hits

januar 2013

Hvordan få flere lesere på bloggen - Tips!

- Ha først og fremst en god blogg. 
Les hvordan HER


- Kommenter andres blogger
Legg gjerne igjen en koselig kommentar på andres innlegg. Men for Gud skyld, ikke skriv "kommenter gjerne tilbake". Det er sykt irriterende for bloggeren du skriver det til. I tillegg blir kommentaren din mest sannsynligvis slettet. Hvis du vil reklamere for din egen blogg ved bruk av kommentarer, kan det være smartere å endre navnet ditt (dette gjør du på profil->rediger profil->navn) til noe som beskriver bloggen din. For eksempel: "Stina - en blogg om skjønnhet og tabu". 


- Blogg minst 1-2 ganger hver dag. 
Leser liker at bloggeren oppdaterer ofte. Hvis du blogger en gang i uken kan du ikke forvente at leserne strømmer inn. Men ikke legg ut mer enn maks 4 innlegg per dag. Legger du ut innlegg oftere enn det rekker ikke lesere å følge med. 


-Del innleggene
Når du deler innlegget ditt på facebook får venner og familie med seg at du blogger. Da går de gjerne innom bloggen din, siden de kjenner deg blir det ekstra stas for dem å lese bloggen din. Kanskje de deler den videre til sine venner også?

 - Ha en
like knapp under hvert innlegg.
Har du en blogg på blogg.no kan du endre dette under "oppsett - "vis lik knapp...". Denne er viktig at du har så folk lett kan dele innleggene dine. Ikke tenk at ingen gidder å dele innleggene dine, eller at folk selv kan kopiere og lime inn linken hvis de absolutt vil dele det. Tro på innleggene dine og gjør det lett for leserne dine. 


- Ha konkurranser
Lesere elsker konkurranser. Hvis du ikke har så mange lesere selv er det kanskje best å lodde ut en faktisk premie. Men hvis du har rundt 1000 unike hver dag kan du ha konkurranser som ukens blogg og lignende. Oppfordre leserne dine til å like Facebook siden din for å kunne være med i konkurransen. 

 

- Opprett en fanside på Facebook og bloglovin.
Når du har blogget en liten stund, og fått litt lesere kan det være smart å opprette en facebookside. Da kan leserne dine følge bloggen din, i tillegg får de med seg hver gang du legger ut noe nytt på bloggen. - Vær aktiv på instagram og Twitter. 
Det er viktig for leserne at de kan følge deg på andre steder enn kun bloggen din. Derfor kan det være lurt å oppdatere Twitter og instagram ganske ofte. Kall deg noe som ligner på navnet eller er likt om bloggnavnet ditt så de lett kan finne deg. 


- Blogg om noe interessant
Ingen gidder å følge en blogg hvor bloggeren skriver totalt kjedelige innlegg, med dårlig eller ingen bilder. Pass på å skrive om noe du interesserer deg for, og husk gode bilder! Husk også å skrive teksten så den blir morsom og spennende. Husk at alt kan gjøres spennende. Gå bare inn på vg.no eller dagbladet.no hvis du ikke tror meg. 

 

Gjerne del dette innlegget om du likte tipsene! 

For mye å gjøre!

Ah, de siste to ukene har jeg hatt så altfor mye å gjøre. Har hatt flere prøver, innleveringer og lekser. Og det er ikke over enda! I morgen har vi matteprøve, søndag må vi levere inn en sykt viktig tekst i media, og mandag skal vi ha skrevet en artikkel i norsk. Stress! Er så sliten om dagen at jeg faktisk drømte for et par dager siden at jeg var på fest, og måtte dra hjem klokka 20 fordi jeg var for trøtt. Da er man sliten da! Hhaha. Sloknet på sofaen i stad og sov i hele 3 timer. Uæh, har ikke tid til sånt nå! Må øve på matteprøve. 

Har forresten laget et innlegg om "Hvordan få flere lesere på bloggen". Det er veldig mange av dere som har spurt meg om jeg kunne lage et slikt innlegg. Publiserer det litt senere i kveld. Må finpusse det litt først. På forsiden av Drammens tidende!

Har helt glemt å fortelle dere at jeg er på forsiden av Drammens Tidende i dag. Ble ringt for et par dager siden av DT angående innlegget jeg skrev om falske profiler. Derfor ønsket de å lage en sak om det. Så det var veldig gøy å se at budskapet mitt kom ut til enda flere enn bare de som leser bloggen. Hvis du ikke har mulighet til å kjøpe papirutgaven så kan du lese det på nett HER.I finalen i Vixen blog awards!

Fikk endelig vite hvem som gikk videre til hoved finalen i Vixen blog awards. Og jeg var blant de 5 heldige i kategorien "Årets skjønnhetsblogg". Ble så ufattelig glad da jeg så at jeg var i hoved finalen. Denne prisen betyr så utrolig mye for meg. Så håper alle kan stemme på meg. Det tar kun to minutter å stemme. 

Slik stemmer du:
- Gå inn på DENNE siden.
- Trykk på "stem her" ved siden av bildet av meg.
- Skriv deretter inn e-mailen (du får ikke masse spam i mailen din, de trenger den kun for å se antall stemmer) din og trykk stem.   

På forhånd, tusen takk ♥ ♥Nye innkjøp

Lovte dere litt bilder av den nye genseren min. Så tok noen i stad. Var sykt vanskelig å ta bilder ute siden den er helt hvit, og det er jo snø overalt! Men fikk til å ta et forran utgangsdøren, så det ordnet seg. Var også innom Glitter og kjøpte noen nye øredobber i stad. De hadde salg så fikk tak i 3 par til 65 kr. Sykt billig!  

Satt forresten på nytt hår i går. Akkurat samme som sist. Locks and bonds tape extensions. Denne gangen ble det i farge #2 dark brown. Kunne ikke vært mer fornøyd med tape håret. Hadde det forrige i hele 5 måneder. Så kvaliteten på det er så utrolig bra, spesielt med tanke på at det satt på hele tiden! Du kan få tak i det på locksandbonds.com 


Genser - Bik Bok Vil du være VIP blogger på moteshow?

I fjor var jeg så heldig å bli valgt ut som blogger for Isadora på arrangementet "Mote med mening". Jeg ble sminket, kunne gå backstage, fikk møtt modellene og artistene, i tillegg fikk jeg sitte på første rad på moteshowet. Det var veldig gøy å være med en hel dag og se hva som skjer på et slikt event og møte folkene "bak" eventet. I år velger blogg.no ut to nye bloggere som får oppleve dette også. Anbefaler alle jenter (og gutter) som er interessert i mote å melde seg på. Dette er en morsom opplevelse!

Selve eventet  er på Rockefeller i Oslo, 1 februar. Så her må man være kjapp med å melde seg på! Meld deg på HER.


Her er også en liten video fra fjorårets show. 

Nora, shopping og nye vipper!

Nå sitter jeg på toget fra Oslo. Har hatt en litt fabolous dag. Først kaffe med Nora, så påsetting av øyevipper, etterfulgt av litt shopping. Var så utrolig koselig å se igjen Nora. Siden hun bor på Frogner får vi ikke sett hverandre så ofte. Men når vi først er sammen er det så koselig!

Skal vise dere bilder med de nye vippene enten senere i dag, eller i morgen. De ble så sykt fine! Gleder meg til å se hvordan de ser ut med mascara på. Kommer til å få skikkelig bambie øyne. Kjøpte en genser på Bik Bok også. Har lett etter den kjempe lenge, men de har den aldri i min strl. Men i dag hadde de den endelig. Jentelykke!


Ny kjole fra Nelly

Her er litt flere bilder av kjolen jeg viste en liten sneakpeek på i stad. Tenkte å bruke den på Vixen blog awards, og kanskje russeballet. Syns den var veldig fin i alle fall! Dyr var den heller ikke, kostet bare 499,- Nå er jeg spent på å høre hva dere syns om den!

Har kjøpt den HER.Fun facts om meg

 

- Når jeg ikke har på meg extensions føler jeg meg ikke som meg selv. Føler meg helt naken og stygg uten. Skikkelig rart egentlig. Men har brukt extensions i 4-5 år så er så vant med det.


- Jeg finnes ikke romantisk. Hvis jeg skal på date med en gutt hater jeg å dra på veldig stive restauranter. Syns det blir så sykt kleint, og ikke minst klisje. Den beste daten er egentlig å se på film hjemme hos han eller hos meg, og spise pizza. Hater også hvis gutten lager mat til meg. Kleeeeint. Vet jeg er rar på dette punktet.


