hits

januar 2012

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG!

Ukens blogg er trukket! Legger ut nytt innlegg på tirsdag som du kan melde deg på neste ukes blogg.

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke. Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 
♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

KONKURRANSE - VINN UGLESMYKKE

I samarbeid med mymakeup.no har jeg nå en konkurranse. I denne konkurransen kan du vinne et valgfritt uglesmykke fra mymakeup.no. Jeg trekker ut 2 heldige vinnere på søndag. For å vinne må du like disse to sidene på Facebook: mymakeup og stina.blogg.no. Når du har likt disse to sidene på Facebook, legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet med mail adressen din. Vinnerene blir tilfeldig trekt ut.

 

Her er noen av uglesmykkene du kan velge mellom 

♥ Deltar du?

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT

Hello sweethhearts! I dag har jeg filmet inn noen videoblogger til dere. Den ene er ferdig redigert og lastes opp nå, mens de andre skal jeg vente litt med. Nå skal jeg og mamma straks dra til bestemoren min. Er så koselig å dra dit! PS: Tusen takk for alle de koselig og søte kommentarene jeg får fra dere om dagen ♥ 


Bluse - vero Moda // Bukse - Bik Bok // Sko - Din Sko // Klokke - CMYK // Kjede - Bik Bok

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

NAILS - HOW TO

1. Ta på klar neglelakk. Jeg bruker en som styrker neglene. Husk å la det tørke ordentlig før du fortsetter (gjelder alle stegene)

2. Ta på gull negllakk.

3. Lag streker over neglen. 

4. Avslutt med klar neglelakk 

♥ Hva syns du om neglene?

 

Love Stina <3

PHOTOSHOOT

I dag har det blitt veldig lite blogging. Grunnen til det, jeg ble spurt på morgenen i dag av Remi Salievski om jeg ville være med på shoot med han. Og jeg sier aldri nei til å jobbe med han. Så da bar det avgårde til Oslo i dag, for å ta litt bilder. Heldigvis tok vi bare bilder inne i dag, så jeg slapp å stå ute å fryse ihjel. 

Så nå ligger jeg under dynen og koser meg med litt frukt og grønnsaker, og vann. Haha, føler jeg er blitt sånn sunnhetsfreak! Men er jo ikke feil det da. Bedre det enn å spise for mye søtsaker.

Sånn var sminken på shooten i dag. Skal legge ut bilder ettersom jeg får de. Gleder meg!


♥ Hva har du gjort i dag?

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT

Hei puser! I dag har jeg trent på Renessanse og fått trent litt på møllen. I kveld skal jeg være flink jente å være sjafør for foreldrene mine og øve litt på historie. Som jeg skal ta privatist eksamen i vår. Gruer meg utrolig mye! Men blir deilig å bli ferdig med det. Håper alle sammen får en fin fredag og helg! 
Poncho - Vet ikke // Bukse - Cubus // Sko - Din Sko // Klokke - CMYK // Ring - H&M // Øredobber - H&M 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

30'000 VISNINGER

Er så glad nå! Youtube kanalen min har nettopp tikket over 30'000 anntall visninger. Er ikke så lenge siden det var 20'000 og nå er det 30'000! Wii! Er så gøy å se at folk liker videoene jeg legger ut!

Trykk HER eller på bildet for å komme inn på kanalen min (alle videoene mine ligger der). 
Var mange utrolig fine og bra blogger som meldte seg på ukens blogg. Det stod mellom noen, men den som vant ble hsusannh.blogg.no. Det går ann å melde seg på ukens blogg igjen på tirsdag. Legger ut innlegg som du kan melde deg på i. Det går IKKE ann å melde seg på ukens blogg før tirsdag. 

 

♥ Har du en youtube kanal? Hvis ja, hva er den?

 

Love Stina <3

DAGENS SKJØNNHETSTIPS

Kroppspleie

For de som er så heldige at de har et badekar, kan de prøve ut dette tipset. Fyll badekaret med varmt vann og 4ss (gjerne litt mer hvis du har veldig stort badekar) babyolje. Ligg i minst 15 minutter. Så får du babymyk hud. Dette burde ikke gjøres mer enn 1 gang i uken. 

 

Fikk så mye tilbakemeldinger på det forrige skjønnhetstipset jeg ga at jeg har tenkte til å legge ut slike innlegg oftere. Hva tenker dere om det?

Bilder - weheartit.com

 

♥ Har du prøvd dette tipset før?

 

Love Stina <3

HVA SKAL JEG BLOGGE OM?

Er litt tom for ideer for øyeblikket. Har lyst til å lage litt videoblogger eller innlegg. Men vet ikke om hva. Så trenger jeg deres hjelp! Hva har dere lyst til at jeg skal blogge om? 

Gjerne skriv noe annet enn outfit, sminkevideo og hårvideo. Har allerede gjort det 9999 ganger, og kommer til å fortsette med det. Men jeg vil gjøre noe nytt! Kom gjerne med så mange forslag du har! 

♥ Hva vil du at jeg skal blogge om?

 

Love Stina <3

 

DAGENS TRENING

Hello sweethearts! I dag måtte jeg starte dagen min mye tidligere enn hva jeg er vandt til. Det var fordi jeg måtte til tannlegen for å fikse fortannen min. I mai klarte jeg å slå av et skal nederst på fortannen min. Alkohol burde ikke vært på glassflasker! Haha. Men i dag fikk jeg satt på litt på tannen sånn at nå er den helt perfekt! 

