hits

Jul - Pynt, Feiring ++

Tidenes negle-tips!

inneholder reklame

I åresvis har jeg gått til salong for å fikse neglene mine. Jeg har testet ut mange forskjellige salonger, mange flinke og noen ikke så flinke. Men uansett hvor flinke de har vært har jeg alltid klart å være uheldig her og der og knekke neglen. Det er alltid veldig kjedelig, for da må jeg gå i 2 uker med en knekt negl før neste salong time er.

Det er jo også ganske dyrt å fikse neglene så ofte som jeg gjorde, og fra januar til august betalte jeg 2000,- kr per måned kun for negler. Det er jo vanvittig mye penger! Og når jeg fikk det sponset måtte jeg sette av masse tid til å dra til Oslo, sitte på salongen i et par timer og ja, det var rett og slett veldig tidskrevende. Jeg har jo hele tiden tenkt at slik måtte det bare være, for jeg ville jo ha fine negler. Mine naturlige har aldri sjans til å bli noe særlig lange eller fine, så det var bare å glemme. 

For en tid siden tipset en venninne meg om at hun satt på løsnegler selv. Jeg fikk litt throwback til 10 klasse ballet der jeg brukte det selv, og de falt av og var heller ikke særlig pene. Men jeg ga det en sjans. Nå har jeg testet ut forskjellige merker, og jeg har virkelig funnet et soleklar favoritt.

Disse neglene ser ut som en blanding av at man har vært på salong og naturlige negler. De er lange og fine, samtidig som de ikke er tykke slik akrylnegler er. Limet som følger med til disse neglene er helt annerledes enn andre merker jeg har testet. Dette funker skikkelig liksom! Her snakker vi negler som sitter perfekt i 1-2 uker av gangen.

Det beste av alt; om jeg er uheldig og knekker en negl, eller en faller av, kan jeg bare bruke 2 minutter på å fikse det selv. Å sette på hele settet tok bare 10-15 minutter, så det var jo genialt. Det er virkelig noe annet enn å bruke en hel dag frem og tilbake til Oslo, og to timer på salong..! 

Nå har jeg hatt på disse neglene i nesten en uke, og alle sitter som støpt fast. De har også holdt seg utrolig fine! Neglene kjøper jeg forresten hos Cubus. Av det jeg vet er de de eneste som fører de i butikk. De har også forskjellige lengder, farger og looks så det er mye å velge mellom! 

Bruker du falske negler? 💅🏻

Her skal vi feire nyttårsaften!

Nå har vi kommet oss frem til The Thief i Oslo, og vi er straks klare for å spise middag. Vi har bord reservasjon klokken 21, så frem til det skal vi bare ta en liten drink i baren. Er så spent på å hvordan restauranten på hotellet er. Har ikke spist her før, så det gjenstår å se!

Er den som resten av hotellet er den amazing. Hotellrommet våres er så utrolig fint, og vi har utsikt ut som vannet og Aker Brygge. Det er bare så nydelig her!

Noe som er gøy er at det er lov å ha med hund, så Chloe er på sin første hotelltur. Så langt snuser hun veldig mye rundt på rommet, og alt er veldig spennende og litt skummelt. Hun har allerede vært ute på verandaen og snuset rundt, og nå ligger hun på fanget mitt og ser ut mot utsikten. 

Nå får jeg nesten runde av her, så vi kommer oss ned til baren. Så får vi krysse fingrene for at Chloe klarer å oppføre seg på hotellrommet alene mens vi er på restauranten i kveld. Hehe!

Årets nyttårs-kjole!

I dag var jeg virkelig så usikker på kjolevalget mitt. Jeg spurte jo dere om råd i går, og fikk så mange gode råd. Men jeg følte liksom ikke at noen av kjolene var det jeg ville ha, om dere skjønner? 

Så jeg lette bakerst i klesskapet, og fant til slutt den perfekte kjolen! Denne har både glitter og den sitter godt etter på kroppen. Perfekt for meg! Jeg som nesten aldri bruker hårbøyler, (kan faktisk ikke huske sist jeg brukte det?) gikk for en sykt fin hårbøyle i dag! Syns den virkelig satt kronen på verket. Bokstavelig talt! Hehe! 

Nå skal vi straks dra innover til Oslo. I kveld skal vi feire på The Thief. Der har de egne rom som det er lov å ha med hund på, så Chloe skal være med oss. Dette blir første gang hun drar på hotelltur, så jeg er spent på å se hvordan det går. Det er jo forsåvidt første gangen hun drar til Oslo også, så dette blir spennende for den lille bærta! Oppdaterer dere fra Oslo! 

Vi har kastet ut julen!

Gjett hva Per Fredrik og jeg gjorde rett etter at jeg hadde filmet ferdig house tour videoen? Vi pakket ned hele julen! Vi reiser til Oslo i morgen, og da vi kommer hjem 1. nyttårsdag er det deilig at det er helt "normalt" igjen her, og at julen er helt over.

Vi pyntet jo hele huset 27 november, så vi har mildt sagt hatt jul en god stund. Til og med juletreet ble pyntet da, så her har det virkelig vært full jul siden. Så når vi går inn i et nytt år er det deilig å være helt ferdige med julen. 

Pynten vi har ute kommer vi til å la stå oppe til 15 januar, siden jeg syns det er så koselig med lys ute, og det gjør det litt lettere å takle mørketiden. Men ellers enn det skal alt av julepynt vekk. Nå har vi holdt på i timesvis med å ta av julekuler av to store juletrær og seks små juletrær, 25 lysremser rundt i huset, og alt mulig annet julepynt.

Hele gangen er full av esker og bokser som er stappfulle med julepynt, og det blir litt av et prosjekt å få alt sammen opp på loftet. Heldigvis har vi et svært loft, så vi har god lagringsplass. Det trenger vi for å si det sånn. Haha! 

Chloe er så rar! Hver eneste gang hun ser en eske hopper hun rett oppi den. Bare sjekk ut videoen Per Fredrik filmet mens vi ryddet, som jeg la ut på snapchat (stinablogg). Ler meg halvt ihjel av den rare lille hunden!

Nå er det bare litt småting rundt i huset igjen, så er alt ryddet opp. Det er utrolig hvor tomt og rart det føles, nå som alt er ryddet vekk. Treet står fortsatt igjen midt i stua, bare uten noe pynt og det ser så ensomt ut uten all pynten. Haha! 

Selv om det blir rart og tomt når det ikke er jul lengre, kjenner jeg at det skal bli deilig å komme tilbake til hverdagen igjen. Jeg tror nok jeg må ta en tur på både plantasjen og en interiørbutikk etter nyttår, for nå føles det så tomt ut her!

 

Housetour - Jule versjon

Nå har jeg endelig filmet en ny housetour! Denne gangen er det en juleversjon der dere får se hvordan vi pyntet huset vårt til jul både inne og ute. Vi har også pusset opp flere av rommene i huset siden sist housetour, så nå kan dere endelig se det på video. 

Håper dere liker videoen. Husk at dere kan abonnere gratis på YouTube kanalen min HER. Det er en god del videoer som ikke havner på bloggen, så om du vil få med deg alt er det smart å abonnere. 

Fortell meg gjerne hva du vil se i neste video!

Dette fikk jeg til jul!

Nå har det vært to dager med julefeiringer på rad, og herregud så ekstremt mange fantastiske gaver jeg har fått! Den beste gaven er jo uten tvil gaven fra Per Fredrik, som er jul- og bursdagsgave der vi skal reise til New York og bo på junior suite på The Plaza (det hotellet fra hjemme alene 2).

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Det er litt rart, men i år var første året jeg faktisk ikke hadde noen ønsker når det kom til gaver. Mamma spurte meg igjennom hele desember "hva vil du ha til jul??", men jeg klarte ikke å komme på et eneste ønske.

Jeg føler jeg allerede har alt jeg ønsker meg. Så da ble det penger fra foreldrene mine. Bestemor fikk jeg også en stor sum med penger fra. Så det var veldig snilt! ❤️🎁Fra resten av familien fikk jeg så utrolig mye gode produkter. Jeg har nok hjemme-spa produkter for hele 2018. Heheh! Så deilig! Per Fredrik og jeg fikk en del felles gaver der vi fikk mye vin, tuller ikke når jeg sier at vi fikk 14 vinflasker 🍷

Vi har vin for en stund for å si det sånn! Vi fikk også en del gode produkter til kjøkkenet, blant annet et kakesett som bare var så nydelig! 🍰

Nå gleder jeg meg til å reise til New York, bruke pengene jeg fikk på noe smart, og kose meg med masse nye spa produkter og pynt! 

 

Hva fikk du til jul?🎅🏻🎁🎄

10 Jule spørsmål og svar!

Nå er julaften over for i år, og vi har kost oss så mye med familien til Per Fredrik. Vi har åpnet pakker, spist ribbe og virkelig hatt det så hyggelig! Nå går vi inn i romjulen med både selskaper og masse avslapping, og derfor tenkte jeg å svare på litt spørsmål om jul!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Har jeg alltid vært glad i jul?
- Jeg var glad i julen da jeg var veldig liten, men etterhvert dabbet gleden bort og jeg hadde en del vonde julefeiringer som gjorde at jeg ikke ble så glad i jul. Men da jeg møtte Per Fredrik begynte jeg å like jul mer og mer, og i år har jeg virkelig funnet igjen julegleden jeg hadde da jeg var liten. 


