hits

januar 2014

Opptil 50% på blivakker.no

I dag er siste dagen i det store januarsalget til blivakker.no. De har opptil 50% rabatt på forskjellige varer! I dette innlegget kan du se noen av mine favoritter fra salget :-) 

i.d bareMinerals rouge - Jeg har selv brukt rouge (og foundation) fra bareMinerals i snart to år, og jeg er helt forelsket i disse produktene. Rougen gir en naturlig og fin glød i kinnene. Forskjellige rouge fra bareMinerals kan du få tak i HER

i.d quick change brush cleaner - Denne sprayen er veldig effektiv til å vaske sminkekostene dine. Genialt hvis du vil bruker samme kost til forskjellige øyenskygger,  og trenger å rense den imellom fargene. Renseren kan du få tak i HER

Bare Escentuals full coverage kabuki brush - Denne kosten er helt genial når man skal legge foundation. Den får foundationen til å dekke så utrolig godt, i tillegg til at den påfører akkurat riktig mengde med produkt til ansiktet ditt. Børsten kan du få tak i HER

bareMinerals original foundation - Denne foundationen har jeg brukt i 2 år, og jeg er helt forelsket i den. Har skrevet om den på bloggen i flere sammenhenger, og den er virkelig å anbefale. Den dekker utrolig godt, samtidig som man får et naturlig resultat. Jeg bruker fargen medium beige, fordi jeg har veldig mye gultoner i min hud. Alle fargene kan dere få tak i HER.

Billion dollar brows kit - Her får man alle de viktige delene til å forme og style øyenbrynene sine. Har ikke prøvd settet selv, men vet at flere bloggere har anbefalt det. Settet kan du få tak i HER.

 


Redken extreme shampoo og balsam - Dette settet har jeg brukt i noen måneder, og jeg elsker det! Håret mitt er mye mindre slitt enn hva det var før jeg begynte med det. Dette settet er perfekt for deg som har tørt og skadet hår, eller bruker extensions. Shampo kan du få tak i HER, og balsam HER

Tangle teezer - Denne hårbørsten er ekstremt skånsom på håret, og løsner alle floker. Selv har jeg hatt en lik en veldig lenge, og er utrolig fornøyd med den! Børsten kan du få tak i HER.


Tigi bedhead resurrection - Shampo og balsam for tørt og skadet hår. Kan fåes tak i HER


Joico deep penetrating constructor - Denne er helt fantastisk for tørt og skadet hår, og har blitt kåret best i test i 13 år på rad. Produktet kan du få tak i HER

 


Bare Escentuals redness remedy kit - Dette er en lindrende behandling for ansiktsrødhet. Denne minimerer ødelagte blodkar, og lysner huden. Produktet kan du få tak i HER.
 

Smilelab adavnced teeth whitening - Denne tannblekingen er utrolig bra! Har selv prøvd den ut for et år siden, og tennene mine ble mye hvitere. Den er også enkel å bruke siden man kun trenger å ta på strips på tennene sine, og ikke sånne store former. Tannblekingen kan du få tak i HER.


Bare Escentuals deep cleansing foam
- Denne rensen har jeg selv brukt og den er utrolig bra. Den tørker ikke ut huden, og bidrar til å fjerne urenheter og rense porene. Rensen kan du få tak i HER


Bare Escentuals purely nourishing moisturizer
- Fuktighetskrem for normal og tørr hud. Kremen kan fåes tak i HER

Stinas proteinpannekakerProteinpannekaker er perfekt om du er på utkikk etter en enkel måte å øke proteininntaket og spise noe sunt som metter lenge. Samtidig smaker det utrolig godt og er lett å ta med seg på skole, jobb og andre steder det ikke er så lett å få tak i sunn og god mat. 

Man kan variere smaken veldig lett ved å tilsette ulike smaker på proteinpulveret eller ved å endre litt på mengdene som er i oppskriften. Det er også utrolig godt å ha ulike typer pålegg på, en av mine favoritter er noen tynne skiver med brunost oppå når pannekaken fremdeles er rykende fersk.

I dag spiste jeg to medium store pannekaker med jordber og blåbær oppå, oppskriften finner dere her:

Oppskrifta er for 4 medium pannekaker:

Start med våte ingrediensene. 

- 4 store ss (ca 100 gram) med vanlig cottage cheese 

- 2 ss kesam (ca 50 gram)

- 0,5 dl laktosefri melk (prøver å unngå mest mulig laktose fordi det kan ha negative konsekvenser på hud, fordi mange nordiske mennesker har laktoseintoleranse). 

- 1 liten banan (ca 80 gram)

- 2 egg Miks alt sammen, og bland inn det tørre.

- 1 ts fiberfin (for å øke fiberinnholdet) 

- 50 gram glutenfri kakemiks (ikke raffinert sukker, inneholder hevemiddell så pannekakene blir luftige, men de trenger litt hviletid etter steking.) ( 30 gram karbs, 3 gram proteiner, 30 gram sukker) 

- 1 ts steviosa (kan erstattes med sukrin eller vanlig sukker)

- 3 ss sanmalt spelt grovt (ca 20 gram) 

- 25 gram prozyme proteinpulver, vaniljesmak (her kan du selvfølgelig velge smak selv) kan kjøpes HER


Smak til med:

- 1 klype salt

- 1 ts kanel

- 1 ts kardemomme

 

Stek pannekakene på middels varme. Proteinpannekaker bruker noe lengre tid på å steke enn vanlige pannekaker, så vær obs på det!
 

Denne blandingen gir næringsinnhold på ca: 595 kcal, 65 g proteiner, 55 g karbohydrater og 12 g fett (dette er for HELE røren totalt). 
@WOW

Hei dere! Da er jeg endelig ferdig på jobb! Har jobbet fra 15 i dag, så deilig å være ferdig! Så gøy å se at så mange likte det forrige innlegget mitt med skjønnhetsrutinene mine. Skal prøve å få til flere sånne innlegg etterhvert! Jeg har jo masse tips og råd å komme med, så da blir det jo for dumt å ikke skrive de ned! Kom gjerne med ønsker og forslag til ting dere vil at jeg skal skrive om, så skal jeg prøve å få til det :-)

Hehe, et par selfies i speilet (ETTER jobb)
Mine skjønnhetsrutiner

Vi har alle forskjellige rutiner på ting vi gjør for å holde utseendet på topp, og jeg har masse forskjellige ting som jeg gjør! Alt fra å ta vippe extensions, til å rense huden. Siden det har blitt litt lite om skjønnhet i det siste, tenkte jeg å dele noen av mine skjønnhetsrutiner når det kommer til hud, hår og sminke, med dere, og litt tips og triks!

Hud

♥ Jeg får sinnsykt mye kviser hvis jeg spiser sjokolade, så det holder jeg meg helt unna. Litt trist, siden sjokolade er det beste jeg vet om i hele verden, men hva gjør man ikke for skjønnhet? Jeg prøver også å holde meg unna vanlig godteri, siden det ikke er bra for kroppen. Men vanlig godteri gir meg ikke kviser, så det er jeg ikke like nøye på.

♥ Jeg drikker aldri brus, juice, te og saft. Det hender veldig sjeldent at jeg drikker energidrikke, men det er maks en gang i måneden. Det jeg drikker er ca 0,5 liter med smoothie hver morgen, gjerne laget av appelsiner, frosne jordbær, ananas, blåbær, og mye annen god frukt. Det gir meg mye vitaminer og en kick på morgenen! Resten av dagen drikker jeg kun vann sånn at huden min får nok fuktighet, og jeg holder meg hydrert. 

♥ Hver morgen og kveld renser jeg ansiktet to ganger med Eau Thermale Cleanance gel. Grunnen til at jeg renser to ganger er for å vaske huden først, også renser jeg den ordentlig så det går i dybden. Jeg avslutter alltid med Eau Thermale Clean-Ac, for blemish-prone sensitive skin. Den regulerer talgproduksjonen og gir masse fuktighet. Perfekt for meg som har tørr og uren hud.

♥ Nå på vinteren er det sykt viktig å tilføre huden fuktighet. Huden blir veldig lett tørr og sprekker opp på vinteren, siden man er i så forskjellige temperaturer. Plutselig er man inne i 20 grader, også er man ute i -10 grader. Da er det ikke rart at huden reagerer litt! Så jeg pleier alltid å smøre meg inn med en godt lag med Victoria's Secret body lotion. Denne er helt fantastisk! Den er veldig lett, så den går fort inn i huden og tilfører masse fuktighet. Den bodylotionen jeg bruker kan du få tak i HER.♥ Jeg prøver å få trent mest mulig ute. Da får huden puste ordentlig, og det får du også! Jeg prøver å alltid trene ute uten sminke, så huden får pustet best mulig. Nå på vinteren står jeg på ski, og på sommeren pleier jeg å jogge. Det er virkelig ikke å legge skjul på at treningen hjelper på huden. Jeg merker så stor forskjell på når jeg trener, og ikke trener! Huden får mye mer spenst og glød!

♥ Jeg prøver også å holde meg unna matvarer som inneholder hvitt mel (siden det omdanner seg til sukker i blodet) og transfett (transfett er ofte å finne i frityrstekt mat, bakevarer og potetgull).

 

Sminke

♥ Jeg bruker kun hudsminke fra bareMinerals. Det har jeg gjort i snart to år, og huden min har blitt så mye bedre av å bruke det. bareMinerals er en pudderfoundation, som dekker like godt (om ikke bedre) som vanlig foundation. Forskjellen er at den tilfører huden gode mineraler, og huden får også puste under sminken. Jeg bruker både primer, rouge og foundation fra bareMinerals. Viktig å ikke bare klæsje på med en dårlig rouge oppå foundationen, for da kan du lett få kviser. 

♥ Jeg prøver også å gå så uten sminke som overhodet mulig. Da får huden virkelig pustet, og den får "healet" (haha, kommer ikke på det norske ordet"!) seg. 

