hits

Interiør

Slik blir badet 10x finere!

Okey, snart nok blomsterprat fra meg på en liten stund. Først må jeg bare vise dere noen av plantene jeg kjøpte i dag. Jeg klarte jo selvfølgelig ikke å dra på inspirasjonstur uten å kjøpe noe. Haha! Jeg kjøpte en ny stor plante til å ha på badet, og to små som henger nedover. De gjorde virkelig en enorm forskjell!

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Nå er det som å gå inn i en grønn oase, og jeg får så spa-følelse av det. De grønne plantene blandet sammen med en orkidé, duftpinner og lys gjør virkelig at badet blir 10x finere, om ikke enda mer! Gleder meg til neste gang jeg skal ta meg et langt og deilig bad. Det blir virkelig som å bade i en regnskog!

LED lysene lar vi alltid stå på så det er koselig på badet. Det er utrolig hvor lenge batteriene på de holder, og nå har de faktisk stått oppe 24/7 i nesten 2 uker på samme batterier. De setter uten tvil stemningen på badet! 

Slik så det forresten ut før, når jeg ikke hadde de grønne plantene

Ble det ikke fint med litt ekstra grønt? Jeg syns i alle fall det gjorde en stor forskjell, og badet ble så mye finere nå! 

En advarsel..!

Må bare advare dere; nå kommer enda mer hagesnakk. Har fått helt dilla på å planlegge hagen, og i dag var jeg på tidenes runde for å finne mer informasjon om hvordan jeg skal gjøre ting og bli inspirert.

Hagen vår har egentlig vært mer til bry enn glede, da den faktisk ikke har blitt brukt til noe annet enn at vi har måttet klippe plenen iblant. Det vil jeg gjøre en slutt på.

SNAPCHAT STINABLOGG 👻

_____

Jeg har så lyst på en hage som jeg faktisk kan sitte i og ta en kopp kaffe mens jeg ser på alle de vakre blomstene og hører på fossefallet fra en fiskedam. Oh yes, dere leste riktig på den siste. Det er en av de store planene i år; nemlig å bygge en stor fiskedam med masse koi fisk, fontener og vannliljer. Jeg har laget en hel haug forskjellige skisser på hvordan jeg vil lage det nå, og for hver skisse blir dammen bare større og større. Haha, jeg er håpløs!

Men nå føler jeg at jeg endelig har laget en bra skisse som gjør det mulig for oss å ha et par stoler og et bord vi kan spise fra, rett ved siden av koi dammen. Ah, det blir så koselig å ha det! 

Dette er jo litt av et prosjekt, og jeg må nok leie inn både gravemaskin og litt av hvert for å klare dette. Men jeg har trua! Dette kommer til å bli skikkelig bra, selv om det er litt stress. Haha! Men tenk så mye vi får igjen for det. Endelig får vi en skikkelig fin hage som vi kan kose oss masse i! 

Jeg tittet også på en del flere ting til å ha rundt i hagen. Litt blomster til å ha i bedene, klatreblomster som kan klatre opp langs husveggen og mye annet. Planen nå er å gjøre hele inngangspartiet der man kjører inn med bil og selve hagen til en romantisk skogsdrøm. Det blir virkelig drømmehagen for meg 😍

Nå er det bare å telle ned dagene til våren kommer. Jeg er i alle fall super klar! 😄

House tour - Jula er kastet ut!

inneholder reklame

Rett før nyttår pakket Per Fredrik og jeg ned julen helt, så vi kunne komme hjem 1 nyttårsdag til julefritt hus. Vi syns det er så deilig å starte det nye året på scratch, og ikke midt oppi julekosen, så derfor ble det sånn. Men når vi ryddet ut julen ble det jo så tomt her!

Jeg liker veldig godt den cleane looken der det ikke er for mye ting overalt. Men nå var det rett og slett tomt for blomster, og plantene som stod igjen ved tv'en hadde sett bedre tider. 

Så da tok jeg med Rebecca på Plantasjen og handlet inn massevis av nye planter. Jeg er veldig glad i orkidéer da de er helt nydelige å se på, også er de super lettstelte. Perfekt for meg. Haha! Så nå har jeg orkidéer i forskjellige farger i alle rommene i huset, og det har pyntet opp så mye!

Ved tv'en er det nye grønne planter som bare er så fine. Elsker at disse er en del høyere og slankere enn de forrige, så de ser ikke så rotete ut, om dere skjønner?

Topp - NLY  //  Bukse - Bik Bok

Tulipaner har jeg også pyntet opp med i stua. For meg er tulipaner virkelig et tegn på at det er et nytt år, og at det er blir lysere og lysere ute for hver dag som går. Et super tidlig vårtegn rett og slett. Nydelige er de også! 

Nå gleder jeg meg så mye til våren der jeg kan pynte ute med blomster, at jeg er fullt igang med planleggingen. Jeg begynte å tegne opp på et ark i går kveld, men fant ut at det ble veldig lite inspirerende. Så da lagde jeg like greit HELE huset vårt i The Sims. Haha!

Var så nøye at jeg til og med satt med plantegningen så alt skulle bli 100% korrekt. La ut et liten snap der jeg viste dere tidligere i dag (stinablogg), så sjekk ut den om du vil se. Der har jeg i alle fall lagt nesten alle planer på hvor alle planter, blomster og utemøbler skal stå. Nå teller jeg ned dagene til april og vår. Åååå!! 

🌷🌸 Hvilke blomster liker du å pynte med? 🌸🌷

Slik ble walk in closet mitt!

Herregud for en ryddedag jeg hadde i går! Jeg gikk igjennom hele walk in closet mitt. Jeg dro ut alt sammen, og gikk igjennom hvert eneste plagg for å se om jeg ville beholde eller gi det vekk. 9 timer og 15 stappfulle søppelsekker senere, hadde jeg fjernet 1/4 av klesskapet mitt, og alt var organisert perfekt inn igjen.

Nå føler jeg at det nesten ikke er noen klesplagg der inne, så jeg får litt hetta. Men forhåpentligvis blir jeg fort vandt med det. Noe som er ekstremt deilig, er at jeg har full oversikt over alt sammen og nå er det kun de tingene jeg faktisk liker godt som er igjen. 

 

I de fleste skuffene har jeg kategorisert klærne, sånn at jeg kunne fordele de i plastikkbokser og gjøre det lettere å holde ryddig. Treningsskuffen min er en ny drøm for å si det sånn. Tidligere var den overfylt med alle mulige fine og slitne treningsklær, og den klarte aldri å holde seg ryddig og brettet. Nå derimot, er det kun de klærne jeg faktisk jeg syns er skikkelig fine og som sitter bra som er igjen, og nå er det mye lettere å holde det ryddig! 

Det blir sykt spennende å se hvor ryddig jeg klarer å holde det fremover. Nå er det jo helt plettfritt, men det er det som regel hver gang jeg har ryddet. Om to dager derimot.. Da får vi se om det er like kaotisk som det pleier å bli, eller ikke. Hehe!

Jeg kaster 15 søppelsekker med klær!

inneholder reklame

I dag har jeg virkelig gått bananas på walk in closet mitt! Jeg har gått igjennom absolutt alt av klær, sko og vesker nøye en etter en for å bestemme om jeg ville beholde eller kaste det. Det var så utrolig mange ting som jeg hadde som jeg faktisk ikke følte noen glede over lengre. Klær som jeg følte at jeg måtte ha bare "fordi" og som gjorde at resten av klærne så dritt ut. 

Etter 9 timer med å gå igjennom plagg og organisere alt på plass inn i skaper, har jeg nå kvittet meg med 15 søppelsekker med klær, sko og vesker. Altså. Ikke vanlige poser, men her snakker vi svære søppelsekker. Jeg skjønner ikke engang at jeg kunne ha så mye ting der inne! Det er jo faktisk ikke rart at det ble totalt kaotisk bare jeg snudde meg rundt.

Nå er det endelig luft og mellomrom mellom hvert plagg, så jeg kan se skikkelig godt hva som finnes. Før hadde jeg over 60 kjoler, og det var helt umulig å velge ut en kjole, fordi det var stappfullt. Nå derimot var det null stress, og jeg fant en kjole på sekunder! Amazing! 

Alt av ting jeg kvitter meg med kommer jeg til å gi til Fretex, så kan det være min julegave til veldedighet i år. Beholdt kun en liten søppelsekk med noen vesker og kjoler jeg tenker å selge, men ellers enn det går resten til Fretex og noe i søppelen selvfølgelig. Hehe! 

Etter at jeg var ferdig med å fjerne alle klær jeg ikke skulle ha lengre, vasket jeg hele walk in closet mitt sånn at det skulle være helt rent når jeg la inn nye klær. Det var mye støv rundt omkring for å si det sånn! Uffameg! Nå har jeg i alle fall lagt alt nøye inn i skaper, og har satt inn mange plastikkbokser i skuffer for at jeg kan lettere organisere ting. Skal vise dere masse bilder av alt sammen senere, så dere kan se! Nå er det så mørkt ute, så da blir det umulig å ta bra bilder for dere. 

Kjole - HER 30% rabatt NÅ! (fra gina tricot)

Nå er jeg skrubbsulten og helt klar for date night med Per Fredrik, så nå får jeg bare runde av her, for nå må vi straks kjøre for å rekke bordreservasjonen vår! 

Endelig er kontoret ferdig!

inneholder reklame

Nå er det en liten stund siden jeg startet å pusse opp kontoret. Selve oppussingen gikk utrolig fort unna. Jeg var kjapp med å komme meg inn på IKEA, hente alt jeg trengte og spikre opp alt sammen.

Selve pyntingen derimot.. Den har tatt ganske lang tid! Nå er jeg endelig ferdig med å pynte, og har pyntet opp med litt julepynt også. Nå er det skikkelig koselig der inne!

Jeg valgte å ha en pult som gikk i et hele veien, sånn at det ikke ble noen unødvendige "hull" mellom skrivebord og sminkebord. Det var jo det før, så det ville jeg unngå. Jeg kjøpte bordplater i forskjellige størrelser og lengder så det etter en tur innom Maxbo der de skjærte til platene, passet sammen. 

På selve rommet har jeg valgt å kjøre en veldig clean look, med litt småpynt her og der, uten at det blir for mye dill-dall. Det kan fort blir rotete hvis det er altfor mye ting overalt, så det ville jeg unngå. 

På hyllene har jeg noen få detaljer som betyr mye for meg. En barbie jeg fikk av Per Fredrik, fordi han vet hvor mye jeg liker Barbie. En plakett jeg fikk av United Screens da kanalen min rundet 50'000 abonnenter, og medaljen min for å vinne "årets videoblogger". 

På bordet har jeg en nøtteknekker, fordi "barbie nøtteknekkeren" var en av mine favorittfilmer som liten, så denne måtte jeg bare kjøpe med da jeg var i Dublin forrige uke. 

Topp - HER (Gina Tricot)

Bukse - HER (Bik Bok)

Alt i alt har jeg blitt skikkelig fornøyd med rommet, og der er enda godt. For herregud så mye tid jeg bruker her! Hehe!
 

House tour: Kontor + sminkerom!

På søndag la jeg ut en snap på mystory der jeg ba dere om å ta skjermbilde hvis dere ville at jeg skulle lage en ny office / makeup room tour! Etter nesten 2000 skjermbilder var det ingen tvil; dere ville at jeg skulle lage en ny! Derfor har jeg knipset massevis av bilder av kontor / sminkerommet mitt i dag, så dere kan se skikkelig godt hvordan det ser ut. 

Jeg har forandret det litt siden jeg viste hele rommet sist. Jeg har satt inn en svær hylle, det er nye plakater på veggene, og det meste av pynt har blitt byttet ut. I tillegg vet at jeg det er mange av dere nye lesere som ikke har rukket å se hele rommet enda, så da får dere virkelig sett det nå! 

Rommet er veldig hvitt og luftig, med masse jentete pynteting rundt omkring. Fra pulten min kan jeg se rett ned på vannet og bare nyte utsikten. Det er virkelig helt fantastisk!

I bokhyllen min har jeg massevis av inspirasjon fra magasiner og bøker. Jeg er litt rar på dette med magasiner, for de må alltid være sortert i kategorier; trening, mote / skjønnhet og interiør. Det gjør det i alle fall veldig lett å finne frem. Hehe!

Her er da sminkebordet mitt, og gud så mye tid jeg bruker foran her. Her spiser jeg frokosten min mens jeg sminker meg og ser på serier på iPad'en. All sminken jeg bruker til hverdags har jeg i skuffen under selve bordet, og resten av sminken, hårprodukter, neglelakker, osv har jeg i skuffene ved siden av.

Så slik ser kontoret og sminkerommet mitt ut. Alle møblene er fra IKEA, men om du skulle lure på hvor noe annet er kjøpt er det bare å spørre i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan der! 💗

 

 

 

 

Jeg liker å ha det plettfritt

// inneholder reklame

Veldig ofte får jeg kommentarer på at huset vårt ser veldig upersonlig ut, og at det ser ut som det er klart for visning. Veldig mange henger seg opp i at jeg ikke har noen bilder på veggene, små nips i vinduene og at jeg ikke har teppe på gulvet. 

Topp fra Gina Tricot finner du HER, du finner den i blå HER, og i sort HER.

Buksen min er fra Bik Bok og du finner den HER.  

For noen ting å henge seg opp i, sier jeg bare! Men jeg kan jo gi dere en liten forklaring på hvorfor ting ser ut som det gjør. Jeg er veldig, og da mener jeg veldig glad i en clean look når det kommer til huset. Jeg syns det er mye finere når det ikke er dill dall overalt.