 

Etter at jeg hadde vært hos tannlegen dro jeg rett på trening. Jeg må bli flinkere til å trene oftere. Tror jeg skal trene sånn 2-3 ganger i uken fremover. Men heller litt kortere økter. Før har det bare vært 1,5 time 1 gang i uken. Det blir veldig feil! Skal være ordentlig stram når sommeren kommer. I dag trente jeg på mølla i en halvtime. Forbrente 208 kcal, wii! Etter jeg hadde vært på mølla trente jeg litt styrke på bena, og tøyde ut etterpå. Prøver å komme ned i spagaten. Bare en halv meter igjen! 

 

♥ Hvor ofte trener du?

 

Love Stina <3

DAGENS INNKJØP

I dag begynte jeg dagen min med å spille inn to sminkevideoer. De kommer ut etterhvert. Har mye annet jeg må fikse først! Litt senere på dagen dro jeg og moren min på Gulskogen senter for å shoppe litt. Hun har jo klaget så mye over at hun aldri finner klær hun liker. Så da måtte jeg hjelpe henne litt!

Fant også noen ting til meg selv. Fikk et nydelig smykke fra mymakeup.no i posten i dag. Søtt eller hva? 


Genser - H&M 


Smykke -  Mymakeup.no


Endelig fikk jeg kjøpt meg en kvisekrem jeg vet er bra. Den Garnier pure active kvisekremen jeg kjøpte forrige uke kan dra dit pepper'n gror! Den hadde mildt sagt motsatt virkning! Skal aldri bruke den igjen! 


Topp - Bik Bok

 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

 

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke. Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. Kanskje det blir akkurat deg som blir ukens blogg? 

 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

DAGENS SKJØNNHETSTIPS

Dette tipset er mest ment til jenter. Det kan sikkert høres litt rart ut, men jeg kan love deg at det fungerer! Når man barberer leggene er det vanlig å bruke barberskum. Noe som fungerer enda bedre er å bruke balsam. Du trenger ikke en dyr balsam. Jeg bruker bare en fra first price, siden det kun er til leggene. 

Når du er i dusjen og huden har blitt ganske varm smører du leggene inn med balsam. Så barberer du som du vanligvis gjør. Når du er ferdig skyller du med kaldt vann, sånn at du får gåsehud. Barber kjapt over der det stikker (dette gjør at du er glattbarbert lenger) . Avslutt med en god fuktighetskrem og du vil få glatte og myke legger! 


bilder er hentet fra weheartit.com

 

♥ Har du prøvd dette før?

 

Love Stina <3

FLINK JENTE!

I dag har jeg vært skikkelig flink! Jeg har ryddet, vasket og støvsugd soverommet og klesrommet mitt! Til tross for at jeg stod opp rundt halv ett i dag, har jeg faktisk rukket å gjøre utrolig mye. Lå å leste på Italiensk gloser til halv 4 i natt. Så nå kan jeg rundt 30 nye italienske ord. Wii! Det er sikkert mange av dere som lurer på hvorfor jeg lærer meg italiensk. Det er på grunn av at jeg har lyst til å bo i Italia en periode, pluss at det er et utrolig fint språk ♥

 

♥ Hva skal du i dag?

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT


Poncho - H&M // Tights - Bik Bok // Sko - DIn Sko // Øredobber - Vet ikke // Genser - Vet ikke

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

MINE HÅRFRISYRER

Jeg har hatt så utrolig mye forskjellige frisyrer og farger på håret siden 1. VGS. Fra brunt til svart, fra langt til kort. Mye forskjellig!

 

Juni 2010

September 2010


November 2010


Mars 2011

Mai 2011


Juli 2011


November 2011


Januar 2012

 

 

♥ Når synes du håret mitt var finest?

 

Love Stina <3

JEG ER HELDIGJeg er heldig fordi jeg er frisk. Jeg er heldig fordi jeg bor i et land der det er fred. Jeg er heldig som har to foreldrene som er glade i meg. Som alltid er der for meg. Jeg er heldig fordi jeg har en god familie. Jeg er heldig fordi jeg har gode venner. Venner som er der for meg. Like mye om som jeg er der for de.

Jeg er heldig fordi jeg er et fritt menneske. Jeg er heldig fordi jeg kan gjøre hva jeg vil her i livet. Jeg er heldig for fordi jeg er gammel nok til å gjøre mine egne valg. 

Jeg er heldig fordi jeg er tilfreds med meg selv. Jeg er heldig fordi jeg har god selvtillit, og ikke trenger å være usikker på meg selv. Jeg er heldig fordi jeg vet hva jeg kan. 

Jeg er heldig fordi jeg er et menneske.

 

♥ Hva gjør deg heldig her i livet?

 

Love Stina <3

DAGENS INNKJØP

Heisann cupcakes! I dag stod jeg opp altfor sent, 12:45 faktisk. Hater virkelig når jeg ikke får sove før klokken 5 på morgenen. Så ble dessverre ikke noe trening i dag. Men i morgen skal jeg ha en lang treningsøkt. I dag har jeg vært på shopping med søsteren min. Jeg fikk endelig tak i en jumpsuit i min str. Pluss noen andre veeldig nødvendige ting. 

