hits

Mote

Denne kjolen på 17 mai?

annonse / nelly

Omg, folkens! 17 Mai er allerede på torsdag! Det er så sykt å tenke på at det plutselig er nasjonaldagen snart. Jeg er fortsatt ikke helt sikker hva jeg skal ha på meg, men jeg har jo fått mange fine kjoler i den siste, så jeg har jo mye å velge mellom. Så langt har jeg funnet en superfin og blomstrete kjole som jeg tror at passer perfekt til dagen, så den vil jeg avsløre for dere i dette innlegget! 

KJOLE - HER 

Altså, hvor sykt fin er ikke denne kjolen? Den var egentlig altfor lang når jeg fikk den, og jeg var så usikker på hvordan jeg skulle få det til å funke. Det er så standard at kjoler og bukser alltid er for lange. Men jeg fant en løsning. Jeg klipte av 10-15 cm nederst på den. Den har sånn stoff som ikke rakner om man klipper i det, så det var jo null stress. Der hadde jeg så flaks!

KJOLE - HER 

Jeg tipper at det blir denne kjolen, i og med at den er så fin og rød. Rødt passer jo perfekt til 17 mai for å matche det nydelige flagget vårt! Jeg kommer uansett til å bruke den masse på sommerfester fremover, så jeg er så glad for at jeg fikk den til å passe! 

 

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

 

Siste sjanse før 17 mai!

Reklame | Bubbleroom

Nå er det bare noen få dager igjen til 17 mai. Jeg fikk litt sjokk i går da jeg innså at nasjonaldagen er allerede til torsdag! Kanskje noen av dere som også får litt sjokk over det? Jeg er virkelig ikke sikker på hva jeg skal ha på meg på den store dagen, og i dag er jo siste frist for å bestille så man får kjolen innen 17 mai. Selv har jeg lett rundt på nettet litt som en galing, og her er 12 av kjolene fra Bubbleroom jeg har funnet som jeg liker best! 

RØD KJOLE | HVIT KJOLE | BLÅ KJOLE
 

HVIT KJOLE | RØD KJOLE | HVIT KJOLE
 

BLÅ KJOLE | HVIT KJOLE | BLÅ KJOLE 

 

HVIT KJOLE | BLOMSTRETE KJOLE | HVIT KJOLE

 

🇳🇴 Hvilken likte du best? 🇳🇴

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

12 Favoritter til sommer-garderoben

annonse bubbleroom

Nå som våren er her for fullt og sommergradene slår inn oftere og oftere har jeg begynt å se på sommerklær. Jeg vil oppdatere garderoben min, og jeg har lyst på både klær til hverdags og som jeg kan bruke på 17 mai og til fest.

På Bubbleroom har de masse fint å velge mellom, og jeg har funnet 12 plagg som jeg har så lyst på! Kommer uten tvil til å klikke hjem en del av de, og forhåpentligvis alle. Hehe! Kanskje du vil oppdatere sommergarderoben og trenger litt inspirasjon? Da bør du scrolle nedover! 

JAKKE | KJOLE | BLUSE

 

GENSER | BUKSE | JUMPSUIT

 

BODY | JUMPSUIT | KJOLE

 

KJOLE | KJOLE | KJOLE

 

👻 SNAPCHAT - STINABLOGG 👻

80% Rabatt på Nelly!

Reklame | Nelly

I dag er det et gigantisk vårsalg hos Nelly med opptil 80% rabatt. Her snakker vi over 1000 plagg med sinnsyke rabatter! Her kan du virkelig fylle opp vårgarderoben til en utrolig billig penge! Jeg har plukket ut noen favoritter jeg vil dele med dere, noen av plaggene har dere sett mye her på bloggen og de er store favoritter som jeg elsker å bruke.

KJOLE | JAKKE | GENSER

Den burgunder fargede kjolen har jeg fått så mye komplimenter på og jeg skjønner virkelig hvorfor, for den er jo så fin! Den bruke jakken i midten er uten tvil min favoritt jakke, og den bruker jeg nesten hver dag. Haha! Den gule genseren får jeg alltid drøssevis av spørsmål hvor er fra, så now you know. Den er også på hele 60% rabatt nå, så det er helt vilt! 

 

GENSER | BLUSE | GENSER

JAKKE | KJOLE
 

BLUSE | SKO

 

TOPP | JUMPSUIT | BLUSE

Nye kjoler fra Nelly!

Reklame | Nelly

I går fikk jeg en gigantisk pakke fra Nelly på døren med hele 16 nye plagg. Det har kommet inn så mange nydelige vårplagg nå, og jeg bare måtte ha noen av de! Fikk mange forespørsler om jeg kunne legge ut klærne, etter at jeg viste esken på snapchat, så here we go.

Siden det er såpass mange plagg må jeg dele opp innleggene, så de ikke blir altfor lange. Liker å vise plaggene skikkelig når jeg får noe nytt, så da blir det typ 40 bilder om det er 16 plagg. Haha! Litt vel mye for et innlegg! 

Denne kjolen.. Altså.. Helt amazing! Jeg føler meg litt som en gudinne i den! Den står virkelig på liste over kjoler jeg vil bruke på 17. mai. Om jeg ikke bruker den da, kommer jeg i alle fall til å bruke den masse i sommer. Den er jo helt sinnsykt fin! Perfekt for både sommerfester, grilling med venner og hverdags om du vil se litt ekstra fresh ut! 

KJOLE HER

Hvor sykt søt er ikke denne kjolen? Altså, I love it! Fargen og alt er bare helt perfekt sammen!

KJOLE HER 

Denne kjolen her er så søt! Tror nok jeg kommer til å bruke den mye til hverdags utover hele våren og sommeren. Gleder meg til det blir litt varmere ute så jeg kan bruke den!

KJOLE HER

Kan man bli mer vår / sommer en denne kjolen? Altså. Jeg blir helt forelsket når jeg ser denne kjolen. Den er jo helt nydelig! Perfekt til både 17. mai og sommerfester!

KJOLE HER

Litt morsomt, men denne kjolen har jeg hatt i body i typ et år eller noe. Har brukt den så mye, for den er jo helt nydelig! Når jeg så at den hadde blitt laget i kjole bare måtte jeg ha den! Elsker blomstene på den og volangen over brystet!

KJOLE HER

 

Hvilken kjole likte du best? 😃

17 Kjoler til 17. mai

Reklame | Nelly

17 april, og bare en måned igjen til 17. mai. Jeg gleder meg til å feire nasjonaldaldagen med fest og morro! Jeg har allerede begynt å se på kjole til den store dagen. Jeg liker å være tidlig ute, for da har jeg god tid til å finne den rette kjolen i den rette størrelsen. I

ngenting som er kjipere enn å kjøpe en kjole 3 dager før 17 mai, og stresse seg halvt ihjel igjennom alle mulige butikker der man hverken finner den kjolen man vil ha eller i den rette størrelsen. Rett før 17 mai pleier det å bli ganske utplukket, så det er smart å være tidlig ute om man vil sikre seg en nydelig kjole! 

Jeg har tittet mye rundt på Nelly og funnet 17 kjoler som jeg vet dere vil like. Her er det virkelig noe for alle, så jeg er sikker på at akkurat du finner noe du elsker!

LANG GUL KJOLE | LYS BLÅ KJOLE | KORT GUL KJOLE
 

GRØNN KJOLE | HVIT KJOLE | BLÅ KJOLE

 

BLUSH KJOLE | BABYBLÅ KJOLE | LYS ROSA KJOLE

 

NUDE KJOLE | LYS BLÅ KJOLE | MØRK BLÅ KJOLE

 

GUL KJOLE | RØD KJOLE | BLÅ KJOLE 

 

LYS BLÅ KJOLE | MØRK BLÅ KJOLE

 

 

Hvilken kjole ble din favoritt?

 

Nye klær fra Nelly + 25% Rabattkode!

annonse - nelly

Nå har jeg en veldig kul nyhet å dele med dere. Jeg vet jo hvor mye dere elsker rabattkoder, så nå har jeg gjort et samarbeid med Nelly, som gjør at dere får 25% rabatt på nesten hele butikken! Rabattkoden er STINABLOGG25 og den varer frem til 15:00 i morgen, så dere må være kjappe om dere vil bruke den! Hele salget finner du HER

Jeg har også fått noen nye klær fra Nelly, som jeg bare må vise dere. De er så fine! 

Hvor søt er ikke denne kjolen? Sleng på et par med strømpebukser så er den perfekt som hverdagskjole om vinteren. Selv har jeg begynt å bruke skjørt og kjoler mer i hverdagen i det siste, og jeg elsker det. Ikke bare er det feminint og veldig fint, men det er sykt komfortabelt også. Hehe! 

Kjolen finner du HER til kun 224,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

Denne kjolen er veldig basic, og det er perfekt for å kombinere til mange forskjellige antrekk og anledninger!

Kjolen finner du HER til kun 149,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

Dette er den perfekte kjole til date nights og jenteturer på byen hvor man vil se ekstra fin ut. Jeg elsker blondene og de gir virkelig kjolen det lille ekstra.

Kjolen finner du HER til kun 299,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

Som jeg nevnte over har jeg begynte å bruke kjoler mye mer til hverdags, og denne er perfekt til akkurat det. Den er veldig vårlig, og jeg gleder meg til å bruke den utover våren og sommeren. 

Kjolen finner du HER til kun 261,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

Dette setter er bare så fint! Perfekt om du vil være komfortabel men være fabulous! Dette settet passer like bra på skolen / jobben som det gjør foran tv'en en rolig kveld med kjæresten. 

Settet finner du HER til kun 374,- kr med rabattkoden "STINABLOGG25"

Denne treningstightsen og toppen er bare så fine! De er så utrolig komfortable at jeg nesten ikke klarer å vente med å bruke det på trening. Også ser man jo ekstra fresh og fin ut! 

Toppen finner du HER til kun 224,- kr og tightsen finner du HER til kun 299,- kr ved å bruke rabattkoden "STINABLOGG25"

 

Hvilket plagg likte du best? 🌟

Nye innkjøp fra Nelly + Rabattkode!

annonse - nelly

Nå har jeg ligger rett ut i litt over en uke, og begynner endelig å bli friskere. Feberen som lå på 40 er endelig borte, og den verste verkingen er også helt borte. Det er skikkelig deilig! Jeg tar det enda litt med ro, så jeg ikke skal bli syk igjen med en gang, slik som jeg har blitt hver eneste gang de siste 6 ukene.. Haha. 

GENSER HER

 

Siden jeg bare slapper av hjemme fikk jeg litt tid til å gjøre litt shopping på nettet, og jeg har nettopp klikket hjem noen nydelige vårklær fra Nelly. De har 20% rabatt på alt nå, om du bruker rabattkoden "MADNESS". Så det er en supergod deal! Perfekt om du har hatt lyst på noe en stund, men det har akkurat vært litt for dyrt. 

RABATTKODE: "MADNESS" FOR 20% RABATT. RABATTEN TREKKES AV I KASSEN.

SHOP HER

TOPP HER  ⎮ KJOLE HER ⎮ TOPP HER

 

KJOLE HER  ⎮ KJOLE HER  
 

SUIT HER ⎮ KJOLE HER 

 

 

Dette har jeg i min veske - VIDEO

annonse ⎮ affiliate linker

I dag skal jeg avsløre hvilke ting jeg alltid har i vesken min. Det er mange gode tips om produkter, og noen morsomme ting! Husk at du kan abonnere gratis på YouTubekanalen min HER

Michael kors grå veske HER 
Gucci veske HER 
iPhone deksel HER
Portabel ladestasjon HER
Gucci solbriller HER
Gucci kortholder HER
bareMinerals pudder HER
 Lip liner NYX HER
Leppestift Isadora HER
Ardell vippelim HER
Fitbit treningsklokke HER

 

 

Klikket dette hjem

annonse - lenker - DM

I dag har det vært så kaldt og vindfullt at jeg trodde faktisk Chloe skulle blåse avgårde når hun gikk ut for å tisse. Har aldri sett henne være så rask på å gå ut. Hehe!

Nå er det jo helt ekstremt mye vind her, og i morgen ved 08 tiden er det meldt -13 med på grunn av vinden kommer det til å føles ut som -23. Altså, det er jo helt sinnsykt! Jeg som håpet våren var på vei. Hehe. Der tok jeg altfor feil.

LUE HER  ⎮ JAKKE HER

Så for å trøste meg selv med at det er vinter litt lengre, bestilte jeg hjem en sykt fin lue som er såå meg. Duskene på hodet er bare så søte, så jeg måtte bare ha den!

Klikket også hjem er jakke i faux (falsk) pels, som bare var helt amazing. Kommer til å føle meg som tidenes fab rich bitch med den, and I love it. Har lignende som den bare i vest, og den varmer ekstremt godt. Perfekt når det er -23 grader ute.. Omg. Vil ikke tenke på hvor kaldt det er nå. Det er faktisk ikke greit. Haha! 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Video - Nelly Haul - Vårens fineste plagg!

reklame

Endelig ny video! Denne gangen viser jeg dere vårens fineste plagg fra Nelly. Link til alle plaggene er rett under videoen 😊

1: Gul kjole // 2: Blåmønstret genser med knyting foran  // 3: Blush body med blonder

4: Genser med roser //  5: Sort lang kjole   //  6: Blå genser 

7: Lyserosa høye hæler  //  8: Blomsterkjole  //   9: Gul strikkengenser med åpen rygg

10: Rød genser med knyting foran  //  11: Rosa lang kjole  //  12: Brun semsket jakke

13: Thigh high boots  //  14: Treningstights  //  15: Gul genser med knyting foran

16: Sandaler med faux pels  //  17: Bikini overdel  //  17: Bikini underdel

 

 

🌟🌟🌟

SOSIALE MEDIER

FACEBOOK ⎮  INSTAGRAM ⎮ SNAPCHAT

Vårens fineste klær

annonse

I dag har Per Fredrik og jeg vært ute i noen timer og virkelig følt vårsolen skinne i ansiktene våre. På det varmeste var det hele 10 grader i solen, så dere kan tro vi koste oss! Vi fikk ryddet opp rundt hele huset, og endelig fikk vi tatt julepynten ned. Nå er jeg i så vårhumør her at jeg bare må dele noen av de fineste vår-nyhetene fra Gina Tricot med dere! Kanskje dere kommer i litt vårstemning? Jeg er i alle fall veldig klar for å kle meg i fargerike topper i gule, blå og rosa toner!

Gul bluse - HER  //  Belte - HER  //  Hvit strikk - HER

 

Jeans - HER  //  Gul genser - HER  //  Skjorte - HER  

 

Gul bluse - HER  //  Veske - HER  //  Skjorte - HER
 

Blå genser - HER  //  Rosa genser - HER  //  Blomstrete skjorte - HER  

 

 

 

Nye innkjøp - Vår stemning!

Reklame

 

I går kjøpte jeg så mye fint på Gina Tricot, og jeg viste dere noen an innkjøpene i går. Nå kommer del 2 av innkjøpene, og her kan jeg love at dere får vår-stemning! 

Denne toppen er bare så MEG. Jeg syns den er så fin og jeg kjenner sommeren bare stiger frem når jeg har den på meg! 

Toppen finner du HER

Denne genseren er så søt og ikke minst komfortabel. Den er perfekt til en casual hverdag hvor du vil være litt ekstra fin!

Genser finner du HER

Dette armbåndet er så lekkert! Elsker at det er lite og nett, men samtidig gir en statement! 

Armbåndet finner du HER 

Disse hipsterne var bare så søte og jeg elsket de små blomstene på de. 

Svart hipster - HER  //  Hvit og rosa hipster HER  // Hvit og grønn hipster - HER

Dette mottoet er bare så meg! Jeg blir alltid så klein av alt mulig, og med den rosa fargen på tskjorten måtte jeg bare ha den med meg! 

Tskjorten finner du HER

 

Hvilke av innkjøpene likte du best?

Nye innkjøp!

reklame; gina tricot

Etter lunsjen med Rebecca dro jeg innom Gina Tricot en tur, for å se etter litt nye klær. Jeg hadde sett på nettet at de hadde fått inn så mye fint, så da måtte jeg rett avgårde for å sjekke ut vår-nyhetene. Jeg fant så mye fint! For at det ikke skal bli 30 bilder i et innlegg deler jeg opp innkjøpene i to deler, så del to kommer i morgen. Stay tuned for det! 

Først ut vil jeg vise dere denne nydelige blusen. Den er bare så fin! Den har jo så så fint broderi, og jeg elsker jo topper med bare skuldre. Spesielt når de har tynne stropper, for da henger jo toppen oppe av seg selv. Denne gleder jeg meg til å bruke til fest! Den er jo svart, så jeg kan jo faktisk bruke den til hverdags når jeg vil føle meg litt ekstra fin!

Toppen finner du HER

Det lille gullkjedet syns jeg at er så delikat og vakkert. Det er så lite, men det gjør så mye ut av seg. Slike kjeder er perfekt for topper som er litt åpne, slik at man får rammet inn halsen og det ikke bare er et åpent område som gjør at man ser 20x større ut enn man er. Hehe! Det skjer i alle fall alltid med meg, men det slipper jeg virkelig nå! 

Kjedet finner du HER

Disse øredobbene her tror jeg faktisk at var designet nesten litt for min stil; gull, marmor og tassels. Altså. Jeg ELSKER det! Det er så fint! Disse er det bare å bli vandt med, for de kommer jeg til å bruke MYE fremover. Tihi!

Øredobber - HER


Denne genseren kjenner dere kanskje igjen? Jeg kjøpte den i lyserosa for noen dager siden, og jeg ble så fornøyd med den at jeg kjøpte den i hvit også. Denne genseren varmer helt utrolig mye, er så kozy å ha på, og den klør ikke! Det kommer fra meg som klør av bomull.. Haha! Også er jo genseren så fin! Perfekt å ha på seg på skole / jobb, når man vil være komfortabel men også fin.

Genseren finner du HER

 

Hvilket innkjøp likte du best? 🌟

Nye innkjøp!

reklame

I går var jeg på shopping med Rebecca, og jeg fikk tak i noen skikkelig fine vår-topper. Jeg trengte litt påfyll med farger i garderoben, og det fikk jeg virkelig!

 

Denne genseren har jeg tuslet rundt i, i hele dag og jeg er helt forelsket i den! Den er så god og varm, samtidig som den er superfin! Og dere; den klør IKKE. Jeg er sånn som kan klø av bomull liksom. Så jeg var veldig spent på hvordan det kom til å gå med denne genseren, og jeg ble så glad av at den ikke har klødd!

Denne er perfekt på dager med hjemmekontor, hvor jeg vil føle meg fin, samtidig som jeg er komfortabel. Helt perfekt genser, rett og slett!

Genseren finner du HER på Gina Tricot. 

Finnes også i blå, hvit og lilla

Hvor søt er ikke denne blusen? Den er så sommerlig og fin at jeg nesten ikke får skrevet det! Elsker volang armene på den, og det gjør at jeg får skikkelig 70 talls vibber. Love it! 

Blusen finner du HER på Bik Bok

Okey, den her bare måtte jeg ha! Den er litt crazy, men jeg elsker det! Får skikkelig flower power følelser av den, med fred og kjærlighet, og det er et nydelig budskap. Også er jo fargen perfekt til håret mitt!

Tskjorten finner du HER
(finnes også i 15 andre farger) på Gina Tricot

Denne genseren har jeg i svart, og nå bare måtte jeg ha den i dus rosa. De er perfekte å ha på jobben / skolen sammen med en jeans. 

Genseren finner du HERSALG
finnes også i 20 andre farger på Gina Tricot

Disse toppene kommer dere nok til å se MYE på bloggen fremover, så det er bare å bli vandt med de. Hehe! Syns de er så fine! 

Hvilken topp likte du best? 💗

Nye innkjøp!

inneholder reklame

I går var jeg på shopping med Rebecca, for å finne noen nye jeans og gaver. Begge deler fant jeg! Jeg fikk unnagjort mye av julegavehandelen i går, så det var veldig deilig! Jeg var innom Gina Tricot og fant noen nye koseklær, og jeg falt helt pladask for en nattblå velourkosedress.

Den er altså så deilig å ha på! Og fargen er jo helt perfekt for årstiden som er nå. Denne kommer jeg nok til å ha mye på meg i juletiden, og egentlig resten av mørketiden. For den er jo ikke bare for julen akkurat, hehe! 

🌟 Velourdress - Genser HER, bukse HER 🌟

🌟 Pysjtopp - HER  /  Pysjshorts - HER 🌟

Jeg var en tur innom Accesoriez og fant tidenes søteste strikkegenser til Chloe! Altså, hvor søt er hun ikke med den? Hun ser så nydelig ut med den! 

Den passet helt perfekt til henne, da den er litt løs så hun kan gå rundt med den komfortabelt hele tiden. I tillegg varmer den når det trengs, også puster den, så hun blir ikke altfor varm. Rett og slett, midt i blinken til henne!

Var innom Bik Bok en tur og kjøpte to nye jeans, som er i samme modell, bare forskjellige farger. De jeansene her er seriøst de beste jeg har vært borti. De er super stretchy, så de er skikkelig behagelige. Også er de skikkelig fine i passformen, da de er highwaist og går akkurat opp til den midjen svinger inn, så man får fremhevet midjen.

Kjøpte den svarte tidlig i år, men jeg har brukt den så mye at jeg rett og slett trengte en ny. Haha! Jeg klipper forresten av alle bukser jeg har helt nederst ved bena, siden jeg er lav og har korte ben. Så de er ikke klippet av når de er i butikken. 

🌟 Jeans - HER 🌟

🌟 Jeans - HER 🌟

Jeg fikk endelig tak i favoritt kakaoen min i går! Den er så god, og anbefales på det varmeste. Den har smak av salt og karamell. Helt himmelsk! Kjøpte også en utrolig søt og morsom g-string. Den var bare så lættis at jeg måtte ha den! Du finner den HER på Gina Tricot. Fant også en sløyfe strikk, den var skikkelig fin så den måtte jeg bare ta med! Du finner den HER hos Gina Tricot. 

Også ble det litt beauty produkter. Ansiktsmaske er jeg helt avhengig av, og det hjelper masse på huden min! 

Til slutt fant jeg også en genser på Gina Tricot som jeg syns at var så kul! Elsker at den er litt rocka og oser av girl power! Du finner den HER.

Så, som dere ser ble det en del shopping på meg selv også. Men det er vel lov vel? Hehe! I think so! 

30% Rabatt på alt til fest-sesongen!

reklame

I går fikk jeg en gigantisk pakke på døren fra Nelly, med en hel haug av festklær! Nå har jeg virkelig MYE å velge mellom når jeg skal noe denne sesongen! Jeg fikk så mange plagg at jeg må dele opp innleggene der jeg viser i flere deler, hehe!

Her kommer den første delen! Dette er partykjoler og jumpsuits som er perfekt å ha på julebord, nyttårsaften, julaften og andre festlige ting denne sesongen! 

I dag er det 30% rabatt på ALLE klærne i dette innlegget, så nå gjelder det å slå til! 

Denne kjolen er så utrolig fin! Jeg elsker grønnfargen på den, og siden den er grønn og har glitter kan den brukes til alle festlighetene!

Kjolen finner du HER.
PS; 30% rabatt i dag!

Denne kjolen gir meg romantiske vibber, og den er perfekt å bruke på date med kjæresten denne sesongen. 

Kjolen finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Denne kjolen roper fest! Den gir meg skikkelig isprinsesse som er klar for fest følelser! Perfekt til å bruke på byen denne sesongen, og også på nyttårsaften!

Kjolen finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Sexy og rød jumpsuit! Perfekt på date med kjæresten! Den har ikke noe glitter, så den er litt mer casual enn de andre, og er perfekt å bruke på anledninger der du ikke vil gå all-out med pyntingen. Som for eksempel datenight eller en bytur med jentene. 

Jumpsuiten finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Denne paljettkjolen er bare amazing! Den er i nude farge, så den er party men samtidig fungerer den å bruke til mange anledninger. Pynt deg opp med den når du skal på fest med jentene, julebord med jobben eller nyttårsaften. 

Kjolen finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Denne jumpsuiten gjør at jeg føler meg som er partydronning fra 70 tallet! Den er så utrolig kul! Elsker at den har glitter, men den er mørk og er jumpsuit. Så det kan liksom brukes til så mange anledninger! Jentetur på byen, julebord, nyttårsaften, you name it! 

Jumpsuiten finner du HER
PS; 30% rabatt i dag!

Håper dere fikk litt inspirasjon til hva dere kan ha på dere denne sesongen! Følte virkelig at det var noe for alle og enhver anledning her! Husk at det er 30% rabatt på alle plaggene I DAG! 

Årets fineste julebordskjoler

reklame

Tidligere i dag var jeg på shopping med Rebecca, og jeg fant blant annet to helt nydelige kjoler og smykker på Gina Tricot. Kjolene er helt perfekt til å bruke både til julebord, julaften og nyttårsaften. De er også sorte, så man kan bruke de flere ganger uten at det syns, hehe! 

Denne kjolen er skikkelig party! Jeg syns den er råkul og paljettene gjør den så fin! Elsker at det er mønster på armene og det gjør den ekstra spesiell!

Kjolen finner du HER

Jeg matchet kjolen med tassel øredobber. De er så sykt fine! Tassel øredobber har jo blitt veldig in den siste tiden, og jeg skjønner virkelig hvorfor! De er jo så fine! 

Øredobbene finner du HER

Altså.. Hvor amazing er ikke denne kjolen? Jeg føler meg som en gudinne i den! Den glitrer opp og er bare så elegant! 

Kjolen finner du HER
Finnes i grå HER


New in from Nelly! Gigantisk pakke!

reklame

I går mottok jeg en gigantisk pakke fra Nelly, fullstappet med helt nydelige klær og sko! Jeg plukket virkelig ut høstens fineste klær, som kan brukes MYE til både hverdags og til fest! 

Denne kjolen er helt perfekt til hverdags! Jeg kommer til å bruke et par tykke svarte strømper, noen boots, og en lang jakke sammen med den. Det kommer til å bli så fint! Du finner kjolen HER.

Hvor kul er ikke denne gule genseren? Jeg har allerede brukt den masse i dag, og det er nok ikke siste gang dere ser den på meg! Den lyser virkelig opp rommet, og er helt amazing når man matcher den med svart. I tillegg så er den skikkelig romslig og god å ha på, og det er perfekt når man skal sitte i timesvis på skole / jobb. Genseren finner du HER

Hvor sykt kul er ikke denne genseren? Jeg elsker knytingene på skuldrene, og da ga den virkelig det lille ekstra en sort genser trenger. Denne kan styles både opp og ned så den passer både til fest og til hverdag. Genseren finner du HER.

Super basic men utrolig fin beige genser. Elsker hvor fint den sitter og hvor flatterende det er med bare skuldre. Genseren finner du HER.
 

Gult er kult! Denne genseren er så kul! Perfekt sammen med en svart bukse som på bildene. Du finner den HER.

Søt og fin bluse. Perfekt sammen med et olaskjørt. Syns den ble litt kjip sammen med helt svart bukse, så jeg anbefaler mørke blått til den. Hehe! Blusen finner du HER

Altså. Hallo. Hvor sykt nydelig er ikke denne kjolen? Det er virkelig julebordskjolen sin det! Ah, den er bare så lekker! Kjolen finner du HER.

Denne jakken er i semsket stoff og er så behagelig å ha på at du nesten ikke tror det. Match den med en grå strikkegenser, så holder du deg både varm og fashionable i vinter! Jakken finner du HER.

Sykt mye fint, ikke sant? Gleder meg til å sette alt sammen til antrekk fremover. Det blir så gøy det! 

Så mye klær har jeg!

inneholder reklame

I dag har jeg virkelig fått ryddet unna på walk in closet mitt! På morgenen i dag så det helt bomba ut! Det var klær overalt, skoene lå slengt rundt og det var to svære IKEA bagger fulle av klesvask! Mildt sagt et fullstendig kaos! 

Etter en god time med rydding med hjelp av lille Chloe assistent var det helt ryddig og plettfritt. Så deilig! Chloe var veldig flink og passet på sånn at det ikke var noen som helst katter eller fugler som kunne få stå utenfor vinduet. Hehe! Hun passer alltid på! 

CHOKER HER   PUMPS - HER  

Som dere kan se er jeg veldig nøye med å henge alt etter farge. Det gjør det så ekstremt mye lettere å velge ut klær, enn om det bare hadde hengt tilfeldig. Om du har klær hengende i skapet anbefaler jeg deg å gjøre det samme. Da sparer du så mye tid! Også er det en fryd for øyet om du er som meg og har litt OCD. 

Her henger alle kjolene jeg har. Disse må jeg virkelig gå igjennom og se hvilke jeg vil beholde / selge, for akkurat nå er det altfor mange. Jeg telte over i stad og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har over 50 kjoler!

Altså, hvem trenger så mange kjoler? Ikke jeg! Det som er så ekstremt latterlig er at jeg nesten aldri bruker kjoler, så jeg skjønner virkelig ikke hvorfor jeg har så mange! 

For å si det sånn; når det blir klessalg så kommer jeg til å selge MYE av klærne mine. Jeg har altfor mye klær, og det blir jo stadig vekk nye klær i garderoben min, så jeg må virkelig være flink til å shine opp! 

Nye innkjøp!

reklame

I går var jeg på shopping med søsteren og moren min, og jeg fant noen skikkelig fine nye ting! Jeg fant endelig en skikkelig vinterjakke som er skikkelig varm, også ser den helt amazing ut! 

Slike fuskepelsjakker er skikkelig hotte i år! Jeg fant denne og jeg bare måtte ha den! Jeg prøvde flere fra forskjellige butikker, men alle var veldig tynne og varmet ikke, eller så var fuskepelsen rett og slett ikke særlig fin.

Denne derimot; den varmer skikkelig! I tillegg ser fuskepelsen skikkelig fin ut, og ikke sånn tacky som fuskepels fort kan gjøre. Hehe! Jakken finner du HER (bikbok)

Hvor amazing er ikke denne chokeren? Den er så sykt kul og gir virkelig det lille (store) ekstra til ethvert antrekk. Jeg klarer vanligvis bare å bruke chokers som er i stretchy stoff,  om ikke får jeg ikke puste. Haha!

Men denne er så bred at man trenger ikke ha den stramt på for at den skal sitte fint, så den var bare behagelig å ha på! Du finner chokeren HER (gina tricot).

Hvor fin er ikke denne blusen? Jeg syns den er så søt! Føler den passer perfekt til både hverdags og til fest. Så den er virkelig allsidig! Du finner den HER, den finnes også i blå HER. (gina tricot)

Denne genseren sitter virkelig som et skudd! Den er veldig tykk i stoffet, så den blir ekstra flatterende i tillegg til at den er ekstra varm. Elsker volang armene på den! Genseren min finner du HER. (gina tricot). 

Disse øredobbene er bare så søte! Dusker på øredobber har jo blitt så inn i motebildet den siste tiden, og jeg skjønner virkelig hvorfor! Du finner øredobbene HER. (gina tricot). 

Som dere ser ble det en del fine innkjøp! Min favoritt er uten tvil jakken. Den er så fin og kul! Kommer til å bruke den MYE i vinter. Hehe! Fikk nettopp en pakke fra Nelly med massevis av klær, så det må jeg bare vise dere i morgen! 

Slik finner du antrekk på kun 1 minutt!

Nesten hver gang jeg skal kle på meg må jeg endevende hele walk in closet mitt for å finne det rette antrekket. Ofte kan det ta altfor lang tid, og i prosessen blir jeg bare stresset og frustrert! Det verste er å finne et antrekk når jeg har dårlig tid. Argh. Det er ikke særlig gøy alltid! 

I dag da jeg stod i dusjen kom jeg på en genial idé! Siden jeg har så mange av antrekkene mine dokumentert her på bloggen, så kan jeg vel bare bruke de som litt jukselapper? Jeg gikk igjennom bloggarkivet og fant litt over 40 forskjellige antrekk.

Lagde kollasjer på picmonkey.com sånn at alle bildene ble i riktig format, også printet jeg de ut. Etter en god del klipping og lærertyggis (hva heter det egentlig?) var døren på walk in closet mitt fullt opp av inspirasjonsbilder til antrekk. Perfekt når jeg har dårlig tid eller mangler inspirasjon, og bare trenger et kjapt antrekk til å bruke!

Om du vil gjøre det samme, men ikke har dokumentert antrekkene dine, kan du begynne å ta en selfie i speilet så du får med hele antrekket hver gang du har på et antrekk som du syntes du var fin med. Eventuelt kan du bruke lørdagskvelden eller søndagen i morgen på å sette sammen massevis antrekk som du kan henge opp bilder av på veggen. 

Gjett om jeg kommer til å spare så mye tid og frustrasjon i fremtiden! Ah, det blir digg det! 

Hvor lang tid bruker du på å velge antrekk?

Høstens fineste topper!

reklame

I går fikk jeg en gigantisk pakke i posten fra Nelly, med massevis av klær og sko! Siden jeg fikk så mye fint, må jeg dele opp innleggene der jeg viser dere tingene litt, sånn at det ikke blir for mye på en gang. Er litt too much med et innlegg med sånn 40 bilder.. Haha! Først ut blir noen av toppene jeg fikk. Disse er så fine!

Denne hvite body´en er helt perfekt til hverdag. Jeg elsker at den sitter skikkelig fint etter og ikke er slapp i stoffet. Ofte kan basic klær være for tynne i stoffet og bli slappe, men det er ikke denne. Denne er helt perfekt! Alle body'ene som er i dette innlegg har knepping nederst så du ikke må kle helt av deg for å gå på do. Hehe! Veldig kjekt!

Body'en finner du HER

Denne body'en her, altså omg! Den er jo bare helt nydelig! Jeg elsker hvordan blomstene sitter og at de pynter toppen opp skikkelig fint. Stoffet i body'en er også superbehagelig, og selv om den sitter etter føler man ikke at man blir kvalt. Hehe! Denne er virkelig perfekt til fest og date. Skal på vorspiel hos en venninne til helgen og da er denne perfekt! 

Body'en finner du HER

Denne body'en er perfekt til både hverdags og til fest. Sleng på en skinnjakke så er du klar for fest, eller ta på et par mørke blå jeans så er du klar for kafé besøk med venninnene. 

Body'en finner du HER

Altså, hvor søt er ikke denne toppen? Jeg er helt forelsket i den! Den passer perfekt til hverdags både med vanlige jeans eller et skjørt. Denne toppen kommer jeg nok til å bruke mye i høst / vinter!

Toppen finner du HER

Altså. Hvor fin var ikke denne body'en? Jeg elsker rødfargen på den! Og det kommer fra meg som vanligvis nesten aldri bruker rødt. Men denne var virkelig til å dø for! Kommer til å bruke denne masse på dates med Per Fredrik og på fest! 

Body'en finner du HER

Okey, jeg bare måtte avslutte med noe som er skikkelig meg! Jeg elsker rosa! Spesielt denne lakserosa fargen. Den er bare så fin! Dette er den samme body'en som var lengre opp i innlegget i hvit, og jeg digger de! De sitter som et skudd og er super komfortable!

Body'en finner du HER

 

Hvilken topp likte du best? 💗

Nye innkjøp!

reklame

I dag var jeg på shopping med søsteren min, og jeg fant noen nye topper som var så fine at jeg bare måtte ha de med hjem! 