- Jeg er sykt egen når det kommer til bloggen. Jeg hater at andre skal ta bilder av meg. Spesielt hvis det er venner som ikke aner hvordan de skal ta bilder. Derfor pleier jeg alltid å bruke stativ og fjernkontroll til å ta bilder selv. I tillegg liker jeg ikke å være avhengig av andre mennesker når det kommer til blogging.

- Jeg blir aldri nærvøs forran opptredener. Mitt største publikum har vært på 15'000 mennesker når jeg gikk catwalk. Så det å stå forran en klasse å ha fremføring er aldri noe problem.


- Jeg elsker å høre på metall/rock når jeg skal konsentrere meg. Da snakker vi artister som: Avenged Sevenfold, Miss May I, Marilyn Manson (har vært fan av han siden 6. klasse), Bullet for mye valentine, Disturbed, osv. Ikke akkurat den musikken man forventer at en jente som meg hører på. Men er venn med en del metalheads så blir sikkert litt smittet av de også.


- Jeg  klarer bare å holde soverommet eller klesrommet ryddig av gangen. Aldri begge. Sykt irriterende egentlig.


- Jeg har angst for mange ting. Men de værste er hår og lukt. Det har faktisk skjedd at jeg har gått ut av køer hvis noen som lukter vondt har stilt seg bak meg. Hår er greit å ha på hodet og øyebryn/vipper. Men that's it. Det gjelder for gutta også. Det værste jeg vet er hvis en gutt står i bar over og legger armen rundt meg, også har han hår under arma. Da får jeg helt panikk. 


- Før jeg fikk kyssesyken for et år siden, var jeg sykt hyper hele tiden. Fikk til og med beskjed av rådgiver om at jeg måtte sove mindre før jeg skulle på skolen. Så jeg ikke skulle være så hyper.
 

- Jeg elsker transer. Ikke sånn seksuelt. Men jeg blir så fascinert av utseendet dems. Jeffree Star er min absolutte favoritt. Han er så utrolig vakker! Chris Crocker var også transvesitt tidligere, og husker jeg det var sånn jeg ble fan av han. Det er forresten musikken til Chris Crocker jeg har på introen til videoene mine; "You don't kiss the way I kiss, You don't rock the way I rock, You sure don't fuck the way I fuck.." låter sangen. I tillegg elsker jeg Gregory Gorgeous. Han er vakker han! Har vist bilde av han til venner, og de har faktisk trodd det var en dame. 


Jeffree Star _ Gregory Gorgeous 


- Helt siden jeg var liten har jeg hatet å bo på landet. Å bo på bygda i Hokksund har aldri vært så gøy for meg. Rett og slett fordi jeg er en by jente. Allerede fra jeg var 5-6 år spurte jeg mamma om vi kunne flytte til Oslo. Når jeg først får flyttet ordentlig til byen kommer jeg nok aldri til å flytte tilbake til bygda. Spesielt ikke Hokksund.  Drømmen er å bo i London, New York eller Milano. Hvis jeg skal bo i Norge blir det nok Oslo (Frogner eller Maja). 
 

- Jeg hater å være for sen til ting. Det værste jeg vet er når andre må vente på meg. Da føler jeg meg som verdens frekkeste. Kommer heller 5 minutter for tidlig, enn presist. 


- Jeg trives bedre med gutter enn jenter. Rett og slett fordi jeg har veldig guttehumor, og jenter kan være litt "stive" noen ganger. I tillegg slipper man drama og bitching med gutter. Det er et stort pluss.

 

Noe du ikke visste fra før?

All natural

Ah, elsker søndager! Det er den dagen i uken jeg går uten sminke, slapper av med gode serier (i dag blir det real housewives of beverly hills), og tar igjen det siste jeg har av lekser. Syns det er viktig å ha en dag i uken hvor man gir litt blaffen i alt. Har hatt så altfor mye å gjøre denne uken; to store prøver i historie og naturfag, 4 intervjuer til skolesak, bildetagning til det ene intervjuet, skolen, en stor innlevering i mattematikk, i tillegg så har jeg også måttet jobbe med bloggen. Så i går var jeg helt død når klokken var 20. Planen var egentlig å dra til en kompis og ta noen øl, men det var jeg altfor trøtt til!

Den som sier at påbygg på vgs er hardt, har helt rett! Ukens spørsmål #7

Er du opptatt av å ha merke klær, vesker, dyr sminke osv?
- Ikke sånn spesielt nei. Pleier å gå med de klærne jeg syns at er fine. Om veska koster 200,- eller 4000,- er ikke så nøye. 


Har du naturlig så mørkt hår? har du noen gang hatt lysere/blondt? 
- Akkurat nå har jeg min originale hårfarge. Altså #2 dark brown er det på extensionene mine, og de har helt lik farge som mitt eget hår. Har ikke farget det på noen måneder, og har ikke antydning til ettervekst. Har hatt det lysere og mørkere. Hadde det lysere i sommer, og svart i fjor.


Syntes dere toppbloggere kjøper så vanvittig fine sko, Nelly har så masse fint! Men jeg fatter og begriper ikke hvordan dere klarer å gå med dem! Er det en vanesak eller er det bare god genetikk i toppblogger verden?? :p Jeg hadde fått gnagsår og vonde ankler innen 10 sec i slike sko. Skulle gjerne likt å visst hemmeligheten, for skoene er jo rånydelige!
- Hahaha, er nok ikke noe toppblogger genetikk. Jeg lærte å gå på høye sko gjennom modelljobbing. Men det er bare å øve mye på å gå frem og tilbake over stuegulvet med høye hæler. 


De i sølv var lekre! Men hvordan er de å gå i? Er de ikke type 16 cm høye? Hvordan er de i størrelsen?
- De er 16,5 cm høye. Så man må være vant til å gå med høye hæler, hvis man skal gå med de. Men de er ganske høye forran, så de kjennes ikke så ekstremt høye ut. Syns de også var ganske vanlige i størrelsen. Er sånn strikk bakerst i skoen som gjør at de ikke kjipper så lett heller. 

Jakke - HER // Sko - HER

Hvor mange lesere har du?
- Har vanligvis rundt 3000-4000 unike besøkende hver dag. Hva heter katten egentlig? :D
- Pus heter den, veldig originalt navn. Not. Men visste ikke om det var gutt eller jente da vi fikk den, så derfor kalte vi den bare pus. 


Hvem tar bildene dine til bloggen ?
- De tar jeg selv.


Du ser mye eldre ut nå! har du opprinnelig så kort hår som på bilde til venstre?
- Har ganske kort hår ja. Men ikke like kort som det til venstre. 


Har noen av venninnene dine blogger og i såfall hva heter de?
- Ja, har noen venninder som blogger. Natalie i klassen sin blogg HER, Benedicte sin blogg HER, June sin blogg HER og Victoria fra Starlet sin blogg HER


Hva slags program bruker du til å redigere bidene dine? eks få rammer og slik du har gjort på bildet på dette innlegget? 
- Har skrevet om det i DETTE innlegget.  

 

Fikk også en del modellspørsmål etter at jeg la ut innlegg om at jeg sluttet. Siden jeg har sluttet som modell betyr det at jeg er ferdig med modellgreia. Så helst slutt å spør meg 2479213 spørsmål om det hele tiden. Begynner å bli ganske lei av det. Hvis du vil vite ting om modelljobbing eller om du kan bli modell så bør du ta kontakt med modellbyråer (team, starlet, heartbreak/pholk, osv), ikke meg. 

Mine treningsvideoer

Skal akkurat til å trene litt nå, og derfor tenkte jeg å vise dere hvordan jeg trener hjemme. Jeg gjør som regel alltid øvelsene til mage og rumpe som er vist i de to øverste videoen. Bruker også mye fra den siste videoen, blant annet strekkemetodene. Pleier å ta 13-15 repetisjoner * 3 sett av de fleste øvelsene. Enjoy!

PS: Husk å endre kvaliteten på videoene til det beste valget!

 

 Fake profiler

Siden bildene mine ligger offtentlig så kan hvem som helst misbruke de. Og det er ganske ofte jeg finner fake facebookprofiler, instagram brukere og nettdating profiler. Når folk lager fake facebook profiler blir jeg veldig redd for hva slags meldinger de kan sende til andre. Om de sender stygge meldinger, eller flørter med gutter på nettet er ikke veldig trivelig.