Sminke - H&M
 


Jumpsuit - Bik Bok


Skjorte - Vero Moda

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

5 TIPS TIL SUNNERE OG LENGRE HÅR!

1. Spis sunt!
Hvordan du spiser har stor innvirkning på håret. Pass på å få i deg mye B vitaminer og proteiner. B vitaminer er det i: fisk, egg, ost, nyrer, lever, melk og oksekjøtt. Også gjær, grove kornprodukter, nøtter, frukt og grønnsaker.

 

 

2. Bruk balsam.
Når man bruker balsam lukker den skjelllagene i håret. Det gjør at hårspray og andre produkter ikke skader håret like lett. Men man får også mindre volum i håret av å bruke balsam for håret blir veldig glatt. Så du trenger ikke bruke balsam over hele håret. Du kan ta i bare tuppene. Er håret ditt veldig slitt bør du ta balsam over hele håret.

 

 

3. Sov med hestehale/flette om natten.
Har du også våknet med håret til alle kanter, og mange tugger? Dette unngår du ved å sove med en hestehale eller flette på natten. På den måten slipper du å måtte rive av deg håret for å få vekk tuggene.

 

 

4. Bruk varmebeskyttende. 
Hvis du bruker hårføner, rettetang eller andre varmebehandlede produkter bør du bruke noe varmebeskyttende. Det som er best er å dusje på kvelden så håret får lufttørket over natten. Og helst ikke bruke rettetang hver dag, som veldig mange gjør! Been there, done that! Når du bruker rettetang på tuppene av håret ditt (hvis du har slitte tupper) "brekker" disse av da. Og håret ditt blir ikke lengre, selv om det vokser.

 

 

5. Bruk hårkur.
Bruk en hårkur minst en gang i uken (selv bruker jeg aldri hårkur, dette fordi jeg ikke tenker over det). Bruk en fra en profesjonell frisør. Da er det lettere å rådføre seg med frisørene og spørre hvem som passer best på ditt hår. Husk at den må inneholde veldig mye proteiner!

 

Tumblr_lcb2hlrlbq1qbkae6o1_500_large

 

 

♥ Har du prøvd noen av disse tipsene?

 

Love Stina <3

DAGENS OUTFIT


Bluse - Vero Moda // Bukse - Bik Bok // Belte - Husker ikke // Sko - Din Sko // Accesories - Husker ikke

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

 

Følg meg på Facebook ved å trykke HER 

GÅRSDAGENS OUTFIT

I går hadde jeg en kjempe bra kveld! Jeg og Isabella dro på fest i Lier. Ble kjent med mange nye mennesker og møtte igjen venner som jeg ikke har sett på lenge. Danset og festet hele natten, og hadde det kjempegøy!


Kjole - Bik Bok // Sko - Husker ikke // Ring - H&M // Øredobber - Bik Bok // Belte -Vero Moda

 

Koselige jenter!


 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

♥ Hva gjorde du i går?

 

Love Stina <3

10 TING DU IKKE VET OM MEG1. Jeg bruker selvutløser 98 % av gangene jeg tar bilder av meg selv, til bloggen. Kunne selvfølgelig spurt mamma eller venner om de kan gjøre det for meg. Men jeg er altfor kresen og sær til å la noen gjøre det for meg. Jeg er veldig bestemt på hvordan jeg vil ha det. 

 

2. Favorittbladene mine er Streetstyle og Costume. Elsker at det er et eget blad som kun handler om blogging. Digger å lese når de intervjuer bloggere. Costume elsker jeg fordi de skriver så bra om mote. De blander liksom ikke inn noe slankekurer eller kjærlighetsfortellinger i bladet. 

 

3. Favorittprogrammet mitt er The Big Bang Theory. Elsker humoren og skuespillerne! Har sett alle episodene som er blitt laget til nå. Så nå gleder jeg meg som et barn til det kommer ut flere episoder! 

 

4. Jeg har oversizede pupiller. Det ser nesten ut som jeg er full eller dopet (selv om jeg ikke er det!). Har blitt spurt av mange tidligere kollegaer om jeg har røyket weed før jobb. Kleint.

 

5. Jeg er ekstremt utålmodig! Det værste jeg vet er når jeg sender melding til noen, og de bruker 2 timer før de svarer. 

 

6. Jeg er Chris Crocker fan! Husker dere "leave Britney alone" videoen? Det var en homofil gutt som lagde den videoen. Han har utrolig mye geniale videoer på Youtube! Elsker at han ikke er redd for å drite seg ut. Han har også lagd noen sanger som "Mind in the gutter" og "Freak of nature", som jeg har helt dilla på!

 

7. Jeg Hater Når Folk Skriver Sånn Her. Stor Bokstav I Starten Av Hvert Ord! Det Er Jo Umulig Å Lese Det! 

 

8. Jeg tror på Karma. Jeg er ikke kristen, buddhist, muslim eller noe sånt. Det eneste jeg tror på er Karma. Men jeg tror ikke på det på samme måte som hinduene. Jeg tror at hvis jeg gjøre noe slemt mot andre, slår det tilbake på meg. Og omvendt. Hvis noen gjør noe mot meg som ikke er så snilt, gidder jeg som regel ikke gjøre noe tilbake mot de. Jeg vet at universet jevner opp igjen, så de får tilbake med samme mynt. Rart ikke sant?

 

9. Jeg leser alle kommentarer jeg får på bloggen. Grunnen til at jeg har på sånn "godkjenn kommentar" innstilling er sånn at jeg får lest alle kommentarer på bloggen. Blir like glad hver gang jeg får en ny og koselig kommentar fra dere! Og jeg svarer dere alltid hvis dere har spørsmål. 