Denne blusen er bare helt nydelig! Jeg elsker at den er off shoulder og at den har skikkelig volang ermer. Det er så fint det! Får helt romantiske vibber av denne! Denne kommer jeg uten tvil til å bruke mye når jeg er ute med kjæresten og når jeg vil være ekstra fin! Du finner toppen HER. (i hvit HER)

Haha, denne føler jeg meg såå basic bitch i. Men herregud, jeg digger den. Tskjorter med print er jo veldig inn nå, og jeg digger det! Tskjorten er fra Bik Bok og du finner den HER (i sort HER). 

Hvor søt er ikke denne toppen? Altså, jeg elsker topper som har blomster mønster! I tillegg var passformen veldig fin og den satt perfekt i midjen! Perfekt både til hverdags og til finere anledninger. Toppen er fra Gina Tricot og du finner den HER. (i sort med mønster HER og helsort HER)

Måtte ha litt sminke mens jeg var innom senteret en tur. Chloe tok med eyelineren min ut i stua og hadde det gøy med den i sofaen, selvfølgelig uten kork på.. Så jeg måtte ha ny eyeliner! Denne gangen går jeg for vannfast. Om Chloe får tak i den blir det litt stress, men krysser fingrene for at de ikke faller ned fra sminkebordet. Haha! Fant ikke noe sted de selger den på nett, men den er i alle fall fra Maybelline. 

En ny color correcting pen ble det også! Denne er et must under øynene mine for å lysne opp og gi rett farge. Den er også fra Maybelline. 

Klarte ikke å gå tomhendt ut fra Rituals, så det ble en ny bodyscrub på meg. Testet den i butikken, og herreguuud så godt den luktet! Du finner forresten alle skrubbene til Rituals HER

Denne toppen er bare så søt, og så meg! Jeg elsker mønsteret, stoffet og alt egentlig. Haha! Perfekt til hverdags! Den er fra  Bik Bok og du finner den HER. Den finnes også i helsort HER, og sort med mønster HER.

 

Fant du noen klær du likte?

På ønskelisten min nå..!

reklame

Nå som det er ny sesong har det kommet inn så mye fint i butikkene! Jeg har nettopp tittet en del rundt på Gina Tricot og Bik Bok, og herreguuuud som jeg får lyst til å handle alt! Skal ikke se bort ifra at jeg klikker hjem noen av disse tingene, fordi jeg bare må ha de! Siden de er så fine må jeg bare dele de med dere! 

1 - Bik Bok, HER  /  2 - Bik Bok, HER  /  3 - Gina Tricot, HER

4 - Bik Bok, HER  / 5 - Gina Tricot, HER  /  6 - Gina Tricot, HER

 

7 - Bik Bok, HER  /  8 - Bik Bok, HER  /  9 - Gina Tricot, HER

10 - Bik Bok, HER  /  11 - Bik Bok, HER  /  12 - Gina Tricot, HER

 

Hvilket plagg likte du best?

New in from Nelly

reklame

For et par dager siden fikk jeg en stor pakke levert på døren med masse nye klær og sko fra Nelly! Jeg la jo ut en liten teaser på snapchat (stinablogg) og lovte dere å vise alt jeg fikk. Siden jeg var i Oslo i går, rakk jeg ikke å vise dere tingene. Men i dag er jeg hjemme, og nå har jeg fått knipset bilder av alt.

Herregud så mye fint jeg fikk! Disse antrekkene er en blanding av back-to-school/work og ut i helgen med venninnene antrekk. Alle klærne er forresten i XS, og hvis det er noe som helst dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet. Så skal jeg svare så godt jeg kan! PS; Flere av toppene er body'er, men de har knepping nederst, så man ikke trenger å ta av hele toppen om man skal på do. Haha! 

Denne toppen får jeg skikkelig Kim Kardashian vibber av. Den er jo så kul og er perfekt på en date eller en kveld ute. Jeg har allerede rukket å bruke den på date da Per Fredrik og jeg var ute på onsdag. Toppen finner du HER.

 

Disse buksene er bare så kule! Jeg må ærlig si at følte meg skikkelig classy og fin i de. I tillegg er de seriøst så behagelig at du kan sove i de. Perfekt når du skal på jobb / skole og vil se bra ut, men fortsatt være komfortabel! Buksene finner du HER

Skoene er også så fine! Elsker at de er lave og bare helt hvite. Da kan de liksom matches med alt mulig! Skoene finner du HER.

Denne høsten er matchende sett en stor greie i motebildet, så jeg fikk med matchende jakke til buksene. Med den svarte toppen syns jeg det ble dritkult! Selv om den sikkert er veldig fin alene med en svart jeans. Her er det mange muligheter! Jakken finner du HER

Dere kan jo bare tenke dere hvor glad jeg ble når jeg så at de hadde denne jakken i rosa? Jeg har den allerede i grå, og har brukt den så vanvittig mye, siden den er fin og utrolig komfortabel. Så når jeg så den i rosa hoppet jeg nesten i taket av glede! Jeg er jo mildt sagt en veldig rosaglad jente. Jakken finner du HER, de har den også i lys grå og brun.

Disse skoene er bare så søte, og perfekte til jobb / skole. I tillegg er de i sateng så det gjør de ekstra fine. Skoene finner du HER

Jeansen er så behagelig og fin! Det ser dessverre ut som at den har rukket å bli utsolgt. Men Nelly har et gigantisk utvalg av andre fine jeans du kan finne HER. 

Denne blomstrete toppen er bare så nydelig! Vil si den er ganske typisk min stil. Hehehe! Elsker at man får bare skuldre, og denne kan virkelig matches til både hverdag og fest. Toppen finner du HER

Dette antrekket er perfekt for en tur ut i helgen. Kanskje du skal ut med noen nye venner fra skolen / jobben? 

Jeg har i alle fall fått helt dilla på skjørtet, og jeg ser 100 forskjellige måter man kan matche det med andre plagg. Det er jo svart og i jeans-stoff, så dette kan brukes til hverdag og til fest. Alt ettersom hvordan du matcher det! Skjørtet finner du HER.

Skoene har jeg sett rundt på nettet den siste tiden, og jeg har hatt så lyst på de! Ble faktisk super overrasket over hvor behagelige de var å gå på, for ofte kan sånn åpen hæl være litt ubehagelig og gnage. Men fordi det er skolisser bak gjør den ikke det. I tillegg er hælen veldig bred, og ikke for høy, så de er superlette og behagelige å gå på! Skoene finner du HER.

Toppen er i farger jeg vanligvis aldri ville gått for. Men kombinasjonen mellom de syns jeg at var så fin at jeg bare måtte ha den! Toppen finner du HER.
 

Denne jumpsuiten er bare amazing. Når jeg så den tenkte jeg bare; den MÅ jeg ha! Den var altfor lang på bena når jeg fikk den, haha shortylegs her altså. Så jeg har klippet av en god del på lengden på de, og det gikk veldig bra.

Den er i superbehagelig stoff som også ser døsdslekkert ut! Perfekt på en skole/jobbdag der du vil være litt ekstra fin, eller en bursdag til en venninne. Jumpsuiten finner du HER.


Fant du noe du likte? 💗

Nye innkjøp!

reklame

I stad var jeg ute i sentrum og gjorde noen ærender, og i siden jeg først var i sentrum tok jeg turen innom Gina Tricot. Finner alltid så mye fine klær der, så jeg måtte bare innom en tur og titte litt. Jeg kom ikke hjem tomhendt for å si det sånn. Tihi! 

Hvor nydelig er ikke denne blusen? Elsker at den har knyting i livet så man fremhever midjen. Den er virkelig den perfekte kombinasjonen av søt, classy og preppy! Du finner den HER.

Èn ting jeg har sett så mye i motebildet den siste tiden er øredobber med dusker på. Men det er jo helt umulig å få tak i de. Så dere kan tenke dere hvor glad jeg ble da jeg fant et par! Disse er helt nydelige, og de er HERFRA.

Kjenner dere igjen modellen på denne toppen? Jeg har den nemlig i lilla fra før av, og jeg elsker passformen og utseendet på den. Så jeg måtte ha den i en annen farge også. Syns armene på den er så fine! Du finner den HER.


Denne jakken er så søt og cozy! Perfekt for sene sommerkvelder når du vil holde deg varm! Den passer også perfekt på skolen / jobben siden den er søt men også litt pyntet. Du finner den HER.

Denne capsen måtte jeg bare ha med meg! Jeg er egentlig ikke noe spesielt "caps-jente". Men denne capsen fikk meg til å ville bli det! Du finner den HER

Enda mer dusker / tassels! Jeg elsker looken! Disse øredobbene er perfekt for en kveld ute med venninnene eller en date med kjæresten. Du finner de HER.
 

Denne toppen kjenner dere kanskje igjen fra lengre opp i innlegget? Jeg bare måtte ha den i knæsj rosa også! Den er så fin! Knæsj rosa er den perfekte kombinasjonen med hvite bukser! Du finner toppen HER


Fant du noe du likte? 💗

 

👻 Se mer på Snapchat: STINABLOGG 👻

 

  

Nye innkjøp!

// inneholder reklame

Da jeg våknet i dag og gikk inn på walk in closet mitt tenkte jeg bare blæh! Jeg måtte ha noe nytt! Så når jeg var ferdig med å dusje og sminke meg dro jeg rett ut på kjøpesenteret og handlet litt nye klær. Jeg fant blant annet et par nye jeans som var skikkelig fine og komfortable! Er sjelden man finner den kombinasjonen der for å si det sånn. Hehe! 

Denne toppen er nok favoritten blant innkjøpene! Den lyser sommer, og jeg føler den passer like godt til et finere hverdagsantrekk som den gjør til litt mer festligere anledninger! Du finner den HER. 


Hvor kul er ikke denne jeansen? Jeg elsker at den er så highwaist og hullene i buksen gir den den perfekte røffe looken! Du finner buksen HER.

Toppen er en superbasic topp i litt tykkere stoff som gjør at passformen blir så mye finere enn andre basic topper i tynt stoff. Du finner toppen HER

Hvor nydelig er ikke denne blusen? Jeg elsker de store volangene og fargen er bare helt nydelig! Denne er perfekt til anledninger hvor du vil være litt ekstra fin uten å være overpyntet. Jeg skal blant annet ha den på meg i dag i familiebursdag. Du finner blusen HER

Denne jeansen... Altså! Den er så utrolig komfortabel samtidig som den sitter skikkelig tight! Vanligvis føler jeg at nesten blir halvveis kvalt i stramme jeans, men denne er det perfekt stretch i, så den er bare digg å ha på! I tillegg så ser den jo så røff og fin ut! Du finner jeansen HER

Toppen er veldig søt samtidig som den er litt alt-mulig-topp. Den er perfekt både til hverdags og til fest, alt avhengig av hvordan du styler den! Du finner toppen HER.

 
Hvilket innkjøp likte du best? 💗

 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Stinablogg 

Bli klar til 17. mai med disse kjolene!

// annonse

Nå er 17. mai rett rundt hjørnet, og jeg gleder meg skikkelig til å feire nasjonaldagen. I år skal jeg feire her i Sandefjord med Per Fredrik og venner, og det blir så koselig! Å finne kjole til den store dagen er ikke alltid bare-bare. Jeg er vel ikke den eneste som har vært i full panikk for å finne kjole, bare et par dager før 17. mai? Vel, i år er jeg godt beredt! Jeg har fått flere veldig fine kjoler fra ellos.no, som jeg vil vise dere nå. 

Jeg er litt usikker på hvilken kjole jeg skal gå for, men kanskje dere kan hjelpe meg? Fortell meg gjerne hvilken kjole DU syns er finest i kommentarfeltet! Før jeg viser dere kjolene vil jeg bare kort fortelle litt om Ellos. Det er en nettbutikk som virkelig er kjent for å ha et vanvittig stort utvalg. Der har de alt ifra kjoler, treningstøy, sminke, dekor til hjemmet, kjøkkenmaskiner til mobiler. Du finner så og si alt du enn måtte trenge der. I tillegg til et veldig stort utvalg har de kjapp levering, og jeg elsker at det er så lett å finne frem rundt på nettsiden dems. Det gjør virkelig shoppingen til en drøm! 

 

Den første kjolen er en rosa og veldig girly kjole. Den har en stor sløyfe bak som gjør den ekstra spesiell! Du finner den HER. PS; denne finnes også i svart.

Den andre kjolen er en mintgrønn kjole med blonder som gjør den ekstra fin. Jeg liker at den går helt ned til gulvet, men at den fortsatt er lett og luftig. Du finner kjolen HERDenne kjolen føler jeg meg virkelig som en prinsesse i! Jeg elsker at den har små diamantstener på brystet, og at den har tyllskjørt. Perfekt kombinasjon med den duse rosa fargen kjolen har. Du finner kjolen HER

Denne kjolen er så fin i den babyblå fargen, og jeg elsker blondene på brystet! Du finner kjolen HER. PS; denne finnes også i rosa og marineblå.

Denne kjolen føler jeg virkelig er så 17. mai man kan få det. Blåfargen er jo perfekt til flagget vårt, og blondene gir den det kongelige preget som er så norskt. Nydelig kombinasjon! Du finner kjolen HER. PS; den finnes også i; turkisblå, rød, rustrød, svart, mørk blå og rosa. 
Håper dere ble inspirerte til å finne en fin 17. mai kjole. Fortell meg gjerne hvilken du likte best i kommentarfeltet! 

Ny must-have veske!

// reklamelink

Nå har jeg nettopp vært på spa sammen med søsteren min, og vi har virkelig kost oss! Skal fortelle litt mer om det i morgen, men først til det innlegget skal handle om!

For en uke siden var jeg på en liten shoppingrunde sammen med Rebekka, og der endte vi opp med å kjøpe matchende vesker. De var altså så fine at vi måtte bare ha en hver! 

Denne vesken lyser vår! Den er jo helt perfekt å matche sammen med lyse antrekk fremover. Gjett om jeg jeg gleder meg! Syns også den ser så fin og eksklusiv ut, selv om den egentlig er ganske billig. Vet jo at YSL har noen lignende vesker. Men altså, jeg er ikke heeelt der at jeg gidder å bruke typ 15'000,- for en veske akkurat. Hehe! 

Vesken finner du i alle fall HER om du syns den var fin! Jeg kommer i alle fall til å bruke den mye fremover! 


Nå skal jeg drikke masse vann. Kjenner jeg er helt detoxed akkurat nå. Haha! 

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Kjøpe Chanel veske?

// reklamelinker

Noe jeg ofte får spørsmål om er hvorfor jeg ikke kjøper dyre merkevesker, med det menes typ Chanel vesker til 50'000,- kroner per veske. Slike vesker står jo på ønskelisten min, så absolutt!

Men det er så mye annet som står forran på ønskelisten. Som å pusse opp soverommet, reise til New York / Tokyo / Los Angeles, og en hel rekke andre ting. 

En veske til 50'000,- kroner gjør ikke så mye for meg sånn personlig. Det hadde sikkert vært veldig stas å ha den, og jeg hadde følt at jeg hadde gått rundt med en stykke kunst på armen. Men jeg vil mye heller bruke pengene mine på reiser hvor minner blir skapt, som man kan se tilbake på resten av livet. Personlig syns jeg at reiser gjør at jeg vokser mye mer som person, og får en større forståelse av verden. For ikke å snakke om hvor mye jeg blir inspirert av reiser!

Når det er sagt så kommer jeg sikkert til å kjøpe en skikkelig dyr veske en gang i fremtiden. Men akkurat nå er ikke interessen så stor for det, så da bruker jeg heller pengene mine på andre ting som er viktigere for meg. Tenkte uansett at jeg kunne vise dere antrekket fra fredag. Hadde helt glemt bort å vise det til dere! Er så deilig at jeg endelig kan gå i litt mindre klær, og ikke trenger å slenge på 100 lag med plagg. Det er digg det! 

Jakke - HER

Bukse - WOW

Sko - HER

Veske - Michael Kors

Kjede - HER

Topp - H&M

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

New in: en choker som ikke kveler meg og barneklær

Da jeg var på shopping med søsteren min i går, fant jeg så mye fint! Målet for shoppingen var å finne noen bukser som satt høyt i livet og som ikke var superlange på bena.

Jeg er jo ganske lav, så det er jo ikke bare-bare for meg å finne bukser som ikke må brettes opp 15 ganger på bena. Litt oppbretting tåler jeg, men når det blir sånn tykk oppbretting nederst får jeg helt spader. Det takler jeg bare ikke. Haha! 

Et av plaggene jeg fant var en ny badedrakt. Jeg tror vel ikke jeg har hatt badedrakt siden jeg var 7 år gammel, og hadde rosa badedrakt med bilde av enhjørninger på. Hehe! *minner*. Så jeg var litt skeptisk til å kjøpe en badedrakt igjen. Men etter å ha sett masse Kardashian inspo + at jeg fikk et lite tupp i rumpa av søsteren min, kjøpte jeg den! 

Å få den på da jeg stod på prøverommet var virkelig en struggle. Tuller ikke når jeg sier at søsteren min og jeg stod i 15 minutter for å finne ut hvordan stroppene fungerte. De var jo altfor lange! Greit at jeg er litt lavere enn hva som er "normalt", men de lange ut av en annen verden. Så etter mye grubling skjønte vi det! Stroppene skulle knytes! Duh! De hadde sittet fast i sånn greie man drar de mellom, så vi hadde jo ikke skjønt noenting. Haha! 

- Badedrakten min finner du forresten HER -

Jeg fant også en skikkelig fin choker, som er laget i stretchy stoff. Så jeg blir faktisk ikke kvalt. Greit at det heter choker, men jeg har lyst til å puste fordet altså. Haha! Chokeren finner du forresten HER. Fant også en ny body på H&M som jeg bare elsker! Den kommer jeg nok til å bruke en god del for å si det sånn!

Topp H&M  /  Sko - HER


Fant også noen nye bukser, som jeg elsker! De sitter som støpt, er stretchy i stoffet og er superfine å se på. Vil dere høre noe lættis? Vel, jeg måtte innom barnebutikken for å finne de.. Altså butikken WOW, som er for 8 - 12 åringer om jeg husker rett. Så eh ja. Sånn går det når man er lav.. Haha!

Men jeg elsker buksene fra WOW, og det står jo ikke WOW all-over de så da er det ikke noe stress. Prøvde bukser på Carlings også blant annet, men da måtte jeg brette de opp ut av en annen verden, og passformen ble helt blæh. Vel, barnebutikker for the win! 

En ny topp ble det også. Jeg er litt usikker på om jeg elsker den, eller hater den. Syns den er så fresh, men samtidig er jeg litt usikker på om jeg liker den.Nå kommer snart vaskehjelpen hit, så nå tar jeg meg en tur ut i hagen for å gjøre klar hagen for vår. Iiii, gleder meg til det blir masse blomster ute!

 

FACEBOOK  INSTAGRAM  SNAPCHAT

Materialistisk lykke! *nye sko*

// spons + reklamelinker

Wow, noen ganger er jeg bare så glemsk! Da jeg for 1,5 uke siden var på event i Oslo med Nelly, fikk jeg med en haug nye sko hjem (lucky me!) som jeg har lovet å vise til dere. Men jeg har helt glemt det bort! Ere mulig sier jeg bare. Haha! Vel, i dag husker jeg endelig å knipse bilder av skoene, så jeg kan vise dere! 

Å få så mange skopar er virkelig amazing. Jeg er jo "litt" glad i sko, så dere kan jo tro at jeg ble glad! Jeg gleder meg så til å kombinere disse skoene med antrekk utover våren og sommeren. Mine favoritter er uten tvil de jeg har på meg på bildet over. De er seriøst de fineste skoene jeg har! Sleng på en kjole og jeg er klar for å være gjest i bryllup. Eller sleng på noen shorts eller jeans, og man er litt ekstra fin i hverdagen. I love it! Beige lace up - HER  //  Hvite blondesko - HER  //  Svarte pumps - HER  //  Grønne knit sko - HER 

 

Beige mesh sko - HER  // Svarte mesh sko - HER  //  Rose heels - HER  //  Sølv flats - HERNå gjenstår bare et problem. Få plass til alle skoene inne på walk in closet mitt. Haha! Tror virkelig ikke jeg får plass! 

En stor pakke fra Nelly! New in!

// reklamelinker

I dag fikk jeg en gigantisk pakke fra Nelly med masse nye fine klær og sko! Jeg skulle egentlig vise dere en videosnutt i dag, men fordi jeg hadde filmet med et annet kamera enn hva jeg vanligvis gjør, hadde kvaliteten blitt helt merkelig, og jeg kunne ikke bruke den videoen i det hele tatt. Så da får jeg heller prøve å filme den inn på nytt i morgen! Video er i alle fall rett rundt hjørnet! 

Men siden det ikke funket med video, passet det jo perfekt å kunne vise dere det jeg fikk fra Nelly. Alle klærne er forresten i xs. Vet mange ofte pleier å lure på størrelser, så da er det like greit å si det med en gang! 

✨ Super girly rosa genser, finner du til kun 299,- HER (en finnes også i lys rosa, burgunder, svart og khaki) ✨

✨ Thigh high hæler finner du til kun 599,- HER (finnes også i beige) ✨

✨ Svart body finner du til kun 199,- HER (finnes også i beige, mørk rosa, khaki, vin rød +++) ✨

✨ Suede skjørt som er perfekt til hverdags finner du til kun 199,- HER (finnes også i lys rosa og burgunder) ✨

✨ Rosa body i samme modell som den svarte lengre opp i innlegget, finner du til kun 199,- HER ✨


✨ Hvit genser i strikk med pynt på siden, finner du til kun 299,- HER ✨ 

✨ Beige suede støvletter finner du til kun 239,- HER (nå er det 40% avslag på skoene) ✨


✨ Girly rosa genser finner du til kun 149,- HER (finnes også i svart, beige, burgunder ++++) ✨✨ Metallic body som former seg fantastisk etter kroppen, finner du til kun 299,- HER ✨✨Beige body som er perfekt til fest finner du til kun 349,- HER ✨

 

Hahaha, legg merke til Chloe som prøver å hoppe opp på leggen min på det nederste bildet. Hun der altså! Det er en veldig sosial liten hund. Jeg måtte bokstavelig talt kaste ball med henne mellom hvert bilde, for hun var så lekete og kosete!

Nå skal jeg endelig lage meg litt mat. Blir litt sen jobbing på meg i dag, siden kjæresten skal streame. Men da rekker jeg forhåpentligvis å komme a-jour (er det sånn det skrives??) med tingene jeg skal! 

Få tidlig tilgang til Nelly julesalg!

// reklamelink

Nå kan du få tidlig tilgang til Nelly sitt førjulssalg! Det starter egentlig i morgen fra 18:00. Men, ved å bruke min kode VIPSTINA kan du få tilgang allerede nå! Det er over 7000 forskjellige produkter å velge mellom, hvor mange har opptil 60% rabatt. Så her kan du virkelig gjøre mange salgskupp! Trykk HER for å få tilgang til salget. 

OBS: Det er tekniske problemer! Så salget fungerer ikke hos alle. Men om det ikke fungerer hos deg, prøv gjerne igjen senere. Beklager dette!


 

Bli klar for jul + nyttårsfeiring med disse smykkene! + Julegavetips!

// annonse

I dag skal jeg i samarbeid med Glitter vise dere noen utrolig flotte smykker som er perfekt å gi bort i julegave til en venninne, søster, mor (eller bare deg selv, hihi). Det er jo så hyggelig å gi noen skikkelig fine smykker i gave. Glitter har jo et enormt stort utvalg av smykker så de har noe for alle smaker! 

Nå er jo både julaften og nyttårsaften rett rundt hjørnet, og det er virkelig noen gode anledninger til å pynte seg litt ekstra. La deg inspirere av disse smykkene! Link til hver av smykkene finner du under hvert bilde. Alle smykkene kan også kjøpes i Glitter butikker. 

Som en ekstra bonus, har jeg en rabattkode til dere! Frem til midnatt på torsdag (22.12) kan du få 30% rabatt ved å bruke koden "stina30". Koden er gyldig både på online og i alle Glitter sine butikker rundt i landet. 

Øredobber i gull finner du HER (finnes også i sølv).
Strassøredobber finner du HER
Nydelige smykker i sterling silver! Ring finner du HER, kjede finner du HER og øredobber finner du HER

Denne smykkeboksen er bare så fin og genial! Her får du oppbevart smykkene så de ikke roter seg sammen. Siden alle smykkene ligger pent fremme i boksen, er det mye lettere å finne hva du skal ha på deg. Jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i smykker som floker seg sammen, og som gjør det umulig å finne det smykket man skal bruke. Vel, det slipper du her! Her ligger alt fint og organisert! Smykkeboksen finner du HERHåper du fant noe du likte! Husk å bruke rabattkoden "stina30" for 30% rabatt i alle Glitter butikker og på nett. 

6 Kjoler til julebordet fra Nelly!

// reklamelinker

Gjett hvilken dag det er i dag? Cyber Monday! Jeg er så stoked nå! Nå er det massevis av fantastiske tilbud rundt på nettet, og Nelly som er min favoritt klesbutikk på nettet har masse salg! Siden vi nærmer oss julebordsesongen, julaften og alle andre anledninger som er rundt julen, tenkte jeg å gi dere litt inspirasjon til hva dere kan ha på dere! 

Så derfor har jeg plukket ut 6 forskjellige kjoler som passer disse anledningene. Man kan jo selvfølgelig bare se på bildene på Nelly om hvordan klærne ser ut, men som jeg fikk en kommentar på, og som jeg er enig i, så er det mye lettere og bedre å se hvordan klærne faktisk ser ut i "virkeligheten". Har forresten alle kjolene i XS, om noen skulle lure!

Nelly har masse rabatter som gjelder frem til 23:59 i kveld. Kjøper du for over 500,- får du 15% rabatt, kjøper du for over 1000,- får du 20% rabatt, og om du handler for over 1500,- får du 25% rabatt. Bare husk å bruke koden "CMDEAL" når du kommer til kassen! Stor tommel opp for rabatter! 

Denne kjolen er veldig fin og passer til alle festlige anledninger. I tillegg har den en åpen rygg som gjør den ekstra fin! 

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen får meg virkelig til å føle meg som en gudinne! Altså, har dere sett en så fin kjole? Siden den er svart så passer den perfekt til alle festlige anledninger!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen passer perfekt nå i julen siden den er litt mørk rød. Den er ikke superpyntet, så om du skal på byen eller et julebord der det kanskje ikke er super pyntet, er den perfekt! Den er også perfekt til deg som liker å pynte deg, men ikke gå all out! PS; den er litt liten i størrelsen. Så anbefaler dere å gå opp en strl.

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen er så fin! Den er pyntet, samtidig som den er lårkort, så den passer perfekt til festanledninger. Ta den på deg på julebordet eller til nyttår!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Her snakker vi gudinne kjole igjen! Denne ser bare så fabulous ut! Perfekt til både julaften og nyttårsfeiringen! 

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER

 

Denne kjolen er bare så lekker, og skikkelig partygirl! Perfekt til julebordet!

Kjolen finner du HER og skoene finner du HER


 

Hvilken kjole likte du best?

Ny pelsvest fra eBay!

// reklamelink

For noen dager siden fikk jeg endelig den nye pelsvesten min i posten. Jeg elsker å gå med pelsvester, fordi de pynter opp og varmer. Samtidig som at det ikke blir altfor mye klær. Er det en ting jeg ikke takler så er det å gå rundt nedlasset i altfor mye klær. Så da er en pelsvest det perfekte alternativet! Og ja folkens, det er fuskepels. Jeg er imot å bruke ekte pels, så jeg kjøper kun fuskepels. Skjønner virkelig ikke hvorfor folk ønsker å støtte en så grusom virksomhet, ved å bruke ekte pels. Men det får være en annen sak.

Vest - HER  //  Sko - HER  // Genser - Forever 21  //  Bukse - WOW

Uansett, for et par uker tilbake klikket jeg hjem en rosa pelsvest. Jeg har en i hvit fra før av, som jeg har kjøpt et annet sted, så da jeg fant denne på eBay (av alle steder) ble jeg helt i ekstase! Jeg elsker å bruke rosa så det passet meg perfekt! 

 

Altså, hvor søt og fin er ikke denne pelsen? Jeg elsker den!


Liker du å bruke fuskepels?
Hva er dine tanker om dette?

Favoritter fra Black Friday hos Nelly

// reklamelinker

Black Friday shoppingkaoset har startet! Det er ekstremt mye tilbud overalt, og min favoritt klesbutikk har masse salg. I dag har Nelly 20% rabatt på alle varene sine (med unntak av noen få merker). Her snakker vi tusenvis av kjoler, sko, sminke og mye mer! I tillegg har de timestilbud, der de har ekstreme rabatter. Frem til 13:00 har de 40% rabatt på alle hverdagskjoler. Pass på å følge med hver eneste time, for det er ekstremt mange gode tilbud som kommer!

For å hjelpe dere å finne noen fine kjoler til julebordet / ballet og alle de andre festlighetene som kommer, har jeg funnet noen av mine favoritt kjoler fra salget. Husk å skrive inn "black20" i kassa, for å få 20% rabatt. 


HER  //  HER  //  HERHER  //  HER  //  HERHER  //  HER  //  HER

 

Hvilken kjole likte du best?

Nye klær fra Nelly!

// reklamelinker

I går fikk jeg en veldig stor pakke levert på døren, med masse nytt fra Nelly. Som sikkert veldig mange av dere vet, så er elsker jeg å shoppe på Nelly! De har alltid så mye fint å velge mellom, klærne er rimelige, frakten er rask, klærne er like som på bildene på nettsiden, og jeg blir alltid fornøyd med det jeg klikker hjem!

I går fikk jeg som sagt en veldig stor pakke, med 10 nye produkter, som jeg gleder meg veldig til å se vise dere! Linker til produktene er under hvert bilde.
 

 

Utrolig søt kjole, eller hva?


Kjole

 


Genser / BukseGenser  /  Sko

 

Disse skoene er bare så fine! Style de med en baggy genser og en svart tights, og de er perfekte til hverdags på høst / vinter. Eller kombiner de med en kjole, og bruk de til fest!


Sko 

 

Denne kjolen følte jeg virkelig at satt som et skudd! Fordi de er veldig basic i fargen er det veldig lett å bruke den til hverdags, og styler du den opp er den perfekt til fest!


Kjole  /  SkoSko

 

Denne ullgenseren er bare helt fantastisk! Den er egentlig en del lengre, men siden jeg er ganske lav, dyttet jeg litt av den ned i buksa, så den ble kortere, og fikk en kul look. Perfekt til hverdags, spesielt på kalde dager! 

Buksen er bare så kul! Denne er en litt baggy skinnbukse, og jeg elsker den! Tidligere når jeg har kjøpt skinnbukser har de sittet som pølseskinn, og nærmest føltes ut som en tvangstrøye. Men denne er kul og comfy. Perfekt!


Genser  /  Bukse  /  Sko

 

De perfekte vinterbootsene som passer perfekt til hverdags. De har bittelitt hæl, så man ser litt ekstra fresh ut! 


SkoGenser  /  Bukse
 

 

Fant du noe du likte?

 

Høst / Vinterfavoritter fra Nelly!

//reklamelinker

God lørdag! Jeg aner ikke hvor mange snapchatter jeg har åpnet i dag av fantastisk snø, og det er så fint å se! Her jeg bor derimot, er det 2+ grader, så det regner og blåser helt ekstremt mye. Men det er dessverre ingen snø! Så for å få litt vinterstemning, gikk jeg heller inn på Nelly for å se på litt julebordkjoler og andre fine vinter / sen høst klær. Og jeg fant så mye fint, som jeg vil dere med dere!

 

Hvor fine er ikke disse? Elsker den beige body'en. Den er jo perfekt til alle fester! Og det røde kjolen er perfekt til julebord!

HER // HER  // HER

 

Eller fant jeg også en haug fine hverdagsklær. Blant annet den veldig kule jakken du kan se under! 
HER // HER  // HEROg hvor kule er ikke disse skoene da? Elsker de!
HER // HER  // HER

Og den mørkegrønne jakken med fuskepels var jo også bare helt sykt fin! Elsker at den viser frem midjen. Er jo så typisk at man blir helt formløs i lange vinterjakker!
HER // HER  // HER

 

Nelly wants!

// reklamelinker

Ah, de har så mye fint på Nelly nå, at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre! Får lyst til å bestille hjem en hel haug med nye klær! Etter å ha sett igjennom masse av de fine tingene dems, tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter. Så dere kan bli litt inspirert! Kommer definitivt til å klikke hjem noen nye kjoler og litt topper etter jeg har skrevet ferdig dette innlegget. Hehe!

HER //  HER  //  HER

 


HER //  HER 


HER //  HER  //  HER

 


HER //  HER  //  HER

 

Hvilke likte du best?

Endelig kan jeg gå ut døra

Herregud så deilig det er å ha mer energi igjen! I dag fikk jeg faktisk dratt ut av huset og på shopping. Kan ikke huske sist jeg hadde energi til det! Så det var gøy å endelig få tid til det!

Det er helt rart og skummelt å tenke på hvor syk jeg har vært den siste tiden. Selv om jeg virkelig ikke er heeelt på topp enda, så er jeg så mye friskere nå enn hva jeg var for 3 dager siden. Utrolig hvor fort ting endrer seg!

Uansett. Tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg kjøpt på shopping i dag!

Denne jakken bare måtte jeg ha! Rosa høstjakke er perfekt for meg!

Den her ble ikke kjøpt for å si det sånn. Haha, ser ut som verdens laveste jente i denne genseren! Snakk om short girl problems!

Og hvor søt er ikke denne da? Smelter helt jeg! Også er den helt ekstremt comfy. Den har sånn pusete fleece som er på babyting, både utenpå og inne i!

Endelig fikk jeg tak i en rosa silkekåpe. Gud som jeg har lett meg ihjel etter det! Har sikkert lett igjennom 4987 forskjellige nettbutikker. Men på hm hadde jeg hellet med meg. Ikke bare fant jeg den perfekte, men den siste som var igjen var i min størrelse. Sjelden jeg har så flaks når det kommer til å finne xs!

Så her er noe av det jeg kjøpte! Kjøpte også noen ting til. Men de får dere se senere! Nå er det snart på tide med litt taco kveld her hjemme og full fredags chill out!

 

Høstens 12 fineste jakker

Nå som høsten er her, og det har blitt kaldere i luften, er det virkelig på tide med en ny høstjakke. Jeg aner liksom ikke hva slags høstjakke jeg vil ha i år, så jeg ble sittende å se igjennom en hel haug fine jakker på Nelly. Siden jeg vil tippe at jeg ikke er den eneste som ikke har kjøpt høstjakke enda, tenkte jeg å vise dere 12 av mine favoritter. Kanskje finner du en ny høstjakke du og?

// affiliatelinks


HER  //  HER  //  HER


HER  //  HER  // jakke dessverre utsolgt


HER  //  HER  //  HER
HER  //  HER  //  HER

 

Jeg selger tingene mine!

