hits

januar 2017

Mitt naturlige hår!

// reklamelink

Uæh, dette føles så rart! Jeg er jo vandt med å ha superlangt og tykt hår, og nå som jeg har tatt av det, føles det skikkelig tomt og merkelig ut. Nå skal jeg heldigvis bare gå uten frem til i morgen, for da skal jeg til venninnen min Susanne som alltid setter på hair extensions for meg. Så da blir det long hair, don't care igjen. Eller, ikke akkurat don't care, men heller looove it. Har egentlig aldri skjønt den xx hair don't care greia. Den rimer så det høres gøy ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud, nå spoler jeg totalt av her. Uansett, tenkte å vise dere noen bilder av hvordan håret mitt ser ut når det er helt naturlig. Har jo vist det noen ganger før, og vet jo at det er mange der ute som er nysgjerrig på hva som skjuler seg under alt hair extensionet. 

Så slik ser håret mitt ut nå! Syns det faktisk har blitt bittelitt kortere siden blekekatastrofen i oktober. Men sånn går det vel når man bleker håret. Heldigvis har jeg ingen planer om å gjøre det igjen, så nå kan håret mitt bare vokse og bli skikkelig sterkt igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genseren min finner du HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg lage litt taco sammen med Per Fredrik. Vi spiser seriøst middag så sykt sent hver kveld. Tuller ikke når jeg sier at vi spiste middag 23:30 for noen dager siden.. Haha!

 

10 Grunner til å trene styrke

Å trene styrke er ikke bare for gutta. Vi jenter har masse fordeler med å trene styrke vi også! Greit, nå trener kanskje ikke vi styrke for å få svære biceps, men hvem jente vil vel ikke ha en strammere rumpe av litt styrketrening? 

Men det er ikke bare utseendet som er en fordel for styrketrening. Neida, det er faktisk mange bonuser vi oppnår ved å trene styrke. Her er noen av de!

💪🏼 Du blir sterk i kroppen - Noe som er viktig for å holde godt igjennom hverdagen. 

💪🏼 Styrketrening reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer og diabetes type2.

💪🏼 Hvileforbrenningen går opp, da du får mer muskler.

💪🏼 Du sover mye bedre. 

💪🏼 Du får bedre kroppsholdning, som gjør at du ser mye mer sporty ut, og ikke så daffete ut. 

💪🏼 Du produserer mer endorfiner, som er kroppens eget lykkehormon. Hvem sier vel nei til å bli mer glad?

💪🏼 Du får bedre kroppskontroll og balansen blir mye bedre. Perfekt om du vil gå på høye hæler. Hehe!

💪🏼 Du reduserer risikoen for å få belastningsskader, ryggvondt og beinskjørhet. 

💪🏼 Du føler deg mye bedre, og selvtilliten øker! 

💪🏼 Du blir mer sikker på deg selv. Da du er sterkere og føler deg tryggere på grunn av det. 

 

Trener du styrke?

12 Ting jenter gjør

- Vi sender stygge selfies til nærme venniner, men til kjæresten gjør vi oss alltid litt ekstra fine.

- Vi sammenligner oss selv med andre jenter, selv om vi burde være fornøyd med oss selv akkurat sånn som vi er.

- Vi går alltid på do sammen. Selv om kun en av oss må på do.

- Vi tar med altfor mye ting i veska. Solkrem, paraply, speil, sminke, sysaker, hårbørste, solbriller, og lista fortsetter. Men trenger vi egentlig noe av det? Sjeldent bruker vi noe annet enn bankkortet, og kanskje solbrillene. Men kjekt å ha med resten, bare sånn i tilfelle..! 

- Vi shopper fordi vi ikke har noe å ha på oss. Til tross for at skapet hjemme er stappfullt med klær.

- Om vi har på oss langermet genser på en varm dag. Er det fordi vi enten ikke gadd å barbere oss under armene, eller så glemte vi det. - Selv om vi har 25 bh'er i klesskapet, er det kun 2-3 som blir brukt fordi de er enten super comfy eller så får du puppene til å se ekstra smashing ut!

- Vi kan sitte på do i 20 min, selv om vi var ferdige etter 1 min. Rett og slett fordi vi begynte å scrolle igjennom instagram, også måtte selvfølgelig snapchat og facebook også sjekkes mens vi først var igang. Og før vi vet ordet av det sitter vi å ser DIY videoer på YouTube..

- Vi tar av oss bh'en det sekundet vi kommer hjem.

- Når vi kjeder oss sjekker vi kjøleskapet, men vi finner aldri noe godt. 15 minutter etterpå sjekker vi kjøleskapet igjen, selv om det fortsatt ikke er noe godt der.

- Om vi har en dårlig hår / sminkedag blir vi veldig frustrerte og i dårlig humør.

- Ser vi jenter vi egentlig syns er pene, finner vi alltid på en eller annen drittkommentar. 

Alt om Polar pulsklokken min!

// reklamelinker

Nå er det et par måneder siden jeg kjøpte pulsklokken min fra Polar, og etter å ha testet den ut en god del, tenkte jeg å endelig fortelle dere alt om den. Dere har jo spurt meg så mange ganger om jeg kan lage et eget innlegg om den, so here we go! 

Jeg må jo innrømme det at den har virkelig kicket igang treningsmotivasjonen min! Nå får jeg så lyst til å ta en tur på mølla eller ut i skogen! Det er også veldig gøy å følge med underveis for å se hvor langt jeg har løpt, og hvor hardt jeg faktisk pusher meg selv. 

- Polar M400

Når det kommer til denne pulsklokken har man 2 alternativer, man kan enten bruke den under treningsøkter, eller man kan bruke den 24/7. 

Bruker man den hele tiden får man oversikt over hvor mange skritt man går hver dag, hvor mye man sover, hvor mange kalorier man har forbrent og om man har sittet stille for lenge.

Vil man heller bruke den til kun en treningsøkt kan man starte en økt når treningen starter, og mens økten holder på får man oversikt over hvor langt man har gått, puls, fart, høyde (hvor høyt man er over havet), hvilken pulssone man er i og selvfølgelig hvor lenge økten har vart. Når man er ferdig med økten får man et sammendrag med varigheten av økten, antall kalorier forbrent, gjennomsnittsfart, maksfart og høyde. Hvis man sjekker inn på nettet kan man også se fullt kart og oversikt over økten, slik som vist på bildet under. Når man kjøper klokken følger det med et pulsbelte, det må man ha på for at klokken skal måle pulsen din. Det følger ikke med en løpesensor, så om du løper på tredemølle bør du kjøpe det i tillegg, sånn at den kan måle hvor langt du løper. Løpesensoren fester man enkelt i skolissene. 


- Tightsen min funner du HER  og genseren HER

 

Selv bruker jeg klokka mest til treningsøkter, men på dager da jeg vet at jeg skal farte mye rundt liker jeg å ha den på hele tiden, så jeg kan se hvor aktiv jeg har vært igjennom dagen. Jeg må jo innrømme at den gjør at jeg virkelig har lyst til å gå noen ekstra steg, når jeg kan følge med. I tillegg så satt jeg meg som mål å gå minst 5000 skritt hver dag, og det har jeg virkelig klart med god margin. Så det er jo kjempe stas! 

Klokken finner dere forresten HER, og HER finner dere den i flere rosa, blå og svart. 

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre å kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan. Føler i alle fall at jeg har fått sagt alle de tingene jeg selv lurte på når jeg skulle kjøpe klokka! 

Planene mine for uken! + New in!

Mandag, og endelig en ny uke! Denne uken blir så utrolig hektisk, at jeg kjenner jeg blir stresset bare av å tenke på det. Jeg har flere samarbeidsvideoer som må lages, jeg skal både på frisør, negle- og vippetime, på lørdag skal jeg feire bursdagen min, og søndag reiser Per Fredrik og jeg til Gran Canaria. Alt dette kommer i tillegg til bloggen og svare på mail.

Så dette blir en veldig hektisk uke. Men jeg liker jo egentlig når ting er litt hektisk. Også er det jo bare morsomme ting jeg skal gjøre, så da går det jo greit. Hadde jeg måttet gjøre gørr kjedelige ting hele tiden hadde jeg nok blitt ganske demotivert! 

Men over til noe helt annet, som mange av dere sikkert vet, så elsker jeg blomster. Jeg syns det må være blomster overalt i hjemmet, hvis ikke blir det så stusselig. Jeg har allerede en haug orkideer, men jeg liker å ha litt roser rundt i huset også.

Så på morgenen i dag dro jeg innom blomsterbutikken og handlet inn litt blomster. Fant en superfin hortensia som jeg bare måtte ha med hjem! Selv om nå nettopp kom på at den sikkert kommer til å dø når jeg er på Gran Canaria. Åneeei, fillern eller. Jaja, jeg får nyte den så lenge den varer. Haha! 

Litt roser til kontoret ble det også. Syns det er så fint med små rosebuketter på hyllen og sminkebordet!Og selvfølgelig en stor rosebukett til stua. Ah, har fått en skikkelig elsk til lilla roser! De er jo så fine! 

Nå skal jeg sette igang med å lage et innlegg om pulsklokken jeg kjøpte for en god stund siden. Dere har jo spurt så mye om den, så nå er det virkelig på tide med et innlegg! 

Uken som gikk #10

Ukens tanke
- "Man får det man betaler for". Jeg har vokst opp med den tanken om at veldig dyre ting ikke er noe spesielt bedre, og at man kun betaler for merket. Men det har jeg virkelig erfart denne uken at ikke stemmer. Etter at en venninne tipset meg om at hun hadde fått masse kviser av en ny foundation hun nettopp hadde begynt å bruke, som var fra samme merke jeg alltid har brukt, fikk jeg litt små panikk. Tenk om grunnen til at jeg har slitt med kviser i 7 år er på grunn av at jeg brukte en billig foundation?

Nå har jo jeg kjøpt inn en god del gode hudpleieprodukter, i tillegg til at jeg tar kosttilskudd, så det har virkelig hjulpet huden. Men etter at jeg byttet ut foundationen min som kostet ca 170,- med en foundation til 450,- har huden min tatt en drastisk vending. Kvisene har virkelig roa seg ned, og ikke minst holder den nye foundationen sinnsykt godt. Sminken holder seg også på plass hele dagen. Så jeg har virkelig fått opp øynene for at man faktisk får det man betaler for. At man kun betaler for merket er bare en teit ting. I alle fall til en viss grense. 


 

Ukens innkjøp
- For et par dager siden var jeg på en skikkelig home-spa shoppingrunde, så fikk jeg handlet både tannbleking, ansiktskrubb, ansiktsmaske, body scrub og noen småting til! Gleder meg til å få litt hvitere tenner nå. Selv om det er jo hvite nå, men jeg vil ha de skikkelig hvite! Kjøpte også litt nye sminke i starten av uken.


 

Ukens mest leste innlegg
"Slik får du mest ut av tiden på vei til skole / jobb"

"Stress gjør deg tykk"

"Hva slags menneske er jeg?"

 

Ukens flause
- Å se igjennom alle de gamle headerne jeg har hatt på bloggen var ganske flaut. Ah, herregud så mye cringe og dårlig headere. Jeg har i alle fall forbedret meg mye. Selv om det ikke skulle så mye til for å forbedre seg fra det der da.. Haha! Ukens nedtur
- Okey, nå har jeg sikkert sittet i 20 min bare for å prøve og finne ut om jeg har hatt noen nedturer denne uken. Men jeg kommer faktisk ikke på en eneste en. Kan ikke klage! 

 

Ukens opptur
- Denne uken har jeg kommet godt igang med treningen, og jeg fikk til og med dratt ut en tur på skogstur sammen med Rebecca og Chloe. Det var så fantastisk med litt ordentlig frisk luft!


 

Ukens høydepunkt
- Å dra ut sammen med hele jentegjengen i går var så vanvittig gøy og koselig, så det var uten tvil ukens høydepunkt!Ukens sang
- Denne uken har jeg (tro det eller ei) hørt masse på Bach og Beethoven. Jepp, det var noen ord jeg aldri trodde at jeg kom til å skrive. Men en venninne av meg, Nora, åpnet øynene mine for sånn type musikk for veldig lenge siden, etter at jeg hele livet mitt nærmest hadde hatet klassisk musikk. Men sånn musikk er helt fantastisk å høre på når jeg skriver eller trenger å konsentrere meg. Det er jo bare instrumenter så man begynner ikke å synge med, også er det veldig smart laget, så man får lyst til å konsentrere seg mer av det. Ganske sært egentlig. Men hey, whatever floats my boat. 

 

Edru på byen!

I går var jeg i bursdagen til Marita, og det var så koselig! Jeg har jo ikke sett hele jentegjengen på en god stund, eller jeg så noen av de på nyttårsaften, men det er jo en stund siden. Så det var så gøy å se alle igjen! Vi dro først på en kinesisk restaurant og spiste masse god mat. Jeg spiser jo nesten aldri kinesisk, så for meg var det nesten noe helt nytt. Men jeg gikk for and, og det var så godt!Etter masse mat, åpning av gaver og skravling dro vi videre på Pigen for litt pre drinks. Jeg var som alltid (nesten alltid) edru i går, siden jeg ville kjøre hjem på natta, så det ble en virgin strawberry daquiry på meg. Hvem sa man ikke kunne drikke drinker bare fordi man er edru?? I did'nt! Den drinken er så god både med og uten alkohol. Om sommeren er den helt amazing som smoothie. Ah, mulig jeg kommer til å lage en nå til uken! Fine bursdagsbarnet! Tenk at Marita er 23 år. Herregud så store hele gjengen begynner å bli. Jeg får litt småhetta av at jeg blir 24 om bare en uke. Uææh, det er så skummelt det! 

Etter litt pre drinks dro hele gjengen videre ut på Z. Det er jo år og dag siden jeg har vært på utesteder, så det var skikkelig rart å dra ut igjen. På den ene siden var det jo så gøy å danse sammen med jentene når vi stod i ring og hadde det gøy, men på den andre siden kjente jeg at jeg begynner å bli litt for gammel / voksen for det. Haha, er virkelig ikke samme partyløven som jeg engang var. Men hey, det er vel en sånn ting som skjer når man vokser opp?

Ukens spørsmål #146

// reklamelinker

Har du noengang hatt tanker om å slutte og blogge? (håper ikke det!)
- Det har vært mange ganger som jeg har holdt på å bli litt smågal av bloggen. Enten fordi jeg føler det er så press på å hele tiden finne på noe nytt og spennende å skrive om, eller fordi jeg får masse dritt slengt etter meg. Meeen, så tar det en time eller to, også innser jeg hvor mye jeg elsker blogging.

Det er jo min store lidenskap, og jeg tror ikke jeg kommer til å slutte på mange år. Om jeg kommer til et punkt en dag der jeg ikke kan leve av bloggen lengre, vet jeg at jeg fortsatt kommer til å blogge, fordi jeg har et så stort ønske om å dele ting med dere. 


Genseren min finner du HER, skjørtet HER
 

Hvordan er det å være et forbilde for så mange? Føler du at du er redd for å gjøre noe feil? Og hva synest du om at folk ser opp til akkurat deg?
- Å være et forbilde er både skummelt og fantastisk. På den ene siden er det jo veldig hyggelig at så mange ser opp til meg, og det setter jeg veldig pris på. På den andre siden er det jo skummelt. Denne bloggen handler jo om meg og mine tanker, og da blir det for eksempel veldig feil å skjule at jeg for eksempel drikker alkohol iblant, bare fordi jeg er redd for å være et dårlig forbilde. Jeg hadde blitt veldig stressa om jeg hele tiden måtte tenkt; "oi, er jeg et dårlig forbilde nå??".

Derfor prøver jeg heller å bare være åpen og ærlig, og heller tørre å snakke om temaer som jeg vet mange syns er vanskelige. Jeg har jo laget en egen serie på youtube der jeg hadde "girl talk" hvor jeg snakket om alt fra sex, mensen, jentedrama, mobbing og homofili. Den serien har jeg fått veldig mange tilbakemeldinger på at har hjulpet så vanvittig mange unge der ute, så det er jo helt fantastisk! 
 

 

Hvilke ting i hverdagen kan du absolutt ikke leve uten?
- Per Fredrik og Chloe. Jeg savner de så sinnsykt mye bare jeg er noen timer borte fra de. Kjenner jeg gruer meg litt til å reise vekk fra Chloe da vi skal til Gran Canaria. Men heldigvis så blir hun passet godt på av foreldrene til Per Fredrik. 


 

Når fikk du lappen?
- Den fikk jeg i juli 2011. Herregud så lenge siden! Jeg ble jo 18 i februar 2011, så jeg fikk den en liten stund etter bursdagen min, rett og slett fordi jeg skulle flytte til Bærum og ikke skulle ha bil, så jeg stresset ikke med å ta lappen med en gang. Den dag i dag er jeg vanvittig glad for at jeg har billappen. Hadde jo vært vanvittig kjipt å måtte tatt buss overalt og vært avhengig av at Per Fredrik måtte kjørt meg rundt. Nei uff, det hadde ikke gått! 


Har du noen gode tips til hvordan man kan snu en dårlig dag, til en god dag?
- Nå kommer det jo veldig ann på hva som er grunnen til at man har en dårlig dag. Men om man rett og slett bare føler seg litt nedfor, uten noen grunn, så kan det være smart å ta litt tid til seg selv. Selv pleier jeg alltid å bli i mye bedre humør hvis jeg skrur mobilen på lydløs, går en lang tur i skogen for meg selv, og bare kobler helt ut og av. Et langt bad er heller ikke galt! Se gjerne en komedie som gjør at du kommer i litt ekstra godt humør. 


 

Drømmebil?
- Hvis jeg kunne valgt helt fritt ville jeg definitivt hatt en Lamborghini. De er så vanvittig fine, og de er jo helt sinnsykt kule! Det har vært en barnsdomsdrøm siden jeg var rundt 10-11 år. Hehe! Akkurat nå holder jeg faktisk på å kjøpe meg bil. Eller, jeg ser etter bil, men jeg aner ikke hva slags bil jeg skal ha. Jeg vet bare at den skal være hvit, og være lett for meg å kjøre. Så ja, ikke akkurat lett å vite hvor man skal starte da.

 

Tror du at du noengang kommer til å skrive en bok?
- Jeg har lekt veldig mye med tanken på å skrive en bok. Jeg elsker jo å skrive og dele med dere, så det å skrive en bok tror jeg at ville vært veldig spennende. Men jeg aner ikke om det skulle vært en bok som var som en forlengelse av bloggen, eller en bok om hvordan jeg har vokst opp og hva jeg har gått igjennom. Det eneste jeg vet er at tiden er ikke helt inne for å skrive en bok enda. Så jeg får bare se hva som skjer etterhvert! 

Genseren min finner du HER


Føler du deg gammel / ung for alderen?
- Jeg føler meg egentlig ganske gammel for alderen. Jeg blir 24 om akkurat en uke faktisk, whoop whoop! Men jeg føler meg mer som 26-27 egentlig. Dette er jo fordi jeg har både hus, mann og baby (eller hundebaby da), og jeg driver mitt eget firma og jobber fulltid. Så på den måten føler jeg meg veldig voksen. Når jeg ser de fleste på min alder så bor de hjemme enda, eller så bor de i kollektiv og studerer / nettopp begynt å se etter fulltidsjobb. Men jeg liker veldig at jeg er såpass etablert for alderen. 