Beste julegave jeg noensinne har fått?
- Det er uten tvil gaven jeg fikk av Per Fredrik i år, som er tur til New York der vi skal bo på junior suite Plaza Hotel. Det er den mest crazy gaven noensinne! 

photo tourism concept new york city with statue liberty; Shutterstock ID 59760706; PO: aol; Job: production; Client: drone

Favoritt julefilm?
- Hjemme alene 1 og 2 er utrolig morsomme, så de er en stor favoritt. Jeg er også veldig glad i "jingle all the way". Den er så morsom! 

 

Favoritt julemat?
- På selve middagen elsker jeg å spise kalkun. Det er virkelig favoritten! Ellers enn det er jeg ekstremt glad i risgrøt, og i desember har jeg spist det nesten hver eneste dag. Haha! 

Ekte eller fake juletre?
- Jeg har vokst opp med at vi alltid skal ha ekte juletre. Men jeg har alltid syntes at det har vært så kjipt, for da kan man bare ha treet oppe noen få dager. I år er første året vi har hatt fake (plastikk) juletre og jeg syns det er så mye finere enn vanlig juletre. Våres tre er så fyldig, høyt og symmetrisk at det nesten ikke går ann! 

Beste med julen?
- At alt blir så mye mer koselig. Man hører på koselig julemusikk, ser på koselige julefilmer og det er bare en måned fylt med en helt annen sinnsstemning. Det er uten tvil det beste med julen!

 

Favoritt julekake?
- Pepperkaker! Det er så godt! Berthas pepperkakedeig fra Kiwi er helt amazing. Den er virkelig den beste å lage pepperkaker på. Da blir de så myke og gode!

Favoritt julesang?
- "Let it snow - Frank Sinatra". Den er så fin og majestetisk og er så julete som den kan bli! 


Beste julemarked?
- Det som ligger i Karl Johan i Oslo er det beste jeg har vært på så langt. Det er så koselig og forseggjort! 

Tanker om det religiøse rundt julen?
- Personlig er jeg ateist, så det religiøse uteblir for min del. Jeg feirer julen av helt andre grunner enn kristendom. Jeg feirer fordi det er tradisjon og utrolig koselig! Så når de kristne tingene skjer, som å dra i kirken eller synge kristne sanger uteblir jeg. Jeg elsker julen, men kristendom er ikke noe for meg. 

🎅🏻🎄🎁

Slik feiret vi julaften!

I går feiret vi jul hos foreldrene mine. Siden søsteren min skulle jobbe i dag, og vi ville feire med begge sider pluss en del til passet det perfekt å feire jul i går. Da fikk vi vært der alle sammen, og det ble så koselig! Vi spiste kalkun til middag, og det er så godt!

Kalkun er kanskje ikke så typisk julemat her i Norge, men for meg er det min favoritt. Jeg er ikke særlig glad i hverken ribbe, lutefisk eller noe av det der, og det samme gjelder resten av familien min. Så vi spiser alltid kalkun på julaften!

søsteren min og meg

Etter middagen åpnet vi opp gavene, og jeg fikk så mye fint! Skal lage et eget innlegg så jeg kan vise dere alt jeg fikk. Den beste gaven er jo uten tvil gaven fra Per Fredrik. Tur til New York med junior suite på The Plaza (hotellet fra hjemme alene 2). Hvor syk gave er ikke det? Jeg begynte å gråte når han fortalte hva gaven var! Per Fredrik er så gavmild og snill at jeg nesten ikke har ord! 

Nå må jeg snart hoppe inn i julekjolen igjen, for i dag skal vi feire jul med Per Fredrik sin familie. Vi feiret med de i fjor også, og det var så koselig!

Merker virkelig at jeg har spist mye godteri i dag, for herregud så trøtt jeg er nå. Haha! Denne julen har jeg virkelig gitt helt blanke i alt som heter sunn mat. Så jeg har bare spist akkurat hva jeg vil, og godteri så ofte jeg vil. Jeg gleder meg til nyttår, for da er det rett tilbake til trening og sunn mat, og veldig lite godteri.

Det tror jeg virkelig at kroppen min har godt av! Vurderer å kjøre en 30 dager challenge der jeg holder meg helt unna godteri og usunn mat, som et lite eksperiment for å se hvordan kroppen min reagerer på det. Lurer på om jeg hadde blitt mer fokusert og full av energi av det? Noen som har gjort en lignende test før? Hva skjedde med dere? 

Slik er julemorgen hos oss!

inneholder reklame

God jul alle sammen! ❤️🎄🎅🏻 Nå er det full julemorgen her i huset! Vi startet med å åpne den siste gaven i julekalenderen vår. Chloe gledet seg og var helt vill etter å få godteriet sitt. Vi sier jo bare "æ kalender" til henne, så løper hun rett bort til kalenderen sin og blir helt vill.

Hun elsker namme-nam! Nå har vi hatt pakkekalender hver dag helt siden 1 desember, og det har vært så koselig! Litt trist at det er over. Men, da er det bare å glede seg til neste år!

Kosedressen min finner du HER 
Sleigh all day tskjorte HER 50% rabatt nå! 

(alt er fra gina tricot) 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Når pakkekalenderne var åpnet, var det bare å hente julestrømpene våre. Chloe fikk sin egen, og den har hun virkelig kost seg med hele morgenen i dag. Jeg fikk en julestrømpe proppfull av godteri fra Per Fredrik, med alt godteriet dere ser på bildet under. Per Fredrik fikk masse sterkt og med lakris av meg, og gjett om han koste seg! 

Mens vi spiste godteri så vi på "Hytteliv" med Herman Flesvig og Robert Stoltenberg. De er våre favoritt komikere, og det var så morsomt! Syns de sketsjene de gjør sammen er så spot on på forskjellige folk, og det er så gøy å se på!

Vi har også sett litt på tre nøtter til askepott. Jeg syns den filmen er så koselig! Nå begynner snart Mikkes Jul og det gleder jeg meg skikkelig til. Det er såå jul for meg! 

 

Hva liker du å se på tv på julaften? 🎅🏻🎄🎁

Tidenes sykeste gave fra kjæresten!

Tidlig i høst kjøpte Per Fredrik julegave til meg, og han sa at han virkelig hadde slått på stortromma i år. I fjor fikk jeg reise til Gran Canaria der vi var på 5 stjerners hotell på en gigantisk suite, så dere kan jo tro at jeg har lurt på hva jeg kom til å få. Det har vært månedsvis med undring, og jeg har virkelig ikke hatt en eneste anelse. 

I kveld feiret vi julaften med min familie, og jeg fikk endelig vite hva gaven var. Da Per Fredrik fortalte hva gaven var begynte jeg seriøst å gråte. Jeg klarte ikke å holde gledestårene tilbake! Gaven var tur til New York der vi skal bo på The Plaza, som er et av de beste hotellene i New York. Det er det hotellet som hele hjemme alene 2 utspilte seg på. 

photo tourism concept new york city with statue liberty; Shutterstock ID 59760706; PO: aol; Job: production; Client: drone

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Altså, det er den sykeste gaven jeg noensinne kunne fått! Hvordan er det mulig at jeg har en så snill kjæreste? At det går ann å være så gavmild forstår jeg virkelig ikke. Det er jo helt sinnsykt! 

Vi skal bo på en junior suite, som ser ut som den på bildet under. Det er jo hele 70 kvadratmeter, så jeg kommer til å føle meg som en prinsesse der inne!

Jeg har aldri vært i hverken USA eller utenfor Europa før, så dette blir jo veldig stort for meg. Og at vi på toppen av det hele skal bo på det sykeste hotellet er jo helt vilt! Vi reiser 1 februar, og gjett om jeg gleder meg! Dette blir jo helt sinnsykt!

Hvis dere har noen tips til hva vi bør oppleve i New York er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Elsker å få tips fra dere! Kommer til å lese igjennom alt som er på Tripadvisor og alle blogger jeg finner. Jeg skal gjøre så mye research før vi reiser at jeg kommer til å vite nesten alt om N.Y før vi i det hele tatt er på Gardermoen. Haha! 

 

Klare for å feire jul!

Nå har vi kledd på oss kjole og dress, og er klare for å feire julaften. Vi skal til foreldrene mine i dag for å feire, og siden det er en times kjøretur må vi reise allerede snart. De begynner jo litt tidlig siden søsteren min har små barn. Men det passer meg veldig bra egentlig, hehe! I morgen vil jeg stå opp tidlig for å se på alle julefilmene fra sofaen i pysjen min. 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Etter anbefalinger fra dere går jeg for den beige kjolen i dag. Syns den er så fin! Det stod mellom den og den røde, men jeg valgte denne. Følte den var finere og litt mer "meg". Hehe! Litt usikker på hvilken jeg skal bruke i morgen. Men det tar jeg som det kommer! 

Nå skal vi legge alle pakkene inn i bilen og kjøre avgårde til Hokksund. Åååå, som jeg gleder meg til å se igjen alle sammen, spise kalkun og åpne gaver. Er så spent på hva jeg får av Per Fredrik. Han kjøpte gaven til meg tidlig i høst, og jeg har virkelig ingen anelse om hva jeg får! Han har gått rundt og teaset meg med gaven i månedsvis nå, så dere kan tro jeg er spent!

 

Slik ble årets jule-sminke!

