hits

Konkurranse

Vinn stilige plakater fra Desenio!

// annonse

Dere har kanskje fått med dere at jeg har sett etter noe kult å ha på veggene mine, helt siden jeg flyttet inn i leiligheten min? Vel, endelig en stor godnyhet! Jeg har endelig funnet en side som selger masse kule plakater til å ha på veggen. Siden heter desenio.no og har et stort utvalg med plakater. Selv har jeg bestilt 3 stykker hjem i posten, og kan nesten ikke vente med å henge de opp! De kommer til å passe perfekt inn i leiligheten min. Hvilke jeg har valgt ut får dere se når jeg har fått hengt de opp. Så det kommer et blogginnlegg om det senere! 

Men først en annen veldig god nyhet. I samarbeid med Desenio har jeg fått lov til å dele ut noen kule fashion plakater til en heldig leser. Alle plakatene ser du i kollasjen ovenfor. Fine, ikke sant? Jeg liker spesielt god den med Prada plakaten! 

For å vinne disse plakatene må du svare på spørsmålet "Hva het grunnleggeren av Prada?" i kommentarfeltet i dette blogginnlegget. Husk å legge ved mail addressen din, så jeg kan kontakte der dersom DU vinner! Lykke til dere! 

 

Her er noen flere av plakatene desenio selger. Utrolig kule eller hva?


Konkurransen avsluttes 7. september. 

 

 

 4. Advent - Vinn goodiebag fra The Body Shop AVSLUTTET

Denne helgen har vært tidenes jobbhelg. Jeg har klart å komme meg skikkelig inn i en god jobbeboble, og har fått unnagjort så ufattelig mye arbeid. Jeg har lagt masse planer for videoer for hele neste år, laget et par videoer og redigert de, jobbet med mye "backstage" ting på bloggen, og mye mer. Har en del ting igjen på min to-do liste, som skal gjøres ferdig i dag. Kjenner jeg blir så mye lettere til sinns etter å ha gjort all denne jobben. Det sparer meg for så ekstremt mye tid neste år, for ikke å snakke om hodebry. 

Nå skal jeg snart hoppe tilbake til jobbeboblen, men før det skal jeg trekke en vinner av forrige adventskalender. Der man kunne vinne en stor beauty goodiebag. Det var over 900 (!!!) påmeldte! Uæh, så sykt kult! Vinneren av konkurransen ble Tone Gilje. Sjekk mailen din, for jeg har sendt deg en e-mail :-)

Nå er det siste søndag i advent, og det betyr en ny konkurranse. Denne gangen kan du vinne en goodiebag med 3 neglelakker, 4 forskjellige såper, 1 bodylotion, 3 håndkremer, 1 lipgloss, 1 neglelakkfjerner og en øyenskygge fra The Body Shop. For å være med i trekningen må du legge igjen mailen din i kommentarfeltet, og like facebooksiden min HER. For å øke sjansene for å vinne, kan du dele innlegget på facebook ved å trykke på "DEL" knappen nederst i innlegget. 

 

Vinneren av denne konkurransen ble: Ragnhild Knutsen3. Advent - Vinn beautygoodiebag - AVSLUTTET

Da er det 3. advent, og det betyr en ny konkurranse! Vinneren av 2. adventskonkurransen, der man kunne vinne en krølltang fra Remington ble Linn Eliassen. Gratulerer til deg! Vinneren av konkurransen der du kunne vinne en Honor 6 smarttelefon ble Malin Austad (da Malin Austad ikke svarte mail, har det blitt trukket en ny vinner. Den nye vinneren ble Stine Cassandra. 

Denne søndagen kan du vinne en beauty goodiebag med 3 lipbalmer fra Eos, 2 håndkremer fra Eos, en munnspray fra Hello (elsker disse!), 2 lipglosser fra Estelle & Thild, og et sett med sminkekoster fra Real Techniques. For å vinne denne herlige goodiebagen må du legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet, og like facebooksiden min HER.


Trekker en heldig vinner søndag 4. advent.

2. Advent - Vinn krølltang! AVSLUTTET

Da er det 2. advent, og det betyr en ny konkurranse! Vinnerene av 1. adventskonkurransen, der man kunne vinne en personlig almanakk ble Stine Sørensen, Pia Fjeldstad, Janikke Tettli, Thea Andreassen, Ida Rygnestad. Gratulerer til dere! Jeg har gitt mailen deres til personlig almanakk, så dere får en mail i løpet av noen dager.

Har også trukket vinnerne på de andre konkurransene jeg har hatt her på bloggen. 

Vinner av smykker fra A-Hjort ble: Tine Irèn
Vinner av goodiebag fra The Body Shop ble: Julia Westermann
Vinneren av Honor 6 smarttelefon blir trukket neste søndag! 

 

Denne søndagen kan du vinne en krølltang fra Remington. Krølltangen er utrolig bra, og den gir utrolig fine krøller! For å vinne krølltangen må du legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet, og like facebooksiden min HER


Trekker den heldige vinneren 3. søndag i advent.

Vinn en Honor 6 smarttelefon! AVSLUTTET!

//reklame

Nå har det nettopp kommet ut en ny smarttelefon på markedet, som jeg har vært så heldig å få teste ut. Denne telefonen har de samme spesifikasjonene som andre smarttelefoner har, forskjellen er at denne telefonen er mye, mye billigere! En iPhone 6 koster rundt 7000,- kr. Mens Honor 6 koster kun 2700,- kr! Det er prisforskjell det! Man kan kjøpe telefonen i enten svart eller hvit, så denne passer til alle smaker.

Denne telefonen har også en levetid på batteriet som er mye lengre enn hva iPhone har. Ved vanlig bruk holder den i 2 dager, og hvis du bruker den ekstremt mye holder den i over en dag. Det er noe annet enn en iPhone som dør etter 3 timer med browsing av facebook og instagram! Så hvis du ønsker deg en ny telefon til jul i år, anbefaler jeg deg å be foreldrene dine om å kjøpe denne telefonen til deg! Den kan kjøpes blant annet på komplett.no. Der står det også mer om spesifikasjonene til telefonen!

 

Jeg har også vært så heldig å få lov til å gi bort en telefon til en heldig leser. Hvor sykt kult er ikke det? For å vinne må du:

- Fortell meg hvorfor du vil vinne telefonen (trenger ikke å være en lang forklaring) og legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet. 

1. Advent - Vinn personlig almanakk! AVSLUTTET!

I dag er det første søndag i advent. Hvor sykt er ikke det? Julen er offisielt startet! Er dere like gira på jul som jeg er? Jeg er helt i ekstase! Siden det er første søndag i advent tenkte jeg å ha en liten konkurranse. Jeg har fått lov av personligalmanakk.no til å dele ut hele almanakker til hele 5 heldige lesere! Disse almanakkene har jeg vært stor fan av veldig lenge. Har brukt  de til og holde orden på ting jeg skal huske, og gjøre i flere år. Jeg elsker at man kan velge forside, bakside, hvilket design man vil ha inni, størrelse, og startmåned. Så man kan velge alt selv! Genialt eller hva?

For å bli med i trekningen må du:

- Legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet (i dette innlegget).

 

Vinnere ble: Stine Sørensen, Pia Fjeldstad, Janikke Tettli, Thea Andreassen, Ida RygnestadTrekker vinneren 2. søndag i advent.