 

Hvorfor ville du og Per Fredrik flytte til akkurat Sandefjord?
- Da vi så på hus var det Sandefjord vi hadde mest lyst til å flytte til, siden det er her Per Fredrik har vokst opp, og det er her vi syns det er finest. Men vi så litt andre steder også, selv om vi til slutt endte opp i Sandefjord. For meg var det ikke aktuelt å flytte tilbake til Drammen eller kjøpe hus i Oslo, så da ble Sandefjord det mest naturlige valget. Jeg er jo veldig glad vi endte opp i Sandefjord, bare se så fint det er å gå langs vannet! 

Får du mye hate?
- Jeg får en god del. Jeg må jo alltid godkjenne / ikke godkjenne kommentarene før de kommer ut, og de som rett og slett er stygge eller totalt usaklige, sletter jeg. Dette er jo min blogg, så her gidder jeg virkelig ikke sitte og ta imot dritt fra anonyme mennesker. Men jeg er også veldig heldig, fordi jeg får langt ifra like mye dritt som andre bloggere får. 


Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen?
- Vi har vært sammen siden 12 september 2015. Så det er 1 år og 4 måneder og noen dager. Beste tiden i mitt liv ❤️ 

Skal du slutte med hair extensions? Siden du begynner å få lengre hår.
- Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å bruke hair extensions for alltid. Håret mitt vokser veldig sakte, og selv om det begynner å få litt lengde, er det veldig tynt, så jeg må ha hair extensions for å få nok fylde. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Det er nesten flaut

Nå skal jeg straks sette meg i bilen og kjøre til Drammen. I kveld skal jeg i bursdagen til en god venninne av meg, som heter Marita. Vi skal ut og spise sammen med en gjeng av våre venninner, så det blir veldig koselig! 

Tenkte å vise dere kveldens antrekk før jeg drar ut. Gikk for en ganske clean stil i dag, uten for mye dill dall, men også litt tøff så det passet meg helt perfekt! Det er nesten litt flaut, men jeg kommer til å savne Per Fredrik så mye i kveld. Vi er jo sammen nesten 24/7 her i huset, selv om vi jobber hver for oss. Så hver gang jeg eller han skal avgårde og vi ikke får vært med hverandre på noen timer savner vi hverandre så utrolig mye! Haha, sånn er det vel å være skikkelig forelska kanskje??

Lørdagstrening + sunn oppskrift!

Etter at jeg endelig ble ferdig med å pusse opp treningsrommet, har jeg brukt så mye tid der inne. Jeg har virkelig fått en helt ny treningsmotivasjon, og jeg elsker å powerwalke lenge på mølla. Favoritt økten min er 40 min på mølla, der jeg har på pulsbelte så jeg ser at jeg har over 150 i puls hele tiden.

Samtidig som jeg ser på en favorittserie. Blindspot er desidert favoritten! Selv om der kommer det bare en episode i uka, så det blir mye keeping up with the kardashians og modern family. Hehe! 


// Bildet er tatt før jeg trente. Ser greit mer svett ut etter at jeg har trent.

 

Etter trening ble det gresk yoghurt som lunsj. Jeg husker back in the days så hadde jeg helt dilla på gresk yoghurt med nøtter og frukt / bær på, og etter at jeg fikk kjøpt det i går tror jeg at jeg er hekta igjen. Det er jo så vanvittig godt, samtidig som jeg blir mett, men ikke trøtt og overmett av det.

Blir så vanvittig fort trøtt og overmett hvis jeg spiser mat som ikke er "lett". Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Men det er sikkert mange av dere som kjenner dere igjen på det! Så dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener. 

I dag ble det i alle fall 3-4 ss gresk yoghurt, 1 appelsin, 1/3 mango og en håndfull cashewnøtter (uten salt). Det var så vanvittig godt! Tror definitivt jeg har funnet meg en ny favoritt lunsj. Dere bør absolutt teste den ut! Den er så god at den fungerer også som dessert. Så det sier jo sitt!

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen og gjøre meg klar for kvelden. I kveld skal jeg i bursdag til en god venninne i Drammen, og feire 23 års dagen hennes. Så det blir veldig koselig! 
 

#fab #blogglife

Herregud for en rundtur jeg har vært på i dag! Først måtte jeg innom Hvaltorvet (kjøpesenteret) i Sandefjord, og egentlig bare hente en pakke. Vel, sånn blir det jo aldri med meg.

Isteden ble det ny tannbleking (la merke til at tennene ikke var så hvite lengre da jeg kjørte til byen, så det må fikses asap!), ny ansiktsskrubb, body scrub, gave til en venninne jeg skal i bursdag til i morgen, ansiktsmasker og en del småting til.Så bar det rett videre til Larvik for verdens mest fabolous shopping. Rett på felleskjøpet og kjøpe et greip for å fjerne Chloes u know what som ligger overalt i hagen. #fab #blogglife 

Klarte selvfølgelig å stikke innom et par butikker til og shoppe masse leker til Chloe. Lille bærta har blitt som en baby for meg, så jeg syns plutselig det er gøy å handle bamser og tyggeleker til henne. Hun syntes i alle fall det var ekstremt stas når jeg kom hjem med masse nye ting til henne! Hun løper rundt med en av tenninsballene jeg kjøpte til henne og leker med seg selv mens jeg skriver nå, haha! 

Og til slutt måtte jeg innom posten for å hente pakker, handle mat (noe som ikke anbefales på ekstremt tom mage, tok meg altfor mye candy hjem)

Uansett, nå skal jeg virkelig kjøre litt pamper routine her. Blir deilig med litt hårkur, ansiktsmaske og bleking av tenner. Så blir det full fredagstaco. Selv om Per Fredrik og jeg har spist taco nesten hver dag den siste uka. Han har fått helt dilla, og jeg elsker jo taco, så hvorfor ikke? Håper dere får en fin fredagskveld! 

 

Throwback: Headere på bloggen siste 6 år

På morgenen i dag ble jeg sittende å se igjennom mange av de gamle headerne, og jeg fikk meg en god latterkrampe. I løpet av de 6 årene jeg har blogget, har jeg hatt en god del headere her på bloggen. Noen som jeg fortsatt syns er fine, og noen som bare er helt krise! 

Siden jeg selv elsker å se litt throwback bilder, tenkte jeg det kunne være gøy å vise dere noen av de headerne jeg har hatt i løpet av min tid som blogger. Forbered deg på en god latter og en del cringe øyeblikk. Haha! 

 

Dette var en av mine første headere helt tilbake i 2010. Husker en venninne lagde den for meg, og jeg var såå fornøyd! Den dag i dag kunne jeg virkelig tatt noen andre bilder av meg selv, ser jeg. Herregud, hva skjer med bryna mine på det venstre bildet? Yikes! Altsååå..?


Åh, den headeren her husker jeg så sykt godt! Den syns jeg fortsatt at er så fin, og jeg kunne egentlig tenke meg noe ala dette igjen. Selv om det er litt vanskelig å ta bilder forran rosebusker nå da, og jeg har heller ikke så mye redigeringsskills. 

Her hadde jeg fått full dilla på blomsterkranser, og måtte jo selvfølgelig vise det frem på headeren! 

Igjen; blomsterkranser.. 

Her hadde jeg nettopp flyttet til Oslo, og begynte å få en litt mer voksen og mer clean stil. Dette var min forrige header, som jeg hadde rett før den headeren jeg har nå. 

 

Når jeg ser igjennom alle disse headerne får jeg skikkelig lyst til å lage en ny header. Den jeg har nå er jo litt kjedelig, selv om den er fin nok på en måte. Er det noen av dere som er flinke til å lage headere som kan hjelpe meg med å lage en ny header? Send meg mail på stina_blogg@hotmail.com . 

Bilder må jeg virkelig få knipset. Kanskje jeg skal prøve å knipse noen på Gran Canaria siden jeg reiser dit om en uke? Er jo litt mer fint der, enn i gråe Norge.. Selv om det var sol i går da. Men hey, er ikke akkurat noen blomster og sånn stæsj jeg liker ute nå! 

Sommer allerede??

// reklamelinker

I dag tittet virkelig solen frem, så jeg fikk endelig knipset noen antrekksbilder, før jeg skulle ut og gjøre noe ærender. Det er jo så sjelden jeg får tatt antrekksbilder, for lyset på denne årstiden er ganske tricky, men det er jo så gøy når jeg først får gjort det. Å ta bilder ute er noe jeg virkelig savner, og jeg gleder meg som et lite barn til våren og sommeren.

Selv om jeg virkelig ikke skal klage. Vinteren her i Sandefjord har jo vært helt fantastisk. Av den enkle grunn at det ikke har vært vinter, hehe! Her jeg bor har det bokstavelig talt vært et halvt døgn med snø på bakken. Resten av tiden har gresset og buskene vært grønne, og det har vært et hint av frost på bakken. Ellers enn det har det vært 2-8 grader i solen hver dag, så det er jo helt fantastisk!

Og når vi snakker om varmere grader, nå er det bare litt over en uke til Per Fredrik og jeg reiser til Gran Canaria. Ah, det blir så fantastisk det! Gleder meg så vanvittig mye til å ha noen dager til å koble helt av, og bare nyte de varme dagene! 


Genser - HER

Sko - HER

Bukse - Noisy May

Jakke - Zara

Veske - HER

Solbriller - HER
 
Nå må jeg komme igang med å rydde her hjemme. Aner ikke hvordan jeg får det til, men det blir altså helt kaos her bare jeg snur meg rundt. Burde vel egentlig gått skikkelig over klesskapet også. Har bokstavelig talt så mye klær, at jeg ikke har en eneste kleshenger ledig igjen. Har faktisk flere plagg som må henge oppå hverandre. Jadda, shoppoholic? Neida, bare blogger :-) 

Uansett, håper dere får en fin kveld! Nå må jeg komme igang her.. Ønsk meg lykke til! 
 

Slik blir du mer motivert til å trene!

Føler du at du sliter med motivasjon til å trene? Vel, da bør du sette noen mål for treningen! Et mål gjør at du kommer til å pushe deg selv ekstra hardt når du er på trening, og det kommer til å minne deg på hvorfor du bør komme deg på trening (dette er spesielt viktig de dagene du ikke har motivasjon til å dra på trening). 

HVA: Når det kommer til mål for treningen så kan det være hva som helst. Men det er viktig at det er noe spesifikt. Hvis du trener løping, kan for eksempel målet være å løpe 5 km på x antall minutter. Hvis du har en fast runde du alltid løper, kan du sette deg et mål for hvor fort du skal klare å løpe den runden. La oss si at du nå klarer å løpe runden på 50 minutter, så kan du sette deg som mål å skulle løpe den på 40 minutter. 

 

AMBISIØST: Det er viktig at du setter et mål du kan strekke deg etter. Som du virkelig må pushe deg selv for å nå! Men pass på at målet ikke er for ambisiøst, for da er det lett å føle at du aldri kommer til å nå målet. Klarer du for eksempel kun 1 push up på tærne nå, kan du sette 15 som et mål, men 50 er altfor høyt.

TID: Når du har satt deg et mål er det viktig å sette en dato du skal klare å nå målet innen. La oss si at du vil klare å øke antall kg du løfter i knebøy fra 40 til 60 kg, så kan du for eksempel sette som mål at du skal klare det på de neste 3 månedene. 

 

DAGBOK: Skriv ned i dagboken hver gang du har trent, sånn at du vet hvor mye du utvikler deg og hvor mye fremgang du har. Jeg skal gå nærmere inn på dette med dagbok i et senere innlegg, men bare for å ta det kort nå, så anbefaler jeg at du alltid skriver ned i en dagbok. Da kan du se hvor fort du løp en runde for 2 uker siden, vs nå. Dette gjør at du ser hvordan fremgangen din utvikler seg, og om du begynner å nærme deg målet ditt. 

Etter 6 år som blogger, har jeg lært dette

// reklamelinker

Etter å ha blogget i 6 år har jeg lært veldig mye. Mye god læring, mye vond læring, men alt i alt veldig viktig læring. For dere som kanskje ikke har sååå peiling på blogging, og hva som faktisk går med for å drive en blogg man kan leve av, så tenkte jeg å fortelle dere litt hva jeg har lært på min bloggreise.

 

Lønn
- Det er jo ingen hemmelighet at man som blogger ofte tjener mer enn hva som er vanlig. Noe jeg har merket i mange år er at man aldri bør svare folk, når de spør hva du tjener (selv om de spør og spør helt til du blir gal). Ja, de kan søke deg opp i skattelistene, men da får de uansett et mye lavere tall enn det egentlig tallet.

Uansett, alltid når jeg har faktisk svart folk ærlig på hva jeg tjener, så merker jeg de plutselig endrer holdningen sin ovenfor meg. For flere år siden da jeg ikke tjente så godt på blogging, fordi jeg ikke lå under Side2, merket jeg at de jeg var ærlige med, begynte å snakke ned på meg og bloggen min, med en gang jeg fortalte hva jeg tjente. Nå når jeg tjener mye mer, da forventer plutselig folk å få en del av kaka. 
Hatkommentarer
- Som blogger er det nesten umulig å unngå hatkommentarer. I løpet av disse 6 årene har jeg lest det meste jeg kan lese om meg selv, og det har gjort meg så mye sterkere. Det skal ekstremt mye mer til for å faktisk gjøre meg trist nå, enn før jeg begynte å blogge. Uansett, hat er noe man får uansett, så man kan like godt bare gjøre hva man vil, og heller få hat for det, tenker når jeg da. 

 

Regnskapsfører er alfa omega
- Når man er blogger får man betalinger fra ganske mange forskjellige steder, i tillegg har man jo ganske annerledes utgifter enn hva "normale" bedrifter har. Så man er helt nødt til å ha en regnskapsfører som faktisk skjønner blogging, og som kan det de driver med. Veldig lenge gikk jeg uten å ha noe som helst regnskapsfører, og jeg hadde alltid helt panikk for å plutselig få skikkelig baksmell på skatten, siden jeg ikke hadde full oversikt.

Så jeg gikk til en regnskapsfører, som jeg etterhvert skjønte at virkelig ikke kunne opp ned på en melkekartong engang, og som gjorde at jeg holdt på å tape over 100'000,-. Jepp, rimelig sinnsykt. Da jeg ble sammen med Per Fredrik anbefalte han regnskapsføreren sin, og etter det har alt gått skikkelig bra. Han fikser opp i absolutt alt, jeg trenger aldri være redd for å drite meg ut på noe som helst, og ikke minst; han skjønner blogging. (og ikke minst rettet opp 100'000 feilen til den forrige regnskapsføreren). 

Genseren min finner du HER, skjørtet finner du HER

 

Ting tar tid.
- Å faktisk lære seg alt man trenger for å lage en blogg som har kvalitet, tar tid. Det tar lang tid å forstå alt fra sminke, lys til bilder, redigere i lightroom, filme videoer, forstå google analytics, hva leserne faktisk syns er interessant å lese osv. Det er ekstremt mye som skal læres, og selv om man ofte kan bli sett på som litt "enkel" i hodet som blogger, er saken veldig motsatt. De fleste ting som gjøres ligger det mye kunnskap bak, tro det eller ei. 

 

Vite sin egen verdi.
- Å vite sin egen verdi er så ekstremt viktig. Før jeg begynte å blogge hos Side2 hadde jeg ikke peiling på hva jeg skulle ta betalt for et blogginnlegg. Jeg ble tilbudt alt fra en shampo til noen få tusenlapper for et innlegg, og det var helt umulig for meg å vite hvor mye jeg faktisk skulle ta betalt. Da jeg startet hos Side2 som blogger, og jeg ble fortalt hvor mye jeg skulle ha betalt for et sponset innlegg, falt munnen min langt ned på gulvet for å si det sånn. 

Ikke lese forumer 
- Å gå inn på kvinneguiden sitt forum og lese hva visse mennesker kan lire av seg, om bloggere gjør meg så kvalm. Jeg skulle gjerne likt å visst hvem disse menneskene er, fordi det kan umulig være oppegående mennesker. Så mye dritt som blir skrevet om bloggere er helt sinnsykt. Heldigvis har jeg aldri blitt hengt ut sånn ekstremt mye der. Men om man leser hva de har å si om andre bloggere, ooufff, ikke veldig hyggelig. 

 

Ansvar og disiplin
- Er det en ting som fort gjør deg voksen, så er det å drive en blogg. Man har ansvar for alt helt selv, og man kan ikke sluntre unna. Har jeg avtale med en sponsor om at jeg skal legge ut et innlegg for de en søndag, og jeg ligger rett ut med feber, så må jeg fortsatt lage innlegget. Det funker ikke å ta sykedager, for her er man ansvarlig for alt selv. Og ferier, de finnes ikke. Går ikke ann å ta 3 ukers fri fra en blogg. Eller, det går sikkert. På samme måte som at det går ann å knekke armen. Men det anbefales ikke. 

Beste jobben
- Selv om det kanskje høres ut som blogging er vanskelig og kan være tøft til tider. Så er det virkelig den beste jobben som finnes, i alle fall for meg. Jeg kan bestemme 100% fritt hva jeg vil skrive om, og jeg kan bruke kreativiteten min til noe. Dere er helt fantastisk snille mot meg, og jeg blir alltid så glad når jeg går inn og sjekker kommentarer på bloggen, og dere har sagt så mye fint. At så mange mennesker ønsker å lese det jeg skriver, det gjør at jeg virkelig føler meg heldig. 

Selv om blogging er en 7 dager i uka, 365 dager i året jobb, så er det mer en livsstil enn en jobb. Skal man jobbe hver eneste dag hele året, må man jo selvfølgelig gjøre det til en livsstil. De fleste kan jo ikke bare ta med seg jobben sin på ferietur til Gran Canaria eller Roma. Men det kan jeg. Så der føler jeg meg veldig heldig! 

 

Så alt i alt har jeg lært ekstremt mye, og jeg gleder meg til å lære enda mer i årene som kommer!✨ Følg meg:

Facebook

Instagram

Bloglovin´

Snapchat: stinablogg

Slik får du mest ut av tiden på vei til jobb / skole!

// reklamelinker

Tar du buss til skolen? Eller kjører bilen langt til jobben? Vel, da har du nok mye dødtid som du kan få mye ut av! Det er jo ingenting som er kjedeligere enn å sitte i rushtrafikken på vei til jobb, eller sitte på toget med en haug andre mennesker på vei til skolen. 

Men, det finnes mange måter å få unnagjort mye mens du pendler, og her er noen av tingene du kan gjøre!

✨ Sov - Selv sov jeg alltid på bussen på vei til skolen. Da gjorde at jeg kunne legge meg litt senere på kvelden, også gikk bussturen som var på 40 minutter unna på en fei.

✨ Hør på podcast. Alltid når jeg kjører bil til Oslo eller andre steder som er stykke unna, liker jeg å høre på podcaster. Spesielt "Harm og Hegseth" sin podcast. Den er utrolig morsom, og tiden flyr unna!


Genser - HER  //  Bukse - HER

 

Les - Om du tar buss / tog, er det genialt å bruke tiden på å lese. Om du studerer er det smart å bruke tiden på vei til og fra skolen til å lese til prøver. Da trenger du ikke lese så mye når du kommer hjem, og du får brukt tiden på bussen til noe effektivt. Om du ikke studerer, kan du heller bruke tiden til å lese bøker du selv liker eller blogger for den saks skyld.

Telefon - Har du noen du må ringe? Gjør det på vei til og fra jobben. Da sitter du uansett bare i bilen / på toget, så du kan like så godt bruke tiden til å unnagjøre det å måtte ringe til tannlegen for å bestille time, eller si hei til en slektning. PS; om du skal snakke i telefonen på tog / buss er det viktig at du tar hensyn til andre, og ikke skravler for full hals. 