Nå har jeg nettopp lagt sminken ferdig og fikset håret mitt, og jeg begynner å bli klar for å feire jul. Jeg har enda ikke valgt ut kjole enda, men jeg har virkelig fått så mange gode tips av dere etter gårsdagens innlegg. Så jeg skal gå igjennom de etterpå, og velge ut kjole da. Viser dere hvilken kjole jeg går for før jeg drar! 

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Sminken i dag ble mye oransj og kobbertoner. Jeg har brukt det nye øyenskygge palettet mitt fra "HudaBeauty" og jeg elsker det! Det har så mange amazing farger, så det anbefaler jeg virkelig på det varmeste. Winged eyeliner og løsvipper er jo bare så meg, så i dag var intet unntak! Hehe!

På leppene brukte jeg lipliner fra NYX i fargen "naturel" og en mac leppestift i fargen "matte honelove" over. Syns det ble veldig fint! Sikkert mange som syns det er litt basic bitch. Meeeeen, det blåser jeg i. I like it, og det er det eneste som betyr noe! 

Om dere vil se hvordan jeg ser ut uten sminke er det forresten bare å sjekke snapchat (stinablogg). Huden min har virkelig blitt så bra nå etter at jeg har brukt riktige produkter over lang tid, så jeg bare måtte legge ut et bilde uten sminke. Er jo så mange av dere som hele tiden lurer på hvordan jeg ser ut uten sminke, så here you go! 

Nå skal jeg pakke inn de alle siste pakkene og sette de klare i poser i gangen, så jeg ikke glemmer noe som helst. Er så flaut å glemme gaven til noen, så det kan jeg ikke la skje. Hehe! 

Er dette typisk deg?

I dag var jeg på shopping, og handlet inn de aller siste julegavene. Det var noen julegaver jeg virkelig var usikker på i år, så de måtte jeg vente helt med til siste øyeblikk før jeg visste hva jeg skulle kjøpe.

De siste dagene har jo gått unna så det suser, så det har jo ikke akkurat gjort at jeg har hatt så mye tid til å kjøpe inn gaver, hehe! Men da vaskehjelpene var her tidligere i dag dro jeg rett og slett ut for å kjøpe inn siste rest. Det var jo virkelig i siste minutt, i og med at vi skal feire jul i morgen. Haha! 

Men det er jo så typisk meg, og jeg er kanskje ikke den eneste? Jeg tror aldri jeg har kjøpt en eneste gave før desember, og ei heller vært ferdig før 20 desember. Evig surrehue! Forhåpentligvis blir jeg flinkere neste år! Er jo lov å håpe!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Mens jeg var ute og shoppet kjøpte jeg noen ting som jeg trenger på badet. Jeg var nesten tom for både rens og toner, så det var litt krise! Kjøpte også løsnegler. Tror ikke jeg har brukt det en eneste gang de siste 4 årene, så dette blir spennende å se hvordan blir! Kjøpte også et sett på H&M som var litt mer meg, som jeg nettopp har satt på.

Syns det ble skikkelig fint, men er veldig spent på å se hvordan de holder seg. Har fortsatt flashbacks til 10. klasse ballet da flere av neglene datt av rett før jeg skulle inn for å fotograferes med bestevenninnen min. Det var rimelig neglekrise for å si det sånn! 

Nå skal vi lage middag og se på jul i blodfjell. Har fått helt dilla på den julekalenderen. Den er jo så spennende! Gjetter ut nye mordere hele tiden, men tar jo alltid feil. Er så spent på å se hvem som er morderen! Om noen vet det; ikke avslør det i kommentarfeltet. Da blir jeg så skuffa. Hahaha!

 

Når ble du ferdig med julegavene?

Hvilken kjole på julaften?

I morgen og på julaften skal vi feire julaften. Haha, det hørtes rart ut. La meg forklare. I morgen skal vi feire jul med min familie, og på julaften skal vi feire jul med Per Fredrik sin familie. Så det blir to julaftener i år. Helt perfekt for da får vi feiret med alle sammen! Per Fredrik og jeg feirer alltid julaften sammen, så det er koselig at vi får vært med begge familiesidene. 

Siden vi skal feire julaften to ganger trenger jeg to kjoler. Akkurat nå har jeg fem kjoler å velge mellom, og jeg aner ikke hvilke jeg skal gå for! Så derfor håper jeg dere kan hjelpe meg å velge. Hvilke syns dere jeg bør gå for? 

🎅🏻 #1 - Kjole fra Topshop 🎄

🎅🏻 #2 - Kjole fra Nelly 🎄

🎅🏻 #3 - Kjole fra Nelly 🎄 

🎅🏻 #4 - Kjole fra Gina Tricot 🎄

🎅🏻 #5 - Kjole fra Nelly 🎄

 

🎄 Hvilke kjoler skal jeg velge? 🎅🏻

10 Ting du kan gjøre i juleferien!

Nå er det endelig juleferie for de fleste! Selv har jeg tatt litt ferie, da det meste av annonsør ting er stille fra nå til over nyåret. Så frem til da trenger jeg kun å tenke på bloggen. Det er deilig det! I juleferien skal jeg virkelig kose meg til det fulle!

Nå er jo juleferien fylt med familieselskaper, men det er også en god del dødtid i romjula og dagene som er frem til julaften. Om du ikke har noen planer for disse dagene, kan du få noen forslag til hva du kan bruke tiden på!

Kosedress HER (fra Gina Tricot) 

Pepperkaker - Bak pepperkaker eller pynt et pepperkakehus. Selv momser jeg på pepperkaker hele tiden, som Per Fredrik og jeg har laget, og det er så godt og koselig!

Julefilmer - Hva er vel mer jul enn julefilmer? Her er en oversikt jeg har skrevet med 24 julefilmer. 

Gå på ski - Pakk sekken med masse digg turmat, spenn på deg skiene og dra avgårde inn i skogen. Stod på ski for første gang i dag selv, og det var helt magisk!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

 

Blogger - Har du hatt mye å gjøre i det siste, og ikke har hatt tid til å oppdatere deg på favoritt bloggene dine? Vel, nå er tiden for å bla deg igjennom arkivet og lese alle sammen!

YouTube - Det samme gjelder med youtube! Jeg har lagt ut masse videoer i det siste som du kan sjekke ut HER

Kakao - Uansett hva du gjør; drikk kakao eller gløgg mens du gjør det. Altså, det er så godt med kakao og det setter virkelig kosestemningen høyt! 

Julegenser - HER (fra gina tricot)

Juleverksted - Inviter noen venner eller familie og ha et juleverksted. Lag julekaker eller pynt sammen, og kos dere mens dere hører på julemusikk!

Møt venner - Inviter venninner på middag på restaurant, eller lag jentekveld hjemme. Det er jo så mange som bor langt unna fordi de studerer, men de er jo hjemme i julen, og dette er den perfekte muligheten til å treffes igjen. 

Shopping - I romjulen starter det store salget hos de fleste butikker, så da er det bare å kaste seg rundt og kjøpe alt man skulle ønske at man fikk til jul. 

Opprydding - Det er kanskje ikke så julete. Men hvor digg er det ikke å starte det nye året med et hus / leilighet / rom som er helt ryddet opp? Gå igjennom alt av skaper og skuffer, og kast alt du ikke trenger lengre, og få alt organisert. 

Hva er dine planer for julen? 🎅🏻🎄

Mine nyttårsforsetter

inneholder reklame

Nå er det kun 13 dager igjen av året, og jeg er i full gang med å forberede året som kommer. Jeg tror 2018 kommer til å bli et helt fantastisk år både på jobb og privaten.

2017 har vært et år fullt av opp- og nedturer, og en del veldig tunge nedturer uten at jeg ønsker å gå noe mer inn på det. Det blir veldig deilig å starte det nye året med blanke ark, og virkelig gå all-in for å lage et kanonår!

Jeg har satt en del mål for året som kommer. Noen av målene gjelder business, så de blir hemmelige. Men jeg har også satt en god del andre mål som jeg vil dele med dere! Del gjerne deres nyttårsforsetter i kommentarfeltet. Elsker å bli inspirert av dere!

 

Opprydding - For et par uker siden startet jeg et oppryddingsprosjekt som handler om å virkelig gå igjennom alt man eier, og fjerne alt som ikke lengre gir noe glede. Vel, jeg har allerede kommet godt igang og har kastet og donert bort over 20 søppelsekker med klær, sminke, sko og vesker. Men fordi det er jul satt jeg prosjektet litt på is, så det ikke blir for mye å gjøre i jula. Over nyttår kommer jeg til å starte opp igjen, og det gleder jeg meg til! Det er så mye ting jeg har som jeg virkelig ikke liker skikkelig godt eller trenger. Så det blir borte! Gleder meg til å få helt orden i alle tingene mine. 

Apropo nyttår; her er kjolen jeg tenker å bruke på nyttårsaften. Er den ikke fin?
Du finner den forresten HER på Gina Tricot.

 

Spise sunt - I desember har jeg med vilje skeiet helt ut, og det kjenner jeg at kroppen min begynner å bli litt lei av. Energien og matlysten er virkelig ikke på topp, så det gleder jeg meg til å få styr på igjen. Fra nyttår blir det kun godteri på lørdager, og i ukedagene blir det veldig sunn og ordentlig mat. 

