hits

januar 2015

Perfect me-time

God helg ♥ I dag har jeg tatt det veldig med ro, og koblet helt ut. Det er så altfor sjeldent at jeg kobler helt ut av alt som heter bloggjobb. Vanligvis pleier jeg alltid å jobbe litt hver eneste dag. Mest fordi jeg elsker jobben min, og ikke klarer å la være å jobbe. Jeg er så heldig som har dere skjønne leserne mine, som gjør at jeg kan ha den jobben jeg har. Ja, det tar ekstremt mye tid å jobbe som blogger. Men det er så verdt det når jeg får koselige meldinger og kommentarer av dere. Dere er best! ♥ 

Nå skal jeg kose med med litt gulrøtter med guacamole og blåbær, mens jeg leser denne månedens utgave av Shape Up. Må bare gi en stor applaus til nydelige Eirin som er på forsiden. Den jenta er så god, og fortjener virkelig forsiden! Gleder meg til å lese intervjuet med henne. Ha en god lørdag videre dere. Så blogges vi i morgen ♥

Ut med gutta - Antrekk

I kveld skal jeg ut med to kompiser som jeg ikke har festet med på et par måneder. Så dette blir veldig gøy! Vi skal vorse litt her hjemme hos meg, før vi stikker ut på byen.  Tenkte bare å vise dere dagens antrekk før jeg starter å vorse. Hvor kult er ikke dette skjørtet forresten? Jeg elsker det! Kjøpte det på H&M for et par dager siden, og jeg er helt forelsket! Liker at det er blanding mellom skinn, metall og soft skin. Hva syns dere?H&M - Skjørt og topp  //  Daniel Wellington - Klokke  //  Bik Bok - Kjede

Jeg har byttet neglesalong!

// sponset behandling

Som de fleste av dere har fått med dere, flyttet jeg til Oslo for 6 måneder siden. Hele tiden mens jeg har bodd i Oslo har jeg fikset neglene mine i Drammen, hos A Good Feeling. Jeg har vært veldig fornøyd med de hele tiden mens jeg gikk dit, og har ingenting negativt å si om salongen. De er super flinke, og jeg kan absolutt anbefale de. Men det er litt langt for meg å dra til Drammen hver eneste gang jeg skal fikse neglene mine. Derfor har jeg funnet en ny neglesalong her i Oslo.

Jeg var hos den nye salongen nå på onsdag, og fikset neglene mine, og jeg er stor fornøyd! Salongen jeg går til nå er en av TL salongene, og denne ligger på Ulven i Oslo. Ca. 5 minutter med buss fra Helsfyr. Der var det dyktige Elisabeth som la akrylnegler på meg. Er helt forelsket i de nye neglene mine! Har ikke prøvd akryl før, men for meg som ikke har peiling på negler, så er det veldig likt. Nå har jeg kun hatt neglene i to dager, så det er veldig vanskelig å vite hvordan de holder seg over tid. Men så langt er jeg veldig fornøyd, og syns utseendet på de ble utrolig nydelig. Jeg er en stor fan av franske negler, siden de er klassiske og delikate i looken.

Hvis du vil ha like negler kan du gå inn på tlsalongene.no og sjekke ut de forskjellige behandlingene de tilbyr. De har salonger rundt i Norge, så det er bare å sjekke om de har en salong i nærheten der du bor! 


 

Oppskrift: Frokost smoothie

Noen morgener syns jeg det er godt med noe ekstra og friskt. For noen dager siden prøvde jeg ut en ny smoothie oppskrift, og den må jeg bare dele med dere. Den er så god, og forfriskende. I tillegg metter den også ganske mye, så det er et stort pluss! Prøv denne smoothien for en liten ekstra godbit til frokosten i helgen.

Det du trenger er:

- 200 gram frosne jordbær

- 100 gram frosne bringebær

- 3 ss kesam

- 3 ss havregryn

 

Dette gjør du:

1. Tin bærene i mikroovnen et minutt, så de fortsatt er litt frosne, men det er lettere å blende de i mikseren.

2. Blend alle ingrediensene sammen og server med en gang.

Håper det smaker!
Vixen Blog Awards 2015

I går var jeg på Vixen blog awards. Kvelden begynte på hotellrommet til Adrienne. Der ble det ganske mye alkohol, og altfor mye jentesnakk. Herregud, holdt på å dø av latterkrampe av den ene tingen jeg fant ut. Når vi kom inn på Vixen ble jeg intervjuet av noen fra Nettavisen. Har en ganske dårlig følelse på at jeg virket ekstemt full under det intervjuet, for å si det sånn. Husker det var noe snakk om youtube og antrekket jeg hadde på meg for kvelden. Men mer enn det husker jeg ikke! Aner ikke hvor eller når det kommer ut. Men kjenner jeg gruer meg litt. Haha!På festen ble det masse mingling med andre bloggere. Er så mange gode og nydelig bloggere som jeg har blitt kjent med. Vet mange bloggere kanskje kan virke overfladiske på bloggen, men i virkeligheten er de alle fleste av de kjempe søte og fantastiske! Møtte også på noen skjønne blogglesere som ville ta litt bilder med meg. Blir nesten litt rørt hver gang jeg møter på dere!Da var Vixen over for i år. Må bare gratulere alle de som vant forskjellige priser! Nå får jeg komme meg på trening. Selv om jeg mest vil ligge i senga i dag! 

Antrekk Vixen blog awards

Et par kjappe antrekksbilder før jeg stikker på vorspiel. I kveld skal jeg på Vixen blog awards. Dette er en fest som alltid er bra, år etter år! Så jeg gleder meg til å se hvordan det blir i år. Må stikke nå, så har ikke tid til å skrive så mye. Men ville bare vise dere kveldens antrekk! Ser jeg noen av dere i kveld?

Bik Bok - Kjede, topp // H&M - Skjørt // Daniel Wellington - Klokke


et 

VIDEO: Snakker ut om depresjon

I dag ble det en veldig personlig video. Jeg har skrevet litt om depresjon tidligere på bloggen, men jeg har aldri laget en video der jeg har snakket ut om det jeg gikk igjennom. Håper denne videoen kan hjelpe noen av dere der ute, som har det vanskelig ♥

30 Dager uten sukker utfordring - UPDATE

Hvordan går det med dere? Klarer dere å holde dere unna snop? For min del går 30 dager uten sukker utfordringen veldig bra. Selv om selve challengen begynte 12 januar, så begynte jeg den 1 januar. Så nå er jeg på min 27. dag uten godteri, brus, og andre søtsaker. Det har vært ganske til tider. Godtesuget har vært sterkt! Men jeg har klart meg uten å sprekke en eneste gang. Jeg er faktisk skikkelig stolt av meg selv!

For dere som ikke er så avhengige av søtsaker, skjønner sikkert ikke greia nå. Men jeg har vært så avhengig av godteri at jeg faktisk dro ned på bensinstasjonen kl 4 på natta, midt i uka, for å kjøpe godteri. I tillegg er det flere ganger som jeg har gått hele dager hvor jeg kun har spist godteri. Det er virkelig ikke bra for hverken kropp eller psyke. Tipper jeg rett så er jeg langt ifra alene om å være så avhengig av søtsaker.

Men jeg har lært meg mange nye sunne snacksvarianter, som jeg heller spiser når søtsuget kommer. Mange av de har jeg delt med dere. Og det er så gøy å sjekke instagram å se at dere faktisk bruker oppskriftene mine! Har valgt ut noen av bildene som er lagt ut under #30dagerutensukkerutfordring som jeg vil dele med dere! Gøy å se at vi kan inspirere og motivere hverandre på veien til et sunnere liv. 

Bildene er hentet fra @00lillepettersen @97johnsen @turnjenta_01 @fridahel @lineafrydhd @idajohansen18 @msmightie @ss_1qeen @00lillepettersen

Legger ut flere bilder om en ukes tid, så husk å bruke  #30dagerutensukkerutfordring på dine bilder av sunn snacks, mat, trenings, motivasjon, osv!

 

Dårlig samvittighet

Rakk å knipse litt antrekksbilder i dag i Frognerparken. Er helt forelsket i sollyset som er på vinteren. Det får meg virkelig til å krible i fotofingrene mine. Er det èn ting som dreper blogglysten min om dagen, så er det alt det dårlige været. Man får ikke akkurat veldig lyst til å gå ut og knipse antrekksbilder når det regner og det er masse slafs overalt. Så når det først er fint lys ute, da løper jeg ut med stativet med en gang! Får litt dårlig samvittighet om dagen, fordi jeg føler jeg tar altfor mange bilder inne på rommet mitt. Men dessverre blir det jo litt sånn på vinteren. Håper dere holder ut med meg fordet. Hehe!

Bik Bok - Vest  //  VILA - Bukse  //  Jeffrey Campbell - Sko  //  Sheinside - Jakke

CMYK - Klokke  //  Zalando - Hatt  //  H&M - Ringer  //  Michael Kors - Veske


Nå skal jeg ut og shoppe litt med Donna. I morgen er det Vixen blog awards, og jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Standard meg at jeg er ute i siste liten. Så håper jeg finner noe fint som jeg kan bruke i morgen. Nå må jeg løpe! Vi blogges mer etterpå ♥

Lately at @stinablogg

En liten oppsummering av de bildene fra instagram den siste tiden. Elsker den appen! Den er jo helt genial når det kommer til inspirasjon. Hver gang jeg føler meg litt tom for inspirasjon blar jeg igjennom bildene til de jeg følger, og etterpå er jeg proppfull av inspirasjon og gode idèer! Mine favorittbrukere på instagram er: fullyrawkristina, ekaterinakoba, johannaeolsson, michelle_lewin_ og mange andre! Fortell meg gjerne dine favoritter! Leter alltid etter nye brukere å følge :-)

1. Årets første skitur. Føltes fantastisk ut! // 2. Video der jeg lærte dere å lage 5 forskjellige sunne snacks. Videoen kan du se HER. // 3. Friske roser *hverdagsgleder* // 4. Litt treningsglede!  // 5. Notatbøker fra personlig almanakk. Elsker de!  // 6. Smiiiil! // 7. Kveldens look!  // 8. Fylleselfie med Ane Marte // 9. Gullsnutten video1. Hadde nettopp laget verdens beste kyllingsuppe. Oppskrift finner du HER  //  2. Selfie // 3. Selfie // 4. Frokost på kontorbordet mitt. Mitt lille blogghjørne!  //  5. Klar for skitur! // 6. Forfriskende og nydelig appelsin smoothie, oppskrift finner du HER. // 7. Nettopp vært ute på lunsj med skjønneste Maria  //  8. Kissyface  // 9. God morgen!

Frøken sosial

Nå har jeg endelig kommet hjem etter veldig mange timer hos Nordic Screens sine kontorer. I dag har vi spilt inn en video for gullsnutten, som kommer ut på Nordic sin kanal. Etter at jeg spilte inn video hang jeg i ganske mange timer med noen av de andre youtuberne som er i Nordic. Blant annet Tooji og Jonas (average jonas). Kjente ingen av de guttene noe spesielt fra før av, men det var veldig morsomt å være med de! Tror ikke jeg har fått så mange interne og morsomme spøker med noen så fort før, som jeg fikk med de! 


Nå skal jeg slappe av litt med litt tv serier. Er så utrolig sliten nå, så trenger å slappe av litt. Vi blogges mer i morgen :-)

Oppskrift: Eggemuffins

Disse søte eggemuffinsene er perfekte til frokost og lunsj. Lag de kvelden før, og ta de med i nistepakken så har du en sunn og god lunsj på skolen/jobben! Du kan bruke hva slags grønnsaker du enn måtte ønske. Jeg brukte spinat, tomat og løk, og det ble kjempe godt!

Dette trenger du:

♥ 2 egg

♥ 1-2 never spinat

♥ 1/4 løk

♥ 8 små plommetomater

Dette gjør du:

1. Hakk løken i små biter. Skyll og rens spinaten, fjern stilken og kutt den i grove strimler

2. Stek løken og spinaten på middels varme i en stekepanne, til løken er blank.

3. Fordel spinat- og løkblandingen i små former. Jeg brukte 5 små silikonformer jeg har kjøpt på IKEA. 

4. Visp sammen eggene og fordel de i formene.

5. Skjær opp plommetomatene og ha fordel de i formene.

6. Stek eggemuffinsene i ca 12 minutter på 175 grader i ovnen. OBS: steketiden kan variere utifra hvor store former du bruker! 

Server gjerne med tomater og spinat ved siden av. Håper det smaker!

 

Ukens spørsmål #57

Så fin du er! Er du så slank av natur eller har du trent deg til en så fin mage?
- Tusen takk :-) Jeg har alltid vært slank av natur. Men jeg hadde nok ikke vært så slank som jeg er nå, uten trening. Jeg trener styrke 3 ganger i uken, og jeg ser store forskjeller på hvordan jeg ser ut nå og hvordan jeg så ut for 2-3 år siden. Hehe!