♥ Sminkekoster er jeg veldig nøye med å vaske gjevnlig. Det er så sykt mye bakterier som setter seg i sminkekoster, og hvis du får alle disse bakteriene trykt ned i huden hver eneste dag, så er det ikke rart om man får kviser. For å vaske kostene sine kan man blande zalo og olivenolje og vaske kosten med det. Men den blandingen er ganske sterk, så vil ikke anbefale å gjøre det hver eneste gang. Kanskje bare hver tredje gang. Men til vanlig holder det som regel å bruke shampo for å vaske de.

 

Hår

♥ De siste månedene har jeg brukt shampo, balsam og hårkur fra Redken sin Extreme serie. Håret mitt har virkelig blitt mye mer glansfullet, mykere og sunnere av det. Jeg vasker håret mitt ca annenhver dag, og da bruker jeg shampo i hele håret, og balsam i lengdene. Hårkuren bruker jeg ca annenhver til hver tredje gang jeg vasker håret. Da får håret mitt tilført alt det gode det trenger for å holde seg sunt og friskt. Siden jeg bruker hair extensions er det viktig å være såpass nøye med håret, og også bruke en serie som er tilpasset for slitt og skadet hår. Shampo kan kjøpes HER og balsam HER akkurat nå er det 30% på shampoen og balsamen hos blivakker.no. Tilbudet varer ut januar! Hårkuren er det dessverre utsolgt for. 

♥ Når jeg har vasket håret prøver jeg å alltid la det lutftørke. Da blir håret så mye mykere, og man slipper å påføre det unødvendig varmebehandling. 

♥ Jeg retter håret mitt ca annenhver til hver dag, og når jeg retter det bruker jeg alltid en varmebeskyttende. Akkurat nå bruker jeg en varmebeskyttende fra Syoss, men ghd har også noen veldig gode! Rettetangen jeg bruker er fra ghd og den er sykt bra! Den retter ut håret i perfekt varme, så den ikke skader håret, og brenner det sånn som mange andre rettetenger gjør. Har hatt mitt rettetang siden mars 2013, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Mitt eget hår har blitt mye tykkere i toppen, og det er mye mindre slitt nå enn hva det var før jeg begynte med ghd sin rettetang. Jeg har ghd sin eclipse styler, og det er den aller beste fra ghd, det kan kjøpes HER

innlegget inneholder adlinker

 

 

♥ Så det var mine hår, hud og sminkerutiner. Eller skjønnhetsrutiner som jeg liker å kalle det! Dere har kanskje også noen skjønnhetsrutiner? Fortell de i kommentarfeltet, jeg vil gjerne høre de :-)

 

Ukens spørsmål #36

Anbefaler du å gå på barbie dop? Hvor får man tak i det?
- NEI!!! Jeg har selv gått på det, for noen år siden, og anbefaler ingen å gå på det. Jeg fikk arr bak på ryggen etter kviser som jeg fikk på grunn av melaen. Men jeg var heldig. Mange får mye værre konsekvenser av det. Det er mange som får masse svarte føflekker i ansiktet og på kroppen. Har også lest om folk som får ekstrem akne av det. I tillegg er det mange som mister matlysten av det, og det er virkelig ikke bra. Ikke en smart måte å gå ned i vekt, hvis folk tenker det! Vet heller ikke hvor man får tak i det, siden jeg fikk det av en venn. Men jeg sier det igjen, hold dere unna det. For man vet ALDRI hva man får i seg, og det kan få fatale konsekvenser. 

 

Har du egen bil? I så fall, hvilken?
- Haha, jeg er snart 21 og har enda ikke kjøpt meg egen bil. Har hatt billappen i 2,5 år. Men er litt treg! Får jo låne mamma sin bil så mye jeg vil gratis (jeg har snill mamma jeg!, så bruker den muligheten så lenge jeg har den.

 

Har du tenkt til å starte på skolen høsten 2014?
- Planen var egentlig å bare ta ett friår, for å finne ut hva jeg vil studere. Men jeg har virkelig null enda ikke peiling på hva jeg vil studere. Så derfor vil jeg heller vente med å begynne på skolen igjen, frem til jeg vet hva jeg skal bli. Ser ikke poenget med å studere masse piss, bare for å studere. Når jeg først skal studere skal jeg gå "all-in" for det.

 

Planer for sommeren 2014?
- Det har jeg! I mai skal jeg reise på surfecamp til Portugal med Victoria i 2 uker. Skrev masse om den i går, som du kan sjekke ut HER.

En uke etter jeg kommer hjem fra surfecampen drar jeg og Victoria til Ios med Life is a beach party, og skal være der i 12 dager, les mer om det HER. Gleder meg helt vilt til sommeren nå! Er helt sikker på at dette blir den beste sommeren noensinne! 

 

Hvilken størrelse bruker du i klær?
- Har sikkert skrevet det før, men skriver det igjen. Bruker som regel XS, og noen ganger XXS. Men syns ikke det er så viktig å henge seg opp i sånt. Alle er fine som de er; store, små, lave, runde og slanke. Så lenge du er fornøyd med deg selv er det ingen som kan si noe på det :)

 

Er det noen andre nettbutikker enn nelly du kan anbefale?
- Har prøvd ut noen som jeg kan anbefale til dere: sheinside.com, choies.com, xlife.no, madlady.se, modekungen.se, lookbookstore.co, voguec.com, blivakker.no og junkyard.no.  

 

Håret ditt var sykt fint på de bildene! Hva har du gjort for å få det slik?
- Tusen takk søte du! :-) Har bare rettet det ut helt vanlig. 

 

 

Hvordan lager du treningsplanen din? Er det ett program inne på pcen eller noe?
- Jeg lager den på picmonkey.com. Det tar litt ekstra tid, men det blir så fint! 

 

 

Kan du legge ut noen treningsvideoer igjen? Lenge siden det nå.
- Aner liksom ikke hva jeg skal legge ut video av.. Men kan se om Roger kan hjelpe meg og sette opp noen treningsøkter man kan gjøre, som jeg kan vise dere. Han er jo utrolig flink når det kommer til trening, hehe :-)

 

Er Hokksund en fin by som er verdt å besøke?
- Hokksund er veeeldig lite, og det er nesten aldri noe som skjer her.  Men på sommeren er det en veldig fin camping her, og på vinteren er det mange fine skiløyper. Men hvis du vil oppleve litt anbefaler jeg å heller dra til Drammen. Mye mer å finne på der! 

 

- Noe du lurer på til neste "ukens spørmål"?

 

Jeg skal til Portugal for å surfe!Denne sommeren skal jeg dra til Portugal på Surfecamp med lapoint. Jeg har aldri surfet, men jeg gleder meg helt sykt! Jeg har alltid drømt om å surfe, men jeg har liksom aldri sett for meg at jeg (lille pysa jeg!) skulle tørre å dra på noe sånt. Men gud som jeg gleder meg! Jeg skal til Europas surfemekka, Ericeira som ligger i Portugal. Det blir 2 uker med masse surfing, shopping, yoga, festing, sol og dagsturer inn til Lisboa. Høres ikke det helt fantastisk ut? Det syns jeg! 

Når man drar på en slik tur med Lapoint blir alt tatt hånd om. Man velger først ut hvilken level man skal være på. Jeg har null erfaring med surfing, og jeg vil lære alt godt og grundig av de flinke instruktørene til Lapoint. Så derfor har jeg valgt level 1. Man kan velge om man vil bo sammen med flere personer på "dorm" (dette er perfekt om man vil dra alene!) eller ha et eget dobbeltrom for seg selv, eller ha en bungalow for seg selv. Bungalowene ligger rett ved hovedbygningen så det er perfekt hvis man drar flere! Jeg skal dra på denne turen med Victoria, og vi skal bo i en Bungalow rett ved hovedbygningen. 

En dag på campen kan for eksempel begynne med Yoga på stranden i soloppgangen, etterfulgt av felles frokost. Så drar alle ned til de beste surfeplassene og surfer med instruktører i noen timer. Da kroppen er god og sliten drar man sammen og spiser lunsj. Så kan man velge hva man vil bruke resten av dagen på helt selv. Og man har mye å velge mellom: utflukt til Lisboa, slappe av i solen, drikke noen drinker mens man slapper av ved bassenget på campen, og mye mer! Tror jeg kommer til å sole meg og slappe av utrolig mye! Lapoint er en tilrettelegger for actionsport, og de startet allerede i 2001 med sine reiser. Tidligere har Jenny Skavlan og treningsbladet Shape Up! reist med Lapoint. Dere tenker sikkert nå at en slik tur er svindyr, og dere får aldri råd til noe sånt. Men der tar dere feil! Turene er faktisk veldig rimelige! Hvis man vil dra i 2 uker sånn som jeg skal er overnatting, frokost, utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett), instruksjoner, organisering av utflukter, og mye mer inkludert i pakka som koster fra 6690,- kr. Så dette kan de fleste klare å spare opp! Flybilletter er ikke inkludert, men de får man tak i til ca 1800,- kr (tur-retur) hos norwegian.no. Lapoint har også surfereiser til Marokko, Bali, Costa Rica og Sri Lanka. Men dette skal jeg komme tilbake til senere! 

Hvis du ønsker å lese mer om reisene, eller så videoer og flere bilder kan du sjekke ut lapoint.no 

//reisen min er sponset av lapoint

Tidenes lengste skitur!

Hei dere! I dag har jeg vært på tidenes lengste skitur! Planen var egentlig å gå en tur som er på ca 3 km. Men flinke meg klarer alltid å rote seg bort, så etter å ha endt nesten oppi Ormåsen, et par knall og fall og inn på en traktorvei endte jeg opp med å gå 8,5 km. Hadde aldri trodd at jeg skulle klare og orke å gå en så lang tur. Har jo ikke stått ordenltig på ski på 10 år, så er jo virkelig ute av skitrening. Men her gikk det unna gitt! Var utrolig deilig å være ute i skogen helt alene, uten masse mas og kjas rundt meg, og bare nyte treningen. DETTE er grunnen til hvorfor jeg elsker å trene ute i skogen! 

