hits

januar 2018

Tester rar sushi med kjæresten!

Nå er det lenge siden jeg har laget en video med Per Fredrik, så nå syntes jeg det var på tide! I denne videoen tester vi masse forskjellig rar sushi, og det er virkelig ikke alt som faller i smak, for å si det sånn. Hehe! 

Den aller første gangen jeg..

I dag morres kom jeg over et innlegg på bloggen til min kjære venninne Rebecca, der hun gjorde en ny vri på "den alle første" temainnlegget, og det var så morsomt å lese! Så jeg bare må låne punktene hennes og fortelle om min barndom! 

Mitt første møte med sminke - Jeg vet ikke eksakt når jeg testet ut sminke for første gang, det eneste jeg vet er at det var tidlig. Jeg hadde et familiemedlem som hadde jobbet for et sminkemerke, og som alltid hadde med masse morsomt vi jentene kunne leke med. Allerede fra jeg var rundt 10 år begynte interessen for sminke å vokse. Fra jeg var 11-12 år brukte jeg sminke hver dag på skolen. I starten var det bare maskara og lipgloss. Etterhvert utartet dette seg til det som jeg bruker i dag. 

 

Min alle første jobb - Da jeg var 15 år var jeg så gira på å få meg jobb og tjene egne penger. Bestevenninnen min på den tiden var like gira som meg, og jeg husker vi satt av flere dager til å ringe til sikkert 200 forskjellige steder for å få en jobb. Til slutt fikk vi endelig komme på jobbintervju og vi var overlykkelige over at vi kunne jobbe sammen som; telefonselgere. Haha! Selv om jeg kun tjente sånn 60,- kr timen etter alle ting var regnet med, var det en bra start på arbeidslivet og jeg lærte meg å jobbe hardt for egne penger. Helt siden jeg var 15 år har jeg tjent penger på egenhånd, og jeg har alltid likt å klare meg på egenhånd.

Første gang jeg flyttet hjemmefra - Da jeg var 18 år begynte jeg som kokkelærling i Bærum og flyttet ut hjemmefra for første gang. Hybelen jeg bodde i var liten og ikke noe fancy, men jeg var så overlykkelig over at jeg endelig hadde noe som var mitt sted. Frihetsfølelsen av å ha sitt eget sted var helt sinnsyk, og jeg husker enda hvordan det føltes da jeg innså at jeg var fri til å gjøre akkurat hva jeg ville uten å måtte spørre foreldrene mine først.

 

Min første bil - Selv om jeg fikk billappen allerede som 18 åring var det først i mars i fjor jeg kjøpte min første bil, i en alder av 24 år. Da jeg bodde hos foreldrene mine var mamma veldig snill og lånte bort bilen sin til meg hele tiden, og jeg bodde i Oslo var bil helt unødvendig. Da jeg flyttet til Sandefjord med Per Fredrik i juni 2016 var han så utrolig snill som lånte bilen sin til meg så ofte jeg ville. Så dere kan tro at det var stort for meg å endelig ha min egen bil. Det er jo en enorm frihet som kommer når man har en bil som er bare min, og det er virkelig ikke noe jeg tar for gitt!

Min første hårkrise - Da jeg gikk i 8. klasse var jeg på shopping med søsteren min, der vi kom på den beste idéen noensinne. Farge håret mitt blondt! Vi kjøpte inn en pakke med blekemiddel, og satt igang med så fort vi kom hjem. Needless to say; jeg ble ikke blond. Jeg ble derimot helt oransj i håret, og det så ikke ut! Noe så misfarget som jeg så ut, har jeg aldri sett. Hverken før eller etter. Hahahah! Da mamma kom hjem fra jobben fikk hun helt sjokk, og jeg fikk fri fra skolen dagen etter så mamma kunne farge håret mitt brunt igjen. Er sååå glad jeg slapp å dra på skolen slik. Haha! 

Derfor har jeg vært trist

Den siste tiden har ikke vært noe lett for meg. Jeg har slitt mye med tristhet, slapphet og jeg har rett og slett bare følt meg apatisk til ting. Jeg har brukt mye tid på å drømme meg bort i prosjekter jeg skal gjøre, så jeg kan ha noe positivt å se frem til.

Jeg har virkelig ikke visst hva som kunne være galt med meg, og jeg har egentlig bare avfeid det som "vinterdepresjon" eller noe i den duren. Det har vært så ille at jeg har flere ganger begynt å gråte helt uten noen åpenbar grunn. 

Det var først på lørdag jeg skjønte hva som var greia. 

Jeg fikk en melding av moren min. "Så du ikke var i form, har du tatt B12 i det siste?". Jeg har jo tatt mye B12 via kosttilskudd, så jeg var helt sikker på at jeg var safe. Så det kunne vel ikke være det? Jeg har slitt med B12 mangel i 6 år, og tenkte vel at nå burde det vel holde med sprøyter med injeksjoner? På toppen av det hele kom jeg over en artikkel på en eller annen nettavis for en stund siden som bablet i vei om at altfor mange nordmenn tar B12 sprøyter uten at de trenger det. Så jeg ville jo ikke akkurat være en del av de.

Helt til jeg innså noe. Jeg fikk B12 mangel samtidig som jeg hadde problemer med magen min for 6 år siden, og siden har jeg hatt mangler jevnt over. Kroppen min klarer rett og slett ikke å ta det opp ordentlig til og med når jeg tar kosttilskudd. Jeg får jo også B12 injeksjoner på resept av legen, fordi jeg trenger det. Så jeg måtte bare innse det; nei, jeg er ikke hypokonder fordi jeg tar B12 sprøyter, og nettaviser er det siste jeg bør høre på. 

Så i går dro jeg rett til tanten min som er sykepleier, og fikk satt en B12 sprøyte. Så innen et par dager kommer jeg nok til å føle meg som meg selv igjen. Kjenner jeg er veldig lei av å føle meg så nedstemt, trist og apatisk som jeg har vært det siste tiden.. 

Jeg reiser jo til New York allerede på torsdag, så jeg satser på at jeg er "meg" igjen innen da. Det krysser jeg i alle fall alle fingre for! 

 

Et genialt beauty hack

Nå skal jeg fortelle dere om et beauty hack som jeg har gjort i åresvis, og som er helt genialt! Det hender iblant at jeg våkner opp og er hoven rundt øynene. Noen ganger kan det være at det har kommet en krem inn på øyet mitt eller så har sovet dårlig.

Det hender også iblant at jeg får kviser som står en halv meter ut fra ansiktet mitt. Okey, kanskje ikke så ille. Men dere kjenner sikkert igjen følelsen. 

Når dette skjer har jeg et triks for å gå hovenheten til å gå over. Jeg legger alltid 3-4 spiseskjeer i fryseren og venter noen minutter til de er kalde. Når de er kalde bytter jeg på å bruke skjeene der jeg er hoven. Så om jeg er hoven under det ene øyet sitter jeg med en skje under det helt til skjeen er varm, også tar jeg frem en ny skje. 

Dette gjør at hovenheten går fort over, og skjeer er den perfekt formen og størrelsen til akkurat dette! Genialt. Rett og slett. Aner ikke hvor mange ganger dette trikset har reddet dagen min så jeg slipper å gå med hovne kviser og hovne øyne, men det er mange ganger for å si det sånn! Hehe !

 

Vårens fineste klær

annonse

I dag har Per Fredrik og jeg vært ute i noen timer og virkelig følt vårsolen skinne i ansiktene våre. På det varmeste var det hele 10 grader i solen, så dere kan tro vi koste oss! Vi fikk ryddet opp rundt hele huset, og endelig fikk vi tatt julepynten ned. Nå er jeg i så vårhumør her at jeg bare må dele noen av de fineste vår-nyhetene fra Gina Tricot med dere! Kanskje dere kommer i litt vårstemning? Jeg er i alle fall veldig klar for å kle meg i fargerike topper i gule, blå og rosa toner!

Gul bluse - HER  //  Belte - HER  //  Hvit strikk - HER

 

Jeans - HER  //  Gul genser - HER  //  Skjorte - HER  

 

Gul bluse - HER  //  Veske - HER  //  Skjorte - HER
 

Blå genser - HER  //  Rosa genser - HER  //  Blomstrete skjorte - HER  

 

 

 

Skal vi ha barn? Botox, New York, Trening ++ Ukens spørsmål #195

inneholder reklame

Hvilken treningsklokke har du? vurderer å kjøpe en, men vet ikke hvilken jeg skal ta. Liker du den treningsklokken du har. 
- Jeg har en fra Fitbit som jeg har på meg hele tiden, både når jeg er våken og sover. Den måler hvor mange skritt jeg går hver dag, hvor mange kalorier jeg forbrenner, hvordan jeg sover (hvor lenge, om jeg våkner om natten, osv), hvor langt jeg går hver dag og pulsen min. Jeg har hatt klokken i rundt et år nå, og jeg kunne ikke vært med fornøyd med den!

Treningsbh - Nike, HER

--------------------

Den er også liten og feminin i looken, så det er null stress å matche den med hverdagsklær. Ofte legger meg ikke engang merke til at jeg har den på. Ser dere den på bildet over?

Kjenner motivasjonen min for å bevege meg mer i hverdagen øker når jeg bruker denne klokken, for da får jeg telt hvert eneste skritt jeg går. Målet mitt er å gå 10'000 skritt hver dag, og klokken og appen som følger med motiverer meg skikkelig til å klare det! Absolutt en klokke som gjør selv den lateste og mest umotiverte person, til å ville bevege seg mer og bli mer aktiv!

Klokken finner du HER

Hvorfor vil dere ikke ha barn? Vil dere liksom ALDRI få det ikke i framtiden en gang?
- Tidligere tenkte jeg at jeg virkelig ikke ville ha barn. Det var liksom ikke noe for meg i det hele tatt. Men etter at jeg møtte Per Fredrik har jeg endret mening totalt. Jeg tror det handler om at jeg endelig møtte den rette, og som jeg faktisk ser for meg å dele resten av livet mitt sammen med.

Vi snakker ofte om det å få barn, og det er noe vi begge vil ha. Men ikke enda. Vi har begge lyst til å bygge opp karrierene våres enda mer først, så penger er det siste vi trenger å tenke på da vi skal få barn, også har vi lyst til å se mer av verden før vi får barn. Kan jo ikke akkurat drasse med to små barn rundt i New York. Haha!

Kunne du tenke deg å skrive mer om botox i forhold til hodepine og nakkesmerter? Har en del hodepine selv, og nakkesmerter pga yrket mitt som frisør. Hva gjør botoxen og hvor ofte må man ta det f.eks?
- Jeg får vondt i hode og nakke fordi jeg spenner brynene mine sammen hele tiden. Jeg vet ikke helt hvorfor det skjer, men det er noe som skjer uansett om jeg har øynene åpne eller ei. Hehe! Dette gjør at spenningene setter seg i hodet og nedover nakken. Jeg har slitt med sterke nakkesmerter i åresvis og etter at jeg begynte med botox er det som å ha fått et nytt liv.

Tidligere hadde jeg så sterke smerter at jeg måtte legge meg ned i flere timer midt på dagen, fordi det var så vondt. Nå derimot har jeg nesten aldri vondt i hverken hodet eller nakken min, og for meg har botox vært redningen. Men om det hjelper for deg som er frisør vet jeg ikke. Vil tippe nakkesmertene dine kommer av at du hele tiden står litt kinkig med skuldrene, og jeg vil heller anbefale styrketrening. Da jeg ser for meg at det kan fungere bedre. 

Vet jo at botox er noe som har hjulpet ekstremt mange som har blant annet migrene. Så om du sliter med forskjellige helseplager rundt dette, kan det være lurt å ta en prat med en klinikk og spørre om det kan hjelpe dine problemer. De som har sterk migrene får det ofte også dekket av staten.

Botox varer i 3-6 måneder. 

Topp - Nly, HER

-------------------

Kan du lage en yt video hver onsdag slik som du gjorde før?
- Fremover har jeg faktisk bestemt meg for å legge ut en ny video hver onsdag og søndag. Så nå blir det masse videoer fremover! Det gleder jeg meg skikkelig til. Nå har jeg hatt en slags pause fra YouTube, for å samle krefter og inspirasjon til å lage nye videoer, og nå kjenner jeg at det kribler i fingrene etter å komme igang! Første video la jeg ut allerede i dag, så sjekk ut det forrige innlegget jeg la ut på bloggen HER for å se den videoen! 

Genser - Gina Tricot, HER

----------------------

Jeg lurte på om du har reflektert over eksponering av eventuelle fremtidige barn?
- Den dagen vi får barn kommer vi til å la de være en del av bloggen. Det hadde jo føltes unaturlig om de ikke skulle vært på bloggen i det hele tatt. Men, jeg kommer til å være ekstremt nøye med hva jeg deler av bilder og informasjon om de. Vil nok tro at jeg som har blogging som yrke har jeg nok litt mer peiling på hva som er ok og ikke ok å legge ut på nett.

Ser jo på facebook hva enkelte foreldre deler, og jeg kjenner at jeg faktisk får vondt på vegne av det barnet. Halvnakne bilder i badekaret, bilder med mat smurt rundt i halve ansiktet, og rett og slett ting jeg selv ville syntes at var ekstremt ubehagelig om noen delte av meg. Så jeg vil nok si at bloggere er langt ifra de som er verst på å dele ting barn ikke er komfortable med. 

Genser - Gina Tricot, HER

------------

Hva er ditt neste mål?
- Målene mine liker jeg å holde hemmelig. Per Fredrik er som regel den eneste som vet hva målene mine er. Men ellers enn det liker jeg å holde de for meg selv. Da får jeg jobbet med de på egenhånd, uten at tusenvis av mennesker skal blande seg inn i det. Hehe!

Genser - Gina Tricot, HER

------------

Jeg så deg en gang på brygga i Tønsberg, men jeg turte ikke gå bort fordi du satt å spiste.. er du like åpen til bilder mens du spiser?
- Jaja, bare å komme bort! Syns alltid det er superkoselig å møte dere, så ikke nøl med å komme bort for å si hei!

 

Hvor lenge blir dere i New York?
- Vi reiser 1 februar og kommer hjem 6. februar. Akkurat perfekt lengde for en slik reise. Nok tid til at vi får sett alt vi vil, uten at vi er der for lenge.

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 💗

Kjøpe veske til 23'000?

Nå for tiden holder jeg på å se etter en ny ting jeg skal bruke som belønning når jeg klarer et av målene mine. Jeg har satt et par mål som er veldig vanskelig å nå, men jeg har virkelig lyst til å klare de! Og når jeg gjør det; ja da fortjener jeg virkelig en belønning. 

Jeg har gjort dette opplegget før, og jeg tuller ikke når jeg sier at det fungerer sykt bra. Uansett om man har som mål å gå ned 20 kg i vekt, få en forfremmelse på jobben eller hva det er, er det ofte man blir umotivert. Det er mange ganger man ikke klarer å se hva man faktisk jobber mot. 

Derfor har det funket utrolig bra for meg å ha en belønning, som er noe jeg har skikkelig lyst på. Det må være noe som gjør at det kribler skikkelig i magen, og som gjør at man bare vil kicke igang for å nå målet! 

For meg er dyre designervesker et fint mål å ha. Jeg syns jo at det er helt merkelig å bruke en så vill sum uten noen grunn på en veske. Men om man har den som en belønning fordi man faktisk har fått til noe. Da er det helt innafor. Så i går da jeg var i Oslo med søsteren min begynte jeg å se på litt designervesker. Jeg kom over en jeg syns er ganske fin. Men prislappen viste 23'000,- kr. Vilt. Bare vilt. 

Jeg kan gjerne bruke det på en veske om den vesken er helt sinnsykt fin, meeen jeg er ikke sikker på om jeg syns denne er sååå fin. Den er fin. Men kanskje litt vel kjedelig til den summen? Jeg tror nok jeg må scrolle litt mer rundt på nettet og se etter en annen veske som virkelig får det til å krible i magen min! Hehe!

Restylane og taco fredag

inneholder reklame

I går var jeg i Oslo en tur med Madeleine og vi hadde tidenes søsterdag! Vi startet med å spise taco på paléet ved Karl Johan. Der har de så mye god taco! Har blitt helt forelsket i kylling salaten dems. Den er så god! Passet jo perfekt med taco i går, siden det var taco fredag!

Siden vi bor et stykke unna hverandre rekker vi ikke å se hverandre så ofte som vi har lyst til, så når vi først møtes går skravla i et sett. Haha!Genser - Gina Tricot, HER

---------------------------------

Etter masse god mat shoppet vi en god del. Fant blant annet en veldig fin veske jeg vil vise dere etterpå! Fant også massevis av fine klær på Gina Tricot, som dere kanskje så på snapchat tidligere i dag? Lagde et mini haul der. Syns det er så gøy å vise dere klær der. Så det er bare å sjekke ut! (heter stinablogg på snapchat).

Kvelden endte vi på Eger Skin Clinic for litt injeksjoner på meg. Jeg fikset på både leppene mine og fylte botox i pannen. All botoxen hadde gått ut fra "sinnarynken" min nå, så jeg har hatt så vondt i nakke og skuldre de siste to ukene. Men heldigvis endrer det seg asap!

Filmet igjennom hele dagen, så følg med i morgen for da kommer det en den vloggen! 

Min favoritt sunne snacks

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på en snacks, som er rask å lage også er den sunn. For ikke å snakke om helt sinnsyk god! Tuller ikke når jeg sier at jeg har spist dette nesten hver dag i en uke nå. Haha! Idéen bak retten er noe jeg kom over for veldig lenge siden, men så har jeg egentlig glemt det helt bort, frem til jeg for noen dager siden så at søsteren min hadde lagd det. 

Snacksen er enkel; stekte speltlomper med guacamole. Speltlompene skjærer man bare opp i små trekanter med et pizzahjul, legger på et bakepapir på en rist. Pensler på et superlite strøk med olje og krydrer med salt og pepper. Viktig å ikke ta for mye olje eller for store biter, for da blir de ikke crispy. Stek i ovnen på 220 grader i cirka 7 minutter.

Guacamolen jeg lager er litt etter det jeg selv liker å ha oppi. Er allergisk mot hvitløk så jeg bruker aldri det. Men om du liker hvitløk er det bare å ta i litt og smake seg frem. Det jeg bruker i guacamolen er 1 avocado, juice fra 1/2 lime, en bunt koriander og 1-2 ss lettrømme. Mikser alt det sammen i en blender til det er helt smooth, også er det bare å kose seg! 

Spiste dette blant annet forrige lørdag, og da hadde jeg fremme vanlig potetgull siden det var lørdag. Vel for å si det sånn. Det vanlige potetgullet kunne ikke måle seg med speltlompene på smak, så det ble nesten ikke rørt engang! Så denne snacks oppskriften er absolutt noe dere bør teste ut!