For en stund siden spurte jeg dere på snapchat, om jeg skulle lage en salgsblogg. Og da ba jeg deg dere om å ta skjermbilde om dere ville at jeg skulle lage det, og det var helt utrolig mange av dere som tok skjermbilde. Så derfor har jeg laget en salgsblogg! Eller, ikke en blogg. Men heller en instagramprofil. Tenkte det var mye lettere og mer oversiktlig for dere. Så nå har jeg lagt ut en god del ting på den kontoen. Kommer til å legge ut mer etterhvert, så bare å følge med.Søk opp "stinabloggsalg" eller trykk HER, for å gå inn på instagramprofilen der alt ligger til salg. Om dere er interessert i noe er det bare å sende direktemelding. Alle klærne blir sendt i posten, og betaling skjer via nettbank. 

 

 

Så mye klær har jeg + favoritter

På søndag da jeg spurte dere om hva dere lurte på til ukens spørsmål, fikk jeg et spørsmål som jeg heller ville lage innlegg om. Spørsmålet var nemlig "Hvor mye klær har du, og kan du vise noen favoritter?". Så for morro skyld telte jeg faktisk over alle klesplaggene mine. I og med at jeg nettopp har gjort en stor opprydding i klesskapet, og fjernet 2 fulle IKEA poser, tenkte jeg at det umulig kunne være så mye igjen.

Meeen, der tok jeg litt feil. Når jeg telte over alt ble det faktisk 278 plagg totalt. Dette er selvfølgelig uten undertøy. Så jadda, 278 plagg fordelt på kjoler, topper, bukser, treningstightser og alt mulig. Herregud, er det lov å bli litt sjokkert av seg selv? Jeg visste jeg hadde en del klær altså, men så mye hadde jeg ikke trodd. Spesielt ikke etter at jeg nettopp hadde fjernet en hel haug også.

Men, jeg tenkte uansett at jeg kunne vise dere mine favoritter fra alle de 278 plaggene. Haha! 

 

Denne fluffy jakken er så fin og søt, og jeg gleder meg til å bruke den utover høsten når det blir litt kaldere!

Denne pelsvesten har jeg brukt utrolig mye, og er så glad i! Den er forresten fra fake pels, så ingen dyreplageri her. Men herregud, se så fin den er! Liker hvor inspirert den er av russisk mote!

Denne skinnjakken har jeg både i rosa og blå, og favoritten er rosa. Mest fordi jeg elsker rosa da. Hehe! 

Denne kjolen er så fin, og jeg elsker alle detaljene på den! Også sitter den som et skudd!

Denne blazeren elsker jeg! Den passer perfekt til ensfargede topper, og er genial om man trenger å se litt fashion + business ut.


Så det var mine favoritter. Håper du syns det var gøy å se!

 

Slik styler du: Strikkegenseren

Nå som vi er i slutten av september, begynner det å bli kaldere og kaldere ute, og høsten er kommet! Derfor er det viktig at man begynner å kle seg varmere, men selv om vi kler oss varmere, trenger ikke det å bety at vi skal bare stappe på oss en boblejakke og si oss ferdige med det. Nope, kle deg lag i lag med strikkegenser og style den opp. Om du er usikker på hvordan du skal style strikkegenseren ligger det masse inpso bilder rett under!Okey, jeg vet ikke med dere, men jeg fikk lyst til å kjøpe sånn 10 nye strikkegensere, og style de skikkelig fint opp! Jeans, knehøye støvletter og hatter, perfekt kombinasjon til strikkegenseren. Ah, høsten altså! Fantastisk mote!

 

Slik kan du enkelt tjene penger!

// annonse

Uansett om du er student som trenger penger fordi studielånet ikke rekker til, eller om du bare har lyst på litt ekstra kroner ved siden av jobben din, kan du tjene det nå, kun på å fortelle om dine meninger, ved å svare på undersøkelser. Altså, hvor kult er ikke det? På meningstorget.no kan du svare på undersøkelser om forskjellige merkevarer, og som belønning kan du tjene penger, eller du kan ta det ut i gavekort hos forskjellige butikker som H&M, Kappahl, Cubus, eller G-Sport, eller du kan gi det til veldedighet. 

Du kan ta ut pengene allerede fra du har 30,- kr opptjent. Da trenger du bare en konto på paypal, så er det bare å overføre. PS; du må være over 18 år for å lage bruker på meningstorget

Det beste av alt er at du kan gjøre undersøkelsene når det passer for deg. Så mens du sitter på bussen og har litt tid til overs, kan du bruke tiden på å svare på undersøkelser og tjene noen ekstra kroner! Og det er ikke bare på bussen du kan gjøre det, kjeder du deg en kveld er det bare å svare på undersøkelser, eller så kan du også gjøre det mens du venter på venninna de før dere skal ut.

Her er det bare fantasien som setter grenser til når du kan gjøre det, så her er det bare å begynne å tjene ekstra kroner! Så du kan unne deg noen nye klesplagg, eller en god middag ute med venner, eller bare mat til studentlivet. Hehe! 

Å registrere seg er gratis og det tar veldig kort tid (testet det nettopp ut selv, og det tok sånn 2 minutter). Så nå er det bare å trykke HER for å registrere seg, og begynne å fylle ut undersøkelser!

Snapshots fra walk in closet mitt!

I dag har jeg virkelig tatt en skikkelig opprydning på walk in closet mitt. Selv om jeg prøver å holde det ryddig hele tiden, så blir det alltid så utrolig fort rotete i skuffene, og klærne henger litt her og der. Så i dag fikk jeg virkelig ryddet opp, og det ble så fint! Herregud så glad jeg er for at vi valgte å bruke et av de 5 soverommene i huset som walk in closet.

Når jeg tenker tilbake på skapet jeg hadde i leiligheten jeg bodde i før, grøsser jeg. Der hadde jeg et mørkt skap, med dører så jeg aldri fikk overblikk over hva jeg hadde, i tillegg var det så utrolig liten plass, så der ble det i alle fall kaos! Det lille kaoset som blir på walk in closet mitt nå, er barnemat i forhold!

- Siden jeg fikk ryddet opp så fint i stad, tenkte jeg å vise dere noen snapshots fra rommet - 

Legg merke til den lille pøbelen som er veldig glad i å dra i alle tråder hun finner! 

Se så søt a! 


Chloe er så skjønn og er med meg overalt hvor enn jeg går i huset. Så når jeg ryddet løp hun frem og tilbake med bamsen sin i munnen! 

Kjenner jeg blir litt trist over at sommeren er over, og at halvparten av disse skoene bare må stå på hylla frem til våren igjen! 

 

Nå er det straks tid for litt kveldsmat og kos med Per Fredrik og Chloe. Har lovet Per Fredrik å lage favorittmiddagen hans i dag (blomkålsuppe), så siden det er 2 måneder siden sist jeg gjorde det, er det virkelig på tide! Men først skal jeg få litt massasje fra gutten min. Ah, jeg er heldig jeg! 

Trend alarm: Ringer

I det siste har jeg virkelig sett spesielt én trend florere rundt på instagram, og det er trenden der man har en haug ringer med diverse dekor på. Selv plukket jeg opp denne trenden mens jeg var i Østerrike tidligere i sommer, og kjøpte inn en haug med fine gullringer, som passer perfekt sammen med hverandre! Siden jeg har ganske langt hår, syns nesten ikke øredobber på meg, og kjeder er jeg ikke sånn suuuuperglad i. Så da er denne trenden perfekt for meg! I tillegg har jeg endelig fått fikset neglene mine ordentlig. 8 uker eller hva det er for noe med drittnegler har vært drepent. Skal ikke gå sånn veldig inn på akkurat hva som skjedde med neglene mine, men kort fortalt måtte jeg gå noen uker med stygge negler først, deretter 2 uker helt uten negler, og så 2 uker med superkorte negler. Følte meg skikkelig ustelt på hendene altså! Men i går fikk jeg endelig satt på skikkelig fine negler igjen, og endelig føler jeg meg on fleek! 

Slik unngår du bomkjøp på shopping!

Er det en ting jeg så altfor ofte har gjort, så er det å gjøre bomkjøp på shopping. Ofte hvis jeg er ute og shopper ender jeg som regel opp med en del gode kjøp, og en del dårlige. Jeg har ikke telling på hvor mange plagg jeg har i skapet, som jeg faktisk aldri har brukt. Så det sier jo sitt.

Men, den siste tiden har jeg begynt å følge en del triks som gjør at jeg ikke får bomkjøp lengre. Og siden jeg vil tippe på at jeg ikke er den eneste som har gjort bomkjøp før, tenkte jeg å dele disse triksene med dere!

- Kvalitet. Se godt på kvaliteten på det du kjøper. Hvordan er stoffet? Er det sydd dårlig? Så ekstra nøye på plagg før du kjøper de, så du slipper å kjøpe en genser som revner i sømmene og mister fargen etter 3 vask.

- Hvordan sitter plagget? Ikke kjøp klesplagg som ikke sitter bra på kroppen din. Et plagg skal ikke føles ubehagelig, men det skal heller ikke sitter dårlig. Skal du kjøpe jeans for eksempel bør du alltid kjøpe noen med masse stretch. De sitter bra, og er behagelige!

- Planlegg. Før du drar ut på shopping kan det være smart å planlegge hva du faktisk skal kjøpe. Gå gjerne kjapt over skapet ditt, og se igjennom hva du faktisk har, og ikke har. Altfor ofte har jeg endt opp med å kjøpe plagg som er veldig like hverandre.

- Aldri kjøp noe du ikke er 100% fornøyd med. Kjøper du noe som du tenker "tja, den er billig, så da bare tar jeg den", er sjansen ekstremt stor for at plagget bare blir liggende i skapet. Å kjøpe klær på salg er aldri feil, men aldri kjøp klær du ikke ville betalt mye penger for.

- Når du skal på shopping kan det være smart å ha på klær som er lette å ta av og på. Converse på shopping er alltid et slit, siden det tar hundre år å knyte skolissene. Så du burde heller ta på ballerina sko. Husk også å ta på en god bh som passer bra under vanlige gensere. Min største feil på shopping er hvis jeg tar på en stroppløs bh eller bruker en som er veldig annerledes enn mine vanlige bh'er. Da får man liksom ikke sett helt hvordan toppen faktisk ser ut. - Hvis du liker det, kjøp det. Ikke tenk på hva andre måtte mene om det. 

- Skal du kjøpe noe stort eller tungt, kan det være smart å be de i kassen legge det av for deg, så du kan kjøpe det på slutten av shoppingturen. Ingenting er mer stress enn å bære på en svær blender når man skal kjøpe klær.

- Ha med en venninne på shopping. Da får du ekstra råd om klær passer deg eller ikke, også er det jo ekstra koselig å dra sammen med en venninne!

 

 

 

Skjønner ikke hvorfor jeg har glemt disse

reklamelink

Nå som høsten nærmer seg (hjelp!) har jeg begynt å se litt mer på antrekk som varmer litt mer. Så for noen dager siden gikk jeg til innkjøp av en hel haug nye jeans, og blant annet genseren jeg har på meg i dag. Den er så sykt behagelig, samtidig som den er fin og litt pyntet. Siden det fortsatt er litt varmt ute, gikk jeg for skjørt og over knee sko i dag.

Av en eller annen grunn har jeg glemt disse skoene litt bort. Men herregud så fine og behagelige der er! De har såvidt litt hæl, så de er litt pyntet, samtidig som at man slipper å bli sliten i bena av hælene. Perfekte høstsko om du spør meg! Også fungerer de overraskende bra til jeans også!  Sko - HER

Genser - WOW

Skjørt - Bik Bok

Kjede - Forever 21
Nå skal jeg fortsette på to-do listen min her. På mandager er den alltid milelang, siden jeg tar litt fri fra "backstage" jobbingen på bloggen. Altså mailer, samarbeid, research og en haug andre ting. Forresten; pappahjerte skrev i dag et veldig bra innlegg om det at jeg stengte kommentarfeltet på bloggen min. Anbefaler dere å sjekke det ut HER

Dette har jeg i vesken min!

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har i vesken min, når jeg er ute på farten. Ofte må jeg reise inn til Oslo for møter og skjønnhetsbehandlinger, så da har jeg alltid med meg noen must haves. Det varierer selvfølgelig litt fra gang til gang, noen ganger har jeg med enda mer ting. Men disse tingene er the basic, som alltid er med! 


 

Macbook pro - Jeg må alltid ha med meg mac'en min så jeg kan oppdatere bloggen på farten. Plutselig er det også en haug mail jeg må svare på, og da er mac'en kjekk å ha. Eller hvis jeg har litt tid til overs mellom møter, pleier jeg å bruke mac'en til å oppdatere meg på blogger og nettaviser. 

Ladere - Jeg syns livet er for kort til å ha på lav lysstyrke på iPhone skjermen, så derfor må jeg alltid ha med ekstra lader til iPhonen. 

Sminke - Det er ingen hemmelighet at sminken ofte blir litt shiny eller småflekkete i løpet av dagen, så jeg må alltid ha med litt ekstra sminke for å touche up. Også selvfølgelig må jeg ha med liquid to matte leppestiften min, som gjør at leppene alltid er on fleek.

Kamera - Som blogger er det vel nesten et must å alltid ha med kamera hvor enn man går. Dette kameraet bruker jeg mest på farten og til selfies. 
Antibac + Plaster - Av en eller annen grunn klarer jeg alltid å kutte meg på noe, eller få gnagsår, så jeg må alltid ha med plaster. Antibac er mest fordi jeg hater å ha bakterier på hendene, spesielt om man er i Oslo hvor det er så mye mennesker overalt. 

Solbriller - Til og med på dager hvor det ikke er sol, er solbriller et must for meg. Øynene mine har blitt veldig sensitive mot lys, så jeg må alltid bruke solbriller når jeg er ute. 

 

Har du noe du alltid må ha i vesken din?

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Dette er jeg helt hekta på!

Noe jeg ikke har tenkt over, før jeg ble spurt om av en leser på snap for et par dager siden, da jeg hadde åpen snapchat, var "hvor mange skinnjakker har du?". Jeg har jo alltid tenkt at jeg bare har et par stykker. Men, da jeg faktisk telte over de tidligere i dag fant jeg ut at jeg hadde 8 stykker. Altså, whaaat! 8 skinnjakker ja. Og det er jo i tillegg til alle de 5260 andre jakkene jeg har, som ikke er skinn. 

Så derfor tenkte jeg det kunne vært gøy å vise dere alle skinnjakkene mine. Den blå jeg har på meg på bildet over, er definitivt en av favorittene mine. Jeg elsker snittet på den, og at den er så sprek i fargen. Under kan du se alle jakkene mine. 

Denne rosa skinnjakken er den nyeste skinnjakken min, og jeg tror nok den er favoritten. Den har likt snitt som den blå, bare at rosa er favorittfargen min. Hehe! 

Den her er så utrolig kul! Jeg elsker hvor rocka den er, og alle studsa på den. Har faktisk aldri sett hverken noen bloggere eller mainstream kjendiser bruke sånn jakke, før jeg så Kim Kardashian bruke en i forrige episode av kardashians. Så det var litt gøy! 

 

Har du også mange skinnjakker? 

Denne trenden er jeg helt hekta på!

Okey, er det èn trend som jeg virkelig har blitt hektet på, så er det "lace up" trenden. Hvor toppen, buksa eller skoene for den saks skyld har knyting. Selv har jeg kjøpt en hel haug med  slike topper, og også er par sko. Trenden er jo så fin, og den gjør vanlige hverdagsklær det lille ekstra! Er dere ikke enige?

Det er ikke bare jeg som har blitt hekta på trenden, kjendiser som Kim Kardashian, Gigi Hadid, Iggy Azalea og Kylie Jenner blir ofte sett bruke Lace up topper og sko. 

reklamelinker

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som elsker "lace up" trenden, så derfor tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter fra Nelly. Så kanskje finner du noen nye favoritter til klesskapet! 

HER  /  HER  /  HER 


HER  /  HER  /  HER 


HER  /  HER  /  HER 

Slik organiserer jeg mitt Walk in Closet

I går tok jeg en skikkelig opprydding på walk in closet mitt. Selv om det bare er 2,5 måneder siden Per Fredrik og jeg flyttet inn i huset vårt, har allerede walk in closet rukket å bli stappfullt. Da jeg bodde i leiligheten på Frogner hadde jeg veldig lite skapplass, så jeg måtte legge mye av klærne på loftet.

Så når jeg flyttet, ble alle klærne fra loftet med på flyttelasset, og lagt rett inn i walk in closet. Meeeen, det var jo egentlig en haug av de klærne jeg ikke akkurat likte lengre. Altså, jeg trodde jo at jeg hadde ga bort mye klær når jeg flyttet, i og med at det ble et par søppelsekker. Men tydeligvis ikke nok. (EDIT: jeg skrev feil, jeg kaster ikke klær, jeg gir de alltid til fretex)

Så derfor gikk jeg igjennom alle klærne på walk in closet, tok de ut og sorterte hva jeg skulle ha og hva jeg skulle legge vekk eller kaste. Jeg har sikkert flere hundre plagg, så dette tok en god stund. Men overraskende raskere enn jeg hadde trodd at det kom til å gå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk også sortert klærne skikkelig, og hengt alle fint, sånn at det ser 10x ganger mer ryddig ut i skapene. 
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buksene har jeg et eget triks for å holde organisert. Jeg bretter de sånn at jeg ser alle buksene samtidig, så det er mye lettere å velge. Når man har 2 stappfulle skuffer med bukser, kan dette være en god ide så det ikke blir totalt kaos.. 
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smykkene fikk en liten touch up også, selv om jeg heldigvis hadde gått over de for ikke så lenge siden! 

Og endelig, ble jeg ferdig med å slå inn hvite knotter i skapene så de svarte hullene ikke syntes. Voilà! Et ryddig, organisert og mye tommere skap enn hva det var. Overraskende nok fylte jeg godt over en søppelsekk med klær. Så det ble en del bedre plass. Så nå er det plass til nye klær. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trend alarm: Chokers

reklamelinker

Den siste tiden har "chokers" blitt utrolig "inn" blant moteguruer, som Kardashian søstrene og store bloggere / youtubere. Selv har jeg nesten ikke funnet noen kule chokers her i Norge, men da jeg var i Østerrike fant jeg endelig noen skikkelig kule! Chokers er jo veldig inspirert av 90 tallets trender, og jeg digger det! 

Siden jeg vil tro at jeg ikke er den eneste som syns det er vanskelig å finne noen kule chokers her i Norge, har jeg googlet en del rundt, og nå har jeg funnet en side som selger en haug utrolig kule chokers! De har også 20 % på alle varer (ikke salgsvarer), så her kan du spare mye penger!

Bare husk å bruke rabattkoden "Augusti20" når du kommer i kassa. Koden er bare gyldig noen dager til, så her må du være kjapp! Prisene på chokersene er også overraskende rimelige! De varierer mellom 84,- og 212,- kr  (inkludert rabatt). Linker til produktene er under bildene


1 - HER  /  2 - HER  /  3 - HER

4 - HER  /  5 - HER  /  6 - HER

7 - HER  /  8 - HER  /  9 - HER

 

Hva syns du om trenden chokers?

 

Følg meg på snapchat "stinablogg" for oppdateringer som ikke kommer på bloggen. 

Den perfekte kjolen

Affiliatelink

Ah, denne kjolen folkens, den er bare så utrolig fin! Dere husker kanskje jeg såvidt viste den forrige uke? Vel, nå tenkte jeg å vise den litt mer ordentlig, så dere kan se hvor fin den er. Syns det er så fint med blonder, også gjør den at både pupper og rumpe blir on point, uten at det blir slutty. Helt perfekt!

Den er også veldig stretchy i stoffet, så det gjør at den både sitter som et skudd, men den er også behagelig! Ingen tvil om at denne kommer til å bli brukt mye fremover! Det som er så fint er at den kan brukes til alle mulige festanledninger, også er den veldig fin på selfies (haha!).  

Nå får du den for kun 399,- ved å trykke HER. Er du smart, bestiller du den nå, så du har den klar for helgens festligheter! 

Slik organiserer jeg smykkene mine i walk in closet

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer smykkene og solbrillene mine, og hvordan jeg organiserer de. På walk in closet rommet mitt har jeg brukt to veldig store hyller i det ene skapet til smykker og solbriller.

Har dere sett walk in closet tour videoen og house tour videoen min har dere nok sett en liten sneakpeak av hvordan jeg organiserer. Men, nå vil jeg vise dere steg-for-steg og forklare litt! 

Det første jeg gjør er at jeg begynner med de store smykkene som klokker, store armbånd og store kjeder, og fordeler der rundt i hver boks. 

På den nederste raden har jeg valgt ting som er i sølvfarge, og i den midterste har jeg valgt ting som er av gullfarge. Helt øverst har jeg annenhver med gull og sølv med store statement smykker. 

Deretter fyller jeg inn mellomstore ting som øredobber og store ringer. Til slutt fyller jeg inne med små kjeder, piercinger og ringer. 

Jeg prøver også å holde meg til et fargetema i hver boks. Da ser det mye ryddigere ut, og jeg finner lettere smykkene jeg leter etter. Under smykkene har jeg alle solbrillene mine. 

Solbrillene har jeg ikke noe "fast" system på, men de legger jeg etter hvordan jeg føler de passer sammen.Kult ikke sant? Jeg elsker å ha egne skuffer til å organisere i! 

Aldri nok sko

Er det èn ting jeg tror jeg aldri kommer til å få nok av så er det klær, vesker og sko. Spesielt sko. Jeg elsker å ha sko i alle mulige farger, høyder og stiler. Alt ifra frynsete hippie sko, til boots med nagler og sko med glitter. Jeg vil ha alt! Jeg tror aldri jeg kunne klart meg med bare 2-3 par hæler. Da hadde jeg nok følt at jeg aldri hadde noe å matche klærne med.

Det er ganske morsomt, men flere av skoparene har jeg aldri brukt. Jeg bare har de i tilfelle jeg en dag skulle finne en anledning jeg vil bruke de. Men, det blir jo kanskje sånn når man har over 30 par høye hæler?

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg elsker å utvide skokolleksjonen min. Jeg klikket nettopp hjem enda et par, som jeg kan vise dere når de kommer. Herregud så fine de var! Men, jeg vil gjerne ha litt tips fra dere! Som regel ender jeg alltid opp med å kjøpe hæler på Nelly, da det er de som har størst utvalg av det jeg liker.

Men, jeg vil gjerne ha tips fra dere. Hvilke steder handler dere hæler? Kom gjerne med så mange tips til steder i kommentarfeltet som dere kan! 

New in from Nelly

For noen dager siden klikket jeg hjem noen nye klær fra Nelly, som jeg bare måtte ha! Eller, måtte og måtte. Ville ha, heter det vel. Jenter, dere vet hvordan det er. Right? Hehe! Uansett, i går kom pakken, så da tenkte jeg å vise dere det jeg fikk i posten! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvit topp som er perfekt til sommerfest - HER

Sko som er utrolig komfortable, og passer til alt - HER


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utrolig fin og søt sommerbluse! Men, dessverre utsolgt allerede!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole som passer like godt til jobb som fest - HER

Sko - HER


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg prøve å komme meg igjennom resten av to-do listen min for i dag. Den er lang for å si det sånn! Har allerede fikset en ny header på youtubekanalen min, sendt fakturaer og planlagt uken som kommer. Så nå er jeg klar for lørdagskvelden! 
 

Slik slutter du å hate garderoben din!

Da jeg bodde i leiligheten på Frogner, hadde jeg et klesskap som var mørkt og altfor lite. Det gjorde at jeg altfor ofte slet med å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Alle klærne ble av en eller annen grunn automatisk stygge når de hang i det mørke skapet. I tillegg var det nesten umulig å finne noe som helst, fordi det var så stappfullt.

Men nå som jeg har walk in closet elsker jeg plutselig klærne mine igjen, og jeg har aldri problemer med å finne ut hva jeg skal ha på meg lengre. Det sykeste er at jeg har ikke kjøpt inn masse nye klær. Det er fortsatt de samme klærne, bare at nå henger de på en måte som gjør det mye lettere for meg å like de. Om dere skjønner? 

Uansett, jeg vil tippe at mange av dere der ute ser inn i klesskapet hver morgen, med et sukk mens dere forbanner dere over at dere har ingenting å ha på dere. Vel, det skal forandres nå! Nå skal jeg gi dere noen geniale tips for at dere skal like klærne i klesskapet deres igjen!

Hvitt - Begynn med å se på selve garderoben din. Hva slags klesskap har du? Jeg anbefaler deg å kjøpe ett i hvitt, og kun bruke hvite kleshengere. På den måten kommer klærne mer tydelig frem, og det blir også finere og mer inspirerende å se på. Et nytt klesskap behøver virkelig ikke å være dyrt. Du kan enkelt kjøpe et hos billigere kjeder.

Lys - Pass på at det er godt med lys på rommet der du har garderoben din. Da får du sett alle klærne skikkelig, og det blir mye lettere å velge klær. Sett gjerne en ekstra lampe inn i rommet om det er for mørkt der.

Gå igjennom - Dra ut alt av garderoben og gå igjennom klærne dine. Prøv på plagg og se hva som passer. Legg vekk eller gi bort det som har blitt for smått / stort. 

Fargekordiner - Heng alle klærne dine etter farge og form. Selv henger jeg de sånn; små topper, større topper, gensere, tynne jakker, ytterjakker. I farger: hvit, beige, rosa, gul, grønn, blå, rød, grå, svart. Tro meg når jeg sier det her; å fargekordinere gjør en ekstrem stor forandring. Da får du er mye bedre overblikk over hva du har, og det er mye lettere å velge ut. 

Bilder - Sett gjerne sammen noen antrekk og ta bilde i speilet mens du har på antrekket. Lagre alle disse bildene i en mappe på telefonen din, så har du noen antrekk å velge imellom når du har dårlig tid og ikke aner hva du skal ha på deg.


 

Hold det ryddig - Om halvparten av klærne dine ligger på gulvet, så blir det veldig vanskelig å se hva man faktisk har. Derfor er det viktig at du alltid holder det ryddig, for at du lettest skal se hva du har å velge mellom. Sett deg gjerne som en regel at du skal rydde hver kveld. Så slipper du at det skal hope seg opp store hauger med klær, også er det ryddig når du skal kle på deg om morgenen. 

Ekstra tips - Hvis du ikke er sikker på hva du vil gi bort, og hva du vil beholde. Kan du gjøre et lite eksperiment. Snu kleshengeren feil vei, og hver gang du bruker et plagg henger du det inn riktig vei. Etterhvert vil du se veldig tydelig hvilke klær du faktisk aldri bruker, som du kan kvitte deg med. 

 

Er du fornøyd med garderoben din?

 

Følg meg gjerne på facebook for å se når jeg legger ut nye innlegg! Trykk HER for å følge! 

Video: Walk in closet - Tour!

Nå kan jeg endelig vise dere hele walk in closet mitt! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med hvordan det ble, og er så overlykkelig over å endelig ha eget rom til klærne mine. Alt av interiør er så hvitt og fint, og jeg har endelig begynt å elske klærne mine igjen. Dette hjalp virkelig på gleden over å sette sammen antrekk. Har laget en video til dere der jeg viser hele rommet og hvordan jeg organiserer alt.

 

PS; Husk å abonner på kanalen min for å få med deg alle nye videoer jeg legger ut! Abonner HER 
(det er forresten helt gratis å abonnere)

New in from Michael Kors!

Endelig har jeg fått kjøpt en veske fra Michael Kors som jeg har hatt lyst på lenge! Nemlig i "selma" modellen. Problemet har bare vært at jeg ikke har visst hvilken farge jeg skulle kjøpe den i. Jeg har allerede nok svarte vesker, så det var helt uaktuelt, og de andre fargene jeg hadde sett var heller ikke så fine.

Men når jeg var innom Michael Kors butikken på Karl Johan i forrige uke, fant jeg den endelig i en kald gråtone, som jeg elsket! Så da måtte jeg bare kjøpe den med en gang! Og det kunne jeg ikke vært mer fornøyd med. Den er så utrolig fin og den passer til så mye forskjellige antrekk.

Kjøpte også lommebok i nesten lik farge, så det ble et sett. Vil dere høre noe rart? Jeg har ikke brukt lommebok på flere år! Altså, jeg har sikkert 10-15 forskjellige lommebøker. Men jeg bruker de aldri. Som regel tar jeg alltid bankkortene i lomma på jakka, eller i innerlomma på veska.

Men etter at jeg kjøpte dette settet har jeg endelig skjønte hvorfor det er smart å bruke lommebok. Alt ligger jo så smart på plass. I tillegg til at jeg ikke mister kvitteringer som jeg må ha til regnskapet mitt! 


 

Fine ikke sant?

Nye kjoler fra Nelly!

For noen dager siden klikket jeg hjem noen nye sommerkjoler fra Nelly. De har alltid så mye fine kjoler, så jeg blir ofte sittende og titte igjennom kjoleseksjonen om kvelden. I tillegg er kjolene også sykt billige. Den dyreste av disse kostet 360,- og den billigste koster kun 149. Whaaaat! Er ikke det billig så vet ikke jeg!

 

- Ok, la meg bare fortelle hvor mye jeg elsker fargen på denne kjolen. Pastell rosa med nude toner, LOVE IT! Denne passer perfekt til sommerfester. - 


Kjole - HER 


- Blonder er så sommerlig og nydelig! Denne kjolen passer like godt på fest, som på date. -

Kjole - HER

- Denne kjolen her er bare så fin! Den passer like godt til hverdags som til fest. Personlig kommer jeg nok til å bruke den til litt finere hverdags og fest anledninger. Gleder meg allerede til å bruke den! - 

Kjole - HER 

- Denne kjolen er perfekt til hverdags. Den passer både til lave og høye sko, og kan styles opp til fest og ned til hverdags. - 

Kjole - HER


Hvilken kjole likte du best?

17 Kjoler til 17. Mai!

Nå er 17. mai rett rundt hjørnet, og jeg er i full gang med å velge ut kjole for den store dagen. Selv har jeg ikke rukket å bestille en kjole enda, men ser nå at jeg burde gjøre det asap, siden det kun er en uke igjen, og det er mange helgedager i mellom. Så her må det bestilles hvis jeg skal rekke å få kjolen før nasjonaldagen.

Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste som ikke har valgt ut kjole enda, så derfor vil jeg hjelpe dere å gjøre det litt lettere med å velge ut kjole. Her har jeg plukket ut 17 forskjellige favoritter, der alle koster fra 149,- til 719,-. Flere av kjolene er også på salg, og de er rabattert opptil 60%. Så her kan du gjøre et kupp!

// reklamelinker


HER  /  HER  /  HER
HER  /  HER  /  HERHER  /  HER  

HER  /  HER  /  HER

 

HER  /  HER  /  HER


HER  /  HER  /  HER

 

Hvilken kjole likte du best?

New in: DKNY

Da Per Fredrik og jeg var i Gøteborg forrige uke, ble jeg helt forelsket i denne vesken! Har sett etter en ny veske en stund nå, men har liksom ikke funnet den rette. Prøver å kun kjøpe litt ordentlige vesker, som jeg heller kan ha lenge og som er god kvalitet, men det er jo umulig å finne en som ikke "alle" har. Har hatt lyst på en ny en fra Michael Kors, men føler alle har vesker fra det merket, spesielt multi toten dems.

Så derfor prøver jeg å styre litt unna de. Så da jeg fant denne vesken i Gøteborg ble jeg veldig glad! Hadde først tenkt til å gå for en i svart med gulldetaljer, men det er jeg glad for at jeg ikke gjorde. Føler den hadde blitt altfor lik den jeg har fra M.K. Så derfor gikk jeg heller for en i marineblå med gulldetaljer. Sykt fin ikke sant? 

Siden jeg ikke hadde med mac'en min da jeg kjøpte den var jeg veldig spent på om den kom til å passe. Men heldigvis gjorde den det! Har forresten 13 tommer skjerm om noen skulle ønske seg lik veske. Vesken kan du forresten kjøpe HER (annonselenke)
 

Dette må jeg alltid ha i veska!

Er det èn ting som er sikkert, så er det at vi jenter alltid har mye ting i veskene våre. Ofte finner jeg nesten ikke det jeg trenger, fordi jeg har så mye annet dritt i veska. Altså, jeg trenger faktisk ikke å ha med 4 forskjellige leppestifter, hårspray og notatbok. Men joda, det blir som regel med i veska fordet. Men, selv om det er mye unødvendige ting jeg har i veska, er det noen ting jeg faktisk må ha med, og det er disse tingene: 

- Headsett: Hvis jeg skal ut og gjøre ærender eller ta trikken er det superkjipt om jeg glemmer headsettet. Så det må alltid bli med!

- Kamera: Som blogger er det helt nødvendig å alltid ha med et kamera, i tilfelle jeg finner noe kult å ta bilder av. 

- Nøkler: Sier seg vel selv?

- Vippelim + pinsett: Ok, om jeg glemmer å ta med dette, så er det faktisk litt krise. Iblant når jeg bruker vipperemser, og går ut når det er kaldt, begynner øynene mine å renne. Da er det ikke sjelden at vippene begynner å hoppe litt av, og jeg må fikse litt med vippelimet og pinsetten.

- Voldalarm: Oh yes, dette er tragisk nok et must have i Oslo.. Er man jente som går alene i Oslo, er det veldig enkelt for andre å angripe. Aner ikke hvor mange ubehagelige situasjoner jeg har havnet i når jeg har gått rundt i Oslo, men det er en god grunn til at jeg har med voldsalarm, for å si det sånn. 

- Leppestift: Viktig å alltid kunne freshe opp leppene!

- Lommebok: Må ha med alt mulig av kort. Selv om jeg oftest pleier å ta ut de to bankkortene mine + førerkortet og har de liggende i innerlomma på veska. Lommebøker tar for mye plass! 

- Sminkeveske: Viktig å ha all sminken i en egen veske, så man ikke får masse dritt på sminkekostene. Også er det jo evig kjipt hvis lokket på leppestiften faller av, og det blir leppestift i hele veska. Ja, det har skjedd før..

- Translucent pudder + pudderkost: Utover dagen pleier jeg veldig ofte å bli litt oljete i ansiktet, og da er translucent pudder en lifesaver!

- Tangle teezer: Har man hair extensions som er 65cm lange og veldig tykke, blir håret tuggete utover dagen. Så hårbørste må være med i veska!

 

 

Hva må du alltid ha i veska?

 

New in: Strutsejakke

I det siste har jeg blitt helt forelsket i den nye trenden med strutsejakker. De er så sykt fine! Nesten hver gang jeg er ute og går rundt på Frogner i Oslo ser jeg jenter med de, og jeg får bare mer og mer lyst på jakkene. Da jeg i forrige uke var på shopping med Nora stakk vi innom et par butikker i Oslo som hadde disse jakkene. Men fordi jeg ville ha faux fjær (altså, ikke ekte fjær) måtte jeg bestille på nettet. I dag kom jakken i posten, og den er så sykt fin! Siden den er i grå kan man bruke den til både hverdag og fest syns jeg. Viktig med litt hverdagsglam, eller hva?
Har sett litt forskjellige steder man kan kjøpe den, men jeg kjøpte min HER i alle fall. I størrelse medium, da de er ganske små i størrelsen.  

Hva syns du? Jeg elsker den!

 

Dette er mote trendene denne sesongen!

Motetrendene endrer seg raskere enn man klarer å oppdatere instagram, og noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som er "hot" akkurat nå. Derfor har jeg laget en liten oversikt over de trendene som er mest i vinden akkurat nå. Selv elsker jeg "laced up top" og "strutsejakke" trendene. Jeg har allerede en del laced up topper og jeg bare elsker de! Har også nettopp bestilt en strutsejakke, som jeg gleder meg til å hente på posten! 