For å måle hvor langt, hvor fort, og hvor mange kalorier jeg brant brukte jeg Endomondo sin app. Har aldri brukt den før, men den er jo helt genial! Den tok til og med oppover- og nedoverbakker i beregningen. Sånn at kaloriforbrenningen ble riktig! 

Med en gang jeg kom hjem hoppet jeg rett i dusjen - Kjente jeg hadde trent for å si det sånn..! Fant endelig igjen selvbruningen min i går, så når jeg var ferdig i dusjen var det bare å smøre seg inn! Skal bli deilig å være brun igjen! Føler meg som en spøkelse nå om dagen, og det er virkelig ikke noe jeg kler! Etter jeg var ferdig med selvbruningen var jeg skubbsulten, har jo tross alt forbrent 900 kalorier *stolt* så da ble det pannekaker med appelsin til lunsj! Mmmm, oppskriften jeg bruker kan du finne HER.

5 Skjønnhetstips1.Smør babyolje på leggene etter du barberer dem! Oljen beskytter huden og de blir kjempemyke! Oljen gjør at du får 10-15% mer fuktighet, i forhold til bodylotion.

2.Bruk mineralpudder istedet for foundation. Selv hadde jeg mye mer kviser før når jeg brukte foundation, enn nå som jeg bruker mineralpudder fra bareMinerals. Pudderet fra bareMinerals har hverken parabener eller parfyme i seg. 

3. Har du trett eller irritert hud? Da kan du legge på eggehvite (inneholder proteiner som gir fuktighet) som en ansiktsmakse, ha den på i 5 min.

4.Får du en kvise, ikke klem på den! Ta heller en ren klut under varmt vann og hold den på kvisen i minst et minutt. Varmen vil åpne poren og etterpå er det bare og forsiktig tørke bort kvisen (det hvite) med kluten. Denne metoden er super, og er mye bedre enn å klemme, ettersom man ikke irriterer huden. Eller så kan du gjøre det etter en varm dusj.

5.Har du poser under øynene eller er de hovne? Da kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det. Husk å ha en klut rundt isbiten.

Årets første skitur!

I dag har jeg fått gjort masse! Etter at jeg stod opp dro jeg hjem og fikset meg, og rett på Gulskogen Senteret. Var først innom G-Sport for å finne skiklær, og fant endelig superundertøy. Klarer ikke å bruke sånn ullundertøy siden det klør helt sykt! Jeg er helt drøy på de tingene der, haha gjett om mamma har hatt det gøy med å finne varme klær på vinteren til meg når jeg var liten! Fikk også tak i en tykk skibukse på XXL + hansker og vanter, så da jeg hadde fått hentet skiene også, var jeg helt klar for å stå på ski!

Har vært gira på å stå på ski lenge nå, og det levde opp til forventningene. GOD trening sier jeg bare! Er ikke rart Marit Bjørgen har biceps! For både jeg og søsteren min kjente det godt etter bare 15 minutter. Men vi klarte faktisk en 45 min lang runde, så er stolte av oss! Ingen av oss har stått på ski på aaaaaltfor lenge, så nå skal vi komme igang igjen! Skal prøve å få gått en tur i morgen også hvis det ikke snør så altfor mye! Har noen av dere stått på ski enda i år? 
Vixen blog awards

Hei dere! I går var jeg på Vixen Blog Awards. Vi startet kvelden hjemme hos June med drikkeleker, jelloshots og mange flasker vin. Vi var jo en hel haug med bloggere, så det ble veldig gøy! Hadde ikke trodd at jeg skulle hatt så mye morro på en onsdagskveld! 


//Bilde: juneholm.blogg.no


//Bilde: juneholm.blogg.no

Lille skjønne Canelo var innom og hilste. Se så søøøøt! Før vi visste ordet av det var klokken 20 og taxien var utenfor for å hente oss. Så da var det bare å ta på seg de 15 cm høye pumpsene og løpe ut døren! På Edderkoppen var det allerede tett med folk når vi kom, men jeg møtte på masse kjentfolk der også! Kl 21 startet showet, og det var utrolig mye flinke artister som sang, og mange bra priser som ble delt ut! 


Tusen takk for alle kommentarene om hvilken kjole jeg skulle gå for i går. Jeg endte opp med denne som var nr 2 i innlegget jeg la ut. Søsteren min Madeleine hjalp meg litt med stylingen, så gikk for et par veldig knæsje sko og en veldig knæsj veske. Syns det er så fint når man har en helt plain svart kjole! 

Kjole - HER // Veske - Zack, Bagorama // Sko - HER

Hvilken kjole til VBA?

Hei hei søte dere! I dag skal jeg på Vixen Blog Awards sammen med Victoria. Vi skal først på vors hos June med masse bloggere! Hehe, så det blir nok mange kameraer der! Har ikke sett mange av folka på altfor lenge. Så blir kjempe koselig å se igjen alle! Etter vorset stikker vi til Edderkoppen teater, hvor VBA blir arrangert. Gleder meg skikkelig til hele kvelden! I fjor var jeg jo nominert til årets skjønnhetsblogg, men det gjør meg virkelig ingenting å ikke være nominert til noe i år. Bloggen min handler jo om mye mer enn bare skjønnhet, så er ikke så rart at jeg ikke ble nomert til det i år! Men jeg ønsker alle deltagerne i år lykke til :-)

Men jeg har litt krise nå, og trenger virkelig deres hjelp! Jeg har seriøst ingen anelse om hvilken kjole jeg skal ha på meg i kveld! Har funnet frem fire forskjellige kjoler som det står mellom. Men hvilken skal jeg bruke?


// Bik Bok 

 


// her

 


// her
 


// Nelly.com 


Something new

Hei hei dere!

I dag har jeg vært på Gulskogen sentteret for å kjøpe meg nye ski. Var først innom G-Sport og sjekket der, men de hadde jo selvfølgelig ikke min strl i hverken sko eller ski. Så da endte vi opp på XXL. Der hadde vi heldigvis mine størrelser i ski, staver og sko. Så i morgen eller i overimorgen skal vi hente skiene våre! Gleder meg skikkelig til å stå på ski nå! Har jo ikke stått ordentlig på sikkert 10 år, så kan bli spennende å se om jeg fortsatt har noen skills! 

Etter at jeg kom hjem dro jeg innom postkontoret en tur for å hente litt pakker. Når man er blogger er nesten hver dag som julaften, man får jo så utrolig mye pakker!

Syns den buksa her var skikkelig kul! Veldig annerledes og fresh! Jeg har min i XXS og den passer perfekt! Den er ganske stretchy i stoffet også, så den er ganske behagelig! Buksen kan du få tak i HER.

Gjett om jeg gleder meg til sommeren når sånne sko kommer i posten a? Aaaaaah! Skoene kan kjøpes HERNye converse sko ♥ Endelig fant jeg den rødfargen jeg har lett etter sykt lenge! Disse er så elsk! Du kan få tak i skoene HER.

Junkyard har masse klær på salg til opptil 70% rabatt nå. Sjekk ut salget HER

 

Ukens spørsmål #35

Hvilke russeknuter tok du?

- Kongla! Hahaha, neida. Var snill jente :-) Men tok veldig få! Skulle gjerne tatt enda flere, men det ble helt glemt bort! Men noen av russeknutene jeg tok var:
Halve russekortet - Spise et halvt russekort (Anbefales ikke. Fikk sykt vondt i magen, og choka flere ganger. Hahaha). 
Happy meal leke - McDonalds drive-in med handlekurv
Bit av sitteunderlaget - Sitte under pulten en hel skoletime 

Går det ann å farge extensions? Tenkte hvis jeg kjøper i feil farge.
- Det går ann å farge det mørkere. Men da bør du ikke gjøre det med enn en gang. Bleking er fy fy! Det er mange extensions som blir ødelagt med en gang av bleking, og noen blir ødelagt etter et par uker. Så hvis du er usikker på hvilken farge du skal kjøpe i extensions bør du alltid gå for et hakk lysere enn ditt eget hår, og heller farge det mørkere.

 

Går det ann å bruke saltvannsspray istedenfor heat protector når du skal krølle/rette håret?
- Har absolutt null erfaring med saltvannsspray, så vet virkelig ikke. Men tror ikke det er noen av de som gir varmebeskyttelse. Det er vel mer et finishing produkt?

 

Hvor er ballkjolen fra?
- Regner med at du mener gardeballkjolen? Den er fra Floyd. Den var opprinnelig litt for lang, så måtte få en syerske til å legge den opp. *haha, livet som lav*

 

 

Kan du lage en video der du fimer en vanlig dag for deg?
- Hmm, kunne kanskje gjort det en dag. Høres jo litt morsomt ut egentlig! Da får dere kanskje blitt enda litt mer kjent med meg :-)

 

Er det vanskelig å gå påbygg? Har hørt at halvparten ikke består eller stryker i mange fag. Lurer bare på hva din opplevelse av dette var?
- Jeg har sagt det mange ganger, og jeg sier det igjen, jeg hadde verdens mest fantastiske gjeng med medelever som støttet hverandre, så for meg ble det en veldig god "opplevelse". Vi hadde aldri noe drama eller sånt piss, så vi fikk konsentrert oss ordentlig om skolearbeidet. Men det var veldig mye pensum som vi måtte gå igjennom veldig fort. Så det er selvfølgelig veldig vanskelig. Anbefaler dere som skal ta påbygg og ikke jobbe ved siden av. Så at veldig mange i klassen min gjorde det, og de ble veldig slitne og fikk karakterer deretter. Men alt i alt så tror jeg påbygg er veldig forskjellig fra klasse til klasse, og skole til skole. Noen klasser er heldige og får bra lærere og snille medelever, og noen er dessverre ikke like heldige!Hvor er de fine hvite boksene fra?
- De er fra IKEA. Har faktisk 57 stk av de! Haha, måtte le litt av meg selv da jeg nettopp telte de. *boksedilla* Men jeg syns de er helt geniale! Jeg er veldig rotete av meg, så jeg må ha system i ting for at det ikke skal bli helt kaos. Sikkert noen av dere som tenker: Herregud, hva skal hu med 52 bokser? Men jeg bruker de til å sortere sminke, kameraer, bøker, ladere, beauty produkter, blader, kontorting og alt mulig rart! 