Det kan jo fort se veldig rotete ut med masse ting hengende på veggene og små nips liggende rundt overalt. 

Jeg hater virkelig rot, og jeg liker veldig godt når det er helt plettfritt. Da koser jeg meg skikkelig! Jeg må innrømme at det virkelig ikke alltid er helt plettfritt her. Jeg har jo blant annet en hund som elsker å dra med seg ting overalt. Men jeg unngår i alle fall mye rot ved å ikke ha 149174051 forskjellige pynteting overalt.

 Når det kommer til tepper på gulvene, er det noe jeg ikke kan fordra. Jeg får helt panikk av å tenke på hvor mye ekkelt som samler seg i ett teppe. Tenk alle matrester som faller ned på gulvet og opp i det teppet, eller alt mulig man drar man seg fra andre steder og på teppet. Ja, man kan støvsuge et teppe, men hvor ofte renser man det??

Her hjemme vasker vi for eksempel sofaen minst 1 gang i måneden, rett og slett fordi den er hvit, og fordi vi liker å ha en ren sofa. Men tenk så nasty veldig mange sofaer der ute er. Når vasket du sofaen din sist liksom?

Har man ikke hvit sofa er det fort gjort at man nærmest aldri vasker den, fordi man faktisk ikke ser hvor møkkete den er. Når jeg sier vaske, mener jeg vaske, ikke bare støvsuge. Mulig jeg er litt freak når det kommer til bakterier og sånt, men jeg bare takler ikke ting som er skitne. Det gjør meg skikkelig uvel! Haha! 

Så ja, det er en liten forklaring til hvorfor det kan se litt "tomt" ut her hjemme. Jeg liker veldig godt hvordan det ser ut, og det er jo det som er viktigst. Men tenkte bare å oppklare det siden så mange kommenterer på det hele tiden! 

 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Slik er hagen vår! Bildedryss!

// inneholder reklame

Nå har jeg nettopp shinet over hele hagen! Jeg la merke til at gresset plutselig hadde blitt litt langt, så da dro jeg frem gressklipperen og kantklipperen og satt til verks! 1 time senere og hagen + hele innkjørselen vår var strøken! Det er helt utrolig hvor mye større hagen føles når jeg klipper den. Da blir den plutselig dobbel så stor! 
 
Topp - HER  /  Jeans - HER

Nå som den nettopp ble klippet tenkte jeg å vise dere hagen vår! Dere har jo spurt så mange ganger om jeg kan vise dere bilder av den, men jeg har jo bare fått vist dere litt halvveis bilder og bilder før den ble fikset opp. Så da kan jeg gi dere et skikkelig bildedryss av hele hagen! 


I hagen vår har vi en del forskjellige spiselige ting som epletre, plommetre, ripsbusk, bringebær, markjordbær og solbær. Så vi har mye å velge mellom! Jeg elsker å gå rundt og momse på markjordbærene. De er så søte og gode!


Inne i den rosa innhegningen har Chloe sin egen plass hvor hun har luftehage. Her kan hun gå fra stuen via verandaen og ned for å gå på do og bare kose seg i gresset. Vi har valgt å la gresset gro fritt og langt så hun kan leke og ha det gøy der!

Kan ikke understreke hvor kjekt det er med en slik løsning. Det er så mange ganger hun må ut og tisse som det faktisk ikke passer å gå på tur; som når vi nettopp har satt oss ned for å spise eller hvis det regner ekstremt. Da er det bare å slippe henne ut, så går hun på do på egenhånd.
Så det var en haug med bilder av hagen vår. Vi har jo en veldig stor veranda så vi er mest på den. Er faktisk derfra jeg blogger nå. Hehe! Men det er jo koselig med en liten hage til å ha en del blomster og spiselige ting i, også er den jo fin å se på da! 

 

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Soverommet før og etter - Se forskjellen!

Nå er det en liten stund siden vi ble ferdig med å pusse opp soverommet. Vi skiftet ut gulvet og malte veggene, og det har virkelig gjort en ekstremt stor forskjell. Jeg viste dere jo litt etter-bilder for noen dager siden, og nå skal jeg vise dere både før- og etterbilder. Forskjellen er enorm, for å si det mildt! Det ser jo nesten ut som et nytt rom! 

Kunne ikke vært mer glad for at vi pusset opp soverommet. Før hatet jeg fargene så utrolig mye. Det var så langt fra min smak som det overhodet kunne bli. Hos andre er det helt ok, og jeg har full respekt for at andre kan like hvordan det så ut før. Men for min egen del, kunne jeg ikke vært mer glad for forandringene vi gjorde! 
Hahaha, Chloe var så liten på før-bildene! 

 

Stor forskjell, ikke sant??

💗

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Slik ble soverommet etter at vi pusset opp!

For en stund tilbake pusset vi opp soverommet og fikset skikkelig opp! Da vi flyttet inn var soverommet mørkebrunt på veggene og det var en oransj parkett. Siden vi ikke helt visste hva vi ville gjøre med soverommet gjorde vi ikke noe med det før nå for et par måneder siden. 

Vi bestemte oss for å gjøre veggene lysegrå og bruke samme gulv som i resten av denne delen av huset. Resultatet kan dere endelig få se nå! Jeg ble så fornøyd, og det er så deilig å gå inn på et soverom jeg faktisk liker. 

Hver morgen våkner vi til denne utsikten, og det er virkelig helt magisk! Føler meg så heldig som har et hus som er så nærme vannet. 

Som dere ser så har vi ikke gjort noe med sengen. Vi hadde jo tenkt til å bytte den ut med en som har hodegavl, men når vi fikk malt veggene og skiftet ut gulvet var plutselig ikke sengen noe "problem" lengre. Det kan godt hende vi bytter den ut i fremtiden, men akkurat nå syns jeg den er veldig fin og matchende til rommet. 

Her er det virkelig helt fantastisk å våkne hver morgen! Kan vise dere noen før- og etterbilder så dere kan se sammenligning litt senere. Forskjellen er ekstremt stor for å si det sånn! Men det husker vel kanskje de av dere som har sett bilder av soverommet før vi fikset det. Hehe! 

 

Jeg fikk helt sjokk!

Jeg fikk virkelig et sjokk da jeg gikk ut av taxien hjemme i går. Hagen vår hadde grodd helt igjen! Da vi reiste for en uke siden var det helt normalt. Men i løpet av den ene uken vi var borte har det blitt totalt kaos! Gresset har grodd typ 20-30 cm og alle blomsterbedene er helt igjen-grodd.

Jeg hadde jo egentlig planer om å ansette en gartner for å fikse alt sammen. Men siden dette kom mildt sagt veldig brått på har jeg ikke fikset noen som helst til å gjøre jobben. Så da får jeg bare brette opp rosablogger-ermene mine og gjøre jobben selv!

Jeg gjorde det jo i fjor, så da bør jeg klare det i år også. Hvem vet, kanskje jeg ender opp med å gjøre det skikkelig fint? Hey hey! Det hadde vært noe det! 

Jeg kom på noe i stad. Jeg har vel nesten ikke vist dere hagen våres! Jeg vet jeg har vist noen få sneakpeaks her og der. Men det er vel det? Så hvorfor ikke vise den nå som den er på sitt verste? Hahaha! Jeg elsker før - og etterbilder så da blir dette førbildene. Jeg har tenkt til å shine opp skikkelig her, plante en del nye blomster og kanskje noen busker / trær. Så nå får dere virkelig sett hele forvandlingen. Skal oppdatere underveis på hvordan prosjekt hage blir! Den store buksen til høyre er peoner. Gjett om den kommer til å bli fin når den blomstrer! Gleder meg virkelig til det! Her kommer det massevis av markjordbær. Det er jo så godt! 

Her er forresten hundegården til Chloe. Den er det flinke Per Fredrik som har laget til henne. Siden det sitter fast i verandaen, og vi ikke har noen åpninger på verandaen kan hun gå fritt ut dit hele tiden. Det var virkelig en lifesaver når hun var baby og skulle tisse 25 ganger om dagen.. Nå får jeg komme igang med dette hagekaoset. Ønsk meg lykke til! 

Tidenes dyreste stol!

Etter å ha vært uten kontorstol i hele 3 (!!!) år, har jeg endelig kjøpt ny kontorstol! Jeg har faktisk ikke tenkt over det før tidligere i dag, men jeg har ikke hatt kontorstol siden jeg bodde hos foreldrene mine for tre år siden. I mellomtiden har jeg hatt mye dårlige stoler.

Jeg hadde først en klappstol til 49,- kr fra IKEA som til og med var knekt! Brukte den kun fordi den var hvit og ok å se på. Mens de to siste årene har jeg brukt spisestuestoler, som jeg ikke kan lene hodet bakover på. Med tanke på at jeg har holdt på sånn i 3 år og har 2 nakkeskader, i tillegg til at jeg sitter typ 8-10 timer forran pc'en hver eneste dag, så kan dere jo bare tenke dere hvor vondt jeg har hatt i nakken min. 

Den eneste grunnen til at jeg ikke har hatt en skikkelig kontorstol er fordi jeg har prøvd i åresvis å finne den perfekte hvite skinnstolen som i tillegg var komfortabel å sitte i. Vel, i dag ga jeg opp. Etter å ha bare sittet forran pc'en i 15 minutter på morgenen så hadde jeg så vondt i nakken at jeg holdt på å svime av. Så da var det på tide å gjøre grep!

Fuck it - jeg bare kjøper en gaming-stol, om den så er oransje eller grønn bryr jeg meg ikke lengre, tenkte jeg. Etter å ha vært innom et par Elkjøp butikker fant jeg til slutt en gaming-stol som var helt fantastisk å sitte i, og selv om den for det meste er svart (ikke min favorittfarge når det kommer til interiør akkurat..), så kjøpte jeg den.

Den var ikke direkte billig. Betalte nesten 3000,- kr for den. Men hey. Det er den forhåpentligvis verdt! I og med at jeg har brukt rundt 50'000,- kr på kiropraktor så er den stolen billig i forhold..! Haha! Så her er stolen! Ikke akkurat verdens mest hvite og rosa stol, som er min stil. Men med tanke på at det er en gaming-stol er den ganske fin egentlig. *prøver jeg å si til meg selv. haha*
 

House tour: Walk in closet!

For en liten stund siden kjøpte jeg en ny linse til kameraet mitt. Dette var en vidvinkel linse som jeg egentlig bare skulle bruke til å vlogge. Helt til jeg innså at, hey! Jeg kan bruke den til så mye mer. Blant annet til å ta bilder av huset, sånn at hele rommet faktisk blir med.

Tidligere da jeg har tatt bilder av huset for å vise dere her på bloggen, har jeg brukt en vanlig standard-linse på kameraet, og den har jo nesten ikke fått med noe av rommet! 


Blusen min finner du HER
 

Derfor har jeg kommet på en smart idé. Siden det snart er et år siden jeg flyttet inn i huset med Per Fredrik, og vi endelig har "bodd oss litt til". Tenkte jeg å kjøre en runde med house tour i bilder! Nå får jeg endelig vist dere skikkelige bilder av alle rommene, også får dere se alle nye ting i huset. I tillegg får alle dere som er nye lesere sett hvordan hele huset ser ut! 

Først ut er walk in closet mitt. Dette er uten tvil favorittrommet i huset, så da ville jeg starte med det! Her har jeg alle klærne, skoene, smykkene, veskene og solbrillene mine. Dette er virkelig et rom jeg har drømt om i åresvis, og endelig har jeg det!

Forresten; Per Fredrik har ikke klærne sine her. De har han i klesskapet sitt som er på treningsrommet. Om noen skulle lure. Hehe! 


Hvor nydelig er ikke dette marmorfatet? Jeg elsker det! Du finner det forresten HER 

Så det var en liten titt inn på hvordan mitt walk in closet ser ut. Neste rom ut blir stuen. Så da er det bare å følge med! 

 

Sneakpeak: Oppussing av soverom!

Wohooo! Nå jubler jeg virkelig! Endelig er jeg 100% ferdig med å male, fjerne maskeringsteip, henge opp gardiner og rullgardiner, og gulv og lister er også helt ferdig. Gud så deilig det her er!

Det har fort gått en liten stund siden jeg begynte på soverommet. Helt ærlig så kjennes det ut som en evighet siden jeg startet.. Men nå er jeg i alle fall endelig ferdig med selve oppussingen! Som dere kan se så har det vært mye maskeringsteip å fjerne i dag. Til Chloe's store glede, som lekte rundt med det, mens jeg prøvde å fjerne det. Haha! 

Fremover har vi tenkt til å skifte ut sengen, da vi har lyst på en seng som har finere sengegavl. Den vi har nå er noe vi var litt vel spontane med å kjøpe, så den er ikke helt på topp for oss. Den er jo steinhard å sitte inntil, også er den ikke så fin som jeg vil ha heller. Så seng skal skiftes ut.

Nattbord er jeg ikke helt sikker på enda. Også skal vi ha inn litt planter i begge de andre hjørnene av rommet. Litt dekor rundt omkring må vi også ha. Så vi er virkelig ikke helt i mål enda. Men nå er vi endelig heldigvis ferdig med oppussingen, og det føles helt fantastisk ut!  

Litt sneakpeak bilder av hvordan soverommet ser ut nå. Kommer til å holde dere oppdatert ettersom ting skjer! Så det er bare å følge med! 

 

Store planer for hagen!

Den siste tiden har jeg fundert på en skikkelig god ide, som jeg har lyst til å gjøre når våren kommer for fullt. Nemlig å lage en grønnsakshage, med masse forskjellige grønnsaker, bær og frukter.