Legger du merke til en spesiell som leser bloggen din?
- Det er noen lesere som legger igjen kommentarer som jeg alltid legger merke til. Det er som regel de som alltid kommer med søte kommentarer på hvert innlegg, over en lengre tidsperiode. Jeg har jo blitt kjent med flere av dere som leser bloggen min, via kommentering. Så det er super koselig! Jeg leser alltid kommentarer jeg får her på bloggen, youtube, instagram, facebook og meldinger på snapchat og instagram. Men det kommer så sinnsykt mange (setter utrolig stor pris på det ♥) hver eneste dag, så jeg rekker dessverre ikke å svare alle. Det er mye av grunnen til at jeg legger ut ukens spørsmål hver søndag. Sånn at jeg kan svare på spørsmålene dere har spurt meg om den siste uken :-)

 

Hvor er toppen du har på deg på på snapchatbildet til høyre fra?
- Det er en body fra H&M. Kjøpte den for veldig, veldig lenge siden!

 

Før brukte du bukser fra wow, hvilken størrelse? Jeg har veldig lange og tynne ben, så derfor er det vanskelig å finne bukser som er "slimme" hele veien. Har du noen tips til bra bokser som ikke er så dyre???
- Mine favorittbukser er fortsatt fra wow. Der bruker jeg som regel xs i størrelse. Buksene fra wow er veldig rimelige, så de er et godt alternativ.

 

Hvor gammel syns du man må være for å spise questbar eller nutrilettbar?
- Altså. Dette er et spørsmål med mange aspekter. Når det kommer til selve næringsinnholdet kan alle spise de (unntatt babyer da). Men når man er ung burde man ikke bli for opphengt i slike ting som dette. Spis heller vanlig sunn mat, og kos deg med litt snop en gang iblant :-) 

Hvor er skjørtet fra, og når kjøpte du det?
- Det kjøpte jeg på wow, for noen måneder tilbake. Tviler på at de fortsatt selger det, men du kan jo stikke innom dem og sjekke!

 

Dette er sikkert et kjempeteit spørsmål av meg. Men jeg kjenner jeg er ganske deprimert etter at jeg flyttet for meg selv. Har en ganske liten leilighet, så føler jeg sitter mye alene i den lille leiligheten og depper. Har du noen tips til hva man kan finne på når man er hjemme alene, så det slipper å bli sånn?
- Jeg husker når jeg flyttet for meg selv til Bærum for 3,5 år siden. Det var første gang jeg flyttet for meg selv, og da bodde jeg helt alene. Vennene mine bodde i Oslo og Drammen, så det ble vanskelig å være med de, sånn på hverdagen. Og jeg husker selv at jeg fikk ganske sjokk over hvor alene man føler seg. Det som hjalp for meg var at jeg alltid hadde noe å holde på med. Jeg dro og trente, jobbet med bloggen, leste masse på nettet, osv. I tillegg prøvde jeg å være med venninner så ofte som mulig. På den tiden jobbet jeg som kokkelærling og det var en ganske sosial jobb, så når jeg var ferdig på jobb var det egentlig litt godt å være alene. Men det tok en stund før jeg ble vandt med det.  Så mitt råd til deg er å finne en hobby du kan holde på med hjemme, og inviter venninner på jentekvelder så ofte du kan :-)

 

Hvor er shortsen din fra? Den var utrolig fin :-)
- Det er favoritt shortsen min! Den er fra Bik Bok. 

 

Hvilke redigeringsprogrammer bruker du?
- Til bilder bruker jeg alltid picmonkey.com. Der fikser jeg på lys, farger, kontraster, legger på skrift, osv. Elsker den siden! Når jeg redigerer videoene mine gjør jeg det i adobe premiere pro. Det er et program som koster ca 200,- kr i måneden, og er ganske avansert. Men det er helt genialt å bruke det når man skal redigere videoer. Jeg brukte windows movie maker før, men gud så grusomt dårlig det egentlig er. Det er en grunn til at jeg lastet opp videoer så sjeldent før, for å si det sånn.. Haha! 

 

Kan du skrive litt om hva som faktisk er mye sukker, karbohydrater, fett, proteiner, osv (per 100g)? Blir litt forvirret av hvor grensa går for at det skal / bør være sunt?
-  Jeg tror at uansett hva jeg skriver her, så kommer mange til å være uenige. Hva som er sunt og ikke er en definisjons sak. Det blir også feil å kun se på en matvare som sunn eller usunn. Det er helheten man må se på. Det er ikke sunt å spise 5 kg kylling hver dag, og det er heller ikke sunt å spise 20 brødskiver. Men se heller på helheten av hva du totalt spiser i løpet av en dag. Jeg prøver å få i meg ca 170 gram karbohydrater, 90 gram proteiner og 60 gram fett fordelt utover ca 1600 kalorier, på et døgn. Hvis du er usikker på hvor mye du får av fett/karbs/proteiner i løpet av et døgn, anbefaler jeg deg å bruke appen lifesum i et par uker så du får et lite innblikk i hvordan matvanene dine er. Men bare pass på så du ikke blir for opphengt i å telle kalorier. Det er ikke helt bra for den psykiske delen. 

EDIT: Må bare legge til at jeg er kun 160cm høy så 1600 kalorier hver dag er nok for meg. I tillegg er dette kun et cirka estimat, og ikke noe man selv burde ta utgangspunkt i. 

 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Mine svar på deres hemmeligheter

Nå har jeg lest igjennom alle hemmelighetene dere la igjen under innlegget; "tell me your secret". Det var utrolig tungt og hjerteskjærende å lese alt dere har gått igjennom. De tunge byrdene dere bærer alene. Alt det dere har gått igjennom. Jeg har så lyst til å gi dere alle en stor klem og si at det kommer til å gå bra. Men når man har det vondt er det nesten umulig å forstå at man faktisk kan få det bedre. Å se lyset i den endeløse mørke tunnelen er nærmest umulig. 

Jeg har vært igjennom mange vondt tider i mitt liv, både med venner, familie, ekskjærester, osv. Jeg har mistet mange mennesker rundt meg, og jeg har slitt mye med depresjoner. For 1,5 år siden var jeg veldig langt nede, og heldigvis forstod jeg det selv, så jeg begynte å gå til psykolog. Det hjalp så ekstremt mye. Jeg hadde fort for å stenge meg selv inne, og jeg hadde ofte dager der jeg kun tenkte depressive tanker. Jeg fikk oppgaver av psykologen for å komme meg vekk fra dette tankesettet, og disse oppgavene gjør jeg enda den dag i dag. Å komme seg ut av et personlig helvete er ikke lett. Jeg har hatt mye fantastiske mennesker rundt meg som har hjulpet meg, men i enden av dagen må man gjøre jobben selv. Den dag i dag har jeg det veldig bra med meg selv. Men veien din har vært lang. 

På grunnlag av ting jeg har vært igjennom ønsker jeg å hjelpe andre som sliter med psykiske problemer. Jeg har plukket ut noen av deres kommentarer, som jeg nå skal svare på. Vil bare understreke at jeg ikke er en psykolog, og jeg sier overhodet ikke at jeg er det heller. 

 

Hvert friminutt på skolen står jeg alltid alene. Jeg har ingen venner. Jeg har det helt forferdelig på skolen og gruer meg til å gå ut i friminuttene fordi jeg vet jeg står alene. Jeg har ingen å si det til, selv ikke lærerne kan jeg snakke med.

- Dette er dessverre hverdagen til tusenvis av unge mennesker der ute. Å få venner kan være veldig vanskelig når man går på skolen. Men det er alltid løsninger på dette! Er det noen fritidsaktiviteter du kan begynne på? For eksempel dans, fotball, svømming, osv? Kanskje det er lettere å bli venn med noen fra skolen din hvis du blir kjent med de i en annen situasjon enn skolen? En gang iblant har man også gruppearbeid på på skolen, så kanskje det er litt lettere å bli venn med noen hvis du er på gruppearbeid med de? En annen liten ting du kan gjøre er å se etter andre som deg selv. Kanskje det er andre på din skole som ikke har venner? Men som veldig gjerne vil ha venner? Prøv å gi noen et kompliment og vær hyggelig mot dem, så er det mye større sjanse for å bli venner :-) 
 

- ♥ - 


Jeg har/hadde en bestevenn. Vi var sammen hele tiden, men nå som det har gått 2 år siden vi begynte på ungdomsskolen har hun forandret seg veldig mye og hun har fått mange nye venner, og det har ikke jeg. i friminuttene vil hun nesten ikke snakke til meg og inviterer meg ikke til fester eller bursdagen sin. hun snakker stygt om meg bak ryggen min, eller det føles ihvertfall sånn. Syntes du at jeg burde skaffe meg en ny venn og at hun ikke er min bestevenn mer?

- Når man begynner på ungdomsskolen skjer det mange forandringer. Man kommer i puberteten, og det er mange forandringer som skjer med kroppen og sinnet. Mange som har vært gode venner fra før av, vokser ofte fra hverandre. Jeg hadde selv en bestevenninne fra jeg var 2 år gammel, til jeg var 12-14 år gammel. Før vi begynte på ungdomsskolen var vi med hverandre hele tiden. Men da vi begynte på ungdomsskolen begynte vi i hver vår klasse, og fikk mange nye venner. Selv om vi fortsatt var venner, drev vi fra hverandre. Når man blir eldre får man nye interesser, og da er det veldig fort at gamle vennskap driver fra hverandre. 

Når det kommer til din situasjon anbefaler jeg deg å prøve og snakke ordentlig med henne. Spør om hun har lyst til å komme hjem til deg og skravle litt? Så kan du ta det opp med henne? Kanskje har hun hørt rykter som gjør at hun snakker slemt om deg? Og kanskje er det mange misforståelser bak problemet? En annen ting jeg vil anbefale deg er å prøve og få nye venner. Finn noen som har samme interesser som deg, så er det lettere å bli venner :-)

Jeg er kjempe forelsket i en gutt, han legger merke til meg, men hvordan kan jeg vite hva han føler / om han liker meg? (er ganske sjenert)
- Dette er problem nr 1. hos alle jenter. Hvordan vite om en gutt liker deg? Argh, denne er vanskelig! Gutter tenker og oppfører seg så annerledes enn hva vi jenter gjør, og det å forstå hvordan de tenker og føler er vanskelig. Nå skal det sies at gutter kan være veldig forskjellige. Men, det er noen "guidelines" som viser om en gutt liker deg. Noen eksempler på dette er:
- Han sender deg masse meldinger, liker bildene dine, sender deg flørtende blikk
- Han vil henge med deg
- Han tuller med deg, dytter litt borti deg, lager "unnskyldninger" for å komme nærmere deg 

Disse er noen av de mest vanlige tingene som gutter gjør når de er interessert i en jente. Men det finnes selvfølgelig utallige andre ting som gutter også gjør.  

 

- ♥ - 

 

Hei, jeg har hatt kreft for noen år tilbake. Senere fikk også min bestemor det og deretter min far. Under min kreftkamp gikk jeg opp i vekt pga medikamentene, mistet venner og selvbilde forsvant. Da jeg kom tilbake var jeg ei skalla, stygg jente som jeg følte alle glante på når jeg gikk forbi. Selv om dette er noen år tilbake henger deg igjen ettersom jeg har opplevd nær familie i ettertid. Kampen tilbake for min del er fortsatt ikke over og jeg klarer enda ikke å akseptere min nye kropp og mitt nye jeg. Jeg er nemlig ikke den samme glade jenta lengere. Nå er jeg ei trist jente som har prøvd selvskading pga depresjoner og sliter daglig med selvmordstanker og hvor deilig dette hadde vært. Ingen vet dessverre om det og jeg tørr ikke kontakte noen fordi jeg rett og slett redd for at alle skal dømme meg i ettertid. Psykolog er så dyrt at det kan jeg ikke vurdere en gang ettersom da finner min nære familie det ut med en gang. Selvtilitten er på bunn og jeg er utmattet. Har du noen tips til å komme seg opp igjen?

- Først og fremst må jeg bare si wow. Det å kjempe seg igjennom kreft er en hard kamp, og når du i tillegg til det har familie som får kreft, blir det tøft å takle. Det er for mye å måtte takle når man er alene om det. Du burde ikke være redd for å snakke med noen om dette. Å bære denne byrden alene, blir altfor tungt. Nå har du allerede turt å gjøre det første steget, og det er å skrive om det til meg. Jeg anbefaler deg og håper at du tørr å snakke med noen i familien din eller en venn om disse tankene du har. Jeg forstår at selvskading og selvmordstanker har vært noe du har følt at har hjulpet der og da. Men tenk da, du har kjempet deg igjennom kreft. Du overlevde noe som så ekstremt mange ikke overlever. Du har fått en ny sjanse. Grip den sjansen og gjør livet ditt like bra som du vil ha det! Ikke se på deg selv som en trist jente som har prøvd selvskading, se heller på deg selv som en sterk jente som fortsatt lever etter alt du har vært igjennom. Å ha vært igjennom det du har vært igjennom, står det så ekstremt mye respekt av! 

Hei. Først vil jeg bare si at du virkelig er helt fantastisk! Jeg har i snart 2 år kastet opp etter hvert måltid. Helt siden jeg om i tenårene har jeg vært overvektig, dette har vært med på å ødelagt selvbildet mitt. Jeg får høre av de rundt meg at jeg er en positiv og sprudlende person som alltid sprer glede, jeg føler meg absolutt ikke sånn. Bare det å spise litt for masse under et måltid kan få meg til å kaste opp, når trenger jeg ikke tvinge meg selv til å gjøre det engang, Det føles så godt å endelig få sagt det. Jeg vet at du ikke er en psykolog og det kan godt hende du ikke vet noe særlig om dette. Det jeg lurer på er om du tror dette er bulimi og eventuelt hva jeg bør gjøre, jeg er livredd.