 

Hvor er den genseren du har på deg fra? Den var kjempe fin! :-)
- Den er fra choies.com - direktelink HER. Jeg har den i strl Medium, så de er ganske små i størrelsen. Pleier alltid å ha XS i alle klær, så da kan dere tenke dere hvor liten den er i størrelsen! De har den også i lyserose og mørkerosa. Helt enig med at den er kjempe fin! Den er så søt og fin :-) Den er hverdagslig samtidlig som den er pyntet. Så man kan liksom bruke det til begge anledninger! En mørk jeans til vanlige, og hvis man tar på noen høye hæler og litt smykker blir den plutselig pyntet!

 

Så kult at du har vært i Mandal! Jeg bor der! Når var du der? Likte du deg der?
- Jeg var der i begynnelsen av august i 2009, da det var skalldyrsfestival. Likte meg kjempe godt der! Utrolig vakkert og idyllisk sted. Likte spesielt husene og at det var veldig sørlandsk-look. Var der når jeg var med i modellkonkurranse (hehe, dette var da jeg startet som modell!). Så hadde det masse gøy der!

 

Kan du si hvor den mørkeblå jeansen fra morgenrutine innlegget er fra?
- Den har jeg nettopp kjøpt på WOW. Den er sykt fin på, og sitter som et skudd! Det er ganske mye stretch i stoffet, så den er behagelig samtidlig som den sitter bra. Vi har nettopp fått de inn, så de er lette å få tak i! Genseren på bildet er forresten også fra WOW.

 

 Har du noen tatoveringer? Isåfall hvordan ser de ut?
- Nope! Jeg har ingen tatoveringer. Og jeg har egentlig ingen planer om å ta noen. Syns det kan være sykt kult på de som har masse tatoveringer på hele kroppen, spesielt i ansiktet, det er sexy det! Men hvis jeg skulle hatt en tatovering skulle tatt "Rave to the grave" i nakken, sånn at håret kan dette over den. Hehe, høres kanskje litt rart ut å ta en tatovering man skjuler over, og ikke kan se. Men jeg ville ikke tatt en tatovering for å vise den frem. Men heller for å huske hva som er skrevet. Det ordtaket har jeg hatt som favoritt i mange år, og betyr mye for meg. Fordi det handler mye om å alltid ha det gøy, og ikke la sitt eget liv være kjedelig og trist.

 

Hvor er toppen fra?
- Den er fra Gina Tricot. Kjøpte den i romjulen når jeg var på shopping med Roger. Så de har den sikkert i butikkene enda :-) 

 

Når var første gangen du ble sponset? Og hvordan klarer du å holde bloggmotivasjonen oppe?
- Det husker jeg faktisk ikke! :O Men det begynner å bli ganske lenge siden. Jeg har blitt sponset av Locks and Bonds i 2,5 år, og Dermanor (bareMinerals) i snart 3 år. Så har hatt noen sponsorer veldig lenge! Har jo blogget i snart 4 år (herregud, det har gått fort!). Så det tok jo litt tid før jeg ble sponset med noe. Men man må jo regne med å bruke tid på å bli flink og få lesere. Det kommer ikke over natten! Og ikke over 3 måneder heller.. Så det å være blogger er ikke noe som er kjappe penger, sånn som så altfor mange tror. Det ligger mye hard (og gratis) jobbing bak en god blogg!

Når det kommer til bloggmotivasjonen så har jeg blitt så vant med det å blogge, at det bare har blitt en vane for meg å blogge. Jeg har jo gjort det nesten hver dag i snart 4 år. Også er det ikke å legge skjul på at dere er verdens mest fantastiske lesere, som gir meg så mye positiv feedback! Og da blir jeg motivert til å blogge enda mer og bedre! 

Fant et par bilder fra da jeg startet å blogge. Haha! Gikk på mela den gangen, så var dritbrun! Jævlig nice at jeg hadde hengt opp en smirnoff eske på døra mi. wtf?

 Noe du lurer på til neste uke?

Ananas smoothie

God søndag ♥ Håper dere har hatt en flott helg så langt! I dag startet jeg dagen med å prøve ut en ny smoothie oppskrift. Denne ble så utrolig god! I tillegg var den fyldig i smaken, 
så den metter litt også. Denne smoothien er perfekt til travle morgener og som dessert. Den er sikkert også veldig god å blande til drinker med litt vodka. Så det skal jeg prøve ut neste gang jeg skal drikke!

Til denne smoothien trenger du:

♥ 1 ananas 

♥ 1 appelsin

♥ 200 gram frosne jordbær

 

Denne blandingen blir det ca 1 liter med smoothie av.

♥ Skjær av lokket på ananasen og skrap ut innholdet. Skrell appelsinen og skjær den opp biter (trenger ikke være så nøye med å lage fine små biter). 

♥ Ha alt oppi smoothieblenderen og miks det sammen!

Håper det smaker! ♥

Mine dypeste tanker går ut til alle menneskene som i natt mistet sine hjem i Lærdal ♥ 

Klar for jobb!

God helg ♥ Håper dere har hatt en fin helg så langt, og ikke har snødd inne! Når jeg skulle kjøre hjem på morgenen i dag var det et 30 cm tykt snølag på bilen min, så da var det frem med snøkosten og isskrapa! Gleder meg skikkelig til det blir laget skiløyper rett ved der jeg bor, for da skal jeg slenge på meg skiene med en gang! Er helt gira på å stå på ski nå! Så håper de får laget løypene i morgen, så jeg kan stå da! Nå skal jeg straks dra på jobb. Skal jobbe på WOW Gulskogen fra 15-19 i dag, så da får dere komme innom og si hei! :-)

Med pannelugg!

Hei søtinger! I dag har jeg vært masse med Victoria. Vi stakk først en tur på Pigen og spiste litt frokost. Jeg spiste salat, og vicky spiste bruschetta. Prøver alt jeg kan å spise sunt om dagen, så da måtte jeg jo selvfølgelig velge salat. Var veldig godt å bruke guacamole som dressing istedenfor vanlig dressing. Mye sunnere og bedre! Etter at vi hadde vært på Pigen stakk vi på Gulskogen senteret en tur, siden Vicky skulle ha et nytt skjørt. Mens vi var innom Glitter fant vi disse utrolig morsomme pannelugg-parykkene. Hehe, holdt på å dø av latter når vi prøvde de! Er det èn ting som e 100% sikkert, så er det at jeg aldri skal ha pannelugg. Gud så grusomt det så ut på meg! Har liksom sett andre som kler det veldig godt, men kan virkelig ikke si at jeg var blant de! 

Litt (veldig) finere igjen med vanlig hår! 
7 Gode grunner til å elske vinteren

Nå som snøen daler ned er det lett å få litt panikk, og begynne å hate vinteren. Men fortvil ikke! Det finnes mange gode grunner til hvorfor vi skal elske vinteren, og denne årstiden! Selv har jeg aldri vært noe fan av vinteren, siden det er så kaldt ute. Men i år skal jeg se på de mange positive sidene med vinteren, og de skal jeg dele med dere nå! 

 

♥ Uteaktiviteter
I år skal jeg for første gang på mange år stå på ski. Det er jo helt genial treningsform! Man får trent samtidlig som man får frisk luft, og man får fine roser i kinnene. Jeg vet at mange av oss er altfor bindet til treningssentre. Men for å være ærlig: Jeg vil heller være ute i frisk luft på ski, enn å stå inne på et svett treningssenter i køer for å få stått litt på en steinhard tredemølle! Hvis du ikke liker å stå på ski er det andre ting du kan gjøre ute som: Snowboard, twintip, akebrett (denne kan jo gjøres nesten overalt, og ingen er for voksne!). 

 

♥ Snøen er vakker!
Det er så mye mer idyllisk og vakkert å se hvit fin snø ute, enn å se søle og regn. Er dere ikke enige? Også blir det så fine bilder ute! 

 

♥ Film- og peiskos
Når det er kaldt ute har du en god unnskyldning for å snike deg under teppet forran peisen, eller tven. Se masse filmer og serier nå, sånn at det ikke frister til sommeren igjen. Hvis dere ikke vet hvilke filmer dere skal se på kan jeg anbefale: Van Wilder freshman year, Burt Wonderstone, Revenge of the bridesmaids, Anchorman, Kick-Ass, 17 igjen, American Psycho. Ellers er det mange gode serier der ute: Breaking bad, Game of thrones, Dexter, Orange is the new black, The vampire diaries, New girl, The hard times of RJ Berger. 

 

♥ Kakao
Etter en lang dag ute i kulden er det få ting som smaker bedre enn varm kakao!

 

♥ Fjellturer
Enten om man har hytte eller leier rom på et høyfjellshotell er det alltid utrolig koselig å være på fjellet! I fjor var jeg på Highland Lodge på Geilo på presseevent, og det var så utrolig koselig! Riktignok stod ikke jeg på ski eller snowboard, men det ble veldig koselig fordet! Og ganske annerledes enn om man skulle vært nede i byene!

♥ Kvalitetstid med venner og familie
På sommeren er vi travelt opptatte, og alle er på ferie. Men på vinteren er de fleste hjemme, og man får endelig tid til å være med venner. Arranger et jentekveld, eller dra ut for å spise pizza eller gå på bowling sammen. 

 

♥ Vintermoten
Luer, votter, skjerf, støvletter, tykke jakker, vester og kåper! Her kan man virkelig legge lag på lag, og bruke alt det som er for varmt i sommermånedene!Håper du får en fantastisk vinter! ♥ Fortell meg gjerne hva du liker best ved vinteren i kommentarfeltet!