Konkurranse: Vinn smykker fra A-Hjort AVSLUTTET!

For et par dager siden fikk jeg en pakke fra A-Hjort i posten, med et par nydelige smykker. Både kjedet og ringen er helt i min stil! Rosa, søtt, og classy. Ser allerede for meg mange antrekk jeg kan bruke disse smykkene til. Siden jeg likte smykkene så godt, har A-Hjort sendt meg et ekstra sett som jeg kan gi til en heldig leser. Er ikke det fantastisk? Jeg er i ekstase!

For å vinne smykkesettet må du legge igjen e-mailen din (så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!) i kommentarfeltet i dette innlegget, og like facebooksiden til A-Hjort HER, og følge de på instagram HER.

Vinner ble: Tine Irèn

Anbefaler dere å ta en liten tur innom nettbutikken til A-Hjort.no. De har så mye forskjellige lekre smykker. PS; selv om de er danske så har de lager her i Norge, så du slipper å måtte betale for toll :-) A-Hjort har mange forskjellige merker som Pernille Corydon (som dette smykkesettet er fra), Woonit, ByJulieStokholm, Lulu Badulla, osv. Kjøper du noe fint til deg selv, eller en julegave nå ha du full retur helt til 10 januar!


Ringen kan du finne HER, Kjedet kan du finne HER

Sjekk også ut resten av smykkene til Pernille Corydon HER


//REKLAME

Vinn goodiebag fra The Body Shop AVSLUTTET!

For et par uker siden var jeg på et event med The Body Shop, og da fikk jeg med en goodiebag med produkter hjem. Men istedenfor å ta goodiebagen selv, tenkte jeg at jeg heller kunne gi den bort til en av dere søte leserne mine! Jeg vet jo hvor glade dere blir når jeg har sånne konkurransen her på bloggen. Og siden det snart er jul så vil jeg være ekstra snill med dere! I goodiebagen er det en bodylotion, en shower gel, en håndkrem, to bådesvamper (hvor søt er ikke den hvite bjørnen?), badesalt, en bade gele og en body polish. Så her kan en heldig leser virkelig kose seg!

For å vinne goodiebagen må du legge igjen e-mail addressen din i kommentarfeltet, og like facebooksiden min HER.

VINNER BLE: Julia Westermann

Vinn goodiebag verdi 4000,- kr

Den siste tiden har jeg vært på en god del eventer som jeg har fått med goodiebager hjem fra. Men siden jeg har så mye sminke og kroppsprodukter fra før av, trenger jeg ikke alt dette. Jeg setter så utrolig stor pris på at dere følger bloggen min og legger igjen så mye koselige kommentarer, og jeg ville aldri vært der jeg er i dag, hvis det ikke var for dere. Så derfor vil jeg gi bort alt dette til en heldig leser, som en stor takk for at dere er så fantastiske ♥

Goodiebagen inneholder blant annet; 3 mascaraer, en parfyme, et kjede fra glitter, body lotion fra The Body Shop, bumble and bumble sjampo, balsam og hårskum reisekit, Elle magasin, 4 øyenskygger, 3 lipglosser, gavekort fra Arkaden, primer, bb cream, body lotion og dusjsåpe fra boutique og mye mer!

Alt som er på bildene går til en heldig leser! Hvis du vil være den heldige leseren må du like facebooksiden min HER og dele innlegget på facebook ved å trykke på "del" knappen nederst i innlegget. Husk å skrive e-mailen din i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!Lykke til! Vinneren trekkes 15. september!

Vil du bli linket?

Nå er det kjempe siden jeg har hatt linke-konkurranse her på bloggen! Vet det er veldig mange flinke bloggere der ute som jeg stadig vekk får kommentarer fra, som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Så derfor tenkte jeg å kjøre igang en linkekonkurranse. Jeg velger ut ca 3 bloggere som jeg linker her på bloggen. Velger ut bloggerne neste helg. 

For å melde deg på må du:

- Legge igjen link til bloggen din i kommentarfeltet.

- Like facebooksiden min HER


Lykke til! :-)

Vinn personlig almanakk! - AVSLUTTET!

I samarbeid med personligalmanakk.no har jeg fått lov til å dele ut en almanakk til en heldig leser. Jeg har selv brukt almanakkene fra personligalmanakk.no flittig de siste årene. De er geniale å bruke til både skole og jobb. Har også en jeg bruker til å føre oversikt over treningen min.

Det som er så bra med disse almanakkene er at du kan lage utseendet til den selv! Man kan bestemme forside og bakside, samt layout inne i boken. Det er også en del sider helt bakerst i boken som du kan bruke til hva du vil. Jeg pleier å velge linjerte sider og skriver notater på de. 

På treningsalmanakken min har jeg satt sammen mange inspirasjonsbilder fra weheartit.com på picmonkey.com og lagd en fin kollasj. Perfekt for motivasjonen! 

Nå kan du vinne en almanakk fra personligalmanakk.no. Det eneste du trenger å gjøre er å like facebooksiden min HER og legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg hvis du vinner!

 

Vinneren ble: Hanne Remme

Konkurranse: Vinn selvbruning!

Nå er snart sommeren her, og da er det fint å være litt gyllenbrun når man skal gå i skjørt eller shorts. Selv føler jeg meg altfor blek om dagen, og da er selvbruning en lifesaver! For noen dager siden fikk jeg en pakke fra Kicks med to forskjellige selvbrunere. En mousse som gir umiddelbart farge og bygger samtidig opp en varig brunfarge. Den andre selvbruneren er genial hvis man bare vil være brun for en kveld. Kjekt hvis man vil være ekstra fin på fest. Man blir brun med en gang og fargen vaskes lett vekk. 

Nå kan en heldig vinner vinne disse to selvbrunerene ved å legge en kommentar i dette innlegget med e-mailen sin og like facebooksiden min HER

Trekker den heldige vinneren 1. juniVinn ghd rettetang!

For litt over et år siden fikk jeg min første ghd rettetang. Tidligere hadde jeg hatt en billig rettetang fra et tilfeldig merke. Den skadet håret mitt, og veldig rett ble det heller ikke. Etter å ha brukt ghd rettetang det siste året er jeg helt sikker på èn ting. Jeg skal aldri bruke noe annet enn ghd sine rettetanger. De er helt fantastiske, og jeg merker veldig at håret mitt endelig begynner å bli sunt og friskt. ghd rettetangene er kåret til verdens beste, og det er virkelig ikke uten grunn! 

Nå kan en heldig leser vinne en ghd rettetang fra ghd sin "Birds of paradise" kolleksjon. Dette er en limited kolleksjon og det er kun mulighet til å få tak i den noen steder. 

For å vinne rettetangen må du like facebooksiden min HER og dele dette innlegget på facebook (ved å trykke på "Del" knappen nederst i innlegget). Veldig enkelt! Husk også å skrive e-mail addressen din i kommentarfeltet, i tilfelle DU vinner :-)Den som gjettet riktig på hva premien i denne konkurransen var supportprettylittleliars.blogg.no

 

Trekker vinneren av konkurransen 13. mai. Lykke til :-)

Vinn gavekort på 2500,- kr fra Junkyard! AVSLUTTET

Hei! Håper dere har hatt en flott søndag og kost dere masse ute i finværet. Det har jeg! Tenkte det var på tide med en søndagskonkurranse igjen, og denne gangen kan du vinne et gavekort fra Junkyard.no på 2500,- kr! Butikken har masse tøffe klær for gutter og jenter. De har også masse fine sportsklær og sko. Selv har jeg flere klær derfra, og jeg er helt forelsket i flere av jeansene dems! De sitter utrolig bra! Ta gjerne en titt innom junkyard.no for å sjekke ut alle de fine klærne! 