 

Nye innkjøp - Vår stemning!

Reklame

 

I går kjøpte jeg så mye fint på Gina Tricot, og jeg viste dere noen an innkjøpene i går. Nå kommer del 2 av innkjøpene, og her kan jeg love at dere får vår-stemning! 

Denne toppen er bare så MEG. Jeg syns den er så fin og jeg kjenner sommeren bare stiger frem når jeg har den på meg! 

Toppen finner du HER

Denne genseren er så søt og ikke minst komfortabel. Den er perfekt til en casual hverdag hvor du vil være litt ekstra fin!

Genser finner du HER

Dette armbåndet er så lekkert! Elsker at det er lite og nett, men samtidig gir en statement! 

Armbåndet finner du HER 

Disse hipsterne var bare så søte og jeg elsket de små blomstene på de. 

Svart hipster - HER  //  Hvit og rosa hipster HER  // Hvit og grønn hipster - HER

Dette mottoet er bare så meg! Jeg blir alltid så klein av alt mulig, og med den rosa fargen på tskjorten måtte jeg bare ha den med meg! 

Tskjorten finner du HER

 

Hvilke av innkjøpene likte du best?

Fikse på leppene mine

reklame; klær

I dag skal jeg til Oslo en tur med søsteren min. Jeg skal på behandling og fikse på både lepper og panne, så da skal hun være med som en god hånd å holde i. Vi har bestemt oss for å gjøre en liten dag ut av det, så vi drar litt ekstra tidlig så vi kan spise mat ute sammen, og shoppe litt. Det er jo så koselig med sånne søskendager, og når vi på toppen av det er så heldige med at det er sol og blå himmel, da kan det ikke bli bedre! 

Genser - Gina Tricot, HER

Bukse - Bik Bok, HER

Veske - Gucci, HER

Jakke - Bik Bok, HER

Sko - NLY

Solbriller - Gucci

Nå får jeg komme meg avgårde. Skal møte søsteren min i Drammen, også skal vi kjøre sammen til Oslo!

Nye innkjøp!

reklame; gina tricot

Etter lunsjen med Rebecca dro jeg innom Gina Tricot en tur, for å se etter litt nye klær. Jeg hadde sett på nettet at de hadde fått inn så mye fint, så da måtte jeg rett avgårde for å sjekke ut vår-nyhetene. Jeg fant så mye fint! For at det ikke skal bli 30 bilder i et innlegg deler jeg opp innkjøpene i to deler, så del to kommer i morgen. Stay tuned for det! 

Først ut vil jeg vise dere denne nydelige blusen. Den er bare så fin! Den har jo så så fint broderi, og jeg elsker jo topper med bare skuldre. Spesielt når de har tynne stropper, for da henger jo toppen oppe av seg selv. Denne gleder jeg meg til å bruke til fest! Den er jo svart, så jeg kan jo faktisk bruke den til hverdags når jeg vil føle meg litt ekstra fin!

Toppen finner du HER

Det lille gullkjedet syns jeg at er så delikat og vakkert. Det er så lite, men det gjør så mye ut av seg. Slike kjeder er perfekt for topper som er litt åpne, slik at man får rammet inn halsen og det ikke bare er et åpent område som gjør at man ser 20x større ut enn man er. Hehe! Det skjer i alle fall alltid med meg, men det slipper jeg virkelig nå! 

Kjedet finner du HER

Disse øredobbene her tror jeg faktisk at var designet nesten litt for min stil; gull, marmor og tassels. Altså. Jeg ELSKER det! Det er så fint! Disse er det bare å bli vandt med, for de kommer jeg til å bruke MYE fremover. Tihi!

Øredobber - HER


Denne genseren kjenner dere kanskje igjen? Jeg kjøpte den i lyserosa for noen dager siden, og jeg ble så fornøyd med den at jeg kjøpte den i hvit også. Denne genseren varmer helt utrolig mye, er så kozy å ha på, og den klør ikke! Det kommer fra meg som klør av bomull.. Haha! Også er jo genseren så fin! Perfekt å ha på seg på skole / jobb, når man vil være komfortabel men også fin.

Genseren finner du HER

 

Hvilket innkjøp likte du best? 🌟

Må være streng med meg selv

inneholder reklame

I dag har jeg vært på en liten lunsj med Rebecca. Vi er veldig busy om dagen begge to, men i dag fikk vi skvist inn en lunsj og det er jeg så glad for! Vi bor jo veldig nærme hverandre, og da trengs det ikke mer enn en time av dagen for å kunne møtes. Selv om vi oftest pleier å henge sammen i timesvis da, hehe!

Vi dro på Håndverkeren som ligger i Sandefjord sentrum. Det er tidenes søteste kafé med skikkelig 50 talls interiør, og det er så spennende å se alt som henger på veggene. Jeg bestilte selvfølgelig den faste retten min; foccacia med kylling og pesto. Den er seriøst helt himmelsk! Har vært på Håndverkeren sikkert 20 ganger, og jeg bestiller det samme hver gang. Så godt er det!

Selv om det fristet veldig med kake og cup cakes i dag. Men det er jo torsdag, så da må jeg være litt streng med meg selv. Godteri er kun på lørdager. Kjenner jeg sliter litt med det enda. Men det går seg nok til etterhvert. Er så viktig for meg at jeg holder meg unna søtsaker til vanlig, så jeg får gitt kroppen min riktige næringsstoffer. 

💗 Mobildeksel fra Ideal of sweden - HER 💗

Etter kafébesøket stakk jeg en tur på Gina Tricot og handlet masse klær. Skal vise dere første del av innkjøpene etterpå. Dere kommer til å bli forelsket i klærne! 

Jeg er sjokkert!

Nå har jeg nettopp jobbet en del timer med et prosjekt som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Det blir dessverre en god stund til jeg kan si noe. Det eneste jeg kan si er at det er utrolig spennende og veldig gøy! Tror og håper at dere kommer til å digge det! 

Skal jeg fortelle dere noe vilt? På mandag hadde vi 25 cm med snø rundt huset. Nå; ingenting igjen. Alt har smeltet bort, og på verandaen som var overfylt med snø er det ikke så mye som en vanndam igjen. Gresset på plenen har kommet frem og det er helt grønt. Hvor vilt er ikke det? Jeg skjønner ikke hvordan snøen bare kan forsvinne så fort! Men, altså, null snø og masse sol er jo ikke akkurat noe å klage over. Er fornøyd jeg! Bare veldig sjokkert!

Syns lyset i dag var så magisk, at jeg bare måtte ta med kameraet og Chloe ut på verandaen. Ah, hadde lyset vært så fint hver dag hadde jeg vært i blogg-lykke! Hehe! 

Nå skal jeg til Sandefjord en tur og møte Rebecca. Vi skal en tur på Gina Tricot, også skal vi lunsje litt. Det blir koselig! 

 

Trodde jeg var klar

Da jeg skrev til dere sist trodde jeg at jeg var klar til å blogge igjen. Jeg trodde virkelig at jeg hadde fått unnagjort såpass mye ting, og fått ting så mye på avstand at jeg var klar til å komme igang igjen. Jeg tok så inderlig feil.

Det her er faktisk første gang jeg klarer å tenke på blogging uten å gråte. I flere dager nå har jeg følt meg helt fin, helt til jeg begynte å tenke på blogging, da kom tårene frem med en gang. 

Det rareste er at jeg faktisk ikke vet hvorfor jeg har vært sånn. Det er ikke noe spesielt som har skjedd akkurat nå som kan være grunnen til dette. Det virker som at kroppen min bare ville nekte meg å blogge i noen dager, og faktisk ta en pause. Så fra fredag til i dag (onsdag) har jeg jobbet maks en time til sammen med å skrive blogg. Jeg har tatt en skikkelig pause.

Dette er den lengste pausen jeg har tatt fra bloggen siden 2011, da jeg ble ekstremt syk, bestefaren min døde og jeg måtte flytte, så jeg måtte ta to ukers pause fra bloggen. Ellers enn det har det vært kanskje 1-2 dager her og der, hvor livet mitt har blitt kastet såpass opp og ned at jeg ikke har klart å blogge. 

Men nå. Nå er det ikke noe som har skjedd. Jeg har jo selv villet blogge og snakke med dere. Men kroppen min har bokstavelig talt stoppet meg. Jeg kjenner meg ikke noe særlig utbrent eller noe sånt. Men jeg tror kanskje jeg bare var helt tom. Tom for inspirasjon, tom for ord. Det har vært så vanskelig å blogge de siste ukene, og jeg har ikke engang klart å legge ut en video på YouTube siden romjula.

Jeg tror jeg rett ut slett har tømt meg altfor mye. Jeg har brukt opp alt jeg hadde å gi, og derfor har jeg brukt de siste dagene på å bli inspirert igjen. Finne nye krefter. Jeg har pusset opp YouTube kanalen min totalt, jeg har vært mye i Oslo og prøvd å suge til meg inspirasjon, jeg har sett massevis av YouTube videoer for å bli inspirert og jeg har fått gjort mye av de tingene jeg hadde på to-do listen min som har irritert meg i altfor lang tid. 

Nå tror og håper jeg at jeg er klar igjen for å komme tilbake. Tro meg; jeg har savnet å være her inne. Jeg elsker å snakke med dere, og det har føltes så rart å ikke skulle dele livet mitt med dere. 

Tilbake fra pause

Da er jeg endelig tilbake etter en liten pause fra bloggen. Nå har jeg jo hatt to dager fri fra bloggen, og jeg har fått unnagjort så ekstremt mye ting som jeg trengte å gjøre. En av tingene jeg har gjort er å "pusse opp" YouTube kanalen min.

Nå har jeg fikset ny header, lagt alt inn i riktige kategorier, og fikset mye andre småting. Sånn at hele youtube-kanalen min er mye mer sammensatt, og det er mye lettere for dere å finne frem der inne. Før var det jo heeeelt kaos! Hehe! 

Nå gleder jeg meg til å komme igang med bloggen igjen. Det er fortsatt en god del ting jeg må gjøre for å komme a jour med alle tingene som jeg skulle ha gjort. Men nå klarer jeg rett og slett ikke holde fingrene unna fatet lengre, eller tastaturet blir vel mer rett å si, hehe! 

Denne uken blir ekstremt hektisk med både det hemmelige prosjektet jeg holder på med, filming i Oslo på betalt oppdrag, filme og redigere videoer til YouTube og behandlinger i Oslo, så jeg er litt usikker på hvor mye jeg rekker å blogge. Kommer ikke til å gå tilbake til 3 innlegg hver eneste dag helt enda. Det må jeg gå inn i litt gradvis igjen, så det ikke blir for mye for meg. Men jeg skal i alle fall oppdatere dere så mye jeg klarer! 💗

Jeg trenger en pause

Helt siden juni har jeg blogget tre ganger hver eneste dag. Bloggen har vært førsteprioritet for meg, og jeg har elsket det! Jeg har syntes at det har vært så gøy å føle at jeg mestrer det å blogge ofte, og bedre og bedre for dere. Problemet er bare at jeg har satt av veldig liten tid til andre ting. Ting som man gjerne gjør når man har fri en helg, eller bare har fri når man er ferdig på jobb kl 16. Jeg derimot, har jobbet fra 07:00 til 22:00 hver eneste dag de siste 230 dagene, så det har aldri blitt tid eller energi til å gjøre resten av tingene som man hele tiden tenker "det må jeg få gjort".

Akkurat nå er det over 9 sider med punkter med "ting jeg skulle gjort", men som jeg har bare utsatt og utsatt fordi jeg hele tiden har prioritert bloggen. Den siste tiden har jeg virkelig begynt å føle meg overveldet med ting som må gjøres, og jeg føler jeg aldri gjør nok, og at jeg kunne fortsatt i 30 timer til og fortsatt var alt kaotisk og det ville vært 1000 ting jeg fortsatt måtte gjøre. 

Denne overveldende stressfølelsen har tatt veldig over på meg nå, og jeg kjenner at jeg trenger å ta et par dager fri fra bloggen og sosiale medier, bare for å få livet mitt i orden, og få bloggingen på avstand. Dere kan jo tenke dere hva slags press man setter på seg selv dersom man alltid må jobbe ekstremt mye, uansett  om man har nesten 40 i feber, det er julaften, du er i en bursdag, eller du bare har jobbet 230 dager i strekk. Man rekker aldri å komme a jour med noe som helst, og det er så ekstremt mye som blir nedprioritert fordi man rett og slett har altfor mye å gjøre hele tiden. Bare det å dra til legen for å ta blodprøver, så jeg vet at jeg ikke har noen mangler som gjør meg syk, er noe jeg har utsatt og utsatt. Det er noe jeg skulle gjort i september, men som jeg enda ikke har gjort. Så da kan dere tenke dere hvordan ting har vært. 

Akkurat nå føler jeg at hele livet mitt bare er kaotisk og flyter rundt, og jeg er nødt til å gjøre noe med det før jeg får enda et angst anfall på grunn av det. Derfor er jeg nødt til å ta et par dager fri fra bloggen, sånn at jeg kan ordne opp i livet mitt. Håper dere forstår ❤️

Her kan du se mer fra livet mitt

Nå er det veldig lenge siden jeg har lagt ut noe fra Snapchat, her på bloggen. Så da er det virkelig på tide med en liten "siden sist" oppdatering. Den siste tiden har jeg blitt veldig flink til å oppdatere dere ofte, og jeg prøver å legge ut massevis av videoer sånn at dere kan se enda mer av hverdagen min. Det er jo mye som ikke kommer med her på bloggen, til tross for at jeg blogger 3x hver eneste dag! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

På snapchat prøver jeg å vise frem de små hverdagslige øyeblikkene, som kan være morsomme og spennende. Håper dere syns det er gøy å følge meg på snapchat, og om du ikke allerede følger meg, må du gjerne legge meg til; stinablogg. 

Nå skal vi spise middag og slappe av. Er så trøtt at jeg snart stuper, så nå blir det veldig deilig å ta kvelden! 

Vi gir faen i janteloven

reklame; klær

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra en lang, men utrolig inspirerende dag i Oslo. I dag har jeg vært på lunsj med Anne Brith og vi har virkelig snakket mye om blogging, målsetting og livet generelt. Vi er veldig like når det kommer til det at man skal jobbe hardt med målene sine, og faktisk tørre å drømme stort. Det er jo veldig mye jantelov i Norge, og man skal helst ikke engang prøve å bli bedre enn normalen. Vel, den janteloven driter vi i! 

Jeg digger virkelig å være med mennesker som jobber hardt og oppnår mye, og Anne Brith er uten tvil et slikt menneske. Absolutt noe å bli inspirert av! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Genseren min finner du HER, hos Gina Tricot

Vi koste oss i alle fall skikkelig på lunsj i to timer..! Tuller ikke når jeg sier at det var aldri et sekund stillhet. Vi har ALLTID altfor mye å snakke om. Haha!

Etter lunsjen med Anne Brith tok jeg turen opp til United Screens, og fikk hilst på hele gjengen. Det er jo alltid veldig koselig å stikke innom der, for jeg får skikkelig påfyll med inspirasjon til å gjøre det enda bedre på YouTube. Jeg har store planer om 2018, og hvordan jeg skal gjøre ting. Så vi satt oss ned og planla en hel haug med idéer på forskjellige ting. Dette blir så spennende og gøy! 

 

Dette skal jeg i dag!

reklame; klær

Nå skal jeg straks dra til Oslo. I dag skal jeg møte Anne Brith, som er en god kollega og venninne. Hun er vel den bloggeren jeg har mest kontakt med, og som jeg snakker mest åpent med om alt mulige bloggting. Hun er så tøff som tørr å si sine meninger om alt mulig, og det er virkelig noe å bli inspirert av! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Senere i dag skal jeg også innom kontorene til United Screens en tur. Det er jo nettverket jeg jobber med på YouTube. Så det er de som hjelper meg med å selge inn annonser til den kanalen. Syns virkelig gjengen på U.S er helt fantastiske! Hver gang jeg er der blir jeg sittende og skravle i timesvis, fordi de bare er så spennende å snakke med! 

Genser - Gina Tricot, HER  //  Bukse - Bik Bok, HER

Sko - nly, HER  //  Veske - Gucci, HER

Jakke - nly, HER

-------------------------------

Siden det er litt kaldt i dag har jeg kledd på meg med den nye genseren min. Den er jo så utrolig fin, og ikke minst; VARM. Det kommer fra noen som kan sitte i en stue med 25 grader under to pledd og fortsatt fryse. Haha! Jeg er veldig frysen av meg, men denne genseren varmer virkelig. Også klør den ikke! Det er jo nesten det beste. Det beste er jo hvordan den ser ut. Den er jo så fin! Digger at søsteren min dro og kjøpte matchende samme dag, fordi hun bare forelsket seg i den! 

Nå får jeg nesten komme meg avgårde, for nå begynner klokken å bli mye! Oppdaterer dere fra snapchat (stinablogg) utover dagen! 

Vi måtte på sykehuset

inneholder reklame

I dag var Per Fredrik og jeg på sykehuset. Per Fredrik har vært veldig dårlig den siste måneden, og i dag måtte han inn for å sjekke hva som var galt siden han har hatt problemer med skjoldbruskkjertelen. De injiserte han med et radioaktivt stoff sånn at de kunne scanne halsen hans, og utelukke skumle ting som blant annet kreft. Vi hadde det ikke på følelsen av at det kunne være veldig alvorlig, men man vet jo aldri. Livet er skjørt, og man vet aldri hva som er rundt neste sving. 

Etter undersøkelsen ventet vi en liten stund på venterommet, og til slutt fikk vi komme inn til legen for å høre konklusjonen. Det var heldigvis ingenting alvorlig, og dette var noe som de ikke helt visste hvorfor hadde kommet, men det kommer heldigvis til å gå over innen kort tid ved hjelp av medisiner. Så vi ble veldig lettet, og det var jo fantastiske nyheter!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

På vei hjem bestemte vi oss for å feire med litt god mat, så vi stakk innom butikken også kjøpte jeg inn alt jeg trengte for å lage både boller og kanelsnurrer. Det er jo så utrolig digg, og lett å lage etter at jeg fikk kjøkkenmaskin. Tuller ikke når jeg sier at kjøkkenmaskinen gjør halve jobben med bollelagingen.