- Tusen takk :-) Det gjør meg vondt å høre at du sliter med dette. Nå har jeg aldri slitt med spiseproblemer, så det blir vanskelig for meg å gi råd. Men jeg anbefaler deg å jobbe med ditt eget speilbilde. Lær å elske deg selv sånn som du er. Vi mennesker er alle forskjellige, og det er det som gjør oss så utrolig vakre. Selv om det er vanskelig for deg, anbefaler jeg deg å slutte å kaste opp. Jeg vet det er lett for meg å si, men det å kaste opp kommer til å ødelegge altfor mye for deg både psykisk og fysisk. Spiseforstyrrelser er ekstremt vanskelige å komme ut av, og det kan ta lang tid. Derfor anbefaler jeg deg å oppsøke en psykolog for å få hjelp til å komme deg ut av dette. En psykolog kan hjelpe deg å finne ut grunnen til hvorfor du gjør dette mot deg selv, og psykologen kan gi deg gode råd for å komme deg ut av dette. 

 

- ♥ -

 

Dette er på en måte ikke en hemmelighet, men jeg trenger bare å snakke om det. Faren min tok selvmord 26.Juni.2010 og jeg sliter mer med det nå enn det jeg gjorde før. Jeg var bare ni år når det skjedde, men fyller 14 i slutten av Januar nå. Jeg har problemer med å gå inn i mørke rom fordi jeg er redd for å finne mamma eller en annen person død når jeg skrur på lyset. Jeg har lest en del om reaksjoner hos ungdom etter at noen av de nærmeste har tatt sitt eget liv og jeg kjenner meg så ufattelig igjen i det. Men dette er jo reaksjoner som skal komme etter noen dager eller uker, og ikke fire og et halvt år.

Mamma sa her om dagen at vis jeg får problemer med det som har hendt, senere i livet (hun vet ikke at jeg har problemer med det nå) må jeg ta kontakt med profesjonelle siden det kan være ganske alvorlig. Jeg er kjempe redd for at jeg får psykiske problemer eller fortsette å plages av "traumer" i lang tid fremover.

- Det gjør vondt å høre at du mistet din far på en sånn måte. Når man er ung er det ekstremt vanskelig å takle slike problemer. Det er absolutt ikke uvanlig å få slike tanker som du har fått. Anbefaler deg å oppsøke en psykolog og snakke om dette. Du har måttet gått igjennom noe veldig tøft, og da kan en psykolog hjelpe deg veldig. Det er tydelig at moren din er bekymret for at du skal få problemer med dette, og jeg anbefaler deg å snakke med henne om hva du føler og hva du tenker. 

 

 

 

Håper dette innlegget hjelper dere som sliter med psykiske problemer. Husk at du er ikke alene om å ha det vondt. Snakk med noen om problemene dine. Det hjelper 

Champagne og Sushi date

God lørdag dere ♥ Hatt en fin lørdag så langt? I dag ble jeg bedt med av skjønneste Maria på en champagne og sushi lunsj, på Lilleasia som ligger i Bogstadveien. Har vært der en gang før, og de har alltid fantastisk god sushi! I dag hadde de en sushi buffet, hvor man kunne plukke hva man ville ha av sushi. Det var litt av et utvalg! Og alt jeg smakte på var helt himmelsk! Det er mange steder hvor jeg spiser sushi som jeg føler at sushien ikke er helt fresh, og den er litt kvalmende. Men det var virkelig ikke tilfellet her!

Har ikke sett Maria på altfor lenge. Tror sistgang var en stund før jul, så det var så koselig å se henne igjen! Etter vi hadde spist lunsj gikk vi litt rundt i butikkene og tittet, og jeg fant meg en kjempe søt og super comfy ny pysj. Kommer nok til å bo i den fremover, tihi! Nå skal jeg fortsette på helgens gjøremål. Har litt av en to-do liste forran meg, som jeg må bli ferdig med før helgen er over. Sa noen kaffe? 

 
Oppskrift: Frisk appelsinsmoothie

Til frokost i dag prøvde jeg ut en ny smoothie oppskrift, og den må jeg dele med dere! Denne kan du lage i morgen til søndagsfrokosten, eller på helt vanlige hverdager. Det tok kun 5 minutter å lage den, så her er ikke tid en unnskyldning! Smaken er frisk og god, i tillegg er den en vitaminbombe! Ingrediensene er også billige, så denne smoothie en perfekt om du ikke vil sløse masse penger bort på mat.

Dette trenger du: 

♥ 2 appelsiner

♥ 1 eple

♥ 1 gulrot

♥ Isbiter

 

Sånn gjør du:

- Skyll, rens og kutt opp grønnsakene/frukten i ganske store biter. Ha bitene i en blender og kjør blenderen i et par minutter.

- Siden ingen av grønnsakene/fruktene er frosne, kan det være lurt å ha i noen isbiter for å få drikken kald. Varm smoothie er ikke akkurat å anbefale! Hell noen isbiter oppi blenderen sammen med smoothieblandingen, og kjør til at er helt smooth.

(denne blandingen gir to glass med smoothie)


#30dagerutensukkerutfordring

Husk å bruke denne hashtaggen på alle dine sunne oppskrifter og bilder på blogg, instagram og twitter!

Håper det smaker!

Jeg er nominert til Gullsnutten!

WOW folkens, nå kan jeg endelig fortelle dere den ene store gladnyheten jeg snakket om i går. Jeg er nominert til gullsnutten, som årets videoblogger. Gullsnutten er en prisutdeling som skal kåre norges beste youtubere, og det er virkelig en ære å være nominert. Dere aner virkelig ikke hvor mye dette betyr for meg! Jeg har lagt ned så ekstremt mange timer ned i min YouTube kanal, og det er så fantastisk å se at dere setter så stor pris på det at dere har nominert meg til denne prisen! Tusen takk,  dere er fantastiske ♥

Prisutdelingen blir 15 februar, og showet kommer til å gå på TV Norge samme dag. Jeg gleder meg!

I dag har jeg vært på en lang skitur. Jeg er rett og slett skikkelig stolt av meg selv, for at jeg klarte hele turen. Spesielt med tanke på at dette er min syvende skitur de siste 10 årene. Tihi! Begynte smått i fjor med ca 5 turer, siden føret ikke holdt noe lengre. I dag ble denne sesongens andre skitur. Gud så deilig det var å gå på ski! Det ble totalt 11,5 km på et par timer. Jeg gikk fra Sognsvann og til Ullevålseter, og tilbake igjen. Klarte å gå litt feil (haha, typisk meg!), så da noen meter ekstra der og! 

Anbefaler dere virkelig å få på dere skiene i år og komme dere ut. Det er så godt for kropp og sjel. Man får masse frisk luft, en sinnsykt god trimtur, man føler seg veldig frisk i flere dager etterpå og hvis du tar med en venn blir det en sosial tur. Bruk helgen til å ta deg en god skitur!

Jeg pleier alltid å gå på ski alene, for å virkelig komme unna alt av mas og kjas. Mobilen setter jeg på lydløs mens headsettet spiller favorittmusikken min. Når jeg går på ski ute i skogen, blir alle hverdagsbekymringer borte, og jeg slapper helt av. Etter turen i dag er jeg veldig, veldig sliten! Men på en god måte! ♥ Har du gått på ski i år? Eller har du planer om det?

 

Morning bliss

God morgen, og god fredag ♥

Nå har jeg nettopp kommet ut av en god og varm dusj, og sitter i verdens beste kosedress. Den siste tiden har jeg fått helt dilla på dansk rugbrød med gulost og appelsin på toppen. Gjerne med litt jordbær og blåbær ved siden av. Og selvfølgelig en stor kopp kaffe. Frokosten er faktisk ganske sunn, selv om den godt kunne hatt bittelitt mer proteiner. Men får i meg en del igjennom brødet, osten og melken i kaffen. Men dere vet jo hvordan jeg er med proteiner da. Skal alltid være masse av det

Føler meg skikkelig voksen om dagen som drikker kaffe til frokost. Men gud så deilig det er! Det har virkelig blitt et must for meg. Da er det så mye lettere å komme igang med dagen, og innen kvelden kommer jeg stuptrøtt og det blir lett å legge seg. Når man driver med det jeg gjør på heltid, er det veldig lett at døgnrytmen kastet langt ut av vinduet. Men kaffe har virkelig hjulpet meg med å få igang en god døgnrytme! Stor tommel opp for det!

Om en times tid drar jeg til kiropraktoren, for å ta retester. Han skal sjekke om ryggen min begynner å bli bedre av behandlingen. Regner med at jeg får se resultatene neste uke da jeg skal dit, og det blir veldig spennende å se om det er noen forandringer. Dere som har fulgt med på bloggen en stund vet jo at jeg har gått til kiropraktor i noen måneder nå, fordi jeg har slitt med nakke og ryggsmerter. Og det har faktisk blitt bedre av å gå til kiropraktor. Behandling + egentrening er gull verdt! 

 

Sinnsykt mye spennende!

Denne uken har vært så fantastisk spennende og viktig for meg. Det er store endringer på gang, og dette blir så bra! Gleder meg til jeg kan fortelle dere om disse tingene. Dette er blogg relatert, og kommer til å gjøre store forskjeller. Har vært i møter hver eneste dag denne uken, for å få ting på plass. Nå begynner sikkert dere å lure veldig på hva jeg snakker om. Men det skal jeg avsløre så fort jeg får muligheten! Den ene store tingen kan jeg fortelle dere om i morgen. Tihiii! 

Nå skal jeg lage meg litt middag og gå igjennom en del ting. Ønsker dere en fin torsdag videre ♥

Video: Min styrketreningsrutine!

Bli med meg på en styrkeøkt på gymmet! Jeg viser dere alle øvelsene jeg gjør da jeg trener styrke. Hvis du lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet! Obs: antall kilo på vektene øker fra trening til trening, så de kiloene som er oppgitt i videoen er kun de jeg løftet under den treningsøkten. 

Lately @ Snapchat

Det er så gøy å se at så mange av dere har lagt meg til på snapchat. Og wow, for noen søte snaps dere sender meg! Siden jeg får helt ekstremt mange snaps hver dag, rekker jeg dessverre ikke å svare alle! Men dere skal vite at jeg ser alle, og jeg setter stor pris på at dere er så skjønne mot meg! Prøver å oppdatere snapchat mystory så ofte som mulig, så dere får fulgt med masse i hverdagen min. Jeg heter stinablogg på snapchat, og det er bare å legge meg til!

Her er litt snaps fra den siste tiden

Nelly favoritter

Nå som endelig er godt i gang med et nytt år, er det virkelig på tide å fornye garderoben litt. Nelly.com har kommet med så mange flotte nyheter, og jeg har falt helt pladask for nesten alt! Har plukket ut noen av mine favoritter. Her er det alt fra kule skinnjakker til nydelige festkjoler! La deg inspirere!


her  //  her  //  her  

 


 her  //  her  //  topp her, skjørt her

 


her  //  her  //  her

 
her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her her  //  her  //  her

  her  //  her  //  her

 her  //  her  //  her

//  reklamelinker

Fant du noe du likte?

Billige og søte wall stickers!

For en stund siden var jeg innom søstrene grene og så noen kjempe søte wall stickers. Har sett etter slike en god stund, men har kun funnet noen som var super dyre på nettet. Og jeg gidder ikke akkurat å betale 400,- kr for et klistremerke. Men på søstrene grene var de så sinnsykt mye billigere! Det kostet den kun 25,- kr for et sett med mange søte wall stickers. Så da bare måtte jeg kjøpe de! Fikk endelig hengt de opp i dag, og er så fornøyd med de! Hvor søte er de ikke? Prøvde å feste de fast til veggen først. Men den fungerte ikke siden veggen har veldig ujevn flate. Men på døren fungerte det kjempe bra! Ble det ikke fint?

Slik får du langt og sunt hår!

Hvilke jenter vil ikke ha sunt og vakkert hår? Kanskje har du prøvd å få langt hår i flere år, uten hell. Det kan være fordi at du gjør mange småfeil som du kanskje ikke tenker over. I dette innlegget skal jeg lære deg noen tips til hvordan du tar godt vare på håret ditt, og hvordan du kan få lengre hår!

 

 

- Føn håret med kaldluft. Det tar litt lengre tid, men man skåner håret for varmebehandling. I tillegg blir håret mye mer blankt og mykt når man gjør det. Jeg bruker bare en vanlig hårføner jeg har kjøpt på europris i merket Melissa når jeg føner håret. Da kan man stille inn hvor varmt man vil at det skal blåse. 

- Dusj håret hver 2. til 3. Dag. Hvis man vasker håret for ofte skyller man ut de naturlige oljene i håret. Jeg vasker kun håret annenhver dag og på dag nr 2 bruker jeg litt tørrshampo, og retter/krølltang veldig raskt over det. Det sparer meg for mye tid og det sparer håret mitt for mye slitasje. 