Jeg elsker jo å spise sunt, men ofte blir det til at jeg ikke får spist sunt fordi jeg ikke har kjøpt inn akkurat det jeg har lyst på. Men tenk å ha en hage der man kan bare forsyne seg med alle grønnsaker, frukter og bær man vil! Om ikke det er inspirasjon til å spise sunt så vet ikke jeg!

For ikke å snakke om hvor mye bedre grønnsaker og frukt smaker når man har dyrket det i egen hage! Da får man det helt ferskt, og det er så tilfredstillende å lage sine egne grønnsaker istedenfor å bare kjøpe de.I går gjorde jeg en haug med research for å se hvordan jeg kan gjøre hagen best mulig. Jeg har ikke en veldig stor hage, men terrassen er gigantisk. Så noe jeg skal gjøre er å ha tomat-, agurk-, jordbær-, og paprikaplanter i svære krukker rundt på verandaen. Det pynter opp veldig, i tillegg til at jeg får maks utbytte av plassen min! 

Jeg skal også kjøpe svære kasser som jeg kan gro enda flere grønnsaker og krydderuter i. Det er så mye fantastiske urter å velge mellom! Jeg har lyst på: basilikum, koriander, dill, persille, mynte, oregano, sitronmelisse og timian. Tenk det kommer til å dufte fantastisk! Og så deilig det blir å bare kunne forsyne meg med urter når jeg vil! Jeg har jo allerede masse urter på kjøkkenet, men det er jo begrenset hvor mye jeg kan ha der, i tillegg får ikke de så mye solskinn som de skal ha, så de gror ikke så bra som hvis man planter ute. 

I hagen min har jeg allerede epletre, ripsbusk, plommetre og markjordbær. Men jeg vil plante enda flere trær! Har skikkelig lyst på en stor bringebærbusk og et morelltre. 
 

Når det kommer til å lage sine egne grønnsaker så er det nesten bare fantasien som setter grenser på hvordan man kan gjøre det, for å utnytte plassen sin. Om du har en balkong der du bor, kan du for eksempel ha verandakasser med forskjellige grønnsaker og krydderurter, også kan du ha noen store potter til et sitrontre eller et appelsintre.


Jeg har allerede søkt masse rundt på Pinterest, og mye av inspirasjonen jeg fant er fra bildene i dette innlegget. Men det finnes masse mer som du kan sjekke ut om du ble inspirert til å lage din egen grønnsakshage! 

Jeg er i alle fall supergira til å lage egen grønnsakshage! Noen av dere som også fikk lyst til å lage egen grønnsakshage?

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Huset vårt i bilder

I dag har jeg virkelig fått unnagjort en hel del ting som jeg har unngått å gjøre en god stund. Som å bære kofferten fra Danmarksturen for 2 uker siden ut i garasjen, tømme stuebordet som var stappfullt av alle mulige saker jeg ikke gidder å legge på plass, og rett og slett bare shine hele huset.

Selv om vi har vaskehjelp må jo vi selv rydde de tingene de ikke vet hvor skal, så det bygger seg fort opp mye rot overalt. Når det først har begynt å bygge seg opp rot, så blir terskelen for å gidde og gjøre noe med det så høy at det bare blir evig kaos. 

Det er jo derfor jeg elsker når jeg har fått ryddet opp skikkelig. For da er det så mye lettere å holde huset ryddig. Jeg elsker å ha det helt plettfritt overalt i huset, og at the moment er det endelig det. Så får vi bare se hvor lenge det varer da. Hahah! 

- VASE HER

Tenkte jeg kunne vise dere litt bilder av hele huset, eller dette ble cirka halve huset, men hey halvparten funker det og eller? Uansett, tenkte å vise dere det når det først var ryddig! Tror vel ikke jeg egentlig har hatt noe innlegg der jeg viser hele huset i et innlegg?Da jeg var i Drammen på onsdag kjøpte jeg de rosa putene og den med saueskinn på. Er de ikke fine? Syns de passet perfekt for å pynte opp litt ekstra på soverommet! Noen som forresten har gode tips til steder man kan få tak i fine sengegavler? Vi har superlyst på en skikkelig fin sengegavl! 

Ah, ryddig og deilig! Nå Skal jeg sette igang med å skrive uken som gikk, så den kommer etterpå! Håper dere har hatt en fin helg! 
 

Kaffekopp samlingen min!

Etter at jeg fikk kaffemaskin til jul har jeg fått helt dilla på kaffekopper. Aner ikke hvor mange jeg har handlet siden jul, men det er en god del for å si det sånn! Hver gang jeg ser en kaffekopp som ser fin ut og som jeg liker, kjøper jeg den. Så det har blitt en god samling med kaffekopper.

La ut bilde på snapchat for en liten stund tilbake der jeg bare viste de i skapet, og da var det mange veldig som tok printscreen, og jeg fikk mange spørsmål om jeg kunne vise de ordentlig frem, så i dag fikk jeg endelig tatt bilder av alle koppene! 

Dette er favorittkoppene mine. De er fra et merke som heter "Krasilnikoff" og de med skrift og den med en cup cake fikk jeg av Per Fredrik da vi var i Østerrike i sommer. I vinter fant jeg den rosa og den grå koppen, og jeg bare måtte ha de! Elsker virkelig størrelsen, formen og designet til disse koppene!

Disse koppene er fra Green Gate og de kjøpte jeg da jeg var ute på shopping med Nora i vinter. Fant de på en bitteliten kaffebutikk i Bogstadveien, og jeg bare måtte ha de!

Koppen med katteansiktet er så søt og er en av mine favoritter. Den kjøpte jeg på en Disney butikk i sommer da Per Fredrik og jeg var i Roma. 

Koppen som er farget i sølv med asjett under, kjøpte jeg faktisk i går. Da jeg var på shopping med søsteren min i Drammen.

Bodum kopper er perfekt når man må ha med kaffen på farta De er virkelig et must når man ikke rekker å drikke kaffen før man drar hjemmefra!

Den blå koppen er bare så søt! Kjøpte den sammen med en god venninne som jobber som bloggansvarlig i Side2 da vi var på shopping på IKEA sammen. Da ble det matchende bestemor kopper. Hehe! Som dere kan se så har det blitt noen kopper.. Hehe! Men jeg elsker kaffekopper og jeg elsker å ha mange forskjellige å velge mellom. Alle har sin egen historie og sitt eget særtrekk. 

Har også kjøpt en god del teskjeer til kaffekoppene fra Krasilnikoff og Green gate. Etter at jeg kjøpte sånne teskjeer er det et must til kaffen. Får liksom ikke samme følelse av en stål teskje. Om dere skjønner? 

Så det var litt om kaffekoppene mine, fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilken du syntes var finest! 

En ting jeg har helt dilla på!

Er det en ting jeg virkelig har helt dilla på, som jeg alltid må ha i huset, så er det krydderurter. Jeg må ha hele kjøkkenbenken full av de, hvis ikke føler jeg det blir helt kjipt og tomt. Det lukter jo så godt av de, i tillegg til at det gjør det enkelt å bruke i matlaging. Er jo så stress å måtte kjøpe inn hver gang jeg skal bruke krydderurter i maten, så da er det bedre å ha det lett tilgjengelig hele tiden.

Også skal jeg ikke stikke under en stol at det ser så fint ut når kjøkkenbenken er pyntet opp med alt fra sitronmelisse til koriander og basilikum til mynte. Da stiger virkelig motivasjonen til å lage litt ekstra god mat! 

Mens vi var på Gran Canaria døde egentlig alt av urter vi hadde på kjøkkenbenken. Så når vaskehjelpene var her i går for å shine opp huset, stakk jeg innom matbutikken og handlet inn masse krydderurter, og det ble en god del urter for å si det sånn. Hehe! 
Haha, må nesten le litt av de sitronmelissene her. Nå vet ikke jeg helt hva som har skjedd med de, men skulle trodd at de hadde tatt steroider eller noe? For de er jo gigantisk og mye kraftigere enn vanlige! Nå skal jeg gå og lage meg en skikkelig frisk juice med masse mynte og sitronmelisse i. Ah, det blir godt det! 

 

Planene mine for uken! + New in!

Mandag, og endelig en ny uke! Denne uken blir så utrolig hektisk, at jeg kjenner jeg blir stresset bare av å tenke på det. Jeg har flere samarbeidsvideoer som må lages, jeg skal både på frisør, negle- og vippetime, på lørdag skal jeg feire bursdagen min, og søndag reiser Per Fredrik og jeg til Gran Canaria. Alt dette kommer i tillegg til bloggen og svare på mail.

Så dette blir en veldig hektisk uke. Men jeg liker jo egentlig når ting er litt hektisk. Også er det jo bare morsomme ting jeg skal gjøre, så da går det jo greit. Hadde jeg måttet gjøre gørr kjedelige ting hele tiden hadde jeg nok blitt ganske demotivert! 

Men over til noe helt annet, som mange av dere sikkert vet, så elsker jeg blomster. Jeg syns det må være blomster overalt i hjemmet, hvis ikke blir det så stusselig. Jeg har allerede en haug orkideer, men jeg liker å ha litt roser rundt i huset også.

Så på morgenen i dag dro jeg innom blomsterbutikken og handlet inn litt blomster. Fant en superfin hortensia som jeg bare måtte ha med hjem! Selv om nå nettopp kom på at den sikkert kommer til å dø når jeg er på Gran Canaria. Åneeei, fillern eller. Jaja, jeg får nyte den så lenge den varer. Haha! 

Litt roser til kontoret ble det også. Syns det er så fint med små rosebuketter på hyllen og sminkebordet!Og selvfølgelig en stor rosebukett til stua. Ah, har fått en skikkelig elsk til lilla roser! De er jo så fine! 

Nå skal jeg sette igang med å lage et innlegg om pulsklokken jeg kjøpte for en god stund siden. Dere har jo spurt så mye om den, så nå er det virkelig på tide med et innlegg! 

Endelig er treningsrommet ferdig!

Wow, denne dagen har virkelig flydd avgårde. Hele dagen i dag har gått med til å gjøre treningsrommet helt ferdig. Så jeg fikk med meg Per Fredrik både på Plantasjen for å handle planter, treningsbutikken for å handle inn treningsball og litt andre småting, og møbelbutikk for å kjøpe hylle til å ha Macbook'en på. Så vi har virkelig vært overalt i dag! Har frem til nå gått over 14'000 skritt, så det sier jo sitt om hvor mye vi har flydd rundt. Hehe!Men herregud, det er så fantastisk å endelig være ferdig med treningsrommet. Det har tatt så lang tid, fordi jeg har hatt så mye og gjøre, og da har det blitt litt nedprioritert. Men nå er det endelig ferdig, og jeg er så fornøyd med resultatet. Dette er virkelig et rom jeg gleder meg til å gå inn på og trene!

Tidligere var det veldig mørkt, så det gjorde at jeg fikk veldig lite motivasjon til å gå inn der. I tillegg stod tredemøllen midt på gulvet, så det gjorde at jeg ikke fikk trent noe styrke der inne. Men nå er det en helt annen sak! Nå er det god plass til å trene styrke. 

Tidligere hadde vi jo tv på rommet, men da var det alltid så stress med at vi måtte koble mac'en opp mot tven, gå av og på tredemølle hver gang vi skulle skifte hva vi skulle se på, osv. Så nå droppet vi rett og slett tv. Vi kjørte heller en hylle så vi heller kan se mac'en rett forran oss, og enkelt skifte hva vi vil se på. Mye mer ryddig og enkelt!De speilene er forresten en skyvedørsgarderobe, der Per Fredrik har klærne sine. Har jo fått så mange spørsmål om hvor han har klærne sine, siden jeg har walk in closet alene, og vi ikke har noen garderobe på soverommet. Så nå vet dere det. Hehe!Under kan dere se hvordan det så ut vs nå. Ganske stor forskjell! Vi skal forresten også bytte gulvet, da jeg vil at det skal være samme lyse grå gulvet som er i resten av huset. Men det må vi vente et par måneder med, siden vi skal pusse opp soverommet også. Så da skal vi bytte gulv begge steder samtidig.


Ah, dette er virkelig treningslykke! Kjenner jeg er så vanvittig mye mer motivert til å gå inn på treningsrommet og trene i vei. Nå skal jeg bli skikkelig sporty igjen! 

Endelig er kontoret helt ferdig!

Nå er endelig den nye bokhyllen min på plass på kontoret, og jeg føler at kontoret endelig faktisk er ferdig møblert. Helt siden vi flyttet inn for 7 måneder siden, har hjørnet på kontoret mitt vært veldig tomt og rart.

Jeg har hatt en tavle eller plante der, en svart printer har stått på gulvet og bare vært stygg egentlig, og noen blader har ligget strødd i et hjørne. Ikke veldig #inspo akkurat. Jeg har jo tenkt lenge at jeg måtte gjøre noe med hjørnet. Jeg har bare ikke klart å finne ut hva. Men etter at jeg tittet litt på IKEA fordi jeg egentlig så etter en større bordplate til pulten min, kom jeg på den gode ideen om å ha en hjørnehylle.

Selvfølgelig fant jeg ingen som passet perfekt inn i hjørnet. Alle jeg fant var enten superhøye, var ikke dype nok til å ha en printer på, eller bare ikke fine. Så da fikk jeg en ny idé om å kjøpe en vanlig hylle og bare sette den på skrått inn i hjørnet. Og det ble jo så fint! 
Nå får jeg endelig plass til absolutt alle magasinene, bøkene, permene mine og printeren. *Organiseringslykke!* Den gamle printeren min hadde tatt kvelden for bare en uke siden, så det passet jo perfekt å kjøpe en ny en! Gjett om jeg ble glad når jeg fant en som var hvit!? Ah, den passer så fint inn her. Det er egentlig litt rart, men jeg blir skikkelig glad av å ha fine farger som passer sammen rundt meg. Har jeg litt rosa og hvitt i hverdagen min, så føler jeg meg mye mer glad!