Da slipper jeg å stå og blande alt inn, og holde på med en tung deig. Så deilig! Å kjøpe den kjøkkenmaskinen var noe av det smarteste jeg gjorde i 2017. Bruker den hele tiden til boller, cup cakes, pannekaker, vafler og mye mer. Rett og slett alt som må kjøres sammen. Haha! Den er forresten såpass sterk i watt at den lett klarer å elte sammen deiger på 1,5 - 2 kg

Kjøkken maskin finner du HER

For å lage 10-12 boller bruker jeg:

1/2 pakke gjær

2 dl lunken melk

4-5 ss flytende smør (om du smelter det i en kjele, er det viktig at det kjøler seg ned litt før du har det i deigen)

1/2 ts kardemomme

4 ss sukker

5,5 dl hvetemel

 

Dette gjør jeg:

Smuldre gjæren, og tilsett litt av melken. Rør ut til at av gjæret har blitt oppløst. 

Ha oppi resten av melken, sukker, smør og kardemomme.

Ha i hvetemel litt etter litt til deigen slipper bollen.

Dekk bollen med plast og et håndkle og sett den lunt. La deigen heve til dobbel størrelse

Når deigen er ferdig med å heve elter jeg den kjapt på benken, og deler opp boller som veier 70 gram per stk.

Hver av bollebitene triller jeg til de blir helt rundt boller. Setter på bakepapir på brett, legger plastikk og håndkle over, lar heve til dobbel størrelse.

Stek i 6-7 minutter på 240 grader. 

Disse blir så gode! Selv elsker jeg å spise som de er eller med smør og gulost oppå. Det er så godt det! Det skal bli kveldsmaten min i kveld. Hehe! 

Planer for YouTube fremover..

inneholder reklame

Den siste tiden har jeg virkelig ikke klart å lage videoer til YouTube kanalen min. Jeg har hatt veldig lyst til å lage videoer for dere. Men det er som at noe har stoppet meg. Jeg har vært altfor dårlig til å lage videoer en god stund, og jeg har rett og slett falt litt ut av det.

Nå er det jo 3 uker siden sist jeg la ut en video, og det sier seg selv at ikke er ok. Men sånn har det bare blitt når jeg har hatt null inspirasjon..


Genser - HER til kun 209,- kr hos Gina Tricot

I stad la jeg ut en video på mystory på snapchat (stinablogg), og spurte dere om hjelp til idéer til videoer. Dere stilte virkelig opp! I løpet av den korte stunden jeg hadde snapchat åpent kom det inn over 900 snapper fra dere med helt fantastiske forslag og idéer! Dere er virkelig fantastiske!

Jeg skrev ned alle idéene jeg vil lage videoer ut av, og nå har jeg planlagt videoer langt frem i tid. Planen fremover er å legge ut video hver onsdag og søndag, så det blir to faste videoer hver uke. Jeg hadde jo fast video hver onsdag før i tiden, og det fungerte jo veldig bra for både meg og dere. Så jeg vil litt tilbake til det igjen! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Fremover skal jeg lage en god del enkeltvideoer som dere har spurt mye etter; morgenrutine, makeup haul, vlogger, osv. En ting jeg skal starte med som er nytt er at jeg skal lage flere serier til kanalen. En av seriene skal være "Hagen min", der jeg filmer masse forskjellige videoer fra hele hageprosjektet så dere kan bli inspirerte og få masse tips til deres hager. En annen serie blir "Tren med meg" hvor jeg lager videoer med treningsrutiner dere kan gjøre "sammen" med meg.

Jeg tror dette blir veldig bra, og nå klør jeg i fingrene etter å komme igang! Forresten; det er ikke alle videoer som havner her på bloggen, så husk å abonnere for å få med deg alle videoene mine! Klikk deg inn HER for å abonnere. 

Vi filmet huset med en drone!

I dag har vi gjort noe morsomt og veldig annerledes! Vi har filmet huset våres med en drone. Vi kjøpte jo en drone for snart et år siden, og prøvde den én gang i skikkelig vindvær.

Needless to say; den gikk rett i trærne. Haha! Skikkelig krasj! Men, den overlevde. Etter det mistet vi lysten til å filme med drone, og det var først i dag jeg gravde den frem for første gang etter det. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Nå er det jo vinter og det ser litt stusselig ut uten alt den grønne gresset og blomstene. Så hvorfor ikke knipse bilder nå? Det er jo perfekt å ta skikkelige før-bilder av hvordan det ser ut her. Når våren kommer har jeg tenkt til å filme hagen på nytt igjen, så man kan se skikkelig hvordan det ser ut, før vi begynner å gjøre noe som helst. Det tror jeg blir gøy!

Siden vi bor rett ved vannet har vi jo en helt sinnsykt fin utsikt. Jeg får så ro i sjelen når jeg ser utover vannet.. 

Her kan dere se hvordan hagen ser ut ovenifra. Noen som kjenner igjen formen fra kartet jeg tegnet? Gleder meg så mye til å starte i hagen når jeg ser den slik den er nå! Skal redigere litt i picmonkey og prøve å lage en skisse på hvordan jeg skal gjøre det. Om den blir bra, kan jeg jo dele den med dere. 

Her er bilde fra da vi filmet tidlig i fjor vår. Det var jo "litt" mer grønt her da, enn hva det er nå! Nå ser det jo nesten ut som at bildene er i svart-hvitt. Haha! Selv om her var det bare april, så det var jo fortsatt ganske brunt ute. 

 

Som dere kan se er det ikke så mye snø her, som resten av østlandet. Har lyst på litt mer snø, men kjenner jeg er glad vi slipper unna de store mengdene som er rundt omkring. Fikk snapper fra søsteren min i går som bor i Hokksund, og der var det helt vilt mye snø. Hun hadde en tre meter høy haug med snø som hadde blitt brøytet inn i hagen sin. Haha! Misunner virkelig ikke det.

Det er jo én av de tingene som gjør det med hage litt ekstra gøy her jeg bor, for her er det så mildt både fordi det er Sandefjord og fordi det er rett ved sjøen, så her overlever de fleste blomster og vokser seg superstore! 

 

Min favoritt smoothie!

Reklame

Nå vil jeg dele min favoritt smoothie oppskrift med dere. Den har kun tre ingredienser, og med den blenderen jeg bruker tar den maks 3 minutter å lage. Den er utrolig god, er fullstappet med vitaminer og perfekt som noe godt å drikke på vei til jobb / skole, og som en dessert på kvelden. 

Det jeg bruker er 1 stor appelsin, 1 neve frossen mango i biter, 1,5 neve frosne jordbær. 

Tips; om du skal ha frossen frukt, er det smart å legge den oppi beholderen først, også det som er ikke er frossent til slutt, så det kjøres igjennom bladene først.

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg bruker en liten smoothiemaker jeg fikk av søsteren til Per Fredrik til jul i fjor, og den er seriøst helt genial. Det er bare å slenge oppi frukten, la den kjøre i cirka 30 sekunder til 1 minutt, også er den ferdig. Det følger med lokk som gjør det mulig å drikke rett fra begeret. Perfekt om du har dårlig tid! Eller så kan du helle den over på et glass, og pynte opp litt om du vil kose deg på kvelden. Denne maskinen er så mye lettere og kjappere å bruke enn svære blendere som gjerne fyller halve oppvaskmaskinen etterpå. 

Jeg fant en nesten lik smoothiemaker fra Champion til kun 199,- kr HER, om du fikk lyst til å teste ut selv! 

 Nå skal i alle fall jeg kose meg med en smoothie etter taco salaten som er til middag. Nam! 

Nye innkjøp!

reklame

I går var jeg på shopping med Rebecca, og jeg fikk tak i noen skikkelig fine vår-topper. Jeg trengte litt påfyll med farger i garderoben, og det fikk jeg virkelig!

 

Denne genseren har jeg tuslet rundt i, i hele dag og jeg er helt forelsket i den! Den er så god og varm, samtidig som den er superfin! Og dere; den klør IKKE. Jeg er sånn som kan klø av bomull liksom. Så jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå med denne genseren, og jeg ble så glad av at den ikke har klødd!

Denne er perfekt på dager med hjemmekontor, hvor jeg vil føle meg fin, samtidig som jeg er komfortabel. Helt perfekt genser, rett og slett!

Genseren finner du HER på Gina Tricot. 

Finnes også i blå, hvit og lilla

Hvor søt er ikke denne blusen? Den er så sommerlig og fin at jeg nesten ikke får skrevet det! Elsker volang armene på den, og det gjør at jeg får skikkelig 70 talls vibber. Love it! 

Blusen finner du HER på Bik Bok

Okey, den her bare måtte jeg ha! Den er litt crazy, men jeg elsker det! Får skikkelig flower power følelser av den, med fred og kjærlighet, og det er et nydelig budskap. Også er jo fargen perfekt til håret mitt!

Tskjorten finner du HER
(finnes også i 15 andre farger) på Gina Tricot

Denne genseren har jeg i svart, og nå bare måtte jeg ha den i dus rosa. De er perfekte å ha på jobben / skolen sammen med en jeans. 

Genseren finner du HERSALG
finnes også i 20 andre farger på Gina Tricot

Disse toppene kommer dere nok til å se MYE på bloggen fremover, så det er bare å bli vandt med de. Hehe! Syns de er så fine! 

Hvilken topp likte du best? 💗

Planene er klare..!

reklame klær

Gjett hva jeg har gjort i dag? Nå kommer nok dette til å komme som et sjokk for dere..! Jeg har planlagt hagen. Haha! For noen dager siden trodde jeg at jeg endelig hadde bestemt for hvordan jeg ville ha det, og i dag skulle jeg egentlig bare tegne det opp skikkelig og måle opp alt sammen.

Meeeen, så endret jeg jo selvfølgelig nesten alt. Haha!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Det første jeg gjorde var å måle opp hele hagen, som dere kan se på arkene øverst har jeg kladdet ned tallene. Her er det jo bare 3 cm med snø på det meste, så det var jo null stress å tusle rundt i hagen for å måle opp.

Deretter var det bare å slippe fantasien løs!

Mens jeg tegnet begynte Chloe plutselig å reagere på noe ute. Jeg ble så glad da jeg så hva det var! Endelig har bambi'ene kommet tilbake. De har vært borte en liten stund, men i dag fikk vi endelig sett de. De er jo så skjønne! Pleier å legge ut gulrøtter til de, så de kan kose seg litt ekstra.

Genser fra Gina Tricot, HER   
Finnes også i blå, hvit og lilla

----------------------------------------

Men tilbake til selve planleggingen av hagen. Jeg har jo hele tiden tenkt at jeg skulle ha fiskedammen i den lille delen av hagen som er ved innkjørselen. Men nå har jeg ombestemt meg, og det er jeg glad for at jeg har gjort.

Nå har jeg bestemt at jeg skal ha både fiskedammen og en liten veranda man kan spise på, på den store delen av hagen. Da får jeg mye bedre plass, og jeg kan bare sette opp noen levegger så det ikke blir så åpent rett ut mot veien. For akkurat nå er det fullt innsyn, og det er ikke akkurat særlig kozy for å si det sånn.

Siden jeg ikke akkurat er noen verdensmester til å tegne, har jeg brukt picmonkey til å skrive opp hva de forskjellige tingene skal bli. Så dere kan skjønne litt mer av tegningen. 


 

Jeg er veldig glad for at jeg har startet med dette såpass tidlig på året, for nå har jeg god tid til å planlegge alt sammen. Hadde jeg startet med det i midten av juni hadde jeg blitt superstressa over å ha dårlig tid, og hadde nok ikke funnet frem til den beste løsningen. Kjenner jeg meg selv rett hadde jeg nok dratt ut og kjøpt inn det jeg trengte, og startet med en gang den første idéen var laget. Er det én ting som er sikkert; det første er ikke det beste. Hehe! 

Nå gleder jeg meg til mars for da kan jeg starte på en god del av dette prosjektet. Er så spent på å se hvordan det kommer til å bli til slutt. Mest av alt gleder jeg meg til å ha en hage vi faktisk har lyst til å være i, og som vi kan kose oss skikkelig i! 

Har du hage? 🌸🌷🏡

1 million kroner i årsinntekt

I dag er en stor dag for meg. En dag jeg aldri i min villeste fantasi trodde at skulle bli mulig. En dag jeg har jobbet for hver dag i mange år. I dag er dagen jeg sendte ut siste faktura for 2017 som gjorde at inntekten min for 2017 bikket over en million. Nærmere sagt; 1'044'911 kroner

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Det er så surrealistisk å tenke på at bloggen min som jeg startet på jenterommet hos mamma og pappa har blitt til det den er i dag. Jeg startet helt fra bunnen av, og har klart dette helt på egenhånd, uten hjelp fra tv-serier eller andre bloggere. Noe som har vært ekstremt vanskelig, og jeg trodde helt ærlig ikke at jeg noensinne skulle klare det jeg nå har fått til.

Jeg hadde lenge en drøm om å klare og leve av bloggen, og at den kunne være den eneste jobben jeg hadde. Jeg fikk hele tiden høre; "du må få deg en ordentlig jobb", "du kan ikke leve av blogging", "syns du ikke det er litt teit å være blogger?" "hvordan skal du få til dette?", osv. Hele tiden har folk fortalt meg at dette var umulig og idiotisk. Vel, med over 1 million som årsinntekt, vil jeg nå si at jeg har motbevist alle de menneskene, og vel så det.

For meg så symboliserer dette så mye mer enn bare pengene i seg selv. Penger er fint det altså. Men den mestringsfølelsen jeg sitter med nå, den kan ikke beskrives. Det å vite at jeg kan bygge noe fra ingenting til det som det er i dag, er helt vilt. At lille jenta fra Hokksund som alle lo av når jeg sa at jeg skulle bli noe stort, skulle klare dette, det er helt uvirkelig. 

Jeg håper virkelig at dette kan inspirere noen der ute til å følge drømmene sine, uansett hvor teite og idiotiske andre måtte si at de er. Husk at alt starter med en idé og en drøm å få til noe stort. Drøm stort og jobb beinhardt. Vær forberedt på at du må ofre mye for drømmen din, men tro meg; det blir verdt det. 

 

Noe jeg alltid har lurt på..

I dag har jeg vært på en skikkelig shoppingrunde med Rebecca. Vi tok turen til Tønsberg for å shoppe. Syns de har så godt utvalg der, også er det jo kjekt å komme seg litt mer enn 1 km radius fra mitt eget hus. Haha!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg fant en god del nye klær som jeg gleder meg til å vise dere. Det har endelig kommet vårfarger i butikkene, så jeg er helt overlykkelig! Jeg elsker jo farger, blomstermønster og alt som roper vår og sommer! Så dette passer meg midt i blinken! 

Før vi begynte shoppingen tok vi turen innom Joe & The juice for en rask matbit. Syns maten og juicen der er så god! Også er det jo veldig sunt, og det er jo en stor bonus.

Hver gang jeg er innom slike steder tenker jeg at jeg må bli flinkere til å lage mer juice. Det er jo så godt! Også er det en genial metode for å få i meg enda mer vitaminer og næringsstoffer som kroppen virkelig har godt av! 

Måtte ta bilde av menyen dems som en liten jukselapp til neste gang jeg skal lage juice. Tihi! Selv om det gjerne skulle stått hvor mye det skal være av alle de forskjellige tingene da. En ting jeg alltid har lurt på, som kanskje noen av dere vet.

Når de bruker jordbær; bruker de frosne i en blender? Eller juicer de vanlige jordbær? Sistnevnte må jo bli ekstremt dyrt! Men førstnevnte er jo litt stress om jeg skal lage det selv, for da må jeg jo bruke både juicemaskin og blender.. Hmm.. Noen som har tanker om dette?

Må nesten le litt av Rebecca og meg, for selv om vi er med hverandre veldig ofte er det nesten ikke et sekund stillhet når vi er med hverandre. Vi har alltid altfor mye å skravle om, og vi brukte sikkert to timer mer enn vi trengte på shoppingen, fordi vi bare skravlet oss bort. Haha! 

Skal vise dere alle innkjøpene i morgen, når det er litt bedre lys å ta bilder i. Så følg med da om du vil se hva jeg kjøpte! 

 

Jeg trenger dette

reklame for klær

God mandag! Jeg var ute en kjapp tur i stad med Chloe og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg nesten blåste bort! Håret mitt stod til alle kanter når jeg kom inn. Haha! Heldigvis ødela det ikke sveisen heeelt da. Bare nesten! 

Jakke - nly, HER  //  Sko - nly, HER 

Veske - Gucci, HER  //  Bukse - Bik Bok, HER

Topp - Nelly

____________________

Nå skal jeg straks en tur til Tønsberg med Rebecca og Maren. Jeg trenger nytt nye freshe vårklær, så da skal jeg prøve å finne det der. Det er rart. Men etter at jeg ryddet i garderoben min i midten av desember, og donerte vekk 15 søppelsekker med klær har jeg nesten ikke hatt lyst til å shoppe klær.

Jeg har liksom følt at jeg har mer enn nok. Men jeg kvittet meg med mye av de fargerike klærne jeg har, så nå er garderoben litt grå og trist, og det funker jo ikke for meg. Jeg elsker jo farger! Er det en ting vi trenger i dette landet som er veldig grått på denne tiden av året, så er det farger! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Nå skal jeg dra og hente Rebecca, så kjører vi rett til Tønsberg. Får satse på at vi ikke blåser bort da. Haha! 

En stor hemmelighet, Blomster-dilla, Favoritt trening ++ Uken som gikk

Ukens høydepunkt
- Det er uten tvil det store nyheten jeg fikk på fredag. Dette er noe jeg har hatt lyst til lenge, og at det endelig skjer er helt uvirkelig! Det er jo noe av det aller største man kan gjøre som blogger, så det er helt sykt! Gleder meg så mye til jeg får lov til å fortelle dere om det! 

Ukens tanke
- Haha, BLOMSTER. Denne uka har jeg hatt heeeeelt blomster-dilla og jeg har sett utallige blomsterprogram, youtube videoer om blomster, og inspirasjonsbilder på Pinterest. Jeg har planlagt nesten hele hagen ned til den minste lille detalj, og nå gleder jeg meg så sinnsykt mye til våren kommer og jeg kan komme igang med dette prosjektet. Endelig skal hagen bli slik JEG vil ha den, og det skal være proppfullt med blomster overalt!

Ukens koselige 
- Lunsjdate med Andrea i går var veldig koselig. Vi har jo bare møtt hverandre et par ganger på Side2 samlinger, så det var så hyggelig å bli kjent bare vi to. For en utrolig god jente!

Ukens innkjøp
- Den siste tiden har jeg nesten ikke kjøpt noe som helst, i alle fall i forhold til før. Det er så rart! Jeg shoppet en god del planter da. Men i morgen må jeg ut på en shopping tur og finne noen nye klær. Jeg trenger noe fresht i skapet!