- Håret har lettere for å brekke når det er vått. Så prøv å unngå og børste håret mens det er fortsatt vått. Når håret er blitt tørt og du skal børste det anbefaler jeg deg å bruke en tangle teezer til å børste håret med. De er super skånsomme og er en reddende engel for håret! Spesielt hvis man har langt hår eller extensions. Tangle teezer kan du kjøpe HER

 


 

- Børst håret nedenfra og opp. Når man skal børste håret er det veldig viktig å begynne helt i bunnen og jobbe seg oppover. Da fjerner man tugger og floker mye lettere og mer skånsomt. 


- Kur håret minst en gang i uken. Da får håret ekstra pleie og det vokser seg langt og sterkt. Det kan også være smart å ha i hårkuren litt ekstra lenge, sånn at all næringen fra hårkuren får trukket seg godt inn i håret. 

- Alltid bruk en varmebeskyttende til håret. Gjerne en som gir næring til håret også.


- Kosthold er veldig viktig for å få et sunt og langt hår. Pass på å få i deg nok proteiner, b vitaminer og sunt fett (nøtter og avokado er gode kilder). Proteiner er noe som virkelig har gjort en stor forskjell hos meg! 

- Begrens bruken av hårspray. Hårspray inneholder mye alkohol som tørker ut håret. 

 

Tell me your secret

Jeg vet selv hvor vondt og vanskelig det kan være å måtte holde inne en hemmelighet. Noe man vil si til andre, men uansett hva man gjør tørr man ikke. Kanskje er man redd de nærmeste skal dømme deg. Eller kanskje har man ingen å fortelle hemmelighetene sine til. Men er det èn ting som er viktig, så er det å fortelle hemmeligheten sin til noen, så man ikke holder det inne. Holder man det inne blir det bare verre og verre for hver dag som går.

Så nå vil jeg gi dere muligheten til å fortelle hemmelighetene deres i dette innlegget. Dere kan velge helt selv om dere vil være anonyme eller skrive ned navnet deres. Fortell meg gjerne om det er noe som bekymrer deg, deres innerste hemmeligheter, en tilståelse eller noe dere føler for å dele. Hva som helst :-) ♥ Om noen dager velger jeg ut noen av deres kommentarer og svarer på de i et eget innlegg. Jeg er langt ifra noe psykolog, men jeg har vært igjennom mye i livet mitt, og føler at jeg kan gi gode råd til de som ønsker det. Dere forblir selvfølgelig helt anonyme.

Hva er din hemmelighet?


 

Oppskrift: Suppe med kokosmelk og kylling

For noen dager siden fant jeg en oppskrift på en suppe, som jeg bare måtte prøve ut! Suppen ble så god at jeg må dele oppskriften med dere! Det som er så kjekt med hjemmelagde supper er at man slipper alle de kunstige tilsetningstoffene, også smaker suppen så mye bedre også! Denne suppen tok maks 15 minutter å lage. Så den er genial dersom du ikke er så glad i å bruke lang tid på kjøkkenet!

Dette trenger du:
(2 porsjoner) 

♥ 1 gulrot

♥ 1/2 rød chili

♥ 3 vårløker

♥ 1 kyllingfilet

♥ 2 ss koriander

♥ 1/2 lime

♥ 2 dl kokosmelk

♥ 2 dl vann

♥ 1/2 hønsebuljongterning

♥ 1 ss soyasaus

Dette gjør du:

1. Skyll, skrell og kutt opp grønnsakene. Fjern frøene fra chilien og hakk den i små biter. Vårløkene skal skjæres i tynne ringer. Gulroten skal skjæres i små biter. Korianderen  skal grovhakkes.

2. Skjær kyllingfileten i små skiver.

3. Kok opp vann og kokosmelk sammen med hønsebuljongterningen.

4. Tilsett chili, gulrot, soyasaus, koriander, kyllingfileten. Skvis en halv lime over. 

5. La suppen koke i ca 5 minutter.


Håper det smaker!

Ukens spørsmål #56

Hvordan klarer du å motivere deg til trening? Har det hjulpet i hverdagen, liksom har bedre kondis å sånn?
- Jeg blir motivert av mange forskjellige ting. Men det som motiverer meg mest er den følelsen man får når man trener. Jeg går inn i min egen sone, hvor alt av bekymringer, mas og stress blir borte. Alt fokuset ligger på treningen og man får fri fra hele verden. Det er også veldig viktig for meg å ha motiverende musikk på ørene når jeg trener. Når jeg skal løfte tunge vekter på gymmet pleier jeg å høre på skikkelig bad-ass musikk som får meg skikkelig gira. Styrketreningen har også gjort sånn at kroppen min er mye sterkere og jeg har fått mer muskler. Så det er en veldig god side ved det!

 

Hvor ofte trener du?
- Jeg trener styrketrening tre ganger i uken. Som regel mandag, onsdag og fredag. På vinteren liker jeg å gå på ski, så da blir det gjerne en kondisjonsøkt en gang iblant. På sommeren er jeg glad i å løpe ute, så da trener jeg kondisjon på den måten.

Har du billappen? Har du bil?
- Det har jeg! Jeg fikk bil lappen da jeg var 18 og et halvt år. Jeg har aldri hatt min egen bil, siden jeg har hatt en super snill mamma som har latt meg låne hennes bil. Sånn at jeg slapp å betale bensin, forsikring, veiavgift og alle utgiftene som kommer når man har bil. Tihi *bortskjemt*. Men det var veldig greit å slippe å ha de utgiftene da jeg gikk på skole og ikke fikk jobbet så mye ved siden av. Nå bor jeg jo i Oslo og har bodd her i snart et halvt år, og her trenger man virkelig ikke bil. Så nei, jeg har ikke bil. Har heller ikke tenkt til å kjøpe det så lenge jeg bor i byen.
 

Har du noen gang vurdert å flytte til Nord-Norge?
- Nope. Tror ikke det hadde vært noe for meg. Har hørt litt rykter om at det er veldig kaldt der, så det hadde virkelig ikke passet for meg. I tilegg er jeg en skikkelig by-jente, så jeg trives ekstremt godt her i hovedstaden. 

 

Ha spiser du for å få i deg nok proteiner, for at håret skal vokse fortere?
- Som mange av dere kanskje har fått med dere, så har håret mitt vokst veldig mye de siste 2-3 månedene. Det er fordi jeg har blitt veldig flink til å få i meg nok proteiner. Både håret og neglene mine vokser mye fortere nå. De er jo bygd opp av proteiner, så det er jo ikke så rart at de vokser fortere nå som jeg faktisk spiser riktig. Jeg spiser ekstremt mye kylling. Det er billig og enkelt å lage, og man kan variere matrettene veldig når man lager det med kylling. Jeg pleier som regel å spise 2 kylling fileter hver dag. Så det er hoved proteinkilden min. Men jeg spiser også andre ting som inneholder proteiner, og på de dagene jeg ikke får i meg nok proteiner igjennom kosten drikker jeg en proteinshake. Hvis du ønsker å lese litt mer om gode proteinkilder har jeg laget et innlegg du kan lese HER.


(på bildet til venstre ser dere hvor langt mitt eget hår er)

Trener du hjemme eller på treningsstudio? 
- Når jeg trener styrke trener jeg kun på gymmet. Det er fordi at jeg trenger manualer og vektstenger til å gjøre flere av øvelsene i styrkeprogrammet mitt. Jeg syns også det er lettere å konsentrere seg ordentlig om treningen hvis man er på studio. For da blir man ikke distrahert av alt annet. 


Har du noen gang vurdert veganer/vegetarianer-livsstil?
- Nei. Jeg er altfor glad i kjøtt til at det hadde fungert for meg også. Kostholdet hadde også blitt veldig mye vanskeligere å holde riktig. Jeg har veldig stort fokus på å få i meg nok proteiner, og hvis man er vegeterianer må man planlegge måltidene mye nøyere for å få i seg nok proteiner. 


Kan du legge ut et matprogram? Eller hva du bruker å spise på en dag?
- Jeg spiser veldig forskjellig fra dag til dag, og følger ingen bestemt plan. Det som jeg gjør, er at jeg fokuserer mye på å få i meg proteiner, også kommer fettet og kabohydratene av seg selv. Igjennom grovt brød, melk, ost, ris, pasta, osv. Har lagt ut en del sunne oppskrifter under kategorien "Mat og kosthold", så du kan gjerne hente litt inspirasjon derfra!

Hvordan er forholdet ditt med de du bor med i kollektivet? Du skriver ikke at du er med dem noe særlig, så jeg bare lurer.
- Det er veldig bra! Jeg har vært veldig heldig med de jeg bor med, for de er veldig snille og chill å bo med. Grunnen til at jeg ikke blogger om dem er mest fordi vi kun er med hverandre hjemme, og da sitter vi som regel i hver vår kosedress og slapper av. Haha!  

 
Hva heter du på snapchat?
- Der heter jeg stinablogg. Bare å legge meg til og sende en liten hilsen :-)
 
 
Hvis du har et barn og du ikke har mulighet for og trene. Kan du komme meg tips til vi som er mødre og ikke har tid til å gå på et treningssenter?
- Nå kommer det veldig ann på hvor gammelt barnet er. Men hvis du har en baby kan du gjerne gå på trilletur med den lille og gå/jogge. Det er veldig god trening og dere begge får mye frisk luft. Hvis du vil trene styrke kan du prøve å skvise inn en liten økt mens barnet sover. Jeg har laget flere treningsvideoer der jeg viser enkle øvelser du kan gjøre hjemme. Se videoene HER. Hvis du har litt eldre barn kan du godt ta de med ut på skitur nå som det er vinter. Det er så mange muligheter, man må bare være litt flink til å planlegge og være kreativ! 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

VIDEO: Gullsnutten

Har dere hatt en fin søndag så langt? I morgen går fristen ut for å stemme på dine favoritter til gullsnutten, som er en YouTube prisutdeling. I videoen forklarer jeg mye mer om gullsnutten. 

Stem gjerne på meg som årets video blogger på gullsnutten.no

En skikkelig girls night out!

Wow, i går hadde jeg det helt fantastisk morsomt! Jeg danset masse med verdens herligste jenter, og festet til 5 på morgenen. Vi startet kvelden hjemme hos Donna med et skikkelig jente vorspiel. Masse god musikk, latter, selfies og ganske mye rumperisting. Tihi! Når klokken nærmet seg halv ett dro vi på Nox som ligger på Solli Plass. Har aldri vært der før, men det var utrolig bra! Sinnsykt mye folk, men fortsatt god stemning! Stor tommel opp til dj'en. Aldri hørt så mye bra musikk på et og samme sted!Etter byen dro jeg på et nachspiel hos en god kompis, og ble kjent med masse franskmenn. Blant annet en jente som var så søt og god, og var klisslik kusinen min. Ble helt satt ut over hvor like de var! Rett før 5 begynte jeg å bli litt trøtt så jeg hoppet i en taxi og dro hjem. Med min flaks (uflaks?) fikk jeg verdens mest skravlesjuke taxi sjafør som ville snakke om alt mellom himmel og jord i 40 minutter etter at vi hadde kommet frem til der jeg bodde. Haha!Alt i alt var den en helt fantastisk kveld ute på byen, og jeg kjente virkelig at gjorde godt for meg. Vi jenter trenger en skikkelig jentetur ut på byen iblant!

 

Hvordan var din lørdagskveld?

Endelig ut igjen!

Ville bare titte kjapt innom og ønske dere en fin lørdagskveld! Jeg skal snart ta t-banen ned til Donna hvor vi skal vorse litt i kveld. Det kommer også noen flere venner av oss, så dette blir kjempe koselig! Kjenner jeg trenger en skikkelig tur ut på byen nå. Det er så altfor lenge siden jeg var ute sist. Altså, det var jo nyttårsaften. Men da slutta jeg å feste rett etter midnatt. Så det teller jeg ikke akkurat med.. Haha! Anyways, ha en fin kveld dere! ♥

♥ Hva skal du i kveld?

Slik får du perfekte krøller

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg får krøllene i håret mitt, til å holde seg fine så lenge som de gjør. Hvilke triks jeg bruker for at krøllene skal se fine ut hele dagen, og gjerne dagen etter også! Som de fleste av dere vet er jeg veldig glad i å ha krøllete hår. Både til hverdags og til fest. Det gjør virkelig det lille ekstra! Og man føler seg litt mer fabulous ut!

Når jeg krøller håret mitt har jeg alltid noen "regler" jeg følger for at det skal se best mulig ut, og for at krøllene skal holde lenge. Reglene jeg følger er:

- Før jeg krøller håret bruker jeg alltid en varmebeskyttende spray, som jeg sprayer godt over hele håret. Den beskytter håret fra varmeskadene, og jeg syns også at den gjør at krøllene holder lengre. Min favoritt varmebeskyttende er for øyeblikket ghd sin heat protect spray.

- Når jeg krøller håret tar jeg hverken for mye eller for lite hår på krølltangen av gangen. Tar man for mye hår er det ikke sikkert at alt av håret blir ordentlig gjennomvarmt, og tar man for lite hår kan det hende at krøllene ikke ser sånn ut som man vil.

- Jeg holder alltid håret ca. 20 sekunder på krøllstaven. Jeg vet at mange skriver at man ikke trenger å holde like lenge. Men jeg har erfart at krøllene holder mye lengre dersom man holder håret på krøllstaven i 20 sekunder.