 

10. Jeg skriver kun om det overfladiske i livet mitt på bloggen. Jeg skriver så å si aldri hva jeg føler. Eller om jeg er på date med en gutt. Eller krangler med en venninde. Ting som er veldig personlige forteller jeg heller til vennindene mine. 

 

 


♥ Fikk du vite noe nytt?

 

Love Stina <3

BLOGLOVIN ME

Noen av dere har sikkert sett at jeg har en knapp på siden av bloggen min, der man kan følge meg på bloglovin. Men jeg tenkte at det er sikkert ikke alle dere som har sett den, eller vet hva bloglovin er. Så da tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om bloglovin. På bloglovin lager man seg en egen konto som man kan koble opp til sin egen blogg. Der kan man følge andre blogger, og andre blogger kan følge deg. Hvis du følger andre blogger, er det lett å se når bloggerne du følger, legger ut ett nytt innlegg. Genialt eller hva?

Blir kjempe glad hvis du har lyst til å følge meg på bloglovin. Hvis du vil det, kan du trykke HER eller på knappene under.  

bloglovinbloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovinbloglovin 
♥ Bruker du bloglovin? Hvis ja, følger du meg på bloglovin?
Love Stina <3

DAGENS OUTFIT
Genser - Bik Bok // Tights - Bik Bok // Bukse - Pieces // Sko - Husker ikke // Kjede - Glitter

 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

FAVORITT IPHONE APPS!

Jeg har hatt iphone i snart 2 år, og er helt forelsket i iphone! Det er helt endeløst med app's som du kan velge mellom. Man blir litt oppslukt noen ganger. Men siden jeg har brukt iphone så lenge, har jeg funnet meg noen favoritt app's. Jeg har iphone 4 nå, så vet ikke om alle fungerer like bra på eldre iphoner. Men jeg regner med det. 

Blogg.no - Dette er vel den app'en jeg bruker mest. Her kan man godkjenne kommentarer og lage nye blogginnlegg. Bruker den mye når jeg er på farten. Det som jeg syns er et stort minus er at man ikke kan velge størrelsen på bildene man laster opp. 

Facebook - Sier seg vel selv? 

Trafikanten - Denne app'en er veldig smart! Den viser deg når og hvor den nærmeste buss eller tog går. Brukte den app'en her mye da jeg bodde i Oslo. Da kunne jeg se akkurat hvor mange minutter det var til bussen min gikk. Men synes ikke den fungerer like bra i Buskerud.

bSafe - Dette er en app som absolutt alle burde ha. Enten de er jenter eller gutter. Etter alle voldtektene som skjedde i Oslo ble denne app'en veldig populær. La oss si at man går hjem fra byen på kvelden, gjerne alene. Så blir man overfalt eller noe lignende. Hvis man da går med denne app'en åpen og rekker å trykke på skjermen. Sender den en melding til alle nr du har lagt til på app'en. På meldingen står det at du er i fare og den viser og hvor du er. 

Nike+ GPS - Denne app'en gjør det mulig å regne ut hvor mye løper (ute eller på tredemølle), hvor mange kalorier du brenner, fart og tiden du bruker. Hvis du bruker den ute viser den deg også kart på hvor du har løpt. Den sier også ifra ved hver kilometer du løper. 

BeFunkyFx - I denne app'en kan du redigere bildene dine. Jeg elsker denne app'en! Du kan croppe, legge til effekter, rammer, endre lyset og mye mer.

Shazam - La oss si at du hører en sykt bra sang på radioen, som du bare må vite hva heter. Da kan du bare åpne denne app'en. Da finner den ut hva sangen heter, og hva artisten heter. Genialt eller hva?

TV Guiden - På denne app'en kan du se hva slags program som går på TV akkurat nå, og flere dager fremover. Du kan legge til en varsling, sånn at den sier ifra når de programmene du vil se på, begynner. Man kan også se alle filmer som går, og legge til varsling på de. Tror jeg dessverre blir litt mer TV-slave nå..

 

 

♥ Hva er dine favoritt app's?

 

Love Stina <3

 

NY HEADER + ENDRINGER PÅ BLOGGEN

Har lagd en ny header til bloggen. Ble ikke så fornøyd med den forrige på grunn av fargene og skaleringen. Men elsker fargene i den nye headeren! Har også lagt til nytt bilde på siden av bloggen. Pluss at jeg har byttet Facebook og Bloglovin knapper, som ligger under profilteksten. 

FØR 

 

ETTER

Fotograf - Remi Salievski

 

♥ Hva syns du om den nye headeren?

 

Love Stina <3

HVOR LENGE SKAL MAN VÆRE JOMFRU?

Spre gjerne dette innlegget videre! 


Alle blir født jomfru. Når vi slutter å være jomfru er opp til oss selv (med mindre man blir tvunget). Jeg hører om så mange jenter som har sex helt ned i 12 års alderen. Jenter som blir gravide som 13 åringer. Hva har skjedd med samfunnet?

 

Når jeg var 12 år følte jeg meg som et barn, jeg var et barn. Sex var absolutt noe jeg ikke ville prøve ut så tidlig. Så hva får jenter til å debutere seksuelt så tidlig? 
Er det på grunn av at man ikke kan snakke om sex hjemme? Mange som presser rundt deg? Hva er det egentlig? 
Statististisk sett er jenter gjennomsnittlig jomfru til de er 16,7 år. Mens gutter er jomfru frem til de 18 år. Jeg synes det er helt greit å ha sex når man er 17-18 år for jenter. 