 

For å delta i konkurransen må du:

- Like facebooksiden til Junkyard HER

- Like facebooksiden min HER.

- Dele dette innlegget på facebook ved å trykke på "Liker" knappen under. 

- Legg igjen mailen din i kommentarfeltet i dette innlegget. 

 

Lykke til alle sammen! Trekker en heldig vinner om 2 uker, altså den 13. april. 

VINNEREN BLE MATILDE BANG

Vinn goodiebag verdi 4000,- kr - AVSLUTTET

VINNEREN ER TRUKKET OG KONTAKTET PÅ MAIL :-)

Siden jeg er skjønnhetsblogger får jeg mye produkter i posten, og ofte får jeg dobbelt opp av produktene. I tillegg er det mange av produktene jeg aldri tester eller bruker, så da blir de bare liggende på hylla. Og da er det mye bedre å gi de til en heldig leser! I tillegg er det snart sommer, og da er det genialt med noen produkter som man kan bli sommerklar med! Jeg har valgt ut en del forskjellige produkter, blant annet: 6 neglelakker fra Ciatè, hårkur fra Bjørn Axen, smoothie oppskriftsbok, body lotion fra The Body Shop, tannbleking fra smilelab, hår olje fra Bjørn Axen, tørrshampo, 4 øyenskygger, mascara fra bareMinerals, ansiktsmaske, 4 lipglosser og mye mer! Alt som er på bildene under går til en heldig leser! 

For å vinne goodiebagen må du like facebooksiden min HER og dele dette innlegget på facebook (ved å trykke på "Del" knappen nederst i innlegget). Veldig enkelt! Husk også å skrive e-mail addressen din i kommentarfeltet, i tilfelle DU vinner :-)Trekker en heldig vinner 23 mars! 


Vinn en uke på Lapoint surfcamp Bali for 2 i sommer

I sommer skal jeg på surfecamp med Lapoint til Portugal, og i den forbindelse kan DU vinne en tur for to til vakre Bali på Lapoints surfecamp. Pakken har en verdi på hele 10'000 kroner, og dette er inkludert:

 

Full pakke level 1:

7 frokoster
5 middager
7 overnattinger
5 dager med surfeinstruksjon
Fri bruk av surfeutstyr
Transport til surfespots
Transfer fra flyplass
2 yoga pass
Fri disponering av campens fasiliteter som pool, wifi, stor hage, sol terasse mm.

 

 

For å delta må du: 

1. Skriv i kommentarfeltet hvorfor akkurat du og din venn fortjener å vinne denne fantastiske opplevelsen.
2. Svare på spørsmålet: Hvor på Bali Lapoint campen ligger, og sende svaret til konkurranse@lapoint.no Tips! Svaret står på Lapoints Bali sider, som du kan sjekke ut HER
3. Lik www.facebook.com/lapointcamps på facebook, den 15 april kåres vinneren her.

 

Konkurransen er for alle men for de som er under 18 år så vinner du en uke på våres Ungdoms Surfsommerleir på Stad i Norge, som du kan lese mer om HER

 Vinn krølltang og rettetang fra Remington! - AVSLUTTET

Siden det snart er jul så er jeg i det gavmilde hjørnet her på bloggen! Og i den anledning skal jeg dele ut en rettetang og en krølltang fra Remington til en heldig leser. Har prøvd ut begge, og de er helt fantastiske! Grunnen til at jeg gir de bort, er fordi jeg allerede har rettetang og krølltang. Og da vil jeg heller gi bort dette til en heldig leser, istedenfor å ha dobbelt opp! 

For å vinne må du:

- Like facebooksiden min HER

- Dele dette innlegget på facebook ved å trykke på "LIKER"  knappen nederst i innlegget

 

Husk å legge igjen emailen din i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner :-) Lykke til! Vinneren trekker jeg på søndag 22 desember!

VINNEREN ER KONTAKTET

Konkurranse: Vinn personlig almanakk! - AVSLUTTET

Hei hei!

I samarbeid med personligalmanakk.no skal jeg nå få lov til å dele ut almanakker til 3 heldige lesere. Er ikke det fantastisk? Jeg har brukt almanakk derfra i over 2 år, og er utrolig fornøyd med almanakkene, eller.. Jeg elsker de! De er så utrolig kjekke å ha med seg rundt når man skal huske på forskjellige avtaler og ting. Når jeg gikk på VGS brukte jeg min almanakk flittig til å skrive ned lekser, innleveringer, karakterer, og mye mer. Nå bruker jeg den til å skrive ned når jeg trener, jobber, skal huske på ting, eller gjøre ting. 

Det som er smart med de er at man kan velge startmåned helt selv. Så hvis man bestiller nå kan man for eksempel velge januar som startmåned. Så man slipper å måtte vente med å bruke den, som sånn man må med skolealmanakker. I tillegg kan man velge forside, bakside og innholdsdesign helt selv. Så den kan se ut akkurat sånn som du vil at den skal se ut! Så hvis du vil gi en til en venninne til jul kan du for eksempel lage en fin forside med bilder av dere to. Høres ikke det bra ut? 

For å bli med i konkurransen må du:

- Følge facebooksiden min HER.
- Følge personligalmanakk på facebook HER eller instagram @personligalmanakk (dette er valgfritt).
- Skrive mailen i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg dersom du er en av de tre heldige vinnerne! 

 

Vinneren trekkes torsdag 12. desember! 

Vinn en Samsung Galaxy S4 zoom!

Den siste tiden har sikkert mange av dere fått med dere at jeg har fått meg en ny telefon. Nemlig Samsung Galaxy S4 Zoom. Jeg og 5 andre bloggere ble valgt ut til å prøve denne mobilens kamera. Jeg har tidligere skrevet et litt lengre innlegg om selve telefonen HER.

Vi bloggerne er nå med i en Zoom Challenge, hvor dere kan stemme ut hvem som har tatt det beste bildet. Alle som stemmer er med i trekningen av en Samsung Galaxy S4 Zoom mobil! Jeg hadde satt enormt stor pris på om dere ville stemme på meg ved å gå inn på app'en til samsungs facebookside HER (fungerer kun fra pc). Husk at du kan vinne en ny mobil, så her får dere virkelig igjen for 1 minutts innsats :-)  Dere kan stemme helt frem til 4. desember! 

Vinn goodiebag verdi 3000,- kr!

Siden jeg er skjønnhetsblogger får jeg mye produkter i posten, og ofte får jeg dobbelt opp av produktene. I tillegg er det mange av produktene jeg aldri tester eller bruker, så da blir de bare liggende på hylla. Siden det snart er jul er jeg veldig i give-away humør, og vil gi en god julegave til en heldig leser. Jeg har valgt ut en del forskjellige produkter, blant annet: 2 øyeskygger, 3 neglelakker, håndkrem, ansiktsvask, leppestift, CC Cream, mud mask, lipgloss, parfyme og mye mer! Alt som er på bildene under går til en heldig leser! 

