hits

januar 2016

Se intervju med meg og Per Fredrik!

Jeg har helt glemt bort å legge ut intervjuet av meg og Per Fredrik (PelleK) som kom ut på fredag. Vi ble intervjuet av VGTV tidligere denne uken om forholdet vårt, blogg og youtube. Per Fredrik avslører blant annet hvordan det er å være sammen med en blogger! Under kan du se selve intervjuet av oss, og HER kan du se hele panelet episoden. Morsomt å se at episoden vi er med i har blitt sett over 200'000 ganger allerede :-)

Min flaueste mensen historie!

// annonse

Å være jente og ha mensen, er ikke alltid like lett. Noen ganger oppstår det veldig flaue situasjoner, som man gjerne ville vært foruten. Jeg er ganske sikker på at de fleste av oss jenter har noen flaue mensen historier på lager, og nå skal jeg fortelle en av mine flaueste. For 2-3 måneder siden så var Per Fredrik og jeg på hotell, og jeg fikk mensen. Flink jente som jeg var, hadde jeg selvfølgelig glemt både tampong og bind. Så Per Fredrik måtte stikke ut og kjøpe for meg. Det var flaut nok i seg selv.

Men det verste var når han kom tilbake med et merke på bind jeg aldri før har sett, og som føltes helt annerledes enn hva jeg var vandt med. Så det endte med at jeg gikk hele dagen og var livredd for at det skulle gå galt! Heldigvis gikk det bra. Men gud som jeg skulle ønske at jeg hadde hatt et bind som jeg faktisk visste at holdt mål, og som jeg kunne slappet av med. Så jeg hadde sluppet å gå rundt og stresse hele dagen!

Dette innlegget er sponset av Libresse ultra thin, triple protection, og det er et bind jeg faktisk kan anbefale. Håper Per Fredrik leser dette innlegget, så han vet hva han skal kjøpe neste gang. Haha! 

Grunnen til at jeg liker dette bindet er fordi det har triple protection, som betyr; forsterkede sidebarrierer (kjekt så det ikke kommer lekkasje på sidene), en kjerne som raskt absorberer, og forsterka lekkesjebeskyttelse bak. Selv om man er jente og har mensen, må man jo kunne leve litt fordet. Dra på stranda, shopping, skolen, og kunne bruke hvit bukse selv om man har mensen! 

Akkurat nå har Libresse en veldig kul qiuz på sine nettsider, HER, der du kan ta en test for å teste ut hvor fearless (fryktløs) du er! Selv ble jeg en fear fighter, som ikke er redd for å skille meg ut! Ta gjerne quizen du også, og se hva du blir! PS; om du tar quizen er du med i trekningen av en opplevelse av verdi 5000,- kr! 

Selv om min historie er super flau, syns jeg det er viktig at vi klarer å snakke litt mer om mensen. Derfor oppfordrer jeg dere til å dele en flau mensen historie i kommentarfeltet, gjerne anonymt om du ønsker det! 

 

Klar for byen!

 

I kveld skal jeg i bursdag hos Marita, en god venninne fra Drammen. Vi skal først ut og spise sammen med en gjeng med venninner, også blir det vors hjemme hos Marita. Med jelloshots og hele pakka! Skikkelig jente stemning! Også blir det ut på byen i Drammen utover kvelden. Så dette blir gøy! Tenkte jeg kjapt kunne vise dere kveldens antrekk før jeg stikker ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp - HERFRA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Hjemmelaget jordbærsyltetøy - UTEN sukker!

Helt siden jeg var liten har jeg elsket hjemmelaget jordbærsyltetøy. Det eneste problemet som alltid har vært, er at det er ikke spesielt sunt. Da jeg lagde det selv for et par år siden fant jeg ut akkurat hvor mye sukker det i det, og det var ikke lite for å si det sånn! Det er jo virkelig ikke bra med alt dette sukkeret! Helt til jeg kom over en oppskrift forleden, har jeg droppet syltetøyet rett og slett fordi det er for mye sukker i det. Og det syltetøyet man kjøper på butikken er jo helt krise vondt. Så det må være hjemmelaget! 

Oppskriften for å lage hjemmelaget syltetøy uten sukker er ekstremt enkel. Bruk 400 gram frosne jordbær (la de ligge på kjøkkenbenken og tine i et par timer, eller ha de i mikrobølgeovnen i et par minutter) og et eple (husk å skrelle det), og blend det i en blender. La det kjøres til det er helt fritt for klumper. Siden det ikke er noe konserveringsmidler i dette, holder det seg veldig kort, maks 1-2 dager. Så det kan være smart å lage litt mindre porsjoner. Det går veldig fort å lage det, i tillegg til at ingrediensene er veldig billige, så det burde være null stress å lage det på kort tid! 


Håper det smaker! 

 

Slik unngår du å bli støl

Det er en ting jeg hater ved å trene, og det er å bli støl. At det skal verke og gjøre vondt i kroppen, fordi man endelig har fått rumpa si på gymmet er som regel så tommel ned at man gruer seg så mye til neste økt, at man dropper det. Selv har jeg gått på den smellen mange ganger, at jeg har blitt støl, også får jeg ikke trent på noen dager, og havner helt ute av rutiner.

Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste som hater å være støl, så derfor vil jeg gi dere noen tips til hvordan man skal unngå å bli støl, og hva som hjelper når man først har blitt støl. Selv om jeg vet at mange bruker det å bli støl, som en måling på om man har tatt i nok eller ikke, er det best å unngå og bli veldig støl. Litt støl er ok, men ekstremt støl kan sette deg tilbake treningsmessig da man må la kroppen restituere før man kan trene igjen. 

Rolig start: Har du hatt treningspause på en uke eller mer, bør du ta en rolig økt første gangen du trener. Kutt ned treningen til 40-60% av hva du vanligvis ligger på, både når det kommer til vekter og repetisjoner om du trener styrke. Da unngår du å kjøre ut musklene for mye, og de kommer på en måte inn i rytmen igjen.

Mat: Etter du har trent er det viktig at du får i deg nok mat. Spiser du for lite har ikke kroppen nok å gå på, for å restituere og bygge opp muskler, og du vil ende opp med å bli støl lengre. I tillegg vil kroppen ha mindre utbytte av treningen. Pass på så du spiser nok mat, og får i deg tilstrekkelig med proteiner.

Søvn: Når du trener er det ekstremt viktig med søvn. Kroppen trenger god restitusjon og det får den best når du sover. Pass på å sove minst 7, men helst 8 timer. Gjerne 9 om du trener ekstremt tungt. 

Tren regelmessig. Så lenge du holder deg i gode treningsrutiner, er sjansen for å bli støl veldig minimert. Prøv å ha minst et par økter med trening i uka, for å opprettholde en god styrke i kroppen. 

 

 

Blir du støl ofte?

 

Endelig kommer barbie i forskjellige størrelser og farger!

Helt siden jeg var liten har jeg elsket Barbie. Det er et eller annet med den dukken som alltid har fascinert meg. Men de siste årene har dukken vært i hardt vær i mediene, mange har ment at den ødelegger selvbildet til jenter. Barbie selskapet har nå tatt grep og laget dukker som kommer i flere forskjellige størrelser. Curvy, petite og tall er størrelsene som nå blir introdusert. I tillegg til at de endelig kommer i flere forskjellige farger, og med flere hårfarger.

Jeg husker forleden da en venninne fortalte meg om hvor vanskelig hun hadde hatt det når hun skulle kjøpe Barbie til tantebarnet sitt til jul, og de ikke hadde noen brune Barbiedukker. Hun måtte lete i evigheten igjennom lekebutikker og uten hell. Derfor syns jeg det er ekstra fint at Barbie nå kommer med flere utseender, så alle kan finne en dukke de selv ligner på. Jeg husker godt selv hvor mye mer jeg likte barbiedukkene som hadde brunt hår, fremfor blondt, fordi jeg selv hadde brunt hår. Så da kan jeg jo bare tenke meg hvordan det er å endelig kunne ha en barbie som har både lik kroppsfasong, hårfarge, og hudtone som en selv har. Ekte dukkelykke! 

Håper også at denne endringen kommer til å gjøre det lettere for jenter der ute, å like sitt eget utseendet. Er det en ting jeg syns er viktig, så er det at alle har det bra med seg selv, og er komfortabel i sin egen kropp, uansett hvilken fasong eller farge den enn måtte ha! 

 

Vanskelige valg jeg har tatt i livet!

Når man er ung står man ovenfor så ekstremt mange vanskelige valg. Allerede som 15 åring skal man velge hva man vil studere på videregående, og allerede da må man ta valget om hva man vil bli her i livet. Det er jo helt bisarrt å tenke på at man skal ta et så stort valg, samtidig som man må rekke opp handa i klasserommet for å spørre om man kan gå på do. Det er ikke rart mange velger feil valg når man må ta så vanskelige valg i så ung alder. Selv valgte jeg mat og restaurantfag + kokk og servitør på 1. og 2. året på vgs. Det kom vel som et sjokk for de aller fleste. Meg selv inkludert.

Egentlig ville jeg vel heller gå media. Men så var det dette med karakterer da. Mine var ikke akkurat så sinnsykt gode. Endte vel med 4 totalt i gjennomsnitt, så det er ganske bra. Men ikke bra nok til å komme inn på media. Så da ble det kokkelinja da. Meg liksom. Som kun hadde lagd posesuppe og nudler fra før av. De årene jeg gikk på kokkelinja lærte jeg ekstremt mye om det å lage mat, men interessen var liksom aldri der. Stadig vekk hørte jeg at klassekameratene mine lagde masse middager hjemme, og var så lidenskapelig opptatt av det. Jeg derimot, var veldig flink på skolen, og fikk nesten bare 5 i karakterer, men hadde ikke et snev av lidenskap for hva jeg holdt på med, og lagde aldri mat hjemme.

 

Siden jeg var flink til å lage mat, begynte jeg som lærling på en veldig bra gourmet restaurant. Etter 3 måneder hadde jeg funnet ut at dette virkelig ikke var noe for meg, og istedenfor å bare fortsette kun for å bli ferdig med en utdannelse, sluttet jeg. Det var vanskelig å slutte, men i etterkant er jeg veldig glad jeg for at jeg sluttet. Å være kokk er et veldig fint yrke, men da må man ha lidenskap for det, og det hadde ikke jeg. Så dette var et av mine første store karrierevalg der jeg gjorde det rett i å slutte.

Året etter gikk jeg allmenn påbygg på videregående, så jeg kunne fullføre videregående. Jeg hadde veldig lyst til å studere journalistikk, men her igjen stod karakterene litt i veien. For å komme inn på journalisthøyskolen i Oslo, må man ha nesten like høyt snitt som hvis man skal bli advokat. Dermed ble det ingen høyskole, og jeg begynte å se på private steder for å studere. Selv syntes jeg prisene var helt elleville, og jeg begynte heller å se på mulighetene for å utdanne meg i London, England. Jeg skrev søknad, men i siste liten ombestemte jeg meg, og droppet hele greia. Det er jeg veldig glad for den dag i dag.

 

Grunnen til at jeg ville studere journalistikk var for å kunne skrive artikler, tips, og meninger og nå ut til mennesker med det. Å skrive i et jentemagasin hadde lenge vært en drøm for meg, og da var journalistikk det jeg måtte studere. Men det som er greia med å bli journalist i dagens samfunn er at man må minst ha en bachelor (3 år utdanning), helst en master (5 års utdanning) og alt dette koster hinsides mye penger, i tillegg til at man bruker opp 5 år av livet sitt på å studere. Når jeg ser tilbake på det, er jeg glad jeg droppet å søke på skole.

For den dag i dag, gjør jeg akkurat det jeg hele tiden drømte om å gjøre. Nemlig skrive mine tanker, meninger og tips og nå ut til jenter. Forskjellen er bare at jeg velger fritt hva jeg skal skrive om, jeg har ingen sjef som bosser meg rundt, ingen arbeidstider, og jeg får oppleve så mye fantastisk siden jeg har mulighet til å ta med meg jobben overalt. I tillegg til alt dette har jeg dere, som er verdens skjønneste lesere. Dere gjør virkelig jobben min til en så mye bedre jobb enn jeg noensinne kunne håpet på! 

Så ja. Hele poenget med dette innlegget er vel at man må følge det magefølelsen sier. Selv om alle rundt meg betvilte meg 24/7 om mine aspirasjoner om å drive en stor blogg hvor jeg skrev kule innlegg for jenter, fortsatte jeg fordet. Magefølelsen min fortalte meg at det var dette som jeg skulle gjøre her i livet, og jeg fulgte den. Det kunne jeg ikke vært mer glad for nå!

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er rett og slett fordi jeg vet at det er mange av dere er unge, og er nå i en tid der dere legger planer for fremtiden, og må velge hva dere skal bli. Tenk dere godt om, og husk at det går ann å ombestemme seg om man føler at det man har valgt ble feil for seg selv. Det er veldig viktig at du tar kontrollen for hva du vil gjøre i ditt liv, det er tross alt det livet du skal leve. Så om foreldrene dine, eller vennenne dine prøver å pushe deg i en retning du ikke vil, ikke hør på de. Følg din egen magefølelse. Hva ønsker du å jobbe med i fremtiden?