Det er spesielt profilene som ligger på nettdating sider jeg misliker. Man vet aldri hvem man snakker med på slike steder, og jeg kan ende med å få ekle stalkers. Har ikke profil på noen datingsteder eller lignende. Så hvis du finner en profil av meg der, er den fake. Gjerne fortell meg om det også, så jeg kan rapportere det.

Jakke - HER // Sko - HER

 

Så derfor skal jeg vise dere alle mine ekte profiler. Alle andre profiler er fake.
 

Facebook profil - HER
Helst ikke legg meg til som venn hvis du ikke kjenner meg. Kjempe koselig at dere vil bli venn med meg. Men vil helst ha de jeg allerede kjenner der. Du kan heller like facebooksiden min, og sende meg meldinger der.

Twitter - stinablogg

Instagram - stinablogg

Tumblr - stinablogg.tumblr.com

Facebook side til blogger - HER

Har også snapchat, men den ønsker jeg å holde hemmelig. Siden jeg kun sender snap's med nære bekjente. 

Youtube - stina blogg

Dagens outfit

Streeeeeeeess! Føler jeg ikke kan slappe av et sekund om dagen. Stresser med alt mulig. Prøver, lekser, innleveringer, bloggen, sponsorer, intervjuer. Får ikke tid til noe som helst sosialt. Har så mye på skolen at jeg kom 3 timer før jeg startet i dag, bare for å bli ferdig med øvingen i historie. Sove - Fikse meg - Kjøre til skole - Skole - Kjøre hjem fra skole - Ta outfit bilder - Lekser - Blogg jobbing - Sove. Det er alt jeg gjør om dagen. Bloggingen er gøy, så det er en i alle fall en liten trøst, oppi det hele! 


Genser - HER // Bukse - Gina Tricot // Sko - HER // Jakke - Nelly.com

 

Jeg slutter som modell

Det siste halvåret har jeg gått rundt med en følelse. En følelse av at modelljobbing ikke var noe for meg. Jeg begynte som modell når jeg var ganske ung, bare 16 år. Så har vært en stund i gamet. Elsket å stå forran kameraet fra første sekund. Men ettersom bloggen min har tatt over såpass mye av tiden og energien min, har det ikke blitt noe igjen til modelljobbing. Det er også bloggen jeg har fått mest ut av, så den har blitt prioritert mest. 


Fotograf - Christian Sennesvik
 

Når jeg først startet som modell syntes jeg det var stas å dra på shoots, bli kjent med nye mennesker, oppleve nye ting, og få bildeminner for livet. Det var nettopp derfor jeg har jobbet som modell. Ikke for å få en karriere eller tjene penger. Men for å ha bilder å se tilbake på når jeg blir gammel. 

Jeg har lært utrolig mye som modell. Jeg kan nå gå plettfritt på 16 cm stiletthæler og posering har jeg blitt mye flinkere på. Jeg har også lært meg å knytte kontakter. Har også lært at man må tørre å gjøre det man vil, og ikke tenke på hva andre sier. Har også blitt mye flinkere til å trene. Før jeg begynte hos Starlet for 1,5 år siden trente jeg aldri. Men etter at jeg begynte der startet jeg å trene og spise sunt. Jeg har også blitt mye mer sikker på meg selv, og selvtilliten er høyere. Så det er ingen tvil om at modelljobbingen har gjort mye bra for meg.  

Fotograf T.V - Remi Salievski //  Fotograf  T.H - Rolf Ørjan Høgseth
 

Det var gjennom modelljobbingen jeg fant frem bloggeren i meg. Grunnen til at jeg begynte på blogge var fordi jeg ville ha et sted å poste bilder fra shots. Men etterhvert fant jeg ut at jeg elsket bloggingen, og den ble viktigere for meg. Jeg begynte å bli flink til å ta bilder, og trengselen etter å dra på shoots ble mindre. Siden jeg tar bilder til bloggen hver eneste dag, er ikke shoots noe stas lenger.

Livet er så altfor kort til å holde på med noe som ikke er viktig for en. Så derfor har jeg nå valgt å slutte som modell.

Kommer sikkert til å gjøre en shoots eller to en sjelden gang iblant. Men da blir det for bloggen sin del at jeg gjør det, ikke for modelljobbingen.

 

New maxi skirt

Har helt glemt å vise dere det nye skjørtet mitt. Det var i en av goodie bagene jeg fikk på Vixen meet and greet. Syns det er sykt kult. Selv om det er helt annerledes enn hva jeg normalt ville brukt. Men hey, det er jo det blogging handler om. Å prøve ut nye ting og skille seg litt ut. 


Sko - HER // Skjørt - ONLY // Topp - Bik Bok 

Nelly kjole favoritter

Ser gjennom kjoler på nelly.no nå. De har så sykt stort utvalg at det er helt vilt. Ikke bare er mange av kjolene billige, men de er utrolig fine også. Tenkte å kjøpe meg en kjole som jeg skal bruke på Vixen blog awards premieutdelingen. Får forresten vite om jeg går videre til finalen i slutten av denne måneden, så da er det en ny avstemning igjen. Men aner virkelig ikke hvilken av disse kjolene jeg skal velge. Så gjerne fortell meg hvilken av disse kjolene som du syns er finest! 

Lyserosa kjole - Her // Svart kjole - Her // Blå kjole - Her
 

Hudfarget kjole - Her // Svart kjole - Her // Hvit kjole - Her 
 

Lang svart kjole - Her // Svart kjole med gull paljetter - Her // Svart kjole med svarte paljetter - Her 

 

Hvilken kjole er din favoritt?

Time for a powernap!

Er så sinnsykt trøtt etter skolen. Sovnet flere ganger i timene i dag. Ikke bra! Så nå skal jeg sove litt før jeg skal øve til prøve. Har masse prøver og innleveringer denne uken. Så er litt småstressa (Les: sykt stressa!). Derfor har det ikke vært så veldig mye og bra blogging de siste dagene. Men det blir nok bedre igjen over helgen.

Prøvde forresten en ny selvbruner i går. Syns jeg fikk skikkelig fin brunfarge. Tenkte å skrive et innlegg om den når jeg har fått prøvd den ut en stund. Hvis dere vil det! 
Søte pus snek seg med på bildet! 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Blogging er en fulltidsjobb

De fleste som leser blogger, eller har blogget en kort stund tenker at blogging er en hobby. Man tar kanskje noen raske bilder av hva man har på seg, eller hva man har spist, også havner man på førsteplass på blogg.no. Null stress!

 

Men det de fleste ikke vet er at det er en fulltidsjobb. Det er så mye mer man må gjøre, enn det som syns på bloggen. Bare for å ta antrekksbilder må man gjøre en rekke ting; sminke seg, fikse håret, finne et kult antrekk, finne en bra location til å ta bilder, stille inn kamera så lyset blir riktig, ta 150 bilder hvor 10 stk. blir bra, redigere bildene, laste de opp og skrive ned hvor alle klærne er fra, publisere på facebook/instagram/twitter/, osv. Altså; mye jobb! Dette er et av de innleggene som faktisk tar kortest tid. Da kan man tenke seg hvor mye tid som faktisk blir lagt ned i en blogg.

Selvfølgelig finnes det de bloggerne som har ligget på topplista i lang tid, og gir totalt f*** i bloggen. Men ikke tro et sekund at de ikke har jobbet hardt for å komme dit de er. Jeg skjønner de faktisk veldig godt at de gjerne vil ta det med ro, nå som de endelig har nådd "målet" sitt. Men de fleste bloggerne som ligger på topplisten tar bloggen sin seriøst. Og når man tar bloggen seriøst, følger det mye jobb med. Det er mange ting som leserne ikke ser, blant annet; mailer man må svare på fra fans som lurer på seriøst alt mellom himmel og jord. Gjerne ting som ikke har noe med deg eller bloggen din å gjøre, men du må svare det fordet. Hvis ikke er du er dårlig forbilde, og 3.verdens krig starter. Spesielt hvis du forteller leseren at hun/han må google det. Jeg har blitt spurt om alt mulig rare ting som; hvordan man skrur på en vanlig bil-gps til hvordan man bygger et design. Ser det her ut som en design blogg kanskje? Nei.. For tusende gang, jeg kan ikke lage en header en gang.
 

