hits

februar 2012

Trening og kveldskos!

I kveld skal jeg og Lisa kose oss med litt snacks. Det meste er sundt så da er det lov! Vi skal se på Crazy, Stupid, Love. Så det blir kos! Fikk trent litt på morgenen i dag. Men fant ut at jeg absolutt ikke er noen morgenfugl! Må nok holde meg til kveldstrening. 


♥ Hva skal du i kveld?

 

Love Stina <3

Over 700 fans på Facebook

Er så glad nå! Fansiden jeg har på Facebook, for bloggen min, tikket nettopp over 700 fans. Er ganske sikker på at jeg har verdens søteste lesere. Som følger bloggen min, og gir meg så utrolig mange koselige kommentarer, hver eneste dag. For dere som ikke følger meg på Facebook allerede, kan trykke HER for å gjøre det. Legger ut link til hvert innlegg der, pluss at jeg legger ut andre oppdateringer der. 

 

♥ Følger du meg på Facebook?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk

I dag har jeg vært i Oslo mesteparten av dagen. Lunsjet med Roberta først. Også møtte jeg Nora etterpå. Kos å se igjen begge. Har vært veldig flink blogger i dag, tok ikke ett eneste bilde. Så ja, 10 poeng til meg! Neida. Skjønner ikke hvordan jeg klarte å ikke ta ett eneste bilde i løpet av dagen. Hadde til og med speilrefleksen med meg, hele dagen. Skulle egentlig trene litt på kvelden i dag. Men er så ekstremt støl i hele overkroppen etter gårsdagens trening. Så da blir det heller trening i morgen. Skal trene tidlig med Lisa i morgen. Hehe, 12 tiden er tidlig nok for meg!


Topp - Bik Bok // Wedges - Din Sko // Bukse - Only // Jakke - Vero Moda // Kjede - Glitter // Klokke - CMYK 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. ♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Going to Oslo!

Nå skal jeg straks ta toget til Oslo. Skal ha en liten lunsj med Roberta. Som det er altfor lenge siden jeg har sett! Er utrolig herlig vær ute igjen i dag. Så nå kjennes det ut som sommeren virkelig er på vei. Love it! Blogges senere!
♥ Hva skal du i dag?


Love Stina <3

Videoblogg - Skjønnhetsvaner

Da var ukens 1. første treningsøkt ferdig. Herlig! Klarte å ta 3000 meter på 21 minutter. Målet mitt er 16 minutter. Så er en del igjen, men skal fortsette å trene meg dit! Som jeg sa i forrige innlegg, har jeg lagd en video til dere. Med alle skjønnhetsvanene mine. Håper dere får noen tips!

 

♥ Hva er dine skjønnhetsvaner?

 

Love Stina <3

Videoblogg og trening!

Nå skal jeg straks dra på Renessanse for å trene litt. Skal prøve å få trent mest kondisjon i dag, men får se hva det blir til! Kjenner at jeg nesten har blitt litt glad i å trene nå. Kan ikke tro at jeg faktisk sa det! Jeg som egentlig hater å trene. Men nå er det faktisk ganske deilig. Måtte bare komme inn i det først. Så nå er det nesten så jeg gleder meg til å dra på trening! 

Spilte inn en videoblogg til dere tidligere i dag. Vlog'en handler om alle skjønhetsvanene mine. Mange av dere som har spurt om en slik video, så nå er den på vei. Regner med at den blir publisert i 21 tiden. Har verdens tregeste internett her.. 
♥ Liker du å trene?

 

Love Stina <3

Følg meg på Instagram

I går kveld lagde jeg meg en instagram konto. Har lagt ut noen bilder allerede. Kommer til å oppdatere oftere der, enn på bloggen. Søk opp "stinablogg" og følg meg. Da hadde jeg blitt kjempe glad ♥ Skriv gjerne hva du heter på Instagram i kommentarfeltet.

 

♥ Bruker du instagram?

 

Love Stina <3

Photoshoot med Tor Gunnar Berland

Her er alle bildene som er fra shooten jeg hadde med Tor Gunnar Berland. Gleder meg til våren kommer ordentlig. Da kan jeg ha photoshooter ute igjen, uten å fryse av meg rumpa. Can't wait!Modell: Stina Bakken // Fotograf: Tor Gunnar Berland // Sminke: Stina Bakken

 

 

♥ Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3

Ofte stilte spørsmål

Kan du lage header/design til meg?
Jeg er ikke noe ekspert på å lage header, og jeg bruker ett gratis design. Så jeg er kanskje ikke rett person å spørre om dette. Men det er flere bloggere som har lagt ut gratis design: mne, carolinemaria, nerdieme, osv.  


Kan du kommentere tilbake?
Når man spør om jeg kan kommentere tilbake gjør jeg aldri det. Jeg syns det er frekt å gå inn på en blogg og skrive "fin blogg, kommenter tilbake?". Dette er bare spam, og jeg sletter det som regel. Hvis jeg skal kommentere på en blogg, er det fordi jeg har lest innlegget, og vil komme med en mening. Ikke fordi du ba meg om det!


Hvor er extensionet ditt fra?

Jeg bruker clip on extension fra Locks and bonds. Jeg bruker 7 piece og quad clip,  farge #1 jet black. 

 
Hvorfor må du godkjenne alle kommentarer på bloggen?
Dette er noe jeg gjør sånn at jeg får lest alle kommentarene som kommer inn. Synes det er viktig å lese alle, hvis dere har noen spørsmål så jeg kan svare på de osv. Sletter også kommentarer som er usaklige eller spam.