 

21 Ting du kan blogge om!

Uansett om man har blogget i 2 uker eller 5 år, er det en ting som alltid er vanskelig. Og det er å komme opp med idèer til hva man kan skrive om. Noen ganger føler jeg at jeg må hjem for å finne opp kruttet, når jeg skal hjem og blogge. Man må liksom komme opp med noe bra, som folk faktisk gidder å lese, og som man selv vil skrive. Men, det er som regel ganske vanskelig. Og siden jeg tipper på at jeg er langt ifra den eneste som ofte står litt fast når det kommer til bloggideer (vi er jo tross alt over 330'000 bloggere i Norge), tenkte jeg at jeg kunne gi dere en liste med ting man kan blogge om. Denne listen er ganske generell, og har tips for mange forskjellige bloggere. Så here we go!

 

Treningstips - Er du glad i å trene? Spre treningsglede og gode tips på bloggen!

Oppskrift - Del dine favoritt oppskrifter. Alt fra smoothies, til boller, til middag. 

Ukens spørsmål - Har du fått mange spørsmål fra leserne dine den siste uken? Samle alle spørsmålene i ett innlegg og svar på de. 

Antrekk - Vis frem klesstilen din!

Har du en kjæreste? Fortell om hvordan dere har det, og gjør gjerne en boyfriend tag!

Fortell om dine favorittfilmer - Personlig elsker jeg å lese filmanmeldelser. Så tips i vei!

En hendelse i livet ditt som har gjort deg til den du er

Fortell om noe du gleder deg til!

DIY - Test ut et gjør-det-selv prosjekt og vis det frem på bloggen. Pinterest er et genialt sted for å finne inspirasjon. 

Reisetips - Har du besøkt noen spennende steder? Fortell om dine anbefalinger og tips til steder man bør besøke!

20 Ting du ikke vet om meg tag

Sosialt - Har du og venninnen din funnet på noe sammen? Blogg om det!

Nye innkjøp - Handlet noen kule klær i det siste? Vis de frem på bloggen!

Hårfrisyrer - Er du flink til å krølle, flette eller style håret? Del tips på bloggen!

Har du gjort noe morsomt på fritiden den siste tiden? Vært på en fest, eller besøkt en restaurant? Blogg om det!Fortell om dine fremtidsplaner. Hvor ser du deg selv om 5 / 10 / 15 år?

Hobby - Fortell om dine hobbyer!

Sminketips - Har du noen gode sminketips på lager? Del de med leserne dine!

Er du opptatt av noen samfunnstemaer? Fortell dine tanker!

Videoblogg - Hvem er vel ikke glad i en videoblogg? Lag en video der du forteller leserne dine litt om deg selv, så de kan bli kjent med deg!

Dine favorittprodukter - Har du noen sminke eller andre kosmetiske produkter du ikke kan leve uten? Tips om de på bloggen din!
Hva liker du å blogge om?

 

PS: Lagre gjerne denne listen som et bokmerke på pcen din,
så du enkelt kan finne den igjen neste gang du står fast med et ideer til blogginnlegg!

 

Pannekakemaskin som printer ansikter!

For et par år siden la mannen til kusinen min, Miguel, ut en video på facebook. Den viste hvordan han hadde bygget en pannekakemaskin med legoklosser. Maskinen var programmet til å helle ut pannekakerøre over en stekeplate, i en teknikk som gjorde at man kunne få forskjellige former på pannekaken. Den gangen husker jeg at jeg tenkte "wow! dette kommer til å bli noe helt sykt noe!" Og jeg hadde rett. Et par år senere og Pancakebot er en realitet.

Miguel har blant annet vært i det hvite hus i USA og vist frem maskinen, og i dag kom han til Oslo på teknologikonferansen, for å vise frem maskinen. Per Fredrik og jeg tok turen innom, for å se det endelige produktet. Det var veldig spennende og morsomt! Det har virkelig blitt et kult produkt som jeg har trua på at kommer til å nå nye høyder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En annen ting som også var morsomt var at Steve Wozniak var på konferansen, og snakket forran alle om hvordan det var å grunnlegge Apple sammen med Steve Jobs, og hvilke ting som hadde ført Wozniak langt opp i teknologiens verden. Veldig interessant og inspirerende å høre på hvor mye han hadde jobbet for å nå langt. Det ga med virkelig ekstra motivasjon til å nå langt med mine egne mål her i livet!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kul pannekakemaskin, eller hva?

Video: Hverdagssminke!

I denne onsdagsvideoen viser jeg dere en enkel og kjapp hverdagssminke, som er perfekt før jobb og skole! Test den ut du og! 

 

Produkter finner du HER
glominerals face primer og brow collection er dessverre utsolgt.

Intervjuet av VGTV med PelleK

I dag startet jeg dagen hos VGTV med et lite intervju med meg og Per Fredrik (PelleK). Intervjuet er til Panelet og kommer ut på fredag, så det blir spennende å se hvordan det gikk! Jeg føler i alle fall at det gikk veldig bra, og blir morsomt for dere å se! Har sett panelet en del ganger fra før av, og syns det er veldig morsomt å følge med på. Da får man liksom en liten update på hva som har skjedd i rampelyset den siste tiden! 

Per Fredrik og jeg ble intervjuet om forholdet vårt, bloggingen min, og siden vi hadde nettopp vært i bryllup for Staysman, ble vi spurt om våre egne bryllupsplaner. Hehe! Så det kan dere glede dere til å se!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Per Fredrik, Morten Hegseth (som vel og merke står i sofaen. Haha!), meg og Vegard Harm!

 

Pleier du å se på Panelet?

Disse merkene tester ikke på dyr!

En ting som har blitt mer og mer viktig for meg, er å bruke merker som ikke er testet på dyr.  Å teste kosmetikk på dyr er en grusom handling, og jeg prøver personlig å holde meg unna produkter som tester på dyr. Det hender selvfølgelig at det glipper en sjelden gang iblant, men for det meste bruker jeg kosmetikk som ikke er testet på dyr. Jeg syns det er viktig å støtte disse merkene, og i den anledning vil jeg skrive litt om hvilke merker som ikke tester på dyr, sånn at dere er litt mer informerte om det. Jeg tror at hvis vi viser nok interesse for dette alle sammen, vil det til slutt ikke være noen merker som tester på dyr. 

Her er noen av de mest populære merkene som ikke tester på dyr. Full liste over alle merker som tester på dyr, og ikke tester på dyr finner du HER og HER.

- Bare escentuals - 

- Billion dollar brows - 

- Boots - 

- Define - 

- Dermalogica - 

- E.L.F cosmetics - 

- GHD -

- Glo minerals - 

- GOSH - 

- H&M, egenproduserte produkter - 

- I.d bareMinerals - 

- Isadora - 

- Kicks, egenproduserte produkter -

- Lush - 

- Makeup mekka - 

- Ole Henriksen - 

- St. Tropez - 

- The Body Shop - 

- Tone lise akademiet, egenproduserte produkter - 

 

Jeg syns det er veldig bra at så mange merker velger å ikke teste på dyr, men heller bruker andre metoder. Stor tommel opp for det! Og et stort håp om at enda flere merker vil slutte med dyretesting på sine produkter i fremtiden. Dyrevern har også laget en egen app der du kan enkelt sjekke om et produkt er testet på dyr. Appen heter "Dyretestet?" og er tilgjengelig både på iPhone og Android. Du kan lese mer om appen her

 

Bryr du deg om produktene du bruker er testet på dyr?

 

Skinnjakke med nagler på en rosablogger!?

I helgen da jeg la ut bilder fra bryllupet til Staysman, var det mange av dere som lurte på hvor jeg hadde kjøpt den nye skinnjakken min, siden dere likte den så godt. Først og fremst vil jeg bare si, wow! Kult at dere faktisk likte den! I og med at jeg er ganske så rosa av meg, er ikke dette en typisk skinnjakke jeg vanligvis ville gått med.

Men da jeg så den i butikken ble jeg helt forelsket og måtte bare ha den! Føler den er skikkelig som min indre rocker. Oh yes, for de av dere som ikke visste det. Jeg elsker rocke musikk. Marilyn Manson, Kiss og Twisted Sister er noen av mine favoritter. 

Siden jakken er ganske rocka, syns jeg det er perfekt å kombinere den med litt søtere elementer, for å gjøre det litt mer meg. Og ikke så super-rocka! Anyways, jakken kjøpte jeg på Body Map på Arkaden i Oslo. Den kostet egentlig 4000,- kr men den var på 50% rabatt da jeg kjøpte den, så den kostet kun 2000,- kr.

Det er ekte skinn, og taggene har veldig god kvalitet. Haha, jakken er supertung. Så jeg sliter alltid litt når jeg skal ta den på, men så fort den er på, er det null stress!  

Hva syns du om jakken?

 

7 Beauty hacks!

Er det en ting jeg elsker å lese, så er det beauty hacks. Eller såkalte skjønnhetstriks. Triks man vanligvis ikke ville tenkt over, men som er helt geniale! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som liker beauty hacks. Så derfor vil jeg dele noen av mine små hemmeligheter. 

 

 

Panda trikset:
- Pandatrikset er et triks jeg bruker hver dag for å fjerne maskaraen. Det jeg gjør da er at lar krana i vasken renne med lunkent vann, også tar jeg masse vann mot øynene og forsiktig bløter opp maskaraen. Resultatet er at man ser ut som en panda, derav navnet. Deretter bruker jeg asan, fordi det skånsomt, og vasker øynene og rundt øynene for å fjerne maskara rester. Grunnen til at jeg gjør dette er fordi det er en veldig skånsom metode å fjerne maskara. Bruker du for eksempel renseservietter for å fjerne maskaraen, kommer du til å gni av og rive ut mange vipper. 

 

Trette øyne?
- Ser du litt trøtt ut? Da kan en hvit eyeliner på våtlinjen gjøre en stor forskjell, og få deg til å se mye mer våken ut! 

 

Større lepper:
- Påfør litt lys øyenskygge på midten av leppene, og blend ut, for å få leppene til å se større ut

 

Sterkere farge:
- Bruk hvit øyenskygge som en primer, for å få fargede øyenskygger til å bli sterkere i fargen. 

 

Gåsehud trikset: 
- Hvor kjedelig er det ikke når leggene er stubbete 5 timer etter du har barbert de? Jeg liker at leggene holder seg helt glatte i mange timer, og gjerne dagen etterpå, og for at de skal gjøre det må man barbere på en litt spesiell måte. Først barberer jeg over på vanlig måte. Men når jeg barberer passer jeg på å skru av vannet i dusjen. Når jeg er ferdig med å barbere skrur jeg på vannet igjen, og da får jeg vanligvis gåsehud på leggene. Mens jeg har gåsehud går jeg raskt over leggene og barberer igjen. Da får jeg fjernet mye mer av hårene, og man har glatte legger enda lengre.

 

For trøtt til å fjerne sminken?
- En ting som ofte skjer med meg er at jeg blir altfor trøtt om kvelden, og ikke orker å fjerne sminken. Da er det alltid genialt å ha sminkeservietter liggende ved siden av sengen, så jeg enkelt kan fjerne sminken

 

Statisk hår?
- Jeg får ofte veldig statisk hår. Når det skjer pleier jeg enten å spraye litt hårspray i hendene mine og gå igjennom håret. Eller spray hårspray på hårbørsten og børste igjennom håret. Begge delene fungerer veldig bra og gjør at det statiske håret legger seg ned.

 

 

Har du noen skjønnhets-hemmeligheter du vil dele?

 

Ukens spørsmål #93

Tør du legge ut bilde av undersiden av brystene dine, for og bevise at du ikke har arr etter silikon?
- Tenk litt nå. Hvis jeg seriøst skulle løyet om at jeg hadde tatt silikon, hadde det ikke bevist noe dersom jeg la ut et sånt bilde. Er noe som heter photoshop, så jeg kunne bare redigert vekk arrene om jeg ville. Så å legge ut et slikt bilde beviser egentlig ingenting. Og jeg har ikke akkurat lyst til å lage en film der jeg viser heller. Det syns at blir litt vel drøyt. Så dere får bare ta ordet mitt på det, når jeg sier at jeg ikke har silikon ;-)

 

Hvor gammel er du?
- Jeg er 22 år. Blir 23 år den 5. februar. Så det er ikke så lenge til! 

 

Er du og pellek kjærester? Hvis dere er det, hvordan begynte det?
- Vet de fleste av dere har fått med dere at jeg og Pellek (Per Fredrik) er kjærester innen nå. Men får fortsatt en del spørsmål, så derfor tenkte jeg at jeg kunne svare. Vi er kjærester, og har vært det i noen måneder nå. Vi ble offisielle 12 desember, men begynte å date tidlig i høst. Det begynte egentlig med at jeg ble bedt med på en skal vi danse sending, der Per Fredrik skulle danse, også ble vi bedre kjent, og falt ganske fort for hverandre. Men første gangen vi møtte hverandre er over ett år siden, da vi var med på Gullsnutten begge to. 