For å vinne goodiebagen må du like facebooksiden min HER og dele dette innlegget på facebook. Veldig enkelt! Husk også å skrive e-mail addressen din i kommentarfeltet, i tilfelle DU vinner :-)Trekker en heldig vinner 5. desember! 

Vinn gavekort på 900,- kr fra Sheinside! - AVSLUTTET

I samarbeid med sheinside.com skal jeg gi et gavekort på 150 dollar (ca. 900 kr) til en heldig leser! Jeg har selv en del klær fra sheinside, og jeg elsker de! Kvaliteten er bra og klærne ser smashing ut! På sheinside er det et sinnsykt stort utvalg av klær, så det er noe for enhver smak. Blant annet Sophie Elise, Annijor, Matholck og Caroline Maria bruker klær fra sheinside, så det sier jo sitt om hvor populær denne butikken er! 

For å vinne gavekortet må du:

♥ Gå inn på sheinside.com og registrer deg
(det er gratis og tar maks 2 minutter. Man registrerer seg helt øverst i menyen der det står "Join/Sign in!").

♥ Like fansiden min på facebook HER

♥ Legg igjen emailen din i kommentarfeltet 

VINNEREN BLE: Karoline Raflund

Vinn gavekort på 800,- fra Zalando! - AVSLUTTETHei søtinger! Siden dere liker når jeg har konkurranser, så skal jeg kjøre igang en ny en nå! Premien er et gavekort på zalando.no på hele 800,- kr! Da kan man kjøpe seg en ny vinterjakke, nye sko, treningstøy, babyklær, eller kanskje nye puter til hjemmet? På zalando har de noe for alle aldre og for begge kjønn, og de har et enormt utvalg! Jeg tuller virkelig ikke når jeg sier at de har et enormt utvalg, for de har over 100'000 produkter fra 1500 forskjellige merker! Det kaller man utvalg det! 

For å vinne gavekortet må du følge meg på facebook HER. Husk å legge igjen mailen din i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte deg hvis akkurat du vinner! Lykke til alle sammen :-) Trekker ut en heldig vinner om 10 dager (15 november!).

 

VINNEREN ER TRUKKET - VINNEREN BLE LINE CECILIE LARSEN

Vinn hair extensions fra Locks and bonds! - AVSLUTTET

I samarbeid med locksandbonds.com skal jeg dele ut et gavekort på 250 dollar (ca 1500,- norske kroner)! Den heldige vinneren kan velge mellom alle extension typene som finnes hos L&B. De har clip on, micro ringer og tape hair. Jeg har brukt hår fra L&B i over 2 år, og kunne ikke vært mer fornøyd med håret. Kvaliteten er utrolig bra, og håret holder seg glatt veldig lenge. I løpet av disse to årene har jeg prøvd ut alle de forskjellige extensions typene som L&B har å tilby, og alle er veldig bra å bruke.

Hvis man er veldig nybegynner innen extensions er clip on å anbefale, mens vi som har mer erfaring med extensions og som vil ha det i hele tiden er tape hair og micro ringer absolutt best. Selv bruker jeg tape hair og det har jeg brukt det siste året. Det ser og kjennes utrolig naturlig ut, og er bare helt fantastisk! 

 

For å vinne et gavekort på 1500,- kr må du:

♥ Gå inn på locksandbonds.com og velg ut hvilke type extensions du vil vinne (micro ringer, tape, clip on) og hvilken farge du ønsker. Skriv ønsket i kommentarfeltet her, og på bildet av meg som er postet på locks and bonds sin facebookside.

♥ Lik facebooksiden til Locks and Bonds HER

♥ Lik min facebookside HER.

Husk å legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg!

Trekker vinneren mandag 14. oktober!

Vinn gavekort på 500,- hos Junkyard - AVSLUTTET

I samarbeid med junkyard.no skal jeg gi et gavekort på 500,- kr til en heldig leser. Man kan bruke gavekortet på akkurat det man vil hos junkyard. Selv venter jeg i spenning på en pakke fra dem, og gleder meg til å vise dere klærne! Vet jo hvor godt dere liker når jeg har konkurranser. Så skal absolutt prøvd å ha det enda oftere! 

For å delta må du:

- Velge ut et produkt fra junkyard.no (til en verdi av maks 500,- kr) og legge igjen linken i kommentarfeltet. 

- Like junkyard sin facebookside HER.

- Like bloggen min sin facebookside HER.

 

Trekker ut en vinner om en ukes tid ca. Husk å skrive emailen din i kommentarfeltet, så jeg kan kontakte deg hvis du vinner! PS: Det holder å delta en gang :-) Lykke til! 

Vinn billetter til Eric Saade konsert i Oslo! - AVSLUTTET

Den 14. september spiller Eric Saade på sentrum scene i Oslo. I den forbindelse skal jeg dele ut to billetter til en heldig leser. Den heldige leseren velger selv om hun/han vil ha ID18 billett, eller fri aldersgrensebillett. Jeg skal også på konserten selv, og gleder meg helt utrolig mye! For å vinne må du: 
- Legge igjen navn og email i kommentarfeltet

- Like facebooksiden min HER.

 

Lykke til!

 

 
Trekker en heldig vinner 11 september. 

Vinn sminke fra Max Factor! - AVSLUTTET

I forrige uke var jeg på innspilling med Max Factor, dere husker kanskje innlegget der jeg skrev litt om det? Hvis ikke kan dere lese det HER. I samarbeid med Max Factor skal jeg ha en instagram konkurranse. Der jeg skal velge ut 5 heldige vinnere som får et makeupsett fra Max Factor. Med sminken som ble brukt på meg for å legge looken "Natural Ivory". Altså de produktene som er på bildet under, pluss en øyeskygge til! 

For å delta må du:
- Legg ut et bilde av dine øyne på instagram og hashtagge: #lookatme #maxfactor og @stinablogg

Velger ut 5 heldige vinnere i begynnelsen av september! Kommer til å velge de som har lagt ut de fineste og beste bildene. Så nå er det bare å dra frem din indre makeup artist og fotograf! Legg gjerne ut flere konkurransebidrag! OBS: Får ikke sett bidrag som er lagt ut fra private instagramprofiler. Så vær obs på dette om du ønsker å delta!

Konkurranse - Vinn almanakk!

AVSLUTTETI samarbeid med personligalmanakk.no skal jeg dele ut en almanakk til en heldig leser. Har selv brukt almanakk fra personligalmanakk.no i et par år. Og er helt frelst! Det er så kjekt, fordi man kan lage den helt personlig. Man kan velge hvilken måned den skal starte i (veldig kjekt siden det snart er skolestart), hvilket format man vil ha (A5 er min favoritt!), hva slags forside og bakside man vil ha, og mye mer! Selv er jeg helt avhengig av almanakken min, og jeg bruker den til alt mulig: treninger, avtaler, prøver, karakterer, osv. Så denne er et must have! 

 

For å vinne en almanakk må du:

-  Følge personligalmanakk på instagram: @personligalmanakk

- Følge meg på facebook HER

- Legg igjen instagram navn, e-mail og fullt navn i kommentarfeltet. 

 

Plukker ut en heldig vinner på søndag (7 juli 2013).

Konkurranse - Vinn sminke goodiebag! AVSLUTTET!