Hva heter sangen du har i starten av videobloggene dine?

Vet ikke. Har hentet den fra en annen video jeg fant på youtube. 


Jeg tror det er noe feil med designet ditt, mye av det blir borte!
Hvis du bruke internett explorer er dette grunnen. Jeg aner ikke hvordan jeg kan fikse det. Men anbefaler deg å begynne å bruke google chrome som nettleser. Den går også mye kjappere! 
 

Hvilket program redigerer du bildene dine i?
Jeg bruker nesten alltid picnik.com. Det er en gratis side. Men den stenger i april, så jeg trener ett nytt redigeringsprogram. Kom gjerne med tips til noen bra!  

 


 

♥ Noe du ikke fikk svar på?


Love Stina <3

Dronning alkohol

I går ble jeg bedt med av Helen opp i vikersundbakken. Hun hadde en ekstra billett til å se rennet, så da ble jeg spurt. Eneste problemet var at vi ble veldig forsinket og kom opp dit først når hoppingen var ferdig. Men det var ærlig talt ikke derfor vi kom dit. Vi kom for å drikke! Og det gjorde vi! Vi klarte å snike til oss 2 VIP billetter. Jeg fikk billetten min av en helt random mann jeg gikk forbi på vei opp til bakken, og Helen fikk en av en kompis av henne. 

Så kom vi inn i VIP området. Der var det sykt fullt med folk. Jeg klarte å bli spurt om legg x antall ganger av vaktene. Haha, godt jeg ser gammel ut. Not! Jeg danset sving med en kompis av faren min. Litt utenom det vanlige, men gøy! Vi dro videre ned til publikumsteltet. Hadde ikke billetter inn dit heller, men klarte å snakke oss inn. Hehe! 

Jeg danset og hadde det kjempegøy! Senere på kvelden dro vi ned til Vikersund i teltene der. Møtte på mange jeg ikke har sett på altfor lenge! Utrolig koselig. Overskriften min kommer fra sangen: Kong alkohol. Men jeg kan ikke være konge, så da blir det dronning. Hehe!

 

♥ Var du ute i går?

 

Love Stina <3

 

PS: Har trukket vinner av konkurransen om å vinne negllakker. Vinneren ble aversano.blogg.no. Sender deg mail straks!

Ukens 5. treningsøkt er fullført!

Er skikkelig stolt av meg selv nå! Har klart å trene hver eneste dag denne uken. Har gått veldig problemfritt egentlig. Og føler meg mye bedre nå. Med tanke på hodepinen min. I dag har jeg vært på Renessanse med Lisa Marie. Vi varmet opp med 3000 meter'n. Siden jeg har som mål å klare den på 16 minutter. Kan nok ta litt tid før jeg når det målet.. Klarte det på 22 minutter i dag. Så det er fortsatt håp, hehe!

Etter at vi hadde varmet opp på møllen ble det mye styrketrening. Har en følelse at jeg blir veldig støl i magen i morgen. Men det får jeg overleve! Det må jeg bare overleve, siden jeg har planer om å trene i morgen også. Nå sitter jeg og koser meg med litt pai og grønnsaker. Skal bare slappe av og ta det med ro i kveld. Lage opp noen innlegg som jeg kan publisere senere og sånt. 
♥ Hva har du gjort i dag?

 

Love Stina <3

Hva blogg har gjort med meg♥ Jeg har blitt bedre til å ta bilder

♥ Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker

♥ Jeg har fått ett tykkere "skinn"

♥ Gitt meg motivasjon

♥ Vist meg at hvis jeg vil, så kan jeg

♥ Lært meg å se bort fra det negative, og heller se på det positive

♥ Lært meg å bli flinkere til å skrive

♥ Jeg har blitt flinkere til å uttrykke meg

♥ Blitt mer sikker på meg selv

♥ Bloggen har holdt meg oppe, når jeg ikke har følt meg så bra. Takket være alle de søte leserne mine!

♥ Lært meg at det er bedre å være meg, enn å late som jeg er noen andre

♥ Lært meg å bli kreativ


 

♥ Hva har blogg gjort med deg?

 

Love Stina <3

10 Tips for en bedre bloggMange av dere spør meg om tips til hvordan de kan bli flinkere bloggere. Har også fått mange forespørsler om jeg kan lage et innlegg med noen tips. Så nå har jeg 10 tips til dere, som har fungert for meg. Jeg skal ikke påstå at dette er en fasit til å havne på toppen etter 10 dager. For det er det ingen som gjør. Hvis man vil havne på topp må man bygge seg oppover og bli flink. Disse tipsene her kan hjelpe dere godt på vei. 

1. Design. 
Det første jeg ser når jeg kommer inn på en blogg er designet. Hvis du har en lys bakgrunn, mørk og tydelig skrift, og har et design som gjør det lett for leserne å finne frem er du man langt på vei. 

Det værste jeg vet når jeg kommer inn på en blogg er mørk/blinkende/mønstrete/distraherende bakgrunn. Med hvit skrift eller en annen lys skrift. Og et design som kun er et standard blogg.no design. Hvis jeg kommer inn på en blogg som dette går jeg rett ut igjen. Jeg tar ikke bloggeren seriøst hvis man har et så dårlig design. 


2. Kvalitets innlegg. 
Det er viktig for leserne at du gir de et innlegg som de ønsker å lese. Tar man bilder av middagen moren har lagd til dem og poster det som "dagens middag" eller lignende, er ikke dette er innlegg som har noe som helst verdi for leserne sine. Skal man legge ut bilde av middagen sin kan man skrive oppskriften man brukte for å lage middagen, eller andre tips som har verdi for leseren. 