Før brydde jeg meg ikke en dråpe om hvordan det så ut rundt meg. Eller, litt brydde jeg meg. Men før jeg kjøpte hus har jeg aldri hatt mulighet til å bestemme helt selv hvordan jeg vil innrede. Så derfor har jeg aldri giddet å bry meg så mye. Nå derimot, ah, nå bruker jeg sikkert mer penger på interiør enn sminke og klær. Det sier jo sitt! 

💗 Nå som jeg har organisert alt så bra håper jeg at jeg klarer å holde det mye mer ryddig her inne. Tidligere har det blitt så kaotisk i løpet av dagen, at jeg har blitt helt gal! Så nå er jeg spent på å se hvordan det blir! 💗 

 

✨ Husk å følge meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg! Trykk HER for å følge ✨

Kjøpe julepynt i januar?

Okey, nå kommer dere ikke til å tro hva jeg har gjort! Jeg har kjøpt julepynt! Litt rart i og med at det er januar kanskje? Men altså, i hele desember og egentlig november, lette jeg rundt etter rosa juletrekuler. Fant jeg noen? Vel, ekstremt få. Men i går da jeg var innom en butikk i Drammen på vei hjem, fant jeg selvfølgelig en hel haug som var så ekstremt fine! Så da måtte jeg bare plukke de med meg hjem! 

Kjenner jeg angrer litt nå på at jeg ikke kjøpte enda flere! For de er jo så fine! Men, kan jo hende jeg stikker innom en tur dit igjen. Den butikken var seriøst så meg. De hadde bokstavelig talt alt ifra blomster, til rosa hundesenger til sykt fine kaffekopper. Så jeg måtte jo selvfølgelig handle inn noen nye kaffekopper, boller og asjetter. Etter at jeg fikk kaffemaskin så kan jeg endelig drikke kaffe fra kaffekopper, og ikke bare Bodum kopper. Måtte bruke Bodum kopper fordi jeg ikke hadde melkesteamer, så for at kaffen skulle holde seg lunket+ måtte jeg ha den i termoskopp. Vel, det er det slutt på nå! Så nå har jeg jo fått helt kaffekopp dilla! 

Hvis dere forresten vet om noen nettbutikker eller butikker i Oslo / Sandefjord / Drammen / Tønsberg / Larvik som har skikkelig mye fine interiørting, og gjerne kaffekopper tar jeg gjerne imot tips i kommentarfeltet. Wiiiihii! Nå skal jeg straks avgårde til Oslo. Skal i et møte med Side2 i dag, så det blir veldig spennende! Skal også innom IKEA en tur på vei hjem, for å kjøpe blant annet en ny hylle til kontoret mitt. Jeg har så altfor lite oppbevaringsplass her inne, så det blir alltid helt kaotisk. Det er jo ikke akkurat optimalt når man skal jobbe. Så det gleder jeg meg skikkelig til å få i orden! 

House tour: Bathroom

Woho, i dag fikk jeg endelig tatt masse bilder av badet her i huset. Jeg har jo lovt dere i gud vet hvor lang tid, å vise dere litt ordentlige bilder av hele badet. Så nå var det virkelig på tide! Jeg tror kanskje badet er et av mine favorittsteder i huset. Vi har så sinnsykt deilig badekar, som har massasje, radio og lys så det er så deilig og avslappende å ta et langt bad!

- Så her har dere et "lite" bildedryss av hele badet - 

- Her kan man regulere hva slags massasje man vil ha, hvilken radiostasjon man vil høre på, om man vil ha lys som skifter farge, og man kan se hvor varmt vannet er - - Dobbeldusj med regnskogdusj gjør det ekstra deilig å dusje lenge! -- Dobbelservant, perfekt så både Per Fredrik og jeg kan pusse tennene sammen på kvelden - 


 

Så, slik ser da hele badet ut. Det er jo en del svart inne på badet, noe jeg ikke ville likt på vanlige rom. Men akkurat på badet syns jeg det er helt fantastisk! Da blir det liksom ekstra behagelig og beroligende! Har forresten ikke noe peiling på hvor hverken dusj eller badekar er kjøpt, da det var de forrige eierne som kjøpte de. 

Kardashians og maling

Endelig kan jeg begynne å male treningsrommet! Herregud så gøy det blir å få det lysere og finere! De siste 3-4 ukene har vært så hektiske, og jeg har ikke rukket å gjøre noe annet enn å bare ta på maskeringsteip på treningsrommet. Men endelig fikk jeg litt tid til overs, så nå skal det males!

Har heeeeelt dilla på Keeping up with the Kardashians, så det ser (hører) jeg på mens jeg maler. Tuller ikke når jeg sier at jeg alltid ser på det programmet når jeg sminker meg, rydder kjøkkenet eller walk in. Det får liksom kjedelige ting til å bli mer morsomt! Også får jeg massevis av inspirasjon fra de. Så det er ekstra stor bonus!

Foresten. Er mange av dere som har lurt på hvilken farge jeg skal male rommet i. Det blir samme lysegrå farge som i resten av huset. Elsker den fargen! Husker aldri hva den heter da. Haha

På tide med forandring!

Vet dere hva som har irritert meg helt siden vi flyttet inn i huset? At treningsrommet er i mørkebrun farge. Altså, nå kommer dette sikkert til å høre ut som tidenes i-landsrosablogger problem.

Men altså, MØRK BRUN! For guds skyld da! Det er ikke noe som er mer demotiverende enn å gå inn på et mørkt rom for å trene. Spesielt nå som det er vinter, og da kommer det jo ikke akkurat noe sol inn for å lysne opp rommet heller.. Så nå tar jeg saken i egne hender (bokstavelig talt) og maler rommet selv! I går kjøpte jeg inn masse maling og i løpet av uken skal jeg virkelig få malt det treningsrommet. For nå er jeg så lei av å ikke orke og trene der inne. Jeg vil bli sporty og god trent igjen, og da er dette er stort steg i riktig retning for å booste motivasjonen.

Når det kommer til gulvet må jeg ærlig innrømme at jeg haaater det helt sinnsykt. Men det får vi fikse senere, når vi også skal fikse soverommet. Først og fremst må jeg få det litt lysere og finere der inne!Forresten; veggene er mye mørkere i virkeligheten enn på disse bildene. Fordi jeg bruker studiolys så ser de mye lysere ut. Men tro meg, this shit is dark.


Så nå er det bare å bringe frem min indre handywoman og male i vei! Jeg har jo malt rommet jeg hadde hos foreldrene mine, så dette klarer jeg nok uten problem! 

Slik holder du huset ryddig!

Helt siden jeg flyttet inn i hus, og ut av leilighet, har jeg blitt veldig mye flinkere til å holde det ryddig. Da jeg bodde i leilighet for meg selv, leide jeg den, og selv om den var ganske fin, var den ikke min. Så derfor følte jeg aldri noe spesielt behov for å holde den skikkelig ryddig hele tiden. Så det ble fort kaotisk! I tillegg hadde jeg så ekstremt mye ting overalt, at det var umulig å holde det ryddig. 

Da Per Fredrik og jeg flyttet inn i hus sammen forandret dette seg veldig. Jeg elsker huset vårt, og syns det har blitt så fint! Så nå har jeg en indre lyst om å faktisk holde det fint og ryddig hele tiden. Selvfølgelig er det litt rot her og der en gang iblant. Men for det meste er det ganske ryddig! Men det har virkelig ikke gjort seg av seg selv. Jeg har lært en god del triks for å holde det ryddig, som jeg nå skal dele med dere!- Fordel oppgaver - 

Da Per Fredrik og jeg flyttet sammen ble vi enige om hvem som skulle gjøre hva. Det tror jeg er ganske viktig, sånn at ting ikke hoper seg opp. Vi ble blant annet enige om å alltid ta skittentøyet våres selv. Så ingen av oss måtte føle at vi hele tiden vasket masse klær for den andre. Også er det jo bare rettferdig at man vasker sine egne klær. Så det var et av stegene vi gjorde for at ting skulle være rettferdig og enkelt. 

 

- Ha vaskehjelp - 

Okey, dette kommer sikkert til å høres litt rart ut, som et tips. Men vi har vaskehjelp som kommer et par ganger i måneder, og vasker hele huset skikkelig. Da er det to personer som holder på i ganske mange timer hver gang, og gjør det skikkelig rent. Sånn at det eneste vi trenger å "vaske" mellom gangene de er her er bare småting, som å støvsuge gulvene og vaske kjøkkenbenkene. Og selvfølgelig litt flere småting.

Men dette gjør at man slipper den store vasken selv. Da jeg bodde i leilighet ble det fort kaotisk fordi jeg ikke hadde vaskehjelp som tok den store vasken iblant. Så derfor måtte jeg bruke masse energi på å gjøre det selv. Og når man skal gjøre sånt selv klarer man aldri å være like nøye og effektive som vaskehjelper. Så derfor er det rett og slett kjekt å ha en vaskehjelp som tar seg av stor vaskingen, så man heller kan være ekstra flink til å holde det ryddig selv.

- Ha et lagerrom - 

Vi har utrolig mye ting som vi ikke bruker til vanlig, men som det hender vi trenger. Derfor er det smart å ha et eget lagerrom hvor man kan oppbevare alle mulige ting man vanligvis ikke bruker. De fleste hus og leiligheter har som regel en bod eller et rom som man kan bruke til dette, og det er gull verdt! Men pass på; lag et oversiktlig og ryddig lagerrom. Hvis ikke blir det totalt kaos! Sett opp hyller og bokser som dere sorterer ting i, sånn at det er lett å finne ting når dere trenger de. 

 

- Selve huset - 


Okey, nå har vi fått unnagjort veldig mye av tingene som man trenger for å få grei orden på huset / leiligheten sin. Men et hus blir ikke ryddig av seg selv, så nå skal jeg gi dere noen tips til akkurat dette. 

- Pynt - 

Har du veldig mye pynt overalt vil huset / leiligheten føles ekstremt mye mer rotete enn det trenger å være. Derfor kan det være smart å heller ha mindre pynt, og heller ha pynt som er litt større. Istedenfor å ha 452501 små duppeditt pynt i vinduene, er det finere og mer ryddig å kun ha en stor blomst. Tro meg; i leiligheten jeg bodde i før, var det så mye drit overalt som pyntet opp, men som egentlig bare skapte kaos. I huset vi har nå har vi vært ekstremt nøye på å ikke ha så mye pyntedall overalt, og det gir en mye mer clean og ryddig look. 

 

- Oppvask - 

Dette er en sånn standard ting som alltid skaper mye rot og møkk på kjøkkenet. Så derfor er det viktig å alltid ta ut og inn av oppvaskmaskinen så fort den er ferdig, så det slipper å bygge seg opp tårn med tallerkner og glass. Har du ikke oppvaskmaskin bør du legge til deg som vane å alltid vaske ting med en gang du blir ferdig med det. 

 

- Kveldsrydding - 

Sett deg som et mål at hver eneste kveld går over huset / leiligheten og rydder vekk alt rot som ligger rundt. Da slipper du at alt rotet skal bygge seg opp. Gjør gjerne dette før du setter deg for å slappe av på kvelden. Da slipper du å se på rot hele kvelden, i tillegg til at du slipper at det skal bygge seg opp masse rot overalt. 

- Effektiv rydding - 

Hvis du vil være skikkelig effektiv med å rydde huset / leiligheten bør du gjøre dette: skru på høy musikk som du kan danse etter og som gjør deg gira. Begynn med å fjerne alle klær som ligger rundt i huset / leiligheten. Legg de som skal til vask til vask, og de som er rene legger du ved garderoben. Deretter rydder du alt inn i garderoben. Deretter fjerner du absolutt all oppvask som ligger rundt i huset. Deretter fjerner du alle ting som ligger rundt i huset og legger det der det skal være. Til slutt går du over sofaen og setter putene fint, bretter pledd, og helt til slutt rer opp senga. 

 

Phew, dette ble et litt langt innlegg. Men jeg hadde så mange tips og tanker jeg ville dere med dere! Håper disse tipsene kan hjelpe dere med å få et ryddigere hjem. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men når jeg har det ryddig hjemme føler jeg meg mer ryddig i topplokket også. Hehe! 

Så mye koster huset vårt

Da vi kjøpte huset tidlig i mai, gjorde vi ganske mye store endringer på det, for å gjøre det mer om til vår egen stil. Vi byttet ut det gamle kjøkkenet og satt inn nytt, vi skiftet ut gulvene i nesten hele huset, vi lagde walk in closet og Per Fredrik bygget seg et stort musikk studio. Så det var mye som ble gjort!

En av meglerne som vi kjøpte huset av, hadde vært inne på bloggen min og sett en del av bildene jeg hadde lagt ut, og sa at vi burde ta en ny prisvurdering på huset. Siden han mente at det hadde gått opp en del i takst.
Vi kjøpte jo huset for 5'7 millioner, så vi var veldig spente på å se hvor mye det var verdt. Vel, for en uke siden var en takstmann og megler her for å prisvurdere huset, og i går fikk vi vite den nye verdien. 6'5 millioner er det nå verdt! 800'000 opp i verdi! Så det er veldig stor forskjell!  

Det er så utrolig gøy å se at endringene vi har gjort har endret verdien på huset så mye. Selv om vi ikke har tenkt til å selge det, er det jo veldig gøy å vite at man har enda mer i egenkapital, så det er stas! Så det var en liten gladnyhet på lørdagsmorgenen! 

 

Slik er soverommet! House tour!