For en uke siden fikk jeg en goodiebag med sminke av Viva La Diva. Og siden jeg allerede har mer enn nok sminke, så vil jeg gi goodiebagen til en heldig leser. Plukker ut en vinner om ca to uker. Så da er det bare å melde seg på! Lykke til! :) Obs: meld deg på kun en gang! 

Dette kan du vinne: 
- 2 stk. "Brush my lips", lipglosser. Farge #5Delano og #1Dream  

- 2 stk. "Absolutely fabulous lips!", leppestifter. Farge #Pink Flamingo og #Miami Heat
- Duo bronzing powder
- Make up kit eyes-face & cheek
- 2 stk. "Absolutely faboulous nails!", negllakker. Farge #156 Love Shot og #153 Ocean Drive
- Dream sleep mask 

 

For å vinne må du:
- Skrive mailen og navnet ditt i kommentarfeltet 
- Like facebooksiden min HER

Linkerunde - Velger 3 blogger - AVSLUTTET

Nå er det altfor lenge siden jeg har hatt linkerunde. Så derfor setter jeg igang en ny en nå! Velger ut tre bloggere som jeg linker på bloggen min. Skal prøve å få valgt ut de tre bloggene neste søndag. Siden jeg har litt bedre tid da. Velger ut de tre bloggene som jeg liker best, og som er flinkest. Går igjennom alle bloggene - Så meld deg på kun en gang. 

For å være med må du:
- Like facebooksiden til bloggen min HER

 

Konkurranse - Vinn stor goodiebag! - AVSLUTTET

I denne konkurransen kan du vinne 3 negllakker, 2 parfymer, 1 øyeskyggepallett og 1 mascara. Altså; en skikkelig goodiebag for jenter! Siden det er altfor lenge siden jeg har hatt en konkurranse hvor man kan vinne skjønnhetsting, er det på tide å ha det nå! Alle tingene passer godt nå som det snart er sol og sommer. Så denne konkurransen passer perfekt å ha nå. Gutter kan også delta om de vil vinne en goodiebag til søsteren eller kjæresten sin. Alle produktene er fra Isadora, og det er et stort pluss siden de ikke tester sminken sin på dyr! 

Jeg trekker ut en tilfeldig vinner den 21. mars. 

 

For å vinne må du:

- Legg igjen e-mail så jeg kan kontakte deg om du vinner, samt fullt navn.
- Like facebooksiden min HER (sjekker om du har gjort det).  

And the winner is...

Da har jeg endelig trukket en vinner av en lue fra beasty.no. Vinneren blir kontaktet fra beasty.no så fort som mulig. Vinneren er Carina (blogg HER) som valgte en "Grizzlybear" lue. Gratulerer til deg! 

15% rabatt på alle luer hos beasty ved å skrive inn rabattkoden "stinalove" i kassen! 

Konkurranse - Vinn lue fra Beasty.no

AVSLUTTET!!!!!


I samarbeid med beasty.no skal en heldig leser få en lue fra beasty. Luene er kjempesøte og har "votter" som du kan varme hendene i. Selv har jeg den i helhvit i modellen "Arctic fox". Syns den er kjempefin! Det har luer for både gutter og jenter, så her kan begge kjønn vinne! Trekker ut vinneren tilfeldig den 24. februar. Les konkurranse reglene under bildet! 

For å vinne må du:

- Like facebooksiden til beasty HER.

- Gå inn på beasty.no og velge hvilken lue du ønsker, legg igjen navnet på luen i kommentarfeltet.

- Like facebooksiden min HER. 

 

Husk å legge igjen navn og email i kommentarfeltet! 

 

Vil du bli linket?

Det er ofte jeg får spørsmål av lesere om jeg kan linke bloggen dems. Og for å gjøre det rettferdig for alle setter jeg igang en linkerunde iblant. Jeg satt igang en du kan melde deg på HER for en måned siden. Har helt glemt den bort, så derfor jeg lager en liten "påminnelse" nå. Velger ut de tre beste bloggene som melder seg på.

Meld deg på HER. Det går ikke ann å melde seg på i dette innlegget. 

Siste sjanse!! - AVSLUTTET

STEMMINGEN ER AVSLUTTET

 

I dag er siste sjanse til å stemme på meg som "Årets skjønnhetsblogg" i Vixen blog awards. Denne prisen betyr så utrolig mye for meg. Hadde satt så utrolig stor pris på om alle kunne tatt seg 2 minutter og stemt på meg. 

Hvordan stemme:
- Gå inn på DENNE siden.
- Trykk på "gi din stemme" som står ved siden av bildet av meg.
- Skriv inn mail adressen din og trykk stem. 

I finalen i Vixen blog awards!

Fikk endelig vite hvem som gikk videre til hoved finalen i Vixen blog awards. Og jeg var blant de 5 heldige i kategorien "Årets skjønnhetsblogg". Ble så ufattelig glad da jeg så at jeg var i hoved finalen. Denne prisen betyr så utrolig mye for meg. Så håper alle kan stemme på meg. Det tar kun to minutter å stemme. 

Slik stemmer du:
- Gå inn på DENNE siden.
- Trykk på "stem her" ved siden av bildet av meg.
- Skriv deretter inn e-mailen (du får ikke masse spam i mailen din, de trenger den kun for å se antall stemmer) din og trykk stem.   

På forhånd, tusen takk ♥ ♥Vil du være VIP blogger på moteshow?

I fjor var jeg så heldig å bli valgt ut som blogger for Isadora på arrangementet "Mote med mening". Jeg ble sminket, kunne gå backstage, fikk møtt modellene og artistene, i tillegg fikk jeg sitte på første rad på moteshowet. Det var veldig gøy å være med en hel dag og se hva som skjer på et slikt event og møte folkene "bak" eventet. I år velger blogg.no ut to nye bloggere som får oppleve dette også. Anbefaler alle jenter (og gutter) som er interessert i mote å melde seg på. Dette er en morsom opplevelse!

Selve eventet  er på Rockefeller i Oslo, 1 februar. Så her må man være kjapp med å melde seg på! Meld deg på HER.


Her er også en liten video fra fjorårets show. 

Siste sjanse!!

Klokken 23:59 i dag avslutter avstemingen til vixen blog awards. Håper virkelig at alle mine søte lesere kan stemme på meg. Å bli årets skjønnhetsblogger betyr så utrolig mye for meg. Du kan stemme HER. Tusen takk, på forhånd ♥♥
Semi finalist

På onsdag fikk jeg den flotte nyheten om at jeg er semifinalist til årets skjønnhetsblogg på Vixen blog awards. Tusen takk til alle som har nominert meg, og tusen takk til juryen! En slik pris betyr så mye for meg. Bare det å være en av topp 10 skjønnhetsblogger i Norge er utrolig gøy! Stemmingen åpnet i dag, og om du vil stemme på meg som "årets skjønnhetsblogg" hadde jeg blitt veldig glad! 

Nominert til Vixen blog awards!

Fikk en veldig fin mail i går om at jeg var nominert til "årets skjønnhetsblogg". Ble så utrolig glad når jeg fikk den mailen! Det er et stort privilegium å være blant de ti utvalgte. Hadde aldri trodd at jeg skulle bli valgt ut som semifinalist. Veldig gøy å bli ekstra lagt merke til!

Jeg vant kamera fra Nikon!