En stor feil mange også gjør med outfit innlegg, er at de tar bilde med webcammet sitt, iført joggebukse og hettegenser, og de bruker en rotete bakgrunn. 
Skal man legge ut outfit innlegg synes jeg personlig at det er best å bruke en hvit bakgrunn eller ta bilder ute. Jeg synes at hvis man skal legge ut outfit bilder skal det ha noe verdi for leseren. En joggebukse og hettegenser er ikke det som inspirerer meg en smule. 


3. Vit hvem som er leserne dine. 
Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvem som leser bloggen din. På Google analytics kan man finne ut hvilket land leserne dine bor i, til og med hvilken by de befinner seg i når de leser bloggen din, om de er faste lesere, hvor lenge de er inne på bloggen din, hvordan de finner bloggen din, og mye mer. Du kan også gå inn på de som kommenterer bloggen din for å se hva slags lesere de er. 

Jeg synes personlig at det er viktig å vite hvor leserne mine bor, hvordan de kommer seg inn på bloggen min, hvor lenge de er inne på bloggen min og om de er faste lesere. Det som er best er å ha mange faste lesere, og ikke masse lesere som er inne på bloggen din i ett minutt også kommer de aldri tilbake igjen (for eksempel). 


4. Nisje 
Jeg har lenge slitt litt med å finne meg en spesiell nisje, siden jeg har lyst til å skrive om så mye forskjellig. Men det som jeg har kommet frem til er at jeg skriver om hverdagen min og det ovefladiske i den. Altså: sminke, mote, noe personlig, modell oppdrag og trening. Dette synes jeg personlig er en god blanding for meg. 

Men man må finne sin egen nisje. Å finne sin egen nisje betyr ikke å kun skrive om en hunderase eller kun legge ut outfit innlegg hver dag. Men å finne den kategorien man hører til i. Eksempel: hvis du er flink til å tegne kan du ha en tegneblogg. Hvis du er flink til å ta bilder kan du ha en bildeblogg. 

Det viktigste er å skrive om noe du er flink til og liker. 


5. HTML
Hvis man vil ha ett bra design er det kjekt å kunne noen html koder. Det finnes kjempe mange blogger som forklarer html bra og som gir deg kodene. Jeg sier ikke at man skal lære å bygge et design fra bunn av, tvert imot. Det jeg mener er at hvis man bruker et gratis design er det kjekt å vite hvordan du kan gjøre det om så det passer bedre til din egen blogg. 


6. Skrivefeil.
Det er utrolig mange ganger jeg leser på en blogg og det er fullt av skrivefeil. Det er veldig viktig å dele opp setningene riktig og bruke; komma og punktum. En smart ting er å lese teksten høyt og granske den for deg selv, før du publiserer den. 


7. Navn på bloggen. 
Ingen kommer til å huske hva bloggen din heter hvis du kaller den "xoxostinamariebakken<3". Det blir for mye og for langt. Jeg brente meg selv litt på dette da jeg hadde Stinamariebakken.blogg.no som navn. Derfor byttet jeg over til stina.blogg.no. Det er viktig å ha ett kort navn. Gjerne noe som er lett å huske. 


8. Kvalitet på bilder. 
Jeg er personlig veldig glad i å lese blogger som bruker bra bilder. Det værste jeg ser er når man tar bilder med webcam eller en dårlig telefon. Det er greit å gjøre det et par ganger hvis man har dårlig tid. Men ikke gjør det til en vane. 


9. Kommenter andres blogger
For at andre skal vite om bloggen din er det viktig at du "reklamerer" litt for den. Det kan du gjøre ved å skrive kommentarer på andres blogger. Det er mange ganger jeg går inn på bloggen til en som har kommentert. 

Men for gudenes skyld, ikke skriv "kan du kommentere på bloggen min?", "kan du besøke bloggen min" eller lignende saker. Det blir bare spam og er heller ikke koselig for den bloggeren du kommenterer på innlegget til. 


10. Vær personlig. 
Jeg elsker å lese blogger som bloggeren er litt personlig. Der man på en måte blir kjent med bloggeren. Så fortell ting om deg selv. Gjerne videoblogg og ta bilder av deg selv. 


Det ble litt mye tekst her. Men ville forklare litt rundt tipsene for at dere skal forstå de riktig, og ikke misfortstå de. 


♥ Lærte du noe nytt?


Love Stina <3

PS: Postet dette innlegget i begynnelsen av året. Men er mange som har spurt om blogghjelp og om jeg kan poste innlegget på nytt. Pluss at jeg har fått mange nye lesere. Så derfor jeg poster det på nytt nå!

Ukens blogg er trukket, ble det deg?

Da var ukens blogg trukket ut. Det var over 90 stk som meldte seg på. Så var litt av en jobb å velge ut en som jeg likte best! Den som vant var Neelialife. Syntes at hun hadde ett bra design, og fine innlegg. Ny påmelding til ukens blogg kommer på tirsdag.

♥ Har du lest bloggen neelialife før?

 

Love Stina <3

Har farget håret!

I dag har jeg farget håret mitt. Syntes at det hadde lysnet så mye, pluss at jeg hadde litt ettervekst. Så da måtte jeg farge det. Får helt noia hvis jeg har ettervekst. Liker at hele håret har en farge, that's it! Brukte Garnier Fructise farge #1 Svart. Er stor fan av Garnier fargene. Har prøvd ut mange forskjellige hjemmefarger. Men Garnier Fructise er best! Love it! 