Noe jeg kom til å tenke på tidligere i dag, var at jeg enda ikke har gjort en house tour på soverommet. Jeg har jo vist dere nesten alle rommene i den delen av huset der jeg er til vanlig. Men soverommet mangler! Så derfor tenkte jeg å benytte sjansen i dag til å gi dere en bedroom tour, om man skal være så fancy og kalle det for det! 

Soverommet er vel det rommet vi har gjort minst på i huset, og som ble fortest ferdig egentlig. Vi har planer om å gjøre om på soverommet etterhvert. Male det i en annen farge, og skifte ut gulvet. Haaaater furu utseendet på ting, og siden alle gulvene i huset er grå, så passer det virkelig ikke inn.

Men hey, det får bli etterhvert. Akkurat nå er jo soverommet veldig fint, til tross for at jeg ikke liker gulvet, og syns at veggene er litt i det mørkeste (og bruneste) laget. Hehe!

Tegningen på nattbordet mitt fikk jeg av Per Fredrik til bursdagen min. Hvor flink er ikke han til å tegne da?

Tv var virkelig høyt på lista over ting vi bare måtte ha på soverommet. Det er sååå koselig å ligge under dyna når det er kaldt ute, og se på en fin film mens jeg ligger på armen til Per Fredrik. 

 

Lille Chloe har blitt en skikkelig linselus, og ville være med på alle bildene. Ah, sett noe så skjønt da?

En av de beste tingene med soverommet er selvfølgelig utsikten. Enten om vi ligger i senga og ser ut mot havet, eller nyter en kaffekopp på verandaen rett utenfor soverommet, er det bare helt fantastisk!

Så det er slik soverommet ser ut nå. Kom også nettopp på at jeg ikke har vist dere noen ordentlige bilder av badet. Kanskje jeg skal gjøre det? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet om dere vil det!

 

 

Se også house tour på disse rommene:

- Walk in closet

- Kontor / sminkerom

- Stue

- Kjøkken

 

6 tips for å få blomster som varer lenge!

En bukett med roser eller tulipaner frisker opp ethvert hjem. Men ofte dør rosene før man i det hele tatt har rukket å snu seg. Her er noen tips for å få blomstene til å vare lengre!
 

Sjekk stilken - Når du skal kjøpe roser bør du sjekke hvor tykk stilken er. Er den veldig tynn klarer ikke rosene å suge opp mye vann, og de dør fortere. Så her er det viktig å finne så tykk stilk som mulig. Kjenn også på selve rosa om den er fast eller slapp. Er det fast er rosene ferske, mens hvis den er slapp er de gamle og du bør ikke kjøpe de. Pass på at du kjenner ekstremt forsiktig, så du ikke ødelegger rosene!
Snitt stilken - Når du har kjøpt roser er det viktig å skruskjære de nederst. Skjær gjerne av de 2-3 nederste cm. På tulipaner på du skjære rett over. Fjern også alle blader som havner i vannet. Det er veldig viktig at det ikke havner noen blader i vannet, da disse gjør at det blir mye bakterier i vannet, og blomstene varer ikke like lenge.

 

Tapetkniv - Kjøp den en skikkelig skarp tapetkniv fra Maxbo eller en annen lignende butikk. Selv har jeg kjøpt utallige på forskjellige blomsterbutikker, og alle er altfor sløve og ikke sterke nok. Så de bare rasper opp stilken, istedenfor å finsnitte den. 

Bruk næring - Vanligvis når du kjøper blomster får du med en pakke med blomsternæring. Spør gjerne om et par ekstra. Så kan du bruke den ene pakken når du setter blomstene i vannet samme dag. Deretter bør du skifte vannet hver 2. dag, og da kan du tilføre mer næring. Det går også ann å få tak i næring på kanner, om du vil bruke det.

 

Kulde - Snittblomster er glad i å stå kjølig. Så om du er smart bør du sette de i en kjølig garasje / kjeller om natten. Kanskje litt slit å huske på at de må settes kjølig om kvelden, men om du gjør det varer de mye lengre! Bare pass på at blomstene ikke står for kjølig, da dør de. Blomster er ikke glade i å stå rett ved siden av varmeovner og i solen, så pass på dette når du plasserer de i hjemmet. 

Ikke glem blomstene - Husk å sjekke at blomstene har nok vann hele tiden. Fjern blomster som har blitt dårlige, da de kan smitte de andre blomstene. Fjern også blader som har blitt dårlige.

 

Trenger forandringer

På skrivebordet mitt syns jeg at det er altfor lite pynt, så tidligere i dag ble jeg sittende å scrolle på Pinterest etter litt inspirasjon. Og jeg fant så mye fint å se på! Jeg vurderer litt å flytte skrivebordet så det heller står mot veggen, istedenfor vinduet.

Det er jo litt lite muligheter for å henge opp noe på et vindu liksom, så om jeg vil henge opp noe over skrivebordet er det beste måten å gjøre det på. Vurderer å kjøpe et par hyller jeg kan henge opp med masse forskjellig pynt på. Og selvfølgelig masse blomster. Blomster er et must på mitt kontor. Det gir så mye liv!Mye fin inspo, ikke sant? Jeg er skikkelig inspirert til å virkelig pynte opp på kontoret, og gjøre det enda mer girly-girly! Det er jo tross alt her jeg bruker 10-12 timer hver eneste dag, så her må alt være on fleek! 

Sminkerom før + etter!

Whoop whoop! Nå er endelig kontoret 100% ferdig. For et par dager siden fikk jeg endelig byttet ut rullgardinen fra den svarte som hang der fra før av, til en hvit som passer inn på rommet. Jeg har også skiftet rammene på poster bildene, og har også hengt opp et nytt bilde over speilet. Så nå er endelig kontor- og sminkerommet helt ferdig!

Siden det er helt ferdig tenkte jeg å vise litt før og etter bilder av rommet. På dette rommet har jeg endret veldig mye. Gulvet er skiftet ut, hyllene som hang her før av tatt vekk, jeg har satt inn både pult og sminkebord, hengt opp sminkelys og satt inn ny skuffeseksjon. 

Så som dere kan se er det en ganske stor forskjell her inne, fra å være et gjesterom til et kontor- og sminkerom. 
"Teppet" på gulvet lette jeg lenge etter en løsning, siden jeg ville ha et skikkelig fuzzy teppe. Så løsningen ble å kombinere to saueskinn, og jeg elsker å legge meg på de for å lese midt på dagen! 
Som dere kan se så er dette rommet veldig rosa og jentete, rett og slett fordi jeg elsker rosa. Så her inne har jeg lagt inn litt ekstra rosa, siden jeg har gjort det litt mer nøytralt i resten av huset. 

 

Så hva syns du? Rimelig stor forskjell eller hva?

 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Interiør wanties

Etter at jeg flyttet inn i hus har jeg virkelig fått helt dilla på å se igjennom interiør nettsider, etter ting jeg har lyst på. Som oftest er det altfor mye jeg har lyst på, så da blir det en haug nye ting i hjemmet. Men det er jo bare koselig! I dag tenkte jeg å vise dere noen av de siste interiør skattene jeg har funnet rundt på nettet. 

/ reklamelinker


Ananas fat 129,- kr - HER  / Papirposer 63,- kr - HER  /  Marmor lysestake 99,- kr - HER

Drømmefanger 79,- kr - HER  /  Sengesett 229,- kr - HER  /  Boks 129,- kr - HER 

 

 


Vase 199,- kr - HER  /  Marmor skjærebrett 219,- kr - HER  /  Lykt 149,- kr - HER

Lys 249,- kr - HER  /  Vase 565,- kr - HER  /  Vegghyller 379,- kr - HER 

 

 

Marmorboks 249,- kr - HER  /  Marmor bord 1599,- kr - HER  /  Skål 249,- kr - HER 

Leppestift pynt 325,- kr - HER  /  Bokstav kopp 149,- kr - HER  /  Lysestake 389,- kr - HER

 


Lysestake i marmor 149,- kr - HER  /  Fruktbolle 329,- kr - HER  /  Pyntestige 899,- kr - HER

Marmor lysestake 169,- kr - HER  /  Gull marmorbord 1899,- kr - HER  /  Vase 139,- kr - HER 
 

 

Hva likte du best?

Slik var kjøkkenet før vi flyttet inn!

Wow, nå er endelig kjøkkenet 100% ferdig, og jeg er så uendelig fornøyd med det! Jeg kunne ikke vært mer glad for at vi skiftet ut det gamle kjøkkenet med et nytt et. Da vi var på visning for å kjøpe huset var vi litt usikre på om vi skulle rive kjøkkenet, og lage nytt, eller om vi bare skulle male det gamle. Men i og med at det gamle kjøkkenet var såpass gammelt, og ikke vår stil i det hele tatt rev vi det. 

Slik så kjøkkenet ut på bildene fra finn annonsen. 

Her hadde vi nettopp overtatt huset, og kjøkkenet var klart for å rives

Her er hele innredningen og mye av flisene revet ned, i tillegg var gulvet revet vekk. 

Her hadde håndverkerne lagt nytt gulv, og var i ferd med å sette opp kjøkkenet

Og her kan dere endelig se hvordan kjøkkenet ser ut! Hvitt, moderne og lyst. Ikke minst, er det Per Fredrik og min stil. 

Ganske crazy forskjell på før og etter, ikke sant?

Så ja, det er en ganske ekstremt forskjell på før og etterbildene av kjøkkenet. Jeg kjenner jeg er ekstremt glad for at vi byttet ut det gamle kjøkkenet, til noe som er vår egen stil, og som også er nytt og fresht. Kjøkkenet er forresten fra IKEA, og til tross for at de gjorde 15025 feil med leveranser og alt mulig, er jeg veldig fornøyd med kjøkkenet. 

Så, hva syns du? Ganske stor forskjell ikke sant?
 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Nye ting til huset!

I går var jeg på IKEA for å endelig kjøpe en ny mikrobølgeovn. Meeen, som kanksje de fleste av dere vet, så er det helt umulig å kun skulle kjøpe akkurat det. Så jeg endte opp med en haug med pynt til rundt i huset. Syns det virkelig pyntet opp stuen og kontoret mitt skikkelig. Så det er et stort pluss! Som jeg lovte dere i går, skal jeg vise dere hva jeg kjøpte! 

Noe som jeg har hatt lyst på en stund er et skikkelig fuzzy teppe til å ha inne på kontoret. Som jeg kan sitte på og bare lese eller jobbe. Men å finne det har virkelig ikke vært lett. Frem til jeg kom på ideen om at jeg bare kunne kjøpe to lammeskinn og legge de sammen. Det ble det perfekte fuzzy teppet, også gir det en varm og koselig følelse på rommet. 

Jeg fikk endelig også kjøpt litt lys til å ha på stuebordet så det ikke skal være så veldig tomt der lengre. 

Og en orkide og litt lys i hver vinduskarm gjorde virkelig susen. Det ble så mye finere når jeg satt de der! 


Fikk endelig tak i små lykter til å ha rundt i stua. Tente på lysene i de i går kveld, og det ble så koselig! 


Kjøpte også en ny hylle til å ha på lagerrommet. Der har det vært totalt kaos siden vi flyttet inn, så der gleder jeg meg til å få skikkelig orden i ting. Ønsk meg lykke til, for det blir litt av en jobb!

Slik blir rosene ekstra fine!

Endelig helg! Nå har jeg nettopp vært innom blomsterbutikken og handlet inn en rosebukett for helgen. Som dere sikkert har fått med dere så elsker jeg rosa roser! Det er nesten et must for meg å ha roser i hjemmet, hvis ikke føler jeg at det blir så lite av rosa farger. Om dere skjønner?

I dag tenkte jeg uansett å gi dere et par tips på hvordan dere kan få rosene til å se ekstra fine ut. Noe som jeg alltid gjør når jeg kjøper roser er at jeg binder de opp i en bukett, så de holder seg fine sammen når de står i vasen. 

Når jeg har bundet de pleier jeg å ta vekk blader som ser litt "slitne" ut. Gjerne de som har litt brune flekker på seg. Til slutt skråsnitter jeg de og setter de i vase. 

Utrolig hvor mye glede litt blomster kan gi! Så unn dere en fin liten bukett med roser i helgen, og nyt synet! 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Slik så stuen ut før vi flyttet inn!

Nå er det litt over 3 måneder siden vi overtok huset, og ekstremt mye har skjedd siden den gang. Nå som stua endelig er helt ferdig, tenkte jeg å vise dere litt før og etterbilder av hele stua. Før bildene er de som var i finn annonsen, så møblene var de tidligere eierne sine. I stua ser ting veldig annerledes ut nå enn hva de gjorde før. Noen av endringene vi har gjort er å bytte hele gulvet, dette ga stua en helt ny look og det ble mye mer lyst og i den stilen jeg personlig liker. OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi har også byttet ut hele kjøkkeninnredningen, med en hvit innredning. Skal vise dere før og etter bilder av kjøkkenet etterhvert når det er 100% ferdig! Vi har også skiftet ut ovnen som stod igjen fra før av, med en hvit og svart ny ovn som passer inn i vår stil. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så som dere ser er det virkelig en stor forskjell i hele stua. Vi har også gått for hvite møbler som gjør rommet mer åpent, og så langt har vi ikke hengt noe opp på veggene. Mulig det kommer etterhvert, men det tar vi veldig som det kommer. 

Å gjøre alle disse endringene har tatt mye tid og ikke minst penger. Bare oppussingen alene tok over en måned. Å kjøpe et hus og innrede det selv har vært en utrolig spennende og fin prosess, og jeg er veldig glad for at kjæresten min og jeg var enige om alle tingene når det kom til interiør, så det ble slik vi ville ha det. De fleste av møblene er fra IKEA, rett og slett fordi det er så enkelt og greit å handle der. Men om du skulle lure på hvor noe er fra, er det bare å spørre i kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan! 