 

Jeg syns det er viktig at man skal være komfortabel på den man har sex med. Man trenger ikke være sammen med personen i 3 år før man har sex, det sier jeg ikke. Men at man føler seg klar, og vet at man ikke angrer. For det kjipeste som finnes er å være 14-15 år og dra på fest, bli sanseløs full og ha sex med en random stranger. Og angre seg grenseløst dagen etter. 

Tumblr_l8109ykv5g1qd6wm6o1_500_large


Mange gutter føler seg presset til å ha sex tidlig siden "alle andre har det". Men har virkelig "alle andre" det? Sikker på at kompisen din som tok jomfrudommen sin i syden virkelig gjorde det? Og at han ikke bare finner på at han gjorde det for å slippe å si til alle at han fortsatt er jomfru?

 

Alle gutter som sier dere har hatt sex med mange. Er dere stolte over å hatt sex med så mange? Tror dere at dere blir supergode i senga av 79482 one-night stands? Det blir dere ikke. Gutter (og jenter) som er i lange forhold får prøvd ut ting, man lærer og man blir flinkere. Har man mange one-night stand betyr det ikke at man er god. 

Så jenter, fordet om gutten har hatt sex med over 100 stk, betyr det ikke at han er god i senga! 

Jeg syns det er viktig å vente til man er godt moden med å ha sex fordi det er så lett å angre. Selv har jeg hatt venner som har sagt "faen at jeg pulte han, angrer så sykt". Da har jeg alltid tenkt at det må være utrolig kjipt å gå rundt med den tanken at man angrer for at man hadde sex med en person. 

Tumblr_lgky4uhvfq1qd8f1ro1_500_large

 

Jeg sier ikke at man ikke kan angre seg for å hatt sex med noen når man tar jomfrudommen når man er moden, men da er det lettere at det ikke blir så mange man angrer på. Når man er 17-18 år tenker man helt annerledes enn når man er 13-14. 
 
 


 Her er noen tips til alle foreldre som har barn i ungdomsalderen.


- Snakk åpent om sex med barna dine, men ikke oppfordre til sex. 

- Ikke døm barna dine. Ikke noe er vanskeligere for barn enn når du dømmer de. Da klarer de ikke å snakke med foreldrene sine om noe.

- Ha en god "harmoni" i hjemmet. Statistikk viser at jenter og gutter som kommer fra "dårlige" hjem debuterer seksuelt tidligere enn andre.  

 

 

♥ Når syns du man bør debutere seksuelt?

♥ Hvor gammel var du første gang du hadde sex? (her er det helt greit å være anonym om man ønsker det!).

 

 

 

Love Stina <3

 

Alle bilder: weheartit.com

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Dere har blitt så utrolig flinke til å kommentere i det siste, er så glad for det ♥ Men siden mange av dere har spurt om de samme tingene tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg med alle spørsmålene deres og svare på de her. Siden det er sikkert flere av dere som lurer på de tingene her.


1. Hvordan har du fått til sånn design som du har?

- Jeg bruker et gratis design fra Katrine Aastorp. Men jeg har endret farger, knapper og header, pluss litt til. Hvis du trenger hjelp meg HTML koder kan du enten søke deg frem på Google. Eller så kan du gå inn på DENNE bloggen. Den bruker jeg 98% av tiden, når jeg trenger HTML koder. 

 

2. Er du modell?

- Ja. Jeg jobber for Starlet by Ravensborg Management. Du kan besøke hjemmesiden dems HER.

 

3. Hvordan får du lagt inn videoer fra youtube på bloggen?

- Når du er inn på videoen du skal bruke på youtube, trykker du under videoen, der det står "del". Så trykker du på "innbygg", og trykker på der det står "bruk gammel innbyggingskode". Deretter skriver du der det står "Bredde" antall px du vil bruke. En vanlig blogg er på 600/700 px. Så kopierer du den teksten som er merket, og limer det inn der du kan lime inn koder på bloggen. På innlegg. Da dukker videoen opp når du trykker på utkast eller publiser. 

 

4. Når du brukte micro rings, hvor kjøpte du de fra?

- Jeg kjøpte de over Ebay. Husker ikke hvilken selger. Men det er bare å søke der. Da finner man lange, korte og alle farger og lengder, og de fleste er veldig billige. 

 

5. Hvor er den toppen/jakken/buksen fra?

- Når jeg legger ut dagens outfit skriver jeg ALLTID hvor tingene er fra, under det siste bildet på bloggen. Kan begynne å skrive hvor klærne er fra i vanlige innlegg også, hvis dere ønsker det. 

 

6. Kan du vise noen frisyrer på videoblogg?

- Siden jeg har så kort hår nå er den eneste frisyren jeg bruker rett hår, som henger rett ned. Har prøvd å eksperimentere litt med den sveisen jeg har nå, til inget hell. Så det blir dessverrre ikke noen hårfrisyre videoer før håret mitt er lengre.

 

7. Hvilket program redigerer du bildene dine i?

- Jeg bruker med picnik.com. Det er gratis og du trenger ikke laste det ned. Det er noen av effektene der inne som du må ha premium konto for å bruke. Det koster 30 kr i måneden eller noe, husker ikke helt, men har det selv. 