Ukens sang
- Det er uten tvil Justin Timberlake med Filthy. Aner ikke hva det er med den sangen, men den er bare så sykt nice. Blir i så godt humør av den! 

 

Ukens beste treningsøkt
- På mandag gikk Per Fredrik og jeg på skitur, og det var så koselig! Ski er virkelig en av mine favoritt-metoder å trene på. Jeg har det så gøy at jeg ikke engang tenker over at jeg trener! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Hvordan var din uke? 💗

 

5 Ting du ikke vet om forholdet vårt 

Nå har Per Fredrik og jeg vært sammen i 2,5 år. Vi har delt mye fra forholdet våres igjennom denne tiden. Men det er fortsatt en del ting som dere kanskje ikke vet om forholdet vårt. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Bloggfotograf - Per Fredrik er absolutt ingen bloggfotograf. 99% av bildene jeg har på bloggen tar jeg selv, og det er jo sånn det skal være i og med at dette er min jobb, og YouTube er Per Fredrik sin jobb. Det hadde jo blitt veldig rart hvis Per Fredrik skulle tatt bilder av meg hele dagen lang, i og med at dette ikke er hans jobb.

Når vi er på ferie eller turer derimot.. Da stiller han opp mye, og hjelper til med å ta bilder av meg til bloggen. Han tar jo alltid bilder av meg her hjemme hvis jeg spør han, men jeg liker best å ta bildene selv slik som jeg alltid har gjort siden starten av bloggkarrieren min, også er det jo det som er mest rettferdig. 

Middag - Siden vi begge liker å jobbe til sent på kveld, spiser vi som regel middag i 21-22 tiden. Ofte blir det enda senere enn det også. Har skjedd en del ganger at vi spiser middag 23:30 også ser på tv sammen etter det. Haha! Men det funker bra for oss å gjøre det sånn, og vi får alltid god tid til kjærestetid. 

Reist - Vi har reist mye sammen og vi har vært i London, Gøteborg, Gran Canaria, Roma i Italia, Østerrike, Tyskland, Helsinki i Finland og Dublin i Irland sammen. I gangen hjemme har vi et kart der vi har skrapt frem alle stedene vi har vært sammen. 

Chloe - Helt siden vi fikk Chloe sa jeg til Per Fredrik at vi kom til å se på henne som babyen vår. Det var han helt overbevist om at aldri kom til å skje. Men det gikk ikke mange dagene før han smeltet helt for henne, og vi innså fort at det var den lille babyen vår. Nå er jo en hund ganske annerledes enn en menneskebaby. Men for oss blir hun den lille babyen vår! 

Kjøpte hus - Vi hadde kun vært sammen i 3 måneder da vi begynte på husjakten. Det er ganske crazy at bi hoppet i det så tidlig, men det føltes så rett og det gjør det enda. 

 

 

Noe av dette du visste fra før? 💗
I så fall har du vært en flittig bloggleser som har fulgt godt med! 

Restylane, Foreldrene mine, Rik, Chloe ++ Ukens spørsmål #194

inneholder reklame

Hadde du blitt sammen med Per Fredrik om han ikke hadde hadde vært så rik som han er?
- Haha, at man kan spørre om noe sånt er helt merkelig. Selvfølgelig hadde jeg det! Hvor mye han tjener har ingenting å si for hvem han er. Den aller første gangen jeg møtte han ante jeg ikke engang hvem han var. Jeg trodde han var en skater eller noe. Men allerede da tenkte jeg; "herregud denne mannen vil jeg gifte meg med". Hehe! Så nei, penger har aldri hatt noe å si. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Hvorfor legger du aldri ut bilde med foreldrene dine? Vil de ikke være med på bloggen?
- Denne bloggen blir lest av 50'000 forskjellige mennesker hver eneste uke, og en god del av de menneskene er ikke alltid like glad i det de ser. Mange syns meningene mine er helt på jordet, og det skal de få lov til å tenke og kommentere om. Jeg takler det, og jeg har valgt å være i denne bransjen.

Men om jeg viste frem foreldrene mine her på bloggen hadde nok en del av de som er haters begynt å sende stygge meldinger til de, og det er det siste jeg ønsker. Derfor har jeg valgt å ikke vise frem foreldrene mine her på bloggen. De er forresten veldig stolte av hva jeg har fått til som blogger, og de følger med på bloggen. 

Hvor lenge har du vært blogger og når startet du med det?
- Jeg har blogget siden april 2010. Herregud det er lenge! Jeg begynte å gjøre det på heltid da jeg ble ferdig med VGS i 2013. Sykt å tenke på at det er 5 år siden jeg begynte med dette på heltid allerede! Tiden har virkelig flydd avgårde.

 

Hvilken selvbruning bruker du?
- Jeg bruker en mousse fra Cocoa Brown. Det har jeg gjort i månedsvis nå, etter at jeg så anbefaling av den fra Therese Lindgren. Syns den er helt amazing, og den sitter i cirka en uke av gangen. Man trenger kun å ha den på i 1-3 timer før man vasker den av, og en flaske som kun koster 109,- kr varer som regel i et par måneder. Helt amazing! Du finner den forresten HER

 

Hvilken dato ble Chloe født på?
- Hun ble født 16 juli 2016. Så nå til sommeren blir hun 2 år gammel. Rart å tenke på at vi har hatt henne i 1,5 år allerede. 

Hva sier du til folk som snakker negativt om at du har tatt Botox og Restylane?
- Jeg forstår litt at folk kan tenke negativt om det. Jeg var selv litt negativt innstilt til det, før jeg innså hva det egentlig var, og hvilke endringer det kunne gjøre for meg. Botox har bokstavelig talt endret hverdagen min, da det har gjort at jeg ikke lengre sliter med hodepine og nakkesmerter i den graden jeg gjorde før. Tidligere måtte jeg legge meg midt på dagen flere ganger i uka, fordi jeg hadde så sterke smerter. Nå kan jeg ikke huske sist jeg hadde vondt i hodet eller nakken.

Restylane har også gjort at jeg føler meg mye mer vel med hvordan leppene mine ser ut, og nå føler jeg endelig at de passer slik jeg vil at de skal være. Det er jo litt trist at jeg ikke klarer å bli fornøyd med hvordan de ser ut naturlig, men da er det jo fint at det faktisk bare er å fikse på det. Vi lever jo ikke i 1930 lengre, så det er mulig å fikse på problemer man har. 

Hva heter sangen som du har fått dilla på som du viste på snap?
- Det er Justin Timberlake - Filthy. Syns den er så bra! 

 

Hva er din naturlige hårfarge? Hvis du farger det, hvorfor?
- Jeg har bittelitt lysere enn den fargen jeg har nå. Man kan se etterveksten på håret mitt når jeg står i veldig skarpt sollys, men til vanlig kan man nesten ikke se forskjellen. Så jeg er ganske mørk naturlig. Hehe! Eneste grunnen til at jeg farger det litt mørkere er fordi jeg liker at det er skikkelig hardt og mørkt. Det rammer inn ansiktet mitt på en veldig god måte! 

Hvordan var det å gå en hund som Chloe? Hvordan var det i starten å ha henne?
- I starten var det utfordrende, fordi hun var valp. Alle valper trenger mye omsorg og opplæring i starten, så de første to månedene var litt stress. Men hun er en smart hund som lærer fort, så det gikk mye bedre etterhvert. Nå er hun en drøm å ha. Hun er ekstremt kosete, og ligger i skrivende stund på fanget mitt mens jeg skriver på mac'en. Hun er alltid glad, men unntak av når hun ser en katt eller kråke rett utenfor vinduet. Så det at hun alltid er så glad er veldig koselig, har man en tung dag gjør hun det så mye bedre.

Papillon som rase er ekstremt intelligente, faktisk den smarteste av små hunderaser, og de er veldig sporty. Noe som er perfekt for meg, da jeg kan ta henne med på en joggetur på 8 km uten at det er en belastning for henne. Papillon er absolutt en nydelig rase å ha, og de er jo veldig fine å se på også. Men man må være obs på at de krever litt mer enn andre små raser. 

Hvilket program bruker du for å redigere YouTube videoene dine?
- Adobe premiere. Syns det fungerer veldig bra!

 

 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

7 Life hacks for jenter

- Bruk en hårklype til å feste sammen headsettet ditt, når du har snurret det sammen, så du slipper at det tugger seg, og du må stå i 10 minutter å tukle det opp.

- Lakker husnøklene og de andre nøklene dine med neglelakk, så det blir lettere å skille mellom de. Dette er genialt når man står med hendene fulle av ting, og ikke er superkeen på å bruke hundre år på å finne den riktige nøkkelen. PS; ikke lakker den delen som skal inn i selve låsen. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

- Alltid ha en ekstra mobilbank lader i bilen. Man går alltid tom for strøm på de verst tenkelige tidspunktene.. 

- Ta neglene i iskaldt vann som du har i en skål, i et par minutter, for å få neglelakken til å tørke.

- Ute og spiser på restaurant? Da bør du alltid vaske hendene etter at du har bestilt mat fra menyen. De fleste menyer blir sjeldent vasket, og du kan jo bare tenke deg hvor mange mennesker som har tatt på de menyene før deg..

- Skal du kutte løk? Vel, for å unngå at maskaraen renner nedover og gir deg pandafjes, bør du stå ved siden av en vask der det er rennende iskaldt vann. Ta gjerne øynene nær vannet og blunk, om det skulle svi. Husk å pust med munnen også. 

- For å kjøle ned en brusflaske fort, bør du ta et vått papirhåndkle rundt, og sette den i fryseren.
 

Når bloggere møtes..!

I dag har jeg gjort noe skikkelig koselig! Jeg har vært på kaffe-date med Andrea. Vi har jo blitt litt kjent med hverandre igjennom Side2 på Side2 samlinger. Hun bor jo vanligvis i Oslo, men siden hun er fra Larvik var hun "hjemme" på besøk i helgen, og da passet det jo perfekt med en liten kaffe-date! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Vi tok turen på Hungry Heart Café som ligger midt i Larvik. Jeg har bare vært der en gang før, og det var i sommer da jeg var på mini roadtrip med Chloe, hehe, så jeg visste at stedet var veldig bra når Andrea foreslo det.

De har så mye digg mat der! Og veldig mye som er skikkelig sunt og veldig 2018 om dere skjønner? Vi ble sittende og skravle om alt mulig i noen timer helt til det stengte, og det var så koselig å bli bedre kjent med Andrea! 

Måtte le litt når vi fikk maten. For det tok sikkert 10 minutter fra vi fikk maten til vi begynte å spise. Her skal jo alt taes bilder av, og ekstra morsomt var det sikkert å se på begge som dro frem hvert sitt kamera. Hehe! 

Når jeg kom hjem fikk jeg sykt vondt i halsen, og ble så dårlig at jeg bare måtte legge meg ned for å sove. Håper virkelig ikke jeg får influensa igjen, og det har jeg nettopp hatt i 2 uker og det er det siste jeg vil ha nå. Er så lei av å være syk!

Vi får krysse fingrene på at halsen min bare er super-teit og at jeg ikke faktisk kommer til å bli sjuk.. Er jo lov å håpe si.. Haha!  

Jeg kastet 24 søppelsekker med klær, mat ++

Husker dere det store ryddeprosjektet jeg begynte på i desember? Det gikk ut på at jeg skulle gå igjennom ALT jeg eier, så hva jeg faktisk liker og kaste / gi bort alt jeg ikke liker. Så langt har jeg fjernet ekstreme mengder, og jeg er vel oppe i 24 søppelsekker med ting jeg har kastet / gitt bort. Så det er ganske ekstremt.

Siden jeg startet med dette i midten av desember tok jeg en pause for å ikke bruke opp hele julen til å rydde. Så langt merker jeg store forskjeller. De stedene jeg har ryddet holder seg ryddige mye bedre, og når det kommer til klær og sminke som jeg har gått igjennom, har jeg shoppet veldig lite. Rett og slett fordi nå har jeg full oversikt over alt jeg eier og har, og jeg har kun ting jeg liker så jeg er mye mer tilfreds med det jeg har. 

Uansett. I dag startet jeg opp igjen prosjektet, og i dag stod kjøkkenet på planen. Jeg fikk gått igjennom veldig mange skuffer og skap, og selv om jeg ikke er 100% ferdig enda, har jeg i alle fall kommet veldig godt i gang. Nå gjenstår bare noen få kjøkkenskap så har jeg gått igjennom absolutt alt på kjøkkenet - inkludert mat. 

Da jeg startet i dag var det helt overfylt og kaotisk i skuffer og skap. Hver eneste gang jeg skulle prøve å finne en skreller i skuffen brukte jeg minst 10 minutter med leting, hvor jeg til slutt ble jeg oppgitt at jeg brukte en ostehøvel isteden. Det er jo virkelig ikke bra, og sånn skal det ikke være.

Etter et par timer med å gå igjennom alle tingene en og en, finne et smart system å putte de tilbake på er det endelig orden her. Nå er det så deilig at jeg bare kan åpne skuffen, også finner jeg det jeg skal ha med en gang. Det er deilig det! Også er det OCD digg å se på hvor ryddig ting er! Hehe! 

Disse små plastboksene kjøpte jeg på Europris, og det er virkelig geniale å bruke i skuffer. De gjør det lettere å holde det organisert, og man kan også bruke de til å lage skillevegger så det blir større "bokser". 

Nå skal jeg til Larvik en tur og møte Andrea. Vi skal ta en lunsjkaffe sammen, så det blir veldig koselig! Håper dere får en fin lørdag 💗

Bildene som aldri kom på bloggen

Nå skal jeg by frem min lekreste side her, så nå er det bare å bla nedover for gorgeous bilder folkens. Dette er bildene som aldri havnet på bloggen, fordi de rett og slett var for fine. 

Sånn som her er jeg jo bare sååå pretty. Chloe i bakgrunnen som poserer skikkelig #bloggstyle også

Ser bare sååå glad ut her

Hver eneste gang jeg skal ta bilder kommer Chloe med teppet sitt og sutter på det rett ved siden av kamerastativet. Iblant glimter hun frem og begynner å jokke på teppet sitt også. Det er stas 🙃

Vet alltid hva jeg holder på med 

Er mester i å posere

Chloe er alltid normal

Lekker på café besøk

Her er jeg bare sååå glad. Se så glad jeg er liksom

Så ja, det var noen super lekre bilder som jeg bare føler meg sååå fin på. Tipper dere tenker; herregud så fin stina ALLTID er på ALLE bilder nå assa. #gorgeous

Grunnen til rar blogging

De siste dagene har bloggen blitt oppdatert ekstremt sent på kvelden, og det må jeg bare beklage for. Jeg har blogget tre ganger om dagen som vanlig, men det er jo tydelig at hodet mitt har vært på et annet sted.

En av mine sterkeste personlighetstrekk er at jeg blir totalt oppslukt i ting. Det er en positiv ting, for da klarer jeg å lære ekstremt mye om den ene tingen på kort tid, og jeg får mye ut av det. Men den negative siden er at jeg ikke klarer å skifte fokuset over på ting jeg faktisk må gjøre.

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Så denne uken er det et par ting som har stått sterkt oppe i hodet mitt, og da har bloggen kommet litt i siste rekke. Den ene tingen som har opptatt mye av tiden min er dette med hagen. Jeg har i løpet av denne uka lært nesten alt det er å vite om blomster, planting, lage en svær fiskedam, osv. Jeg har laget en ekstremt detaljert plan for hva som skal gjøres, og hvordan ting skal bli. Så jeg har jo fått gjort det man vanligvis ville brukt 2-3 måneder på om man kun gjorde det en kveld iblant.

Nå er jeg endelig helt ferdig med å planlegge hele hageprosjektet mitt, som gikk fra å være 10-15 blomsterkrukker på verandaen, til å bli en svær fiskedam som skal graves ut og bygges, en spisegruppe som skal lages i hagen, drøssevis av blomster, trær og busker som skal plantes i hagen, på verandaen, og langs innkjørselen, blomsterbuer rundt i hagen og en del ting til. Så dette prosjektet har jo blitt gigantisk, og det er grunnen til at det har opptatt så mye av tiden min. Men som jeg sa litt lengre oppe; nå er jeg endelig ferdig med planleggingen så nå kan jeg legge det fra meg i et par måneder. 

Den andre tingen som har hengt veldig i bakhodet mitt den siste uken er et hemmelig prosjekt, som jeg kommer til å fortelle dere om etterhvert. Jeg kan dessverre ikke si noe enda. Men det eneste jeg kan si er at det er typ det største en blogger kan gjøre i sin karriere. Så det STORT! Jeg ble så glad da jeg fikk nyheten at det gikk igjennom at jeg ble helt målløs, og etter telefonsamtalen ble det en god del gledestårer for å si det sånn. Hehe! 

Uansett. Nå som begge de to tingene er ute av veien kan jeg endelig fortsette som normalt med bloggingen igjen, og det gleder jeg meg til! 

Slik når du målene dine i 2018!

Nå som vi nettopp har rullet inn i 2018 tenkte jeg å skrive litt om nyttårsforsetter, og generelt målsetting. De fleste av oss har vel satt en del nyttårsforsetter? Jeg har i alle fall satt en god del, og jeg tipper jeg ikke er den eneste. Men hvordan skal man klare å holde disse nyttårsforsettene?

Nå er vi 12 dager inn i året og motivasjonen hos de fleste begynner kanskje å dale litt allerede? Kanskje var det ikke så lett å trene 7 dager i uka eller sette av 3 timer hver dag til lekser som du trodde?

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Uansett hva du har satt deg som mål for det nye året, har jeg noen gode triks til hvordan du kan nå dine mål.

Sett et klart mål - Se for deg at du spiller fotball, men målet er tatt vekk. Hvordan skal du da vite hvor du skal score? Slik er det med målene dine. Om du ikke har satt deg klare og definerte mål er det helt umulig å vite hvor du faktisk skal score. Derfor er det helt avgjørende at du setter klare mål. Å si at du skal trene oftere er ikke et klart mål. Å si at du skal trene 4 ganger i uka derimot, det er et klart mål. 

Know your limits - Ingen blir en topp-idrettsutøver over natten, og det er viktig å vite at alle har startet fra bunnen av. Derfor er det viktig at du setter deg mål som du faktisk kan klare om du pusher deg selv, og ikke mål som er helt uvirkelige. Å sette altfor høye mål gjør at man ofte blir skuffet, føler seg motløs og mister motivasjonen. Så pass på å sette mål som er oppnåelige. 

 

Det skal krible i magen - Når du tenker på målet som du har satt deg skal det krible i magen. Det skal være en skrekk blandet fryd. På den ene siden skal du føle på at dette blir en challenge, og på den andre siden skal du tenke på hvor rått det blir om du når målet ditt! 