10 Måter å spare penger på

Som ungdom og student er man ofte veldig blakk. Man har ikke tid til å jobbe, og ender opp med en dårlig inntekt. Derfor er det viktig å styre de pengene man har, riktig. Eller kanskje du vil spare til en sydentur, og trenger litt råd om hvordan du kan spare? Her er noen av mine beste tips! 

 

1. Matboks
Om man kjøper mat i kantinen hver dag går pengene fort. En bagett koster fort 30,- kr og hvis man kjøper en slik hver dag blir det 600,- kr i måneden. I tillegg er det lett at kjøper litt drikke og litt ekstra ting når man først er i kantinen. Lag litt ekstra middag (eller be foreldrene dine gjøre det) og ha det som lunsj på skolen dagen etter.

 

2. Streaming ikke kino/leie
- Når man drar på kino går pengene veldig fort. Først 100,- kr til filmen, også skal man ha godteri og brus. Da kan en kinotur pluselig koste deg 200,-. Men hvis du streamer på nett sparer du mye penger. Selv bruker jeg netflix som koster 79,- kr i måneden. Da ser jeg så mange filmer jeg ønsker og jeg sparer mye penger. Det er også mange steder man kan streame helt gratis på nett og se filmer. 

 

3. Kjøp ting på ebay
- På ebay florerer det av billige saker. Så her kan man spare sykt mye penger! Et iPhone deksel koster vanligvis 150-200,- på vanlige norske butikker. Men på ebay kan du få det for 20,- (inkludert frakt). Det er også mye annet fint å få tak i på ebay. Men vær obs på å kun kjøpe av selgere som har over 97% positiv tilbakemelding og bruk paypal, så du ikke blir lurt. Dersom du skal kjøpe kosmetikk bør du være veldig nøye med å sjekke opp hva du kjøper, siden ting kan være fake. Men i kosmetikk delen er det veldig mye å spare penger på for oss jenter. 

 

4. Selg ting du ikke bruker
- Har du en genser som du nesten ikke har brukt som ikke satt helt fint? Selg den da vel! Enten om du startet egen salgsblogg eller gjør det på finn.no er dette en smart måte å bli kvitt tingene du ikke bruker, i tillegg til at du får inn litt ekstra penger i kassa. 

 

5. Handle på salg
- Alle må ha nye klær i blant og da er det best og spare så mye penger som mulig. På butikker som H&M og Bik Bok er kanskje salgsavdelingen helt utplukket og det henger kun stygge klær igjen. Men på nelly.comtopshop.comnastygal.com er det mye større utvalg i salgsavdelingen, i tillegg har de mange flere størrelser også. 

 

6. Spar penger på BSU.
- Hvis du sparer 20'000 kroner på BSU sparingen din i året, sparer du 4000 kr i skatt det året. BSU er boligsparing for ungdom. Det kan være smart å ha når du skal kjøpe egen leilighet/hus. Det er viktig å ha spart opp mye penger før du kjøper hus/leilighet siden man kun får lånt 85% av det huset/leiligheten koster. Eks: For å kjøpe et hus til 1 million må man ha 150'000 kr selv, og får da lånt 850'000 av banken. Dette er bestemt av myndighetene, så det gjelder alle banker. 

 

 7. Tren gratis
- Et treningsmedlemskap koster som regel 300-500 kr i måneden. De pengene kan du spare ved å jogge ute og trene styrke hjemme. Har laget noen videoer om hvordan man kan trene hjemme:mageøvelserrumpeøvelsebasic øvelser.  

 

8. Lag et månedsbudsjett
- Dersom du vet hvordan du skal fordele pengene i løpet av måneden er det lettere å spare pengene. Dersom du ikke har oversikt over pengene er det lett å glemme bort hvor mye man faktisk bruker. Sjekk kontoutskrifter for å se hvor pengene blir av. Jeg har selv gjort dette mange ganger, og jeg blir like sjokkert hver gang over hvor mye penger jeg bruker på ting jeg ikke visste at jeg brukte penger på engang.
9. Ta bussen - Dropp bilen
- Bensin (kan fort bli 2000 kr i måneden), vei avgift (ca 3000 kr i året), eu godkjenning, forsikring, bom avgifter, parkeringsavgifter, osv. Altså MYE utgifter. Så det er ekstremt mye dyrere å ha en bil i forhold til å ha busskort som koster 300 kr i måneden (i buskerud). Så ta heller en kjip buss og spar pengene. 

 

10. Bruk studentrabatter
- Det fnnes mange forskjellige studenrabatter. På: trening, frisør, lege, tog, buss, utesteder, osv. Sett deg inn i hvilke tilbud som gjelder der du bor, og du kan spare mye penger.  

 

♥ Har du noen tips til hvordan man kan spare penger?

Mine morgenrutiner

Hei søtinger ♥ For en stund siden fikk jeg spørsmål av en leser om jeg kunne lage et innlegg med mine morgenrutiner, og nå som jeg endelig er tilbake i gode gamle rutiner, kan jeg fortelle de til dere. Setter utrolig stor pris på det når jeg får inn sånne forslag fra dere, da blir bloggjobben min enda enklere :-) Så bare å fortsette å sende inn forslag!♥ 9:30 - Alarmen ringer og det er på tide å våkne opp! Jeg sjekker igjennom mailen, bloggen og instagrammen min. Før jeg sjekker bloglovin og ser om det er noen nye innlegg fra mine favorittbloggere. Viktig med en dose inspirasjon på morgenen! 

♥ 9:45 - Hopper inn i dusjen. Annenhver dag vasker jeg håret mitt og da er det med mine kjære Redken produkter, som jeg elsker! Har brukt de en stund nå, og kan absolutt anbefale de til dere! Jeg får så fint og bløtt hår av de, i tillegg blir håret lett å style etterpå.


shampo - her // balsam - her // hårkur - her


Mens jeg er i dusjen renser jeg også ansiktet mitt. Dette gjør jeg hver morgen og kveld - Superviktig! Jeg renser alltid ansiktet to ganger, sånn at jeg vasker det en gang for å få vekk sminke o.l. Og en gang til for å virkelig rense huden. Så avslutter jeg med Clean-Ac kremen. Disse produktene bruker jeg for å forebygge kviser. Jeg har veldig tørr og uren hud, og da er disse produktene helt geniale! Har brukt de i et par måneder nå (dette er det andre setter jeg kjøper), og jeg har fått så mye mindre kviser etter at jeg begynte med de! Har forresten kjøpt produktene på Boots apotek. ♥ 10:15 - Inn i pysjen, og på tide å finne frem dagens antrekk. Når jeg sminker meg pleier jeg alltid å søle masse sminke på klærne mine *Hehe, kløna!*. Så da er det best å ha på pysjen, og kle på seg når sminken er ferdig! ♥ 10:30 - Lage frokost. Nesten hver morgen lager jeg meg smoothie og havregrøt. Havregrøten lager jeg alltid på samme måte: 3 dl melk + 1 dl lettkokte havregryn, toppet med kanel og sukrin. Smoothien lager jeg litt forskjellig, og i dag lagde jeg den av: 300 gram frosne jordbær, 1 appelsin og 1,5 dl tropisk juice. Nam! Dette gir meg en skikkelig booster på morgenen! ♥ 10:45 - Time for make-up and hair. De morgenene jeg vasker håret pleier jeg alltid å enten krølle eller rette det ut. Mens de morgenene jeg ikke vasker håret bruker jeg Batiste sin tørrshampo, for brunetter. Jeg er helt avhengig av den tørrshampoen, og kjøper gjerne inn flere av gangen! (tørrshampoen kan kjøpes HER).  Pleier også alltid å se på programmer på iPaden mens jeg fikser meg. I det siste har det gått masse i "Cake boss". Gjett om jeg får lyst på kaker når jeg ser på det a? Hehe! ♥12:00 - Endelig ferdig med sminke og hår, og er klar for å gjøre unna dagens blogging! 

 

Siden sist @stinablogg

Nå er det en stund siden jeg har lagt ut bilder fra instagram her på bloggen. Så da er det virkelig på tide å legge ut noen bilder! Heter stinablogg på instagram. Så bare å følge meg ♥ Har endelig blitt flinkere til å legge ut bilder som ikke er hentet fra bloggen, selv om det blir noen av de også da. Hehe! 


1. Nytt år - Nytt kapittel! // 2. Victoria og meg på nyttårsaften // 3. Lå syk i sengen og savnet sommeren. // 4. Litt lesestoff (mine favorittblader!) og repsils mens jeg lå syk i senga // 5. #selfie // 6. Inspirasjonssøking! // 7. Resultatet av null trening på en måned + 1 uke med sykdom // 8. Antrekk ♥ // 9. Hadde nettopp kjøpt ny smoothie blender, og var klar for å lage masse nye smoothies! // 10. Mango og jordbær smoothie. Oppskrift lengre ned på bloggen! // 11. Endelig tilbake på trening igjen! // 12. Ny klokke fra CMYK. Helt forelsket! 

 

Refill av vipper og gelenegler

Gjett hvem som klarte å forsove seg 2 timer i dag, så hun ikke rakk å blogge? Det var meg det! Jeg bråvåknet 10:30 og hadde vippetime i Drammen 11:30. Så da måtte jeg kaste meg i dusjen, og slenge på meg litt sminke og klær før jeg dro innover! I dag har jeg fylt på både vipper og negler. Det er jo allerede 3 uker siden jeg satt på vipper, og 4 siden jeg satt på neglene. Så nå måtte det ha en liten touch up! Mine egne negler hadde vokst sinnsykt fort, så de måtte virkelig fikses på nå. Vippene hadde holdt seg ganske bra, men jeg er jo perfeksjonist så de måtte fikses litt på også!Både negler og vipper setter jeg på hos A Good Feeling som ligger i Drammen sentrum. Damene som jobber der er så utrolig dyktige, og kan virkelig sakene sine! Så der får man god kvalitet på både vipper og negler. Har jo hørt om jenter som har satt på vipper og negler andre steder og som vippene faller av med en gang, og neglene blir klumpete og stygge og sprekker opp etter kort tid. Så det slipper man virkelig hvis man gjør vipper og negler hos A Good Feeling. Har skrevet to innlegg tidligere om selve behandlingene som du kan lese: negler HER og vipper HER

De har forresten tilbud nå i januar og februar på vippe extensions. Vanligvis koster det 1800,- første gangen man setter på, men nå koster det kun 1200,- kr. Hvis man sier at man har lest om dette tilbudet på min blogg når man ringer for å bestille vippetime, får man vippene kun for 1100,- For å bestille time kan du ringe på 32 22 10 21. Du kan også sjekke ut hjemmesiden dems HER for andre behandlinger. 