Bruker du sminke hver dag?
- Nesten! Jeg prøver å ha sminkefrie dager, så huden min får pustet litt. Men i min jobb er det vanskelig. Så ja, jeg bruker vel egentlig sminke nesten hver dag. 

 

Har du tatoveringer?
- Nope! Jeg er veldig glad jeg enda ikke har tatt en eneste tatovering. Da jeg er rimelig sikker på at jeg ville angret, uansett hva det var. For meg føles det så rart å ha en ting permanent på kroppen resten av livet. Tenk hvis jeg angrer liksom? Er jo sykt vondt og dyrt å fjerne en tatovering, og ofte blir det et svært og stygt arr i tillegg. Nei uffameg, glad jeg ikke har tatt noen tatoveringer! PS; har forresten ingenting imot tatoveringer. Tvert imot. Jeg syns det kan være dritkult! Men personlig ville jeg nok angret og blitt lei av det selv. 

 

Hvordan blir det et fint bilde på youtube slik at folk vil se videoen (bilde som ikke vises på videoen) Eks. Du har bilder som får folk til å se videoene dine og ikke ha bilde av en video(håper du skjønner hva jeg tenker på)
- Regner med du mener thumbnailen som vises før man klikker på videoen? (eksepel bilde under) Den kan man legge til når man laster opp videoen. Men man er nødt til å være sertifisert eller noe i den duren av youtube. Det blir man ved å nå et visst tall abonnenter, eller ved å være med i et nettverk. 

Bruker du merkeklær fes : Gant, Polo, Mk osv?
- Nei egentlig ikke. Jeg har noen dyre vesker og klær. Men helt ærlig, liker jeg billigkjeder som Bik Bok og Cubus best. Da kan jeg liksom bytte ut og kjøpe nytt en del oftere, enn hvis jeg skulle kjøpt en singlet til 2500,- spenn hver gang. Ikke akkurat noe bra sånn for miljøet. Men, den debatten får vi ta en annen gang.

 

Får du fett hår? Jeg får det såå ofte! Sykt irriterende! Vet du om noen tips til mindre fett hår?
- Her er det litt forskjellige faktorer som spiller inn. En ting som er viktig å huske på er at når man kommer i tenårene er det vanlig at håret blir fortere fett, så man må vaske håret oftere enn man gjorde da man var barn. Jeg anbefaler å vaske håret annenhver dag, og de dagene du ikke vasker håret, kan du bruke en tørrshampo for at det ikke skal bli fett. Anbefaler Batiste tørrshampo.

Den finnes i forskjellige farger, og noen av de får man for volum. Dette er ikke sponset forresten, men er bare en personlig anbefaling fra min side. En annen ting du også kan tenke på er at du ikke må ta masse i håret ditt, spesielt om du ikke har helt rene hender. Man kan jo bare tenke hvor mye dritt man får på hendene i løpet av dagen, og hvis man hele tiden tar seg i håret, blir det mye dritt og fett i håret. 


Hei Stina! Jeg bare lurte på om du godkjenner omtrent alle kommentarer som du får? Har nemlig opplevd flere ganger at kommentarer jeg har skrevet, ikke har kommet inn på bloggen, selv når jeg har sjekket flere dager etterpå.
- Noen ganger venter jeg med å godkjenne kommentarer, fordi jeg skal ta de med i ukens spørsmål, eller så har jeg ikke rukket å svare de enda. Men jeg prøver som regel å godkjenne alle kommentarer fortløpende, så de kommer ut så fort som mulig. Det er veldig få kommentarer som ikke blir godkjent, og da er det som regel hvis de er hatkommentarer av den styggere sorten. Hvilken nude leppestift bruker du mest, sånn til daglig?
- Nå den siste tiden har jeg fått helt dilla på "Isadora matte lipstick #50 naked". Den gir matte og fine lepper, samtidig som den gir litt farge, men mest nude. Skal du noen gang få et barn? Vil du ha et? Uansett hadde du fått et, hadde du blitt en veldig god mor.
- Så hyggelig å høre! Vet du hva? Det er jeg veldig usikker på. Sånn som det er nå, kan det tippe begge veier. På den ene siden vil jeg ha barn, da jeg tror det er veldig koselig å lage en egen familie, og det blir også koselig når man blir eldre. Men på en annen side, så er det et helt ekstremt stort ansvar. Man får ansvaret for et annet menneske, og man må passe på at det mennesket alltid er trygg og har det bra, og at det får en god oppdragelse. For meg er det veldig skummelt å tenke på hvor mye ansvar det er. Uansett så kommer jeg nok til å vente til jeg er rundt 27-30 før jeg får barn. Så jeg har goooood tid!

 

Kan du lage et innlegg om hvordan komme seg raskt over EX'n eller bare hvordan komme over en gutt. Haha, sliter litt med å slutte å bry seg...
- Det har jeg allerede laget. Du kan lese det HER.

 

Hvor kjøpte du toppen?
- Den har jeg kjøpt på Bik Bok
Hvor lang tid du bruker på å sminke deg? Og hvor lang tid du bruker på å gjøre deg klar om morgenen(hår+sminke+velge klær+ dusje ol.)?

- Hehe, tørr jeg svare på dette da? Bruker nok veldig lang tid egentlig. Hvis jeg skal gjøre alt ordentlig, og vaske håret, tar det fort 2 timer. Men om jeg bare skal slenge på meg sminke og har dusjet kvelden i forveien, bruker jeg kanskje 15 minutter. Så for å si det sånn; det er en grunn til at jeg sitter ved en pult for å fikse meg. Shit takes time, and I ain't got energy for standing that long. 

 

Hvorfor bor ikke du og Per Fredrik sammen?
- Vi har bare vært sammen i noen måneder, så vi har ikke rukket å komme så langt enda. Men det skjer nok i fremtiden, hehe!

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Jeg kjøpte en bøtte full av godteri!

Da er jeg tilbake igjen i Oslo etter en helg i Fredrikstad, Sverige og Sandefjord. For en helg det har vært! Vi startet først med bryllupet for Stian (staysman), les mitt forrige innlegg for bryllupsbilder. Deretter dro vi innom Nordby senteret i Sverige en tur, siden vi først var i Fredrikstad. Selv om jeg er Frøken sunn og trening, tjohei, syns jeg alltid at godteributikker er helt kjærlighet.

Så det ble en stor bøtte med godteri der. Jadda, hvem skulle tro at treningsfreak rosabloggern skulle kjøpe 1,7 kg godteri? Ikke Per Fredrik i alle fall, som fikk total latterkrampe over hvor mye godteri jeg handlet. Men, er man i Sverige for å handle goderi, så skal man jaggu handle også, syns nå jeg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter masse godterishopping dro vi tilbake til Sandefjord. Vi klarte selvfølgelig å kjøre feil (sånn går det når man snakker seg bort og glemmer gps'en). Så vi måtte kjøre om Oslo. Og gjett hva dere! Jeg fikk lurt med Per Fredrik en tur inn på IKEA. Det er ganske godt gjort i og med at han aldri har vært der, og egentlig nekter å bli med.

Så klapp på min skulder for at jeg fikk han med! Ellers enn det var vi i Sandefjord hos Per Fredrik i natt, og har fått unnagjort en del ting i dag som vi måtte på. Og nå er jeg tilbake igjen i Oslo i leiligheten min, og klar for å jobbe litt. Håper dere har hatt en fin helg også! ♥

Overraskelsesbryllup for Staysman!

I går var Per Fredrik og jeg i overraskelsesbryllup for Stian / Staysman. Kjæresten hans Tina hadde i samarbeid med Senkveld satt igang bryllup, med 3 dager forvarsel. Så de hadde tidenes korteste tid til å planlegge hele bryllupet. Det sykeste er at Stian fikk vite at han skulle gifte seg bare en halvtime før selve vielsen. Crazy eller hva? Men herregud så sykt kult! Veldig sporty av Tina og planlegge alt og ta det så på sparket. Ingen tvil om at hun er den rette for Stian! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hele bryllupet var i Fredrikstad så jeg og Per Fredrik sjekket inn på hotellet som selve festen var på. Måtte jo ta litt selfies før vi dro i vielsen, hehe! Er ikke P.F fin i dress*? I love it! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se så fine og nygifte!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett etter vielsen dro vi på hotellet og skiftet til litt mer partyklær. Jeg gikk for en litt mer rocka stil enn hva jeg vanligvis pleier. Men syns det ble veldig kult fordet! Hvor kul er ikke jakken min forresten? Kjøpte den på The Body Map på torsdag i Oslo. Ble helt forelsket i jakken når jeg så den, så jeg bare måtte ha den! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fine brudeparet!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hele gjengen samlet! 


Ønsker all lykke og kjærlighet til Stian og Tina. De kommer til å få et så fint ekteskap sammen! Hele bryllupet kan dere se i Se&Hør til uka, og på Senkveld til fredag forresten! 

 

På hemmelig tur i ny by

Nå skriver jeg fra et hotell-rom i en by jeg sjeldent er i. Per Fredrik og jeg er invitert til noe veldig koselig, men hva vi skal og hvem vi er sammen med er hemmelig i noen få timer til. Jeg kan fortelle dere alt, og hvorfor det er hemmelig, i kveld eller i morgen. Siden jeg ikke skal poste noe bilder fra her jeg er nå enda så tok jeg noen bilder rett før jeg dro hjemmefra i går kveld. I går var en skikkelig lang dag.

Jeg var først tidlig oppe og tok bilder med Stephanie, så kom Per Fredrik og hentet meg fordi vi skulle kjøpe klær til i dag. Etter mange timer på kjøpesenteret "arkaden" i Oslo så dro vi innom et studio hvor den nye CDn til Per Fredrik blir spillt inn, og når vi var slitene og skulle kjøre helt til Sandefjord kom jeg selvfølgelig på at jeg hadde glemt å kjøpe spraytan, så vi måtte innom sandvika kjøpesenter på veien. Der ble vi selvfølgelig så sultene at vi endte opp med å spise til senteret stengte, og da måtte vi finne et annet sted hvor de hadde lengre åpent, å kjøpe mat til kvelden på. Hele turen hjem fra Oslo til huset hans i Sandefjord tar vanligvis 1 time og 10 minutter, men i går tror jeg vi brukte 4 timer på alt sammen. Gjett om jeg sovna fort når jeg la meg i går da! Nå må jeg løpe for å rekke det jeg skal nå. Gleder meg til å vise dere bilder og fortelle dere hvor jeg har vært!

 

Sunn fredagskos

Endelig er det fredag, og det betyr fredagskos for de fleste av oss! Selv om jeg liker å holde selve sukkeret til lørdagen, liker jeg å kose meg litt ekstra på fredagskvelden. Men da kjører jeg heller en litt sunnere versjon, så det ikke blir veldig mye usunt to dager på rad. Denne kombinasjonen her har blitt en stor favoritt hos meg, og jeg vil tippe at den blir det hos mange av dere også! 

Det jeg bruker i denne miksen er salsa, jordbær, nacho chips og guacamole. 

Slik lager jeg salsa: Kutt opp 3-4 tomater, 1/2 løk og 1/2 plante koriander. Bland alt sammen i en bolle, skvis en halv lime over, og en halv ts med sukker over. Bland sammen. Du kan ha salt i den også, men personlig liker jeg det ikke. Smak deg frem så finner du ut hva du liker.

Slik lager jeg guacamole: Skjær 1 avocado i to, og skrap ut innholdet og ta det i en blender. Skvis en halv lime og ha oppi, sammen med 2 ss ekstra lett lettrømme. Miks sammen. Har du ikke blender kan du godt mose det sammen ved å bruke en gaffel. Håper dere får en fin fredagskveld med masse kos! 

Mitt bloggkontor

Er det en ting jeg elsker med å bo for meg selv, så er det at jeg har god nok plass til å ha et eget hjørne som bloggkontor. Her kan jeg gjøre alt jeg trenger av kontorarbeid, og sitte i min egen lille boble. Elsker at det er skikkelig meg, og jeg blir alltid så inspirert når jeg sitter her. Pleier også å sitte her når jeg gjør sminken min. Er jo altfor lav til å nå opp til speilet på badet. Og helt ærlig, hvem orker å stå i 1,5 time oppreist mens man gjør sminke og hår? Not this bitch. Haha!

Når jeg sitter og redigerer bilder og jobber med andre ting, pleier jeg alltid å se på Netflix på ipaden. Det gjør at jobbingen går så mye fortere og det føles nesten ikke som jobb engang!
Har du ditt eget lille hjørne for hjemmearbeid / lekser?

 

Lenge siden sist!

Endelig litt antrekksbilder igjen! Det er virkelig år og dag siden sist jeg la ut! Tidligere i dag spurte Stephanie (les bloggen hennes HER) meg om vi skulle stikke ut og ta litt antrekksbilder sammen. Siden jeg virkelig ikke kan huske sist jeg har gjort det, så sa jeg selvfølgelig ja, og trosset kulden! Kjente det var veldig kaldt å ta bilder, men heldigvis varmet solen litt. Leste nettopp på yr at det blir varmegrader neste uke. Altså, helloooooo, good news! Kunne ikke være mer glad for å lese det! Greit lei av -13 grader.. 