Husker dere eventet jeg var på med Nikon for en måneds tid siden? Der var vi nemlig 20 bloggere som fikk et fotokurs. Alle fikk med seg et nikon coolpix S01 kamera. Den som lagde det beste innlegget fra kvelden vant et Nikon J2 kamera. På torsdag trakk de en vinner. Og gjett hvem den heldige var!? Det var meg! Ble så utrolig glad når jeg fikk en mail om at jeg hadde vunnet. Trodde aldri at jeg skulle vinne siden det var så mye flinke bloggere med på kvelden; Carolinemaria, Andreabadendyck, Junesundet, Haawt og enda flere. Dette var forresten den pakken i posten jeg snakket om på torsdag. 

Gleder meg til å ta bilder, og filme med det nye kameraet. Da blir kvaliteten på videobloggene (forhåpentligvis) enda bedre! 

Konkurranse - Vinn epilator fra Braun

Nå som julebord og nyttårsaften snart kommer er det viktig at leggene er hårfrie. Og hvor kjedelig er det ikke å dra frem barberhøvelen hver eneste gang du skal ut? Vi jenter liker stæsj og duppeditter som gjør hverdagen enklere, og da er epilering en god og enklere løsning enn barbering. 


I samarbeid med Braun skal en heldig vinner få en Braun epilator "silk epil 5". Denne epilatoren har en veil. pris på 1200,- kr. 

Det du må gjøre for å vinne er:
- Like facebooksiden til bloggen min HER.
- Dele dette innlegget på facebook ved å trykke på "liker" knappen og "publiser på facebook". 
- Legge igjen e-mail i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg.  


3 gode grunner til å epilere:
1. Bena dine forblir glatte i opptil 4 uker.
2. Hårene som vokser ut igjen er både tynnere og bløtere enn tidligere. I tillegg opplever mange at det vokser ut færre og færre hår etter hver epilering.
3. Du trenger ikke vente på at håret skal nå en viss lengde, slik som du må ved for eksempel voksing. En epilator fjerner selv de korteste hår.

 

Trekker den heldige vinneren 10 desember! 

Ukens blogg

Kom nettopp på at jeg har helt glemt bort å kåre denne ukens blogg! Dette ble den siste ukens blogg på en stund. Syns det har blitt så mye fokus på ukens blogg i det siste. I tillegg så var det ikke like mange som syntes det var det beste ved bloggen min, i spørreundersøkelsen. Denne ukens blogg ble i alle fall nydelige Ida Martine, som blogger på --> idafla.blogg.no <--. Elsket bildene hennes! Det er det absolutt viktigste ved en blogg, og det har hun absolutt nailet! 

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følg meg på facebook HER (konkurransen gjelder kun for de som følger meg der) 
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. Meld deg på ukens blogg! - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følg meg på bloglovin HER (konkurransen gjelder kun for de som følger meg der) 
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. 
Ukens blogg er kåret!

Da er denne ukens blogg kåret! Likte veldig godt hvordan hun tar bilder og redigerer de. De viktigste på en blogg (etter min mening) er absolutt bilder. Fine bilder er key, og denne jenta har det! Denne ukens blogg ble midaw.blogg.no. Som heter Mina og er 16 år. Verdt å ta en tur innom! 

  

Vært innom bloggen hennes før?

Vinn personlig almanakk! - AVSLUTTET

Er det en ting jeg er helt avhengig av er det almanakken min. Den bruker jeg til å organisere alt i livet mitt; prøver, innleveringer, blogginnlegg, treninger, notater, møting med venner, fester og mye mer! Syns det er så greit å ha alt samlet på et sted. Hater å bruke mobilen til litt, treningsbok til litt og måtte bruke bloggen til å se hva jeg gjorde de forskjellige dagene. Med tanke på at jeg er verdens flinkeste (not) til å huske på ting er denne en lifesaver! 

Nå skal en heldig leser få en slik almanakk. Det som er så bra med disse almanakkene er at du kan lage egen forside og bakside. Du kan også velge ut hvordan den skal se ut inni, hva du skal ha med, hvilken måned den skal starte i, osv. Almanakken kan du finner på personligalmanakk.com. Trekker ut vinneren på søndag!

For å vinne en almanakk må du: 
- Like facebook siden til personlig almanakk  HER
- Like facebook siden min HER
- Legge igjen navn og email adresse i kommentarfeltet 

Nominer meg til Vixen Blog Awards!

Hadde satt utrolig stor pris på om dere kunne brukt to minutter til å nomiere meg til Vixen blog awards. Fristen for nominering går ut om bare fire dager. Så nå gjelder det virkelig! Du kan nominere meg HER. Gjerne under kategorien årets skjønnhetsblogg, årets moteblogg eller årets blogger. Håper alle vil nominere meg! Ville betydd utrolig mye for meg å bli nominert til en pris som denne.
Har du nominert meg?

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like fanpagen min HER (sjekker om du har liket siden). 
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like fanpagen min HER (sjekker om du har liket siden). 
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. 
Hva er din blogg?

Bli ikke noe fest på meg i kveld. Skulle egentlig på et russearrangement i Kongsberg. Men politiet/kommumen stoppet det. Jævler. Ble rimelig forbanna når jeg fant ut bare timer før festen at det var avlyst. Er så dritt at det ikke er noe som helst utesteder i Drammen, Kongsberg, Oslo som det går ann å dra på som har ID18. Kjipt for oss som ikke har fylt 20 enda. Men siden det ikke ble ut på meg i kveld skal jeg slappe av og lese igjennom blogger. 

Men jeg vil vite om litt nye blogger. Skriv bloggaddressen din i kommentarfeltet, så linker jeg den beste i kveld/morgen. 


Pus er sååå glad i å bli tatt bilde av. Alt for bloggen!

Ukens blogg

Med fengslende og nydelige bilder ble dette absolutt ukens blogg. Bloggeren heter Linda Haukaas, og hun blogger på lindahaukaas.blogg.no. Linda er en jente på 18 år som går på media og kommunikasjon, i Oslo. På bloggen hennes kan du lese om hverdag, trender, skjønnhet, photoshop og foto.  

Konkurranse - Bli ukens blogg! - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
-  Dele dette innlegget. Trykk på "Liker" knappen nederst i innlegget.
- Legge igjen adressen til bloggen din i kommentarfeltet. 
 

Vinn Justin Bieber deksel -AVSLUTTET!

I samarbeid med covers.no skal en heldig leser få et Justin Bieber deksel. Dekselet passer til iPhone 4 og iPhone 4S. Trekker en tilfeldig leser den 6. november. Du kan også finne dekselet HER. 

For å vinne må du: 
-
 Dele dette innlegget. Trykk på "Liker" knappen nederst i innlegget.
- Legg igjen e-mail adressen i kommentarfeltet, samt med navnet ditt.  

 

Meld deg på ukens blogg! - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 

 

Vinneren av ukens blogg

Denne ukens blogg ble Bianca. Hun bor i Spania og blogger om livet sitt derfra. Bianca er utrolig flink til å ta bilder, og har fotograf kvalitet på hvert eneste bilde. Har lest bloggen hennes en stund og hun er en av de få jeg følger på bloglovin. Absolutt en blogg verdt som er verdt å ta en tur innom. Trykk HER for å komme inn på bloggen. 

dfsdfsadf

IMG_5623

IMG_4100

IMG_3298

Vinn elektrisk tannbørste fra Oral - B

AVSLUTTET!!!!