Er en del som har spurt meg hvorfor jeg liker å ha svart hår. Så tenkte jeg kunne svare kort på det. Siden jeg holder på som petitemodell må jeg ha en sveis som er ganske fashion. Så jeg og agenten min kom frem til en sveis som passer til meg. Så jeg ser mer fashion ut, fremfor glamour. Så da har jeg svart hår med en ganske sharp klipp. Syns også at det markerer ansiktet mitt bedre. Selv om jeg liker å bruke extensions noen ganger på fritiden.
♥ Farger du håret?

 

Love Stina <3

Ukens 3. treningsøkt er fullført!

I dag har jeg fullført ukens tredje treningsøkt på Renessanse. Skal prøve å trene hver dag denne uken, men lover ingenting! På mandag og tirsdag trente jeg styrke og kondisjon. Og i dag prøvde jeg noe helt nytt. Nemlig step!  

Den step treningen jeg prøvde var blandet med litt aerobic. Så jeg fikk kjørt opp pulsen ordentlig. For dere som ikke har prøvd step trening før kan jeg kort forklare hva det er. Når man trener step bruker man en stepkasse og gjør enkle styrke øvelser. På Renessanse har de stepklasser som man har instruktør som viser og forklarer deg hva du skal gjøre, gjennom hele timen. 
♥ Har du prøvd step før?

 

Love Stina <3

Er det greit å rakke ned på tynne jenter?

Nå for tiden vrimler det bilder rundt på Facebook som rakker ned på jenter som er tynne. De sier at menn vil ha kjøtt og ikke bein. Curves are beautiful, bones are sick, osv. Det hele kjennes ut som en stor propaganda på at jenter som er tynne skal føle seg mindre verdt, for at de som er feite skal føle seg bra. 

Noe jeg alltid har blitt sjokkert over er at feite mennesker kan rakke ned på tynne mennesker. Det er liksom "lov". Men hvis man kaller noen feit, er dett plutselig ikke "lov". Det er ikke mer lov å være tynn enn det er å være feit. Alle er vakre; lave, høye, feite, tynne, hvite, gule, svarte. Uansett hvem du er skal du få lov til å ha selvtillit. Men det som du ikke skal få lov til er å rakke ned på tynne jenter, for å føle deg bedre. Er det virkelig nødvendig å si at jenter som er tynne, som trener hardt og spiser sundt er stygge, for å rettferdigjøre at du sitter å spiser hamburger og daffer forran tv'en? Virkelig!? 

De fleste jenter som er tynne og over 16-20 år, trener og spiser riktig for å bli tynne. Tror du virkelig at Adriana Lima har anoreksia? Nei, hun trener og spiser riktig for å få den kroppen hun har. Fåtallet av de som er tynne har anoreksi/bulimi. Mange er naturlig tynne også. 

Til ettertanke: Alle dere som elsker kurvene deres. La oss som er tynne elske beinene våres. Ingeting er feil. Men ingenting er mer rett enn det andre heller. La de tynne være tynne, og de med kurver ha kurver. Ikke rakk ned på noen av de!

 

♥ Hva er ditt syn på denne saken?


Love Stina <3

Gårsdagens innkjøp

Fjærpynt til håret - Glitter


Ansiktsmaske som hjelper mot kviser fra H&M. Har rukket å prøvd den allerede. Den fungerte utrolig bra! 


Glitter


Negllakker - H&M ♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk


Genser - H&M // Highwaist bukse - Vero Moda // Uglekjede - mymakeup.no // Klokke - CMYK // Ring - H&M // Jakke - Vero Moda // Sko - Din Sko // Veske - H&M 

 

♥ Hva syns du om dagens antrekk?

 

Love Stina <3

Sol, Drammen og vår?

I dag har det vært helt fantastisk vær! Endelig litt sol. Så jeg og Isabella benyttet sjansen til å ta oss en tur til Drammen. Først ble det frokost på Jonas B. Gundersen. Elsker pizza'en der. Utrolig god mat. Men dessverre litt dårlig service. Hehe barnepizza! 

Siden det var nyoppusset på jobben til Isabella (Glass) måtte jeg innom å titte litt der. Fikk tatt meg en øl i samme slengen! Selv om det var midt på tirsdagen er det lov med en øl. Er sol jooo! Var innom kjøpesenteret og kjøpte meg litt forskjellige småtteri. Men må vise dere det i morgen. Dagens antrekk og påmelding til ukens blogg kommer senere i kveld! Nå skal jeg en tur til søsteren min, så blir det solarium og trening etter det. 

♥ Hva har du gjort i dag?

 

Love Stina <3

5 Vår trender jeg elsker!

Jeg kjenner at det kribler i magen min bare ved følelsen at våren kommer snart. Solen kommer tilbake. Man kan ta bilder ute. Man kan legge vekk den store vinterjakken, vottene og lua. Har blitt helt forelsket i mange av vår trendene. Her er 5 av mine favoritter. 


Fjærpynt. 

Bruk fjær i ørene, håret eller som kjede. Få indianerfølelsen! 


Highwaist shorts

Vårens shortser er preget av nagler, amerikanske flagg og farger. Med ett slitt utseende. Enten om du velger en highwaist shorts eller en vanlig er dette en sikker måte å være trendy på i vår.