En belønning - På dager der motivasjonen ikke er på toppen er virkelig en belønning noe å se frem til, og som hjelper med å løfte deg til å klare nye ting. Da jeg skulle begynne på 50 dagers challengen bestemte jeg meg for at jeg skulle kjøpe en skikkelig dyr designerveske om jeg klarte målet. 

Visualiser - Hvordan blir livet ditt om du klarer dette? Hva kommer til å forandre seg? Om målet ditt er å spare penger til et hus, en ferie eller bare generell sparing kan du gjerne henge opp et bilde av drømmehuset du vil kjøpe for de pengene. Det hjelper deg å visualisere hva du faktisk får ut av målet ditt, og hvorfor det er viktig for deg at du klarer dette.

 

Selv gleder jeg meg skikkelig til å jobbe hardt med målene mine i 2018, og det håper jeg at dere også gjør! 

Folk stjeler fra meg

Er det én ting jeg begynner å bli ekstremt lei av, så er det falske profiler der folk stjeler både bildene mine og identiteten min. Nesten daglig får jeg meldinger med skjermbilder fra møteplassen, tinder, yubo, osv, med falske profiler av meg.

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Det er så ekkelt å tenke på at det sitter folk der ute som kanskje snakker med disse profilene, og tror de snakker med meg / noen med mitt utseendet. Tenk så ekkelt å møte de på gaten. Tenk om jeg plutselig blir stoppet av noen som har snakket masse med "meg"?

For ikke å snakke om hvor ekkelt det er å tenke på hva slags mennesker som lager disse profilene, og hva slags hensikter de har. Blir helt kvalm bare av tanken. Jeg forstår ikke hva som gjør at folk kan synke så lavt at de faktisk STJELER en annen persons identitet. Det er jo så ekstremt low-life som det faktisk går ann å bli.

Nå begynner jeg å bli så lei disse profilene at jeg vurderer å gå til politiet fremover. Det er faktisk ikke greit å stjele min identitet, og menneskene som gjør det fortjener straff. Det er jo grovt overtramp som jeg virkelig ikke tolerer lengre. 

Om noen av dere har opplevd noe lignende og har tips og råd til hva jeg kan gjøre for å håndtere dette best mulig, setter jeg stor pris på om dere forteller det i kommentarfeltet ❤️

Slik blir badet 10x finere!

Okey, snart nok blomsterprat fra meg på en liten stund. Først må jeg bare vise dere noen av plantene jeg kjøpte i dag. Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å dra på inspirasjonstur uten å kjøpe noe. Haha! Jeg kjøpte en ny stor plante til å ha på badet, og to små som henger nedover. De gjorde virkelig en enorm forskjell!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Nå er det som å gå inn i en grønn oase, og jeg får så spa-følelse av det. De grønne plantene blandet sammen med en orkidé, duftpinner og lys gjør virkelig at badet blir 10x finere, om ikke enda mer! Gleder meg til neste gang jeg skal ta meg et langt og deilig bad. Det blir virkelig som å bade i en regnskog!

LED lysene lar vi alltid stå på så det er koselig på badet. Det er utrolig hvor lenge batteriene på de holder, og nå har de faktisk stått oppe 24/7 i nesten 2 uker på samme batterier. De setter uten tvil stemningen på badet! 

Slik så det forresten ut før, når jeg ikke hadde de grønne plantene

Ble det ikke fint med litt ekstra grønt? Jeg syns i alle fall det gjorde en stor forskjell, og badet ble så mye finere nå! 

En advarsel..!

Må bare advare dere; nå kommer enda mer hagesnakk. Har fått helt dilla på å planlegge hagen, og i dag var jeg på tidenes runde for å finne mer informasjon om hvordan jeg skal gjøre ting og bli inspirert.

Hagen vår har egentlig vært mer til bry enn glede, da den faktisk ikke har blitt brukt til noe annet enn at vi har måttet klippe plenen iblant. Det vil jeg gjøre en slutt på.

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg har så lyst på en hage som jeg faktisk kan sitte i og ta en kopp kaffe mens jeg ser på alle de vakre blomstene og hører på fossefallet fra en fiskedam. Oh yes, dere leste riktig på den siste. Det er en av de store planene i år; nemlig å bygge en stor fiskedam med masse koi fisk, fontener og vannliljer. Jeg har laget en hel haug forskjellige skisser på hvordan jeg vil lage det nå, og for hver skisse blir dammen bare større og større. Haha, jeg er håpløs!

Men nå føler jeg at jeg endelig har laget en bra skisse som gjør det mulig for oss å ha et par stoler og et bord vi kan spise fra, rett ved siden av koi dammen. Ah, det blir så koselig å ha det! 

Dette er jo litt av et prosjekt, og jeg må nok leie inn både gravemaskin og litt av hvert for å klare dette. Men jeg har trua! Dette kommer til å bli skikkelig bra, selv om det er litt stress. Haha! Men tenk så mye vi får igjen for det. Endelig får vi en skikkelig fin hage som vi kan kose oss masse i! 

Jeg tittet også på en del flere ting til å ha rundt i hagen. Litt blomster til å ha i bedene, klatreblomster som kan klatre opp langs husveggen og mye annet. Planen nå er å gjøre hele inngangspartiet der man kjører inn med bil og selve hagen til en romantisk skogsdrøm. Det blir virkelig drømmehagen for meg 😍

Nå er det bare å telle ned dagene til våren kommer. Jeg er i alle fall super klar! 😄

Usunt kosthold gjorde dette med kroppen min

I desember hadde jeg et slags eksperiment for å føle skikkelig på hvordan det faktisk var å spise veldig usunt i en måned. Jeg koste meg skikkelig med kakao, pepperkaker, pizza, og alt mulig digg man kan tenke seg.

Det var koselig å nyte desembermåneden så mye! Men etterhvert begynte jeg virkelig å kjenne på bivirkningene med å spise så mye usunn mat som ikke hadde noe næring i seg. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg var så mye slapp og trøtt, og følte at jeg nesten aldri hadde ordentlig energi. Hver morgen da jeg hadde spist frokost fikk jeg en del energi i 15 minutter, også ble jeg så trøtt at jeg ofte sovnet. Det er jo helt sinnsykt!

Det er jo det mat med raske karbohydrater og null næring gjør med kroppen. Så jeg burde jo egentlig ikke blitt så overrasket. Men det ble jeg virkelig.. Etterhvert begynte jeg også å få ganske mye kviser på grunn av det dårlige kostholdet. Som også gjorde at immunforsvaret mitt ble latterlig dårlig. Jeg fikk influensa rett etter julaften og jeg er fortsatt litt syk fra det. Det er jo helt hinsides!

Jeg merket også at jeg ikke hadde noen glede over alt det usunne lengre. Å spise godteri var liksom ikke noen big deal lengre, siden jeg spiste det så ofte jeg bare ville. Jeg ble kvalm bare av tanken på usunn mat, og de siste dagene med "challengen" slet jeg med å spise usunt.

Fra 1 januar begynte jeg å spise sunt igjen og jeg merker allerede store forskjeller. Jeg er ikke like daff som jeg var, huden min begynner å bli MYE bedre, og influensaen begynner endelig å gå over. Jeg merker også at jeg har mye bedre matlyst. Når det kommer til usunn mat og godteri holder jeg det til lørdagskvelden, og det blir så mye mer stas å spise godteri på lørdagen når det kun er da jeg kan spise det. 

Alt i alt er jeg glad for at jeg spiste så utrolig usunt i desember, for da fikk jeg virkelig opplevd hvor mye usunt kosthold gjør med kroppen, og hvorfor det er så viktig å spise sunt!

 

5 Problemer med mørkt hår

Jeg elsker å ha mørkt hår, og etter at jeg har eksperimentert med lysere hår vet jeg uten tvil at mørkt er veien å gå for meg. Det passer både hudtonen min og meg som person aller best. Men, det er del negative sider ved å ha mørkt hår. Dere mørkhårede jenter kan nok kjenne dere igjen i disse tingene!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

På kroppen - Selv om man har mørke og fine øyenbryn fra man er født, er det ikke bare-bare med dette mørke håret. Jeg har så mørkt hår på kroppen at jeg til og med må barbere armene mine, fordi jeg syntes det ble litt too much. Jeg hadde ikke så ekstremt mye hår, men når alt er helt mørkt syns det veldig godt, og det er ikke særlig gøy å gå rundt slik.

Varmt - Har du langt og mørkt hår er det glovarmt om sommeren. Det steker mot det mørke håret, og jeg kunne nok stekt et egg på håret mitt. Så varmt blir det! Eller nesten da. Føles i alle fall sånn ut! 

Klær - Den følelsen når du har brukt 45 minutter på å krølle håret helt perfekt, så tar du på deg kjolen din som er svart, og ingen kan skimte håret ditt engang... Mørkt / svart hår og svarte klær er ikke akkurat en super kombinasjon om man vil at håret sitt skal synes.

Tørrshampo - Utvalget for oss med mørkt hår er lite når det kommer til tørrshampo. Om vi bruker en "vanlig" tørrshampo får vi et grått lag i håret som gjør at det ser ut som vi er 70 år.

Blondt - Om du noensinne vil bleke håret så det blir blondt, må du først ødelegge håret ditt totalt. Deretter kommer det veldig "fin" ettervekst som syns fortere enn du rekker å gå ut fra frisøren.

 

Men til tross for at det er en del problemer med mørkt hår er det min favoritt hårfarge, og jeg er så glad for at jeg har det naturlig! 🌸🌟

 

 

Jeg har STORE planer..!

Nå om dagen er ikke hodet mitt i januar. Det er derimot midt på sommeren. Eller nesten da. Jeg holder på å planlegge hvordan jeg skal pynte opp i hagen med blomster til sommeren, og desto mer tid jeg bruker på å søke rundt på youtube og pinterest, desto større blir planene. Hahah!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg har store planer for blomsterbedene. De skal totalrenoveres, og nesten alt det gamle skal kastes. Jeg har jo egentlig bare beholdt den stilen og de blomstene som de som bodde her før hadde, og den stilen er jo ikke helt meg. Så nå skal alt bli i den stilen jeg liker, og jeg skal pynte opp skikkelig. 

Har lyst til å også kjøpe en del trær til å ha rundt i hagen. Eneste som er kjipt med det er at det tar hundre år før de blir i stor størrelse! Jeg har prøvd å google litt om man kan kjøpe fullvokste trær, men så langt er utvalget lite og det er umulig å finne priser. Jeg gidder ikke å betale 10'000,- kr for en epletre liksom.. Så det hadde jo vært kjekt å vite hvor mye sånt faktisk koster, for helt ærlig; jeg har ikke peiling! Hvis noen har peiling på det så er det bare å rope ut i kommentarfeltet!

Den største forandringen jeg skal gjøre i hagen er at jeg skal bygge en dam med fontene i. Har sett massevis av YouTube videoer og forhørt meg med moren min som har en i sin hage, og det ser ganske lett ut. Tenk så sykt fint å ha en stor fontene i hagen da! Å, jeg drømmer meg bort allerede! 

Allerede i mars kan jeg begynne å gjøre hagen klar for sommeren, så dere kan jo tro at jeg gleder meg til det. I år skal jeg virkelig gjøre hagen så den endelig føles ut som at den er min og Per Fredrik sin. Det blir gøy det!  

 

 

Slik skal jeg feire bursdagen min!

Nå er det under en måned til jeg blir 25 år, og det føles helt ærlig veldig nervepirrende. Jeg syns det er skummelt at jeg plutselig har blitt så voksen at jeg er halvveis til 50, og nå er jeg nærmere 30 enn 20..

Samtidig føler jeg nesten at jeg er eldre enn det alderen min tilsier. Jeg har jo et veldig voksent liv med tanke på at jeg har samboer, hus, eget firma, bil og hund. Det er jo ikke så veldig vanlig å ha det når man bare er 25 år. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Men selv om jeg blir 25 år betyr ikke det at jeg skal bli noen kjerring som klipper håret kort, slutter å bruke rosa og bare bryr seg om å få barn. Nope. That aint me. Jeg skal fortsette å være meg til det fulle! På bursdagen min skal temaet være skikkelig den stilen som jeg føler beskriver meg selv.

Mye rosa, en del hvitt og hint av gull eller sølv. Jeg har allerede funnet drøssevis med inspirasjon på Pinterest, og jeg kan jo dele litt av det med dere. Jeg elsker jo å gjøre mye ut av pynten på fester, og bursdagen min blir intet unntak! 

Jeg skal feire bursdagen min om akkurat en måned her hjemme, så jeg har fortsatt en god del tid å planlegge på. Men jeg elsker jo å dille med slike ting, og det er jo faktisk MYE som må fikses, så da er det viktig å være ute i god tid. Hehe! 💗🌟

Slik varer sminken HELE dagen!

reklame 

Som jeg tror dere alle vet, så ELSKER jeg sminke og skjønnhet. Jeg elsker å prøve nye produkter, og syns det er så gøy når jeg finner nye favoritter. Rett før jul ble jeg tom for den setting sprayen jeg vanligvis bruker, så jeg begynte å bruke en annen fra Isadora som jeg hadde kjøpt for en liten stund siden. Denne setting sprayen har jeg nå blitt helt forelsket i!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Denne sprayen bruker jeg før sminken for å gjøre klar huden og gi den en god base. Deretter bruker jeg sprayen etter jeg er ferdig med all sminken for å sette sminken. Dette gjør at sminken sitter sykt mye bedre enn uten.

Her snakker vi forskjell fra at sminken begynner å gli etter 5-6 timer (uten spray) til at den nå sitter hele dagen i minst 12-15 timer. Det er forskjell det! 

Jeg liker å spraye et par ganger i løpet av dagen for å gi huden min ekstra fuktighet, som den virkelig trenger i det tørre inneklimaet jeg sitter i. Jeg har sprayen alltid stående ved siden av mac'en der jeg jobber så jeg kan spraye i løpet av dagen.

Det hender jeg sprayer er god del ekstra ganger, bare fordi den er så deilig. Det er seriøst som å gå inn i en deilig regnskog som dufter godt. Ah, så herlig! Rett og slett en deilig facemist!

Når jeg skal til New York skal denne uten tvil være med å håndbagasjen. Den er på akkurat 100ml så den er lov å ha med på flyet. Tuller ikke når jeg sier at jeg har lett så seriøst overalt etter en face mist som er lov å ha med på flyet, så dere kan tro jeg ble glad når jeg fant den! 

Det som er en ekstra bonus ved denne prep / setting / face mist sprayen er at den er veldig billig. Den koster bare 109,- kr, og tro meg; den holder leeenge! Jeg har brukt den mye og det syns ikke at jeg har brukt den engang.. Haha! Om du vil teste ut sprayen eller lese mer om den finner du den HER.

🌟💗🌟

5 Måter du kan trene GRATIS!

Nå som vi er i det nye året antar jeg at det er mange der ute som har som nyttårsforsett å bli mer sporty. Kanskje har du lyst til å få bedre kondis, gå ned i vekt, opp i muskler eller kanskje du vil bli sterkere?

Om du er student eller kanskje ikke har super mye penger å rutte med, eller bare vil spare penger er det mange smarte måter å trene gratis på! Her er 5 av de! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Løpe ute - Det er mange steder der det er brøytet så man kan løpe i skogen, og også steder langs veiene der det er grus så man kan løpe. Så spenn på deg løpeskoene og kos deg ute  i vinterkulden. Bare pass på å kle på deg nok klær og ha gode sko så du ikke sklir rett på rumpa. Hehe! 
 

Sex - Denne er kanskje litt annerledes enn de andre, men den beste treningen som finnes er sex. Så her kan man få både pleasure og trening på en og samme gang! 


Ski - Selv om det koster litt å kjøpe ski, er det noen man har i mange, mange år så det er en liten investering for mye morro. Selv elsker jeg å gå på ski, og det er ingen tvil om at det er en fantastisk måte å trene hele kroppen på! 

Styrke hjemme - Det er mange styrkeøvelser du kan gjøre hjemme helt uten utstyr. Situps, push ups, leg ups, planken, osv er fantastiske treningsøvelser som kan gjøres helt gratis uten utstyr!


Yoga - På YouTube er det drøssevis av videoer som viser deg hvordan du kan trene yoga hjemme i din egen stue, så her er det bare å google seg frem og si namaste. 

 

Hvordan liker du å trene?

Enhjørning på skitur!

I dag tok vi med oss både ski og enhjørning og dro ut i skogen. Vi gikk først et par runder på ski, og det var helt fantastisk! Å gå på ski er uten tvil en av mine favoritt metoder å trene på. Det er jo så gøy, man får frisk luft og jeg tenker egentlig ikke over at det er trening. Akkurat slik jeg liker det!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg var veldig usikker på hvordan skiforholdene kom til å være i Stokke, i og med at det er bokstavelig talt 2 cm med snø her hjemme. Blir helt sjokkert og misunnelig hver gang jeg får snapper av venninner som bor i Hokksund der det er typ 25 cm snø. Haha!

Men uansett, i Stokke var snøforholdene helt amazing. De har jo et svært langrennsannlegg med snøkanoner og preppemaskiner som kjører ofte, så det er jo skikkelig luksus løyper. Om du bor i Vestfold er de absolutt et sted å sjekke ut! 

Vi var jo utrolig heldige med været i dag. Sol, blå himmel og bare et par minusgrader. Helt nydelig! Så vi koste oss veldig mye på tur! Ingen tvil om at jeg vil på flere slike turer før sesongen er over! 

Når vi var ferdige med å gå på ski testet vi ut enhjørning akebrettet mitt. Jeg må ærlig innrømme at jeg var super skeptisk til om det kom til å overleve, eller om det kom til å spjære alle veier. Det er jo en god del tykkere plastikk enn vanlige flytemadrasser. Men jeg var fortsatt skeptisk!

Jeg tok det opp den første bakken. Herregud så fort det gikk og så morsomt det var! Tror ikke jeg har akt siden jeg var typ 12 år gammel, men dette skal jeg gjøre oftere. Så gøy! Per Fredrik fikk også testet det ut og jeg tror han syntes det var minst like morsomt! Og dere; enhjørningen overlevde! Det er ikke sikkert den overlever så veldig mange turer. Men denne turen overlevde den! 

 

 

Nå skal jeg straks lage middag med Per Fredrik. De siste timene har gått med til å planlegge hvordan jeg skal pynte ute til sommeren. Har blitt helt oppslukt i det de siste dagene. Haha! Men gud så mye jeg har fått planlagt!

Pinterest mappen min og the sims huset er fullt av gode idéer nå, så nå må bare våren komme. Heldigvis er det jo faktisk bare to måneder til hagebutikkene begynner å selge en del av blomstene. Så nå teller jeg ned tiden. Hehe! 