- Når jeg er ferdig med å krølle en seksjon av håret tar jeg ikke på denne krøllen. Den lar jeg være helt i fred helt til den er kald. Dette er ekstremt viktig. Hvis man tar på krøllen før den er kald blir den deformert og holder ikke like lenge.

- Når jeg er ferdig med å krølle hele håret og håret er helt kaldt, sprayer jeg over med en god hårspray. Min all-time favoritt er Wella Professionals sin Stay Styled finishing spray. 

- Det er viktig å bruke en god krølltang når du krøller håret. Her kan det være smart å investere i en god krølltang. Jeg har prøvd en del av de aller billigste variantene, og det er sjeldent at de er noe gode. Mine favorittkrølltenger er Mast Volume 2 og Herstyler 3P. 

- Hvis du ønsker store bølger bør du bruke en krøllstav som er ganske tykk, og dersom du ønsker korketrekker krøller bør du velge en krøllstav som er tynnere. 

Håper disse tipsene hjelper deg til å få de perfekte krøllene!


Personlige notatbøker

For dere som har fulgt bloggen min en stund, så har dere kanskje lagt merke til at jeg har lagt min elsk på personlig almanakk? Jeg syns det er så gøy å kunne lage en almanakk som er helt "meg" om dere skjønner? For litt siden fant jeg ut at man kunne bestille notatbøker fra personligalmanakk.no, og gjett om jeg ble glad! Så selvdigger som jeg er, måtte jeg jo ha meg selv på forsiden av den ene notatboken. Tihi! Disse notatbøkene er så geniale, og jeg bruker de støtt og stadig når jeg skal skrive ned bloggideer og lignende. Genialt! 

Elsker at man kan velge størrelse, forside, bakside og innmat selv. Perfekt!// sponset

Stor fremgang på styrketreningen!

Da var ukens fjerde og siste treningsøkt unnagjort! Denne uken har det blitt tre styrkeøkter og en kondisjonsøkt der jeg stod på ski. Skulle gjerne stått på ski i morgen også, siden det var så gøy! Men været er ikke helt på min side, så altfor mye av snøen har smeltet. Men 4 økter på en uke er jeg veldig fornøyd med! Det er så gøy at jeg endelig klarer å løfte mye tyngre. Da jeg startet å trene styrke seriøst, helt i begynnelsen av november løftet jeg 20 kg i knebøy, og nå løfter jeg 42,5 kg. Når jeg gjorde øvelsen "roing med manual" klarte jeg kun å løfte 6 kg før, og nå klarer jeg 16 kg. Så det er veldig stor fremgang! Hard work pays off, er det eneste jeg har å si! 

Slik så styrkedelen av økten ut i dag:

Knebøy: 1. Sett - 40 kg * 8 reps  //  2. Sett - 42,5 kg * 8 reps  //  3. Sett - 42,5 kg * 8 reps

Brystpress på skråbenk: 1. Sett - 8 kg * 8 reps  //  2. Sett - 10 kg * 8 reps  //  3. Sett - 10 kg * 8 reps

Roing med manual: 1. Sett - 14 kg * 8 reps  //  2. Sett - 16 kg * 8 reps  //  3. Sett - 16 kg * 8 reps

Biceps curl: 1. Sett - 6 kg * 8 reps  //  2. Sett - 8 kg * 8 reps  //  3. Sett - 8 kg * 8 reps

Arnold press: 1. Sett - 6 kg * 8 reps  //  2. sett - 8 kg * 8 reps  //  3. Sett - 8 kg * 8 reps

Bulgarsk utfall: 1. Sett - 4 kg * 8 reps  //  2. Sett - 6 kg *8 reps  //  3. Sett - 6 kg * 8 reps

 

- Reps = repetisjoner.
- På de øvelsene jeg holder en hantel i hver hånd, er det hantelen jeg holder i den enkelte hånd som er vekten som er skrevet opp. Altså i roing med manual har jeg en 16 kg vekt i hver hånd)


Trener du? I så fall, hva trener du?

Opptil 30% rabatt på VITA helsekost

// annonse

Frem til den 24 januar er det opptil 30% rabatt på all helsekost hos VITA. Dette gjelder i alle VITA butikker og på nettbutikken. Jeg har plukket ut noen favoritter som jeg vil vise til dere! Pukka teen er en storfavoritt hos meg! Den smaker så sinnsykt godt, og det kommer fra meg, som nesten ikke liker te! Fant også en protein shake fra Nutrilett som har bra næringsinnhold. I en porsjon får du hele 20 g. protein og kun 98 kcal. Sjekk ut alle tilbudene hos vita.no eller i en vita butikk. 

Vitaepro - HER  //  Nail Strong - HER  //  Nutrilett protein shape - HER

Pukka revitalise - HER  //  Pukka night time - HER  //  Pukka peppermint & licorice - HER

Cocosa - HER  //  Perfect tan - HER  //  Steviosa - HER

[Alt-Text]

Slik får du et bedre kosthold

 Nå som vi endelig er i et nytt år, regner jeg med at mange av dere har satt dere noen nyttårsforsetter, om et sunnere kosthold. Kanskje du vil gå ned i vekt, gå opp i vekt, bli mer fit og sporty, eller rett og slett bare bli sunnere. Men hvordan går man frem for å få et bedre kosthold? Hvilke endinger gjør man? Hvilke fallgruver bør du unngå?Unngå ekstreme dietter
- Forskjellen på en diett og et kosthold er store. Dietter er kortvarige mat endringer som ofte er ekstreme, og som gjør at du ofte går fort ned, og like fort opp igjen i vekt. Mens å endre kosthold er noe man gjør over tid, og det er endringer som forblir, som også gjør at hvis du går ned i vekt, så holder vekten seg nede. Derfor anbefaler jeg deg å unngå disse ekstreme diettene som VG og Dagbladet er så altfor glade i å selge til deg. Det eneste disse diettene gjør er at de ødelegger forbrenningen din (siden de ofte ber deg om å gå på ekstremt lavkalori dietter) og gjør at du blir utrolig skuffet over deg selv fordi du ikke klarer å holde dietten over tid. Husk at en sunn kropp skal man ha hele livet, og ikke bare i 3 uker. 

 

Gjør endringer litt etter litt
- Når du skal endre kostholdet ditt, er det utrolig viktig at du tar et steg av gangen. På den måten klarer du å holde kostholdet bra over lengre tid. Begynn for eksempel med å kutte ut brusen, og drikke vann til alle måltider. Denne forandringen kommer til å gjøre en stor forskjell, uten at du må totalt forandre hele hverdagen din. Et annet eksempel er hvis du spiser godteri hver dag, kan du kutte det ned til at du kun spiser godteri en gang i uken. Det viktigste er at endringene skjer gradvis.

For meg har endringene skjedd over flere år, og har gjort at jeg faktisk klarer å holde meg til disse endringene. Jeg startet med et kosthold der jeg drakk flere liter brus og saft hver eneste dag, jeg trente aldri, spiste godteri hver eneste dag (gjerne i matpausen på skolen siden jeg handlet lunsjen på kiwi) og jeg var generelt lat i hverdagen. Slik holdt jeg på hele ungdomsskolen, men endringene skjedd litt etter litt da jeg begynte på vgs. Da ble jeg mer aktiv i gymtimene, jeg begynte å drikke vann og kuttet ut brus og saft. Godteri har jeg sakte med sikkert kuttet ned på. Selv om jeg dessverre fortsatt spiser for mye av det (nyttårsforsett nr 1, kutt ut godteri). Ettersom årene har gått har jeg trappet opp treningen litt etter litt og nå trener jeg 2-3 ganger i uken, drikker aldri brus/energidrikker/juice/saft, jeg spiser veldig sjeldent junkfood, og jeg har et større fokus på å spise sunnere. 

Long story short: gjør endringene gradvis. 

 

Øk inntaket av proteiner 
-  Proteiner er veldig kort forklart kroppens byggesteiner. De gjør at man vedlikeholder og reparerer muskelvev, og er derfor ekstra viktig for deg som trener. De aller fleste spiser altfor lite proteiner, og bør bli mer oppmerksom på å spise mer proteiner. En tommelfingerregel er at man bør spise ca 1 g protein per kilo kroppsvekt, dersom man ikke trener. Dersom du trener bør du spise 1,5-2 g protein per kilo kroppsvekt. Eksempel: veier du 50 kg og trener bør du spise 1,5g protein * 50 = 75 gram proteiner per dag. 

 

Drikk vann
- Som jeg nevnte tidligere i denne posten er det viktig å kutte ut brus, juice, saft og energidrikker. Disse drikkene er ofte fullstappet med sukker. I en tilvendingsfase kan det være lurt å bytte ut brusen med lettbrus. Men anbefaler deg å kutte det ut etterhvert også. Siden flere studier har vist at sukkerfri brus ofte kan gi økt sukkersug, som igjen kan gjøre det vanskeligere for deg å kutte ned på godteriet. 

Et tips: Sleng litt jordbær og lime oppi vannet så smaker det enda bedre!
 

Kutt ut sukker og junkfood og spis mer av dette
- Hvor mange av oss slenger ikke en Grandiosa i stekeovnen når vi kommer hjem fra jobb? Det er lett og kjapt. Så jeg skjønner at det kan bli en enkel løsning. Men denne typen mat inneholder altfor mye sukker, hvitt mel, fett og altfor lite proteiner og fiber. Lag deg heller en middag med litt kylling/kjøtt, grønnsaker og fullkornsris/fullkornspasta. Å lage ordentlig mat tar ikke lang tid, men det utgjør en ekstremt stor forskjell i kostholdet ditt. Når du lager maten fra bunnen av vet du også hva du faktisk spiser, og unngår mye kunstige tilsetningstoffer. I tillegg får du en sunnere og mer næringsrik mat. 

Som en liten pekepinn gir jeg deg nå en liten liste på matprodukter du bør spise mer av:
- Kjøtt / kylling /fisk
- Grønnsaker, frukt, bær
- Grovt brød/knekkebrød (sjekk næringsdeklarasjonen at det faktisk er grovt)
- Fullkornsris / fullkornspasta 
- Meieriprodukter som gresk yoghurt, kesam, melk, ost

For sunne mat oppskrifter anbefaler jeg deg å sjekke ut kategorien; Mat og kosthold her på bloggen. Der ligger det allerede mange sunne matoppskrifter.  

 

Les næringsdeklarasjonen
- Er det èn ting jeg stadig blir sjokkert over så er det hvor mye mat industrien lyver til oss forbrukerne. Gang på gang ser jeg produkter som selges som sunne. De har gjerne bilde av et sporty menneske, slagordene "30% less fat", "fitness bar", "lavkalori", "low in sugar", "raw food", "high in protein and fiber", "quick weight loss", og listen fortsetter. Men det som er felles med de aller fleste produktene som blir solgt med disse slagordene er at de faktisk er usunne. Mat industrien gir blanke i helsen våres, de ønsker å tjene penger, og ved å bruke disse type slagord selger de en hel haug med mat, og kan selge maten enda dyrere, og tjener mer penger. 

Et eksempel: hvis de skriver at den inneholder "30% less fat", så betyr det virkelig ikke at den er sunn. De kan ha økt innholdet med sukker for å kompensere for at det er mindre fett. For er det to ting som smaker godt og som gjør at matvare industrien selger mat, så er det sukker og fett. 

La oss ta Nutrilett "premium dark chocolate bar" måltidserstatningsbar. Den ser sunn ut, de bruker slagordene "part of a low calorie diet", "helps you loose weight", "high in protein". Fantastisk hvis det var sånn, eller hva? En bar som smaker godteri, som hjelper meg å gå ned i vekt. Det er vel alle kvinners drøm, er det ikke? Men hvis du titter litt på næringsdeklarasjonen får du en stygg overraskelse. Den inneholder 21 g sukker per 100 gram. Det er altfor mye sukker. Den holder noenlunde det den lover om mye proteiner. For den har 24 g. protein per 100 g. Men hvis du hadde tatt deg en proteinshake hadde den inneholdt fra 75-90 gram med proteiner per 100 gram. Så denne nutrilett baren kan egentlig ikke skryte av at den inneholdet så altfor mye proteiner. 

For å summere opp: ikke la deg lure av matindustrien. De vet akkurat hva slags slagord de skal bruke for å selge deg drittmaten sin. Vær skeptisk og les næringsdeklarasjonen nøye! 

 

♥ Håper disse tipsene gir deg en god hjelp på veien mot et sunnere liv. Fortell meg gjerne om du vil at jeg skal skrive flere slike innlegg, og om det er noen av punktene du vil at jeg skal utdype mer i et annet innlegg. Følg instagram kontoen min: fitspobystina for inspirasjon mot en sunnere livsstil.

Slik får du rosene til å vare lenge!

I dag tenkte jeg at jeg kunne gi dere noen tips til hvordan dere kan få rosene til å vare lengre. Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet godt at jeg elsker roser. Jeg syns det er så utrolig viktig med friske roser i hjemmet. Ikke bare dufter det godt, men det ser så utrolig fint ut også! Da jeg fikk denne vanen med å kjøpe roser, hadde jeg null peiling på hvordan jeg skulle få rosene til å holde seg fine over lengre tid. Men ettersom tiden gikk har jeg lært et par triks, og de skal jeg lære dere nå! Vil bare si at jeg ikke er noe gartner, men disse triksene har fungert veldig godt for meg, så da funker de nok for deg også!