Michael Kors - Veske

Lookbookstore - Jakke

HM - Genser

eBay - Smykke

Daniel Wellington - Klokke

Nelly - Sko 
Nå kommer snart Per Fredrik hit, så skal vi ut en tur og shoppe litt ting vi trenger. Også skal vi stikke innom studio en tur. Det blir gøy! 

Video: Eyebrow routine!

I denne onsdagsvideoen skal jeg vise dere hvordan jeg gjør øyenbrynene mine fra start til slutt. Jeg forteller også en del tips som er smarte å tenke på når du skal gjøre dine øyenbryn. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, om det er noen videoer du ønsker at jeg skal lage!

 

7 Problemer jenter med langt hår har!

Selv om jeg elsker å ha langt hår, og syns det er veldig fint. Er det ikke bare-bare å ha så langt og tykt hår. Ofte støter jeg på de merkeligste problemer, og ting tar alltid mye lengre tid om man har langt, tykt hår. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere som har lyst på langt hår, om hvordan det egentlig er å ha langt hår.

 

Ting tar tid

- Å vaske, føne, rette / krølle håret tar som regel ekstremt lang tid. Bare det å vaske det tar for minst en halvtime. Å føne det tar minst 20 minutter. Retting tar minst 30 minutter, og krølling minst like lang tid. Så ja, ting tar tid om man har langt hår. Det er ikke bare å kaste seg inn i dusjen og være klar med nyvasket og ferdig stylet hår 15 minutter etterpå. Neida, her tar ting som regel min 1,5 time totalt.. 

Røyting

- Om noen skulle finne hår på gulvet eller i dusjen, kan du banne på at du alltid får skylden om du har langt hår. Da jeg bodde hjemme fikk jeg alltid kjeft av mamma fordi det var så mye hår i sluket. Og selvfølgelig måtte alt alltid være mitt, siden jeg hadde langt hår. Nå skal det jo sies at langt hår røyter en del også. Hver gang jeg har børstet håret, så ligger det alltid masse hår igjen på gulvet. 

 

Det er alltid i veien i senga

- Hvis jeg ligger på armen til Per Fredrik kan du være helt sikker på at jeg må flytte håret mitt frem og tilbake sikkert 40 ganger. Plutselig ligger det feil på en måte, og så på en annen måte. Og det lugger jo noe helt sykt om noen ligger på håret uten at man vet om det, og man setter seg kjapt opp. Auch! 

 

Vind

- Når det blåser ute er det bare å gråte litt over det faktum at du brukte 1,5 time på håret før du gikk ut. Vinden gjør at håret havner overalt, og du ender opp med å bli nærmest blind frem til du kommer inn igjen. 

Det kommer alltid i veien for alt

- Om man skal knyte skoene havner alltid alt håret forran i ansiktet, og man ser ingenting. Skal du pusse tenna eller vaske ansiktet om kvelden er det helt krise om du ikke har husket hårstrikk. Da havner nemlig alt håret ned i vasken når du skal skylle ansiktet og munnen. Ikke veldig nice!

 

Det er tungt

- Når jeg legger ut treningsbilder på bloggen, får jeg som regel nesten kjeft fordi jeg ikke har håret i hestehale. Altså, har du noensinne prøvd å henge en pose som veier 350 gram til hestehalen din? Vel, det er faktisk sånn det er om jeg har håret i strikk. I tillegg til at håret blir ekstremt tungt, sånn at man nesten gråter av nakkevondt, river det også veldig i festene til hair extensionet. Så jadda, neste gang du ser rart på en jente med langt hair extension hår fordi hun ikke har håret i hestehale, tenk etter hvor vondt det faktisk er..! 

Volum

- Om man skulle velge å ha rett hår en dag, kan du være sikker på at håret kommer til henge hardt rett ned, og ikke vise tegn til liv. Man kan godt prøve å tuppere og bruke volumpudder, men som regel ender det opp med å se ut som man har masse volum på toppen, mens resten av håret henger rett ned. Er ikke for ingenting at jeg nesten alltid krøller håret mitt!

 

 

Har du langt hår?

 

Ja, jeg spiser godteri!

Altfor mange jenter i dag sulter seg nesten til døde, og de får sykelig dårlig samvittighet om de spiser en liten sjokoladebit. På den andre siden har vi de som gir helt blanke i både kosthold og trening, og som trøkker i seg coca cola, burger og sjokolade til alle døgnets tider. For meg handler kosthold og trening om balanse. Så fort noe blir ekstremt er det usunt. Derfor prøver jeg alltid å spise noenlunde sunt. Men om jeg vil skeie ut så gjør jeg det.

Men når jeg skeier ut, spiser jeg gjerne en halv melkesjokoladeplate eller is med frukt, og drikker vann ved siden av / eventuelt juice. Sånn at jeg skeier ut, men ikke altfor ekstremt. Det er ikke sånn at jeg trøkker i meg en 1,5 liter coca cola, en hel potetgullpose, en hel melkesjokoladeplate, og en boks dipp. Gjør man som det sistnevnte eksempelet, blir det altfor ekstremt i størrelse på porsjon. 

For det er det som det hele handler om. Størrelse på porsjoner. Klarer du å skeie ut på et moderert plan slik som jeg gjør, så go for it! Det er det aller beste for kropp og sinn. For kroppen har nytte av å ha en dag i uka som den får litt mer kalorier, for å øke forbrenningen. I tillegg kan du slappe av litt mer oppe i ditt eget hode, om du vet at du kan spise favorittgodteriet ditt en gang i uka. De fleste som begynner på dietter og strenge kosthold går som regel på en smell der de kjører på altfor strengt, og ender opp med å feile totalt.

Kroppen blir stresset og man legger på seg, og man blir sint på seg selv fordi man ikke klarte dietten. Så enden på visa er at vondt ble mye verre. Derfor er det bedre å heller tenke at de endringene man skal gjøre, skal vare over tid. Ikke tenk totalt godteristopp i 3 måneder, for da kommer du til å stresse deg ihjel igjennom de 3 månedene. Tenk heller at du skal få spise en liten skål med godteri hver lødag, så blir det heller noe å glede seg til, og man klarer å opprettholde det over lengre tid. 

Da jeg var liten var det ikke normalt å spise godteri i uka. Hver lørdag handlet mamma inn 1,5 liter brus til mamma, pappa, storesøsteren min og meg, og den ble ikke engang drukket opp. Rett og slett fordi det ikke var normalt å ha så høyt sukkerinntak på den tiden. Lørdagsgodt var kun på lørdager, og hvis jeg så noen av de andre barna i klassen min spise en sjokolade etter skoletid, fikk jeg helt sjokk. 10 år senere og jeg ville aldri løftet et øyenbryn om jeg så et barn spise godteri i uka. Samfunnet vårt har blitt altfor sukkercrazy, og vi er på vei mot en epidemi av overvektige barn, og barn med spiseforstyrrelser.

Det virker som at hele Norge skilles i to grupper; de som sulter seg til døde, og de som spiser seg til døde. Derfor vil jeg heller anbefale alle dere som leser bloggen min, å heller gå tilbake til sånn som det var før. Hold godteriet til en dag i uka, og spis det med god samvittighet. Spis normalt og sunt, uten å henge deg opp i kalorier. Tren fordi det er morsomt og fordi du vil gjøre kroppen din en tjeneste. Ikke fordi du føler et press på å være sykelig godt trent. 

På slutten av dagen handler det om en ting, og det er at du har det bra med deg selv.
Både når det kommer til det fysiske og psykiske. 

 

Hvor ofte spiser du godteri?

 

Derfor startet jeg å blogge!

Det er ganske merkelig å tenke på at det som har blitt en 5 årig bloggreise og en karriere, startet med et enkelt tips fra min kusine. Det hele begynte august 2009. Jeg hadde blitt plukket ut til å være med i en modellkonkurranse i Mandal. Jeg fikk tredje plass og en modellkontrakt. Tiden etter konkurransen begynte jeg å samarbeide med masse fotografer sånn at jeg skulle få bygget meg opp en portefølje, og lære meg poseringsteknikker.

I begynnelsen brukte jeg alltid facebook til å legge ut bilder fra shoots, men jeg var interessert i et bedre sted som jeg kunne legge ut enda flere bilder på. Der jeg også kunne fortelle litt om hvordan jeg syns ting var, og legge ut litt behind the scenes bilder. På vei hjem fra en shoot i Oslo snakket jeg med min kusine Eveline om akkurat dette. Hun anbefalte meg å starte en blogg. Selv drev hun litt med blogging, og fortalte meg hvor morsomt det var, og hvor lett det var å bruke mediet. Selv ble jeg veldig usikker. Skulle jeg begynne å blogge liksom? Jeg syntes jo at blogging var litt rart til og med.

 

Men joda, etter en måneds betenkningstid opprettet jeg bloggen stinamariebakken.blogg.no (tommel opp for verdens lengste url). Der kom jeg fort igang og blogget nesten hver dag. Jeg ble fort bitt av bloggbasillen, og like etter at jeg hadde startet begynte jeg å blogge om mer enn bare modellgreier. Etterhvert som tiden gikk ble bloggen større og større, og jeg skjønte at dette var mitt kall. Å blogge var det jeg ville holde på med, og satse på. Så etterhvert sluttet jeg i modellbyrået, da jeg følte at det å være modell gikk ingensteds.

I løpet av tiden jeg hadde vært modell hadde jeg lært veldig mye om poseringsteknikker og fototeknikker. Det har virkelig kommet godt med til bloggen. Når jeg ser tilbake på bilder av meg selv fra jeg var yngre, ser jeg fortsatt den samme jenta. Bare en jente som virkelig ikke kunne posere, og endte opp med å se ut som en gremlins. Haha!

I tillegg gjorde det at jeg var modell meg mye mer selvsikker. Plutselig så jeg på meg selv som vakker, og det var noe helt nytt for meg. Jeg er så ufattelig glad i dag for at jeg har valgt de veiene jeg har valgt her i livet, og gått for min egen magefølelse, og ikke hørt på andre. Til alle dere der ute som går med en drøm i magen om å bli noe annerledes og stort, kjør på! Drit i hva alle andre måtte mene om det!

 

Hvor lenge har du lest bloggen min?

 

Basesminke på 2 minutter - Perfekt før jobb!

// annonse

Alltid når jeg må i møter og har dårlig tid, merker jeg veldig godt hvor lite tid jeg har til å sminke meg. Helst vil jeg ha unnagjort hele sminken på maks 10 minutter. For å få til det er det viktig å bruke produkter som gjør flere ting på en gang. For eksempel Lava Art, der får man primer, concealer og foundation i ett. Tenk hvor lang tid man bruker på å påføre hvert av de produktene, når man i tillegg må bruke pensler til concealer og foundation. Da er det mye lettere å bruke Lava Art siden det er en svamp, og man bruker maks 2 minutter på å påføre, enda kortere om man ikke sliter med kviser, slik som jeg gjør. 

Det som også er bra er at Lava Art er bra for huden. Det er helt naturlige ingredienser, altså ingen kjemikalier som forverre huden og gjør at man får kviser. Lava Art gir fuktighet og næring til huden, og har faktisk 19 forskjellige urter- og fruktekstrakter i seg. Produktet er fra Sør-Korea og der er de veldig strenge på at man skal bruke rene og pleiende ingredienser. Ps; produktet er ikke testet på dyr, så stor tommel opp for det!


Slik ser huden min ut etter at jeg har påført lava art compact cushion

 

Dere som følger bloggen min har sikkert sett tidligere at jeg har snakket om Lava Art, som ble lansert i november. Det er virkelig ikke uten grunn. Produktet er helt fantastisk, og jeg anbefaler det virkelig. For meg har det virkelig gjort huden min så mye bedre. Jeg har mye mindre kviser nå, enn hva jeg hadde tidligere. Det er ikke bare meg som liker produktet. Hvis du sjekker ut facebooksiden til Lava Art (HER) kan du se anbefalinger fra enda flere fornøyde kunder. Der kan du også følge med på nyheter fra Lava Art. 

Helt siden de ble lansert har de hatt 50% rabatt på produktet sitt. Altså, 125,- + 49,- i porto. Ordinærprisen er 250,- + 49,- i porto. Denne kampanjen avsluttes 31 januar, så hvis du vil ha 50% rabatt på produktet bør du være kjapp om å bestille det! Produktet kan kjøpes på www.lavaart.no

PS; det er 18 års grense på å bestille produktet, og du blir automatisk abonnement hos Lava Art når du bestiller, men om du ikke ønsker å være abonnement er det bare å sende de en mail å si ifra. Les mer om dette under kjøps og abonnementsbetingelser når du bestiller produktet. 


Ferdig sminket og klar for møter!

 

Har du testet ut Lava Art enda? 

Ukens spørsmål #92

Hvorfor vil du ikke innrømme at du har silikon?
- Really? Here we go again.. For sikkert hundrede gang, jeg har ikke silikon. Når skal dere slutte å mase om dette? Jeg har vært åpen og ærlig om så utrolig mange ting her på bloggen, så dere kan banne på at hvis jeg hadde hatt silikon, hadde jeg vært ærlig om det. 