Sponsede behandlinger

Endelig tilbake på trening!


Sportsbh fra Kari Traa - HER // Shorts fra D-core  - HER


I kveld har jeg endelig fått trent litt igjen! Ble ikke veldig hard og lang økt. Men siden jeg har hatt pause i en måneds tid nå, så er det best å starte litt rolig! Så i kveld har jeg trent masse forskjellige rumpeøvelser, og jeg har også fått tøyd en del. Hehe, må le litt av meg selv når jeg prøver å gå ned i spagaten. Her snakker vi minst 30 cm igjen til gulvet! Men en vakker dag skal jeg klare det! Men gud så deilig det var å starte med å trene igjen! Har savnet det skikkelig, spesielt den siste uken når jeg har vært syk.

Gleder meg til å komme tilbake i gode, og enda bedre rutiner enn jeg har hatt tidligere. No candy, havregrøt og smoothie til frokost, og masse proteiner. Og selvfølgelig masse trening! Nå skal vi i form her! Hvem er med?

 

Nye hæler fra Nelly

I dag var jeg innom postkontoret og hentet skoene jeg bestilte fra Nelly for noen dager siden. Ble sjokkert over at de var så gode å gå på. Når jeg pakket de opp fra esken lo mamma godt og sa "når kommer du til å knekke anklene!". Men alle tre parene var veldig behagelige! 


Sko - UtsolgtSko - HER  Nå er de på 60% salg og koster bare 159,- Sko - HER   Nå er de på 50% salg, så de koster 199,- kr Oppskrift: Mango og jordbær smoothie

For et par måneder siden ble blenderen min ødelagt, og i dag fikk jeg endelig kjøpt meg en ny en. Må bare si WOW, det er virkelig forskjell på blendere. Jeg trodde min forrige var helt grei. Men den nye viser virkelig at den gamle var helt bånn i bøtta, for den nye var sinnsykt bra! Det tok bokstavelig talt 1 minutt mikse alt sammen, og det var med frosne jordbær. Så stor tommel opp for min nye blender Wilfa BL 1200. Den var litt dyr (900,- kr), men den var verdt pengene! 

Etter at jeg hadde kjøpt blenderen stakk jeg innom butikken og kjøpte masse frukt og juice. Så nå skal jeg virkelig få lagd masse smoothies! Prøvde ut en ny blanding i stad, og det ble utrolig godt! I denne blandingen er det proppfullt med C-Vitaminer og Antioksidanter, og masse annet som er bra for kroppen! Smoothie er genialt å ha med når man skal på skolen om morgenen, eller som noe å fyse på på kvelden. 

Til denne smoothien trenger du:

♥ 1 moden mango

♥ 2 appelsiner

♥ 400 gram frosne jordbær

 

Skrell mangoen og appelsinene, og kutt de opp i biter. Sleng alt oppi blenderen og miks det sammen! 

Blandingen blir ca 1 liter med smoothie. Så man kan godt halvere blandingen hvis man skal ha til en person.Et tips som booster treningsmotivasjonen!

Tenkte jeg skulle gi dere et lite treningstips, som hjelper veldig på motivasjonen. Motivasjonstips er jo noe dere alltid lurer på, så her får dere et genialt et! Når man trener er det viktig å loggføre treningene sine, sånn  at man kan se fremgang, og se hvor mange økter man har gjennomført de forskjellige ukene. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg husker nesten ikke hva jeg gjorde i går, så da husker jeg i alle fall ikke hvor mange ganger jeg har trent i løpet av en uke. 

For å logge treningene mine fremover, skal jeg begynne å bruke denne almanakken jeg fikk av personligalmanakk.no i posten i dag. Forsiden og baksiden er proppfull med mine favoritt inspirasjonsbilder innen trening! Inne i selve boka er det god plass til å logge treninger, og bakerst er det helt 50 sider som jeg kan skrive opp målinger (av kroppen), treningsmål, oppskrifter, og mye mer. Genialt eller hva?Nytt fra sheinside

Nå har jeg nettopp sett på "bloggerne" på TV2 Bliss. Kanskje flere enn meg som så på det? Tror det kan bli morsomt å følge med på det fremover. Selv om jeg ikke har peiling på hvem de to bloggerne på 32 er... Men Emilie (voe) og Sophie Elise er jo gode som gull da! Det er sykt hvor mye dritt de får, men jeg syns de er helt fantastiske begge to! Fikk forresten noen nye klær fra sheinside her om dagen. Syns skinnskjørtet var skikkelig fint, og jeg gleder meg masse til å bruke det fremover! 


Skinnskjørt - HER  // Hvit genser - HER 
Grå genser - HERJakke - HER

Spikes and faux fur

Nå føler jeg det er år og dag siden jeg la ut antrekksbilder. Siden formen min endelig var bedre i dag, løp jeg ut og tok noen kjappe bilder! Syns det blir så fint nå som det endelig er litt snø på bakken! Da blir det ikke så grått og trist, som det var når det bare regnet. Så stor tommel opp for snø! Har også bestemt meg for at hvis det blir snø nok til at jeg kan stå på ski, så skal jeg prøve meg på det i år. Kan ikke huske sist jeg stod ordentlig på ski! Så nå er det virkelig på tide! Må jo få trent litt kondisjon, og da er ski helt perfekt! Jeg er kanskje ikke den eneste som foretrekker å trene ute fremfor inne når jeg skal trene kondisjon?

Teller ned dagene til det blir sommer, for da kan jeg endelig begynne å løpe ute igjen. Gud som jeg gleder meg! Den herlige følelsen man får når man løper ute, og bare kobler ut hele verden, det er en deilig følelse det! Men nå må jeg slutte å drømme meg bort her. Siden det er søndag i dag står rydding og vasking på planen. Så nå må hele rommet mitt + klesrommet ryddes og vaskes. Det trengs for å si det sånn! *rotehue*

Vest - Bik Bok // Genser - Sheinside.no // Bukse - Bik Bok // Sko - Bubbleroom.no 

Pannekaker til frokost

God søndag ♥ Nå som jeg har vært syk har jeg fått skikkelig dilla på pannekaker. Det er jo så godt og lettvint! I tillegg er det perfekt å varme opp dagen etter og ha som frokost/lunsj da. Eller ha med som niste på skolen. På morgenen i dag lagde jeg meg pannekaker, og det er så utrolig godt hvis man har jordbær ved siden av også! Har aldri tenkt over det før i dag morres, hehe. Siden det er lenge siden jeg har delt oppskrifter med dere på bloggen så kan jeg dele oppskriften jeg bruker :-) 

Du trenger (denne oppskriften gir ca 6 pannekaker):

♥ 3 dl hvetemel (bruk grovt mel hvis du vil gjøre pannekakene sunnere).

♥ 1/2 ts salt

♥ 6 dl melk

♥ 3 egg

♥ 3 ss smeltet smør (jeg bruker smør, ikke margarin.  

 

Bland alt sammen i den rekkefølgen de står i. Stek pannekakene på middes varme. Trikset for å få perfekte pannekaker er å være tålmodig! 

 

Håper det smaker :-)

Tid for inspirasjon

Nå sitter jeg og titter igjennom gamle magasiner etter inspirasjon. Har skikkelig cravings på masse inspirasjon om dagen. Så nå står alle magasinene mine for tur, så langt er det Stella og Det Nye som gir best artikler. Så de artiklene og bildene jeg liker, klipper jeg ut og setter i en mappe. Sånn at hver gang jeg er tom for inspirasjon, eller ikke vet hva jeg skal blogge om, kan jeg titte i den mappen. Høres ikke det bra ut? Dette er virkelig en av mine nyttårsforsett "Bli en bedre blogger". Så fremover skal jeg prøve på nettopp det! Dere er så fantastiske, så da fortjener dere kun det aller beste! :-)Genser - Choies.com // Shorts - Bik Bok

Under 18 og handle på nelly?

Siden jeg har en del unge lesere, som er under 18 år tenkte jeg å gi dere et par smarte tips til nettshopping. Når man er under 18 år får man ikke kjøpt ting over nettet med sitt vanlige bankkort, og da er det mye god shopping man går glipp av (med mindre foreldrene dine vil betale for deg). Men det finnes to geniale måter å fortsatt få handlet på nettet!

Måte nr 1. er å betale med postoppkrav. Hvis man handler hos Nelly.com kan man velge postoppkrav som betalingsmetode. Da får en melding eller lapp i posten om at pakken din har ankommet postkontoret, og man betaler for pakken når man henter den ut fra postkontoret. Det koster 59,- kr å bruke postoppkrav, så det er en billig måte å bestille ting på nelly.com. Måte nr 2 er å kjøpe et "spend on" kort på 7 Eleven eller Narvesen. Det er nesten som et gavekort, men man kan bruke det på alle butikker og nettbutikker i hele verden. Kortet blir på en måte som et visakort, bare at det ikke inneholder noe personlig informasjon. Genialt eller hva?

Håper dette gjorde nettshoppingen deres litt lettere! :-) Selv elsker jeg nettshopping, og spesielt det store utvalget av klær og størrelser. 