Stor forskjell eller hva?

Slik så walk in closet ut før vi flyttet inn!

Nå som walk in closet mitt er 100% ferdig tenkte jeg å vise dere litt før og etterbilder av hvordan det var før vi flyttet inn. Som dere kan se så var rommet et barnerom før, med hyller og et annet skap. Så vi har gjort veldig store forandringer.

Vi begynte med å bytte gulvet da gulvet som var der fra før veldig mørkt, deretter har vi revet ut gamle skap og hyller, og satt inn IKEA skap. Vi har også satt på topper oppå skapene, så det ikke ble en tom plass oppå skapene. 

PS; har ikke vidvinkel linse, så måtte sette sammen bilder for å vise helheten av hvor stort det er. 

Ganske stor forskjell eller hva? Tenkte også å vise dere litt bilder av før / etter av resten av huset også. Stua er jo helt ferdig, så den kommer i neste runde! 

 

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Interiør wanties

Okey, etter at jeg flyttet for meg selv, og spesielt etter at jeg flyttet sammen med Per Fredrik inn i hus har jeg fått ganske dilla på interiør. Jeg drar nesten oftere for å se på ting til huset, enn klær. Altså, say whaaaat. Det hadde jeg aldri trodd at kom til å skje. Men den gang ei.

I dag tidlig ble jeg sittende å se på litt forskjellige interiørbutikker på nett, og tenkte jeg kunne vise dere noen av tingene jeg selv vil ha! Som dere sikkert kan se er det mye marmor, litt rosa og mange vaser. Hehe! 


1 - HER  /  2 - HER  /  3 - HER

4 - HER  /  5 - HER  /  6 - HER

7 - HER  /  8 - HER  /  9 - HER 


10 - HER  /  11 - HER  /  12 - HER

13 - HER  /  14 - HER  /  15 - HER

16 - HER  /  17 - HER  /  18 - HER 

 

 

Hva likte du best?

New in til huset!

Phew, endelig har jeg fått satt meg ned etter en veldig lang dag på farten! Først dro jeg inn til Oslo for å ta vippe refill hos spa miami (sponset), deretter tok jeg turen innom både Bohus og Plantasjen for å kjøpe inn litt nytt til huset.

Syns det er så koselig å pynte rundt i huset og gjøre det litt ekstra fint. Er det en ting jeg ikke takler så er det å ha det rotete og ufresht rundt meg. Dessverre strekker ikke tiden alltid til, så noe rot her og der er det jo altfor ofte! Men pynten er i alle fall på plass. Haha!

Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte inn i dag! Først er denne vasen fra Bohus. Syns den er så lekker, og den passer jo perfekt inn hos oss siden vi har et veldig hvitt tema i hjemmet. 

Da jeg var på Plantasjen fikk jeg øye på denne planten, og den måtte jeg bare ha! Altså, sett noe så kult? En ananas plante! Kjøpte også ananas puten som er i bakgrunnen på Bohus. Fått helt ananasdilla jeg! 

Jeg syns det er så viktig å alltid ha friske urter på kjøkkenet, og siden alle urtene hadde dødd da vi var i Roma, måtte jeg handle inn noen nye. Det ble koriander, basilikum, gressløk og rosmarin. Nam nam! I tillegg så gjør de at kjøkkenet lukter ekstra godt! Også har man jo masse friske urter til matlaging! 

Noe jeg har lett så utrolig lenge etter er en stor champagne kjøler, og i dag fant jeg den perfekte! Den er jo utrolig fin med masse planter oppi! Også blir det ekstra stilrent med helgrønne planter i sølvkjøler. 

Nå skal jeg gå igjennom de siste bildene fra Roma, så dere kan få et lite bildedryss senere i kveld! 

Video: Housetour!

Endelig er huset til Per Fredrik og meg ferdig, og jeg har nå fått filmet inn en snutt til dere der jeg viser hele huset. Bare å spørre om det er noe dere lurer på hvor er kjøpt, så oppdaterer jeg innlegget ettersom spørsmålene deres kommer inn!

 

EIDT; her er svar på deres spørsmål:

- Per Fredrik har klærne i skapet som er bak speildørene på treningsrommet. 

- Huset har kun en etasje. Eller, det har et loft på toppen, men det blir ikke brukt.

- Vasene som er på stuebordet og skrivebordet er fra Kahler

- Bilder på kontoret er fra Desenio

- Kjøkken er fra IKEA

Endelig begynner hagen å bli ferdig!

I dag har jeg virkelig fått testet ut mine grønne fingre! Jeg har nemlig plantet en haug med blomster i hagen, og freshet opp i alle blomsterbedene i hagen. Først begynte jeg dagen med å dra på Plantasjen, og der handlet jeg inn et par rosebusker, et par hortensiar, og et par georginer. Og en haug med krydderplanter. Altså her snakker vi basilikum, tomater, mynte, gressløk, sitronmelisse og oregano. Så nå har jeg urter til alt ifra eggehakk med gressløk til mojito

Deretter bar det rett hjem og plante alt sammen i bedene. Noe som jeg var veldig glad for at jeg ringte moren min på morgenen for, hvis ikke hadde jeg virkelig ikke hatt peiling på hvordan jeg skulle plante alt. Men det gikk overraskende bra, og nå har jeg fått plantet alt sammen! Og det har blitt så fint! 

Det stod en del planter og blomster fra før av, som hadde dødd i løpet av vinteren. Så det var litt av en jobb å få opp de også! Heldigvis har jeg en sterk kjæreste som gjorde mesteparten av den jobben. Hehe! 
Kjenner jeg gleder meg veldig til disse rosene begynner å blomstre. Da blir de så fine! Mamma hadde helt like hjemme hos seg, og det var favorittstedet mitt å ta bilder. Hehe! 

Er også så heldig at jeg har en gigantisk peonbusk i hagen, med super fine rosa blomster på! 


Ble det ikke fint? Jeg er i alle fall veldig fornøyd med hvordan hagen begynner å bli! 

Video: Sminke - og kontorrom TOUR!

Nå er endelig sminke - og kontorrommet mitt helt ferdig! Og derfor har jeg filmet en skikkelig tour til dere, hvor jeg viser hele rommet + hvordan jeg oppbevarer sminken min. Abonner gjerne på kanalen min HER, for å få med deg alle nye videoer jeg legger ut!

 

EDIT: Siden mange av dere spurte hvor ting var fra, ramser jeg de opp her:

Sortering til skuffer: IKEA, HER

Speil på veggen: IKEA, HER

Lys til speil: IKEA, HER 

Kopper til sminkekoster: Rosa fra IKEA, marmor fra Kremmerhuset

Ekstra speil: IKEA, HER 

Planter: Plantasjen 

Bilder på vegger: Desenio

Ananaslys: H&M

Sminkebord: IKEA, HER 

Beauty blendere: eBay

Kommode ved siden av sminkebord: IKEA, HER 

Topp jeg hadde på meg: Bik Bok

Hodeskalle: Husker ikke

Pult: IKEA 

Nå er endelig stuen ferdig! Bildedryss!

Wiii! Nå er endelig stua vår ferdig! Jeg må bare si det jeg, herreguuuuud så fin stua har blitt! Den ble akkurat slik jeg ville at den skulle være. Hvitt, lyst grå, med hint av rosa i form av blomster, i tillegg til at alt er veldig stilrent og uten masse småting overalt (som gjør det ekstra lett å holde det ryddig).

Så nå er jeg skikkelig fornøyd! Endelig begynner huset å bli helt ferdig. Nå er det eneste som gjenstår å handle inn litt blomster og småting til kontor / sminkerommet så er hele huset ferdig!  

Disse stolene er helt perfekte å sitte i når jeg skal skrive og trenger litt inspirasjon.
Den utsikten her er bare så deilig!


Stor og comfy sofa, som i tillegg er så fin! 
Med lavt bord forran, så vi kan ha blomster uten at de står i veien for tv'en


Ny peisovn fra Contura, som blir veldig deilig når vinteren kommer!


Kikkerter hvis vi vil se på alle båtene som kjører forbi. Hehe! 


Spisestue med plass til 6 personer, og enda flere om man drar ut bordet.
Perfekt når vi har gjester på besøk og vil sitte inne!


Hva syns du? Fint eller hva?

Nå er walk in closet ferdig!

Wiiiii! Nå er endelig walk in closet helt ferdig! For en drøm det er å ha så god plass til klærne mine! Endelig har jeg full oversikt over hvor alt er, noe som gjør det super enkelt å velge ut hvilke klær jeg skal bruke. Alt av interiør er helt hvitt, så alt av klær kommer veldig godt frem, også blir hele rommet så lyst og inspirerende. Noe annet enn den mørke brune garderobeløsningen jeg hadde i leiligheten, som i tillegg hadde skyvedører så jeg fikk aldri noe oversikt. 

Nei folkens, det er utrolig hvor mye materialistiske ting kan skape lykke! Kjenner det bobler inne i meg av lykke hver gang jeg går inn på rommet. Ah, endelig elsker jeg klærne mine igjen. Det er deilig det! Har også filmet inn masse fra walk in closet som jeg skal redigere sammen, og legge ut her på onsdag. Da viser jeg litt mer hva jeg har oppe i skuffene, hvordan jeg organiserer ting, og en full oversikt over klærne mine. Her er det garantert noen organiseringstips å plukke med seg, så nå er det bare å glede seg til videoen kommer ut! 

Endelig er terrassen klar!

Woho! Nå er endelig verandaen klar for årets grillinger, sene kvelder med vin + ost og kjeks, og late sommerdager. Vi fikk alle terrassemøblene levert i går kveld, og holdt på med å skru de sammen til nærmere midnatt. Litt slit, men så verdt det! Kan nesten ikke forstå hvor fint hele huset har blitt nå! Og terrassemøblene var virkelig kronen på verket! 

Siden vi bor rett ved havet, er det ekstra koselig å sitte ute på verandaen og se utover mot havet. Det er virkelig ingen tvil om at vi kommer til å kose oss mye her ute i sommer! I tillegg er vi så heldige at nesten hele verandaen er under tak, og vi har varmelampe, så her kan vi kose oss utover de sene sommerkveldene!I kveld kommer foreldrene mine, søsteren min og kjæresten hennes på besøk hit, så nå skal terrassen innvies med grilling og noe godt i glasset! Eller, det ble et par glass vin med litt ost og kjeks i går kveld da vi endelig var ferdige. Så litt innviet er terrassen allerede! Hehe! 

Blomster shopping til huset!

Herregud som tiden flyr i det nye huset. Altså, klokken er snart halv 9 og jeg føler jeg ikke har rukket over halvparten av tingene jeg må gjøre. Men det er kanskje sånn når man nettopp har flyttet? Vi holder enda på å gjøre siste finish på å pakke ut av ting, og i dag har vi fått handlet inn både blomster og litt pynteputer for å pynte opp her. Det er helt drøyt hvor stor forskjell litt blomster kan gjøre. Plutselig ser stuen og walk in closet mye mer "levende" ut, om dere skjønner?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble to av den grønne planten her, som vi har satt på hver sin side av tv'en. Den rosa står midt på spisestuebordet. Kan vise dere litt mer bilder av stua så fort vi har fått fikset opp ferdig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi rydde enda mer i huset, og forhåpentligvis kommer straks IKEA med hagemøblene våres. De skulle levere de mellom 16 og 22 i dag, så vi venter enda i spenning. Mon tro om IKEA har gjort enda en feil, så vi ikke får de i dag? Håper for en gangs skyld at alt går som det skal, fordi jeg begynner å bli veldig klar for å få alt ferdig og klart! 

Endelig er sminkebordet ferdig!

ENDELIG er sminkebordet nesten helt ferdig! Nå har elektrikeren nettopp satt opp lysene, og med unntak av at ting må ryddes på plass inne i skuffene, er sminkebordet mitt ferdig. Sminket meg nettopp forran det, og herregud så deilig det var å ha et eget hjørne for sminkingen. Det er så deilig å ikke ha all hverdagssminken min i en sminkebag, men heller i en skuff så jeg lett kan finne det jeg trenger. Også er det jo genialt med lys, fordi da er jeg ikke avhengig av lyset utenfor. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjenner at det å ha et eget bord som sminkebord virkelig kommer til å gjøre hverdagen mye lettere. For ikke å snakke om når jeg skal fikse håret mitt. Nå trenger jeg ikke å stå på en stol inne på badet lengre, fordi jeg er for lav for å nå opp til speilet (haha, short girl problems). Nå kan jeg bare sitte og chille forran speilet. Gjett om jeg kommer til å sitte her i mange timer. Hehe, sminkedukke sa du?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Uansett, nå skal vi straks ut for å kjøpe inn litt blomster til huset. Det trengs virkelig litt farge inne i alt det hvite i stuen, walk in og kontoret mitt. Så når vi kommer hjem igjen kommer endelig terrassemøblene våre, så da skal vi sette opp de og gjøre siste finish på ting her, så blir det endelig ferdig! 

Video: Flyttevlog!

Mens vi flyttet inn i huset, filmet vi en del under flyttedagene. Det har jeg satt sammen til en viddeo nå, så dere kan følge med på prosessen. Housetour kommer etterhvert så fort vi får flyttet ordentlig inn! 

Slik ser walk in closet ut så langt!