YouTube - YouTubekanalen min har vært litt kaotisk i år, og noen uker har det vært 3 videoer og andre har det vært ingen. Så i året som kommer skal jeg laste opp videoer mer regelmessig igjen. Litt usikker på om jeg kommer til å innføre at jeg har en fast dag i uka, eller hva det blir. Jeg liker jo å lage vlogger, og da er det dumt å vente mange dager før de kommer ut. Men jeg skal lage en plan på det! En ting er sikkert; det blir mye mer videoer fremover!

Trening - I året som kommer vil jeg komme i mitt livs beste treningsform, og jeg vil trene minst 3 styrkeøkter hver uke. Nå er jeg endelig kvitt alle helseplager som jeg har slitt med lenge, og som har gjort det vanskelig for meg å trene skikkelig. Så nå er det bare å kicke det igang! Gjett om jeg gleder meg! 


Investere - I året som kommer har jeg lyst til å investere noe av pengene mine i forskjellige ting. En av tingene jeg har lyst til å investere litt penger i er Bitcoin. Per Fredrik har virkelig fått hekta på det, og jeg syns det ser så spennende ut! Jeg kommer til å sette inn en sum over nyttår som er en ganske stor sum, men som fortsatt er en sum jeg har "råd" til å tape.

Altså penger som jeg ikke bryr meg særlig om jeg taper. Man vet jo aldri med investeringer, så det er viktig å ikke investere mer enn man har råd til. Men jeg ser jo hvor ekstremt Bitcoin og andre kryptovaluta har steget i verdi det siste året, så hvorfor ikke kaste seg på det? Hvem vet, kanskje jeg tjener rått på det? Hehe! 

Shopping - Jeg har lyst til å bli mye mer obs på hva jeg kjøper. Altfor ofte kjøper jeg ting jeg egentlig ikke har lyst på, eller trenger. Men fordi de er så fine i butikken faller jeg for fristelsen. I året som kommer vil jeg være mye mer obs på at jeg kun kjøper ting jeg liker skikkelig godt, og som jeg vet at jeg kommer til å ha nytte av. 


Reise - I året som kommer har jeg virkelig lyst til å reise mye. Nå har jeg jo reist mye i året som var da, i og med at jeg var på Gran Canaria 2 ganger, i Helsinki, Dublin, København, Mallorca og London. Men i året som kommer har jeg lyst til å oppleve mye av Norge og ta en skikkelig road trip sammen med Per Fredrik. Jeg har også veldig lyst til å dra til blant annet Los Angeles. Det hadde virkelig vært litt av en opplevelse! 

 

Hva er dine nyttårsforsetter?

 

En etterlengtet pause

Wow, i dag har jeg vært på tidenes mest spennende møte! Jeg kan dessverre ikke si noe som helst om det på en god stund, og jeg vet ikke om det i det hele tatt blir noe av. Men jeg krysser alle fingre og tær, og håper på at dette blir realitet. 

Møtet var i Oslo, så Per Fredrik og jeg tok turen sammen inn. Jeg jobbet jo til sent på natt i går med annonsevideoer som skulle sendes til annonsører, og da jeg la meg var jeg enda ikke ferdig, så jeg måtte stå opp grytidlig i dag for å bli ferdig. Så det ble ikke akkurat så mye søvn på meg i natt. Var så trøtt på vei hjem at jeg nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Haha!

Så når jeg kom hjem måtte jeg bare legge meg rett på sofaen for å slappe av litt. Den siste tiden har vært ekstremt hektisk med mye jobb og mye på den sosiale biten, så det har blitt veldig lite tid til avslapning. Juletiden er jo ment til litt kos oppi alt kaoset også, så i dag tok jeg meg en skikkelig kosepause, og fikk endelig sett på en film jeg kjøpte for en god stund.

Dette er en av mine favorittfilmer fra jeg var barn, og jeg syns den er så fin og koselig. Kanskje ikke så "voksen" akkurat, men samme det vel? Filmen er i alle fall; Barbie som Rapunzel. Husker jeg hadde så dilla på den når jeg var liten, og jeg fikk mamma til å kjøpe alle Barbie dukkene fra filmen til meg. Haha! 

Uansett, nå får jeg lage meg noe mat. For jeg har nesten ikke spise noe ordentlig mat i dag. Har jo bare hastet meg rundt overalt, og vafler på bensinstasjon er ikke akkurat noe særlig "mat"! 

Jeg hadde ekstremt flaks!

I går var Per Fredrik og jeg på juletrefest hos Rebecca. Hun hadde invitert en god gjeng venner hjem til seg og kjæresten sin. Vi hadde på forhånd fått beskjed om at vi skulle ta med oss minst to pakker hver, sånn at vi kunne ha pakkelek.

Det er litt morsomt egentlig, for jeg har aldri lekt pakkelek før jeg møtte Per Fredrik, og nå er det plutselig helt vanlig. Så det er jo litt gøy! 

Det ble i alle fall et stort skred med masse pakker, og vi slo terning for å vinne. Man måtte enten få en sekser eller to like for å vinne pakker. Jeg har av en eller annen grunn ekstremt flaks i pakkeleken. Så jeg fikk en sekser nesten hver gang. Men ikke bare det, plutselig slo jeg to seksere samtidig. Så da ble det tre pakker på meg. Haha! 

Når alle pakkene var borte trakk vi lapper som sa at vi skulle enten ta en slurk alkohol, bytte gave med en annen eller så kunne alle stjele en pakke fra hverandre. Det ble mildt sagt kaotisk, men veldig gøy! 

Er så morsomt å dra på fest når verten har forberedt skikkelig med pakkelek og hele greia! Vi hadde det i alle fall veldig gøy! Selv om det var ganske seigt å stå opp 07 i dag tidlig for å jobbe. Hehe! 

Slik er soverommet er pyntet til jul!

I år har vi virkelig pyntet hele huset til jul, og soverommet var et av rommene vi virkelig pyntet opp. Her fikk jeg inspirasjon fra USA på girlanderen over sengen, og gamle landlige hus med juletreet.

Det er jo ikke så vanlig å ha et pyntet juletre på soverommet, men jeg syns det ble skikkelig fint! Det er jo lov å tenke litt utenfor boksen, og trosse de helt vanlige tingene, eller hva? 

Jeg får så utrolig julestemning av å våkne opp til å se et juletre hver eneste morgen. Det er så koselig det! Jeg har jo allerede hengt opp julestrømpen min som jeg kjøpte i Dublin. Syns den er helt nydelig! Den skal fylles opp med massevis av godteri på julaften for å si det sånn. Hehe!

I kveld skal vi på juletrefest hos Rebecca. Det blir så koselig! Men jeg er litt sent ute, så jeg får bare runde av her. Oppdaterer dere på snapchat utover kvelden! (stinablogg på snapchat) 

 

Har du pyntet til jul? 🎅🏻

Slik ble årets julekort!

En tradisjon vi startet med i fjor var å lage julekort. Et bilde av hele familien samlet foran juletreet i morsomme julegensere. Det er en tradisjon jeg håper vi kan fortsette med til vi blir skikkelig gamle, og gjett om det blir koselig å se på alle bildene når vi blir eldre.

Det er allerede super rart og koselig å se hvor mye Chloe har vokst det siste året. Så det kommer jo til å bli gøy å følge med på den dagen vi får barn også. 

Vi gjør også om bildet til et julekort, som vi sender til alle i familien våres. I år er vi ute i litt seneste laget, så det er ikke sikkert vi rekker å sende julekortene så de når frem til alle i familien til jul. Men da får de det i alle fall i romjula. Både å få og sende julekort er jo en så koselig tradisjon, som jeg gleder meg til å fortsette videre med i familien!

Her er forresten fjor årets julekort. Utrolig hvor mye vi har forandret oss på bare et år. Spesielt Chloe!

Lager du julekort? 🎅🏻🎄

Jeg turte ikke gjøre det..!

inneholder reklame

I går hadde jeg tidenes nisse-jentekveld her hjemme. Jeg hadde kjøpt inn et pepperkakehus til hver og en som var her, og massevis av non stop, seigmenn og annen pynt til å pynte opp husene med.

Tskjorte - HER, Gina Tricot
Gevirhårbøyle - HER, Gina Tricot

Mamma har alltid brukt melis til å sette sammen huset, så jeg tenkte at det var en enkel ting å bruke. Jeg har jo vært på utallige julekvelder med skolen der folk har smeltet sukker og det har stått flammer opp av kjelen til slutt. Så jeg turte ikke akkurat å hoppe rett til sukkeret for å si det sånn.

Vi prøvde først med melis, og det funket skikkelig dårlig. Ingenting ville feste seg skikkelig. Så jeg spurte dere på snapchat om hva vi skulle gjøre. Kommentarene var tydelige; bruk smeltet sukker. Så da samlet jeg opp mot til å smelte sukker, og var supernøye på at det ikke skulle bli for varmt. Er jo livredd for sånt. Haha! 

Etterhvert ble sukkeret smeltet og vi prøvde å sette sammen husene på nytt. Vel, det funket skikkelig dårlig. Aner ikke om det var melis restene som satt igjen som gjorde det, eller hva det var. Men alle husene knakk alle mulige veier og det ble skikkelig fail. Haha! 

Det var kun et hus som overlevde, og det var Trine sitt. Det ble jo utrolig fint og det ironiske var; det var festet med melis. Altså. Jeg skjønner ikke hvordan hun fikk det til! Når jeg tenker over det, så var hun den eneste som ikke drakk. Så mulig det hadde litt å si. Jeg vet i alle fall en ting; jeg skal ikke inn i byggebransjen med det første!