Ofte henger jeg meg veldig opp i kalorier og begynner og telle, er det noe du også gjør/har gjort før? Har du noen tips til hvordan jeg ikke kan henge meg sånn opp i det?
- For noen år siden hadde jeg selv en periode der jeg telte kalorier. Det var mest fordi jeg ønsket å vite hvordan jeg selv lå ann og hvor mye kalorier det faktisk var i de forskjellige matvarene. Men å veie mat og telle kalorier anbefaler jeg ingen. Da kan man fort bli sykelig opptatt av det, og ende opp med spiseforstyrrelser. Det er også viktig å tenke på at om du stresser for mye, så skiller kroppen ut et hormon som gjør at man legger på seg. Så det å stresse over at man har spist bittelitt sjokolade, kan ofte gjør vondt verre. Prøv heller å ta det med ro, spis sunt, og la deg selv få skeie ut iblant. 

 

Jeg lurer på om du sover lenge? Siden du liksom jobber hjemme som blogger.
- Hehe, ja! Eller, jeg sover til ca 10. Så det er jo en del lengre enn hva de med normale jobber har. Men nå jobber jeg mye lengre utover kvelden og natten enn hva andre gjør også, pluss at jeg ikke har noe pendling tid til jobb. Så det gjør jo opp for det. For meg fungerer hodet mitt best når jeg har den døgnrytmen jeg har, så derfor pleier jeg å legge meg i 2-3 tiden og stå opp ca 10. Prøver å heller ikke ha noen ringeklokke sånn at jeg skal være helt uthvilt. Så det er ganske deilig! 

Jeg lurer på om når du begynte å bruke sminke? Er det vanlig å bruke det når man er 12 år?
- Jeg begynte med sminke da jeg gikk i 6/7 klasse. Da brukte jeg det fast hver dag. Prøvde ut sminke før det også, men da var det bare en gang iblant. Syns ikke det er noe tidlig å begynne med sminke når man er 12 år. Jeg syntes sminke var kjempe morsomt og elsket å teste ut forskjellige produkter!

 

Hva er ditt favoritt innkjøp fra ebay? Og hvorfor?
- Det er definitivt vipper. Aner ikke hvor mye penger jeg har spart på å handle vipper på ebay, men det er helt ekstremt mye. Har ingen favorittpar for øyeblikket når det kommer til vipper. Men om dere er interessert i å kjøpe selv, kan dere lese DETTE innlegget. 

 

Når du trener mage hva trener du da?
- Det varierer litt fra gang til gang. Men jeg kan godt legge ut et treningsopplegg der jeg viser noen mageøvelser, om dere vill det?Hvilke merke på bh anbefaler du? Hvilke bruker du selv?
- Jeg fant dessverre ikke ut hva selve merket het. Men bruker bher som er ifra Cubus, i en kolleksjon som de har i alle mulige farger og størrelser. Alle er ensfargede og har blonder på seg. Så vet ikke om det forklarer noe jeg? Uansett, jeg liker de veldig godt siden de har min størrelse, noe de aller færreste har. I tillegg er passformen veldig bra, og de har ikke så ekstremt mye push up som andre bher har. I tillegg er de ganske billige og fine.  

Hvor kjøpte du kamerastativet og utløserknappen
- Kamerastativet kjøpte jeg på expert og det heter "velbon df 40" og HER kjøpte jeg fjernkontrollen. 

 

Vet du hvem Bebe Rexha er? Du likner på henne!
- Aner ikke hvem hun er! Men googlet opp bilder av henne. Hmm.. Syns ikke vi ligner jeg? Men kanskje jeg ikke klarer å se det selv?

Leser du alle kommentarene du får på bloggen?
- Det gjør jeg! Alltid gøy å lese kommentarene deres! Siden jeg må manuelt godkjenne alle kommentarer, må jeg lese igjennom alle. Grunnen til at de må godkjennes først er både sånn at jeg vet hvilke jeg har sett, og må svare på, og for å luke vekk de kommentarene som er veldig stygge. 

 

Jeg lurte på hvilken modell/Type de lilla Nike skoene er, og om du kanskje kan linke de?
- Det er Nike free run 4.0Hvordan får du en så myk hud?
- Jeg er veldig nøye med å bruke fuktighetskrem både i ansiktet og på kroppen. I tillegg drikker jeg mye vann, også holder jeg meg unna solarium.  

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

 

 

Vixen blog awards!Da er jeg endelig hjemme igjen etter en dag i Trysil. Hvordan det gikk kan du se på youtube om noen dager. Men først, et lite sammendrag fra gårsdagens Vixen blog awards. Det ble litt av en kveld med prisutdelinger. Som jeg nevnte kort på bloggen i går, startet vi hjemme hos meg med vorspiel. Både Chioma, Jon og Stephen kom, i tillegg til Per Fredrik og meg så det veldig koselig!

Etter en god del vinglass tok vi turen ned til hotel continental, hvor det var stappfullt med bloggnorges største bloggere. Per Fredrik og jeg ble kastet rett inn på presseveggen, der det var en haug pressefotografer som knipset bilder. Vi ble også intervjuet av se og hør (se her), så det var gøy!  Det ble masse mingling, og jeg fikk sett igjen masse bloggvenner. Tror Per Fredrik fikk litt rosa sjokk, men han overlevde. Haha!


Kilde: tv2.no


Kilde: Side2.no

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kilde: jonlundemoen.blogg.no


Kilde: 730.no

Etterhvert ble det prisutdeling, og jeg syns de hadde valgt veldig riktige og flinke bloggere i år. Gratulerer til alle dere som vant priser!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter prisutdelingen bar det rett bort til Baroque hvor det ble etterfest til langt på natt med dans og drinker. Tror vel det ble totalt 3 timer søvn i natt. Så jeg kjenner kroppen er rimelig sliten nå! Heldigvis fikk jeg sovet litt på bussen på vei til Trysil. Hvis ikke hadde jeg nok aldri klart å stått på slalom i flere timer! Uansett, nå skal jeg endelig ta det med ro og nyte resten av lørdagskvelden. Håper dere får en fin lørdagskveld!


Kilde: vixen.no


 

Klare for Vixen blog awards!

I kveld er det duket for Vixen blog awards, og Per Fredrik og jeg skal dit. Han har ikke vært med meg på noe blogg eventer enda, så det blir gøy å vise han en ny verden! Først skal vi vorse litt hos meg. Er noen bloggvenner som kommer hit før vi stikker på Vixen, så det blir gøy. Da får Per Fredrik også møtt noen av vennene  mine, så det blir ekstra koselig!


Tar med meg kameraet, så skal prøve å få knipset noen bilder utover kvelden! 

I tro blogger stil kjører jeg rosa kjole i dag. Kunne det blitt mer meg egentlig? 

 

Misbruker uteliggere for likes

Etter at programmet "Petter uteligger" ble sendt har det oppstått en ny trend, som er så kvalm som overhodet mulig. Jeg kjenner jeg blir helt sint når jeg får høre om dette. Jeg regner med de fleste av dere har fått med dere programmet og hva det handler om. Jeg har selv sett nesten alle episodene, og har sittet med en vond klump i magen og tårer i øynene etter å ha sett det. Det at andre mennesker kan ha det så vondt, og har havnet i så fæle situasjoner gjør meg vondt. Men det at folk nå gjør sport i å ta selfies med uteliggere for likes på facebook, gjør meg kvalm. Selv har jeg sett en god del selfies florere rundt på facebook og instagram, og jeg kom nettopp over en artikkel på Side2 der de forklarer mer om dette. 

 

De fleste som tar selfies gidder ikke engang å gi uteliggerne penger. De skal bare gi en klem, sånn at de har noe de kan legge ut på facebook for å høste inn likes. Altså, å bruke uteliggere som en turistattraksjon gjør meg veldig sint! De er mennesker, som har gått igjennom masse vonde ting i livet sitt (det er som regel en grunn til at de sitter og tigger) også skal masse mennesker bruke de for å få likes til facebook? Nei, vet du hva. Hvis du skal være et godt menneske, sett deg heller ned som et medmenneske med de, kjøp litt mat til de, og skravle med de og spør hvordan det går med de. Kanskje de trenger noen å snakke med? 

Aner ikke hvor mange ganger jeg har slått av en prat med uteliggere og merket fort hvor mye de trenger å snakke. De fleste blir litt overrasket og veldig glade når de ser at andre faktisk respekterer dem, og vil snakke med de. Jeg husker spesielt godt en gang da jeg skulle ta trikken fra brugata. Da satt det en dame i en rullestol, som nettopp hadde tatt en dose, og var helt borte. Hun var så borte at hun nesten så død ut. Jeg gikk bort og prøvde å få liv i henne, og se at det gikk bra med henne. Heldigvis var alt fint med henne, og hun ville bare sove seg videre i rusen.

Rett etter kom det bort en narkoman mann som hadde sett dette, og takket meg veldig for at jeg brydde meg nok til å se at det gikk bra med henne. Personlig syns jeg det er en selvfølge at man skal sjekke at det går bra med noen, når de var så borte som hun. Men det er tydelig at det er nesten er kun jeg som ser på det som en selvfølge. Mannen og jeg begynte å snakke sammen og han fortalte meg at kjæresten hans slet veldig med rus.

Han var veldig bekymret for både hun og seg selv, og fortalte om flere episoder der ting hadde gått veldig galt under rus. Vi snakket hele turen på trikken, og jeg ønsket han lykke til med kjæresten, og han takket og var veldig glad for at han kunne snakke med meg som var et "normalt" (ikke beruset) menneske. 

 

Etterpå har jeg blitt enda flinkere til å komme i snakk med mennesker jeg ser at sliter litt. Jeg vet selv hvor godt det er å snakke med noen når jeg har det vondt. Så derfor syns jeg det er veldig viktig at vi alle er mer medmenneskelige og slutter å bruke uteliggere som turistattraksjoner. Snakk med de, kjøp mat til de og/eller gi de penger. Men for guds skyld, ikke bruk de så du selv kan få flere likes. Det blir bare kvalmt. Prøv å tenk hvordan du selv ville følt det hvis du var i samme situasjon. Hopp ut av "likes" bobla i to sekunder, og tenk hvordan du ville følt det om noen kom bort bare for å ta en selfie med deg for "åh, se så godt menneske jeg er! jeg tar bilder mens jeg klemmer en uteligger". Hva ville du følt da?

 

Hva er dine tanker om dette?

Video: Snapchat Q&A

I går la jeg ut en video på snapchat og ba dere stille meg spørsmål. Det kom mildt sagt inn et helt drøss med spørsmål fra dere, og jeg fikk svart på en god del av de i videoen!  

5 Treningsantrekk som gir deg motivasjon!

// reklamelinker

For et par dager siden fikk jeg spørsmal av en leser, om jeg kunne vise noen kule treningsantrekk her på bloggen. Siden jeg selv ikke har så altfor mye nytt å velge i. Tenkte jeg heller at jeg kunne sette sammen noen freshe antrekk fra Nelly. De har jo alltid så mye kult å velge i! Perfekt nå som jeg skal begynne å trene enda mer. Treningsklær booster virkelig treningslysten! 

(trykk på bildene av produktene for å komme til der man kan kjøpe produktet)

 

Min erfaring med piercing i navel!

Veldig ofte får jeg spørsmål angående piercingen jeg har i navlen. "Var det vondt?" "Hvor gammel må man være?" osv. Derfor tenkte jeg å lage et lite innlegg med mine erfaringer og litt faktainformasjon om dette. Nå er det snart 7 år siden jeg tok min piercing, så jeg har hatt min veldig lenge. Selv syns jeg at en piercing i navlen gir en fin liten ekstra detalj når man går med magetopper eller i bikini på stranda. Det pynter liksom litt opp! Og siden man alltid må ha den i, trenger man ikke å huske på å ta den på seg. Selv er jeg veldig dårlig til å huske smykker, så da er piercing genialt om sommeren, og på bilder om vinteren.  

Selv om det er snart 7 år siden jeg tok piercingen husker jeg opplevelsen veldig godt. Jeg tok samtidig som en venninne på et profesjonelt piercing studio i Drammen (leading light). Hun tok piercingen først, og fikk ikke vondt i det hele tatt. Derimot da jeg tok fikk jeg veldig vondt, og hadde vondt i et par timer etterpå. Så det er forskjellig fra person til person hvor vondt det gjør.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man skal ta piercing velger piercingartisten hvordan piercing du bør ha. Venninnen min fikk vanlig piercing med en gang. Mens jeg fikk en ring. Så dette er også forskjellig fra person til person, og kommer ann på hvordan navelen din ser ut. Får du ring er det viktig å vri den litt frem og tilbake når du renser piercingen. Alt med renserutiner får du vite på studioet, så det kommer jeg ikke til å gå inn på her. Men det er viktig at du er obs på å kun bade i rent vann frem til piercingen har grodd (pass på basseng, boblebad osv). Hullet gror ganske sakte og det tar som regel 3-12 måneder før det er helt grodd. Tar du ut piercingen gror det fort igjen, så vær obs på dette. Selv om jeg har hatt min i 7 år merker jeg det fort hvis jeg har tatt ut min i et par dager. 