Hør på lydbok. Last ned en lydbok på telefonen, og hør på den mens du sitter i rushtrafikken på vei til jobb.

Skriv ned to-do lister, og få oversikt over alt som må gjøres. Om du sitter i bilen kan du bruke lydopptak, så du ikke holder på med telefonen mens du kjører.

Tekst venninner for å organisere noe å gjøre sammen til helgen. 

 

Pendler du til skolen / jobben?

 

 

Godt for kropp og sjel!

I dag har jeg vært på skikkelig skogstur sammen med Rebecca og Chloe! Rebecca har dere vel ikke sett her på bloggen før, da hun er en ganske ny venninne, som også har flyttet til Sandefjord. Vi gikk på samme vgs, bare ikke i samme klasser, så derfor har vi blitt kjent igjen nå! 

Uansett, vi tok turen til skogs i dag! Ikke så langt unna der jeg bor er det et stort skogsområde, som jeg faktisk bare har besøkt en gang. Så da tok vi turen dit og utforsket masse!

Det er jo så vanvittig fint ute nå. Altså, hvem skulle trodd at det var januar nå? Skulle trodd at det var sent i september når man ser disse bildene! Ja takk til flere turer ute i skogen. Det gjør så godt for kroppen å gå ute, puste inn masse frisk luft, og skravle masse med en god venninne! Hahahaa, ler meg skakk ihjel av ansiktet til Chloe. Makan til misfornøyd ansikt skal man lete lenge etter! Heldigvis var det bare i et glimt hun var slik da. Haha!
Mens vi gikk hadde jeg på meg både pulsbelte og pulsklokke, sånn at jeg kunne se hvor mye vi gikk, hvor høy puls jeg hadde, osv. Selv om vi gikk ganske rolig, og stoppet flere ganger for å ta bilder, fikk vi unnagjort 4,6 km, så jeg er veldig fornøyd! 
Med en gang jeg kom hjem var det rett igang med å lage lunsj. En så lang gåtur i masse oppoverbakker gjorde virkelig noe med appetitten. Så da ble det litt italiensk inspirert lunsj med både caprese og basilikum pasta. Nam nam! 

Nå ligger både Chloe og jeg rett ut, og er supertrøtte. Forresten; Chloe ble bært mye av veien, da hun fortsatt er veldig liten + at vi gikk veldig rolig og stoppet flere ganger. Bare så det er nevnt, sånn at ingen tror at jeg nærmest løp med hun i 1,5 time, for det ville jeg aldri gjort.

 

 

Hva slags menneske er jeg?

// reklamelinker

Hjemme hos andre
- Når jeg er hjemme hos andre er jeg alltid veldig forsiktig. Jeg er virkelig ikke den som slår meg ned og slenger beina på bordet. Jeg er heller den typen som ikke tar godteri fra skåla, for de jeg bor hos har sagt det sikkert 5 ganger "at det bare er å forsyne seg". Haha!

 

Ved matbordet
- Er jeg nokså normal. Jeg er aldri sånn at jeg sitter og pirker i maten i 20 min før jeg tar en bit, men heller ikke sånn at jeg sluker maten. Det skal sies at jeg spiser liiiitt sakte. Men det er bare fordi jeg tygger den så sykt mye før jeg svelger. Haha! På nattklubben
- Jeg er nesten aldri ute på nattklubber lengre. Men da jeg var på det før, var jeg alltid veldig glad i å danse med venninner, drikke masse strawberry daquiry og dra hjem da det stengte. 

 

På stranden
- Før var jeg sånn at jeg kunne ligge med headsett i ørene i timesvis og bare sole meg. Husker da jeg var i Rhodos for en god del år siden med mamma og søsteren min, og jeg lå helt i min egen verden med headsettet på, mens de løp rundt for å fange bademadrassen som fløy avgårde med vindkastet, og hundre andre ting som fløy avgårde. Jepp, jeg er helt i min egen verden. Eller, jeg var. Nå er jeg blitt altfor rastløs til å klare og ligge så lenge stille i solen. 

Genser - HER  //  Bukse - HER  

 

I klesbutikker
- Jeg er alltid den som tar med en haug plagg inn i prøverommet, og lar de plaggene jeg ikke skal ha, ligge igjen. Ah, får alltid dårlig samvittighet når jeg gjør det. Men hey, jeg shopper som regel et eller annet når jeg først gjør det da. Uff, får håpe ingen klesbutikk-ansatte leser dette og hater på meg! 

 

På flyplassen
- Når jeg skal ut og fly er jeg alltid godt forberedt. Jeg er super gammeldags og har alltid printet ut billettene på forhånd, i tilfelle mailen med billettene blir borte fra iPhonen, eller iPhonen skulle gå tom for strøm. Man vet aldri, haha! Jeg er også alltid ute i veldig god tid, sånn at jeg alltid rekker check-in og å oppdatere bloggen for jeg setter meg på flyet.

 

Hjemme på en chill dag
- Når jeg skal slappe helt av hjemme, og ikke tenke på jobb, går jeg helt uten sminke og i kosedress. Jeg elsker å se på Blindspot, Keeping up with the kardashians og modern family, så da blir det alltid litt av det! 

 

Om morgenen
- Om morgenen er jeg alltid litt i zombie-modus frem til jeg har fått i meg både havregrøt og kaffe. Som er de to tingene jeg drikker og spiser hver eneste morgen, året rundt. Jeg er overraskende lite morgengretten, men kan være litt lost frem til kaffen har kicket inn. 

 

I et forhold
- Er jeg meg selv! Rett og slett. 

Stress gjør deg tykk

Vi lever i en verden full av stress, vi bekymrer oss over skolen, vi stresser for å komme oss på jobb / skole, vi føler vi aldri rekker å gjøre det vi skal, og mange av oss stresser over den minste lille ting. Men har du noensinne tenkt over hva stress gjør med kroppen? Når du stresser kommer kroppen i en slags prestasjonsmodus, der sansene våre er ekstra skjerpet, vi føler oss mye mer våkne og fokuserte. Å bli stressa er bra i situasjoner der man trenger å være ekstra skjerpet, hvis man for eksempel er i fare. Men problemet er at kroppen klarer ikke skille mellom en ekte fare, eller om vi har kranglet med en venninne og stresser over det. 

Så når du blir stresset, redd eller sint over lengre tid pumper kroppen ut adrenalin og produserer noe som heter "kortisol". Kortisol er et stoff som har vist seg å ha en nedbrytende effekt på muskler, noe som man virkelig vil unngå, spesielt om man trener styrke. Kortisol gjør også at fettlagringen økes, man har større sjans for å få hjerte- og karsykdommer, og man blir fortere forkjølet. 

Så det er jo egentlig ganske skummelt, og veldig tankevekkende. Det at stress faktisk gjør deg tykkere og ødelegger musklene er noe som er viktig å tenke på. 

Hvis du for eksempel trener mye, spiser sunt, men føler at det gir null utbytte, kan det rett og slett være fordi du stresser for mye. 

Så folkens; stress ned, og følg gjerne disse triksene for å stresse mindre; 

- Sov nok. Voksne bør ha 7-8 timer søvn hver natt, ungdommer bør ha 8-9 timer hver natt. 

- Ikke drikke kaffe / te sent på kvelden, da det stresser opp kroppen.

- Alltid planlegg litt ekstra tid, så du unngår stress. Det er bedre å være 10 min for tidlig ute, enn å komme løpende inn 5 minutter over tiden. 

- Sett opp en to-do liste, med alt du må gjøre på et sted. Sett tingene i rekkefølge på hva som er viktigst å få gjort. Dette gjør at du føler du har oversikt over alt som må gjøres. 

 

 

Stresser du mye?

 

✨ Følg meg gjerne på facebook, for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg! ✨

Uken som gikk #9

// reklamelinker

Ukens irritasjonsmoment
- Denne uken har virkelig nakken min slått seg helt vrang. Jeg var i en bilulykke for en del år tilbake, der en svær SUV bil kjørte rett inn i siden der jeg satt. Heldigvis ble det ingen store skader, men nakken min har vært mye vond etter dette. Jeg har sikkert brukt 30'000,- (om ikke mer) på kiropraktor for å fikse opp skaden. Så til vanlig er nakken min ganske grei, og ikke noe spesielt vond. Men denne uken.. Ah, denne uken har den vært veldig vond! Faktisk så vond at da jeg kom hjem fra vippetime på tirsdag så holdt jeg på å besvime, fordi jeg ble så svimmel og lost. Så jeg måtte legge meg ned og bare slappe heeelt av. Takk gud for at jeg har en helt fantastisk snill kjæreste som masserer nakken min, og gjør at jeg får ekstremt mye mindre smerter. 

 

Ukens mest leste innlegg
"Mye sminke = stokk dum?"

"Godteri på en mandag?"

"En stor pakke fra Nelly. New in!"


 

Ukens tanke
- Denne uken har jeg tenkt mye på hvordan jeg skal nå målene mine for året, og hvordan jeg på best mulig måte skal sikre meg selv økonomisk for fremtiden. Jeg har jo en ganske spesiell jobb, så da må man være kreativ på den økonomiske delen. Hehe!

 

Ukens opptur
- Denne uken ble jeg intervjuet med Per Fredrik til God Kveld Norge, så det var jo veldig gøy! Er forresten ikke sikker når intervjuet kommer, men sier ifra her på bloggen så fort jeg vet! 

Ukens nedtur
- Tidligere denne uken filmet jeg inn en lang video der jeg viste dere alle triksene som Chloe har lært, men av en eller annen grunn ble videokvaliteten på den filmen helt ekstremt dårlig. Jeg var lyst opp så mye at man såvidt kunne se meg, og bakgrunnen var mørk og kornete. Enda jeg filmet midt på dagen da det var lyst, og brukte studiolys. Så det var litt kjipt at den videoen ble så dårlig! Men hey, da får jeg heller bare filme den inn på nytt igjen.

 

Ukens innkjøp
- Denne uken handlet jeg en god del på Nelly, Makeupmekka, og litt andre småting. Kan jo vise dere hva jeg handlet på Nelly og Makeupmekka. Sistnevnte kan jeg lage mer swatch innlegg om senere. Alle linker til klærne fra Nelly, er under collagen.


1: Genser  //  2: Genser  // 3: Genser  //  4: Genser  -  Skjørt  //  5: Genser  - Sko   //  6:  Genser  -  Sko  


Ukens sang
"Now and later - Sage the Gemini" denne sangen har jeg hatt helt dilla på den siste uken. Det er noe med beaten som jeg bare elsker! Den får meg virkelig i produktiv-modus!

 

Ukens høydepunkt
- Å få besøk av Madeleine, kjæresten hennes og barna var veldig koselig. Så jeg må nok si at det virkelig var uken høydepunkt!

 

 

✨ Følg meg gjerne på facebook, for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg! ✨

Det negative med å bo her

I dag fikk vi besøk av litt familie. Søsteren min Madeleine, ungene hennes og kjæresten hennes kom hit en tur, og vi lunsjet sammen. Det er jo år og dag siden sist hele gjengen var her, så det var så koselig å ha besøk av dem! Siden vi bor et stykke unna hverandre, får jeg jo ikke sett de så ofte jeg skulle ønske.

Det er vel den eneste negative siden med å bo i Sandefjord, vs nærmere Hokksund. Men da setter man jo ekstra stor pris på når man faktisk får sett hverandre. Kjenner jeg meg selv rett hadde jeg med min travle timeplan, sikkert ikke sett de noe oftere om jeg bodde nærmere. Det jo tross alt bare litt over en time i bil. Hehe!

Emmeline, som er eldste ungen til Madeleine, er virkelig kommet i den alderen der det er superstas med både sminke og å dolle seg opp. Så hun storkoste seg i klesskapet mitt, og satt lenge forran sminkebordet for å velge ut lipglosser. Den bærta der altså! 


Nå har hele gjengen nettopp dratt, eller de dro for en halvtime siden, men det er jo ikke akkurat så mye om å gjøre. Så nå ville jeg bare titte innom og si hei til dere, før jeg begynner å rydde opp i stua, og begynner på å skrive "uken som gikk". Det kommer senere i dag, så bare å følge med for å se en oppsummering av uken!

Ukens spørsmål #145

// annonselinker

Hva syns du om at folk dømmer deg på grunn av utseendet?
- Jeg er så vandt med det, at det gjør meg ikke noe. Det er jo en av de tingene man må regne med som blogger, og jeg tror nok jeg har et litt distansert forhold til utseendet. Om noen sier at jeg er stygg for eksempel, så er ikke det noe som går på meg som person, og da bryr jeg meg fint lite. 
 

Siden du elsker sminke, kunne du tenkt deg å bli make up artist?
- Å bli makeup artist var faktisk drømmen min veldig lenge. Jeg elsker jo sminke, og syns det er veldig gøy! Men å sminke andre syns jeg er ganske kjedelig egentlig. Så jeg droppet det. Hehe!Hvordan føler du det er rundt det med privatliv osv? Er det sånn at folk kommer på døra og vil ta bilder?
- Vel, privatliv er ikke noe jeg har veldig mye av. Dere vet jo ekstremt mye om meg, og jeg har alltid vært veldig åpen med dere, om alt fra depresjoner til hva jeg gjør på fritiden min. Men selvfølgelig er det jo noe av privatlivet som er bevart, så noe har jeg. Haha! Når det kommer til at folk kommer på døra, så har det skjedd noen ganger, og det syns jeg virkelig ikke at er ok. Men jeg har både skjult adresse, i tillegg til at jeg flere ganger har skrevet på bloggen at jeg ikke ønsker slikt, så jeg opplever heldigvis ikke dette så ofte. 


Genser - HER
 

Hva skal til for at du synes et menneske er interessant? Hvilke kvaliteter ser du etter hos en venn?
- Når det kommer til venner er det viktig at de forstår hvordan jobber og livet mitt fungerer. Jeg hadde hatt litt problemer hvis jeg skulle hatt en bestevenninne som aldri ville vært med på bilder til bloggen for eksempel. Eller som ikke forstod når jeg faktisk måtte jobbe. Men når det kommer til venner så er det viktigste at jeg kan være meg selv rundt de, og bare ha det gøy. Også er lojalitet veldig viktig for meg. Har hatt venninner tidligere som har kastet meg rett under bussen så fort de hadde muligheten til å vinne litt på det. Så det er jo ikke akkurat veldig gøy!

 

Har du noen gang tenkt på å være vegetarianer eller veganer?
- Ja, jeg har tenkt mye på det. Jeg har vel kommet frem til det at det å kutte ut alt kjøtt totalt, blir for ekstremt for meg. Men jeg kuttet ned veldig på hvor mye kjøtt jeg spiser, og jeg har et veldig bevisst forhold til dette.  

Hva er den verste jobber du noensinne har hatt?
- Oi, vanskelig spørsmål! Jeg har jo hatt en god del jobber fra jeg var 15 år, til jeg begynte som blogger på heltid da jeg var 21. Jeg har jo jobbet som servitør, telefonselger, kokk, butikkansatt i klesbutikk og matbutikk, ferskvaremedarbeider i butikk og ekstrahjelp på gamlehjem. Så jeg har prøvd ut en del forskjellige yrker! Men det verste var nok telefonselger, rett og slett fordi jeg var så ekstremt dårlig på det. Haha! Også fikk jeg helt ræva betalt. Fikk 77,- kr i timen, og de trakk oss for så mye forskjellig, så totalt ble det kanskje 60,- kr i timen. Ikke akkurat fett! Man fikk bittelitt mer om man solgte ekstremt mye, men det var virkelig ikke mye! Men hey, det var en start på jobblivet, og jeg fikk være med masse venner så det var ikke så stress!
 

Hvor lenge tror du at du og Per Fredrik kommer til å bo i huset dere bor i nå?
- Jeg regner med at vi kommer til å bo her i ganske mange år. Vi har jo gjort huset til vårt, ved å pusse det opp, så det ville vært superkjipt om vi plutselig måtte flytte av en grunn. Det skal jo ekstremt mye til for å finne et hus som er så perfekt som dette. Den utsikten, størrelsen, hvordan det ser ut, hvor det ligger og hvordan huset er delt opp. 

Liker du å være blogger, eller kan det være tøft noen ganger?
- 97% av tiden elsker jeg å være blogger. Da er det helt fantastisk og jeg stortrives. Men det hender jo en gang iblant at jeg enten får totalt skrivesperre eller bare har en skikkelig dårlig dag på jobb. Da er det ikke så gøy akkurat. Er heller ikke veldig gøy om jeg plutselig får ekstremt mye hat på en gang. Men heldigvis skjer dette såpass sjeldent at det er null problem. 

 

Hva er det mest nervepirrende øyeblikket du har opplevd?
- Oi, da vi bydde på huset kanskje? Det er jo super nervepirrende å skulle by på et hus, for man vet aldri om de godtar budet eller ikke. Og når man først byr på et hus, så vil man jo selvfølgelig ha det, så det er mye som står på spill!


Genser - HER  // Bukse - HER
 

Vet du hvorfor kommentarene ikke kommer gjennom på kommentarfeltet på bloggen din?
- Når noen kommenterer på bloggen min, må jeg alltid godkjenne kommentarene manuelt først. Så derfor kommer ikke kommentarer inn på bloggen med en gang. Hvis det er en kommentar som er ufin, så sletter jeg den. Dette er min blogg, og her gidder ikke jeg å la andre mennesker få vrenge ut dritten sin.

 

Hvor ser du deg selv om 5 år?
- Om 5 år tipper jeg at jeg bor her i huset sammen med Per Fredrik og Chloe. Innen da er vi sikkert gift, og hvem vet, kanskje vi har et barn på vei? Jeg håper jeg fortsatt lever av å blogge, og at jeg har gjort mange spennende prosjekter! 

 

Hvor lang tid bruker du på badet?
- Oi, det varierer! Men hvis jeg skal vaske håret, kure det, sminke meg, føne håret og krølle det, så tar det 1,5-2 timer. Haha! Heldigvis slipper jeg å vaske håret hver eneste dag, så jeg bruker ikke 2 timer hver dag.  

Kunne du ha tenkt deg å flyttet tilbake til dit du vokste opp?
- Nei. Jeg følte meg aldri hjemme i Hokksund, og har ingen ønske om å flytte tilbake dit. Hokksund var litt vel på landet og for lite for meg. Sandefjord derimot, her føler jeg meg som hjemme!

 

Du har nevnt flere ganger at du har vært på en dyrebutikk og kjøpt klær til hunden din. Har prøvd å søke men finner ikke noen butikker. Kan du si noen navn på butikker du handler klær til henne? Har chihuahua selv som ønsker seg klær
- Den butikken jeg pleier å handle ting til Chloe i, heter "Forstadheimen" og ligger i Sandefjord. Der har de veldig godt utvalg av alt mulig til små hunder. Man kan bokstavelig talt finne alt fra sløyfer til bryllupskjoler til hunder der. Haha!  