Kvelden i går ble i alle fall veldig morsom, og det er så gøy med sånne jentekvelder. For man sitter jo og prater om alle mulige jenteting. Hehe! Trine og Marita måtte dra i 23 tiden siden de hadde lang vei hjem, og det var jo allerede ganske sent. Men Rebecca og Kaia ble igjen til veldig sent.

Kaia var siste som dro, og vi skravlet sammen til klokken var 04 i natt. Haha! Det sykeste er at Kaia og jeg har bare møtt hverandre noen få ganger før, og da har det vært mest i familieselskaper siden hun er kjæresten til fetteren til Per Fredrik. Men vi ble virkelig godt kjent med hverandre i går, og skravlet om nesten hele livshistorien til hverandre. Så koselig!

Slike jentekvelder er så magisk koselige, så ingen tvil om jeg kommer til å ha det oftere her hjemme! 

 

Bygge hus i fylla??

Wow, for en respons på at jeg åpnet kommentarfeltet. Så sykt koselige kommentarer dere kommer med! Det gjør meg virkelig helt sikker på at det var rett valg å åpne kommentarfeltet igjen.

Rekker dessverre ikke å svare alle, men spørsmål prøver jeg å svare så godt jeg kan! Merker bloggmotivasjonen vokser allerede! 

I kveld skal jeg ha nisse-jentekveld her. Vi skal pynte pepperkakehus, drikke vin og kose oss masse! Jeg har kjøpt inn masse godteri til å pynte med, så det blir litt av noen pepperkakehus. Mon tro om vi faktisk klarer å sette de sammen, når vi drikker vin da. Det er jo litt av en utfordring! Bygge ting på fylla er aldri en smart idé, så vi får se hvordan dette går!

Skal også lage gløgg. Har faktisk aldri smakt gløgg med rødvin før, så det blir spennende! Husker bare hvordan det smakte med vann på barneskolen, og det var ikke særlig digg for å sirre sånn.

Nå har nettopp Rebecca kommet, så vi skal spise litt pizza og skravle før resten kommer. Skal holde dere oppdatert på snapchat utover kvelden, så blogges vi senere!

15 Ting som gir meg julestemning

inneholder reklame

Nå er vi bare 10 dager unna julaften, og jeg er virkelig i julestemning! Selv har jeg alltid syntes at det er litt vanskelig å komme i julestemning, og siden jeg vil tippe at jeg ikke er den eneste om det, skal jeg dele 24 ting som gir meg julestemning, med dere. Kanskje du kommer i julestemning av disse tingene?

Julegenser - Gina Tricot, HER

Snø - Når det snør ute får jeg så julestemning. Akkurat nå er det helt hvitt ute av snø, og det er så koselig! Om du ikke er i nærheten av snø; kjør dit! Haha! 

Pepperkaker - Ingenting sier jul som pepperkaker, så bak en god porsjon i alle forskjellige former og pynt de med melis.

Julemarked - Å dra på julemarked er bare så koselig! Der kan man kjøpe alt mulig julete, og du får garantert julestemning. 

Julemusikk - Skru på de koseligste julesangene og ha det i bakgrunnen mens du jobber, lager mat eller rydder i huset. Det gir virkelig en god julestemning! Har laget en liten liste med mine favoritter på spotify HER.

Pynte til jul - Dra frem julepynten og pynt med julepynt i hver eneste krik og krok i huset. Ingenting som gir mer julestemning enn et stort juletre i midten av stua! 

Julefilmer - Per Fredrik og jeg har en tradisjon om å se på julefilmer hver eneste kveld i hele desember, og det gir virkelig julestemning. Lagde et innlegg med 24 filmer du kan se HER

Drikke kakao og spise pepperkaker - I desember er det virkelig lov å kose seg ekstra mye. Lag kakao hver kveld og kos deg med pepperkaker. Det er så koselig! Enda koseligere er det å komme rett fra den kalde snøen og drikke varm kakao foran peisen. Ah, så deilig!

Drikke gløgg - Uansett om du liker gløgg eller ikke, er det ingen tvil om at det lukter jul. Så lag gløgg og om du liker den er det bare å kose seg, om du ikke liker den kan du la den stå og småkoke og spre god duft rundt i huset.

Handle julegaver - Gjør julegavehandelen koselig og sett av litt ekstra god tid. Ta med en venninne eller kjæresten og finn gaver sammen. 

Julekort - Ta bilde med familien / kjæresten din, lag et julekort og print ut og send til alle du kjenner. Per Fredrik og jeg gjorde det i fjor, og det er så koselig!

Julegenser - Jeg har fått helt dilla på julegensere i år, og har flere forskjellige som jeg går med her hjemme. De gir virkelig prikken over i'en på julestemningen. 

Julegenser - Gina Tricot, HER

Nissefest med venner - Kle på dere nissegensere og andre morsomme ting og ha en fest sammen!

Pakke inn julegaver - Ta deg god tid til å pakke inn julegavene i år. Skru på litt julemusikk og kos deg mens du pakker inn gaver til dine kjæreste. Lagde et eget innlegg med hvordan jeg pakker inn julegavene som du kan lese HER.

Pynte pepperkakehus - Det er så morsomt å lage pepperkakehus. Pynt det med alle mulige godterier, og still det frem midt i stua!

Julemat - Det er ikke bare julaften man kan spise julemat på. Kos deg med julemat hele desember. Selv spiser jeg ekstra mye risgrøt i hele desember. 

🎁🎅🏻🎄

 

Håper vi fortsetter når vi får barn

I november bestemte Per Fredrik og jeg oss for noe skikkelig koselig; å ha pakkekalender. Vi hadde egentlig tenkt til å ha det i fjor også, men det rakk vi rett og slett ikke i julekaoset. I år derimot var vi tidlig ute, og kjøpte inn 24 koselige gaver til hverandre. 

Nå er vi allerede et godt stykke ut i desember, så vi har allerede rukket å åpne en del av gavene. Det har blitt en liten "tradisjon" for oss at vi hver morgen setter oss sammen og åpner gavene sammen. Først åpner Chloe sin kalender, hvor hun får en ny godtebit hver eneste dag.

Hun blir helt vill når vi sier "åpne pakkekalender?". Da vet hun at hun skal få noe godt! Så hun løper rett bort til kalenderen sin og snuser vilt på den til Per Fredrik åpner dagens luke for henne. Hun er så søt og glad når hun får godteriet sitt!

Deretter er det min og Per Fredrik sin tur til å åpne gaver, og wow så mye fint jeg har fått så langt! Per Fredrik kjenner meg ekstremt godt, og vet hvor Barbie-dilla jeg har, så i den første luken var det en Barbie med brunt hår. Omg, jeg ble så glad! Det er jo ikke akkurat noe jeg kunne kjøpt selv, så da er det ekstra koselig å få det i gave!

Jeg har også fått body lotion med julelukt fra The Body Shop, en hvit og rosa pysj med cup cakes på, en pyntejakke, en julekopp fylt opp med sjokolade, en julegenser og masse små søte pynteting. Så koselig! Av meg har Per Fredrik fått dis julelukt, japanske figurer fra en av hans favorittserier, julete, julepynt til å ha på studioet sitt og andre små koselige gaver.

 

Det er så koselig med pakkekalender, og det er en tradisjon jeg håper at vi får til å gjøre hvert eneste år. Tenk så koselig det blir når vi får barn, og alle åpner gaver sammen hver morgen. Det blir julestemning det! 

 

Slik pakker jeg inn julegavene i år!

Nå er jeg virkelig godt igang med julegavene. Jeg har kjøpt inn gaver til nesten alle sammen, og i dag rakk jeg endelig å pakke de inn. I år ville jeg gjøre noe helt nytt; nemlig å pakke de inn selv.

Det har jeg ikke gjort siden jeg var 10 år gammel og gjemte meg inne på pappas kontor med julegaver jeg hadde funnet rundt i huset, og som jeg pakket inn med en halv teiprull per pakke. 

Helt siden da har jeg alltid bedt de i kassen om å pakke inn pakkene for meg. Panikken har alltid slått meg når de ikke kunne pakke inn, og jeg måtte løpe igjennom halve kjøpesenteret for å finne en pakkestasjon for å pakke inn selv. Jeg har jo ikke akkurat vært noen verdensmester til å pakke inn, så det har blitt som da jeg var 10 år gammel; en halv teiprull per pakke. 

Nå derimot har jeg kjøpt inn masse fint pakkepapir, silkebånd, kongler, granbar, merkelapper og candy canes, og skal for første gang noensinne, faktisk gjøre meg flid med gavene. Jeg har jo alltid hatt lyst til å bli skikkelig flink til å pakke inn pakker, så hvorfor ikke bare hoppe rett i det?

Vel.. Den første pakken var en enkel firkant. Eller. Det ble ikke akkurat enkelt. Jeg måtte bruke to ruller med papir bare for å få det riktig, og etter 40 minutter klarte jeg det! Ikke dårlig eller hva? Ganske dårlig egentlig. I know. Etterhvert ble det mye lettere og jeg fikk ganske teken på det. Så nå er alle pakkene godt pakket inn med alle mulige fine duppeditter for å pynte de ekstra mye!