Jeg sverger alltid til de elektriske tannbørstene siden de fjerner plakk mye mer effektivt og etterlater tennene helt glatte. For å ha sunne og hvite tenner er det viktig at man får pusset tennene ordentlig. Så den siste måneden har jeg prøvd ut en ny elektrisk tannbørste. Den er fra Braun og heter Oral - B Trizone 500. Oral - B er det merket som er mest anbefalt av tannleger verden over. Jeg er veldig fornøyd med denne tannbørsten og det kjennes ut som det er en blanding av en elektrisk tannbørste og en vanlig tannbørste. Som passer midt i blinken for de aller fleste! 

Siden jeg er så fornøyd med denne tannbørsten, skal jeg lodde ut en til en heldig leser! Så da er det bare å følge stegene under for å vinne den. Jeg kårer en vinner 24 oktober, vinneren annonseres på facebook.

FOR Å VINNE MÅ DU: 
- Legge igjen navn og e-mail adressen din i kommentarfeltet ( viktig! Så jeg kan kontakte deg) *
-Like facebooksiden min HER (sjekker om du har gjort det). 


Produktet er sponset, men 100% ærlige meninger. 

Vil du bli ukens blogg? - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på tirsdag.  

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. Ukens blogg

Denne ukens blogg vinner ble Julia Kristiane. Som blogger på juliakristiane.blogg.no. Elsket de fine bildene hennes, som hadde utrolig god kvalitet. I tillegg er hun utrolig vakker, og han nydelig hår. En blogg verdt å ta turen innom! 

Har du vært innom bloggen hennes før?

Vil du bli ukens blogg? - AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på tirsdag.  

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 
Vinn iPhone deksler! - AVSLUTTET

Siden jeg har kjøpt meg Samsung telefon nå, tenkte jeg at jeg kunne gi en heldig leser noen av iPhone dekslene mine. Dekslene er i god stand og de er lite brukt.De passer til iPhone 4 og iPhone 4s. Jeg trekker en heldig vinner 11 oktober. Det er kun lov til å melde seg på en gang. 


For å vinne må du:
- Legge igjen epost adressen og navnet ditt i kommentarfeltet. Så jeg kan få tak i deg, hvis du vinner. 
- "Like" facebooksiden til bloggen min, HER
 
VINNEREN ANNONSERES PÅ FACEBOOK - HER

'

Lykke til! 

Ukens blogg

Denne uken var det over 150 som meldte seg på. Ble utrolig vanskelig å velge ut bare en, siden det var så mange flinke. Men klarte til slutt å finne en spesiell blogg. Denne bloggen blir skrevet av Julie Wilhelmsen, hos radiates.blogg.no. Det er en utrolig søt jente som legger ut mange fine bilder. I tillegg har hun et ryddig og rent design. En blogg verdt å sjekke ut! 

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på søndag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følge meg på bloglovin HER.
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på søndag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 
Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på onsdag eller torsdag.

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 

Meld deg på ukens blogg! AVSLUTTET

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på tirsdag eller onsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Like facebooksiden min HER
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 

Årets sommersveis

Got2b har nå en konkurranse hvor man kan bli årets sommersveis, den som vinner tittelen får produkter fra got2b og festivalpass til Hove i 2013. For å delta i konkurransen kan du gå inn HER

som12sv

Vinn personlig almanakk!

I samarbeid med personligalmanakk.no kan du vinne din helt egne almanakk! Nå som skolen nærmer seg med stormskritt er det helt perfekt å ha en egen almanakk du kan holde orden på lekser, prøver, dater med gutter og alt mulig annet du kunne trenge å holde orden på. Det som er utrolig smart med disse almanakkene er at man kan velge hvilken måned den skal starte med. Det som også er kult er at man kan designe almanakken som man vil. Man kan velge forside, bakside, layout, farger, osv. Så du kan få den til å se ut akkurat som du vil at den skal! 

Jeg trekker ut en heldig vinner den 14 august. Vinneren får en personlig almanakk i valgfri størrelse. Lykke til!

For å vinne må du:
- Skriv navn og epost i kommentarfeltet
- Lik personligalmanakk på facebook HER.
- Lik min side på facebook HER.

 

Meld deg på ukens blogg!

Kjører i gang en ny runde med ukens blogg. Den som blir ukens blogg får bilde (bruker bilde fra vinner sin blogg) og link i sidemenyen min. Den blir også annonsert i ett innlegg på bloggen. Trekker ut ukens blogg på tirsdag eller onsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følge meg på bloglovin HER.
- Legge igjen adresse til bloggen din i kommentarfeltet. 

Meld deg på ukens blogg!

Da er det på tide med en ny ukes blogg påmelding. Den som blir ukens blogg får bilde av seg selv og link til bloggen sin, i sidemenyen min. Jeg trekker ukens blogg på søndag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følge meg på bloglovin HER. 
- Skrive ned adressen til bloggen din som en kommentar
Meld deg på ukens blogg!

Når er det evigheter siden jeg har hatt ukens blogg. Jeg har rett og slett glemt det helt bort. Og det er mer jobb med det enn hva man skulle tro. Siden jeg må gå igjennom alle bloggene som melder seg på. Men siden mange av dere har spurt etter det, skal jeg ha det igjen. Den som blir ukens blogg får bilde av seg selv og link til bloggen sin, i sidemenyen min. Jeg trekker ukens blogg på torsdag. 

For å bli ukens blogg må du:
- Følge meg på bloglovin HER. 
- Skrive ned adressen til bloggen din som en kommentar

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På tirsdag kårer jeg ukens blogg. Vinneren får stå i sidemenyen min i en hel uke. Men bilde og link til bloggen sin. Dette er en kjempe flott måte å få flere lesere på!


 For å bli ukens blogg må du:
"Like" dette innlegget 
"Like" facebook siden min HER.

Når du har gjort disse to tingene legger du igjen en kommentar med navn og bloggen din sitt navn. Lykke til!

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På tirsdag kårer jeg ukens blogg. Vinneren får stå i sidemenyen min i en hel uke. Men bilde og link til bloggen sin. Dette er en kjempe flott måte å få flere lesere på!

 

For å bli ukens blogg må du:
"Like" dette innlegget
"Like" facebook siden min HER.

Når du har gjort disse to tingene legger du igjen en kommentar med navn og bloggen din sitt navn. Lykke til!
 
 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

 

Kårer en ny ukens blogg på tirsdag. Legger ut ny påmelding igjen på fredag/lørdag. Den som blir ukens blogg får bilde og link til bloggen sin i sidemenyen min. Super måte å få flere lesere på!

For å bli ukens blogg må du:
- "Like" og "share" facebooksiden min HER
- Skriv navn og bloggadressen din som kommentar.

Love Stina <3

Vinnere av extensions og ukens blogg er trukket!

Da er vinnere av begge konkurransene kåret. Trakk vinneren av extensions helt tilfeldig. Skal prøve å få til flere slike konkurranser igjen. Gøy å se at så mange meldte seg på. Legger ut ny påmelding til ukens blogg på fredag/lørdag. 
 

Vinneren av extensions ble Tuss Jonassen. Du får mail av locks and bonds fortløpende. Gratulerer!