Hvorfor bruker du nesten bare "drugstore" sminke? Ikke at det er noe galt i det, men tenkte siden du er glad i sminke, hvorfor bare h&m/nyx/isadora/mac osv sine  produkter?
- Jeg liker å bruke rimelige produkter av mange grunner. Først og fremst fordi ofte kan rimelige produkter være like gode som dyre, og det er jo ikke vits i å kjøpe en lipgloss fra Chanel når en fra NYX gjør jobben like godt. Men det er også fordi jeg liker å skrive om sminke, og det er veldig få som har råd til å kjøpe foundations og lipglosser fra Chanel og Dior, så derfor ønsker jeg heller å anbefale produkter som de fleste har råd til, slik at det ikke blir et usunt kjøpepress på merker. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

✨ Følg meg gjerne på facebook, for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg! ✨

Her får du se mer av hverdagen min

Håper dere har hatt en fin helg så langt. I dag har jeg hatt full kontor-dag. Så jeg har sittet inne og jobbet med alle mulige "backstage-bloggesaker". Som å sende inn typ 100 kvitteringer til regnskap, svare på mailer, bestille ting jeg trenger, rydde hele mac'en, vaske alle klær og rett og slett en hel haug ting jeg egentlig ikke trenger å ramse opp, fordi det strengt tatt ikke er sååå interessant.

Anyways, tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra snapchatten min fra den siste tiden. Jeg er helt hekta på snapchat, og elsker å legge ut masse små videoer (og bilder) fra hverdagen. Det er veldig ofte hvis jeg er ute og gjør ting som jeg ikke kommer til å blogge om, at jeg legger ut på snapchat, så dere kan følge med på hverdagen min.

Så om dere vil se enda mer av hverdagen min + se når jeg legger ut nye blogginnlegg bør dere absolutt følge meg der. Heter forresten stinablogg der. Åpner også opp snapchatten min en gang iblant, så jeg kan motta snapper fra dere, hvis jeg for eksempel skal gjøre uken spørsmål eller bare lurer på noe, og vil ha feedback fra dere! 
Nå skal jeg straks runde av på kontoret, og begynne lørdagskvelden. I dag står taco og Homeland på menyen. Per Fredrik og jeg har nettopp begynt å se på Homeland, og jeg er så hekta. Det er så sykt spennende at vi i går så sånn 5 episoder på rad! Haha!

Chloe's uke!

Nå er det endelig Chloe som blogger igjen! Nå er det jo hundre år siden sist jeg blogget. Dere har jo spurt mamma så mye om når jeg skal blogge igjen, så nå var det virkelig på tide med litt blogging. Den siste uken har vært så spennende! Jeg har vært på shopping, vi har hatt besøk og jeg har snust på så mye spennende!

 

🐶 Ukens godbit
- Denne uken har jeg fått sååå mye godt. Og i dag kom pappa hjem med en helt ny type namme-nam. Den er var sååå god! 

🐶 Ukens hundelifehack
- Okey hunder der ute! Nå har jeg et kjempebra triks til dere! Det er jo så viktig å følge med på hva som skjer ute. Man må jo passe på mamma'en og pappa'en sin. Tenk hvis en fugl kommer og tar de, eller enda verre, et blad blåser igjennom luften. Da må man jo si ifra! Men for å få best oversikt over hva som skjer, er det best å gjøre det fra et vindu. Så pass på at mamma'en og pappa'en din alltid har sofaen i nærheten av et vindu. Så du rekker opp og kan se ut!

🐶 Ukens ugjerning
- Denne uken ferska mamma meg i å bite opp sofaputa. Men altså, mamma daaaa, jeg har jo gjort det siden jeg var baby jo!

🐶 Ukens shopping
- På torsdag tok mamma og pappa meg med på shopping. Vi dro på en butikk som hadde masse fine klær, og jeg fikk både ny kosedress og sæle! Og sløyfer! De som jobbet i butikken var så snille, og jeg fikk si hei til hundene dems! De var også små sånn som meg. Men de hadde mye lengre hår, og så litt annerledes ut!

🐶 Ukens høydepunkt
- Denne uken fikk vi besøk av to supersnille jenter som filmet mamma og pappa, og jeg fikk snikt meg med på kameraet. Også hadde den ene jenta en skikkelig fin sokk, så den prøvde jeg å ta hele tiden!

🐶 Ukens favorittleke
- Denne uken har jeg nesten ikke hatt tid til leker. Teppet mitt har smakt så godt, at jeg har bare suttet på det hele tiden!  

Selv om jeg har jo kost litt med rottebamsen min da. Eller, ganske mye egentlig. Tihi!

🐶 Ukens treningstur
- Oi, denne uken har vi vært ute på mange gåturer. Men i dag fikk jeg virkelig løpt rundt og lekt, og snust på så mye! Hva er det inni her da??
Wiiiii, i farta!


 

Håper dere har hatt en fin uke, og har snust på masse spennende! Vi voffes! 🐶

Intervjuet av God Kveld Norge!

// reklamelinker

Nå har nettopp God Kveld Norge vært her en tur, og filmet masse av både Per Fredrik og meg. Skal ikke røpe helt hva de har filmet enda, så det får dere vente med å se frem til det kommer på tv. Men jeg kan jo vise noen bilder fra i dag! Legg gjerne også til God Kveld Norge på snapchat, for å se litt mer av dagen i dag (gknoffisiell). 

Lignende genser - HER  // Lignende bukse HER

 

Legg forresten merke til den søte rosa genseren til Chloe. Lille bærta var med på shopping i går og fikk seg ny kosegenser, og endelig en ny sele. Den gamle var aaaaltfor liten nå. Hehe!Eneste jeg kan røpe er at dere får sett en del ting dere ikke har sett før, blant annet litt hvordan huset ser ut utenfra. Så det blir nok veldig spennende! Gleder meg selv til å se hvordan det blir! 

Nå skal jeg rett inn på kjøkkenet og lage meg litt lunsj, har ikke spist siden 07:30 i dag, så nå er det på tide å spise litt!

Video: Min hverdagssminke + YouTube planer fremover!

Da er det endelig på tide med en ny video. Nå føler jeg det er år og dag siden siste jeg la ut en video, så nå er det virkelig på tide med en ny video! I det siste har jeg fått så mange spørsmål av dere om hvordan jeg gjør sminken min, siden jeg har begynt å gjøre den en del annerledes. Så det passet det jo perfekt å vise dere den nye hverdags-sminke-rutinen min! 

10 Ting jeg lærte i 2016

// reklamelinker

På morgenen i dag klikket jeg meg igjennom noen av mine favorittblogger, slik jeg ofte gjør om morgenen. Det var et innlegg som fikk meg til å tenke litt ekstra. Dette var et innlegg en bloggvenninne, Eirin, hadde skrevet. Det handlet om hva hun hadde lært i 2016. Dette fikk meg til å tenke: hva har jeg lært i 2016? 

Så i dette innlegget har jeg lyst til å reflektere mye over året som har gått, og hva jeg sitter igjen med av kunnskap og erfaringer. ✨ Hus. Jeg lærte så utrolig mye av prosessen med å kjøpe hus sammen med Per Fredrik. Jeg lærte mye om låneting, interiør (som har blitt en stor interesse!), og også hvor fantastisk det å ha sitt eget hus og ikke bare leie en leilighet. 

 

✨ Søvn. En av tingene jeg slet mye med i 2016 var søvnen. Jeg var så utrolig mye slapp og trett, og skjønte ikke hvorfor det var slik. Helt til jeg innså at det kaaanskje hadde noe med søvnrutinene mine å gjøre. Etter at jeg begynte å stå opp i 07 tiden og kun sove 6,5-7 timer hver natt føler jeg meg som et nytt menneske. Jeg har endelig energi igjen, og klarer å tenke klart!


✨ Trening. I 2016 brukte jeg mye tid i starten av året på å pendle frem og tilbake til Sandefjord for å være med Per Fredrik, vi brukte også mye tid i starten av året på å se etter hus. Oppe i alt dette fikk jeg ikke nok tid til å trene slik jeg ville, så da ble det til at jeg sluntret mye unna. Jeg trente litt nå og da, men jeg kom meg aldri inn i gode rutiner og treningen ble altfor sjeldent. Det var virkelig ikke bra for kroppen. Nå har jeg blitt så ufattelig svak at det er helt flaut! I tillegg er nakken min skikkelig pain, fordi jeg ikke trente nok. Så i 2017 er det full skjerpings. 

 

✨ Negative kommentarer. I slutten av sommeren i 2016 ble jeg så lei negative kommentarer, og generelt bare det at alle skulle hele tiden mene noe om meg. Så i hele september skrudd jeg av kommentarer, og blokkerte alt ute. Jeg hadde et enormt stort savn med å kunne kommunisere med dere, så etter en måned  hadde jeg fått drittkommentarene såpass på avstand at jeg endelig klarte å åpne kommentarfeltet igjen.

Etter denne perioden lærte jeg virkelig hvor mye jeg setter pris på kommentarene deres. Å blogge uten å kunne kommunisere med dere føltes helt tomt ut. I tillegg lærte jeg at jeg bare må slette drittkommentarer før jeg i det hele tatt rekker å lese dem, og bare gå videre. Ikke la det irritere meg eller gjøre at jeg blir trist. 
 

✨ Alkohol. I året som gikk var jeg på en flere fester, der jeg var helt edru, og jeg lærte virkelig at det å være edru er så mye bedre enn å drikke. Jeg trenger virkelig ikke alkohol for å ha det gøy. I tillegg slipper jeg å kaste bort tid på å være fyllesyk. Jeg har så mange mål i livet som jeg vil nå, og da har jeg ingen tid til å være fyllesyk. 

 

✨ Hund. I september 2016 fikk vi Chloe, og det har lært meg så mye. Å få en så liten hund, er nesten som å få en liten baby. Man får så mye ansvar og føler en helt merkelig og spesiell kjærlighet til den lille.

 

✨ Venner. Noe jeg absolutt lærte i året som gikk er hvor viktig venner er for meg. I tillegg hvem som var de ekte venninnene. I min bransje er det dessverre mange som vil kun bli venner for å smiske seg inn på bloggen, for å lesere på sin egen blogg. Ganske kvalmt egentlig. Spesielt når disse personene får deg til å tro at du er en veldig nær venn av de.

Men når de bitcher og blir sure fordi jeg ikke linket de, da jeg hadde vært med de, blinket det en varsellampe som virkelig fikk meg til å åpne øynene. Det er så vanskelig men også lett å se hvem de ekte vennene er. Og jeg føler jeg endelig sitter igjen med venninner som er så fantastiske! 

✨ Kvalitet før kvantitet. I løpet av året som gikk lærte jeg viktigheten av kvalitet på bloggen, før kvantitet. Det er så mye viktigere for meg å legge en del ekstra tid i hvert innlegg, så de bildene blir fine å se på og inspirerende, og at jeg også legger mye tid i skrivingen. Å bare slenge ut noe, for å legge ut noe fungerer aldri i lengden, og det er jeg såååå ferdig med. 

 

✨ Hagearbeid. Etter at vi flyttet i hus fikk jeg endelig hage, og det har jeg ikke hatt etter at jeg flyttet ut fra moren og faren min, og da var jo hagen mamma sin. Så det å få egen hage var veldig stas! Jeg lærte virkelig hvor mye jobb det er å vedlikeholde alt sammen. Blomster må vannes, gresset må klippes, ugress må lukes, og det er generelt mye som må gjøres. Men det var så gøy! I tillegg er det jo så fint å kunne pynte med blomster fra egen hage.

Til sommeren frister det å kjøpe drivhus som jeg kan lage urter og grønnsaker i. Men det må jeg nesten se litt ann! Men det hadde jo vært veldig deilig å kunne laget salater med mat fra egen hage. Husker veldig godt hvor mye bedre maten smakte når det kom fra drivhuset til mamma, versus kjøpt fra butikken. 

✨ Oslo vs liten by. Å flytte fra Oslo til Sandefjord var en ganske ekstrem forskjell. Jeg gikk fra å bo midt i smørøyet i Oslo, med alt av butikker og cafeer rett utenfor der jeg bodde. Men jeg ble også veldig sliten av at det alltid var mennesker rundt meg. Til og med når jeg var hjemme følte jeg ikke at jeg var alene, fordi jeg hele tiden hørte naboene.

For meg som har vokst opp på bygda i Hokksund, hvor man bare kunne ta seg en tur i skogen, så var det ikke et menneske å se på mils avstand, ble dette veldig mye for meg å takle. Så fort vi flyttet til Sandefjord kjente jeg at jeg fikk så vanvittig mye mer ro i sjelen. Jeg kjente ikke et konstant press, og jeg kunne heller dra ut og gjøre ting når jeg selv ville, versus å føle at det alltid var der slik som i Oslo. Så selv om jeg alltid hadde drømt om å bo i Oslo, og jeg fortsatt elsker å være i Oslo. Så lærte jeg at Oslo ikke er et sted jeg vil bo, men heller kun besøke. 

 

 

Hva har du lært i året som gikk?

 

 

✨ SHOP LOOKEN ✨

En stor pakke fra Nelly! New in!

// reklamelinker

I dag fikk jeg en gigantisk pakke fra Nelly med masse nye fine klær og sko! Jeg skulle egentlig vise dere en videosnutt i dag, men fordi jeg hadde filmet med et annet kamera enn hva jeg vanligvis gjør, hadde kvaliteten blitt helt merkelig, og jeg kunne ikke bruke den videoen i det hele tatt. Så da får jeg heller prøve å filme den inn på nytt i morgen! Video er i alle fall rett rundt hjørnet! 

Men siden det ikke funket med video, passet det jo perfekt å kunne vise dere det jeg fikk fra Nelly. Alle klærne er forresten i xs. Vet mange ofte pleier å lure på størrelser, så da er det like greit å si det med en gang! 

✨ Super girly rosa genser, finner du til kun 299,- HER (en finnes også i lys rosa, burgunder, svart og khaki) ✨

✨ Thigh high hæler finner du til kun 599,- HER (finnes også i beige) ✨

✨ Svart body finner du til kun 199,- HER (finnes også i beige, mørk rosa, khaki, vin rød +++) ✨

✨ Suede skjørt som er perfekt til hverdags finner du til kun 199,- HER (finnes også i lys rosa og burgunder) ✨

✨ Rosa body i samme modell som den svarte lengre opp i innlegget, finner du til kun 199,- HER ✨


✨ Hvit genser i strikk med pynt på siden, finner du til kun 299,- HER ✨ 

✨ Beige suede støvletter finner du til kun 239,- HER (nå er det 40% avslag på skoene) ✨


✨ Girly rosa genser finner du til kun 149,- HER (finnes også i svart, beige, burgunder ++++) ✨✨ Metallic body som former seg fantastisk etter kroppen, finner du til kun 299,- HER ✨✨Beige body som er perfekt til fest finner du til kun 349,- HER ✨

 

Hahaha, legg merke til Chloe som prøver å hoppe opp på leggen min på det nederste bildet. Hun der altså! Det er en veldig sosial liten hund. Jeg måtte bokstavelig talt kaste ball med henne mellom hvert bilde, for hun var så lekete og kosete!

Nå skal jeg endelig lage meg litt mat. Blir litt sen jobbing på meg i dag, siden kjæresten skal streame. Men da rekker jeg forhåpentligvis å komme a-jour (er det sånn det skrives??) med tingene jeg skal! 

Sunn salat til middag!

// reklamelink

I dag eksperimenterte jeg litt rundt på kjøkkenet, og fant på en helt ny salat, som jeg bare må dele med dere! Denne er ganske mektig, så den passer veldig godt til middag. Men du kan gjerne også spise den rett etter trening, eller når du kommer hjem fra skole / jobb. Alt ettersom hva du vil! 


Genser - HER  //  Bukse - WOW

 

Altså, hvor sykt digg ser ikke denne salaten ut da? Ah, får lyst på mer! Selv om jeg egentlig er sååå mett nå. Haha! 

 ✨ Til en middagsporsjon trenger du: ✨

- 70 gram ukokt penne pasta, gjerne fullkorn.

- 1 avocado

- 1/3 mango

- 1/2 lime

- 1/4 plante koriander

- 1-2 ss rømme

- 1 stang vårløk

 

✨ Gjør dette: ✨

✨ Bland avocado, lime, koriander og rømme sammen. Bruk gjerne en blender, for at guacamolen skal bli helt smooth.

✨ Kok pastaen som anvist på pakken. Når den er ferdigkokt, skyller du den i kaldt vann til den er helt avkjølt.

✨ Skrell og rens reker. 

✨ Kutt opp mango og vårløk.
 

✨ Bland guacamolen med pastaen

✨ Ha i resten av ingrediensene og bland sammen. 
 

Håper det smaker! 💚

Mye sminke = Stokk dum??

I dag har jeg hatt en skikkelig få-ting-gjort dag! Jeg begynte dagen med litt skjønnhetsbehandlinger. Så da ble det både nye vipper og negler på meg! Elsker å få vipper og negler fikset på. Da føler jeg meg så mye freshere og finere etterpå. For ikke å snakke om hvor mye tid jeg sparer ved å sette på vipper, istedenfor å lime på vipperemser hver eneste dag.. Jeg bruker nok tid på sminke allerede liksom. Haha!

Negler også, wow, lurer på hvordan neglene mine hadde sett uten hvis jeg ikke hadde fikset på de profesjonelt. Eller, det er jo bare å titte langt tilbake i bloggarkivet, så ser man jo det. Ikke veldig #inspo akkurat. Er det en ting jeg ikke klarer, så er det å spare til lange negler naturlig. Jeg er dessverre ikke sånn super-person som kan vokse alt mulig superlangt. Er en grunn til at jeg forlenger både vipper, negler og hår. Haha! Men men, a girl gotta do, what a girl gotta do.

Når vi er inne på det med sminke og sånn, tenkte jeg egentlig å lufte litt tanker jeg har hatt den siste tiden, med dere. Jeg ser så utrolig ofte i media, at kvinners utseendet blir dømt, diskutert og spekulert i. "Har hun tatt restylane i leppene?", "Hun hadde vært så mye finere uten sminke", "Hun burde virkelig trent mer", osv.

Dette er ting jeg ofte leser at blir skrevet om meg i kommentarfeltet, eller om andre. Sånn type kommentarer og spekulering syns jeg er så feil. En kvinne skal kunne se ut akkurat som hun vil, uten at noen skal stikke nesa ned i det. 

Når det kommer til menn er det aldri noen som spekulerer i dem sitt utseendet. Menn blir hyllet om de har en pondus aka pappakroppen, de blir ikke dømt etter utseendet sitt (i alle fall ikke i like stor grad som med kvinner), og de blir heller ikke tvunget til å gå med høye hæler, slik kvinner i mange yrker blir. Jepp, i SAS blant annet blir kvinner tvunget til å gå med høye hæler hele dagen lang. Har du vært ute på byen en fuktig natt før, med høye hæler, vet du nok hvor vondt det er å gi i etter mange timer. Tenk å måtte gå slik hver eneste dag på jobb. 

Okey, dette blir veldig all-over-the-place, og mye surrete tanker. Men jeg er rett og slett så utrolig lei av at kvinner skal bli så ekstremt bedømt etter utseendet sitt hele tiden. Bruker man sminke, blir man ofte sett på som mindre intelligent. Bruker man ikke sminke i det hele tatt, blir man ofte sett på som en grå mus eller kjedelig. Det er liksom ingen mellomting. 

Jeg føler vi kvinner blir så veldig dømt uansett hva vi gjør. Når er det folk skal få opp øynene og skjønne at man er ikke stokk dum, bare fordi man bruker litt ekstra sminke?

 

OBS; Følg meg gjerne på bloglovin for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg! Trykk HER for å følge.

Godteri på en mandag??

I dag fikk jeg et søtsug ut av en annen verden. Altså, jeg tror det er en sånn ting som skjer med oss jenter en eller annen gang i måneden, og i dag var virkelig min dag.