 

Noen ting jeg har kjøpt fra Nelly.com


Oransje sko (de kjøpte jeg i stad. wiii!) - HER // Svarte sko - HER // Svart kjole - HER // Rosa kjole - HER

 

Trendalarm: Pastell

I dag har jeg tittet mye rundt på de store motesidene, og sett etter hvilke trender som blir "inn" denne våren og sommeren. Trendene er mange og forskjellige, men en ting som går igjen hos mange er pastellfarger. Selv elsker jeg pastellfarger! Det er så lyst og fint, spesielt på sommeren. Jeg syns det er ekstra fint for oss brunetter å bruke pastellfarger, for da blir ikke håret vårt så "mørkt" på sommeren. Satt faktisk i stad og tenkte på om jeg skulle farge håret mitt blondt. Siden jeg syns looken min er så hard og rocka nå. Så jeg redigerte litt hos taaz.com for å sjekke ut forskjellige blondfarger, og gud vet var ikke mye lekkert! Haha, her snakker vi skikkelig fælt. Rett og slett! Så tror nok jeg kommer til å beholde mitt naturlige brune hår. 

Men tilbake til det innlegget egentlig handler om. Er så altfor flink til å snakke meg bort :-) Siden pasteller blir inn nå i vår og sommer har jeg laget en liten guide til dere med forskjellige pastellklær, og mine favoritt neglelakker i pastellfarger. 

1. - HER // 2. - HER // 3. - Gina Tricot // 4. - HER // 5. - Gina Tricot // 6. - HER // 7. HER 

 

Amazing Gracie - Utsolgt // Ferris Wheel - HER // Sugar Plum - HER // Pepperminty - HER


Hva syns dere om pastellfarger som trend? Er det noe dere kommer til å bruke i år?

 

affiliate linker

Stina igjennom tidende

Hei hei søtinger!

Formen min begynner endelig å bli bedre. Selv om jeg fortatt går og hoster så det kjennes ut som et par ribbein skal knekke, og jeg kaldsvetter som en gud på nettene. Men på den positive siden så har jeg måttet sitte masse stille, og da har jeg for en gangs skyld gjort noe nyttig. Jeg har nemlig søkt rundt på halve internettet etter inspirasjon til bloggen. I det siste har jeg hatt masse motivasjon til å skrive på bloggen, men null peiling på hva jeg har skullet skrive om. Så nå har jeg endelig funnet masse ting. Det ble totalt et 17 siders (med bilder såklart) langt word dokument. Så nå bobler jeg over av blogglyst! Gleder meg masse til jeg blir frisk så jeg også får startet treningen igjen, og jeg kan begynne å ta litt selfies til bloggen. Sånn som jeg ser ut nå er jeg ikke akkurat helt blogg-ready! Men det kommer seg for hver dag som går! 

En av tingene på listen min var å skrive et "Stina igjennom  tidende" innlegg, med bilder fra jeg var liten og frem til nå. Eller, for min del ble det frem til 1. vgs, siden jeg har hatt bloggen siden da. Var veldig morsomt å sitte og se igjennom fotoalbummene fra jeg var liten. Masse gode barndomsminner!

 

Kosestund med storesøster Madeleine


Solbrillene og hatten på, og røyken i munnen, og klar for barnebursdag. Her snakker vi stil! Gjett om pappa hadde det morro når han kledde med ut! 


17 Mai feiring med mine kjære søskenbarn Eveline og Magnus. Så ikke helt ut som jeg var av den fredfulle typen der nei! Så nesten ut som jeg var klar for slåsskamp sånn som jeg holdt det flagget! 


Klar for skitur med det største smilet i gata!  //  Alltid vært glad i små dyr. Spesielt kattepuser og hunder!

Her var jeg og søsteren min i Hersonissos, Kreta. Var vi ikke søte? Hehe! 

Litt eldre og her var vi på samme sted. Vi likte Hersonissos så godt at vi kom tilbake noen år senere. Husker så godt at det var en butikk jeg gikk inn i der mannen som jobbet der faktisk kjente meg igjen. Sykt at han klarte å kjenne meg igjen etter så mange år! 


Her er min kjære Rikke og jeg. Gud som jeg elsket den hunden! Jeg fikk henne av en gammel dame som hadde fått kreft, og ikke kunne ta vare på henne mer. Da jeg fikk Rikke var hun allerede ganske gammel. Men jeg fikk fortsatt noen gode og fantastiske år med lille gode Rikke. Hun var forresten en Shih Tzu, helt utrolig nydelig rase og hund! 


Her var jeg klar for ballet i 8.klasse. Pynta og dolla opp!  //  Her var jeg i Rhodos med moren og søsteren min. Dette var rett etter jeg hadde gått på Melanotan, så jeg var dritbrun! Syns ikke jeg har forandret meg så mye i ansiktet siden den gang. Selv om det er 3-4 år siden allerede!Syns dere jeg har forandret meg mye siden jeg var liten? Har alltid trodd at jeg har forandret meg masse, men når jeg ser tilbake så er jeg veldig lik meg selv. Hehe!

Nydelige negler!

For et par uker siden var jeg hos A Good Feeling salongen som ligger i Drammen, og fikset litt på neglene mine. Jeg ble så utrolig fornøyd med resultatet! Neglene så naturlige ut, og var ikke sånn tykke og klumpete som gelenegler fort kan bli. Behandlingen jeg tok var forsterkning naturlige negler fransk. Siden jeg hadde litt lengde på neglene mine fra før av, så trengte vi ikke å legge på falske tipper. Men hvis neglene dine er litt korte fra før av, kan man enkelt legge på tipper så man får den lengden man ønsker. 

Hvis du ønsker deg like vakre negler kan du sjekke ut hjemmesiden til A Good Feeling HER eller kontakte salongen på tlf: 32 22 10 21

For at neglene skal holde seg fine kan det være smart å bruke en top coat når dine egne negler har vokst ut litt. Base coaten er genial før man skal legge annen type neglelakk, da blir gele neglene litt "rue" sånn at neglelakken sitter enda bedre. Oljen er perfekt å bruke for å pleie både dine egne negler og neglebånd.

sponset behandling

Syk + Skoshopping

Hei hei dere!

De siste dagene har jeg ligget rett ut i senga, og jeg er fortsatt ganske dårlig. Kjenner at jeg begynner å bli bedre (endelig!), så det er et godt tegn! Sitter å snufser så det høres ut som jeg har grini og vært på black metal konsert, for stemmen er helt forvrengt og hes! Søvnrutinene er heller ikke helt innafor. Tror ikke jeg sovnet før sånn 4-5 på morgenen i dag. Til tross for at jeg prøvde alle mulige måter å bli trøtt på. Først prøvde jeg standard metoden: alt av lyd og lys av og øynene igjen. Men da det ikke fungerte etter en time så prøvde jeg å se litt family guy, spille litt på telefonen, sjekke igjennom hele instagram, og spise godteri siden jeg begynte å bli sulten igjen. Til slutt ble jeg faktisk trøtt så da sovnet jeg endelig! Hehe, ikke lett å være sjuk!I dag har dagen bestått av å lese masse i Det Nye og Shape Up, i tillegg til at jeg har tittet igjennom Nelly.com sitt salg. Frem til den 14. januar får man 10% ekstra rabatt på alle salgsvarer. Så da måtte jeg slå til og kjøpe litt sko! Prisene på skoene under er før 10% rabatten. Så de er veldig billige! Har bestemt meg for at jeg må pushe meg selv litt mer når det kommer til å gå med høye hæler. Jeg har jo blitt helt bortskjemt med Jeffrey Campbell sko. Så nå er det skyhøye stilletthæler som gjelder! PS: Husk å skrive inn koden "SALE10" i kassen for å få ekstra 10% rabatt!

 

Vivienne kan kjøpes HER // Bomb kan kjøpes HER // Prison kan kjøpes HER

 

Dårlig start på uken

Hei hei!

Først og fremst må jeg si tusen takk for all den herlige støtten jeg fikk av dere etter min forrige innlegg. Det var veldig vanskelig å skrive det. Men det varmer hjertet mitt at det hjalp flere av dere ♥

I dag har jeg dessverre blitt ordentlig syk, og er nærmest sengeliggende. Jeg kjente jeg fikk vondt i halsen for et par dager siden, og siden da har det bare blitt værre. Nå klarer jeg nesten ikke å snakke fordi jeg har så vondt i halsen, og kroppen min verker helt sinnsykt. Veldig kjipt at jeg skulle bli syk akkurat nå. Siden jeg endelig skulle begynne å trene igjen. Men da får jeg utsette treningstarten et par dager, til jeg er på beina igjen. 

Nå skal jeg legge meg under dyna igjen, og håpe på at jeg snart blir bedre. Håper ingen av dere er syke, så dere får kickstartet nyttårsforsettene deres i dag. Lykke til alle som starter treningen igjen i dag! Jeg misunner dere!

 

Ut av depresjonen

Jeg kjenner at dette innlegget kommer til å bli vanskelig å skrive. Og jeg må nok brette ut en side av meg som jeg egentlig hadde tenkt til å holde skjult for det offentlige. Men jeg vil gjerne dele dette med dere, fordi det er så altfor mange der ute som sliter med akkurat det samme. 

For ca 2,5 år siden begynte ting i livet mitt å vende seg fra positivt, til veldig negativt. Det var en hel rekke med negative ting som skjedde, og jeg prøvde å holde meg sterk igjennom det. Litt for sterk kanskje. Det hele begynte med at jeg flyttet til Bærum og begynte som kokkelærling. Jeg hadde endelig fått drømmelærlingerjobben, og jeg bodde endelig for meg selv. Alt var så bra, og livet smilte virkelig til meg! Men det tok ikke lang tid før det begynte å rakne. Jeg fikk kyssesyken, og som kanskje mange av dere vet så er den vanskelig å diagnotisere i starten. Så jeg fortsatte å jobbe og feste, og det å jobbe som kokk er virkelig ingen spøk. Det er veldig fysisk hardt, spesielt når man er syk. Jeg kjente heller ikke så mange som bodde i nærheten, så de eneste gangene jeg fikk vært sosial er når venner kom på besøk og vi dro ut og festet. 