Når man er ute i det offentlige må man hele tiden passe seg. Hvem hører hva du sier? Kan det du sier støte noen? Stirrer den personen på meg fordi den leser bloggen min, eller har jeg verdens dårligste sminkedag? Og hvis man skulle tabbe seg ut en eneste liten gang havner man rett på toppsladring. Gud forby, hvis man er ute på date med en gutt, så havner man sikkert der også. Man blir rett og slett veldig paranoid. Jeg tørr ikke å sove på bussen lenger engang. Fordi jeg flere ganger har fått kommentarer på bloggen hvor lesere som har sett meg sove på bussen. Creepy much. 

Man må hele tiden se ut som man er klar for et moteshow. For hvis man har en dårlig hårdag, og noen som leser bloggen din ser deg. Får de et inntrykk av at du kun ser fin ut på bloggen. Mens du i virkeligheten ser helt jævlig ut. Dette sprer seg også veldig fort inn på toppsladring. 

 

I tillegg til disse tingene kommer de standard tingene man må gjøre med bloggen som; finne inspirasjon, følge med på trender innenfor mote og skjønnhet, trene, ta bilder og dokumentere absolutt alt du gjør og spiser, redigere bilder, skrive innlegg, svare lesere, svare og sende mailer med sponsorer, hente pakker på posten (favorite-moment!), teste nye produkter, skrive om produktene, lage videoer, redigere videoer, føre regnskap, oppdatere instagram/twitter/facebook med det nyeste om bloggen, promotere bloggen, osv. Listen kunne fortsatt i det nesten uendelige. Så igjen, blogging er mye mer jobb enn hva man tror! 

 

Poenget mitt er: Ikke sleng med leppa og si at bloggere sitter på ræva hele dagen og håver inn pengene. Det er mye jobb bak det, og man må være en sterk person om man skal takle all kritikken (for til og med den mest perfekte blogger får kritikk). Selv elsker jeg å blogge, og klarer ikke å se for meg et liv uten blogging. Jeg har verdens skjønneste og snilleste lesere som har støttet meg gjennom vonde tider, og som hver dag minner meg på hvorfor jeg har verdens beste jobb. 

Blogganbefaling

Vil anbefale en veldig fin blogg. Nemlig fotoogwebdesign.blogg.no. Den er det Cecce som skriver. Ikke bare er hun nydelig, men hun tar også nydelige bilder. Hun har også mange fine gratis design som alle kan bruke. Veldig smart hvis man ikke er noe ekspert på html og css! Du kan også lese masse på bloggen hennes om design, photoshop og DIY. Så her er det mye bra du kan lære. Du kan lese bloggen hennes HER

Flere som leser bloggen til Cecce?

 

Treningsvideo - Rumpeøvelser

Da var endelig treningsvideoen ferdig lastet opp. Tok hele 8 timer å laste den opp! Håper virkelig dere liker den. Rompeøvelser var en av de tingene dere spurte mye etter om jeg kunne lage video om, etter min forrige treningsvideo (mageøvelser). Kommer til å lage flere slike. Så bare å komme med ønsker til øvelser du vil se! 

Husk å stille kvaliteten ved å trykke på tannhjulet, til 1080p!! 

 

 Sang på introen: Chric Crocker - Second to none

Mageøvelsesvideo kan du se HER. 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Shoegasm!

Kjøpte to par nye sko hos nelly.com for noen dager siden. Hadde en liten stemmerunde her på bloggen om jeg skulle velge sølv eller gull sko. Endte opp med sølv, siden det passer til flest ting. Kjøpte også ett sko par til, som jeg kan bruke på fest. Gud, elsker begge parene så sykt! Ble helt forelsket når jeg åpnet skoboksen! Finere sko har jeg aldri hatt. Syns faktisk sølvskoene slår Jeffrey Campbell skoene mine. Utrolig nok! 
Sølvsko - HER

 Svarte sko - HER

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Nettopp lagd treningsvideo!

Siden min forrige treningsvideo ble tatt så sykt godt imot, har jeg laget en ny en nå. Den forrige videoen ble jo lagt ut på nettavisen.no og fikk over 10'000 visninger, samt en hel strøm med positive kommentarer. Denne gangen er det mine favoritt rumpeøvelser jeg skal vise dere. Jeg har tatt mine topp 5 favoritter, som jeg elsker å gjøre! Det tar ganske lang tid å laste opp filmen, så den kommer ikke ut før i morgen. Men i mellomtiden kan dere glede dere! 

Om du ikke har sett min forrige treningsvideo med mageøvelser, kan du se den HER. 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Mitt fotoutstyr

Siden jeg får sykt mye spørsmål om hva slags kamera jeg bruker, om jeg tar bildene selv, hvor jeg har kjøpt diverse ting, osv, skal jeg vise dere det nå. Er mye lettere å forklare i et innlegg, fremfor å svare på 932 spørsmål om det. Det er ikke noe sykt fany fotograf utstyr. Men det er de basic tingene som de aller fleste bloggere burde ha. 

 

Nikon J2.
Dette kameraet pleier jeg å bruke hvis jeg er på farten, siden det er et bra kamera i tillegg til at det er lite. Jeg bruker det også mye til å ta bilde av ting når jeg er hjemme, siden det tar veldig lyse og fine bilder. Pleier også å filme med dette kameraet. Det eneste som er kjipt med filmingen på det er at det kun filmer i 3-4 minutter før det stopper. Det er ikke fordi minnet er fullt. Noen som vet om det kan fikses?
Koster ca 3500,- kr. Kan kjøpes på forskjellige elektro butikker, fikk det i en blogg-konkurranse av Nikon så har ikke kjøpt det hos noen butikk. 


Sony fjernkontroll

Denne bruker jeg som fjernkontroll når jeg trenger å bruke selvutløser. Jeg bruker den som regel alltid når jeg tar bilder til antrekk og lignende. Den kostet ca 400,- kr og ble kjøpt på en sony butikk på Karl Johan i Oslo. Denne kontrollen passer kun til Sony kameraer. Kan hende den ikke passer til alle Sony kameraer, så spør før du kjøper! 

 

Nikon coolpix S01
Dette kameraet pleier jeg alltid å ha med på fylla. Siden det er lite så passer det i clutcher og i bh'en. Kvaliteten på bildene blir helt greie, men til å være så lite er det god kvalitet. Kameraet er ca halvparten av strl til en Samsung galaxy S3. Sykt lite altså! Koster 1200,- kr. Fikk det i en blogg-konkurranse av Nikon så vet ikke hvor du kan kjøpe det. Men regner med at de har det på el-butikker. 

 

Når jeg tar antrekksbilder bruker jeg alltid stativet til venstre. Det har en makshøyde på ca 125cm, så det fungerer veldig greit til å ta antrekksbilder! Det koster 300,- kr og kan kjøpes HER.

Det lille stativet bruker jeg som regel alltid når jeg filmer inn sminkevideoer. Siden det passer til å stå på border. Husker ikke hvor det er fra, og heller ikke pris. Men man får tak i lignende på el-butikker.  


Sony a330
Dette kameraet har jeg hatt i 2,5 år. Kjøpte det for ca 4500,-  kr. Siden det er såpass lenge siden jeg kjøpte det er det dessverre ikke til salgs lenger. Men syns det er et veldig godt kamera, som tåler en støyt. Har mistet det uendelige ganger i bakken (hehe). Vet at Fotballfrue også har/har hatt likt kamera. Dette er kameraet jeg pleier å ta antrekksbilder med, i tillegg til andre ting. 

 

Bruker du noe av det samme utstyret?

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Ukens spørsmål #6

Hvor kjøpte du sylen du brukte på naglene til shortsen din?
- Den fulgte med i et sett jeg kjøpte på IKEA med forskjellig ting som hammer og skrutrekker.
 

 Jeg bruker clip on, men jeg har så tynt hår, så jeg får ikke hatt på meg alle sammen. Forslag til hvordna jeg kan bruke alle sammen? 
- Det beste for deg er å kjøpe quad clip egentlig. Da får du veldig mye hår på en remse. Hvis du vil ha tykkere hår holder det at du bruker tre stykker ca. Quad clip kan du kjøpe hos Locksandbonds.com. Hvis du skal ha det lengre blir det litt vanskelig. Men har lagd en vidoe hvor jeg viser hvordan jeg setter på clip on, så du kan se om du får noe tips der!

 

Hva heter leppestiften du bruker?
- Den heter  715 choco creme, og er fra Maybelline New York. Det er min faste leppestift som jeg har brukt i 3 år (?), så hvis du lurer på hvilke jeg bruker, så er den svaret! 