Pastel

De duse herlige fargene skal føre oss inn mot sommeren. Personig elsker jeg pastell fordi alt blir så søtt, så prinsesse-aktig. 


Mønstrete bukser
Denne trenden er mer for den modige. Som liker å skille seg ut. Her er alle farger og mønstre lov. More is more!


Paljetter
Denne trenden har vært inn siden i høst, men den kommer ordentlig inn denne våren. Om du velger å bruke paljetter på tightsen, toppen, kjolen, vesken, sminken, negllakken eller skjørtet er helt opp til deg! Gull og sølv er de mest populære paljettfargene, men andre farger er også lov!

 

♥ Hvilke av trendene liker du best?

 

Love Stina <3

Det er så lett å blogge!

Jeg får ofte høre av venner og andre at "herregud, det er så lett å blogge". Blir så irritert av folk som sier at det er så lett å blogge.For å ha en bra blogg må man legge ned mange timer arbeid i bloggen. Det er ikke bare å ta ett par bilder, skrive litt og poste det på bloggen. Selv om det sikkert er mange som gjør det, men det er ikke akkurat de jeg ser på som flinke bloggere. 

Det som gjør deg en bra blogger er at man tar gode bilder, gjerne redigerer bildene. Skriver gode tekster, og gir mye av seg selv. Dette er ting som tar tid. Bare det å ta outfitbilder som mange tror at bare tar 5 minutter, tar som regel 30-45 minutter. Man må også legge ut 2-3 innlegg hver eneste dag. Å komme på hva man skal blogge om hele tiden, kan bli veldig vanskelig. Nestem umulig til tider.

Har man en del lesere får man også haugevis av spørsmål man må svare på, hver eneste dag. Og hvis man skal være snill mot leserne sine, må man svare de. Man kan ikke bare slette mailen og gi blaffen i de. Som regel får jeg spørsmål som er kjappe å svare på, men andre ganger får jeg spørsmål som tar lengre tid å svare på. Og da må jeg bruke mye tid på det. 

Så til dere uten blogg: Tenk dere om før dere sier at det er lett å være blogger. For det er det ikke. Man må bruke mye av tiden sin på blogging, og det tar mye av deg psykisk og fysisk. Prøv å lag en blogg som har kvalitet, som har gode bilder, flere innlegg hver eneste dag, variasjon i innleggene, gjerne videoblogger, ett godt design, og som har en del lesere. Mesteparten av dere som sier at det er lett å blogge, ville ikke holdt ut i en måned! 

Men bortsett fra at det kan være krevende til tider å være blogger. Er det absolutt den beste hobbyen som finnes, og den mest givende. Som jeg absolutt elsker!

 

♥ Får du ofte høre at det er lett å være blogger?

 

Love Stina <3

Mine sminkevideoer!

Tenkte jeg kunne lage ett innleg hvor jeg postet alle sminkevideoene mine. Sånn at alle dere som har spurt meg om jeg kan lage fest-sminkevideo får noen videoer de kan se. Enjoy! For å se resten av videoene jeg har lagt ut kan du trykke her

♥ Hvilken video likte du best?
Love Stina<3

På topplista!

Først må jeg bare si at jeg har verdens beste lesere! Skulle ønske jeg kunne gi dere en stor klem, alle sammen! Får så utrolig mye søte og positive kommentarer fra dere. Varmer hjertet mitt hver gang jeg får en søt kommentar fra en leser ♥ Nå for tiden ligger bloggen min mye på topplisten på blogg.no. Men i dag ble det ny rekord. 63.plass! Jippi! Er så glad nå! Love Stina <3

Dagens antrekk


Genser - H&M // Jeans - Cubus // Kjede - Bik Bok // Klokke - CMYK // Sko - Skopunkten // Ring - H&M

 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

Smertefaen

Hater de dagene man våkner med magesmerter til tusen. En stor del av meg skulle ønske jeg var gutt, så hadde jeg sluppet å ligge i fosterstilling i sengen min. Jeg som hadde planlagt å stå opp tidlig og dra på trening i dag. Kan ikke si at det ble noe av. Argh! Nå sitter jeg å venter spent for å se hvilke 10 bloggere som gikk videre i konkurransen om å bli Drammenregionens beste blogger. 

 

Love Stina <3

Hva skal jeg blogge om?

Føler jeg har total skrivesperre om dagen! Helt forferdelig egentlig! Kom gjerne med forslag til hva du vil at jeg skal blogge om. Nå stikker jeg til Jeanette, blogges senere!

Love Stina <3

Helt nytt design på bloggen! Hva syns du?

Nå har jeg endelig blitt ferdig med det nye designet på bloggen. Har ikke lagd det selv, men har justert mye utifra hvordan originalen var. Synes det var utrolig vanskelig å finne ett som jeg synes at passer perfekt til min blogg. Men til slutt fant jeg ett! Syns at det nye designet ble mye mer ryddig og voksent. Pluss at her kan jeg ha bredere bilder. Wii!

Før

 ♥ Hva syns du om det nye designet?

 

Love Stina <3

Kosekveld

I kveld har Isabella vært en tur hos meg. Har ikke vært med henne siden lørdag, så er en evighet siden sist! Hehe, neida. Men det kan føles sånn ut noen ganger. Elsker å bare sitte å snakke om gutter og alt mulig med henne! Videre i kveld skal jeg prøve å bli ferdig med det nye designet. Gleder meg til det er ferdig! Er så lei det designet jeg har nå. Så blir bra med ett nytt design nå. ♥ Hva har du gjort i kveld?