Selv syns jeg ikke at man skal følge trender slavisk. Men man kan ta litt inspirasjon her og der, så man får litt ekstra hjelp i klesveien om man føler klesskapet er litt kjipt! 

Hvilke trender liker du best?

 

New in from Nelly!

Som mange av dere vet, elsker jeg klærne fra Nelly. Det er uten tvil det stedet jeg handler mest klær fra på nett. Både fordi de har så stort utvalg med fine klær, men også fordi det er veldig billig! Siden jeg vet at dere liker godt når jeg tipser om ting jeg handler fra Nelly, tenkte jeg å vise et par av mine nyeste innkjøp. Det ble to sorte kjoler og et par nye hæler denne gangen.

Syns den korte sorte kjolen er sånn kjole som passer til alt. Så den gleder jeg meg til å bruke masse! 

Kjolen kan kjøpes HER

Denne litt lengre sorte kjolen er veldig kul, og om man styler den med en chill hverdagslig jakke og hverdagslige sko, fungerer den perfekt til hverdags, og hvis man vil bruke den til fest er det bare å slenge på et par sorte pumps og en skinnjakke.

Kjolen kan kjøpes HER


Skoene er helt fantastiske både i utseendet og passformen. Størrelsen på de er helt korrekt, altså hverken små eller store i størrelsen. I tillegg er de veldig gode å gå på, så det er et stort pluss!

Skoene kan kjøpes HER


 

Hva syns du om innkjøpene?

 

Skinnjakke med nagler på en rosablogger!?

I helgen da jeg la ut bilder fra bryllupet til Staysman, var det mange av dere som lurte på hvor jeg hadde kjøpt den nye skinnjakken min, siden dere likte den så godt. Først og fremst vil jeg bare si, wow! Kult at dere faktisk likte den! I og med at jeg er ganske så rosa av meg, er ikke dette en typisk skinnjakke jeg vanligvis ville gått med.

Men da jeg så den i butikken ble jeg helt forelsket og måtte bare ha den! Føler den er skikkelig som min indre rocker. Oh yes, for de av dere som ikke visste det. Jeg elsker rocke musikk. Marilyn Manson, Kiss og Twisted Sister er noen av mine favoritter. 

Siden jakken er ganske rocka, syns jeg det er perfekt å kombinere den med litt søtere elementer, for å gjøre det litt mer meg. Og ikke så super-rocka! Anyways, jakken kjøpte jeg på Body Map på Arkaden i Oslo. Den kostet egentlig 4000,- kr men den var på 50% rabatt da jeg kjøpte den, så den kostet kun 2000,- kr.

Det er ekte skinn, og taggene har veldig god kvalitet. Haha, jakken er supertung. Så jeg sliter alltid litt når jeg skal ta den på, men så fort den er på, er det null stress!  

Hva syns du om jakken?

 

Derfor startet jeg å blogge!

Det er ganske merkelig å tenke på at det som har blitt en 5 årig bloggreise og en karriere, startet med et enkelt tips fra min kusine. Det hele begynte august 2009. Jeg hadde blitt plukket ut til å være med i en modellkonkurranse i Mandal. Jeg fikk tredje plass og en modellkontrakt. Tiden etter konkurransen begynte jeg å samarbeide med masse fotografer sånn at jeg skulle få bygget meg opp en portefølje, og lære meg poseringsteknikker.

I begynnelsen brukte jeg alltid facebook til å legge ut bilder fra shoots, men jeg var interessert i et bedre sted som jeg kunne legge ut enda flere bilder på. Der jeg også kunne fortelle litt om hvordan jeg syns ting var, og legge ut litt behind the scenes bilder. På vei hjem fra en shoot i Oslo snakket jeg med min kusine Eveline om akkurat dette. Hun anbefalte meg å starte en blogg. Selv drev hun litt med blogging, og fortalte meg hvor morsomt det var, og hvor lett det var å bruke mediet. Selv ble jeg veldig usikker. Skulle jeg begynne å blogge liksom? Jeg syntes jo at blogging var litt rart til og med.

 

Men joda, etter en måneds betenkningstid opprettet jeg bloggen stinamariebakken.blogg.no (tommel opp for verdens lengste url). Der kom jeg fort igang og blogget nesten hver dag. Jeg ble fort bitt av bloggbasillen, og like etter at jeg hadde startet begynte jeg å blogge om mer enn bare modellgreier. Etterhvert som tiden gikk ble bloggen større og større, og jeg skjønte at dette var mitt kall. Å blogge var det jeg ville holde på med, og satse på. Så etterhvert sluttet jeg i modellbyrået, da jeg følte at det å være modell gikk ingensteds.

I løpet av tiden jeg hadde vært modell hadde jeg lært veldig mye om poseringsteknikker og fototeknikker. Det har virkelig kommet godt med til bloggen. Når jeg ser tilbake på bilder av meg selv fra jeg var yngre, ser jeg fortsatt den samme jenta. Bare en jente som virkelig ikke kunne posere, og endte opp med å se ut som en gremlins. Haha!

I tillegg gjorde det at jeg var modell meg mye mer selvsikker. Plutselig så jeg på meg selv som vakker, og det var noe helt nytt for meg. Jeg er så ufattelig glad i dag for at jeg har valgt de veiene jeg har valgt her i livet, og gått for min egen magefølelse, og ikke hørt på andre. Til alle dere der ute som går med en drøm i magen om å bli noe annerledes og stort, kjør på! Drit i hva alle andre måtte mene om det!

 

Hvor lenge har du lest bloggen min?

 

Klare for Vixen blog awards!

I kveld er det duket for Vixen blog awards, og Per Fredrik og jeg skal dit. Han har ikke vært med meg på noe blogg eventer enda, så det blir gøy å vise han en ny verden! Først skal vi vorse litt hos meg. Er noen bloggvenner som kommer hit før vi stikker på Vixen, så det blir gøy. Da får Per Fredrik også møtt noen av vennene  mine, så det blir ekstra koselig!


Tar med meg kameraet, så skal prøve å få knipset noen bilder utover kvelden! 

I tro blogger stil kjører jeg rosa kjole i dag. Kunne det blitt mer meg egentlig? 

 

New in from Nelly!

Da det var romjulssalg på Nelly, handlet jeg inn noen nye klær. Får alltid helt dilla når det er salg. Det må jeg liksom bare shoppe! Fikk klærne i posten rett før nyttår, og rakk endelig å ta bilde av de nå. Mest fornøyd ble jeg med den svarte genseren med snøring. En slik en har jeg lett etter såååå lenge. Men alle steder jeg har prøvd de, har det bare vært sånne som ikke sitter etter, og som så slitne ut før man fikk brukt dem. Så da ble jeg overlykkelig da jeg endelig fant en på nelly!
Genser - HERBukse - HER

Kjole - Dessverre utsolgt i blå. Men finnes i rød (HER) og grå (HER)Crop top - HER

 

Nå blir jeg snart hentet av Per Fredrik. Vi skal på kino og se Star Wars. Gjett om jeg gleder meg! Elsker virkelig alle Star Wars filmene. De er så bra! Gleder meg skikkelig til å se hvordan denne blir. Strengt forbudt med spoilers i kommentarfeltet nå dere!

 

      

Antrekk - Nyttårsaften!

Godt (snart) nytt år! Nå er både Per Fredrik og jeg i full gang med å gjøre oss klare for kveldens feiring. I kveld skal vi feire med en gjeng av hans venner i Sandefjord. Så det blir veldig gøy! Har bare møtt en av kompisene hans fra før av, så blir koselig å bli kjent med flere av de! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, må bare le litt av gårsdagens snapchat emner. Veldig sent i går kveld begynte jeg og Per Fredrik og diskutere hvordan man uttaler "kullsyre". Greit at Sandefjord og Hokksund ikke er så langt ifra hverandre. Men gud så mange ord vi sier forskjellig. Så etter litt diskusjon la vi ut video på snapchat og ba dere sende en video der dere sa "kullsyre". Wow, for en respons dere ga! Her snakker vi hundrevis av videoer på noen få minutter. Etter en liten stund la vi også ut "lakris" og "mobiltelefon". Etter rundt 2000 snapchats fra dere, vant Per Fredrik på både "kullsyre" og "mobiltelefon", mens jeg vant "lakris". Haha! Se gjerne videoene på min snapchat "stinablogg". 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anyways, ønsker dere alle en fin feiring! Nå må vi dra hjemmefra!

 

Stina tester: Korsett

Den siste tiden har det florert mye bilder av jenter i korsetter på instagram. Selv ble jeg veldig nysgjerrig på denne trenden, og bestilte et korsett fra eBay og fikk det i posten for et par dager siden. Har allerede rukket å teste det ut litt. Behagelig å ha det på, er det virkelig ikke. Men det blir spennende å se om jeg får smalere midje av å bruke det! Det gjør det i alle fall mye lettere å ha god holdning mens jeg jobber på pc'en. Så det er et stort pluss! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Har hørt at flere av Kardashian jentene, spesielt Kim, bruker korsett flere timer om dagen for å få smalere midje. Om det stemmer eller ei, er usikkert. Men det kan i alle fall forklare hvorfor Kim K. har så formfull kropp og så smal midje. Hmm.. Hva tenker dere? Er korsett bare tullball, eller kan det fugere?

 

 

Ønskeliste til jul!

Nå nærmer virkelig julen seg med stormskritt! Jeg er skikkelig i julehumør, og gleder meg til å feire julen med familie. Heldigvis er jeg allerede ferdig med å handle inn julegaver *klapp på skulderen*. Men jeg vil tippe at mange av dere fortsatt holder på med handelen.

For å gjøre det litt lettere for dere å finne julegave til venninner, finne ut hva man selv ønsker seg, og for dere gutter som skal kjøpe gave til dama, her er noen forslag til hva du kan kjøpe. Dette er hva jeg selv ønsker meg til jul, men bruk det gjerne som inspirasjon til egne julegaver. Link til alle produktene finner du nederst i innlegget! 

Tenkte også å gi et tips som jeg vet mange har tabbet seg ut på før. Ikke kjøp klær eller undertøy til venner / kjæreste. Det er få ting som er kleinere enn når man kjøper feil størrelse. Så det smarteste er å kjøpe ting som enkelt faller i smak! 

// reklame linker
Polaroid kamera  /  ghd rettetang  / Versace parfyme  

Anastasia dip brow pomade  / iPhone cover  /  Michael kors jet set travel tote 

Michael Kors selma large satchel  / Voluspa lys  / Fitbit armbånd

ghd krølltang / happy plugs headset  / anastasia contour kit

klokke  / marc jacobs computer case  / Michael Kors multi tote

 

 

Fant du noe du vil ha til jul?

 

10 Kjoler til under 500,-

// reklamelenker

Nå er det snart sesong for julebord og juleball. Julaften og nyttår er også rett rundt hjørnet, så nå er det virkelig på tide å finne seg et antrekk! Jeg har allerede funnet en favorittkjole. Men kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg nok til å klikke hjem enda flere kjoler. Tenkte jeg kunne vise dere noen av mine favorittkjoler fra Nelly. De har så mye fine kjoler som er perfekt for enhver festlig anledning i desember. Linker til hver kjole finner du under bildene! 


Rød kjole - HER 


 

Endelig nye vintersko!

God helg! Hvordan har lørdagen deres vært så langt? Min har vært veldig rolig og behagelig. Nå skal jeg snart begynne å lage litt videoer til youtubekanalen min. Vet den ene kommer til å bli veldig morsom, men også litt klein å gjøre. Så følg med på onsdag! 

I går var jeg innom Oslo City en tur etter at jeg hadde vært i møte. Har lett etter noen ny sko for vinteren en stund nå, og endelig fant jeg to nye par. Ble så fornøyd med de! De knehøye skoene var også veldig varme, noe som er et ekstremt stort pluss for meg som alltid fryser om vinteren. I tillegg så er de jo veldig fine, og mye mer voksne enn ugg'sa jeg har brukt som vintersko så langt i år. Føler liksom at jeg begynner å bli litt vel voksen for uggs og boblejakke. Haha! 
Anyways, nå må jeg komme meg en kjapp tur på butikken og kjøpe inn melk. Stod akkurat og skulle lage kaffe, og ble så super skuffet over at jeg hadde glemt å kjøpe inn melk. Kan ikke ha kaffe uten melk vet dere! Og dere vet jo hvor avhengig jeg er av kaffe.. Så nå får jeg komme meg ut, også blir det å lage videoer etter det! Håper dere får en fin-fin lørdag og koser dere masse! 

Hva er dine planer for helgen?

 

New in from Nelly

// annonselinker

For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten med to av plaggene fra Annette Haga sin kolleksjon, for Nelly. Syns det er så gøy at bloggere lager kolleksjoner for store klesmerker, så stor tommel opp for Annette! Begge antrekkene passer veldig godt til både nyttårsaften, og en festlig kveld på byen. Liker veldig godt at den mørkeblå er en playsuit, for da blir den litt lettere å kunne bruke på fest uten at man føler seg helt overpyntet.

Direktelink til plaggene finner dere under bildene. PS; har de ikke din størrelse går det ann å trykke "overvåk størrelse" og legge igjen emailen din. Er du heldig kommer plagget til salgs igjen, og du får beskjed om det!Two piece - HER Playsuit - HER Hva syns du om plaggene?

Victoria's secret til Norge!?

Leste nettopp en skikkelig gladnyhet på minmote.no. Victoria's secret utlyser stillinger, og skal åpne 2 butikker i Oslo. En i Karl Johan og en på Oslo City. Dette blir butikker der man får tak i parfymene, sminken, hårproduktene og litt av undertøyet fra linjen PINK. Nå er det ikke bekreftet av Victoria's secret enda. Men gud så gøy det hadde vært hvis de faktisk åpner butikker i Oslo. I følge minmote skal butikkene åpne før jul. Så dette blir veldig spennende!

Jeg tror de aller fleste jenter (meg selv inkludert) har en ganske stor ting for Victoria's secret. Så om de åpner butikker i Oslo blir dette kjempe stas! Jeg krysser fingrene for at ryktene er sanne! Vi har jo allerede fått Starbucks rundt i landet, så det er det jo på tide med en Victoria's secret også.Våre kjære naboer svenskene har jo allerede en butikk. Så da er det på tide at vi nordmenn også får en!

Vil du ha Victoria's secret i Oslo?

Viktigheten av å kunne matche klær!

"Det handler ikke om hvor mange plagg man har, men om hvor mange ganger man klarer å matche plaggene."

Dette er et motto jeg alltid har fulgt når det kommer til klær, sko og  vesker. Selv om man kanskje ikke har 500 forskjellige plagg, er det veldig enkelt å få det til å virke som om man har det, hvis man bare matcher riktig. Å investere i noen basic plagg er viktig. Og med basic mener jeg plagg som kan passe til det meste. En mørk blå jeans som passer til både fest topper og til lyse hverdagstopper. Et par sko som er svarte og som kan brukes til fest og hverdags, er også smart å investere i. Den svarte vesken jeg har fra Michael Kors er en perfekt basic veske. Den er svart, har en enkel form, og passer til nesten enhver anledning. 

På bildene under har jeg den samme buksen på alle tre bildene. Men fordi det jeg har matchet den på forskjellige måter, er det null problem å bruke den flere ganger. Det samme gjelder vesken! Det å kunne matche klær er en viktig ting som er nyttig å lære seg. Ikke bare sparer du lommeboka de, men du sparer også skapplass. Etter at jeg flyttet for meg selv og ikke har et svært walk in closet lengre, men heller et normalt skap, har jeg merket hvor mye mer jeg må tenke på hvor mye klær jeg har. Derfor er det så viktig å kunne bruke plaggene sine ved flere anledninger. Tips til deg; neste gang du er på shopping og skal kjøpe et nytt plagg, tenk på dette "Kan denne matches med flere ting? Eller passer den kun med en type ting? Er det førstnevnte er det bare å kjøpe! Mens sistnevnte bør du styre unna! 

Kveldens antrekk

// innlegget inneholder adlink

Nå står jeg på farten og skal straks ta toget til Hokksund. I dag skal jeg på bursdag for søsteren min. Så det blir koselig! Er så sjeldent jeg får vært med søsteren min, når hun kun er seg selv. Og ikke trenger å være både mamma og kjæreste. Så dette blir gøy! Tror ikke jeg kommer til å dra ut på byen, selv om det frister litt. Men å våkne fyllesyk i morgen frister så utrolig lite. Så vi får se hva som skjer! Uansett, her er kveldens antrekk! 
Bik Bok - Bukse og topp  //  Sko - HER (adlink) // ONLY - Jakke New in from Nelly

// inneholder reklamelinker 

I dag tidlig var jeg innom posten og hentet en pakke fra Nelly med noen nye høst favoritter, jeg bestilte i forrige uke. Det er utrolig hvor fornøyd jeg blir med tingene fra Nelly. Altså, hver eneste gang jeg bestiller noe derfra er alt som det skal. Størrelser er riktige, klærne ser like ut i virkeligheten som på bildet, og kvaliteten på klærne er bra. Aner ikke hvor mange skrekkhistorier jeg har hørt av venninner som har bestilt klær på diverse nettsider, og fått noe helt annet i posten. Heldigvis er ikke Nelly sånn.


Kjole - HER Sko - HER 

Jakke - HER 

Og folkens! Gjett hva? Jeg har endelig kjøpt meg selfiestang. Det var virkelig på tide syns jeg! Enhver blogger med respekt for seg selv, må jo ha det! Eller hva? Det som jeg fant ut som var så genialt er at jeg kan koble det vanlige lille kameraet mitt til stangen også. Sånn at jeg kan bruke selfiestangen neste gang jeg lager en vlog. Whoop whoop! Ellers så var det veldig lett å bruke den til telefonen. Jeg trodde at man måtte bruke en spesiell app, og at det var masse styr.

Men neida, det var bare å koble ledningen inn i headsett utgangen på telefonen, og åpne kameraet, og trykke på kamera knappen som er på håndtaket på stangen, så knipset man bilder. Veldig enkelt og greit! Så nå blir det nok litt mer selfies på snapchat og instagram fremover. PS; har du ikke lagt meg til på de to tingene, er det bare å gjøre det. Heter stinablogg på begge (og egentlig overalt), så det er ganske lett å finne meg :-) På snapchat pleier jeg også å bruke hvis jeg skal lage videoer på onsdagene, og vil ha forslag eller innspill fra dere. Så der er det litt mer interaksjon! 


Selfiestang - HER 

 

Var ikke klærne og skoene fine? Gleder meg til å bruke de masse i høst! Kjolen er jo perfekt å bruke på høsten. Sleng på en litt tykkere strømpebukse og en kul jakke, og man har et perfekt høst hverdagsantrekk! 

Denne høstens trender!

// annonselinker

Ny årstid og nye motetrender! En av tingene som gjør det litt lettere å gi slipp på sommeren, er at det har kommet inn så mange fine nye trender for denne høsten. Jeg syns alltid det er så spennende å se hva som blir trendy når man går inn i nye årstider. Men noen ganger kan det være litt vanskelig å se akkurat hvilke trender som blir inn denne sesongen. 

Derfor har jeg tatt et dypkikk igjennom mange av skandinavias største blogger og nettbutikker, og lagd en liten guide til dere, som gjør det litt lettere å se hvilke trender som blir inn i høst. Man trenger selvfølgelig ikke være helt trendslave, og kle seg eksakt likt som trender sier. Selv syns jeg alltid det er gøy å få inspirasjon og innspill fra trendene, og gjøre det om til noe som passer min egen stil.Her finner du klærne:

Nude toned dresses: her, her, her, her

Overknee boots; her, her, her

Chunky knit; her, her, her

Camel coat; her, her, her 

Ripped jeans; her, her, her 

Lace body; her, her, her, her 

---

Hvilke trender liker du best?

Nelly høstfavoritter

// annonselenker

Har dere sett så mange fine høstnyheter Nelly har fått inn? Altså, jeg vet at det fortsatt er sommervær rundt i landet. Så derfor har jeg valgt ut noen utrolig fine kjoler og toppet som passer perfekt nå. Sleng på et par sandaletter og du er  klar for både fest og hverdags! 
Lys grå topp - HER //  Sandaletter - HER  //  Mørk grønn kjole - HER  //  Rød kjole med spaghetti stropper - HER 

Lys grå kjole - HER  //  Burgunder kjole - HER  //  Lace Sko - HER  

New in from Nelly

// innlegget inneholder annonselinker

 

Har dere hatt en fin dag? Tidligere i dag stakk jeg innom postkontoret og hentet en pakke fra Nelly. Kan med handa på hjertet si at det er min favorittbutikk. De har så utrolig mye fint! Og jeg er alltid like heldig med klærne hver gang. Det passer perfekt, de ser like bra ut i virkeligheten som på bildene og som regel er klærne veldig billig. Stor tommel opp! Tenkte jeg kunne vise dere klærne jeg fikk i dag. Elsker denne two-piecen. Den er så sommerlig, behagelig og pyntet. Klar for fest! Selv om man ikke skulle trodd det, så er skoene veldig behagelige! Tror det er fordi hælene er så tykke, også er de ganske høye forran!

Skjørt - HER //  Sko - HER  //  Topp - HER

Fringes and suede, love it! Vesken og skoene er så fine! Skikkelig hippie følelse over det. Body'en er også helt amazing. Komfortabel og kan brukes til hverdags som til fest!

Topp - HER  //  Veske - HER  //  Sko - HERFant du noe du likte?

 

 

5 Enkle steg til drømmegarderobe!

 Er det èn ting vi jenter kan kjenne oss igjen i så er det tanken "jeg har aldri noe å ha på meg", selv om man gjerne har skapet fullt av klær. Det å sette sammen et antrekk er en liten kunst i seg selv, og kan til tider være veldig vanskelig. For å gjøre ting litt lettere for dere, skal jeg nå gi dere noen av mine beste råd for hvordan dere kan skape deres egen drømmegarderobe! 

 

Finn ut hva du har

- Det første du bør begynne med er å tømme klesskapet helt. Ta ut absolutt alt, og da mener jeg alt! Finn deg et sted i huset der du har et fullfigur speil. Prøv alle klærne, og doner bort det som har blitt altfor stort/smått. Klær er en forbruksvare, så hvis jeansen har blitt veldig slitt eller toppen har blitt utvasket kaster du de. Legg vekk alle vinterklærne på loftet, så de ikke bruker opp plass i garderoben. Og siden du ikke ser de på en hel sesong føles klærne som nye da du pakker de opp igjen til vinteren.

 

Basic

- Å ha en god basis garderobe er viktig. Er det ett sted du bør spytte inn litt ekstra penger, så er det her. Basis garderoben inneholder de plaggene du kan matche med sesongens trender.

En god basis garderobe bør inneholde; svart jeans, mørk blå jeans, et par svarte pumps eventuelt sandaletter, en svart skinnjakke, den lille sorte (altså en sort enkel kjole), en hvit og en svart singlet til å ha under topper som er gjennomsiktige, en enkel svart blazer, en hvit enkel bluse, en svart veske i medium størrelse som det er plass nok til det du trenger, men som ikke er for stor til å ha med rundt. 

Èn skinnjakke - 6 antrekk. Fordi skinnjakken er svart og har et enkelt design, kan den matches med mange forskjellige antrekk, og den gir ikke noe statement, så man kan bruke den flere ganger uten at den blir "oppbrukt".
Trender

- Jeg er veldig glad i å følge med på trender. Men, det er virkelig ikke noe poeng i å handle inn en hel garderobe full av trendy plagg. Da går det èn sesong, så må du skifte ut hele garderoben, fordi det kommer nye trender. Jeg pleier heller å kjøpe noen billige nøkkelplagg og accesories fra denne sesongens trender. For eksempel: denne sesongen er 70 tallet tilbake. Da kan du kjøpe et par 70 talls topper, som du kan kombinere med uendelig av jeans og skjørt i enkle farger. Dermed ser det ut som du har en ny topp, mens du egentlig bare har kombinert den med en annen bukse og jakke. 

 

Orden i garderoben

- Det hjelper ikke å ha verdens fineste klær hvis de ligger i en haug på gulvet, og man ikke aner hva som er hvor. Derfor er det viktig å ha et godt system på klærne, sånn at man lett kan sette sammen antrekk. Nå er det sikkert litt forskjellige på hvordan man liker å organisere garderoben. Men dette er slik jeg gjør det. Alle bukser har jeg lagt i en skuff, på den måten du kan se på bildet under. Da ser jeg alle buksene samtidig, og slipper å rote rundt for å finne den riktige buksen. 

Alle topper, jakker og kjoler henger sammen på stativ. Jeg har sortert etter farge og hva plagget er. Sånn går min rekkefølge; topper under ermer, tynne gensere, tykke gensere, inne-jakker, ute-jakker, kjoler. Fargene er sortert slik; hvit, beige, rosa,  rød, gul, grønn, blå, grå, svart. Når jeg har sortert så nøye er det veldig enkelt for meg å finne det riktig plagget. Og siden alle hvite topper henger sammen, er det lett å velge hvilken hvit topp jeg skal matche med den gule blazeren, for eksempel. 

 Det kan også være smart å gå til innkjøp av et fullfigur speil som du kan ha der du kler på deg. Da får du sett hele antrekket, og hvordan det ser ut på deg.

Passform

Når det kommer til klær er det viktig at de har riktig passform, for din kropp. Det som en venninne kler, er det ikke sikkert at du kler, og omvendt. Derfor er det viktig å tenke nøye over hvilke kroppsdeler du vil fremheve, og ikke fremheve. For eksempel; hvis du har en fin rumpe, bør du alltid bruke jeans som fremhever rumpa, og holde deg unna topper som er så lange at de dekker over rumpa. Er du som meg, og ikke er så altfor høy, kan det være smart å bruke kjoler som kun går ned til midten av låret, eller som går helt ned til bakken. Kjoler som går rett nedenfor knærne gjør at man ofte ser enda lavere ut enn man er. Man bør også holde seg unna tunikaer som går ned til knærne, da de gjør at bena ser veldig korte ut, og man ender opp med å se lav og uproporsjonert ut. Har du veldig lange ben, kan bukser med lavt liv hjelpe til å kompensere, og har du veldig korte ben hjelper en highwaist bukse til å kompensere. 

Jeg kunne skrivd om dette i det vide og det breie, men jeg regner med dere skjønner hva jeg mener nå? Det viktigste er at du finner klær som fremhever kroppen din på en bra måte. 

 

Ekstra tips

- Hver gang du har på deg et antrekk som du liker, og er fornøyd med. Ta en selfie i et fullfigurspeil, og lagre den i en mappe på telefonen. Hver gang du har det travelt, eller du ikke har peiling på hva du skal ha på deg, kan du titte i den mappen for inspirasjon. Det er ikke bare èn gang jeg har tittet tilbake i antrekksarkivet på bloggen, for å lete etter hva jeg skal ha på meg.

Lykke til med å skape din drømmegarderobe. Husk at en god garderobe blir ikke lagd på en dag. Og ikke vær en trendslave. Bruk de klærne du liker å gå i, og ha det gøy. Klær er så mye mer enn bare noe man har på seg. Klær er en fantastisk måte å uttrykke sin egen personlighet på! 
Dress like me!

I det siste har jeg sett noen bloggere legge ut "dress like me" innlegg, og jeg har hele tiden tenkt, så utrolig genialt og morsomt! Veldig ofte når jeg legger ut antrekksbilder er det ikke alle plaggene som man kan klikke hjem, eller som i det hele tatt er til salgs lengre, og det er jo ganske kjipt!

Derfor har jeg valgt ut tre antrekk som jeg har funnet enten helt like plagg, eller lignende plagg, som dere kan klikke rett hjem :-) Smart eller hva? Fortell meg gjerne om du liker slike innlegg, så skal jeg prøve å lage det oftere fremover! 


Jeans - HER  // Solbriller - HER  //  Sko - HER  //  Body - HER  //  Cardigan - HER

 


Jeans - HER  //  Veske - HER  //  Blazer - HER  // Sko - HER  //  Hatt - HER  //  Topp - HER

 


Skinnjakke - HER  //  Topp - HER  // Jeans - HER  //  Smykke - HER  //  Sko - HER

 

Hvilket antrekk liker du best?


Bytt ut vinterjakken med dette!

Nå som våren endelig har kommet for fullt er det på tide å bytte ut vinterjakken med en tynnere jakke. Min store favorittjakke er skinnjakke. De passer til nesten alt, og holder seg fine lenge. Jeg har skinnjakker i tre forskjellige farger, så jeg alltid har en skinnjakke til enhver look. Jeg syns skinnjakke passer like godt til hverdags som på en kveld ute på byen. Er dere ikke enige?Liker du skinnjakker?

Hvilken kjole til 17. mai?

Nå er det ikke lenge igjen til 17. mai! Jeg begynner å bli i skikkelig festhumør! Tidligere i dag viste jeg dere en frisyre som passer til 17.mai. Men når det kommer til antrekket for selve dagen trenger jeg deres hjelp! Jeg har kjøpt tre kjoler hos nelly, og jeg elsker alle tre! Så jeg aner ikke hvilken jeg skal bruke på selve nasjonaldagen. Nå vet ikke jeg hvordan det er med dere, men jeg liker å være godt forberedt på dager som disse. PS: Hvis du vil bestille en av disse kjolene bør du være kjapp! De blir fort utsolgt før den store dagen :-)

// reklamelinker


 Nr 1 - Søt blondekjole med nydelige utsmykninger! Kan kjøpes HERNr 2 - Blå og sommerfrisk kjole! Kan kjøpes HERNr 3 - Nydelig hvit blondekjole, som kan kjøpes HER.

 

Hvilken kjole likte du best?

Nye innkjøp!

I dag skulle jeg egentlig bare kjøpe et glass til det forrige innlegget.. Men tror dere at jeg klarte å dy meg når det var salg på både Bik Bok og Cubus? Å neida! Så da ble det litt nye klær, og en del stæsj til bloggen! Stæsjet til bloggen gidder jeg ikke å vise. Siden det er litt mer "backstage" ting. Men klærne må jeg bare vise dere! 

Bustier - CubusTopp - H&MTopp - Bik Bok

Kjole - Cubus // Hatten husker jeg  dessverre ikke hvor er fra, men den er det lenge siden jeg kjøpte! 

Noen av innkjøpene du selv fikk lyst på? Kjenner jeg hopper av glede over at det snart er sommer. Da skal jeg leve i shorts og kjoler! Ser det for meg allerede! Sitte i Frognerparken med gode venniner, grille, ta en øl eller to, høre på Idyll. Folkens! Nå er jeg så klar for sommer! 

New in from Nelly

I stad var jeg innom posten og hentet en pakke fra Nelly, med litt klær jeg bestilte for noen dager siden. Er alltid like spent på å se om tingene passer, når jeg bestiller. Men Nelly er alltid veldig flink til å ha klærne i "riktige" størrelser. Sånn at de ikke er en stor eller liten small, men en faktisk small. Hvis du skjønner? Så klærne passet helt perfekt, og jeg er så fornøyd med de! 

Denne kjolen hadde jeg i svart fra før av, og jeg har brukt den så mye. Så da måtte jeg ha den i en farge til! Kjolen har veldig god stretch, så den sitter veldig fint på kroppen, også koster den kun 299,- kr! Kjolen kan du kjøpe HER

Ny topp og bukse. Toppen finner du HER og buksen finner du HER


Nye sko! Til tross for at de er nokså høye var de veldig behagelig å gå på! Skoene finner du HER.

Klærne er ikke sponset. Så de har jeg kjøpt fordi jeg selv ville bruke de :-)

Men linkene er reklamelinker!

 

Stina tester: Flash tattoes

Den siste tiden har det blitt veldig trendy med "flash tattoes". Jeg har lenge siklet på disse tatoveringene, for de er så fine! Og da jeg endelig kom over en selger på ebay som solgte slike veldig billig, klikket jeg de hjem med en gang. Pakken kom i posten for noen dager siden, og i dag har jeg endelig testet de ut! Jeg er helt forelsket! Skulle egentlig bare prøve et par stykker, men plutselig hadde jeg de over hele kroppen, hehe! Tydelig at jeg aldri kan ta ordentlige tatoveringer, for da hadde jeg endt opp med tatoveringer over hele meg! 
Det var veldig enkelt å sette på tatoveringene. Man klipper ut den biten man skal ha, tar av plastikken, legger tatoveringen over det området på kroppen du vil at den skal på, fukter med en våt klut, venter 20 sekunder, og til slutt tar av papiret. Så har man en veldig fin og dekorativ tatovering. For å ta de av bruker man litt olje og gnir det vekk med en klut. 

Jeg skal definitivt bestille flere flash tattoes så jeg kan bruke de hele våren og sommeren. Hos den selgeren jeg kjøpte hos, kostet det kun 8,- kr per ark med flash tattoes. Du finner hele utvalget der jeg kjøpte HER. Det tok ca. 2 uker fra jeg bestilte til jeg fikk de i posten. Hva syns du om flash tattoes?

Slik blir trendene denne våren og sommeren!

Nå begynner endelig våren å snike seg frem, og motebildet endres. Hver vår kommer det nye trender for våren og sommeren, og nå skal jeg vise dere noen av trendene som er sterkest i motebildet. La deg inspirere, og kombiner gjerne nøkkelplagg fra trender med basis klær fra din egen garderobe.

Nøkkelord for vårens og sommerens trender:

Frynser - Semsket - Bar mage - Hvite blonder - Boho chic - 70 tallet - Slengbukser - Blomstret - Denimher  //  her  // her  // her

 her  //  her  // her 

 


her  //  her  // her  // herher  //  her  // her 

 

// affiliate linker

 

Hva syns du om vårens og sommerens trender?

 

På min ønskeliste!

Nå teller jeg ned dagene til jeg får lønning, for da skal jeg bestille masse fine ting hjem fra Nelly. Kjenner garderoben min skriker etter en oppfriskning, og det skal den få! De har jo så sinnsykt mye fint på nelly, og til mye billigere priser enn i vanlige butikker, så da er det best å kjøpe der! Spesielt når jeg skal handle inn en god del nye ting. Utvalget på nelly er også til å dø av. Altså, her snakker vi noe nytt hele tiden! Hundrevis av kjoler, topper, sko, treningsklær. Hva mer kan en jente spørre om?

 

// reklamelinker


Kjole - HER  //  Bukse - HER

 


Tights til venstre - HER  //  Tights til høyre - HER Sko - HER  // Veske - HER  // Blomstertopp - HER, Blomsterskjørt - HER  //  Hvit kjole - HERRød kjole - HER  //  Topp - HER  //  Sko - HER 

 

Fant du noe du likte?

Nelly Spring News

Nå har det kommet inn så mange nydelige nyheter hos Nelly. Jeg klarer nesten ikke vente før sommeren kommer, og så fort lønna kommer inn på konto, klikker jeg hjem et par av disse kjolene. En ting jeg elsker med Nelly er at de har så mange billige kjoler. Flere av disse kjolene får du for under 300 kroner. Billig eller hva? 

 

1 - HER  // 2 - HER  // 3- HER

4 - HER // 5 - HER // 6 - HER

7 - HER // 8 - HER // 9 - HER

(reklamelinker)New in from EBAY

I går kveld gikk jeg helt bananas på Ebay! Jeg bruker den siden altfor sjeldent. Men fremover kommer jeg nok til å bli en flittig ebay shopper. Det var så ekstremt mye fint og billig der, at jeg fylte handlekurven helt full. Det eneste som er litt kjipt med å handle på ebay er at leveringstiden er evig lang. Det tar som regel 2-3 uker. Men da får man gledet seg til tingene kommer i alle fall! Hehe!