 

Har du noen tips til hvordan leppestiften kan holde lengre?
- Hmm, sliter mye med dette selv! Men hvis du ikke "bruker" leppene dine så mye hjelper det. Leppestiften går jo bort når man drikker av glass, tørker munnen med serviett, osv. En god primer kan også være en løsning. Vet dessverre ikke om noen gode til akkurat dette. 


Hvordan blir festene til tape-extensionet når du trener og svetter veldig mye? Hvor ofte dusjer du håret?

- Nå er ikke jeg av den sorten som svetter som en gris når jeg trener (uansett hvor hardt jeg tar i). Så har aldri noe problemer med det. Pleier som regel å ha håret i en flette eller hestehale når jeg trener, så da blir jeg ikke like svett som hvis jeg skulle hatt det løst. Pleier å dusje håret annenhver dag ca. 

Mye spørsmål om extensions som jeg allerede har skrevet om. Du kan lese alt om extensions under kategorien "extensions". 

 

Kan du skrive om hvordan en dag for deg ser ut, med tanke på måltidsrutiner?
-
Spiser sykt mye forskjellig hver dag, til forskjellige tider, så dette blir umulig. I tillegg vil jeg ikke legge så mye vekt på hva jeg spiser til vanlig, siden mange kan bli negativt påvirket av det.


Hvor har du kjøpt sminkebordet ditt?

- Det er fra IKEA. Jeg satt det sammen av forskjellige ting; bordplatebordbenspeil og kommode. Tror det skal være riktig linker til de forskjellige delene.


Har du noe poseringstips? Skal være modell for en kompis som er flink til å fotografere.
 
- Har skrevet noen tips HER.


Hvor har du kjøpt primeren din?

- Den har jeg fått sponset. Den er fra bareMinerals og heter Prime Time. Hvis du går inn HER kan du gjør et forhandlersøk, så ser du hvilken butikk i nærheten av deg som selger den.  

Dagens outfit

Elsker virkelig de dagene jeg låner bilen til moren min, frem og tilbake til skolen. I går tok det 2 timer å komme seg hjem med buss. Mens det tar 15 minutter å kjøre bil. Måtte stå ute i 40 minutter og vente på en forsinket buss. å kan trygt si at jeg var iskald da. Mistet helt følelsen i bena! Men i dag slapp jeg heldigvis det stresset. Siden jeg fikk låne bilen til mamma. De dagene jeg låner den pleier jeg å ta antrekksbilder på vei hjem. Så jeg ikke trenger å stå i gårdsplassen med dårlig lys, hele tiden. Veldig kjekt! Det er også litt av grunnen til at det har blitt litt mye antrekksbilder inne i det siste. Siden solen går ned så sykt tidlig, rekker jeg ikke å ta bilder før den er borte, og jeg nekter å ta bilder ute med blitz.  


Genser, bukse og bluse - Bik Bok // Sko - HER 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Hva er skjønnhet?

Helt fra vi var små ble vi oppdratt til å tro at man måtte ha langt blondt hår, blå øyne, være høye og syltynne for å kunne være pene. Grunnen til at vi fikk dette kroppsidealet er fordi vi lekte med Barbier. Etterhvert som vi ble eldre ble vi introdusert til sminke, hair extensions og kirurgi så vi endelig kunne være pene. Men var egentlig kroppsidealet vi hadde skapt, pent?

 

Skjønnhetsidealene er alltid forskjellig fra land til land. I Norge er idealet å være trent (så man blir syltynn), ha pen hud, ha en fin brunfarge, ha blå øyne, være høy og ha langt brunt/blondt hår. Mens i Uganda er det vakkert å være ekstremt overvektig. Der blir de satt til å feites opp i tre måneder i strekk før de skal giftes bort. Da må de spise opptil 5000 kalorier hver dag og de kan ikke mosjonere. I kayan stammene i Burma anses man som vakker hvis man har en lang hals. Der setter de på ringer på halsen fra barna er 5 år. Etterhvert setter de på flere og flere ringer, så halsen skal bli lengre. I Japan er man vakker hvis man er en Geisha. Da sminker man huden helt hvit, maler leppene røde og kler seg i en kimono. 

For meg er det helt sykt at man anses som vakker hvis man er ekstremt overvektig eller har en ekstremt lang hals. Men det er fordi disse idealene ikke finnes i Norge, og er derfor helt ukjente for meg. Men det som ikke er ukjent for meg er at man går til ekstreme tiltak for å passe skjønnhetsidealet. I vesten opererer vi leppene og puppene større og nesen mindre. Vi tar fettsuging, bruker botox for å fikse på rynkene, går på ekstreme dietter og bruker tusenvis av kroner på sminke. Kun for å passe et kroppsideal som leketøysprodusentene har gjort seg styrtrike på. 

Det å anses som vakker er noe vi alle strever for. Uansett om vi vil innrømme det eller ei. På jakten etter den syltynne kroppen er det mange som pådrar seg spiseforstyrrelser som anoreksia og bulimi. Dette er spiseforstyrrelser som det tar lang tid å bli kvitt. Mange ender opp med å slite med det resten av livet, og noen dør også av det. Da må vi stille oss selv spørsmålet; Er skjønnhet verdt å dø for?

 

Jeg er absolutt blant de som strever for et bra utseendet. Men det har mye med at jeg er en så offentlig person. Når man har over 50'000 mennesker som månedlig er innom bloggen din, og dømmer utseendet ditt, vil man se bra ut. Jeg har alltid vært en "jente-jente" som har elsket sminke, men etter at jeg begynte å blogge har dette forsterket seg. Men jeg har også andre verdier som jeg setter minst like høyt som utseendet; å være medmenneskelig, ha gode karakterer på skolen, ikke dømme andre, å bry meg om andre, å hjelpe andre som har det vondt, og mye mer. Det jeg prøver å si, er at utseendet betyr noe, men absolutt ikke alt. 


Skjønnhet burde ikke bare være det som er på utsiden. Jeg hørte et veldig fint sitat fra en leser en gang; "Det er utsiden som gir det indre en sjans, men det er innsiden som gir det ytre sin glans". Det sitatet kunne jeg ikke vært mer enig i. Vi jenter må bli flinkere til å fokusere på hva vi har på innsiden. Hva vi er flinke til, om vi er godhjertet, om vi bryr oss om andre, osv. Istedet for å kun tenke på hva som står på badevekta. For det er tross alt ikke den som betyr alt her i verden. 

 

Hva anser du som vakkert?

 

♥ Gjerne del dette innlegget ved å trykke på "liker" knappen under. ♥ 

Siste sjanse!!

Klokken 23:59 i dag avslutter avstemingen til vixen blog awards. Håper virkelig at alle mine søte lesere kan stemme på meg. Å bli årets skjønnhetsblogger betyr så utrolig mye for meg. Du kan stemme HER. Tusen takk, på forhånd ♥♥
Vixen meet and greet

I går var jeg på Vixen meet and greet. Alle som er nominerte til Vixen blog awards var invitert sammen med sponsorene. Når vi kom fikk vi herlig mat og champagne. Møtte veldig mange bloggere, og ble litt kjent med forskjellige personer. Det var en veldig hyggelig kveld, og det var gøy å bli kjent med noen som driver med det samme som jeg driver med. Det ble delt ut premier og goddiebags. Vant dessverre ikke noe premier, men fikk med meg masse fine ting (se bilde nederst).

Viktig! Avstemningen til Vixen blog awards stenger nå på søndag. Så hadde vært utrolig koselig om alle kunne stemt på meg som årets skjønnhetsblogger før det. Du kan stemme HER. 


Meg og Halat Sophie  - Bildet er lånt av Jeanett Haslien 


Meg og Maren
Fikk noen klær i tillegg. Kan vise de til dere senere.

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Gårsdagens innkjøp

Merket virkelig at jeg hadde savnet å shoppe i Oslo. Utvalget der er så sinnsykt mye bedre enn hva utvalget i Drammen er. Helt vilt forskjell. Ironisk nok endte jeg kun opp med å kjøpe kun en ting, og den var fra Bik Bok. Syns vesten var så sykt fin! I tillegg var den på salg, så den kostet bare 350,-

Må også si TUSEN TAKK til nettavisen.no som har linket bloggen min. De likte velidg godt treningsvideoen jeg lagde for noen dager siden, som de la ut som "Stinas tips for flatere mage". Så i går fikk jeg ny leserrekord, hele 7441 unike besøkende. Sykt stas at så mange var innom bloggen min i løpet en dag! Det betyr veldig mye for meg at så mange kommer innom, siden jeg legger så mye hardt arbeid og tid ned i bloggen. 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Nora og Vixen meet and greet

I dag har det skjedd veldig mye. Jeg har møtt igjen en av mine nærmeste venninder, og jeg har vært på Vixen meet and greet for de nominerte bloggerne. Kan fortelle mye mer om Vixen treffet i morgen, siden det er masse jeg vil vise dere! 