 

8. Hvilket program redigerer du videobloggene dine i?

- Windows movie maker

 

 

♥ Noe annet du lurte på som ikke stod her?

 

Love Stina <3

LADY GAGA - EN INSPIRASJON TIL NY MOTE?

Jeg må innrømme at jeg er et stort Gaga fan. Jeg rett og slett elsker hele pakken med Lady Gaga. Hun kan synge, har utrolige musikkvideoer og hun setter nye grenser innenfor mote. Jeg vet at Lady Gaga har endret hvordan man ser på mote, og det på en positiv måte! Selv om jeg mest sannsynlig aldri ville brukt de fleste av klærne hun går med, blir jeg inspirerert til å ikke være redd for å skille meg ut. Til å tørre å gå med akkurat det jeg vil. ♥ Hva syns du om Lady Gaga?
Love Stina <3

ER PÅ TOPPLISTEN

I dag våknet jeg til en veldig god overraskelse. På blogg.no ligger jeg på 91.plass. Wiii! Er så glad nå! Tusen takk for at dere følger bloggen min og legger igjen så søte kommentarer. Det gjør virkelig sånn at jeg vil fortsette å blogge ♥ Husk at dere kan følge meg via Facebook HER, legger alltid ut link til innleggene mine på Facebook siden. 

Love Stina <3

FAKE PROFIL

Fikk melding av en venn på Facebook i stad, "Jasså, er du på møteplassen?". Han hadde kommet over en profil som kalte seg "Bigboobs". Det lå masse bilder av meg der, det var skrevet ting som kun de som virkelig har fulgt med, vet. Og det stod at jeg het Stina Marie i info teksten. Selvfølgelig er dette en fake profil.

Er så lei av at folk skal bruke min identitet på nettet. Greit at jeg har en blogg og sånt altså. Men et sted går grensen. Lavmåls å bruke andres identitet, fordi du er så stygg selv, og skammer deg over deg selv. Ekkelt er det også. Har tenkt til å kontakte møteplassen.no i morgen over telefon/mail og rapportere dette. Er ikke akkurat første gang dette skjer..

 

♥ Har du opplevd noe lignende før?

 

Love Stina <3

VIDEOBLOGG - ROMMET MITT

Hei søtinger ♥ Siden mange av dere har spurt om jeg kan lage en videoblogg om rommet mitt, har jeg gjort det. Håper dere liker den! Husk å subscribe til kanalen min ved å trykke HER. Jeg legger alltid ut videoene på youtube før de kommer hit. 

Love Stina <3

FØRSTE BOWLING PÅ 10 ÅR

I går var jeg på bowling med noen Isabella og noen venner. Jeg hadde faktisk ikke spilt bowling på 10 år. Så jeg ble helt sjokkert når jeg fikk en strike! Jeg ble kjent med en del nye mennesker, som var veldig koselige. Og møtte igjen noen som jeg ikke har sett siden juni, så det var veldig hyggelig! 


Kristian og meg


Isabella og Petter
Isabella og Ulf
Isabella og Kristian 


Meg og Petter

 

♥ Har du spilt bowling før?

 

Love Stina <3

10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGGMange av dere spør meg om tips til hvordan de kan bli flinkere bloggere. Har også fått mange forespørsler om jeg kan lage et innlegg med noen tips. Så nå har jeg 10 tips til dere, som har fungert for meg. Jeg skal ikke påstå at dette er en fasit til å havne på toppen etter 10 dager. For det er det ingen som gjør. Hvis man vil havne på topp må man bygge seg oppover og bli flink. Disse tipsene her kan hjelpe dere godt på vei. 

1. Design. 
Det første jeg ser når jeg kommer inn på en blogg er designet. Hvis du har en lys bakgrunn, mørk og tydelig skrift, og har et design som gjør det lett for leserne å finne frem er du man langt på vei. 

Det værste jeg vet når jeg kommer inn på en blogg er mørk/blinkende/mønstrete/distraherende bakgrunn. Med hvit skrift eller en annen lys skrift. Og et design som kun er et standard blogg.no design. Hvis jeg kommer inn på en blogg som dette går jeg rett ut igjen. Jeg tar ikke bloggeren seriøst hvis man har et så dårlig design. 


2. Kvalitets innlegg. 
Det er viktig for leserne at du gir de et innlegg som de ønsker å lese. Tar man bilder av middagen moren har lagd til dem og poster det som "dagens middag" eller lignende, er ikke dette er innlegg som har noe som helst verdi for leserne sine. Skal man legge ut bilde av middagen sin kan man skrive oppskriften man brukte for å lage middagen, eller andre tips som har verdi for leseren. 

En stor feil mange også gjør med outfit innlegg, er at de tar bilde med webcammet sitt, iført joggebukse og hettegenser, og de bruker en rotete bakgrunn. 
Skal man legge ut outfit innlegg synes jeg personlig at det er best å bruke en hvit bakgrunn eller ta bilder ute. Jeg synes at hvis man skal legge ut outfit bilder skal det ha noe verdi for leseren. En joggebukse og hettegenser er ikke det som inspirerer meg en smule. 


3. Vit hvem som er leserne dine. 
Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvem som leser bloggen din. På Google analytics kan man finne ut hvilket land leserne dine bor i, til og med hvilken by de befinner seg i når de leser bloggen din, om de er faste lesere, hvor lenge de er inne på bloggen din, hvordan de finner bloggen din, og mye mer. Du kan også gå inn på de som kommenterer bloggen din for å se hva slags lesere de er. 