Når jeg ser etter ting på ebay pleier jeg alltid å huke av "buy it now" og "free international shipping". Grunnen til det er at da kan man kjøpe tingene med en gang, og frakt er inkludert i prisen. Siden det er så billig på ebay tenkte jeg at jeg kunne legge ut mine innkjøp. Her er det alt fra mobildeksler til 8 kroner, til musematter og smykker. Enjoy!1 - HER // 2- HER // 3 - HER

4 - HER // 5 - HER // 6 - HER

7- HER // 8 - HER // 9 - HER

10 - HER // 11 - HER // 12 - HER

13 - HER // 14- HER // 15 - HER

New in from Lookbookstore!

I dag var jeg innom postkontoret, og hentet ut en pakke med klær fra Lookbookstore. Jeg har samarbeidet med de en god stund, og jeg blir alltid like fornøyd når jeg får klær fra de. Klærne er så utrolig fine, og de sitter også så bra! Fikk også en jakke og en blazer, men de viser jeg dere senere. Nå vil jeg vise dere et par kjoler, og en playsuit jeg fikk av de. Gleder meg ekstra mye til det blir sommer, så jeg kan bruke den hvite playsuiten! Det som også er så bra med lookbookstore er at det er veldig billig der! Jeg blir alltid like satt ut hver gang jeg ser prisene. Den svarte blondekjolen jeg har på meg på bildet under, koster kun 170,- kr. Hvor sykt er ikke det? Svart blondekjole - HER

Hvit playsuit - HER

Kjole - HERHvilken likte du best?

Favoritter fra Nelly

Tidligere i dag tok jeg turen innom nelly.com. Jeg finner alltid så utrolig mye fine klær der. De har så ekstremt stort utvalg, og det er alltid noe nytt som har kommet inn. Det som sjokkerer meg mest er at det er så billig. Man kan lett finne en veldig fin festkjole til 300,- kr som vanligvis ville kostet 500-700 kr i vanlige butikker. I tillegg har de også fri frakt når du kjøper noe for over 100,- kr. Så stor tommel opp for det! Under kan du se noen av mine favoritter. Her er det en god blanding av alt fra hverdagsklær til festkjoler. La deg inspirere, og kanskje finner du noe fint til vårgarderoben!

 

 // reklame linker


Kjole - HER  //  Jakke - HER  //  Genser - HER

 


Hvit paljettgenser - HER  // Blå genser - HER  // Mintgrønn genser - HER

 


Hvit kjole - HER  //  Lyserosa kjole - HER  //  Grå jakke - HER

 


Grå genser - HER  //  Hvit kjole - HER  //  Skinnbukse - HERHvit skinnjakke - HER  // Svart kjole - HER  //  Grå genser - HERJeans - HER  // Genser - HER  // Kjole - HERKjole - HER  //  Paljettjakke - HER  //  Bukse - HER

 

♥ Fant du noe du likte?

1 Skinnbukse - 3 Looks!

Skinnbuksen er mer, og mer å se i motebildet. Personlig elsker jeg den, og syns den gir det lille ekstra. Den gir edge, samtidig som den passer til så mange forskjellige stylinger. Under kan du se tre forskjellige stylinger av skinnbuksen. Selv er jeg veldig glad i å bytte mellom å ha en rocka stil, og en veldig søt og jentete stil. Og da syns jeg det kan være veldig kult å kombinere skinnbuksen med en søt topp. Gjerne litt røffe sko og bølgete hår for å spice opp looken!

Hvilken kombinasjon likte du best?

Favoritter fra Nelly

Nå er det kun to uker igjen til gullsnutten skal gå på tv. Siden jeg er nominert til årets videoblogger, tenkte jeg å pynte meg litt ekstra. Men jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg! Derfor har jeg scrollet igjennom mange nydelige kjoler på nelly, etter litt inspirasjon. Er litt nærmere hva jeg tenker meg nå. Så kommer nok til å klikke hjem en kjole i kveld tenker jeg! Mens jeg tittet rundt på nelly fant jeg så mange fine ting. Den siden der er skummel altså. Man finner alltid altfor mye fine og kule klær! Under kan du se noen av mine favoritter!


Kjole - HER  //  Øredobber - HER  //  Sko - HER

 


Kåpe - HER  //  Bukse - HER

 


Hvit kjole - HER  //  Grå kjole - HER 

 


Hvit kjole - HER  //  Rosa kjole - HERKjole - HER  //  Michael Kors veske - HER  //  Fossil klokke - HER

 

//reklame linker

Nelly favoritter

Nå som endelig er godt i gang med et nytt år, er det virkelig på tide å fornye garderoben litt. Nelly.com har kommet med så mange flotte nyheter, og jeg har falt helt pladask for nesten alt! Har plukket ut noen av mine favoritter. Her er det alt fra kule skinnjakker til nydelige festkjoler! La deg inspirere!


her  //  her  //  her  

 


 her  //  her  //  topp her, skjørt her

 


her  //  her  //  her

 
her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her her  //  her  //  her

  her  //  her  //  her

 her  //  her  //  her

//  reklamelinker

Fant du noe du likte?

Favoritter fra Nelly salg!

Nå har endelig januar salget kicket inn, og på nelly bugner det over av lekre klesplagg, som du kan få til en billig penge! Jeg har sett igjennom salget og funnet noen favoritter som jeg vil tipse dere om! Disse plaggene er så fine! I tillegg er det fra 50% - 70% rabatt på alle plaggene! Er ikke det bra så vet ikke jeg! Sjekk ut hele salget hos nelly.com HER


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 

her  //  her  //  herher  //  her  //  her

 

reklamelinker

 

Hvilket plagg ble din favoritt?

Nye innkjøp

God helg ♥ Nå har jeg nettopp spist en god middag hjemme i kollektivet. I dag ble det kylling korma med nanbrød og ris. Nam nam! Nå må jeg rydde rommet mitt, for her har det plutselig blitt helt kaos. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg klarer å gjøre det så rotete! Når jeg er ferdig med å rydde rommet skal jeg jobbe med litt blogginnlegg. Skal prøve å få laget opp noen innlegg sånn at jeg har noen i bakhanda når jeg har for mye å gjøre!

Tenkte å vise dere tingene jeg kjøpte lille nyttårsaften. Skulle egentlig finne meg kjole som jeg kunne bruke, men endte jo opp med litt andre ting. Er det ikke typisk?

Topp og skinnbukse - H&M

Jumpsuit - Bik Bok

15 Kjoler til Nyttårsfesten!

Nå er det snart nyttårsaften, og i den anledning tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittkjoler som er helt perfekte til nyttårsfeiringen. Jeg vet jo selv hvor vanskelig det kan være å finne den perfekte kjolen, i jungelen av klær fra alle mulige butikker. Derfor har jeg gjort det veldig enkelt for dere, og jeg har funnet 15 nydelige kjoler. Anbefaler dere å kjøpe kjolen i god tid, så det ikke er tomt i din størrelse, og sånn at du rekker å bytte den hvis den ikke skulle passe :-) Nelly har også gratis frakt hvis du handler over 100,- kr, og de har åpent kjøp frem til 8 januar 2015. 


her  //  her  //  herher  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 

 

Black Friday - 20% rabatt hos Nelly!

Nå kan du få tak i både jule - og nyttårskjolen til en billig penge! Siden det er black friday i dag, får man 20% rabatt på alle ordinære varer hos Nelly.com (med unntak av noen få merkevarer), hvis man handler for over 500 kr. Nelly har også en rekke nydelige sko til kun 200,- Så her kan du gjøre mange kupp! Har du ikke funnet den perfekt jule- eller nyttårskjolen enda? Da har du muligheten nå! Nelly har også masse sminke, treningsklær, hverdagsklær, og mye mer! Så nå kan du gå helt crazy, og kjøpe alt du trenger!

Husk å oppgi koden BLACKFRIDAY når du kommer til kassen for å få 20% rabatt på dine ordinære varer!

Sjekk alle festkjoler HER, og skoene til 200 kr-, HER.


her
  //  her  //  her


her
  //  her  //  her

New in from VILA

I dag tidlig dro jeg, Andrea og Marie til nyåpningen av VILA på Metrosenteret på Lørenskog. De har nettopp åpnet en ny butikk der, så da måtte vi sjekke den ut! Inredningen var nesten like fin som alle klærne. Så hvis dere er i nærheten av Lørenskog bør dere ta turen innom! Vi fikk velge ut litt nye klær, så da ble det en ny jakke, bukse og et skjørt på meg.(Alle klærne, bortsett fra den hvite genseren er fra VILA. Genseren er fra Gina Tricot)

Akkurat nå kjenner jeg at jeg skal ta det med ro resten av dagen. Tror det er en liten sykdom (feber) på gang her. Har vanvittig vondt i halsen, hodet og hele kroppen verker. Trooooor det kan ha noe med at jeg gikk i kjole på byen på fredag. Tåler virkelig ikke å gå for tynt kledd. Da blir jeg syk med en gang! Note to myself: ta på boblejakke og skidress neste gang jeg drar på byen! Haha! Heldigvis er jeg ferdig med videoen som skal opp senere i dag. *Onsdagsvideo, wiii*. Så da kan jeg faktisk ta det med ro resten av dagen. Det skal bli godt! Får prøve å bli frisk som en fisk igjen. For jeg har virkelig ikke tid til å bli syk nå!

Julegavetips: Venninne, mor eller søster
I dag er det akkurat en måned til jul. Uæææh, kjenner det kribler skikkelig i magen! Selv om det ikke har kommet noe snø her i Oslo enda. Får jeg like mye julefølelse når jeg går nedover Bogstadveien og ser alle julelysene som henger i gatene, og alle butikkene som har pyntet til jul. Siden det er kun en måned igjen til jul er det virkelig på tide å handle inn julegaver.

Hvert år er jeg alltid for sen, og aner aldri hva jeg skal kjøpe hverken til familie eller venner. Og jeg tipper at jeg ikke er den eneste! Derfor har jeg laget en liten liste med 25 julegavetips til dere. Her er det noe for enhver jente/dame. Så her kan du finne gaver til søsteren, venninnen, moren, tanten og bestemoren din. Happy shopping ♥bareMinerals startkit  //  Makeup store sminkepung  //  Sovesett  //  Øyenskyyge  //  Marc Jacobs Daisy parfyme

Tangle teezer  //  Lue  //  Ole Henriksen start kit   //  ghd rettetang

 

 

 

Automatisk visp  //  Kjøkkenmål og vekt i ett   //  Kristine Weber sunnere og sterkere kokebok

Cup cake maker  //  Rosa vekt   //  Juicemaskin  //  Yoghurt on the go 

 

 

Prozyme proteinpulver  //  Treningsmatte  //  Treningsdagbok  //  Smoothie on the go, blender 

Proteinshaker  //  Questbar(Alle smaker)  //  Styrkebibelen for jenter  //  2XU tights  //  Kari Traa ullgenser -  (Underdel)

 

Princess dress

Da jeg var hjemme hos foreldrene mine i går, mottok jeg en sponsorpakke fra lookbookstore.co. Med blant annet den jakken jeg hadde på meg i forrige innlegg. Og den kjolen som er på disse bildene. Ble helt forelsket med en gang jeg så den! Den er jo så meg som den kan bli! Føler meg nesten som en prinsesse når jeg har den på!

Det som er enda sykere er at den kun koster 300,- kr. Hvor billig er ikke det? Så hvis du skal på juleball snart, og trenger en billig men fin kjole, kan jeg virkelig anbefale denne! Jeg har den i størrelse XS, og den sitter helt perfekt! Er så sinnsykt fornøyd med den! Kjolen kan du kjøpe HER.


EDIT: Fikk en del spørsmål om frakt, toll osv så svarer her :-) Lookbookstore.co leverer pakker til hele verden, inkludert Norge. Frakten er gratis (dersom man velger økonomi frakt), og leveringstiden er på ca. 10-20 dager. For meg tok frakten 11 dager. Man kan velge raskere frakt som tar 5-10 dager, men dette koster 29,- dollar (196 norske kroner).

Siden jeg fikk klærne fra lookbookstore.co sponset, så betalte ikke jeg noe toll, siden de fikset det for meg. Men hvis du kjøper for eksempel denne kjolen til 49 dollar (334,- kr) så blir toll og moms på 129,- kr til sammen. Da kommer kjolen på totalt 463,- kr, etter frakt, toll og moms. Du kan selv sjekke på importkalkulatoren hvor mye du betaler i toll og moms hvis du skal handle andre ting fra butikken, HER.


Hva syns du om kjolen?

My christmas wishlist


Selv om det er litt over en måned til julaften, er det aldri for tidlig å starte planleggingen. Jeg elsker å bruke hele desember på å kose meg skikkelig med juletradisjonene. Se på masse julefilmer mens jeg ligger under et teppe og drikker kakao, gå ut og spise med venner og pynte til jul. Derfor syns jeg det er best å starte litt tidlig med julegavene. Få det unnagjort før julen plutselig er her! For er det èn ting jeg nesten alltid tabber med ut på hvert år, så er det at julen kommer altfor fort. Vips så er det julaften.

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har godt av å få unnagjort julehandlingen litt tidlig. Så derfor har jeg laget min ønskeliste til jul. Kanskje du blir inspirert og finner noe du selv ønsker deg? Eller en fin presang til en venninne?

HER
  //  HER  //  HER
HER
  //  HER

 TIGHTS - HER  //  TOPP - HER  //  SKO - HER
GRÅ TIGHTS - HER  // TOPP - HER  //  LILLA TIGHTS - HER


LIPGLOSS - HER  //  PARFYME - HER  //  KRØLLTANG - HER 

ØYENSKYGGE - HER  //  NEGLELAKK - HER
SMINKEPUNG - HER  //  NEGLELAKK - HER  // LEPPESTIFT - HER

ØYENSKYGGE - HER  //  PARFYME - HER  // CONTOUR KIT - HER

 

reklamelenker

25 kjoler til Julebordet / Juleballet

Nå nærmer julebordsesongen seg med stormskritt. Mange av dere som jobber skal nok på julebord, og dere som går på skole skal på juleball. Nå som vi allerede er i november er det virkelig på tide å se etter en kjole til julebordet / juleballet. Anbefaler dere å være tidlig ute med å kjøpe kjole, for de fineste blir fort utsolgt! Jeg har sett litt rundt på Nelly.com og funnet 25 utrolig nydelige kjoler, som passer perfekt til juleballet / julebordet. Alle kjolene er rimelige, og prisene ligger mellom 299,- og 799,- kr.

Nelly har forresten fri frakt hvis du handler for over 100,- kr, og de har 14 dagers angrerett.

PS: Noen av kjolene finnes i flere farger, så hvis du liker kjolen, men ikke fargen, anbefaler jeg deg å klikke deg inn på kjolen og se om de har den i en farge du liker :-)


her
  //  her  //  her

 


her
  //  her 

 


her
  //  her  //  her
her
  //  her
her
  //  her her
  //  her
her
  //  her 

 her
 
//  her  //  herher
  //  her 

 her
  //  her 
her  //  her

 

Hvilken kjole ble din favoritt?

Nye høst innkjøp

I dag var jeg innom Oslo City en liten tur for å se etter litt nye høstklær. Denne høsten har jeg helt dilla på hvitt, grått og lys rosa. Til min store glede er det farger som virkelig er inn denne høsten. Så dere kan gjette om jeg fant noen nye ting! Oh yes I did!Comfy genser fra H&M

Denne buksen som er fra WOW har jeg faktisk hatt en av før, og den er storfavoritt! Men dessverre har min forrige blitt altfor stor. Så jeg måtte innom WOW og kjøpe en i en mindre størrelse. Anbefaler virkelig stretch buksene til WOW. De er fantastisk fine og behagelige! Når jeg tok på disse sokkene var det som å tre rett inn i en god dyne. De er så sykt behagelige, og jeg kommer nok til å bruke de masse nå på høsten! Kakao, disse søte  og comfy sokkene og en god film. Kan det bli noe bedre kombinasjon? Både disse pusesokkene og de hvite er fra Cubus.

Selv om dette skjørtet er fra WOW (som er en barne/ungdomsbutikk) syns jeg det var veldig voksent i looken. Ikke minst utrolig fint! Haha, ler litt av meg selv når jeg må ha samme størrelsen som 8 åringer i skjørtet. Men men, sånn er det vel å være petite! 

9 Nydelige høstjakker fra Nelly

Denne høsten er lyse farger veldig mye å se i motebildet. Grå, beige, rosa og blå er farger som går igjen i de fleste plaggene. Personlig elsker jeg denne trenden, og den kunne ikke passet min stil bedre! Siden høsten ofte kan bli litt mørk er det viktig at man lys og liv igjennom fine jakker. Under kan du se 9 av mine favorittjakker fra Nelly. Har allerede kjøpt jakke nr 7 for et par uker siden, og jeg er helt forelsket i den! 


her  //  her  //  her her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her

 

♥ Hvilken jakke likte du best?

Jeg selger klærne mine i morgen!

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter møtet med Britney Spears. Fikk dessverre ikke tatt noen bilder med henne, men satt på tredje rad, så jeg så henne veldig godt. Hehe! Bilder fra visningen kommer i morgen! Først vil jeg bare vise dere litt av tingene som jeg skal selge på klessalget i morgen. 

I morgen er det nemlig markedsdager i Karl Johan, og da skal Donna og jeg, pluss noen andre bloggere, ha hver vår bod hvor vi skal selge masse skatter fra garderobene våre. Jeg skal selge en del topper, gensere, kjoler, smykker, vesker og sko. Har tre proppfulle IKEA poser med ting jeg skal selge. Så her er det nok noe til alle! Klærne er for det meste i strl xs, men har også en del gensere i strl one size som tilsvarer s/m. Skoene er i strl 37. Kommer til å selge tingene veldig billig! Kom gjerne innom for å si hei også :-)

Sted: Arkaden (den plassen som ligger som ligger ut mot Royal Christiania) i Oslo, rett ved Karl Johan

Tid: 10:00 og utover dagen


blusen kommer til å selges


kjolen kommer til å selges


sko kommer til å selges


kjede kommer til å selges 


Skjorte kommer til å selges


Skjorte kommer til å selges 


Skjorte kommer til å selges


Topp kommer til å selges

 

New in from Nelly

reklamelenker

I stad var jeg innom posten og hentet en pakke med klær fra Nelly.com. De har fått inn så mye fint, og i forrige uke klarte jeg ikke å dy meg lengre. Da måtte jeg ha litt nye ting! Det ble en veldig fin teddy jakke, en utrolig behagelig og søt genser, og en ny treningsshorts. Denne jakken er veldig delikat i fargen, og derfor måtte jeg bare ha den! Den glir rett inn i årets høstmote. Den passer perfekt nå på høsten da det ikke er for kaldt, men man fortsatt trenger en litt varmere jakke. Kan kjøpes HERDenne genseren er noe av det mest behagelige jeg noensinne har hatt på meg! Varm og søt er den og! Gleder meg til å bruke denne utover høsten. Kan kjøpes HERDenne shortsen er skikkelig behagelig å ha på. Den sitter godt og er stretchy i stoffet. Har en lignende shorts fra før, som jeg liker å bruke når jeg trener styrke. Så måtte ha en til, fordi de er helt fantastiske! Shortsen kan kjøpes HER, bh'en kan kjøpes HER.

Nelly høstfavoritter

Nå er endelig høst nyhetene kommet til Nelly. Jeg har funnet en god del favoritter, som jeg vil dere med dere! Noen av tingene er allerede klikket hjem til postkassen. De har jo så mye fint nå, så da klarte jeg ikke dy meg! Denne høsten er gråtoner veldig stort. Strikk, skinn, hullete bukser og lange kardiganer er inne i motebildet. 


her  //  her  //  her  //  her

 


 her  //  her  //  her

 
 


  her  //  her  //  her   her  //  her  //  her   her  //  her  //  her    her  //  her  //  her   her  //  her  //  her


 her  //  her  //  her  

Skap din egen drømmegarderobe

Det er ofte jeg får spørsmål om mote, trender og det å finne sin egen stil av dere som leser bloggen min. Selv har jeg brukt mange år på å utvikle min egen stil, og den er fortsatt under utvikling. Jeg finner ofte nye ting jeg liker, og jeg er alltid sulten på mer. Det å finne sin egen stil er vanskelig, men jeg skal prøve å hjelpe deg så godt som mulig! Hvis dere har noen som helst spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet :-)

 

- Finn din egen stil -

Å finne sin egen stil er vanskelig, og den forandrer og utvikler seg igjennom årene. Jeg har vært alt fra tidenes bærte bimbo til rocka gother. Så jadda, her har vi prøvd alt! Men det som er smart med å prøve ut mange forskjellige stiler er at jeg har funnet ut hvilken stil jeg har i dag. I tillegg er jeg heller ikke redd for å prøve nye ting. I dag liker jeg ganske basic klær, med litt statement tilbehør. Jeg liker å blande søtt og rocka, gjerne er blondetopp med spikesko. Det viktige er at du finner en stil du selv liker. Og det skal jeg hjelpe deg med nå!


Dette antrekket er veldig "meg". Det har hvite blonder, sterk rosafarge og rocka hæler med spikes

 

- Ta bilde av dine favorittplagg -

Som blogger har jeg den store fordelen at jeg "må" ta bilde av klærne mine, og derfor kan jeg se tilbake i arkivet mitt og se hvilke antrekk jeg er mest fornøyd med. Det er så mye lettere å se i etterkant hvilke antrekk som var fine, og hvilke man burde unngått for enhver pris. Men selv om du ikke er blogger anbefaler jeg deg å ta et bilde hver dag av antrekket du har på, og se tilbake på antrekkene i ettertid og plukke ut de du selv syns var finest. Da får du et bedre bilde av hva slags stil du selv ønsker å ha. 
- Ikke vær en trendslave - 

Det er veldig få mennesker der ute som har råd til å følge hver eneste trend. Om man skal gjøre det ender man fort opp på luksusfellen, og med en leilighet stappfull av klær man aldri kommer til å bruke igjen. For det er det som er problemet med trender. De er over før du rekker å snu deg, og da sitter du igjen med mase plagg som ikke var din stil allikevel.. Derfor er det mye bedre å finne sin egen stil, selv om man godt kan la seg inspirere av trender, og gjerne bruke et par nøkkelplagg eller tilbehør fra den trenden som er in nå. Bare ikke gå til innkjøp av en hel garderobe full av dagens trender, hehe! Men heldigvis er det ikke sånn lengre at man må gå med Miss Sixty bukse, ellers er man ikke "kul". For nå i dagens samfunn er det fritt frem å gå med det man selv vil, og hvor fantastisk er ikke det?
- Lagre bilder av plagg du liker -

Hvis du er som meg og leser mange moteblogger kan du gjøre det smart ved å lagre de antrekksbildene du liker, og legge de i en mappe for inspirasjon. Prøv å finn ut hva det er i antrekkene som gjør at du likte akkurat de antrekkene. Det er veldig mange flinke motebloggere der ute, som er utrolig dyktige til å sette sammen antrekk, som man kan lære mye av.

 

- Basic klær og statement pieces - 

Klærne på bildet over er veldig basic. En enkel mørkeblå jeans og en topp. Så antrekket i seg selv er ganske kjedelig. Men med et par knæsje korallfargede hæler og en mørkegrønn konvoluttveske er antrekket alt annet enn kjedelig. På denne måten kan jeg bruke klærne flere ganger fordi de er så basic, og jeg kan endre hele antrekket ved å endre noen små detaljer. 

 

- Basic plagg - 

Selv om vi alle har forskjellig stil er det noen basic plagg som kan være smart å ha i garderoben. Plagg som du kan matche med alt som er i din egen stil. Eksempler på slike plagg er: en svart og en mørkeblå jeans , en svart skinnjakke, en svart enkel kjole (den lille sorte), en enkel sort blazer og en enkel sort veske i medium størrelse. Som dere kanskje skjønner er sort nøkkelen til basic. Sort passer til alt og alle. Det kler alle kroppsfasonger og hudfarger. Disse plaggene kan være smart å kjøpe i god kvalitet så du kan bruke de mange ganger. Jeg kjøpte forleden er Michael Kors veske i medium størrelse i fargen sort, og jeg er helt forbauset over mye mange antrekk jeg kan kombinere den med. - Til slutt -

Helt til slutt vil jeg bare si at du ikke må være redd for å feile, for det gjør vi alle. Det er av feilene sine man lærer. Klær og mote er veldig morsomt, og det skal være noe som kan hjelpe deg i hverdagen din. Husk: If you look great, you feel great. 

Masse nye innkjøp!

I dag spratt jeg opp av sengen 08:00 og hoppet rett inn i dusjen og skrubbet huden godt. Har blitt helt forelsket i den nye skrubben til The Body Shop. Hele argan serien er helt fantastisk! Etter en kjapp dusj gikk jeg bort på solariumet og tok litt sol. Syns det er så fint å være litt gyllebrun, spesielt nå som vi nærmer oss høsten! Etter at jeg hadde tatt sol gikk jeg innom postkontoret og hentet et par pakker med nye ting.

Syns alltid det er litt skummelt å kjøpe ting på nett, siden jeg ikke får prøvd tingene på forhånd. Men når jeg kjøper hos Nelly og Ellos er størrelsene alltid veldig korrekte og klærne er minst like fine i virkeligheten, som de er på nett! 

Ny treningsbh for styrketrening og løping, kan kjøpes HER

Ny shorts med hold-in effekt som sitter godt inntil kroppen og er i behagelig og mykt stoff. Passer til styrketrening og kondisjonstrening. Kan kjøpes HER

Ny treningstopp i freshe farger! Perfekt på gymmet. Kan kjøpes HER.

Den lille sorte som passer til alt! Den sitter veldig godt og former seg etter kroppen! Kan kjøpes HERNye høstsko som passer perfekt til alle typer jeans. Disse finnes også i svart. Kan kjøpes HERPS: Følg med på bloggen senere i dag. Da kommer en konkurranse der du kan vinne en stor goodiebag med masse fantastiske produkter! ♥

Bli klar for skolestart med Nelly!

Nå er det ikke lenge igjen før ferien er ferdig for alle studenter og mange som jobber. Når man skal starte på en ny skole, eller i en ny jobb kan det være veldig greit å ha  noen nye klær. Da føler man seg fresh og klar for en ny start! Nå som høsten kommer med stormskritt kommer det inn så vanvittig mye kule klær i butikker. Nelly.com har allerede fått inn mange fine klær, og jeg har plukket ut mine favoritter. Her er det masse til hverdags, men også noen småting til fest. Miks og kombiner slik du selv vil for å få den beste looken!


her  //  her  //  her

 her  //  her  //  herher  //  her  //  her
her  //  her  //  her
her  //  her  //  her
her  //  her  //  her
her  //  her  //  her

 

Noen favoritter?

 

affiliatelinker

Nytt inn fra Lookbookstore

Hei dere! 

Så gøy å se at så mange av dere likte treningsinnlegget jeg la ut. Tenkte å legge ut mer om trening og kosthold fremover. Så følge med! Tidligere i dag fikk jeg en pakke på døren fra lookbookstore.co. Syns de har så utrolig mye fint og søtt på den butikken. I tillegg er alle klærne veldig rimelige, og frakten er kjempe rask. Tror det tok maks en uke før jeg fikk tingene i posten. 

Floral jewelry bikini set: HERCrochet plunge v back dress: HER
Mint faux leather bag: HER


Flower pendant necklace: HER


Sponset

Portugal innkjøp

Hei hei! 

Når jeg var i Portugal var ikke været helt på topp alle dagene. Så derfor dro Victoria og jeg på shopping flere ganger. Fikk kjøpt noen nye favoritt ting. Blant annet den store vesken fra Accesorize. Den kommer til å bli brukt mye fremover! Liker store vesker som jeg får plass til både pc og kameraet mitt. Har jo alltid med meg de tingene uansett hvor jeg går. Så da ble denne genial!Disse neglelakkene kjøpte jeg på en thai sjappe for 1 euro per stykk. Kjøpte de egentlig bare for moro skyld, siden de var så billige. Men de var faktisk utrolig bra! De sitter lenge og gir en sterk farge. På bildene har jeg på meg den rosa neglelakken. Syns den er så fin!Litt suvernirer fra Ericeira. Har fått meg en tradisjon at jeg kjøper et shotteglass fra hvert sted jeg drar til. Nå har jeg fra London, Tenerife og Portugal. Flere skal det bli!

 

Hva syns du om innkjøpene? 

Nelly sommerkjoler

Endelig er sommeren her og da er det på høy tide å kaste vekk jeansen, og ta på seg en fin sommerkjole. På Nelly.com har de utallige nydelige kjoler til en billig penge, frakten er også rask så man trenger ikke vente lenge på kjolen sin! Under kan du se noen av mine favoritter! 


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her


her  //  her  //  her

 


her  //  her  //  her


her  //  her  //  her

 

♥ Hvilken kjole er din favoritt?

15 Kjoler fra Nelly til under 300,-

God morgen, og god  helg ♥

I dag er det utsjekking for nesten alle her på campen. Det er skikkelig trist at alle skal dra i dag. Man får litt den leierskole følelsen, da man akkurat rekker å bli kjent med mange nye mennesker, og når man har blitt litt kjent med alle drar man. Heldigvis skal vi være her i 2 uker, så vi har fortsatt god tid på å lære og surfe og sole oss masse. Siden det er utsjekking og innsjekking for mange i dag, er det ingen planer på agendaen. Så i dag har Victoria og jeg tenkt til å ta oss en liten joggetur og på butikken. Er kjekt å ha noen småting her på rommet. Også må vi prøve å få vasket klærne våres litt. Føler alle klærne mine lukter skikkelig rått etter å ha ligget her i Bungalowen.

Siden vi har masse fri i hele dag har jeg rukket å finne noen favoritter fra Nelly.com til dere. De har så utrolig mange nydelige sommerkjoler til salgs nå, og til en billig pris også! Alle kjolene i dette innlegget koster under 300,- kr. Så her er det noe for alle! 


HER   //   HER   //   HER

 


HER   //   HER   //   HER

 


HER   //   HER   //   HER


HER   //   HER   //   HERHER   //   HER   //   HER

 

Hvilken kjole er din favoritt?

Bli klar for sommeren med Nelly

Sommeren er fullstappet av begivenheter man bare må elske. Alt fra Hovefestivalen til en herlig sommerfest i godt selskap. Jeg har plukket ut mine favoritter til tre forskjellige anledninger: Festival, Sommerfesten og på stranda. Alle tingene er fra Nelly.com, de har fri og rask frakt. Link til klærne ligger under hvert enkelt bilde :-)

 Antrekk til venstre: Kimono - HER   //   Tee - HER   //   Shorts - HER   //   Sko - HER

Fjærøredobb - HER   //   Converse - HER   // Antrekk til høyre: Topp - HER   //   Shorts - HERAntrekk til venstre: Kimono - HER   //   Topp - HER   //   Shorts - utsolgt   //   Sko - HER

Blomsterkrans - HER  //   Antrekk nr 2: Topp - HER   //   Shorts - HER   // Kjole - HER

Mintfarget kjole - HER   //   Øredobber - HER   //   Sko - HER   //   Lyserosa kjole - HERLyserosa playsuit - HER   //   Hvit blondekjole - HER   //   Blomsterkrans - HER   //   Rosa kjole - HER

 

Hvit og blå bikini - HER   //   Solbriller - HER   //   Hvit hatt - HER   //   Sko - HER   //   Veske - HER   //   Hvit bikini - HERHvit badedrakt - HER  //   Turkis bikini - HER   //   Blomstrete bikini - HER

 

Affiliatelinks

 

Fant du noen favoritter?

Masse nye innkjøp

Hei dere!

I dag har jeg vært på Gulskogen senteret med Eveline. Nå har jeg fått shoppet inn masse nye klær! Nå er det bare 17 dager igjen til Victoria og jeg reiser til Portugal *wiii*. Så da ble det en ny bikini og et par jumpsuiter som jeg kan bruke der nede. Har fått helt dilla på jumpsuit den siste tiden.

Syns det er så mye bedre å gå med det enn kjole når jeg er på utesteder. Føler meg så veldig overpynta med kjole, men jumpsuit blir akkurat perfekt! Flere som kjenner seg igjen i den kanskje?


//H&M: Bikini//H&M: Kjole//Vero Moda: Jakke//H&M: Jumpsuit//Bik Bok: Jumpsuit//Vero Moda: Blazer// Bik Bok: Topp// Bik Bok: Skjørt

Hvilken kjole til 17. Mai?

Nå er det ikke lenge igjen før det er 17. mai. Hvert år er pleier jeg alltid å bla kaotisk igjennom kjolene mine på 17. mai morgenen, uten den minste anelse om hva jeg skal ha på meg. Men i år skal jeg faktisk være tidlig ute, og jeg har allerede begynt å planlegge årets 17. mai antrekk. Men jeg har litt problem med å velge hvilken av kjolene mine jeg skal ha på meg. Så derfor trenger jeg deres hjelp. Hvilken bør jeg ha på meg? 

Rosa blonde- peplumkjole - HER

Kjole med sløyfe - HERBlondekjole - HER (kun 399,-) Hvit kjole med blomster - HER (kun 299,-) 
Kjole - HERadlinks

VIDEO: Hvordan lage blomsterkrone

Fikk spørsmål av en leser om jeg kunne vise hvordan jeg lagde blomsterkroner. Har lagt noen blomsterkroner selv, og syns de er veldig fine! Å lage en blomsterkrone selv er lett og billig. I tillegg får man den akkurat sånn som man vil ha den, og den blir helt unik! Jeg lagde en video i fjor da blomsterkroner begynte å bli "in" om hvordan jeg lager mine blomsterkroner.

Siden jeg publiserte den i juni i fjor er det sikkert mange av dere som er nye lesere som ikke har sett den, og noen av dere gamle leserne som trenger en oppfriskning i minnet. Så derfor publiserer jeg den på bloggen her igjen. 

Under kan du se tre forskjellige blomsterkroner jeg har laget selv. Hvis dere lager noen selv, legg gjerne ut bilde av de på instagram og #stinablogg, så jeg får sett de. Lykke til :-)
Nelly sommerfavoritter

På Nelly.com bugner det over av nydelige vår- og sommerklær. Jeg har plukket ut mine favoritter blant kjoler, bikinier, shortser, sko, og enda mer. Kanskje noen av favorittene mine blir favoritter hos deg og? Linker til hvert plagg til under hvert enkelt bilde! I sommer har jeg lagt elsk på blomsterprint, highwaist shortser og høye hæler. La deg bli inspirert!


Blomstertopp: HER
Blomsterskjørt: HER

Shorts: HER

Jumpsuit: HER


Kjole: HER

Rayban solbriller: HER

Sko: HER. Finnes også i grønn, hvit, neongul, rød og svart.

 Lyserose topp: HER

Kimono: HER
Shorts: HER
Topp: HER
Sko: HER

Mørk blomstrete topp: HER

 


Rosa og hvit blomsterkjole: HER, finnes også i svart HER

Hvit jumpsuit: HER


Sko: HER

Mørk blomsterkjole: HER

Jumpsuit: HER


Blomster bikini: HER

Blå bikini: HER

Grønn bikini: HER


Blått skjørt: HER

Beige kjole: HER

Hæler: HER. Finnes også i Beige, gul og rød.