Det er jo så mye mer koselig å gi bort en gave som faktisk er skikkelig fin, enn bare en i en gavepose fra H&M. Selv om den siste er lettest og forståelig at folk velger i julekaoset! Hehe! Kjøpte forresten alle tingene på Nille, om noen skulle lure!

 

En død fugl, og julepynt fra skogen!

Herregud, vet dere hva jeg nettopp innså? Jeg har helt glemt å vise dere resten av julepynten her i huset! Vi har jo virkelig pyntet i alle kriker og kroker i år, og det må jeg jo vise dere!

Den første tingen jeg vil vise dere er denne grenen. Siden vi har skogstema som tema for julepynten i år, passet det perfekt med en idé jeg kom over på Pinterest. Nemlig å ha en gren fra skogen hengende i stua. 

Så jeg tok med Chloe ut på skogtur og vi fant den perfekte grenen. Mens jeg stolt skjærte den av treet tittet jeg kjapt ned på bakken, og da kom nesten frokosten min opp igjen. Der lå det en DØD fugl! Gjett om jeg pilte fort avgårde! Den grenen jeg egentlig ville ha lot jeg lett være igjen, for omg jeg så bokstavelig talt døden i øynene!

Men, selv om vi fikk litt av et sjokk i skogen ga vi ikke opp. Etter en god del leting fant vi til slutt den perfekte kvisten. Så da gikk vi igjennom hele nabolaget med en gigantisk kvist under armen. Følte meg rimelig normal da. Hehe! Men hva gjør man ikke for å pynte opp litt til jul?

Kvisten ble med inn og vi spylte gode av den, og lot den tørke skikkelig godt før vi hang den opp. Jeg er jo ikke akkurat en DIY guru eller fisker, så fiskesnøre hadde jeg ikke i huset. Så jeg brukte heller silkebånd og tegnestifter til å henge den opp, og syns egentlig det ble veldig fint! 

En god del julekuler og lys senere, så var kvisten pyntet opp, og gir virkelig den perfekte touchen til skogstemaet våres! 

Håper du syns denne idéen var inspirerende! Om du tester det ut selv, send meg gjerne bilde på DM instagram (@stinablogg). Elsker å se når dere tester ut ting jeg deler her på bloggen! 

🎄🎅🏻🎄

Slik skal jeg rydde opp livet mitt!

På torsdag kveld kom jeg over en artikkel på et eller annet kvinnemagasin på nett, der de anbefalte er rydde- og organiseringsbok. Min første tanke var jo "Trenger man seriøst en bok for å lære seg å rydde?". Jeg skjønte ikke helt vitsen med hvorfor man skulle lære seg å rydde. Det er jo noe man bare kan, er det ikke det?

Men når jeg leste nedover i artikkelen må jeg ærlig innrømme at jeg kjente meg veldig igjen. De spurte spørsmål som "Rydder du ofte i lange tider, og tar det kort tid før det blir rotete?". Veeeel, JA! Jeg føler jeg kan gå rundt og rydde og rydde i timesvis, og to dager etterpå er det helt kaos igjen! Overalt i huset er det altfor fullt, og walk in closet mitt er stappfullt med hundrevis av plagg. 

Jeg bestemte meg fort for at jeg skulle lese denne boken. Det er jo absolutt verdt det om jeg faktisk klarer å få organisert "livet" mitt utifra den! Mottoet til boken er jo; "rydd en gang skikkelig, og aldri rydd igjen". For meg hørtes det altfor godt ut til å være sant. Men etter å ha hørt hele boken på lydbok da jeg kjørte til og fra Oslo og innom Hokksund i går, er jeg overbevist; dette er løsningen.

Så i dag har jeg satt igang! Nå skal jeg gå igjennom alle ting jeg eier, en kategori av gangen. Kaste det som ikke gir meg glede, og organisere det skikkelig når jeg har gått igjennom det. 

Først ut er walk in closet mitt. Det er det største prosjektet, og i "Konmari" rekkefølgen er klærne først ut. Akkurat nå er jeg nettopp ferdig med jakker og topper, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har fylt opp 5 søppelsekker med klær som skal kastet eller selges. DET ER HELT VILT! Det sykeste er at jeg gikk igjennom hele skapet mitt for bare en uke siden, og klarte kun å fylle opp en halv IKEA pose.

Men når jeg gikk grundig til verks nå, og tok ut alle klærne og gikk skikkelig igjennom de, ble saken en annen. Jeg orket ikke å telle alle plaggene. Men på jakkene gjorde jeg det. Jeg hadde totalt 42 jakker, og jeg beholdt kun 15 av de. Ganske sykt at 27 av jakkene mine ikke ga meg noe glede. Hvorfor har jeg hatt de så lenge? Det er så typisk at man bare beholder ting fordi man ikke har noen skikkelig grunn til å kaste det (som at det skulle vært ødelagt osv), og slik har det uten tvil vært i mitt tilfelle. 

Nå er jeg i alle fall ekstremt godt igang, og jeg er spent på å se hvordan walk in closet mitt kommer til å se ut når jeg er ferdig. For det er faktisk ikke ekstreme mengder jeg beholder, for å si det sånn. Hehe!

Holder dere oppdatert på hvordan prosjektet går! Boken heter forresten "Magisk opprydding", og på Storytel appen jeg hørte den på heter den "The life-changing magic of tidying, by Marie Kondo" (den er på engelsk). Anbefaler den på det varmeste! Og det er ikke uten grunn til at det har blitt solgt over 2 millioner eksemplarer. 

5 Beauty hacks!

- Bruker du mørk neglelakk? Da bør du påføre 2 lag base coat for å unngå at det blir mørke flekker fra neglelakken på neglene dine.

- Alltid bruk fuktighetskrem og solkrem på halsen og hender. Det er de 2 stedene som viser aldring først.


 

- Usikker på om leppestiften har riktig undertoner? Blir tennene hvitere er den riktig for deg, blir de gulere bør du styre unna. Dette kan du teste med å ta leppestift på håndbaken i butikken og holde den opp ved siden av tennene dine.

- Alltid ha kun sterk øyenskygge eller sterke lepper. Aldri begge samtidig, da det fort kan se veldig too much ut.

- Påfør foundation i nedover bevegelser,  så ansiktshårene legger seg ned.

Shoppet så mye at vi måtte låne handlevogn på polet!

I dag har jeg vært på shopping med Rebecca og Carina, vi har virkelig storhandlet i dag! Tuller ikke når jeg sier at vi måtte låne handlevogn på vinmonopolet for å bære alt..! Altså. Vi shoppet mye! Eller, jeg shoppet ekstremt mye. Rebecca shoppet mer normalt vil jeg si. Hehe!

Jeg kjøpte for det meste julegaver, men jeg handlet også litt ting til meg selv som jeg kan vise dere i morgen. Kjøpte blant annet noen utrolig deilige koseklær, som jeg bruker nå og herregud. Det føles ut som at jeg sitter inni en velour drøm. Det er sykt digg. 

Midt i alt shoppingkaoset fikk vi tatt en skikkelig koselig lunsj sammen, nede på brygga i Tønsberg. Syns alltid at det er så koselig der nede! Jeg har jo vært i Tønsberg en del ganger siden jeg flyttet til Sandefjord, og det er virkelig et sted jeg syns er fint!

Det ligger jo i perfekt kjøreavstand fra Sandefjord også. Tar jo bare 20 minutter å kjøre dit med bil, så det passer jo perfekt!

 

Haha, det bildet her er så typisk Rebecca. Hun er alltid så morsom! Carina er forresten en ny venninne, som jeg ble bedre kjent med i dag igjennom Rebecca. Sykt koselig jente!

Nå får jeg runde av her, for nå skal Per Fredrik og jeg lage taco. Vi fikk så utrolig lyst på taco i dag, og selv om det ikke er taco-fredag er det innafor. Hehe! Tror faktisk jeg kunne spist taco hver eneste dag i en eller annen variant. Det er jo så godt!

Kaotisk julegave-handel!

inneholder reklame

Tidlig i dag morres dro Rebecca og jeg rett til Tønsberg for å shoppe, og jeg har virkelig kommet godt igang med julehandelen etter dagens shoppingrunde.

Per Fredrik har bursdag 21 desember, så jeg måtte finne både bursdagsgave og julegave til han. Det har ikke vært bare-bare for å si det sånn. Men endelig er jeg nesten i boks, og det er helt fantastisk!

Resten av julegavene er jeg halvveis igang med, så de stresser jeg ikke så mye over akkurat. Nå begynner jeg bare å glede meg til julehandelen, og pakke inn gavene. I år skal jeg virkelig kose meg med å pakke inn gaver. Det er jo noe jeg aldri har gjort før, men jeg har skikkelig mange idéer på hvordan jeg skal gjøre det. Så det blir gøy! Tenker å lage et eget blogginnlegg med litt tips til hvordan man kan gjøre litt ekstra ut av gave innpakkingen også!

Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært ganske stressa over julegavene i år. Jeg syns det er  så vanskelig å finne ut hva jeg sakl gi til hver og en, så det har vært helt kaotisk i hodet mitt!

Skal fortelle dere mer om dagen min etterpå, men først vil jeg vise dere dagens antrekk. Denne jakken er virkelig min go-to jakke i år. Den varmer skikkelig, samtidig som den er skikkelig fin å se på! Perfekt kombinasjon! Vanligvis er jeg litt skeptisk til full fuskepelsjakke, men når den er sort blir det helt perfekt! Om du forresten trenger tips til julegaver, har jeg laget en STOR julegave-guide HER.