Så mens jeg gikk rundt på Meny for å prøve og finne en sunn middag, havnet plutselig masse ost, kjeks, sjokoladetrøfler og frukt i handlekurven min. Aner ikke hvor det kom fra altså. *lover* Siden Per Fredrik streamer i hele kveld, valgte jeg like så greit å kjøre en skikkelig me-time kveld. Med en film som jeg vedder på at kjæresten aldri ville sett på. Han liker filmer som faktisk kunne vunnet en Oscar. Jeg derimot, jeg liker litt mer college frat party filmer. Haha!

Hangover filmene er noe av det morsomste jeg vet! Så da fant jeg frem "Dirty Grandpa" og lo meg virkelig halvt ihjel! Den filmes må dere se! Den er så morsom! 

 

Siden Per Fredrik skal streame enda mer, kjører jeg full jentekveld sammen med lille Chloe. Så nå blir det enda mer tv titting! Ville bare stikke innom her og si hei til dere først! Nå tror jeg det blir litt "Botched" på TV2Sumo. Har dere forresten sett det før? Det programmet er så fascinerende! Handler om 2 plastiske kirurger som operer mennesker som har tatt plastisk kirurgi hvor de har ødelagt utseendet totalt! 

Uansett, håper dere får en fin kveld, og at dere ikke har hatt en for seig start på uken!

Luksus i hverdagen

// reklamelink

Til jul i år fikk jeg en helt fantastisk kaffemaskin, fra foreldrene mine. Jeg har drukket kaffe fast hver eneste dag i to år, men da har det alltid vært instant coffee sammen med kald melk. Ikke akkurat verdens beste smak. Det drakk jeg kun for å få energi, for å si det sånn. La meg også nevne det at når man blander med kald melk, fordi jeg ikke hadde noe steamer, og gadd ikke koke opp kaffen, fikk jeg alltid lunken kaffe, og det var ikke godt. Hahah! 

Men, jeg har jo lett etter en kaffemaskin så utrolig lenge. Sånn at jeg endelig kunne slippe å drikke det skvipet jeg drakk. Jeg aner virkelig ikke hvor mange nettsider jeg har sett igjennom for å finne den rette maskinen. Jeg er jo rimelig kresen når det kommer til både utseendet, og hva den kunne gjøre. Så en vanlig kapselmaskin, var ikke noe for meg. 

Genser - WOW  //  Bukse - HER


Jeg ville ha en hvit, som var fin å ha på benken, og som også steamet melken for meg. Jeg er jo fortsatt litt kaffepyse, så jeg drikker aldri kaffen svart. Så derfor er melkesteamer alfa omega! Til slutt fant jeg endelig en kapselmaskin som også hadde en melkesteamer, og som i tillegg var super enkel å bruke! 


Når jeg skal lage meg en kaffe velger jeg en kapsel (skal komme tilbake til smakene lengre ned i innlegget), legger kapselen inn i kapselrommet. 

Deretter er det bare å trykke på hvor stor mengde med kaffe jeg vil ha. Liten - medium - stor


Deretter er det bare å fylle på med melk. Her kan jeg velge hvor skummete melken skal være, og hvor mye melk jeg vil ha.

Og voilá har jeg en fantastisk god kaffe! Jeg kan ikke få sagt hvor deilig det er å endelig ha et eget kaffehjørne med kapsler i forskjellige smaker, og kaffesirup jeg også kan bruke. Det gjør susen når man jobber hjemmefra!


Når det kommer til smaker på kapslene har jeg seks forskjellige; "Dulsáo", "Rosabaya", julekaffe i limited edition, "Ciocattion" (sjokoladesmak), "Vanilio" (vaniljesmak), "Caramelito" (karamellsmak). Min favoritt er nok vanilje! Også er karamellsmaken også veldig god. De andre er mest for å ha til besøk, og hvis jeg vil ha en liten smak av noe helt annet. 

Så det var mitt kaffehjørne! Har jo fått så mange spørsmål om denne kaffemaskinen, så nå håper jeg at jeg fikk svart på alle tingene dere har lurt på! Om ikke, så er det bare å spørre i kommentarfeltet.

 

Kaffemaskinen heter forresten "Lattissima touch" og er fra Nespresso. Dette er ikke noe spons eller betalt reklame. 

Uken som gikk #8

Ukens tanke
- Jeg har tenkt mye på trening og kosthold den siste uken. Jeg er så pumped up og klar for et nytt år, med masse trening og et mye sunnere kosthold, enn hva 2016 var. Trening er terapi for sjelen, og etter fredagens treningsøkt innså jeg virkelig det. Før dro jeg alltid ut i skogen og gikk lange turer med hundene til foreldrene mine, eller dro på treningsstudioet og trente styrke, for å koble helt ut. Men jeg har rett og slett glemt hvor terapeutisk trening faktisk er. Så det var helt fantastisk å innse det igjen!

Ukens sang
- Tidlig denne uken kom jeg tilfeldigvis over en video på YouTube som handlet om artister som hadde hatt "one hit wonders" som hadde dødd. Da jeg så den innså jeg at Pete Burns, som var sangeren i 80 talls bandet Dead or Alive hadde dødd i oktober, ble jeg veldig trist. Jeg aner ikke hvor mange intervjuer og dokumentarer jeg har sett om han, fordi han er så utrolig interessant. Så denne uken har jeg hørt på sangene dems, spesielt "You spin me right round". 

 

Ukens opptur
- Shoppingtur med Trine var så gøy! Så jeg tror nok det må bli en av oppturene denne uken!

Ukens nedtur
- Denne uken fikk jeg vite at kommunen i Hokksund har planer om å ødelegge hele bygden jeg vokste opp i, som både foreldrene mine og søsteren min fortsatt bor i. De har planer om å bygge en 4 felts motorvei rett igjennom hele stedet, om ikke de ombestemmer seg. Så på torsdag var jeg med og gikk i fakkeltog for å få de til og velge en annen løsning. Det er jo helt grusomt at mange familier bare må rive husene sine, fordi kommunen bestemmer det. Skulle tro at i et land som Norge, fikk folk bestemme selv, og ikke bare tvunget ut av husene sine.. 

 

Ukens innkjøp
- Ble en god del shopping denne uken, både til treningsrommet + shopping i går. Hva jeg handlet i går kan dere se på bildet under!


 

Ukens høydepunkt
- Denne uken ble jeg endelig ferdig med å pusse opp treningsrommet. Det var en helt fantastisk følelse å endelig være helt ferdig! Etter at treningsrommet ble ferdig er motivasjonen til å gå inn der og trene helt enorm! Faktisk så har den blitt så stor at jeg nå er støl i bokstavelig talt hele kroppen. Haha! Hadde superlyst til å trene i dag også, men jeg var dessverre altfor støl! 

Ukens mest leste innlegg

"Halvparten av nordmenn er overvektige"

"Jeg ser ut som et annet menneske"

"Et sunt alternativ til kveldsgodt" 

Ukens irritasjonsmoment
- Denne uken har virkelig det med kommunen som jeg nevnte lengre opp, irritert meg så mye, at jeg ikke har klart å jobbe og fungere ordentlig. Jeg føler meg så maktesløs av det norske systemet. 

 

Hvordan har din uke vært?

 

 

Ukens spørsmål #144

Hvor mye tjener du på å blogge?
- Dette er noe jeg har blitt spurt om siden jeg begynte å blogge, og jeg ønsker egentlig ikke skrive noe spesifikt om dette, da jeg syns det er veldig privat. Men det jeg kan si, er at det er veldig langt over gjennomsnittet i Norge. Jeg har jo et hus sammen med kjæresten til over 6 millioner, og vi lever godt. Men når vi snakker om lønn, så må jeg også legge til at man ofte tjener bedre når man jobber for seg selv, siden man ofte må ta mange risikoer. Det er jo ingen garanti for at jeg tjener penger liksom. Så det kommer jo med en viss risiko! Når man har en "vanlig" jobb, er man jo garantert en lønn. Er det en andreetasje/loft i huset. Tror du aldri har nevnt noe om det.
- Ja vi har et veldig stort loft som en andreetasje i huset. Vi var faktisk ikke oppe på det før lenge etter at vi hadde flyttet inn. Vi tenkte jo bare at det var et bittelite kott, så vi gadd ikke sjekke det ut. Men så plutselig ble jeg litt nysgjerrig en kveld, og da måtte jeg sjekke det ut, og det var faktisk veldig stort! I tillegg har vi et veldig stort lagerrom ved siden av garasjen. Så vi har en del ekstra lagringsplass som jeg ikke har vist dere. 

 

Hva gjorde dere med Chloe på nyttårsaften? En så liten valp kan vel ikke ha godt av å være rundt masse mennesker, festing og raketter?
- Hun var selvfølgelig ikke hjemme hos oss. Vi hadde fest med venner på besøk, og da hadde det vært totalt uansvarlig å ha henne her. Hun var hos foreldrene til Per Fredrik. Hun har vært med dit mange ganger før, og er veldig trygge på de, så det var det beste for henne. De bor heller ikke midt inne i et nabolag, så de hørte ikke noe til rakettene. Så lille Chloe koste seg masse sammen med de!  

Ser du på kjendis Farmen, og hvem heier du på?
- Det gjør jeg! Per Fredrik og jeg er helt hekta på det! Jeg heier egentlig ikke på noen spesielle. Men jeg kjenner jo Petter Pilgaard litt fra før, siden vi har filmet inn litt forskjellige serier sammen, så det er nok han jeg heier mest på. Syns han gjør en veldig bra karakter i serien! Også er det jo super morsomt å se han som vanligvis er ganske fin på det, plutselig bli litt mer macho mann! Hehe!

 

Hva er det mest utfordrende med hund?
- Man må planlegge litt ekstra om man skal noe spesielt. Om Per Fredrik og jeg skal avgårde i mange timer, eller overnatte et sted, og vi ikke kan ha med Chloe, må vi jo ha noen som kan passe henne. Men nå som hun begynner å bli eldre, er det mye lettere å ha henne. I begynnelsen kunne vi nesten ikke vært borte 1 time engang, men nå kan vi være borte noen timer uten at det er noe problem. 

 

I og med at du "lever" av bloggen din, har du en annen utdanning ved siden av? Såfall hva er planene for utdanning senere om du har tenkt til det. Hilsen en forvirret jente som må velge studie og hva hun skal bli.
- Jeg er ferdig med hele videregående, og kan begynne rett på andre studier om jeg en dag ønsker det. Sånn som ting har vært de siste årene, og også som de kommer til å være de neste årene, er det ingen behov for utdanning. Jeg kan absolutt ikke spå fremtiden, så jeg vet ikke hva den bringer. Men jeg har lyst til å drive eget firma, slik som jeg gjør nå, resten av livet. Da er utdanning veldig unødvendig. Men er det en utdanning jeg kunne tenkt meg, så er det å bli personlig trener. Jeg elsker trening og kosthold, og syns det er så spennende! Så det kunne jeg gjerne tenkt å lært mer om! 

 

Jeg lurer på om hvordan dere trener hunden deres? Trenger tips
- Vi har jo en Papillon, som er en ekstremt smart rase. Faktisk den smarteste rasen blant alle små hunder, og den 8. smarteste hunden blant alle raser. Så vi har det ganske enkelt med å lære henne kommandoer. Chloe er bare 5 måneder, og hun kan mange forskjellige kommandoer allerede. Jeg kan for eksempel si "Gå ta Bunny og legge seg på teppet", så henter hun akkurat den leken som er en kaninbamse og legger seg på teppet sitt. Hun kan også mange andre kommandoer, som jeg ikke trenger å ramse opp her. Måten vi har lært henne kommandoer, er bare å snakke mye med henne, og belønne henne når hun gjør ting vi ber henne om. 

Når det kommer til å gå turer, går vi ganske moderate turer med henne. Siden hun er en liten valp så skal hun ikke gå så langt. Så vi går alt fra 5 minutter til 20 minutter. Men da går vi alltid i hennes tempo, og lar henne få utforske ting som hun vil. Når hun blir et år gammel, anses hun som voksen, og da kan vi ta henne med på lange turer uten problem, og "trimme" mye mer med henne. Har også tenkt til å lære henne litt agility når hun blir voksen. Tror hun kommer til å elske det!


 

Hvorfor har du aldri vist hvordan huset ser ut ute, på bloggen?
- Jeg skulle så gjerne vist dere huset mitt! Det er jo så fint, og det hadde vært gøy å vise dere. Men jeg er veldig redd for at hvis jeg viser det, så kan mange finne ut hvor vi bor, og da kan det skje mye ubehagelige ting. Det er jo 30'000-40'000 mennesker som leser bloggen min hver eneste uke, og det er ikke alle som vil meg godt. Så det kunne blitt veldig ubehagelig.


Du har jo walk in closet og på soverommet deres er det ikke noe klesskap. Hvor har per Fredrik klærne sine da?
- Han har et stort klesskap inne på treningsrommet. Dere har kanskje lagt merke til at det er skyvedører med speil der inne? Vel, bak de dørene er skapet hans. Er det noe spesielt du ville ha endret på i livet ditt?
- Vel, eneste jeg kommer på er at jeg vil ha egen bil, haha. Jeg skal kjøpe det snart, jeg må bare finne ut hva slags bil. Det er så vanskelig! Jeg har jo ikke peiling på bil i det hele tatt, så jeg aner ikke hva jeg skal velge eller se etter. Frem til jeg finner bil, så får jeg jo låne Per Fredrik sin bil så mye jeg vil, så jeg er veldig heldig! Men ellers enn det er jeg veldig fornøyd med livet mitt, og det er faktisk ikke noe jeg vil endre. 

 

Så spennende den salaten din til tacoen så ut! Kan jeg få oppskriften? Den som er grønn og rød til høyre i bildet... Er det koriander oppi?
- Den er veldig spennende! Det er en salsa med grønnsaker, som jeg har lært å lage av søsteren og moren min. Den har blitt et must til fredagstacoen! For å lage den til ca 2 personer bruker jeg; 2-3 tomater, 1/2 vanlig løk, 1/2 koriander planter, 1/2 ts sukker, 1/2 lime. Kutt opp alt og bland sammen, så får du en veldig god salsa salat! 

Er Per Fredrik med på å bare spise godteri på lørdager, og hadde begge dere dette som et nyttårforsett?
- Han er så sunn han! Så han har nesten alltid holdt seg helt unna godteri, siden jeg ble kjent med han. Det hender jo at han spiser litt godteri, men han har ikke det som nyttårsforsett, siden han nesten ikke spiser det uansett.

 

Hva var gjennomsnittet ditt på karakterer på ungdomsskolen og videregående?
- På ungdomsskolen gikk jeg ut med akkurat 4 i snitt. Hadde 3 i nynorsk, og 5 i musikk (haha, hvem skulle trodd det? Jeg fins jo ikke musikalsk!). På videregående husker jeg faktisk ikke hva snittet ble til slutt. Men det ble rundt 4. På 1. og 2. året fikk jeg veldig mange 5'ere og kokkefagene. Resten av fagene husker jeg ikke. Det er jo 3,5 år siden jeg gikk ut av VGS, så begynner å bli en stund siden. *føler meg gammel*

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

Jentetur + Nye innkjøp!

I dag var jeg på en skikkelig jente-shoppingrunde med Trine! Jeg har virkelig glemt hvor gøy det er å shoppe med venninner. Da får man virkelig snakket om alle mulige jenteting, gått rundt og luktet på 18410 parfymer og tipset hverandre om alt fra interiør pynteting og til hudkremer.

Så fort vi møtte hverandre på Gulskogen senteret dro vi rett på Jordbærpikene for en god lunsj. Siden det er lørdag i dag, som er min usunne dag i uka, gikk jeg for en skikkelig god BBQ hamburger! Etter litt mat ble det mildt sagt mye shopping. Vi gikk innom masse forskjellige butikker, og jeg fant masse nytt til kjøkkenet. Blant annet kaffesirup i både vanilje og karamell smak. Har nettopp smakt på karamell smaken, og herregud så god! Den skal jeg virkelig bruke i kaffen fremover, når jeg skal kose meg litt ekstra! 

Fikk også tatt turen innom Kicks, for å finne litt nye ansiktsprodukter. Den siste tiden har jeg egentlig ikke brukt noen spesielle produkter til huden min, så det var virkelig på tide med litt ordentlige produkter igjen. Jeg var skikkelig heldig og fikk veldig god hjelp til å finne både renser, toner, ansiktskrem og det hele. Så det satt jeg veldig pris på å få hjelp til! Uten hjelp hadde jeg virkelig ikke hatt peiling på hvor jeg skulle begynt. Haha! 

Så alt i alt fikk jeg virkelig shoppet en god del ting. Om det er noe dere lurer på hvor er kjøpt, skal jeg prøve å svare så godt jeg kan i kommentarfeltet! 

Nå er det snart på tide med litt tacokveld med gutten min! Kjenner det skal bli veldig deilig å slappe av med masse god mat og en god film nå. Shopping i mange timer på høye hæler tar virkelig på. Hehe! 

Derfor elsker jeg å stå opp tidlig! + Antrekk!

God lørdagsmorgen! I dag spratt jeg opp av senga 07:15 og var så klar for en ny dag! Jeg elsker å stå opp tidlig, for da rekker jeg å gjøre så mye i løpet av dagen. Så selv om det er helg, står jeg alltid opp tidlig. Det syns jeg er så deilig!

Nå har jeg nettopp sminket meg, fikset håret, kledd på meg, og tatt litt antrekksbilder for dere. Prøver å bli litt flinkere til å ta antrekksbilder når jeg skal ut, så i dag husket jeg på det! Å stå ute og ta bilder er altfor kaldt nå! I tillegg til at lyset er ganske blæh. Men, hey! Inne er jo en start, eller hva?Veske - HER  /  Sko - HER  /  Bukse - Noisy May  /  Genser og vest - H&MForresten dere. Se den sykeste soloppgangen jeg stod opp til i dag! Altså, er det rart jeg elsker å stå opp tidlig? Rosa himmel, yes please!Nå skal jeg straks hoppe i bilen og kjøre til Drammen. Skal på litt shopping sammen med en god venninne, Trine. Jeg har en hel haug ting som jeg vil prøve å få tak i av klær. Så vi får krysse fingrene for at jeg har hellet med meg. Hehe! 

 

PS; Følg meg gjerne på snapchat (stinablogg) for å få med deg øyeblikk av hverdagen, som ikke kommer på bloggen! + se når jeg legger ut nye blogginnlegg!

Å snu en dårlig dag

De siste dagene har hodet mitt bare sagt helt stopp. Jeg har bokstavelig talt ikke klart å få frem et eneste ord, ta et eneste bilde, eller oppdatere dere. Akkurat hvorfor dette har skjedd vet jeg ikke. Jeg tror helt ærlig at det bare er sånn noen ganger. Det å skulle være super kreativ hver eneste dag hele året, lage innlegg som jeg selv føler at har underholdningsverdi for dere, er ikke alltid så lett.

Til vanlig pleier det å gå ganske bra egentlig. Men så stopper det helt opp. Hodet mitt er liksom enten skrudd på, eller så er det skrudd av. Når det er skrudd på kan jeg skrive 1000 gode ord på 15 minutter uten problem. Da klarer jeg å tenke på ideer og ser hvordan jeg skal skrive og gjøre ting for å gjøre det interessant for dere. 

Når hodet mitt derimot er skrudd av har jeg et stort problem. Da blir alle ideer jeg tidligere har skrevet opp helt teite, jeg klarer ikke engang å sette sammen et antrekk, og alt blir bare helt feil. Alt kræsjer rett og slett. 