Wohooo! Nå begynner endelig huset å bli ferdig. I dag har vi gjort mye av den siste jobben før vi flytter inn i morgen. Gjett om jeg gleder meg! Føler jeg har bodd i en bag de siste 2 ukene (eller egentlig de siste 8 månedene), så det blir vanvittig deilig å endelig ha alle tingene mine på et sted.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte jeg kunne dele noen bilder med dere av hvordan walk in closet ser ut så langt. Nå har jeg endelig fått satt alle skoene riktig, og fargekordinert klærne så alt henger på riktig sted. Så nå mangler jeg bare 9 skuffer fra IKEA og en del hengere, som vi skal kjøpe på tirsdag, så er vi i mål! Det blir veldig, veldig deilig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi straks gi oss for dagen, og dra hjem til Per Fredrik før vi skal tilbake hit for godt i morgen. Wiii! Kunne jeg gledet meg mer?

Nå har endelig tingene mine kommet!

Nå har endelig tingene mine kommet til huset! Fetteren min Magnus og vår felles kompis Alex, var nettopp innom med alle tingene som jeg hadde fra leiligheten. Og det var ikke bare litt for å si det sånn! Herregud, hele garderoberommet og kontoret er stappfullt! Nå er det egentlig ganske kaotisk i hele huset, siden vi har pusset opp så sykt mye. Så nå er det frem med vaskedama attituden, for nå skal det shines opp! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt klær sa du??
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt bedre bilde av kjøkkenet. Skal forresten bytte ut mikroovnen, da vi hadde fått den i feil farge. Men ellers begynner det endelig å bli ferdig. Wiiii! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten selfie på treningsrommet. Her skal vi ha tredemøllen, tv som vi kan se på mens vi jogger, og litt forskjellig treningsutstyr. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal prøve å pakke ut så mye som mulig av eskene og posene også. Så nå skal det drikkes kaffe, for det trengs! Ønsk meg lykke til! PS; Unnskyld hvis det blir litt lite oppdateringer og mye interiør snakk. Det er så sinnsykt mye å gjøre her, men så fort alt er ferdig blir det mer og mye bedre oppdateringer enn noensinne. Så det er bare å glede seg! 

Sneakpeak av walk in closet + stue!

Endelig kvelden! Phew, for noen dager dette er. Men nå er det heldigvis snart innflytting. I morgen kommer hele flyttelasset mitt fra Oslo til Sandefjord så da blir det fullt kjør hele dagen med å gjøre huset ferdig, og begynne å pakke opp tingene mine. Jeg hadde mildt sagt et helt lass med ting, så det kan nok ta litt tid å pakke ut. Men det gjør jeg med glede! For så fint som vi får det nå, er helt utrolig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kunne ikke vært med glad. Selv om jeg er fryktelig sliten, og har mest lyst til å stupe rett ned i senga. I går sovnet jeg med en gang vi kom hjem, så det sier jo sitt! Men, tenkte jeg kunne vise dere litt mer av hvor langt vi har kommet. Ikke bry dere om alt rotet forresten. Det har bokstavelig talt vært 3 snekkere, 1 maler, 2 elektrikere og 1 rørlegger innom bare i dag, så det har vært litt av et kaos, som må ryddes opp i morgen! 

Som dere ser er walk in closet straks ferdig, eneste som mangler er noen skuffer som ikke hadde kommet med i bestillingen. Så de kommer på tirsdag da vi skal innom Oslo. Ellers enn det har også peisen kommet, og den er så sykt fin! Elsker at den er hvit og svart, også så høy! Gjett om det blir koselig å fyre i den til vinteren!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har også kjøpt en sinnsykt fin hvit sofa. Altså, jeg bare elsker den! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og dere vet jo hvor glad jeg er i blomster. Så gjett om jeg ble ekstra glad da jeg så at vi hadde et stort syrintre i hagen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå står fredagstaco og full chillout for tur. Det skal bli deilig!

Å flytte inn i hus er ikke så lett!

Phew, for noen dager dette har vært! Å flytte inn i et stort hus er virkelig ingen spøk. Det er så mye som må gjøres hele tiden, så vi er helt begravd i møbler å sette opp og turer på IKEA for å bytte 53952729 som vi har fått feil. Altså, jeg tuller ikke når jeg sier at vi har fått feil på kjøkken, på garderoben hadde de gjort en feil så ingen av de 9 skuffene fulgte med, vi fikk kun 1 lenestol når vi skulle ha 2, kommoden jeg kjøpte kom uten bruksanvisning og listen fortsetter.

Jeg elsker IKEA og møblene dems, og hvor billig ting er. Men gud så mye surr det har vært i bestillingene våre. Så i hele går var vi overalt i Oslo og mange timer på IKEA for å bytte alt mulig rart. Som også var grunnen til at jeg ikke rakk å blogge i går, sorry!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men, nå begynner heldigvis kaoset å ta slutt. Snart ser vi lyset i tunnelen av kaos med ting her, og gud så deilig det skal bli. Vi har virkelig kjøpt drømmehuset, og alt blir så utrolig fint! Under kan dere se noen sneakpeaks av sminke / kontor-rommet mitt og kjøkkenet. Alt ser litt nakent ut nå fordi vi ikke har satt inn planter og pynt enda. Men gud så fint det blir! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå skal jeg fortsette å sette opp kommoden til garderoberommet. Wish me good luck! Skal prøve å ta litt flere bilder av huset så dere kan se etterpå!

Sneakpeaks av huset!

Nå er vi fullt igang med å sette opp møblene i huset. Vi har holdt på siden 13 så vi har holdt på veldig lenge nå. Har allerede rukket å sette opp sofaen, nattbordene, stolene, sofabordet og noen småting til. Så nå mangler vi bare sengen, tv benken, spisestuebordet og tingene på kontoret mitt. Så vi har fortsatt en god del igjen! Men herrregud, så fint det begynner å bli! 

Under kan dere se en del sneakpeaks på hvordan møblene ser ut, og hvordan huset ser ut. Gleder meg til å vise dere mer så fort vi får opp flere ting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi fortsette her, så jeg må nesten runde av. Blir nok en lang kveld. Men skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat!

Inspirasjon; Sminkebord!

I natt satt jeg våken til halv fire og planla hvordan jeg skulle innrede kontoret mitt. Jeg bladde igjennom sikkert hundrevis av bilder på Pinterest, i håp om å finne litt inspirasjon, og det fant jeg! På kontoret skal jeg ha både kontorhjørne, og også sminkebord. Så i første omgang planla jeg hvordan jeg ville at sminkebordet skulle se ut. For min del er det viktig at det blir girly, har noe rosa, litt marmor og hvite linjer.

Aller viktigst er at jeg får plass til all sminken og hårproduktene mine. Så jeg slipper å måtte løpe frem og tilbake til badet for å hente ting, slik som jeg må nå. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det blir å få et eget hjørne til å sminke meg på. Akkurat nå bruker jeg bare vinduskarmen i leiligheten min. Så dette blir stor forandring! 

Uansett, her er noen av bildene jeg fant på Pinterest av hvordan jeg vil ha sminkebordet mitt. Hvem vet, kanskje du får noe inspirasjon til å gjøre om på sminkebordet ditt?

Så her er noen bilder ala hva jeg ser for meg når det kommer til pynt og innredning. Herregud, som jeg gleder meg til å innrede kontoret mitt. Det er jo her jeg kommer til å være mest, så her må alt gjøres perfekt! 

Bli inspirert; Walk in closet

Akkurat nå sitter jeg og drømmer meg bort i walk in closet inspirasjon. Altså, er det en ting som har irritert meg grønn siden jeg flyttet inn i leiligheten min, så er det plassmangelen når det kommer til klær. Halvparten av klærne mine er i boden på loftet, fordi jeg ikke har plass til å ha de i garderoben på soverommet mitt. Skapet i gangen er også så stappfullt av jakker at hvis jeg får besøk, er det ikke plass til at de kan henge fra seg jakkene sine engang. 

Så nå sitter jeg og drømmer meg litt bort i bedre plass til sko og klær. Ah, kunne ikke leiligheten min vært litt større da?
Flere som drømmer om sitt eget walk in closet?

 


 

Pynt til jul med Dr Lykke!

annonse

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og jeg har allerede begynt å pynte med litt jule dekorasjoner i leiligheten. Siden julen er så koselig, liker jeg å dra den ut for at den skal vare lengst mulig. Derfor valgte jeg mest juleting, da Dr Lykke ville sende meg litt pynt for en uke siden. Syns det er så fint og koselig her nå! Det er utrolig hva litt pynt i hjemmet kan gjøre.

For de av dere som ikke har hørt om Dr Lykke før, så er det en interiørbutikk på nett. De selger alt ifra møbler til pynteting, i shabby chic og minimalistisk utseendet. Prisene er også veldig gode, så du får mye for pengene! De har også en egen avdeling i nettbutikken med julepynt, som du finner HER. I tillegg har de black week, og dagens tilbud er 20% rabatt på alle glassartikler, de finner du HER. 

Roser  //  Telys  // Blomstervase

 

Disse er perfekte til å ha julekaker i. Julegavetips til moren din!

Mrs. always rights cookie jar til venstre  //  Mrs. always rights cookie jar til høyre  // KopperKleshengereJulekuler  //  Juletre  //  Merry Christmas pose Merry christmas tallerken

 

Nå skal jeg i samarbeid med Dr Lykke ha en give away. Dersom du melder deg på nyhetsbrevet dems, ved å trykke HER, kan du vinne alt som er på bildet under. I tillegg får du en mail med en rabattkode på 100,- kr som du kan benytte ved kjøp over 399,- kr. Gjelder også allerede rabatterte tilbud, men ikke med andre rabattkoder hos drlykke.no. De trekker en heldig vinner 30. november! 

 

Slik ser min leilighet ut!

Tenk at det allerede er 5 måneder siden jeg flyttet inn i leiligheten jeg bor i! Tiden har gått så fort, at jeg nesten blir litt skremt! På disse månedene har jeg virkelig fått innredet leiligheten min skikkelig, og jeg føler meg endelig fornøyd med den. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en liten "apartment tour", der jeg viser bilder. Har vist leiligheten på video før, som du kan se HER. Men syns det er så mye bedre å se på bilder også. 

Da jeg flyttet inn her var jeg litt nervøs for at leiligheten skulle bli for liten. Den er jo bare 38 kvm. Men med mange geniale løsninger har det gått veldig bra. Jeg har plass til stort kjøkken, kontorhjørne, spisestuebord, sofahjørne, separat soverom, bad og et par store skap til klær og sko. I tillegg har jeg en liten bod på loftet der jeg har alt av klær jeg ikke bruker, noen møbler, og andre småting. 

Jeg tror at mye av grunnen til at leiligheten min ikke virker liten, er fordi det er ganske høyt under taket, hvite vegger og fordi jeg har brukt ganske hvitt og nøytralt interiør. Hadde jeg valgt masse flashy og fargespreke ting hadde det nok føltes veldig smått her. Så det kan være noe å tenke på om du skal flytte inn i et krypinn selv. 

Underveis i dette innlegget har jeg lyst til å gi dere noen tips til hvordan man kan få mest mulig ut av en liten plass. Veldig mange kjekke tips om du skal flytte inn i en liten hybel, eller bare vil ha bedre løsninger på jenterommet ditt.  

- Speil på halve garderoben på soverommet gir illusjon av større rom - 

- Spisebord som er like høyt som kjøkkenbenk gir en luftigere følelse, i tillegg til at man kan bruke det som benkplass - 

- Innerst under bordet er det skap som gir ekstra oppbevaringsplass -  

- Kjøkkenskap som går helt opp til taket gir ekstra oppbevaringsplass - 

- Nøytrale pyntegjenstander, som også kan brukes til matlaging gjør at kjøkkenbenken ikke blir overfylt - - Skap under skrivebord gir ekstra oppbevaringsplass - 
 

- Speil ved siden av sofa, og i gangen gir rommet illusjonen av at det er større - 

- Bak speilene i gangen er det innebygd garderobe til jakker og sko - - Lyse og nøytrale farger, uten for mye pynt gjør at rommet føles større - 

- Bruk plassen under vasken til å oppbevare håndklær - 

- Dusj som kan foldes inn gir ekstra plass på badet - 

- Til høyre på badet er det også vaskemaskin og tørketrommel satt oppå hverandre for å spare plass -

- Garderobe i to deler, der man kan lukke helt igjen for å unngå å måtte se på alt hele tiden. Som gjør at rommet føles mer ryddig - - Rom som er smalt og akkurat plass til dobbeltseng. Bruker ikke opp plass til å ha gang ved siden av seng - 

- Hylle langs hele rommet gjør at man kan pynte uten at det tar opp plass - Håper du fikk noen smarte tips til hvordan du kan innrede for å få mest mulig ut av plassen. Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, hva ditt beste innredingstips er! 

Er det sånn det er å være voksen?

Når det kommer til hvordan dert ser ut i hjemmet, så er det utrolig hva litt blomster kan gjøre. På tirsdag dro jeg på Plantasjen en tur, og gikk litt bananas kan du si! Jeg kom hjem med 7 nye planter til hjemmet. I og med at jeg har ganske liten leilighet, så er det en del kan man trygt si! Men gud for en stor forskjell det gjorde! Det føles så mye mer koselig og fint med litt friske planter. 

Det er litt morsomt egentlig. Da jeg bodde hjemme hos mamma og pappa, brydde jeg meg ingenting om blomster. Jeg hadde et par falske blomster i vinduskarmen, men dert var det. Nå derimot, har ting forandret seg helt. Jeg har helt fnatt om jeg ikke har en eneste levende blomst eller plante i leiligheten. Er det sånn det er å være voksen?

Har du like blomsterdilla som meg, eller gir du blaffen?

Nytt kontorhjørne! For 3. gang!