 

Det er også viktig at du er obs på kontakt mot piercingen. Driver du med idrett hvor du kan få slag mot piercingen vil jeg anbefale deg å ikke ta piercing, eventuelt ta pause fra idretten. Å få en fotball rett på piercingen før den har grodd, gjør ekstremt vondt. Til og med den dag i dag må jeg ta ut piercingen hvis jeg skal bruke rokkering (som har 0,5 kg vekt) til trening. Situps og slike mageøvelser kan også gjøre vondt den første tiden. 

 

Siden det er ganske lang grotid vil jeg anbefale deg å ta piercing om våren hvis du vil ha den klar for bading til sommeren. Man kan selvfølgelig også ta den midt på sommeren og hoppe rett i bassenget, men da kan man få infeksjoner og mye problemer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er veldig viktig at du ikke går til en frisør for å gjøre dette. En annen venninne av meg gjorde dette, og fikk beskjed om å gå med plasterlapp i flere dager etterpå. Dette er ikke riktig. Da får ikke hullet luft og man kan få problemer. Derfor er det viktig å gå til et studio som vet hva de driver med, og som gjør dette på heltid og ikke bare mellom klippinger. Det er også helt ekstremt viktig at du ikke får en venninne til å gjøre det på deg selv hjemme. Da kan du ende opp med skeivt hull og infeksjoner. Ikke bra! 

 

Når det kommer til alder er aldersgrensen er det som regel 16 eller 18 årsgrense på de fleste studioer. I syden tviler jeg på at det er noen aldersgrenser. Men da igjen kan det være ganske sketchy når det kommer til hygiene på studioene. 

 

Når det kommer til hvor man kjøpe piercing kommer dette litt ann på. Den første piercingen man bruker er ekstremt viktig at er fra studio, så du vet at du ikke får noe billigdritt inn i et åpent sår. Helt frem til såret har grodd er det viktig å passe på dette. Etter såret har grodd kan du velge litt selv. Personlig har jeg kjøpt piercing i alt ifra butikker i syden, ebay og til gateboder i Norge. Det billigste og letteste stedet er vel på ebay. Skal du ha noe finere og dyrere må du nesten google litt selv, for det har ikke jeg peiling på. 

 

Så alt i alt er det en del ting du bør være obs på helt i starten. Men så fort hullet har grodd er det null problem, og du får en fin liten pynt som gir det lille ekstra på badestranda!

 

Håper dette ga dere svar på ting dere lurte på angående piercing.
Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på, så skal jeg legge det til i innlegget. 

 

Sunne protein vafler

I det siste har jeg fått helt dilla på proteinvafler. Det er perfekt rett etter trening for å få litt ekstra proteiner. Eller om kvelden når jeg vil ha noe ekstra godt å spise, men som fortsatt er sunt. Disse vaflene er raske å lage, og kan godt lages kvelden i forveien om du vil ha de til frokost eller i nistepakken som lunsj. Jeg liker å toppe de med litt bær for ekstra mye godhet! Men du kan også bruke pålegg hvis du for eksempel skal spise de til lunsj på skolen. 

Dette trenger du:

2 egg

1/2 dl melk

5 ss havregryn

1/2 ts bakepulver

1 klype salt

Smør til å steke

Dette gjør du:

- Bland alle ingrediensene i en bolle.

- La røren svelle i 10 minutter
(viktig å gjøre dette på grunn av havregrynene)

- Stek vaffelplatene til de er gylne, og avkjøl på rist

- Topp det gjerne med bær eller pålegg, og nyt! Håper det smaker!

 

Er det bare meg, eller?

Phew! Endelig hjemme igjen! I dag har virkelig vært litt av en dag. Dagen begynte med å fikse masse ting til noe jeg ikke kan snakke om enda. Skal ikke komme med masse sånn "herregud så spennende dette er" bare for å tease dere. Hater når bloggere gjør det. For da får man så lyst til å vite alt! Hehe! Men anyways, dagen startet i alle fall med det og en del kontorarbeid.

Deretter ble det å spille inn video før jeg endelig kom meg ut av døren litt før 17. Var en god del ting jeg måtte handle inn. Blant annet hele hudpleieserien jeg bruker. Blir helt krise når jeg går tom for det. Gikk tom for noen dager siden, og kjenner kvisene er på vei allerede. Nei, uff. De må stoppes asap. Haha!

Etter å ha kjøpt inn en del ting fra listen min var det rett på Olivia for en middag med Nora. Selv om jeg har altfor mye jobb å gjøre, prøver jeg å ta meg tid til å være med venner. Tror jeg hadde blitt ganske gal i jobben min hvis jeg aldri hadde fått sett venninnene mine, i og med at jeg ikke har en kontorjobb med kollegaer. Viktig med litt ekstra kos for å starte uken!


Nå er jeg endelig hjemme igjen, og her er det bare å sette igang med tidenes lengste to do liste. Første punk på listen er å rydde leiligheten min som ser ut som den har gjennomgått en tornado. Altså. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer å rote så mye. Det tar liksom en dag, også er det vilt kaos her! Noen som er sånn? Eller er det bare meg?

 

Ukens spørsmål #91

Hvor lenge har du å Pelle vært sammen?
- Vi begynte å date i begynnelsen av september, og ble offisielt sammen 12. desember. Så er snart 4 måneder siden vi begynte å date, og en måned siden vi offisielt ble sammen! 

 

Jeg lurte på om du kan lage flere treningsvideoer og gjerne når du trener magemusklene. Og hvis du lager den videoen om du kan fortelle hvordan du fikk sixpack om hvordan du har trent og fått det til?
- For det første vil jeg absolutt ikke si at jeg har noe sixpack. Litt definerte magemuskler ja, men ikke noe sixpack altså. Ikke enda i alle fall, hehe! Men ja, jeg kan godt lage en video der jeg viser hvilke øvelser som er best for å trene magemuskler. Men det som også er viktig å tenke på, er at det hjelper ingenting å ta 1000 situps hver dag for å få six pack. Man er nødt til å ha en lav fettprosent for at musklene skal vises. Så det er kombinasjonen av å gjøre øvelser for magen, og kondisjon som gjør at magemuskler kommer frem. 

 

Jeg lurer på hvor mange ganger i uken eller måneden du trener? 
- Det kommer litt ann på. Men jeg prøver som regel å få til 2-3 økter i uka. Det er det som passer best for meg! 

 

Har PelleK (Per Fredrik)? sett deg uten sminke?
- Haha, ja mange ganger! Vi har jo sovet hos hverandre mange ganger, og jeg sover jo ikke akkurat med sminke. Syns det ville vært ganske rart hvis vi skulle vært sammen så lenge uten at jeg hadde vist meg uten sminke. 

 

Du har sagt at du bruker falske vipper hver dag, bruker du de en dag å kaster de, eller bruker du de samme flere dager? Isåfall hvor ofte ble man bytte vipper? Hvordan tar man av løsvipper etter man har gått med dem i en hel dag? Skal man bare rive de av eller?
- Siden jeg handler mine vipper på ebay er de veldig billige (ca 2,- kr per par) så jeg kaster de hver dag. Da jeg brukte dyrere vipper før, pleide jeg å bruke de flere ganger. Men da må man rense de mellom hver gang. Det gidder jeg ikke å bruke tid på når jeg handler så billig fra eBay. Vippene tar jeg av ved at jeg tar tak i ytterste kant og dra langsomt innover. Bruker man vanlig vippelim fra Duo er det null problem. Hvem av de andre toppbloggerne ser du mest opp til?

- Hmm.. Det må nok bli de bloggerne som tørr å si mest! Sophie Elise er definitivt den bloggeren i Norge med mest baller, og det skal hun ha for! Liker også pilotfrue da jeg syns det er gøy at hun tørr å si ting ikke andre tørr å si. 

 

Var det et spesielt innlegg som gjorde at leserne steg betraktelig, eller har det bygget seg opp igjennom tiden?
- Det har bygget seg veldig jevnt opp igjennom årene. Selvfølgelig har det vært innlegg som har gått ganske virale, men det er vanskelig å beholde de leserne som kun klikker seg inn på et viralt innlegg. Så det er nok heller det at jeg har blogget nesten hver eneste dag de siste årene, og har jobbet sprenghardt med å levere gode blogginnlegg som har gjort susen. Vet det er altfor mange der ute som tenker "hvis bare en blogger linker meg, eller hvis jeg skriver ett innlegg som blir populært, kommer jeg til å få masse lesere". Ja, da får man masse lesere den dagen, men dagen etter er man glemt igjen. Hvilken farge er ditt naturlig hår?
- Ganske likt det jeg har nå. Kanskje en tone eller to lysere bare! 

 

Jeg lurte på om du kunne lage en video der du prøver forskjellige turntriks. For eksempel hvor fleksibel du er, eller å slå hjul eller noe annet. Siden du trener så mye så bare lurte jeg på om du var veldig fleksibel.
- Hehe, det tror jeg kunne blitt en lættis video! Jeg er ikke veldig fleksibel, og klarer ikke å stubbe kråke engang. Så nei, selv om jeg trener mye er jeg virkelig ikke fleksibel!

 

Har du tips om hvordan du kan holde deg vekke fra brus og godteri?
- Hmm.. Det beste er å finne noe du kan bytte det ut med. Skal du se på film er det ganske kjipt å droppe snacks i det hele tatt. Så da er det bedre å bytte det ut med litt sunn snacks. Under kan du se en video der jeg viser 5 forskjellige snacksretter du kan teste ut! 

 

Føles det ikke ensomt å bo i en leilighet alene? Jeg selv, blir livredd med en gang jeg hører en eneste lyd når jeg er alene hjemme.
- Jeg er veldig mye med Per Fredrik hjemme hos han, eller hos meg, så jeg rekker nesten ikke å bli ensom engang. Men før jeg møtte han var jeg mye alene i leiligheten uten at det ble noe problem. Man må bare være flink til å ta kontakt med venner. Invitere en venninne over en tur for eksempel. Også har jeg masse naboer rundt meg i blokka, så jeg føler meg ganske trygg egentlig!

 

Hvordan ser en vanlig hverdag ut for deg? 
- En vanlig hverdag ja... De fleste dagene mine er som regel forskjellige. Men mine dager består mye av research til innlegg, skrive innlegg, ta bilder, gjøre styling, redigere bilder og video, spille inn videoer, oppdatere sosiale medier, svare på kommentarer og mails, trening, osv. Ganske mye forskjellig egentlig!

 

Kan du lage en morning routine video?
- Morning routine har jeg laget før, du kan se den nyeste rett under!

 

 

Siden du handler mye på eBay lurer jeg på du betaler mye i toll? Jeg er veldig usikker på og handle der om jeg får en stor regning på toll
- Så lenge man kjøper noe til under 350,- inkludert frakt er det tollfritt. Når jeg kjøper ting på ebay passer jeg på at kjøpene er under den prisen per selger. Som regel har de fleste ting gratis frakt, og da kan man lett dele opp kjøpene i flere omganger så det blir tollfritt. Skal du kjøpe noe til over 350 kan du gå inn på tollkalkulator og regne ut hvor mye du må betale for moms og toll. 

Har du noen tips til hvordan jeg kan spare penger, og evt hvilke jobber jeg kan søke på? Er 15 år ♥
- Selv fikk jeg min første jobb da jeg var 15 år og gikk i 10. klasse. Det var som telefonselger. Måten jeg fikk jobben på var å ringe rundt til alle mulige bedrifter og spørre om de hadde noe som helst ledige jobber, og wips så fikk jeg jobb som telefonselger. Den beste måten å få en deltidsjobb på når man er ung, er å ringe rundt til alle mulige bedrifter som er i nærheten av der du bor. Gjerne i butikker og lignende. Spør om de har noe som helst ledige stillinger, og når sjefen er på jobb. Så skriver du en cv og søknad og stikker innom da sjefen er på jobb, så de får hilst på deg, også leverer du cv og søknad.

Husk at man ikke kan velge og vrake i jobber når man er ung, så det kan hende du må begynne med jobber som du kanskje ikke liker. Selv har jeg jobbet med alt mulig forskjellige fra kassadama på kiwi, servitør, kokk, telefonselger, ansatt i klesbutikk, hjelpepleier og til ferskvaremedarbeider. Det viktigste er å starte tidlig. Kommer du som 20 åring med null arbeidserfaring er det veldig vanskelig å få jobb!

 

Hvilket kamera bruker du?
- Jeg bruker Canon eos 650d. Når det er blurry bakgrunn er det fordi jeg har på 50mm 1,4 linse. Bruker også Olympus Pen e-pl7

 

 

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"? 

 

7 Ting jeg har lært som blogger

Etter en del år som blogger har jeg lært veldig mye. Det meste har vært positivt. Men det har også vært en god del harde lærepenger igjennom tidende. Nå tenkte jeg at jeg kunne dele en del av tingene jeg har lært, så dere kan se en litt annen side av det å være blogger! 

 

Man lærer å tåle drittslenging

- At folk har slengt dritt til meg opp igjennom tidende her på bloggen, er virkelig ikke å stikke under en stol. Jeg har fått høre alt ifra "å herregud, på tide å legge ned fjortisbloggen og bli voksen?" til seksuelt trakasserende meldinger fra gamle ekle griser på 50 år. Heldigvis har jeg arvet bein i nesa etter min farmor, så jeg tåler en del drittslenging før det går inn på meg. Faktisk til dags dato har det vel ikke kommet inn en eneste kommentar som har gjort meg lei meg.