 

Mitt walk in closet

Da er jeg tilbake fra IKEA, og nå er endelig mitt walk in closet ferdig. Det ble så mye bedre og finere enn jeg noensinne hadde forestilt meg. Søsteren min og jeg har delt dette garderoberommet siden vi var små og det har nesten alltid vært helt  kaos der inne. Stappfulle skap med masse klær og masse gammelt dritt oppå skapene. Men nå har jeg endelig fått ryddet vekk alt jeg ikke trenger, og nå er det endelig ryddig der inne. Skal virkelig være flink med å holde det ryddig. Nå har jeg i alle fall et utrolig godt utgangspunkt, og klesskap som ikke er overfulle. 

Skapene er fra vi var små så det er skrevet en del småting på hyllene som "bukser og tynne gensere". Så jeg har tenkt til å male over det (hvis jeg gidder, hehe!). Ellers enn det er mitt walk in closet helt ferdig. Har også tatt med alle sko og vesker som jeg hadde nede på rommet og satt skoene oppå skapene, og veskene inn i det ene skapet. Telte over hvor mange vesker jeg totalt har, og for å si det sånn. Jeg trenger ikke kjøpe vesker på en stund. 35 stk burde vel holde! 

Hvis du lurer på hvor ting er fra osv. er det bare å spørre i kommentarfeltet. Så skal jeg svare så godt jeg kan :-)

Sneakpeak: Walk in closet

Hei dere! WOW, jeg må virkelig skryte av meg selv. Så effektiv og flink som jeg har vært i dag, har jeg virkelig ikke vært på lenge. Jeg har gjort om garderoberommet mitt fra å være et roterom med 5 skap, til et walk in closet. Det ble så utrolig fint! Får tonnevis av inspirasjon bare av å gå inn der. Nå har jeg alt av klær, vesker, sko og smykker der inne. Sånn at alt er samlet på ett sted og jeg kan enkelt sette sammen antrekket mens jeg er der. 

Skal dra og kjøpe et stort speil jeg skal henge på veggen i morgen. Dere! Dette blir så utrolig bra :D Å sette sammen antrekk fremover blir en fryd. Har ønsket meg et walk in closet siden gud vet hvor lenge. Og nå har jeg det endelig. Wiii. er så glad nå! Gleder meg til å vise dere flere bilder i morgen. 
Wild flower

I dag har det vært så varmt og godt ute! Har kost meg masse ute i det fine solværet. Nå skal jeg rydde på garderoberommet mitt. Søsteren min har nettopp vært innom og ryddet ut av sine gamle skap. Så nå har jeg hele rommet for meg selv og mine ting. Har masse ting som må ryddes og kastes, også har jeg lyst til å ha alle veskene mine i det ene skapet.

Nå ligger de sammentrykt i en skuff under sengen min, og det blir totalt kaos på rommet mitt hver gang jeg skal ta ut en liten veske. Så det er et problem som må løses! Hvis det blir litt fint inne på garderoberommet mitt skal jeg vise dere bilder! Er egentlig ganske stort rom, men er 5 svære skap, så blir litt trangt. Men skal se hva jeg får til! Wish me luck :-)   

Cubus: Topp   Bik Bok: Blomsterkrans   Primark: Shorts og sko

Mine blomsterkranser

Som kanskje mange av dere har fått med dere har jeg ganske blomsterkrans dilla. Jeg ble til og med intervjuet i fjor av klikk.no forrige jeg er så glad i blomsterkranser. I fjor lagde jeg 3 kranser selv, og kommer sikkert til å lage enda flere i år. Har også kjøpt 3 stykker som er utrolig fine. Syns et hvert antrekk blir så nydelig hvis man har på en blomsterkrans. Ah, som jeg gleder meg til sommeren!

Siden det snart er sommer og blomsterkransene er på full vei inn i butikkene, tenkte jeg å vise dere mine blomsterkranser, så dere kan få inspirasjon!


//Bik Bok


// Glitter
// DIY


// DIY
// Cubus


// DIY

 

Hvilken ble fin favoritt?

17 Mai kjoler fra Nelly

Nå er det ikke lenge igjen til 17. Mai, og i år har Norges grunnlov 200 års jubileum. Og det må virkelig feires! Derfor har jeg funnet frem 12 nydelige kjoler fra Nelly. Elsker virkelig å handle kjoler fra Nelly, siden det er så billig (de fleste kjoler koster bare 200-500 kr) og fordi de har et enormt utvalg. Har bestilt masse kjoler derfra tidligere, blant annet kjole nr 4 og de ser like smashing ut i virkeligheten, i tillegg til at kvaliteten er veldig god!

Anbefaler dere virkelig å bestille 17. mai kjolen så fort som mulig, siden det fort blir utsolgt for kjoler før 17. mai. Skal selv bestille kjole fra Nelly til 17. mai, og jeg faller nok på kjole nr 3. Den er fra Leighton Meester kolleksjonen, og den er helt nydelig! Lyserosa kort kjole - HER // Lang blomstrete kjole - HER // Hvit Leigthon Meester kjole - HER 

 

 


Hvit og ferskenfarget kjole - HER // Lang blomstrete kjole - HER // Hvit blondekjole - HER

 
Kort hvit blondekjole - HER // Lang kremfarget kjole - HER // Chiffonkjole med paljetter - HER

 

 Blomstrete kjole til venstre - HER // Blomstrete kjole i midten - HER // Ferskenfarget kjole - HER 

 

Hvilken kjole likte du best?

20% hos Miinto

Hei dere! I dag er det 20% på ALT hos miinto.no. På miinto har de massevis av nydelige klær til kvinner og menn, tillegg har de masse sportklær og masse fine interiørting. Jeg har selv funnet mange godbiter jeg skal klikke hjem, og noen av favorittene mine vil jeg dele med dere! Bruk koden MIINTOSHOPPINGSPREE for å få 20% rabatt når du kommer til kassen! Rabatten varer til 12:00 i morgen!

Genser - HER // Topp - HER // Klokke - HER // Kjede - HER 
Kjole - HER // Armbånd - HER // Sko - HER // Lommebok - HER // Bokser - HER 

Peplumjakke - HER // Kjole - HER // Veske - HER // Sko - HER

Nye kjoler fra Nelly

Hei dere! I dag fikk jeg kjolene fra Nelly som jeg bestilte for et par dager siden. Var litt usikker på hvordan de kom til å se ut i virkeligheten, men jeg ble veldig positivt overrasket. De satt som et skudd, og de var utrolig fine! Den hvite og rosa kjolen er perfekt til fest. Tror den kommer til å bli brukt mye på festligheter fremover! 

Kjolen er dessverre utsolgt i denne fargen, men de har den igjen i mint og hvit HER.

Blomsterkjolen hadde et nydelig 50 talls husmorpreg over seg, og det syns jeg faktisk var helt nydelig! I tillegg fremhever den virkelig midjen! Kjolen kan du kjøpe HER

 

Tidligere i dag var jeg innom A Good Feeling i Drammen og fikset på neglene mine. Er 4 uker siden jeg fikset på de sist, så det hadde vokst ut ganske mye. Men ingen av de hadde knekt, så kvaliteten var like god! Det er så deilig å være fresh på neglene, det gjør noe med hele holdningen min kjenner jeg.

Når jeg ikke har på gelenegler så knekker mine egne før jeg rekker å se på de, og jeg er virkelig ikke noe flink til å lakke de heller. Da er det helt genialt å alltid være helt fresh på neglene! Sjekk gjerne ut A Good Feeling på facebook HER hvis du er interessert i like fine negler!
Lørdagsshopping på Nelly

Hei! Litt lørdagsshopping på nelly slår aldri feil, og nå har jeg nettopp klikket hjem to utrolig søte kjoler. Den ene er det 25% rabatt på, så da måtte jeg bare slå til! I tillegg får man 15% rabatt hvis man skriver inn SPRING15 når man kommer til kassen. Gleder meg skikkelig til sommeren kommer og jeg kan gå med disse kjolene ute! Ah, det blir deilig det!


Blomstrete kjole - HER   Denne er det 25 % rabatt på kun i dag!


Hvit og rosa kjole - HER (de har den også med turkis istedenfor rosa). 

Favorittkjoler fra Nelly

Nå har det kommet inn mange nye og utrolig nydelige vårnyheter på nelly. Jeg har allerede plukket meg ut noen favoritter, og jeg kommer nok til å bestille et knippe med kjoler med en gang lønningen er på konto. Den hvite og rosa kjolen som er nr 3 på første rad er absolutt en av favorittene. Den lyser vår og sommer, og jeg kan kjenne sand mellom tærne bare av å se på den! 


HER   //   HER //   HER  

 


HER   //   HER 

 


HER   //   HER //   HER

 


HER   //   HER //   HER

 


HER   //   HER //   HER

 

Hvilken kjole ble din favoritt?

Min skosamling

Hei og hopp! Ny uke, og nye mål og ting som må gjøres! Kanskje du har satt deg noen mål for uken? Det har jeg! Det første tingen på min to-do liste denne uken er å vise dere skosamlingen min. Det er noe dere har spurt om lenge, og som har gått rett i glemmeboken min. Men i dag husket jeg det endelig! Har kjøpt mye nye høye hæler det siste året, så da var det virkelig på tide å vise dere min skosamling med høye hæler. 

De fleste skoene mine er fra Nelly.com. Syns de har så sykt mye fine sko! I tillegg er det veldig billig der også. Det er flere ganger jeg har fått kjøpt et skopar til under 200-lappen. Tror jeg skal ta meg en tur innom og se om de har fått noe nytt igjen asap! 
Sko til venstre - HER // Sko i midten - HER // Sko til høyre - Utsolgt

 


Sko til venstre - HER // Sko i midten - HER // Sko til høyre - HER

 


Sko til venstre - HER // Sko i midten - HER // Sko til høyre - Din Sko 
 


Sko til venstre - Utsolgt // Sko i midten - Utsolgt // Sko til høyre - HER


Til vanlig pleier jeg alltid å ha favorittene stående på hyllene. De er så fine, så hvorfor ikke bruke de som pynt? Da holder de seg mye finere også, enn hvis jeg skulle latt de slenge i gangen. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til våren, for da kan jeg begynne å bruke flere av skoene som jeg ikke kan bruke på vinteren! 

// affiliate links

Video: Nye innkjøp

Da var videoen endelig ferdig lastet opp! Her er de nye innkjøpene jeg kjøpte når jeg var i Oslo i går. Ble veldig mange nye topper! Kjøpte inn masse nye bukser for veldig kort tid siden, så da ble det topper i går. Nå har jeg nettopp ryddet og vasket hele klesrommet, og lagt vekk en søplesekk med klær. Deilig å endelig ha litt mer plass i skapene! Det er mitt must nr 1 når det kommer til antrekksinspirasjon, RYDDIGE SKAP. Haha :-) 

Husk å stille inn kvaliteten til 1080p for best kvalitet

 

1 plagg - 3 antrekk

En søt bluse er det perfekt must have plagget i enhver garderobe. Den kan matches til det meste, og brukes til hverdags og til fest! Under kan du se tre forskjellige måter man kan bruke den på. To som er til hverdags, og en som er til fest.

nelly.com har de også mange fantastiske bluser som er perfekte til å matche med forskjellige antrekk. Under kan du se noen av mine favoritter.

1 - her // 2 - her // 3 - her // 4 - her // 5 - her // 6 - her

adlinks

Masse nye innkjøp

Hei søtinger ♥

I dag begynte jeg dagen min hos tannlegen. Hadde drømmer om det i hele natt, og gjett om jeg gruet meg. Sistgang jeg var hos tannlegen (5 februar, bursdagen min..) gjorde det helt sinnsykt vondt. Jeg lå bokstavelig talt på tannlegestolen og gråt av smerte. Og i dag kom jeg tilbake for å gjøre ferdig rotfyllingen som tannlegen begynte på den gangen. I dag gjorde det heldigvis ikke like vondt, men har ganske vondt i munnen nå. Men det går forhåpentligvis fort over! 


Topp fra Cubus, bukse fra WOW

 

Siden jeg var så flink hos tannlegen syntes jeg at jeg fortjente litt shopping for meg selv. Så det passet midt i blinken at Varner kortet mitt hadde kommet på jobben for noen dager siden. Så i dag har jeg shoppet masse på WOW, Cubus og Bik Bok. Alle som jobber i Varner kjeden for jo 40% avslag i de butikkene, pluss noen butikker til. Så det er jo helt genialt! Ble mye nytt på meg, og det trengtes! Hadde nesten ingen jeans igjen som passet til meg, så deilig med hele 4 nye. Også sitter de som et skudd og! 


Topp og blomsterkrone fra Cubus, bukse fra Bik BokTopp fra Bik Bok, bukse fra WOW


Bluse fra Cubus, bukse fra WOW


Kosedress fra Cubus
 

Oslo Trend - Fashionshow

Hey sweeties ♥

I går var jeg på to visninger til Oslo Trend med June. Har ikke vært ordentlig med henne på altfor lenge, så vi gjorde kvelden til en skikkelig jentekveld! Først startet vi med visningen til Miinto.no som viste nyhetene sine fra Malene Birger, Moo, Su Misura og Kristine Vikse. Fant mange favoritter, og vet definitivt hvilke stiler jeg skal gå for til sommeren! Etter at moteshowet var over stakk vi til Mathallen og spiste nydelige blåskjell på "Vulkan fisk". Etterfulgt med masse jentesnakking. June er så god jente, så henne kan jeg virkelig snakke med om alt! Kl 21:00 var det tid for moteshow nr to som var Julian Reed sin kolleksjon. Fant ikke like mange favoritter der, siden det var mer hverdagslige klær, og mye mer høstmote. 

Alt i alt ble det en utrolig koselig venninnekveld i går Håper dere får en flott onsdag, og en fin uke videre!Favoritter fra Nelly

God søndagskveld ♥ Nå er det altfor lenge siden sist jeg la ut noen favorittklær fra Nelly, så da var det virkelig på tide med noen favoritter nå! Hvis du skal ut til helgen er det masse godbiter du kan velge mellom her! Hvis du  bestiller i dag, så rekker du å få det til helgen! 


her // her // her

 


her // her // her

 


her // her // her
 


her // her // her

 


her // her // her

adlinker

Hvilken kjole til VBA?

Hei hei søte dere! I dag skal jeg på Vixen Blog Awards sammen med Victoria. Vi skal først på vors hos June med masse bloggere! Hehe, så det blir nok mange kameraer der! Har ikke sett mange av folka på altfor lenge. Så blir kjempe koselig å se igjen alle! Etter vorset stikker vi til Edderkoppen teater, hvor VBA blir arrangert. Gleder meg skikkelig til hele kvelden! I fjor var jeg jo nominert til årets skjønnhetsblogg, men det gjør meg virkelig ingenting å ikke være nominert til noe i år. Bloggen min handler jo om mye mer enn bare skjønnhet, så er ikke så rart at jeg ikke ble nomert til det i år! Men jeg ønsker alle deltagerne i år lykke til :-)

Men jeg har litt krise nå, og trenger virkelig deres hjelp! Jeg har seriøst ingen anelse om hvilken kjole jeg skal ha på meg i kveld! Har funnet frem fire forskjellige kjoler som det står mellom. Men hvilken skal jeg bruke?


// Bik Bok 

 


// her

 


// her
 


// Nelly.com 


Something new

Hei hei dere!

I dag har jeg vært på Gulskogen sentteret for å kjøpe meg nye ski. Var først innom G-Sport og sjekket der, men de hadde jo selvfølgelig ikke min strl i hverken sko eller ski. Så da endte vi opp på XXL. Der hadde vi heldigvis mine størrelser i ski, staver og sko. Så i morgen eller i overimorgen skal vi hente skiene våre! Gleder meg skikkelig til å stå på ski nå! Har jo ikke stått ordentlig på sikkert 10 år, så kan bli spennende å se om jeg fortsatt har noen skills! 

Etter at jeg kom hjem dro jeg innom postkontoret en tur for å hente litt pakker. Når man er blogger er nesten hver dag som julaften, man får jo så utrolig mye pakker!

Syns den buksa her var skikkelig kul! Veldig annerledes og fresh! Jeg har min i XXS og den passer perfekt! Den er ganske stretchy i stoffet også, så den er ganske behagelig! Buksen kan du få tak i HER.

Gjett om jeg gleder meg til sommeren når sånne sko kommer i posten a? Aaaaaah! Skoene kan kjøpes HERNye converse sko ♥ Endelig fant jeg den rødfargen jeg har lett etter sykt lenge! Disse er så elsk! Du kan få tak i skoene HER.

Junkyard har masse klær på salg til opptil 70% rabatt nå. Sjekk ut salget HER

 

Nye hæler fra Nelly

I dag var jeg innom postkontoret og hentet skoene jeg bestilte fra Nelly for noen dager siden. Ble sjokkert over at de var så gode å gå på. Når jeg pakket de opp fra esken lo mamma godt og sa "når kommer du til å knekke anklene!". Men alle tre parene var veldig behagelige! 


Sko - UtsolgtSko - HER  Nå er de på 60% salg og koster bare 159,- Sko - HER   Nå er de på 50% salg, så de koster 199,- kr Nytt fra sheinside

Nå har jeg nettopp sett på "bloggerne" på TV2 Bliss. Kanskje flere enn meg som så på det? Tror det kan bli morsomt å følge med på det fremover. Selv om jeg ikke har peiling på hvem de to bloggerne på 32 er... Men Emilie (voe) og Sophie Elise er jo gode som gull da! Det er sykt hvor mye dritt de får, men jeg syns de er helt fantastiske begge to! Fikk forresten noen nye klær fra sheinside her om dagen. Syns skinnskjørtet var skikkelig fint, og jeg gleder meg masse til å bruke det fremover! 


Skinnskjørt - HER  // Hvit genser - HER 
Grå genser - HERJakke - HER

Under 18 og handle på nelly?

Siden jeg har en del unge lesere, som er under 18 år tenkte jeg å gi dere et par smarte tips til nettshopping. Når man er under 18 år får man ikke kjøpt ting over nettet med sitt vanlige bankkort, og da er det mye god shopping man går glipp av (med mindre foreldrene dine vil betale for deg). Men det finnes to geniale måter å fortsatt få handlet på nettet!

Måte nr 1. er å betale med postoppkrav. Hvis man handler hos Nelly.com kan man velge postoppkrav som betalingsmetode. Da får en melding eller lapp i posten om at pakken din har ankommet postkontoret, og man betaler for pakken når man henter den ut fra postkontoret. Det koster 59,- kr å bruke postoppkrav, så det er en billig måte å bestille ting på nelly.com. Måte nr 2 er å kjøpe et "spend on" kort på 7 Eleven eller Narvesen. Det er nesten som et gavekort, men man kan bruke det på alle butikker og nettbutikker i hele verden. Kortet blir på en måte som et visakort, bare at det ikke inneholder noe personlig informasjon. Genialt eller hva?

Håper dette gjorde nettshoppingen deres litt lettere! :-) Selv elsker jeg nettshopping, og spesielt det store utvalget av klær og størrelser. 

 

Noen ting jeg har kjøpt fra Nelly.com


Oransje sko (de kjøpte jeg i stad. wiii!) - HER // Svarte sko - HER // Svart kjole - HER // Rosa kjole - HER

 

Trendalarm: Pastell

I dag har jeg tittet mye rundt på de store motesidene, og sett etter hvilke trender som blir "inn" denne våren og sommeren. Trendene er mange og forskjellige, men en ting som går igjen hos mange er pastellfarger. Selv elsker jeg pastellfarger! Det er så lyst og fint, spesielt på sommeren. Jeg syns det er ekstra fint for oss brunetter å bruke pastellfarger, for da blir ikke håret vårt så "mørkt" på sommeren. Satt faktisk i stad og tenkte på om jeg skulle farge håret mitt blondt. Siden jeg syns looken min er så hard og rocka nå. Så jeg redigerte litt hos taaz.com for å sjekke ut forskjellige blondfarger, og gud vet var ikke mye lekkert! Haha, her snakker vi skikkelig fælt. Rett og slett! Så tror nok jeg kommer til å beholde mitt naturlige brune hår. 

Men tilbake til det innlegget egentlig handler om. Er så altfor flink til å snakke meg bort :-) Siden pasteller blir inn nå i vår og sommer har jeg laget en liten guide til dere med forskjellige pastellklær, og mine favoritt neglelakker i pastellfarger. 

1. - HER // 2. - HER // 3. - Gina Tricot // 4. - HER // 5. - Gina Tricot // 6. - HER // 7. HER 

 

Amazing Gracie - Utsolgt // Ferris Wheel - HER // Sugar Plum - HER // Pepperminty - HER


Hva syns dere om pastellfarger som trend? Er det noe dere kommer til å bruke i år?

 

affiliate linker

På farta

Hei hei dere!

I dag har jeg vært på farta i hele dag, så derfor har jeg ikke rukket å oppdatere dere før nå! Jeg har vært på A Good Feeling klinikken i Drammen og satt på vippe extensions. Ble helt utrolig fornøyd. Skal skrive et innlegg om vippe extensionet i morgen, så da får dere se bedre bilder! Rett etter at jeg hadde vært på klinikken, dro jeg på Gulskogen senteret en tur med Roger og shoppet litt. Fant meg to nye topper på Gina Tricot. Men gud så lite fint det er i butikkene nå. Ble helt oppgitt når jeg var innom Bik Bok jeg.. Der pleier de alltid å ha masse fint, men nå var det virkelig ingenting. Men men, Gina Tricot hadde heldigvis litt fint! 3 Nye kjoler fra Nelly

I dag var jeg innom posten og hentet kjolene jeg bestilte fra Nelly.com på tirsdag. Ble overrasket over at leveringstiden var så kort når det er midt i julehandelen. Så det var veldig positivt. Var nervøs for at kjolene ikke skulle passe. Men de satt helt perfekt, så der hadde jeg flaks! Jeg har alle kjolene mine i XS forresten. Så de er veldig korrekte i passformen i forhold til vanlig klær. Lyserosa kjole - HERFRA
Svart kjole - HERFRA


Rød og svart kjole - HERFRAHvilken likte du best?

Victoria's secret fashion show

Etter litt leting på youtube og et par blogger, fant jeg endelig en video med hele Victoria's secret fashion show som ble sendt på amerikansk tv for et par dager siden. Kjenner jeg blir veldig misunnelig når jeg ser alt det flotte undertøyet. For ikke å snakke om de utrolig vakre jentene! Gud de har virkelig jobbet hardt med kroppene sine, for å se ut som de gjør! Nå skal jeg legge meg i senga og spise litt cookies, mens jeg ser på showet. Haha, ikke alle som gidder å jobbe like hardt med kroppene sine som Victoria's secret modellene! 

Nye kjoler fra Nelly

Sene netter + nelly = nye kjoler!

Flere enn meg som får skikkelig shoppingdilla på natten? Jeg er kanskje tidenes nattemenneske, og i natt klikket jeg hjem tre nye kjoler fra nelly.com. Hehe, som om det ikke var nok å shoppe på Gulskogen senteret, så måtte jeg innom nelly en tur også! Gleder meg skikkelig til jeg får de i posten. Skal selvfølgelig vise hvordan de sitter på, og hvordan de er i størrelsen, osv. Leste på nettet at de var bra i størrelsen. Så håper de sitter som et skudd! 


Baby doll trim dress - Denne kjolen er så utrolig søt og fin! Og den passer perfekt til alle anledninger egentlig. Både til jul, nyttår og sommerfester. Så denne er det ingen fare for at blir ubrukt! Kjolen kan kjøpes HER.

 


Aztek beaded sweetheart bustier dress - Denne var skikkelig julekjole og passer utrolig bra nå i julen. På grunn av strassteinene så syns jeg at den passer til flere anledninger enn bare julen. Gjerne en tur på byen også! Kjolen kan kjøpes HER.

 


Pamela off shoulder dress - Denne er absolutt den lille sorte, men en liten vri! Den er tettsittende og elegant, og voksen og sofistikert look. Perfekt om man ikke vil skille seg for mye ut i mengden, men samtidig være pyntet. Tror nok jeg kommer til å bruke denne på mange fester fremover! Kjolen kan kjøpes HER

New in:Sheinside + Madlady

Hei hei!

I stad var jeg innom postkontoret og hentet tre nye pakker med klær. Syns det er like stas hver gang jeg får pakker i posten. Spesielt når jeg får fra sheinside, siden leveransetiden er på et par uker, så glemmer jeg helt bort hva jeg har bestilt. Men da er det ekstra gøy å åpne pakkene! I dag fikk jeg to nye kjoler fra madlady.se. Disse kommer jeg nok til å bruke på julaften og nyttårsaften. I tillegg fikk jeg tre varme og deilig gensere fra sheinside jeg kan bruke til vanlig. Og en blondetopp og et utrolig kult kjede. Tror nok at dere kommer til å se mye av det kjedet fremover! 


Kjole - HERKjole - HERGenser - HERGenser - HERGenser - HERBlondetopp - HERKjede - HER

15 Days challenge: Day 11

  day 11: Innholdet i vesken din

Vi jenter har alt mulig av forskjellige ting i veskene våre. Bare vi skal ut døren må vi ha med oss sysaker og alt av sminke. Dette er selvfølgelig en jentegreie, som veldig få menn forstår seg på. Spesielt hvis du ber en gutt om å finne en ting for deg i vesken din, da kan du banne på at han kommer til å lete ganske lenge. Og han vil bli veldig oppgitt over alt mulig forskjellig som vi bare "må" ha med oss. 

Jeg er absolutt blant de jentene som har med seg halve hjemmet i veska. Selv om jeg prøver å være litt kritisk til hva jeg putter oppi der. "Trenger jeg virkelig dette?" pleier jeg å tenke hver gang jeg pakker veska. Så da sparer jeg meg for mye ekstra vekt! Men det er noen ting som alltid må være med, og det er tingene på bildene under! Solbriller - Både på sommeren og vinteren er solbriller et must for meg. Jeg har ekstremt ømfintlige øyne, så jeg ser nesten ingenting hvis jeg har vært inne i et par timer, og plutselig skal gå ut i lyset, hehe! 

Visittkort - Dette har jeg alltid med når jeg skal til Oslo på presseeventer/visninger. Da blir man alltid kjent med nye mennesker i bransjen, og for å huske alle, og bli kjent med de i ettertid, er det viktig å bytte visittkort med hverandre. 

Kortmappe med nøkkelring - Denne er genial for meg! Jeg pleide alltid å glemme nøkkelen til huset hjemme, overalt. Men nå sitter den fast i kortmappen min, så da slipper jeg å måtte vente ute i 2 timer i kulden før noen kommer hjem (ja, det har faktisk skjedd!).

Hårbørste - Et must hvis man har extensions eller langt hår.

Headsett - Music on, world off. Er det ikke det de sier? 

Mobilen min - Samsung galaxy S4 Zoom.

Leppestift - #715 Choco cream, Maybelline New York (kan kjøpes HER). Uansett hvor jeg går har jeg alltid med meg leppestiften. Uten den føler jeg meg helt naken, haha! 

Kabukibørste fra Isadora og bareMinerals foundationpudder - Viktig å ha med i vesken, så man kan fikse på sminken i løpet av dagen! 

iPad - Denne har jeg alltid med meg når jeg skal ta mye tog eller buss. Og hvis jeg skal på møter der jeg må notere ting. Jeg pleier alltid å skrive litt på innlegg, gjøre research og andre småting når jeg har den med. Men den kommer nok til å bli byttet bort når jeg skal på lengre turer, med den nye pc'en min som jeg får snart!

Vann - Er det èn ting jeg aldri kan gå en dag uten, så er det vann. Hvis jeg går noen timer uten, blir jeg slapp og gretten. Så for meg er det viktig å alltid ha med en vannflaske. Imsdal har også noen søte barneflasker jeg pleier å kjøpe for å ha i vesken, så de slipper å ta så mye plass. De er helt geniale! 

♥ Antibac - VIKTIG! Jeg takler ikke å gå rundt med masse bakterier på hendene. Så derfor er antibacen en god venn på farten!

♥ Håndkrem - Denne er helt perfekt å ha med i vesken, siden den er i reisestørrelse. I tillegg er den kjempegod, og lukter herlig violet.

♥ Personlig almanakk - Jeg har brukt disse almanakkene i godt over 2 år nå, og jeg er helt "in love". Disse kan man velge forside, bakside, innhold, startdato, osv selv. Så man blir alltid 100% fornøyd med de. Jeg bruker de til å skrive opp treninger, jobb, møter, ting jeg skal gjøre og har gjort, osv. Alt mulig! 

 ♥ Kameraet mitt - Dette fikk ikke være med på bildene siden det var det jeg brukte til å ta bildene. Men kameraet mitt er alltid med på tur!

Dette var mine must i vesken. Du har kanskje noen must selv? Fortell meg gjerne om de i kommentarfeltet! 

20 Ball - og julebordkjoler

Nå er det snart tid for både juleball og julebord. Jeg husker selv når jeg skulle på juleball på ungdomsskolen. Den uendelig lange letingen etter den perfekte kjolen, som man gjerne måtte innom minst 15 butikker for å finne. I tillegg var ikke alltid budsjettet så stort, så derfor ble letingen enda vanskeligere! For å gjøre letingen deres litt lettere i år, har jeg funnet 20 kjoler som passer perfekt til julebord og juleball. I tillegg er alle kjolene veldig rimelige, så alle kan ha råd til de! Priser og direktelinker ligger under hver enkelt bildecollage :-) 

Blå kjole med gull paljetter 499,- // Mørkegrønn paljettkjole 599,- // Svart paljettkjole 699,-  // Blå og svart kjole 499,-  

 

Svart lang kjole med sølv detaljer 499,- //Blå paljettkjole 799,- //Lang grå kjole - 549,-  //Blå kjole med paljetter 499,- 

 

Svart kjole med paljetter 399,- //Rosa og svart kjole 499,- //Lang svart kjole med sølvpaljetter 499,- //Rosa kjole 319,-  


Blå kjole - 599,- //Svart kjole med blondeermer 299,- //Rød kjole 699,-  //Svart paljettkjole 499,- 

 

 

Hvilke kjoler likte du best?

Nye Jeffrey Campbell sko +++

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en shopping-trening-posten runde. Var først en tur på Buskerud Storsenter og shoppet litt. Planen var å kjøpe nye uggs, med svarte sequins. Men da jeg prøvde de var de altfor store, i tillegg så ser sånne sko altfor dassete ut. Og det er absolutt ikke noe fint hverken på bilder eller i virkeligheten! Så istedet prøvde jeg noen lave (eller.. 7 cm. Men lave for meg) sko. Men de falt virkelig ikke helt i smak! Enten så må skoene være helt flate som Converse. Eller normalt høye aka skyhøye som andre kaller de..

Så jeg endte opp med et nytt Jeffrey Campbell skopar. Disse er så fine! Og behagelige å gå på. Så dette ble vinterskoene mine! Hehe.. Det er mange av dere som har spurt meg om hvordan Jeffrey Campbell skoene er å gå på, og de er helt fantastiske. Siden de er ganske høye forran, og har tykk hæl bak er de stødige og behagelige. Love them ♥

Lita cap shoes ♥ Kan kjøpes på bubbleroom.no (direktelink).

Kjøpte også en ny topp på Bik Bok. Dessverre er ikke lyset på rommet på min side i dag, så får ikke vist dere hvordan den ser ut på enda. Men den er utrolig fin på! Har to stk i samme modell bare i hvit og blomstrete fra før av, og de er perfekt til fest! 

Litt småting som er kjekke å ha: Neglelakkfjerner, varmebeskyttende til håret og skopusser (er det riktig ord? haha). Sistnevnte er en utrolig undervurdert ting! Når man har skinnsko er det utrolig viktig å pusse skoene for at de skal holde seg fine. Selv om mine sko kan se slitte ut, så ser de ut som helt nye når de blir pusset. Så det er absolutt en ting man må huske å gjøre! 

Julegavetips: Vennine, mor eller søster

Nå som julehandlingen snart starter for fullt, er det greit å ha noen tips til julegaver i bakhodet. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt helt blank når jeg har skullet kjøpe julegaver til venniner, moren min og søsteren min. Man vil jo gi de beste julegavene til sine nærmeste, men når all julerushen nærmer seg er det ikke lett å finne de fineste tingene. Så derfor har jeg laget et litt lengre innlegg med masse tips til dere! Her er det noen for de aller fleste interesser og aldersgrupper! 

♥ Fotoramme - Gjør gaven personlig ved å ramme inn et fint bilde av deg og venninen/moren eller søsteren din. Rammen på bildet over kan fåes tak i her. 

♥ Tøfler - Disse tøflene er både søte og fine. I tillegg kan man legge de i mikroovnen i 90 sekunder, så blir de gode og varme. Den perfekte julegave til den som er mye på hytten, eller bare liker å kose seg med tøfler hjemme! Tøflene kan fåes tak i her. 

♥ Rettetang - GHD har utrolig bra rettetenger, og jeg er selv en stor fan av rettetengene dems. Kanskje en litt dyrere gave, men veldig snilt å gi til en søster. Eller kanskje et tips til dere mødre som lurer på hva dere skal gi døtrene deres til jul! Rettetangen kan kjøpes her. 

 ♥ Muffinsbrett - Dette må vel være den perfekt julegaven til den bakeglade! Med dette muffinsbrettet kan man lage muffins med bær, marshmallow, sjokolade eller karamell i midten. Brettet kan man få tak i her

♥ Anonnement på blad: Er det en ting de fleste jenter og mødre blir glade for, så er det abonnement på blader. Det er som regel en liten luksus i hverdagen, de fleste glemmer bort eller ikke tar seg råd til. Dette er heller ikke en dyr gave. De fleste abonnement koster bare 199,- kr for 6 måneder, man kan gi det bort som gave. Det finnes utallige blader å gi bort abonnement på, men mine favoritter er: Stella, Costume og Det Nye.

♥ Neglelakk - Det finnes tusenvis av neglelakker å velge mellom, og det er noe som nesten alle jenter elsker! Et neglelakksett fra Ciatè er den perfekt gaven til en vennine eller søster. Det kan fåes tak i her

♥ Bodylotion - Nå som det er vinter er det ekstra viktig at vi smører inn huden med masse bodylotion, og da er det jo genialt å gi bort en bodylotion eller to til en vennine, mor eller søster. Bodylotion fra Victoria Secret er absolutt favoritter blant unge jenter. "Secret craving, Victoria Secret" kan kjøpes her, og "Strawberry and champagne, Victoria Secret" kan kjøpes her

♥ Parfyme - Jeg er helt avhengig av parfyme, og har sikkert 25 stk hjemme. Selv om min absolutt favoritt er One Million fra Paco Rabanne! Men hvis man vil gi bort parfyme til en lillesøster eller til en vennine kan Justin Bieber "someday" parfymen falle i god smak. Den er å få tak i her

♥ Hårprodukter - Er det èn ting alle jenter og kvinner elsker, så er det gode hårprodukter! Gå til frisøren og forklar hvordan håret til personen du skal kjøpe til er, og kjøp en god hårkur eller shampo/balsam. Gavesett fra Biosilk passer til alle hårtyper, og kan kjøpes her

♥ Ansiktskremer - Jeg har selv brukt disse produktene fra Ole Henriksen, og jeg elsker de! De fleste unge jenter er altfor dårlige til å ta vare på huden sin, så hvis man vil være en veldig god vennine/søster så kan man gi et veldig godt gavesett, som kan kjøpes herTil den sporty jenta! Hot treningstøy er in som aldri før, og er en god motivasjon til å starte å trene! 