Jeg synes personlig at det er viktig å vite hvor leserne mine bor, hvordan de kommer seg inn på bloggen min, hvor lenge de er inne på bloggen min og om de er faste lesere. Det som er best er å ha mange faste lesere, og ikke masse lesere som er inne på bloggen din i ett minutt også kommer de aldri tilbake igjen (for eksempel). 


4. Nisje 
Jeg har lenge slitt litt med å finne meg en spesiell nisje, siden jeg har lyst til å skrive om så mye forskjellig. Men det som jeg har kommet frem til er at jeg skriver om hverdagen min og det ovefladiske i den. Altså: sminke, mote, noe personlig, modell oppdrag og trening. Dette synes jeg personlig er en god blanding for meg. 

Men man må finne sin egen nisje. Å finne sin egen nisje betyr ikke å kun skrive om en hunderase eller kun legge ut outfit innlegg hver dag. Men å finne den kategorien man hører til i. Eksempel: hvis du er flink til å tegne kan du ha en tegneblogg. Hvis du er flink til å ta bilder kan du ha en bildeblogg. 

Det viktigste er å skrive om noe du er flink til og liker. 


5. HTML
Hvis man vil ha ett bra design er det kjekt å kunne noen html koder. Det finnes kjempe mange blogger som forklarer html bra og som gir deg kodene. Jeg sier ikke at man skal lære å bygge et design fra bunn av, tvert imot. Det jeg mener er at hvis man bruker et gratis design er det kjekt å vite hvordan du kan gjøre det om så det passer bedre til din egen blogg. 


6. Skrivefeil.
Det er utrolig mange ganger jeg leser på en blogg og det er fullt av skrivefeil. Det er veldig viktig å dele opp setningene riktig og bruke; komma og punktum. En smart ting er å lese teksten høyt og granske den for deg selv, før du publiserer den. 


7. Navn på bloggen. 
Ingen kommer til å huske hva bloggen din heter hvis du kaller den "xoxostinamariebakken<3". Det blir for mye og for langt. Jeg brente meg selv litt på dette da jeg hadde Stinamariebakken.blogg.no som navn. Derfor byttet jeg over til stina.blogg.no. Det er viktig å ha ett kort navn. Gjerne noe som er lett å huske. 


8. Kvalitet på bilder. 
Jeg er personlig veldig glad i å lese blogger som bruker bra bilder. Det værste jeg ser er når man tar bilder med webcam eller en dårlig telefon. Det er greit å gjøre det et par ganger hvis man har dårlig tid. Men ikke gjør det til en vane. 


9. Kommenter andres blogger
For at andre skal vite om bloggen din er det viktig at du "reklamerer" litt for den. Det kan du gjøre ved å skrive kommentarer på andres blogger. Det er mange ganger jeg går inn på bloggen til en som har kommentert. 

Men for gudenes skyld, ikke skriv "kan du kommentere på bloggen min?", "kan du besøke bloggen min" eller lignende saker. Det blir bare spam og er heller ikke koselig for den bloggeren du kommenterer på innlegget til. 


10. Vær personlig. 
Jeg elsker å lese blogger som bloggeren er litt personlig. Der man på en måte blir kjent med bloggeren. Så fortell ting om deg selv. Gjerne videoblogg og ta bilder av deg selv. 


Det ble litt mye tekst her. Men ville forklare litt rundt tipsene for at dere skal forstå de riktig, og ikke misfortstå de. 


♥ Lærte du noe nytt?


Love Stina <3

BARNEVAKT

I skrivende stund sitter jeg med en liten baby på fanget, som er tanteungen min. Plutselig måtte jeg sitte barnevakt. Det er trygt! Om 10 minutter skal jeg dra til bestemoren min. Vi skal ha et familieselskap der i dag, men hele familien. Så det blir koselig! 

♥ Hva skal du i dag?

 

Love Stina <3

HJEMME FRA PHOTOSHOOT

I dag sto jeg opp kjempe tidlig. Klokken 8 faktisk. Kanskje ikke så tidlig for dere som går på skole. Men tidlig for meg. Grunnen til at jeg måtte stå opp så tidlig var fordi jeg skulle til Tønsberg på photoshoot med Ramona Kamfjord. Vi tok masse bilder i studio. Tok mye svart-hvitt fashion/beauty. Fikk masse skryt på at jeg var flink til å posere, så nå gleder jeg meg som ett lite barn til å se bildene.

De kommer selvfølgelig rett på bloggen når jeg får de!

I kveld kommer Isabella hit en tur, så da skal vi se på film og prate gossip. Gleder meg! Har ikke sett henne siden romjulen i fjor! Hehe!

Her er sminket og håret jeg hadde i dag.
♥ Hva skal du i kveld?Love Stina

DAGENS OUTFIT

Hallo søtinger ♥
I dag har jeg fått ordnet masse bloggting. Er så kjekt å lage ferdige innlegg som jeg kan legge ut når jeg ikke har tid til å lage ett innlegg. Har også fått farget håret mitt i dag. Er bare 1,5 måned siden jeg farget det sist. Men elsker når det er ordentlig svart, og null ettervekst. Dere har vært utrolig flinke til å kommentere de siste dagene, det setter jeg utrolig pris på! ♥

Solbriller - vet ikke // Skinnjakke - Bik Bok // Shorts - Cubus // Genser - Gina Tricot // Tights - Bik Bok 

 

♥ Hva syns du om dagens outfit?