Vinneren av ukens blogg ble Madeleine Lisella. Med bloggen lisella.blogg.no. Elsker bloggen hennes! Har lest den selv en liten stund. Så valget falt veldig lett på Madeleine Lisella. Gratulerer!Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!


Kårer en ny ukens blogg på tirsdag. Legger ut ny påmelding igjen på fredag/lørdag. Den som blir ukens blogg får bilde og link til bloggen sin i sidemenyen min. Super måte å få flere lesere på!

For å bli ukens blogg må du:
- "Like" og "share" facebooksiden min HER
- Skriv navn og bloggadressen din som kommentar.


 Love Stina <3 

Ukens blogg

Da har jeg kåret ukens blogg. Det var utrolig vanskelig, siden det var så mange fine blogger som var meldt på. Den heldige som vant var Marte Nordberg. Jeg falt for de fantastiske antrekkene hennes. Og de fine bildene. Gratulerer!

 

♥ Har du besøkt bloggen til Marte før?

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!


Nå kjører jeg igang ukens blogg igjen. Har ikke gjort det på noen uker. Men nå blir det snart ny kåring. Kårer en ny ukens blogg på mandag. Legger ut ny påmelding igjen på fredag/lørdag. Den som blir ukens blogg får bilde og link til bloggen sin i sidemenyen min. Super måte å få flere lesere på!

For å bli ukens blogg må du:
- "Like" og "share" facebooksiden min HER.
- Skriv navn og bloggadressen din som kommentar.
 Love Stina <3

Konkurranse - Vinn extensions!

Jeg har lenge brukt clip-on extensions fra Locks and Bonds. Jeg bruker ett sett med 7 piece clip-on + 2 quad clips. Jeg bruker fargen #1 jet black. Og nå kan endelig en heldig leser vinne ett sett med extensions! Du kan velge mellom clip-on 7 piece + Quad clip eller 150 micro ring extensions hvor det følger med ett micro ring kit. Jeg trekker ut en heldig vinner 15 mai. Vinneren får også porto den kjappeste portoen på håret (3 dager). 

 

Kort om håret:
Håret fra Locks and Bonds er europeisk. og det er 100% ekte menneskehår. Man kan krølle, rette og vaske håret. Jeg har brukt clip-on extensions siden i sommer og har virkelig fått prøvd de ut. Jeg liker veldig godt kvaliteten på håret og det varer lenge (dersom man behandler det riktig). Håret er også tykt helt ned, så man slipper at det skal se pistrete og få den "billig-extensions" looken som man fort kan få av andre extensions. 

For å vinne må du: 
- "Like" og "Share" facebook siden til Locks and Bonds HER.
- Gå inn på www.locksandbonds.com og velge ut extensionet, samt farge du ønsker og kopiere url'en inn i kommentarfeltet.
- "Like" facebook siden min HER

Husk å legge igjen e-mailen din i kommentarfeltet så jeg kan kontakte deg dersom du vinner!  
Love Stina <3

Konkurranse - Vinn negllakker

Nå syntes jeg at det var på tide med en ny konkurranse. I denne konkurransen kan du vinne en negllakk fra e.l.f i fargen #D17  Metal Madness, en negllakk fra Isadora i fargen #611 muddy water og en negllakk fra H&M i fargen #metallic grey. Trekker vinneren helt tilfeldig. Vinneren vil bli trukket 1 mai. 

For å vinne må du:
-  Følge meg på bloglovin, det gjør du ved å trykke HER.
- Skriv mailen din i kommentarfeltet

 

♥ Deltar du? (Husk å lese kriteriene før du deltar!!)

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg! - AVSLUTTET!

På lørdag/søndag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke. Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du:
"Like" denne siden og legge igjen bloggadressen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du:
"Like" denne siden og legge igjen bloggadressen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Ukens blogg er trukket!

I alt malestyret på rommet mitt, hadde jeg helt glemt bort  å kåre ukens blogg! Men nå har jeg funnet en blogg som er ukens blogg. Det var veldig vanskelig denne uken. Siden det var så mange gode blogger som var påmeldt. Det stod tett mellom tre blogger. Men denne bloggen vant. 

Ukens blogg er reneemw.blogg.no. Denne jenta er 18 år og kommer fra Askim. Hun har en sønn som hun blogger om, samt også hverdagen hennes, og treningsmote. Hun legger også ut utrolig fine antrekksbilder. Dette er en blogg verdt å sjekke ut!

 

♥ Har du vært innom bloggen hennes før?

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du:
"like" denne siden og legge igjen bloggadressen din og navnet ditt i kommentarfeltet. ♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 


♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 


♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

Vinn klokke fra Daniel Wellington!


I går fikk jeg en pakke i posten. Det var ingen som gjettet klokke. Men den første som gjettet smykker var Becca Alexandra. Hintet jeg ga til dere var at det som lå i pakken inneholdt noe til en konkurranse. Den som vinner kan velge helt fritt mellom klokke-kolleksjonen. Klokkene passer til både jenter og gutter. Så alle kan delta!

 Trekker en vinner på fredag!

For å vinne må du gå inn her og her, og trykke like. Når du har gjort det legger du igjen navn og mail adressen din i kommentarfeltet (ikke i mailfeltet). 

 

Lykke til!

 

Love Stina <3

Meld deg på ukens blogg!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. ♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

VINN PERSONLIG ALMANAKK! AVSLUTTET

VINNER ER TRUKKET!

I samarbeid med personligalmanakk.no har jeg nå en konkurranse. I denne konkurransen kan du vinne en egen personlig almanakk. Jeg trekker en heldig vinner på søndag. For å vinne må du like disse to sidene på Facebook: personlig almanakk og stina.blogg.no. Når du har likt disse to sidene på Facebook, legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet med navn og mail adressen din. Vinnerene blir tilfeldig trekt ut.


♥ Deltar du?

 

Love Stina <3

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke.Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG!

Ukens blogg er trukket! Legger ut nytt innlegg på tirsdag som du kan melde deg på neste ukes blogg.

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke. Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. 
♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3

KONKURRANSE - VINN UGLESMYKKE

I samarbeid med mymakeup.no har jeg nå en konkurranse. I denne konkurransen kan du vinne et valgfritt uglesmykke fra mymakeup.no. Jeg trekker ut 2 heldige vinnere på søndag. For å vinne må du like disse to sidene på Facebook: mymakeup og stina.blogg.no. Når du har likt disse to sidene på Facebook, legger du igjen en kommentar i kommentarfeltet med mail adressen din. Vinnerene blir tilfeldig trekt ut.

 

Her er noen av uglesmykkene du kan velge mellom 

♥ Deltar du?

 

Love Stina <3

MELD DEG PÅ UKENS BLOGG!

På torsdag trekker jeg ukens blogg. Den som blir ukens blogg får et bilde av seg selv, med link til bloggen sin i sidemenyen min. Hvis du scroller nedover og ser på sidemenyen min så ser du hvordan det ser ut. Den som blir ukens blogg står der i en hel uke. Så hvis du vil ha flere besøk til din blogg, er dette noe som kan hjelpe deg! 

For å bli ukens blogg må du "like" denne siden og legge igjen adressen til bloggen din og navnet ditt i kommentarfeltet. Kanskje det blir akkurat deg som blir ukens blogg? 

 

♥ Hva er din blogg? (husk å lese teksten ovenfor før du legger igjen adressen din!)

 

Love Stina <3