 

Love Stina <3

Dagens antrekk

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino og restaurant. Koselig! Tenkte å endre litt på designet, hva syns dere om det?
♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

Gårsdagens antrekk

I går var jeg på Vixen blog awards. Hadde det utrolig gøy! Var morsomt å se favorittbloggerne mine. 
♥ Hva syns du om gårsdagens outfit?

♥ Var du på Vixen i går?

 

Love Stina <3

Goodiebag fra Isadora

I dag har jeg vært i 3 møter. Først i jobbintervju, sier ikke hvor enda. Så dro jeg til Isadora sitt hovedkontor på Lysaker og leverte bilder fra "Mote med mening moteshowet", som jeg hadde jobbet som blogger på. Jeg fikk en stor goodiebag med masse nydelig sminke! Etter at jeg hadde vært hos Isadora dro jeg videre til agenten min. Måtte lage ny video og ta nye castingbilder.  

♥ Har du prøvd noe av sminken?

 

Love Stina <3

Videoblogg - 10 Ting jeg elsker

Har trukket vinneren til konkurransen om å vinne en personlig almanakk. Vinneren er Ida K. Åsheim. Gratulerer! Finner ikke e-mailen din så du må sende meg melding på e-mailen din. 

Lagde en "10 ting jeg hater" for ikke så lenge siden, og fikk masse respons på den. Så har laget en motsatt nå!

♥ Hva elsker du?

Love Stina <3

BURSDAGSFEIRING!

I går hadde jeg en helt fantastisk kveld med de beste jentene som finnes! Vi dro først på TGI friday's og spiste god mat. Jeg spiste Jack Daniels burger. Som var helt sinnsyk god! Og til dessert ble det verdens største Sundae. Rullet nesten ut av restauranten når jeg var ferdig! Siden jeg feiret bursdagen min i går, var jentene så søte å sang "Gratulerer med dagen" for meg. 


Jeanette, meg og Isabella


Lisa Marie og Nora


Jack Daniel's burger <3


Jeanette og meg


Isabella, Lisa Marie og Nora


Stor eller hva?

 

Etter at vi hadde spist og veldig mette på Friday's gikk vi bort til båten til Nora, og vorcet der. Så dro vi på Escape og danset og drakk til langt på natt. Møtte igjen mange som jeg ikke har sett på altfor lenge, så det var utrolig koselig! Alltid gøy å møte kjentfolk på byen!

 

♥ Hva gjorde du i går?

 

Love Stina <3

 

PS: Beklager for litt dårlig kvalitet på bildene. Klarte å glemme kameraet mitt hjemme, så måtte bruke mobilen. Men bedre enn ingenting ♥

HANGOVER

I går hadde jeg en utrolig bra tur på byen. Skal prøve å få lagt ut noen bilder senere i dag fra byturen. I dag våknet jeg veldig sliten og med sminke i kun halve ansiktet. Heldigvis våknet jeg ved siden av Nora. Thank god for that!

Frem til nå har jeg klart å fått sminke i resten av ansiktet. Og jeg har fått spist en god frokost på Mc Donalds. Salat, nuggets og vann. Da et det lov!
♥ Var du ute i går?

Love Stina

PARTY PARTY!

I kveld skal jeg ut med gode venninder. Vi skal først ut å spise på Aker Brygge. Så blir det vorcing i båten til Nora. Etterfulgt av en bytur! Gleder meg!

Hva skal du i kveld?

Love Stina <3

EDITING

Heisann! Nå har jeg nettopp spilt inn svar fra spørsmålsrunden jeg hadde på mandag. Måtte spille den inn 354 ganger, siden alle gangene ble den altfor lang! Så til slutt delte jeg den opp i 6 deler. Så skal prøve å få redigert og lagt ut ett par av de i kveld. 

Nå skal jeg straks til bestemoren min. Måtte hjelpe henne med noen ting. Senere i dag skal jeg prøve å få den late rompa mi på trening. Wish me luck!♥ Hva skal du i dag?

 

Love Stina <3

VINN PERSONLIG ALMANAKK! AVSLUTTET

VINNER ER TRUKKET!

I samarbeid med personligalmanakk.no har jeg nå en konkurranse. I denne konkurransen kan du vinne en egen personlig almanakk. Jeg trekker en heldig vinner på søndag. For å vinne må du like disse to sidene på Facebook: personlig almanakk og stina.blogg.no. Når du har likt disse to sidene på Facebook, legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet med navn og mail adressen din. Vinnerene blir tilfeldig trekt ut.


♥ Deltar du?

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT


Blazer - H&M // Bukse - Cubus // Sko - Din Sko // Bluse - Bik Bok // Kjede - Glitter // Klokke - CMYK

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT
Genser - Vero Moda // Sko - Din Sko // Bukse - Cubus // Kjede - Bik Bok // Topp - Bik Bok // Ring - H&M

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

5 SKJØNNHETS TIPS

1. Sølt med mascaraen? Dypp en q-tips i en fuktighetskrem. Og tørk vekk der du har sølt med q-tipsen.

2. Tomt for foundation? Bland litt av pudderet ditt (må være løspudder) med fuktighetskremen du bruker til ansiktet. 

3. Eggehvitte ansiktsmaske. Visp eggehvitte og fordèl skummet i ansiktet. La det være på i 15 minutter eller til hele ansiktet ditt er helt stivt. Dette gjør at du får mindre porer og kjempe bløt hud i ansiktet. Kan gjerne brukes 2 ganger i uken. 