Middags-salat på kun 10 minutter

I dag vil jeg dele en oppskrift med dere, på en salat som jeg bare elsker! Denne salaten er det blant annet pasta i, som gjør at den metter mye mer enn salater som er fulle av bare grønne salatblader.

Denne salaten kan du spise til både lunsj og middag og bli skikkelig mett. Det tar bare 10 minutter å lage den, så er veldig kjekt! Denne salaten har jeg komponert selv etter at jeg ble inspirert av italienske smaker etter roma turen til Per Fredrik og meg. 

Dette trenger du:

for 1 porsjon

💚2 skiver parmaskinke  💚 en neve stekte pinjekjerner 💚 en neve jordbær 💚 en neve små tomater 💚

💚 2 never ukokt pasta penne fullkorn💚 parmesan etter ønske 💚 1/3 potte basilikum 💚 balsamico krem 💚

Slik gjør du:

💚 Kok pastaen til den er helt myk og godt gjennomkokt. Når den er ferdig kokt skyller du den i kaldt vann helt til den er avkjølt.

💚 Mens pastaen koker skjærer du opp alle grønnsakene, og gjør alt klart

💚 Når pastaen er kjølt ned legger du den i en stor bolle. Ha deretter alle de andre ingrediensene over, og avslutt med balsamico kremen som du heller over. 

 Håper du ble inspirert til å teste ut denne salaten og at du liker den! 💚

Klar for årets første...!

Hei mandag! Nå er jeg så klar for å kicke igang uke 2 av året. Endelig begynner tingene jeg skal endre dette året å gå mer av seg selv, og jeg kommer igang med nye ting hele tiden.

En av tingene jeg har lyst til å gjøre i 2018 er å være mye mer i skogen. Jeg elsker jo friluft og det er terapi for sjelen og trening for kroppen å komme seg ut i skogen.

I dag kicker vi igang akkurat det! Nå skal vi straks dra ut på skitur, og jeg gleder meg så mye! Jeg elsker jo å gå på ski og det er ekstra gøy at Per Fredrik også er med. Jeg tar med meg enhjørningen min, så får vi se om vi finner noen bakker vi kan teste den ut i.

Husker ikke helt om det er noen akebakker der vi går på ski, men det finner vi fort ut. Skitur blir det i alle fall. Nå er vi så heldige med været! Solen skinner og det er blå himmel. Helt magisk!

Det er så oppløftende og deilig at det endelig begynner å bli lysere ute. Når jeg stod opp litt over 8 i dag var det allerede helt lyst ute. Ah, det er deilig det! Er så lei av å stå opp midt i mørket og føle at jeg står opp midt på natten.

Uansett, nå får jeg runde av her for nå skal vi kjøre avgårde. Tar med kameraet så jeg kan knipse noen bilder fra skituren til dere! 

 

Slik gikk den første uken i året!

Ukens tanke - Siden det er den første uken i året har jeg selvfølgelig tenkt mye på målene mine med dette året. Et av målene er å spise veldig sunt, og det har jeg brukt mye tid og tanker på denne uken. Noe som virkelig har gjenspeilet seg i bloggen og på snapchat i form av både mathandel og oppskrifter!

Ukens nedtur - Denne uken har det siste av jule influensaen hengt igjen, og jeg har slitt ekstremt med å puste. Nesten hver natt har jeg våknet opp av at jeg ikke får puste ordentlig, og har ikke fått sove før timesvis etterpå. Så det har ødelagt mye av døgnrytmen og søvnen min, så det er ganske kjipt. Men jeg har heldigvis fått medisiner for det nå, og endelig begynner jeg å bli friskere!

Ukens mest leste innlegg

- Mensen, Pris på hus, Jenter som frir +++ Ukens spørsmål #192

- OMG se hva jeg har kjøpt!

- Dette kjøpte jeg på matbutikken

Ukens beste snapchat - Ingen tvil om at det er Chloe dagen etter nyttårsaften. Jeg dør når jeg ser det bildet!! HAHAHA! Heter forresten stinablogg på snapchat, om du vil se enda flere morsomme snapper! 

 

Ukens dilla på - Jeg har fått skikkelig dilla på å spille The Sims 4. Skulle egentlig bare planlegge hvordan jeg skulle dekorere verandaen nå til sommeren. Men så weirdo jeg er endte jeg opp med å lage HELE huset med plantegning til huset. Her er det all-in eller ikke altså. Haha! Ble veldig bra da, og sykt hvor like det faktisk ble. Har så mange spennende planer for sommeren, og det er så gøy å se hvordan det kommer til å bli. Delte en liten sneakpeak på snapchat som dere kan se under! 

Ukens opptur - At det er nytt år! Dette er jo virkelig amazing. Jeg har gledet meg så  mye til det nye året, og endelig er det her. Målene og ønskene for 2018 er satt, og jeg er så klar!

 

Hvordan vår årets første uke for deg? 💗

7 Triks for å spare penger

Nå som vi er inne i det nye året har jeg satt meg som mål å bli flinkere til å spare penger, og ikke sløse bort store summer på alt mulig rart. Jeg tipper jeg ikke er den eneste som vil spare penger, så derfor vil jeg dele noen tips om hvordan dere kan spare penger.

Dette er tips som jeg higer etter å bli super flink på selv, for her er det mange ting som kan gjøre at du kan spare STORE summer med penger. Penger du heller kan bruke til å kjøpe et hus, dra på drømmereisen, eller bare ha bedre råd i hverdagen. 

Ukes handling - Skriv ned handleliste og handle inn alt du trenger for uken på mandag. Da slipper du å dra innom butikken hver dag, og du unngår de ekstra småkjøpene som man alltid gjør når man handler. Har du handleliste unngår du også å kjøpe ting du faktisk ikke trenger. 

Konto - Gå igjennom kontoen den første hver måned og se hva du har brukt penger på, og hvilke ting som du ikke trenger å bruke penger på. Ofte får man ganske mange sjokk her som gjør at man blir mye mer obs på pengebruket, og finner uventede pengesluk.

Kutt ut disse - Vi har alle mange unødvendige utgifter, og til sammen kan det bli snakk om store summer hvert år. Her er noen ting du bør kutte ut; røyk, snus, brus, mat på bensinstasjon, osv.

Take out - Når kvelden kommer og man er sulten kan det fort bli til at man bestille en pizza på døren. Dette er dyrt både der og da, og spesielt i lengden. Om du bestille pizza 2 ganger i uka i et år blir dette 31'200,- kr. Det er en vanvittig sum, og for de aller fleste er dette en god månedslønn. Lag maten selv og spar MYE penger.

Research - Har du huslån, billån, strøm, internett, tv, forsikring og andre lignende utgifter er det MYE å spare på og gjøre litt research. Sjekk opp om det er andre banker, strømselskaper, tv leverandører osv som har billigere alternativer til det du har. En venninne tipset meg om at hun hadde fått bilforsikringen mange tusen billigere i året etter at hun skiftet forsikringsselskap, så her sparte hun mye penger kun ved å bytte selskap. 

Mat - Når du handler mat er det viktig å være obs på flere ting. Handle på en kjedebutikk som er billig, allerede her er det MYE å spare. Når du er i butikken er det viktig å sammenligne prisene på matvarene. En kjapp kikk på kg prisen på diverse matvarer kan fort gjøre at du sparer mye penger. Bare noe så enkelt som en pakke taco lomper kan variere fra 8,- kr til 47,- så om du sjekker prisene igjennom hele matrunden er det mye penger du kan spare. 

Lotto - På family guy sa de "lottery is just a tax on stupid people", og det er trist men sant. Har man lite penger og kanskje ikke er supersmart drømmer man ofte om å vinne de store summene, og bruker derfor mye penger på lotto, spill, tipping osv for å vinne penger. Det er ekstremt sjeldent man i det hele tatt går i pluss, så dette bør man virkelig kutte ut. 

 

Er du flink til å spare penger?

 

 

 

Inntekt 2017, Mensen, Søsken, Skilsmisse +++ Ukens spørsmål #193

inneholder reklame

Hvor mye tjener du på bloggen din?
- Liker egentlig ikke å snakke om slike ting, men skatte etaten i Norge lar jo hvem som helst søke opp inntekten min, så da kan jeg like greit si hva jeg faktisk tjente på bloggen. Det som står på skattelistene er forresten etter fratrekk for utgifter til firmaet mitt, så det viser jo ikke hva jeg faktisk tjente.

Men inntekten min varierer veldig fra måned til måned. Men i 2016 tjente jeg 700'000,- kr, og i 2017 ble det rett over en million. Har ikke sendt ut alle fakturaer helt ennå, så har ikke 100% oversikten på hvor mye over 1 million det ble. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Hva syns du om naboene dine? Hvertfall de som bor nærme deg (har fått med meg at dere bor litt øde)
- Det er vel cirka 10 hus rett her jeg bor, og alle jeg har hilst på er veldig hyggelige. Nå bor jo vi i hus ved vannet, så det er jo litt dyrere enn vanlige leiligheter. Så det gjør jo at alle som bor her med unntak av oss er godt over 40 år, haha. Så er ikke akkurat noen å bli BFF med her for å si det sånn. 

 

Hvor gammel er Per Fredrik?
- Han er 31 år. Han hadde bursdag 21 desember, så han har nettopp blitt det. 

 

Hvor er genseren fra?
- Den finner du HER på Nelly. Syns den er så fin! Også er den super basic, så den passer til så mye forskjellig. Tror faktisk det er den genseren jeg har brukt mest den siste tiden, fordi jeg bare elsker den! Det er forresten en body, men den har knepping nederst så da trenger ikke ta av hele toppen om du skal på do. Hehe! 

 

Jeg lurer på hvordan du sa til moren din at du fikk mensen. Hvor lang tid det tok før du sa det. Og hva slags forhold dere fikk etterpå?
- Nå er det 12 år siden jeg fikk mensen, så jeg husker ikke akkurat ordene jeg sa. Men mamma og jeg har alltid hatt et veldig åpent forhold, så vi kan snakke med hverandre om absolutt alt, så det var null stress å fortelle det til henne med en gang jeg fikk det. Mensen er ikke noe man skal være flau over, så det er ikke noe man burde være redd for å si til sin egen mor.

 

Hvor bor du?
- Jeg bor i Sandefjord, cirka 5 minutter unna sentrumskjernen. 

Hvor mange søsken har du, kranglet du mye med dem før, og er foreldrene dine skilt?
- Jeg har en storesøster som er 3,5 år eldre enn meg. Søsteren min heter Madeleine, og dere har jo sett henne her på bloggen ganske mye. Foreldrene mine er gift og det har de vært siden jeg var 4 år gammel eller noe. 


Hvor gammel var du da du begynte å interessere deg for sminke?
- Jeg begynte å interessere meg for sminke da jeg var rundt 10-11 år kanskje? Bestevenninnen min og jeg var veldig mye tidligere ute enn de andre, så vi fikk jo høre det når vi brukte sminke. Men det brydde vi oss ikke om. Husker da jeg gikk i 8. klasse, da hadde jeg helt dilla på sminke og måtte alltid ha minst 8 lipglosser i lommene samtidig. Måtte jo ha litt å velge mellom. Haha! 

Hvorfor åpnet du kommentarfeltet igjen?
- Jeg savnet rett og slett kontakten med dere, og det føltes ut som at jeg blogget for meg selv bare. Jeg elsker jo kontakten med dere, og å få feedback på alt mulig forskjellig, så uten det ble det veldig rart å blogge. Er SÅ glad for at jeg åpnet kommentarfeltet igjen. Savnet dere så mye!

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 🌟

 

Tidenes negle-tips!

inneholder reklame

I åresvis har jeg gått til salong for å fikse neglene mine. Jeg har testet ut mange forskjellige salonger, mange flinke og noen ikke så flinke. Men uansett hvor flinke de har vært har jeg alltid klart å være uheldig her og der og knekke neglen. Det er alltid veldig kjedelig, for da må jeg gå i 2 uker med en knekt negl før neste salong time er.

Det er jo også ganske dyrt å fikse neglene så ofte som jeg gjorde, og fra januar til august betalte jeg 2000,- kr per måned kun for negler. Det er jo vanvittig mye penger! Og når jeg fikk det sponset måtte jeg sette av masse tid til å dra til Oslo, sitte på salongen i et par timer og ja, det var rett og slett veldig tidskrevende. Jeg har jo hele tiden tenkt at slik måtte det bare være, for jeg ville jo ha fine negler. Mine naturlige har aldri sjans til å bli noe særlig lange eller fine, så det var bare å glemme. 

For en tid siden tipset en venninne meg om at hun satt på løsnegler selv. Jeg fikk litt throwback til 10 klasse ballet der jeg brukte det selv, og de falt av og var heller ikke særlig pene. Men jeg ga det en sjans. Nå har jeg testet ut forskjellige merker, og jeg har virkelig funnet et soleklar favoritt.

Disse neglene ser ut som en blanding av at man har vært på salong og naturlige negler. De er lange og fine, samtidig som de ikke er tykke slik akrylnegler er. Limet som følger med til disse neglene er helt annerledes enn andre merker jeg har testet. Dette funker skikkelig liksom! Her snakker vi negler som sitter perfekt i 1-2 uker av gangen.

Det beste av alt; om jeg er uheldig og knekker en negl, eller en faller av, kan jeg bare bruke 2 minutter på å fikse det selv. Å sette på hele settet tok bare 10-15 minutter, så det var jo genialt. Det er virkelig noe annet enn å bruke en hel dag frem og tilbake til Oslo, og to timer på salong..! 

Nå har jeg hatt på disse neglene i nesten en uke, og alle sitter som støpt fast. De har også holdt seg utrolig fine! Neglene kjøper jeg forresten hos Cubus. Av det jeg vet er de de eneste som fører de i butikk. De har også forskjellige lengder, farger og looks så det er mye å velge mellom! 

Bruker du falske negler? 💅🏻

Slik lager jeg perfekte cup cakes!

inneholder reklame

Nå har jeg nettopp kokkelert litt rundt på kjøkkenet, og jeg har laget masse cup cakes! Siden det er lørdag er det jo lov å skeie skikkelig ut, og derfor bestemte jeg meg for å lage cup cakes. Tuller ikke når jeg sier at jeg har hatt lyst på det i flere dager. Hehe!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg har en favoritt variant av cup cakes som jeg nesten alltid lager. Den er helt himmelsk god! Denne smaker cream-cheese og gulrotkake. Nam! Siden det var flere som lurte på om jeg kunne dele oppskriften, kan jeg jo det. Jeg har en del tips og triks som jeg har lært av å prøve og feile, og se litt youtube videoer, som jeg kan lære dere. Å få glasuren helt stiv er jo ikke bare-bare, og det er vel det aller vanskeligste med å lage cup cakes. Men jeg har knekt koden! 

For å lage disse cup cakesene trenger du dette:
til cirka 25 cup cakes

Til selve cup caken;

🌸 5 dl hvetemel 🌸 2 ts bakepulver 🌸 1 ts natron 🌸 2 ts kanel 🌸

🌸 2,5 dl solsikkeolje 🌸 3 egg 🌸 3 dl sukker 🌸

🌸 5 dl revne gulrøtter 🌸 revet skall av 1 sitron og 1 appelsin 🌸

 

Til glasuren; 

🌸 300 gram mykt smør 🌸 200 gram melis 🌸 2 ts vaniljesukker 🌸

🌸 200 gram philadelphiaost 🌸 2 ss sitronsaft 🌸 Konditorfarger og pynt om du ønsker 🌸

Dette gjør du;

Cup cakes; 

🌸 Forvarm ovn til 175 grader. 

🌸 For å lage denne oppskriften trenger du en kjøkkenmaskin. Min favoritt ser du på bildet under. Den gjør virkelig bakingen lett og rask, og den er sterk nok til å lage både boller og brød i. Du finner den forresten HER i sort og kremhvit. 

🌸 Ha olje, egg og sukker i en kjøkkenmaskin og miks på 80% hastighet i cirka 5 minutter. 

🌸 Mens det mikses blander du sammen hvetemel, bakepulver, natron og kanel i en bolle.

🌸 Ha melblandingen, gulrøtter, sitronskall og appelsinskall i kjøkkenmaskin blandingen. Miks med medium hastighet i 3 minutter.

🌸 Fordel røren i former, så formene er halvfulle. Tips; kjøp en rørefordeler (slik som ligger til venstre for formene) for å lettere fordele røren, og du slipper søl.

🌸 Stek i 20- 25 minutter avhengig av hvor store cup cakes du lager. Selv bruker jeg en tannpirker og stikker ned i cup caken for å se om den er ferdig. Når det ikke er røre på tannpirkeren, er den ferdig. 

🌸 La cup cakesene avkjøle seg før du tar på glasur. 

 

Glasur

🌸 Ha smør, melis og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin og miks på høy hastighet i cirka 6 minutter. Miks til du ser at det har blitt hvitt. Da har den perfekt konsistens. Det er viktig å bruke en slikkepott til å røre i bollen iblant, da ikke alt alt smøret blir blandet like godt inn.

🌸 Bland konditorfarge med sitron. Du skal ha en ganske sterk farge av den fargen du ønsker. Når du blander den ut på forhånd slipper du at glasuren skal bli ødelagt fordi man må vispe så mye.

🌸 Tilsett kremost, sitronsaft og miks på medium hastighet i et minutt. 

🌸 Ha glasuren oppi en sprøytepose. Jeg brukte en wilton 2D tipp, da den gjør det lett å lage store flotte roser. 

🌸 Server med en gang, eller avkjøl. Selv syns jeg de smaker best når de har stått litt i kjøleskapet. Gjerne 20 minutter eller mer. 

Håper du ble inspirert til å lage cup cakes og fikk noen gode tips! Om du tester ut oppskriften er det super koselig om du sender bilde på DM på instagram (stinablogg). Er så koselig å se når dere tester ut oppskriftene mine! 💗

OMG! Se hva jeg har kjøpt!

I går var jeg på shopping med Rebecca, og jeg fant noe skikkelig morsomt! Jeg la ut en liten teaser av hva det var på snapchat (stinablogg) i går, for å se om noen klarte å gjette hva det var for noe. Det var noen få som gjettet riktig! 

Tingen jeg kjøpte var et oppblåsbart akebrett formet som en enhjørning. Altså, how cute?? Jeg elsker slike supersøte ting! Det er kanskje noen veslevoksne bedrevitere som skal fortelle meg at det der er altfor barnslig. Men bitch please. Jeg syns det er super gøy så da måtte jeg bare kjøpe det!