Altså, hvis jeg skriver et innlegg og får mye dritt, så kan jeg skjønne at jeg kanskje dreit meg litt ut når det kom til hva jeg har skrevet om. Men da er det konstruktiv kritikk. At fok kaller meg sykelig tynn eller oppmerksomhetssyk netthore kunne ikke gått mindre inn på meg. Jeg blir bare glad for at jeg har klart å vekke nok følelser i et menneske til at det faktisk gidder å slenge dritt.

Annonsører vil alltid prøve å lure deg 

- Hadde jeg fått en krone hver gang et firma hadde spurt om jeg ville reklamere for dem, i bytte mot produkter, hadde jeg nok vært ganske rik. Man betaler ikke en snekker med skruer, så hvorfor skal man betale en blogger med shampo og sminke? Pressebyråer er nok aller verst. De lokker deg inn og sier "hvis du bare gjør et innlegg for denne kunden, kan vi prøve å få til betalte innlegg etterhvert".

Og hvis man er litt for godtroende og går på den smellen (jepp, har gjort det selv) kan du banne på at betalte innlegg aldri kommer. Er det en ting jeg er evig glad for er at jeg er hos Nettavisen. De gjør hele den jobben, og sponsorer vet at de kan ikke gå til et svært medieselskap og prøve å betale med nytt treningstøy. 

 

 

Bekjente behandler deg annerledes

- Plutselig skal alle du har gått på ungdomsskolen med, og som du egentlig ikke kjenner, komme bort og være bestevennen din på byen. Og selvfølgelig prøve å få deg til å legge ut bilde av dem på bloggen. Spesielt kleint er det når bekjente bare "legg ut bilde av oss på instagram a! Også må du følge meg og".

Også står de der super forventningsfulle og er gira på dritmye nye følgere på instagram. Mens jeg ser rett igjennom det at de kun er ute etter følgere, og egentlig gir ganske blanke i meg. Alltid en ganske rar og klein situasjon. 

Man blir selvstendig og lærer mye

- En av de mange godene med å jobbe for seg selv, er at man lærer å bli veldig selvstendig. Her må alt ifra bildeknipsing til research gjøres på egenhånd. Så man lærer på en eller annen måte å gjøre alt selv, og det er en veldig god følelse! For ikke å snakke om hvor mye man lærer av å drive en blogg som jeg gjør. Her snakker vi fotografi, filming, journalistikk, makeup artist, frisør, og mye mer. 

 

 

Man lærer hvem de ekte vennene er

- Opp igjennom tidende har jeg på en hard måte funnet ut hvem som har vært ekte venner, og hvem som kun er der fordi de vil være på bloggen. Veldig ofte kan det være en hard og vond prosess å faktisk innse at en god venninne kun er der fordi hun vil ha goder fra bloggen din. En god indikator på at noen kun er der på grunn av bloggen, er hvis de blir sure hvis du ikke linker de. Eller de forventer å få sminke og hårprodukter av deg hvis du har vært på eventer og fått goodiebag. 

Aldri hør på noen som lover deg gull og grønne skoger

- Jeg aner ikke hvor mange bloggplattformer jeg har fått forespørsel om å bytte over til. De lover masse penger og at man skal få masse lesere. Men så skjønner jeg selv at det ikke kommer til å skje, så jeg sier nei. 3 måneder etter går en haug bloggere over til plattformen, mister et tonn av lesere og får aldri utbetalt det de skal ha. Jadda, dette er standarden for nesten alle bloggplattformer som har vært tidligere utenfor blogg.no.

Selvfølgelig er det sikker noen som har holdt det de lover. Men til dags dato vet jeg bokstavelig talt kun om en blogger som har hatt flere lesere utenfor blogg.no, og det er fotballfrue. Så når andre plattformer lover at man skal få masse lesere og man bytter over til de, burde man være rimelig skeptisk.

 

Ha trua på deg selv

- Jeg aner ikke hvor mange ganger venner / familie / bekjente / ukjente har satt spørsmålstegn ved min jobb. "Kan du leve av detta a?", "Er det noe fremtid i detta a?". Alle som ikke er langt inn i bloggverden har som regel aldri trua på deg. Aner ikke hvor mange ganger jeg har fått beskjed av foreldrene mine om at jeg må få meg en jobb.

Rett og slett fordi de ikke er i en generasjon hvor de forstår blogging. Men, heldigvis har jeg hatt trua på meg selv, og jobbet hardt så nå klarer jeg å leve godt av blogging og har planer om å gjøre det i lang tid fremover. 

Men, til tross for mange harde lærepenger har jeg verdens beste jobb. Det er virkelig takket være dere! Dere er så fantastiske og gjør virkelig min jobb til den aller beste. Dere skriver så mye koselig til meg hver eneste dag, så tusen takk for det dere! Jeg er veldig takknemlig for at dere gjør det mulig for meg å ha en jobb der jeg kan uttrykke meg kreativt og dele mine tanker og meninger! 

Etter 3 år har jeg endelig fått svaret

Endelig har jeg fått svaret som jeg har lurt på i over 3 år. Det hele begynte desember 2012. Jeg begynte å få sterke smerter bak ribbena hver gang jeg drakk appelsinjuice eller drakk kaffe uten melk. Gnagende smerter oppsto, og jeg ante ikke hva det var. Dette skjedde flere ganger, og etter et par måneder fikk jeg så sterke smerter at jeg endte opp på sykehuset. De tok tester, og bestilte en time for meg så jeg kunne få en gastroskopi. 

En måned etter og jeg var tilbake på Drammen sykehus. Klar for gastroskopi. Jeg ble møtt av en hyggelig kvinnelig lege som satt en veneflon inn i armen min og sprayet en bedøvelsesspray ned i halsen min. Etter en liten stund kom overlegen inn og spurte hvordan det hadde gått med mageproblemene. Tja, sa jeg. Det har gått bedre etter at jeg holdt meg unna syreholdig- og sterk drikke. Da bestemte legen seg for å droppe hele gastroskopien, og sa at "ja, da har du nok magesår. Bare hold deg unna ting med mye syre så ordner nok dette seg". Rimelig sløvt og uprofesjonelt av en lege eller hva? 

2,5 år etter og problemene er fortsatt der. For en måneds tid siden var jeg hos fastlegen min, og spurte om hun kunne gi meg henvendelse til gastroskopi så jeg endelig kunne finne ut hva som var galt med meg. Men det gadd hun faktisk ikke. Isteden ga hun meg et prøverør og ba meg ta prøver av visse ting, gå til en ny lab, levere prøver der, og vente i flere uker på svar. For meg var dette helt uaktuelt da jeg visste at det var en gastroskopi som måtte til. Men om hun gadd å høre på meg? Nei. Ikke et sekund engang. 

Så i romjulen tok jeg problemet i egne hender. Istedenfor å prøve på det norske helsevesen som tydeligvis er helt umulig å få svar av, og få en undersøkelse av. Ringte jeg heller inn til Volvat og bestilte direktetime for gastroskopi. Prisen lå på 6500,- kr. Men for å være helt ærlig, er det en pris jeg gjerne betaler for å endelig finne ut hva som er galt med meg, etter alle disse årene. 

Så i dag tidlig hadde jeg endelig gastroskopi. Jeg var på Volvat tidlig på morgenen i dag og ble møtt av en veldig hyggelig sykepleier. Hun satt veneflon i armen min så jeg fikk noe beroligende, og legen sprayet bedøvende i halsen min. Mens jeg lå på en sykehusseng førte de en svær slange langt ned i magen og tynntarmen, for å ta prøver og se hvordan det så ut der nede. Mens undersøkelsen pågikk fikk jeg selv se på en tvskjerm hvordan det så ut nede i magen min. Ganske merkelig følelse egentlig! Slangen var forresten ikke så ekstremt vond som mange skal ha det til, så om du må utføre en gastroskopi en gang, ikke vær redd. 

Etter ca 5. minutter var undersøkelsen ferdig, og jeg ble ført inn på et nytt rom og lagt i en seng for å sove av rusen fra beroligende sprøyten. Da jeg våknet kom overlegen og snakket med meg, og fortalte resultatet av undersøkelsen. Jeg hadde faktisk IKKE magesår. Så den legen i Drammen tok svingende feil. Det som hadde skjedd var at jeg hadde fått en infeksjon (om jeg husker rett) i lukkemuskelen mellom magesekken og spiserøret. Så på grunn av det har det kommet mye magesyre opp som har gjort at jeg har fått så mye vondt. Nå skal jeg gå på en kur i 8 uker som forhåpentligvis fikser hele problemet. I tillegg var han litt usikker på om jeg kanskje hadde cøliaki (gluten allergi) så han har sendt inn tester som jeg får svar på om et par uker.

Ah, endelig etter 3 år har jeg fått svar på hva som gjorde at jeg får så sterke smerter, og at det kan fikses gjør meg overlykkelig. Endelig slipper jeg å være livredd for å spise et eple, eller drikke et glass vin. Gud så deilig det skal bli! Hurra for privatklinikker som faktisk gjør jobben sin! Og ikke lar deg gå med sterke smerter i 2,5 år mens de sier "det går sikkert over av seg selv"

Nå ble dette kanskje et litt tørt og helsefaglig innlegg for mange av dere. Men for dere som har fulgt meg en stund, vet jo at jeg har slitt med dette. Så derfor ville jeg skrive et ordentlig innlegg og fortelle om min opplevelse med dette. I tillegg håper jeg det kan hjelpe dere som sliter med det samme.

 

Sunt mellommåltid - Perfekt etter trening!

Ah, endelig har jeg fått satt meg ned for å blogge. Dagen i dag har virkelig sust unna. Jeg begynte først med et par timer på neglesalong for å fikse neglene mine. Måtte skifte ut neglene og støpe på helt nye, så det tok jo en del tid. Deretter fikk jeg besøk av Per Fredrik. Nesten litt skummelt å tenke på hvor mye vi savner hverandre. Altså, vi var med hverandre på tirsdag. Men det føltes så lenge ut for oss begge, at han kom hit en tur for å si hei, selv om vi skal være med hverandre i morgen. Haha, er det mulig å være så avhengige av hverandre? 

Etter Per Fredrik dro hjem har jeg planlagt ferdig listen med ideer til blogginnlegg. Har kommet på over 150 idèer til ting jeg vil skrive om. Så nå blir den delen av jobben min mye lettere de neste par månedene. Deilig å få slikt unnagjort. Ah, kjennes litt ut som man har ryddet i en bod man lenge har hatt lyst til å rydde i. Etter en eviglang planlegging har jeg vært innom butikken og handlet inn en del mat. Og er endelig klar for å jobbe litt. Bra klokken bare er halv ti på kvelden da.. Jaja, sånn går det når man har en evig dårlig døgnrytme!

Tenkte forresten jeg kunne tipse dere om et mellommåltid som jeg elsker. Det passer perfekt på kvelden om du er småsulten eller rett etter trening. Retten er; reker og avocado med sitron. Veldig enkelt, og veldig sunt. Her får du i deg masse proteiner og sunt fett. Perfekt for deg som har det å bli litt sunnere som nyttårsforsett! 


Godteristopp? + Snapchat!

I dag har jeg ligget rett ut i sengen hele dagen. Natt til i dag fikk jeg skikkelig feber, og det har enda ikke gitt seg. Det er en visdomstann som holder på å vokse opp i munnen min, og jeg har lest at man kan få feber av det. Så vil tippe det er grunnen til at jeg er dårlig nå. Men på den positive siden har jeg fått planlagt masse blogginnlegg i dag. Jeg har allerede skrevet opp over 100 ideer. I tillegg la jeg ut et bilde på instagram tidligere i dag, der jeg spurte dere om hva dere vil lese. Så jeg vil tippe det kommer masse gode forslag der også! 

Siden jeg virkelig ikke ser fresh ut, og er langt ifra kameraklar. Legger jeg heller ut litt bilder fra snapchat fra den siste tiden. Nå har jeg endelig fått fikset sånn at jeg kun bruker den offentlige snapchatten, og kan oppdatere mer der. Heter forresten "stinablogg" på snapchat. Bare å legge meg til, så får du sett alle mystory jeg legger ut!

Legg merke til bildet med godteriet forresten. Haha, så lenge varte de nyttårsforsettene! Neida, har bare gjort om litt. Istedenfor å ha totalforbud mot godteri. Skal jeg heller gjøre sånn at jeg kun spiser godteri ved spesielle anledninger som bursdager, kino, osv. Tror det blir litt lettere å holde over tid. Viktig å huske på at det er de forandringene man holder over tid som utgjør den store forskjellen. 

Nå skal jeg ta en lang og varm dusj, før jeg legger meg under dyna igjen. Håper dere har det bra ♥

 

 

 

      


Dette motiverer meg til å trene!

Januar er endelig kommet, og jeg vil tippe at mange av dere har satt en god del nyttårsforsetter om å bli sunnere og å trene mer. Selv har jeg som mål og endelig komme ordentlig igang med treningen igjen, og bygge mer muskler. Men, selv om det er et nytt år, er det ikke sikkert at det er nok til å bli motivert til å dra på gymmet. Derfor skal jeg dele noen av tingene som motiverer meg mest med trening, så dere kan få litt ekstra motivasjon!