 

Love Stina <3

SHOPPING OG FRAPPÈ

I går var jeg i Oslo med Nora. Det klødde i fingrene mine etter å få svidd av noen kroner i Bogstadveien. Var innom mange av de faste butikkene; Zara, Aldo, H&M, Bik Bok, Accesories, og fler. Men det var en butikk som det var skikkelig mye søtt inne i. Husker ikke navnet på den da, dessverre. 

 

Det første Nora sa når hun så det bokstavene var "sånn må vi ha på båten!". Partyboat sa du..? 


 

Ah, elskbare Jeffrey Campbell sko! 


Haha, Nora måtte ha en liten matpause. Midt inne i H&M butikken. 

 

Smakte min første Frappè med karamell smak. Noensinne. Elsket det! Må drikkes igjen. 

 

Nice skjørt elle hva? NOT


 

♥ Har du fått shoppet noe på Januar salgt enda?

 

Love Stina <3

UTSEENDET VS. PERSONLIGHET

Mange sier at personlighet betyr mer enn utseendet. At utseendet er kun en bonus som kommer i tillegg til en god personlighet. Mange sier også at de som ser bra ut kun er ute etter sex, og ikke etter forhold. Men er det virkelig sånn at hvis man har utseendet med seg er man dømt til å være player?

 


Førsteinntrykket.
Før man blir kjent med en person dømmer man de etter utseendet. Hvem vanlig jente ville gått bort til en sinnsykt stygg gutt og sjekket han opp? Svaret er ingen. Jeg er ganske sikker på at det er slik med guttene også. Uten at jeg skal si noe helt med sikkerhet, siden jeg ikke er gutt selv. 

 

Det å tenne på sin egen kjæreste.
For at man skal ha et forhold til noen må man føle seg tiltrukket av den andre i forholdet. Man må kunne tenne på personen og man må heller ikke være flau over utseendet til personen. Så her betyr utseendet en del. Utseendet må jo selvfølgelig falle i smak. Hvem vil vel bli kvalm hver gang de ser kjæresten sin?


Når sminken og voksen i håret kommer av, liker man fortsatt kjæresten sin da? Jeg syns at man også skal like kjæresten sin helt naturlig. Man skal ikke måtte se helt perfekt ut hver gang man er sammen, må man?

 

Godt utseende = Dårlig i senga?
Mange sier at de som har et godt utseende er dårlig i senga. Dette er fordi de med godt utseendet ikke trenger å jobbe noe, når de har fått noen til sengs. Fordi her holder det å være pen. Det sies også at de som ikke er kjempepene men heller normale er veldig gode i senga. Dette er fordi de bryr seg om andre og ikke bare om seg selv og sitt eget utseende.

                         

Langvarige forhold.
I et langvarig forhold er det viktig at man liker både utseende og personligheten til hverandre. Man kan ikke konstant krangle med hverandre. Begge skal jobbe like hardt for hverandre og man skal ikke bli kvalm av sin egen kjæreste. 

 

Hva er god personlighet?
Når jeg får det spørsmålet er det mange ting som popper opp i hodet mitt; Snill, gavmild, jobber for meg, pus, romantisk, beskytter meg, viser at han er glad i meg. Jenter, nå har jeg nettopp forklart drømmeprinsen. Men finnes han? Finnes det virkelig en gutt/mann der ute som er villig til å gjøre alt for deg? Som sender deg sms midt på natten bare fordi han ikke får sove fordi han savner deg. Jeg og så mange andre jenter lever i håpet om at han finnes der ute.


Men for at han skal ha verdens beste personlighet, må vi da droppe det gode utseendet vi alltid har sett for oss at han skal ha? God, i hope not.

 

Utenfor sin egen rank?
Det er her mange gjør feil. Mange tror de er enten mye penere eller styggere enn de er. De tror at hvis man skal finne noen å være sammen med, må de være mye styggere enn de normalt ville datet. Bare for at de skal ha en bedre personlighet. Men er man virkelig nødt til å gå så langt utenfor sin egen rank? Jeg synes ikke det. Selvfølgelig, vi har de jentene som blir sammen med en gutt som er mye styggere enn de selv. Bare fordi han har en god personlighet. Men det vil jeg si er å ta til takke med det man får der og da.

 

Min mening. 
Jeg synes at den man skal være sammen med burde ha en god personlighet. Han må også se noenlunde ut som meg selv i rank. Nå er jeg kanskje over middels opptatt av utseendet. Men hei, jeg er i alle fall ærlig. Sier det som det er. 

Men tilbake til det jeg snakket om. Jeg forklarte litt lenger opp hvordan jeg syns personligheten til en drømmegutt skal være. Men jeg syns det er viktig at dette går begge veier. Hvorfor skal jeg forvente å bli behandlet som er dronning hvis jeg ikke behandler gutten/mannen som en konge?

              
 

                                         

 

♥ Hva syns du teller mest, utseende eller personlighet?

 

Love Stina <3

SMINKE OG HÅRVIDEOER FRA 2011


Har flere videoer på lur til dere, anbefaler dere å subscribe på youtube kanalen min, da får dere sett videoene mine før alle andre! Legger alltid ut videoene på youtube før jeg legger de ut på bloggen. Trykk HER for å subscribe! 

♥ Hva syns dere om videoene?
Love Stina <3