Siden jeg var ferdig ganske tidlig i dag, rakk jeg å ha en Nora-og-Stina-dag AKA Longoria time. Vi shoppet (kan vise dere den innkjøp i morgen) og hadde tidenes catch up om hva som har skjedd siden sist vi møtte hverandre. Det var mye å snakke om, for å si det mildt! Er så gøy å være med Nora, for det er aldri et sekund hvor vi ikke har noe å si. Deilig med venner man har mye til felles med! 

 Kjære mobber

Kjære mobber. Ja, du ja. Du som slenger dritt etter andre. Du har alltid noen faste som du kaller stygge navn, kanskje du slår de og? Hva får du ut av det? Blir du et bedre menneske? Får du flere venner av det? Får du bedre selvtillit av det? Blir du mer populær av det? 


Det er en ting du i alle fall ikke blir, og det er et godt menneske. Du blir faktisk et grusomt menneske. Livet til den du mobber blir faktisk ødelagt. Hvis du mobber noen fra de er veldig unge, kan de bli skadet for livet. De må kanskje gå til psykolog flere ganger i uken, de begynner kanskje med selvskading, og i værste fall tar de livet sitt. Dette har skjedd så altfor mange ganger, dessverre. Så kjære mobber; Er målet ditt å ta livet av noen andre? For i så fall er du godt på vei. 

Hvis du føler deg truffet av teksten så langt, er det fordi du enten er mobber eller mobbeoffer. Det er så altfor mange mennesker som ligger i hver kategori. I en drømmeverden hadde det hverken fantes mobbere eller mobbeoffere. Da hadde ingen trengt å grue seg for å gå på skole/jobb, kommet gråtende hjem, drevet med selvskading, blitt banket, fått dårlig selvtillit og tatt livet sitt, på grunn av at noen skulle mobbe dem. 
Ungdomsskolen er værst. Det er som regel da hormonene begynner å blomstre at mobberne virkelig kommer ut av skapet sitt. Da skal folk mobbes fordi de er; høye, lave, tynne, feite, kvisete, har regulering, er ginger og listen fortsetter. Ingen av disse tingene er en gode grunner til å ødelegge livet til noen. Hva så om en jente har ett par ekstra kilo mer enn det som er "sosialt akseptabelt"?. Hun kan fortsatt være en fantastisk person, som har mye bra å komme med. Men istedet blir hun mobbet, og klarer aldri å bygge en selvtillit som er høy nok til å vise hvem hun er som person. 

Når man er veldig ung (12-18 år) ser man ikke alltid konsekvensene av ting. Man tenker ikke over at egne handlinger kan ha store konsekvenser. Selv om man kanskje ikke er "hoved-mobberen", så kan man fortsatt gjøre stor skade. Man tenker kanskje ikke over at det å "le med" når noen blir mobbet, er noe big deal. Men for den som blir mobbet, er det enda en person i klyngden som er "imot" mobbeofferet. 

 

Selv har jeg alltid fått høre at jeg er lav og tynn, og ikke som en positiv ting. Folk har slengt "anoreksia kjerring", "spis litt mer a!", "du burde ta voksepiller!", osv etter meg. Når jeg var yngre tok jeg meg ganske nær av det. Selvfølgelig blir man lei seg når man er 13 år og får slike ting slengt etter seg. Heldigvis klarte jeg å akseptere meg selv for den jeg er. Hvis folk påpeker at jeg at jeg er lav, så pleier jeg bare å svare tilbake "Jeg digger å være liten, noe imot det?". Jeg kommer alltid til å høre at jeg er lav og tynn. Men siden jeg har godtatt meg selv for den jeg er, gjør det meg ikke noe å få høre slike ting. 

 

Til deg som blir mobbet: 
- "Prøv å hev deg over det. Det er ikke deg det er noe feil med, det er mobberen." Det er så altfor lett å si disse ordene, men å faktisk følge de selv, er nesten umulig. Hvis du blir mobbet er det smarteste du kan gjøre er å bli flink med selvironi. Hvis mobberen skjønner at du er med på "spøken" blir det ikke like gøy å mobbe. Mobberen skjønner også at du ikke tar deg nær av mobbingen, og at du ikke kan knuses. 

- Du bør også ha en god dialog med de i hjemmet og på skolen. Det hjelper mye å snakke med andre om mobbingen! Prøv også å ha noen nære venner, så dere kan støtte hverandre. 

- Det blir bedre. Husk at mobbingen er verst i ungdomstiden. For da er alle usikre på seg selv (spesielt mobberne). Når man blir eldre blir ting mye lettere. 

 

Kilde: Ung.no/mobbing, weheartit.com og personlige meninger/erfaringer. 

 

Gjerne del dette innlegget ved å trykke på "Liker" under. 

Total eye opener

Noen ganger må man kvitte seg med en del av fortiden, for å få en bedre fremtid. 

Det kommer en grense hvor man faktisk ikke skal trenge å finne seg i mer dritt. Hvor man bare må få den personen ut av sitt liv. For godt..

Man lever bare en gang, og da er det ikke noe poeng i å være med mennesker som konstant kommer med dritt, og manipulerer deg.

Sånne mennesker er ikke verdt å være venn med.  

# Cut 4 bieber

Etter at et bilde der Justin Bieber røyker weed ble postet på nettet. Har mange av fansen hans startet en liten "kampanje". Nemlig Cut4Bieber. Det blir lagt ut bilder i hopetall på facebook, twitter og andre sosiale medier, der fansen kutter seg.

Grunnen til at de kutter seg er følgende: "Vi slutter å kutte oss, når du (justin) slutter å røyke weed". Dette er ikke bare sykt, men også litt latterlig. Kjenner jeg selv får vondt inni meg av alle som kutter seg. Men kutting er et veldig alvorlig emne, og det er ikke noe man bør bruke som en trussel mot en kjendis. Så han skal slutte å røyke weed. 


Ønsker ikke å legge ut bilder av selve kuttingen. Siden såpass mange av dere som leser bloggen min er unge, og jeg vil ikke utsette dere for det.

 

Det er helt skummelt å se hvor mye makt Justin faktisk har over fansen sin. I fjor ble det lagt ut en melding om at Justin hadde kreft. Da barberte faktisk sykt mange av fansen hans hodet sitt. Meldingen var bare en bløff som var iscenesatt av hackere (om jeg ikke tar helt feil). Det at jenter (og gutter) faktisk barberer vekk alt håret sitt, kun fordi en kjendis liksom har kreft, er helt sinnsykt. Det at de nå kutter seg fordi han røyker weed er enda verre. 

Hvor dum blir du når du faktisk skader din egen kropp, legger igjen arr, kun fordi en 18 år gammel popstjerne røyker en joint? De arrene fra kuttingen etter Bieber kommer faktisk til å være der resten av ditt liv. Tenk på de stakkarene som faktisk har det sykt jævlig med seg selv, og kutter seg. De blir latterliggjort nå, på grunn av at fansen til Justin gjør slike ting. Er'e mulig?

 

Beliebers, hva har dere å si?

Prøver, mas og kjas!

I dag har vært en skikkelig lang dag. Jeg var først på skolen. Når jeg kom hjem ryddet jeg hele rommet og vasket to klevasker.  Husmor-Stina. Haha! Fikk forresten igjen norsk heldags karakteren. Det gikk virkelig ikke bra for noen i klassen. Det var trist å se at så mange fikk 1 og 2 i karakter. Fikk 3+ selv. Ikke fornøyd! Men med tanke på hvordan det var med resten av klassen, er jeg noenlunde fornøyd. Skal ha prøve i media på torsdag i nyheter, journalistikk og medieetikk. Så der bør jeg klare meg bra! Skal i alle fall begynne å pugge nå. 

Forresten; Kom gjerne med forslag til dypere temaer jeg kan skrive om. Har lyst til å skrive om det, men kommer ikke på noen temaer akkurat nå. 

Tips! Få mer ut av leppestiften

Jeg har vært en fast tilhenger av leppestift i ett par år. Men det som er så kjipt med leppestifter er at de blir så fort tomme. Og når de er tomme, så er det enda mer igjen, men det får man ikke opp. Så derfor fant jeg en genial metode, så man kan bruke absolutt alt av leppestiften. Denne metoden fungerer også helt perfekt hvis du har knekt leppestiften din, eller lignende. 