4. Om morgenen: Plask iskaldt vann i ansiktet i 10 sekunder. Dette gjør at blodtilførselen til ansiktet starter. Gjør så det samme med varmt vann. Ta så på den kremen du bruker i ansiktet på dagen. Dette gjør at porene i ansiktet ditt åpnes og de trekker til seg maksimum av kremen du tilfører.

5. Eksfoliering. Skrubb huden din 2 ganger i uken. Dette gjør at kremer fungerer mye bedre på huden.

 

♥ Hva du prøvd noen av tipsene før?

 

Love Stina <3 
 

SPØRSMÅLSRUNDE - AVSLUTTET

AVSLUTTET

Siden jeg har fått en del nye lesere i det siste, tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Svarer på spørsmålene på videoblogg. Spør om så mye du ønsker. Men altfor private ting (sex for eksempel) svarer jeg ikke på. Don't be afraid, just ask!♥ Hva lurer du på?

 

Love Stina <3

MOTE MED MENING - BILDER FRA SHOWET

På fredag var jeg liveblogger på mote meg mening. Har lagt ut masse backstage bilder. Men ingen fra showet. Så her en noen godbiter fra showet! Var sykt deilig å ha sitteplasser på første rad. Kunne sitte og nyte (og knipse med kameraet) hele showet! 
Tror jeg må få tak i en sånn gullkjole. De var så utrolig kule, og fine!


Martin har blitt veldig dreven på catwalken!

 

Og når jeg skulle gå fikk jeg goodiebag! Med masse godsaker oppi.

 

♥ Har du vært på moteshow før? 

 

Love Stina <3

JEG HAR BURSDAG I DAG!

I dag fyller jeg 19 år! Det er helt sykt å tenke på at dette er det siste året i tenårene mine. Om ett år, da jeg er 20 kan jeg ikke skylde på at jeg er tenåring lenger. Skummel tanke! I går feiret jeg med familien hjemme. Spiste taco og koste oss. Jeg prøvde å spise litt kake, men så anit-sukker jeg har blitt, uteble det. 

Neste helg skal jeg ut i Oslo og spise med gode venninder. Etterfulgt av litt fyll og faenskap. Gleder meg!Love Stina <3

VIDEOBLOGG - HVERDAGS SMINKE

Produkter jeg bruker i videoen
Foundation - Maybelline dream satin liquid, sand 030
Foundationkost - Lindex
Pudder - H&M compact powder, farge #12.
Pudderkost - Makeupmekka 
Rouge - H&M blusher, farge 17 tawny rose
Øyenbrynspenn - H&M, farge medium brown
Vippetang - H&M
Mascara - Lancome, Hypnose black
Dipliner - H&M liquid eyeliner, svart.
Lipgloss - Loreal, glam shine. Farge #403

 

♥ Hva syns du om videoen?

 

Love Stina <3

BACKSTAGE MED SAMSAYA OG GOODIEBAGS

Nå har jeg nettopp fått knipset noen bilder av Samsaya. Hun, Rikke Lie og Miss Harmonica er artistene som skal opptre i kveld. Fikk sett de øve litt i stad, og dette lover godt! Det er også et hav av goodiebags som skal deles ut senere i kveld. Can't wait! Love Stina <3

 

MOTE MED MENING - BACKSTAGE

Nå har jeg fått vært litt rundt backstage. Jeg har sett på klærne som skal være med i showet og sminkingen. Fantastisk mye fine klær. Ble helt forelsket i paljettkjolene! Har møtt igjen flere venner jeg ikke har sett på lenge, så det var utrolig gøy.Skriver også for Isadora.blogg.no i dag, så gå gjerne inn der og sjekk ut!

 

♥ Hva syns du om klærne?

 

Love Stina <3

 

MOTE MED MENING - SMINKE

Som jeg sa i forrige innlegg har jeg og Kristin blitt valgt ut til å være liveblogger på mote meg mening i dag. Jeg skal blogge på min egen blogg og for Isadora.blogg.no. Jeg har nettopp blitt ferdig i sminkestolen der flinke Stephan sminket meg. Jeg kunne velge mellom 7 forskjellige look's og valgte den som hang øverst til høyre. 

♥ Hva syns du om sminken?

 

Love Stina <3

JEG SKAL VÆRE VIP-BLOGGER PÅ MOTE MED MENING

Blogg.no hadde en konkurranse tidligere denne uken. Hvor det var 2 bloggere som kunne bli valgt ut til å blogg live fra "mote meg mening" Det var over 60 påmeldte. Jeg var så heldig å bli valgt ut! Hadde aldri trodd at jeg skulle bli valgt ut, så det er kjempe gøy at jeg ble valgt ut. 

Jeg skal dra inn til Oslo om ikke lenge. Da skal jeg på DoGa, det er der arranementet holdes. Der skal jeg bli sminket og jeg får gå backstage så mye jeg vil. Skal møte modellene, makeupartistene og artistene (samsaya og rikke lie!). Får også en goodiebag fra Isadora, så dette blir bra! 

 

♥ Har du vært på moteshow før?

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT


Blazer - H&M // Bukse - Vero Moda // Klokke - CMYK // Ring - H&M // Sko - Din Sko // Skjerf - Husker ikke

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

SVAR PÅ MODELL SPØRSMÅL

Det er kjempe mange av dere som har lurt på om jeg kan fortelle litt om hvordan det er å være modell, hvordan jeg ble modell osv. Så da tenkte jeg at jeg kunne svare på det meste nå!