I hele går og i dag har jeg prøvd sikkert 100 forskjellige metoder for å "skru på" hodet mitt igjen. Haha, det høres så teit ut! Å skulle skru på sitt eget hode. Men hey, sånn er det nå da. Men etter å ha prøvd så mange forskjellige ting, fant jeg noe som virket. Grunnen til at jeg vil skrive om det er rett og slett for å gi dere et tips, som kan hjelpe dere om dere har en dag der man føler at alt går galt. 

Trikset som fungerte for meg, var å ta en time på tredemølla med veldig rask gange, se på noen youtube videoer, og bare tenke på noe helt annet. Når jeg powerwalker så fort, klarer jeg ikke å begynne og tenke på ting. Da kobler jeg helt ut, og det hjalp så utrolig mye!
Etter treningen tok jeg meg et langt bad og bare slappet av med ansiktsmaske, bathbombs, og en litt nysgjerrig Chloe som lå på teppe ved siden av. Den lille hunden der, er så selskapssyk, at hun nektet å ligge i stuen. Hun ville absolutt være med mamma'en sin! 

Jeg ser ut som et annet menneske

Tidligere i dag ble jeg sittende å scrolle igjennom instagram, og kom over en god del før / etter bilder av Kardashians jentene. Det er jo ingen hemmelighet at de har forandret seg ekstremt siden de ble kjente, med hjelp av glamsquad og operasjoner. 

Så begynte jeg å tenke litt selv. Hvor mye har jeg forandret meg? Det er jo lenge siden jeg begynte å blogge, og siden den gang har jeg jo forandret meg veldig mye. Jeg har riktignok ikke tatt noen operasjoner eller injeksjoner. Men jeg har jo blitt en del år  eldre, og har blitt litt flinkere innen sminke. 

Så jeg gikk tilbake i arkivet, fant et bilde fra september 2011. Her var jeg 18 år, trodde jeg var superflink på både sminke og styling. Vel, når jeg ser på det bildet nå, kan jeg vel konkludere med at jeg virkelig ikke kunne sminke meg, og herregud som jeg har forandret meg! 


Jeg føler nesten jeg ser ut som et annet menneske. Det er ganske sinnsykt hva riktig sminke og alder kan gjøre for utseendet. Det er både skremmende og fascinerende. Rett og slett fordi det viser hvor mye sminke har å si på hvordan man ser ut. 

Og når jeg kan forandre meg så mye ved kun bruk av sminke, så kan dere jo tenke dere hvor mye man kan forandre seg ved hjelp av operasjoner. Hjelpes!

 

7 Tips for bedre døgnrytme!

I mange år slet jeg med søvnproblemer. Jeg var lys våken om natten, og klarte ikke sovne før 3-4 tiden. Dette resulterte i en skikkelig dårlig døgnrytme, og jeg stod opp i 11-12 tiden på dagen. Noen ganger senere.

Siden jeg jobber for meg selv, er det ingen som gir meg noen form for "straff" om jeg står opp sent, slik som man kan få om man forsover seg til jobben. Men jeg merket at jeg følte jeg aldri fikk noe ut av dagen, og at jeg ble smådeprimert av å spesielt om vinteren, ikke se dagslys mer enn et par timer. 

Så jeg skjerpet meg. Jeg gjorde en del endringer i hvordan soverutinene mine var, og jeg gjorde en del triks for å klare og stå opp tidligere, og legge meg tidligere. Nå sovner jeg som regel i 00 tiden, og står alltid opp rett før 07:00. Det har virkelig gjort en så utrolig stor forandring for meg. Jeg føler meg mye bedre, og får så mye ut av dagen!

Men å snu døgnrytmen slik, var ikke bare-bare. Jeg har lært en del triks på veien, som jeg nå vil dele med dere. Triks som jeg håper at kan hjelpe dere med å sove bedre, og få mer ut av livene deres!

Hvor lenge skal du sove?
- Når det kommer til hvor lenge du skal sove er dette så utrolig individuelt. Er du ungdom er det anbefalt å sove 8-9 timer hver natt, er du voksen er det anbefalt å sove 7-8 timer hver natt. Men her kommer også andre faktorer inn. Hvis du trener veldig mye, kan det hende du trenger mer søvn. Jeg for eksempel, trodde at jeg var trøtt fordi jeg ikke sov nok. Så jeg sov til slutt 9 timer hver natt. Det fungerte ikke for meg. Nå sover jeg 6,5-7 timer hver natt, og det fungerer perfekt for meg. Jeg holder meg våken og ikke slapp igjennom hele dagen, og jeg blir vanlig trøtt på kvelden.

 

Aktivitet
- Den siste timen før du legger deg bør du begrense aktiviteten veldig. Hold deg helt i ro, og ikke begynn å rydd hele huset før du skal legge deg. Når kroppen slapper av blir du mer søvnig, og det blir lettere å sovne. Selv gjorde jeg den feilen at jeg tok sit-ups på senga om kvelden, for å bli sliten og sovne. Det fungerte aldri. Jeg ble sliten, men mer våken.

 

Tving deg opp
- If you snooze, you loose. Er det et utsagn som heter, og det er så rett! Unngå å slumre, og prøv å kom deg opp av senga så fort som mulig om morgenen. Selv merker jeg at jeg blir ekstra trøtt om jeg slumrer ekstra lenge. Så anbefaler dere å holde dere unna det!

Gled deg til noe
- Dersom du har noe å glede deg til den kommende dagen, er det mye lettere å stå opp. Da har du noe å se frem til når du våkner, og du har en god grunn til å stå opp. Det trenger ikke være mer enn at det er hyggelig å se igjen en venninne på skolen, eller at du skal spise noe godt til frokost. Bare pass på at det er noe. For om du går inn med innstillingen om at "ah, i morgen må jeg på jobben, og det blir så dritt", kan jeg love deg at du kommer til å slite med og stå opp. Obs; det bør ikke være noe som gjør at du gleder deg så mye, at du ikke klarer å sovne. Hehe!

 

Sukker og koffein
- Selv elsker jeg å drikke kaffe, men det gjør jeg aldri etter at klokken har blitt 18-19. Hvis jeg gjør det har jeg altfor mye energi i kroppen innen sengetid, at det blir vanskelig å sovne. Det samme gjelder om du spiser masse godteri før sengetid. 

Notatblokk
- Om du er som meg, og begynner å bli veldig kreativ rett før du legger deg, bør du har en notatblokk ved siden av senga. Skriv ned noen kjappe tanker om ting du tenker på, sånn at du kan legge fra deg alt du tenker på, og konsentrere deg om å sovne. Jeg tror nok de fleste ved hvordan det føles å kverne på tanker og ideer til sent på natt, og det er virkelig ikke optimalt for sovingen. 

 

Vann
- Alltid ha en flaske med vann ved siden av sengekanten. Med en gang du våkner og fortsatt er rimelig borte i søvnen, kan du ta en stor slurk med vann. Det kvikker deg opp, og gir deg en ekstra push for å stå opp. Du kan jo tenke deg hvor mye vi blir dehydrert i løpet av natten, så å drikke vann om morgenen er gull! Hvordan er din døgnrytme?

Endelig er treningsrommet ferdig!

Wow, denne dagen har virkelig flydd avgårde. Hele dagen i dag har gått med til å gjøre treningsrommet helt ferdig. Så jeg fikk med meg Per Fredrik både på Plantasjen for å handle planter, treningsbutikken for å handle inn treningsball og litt andre småting, og møbelbutikk for å kjøpe hylle til å ha Macbook'en på. Så vi har virkelig vært overalt i dag! Har frem til nå gått over 14'000 skritt, så det sier jo sitt om hvor mye vi har flydd rundt. Hehe!Men herregud, det er så fantastisk å endelig være ferdig med treningsrommet. Det har tatt så lang tid, fordi jeg har hatt så mye og gjøre, og da har det blitt litt nedprioritert. Men nå er det endelig ferdig, og jeg er så fornøyd med resultatet. Dette er virkelig et rom jeg gleder meg til å gå inn på og trene!

Tidligere var det veldig mørkt, så det gjorde at jeg fikk veldig lite motivasjon til å gå inn der. I tillegg stod tredemøllen midt på gulvet, så det gjorde at jeg ikke fikk trent noe styrke der inne. Men nå er det en helt annen sak! Nå er det god plass til å trene styrke. 

Tidligere hadde vi jo tv på rommet, men da var det alltid så stress med at vi måtte koble mac'en opp mot tven, gå av og på tredemølle hver gang vi skulle skifte hva vi skulle se på, osv. Så nå droppet vi rett og slett tv. Vi kjørte heller en hylle så vi heller kan se mac'en rett forran oss, og enkelt skifte hva vi vil se på. Mye mer ryddig og enkelt!De speilene er forresten en skyvedørsgarderobe, der Per Fredrik har klærne sine. Har jo fått så mange spørsmål om hvor han har klærne sine, siden jeg har walk in closet alene, og vi ikke har noen garderobe på soverommet. Så nå vet dere det. Hehe!Under kan dere se hvordan det så ut vs nå. Ganske stor forskjell! Vi skal forresten også bytte gulvet, da jeg vil at det skal være samme lyse grå gulvet som er i resten av huset. Men det må vi vente et par måneder med, siden vi skal pusse opp soverommet også. Så da skal vi bytte gulv begge steder samtidig.


Ah, dette er virkelig treningslykke! Kjenner jeg er så vanvittig mye mer motivert til å gå inn på treningsrommet og trene i vei. Nå skal jeg bli skikkelig sporty igjen! 

Et sunt alternativ til kveldsgodt!

For å kicke igang et sunnere 2017 tenkte jeg å dele en oppskrift på en utrolig god smoothie. Denne passer perfekt om har skikkelig søtsug, og vil ha noe søtt men sunt. Eller bare om du vil kose deg litt ekstra på kvelden, men med noe sunt! 

✨ Det du trenger er:

(til 2-3 porsjoner)

🍎 1 eple

🍊 1 appelsin

🌿 1 liten neve sitronmelisse

🍓 1 liten skål frosne jordbær

🍏 1 liten dæsj lime

🍒 1 liten skål frossen skogsblanding

🍈 1/3 mango


✨ Skjær vekk skall på appelsin. Fjern skall og kjerne på eple. Skjær vekk skall på mango.


✨ Ha alt i blenderen og kjør til det er helt jevnt.  
✨ Hell rett i glass og nyt! Eventuelt sil den først om du ikke liker små frø og små klumper! 

✨ Nyt med den beste samvittighet! 

Halvparten av nordmenn er overvektige

I dag leste jeg noe som rystet meg. Over halvparten av Norges befolkning er overvektige. Det vil si at over halvparten av Norges befolkning står i fare for store helserisikoer.

Her snakker vi diabetes type 2, høyt blodtrykk, slitasjegikt (som følge av at kroppen ikke klarer å bære den tunge vekten), pusteproblemer, hjertesykdommer og mye mer. I tillegg til dette gjør vekten at mange ikke klarer å leve det livet de ønsker. Mange klarer såvidt å gå opp en trapp uten å bli andpustne, og for mange hemmer vekten dem både psykisk og fysisk. 

At så mange er overvektig syns jeg er skummelt. 

Hva kan vi gjøre med dette? Hvordan kan vi endre dette? Hvordan kan vi hjelpe de som allerede er overvektige, og forebygge for andre?

Jeg personlig tror det er så viktig at vi får frem de faktisk sunne valgene man kan ta. Gi hverandre råd, tips og erfaringer om hvordan man kan spise sunnere og bli mer aktive. Gå bort fra de ekstreme slankekurene, men heller se på en livsendring, som gjør at man holder seg sunn og frisk i mange år.

For det er jo ikke bare til sommeren at man skal ha en sunn og frisk kropp. Nei, sommerkroppen 2017 er bare tull. Man må se på helårskroppen. Den trenger ikke å være superskinny fitness wow, men den bør være sunn, og bør klare å takle hverdagens utfordringer. Den bør være aktiv. Den bør være en fantastisk kropp som gir deg et godt liv. 

Selv vil jeg bruke bloggen min til å hjelpe så mange der ute som mulig. Jeg vil gi dere så mange tips, råd og erfaringer jeg har. Jeg vet hvor vanskelig det er å begynne og trene. Selv hatet jeg trening frem til jeg ble 17, og det er helt forandret nå.

Jeg vil at bloggen min skal være et sted man kan føle at man blir inspirert til å spise sunnere, være mer aktiv, og ta vare på kroppen sin. Et sted hvor man kan gi hverandre råd og tips i kommentarfeltet. Et sted hvor vi kan hjelpe hverandre å skape en fantastisk fremtid. 

For meg handler sunnhet om så mye mer enn bare sommerkroppen 2017. For meg handler sunnhet om å kunne leve et liv der man har det bra med seg selv, hvor man klarer å komme seg igjennom hverdagen, hvor man koser seg litt ekstra en gang iblant og hvor man ikke ødelegger kroppen sin med å spise skadelige matvarer. 

Jeg gleder meg til dette året, og årene som kommer. Jeg gleder meg til å gjøre dette til et supersporty år, og jeg gleder meg til å ta med dere på turen! 💪🏼
 

Uken som gikk #7

Ukens nedtur
- Jeg har sittet så lenge og tenkt på dette punktet. Men helt ærlig, jeg klarer ikke å komme på noe som helst. Eneste er at det har vært litt vel mye å gjøre denne uka, så jeg har ikke rukket å gjøre alt jeg skal. Men herregud, det er jo ikke akkurat noen nedtur. Det blir å ta i litt vel mye! Okey, eller nå kom jeg på en slags nedtur da. Siden jeg kun spiser godteri på lørdager, så har det vært litt nedtur å kutte ut godteri og junkfood denne uken. Men jeg har kost meg med så mye sunn mat, at jeg har egentlig ikke savnet det sååå mye som jeg skulle trodd. 

Ukens opptur
- Bloggtallene har virkelig gått bra de siste dagene. Dette er jo takket være Nettavisen og Side2, så en stor takk til de! Vet jo at tallene mine ikke kommer til å holde seg sååå høye som de er nå. Men hey, kanskje en gang i fremtiden?

Ukens tanke
- Denne uken har jeg tenkt mye på hvordan jeg vil at det kommende året skal være. Dette året vil jeg virkelig gi blanke i alt som holder meg tilbake, og stopper meg i å gjøre ting jeg vil gjøre. Ofte når jeg vil gjøre noe, er det en liten tanke i hodet mitt som sier at jeg ikke kan gjøre noe. Vel, den tanken skal bort, og det er virkelig på tide!  

Ukens innkjøp
- Denne uken har det mildt sagt blitt shoppet en god del kaffekopper. Haha! Også fikk jeg endelig kjøpt ny hylle og printer til kontoret. Det var så deilig, og gjorde kontoret mitt mye mer ryddig og organisert! For ikke å snakke om at jeg kjøpte sånn 100 nye duftlys fra IKEA, haha.. 


 

Ukens sang
- Clean Bandit - Rockabye ft. Sean Paul & Anne-Marie. Den sangen har jeg hatt helt dilla på! Har sikkert hørt den 150 ganger den siste uken. Haha! 

 

Ukens høydepunkt
- At vi er inne i et nytt er definitivt ukens høydepunkt. Nå begynner et nytt år og jeg har satt meg mange mål for året. Et av målene mine er å gå minst 5000 skritt hver dag, og denne uka ble snittet 5800 så det er jeg veldig fornøyd med! Neste uke håper jeg på minst like bra resultat! Om ikke enda bedre! Disse skrittene er forresten i tillegg til 3 styrke + kondisjonsøkter per uke. 

Ukens mest leste innlegg
- "Derfor drikker jeg ikke alkohol lengre"

"7 Problemer jenter har om vinteren"

"Å møtes igjen etter 10 år"

 

Ukens irritasjonsmoment
- At det kom masse snø, og jeg ble superpumped. Dagen etter var all snøen borte! Ah, jeg som ville gå på ski!

 

Hvordan har deres uke vært?

3 Ting jeg gjør for å unngå kviser

// annonse

Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg gjør for å hode huden min fin. Den er jo ingen hemmelighet at jeg bruker mye sminke, og det kan fort huden bli tørr og kvisete av. I tillegg har jeg slitt ganske mye med kviser siden jeg var 16-17 år.

De siste månedene har huden min blitt mye finere! Og nå skal jeg avsløre hvordan jeg har fått det til.

Vann - Det er så viktig å alltid holde huden hydrert. Spesielt for meg som drikker mye kaffe, som gjør kroppen dehydrert, er det ekstra viktig å passe på vanninntaket. Jeg pleier å måle opp sånn at jeg får i meg minst 2,5 liter vann jevnt utover dagen. Dette gjør så utrolig stor forskjell på huden.

Hygiene - Jeg er alltid supernøye med å rense huden både morgen og kveld. Da får jeg vekk alt av sminke, døde hudceller osv. Jeg passer også på å vaske sminkekostene og skifte på putetrekket ofte. 

Kosttilskuddet skinrepair - At skjønnhet kommer innenfra er ingen hemmelig. Derfor har jeg hatt stort utbytte av å bruke kosttilskuddet "Skinrepair". Det har virkelig gjort at jeg har mye mindre kviser, i tillegg til at huden min ikke er noe tørr. Nå som det er vinter blir vanligvis huden min supertørr, men i år har jeg ikke slitt med det, og det er jeg helt sikker på at er fordi jeg har brukt Skinrepair.

Før kunne jeg også ha supermange kviser i ansiktet, som ikke bare var vonde, men heller ikke var så fine at det gjorde noe. Vel, nå er det en helt annen sak. Nå har jeg kun noen få som er bittesmå igjen. Det er så deilig det! 

Skinrepair inneholder kollagen som gjør at huden blir mer smidig og balanserer fuktighetsnivået. Kosttilskuddet inneholder også sink, vitamin A, vitamin C, granateple, og tomatekstrakt. Alt dette bidrar til å normalisere huden. 

Jeg er absolutt ikke den eneste som har blitt helt hekta på dette kosttilskuddet. Både Sophie Elise, Stine Skoli (speiltvillingene), Julianne Nygård (pilotfrue) og Isabell Raad. bruker også dette kosttilskuddet. I tillegg til tusenvis av andre nordmenn. 

Nå kan du teste ut dette produktet og få hele 40% rabatt, så nå koster det kun 149,- kr hvis du bestiller via denne linken. Da får du 60 tabletter, som er nok til 30 dager. Dette er jo genialt om du vil teste for å se om produktet fungerer. Det er heller ingen binding, så om du mot formodning ikke skulle like produktet, trenger du ikke kjøpe flere pakker. 

PS; Sjekk gjerne ut Skinrepair på facebook for å lese enda mer om produktet! 

Håper du fikk noen gode hudtips, om det er noe du lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet! 💕

 

Ukens spørsmål #143

Hvordan er det å få seg venner nå, for noen kan jo bare være ute etter berømmelsen din?
- Hmm, vel, det er jo ikke bare-bare. Nå skal ikke jeg komme å si at jeg er super berømt akkurat, for det er jeg absolutt ikke. Men jeg vet jo at man leser bloggen min, og det er mange der ute som kun vil være venn med meg for å hanke inn et par ekstra lesere på bloggen sin eller følgere på instagram. Heldigvis har jeg blitt ganske flink til å se rett igjennom folk, så jeg ser enkelt hva de faktisk vil ha ut av en vennskap med meg.

90% av alle jeg blir kjent med er jo bare herlige og gode, og er kun interessert i å faktisk være venn med meg. Men det hender jo iblant at jeg ikke klarer å se igjennom andre mennesker med en gang. Husker for lenge siden at jeg hadde noen "venner" som faktisk ble sure når jeg ikke hadde linket til bloggen dems når jeg hadde vært med dem. Altså, det sier jo sitt.. 