 

Hverdag

- En av de tingene jeg syns er fantastisk med å trene, er at hverdagen blir enklere. Plutselig er det null stress å løpe til bussen, gå opp noen trapper eller bære matvarene hjem. Alt blir mye lettere, og jeg får mye mer energi i hverdagen.

Søvn

- Veldig ofte sliter jeg med å sovne på kvelden. Ofte kan jeg ligge i flere timer for å prøve og sovne. Men, hvis jeg har trent den dagen, og virkelig brukt kroppen, er det null stress å sovne!

 

Kropp

- Det er jo virkelig ikke til å stikke under en stol at man får en slankere og mer "fit" kropp av å trene. Selvtilliten øker, og kroppen ser bedre ut enn noensinne. Ja, det er kanskje litt overfladisk å bruke trening til å se bedre ut. Men er vi ikke alle litt opptatte av å se fine ut da? 

 

Helse

- Om jeg ikke trener på en liten periode får jeg helt ekstremt vondt i nakken. Fra før av har jeg to nakkeskader + at jeg jobber forran en pc dagen lang. Da er det ekstremt viktig for meg å trene musklene i nakke og rygg, for ikke å få vondt i nakken. Sliter du mye med hodepine for eksempel, kan det være fordi du sitter rett opp og ned forran en pc dagen lang. Trening kommer til å hjelpe noe veldig da! 

Det er jo også en hel rekke andre fantastiske ting trening gjør for kroppen din, og for at du skal leve et langt og sunt liv er du nødt til å legge inn mosjon i hverdagen. Husk; å gå en halvtimes tur rundt i nabolaget er ofte godt nok!

 

Mat

- Personlig syns jeg det er mye lettere å spise sunt når jeg trener. Da vil jeg liksom ikke kaste bort all den gode treningen, med å spise drittmat. Husk; for å få maksimalt ut av treningsresultatene er du nødt til å ha en sunt kosthold også. Pass på at du får i deg nok med mat. Trener du veldig tungt, trenger du ofte mer mat enn du tror. Men pass på at maten er sunn, og ikke stappfull av sukker og mettet fett.

 

 

Mål

- En ting som ofte kan motivere meg til å trene, er å ha et mål. Da blir jeg mye mer fokusert og jeg har ekstra lyst til å nå det. Eksempel på mål kan være; ta x antall push ups, løfte x antall kilo i knebøy, løpe 1 km / 3 km / 10 km på x antall minutter, x antall treningsøkter i uka. Sett deg et mål du vet du kan klare om du jobber skikkelig hardt! En ekstra bonus kan være at du gir deg selv en belønning når du har klart målet. For eksempel at du kjøper noe nytt fresht treningstøy når du har nådd målet. 

 

 

Hva motiverer DEG til å trene?

 

      

New in from Nelly!

Da det var romjulssalg på Nelly, handlet jeg inn noen nye klær. Får alltid helt dilla når det er salg. Det må jeg liksom bare shoppe! Fikk klærne i posten rett før nyttår, og rakk endelig å ta bilde av de nå. Mest fornøyd ble jeg med den svarte genseren med snøring. En slik en har jeg lett etter såååå lenge. Men alle steder jeg har prøvd de, har det bare vært sånne som ikke sitter etter, og som så slitne ut før man fikk brukt dem. Så da ble jeg overlykkelig da jeg endelig fant en på nelly!
Genser - HERBukse - HER

Kjole - Dessverre utsolgt i blå. Men finnes i rød (HER) og grå (HER)Crop top - HER

 

Nå blir jeg snart hentet av Per Fredrik. Vi skal på kino og se Star Wars. Gjett om jeg gleder meg! Elsker virkelig alle Star Wars filmene. De er så bra! Gleder meg skikkelig til å se hvordan denne blir. Strengt forbudt med spoilers i kommentarfeltet nå dere!

 

      

Ukens spørsmål #90

// inneholder reklamelink

Jeg skjønte ikke helt om du var kjæreste med Fredrik eller PelleK? I såfall så skriver Pelle "girlfriend" på bilder av deg og sånt, men du har jo sagt i en video eller blogginnlegg at du fikk pearcing av kjæresten din som er Fredrik eller noe?
- Hehe, skjønner at mange blir forvirret av dette! Pellek og Per Fredrik er samme person. Pellek er artistnavnet til Per Fredrik, så det er det navnet han bruker utad. Men for meg er han Per Fredrik, så det hadde føltes veldig rart om jeg skulle kalt han Pellek.


Har du noen gang i det hele tatt prøvd å røyke eller snuse?
- Da jeg gikk på ungdomsskolen hadde jeg en periode der jeg både snuste og røykte. Ganske rart å tenke tilbake på egentlig. Jeg med en snus under leppa liksom? Whaaat! Heldigvis ble jeg aldri noe spesielt avhengig, og snuste / røykte bare noen få ganger i uka. Frem til jeg skjønte hvor idiotisk det var å gjøre det, og sluttet. Anbefaler dere alle å holde dere helt unna både snus og røyk.

Alle er ikke like heldige som meg. De alle fleste vennene mine som begynte å snuse og røyke samtidig som meg, er fortsatt avhengige. Ikke bare er røyk og snus veldig dyrt, men det ødelegger helsen din betraktelig. Her snakker vi kreft, stygge tenner (gule og flekkete over tid), dårlig kondisjon (røyk), grå-aktig farge i ansiktet (røyk), og mye mer! 

 

Jeg lurte på når på dagen det er best å trene? Når pleier du å trene? Jeg går på skole osv så jeg vet ikke helt når jeg skal trene, har nylig begynt.
- Jeg er virkelig ikke noe morgenmenneske. Så for meg passer det best å trene på kvelden. Gjerne i 19 tiden. Skulle jeg trent 9 om morgenen hadde jeg ikke fått noe utbytte av treningen i forhold til hva jeg hadde fått om jeg hadde trent senere. Så jeg tror det beste er å trene når du selv føler du er mest våken i løpet av dagen. Om det er før skolen, rett etter skolen, eller på kvelden er opp til deg.
 

Kan du forklare litt hvordan eBay brukes?
- Jeg har faktisk skrevet et helt innlegg for nybegynnere om eBay, som du kan lese HER.

 

Først å fremst vil jeg si at du er en fantastisk god blogger! Har lest bloggen din i ca 3 år nå, og blir fortsatt veldig inspirert.. En ting jeg lurte på var om du kunne legge ut et bilde av du og foreldrene dine? Stå på videre, du er en stor hjelp i hverdagen min. 
- Så hyggelig å høre! Har alltid prøvd å holde foreldrene mine unna bloggen, da jeg føler det blir litt vel privat. Så jeg håper du forstår at jeg ikke kommer til å legge ut bilde av de med det første. Kanskje etterhvert!

 

Bare lurer på hvor den hvite kommoden på siden av sofaen er fra?
- Det er jeg faktisk ikke sikker på! Har sett igjennom IKEA katalogen, uten hell. Så vil tippe den er fra en annen møbelbutikk. Men vil heller anbefale å titte igjennom på IKEA, vet de har mye fint der!Har du veldig ren hud, eller er du plaget med urenheter og tørr hud? Jeg bare lurte på hva du bruker på huden din av rens, skrubb fuktighetskrem osv.?
- Til tider har jeg slitt med veldig uren hud. Helt siden jeg var 16 / 17 år har jeg hatt ganske mye kviser. Men nå som jeg har begynt med riktige produkter, har det hjulpet mye. Også hjelper det ekstra mye om jeg klarer å holde meg unna alkohol, stress, junkfood og godteri. Kan godt legge ut en hudrutine, om dere vil det? Der jeg viser hvilke produkter jeg bruker. 
 
 
Kan du pliis legge ut bilder fra du var liten? Sånn barneskolen eller mindre?
- Har laget et innlegg om det allerede, som du kan lese HERHva inspirerer deg til å blogge?
- Dere! Hver eneste dag får jeg hundrevis av fantastiske kommentarer fra dere både på bloggen, instagram, youtube og facebook. Dere holder meg virkelig oppe, og gir meg så mye glede! Har jeg en dårlig dag, vet jeg at jeg alltid kan lese igjennom kommentarer fra dere, også blir jeg glad igjen. Så tusen takk, dere er så skjønne! I tillegg er dere veldig flinke til å si hva dere vil lese om, så det gjør det mye lettere for meg å vite hva jeg skal blogge om. Så svaret mitt på hva som inspirerer meg til å blogge, er nok det at jeg vet at det er tusenvis av jenter som liker å lese det jeg skriver. 
 
 
Så fin topp! Hvor er den kjøpt og er det lenge siden? Har å lyst på en slik!
- I know, I love it! Den kan du kjøpe HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når du skal sove med tape extentions kan du ha det løst eller må du flette det?
- Jeg pleier å ha det i en løs flette. Da slipper jeg å våkne opp med en haug av floker om morgenen!

 
 
Stina, hva tenker du om Pepsi Max, Solo super og sånt? Er det innafor, eller noe man burde styre unna av? Håper du kan svar på kommentaren, eller lage ett innlegg mer om hva du kommer til å spise/drikke? 
- Jeg drikker aldri noe med kullsyre, da jeg syns det smaker helt forferdelig. Begynner bare å rape, og får så vondt i halsen at det er helt rart! Så alt av brus holder jeg meg helt unna. Men det er selvfølgelig massevis av drikkevarianter der ute som er sukkerfrie. Men personlig får jeg mer søtsug når jeg drikker det. Så jeg prøver heller å kun drikke vann. 
 
 
 
Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?
      

Kickstarter året!

Uæh, helt rart å tenke på at vi er i 2016! De siste månedene har gått så utrolig fort! Men gud så glad jeg er for en frisk og ny start. I dag har jeg brukt hele dagen på å gjøre litt nytt mindset. Har blant annet sett "The Secret" og skrevet ned en del tanker og mål. Så nå gleder jeg meg til å komme igang med det nye året.

En av tingene som står høyt opp på lista er å komme inn i gode treningsrutiner igjen. De siste månedene har jeg vært altfor slapp på treningsfronten, og det har virkelig ikke vært bra for helsen min. Så nå skal jeg kickstarte året med en lørdagsøkt på gymmet! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du satt noen mål for året?

 

      

Min nyttårsfeiring!

Godt nytt år! Endelig et nytt år, og det føles helt fantastisk ut! I går hadde jeg en utrolig koselig feiring med Per Fredrik og kompisene hans. Vi startet med å spise kalkunmiddag hele gjengen samlet, for så å spille litt drikkeleker, mens vi hørte på heavy metal. Morsomt og annerledes å feste med noen som ikke hører på listepop. Noe nytt for å si det sånn! Etter en god del drinker, begynte klokken å nærme seg midnatt og vi gikk ut for å se fyrverkeriet i Sandefjord sentrum. 


Rett etterpå dro vi ut på byen. Jeg har aldri vært på utesteder i Sandefjord. Så det var veldig nytt. Men wow, så koselige folk er i Sandefjord! På utestedet vi var på var det stappfullt av mennesker og kjempe god stemning. Så vi var der til langt på natt, før vi dro hjem til storesøsteren til Per Fredrik for å si hei!

Alt i alt ble det en veldig koselig kveld i Sandefjord. Gøy å feire et helt nytt sted! I dag skal jeg virkelig sette meg ned og planlegge det nye året. Dette blir så gøy! Er dere like gira på å starte 2016 som jeg er?Årskavalkade - Del 4 - Oktober - Desember

Siste del av årskavalkaden! Må bare si det; for et år det har vært! Tusen takk til alle dere som har fulgt meg igjennom året. Det er virkelig dere som gjør det å være blogger til verdens best jobb. Dere er best!

Oktober

AntrekkLykke Sofie kom på besøk fra Stavanger til Oslo, og vi dro på Tijuana og drakk masse tequila!


Fikk endelig kjøpt en selfiestang. Har brukt den overraskende lite! Altså, jeg er jo blogger. Så den burde vel vært fast inventar i vesken, eller?AntrekkVar på reunion med hele klassen jeg gikk med på 3. året på videregående. Den gjengen altså! Fantastiske mennesker!Bestemoren min og søsteren min kom på besøk, og vi spiste på vårt favorittsted i Oslo!Feiret Halloween med herlige venninner i DrammenNovember

AntrekkEndelig begynte leiligheten å se ut sånn som jeg ville, og jeg la ut en apartment tour


AntrekkDesember

Endelig desember, og jeg gledet meg veldig til jul!Feiret bursdagen til Nora!Var hjemme hos foreldrene mine, og hilste på valpene hunden dems hadde fått. Altså, er ikke dette det søteste i verden, så vet ikke jeg!Endelig nytt hair extensions, som var suuuuper lange!


Var på juleverksted med Petter Pilgaard og Marthe Borge!Nådde endelige 50'000 følgere på instagram!Gikk endelig ut offentlig sammen med Per Fredrik om at vi var blitt kjærester!Feiret jul sammen med Per Fredrik og min familieHvilket minne husker du best fra disse månedene?