- Når du kjøper roser er det viktig å kjenne på selve rosene. Kjenn at de er faste og harde når du kjøper de. Da er de ferskest. 

- Det varierer veldig hvor jeg kjøper roser. Men det stedet jeg syns at rosene har best kvalitet er på Mester Grønn.

- Når du har kjøpt roser er det ekstremt viktig at du bruker en snittekniv og snitter av ca 1-2 cm nederst på rosen. Husk å snitte skrått sånn at rosene suger opp mest mulig vann.

- Alltid bruk blomsternæring i vannet til rosene. Jeg pleier som regel å kjøpe to buketter med roser. Så da bruker jeg den første posen med blomsternæring når jeg snitter rosene den første gangen. Etter 4-7 dager snitter jeg rosene på nytt og har i den andre posen med blomsternæring.

- Pass på at du fjerner rosebladene som er lengre ned på rosen, så bladene ikke kommer ned i vannet til rosene. Bladene er fulle av bakterier og kan gjøre at rosene dør mye fortere. 

- Hvis du har mulighet bør du sette rosene kaldt på natten. Sett de gjerne i et kaldt rom eller ute på verandaen. Da holder de seg fine så mye lengre! OBS: blomster tåler ikke minusgrader, så hvis det er minusgrader ute kan du ikke sette de ut.

- Når rosene begynner å henge litt, kan du snitte stilken så det kun er igjen 5-7 cm og sette de i en lavere vase. Siden stilken er kortere trekker rosene vannet og næringen til seg mye bedre. 

- Ikke la rosene stå i vinduskarmen eller andre steder der de kan bli utsatt for direkte sollys. Da dør de veldig fort.

Det var alle tipsene jeg hadde! Fortell meg gjerne dine beste blomstertips! 

Lenge siden...

Long time no see, dagens antrekk! Det er lenge siden jeg har fått tatt ordentlige antrekksbilder! Men i dag var det perfekt vær, så da fikk jeg sneket meg en tur ut etter at jeg hadde vært i møte på Nordic Screens. Syns snøen lager så kult lys på bildene. Er dere ikke enig? Jeg kom nettopp på at jeg har styrketrening i dag. Så nå skal jeg straks hoppe inn i treningsklærne og komme meg på trening. Er en så god følelse at jeg endelig har kommet inn i en god treningsrutine, med styrketrening tre ganger i uken. Moods of Norway - Jakke

Bik Bok - Bukse

Michael Kors - Veske

Gina Tricot - Genser

Converse (HER) - Sko

Ukjent - Smykke

Hva heter du på instagram?

Litt bilder fra min instagram konto den siste tiden. Det er helt sykt at det er over 31 TUSEN som følger meg der. Herregud, får nesten litt sceneskrekk jeg! Men det er jo så utrolig gøy at dere vil følge med der. Har begynt å legge ut litt flere bilder som ikke er fra bloggen den siste tiden. Prøver å bli flinkere på det! Kanskje du allerede følger meg? Hvis ikke kan du gjerne gjøre det, jeg heter stinablogg på instagram.Hva heter du på instagram?

 

Årets første skitur!

Gjett hva jeg har gjort i dag? Jeg har gått på ski! Det har jeg gledet meg til lenge. Snøen har virkelig latt vente på seg i år, men endelig har den virkelig kommet og jeg forhåpentligvis for å bli. Jeg tok turen opp til Sognsvann i 13 tiden i dag, og da var det helt perfekt skivær. Litt varmere enn jeg hadde trodd, så jeg svettet nesten halvt ihjel i boblejakken min. Note to myself: mindre klær på neste skitur! 

Jeg gikk en løype som begynte rett etter parkeringen på Sognsvann og gikk nesten 3 km før jeg snudde og gikk tilbake. Så det ble 5,6 km totalt på 57 minutter. Den tiden skal slåes neste gang jeg står på ski. Forhåpentligvis er det litt lettere å bevege seg i noe annet enn en boblejakke. Haha! Klarte å komme meg igjennom turen med kun ett fall *tommel opp for det*. Så jeg er mer enn fornøyd med årets første skitur! 

Gleder meg skikkelig til å gå mer på ski fremover. Håper virkelig at snøen holder seg, sånn at det er mulig. Merker veldig godt hvor god trening det å gå på ski var, for nå er jeg helt kake! Men det å kjenne at man har trent godt, og fått masse frisk luft er den beste følelsen som finnes!

Har du gått på ski enda i år? 


DIY - Makeup jar

I forrige uke lagde jeg meg en DIY lykke glasskrukke. Jeg ble så fornøyd med den, at jeg satt igang et lite DIY prosjekt til. Jeg lagde meg et glass som jeg kan ha alle sminkekoster i, og et som jeg kan ha q tips i. Jeg syns de ble så søte og dekorative, at jeg bare må tipse dere om hvordan jeg lagde de! Det var veldig enkelt, tok ikke lang tid og tingene jeg kjøpte inn var veldig billige. 

Disse tingene trenger du:

- Klistremerker (mine er fra søstrene grene)

- Glasskrukke (mine er fra clas ohlson)

- Et silkebånd (mitt er fra søstrene grene)

- Pyntestener til å ha i sminkekost krukken, så kostene står bedre (jeg kjøpte en boks på IKEA)Dekorer krukkene slik som du vil med klistremerker, silkebånd og pyntestener. Her kan du lage noe som er akkurat din stil! Tips: lag en jentekveld hvor dere pynter hvert deres glass. Glassene er også den perfekt bursdagsgave til den som har alt!Over 9000 mennesker så livesendingen!

I går hadde jeg min første livesending på min YouTubekanal. Jeg har aldri hatt det før, så jeg var veldig usikker på hvordan det kom til å gå, og hvor mange som kom til å se på. Jeg ble helt sjokkert da vi hadde vært live i 3 minutter og det allerede var 363 mennesker som så på livesendingen. Jeg hadde forventet maksimum 100 som så på. Så dere kan tenke dere at jeg ble veldig positivt overrasket! I løpet av de to timene livesendingen var, var det innom over 9000 mennesker som så på, og det meste antall av personer som så på samtidig var litt over 850. I tillegg kom det inn over 13'000 (!!!) kommentarer! Så jeg er helt ekstremt fornøyd med hvordan livesendingen gikk!

Må bare si tusen takk til Joachim (noobwork) som var med under hele livesendingen og hjalp meg. Hadde aldri klart å lage en så bra sending uten han! Hadde strengt tatt aldri klart å sette igang selve sendingen uten han heller, haha! 

Hvis du ikke fikk sett streamen, eller du vil se den igjen, kan du se den rett under her. Joachim gjorde sånn at hele streamen ble tatt opp, og alt ble lagt ut på YouTube kanalen min.

Husk forresten å abonnere til kanalen min om du ikke har gjort det enda. Det kan du gjøre HER

Livesending starter snart!

Nå er det ikke mange minuttene før livesendingen begynner. Jeg og Joachim sitter klare for å svare på deres spørsmål! Sendingen begynner 18:00 og slutter 20:00. Vi kommer til å svare på mange av deres spørsmål! Så da er det bare å delta i chatten for å spørre spørsmål. Du kan gå inn allerede nå og se nedtellingen til livesendingen begynner. Gå inn HER for å se livesendingen! 
Kicker igang 30 dager uten sukker utfordring!

I dag kicket jeg igang #30DagerUtenSukkerUtfordring med en styrkeøkt på morgenen. Det er så sinnsykt motiverende og gøy å se at så mange av dere er med på utfordringen. Når jeg sjekket instagram og snapchat tidligere i dag, hadde dere allerede lagt ut drøssevis av bilder om at dere er med. Det gjør meg så glad å se at jeg har faktisk fått til å motivere så mange mennesker til å prøve og få et sunnere liv. Wow, det er så sjukt kult å tenke på! 
 

For å kicke utfordringen ordentlig igang la jeg ut en liten treningsvideo på instagram, som jeg har lagt ut i dette innlegget også. Siden det ikke var så altfor mye folk på gymmet i dag, fikk jeg faktisk spilt inn en liten snutt til dere, der jeg viser hvordan jeg gjør knebøy (squat). Klarer nesten å ta egenvekt i denne øvelsen, så det er jeg veldig stolt over! 

xwFtSxvjdv

(trykk på bildet for å se videoen)

Er du med på 30 dager uten sukker utfordringen?

 

PS: Husk livestream på min youtube kanal kl 18:00-20:00 i dag!

Ukens spørsmål #55

Hvordan er du i virkeligheten? Når du skriver så virker du sånn sukkersøt, mens på video høres du litt "bitchy" ut..
- Hmm, jeg vet ikke jeg. En mellomting kanskje? Ikke akkurat så hyggelig å høre at jeg høres bitchy ut på videoer da. Føler i alle fall at jeg er langt ifra bitchy selv! Men er litt vanskelig å svare på hvordan jeg er i virkeligheten, for det ser man jo ikke helt selv. 

 

Hvor har du kjøpt det sengetrekket med blomster på?
- Det har jeg kjøpt på IKEA. Det er veldig lenge siden jeg kjøpte det, så det er dessverre ikke til salgs lengre. Skikkelig dumt egentlig, for det er jo så fint!

Kan du lage video av hva du fikk til jul?
- Jeg fikk for det meste kun penger. Har blitt i den alderen der jeg aldri ønsker meg ting til jul lengre. Er nesten litt trist, men veldig gøy å kunne dra på shopping etter jul med pengene man har fått da!  

 

Hvor har du kjøpt Michael kors veska de?
Jeg kjøpte min i Oslo. Men de har den til salgs hos zalando, her

Hva heter den sangen som du har i begynnelsen av flere av videoene dine? Den "you don't kiss the way I kiss.."
- Den heter second to none, og det er Chris Crocker som synger den.

 

Hvor får man tak i Quest barer? Hvilke smaker er best? Hva koster de?
- Man kan kjøpe quest barer på veldig mange forskjellige steder. Det letteste og billigste er vel å bestille på nett, herfra. Min favorittsmak er cinnamon roll. Det som er så bra med quest barer er at de har masse protein, litt fett og ikke noe tilsatt sukker, og de er supergode! Så disse kan du kose deg med!

Hvor ofte vasker du håret ditt? Har du noen spesielle rutiner for håret ditt?
- Jeg pleier å vaske håret mitt hver 2. til 3. dag.  Prøver å vaske det så sjeldent som mulig, siden det ikke er bra for håret å vaske det for ofte. Har skrevet noen av mine rutiner HER som du kan lese, der står det litt om produktene jeg bruker på mitt hår og noen tips til hvordan man får lengre hår.

 

Hvilken blender bruker du? Er på jakt etter en ny. 
- Jeg bruker en blender fra Wilfa i modellen BL-1200, som kan kjøpes her. Har hatt den i ca et år nå, og jeg elsker den! Den er utrolig sterk, så den mikser sammen smoothieblandingen veldig fort! I tillegg så har den en knapp som heter "smoothie", og når jeg trykker på den så kjører den blandingen til den er en smoothie og stopper av seg selv. Så slipper jeg å følge med! Veldig kjekt! 

 

Jeg og to venninner skal til Drammen i vinterferien og jeg lurte på om du kunne si noen ting man kan gjøre i Drammen.
- Hmm.. Nå kommer det litt ann på hva slags du ting mener. Men dere burde ta dere en skitur ved spiralen, da kjører man bil til toppen av spiralen også er det en skiløype rett i nærheten. Har gått tur der på våren, og det er kjempe koselig. Man får den sykeste utsikten over hele Drammen! Hvis dere skal ut og spise er Big Horn og Jonas B. Gundersen veldig bra. Skal dere feste anbefaler jeg Z bar og cafe.  

 

Svarer du på direct meldinger og snapchats?
- Jeg får helt ekstremt mange snapchats og direct meldinger på instagram fra dere hver dag. Her snakker vi rundt 200-500 stykk hver eneste dag. I tillegg kommer kommentarer på bloggen, youtube og bildene jeg legger ut på instagram og mailer. Som dere skjønner så er det helt ekstremt mange kommentarer og meldinger jeg får hver dag. Jeg rekker dessverre ikke å svare på alt, og svarer kun når jeg faktisk rekker. Det å blogge og lage videoer tar så sinnsykt mye tid, i tillegg skal jeg prøve å ha et sosialt liv ved siden av. Men jeg prøver å lese og se igjennom alt som dere sender til meg, og jeg er evig takknemlig for at dere er så skjønne og herlige mot meg ♥Så spennende med liveshow! Kan dessverre ikke se akkurat på den tiden.. Men blir videoen lagret sånn at man kan se den senere og, ikke sant?
- Ja, veldig spennende! Kommer til å ta opp hele livesendingen, og legge den ut på YouTube kanalen i ettertid :-) 

 

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

2 Veldig spennende ting i morgen!

I morgen skjer det to ting som jeg har gledet meg til lenge. Den første tingen er at jeg skal ha en livestream på min YouTubekanal. Den skal jeg ha fra kl 18:00-20:00. Jeg kommer til å svare på masse spørsmål dere har stilt meg fra før av, og spørsmål dere stiller i chatten på livestreamen. For å kunne stille meg spørsmål i chatten må du se på streamen fra en pc. Du kan også se streamen fra mobil og iPad, men da får du ikke stilt spørsmål i chatten. Siden det er min første livestream noensinne kommer Joachim (noobwork) til å være med og hjelpe meg. Kommer til å legge ut link til livestreamen ca en halvtime før den begynner, både på bloggen og på facebook. 