Jakke - Bik Bok, HER

Bukse - Vero Moda, HER

Sko - NLY

Veske - Gucci, HER

Genser - NLY, HER

Slik er kjøkkenet pyntet til jul!

Nå som vi har pyntet hele huset til jul tenkte jeg å vise dere litt og litt her på bloggen. Det er så mye jeg skal vise dere, så da må jeg dele det opp i flere runder. Hehe!

En av de første stedene vi pyntet var kjøkkenet. Her hengte vi opp en gigantisk girlander med masse lys, kongler og julekuler ved inngangen til kjøkkenet. Å ha girlander er jo ikke så veldig typisk norsk, så der tok jeg mye inspirasjon fra USA. 

Nederst ved girlanderen står en snømann med lykter på snø. Tips; "Snøen" er perfekt å bruke for å skjule kontaktene til girlanderen. Bare pass på at du bruker kun LED belysning og ikke noe som blir varmt, da det kan være brannfarlig. 

I vinduene har vi pyntet opp med små pepperkakehus med lys inni, små dyrefigurer som passer inn i skogstemaet vårt, også selvføgelig; kakao stasjon. Den viste jeg dere tidligere i dag, og den er jeg så fornøyd med! Per Fredrik og jeg har også bakt pepperkaker som vi har hengt opp i vinduet for å pynte opp. Det er så koselig å pynte med noe som vi har laget sammen! 

🎄 Julegenser - Gina Tricot, HER 🎅🏻

Når det er kvelden, og vi skrur av lysene på kjøkkenet får vi den fineste utsikten ut mot gårdsplassen og inngangen der vi har pyntet opp med massevis av lys. Vi har gått all-in ute i år, og jeg viste dere et stort bildedryss HER, som til og med Nettavisen delte som inspirasjon. Girlanderen lyser opp så vakkert og gjør det ekstra koselig i stua. 

Nå skal vi spise middag og kose oss. Per Fredrik har vært i Sverige i helgen med musikk produsenten sin, så jeg har savnet han så mye! Det var heldigvis bare to døgn. Men gud det føltes ut som en evighet! Nå blir det koselig å kose oss sammen!

7 Ting jeg syns er flaut!

I går fortalte jeg dere om 7 ting jeg syntes at var flaut før, men som ikke er flaut lengre. Nå tenkte jeg å følge opp det innlegget med å fortelle dere om noen ting jeg syns er super flaut! Kanskje du kjenner deg igjen i noen av tingene?

Rape - Jeg syns det er ganske flaut å rape foran andre, spesielt Per Fredrik som jeg vil være fin for. Jeg er jo ikke akkurat sånn som løper rundt og raper hele tiden, men om jeg drikker noe med kullsyre hender det at det kommer noen uheldige raper ut!

Spontant besøk når jeg ikke har rukket å rydde - Det er ikke særlig gøy med besøk som kommer uanmeldt, om jeg nettopp har gått igjennom huset som en tornado. Haha! Bare; "Hei hei, ja velkommen inn i rotet liksom".Heldigvis er det sjeldent det er så rotete her. Men det hender at det skjer, hvis jeg har hatt mye jobb å gjøre. Da kan det fort bli ganske kaotisk her. 

Snap til feil person - Det er sååå flaut å sende snap til feil person. Det har hendt at jeg har sagt noe om en person, også har jeg klart å sende det til den personen. Åh, det er så driti ut som det faktisk går ann å bli! Heldigvis har det ikke vært noe særlig slemt, men heller at jeg har vært bekymret for en person. Uffameg!

Åpen buksesmekk - Etter at jeg hadde et lite uhell for noen år tilbake der jeg klarte å gå igjennom hele Karl Johan med åpen buksesmekk har jeg blitt helt ekstrem på å alltid sjekke den. Jeg sjekker at den er lukket sikkert 30 ganger hver eneste dag..

Skrive om sex - Kall meg gjerne gammeldags men jeg syns det er flaut å skrive åpenlyst om sex her på bloggen. Jeg har vel sagt et par småting her og der, men å brette ut om sexlivet mitt er noe jeg ikke helt føler meg komfortabel med. Men det er jo kanskje ikke så rart? Det er jo en privat ting. Selv om halve blogg Norge er åpne om det da, haha! Syns faktisk mye av åpenheten er bra! Men det er bare ikke noe jeg hadde følt meg komfortabel med å fortelle om selv. 

Mumle for meg selv - Jeg mumler ofte for meg selv som en måte å tenke bedre på. Det flaue er bare hvis noen hører det! De må jo tro at jeg er super rar som nærmeste sitter og snakker med meg selv!

Bloggere som blogger stygt om hverandre - Jeg syns det rett og slett blir flaut og pinlig når diverse bloggere bruker bloggen sin til å henge ut andre bloggere, kun for å få klikk. Det blir bare for dumt, og jævlig slemt. Vi bloggere får nok hat fra anonyme nett-troll, så det siste vi trenger er at våre egne kollegaer slenger dritt om hverandre. 

 

 

DIY: Kakao stasjon!

inneholder reklame

Nå er vi endelig godt inn i desember. Selv har jeg vært i skikkelig julemodus en liten stund allerede! Vi har pyntet hele huset i skikkelig julestil, og en av tingene vi gjorde da vi pyntet var å lage en egen kakao stasjon.Her har vi kakaopulver, marshmallows, julekopper med teskjeer, sugerør, hjemmelagde pepperkaker som Per Fredrik og jeg lagde for litt siden og candy canes. Alt man trenger for å lage en skikkelig god kakao med godt tilbehør! 

Julegenser - Gina Tricot, HER

🎅🏻🎄

Vi har hatt denne lille stasjonen en stund allerede, og jeg har laget meg så mye kakao fra den. Det er så koselig å se ut på all snøen mens jeg lager meg en stor kopp med kakao. Det kan ikke bli mer idyllisk enn det!

Denne kakao stasjonen kommer jeg nok til å lage meg kakao fra mange ganger i vinter. Vi har kjøpt en spesiell kakao som er så god! Problemet er bare at den er helt umulig å få tak i! Første gangen jeg kjøpte den fant jeg den ved en tilfeldighet i Tønsberg på en interiørbutikk.

Men jeg var jo helt sikker på at de skulle ha den flere steder. Den er jo helt sinnsykt god med både karamell og havsalt, så jeg må tror jeg må tilbake dit igjen for å se om de har mer. De har i alle fall ingen andre steder. Hehe! 

🎅🏻🍪☕️

Stor julegave-guide! - Sminke, Hudpleie, Trening, Baking ++

reklame

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og det er på tide å starte med julegavehandelen. Jeg vet at mange syns det er vanskelig å finne julegaver til venninner, søsken, mødre, osv til jul og derfor har jeg nå laget en stor julegave-guide til dere! Her finner du virkelig noe til enhver jente! Her er det både sminke, hudpleie, treningsting, bakeutstyr og klær til hjemmekos. Linker til produkter er under hver kollasj. 

1 Topp fra Gina Tricot, HER  /  2  Gina Tricot pyjamas, HER /  3  Ellos kosesokker, HER  /  4 Morgenkåpe fra Gina Tricot, HER 

5 Kimono fra Gina Tricot, HER  /  6  Ellos kosesokker, HER7  Ellos pyjamas, HER  /  Topp fra Gina Tricot, HER

1 Skyggepalett, HER  /  2  Leppestift, HER  /  3  Depend løsvipper, HER  /  4 Contour palette, HER

5  Beauty blender, HER  /  6  Vippeserum, HER  /  7  Øyneskyggepalett, HER  /  8  Highlighter, HER

1  Spiralizer maskin, HER  /  2  Popcornmaskin, HER  /  3 Smoothie maskin, HER

4  Tristar muffinsmaskin, HER   /  Kjøkkenmaskin, HER  /  6  Vaffelskåljern, HER

1 Selvbruning HER  /  2  Bomb cosmetics bath bombds, HER  /  3 Bobleskum og bodylotion, HER  /  4 Urtekram body scrub, HER

5  Fuktighetsmaske, HER  /  6 Hugo Boss parfyme og body lotion, HER  /  7 Rituals gavesett, HER

1 Kari Traa treningsjakke, HER  /  2 Frontier rockering, HER  /  3 Åhkkå parkas, HER  /  4 Røhnisch vannflaske, HER

5 Casall yogamatte HER  /  6  Fitbit treningsklokke, HER  /  7 Adidas løpesko, HER 

 

 

Håper du fant noe fint å gi i julegave til noen du er glad i! 🎁🎅🏻

Slik kan du spare TUSENVIS

Uansett om du bor hjemme hos foreldrene dine, er "fattig student" eller har heltidsjobb og bor for deg selv, er det viktig å ha kontroll på økonomien. Jeg aner ikke hvor ofte jeg ser unge mennesker på luksusfellen, som har gjort mange store økonomiske tabber, som har kostet dem dyrt.

Det er så mange av tingene som enkelt kunne vært unngått. Nå skal det jo mye til for å havne i en slik situasjon, men uansett om du har gått på mange økonomiske tabber eller du bare vil spare litt ekstra penger så du kan dra på sydentur med venninnene dine, har jeg noen råd så du kan spare mer penger!