Helt siden jeg var liten har jeg alltid ommøblert rommet mitt veldig ofte. Jeg kom hele tiden på nye løsninger som jeg ville teste ut, som kunne gjøre at rommet mitt ble bedre. Den vanen har nok fulgt med meg inn i voksenlivet, fordi jeg har nå for 3. gang siden juni byttet ut kontorhjørnet mitt. Jeg startet med en liten kontorpult, som jeg fort fant ut at var altfor liten. Jeg fikk plass til pc, men det gikk ikke ann å notere på ark mens jeg jobbet på pc'en. Så det var et stort minus.

Da jeg var på IKEA for en stund siden med en venninne, fant jeg på en ny løsning. Nemlig å bruke det gamle klesstativet mitt, og bytte ut stengene med en hylle. Lurer du på hvordan det ble, kan du titte HER. Det eneste problemet med det, var at det ble ganske vinglete. Så hver gang jeg skrev på pcen eller i en kladdebok, ristet hele pulten. Ganske irriterende kan man si!

På lørdag ga jeg rett og slett opp kampen, og hentet ned den gamle skrivepulten min fra loftet. Den pulten har jeg hatt i et par år, men topp platen har blitt ganske stygg (ikke så rart i og med at jeg har brukt den såpass mye). Så etter et par snapchats frem og tilbake med søsteren min, kom vi frem til at jeg kunne legge en marmortopp på den, slik jeg også har gjort på stuebordet.

Så ville den se fin ut! Og jaggu hadde hun rett! Resultatet ble veldig fint! Jeg har også satt pulten mot vinduet, og ikke bare veggen slik de andre pultene har vært. Så slipper jeg gjenskinn i pc skjermen, og jeg kan se ut av vinduet. Smart eller hva?

DIY prosjektet der jeg viser hvordan man legger marmortopp, kan du lese HER

Endelig et kontorhjørne med god plass! Nå tenker dere sikkert, hvorfor brukte du ikke det skrivebordet fra starten av? Tja, når det står den samme veien som de andre pultene har stått, blir det nemlig ikke plass. Og så korttenkt som jeg er, tok det meg 4,5 måned før jeg tenkte på at jeg kunne ha pulten mot vinduet isteden. Regner med en stor applaus for den der altså. Haha! 


Uansett, ble det ikke fint? Jeg er veldig fornøyd!  

Nye plakater fra Desenio!

// annonse

For et par uker siden tipset jeg dere om noen kule plakater fra Desenio. Endelig har mine plakater kommet opp på veggen i stuen, og jeg er så spent på å vise de til dere! Endelig føler jeg et stuen min er helt komplett. Plakatene over sofaen passet helt perfekt inn. Elsker at de er så minimalistiske samtidig som de pynter skikkelig opp. Det var virkelig den prikken over i'en stuen min trengte! Elsker hvordan bildet med verdenskartet får reisegleden til å krible i magen min! 

Plakat med verdenskart - HER

Plakat med lyserosa neglelakk - HER //  Plakat med quote - HER 

 

Har hatt plakatene hengende oppe i noen dager allerede, så de har blitt med litt i bakgrunnen på bildene mine. Og dere har spurt så mye om hvor man får tak i de. Så da tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om Desenio som er siden som selger disse fine plakatene! 

Desenio har over 400 plakater å velge mellom. Alt ifra grafiske plakater til fashion plakater. Man kan velge størrelser på plakaten selv, så man kan mikse med store og små plakater til å pynte opp i hjemmet. Over sofaen er begge plakatene 50*70 cm. Mens plakaten med verdenskart har jeg i 30*40 cm. Perfekte størrelser til å ha over sofa og på kommoden. 

Kvaliteten på selve plakatene er også veldig bra, og de skal ha skryt for rask levering. Det tok to dager så var de på posten! PS; Handler du for over 600,- kr er frakten gratis! 

 

Under kan du se flere av plakatene Desenio selger. La deg inspirere! 

Vinneren av plakatene fra mitt forrige innlegg om Desenio, ble Ida. Gratulerer! Du får en mail snart fra Desenio. Hele utvalget av plakater Desenio selger finner du HER

 

 

Hvilken plakat likte du best?

Endelig perfekt kontorplass!

Endelig har jeg fått meg en kontorplass som jeg er fornøyd med! Da jeg flyttet inn i leiligheten i juni kjøpte jeg en liten pult som jeg har brukt frem til nå. Men problemet er at den var så liten. Så jeg hadde ikke plass til å legge en skrivebok ved siden av laptopen engang. Men jeg har ikke hatt noen løsning på problemet før nå. Da jeg var innom IKEA tidligere denne uken med en kollega fra Nettavisen, fant jeg en genial løsning til kontorproblemet. 

Husker dere det opphenget jeg brukte som garderobeløsning da jeg bodde i kollektiv? Etter at jeg flyttet inn i leiligheten kunne jeg ikke bruke det, siden det allerede var garderobe her. Så derfor har det opphenget havnet oppe på loftet. Men, som sagt, da jeg var innom IKEA fant jeg en genial idè! Nemlig å bruke opphenget som en kontorpult. Så jeg kjøpte med en plate som ble platen der jeg har laptopen, og voilà hadde jeg endelig en større kontorplass! Genialt eller hva? Hele opphenget er forresten fra Stolmen serien. 

// bildene på veggen er fra weheartit og pinterestFint eller hva? Jeg er så fornøyd! 

Prinsesse seng

Alle prinsesser må ha en prinsesseseng, eller hva? Etter å ha bodd her i nesten tre måneder, har jeg endelig hengt opp sengehimmelen min. Syns den gjør rommet så mye finere, og mye mer meg! Nå er soverommet mitt skikkelig prinsessete og rosa.

Hengte opp sengehimmelen i går kveld, og av en eller annen grunn sover jeg så mye bedre når jeg ligger under den. Hmm, merkelig! Men det gjør ikke meg noe. For en god natts søvn sier jeg aldri nei til! Det eneste problemet, er at det nesten er umulig å komme opp av sengen om morgenen, fordi det er så herlig å ligge der! 

Sengehimmelen er forresten fra IKEABle det ikke fint?

Inspirasjon; skrivepult

Siden jeg flyttet inn i leiligheten min, har kontorhjørnet mitt vært litt vel kjedelig. Siden pulten er ganske liten, er det litt begrenset hva man kan gjøre for å pynte opp. Så derfor har jeg tittet litt rundt på pinterest etter inspirasjon. Det stedet der altså. Jeg aner ikke hvor mange gode idèer jeg har fått derfra. Men det er en god del! Fant ganske mange kule idèer til hva jeg kan gjøre for å pynte opp kontorhjørnet mitt.

Mens jeg googlet tenkte jeg, hmmm.. Jeg er kanskje ikke den eneste som kunne trengt litt inspirasjon til skrivepulten? Når man sitter og gjør lekser eller kontorarbeid, er det jo kjekt å ha det fresht rundt seg, så man ikke kjeder seg til døde. Så derfor har jeg plukket ut noen av mine favorittbilder, som dere kan se. Hvem vet? Kanskje du gjør om hele kontoret ditt, etter å ha sett disse bildene? Heng opp noen bilder på veggen, ha noen blomster i en vase på skrivepulten, en fin stol med et saueskinn i og en fin kopp til å ha penner i. Alt som trengs for å få det fint på ditt kontorhjørne. Lykke til dere!

Helgetips; Pioner

Dere som har fulgt bloggen min en stund, har kanskje fått med dere at jeg er mildt sagt veldig glad i blomster? Jeg syns at man alltid skal ha friske blomster i hjemmet, om så det bare er på jenterommet hos mamma og pappa, eller i din egen leilighet. Blomster gjør noe veldig godt med humøret, og man blir litt lettere til sinns. Personlig har jeg alltid vært med glad i roser. Men nå har rosene fått konkurranse av pioner. De er jo så fine! Og de holder seg fine så utrolig lenge også! 

Mitt tips til deg; dra innom en blomsterbutikk i dag og kjøp med deg en bukett med pioner som du kan pynte med i hjemmet. Det gir deg garantert en god helgefølelse! 

Hvilken blomst er din favoritt?

Video: Leiligheten min!

I dag blir det endelig omvisning i leiligheten min! Dette er en video dere har spurt etter veldig mye, og nå har jeg endelig fått laget den! Det har vært så gøy å innrede leiligheten, akkurat sånn som jeg ville ha den! Hvis det er noe du lurer på hvor er kjøpt, er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg der :-)Nytt til leiligheten!

Tidligere i dag dro jeg endelig en tur opp til Plantasjen. Har syntes at det har vært litt vel "nakent" i leiligheten, når det kommer til blomst og pynt. Så det var virkelig på tide å gjør noe med! Det er helt utrolig hvor mye litt blomster hjelper på friskheten i hjemmet. Som jeg alltid pleier å si "always have fresh flowers in your home". Og det er ikke uten grunn! Litt farger og godlukt er aldri feil! Ble det ikke fint?

Tenkte forresten å ha en apartment tour som onsdagsvideoen. Hva tenker dere om det? Er fortsatt et par småting jeg mangler. Men det går vel bra fordet?

Nå har nettopp Maria Kassandra vært innom en tur med lille Liam. Hun skal reise denne uken, så jeg skal passe den lille chihuahuaen hennes for henne frem til fredag. Det blir så koselig det! Og ikke minst smart å ha en liten prøve på om jeg skal kjøpe meg hund selv. Har jo så utrolig lyst på en liten hund selv, men for meg er det ekstremt viktig å vite at jeg er klar for det. Uansett, nå må jeg komme igang med å lage middag. Kjenner det rumler i magen!

Kähler vase = Materialistisk lykke!

Da jeg var ute i stad, fikk jeg endelig tak i en Kähler vase. Har siklet på en slik vase veldig lenge! Så da jeg var i Bogstadveien i stad, og så at de hadde en Kähler butikk, måtte jeg innom og kjøpe med vasen! Syns den passet perfekt inn i sofakroken min. Er dere ikke enige? Nå mangler jeg bare litt mer pynt, og et bilde på veggen, så begynner leiligheten å bli ferdig! Er så fornøyd med den, for her er det skikkelig "meg". Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk det er å endelig ha sitt eget sted. Et sted der jeg kan bestemme hvordan det skal se ut, og hvor jeg er helt fri fra regler. Ah, lykke ♥

Nå skal jeg se flere episoder av Orange is the new black. Har fått helt dilla jeg! Hihi :-)

Endelig sofa!

Da var jeg endelig ferdig med å sette opp sofa, tv bord, seng og stuebord! Herregud så lang tid det tar når alt er helt flatpakket! Til og med sofaen kom flatpakket. Da jeg sa til søsteren min i går, at sofaen garantert kom til å komme flatpakket lo hun bare av meg. Men jeg hadde (uheldigvis) rett! Kjenner jeg er litt stolt av meg selv som klarte å sette opp alt på egenhånd. Både sofaen og senga måtte man egentlig være to personer til å sette opp (i følge instruksjonene). Men jeg er sta og utålmodig, så da gjorde jeg det like så godt selv! Man kan hvis man bare vil! Girl power på høyt nivå her! 

Leiligheten begynner å bli skikkelig fin nå! Selv om jeg fortsatt mangler litt pynt, blomster, og må ut med tre tonn papp. Haha! Men ting begynner virkelig å falle på plass! Et stort hurra for det! Er ikke sofaen fin? Jeg elsker den!

Sneakpeak av leiligheten min!

Da har jeg endelig fått flyttet ordentlig inn i leiligheten! Gud så godt det er og endelig bo her! Leiligheten er så fin og lys, og jeg gleder meg til å innrede den! Dere som følger meg på snapchat (stinablogg) har kanskje fått med dere sneakpeaken jeg la ut i går?

I går tok jeg nemlig over leiligheten, og kjørte fullt flyttelass med fetteren min. Det var ikke bare et par ting denne frøkna skulle ha med seg, for å si det sånn. Haha! Men vi var veldig effektive og fikk alt unnagjort veldig raskt. Så raskt at jeg til og med rakk å pakke opp en god del av flyttelasset i går. Det er fortsatt en god del som må pakkes opp, og noen ting som må opp på loftet. 

Men jeg vil vise dere en liten sneakpeak på leiligheten. Siden kjøkkenet er det eneste som så og si er ferdig, får dere se det! Skal ha et par pynteting på benkene. Men det får komme etterhvert. PS: til dere som har spurt, ja, jeg kommer til å lage en apartment tour video. Men først må jeg få på plass alt, også er det et par morsomme videoer som kommer først, blant annet flyttevlog! 

Nå skal jeg fortsette å pakke ut ting, så vi får blogges mer senere! Ha en fin kveld dere ♥

15 Days challenge: Day 15

  day 15: Rommet ditt

 

Uæh, tenk at dette er siste dag i challengen! Jeg syns det har gått så utrolig fort. Syns ikke det er lenge siden jeg la ut challenge day 1. Denne challengen har vært utrolig morsom. I tillegg til at da har jeg på en måte visst hva jeg skulle blogge om de forskjellige dagene. Det kan jeg love dere at gir et boost på blogg motivasjonen!

Dagens challenge er å vise rommet mitt. Jeg begynte å pusse det opp for et års tid siden, og nå er jeg endelig fornøyd med det. Jeg syns at interiør skal ta litt tid. Det er da man faktisk blir fornøyd! Da får man kjent litt på hvordan man vil at ting skal se ut. Dere ser kanskje på rommet mitt at jeg er veldig glad i hvitt og rosa. Syns det blir så minimalistisk og fint. I tillegg blir ikke rommet så lite heller, noe det fort kan bli hvis man har mye mørke farger. Så det er et lite tips til dere som vil at ungdomsrommet skal se større ut!