Den andre tingen som begynner i morgen er #30DagerUtenSukkerUtfordring Det er en utfordring som går ut på at man ikke skal drikke brus, spise godteri, kjeks, iskrem og andre sukkerbomber i 30 dager. Jeg ser at mange av dere allerede har lagt ut bilder på instagram at dere er med på utfordringen, og det gjør meg så glad og motivert! Kommer til å legge ut bilder som dere har lagt ut på instagram her på bloggen, for å motivere enda flere til å bli med! Hvis du vil vite mer om utfordringen kan du se videoene jeg har laget "Sannheten om maten du spiser" og "Hvorfor 30 dager uten sukker". 

Er du med på 30 dager uten sukker utfordringen?

Smoothie: Tropisk sol oppgang

Å drikke smoothie er en fantastisk måte å få i seg masse forskjellige frukter og bær på. Det er en skikkelig vitaminbombe, og den passer perfekt som et mellommåltid eller en dessert. For noen dager siden prøvde jeg ut en ny oppskrift på en smoothie, og den ble så god at jeg bare må dele den med dere!

Du trenger:

- 1 granateple

- 1/2 appelsin

- 1/2 mango

Slik gjør du:

- Del granateplet i to og bruk en skje til å grave ut alle frøene. Ha all saften og frøene fra granateplet i en blender og kjør det i blenderen i et par minutter. Hell dette oppi et glass. Spar noen frø som du kan bruke til pynt

- Skrell mangoen og appelsinen og kjør det i en blender i et par minutter. Hell det forsiktig over granateple blandingen. 

- Legg noen frø fra granateplet på toppen og nyt en herlig og forfriskende drikk!Video: Hvorfor 30 dager uten sukker?

Etter at jeg la ut videoen "Sannheten om maten du spiser" på onsdag, har det kommet så ekstremt mange kommentarer. Veldig mange positive, og noen negative. Siden det har blitt mye misforståelser har jeg laget en video der jeg forklarer litt nærmere hva jeg mente, og hva challengen gikk ut på!

Disse filmene bør du se i helgen!

Nå er endelig helgen her! Den første jobb/skole uken etter nyttår kan alltid være veldig slitsom, så da er det ekstra godt kunne slappe av når helgen endelig kommer! Ta deg en god filmkveld med venner, familie eller kjæreste og kos deg med en av disse filmene! Her er det alt fra gapskrattende jentehumor til ekte action! 

Sex Tape - For å sprite opp sexlivet bestemmer det gifte paret seg for å spille inn en sexfilm. De får sjokk dagen etter da filmet plutselig har blitt lekket til vennene og familien dems. De får et kappløp med tiden for å slette filmen før deres nærmeste ser den. 

The Wolf of Wall Street - Med Leonardo Dicaprio i hovedrollen er dette en film som er fullspekket med mye action og humor. Vi får se den unge Dicaprio streve for å komme seg til toppen av Wallstreet og hvordan veien til topps endrer livet hans. Filmen er litt lang (180 min), men absolutt verdt å se! 

Neighbors - Da det flytter inn en gjeng festglade studenter i nabohuset til den nybakte småbarnsfamilien, blir det full krasj. Det blir krig mellom studentene og småbarnsfamilien og vi får se mye festing, kule hevnplaner og Zac Efron i bar overs. 

Divergent - I Divergent er mennesker delt i forskjellige fraksjoner utifra hvilke moraler de har. Noen blir satt til å hjelpe de fattige, mens andre blir soldater. Når man først har valgt en fraksjon kan man aldri bytte tilbake. Jenta i hovedrollen er en såkalt "divergent", som betyr at hun ikke passer inn i noen av kategoriene. Hun kan enten blir utstøtt av samfunnet, eller late som hun hører inn i en av fraksjonene.

Maleficent - Vi alle har hørt historien om Tornerose. Men få kjenner til hva som faktisk skjedde. I filmen Maleficent lærer vi en helt ny og spektakulær historie.

Hercules - Vi har lenge hørt om legenden Hercules. Men vet vi egentlig hvordan han ble en legende? Denne filmen er spekket med både humor og action. I tillegg er Aksel Hennie med i den storslåtte Hollywood satsingen! 

22 Jump Street - Guttene er tilbake igjen! Og nå skal de gå på College. Det har kommet et nytt slag med dop, og de må prøve å finne ut hvem som selger det. 

The Other Woman - Når hovedrollen som spilles av Cameron Diaz finner ut av mannen hun dater er gift, blir hun venn med konen hans for å hevne seg på mannen. På veien finner de enda en dame han har vært utro med, og hun blir med på planen. 

The Internship - Da to 40 åringer må endre karriere får de en praktikantplass hos Google. De aner ingenting om teknologi, og sjefene dems er halvparten av alderen dems. Vil de klare å forstå dagens teknologi?

Hva jeg egentlig mente..

Etter at jeg la ut videoen "Sannheten om maten du spiser" har det tatt helt av. Folk har kommet med mange positive kommentarer, og de har faktisk forstått budskapet mitt. Det er jeg så utrolig glad for. Mens jeg ser at det er en del forvirring og en del personer som ikke helt har skjønt hva jeg mente. I videoen gikk jeg helt ekstremt hardt ut mot mange ting, og derfor skjønner jeg at folk reagerer. Og jeg håper virkelig folk kan begynne å få opp øynene sine for tingene jeg snakket om. Har du ikke sett videoen enda, anbefaler jeg deg å se den HER, før du fortsetter å lese dette innlegget, hvis ikke vil dette innlegget fort bli veldig forvirrende.

Det som var mye av budskapet i videoen var å få folk til å faktisk se hvordan manipulerende matindustrien er, og når jeg sier matindustrien mener jeg de som selger usunne produkter. De som setter bilder av tegneseriefigurer på sine ekstremt usunne produkter, for å kunne selge mer av sitt usunne produkt til barn. Jeg syns det er ekstremt ondt og sykelig sleipt av de å gå så direkte frem til barn. 

Når jeg sa at man kunne feire bursdagen sin hos Mc Donalds, så mente jeg absolutt ikke at du dør av å spise der èn gang. Men Mc Donalds putter inn positive relasjoner i hodet ditt, for at du ikke skal forstå hvor usunn maten dems egentlig er. Det er det veldig mye av matindustrien gjør. De skaper positive relasjoner til produktet sitt. Tenk tilbake for mange år siden da tobakk var nytt på markedet. Da betalte tobakkindustrien store Hollywood filmer for at de kuleste skuespillerne skulle røyke sigaretter i filmen. Dermed fikk folk over hele verden positive relasjoner til tobakk, og vi fikk flere generasjoner med mennesker som begynte og røyke. Dette er akkurat den samme måten matindustrien gjør med sine usunne produkter. Skjønner dere poenget mitt? 

En annen ting som jeg også vil få frem er at sukkeret jeg ønsker at folk skal kutte ut er det sukkeret som kommer fra brus, energidrikker, is, smågodt, sjokolade, osv. Dette er produkter som man virkelig ikke har noe godt av. Ta denne #30DagerUtenSukkerUtfordring som en utfordring til å lære deg selv å spise sunt. Ja, selvfølgelig er det lov å unne seg litt godteri en gang i blant. Men det er porsjonene og hyppigheten som utgjør forskjellen. Jeg vet selv at så ekstremt mange mennesker drikke brus hver eneste dag og de spiser godteri flere ganger i uken. Hvis man kunne lært seg å droppe brusen, og spist en liten porsjon med godteri på lørdagene, hadde så ekstremt mange mennesker fått et bedre liv. 

Det jeg ønsket med videoen er å få flere mennesker til å få mer fokus på et sunt kosthold. Der man har et kosthold med en god balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett. Uten å spise store mengder med sukker. Der man faktisk får i seg masse næringsrik mat som er bra for kroppen. 

In a hurry

Nå skal jeg straks opp til Nordic Screens og planlegge noe veldig spennende. Kommer til å fortelle dere litt mer om det i kveld, for da er ting litt mer planlagt. Dette blir i alle fall veldig spennende for både meg og dere! Så nå kan dere begynne å gjette litt på hva det er jeg snakker om. Hehe! 

Men nå for jeg slutte å snakke i koder. Morgen kaffen er inntatt, så nå må jeg stikke! Ville bare si god morgen til dere før jeg dro! ♥

Neglefin

I går var jeg i Drammen en tur for å fikse litt på neglene mine. På grunn av juleferien var det nesten 5 uker siden jeg hadde vært der sist. Ble helt sjokkert over hvor fine neglene fortsatt var! Selv om de hadde vokst noe helt sinnsykt. Merker det godt på både negler og hår at jeg spiser mye proteiner om dagen, for å si det sånn! Her vokser det fort! 

Jeg fikset neglene mine hos Cecilie på A Good Feeling. Har gått til henne i over ett år, og er så fornøyd med henne! Kan trygt anbefale henne videre. Sjekk ut agoodfeeling.no for å bestille time og se andre behandlinger de gjør. Jeg får behandlingen sponset, men jeg har som sagt gått til henne i et år, så da er det ingen tvil om at jeg er fornøyd!

Favoritter fra Nelly salg!

Nå har endelig januar salget kicket inn, og på nelly bugner det over av lekre klesplagg, som du kan få til en billig penge! Jeg har sett igjennom salget og funnet noen favoritter som jeg vil tipse dere om! Disse plaggene er så fine! I tillegg er det fra 50% - 70% rabatt på alle plaggene! Er ikke det bra så vet ikke jeg! Sjekk ut hele salget hos nelly.com HER


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 

her  //  her  //  herher  //  her  //  her

 

reklamelinker

 

Hvilket plagg ble din favoritt?

Sunn snacks: Eple med peanøttsmør

Jeg blir ofte veldig godtesjuk på kveldene, men siden jeg har godteristopp nå, må jeg finne andre snacks jeg kan spise på kvelden. En av mine nyeste favoritter er eple med peanøttsmør. Det er enkelt og kjapt å lage, og så lenge man ikke overspiser peanøttsmør er det sunt! I peanøttsmør er det masse sunt fett og proteiner, som er viktig for kroppen. 

Skjær opp et eple i båter og dypp de i peanøttsmør. Nam nam!

Jeg skal ha livesending!

Om akkurat en uke skal jeg prøve noe som jeg aldri har gjort før. Jeg skal ha livestream på YouTube kanalen min! Har jo sett så mange av de andre YouTuberne i Nordic Screens ha livestream, så nå er det på høy tid at jeg prøver det ut selv. For dere som ikke er så kjent med konseptet så er det at jeg skal ha en live sending som du kan se på min YouTube kanal. Hvis du ser på den fra pc'en/mac kan du sende inn spørsmål i chatten, som jeg svarer på. Kommer til å ha en skikkelig Q&A runde på livesendingen, så dette blir gøy! 

Livesendingen blir mandag 12 januar fra 18:00-20:00. Joachim (Noobwork) har lovet å hjelpe meg, så han skal være med i en god del av sendingen! Han har tross alt mye mer erfaring når det kommer til sånt enn jeg har. Haha, jeg hadde sikkert ikke klart å sette igang sendingen engang! Kommer til å legge ut link både her på bloggen og på facebook rett før jeg starter sendingen, så dere kan følge med! Følg meg gjerne på YouTube kanalen min også, så ser dere når livesendingen begynner!

Forresten: I dag åpnet nomineringen til gullsnutten. Det er en pris utdeling der norges beste YouTubere skal kåres. Prisutdelingen kommer til å gå på TV Norge den 15. Februar. Der skal de kåre blant annet årets Video Blogger, Årets spillkanal, årets musikkkanal, osv. Jeg hadde blitt så evig takknemlig om dere kunne nominert meg til årets video blogger. Det hadde virkelig betydd alt for meg! Dere kan nominere meg på gullsnutten.no/stem. Kanal navnet mitt er "Stina Blogg"

Også må dere nominere Joachim (noobwork) til årets spill kanal!

Nydelige hår frisyrer

I går ble jeg sittende på pinterest mens jeg så på inspirasjonsbilder. Jeg fant så mange kule nye hårfrisyrer som jeg vil teste ut! Tenkte jeg kunne vise dere noen av de frisyrene som inspirerte meg mest! Kanskje du får lyst til å teste ut noen nye frisyrer også? Nytt år, nytt hår? Hehe! Tror nok ikke jeg skal gå så drastisk til verks i alle fall. Men litt nye måter å style håret på fant jeg!


Noen frisyrer du likte ekstra godt?
 

DIY Lykke-glasskrukke

Et av mine nyttårsforsetter, som jeg faktisk ikke fortalte dere om i går, er å sette mer pris på de små gledene i hverdagen. De små øyeblikkene hvor man føler litt ekstra glede, men som fort kan bli glemt bort i en travel hverdag. Derfor har jeg kommet på en genial idè. Hver gang jeg opplever noe som gjør meg lykkelig, enten det er en stor ting, eller en liten ting skal jeg skrive ned tingen på en lapp og legge det i et lykke-glasskrukke.