Kjøp shampo, balsam og dusjsåpe på salg.
- H&M og VITA har ofte salg på shampo, balsam og dusjsåper. Her kan du spare mye penger! Hver gang jeg ser det er salg pleier jeg alltid å hamstre inn, så jeg slipper å måtte kjøpe det dyrere på matbutikken. Hvis du gjør som meg og bruker sunsilk shampo og balsam, pluss nivea dusjsåpe, og bruker ca 3 flasker av hver i måneden. Koster dette 450,- kr i måneden og 5400,- kr i året om jeg kjøper det på matbutikken. Handler jeg derimot på salg blir det 180,- kr i måneden, og 2160,- kr i året. Så her kan du spare 3240,- kr i året. 

Tenker du på samme måte med andre småting, får du fort mer penger til overs.

 

Unngå dyr streaming
- Hvis du har abonnement hos Netflix, TV2, Spotify Viaplay, HBO Nordic. Så blir dette ca 500,- kr i måneden. På et år er det 6000,- kr. Mye penger, for kun å se på ting på nett. Bruk heller gratis sider som YouTube og TV3 Play. 

Gå igjennom kjøleskapet
- Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har kjøpt dobbelt opp av melk, grønnsaker, egg eller rømme. Og etter en uke har jeg måttet kaste halvparten, fordi jeg ikke har rukket å brukt det opp. Hadde jeg bare tatt en titt inn i kjøleskapet før jeg dro til butikken, hadde jeg spart meg selv for mye penger!

 

Kutt ut småtingene. 
- Å kjøpe en halvliter Coca Cola, en pakke tyggis og en liten sjokolade er ikke dyrt der og da, men i lengden kan det fort koste deg mye. En halvliter med Coca Cola hver dag koster deg 600,- kr i måneden, og 7200,- kr i året. Kjenner jeg de fleste rett som drikker coca cola på regelmessig basis, så blir det som regel ikke bare en brus om dagen heller. Så denne summen kan fort bli enda høyere. Bytt heller ut brusen med vann, så sparer du penger og helsen din. Ha som vane at du alltid har med en flaske så du kan fylle opp med vann når du er på farten!

 

Stump røyken og kast snusen. 
- Når det kommer til sløseri med penger, er nok røyk og snus de to aller største synderne. Og det verste av alt er at dette er ikke noe du faktisk trenger. Gjør helsen og lommeboken din en stor tjeneste, og stump røyken! Røyker du en pakke røyk hver dag koster dette deg over 3000,- kr i måneden. På årsbasis blir dette 36'700,- kr. Det er vanvittig mye penger! For den summen av penger kunne du kjøpt en ny tv, en ny pc, en ny mobil, en sydentur og mat for en person i tre måneder. Det sier litt om hvor mye penger man røyker opp i luften. Og når det kommer til snus så er ikke det noe billigere!

 

Få oversikt
- Gå igjennom kontoutskrifter og få oversikt over hva du bruker penger på. Kanskje bruker du opp mye mer penger på mat eller klær enn hva du hadde trodd. Personlig fikk jeg sjokk da jeg sa hvor mye penger jeg faktisk hadde brukt på mat. Spar gjerne på kvitteringer, så du kan få enda bedre oversikt over hva pengene ble brukt til.

Bruk ebay
- Det er ekstremt mange ting man ofte finner til 1/5 av prisen på Ebay. Mitt tips; skal du kjøpe deg noe nytt. Sjekk om det finnes på ebay først. OBS: kosmetikk bør ikke kjøpes på ebay da det ofte kan være falske produkter.

 

Til partyløven
- Hver gang du skal ut på byen, kan det være smart å drikke nok på vorset. En drink på byen koster som regel 120,- kr. Skal du ha 5-7 drinker i løpet av kvelden blir dette 600-800,- kr. Kjøp heller en vinflaske på polet til en hundrelapp og drikk den på vorset, så sparer du mye penger om du fester ofte! 

 

På flyet til..

I dag stod vi opp rett over 5 så vi kunne dra avgårde til Gardermoen i god tid. Så når jeg kjørte inn til flyplassen var jeg mildt sagt ganske trøtt. Men vi skrudde på julemusikken, drakk Redbull og skravlet hele veien inn, så det ble det null stress. 

Jeg syns alltid det er skikkelig deilig å ha god tid på flyplassen til å både spise og shoppe litt. Så vi fikk spist en tidlig frokost. Ah, jeg fikk virkelig tidenes beste fiskesuppe! 

Også ble det litt shopping. Kjøpte skikkelig fine Gucci solbriller. Glemte helt å ta bilde av de i butikken, så jeg får vise dere når vi kommer frem. Tror det er de dyreste solbrillene jeg noensinne har kjøpt, spesielt på impuls. Men de var sykt fine, så why not liksom?

Nå sitter jeg på flyet til Dublin. Vi er fremme om en liten time, så da kan jeg jo bruke tiden til å blogge litt. Jeg har nettopp sett en episode med Blindspot. Noen som har sett det før? Nå har det kommet en ny sesong, og jeg er så hekta! Det er virkelig tidenes mest spennende action krimserie. 

Utsikten her oppe er helt amazing. Noe som jeg aldri har tenkt over, er at det alltid er fint vær når man kommer helt opp i luften. Så alt av tåke, regn, grå skyer osv blir helt borte. Ikke så rart med tanke på at man flyr jo faktisk over skyene. Men det er bare så mindfuck, haha! 

Nå skal jeg bruke resten av tiden frem til flyet lander, til å rydde opp i notater på mac?en min. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har over 1200 notater med alt mulig, hvor det bare er kaos. Så det må jeg virkelig gjøre noe med!

Slik sparer du tid om morgenen!

Spis frokost mens du gjør deg klar
- Helt siden jeg gikk på ungdomsskolen har jeg hatt en vane med å spise frokosten samtidig som jeg sminker meg og fikser håret. Da rekker jeg å spise, uten at jeg bruker opp unødvendig tid. Husk; frokost er et veldig viktig måltid og er viktig for at du skal klare deg igjennom skole / jobbdagen, så dette er et måltid du ikke bør droppe!

Planlegg antrekk kvelden i forveien 
- Å sette sammen et antrekk om morgenen når man er stressa og trøtt, kan fort ta mye mer tid enn planlagt. Planlegger du derimot antrekket kvelden i forveien, kan du spare deg for mye tid, og du slipper å løpe rundt som en galing på jakt etter den ene genseren du bare mååå ha på deg. PS; Husk å sjekke været så du ikke går for shorts når det er meldt regn. 

 

Unngå å slumre
- "If you snooze you loose" er et ordtak som jeg er veldig enig i. Å prøve og sove 10 minutter lengre, er aldri en god idè. Man ender som regel opp med å få veldig dårlig tid, i tillegg til at man blir enda mer trøtt. Er du smart så legger du telefonen så langt unna senga at du må stå opp for å skru av alarmen. 

Dusj om kvelden
- Å vaske håret om morgenen kan fort ta veldig lang tid. Derfor er det mye bedre å vaske håret kvelden i forveien, og kun ta en kjapp kroppsdusj om morgenen. Avslutter du dusjen med litt kaldt vann i ansiktet, våkner du litt ekstra opp også. 

 

Legg sminken klar
- En ting som alltid er smart å legge sminken klar kvelden i forveien. Legg alt i den rekkefølgen du skal bruke de, så du slipper å lete i bunnen av sminkevesken for å finne eyelineren. 

Planlegg frokosten dagen før
- Skal du lage pannekaker til frokost? Lag røren kvelden i forveien, så sparer du masse tid!

 

Pakk skolesekken / jobbvesken kvelden i forveien
- Hvis du må ha med masse forskjellig ting på skolen / jobber er det smart å pakke det ned kvelden i forveien. Pakker du det om morgenen, er det lett å glemme gymtøy eller lader til pc'en. 

 

Slik har vi pyntet huset utendørs til jul!

inneholder reklame

Wiiii! Nå er vi endelig ferdig med å pynte med juletrelys ute! Herregud for et resultat dette har blitt. Jeg hadde aldri sett for meg at det skulle bli så fint, da jeg begynte å planlegge det.

I år har vi virkelig gått all-in med massevis av lys på huset og rundt i hagen utenfor huset, og for å si det sånn; huset våres lyser virkelig opp midt i mørket. Hehe!

Jeg har alltid syntes at det er skikkelig koselig med masse lys ute. Det gjør virkelig noe med humøret. Jeg hater jo egentlig når det er mørkt, fordi det blir så trist og kjipt. Men nå gleder jeg meg bare til det blir mørkt ute, for da syns alle lysene så godt! 

Jakke - Bik Bok, HER

 

Vi er jo veldig tidlig ute med alt sammen i år, men vi reiser jo til Dublin i morgen og vi ville at alt skulle være helt klart og ferdig til 1 desember. Det er det nesten! Nå er det bare noen siste finpussinger innendørs, også er vi helt ferdige med å pynte!

Det har virkelig vært litt av et prosjekt å pynte så mye i år, men jeg syns det virkelig har vært gøy og koselig! Jeg elsker å pusle med pynteting og gjøre ting finere. Så dette passer midt i blinken for meg. Hehe!

Nå skal jeg starte på et lite gren-pynte-prosjekt til stua. Var i skogen i stad med Chloe og fant en stor gren som vi skal pynte med, og jeg tror virkelig at det blir skikkelig fint! Gleder meg til å vise dere resultatet!