Gleder meg skikkelig til å teste det ut. Hadde egentlig tenkt til å gjøre det i dag, men dagen forsvant før jeg visste ordet av det. Så da satser jeg på at det blir i morgen istedet. Tipper den kommer til å suse ned bakken sinnsykt fort! Kjøpte den forresten på teknikkmagasinet. 

Det ble også litt smykker på meg. Ble helt forelsket i denne ringen! Gullkjeder er noe som jeg ikke har noe av, men som jeg ofte tenker at jeg trenger. Så da ble det et søtt lite "s" kjede på meg. Veldig elegant og pent!

Fant en sykt søt hårbøyle som jeg bare måtte ha! Denne var jo bare så meg og fin! 

Kjøpte også en øyemaske som masse gummiperler som kan kjøles ned / varmes opp. Tipper den er superdigg å bruke for å kjøle ned ansiktet når man ligger i badekaret. Ah, deilig! Litt sminke og negler ble det også. Skal fortelle dere mer om negler etterpå, for jeg har noen kule ting å fortelle dere om det, og en liten anbefaling!

Nå har jeg nettopp vært i butikken med Per Fredrik for å poste pakker og kjøpe inn det jeg trenger for å lage cup cakes. I dag er det jo lørdag aka godteri skeie ut dag, så da skal jeg lage cup cakes. De jeg lager er bare så gode! Kan dele oppskriften med dere etterpå!

Vi tenker skremmende likt!

I dag hadde jeg skikkelig lyst til å stikke ut en tur med Rebecca, og før jeg rakk å sende henne melding hadde hun allerede spurt meg om jeg ville bli med henne en tur til byen. Haha, tuller ikke når jeg sier at det skjer HELE tiden.

En av oss tenker at vi vil finne på noe, så sender den andre melding for å spørre om vi skal det. Great minds think a like eller hva? Nesten litt skummelt!

Vi stakk i alle fall en tur på Jordbærpikene og spiste litt mat, og skravlet i sikkert hundre år. Vi ble i alle fall sittende lenge for å skravle. Etterhvert ble det en del shopping, selv om egentlig ingen av oss skulle ha noe. Vi bare ville gå rundt og titte litt.

Jeg fant en sykt morsom og kul ting som jeg gleder meg skikkelig til å vise dere i morgen! Den er så "meg" for å si det sånn! Kjøpte også litt sminke, smykker, negler og litt diverse. Kan vise dere i morgen! Så kan dere se bilder da.

Nå blir det taco fredag her i huset. I kveld blir det taco salat. Vi hadde jo taco suppe for et par dager siden, som jeg viste dere oppskrift på i går. Så da var det taco salat som fristet mest i dag. Digg blir det i alle fall! Også skal vi se på "OJ simpson vs the people" serien. Er så spent på se hvordan den serien er! Har nettopp hørt på mye av lydboken til Kris Jenner, og der fortalte hun mye om det, og det var veldig fascinerende å høre på. 

Uansett, nå får jeg runde av her før jeg babler hull i hodene deres. Haha! Ha en fin fredagskveld dere 💛

House tour - Jula er kastet ut!

inneholder reklame

Rett før nyttår pakket Per Fredrik og jeg ned julen helt, så vi kunne komme hjem 1 nyttårsdag til julefritt hus. Vi syns det er så deilig å starte det nye året på scratch, og ikke midt oppi julekosen, så derfor ble det sånn. Men når vi ryddet ut julen ble det jo så tomt her!

Jeg liker veldig godt den cleane looken der det ikke er for mye ting overalt. Men nå var det rett og slett tomt for blomster, og plantene som stod igjen ved tv'en hadde sett bedre tider. 

Så da tok jeg med Rebecca på Plantasjen og handlet inn massevis av nye planter. Jeg er veldig glad i orkidéer da de er helt nydelige å se på, også er de super lettstelte. Perfekt for meg. Haha! Så nå har jeg orkidéer i forskjellige farger i alle rommene i huset, og det har pyntet opp så mye!

Ved tv'en er det nye grønne planter som bare er så fine. Elsker at disse er en del høyere og slankere enn de forrige, så de ser ikke så rotete ut, om dere skjønner?

Topp - NLY  //  Bukse - Bik Bok

Tulipaner har jeg også pyntet opp med i stua. For meg er tulipaner virkelig et tegn på at det er et nytt år, og at det er blir lysere og lysere ute for hver dag som går. Et super tidlig vårtegn rett og slett. Nydelige er de også! 

Nå gleder jeg meg så mye til våren der jeg kan pynte ute med blomster, at jeg er fullt igang med planleggingen. Jeg begynte å tegne opp på et ark i går kveld, men fant ut at det ble veldig lite inspirerende. Så da lagde jeg like greit HELE huset vårt i The Sims. Haha!

Var så nøye at jeg til og med satt med plantegningen så alt skulle bli 100% korrekt. La ut et liten snap der jeg viste dere tidligere i dag (stinablogg), så sjekk ut den om du vil se. Der har jeg i alle fall lagt nesten alle planer på hvor alle planter, blomster og utemøbler skal stå. Nå teller jeg ned dagene til april og vår. Åååå!! 

🌷🌸 Hvilke blomster liker du å pynte med? 🌸🌷

Nye treningsklær

reklame

I romjulen gikk jeg litt bananas på nettet og bestilte hjem en hel haug med ting. En av bestillingene var fra Cubus, og det var nye treningsklær. En god venninne hadde anbefalt meg å teste ut den ene tightsen dems, fordi den var så utrolig behagelig. Så da måtte jeg jo klikke hjem den. Men typisk meg holdt det ikke bare med en ting. Haha! Det ble litt mer også..

Nå er det 3 for 2 på alle treningsklær hos Cubus

Tights - HER  //  Treningsbh - HER

Matchende treningssett i marmor er aldri feil, så det bare måtte jeg ha! Altså, har du sett noe så fint? Elsker hvor behagelig både bh'en og tightsen var. Ofte føler jeg at jeg nesten blir kvalt som en tvangstrøye av treningstopper, men ikke denne. Denne var amazing!

Tights - HER

Denne tightsen er samme modell som den hvite, bare at denne er i sort. SÅ fin! Gleder meg til å bruke den på trening!

Tights - HER  /  Bh - HER

Her er tightsen som venninnen min snakket om, og herregud hun hadde virkelig rett. Den er helt sinnsykt behagelig! Har aldri prøvd en så behagelig tights noensinne. Og jeg har hatt MANGE tightser!

Bh'en er absolutt å anbefale om du har litt vanskelig størrelse, og ikke passer vanlig xs / s / m osv. Denne går etter tall og bokstaver, slik vanlige bh'er gjør, så det er veldig nice! Den har også tykt stoff foran på puppene, så du slipper klein stiv nippel på gymmet. Haha! 

 

Nå gleder jeg meg til å bli helt frisk fra influensa så jeg kan komme igang med treningen. Jeg trodde at jeg hadde blitt frisk rett før nyttårsaften. Men jeg slipper så mye med å puste, hosting og generelt dårlig i formen, så der tok jeg feil. Men men, snart blir jeg frisk igjen heldigvis og da blir det rett på gymmet med nye klær!

5 Beauty hacks!

💗 Alltid ha kun sterk øyenskygge eller sterke lepper. Aldri begge samtidig, da det fort kan se veldig too much ut.

💗 Påfør foundation i nedover bevegelser,  så ansiktshårene legger seg ned.

💗 Hoven under øynene? Legg en skje i fryseren, og hold den under øyet til du ikke er hoven lengre. Kulden fra skjeen gjør av hevelsen blir borte.

💗 Har du medium langt hår, og vil krølle det, men ikke har tid, er dette løsningen. Når håret fortsatt er litt fuktig tar du en del hårskum i det, tvinner det til en rund ball i bakhodet, og setter det opp med noen klyper og en strikk. La det være sånn frem til du er ferdig med å sminke deg. Føn på hårballen til den er tørr, for så å ta ut strikken. Voila! Enkle og raske krøller!

💗 Pandatrikset er et triks jeg bruker hver dag for å fjerne maskaraen. Det jeg gjør da er at lar krana i vasken renne med lunkent vann, også tar jeg masse vann mot øynene og forsiktig bløter opp maskaraen. Resultatet er at man ser ut som en panda, derav navnet. Deretter bruker jeg ansiktsrens, og vasker øynene og rundt øynene for å fjerne maskara rester. Grunnen til at jeg gjør dette er fordi det er en veldig skånsom metode å fjerne maskara. Bruker du for eksempel renseservietter for å fjerne maskaraen, kommer du til å gni av og rive ut mange vipper. 

Taco suppe på under 10 minutter

Siden det er taco fredag i morgen vil jeg gi dere litt inspirasjon på hva dere kan spise. Dette er en taco suppe som jeg har laget oppskriften på selv. Jeg spiser den super ofte, både fordi den er dødsgod og også fordi den tar bokstavelig talt under 10 minutter å lage.

Kjapt og enkelt er aldri feil hos meg. Hehe! Denne suppen er fullstappet med proteiner, grønnsaker og veldig mye god tacosmak.

For en porsjon trenger du; 

150-200 gram karbonadedeig 💚 1 hel paprika 💚 1/2 boks mais

1/2 pose tacopulver 💚 Vann 💚 En neve koriander

Litt revet ost 💚 1-2 ss lett rømme

Sånn gjør du:

Stek kjøttdeigen i en gryte. Når den er gjennomstekt heller du over taco pulveret. Rør rundt til alt er godt blandet.

Kutt opp paprika. Ha paprika og mais oppi gryten. Hell oppi så mye vann at det dekker alt godt. La det koke i cirka 5 minutter på middels til lav varme.

Hell alt over i en bolle. Hell over revet ost, koriander og en klatt rømme. 

4 Guilty pleasure tv-programmer

Jeg har noen tv-programmer som jeg har helt dilla på, men som kanskje ikke er de programmene jeg roper høyest ut om at jeg se på. Disse er mine guilty pleasures, og jeg elsker de! Alle seriene unntatt en har jeg sett på i åresvis, og jeg er helt hekta.

Alltid når jeg sminker meg, spiser frokost, bretter klær eller gjør slike ting pleier jeg å la disse programmene surre i bakgrunnen. De gir alle forskjellige innblikk i livet i Los Angeles, med glitter glamour og hvor ille det kan gå.

- Real Housewives of Beverly Hills - 

Lurer du hvordan livet med privat jet, egen kokk, gigantisk walk in closet med Birkin vesker linet opp, og en Lamborghini stående i garasjen, føles? Vel, her får du innblikk i akkurat det livet.

Dette er kvinner som er gift med noen av de rikeste mennene i Hollywood, og dette er hvordan livene dems er på godt og vondt. Dette er vel det programmet jeg har sett på aller lengst, og jeg har sett alle sesongene. Absolutt å anbefale om du vil se glitter og glamour!

- Second wives club - 

Lurer du på hvordan det er å være en gold digger som er gift med en mann som er 20 år eldre? Vel, her får du se hvordan det faktisk er. Du får se all rikdommen, men også hvor viktig det er å kunne stå på egne ben. I denne serien får du faktisk se hvor fort livet dems snur seg, og det er fascinerende å se på.

Selv syns jeg denne serien er fascinerende fordi det er så mange jenter der ute som på en eller annen måte lar seg være helt avhengig av en mann sine penger, og det er så viktig med girl power og at vi jenter kan stå på egne ben, og ikke er avhengig av en mann! 

- Botched - 

Hvor galt kan det egentlig gå når man legger seg under kniven for å fikse på puppene sine? Eller nesen? Eller rumpa? I denne serien får vi se alle mulige mennesker som har lagt seg under kniven i håp om å bli mer vakker, men som har fått en utrolig mislykket operasjon som har ødelagt dem helt. Denne serien er viktig å se på for å forstå hvor ille det å gjøre endringer med kroppen faktisk kan gå.

De har også med en plastic fantastic person i hver eneste episode, som er ganske spesiell å se innblikk i livet til. Her snakker vi alt fra levende barbie dukker til mennesker som vil se ut som aliens. 

- Keeping up with the Kardashians - 

Vi har alle hørt om familien Kardashian på en eller annen måte. Enten om du har et Kylie Jenner lipkit, syns rumpa til Kim K er gigantisk, eller du bare har hørt om om de. De er en stor familie med mange forskjellige personligheter, og de kan å by på seg selv.

Det som er litt ironisk er at jeg haaaatet Kardashian familien før jeg hadde sett serien dems. Jeg tenkte de bare var en gjeng med idioter som var kjente for å være kjente. Vel, der tok jeg grovt feil. Her er kvinnene businnes women til de grader, og det er så inspirerende å følge med på livene dems!

Alle seriene er forresten tilgjengelige på tv2 sumo (ikke reklame). 

 

Hvilke serier er dine guilty pleasures? 🌟

2017 - Reiser, Restylane, Oppussing, Intervjuer, Bil-krasj +++

2017 begynner å bli et tilbakelagt kapittel for de fleste av oss, men før jeg starter et nytt kapittel vil jeg gå igjennom 2017 med dere her på bloggen. 2017 var fylt med opp og nedturer, og jeg er glad for å starte på et nytt år.

Det var et år med mye helseproblemer for både Per Fredrik og meg, og mye som skjedde med familie som var veldig tungt. Men jeg vil se tilbake på de positive tingene med 2017, så here we go!

 

Jeg startet året med masse styrketrening og prøvde virkelig å komme i form igjen.

Jeg stod opp grytidlig og så mange spektakulære soloppganger fra min egen stue

God Kveld Norge kom på besøk og intervjuet Per Fredrik og meg om livet vårt sammen 

Jeg reiste mye i 2017, og favoritt turene var til Gran Canaria med Per Fredrik. Utenom Gran Canaria reiste jeg også til Mallorca, London, Dublin og København. 

Jeg kjøpte min første bil noensinne. For en glede det var! Kan enda huske hvor overlykkelig jeg var. Å kjøpe bil er et av de smarteste valgene jeg har gjort i 2017.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg dro på mange skogsturer i 2017, og turen på bildet under var uten tvil min favoritt. Her dro jeg med jentene på topptur i Drammen sammen med hundene våre. Vi grillet, lo, svettet og koste oss!

Jeg fikk endelig se et av mine favoritt band live. Dette er noe jeg har drømt om siden jeg var liten, og det var helt magisk å se de live!

Etter mange måneder med venting kom endelig intervjuet av oss ut på tv, og det var så koselig å se! Intervjuet kan du forresten se HER.

En 97 år gammel mann kjørte rett inn i bilen min. Ble ganske oppgitt og irritert over at politiet ikke tok fra han bil lappen, i og med at han i følge han selv, hadde kjørt på mange ting i det siste, og tilstanden hans var rimelig dårlig. Heldigvis ble det ingen personskader, men jeg må ærlig innrømme at jeg ble hakket mer paranoid for hvilke mennesker som får lov til å kjøre ute på veien. 

Vi kjøpte oss et gigantisk basseng som vi koste oss oppi noen få ganger da det var skikkelig varmt. Vi lærte fort at neste år blir det varmepumpe i bassenget. For det var altfor kaldt til å bare "kose" oss oppi. Hehe! 

Jeg tok mange antrekksbilder, og dette er min favoritt!

Per Fredrik og jeg hadde mange koselige kvelder sammen ❤️

Jeg pusset opp soverommet. Det gikk fra å ha mørke brune vegger og oransj gulv til det på bildet under. Er så glad for at jeg pusset opp det rommet!

Jeg var på utallige café besøk med mange forskjellige venninner. SÅ koselig!

Jeg tok med søsteren min til Oslo som moralsk støtte når jeg skulle ta Botox og Restylane

Vi arrangerte grillfest på terrassen, og det ble så gøy! Fikk virkelig sansen for å lage fester etter dette

Jeg var utrolig mye med Rebecca, og ble virkelig gode venninner. Hun er uten tvil den venninnen jeg er mest sammen med, og vi kan ikke gå mer enn maks en uke uten å se hverandre

Jeg tok DNA test og fant ut at jeg var 85% skandinavisk og 15% irsk. Den irske delen aner jeg fortsatt ikke hvor kommer fra. Mamma har bestilt DNA test, så da får vi se hva den sier! 

Jeg gikk utallige turer ned til vannet sammen med Chloe. Dette er rett ved der vi bor, og det er helt magisk vakkert der! 

Jeg lærte meg endelig å lage cup cakes! Disse ble så gode at det er helt crazy. Fikk utrolig lyst på de nå! Mulig jeg kommer til å lage de på lørdag da jeg har godteri kveld... Hehe! 

Jeg kjøpte mye roser. Har sikkert brukt sånn 20'000,- kr på roser og blomster i 2017. Haha! Verdt det da. 

Jeg ble intervjuet av VGTV om intimgrenser i forhold, etter at jeg fortalte hvilke intimgrenser vi har i forholdet vårt. Hele intervjuet kan du se HER.

Jeg shoppet mye klær.. Hehe. 

Dro på fine turer i høst skogen med Per Fredrik og Chloe

Jeg arrangerte Halloweenfest med massevis av venner. Det var så gøy!

Jeg kjøpte min første designerveske fra Gucci. Denne er så nydelig og jeg bruker den nesten hver eneste dag!

Vi feiret jul og pyntet virkelig opp huset. Jeg gikk all-in med pynten og det var så koselig! 

Jeg arrangerte pepperkakehus kveld med jentene, og vi drakk vin og prøvde å bygge pepperkakehus. Var bokstavelig talt bare Trine av oss 5 jentene som fikk sitt til å stå oppreist. Haha!

Vi feiret bursdagen til Per Fredrik med en skitur, grilling og spising av pinnebrød. Det var så koselig! Har lyst til å dra på flere skiturer asap. Må bare bli helt frisk fra influensa først!

Vi feiret jul sammen med begges familier og hadde virkelig en nydelig jul. Nyttår feiret vi i Oslo sammen og det ble en koselig kveld på hotell.

2017 har virkelig bydd på mange flere oppturer enn jeg husket, og nå er jeg skikkelig glad for at jeg gikk igjennom hele året med dere, for da husket jeg selv hvor mye bra året hadde å by på. Nå er jeg klar for 2018 og alt det har å by på! 

Ut med julen, inn med sommeren!

Nå som vi har pakket ned absolutt alt av julepynt inne i huset, ble det så tomt her inne. Jeg har jo blitt så vandt med det store og vakre juletreet, og alle de små juletrærne rundt i huset at nå føles det bare nakent og tomt her. Det måtte jeg gjøre noe med!