♥ Abonnement på sportsblad - Det Nye, Shape up inneholder mange gode tips, oppskrifter og skriv om trening. Et godt tips til jenter som liker å trene, eller som mangler treningsmotivasjon. Bladet kan man gi bort som abonnement her

♥ Treningsflaske - En sporty og rosa treningsflaske er alltid stas å få i julegave eller i pakkekalenderen! Flasken kan kjøpes her

♥ Treningsklær - Hvem sa at bløte pakker ikke er gøy? Selv elsker jeg bløte pakker, og spesielt treningsklær! Alle klærne er fra X-life.no og skoene er fra ellos.no  Til moren ♥ 

♥ Spasett - Gi moren din en liten unnskyldning til å ta et lite avbrekk fra hverdagen, og kose seg med et spasett på badet. I dette settet får du en herlig body scrub og body butter. Det kan kjøpes her

♥ Bodylotion - Jeg nevnte dette tipset lenger opp, og jeg nevner det igjen! Bodylotion er fantastisk! Rett og slett. Denne bodylotionen har jeg brukt mye selv, og den er helt perfekt. Den gjør om tørr vinterhud, til fuktet og silkebløt hud. Bodylotionen kan kjøpes her.

♥ Digital kjøkkenvekt og litermål - Denne er helt genial! Gi den til moren din, og hun slipper å dra frem både litersmål og kjøkkenvekt hver gang hun skal bake eller lage middag. Her får hun 2 i 1! Den er å få tak i her.

♥ Abonnement på dameblad - Gi moren din et abonnement på Tara, Allers, KK, eller Bo Bedre. 

♥ Ansiktspleie - Denne serien ansiktpleie fra Ole Henriksen er spesielt tilpasset eldre hud, og inneholder mye anti aging. En perfekt gave til mødre! Kan fåes tak i her.

 

Mine høst- og vinterjakker

Hey folkens! I dag har jeg vært på jobb på WOW Gulskogen fra 10:00-14:00. Så derfor ble det litt sen oppdatering. Men bedre sent enn aldri, right? Så gøy å se at så mange av dere har meldt dere på Zalando konkurransen! I det siste så har jeg fått en del høst- og vinterjakker. Og derfor ville jeg vise alle i et innlegg, med litt info om de. Er veldig fornøyd med alle jakkene, så hvis dere lurer på hvilke høst- og vinterjakker dere burde kjøpe, kan dere få noen tips her! 


- Whistle blower jacket
Denne sequin og armyfargede jakken er min største favoritt. Den er så fiiin! Hadde kjempe lenge lyst på en slik før jeg endelig fant den hos en australsk merke. Måtte til og med sende de mail for å få kjøpt jakken. Men til tross for sin skjønnhet er den dessverre ikke så varm.. Så den har blitt brukt mest på varme dager og kjøpesentre, men gleder meg til å bruke den igjen på våren! Jakken er fra madisonsquareclothing.com- Black contrast leather quilted sleeve zipper coar
Denne jakken fikk jeg i posten på lørdag, så den har jeg ikke rukket å bruke så mye enda. Men har prøvd den ut litt og den er utrolig god og varm, i tillegg er den litt lang så den varmer ekstra over stumpen! Hehe. Jakken er fra sheinside.com, får ikke linket til den siden det er noe galt med linkingen dit om dagen. Men hvis du søker på navnet til den så finner du den! 

 


Quilt detail winner leather jacket 
- Dette er absolutt favorittjakken min i år. Jeg fikk den fra choies.com for noen uker siden, og siden det har jeg blitt helt forelsket i den. Den passer til de fleste antrekk, i tillegg er den utrolig varm og god. Den har også fuskepels på kragen som varmer skikkelig godt! Jakke fra H&M
Denne kjøpte jeg på H&M i fjor. Den er utrolig søt og classy, og med fuskepelsen blir den ganske varm i tillegg. Bergans - Rjukan down lady jacket
- Dette er selve vinterjakken min. Kjøpte den fra Bergans i februar, så har ikke rukket å prøve den så mye enda. Men fikk prøvd den ganske godt ut på Geilo i vinter, og den er virkelig god og varm. Syns det er veldig fint at den ikke er så altfor lang, siden jeg er ganske liten. Så slipper jeg å drukne i den! Hehe. Jakken kan kjøpes på Bergans HER


Scenic biker jacket, ONLY
- Denne kjøpte jeg i fjor høst på Only. Ble helt forelsket i den fra første øyeblikk, den er så utrolig kul! I år har jeg ikke rukket å bruke den så mye enda, siden jeg har fått så mange nye jakker. Men kommer nok til å begynne å bruke den litt igjen snart! 

 

Nye innkjøp

I går var jeg på shopping på Kongsberg kjøpesenter en liten tur. Og jeg lovte dere jo å vise hva jeg kjøpte! Det ble ikke så altfor mye med hjem, men syns alltid det er morsomt å vise dere fordet! 


// Ny bukse fra Bik Bok // Ringer fra H&M


// Ny tightsbukse fra Bik Bok 


// Nye øredobber fra Glitter

 

Nye vesker fra Lycke

For et par dager siden fikk jeg disse tre utrolig fine veskene i posten. Er allerede helt forelsket i den svarte. De var også ganske romslige, så da får jeg plass til sminke, iPad, kamera, osv. Veldig kjekt når man er ute! Lycke er et norskt merke som ble stiftet i 2007. De er godt kjent for å lage vesker som har veldig god kvalitet og som i tillegg er veldig fine å se på. Man kan få tak i veskene fra Lycke på Bagorama. Sjekk ut bagorama på facebook HER og lycke HER

 

//Sponset

 

H&M for en god sak!

//reklame

I høst fronter Gisele H&M som deres ansikt, og stemme! Den internasjonale supermodellen vil kle seg i sesongens nøkkelplagg fra H&M. Gatebildet er viktig, med en tøff og feminin stil med praktiske jakker og blazere sammen med bluser, sweatshirts og bukser. H&M har i høst en kampanje der de samler inn penger til vaksiner igjennom UNICEF. I den forbindelse har det blitt gjort en sanginnspilling med Gisele der hun synger sangen "All Day and All og the Night", av The Kinks.

Sangen kan lastes ned gratis fra www.hm.com, og den vil også kunne lastes ned fra iTunes til inntekt for UNICEF. For hver nedlasting på iTunes vil H&M donere midler til vaksiner for barn. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg syns det er helt fantastisk, og er utrolig bra tiltak fra H&M sin side. I videoen under kan du se nyheter fra H&M sin høstkolleksjon (har funnet mange favoritter allerede!) og høre deler av sangen. 

I <3 BatokoFor et par dager siden fikk jeg denne sykt fine shortsen fra batoko.com i posten. Har jo helt dilla på highwaist shortser, men er nesten umulig å finne noen som er skikkelig fine. Men endelig fant jeg en! Selv om det er høst og snart vinter (kjenner jeg gråter inni meg når jeg skriver vinter) snart så syns jeg det er fint med shorts og tights under. I tillegg er jo shorts 100 ganger mer behagelig å ha på, fremfor en stram bukse. Shortsen kan fåes tak i HER, og dener forresten på salg nå. Så den koster 40 euro (ca. 315kr) og ikke 60 euro (ca. 472kr) som den vanligvis gjør! 

Nå skal jeg straks til R og se på charterfeber. Er jo gøy å se at tcmn og Rannveig er med i år. Selv om jeg syns dem fremstiller Rannveig som litt vell dum da. Men men, underholdende tv fordet! 

 

Salgsbloggen er oppdatert!Da har jeg nettopp lagt ut en del nye klær på salgsbloggen min: stinasalg.blogg.no Har også fjernet alt som har blitt solgt, så alt som ligger der er til salgs. Hater når salgsblogger er stappet fulle med ting som er allerede solgt. Så jeg skal passe på å hele tiden oppdatere den, ettersom ting blir solgt! Alt av informasjon ligger på salgsbloggen. Men bare å sende meg en mail hvis du lurer på noe! :-)

 

Nye deksler fra Madlady

For et par dager siden fikk jeg et par nye deksler fra Madlady.se. Syns det er så utrolig irriterende at det nesten ikke er noen steder som selger deksler til andre telefoner enn iPhone. Så jeg ble veldig glad når jeg så at madlady solgte deksler til Samsung galaxy S3. De har faktisk 17 stk. som man kan velge mellom. I tillegg så er de billig også, bare 99,- kr per stykk. Så det passet meg helt perfekt! 


Deksel til venste - HER // Deksel til høyre HER


//sponset

New flower dress
Hehe, pus er alltid med når jeg tar bilder. Er han ikke skjønn?I dag fikk jeg en stor pakke fra Lookbookstore.co. Er helt forelsket i den nettsiden. De har så utrolig mange nydelige klær. Blir så utrolig inspirert! I dag fikk jeg blant annet denne kjolen. Syns den er så fin og søt! Selv om høsten nærmer seg, syns jeg fortsatt den kan brukes. Gjerne til fest og lignende. Skal vise dere resten av tingene jeg fikk litt senere, måtte bare vise dere denne kjolen først. 

Kjolen kan kjøpes HER. 

Interiør inspirasjonÅ se igjennom weheartit er skremmende inspirerende. Får så lyst til å designe rommet mitt helt på nytt. Selv om jeg endelig begynner og bli fornøyd med rommet mitt. Men er alltid morsomt å få ny inspirasjon. Det er så utrolig mye fine ideer jeg aldri ville kommet på hvis det ikke var for weheartit. Så når jeg flytter for meg selv, skal jeg absolutt stalke rundt på weheartit etter inspirasjon! 

Elsker lyse roser, duse rosafarger, hvite hyller og mønstrete tapet på en vegg. Det er så fint ♥

 

Husk at du kan følge med på bloglovin (HER) og facebook (HER

Nye smykker fra 1929 galore

Reklame

I dag fikk jeg en pakke med fine smykker fra 1929galore.com. Fikk også et par kjeder som jeg skal vise dere litt senere. Men ville vise dere smykkene jeg brukte i dagens antrekk. Elsket sløyfe ringen, syns den er skikkelig søt! Har ikke hatt noen sånne ringer som man skal ha på midterste leddet på fingeren før. Så var litt merkelig å ha den der først. Men ble fort vant til det! 

Fant du noen nye favoritt smykker?

Sløyferingen kan kjøpes HER - Kjedet kan kjøpes HER - Armbåndene kan kjøpes HER - Den siste ringen er dessverre utsolgt :(  

Helt sjokkert

Når jeg kledde på meg på morgenen i dag, telte jeg for morro skyld over alle klærne mine. Må si jeg ble sjokkert. Hadde aldri trodd at jeg hadde såå mye klær. Hadde over 180 topper, 70 bukser og 25 kjoler. Så tror det er på høyest tide å rydde litt (les: sykt mye) opp i skapene mine. Så i dag skal jeg bruke dagen på å rydde i skapene mine, og legge alt jeg ikke bruker lengre/eller som ikke passer, inn på salgsbloggen. Har lagt ut en del ting der allerede, men kan absolutt legge ut mer! Sjekk ut salgsbloggen min på: www.stinasalg.blogg.no

Oppdaterer den utover dagen! 

Pressevisning for Georg Jensen

Grunnen til at jeg har vært i Oslo i dag er fordi jeg har vært på pressefrokost/visning for den nye kolleksjonen til det danske merket Georg Jensen. Det er et merke som har 110 års jubileum neste år, så det er et veletablert merke her i Skandinavia. Tanken bak kolleksjonen er at "hver dag er en anledning". Altså at man kan bruke fine ting, og ha fine ting rundt seg, til hverdags. Ikke bare dra frem sølvbestikket til jul, men faktisk bruke det i hverdagen. Selv syns jeg at kolleksjonen var veldig fin. Likte veldig godt mye av interiør tingene! 

For å lese mer om merket Georg Jensen, eller se mer av kolleksjonen kan du gå inn på georgjensen.comNew in: Veske fra Zack

Fikk en pakke i posten i stad fra merket Zack. Det er et merke som blant annet Bagorama selger. Syns vesken og lommeboken var så utrolig søt. Gleder meg til å matche vesken til antrekk. På grunn av fargen blir den en skikkelig statement veske. Syns det var veldig genialt at det er litt "vanskelig" å få opp vesken. Har hatt vesker tidligere som har hatt magnet som åpne-lukke metode. Og klarte å knuse iPhone4 min på grunn av det. Har også klart å miste masse sminke ut av de type veskene. Så denne er veldig sikker å legge tingene sine oppi. Det er jo alltid kjekt når man skal ut og farte! 


Syns lommeboken heller litt mellom søt og barnslig, men velger å se på den som søt. Elsker jo babyrosa. Det er så fint! Gleder meg til å bruke denne fremover også!

// sponset

Back to school outfits

adlinks

Nå er sommerferien snart ferdig, og mange starter på skolen igjen. Enten om man starter på ungomsskolen, videregående eller et universitet er det alltid greit å se fresh ut første skoledag. Derfor har jeg satt sammen fire antrekk som er perfekt til akkurat denne anledningen. De er litt pyntet. man vil jo gjøre et godt førsteinntrykk, men ikke altfor overpyntet. Jeg har brukt mye av elementene som blir in denne høsten, så disse klærne slår ikke feil! Alle linker til hvor du kan få tak i klærne er linket under bildene. 


Iconic lue - Herfra 

Bluse - Herfra

Sko - Herfra    

Jakke med glidelåser - Herfra

Burgunger rød bukse - Herfra

Svarte øredobber - Herfra 

 Burgunder rød genser - Herfra 

Svarte wedges - Herfra  

Svart og gullkjede - Herfra

Svart shorts - Herfra Neongult kjede - Herfra   

Olaskjorte - Herfra

Svart og hvit genser - Herfra

American Converse - Herfra  

Svart veske - Herfra  

Svart skjørt - Herfra
Gullkjede - Herfra   

Svart og gull tiger genser - Herfra

Lue med nagler - Herfra

Tigermønstret skjørt - Herfra 

Svart og gull hæler - Herfra 

 

 

Hvilket antrekk likte du best?

New bustier
// Kjøpt hos Bik Bok 


Hvor fin er ikke denne bustieren? Jeg elsker den! Tenker å bruke den på fest, med en gjennomsiktig åpen hvit bluse og highwaist shorts/bukse. Tror det blir veldig bra! Kjøpte den bustieren her i går, når jeg var i Drammen med Madeleine. Har sett etter slike ganske lenge. Men fant ikke den perfekte før i går! Vil allerede har fler! Har fått helt dilla!

Sen lørdagsshopping

Hadde egentlig tenkt meg ut i kveld, men siden jeg hadde så vondt i hodet, holdt jeg meg heller hjemme. En helg uten alkohol er greit iblant det også! Så da ble det heller litt shopping på nelly.com. Sjekket innom salgsseksjonen dems, og fant en del fine ting. Kom bare på 788,- totalt, så ble ikke så dyrt! Er alltid så skeptisk til å kjøpe kjoler på nett. Siden størrelsene aldri passer. Men fant en som jeg bare måtte ha, og de hadde til og med min størrelse. Materialistisk lykke ♥ Fant endelig et par ballerina sko også. Gud så altfor lenge jeg har lett etter det! Men endelig fant jeg noen som var søte og røffe.

Linker til tingene ligger under bildene (adlinks). 

Kjole med sløyfe - HER  // Beige ballerinasko med nagler - HER

Fjær øredobb - HER // Gullfarget ring med stein - HER // Svarte wedge hæler med nagler - HER 

 

Noe du likte? 

Nå er endelig høstmoten her!

Høstmoten har for fullt kommet inn i butikkene. Skinn, gull, burgunder rød, sølv, paljetter og millitær grønn er elementer som er "in" denne høsten. Selv elsker jeg trendene, og gleder meg allerede til høsten! Her er noen av mine favoritter fra høstmoten hos Nelly.com. Disse plaggene passer både til skole, jobb og fest. Så nå er det bare å shoppe i vei! 

Boy tee // Svarte  pumps med nagler // Sølv paljettkjole 

 

Olaskjorte // Svart genser // Army tee

 Svarte hæler med cuffs
// Sort kjole // Tiger genser 

 

Hope tee // Paljettkjole // Sorte sko med cuffs 

adlinks

Nye innkjøp

Lovte dere å vise hva jeg kjøpte på Gulskogen senteret i dag. Så her er innkjøpene! Ble ikke så mange innkjøp. Men er veldig fornøyd med klærne. Spesielt peplum toppen. Har hatt lyst på en slik lenge. Men har ikke funnet den perfekte før nå. Men endelig fant jeg en som satt perfekt og som var søt. Cute or what? I think so! 

Funfact: Pus er nesten alltid med meg når jeg tar bilder til bloggen. Går alltid rundt og mjauer og er søt! Kjøpt hos Bik Bok

Kjøpt hos Bik Bok

Kjøpt på WOW

Salgsbloggen er oppdatert!

Nå har jeg nettopp oppdatert salgsbloggen! Har lagt ut en del klær der. Har også fjernet alt som er solgt. Så du trenger ikke være redd for at tingene du vil ha  allerede er utsolgt. Oppdaterer den etterhvert med flere ting også. Så bare å følge med!

Sjekk ut salgsbloggen på: stinasalg.blogg.no

Nye innkjøp

Lovte dere å vise hva jeg kjøpte når jeg var på Buskerud Storsenter med søsteren min i går. Så her er innkjøpene. Treningsklærne kjøpte jeg på fredag. Men har helt glemt å vise de til dere. Så da tar jeg to fluer i en smekk! Kjenner det er digg med litt nytt treningstøy. Spesielt shortsene jeg kjøpte. De trengtes! Tights på sommeren er altfor varmt. Holder på å koke ihjel hver gang jeg bruker det. Gjett om jeg skal ut å løpe i kveld a!

Treningstøy - H&M

BH/Topp - Bik Bok 

Grå topp - Cubus Ny salgsblogg!

Da er endelig salgsbloggen oppe. Har lagt ut en del klær der allerede. Kommer nok til å legge ut flere etterhvert når jeg rekker! Det veldig billige priser. Så bare å shoppe i vei! Jeg sender forresten i posten. Så det er ikke noe problem om du ikke bor i nærheten. Håper det er klær som faller dere i smak :) Sjekk ut salgsbloggen på stinasalg.blogg.no ♥

Nye innkjøp


Lovte dere å vise dere innkjøpene jeg kjøpte i stad. Har fått helt dilla på highwaist shortser i det siste. Så i dag kjøpte jeg en til. Syns denne var veldig annerledes, og sykt kul. Likte også veldig godt skjorten. Er ikke veldig typisk meg å bruke sånne type skjorter. Men denne falt i smak! Begge tingene er forresten kjøpt på Bik Bok. 

Nye klær!

Var på Gulskogen senteret i stad og kjøpte en del nye klær. Fikk tak i en del nye og fine ting. Haha, standard meg at jeg måtte i barneavdelingen og på WOW for å få tak i riktige størrelser. Anyways. Har min første edru helg siden.. ja altfor lenge siden! Så er veldig uvant å ta det så rolig. I går hadde jeg besøk hjemme og satt bare å skravlet til 4 på morningen. Og i dag skal jeg prøve å få lest litt til eksamen (les: se på Bones). 


Kjøpt hos H&MKjøpt på Bik Bok Kjøpt på Cubus 


Kjøpt på Cubus


Kjøpt på CubusKjøpt på WOW 

Bestilt ny kjole!

Litt nettshopping på kvelden er aldri feil, spesielt når man kommer over slike kjoler. Pleier alltid å sjekke ut salgs seksjonen på nelly. Siden de faktisk har godt utvalg der. Og hadde skikkelig flaks. De hadde den i min strl og for kun 200 kr. Røverkjøp eller hva? Gleder meg til jeg får den i posten. Det eneste jeg er veldig usikker på er hvordan bh jeg skal bruke under. Går jo ikke ann å bruke vanlig bh, for de blir sykt synlig. Så om noen har noen tips tar jeg de gjerne imot! 

Kjolen kan kjøpes HER.

Nye Jeffrey Campbell sko!

Hvor sykt fine er ikke disse? Bestilte de fra nelly.com for et par uker siden, og i dag hentet jeg de på posten. Har hatt lyst på slike sko i evigheter nå. Og endelig fikk jeg ut finger'n og kjøpte de! Kunne ikke vært mer fornøyd med de. De er også veldig behagelige å gå på. Har hatt original skoene fra Jeffrey Campbell ganske lenge og de er prikk like i modellen som denne. Bare annet utseende. Og de er de mest behagelige høyhelte skoene jeg vet om, og de er jo 13 cm så de er nokså høye! Så til de som ønsker høye og behagelige sko kan jeg anbefale Jeffrey Campbell skoene! 

Kan kjøpes HER

Nye innkjøp - Flower power

I dag fikk jeg endelig tak i en bikini overdel som jeg har lett lenge etter. Vanligvis finner jeg alltid mange fine. Men de passer aldri. Siden midjen min er såpass smal må jeg ha XS i bikinier. Men da velver puppene ut, og det er ikke pent! Men i dag fant jeg endelig en som passet perfekt! Tror jeg hadde med meg sånn ca. 20 bikini overdeler inn i prøverommet før jeg fant en som passet. Men denne satt! Fant også en nydelig highwaist shorts. Er den ikke fin? Blir mer og mer forelsket i slike type shortser for hver dag som går! Kommer nok til å gå til innkjøp av flere slike shortser fremover. 

I tillegg fikk jeg tak i en sykt søt blomsterkrans. Har hatt lyst på en slik helt siden jeg så Lana Del Rey bruke det for første gang. Syns det er så søtt og yndig. Materialistisk lykke ♥


Alt er fra Bik Bok 

Nye klær fra sheinside


Rosa korsgenser kan kjøpes HER


Blomstergenser kan kjøpes HER

Var innom posten og hentet to nye gensere i stad. Skikkelig sommerlige og søte. Begge er fra sheinside.com (sponset). Gleder meg til å kombinere de i antrekk! Forresten; har blitt mye flinkere til å twitre i det siste. Skriver mye mer personlige tanker, med litt humor over seg. Samt mye tilfeldig som popper inn i hodet mitt! Hadde vært så koselig om dere ville fulgt meg der ♥ Trykk HER eller søk opp brukernavnet mitt @stinablogg for å følge meg!

New clothesHentet også genseren på bildene over på posten i stad. Den er også fra sheinside.com. Syns den er skikkelig kul, og har sykt bløtt stoff. Ja, vet at det har blitt skikkelig typisk hos bloggere å ha den genseren. Men er det rart a? Den er jo sykt fin! 

Sponset genserVar ferdig tidligere enn forventet på skolen i dag. Så da tok jeg turen innom buskerud storsenter. Trengte en vårjakke. Og det fant jeg også! Var litt i tvil om jeg skulle kjøpe den, så jeg la ut bilde på instagram (heter stinablogg på insta forresten), for å høre hva dere syntes. Ble enda mer overbevist på å kjøpe den da alle så at jeg burde det. Den er veldig classic i looken, så den kan nok brukes en stund! Den er forresten fra ONLY om noen skulle lure!  

Space sweater - Hate it, or love it?

Vet ikke om jeg skal elske eller hate den nye genseren min fra sheinside.com. Den er jo veldig much. Men samtidlig er den også kul! Må innrømme at jeg ble skeptisk når jeg åpnet pakken på posten. Men nå liker jeg den bare bedre, og bedre! Tror galaxy genserene er litt sånn hat/elsk greie. Enten blir du helt hekta, eller så syns man at det er stygt som juling.  Tror jeg er blant førstnevnte!

Hva syns dere om den? Elsker eller hater dere den?

 

Sponset

Skikkelig bling deksel

For en uke siden bestilte jeg meg et deksel fra ebay, og i dag fikk jeg det hjem i posten. Ble helt forelsket når jeg så det. Materialistisk lykke ♥ Ble overrasket at det kun tok en uke før jeg fikk det. Er vant til at det tar 3-4 uker når man bestiller på ebay. Syns dekselet er veldig over-the-top. Men det er kult også! Skikkelig bling-bling! Kjøpte det her

New flatforms!

Var innom posten og hentet et par nye sko. Har sett på slike sko en stund. Men har liksom ikke funnet noen som har vært perfekte. Men fant et par hos modekungen.se. De var perfeksjon! Smart ting for oss jenter som er litt lave. Platå på joggeskoene. Da slipper jeg også å bruke høye hæler hele tiden også.  Kult eller hva? Jeg digger det! Skoene er laget av imitert skinn istedet for stoff. Så de holder seg fine mye lengre også. Smart! Skoene kan kjøpes HER

Få 10% rabatt på alt fra nelly! - Kun i dag!

Hvite og brune sko -  HER // Sølvsko - HER // Helsvarte sko - HER // Sølvsko med brun hæl - HER // Beige sko - HER // Spike sko - HER


HER // HER // HER // HER 


I dag er det et kjempe stort salg på nelly.com. Du får 10% på alle varer. Bra eller hva? Hadde det ikke vært for at jeg får lønning først neste uke, så hadde jeg nok shoppet som en gal. De har så sykt mye fine klær og sko der. Har valgt frem noen av mine favoritter (se over teksten). Har så lyst på den lange kjolen at jeg nesten dør. Nesten så fin at man kan gifte seg i den. Dam-dam-di-dam.. Haha. Nei nok fjas og surrebabling. For å få 10% rabatt må dere bruke koden: nellycom10p  når dere kommer til kassen. Gå til nelly.com HER

 

reklame

Today's details

Jeg syns at detaljene i et antrekk et det som gjør antrekket bra. En liten rift i shortsen, noen nagler, pelsdetaljer (falsk pels ofcourse) eller noen spesielt fine øredobber kan gjøre et antrekk så utrolig mye bedre. Alltid når jeg setter sammen et antrekk tenker jeg mye på detaljene. De skal flyte godt sammen, men også skille seg ut. Elsker å bruke klær som skiller seg litt ut. Da føler jeg meg fort mye bedre. Det trenger ikke å være en helt freaka stil, men noen statement klær er alltid bra!

Viser dere resten av antrekket senere i dag. Skriver og linker også til hvor klærne er fra da. 

Getting ready for prom!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. Kom hjem litt sent i dag. Til tross for at vi sluttet 11. Men satt igjen med noen fra klassen, også var jeg innom polet. Alkohol må være med i dag! Fikk kjærlighet på pinne på polet, siden jeg viste legg uoppfordret (flinke meg, hehe). Men klarte ikke å spise den. Fikk så dårlig samvittighet. 21 day's challenge skal gjennomføres!

Men nå man jeg starte med å fikse meg. Uæh, begynner å få dårlig tid! Hater å stresse! Kan prøve å oppdatere dere utover kvelden ♥ På bildet under kan dere i alle fall se hva jeg skal ha på meg. Fant det ut først i stad. Så er veldig i siste liten. Haha, typisk meg! 


Aner ikke hvor kjolen er fra // Skoene er fra nelly, men er utsolgt. 

Nye innkjøp!

I dag var jeg på Gulskogen senteret en tur med Victoria. Skulle egentlig finne kjole til meg, siden vi har russeball i morgen. Standard meg å være i siste liten. Dessverre fant jeg ikke noe kjole. Så må ta en fra klesskapet. Men fant masse annet fine ting på senteret. Blant annet en skjorte, en shorts, en søt peplum topp og en bukse som for en gangs skyld satt perfekt.

Ikke lett å finne bukser som passer. Måtte faktisk på wow for å finne noe som passet. Hahah, jeg og Victoria var rimelig kleine når vi så på klær der. Siden det er barnebutikk. Men fant mye fint. Både buksen og peplum toppen er derfra. Måtte ha XXXSmall i størrelse på den. Haha, liten sa du?
Skjorte og shorts - Bik Bok // Bukse og topp - wow

New pair of wedges

Nå om dagen har jeg helt skodilla. Har kjøpt meg inn 4 par sko på veldig kort tid, og jeg kjøper nesten aldri sko til vanlig. "With the right shoe, a girl can conquer the world", er mitt favorittsitat om sko. Det er så sant. Jeg føler meg så sykt mye bedre med hæler, enn i lave sko. Var inne på nelly.com for noen dager siden, og fant disse skoene. Falt helt pladask. Elsker skyhøye wedges. Disse er hele 15 cm høye. Perfekt! I tillegg er de på salg til 299,- kr også. Billig eller hva? Du kan få tak i de HER.  reklame

New shoes

I går fikk jeg en pakke av Modekungen.se med et par sykt kule sko. Elsket de fra første øyeblikk! De er 12 cm høye, men sykt behagelige å gå med. Syns de skiller seg ut på en veldig bra måte. I tillegg så ser de ikke ut som en kopi av noe annet. Og det er veldig bra, med tanke på hvor mye sko som ser ut som en kopi av Jeffrey Campbell om dagen. Du kan få tak i de HER. 

Nye innkjøp

Har nettopp kommet hjem fra Gulskogen. Skulle egentlig finne en ny vinterjakke, siden jeg er så lei den jeg har. Men var selvfølgelig helt umulig å få tak i vinterjakker. Typisk! Så endte opp med en shorts og en tights bukse istedet. Meg i et nøtteskall: Drar for å kjøpe vinterjakke, kommer hjem med shorts.. 


Shorts - Gina TricotTightsbukse - Bik Bok 

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Fest favoritter


Svart kjole med paljetter -HER // Øredobber - HER // Grønn kjole med paljetter - HER 

Svart kjole til venstre - HER // Gullsko - HER // Svart kjole til høyre - HER 

 


Hvit kjole med paljetter - HER // Nude farget kjole - HER // Hvit kjole til høyre - HER 
 


Spike BH - HER // Rød og svart kjole - HER // Spike sko - HER

 

- Noen favoritter? 

Kjole i strl. 9 år!

Ble litt sen oppdatering i dag. Jeg kom ikke hjem fra skolen før fire, også spiste jeg middag og fikset TV'en. Er IT-eksperten i huset. Hvem ville gjettet det? Deretter dro på Buskerud Storsenter med kusinen min, Eveline. Skulle prøve å få tak i noen nye jeans. Endte selvfølgelig opp med mer enn det. Fant en sykt fin kjole, som satt helt perfekt. Både Eveline og jeg lo godt når jeg valgte den ut i barneavdelingen i strl. 134, altså for 9. åringer. Fint å være 20 år og bruke klær som er i strl. for 9 åringer. Er ikke rart jeg aldri finner klær som passer i voksen butikker! Haha! 


Kjole: Cubus Millitærskjorte: Cubus

Bukse: Bik Bok 

Nye innkjøp

Lovte dere litt bilder av den nye genseren min. Så tok noen i stad. Var sykt vanskelig å ta bilder ute siden den er helt hvit, og det er jo snø overalt! Men fikk til å ta et forran utgangsdøren, så det ordnet seg. Var også innom Glitter og kjøpte noen nye øredobber i stad. De hadde salg så fikk tak i 3 par til 65 kr. Sykt billig!  

Satt forresten på nytt hår i går. Akkurat samme som sist. Locks and bonds tape extensions. Denne gangen ble det i farge #2 dark brown. Kunne ikke vært mer fornøyd med tape håret. Hadde det forrige i hele 5 måneder. Så kvaliteten på det er så utrolig bra, spesielt med tanke på at det satt på hele tiden! Du kan få tak i det på locksandbonds.com 


Genser - Bik Bok Ny kjole fra Nelly

Her er litt flere bilder av kjolen jeg viste en liten sneakpeek på i stad. Tenkte å bruke den på Vixen blog awards, og kanskje russeballet. Syns den var veldig fin i alle fall! Dyr var den heller ikke, kostet bare 499,- Nå er jeg spent på å høre hva dere syns om den!

Har kjøpt den HER.New maxi skirt

Har helt glemt å vise dere det nye skjørtet mitt. Det var i en av goodie bagene jeg fikk på Vixen meet and greet. Syns det er sykt kult. Selv om det er helt annerledes enn hva jeg normalt ville brukt. Men hey, det er jo det blogging handler om. Å prøve ut nye ting og skille seg litt ut. 


Sko - HER // Skjørt - ONLY // Topp - Bik Bok 

Nelly kjole favoritter

Ser gjennom kjoler på nelly.no nå. De har så sykt stort utvalg at det er helt vilt. Ikke bare er mange av kjolene billige, men de er utrolig fine også. Tenkte å kjøpe meg en kjole som jeg skal bruke på Vixen blog awards premieutdelingen. Får forresten vite om jeg går videre til finalen i slutten av denne måneden, så da er det en ny avstemning igjen. Men aner virkelig ikke hvilken av disse kjolene jeg skal velge. Så gjerne fortell meg hvilken av disse kjolene som du syns er finest! 

Lyserosa kjole - Her // Svart kjole - Her // Blå kjole - Her
 

Hudfarget kjole - Her // Svart kjole - Her // Hvit kjole - Her 
 

Lang svart kjole - Her // Svart kjole med gull paljetter - Her // Svart kjole med svarte paljetter - Her 

 

Hvilken kjole er din favoritt?

Shoegasm!

Kjøpte to par nye sko hos nelly.com for noen dager siden. Hadde en liten stemmerunde her på bloggen om jeg skulle velge sølv eller gull sko. Endte opp med sølv, siden det passer til flest ting. Kjøpte også ett sko par til, som jeg kan bruke på fest. Gud, elsker begge parene så sykt! Ble helt forelsket når jeg åpnet skoboksen! Finere sko har jeg aldri hatt. Syns faktisk sølvskoene slår Jeffrey Campbell skoene mine. Utrolig nok! 
Sølvsko - HER

 Svarte sko - HER

 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Gårsdagens innkjøp

Merket virkelig at jeg hadde savnet å shoppe i Oslo. Utvalget der er så sinnsykt mye bedre enn hva utvalget i Drammen er. Helt vilt forskjell. Ironisk nok endte jeg kun opp med å kjøpe kun en ting, og den var fra Bik Bok. Syns vesten var så sykt fin! I tillegg var den på salg, så den kostet bare 350,-

Må også si TUSEN TAKK til nettavisen.no som har linket bloggen min. De likte velidg godt treningsvideoen jeg lagde for noen dager siden, som de la ut som "Stinas tips for flatere mage". Så i går fikk jeg ny leserrekord, hele 7441 unike besøkende. Sykt stas at så mange var innom bloggen min i løpet en dag! Det betyr veldig mye for meg at så mange kommer innom, siden jeg legger så mye hardt arbeid og tid ned i bloggen. 

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN   //  FØLG MEG PÅ FACEBOOK

Nye innkjøp

Var innom Gulskogen tidligere i dag for å bytte litt gaver og handle litt på salget. Skinnbuksen jeg kjøpte på Gina Tricot for ikke så lenge siden hadde selvfølgelig klart å revne. Men fikk heldigvis byttet den! Fikk også en parfyme til jul som tante hadde kjøpt litt feil. Hun hadde kjøpt one million og ikke lady million. Så der måtte det byttes litt. Selv om jeg elsker one million, hadde det blitt litt kleint å gå å lukte som en gutt. Haha! 


Gensere - Gina Tricot // Sminke - H&M // Parfyme - Lady Million, Kicks.