Til denne metoden trenger du:

- 2 skjeer, et lys, leppestift (min er 715 choco creme, maybelline) og en beholder du kan ha leppestiften i. Jeg kjøpte min beholder på apoteket. 


- Skrap ut alt av leppestiften med enden til den ene skjeen. Legg all den utskrapte leppestiften over på den andre skjeen. Hold skjeen over lyset til alt har smeltet. Hell så over i beholder. Det kan hende du må helle litt over i beholder ettersom det smelter. Det kommer helt ann på hvor mye du har. 


- Når du har helt all den smeltede leppestiften over i en beholder, lar du det avkjøle seg. Før du bruker leppestiften. Jeg syns resultatet ble veldig bra. Kvaliteten og konsistensen holdt seg veldig godt.

Resultatet kan selvfølgelig variere fra leppestift til leppestift. 

 

Husk å stemme på meg som årets skjønnhetsblogger HER. Tusen takk til alle som stemmer. Dere er herlige! ♥

Cosmetic organizer

For litt siden kom jeg over noe som heter "Cosmetic Organizer" på ebay. Siden den var så fin og ryddig, måtte jeg jo bare ha den. I tillegg pynter den opp på sminkebordet! Kjøpte den HER. Ble overrasket over hvor fort den kom. Tok bare 1,5 uke. Vanligvis når jeg kjøper noe på ebay tar det 3 uker før det kommer hjem i posten. Fin eller hva? 


Ukens spørsmål #5

 

Men jeg lurer, har du noen bra tips om hvordan man kan få extensionsene til å holde seg fine en hel dag? Går alltid med en børste i vesken hvor enn jeg går, men de ser og virker så "tørre" utover dagen..
- Hmm, hvis du prøver å bruke morrocanoil og Split end treatment i håret kan det hjelpe. Eller så kan det hende at det er for mye produktrester igjen i håret. Det kan fort skje hvis du bruker clip on hår. 


Kan du ha skjønnhetstips oftere?
- Skal virkelig prøve å ha det oftere!


Har veldig kort hår, men ønsker meg extentions, liker ikke å ha en bob`ish frisyre :(
Er det toll når du bestiller extentions og hvor lenge har du dem på? :)
- Har alltid fått håret fra L&B sponset, så det vet jeg dessverre ikke. 

Hvor har du kjøpt den røde jakka henne? og hvilket merke er det?:-))))))))))
- Den er fra Nelly. De har den dessverre ikke lenger :/ Merket er Jeane Blush. 


Hei stina! Lurer på om du har noen tips til hvilke type pudder som er bra hvis man har "hudormer" og urenhud?? Om du har noen gode tips? Trenger virkelig noen bra tips!!! Helst til en noe lunde billig penge! 
- Det eneste pudderet jeg har å anbefale er foudantion pudderet til bareMinerals. Elsker det! 


Jeg bare lurte på om når man har teip extentions, og man har krøllete hår, hvordan blir dette håret da etter man har dusjet osv? er det lett å få rettet mitt eget hår da, om det er super krøllete? :-D Og er det vanskelig å sette på selv for første gang? Burde jeg få hjelp av en veninne eller noe slikt til å sette det på?
- Hvis du har veldig krøllete hår anbefaler jeg deg å heller bruke clip on hår. Da kan du rette ditt eget hår før du setter i clipsene. Tape extensions må man ha noen til å sette på for seg (venninde/frisør). Kan jeg spørre noe? for jeg så reklamen på sidebaren din om hvor du kjøpte extensions dine, jeg vurderer å kjøpe, men vet ikke helt hvor mange pakker siden det bare er 40g i en. Så hvor mange pakker kjøpte du?
- Jeg bruker ca 7 pakker. Men jeg er fan av å ha veldig tykt hår da. De fleste trenger bare 5 pakker. 


Har du tatt silikon?
- Ja, 900 gram i hver pupp. Neida, har ikke silikon i det hele tatt. Har svart på dette spørsmålet så mange ganger at jeg begynner å bli litt lei nå.. Du liknet sykt på Elena fra The Vampire Diaries i det antrekket!!
Litt sånn: http://openbooksociety.com/wp-content/uploads/HLIC/0c64f56b64bd2bbc07abc6085d62805c.jpg
- Oi, tusen takk! Digger elena så dette var gøy å høre!


Jeg lurer på en ting.. Hvor lenge trener du når du trener?(1time 2 mer??)
- Pleier å trene ca 1 time. Følger ikke så godt med på klokken.

 

 Hvor gammel er søsteren din? Dere er kjempepene begge to!!! Gratulerer så masse til moren din :)
- Tusen takk :) Hun er 23 år. Jeg bruker clip on, veldig kjekt i helgene men blir jo litt lei av å feste de hele tiden. Og det blir varmt når man har så mye clips stappa i hodebunnen :p Hvorfor liker du Locks and Bonds bedre enn Luxushair?? :)
- Skjønner at det kan være et problem med clipsene. Syns kvaliteten på håret til L&B er bedre, og det er bedre clipsene også. 

 

Endelig tilbake på trening!

Etter en måned med treningsfri var det sykt digg å trene igjen. Dro først å tok solarium. Syns det er best å sole seg før man trener. Da får man et ekstra boost til treningsøkten! Så dro jeg bort på Fitness One for å ha en treningsøkt. Kjente virkelig at kondisjonen hadde tapt seg. Men styrken i kroppen var noenlunde like bra. Flere som har trent i dag?

Fulgte dette programmet i dag:

15 minutter - rolig oppvarming på tredemølle

12 rep x 3 sett - 5 kg - Biceps: sittende hantelcurl

12 rep x 3 sett - 7,5 kg - Bryst: benk m/hantel

Max rep x 4 sett - Mage: Situps på skråbenk

12 rep x 3 sett - 24 kg - Ben: Quadriceps

12 rep x 3 sett - 20 kg - Ben og Rompe - Knebøy

Max rep x 3 sett - 5 kg - Rygghev på stativ

10-15 minutter tøying. 
Bursdagsfeiring

I går var jeg på overraskelsesfest for moren min. Hun fylte nemlig 50 år på onsdag. Så søsteren min (Madeleine), typen hennes, pappa og jeg hadde stelt i stand selskap til henne. Vi ville at hun skulle slippe å bekymre seg for noe som helst, så derfor valgte vi å holde en overraskelsesfest for henne. Vi valgte å gå for tapas mat, for da kunne alle gjestene ta med seg en rett hver. Det ble sykt mye god mat, og et veldig hyggelig selskap. 


Madeleine og meg


Mmm, herlig tapas mat! Bursdagsbarnet skjærer opp kaken! 

 

Hvordan skjule extensions

Det er mange ganger jeg ser jenter som bruker extensions, men ikke vet hvordan man bruker de riktig. Enten så synes skjøtene, eller så er det fargeforskjell, eller så er lengdeforskjellen veldig synlig. Dette er de vanligste tingene som avslører om noen bruker extensions, eller ei. Jeg får ofte spørsmål av lesere om hvordan jeg får håret mitt til å se så ekte ut. Jeg har jo brukt extensions i 4 år, så jeg kan trygt si at jeg har lang erfaring med å bruke det. Derfor skal jeg gi dere noen av mine beste tips:

Gjerne del innlegget hvis du liker tipsene! 

Skjøter

- Hvis man har ganske tynt hår kan skjøtene til extensionet lett synes. Da er det viktig å bruke et type extension som passer ditt eget hår. Jeg har selv tynt hår, og har prøvd ut flere festemetoder: clips, micro ringer og tape. Min favoritt er tape hår. Da syns nesten ikke skjøtene i det hele tatt.

- Hvis skjøtene syns på "kronen" (altså toppen av hodet ditt) på hodet ditt kan du bruke en kam og tuppere litt rundt hårskillen din. Spray lett over til slutt så holder det hele dagen.

 

Farge

- Pass på at fargen matcher. Det er bedre at ditt eget hår er bittelitt mørkere enn extensionet enn lysere.

- OBS: Husk at det går ann å farge håret mørkere en gang, men aldri blek det! 


 

Kvalitet

- Når extensionet er slitt, må du kjøpe nytt. Det er mange som blir avslørt på dette punktet. Hvis extensionet ser ut som en slitt dott, kommer det til å synes veldig godt at det er fake. Og det finnes ikke pent!