 

Hvordan ble du modell?
I august 2009 ble jeg valgt ut til å være med i en modellkonkurranse som var i Mandal. Den het "The norwegian beauty". Der fikk jeg en tredje plass, modellkontrakt, photoshoot med Aina Regina, nye kontakter innenfor bransjen og et stort ønske om å bli modell. 


Fotograf : Aina Regina

 

Hvilket byrå jobber du for?
Jeg jobber for Starlet. Jeg elsker det byrået! I Starlet er det veldig sånn at alle modellene i byrået kjenner hverandre og tar vare på hverandre. Jeg kan også med handen på hjertet si at vi har verdens søteste og flinkeste modellmamma. Som jeg har lært så utrolig mye av!  

 

Har du jobbet for andre byråer enn Starlet?
Ja. Da jeg begynte som modell fikk jeg kontrakt med yesmodeller. Siden byttet jeg til Northern Lights. 

 

Er ikke du altfor lav til å være modell?
Dette er vel det spørsmålet jeg har hørt mest siden jeg startet. Når man jobber som fotomodell er den kun proporsjonene i kroppen din og hvor høy du ser ut på bildet, som teller. Jeg har fått høre mye at jeg har proporsjoner som høye modeller har, bare at jeg har i en "krympet" versjon. Kort forklart. Hehe.  

 

Har du kun stått modell på bilder eller har du gjort noe annet også?
Jeg har gått catwalk på Mela festivalen. Forran 15'000 mennesker. Utrolig skummelt, men sykt gøy! Jeg har også gått for Fam Irvoll på cosmopolitan beauty awards. Jeg har også vært med på Hotell Cæsar i en statist rolle. Men jeg liker meg best forran kameraet, så det er det jeg har gjort mest!


Meg til venstre på Mela festivalen. 


Meg og flere av jentene som gikk for Fam Irvoll

 

Må du trene og spise veldig sundt?
Det er ikke å legge skjul på at man må trene og spise sundt som modell. Man kan ikke sitte forran TV'en med pizza og cola hver dag. Jeg spiser sundt på grunn av huden min. Jeg trener fordi jeg vil ha en "tonet" kropp. Altså stram og tynn. Som petitemodell er det viktig å ha bra hud og en tonet kropp. Har sagt mer om kostholdet mitt i videoen under: 

Kan du vise litt av porteføljen din?
Ja selvfølgelig. Legger til noen av favoritt bildene mine under

Fotograf : Remi Salievski


Fotograf : Rodrigo Reyes


Fotograf: Tor Gunnar Berland 


Fotograf : Remi Salievski


Fotograf : Ramona Kamfjord


Fotograf : Ramona Kamfjord

Fotograf: Tor Gunnar Berland

Ble litt langt innlegg. Men ville gjerne svare på alle spørsmål jeg har fått fra dere på en gang! 
♥ Fikk du vite noe nytt?  Var det noe du ikke fikk svar på? 
Love Stina <3

PHOTOSHOOT

Hellu sweethearts! I dag føler jeg at jeg har fått gjort utrolig mye! Jeg begynte dagen med å lage opp en del blogginnlegg. Synes det er så kjekt å ha noen innlegg liggende til stunder jeg ikke vil blogge, eller har dårlig tid. Vil liksom legge ut minst 2 innlegg hver eneste dag. Og da er det kjekt å ha noe liggende. 

Litt senere på dagen leste jeg på historie, siden jeg skal ta privatist eksamen. Så må lese alt på egenhånd! Da klokken nesten var 16 dro jeg og Lisa på Renessanse og trente. Siden jeg er så ekstremt støl etter i går, trente jeg kun kondis og styrke på bena. Har tenkt til å sette opp en ordentlig treningsplan når jeg har kommet litt mer inn i treningen. Det gjør det nok mye bedre og lettere. På kvelden har jeg bare vært med Isabella og slappet av.

Men tilbake til overskriften! Jeg har fått ett bilde til fra photoshooten jeg var på, på lørdag. Jeg likte versjonen med grønn bakgrunn best, hvilken liker du best?


Modell - Stina Bakken // Fotograf - Severin Sadjina

 

♥ Hva syns du om bildet?

 

Love Stina <3

5 SKJØNNHETS TIPS

1. Tomt for blush? Bruk leppestift og gni den utover med fingrene dine. Pass på å ta en som har lik farge som blushen din.

2. Kviser på den ene siden av ansiktet? Gni litt antibac på telefonen din. Eller bruk høytaler/headsett. Bytt også putevaret på sengetrekket. 

3. Mørke ringer under øynene? Kutt 2 skiver med kiwi og la de ligge over øynene dine i 10 minutter. Dette hjelper også mot hovne øyne. 

4. Sterkere og penere negler? Hell litt olivenolje i en bolle og la neglene dine være der i 10 minutter.

5. Sprukne lepper? Bruk en gammel tannbørste med litt vaselin på, og skrubb leppene dine til alt det sprukne er borte. Husk å bruke en god leppomade til slutt. ♥ Har du prøvd noen av tipsene før?

 

Love Stina <3

BAD TASTE PARTY

På TLC går det et program som heter "kyss, date, dropp?". Der gjør de en omvendt makeover. Vanligvis tar man på mer sminke og pynter på folk i makeover program. Mens her gir de en makeunder til de som har tatt på litt for mye glitter og fjas. I videoen under kan du se noen av de værste som de har hatt på programmet. Enjoy! 

♥ Har du sett på kyss, date dropp på TLC før?
Love Stina <3