 

Hva er favorittmaten din?
- Favorittmaten min er nok taco. Det er så fantastisk godt! Spesielt om man lager en skikkelig god guacamole og hjemmelaget salsa. Ah, det er digg det! 

Syns du det er vanskelig å finne på nye temaer å skrive om?
- Ja og nei. Det kommer akkurat ann på dagen min. Jeg er veldig sånn at jeg liker å stå opp tidlig og få mye ut av dagen, og da blir jeg i godt humør, som gjør at jeg kommer i en god kreativ modus, og da er det null stress å skrive 800 ord på rappen og lage et bra innlegg. Om jeg derimot sover til langt utpå dagen blir jeg i veldig dårlig humør fordi jeg føler jeg ikke har rukket noe den dagen, og da klarer jeg ikke å ta en selfie engang. Da blir liksom alt feil. Så det kommer rett og slett ann på humøret mitt. Hva er favorittfargen din?
- Favorittfargen min er uten tvil rosa. Tror nok de fleste kan se det, i og med at jeg har det overalt på klær og interiør. Blir alltid skikkelig glad når ting er rosa! Hehe! Hvilken app bruker du når du redigerer videoer og bilder?
- Jeg bruker Adobe Lightroom til å redigere bilder, og Adobe Premiere Pro til å redigere videoer. Hvis jeg kun skal redigere bilder på iPhone gjør jeg det via instagram. Jeg bruker aldri filter, men redigerer alltid lys, kontrast, fargebalanse, osv. Videoer redigerer jeg aldri på iPhone.

 

Hvem er det som tar bildene til bloggen din?
- Det er meg selv! Jeg bruker et stativ og fjernkontroll for å ta bildene. Da får jeg full kontroll på hvordan bildene blir, og jeg trenger ikke å mase på andre / være avhengig av at andre skal ta bilder av meg. Helt siden jeg begynte å blogge for over 6 år siden har jeg alltid vært sånn at jeg vil ta bildene selv. Jeg bruker også et kamera med flippskjerm som gjør at jeg kan se hvordan bildet blir mens jeg står forran kameraet. Uten den skjermen hadde det blitt veldig vanskelig å ta bilder. Hehe! Bruker forresten Canon eos 650d til å ta de fleste bildene til bloggen. 


 

Jeg elsker når du legger ut antrekksbilder! Sånn når du er ute og tar bilder og sånn! Kan du ha flere av de?
- Så koselig å høre at du liker de! Skal prøve å ta mer av de når det blir litt varmere ute. Det er så iskaldt å stå ute nå, så da er det litt vanskelig å ta bilder. Men skal prøve å se hva jeg kan få gjort! 

 

Vi skal snart få hund, og lurer på hva som er viktig å kjøpe før vi henter den?
- Det vi kjøpte før vi hentet Chloe var; bur, mat- og drikkeskål, leker, teppe til bur, sæle, bånd, godtebiter, tannbørste, bæsjeposer, hundeshampo og tannkrem. Når vi hentet henne fulgte det med valpefor og noen leker fra moren. Kan godt hende det er noen ting til man trenger, men dette er i alle fall det vi kjøpte. 

Følger du fortsatt med på "keeping up with the Kardashians"?
- Jepp! Ah, så for et par dager siden ny trailer til den nye sesongen som kommer i mars, og jeg gleder meg så sinnsykt! Er jo helt hekta på den familien! Har faktisk begynt å se på alle de første sesongene nå, og det er så gøy å se hvordan de utvikler seg og vokser opp! 

EDIT: Ser alle sesongene på TV2 sumo. Når jeg ser det på iPad, bruker jeg TV2 sumo app. 

Håper du at du kan leve av blogg hele livet?
- Hmm, jeg vet egentlig ikke. Jeg vil i alle fall leve av det så lenge det lar seg gjøre. Om det er 5 eller 20 år vet jeg ikke. Det eneste jeg vet er at jeg elsker å blogge, og jeg gleder meg til å ta dere med turen igjennom livet mitt! 

Hva er dine topp 3 hunderaser?
- Papillon (selvfølgelig), Chihuahua langhåret og Border Collie. Papillon er jo det vi har selv, og det er en helt fantastisk rase! Langhårete Chihuahua'er er jo bare så nydelige! Selv om de er litt i det minste laget for meg. Hehe! Border Collie har jeg vokst opp med, og de er helt fantastiske hunder. Selv om de krever ekstremt mye mosjon. Også er de ganske store. I alle fall i forhold til en liten Papillon.

 

Bruker du mye sminke daglig?
- Tja, i forhold til hva som er "vanlig" gjør jeg nok det. Men i min jobb tar jeg mye bilder til bloggen, så derfor syns jeg det er greit å bruke en god del tid på sminke og bruke mange produkter. 

 

Hvordan var den første uka deres med hund?
- Den var slitsom. Den første måneden med Chloe var veldig slitsom. Hun tisset inne hele tiden, beit på alt mulig og nektet å sove alene. Så vi måtte bytte på å sove med henne på madrass ved siden av buret hennes i stua. Men heldigvis gikk jo denne perioden over. Nå tisser hun nesten aldri inne, og sier nesten alltid ifra når hun må ut og tisse. Om nettene sover hun fint alene i buret i stua, og hun biter sjeldent på noe annet enn lekene sine. Så den tøffe perioden går heldigvis over. Men vi fikk litt av et sjokk i starten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor burde man ikke bruke sminke fra eBay?
- Man kan kjøpe sminke fra eBay. Men da bør man kun kjøpe fra Sør-Korea. Sminke fra Kina har jeg hørt mye negativt om. Blant annet at veldig mange får utslett og eksem av å bruke produktene, og at kvaliteten generelt er ekstremt dårlig, i tillegg til at den kan være urin fra rotter osv i det. Så det er ganske skummelt! Hvis du virkelig vil ha billig sminke, anbefaler jeg heller å bruke merker som selges i Norge som for eksempel NYX eller H&M. Det er merker som har gode og trygge produkter, som faktisk er trygge. Det er ikke verdt å få eksem fordi du ville spare noen kroner på å kjøpe fra Kina.. 

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål?"

 

PS; Husk å følge meg på snapchat "stinablogg" for å se øyeblikk fra hverdagen som ikke havner på bloggen + se når jeg legger ut nye blogginnlegg!

Alt må være perfekt!Phew! Da er jeg endelig ferdig med alt jeg måtte gjøre. Kjenner det skal bli så fantastisk deilig å lage middag, slappe av og se på tv nå. Nå er treningsrommet 99% ferdig malt, og når jeg drar av maskeringsteipen på vinduet i morgen, er det helt ferdig. Ah, det har vært litt av et prosjekt! Jeg begynte jo selvfølgelig med det i den mest travle desember tiden. Hvor jeg ikke hadde tid til noe som helst. 

Så i tillegg til det hadde jeg så utrolig uflaks. Jeg hadde egentlig kjøpt mer enn nok maling (i følge de i butikken) men så gikk jeg tom. Dro til butikken flere ganger for å kjøpe, men de hadde alltid stengt når jeg kom. En gang kom jeg bokstavelig talt 1minutt for sent. Det var så surt! Så nå kjenner jeg at det skal bli deilig å slippe og ha dette hengende over meg. Jeg er en liten to-do freak, som liker å få ting unnagjort. Så når jeg ser at det er 100 ting jeg skulle har gjort blir jeg superstressa! Kanskje bare jeg som er litt nevrotisk, som vil at alt skal være perfekt 24/7. Men men, sånn er jeg nå bare! 

Uansett, nok malesnakk! Nå skal fredagskvelden inntas. Kjenner det hadde vært veldig deilig med masse godteri nå. Men siden jeg kun spiser godteri på lørdager, må jeg vente til i morgen! Eller, kanskje jeg heller skal ha godteridagen på fredager, siden lørdager er date night med gutten min? Hmm, nei, det får bli lørdag. Jeg har hatt så sinnsykt lyst på godteri hele uken, at jeg gleder meg til å proppe i meg masse, og jeg orker ikke dra på butikken for å handle nå. Haha! 

Herregud som jeg skravler! Uansett folkens, ha en fin fredagskveld! Uansett om du slapper av med film alene, er med kjæresten eller er på vors! 

 

For en respons!

Wow, for en respons på innlegget jeg skrev i går kveld angående alkohol. Både Nettavisen og Side2 linket det, så det var jo ekstra stas! Det er jo ikke noen tvil at jeg har fått et mye bedre "forhold" til alkohol enn hva jeg hadde tidligere. Å dra på fylla er jo virkelig ikke noe for meg lengre. Det er jo mye bedre å bare kose seg med et glass rødvin iblant! Men som jeg sa i går, så kan det jo hende jeg bare har vokst opp. Hehe! 

Uansett, nå har jeg nesten nettopp kommet hjem. Jeg var først på negletime for å få fikset litt på neglene mine. I dag gikk jeg for rosa negler, og ikke hvite, sånn som jeg alltid har. Tror nesten jeg burde trademarket det å ha hvite negler, for jeg har det jo nesten alltid. Hehe! Etter negletimen stakk jeg inn kjøpesenteret en liten tur for å kjøpe noen nye kosedresser. Jeg elsker å gå rundt i rosa kosebukser og myke gensere når jeg er hjemme, så nå måtte jeg ha noe nytt og fresht! 

Akkurat nå holder jeg på å lage en oversikt over alt jeg må gjøre i dag. Huset ser mildt sagt bomba ut etter mitt lille hylleprosjekt i går. Her snakker vi papp liggende rundt i hele gangen.. Også må jeg få malt ferdig treningsrommet i dag. Var jo egentlig ferdig. Men fant ut at jeg måtte gå over vinduskarmen også, og da har hele greiene bare blitt utsatt i det uendelige. Så det må bli ferdig i dag! Gleder meg veldig til det er helt ferdig og jeg kan vise dere! Det har nesten blitt som et nytt rom!

Her kan dere forresten se noen av tingene jeg alltid må ha på skrivebordet mitt. Håndkremen er bare helt elsk! Parfymen som jeg fikk av Per Fredrik lukter så godt! Og jeg bare elsker det nye duftlyset mitt! 


Og hvor søt er ikke den nye kaffekoppen min? Den er forresten fra Green Gate. Det merket har så mye fint! Det var langt ifra den eneste tingen jeg kjøpte derfra for å si det sånn. Hehe! ☕️

Nå må jeg komme igang med litt rydding her! Så vi får blogges mer senere! ✨

 

💗 PS; Husk å følge meg på instagram HER, for å se når jeg legger ut nye innlegg! 💗
 

Derfor drikker jeg ikke alkohol lengre

Helt siden jeg var 12 år har jeg vært en partyløve. Jeg elsket å dra ut med venner, drikke og ha det gøy. Ja, nå tenker du sikkert at 12 er vanvittig tidlig å starte med drikking, og jepp det er det. Absolutt ikke å anbefale. Men sånn ble det nå for meg. Jeg vokste opp i et miljø hvor det var noenlunde vanlig, jeg hadde en storesøster som var 3,5 år eldre enn meg, så det gjorde at jeg ble interessert i alkohol veldig tidlig. Helt frem til jeg var 18 var det alltid fullt jag om å finne de beste festene i helgene, som jeg og venninnene mine kunne dra på. Vi vorset alltid sammen, og snek oss rundt og forbi alt av foreldre. Når jeg ble 18 var det rett på byen. Siden det ikke var noen 18 års steder der jeg bodde, tok jeg alltid toget inn til Oslo sammen med venner, for å dra på utesteder. Vi dro ut ofte, og jeg elsket det! Jeg elsket å danse med venninner og bare ha det gøy! 

Slik holdt jeg på lenge. Men da jeg ble 22 kjente jeg at noe forandret seg. Å dra ut på byen fristet ikke lengre. Mulig det var fordi jeg hadde blitt sammen med Per Fredrik, mulig det var fordi jeg var hadde vokst fra det. Ikke vet jeg. Men lysten til å dra ut på byen dabbet av. Når jeg tenker meg om har jeg vel faktisk ikke vært ute på byen og festet på et år, og jeg har faktisk ikke savnet det. 

Å bli rimelig full og feste til langt på natt, for så å være sykt fyllesyk dagen derpå, er virkelig ikke noe jeg higer etter lengre. Jeg drar fortsatt på fester med venner. Men da er det som regel bursdager, og det eneste jeg drikker er redbull. Alkohol drikker jeg veldig sjeldent. Det blir feil å si at jeg ikke drikker alkohol lengre, for det hender jo at jeg drikker, men da er det ikke fyll, nå er det mer for kos. På nyttårsaften for eksempel, drakk jeg, men da drakk jeg kun 2,5 glass rødvin. I og med at dette var over 6-7 timer, var det ikke akkurat veldig mye. Egentlig ganske lite. Men jeg følte helt ærlig ikke noe behov for å drikke mer. Jeg klarer meg så sykt mye bedre uten alkohol. Jeg har det like gøy og danser med venninner midt i stua uten problem. 

Jeg blir liksom ikke noe "party-pooper" selv om jeg ikke drikker, og det er så deilig! Jeg husker da jeg var på avskjedsfest hos kusinen min Eveline i sommer, da hun skulle flytte til England. Da hadde jeg kun drukket Redbull, og ikke noe alkohol. Jeg ble i skikkelig godt humør, og når tante kom hjem var kommentaren hennes "Herregud, hvor mye er det du har drikki a?" fordi jeg var i så godt humør. Men neida, ingen alkohol som trengtes for å få meg i godt humør.

Nå skal ikke jeg komme å si hverken drikk eller ikke drikk til noen andre. Men jeg tenkte bare å skrive litt om mine tanker rundt dette med alkohol. Jeg vet det er mange som leser bloggen min som kanskje føler på et press til å drikke alkohol. Men om du bare tørr å være litt utadvent, og har noe annet å drikke på, så er det ikke noe problem å holde seg uten alkoholen!

Også skal det sies at det er lov å kose seg med et glass rødvin på kvelden (om du er over 18). Selv elsker jeg å drikke rødvin til god mat. Det gjør maten ekstra spennende! Men alkohol for meg har blitt noe helt annet enn fyll. Det har blitt mer "kos" om dere skjønner? Nå drikker jeg kanskje et halvt glass rødvin på kvelden en gang iblant, istedenfor å drikke 12 vodka redbull på byen. Hmm, kanskje jeg bare har blitt voksen? Ikke vet jeg! Men det eneste jeg vet er at behovet for å drikke masse alkohol er langt borte. 

Endelig er kontoret helt ferdig!

Nå er endelig den nye bokhyllen min på plass på kontoret, og jeg føler at kontoret endelig faktisk er ferdig møblert. Helt siden vi flyttet inn for 7 måneder siden, har hjørnet på kontoret mitt vært veldig tomt og rart.

Jeg har hatt en tavle eller plante der, en svart printer har stått på gulvet og bare vært stygg egentlig, og noen blader har ligget strødd i et hjørne. Ikke veldig #inspo akkurat. Jeg har jo tenkt lenge at jeg måtte gjøre noe med hjørnet. Jeg har bare ikke klart å finne ut hva. Men etter at jeg tittet litt på IKEA fordi jeg egentlig så etter en større bordplate til pulten min, kom jeg på den gode ideen om å ha en hjørnehylle.

Selvfølgelig fant jeg ingen som passet perfekt inn i hjørnet. Alle jeg fant var enten superhøye, var ikke dype nok til å ha en printer på, eller bare ikke fine. Så da fikk jeg en ny idé om å kjøpe en vanlig hylle og bare sette den på skrått inn i hjørnet. Og det ble jo så fint! 
Nå får jeg endelig plass til absolutt alle magasinene, bøkene, permene mine og printeren. *Organiseringslykke!* Den gamle printeren min hadde tatt kvelden for bare en uke siden, så det passet jo perfekt å kjøpe en ny en! Gjett om jeg ble glad når jeg fant en som var hvit!? Ah, den passer så fint inn her. Det er egentlig litt rart, men jeg blir skikkelig glad av å ha fine farger som passer sammen rundt meg. Har jeg litt rosa og hvitt i hverdagen min, så føler jeg meg mye mer glad!

Før brydde jeg meg ikke en dråpe om hvordan det så ut rundt meg. Eller, litt brydde jeg meg. Men før jeg kjøpte hus har jeg aldri hatt mulighet til å bestemme helt selv hvordan jeg vil innrede. Så derfor har jeg aldri giddet å bry meg så mye. Nå derimot, ah, nå bruker jeg sikkert mer penger på interiør enn sminke og klær. Det sier jo sitt! 

💗 Nå som jeg har organisert alt så bra håper jeg at jeg klarer å holde det mye mer ryddig her inne. Tidligere har det blitt så kaotisk i løpet av dagen, at jeg har blitt helt gal! Så nå er jeg spent på å se hvordan det blir! 💗 

 

✨ Husk å følge meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg! Trykk HER for å følge ✨

Møte i Oslo, shopping og IKEA

// reklamelinker

For en bloggete dag dette har vært! Først begynte dagen med møte hos Side2. Der snakket vi om hvordan jeg ønsket å forme bloggen fremover, og hvilke ting som jeg burde satse på.

Som mange av dere vet er jeg ansatt som blogger hos Side2. Så det vil si at jeg får hjelp av de til bloggen når det kommer til blogging og det pengemessige. Er så glad for å være hos de, for da har man et fantastisk støtteapparat! Det er en ting som virkelig er nødvendig når man er blogger. Å være helt på egne ben er så skummelt! Husker jeg var det før, og dit vil jeg ikke igjen for å si det. Okey, det her ble litt avsporing. Haha!

Etter møtet fikk jeg tatt en etterlengtet kaffe med Nora som er en av mine beste venninner. Siden hun bor i Oslo og er flyvertinne får jeg ikke sett henne så ofte. Så da er det ekstra mye å catche up på når vi møtes igjen! Så vi tok en tur på Espresso House og spiste, mens vi snakket om alt fra flyktningskrisen, livet i Sandefjord, flyvertinnelivet til barna på barnehjem i Estland. Så ganske mye forskjellig. Hehe!

 

Vi tok også turen innom en kaffebutikk i Bogstadveien der jeg fikk handlet masse fine kaffekopper og skåler, og alle mulige rosa kaffe jenteting. Hihi!

Etter det dro jeg rett på IKEA hvor jeg fortsatt er. I skrivende stund sitter jeg i sofaen og venter på at hyllen min skal bli levert ut. Altså, i dag skulle jeg bare ha en hylle og et par telys. Vel.. De fleste som har vært på IKEA før kan nok kjenne seg igjen i at man alltid handler mer enn man skulle. Så det ble 18 nye glass til champagne, hvitvin og rødvin. Masse pynt og rundt 30 nye duftlys. Så jadda.. Nå har jeg i det minste for en god stund!

Her finner dere klærne mine: // jakke  //  sko  //  genser  //

Nå ser jeg at hyllen min er klar. Så nå får jeg runde av her! Nå skal jeg hjem til gutten min og lille babyen, og pynte opp huset med duftlys. Hihi! Og slappe helt av. For nå har jeg virkelig løpt overalt føler jeg!

 

✨ PS: Husk å følge meg på snapchat "stinablogg" for hendelser fra hverdagen, som ikke havner på bloggen! + se når jeg legger ut nye blogginnlegg! ✨

Kjøpe julepynt i januar?

Okey, nå kommer dere ikke til å tro hva jeg har gjort! Jeg har kjøpt julepynt! Litt rart i og med at det er januar kanskje? Men altså, i hele desember og egentlig november, lette jeg rundt etter rosa juletrekuler. Fant jeg noen? Vel, ekstremt få. Men i går da jeg var innom en butikk i Drammen på vei hjem, fant jeg selvfølgelig en hel haug som var så ekstremt fine! Så da måtte jeg bare plukke de med meg hjem! 