Jeg kjente jeg ble mer og mer syk. Og til slutt så sa det stopp. Jeg måtte slutte i jobben min, og jeg måtte flytte hjem. Etter at jeg hadde bodd hjemme i en måned fikk jeg vite av legen at jeg hadde hatt kyssesyken. Jeg ble nærmest sengeliggende hjemme i flere måneder, rett og slett fordi jeg ikke hadde energi til noe annet. Det var helt jævlig å se at alle var ute og hadde det gøy med venner, gikk på skole/jobb. Mens jeg lå hjemme og ikke orket noe. 

Dette var vel egentlig der alt det jævlige startet. Der ting begynte å gå i nedoverbakke. Det skjedde mye mer ting etterhvert også, men det ønsker jeg ikke å snakke om offentlig, siden det handler om andre mennesker enn bare meg selv. 

 
Jeg har alltid vært veldig selvsikker, og aldri tvilt på meg selv. Men i sommer datet jeg en gutt som fikk meg til å tvile på alt ved meg selv. Han fikk meg til å tro at hele verden hatet meg, og at jeg måtte skamme meg fordi jeg blogget. Det verste var at jeg trodde på han. Fyfaen, hvorfor trodde jeg på han? Det var jo egentlig ganske tydelig at det var han det var noe galt med, når han måtte snakke dritt til meg for at jeg skulle fortsette å være med han. Heldigvis klarte jeg å dumpe han til slutt. Men mye satt igjen, og etter alt jeg hadde gått igjennom de to siste årene, så begynte hodet mitt å spinne altfor mye negative tanker. Jeg ble utrolig deprimert, og nesten hver gang jeg var alene gråt jeg. Jeg som aldri pleide å gråte, og som alltid var sterk, klarte nesten ikke å se meg selv i speilet uten å gråte.

Det gikk så langt at jeg til slutt måtte oppsøke psykolog. Det var hardt å si til meg selv at jeg trengte såpass mye hjelp. Men det hjalp utrolig mye å snakke med en profesjonell person om problemene mine. En person jeg kunne blottlegge alt til, uten å være redd for å bli dømt eller sett stygt på. For hver gang jeg var hos psykologen ble det lettere å snakke om ting, og timene besto ikke bare av masse gråting. En av tingene som deprisjonen gjorde med meg, var at jeg ble veldig innestengt. Jeg ville egentlig bare sitte inne å rommet mitt og se på tv serier. Da kunne ingen si noe stygt til meg. Så en av oppgavene jeg fikk av psykologen var at jeg måtte dra ut hjemmefra en gang hver dag. Om det var en tur på butikken, en tur til en venninne eller en joggetur var opp til meg selv. Dette hjalp meg veldig, og jeg begynte å pushe meg selv opp igjen. 

Etterhvert som tiden gikk fikk jeg meg både jobb og verdens beste kjæreste, og jeg fikk vært mer med venninner. Ting begynte endelig å gå oppover igjen, og den dag i dag har jeg det veldig bra. Jeg sliter ikke lengre med depressive tanker, og selvtilliten er tilbake igjen. Men jeg har måttet kjempe hardt for å komme opp igjen, og det har ikke vært lett. Men jeg klarte heldigvis å komme meg ut av depresjonen. 

Håper dere tar hensyn til at dette er et veldig personlig innlegg. Så hvis du har noe dritt å slenge, la være :-)

Ukens spørsmål #34

Når kommer du til å slutte med extensions? 
- Kommer vel til å slutte med det hvis/når mitt eget hår har blitt mye lengre. Akkurat nå føler jeg meg naken uten extensions. Hehe, litt rart å si egentlig! Men de fleste som har brukt extensions kjenner nok til den følelsen.

 

Hvilken størrelse har du kjolen i?
- Jeg har den i XS. Den sitter helt perfekt, og den sklir ikke ned selv om den ikke har stropper over skuldrene. Den er også litt stretchy i stoffet, så den former seg ganske godt etter kroppen din! Kjolen er å få tak i HER.

 

Får du aldri vondt i bena etter høye hæler?
- Det er veldig sjeldent! Jeg bruker som regel alltid Jeffrey Campbell sko, og det er veldig ergonomisk korrekte. Så når jeg går med de skal jeg gå i veldig mange timer før jeg får vondt i bena. Ellers er det veldig smart å bruke hæler som har litt tykk hæl, og platå forran. Da blir de mer stødige og komfortable å gå på.

 

Er det toll og frakt på Locksandbonds.com? Hvor lang tid tar det før håret kommer i posten?
- Jeg er litt usikker på om det er toll på varene. Men vet om flere som har bestilt derfra, og da har de ikke måttet betale toll. Mye mulig at tollen blir betalt av nettsiden. Frakten ligger på ca 150 kr (25 dollar), og de sender via fedex fra USA. Så det tar ca 3-4 dager før du får håret. Ganske kjapt til å være helt fra USA egentlig. Fedex ringer deg, og kommer med håret hjem på døren din. Så du trenger ikke å dra helt til postkontoret for å hente håret. 

 

Hvor mye koster håret ditt totalt?
- Jeg bruker 7 pakker i lengden 56 cm, og da får jeg veldig tykt og fint hår. Det koster rett i underkant av 3000 kr. Men det er myeeeee billigere enn hvis man skal kjøpe og sette på hos frisør. Da koster det fort 12'000 kr. Så det billigste er å kjøpe det igjennom locksandbonds og få noen til å sette det på for deg. 

Hvorfor får dere ikke gå i høye hæler på jobb? Er det med sikkerhet, for at dere ikke skal fremstå som forbilder på "feil" måte for kundene, som er i 7-14 års alderen, eller er det egentlig ingen spesiell grunn?
- Det er først om fremst på grunn av at vi ikke skal fremstå på feil måte for kundene. Men det er også fordi at når vi jobber må vi klatre i stiger bakpå lageret, og mye sånne ting. Så da er det ikke så praktisk å bruke høye hæler. Men kjenner det er litt kjipt for meg som elsker høye hæler, men sånn er reglene!


Nydelig og rå jakke! Hvor kjøpte du den?
- Tusen takk! Elsker den selv :-) Den er fra sheinside.com, direktelink HER.

 

Har du noen treningstips til nybegynnere?
- Det viktigste å huske på når du starter å trene er at resultater kommer ikke over natten, så ikke mist håpet bare fordi du ikke merker noe forskjell etter et par måneder. Det er også viktig å sette seg en plan og mål for treningen. I tillegg kan det være smart å få en PT til å skrive opp en treningsplan for deg, sånn at du trener riktig. 

 

Hvor i Norge har du lyst til å reise?
- Til å være  helt norsk har jeg reist sinnsykt lite i Norge. Jeg har såvidt vært utenfor Østlandet. Har kun vært i Kristiansand og Mandal. Men jeg har lyst til å besøke Bergen og Trondheim også. Selv om jeg er sinnsykt dårlig på dialekt, så jeg kommer ikke til å skjønne bæret av hva sier til meg da. Hehe!

 

- Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

 

Min nyttårsfeiring!

Godt nytt år!

I går feiret jeg nyttårsaften med mange gode venner i Mjøndalen. Feiret faktisk nyttårsaften i fjor med akkurat de samme folkene. Så det var ganske morsomt at vi feiret sammen i år også! Kvelden besto selvfølgelig av masse dansing, drikking og raketter. Mine tre favorittting på nyttårsfeiringer! Jeg begynte kvelden hjemme med familien med kalkun og riskrem. Elsker kalkun så det passet meg perfekt! Husker de gangene vi har hatt ribbe og lignende. Da har det blitt Grandiosa på meg, hehe! 

Kvelden i går ble veldig bra! Og det var en fin nyttårsfeiring både med venner og familie. Kjenner jeg er så klar for et nytt år og nye utfordringer. Så nå kan 2014 bare begynne!

Håper dere fikk en fantastisk nyttårsfeiring i år, enten om dere var med venner eller familie. Godt nytt år ♥

Mine nyttårsforsetter

Jeg syns det er viktig å sette seg noen nyttårsforsetter hvert år. Da er man mer klar for det nye året, og det er lettere å oppnå målene sine. Selv om mange av nyttårsforsettene er glemt innen vi kommer til februar, så er det fortsatt viktig å skrive de opp. Kanskje i år blir året jeg endelig klarer å slutte med godterispisingen min? Eller jeg endelig får ordentlig rutiner på treningen? Jeg syns det er viktig å ha noen veldig konkrete mål, for da er det enda lettere å faktisk nå målene!

 

Her er mine nyttårsforsett! 

♥ Blogge mer og bedre.

 ♥ Bli flinkere til å ta bilder

♥ Trene fast 3 ganger i uken

♥ Ikke spise godteri. Smågodt, sjokolade, is, potetgull, brus, kaker er fy fy!♥ Ikke spise junkfood. Alt fra Mc Donalds, burgersjapper, kebabsjapper telles som junkfood. Pizza er lov en sjelden gang siden det er favorittretten min!.

♥ Stresse mindre

♥ Holde rommet og klesrommet mitt ryddig. 

♥ Reise masse

♥ Ikke spille farm heroes saga. Hehehe.. Denne tar opp altfor mye av tiden min, og det er bare bortkastet å bruke så mye tid på et spill!♥ Bli flinkere til å spare penger. Ikke kaste de bort på småting som jeg ikke trenger. 

♥ Bli flinkere til å lage mat. 

♥ Bli flinkere med skjønnhetsrutiner

♥ Smil mer. Livet er for kort til å være sur!

 

Så det var mine nyttårsforsett! Jeg kommer til å jobbe hardt for å holde de, og oppnå mine mål og drømmer. Håper det neste året gjør meg mer voksen, og klar for nye utfordringer. Håper virkelig også at i år er året jeg finner ut hva jeg skal studere. 2014, jeg er så klar for deg! Nå gleder jeg meg til å høre deres nyttårsforsett. Har vi noen like kanskje?