgenen. Måtte til tannlegen. Har så sykt vondt i tanna mi, og det ble ikke noe mindre smert hos tannlegen akkurat..

Men men, skal ikke feire noe i dag. Men skal ut på lørdag med fetteren min. Så det blir gøy!Januar outfits 

Hvilket er din favoritt? 

 

♥ Håper alle kan stemme på meg som årets skjønnhetsblogger i Vixen blog awards. Er ny stemmerunde nå, for finalistene! Stem HER ♥

 

Siste dag som tenåring!

Helt sykt å tenke på at jeg blir 20 år i morgen. Da skal jeg liksom være voksen. Føler meg ikke veldig voksen akkurat. Føler meg så sykt gammel. 20 år i morgen allerede. Hvor har tiden blitt av? Syns ikke det er lenge siden jeg gikk i barnehagen og lekte med barbiedukker, og plutselig blir jeg 20 år. Men nå kan jeg endelig dra ut på byen der det er 20 års grense. Det er jo et stort pluss! I tillegg kan jeg kjøpe sprit på polet. Så dette blir bra! 
Endelig nytt design!

De siste dagene har jeg jobbet som en gal datanerd for å få til et nytt design. Har prøvd ut mange forskjellige design. Men endte opp med et design fra albiss.blogg.no. Syns det var veldig fint og oversiktlig. I tillegg var det en meny under headeren hvor jeg kunne ha de viktigste kategoriene, og en hjem knapp. Noe som gjør det enda lettere for dere å finne frem rundt på bloggen. "Om meg" innlegget er også blitt oppdatert. Så nå ligger livshistorien min der, i kort versjon selvfølgelig. Hehe. I tillegg har jeg laget en ny header. Var så sykt lei av den forrige. Lagde den nye selv i photoshop CS6. 

Nå er jeg veldig spent på å høre hva dere syns om det nye designet. Så fyr løs! Gjerne si ifra hvis du finner noen feil, så jeg kan få fikset det.

 

Det nye designet

Designet førBilde fra jeg var 7 år

Så gjennom barnealbummet mitt, og fant igjen mye bilder! Dere har jo spurt meg sikkert 100 ganger om jeg kan vise bilde fra jeg var liten. Så derfor skal jeg vise dere et bilde fra jeg var 7 år. Bildet er fra jeg var i bryllupet til tanten og onkelen min. Syns jeg har forandret meg sykt mye siden det. Men man ser jo veldig fort at det er meg! Hva syns dere? Video - Hvordan gå på høye hæler!

Her er video jeg lovte dere i stad. Rakk heldigvis å laste den opp ferdig, før det ble altfor sent. Håper dere liker den! Gjerne kom med video forslag til ting du vil se. Det er ofte jeg lager videoer utifra forslag dere kommer med! 

Husk å sette kvaliteten (trykk på tannhjulet) til 1080p!!

Sølvsko - HER // Kjole - HER // Jeffrey Campbell sko - HER // Video til hårsveisen - HER 
Sangen i introen: Chris Crocker - Second to none!! 

Video på vei!

Nå har jeg nettopp laget en ny video til dere. Var en leser som lurte på om jeg kunne lage en video der jeg viste hvordan man gikk på hæler. For en genial idè! Ser ofte jenter som sliter med å gå på høye hæler. Og vi jenter elsker jo å pynte oss me det. Så derfor har jeg lagd en video hvor jeg viser mine tips og triks. Håper å få den ut til senere i dag. Tar alltid litt tid å redigere, lagre og laste opp filmen.. 


Kjole - HER