Kjenner jeg angrer litt nå på at jeg ikke kjøpte enda flere! For de er jo så fine! Men, kan jo hende jeg stikker innom en tur dit igjen. Den butikken var seriøst så meg. De hadde bokstavelig talt alt ifra blomster, til rosa hundesenger til sykt fine kaffekopper. Så jeg måtte jo selvfølgelig handle inn noen nye kaffekopper, boller og asjetter. Etter at jeg fikk kaffemaskin så kan jeg endelig drikke kaffe fra kaffekopper, og ikke bare Bodum kopper. Måtte bruke Bodum kopper fordi jeg ikke hadde melkesteamer, så for at kaffen skulle holde seg lunket+ måtte jeg ha den i termoskopp. Vel, det er det slutt på nå! Så nå har jeg jo fått helt kaffekopp dilla! 

Hvis dere forresten vet om noen nettbutikker eller butikker i Oslo / Sandefjord / Drammen / Tønsberg / Larvik som har skikkelig mye fine interiørting, og gjerne kaffekopper tar jeg gjerne imot tips i kommentarfeltet. Wiiiihii! Nå skal jeg straks avgårde til Oslo. Skal i et møte med Side2 i dag, så det blir veldig spennende! Skal også innom IKEA en tur på vei hjem, for å kjøpe blant annet en ny hylle til kontoret mitt. Jeg har så altfor lite oppbevaringsplass her inne, så det blir alltid helt kaotisk. Det er jo ikke akkurat optimalt når man skal jobbe. Så det gleder jeg meg skikkelig til å få i orden! 

Mine treningsmål for 2017!

Herregud så fantastisk det er å kunne gå ute i skogen nå! Altså, vi er i januar, og det er varmegrader! Hvor sinnsykt er ikke det? Jeg skal i alle fall nyte "varmen" så lenge den varer, og ta masse utendørsturer. I går tok jeg en tur ut i skogen med Per Fredrik og Chloe, og vi koste oss så mye! Solen skinte, det var frisk luft og vi fikk beveget kroppen skikkelig! 

Må virkelig le av blikket til Chloe her. Hun ser så snikete ut! 

Der vi gikk er det både tursti og skiløyper. Så når snøen kommer gleder jeg meg til å spenne på meg langrennsskiene og gå mange turer. Tenk så koselig å ta med Per Fredrik og Chloe på skitur, grille pølse med pinnebrød, spise kvikklunsj og drikke kakao?! Ah, det håper jeg vi får gjort!

Får virkelig krysse fingrene for at det kommer snø i år. Hadde vært så typisk om snøen bare kom såvidt den uken jeg reiser til Gran Canaria! Haha! Men i verste fall tar vi oss en tur til fjellet. Jeg fikk ikke gått på ski i fjor, så i år er lysten ekstra stor! Uansett, ja takk til flere turer ute i skog og frisk luft! Jeg bruker polar pulsklokken min, så det gir meg ekstra motivasjon til å bli mer aktiv. Siden jeg har en jobb der jeg nesten ikke beveger meg, har jeg satt som mål å ha minst 5000 skritt hver eneste dag. Dette er ikke noe veldig mye, men når jeg kombinerer det med 2-3 styrkeøkter i uka, blir det veldig bra! Nå skal sporty-Stina dras frem igjen! 💪🏼 Tihi! 

Store forandringer på YouTube kanalen min!

// reklamelinker

Det er en ting som jeg har tenkt på en god stund nå, som jeg vil snakke med dere om. Som de fleste av dere vet så legger jeg ut videoer hver eneste onsdag. Dette har jeg gjort siden tidlig høsten 2014. Så altså 2,5 år. Sjekket faktisk ikke før nå hvor lenge jeg hadde holdt på sånn, og innså nettopp at det begynner å bli ganske lenge. 

Så det er jo ikke så rart at jeg en stund har tenkt at jeg vil gjøre endringer. For å være ærlig føler jeg at jeg har kommet inn i en litt ond sirkel, og sitter litt fast når det kommer til youtube. Jeg elsker å lage videoer! Men ofte føler jeg at når jeg må lage videoer til faste dager, blir det vanskelig å holde kvaliteten på videoene oppe. Jeg har jo lenge hatt lyst til å vlogge mer. Men da er det liksom kun tirsdager jeg kan lage vloggen, fordi videoen kommer ut på onsdag.

Gjør jeg noe fett på en torsdag eller lørdag for den saks skyld, så er det ikke vits i å filme det. For innen det havner på kanalen min er det old news, og ikke så veldig interessant for dere. Jeg har jo tenkt tanken på å heller legge den ut den dagen det gjelder, også legge ut video som vanlig på onsdagen. Men da kommer det problemet inn at det er ekstremt mye jobb med en video, og da blir det vanskelig å blogge så mye som jeg vil. 

 Genseren min finner du HER, buksen min finner du HER

 

Derfor har det blitt litt sånn at jeg kun lager videoer som jeg sitter i stua hjemme og babler om et eller annet kjapt på onsdag morgen, fordi jeg er nødt til å legge ut noe, fordi jeg har lovet det. 

Slik vil jeg ikke at det skal være lengre. Jeg setter så enormt stor pris på at dere ser på videoer jeg lager, at jeg heller vil lage videoer når jeg faktisk har noe jeg vil lage video om. 

Fremover kommer jeg ikke til å legge ut videoer på noen faste dager. Jeg kommer til å legge ut ca 3-4 ganger i måneden, altså nesten slik som tidligere. Men nå kommer det til å bli mer når jeg føler for det. Forhåpentligvis gjør dette at jeg får igjen motivasjonen og gleden ved å lage videoer for dere, slik at 2017 kan bli et enda bedre video-år enn i fjor. 

Jeg kjenner i alle fall at jeg gleder meg veldig til å begynne med YouTube på en annen måte. Håper dere vil fortsette å se på videoene mine! Forresten; nå som jeg ikke legger ut videoer fast hver onsdag kan det være smart å abonnere gratis på kanalen min, for å se når jeg legger ut nye videoer! Trykk HER for å abonnere. 

 

Å møtes igjen etter 10 år

I romjulen var jeg på reunion med de jeg gikk på barneskolen med, og jeg kom nettopp på at jeg har helt glemt å blogge om det! Jeg var jo som sagt på reunion med barneskolen. Det var veldig rart, men også gøy å se igjen alle! De fleste hadde jeg faktisk ikke sett siden jeg gikk ut av ungdomsskolen. Da jeg begynte på videregående gikk jeg på en helt annen skole enn de fleste gjorde, og som var et stykke unna Hokksund.

Jeg fikk nye venner i Drammen og Oslo, så da ble det til at jeg ikke lengre var i Hokksund. Så derfor "sjekket" jeg egentlig litt ut av Hokksund miljøet da jeg var 16-17 år. Rart å tenke på egentlig.. Men det var jo sånn det ble! Den personen som jeg har holdt litt kontakt med er jo Pia, som var min barndomsvenninne. Vi var bestevenner fra vi kunne gå til vi begynte på videregående. Så ganske mange år! Men hun var det jo over 3 år siden sist jeg hadde sett. Haha! Så vi har ikke akkurat hatt ekstremt mye kontakt!Vi begynte kvelden hos Pia, hvor bare vi to skravla og catchet up igjen etter alle disse årene. Jeg har vel ikke vært hjemme hos Pia på sikkert 7-10 år, så jeg kjente meg nesten ikke igjen da jeg gikk inn døra. De hadde gjort om så mye på huset, og det hadde blitt så fint! 

 

Deretter tok vi turen hjem til Thomas, hvor vi var en gjeng på rundt 15 stykker. Det ble en kveld med veldig mye mimring. Vi hørte på sanger som var populære på barne- og ungdomsskolen, vi snakket om alle rampestrekene vi gjorde på skolen, og hvor teite vi syntes at noen av lærerne var. Haha! Vi spiste pizza, de fleste drakk, siden jeg kjørte bil ble det 2,5 liter Redbull på meg. Noe som ikke er å anbefale forresten. Ble så groggy dagen derpå av det! 1 liter holder i massevis. Haha! Ellen og Alex


Frode, Joachim, Marie og Even


Thomas og Eirin
 

Alt i alt ble det en utrolig koselig kveld! Det var jo rart å se hvor voksne alle hadde blitt. Men herregud så koselig og gøy det var å være med alle igjen! Håper ikke det blir 10 år til neste gang. Hehe! 

Mine mål for året

// reklamelink

Mandag og nytt år. Dette er virkelig den beste muligheten til å starte med blanke ark. Glem alt drittet som skjedde i 2016, glem alt godteriet som ble spist hele desember, og legg fra deg alt som du ikke trenger lengre. Selv har jeg virkelig satt meg mange mål for året!

Et av målene mine som jeg virkelig må jobbe for, er å holde godteri kun til lørdagene. Jeg er en skikkelig godtemums, men det må det bli slutt på! Sånn egentlig er det  jo ikke noe problem å unne seg noe en gang iblant. Det er jo derfor jeg skal spise godteri på lørdager. Meeen, når en pose med smågodt blir lunsj og man dropper viktig næringsrik mat, er jo ikke det helt sunt. 

Så nå har jeg nettopp kastet absolutt alt av godteri som er i huset. Når jeg kjøper godteri på lørdager, kommer jeg til å kaste det som er igjen på søndagsmorgenen. Så lenge det ligger godteri rundt i huset, er det ekstra vanskelig å holde seg unna. Så etterpå skal jeg kjøpe inn masse frukt og grønt som jeg kan knaske på når jeg vil ha noe som er godt!

En annen ting som jeg også har satt som et mål dette året, er rett og slett å gi slipp på vonde ting som har skjedd. De siste årene har jeg hatt en del opplevelser eller episoder (vet ikke helt hva jeg skal kalle det) hvor mennesker har vært helt grusomme mot meg. Jeg har gått rundt og vært mye redd, sint og frustrert. Personlig skjønner jeg ikke hvordan andre mennesker kan være så grusomme. Men jeg må nok bare innse at verden er ikke full av mennesker som bare vil deg godt. Men da er det så viktig at man klarer å tilgi disse menneskene, glemme at de noensinne har eksistert, og gå videre.

Så et av mine mål i året som kommer er bare å tilgi mennesker som har vært slemme mot meg. Glemme at de har eksistert, og bare gå videre. De menneskene fortjener ikke å være i livet mitt, så fuck dem. Det er eneste jeg har å si. Hehe! La dere gjerne bli inspirert her folkens! Om noen har behandlet dere dårlig, la de være igjen i 2016. De fortjener ikke å være i livene deres. 

Lignende topp som jeg bruker finner du HER


Den tredje tingen som jeg har som mål for året er å ta bedre vare på meg selv. Her kommer jo godteri delen inn. I året som har vært har jeg sluntret altfor mye unna med treningen og kostholdet. Jeg har spist mye usunt og trent veldig lite. Dette er det slutt på nå! I 2017 vil jeg virkelig komme i form igjen, så jeg endelig kan føle at kroppen min er sterkere, at jeg får mer energi og bare mer gnist!

Skal heller ikke legge skjul på at det blir deilig å føle seg litt trent når det kommer til utseendet også. Altså, jeg vet jeg er slank og sånt. Men kroppen min er ikke like stram som jeg vil at den skal være. Så det skal forandres nå! Er det forresten lov å være så ærlig som jeg nettopp var nå? Føler jeg nesten burde skrive en lang paragraf om at man skal føle seg fornøyd med seg selv uansett hvordan man ser ut. Men hey, fuck det. Er lov å være litt ekstra ærlig en gang iblant. Eller hva?

Okey, det her ble mye om mine mål for året. Men jeg er så pumped up for et nytt år at jeg bare måtte fortelle dere mine tanker! Nå skal jeg ut en tur i sola med Per Fredrik og Chloe. Vi skal en tur ut i skogen, og få litt frisk januarluft! ☀️

 

PS; Følg meg gjerne på snapchat "stinablogg" for å se øyeblikk fra hverdagen, som ikke kommer på bloggen! + se når jeg legger ut nye blogginnlegg!
 

Ukens spørsmål #142

Hvor skal barnet deres ha rom hvis dere skal ha barn?
- Det blir nok på kontoret eller walk in closet mitt. Tipper det blir sistenevnte, også blir det flyttet inn på treningsrommet. Vi har jo 5 soverom her i huset, så det er nok plass å ta av! 

 

Har du noen spisesteder som du vil anbefale i Sandefjord?
- La Scala og Kokeriet er definitivt de stedene jeg liker best. Per Fredrik og jeg pleier å spise der ofte! 
 

Hvordan er det å være blogger?
- Det er helt fantastisk! Jeg kan bestemme så mye over min egen hverdag, jeg har verdens mest fantastiske lesere, og jeg har mulighet til å nå ut til tusenvis av mennesker med det jeg skriver. Selvfølgelig er det noen negative sider som at man har lite privatliv, man har aldri ordentlig fri, osv. Men det er sånt man vender seg til.

 

Skal Chloe begynne å blogge? Jeg likte det innlegget så godt!
- Hehe, ja kanskje det! Skal ikke se bort ifra at det kommer noen innlegg fra henne fremover! Gøy at du likte innlegget hun skrev. Hehe!  

Jeg lurer på om du pleier å se på TV? Siden du jobber så mye, rekker du det. Isåfall hva ser du på!
- Jeg pleier å se på tv / film med Per Fredrik på kvelden når vi skal slappe av og kose oss. Da pleier vi som regel å se på Modern Family, Family Guy, South Park, American Dad eller en film. Men da ser vi liksom bare på tv fra 21 til vi legger oss. Så det blir ikke så mye tv titting. Det er noe jeg ikke gidder å bruke så mye av tiden min på føler jeg. 

 

Du vet på pulten din, så har du sånn marmor greie. Hvor kan jeg få kjøpt det?
- Den kan man kjøpe på Panduro. Kontaktplast er forresten det som det heter.  

Var du skoleflink?
- Nja, på barne- og ungdomsskolen ga jeg ganske blanke i skolen. Så da var jeg ikke akkurat skoleflink. Men utover videregående skjerpet meg en god del, og fikk veldig gode karakterer. Så da var jeg skoleflink. Hehe! 
 

Er det veldig annerledes å ha hund?
- Ja, det har endret mye på hverdagen. Det er veldig koselig å ha lille Chloe tuslende rundt i huset hele tiden. Hun er jo så god og kosete, så da blir det så koselig! Nå begynner hun endelig å bli stueren, hun sover stille i buret hele natten, og er generelt enkel å ha med å gjøre. Når vi nettopp hadde fått henne derimot.. Ah, da var hun ikke enkel å ha med og gjøre! Da var hun helt i hundre, tisset inne 20 ganger om dagen, vekte oss mange ganger i løpet av natten, og var mye å håndtere. Glad vi er forbi det punktet! Hvor mange år har du holdt på med YouTube og blogg?
- Nå har jeg holdt på med begge deler i litt over 6 år. De første årene gjorde jeg ikke så mye ut av bloggen ei heller youtubekanalen min. Så det er de siste 3-4 årene som jeg har holdt skikkelig på med bloggen, og de siste 2-3 årene jeg har drevet skikkelig mye med youtube. 

 

Hva er det fineste / beste rommet i huset deres?
- Oi, vanskelig å si egentlig! Men det fineste rommet vil jeg nok si at er stua. Der er det så stort, fint og lyst. Også er det jo så store vinduer med utsikt mot vannet! Når begynte du med sminke?
- Jeg begynte med sminke da jeg var rundt 11-12 år tenker jeg. Da begynte jeg med lipgloss, maskara og litt foundation. Det er mye som har skjedd siden den gang i sminkeveien for å si det sånn! Hehe! Men husker jeg syntes det var så gøy med sminke, og da jeg gikk i 8. klasse måtte jeg alltid ha minst 7-8 lipglosser med meg hele tiden. Måtte jo ha litt å velge mellom. Haha! 

 

Hvis du skal ha en rolig kveld eller dag inne, hva gjør du da?
- Hvis jeg skal slappe helt av liker jeg å ta et langt deilig med, med ansiktsmaske, hårkur, bathbomb og en film på mac'en ved siden av badekaret. 
 

 

Føler du noen ganger et press til å blogge?
- Ja og nei. Jeg vet at dere er utrolig forståelsesfulle, og forstår det veldig godt om jeg trenger pause fra bloggen. Så sånn sett føler jeg ikke et press. Men jeg vil jo ikke skuffe dere, og jeg elsker å blogge for dere, så jeg lager nok et lite press for meg selv om å blogge. Men det gjør jo ingenting. Blogging er morsomt!  

Hva er ditt favoritt sminkemerke?
- Jeg har faktisk ikke noe favorittmerke. Jeg har diverse favoritter fra alle mulige merker egentlig. 

 

Er hunden din lydig?
- Ja hun har blitt veldig lydig! Hun har lært mange kommandoer nå faktisk. Sitt, ligg, kom hit, legge deg på teppet, hent bamsen, gå til pappa, gå til mamma, osv. Så hun har blitt veldig flink! Hun har også lært seg å si ifra når hun må ut for å tisse. Så det er veldig deilig! Hun er jo bare 5 måneder gammel. Så jeg er veldig fornøyd med hvor lydig hun er! 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål?"¨

 

PS: Husk å følge meg på facebook og skru på varsler for å se når jeg legger ut nye innlegg!
Trykk HER for å følge. 

En fantastisk nyttårsfeiring!

Wow, tenk at vi er i 2017!? Jeg syns det er så rart å tenke på at vi har startet et nytt år. Året som har gått har vært helt fantastisk! Jeg har opplevd, lært og gjort så mye! Merker det kommer til å bli vanskelig å toppe året som har gått. Men det skal jeg klare!

Nå er jeg helt klar for å sette meg ned og skrive videre på nyttårsforsettene, og sette meg noen skikkelige mål for året. Jeg gidder aldri å håpe på det beste, når det kommer til et nytt år. Jeg vil heller jobbe for det beste! 

I går fikk vi en skikkelig fin avslutning på året som har gått. Vi feiret hjemme hos oss, med venninnene mine og venner av Per Fredrik. Så vi ble en god gjeng på rundt 10 stykker. Det ble fantastisk god kalkunmiddag som Per Fredrik og Marius hadde lagd, masse drikkeleker, og mye moro! Marita  Camilla - Mina - Marius - Daniel


Vi spilte blant annet et drikkespill som heter "Charades" der man skal mime et dyr, prøve å forklare hvem en skuespiller er eller noe helt annet. Når man hadde fått x antall riktige, kunne man dele ut antall slurker med alkohol til de man ville, avhengig av hvor mange riktige man fikk. Så det ble god stemning for å si det sånn. Hehe! 

Rett før midnatt gikk vi ut på verandaen for å se på alle rakettene, tenne noen raketter selv, også ble det selvfølgelig stjerneskudd på oss jentene! For ikke å snakke om nyttårskysset med gutten min! 

Trine - Marita - Camilla - meg - Mina 

Elsker at Trine er så i farta at man bare ser et blurry menneske! Den jenta der altså, hun er det fantastisk fart i! 


 

Så alt i alt ble det en helt fantastisk feiring med gode venner! Jeg syns det er så viktig at vi alle går inn i året på en god måte. Feire med venner eller familie, og bare ha det fantastisk! Håper alle dere fikk en helt fantastisk feiring, og jeg ønsker dere alle et godt nytt år!