Hver gang jeg er trist og umotivert kan jeg lese på lappene som jeg har lagt i glasset, og gjenoppleve de lykkelige øyeblikkene. Og på slutten av året skal jeg lese igjennom alle lappene, og se hvor mye som har gjort meg lykkelig i løpet av året. Anbefaler dere å lage en slikt lykke-glasskrukke også, så dere kan sette mer pris på de lykkelige øyeblikkene man har her i livet!

Jeg valgte å gjøre min lykke-glasskrukke litt ekstra fin. Så jeg handlet inn litt søte klistremerker på søstrene grene som jeg limte på glasskrukken. Selve glasskrukken kjøpte jeg på Clas Ohlson i kjøkken avdelingen. Ble den ikke fin?Ukens spørsmål #54

Gjorde du noe spesielt for å få håret ditt langt?
- Som mange av dere så på bildet fra snapchatten min, så hadde håret mitt vokst en god del. Det er først de to siste månedene det har vokst, og da har det vokst veldig mye. Litt usikker på antall cm, men det har blitt synlig mye lengre. Det jeg har gjort annerledes de to siste månedene er at jeg har spist mye mer proteiner, dette er sinnsykt viktig siden håret er bygget opp av protener. Jeg har også hatt mye mindre psykisk stress rundt meg, så både hår og negler vokser fortere, og huden min har blitt bedre. Så for å få håret til å vokse; spis proteiner og slapp av! 

Hvor har du kjøpt vingene som henger på speilet?
- De fikk jeg av søsteren min for en stund siden. Så jeg vet dessverre ikke hvor de er fra! Men har sett at kremmerhuset har noen liknende vinger. 

Har du tips til god drikke til fest?
- Når jeg handler på polet så pleier jeg å kjøpe Tropica og Black Tower. Tropica er en drink som er ganske lik drinken sex on the beach. Den smaker litt som fanta exotic, og er ikke så altfor sterk. Den er ca 8%, så den er som en sterk rusbrus. Det er min favoritt som jeg nærmest er kjent for å drikke, hehe! Black tower er favoritt vinen min. Oppfordrer forresten ingen under 18 år til å drikke alkohol, bare så det er sagt! 

 

Hvor kjøpte du jakken du hadde på deg?
- Den fikk jeg sponset fra et australsk merke for veldig lenge siden. Men husker dessverre ikke hva merket het, og hvor man kunne kjøpe klærne fra.  

 

Hvilken treningsbok bruker du, og hvor har du kjøpt den?
- Jeg bruker en fra fitnessguru.com, som du kan få tak i HER. Den pleier jeg å skrive opp hvor mye jeg løfter og hva jeg løfter på hver eneste trening. Den er veldig kjekk å bruke sånn at man klarer å følge med på progresjonen sin. Ingenting som motiverer mer enn å bla noen sider bakover i boken, og se at jeg klarer å løfte tyngre nå enn hva jeg klarte tidligere! 

 

Liker du best å sove på gulvet? Eller har du bare ikke fått kjøpt deg seng enda?
- Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli lei dette spørsmålet. Så dette er siste gangen jeg gidder å svare, for jeg skjønner helt ærlig talt ikke hvorfor så mange skal bry seg om akkurat dette. Jeg har en veldig tykk madrass som jeg ligger på, og den er super komfortabel. Den hører egentlig til en seng, men den sengen er veldig stygg og derfor gidder jeg ikke å bruke den. I tillegg kjøpte jeg meg ny dobbeltseng i mai måned i år, og da gidder jeg ikke å kjøpe enda en ny seng. Så da venter jeg heller til jeg bor et sted hvor jeg har bedre plass før jeg gidder å ha noen ordentlig seng.  

Trener du på treningsstudio, eventuelt hvilket? Eller trener du kun hjemme med styrke?
- Jeg trener kun på studio, og da trener jeg på Evo. Jeg prøvde å trene hjemme før, men det ble aldri noe bra. Siden treningen ble så halvveis, og jeg ikke hadde tunge nok vekter. Jeg blir også mye mer motivert til å trene når jeg trener på studio. Men når jeg trener kondisjon pleier jeg å trene løping eller ski ute i skogen.  

 

Hvor er lysene på veggen fra?
- De har jeg kjøpt på Clas Ohlson. Det er bare vanlige juletrelys, men jeg syns de er så fine å ha i bakgrunnen når jeg tar bilder og filmer. De gir så søt og fin effekt!

 

Pleier du å trene alene eller med noen?
- Jeg er veldig glad i å trene alene. Da kan jeg komme skikkelig inn i treningsbobla, og kan fokusere 100% på treningen. Jeg er sånn som måå høre  på musikk når jeg skal løfte vekter, så er litt slitsomt å måtte ta av og på headsettet hvis jeg skulle trent med noen. Men har jo trent med den ene jenta jeg bor med, og da har det fungert veldig bra! Så det kommer alltid litt ann på dagsformen tror jeg! 

 

Lurte på om du har sett dette her?
- Nei det hadde jeg faktisk ikke! Så sykt gøy at noen har laget en video der de tegner meg! Følte meg skikkelig beæret nå!  

 

Hvordan fikk du til sånn ombre? Har helt lik hårfarge og vil gjerne ha det sånn som det, men er usikker på hvordan jeg skal gjøre det!
- Jeg brukte bare hair extensions, fra locksandbonds.com, som allerede var farget som en ombre. Mitt eget hår var helt svart, men det var ganske kort, så jeg trengte ikke å farge det, siden det blendet seg så godt sammen. 

 

- Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

 

Mine nyttårsforsetter

Når det nærmer seg nyttår begynner tankene å spinne oppe i hodet til oss alle. Hva har jeg gjort i år? Hva har jeg fått til? Hvordan har jeg vokst som person? Hvilke mål har jeg for året som kommer? Jeg tror det er felles for oss alle at vi har mål for det nye året. Jeg har allerede satt meg mange mål, og jeg tenkte at jeg kunne dele noen av de med dere nå! Spare penger
-
Jeg har aldri vært noe flink til å spare penger. Jeg bruker alltid altfor mye penger på mat, alkohol, klær, osv. Så i 2015 har jeg som mål å bli smartere med pengebruket og bli flinkere til å spare. Det kommer sikkert ikke til å bli lett, men det skal jeg klare!

 

Blogge mer
Et av målene mine er å bli flinkere til å oppdatere bloggen oftere. Målet mitt er å blogge 2-3 ganger hver dag, sånn at dere alltid har noe nytt å lese når dere tar turen innom. Høres ikke det bra ut?

 

Bli mer ryddig
- Jeg har alltid vært et rotehue, men etter at jeg flyttet hjemmefra ble jeg mye mer ryddig. Dessverre har det sklidd litt ut den siste tiden. Så fremover vil jeg bli flinkere til å alltid rydde opp når jeg har brukt ting, og generelt holde det ryddig rundt meg. Det er jo så deilig å kunne ha det helt ryddig rundt seg. Er du ikke enig?Stå opp tidlig 
-
Èn ting som er så ekstremt viktig for kropp og sinn er en god døgnrytme. Fremover vil jeg stå opp klokken 7 i hverdagene og 9 i helgene. Kjenner jeg angrer meg for at jeg skrev det allerede, hehe! Men jeg må skjerpe meg når det kommer til soving. Det er så mye bedre å kunne stå opp tidlig og faktisk få noe ut av dagen, enn å sove lenge og miste hele dagen.  

 

Kutte ned på inntaket av sukker
-
WOW, denne kommer til å bli tøff. Men jeg har et mål om å kutte ned inntaket av sukker drastisk. Jeg kuttet ut brus, juice og saft for flere år siden, og har klart å holde meg unna siden den gang. Målet mitt er å kunne kutte ut godteriet og ikke være avhengig av sukker lengre. Sukker er jo kun negativt for kroppen. Det gjør at man får vondt i hodet, får kviser, kan få diabetes, kan bli overvektig, osv. Så det er jo bare fordeler ved å kutte det ut! Selv om det er ganske vanskelig. Trene styrke 3 ganger i uken
- De siste to månedene har jeg blitt mer dedikert til styrketreningen min. Et av målene mine er å trene 3 ganger i uken, mandag, onsdag og fredag for å bli i god form! Et av mine mål er å løfte 60 kg i knebøy innen 1. juli. Akkurat nå klarer jeg å løfte 37,5 kg 8 ganger. Så å løfte 60 kg i knebøy innen 1 juli burde være mulig. Men jeg må selvfølgelig legge mye jobb inn i treningen for å få det til! 

 

Se mindre på TV
-
Er det èn ting som jeg føler at man kaster bort altfor mye tid på, så er det å se på tv. Det er èn ting å se på en dokumentar hvor man lærer noe. Men hvor mange Family Guy episoder beriker egentlig meg? Tiden jeg sløser bort på tv serier vil jeg heller bruke på å lese blogger som jeg kan lære noe av, og se på filmer på YouTube som jeg kan lære noe av. Vi har så altfor lite tid her på jorda, så vi må bli flinkere til å se på hvordan vi faktisk bruker tiden. 

 

Har du noen nyttårsforsetter?

Lazy Sunday mornings

God morgen ♥ Det ble en ganske sen kveld på meg i går, siden Joachim (noobwork) kom på besøk en tur. Vi satt og skravlet om alle verdens ting til sent på natt. Er så digg å ha noen som jobber med det samme som en selv. Spesielt med tanke på at jeg har en ganske annerledes jobb, enn hva folk flest har. Så vi utveksler masse idèer og booster motivasjonen til hverandre opp!

Nå har jeg nettopp drukket en smoothie laget av alt mulig rart jeg fant i kjøleskapet. Her snakker vi appelsin, eple, mango, mandarin og kesam. Men den ble veldig god, og for ikke å snakke om sunn! Perfekt start på morgenen. Nå skal jeg snart starte på dagens to-do liste. Den er lang, så i dag må jeg være effektiv! Syns det er så fint å bruke søndagene til å gjøre de tingene man vanligvis ikke rekker!Nye innkjøp

God helg ♥ Nå har jeg nettopp spist en god middag hjemme i kollektivet. I dag ble det kylling korma med nanbrød og ris. Nam nam! Nå må jeg rydde rommet mitt, for her har det plutselig blitt helt kaos. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg klarer å gjøre det så rotete! Når jeg er ferdig med å rydde rommet skal jeg jobbe med litt blogginnlegg. Skal prøve å få laget opp noen innlegg sånn at jeg har noen i bakhanda når jeg har for mye å gjøre!

Tenkte å vise dere tingene jeg kjøpte lille nyttårsaften. Skulle egentlig finne meg kjole som jeg kunne bruke, men endte jo opp med litt andre ting. Er det ikke typisk?

Topp og skinnbukse - H&M

Jumpsuit - Bik Bok

Lately @ Snapchat

Har den siste tiden sett at en del bloggere har begynt å legge ut litt bilder fra snapchat. Dette er jo en genial idè! Snapchat er jo litt mer personlig og morsomt. Så fremover skal jeg legge ut litt mer bilder fra min snapchat. Har forresten to brukere, en privat og en offentlig. Dere kan gjerne legge meg til på den offentlige, der heter jeg stinablogg. Prøver å legge ut litt mystories der, så dere kan følge med på hverdagen min! Årets første..

I dag ble årets første treningsøkt unnagjort. Gud så deilig å kickstarte det nye året med en skikkelig styrkeøkt på gymmet! Kall meg gjerne litt kjip når jeg heller trener enn drar ut og fester på en fredagskveld. Men i mine øyne er det den perfekte kvelden! Nå skal jeg kaste i meg litt mat før jeg hopper rett i dusjen. Viktig med litt prrrrroteiner etter trening vet dere! Hehe!Treningsboka er alltid med på trening!


Min nyttårsaften

Godt nytt år! ♥ Nå er vi endelig i 2015 folkens! Kjenner det kribler i magen min hver gang jeg titter ned på kalenderen i nederste hjørne på pcen min, og ser hvilket år vi er i. Men før jeg hopper helt inn i det nye året skal jeg vise dere litt bilder fra min nyttårsfeiring. Vi var en god gjeng venner som var hos en venninne av meg. Det ble som alltid masse drikking, drikkeleker (uff, bussturen sier jeg bare!), masse selfies, ekstremt mange trutmunner og peace tegn (rett tilbake til ungdomsskolen ja..) og en god dose raketter! 


Eveline (kusinen min), meg, Victoria og TrineCamilla og Trine
Marita, Sami, Victoria, Camilla, meg og ReneeRett før klokken ble tolv dro noen av oss ned til Drammen sentrum og så på fyrverkeriet derfra. Må bare skryte litt av kommunen i Drammen. For dette var virkelig bra fyrverkeri. Det så nesten ut som store farge bomber! Etter fyrverkeriet skulle vi egentlig videre på en fest i Drammen, men den hadde blitt flyttet til Spikkestad. Og både kusinen min og jeg var ikke helt gira på å dra så langt, så vi hoppet inn i en taxi og dro hjem til henne. Kvelden endte på hver vår sofa, med barnetv og kalkun leftovers. Haha! For en kveld!

Hvordan var din nyttårsfeiring?