- Pass på å alltid bruke balsam i endene. IKKE ved skjøtene, du håret lettere kan løsne. Bruk gjerne også morrocanoil så håret blir bløtere. Jo bløtere håret er, desto bedre blender det seg inn. 

 

Andre tips
- Alltid, og da mener jeg ALLTID ha med deg en hårbørste. Håret blender seg alltid mye lettere når det har blitt børstet. Og når man har gått ute i vær og vind ett par timer kan håret lett floke seg.

- Når man skal sette på extensions bør man alltid tynne ut sitt eget hår (med mindre du har sykt tynt hår fra før). Hvis håret ditt er veldig tykt kommer det til å bli et hakk der ditt eget hår slutter.

- Alltid ha lik tekstur på håret ditt og extensionet. Altså; Hvis du skal ha rett hår, MÅ alt håret være rett. 

 

Lengde

- Aldri la extensionet være mer enn dobbelt så langt som ditt eget hår. Dette kan du enkelt måle med et målebånd.

 

 

Andre råd om extensions finner du under kategorien "extensions". 

 

Bruker du extensions?

Kontor- og sminkehjørne

Da er jeg endelig ferdig med å sette opp møblene jeg kjøpte på IKEA i går. Var sykt vanskelig å sette opp speilen. Siden det måtte måle riktig på millimeteren, og det fulgte ikke med noe mål i bruksanvisningen. Men ble veldig fornøyd med resultatet. Deilig å endelig ha plass til pc'en på et bord. Så slipper jeg å ligge i sengen og blogge hele tiden. Skal også kjøpe meg en ny seng. Men det tar litt tid siden jeg må ha henger og bil å kjøre med. Skal lage romvideo så fort sengen er på plass! 

Spørsmålsrunde

Siden jeg har fått en del nye lesere, så er det sikkert mye dere lurer på. Derfor setter jeg igang en spørsmålsrunde! Velger ut en del spørsmål som jeg svarer på, på video. Spør om så mye dere vil. Men spørsmål som favorittfarge og hva jeg ville tatt med på en øde øy, kommer jeg ikke til å svare på, siden det ikke er så spennende å lese.Kaos!

Dro rett på IKEA etter skolen i dag. Har kjøpt inn en del nytt til rommet mitt. Blant annet litt pynt og nye sengetrekk. Men kjøpte også noe helt annet. Noen som gjetter hva det er?
Ny intro til videoblogger!

Etter mye om og men er endelig introen ferdig! Jeg lagde egentlig en helt annen først. Men formatene til klippene var helt forskjellig, siden jeg hadde filmet med forskjellige kameraer. Så lagde enda en ny en. Ble veldig fornøyd med den nye introen. Gleder meg til å høre hva dere syns om den! 

Husk å sette kvaliteten (endre på tannhjulet) til 1080p!!  

Sang: Jeffree Star - Beauty Killer

Dagens outfit

Ah, første skoledag er ferdig og jeg har vondt i nakken. Kjenner jeg virkelig har kommet helt ut av skolerutinene i ferien. Klarte å stå opp ganske greit i dag. Men kjente jeg sleit med å holde øynene oppe når vi hadde historie. Men heldigvis sluttet vi 13 i dag, så var kort dag. I morgen har vi enda kortere dag. Slutter 11. Sykt deilig! Rakk å lage en video i dag, tenker å ha den ferdig til søndag.

Skal også lage intro til videone mine nå. Hadde en liten avstemning på facebook siden min HER om jeg skulle lage intro eller ikke, og da var svaret nærmest enstemming, Yes! Så da legger jeg den ut i kveld, hvis jeg blir ferdig med den. Gled dere! 

PS: Hvis du bor i Drammens området må du lese dagens, og morgendagens avis. Er med i begge! 
Vest - DIY (mer info HER) // Genser - Bik Bok // Bukse - Cubus // Sko - Converse

På forsiden av Drammens tidende!

I går ble jeg intervjuet av en journalist fra Drammens Tidende. Det var fordi jeg er nominert til Vixen blog awards, som årets skjønnhetsblogg. Var utrolig gøy å hente avisen ut fra postkassen, på morgenen i dag, og se seg selv på forsiden. Ble sjokkert over hvor stor artikkelen om meg var. Hele to sider! Så det var veldig stas! Kommer forresten i avisen i morgen også. På "God Morgen" artikkelen som Drammens Tidende har. 

Husk forresten å stemme på meg til Vixen blog awards. Det kan du gjøre HER. På forhånd, tusen takk. Det betyr mye for meg ♥ Video - Favoritt skjønnhetsprodukter 2012

Etter mange gode forslag som kom fra dere i går, angående videoblogg, så ble det topp 10 favoritt skjønnhetsprodukter fra året som har vært. Enjoy the movie! 

Produktliste: 

- Morrocanoil - Kan kjøpes i frisørbutikker for ca 400,- kr.
- bareMinerals, foundation - Forhandler som selger den kan du finne HER, den koster ca 250,- kr. 
- Tangle teezer - Kan kjøpes HER for 139,- kr. 
- Redken, extreme anti-snap - Kan kjøpes i frisørbutikker, pris er ukjent. 
- bareMinerals, blemish remedy - Forhandler som selger den kan du finne HER, det koster ca 250,- kr. 
- md Formulations, continous renewal serum - Forhandler som selger den kan du finner HER, pris er ukjent. 
- Paco Rabanne, lady million - Kan kjøpes på parfymerier, pris er ukjent.
- 5 hour whitening, kan kjøpes HER for 224,- kr.  
- Hårspray og hårkur kan kjøpes hos frisørbutikker, priser er ukjente.  

Dagens outfit

Ah, da har jeg endelig rukket å sette meg ned! Har hatt en del å gjøre i dag. Så det er derfor det kommer oppdatering først nå. I dag begynte jeg dagen med å bli intervjuet. Kan fortelle dere mer om det senere. Så dro jeg i butikken med faren min for å kjøpe inn ingredienser til kanelsnurrer. Mamma fyller 50 år i dag, en stor gratulasjon til henne! Så da skal vi feire det litt. Så derfor har jeg bakt masse kanelsnurrer (hele 70 stk.!!) i dag. Har rukket å spise opp alle som jeg lagde for noen dager siden. Er supert å fryse de ned å spise de senere. Har lagt ut oppskrift til de HER.


Jakke - Gina Tricot // Topp og bukse - H&M // Sko - Jeffrey Campbell 

 

Dehydrert!

Ah, er så slapp i dag! Fyllesyken kom og tok meg allikevel. Trodde jeg hadde sluppet unna. Men er trøtt og sykt tørst i dag. Flere som er fyllesyke etter gårsdagens festligheter? Kjenner det er deilig å ligge under dyna og se på tv. Ser på The Bounty Hunter akkurat nå. Veldig morsom film med Jennifer Anniston og Gerard Butler i hovedrollene.

Tenkte jeg skulle lage en videoblogg i morgen. Siden jeg har helt fri. Noen ideer til hva jeg kan lage video om?Følg meg

Twitter:
Stinablogg, kan også bare klikke HER - Pleier å skrive alt mellom himmel og jord. Alt nyttig og unyttig å vite.  

 

Instagram:
Stinablogg - Legger ut litt bilder fra bloggen, men mest for det meste bilder jeg tar når jeg er på farten. 

Weheartit
Stinablogg, kan også bare klikke HER.  

 

Facebook:
Klikk HER, for å like facebooksiden min. - Der legger jeg alltid ut link til nye innlegg, pluss andre oppdateringer.  

 

Youtube
Stina blogg, kan også bare klikke HER. - Legger alltid ut videoer til bloggen der, før de havner på bloggen.  

 

Bloglovin
Klikk HER, for å følge meg på bloglovin. 

Nyttårsaften 2012

Godt nytt år! I går feiret jeg nyttårsaften på Åssiden med en del venner. Drakk og koste meg, og hadde det veldig gøy! Danset også en del (selvfølgelig!). Møtte også noen veldig søte og snille jenter, som jeg var en del med gjennom kvelden. Når klokken nærmet seg tolv stakk alle ut for å fyre opp raketter. Jeg er jo livredd for å stå for nærme raketter. Siden jeg har fått en del av en rakett oppi nesa før. Sykt vondt! Så når guttene skøyt opp raketter, gjemte jeg meg bak en bil. Hahah! 

Håper alle dere hadde en fantastisk nyttårsaften. Og husk; Nå som det er et nytt år, kan man starte med blanke ark! 

- Hvordan feiret du nyttårsaften?