Pakke fra Madlady

Når jeg kom hjem fra skolen i dag, ventet det en pakke til meg på fra madlady. I dag fikk jeg en ny genser. Elsker den allerede! Kommer nok kun til å bruke den på fest og litt større anledninger. Er ikke akkurat den type genser man går med til hverdags. Men syns den var veldig kul, og annerledes! Siden jeg har så søte lesere skal dere få en rabattkode på madlady. Den gir dere 15% rabatt på alle varer. Rabattkoden varer til og med 24 desember. Hvis du vil bestille pakker og ha de innen jul, bør du kjøpe klærne senest 14 desember 16:00. Rabattkoden er "stina15blogg".
Genseren kan du finne HER. 

Reklame

Nye innkjøp!

Stakk innom senteret i stad for å kjøpe litt nye klær. Ble så glad da det endelig var mine strl i klær. Kjøpte nye bh'er også. Og de har så sjelden min strl. Sucks to be me. Neida. Joda, litt så. Men i alle fall, i dag fant jeg en ganske kul bukse. Har lenge hatt lyst på en skinnbukse som sitter fint. Den jeg fant var ganske genial. Skinn forran, og olabukse bak. Love it! 
Genser og bukse - Gina Tricot

Mine favorittsmykker

Det er mange av dere som har spurt meg om jeg kan vise favorittsmykkene mine. Så siden jeg ser litt sliten og trøtt ut i dag, tenkte jeg at jeg kunne vise de. Hengerne er fra fuzzyhead.no. Har mange flere smykker enn disse. Men disse er mine absolutt favoritter. Har ikke tatt med klokker og ringer. Siden de ikke kan henges på hengerne. 


Øredobber med fjær - H&M // Trekant øredobber - Blingme.no


Fjær øredobber - H&M // Skullkjede - LML.no // Uglekjede - Husker ikke // Kjede nest til høyre - Cubus // Kjede til høyre - Blingme.no


Animal øredobber - Cubus // Spike øredobber - Glitter // Skull øredobber - LML.no // Armbånd med fjær - Blingme.no

 

Fant du noen favoritter?

Details from the summer

Kjenner jeg savner sommeren helt sinnsykt nå. Da man kunne gå i shorts og bikini. Istedet for lue, votter og vinterjakke. Skulle gjort mye for å dratt vekk fra Norge og til et varmt land nå. Men i mellomtiden kan jeg mimre tilbake til sommeren..Ønskeliste til jul

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut ønskelisten min til jul. Til jul ønsker jeg som alltid mest penger. Men det er alltid litt gøy med gaver også. Så her er noen av ønskene mine! Det er fortsatt god tid til jul. Men gud så kjekt det er å bli ferdig med gavene tidlig. Skal man nyte juletiden godt, er det best å bli ferdig med jule-gave stresset nå. Hva ønsker du deg til jul?


Genser - Her // Skjorte - Her // Kjole - Her


Rettetang - Her // Sko - Her // Morrocon oil - Her // Selvbruning - Her // Klokke - Her // Parfyme - Her // Negllakker - Her 

Nye smykker!

For noen dager fikk jeg en søt liten pakke i posten fra lml.no. I pakken lå det litt forskjellige smykker. Under kan du se mine tre favoritter. Kan vise dere resten senere! Det som er veldig fint med ringen og armbåndet er at det kan justeres. Metallet kan nemlig bøyes, så da slipper man at det skal bli altfor stort/smått. Veldig kjekt for meg som har så tynne håndledd. Alle armbånd detter alltid av, men ikke dette!  


Kjede - Her // Armbånd - Her // Ring - Her


annonse

"Hvor har du kjøpt naglene på shortsen?"

Det er sinnsykt mange av dere som har spurt meg om hvor jeg har kjøpt naglene jeg brukte til shortsen min. Alle naglene mine er fra ebay. Der kan man finne alle mulige former, til alle mulige priser. Jeg har kjøpt tre forskjellige type nagler der. Firkantet, bullet og runde. Jeg brukte runde og bullet i videoen. Husk å alltid betale med paypal hvis du skal handle på ebay. Det er det tryggeste.

Når jeg handler på ebay pleier jeg alltid å huke av "free shipping" og "buy it now" i menyen til venstre. Da slipper jeg at varen plutselig blir mye dyrere. Det tar ca tre uker før varer fra Kina kommer i posten. Kina er der de alle fleste varer selges fra. Men det står ofte hvor lang shipping tid det er på varene.  

 

Firkantet - Her
Runde - Her
Bullet - Her

Black'n white

Våknet til et stort sjokk i morres. Det var masse snø overalt. Hater virkelig snø. Da blir det kaldt, vått og jævlig. Begynte nesten å gråte da jeg så at de fine fargene fargene fra høsten var borte, og det var kun hvitt overalt. Kom hjem for ikke så lenge siden, og er sykt trøtt! Selv om vi startet sent i dag. Startet 9:30, det er det eneste gode med mandager! Så skal ta meg en liten powernap nå. Legger ut påmelding til ukens blogg senere i kveld. Husk å melde dere på!


Dagens innkjøp

I dag stakk jeg innom Gulskogen senteret en kjapp tur etter skolen. Jeg har lenge lett etter den perfekte høst/vinter jakken, en lue og et skjerf. Og i dag fant jeg alle tre. Jente-lykke! Fant en utrolig vakker og klassisk jakke på H&M. Likte veldig godt pelkragen på den. Før noen klikker helt vilt på meg og kaller meg dyremorder. Må jeg bare nevne at pelskragen er av fake pels. Fant også en lue med matchende skjerf på Gina Tricot. Var faktisk veldig billig. Ble 200,- for lue og skjerf til sammen. 

Elsket forresten lyset ute i dag. Blir så mye bedre bilder når man får brukt lyset som hjelp. Elsker å ta bilder da! 

 

Studded bra

Lovte dere noen bilder med den nye nagle bh'en min. Prøvde den under noen bluser og en topp. Elsket det! Syns det ble skikkelig kult og røft. Party tilbehør til 1000. Du kan få tak i den HER. Syns strl på den stemmer veldig med andre bh'er. Var noen som spurte om det er super push up i den. Det er det absolutt ikke. Det er en del mindre enn en vanlig push up bh. 
Studded bh - HER

Pakke i posten - Studded bh

I dag fikk jeg kanskje årets råeste sponsorpakke i posten. Pakken inneholdt en bh med nagler fra madlady.se. Elsker den allerede! Den er sykt kul å ha under en gjennomsiktig bluse, som man har litt åpen. Kan vise dere bilder med bh'en på i morgen. Har tatt av meg sminken, så orker ikke ta bilder nå. Men måtte bare vise dere en liten sneakpeak på den. Den satt også veldig godt forresten. Og naglene er ikke så spisse som de ser ut, så den ødelegger ikke toppene dine. Den er heller ikke vond å ta på, hehe ;)

Nå er den på salg for kun 299,- kr. Kan kjøpes HERKul eller hva?

Sponset produkt

Nye innkjøp

Var innom senteret i stad for å finne nye vintersko. Og jeg fant med faktisk to par. Helt like modeller, men et i brunt og et i svart. Syns de var så sykt behagelige og varme å ha på, at jeg måtte bare ha de. Sånne type sko er jo ikke det som holder seg best, så det kan være smart å ha to par å veksle mellom. Likte også at de ikke gikk så høyt opp på leggen. Da slipper man at de blir så "daffete". Kjøpte også en ny jakke. Fant endelig en som satt fint. Vanskelig å finne det! 


Dagens innkjøp

Stakk innom en tur på Buskerud Storsenter i stad. Fant endelig bukser som passet ordentlig! De var ikke for lange på bena og de satt stramt. Wii! Er så glad nå! Fant også en highwaist shorts som er svart. Har lett etter en slik en stund. Men har ikke funnet noen i min strl. Men i dag fant jeg endelig en. Lykke! Alle klærne er fra Cubus, bortsett fra buksen på første bildet. Den er fra H&M. Den svarte toppen på andre bildet er fra Bik Bok, men kjøpt for lenge siden.Farget håret!

I dag har formen min blitt litt bedre. Har ikke feber lenger, jippi! Men er fortsatt veldig sliten. Klarer nesten ikke gå.. I natt surret og drømte jeg hele tiden. Våknet hver 20. minutt for å drikke vann. Lenge siden jeg har vært så tørst! Jeg drømte til og med at folk gikk for å hente vann for meg. Så til slutt gikk jeg opp og fylte en liter i vannflasker. Klarte å drikke opp alt før jeg stod opp. Aner fortsatt ikke hvorfor jeg var så tørst. Rare saker.. 

Men jeg har klart å ta litt solarium og farge håret i dag. Brunfargen fra syden hadde begynt å flasse, så da måtte solariumet hjelpe meg litt. Men tilbake til overskriften. Etter at jeg kom hjem fra syden syntes jeg at håret mitt hadde blitt altfor lyst. Og fargen gjorde at det begynte å se slitt ut. Så nå farget jeg det med "Garnier fructise" sin "light brown". Syntes håret ble nokså mørkt. Men jeg likte det! Hudfargen min så bedre ut, og de ble øynene mine syntes bedre. 

 

♥ Hva syns du om den nye hårfargen?

Innkjøp av klær til Tyrkia

I dag har jeg vært på senteret en tur med Lisa. Jeg trengte noen shortser, bikini og litt andre småting til jeg skal til Tyrkia i morgen. Fant en shorts på Bik Bok jeg ble helt forelsket i! Elsker naglene på den. Og selv om den hadde nagler, ble den ikke så rocka. Tror det var mest fordi den var hvit. Fikk også tak i noen utrolig søte armbånd. Herlig! Gleder meg til å høre hva dere syns om innkjøpene!

 


Bikinitopp - Lindex // Shorts - Bik Bok 


Regnbue armbånd - Lindex // Resterende accesories - H&M 


Topp - Vero Moda


Topp og shorts - Bik Bok 

Nye innkjøp

Var på Buskerud storsenter en liten tur i stad. Skulle egentlig bare ha litt nytt undertøy. Men kjøpte en del annet også. Standard jenter. Gleder meg til å prøve ut Morocan Oil på håret mitt. Har hørt veldig mye bra om den. Så nå håper jeg at den lever opp til forventningene! Skal også prøve ut den nye magnet neglelakken til Isadora. Hvis jeg får til et fint resultat skal jeg prøve å legge ut noen bilder av det.
 


Topp - H&M


Genser - Bik BokNeglelakker - Lindex.

 

Inspirasjon

Noen dager er jeg helt tom for inspirasjon. De dagene som jeg er det liker jeg å besøke Alli Simpsons tumblr. Hun har utrolig mye fine og inspirerende bilder. Elsker siden hennes! allisimpson.tumblr.com

Hvor liker du å se etter inspirasjon?

Gårsdagens innkjøp


Bluse - Vero Moda // Topp - Bik Bok // Topp til høyre - Cubus // Shorts - Bik BokGenser til venstre, bukse - Bik Bok // Genser til høyre - Cubus

 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Leopard bukse

Etter at jeg hadde vært på sminkekurset hos bareMinerals tok jeg meg en tur til Oslo. Måtte absolutt innom Friday's og spise litt. Elsker Jack Daniel's burgeren de har der. Hver gang jeg er på Friday's må jeg ha den. Stakk også innom Zara en tur, hvor jeg fant en helt syk bukse. Den var ganske kul, men ikke noe jeg ville gått med til vanlig. Så den ble ikke med hjem! Fant også en supersøt jakke. Men den var akkurat litt for kort på ermene og de hadde den kun i xs og xl, så kjøpte ikke den heller. Men nå angrer jeg litt.. Den var så søt og fin!Love Stina <3

Dagens outfit

Uff. I dag er jeg så utrolig sliten. Under familieselskapet måtte jeg gå og legge meg. Orket ikke all lyden fra barna, og var stuptrøtt. Er heldigvis ikke så dårlig i dag. Men trøtt, det er jeg! Men det var så verdt det. Hadde det helt utrolig gøy i går! Danset og koste meg mye. 


Kjole - H&M // Sko - DIn Sko // Øredobber - Glitter

 

Love Stina <3

Shoppeguri

I dag har jeg vært på Gulskogen senteret. Trengte litt shopping terapi. Er det en ting som får meg i bedre humør er det å shoppe. Da kan alle andre problemer i verden bare kysse seg bak. Fikk kjøpt meg noen nye bukser, en ny bluse, 50 (!) strikker og en del ting til. Skal vise dere innkjøpene senere.

Elsker at highwaiste shortsene aldri passer til meg. Den på bilde under til høyre er i strl 34. Fett å være tynn. Eller bare ikke.. 

Har fått helt dilla på pastellfarger. Kjøpte tre pastellfargede bukser. Viser dere etterpå!

 

Love Stina <3

Dagens innkjøp

Fant endelig den perfekte bikinien. Elsket mønsteret på den! Gleder meg til å bruke den på stranden i sommer. Blir herlig! Fant også ett par med pumps som var rimelig høye. Men sykt kule og deilige å gå på. 14 cm høye.. Hehe! Fant også ett par topper som fungerer på fest og til hverdags. Perfekt!


Bkini - Cubus // Topp - Bik Bok
 

Topp - Cubus


Sko - Din Sko

 

♥ Hva syns du om innkjøpene? 

 

Love Stina <3

New in: Jeffrey Campbell Lita.

Har hatt lyst på Jeffrey Campbell Lite skoene siden jeg så Thea sine første gang. Som var for ett år siden. Har ikke fått somlet meg til å kjøpe de før i dag! Har ikke turt å kjøpe de på nett på grunn av størrelsene. Men de var utrolig nok veldig "vanlige" i størrelsene. I alle fall på meg. Kjøpte de på DNA. De kan også kjøpes på Nelly HER. De er så fine. Har lyst til å gå med de hele tiden!

 

 

♥ Hva syns du om skoene?

 

Love Stina <3


Gårsdagens innkjøp

Som jeg lovte dere i går skulle jeg legge ut bilder av innkjøpene. Fikk endelig tak i en bikini jeg likte, to sommerkjoler (som jeg gleder meg som en gud til å bruke!), favorittparfymen min, noen søte kjeder og hvite Converse. 


Bikini - Kappahl


Kjole - Kappahl


Kjole - H&M


Kjeder - Kappahl // Paco Rabanne, Lady Million - Cubus♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Dagens innkjøp

Kjøpte meg endelig en hårdonut. Skal prøve å lage "donut-sveisen" med clip-on extensions. Tror det kan bli en utfordring! Lager en videotutorial på det hvis jeg klarer det. Kjøpt hos H&M.

Hvor ELSK er ikke vesken!? Gleder meg utrolig til å bruke den Kjøpt hos Morris. 

Hårpynt fra H&M.


Ikke ett nytt kjøp. Men fikk ett tips fra den søte damen som jobbet hos Morris at jeg kunne bruke denne clutchen til å ha ipad'en i. Smart eller hva? I think so! Også matcher den vesken. Wii! Clutchen er fra Morris.

 

Love Stina <3

 

PS: Vinneren av negllakker ble f0tohverdag.blogg.no. Sender deg en mail nå :-)

Dagens innkjøp

Etter at jeg var ferdig på jobb stakk jeg innom kjøpesenteret i Drammen. Jeg fikk ikke tak i noen gensere da jeg var i Oslo sist uke, så da måtte jeg kjøpe noen nå. Til min store lykke fant jeg endelig en bluse som jeg har sett lenge etter. Hver gang jeg har sett etter en slik bluse har de alltid vært utsolgt i min strl eller så har de ikke vært slik som jeg vil ha de. Fikk også tak i en svart blazer, som er mer til hverdags. Har en annen svart blazer fra før, men syns den blir litt for stiv og pyntet til hverdags. 

Må bare si at jeg er fullt klar over at bloggingen min ikke har vært helt allverden i det siste. Etter at jeg begynte å jobbe (rundt 10 mars) har mye av energien min gått til det, og dagene mine også. Når jeg har hatt tidligvakt har jeg ikke kommet hjem før 18-19 tiden. Og da har tiden vært litt knapp på å lage videoblogger, gode antrekksbilder, råd og tips og alt det andre jeg gjerne vil blogge om. Men skal skjerpe meg fremover, bloggen er tross alt utrolig viktig for meg. Og jeg vil absolutt ikke skuffe dere søte leserne mine ♥

Genserene og blazeren er fra H&M, blusen er fra Vero Moda 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Gårsdagens innkjøp

I går var jeg på shopping med Isabella i Oslo. Jeg fikk endelig tak i en skinnbukse. Har sett etter den perfekte skinnbuksen i over ett år nå! Men har ikke funnet noen som har vært i min strl, som har hatt lommer, og som ikke så ut som en tights. Men i går fant jeg den endelig på BikBok. I <3 BikBok. Haha, nei skal ikke ta helt av her. Men skal ikke legge skjul på at jeg endelig kan dø lykkelig.. 
Topppen er fra Bik Bok 

 

Ble helt sjokkert da jeg kom inn på Gina Tricot og fant meg 2 bukser, som passet! Det er første gang i hele mitt liv at jeg har kunnet kjøpe bukse på Gina Tricot. De har alltid vært 15 strl for store. Blir litt sur på sånne type kjedebutikker som ikke har bukser til oss som er petite. Men det ser ut som Gina Tricot har forstått det (endelig!!).


Bukse og genser er fra Gina Tricot
Buksen er fra Gina Tricot

 

Her er skoene jeg nevnte litt om i går. Som både jeg og Isabella hadde falt pladask for. Hot or what?

Skoene er fra Skopunkten

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Shopping med Isabella

I dag skulle jeg egentlig til Gulskogen senter med Isabella. Men det ble litt endret på. Akkurat da vi skulle til å gå av toget sa Isabella "stikke til Oslo istedet?", og jeg sier aldri nei til å dra til Oslo. Fikk sitte på toget gratis til Oslo også. Haha. Det første vi gjorde når vi kom til Oslo var å dra på Friday's. Elsker den restauranten! 10 poeng til den amerikanske servitøren som satt ned med oss mens vi bestilte. Første gang jeg har opplevd at en servitør gjør det. God service er noe nytt for Norge!Var innom skopunkten en tur. Der jeg og Isabella ble helt forelsket i ett par sko. Så vi kjøpte likesågodt helt like! Var innom litt forskjellige andre butikker og shoppet også. Isabella fant seg en bukse. Den passet bokstavelig talt til henne, siden den het Isabella, haha! Viser dere innkjøpene i morgen. Håper dere har hatt en fin dag!

Love Stina <3

Linser i posten!

For ett par dager siden fikk jeg en pakke i posten. Det var 2 par herlig fargelinser fra lenson.no. Jeg fikk ett par i fargen #brown og #violet. Må si at jeg er veldig fornøyd med linsene. Mest fornøyd var jeg med de brune linsene. Syns de ga utrolig fin farge og det så naturlig ut. De andre linsene som jeg fikk i fargen #violet ga ikke veldig mye farge. Litt ga de. Men jeg tror at grunnen til det var pga mine naturlige øyne er så mørke. Så hvis du vil ha linser som er bra og billige på nett, kan du sjekke ut lenson.no. 

Produktene er sponset

 

Love Stina <3

Den lille hvite!

Nå som sommeren er på full vei føler jeg det er på tide å shoppe inn litt nye sommerklær. En av tingene på listen over ting jeg bare må ha, er en søt hvit kjole. Jeg ble helt forelsket i disse tre. Er ganske sikker på at jeg skal gå til innkjøp av kjolen til venstre. Gleder meg til lønningsdag! 


Kjole til venstre - Herfra // Kjole i midten - Herfra // Kjole til høyre - Herfra

 

♥ Hvilken kjole er din favoritt?

 

Love Stina <3

 


Nye innkjøp!

I går var jeg innom senteret en kjapp tur etter jobb. Fikk tak i noen ting som jeg har trengt lenge. Som heat protector til håret mitt. Stakkars håret mitt har ikke blitt beskyttet når jeg har varmebehandlet det. Men nå skal jeg bli flink jente å bruke den hver gang. Fikk også tak i en primer. Prøvde den på morgenen i dag. Den var ganske bra faktisk. Foundationen satt mye bedre når jeg brukte primer først. Selv om det står at den er for rynker, passet den godt til kviser. 

Er så utrolig fantastisk vær ute i dag! Så tok likesågodt bildene utenfor. Syns alle bilder blir mye finere ute, enn inne.


Nytt kjede fra Bik Bok 


Primer fra Maybelline, kjøpt hos H&M


Ny olavest fra H&M


Heat protect fra Syoss, kjøpt hos H&M

 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

Har farget håret!

I dag har jeg farget håret mitt. Syntes at det hadde lysnet så mye, pluss at jeg hadde litt ettervekst. Så da måtte jeg farge det. Får helt noia hvis jeg har ettervekst. Liker at hele håret har en farge, that's it! Brukte Garnier Fructise farge #1 Svart. Er stor fan av Garnier fargene. Har prøvd ut mange forskjellige hjemmefarger. Men Garnier Fructise er best! Love it! 

Er en del som har spurt meg hvorfor jeg liker å ha svart hår. Så tenkte jeg kunne svare kort på det. Siden jeg holder på som petitemodell må jeg ha en sveis som er ganske fashion. Så jeg og agenten min kom frem til en sveis som passer til meg. Så jeg ser mer fashion ut, fremfor glamour. Så da har jeg svart hår med en ganske sharp klipp. Syns også at det markerer ansiktet mitt bedre. Selv om jeg liker å bruke extensions noen ganger på fritiden.
♥ Farger du håret?

 

Love Stina <3

Gårsdagens innkjøp

Fjærpynt til håret - Glitter


Ansiktsmaske som hjelper mot kviser fra H&M. Har rukket å prøvd den allerede. Den fungerte utrolig bra! 


Glitter


Negllakker - H&M ♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

5 Vår trender jeg elsker!

Jeg kjenner at det kribler i magen min bare ved følelsen at våren kommer snart. Solen kommer tilbake. Man kan ta bilder ute. Man kan legge vekk den store vinterjakken, vottene og lua. Har blitt helt forelsket i mange av vår trendene. Her er 5 av mine favoritter. 


Fjærpynt. 

Bruk fjær i ørene, håret eller som kjede. Få indianerfølelsen! 


Highwaist shorts

Vårens shortser er preget av nagler, amerikanske flagg og farger. Med ett slitt utseende. Enten om du velger en highwaist shorts eller en vanlig er dette en sikker måte å være trendy på i vår.


Pastel

De duse herlige fargene skal føre oss inn mot sommeren. Personig elsker jeg pastell fordi alt blir så søtt, så prinsesse-aktig. 


Mønstrete bukser
Denne trenden er mer for den modige. Som liker å skille seg ut. Her er alle farger og mønstre lov. More is more!


Paljetter
Denne trenden har vært inn siden i høst, men den kommer ordentlig inn denne våren. Om du velger å bruke paljetter på tightsen, toppen, kjolen, vesken, sminken, negllakken eller skjørtet er helt opp til deg! Gull og sølv er de mest populære paljettfargene, men andre farger er også lov!

 

♥ Hvilke av trendene liker du best?

 

Love Stina <3

MOTE MED MENING - BILDER FRA SHOWET

På fredag var jeg liveblogger på mote meg mening. Har lagt ut masse backstage bilder. Men ingen fra showet. Så her en noen godbiter fra showet! Var sykt deilig å ha sitteplasser på første rad. Kunne sitte og nyte (og knipse med kameraet) hele showet! 
Tror jeg må få tak i en sånn gullkjole. De var så utrolig kule, og fine!


Martin har blitt veldig dreven på catwalken!

 

Og når jeg skulle gå fikk jeg goodiebag! Med masse godsaker oppi.

 

♥ Har du vært på moteshow før? 

 

Love Stina <3

BACKSTAGE MED SAMSAYA OG GOODIEBAGS

Nå har jeg nettopp fått knipset noen bilder av Samsaya. Hun, Rikke Lie og Miss Harmonica er artistene som skal opptre i kveld. Fikk sett de øve litt i stad, og dette lover godt! Det er også et hav av goodiebags som skal deles ut senere i kveld. Can't wait! Love Stina <3

 

MOTE MED MENING - BACKSTAGE

Nå har jeg fått vært litt rundt backstage. Jeg har sett på klærne som skal være med i showet og sminkingen. Fantastisk mye fine klær. Ble helt forelsket i paljettkjolene! Har møtt igjen flere venner jeg ikke har sett på lenge, så det var utrolig gøy.Skriver også for Isadora.blogg.no i dag, så gå gjerne inn der og sjekk ut!

 

♥ Hva syns du om klærne?

 

Love Stina <3

 

MOTE MED MENING - SMINKE

Som jeg sa i forrige innlegg har jeg og Kristin blitt valgt ut til å være liveblogger på mote meg mening i dag. Jeg skal blogge på min egen blogg og for Isadora.blogg.no. Jeg har nettopp blitt ferdig i sminkestolen der flinke Stephan sminket meg. Jeg kunne velge mellom 7 forskjellige look's og valgte den som hang øverst til høyre. 

♥ Hva syns du om sminken?

 

Love Stina <3

JEG SKAL VÆRE VIP-BLOGGER PÅ MOTE MED MENING

Blogg.no hadde en konkurranse tidligere denne uken. Hvor det var 2 bloggere som kunne bli valgt ut til å blogg live fra "mote meg mening" Det var over 60 påmeldte. Jeg var så heldig å bli valgt ut! Hadde aldri trodd at jeg skulle bli valgt ut, så det er kjempe gøy at jeg ble valgt ut. 

Jeg skal dra inn til Oslo om ikke lenge. Da skal jeg på DoGa, det er der arranementet holdes. Der skal jeg bli sminket og jeg får gå backstage så mye jeg vil. Skal møte modellene, makeupartistene og artistene (samsaya og rikke lie!). Får også en goodiebag fra Isadora, så dette blir bra! 

 

♥ Har du vært på moteshow før?

 

Love Stina <3

DAGENS INNKJØP

I dag begynte jeg dagen min med å spille inn to sminkevideoer. De kommer ut etterhvert. Har mye annet jeg må fikse først! Litt senere på dagen dro jeg og moren min på Gulskogen senter for å shoppe litt. Hun har jo klaget så mye over at hun aldri finner klær hun liker. Så da måtte jeg hjelpe henne litt!

Fant også noen ting til meg selv. Fikk et nydelig smykke fra mymakeup.no i posten i dag. Søtt eller hva? 


Genser - H&M 


Smykke -  Mymakeup.no


Endelig fikk jeg kjøpt meg en kvisekrem jeg vet er bra. Den Garnier pure active kvisekremen jeg kjøpte forrige uke kan dra dit pepper'n gror! Den hadde mildt sagt motsatt virkning! Skal aldri bruke den igjen! 


Topp - Bik Bok

 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

 

LADY GAGA - EN INSPIRASJON TIL NY MOTE?

Jeg må innrømme at jeg er et stort Gaga fan. Jeg rett og slett elsker hele pakken med Lady Gaga. Hun kan synge, har utrolige musikkvideoer og hun setter nye grenser innenfor mote. Jeg vet at Lady Gaga har endret hvordan man ser på mote, og det på en positiv måte! Selv om jeg mest sannsynlig aldri ville brukt de fleste av klærne hun går med, blir jeg inspirerert til å ikke være redd for å skille meg ut. Til å tørre å gå med akkurat det jeg vil. ♥ Hva syns du om Lady Gaga?
Love Stina <3

SHOPPING OG FRAPPÈ

I går var jeg i Oslo med Nora. Det klødde i fingrene mine etter å få svidd av noen kroner i Bogstadveien. Var innom mange av de faste butikkene; Zara, Aldo, H&M, Bik Bok, Accesories, og fler. Men det var en butikk som det var skikkelig mye søtt inne i. Husker ikke navnet på den da, dessverre. 

 

Det første Nora sa når hun så det bokstavene var "sånn må vi ha på båten!". Partyboat sa du..? 


 

Ah, elskbare Jeffrey Campbell sko! 


Haha, Nora måtte ha en liten matpause. Midt inne i H&M butikken. 

 

Smakte min første Frappè med karamell smak. Noensinne. Elsket det! Må drikkes igjen. 

 

Nice skjørt elle hva? NOT


 

♥ Har du fått shoppet noe på Januar salgt enda?

 

Love Stina <3

SKO CRAVINGS

Jeg har heeelt dilla på leopard nå for tiden! Syns det er så fint, og det er litt sånn "spotlight-ish" med leopard. Man blir liksom ikke noe grå mus når man bruker leopard. Men man må passe veldig på når man bruker leopard sånn at det ikke blir for mye eller at det ser ut som man nettopp har vandret ut av skippergaten, for det er litt kjipt. Men klarer man å bruke leopard riktig er det den perfekte måten å synes på!Sko til venstre: Herfra // Sko øverst til høyre: Herfra // Sko nederst til høyre: Herfra

 

 

♥ Hva syns du om leopard mønster?

 

Love Stina <3

 


SHOPPING INNKJØP

I dag har jeg vært en tur på Gulskogen med mamma, søsteren min og Isabella. Fikk kjøpt julegave til mamma og Isabella. Og selvfølgelig litt til meg. Klarer aldri å styre meg på shopping! Haha!


Elsket hvor klassisk den kjolen her var! Kjolen er fra H&M Cubus


Dette pudderet anbefales virkelig! Fåes kjøpt hos Vita

 

 

Var innom en kinesisk restaurant med Isabella. Var utrolig god mat der! Svin chopsuey♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

HEADER VS HEADER

I dag har Madeleine Kristine tatt noen bilder av meg til header. Har lagd to forskjellige nå. Men aner ikke hvilken jeg skal bruke. 

♥ Hvilken likte du best, nr 1 eller nr 2? 

 

 

Love Stina <3

KLAR FOR FEST! + SMINKEVIDEO

Tenkte jeg bare skulle legge ut ett kjapt innlegg til dere, før jeg tar toget til Oslo. I kveld skal jeg på bursdagen til Nora. Min Longoria har blitt 19 år! Den var litt intern, hehe. Fant en sminkevideo i stad, so m jeg prøvde ut. Fulgte den ikke helt til punkt og prikke. Men jeg ble fornøyd med resultatet. Selv om det ser litt annerledes ut på bildet, enn i virkeligheten da.
♥ Hva syns du om dagens look?
Love Stina <3

HAIR EXTENSION PÅ STORESØSTER

I går skulle storesøsteren min på julebord. Så da ville hun være litt ekstra fin. Så derfor fikk hun låne hair extensionet mitt som er fra Locks and Bonds. Jeg satt det på for henne, og krøllet og stylet det litt. Jeg syns hun kledde det utrolig bra! Skikkelig fin ble hun!


Er vi ikke like? Hehe! 

 

Ble hun ikke fin?

 

Love Stina <3

JEG HAR KLIPT HÅRET!

Endelig! Endelig har jeg klippet en sveis jeg er glad i! Det ble utrolig stor forskjell. Men jeg likte den sykt godt!
Jeg klippe meg på Herr og Fru Eger på Eiker senteret. Han som klippet meg var utrolig flink! Sykt perfeksjonist! Og det likte jeg!
 

♥ Hva syns du om håret?


Love Stina

MY HOUSE, MY RULES, MY PLEASURE

I dag kom endelig Versace kolleksjonen til H&M. Når jeg var på Sandvika senteret rundt 1, var det allerede stormfullt rundt der klærne hang. Selv fant jeg kun en kjole jeg syntes så pen ut. Men da jeg fikk den på meg, var den helt forferdelig ubehagelig! Jisses! 

♥ Hva syns du om kolleksjonen?

 

Love Stina <3

HAR FARGET HÅRET

Wii! Endelig har jeg farget håret mitt igjen! Er så glad nå. Har ikke farget det siden mai (?), så hadde verdens lengste ettervekst. Planen var egentlig å la det vokse ut. Meeen, det fant jeg ut at tok for lang tid. Så nå har jeg farget det igjen. Gjett hvilken farge!? Black of course, my darling. Har planer om å endre lengden på det også. Men sier ikke hvordan det blir. Skal til frisøren på mandag, så nå gleder jeg meg som en liten unge gleder seg til julaften! ♥ Hvordan syns du det ble?

 

Love Stina <3

BLOGGANBEFALING!

Kom nettopp over en utrolig bra blogg jeg må tipse dere om!  Mye god mote inspirasjon å finne. Klikk HER for  å komme inn på bloggen.

 

♥ Hva syns du om bloggen?

 

Love Stina <3

SHOPPING I BOGSTADVEIEN

I dag har jeg shoppet så utrolig mye! Har kjøpt så utrolig mye jeg trenger, og har ønsket meg lenge! Men er det ikke det alle jenter sier? Hehe. Anyways. Skulle egentlig ta gatemote bilder til bloggen i dag. Men nå som det er høst pakker folk seg inn i store ufine jakker. Så det er veldig vanskelig å finne inspirerende antrekk bak boblejakkene. Så da ble det shopping istedet. Et herlig bytte! Elsker å shoppe i Bogstadveien. Det er så utrolig mye fine butikker der. Og man får skikkelig goodfeel av å gå der. 

Måtte le litt av meg selv når jeg skulle prøve klær på H&M. Jeg fant så mye fint at når jeg skulle gå til prøverommet, var klesstabelen jeg hadde i hendene så høy at jeg såvidt klarte å se hvor jeg gikk! Hehe. Typisk meg! 

Har tatt bilde av alle accesories tingene og den lille søte rettetangen jeg kjøpte. Klærne tar jeg bilde av i morgen, så dere kan se hvordan de er på :)


Skjerf, Vanter og Hårspray - H&M // Rettetang - Clas Ohlson 


Veske og Lommebok - Morris

 

 

♥ Hva syns du om innkjøpene?

 

Love Stina <3

FASHION SMINKE

I dag satt jeg sminke modell for en make up artist student på imageakademiet i Oslo. Elsket sminken hun la! Den var skikkelig kul og fin. Her er noen bilder av sminken hun la :-)

♥ Hva syns du om sminken?

 

Love Stina <3

OUTFIT - GATEMOTE


Solbriller - Glitter // Genser - Bik Bok // Skjerf - Bik Bok // Bukse - Bik Bok // Veske - Mango // Sko - Converse


♥Hva syns du om outfiten?


Love Stina <3

PRODUKT TIPS!

Her om dagens prøvde jeg ut denne body scrub'en. Først hadde jeg egentlig ikke noe tro på den, siden jeg aldri har funnet en bra body scrub før. Men når jeg prøvde den her ble jeg faktisk utrolig sjokkert! Huden min ble utrolig myk. Den tok virkelig vekk all død hud. Kornene på den var utrolig store, men man kjente de faktisk ikke! Den lukter utrolig fruktig og godt også! 

 

♥ Har du prøvd den før?

 

Love Stina <3

SHOPPING OG TRENING!

I kveld skal jeg ut med en gjeng med herlige jenter! Vi skal først vorce litt hos meg. Så drar vi ut på byen etterhvert. Gleder meg veldig! Har ikke dratt på byen ordentlig med flere av jentene før! Så dette kan bli bra!

Men først må jeg finne en kjole eller noe jeg kan ha på meg. Så sitter på bussen på vei til Sandvika senteret nå. Håper jeg finner noe fint!

Denne uken har treningsplanen min blitt helt forskjøvet. Måtte ta onsdagsprogrammet på torsdag. Og i dag må jeg ta fredagsprogrammet. Så i dag blir det først 10 min warm-up på tredemøllen. Styrke på armer og mage. Etterfulgt av tøying til slutt.

- Hva er dine planer for helgen?

Love Stina <3