Så jeg sendte melding til Rebecca og spurte om hun ville være med på Plantasjen en tur, så jeg kunne kjøpe noen nye planter. Vi har et skikkelig bra vennskap der terskelen for å finne på noe er skikkelig lav. Jeg skulle bare ha noen få blomster, men enda så er det en selvfølge for meg å be henne med, for vi henger jo alltid sammen, og det er jo så koselig!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Vi fant i alle fall massevis av nydelige orkidéer til å ha rundt i stua, på soverommet, på badet og kontoret. Fant også to nye palmer til å ha i hjørnet ved sofaen. De som jeg har nå har bare vokst seg utover og mistet formen sin helt, så det var på høy tid med noen nye. Hehe!

Hadde ekstra flaks med at de var på salg, så det var jo bonus. De koster jo vanligvis 700,- kr per stykk, og nå var de satt ned over halvparten. Så det passet lommeboka perfekt. En ting som jeg har lyst til å bli flinkere på i 2018 er jo dette med penger, så jeg prøver å være litt flinkere til å ikke bruke altfor mye penger hele tiden.

Nå skal jeg sette plantene i potter, så det kan bli litt sommer stemning her. Kanskje litt tidlig for sommerstemning, men who cares? Kjøpte i alle fall med jord så jeg kan potte om plantene. 

Syns det er så mye finere når man planter de om i potter, istedenfor å bare la de stå i plastikken oppi potten. Det gjorde jeg nemlig før, og det var ikke særlig fint. Haha! Man lærer så lenge man lever, eller hva?

Rebecca og jeg skravlet så mye så vi glemte å ta bilder sammen. Men før hun kom tok jeg noen bilder av Chloe. Hun ser jo så morsom ut når hun sitter oppi vesken! Lille fjollehunden! Haha! 

Kan vise dere bilder i morgen av hvordan det blir med nye blomster og planter. Tror det blir veldig fint i alle fall, og nå klør jeg i fingrene etter å komme igang!

 

Har du pakket vekk julen enda?

Sunn og enkel frokost!

En ting jeg har lyst til å gjøre annerledes i år, er å dele mer oppskrifter med dere. Jeg elsker jo å lage mat og spise sunt, og deler altfor sjeldent ting jeg faktisk lager.

I går lagde jeg en utrolig sunn og god salat til middag, og når jeg la ut link til oppskriften på den ble den jo kjempe populær. Så derfor tipper jeg at det absolutt er interesse fra deres side om at jeg skal dele flere sunne oppskrifter. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Til frokost i dag lagde jeg tre forskjellige knekkebrød med masse sunn og digg mat på. Disse knekkebrødene slår virkelig frokostblanding ned i støvlene, for ikke å snakke om lyst brød med sjokoladepålegg. Dette er så mye bedre! Det både smaker bedre, også er det så bra for kroppen din!

Knekkebrød nummer en fylte jeg opp med makrell i tomat med agurk på toppen. Denne kombinasjonen er virkelig utrolig god, og agurken gjør at makrellen i tomaten smaker mye bedre. Et lite tips om du ikke er super glad i det. Hehe! Fun fact; en skive med makrell i tomat dekker hele dagsbehovet for omega 3. 

Knekkebrød nummer to fylte jeg opp med mager philadelphia ost, røkelaks og dill. En utrolig god kombinasjon som også gir deg mye riktig næring!

Det siste knekkebrødet fylte jeg opp med mager philadelphia ost og gressløk. Veldig godt!

Knekebrødene jeg brukte er forresten fra Kornmo, og heter "Bakte knekkebrød med havre og solsikke". De er ganske ok i prisen, smaker veldig godt og gir deg mye god næring som metter lenge! Jordbærene spiste jeg mellom hvert knekkebrød for å "nullstille" smaken fra hvert av knekkebrødene. Genialt når man har spist makrell i tomat og plutselig skal spise philadelphia ost Hehe!

 

💚 Vil du se flere sunne oppskrifter? 💚

Opp i vekt i desember?

inneholder reklame

I desember valgte jeg å ta en skikkelig kose måned der jeg spiste absolutt alt av usunt som jeg ville, og hvor ofte jeg ville. Det resulterte i godteri, pepperkaker, kakao, pizza, risgrøt og mye mer igjennom hele måneden. Jeg var veldig spent på å se hva dette kom til å gjøre med kroppen min, siden jeg vanligvis spiser veldig sunt. Jeg valgte at jeg heller ikke skulle veie meg i hele desember måned. Rett og slett for å ta helt fri fra alt av slike ting. 

Vel, i dag stilte jeg meg på vekten for første gang på over en måned, og jeg ble mildt sagt sjokkert. Jeg var sikker på at jeg hadde gått opp minst 2-3 kg, siden jeg hadde spist så ekstremt mye usunn mat igjennom hele desember. 

Resultatet ble ikke akkurat som jeg forventet. Jeg hadde bare gått opp 500 gram. Altså, 500 fuckings gram! Det er jo ingenting! Det er jo det som man kan svinge i vekt på et døgn avhengig av hvor mye vann man har i kroppen. Det virker som at kroppen min bare har bestemt seg for at nå er den på den riktige vekten, så her skal vi ikke rikke oss vekk uansett hvor mye usunn mat kroppen får. 

Det er ganske crazy å tenke på at jeg faktisk kan spise hva jeg vil uten at det egentlig påvirker vekten på kroppen min. Nå skal det sies at jeg ikke bryr meg så mye om vekt som det sikkert virker som i dette innlegget. Men jeg er jo selvfølgelig opptatt av at kroppen min skal være sunn. 

Genser - nly, HER

Derfor skal jeg bare spise sunt fremover, og skeie ut på lørdagskveldene. Ikke for å passe vekten, for det trenger jeg tydeligvis ikke i det hele tatt. Men fordi jeg er drittlei av å få masse energi i 10 minutter, for så å være dødstrøtt de neste 3 timene. Det er jo det usunn mat gjør med deg. For ikke å snakke om hvor dårlig immunforsvar man får av dårlig kosthold. Til og meg jeg som passer så nøye på huden min fikk masse kviser i slutten av desember fordi jeg hadde spist så mye usunn mat. Det å være konstant oppblåst er heller ikke noe jeg kommer til å savne. Haha!

Nei folkens, nå gleder jeg meg til å spise sunt og bra igjen! Ut med junkfood'en og inn med grønnsakene! Hehe! 😄

 

Dette kjøpte jeg på matbutikken!

inneholder reklame for Nelly

Herregud! Nå har jeg virkelig vært på tidenes mathandel! Tidligere i dag gikk jeg igjennom mange av mine gamle mat-oppskrifter og fant hvilke matvarer som er smart å ha liggende på kjøkkenet. Det ble en lang handleliste med godt over 70 forskjellige punkter..!

Så jeg dro rett på Kiwi og fylte opp en hel handlevogn full av mat. Jeg ble overrasket over hvor billig det faktisk ble med tanke på hvor mye mat jeg kjøpte. Å handle på kiwi er uten tvil smart for lommeboka, spesielt om man går etter de billige merkene og sjekker prisene. 

Genser - nly HER

Når jeg kom hjem måtte jeg ha god hjelp fra Per Fredrik til å bære inn alt, for det ble hele 9 bæreposer med mat! Haha! Det er jo helt vilt. Nå har jeg virkelig fått handlet inn så mye sunn og bra mat, så nå gleder jeg meg til å lage mat fremover. 

Når det kommer til meieri produkter liker jeg å ha kesam til dressinger til salat, gresk yoghurt til frokokster, philadelphia til pålegg, yoghurt som mellommåltid, osv. Jeg er veldig glad i meieriprodukter, så det har jeg alltid mye av! 

Jeg kjøpte også frosne grove rundstykker. Disse er så gode! Kjøpte også forskjellig knekkebrød, da jeg er veldig glad i "brød" mat til frokost. 

Av proteiner fra animalske produkter liker jeg å ha kyllingfilet, karbonadedeig, ytrefilet av svin, egg, røkelaks, kyllingpålegg osv. For meg er proteiner viktig for å få maks utbytte av treningen.

Frukt og grønnsaker ble det MYE av. Jeg hadde allerede en god del, men jeg trengte påfyll på en del av tingene. Jeg prøver å alltid legge til litt grønnsaker eller frukt i hvert måltid for å gjøre det litt sunnere. 

Det skal bli så deilig å spise sunt igjen. Det kjenner jeg at kroppen min virkelig trenger! Noe som er viktig for meg er at sunt ikke betyr kjedelig. Ofte tenker man at man må kun spise kylling og brokkoli for å spise sunt, men det er ikke sant. For meg fungerer det veldig bra å spise variert, med mye proteiner fra animalske produkter og meieriprodukter, grønnsaker, frukt og grove kornprodukter.

Jeg følger den sunnheten som fantes før alle fitness duster kom på banen og skapte panikk om at man må kun spise kylling og brokkoli om man skal være sunn og fit. Og den sunnheten der, kan man følge i mange år uten å bli lei, eller få mangler på alt mulig forskjellig!

Mensen, Pris på hus, Jenter som frir +++ Ukens spørsmål #192

Hva synes du om at jenter frir?
- Jeg tenker at folk får gjøre som de selv føler for. Men personlig ville jeg aldri vært den som fridde. Jeg syns det er utrolig romantisk at det er mannen som skal fri, så jeg foretrekker heller det. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Når fikk du mensen?
- Jeg fikk mensen da jeg var 13 år gammel ( fikk skrevet feil tidligere; riktig er 13) Så det var ganske tidlig. 

 

Hva gjorde du med alle klærne du kvittet deg med? Mintes å huske at det var 15 søppelsekker..
- De donerte jeg bort til UFF. Det ble min lille julepresang til de i år :-)

Var du ensom når du bodde i leiligheten for deg selv?
- Jeg bodde jo bare noen måneder alene før jeg møtte Per Fredrik, så jeg fikk aldri følt på det over tid. Men jeg merket jo hvor ensomt det kunne være til tider. Ble man syk måtte man passe på seg selv. Husker en gang hvor jeg fikk ekstreme smerter og måtte dra på legevakten og sitte der alene hele natten. Da merket jeg hvor ensomt det kunne være å bo alene. Spesielt med tanke på at jeg bodde så langt unna alt av nære venner og familie. 

Utrolig fint hus! Hvor mye kostet det?
- Takk! Vi kjøpte det for 5,7 milloner. Men vi har pusset det opp veldig mye, så vi fikk ny takst på det et år siden. Da var den nye taksten på 6,5 millioner. 

Hvor er badekaret kjøpt? Var veldig fint!
- Det er så fint! Elsker å bruke det! Aner dessverre ikke hvor det er fra, siden det fulgte med til huset. 

Hva liker du best med vinteren?
- Jeg liker veldig godt når det er snø, for da kan jeg gå på ski også gjør det at det ser mye lysere og finere ut utendørs. 

Når har du bursdag?
- Jeg har bursdag 5 februar. Så det er bare en måned til jeg fyller år. Herregud, tenk at jeg blir 25 år! Det er helt sprøtt! 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

8 Ting jeg vil gjøre i 2018

Første dagen i nytt år, og jeg har allerede begynt å planlegge året. I år er det mye morsomt som skal skje, og det kribler i magen bare å tenke på det hele. Jeg kan jo avsløre 8 tingene som skal skje i år, som jeg virkelig gleder meg til. 

Basseng - I fjor kjøpte vi basseng til hagen, men det ble litt fail. Vannet var alltid kaldt og det ble ganske skjevt. I år derimot har jeg lyst til å gjøre det litt ordentlig. Så da blir det varmepumpe også må vi fikse der bassenget står så det blir mer rett. Også må vi kjøpe nytt basseng da. Det vi kjøpte i 2017 måtte vi bare kaste når sesongen var over, for det hadde blitt så skjevt!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Ryddeprosjekt - I midten av desember startet jeg på et ryddeprosjekt som innebærer å gå igjennom absolutt alt av eiendeler man eier og har, og kaste alt man ikke har glede av. Jeg har allerede gått igjennom hele walk in closet mitt, sminken, bøker, matskapene, og litt til. Men tro meg; det er mye igjen. Så jeg er ikke ferdig enda. Men gud som jeg gleder meg. Kjenner livet mitt har blitt så mye mer ryddig og organisert allerede!

Skrive 1095 blogginnlegg - Haha, det hørtes helt sinnsykt mye ut når jeg skrev det sånn. Men jeg har veldig lyst til å fortsette med tre blogginnlegg hver eneste dag, og da blir det 1095 innlegg totalt. Herregud så mye det egentlig er! 😅 Det blir både utfordrende og veldig gøy! 

 

New York - I februar reiser Per Fredrik og jeg til New York, og skal bo på The Plaza hotell (hotellet fra alene hjemme 2). Jeg gleder meg som et lite barn, og det blir så gøy å endelig oppleve den magiske byen! 

photo tourism concept new york city with statue liberty; Shutterstock ID 59760706; PO: aol; Job: production; Client: drone

Oppleve Norge - I år har jeg lyst til å oppleve mye av Norge. Jeg har jo nesten ikke sett det Norge har å tilby, så det må gjøres noe med! Jeg vil oppleve alle de største byene, men også mindre steder og se alle de fantastiske tingene som gjør Norge til det spennende landet det er med natur og det hele. 

 

Fikse opp hagen - I år skal jeg virkelig plante mye blomster i hagen. Det skal være fylt opp med roser overalt, og gjett om jeg gleder meg! Både hagen og verandaen skal være fulle av blomster. Har allerede begynt å lage skisser og dette blir så gøy! 

 

Spennende - Vi skal kanskje være med på noe veldig spennende som jeg ikke kan røpe enda. Vi får beskjed om det skjer eller ikke denne måneden, og jeg er så spent! 

 

Danmark - Neste desember bare må vi til Danmark på julemarkedet der. I år glemte vi det helt bort. Men vi har så lyst til å dra ned dit! Har hørt at det er så fint og koselig der! 

 

🌟 Hva er dine planer for 2018? 💗

 

Kastet 4 søppelsekker med mat!

I dag har jeg virkelig hatt tidenes rydde prosjekt på kjøkkenet! Et av mine nyttårsforsetter er å spise kun sunn mat i ukedagene og ha lørdag som en slags "fri-dag" hvor jeg kan spise usunn middag og godteri på kvelden.

Så for å gjøre det lettere for meg selv å holde meg unna godteri og usunn mat har jeg gått igjennom ALT av mat vi har i huset, og jeg har kastet absolutt alt som er usunt. For om man har usunn mat eller godteri i huset, er sjansen stor for at man skeier ut. 

Jeg startet med å ta all maten ut på kjøkkenbenken så jeg fikk oversikt over hvor mye mat vi faktisk har. Deretter gikk jeg igjennom en og en ting, og kastet absolutt alt av godteri, potetgull, risgrøt, pommes frites, og annen junkfood som har samlet seg opp i skapene over tid, og spesielt i desember. Desember har vært en mildt sagt usunn måned. Uffameg! Haha! 

Det ble 4 søppelsekker fulle med mat som vi ikke lengre skal ha. Ekstremt hvor mye det faktisk ble! Hadde trodd det maks kom til å bli en søppelsekk, men neida. Der tok jeg feil! 

Når jeg var ferdig med å kaste all den usunne maten og mat vi ikke lengre liker, vasket jeg alle skap og kjøleskapet. Jeg tinte opp hele fryseren og fikk fjernet all isen der, sånn at det var rent og pent alle steder. Er det én ting som er viktig, så er det å holde det rent der man har mat! 

Til slutt organiserte jeg alt nøye inn i skapene. Nå er målet å holde det helt ryddig og oversiktlig, så da måtte det være mye smart løsninger. Bokser og skillevegger er alfa omega her!  Det holder faktisk ikke å rydde ting ryddig inn, hvis det ikke er sortert og står på en måte som gjør at det holder seg der. Man må organisere så det holder seg ryddig over tid. Det er viktig! 

Mel og slike ting har jeg alltid i beholdere. Det gjør at man slipper at det blir mel-rester overalt i skuffer og skap, også er det mye lettere å stable det fint sammen når det er i bokser. 

I morgen skal jeg i matbutikken og handle inn masse sunn mat. For som dere kan se, er det veldig tomt i skapene her nå, og det fungerer jo ikke. Så i morgen må jeg virkelig på storhandel! 

Vår nyttårsfeiring

I går hadde vi virkelig en utrolig koselig og fin nyttårsfeiring. Som jeg nevnte i det forrige innlegget, sjekket vi inn på The Thief som ligger på Tjuvholmen (rett ved Aker Brygge).

Til og med Chloe ble med på hotellturen i går, og det var så koselig. Vi var jo veldig usikre på hvordan det kom til å gå, i og med at hun aldri har vært på hotell eller rundt sååå mange mennesker samtidig. Men det gikk veldig bra. 

Når klokken var rett før 21 gikk vi ned til baren for å ta et par drinker før vi skulle spise middag. Chloe ble igjen på rommet, men vi var innom og sjekket at alt gikk bra med henne flere ganger i løpet av kvelden. I baren hadde jeg så uflaks med drinken jeg bestilte. Jeg trodde den skulle være så god, i og med at den hadde både lime, koriander og en ting til jeg likte. Men det var en drink for en gammel mann for å si det sånn. Grimasen som ansiktet mitt lagde når jeg smakte på den, sa alt for å si det sånn. Hahaha! 

Etter en super rar drink gikk vi opp i restauranten og koste oss med en 5 retters gourmet middag. Mens vi spiste hadde vi en liten nyttårs-quiz der vi spurte hverandre ting om året, blant annet; favoritt minne,  favoritt film, beste råd vi har mottatt, favoritt dag fra året, osv. Mye koselige spørsmål som gjorde at vi virkelig fikk mimret tilbake på året som har gått. Det har vært et år med mye opp- og nedturer, og det var deilig å bare snakke om det og legge det bak seg. 

Nå er vi veldig klare for et nytt år, og alt det har å bringe med seg! 

Etter middagen tok vi turen opp på takterrassen for å se rakettene ved midnatt. Det er helt utrolig hvor mange nydelig raketter som ble skutt opp fra Oslo. Det var tidenes show for å si det sånn! Gøy at vi var en hel gjeng med mennesker som telte ned samtidig når klokken ble 00:00. Det var stemning for å si det sånn 😄🍾🎉

Like etter midnatt gikk vi ned til Chloe, så hun ikke skulle bli redd av alle rakettene. Fra rommet så vi jo fyrverkeriet enda bedre, og det var helt magisk. Chloe brydde seg ikke om smellene i det hele tatt, og koste seg bare. Så det var så betryggende. Er jo veldig opptatt av at hun skal ha det bra, så det er viktig for meg ❤️

Har lagt ut en del videoer fra i går på snapchat som dere kan se enda mer av kvelden, så det er bare å legge meg til "stinablogg" om du vil se det! 

I dag har jeg drevet med tidenes prosjekt, som jeg skal fortelle dere mer om etterpå! 😅

 

Hvordan var din feiring? 🎉🌟